1. Kad god "pametnjakovici" kazu "nije problem u selektoru,lazemo se,nemamo kvalitet",samo se setiti Tulumbe,koji u jesenjim mecevima LN i PO za EP, u 7 meceva nije dao ni jedan jedini sekund Djordju Despotovicu,momku koji je u tom trenutku bio jedini nas napadac u formi u iole jacoj evropskoj ligi. Tek kasnije je proradio Vlahovic,Jovica i Mitrovica cele sezone nema. I sve to nije bilo dovoljno da ovaj momak dobije makar sekund. Eto samo se toga setite,nista drugo. Nadam se da ce Piksi ispraviti nepravdu.
  (Footix, 28. februar 2021 14:32)

  Pregrizao jezik covece. Dokle god imamo ovakve "znalce" nemamo sta da trazimo u fudbalu kao reprezentacija.
  (Dusanovo carstvo!, 28. februar 2021 21:20)

  # Link komentara

 2. taj momak iz okoline Loznice se nadava golova,cuo sam svojevremeno da su mu trazili kintu da igra za reprezentaciju.Postenjacine iz FSS.
  (Nikola, 28. februar 2021 18:10)

  Kome se bre taj nadavao golova? Decko nema blage veze sa fudbalom.
  (Dusanovo carstvo!, 28. februar 2021 21:18)

  # Link komentara

 3. taj momak iz okoline Loznice se nadava golova,cuo sam svojevremeno da su mu trazili kintu da igra za reprezentaciju.Postenjacine iz FSS.
  (Nikola, 28. februar 2021 18:10)

  # Link komentara

 4. @Footix

  Skroz se slažem. Evo upravo imamo 4-5 napadača vredna pažnje. Vlahović,Đurđević,Despotović,Jović,a vratiće se i Mitrović. Svaki normalan selektor bi se trudio da upari dva napadača i napadne. A Krstajići,Muslini,Ćurčići i slični znaju samo da trpaju zadnje vezne i onako jedva preko volje i tog jednog napadača da stave. Naravno da je do selektora i to je ono što očekujemo da Piksi promeni.
  (fudbaler grga, 28. februar 2021 14:53)

  # Link komentara

 5. Kad god "pametnjakovici" kazu "nije problem u selektoru,lazemo se,nemamo kvalitet",samo se setiti Tulumbe,koji u jesenjim mecevima LN i PO za EP, u 7 meceva nije dao ni jedan jedini sekund Djordju Despotovicu,momku koji je u tom trenutku bio jedini nas napadac u formi u iole jacoj evropskoj ligi. Tek kasnije je proradio Vlahovic,Jovica i Mitrovica cele sezone nema. I sve to nije bilo dovoljno da ovaj momak dobije makar sekund. Eto samo se toga setite,nista drugo. Nadam se da ce Piksi ispraviti nepravdu.
  (Footix, 28. februar 2021 14:32)

  # Link komentara