Četvrtak, 25.03.2021.

08:40

Selektor Irske besan: Oštećeni smo za penal

Selektor fudbalske reprezentacije Republike Irske Stiven Keni smatra da je njegov tim nezasluženo poražen od Srbije.

Izvor: SS

Selektor Irske besan: Ošteæeni smo za penal IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

102 Komentari

Sortiraj po:

slaviša šmigič

pre 3 godine

Irska postigla prvi gol uz čist faul u napadu gde se Irski igrač služi rukom i pre skoka veš potiska našeg igrača za rame i tako se diže a naš nemože odskočiti jer je snažno rukom potisnut na zemlju,na našu sreču mnogo smo bolji i uspeli smo preokrenuti može biti srečan realno moglo je biti 4 ili 5-0 za Srbiju a Irski treneru želim svaki put ovako da mlati praznu slamu i krivi sve druge sem sebe Irska ima puno igrača iz Engleske lige znači ima kvalitet može dobiti gotovo svakoga reprezentaciju sa onolikim trčanjem problem Iraca je što tamo kao i u škotskoj još uvek neguju preskakanje sredinu terena

nbc

pre 3 godine

Kakav potencijalni duel za drugo mjesto? Mi idemo na prvo. Ne razumijem ove naslove. Portugal je jak, ali ga možemo dobiti. Prošli put smo odigrali neriješeno u Lisabonu.

Tatatatira

pre 3 godine

Zamisli da ima nešto gore i od britanca? Tipičan irac...
(društvance iz predgrađa, 25. mart 2021 15:37

Irci nisu Britanci.

Demar Derozan

pre 3 godine

Ne razumem se dovoljno u fudbal, ali mi se cini po ponovljenom snimku da penal nije bio, a selektor Irske je na mene ostavio veoma los utisak, u smislu kao da vodi neki tim amstera, kako reaguje tokom tekme, kakve izmene vrsi ...

Tragikomedija

pre 3 godine

Ajde molim te, čist penal nad Vlahovićem nije sviran. Vlahović trči u kazneni bez lopte, Irac pada (okliznuo se ili ne, nebitno potpuno), ulazi mu u pravac i ruši ga, dok je lopta relativno blizu.

Gradjanin

pre 3 godine

Ne znam da li je bio penal ili ne. Nisam gledao utakmicu. Nisam mogao da gledam. Nije mi drzava omogucila da gledam drzavni tim.
Sta cu?

Гале

pre 3 godine

"Budući da je ovo potencijalno bio direktan duel za drugo mesto u grupi..."
Имате ли представу каква будалаштина је ова изјава?

Car Dušan

pre 3 godine

Lijepo rečeno :" Ne razumem da primimo tri gola... "! Na koga, li se onda ljuti? Mada, kad malo bolje razmislim: NA VELIKU BRIGU, SI MI...!

Srle

pre 3 godine

Objetivanost mu je jaca strana. Pre je bio penal nad Vlahovicu nego ovo sto on trazi. Drugo faul kod njihovog prvog gola je vise nego ocigledan.

Mirce

pre 3 godine

Penal nad Vlahovicem 100 posto,nema to slucajno se zakucao u igraca koji dobija loptu u prostor. Za Irce penal nije,ali stoper Mitrovic pravi neverovatne kikseve.

Munja

pre 3 godine

Rekao je još da ne može da shvati da su primili tri gola iz praktično manje od tri šanse koje je Srbija imala do trećeg gola.
Nije spominjao to što su dali prvi gol iz prve šanse.
Vrlo objektivan čovek, kada bi se zezali.

Futre

pre 3 godine

Bolje bi mu bilo da analizira kakav to tim ima kad protiv njega Strahinja Pavlović igra plejmejkera bez bojazni da će mu neko oduzeti loptu.

jojo

pre 3 godine

Vrlo nefer izjava ako je pogledao snimak uopšte. Start čist kao suza na loptu. Čak majstorski.
Umesto da se zahvali Mitroviću što im pokloni gol malo kasnije, on bi još jedan poklon od njega.
Sa druge strane start na Vlahoviću na 16 metara je čist prekršaj bio, iako se Irac okliznuo, ali to je njegov problem, faul je bio.

Serz

pre 3 godine

Dal si realan covece, onaj Mitrovic jeste panj ali se jasno vidi da je prvo loptu izbacio... Inace je bio najgori igrca juce, i onakav start se u onakvom momentu ne pravi ali je imao srece da okrzne prvo loptu... Strasno, al bolje nemamo izgleda...

Dule Dabić Gluvaja, selo Gornja Suvaja

pre 3 godine

Nije mi jasna količina gluposti izrečena od ovog dunstera. Penal nije postojao, mi smo bili bolji za taj jedan gol. Da smo paceri, jesmo, valjda ga zato i boli poraz pa kuka toliko...

Sergio

pre 3 godine

Izgubićeš ti i u Irskoj pa traži i tamo alibi. Naravno pod uslovom da ostaneš na tom mestu, pošto čujem da imaš impresivnu statistiku kao selektor.

Marshall

pre 3 godine

Ne znam da li se covek seca trenutka kada je jedan njegov igrac povlacio Vlahovica a drugi se okliznuo i oborio ga iako je Vlahovic imao sansu za gol?!

Aleksa

pre 3 godine

"Bili smo odlični prvih 25 minuta, ali smo potom primili taj gol u finišu poluvremena. Zatim na početku drugog nismo dobili penal, mada smo posle gledali i shvatili da je on postojao. Bilo je očigledno. Da smo dali gol za 2:1, sigurno ne bi izgubili. Ne kažem da bi pobedili, ali se ovakav meč ne gubi ako povedeš sa 2:1 u tom trenutku", rekao je Keni na konferenciji."

ok... na tabeli u kojoj utakmica traje 25 min imate 3 boda, to je fer, zar ne?... isto tako, na tabeli imaginarnih golova, ko da imaginarni drugi gol, utakmica se odmah završava... nismo mi neko i nešto, ali smo od vas bolji i u najslabijem izdanju...

metall

pre 3 godine

Ali najjace je kad kaze - gledali smo snimak, i videli da je penal postojao - Au, mali covece, hitno poseti oftalmologa! Pa upravo snimak je jasno pokazao da nema govora o penalu.

veljko

pre 3 godine

А пенал на Влаховићу, и то два одједном. Један играч га вуче са леђа други од напред уклизава и руши.

Bero Rakun

pre 3 godine

Zali se Upravi Vodovoda.
Imali ste 4 sanse za ceo mec, plus nasa greska prilikom drugog gola.
Ceo mec ste bili u defanzivi, visio je jos koji gol u vazduhu, a ti se zalis na penal.
Kao sto sam napisao juce, bolje nemojte ni dolaziti. Hteli ste bod, dali smo vam da date 2 gola, dosta vam je. Trazite bodove od Portugalije, ili Kazahstana.

Pop

pre 3 godine

realno onakav penal se ni zvezdi u ping pong ligi ne bi sudio..ni p od penala..irci borbeni i brzi ali nemaju kvalitet za nesto vise..dva gola su dali na nase kikseve.. neko ce reci nedostajali su im igraci..i sa njima bi bila ista prica i za sve bi se pitala srbija.. pobedicemo irsku i u gostima.. sa portugalom resavamo ko ce biti prvi a ko ce u baraz..

Aca

pre 3 godine

Pokrite se usima i sh'kuci! Sramotu od fudbala vi igrate, a o vama, Skotima itd se prica kao o hrabrim nekim ljudima. Kukavickiju postavku i taktiku nisam gledao ne pamtim.

joca

pre 3 godine

Penal je bio Irska je ostecena. Takve kikseve sudije su radile radice ih uvek i toga ce biti ubuduce. Njihov trener je u pravu Irska je bez najboljih igraca pokazala da je cvrsta ekipa nasa je ovog puta pobedila idemo dalje.

Jim Beam

pre 3 godine

Kakav penal, momak odneo čistu loptu. Da je promašio loptu pa i hajde, ovako ni govora o penalu. Valjali ste se po terenu dok niste primili gol za 2:1 kao da ste Italijani. Igra Irske je juče bila skandalozna, i ta dva gola što su dali su poklon golovi ni iz čega.

Kralj Rone

pre 3 godine

Ajde legendo ni sam ne znas kako ste dali dva gola, u 9 utakmica ste dali 1 gol, sramoto, predji na bocanje, nije fudbal za tebe.

dule

pre 3 godine

To videlo penala nije, odneo loptu ispred napadaca.

Za razliku od onog karambola u njihovom sesnastercu par minuta kasnije, kad su i vukli i uklizali (tj njihov defanzivac se bezveze okliznuo) Vlahovicu.

ntibazonkiza

pre 3 godine

Prijatelju nas, onaj Mitrovic jeste balvan, izmedju ostalog poklonio vam je drugi gol, ali je kod tog "penala" cisto uklizao i odneo prvo loptu, stoga nije bilo mi govora o penalu.
Potupuno zasluzeno ste izgubili i jedina uteha moze da vam bude sto je bilo 1 razlike. Fer ste se borili i poveli tako da zbog fajterskog duha moze se reci da ste i zasluzili samo 1 gol manjka na kraju al vise od toga nikako.

Pirotehnicar

pre 3 godine

Vuce, Vuce, bubo lenja. Najbolje da igra Nikola Maksimovic, je l' da? Hoces milunovica mozda? Nema veze sto je kod prvog gola zakazao i Mladenovic, a kod drugog vas polaznik Stefan Mitrovic. Ne znam da li je ovo bio penal, znam da je mozda bio faul pre njihovog prvog gola i da smo MI osteceni za cist penal. Porodjajne muke ooooo

Stefan Mitrović - OUT

pre 3 godine

Kakva laž! Srbija je oštećena za penal kada je oboren Vlahović u kaznenom prostoru. A druga stvar imali ste sreće da vam je Stefan Mitrović poklonio gol jer je panjina koju guraju menadžeri ceo život. Nadam se da će ga Piksi zauvek izbaciti iz tima jer je teška prevara. Ja koji nisam igrao fudbal poslednjih 5 godina sam za njega Alesandro Nesta lično a i malo sam mlađi.

Dacha

pre 3 godine

Prvi gol Irske je cist faul nad Mladenovicem, rukom ga je odgurnuo igrac Irske onemogucio u skoku i tako postigao gol. Meni zanimljivo da o tome niko ne govori u medijima...Ovo sto prica za penal cista glupost, a VAR stvarno je smesno da ne postoji na ovom nivou fudbala.

vaxilar

pre 3 godine

Nesto se ne secam da ti je smetalo sto smo mi na jucerasnji dan osteceni za bombardovanje uprkos medjunarodnom pravu? Penal nije bio i to znas, da je UEFA normalna organizacija posle ovakvih lazi 5 godina suspenzija

Драгивоје

pre 3 godine

А не каже ништа о невероватној помоћи коју му је пружио српски "капитен" С.М.
од синоћ чувен по игри "главом"...
Баш је незахвалан овај Ирац - селектор...

Вук Караџић

pre 3 godine

ја не могу да верујем да су нам ови Ирски балвани дали 2 гола. знам да смо их практично само дали, али 2 комада у утакмици са Ирском? не би ми више играли ови штопери, па макар морао да позовем омладинце Звезде.

Siniša Milosavljević

pre 3 godine

....prvo ono, zatim ovo i bla bla...pa ste na kraju zasluženo izgubili što je za nas bolje nego da ste nezasluženo pobedili.

ljemenkacz

pre 3 godine

kompenzacija za penal protiv svajcarske.
Sad je sudijska komisija bila na našoj strani.

Samo u subotu protiv portugala da ne sude Javor, pukl i Boltauzer i dobijamo portugal

Dacha

pre 3 godine

Prvi gol Irske je cist faul nad Mladenovicem, rukom ga je odgurnuo igrac Irske onemogucio u skoku i tako postigao gol. Meni zanimljivo da o tome niko ne govori u medijima...Ovo sto prica za penal cista glupost, a VAR stvarno je smesno da ne postoji na ovom nivou fudbala.

Вук Караџић

pre 3 godine

ја не могу да верујем да су нам ови Ирски балвани дали 2 гола. знам да смо их практично само дали, али 2 комада у утакмици са Ирском? не би ми више играли ови штопери, па макар морао да позовем омладинце Звезде.

vaxilar

pre 3 godine

Nesto se ne secam da ti je smetalo sto smo mi na jucerasnji dan osteceni za bombardovanje uprkos medjunarodnom pravu? Penal nije bio i to znas, da je UEFA normalna organizacija posle ovakvih lazi 5 godina suspenzija

Stefan Mitrović - OUT

pre 3 godine

Kakva laž! Srbija je oštećena za penal kada je oboren Vlahović u kaznenom prostoru. A druga stvar imali ste sreće da vam je Stefan Mitrović poklonio gol jer je panjina koju guraju menadžeri ceo život. Nadam se da će ga Piksi zauvek izbaciti iz tima jer je teška prevara. Ja koji nisam igrao fudbal poslednjih 5 godina sam za njega Alesandro Nesta lično a i malo sam mlađi.

Siniša Milosavljević

pre 3 godine

....prvo ono, zatim ovo i bla bla...pa ste na kraju zasluženo izgubili što je za nas bolje nego da ste nezasluženo pobedili.

Mirce

pre 3 godine

Penal nad Vlahovicem 100 posto,nema to slucajno se zakucao u igraca koji dobija loptu u prostor. Za Irce penal nije,ali stoper Mitrovic pravi neverovatne kikseve.

Munja

pre 3 godine

Rekao je još da ne može da shvati da su primili tri gola iz praktično manje od tri šanse koje je Srbija imala do trećeg gola.
Nije spominjao to što su dali prvi gol iz prve šanse.
Vrlo objektivan čovek, kada bi se zezali.

Srle

pre 3 godine

Objetivanost mu je jaca strana. Pre je bio penal nad Vlahovicu nego ovo sto on trazi. Drugo faul kod njihovog prvog gola je vise nego ocigledan.

Marshall

pre 3 godine

Ne znam da li se covek seca trenutka kada je jedan njegov igrac povlacio Vlahovica a drugi se okliznuo i oborio ga iako je Vlahovic imao sansu za gol?!

Futre

pre 3 godine

Bolje bi mu bilo da analizira kakav to tim ima kad protiv njega Strahinja Pavlović igra plejmejkera bez bojazni da će mu neko oduzeti loptu.

Kralj Rone

pre 3 godine

Ajde legendo ni sam ne znas kako ste dali dva gola, u 9 utakmica ste dali 1 gol, sramoto, predji na bocanje, nije fudbal za tebe.

Гале

pre 3 godine

"Budući da je ovo potencijalno bio direktan duel za drugo mesto u grupi..."
Имате ли представу каква будалаштина је ова изјава?

Jim Beam

pre 3 godine

Kakav penal, momak odneo čistu loptu. Da je promašio loptu pa i hajde, ovako ni govora o penalu. Valjali ste se po terenu dok niste primili gol za 2:1 kao da ste Italijani. Igra Irske je juče bila skandalozna, i ta dva gola što su dali su poklon golovi ni iz čega.

Pop

pre 3 godine

realno onakav penal se ni zvezdi u ping pong ligi ne bi sudio..ni p od penala..irci borbeni i brzi ali nemaju kvalitet za nesto vise..dva gola su dali na nase kikseve.. neko ce reci nedostajali su im igraci..i sa njima bi bila ista prica i za sve bi se pitala srbija.. pobedicemo irsku i u gostima.. sa portugalom resavamo ko ce biti prvi a ko ce u baraz..

Bero Rakun

pre 3 godine

Zali se Upravi Vodovoda.
Imali ste 4 sanse za ceo mec, plus nasa greska prilikom drugog gola.
Ceo mec ste bili u defanzivi, visio je jos koji gol u vazduhu, a ti se zalis na penal.
Kao sto sam napisao juce, bolje nemojte ni dolaziti. Hteli ste bod, dali smo vam da date 2 gola, dosta vam je. Trazite bodove od Portugalije, ili Kazahstana.

ljemenkacz

pre 3 godine

kompenzacija za penal protiv svajcarske.
Sad je sudijska komisija bila na našoj strani.

Samo u subotu protiv portugala da ne sude Javor, pukl i Boltauzer i dobijamo portugal

jojo

pre 3 godine

Vrlo nefer izjava ako je pogledao snimak uopšte. Start čist kao suza na loptu. Čak majstorski.
Umesto da se zahvali Mitroviću što im pokloni gol malo kasnije, on bi još jedan poklon od njega.
Sa druge strane start na Vlahoviću na 16 metara je čist prekršaj bio, iako se Irac okliznuo, ali to je njegov problem, faul je bio.

Aleksa

pre 3 godine

"Bili smo odlični prvih 25 minuta, ali smo potom primili taj gol u finišu poluvremena. Zatim na početku drugog nismo dobili penal, mada smo posle gledali i shvatili da je on postojao. Bilo je očigledno. Da smo dali gol za 2:1, sigurno ne bi izgubili. Ne kažem da bi pobedili, ali se ovakav meč ne gubi ako povedeš sa 2:1 u tom trenutku", rekao je Keni na konferenciji."

ok... na tabeli u kojoj utakmica traje 25 min imate 3 boda, to je fer, zar ne?... isto tako, na tabeli imaginarnih golova, ko da imaginarni drugi gol, utakmica se odmah završava... nismo mi neko i nešto, ali smo od vas bolji i u najslabijem izdanju...

Sergio

pre 3 godine

Izgubićeš ti i u Irskoj pa traži i tamo alibi. Naravno pod uslovom da ostaneš na tom mestu, pošto čujem da imaš impresivnu statistiku kao selektor.

Serz

pre 3 godine

Dal si realan covece, onaj Mitrovic jeste panj ali se jasno vidi da je prvo loptu izbacio... Inace je bio najgori igrca juce, i onakav start se u onakvom momentu ne pravi ali je imao srece da okrzne prvo loptu... Strasno, al bolje nemamo izgleda...

metall

pre 3 godine

Ali najjace je kad kaze - gledali smo snimak, i videli da je penal postojao - Au, mali covece, hitno poseti oftalmologa! Pa upravo snimak je jasno pokazao da nema govora o penalu.

veljko

pre 3 godine

А пенал на Влаховићу, и то два одједном. Један играч га вуче са леђа други од напред уклизава и руши.

Драгивоје

pre 3 godine

А не каже ништа о невероватној помоћи коју му је пружио српски "капитен" С.М.
од синоћ чувен по игри "главом"...
Баш је незахвалан овај Ирац - селектор...

ntibazonkiza

pre 3 godine

Prijatelju nas, onaj Mitrovic jeste balvan, izmedju ostalog poklonio vam je drugi gol, ali je kod tog "penala" cisto uklizao i odneo prvo loptu, stoga nije bilo mi govora o penalu.
Potupuno zasluzeno ste izgubili i jedina uteha moze da vam bude sto je bilo 1 razlike. Fer ste se borili i poveli tako da zbog fajterskog duha moze se reci da ste i zasluzili samo 1 gol manjka na kraju al vise od toga nikako.

Dule Dabić Gluvaja, selo Gornja Suvaja

pre 3 godine

Nije mi jasna količina gluposti izrečena od ovog dunstera. Penal nije postojao, mi smo bili bolji za taj jedan gol. Da smo paceri, jesmo, valjda ga zato i boli poraz pa kuka toliko...

dule

pre 3 godine

To videlo penala nije, odneo loptu ispred napadaca.

Za razliku od onog karambola u njihovom sesnastercu par minuta kasnije, kad su i vukli i uklizali (tj njihov defanzivac se bezveze okliznuo) Vlahovicu.

Gradjanin

pre 3 godine

Ne znam da li je bio penal ili ne. Nisam gledao utakmicu. Nisam mogao da gledam. Nije mi drzava omogucila da gledam drzavni tim.
Sta cu?

Car Dušan

pre 3 godine

Lijepo rečeno :" Ne razumem da primimo tri gola... "! Na koga, li se onda ljuti? Mada, kad malo bolje razmislim: NA VELIKU BRIGU, SI MI...!

Aca

pre 3 godine

Pokrite se usima i sh'kuci! Sramotu od fudbala vi igrate, a o vama, Skotima itd se prica kao o hrabrim nekim ljudima. Kukavickiju postavku i taktiku nisam gledao ne pamtim.

Tragikomedija

pre 3 godine

Ajde molim te, čist penal nad Vlahovićem nije sviran. Vlahović trči u kazneni bez lopte, Irac pada (okliznuo se ili ne, nebitno potpuno), ulazi mu u pravac i ruši ga, dok je lopta relativno blizu.

Demar Derozan

pre 3 godine

Ne razumem se dovoljno u fudbal, ali mi se cini po ponovljenom snimku da penal nije bio, a selektor Irske je na mene ostavio veoma los utisak, u smislu kao da vodi neki tim amstera, kako reaguje tokom tekme, kakve izmene vrsi ...

Pirotehnicar

pre 3 godine

Vuce, Vuce, bubo lenja. Najbolje da igra Nikola Maksimovic, je l' da? Hoces milunovica mozda? Nema veze sto je kod prvog gola zakazao i Mladenovic, a kod drugog vas polaznik Stefan Mitrovic. Ne znam da li je ovo bio penal, znam da je mozda bio faul pre njihovog prvog gola i da smo MI osteceni za cist penal. Porodjajne muke ooooo

nbc

pre 3 godine

Kakav potencijalni duel za drugo mjesto? Mi idemo na prvo. Ne razumijem ove naslove. Portugal je jak, ali ga možemo dobiti. Prošli put smo odigrali neriješeno u Lisabonu.

Tatatatira

pre 3 godine

Zamisli da ima nešto gore i od britanca? Tipičan irac...
(društvance iz predgrađa, 25. mart 2021 15:37

Irci nisu Britanci.

joca

pre 3 godine

Penal je bio Irska je ostecena. Takve kikseve sudije su radile radice ih uvek i toga ce biti ubuduce. Njihov trener je u pravu Irska je bez najboljih igraca pokazala da je cvrsta ekipa nasa je ovog puta pobedila idemo dalje.

slaviša šmigič

pre 3 godine

Irska postigla prvi gol uz čist faul u napadu gde se Irski igrač služi rukom i pre skoka veš potiska našeg igrača za rame i tako se diže a naš nemože odskočiti jer je snažno rukom potisnut na zemlju,na našu sreču mnogo smo bolji i uspeli smo preokrenuti može biti srečan realno moglo je biti 4 ili 5-0 za Srbiju a Irski treneru želim svaki put ovako da mlati praznu slamu i krivi sve druge sem sebe Irska ima puno igrača iz Engleske lige znači ima kvalitet može dobiti gotovo svakoga reprezentaciju sa onolikim trčanjem problem Iraca je što tamo kao i u škotskoj još uvek neguju preskakanje sredinu terena

joca

pre 3 godine

Penal je bio Irska je ostecena. Takve kikseve sudije su radile radice ih uvek i toga ce biti ubuduce. Njihov trener je u pravu Irska je bez najboljih igraca pokazala da je cvrsta ekipa nasa je ovog puta pobedila idemo dalje.

ljemenkacz

pre 3 godine

kompenzacija za penal protiv svajcarske.
Sad je sudijska komisija bila na našoj strani.

Samo u subotu protiv portugala da ne sude Javor, pukl i Boltauzer i dobijamo portugal

Pop

pre 3 godine

realno onakav penal se ni zvezdi u ping pong ligi ne bi sudio..ni p od penala..irci borbeni i brzi ali nemaju kvalitet za nesto vise..dva gola su dali na nase kikseve.. neko ce reci nedostajali su im igraci..i sa njima bi bila ista prica i za sve bi se pitala srbija.. pobedicemo irsku i u gostima.. sa portugalom resavamo ko ce biti prvi a ko ce u baraz..

Вук Караџић

pre 3 godine

ја не могу да верујем да су нам ови Ирски балвани дали 2 гола. знам да смо их практично само дали, али 2 комада у утакмици са Ирском? не би ми више играли ови штопери, па макар морао да позовем омладинце Звезде.

vaxilar

pre 3 godine

Nesto se ne secam da ti je smetalo sto smo mi na jucerasnji dan osteceni za bombardovanje uprkos medjunarodnom pravu? Penal nije bio i to znas, da je UEFA normalna organizacija posle ovakvih lazi 5 godina suspenzija

Dacha

pre 3 godine

Prvi gol Irske je cist faul nad Mladenovicem, rukom ga je odgurnuo igrac Irske onemogucio u skoku i tako postigao gol. Meni zanimljivo da o tome niko ne govori u medijima...Ovo sto prica za penal cista glupost, a VAR stvarno je smesno da ne postoji na ovom nivou fudbala.

Pirotehnicar

pre 3 godine

Vuce, Vuce, bubo lenja. Najbolje da igra Nikola Maksimovic, je l' da? Hoces milunovica mozda? Nema veze sto je kod prvog gola zakazao i Mladenovic, a kod drugog vas polaznik Stefan Mitrovic. Ne znam da li je ovo bio penal, znam da je mozda bio faul pre njihovog prvog gola i da smo MI osteceni za cist penal. Porodjajne muke ooooo

Gradjanin

pre 3 godine

Ne znam da li je bio penal ili ne. Nisam gledao utakmicu. Nisam mogao da gledam. Nije mi drzava omogucila da gledam drzavni tim.
Sta cu?

Stefan Mitrović - OUT

pre 3 godine

Kakva laž! Srbija je oštećena za penal kada je oboren Vlahović u kaznenom prostoru. A druga stvar imali ste sreće da vam je Stefan Mitrović poklonio gol jer je panjina koju guraju menadžeri ceo život. Nadam se da će ga Piksi zauvek izbaciti iz tima jer je teška prevara. Ja koji nisam igrao fudbal poslednjih 5 godina sam za njega Alesandro Nesta lično a i malo sam mlađi.

Mirce

pre 3 godine

Penal nad Vlahovicem 100 posto,nema to slucajno se zakucao u igraca koji dobija loptu u prostor. Za Irce penal nije,ali stoper Mitrovic pravi neverovatne kikseve.

Tatatatira

pre 3 godine

Zamisli da ima nešto gore i od britanca? Tipičan irac...
(društvance iz predgrađa, 25. mart 2021 15:37

Irci nisu Britanci.

Siniša Milosavljević

pre 3 godine

....prvo ono, zatim ovo i bla bla...pa ste na kraju zasluženo izgubili što je za nas bolje nego da ste nezasluženo pobedili.

ntibazonkiza

pre 3 godine

Prijatelju nas, onaj Mitrovic jeste balvan, izmedju ostalog poklonio vam je drugi gol, ali je kod tog "penala" cisto uklizao i odneo prvo loptu, stoga nije bilo mi govora o penalu.
Potupuno zasluzeno ste izgubili i jedina uteha moze da vam bude sto je bilo 1 razlike. Fer ste se borili i poveli tako da zbog fajterskog duha moze se reci da ste i zasluzili samo 1 gol manjka na kraju al vise od toga nikako.

Dule Dabić Gluvaja, selo Gornja Suvaja

pre 3 godine

Nije mi jasna količina gluposti izrečena od ovog dunstera. Penal nije postojao, mi smo bili bolji za taj jedan gol. Da smo paceri, jesmo, valjda ga zato i boli poraz pa kuka toliko...

Futre

pre 3 godine

Bolje bi mu bilo da analizira kakav to tim ima kad protiv njega Strahinja Pavlović igra plejmejkera bez bojazni da će mu neko oduzeti loptu.

Гале

pre 3 godine

"Budući da je ovo potencijalno bio direktan duel za drugo mesto u grupi..."
Имате ли представу каква будалаштина је ова изјава?

Драгивоје

pre 3 godine

А не каже ништа о невероватној помоћи коју му је пружио српски "капитен" С.М.
од синоћ чувен по игри "главом"...
Баш је незахвалан овај Ирац - селектор...

dule

pre 3 godine

To videlo penala nije, odneo loptu ispred napadaca.

Za razliku od onog karambola u njihovom sesnastercu par minuta kasnije, kad su i vukli i uklizali (tj njihov defanzivac se bezveze okliznuo) Vlahovicu.

Sergio

pre 3 godine

Izgubićeš ti i u Irskoj pa traži i tamo alibi. Naravno pod uslovom da ostaneš na tom mestu, pošto čujem da imaš impresivnu statistiku kao selektor.

jojo

pre 3 godine

Vrlo nefer izjava ako je pogledao snimak uopšte. Start čist kao suza na loptu. Čak majstorski.
Umesto da se zahvali Mitroviću što im pokloni gol malo kasnije, on bi još jedan poklon od njega.
Sa druge strane start na Vlahoviću na 16 metara je čist prekršaj bio, iako se Irac okliznuo, ali to je njegov problem, faul je bio.

Jim Beam

pre 3 godine

Kakav penal, momak odneo čistu loptu. Da je promašio loptu pa i hajde, ovako ni govora o penalu. Valjali ste se po terenu dok niste primili gol za 2:1 kao da ste Italijani. Igra Irske je juče bila skandalozna, i ta dva gola što su dali su poklon golovi ni iz čega.

Munja

pre 3 godine

Rekao je još da ne može da shvati da su primili tri gola iz praktično manje od tri šanse koje je Srbija imala do trećeg gola.
Nije spominjao to što su dali prvi gol iz prve šanse.
Vrlo objektivan čovek, kada bi se zezali.

Srle

pre 3 godine

Objetivanost mu je jaca strana. Pre je bio penal nad Vlahovicu nego ovo sto on trazi. Drugo faul kod njihovog prvog gola je vise nego ocigledan.

Demar Derozan

pre 3 godine

Ne razumem se dovoljno u fudbal, ali mi se cini po ponovljenom snimku da penal nije bio, a selektor Irske je na mene ostavio veoma los utisak, u smislu kao da vodi neki tim amstera, kako reaguje tokom tekme, kakve izmene vrsi ...

nbc

pre 3 godine

Kakav potencijalni duel za drugo mjesto? Mi idemo na prvo. Ne razumijem ove naslove. Portugal je jak, ali ga možemo dobiti. Prošli put smo odigrali neriješeno u Lisabonu.

veljko

pre 3 godine

А пенал на Влаховићу, и то два одједном. Један играч га вуче са леђа други од напред уклизава и руши.

metall

pre 3 godine

Ali najjace je kad kaze - gledali smo snimak, i videli da je penal postojao - Au, mali covece, hitno poseti oftalmologa! Pa upravo snimak je jasno pokazao da nema govora o penalu.

Aca

pre 3 godine

Pokrite se usima i sh'kuci! Sramotu od fudbala vi igrate, a o vama, Skotima itd se prica kao o hrabrim nekim ljudima. Kukavickiju postavku i taktiku nisam gledao ne pamtim.

Serz

pre 3 godine

Dal si realan covece, onaj Mitrovic jeste panj ali se jasno vidi da je prvo loptu izbacio... Inace je bio najgori igrca juce, i onakav start se u onakvom momentu ne pravi ali je imao srece da okrzne prvo loptu... Strasno, al bolje nemamo izgleda...

Kralj Rone

pre 3 godine

Ajde legendo ni sam ne znas kako ste dali dva gola, u 9 utakmica ste dali 1 gol, sramoto, predji na bocanje, nije fudbal za tebe.

Marshall

pre 3 godine

Ne znam da li se covek seca trenutka kada je jedan njegov igrac povlacio Vlahovica a drugi se okliznuo i oborio ga iako je Vlahovic imao sansu za gol?!

Bero Rakun

pre 3 godine

Zali se Upravi Vodovoda.
Imali ste 4 sanse za ceo mec, plus nasa greska prilikom drugog gola.
Ceo mec ste bili u defanzivi, visio je jos koji gol u vazduhu, a ti se zalis na penal.
Kao sto sam napisao juce, bolje nemojte ni dolaziti. Hteli ste bod, dali smo vam da date 2 gola, dosta vam je. Trazite bodove od Portugalije, ili Kazahstana.

Tragikomedija

pre 3 godine

Ajde molim te, čist penal nad Vlahovićem nije sviran. Vlahović trči u kazneni bez lopte, Irac pada (okliznuo se ili ne, nebitno potpuno), ulazi mu u pravac i ruši ga, dok je lopta relativno blizu.

Aleksa

pre 3 godine

"Bili smo odlični prvih 25 minuta, ali smo potom primili taj gol u finišu poluvremena. Zatim na početku drugog nismo dobili penal, mada smo posle gledali i shvatili da je on postojao. Bilo je očigledno. Da smo dali gol za 2:1, sigurno ne bi izgubili. Ne kažem da bi pobedili, ali se ovakav meč ne gubi ako povedeš sa 2:1 u tom trenutku", rekao je Keni na konferenciji."

ok... na tabeli u kojoj utakmica traje 25 min imate 3 boda, to je fer, zar ne?... isto tako, na tabeli imaginarnih golova, ko da imaginarni drugi gol, utakmica se odmah završava... nismo mi neko i nešto, ali smo od vas bolji i u najslabijem izdanju...

Car Dušan

pre 3 godine

Lijepo rečeno :" Ne razumem da primimo tri gola... "! Na koga, li se onda ljuti? Mada, kad malo bolje razmislim: NA VELIKU BRIGU, SI MI...!

slaviša šmigič

pre 3 godine

Irska postigla prvi gol uz čist faul u napadu gde se Irski igrač služi rukom i pre skoka veš potiska našeg igrača za rame i tako se diže a naš nemože odskočiti jer je snažno rukom potisnut na zemlju,na našu sreču mnogo smo bolji i uspeli smo preokrenuti može biti srečan realno moglo je biti 4 ili 5-0 za Srbiju a Irski treneru želim svaki put ovako da mlati praznu slamu i krivi sve druge sem sebe Irska ima puno igrača iz Engleske lige znači ima kvalitet može dobiti gotovo svakoga reprezentaciju sa onolikim trčanjem problem Iraca je što tamo kao i u škotskoj još uvek neguju preskakanje sredinu terena