Četvrtak, 04.03.2021.

20:30

Liverpul u očaju, Čelsi osvojio "Enfild" VIDEO

U derbiju Premijer lige Čelsi je savladao aktuelnog šampiona Liverpul na "Enfildu" rezultatom 1:0 (1:0) u poslednjoj utakmici 29. kola.

Izvor: SS

Liverpul u oèaju, Èelsi osvojio "Enfild" VIDEO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

82 Komentari

Sortiraj po:

Never Mind

pre 3 godine

Vratio se Jota i sad će možda umesto Firmina u prvih 11. Greška. Treba razdvojiti Salaha i Manea, a Jota umesto jednog od njih i tako svako kolo do kraja.
Koliko je Klopp tvrdoglav on će i dalje stavljati Manea i Salaha zajedno a ne žele da sarađuju. Ako ništa drugo, konkurencija su u trci za najboljeg igrača Afrike. To izgleda da nije stiglo do Kloppa. Afrikanci tome pridaju mnogo značaja.
Onaj menadžer Salaha malo - malo pa oplete po LFC, a ovi ćute. Egipat dobio veliku zvezdu i sad ko smo, šta smo.
Na kraju sezone prodati jednog od njih i kupiti za iste pare odličnu zamenu. LFC će biti 50 % jači.

jsx

pre 3 godine

Najveca mi je enigma kako je Lajpcig uspeo da izgubi bez datog gola. Pa imaju ekipu u nikad losijoj formi i to ne mogu da iskoriste...

Ljubisa livac

pre 3 godine

Povrede se 4 standardna defanzivca, sta urade? Za citav prelazni rok dovedu Kabaka iz poslednjeplasiranog tima Bundeslige, tima koji je primio najvise golova.

Dirty

pre 3 godine

Sad je jasno kakvu su protekciju imali prošle sezone, kao MU u vreme Fergusona...Kad su osakatili Arsenal: lom noge Remzi, Eduardo, upropaštena karijera Dijabiju i Vilširu oteti igrači MC, MU....i sve bilo ok...sad gledajte gde su realno??? Užas!

pierre woodman

pre 3 godine

Mane i salah na klupu, vidi se da se ocima ne mogu gledat, mane namjerno ne pada u 16 jer zna da ce salah da puca penal. Firmina poslati u Crawley Town, mozda tamo uspije da da vise od 5 golova. Pa kad se ova dvojica opamete vratiti ih u startnu postavu. Zota u prvih 11 do kraja sezone. Pa sta bude bude, gore od ovoga ne moze

Zbunjen

pre 3 godine

Klop pravi istu grešku kao Pep prošle godine. Fernandinjo i Fabinjo. Cena je ista, gubitak titule. Može vezni da zameni štopera par tekmi ali nikako polusezonu. 50 dobrih intervencija i onda standardno glup faul za gol ili gol preko njega. Kabak-Filips do kraja pa kako bude. Zna li neko rezultate Liva ove sezone sa Filipsom u timu?

Honest

pre 3 godine

Kolko god su bili fantasticni zadnjih 2 godine sada trenutno su tako isto pateticni!
Izgubiti kuci 5 utakmica uzastopce je sramotno pogotovo ako se radi o trenutnom sampionu!
Moderan fudbaler vise nema ponosa i karaktera kao nekad i samo su pare bitne!Salah,Mane,Firmino koji su to klovnovi!

Futre

pre 3 godine

Opet euforija i kratka pamet u Srba. Mi nismo u stanju da se setimo onog što je bilo juče a kamoli malo ranije. Prvo, koliko povreda iz startnih jedanaest ima Liverpul od početka sezone? Van Dajk, pa zatim Alkantara koji je tada bio u vrhunskoj formi, zatim Žota koji je bio u vrhunskoj formi, pa onda ostali...
Virus je učinio svoje, svi igraju bledo, neubedljivo, čak i Siti uopšte ne deluje moćno...Ove godine liga je smehotres, toliko kikseva na svakoj utakmici, plus ludilo od sudjenja i VAR-a, potpuno su igrače i trenere ubili u pojam. Nije Siti toliko dobar koliko su ostali očajni. Videće se to u LŠ kod prvog ozbiljnog protivnika. Pa da su Siti i Liverpul u normalnoj formi, bez povreda, dobijali bi mečeve sa sedam-osam razlike...toliko su ostali očajni. Čelsi je smehotres, a ljudi odmah počeli da hvale Tuhela zbog par metiljavih pobeda. Mnogo smo naprimani i hitri na glupost.

MU

pre 3 godine

Nisam simpatizer LIverpula, ali treba reci da je Klop fantastican trener, kao simpatizer MU voleo bi da je dosao u MU, radio je sjajan posao u zadnje 3 sezone izvukao maksimum maksimuma iz tima, no sada se cini da je doslo do zasicenja svih i jednostavno mora nesto da se menja, Klop mora da ostane jer je jedan od najboljih trenera na svetu, realno je ocekivati igracke promene, steta bi bilo da ne srignu bar do 4 mesta!!!

Faust

pre 3 godine

Ne secam se da li sam ikad gledao ovakvu sezonu u ligama petice uopste. Nakon prve trecine sezone, 12, 13 kola, Liverpul je bio suvereno prvi, izgledali su kao da ce odbraniti titulu bez vecih problema dok je City bio pa doslovno u kanalu. Dosta problema su imali pozadi, napred. Patili se i mucili da dodju do bodova. I onda otprilike u istom periodu pocinje strmoglavi pad crvenih i cudesan uspon Citya. Ne znam sta mi je ustvari neverovatnije, takav pad Liverpula ili fantasticna serija gradjana koji kao da su pritisnuli neko dugme na turbo pogon odlucivsi da ostave konkurenciju daleko u prasini. Bilo je naravno preokreta i svasta nesto u svim najjacim ligama, ali ovakav dijametralno suprotan preokret u igri dve najjace ekipe u toku jedne sezone nisam siguran da sam video do sad. Da mi je neko u novembru rekao da ce LFC ispasti iz top 4 a da ce City osvojiti prvenstvo vec u februaru, rekao bi mu da je bas bas dobro lud. Kakva sezona!

Adam

pre 3 godine

Liverpul je našao najbolji mogući način da upropasti sve što je postigao i predhodne dve sezone.Prvo ih je Vila ponizila sa sedam komada a onda i ovi uzastopni porazi.Igrači igraju bez imalo ponosa.Klopu momentalno treba da se da zahvalnost za učinjeno u predhodne dve sezone.

Đoka Fleger

pre 3 godine

I dalje isto tvrdim: nema penala, nema ni Luzerpula. Klop pročitan, dobiće otkaz ako se me plasira u ligu šampiona (i treba). Svaki tim koji ima srce i ne respektuje izduvane zvezdice Salaha, Firmina, Manea - razvale ih lagano. Jedino mogu kukavicu Murinja da pobede. Klop ništa ne menja osim što je obesio nos i ne skače više kao klovn uz aut liniju. I kao Kalimero posle utakmice.

digni ruke, ne daj da te više udaraju

pre 3 godine

Kloppa ne razumem i sve više gubim veru u njega. On je jednodimenzionalan trener + veoma tvrdoglav, po cenu svega. Pa, brani se čoveče s tim što imaš. Daj loptu protivnicima, pa izgubi ili ih nahvataj na kontru, kao oni tebe, uzmi bar bod ako nisi za više. Što kažu Englezi: get one point, at leist.

Svaki put je Deja Vu. Preseče se neka lopta ispred protivničkog šesnaesterca, sledi duga lopta kojom se izbacuje neki od brzih protivničkih napadača i spaja s golom. Prime jedan komad i mogu da idu u svlačionicu.

I onda novi Deja Vu na koferenciji za štampu (i to pratim): mi imamo svoju igru, ne odustajemo od nje, iz ovoga ćemo izvući nešto pozitivno.
Ne znam da li ću ga moći više gledati, čovek mi diže pritisak. Dosta sam napisao.

Toma

pre 3 godine

Ne pamtim kada sam gledao ovakvu dominaciju Čelzija na Enfildu, samo jedan šut Crvenih u okvir gola za 90 minuta sve govori.
Koliko god voleo Lamparda kao igrača, Tuhel je za relativno kratko vreme zategao ekipu do maksimuma (11 utakmica bez poraza) i definitivno trener sa iskustvom i znanjem - pravi razliku, sve su ovo isti oni igrači kao i pre.
Još uvek škripi realizacija, danas je mogao još koji gol da se utera, ali raduje sigurnost u igri veznog reda, kao i preporod Kristensena, kao da nije isti čovek. Zijeh danas bolji, fali još kreativnosti, Mount ne može ipak sam. Ako dovedu Halanda sledeće sezone, to će biti baš opasan tim.

Idemo dalje, proći Atletiko sledeće nedelje, pa sigurno do drugog mesta u Premijer ligi na kraju sezone!

grohot

pre 3 godine

Što se Đerdani uhvatili podatka da su ipak dali gol ove godine, presmešno. Jeste, dali ste ga iz penala, svaka čast. Iz igre na Enfildu vaš omiljeni klub nije dao gol 10 sati što je najduži niz u ligama petice u ovoj godini. Svi se smeju Klopu i njegovoj grupi građana.
(Glory, glory, 4. mart 2021 23:23)

Biseru, Junajted ti je igrao juce, smeh do suza.

kalibar

pre 3 godine

Nestvarna odluka Klopa da izbaci Salaha a ostavi Manea i Firmina kojih nema nigde na terenu. Izbaciti najboljeg strelca lige, koji je u dva navrata na nestvaran nacin nasao Manea i Dzonsa izlazi iz igre pri rezultatu 0-1. Ili se nesto gadno zakuvalo u taboru crvenih ili Klop gubi konce.
(klajic, 4. mart 2021 22:56)

u toj formaciji, sa Zotom bez Salaha su pobedili Lester. mnogo je veci problem ulazak Oksa, koji nista nije uradio.

Red Veteran

pre 3 godine

@Ofsajd treba da bude kada je deo tela kojim se moze postici gol ispred linije pa bih voleo da vidim GDE je sudija u VAR sobi video da je Vernerovo rame ili pazuh(!?) bilo u ofsajdu?
(BlueFortress, 04. mart 2021 22:20)

VAR je jedna velika misterija! Ma ne VAR nego užasne engleske sudije i neujednačen kriterijum.
U svakom slučaju čestitke za pobedu! Kakav strmoglav pad Liverpula! Niko živ tako nešto nije mogao da predvidi.
Klop ispisao istoriji. Prvi šampion ikada koji beleži pet uzastopnih poraza na svom terenu!

BlueFortress

pre 3 godine

Mec vredan 6 poena i ogromna pobeda za Celsi.
Ubedljivo, cvrsto, Tuhel je vratio stari, tvrdi Celsi uprkos teskom rasporedu.
Ohrabrujuce je videti dobru pas igru oko protivnikovog presinga, tu je napredak evidentan, cak i Kristensen i Rudiger deluju kao kompetentni defanzivci.

Nazalost zbog sudijskih genijalnosti i veceras Verner ostaje bez pogotka, decko je zasluzio dosta vise i nadam se da ce baksuz prestati da ga tera, samopouzdanje je sve kod napadaca.
Liverpul doziveo 5. poraz u nizu, timovi kada odseku bekove i distribuciju preko centarsuteva im zagorcavaju zivot, morace Klop da se pozabavi sa dosta stvari ali i da prestane sa kuknjavom jer je s tim potpuno "ubio" u pojam neke od svojih igraca...

Tifoso

pre 3 godine

Secam se kako su svi skakali na mene kad sam rekao da je Celsi prevelik zalogaj za Lamparda na pocetku trenerske karijere.
Tuhel je za Lamparda i dalje previse iskusan lisac, a navijaci svoje simpatije i pristrasnost prema Lampardu neka cuvaju za sebe.
Sve se vidi crno na belo

Gerrard

pre 3 godine

Тешко ми је да кажем ово после толико среће које нам је донео Клоп.... Али ово већ прелази у спрдачину.... Ynwa

Štef

pre 3 godine

Toliko im godina trebalo da naprave vrhunsku ekipu, i kad se očekivalo da to potraje barem jedno 5-6 godina, oni se umjesto toga skroz raspali. Izem ti ja tu dominaciji gdje si osvojio samo jednu LŠ i jednu ligu. Dominacija nije dominacija ako ne osvojiš barem 3 domaća prvensva i barem 2 LŠ.

Glory, glory

pre 3 godine

Utisak večeri, sudija je odsvirao kraj a Klop po staroj navici naskočio na četvrtog sudiju da ga kritikuje i da mu objašnjava. Pa šta ima da kaže? Ćuti jado, 10 sati niste dali gol kod kuće, jedini šut u okvir gola uputili u 85. minutu i to tako što je Firmino dodao loptu golmanu. Pukli su ko lajsna, mogu samo u Intertoto kup sledeće godine. Smejali su se što United igra četvrtkom, a oni će sledeće sezone igrati samo domaća takmičenja. Tragikomedija od kluba.

Tema

pre 3 godine

Blamiranje Liverpula se nastavlja. Peti uzastopni poraz kod kuce sto se nije nikad dogodilo u njihovoj istoriji. Odigrali dobro sezonu dve i njihovi navijaci su ih toliko dizali da su ih prestavljali kao najbolju ekipu ikada. Smesno tuzno i zalosno. Bojim se da se ne vrati ono prokletsvo da ce opet morati da cekaju tri decenije na titulu u Engleskoj. Tuhelu svaka cast od kako je stigao preporodio je Celzi.

deda

pre 3 godine

velika trka, frka, zapinju posteno ali mrka kapa, nesto se gadno zakuvalo u lpulu, nastranu sve ali zar nisu debilni ovi var linijasi sa tim rukama, laktovima, svrha ofsajda je da napadac ne bude u prednosti a kakvu je pa prednost ostario ako mi je rame ili ruka za dlaku ispred, ubija ovo vise...

Glory, glory

pre 3 godine

Što se Đerdani uhvatili podatka da su ipak dali gol ove godine, presmešno. Jeste, dali ste ga iz penala, svaka čast. Iz igre na Enfildu vaš omiljeni klub nije dao gol 10 sati što je najduži niz u ligama petice u ovoj godini. Svi se smeju Klopu i njegovoj grupi građana.

Ivan

pre 3 godine

Ako nakon 10 sekundi gledanja zamrznutog snimka u trenutku predaje lopte sudija ne može sa sigurošću da utvrdi da jeste ofsajd- nema ofsajda i kraj. Kakve linije, kakvi milimetri.

hm

pre 3 godine

Hahaha. Otkad im je otisao onaj panj od Lovrena ne mogu da se sastave. I ne, ne mislim da je odbrana kriva za sve, ali bas se tako nekako pogodilo.

shpile

pre 3 godine

ljudi, ne bi me cudilo da liverpul uzme opet ligu sampiona, ocajni su u prvenstvu ali vamo dobise odlican lajpcig, a vrv planiraju titulu evrope i samim tim ucesce opet u LŠ. maksimalno ce se posvetiti tom cilju, nemac je na klupi, verujte nece odustati lako.

Vanja LFC

pre 3 godine

Vajnaldum igra na pogresnoj poziciji na kojoj je potpuno neupotrebljiv. Tijago ni blizu njegovim kvalitetima, a Kurtis Jones je zaista igrac za nizerazredni klub. Neki mozda vide u njemu nesto, ali je direktan krivac za gol Celzija i losim primanjem lopte je upropastio situaciju da izadje 1 na 1 sa golamanom. Celzi (komplentan) dovoljno dobro odigrao i pokazao da je kvalitetnija ekipa od ovakvog ispovredjenog Liverpula. Zasluzena pobeda, ali sa opaskom na nedosudjeni penal. Ako je prirodan polozaj ruke visoko iznad kuka, jos od tela....Penal k'o kuca.

Sinki

pre 3 godine

Liverpul ako izgubi ovu utakmicu,udaljice se od Lige Sampiona....Ima da se odigra jos 11 kola posle ovog meca...Ako budu u ovakvoj formi jos nekoliko meceva,moglo bi ze desiti nezamislivo...Ko bi ovo mogao pomisliti prije pocetka sezone,niko.

Ronaldinjo

pre 3 godine

60 min. utakmice, utisak je da je Tuhel odvalio Klopa do sada sa ovom taktikom 3-4-2-1.Zatvorio dobro prilaze,neutralisao Liverpulovu sredinu, u napadu brzo i konkretno.
Klop sa druge strane ne menja nista vec nedeljama iako je jasno da ovo ne funkcionise. Vajnaldum i Tijago se sudaraju, Kurtis Dzons nit kreira nit kvari.

pyros

pre 3 godine

Ovo Klopovo insistiranje na toj visoko postavljenoj odbrani, a nema ozbiljnog centralnog beka, je samoubistvo na svakom mecu. Kao da gledam jednu istu utakmicu dva meseca. Celsi, Everton, Lester, Siti ili Junajted u kupu.

Zorowitzki

pre 3 godine

Je l' dao tim delom tela gol pa da se svira ofsajd? Kakve veze ima ruka, kojom pokazuje saigracu da mu doda loptu, sa noznim palcem, koji je dao gol? Ako mu je trepavica u ofsajdu, a nije dao gol trepavicom nego kolenom, sto bi se svirao ofsajd????????

Tetak

pre 3 godine

Hodžsonov Liverpool je bio bolji od ovog. Katastrofa šta bi sa ekipom koja je do pred Novu godinu bila prva glatko i očekivalo se da bez većih problema odbrani titulu. Ali bukvalno su prestali da igraju fudbal. 1 gol dali za mesec dana, ja to nisam video nikad. Za nepoverovati.

Leonida

pre 3 godine

@danas je četvrtak , gde je ta informacija gde ce i Evropa da se zgrozi
(milos, 04. mart 2021 22:14)

Koga je briga, ovo je sportski deo vesti.

Koji hit

pre 3 godine

Var pogorsava sudjenje umesto da popravi, flopcina teska.
Dosta tuzno izgledaju ovi stadioni ogromni bez pubilke, bas je nekako jadno i depresivno

Milos Krstic

pre 3 godine

Je l' dao tim delom tela gol pa da se svira ofsajd? Kakve veze ima ruka, kojom pokazuje saigracu da mu doda loptu, sa noznim palcem, koji je dao gol? Ako mu je trepavica u ofsajdu, a nije dao gol trepavicom nego kolenom, sto bi se svirao ofsajd????????

BlueFortress

pre 3 godine

Ofsajd treba da bude kada je deo tela kojim se moze postici gol ispred linije pa bih voleo da vidim GDE je sudija u VAR sobi video da je Vernerovo rame ili pazuh(!?) bilo u ofsajdu?

klajic

pre 3 godine

Nestvarna odluka Klopa da izbaci Salaha a ostavi Manea i Firmina kojih nema nigde na terenu. Izbaciti najboljeg strelca lige, koji je u dva navrata na nestvaran nacin nasao Manea i Dzonsa izlazi iz igre pri rezultatu 0-1. Ili se nesto gadno zakuvalo u taboru crvenih ili Klop gubi konce.

Del Piero#10

pre 3 godine

Dovoljno sam video od ove utakmice... Muka mi je više od ovakvog fudbala, gde se mere milimetri... Neka gleda ko ima živaca za ovo, ja nemam.

Del Piero#10

pre 3 godine

Dovoljno sam video od ove utakmice... Muka mi je više od ovakvog fudbala, gde se mere milimetri... Neka gleda ko ima živaca za ovo, ja nemam.

Tetak

pre 3 godine

Hodžsonov Liverpool je bio bolji od ovog. Katastrofa šta bi sa ekipom koja je do pred Novu godinu bila prva glatko i očekivalo se da bez većih problema odbrani titulu. Ali bukvalno su prestali da igraju fudbal. 1 gol dali za mesec dana, ja to nisam video nikad. Za nepoverovati.

Ivan

pre 3 godine

Ako nakon 10 sekundi gledanja zamrznutog snimka u trenutku predaje lopte sudija ne može sa sigurošću da utvrdi da jeste ofsajd- nema ofsajda i kraj. Kakve linije, kakvi milimetri.

Tema

pre 3 godine

Blamiranje Liverpula se nastavlja. Peti uzastopni poraz kod kuce sto se nije nikad dogodilo u njihovoj istoriji. Odigrali dobro sezonu dve i njihovi navijaci su ih toliko dizali da su ih prestavljali kao najbolju ekipu ikada. Smesno tuzno i zalosno. Bojim se da se ne vrati ono prokletsvo da ce opet morati da cekaju tri decenije na titulu u Engleskoj. Tuhelu svaka cast od kako je stigao preporodio je Celzi.

Ronaldinjo

pre 3 godine

60 min. utakmice, utisak je da je Tuhel odvalio Klopa do sada sa ovom taktikom 3-4-2-1.Zatvorio dobro prilaze,neutralisao Liverpulovu sredinu, u napadu brzo i konkretno.
Klop sa druge strane ne menja nista vec nedeljama iako je jasno da ovo ne funkcionise. Vajnaldum i Tijago se sudaraju, Kurtis Dzons nit kreira nit kvari.

klajic

pre 3 godine

Nestvarna odluka Klopa da izbaci Salaha a ostavi Manea i Firmina kojih nema nigde na terenu. Izbaciti najboljeg strelca lige, koji je u dva navrata na nestvaran nacin nasao Manea i Dzonsa izlazi iz igre pri rezultatu 0-1. Ili se nesto gadno zakuvalo u taboru crvenih ili Klop gubi konce.

Glory, glory

pre 3 godine

Utisak večeri, sudija je odsvirao kraj a Klop po staroj navici naskočio na četvrtog sudiju da ga kritikuje i da mu objašnjava. Pa šta ima da kaže? Ćuti jado, 10 sati niste dali gol kod kuće, jedini šut u okvir gola uputili u 85. minutu i to tako što je Firmino dodao loptu golmanu. Pukli su ko lajsna, mogu samo u Intertoto kup sledeće godine. Smejali su se što United igra četvrtkom, a oni će sledeće sezone igrati samo domaća takmičenja. Tragikomedija od kluba.

Tifoso

pre 3 godine

Secam se kako su svi skakali na mene kad sam rekao da je Celsi prevelik zalogaj za Lamparda na pocetku trenerske karijere.
Tuhel je za Lamparda i dalje previse iskusan lisac, a navijaci svoje simpatije i pristrasnost prema Lampardu neka cuvaju za sebe.
Sve se vidi crno na belo

Koji hit

pre 3 godine

Var pogorsava sudjenje umesto da popravi, flopcina teska.
Dosta tuzno izgledaju ovi stadioni ogromni bez pubilke, bas je nekako jadno i depresivno

Štef

pre 3 godine

Toliko im godina trebalo da naprave vrhunsku ekipu, i kad se očekivalo da to potraje barem jedno 5-6 godina, oni se umjesto toga skroz raspali. Izem ti ja tu dominaciji gdje si osvojio samo jednu LŠ i jednu ligu. Dominacija nije dominacija ako ne osvojiš barem 3 domaća prvensva i barem 2 LŠ.

hm

pre 3 godine

Hahaha. Otkad im je otisao onaj panj od Lovrena ne mogu da se sastave. I ne, ne mislim da je odbrana kriva za sve, ali bas se tako nekako pogodilo.

BlueFortress

pre 3 godine

Mec vredan 6 poena i ogromna pobeda za Celsi.
Ubedljivo, cvrsto, Tuhel je vratio stari, tvrdi Celsi uprkos teskom rasporedu.
Ohrabrujuce je videti dobru pas igru oko protivnikovog presinga, tu je napredak evidentan, cak i Kristensen i Rudiger deluju kao kompetentni defanzivci.

Nazalost zbog sudijskih genijalnosti i veceras Verner ostaje bez pogotka, decko je zasluzio dosta vise i nadam se da ce baksuz prestati da ga tera, samopouzdanje je sve kod napadaca.
Liverpul doziveo 5. poraz u nizu, timovi kada odseku bekove i distribuciju preko centarsuteva im zagorcavaju zivot, morace Klop da se pozabavi sa dosta stvari ali i da prestane sa kuknjavom jer je s tim potpuno "ubio" u pojam neke od svojih igraca...

pyros

pre 3 godine

Ovo Klopovo insistiranje na toj visoko postavljenoj odbrani, a nema ozbiljnog centralnog beka, je samoubistvo na svakom mecu. Kao da gledam jednu istu utakmicu dva meseca. Celsi, Everton, Lester, Siti ili Junajted u kupu.

deda

pre 3 godine

velika trka, frka, zapinju posteno ali mrka kapa, nesto se gadno zakuvalo u lpulu, nastranu sve ali zar nisu debilni ovi var linijasi sa tim rukama, laktovima, svrha ofsajda je da napadac ne bude u prednosti a kakvu je pa prednost ostario ako mi je rame ili ruka za dlaku ispred, ubija ovo vise...

Gerrard

pre 3 godine

Тешко ми је да кажем ово после толико среће које нам је донео Клоп.... Али ово већ прелази у спрдачину.... Ynwa

Sinki

pre 3 godine

Liverpul ako izgubi ovu utakmicu,udaljice se od Lige Sampiona....Ima da se odigra jos 11 kola posle ovog meca...Ako budu u ovakvoj formi jos nekoliko meceva,moglo bi ze desiti nezamislivo...Ko bi ovo mogao pomisliti prije pocetka sezone,niko.

Red Veteran

pre 3 godine

@Ofsajd treba da bude kada je deo tela kojim se moze postici gol ispred linije pa bih voleo da vidim GDE je sudija u VAR sobi video da je Vernerovo rame ili pazuh(!?) bilo u ofsajdu?
(BlueFortress, 04. mart 2021 22:20)

VAR je jedna velika misterija! Ma ne VAR nego užasne engleske sudije i neujednačen kriterijum.
U svakom slučaju čestitke za pobedu! Kakav strmoglav pad Liverpula! Niko živ tako nešto nije mogao da predvidi.
Klop ispisao istoriji. Prvi šampion ikada koji beleži pet uzastopnih poraza na svom terenu!

Toma

pre 3 godine

Ne pamtim kada sam gledao ovakvu dominaciju Čelzija na Enfildu, samo jedan šut Crvenih u okvir gola za 90 minuta sve govori.
Koliko god voleo Lamparda kao igrača, Tuhel je za relativno kratko vreme zategao ekipu do maksimuma (11 utakmica bez poraza) i definitivno trener sa iskustvom i znanjem - pravi razliku, sve su ovo isti oni igrači kao i pre.
Još uvek škripi realizacija, danas je mogao još koji gol da se utera, ali raduje sigurnost u igri veznog reda, kao i preporod Kristensena, kao da nije isti čovek. Zijeh danas bolji, fali još kreativnosti, Mount ne može ipak sam. Ako dovedu Halanda sledeće sezone, to će biti baš opasan tim.

Idemo dalje, proći Atletiko sledeće nedelje, pa sigurno do drugog mesta u Premijer ligi na kraju sezone!

Faust

pre 3 godine

Ne secam se da li sam ikad gledao ovakvu sezonu u ligama petice uopste. Nakon prve trecine sezone, 12, 13 kola, Liverpul je bio suvereno prvi, izgledali su kao da ce odbraniti titulu bez vecih problema dok je City bio pa doslovno u kanalu. Dosta problema su imali pozadi, napred. Patili se i mucili da dodju do bodova. I onda otprilike u istom periodu pocinje strmoglavi pad crvenih i cudesan uspon Citya. Ne znam sta mi je ustvari neverovatnije, takav pad Liverpula ili fantasticna serija gradjana koji kao da su pritisnuli neko dugme na turbo pogon odlucivsi da ostave konkurenciju daleko u prasini. Bilo je naravno preokreta i svasta nesto u svim najjacim ligama, ali ovakav dijametralno suprotan preokret u igri dve najjace ekipe u toku jedne sezone nisam siguran da sam video do sad. Da mi je neko u novembru rekao da ce LFC ispasti iz top 4 a da ce City osvojiti prvenstvo vec u februaru, rekao bi mu da je bas bas dobro lud. Kakva sezona!

BlueFortress

pre 3 godine

Ofsajd treba da bude kada je deo tela kojim se moze postici gol ispred linije pa bih voleo da vidim GDE je sudija u VAR sobi video da je Vernerovo rame ili pazuh(!?) bilo u ofsajdu?

grohot

pre 3 godine

Što se Đerdani uhvatili podatka da su ipak dali gol ove godine, presmešno. Jeste, dali ste ga iz penala, svaka čast. Iz igre na Enfildu vaš omiljeni klub nije dao gol 10 sati što je najduži niz u ligama petice u ovoj godini. Svi se smeju Klopu i njegovoj grupi građana.
(Glory, glory, 4. mart 2021 23:23)

Biseru, Junajted ti je igrao juce, smeh do suza.

kalibar

pre 3 godine

Nestvarna odluka Klopa da izbaci Salaha a ostavi Manea i Firmina kojih nema nigde na terenu. Izbaciti najboljeg strelca lige, koji je u dva navrata na nestvaran nacin nasao Manea i Dzonsa izlazi iz igre pri rezultatu 0-1. Ili se nesto gadno zakuvalo u taboru crvenih ili Klop gubi konce.
(klajic, 4. mart 2021 22:56)

u toj formaciji, sa Zotom bez Salaha su pobedili Lester. mnogo je veci problem ulazak Oksa, koji nista nije uradio.

Leonida

pre 3 godine

@danas je četvrtak , gde je ta informacija gde ce i Evropa da se zgrozi
(milos, 04. mart 2021 22:14)

Koga je briga, ovo je sportski deo vesti.

shpile

pre 3 godine

ljudi, ne bi me cudilo da liverpul uzme opet ligu sampiona, ocajni su u prvenstvu ali vamo dobise odlican lajpcig, a vrv planiraju titulu evrope i samim tim ucesce opet u LŠ. maksimalno ce se posvetiti tom cilju, nemac je na klupi, verujte nece odustati lako.

Glory, glory

pre 3 godine

Što se Đerdani uhvatili podatka da su ipak dali gol ove godine, presmešno. Jeste, dali ste ga iz penala, svaka čast. Iz igre na Enfildu vaš omiljeni klub nije dao gol 10 sati što je najduži niz u ligama petice u ovoj godini. Svi se smeju Klopu i njegovoj grupi građana.

Milos Krstic

pre 3 godine

Je l' dao tim delom tela gol pa da se svira ofsajd? Kakve veze ima ruka, kojom pokazuje saigracu da mu doda loptu, sa noznim palcem, koji je dao gol? Ako mu je trepavica u ofsajdu, a nije dao gol trepavicom nego kolenom, sto bi se svirao ofsajd????????

Zorowitzki

pre 3 godine

Je l' dao tim delom tela gol pa da se svira ofsajd? Kakve veze ima ruka, kojom pokazuje saigracu da mu doda loptu, sa noznim palcem, koji je dao gol? Ako mu je trepavica u ofsajdu, a nije dao gol trepavicom nego kolenom, sto bi se svirao ofsajd????????

Honest

pre 3 godine

Kolko god su bili fantasticni zadnjih 2 godine sada trenutno su tako isto pateticni!
Izgubiti kuci 5 utakmica uzastopce je sramotno pogotovo ako se radi o trenutnom sampionu!
Moderan fudbaler vise nema ponosa i karaktera kao nekad i samo su pare bitne!Salah,Mane,Firmino koji su to klovnovi!

Vanja LFC

pre 3 godine

Vajnaldum igra na pogresnoj poziciji na kojoj je potpuno neupotrebljiv. Tijago ni blizu njegovim kvalitetima, a Kurtis Jones je zaista igrac za nizerazredni klub. Neki mozda vide u njemu nesto, ali je direktan krivac za gol Celzija i losim primanjem lopte je upropastio situaciju da izadje 1 na 1 sa golamanom. Celzi (komplentan) dovoljno dobro odigrao i pokazao da je kvalitetnija ekipa od ovakvog ispovredjenog Liverpula. Zasluzena pobeda, ali sa opaskom na nedosudjeni penal. Ako je prirodan polozaj ruke visoko iznad kuka, jos od tela....Penal k'o kuca.

digni ruke, ne daj da te više udaraju

pre 3 godine

Kloppa ne razumem i sve više gubim veru u njega. On je jednodimenzionalan trener + veoma tvrdoglav, po cenu svega. Pa, brani se čoveče s tim što imaš. Daj loptu protivnicima, pa izgubi ili ih nahvataj na kontru, kao oni tebe, uzmi bar bod ako nisi za više. Što kažu Englezi: get one point, at leist.

Svaki put je Deja Vu. Preseče se neka lopta ispred protivničkog šesnaesterca, sledi duga lopta kojom se izbacuje neki od brzih protivničkih napadača i spaja s golom. Prime jedan komad i mogu da idu u svlačionicu.

I onda novi Deja Vu na koferenciji za štampu (i to pratim): mi imamo svoju igru, ne odustajemo od nje, iz ovoga ćemo izvući nešto pozitivno.
Ne znam da li ću ga moći više gledati, čovek mi diže pritisak. Dosta sam napisao.

MU

pre 3 godine

Nisam simpatizer LIverpula, ali treba reci da je Klop fantastican trener, kao simpatizer MU voleo bi da je dosao u MU, radio je sjajan posao u zadnje 3 sezone izvukao maksimum maksimuma iz tima, no sada se cini da je doslo do zasicenja svih i jednostavno mora nesto da se menja, Klop mora da ostane jer je jedan od najboljih trenera na svetu, realno je ocekivati igracke promene, steta bi bilo da ne srignu bar do 4 mesta!!!

Zbunjen

pre 3 godine

Klop pravi istu grešku kao Pep prošle godine. Fernandinjo i Fabinjo. Cena je ista, gubitak titule. Može vezni da zameni štopera par tekmi ali nikako polusezonu. 50 dobrih intervencija i onda standardno glup faul za gol ili gol preko njega. Kabak-Filips do kraja pa kako bude. Zna li neko rezultate Liva ove sezone sa Filipsom u timu?

Đoka Fleger

pre 3 godine

I dalje isto tvrdim: nema penala, nema ni Luzerpula. Klop pročitan, dobiće otkaz ako se me plasira u ligu šampiona (i treba). Svaki tim koji ima srce i ne respektuje izduvane zvezdice Salaha, Firmina, Manea - razvale ih lagano. Jedino mogu kukavicu Murinja da pobede. Klop ništa ne menja osim što je obesio nos i ne skače više kao klovn uz aut liniju. I kao Kalimero posle utakmice.

Adam

pre 3 godine

Liverpul je našao najbolji mogući način da upropasti sve što je postigao i predhodne dve sezone.Prvo ih je Vila ponizila sa sedam komada a onda i ovi uzastopni porazi.Igrači igraju bez imalo ponosa.Klopu momentalno treba da se da zahvalnost za učinjeno u predhodne dve sezone.

Futre

pre 3 godine

Opet euforija i kratka pamet u Srba. Mi nismo u stanju da se setimo onog što je bilo juče a kamoli malo ranije. Prvo, koliko povreda iz startnih jedanaest ima Liverpul od početka sezone? Van Dajk, pa zatim Alkantara koji je tada bio u vrhunskoj formi, zatim Žota koji je bio u vrhunskoj formi, pa onda ostali...
Virus je učinio svoje, svi igraju bledo, neubedljivo, čak i Siti uopšte ne deluje moćno...Ove godine liga je smehotres, toliko kikseva na svakoj utakmici, plus ludilo od sudjenja i VAR-a, potpuno su igrače i trenere ubili u pojam. Nije Siti toliko dobar koliko su ostali očajni. Videće se to u LŠ kod prvog ozbiljnog protivnika. Pa da su Siti i Liverpul u normalnoj formi, bez povreda, dobijali bi mečeve sa sedam-osam razlike...toliko su ostali očajni. Čelsi je smehotres, a ljudi odmah počeli da hvale Tuhela zbog par metiljavih pobeda. Mnogo smo naprimani i hitri na glupost.

pierre woodman

pre 3 godine

Mane i salah na klupu, vidi se da se ocima ne mogu gledat, mane namjerno ne pada u 16 jer zna da ce salah da puca penal. Firmina poslati u Crawley Town, mozda tamo uspije da da vise od 5 golova. Pa kad se ova dvojica opamete vratiti ih u startnu postavu. Zota u prvih 11 do kraja sezone. Pa sta bude bude, gore od ovoga ne moze

Dirty

pre 3 godine

Sad je jasno kakvu su protekciju imali prošle sezone, kao MU u vreme Fergusona...Kad su osakatili Arsenal: lom noge Remzi, Eduardo, upropaštena karijera Dijabiju i Vilširu oteti igrači MC, MU....i sve bilo ok...sad gledajte gde su realno??? Užas!

Ljubisa livac

pre 3 godine

Povrede se 4 standardna defanzivca, sta urade? Za citav prelazni rok dovedu Kabaka iz poslednjeplasiranog tima Bundeslige, tima koji je primio najvise golova.

jsx

pre 3 godine

Najveca mi je enigma kako je Lajpcig uspeo da izgubi bez datog gola. Pa imaju ekipu u nikad losijoj formi i to ne mogu da iskoriste...

Never Mind

pre 3 godine

Vratio se Jota i sad će možda umesto Firmina u prvih 11. Greška. Treba razdvojiti Salaha i Manea, a Jota umesto jednog od njih i tako svako kolo do kraja.
Koliko je Klopp tvrdoglav on će i dalje stavljati Manea i Salaha zajedno a ne žele da sarađuju. Ako ništa drugo, konkurencija su u trci za najboljeg igrača Afrike. To izgleda da nije stiglo do Kloppa. Afrikanci tome pridaju mnogo značaja.
Onaj menadžer Salaha malo - malo pa oplete po LFC, a ovi ćute. Egipat dobio veliku zvezdu i sad ko smo, šta smo.
Na kraju sezone prodati jednog od njih i kupiti za iste pare odličnu zamenu. LFC će biti 50 % jači.

shpile

pre 3 godine

ljudi, ne bi me cudilo da liverpul uzme opet ligu sampiona, ocajni su u prvenstvu ali vamo dobise odlican lajpcig, a vrv planiraju titulu evrope i samim tim ucesce opet u LŠ. maksimalno ce se posvetiti tom cilju, nemac je na klupi, verujte nece odustati lako.

Futre

pre 3 godine

Opet euforija i kratka pamet u Srba. Mi nismo u stanju da se setimo onog što je bilo juče a kamoli malo ranije. Prvo, koliko povreda iz startnih jedanaest ima Liverpul od početka sezone? Van Dajk, pa zatim Alkantara koji je tada bio u vrhunskoj formi, zatim Žota koji je bio u vrhunskoj formi, pa onda ostali...
Virus je učinio svoje, svi igraju bledo, neubedljivo, čak i Siti uopšte ne deluje moćno...Ove godine liga je smehotres, toliko kikseva na svakoj utakmici, plus ludilo od sudjenja i VAR-a, potpuno su igrače i trenere ubili u pojam. Nije Siti toliko dobar koliko su ostali očajni. Videće se to u LŠ kod prvog ozbiljnog protivnika. Pa da su Siti i Liverpul u normalnoj formi, bez povreda, dobijali bi mečeve sa sedam-osam razlike...toliko su ostali očajni. Čelsi je smehotres, a ljudi odmah počeli da hvale Tuhela zbog par metiljavih pobeda. Mnogo smo naprimani i hitri na glupost.

Vanja LFC

pre 3 godine

Vajnaldum igra na pogresnoj poziciji na kojoj je potpuno neupotrebljiv. Tijago ni blizu njegovim kvalitetima, a Kurtis Jones je zaista igrac za nizerazredni klub. Neki mozda vide u njemu nesto, ali je direktan krivac za gol Celzija i losim primanjem lopte je upropastio situaciju da izadje 1 na 1 sa golamanom. Celzi (komplentan) dovoljno dobro odigrao i pokazao da je kvalitetnija ekipa od ovakvog ispovredjenog Liverpula. Zasluzena pobeda, ali sa opaskom na nedosudjeni penal. Ako je prirodan polozaj ruke visoko iznad kuka, jos od tela....Penal k'o kuca.

grohot

pre 3 godine

Što se Đerdani uhvatili podatka da su ipak dali gol ove godine, presmešno. Jeste, dali ste ga iz penala, svaka čast. Iz igre na Enfildu vaš omiljeni klub nije dao gol 10 sati što je najduži niz u ligama petice u ovoj godini. Svi se smeju Klopu i njegovoj grupi građana.
(Glory, glory, 4. mart 2021 23:23)

Biseru, Junajted ti je igrao juce, smeh do suza.

Štef

pre 3 godine

Toliko im godina trebalo da naprave vrhunsku ekipu, i kad se očekivalo da to potraje barem jedno 5-6 godina, oni se umjesto toga skroz raspali. Izem ti ja tu dominaciji gdje si osvojio samo jednu LŠ i jednu ligu. Dominacija nije dominacija ako ne osvojiš barem 3 domaća prvensva i barem 2 LŠ.

Del Piero#10

pre 3 godine

Dovoljno sam video od ove utakmice... Muka mi je više od ovakvog fudbala, gde se mere milimetri... Neka gleda ko ima živaca za ovo, ja nemam.

Đoka Fleger

pre 3 godine

I dalje isto tvrdim: nema penala, nema ni Luzerpula. Klop pročitan, dobiće otkaz ako se me plasira u ligu šampiona (i treba). Svaki tim koji ima srce i ne respektuje izduvane zvezdice Salaha, Firmina, Manea - razvale ih lagano. Jedino mogu kukavicu Murinja da pobede. Klop ništa ne menja osim što je obesio nos i ne skače više kao klovn uz aut liniju. I kao Kalimero posle utakmice.

Toma

pre 3 godine

Ne pamtim kada sam gledao ovakvu dominaciju Čelzija na Enfildu, samo jedan šut Crvenih u okvir gola za 90 minuta sve govori.
Koliko god voleo Lamparda kao igrača, Tuhel je za relativno kratko vreme zategao ekipu do maksimuma (11 utakmica bez poraza) i definitivno trener sa iskustvom i znanjem - pravi razliku, sve su ovo isti oni igrači kao i pre.
Još uvek škripi realizacija, danas je mogao još koji gol da se utera, ali raduje sigurnost u igri veznog reda, kao i preporod Kristensena, kao da nije isti čovek. Zijeh danas bolji, fali još kreativnosti, Mount ne može ipak sam. Ako dovedu Halanda sledeće sezone, to će biti baš opasan tim.

Idemo dalje, proći Atletiko sledeće nedelje, pa sigurno do drugog mesta u Premijer ligi na kraju sezone!

Leonida

pre 3 godine

@danas je četvrtak , gde je ta informacija gde ce i Evropa da se zgrozi
(milos, 04. mart 2021 22:14)

Koga je briga, ovo je sportski deo vesti.

Adam

pre 3 godine

Liverpul je našao najbolji mogući način da upropasti sve što je postigao i predhodne dve sezone.Prvo ih je Vila ponizila sa sedam komada a onda i ovi uzastopni porazi.Igrači igraju bez imalo ponosa.Klopu momentalno treba da se da zahvalnost za učinjeno u predhodne dve sezone.

Glory, glory

pre 3 godine

Utisak večeri, sudija je odsvirao kraj a Klop po staroj navici naskočio na četvrtog sudiju da ga kritikuje i da mu objašnjava. Pa šta ima da kaže? Ćuti jado, 10 sati niste dali gol kod kuće, jedini šut u okvir gola uputili u 85. minutu i to tako što je Firmino dodao loptu golmanu. Pukli su ko lajsna, mogu samo u Intertoto kup sledeće godine. Smejali su se što United igra četvrtkom, a oni će sledeće sezone igrati samo domaća takmičenja. Tragikomedija od kluba.

Tema

pre 3 godine

Blamiranje Liverpula se nastavlja. Peti uzastopni poraz kod kuce sto se nije nikad dogodilo u njihovoj istoriji. Odigrali dobro sezonu dve i njihovi navijaci su ih toliko dizali da su ih prestavljali kao najbolju ekipu ikada. Smesno tuzno i zalosno. Bojim se da se ne vrati ono prokletsvo da ce opet morati da cekaju tri decenije na titulu u Engleskoj. Tuhelu svaka cast od kako je stigao preporodio je Celzi.

Milos Krstic

pre 3 godine

Je l' dao tim delom tela gol pa da se svira ofsajd? Kakve veze ima ruka, kojom pokazuje saigracu da mu doda loptu, sa noznim palcem, koji je dao gol? Ako mu je trepavica u ofsajdu, a nije dao gol trepavicom nego kolenom, sto bi se svirao ofsajd????????

MU

pre 3 godine

Nisam simpatizer LIverpula, ali treba reci da je Klop fantastican trener, kao simpatizer MU voleo bi da je dosao u MU, radio je sjajan posao u zadnje 3 sezone izvukao maksimum maksimuma iz tima, no sada se cini da je doslo do zasicenja svih i jednostavno mora nesto da se menja, Klop mora da ostane jer je jedan od najboljih trenera na svetu, realno je ocekivati igracke promene, steta bi bilo da ne srignu bar do 4 mesta!!!

Koji hit

pre 3 godine

Var pogorsava sudjenje umesto da popravi, flopcina teska.
Dosta tuzno izgledaju ovi stadioni ogromni bez pubilke, bas je nekako jadno i depresivno

Glory, glory

pre 3 godine

Što se Đerdani uhvatili podatka da su ipak dali gol ove godine, presmešno. Jeste, dali ste ga iz penala, svaka čast. Iz igre na Enfildu vaš omiljeni klub nije dao gol 10 sati što je najduži niz u ligama petice u ovoj godini. Svi se smeju Klopu i njegovoj grupi građana.

Zorowitzki

pre 3 godine

Je l' dao tim delom tela gol pa da se svira ofsajd? Kakve veze ima ruka, kojom pokazuje saigracu da mu doda loptu, sa noznim palcem, koji je dao gol? Ako mu je trepavica u ofsajdu, a nije dao gol trepavicom nego kolenom, sto bi se svirao ofsajd????????

hm

pre 3 godine

Hahaha. Otkad im je otisao onaj panj od Lovrena ne mogu da se sastave. I ne, ne mislim da je odbrana kriva za sve, ali bas se tako nekako pogodilo.

klajic

pre 3 godine

Nestvarna odluka Klopa da izbaci Salaha a ostavi Manea i Firmina kojih nema nigde na terenu. Izbaciti najboljeg strelca lige, koji je u dva navrata na nestvaran nacin nasao Manea i Dzonsa izlazi iz igre pri rezultatu 0-1. Ili se nesto gadno zakuvalo u taboru crvenih ili Klop gubi konce.

Gerrard

pre 3 godine

Тешко ми је да кажем ово после толико среће које нам је донео Клоп.... Али ово већ прелази у спрдачину.... Ynwa

Tifoso

pre 3 godine

Secam se kako su svi skakali na mene kad sam rekao da je Celsi prevelik zalogaj za Lamparda na pocetku trenerske karijere.
Tuhel je za Lamparda i dalje previse iskusan lisac, a navijaci svoje simpatije i pristrasnost prema Lampardu neka cuvaju za sebe.
Sve se vidi crno na belo

Tetak

pre 3 godine

Hodžsonov Liverpool je bio bolji od ovog. Katastrofa šta bi sa ekipom koja je do pred Novu godinu bila prva glatko i očekivalo se da bez većih problema odbrani titulu. Ali bukvalno su prestali da igraju fudbal. 1 gol dali za mesec dana, ja to nisam video nikad. Za nepoverovati.

BlueFortress

pre 3 godine

Ofsajd treba da bude kada je deo tela kojim se moze postici gol ispred linije pa bih voleo da vidim GDE je sudija u VAR sobi video da je Vernerovo rame ili pazuh(!?) bilo u ofsajdu?

Red Veteran

pre 3 godine

@Ofsajd treba da bude kada je deo tela kojim se moze postici gol ispred linije pa bih voleo da vidim GDE je sudija u VAR sobi video da je Vernerovo rame ili pazuh(!?) bilo u ofsajdu?
(BlueFortress, 04. mart 2021 22:20)

VAR je jedna velika misterija! Ma ne VAR nego užasne engleske sudije i neujednačen kriterijum.
U svakom slučaju čestitke za pobedu! Kakav strmoglav pad Liverpula! Niko živ tako nešto nije mogao da predvidi.
Klop ispisao istoriji. Prvi šampion ikada koji beleži pet uzastopnih poraza na svom terenu!

Dirty

pre 3 godine

Sad je jasno kakvu su protekciju imali prošle sezone, kao MU u vreme Fergusona...Kad su osakatili Arsenal: lom noge Remzi, Eduardo, upropaštena karijera Dijabiju i Vilširu oteti igrači MC, MU....i sve bilo ok...sad gledajte gde su realno??? Užas!

Ivan

pre 3 godine

Ako nakon 10 sekundi gledanja zamrznutog snimka u trenutku predaje lopte sudija ne može sa sigurošću da utvrdi da jeste ofsajd- nema ofsajda i kraj. Kakve linije, kakvi milimetri.

Ronaldinjo

pre 3 godine

60 min. utakmice, utisak je da je Tuhel odvalio Klopa do sada sa ovom taktikom 3-4-2-1.Zatvorio dobro prilaze,neutralisao Liverpulovu sredinu, u napadu brzo i konkretno.
Klop sa druge strane ne menja nista vec nedeljama iako je jasno da ovo ne funkcionise. Vajnaldum i Tijago se sudaraju, Kurtis Dzons nit kreira nit kvari.

Sinki

pre 3 godine

Liverpul ako izgubi ovu utakmicu,udaljice se od Lige Sampiona....Ima da se odigra jos 11 kola posle ovog meca...Ako budu u ovakvoj formi jos nekoliko meceva,moglo bi ze desiti nezamislivo...Ko bi ovo mogao pomisliti prije pocetka sezone,niko.

deda

pre 3 godine

velika trka, frka, zapinju posteno ali mrka kapa, nesto se gadno zakuvalo u lpulu, nastranu sve ali zar nisu debilni ovi var linijasi sa tim rukama, laktovima, svrha ofsajda je da napadac ne bude u prednosti a kakvu je pa prednost ostario ako mi je rame ili ruka za dlaku ispred, ubija ovo vise...

digni ruke, ne daj da te više udaraju

pre 3 godine

Kloppa ne razumem i sve više gubim veru u njega. On je jednodimenzionalan trener + veoma tvrdoglav, po cenu svega. Pa, brani se čoveče s tim što imaš. Daj loptu protivnicima, pa izgubi ili ih nahvataj na kontru, kao oni tebe, uzmi bar bod ako nisi za više. Što kažu Englezi: get one point, at leist.

Svaki put je Deja Vu. Preseče se neka lopta ispred protivničkog šesnaesterca, sledi duga lopta kojom se izbacuje neki od brzih protivničkih napadača i spaja s golom. Prime jedan komad i mogu da idu u svlačionicu.

I onda novi Deja Vu na koferenciji za štampu (i to pratim): mi imamo svoju igru, ne odustajemo od nje, iz ovoga ćemo izvući nešto pozitivno.
Ne znam da li ću ga moći više gledati, čovek mi diže pritisak. Dosta sam napisao.

Honest

pre 3 godine

Kolko god su bili fantasticni zadnjih 2 godine sada trenutno su tako isto pateticni!
Izgubiti kuci 5 utakmica uzastopce je sramotno pogotovo ako se radi o trenutnom sampionu!
Moderan fudbaler vise nema ponosa i karaktera kao nekad i samo su pare bitne!Salah,Mane,Firmino koji su to klovnovi!

pyros

pre 3 godine

Ovo Klopovo insistiranje na toj visoko postavljenoj odbrani, a nema ozbiljnog centralnog beka, je samoubistvo na svakom mecu. Kao da gledam jednu istu utakmicu dva meseca. Celsi, Everton, Lester, Siti ili Junajted u kupu.

pierre woodman

pre 3 godine

Mane i salah na klupu, vidi se da se ocima ne mogu gledat, mane namjerno ne pada u 16 jer zna da ce salah da puca penal. Firmina poslati u Crawley Town, mozda tamo uspije da da vise od 5 golova. Pa kad se ova dvojica opamete vratiti ih u startnu postavu. Zota u prvih 11 do kraja sezone. Pa sta bude bude, gore od ovoga ne moze

kalibar

pre 3 godine

Nestvarna odluka Klopa da izbaci Salaha a ostavi Manea i Firmina kojih nema nigde na terenu. Izbaciti najboljeg strelca lige, koji je u dva navrata na nestvaran nacin nasao Manea i Dzonsa izlazi iz igre pri rezultatu 0-1. Ili se nesto gadno zakuvalo u taboru crvenih ili Klop gubi konce.
(klajic, 4. mart 2021 22:56)

u toj formaciji, sa Zotom bez Salaha su pobedili Lester. mnogo je veci problem ulazak Oksa, koji nista nije uradio.

BlueFortress

pre 3 godine

Mec vredan 6 poena i ogromna pobeda za Celsi.
Ubedljivo, cvrsto, Tuhel je vratio stari, tvrdi Celsi uprkos teskom rasporedu.
Ohrabrujuce je videti dobru pas igru oko protivnikovog presinga, tu je napredak evidentan, cak i Kristensen i Rudiger deluju kao kompetentni defanzivci.

Nazalost zbog sudijskih genijalnosti i veceras Verner ostaje bez pogotka, decko je zasluzio dosta vise i nadam se da ce baksuz prestati da ga tera, samopouzdanje je sve kod napadaca.
Liverpul doziveo 5. poraz u nizu, timovi kada odseku bekove i distribuciju preko centarsuteva im zagorcavaju zivot, morace Klop da se pozabavi sa dosta stvari ali i da prestane sa kuknjavom jer je s tim potpuno "ubio" u pojam neke od svojih igraca...

Faust

pre 3 godine

Ne secam se da li sam ikad gledao ovakvu sezonu u ligama petice uopste. Nakon prve trecine sezone, 12, 13 kola, Liverpul je bio suvereno prvi, izgledali su kao da ce odbraniti titulu bez vecih problema dok je City bio pa doslovno u kanalu. Dosta problema su imali pozadi, napred. Patili se i mucili da dodju do bodova. I onda otprilike u istom periodu pocinje strmoglavi pad crvenih i cudesan uspon Citya. Ne znam sta mi je ustvari neverovatnije, takav pad Liverpula ili fantasticna serija gradjana koji kao da su pritisnuli neko dugme na turbo pogon odlucivsi da ostave konkurenciju daleko u prasini. Bilo je naravno preokreta i svasta nesto u svim najjacim ligama, ali ovakav dijametralno suprotan preokret u igri dve najjace ekipe u toku jedne sezone nisam siguran da sam video do sad. Da mi je neko u novembru rekao da ce LFC ispasti iz top 4 a da ce City osvojiti prvenstvo vec u februaru, rekao bi mu da je bas bas dobro lud. Kakva sezona!

Zbunjen

pre 3 godine

Klop pravi istu grešku kao Pep prošle godine. Fernandinjo i Fabinjo. Cena je ista, gubitak titule. Može vezni da zameni štopera par tekmi ali nikako polusezonu. 50 dobrih intervencija i onda standardno glup faul za gol ili gol preko njega. Kabak-Filips do kraja pa kako bude. Zna li neko rezultate Liva ove sezone sa Filipsom u timu?

Ljubisa livac

pre 3 godine

Povrede se 4 standardna defanzivca, sta urade? Za citav prelazni rok dovedu Kabaka iz poslednjeplasiranog tima Bundeslige, tima koji je primio najvise golova.

jsx

pre 3 godine

Najveca mi je enigma kako je Lajpcig uspeo da izgubi bez datog gola. Pa imaju ekipu u nikad losijoj formi i to ne mogu da iskoriste...

Never Mind

pre 3 godine

Vratio se Jota i sad će možda umesto Firmina u prvih 11. Greška. Treba razdvojiti Salaha i Manea, a Jota umesto jednog od njih i tako svako kolo do kraja.
Koliko je Klopp tvrdoglav on će i dalje stavljati Manea i Salaha zajedno a ne žele da sarađuju. Ako ništa drugo, konkurencija su u trci za najboljeg igrača Afrike. To izgleda da nije stiglo do Kloppa. Afrikanci tome pridaju mnogo značaja.
Onaj menadžer Salaha malo - malo pa oplete po LFC, a ovi ćute. Egipat dobio veliku zvezdu i sad ko smo, šta smo.
Na kraju sezone prodati jednog od njih i kupiti za iste pare odličnu zamenu. LFC će biti 50 % jači.