1. Sa Banovog brda veliki pozdrav za sve ljubitelje fudbala. Rado vas sve očekujemo čim prođe ova nevolja. Istočna tribina ulaz besplatan.
  Do tada uživajte u igri i sportskom ponašanju ovog mladog tima gledajući TV.
  (Branko Nikolić, 3. mart 2021 19:03)

  # Link komentara

 2. bez drzavne i opstinske pomoci, bez upumpavanja novca od poreskih obveznika i siromasnog naroda, samo zahvaljujuci tome sto je klub privatan, tj. drzi ga privatan gazda( ako tako mogu da se izrazim, klub je za svoj renome i za ligu gde nastupa i zemlju u kojoj igra sasvim dobar, sta vise odlican! ;) Opet cu da ponovim tu rec - PRIVATIZACIJA i kraj price! Samo onda ce biti cisti racuni, politicari i njihove marionete u upravima klubova ce odleteti napolje i onda cemo postaviti zdrave temelje za oporavak naseg fudbala! Hrvatska koja je viceprvak sveta, od 10 prvoligasa, privatizovala pola, tj. tacno 5! Mi treba da uradimo sledece, da privatizujemo sto vise klubova (ko hoce super, ko nece, ne mora ima varijanta gasenja koja uvek postoji) i da smanjimo ligu na maks 12 timova, a druga liga na 16, obe lige se igraju u cetvorokruznom sistemu, tj. igra se prva tako, a druga u trokruznom!I da, naravno, privatizacija klubova OBAVEZNO da se ponudi svim zainteresovanima, a ko nece, netreba ga ni stedeti, vec katanac i kraj price! ;) I naravno, vise da se pruzi sansa nasoj deci, a broj stranaca u protokolu za nasu ligu ograniciti na 3 plus 2 sa prostora bivse jugoslavije! ;) I naravno, povecati broj tzv. "bonus igraca" tj. da bar 5 budu u protokolu za utakmicu! Za par godina ce se nasa reprezentacija boriti za vrh svetksog fudbala! ;)
  (Nelle, 3. mart 2021 18:28)

  # Link komentara

 3. Romanticari su od sad na Cukarici.. Prelepa sportska prica! Samo da prodje ova posast od virusa I da napune stadion hiljade 'Brdjana', za to se zivi!
  (dzoni28, 3. mart 2021 17:54)

  # Link komentara

 4. Ako Cuka uspe da zavrsi kao treca i da promovise jos tri igraca u ovoj polusezoni iz Omladinske skole...Ona je pobedila!
  (Josip, 3. mart 2021 17:09)

  # Link komentara

 5. Jel istina da Cuka na leto renovira istocnu tribinu i stavlja krov a prosiruje zapadnu?
  (Fals, 3. mart 2021 17:09)

  # Link komentara

 6. Partizan nema napadača, momak 6 meseci bio bez kluba, iz Partizana nisu ni čuli za njega. E zato će sad Čuka uzeti milion - dva kada ga proda, a Vezura i Iglica neka duvaju u prste.
  (jeremic, 3. mart 2021 17:02)

  # Link komentara

 7. Ćuka gazi, Zvezdo pazi!!!! Stižemo.
  (Lajavi Krelac, 3. mart 2021 16:38)

  # Link komentara