Četvrtak, 25.03.2021.

09:40

Hrvatski mediji u šoku: Trostruka katastrofa!

Vicešampioni sveta su porazom od Slovenije (1:0) krenuli u put ka plasmanu u Katar gde će 2022. godine biti odigran naredni planetarni šampionat.

Izvor: SS

Hrvatski mediji u šoku: Trostruka katastrofa! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

65 Komentari

Sortiraj po:

Nalivpera

pre 3 godine

Sreca na Mundijalu u Rusiji je zaista prelomila. Srbiji nisu svirali ocigledan penal, a njima jesu...Ne kazem da je to bila neka zavera, ali tako je bilo...Da je bilo obrnuto Krstaja bi bio najveca trenerska legenda a ovaj Hrvat tragicar...To je fudbal , definitvno, i ovako nesto moze da se desi samo u fudbalu...Zato i jeste najlepsi i najinteresantniji sport

Htjeli bi, a ne mozete

pre 3 godine

Ne lozite se Hrvati. Mislite li stvarnom da ce te u kontinuitetu biti fudbalska sila, prejak opis, od sada pa do vecnosti? Pad mora doci i bice tezak i dug. Srbija ce mozda jednog dana isto to uciniti ali i pasti. Nemamo mi rezervoar ljudi.
(

Pa nisu Hrvati sila od jucer nego od ‘98.
Imaju kontinuitet i rezultate kakve Srbi mogu samo sanjati.
A da vam se dogodi uspjeh kao Hrvatima?
Hahahahahaha
Mozes li ti zamisliti da Srbija igra i osvoji dvije medalje sa dvije generacije na sp u seniorskom nogometu?
Da Srbin osvoji Balon d’or ili Zlatnu kopacku? :D
Za to treba imati mud*, klasu, patriotizam, jedinstvo i kult - sve sto vi nemate i nikada niste imali.
Zato se usporedjuj sa Slovačkom ili Češkom, isti ste rang.
Hrvati su dimenzija više.

RS BL

pre 3 godine

Odavno govorim da Croati nisu ništa posebno. Posrećilo im se za vrijeme sjajnog Modrića, al' kad on ode dugo će tražiti i graditi novi "kult" reprezentacije kojim se tako diče. Smjena generacija će učiniti svoje. Zato... naprijed Srbija, naprijed Piksi! Uz vas su braća iz RS.

Djordje

pre 3 godine

Imamo mi nase brige, ti isti Hrvati bi nas dobili sa pet nula. Ajede da prvo ocictimo svoja govna. Ostavimo ostale jer nam svi mogu drzati lekcije iz fudbala.

komentar nije poslat

pre 3 godine

Ako te jedna bijedna Slovenija onako osramoti
kume samo si se ti osramotio komentarom a isto tako se osramotilo 80% igrača koji su igrali. ako su nam najbolji igrači bili Modrić i golman sve je jasno. (dubrovnik, 25. mart 2021 11:43)

1) Nije mi jasno takvo potcenjivanje Slovenaca. 2) Pa ono je bio Livakovicev gol!

istinska zabluda

pre 3 godine

Ne lozite se Hrvati. Mislite li stvarnom da ce te u kontinuitetu biti fudbalska sila, prejak opis, od sada pa do vecnosti? Pad mora doci i bice tezak i dug. Srbija ce mozda jednog dana isto to uciniti ali i pasti. Nemamo mi rezervoar ljudi.

Coasson

pre 3 godine

Ej, oni u šoku, pukli prvu utakmicu, igrali finale svetskog, plasirali se na euro...a mi kao velesila nismo videli euro od 2000....plus nas napucali švajcarski siptari i mrtvi skoti....i sad se kao nešto ku..cimo
Dobili komb sastav irske, aj da dobijemo portugal pa onda ima razloga

zemunski kej

pre 3 godine

Doslo im vreme za smenu generacija. Ovi su nekada bili sjajni ali godine cine svoje.Opet ne mozes tek tako da oteras npr Luku Modrica svetsku klasu ali sa 36 godina. Bice neko vreme u padu pa ce se pojaviti novi,oni su uvek vise voleli fudbal a mi kosarku.

Mićo

pre 3 godine

Slovenci sretno dali gol i ostatak utakmice se zatvorili i igrali bunker, Hrvatska je cijelu utakmicu dominirala i bila je jednosmjerna utakmica, samo je Hrvatska napadala, al nije bio njen dan!

JPR24

pre 3 godine

Desi se. Nije ni neka strašna grupa za Hrvatsku, nisu ni Slovenci naivni, igraju, bili su bolji i to je to. Sad, normano je da kažu katastrofa, zbog igre, zbog očekivanja, nisu se ni Francuzi sinoc proslavili na primer. Za par dana igraju sa Kiprom, e tu ako kiksnu, to je već problem, a ako se probude i odrade posao, ne vidim neke veće probleme. Barem sa trenutnom ekipom... kad ovi poput Luke itd odu, druga priča.

ccika kure

pre 3 godine

Jadni su komentari istih koji subij do skoro velocali. Doneses Srebrosa mundijala kuci i posle godinu dve te napusavaju jer si odigrao utakmicu lose. Novinari rakvog kalibra su jedna velika 0 od ljudi.

drago

pre 3 godine

Krivo je reci da smo bili inferiorni. Napadali smo cijelu utakmicu a Slovenci su nam dali sretan gol nakon odbijanca ali smo bili jalovi u napadu.

Tim nam je u padu. Loše igramo obranu, i protiv top ekipa kad se branimo i protiv losijih kad vratimo polukontru. Zadnjih veznih nema nigdje a stoperi su loši u tim situacijama. Jednostavno ti igrači su ušli u godine (Lovren, Vida, Modric). Nije to od jucer, već od početka kvala za SP (pune 2 godine). Od tima sa SP nema 4 prvotimca (Subasic, Strinic, Rakitic, Mandzukic) plus su 4 u godinama (Lovren, Vida, Modric, Perisic).

Svetska titula 2015

pre 3 godine

Malo veselja za nenogometne nacije, uskoro sve po starom.
(SP2018, 25. mart 2021 11:49)

Pa razumemo da vas veseli minimalan poraz od Slovenije. To je napredak. Makar nije gazenje od 4-5-6 razlike kao u nekim prethodnim tekmama koje ste doziveli.

goran

pre 3 godine

Imati majstora u sredini terena je ključ za svaku ekipu,mi to znamo najbolje,nemamo ga još od Piksija.Hrvati sad vide da Vlašić,Kovačić ili Brozović nisu Rakitić,još kad Modrić ode u penziju...I pustite vi njih,oni će otići na SP jer uvek savršeno brane domaći teren,a to je u svakim kvalifikacijama najvažnije.Što se tiče nas,nadam se da ćemo u subotu konačno videti "normalnu" prvu postavu,bez eksperimenata, za početak to ne bi bilo loše...

Vlada

pre 3 godine

To je isto kao da je nasa kosarkaska reprezentaija izgubila od Slovenije u kvalifikacijama.Sa sve nasim Srbima.

Boli ali nije da se nece kvalifikovati.

fergisav

pre 3 godine

to sto su hrvatski mediji u soku nije pozitina stvar nego potvrda da cela nacija zivi u zabludi. otreznjenje ce boleti i pocelo je cetvorkom od francuza, do kojih ni sami ne znaju kako su dosli. kao ni senegal koji je 2002. igrao cetvrtfinale SP, umalo otisao i korak dalje.
to su bre fudbalske velesile, pa je sad kao poraz od slovenije sok.
ahaha, vazi.

Milan

pre 3 godine

Oni su posveceni fudbalu imaju ozbiljne ljude koji vode fudbalski savez sada je ovo velika uzbuna zato i jesu veliki sto shvataju ovo kao veliki problem i sasvim sigurno ce izaci jaki posle ovoga. Slovacka Kipar Rusija i ostali ce da zaplate kada kockice zaigraju maksimalno.

Sinu tiućljetne kulture

pre 3 godine

Oni bez programa 1/3 iliti trostrukosti ne mogu ni u fudbalu...

Šta ti je čvrstina karaktera i snaga duha!

Samo da im nemci i Vatikan dozvole lako bi oni i sa slovencima, sve bi se to rešilo 1/3 iliti trostruko, samo u njihovu korist!

Buljko

pre 3 godine

Hrvatska nije top svetska reprezentacija,nije to bila ni kada je bila u finalu,to ceo svet zna,gomile stvari se poklopila jednom i nikada više ,žreb i sreća su ih slučajno ubacili u to finale i to je to.....kao grčku 2004,tursku 2002,Vels na zadnjem euru....ima tih primera mnogo ali sve to dodje na svoje brzo...ovo je realna snaga Hrvatske,otprilike u našem nekom rangu,srednji ešalon svetskog fudbala,ali za najmanju i najsiromašniju zemlju evropske unije nije im to loše

lol

pre 3 godine

Jedva cekam Portugaliju da nas vrati na fabricko.
(Xnodeh, 25. mart 2021 11:25)

Kako mislis jedva cekas? Pa sunarodnjace, igrali smo protiv njih u LN i Portugal je vratio Hrvatsku odavno na tvornicke postavke. 4-1,Zaboravio tako brzo?

dubrovnik

pre 3 godine

Ako te jedna bijedna Slovenija onako osramoti
kume samo si se ti osramotio komentarom a isto tako se osramotilo 80% igrača koji su igrali. ako su nam najbolji igrači bili Modrić i golman sve je jasno. bez volje, bez ideje, ma muka je bilo gledat nabacivanje na obranu sa 4 jako visoka stopera koji su sve otklonili bez problema. igrati prvi put 4-4-2 sa rombom u sredini u najvažnijoj tekmi kvalifikacija je ludost. kad vidim Lovrena i Vidu kako igraju ne vidim kako ćemo se kvalificirati. možda i ne trebamo ali neka uigrava neke nove mladiće a ne da mu igra Vrsaljko koji ne igra nogomet od Rusije. jedna sjajna generacija će se oprostiti poslije Eura, nema više Mandže, Rakitića a i Modrić će reći adio za koji mjesec. kad nemaš odlične bekove kojih nemamo od Jarnija i Srne treba igrati 3-5-2 i gotovo.

Lingvist

pre 3 godine

Simpatični su mi ovi pokušaji Srba da napišu osudu hrvatske repke na "hrvatskom". Recimo "Jedna dama" ne zna da Hrvati ne kažu "vrijemenom".

Back in Black

pre 3 godine

Pisao sam da njima sledi veliki pad i to se upravo i dešava.Nemaju oni zamene za tu generaciju koja je igrala finale.Prodali su za velike pare neke igrace koji su trebali da budu velike zvezde ali ništa od toga.Ne nalaze se svakog dana zamene za Raketica i Modrica ne ide to baš tako.

gerard

pre 3 godine

Ko se razume u fudbal zna da rvati nisu bili tako losi,sta vise igralo se na polovini slovenije ali lopta je okrugla I ne pobedjuje bolji uvek

Petar

pre 3 godine

Pa dobro. Niste imali srece da odigrate nereseno kao protiv Danske, Kao protiv Rusije, kao protiv Engleske i posle silnih penala i produzetaka dodjete do finala gde se ni ogromna sreca koja vas je pratila ne pomaze. I puf, 4 komada se prime od Francuza koji su odigrali sa 50% snage. Pa dokle tacno misle da ih sreca prati?

damjan

pre 3 godine

naši su loši, jer se nisu posložili, pola reprezentacije je otišlo nakon SP. uostalom zakon velikih brojeva je da ćeš u toliko utakmica protiv istog protivnika jednu izgubit. a Slovenci likuju, ko da su u finalu SP. neka likuju, poprilično sam siguran da će im prisjest na uzvratu u zagrebu.

Xnodehov dečko

pre 3 godine

Evo sedim na kafi sa svojim deckom Xnodehom i gledam kako pise 20 razlicitih komentara i potpisuje se kao Hrvat.
Ja bi malo da se mazimo,ali on ne moze da se uzbudi. Uzbuđenje je izgubio 2018. za vreme SP-a, i posle u decembru kada je Modric osvojio Zlatnu loptu.
Od tada živi kao biljka. Sta da radim?

UVIJEK VJERNI

pre 3 godine

Dobri rezultate nase repke posljedica su ludjacke srece posljednjih godina i toga je svatko tko zna malo nogometa dobro svjestan! Odavno je u tijeku 2021. godina a mi i dalje pricamo mitove Modricevog Ballon d'or i ruskoga sretnoga srebra iz 2018.! Koliko za par mjeseci,nece vise biti Modrica u momcadi a mi cemo i dalje pricati o "mitskome srebru". Dok mi to budemo pricali Rusi i Slovenci ce planirati Qatar a mi smjenu generacije. Bitno je da je Maminho Udruga zaslijepila mitomane Tottenhamom kojemu se nije ni igrao nogomet na Maksimiru a sto repka ima od toga Dinama? Kad je tako mocan zasto ne da 3-4 nogometasa koja ce ponijeti repku i donijeti joj kvalitetu? Smijesni smo kao i uvijek.

Milan

pre 3 godine

Hrvatska je i dalje u vrhu svetskog fudbala imala je juce malo slabiji dan ali su svakako dobra reprezentacija i za njih nema zime. Kada se na to nadoveze njihova mlada reprezentacija koja igra prvenstvo evrope a tu su strasno jaki za kockaste nema problema. Kada treba da pobedjuju i kada im bude to vezano za glavu onda su pravi jer imaju razvijen kult reprezentacije. Ovo sada je veliko upozorenje za njih.

Srba

pre 3 godine

Kako s e cudno u regionu tumace hrvatski, srpski i ostali sinovi kad treba a kad ne trreba, nazivaju se pogrdnim imenima....Balkan je cudo, Juga je bila i ostace majka svima nama

Mile Jovanovic

pre 3 godine

Oni pored Rusa Slovenije Slovacke i Kipra mogu da budu prvi. Mi pored Portugala nikako ne mozemo biti prvi. Ako smo drugi posto ima 10 grupa svi drugoplasirani plus 2 tima iz lige nacija znaci 12 ekipa podeljenih u 3 grupe po 4 gde samo prvoplasirani odlazi na mundijal. To znaci 10 pobednika grupa
i jos 3 ekipe iz duplog baraza odlazi na mundijal Evropa daje ukupno 13 ucesnika. Nemoguca misija za nas za njih ce to biti neuporedivo lakse.

BGreal

pre 3 godine

Desava se i najboljima da izgube ali da im odrze fudbalsku lekciju to nisu ocekivali ni sami Slovenci ))
Svaka im cast na prikazanoj igri!!!

Masariko

pre 3 godine

Me brine ovo. Hrvati su toliko kvalitetni da imaju pravo na kiks. Nadoknadiće. Problem je sa selekcijama poput nas i BiH gde ne postoji neki kvalitet.

:D

pre 3 godine

I ova slovenačka blamaža,poslije Mađarske,Azerbajdžana,Tunisa pokazuje da Dalić nije top kvaliteta trenera. Povijesni uspjeh u Rusiji nije posljedica njegove genijalnosti ni hrvatske top kvalitete, već samo velike sreće. Koliko smo daleko od nogometne elite najbolje su pokazale sve top tekme poslije SP. Uvjerljivo su nas nabijali i Španjolci i Francuzi i Portugalci a dobijala nas je i jedna prosječna Švedska. Ako ti se ovakva blamaža kao sinoć desi jednom u dvije godine,onda je to slučaj. Ako ti se desi već 5-6 put u tome razdoblju,onda je to pravilo. A to onda znači da nisi elita kako misliš da jesi. Pomirimo se sa tim.

Marko

pre 3 godine

Tako to rade ozbiljne fudbalske zemlje.
Samokritični su zato i prave rezultate.
Preuzimaju odgovornost dok mi ceo vek krivimo selektore i savez a igraci nam se bore za dres kao da igraju za Zimbabve

Pokondirena tikvica

pre 3 godine

"Hrvatska nije bila na nivou finaliste Mundijala, jasno je da se sprema ozbiljna smena generacije, ali teško je bilo predpostaviti da će Luka Modrić i drugovi biti toliko inferiorni protiv selekcije Matjaža Keka".

Ja mislim da su igrali bas kao i u tom finalu.

Pijani zlotvor

pre 3 godine

Moramo skuziti da je sretni zdrijeb sa SP u Rusiji sada davna povijest. Takodjer,davna povijest su i 4 nogometasa koja su nas vukla u toj Rusiji. Mandzo i Raketa se oprostili, Luka ce to uraditi na ljeto,a Perisic je u 32 godini i nece dugo igrati. Od Rebica smo poslije Rusije ocekivali puno vise, krasan je nogometas ali nije to to. Ako te jedna bijedna Slovenija onako osramoti, onda jedino mozes da skuzis da nisi razina potrebna za ono sto mislis da jesi. Ne znam koliko su ljudi uopce svjesni,ali mi cemo jako tesko otic u Qatar, pa se pocnimo pripremat vec sada da nas tamo nema.

Ljubo

pre 3 godine

Pa gde je onaj Oršić što košta 50 miliona evra,a tek onaj Lukica Pastir sa Velebita,bolje da je ostao na Velebitu da čuva ovce nego što se odlučio baviti fudbalom jer očigledno da o fudbalu pojma nema.

Jedna dama

pre 3 godine

Koliko god mi to voljeli ili ne, koliki god bili nogometni luđaci,ne možemo se uvijek lagati unatoč tome što je laganje hrvatski nacionalni šport! Najlakše je sada reći da je Slovenija ozbiljna momčad i su ne znam što a znamo da nisu i da imaju samo Oblaka i Iličića. Vidjećete na ljeto posebice kada Luka ode, neće imati ko pokrenut napad, plakat ćemo za vrijemenom kada je to imao tko.

Marko

pre 3 godine

Tako to rade ozbiljne fudbalske zemlje.
Samokritični su zato i prave rezultate.
Preuzimaju odgovornost dok mi ceo vek krivimo selektore i savez a igraci nam se bore za dres kao da igraju za Zimbabve

Masariko

pre 3 godine

Me brine ovo. Hrvati su toliko kvalitetni da imaju pravo na kiks. Nadoknadiće. Problem je sa selekcijama poput nas i BiH gde ne postoji neki kvalitet.

:D

pre 3 godine

I ova slovenačka blamaža,poslije Mađarske,Azerbajdžana,Tunisa pokazuje da Dalić nije top kvaliteta trenera. Povijesni uspjeh u Rusiji nije posljedica njegove genijalnosti ni hrvatske top kvalitete, već samo velike sreće. Koliko smo daleko od nogometne elite najbolje su pokazale sve top tekme poslije SP. Uvjerljivo su nas nabijali i Španjolci i Francuzi i Portugalci a dobijala nas je i jedna prosječna Švedska. Ako ti se ovakva blamaža kao sinoć desi jednom u dvije godine,onda je to slučaj. Ako ti se desi već 5-6 put u tome razdoblju,onda je to pravilo. A to onda znači da nisi elita kako misliš da jesi. Pomirimo se sa tim.

Coasson

pre 3 godine

Ej, oni u šoku, pukli prvu utakmicu, igrali finale svetskog, plasirali se na euro...a mi kao velesila nismo videli euro od 2000....plus nas napucali švajcarski siptari i mrtvi skoti....i sad se kao nešto ku..cimo
Dobili komb sastav irske, aj da dobijemo portugal pa onda ima razloga

Lingvist

pre 3 godine

Simpatični su mi ovi pokušaji Srba da napišu osudu hrvatske repke na "hrvatskom". Recimo "Jedna dama" ne zna da Hrvati ne kažu "vrijemenom".

Pokondirena tikvica

pre 3 godine

"Hrvatska nije bila na nivou finaliste Mundijala, jasno je da se sprema ozbiljna smena generacije, ali teško je bilo predpostaviti da će Luka Modrić i drugovi biti toliko inferiorni protiv selekcije Matjaža Keka".

Ja mislim da su igrali bas kao i u tom finalu.

UVIJEK VJERNI

pre 3 godine

Dobri rezultate nase repke posljedica su ludjacke srece posljednjih godina i toga je svatko tko zna malo nogometa dobro svjestan! Odavno je u tijeku 2021. godina a mi i dalje pricamo mitove Modricevog Ballon d'or i ruskoga sretnoga srebra iz 2018.! Koliko za par mjeseci,nece vise biti Modrica u momcadi a mi cemo i dalje pricati o "mitskome srebru". Dok mi to budemo pricali Rusi i Slovenci ce planirati Qatar a mi smjenu generacije. Bitno je da je Maminho Udruga zaslijepila mitomane Tottenhamom kojemu se nije ni igrao nogomet na Maksimiru a sto repka ima od toga Dinama? Kad je tako mocan zasto ne da 3-4 nogometasa koja ce ponijeti repku i donijeti joj kvalitetu? Smijesni smo kao i uvijek.

Buljko

pre 3 godine

Hrvatska nije top svetska reprezentacija,nije to bila ni kada je bila u finalu,to ceo svet zna,gomile stvari se poklopila jednom i nikada više ,žreb i sreća su ih slučajno ubacili u to finale i to je to.....kao grčku 2004,tursku 2002,Vels na zadnjem euru....ima tih primera mnogo ali sve to dodje na svoje brzo...ovo je realna snaga Hrvatske,otprilike u našem nekom rangu,srednji ešalon svetskog fudbala,ali za najmanju i najsiromašniju zemlju evropske unije nije im to loše

Mićo

pre 3 godine

Slovenci sretno dali gol i ostatak utakmice se zatvorili i igrali bunker, Hrvatska je cijelu utakmicu dominirala i bila je jednosmjerna utakmica, samo je Hrvatska napadala, al nije bio njen dan!

Xnodehov dečko

pre 3 godine

Evo sedim na kafi sa svojim deckom Xnodehom i gledam kako pise 20 razlicitih komentara i potpisuje se kao Hrvat.
Ja bi malo da se mazimo,ali on ne moze da se uzbudi. Uzbuđenje je izgubio 2018. za vreme SP-a, i posle u decembru kada je Modric osvojio Zlatnu loptu.
Od tada živi kao biljka. Sta da radim?

Srba

pre 3 godine

Kako s e cudno u regionu tumace hrvatski, srpski i ostali sinovi kad treba a kad ne trreba, nazivaju se pogrdnim imenima....Balkan je cudo, Juga je bila i ostace majka svima nama

Mile Jovanovic

pre 3 godine

Oni pored Rusa Slovenije Slovacke i Kipra mogu da budu prvi. Mi pored Portugala nikako ne mozemo biti prvi. Ako smo drugi posto ima 10 grupa svi drugoplasirani plus 2 tima iz lige nacija znaci 12 ekipa podeljenih u 3 grupe po 4 gde samo prvoplasirani odlazi na mundijal. To znaci 10 pobednika grupa
i jos 3 ekipe iz duplog baraza odlazi na mundijal Evropa daje ukupno 13 ucesnika. Nemoguca misija za nas za njih ce to biti neuporedivo lakse.

goran

pre 3 godine

Imati majstora u sredini terena je ključ za svaku ekipu,mi to znamo najbolje,nemamo ga još od Piksija.Hrvati sad vide da Vlašić,Kovačić ili Brozović nisu Rakitić,još kad Modrić ode u penziju...I pustite vi njih,oni će otići na SP jer uvek savršeno brane domaći teren,a to je u svakim kvalifikacijama najvažnije.Što se tiče nas,nadam se da ćemo u subotu konačno videti "normalnu" prvu postavu,bez eksperimenata, za početak to ne bi bilo loše...

gerard

pre 3 godine

Ko se razume u fudbal zna da rvati nisu bili tako losi,sta vise igralo se na polovini slovenije ali lopta je okrugla I ne pobedjuje bolji uvek

istinska zabluda

pre 3 godine

Ne lozite se Hrvati. Mislite li stvarnom da ce te u kontinuitetu biti fudbalska sila, prejak opis, od sada pa do vecnosti? Pad mora doci i bice tezak i dug. Srbija ce mozda jednog dana isto to uciniti ali i pasti. Nemamo mi rezervoar ljudi.

fergisav

pre 3 godine

to sto su hrvatski mediji u soku nije pozitina stvar nego potvrda da cela nacija zivi u zabludi. otreznjenje ce boleti i pocelo je cetvorkom od francuza, do kojih ni sami ne znaju kako su dosli. kao ni senegal koji je 2002. igrao cetvrtfinale SP, umalo otisao i korak dalje.
to su bre fudbalske velesile, pa je sad kao poraz od slovenije sok.
ahaha, vazi.

Jedna dama

pre 3 godine

Koliko god mi to voljeli ili ne, koliki god bili nogometni luđaci,ne možemo se uvijek lagati unatoč tome što je laganje hrvatski nacionalni šport! Najlakše je sada reći da je Slovenija ozbiljna momčad i su ne znam što a znamo da nisu i da imaju samo Oblaka i Iličića. Vidjećete na ljeto posebice kada Luka ode, neće imati ko pokrenut napad, plakat ćemo za vrijemenom kada je to imao tko.

lol

pre 3 godine

Jedva cekam Portugaliju da nas vrati na fabricko.
(Xnodeh, 25. mart 2021 11:25)

Kako mislis jedva cekas? Pa sunarodnjace, igrali smo protiv njih u LN i Portugal je vratio Hrvatsku odavno na tvornicke postavke. 4-1,Zaboravio tako brzo?

JPR24

pre 3 godine

Desi se. Nije ni neka strašna grupa za Hrvatsku, nisu ni Slovenci naivni, igraju, bili su bolji i to je to. Sad, normano je da kažu katastrofa, zbog igre, zbog očekivanja, nisu se ni Francuzi sinoc proslavili na primer. Za par dana igraju sa Kiprom, e tu ako kiksnu, to je već problem, a ako se probude i odrade posao, ne vidim neke veće probleme. Barem sa trenutnom ekipom... kad ovi poput Luke itd odu, druga priča.

BGreal

pre 3 godine

Desava se i najboljima da izgube ali da im odrze fudbalsku lekciju to nisu ocekivali ni sami Slovenci ))
Svaka im cast na prikazanoj igri!!!

Milan

pre 3 godine

Hrvatska je i dalje u vrhu svetskog fudbala imala je juce malo slabiji dan ali su svakako dobra reprezentacija i za njih nema zime. Kada se na to nadoveze njihova mlada reprezentacija koja igra prvenstvo evrope a tu su strasno jaki za kockaste nema problema. Kada treba da pobedjuju i kada im bude to vezano za glavu onda su pravi jer imaju razvijen kult reprezentacije. Ovo sada je veliko upozorenje za njih.

drago

pre 3 godine

Krivo je reci da smo bili inferiorni. Napadali smo cijelu utakmicu a Slovenci su nam dali sretan gol nakon odbijanca ali smo bili jalovi u napadu.

Tim nam je u padu. Loše igramo obranu, i protiv top ekipa kad se branimo i protiv losijih kad vratimo polukontru. Zadnjih veznih nema nigdje a stoperi su loši u tim situacijama. Jednostavno ti igrači su ušli u godine (Lovren, Vida, Modric). Nije to od jucer, već od početka kvala za SP (pune 2 godine). Od tima sa SP nema 4 prvotimca (Subasic, Strinic, Rakitic, Mandzukic) plus su 4 u godinama (Lovren, Vida, Modric, Perisic).

zemunski kej

pre 3 godine

Doslo im vreme za smenu generacija. Ovi su nekada bili sjajni ali godine cine svoje.Opet ne mozes tek tako da oteras npr Luku Modrica svetsku klasu ali sa 36 godina. Bice neko vreme u padu pa ce se pojaviti novi,oni su uvek vise voleli fudbal a mi kosarku.

Milan

pre 3 godine

Oni su posveceni fudbalu imaju ozbiljne ljude koji vode fudbalski savez sada je ovo velika uzbuna zato i jesu veliki sto shvataju ovo kao veliki problem i sasvim sigurno ce izaci jaki posle ovoga. Slovacka Kipar Rusija i ostali ce da zaplate kada kockice zaigraju maksimalno.

Svetska titula 2015

pre 3 godine

Malo veselja za nenogometne nacije, uskoro sve po starom.
(SP2018, 25. mart 2021 11:49)

Pa razumemo da vas veseli minimalan poraz od Slovenije. To je napredak. Makar nije gazenje od 4-5-6 razlike kao u nekim prethodnim tekmama koje ste doziveli.

Ljubo

pre 3 godine

Pa gde je onaj Oršić što košta 50 miliona evra,a tek onaj Lukica Pastir sa Velebita,bolje da je ostao na Velebitu da čuva ovce nego što se odlučio baviti fudbalom jer očigledno da o fudbalu pojma nema.

Pijani zlotvor

pre 3 godine

Moramo skuziti da je sretni zdrijeb sa SP u Rusiji sada davna povijest. Takodjer,davna povijest su i 4 nogometasa koja su nas vukla u toj Rusiji. Mandzo i Raketa se oprostili, Luka ce to uraditi na ljeto,a Perisic je u 32 godini i nece dugo igrati. Od Rebica smo poslije Rusije ocekivali puno vise, krasan je nogometas ali nije to to. Ako te jedna bijedna Slovenija onako osramoti, onda jedino mozes da skuzis da nisi razina potrebna za ono sto mislis da jesi. Ne znam koliko su ljudi uopce svjesni,ali mi cemo jako tesko otic u Qatar, pa se pocnimo pripremat vec sada da nas tamo nema.

Back in Black

pre 3 godine

Pisao sam da njima sledi veliki pad i to se upravo i dešava.Nemaju oni zamene za tu generaciju koja je igrala finale.Prodali su za velike pare neke igrace koji su trebali da budu velike zvezde ali ništa od toga.Ne nalaze se svakog dana zamene za Raketica i Modrica ne ide to baš tako.

Petar

pre 3 godine

Pa dobro. Niste imali srece da odigrate nereseno kao protiv Danske, Kao protiv Rusije, kao protiv Engleske i posle silnih penala i produzetaka dodjete do finala gde se ni ogromna sreca koja vas je pratila ne pomaze. I puf, 4 komada se prime od Francuza koji su odigrali sa 50% snage. Pa dokle tacno misle da ih sreca prati?

damjan

pre 3 godine

naši su loši, jer se nisu posložili, pola reprezentacije je otišlo nakon SP. uostalom zakon velikih brojeva je da ćeš u toliko utakmica protiv istog protivnika jednu izgubit. a Slovenci likuju, ko da su u finalu SP. neka likuju, poprilično sam siguran da će im prisjest na uzvratu u zagrebu.

Vlada

pre 3 godine

To je isto kao da je nasa kosarkaska reprezentaija izgubila od Slovenije u kvalifikacijama.Sa sve nasim Srbima.

Boli ali nije da se nece kvalifikovati.

ccika kure

pre 3 godine

Jadni su komentari istih koji subij do skoro velocali. Doneses Srebrosa mundijala kuci i posle godinu dve te napusavaju jer si odigrao utakmicu lose. Novinari rakvog kalibra su jedna velika 0 od ljudi.

Sinu tiućljetne kulture

pre 3 godine

Oni bez programa 1/3 iliti trostrukosti ne mogu ni u fudbalu...

Šta ti je čvrstina karaktera i snaga duha!

Samo da im nemci i Vatikan dozvole lako bi oni i sa slovencima, sve bi se to rešilo 1/3 iliti trostruko, samo u njihovu korist!

komentar nije poslat

pre 3 godine

Ako te jedna bijedna Slovenija onako osramoti
kume samo si se ti osramotio komentarom a isto tako se osramotilo 80% igrača koji su igrali. ako su nam najbolji igrači bili Modrić i golman sve je jasno. (dubrovnik, 25. mart 2021 11:43)

1) Nije mi jasno takvo potcenjivanje Slovenaca. 2) Pa ono je bio Livakovicev gol!

dubrovnik

pre 3 godine

Ako te jedna bijedna Slovenija onako osramoti
kume samo si se ti osramotio komentarom a isto tako se osramotilo 80% igrača koji su igrali. ako su nam najbolji igrači bili Modrić i golman sve je jasno. bez volje, bez ideje, ma muka je bilo gledat nabacivanje na obranu sa 4 jako visoka stopera koji su sve otklonili bez problema. igrati prvi put 4-4-2 sa rombom u sredini u najvažnijoj tekmi kvalifikacija je ludost. kad vidim Lovrena i Vidu kako igraju ne vidim kako ćemo se kvalificirati. možda i ne trebamo ali neka uigrava neke nove mladiće a ne da mu igra Vrsaljko koji ne igra nogomet od Rusije. jedna sjajna generacija će se oprostiti poslije Eura, nema više Mandže, Rakitića a i Modrić će reći adio za koji mjesec. kad nemaš odlične bekove kojih nemamo od Jarnija i Srne treba igrati 3-5-2 i gotovo.

Htjeli bi, a ne mozete

pre 3 godine

Ne lozite se Hrvati. Mislite li stvarnom da ce te u kontinuitetu biti fudbalska sila, prejak opis, od sada pa do vecnosti? Pad mora doci i bice tezak i dug. Srbija ce mozda jednog dana isto to uciniti ali i pasti. Nemamo mi rezervoar ljudi.
(

Pa nisu Hrvati sila od jucer nego od ‘98.
Imaju kontinuitet i rezultate kakve Srbi mogu samo sanjati.
A da vam se dogodi uspjeh kao Hrvatima?
Hahahahahaha
Mozes li ti zamisliti da Srbija igra i osvoji dvije medalje sa dvije generacije na sp u seniorskom nogometu?
Da Srbin osvoji Balon d’or ili Zlatnu kopacku? :D
Za to treba imati mud*, klasu, patriotizam, jedinstvo i kult - sve sto vi nemate i nikada niste imali.
Zato se usporedjuj sa Slovačkom ili Češkom, isti ste rang.
Hrvati su dimenzija više.

Djordje

pre 3 godine

Imamo mi nase brige, ti isti Hrvati bi nas dobili sa pet nula. Ajede da prvo ocictimo svoja govna. Ostavimo ostale jer nam svi mogu drzati lekcije iz fudbala.

RS BL

pre 3 godine

Odavno govorim da Croati nisu ništa posebno. Posrećilo im se za vrijeme sjajnog Modrića, al' kad on ode dugo će tražiti i graditi novi "kult" reprezentacije kojim se tako diče. Smjena generacija će učiniti svoje. Zato... naprijed Srbija, naprijed Piksi! Uz vas su braća iz RS.

Nalivpera

pre 3 godine

Sreca na Mundijalu u Rusiji je zaista prelomila. Srbiji nisu svirali ocigledan penal, a njima jesu...Ne kazem da je to bila neka zavera, ali tako je bilo...Da je bilo obrnuto Krstaja bi bio najveca trenerska legenda a ovaj Hrvat tragicar...To je fudbal , definitvno, i ovako nesto moze da se desi samo u fudbalu...Zato i jeste najlepsi i najinteresantniji sport

Buljko

pre 3 godine

Hrvatska nije top svetska reprezentacija,nije to bila ni kada je bila u finalu,to ceo svet zna,gomile stvari se poklopila jednom i nikada više ,žreb i sreća su ih slučajno ubacili u to finale i to je to.....kao grčku 2004,tursku 2002,Vels na zadnjem euru....ima tih primera mnogo ali sve to dodje na svoje brzo...ovo je realna snaga Hrvatske,otprilike u našem nekom rangu,srednji ešalon svetskog fudbala,ali za najmanju i najsiromašniju zemlju evropske unije nije im to loše

Ljubo

pre 3 godine

Pa gde je onaj Oršić što košta 50 miliona evra,a tek onaj Lukica Pastir sa Velebita,bolje da je ostao na Velebitu da čuva ovce nego što se odlučio baviti fudbalom jer očigledno da o fudbalu pojma nema.

UVIJEK VJERNI

pre 3 godine

Dobri rezultate nase repke posljedica su ludjacke srece posljednjih godina i toga je svatko tko zna malo nogometa dobro svjestan! Odavno je u tijeku 2021. godina a mi i dalje pricamo mitove Modricevog Ballon d'or i ruskoga sretnoga srebra iz 2018.! Koliko za par mjeseci,nece vise biti Modrica u momcadi a mi cemo i dalje pricati o "mitskome srebru". Dok mi to budemo pricali Rusi i Slovenci ce planirati Qatar a mi smjenu generacije. Bitno je da je Maminho Udruga zaslijepila mitomane Tottenhamom kojemu se nije ni igrao nogomet na Maksimiru a sto repka ima od toga Dinama? Kad je tako mocan zasto ne da 3-4 nogometasa koja ce ponijeti repku i donijeti joj kvalitetu? Smijesni smo kao i uvijek.

fergisav

pre 3 godine

to sto su hrvatski mediji u soku nije pozitina stvar nego potvrda da cela nacija zivi u zabludi. otreznjenje ce boleti i pocelo je cetvorkom od francuza, do kojih ni sami ne znaju kako su dosli. kao ni senegal koji je 2002. igrao cetvrtfinale SP, umalo otisao i korak dalje.
to su bre fudbalske velesile, pa je sad kao poraz od slovenije sok.
ahaha, vazi.

:D

pre 3 godine

I ova slovenačka blamaža,poslije Mađarske,Azerbajdžana,Tunisa pokazuje da Dalić nije top kvaliteta trenera. Povijesni uspjeh u Rusiji nije posljedica njegove genijalnosti ni hrvatske top kvalitete, već samo velike sreće. Koliko smo daleko od nogometne elite najbolje su pokazale sve top tekme poslije SP. Uvjerljivo su nas nabijali i Španjolci i Francuzi i Portugalci a dobijala nas je i jedna prosječna Švedska. Ako ti se ovakva blamaža kao sinoć desi jednom u dvije godine,onda je to slučaj. Ako ti se desi već 5-6 put u tome razdoblju,onda je to pravilo. A to onda znači da nisi elita kako misliš da jesi. Pomirimo se sa tim.

Petar

pre 3 godine

Pa dobro. Niste imali srece da odigrate nereseno kao protiv Danske, Kao protiv Rusije, kao protiv Engleske i posle silnih penala i produzetaka dodjete do finala gde se ni ogromna sreca koja vas je pratila ne pomaze. I puf, 4 komada se prime od Francuza koji su odigrali sa 50% snage. Pa dokle tacno misle da ih sreca prati?

Pijani zlotvor

pre 3 godine

Moramo skuziti da je sretni zdrijeb sa SP u Rusiji sada davna povijest. Takodjer,davna povijest su i 4 nogometasa koja su nas vukla u toj Rusiji. Mandzo i Raketa se oprostili, Luka ce to uraditi na ljeto,a Perisic je u 32 godini i nece dugo igrati. Od Rebica smo poslije Rusije ocekivali puno vise, krasan je nogometas ali nije to to. Ako te jedna bijedna Slovenija onako osramoti, onda jedino mozes da skuzis da nisi razina potrebna za ono sto mislis da jesi. Ne znam koliko su ljudi uopce svjesni,ali mi cemo jako tesko otic u Qatar, pa se pocnimo pripremat vec sada da nas tamo nema.

Jedna dama

pre 3 godine

Koliko god mi to voljeli ili ne, koliki god bili nogometni luđaci,ne možemo se uvijek lagati unatoč tome što je laganje hrvatski nacionalni šport! Najlakše je sada reći da je Slovenija ozbiljna momčad i su ne znam što a znamo da nisu i da imaju samo Oblaka i Iličića. Vidjećete na ljeto posebice kada Luka ode, neće imati ko pokrenut napad, plakat ćemo za vrijemenom kada je to imao tko.

Marko

pre 3 godine

Tako to rade ozbiljne fudbalske zemlje.
Samokritični su zato i prave rezultate.
Preuzimaju odgovornost dok mi ceo vek krivimo selektore i savez a igraci nam se bore za dres kao da igraju za Zimbabve

Masariko

pre 3 godine

Me brine ovo. Hrvati su toliko kvalitetni da imaju pravo na kiks. Nadoknadiće. Problem je sa selekcijama poput nas i BiH gde ne postoji neki kvalitet.

Svetska titula 2015

pre 3 godine

Malo veselja za nenogometne nacije, uskoro sve po starom.
(SP2018, 25. mart 2021 11:49)

Pa razumemo da vas veseli minimalan poraz od Slovenije. To je napredak. Makar nije gazenje od 4-5-6 razlike kao u nekim prethodnim tekmama koje ste doziveli.

Pokondirena tikvica

pre 3 godine

"Hrvatska nije bila na nivou finaliste Mundijala, jasno je da se sprema ozbiljna smena generacije, ali teško je bilo predpostaviti da će Luka Modrić i drugovi biti toliko inferiorni protiv selekcije Matjaža Keka".

Ja mislim da su igrali bas kao i u tom finalu.

Mićo

pre 3 godine

Slovenci sretno dali gol i ostatak utakmice se zatvorili i igrali bunker, Hrvatska je cijelu utakmicu dominirala i bila je jednosmjerna utakmica, samo je Hrvatska napadala, al nije bio njen dan!

lol

pre 3 godine

Jedva cekam Portugaliju da nas vrati na fabricko.
(Xnodeh, 25. mart 2021 11:25)

Kako mislis jedva cekas? Pa sunarodnjace, igrali smo protiv njih u LN i Portugal je vratio Hrvatsku odavno na tvornicke postavke. 4-1,Zaboravio tako brzo?

Lingvist

pre 3 godine

Simpatični su mi ovi pokušaji Srba da napišu osudu hrvatske repke na "hrvatskom". Recimo "Jedna dama" ne zna da Hrvati ne kažu "vrijemenom".

dubrovnik

pre 3 godine

Ako te jedna bijedna Slovenija onako osramoti
kume samo si se ti osramotio komentarom a isto tako se osramotilo 80% igrača koji su igrali. ako su nam najbolji igrači bili Modrić i golman sve je jasno. bez volje, bez ideje, ma muka je bilo gledat nabacivanje na obranu sa 4 jako visoka stopera koji su sve otklonili bez problema. igrati prvi put 4-4-2 sa rombom u sredini u najvažnijoj tekmi kvalifikacija je ludost. kad vidim Lovrena i Vidu kako igraju ne vidim kako ćemo se kvalificirati. možda i ne trebamo ali neka uigrava neke nove mladiće a ne da mu igra Vrsaljko koji ne igra nogomet od Rusije. jedna sjajna generacija će se oprostiti poslije Eura, nema više Mandže, Rakitića a i Modrić će reći adio za koji mjesec. kad nemaš odlične bekove kojih nemamo od Jarnija i Srne treba igrati 3-5-2 i gotovo.

istinska zabluda

pre 3 godine

Ne lozite se Hrvati. Mislite li stvarnom da ce te u kontinuitetu biti fudbalska sila, prejak opis, od sada pa do vecnosti? Pad mora doci i bice tezak i dug. Srbija ce mozda jednog dana isto to uciniti ali i pasti. Nemamo mi rezervoar ljudi.

Xnodehov dečko

pre 3 godine

Evo sedim na kafi sa svojim deckom Xnodehom i gledam kako pise 20 razlicitih komentara i potpisuje se kao Hrvat.
Ja bi malo da se mazimo,ali on ne moze da se uzbudi. Uzbuđenje je izgubio 2018. za vreme SP-a, i posle u decembru kada je Modric osvojio Zlatnu loptu.
Od tada živi kao biljka. Sta da radim?

Mile Jovanovic

pre 3 godine

Oni pored Rusa Slovenije Slovacke i Kipra mogu da budu prvi. Mi pored Portugala nikako ne mozemo biti prvi. Ako smo drugi posto ima 10 grupa svi drugoplasirani plus 2 tima iz lige nacija znaci 12 ekipa podeljenih u 3 grupe po 4 gde samo prvoplasirani odlazi na mundijal. To znaci 10 pobednika grupa
i jos 3 ekipe iz duplog baraza odlazi na mundijal Evropa daje ukupno 13 ucesnika. Nemoguca misija za nas za njih ce to biti neuporedivo lakse.

damjan

pre 3 godine

naši su loši, jer se nisu posložili, pola reprezentacije je otišlo nakon SP. uostalom zakon velikih brojeva je da ćeš u toliko utakmica protiv istog protivnika jednu izgubit. a Slovenci likuju, ko da su u finalu SP. neka likuju, poprilično sam siguran da će im prisjest na uzvratu u zagrebu.

Sinu tiućljetne kulture

pre 3 godine

Oni bez programa 1/3 iliti trostrukosti ne mogu ni u fudbalu...

Šta ti je čvrstina karaktera i snaga duha!

Samo da im nemci i Vatikan dozvole lako bi oni i sa slovencima, sve bi se to rešilo 1/3 iliti trostruko, samo u njihovu korist!

Back in Black

pre 3 godine

Pisao sam da njima sledi veliki pad i to se upravo i dešava.Nemaju oni zamene za tu generaciju koja je igrala finale.Prodali su za velike pare neke igrace koji su trebali da budu velike zvezde ali ništa od toga.Ne nalaze se svakog dana zamene za Raketica i Modrica ne ide to baš tako.

drago

pre 3 godine

Krivo je reci da smo bili inferiorni. Napadali smo cijelu utakmicu a Slovenci su nam dali sretan gol nakon odbijanca ali smo bili jalovi u napadu.

Tim nam je u padu. Loše igramo obranu, i protiv top ekipa kad se branimo i protiv losijih kad vratimo polukontru. Zadnjih veznih nema nigdje a stoperi su loši u tim situacijama. Jednostavno ti igrači su ušli u godine (Lovren, Vida, Modric). Nije to od jucer, već od početka kvala za SP (pune 2 godine). Od tima sa SP nema 4 prvotimca (Subasic, Strinic, Rakitic, Mandzukic) plus su 4 u godinama (Lovren, Vida, Modric, Perisic).

Coasson

pre 3 godine

Ej, oni u šoku, pukli prvu utakmicu, igrali finale svetskog, plasirali se na euro...a mi kao velesila nismo videli euro od 2000....plus nas napucali švajcarski siptari i mrtvi skoti....i sad se kao nešto ku..cimo
Dobili komb sastav irske, aj da dobijemo portugal pa onda ima razloga

RS BL

pre 3 godine

Odavno govorim da Croati nisu ništa posebno. Posrećilo im se za vrijeme sjajnog Modrića, al' kad on ode dugo će tražiti i graditi novi "kult" reprezentacije kojim se tako diče. Smjena generacija će učiniti svoje. Zato... naprijed Srbija, naprijed Piksi! Uz vas su braća iz RS.

Nalivpera

pre 3 godine

Sreca na Mundijalu u Rusiji je zaista prelomila. Srbiji nisu svirali ocigledan penal, a njima jesu...Ne kazem da je to bila neka zavera, ali tako je bilo...Da je bilo obrnuto Krstaja bi bio najveca trenerska legenda a ovaj Hrvat tragicar...To je fudbal , definitvno, i ovako nesto moze da se desi samo u fudbalu...Zato i jeste najlepsi i najinteresantniji sport

Srba

pre 3 godine

Kako s e cudno u regionu tumace hrvatski, srpski i ostali sinovi kad treba a kad ne trreba, nazivaju se pogrdnim imenima....Balkan je cudo, Juga je bila i ostace majka svima nama

BGreal

pre 3 godine

Desava se i najboljima da izgube ali da im odrze fudbalsku lekciju to nisu ocekivali ni sami Slovenci ))
Svaka im cast na prikazanoj igri!!!

Milan

pre 3 godine

Hrvatska je i dalje u vrhu svetskog fudbala imala je juce malo slabiji dan ali su svakako dobra reprezentacija i za njih nema zime. Kada se na to nadoveze njihova mlada reprezentacija koja igra prvenstvo evrope a tu su strasno jaki za kockaste nema problema. Kada treba da pobedjuju i kada im bude to vezano za glavu onda su pravi jer imaju razvijen kult reprezentacije. Ovo sada je veliko upozorenje za njih.

Milan

pre 3 godine

Oni su posveceni fudbalu imaju ozbiljne ljude koji vode fudbalski savez sada je ovo velika uzbuna zato i jesu veliki sto shvataju ovo kao veliki problem i sasvim sigurno ce izaci jaki posle ovoga. Slovacka Kipar Rusija i ostali ce da zaplate kada kockice zaigraju maksimalno.

Vlada

pre 3 godine

To je isto kao da je nasa kosarkaska reprezentaija izgubila od Slovenije u kvalifikacijama.Sa sve nasim Srbima.

Boli ali nije da se nece kvalifikovati.

ccika kure

pre 3 godine

Jadni su komentari istih koji subij do skoro velocali. Doneses Srebrosa mundijala kuci i posle godinu dve te napusavaju jer si odigrao utakmicu lose. Novinari rakvog kalibra su jedna velika 0 od ljudi.

Htjeli bi, a ne mozete

pre 3 godine

Ne lozite se Hrvati. Mislite li stvarnom da ce te u kontinuitetu biti fudbalska sila, prejak opis, od sada pa do vecnosti? Pad mora doci i bice tezak i dug. Srbija ce mozda jednog dana isto to uciniti ali i pasti. Nemamo mi rezervoar ljudi.
(

Pa nisu Hrvati sila od jucer nego od ‘98.
Imaju kontinuitet i rezultate kakve Srbi mogu samo sanjati.
A da vam se dogodi uspjeh kao Hrvatima?
Hahahahahaha
Mozes li ti zamisliti da Srbija igra i osvoji dvije medalje sa dvije generacije na sp u seniorskom nogometu?
Da Srbin osvoji Balon d’or ili Zlatnu kopacku? :D
Za to treba imati mud*, klasu, patriotizam, jedinstvo i kult - sve sto vi nemate i nikada niste imali.
Zato se usporedjuj sa Slovačkom ili Češkom, isti ste rang.
Hrvati su dimenzija više.

gerard

pre 3 godine

Ko se razume u fudbal zna da rvati nisu bili tako losi,sta vise igralo se na polovini slovenije ali lopta je okrugla I ne pobedjuje bolji uvek

goran

pre 3 godine

Imati majstora u sredini terena je ključ za svaku ekipu,mi to znamo najbolje,nemamo ga još od Piksija.Hrvati sad vide da Vlašić,Kovačić ili Brozović nisu Rakitić,još kad Modrić ode u penziju...I pustite vi njih,oni će otići na SP jer uvek savršeno brane domaći teren,a to je u svakim kvalifikacijama najvažnije.Što se tiče nas,nadam se da ćemo u subotu konačno videti "normalnu" prvu postavu,bez eksperimenata, za početak to ne bi bilo loše...

zemunski kej

pre 3 godine

Doslo im vreme za smenu generacija. Ovi su nekada bili sjajni ali godine cine svoje.Opet ne mozes tek tako da oteras npr Luku Modrica svetsku klasu ali sa 36 godina. Bice neko vreme u padu pa ce se pojaviti novi,oni su uvek vise voleli fudbal a mi kosarku.

Djordje

pre 3 godine

Imamo mi nase brige, ti isti Hrvati bi nas dobili sa pet nula. Ajede da prvo ocictimo svoja govna. Ostavimo ostale jer nam svi mogu drzati lekcije iz fudbala.

komentar nije poslat

pre 3 godine

Ako te jedna bijedna Slovenija onako osramoti
kume samo si se ti osramotio komentarom a isto tako se osramotilo 80% igrača koji su igrali. ako su nam najbolji igrači bili Modrić i golman sve je jasno. (dubrovnik, 25. mart 2021 11:43)

1) Nije mi jasno takvo potcenjivanje Slovenaca. 2) Pa ono je bio Livakovicev gol!

JPR24

pre 3 godine

Desi se. Nije ni neka strašna grupa za Hrvatsku, nisu ni Slovenci naivni, igraju, bili su bolji i to je to. Sad, normano je da kažu katastrofa, zbog igre, zbog očekivanja, nisu se ni Francuzi sinoc proslavili na primer. Za par dana igraju sa Kiprom, e tu ako kiksnu, to je već problem, a ako se probude i odrade posao, ne vidim neke veće probleme. Barem sa trenutnom ekipom... kad ovi poput Luke itd odu, druga priča.