Sreda, 03.03.2021.

22:10

Kako Partizan može do Top 8?

Sve se zakomplikovalo.

Izvor: SN

Kako Partizan može do Top 8? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

63 Komentari

Sortiraj po:

SrbEUin

pre 3 godine

Loko će ladno izmaltrentirati Italijane sa 20+, tako da Paći ostaje samo da bilo kako pobedi u Ljubljani. Bez obzira na katastrofalnu igru cele sezone, mogu odraditi taj jedan meč. Ako ne, onda su stvarno za katanac.
Nije Metro ništa bolja ni gora ekipa, i odlučiće mentalna priprema meča. Neka ih motiviše Žoc, a Ostoja im isplati dugovanja i to je 70% uspeha.

Pitanje je čemu sve to i koga mogu proći u 1/4? Evo sami izaberite protivnika.

JPR24

pre 3 godine

Neznam sta ocu grobari cute kad ovaj trener vodi ih ambis. Zasto se ne ugledaju nas navijaci zvezde! Kako smo reagovali kad je obradovic vodio zvezdu nije sramota izgubiti ali sramota je nako igrati bezvojino I nezna ko sta igra. Takoje zvezda mu rekla zbogom. Tako I grobari da urade sa filipovskim. Pozdrav
(zdravko, 04. mart 2021 09:54)

Auuu ? U kojem si ti univerzumu ? Pa šta ste dobili sto ste “oterali” Obradovića ? Ništa ! Nulu ! Doduše najmanje je tu kriv Radonjić koji ne zna šta ga je spopalo ! Filipovski jeste problem za Partizan, tu nema sumnje, ali i igraci su prosto diletanti i ništa drugo i to još od Šćepanovića !

al samo jedna je shvacas....

pre 3 godine

ma kraj....nema nas partizan da trazi ove sezone....zavrsena je....raspustiti igrace, dovesti decu, trener zbogom, sledece sezone sve ispocetka....

zdravko

pre 3 godine

Neznam sta ocu grobari cute kad ovaj trener vodi ih ambis. Zasto se ne ugledaju nas navijaci zvezde! Kako smo reagovali kad je obradovic vodio zvezdu nije sramota izgubiti ali sramota je nako igrati bezvojino I nezna ko sta igra. Takoje zvezda mu rekla zbogom. Tako I grobari da urade sa filipovskim. Pozdrav

JPR24

pre 3 godine

lokomotiva ce pregaziti trento i nama ce biti dovoljna samo pobeda
(pop, 04. mart 2021 07:46)

Samo pobeda ? Pa i to je fantazija sa ovakvom igrom i izgubljenim trenerom koji izjavljuje da nisu imali snage za više od 20 minuta !!!

Bg

pre 3 godine

Bolje je za klub da čak ni slučajno ne prodje dalje. A samo slučajno može da prodje. Jednostavno nismo zaslužili! Posle one igre u Zadru i sinoć treba se stideti. Ko je doveo Perkinsa taj treba da prestane da se bavi skautingom i da batali košarku.

drvobradi

pre 3 godine

@веверица
Nije EL NBA, to je razumljivo, ali nije ni losa.
Kad smo kod NBA, par utakmica Sakramenta koje su puštali prošle godine je bilo u rangu sa ovom od sinoć, doduse izgledalo je kao ubrzani snimak u odnosu na Partizan Trento. Apsolutno negledljivo. Šta bi tek bilo da puštaju G ligu, koja je gora od ovog Eurokupa.

Mikijaveli

pre 3 godine

Ovakav kakav je KKP bolje da ne prolazi... Naša košarka polako, ali sigurno propada. Zvezda i Partizan su postali kante za napucavanje u Evropi, a u njima 80% stranaca sumnjivog kvaliteta. Odavno nijednog mladog našeg igrača za repku nisu izbacili, a kakvu jadbu politiku vode i jedni i drugi i neće.
I još klinačko prepucavanje na netu ko je bolji... između "navijača" večitih, a ne zna se, zapravo, ko je gori...

bole

pre 3 godine

Ja u srpskoj kosarci ne vidim pleja ni na kilometar, a to je porazavajuce.
Tuga jedna.
Ajd pustite i decu koja nemaju para da treniraju.

Сораб

pre 3 godine

Не треба да прођу даље. Нису заслужили апсолутно. Читава сезона је очајна, растрзана... Дакле, ако постоји Божја правда неће проћи даље.

Mi smo PARTIZAN,a ko ste vi?

pre 3 godine

U klubu NEMA NOVCA i svaka tema o ovoj sezoni tu zavrsava.
U nastavaku sezone ocekujem da klub rasproda sve igrace i sezonu privede kraju sa juniorima i mlađim igracima,a uprava i trener neka idu svojim putem...dalje od Partizana!

Bili boj

pre 3 godine

@Ukoliko Lokomotiva dobije Trenta više od 12 oni sigurno idu dalje, i u tom slučaju Partizan ako želi da prođe dalje mora da dobije Metro velikom razlikom da bi u krugu bili jači od Trenta i Metroa...
(konj, 03. mart 2021 22:30)

@Ako Trento izgubi 9 i više, Partizanu je dovoljna pobjeda od 3 razlike.
Ako Trento izgubi 1, Partizanu treba +11
Trento -2, Partizan +10, Trento -3, Partizan +9.
Zbir njihovog poraza i nase pobjede mora da bude bar 12.
Partizan ne smije da dobije ispod 3.
Ako dobije Trento, onda moramo dobiti 18 francuze.
(lorD, 03. mart 2021 22:36)

O čemu li vi pišete. Ništa tačno niste naveli, ali bukvalno ništa.

Ako dobije Trento, nama treba pobeda od 18 razlike jer bi tada imali isti broj pobeda kao Francuzi.
Ako dobije Lokomotiva, nama treba pobeda od 18 razlike umanjena za razliku kojom je dobila Lokomotiva. Jednostavno je.

Ognjen

pre 3 godine

Grobar sam, ali me iskreno sramota pristupa, igraca, skautinga, ocajne igre svega, ali me jos veca sramota sto pojedini punoglavci moji grobari komentarisu zvezdu koja igra u evroligi i koja nas je dobila svaki put ove sezone i dobice nas jos par puta ove sezone jer smo ocaj, blago receno.. ocajna sezona, nikad se ne ponovila, kakav crni prolaz mi nekog da dobijemo +18 pa jel se vi braco grobari salite ili? Ne mozemo mi nikog pobjediti, pogotovo sa ovim rosterom, treba biti malo realan... Komsinici sve najbolje, krajnje je vrijeme braco srbi da se malo ujedinimo a ne da se pljujemo i prozivamo, mi smo takodje bili dominantni dok je bio D.V i neki sistem, ovo je sad sve ocajno, nadam se da dolaze bolji dani. Grobar republika srpska

Wllaxy

pre 3 godine

Sta ste vi uradili? Blamirate se najstrasnije. Samo vi u svojim glavama kapirate da je dovoljno to sto igrate. Nije. Zato bolje ne prozivajte.
(Petar, 03. mart 2021 22:30)

LoL

Sva sreća pa ovo što vi igrate nije blamiranje, naročito kada se uzme u obzir snaga, renome, vrednost i igrački kadar naših i vaših protivnika.

Džoni

pre 3 godine

O čemu vi pričate? Možda Partizan i pobedi ove Francuze i možda i prođe dalje, ali prolazak u finale bi bilo kao da Lajović osvoji Vimbldon. Teoretski moguće, ali praktično šanse skoro nikakve!

Eto

pre 3 godine

U tekstu ne piše najrealniji slučaj. Ako Lokomotiva dobije (što je velika šansa) Partizanu treba pobeda od 18 razlike minus razlika kojom dobije Lokomotiva.
Znači ako Lokomotiva dobije npr. 17 razlike, Partizanu treba bilo kakva pobeda. Ako dobiju npr 10 razlike, nama treba 8.
Mislim da je realno da dobije Lokomotiva i Partizan. Pitanje je samo da li će zbirno biti 18 peona.

ciganin najlepši

pre 3 godine

@Never Mind

Ti lično nisi, i svaka ti čast ako nisi. Ali 95% navijača Partizana je vrištalo od sreće na propast ne samo KK Zvezde, nego i FK-a, RK, VK, doslovce celog sportskog društva. To je trajalo bezmalo 10 ak godina. Seti se.

Pevale se morbidne pesmice, sahranjivali cigani, leteli u nebo, obožavale pobede od 30-40 razlike nad Bakićima, Kikanovićima, Kovačima i Šepama više nego one u EL.

Meni je žao zbog poštenih pojedinaca poput tebe, niti ja lično likujem nad nesrećom. Samo vas kao masu ne mogu da žalim. Ne ide posle svega da se ne lažemo. I ovo još nije ništa šta je prošla Zvezda. Kamilica.

Mrki

pre 3 godine

Palimo se da li hocemo ili necemo proci grupu,a realnost je takva da ako i prodjemo grupu ispascemo u cetvrtfinalu,tako da je svejedno da li prodjemo grupu.Igramo lose,trener los,uprava losa,igraci bez medjusobne hemije,nezainteresovani,nemotivisani...

Wllaxy

pre 3 godine

Zaboravio sam da napišem da se navijači zvezde ponašaju kao lešinari. Ovo što preživljavamo, to mu dođe kao košmar. Nepristojno je udarati nogom nekoga koji leži na zemlji. Još nam samo vaša zajedljivost fali.
Ja se nisam smejao vama kada su vam odnosili koševe sa Malog Kalemegdana.
(Never Mind, 03. mart 2021 22:39)

Hajde da se ne lažemo - pogledaj komentare sa jučerašnjeg meča protiv Bajerna, on je najsvežiji i ne moraš dugo da tražiš a onda pričaj o lešinarenju...

man

pre 3 godine

Zaboravio sam da napišem da se navijači zvezde ponašaju kao lešinari. Ovo što preživljavamo, to mu dođe kao košmar. Nepristojno je udarati nogom nekoga koji leži na zemlji. Još nam samo vaša zajedljivost fali.
Ja se nisam smejao vama kada su vam odnosili koševe sa Malog Kalemegdana.
(Never Mind, 3. mart 2021 22:39)

A sta ce drugo da bude nego isti scenario sad kad se zavrsi sezona? Jos ako ugase ABU ili Partizan ispadne iz nje(otvorena opcija) gotovo to je to. Pa niko nije lud da baca tolike para na Dangubic Zagorac i Velickovic-a.

mrgud

pre 3 godine

I kao sto to uvek biva kad su nasi klubovi u kosarci i fudbalu u pitanju,dodjosmo do onog cuvenog srpskog:"ako oni ne pobede,ili ako mi pobedimo a oni izgube,ili ako izgubimo sa per razlike a oni dobiju sa devet...".Uvek neke kalkulacije,uvek zavisimo od drugih...Pa igraj brate to sto treniras pa ako pobedis idi dalje,ako izgubis sedi kuci i gotova stvar!

Djordje

pre 3 godine

Ne treba da prođemo dalje. Ova uprava, igrači i trener treba da zauzmu zasluženo mesto u istoriji KK Partizan, a to je da su najjadniji svih vremena.

Petar

pre 3 godine

Jeste li vi zadnji i u ovom cipiripi kupu? E mislim stvarno...
(Billy Billy koraci a na jugu splićani, 03. mart 2021 22:18)
Ovo je Top 16, ne znam da li kapiras. Svi ABA ligasi su u EK odradili posao zadovoljavajuce, neki plasman su ostvarili. Neki su i dalje u igri. Sta ste vi uradili? Blamirate se najstrasnije. Samo vi u svojim glavama kapirate da je dovoljno to sto igrate. Nije. Zato bolje ne prozivajte.

konj

pre 3 godine

Ukoliko Lokomotiva dobije Trenta više od 12 oni sigurno idu dalje, i u tom slučaju Partizan ako želi da prođe dalje mora da dobije Metro velikom razlikom da bi u krugu bili jači od Trenta i Metroa...

CiStO_onAkO

pre 3 godine

prolazimo grupu ako I mi I lokomotiva pobedimo SA ukupno 19razlike
(чобан, 03. mart 2021 22:25)

Ovo je tacno i to je ta kombinatorika.Lokomotiva ce sigurno dobiti vise od 10 razlike,jer u formi su i klasa su u nasoj grupi,kako su uspjeli da izgube ovo sto su izgubili niko ne zna,ali se znalo danas da ce lagano da rijese francuze.E Partizan koliko moze to je vec pitanje,daj boze da se neko cudo desi ali ovo je jako lose kao muve bez glave.Ali dok ima nade treba i vjerovati.Idemo po taj prolaz u Ljubljani.

kosjan

pre 3 godine

Zaboravio sam da napišem da se navijači zvezde ponašaju kao lešinari. Ovo što preživljavamo, to mu dođe kao košmar. Nepristojno je udarati nogom nekoga koji leži na zemlji. Još nam samo vaša zajedljivost fali.
Ja se nisam smejao vama kada su vam odnosili koševe sa Malog Kalemegdana.
(Never Mind, 03. mart 2021 22:39)

smejali ste se, kao sto ste se smejali pobedi bajerna juce....

matori 2

pre 3 godine

Uz ovakvu igru tesko da moze da se dobije bilo ko. A mozda je i bolje da se pored zavrsene ABA lige i KRK, zavrsi i EK i da se uigravaju ona deca do kraja sezone. Danguba,Perkins i jos po koji genije - dovidjenja , Vegan takodje !

веверица

pre 3 godine

на пример, неко је гледао ову утакмицу и онда ће сутра да напише како је европска кошарка боља него нба. па како рођаци?! како? шта се овде игра и како то гледати? у нба заиста не дају све од себе сваку утакмицу али барем знају. и то не да знају, него убијају.
а ово?! ја стварно мислим да је у европи довољно имати два метра и да можеш да трчиш и то је то, ти си кошаркаш. шут, дриблинг, пас, капирање игре... то је бонус садржај и није чест случај да "играч" то има.

lorD

pre 3 godine

Ako Trento izgubi 9 i više, Partizanu je dovoljna pobjeda od 3 razlike.
Ako Trento izgubi 1, Partizanu treba +11
Trento -2, Partizan +10, Trento -3, Partizan +9.
Zbir njihovog poraza i nase pobjede mora da bude bar 12.
Partizan ne smije da dobije ispod 3.
Ako dobije Trento, onda moramo dobiti 18 francuze.

Never Mind

pre 3 godine

Zaboravio sam da napišem da se navijači zvezde ponašaju kao lešinari. Ovo što preživljavamo, to mu dođe kao košmar. Nepristojno je udarati nogom nekoga koji leži na zemlji. Još nam samo vaša zajedljivost fali.
Ja se nisam smejao vama kada su vam odnosili koševe sa Malog Kalemegdana.

Mića

pre 3 godine

Pa ako pobede i Lokomotiva i Partizan sve četiri ekipe će imati bilans 3-3 u grupi.
To prosto znači da dva tima sa najboljom koš razlikom idu dalje.
Trenutno, posle pet kola, Partizan je na -9.
Ukratko, treba mu pobeda Lokomotive u zadnjem kolu i što ubedljivija pobeda.

Džoni

pre 3 godine

O čemu vi pričate? Možda Partizan i pobedi ove Francuze i možda i prođe dalje, ali prolazak u finale bi bilo kao da Lajović osvoji Vimbldon. Teoretski moguće, ali praktično šanse skoro nikakve!

Ognjen

pre 3 godine

Grobar sam, ali me iskreno sramota pristupa, igraca, skautinga, ocajne igre svega, ali me jos veca sramota sto pojedini punoglavci moji grobari komentarisu zvezdu koja igra u evroligi i koja nas je dobila svaki put ove sezone i dobice nas jos par puta ove sezone jer smo ocaj, blago receno.. ocajna sezona, nikad se ne ponovila, kakav crni prolaz mi nekog da dobijemo +18 pa jel se vi braco grobari salite ili? Ne mozemo mi nikog pobjediti, pogotovo sa ovim rosterom, treba biti malo realan... Komsinici sve najbolje, krajnje je vrijeme braco srbi da se malo ujedinimo a ne da se pljujemo i prozivamo, mi smo takodje bili dominantni dok je bio D.V i neki sistem, ovo je sad sve ocajno, nadam se da dolaze bolji dani. Grobar republika srpska

ciganin najlepši

pre 3 godine

@Never Mind

Ti lično nisi, i svaka ti čast ako nisi. Ali 95% navijača Partizana je vrištalo od sreće na propast ne samo KK Zvezde, nego i FK-a, RK, VK, doslovce celog sportskog društva. To je trajalo bezmalo 10 ak godina. Seti se.

Pevale se morbidne pesmice, sahranjivali cigani, leteli u nebo, obožavale pobede od 30-40 razlike nad Bakićima, Kikanovićima, Kovačima i Šepama više nego one u EL.

Meni je žao zbog poštenih pojedinaca poput tebe, niti ja lično likujem nad nesrećom. Samo vas kao masu ne mogu da žalim. Ne ide posle svega da se ne lažemo. I ovo još nije ništa šta je prošla Zvezda. Kamilica.

Wllaxy

pre 3 godine

Zaboravio sam da napišem da se navijači zvezde ponašaju kao lešinari. Ovo što preživljavamo, to mu dođe kao košmar. Nepristojno je udarati nogom nekoga koji leži na zemlji. Još nam samo vaša zajedljivost fali.
Ja se nisam smejao vama kada su vam odnosili koševe sa Malog Kalemegdana.
(Never Mind, 03. mart 2021 22:39)

Hajde da se ne lažemo - pogledaj komentare sa jučerašnjeg meča protiv Bajerna, on je najsvežiji i ne moraš dugo da tražiš a onda pričaj o lešinarenju...

mrgud

pre 3 godine

I kao sto to uvek biva kad su nasi klubovi u kosarci i fudbalu u pitanju,dodjosmo do onog cuvenog srpskog:"ako oni ne pobede,ili ako mi pobedimo a oni izgube,ili ako izgubimo sa per razlike a oni dobiju sa devet...".Uvek neke kalkulacije,uvek zavisimo od drugih...Pa igraj brate to sto treniras pa ako pobedis idi dalje,ako izgubis sedi kuci i gotova stvar!

kosjan

pre 3 godine

Zaboravio sam da napišem da se navijači zvezde ponašaju kao lešinari. Ovo što preživljavamo, to mu dođe kao košmar. Nepristojno je udarati nogom nekoga koji leži na zemlji. Još nam samo vaša zajedljivost fali.
Ja se nisam smejao vama kada su vam odnosili koševe sa Malog Kalemegdana.
(Never Mind, 03. mart 2021 22:39)

smejali ste se, kao sto ste se smejali pobedi bajerna juce....

Mrki

pre 3 godine

Palimo se da li hocemo ili necemo proci grupu,a realnost je takva da ako i prodjemo grupu ispascemo u cetvrtfinalu,tako da je svejedno da li prodjemo grupu.Igramo lose,trener los,uprava losa,igraci bez medjusobne hemije,nezainteresovani,nemotivisani...

Bili boj

pre 3 godine

@Ukoliko Lokomotiva dobije Trenta više od 12 oni sigurno idu dalje, i u tom slučaju Partizan ako želi da prođe dalje mora da dobije Metro velikom razlikom da bi u krugu bili jači od Trenta i Metroa...
(konj, 03. mart 2021 22:30)

@Ako Trento izgubi 9 i više, Partizanu je dovoljna pobjeda od 3 razlike.
Ako Trento izgubi 1, Partizanu treba +11
Trento -2, Partizan +10, Trento -3, Partizan +9.
Zbir njihovog poraza i nase pobjede mora da bude bar 12.
Partizan ne smije da dobije ispod 3.
Ako dobije Trento, onda moramo dobiti 18 francuze.
(lorD, 03. mart 2021 22:36)

O čemu li vi pišete. Ništa tačno niste naveli, ali bukvalno ništa.

Ako dobije Trento, nama treba pobeda od 18 razlike jer bi tada imali isti broj pobeda kao Francuzi.
Ako dobije Lokomotiva, nama treba pobeda od 18 razlike umanjena za razliku kojom je dobila Lokomotiva. Jednostavno je.

веверица

pre 3 godine

на пример, неко је гледао ову утакмицу и онда ће сутра да напише како је европска кошарка боља него нба. па како рођаци?! како? шта се овде игра и како то гледати? у нба заиста не дају све од себе сваку утакмицу али барем знају. и то не да знају, него убијају.
а ово?! ја стварно мислим да је у европи довољно имати два метра и да можеш да трчиш и то је то, ти си кошаркаш. шут, дриблинг, пас, капирање игре... то је бонус садржај и није чест случај да "играч" то има.

man

pre 3 godine

Zaboravio sam da napišem da se navijači zvezde ponašaju kao lešinari. Ovo što preživljavamo, to mu dođe kao košmar. Nepristojno je udarati nogom nekoga koji leži na zemlji. Još nam samo vaša zajedljivost fali.
Ja se nisam smejao vama kada su vam odnosili koševe sa Malog Kalemegdana.
(Never Mind, 3. mart 2021 22:39)

A sta ce drugo da bude nego isti scenario sad kad se zavrsi sezona? Jos ako ugase ABU ili Partizan ispadne iz nje(otvorena opcija) gotovo to je to. Pa niko nije lud da baca tolike para na Dangubic Zagorac i Velickovic-a.

Wllaxy

pre 3 godine

Sta ste vi uradili? Blamirate se najstrasnije. Samo vi u svojim glavama kapirate da je dovoljno to sto igrate. Nije. Zato bolje ne prozivajte.
(Petar, 03. mart 2021 22:30)

LoL

Sva sreća pa ovo što vi igrate nije blamiranje, naročito kada se uzme u obzir snaga, renome, vrednost i igrački kadar naših i vaših protivnika.

Djordje

pre 3 godine

Ne treba da prođemo dalje. Ova uprava, igrači i trener treba da zauzmu zasluženo mesto u istoriji KK Partizan, a to je da su najjadniji svih vremena.

Mića

pre 3 godine

Pa ako pobede i Lokomotiva i Partizan sve četiri ekipe će imati bilans 3-3 u grupi.
To prosto znači da dva tima sa najboljom koš razlikom idu dalje.
Trenutno, posle pet kola, Partizan je na -9.
Ukratko, treba mu pobeda Lokomotive u zadnjem kolu i što ubedljivija pobeda.

matori 2

pre 3 godine

Uz ovakvu igru tesko da moze da se dobije bilo ko. A mozda je i bolje da se pored zavrsene ABA lige i KRK, zavrsi i EK i da se uigravaju ona deca do kraja sezone. Danguba,Perkins i jos po koji genije - dovidjenja , Vegan takodje !

Petar

pre 3 godine

Jeste li vi zadnji i u ovom cipiripi kupu? E mislim stvarno...
(Billy Billy koraci a na jugu splićani, 03. mart 2021 22:18)
Ovo je Top 16, ne znam da li kapiras. Svi ABA ligasi su u EK odradili posao zadovoljavajuce, neki plasman su ostvarili. Neki su i dalje u igri. Sta ste vi uradili? Blamirate se najstrasnije. Samo vi u svojim glavama kapirate da je dovoljno to sto igrate. Nije. Zato bolje ne prozivajte.

bole

pre 3 godine

Ja u srpskoj kosarci ne vidim pleja ni na kilometar, a to je porazavajuce.
Tuga jedna.
Ajd pustite i decu koja nemaju para da treniraju.

Eto

pre 3 godine

U tekstu ne piše najrealniji slučaj. Ako Lokomotiva dobije (što je velika šansa) Partizanu treba pobeda od 18 razlike minus razlika kojom dobije Lokomotiva.
Znači ako Lokomotiva dobije npr. 17 razlike, Partizanu treba bilo kakva pobeda. Ako dobiju npr 10 razlike, nama treba 8.
Mislim da je realno da dobije Lokomotiva i Partizan. Pitanje je samo da li će zbirno biti 18 peona.

Mikijaveli

pre 3 godine

Ovakav kakav je KKP bolje da ne prolazi... Naša košarka polako, ali sigurno propada. Zvezda i Partizan su postali kante za napucavanje u Evropi, a u njima 80% stranaca sumnjivog kvaliteta. Odavno nijednog mladog našeg igrača za repku nisu izbacili, a kakvu jadbu politiku vode i jedni i drugi i neće.
I još klinačko prepucavanje na netu ko je bolji... između "navijača" večitih, a ne zna se, zapravo, ko je gori...

konj

pre 3 godine

Ukoliko Lokomotiva dobije Trenta više od 12 oni sigurno idu dalje, i u tom slučaju Partizan ako želi da prođe dalje mora da dobije Metro velikom razlikom da bi u krugu bili jači od Trenta i Metroa...

Bg

pre 3 godine

Bolje je za klub da čak ni slučajno ne prodje dalje. A samo slučajno može da prodje. Jednostavno nismo zaslužili! Posle one igre u Zadru i sinoć treba se stideti. Ko je doveo Perkinsa taj treba da prestane da se bavi skautingom i da batali košarku.

JPR24

pre 3 godine

lokomotiva ce pregaziti trento i nama ce biti dovoljna samo pobeda
(pop, 04. mart 2021 07:46)

Samo pobeda ? Pa i to je fantazija sa ovakvom igrom i izgubljenim trenerom koji izjavljuje da nisu imali snage za više od 20 minuta !!!

CiStO_onAkO

pre 3 godine

prolazimo grupu ako I mi I lokomotiva pobedimo SA ukupno 19razlike
(чобан, 03. mart 2021 22:25)

Ovo je tacno i to je ta kombinatorika.Lokomotiva ce sigurno dobiti vise od 10 razlike,jer u formi su i klasa su u nasoj grupi,kako su uspjeli da izgube ovo sto su izgubili niko ne zna,ali se znalo danas da ce lagano da rijese francuze.E Partizan koliko moze to je vec pitanje,daj boze da se neko cudo desi ali ovo je jako lose kao muve bez glave.Ali dok ima nade treba i vjerovati.Idemo po taj prolaz u Ljubljani.

Never Mind

pre 3 godine

Zaboravio sam da napišem da se navijači zvezde ponašaju kao lešinari. Ovo što preživljavamo, to mu dođe kao košmar. Nepristojno je udarati nogom nekoga koji leži na zemlji. Još nam samo vaša zajedljivost fali.
Ja se nisam smejao vama kada su vam odnosili koševe sa Malog Kalemegdana.

drvobradi

pre 3 godine

@веверица
Nije EL NBA, to je razumljivo, ali nije ni losa.
Kad smo kod NBA, par utakmica Sakramenta koje su puštali prošle godine je bilo u rangu sa ovom od sinoć, doduse izgledalo je kao ubrzani snimak u odnosu na Partizan Trento. Apsolutno negledljivo. Šta bi tek bilo da puštaju G ligu, koja je gora od ovog Eurokupa.

Mi smo PARTIZAN,a ko ste vi?

pre 3 godine

U klubu NEMA NOVCA i svaka tema o ovoj sezoni tu zavrsava.
U nastavaku sezone ocekujem da klub rasproda sve igrace i sezonu privede kraju sa juniorima i mlađim igracima,a uprava i trener neka idu svojim putem...dalje od Partizana!

Сораб

pre 3 godine

Не треба да прођу даље. Нису заслужили апсолутно. Читава сезона је очајна, растрзана... Дакле, ако постоји Божја правда неће проћи даље.

JPR24

pre 3 godine

Neznam sta ocu grobari cute kad ovaj trener vodi ih ambis. Zasto se ne ugledaju nas navijaci zvezde! Kako smo reagovali kad je obradovic vodio zvezdu nije sramota izgubiti ali sramota je nako igrati bezvojino I nezna ko sta igra. Takoje zvezda mu rekla zbogom. Tako I grobari da urade sa filipovskim. Pozdrav
(zdravko, 04. mart 2021 09:54)

Auuu ? U kojem si ti univerzumu ? Pa šta ste dobili sto ste “oterali” Obradovića ? Ništa ! Nulu ! Doduše najmanje je tu kriv Radonjić koji ne zna šta ga je spopalo ! Filipovski jeste problem za Partizan, tu nema sumnje, ali i igraci su prosto diletanti i ništa drugo i to još od Šćepanovića !

al samo jedna je shvacas....

pre 3 godine

ma kraj....nema nas partizan da trazi ove sezone....zavrsena je....raspustiti igrace, dovesti decu, trener zbogom, sledece sezone sve ispocetka....

zdravko

pre 3 godine

Neznam sta ocu grobari cute kad ovaj trener vodi ih ambis. Zasto se ne ugledaju nas navijaci zvezde! Kako smo reagovali kad je obradovic vodio zvezdu nije sramota izgubiti ali sramota je nako igrati bezvojino I nezna ko sta igra. Takoje zvezda mu rekla zbogom. Tako I grobari da urade sa filipovskim. Pozdrav

lorD

pre 3 godine

Ako Trento izgubi 9 i više, Partizanu je dovoljna pobjeda od 3 razlike.
Ako Trento izgubi 1, Partizanu treba +11
Trento -2, Partizan +10, Trento -3, Partizan +9.
Zbir njihovog poraza i nase pobjede mora da bude bar 12.
Partizan ne smije da dobije ispod 3.
Ako dobije Trento, onda moramo dobiti 18 francuze.

SrbEUin

pre 3 godine

Loko će ladno izmaltrentirati Italijane sa 20+, tako da Paći ostaje samo da bilo kako pobedi u Ljubljani. Bez obzira na katastrofalnu igru cele sezone, mogu odraditi taj jedan meč. Ako ne, onda su stvarno za katanac.
Nije Metro ništa bolja ni gora ekipa, i odlučiće mentalna priprema meča. Neka ih motiviše Žoc, a Ostoja im isplati dugovanja i to je 70% uspeha.

Pitanje je čemu sve to i koga mogu proći u 1/4? Evo sami izaberite protivnika.

Petar

pre 3 godine

Jeste li vi zadnji i u ovom cipiripi kupu? E mislim stvarno...
(Billy Billy koraci a na jugu splićani, 03. mart 2021 22:18)
Ovo je Top 16, ne znam da li kapiras. Svi ABA ligasi su u EK odradili posao zadovoljavajuce, neki plasman su ostvarili. Neki su i dalje u igri. Sta ste vi uradili? Blamirate se najstrasnije. Samo vi u svojim glavama kapirate da je dovoljno to sto igrate. Nije. Zato bolje ne prozivajte.

Never Mind

pre 3 godine

Zaboravio sam da napišem da se navijači zvezde ponašaju kao lešinari. Ovo što preživljavamo, to mu dođe kao košmar. Nepristojno je udarati nogom nekoga koji leži na zemlji. Još nam samo vaša zajedljivost fali.
Ja se nisam smejao vama kada su vam odnosili koševe sa Malog Kalemegdana.

Eto

pre 3 godine

U tekstu ne piše najrealniji slučaj. Ako Lokomotiva dobije (što je velika šansa) Partizanu treba pobeda od 18 razlike minus razlika kojom dobije Lokomotiva.
Znači ako Lokomotiva dobije npr. 17 razlike, Partizanu treba bilo kakva pobeda. Ako dobiju npr 10 razlike, nama treba 8.
Mislim da je realno da dobije Lokomotiva i Partizan. Pitanje je samo da li će zbirno biti 18 peona.

lorD

pre 3 godine

Ako Trento izgubi 9 i više, Partizanu je dovoljna pobjeda od 3 razlike.
Ako Trento izgubi 1, Partizanu treba +11
Trento -2, Partizan +10, Trento -3, Partizan +9.
Zbir njihovog poraza i nase pobjede mora da bude bar 12.
Partizan ne smije da dobije ispod 3.
Ako dobije Trento, onda moramo dobiti 18 francuze.

ciganin najlepši

pre 3 godine

@Never Mind

Ti lično nisi, i svaka ti čast ako nisi. Ali 95% navijača Partizana je vrištalo od sreće na propast ne samo KK Zvezde, nego i FK-a, RK, VK, doslovce celog sportskog društva. To je trajalo bezmalo 10 ak godina. Seti se.

Pevale se morbidne pesmice, sahranjivali cigani, leteli u nebo, obožavale pobede od 30-40 razlike nad Bakićima, Kikanovićima, Kovačima i Šepama više nego one u EL.

Meni je žao zbog poštenih pojedinaca poput tebe, niti ja lično likujem nad nesrećom. Samo vas kao masu ne mogu da žalim. Ne ide posle svega da se ne lažemo. I ovo još nije ništa šta je prošla Zvezda. Kamilica.

konj

pre 3 godine

Ukoliko Lokomotiva dobije Trenta više od 12 oni sigurno idu dalje, i u tom slučaju Partizan ako želi da prođe dalje mora da dobije Metro velikom razlikom da bi u krugu bili jači od Trenta i Metroa...

CiStO_onAkO

pre 3 godine

prolazimo grupu ako I mi I lokomotiva pobedimo SA ukupno 19razlike
(чобан, 03. mart 2021 22:25)

Ovo je tacno i to je ta kombinatorika.Lokomotiva ce sigurno dobiti vise od 10 razlike,jer u formi su i klasa su u nasoj grupi,kako su uspjeli da izgube ovo sto su izgubili niko ne zna,ali se znalo danas da ce lagano da rijese francuze.E Partizan koliko moze to je vec pitanje,daj boze da se neko cudo desi ali ovo je jako lose kao muve bez glave.Ali dok ima nade treba i vjerovati.Idemo po taj prolaz u Ljubljani.

Ognjen

pre 3 godine

Grobar sam, ali me iskreno sramota pristupa, igraca, skautinga, ocajne igre svega, ali me jos veca sramota sto pojedini punoglavci moji grobari komentarisu zvezdu koja igra u evroligi i koja nas je dobila svaki put ove sezone i dobice nas jos par puta ove sezone jer smo ocaj, blago receno.. ocajna sezona, nikad se ne ponovila, kakav crni prolaz mi nekog da dobijemo +18 pa jel se vi braco grobari salite ili? Ne mozemo mi nikog pobjediti, pogotovo sa ovim rosterom, treba biti malo realan... Komsinici sve najbolje, krajnje je vrijeme braco srbi da se malo ujedinimo a ne da se pljujemo i prozivamo, mi smo takodje bili dominantni dok je bio D.V i neki sistem, ovo je sad sve ocajno, nadam se da dolaze bolji dani. Grobar republika srpska

matori 2

pre 3 godine

Uz ovakvu igru tesko da moze da se dobije bilo ko. A mozda je i bolje da se pored zavrsene ABA lige i KRK, zavrsi i EK i da se uigravaju ona deca do kraja sezone. Danguba,Perkins i jos po koji genije - dovidjenja , Vegan takodje !

kosjan

pre 3 godine

Zaboravio sam da napišem da se navijači zvezde ponašaju kao lešinari. Ovo što preživljavamo, to mu dođe kao košmar. Nepristojno je udarati nogom nekoga koji leži na zemlji. Još nam samo vaša zajedljivost fali.
Ja se nisam smejao vama kada su vam odnosili koševe sa Malog Kalemegdana.
(Never Mind, 03. mart 2021 22:39)

smejali ste se, kao sto ste se smejali pobedi bajerna juce....

Wllaxy

pre 3 godine

Sta ste vi uradili? Blamirate se najstrasnije. Samo vi u svojim glavama kapirate da je dovoljno to sto igrate. Nije. Zato bolje ne prozivajte.
(Petar, 03. mart 2021 22:30)

LoL

Sva sreća pa ovo što vi igrate nije blamiranje, naročito kada se uzme u obzir snaga, renome, vrednost i igrački kadar naših i vaših protivnika.

man

pre 3 godine

Zaboravio sam da napišem da se navijači zvezde ponašaju kao lešinari. Ovo što preživljavamo, to mu dođe kao košmar. Nepristojno je udarati nogom nekoga koji leži na zemlji. Još nam samo vaša zajedljivost fali.
Ja se nisam smejao vama kada su vam odnosili koševe sa Malog Kalemegdana.
(Never Mind, 3. mart 2021 22:39)

A sta ce drugo da bude nego isti scenario sad kad se zavrsi sezona? Jos ako ugase ABU ili Partizan ispadne iz nje(otvorena opcija) gotovo to je to. Pa niko nije lud da baca tolike para na Dangubic Zagorac i Velickovic-a.

mrgud

pre 3 godine

I kao sto to uvek biva kad su nasi klubovi u kosarci i fudbalu u pitanju,dodjosmo do onog cuvenog srpskog:"ako oni ne pobede,ili ako mi pobedimo a oni izgube,ili ako izgubimo sa per razlike a oni dobiju sa devet...".Uvek neke kalkulacije,uvek zavisimo od drugih...Pa igraj brate to sto treniras pa ako pobedis idi dalje,ako izgubis sedi kuci i gotova stvar!

Wllaxy

pre 3 godine

Zaboravio sam da napišem da se navijači zvezde ponašaju kao lešinari. Ovo što preživljavamo, to mu dođe kao košmar. Nepristojno je udarati nogom nekoga koji leži na zemlji. Još nam samo vaša zajedljivost fali.
Ja se nisam smejao vama kada su vam odnosili koševe sa Malog Kalemegdana.
(Never Mind, 03. mart 2021 22:39)

Hajde da se ne lažemo - pogledaj komentare sa jučerašnjeg meča protiv Bajerna, on je najsvežiji i ne moraš dugo da tražiš a onda pričaj o lešinarenju...

веверица

pre 3 godine

на пример, неко је гледао ову утакмицу и онда ће сутра да напише како је европска кошарка боља него нба. па како рођаци?! како? шта се овде игра и како то гледати? у нба заиста не дају све од себе сваку утакмицу али барем знају. и то не да знају, него убијају.
а ово?! ја стварно мислим да је у европи довољно имати два метра и да можеш да трчиш и то је то, ти си кошаркаш. шут, дриблинг, пас, капирање игре... то је бонус садржај и није чест случај да "играч" то има.

Djordje

pre 3 godine

Ne treba da prođemo dalje. Ova uprava, igrači i trener treba da zauzmu zasluženo mesto u istoriji KK Partizan, a to je da su najjadniji svih vremena.

Mikijaveli

pre 3 godine

Ovakav kakav je KKP bolje da ne prolazi... Naša košarka polako, ali sigurno propada. Zvezda i Partizan su postali kante za napucavanje u Evropi, a u njima 80% stranaca sumnjivog kvaliteta. Odavno nijednog mladog našeg igrača za repku nisu izbacili, a kakvu jadbu politiku vode i jedni i drugi i neće.
I još klinačko prepucavanje na netu ko je bolji... između "navijača" večitih, a ne zna se, zapravo, ko je gori...

JPR24

pre 3 godine

Neznam sta ocu grobari cute kad ovaj trener vodi ih ambis. Zasto se ne ugledaju nas navijaci zvezde! Kako smo reagovali kad je obradovic vodio zvezdu nije sramota izgubiti ali sramota je nako igrati bezvojino I nezna ko sta igra. Takoje zvezda mu rekla zbogom. Tako I grobari da urade sa filipovskim. Pozdrav
(zdravko, 04. mart 2021 09:54)

Auuu ? U kojem si ti univerzumu ? Pa šta ste dobili sto ste “oterali” Obradovića ? Ništa ! Nulu ! Doduše najmanje je tu kriv Radonjić koji ne zna šta ga je spopalo ! Filipovski jeste problem za Partizan, tu nema sumnje, ali i igraci su prosto diletanti i ništa drugo i to još od Šćepanovića !

Mi smo PARTIZAN,a ko ste vi?

pre 3 godine

U klubu NEMA NOVCA i svaka tema o ovoj sezoni tu zavrsava.
U nastavaku sezone ocekujem da klub rasproda sve igrace i sezonu privede kraju sa juniorima i mlađim igracima,a uprava i trener neka idu svojim putem...dalje od Partizana!

Bili boj

pre 3 godine

@Ukoliko Lokomotiva dobije Trenta više od 12 oni sigurno idu dalje, i u tom slučaju Partizan ako želi da prođe dalje mora da dobije Metro velikom razlikom da bi u krugu bili jači od Trenta i Metroa...
(konj, 03. mart 2021 22:30)

@Ako Trento izgubi 9 i više, Partizanu je dovoljna pobjeda od 3 razlike.
Ako Trento izgubi 1, Partizanu treba +11
Trento -2, Partizan +10, Trento -3, Partizan +9.
Zbir njihovog poraza i nase pobjede mora da bude bar 12.
Partizan ne smije da dobije ispod 3.
Ako dobije Trento, onda moramo dobiti 18 francuze.
(lorD, 03. mart 2021 22:36)

O čemu li vi pišete. Ništa tačno niste naveli, ali bukvalno ništa.

Ako dobije Trento, nama treba pobeda od 18 razlike jer bi tada imali isti broj pobeda kao Francuzi.
Ako dobije Lokomotiva, nama treba pobeda od 18 razlike umanjena za razliku kojom je dobila Lokomotiva. Jednostavno je.

Džoni

pre 3 godine

O čemu vi pričate? Možda Partizan i pobedi ove Francuze i možda i prođe dalje, ali prolazak u finale bi bilo kao da Lajović osvoji Vimbldon. Teoretski moguće, ali praktično šanse skoro nikakve!

drvobradi

pre 3 godine

@веверица
Nije EL NBA, to je razumljivo, ali nije ni losa.
Kad smo kod NBA, par utakmica Sakramenta koje su puštali prošle godine je bilo u rangu sa ovom od sinoć, doduse izgledalo je kao ubrzani snimak u odnosu na Partizan Trento. Apsolutno negledljivo. Šta bi tek bilo da puštaju G ligu, koja je gora od ovog Eurokupa.

Mića

pre 3 godine

Pa ako pobede i Lokomotiva i Partizan sve četiri ekipe će imati bilans 3-3 u grupi.
To prosto znači da dva tima sa najboljom koš razlikom idu dalje.
Trenutno, posle pet kola, Partizan je na -9.
Ukratko, treba mu pobeda Lokomotive u zadnjem kolu i što ubedljivija pobeda.

Mrki

pre 3 godine

Palimo se da li hocemo ili necemo proci grupu,a realnost je takva da ako i prodjemo grupu ispascemo u cetvrtfinalu,tako da je svejedno da li prodjemo grupu.Igramo lose,trener los,uprava losa,igraci bez medjusobne hemije,nezainteresovani,nemotivisani...

zdravko

pre 3 godine

Neznam sta ocu grobari cute kad ovaj trener vodi ih ambis. Zasto se ne ugledaju nas navijaci zvezde! Kako smo reagovali kad je obradovic vodio zvezdu nije sramota izgubiti ali sramota je nako igrati bezvojino I nezna ko sta igra. Takoje zvezda mu rekla zbogom. Tako I grobari da urade sa filipovskim. Pozdrav

Сораб

pre 3 godine

Не треба да прођу даље. Нису заслужили апсолутно. Читава сезона је очајна, растрзана... Дакле, ако постоји Божја правда неће проћи даље.

bole

pre 3 godine

Ja u srpskoj kosarci ne vidim pleja ni na kilometar, a to je porazavajuce.
Tuga jedna.
Ajd pustite i decu koja nemaju para da treniraju.

Bg

pre 3 godine

Bolje je za klub da čak ni slučajno ne prodje dalje. A samo slučajno može da prodje. Jednostavno nismo zaslužili! Posle one igre u Zadru i sinoć treba se stideti. Ko je doveo Perkinsa taj treba da prestane da se bavi skautingom i da batali košarku.

JPR24

pre 3 godine

lokomotiva ce pregaziti trento i nama ce biti dovoljna samo pobeda
(pop, 04. mart 2021 07:46)

Samo pobeda ? Pa i to je fantazija sa ovakvom igrom i izgubljenim trenerom koji izjavljuje da nisu imali snage za više od 20 minuta !!!

al samo jedna je shvacas....

pre 3 godine

ma kraj....nema nas partizan da trazi ove sezone....zavrsena je....raspustiti igrace, dovesti decu, trener zbogom, sledece sezone sve ispocetka....

SrbEUin

pre 3 godine

Loko će ladno izmaltrentirati Italijane sa 20+, tako da Paći ostaje samo da bilo kako pobedi u Ljubljani. Bez obzira na katastrofalnu igru cele sezone, mogu odraditi taj jedan meč. Ako ne, onda su stvarno za katanac.
Nije Metro ništa bolja ni gora ekipa, i odlučiće mentalna priprema meča. Neka ih motiviše Žoc, a Ostoja im isplati dugovanja i to je 70% uspeha.

Pitanje je čemu sve to i koga mogu proći u 1/4? Evo sami izaberite protivnika.