Utorak, 09.03.2021.

20:00

Porto sa igračem manje izbacio Juventus iz Lige šampiona! VIDEO

Trofej Lige šampiona će i ove sezone ostati nedosanjan san za Juventus, jer ga je već u osmini finala ove sezone izbacio Porto.

Izvor: SS

Porto sa igraèem manje izbacio Juventus iz Lige šampiona! VIDEO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

164 Komentari

Sortiraj po:

ogorčen na nepravdu

pre 3 godine

onog Mesija koji bude najbolji strijelac LŠ 2019 i bez njih dobije zlatnu loptu 2019.. Još imate obraza ismijavati Messija
(zum, 10. mart 2021 18:38)

Čitao sam do ovog o zlatnoj lopti 2019. Misliš o onoj ZL koju su oteli V. Dijku, a njega nije bilo sramota da ga gleda u oči i primi je?

U više navrata sam pisao o tome, ne ismevajući ga nimalo. S obzirom na ozbiljne godine hteli su ga odvojiti od Ronalda nepravedno mu dodelivši Zlatnu loptu. Pritom su upropastili momka koji je imao tu jednu priliku u karijeri da dobije priznanje koje je više od bilo koga zaslužio. Ali, V. Dijk nije toliko marketinški isplativ.

Ogromna je njegova karijera ali su ga od Ronalda trebali odvojiti specijalnom nagradom za životno delo, a ne onako.

Samo slep ili zaluđen to nije video.

zum

pre 3 godine

Bravo Ronaldo majstore. U Realu si u zadnje 3 sezone osvojio 3 LŠ, davao po 15,16 golova samo u jednoj sezoni, a sada si za Juventus u 3 sezone postigao samo 14, a ispadaš po osminamafinala i četvrtfinalima. Dokazao si se u Juventusu za razliku od onog Mesija koji "ne može bez Cavija i Inieste", a 3 puta zaredom bude najbolji strijelac i asistent lige, bude najbolji strijelac LŠ 2019 i bez njih dobije zlatnu loptu 2019.. Još imate obraza ismijavati Messija jer ispada od Bayerna, Liverpoola, PSGa, a ovaj se sramoti i ispada od Lyona, Porta, Ajaxa...

bavaria

pre 3 godine

Zasluzen prolaz Porta, Juve nije mogao da postigne gol i sa igracem vise, dobro je sto je sad ispao jer bi ga kasnije neki jaci klub razbio..

gazda

pre 3 godine

(kinez, 10. mart 2021 11:08)

igrac sa 31,32,33 godine je jos uvek manje vise u formi. 36 je vec uveliko veteran,retko je ko u tim godinama igrao ozbiljan fudbal.

Miks

pre 3 godine

@Milan

Kada se fudbal gleda statisticki, onda dodjes do tih pogresnih zakljucaka. Kristijano Ronaldo ima rekorde i trofeje, ali kada uskoro zavrsi karijeru, malo ko ce ga se secati, onako sebicnog i iritantnog. Jedini potezi kojih cemo se setiti su makazice protiv Juventusa (mada je gol Krupnikovića Partizanu deset puta efektniji), besprekorni fizicki parametri, te ono skakutanje oko lopte u pokusaju da predribla nekog, ali jos nikog nije.
Ronaldo (Zuba) je itekako kontrolisao loptu u punom trku, bio najbolji suter kad ostane u sansi (njegov sut je prakticno uvek u okvir gola) i bio je drag i simpatican. Ljudi ga pamte i cene, što će Kristijanu teško da se desi, uz sve rekorde... uostalom, kome je do statistike, neka gleda bejzbol!

kinez

pre 3 godine

(Ostin A, 10. mart 2021 02:32)

Pa i u Realu je imao 33 pa je osvajao LŠ. Kako u Realu nije bio star? Sa njima osvojio 3 LŠ zaredom, a sada ispada u osminamafinala 3 godine zaredom. U Realu davao po 15,16 golova u jednoj sezoni LŠ, a sada u Juventusu dao samo 14 u 3 sezone. Teško da ćemo vidjeti više ikad igrača koji ovisi toliko o suigracima kao Ronaldo. Reci lepo da on nije ni blizu isti igrac kao onaj iz Reala jer nema toliko kvalitetne suigrace oko sebe. Ronaldo ni u ligi ne moze da bude najbolji strelac, a pogledaj Mesija bez Cavija i Inieste. Uvek i najbolji strelac i asistent i zlatna lopta 2019

Gedzi

pre 3 godine

Sredina nije vredna ovog kluba. Trener takodje. Odbrana prolazi, ali napad ne. Ronaldo je bila velika greska sad je to i marsovcima jasno. Velika cistka je potrebna. Pirlo nije dorastao velikim izazovima i sad se vidi koliko je Alegri znacio Juventusu. Nedostaje mi njegova mirnoca i harizma. Njegovim je odlaskom Juventus krenuo padati. Na leto probati prodati Ronalda i tako usicariti bar nesto ali i resiti se njegove velike plate. Napasti nekog mladjeg koji ce uz Dybalu voditi napad. U sredini treba jedan Verati ili bar Isco. U svakom slucaju veliko razocarenje jos jedna sezona u evropi.

Zebrasti

pre 3 godine

Sigurno se svima desilo bar jednom da podrzite protivnicku ekipu kluba za koji navijate, simpatisete. E to se meni sinoc desilo. Nakon 90 min mi se "okrenulo" sve unutra, bio sam izduvana zaba i shvatio da ova generacija nije zasluzila bacanje mojih nerava.
Kosmicka nepravda bi bila da je sinoc Porto ispao kad se sve sagleda i sabere iz ove dve utakmice.
Sinoc je pobedio fudbal i iskrene cestitke sjajnom Portu.
Juventus- e to je posebna prica. Prvo, da imaju svi obraza, odrekli bi se plate do kraja sezone. Vec tri godine za redom se primaju samarcine u Evropi ispadajuci protiv na papiru slabijih ekipa. Ovo sinoc je kap koja je prelila casu. Ali kao da to sve nije dosta, pa ce izgubiti i titulu na cizmi.
Bravo, nemam reci!
Druga stvar. Neko debelo mora odgovarati za promaseni projekat zvani "Ronaldo" . U 3 sezone razunajuci obestecenje, bruto platu i bonuse, primadona ce kostati oko 300 mil eura! E sad neka mi neko pojasni za radi cega su bacene tolike pare??
Umesto da strategija bude podmladjivanje ekipe, ulaganje u nadolazece zvezde koji ce nositi klub narednu deceniju, oni su doveli matorog frajera kome se sve moralo podrediti, izmisljati kojekakve rekorde kako bi skupljao lajkove po instagramu bubuljicastih klinaca koji zive u uverenju i zabludi da ce njihov princ nekad biti u ravni Mesija.
Ko ce odgovorati za promaseni dugorocni plan kluba koji ce ostaviti debele posledice?? Pirlo, Ronaldo a i bogami jos par njih, ostanu li i sl sezone, bojkotujem sve utakmice.

Milan

pre 3 godine

Vise gotivim Mesija od Ronalda, danasnji fudbal je slabiji od onog
do pre nekoliko godina, ali da se razumemo taj Lazni Ronaldo ima daleko vise trofeja i uspeha od debelog Ronalda koji je jedan od najprecenjenijih igraca u smislu da se toliko o njemu prica a da nije postigao skoro pa nista u karijeri, 5 godina sa Interom nije uspeo Seriju A da uzme, samo 14 golova u LS, u Realu je bio toliko gojazan da ne znam da li je odigrao 5 dobrih utakmica. Da se razumemo klasa je od napadaca bio ali je trajao kao i svaki juznoamerikanac, ruku na srce u reprezentaciji je bio fantastican, ali karijeru su mu obelezile brojne povrede i problem sa picem i hranom. Svi ga pamte kao bolesno dobrog sto u neku ruku i jeste bio, kako kazu o bivsima se naj e tako u ovom slucaju nostalgija za nekim vremenima ima tu ulogu.Taj lik nije bio do kolena Kristijanu a pogotovo Mesiju i tacka...

mare

pre 3 godine

Evo pa ovo je slast fudbala, ovo je pravi fudbal dzabe juventusu pare kad ce porto da ih izbaci, a oni bi da u novoj LS svale godine gledamo Juventus - Manchester city to ce posle 2 godine da dosadi i da ubije draz fudbala.

Bojan Todorovic

pre 3 godine

I kako sad to ide....?
Jel Kujpers sada vraća sve ili zadržava deo za trud, a trudio se iz petnih žila videlo se....
Čija je obaveza bila da drži skupljene noge Kristijanu? Ako je sudijina - onda je on kriv!
Pitaću nekog iz Reala. Oni su tu daleko najiskusniji...

Diego

pre 3 godine

Ronaldo u ligi prvaka u Realu:
2015/16 - 16
2016/17 - 12
2017/18 - 15

Ronaldo u ligi prvaka u Juventusu:
2018/19 - 6
2019/20 - 4
2020/21 - 4

Samo 14 golova za 3 sezone u Juventusu. Sa Realom u jednoj sezoni je davao toliko. Da li je moguće da jedan igrač toliko propadne samo zbog promjene kluba? Maradona da je igrao u onom Realu osvojio bi 10 LP i 10 Primera zaredom.

LAŽNI Ronaldo u nokaut fazama SP i EURA ima samo 2 gola i 3 asistencije u 15 godina karijere u reprezentaciji. Maradona je toliko golova i asistencija imao samo u nokaut fazi SP 1986. LAŽNI Ronaldo ima 0 golova i 0 asistencija na SP.

Ostin A

pre 3 godine

Koliko prozivki na račun Ronalda u komentarima.

Jel znate da Ronaldo ima 36 godina. Ne možete ni da očekujete vrhunski tim da bude onaj gde oslonac mora da bude toliko star igrač. Još je napadač, oni još ranije odlaze u penziju.

Ronaldo je osvojio 5 Liga šampiona. Nebrojano raznoraznih titula u 3 najveće Evropske lige. A na sve to, osvojio je Ligu nacija i Evropsko prvenstvo. I svuda je bio vođa svoje ekipe. Heroj je u svojoj zemlji, u Portugalu.

Filip

pre 3 godine

Imati igrača više 35 minuta, treba ti samo jedan gol, i za to vrijeme ne uspiješ dati taj jedan gol, znači nisi ni zaslužio da prodješ dalje.

Igor

pre 3 godine

Nema Juve ekipu za dalje Kijeza ubedljivo najbolji igrac i najbolja kupovina juvea Morata uz Rasforda najprecenjeniji igrac na planeti, Pepe sto stariji to smireniji i bolji stavio Cr7 i Moratu u dzep,MekKeni nevidljiv od kad je usao,Kulusevski igrac za male timove, Aleks Sandro ni senka nekadasnjeg igraca,Remzi i Artur su valjda dosli da unaprede igru veznog reda zato ih je Juve doveo jer su smatrali da su bolji od Pjanica koji se u velikim utakmicama krije od lopte ali su se zeznuli Pjanic bolji igrac od obojice.

Zorica

pre 3 godine

Sta je Leo Mesi radio ovom Pepeu, kad su oba biki u najboljim godinama. Gledajuci sad Pepea, tek se vidi kakvu je mocnu odbranu tada imao Real M.i opet Mesiju nisu mogli nista, pa se tako zakljucuje da je C. Ronaldo imao najaci Real M. i opet Barseloni nije mogao nista...

Kozuki Oden

pre 3 godine

Kakvo velicanje Grujica, uzas. Odigrao ok, nije se istakao. Imao ono foliranje, uplasio se suta sa 18m kasa je bio sam kao na livadi i u 119. minutu umesto da cuva loptu kod zastavice centrira iz okreta samo da bi ga lopta pogodila i pripala Juveu...

Realno

pre 3 godine

Napisacu samo jedno.Eliminacije koje su se desile Juventusu od strane Ajaxa,Liona i sada Porta i to na njihovom terenu u TORINU su daleko veca bruka i sramota nego izgubiti od super mocnog Liverpula,Rome i Psg u gostima.Hvalla prijatno!

babuska prase

pre 3 godine

Raspali Juventus ne moze vise ni sa igracem vise nesto da uradi. Celu utakmicu jure sudiju, za kartin, za penal za sta sve ne.. Bas mi je drago zbog Porta. Talenat i strast uvek pobedjuju novac i manekene!!

Kozuki Oden

pre 3 godine

Tifoso
Pep i Zidan su trenirali Barsu B i RM Kastilju pre prvog tima i imali su sasvim ok rezultate, Pirlo je bio komican ono kratko pre Juvea...

Realno

pre 3 godine

Napisacu samo jedno.Eliminacije koje su se desile Juventusu od strane Ajaxa,Liona i sada Porta i to na njihovom terenu u TORINU su daleko veca bruka i sramota nego izgubiti od super mocnog Liverpula,Rome i Psg u gostima.Hvalla prijatno!

Danijel

pre 3 godine

Evo sada sam gledao Juventus i mislio sam da ce Ronaldo da odere Porto posto sam citao komentare kako se Ronaldo uvek dokazuje u velikim utakmicama a Messi je samo za male utakmice. Druze nije se video, koliko puta je bio u ofsajdu, samo da bi uso u priliku za gol, ako ne da gol i ne skoci u vis 2m da bi se sutra svi radovali o tom njegovom skoku od 2m, nema ga nigde. On je za mene nevidjeni igrac napadac i motivacija, ovo samo pisem zato sto je vise precenjen i to je tako godinama, Messi je finiji igrac i plejmejker, jednostavno lepsi fudbal igra i za to ne postoji definicija, i to je to. Inace sto se tice tekme, Kijeza je toliko dominirao da Morata i Ronaldo kao da nisu bili na utakmici.

Marko

pre 3 godine

Sta ocekujete od Ronalda ? Da u 36 godina vodi tim do titule ? Vecina najboljih fudbalera je u tim godinama bila u dubokoj penziji ili su igrali za neke nizerazredne klubove. Videcete Mesija za 2 godine.

Za žgaravicu šefe.....slave mi - reko mi doktor!

pre 3 godine

Žnam zašto je Juve ispao.
Zato što Pirlo nije uveo u igru Kristijana Ronalda.
On je, znate, jedan od dva najbolja igrača na svetu ( njegova sestra tvrdi - najbolji !! )
"U ovakvim situacijama preuzme odgovornost i povede svoj tim do pobede" ( izbrisaste.... kanda je nekog sramota? )
To bi uradio i sada da je igrao....
Ali nije i zato su ispali....
E sad.... komšija mi kaže - Ma igrao je, kako nije!! Mislim.....bio je na terenu među drugim igračima, a dal' je igrao....
Posle mi je objasnio - onaj bezveznjaković , što se samo šetka po petercu i čeka da mu neko doturi loptu kako bi dao gol.
Onaj što mu je lopta prošla kroz noge pa ih je zato Porto sa deset igrača izbacio....
Taj.
Pa taj nije pokazao NIŠTA !! Nula! Katastrofa!!
Bio je najgori?!
Kako može neko takav da se uopšte naziva dobrim igračem, a "najboljim" ni u šali?
Ostadoh zapanjen.
Ili ja ne znam šta je fudbal ili neko u vezi sa tim Kristijanom masno laže.

M.

pre 3 godine

Kreću klinci Mesijevci,a sutra će da bude plakanje protiv PSG.
Vreme je Ronaldo da ode, ovo je raspala ekipa sa polu trenerom, večeras je to dokazano, deseta titula u nizu ostaje san.
Prvo Ajax kad su i imali neku šansu da prođu pa posle na Totenhem ko zna, ali Lion i Porto posle, dokaz da bi svaki sledeći jači protivnik rastavio Juventus kao osrednju ekipu gde Ronaldo i Dibala nešto vrede, a sami ne mogu! Bolje da idu!

ACM

pre 3 godine

Koliko sam samo mrzeo ovog Pepea nisam mogao ocima da ga vidim a na ovoj utakmici me oduševio.
(Back in Black, 9. mart 2021 23:27)

Bravo! Pre 10-12 godina kad je bio poznat po užasnom ponašanju na terenu sam ga iz dna duše prezirao! Promenio sam sliku o njemu kad sam čuo da je po odlasku iz Bešiktaša platio osoblju kluba zaostale zarade, koje im klub nije plaćao! Večeras je odigrao sa snagom i voljom kao da je duplo mlađi nego inače!

blahhhh

pre 3 godine

bravo Porto, skidam kapu na hrabrosti, odvažnosti i požrtvovanosti. Sa druge strane ovaj Kulušesku, Mekeni, manekeni, Bernadeski, Remzi pa to je tuga i jad... Uprava Juventusa pokupila ove polovnjake koji nikome ne trebaju i hoće da napadnu trofej ušatog sa trenerom početnikom... pa ne ide tako rođaci, jedan Ronaldo ne čini proleće.

ciganin najlepši

pre 3 godine

Na stranu što je gadan lik i pojava, Pepe odigrao doktorski kompletan meč. 38 godina a i dalje se šiba sa klinčadijom bez pardona. Kao Vidara i Jap Stam u najbolji danima, podelio vaspitne, dominirao i na zemlji i vazduhu, zaključao i Ronalda i Moratu.

Sve čestitke i za našeg Grujana! Odigrao sasvim dobrih pola sata i držao tempo u oba pravca. Porto zasluženo, Juve nije za LŠ. Sve što su radili i što rade u Italiji vraća se kada je najvažnije. Ne daju Bogovi fudbala.

Svaka cast Portu

pre 3 godine

Karma Juveu zato sto su nezasluzeno bili prvi u grupi i zato sto ih je sudija gurao i sakom i kapom na Kamp Nou protiv Barse. Juve je zasluzeno pobedio Barsu, ali ne 0:3 nego je trebalo dao bude 1:2 ili 0:2 i onda bi Juve bio 2. na tabeli i isao na PSZ, a Barsa na Porto.

duledudule

pre 3 godine

Kepler Laveran de Lima Ferreira ComM-Pepe , kakva glava , sa 38 godina iskidao tekmu.Bravo Grujo legendo , odigrao si produzetke bez greske.Hrabro Porto i zasluzeno

Tifoso

pre 3 godine

Pravice oni Alegrija od blata.
Pirlo u Juventusu - propast
Lampard u Celsiju - propast
Inzagi i Sedorf u Milanu - propast
Arteta u Arsenalu - propast
Mozda bi ovi bivsi igraci mogli prvo malo da se iskale u manjim klubovima a ne odma u najveci moguci klub, jer ocigledno nisu svi Pep i Zidan.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 3 godine

Драго ми због Борусије а још више због Порта. Свака част момци. 👏👏👏

Tema

pre 3 godine

Bruka i blamaza Juventusa i Penalda. 75 minuta sa igracem vise kod kuce i ispadas iz LS. Bravo za Porto i Grujica junacki su se borili i otisli u cetvrt finale. Kupili su padavicara Penalda ovi iz Torina pa prevarili su se opasno. Oni su bez njega igrali mnogo bolje i efikasnije.Jos mu prodje lopta kroz nige kod onog gola iz slobodnog udarca.

K

pre 3 godine

Mozete pricati za Barsu sta hocete, ali oni su ispadali od Rome, Liverpula, Bajerna i evo sad od PSG-a, a Juventus od Ajaksa, Liona i evo sad Porta. Toliko se prica o Barsinoj krizi, ali iskreno Juventus je u mnogo goroj, bar igracki gledano. U finansijskoj ipak prednjaci Barsa.

Roland g7fantom

pre 3 godine

I sad neko da pita Pirla zašto je tim stao nakon drugog gola? Nakon što je Juventus izjednačio samo se sporadično pokušavalo i stihijski napadalo. Dajte vratito Alegrija ili dovedite nekog poput Zidana,Nagelsmana,Gasperinija,Simonea Inzagija.

Zorica

pre 3 godine

Nikad igracki losiji Porto izbacio Juventus i to dovoljno govori o kvalitetu italijanske lige...A sto se C.Ronalda tice, veceras ubedljivo najgori igrac, kao i kad je protiv Lacija usao u 70-om minuti i njegov ucinak su bile 3 greske...Godinama govorim da je veliki greh porediti nnjega sa madjionicarem Leo Mesijem jer nije on na tom nivo nikad bio...Fanove Ronalda bih zamolio da se ne jede jer samo pokusavam biti objektivna

Da dodam

pre 3 godine

Steta za igrace Juventusa osim Ronalda. Porto je zasluzeno prosao dalje.
Kristijano Ronaldo je bio najgori igrac na utakmici i zbog njega je Juventus ispao. Pogledajte gol Porta iz slobodnog udarca, Ronaldu je lopta prosla kroz noge, golman je jedva stigao loptu i tako izbacio Juve iz LS.

Kozuki Oden

pre 3 godine

K
Baki moj - Ajaks, Lion i Porto su veci klubovi od Rome. A Barsa se zestoko izblamirala u sve cetiri situacije (1 mec 8 komada, ogromni preokreti Rome i Liverpula i onda PSG bez Nejmara i Di Marije). Samo nek pucaju medijski projekti Mesi i K. Ronaldo, samo nek pucaju...

Marko

pre 3 godine

Jel opet ronaldo SAM pobedio?
Pogledajte podatak koliko ubacivanja u kazneni prostor večeras(citaj ka ronaldu)
JEL SAD SHVATATE DA JEDAN IGRAČ NE MOŽE SAM DA POBEDI???
Ekipa pobeđuje a to je večeras Porto.

Miks

pre 3 godine

Da Kujpers ima ujednacem kriterijum, Juventus bi morao da ima igrača manje! Porto zna šta igra, Juventus ne! Kjeza ih je odrzao i vratio u konkurenciju

gremlin je dosao da kaže sta mu je na duši a plagijator može....

pre 3 godine

Una citta due colori sette volte coppa dei Campioni...Rubentus arivedercci...

Н94

pre 3 godine

Јуве прави тим да нападне ЛШ а осмину финала не могу да прођу. Наосвајао се Роналдо трофеја у Реалу ал тамо је тим био моћан. Марсело, Карвахал, Касемиро, Крос, Модрић, Бензема, мало мало па га Рамос муне у надокнади... Не доводе се Рабио, Артур, Кулишевски и Ремзи као подршка Роналду.

The_Dejan

pre 3 godine

O čemu vi ljudi pričate. Kakav sudija??? Doneo je par pogrešnih odluka, to stoji. Ne znam šta je sporno sa crvenim? Mogao je da da, a i nije, zbog važnosti utakmice. Sudija svirao prekršaj i čovek ispucava loptu.. Drugovi, da je imalo navijača u redu, prazan stadion, dve se čuje, čovek je sam sebe i saigrače upropastio. Ni amaterski fudbaler ne bi ovo uradio.
A, ovo je mogao da bude lagan penal za Juve nad Ronaldom.

Pobrkan narod

pre 3 godine

Da limitirana ekipa bez igre kao što je Juventus sa trenerom početnikom nema nikakve šanse da osvoji ligu šampiona znali smo na početku sezone.
Ono što mi nije jasno(a i već sam spomenuo to) je šta je Ronaldu sa 33 godine trebalo da pređe iz Reala koji je finasijski,igrački i kao brend na vrhu u Juventus koji je u svemu tome stepenicu ispod.Razumeo bih da je otišao sedam stepenica ispod u Kinu,MLS ili slično.
Pošto je cilj bila liga šampiona koju,opet pomavljam,ne može uzeti ovakav Juventus,onda možemo da kažemo da Ronaldo nije digao Juventus stepenicu više.

Milos

pre 3 godine

Tako je bre.. Bravi.. Idemo bre.. Opa.. Ha ha ha ha ha.. Bravo raggazzi.. Forza andiamo avanti alé.. Kroz noge Ronaldu ha ha ha ha ha.. Bravo.

Kozuki Oden

pre 3 godine

Kod prvog gola je MOOOOZDAA bio ofsajd, ako zamrznete tesko je videti gde je tacno Pepeova noga. Kako god, drago mi je da su ovi ispali. :^)

E moj sudija

pre 3 godine

Sevilja zasluzila produzetke, Dortmund se provukao, Bono odbranio penal. Kjeza i sudija spasavaju Juve. Porto osakacen crvenim, nadam se da ce Porto dati gol ili da ce se sutirati penali.
Sevilji je bar dosla karma, sto se njihov admin na tviteru sprdao na racun Barse.

uros

pre 3 godine

I naravno mora je ovaj Porto da prodje da nameste liverulu u 1/4 da ih pegla malo LivERUYL i da vrate sezonu JHirgenu Flopu al nece moci da pobegne u 1/2 od psga i ako prodje to od petarde od Bajernaa !!! IDEMOO
(Nick Kyrgios, 09. mart 2021 23:34)

Ovaj Porto ima da izdominira Liverpul ako se sastanu .

Perin Pelen

pre 3 godine

Sta uradi ovaj trener Pirlo. Od vrhunskih igraca napravio je mediokritete. Ja gore vodjenje ekipe nisam video ni u najnižim ligama Srbije. Ko da igraju na vasaristu, svako za sebe. Odbrana sa srednjim redom i napadom je totalno nepovezana. Sto forsira
Pirla Juventus, unistice mu ugled za sva vremena

Sinke

pre 3 godine

Cim nisu prikazali usporeni snimak,i sudija je nekako brzo pokazao na centar kod prvog gola Kijeze,a onda nije ni jednom prikazan usporeni snimak,jasno je da je Ronaldo bio u ofsajdu.Ovo je nestvarno sta se radi.Ovo je presedan i prvi put da gledaoci ne vide Var odluku.

the truth

pre 3 godine

Juventus ne zaslužuje da ide dalje, iako je Porto dao 4 smiješna gola. E moj Juventusu, kad ti Ščesni brani, pa ono bi odbranio ja, sa rukom u gipsu. Totalni remont na ljeto.

Klaus

pre 3 godine

Za mene je Pepe igrac utakmice. Sa 38 godina odigrati ovako, odusevio me je!

A inace sudija nije smeo dati Taremiju drugi zuti, covek je dva minuta pre toga dobio prvi i trebao je proci sa upozorenjem. Veliko srce su pokazali igraci Porta.

Miloš BL

pre 3 godine

Imaš rezultat za produžetke i igrača više 35 minuta do kraja utakmice, i umjesto da napadneš svim silama(pa ne igraš protiv Barselone iz najboljih dana), ti igraš kukavički fudbal.?? Pa samo usporedite Juventus iz prvih 10 minuta drugog poluvremena, i Juventus nakon toga. Dali drugi gol i misle to je to, ponavljam, ne igrate protiv Barse iz najboljih dana, igrate protiv Porta(uz dužno poštovanje Portu). Pa zamislite samo Bayern da je bio u Juventusovoj situaciji, da imaju domaći teren i igrača više do kraja utakmice, pa Bayern bi napadao ko lud. Šta reći, Pirlo najobični trenerski amater, nivo Frenka Lamparda (Tuhel je objasnio neke stvari).

Peppino Prisco

pre 3 godine

Ma tako je bre, Porto plesao po terenu, igrali ljudi vise od 60 minuta sa igracem manje, a ni sudija ni Rubentus, koji je pokusavao na silu, nisu im mogli nista. Pepe doktor sa 38 godina, pola sata igrao povredjen. Velike cestitke nasem bivsem Interisti Konseisau!

Red M

pre 3 godine

@Drugi zuti karton za igraca Porta zbog ispucavanja lopte....Zanimljivo da nam nisu prikazali ni da li je Ronaldo bio u ofsajdu kod gola Kijeze,nije prikazan usporeni snimak.
(Asteriks, 09. mart 2021 22:17)
I...? U čemu je problem? Drugi žuti ispravno dosudjen. Čiste i dobre odluke sudije. Ronaldo nije uticao na igru, a Kijeza nije bio u ofsajdu i zato je gol priznat. Ko sve ovde sve komentariše, ljudi moji...

Штилцована катаболцна

pre 3 godine

Доведеш Турчина као појачање и очекујеш да освојиш Лигу шампиона. Не бива.

Bayern

pre 3 godine

Mnogo slaba italijanska liga. Najjačeg italijanskog tima šamara tamo neki Porto iz Portugalije. Pa nije to Italija pa da Juventus samara sve redom.

koala

pre 3 godine

Bravo Ronaldo majstore. U Realu si u zadnje 3 sezone osvojio 3 LŠ, davao po 15,16 golova samo u jednoj sezoni, a sada si za Juventus u 3 sezone postigao samo 14, a ispadaš po osminamafinala i četvrtfinalima. Dokazao si se u Juventusu za razliku od onog Mesija koji "ne može bez Cavija i Inieste", a 3 puta zaredom bude najbolji strijelac i asistent lige, bude najbolji strijelac LŠ 2019 i bez njih dobije zlatnu loptu 2019.. Još imate obraza ismijavati Messija jer ispada od Bayerna, Liverpoola, PSGa, a ovaj se sramoti i ispada od Lyona, Porta, Ajaxa...

Nick Kyrgios

pre 3 godine

I naravno mora je ovaj Porto da prodje da nameste liverulu u 1/4 da ih pegla malo LivERUYL i da vrate sezonu JHirgenu Flopu al nece moci da pobegne u 1/2 od psga i ako prodje to od petarde od Bajernaa !!! IDEMOO

Shomyy

pre 3 godine

Ronaldo je bio u cistom ofsajdu kod prvog gols, ne mogu da verujem da reditelj tv prenosa nije ni hteo da prikaže da li je ofsajd. Plus igrac Porta nije ni zasluzio drugi zuti, ovo je sramota sta se radi da bi se pomoglo Ronaldu i Juventusu

Bane

pre 3 godine

Nije Ronaldo Mesi pa da ga demoliraju u osmini finala.
(Dušan THC, 9. mart 2021 22:29)

Nisu ni Lion i ajax a ni Porto ekipe ravne bayernu LFC ili PSG. Ali kad se ne mozes kititi svojim perjemm naravno kiti se tudjim. Znamo kako je Ronaldo prolazio protiv Mesija u direktnim sudarima i ko je koga demolirao hehehe

Nikola

pre 3 godine

Pa zar ste mislili da moze Juventus da prodje bez pomoci sudija?! Prosli pit onaj crveni za Atalantu, sad ovde za Porto. Ma daj, vise nije ni zanimljivo!

Porez

pre 3 godine

pa da ga demoliraju u osmini finala.
(Dušan THC, 9. mart 2021 22:29)

Nije ni Mesi kao Ronaldo pa da prima trice, cetvorke, petice od Reala kao sto je Ronaldo primao od Barselone.

nego kako

pre 3 godine

Pa druze naravno da je Juventus u padu otkad je dosao Ronaldo zato sto je ostatak tima unisten nedostatkom para. Svi igraci koji su nosili tim godinama su ili ostarili ili otisli. Odbrana ostarila - Bonuci, Kjelini i Sandro vise nisu ni blizu igraca koji su bili nekada. Na sredini su bili igraci kao Kedira, Matudi, Pjanic, Markizio a sad su Rabio, Remzi, Mekeni Artur i Bentankur. Pa jedan Daglas Kosta pa Iguain i Mandzukic u napadu. Juventus je sistematicno gori na svakoj poziciji nego sto je bio pre tri godine i jos ima ocajnog trenera u Pirlu. Ni Ronaldo nije sto je bio u Realu ali svaljivati ovo na njega je smesno, pa on je jedini koji ih svojim golovima izvadi s vremena na vreme.
(bodi bodi, 9. mart 2021 22:01)

Znam druze, ali ovi su bukvalno pali od kada je dosao Ronaldo. Nemoguce je da tim ostari i padne u formi za samo jednu sezonu. Meni nije jasno zasto Ronaldo uporno on izvodi slobodnjake, kada je izrazito los u tom segmentu i pritom trosi potecijalni gol nekog boljeg izvodjaca? Jednostavno, sada Juve placa visoku cenu marketinga i to je to.

Hmm

pre 3 godine

Nema publike nema buke, klasičan zuti karton za izbijanje lopte posle zvizduka sudijskog, i to je proslo par sekundi i lik suta. Ja da sam mu trener kaznio bih ga, cista glupost igraca

Da i ja nešto kažem za Dnevnik ...

pre 3 godine

Pirlo je bio igrač nad igračima,fudbalski pjesnik ali klupa Juventusa je prevelik zalogaj za početak trenerske karijere.

moka

pre 3 godine

Ma daj bjež bolan, ovo više nema smisla nikakvog, pa ovako nabijanje lopte vidjam svakog vikenda, nikad nisam vidio da je neko za to dobio drugi žuti, aj prvi žuti i nekad, al drugi žuti nikad!! Još takav značaj utakmice, tuga koliko se navlači za bogate, tuga.

presheva

pre 3 godine

Ja ovakvi crveni ne razumem.. al ako su pravila imas jedan zuti i sutnes loptu ko ludak sam si kriv. kaze nije cuo lad svirao sudija a stadion prazan.. van persi isto dobio protiv barce vakav crveni. tu da kaze nisam cuo sviranje mozes da verujes nekako 80 hiljada u stadion bili tad.. pa mogo za juve jos penal da sudi pa kod 2:1 golman namerno moratu udara nogom.. i to je crveni.. al pokvario ipak sudija utakmicu

jojufff

pre 3 godine

ovo nije ni J od Juventusa od prije 4-5 godina.
kakva jadna odbrana i vezni red.
ljudi ne znaju dva dodavanja spojiti.
Uz to sve Morata omaši zicera i onaj panj napravi totalno glup penal.

ankh

pre 3 godine

kad sam pričao da će Var da uništi fudbal 99% ljudi je reagovalo u fazonu, navijaš za Barselonu pa ti je krivo što neće moći da kradu. eto šta vam je var doneo. ja sam večeras skontao da sam poslednji put zagriženo gledao fudbal kad je bilo sp u Rusiji, jer sam znao u šta će najbolja igra na svetu da se pretvori.

Пензионер

pre 3 godine

Ljudi pa ovo više nije isti sport! Ovo je Varball ili kako god. Poništava se čist go da bi se svirao penal iz napada koji je već zaboravljen. Šta je tačno tu presuđeno? Koji previd je korigovan, koja ekipa je tu tačno zakinuta pa je ispravljena nepravda? Totalna konfuzija, strašno

trofejni

pre 3 godine

Brat Roni ce se naloziti ko tinejdzer na prvom kucnom partiju i dati 2 komada.
(trofejni, 09. mart 2021 20:21)

Kakav peh i za mene i za njega.

Arthur Morgan

pre 3 godine

Kad ne mogu igrači, tu je sudija.

Ukoliko Porto nekim čudom odbrani ovih 2-1 do pred kraj, ima Kujpers da krene sa Ronaldom u napad.

Robi

pre 3 godine

Kjeza bez premca igrac br1 ovog dvomeca do sad. Ako prodju, stope da mu ljube. Izvadio ih u Portu onim golom i sad dodao jos 2 za preokret. On se vec isplatio sa ove dve utakmice. E sad, bilo bi fino da jos neko doprinese...ne moze 1 covek sve sam.

milos

pre 3 godine

velika SRAMOTA u torinu,slepac od sudije gura ionako jaci juve,zna djubre da ima ovaj zuti karton,nije nikome oko izvadio ako je sutno loptu,tako je i zlajo neki dan protiv zvezde a imo je zuti,ali ona je zlajo,ej bednog li fudbala danas

Q

pre 3 godine

Naravno,sad morata ne utiče na igru kod drugog gola vidio bar dvadesetak poništenih upravo u ovkvim situacijama za "manje" ekipe živio VAR!

Asteriks

pre 3 godine

Drugi zuti karton za igraca Porta zbog ispucavanja lopte....Zanimljivo da nam nisu prikazali ni da li je Ronaldo bio u ofsajdu kod gola Kijeze,nije prikazan usporeni snimak.

bodi bodi

pre 3 godine

Pa druze naravno da je Juventus u padu otkad je dosao Ronaldo zato sto je ostatak tima unisten nedostatkom para. Svi igraci koji su nosili tim godinama su ili ostarili ili otisli. Odbrana ostarila - Bonuci, Kjelini i Sandro vise nisu ni blizu igraca koji su bili nekada. Na sredini su bili igraci kao Kedira, Matudi, Pjanic, Markizio a sad su Rabio, Remzi, Mekeni Artur i Bentankur. Pa jedan Daglas Kosta pa Iguain i Mandzukic u napadu. Juventus je sistematicno gori na svakoj poziciji nego sto je bio pre tri godine i jos ima ocajnog trenera u Pirlu. Ni Ronaldo nije sto je bio u Realu ali svaljivati ovo na njega je smesno, pa on je jedini koji ih svojim golovima izvadi s vremena na vreme.

Juventino

pre 3 godine

@bg12 Da, evo baš videsmo penal za Juve sada u prvom poluvremenu, kao i onaj što je trebalo da bude u prvoj utakmici. Isto i protiv Liona, Lion dobija penal za gol u gostima u drugoj utakmici a Juventusu nesviran čist u prvoj, ali ne, važno je da lupetate gluposti ovde

zz

pre 3 godine

@new england patriots - Da, svi znamo sta ce se desiti na ovoj utakmici, doci ce strucnjaci koji su postigli vise golova od Ronalda da na portalu objasne kako je on los ili kako moze da postigne gol samo iz penala. ????

jedva cekam

pre 3 godine

Mene ovo veceras iskreno ne zanima. Samo cekam sutra demoliranje Barse. Kokice su spremne i ocekujem bar 8 komada u mrezi messilone. Da li moze da PSG napadne rekord Bayerna, sta mislite?!?

the truth

pre 3 godine

Ovaj Pirlo pojma nema, njemu veznjaci igraju ko bezveznjaci. Odbranu ne komentarišem. Porto jako fizički spreman, agresivan, disciplinovan. Juve već out.

Costa

pre 3 godine

Sinke, 9. mart 2021 20:43

Nemas pojma.Ovo sto su svirali portu je toliko smesno.A u prvom mecu nisu svirali cist za Juve na kraju.I posle mi neko kaze da imaju protekciju.

lol

pre 3 godine

(jedva cekam, 9. mart 2021 21:09)
sve i da moze, navijaci barselone se manje sekiraju povodom toga od tebe
sa druge strane, navijaci juventusa...

gazda

pre 3 godine

sad treba da cujemo strucnjake o tome kako je Ronaldo kriv. prosla utakmica 2 poklonjena gola,ova utakmica poklonjen penal pa vise od pola ovog Juventusovog tima nije za ekipe sa najvisim ambicijama. prosle godine isto poklonjen penal Lionu zbog kog je Juventus ispao,protiv Ajaxa 2 kiksa zbog kojih su ispali...ja razumem da tim primi gol iz izgradjenih akcija protivnika ali da poput dece ovako ispadaju i kiksiraju u najdelikatnijim trenucima to nije ni na nivou Azijske lige sampiona.

Q

pre 3 godine

Najsmješniji vezni red u istoriji čovječanstva u defanzivi drže raspored a porto im igra u međulinijama a u napadu bočni i stoperi traže napadače dugom loptom😂

Rsrs

pre 3 godine

Nije mi jasan ovaj Juventus, ekipa koja kao napada Ligu sampiona u veznom redu igra sa Arturom, Rabiom i Ramzijem i jos Morata naprijed. Posljedica navedenog je Bonuci kao glavni plejmejker i kreativac.

Costa

pre 3 godine

Dosadni ste sa Ronaldom.Otkad je on u ekipi,klub je u blagom padu koji mozda vec ove sezone(jos se nisam predao) kulminira gubitkom titule.On je covek koji vodi svoje neke bitke,ne zanima ga tim.Ostatak ekipe je ocigledno u grcu posto stalno moraju da gledaju kako njemu da dodaju da gospodin postigne gol sa tri metra.Doprineo je Juventusu samo u lajkovima na drustveni mrezama.Jedva cekam da ode a i ovi sto prate Juventus samo zbog njega sa njim.

ACM

pre 3 godine

Koliko sam samo mrzeo ovog Pepea nisam mogao ocima da ga vidim a na ovoj utakmici me oduševio.
(Back in Black, 9. mart 2021 23:27)

Bravo! Pre 10-12 godina kad je bio poznat po užasnom ponašanju na terenu sam ga iz dna duše prezirao! Promenio sam sliku o njemu kad sam čuo da je po odlasku iz Bešiktaša platio osoblju kluba zaostale zarade, koje im klub nije plaćao! Večeras je odigrao sa snagom i voljom kao da je duplo mlađi nego inače!

Rsrs

pre 3 godine

Nije mi jasan ovaj Juventus, ekipa koja kao napada Ligu sampiona u veznom redu igra sa Arturom, Rabiom i Ramzijem i jos Morata naprijed. Posljedica navedenog je Bonuci kao glavni plejmejker i kreativac.

Costa

pre 3 godine

Dosadni ste sa Ronaldom.Otkad je on u ekipi,klub je u blagom padu koji mozda vec ove sezone(jos se nisam predao) kulminira gubitkom titule.On je covek koji vodi svoje neke bitke,ne zanima ga tim.Ostatak ekipe je ocigledno u grcu posto stalno moraju da gledaju kako njemu da dodaju da gospodin postigne gol sa tri metra.Doprineo je Juventusu samo u lajkovima na drustveni mrezama.Jedva cekam da ode a i ovi sto prate Juventus samo zbog njega sa njim.

Tifoso

pre 3 godine

Pravice oni Alegrija od blata.
Pirlo u Juventusu - propast
Lampard u Celsiju - propast
Inzagi i Sedorf u Milanu - propast
Arteta u Arsenalu - propast
Mozda bi ovi bivsi igraci mogli prvo malo da se iskale u manjim klubovima a ne odma u najveci moguci klub, jer ocigledno nisu svi Pep i Zidan.

Zorica

pre 3 godine

Nikad igracki losiji Porto izbacio Juventus i to dovoljno govori o kvalitetu italijanske lige...A sto se C.Ronalda tice, veceras ubedljivo najgori igrac, kao i kad je protiv Lacija usao u 70-om minuti i njegov ucinak su bile 3 greske...Godinama govorim da je veliki greh porediti nnjega sa madjionicarem Leo Mesijem jer nije on na tom nivo nikad bio...Fanove Ronalda bih zamolio da se ne jede jer samo pokusavam biti objektivna

babuska prase

pre 3 godine

Raspali Juventus ne moze vise ni sa igracem vise nesto da uradi. Celu utakmicu jure sudiju, za kartin, za penal za sta sve ne.. Bas mi je drago zbog Porta. Talenat i strast uvek pobedjuju novac i manekene!!

Realno

pre 3 godine

Napisacu samo jedno.Eliminacije koje su se desile Juventusu od strane Ajaxa,Liona i sada Porta i to na njihovom terenu u TORINU su daleko veca bruka i sramota nego izgubiti od super mocnog Liverpula,Rome i Psg u gostima.Hvalla prijatno!

koala

pre 3 godine

Bravo Ronaldo majstore. U Realu si u zadnje 3 sezone osvojio 3 LŠ, davao po 15,16 golova samo u jednoj sezoni, a sada si za Juventus u 3 sezone postigao samo 14, a ispadaš po osminamafinala i četvrtfinalima. Dokazao si se u Juventusu za razliku od onog Mesija koji "ne može bez Cavija i Inieste", a 3 puta zaredom bude najbolji strijelac i asistent lige, bude najbolji strijelac LŠ 2019 i bez njih dobije zlatnu loptu 2019.. Još imate obraza ismijavati Messija jer ispada od Bayerna, Liverpoola, PSGa, a ovaj se sramoti i ispada od Lyona, Porta, Ajaxa...

Sinke

pre 3 godine

Cim nisu prikazali usporeni snimak,i sudija je nekako brzo pokazao na centar kod prvog gola Kijeze,a onda nije ni jednom prikazan usporeni snimak,jasno je da je Ronaldo bio u ofsajdu.Ovo je nestvarno sta se radi.Ovo je presedan i prvi put da gledaoci ne vide Var odluku.

Klaus

pre 3 godine

Za mene je Pepe igrac utakmice. Sa 38 godina odigrati ovako, odusevio me je!

A inace sudija nije smeo dati Taremiju drugi zuti, covek je dva minuta pre toga dobio prvi i trebao je proci sa upozorenjem. Veliko srce su pokazali igraci Porta.

Н94

pre 3 godine

Јуве прави тим да нападне ЛШ а осмину финала не могу да прођу. Наосвајао се Роналдо трофеја у Реалу ал тамо је тим био моћан. Марсело, Карвахал, Касемиро, Крос, Модрић, Бензема, мало мало па га Рамос муне у надокнади... Не доводе се Рабио, Артур, Кулишевски и Ремзи као подршка Роналду.

duledudule

pre 3 godine

Kepler Laveran de Lima Ferreira ComM-Pepe , kakva glava , sa 38 godina iskidao tekmu.Bravo Grujo legendo , odigrao si produzetke bez greske.Hrabro Porto i zasluzeno

Miks

pre 3 godine

Da Kujpers ima ujednacem kriterijum, Juventus bi morao da ima igrača manje! Porto zna šta igra, Juventus ne! Kjeza ih je odrzao i vratio u konkurenciju

Marko

pre 3 godine

Sta ocekujete od Ronalda ? Da u 36 godina vodi tim do titule ? Vecina najboljih fudbalera je u tim godinama bila u dubokoj penziji ili su igrali za neke nizerazredne klubove. Videcete Mesija za 2 godine.

Shomyy

pre 3 godine

Ronaldo je bio u cistom ofsajdu kod prvog gols, ne mogu da verujem da reditelj tv prenosa nije ni hteo da prikaže da li je ofsajd. Plus igrac Porta nije ni zasluzio drugi zuti, ovo je sramota sta se radi da bi se pomoglo Ronaldu i Juventusu

Da i ja nešto kažem za Dnevnik ...

pre 3 godine

Pirlo je bio igrač nad igračima,fudbalski pjesnik ali klupa Juventusa je prevelik zalogaj za početak trenerske karijere.

milos

pre 3 godine

velika SRAMOTA u torinu,slepac od sudije gura ionako jaci juve,zna djubre da ima ovaj zuti karton,nije nikome oko izvadio ako je sutno loptu,tako je i zlajo neki dan protiv zvezde a imo je zuti,ali ona je zlajo,ej bednog li fudbala danas

Kozuki Oden

pre 3 godine

K
Baki moj - Ajaks, Lion i Porto su veci klubovi od Rome. A Barsa se zestoko izblamirala u sve cetiri situacije (1 mec 8 komada, ogromni preokreti Rome i Liverpula i onda PSG bez Nejmara i Di Marije). Samo nek pucaju medijski projekti Mesi i K. Ronaldo, samo nek pucaju...

Miloš BL

pre 3 godine

Imaš rezultat za produžetke i igrača više 35 minuta do kraja utakmice, i umjesto da napadneš svim silama(pa ne igraš protiv Barselone iz najboljih dana), ti igraš kukavički fudbal.?? Pa samo usporedite Juventus iz prvih 10 minuta drugog poluvremena, i Juventus nakon toga. Dali drugi gol i misle to je to, ponavljam, ne igrate protiv Barse iz najboljih dana, igrate protiv Porta(uz dužno poštovanje Portu). Pa zamislite samo Bayern da je bio u Juventusovoj situaciji, da imaju domaći teren i igrača više do kraja utakmice, pa Bayern bi napadao ko lud. Šta reći, Pirlo najobični trenerski amater, nivo Frenka Lamparda (Tuhel je objasnio neke stvari).

ciganin najlepši

pre 3 godine

Na stranu što je gadan lik i pojava, Pepe odigrao doktorski kompletan meč. 38 godina a i dalje se šiba sa klinčadijom bez pardona. Kao Vidara i Jap Stam u najbolji danima, podelio vaspitne, dominirao i na zemlji i vazduhu, zaključao i Ronalda i Moratu.

Sve čestitke i za našeg Grujana! Odigrao sasvim dobrih pola sata i držao tempo u oba pravca. Porto zasluženo, Juve nije za LŠ. Sve što su radili i što rade u Italiji vraća se kada je najvažnije. Ne daju Bogovi fudbala.

Nikola

pre 3 godine

Pa zar ste mislili da moze Juventus da prodje bez pomoci sudija?! Prosli pit onaj crveni za Atalantu, sad ovde za Porto. Ma daj, vise nije ni zanimljivo!

Hmm

pre 3 godine

Nema publike nema buke, klasičan zuti karton za izbijanje lopte posle zvizduka sudijskog, i to je proslo par sekundi i lik suta. Ja da sam mu trener kaznio bih ga, cista glupost igraca

bodi bodi

pre 3 godine

Pa druze naravno da je Juventus u padu otkad je dosao Ronaldo zato sto je ostatak tima unisten nedostatkom para. Svi igraci koji su nosili tim godinama su ili ostarili ili otisli. Odbrana ostarila - Bonuci, Kjelini i Sandro vise nisu ni blizu igraca koji su bili nekada. Na sredini su bili igraci kao Kedira, Matudi, Pjanic, Markizio a sad su Rabio, Remzi, Mekeni Artur i Bentankur. Pa jedan Daglas Kosta pa Iguain i Mandzukic u napadu. Juventus je sistematicno gori na svakoj poziciji nego sto je bio pre tri godine i jos ima ocajnog trenera u Pirlu. Ni Ronaldo nije sto je bio u Realu ali svaljivati ovo na njega je smesno, pa on je jedini koji ih svojim golovima izvadi s vremena na vreme.

Perin Pelen

pre 3 godine

Sta uradi ovaj trener Pirlo. Od vrhunskih igraca napravio je mediokritete. Ja gore vodjenje ekipe nisam video ni u najnižim ligama Srbije. Ko da igraju na vasaristu, svako za sebe. Odbrana sa srednjim redom i napadom je totalno nepovezana. Sto forsira
Pirla Juventus, unistice mu ugled za sva vremena

Asteriks

pre 3 godine

Drugi zuti karton za igraca Porta zbog ispucavanja lopte....Zanimljivo da nam nisu prikazali ni da li je Ronaldo bio u ofsajdu kod gola Kijeze,nije prikazan usporeni snimak.

Arthur Morgan

pre 3 godine

Kad ne mogu igrači, tu je sudija.

Ukoliko Porto nekim čudom odbrani ovih 2-1 do pred kraj, ima Kujpers da krene sa Ronaldom u napad.

K

pre 3 godine

Mozete pricati za Barsu sta hocete, ali oni su ispadali od Rome, Liverpula, Bajerna i evo sad od PSG-a, a Juventus od Ajaksa, Liona i evo sad Porta. Toliko se prica o Barsinoj krizi, ali iskreno Juventus je u mnogo goroj, bar igracki gledano. U finansijskoj ipak prednjaci Barsa.

Marko

pre 3 godine

Jel opet ronaldo SAM pobedio?
Pogledajte podatak koliko ubacivanja u kazneni prostor večeras(citaj ka ronaldu)
JEL SAD SHVATATE DA JEDAN IGRAČ NE MOŽE SAM DA POBEDI???
Ekipa pobeđuje a to je večeras Porto.

Roland g7fantom

pre 3 godine

I sad neko da pita Pirla zašto je tim stao nakon drugog gola? Nakon što je Juventus izjednačio samo se sporadično pokušavalo i stihijski napadalo. Dajte vratito Alegrija ili dovedite nekog poput Zidana,Nagelsmana,Gasperinija,Simonea Inzagija.

blahhhh

pre 3 godine

bravo Porto, skidam kapu na hrabrosti, odvažnosti i požrtvovanosti. Sa druge strane ovaj Kulušesku, Mekeni, manekeni, Bernadeski, Remzi pa to je tuga i jad... Uprava Juventusa pokupila ove polovnjake koji nikome ne trebaju i hoće da napadnu trofej ušatog sa trenerom početnikom... pa ne ide tako rođaci, jedan Ronaldo ne čini proleće.

The_Dejan

pre 3 godine

O čemu vi ljudi pričate. Kakav sudija??? Doneo je par pogrešnih odluka, to stoji. Ne znam šta je sporno sa crvenim? Mogao je da da, a i nije, zbog važnosti utakmice. Sudija svirao prekršaj i čovek ispucava loptu.. Drugovi, da je imalo navijača u redu, prazan stadion, dve se čuje, čovek je sam sebe i saigrače upropastio. Ni amaterski fudbaler ne bi ovo uradio.
A, ovo je mogao da bude lagan penal za Juve nad Ronaldom.

Pobrkan narod

pre 3 godine

Da limitirana ekipa bez igre kao što je Juventus sa trenerom početnikom nema nikakve šanse da osvoji ligu šampiona znali smo na početku sezone.
Ono što mi nije jasno(a i već sam spomenuo to) je šta je Ronaldu sa 33 godine trebalo da pređe iz Reala koji je finasijski,igrački i kao brend na vrhu u Juventus koji je u svemu tome stepenicu ispod.Razumeo bih da je otišao sedam stepenica ispod u Kinu,MLS ili slično.
Pošto je cilj bila liga šampiona koju,opet pomavljam,ne može uzeti ovakav Juventus,onda možemo da kažemo da Ronaldo nije digao Juventus stepenicu više.

Zebrasti

pre 3 godine

Sigurno se svima desilo bar jednom da podrzite protivnicku ekipu kluba za koji navijate, simpatisete. E to se meni sinoc desilo. Nakon 90 min mi se "okrenulo" sve unutra, bio sam izduvana zaba i shvatio da ova generacija nije zasluzila bacanje mojih nerava.
Kosmicka nepravda bi bila da je sinoc Porto ispao kad se sve sagleda i sabere iz ove dve utakmice.
Sinoc je pobedio fudbal i iskrene cestitke sjajnom Portu.
Juventus- e to je posebna prica. Prvo, da imaju svi obraza, odrekli bi se plate do kraja sezone. Vec tri godine za redom se primaju samarcine u Evropi ispadajuci protiv na papiru slabijih ekipa. Ovo sinoc je kap koja je prelila casu. Ali kao da to sve nije dosta, pa ce izgubiti i titulu na cizmi.
Bravo, nemam reci!
Druga stvar. Neko debelo mora odgovarati za promaseni projekat zvani "Ronaldo" . U 3 sezone razunajuci obestecenje, bruto platu i bonuse, primadona ce kostati oko 300 mil eura! E sad neka mi neko pojasni za radi cega su bacene tolike pare??
Umesto da strategija bude podmladjivanje ekipe, ulaganje u nadolazece zvezde koji ce nositi klub narednu deceniju, oni su doveli matorog frajera kome se sve moralo podrediti, izmisljati kojekakve rekorde kako bi skupljao lajkove po instagramu bubuljicastih klinaca koji zive u uverenju i zabludi da ce njihov princ nekad biti u ravni Mesija.
Ko ce odgovorati za promaseni dugorocni plan kluba koji ce ostaviti debele posledice?? Pirlo, Ronaldo a i bogami jos par njih, ostanu li i sl sezone, bojkotujem sve utakmice.

nego kako

pre 3 godine

Pa druze naravno da je Juventus u padu otkad je dosao Ronaldo zato sto je ostatak tima unisten nedostatkom para. Svi igraci koji su nosili tim godinama su ili ostarili ili otisli. Odbrana ostarila - Bonuci, Kjelini i Sandro vise nisu ni blizu igraca koji su bili nekada. Na sredini su bili igraci kao Kedira, Matudi, Pjanic, Markizio a sad su Rabio, Remzi, Mekeni Artur i Bentankur. Pa jedan Daglas Kosta pa Iguain i Mandzukic u napadu. Juventus je sistematicno gori na svakoj poziciji nego sto je bio pre tri godine i jos ima ocajnog trenera u Pirlu. Ni Ronaldo nije sto je bio u Realu ali svaljivati ovo na njega je smesno, pa on je jedini koji ih svojim golovima izvadi s vremena na vreme.
(bodi bodi, 9. mart 2021 22:01)

Znam druze, ali ovi su bukvalno pali od kada je dosao Ronaldo. Nemoguce je da tim ostari i padne u formi za samo jednu sezonu. Meni nije jasno zasto Ronaldo uporno on izvodi slobodnjake, kada je izrazito los u tom segmentu i pritom trosi potecijalni gol nekog boljeg izvodjaca? Jednostavno, sada Juve placa visoku cenu marketinga i to je to.

Bayern

pre 3 godine

Mnogo slaba italijanska liga. Najjačeg italijanskog tima šamara tamo neki Porto iz Portugalije. Pa nije to Italija pa da Juventus samara sve redom.

Da dodam

pre 3 godine

Steta za igrace Juventusa osim Ronalda. Porto je zasluzeno prosao dalje.
Kristijano Ronaldo je bio najgori igrac na utakmici i zbog njega je Juventus ispao. Pogledajte gol Porta iz slobodnog udarca, Ronaldu je lopta prosla kroz noge, golman je jedva stigao loptu i tako izbacio Juve iz LS.

uros

pre 3 godine

I naravno mora je ovaj Porto da prodje da nameste liverulu u 1/4 da ih pegla malo LivERUYL i da vrate sezonu JHirgenu Flopu al nece moci da pobegne u 1/2 od psga i ako prodje to od petarde od Bajernaa !!! IDEMOO
(Nick Kyrgios, 09. mart 2021 23:34)

Ovaj Porto ima da izdominira Liverpul ako se sastanu .

Red M

pre 3 godine

@Drugi zuti karton za igraca Porta zbog ispucavanja lopte....Zanimljivo da nam nisu prikazali ni da li je Ronaldo bio u ofsajdu kod gola Kijeze,nije prikazan usporeni snimak.
(Asteriks, 09. mart 2021 22:17)
I...? U čemu je problem? Drugi žuti ispravno dosudjen. Čiste i dobre odluke sudije. Ronaldo nije uticao na igru, a Kijeza nije bio u ofsajdu i zato je gol priznat. Ko sve ovde sve komentariše, ljudi moji...

the truth

pre 3 godine

Juventus ne zaslužuje da ide dalje, iako je Porto dao 4 smiješna gola. E moj Juventusu, kad ti Ščesni brani, pa ono bi odbranio ja, sa rukom u gipsu. Totalni remont na ljeto.

Filip

pre 3 godine

Imati igrača više 35 minuta, treba ti samo jedan gol, i za to vrijeme ne uspiješ dati taj jedan gol, znači nisi ni zaslužio da prodješ dalje.

Q

pre 3 godine

Najsmješniji vezni red u istoriji čovječanstva u defanzivi drže raspored a porto im igra u međulinijama a u napadu bočni i stoperi traže napadače dugom loptom😂

jojufff

pre 3 godine

ovo nije ni J od Juventusa od prije 4-5 godina.
kakva jadna odbrana i vezni red.
ljudi ne znaju dva dodavanja spojiti.
Uz to sve Morata omaši zicera i onaj panj napravi totalno glup penal.

Пензионер

pre 3 godine

Ljudi pa ovo više nije isti sport! Ovo je Varball ili kako god. Poništava se čist go da bi se svirao penal iz napada koji je već zaboravljen. Šta je tačno tu presuđeno? Koji previd je korigovan, koja ekipa je tu tačno zakinuta pa je ispravljena nepravda? Totalna konfuzija, strašno

Bane

pre 3 godine

Nije Ronaldo Mesi pa da ga demoliraju u osmini finala.
(Dušan THC, 9. mart 2021 22:29)

Nisu ni Lion i ajax a ni Porto ekipe ravne bayernu LFC ili PSG. Ali kad se ne mozes kititi svojim perjemm naravno kiti se tudjim. Znamo kako je Ronaldo prolazio protiv Mesija u direktnim sudarima i ko je koga demolirao hehehe

Svaka cast Portu

pre 3 godine

Karma Juveu zato sto su nezasluzeno bili prvi u grupi i zato sto ih je sudija gurao i sakom i kapom na Kamp Nou protiv Barse. Juve je zasluzeno pobedio Barsu, ali ne 0:3 nego je trebalo dao bude 1:2 ili 0:2 i onda bi Juve bio 2. na tabeli i isao na PSZ, a Barsa na Porto.

mare

pre 3 godine

Evo pa ovo je slast fudbala, ovo je pravi fudbal dzabe juventusu pare kad ce porto da ih izbaci, a oni bi da u novoj LS svale godine gledamo Juventus - Manchester city to ce posle 2 godine da dosadi i da ubije draz fudbala.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 3 godine

Драго ми због Борусије а још више због Порта. Свака част момци. 👏👏👏

Kozuki Oden

pre 3 godine

Kod prvog gola je MOOOOZDAA bio ofsajd, ako zamrznete tesko je videti gde je tacno Pepeova noga. Kako god, drago mi je da su ovi ispali. :^)

jedva cekam

pre 3 godine

Mene ovo veceras iskreno ne zanima. Samo cekam sutra demoliranje Barse. Kokice su spremne i ocekujem bar 8 komada u mrezi messilone. Da li moze da PSG napadne rekord Bayerna, sta mislite?!?

Tema

pre 3 godine

Bruka i blamaza Juventusa i Penalda. 75 minuta sa igracem vise kod kuce i ispadas iz LS. Bravo za Porto i Grujica junacki su se borili i otisli u cetvrt finale. Kupili su padavicara Penalda ovi iz Torina pa prevarili su se opasno. Oni su bez njega igrali mnogo bolje i efikasnije.Jos mu prodje lopta kroz nige kod onog gola iz slobodnog udarca.

Za žgaravicu šefe.....slave mi - reko mi doktor!

pre 3 godine

Žnam zašto je Juve ispao.
Zato što Pirlo nije uveo u igru Kristijana Ronalda.
On je, znate, jedan od dva najbolja igrača na svetu ( njegova sestra tvrdi - najbolji !! )
"U ovakvim situacijama preuzme odgovornost i povede svoj tim do pobede" ( izbrisaste.... kanda je nekog sramota? )
To bi uradio i sada da je igrao....
Ali nije i zato su ispali....
E sad.... komšija mi kaže - Ma igrao je, kako nije!! Mislim.....bio je na terenu među drugim igračima, a dal' je igrao....
Posle mi je objasnio - onaj bezveznjaković , što se samo šetka po petercu i čeka da mu neko doturi loptu kako bi dao gol.
Onaj što mu je lopta prošla kroz noge pa ih je zato Porto sa deset igrača izbacio....
Taj.
Pa taj nije pokazao NIŠTA !! Nula! Katastrofa!!
Bio je najgori?!
Kako može neko takav da se uopšte naziva dobrim igračem, a "najboljim" ni u šali?
Ostadoh zapanjen.
Ili ja ne znam šta je fudbal ili neko u vezi sa tim Kristijanom masno laže.

moka

pre 3 godine

Ma daj bjež bolan, ovo više nema smisla nikakvog, pa ovako nabijanje lopte vidjam svakog vikenda, nikad nisam vidio da je neko za to dobio drugi žuti, aj prvi žuti i nekad, al drugi žuti nikad!! Još takav značaj utakmice, tuga koliko se navlači za bogate, tuga.

Peppino Prisco

pre 3 godine

Ma tako je bre, Porto plesao po terenu, igrali ljudi vise od 60 minuta sa igracem manje, a ni sudija ni Rubentus, koji je pokusavao na silu, nisu im mogli nista. Pepe doktor sa 38 godina, pola sata igrao povredjen. Velike cestitke nasem bivsem Interisti Konseisau!

Zorica

pre 3 godine

Sta je Leo Mesi radio ovom Pepeu, kad su oba biki u najboljim godinama. Gledajuci sad Pepea, tek se vidi kakvu je mocnu odbranu tada imao Real M.i opet Mesiju nisu mogli nista, pa se tako zakljucuje da je C. Ronaldo imao najaci Real M. i opet Barseloni nije mogao nista...

Штилцована катаболцна

pre 3 godine

Доведеш Турчина као појачање и очекујеш да освојиш Лигу шампиона. Не бива.

Diego

pre 3 godine

Ronaldo u ligi prvaka u Realu:
2015/16 - 16
2016/17 - 12
2017/18 - 15

Ronaldo u ligi prvaka u Juventusu:
2018/19 - 6
2019/20 - 4
2020/21 - 4

Samo 14 golova za 3 sezone u Juventusu. Sa Realom u jednoj sezoni je davao toliko. Da li je moguće da jedan igrač toliko propadne samo zbog promjene kluba? Maradona da je igrao u onom Realu osvojio bi 10 LP i 10 Primera zaredom.

LAŽNI Ronaldo u nokaut fazama SP i EURA ima samo 2 gola i 3 asistencije u 15 godina karijere u reprezentaciji. Maradona je toliko golova i asistencija imao samo u nokaut fazi SP 1986. LAŽNI Ronaldo ima 0 golova i 0 asistencija na SP.

zz

pre 3 godine

@new england patriots - Da, svi znamo sta ce se desiti na ovoj utakmici, doci ce strucnjaci koji su postigli vise golova od Ronalda da na portalu objasne kako je on los ili kako moze da postigne gol samo iz penala. ????

Danijel

pre 3 godine

Evo sada sam gledao Juventus i mislio sam da ce Ronaldo da odere Porto posto sam citao komentare kako se Ronaldo uvek dokazuje u velikim utakmicama a Messi je samo za male utakmice. Druze nije se video, koliko puta je bio u ofsajdu, samo da bi uso u priliku za gol, ako ne da gol i ne skoci u vis 2m da bi se sutra svi radovali o tom njegovom skoku od 2m, nema ga nigde. On je za mene nevidjeni igrac napadac i motivacija, ovo samo pisem zato sto je vise precenjen i to je tako godinama, Messi je finiji igrac i plejmejker, jednostavno lepsi fudbal igra i za to ne postoji definicija, i to je to. Inace sto se tice tekme, Kijeza je toliko dominirao da Morata i Ronaldo kao da nisu bili na utakmici.

Robi

pre 3 godine

Kjeza bez premca igrac br1 ovog dvomeca do sad. Ako prodju, stope da mu ljube. Izvadio ih u Portu onim golom i sad dodao jos 2 za preokret. On se vec isplatio sa ove dve utakmice. E sad, bilo bi fino da jos neko doprinese...ne moze 1 covek sve sam.

trofejni

pre 3 godine

Brat Roni ce se naloziti ko tinejdzer na prvom kucnom partiju i dati 2 komada.
(trofejni, 09. mart 2021 20:21)

Kakav peh i za mene i za njega.

presheva

pre 3 godine

Ja ovakvi crveni ne razumem.. al ako su pravila imas jedan zuti i sutnes loptu ko ludak sam si kriv. kaze nije cuo lad svirao sudija a stadion prazan.. van persi isto dobio protiv barce vakav crveni. tu da kaze nisam cuo sviranje mozes da verujes nekako 80 hiljada u stadion bili tad.. pa mogo za juve jos penal da sudi pa kod 2:1 golman namerno moratu udara nogom.. i to je crveni.. al pokvario ipak sudija utakmicu

ankh

pre 3 godine

kad sam pričao da će Var da uništi fudbal 99% ljudi je reagovalo u fazonu, navijaš za Barselonu pa ti je krivo što neće moći da kradu. eto šta vam je var doneo. ja sam večeras skontao da sam poslednji put zagriženo gledao fudbal kad je bilo sp u Rusiji, jer sam znao u šta će najbolja igra na svetu da se pretvori.

Igor

pre 3 godine

Nema Juve ekipu za dalje Kijeza ubedljivo najbolji igrac i najbolja kupovina juvea Morata uz Rasforda najprecenjeniji igrac na planeti, Pepe sto stariji to smireniji i bolji stavio Cr7 i Moratu u dzep,MekKeni nevidljiv od kad je usao,Kulusevski igrac za male timove, Aleks Sandro ni senka nekadasnjeg igraca,Remzi i Artur su valjda dosli da unaprede igru veznog reda zato ih je Juve doveo jer su smatrali da su bolji od Pjanica koji se u velikim utakmicama krije od lopte ali su se zeznuli Pjanic bolji igrac od obojice.

Bojan Todorovic

pre 3 godine

I kako sad to ide....?
Jel Kujpers sada vraća sve ili zadržava deo za trud, a trudio se iz petnih žila videlo se....
Čija je obaveza bila da drži skupljene noge Kristijanu? Ako je sudijina - onda je on kriv!
Pitaću nekog iz Reala. Oni su tu daleko najiskusniji...

the truth

pre 3 godine

Ovaj Pirlo pojma nema, njemu veznjaci igraju ko bezveznjaci. Odbranu ne komentarišem. Porto jako fizički spreman, agresivan, disciplinovan. Juve već out.

gazda

pre 3 godine

sad treba da cujemo strucnjake o tome kako je Ronaldo kriv. prosla utakmica 2 poklonjena gola,ova utakmica poklonjen penal pa vise od pola ovog Juventusovog tima nije za ekipe sa najvisim ambicijama. prosle godine isto poklonjen penal Lionu zbog kog je Juventus ispao,protiv Ajaxa 2 kiksa zbog kojih su ispali...ja razumem da tim primi gol iz izgradjenih akcija protivnika ali da poput dece ovako ispadaju i kiksiraju u najdelikatnijim trenucima to nije ni na nivou Azijske lige sampiona.

Gedzi

pre 3 godine

Sredina nije vredna ovog kluba. Trener takodje. Odbrana prolazi, ali napad ne. Ronaldo je bila velika greska sad je to i marsovcima jasno. Velika cistka je potrebna. Pirlo nije dorastao velikim izazovima i sad se vidi koliko je Alegri znacio Juventusu. Nedostaje mi njegova mirnoca i harizma. Njegovim je odlaskom Juventus krenuo padati. Na leto probati prodati Ronalda i tako usicariti bar nesto ali i resiti se njegove velike plate. Napasti nekog mladjeg koji ce uz Dybalu voditi napad. U sredini treba jedan Verati ili bar Isco. U svakom slucaju veliko razocarenje jos jedna sezona u evropi.

Ostin A

pre 3 godine

Koliko prozivki na račun Ronalda u komentarima.

Jel znate da Ronaldo ima 36 godina. Ne možete ni da očekujete vrhunski tim da bude onaj gde oslonac mora da bude toliko star igrač. Još je napadač, oni još ranije odlaze u penziju.

Ronaldo je osvojio 5 Liga šampiona. Nebrojano raznoraznih titula u 3 najveće Evropske lige. A na sve to, osvojio je Ligu nacija i Evropsko prvenstvo. I svuda je bio vođa svoje ekipe. Heroj je u svojoj zemlji, u Portugalu.

E moj sudija

pre 3 godine

Sevilja zasluzila produzetke, Dortmund se provukao, Bono odbranio penal. Kjeza i sudija spasavaju Juve. Porto osakacen crvenim, nadam se da ce Porto dati gol ili da ce se sutirati penali.
Sevilji je bar dosla karma, sto se njihov admin na tviteru sprdao na racun Barse.

Milos

pre 3 godine

Tako je bre.. Bravi.. Idemo bre.. Opa.. Ha ha ha ha ha.. Bravo raggazzi.. Forza andiamo avanti alé.. Kroz noge Ronaldu ha ha ha ha ha.. Bravo.

Juventino

pre 3 godine

@bg12 Da, evo baš videsmo penal za Juve sada u prvom poluvremenu, kao i onaj što je trebalo da bude u prvoj utakmici. Isto i protiv Liona, Lion dobija penal za gol u gostima u drugoj utakmici a Juventusu nesviran čist u prvoj, ali ne, važno je da lupetate gluposti ovde

gazda

pre 3 godine

(kinez, 10. mart 2021 11:08)

igrac sa 31,32,33 godine je jos uvek manje vise u formi. 36 je vec uveliko veteran,retko je ko u tim godinama igrao ozbiljan fudbal.

Costa

pre 3 godine

Sinke, 9. mart 2021 20:43

Nemas pojma.Ovo sto su svirali portu je toliko smesno.A u prvom mecu nisu svirali cist za Juve na kraju.I posle mi neko kaze da imaju protekciju.

lol

pre 3 godine

(jedva cekam, 9. mart 2021 21:09)
sve i da moze, navijaci barselone se manje sekiraju povodom toga od tebe
sa druge strane, navijaci juventusa...

M.

pre 3 godine

Kreću klinci Mesijevci,a sutra će da bude plakanje protiv PSG.
Vreme je Ronaldo da ode, ovo je raspala ekipa sa polu trenerom, večeras je to dokazano, deseta titula u nizu ostaje san.
Prvo Ajax kad su i imali neku šansu da prođu pa posle na Totenhem ko zna, ali Lion i Porto posle, dokaz da bi svaki sledeći jači protivnik rastavio Juventus kao osrednju ekipu gde Ronaldo i Dibala nešto vrede, a sami ne mogu! Bolje da idu!

Milan

pre 3 godine

Vise gotivim Mesija od Ronalda, danasnji fudbal je slabiji od onog
do pre nekoliko godina, ali da se razumemo taj Lazni Ronaldo ima daleko vise trofeja i uspeha od debelog Ronalda koji je jedan od najprecenjenijih igraca u smislu da se toliko o njemu prica a da nije postigao skoro pa nista u karijeri, 5 godina sa Interom nije uspeo Seriju A da uzme, samo 14 golova u LS, u Realu je bio toliko gojazan da ne znam da li je odigrao 5 dobrih utakmica. Da se razumemo klasa je od napadaca bio ali je trajao kao i svaki juznoamerikanac, ruku na srce u reprezentaciji je bio fantastican, ali karijeru su mu obelezile brojne povrede i problem sa picem i hranom. Svi ga pamte kao bolesno dobrog sto u neku ruku i jeste bio, kako kazu o bivsima se naj e tako u ovom slucaju nostalgija za nekim vremenima ima tu ulogu.Taj lik nije bio do kolena Kristijanu a pogotovo Mesiju i tacka...

Porez

pre 3 godine

pa da ga demoliraju u osmini finala.
(Dušan THC, 9. mart 2021 22:29)

Nije ni Mesi kao Ronaldo pa da prima trice, cetvorke, petice od Reala kao sto je Ronaldo primao od Barselone.

Nick Kyrgios

pre 3 godine

I naravno mora je ovaj Porto da prodje da nameste liverulu u 1/4 da ih pegla malo LivERUYL i da vrate sezonu JHirgenu Flopu al nece moci da pobegne u 1/2 od psga i ako prodje to od petarde od Bajernaa !!! IDEMOO

gremlin je dosao da kaže sta mu je na duši a plagijator može....

pre 3 godine

Una citta due colori sette volte coppa dei Campioni...Rubentus arivedercci...

Miks

pre 3 godine

@Milan

Kada se fudbal gleda statisticki, onda dodjes do tih pogresnih zakljucaka. Kristijano Ronaldo ima rekorde i trofeje, ali kada uskoro zavrsi karijeru, malo ko ce ga se secati, onako sebicnog i iritantnog. Jedini potezi kojih cemo se setiti su makazice protiv Juventusa (mada je gol Krupnikovića Partizanu deset puta efektniji), besprekorni fizicki parametri, te ono skakutanje oko lopte u pokusaju da predribla nekog, ali jos nikog nije.
Ronaldo (Zuba) je itekako kontrolisao loptu u punom trku, bio najbolji suter kad ostane u sansi (njegov sut je prakticno uvek u okvir gola) i bio je drag i simpatican. Ljudi ga pamte i cene, što će Kristijanu teško da se desi, uz sve rekorde... uostalom, kome je do statistike, neka gleda bejzbol!

Q

pre 3 godine

Naravno,sad morata ne utiče na igru kod drugog gola vidio bar dvadesetak poništenih upravo u ovkvim situacijama za "manje" ekipe živio VAR!

Kozuki Oden

pre 3 godine

Kakvo velicanje Grujica, uzas. Odigrao ok, nije se istakao. Imao ono foliranje, uplasio se suta sa 18m kasa je bio sam kao na livadi i u 119. minutu umesto da cuva loptu kod zastavice centrira iz okreta samo da bi ga lopta pogodila i pripala Juveu...

Realno

pre 3 godine

Napisacu samo jedno.Eliminacije koje su se desile Juventusu od strane Ajaxa,Liona i sada Porta i to na njihovom terenu u TORINU su daleko veca bruka i sramota nego izgubiti od super mocnog Liverpula,Rome i Psg u gostima.Hvalla prijatno!

Kozuki Oden

pre 3 godine

Tifoso
Pep i Zidan su trenirali Barsu B i RM Kastilju pre prvog tima i imali su sasvim ok rezultate, Pirlo je bio komican ono kratko pre Juvea...

bavaria

pre 3 godine

Zasluzen prolaz Porta, Juve nije mogao da postigne gol i sa igracem vise, dobro je sto je sad ispao jer bi ga kasnije neki jaci klub razbio..

kinez

pre 3 godine

(Ostin A, 10. mart 2021 02:32)

Pa i u Realu je imao 33 pa je osvajao LŠ. Kako u Realu nije bio star? Sa njima osvojio 3 LŠ zaredom, a sada ispada u osminamafinala 3 godine zaredom. U Realu davao po 15,16 golova u jednoj sezoni LŠ, a sada u Juventusu dao samo 14 u 3 sezone. Teško da ćemo vidjeti više ikad igrača koji ovisi toliko o suigracima kao Ronaldo. Reci lepo da on nije ni blizu isti igrac kao onaj iz Reala jer nema toliko kvalitetne suigrace oko sebe. Ronaldo ni u ligi ne moze da bude najbolji strelac, a pogledaj Mesija bez Cavija i Inieste. Uvek i najbolji strelac i asistent i zlatna lopta 2019

zum

pre 3 godine

Bravo Ronaldo majstore. U Realu si u zadnje 3 sezone osvojio 3 LŠ, davao po 15,16 golova samo u jednoj sezoni, a sada si za Juventus u 3 sezone postigao samo 14, a ispadaš po osminamafinala i četvrtfinalima. Dokazao si se u Juventusu za razliku od onog Mesija koji "ne može bez Cavija i Inieste", a 3 puta zaredom bude najbolji strijelac i asistent lige, bude najbolji strijelac LŠ 2019 i bez njih dobije zlatnu loptu 2019.. Još imate obraza ismijavati Messija jer ispada od Bayerna, Liverpoola, PSGa, a ovaj se sramoti i ispada od Lyona, Porta, Ajaxa...

ogorčen na nepravdu

pre 3 godine

onog Mesija koji bude najbolji strijelac LŠ 2019 i bez njih dobije zlatnu loptu 2019.. Još imate obraza ismijavati Messija
(zum, 10. mart 2021 18:38)

Čitao sam do ovog o zlatnoj lopti 2019. Misliš o onoj ZL koju su oteli V. Dijku, a njega nije bilo sramota da ga gleda u oči i primi je?

U više navrata sam pisao o tome, ne ismevajući ga nimalo. S obzirom na ozbiljne godine hteli su ga odvojiti od Ronalda nepravedno mu dodelivši Zlatnu loptu. Pritom su upropastili momka koji je imao tu jednu priliku u karijeri da dobije priznanje koje je više od bilo koga zaslužio. Ali, V. Dijk nije toliko marketinški isplativ.

Ogromna je njegova karijera ali su ga od Ronalda trebali odvojiti specijalnom nagradom za životno delo, a ne onako.

Samo slep ili zaluđen to nije video.

Zorica

pre 3 godine

Nikad igracki losiji Porto izbacio Juventus i to dovoljno govori o kvalitetu italijanske lige...A sto se C.Ronalda tice, veceras ubedljivo najgori igrac, kao i kad je protiv Lacija usao u 70-om minuti i njegov ucinak su bile 3 greske...Godinama govorim da je veliki greh porediti nnjega sa madjionicarem Leo Mesijem jer nije on na tom nivo nikad bio...Fanove Ronalda bih zamolio da se ne jede jer samo pokusavam biti objektivna

Costa

pre 3 godine

Dosadni ste sa Ronaldom.Otkad je on u ekipi,klub je u blagom padu koji mozda vec ove sezone(jos se nisam predao) kulminira gubitkom titule.On je covek koji vodi svoje neke bitke,ne zanima ga tim.Ostatak ekipe je ocigledno u grcu posto stalno moraju da gledaju kako njemu da dodaju da gospodin postigne gol sa tri metra.Doprineo je Juventusu samo u lajkovima na drustveni mrezama.Jedva cekam da ode a i ovi sto prate Juventus samo zbog njega sa njim.

Nick Kyrgios

pre 3 godine

I naravno mora je ovaj Porto da prodje da nameste liverulu u 1/4 da ih pegla malo LivERUYL i da vrate sezonu JHirgenu Flopu al nece moci da pobegne u 1/2 od psga i ako prodje to od petarde od Bajernaa !!! IDEMOO

jedva cekam

pre 3 godine

Mene ovo veceras iskreno ne zanima. Samo cekam sutra demoliranje Barse. Kokice su spremne i ocekujem bar 8 komada u mrezi messilone. Da li moze da PSG napadne rekord Bayerna, sta mislite?!?

koala

pre 3 godine

Bravo Ronaldo majstore. U Realu si u zadnje 3 sezone osvojio 3 LŠ, davao po 15,16 golova samo u jednoj sezoni, a sada si za Juventus u 3 sezone postigao samo 14, a ispadaš po osminamafinala i četvrtfinalima. Dokazao si se u Juventusu za razliku od onog Mesija koji "ne može bez Cavija i Inieste", a 3 puta zaredom bude najbolji strijelac i asistent lige, bude najbolji strijelac LŠ 2019 i bez njih dobije zlatnu loptu 2019.. Još imate obraza ismijavati Messija jer ispada od Bayerna, Liverpoola, PSGa, a ovaj se sramoti i ispada od Lyona, Porta, Ajaxa...

Red M

pre 3 godine

@Drugi zuti karton za igraca Porta zbog ispucavanja lopte....Zanimljivo da nam nisu prikazali ni da li je Ronaldo bio u ofsajdu kod gola Kijeze,nije prikazan usporeni snimak.
(Asteriks, 09. mart 2021 22:17)
I...? U čemu je problem? Drugi žuti ispravno dosudjen. Čiste i dobre odluke sudije. Ronaldo nije uticao na igru, a Kijeza nije bio u ofsajdu i zato je gol priznat. Ko sve ovde sve komentariše, ljudi moji...

Marko

pre 3 godine

Sta ocekujete od Ronalda ? Da u 36 godina vodi tim do titule ? Vecina najboljih fudbalera je u tim godinama bila u dubokoj penziji ili su igrali za neke nizerazredne klubove. Videcete Mesija za 2 godine.

Kozuki Oden

pre 3 godine

K
Baki moj - Ajaks, Lion i Porto su veci klubovi od Rome. A Barsa se zestoko izblamirala u sve cetiri situacije (1 mec 8 komada, ogromni preokreti Rome i Liverpula i onda PSG bez Nejmara i Di Marije). Samo nek pucaju medijski projekti Mesi i K. Ronaldo, samo nek pucaju...

Sinke

pre 3 godine

Cim nisu prikazali usporeni snimak,i sudija je nekako brzo pokazao na centar kod prvog gola Kijeze,a onda nije ni jednom prikazan usporeni snimak,jasno je da je Ronaldo bio u ofsajdu.Ovo je nestvarno sta se radi.Ovo je presedan i prvi put da gledaoci ne vide Var odluku.

Realno

pre 3 godine

Napisacu samo jedno.Eliminacije koje su se desile Juventusu od strane Ajaxa,Liona i sada Porta i to na njihovom terenu u TORINU su daleko veca bruka i sramota nego izgubiti od super mocnog Liverpula,Rome i Psg u gostima.Hvalla prijatno!

Shomyy

pre 3 godine

Ronaldo je bio u cistom ofsajdu kod prvog gols, ne mogu da verujem da reditelj tv prenosa nije ni hteo da prikaže da li je ofsajd. Plus igrac Porta nije ni zasluzio drugi zuti, ovo je sramota sta se radi da bi se pomoglo Ronaldu i Juventusu

ankh

pre 3 godine

kad sam pričao da će Var da uništi fudbal 99% ljudi je reagovalo u fazonu, navijaš za Barselonu pa ti je krivo što neće moći da kradu. eto šta vam je var doneo. ja sam večeras skontao da sam poslednji put zagriženo gledao fudbal kad je bilo sp u Rusiji, jer sam znao u šta će najbolja igra na svetu da se pretvori.

Bayern

pre 3 godine

Mnogo slaba italijanska liga. Najjačeg italijanskog tima šamara tamo neki Porto iz Portugalije. Pa nije to Italija pa da Juventus samara sve redom.

Bane

pre 3 godine

Nije Ronaldo Mesi pa da ga demoliraju u osmini finala.
(Dušan THC, 9. mart 2021 22:29)

Nisu ni Lion i ajax a ni Porto ekipe ravne bayernu LFC ili PSG. Ali kad se ne mozes kititi svojim perjemm naravno kiti se tudjim. Znamo kako je Ronaldo prolazio protiv Mesija u direktnim sudarima i ko je koga demolirao hehehe

Svaka cast Portu

pre 3 godine

Karma Juveu zato sto su nezasluzeno bili prvi u grupi i zato sto ih je sudija gurao i sakom i kapom na Kamp Nou protiv Barse. Juve je zasluzeno pobedio Barsu, ali ne 0:3 nego je trebalo dao bude 1:2 ili 0:2 i onda bi Juve bio 2. na tabeli i isao na PSZ, a Barsa na Porto.

Ostin A

pre 3 godine

Koliko prozivki na račun Ronalda u komentarima.

Jel znate da Ronaldo ima 36 godina. Ne možete ni da očekujete vrhunski tim da bude onaj gde oslonac mora da bude toliko star igrač. Još je napadač, oni još ranije odlaze u penziju.

Ronaldo je osvojio 5 Liga šampiona. Nebrojano raznoraznih titula u 3 najveće Evropske lige. A na sve to, osvojio je Ligu nacija i Evropsko prvenstvo. I svuda je bio vođa svoje ekipe. Heroj je u svojoj zemlji, u Portugalu.

moka

pre 3 godine

Ma daj bjež bolan, ovo više nema smisla nikakvog, pa ovako nabijanje lopte vidjam svakog vikenda, nikad nisam vidio da je neko za to dobio drugi žuti, aj prvi žuti i nekad, al drugi žuti nikad!! Još takav značaj utakmice, tuga koliko se navlači za bogate, tuga.

Porez

pre 3 godine

pa da ga demoliraju u osmini finala.
(Dušan THC, 9. mart 2021 22:29)

Nije ni Mesi kao Ronaldo pa da prima trice, cetvorke, petice od Reala kao sto je Ronaldo primao od Barselone.

zz

pre 3 godine

@new england patriots - Da, svi znamo sta ce se desiti na ovoj utakmici, doci ce strucnjaci koji su postigli vise golova od Ronalda da na portalu objasne kako je on los ili kako moze da postigne gol samo iz penala. ????

The_Dejan

pre 3 godine

O čemu vi ljudi pričate. Kakav sudija??? Doneo je par pogrešnih odluka, to stoji. Ne znam šta je sporno sa crvenim? Mogao je da da, a i nije, zbog važnosti utakmice. Sudija svirao prekršaj i čovek ispucava loptu.. Drugovi, da je imalo navijača u redu, prazan stadion, dve se čuje, čovek je sam sebe i saigrače upropastio. Ni amaterski fudbaler ne bi ovo uradio.
A, ovo je mogao da bude lagan penal za Juve nad Ronaldom.

E moj sudija

pre 3 godine

Sevilja zasluzila produzetke, Dortmund se provukao, Bono odbranio penal. Kjeza i sudija spasavaju Juve. Porto osakacen crvenim, nadam se da ce Porto dati gol ili da ce se sutirati penali.
Sevilji je bar dosla karma, sto se njihov admin na tviteru sprdao na racun Barse.

bodi bodi

pre 3 godine

Pa druze naravno da je Juventus u padu otkad je dosao Ronaldo zato sto je ostatak tima unisten nedostatkom para. Svi igraci koji su nosili tim godinama su ili ostarili ili otisli. Odbrana ostarila - Bonuci, Kjelini i Sandro vise nisu ni blizu igraca koji su bili nekada. Na sredini su bili igraci kao Kedira, Matudi, Pjanic, Markizio a sad su Rabio, Remzi, Mekeni Artur i Bentankur. Pa jedan Daglas Kosta pa Iguain i Mandzukic u napadu. Juventus je sistematicno gori na svakoj poziciji nego sto je bio pre tri godine i jos ima ocajnog trenera u Pirlu. Ni Ronaldo nije sto je bio u Realu ali svaljivati ovo na njega je smesno, pa on je jedini koji ih svojim golovima izvadi s vremena na vreme.

Nikola

pre 3 godine

Pa zar ste mislili da moze Juventus da prodje bez pomoci sudija?! Prosli pit onaj crveni za Atalantu, sad ovde za Porto. Ma daj, vise nije ni zanimljivo!

milos

pre 3 godine

velika SRAMOTA u torinu,slepac od sudije gura ionako jaci juve,zna djubre da ima ovaj zuti karton,nije nikome oko izvadio ako je sutno loptu,tako je i zlajo neki dan protiv zvezde a imo je zuti,ali ona je zlajo,ej bednog li fudbala danas

Milan

pre 3 godine

Vise gotivim Mesija od Ronalda, danasnji fudbal je slabiji od onog
do pre nekoliko godina, ali da se razumemo taj Lazni Ronaldo ima daleko vise trofeja i uspeha od debelog Ronalda koji je jedan od najprecenjenijih igraca u smislu da se toliko o njemu prica a da nije postigao skoro pa nista u karijeri, 5 godina sa Interom nije uspeo Seriju A da uzme, samo 14 golova u LS, u Realu je bio toliko gojazan da ne znam da li je odigrao 5 dobrih utakmica. Da se razumemo klasa je od napadaca bio ali je trajao kao i svaki juznoamerikanac, ruku na srce u reprezentaciji je bio fantastican, ali karijeru su mu obelezile brojne povrede i problem sa picem i hranom. Svi ga pamte kao bolesno dobrog sto u neku ruku i jeste bio, kako kazu o bivsima se naj e tako u ovom slucaju nostalgija za nekim vremenima ima tu ulogu.Taj lik nije bio do kolena Kristijanu a pogotovo Mesiju i tacka...

M.

pre 3 godine

Kreću klinci Mesijevci,a sutra će da bude plakanje protiv PSG.
Vreme je Ronaldo da ode, ovo je raspala ekipa sa polu trenerom, večeras je to dokazano, deseta titula u nizu ostaje san.
Prvo Ajax kad su i imali neku šansu da prođu pa posle na Totenhem ko zna, ali Lion i Porto posle, dokaz da bi svaki sledeći jači protivnik rastavio Juventus kao osrednju ekipu gde Ronaldo i Dibala nešto vrede, a sami ne mogu! Bolje da idu!

Diego

pre 3 godine

Ronaldo u ligi prvaka u Realu:
2015/16 - 16
2016/17 - 12
2017/18 - 15

Ronaldo u ligi prvaka u Juventusu:
2018/19 - 6
2019/20 - 4
2020/21 - 4

Samo 14 golova za 3 sezone u Juventusu. Sa Realom u jednoj sezoni je davao toliko. Da li je moguće da jedan igrač toliko propadne samo zbog promjene kluba? Maradona da je igrao u onom Realu osvojio bi 10 LP i 10 Primera zaredom.

LAŽNI Ronaldo u nokaut fazama SP i EURA ima samo 2 gola i 3 asistencije u 15 godina karijere u reprezentaciji. Maradona je toliko golova i asistencija imao samo u nokaut fazi SP 1986. LAŽNI Ronaldo ima 0 golova i 0 asistencija na SP.

babuska prase

pre 3 godine

Raspali Juventus ne moze vise ni sa igracem vise nesto da uradi. Celu utakmicu jure sudiju, za kartin, za penal za sta sve ne.. Bas mi je drago zbog Porta. Talenat i strast uvek pobedjuju novac i manekene!!

Miks

pre 3 godine

@Milan

Kada se fudbal gleda statisticki, onda dodjes do tih pogresnih zakljucaka. Kristijano Ronaldo ima rekorde i trofeje, ali kada uskoro zavrsi karijeru, malo ko ce ga se secati, onako sebicnog i iritantnog. Jedini potezi kojih cemo se setiti su makazice protiv Juventusa (mada je gol Krupnikovića Partizanu deset puta efektniji), besprekorni fizicki parametri, te ono skakutanje oko lopte u pokusaju da predribla nekog, ali jos nikog nije.
Ronaldo (Zuba) je itekako kontrolisao loptu u punom trku, bio najbolji suter kad ostane u sansi (njegov sut je prakticno uvek u okvir gola) i bio je drag i simpatican. Ljudi ga pamte i cene, što će Kristijanu teško da se desi, uz sve rekorde... uostalom, kome je do statistike, neka gleda bejzbol!

Da dodam

pre 3 godine

Steta za igrace Juventusa osim Ronalda. Porto je zasluzeno prosao dalje.
Kristijano Ronaldo je bio najgori igrac na utakmici i zbog njega je Juventus ispao. Pogledajte gol Porta iz slobodnog udarca, Ronaldu je lopta prosla kroz noge, golman je jedva stigao loptu i tako izbacio Juve iz LS.

Tifoso

pre 3 godine

Pravice oni Alegrija od blata.
Pirlo u Juventusu - propast
Lampard u Celsiju - propast
Inzagi i Sedorf u Milanu - propast
Arteta u Arsenalu - propast
Mozda bi ovi bivsi igraci mogli prvo malo da se iskale u manjim klubovima a ne odma u najveci moguci klub, jer ocigledno nisu svi Pep i Zidan.

Kozuki Oden

pre 3 godine

Kakvo velicanje Grujica, uzas. Odigrao ok, nije se istakao. Imao ono foliranje, uplasio se suta sa 18m kasa je bio sam kao na livadi i u 119. minutu umesto da cuva loptu kod zastavice centrira iz okreta samo da bi ga lopta pogodila i pripala Juveu...

Za žgaravicu šefe.....slave mi - reko mi doktor!

pre 3 godine

Žnam zašto je Juve ispao.
Zato što Pirlo nije uveo u igru Kristijana Ronalda.
On je, znate, jedan od dva najbolja igrača na svetu ( njegova sestra tvrdi - najbolji !! )
"U ovakvim situacijama preuzme odgovornost i povede svoj tim do pobede" ( izbrisaste.... kanda je nekog sramota? )
To bi uradio i sada da je igrao....
Ali nije i zato su ispali....
E sad.... komšija mi kaže - Ma igrao je, kako nije!! Mislim.....bio je na terenu među drugim igračima, a dal' je igrao....
Posle mi je objasnio - onaj bezveznjaković , što se samo šetka po petercu i čeka da mu neko doturi loptu kako bi dao gol.
Onaj što mu je lopta prošla kroz noge pa ih je zato Porto sa deset igrača izbacio....
Taj.
Pa taj nije pokazao NIŠTA !! Nula! Katastrofa!!
Bio je najgori?!
Kako može neko takav da se uopšte naziva dobrim igračem, a "najboljim" ni u šali?
Ostadoh zapanjen.
Ili ja ne znam šta je fudbal ili neko u vezi sa tim Kristijanom masno laže.

uros

pre 3 godine

I naravno mora je ovaj Porto da prodje da nameste liverulu u 1/4 da ih pegla malo LivERUYL i da vrate sezonu JHirgenu Flopu al nece moci da pobegne u 1/2 od psga i ako prodje to od petarde od Bajernaa !!! IDEMOO
(Nick Kyrgios, 09. mart 2021 23:34)

Ovaj Porto ima da izdominira Liverpul ako se sastanu .

nego kako

pre 3 godine

Pa druze naravno da je Juventus u padu otkad je dosao Ronaldo zato sto je ostatak tima unisten nedostatkom para. Svi igraci koji su nosili tim godinama su ili ostarili ili otisli. Odbrana ostarila - Bonuci, Kjelini i Sandro vise nisu ni blizu igraca koji su bili nekada. Na sredini su bili igraci kao Kedira, Matudi, Pjanic, Markizio a sad su Rabio, Remzi, Mekeni Artur i Bentankur. Pa jedan Daglas Kosta pa Iguain i Mandzukic u napadu. Juventus je sistematicno gori na svakoj poziciji nego sto je bio pre tri godine i jos ima ocajnog trenera u Pirlu. Ni Ronaldo nije sto je bio u Realu ali svaljivati ovo na njega je smesno, pa on je jedini koji ih svojim golovima izvadi s vremena na vreme.
(bodi bodi, 9. mart 2021 22:01)

Znam druze, ali ovi su bukvalno pali od kada je dosao Ronaldo. Nemoguce je da tim ostari i padne u formi za samo jednu sezonu. Meni nije jasno zasto Ronaldo uporno on izvodi slobodnjake, kada je izrazito los u tom segmentu i pritom trosi potecijalni gol nekog boljeg izvodjaca? Jednostavno, sada Juve placa visoku cenu marketinga i to je to.

Miks

pre 3 godine

Da Kujpers ima ujednacem kriterijum, Juventus bi morao da ima igrača manje! Porto zna šta igra, Juventus ne! Kjeza ih je odrzao i vratio u konkurenciju

Peppino Prisco

pre 3 godine

Ma tako je bre, Porto plesao po terenu, igrali ljudi vise od 60 minuta sa igracem manje, a ni sudija ni Rubentus, koji je pokusavao na silu, nisu im mogli nista. Pepe doktor sa 38 godina, pola sata igrao povredjen. Velike cestitke nasem bivsem Interisti Konseisau!

Costa

pre 3 godine

Sinke, 9. mart 2021 20:43

Nemas pojma.Ovo sto su svirali portu je toliko smesno.A u prvom mecu nisu svirali cist za Juve na kraju.I posle mi neko kaze da imaju protekciju.

the truth

pre 3 godine

Juventus ne zaslužuje da ide dalje, iako je Porto dao 4 smiješna gola. E moj Juventusu, kad ti Ščesni brani, pa ono bi odbranio ja, sa rukom u gipsu. Totalni remont na ljeto.

Rsrs

pre 3 godine

Nije mi jasan ovaj Juventus, ekipa koja kao napada Ligu sampiona u veznom redu igra sa Arturom, Rabiom i Ramzijem i jos Morata naprijed. Posljedica navedenog je Bonuci kao glavni plejmejker i kreativac.

gremlin je dosao da kaže sta mu je na duši a plagijator može....

pre 3 godine

Una citta due colori sette volte coppa dei Campioni...Rubentus arivedercci...

Juventino

pre 3 godine

@bg12 Da, evo baš videsmo penal za Juve sada u prvom poluvremenu, kao i onaj što je trebalo da bude u prvoj utakmici. Isto i protiv Liona, Lion dobija penal za gol u gostima u drugoj utakmici a Juventusu nesviran čist u prvoj, ali ne, važno je da lupetate gluposti ovde

Asteriks

pre 3 godine

Drugi zuti karton za igraca Porta zbog ispucavanja lopte....Zanimljivo da nam nisu prikazali ni da li je Ronaldo bio u ofsajdu kod gola Kijeze,nije prikazan usporeni snimak.

Q

pre 3 godine

Naravno,sad morata ne utiče na igru kod drugog gola vidio bar dvadesetak poništenih upravo u ovkvim situacijama za "manje" ekipe živio VAR!

K

pre 3 godine

Mozete pricati za Barsu sta hocete, ali oni su ispadali od Rome, Liverpula, Bajerna i evo sad od PSG-a, a Juventus od Ajaksa, Liona i evo sad Porta. Toliko se prica o Barsinoj krizi, ali iskreno Juventus je u mnogo goroj, bar igracki gledano. U finansijskoj ipak prednjaci Barsa.

Pobrkan narod

pre 3 godine

Da limitirana ekipa bez igre kao što je Juventus sa trenerom početnikom nema nikakve šanse da osvoji ligu šampiona znali smo na početku sezone.
Ono što mi nije jasno(a i već sam spomenuo to) je šta je Ronaldu sa 33 godine trebalo da pređe iz Reala koji je finasijski,igrački i kao brend na vrhu u Juventus koji je u svemu tome stepenicu ispod.Razumeo bih da je otišao sedam stepenica ispod u Kinu,MLS ili slično.
Pošto je cilj bila liga šampiona koju,opet pomavljam,ne može uzeti ovakav Juventus,onda možemo da kažemo da Ronaldo nije digao Juventus stepenicu više.

Zebrasti

pre 3 godine

Sigurno se svima desilo bar jednom da podrzite protivnicku ekipu kluba za koji navijate, simpatisete. E to se meni sinoc desilo. Nakon 90 min mi se "okrenulo" sve unutra, bio sam izduvana zaba i shvatio da ova generacija nije zasluzila bacanje mojih nerava.
Kosmicka nepravda bi bila da je sinoc Porto ispao kad se sve sagleda i sabere iz ove dve utakmice.
Sinoc je pobedio fudbal i iskrene cestitke sjajnom Portu.
Juventus- e to je posebna prica. Prvo, da imaju svi obraza, odrekli bi se plate do kraja sezone. Vec tri godine za redom se primaju samarcine u Evropi ispadajuci protiv na papiru slabijih ekipa. Ovo sinoc je kap koja je prelila casu. Ali kao da to sve nije dosta, pa ce izgubiti i titulu na cizmi.
Bravo, nemam reci!
Druga stvar. Neko debelo mora odgovarati za promaseni projekat zvani "Ronaldo" . U 3 sezone razunajuci obestecenje, bruto platu i bonuse, primadona ce kostati oko 300 mil eura! E sad neka mi neko pojasni za radi cega su bacene tolike pare??
Umesto da strategija bude podmladjivanje ekipe, ulaganje u nadolazece zvezde koji ce nositi klub narednu deceniju, oni su doveli matorog frajera kome se sve moralo podrediti, izmisljati kojekakve rekorde kako bi skupljao lajkove po instagramu bubuljicastih klinaca koji zive u uverenju i zabludi da ce njihov princ nekad biti u ravni Mesija.
Ko ce odgovorati za promaseni dugorocni plan kluba koji ce ostaviti debele posledice?? Pirlo, Ronaldo a i bogami jos par njih, ostanu li i sl sezone, bojkotujem sve utakmice.

lol

pre 3 godine

(jedva cekam, 9. mart 2021 21:09)
sve i da moze, navijaci barselone se manje sekiraju povodom toga od tebe
sa druge strane, navijaci juventusa...

Arthur Morgan

pre 3 godine

Kad ne mogu igrači, tu je sudija.

Ukoliko Porto nekim čudom odbrani ovih 2-1 do pred kraj, ima Kujpers da krene sa Ronaldom u napad.

Пензионер

pre 3 godine

Ljudi pa ovo više nije isti sport! Ovo je Varball ili kako god. Poništava se čist go da bi se svirao penal iz napada koji je već zaboravljen. Šta je tačno tu presuđeno? Koji previd je korigovan, koja ekipa je tu tačno zakinuta pa je ispravljena nepravda? Totalna konfuzija, strašno

Hmm

pre 3 godine

Nema publike nema buke, klasičan zuti karton za izbijanje lopte posle zvizduka sudijskog, i to je proslo par sekundi i lik suta. Ja da sam mu trener kaznio bih ga, cista glupost igraca

Tema

pre 3 godine

Bruka i blamaza Juventusa i Penalda. 75 minuta sa igracem vise kod kuce i ispadas iz LS. Bravo za Porto i Grujica junacki su se borili i otisli u cetvrt finale. Kupili su padavicara Penalda ovi iz Torina pa prevarili su se opasno. Oni su bez njega igrali mnogo bolje i efikasnije.Jos mu prodje lopta kroz nige kod onog gola iz slobodnog udarca.

Marko

pre 3 godine

Jel opet ronaldo SAM pobedio?
Pogledajte podatak koliko ubacivanja u kazneni prostor večeras(citaj ka ronaldu)
JEL SAD SHVATATE DA JEDAN IGRAČ NE MOŽE SAM DA POBEDI???
Ekipa pobeđuje a to je večeras Porto.

Klaus

pre 3 godine

Za mene je Pepe igrac utakmice. Sa 38 godina odigrati ovako, odusevio me je!

A inace sudija nije smeo dati Taremiju drugi zuti, covek je dva minuta pre toga dobio prvi i trebao je proci sa upozorenjem. Veliko srce su pokazali igraci Porta.

duledudule

pre 3 godine

Kepler Laveran de Lima Ferreira ComM-Pepe , kakva glava , sa 38 godina iskidao tekmu.Bravo Grujo legendo , odigrao si produzetke bez greske.Hrabro Porto i zasluzeno

ACM

pre 3 godine

Koliko sam samo mrzeo ovog Pepea nisam mogao ocima da ga vidim a na ovoj utakmici me oduševio.
(Back in Black, 9. mart 2021 23:27)

Bravo! Pre 10-12 godina kad je bio poznat po užasnom ponašanju na terenu sam ga iz dna duše prezirao! Promenio sam sliku o njemu kad sam čuo da je po odlasku iz Bešiktaša platio osoblju kluba zaostale zarade, koje im klub nije plaćao! Večeras je odigrao sa snagom i voljom kao da je duplo mlađi nego inače!

kinez

pre 3 godine

(Ostin A, 10. mart 2021 02:32)

Pa i u Realu je imao 33 pa je osvajao LŠ. Kako u Realu nije bio star? Sa njima osvojio 3 LŠ zaredom, a sada ispada u osminamafinala 3 godine zaredom. U Realu davao po 15,16 golova u jednoj sezoni LŠ, a sada u Juventusu dao samo 14 u 3 sezone. Teško da ćemo vidjeti više ikad igrača koji ovisi toliko o suigracima kao Ronaldo. Reci lepo da on nije ni blizu isti igrac kao onaj iz Reala jer nema toliko kvalitetne suigrace oko sebe. Ronaldo ni u ligi ne moze da bude najbolji strelac, a pogledaj Mesija bez Cavija i Inieste. Uvek i najbolji strelac i asistent i zlatna lopta 2019

Milos

pre 3 godine

Tako je bre.. Bravi.. Idemo bre.. Opa.. Ha ha ha ha ha.. Bravo raggazzi.. Forza andiamo avanti alé.. Kroz noge Ronaldu ha ha ha ha ha.. Bravo.

Н94

pre 3 godine

Јуве прави тим да нападне ЛШ а осмину финала не могу да прођу. Наосвајао се Роналдо трофеја у Реалу ал тамо је тим био моћан. Марсело, Карвахал, Касемиро, Крос, Модрић, Бензема, мало мало па га Рамос муне у надокнади... Не доводе се Рабио, Артур, Кулишевски и Ремзи као подршка Роналду.

Roland g7fantom

pre 3 godine

I sad neko da pita Pirla zašto je tim stao nakon drugog gola? Nakon što je Juventus izjednačio samo se sporadično pokušavalo i stihijski napadalo. Dajte vratito Alegrija ili dovedite nekog poput Zidana,Nagelsmana,Gasperinija,Simonea Inzagija.

Zorica

pre 3 godine

Sta je Leo Mesi radio ovom Pepeu, kad su oba biki u najboljim godinama. Gledajuci sad Pepea, tek se vidi kakvu je mocnu odbranu tada imao Real M.i opet Mesiju nisu mogli nista, pa se tako zakljucuje da je C. Ronaldo imao najaci Real M. i opet Barseloni nije mogao nista...

gazda

pre 3 godine

sad treba da cujemo strucnjake o tome kako je Ronaldo kriv. prosla utakmica 2 poklonjena gola,ova utakmica poklonjen penal pa vise od pola ovog Juventusovog tima nije za ekipe sa najvisim ambicijama. prosle godine isto poklonjen penal Lionu zbog kog je Juventus ispao,protiv Ajaxa 2 kiksa zbog kojih su ispali...ja razumem da tim primi gol iz izgradjenih akcija protivnika ali da poput dece ovako ispadaju i kiksiraju u najdelikatnijim trenucima to nije ni na nivou Azijske lige sampiona.

ciganin najlepši

pre 3 godine

Na stranu što je gadan lik i pojava, Pepe odigrao doktorski kompletan meč. 38 godina a i dalje se šiba sa klinčadijom bez pardona. Kao Vidara i Jap Stam u najbolji danima, podelio vaspitne, dominirao i na zemlji i vazduhu, zaključao i Ronalda i Moratu.

Sve čestitke i za našeg Grujana! Odigrao sasvim dobrih pola sata i držao tempo u oba pravca. Porto zasluženo, Juve nije za LŠ. Sve što su radili i što rade u Italiji vraća se kada je najvažnije. Ne daju Bogovi fudbala.

Perin Pelen

pre 3 godine

Sta uradi ovaj trener Pirlo. Od vrhunskih igraca napravio je mediokritete. Ja gore vodjenje ekipe nisam video ni u najnižim ligama Srbije. Ko da igraju na vasaristu, svako za sebe. Odbrana sa srednjim redom i napadom je totalno nepovezana. Sto forsira
Pirla Juventus, unistice mu ugled za sva vremena

the truth

pre 3 godine

Ovaj Pirlo pojma nema, njemu veznjaci igraju ko bezveznjaci. Odbranu ne komentarišem. Porto jako fizički spreman, agresivan, disciplinovan. Juve već out.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 3 godine

Драго ми због Борусије а још више због Порта. Свака част момци. 👏👏👏

Kozuki Oden

pre 3 godine

Kod prvog gola je MOOOOZDAA bio ofsajd, ako zamrznete tesko je videti gde je tacno Pepeova noga. Kako god, drago mi je da su ovi ispali. :^)

zum

pre 3 godine

Bravo Ronaldo majstore. U Realu si u zadnje 3 sezone osvojio 3 LŠ, davao po 15,16 golova samo u jednoj sezoni, a sada si za Juventus u 3 sezone postigao samo 14, a ispadaš po osminamafinala i četvrtfinalima. Dokazao si se u Juventusu za razliku od onog Mesija koji "ne može bez Cavija i Inieste", a 3 puta zaredom bude najbolji strijelac i asistent lige, bude najbolji strijelac LŠ 2019 i bez njih dobije zlatnu loptu 2019.. Još imate obraza ismijavati Messija jer ispada od Bayerna, Liverpoola, PSGa, a ovaj se sramoti i ispada od Lyona, Porta, Ajaxa...

trofejni

pre 3 godine

Brat Roni ce se naloziti ko tinejdzer na prvom kucnom partiju i dati 2 komada.
(trofejni, 09. mart 2021 20:21)

Kakav peh i za mene i za njega.

blahhhh

pre 3 godine

bravo Porto, skidam kapu na hrabrosti, odvažnosti i požrtvovanosti. Sa druge strane ovaj Kulušesku, Mekeni, manekeni, Bernadeski, Remzi pa to je tuga i jad... Uprava Juventusa pokupila ove polovnjake koji nikome ne trebaju i hoće da napadnu trofej ušatog sa trenerom početnikom... pa ne ide tako rođaci, jedan Ronaldo ne čini proleće.

Miloš BL

pre 3 godine

Imaš rezultat za produžetke i igrača više 35 minuta do kraja utakmice, i umjesto da napadneš svim silama(pa ne igraš protiv Barselone iz najboljih dana), ti igraš kukavički fudbal.?? Pa samo usporedite Juventus iz prvih 10 minuta drugog poluvremena, i Juventus nakon toga. Dali drugi gol i misle to je to, ponavljam, ne igrate protiv Barse iz najboljih dana, igrate protiv Porta(uz dužno poštovanje Portu). Pa zamislite samo Bayern da je bio u Juventusovoj situaciji, da imaju domaći teren i igrača više do kraja utakmice, pa Bayern bi napadao ko lud. Šta reći, Pirlo najobični trenerski amater, nivo Frenka Lamparda (Tuhel je objasnio neke stvari).

Bojan Todorovic

pre 3 godine

I kako sad to ide....?
Jel Kujpers sada vraća sve ili zadržava deo za trud, a trudio se iz petnih žila videlo se....
Čija je obaveza bila da drži skupljene noge Kristijanu? Ako je sudijina - onda je on kriv!
Pitaću nekog iz Reala. Oni su tu daleko najiskusniji...

Gedzi

pre 3 godine

Sredina nije vredna ovog kluba. Trener takodje. Odbrana prolazi, ali napad ne. Ronaldo je bila velika greska sad je to i marsovcima jasno. Velika cistka je potrebna. Pirlo nije dorastao velikim izazovima i sad se vidi koliko je Alegri znacio Juventusu. Nedostaje mi njegova mirnoca i harizma. Njegovim je odlaskom Juventus krenuo padati. Na leto probati prodati Ronalda i tako usicariti bar nesto ali i resiti se njegove velike plate. Napasti nekog mladjeg koji ce uz Dybalu voditi napad. U sredini treba jedan Verati ili bar Isco. U svakom slucaju veliko razocarenje jos jedna sezona u evropi.

Da i ja nešto kažem za Dnevnik ...

pre 3 godine

Pirlo je bio igrač nad igračima,fudbalski pjesnik ali klupa Juventusa je prevelik zalogaj za početak trenerske karijere.

presheva

pre 3 godine

Ja ovakvi crveni ne razumem.. al ako su pravila imas jedan zuti i sutnes loptu ko ludak sam si kriv. kaze nije cuo lad svirao sudija a stadion prazan.. van persi isto dobio protiv barce vakav crveni. tu da kaze nisam cuo sviranje mozes da verujes nekako 80 hiljada u stadion bili tad.. pa mogo za juve jos penal da sudi pa kod 2:1 golman namerno moratu udara nogom.. i to je crveni.. al pokvario ipak sudija utakmicu

Robi

pre 3 godine

Kjeza bez premca igrac br1 ovog dvomeca do sad. Ako prodju, stope da mu ljube. Izvadio ih u Portu onim golom i sad dodao jos 2 za preokret. On se vec isplatio sa ove dve utakmice. E sad, bilo bi fino da jos neko doprinese...ne moze 1 covek sve sam.

Штилцована катаболцна

pre 3 godine

Доведеш Турчина као појачање и очекујеш да освојиш Лигу шампиона. Не бива.

mare

pre 3 godine

Evo pa ovo je slast fudbala, ovo je pravi fudbal dzabe juventusu pare kad ce porto da ih izbaci, a oni bi da u novoj LS svale godine gledamo Juventus - Manchester city to ce posle 2 godine da dosadi i da ubije draz fudbala.

Q

pre 3 godine

Najsmješniji vezni red u istoriji čovječanstva u defanzivi drže raspored a porto im igra u međulinijama a u napadu bočni i stoperi traže napadače dugom loptom😂

Danijel

pre 3 godine

Evo sada sam gledao Juventus i mislio sam da ce Ronaldo da odere Porto posto sam citao komentare kako se Ronaldo uvek dokazuje u velikim utakmicama a Messi je samo za male utakmice. Druze nije se video, koliko puta je bio u ofsajdu, samo da bi uso u priliku za gol, ako ne da gol i ne skoci u vis 2m da bi se sutra svi radovali o tom njegovom skoku od 2m, nema ga nigde. On je za mene nevidjeni igrac napadac i motivacija, ovo samo pisem zato sto je vise precenjen i to je tako godinama, Messi je finiji igrac i plejmejker, jednostavno lepsi fudbal igra i za to ne postoji definicija, i to je to. Inace sto se tice tekme, Kijeza je toliko dominirao da Morata i Ronaldo kao da nisu bili na utakmici.

ogorčen na nepravdu

pre 3 godine

onog Mesija koji bude najbolji strijelac LŠ 2019 i bez njih dobije zlatnu loptu 2019.. Još imate obraza ismijavati Messija
(zum, 10. mart 2021 18:38)

Čitao sam do ovog o zlatnoj lopti 2019. Misliš o onoj ZL koju su oteli V. Dijku, a njega nije bilo sramota da ga gleda u oči i primi je?

U više navrata sam pisao o tome, ne ismevajući ga nimalo. S obzirom na ozbiljne godine hteli su ga odvojiti od Ronalda nepravedno mu dodelivši Zlatnu loptu. Pritom su upropastili momka koji je imao tu jednu priliku u karijeri da dobije priznanje koje je više od bilo koga zaslužio. Ali, V. Dijk nije toliko marketinški isplativ.

Ogromna je njegova karijera ali su ga od Ronalda trebali odvojiti specijalnom nagradom za životno delo, a ne onako.

Samo slep ili zaluđen to nije video.

jojufff

pre 3 godine

ovo nije ni J od Juventusa od prije 4-5 godina.
kakva jadna odbrana i vezni red.
ljudi ne znaju dva dodavanja spojiti.
Uz to sve Morata omaši zicera i onaj panj napravi totalno glup penal.

gazda

pre 3 godine

(kinez, 10. mart 2021 11:08)

igrac sa 31,32,33 godine je jos uvek manje vise u formi. 36 je vec uveliko veteran,retko je ko u tim godinama igrao ozbiljan fudbal.

Realno

pre 3 godine

Napisacu samo jedno.Eliminacije koje su se desile Juventusu od strane Ajaxa,Liona i sada Porta i to na njihovom terenu u TORINU su daleko veca bruka i sramota nego izgubiti od super mocnog Liverpula,Rome i Psg u gostima.Hvalla prijatno!

Kozuki Oden

pre 3 godine

Tifoso
Pep i Zidan su trenirali Barsu B i RM Kastilju pre prvog tima i imali su sasvim ok rezultate, Pirlo je bio komican ono kratko pre Juvea...

Igor

pre 3 godine

Nema Juve ekipu za dalje Kijeza ubedljivo najbolji igrac i najbolja kupovina juvea Morata uz Rasforda najprecenjeniji igrac na planeti, Pepe sto stariji to smireniji i bolji stavio Cr7 i Moratu u dzep,MekKeni nevidljiv od kad je usao,Kulusevski igrac za male timove, Aleks Sandro ni senka nekadasnjeg igraca,Remzi i Artur su valjda dosli da unaprede igru veznog reda zato ih je Juve doveo jer su smatrali da su bolji od Pjanica koji se u velikim utakmicama krije od lopte ali su se zeznuli Pjanic bolji igrac od obojice.

Filip

pre 3 godine

Imati igrača više 35 minuta, treba ti samo jedan gol, i za to vrijeme ne uspiješ dati taj jedan gol, znači nisi ni zaslužio da prodješ dalje.

bavaria

pre 3 godine

Zasluzen prolaz Porta, Juve nije mogao da postigne gol i sa igracem vise, dobro je sto je sad ispao jer bi ga kasnije neki jaci klub razbio..