1. Pobedile su teniserke koje su postavljene za PRVE NOSIOCE !!

  Olga i Eženi su se spojile i nisu nosioci TAKO SA SU DOGURALE VISE NEGO ŠTO SU I ZAMIŠLJALE - stigle do kraja, maksimum ostvarile a verovatno su prvi put i igrale zajedno - štp je sjajno.

  Idu sa vicešampionskim peharom - opravdale su svoje učesče i te kako !!

  Da su mogke da dobiju dobile bi a onda bi već i bile nosoci - nisu dobile jer misu toliko mnogo uigrane i dobre.

  To je ta razlika - i Fric je izeo neke setove Novaku a i Lajović dobi Medvedeva ali ništa dalje i nece nikafa igradi finale slema verovatno


  TAKO DA MLADA Olga odlično što igra dubl a nešto starija mlada Eženi lepo što i ona igra.

  Secam se njene izjave kako želi gren slem titulu kao mkada sa 21, 22 god a ne posle 25 ili oko 30. Posle toga se povredila i bestala a Zapad je forsirao i dizao famu kako je več među kandidatima za No1.


  Eeeeee nije lako biti Jelena Janovic prva a onda prva i na kraju godine a sve ležerno uz zafrkanciju i smmeh , naravno na terenu borba i drama i avantura.
  (Nikol Dž. Femija, 7. mart 2021 23:53)

  # Link komentara

 2. Steta za poraz, za onaj drugi set kada su se reklo bi se i opustile misleci da je sve gotovo. Svakako, od mene apsolutna podrska za nastavak saradnje, na radost ljubitelja tenisa i stvari ;)
  (my way, 7. mart 2021 20:41)

  # Link komentara

 3. Najljepši dubl u istoriji tenisa.
  (kole, 7. mart 2021 19:06)

  # Link komentara

 4. hahaha
  olga... "profesionalni sportista"
  (djosa, 7. mart 2021 18:26)

  # Link komentara

 5. Ovaj meč je prava ilustracija karijera Olge i Bušar, izgubiti dobijeno. Od sjaja do očaja i ostati u njemu. Nažalost ovo će obema biti vrhunac ove godine.
  (kamilica, 7. mart 2021 18:19)

  # Link komentara

 6. jesu bile lepše na terenu, ali su bezveze izgubile drugi set, a imale su prednost brejka i loptu za dva brejka. imale su prednost i u TB... i opet izgubile. a igrale su protiv dubla, gde jedna igračica ni ne liči na sportistu... neverovatno....
  (matori, 7. mart 2021 18:17)

  # Link komentara

 7. Izgubile dobijen meč
  (zw, 7. mart 2021 17:34)

  # Link komentara