Petak, 26.02.2021.

12:45

LE: Zvezda bi išla na Old Traford, Tadić protiv Sulejmanija

Žreb je već u osmini finala Lige Evrope doneo sudar dva titana – Mančester junajteda i Milana.

Izvor: B92

LE: Zvezda bi išla na Old Traford, Tadiæ protiv Sulejmanija IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

75 Komentari

Sortiraj po:

Daki

pre 3 godine

Steta zeleo sam da Dinamo igra protiv Milana, nek onda dokazu da su bolji od Zvezde. Oni su igrali protiv Krasnodara a mi protiv kluba koji je 2. mesto u italiju. Ali ja sam realan nije ni zvezda ni dinamo bolji reko bi da su oni u istom nivou.

netko

pre 3 godine

milan sa igrom od sinoc nema nikakve sanse.

a murinju bi bilo bolje da krene da igra fudbal ako hoce prolaz.

arsenal ako sad ne ispadne, ispasce u sledecem kolu, trener im je krs.

mateo

pre 3 godine

milan je jedva cekao da ispadne ali zvezda nije dala :D sto se tice dinama, naravo da je tottenham veliki favorit ( kane, son,...) ali dinamo ove sezone ima nikad jacu obranu i sve je moguce.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 3 godine

Гласао сам да Ајакс осваја. А зашто Динамо није имао среће, па није Тотенхем ништа специјално? Ако Тотенхем и прође, биће то тешком муком као и Милан против нас. Иако ћу наравно навијати против Динама као и увијек(једино не навијам ако сам се кладио на њих).

Haha

pre 3 godine

Jel Stankovic jos ceka korner ? Ali utisak veceri, nervni slom komentatora na Areni na kraju i igraci Milana u cudu zasto 15 igraca zvezde vija sudiju. Ljudi se nisu ni nasmejali kad su prosli, smorili se sto su prosli dalje sa 20% potrosnje

eh

pre 3 godine

Možda je i bolje što je Zvezda ispala,jer da je prošla nastavila bi se ona serija od 5 i više primljenih golova.
(zvezdoprc, 26. februar 2021 13:54)
hahaha jao bas si nas nasmejao.evo placemo svi.
kompleksasu od detinjstva.jesi tuzan.

Kaiser

pre 3 godine

Koliko iskompleksiranih nesretnika i na ovu vest. Ne mogu fa prežale što Zvezda nije izgubila i po jučerašnjim napisima nije primila 5 komada. Tada bi za njih to značilo životna radost. Ajde okrenite se derbiju protiv Indjije

Volim i ja vas

pre 3 godine

Milan je igrao kao po kazni, a forma im je tiha jeza.
Vama utakmica godine i samo sto niste izginuli na terenu, a na kraju mrka kapa.
Smanjite malo doživljaj, daleko je to od ozbiljnog fudbala.

Zorz Vea

pre 3 godine

U toj sezoni 2006./2007. ACM je igrao sa Zvezdom u kvalifikacijama i sa Man Utd u polufinalu. Čisto nekog podsećanja, ne pravim paralelu jer posle sinoćne utakmice ACM može neka luda sreća i loš dan protivnika da spase ispadanja. Rade Krunić je priznao da je Milan imao puno sreće protiv Zvz, pa se nadam da je ceo tim svestan koliko su slabi bili. U MIlanu ranije, nije bilo da se bira koje takmičenje ima prioritet i slično, bilo je osvoji sve ili se nemoj ni pojavljivati, ali to je neko drugo vreme gde je menadžment, struka i svaki igrač bio svestan gde se nalazi i šta treba uraditi da se ostvari uspeh, osvoji trofej. Ovaj prelazni rok je ostao neiskorišćen jer su mislili da je dovoljno imate ove igrače i da će prva 4 mesta doći, sada je strepnja dublja nego nada. Sve visi o koncu, ispadanje iz le je izvesno, o titulu se samo šapuće.

Samo sloga Srbina spasava!

Živela Srbija

Zvezda

pre 3 godine

Milan ih pusta,pa pusta i na prvoj i na drugoj utakmici,ali oni opet nista.Pa zar ne vidite da je Milan nezainteresovan za ovo takmicenje.Al dobro to je maksimalni domet Zvezde koja je sve svoje utakmice u domacem prvenstvu namestila.Ipak steta,trebalo je eliminisati Milan,jer ocigledno je da njima eliminacija nista ne znaci niti bi ista promenla u klubu.
(budimo realni, 26. februar 2021 13:51)

Koji tim koji igra Evro takmičenje nije zainteresovan? Šta kažu sponzori? Nemojte da igrate. Da li je MU, Arsenal, Sevilja koja je tri puta za redom osvajala LE nezainzeresovana. Pa što se onda tvoj tim guzi da igra i da prodje grupnu fazu

samo jako

pre 3 godine

I bolje sto nismo prošli ako bi ušli na MU,ovako ćemo ostati upamćeno kao šmekeri sa San Sira...MU će oprati ovakav Milan sa petardom ,biće smešno

TIGER

pre 3 godine

Kraj za Milan :)
Imaće motivaciju kao protiv I tera, ali će glatko ispasti. Već prekosutra gube od Rome i onda kreće raspad sistema!

Možda

pre 3 godine

Da li će ikad biti dovoljna količina Grobara koji bi rekli “Bravo za Zvezdu, kamo sreće da smo i mi sličan doprinos dali Srpskom fudbalu”?! Umesto toga masa komentara “Koga je izvukla Zvezda?”
Pa kako Vas nije sramota ?
Iskreno se nadam da su to komentari sve dece ispod 20 godina...

igrač

pre 3 godine

Kao što sam prije napisao Dinamo je koka na žalost nema ni 1 posto šanse protiv bilo kojeg Engleza u EL to je tako i to se ne može promjeniti,pišem o nokaut djelu takmičenja,inače ManU osvoja to je sigurica,jako bih volio da se makar jednom ne desi ova režija,ali ne u ovom svemiru.

Paja Moler

pre 3 godine

Kad će konačno privatizacija u srpskom fudbalu? Zar nije Kokeza prošle godine najavio to za ovu?
(Zašto se odugovlači?, 26. februar 2021 13:53)

Ajde malo mućni glavom. Prvo ko je taj koji bi kupio klub? Bilo da je naš čovek ili stranac. Stranac nema interesa jer je to bacanje para. Liga slaba, slaba posećenost. Karta u proseku 5-10 evra. Ko to od domaćih takodje ima interes? Evo Čukarički je privatan klub. Kada nema pandemije ulaz slobodan za sve utakmice osim za Zvezdu i Partizan a cena karte 500 dinara a pisetilaca max 3 hiljade. Kome i kako podeliti akcije ako su uglavnom svi klubovi registrovani kao udruženja gradjana. Kada bi liga bila jaka i da na svakoj utakmici ima deset hiljada gledalaca i da je karta u unutrašnjosti 20 evra pa da se neko upeca da kupi neki klub

Zvezdaš iz Hrvatske

pre 3 godine

"Milan ih pusta,pa pusta i na prvoj i na drugoj utakmici,ali oni opet nista.Pa zar ne vidite da je Milan nezainteresovan za ovo takmicenje.Al dobro to je maksimalni domet Zvezde koja je sve svoje utakmice u domacem prvenstvu namestila.Ipak steta,trebalo je eliminisati Milan,jer ocigledno je da njima eliminacija nista ne znaci niti bi ista promenla u klubu.
(budimo realni, 26. februar 2021 13:51) "

Konstantno spinovanje grobljadskih mitomana se nastavlja... Crvena zvezda je najjači srpski nogonetni klub, to ne mogu promijeniti nikakve laži i frustracije pratitelja kluba koji je u toletovo vrijeme osvajao dogovorene titule. Obzirom da pratim talijanske medije, Milan je itekako ozbiljno shvatio Zvezdu. Da nije, u Beogradu i na uzvratu, igrali bi s juniorima a Zlatan već bio u Sanremu. I oni se slažu da ih je pogurala sreća.

djosa

pre 3 godine

@
Kad će konačno privatizacija u srpskom fudbalu? Zar nije Kokeza prošle godine najavio to za ovu?
(Zašto se odugovlači?, 26. februar 2021 13:53)
0 -1

hahaha..dobio si jedan minus.
Gobeljicu ti li si?
Kod privatnika ti se suzava prostor za zezni_penal, promasi_zicer i dobij_crveni pa svejedno nikom nista a?
Ajde ajde...znamo da si ti..

Pijani zlotvor

pre 3 godine

Sad opet treba dovest krunu jurcica da se slika s mourinhom kao nekad. :D
Igrali su vec dinamo i totač taman kad je modric presao u londru i glatko su izgubili.
Ali ovaj dinamo je puno bolji, prvenstveno mentalno.
Izbacivanje bi bila mega senzacija, procjenjujem neko tijesno ispadanje dinama.

specnaz

pre 3 godine

E kad bi Dinamo izvukao Milan ,ali znam nismo mi te sreće,Milan je u strašnom padu zadnjih mjesec dana,obiće ga u Italiji i Juventus,Roma,a naj vjerovatnije i Lacio,samo da Dinamo ne dobije Engleze i Ajaxa,sa ovim drugima ima Šanse.
(igrač, 26. februar 2021 12:49)


Bravo, dobro si pogodio, daj neki par za vikend,pozz.

budimo realni

pre 3 godine

Milan ih pusta,pa pusta i na prvoj i na drugoj utakmici,ali oni opet nista.Pa zar ne vidite da je Milan nezainteresovan za ovo takmicenje.Al dobro to je maksimalni domet Zvezde koja je sve svoje utakmice u domacem prvenstvu namestila.Ipak steta,trebalo je eliminisati Milan,jer ocigledno je da njima eliminacija nista ne znaci niti bi ista promenla u klubu.

Krle

pre 3 godine

Са ким ће звезда??
(Маре Гробар, 26. februar 2021 12:54)
Utisak od sinoć.... na Areni prenos Milan-Zvezda, a u gornjem desnom uglu najava gde piše Indjija-partizan.
Svako na svom nivou...

e

pre 3 godine

Са ким ће звезда??
(Маре Гробар, 26. februar 2021 12:54)
koliko jadan mozes biti da komentarises ti ciji klub je najnebitniji vec 80.godina...

Sofronije

pre 3 godine

Са ким ће звезда??
(Маре Гробар, 26. februar 2021 12:54)

Šteta što nismo prošli Milan, pa da razbijemo Mančester sa 0:1 u Beogradu i 0:3 u Mančesteru

Gooner

pre 3 godine

@Meroni Protiv kakvog Arsenala, ovog koji je posle Boxing Daya 3. u premijer ligi? :) Neću ni da gledam period pre toga, em što nije bilo kreativnog ofanzivnog veznog (sad ih je dvojica), em što Thomas nije igrao, em što Saka nije bio desno krilo (na kom je brilijantan) ovo je jednostavno druga ekipa od kako je Smith Rowe došao, a tu je i Odegaard.

Meraklija Niš

pre 3 godine

E da je utakmicu CZ-Milan sudio sudija Novak Simović Zvezda bi garant dobila vreme da izvede poslednji korner i dobila bi penal nakon izvedenog kornera.Na žalost Ligu Evrope sude PROFESIONALCI moralne i poštene sudije.

Посматрач

pre 3 godine

Црвена Звезда не би ишла на Олд Трафорд, јер је тренутак у времену у којем се одвијао жреб карактеристичан искључиво за стање ствари које је у том моменту владало на планети Земљи. Да је којим случајем Црвена Звезда избацила Милан, чињеница да би у некој од куглица на жребу било исписано Црвена Звезда уместо Милан мења стање ствари и немогуће је тврдити да би се жреб у том случају одиграо на идентичан начин на који се одиграо са именом Милана у једној од куглица. Одређена шанса дефинитивно постоји да би исход жреба био идентичан и да је Црвена Звезда прошла, али никако не може да се тврди да би Црвена Звезда ишла на Олд Трафорд да је прошла Милан.

TogerPFC

pre 3 godine

Od svih timova najnezgodniji je Šarloa, svi se nadaju da će ga izbeći na žrebu.
(Aiwas, 26. februar 2021 13:06)

Ne zaboravi uvek neugodnu Omoniju.

komkam

pre 3 godine

Са ким ће звезда??
(Маре Гробар, 26. februar 2021 12:54)

Pa zna se :) Sa tobom Mare do kraja zivota :) Proganjace te Zvezda kao sve ostale grobare koju su ukiseljeni u vlastitom neuspehu.
Proganjace te kao sto te/vas uvek proganjala

yo-doRRo

pre 3 godine

Zvezda bi isla na Man utd - u Bg 2:0 za zvezdu, druga na neutralnom terenu 1:1. Isli bi u 1/4finale, igrali bi protiv Sparte iz Praga. Prva u Pragu 1:0 za Spartu, druga 3:0 za zvezdu. Zvezda bi bila u 1/2finalu, protiv Ajaxa, prva utakmica 1:1, druga 1:1, na penale bi prosli - Pavkov resava naravno. U finalu bi bila sjajna utakmica protiv Totenhema, Borjan bi odbranio penal Kejnu na 1:0 za zvezdu (kanga bi dao gol iz slobodnjaka), i zvezda bi osvojila LE.... Sta bi bilo kad bi bilo. Realnost, slave sve dve neresene utakmice protiv raspalog Milana.

Samo je kosarka sport

pre 3 godine

Jos jedan namestaljka u reziji uefa
Da pojasnim
1. Dinamo dobio najtezeg protivnika
2. Arsenal dobio najlakseg
3. Oba ukrajinska Tima ispadaju
4. Spajanje molde-granada
5. Guranje Mancestera
Ceferin I Lakovic unistavaju fudbal

Žoze

pre 3 godine

Ako želiš onu limenu kantu moraš pobjediti sve. Nema tu daj Molde, daj Granadu. Dinamu sretno.. Stize im 720 milijuna teški Tottenham na celu sa Jose Murinhom a tu su i kapitalci Gareth Bale, Harry Kane, Hugo Lloris, Erik Lamela, Sissoko, Dele Alli, Son-Min, Carlos Vinicius.. Vjerojatno i favoriti ovo godine za naslov. Posto znamo da pobjednik ide direktno u ligu prvaka naredne godine. A to je ono sto Murinho želi ako ne uspije preko premierlige a zasad je to malo labavo. Sve osim Engleza je bio win-win ždrijeb za Dinamo, ovako šta Bog da. Sretno Dinamo, mozda ova generacija nađe neku ludu inspiraciju i u dvomeču napravi neko čudo. Ne kazem da je realno ali zato postoji riječ navijač. Navijamo za to.
Šteta za Zvezdu, nebi se ni ManUtd prošetao lako Beogradom..

plavi bechar

pre 3 godine

Od Ova 3 kulba osvajaju Ligu evrope 1 totenhem,2 kiev ili dinamo zagreb!!!
(AMD, 26. februar 2021 13:00)
evo ti totenhem dinamo finale pre finala :)

veverac

pre 3 godine

S kim igra Hofenhajm? Zar nisu projektovani da osvoju takmicenje?
(Luiz, 26. februar 2021 13:23)

Au covece, bas nemate obraza :D
Posle ovakve vase sezone i dalje imate hrabrosti da prozivate Zvezdu...

Tiimmy Turner

pre 3 godine

ko god da Milan izvuče nadam se da će ih izbaciti jer ne zaslužuju dalje učešće u Evropi
po transfermarkt vrede preko pola milijarde a zvezda deset puta manje pa ih je nadigrala i naterala da štete vreme sa igračem više na terenu

igrač

pre 3 godine

E kad bi Dinamo izvukao Milan ,ali znam nismo mi te sreće,Milan je u strašnom padu zadnjih mjesec dana,obiće ga u Italiji i Juventus,Roma,a naj vjerovatnije i Lacio,samo da Dinamo ne dobije Engleze i Ajaxa,sa ovim drugima ima Šanse.

Посматрач

pre 3 godine

Црвена Звезда не би ишла на Олд Трафорд, јер је тренутак у времену у којем се одвијао жреб карактеристичан искључиво за стање ствари које је у том моменту владало на планети Земљи. Да је којим случајем Црвена Звезда избацила Милан, чињеница да би у некој од куглица на жребу било исписано Црвена Звезда уместо Милан мења стање ствари и немогуће је тврдити да би се жреб у том случају одиграо на идентичан начин на који се одиграо са именом Милана у једној од куглица. Одређена шанса дефинитивно постоји да би исход жреба био идентичан и да је Црвена Звезда прошла, али никако не може да се тврди да би Црвена Звезда ишла на Олд Трафорд да је прошла Милан.

Tiimmy Turner

pre 3 godine

ko god da Milan izvuče nadam se da će ih izbaciti jer ne zaslužuju dalje učešće u Evropi
po transfermarkt vrede preko pola milijarde a zvezda deset puta manje pa ih je nadigrala i naterala da štete vreme sa igračem više na terenu

Žoze

pre 3 godine

Ako želiš onu limenu kantu moraš pobjediti sve. Nema tu daj Molde, daj Granadu. Dinamu sretno.. Stize im 720 milijuna teški Tottenham na celu sa Jose Murinhom a tu su i kapitalci Gareth Bale, Harry Kane, Hugo Lloris, Erik Lamela, Sissoko, Dele Alli, Son-Min, Carlos Vinicius.. Vjerojatno i favoriti ovo godine za naslov. Posto znamo da pobjednik ide direktno u ligu prvaka naredne godine. A to je ono sto Murinho želi ako ne uspije preko premierlige a zasad je to malo labavo. Sve osim Engleza je bio win-win ždrijeb za Dinamo, ovako šta Bog da. Sretno Dinamo, mozda ova generacija nađe neku ludu inspiraciju i u dvomeču napravi neko čudo. Ne kazem da je realno ali zato postoji riječ navijač. Navijamo za to.
Šteta za Zvezdu, nebi se ni ManUtd prošetao lako Beogradom..

e

pre 3 godine

Са ким ће звезда??
(Маре Гробар, 26. februar 2021 12:54)
koliko jadan mozes biti da komentarises ti ciji klub je najnebitniji vec 80.godina...

igrač

pre 3 godine

E kad bi Dinamo izvukao Milan ,ali znam nismo mi te sreće,Milan je u strašnom padu zadnjih mjesec dana,obiće ga u Italiji i Juventus,Roma,a naj vjerovatnije i Lacio,samo da Dinamo ne dobije Engleze i Ajaxa,sa ovim drugima ima Šanse.

yo-doRRo

pre 3 godine

Zvezda bi isla na Man utd - u Bg 2:0 za zvezdu, druga na neutralnom terenu 1:1. Isli bi u 1/4finale, igrali bi protiv Sparte iz Praga. Prva u Pragu 1:0 za Spartu, druga 3:0 za zvezdu. Zvezda bi bila u 1/2finalu, protiv Ajaxa, prva utakmica 1:1, druga 1:1, na penale bi prosli - Pavkov resava naravno. U finalu bi bila sjajna utakmica protiv Totenhema, Borjan bi odbranio penal Kejnu na 1:0 za zvezdu (kanga bi dao gol iz slobodnjaka), i zvezda bi osvojila LE.... Sta bi bilo kad bi bilo. Realnost, slave sve dve neresene utakmice protiv raspalog Milana.

plavi bechar

pre 3 godine

Od Ova 3 kulba osvajaju Ligu evrope 1 totenhem,2 kiev ili dinamo zagreb!!!
(AMD, 26. februar 2021 13:00)
evo ti totenhem dinamo finale pre finala :)

Krle

pre 3 godine

Са ким ће звезда??
(Маре Гробар, 26. februar 2021 12:54)
Utisak od sinoć.... na Areni prenos Milan-Zvezda, a u gornjem desnom uglu najava gde piše Indjija-partizan.
Svako na svom nivou...

veverac

pre 3 godine

S kim igra Hofenhajm? Zar nisu projektovani da osvoju takmicenje?
(Luiz, 26. februar 2021 13:23)

Au covece, bas nemate obraza :D
Posle ovakve vase sezone i dalje imate hrabrosti da prozivate Zvezdu...

Meraklija Niš

pre 3 godine

E da je utakmicu CZ-Milan sudio sudija Novak Simović Zvezda bi garant dobila vreme da izvede poslednji korner i dobila bi penal nakon izvedenog kornera.Na žalost Ligu Evrope sude PROFESIONALCI moralne i poštene sudije.

Zvezdaš iz Hrvatske

pre 3 godine

"Milan ih pusta,pa pusta i na prvoj i na drugoj utakmici,ali oni opet nista.Pa zar ne vidite da je Milan nezainteresovan za ovo takmicenje.Al dobro to je maksimalni domet Zvezde koja je sve svoje utakmice u domacem prvenstvu namestila.Ipak steta,trebalo je eliminisati Milan,jer ocigledno je da njima eliminacija nista ne znaci niti bi ista promenla u klubu.
(budimo realni, 26. februar 2021 13:51) "

Konstantno spinovanje grobljadskih mitomana se nastavlja... Crvena zvezda je najjači srpski nogonetni klub, to ne mogu promijeniti nikakve laži i frustracije pratitelja kluba koji je u toletovo vrijeme osvajao dogovorene titule. Obzirom da pratim talijanske medije, Milan je itekako ozbiljno shvatio Zvezdu. Da nije, u Beogradu i na uzvratu, igrali bi s juniorima a Zlatan već bio u Sanremu. I oni se slažu da ih je pogurala sreća.

Sofronije

pre 3 godine

Са ким ће звезда??
(Маре Гробар, 26. februar 2021 12:54)

Šteta što nismo prošli Milan, pa da razbijemo Mančester sa 0:1 u Beogradu i 0:3 u Mančesteru

specnaz

pre 3 godine

E kad bi Dinamo izvukao Milan ,ali znam nismo mi te sreće,Milan je u strašnom padu zadnjih mjesec dana,obiće ga u Italiji i Juventus,Roma,a naj vjerovatnije i Lacio,samo da Dinamo ne dobije Engleze i Ajaxa,sa ovim drugima ima Šanse.
(igrač, 26. februar 2021 12:49)


Bravo, dobro si pogodio, daj neki par za vikend,pozz.

Zvezda

pre 3 godine

Milan ih pusta,pa pusta i na prvoj i na drugoj utakmici,ali oni opet nista.Pa zar ne vidite da je Milan nezainteresovan za ovo takmicenje.Al dobro to je maksimalni domet Zvezde koja je sve svoje utakmice u domacem prvenstvu namestila.Ipak steta,trebalo je eliminisati Milan,jer ocigledno je da njima eliminacija nista ne znaci niti bi ista promenla u klubu.
(budimo realni, 26. februar 2021 13:51)

Koji tim koji igra Evro takmičenje nije zainteresovan? Šta kažu sponzori? Nemojte da igrate. Da li je MU, Arsenal, Sevilja koja je tri puta za redom osvajala LE nezainzeresovana. Pa što se onda tvoj tim guzi da igra i da prodje grupnu fazu

Samo je kosarka sport

pre 3 godine

Jos jedan namestaljka u reziji uefa
Da pojasnim
1. Dinamo dobio najtezeg protivnika
2. Arsenal dobio najlakseg
3. Oba ukrajinska Tima ispadaju
4. Spajanje molde-granada
5. Guranje Mancestera
Ceferin I Lakovic unistavaju fudbal

TogerPFC

pre 3 godine

Od svih timova najnezgodniji je Šarloa, svi se nadaju da će ga izbeći na žrebu.
(Aiwas, 26. februar 2021 13:06)

Ne zaboravi uvek neugodnu Omoniju.

Haha

pre 3 godine

Jel Stankovic jos ceka korner ? Ali utisak veceri, nervni slom komentatora na Areni na kraju i igraci Milana u cudu zasto 15 igraca zvezde vija sudiju. Ljudi se nisu ni nasmejali kad su prosli, smorili se sto su prosli dalje sa 20% potrosnje

komkam

pre 3 godine

Са ким ће звезда??
(Маре Гробар, 26. februar 2021 12:54)

Pa zna se :) Sa tobom Mare do kraja zivota :) Proganjace te Zvezda kao sve ostale grobare koju su ukiseljeni u vlastitom neuspehu.
Proganjace te kao sto te/vas uvek proganjala

Volim i ja vas

pre 3 godine

Milan je igrao kao po kazni, a forma im je tiha jeza.
Vama utakmica godine i samo sto niste izginuli na terenu, a na kraju mrka kapa.
Smanjite malo doživljaj, daleko je to od ozbiljnog fudbala.

samo jako

pre 3 godine

I bolje sto nismo prošli ako bi ušli na MU,ovako ćemo ostati upamćeno kao šmekeri sa San Sira...MU će oprati ovakav Milan sa petardom ,biće smešno

Kaiser

pre 3 godine

Koliko iskompleksiranih nesretnika i na ovu vest. Ne mogu fa prežale što Zvezda nije izgubila i po jučerašnjim napisima nije primila 5 komada. Tada bi za njih to značilo životna radost. Ajde okrenite se derbiju protiv Indjije

mateo

pre 3 godine

milan je jedva cekao da ispadne ali zvezda nije dala :D sto se tice dinama, naravo da je tottenham veliki favorit ( kane, son,...) ali dinamo ove sezone ima nikad jacu obranu i sve je moguce.

budimo realni

pre 3 godine

Milan ih pusta,pa pusta i na prvoj i na drugoj utakmici,ali oni opet nista.Pa zar ne vidite da je Milan nezainteresovan za ovo takmicenje.Al dobro to je maksimalni domet Zvezde koja je sve svoje utakmice u domacem prvenstvu namestila.Ipak steta,trebalo je eliminisati Milan,jer ocigledno je da njima eliminacija nista ne znaci niti bi ista promenla u klubu.

Pijani zlotvor

pre 3 godine

Sad opet treba dovest krunu jurcica da se slika s mourinhom kao nekad. :D
Igrali su vec dinamo i totač taman kad je modric presao u londru i glatko su izgubili.
Ali ovaj dinamo je puno bolji, prvenstveno mentalno.
Izbacivanje bi bila mega senzacija, procjenjujem neko tijesno ispadanje dinama.

Možda

pre 3 godine

Da li će ikad biti dovoljna količina Grobara koji bi rekli “Bravo za Zvezdu, kamo sreće da smo i mi sličan doprinos dali Srpskom fudbalu”?! Umesto toga masa komentara “Koga je izvukla Zvezda?”
Pa kako Vas nije sramota ?
Iskreno se nadam da su to komentari sve dece ispod 20 godina...

Paja Moler

pre 3 godine

Kad će konačno privatizacija u srpskom fudbalu? Zar nije Kokeza prošle godine najavio to za ovu?
(Zašto se odugovlači?, 26. februar 2021 13:53)

Ajde malo mućni glavom. Prvo ko je taj koji bi kupio klub? Bilo da je naš čovek ili stranac. Stranac nema interesa jer je to bacanje para. Liga slaba, slaba posećenost. Karta u proseku 5-10 evra. Ko to od domaćih takodje ima interes? Evo Čukarički je privatan klub. Kada nema pandemije ulaz slobodan za sve utakmice osim za Zvezdu i Partizan a cena karte 500 dinara a pisetilaca max 3 hiljade. Kome i kako podeliti akcije ako su uglavnom svi klubovi registrovani kao udruženja gradjana. Kada bi liga bila jaka i da na svakoj utakmici ima deset hiljada gledalaca i da je karta u unutrašnjosti 20 evra pa da se neko upeca da kupi neki klub

eh

pre 3 godine

Možda je i bolje što je Zvezda ispala,jer da je prošla nastavila bi se ona serija od 5 i više primljenih golova.
(zvezdoprc, 26. februar 2021 13:54)
hahaha jao bas si nas nasmejao.evo placemo svi.
kompleksasu od detinjstva.jesi tuzan.

igrač

pre 3 godine

Kao što sam prije napisao Dinamo je koka na žalost nema ni 1 posto šanse protiv bilo kojeg Engleza u EL to je tako i to se ne može promjeniti,pišem o nokaut djelu takmičenja,inače ManU osvoja to je sigurica,jako bih volio da se makar jednom ne desi ova režija,ali ne u ovom svemiru.

TIGER

pre 3 godine

Kraj za Milan :)
Imaće motivaciju kao protiv I tera, ali će glatko ispasti. Već prekosutra gube od Rome i onda kreće raspad sistema!

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 3 godine

Гласао сам да Ајакс осваја. А зашто Динамо није имао среће, па није Тотенхем ништа специјално? Ако Тотенхем и прође, биће то тешком муком као и Милан против нас. Иако ћу наравно навијати против Динама као и увијек(једино не навијам ако сам се кладио на њих).

Gooner

pre 3 godine

@Meroni Protiv kakvog Arsenala, ovog koji je posle Boxing Daya 3. u premijer ligi? :) Neću ni da gledam period pre toga, em što nije bilo kreativnog ofanzivnog veznog (sad ih je dvojica), em što Thomas nije igrao, em što Saka nije bio desno krilo (na kom je brilijantan) ovo je jednostavno druga ekipa od kako je Smith Rowe došao, a tu je i Odegaard.

Zorz Vea

pre 3 godine

U toj sezoni 2006./2007. ACM je igrao sa Zvezdom u kvalifikacijama i sa Man Utd u polufinalu. Čisto nekog podsećanja, ne pravim paralelu jer posle sinoćne utakmice ACM može neka luda sreća i loš dan protivnika da spase ispadanja. Rade Krunić je priznao da je Milan imao puno sreće protiv Zvz, pa se nadam da je ceo tim svestan koliko su slabi bili. U MIlanu ranije, nije bilo da se bira koje takmičenje ima prioritet i slično, bilo je osvoji sve ili se nemoj ni pojavljivati, ali to je neko drugo vreme gde je menadžment, struka i svaki igrač bio svestan gde se nalazi i šta treba uraditi da se ostvari uspeh, osvoji trofej. Ovaj prelazni rok je ostao neiskorišćen jer su mislili da je dovoljno imate ove igrače i da će prva 4 mesta doći, sada je strepnja dublja nego nada. Sve visi o koncu, ispadanje iz le je izvesno, o titulu se samo šapuće.

Samo sloga Srbina spasava!

Živela Srbija

netko

pre 3 godine

milan sa igrom od sinoc nema nikakve sanse.

a murinju bi bilo bolje da krene da igra fudbal ako hoce prolaz.

arsenal ako sad ne ispadne, ispasce u sledecem kolu, trener im je krs.

djosa

pre 3 godine

@
Kad će konačno privatizacija u srpskom fudbalu? Zar nije Kokeza prošle godine najavio to za ovu?
(Zašto se odugovlači?, 26. februar 2021 13:53)
0 -1

hahaha..dobio si jedan minus.
Gobeljicu ti li si?
Kod privatnika ti se suzava prostor za zezni_penal, promasi_zicer i dobij_crveni pa svejedno nikom nista a?
Ajde ajde...znamo da si ti..

Daki

pre 3 godine

Steta zeleo sam da Dinamo igra protiv Milana, nek onda dokazu da su bolji od Zvezde. Oni su igrali protiv Krasnodara a mi protiv kluba koji je 2. mesto u italiju. Ali ja sam realan nije ni zvezda ni dinamo bolji reko bi da su oni u istom nivou.

Tiimmy Turner

pre 3 godine

ko god da Milan izvuče nadam se da će ih izbaciti jer ne zaslužuju dalje učešće u Evropi
po transfermarkt vrede preko pola milijarde a zvezda deset puta manje pa ih je nadigrala i naterala da štete vreme sa igračem više na terenu

e

pre 3 godine

Са ким ће звезда??
(Маре Гробар, 26. februar 2021 12:54)
koliko jadan mozes biti da komentarises ti ciji klub je najnebitniji vec 80.godina...

budimo realni

pre 3 godine

Milan ih pusta,pa pusta i na prvoj i na drugoj utakmici,ali oni opet nista.Pa zar ne vidite da je Milan nezainteresovan za ovo takmicenje.Al dobro to je maksimalni domet Zvezde koja je sve svoje utakmice u domacem prvenstvu namestila.Ipak steta,trebalo je eliminisati Milan,jer ocigledno je da njima eliminacija nista ne znaci niti bi ista promenla u klubu.

TogerPFC

pre 3 godine

Od svih timova najnezgodniji je Šarloa, svi se nadaju da će ga izbeći na žrebu.
(Aiwas, 26. februar 2021 13:06)

Ne zaboravi uvek neugodnu Omoniju.

Meraklija Niš

pre 3 godine

E da je utakmicu CZ-Milan sudio sudija Novak Simović Zvezda bi garant dobila vreme da izvede poslednji korner i dobila bi penal nakon izvedenog kornera.Na žalost Ligu Evrope sude PROFESIONALCI moralne i poštene sudije.

igrač

pre 3 godine

Kao što sam prije napisao Dinamo je koka na žalost nema ni 1 posto šanse protiv bilo kojeg Engleza u EL to je tako i to se ne može promjeniti,pišem o nokaut djelu takmičenja,inače ManU osvoja to je sigurica,jako bih volio da se makar jednom ne desi ova režija,ali ne u ovom svemiru.

Daki

pre 3 godine

Steta zeleo sam da Dinamo igra protiv Milana, nek onda dokazu da su bolji od Zvezde. Oni su igrali protiv Krasnodara a mi protiv kluba koji je 2. mesto u italiju. Ali ja sam realan nije ni zvezda ni dinamo bolji reko bi da su oni u istom nivou.

yo-doRRo

pre 3 godine

Zvezda bi isla na Man utd - u Bg 2:0 za zvezdu, druga na neutralnom terenu 1:1. Isli bi u 1/4finale, igrali bi protiv Sparte iz Praga. Prva u Pragu 1:0 za Spartu, druga 3:0 za zvezdu. Zvezda bi bila u 1/2finalu, protiv Ajaxa, prva utakmica 1:1, druga 1:1, na penale bi prosli - Pavkov resava naravno. U finalu bi bila sjajna utakmica protiv Totenhema, Borjan bi odbranio penal Kejnu na 1:0 za zvezdu (kanga bi dao gol iz slobodnjaka), i zvezda bi osvojila LE.... Sta bi bilo kad bi bilo. Realnost, slave sve dve neresene utakmice protiv raspalog Milana.

igrač

pre 3 godine

E kad bi Dinamo izvukao Milan ,ali znam nismo mi te sreće,Milan je u strašnom padu zadnjih mjesec dana,obiće ga u Italiji i Juventus,Roma,a naj vjerovatnije i Lacio,samo da Dinamo ne dobije Engleze i Ajaxa,sa ovim drugima ima Šanse.

veverac

pre 3 godine

S kim igra Hofenhajm? Zar nisu projektovani da osvoju takmicenje?
(Luiz, 26. februar 2021 13:23)

Au covece, bas nemate obraza :D
Posle ovakve vase sezone i dalje imate hrabrosti da prozivate Zvezdu...

Volim i ja vas

pre 3 godine

Milan je igrao kao po kazni, a forma im je tiha jeza.
Vama utakmica godine i samo sto niste izginuli na terenu, a na kraju mrka kapa.
Smanjite malo doživljaj, daleko je to od ozbiljnog fudbala.

Haha

pre 3 godine

Jel Stankovic jos ceka korner ? Ali utisak veceri, nervni slom komentatora na Areni na kraju i igraci Milana u cudu zasto 15 igraca zvezde vija sudiju. Ljudi se nisu ni nasmejali kad su prosli, smorili se sto su prosli dalje sa 20% potrosnje

komkam

pre 3 godine

Са ким ће звезда??
(Маре Гробар, 26. februar 2021 12:54)

Pa zna se :) Sa tobom Mare do kraja zivota :) Proganjace te Zvezda kao sve ostale grobare koju su ukiseljeni u vlastitom neuspehu.
Proganjace te kao sto te/vas uvek proganjala

Samo je kosarka sport

pre 3 godine

Jos jedan namestaljka u reziji uefa
Da pojasnim
1. Dinamo dobio najtezeg protivnika
2. Arsenal dobio najlakseg
3. Oba ukrajinska Tima ispadaju
4. Spajanje molde-granada
5. Guranje Mancestera
Ceferin I Lakovic unistavaju fudbal

Zvezdaš iz Hrvatske

pre 3 godine

"Milan ih pusta,pa pusta i na prvoj i na drugoj utakmici,ali oni opet nista.Pa zar ne vidite da je Milan nezainteresovan za ovo takmicenje.Al dobro to je maksimalni domet Zvezde koja je sve svoje utakmice u domacem prvenstvu namestila.Ipak steta,trebalo je eliminisati Milan,jer ocigledno je da njima eliminacija nista ne znaci niti bi ista promenla u klubu.
(budimo realni, 26. februar 2021 13:51) "

Konstantno spinovanje grobljadskih mitomana se nastavlja... Crvena zvezda je najjači srpski nogonetni klub, to ne mogu promijeniti nikakve laži i frustracije pratitelja kluba koji je u toletovo vrijeme osvajao dogovorene titule. Obzirom da pratim talijanske medije, Milan je itekako ozbiljno shvatio Zvezdu. Da nije, u Beogradu i na uzvratu, igrali bi s juniorima a Zlatan već bio u Sanremu. I oni se slažu da ih je pogurala sreća.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 3 godine

Гласао сам да Ајакс осваја. А зашто Динамо није имао среће, па није Тотенхем ништа специјално? Ако Тотенхем и прође, биће то тешком муком као и Милан против нас. Иако ћу наравно навијати против Динама као и увијек(једино не навијам ако сам се кладио на њих).

samo jako

pre 3 godine

I bolje sto nismo prošli ako bi ušli na MU,ovako ćemo ostati upamćeno kao šmekeri sa San Sira...MU će oprati ovakav Milan sa petardom ,biće smešno

Sofronije

pre 3 godine

Са ким ће звезда??
(Маре Гробар, 26. februar 2021 12:54)

Šteta što nismo prošli Milan, pa da razbijemo Mančester sa 0:1 u Beogradu i 0:3 u Mančesteru

Посматрач

pre 3 godine

Црвена Звезда не би ишла на Олд Трафорд, јер је тренутак у времену у којем се одвијао жреб карактеристичан искључиво за стање ствари које је у том моменту владало на планети Земљи. Да је којим случајем Црвена Звезда избацила Милан, чињеница да би у некој од куглица на жребу било исписано Црвена Звезда уместо Милан мења стање ствари и немогуће је тврдити да би се жреб у том случају одиграо на идентичан начин на који се одиграо са именом Милана у једној од куглица. Одређена шанса дефинитивно постоји да би исход жреба био идентичан и да је Црвена Звезда прошла, али никако не може да се тврди да би Црвена Звезда ишла на Олд Трафорд да је прошла Милан.

Zorz Vea

pre 3 godine

U toj sezoni 2006./2007. ACM je igrao sa Zvezdom u kvalifikacijama i sa Man Utd u polufinalu. Čisto nekog podsećanja, ne pravim paralelu jer posle sinoćne utakmice ACM može neka luda sreća i loš dan protivnika da spase ispadanja. Rade Krunić je priznao da je Milan imao puno sreće protiv Zvz, pa se nadam da je ceo tim svestan koliko su slabi bili. U MIlanu ranije, nije bilo da se bira koje takmičenje ima prioritet i slično, bilo je osvoji sve ili se nemoj ni pojavljivati, ali to je neko drugo vreme gde je menadžment, struka i svaki igrač bio svestan gde se nalazi i šta treba uraditi da se ostvari uspeh, osvoji trofej. Ovaj prelazni rok je ostao neiskorišćen jer su mislili da je dovoljno imate ove igrače i da će prva 4 mesta doći, sada je strepnja dublja nego nada. Sve visi o koncu, ispadanje iz le je izvesno, o titulu se samo šapuće.

Samo sloga Srbina spasava!

Živela Srbija

Možda

pre 3 godine

Da li će ikad biti dovoljna količina Grobara koji bi rekli “Bravo za Zvezdu, kamo sreće da smo i mi sličan doprinos dali Srpskom fudbalu”?! Umesto toga masa komentara “Koga je izvukla Zvezda?”
Pa kako Vas nije sramota ?
Iskreno se nadam da su to komentari sve dece ispod 20 godina...

Pijani zlotvor

pre 3 godine

Sad opet treba dovest krunu jurcica da se slika s mourinhom kao nekad. :D
Igrali su vec dinamo i totač taman kad je modric presao u londru i glatko su izgubili.
Ali ovaj dinamo je puno bolji, prvenstveno mentalno.
Izbacivanje bi bila mega senzacija, procjenjujem neko tijesno ispadanje dinama.

Kaiser

pre 3 godine

Koliko iskompleksiranih nesretnika i na ovu vest. Ne mogu fa prežale što Zvezda nije izgubila i po jučerašnjim napisima nije primila 5 komada. Tada bi za njih to značilo životna radost. Ajde okrenite se derbiju protiv Indjije

Krle

pre 3 godine

Са ким ће звезда??
(Маре Гробар, 26. februar 2021 12:54)
Utisak od sinoć.... na Areni prenos Milan-Zvezda, a u gornjem desnom uglu najava gde piše Indjija-partizan.
Svako na svom nivou...

Žoze

pre 3 godine

Ako želiš onu limenu kantu moraš pobjediti sve. Nema tu daj Molde, daj Granadu. Dinamu sretno.. Stize im 720 milijuna teški Tottenham na celu sa Jose Murinhom a tu su i kapitalci Gareth Bale, Harry Kane, Hugo Lloris, Erik Lamela, Sissoko, Dele Alli, Son-Min, Carlos Vinicius.. Vjerojatno i favoriti ovo godine za naslov. Posto znamo da pobjednik ide direktno u ligu prvaka naredne godine. A to je ono sto Murinho želi ako ne uspije preko premierlige a zasad je to malo labavo. Sve osim Engleza je bio win-win ždrijeb za Dinamo, ovako šta Bog da. Sretno Dinamo, mozda ova generacija nađe neku ludu inspiraciju i u dvomeču napravi neko čudo. Ne kazem da je realno ali zato postoji riječ navijač. Navijamo za to.
Šteta za Zvezdu, nebi se ni ManUtd prošetao lako Beogradom..

mateo

pre 3 godine

milan je jedva cekao da ispadne ali zvezda nije dala :D sto se tice dinama, naravo da je tottenham veliki favorit ( kane, son,...) ali dinamo ove sezone ima nikad jacu obranu i sve je moguce.

TIGER

pre 3 godine

Kraj za Milan :)
Imaće motivaciju kao protiv I tera, ali će glatko ispasti. Već prekosutra gube od Rome i onda kreće raspad sistema!

eh

pre 3 godine

Možda je i bolje što je Zvezda ispala,jer da je prošla nastavila bi se ona serija od 5 i više primljenih golova.
(zvezdoprc, 26. februar 2021 13:54)
hahaha jao bas si nas nasmejao.evo placemo svi.
kompleksasu od detinjstva.jesi tuzan.

Zvezda

pre 3 godine

Milan ih pusta,pa pusta i na prvoj i na drugoj utakmici,ali oni opet nista.Pa zar ne vidite da je Milan nezainteresovan za ovo takmicenje.Al dobro to je maksimalni domet Zvezde koja je sve svoje utakmice u domacem prvenstvu namestila.Ipak steta,trebalo je eliminisati Milan,jer ocigledno je da njima eliminacija nista ne znaci niti bi ista promenla u klubu.
(budimo realni, 26. februar 2021 13:51)

Koji tim koji igra Evro takmičenje nije zainteresovan? Šta kažu sponzori? Nemojte da igrate. Da li je MU, Arsenal, Sevilja koja je tri puta za redom osvajala LE nezainzeresovana. Pa što se onda tvoj tim guzi da igra i da prodje grupnu fazu

djosa

pre 3 godine

@
Kad će konačno privatizacija u srpskom fudbalu? Zar nije Kokeza prošle godine najavio to za ovu?
(Zašto se odugovlači?, 26. februar 2021 13:53)
0 -1

hahaha..dobio si jedan minus.
Gobeljicu ti li si?
Kod privatnika ti se suzava prostor za zezni_penal, promasi_zicer i dobij_crveni pa svejedno nikom nista a?
Ajde ajde...znamo da si ti..

plavi bechar

pre 3 godine

Od Ova 3 kulba osvajaju Ligu evrope 1 totenhem,2 kiev ili dinamo zagreb!!!
(AMD, 26. februar 2021 13:00)
evo ti totenhem dinamo finale pre finala :)

specnaz

pre 3 godine

E kad bi Dinamo izvukao Milan ,ali znam nismo mi te sreće,Milan je u strašnom padu zadnjih mjesec dana,obiće ga u Italiji i Juventus,Roma,a naj vjerovatnije i Lacio,samo da Dinamo ne dobije Engleze i Ajaxa,sa ovim drugima ima Šanse.
(igrač, 26. februar 2021 12:49)


Bravo, dobro si pogodio, daj neki par za vikend,pozz.

Gooner

pre 3 godine

@Meroni Protiv kakvog Arsenala, ovog koji je posle Boxing Daya 3. u premijer ligi? :) Neću ni da gledam period pre toga, em što nije bilo kreativnog ofanzivnog veznog (sad ih je dvojica), em što Thomas nije igrao, em što Saka nije bio desno krilo (na kom je brilijantan) ovo je jednostavno druga ekipa od kako je Smith Rowe došao, a tu je i Odegaard.

netko

pre 3 godine

milan sa igrom od sinoc nema nikakve sanse.

a murinju bi bilo bolje da krene da igra fudbal ako hoce prolaz.

arsenal ako sad ne ispadne, ispasce u sledecem kolu, trener im je krs.

Paja Moler

pre 3 godine

Kad će konačno privatizacija u srpskom fudbalu? Zar nije Kokeza prošle godine najavio to za ovu?
(Zašto se odugovlači?, 26. februar 2021 13:53)

Ajde malo mućni glavom. Prvo ko je taj koji bi kupio klub? Bilo da je naš čovek ili stranac. Stranac nema interesa jer je to bacanje para. Liga slaba, slaba posećenost. Karta u proseku 5-10 evra. Ko to od domaćih takodje ima interes? Evo Čukarički je privatan klub. Kada nema pandemije ulaz slobodan za sve utakmice osim za Zvezdu i Partizan a cena karte 500 dinara a pisetilaca max 3 hiljade. Kome i kako podeliti akcije ako su uglavnom svi klubovi registrovani kao udruženja gradjana. Kada bi liga bila jaka i da na svakoj utakmici ima deset hiljada gledalaca i da je karta u unutrašnjosti 20 evra pa da se neko upeca da kupi neki klub