Petak, 26.02.2021.

08:00

Dabl-dabl Jokića u porazu – Denver je na ivici VIDEO

Košarkaši Denver Nagetsa nastavili su sa toplo-hladnim partijama u NBA ligi.

Izvor: MT

Dabl-dabl Jokiæa u porazu – Denver je na ivici VIDEO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

75 Komentari

Sortiraj po:

Đio

pre 3 godine

Pre neki dan komentar na TNT u poređenju efikasnosti Jokića,sa Embidom,Janisom i Karijem - “Čovek konstantno razbija protivnike i najveći problem trenutno mu je najveći problem to što ga tim ne prati.”.

Aleks

pre 3 godine

društvance iz predgrađa

Marej je dobio veći ugovor ne zato što uprava misli da vredi više od Jokića (nisu tolike budale) nego zbog pozicije na draftu. Jokić je draftovan sa niže pozicije i ugovor koji je potpisao je najveći koji su mu mogli dati u tom trenutku, već sledeći, verovatno supermax, će biti daleko veći od Džamalovog.

društvance iz predgrađa

pre 3 godine

Izostanak neinteligencije u ekipi i količina gluposti koju poseduje Denver se najbolje vidi u poslednjem napadu. Trče kontru 4 na 1, Marej vuče loptu, dok se ostala trojica (Kampaco, Porter i Moris) poređala na liniji za 3, umesto da idu na sigurnih dva poena ispod koša. Porter je na žalost debelo u manjku sa inteligencijom, džaba mu sav taj napadači potencijal kad je dečko jednostavno glup. Definitivno ga treba trejdovati i to pod hitno, ali čisto sumnjam da su ljudi iz Denvera sposobni napraviti bilo šta korisno za ekipu. Pokazali su to u prošlom prelaznom roku, mada se i naslućivala njihova "sposobnost" još kada su Mareju dali veći ugovor nego Jokiću. Iz gluposti u glupost...

Western Devil

pre 3 godine

Dva poraza od najgore ekipe u ligi. Ne znam šta oni očekuju od ove sezone, ali ovako se ne ide u plejof.
(Štap i šargarepa, 26. februar 2021 08:11)

Koja najgora ekipa?

U poslednjih 6 utakmica imaju 5 pobeda: Denver (2), Lejkersi, Portland, Seltiksi. Poraz od Klipersa

Molim informisati se malo pre nego sto sa Ling Ping fudbalske Superlige predjete na vrhunsko takmicenje kakva je NBA liga. Wizardsi uopste nisu losi koliko im se pripisuje, bilo je mnogo tesnih poraza u sezoni. BTW najgora ekipa je Minesota.

No name

pre 3 godine

@Ostin A 

Većina najboljih mladjih igrača oko 25g u NBA je izvan Amerike. Da ih ne nabrajam. Možda da prestanu da igraju u Americi, da pune hale u državama iz kojih dobijaju nevidjene pare za TV prava? Pazi ti to pitanje šta ćeš ovde ako kritikuješ? Ha,ha, ha. Ima i nas starijih koji su gledali kvalitetniju igru i veće zvezde. A likovi koji brane Evropsku košarku( jedino da se ložiš na neke klince od 18 g koji će tek da naprave karijeru u NBA, stašno, da se ne lažemo, nekad je bilo zvezda u Evropi, jer NBa nije imala tu prohodnost, i sećam se priča kako su tada štitili svoj nacionalni sport, samo će da puste samo baš najbolje, i kako sad dodje do ovoga???), koja je umrla ili polako izumire , su sami tek posebna priča i daju vam materijal da branite NBA. Kao da nekom kažeš idi prati sprski fudbal, bože. Treba priznati NBA nije imala i sreće Korona je došla u nezgodno vreme, kad su PR marketingom samo hvalili kvalitet i nikakve promene ne uvode godinama. Povećavaju iznose novca kao da štampaju sami iz federalne banke, tu promenu su napravali priznajem. He,he I za svaki sport ti trebaju velike zvezde. Zanimljivo da se susreću da prvo lice NBA ne bude Amerikanac.


P.s. Danas se pogleda po neka NBa utakmica. Pregomazna liga , pa fora sad i 10 ulazi u neki polu play off. Ko redovno gleda???, jer se baš oseća da uta nemaju takmičarski naboj. Poraz manje više ništa ne znači. Okej playoff je druga priča. Kakva je buducnost NBa, sigurni neki lock- out za godinu ili dve.

Pera

pre 3 godine

Nije slucajno Jokic usporio u poslednjoj cetvrtini, i u ovoj i u prosloj utakmici Lopez ga je odlicno cuvao. Trudio se da brani suteve sa (polu)distance, a kad Nikola proba da ga obidje uspevao je da ostane dovoljno blizu i svojom duzinom utice na suteve. To se narocito videlo u prosloj utakmici, u ovoj je Jokic vise sutirao, manje ulazio kad ga on cuva. Naravno, nije mogao da ga zaustavi, ali ga je usporio vise nego bilo koji drugi cuvar u poslednje vreme.

Milutin

pre 3 godine

Poslednji napad, Vašinton vodi sa 2 razlike, kontra Denvera 4-na-1, Marej ima loptu, staje na trojku, jedan jedini igrač odbrane Vašingona izlazi na njega, Marej gleda desno od sebe i ne veruje šta vidi: Kampazo, Moris i Porter se svi poredjali na trojku (kombinovano šut 5 od 17 za 3) i čekaju da im Marej doda loptu. Koš potpuno prazan, nikog živog nema.

Marej dodaje, šta će drugo, ja se odmah hvatam za glavu kao i milioni drugih gledalaca, kao i pomenuti Marej. Kampazo šutira trojku, lopta jedva zakači obruč, i to je to.

Ovo ni petlići ne bi ovako upropastili.

"Profesionalci".

man

pre 3 godine

1/7 за два и 0/5 за три, 4 скока и једна асистенција, три изгубљене и једна украдена лопта. Шта је тај човек радио на терену 22 минуте? Написао је већ неко, Стоунхенџ, Пирамиде, Бартон у првој петорци Денвера...која Енигма? Сигуран сам да је већ ноћна мора неким саиграчима а и да вечина навијача Денвера не гледа утакмице због њега. Колико год да волим гледати Јокића, толико ме Бартон смори.
(Миле, молер из Батајнице., 26. februar 2021 08:21)


Dobi covek gomilu pluseva a nije ni gledo utakmicu . Plus namerno izlaga o coveku, ovo je klasicna srpska krivo kletva .

neca

pre 3 godine

Poslednji napad je bio ovakav, Jokić je odbio loptu posle promašaja protivnika< stvorila se konta< Marej je došao do linije za 3 poena a onda je rešio da doda- Imao je 3 igrača na liniji za 3 poena i dodao je najslobodnijem koji je šutirao. Jedan igrač je bio u odbrani. 4 na 1.
Niko u kontri nije pošao na ulaz? Od 4 igrača? Peti nije bio dostupan. To nije tim kada 80% igrača ne ide na ulaz u kontranapadu. Ranih 70tih sam nekoliko godina sam vrlo mlad počeo da treniran košarku. Prva lekcija za postizanje poena je bio ulaz, tj dvokorak i polaganje. Nesecima je trajalo, bio sm 5.razred. Ražumem da je košarka evoluirala ali da NBA igrači neznaju da je ulaz sa zakucavanjem 100% pogodak i da nema drugo opcija u kontri to nije košarka< to nisu košarkaši, NEŠTO JESU ali košarkaši nisu. 80% petorke.
Sportski pozdrav.

dule

pre 3 godine

Gledao sam sad onaj poslednji napad, to je stvarno sramota. MPJ trci u ugao na trojku umesto da ide pod kos za laka 2 poena.

Moguce da je ona logika - ako pogodim za 3 onda sam heroj i bicu na highlights, a ako ne pogodim nikom nista, izgubio je tim.

Globtroter

pre 3 godine

(Ostin A, 26. februar 2021 11:09)

A ti si baba Vanga pa znaš šta ja gledam? Pratim NBA skoro svako veče, gledam i ABA i Evroligu i Evrokup. Jednostavno volim košarku, a pratio sam i zlatnu eru NBA-ja tokom devedesetih.

I eto mislim da imam pravo da razmišljam o košarci, a imam pravo i da mi se ne sviđa fušeraj od odbrane i ostali fake potezi koji su postali svakodnevnica u NBA. Ne sviđa mi se kada LeBron daje sebi za pravo da postavlja trenere ili kada Harden umišlja da je nekakav bog košarke što nije bez obzira na protekciju koja je katastrofalna. Sve se svelo na marketing, a košarka više nije bitna. Pravila se menjaju kako bi se postizalo više poena tako da ćemo uskoro imati situaciju da će postati beskontaktni sport i da će se na umetničko zakucavanje dobiti bonus od 5 poena.

bskfan

pre 3 godine

Prosla je nezapazeno vest od pre neki dan da je Minesota dovela novog trenera, Krisa Fincha, tvorca cuvenog najboljeg napada Denvera od pre nekoliko godina. Tzv. free flow offence. Sta bi Jokic dao da mu je trener Kris Finch. U svakom slucaju bice intresanto posmatrati sta on moze da napravi od one cudne igracke druzine u Minesoti.

JPR24

pre 3 godine

Zadnji napadi idu preko Kampaca... Koji vola nije mogao da ubode, inače i nije neki suter, 1/7 za tri na utakmici... Potpuno besmisleno !!
(JPR24, 26. februar 2021 08:54)

I zaboravih Genija MPJ-a, umesto na polaganje bez problema, on glumi ludu i beži na liniju za 3 !! Na kraju najmanje je ispa kriv Marej.. Ali globalno ovo nema mozga ni pet grama !!

umraz

pre 3 godine

Oterali Torija i Plamlija, jedine koji su nesto vredeli u odbrani, pa Grenta koji igra sezonu zivota u Pistonsima, a nisu doveli nikog znacajnog. Stvarno, ko im vodi politiku organizacije u timu, treba mu da ti nagradu za vanserijsko umece brzog i efikasnog razaranja tima.

Ostin A

pre 3 godine

Timska košarka je uništena u NBA-ju, a košarkaški IQ je sveden na mizeriju. Jedan Janis je igračina, a Lebron važi za košarkaškog znalca kome trener ne treba već uglavnom ima statiste za trenere.

Ovakvi potezi su bukvalno dno košarke.
(Globtroter, 26. februar 2021 10:31)

Hmmm... Još jedan koji NBA utakmicu nije pogledao u životu. Zašto si onda ovde? Da vidiš Jokićevu statistiku? Daj prati ABA i Evroligu. I budi bez brige, košarka je jača nego ikad, i neigra je više 5 zemalja kao pre 30,40 godina, a za igranje u NBA, od kada se NBA otvorila i strancima, košarkaški IQ je veći nego ikad.

Inače LeBron je u NBA već 16 sezona, 14 puta je njegov tim bio kandidat za prsten. Naravno da organizuje ponekad i on igrače. Pa ako jedan Novica Veličković to radi u Partizanu, zašto LeBron ne može to u Lejkersima?

Jonas Kazlauskas

pre 3 godine

Све је већ речено, мени је најболније да им противник на свакој утакмици направи бар десет офанзивних скокова, па невероватна лакоћа испадања у одбрани, неколико пута баш када су могли да преокрену и пре 4.четвртине срљају у контри(чувени Бартон)и испуштају лопту. Са оваквом "игром" неће моћи у плеј оф.

bskfan

pre 3 godine

Ako cemo posteno, nije ni Maloneu lako. Barem sada. Primera radi, 4 najbolja defanzivna igraca su mu povrednjena i to na pozicijama SG-a i PF-a. Sinoc Barton potpuno neupotrebljiv, Malone jednostavno nema izbor nego da ga posalje na klupu ali onda ima problem: kako da mu utakmicu zavrasava ruki Nadji sa 19 godina, a da Barton sedi na klupi? I onda Malone nadje solomonsko resenje pa mu ne igra ni Nadji (koji je trebao da zavrsi utakmicu), ni Barton, vec igra sa tri niska igraca Marej-Moris-Kampaco, i to kada ni Morisu ni Kampacu ofanzivno nista nije polazilo za rukom.

Najlosije od svega je to sto je Barton ovakaav kakav je, a sa ugovorom od 13 miliona godisnje, prakticno netrejdljiv. Mogu da ga se rese samo tako sto ce iz njega dati pik prve runde ili nekog mladog igraca.

Sto se tice zadnjeg napada kljuc je bio u tome sto Marej nije znao koliko je vremena ostalo. Da je znao da ima 6 sekundi sve bi bilo bolje, ali nije vec je nerezonski loptu poslao Kampacu iako mu je slobodan bio i MPJ. Od nekoliko opcija: 1) Da Marej nastavi prema kosu, 2) da Marej sutne trojku, 3) da MPJ sutne trojku, 4) da MPJ ode ispod kosa i pogodi za produzetak, ispalo je onako kako je ispalo. Nema veze, sad su na nuli (53%), ima da se igra jos 40 utakmica.

yo-dorro

pre 3 godine

Denver nije bio pretendent za velike domene. Samo su bili na krilima Jokica, uz povremene bljeskove nekog od saigraca. Ovo je skup talentovanih, prosecnih igraca+Jokic. Marej je super lik, ali je nekonstantan, Milsap se vozi na pricu o Ol-star igracu, Porter talentovani klinac, Barton prosecan NBA igrac, Kampaco popunjava roster... Dakle, nemaju 3 dobra konstantna igraca koja mogu da isporuce 80 poena.

Globtroter

pre 3 godine

Šta reći, a ne zaplakati? Poslednji napad "Grumenja", kontra 4 na 1, Porter umesto da uđe u reket za lagano zakucavanje, ćoškari na liniji za 3 poena, a Marej sam kao duh baca vruć krompir Kampacu da on rešava poslednji napad na utakmici:
[link]
(IQ u minusu, 26. februar 2021 08:08)

Ahahaha. Skoro je Amer, mislim iz Trenta šutirao na nekoliko sekundi do kraja kada je njegov tim vodio i sve što je trebalo da uradi je da pusti da vreme istekne. Timska košarka je uništena u NBA-ju, a košarkaški IQ je sveden na mizeriju. Jedan Janis je igračina, a Lebron važi za košarkaškog znalca kome trener ne treba već uglavnom ima statiste za trenere.

Ovakvi potezi su bukvalno dno košarke.

NNN

pre 3 godine

Vidim da se komentariše kako je Marej "uvalio vruć krompir" Kampacu,
Marej nije ni najmanje kriv što se balvani (pre svih svakako MPJ) izvlače na trojku umesto da uđu na lagano polaganje / zakucavanje.
Jedina krivica Mareja je što izgleda još nije ukapirao sa kakvim balvanima igra, pa bolje da je šutnuo za 3 (imao je 6/11) nego što je dodao ovim nesrećnicima iako su bili potpuno otvoreni: Kampaco (1/7), Barton (0/5) i MPJ koji je MORAO (!!!) da ide na koš, a ne da se izvlači u ćošak!
Alo ljudi, 4 na 1 kontra i gubiš dva poena, ovo je moralo da bude koš, ovo klinci u osnovnoj školi rutinski rešavaju (što samo govori koliki košarkaški IQ ima MPJ).

Korak više

pre 3 godine

Za kraj imaju kontru a oni se lijepo poslože u half court napad. Očajno zadnje dodavanje.Materijal za Shaqovu emisiju.
Washington nije loš za gledanje. Obrana i slobodnija igra u tranziciji, solidna nesebičnost i Westbrook koji ili zabriljira ili zabrlja. Kao da s njim upravlja skripta s kojom se netko šali. Jokićevi koraci u svakom posjedu postaju sve primjetniji.

Bar code

pre 3 godine

Ne moze Marej sam, slaba podrska Jokica s asistencijama.
(realno, 26. februar 2021 08:26) 

Ajde, trolovi, mozete vi to bolje...nije valjda ponestalo inspiracije?

Brankoni

pre 3 godine

Ovu utakmicu su izgubili cigliši sa lošim šutem Barton(0/7), Moris(2/8) i Kampaco(1/8).


Sta se ljudi nervirate. Denver će nastaviti da gubi i onda će Meloun da dobije šut kartu a umesto njega biće doveden neki trener da posloži neke stvari u ekipi, ko kosi a ko vodu nosi u Denveru.


Meloun je bio dobar za razvoj igrača ali ga je ekipa sada prerasla, potrebne su neke promene a on ništa ne menja.

Neki pišu da je on(Meloun) stvorio Nikolu, istine radi dozvolio je da se igra "Jokić ball" ali time je ekipa regresirala jer nije razvila dovoljno dobru igru bez Nikole kada on na terenu. Moje mišljenje je da time što je dozvolio "Jokić ball" zadržao svoj posao nekoliko godina "do sada".


Alternativna istorija "Back to the Future":
Evo i alternativne istorije "šta bi bilo da je bilo", recimo da su Jokića 2017 u fedbruaru poslali u Portland a Nurkića zadržali. Denver bi i dalje bio rupa bez dna, a Portland bi bio konkurent za titulu ako ne bi i osvojio prsten do sada. Nikoli bi saigrači bili Damian Lillard, CJ McCollum a zatim i Robert Covington, Carmelo Anthony, Rodney Hood, Zach Collins a ne ova grupa gradjana iz Denvera.

Nikola ne bi imao toliko lopte u svom posedu i igrao bi malo tradicionalniju ulogu. Umesto 27 poena, 11 skokova i 8.5 asistencija imao bi 20/10/5(manje asistencija). Sa Lila Lillardom i McCollumom bi činio veliku trojku sa kvalitetnim saigračima role Covington, Carmelo, Hood i Collins jedan sasvim kvalitetan tim.

Konstatacija

pre 3 godine

Denver je jedna limitirana ekipa. Oslanja se na jednog igraca a to je Jokic. Ucinak ostalih zanemarljiv. U ostalom to je americka kosarka. Kada nekog krene taj trpa i po 60 poena. Odbrana problematicna. Napad traje desetak sekundi. Run and gun. I ono sto nekada nije bilo a to je ko ce divlljackije da zakuca loptu u kos. Nekada je bilo igre. Secam se Larija Birda centara Oskara Robertosna, Dzaabara o Magicu Johnosnu i Dzordanu necu da pricam. danas vladaju snaga i bicepsi. I u takvoj ligi nije cudno sto dominiraju Nikola i Doncic jer nisu navikli na sablone. Oni se igraju kosarke

dule

pre 3 godine

Somborac nikada nece osvojiti prsten!!!
(SUNĐER BOB, 26. februar 2021 08:02)

Ima i mnogo boljih igraca od njega koji nikad nisu osvojili prste, vrlo verovatno da nece ni on. Nije to sramota, niti samo zavisi od tog igraca.

petarczv

pre 3 godine

Promenjen je sistem playoff-a.
Prvih 6 ide direktno, a od 7. do 10. mesta se odrzava mini turnir za 2 mesta.
(Spetakl, 26. februar 2021 08:26)

Šta si ti prijatelju sanjao...
(društvance iz predgrađa, 26. februar 2021 08:35

Nije on sanjao ništa nego kao i obično ti veze nemaš. Ubiše te kompleksi

roten

pre 3 godine

"@Spetakl"-čovek napiše istinu, da je promenjen sistem plej ofa u NBA i dobije gomilu minusa. Sve sami "stručnjaci" i "poznavaoci" lige na ovom sajtu.

Back in Black

pre 3 godine

Promenjen je sistem playoff-a.
Prvih 6 ide direktno, a od 7. do 10. mesta se odrzava mini turnir za 2 mesta.
(Spetakl, 26. februar 2021 08:26)

Šta si ti prijatelju sanjao...
(društvance iz predgrađa, 26. februar 2021 08:35)
Nije on ništa sanjao vec kao sto sam po ko zna koju put pisao vi pratite NBA na portalima.Culi ste za Jokica i Doncica i postali ste veliki znalci.

Alija Sirotanović

pre 3 godine

Na zagrevanju, pred početak utakmice, Jokić je došao do Bejla, i urazgovoru sa njim pokazao na Bartona, Portera i Milsapa i gestikulacijom pokazao nešto kao zamenu. Beil je samo podigao palac, i posle toga su se izgrlili bratski. Nisam shvatio o čemu se radi...

Dragan Borca

pre 3 godine

Pocinjem da gubim i ovo malo nesto optimizma oko Denvera, stalno ih branim ali sada vec tesko sta braniti. 5 igraca im ne igra i tesko je svakoj ekipi bez 5 clanova rotacije ali Maloun jos gore pravi sa ovima sto ima

Uzasne petorke sastavlja, kako on ne shvata da ne moze igrati zajedno sa Monte/ Barton/ Marej/ Jokic
To je fakticki 4 plejmejkera posto Barton somina igra kao plejmejker
Ne bi ni doslo do ove drame na kraju da je Maloun poceo sa Zeke na 4 ali njemu Barton mora da igra po svaku cenu
15 miliona placen a 2 poena i 3 izgubljene, nerealno

Jedino nesto dobro u ovoj prici sto ih sada niko nece shvatati ozbiljno i kada im se oporave neki igraci uz jedan trejd do isteka roka mogli bi opet iznenaditi
Samo za tako nesto potrebno je da Maloun odstrani Bartona na klupu
U zivotu nisam video da jedan igrac tako lose utice na hemiju u ekipi

Prosto je neverovatno da mu i dalje Maloun daje minutazu

Ovaj mali Hempton trci ko lud igra makar odbranu i nije ni minuta dobio

Cancar jeste " nas" ali decko nije NBA igrac i neverovatno da mu je Maloun dao toliko minuta iako je Zeke vec sada puno bolji

Maloun je ubedljivo najveci krivac za ovakav plasman

Posle serije protiv Portlanda kada je Hud sa klupe unistio Bartona i izbacio Denver prosto je neverovatno da je proslo vec 3 godine a da i dalje Maloun ne razume koliko mu je Barton stetan za tim i hemiju

Imaju i drugi mane, nije naravno samo Barton krivac ali on najvise narusava hemiju

društvance iz predgrađa

pre 3 godine

Promenjen je sistem playoff-a.
Prvih 6 ide direktno, a od 7. do 10. mesta se odrzava mini turnir za 2 mesta.
(Spetakl, 26. februar 2021 08:26)

Šta si ti prijatelju sanjao...

IQ u minusu

pre 3 godine

Šta reći, a ne zaplakati? Poslednji napad "Grumenja", kontra 4 na 1, Porter umesto da uđe u reket za lagano zakucavanje, ćoškari na liniji za 3 poena, a Marej sam kao duh baca vruć krompir Kampacu da on rešava poslednji napad na utakmici:
https://youtu.be/D4NHQ5xeqE4

Миле, молер из Батајнице.

pre 3 godine

1/7 за два и 0/5 за три, 4 скока и једна асистенција, три изгубљене и једна украдена лопта. Шта је тај човек радио на терену 22 минуте? Написао је већ неко, Стоунхенџ, Пирамиде, Бартон у првој петорци Денвера...која Енигма? Сигуран сам да је већ ноћна мора неким саиграчима а и да вечина навијача Денвера не гледа утакмице због њега. Колико год да волим гледати Јокића, толико ме Бартон смори.

Pera Ždera

pre 3 godine

Od rekordna NBA sa jednom izgubljenom u mecu do 18 izgubljenih u ovom. Tu je izgubijen mec + 43% timski sut iz igre.

Kampaco imao sut za pobedu. Napad pre toga Porter u (za njega) idealnoj poziciji za 3p, prosledjuje loptu cuvanom Mareju. Iako ranije izgubljen mec, dve prilike za pobedu propustene.

Par pozitiva... Opet se petorka Kampaco, Marej, Porter, Nadji, Jokic ispostavlja najboljom u ovom trenutku, sa raspolozivim igracima. Iznova se dokazalo da Marej najvise zatrpava kos sa Kampacom na pleju, kada igra dvojku sutera, svoju prirodnu poziciju. Takva igra + naizmenicno karakteristicna two man game sa Jokicem, idealno za njega. Poslednjih 5+ meceva def zasluzio platu koju dobija. Konstantno 25+ poena.

Porter odlican, pored iznad pomenutog propustenog suta za pobedu u pretposlednjem napadu. Vezao vec nekoliko dobrih partija. 18 poena, dobra odbrana, fenomenalan u skoku. Samo neka nastavi.

Jokic dobar, 24p 10sk, 7as, 2ukr, 1blk. U poslednjoj cetvrtini van ritma, bez poena. Vrv minut, dva viska odmora, za ovako tesan mec, pre povratka i igru nakon trece 1/4.

Kampaco krade zivo loptu Bealu (posali kao blokadu), iznidjuje licne u napadu, ma car. On sa loptom u rukama, Denver bolje igra. Ipak znatno losije sutirao sinoc. Steta za poslednji sut i propustenu priliku da nikad brze zacementira status novog, omiljenog igraca Denvera :)

Neka neko povredi Bartona, molim vas. Toliko smeta, toliko je iritantan. 2 poena, izgubljene lopte u kljucnim napadima, zaletanja u trojicu, nerezonsko sutiranje na pocetku napada bez da doda ikome. Tako simptomaticno. Vecito neka herojska 1 na 1(+2) "kosarka" :(

Njegov i dva puta minimum povredjenog Herisa u svakoj sezoni, trejd prelazi iz pozeljnog, preko veoma logicnog, do apsolutno neophodnog! Koliko god Heris bio simpatican, dobar defanzivac, dugo u Denveru (nekada moj omiljeni nugget)... Previse odsutan + sut vec predugo izgubljen, sto nazalost i umanjuje vrednost u potencijalnom (svejedno neophodnom) trejdu.

Ostali... Zeke super. Najveci +/- +6 u porazu. Moris se polako vraca na svoj standardan, sigurica nivo, 12p, 5as.

Steta za nepaznju sa loptom, poslednji sut. Tesan poraz. Fali Grin, pa i Milsap, odbrana Herisa na 1 i 2 (to precesto fali ga i stavlja u trejd razmisljanja, nadam se), Dozijera na 3ci. Previse "fali" i "eh da su znali" za proslogidisnjeg finalistu zapada.

Ravaneli

pre 3 godine

Maloun vodi Denver u propast sa Bartonom. Mozda zna neke tajne pa ovaj ne sme da ga odstrani. Unistava ih sve u 16. Ubija hemiju. Uopste nije slucajno sto su igrali mnogo bolje bez Bartona. Kakva mu je ovo petorka, njemu Barton mora da igra po svaku cenu.

Meloun?

pre 3 godine

Ovo više nije alarm za uzbunu,nego raspad sistema.Sve utakmice koje su prethodne dve godine ladno dobijali ove sezone katastrofa.Bljesnuti na jednoj utakmici pa sledeće tri se ukanaliti,stvar je struke to jest trenera.Kontinuitet koji je krasio Denver,ove sezone se pretvorio u haos.

Ddd

pre 3 godine

Onaj zadnji napad u kontri 3 na 1 pokazuje samo kolika su grupa diletanata. Mislim da ce ulazak u play off samo gurnuti pod tepih los prelazni rok i lose odluke, mozda immje bolje da preskoce ove god.

znanje-imanje

pre 3 godine

Ko je zent-dunster najstariji igrači mu igraju previše a obavezno završavaju utakmicu. Šta god da je situacija na terenu. Ali postava Jokić MPJ pa još mališani Mari Moris Kampaco će teško da zaustavi ikoga. Naprotiv moraš da rotiraš tri beka, možda da igraju sva tri zadnja 2 minuta - ne 6½. Ako si već bez igrača - pa probaš nešto izvan šeme. Inače "zamalo" gubiš! Na kratko i blef Hartenštajna sa Nikolom. Bol ti ni sada ne igra 2 x 3-4 minuta? Pa gledaj kolege: jedno od najbitnijih umeća im je sakrivanje faličnih igrača a da ipak odigraju.
Ali svakako je ovo situacija gde Nanji mora da igra ne 15 nego bar 25 minuta. Bolje i 35. Jel vidiš kako ovi sa Avdijom? Ovako si samo doradio povredu sad još nekorisnijeg Bartona. Statistika često nije realna ali ovde je u centar: Nanji je jedini igrač Denvera sa pozitivnim +/-. Pa naravno SOME! Da imaš viziju i od pre bi znao već najjaču postavu i da su svi zdravi: Mari Hampton Nanji MPJ Nikola. Samo treba da potrošiš sezonu da se to razradi.
Nikada nisam video da odricanje tima od nekog prosečnog Krejga (pa još smehotresno zarad nekog Hauarda) ima ovako katastrofalne posledice. Dosada košta bar 5 tesnih pobeda plus dodatnih što povreda što pretezanja glavnih igrača. Sve jer je strukturalno neophodan. Ali kad je već tako kako bre ne uočavaš da Nanji mora da igra? Pogotovu jer ništa ono "ruki" već je realno koristan.
Nikolu si već premorio. Da ti je svake sezone od 17 igrača pola bolnica je težak amaterizam. A ni sa zdravima numeš.

bskfan

pre 3 godine

Na pocetku utakmice cetiri igraca (Marej, Barton, Moris i Kampaco) su imali sut 1/18. Marej se kasnije vratio u igru ali ostali ne. Barton je potpuni haos, sut 14%, tri izgubljene lopte i jos krade Jokicu skokove. Cak 18 izgubljenih lopti. Kako su dosli do toga da imaju sut za pobedu ne znam, uglavnom imali su 6 sekundi, napad tri na jedan i zabrljali. Malone ne zna gde udara.

Miroslav

pre 3 godine

Posle sjajne utakmice gde su imali samo jednu izgudljenu loptu,sinoc 18 izgubljenih lopti.To je odlucilo pobednika.Kada Hartestajn igra,imaju igraca manje u napadu.Hitno im treba rezervni centar.Valjda ce neko dobiti otkaz,ili odkupiti svoj ugovor,pa da ga dovedu do kraja sezone.Nerazumem ni poslednji napad Denvera.Gube dva razlike,imaju kontru dva na jedan,na 5 sekundi do kraja,i sutiraju za tri.Na zapadu osim Jute i Klipersa,niko drugi nije siguran za plej of.

Milan

pre 3 godine

Nikolu tradicionalno muče ova braća Lopez, prljavi igrači, jaki kao bikovi, forsiraju kontakt i ugnjave čoveka. Još je izgledalo da je Nikola u poslednjoj četvrtini ostao bez goriva.

društvance iz predgrađa

pre 3 godine

Dva dana nakon utakmice gde su imali samo jednu izgubljenu loptu, sinoć čak 18. Mnogo labilna ekipa... Konstanta im je nula posto.

Pera

pre 3 godine

Nema ove godine "ivice playoff-a".. igraju se dodatne utakmice za 4 ekipe od 7og do 10og mesta pa dve idu dalje u playoff..

Ali ova utakmica.. strasno. Razumem da neko moze da ima loše sutersko vece ali kada je igrac kao Barton toliko los po ekipu sa svojim potezima da to svi vide, onda nije loša jedna ili dve utakmice vec cela koncepcija.. mozda sam ja lud ali ja se nerviram i kada postiže poene.. ????
Šteta za poslednji napad koji je ili Marej trebao da sutne za pobedu ili MPJ da izjednači sam na ulazu.. nije Kampaco nista kriv sto mu je Marej uvalio vruc krompir.. mada, kada ovako igraju protiv jedne od lošijih ekipa, i to kod kuće, ne zbog publike koje nema vec nadmorske visine gde imaju prednost, onda nisu ni zaslužili da dobiju..

JPR24

pre 3 godine

Zadnji napadi idu preko Kampaca... Koji vola nije mogao da ubode, inače i nije neki suter, 1/7 za tri na utakmici... Potpuno besmisleno !!

Tasa

pre 3 godine

Somborac nikada nece osvojiti prsten!!!
(SUNĐER BOB, 26. februar 2021 08:02)

Da Sundjer Bobe, znamo da si imao nesrecno detinjstvo. Nezgodno je to kada si bucko i luzer na basketu pa te svi maltretiraju. Ne mozes da podneses da je drugi bucko uuspeo.

društvance iz predgrađa

pre 3 godine

Ne mogu da shvatim da na minut i nešto do kraja utakmice, ni jedna lopta za šut ne ide na Jokića, već na Kampaca... Koji je to smisao,stvarno ne kapiram. Melounu svaka čast što je Jokiću dao šansu, ali kao trener je debela nula.

Миле, молер из Батајнице.

pre 3 godine

1/7 за два и 0/5 за три, 4 скока и једна асистенција, три изгубљене и једна украдена лопта. Шта је тај човек радио на терену 22 минуте? Написао је већ неко, Стоунхенџ, Пирамиде, Бартон у првој петорци Денвера...која Енигма? Сигуран сам да је већ ноћна мора неким саиграчима а и да вечина навијача Денвера не гледа утакмице због њега. Колико год да волим гледати Јокића, толико ме Бартон смори.

IQ u minusu

pre 3 godine

Šta reći, a ne zaplakati? Poslednji napad "Grumenja", kontra 4 na 1, Porter umesto da uđe u reket za lagano zakucavanje, ćoškari na liniji za 3 poena, a Marej sam kao duh baca vruć krompir Kampacu da on rešava poslednji napad na utakmici:
https://youtu.be/D4NHQ5xeqE4

Pera

pre 3 godine

Nema ove godine "ivice playoff-a".. igraju se dodatne utakmice za 4 ekipe od 7og do 10og mesta pa dve idu dalje u playoff..

Ali ova utakmica.. strasno. Razumem da neko moze da ima loše sutersko vece ali kada je igrac kao Barton toliko los po ekipu sa svojim potezima da to svi vide, onda nije loša jedna ili dve utakmice vec cela koncepcija.. mozda sam ja lud ali ja se nerviram i kada postiže poene.. ????
Šteta za poslednji napad koji je ili Marej trebao da sutne za pobedu ili MPJ da izjednači sam na ulazu.. nije Kampaco nista kriv sto mu je Marej uvalio vruc krompir.. mada, kada ovako igraju protiv jedne od lošijih ekipa, i to kod kuće, ne zbog publike koje nema vec nadmorske visine gde imaju prednost, onda nisu ni zaslužili da dobiju..

Ravaneli

pre 3 godine

Maloun vodi Denver u propast sa Bartonom. Mozda zna neke tajne pa ovaj ne sme da ga odstrani. Unistava ih sve u 16. Ubija hemiju. Uopste nije slucajno sto su igrali mnogo bolje bez Bartona. Kakva mu je ovo petorka, njemu Barton mora da igra po svaku cenu.

društvance iz predgrađa

pre 3 godine

Ne mogu da shvatim da na minut i nešto do kraja utakmice, ni jedna lopta za šut ne ide na Jokića, već na Kampaca... Koji je to smisao,stvarno ne kapiram. Melounu svaka čast što je Jokiću dao šansu, ali kao trener je debela nula.

bskfan

pre 3 godine

Na pocetku utakmice cetiri igraca (Marej, Barton, Moris i Kampaco) su imali sut 1/18. Marej se kasnije vratio u igru ali ostali ne. Barton je potpuni haos, sut 14%, tri izgubljene lopte i jos krade Jokicu skokove. Cak 18 izgubljenih lopti. Kako su dosli do toga da imaju sut za pobedu ne znam, uglavnom imali su 6 sekundi, napad tri na jedan i zabrljali. Malone ne zna gde udara.

Tasa

pre 3 godine

Somborac nikada nece osvojiti prsten!!!
(SUNĐER BOB, 26. februar 2021 08:02)

Da Sundjer Bobe, znamo da si imao nesrecno detinjstvo. Nezgodno je to kada si bucko i luzer na basketu pa te svi maltretiraju. Ne mozes da podneses da je drugi bucko uuspeo.

Meloun?

pre 3 godine

Ovo više nije alarm za uzbunu,nego raspad sistema.Sve utakmice koje su prethodne dve godine ladno dobijali ove sezone katastrofa.Bljesnuti na jednoj utakmici pa sledeće tri se ukanaliti,stvar je struke to jest trenera.Kontinuitet koji je krasio Denver,ove sezone se pretvorio u haos.

znanje-imanje

pre 3 godine

Ko je zent-dunster najstariji igrači mu igraju previše a obavezno završavaju utakmicu. Šta god da je situacija na terenu. Ali postava Jokić MPJ pa još mališani Mari Moris Kampaco će teško da zaustavi ikoga. Naprotiv moraš da rotiraš tri beka, možda da igraju sva tri zadnja 2 minuta - ne 6½. Ako si već bez igrača - pa probaš nešto izvan šeme. Inače "zamalo" gubiš! Na kratko i blef Hartenštajna sa Nikolom. Bol ti ni sada ne igra 2 x 3-4 minuta? Pa gledaj kolege: jedno od najbitnijih umeća im je sakrivanje faličnih igrača a da ipak odigraju.
Ali svakako je ovo situacija gde Nanji mora da igra ne 15 nego bar 25 minuta. Bolje i 35. Jel vidiš kako ovi sa Avdijom? Ovako si samo doradio povredu sad još nekorisnijeg Bartona. Statistika često nije realna ali ovde je u centar: Nanji je jedini igrač Denvera sa pozitivnim +/-. Pa naravno SOME! Da imaš viziju i od pre bi znao već najjaču postavu i da su svi zdravi: Mari Hampton Nanji MPJ Nikola. Samo treba da potrošiš sezonu da se to razradi.
Nikada nisam video da odricanje tima od nekog prosečnog Krejga (pa još smehotresno zarad nekog Hauarda) ima ovako katastrofalne posledice. Dosada košta bar 5 tesnih pobeda plus dodatnih što povreda što pretezanja glavnih igrača. Sve jer je strukturalno neophodan. Ali kad je već tako kako bre ne uočavaš da Nanji mora da igra? Pogotovu jer ništa ono "ruki" već je realno koristan.
Nikolu si već premorio. Da ti je svake sezone od 17 igrača pola bolnica je težak amaterizam. A ni sa zdravima numeš.

petarczv

pre 3 godine

Promenjen je sistem playoff-a.
Prvih 6 ide direktno, a od 7. do 10. mesta se odrzava mini turnir za 2 mesta.
(Spetakl, 26. februar 2021 08:26)

Šta si ti prijatelju sanjao...
(društvance iz predgrađa, 26. februar 2021 08:35

Nije on sanjao ništa nego kao i obično ti veze nemaš. Ubiše te kompleksi

Pera Ždera

pre 3 godine

Od rekordna NBA sa jednom izgubljenom u mecu do 18 izgubljenih u ovom. Tu je izgubijen mec + 43% timski sut iz igre.

Kampaco imao sut za pobedu. Napad pre toga Porter u (za njega) idealnoj poziciji za 3p, prosledjuje loptu cuvanom Mareju. Iako ranije izgubljen mec, dve prilike za pobedu propustene.

Par pozitiva... Opet se petorka Kampaco, Marej, Porter, Nadji, Jokic ispostavlja najboljom u ovom trenutku, sa raspolozivim igracima. Iznova se dokazalo da Marej najvise zatrpava kos sa Kampacom na pleju, kada igra dvojku sutera, svoju prirodnu poziciju. Takva igra + naizmenicno karakteristicna two man game sa Jokicem, idealno za njega. Poslednjih 5+ meceva def zasluzio platu koju dobija. Konstantno 25+ poena.

Porter odlican, pored iznad pomenutog propustenog suta za pobedu u pretposlednjem napadu. Vezao vec nekoliko dobrih partija. 18 poena, dobra odbrana, fenomenalan u skoku. Samo neka nastavi.

Jokic dobar, 24p 10sk, 7as, 2ukr, 1blk. U poslednjoj cetvrtini van ritma, bez poena. Vrv minut, dva viska odmora, za ovako tesan mec, pre povratka i igru nakon trece 1/4.

Kampaco krade zivo loptu Bealu (posali kao blokadu), iznidjuje licne u napadu, ma car. On sa loptom u rukama, Denver bolje igra. Ipak znatno losije sutirao sinoc. Steta za poslednji sut i propustenu priliku da nikad brze zacementira status novog, omiljenog igraca Denvera :)

Neka neko povredi Bartona, molim vas. Toliko smeta, toliko je iritantan. 2 poena, izgubljene lopte u kljucnim napadima, zaletanja u trojicu, nerezonsko sutiranje na pocetku napada bez da doda ikome. Tako simptomaticno. Vecito neka herojska 1 na 1(+2) "kosarka" :(

Njegov i dva puta minimum povredjenog Herisa u svakoj sezoni, trejd prelazi iz pozeljnog, preko veoma logicnog, do apsolutno neophodnog! Koliko god Heris bio simpatican, dobar defanzivac, dugo u Denveru (nekada moj omiljeni nugget)... Previse odsutan + sut vec predugo izgubljen, sto nazalost i umanjuje vrednost u potencijalnom (svejedno neophodnom) trejdu.

Ostali... Zeke super. Najveci +/- +6 u porazu. Moris se polako vraca na svoj standardan, sigurica nivo, 12p, 5as.

Steta za nepaznju sa loptom, poslednji sut. Tesan poraz. Fali Grin, pa i Milsap, odbrana Herisa na 1 i 2 (to precesto fali ga i stavlja u trejd razmisljanja, nadam se), Dozijera na 3ci. Previse "fali" i "eh da su znali" za proslogidisnjeg finalistu zapada.

Dragan Borca

pre 3 godine

Pocinjem da gubim i ovo malo nesto optimizma oko Denvera, stalno ih branim ali sada vec tesko sta braniti. 5 igraca im ne igra i tesko je svakoj ekipi bez 5 clanova rotacije ali Maloun jos gore pravi sa ovima sto ima

Uzasne petorke sastavlja, kako on ne shvata da ne moze igrati zajedno sa Monte/ Barton/ Marej/ Jokic
To je fakticki 4 plejmejkera posto Barton somina igra kao plejmejker
Ne bi ni doslo do ove drame na kraju da je Maloun poceo sa Zeke na 4 ali njemu Barton mora da igra po svaku cenu
15 miliona placen a 2 poena i 3 izgubljene, nerealno

Jedino nesto dobro u ovoj prici sto ih sada niko nece shvatati ozbiljno i kada im se oporave neki igraci uz jedan trejd do isteka roka mogli bi opet iznenaditi
Samo za tako nesto potrebno je da Maloun odstrani Bartona na klupu
U zivotu nisam video da jedan igrac tako lose utice na hemiju u ekipi

Prosto je neverovatno da mu i dalje Maloun daje minutazu

Ovaj mali Hempton trci ko lud igra makar odbranu i nije ni minuta dobio

Cancar jeste " nas" ali decko nije NBA igrac i neverovatno da mu je Maloun dao toliko minuta iako je Zeke vec sada puno bolji

Maloun je ubedljivo najveci krivac za ovakav plasman

Posle serije protiv Portlanda kada je Hud sa klupe unistio Bartona i izbacio Denver prosto je neverovatno da je proslo vec 3 godine a da i dalje Maloun ne razume koliko mu je Barton stetan za tim i hemiju

Imaju i drugi mane, nije naravno samo Barton krivac ali on najvise narusava hemiju

Milan

pre 3 godine

Nikolu tradicionalno muče ova braća Lopez, prljavi igrači, jaki kao bikovi, forsiraju kontakt i ugnjave čoveka. Još je izgledalo da je Nikola u poslednjoj četvrtini ostao bez goriva.

NNN

pre 3 godine

Vidim da se komentariše kako je Marej "uvalio vruć krompir" Kampacu,
Marej nije ni najmanje kriv što se balvani (pre svih svakako MPJ) izvlače na trojku umesto da uđu na lagano polaganje / zakucavanje.
Jedina krivica Mareja je što izgleda još nije ukapirao sa kakvim balvanima igra, pa bolje da je šutnuo za 3 (imao je 6/11) nego što je dodao ovim nesrećnicima iako su bili potpuno otvoreni: Kampaco (1/7), Barton (0/5) i MPJ koji je MORAO (!!!) da ide na koš, a ne da se izvlači u ćošak!
Alo ljudi, 4 na 1 kontra i gubiš dva poena, ovo je moralo da bude koš, ovo klinci u osnovnoj školi rutinski rešavaju (što samo govori koliki košarkaški IQ ima MPJ).

Ddd

pre 3 godine

Onaj zadnji napad u kontri 3 na 1 pokazuje samo kolika su grupa diletanata. Mislim da ce ulazak u play off samo gurnuti pod tepih los prelazni rok i lose odluke, mozda immje bolje da preskoce ove god.

dule

pre 3 godine

Somborac nikada nece osvojiti prsten!!!
(SUNĐER BOB, 26. februar 2021 08:02)

Ima i mnogo boljih igraca od njega koji nikad nisu osvojili prste, vrlo verovatno da nece ni on. Nije to sramota, niti samo zavisi od tog igraca.

JPR24

pre 3 godine

Zadnji napadi idu preko Kampaca... Koji vola nije mogao da ubode, inače i nije neki suter, 1/7 za tri na utakmici... Potpuno besmisleno !!

društvance iz predgrađa

pre 3 godine

Dva dana nakon utakmice gde su imali samo jednu izgubljenu loptu, sinoć čak 18. Mnogo labilna ekipa... Konstanta im je nula posto.

Back in Black

pre 3 godine

Promenjen je sistem playoff-a.
Prvih 6 ide direktno, a od 7. do 10. mesta se odrzava mini turnir za 2 mesta.
(Spetakl, 26. februar 2021 08:26)

Šta si ti prijatelju sanjao...
(društvance iz predgrađa, 26. februar 2021 08:35)
Nije on ništa sanjao vec kao sto sam po ko zna koju put pisao vi pratite NBA na portalima.Culi ste za Jokica i Doncica i postali ste veliki znalci.

Bar code

pre 3 godine

Ne moze Marej sam, slaba podrska Jokica s asistencijama.
(realno, 26. februar 2021 08:26) 

Ajde, trolovi, mozete vi to bolje...nije valjda ponestalo inspiracije?

Brankoni

pre 3 godine

Ovu utakmicu su izgubili cigliši sa lošim šutem Barton(0/7), Moris(2/8) i Kampaco(1/8).


Sta se ljudi nervirate. Denver će nastaviti da gubi i onda će Meloun da dobije šut kartu a umesto njega biće doveden neki trener da posloži neke stvari u ekipi, ko kosi a ko vodu nosi u Denveru.


Meloun je bio dobar za razvoj igrača ali ga je ekipa sada prerasla, potrebne su neke promene a on ništa ne menja.

Neki pišu da je on(Meloun) stvorio Nikolu, istine radi dozvolio je da se igra "Jokić ball" ali time je ekipa regresirala jer nije razvila dovoljno dobru igru bez Nikole kada on na terenu. Moje mišljenje je da time što je dozvolio "Jokić ball" zadržao svoj posao nekoliko godina "do sada".


Alternativna istorija "Back to the Future":
Evo i alternativne istorije "šta bi bilo da je bilo", recimo da su Jokića 2017 u fedbruaru poslali u Portland a Nurkića zadržali. Denver bi i dalje bio rupa bez dna, a Portland bi bio konkurent za titulu ako ne bi i osvojio prsten do sada. Nikoli bi saigrači bili Damian Lillard, CJ McCollum a zatim i Robert Covington, Carmelo Anthony, Rodney Hood, Zach Collins a ne ova grupa gradjana iz Denvera.

Nikola ne bi imao toliko lopte u svom posedu i igrao bi malo tradicionalniju ulogu. Umesto 27 poena, 11 skokova i 8.5 asistencija imao bi 20/10/5(manje asistencija). Sa Lila Lillardom i McCollumom bi činio veliku trojku sa kvalitetnim saigračima role Covington, Carmelo, Hood i Collins jedan sasvim kvalitetan tim.

Alija Sirotanović

pre 3 godine

Na zagrevanju, pred početak utakmice, Jokić je došao do Bejla, i urazgovoru sa njim pokazao na Bartona, Portera i Milsapa i gestikulacijom pokazao nešto kao zamenu. Beil je samo podigao palac, i posle toga su se izgrlili bratski. Nisam shvatio o čemu se radi...

Miroslav

pre 3 godine

Posle sjajne utakmice gde su imali samo jednu izgudljenu loptu,sinoc 18 izgubljenih lopti.To je odlucilo pobednika.Kada Hartestajn igra,imaju igraca manje u napadu.Hitno im treba rezervni centar.Valjda ce neko dobiti otkaz,ili odkupiti svoj ugovor,pa da ga dovedu do kraja sezone.Nerazumem ni poslednji napad Denvera.Gube dva razlike,imaju kontru dva na jedan,na 5 sekundi do kraja,i sutiraju za tri.Na zapadu osim Jute i Klipersa,niko drugi nije siguran za plej of.

Globtroter

pre 3 godine

Šta reći, a ne zaplakati? Poslednji napad "Grumenja", kontra 4 na 1, Porter umesto da uđe u reket za lagano zakucavanje, ćoškari na liniji za 3 poena, a Marej sam kao duh baca vruć krompir Kampacu da on rešava poslednji napad na utakmici:
[link]
(IQ u minusu, 26. februar 2021 08:08)

Ahahaha. Skoro je Amer, mislim iz Trenta šutirao na nekoliko sekundi do kraja kada je njegov tim vodio i sve što je trebalo da uradi je da pusti da vreme istekne. Timska košarka je uništena u NBA-ju, a košarkaški IQ je sveden na mizeriju. Jedan Janis je igračina, a Lebron važi za košarkaškog znalca kome trener ne treba već uglavnom ima statiste za trenere.

Ovakvi potezi su bukvalno dno košarke.

Konstatacija

pre 3 godine

Denver je jedna limitirana ekipa. Oslanja se na jednog igraca a to je Jokic. Ucinak ostalih zanemarljiv. U ostalom to je americka kosarka. Kada nekog krene taj trpa i po 60 poena. Odbrana problematicna. Napad traje desetak sekundi. Run and gun. I ono sto nekada nije bilo a to je ko ce divlljackije da zakuca loptu u kos. Nekada je bilo igre. Secam se Larija Birda centara Oskara Robertosna, Dzaabara o Magicu Johnosnu i Dzordanu necu da pricam. danas vladaju snaga i bicepsi. I u takvoj ligi nije cudno sto dominiraju Nikola i Doncic jer nisu navikli na sablone. Oni se igraju kosarke

društvance iz predgrađa

pre 3 godine

Promenjen je sistem playoff-a.
Prvih 6 ide direktno, a od 7. do 10. mesta se odrzava mini turnir za 2 mesta.
(Spetakl, 26. februar 2021 08:26)

Šta si ti prijatelju sanjao...

JPR24

pre 3 godine

Zadnji napadi idu preko Kampaca... Koji vola nije mogao da ubode, inače i nije neki suter, 1/7 za tri na utakmici... Potpuno besmisleno !!
(JPR24, 26. februar 2021 08:54)

I zaboravih Genija MPJ-a, umesto na polaganje bez problema, on glumi ludu i beži na liniju za 3 !! Na kraju najmanje je ispa kriv Marej.. Ali globalno ovo nema mozga ni pet grama !!

neca

pre 3 godine

Poslednji napad je bio ovakav, Jokić je odbio loptu posle promašaja protivnika< stvorila se konta< Marej je došao do linije za 3 poena a onda je rešio da doda- Imao je 3 igrača na liniji za 3 poena i dodao je najslobodnijem koji je šutirao. Jedan igrač je bio u odbrani. 4 na 1.
Niko u kontri nije pošao na ulaz? Od 4 igrača? Peti nije bio dostupan. To nije tim kada 80% igrača ne ide na ulaz u kontranapadu. Ranih 70tih sam nekoliko godina sam vrlo mlad počeo da treniran košarku. Prva lekcija za postizanje poena je bio ulaz, tj dvokorak i polaganje. Nesecima je trajalo, bio sm 5.razred. Ražumem da je košarka evoluirala ali da NBA igrači neznaju da je ulaz sa zakucavanjem 100% pogodak i da nema drugo opcija u kontri to nije košarka< to nisu košarkaši, NEŠTO JESU ali košarkaši nisu. 80% petorke.
Sportski pozdrav.

dule

pre 3 godine

Gledao sam sad onaj poslednji napad, to je stvarno sramota. MPJ trci u ugao na trojku umesto da ide pod kos za laka 2 poena.

Moguce da je ona logika - ako pogodim za 3 onda sam heroj i bicu na highlights, a ako ne pogodim nikom nista, izgubio je tim.

umraz

pre 3 godine

Oterali Torija i Plamlija, jedine koji su nesto vredeli u odbrani, pa Grenta koji igra sezonu zivota u Pistonsima, a nisu doveli nikog znacajnog. Stvarno, ko im vodi politiku organizacije u timu, treba mu da ti nagradu za vanserijsko umece brzog i efikasnog razaranja tima.

roten

pre 3 godine

"@Spetakl"-čovek napiše istinu, da je promenjen sistem plej ofa u NBA i dobije gomilu minusa. Sve sami "stručnjaci" i "poznavaoci" lige na ovom sajtu.

Ostin A

pre 3 godine

Timska košarka je uništena u NBA-ju, a košarkaški IQ je sveden na mizeriju. Jedan Janis je igračina, a Lebron važi za košarkaškog znalca kome trener ne treba već uglavnom ima statiste za trenere.

Ovakvi potezi su bukvalno dno košarke.
(Globtroter, 26. februar 2021 10:31)

Hmmm... Još jedan koji NBA utakmicu nije pogledao u životu. Zašto si onda ovde? Da vidiš Jokićevu statistiku? Daj prati ABA i Evroligu. I budi bez brige, košarka je jača nego ikad, i neigra je više 5 zemalja kao pre 30,40 godina, a za igranje u NBA, od kada se NBA otvorila i strancima, košarkaški IQ je veći nego ikad.

Inače LeBron je u NBA već 16 sezona, 14 puta je njegov tim bio kandidat za prsten. Naravno da organizuje ponekad i on igrače. Pa ako jedan Novica Veličković to radi u Partizanu, zašto LeBron ne može to u Lejkersima?

bskfan

pre 3 godine

Ako cemo posteno, nije ni Maloneu lako. Barem sada. Primera radi, 4 najbolja defanzivna igraca su mu povrednjena i to na pozicijama SG-a i PF-a. Sinoc Barton potpuno neupotrebljiv, Malone jednostavno nema izbor nego da ga posalje na klupu ali onda ima problem: kako da mu utakmicu zavrasava ruki Nadji sa 19 godina, a da Barton sedi na klupi? I onda Malone nadje solomonsko resenje pa mu ne igra ni Nadji (koji je trebao da zavrsi utakmicu), ni Barton, vec igra sa tri niska igraca Marej-Moris-Kampaco, i to kada ni Morisu ni Kampacu ofanzivno nista nije polazilo za rukom.

Najlosije od svega je to sto je Barton ovakaav kakav je, a sa ugovorom od 13 miliona godisnje, prakticno netrejdljiv. Mogu da ga se rese samo tako sto ce iz njega dati pik prve runde ili nekog mladog igraca.

Sto se tice zadnjeg napada kljuc je bio u tome sto Marej nije znao koliko je vremena ostalo. Da je znao da ima 6 sekundi sve bi bilo bolje, ali nije vec je nerezonski loptu poslao Kampacu iako mu je slobodan bio i MPJ. Od nekoliko opcija: 1) Da Marej nastavi prema kosu, 2) da Marej sutne trojku, 3) da MPJ sutne trojku, 4) da MPJ ode ispod kosa i pogodi za produzetak, ispalo je onako kako je ispalo. Nema veze, sad su na nuli (53%), ima da se igra jos 40 utakmica.

bskfan

pre 3 godine

Prosla je nezapazeno vest od pre neki dan da je Minesota dovela novog trenera, Krisa Fincha, tvorca cuvenog najboljeg napada Denvera od pre nekoliko godina. Tzv. free flow offence. Sta bi Jokic dao da mu je trener Kris Finch. U svakom slucaju bice intresanto posmatrati sta on moze da napravi od one cudne igracke druzine u Minesoti.

Globtroter

pre 3 godine

(Ostin A, 26. februar 2021 11:09)

A ti si baba Vanga pa znaš šta ja gledam? Pratim NBA skoro svako veče, gledam i ABA i Evroligu i Evrokup. Jednostavno volim košarku, a pratio sam i zlatnu eru NBA-ja tokom devedesetih.

I eto mislim da imam pravo da razmišljam o košarci, a imam pravo i da mi se ne sviđa fušeraj od odbrane i ostali fake potezi koji su postali svakodnevnica u NBA. Ne sviđa mi se kada LeBron daje sebi za pravo da postavlja trenere ili kada Harden umišlja da je nekakav bog košarke što nije bez obzira na protekciju koja je katastrofalna. Sve se svelo na marketing, a košarka više nije bitna. Pravila se menjaju kako bi se postizalo više poena tako da ćemo uskoro imati situaciju da će postati beskontaktni sport i da će se na umetničko zakucavanje dobiti bonus od 5 poena.

Jonas Kazlauskas

pre 3 godine

Све је већ речено, мени је најболније да им противник на свакој утакмици направи бар десет офанзивних скокова, па невероватна лакоћа испадања у одбрани, неколико пута баш када су могли да преокрену и пре 4.четвртине срљају у контри(чувени Бартон)и испуштају лопту. Са оваквом "игром" неће моћи у плеј оф.

Milutin

pre 3 godine

Poslednji napad, Vašinton vodi sa 2 razlike, kontra Denvera 4-na-1, Marej ima loptu, staje na trojku, jedan jedini igrač odbrane Vašingona izlazi na njega, Marej gleda desno od sebe i ne veruje šta vidi: Kampazo, Moris i Porter se svi poredjali na trojku (kombinovano šut 5 od 17 za 3) i čekaju da im Marej doda loptu. Koš potpuno prazan, nikog živog nema.

Marej dodaje, šta će drugo, ja se odmah hvatam za glavu kao i milioni drugih gledalaca, kao i pomenuti Marej. Kampazo šutira trojku, lopta jedva zakači obruč, i to je to.

Ovo ni petlići ne bi ovako upropastili.

"Profesionalci".

yo-dorro

pre 3 godine

Denver nije bio pretendent za velike domene. Samo su bili na krilima Jokica, uz povremene bljeskove nekog od saigraca. Ovo je skup talentovanih, prosecnih igraca+Jokic. Marej je super lik, ali je nekonstantan, Milsap se vozi na pricu o Ol-star igracu, Porter talentovani klinac, Barton prosecan NBA igrac, Kampaco popunjava roster... Dakle, nemaju 3 dobra konstantna igraca koja mogu da isporuce 80 poena.

Pera

pre 3 godine

Nije slucajno Jokic usporio u poslednjoj cetvrtini, i u ovoj i u prosloj utakmici Lopez ga je odlicno cuvao. Trudio se da brani suteve sa (polu)distance, a kad Nikola proba da ga obidje uspevao je da ostane dovoljno blizu i svojom duzinom utice na suteve. To se narocito videlo u prosloj utakmici, u ovoj je Jokic vise sutirao, manje ulazio kad ga on cuva. Naravno, nije mogao da ga zaustavi, ali ga je usporio vise nego bilo koji drugi cuvar u poslednje vreme.

man

pre 3 godine

1/7 за два и 0/5 за три, 4 скока и једна асистенција, три изгубљене и једна украдена лопта. Шта је тај човек радио на терену 22 минуте? Написао је већ неко, Стоунхенџ, Пирамиде, Бартон у првој петорци Денвера...која Енигма? Сигуран сам да је већ ноћна мора неким саиграчима а и да вечина навијача Денвера не гледа утакмице због њега. Колико год да волим гледати Јокића, толико ме Бартон смори.
(Миле, молер из Батајнице., 26. februar 2021 08:21)


Dobi covek gomilu pluseva a nije ni gledo utakmicu . Plus namerno izlaga o coveku, ovo je klasicna srpska krivo kletva .

Korak više

pre 3 godine

Za kraj imaju kontru a oni se lijepo poslože u half court napad. Očajno zadnje dodavanje.Materijal za Shaqovu emisiju.
Washington nije loš za gledanje. Obrana i slobodnija igra u tranziciji, solidna nesebičnost i Westbrook koji ili zabriljira ili zabrlja. Kao da s njim upravlja skripta s kojom se netko šali. Jokićevi koraci u svakom posjedu postaju sve primjetniji.

Western Devil

pre 3 godine

Dva poraza od najgore ekipe u ligi. Ne znam šta oni očekuju od ove sezone, ali ovako se ne ide u plejof.
(Štap i šargarepa, 26. februar 2021 08:11)

Koja najgora ekipa?

U poslednjih 6 utakmica imaju 5 pobeda: Denver (2), Lejkersi, Portland, Seltiksi. Poraz od Klipersa

Molim informisati se malo pre nego sto sa Ling Ping fudbalske Superlige predjete na vrhunsko takmicenje kakva je NBA liga. Wizardsi uopste nisu losi koliko im se pripisuje, bilo je mnogo tesnih poraza u sezoni. BTW najgora ekipa je Minesota.

društvance iz predgrađa

pre 3 godine

Izostanak neinteligencije u ekipi i količina gluposti koju poseduje Denver se najbolje vidi u poslednjem napadu. Trče kontru 4 na 1, Marej vuče loptu, dok se ostala trojica (Kampaco, Porter i Moris) poređala na liniji za 3, umesto da idu na sigurnih dva poena ispod koša. Porter je na žalost debelo u manjku sa inteligencijom, džaba mu sav taj napadači potencijal kad je dečko jednostavno glup. Definitivno ga treba trejdovati i to pod hitno, ali čisto sumnjam da su ljudi iz Denvera sposobni napraviti bilo šta korisno za ekipu. Pokazali su to u prošlom prelaznom roku, mada se i naslućivala njihova "sposobnost" još kada su Mareju dali veći ugovor nego Jokiću. Iz gluposti u glupost...

Aleks

pre 3 godine

društvance iz predgrađa

Marej je dobio veći ugovor ne zato što uprava misli da vredi više od Jokića (nisu tolike budale) nego zbog pozicije na draftu. Jokić je draftovan sa niže pozicije i ugovor koji je potpisao je najveći koji su mu mogli dati u tom trenutku, već sledeći, verovatno supermax, će biti daleko veći od Džamalovog.

No name

pre 3 godine

@Ostin A 

Većina najboljih mladjih igrača oko 25g u NBA je izvan Amerike. Da ih ne nabrajam. Možda da prestanu da igraju u Americi, da pune hale u državama iz kojih dobijaju nevidjene pare za TV prava? Pazi ti to pitanje šta ćeš ovde ako kritikuješ? Ha,ha, ha. Ima i nas starijih koji su gledali kvalitetniju igru i veće zvezde. A likovi koji brane Evropsku košarku( jedino da se ložiš na neke klince od 18 g koji će tek da naprave karijeru u NBA, stašno, da se ne lažemo, nekad je bilo zvezda u Evropi, jer NBa nije imala tu prohodnost, i sećam se priča kako su tada štitili svoj nacionalni sport, samo će da puste samo baš najbolje, i kako sad dodje do ovoga???), koja je umrla ili polako izumire , su sami tek posebna priča i daju vam materijal da branite NBA. Kao da nekom kažeš idi prati sprski fudbal, bože. Treba priznati NBA nije imala i sreće Korona je došla u nezgodno vreme, kad su PR marketingom samo hvalili kvalitet i nikakve promene ne uvode godinama. Povećavaju iznose novca kao da štampaju sami iz federalne banke, tu promenu su napravali priznajem. He,he I za svaki sport ti trebaju velike zvezde. Zanimljivo da se susreću da prvo lice NBA ne bude Amerikanac.


P.s. Danas se pogleda po neka NBa utakmica. Pregomazna liga , pa fora sad i 10 ulazi u neki polu play off. Ko redovno gleda???, jer se baš oseća da uta nemaju takmičarski naboj. Poraz manje više ništa ne znači. Okej playoff je druga priča. Kakva je buducnost NBa, sigurni neki lock- out za godinu ili dve.

Đio

pre 3 godine

Pre neki dan komentar na TNT u poređenju efikasnosti Jokića,sa Embidom,Janisom i Karijem - “Čovek konstantno razbija protivnike i najveći problem trenutno mu je najveći problem to što ga tim ne prati.”.

društvance iz predgrađa

pre 3 godine

Promenjen je sistem playoff-a.
Prvih 6 ide direktno, a od 7. do 10. mesta se odrzava mini turnir za 2 mesta.
(Spetakl, 26. februar 2021 08:26)

Šta si ti prijatelju sanjao...

Pera Ždera

pre 3 godine

Od rekordna NBA sa jednom izgubljenom u mecu do 18 izgubljenih u ovom. Tu je izgubijen mec + 43% timski sut iz igre.

Kampaco imao sut za pobedu. Napad pre toga Porter u (za njega) idealnoj poziciji za 3p, prosledjuje loptu cuvanom Mareju. Iako ranije izgubljen mec, dve prilike za pobedu propustene.

Par pozitiva... Opet se petorka Kampaco, Marej, Porter, Nadji, Jokic ispostavlja najboljom u ovom trenutku, sa raspolozivim igracima. Iznova se dokazalo da Marej najvise zatrpava kos sa Kampacom na pleju, kada igra dvojku sutera, svoju prirodnu poziciju. Takva igra + naizmenicno karakteristicna two man game sa Jokicem, idealno za njega. Poslednjih 5+ meceva def zasluzio platu koju dobija. Konstantno 25+ poena.

Porter odlican, pored iznad pomenutog propustenog suta za pobedu u pretposlednjem napadu. Vezao vec nekoliko dobrih partija. 18 poena, dobra odbrana, fenomenalan u skoku. Samo neka nastavi.

Jokic dobar, 24p 10sk, 7as, 2ukr, 1blk. U poslednjoj cetvrtini van ritma, bez poena. Vrv minut, dva viska odmora, za ovako tesan mec, pre povratka i igru nakon trece 1/4.

Kampaco krade zivo loptu Bealu (posali kao blokadu), iznidjuje licne u napadu, ma car. On sa loptom u rukama, Denver bolje igra. Ipak znatno losije sutirao sinoc. Steta za poslednji sut i propustenu priliku da nikad brze zacementira status novog, omiljenog igraca Denvera :)

Neka neko povredi Bartona, molim vas. Toliko smeta, toliko je iritantan. 2 poena, izgubljene lopte u kljucnim napadima, zaletanja u trojicu, nerezonsko sutiranje na pocetku napada bez da doda ikome. Tako simptomaticno. Vecito neka herojska 1 na 1(+2) "kosarka" :(

Njegov i dva puta minimum povredjenog Herisa u svakoj sezoni, trejd prelazi iz pozeljnog, preko veoma logicnog, do apsolutno neophodnog! Koliko god Heris bio simpatican, dobar defanzivac, dugo u Denveru (nekada moj omiljeni nugget)... Previse odsutan + sut vec predugo izgubljen, sto nazalost i umanjuje vrednost u potencijalnom (svejedno neophodnom) trejdu.

Ostali... Zeke super. Najveci +/- +6 u porazu. Moris se polako vraca na svoj standardan, sigurica nivo, 12p, 5as.

Steta za nepaznju sa loptom, poslednji sut. Tesan poraz. Fali Grin, pa i Milsap, odbrana Herisa na 1 i 2 (to precesto fali ga i stavlja u trejd razmisljanja, nadam se), Dozijera na 3ci. Previse "fali" i "eh da su znali" za proslogidisnjeg finalistu zapada.

znanje-imanje

pre 3 godine

Ko je zent-dunster najstariji igrači mu igraju previše a obavezno završavaju utakmicu. Šta god da je situacija na terenu. Ali postava Jokić MPJ pa još mališani Mari Moris Kampaco će teško da zaustavi ikoga. Naprotiv moraš da rotiraš tri beka, možda da igraju sva tri zadnja 2 minuta - ne 6½. Ako si već bez igrača - pa probaš nešto izvan šeme. Inače "zamalo" gubiš! Na kratko i blef Hartenštajna sa Nikolom. Bol ti ni sada ne igra 2 x 3-4 minuta? Pa gledaj kolege: jedno od najbitnijih umeća im je sakrivanje faličnih igrača a da ipak odigraju.
Ali svakako je ovo situacija gde Nanji mora da igra ne 15 nego bar 25 minuta. Bolje i 35. Jel vidiš kako ovi sa Avdijom? Ovako si samo doradio povredu sad još nekorisnijeg Bartona. Statistika često nije realna ali ovde je u centar: Nanji je jedini igrač Denvera sa pozitivnim +/-. Pa naravno SOME! Da imaš viziju i od pre bi znao već najjaču postavu i da su svi zdravi: Mari Hampton Nanji MPJ Nikola. Samo treba da potrošiš sezonu da se to razradi.
Nikada nisam video da odricanje tima od nekog prosečnog Krejga (pa još smehotresno zarad nekog Hauarda) ima ovako katastrofalne posledice. Dosada košta bar 5 tesnih pobeda plus dodatnih što povreda što pretezanja glavnih igrača. Sve jer je strukturalno neophodan. Ali kad je već tako kako bre ne uočavaš da Nanji mora da igra? Pogotovu jer ništa ono "ruki" već je realno koristan.
Nikolu si već premorio. Da ti je svake sezone od 17 igrača pola bolnica je težak amaterizam. A ni sa zdravima numeš.

Tasa

pre 3 godine

Somborac nikada nece osvojiti prsten!!!
(SUNĐER BOB, 26. februar 2021 08:02)

Da Sundjer Bobe, znamo da si imao nesrecno detinjstvo. Nezgodno je to kada si bucko i luzer na basketu pa te svi maltretiraju. Ne mozes da podneses da je drugi bucko uuspeo.

Korak više

pre 3 godine

Za kraj imaju kontru a oni se lijepo poslože u half court napad. Očajno zadnje dodavanje.Materijal za Shaqovu emisiju.
Washington nije loš za gledanje. Obrana i slobodnija igra u tranziciji, solidna nesebičnost i Westbrook koji ili zabriljira ili zabrlja. Kao da s njim upravlja skripta s kojom se netko šali. Jokićevi koraci u svakom posjedu postaju sve primjetniji.

Ostin A

pre 3 godine

Timska košarka je uništena u NBA-ju, a košarkaški IQ je sveden na mizeriju. Jedan Janis je igračina, a Lebron važi za košarkaškog znalca kome trener ne treba već uglavnom ima statiste za trenere.

Ovakvi potezi su bukvalno dno košarke.
(Globtroter, 26. februar 2021 10:31)

Hmmm... Još jedan koji NBA utakmicu nije pogledao u životu. Zašto si onda ovde? Da vidiš Jokićevu statistiku? Daj prati ABA i Evroligu. I budi bez brige, košarka je jača nego ikad, i neigra je više 5 zemalja kao pre 30,40 godina, a za igranje u NBA, od kada se NBA otvorila i strancima, košarkaški IQ je veći nego ikad.

Inače LeBron je u NBA već 16 sezona, 14 puta je njegov tim bio kandidat za prsten. Naravno da organizuje ponekad i on igrače. Pa ako jedan Novica Veličković to radi u Partizanu, zašto LeBron ne može to u Lejkersima?

Milan

pre 3 godine

Nikolu tradicionalno muče ova braća Lopez, prljavi igrači, jaki kao bikovi, forsiraju kontakt i ugnjave čoveka. Još je izgledalo da je Nikola u poslednjoj četvrtini ostao bez goriva.

društvance iz predgrađa

pre 3 godine

Ne mogu da shvatim da na minut i nešto do kraja utakmice, ni jedna lopta za šut ne ide na Jokića, već na Kampaca... Koji je to smisao,stvarno ne kapiram. Melounu svaka čast što je Jokiću dao šansu, ali kao trener je debela nula.

Konstatacija

pre 3 godine

Denver je jedna limitirana ekipa. Oslanja se na jednog igraca a to je Jokic. Ucinak ostalih zanemarljiv. U ostalom to je americka kosarka. Kada nekog krene taj trpa i po 60 poena. Odbrana problematicna. Napad traje desetak sekundi. Run and gun. I ono sto nekada nije bilo a to je ko ce divlljackije da zakuca loptu u kos. Nekada je bilo igre. Secam se Larija Birda centara Oskara Robertosna, Dzaabara o Magicu Johnosnu i Dzordanu necu da pricam. danas vladaju snaga i bicepsi. I u takvoj ligi nije cudno sto dominiraju Nikola i Doncic jer nisu navikli na sablone. Oni se igraju kosarke

Ravaneli

pre 3 godine

Maloun vodi Denver u propast sa Bartonom. Mozda zna neke tajne pa ovaj ne sme da ga odstrani. Unistava ih sve u 16. Ubija hemiju. Uopste nije slucajno sto su igrali mnogo bolje bez Bartona. Kakva mu je ovo petorka, njemu Barton mora da igra po svaku cenu.

Миле, молер из Батајнице.

pre 3 godine

1/7 за два и 0/5 за три, 4 скока и једна асистенција, три изгубљене и једна украдена лопта. Шта је тај човек радио на терену 22 минуте? Написао је већ неко, Стоунхенџ, Пирамиде, Бартон у првој петорци Денвера...која Енигма? Сигуран сам да је већ ноћна мора неким саиграчима а и да вечина навијача Денвера не гледа утакмице због њега. Колико год да волим гледати Јокића, толико ме Бартон смори.

Pera

pre 3 godine

Nema ove godine "ivice playoff-a".. igraju se dodatne utakmice za 4 ekipe od 7og do 10og mesta pa dve idu dalje u playoff..

Ali ova utakmica.. strasno. Razumem da neko moze da ima loše sutersko vece ali kada je igrac kao Barton toliko los po ekipu sa svojim potezima da to svi vide, onda nije loša jedna ili dve utakmice vec cela koncepcija.. mozda sam ja lud ali ja se nerviram i kada postiže poene.. ????
Šteta za poslednji napad koji je ili Marej trebao da sutne za pobedu ili MPJ da izjednači sam na ulazu.. nije Kampaco nista kriv sto mu je Marej uvalio vruc krompir.. mada, kada ovako igraju protiv jedne od lošijih ekipa, i to kod kuće, ne zbog publike koje nema vec nadmorske visine gde imaju prednost, onda nisu ni zaslužili da dobiju..

Alija Sirotanović

pre 3 godine

Na zagrevanju, pred početak utakmice, Jokić je došao do Bejla, i urazgovoru sa njim pokazao na Bartona, Portera i Milsapa i gestikulacijom pokazao nešto kao zamenu. Beil je samo podigao palac, i posle toga su se izgrlili bratski. Nisam shvatio o čemu se radi...

man

pre 3 godine

1/7 за два и 0/5 за три, 4 скока и једна асистенција, три изгубљене и једна украдена лопта. Шта је тај човек радио на терену 22 минуте? Написао је већ неко, Стоунхенџ, Пирамиде, Бартон у првој петорци Денвера...која Енигма? Сигуран сам да је већ ноћна мора неким саиграчима а и да вечина навијача Денвера не гледа утакмице због њега. Колико год да волим гледати Јокића, толико ме Бартон смори.
(Миле, молер из Батајнице., 26. februar 2021 08:21)


Dobi covek gomilu pluseva a nije ni gledo utakmicu . Plus namerno izlaga o coveku, ovo je klasicna srpska krivo kletva .

Dragan Borca

pre 3 godine

Pocinjem da gubim i ovo malo nesto optimizma oko Denvera, stalno ih branim ali sada vec tesko sta braniti. 5 igraca im ne igra i tesko je svakoj ekipi bez 5 clanova rotacije ali Maloun jos gore pravi sa ovima sto ima

Uzasne petorke sastavlja, kako on ne shvata da ne moze igrati zajedno sa Monte/ Barton/ Marej/ Jokic
To je fakticki 4 plejmejkera posto Barton somina igra kao plejmejker
Ne bi ni doslo do ove drame na kraju da je Maloun poceo sa Zeke na 4 ali njemu Barton mora da igra po svaku cenu
15 miliona placen a 2 poena i 3 izgubljene, nerealno

Jedino nesto dobro u ovoj prici sto ih sada niko nece shvatati ozbiljno i kada im se oporave neki igraci uz jedan trejd do isteka roka mogli bi opet iznenaditi
Samo za tako nesto potrebno je da Maloun odstrani Bartona na klupu
U zivotu nisam video da jedan igrac tako lose utice na hemiju u ekipi

Prosto je neverovatno da mu i dalje Maloun daje minutazu

Ovaj mali Hempton trci ko lud igra makar odbranu i nije ni minuta dobio

Cancar jeste " nas" ali decko nije NBA igrac i neverovatno da mu je Maloun dao toliko minuta iako je Zeke vec sada puno bolji

Maloun je ubedljivo najveci krivac za ovakav plasman

Posle serije protiv Portlanda kada je Hud sa klupe unistio Bartona i izbacio Denver prosto je neverovatno da je proslo vec 3 godine a da i dalje Maloun ne razume koliko mu je Barton stetan za tim i hemiju

Imaju i drugi mane, nije naravno samo Barton krivac ali on najvise narusava hemiju

Brankoni

pre 3 godine

Ovu utakmicu su izgubili cigliši sa lošim šutem Barton(0/7), Moris(2/8) i Kampaco(1/8).


Sta se ljudi nervirate. Denver će nastaviti da gubi i onda će Meloun da dobije šut kartu a umesto njega biće doveden neki trener da posloži neke stvari u ekipi, ko kosi a ko vodu nosi u Denveru.


Meloun je bio dobar za razvoj igrača ali ga je ekipa sada prerasla, potrebne su neke promene a on ništa ne menja.

Neki pišu da je on(Meloun) stvorio Nikolu, istine radi dozvolio je da se igra "Jokić ball" ali time je ekipa regresirala jer nije razvila dovoljno dobru igru bez Nikole kada on na terenu. Moje mišljenje je da time što je dozvolio "Jokić ball" zadržao svoj posao nekoliko godina "do sada".


Alternativna istorija "Back to the Future":
Evo i alternativne istorije "šta bi bilo da je bilo", recimo da su Jokića 2017 u fedbruaru poslali u Portland a Nurkića zadržali. Denver bi i dalje bio rupa bez dna, a Portland bi bio konkurent za titulu ako ne bi i osvojio prsten do sada. Nikoli bi saigrači bili Damian Lillard, CJ McCollum a zatim i Robert Covington, Carmelo Anthony, Rodney Hood, Zach Collins a ne ova grupa gradjana iz Denvera.

Nikola ne bi imao toliko lopte u svom posedu i igrao bi malo tradicionalniju ulogu. Umesto 27 poena, 11 skokova i 8.5 asistencija imao bi 20/10/5(manje asistencija). Sa Lila Lillardom i McCollumom bi činio veliku trojku sa kvalitetnim saigračima role Covington, Carmelo, Hood i Collins jedan sasvim kvalitetan tim.

Globtroter

pre 3 godine

Šta reći, a ne zaplakati? Poslednji napad "Grumenja", kontra 4 na 1, Porter umesto da uđe u reket za lagano zakucavanje, ćoškari na liniji za 3 poena, a Marej sam kao duh baca vruć krompir Kampacu da on rešava poslednji napad na utakmici:
[link]
(IQ u minusu, 26. februar 2021 08:08)

Ahahaha. Skoro je Amer, mislim iz Trenta šutirao na nekoliko sekundi do kraja kada je njegov tim vodio i sve što je trebalo da uradi je da pusti da vreme istekne. Timska košarka je uništena u NBA-ju, a košarkaški IQ je sveden na mizeriju. Jedan Janis je igračina, a Lebron važi za košarkaškog znalca kome trener ne treba već uglavnom ima statiste za trenere.

Ovakvi potezi su bukvalno dno košarke.

Bar code

pre 3 godine

Ne moze Marej sam, slaba podrska Jokica s asistencijama.
(realno, 26. februar 2021 08:26) 

Ajde, trolovi, mozete vi to bolje...nije valjda ponestalo inspiracije?

umraz

pre 3 godine

Oterali Torija i Plamlija, jedine koji su nesto vredeli u odbrani, pa Grenta koji igra sezonu zivota u Pistonsima, a nisu doveli nikog znacajnog. Stvarno, ko im vodi politiku organizacije u timu, treba mu da ti nagradu za vanserijsko umece brzog i efikasnog razaranja tima.

Western Devil

pre 3 godine

Dva poraza od najgore ekipe u ligi. Ne znam šta oni očekuju od ove sezone, ali ovako se ne ide u plejof.
(Štap i šargarepa, 26. februar 2021 08:11)

Koja najgora ekipa?

U poslednjih 6 utakmica imaju 5 pobeda: Denver (2), Lejkersi, Portland, Seltiksi. Poraz od Klipersa

Molim informisati se malo pre nego sto sa Ling Ping fudbalske Superlige predjete na vrhunsko takmicenje kakva je NBA liga. Wizardsi uopste nisu losi koliko im se pripisuje, bilo je mnogo tesnih poraza u sezoni. BTW najgora ekipa je Minesota.

Miroslav

pre 3 godine

Posle sjajne utakmice gde su imali samo jednu izgudljenu loptu,sinoc 18 izgubljenih lopti.To je odlucilo pobednika.Kada Hartestajn igra,imaju igraca manje u napadu.Hitno im treba rezervni centar.Valjda ce neko dobiti otkaz,ili odkupiti svoj ugovor,pa da ga dovedu do kraja sezone.Nerazumem ni poslednji napad Denvera.Gube dva razlike,imaju kontru dva na jedan,na 5 sekundi do kraja,i sutiraju za tri.Na zapadu osim Jute i Klipersa,niko drugi nije siguran za plej of.

No name

pre 3 godine

@Ostin A 

Većina najboljih mladjih igrača oko 25g u NBA je izvan Amerike. Da ih ne nabrajam. Možda da prestanu da igraju u Americi, da pune hale u državama iz kojih dobijaju nevidjene pare za TV prava? Pazi ti to pitanje šta ćeš ovde ako kritikuješ? Ha,ha, ha. Ima i nas starijih koji su gledali kvalitetniju igru i veće zvezde. A likovi koji brane Evropsku košarku( jedino da se ložiš na neke klince od 18 g koji će tek da naprave karijeru u NBA, stašno, da se ne lažemo, nekad je bilo zvezda u Evropi, jer NBa nije imala tu prohodnost, i sećam se priča kako su tada štitili svoj nacionalni sport, samo će da puste samo baš najbolje, i kako sad dodje do ovoga???), koja je umrla ili polako izumire , su sami tek posebna priča i daju vam materijal da branite NBA. Kao da nekom kažeš idi prati sprski fudbal, bože. Treba priznati NBA nije imala i sreće Korona je došla u nezgodno vreme, kad su PR marketingom samo hvalili kvalitet i nikakve promene ne uvode godinama. Povećavaju iznose novca kao da štampaju sami iz federalne banke, tu promenu su napravali priznajem. He,he I za svaki sport ti trebaju velike zvezde. Zanimljivo da se susreću da prvo lice NBA ne bude Amerikanac.


P.s. Danas se pogleda po neka NBa utakmica. Pregomazna liga , pa fora sad i 10 ulazi u neki polu play off. Ko redovno gleda???, jer se baš oseća da uta nemaju takmičarski naboj. Poraz manje više ništa ne znači. Okej playoff je druga priča. Kakva je buducnost NBa, sigurni neki lock- out za godinu ili dve.

IQ u minusu

pre 3 godine

Šta reći, a ne zaplakati? Poslednji napad "Grumenja", kontra 4 na 1, Porter umesto da uđe u reket za lagano zakucavanje, ćoškari na liniji za 3 poena, a Marej sam kao duh baca vruć krompir Kampacu da on rešava poslednji napad na utakmici:
https://youtu.be/D4NHQ5xeqE4

petarczv

pre 3 godine

Promenjen je sistem playoff-a.
Prvih 6 ide direktno, a od 7. do 10. mesta se odrzava mini turnir za 2 mesta.
(Spetakl, 26. februar 2021 08:26)

Šta si ti prijatelju sanjao...
(društvance iz predgrađa, 26. februar 2021 08:35

Nije on sanjao ništa nego kao i obično ti veze nemaš. Ubiše te kompleksi

NNN

pre 3 godine

Vidim da se komentariše kako je Marej "uvalio vruć krompir" Kampacu,
Marej nije ni najmanje kriv što se balvani (pre svih svakako MPJ) izvlače na trojku umesto da uđu na lagano polaganje / zakucavanje.
Jedina krivica Mareja je što izgleda još nije ukapirao sa kakvim balvanima igra, pa bolje da je šutnuo za 3 (imao je 6/11) nego što je dodao ovim nesrećnicima iako su bili potpuno otvoreni: Kampaco (1/7), Barton (0/5) i MPJ koji je MORAO (!!!) da ide na koš, a ne da se izvlači u ćošak!
Alo ljudi, 4 na 1 kontra i gubiš dva poena, ovo je moralo da bude koš, ovo klinci u osnovnoj školi rutinski rešavaju (što samo govori koliki košarkaški IQ ima MPJ).

bskfan

pre 3 godine

Na pocetku utakmice cetiri igraca (Marej, Barton, Moris i Kampaco) su imali sut 1/18. Marej se kasnije vratio u igru ali ostali ne. Barton je potpuni haos, sut 14%, tri izgubljene lopte i jos krade Jokicu skokove. Cak 18 izgubljenih lopti. Kako su dosli do toga da imaju sut za pobedu ne znam, uglavnom imali su 6 sekundi, napad tri na jedan i zabrljali. Malone ne zna gde udara.

dule

pre 3 godine

Somborac nikada nece osvojiti prsten!!!
(SUNĐER BOB, 26. februar 2021 08:02)

Ima i mnogo boljih igraca od njega koji nikad nisu osvojili prste, vrlo verovatno da nece ni on. Nije to sramota, niti samo zavisi od tog igraca.

yo-dorro

pre 3 godine

Denver nije bio pretendent za velike domene. Samo su bili na krilima Jokica, uz povremene bljeskove nekog od saigraca. Ovo je skup talentovanih, prosecnih igraca+Jokic. Marej je super lik, ali je nekonstantan, Milsap se vozi na pricu o Ol-star igracu, Porter talentovani klinac, Barton prosecan NBA igrac, Kampaco popunjava roster... Dakle, nemaju 3 dobra konstantna igraca koja mogu da isporuce 80 poena.

Globtroter

pre 3 godine

(Ostin A, 26. februar 2021 11:09)

A ti si baba Vanga pa znaš šta ja gledam? Pratim NBA skoro svako veče, gledam i ABA i Evroligu i Evrokup. Jednostavno volim košarku, a pratio sam i zlatnu eru NBA-ja tokom devedesetih.

I eto mislim da imam pravo da razmišljam o košarci, a imam pravo i da mi se ne sviđa fušeraj od odbrane i ostali fake potezi koji su postali svakodnevnica u NBA. Ne sviđa mi se kada LeBron daje sebi za pravo da postavlja trenere ili kada Harden umišlja da je nekakav bog košarke što nije bez obzira na protekciju koja je katastrofalna. Sve se svelo na marketing, a košarka više nije bitna. Pravila se menjaju kako bi se postizalo više poena tako da ćemo uskoro imati situaciju da će postati beskontaktni sport i da će se na umetničko zakucavanje dobiti bonus od 5 poena.

Meloun?

pre 3 godine

Ovo više nije alarm za uzbunu,nego raspad sistema.Sve utakmice koje su prethodne dve godine ladno dobijali ove sezone katastrofa.Bljesnuti na jednoj utakmici pa sledeće tri se ukanaliti,stvar je struke to jest trenera.Kontinuitet koji je krasio Denver,ove sezone se pretvorio u haos.

Back in Black

pre 3 godine

Promenjen je sistem playoff-a.
Prvih 6 ide direktno, a od 7. do 10. mesta se odrzava mini turnir za 2 mesta.
(Spetakl, 26. februar 2021 08:26)

Šta si ti prijatelju sanjao...
(društvance iz predgrađa, 26. februar 2021 08:35)
Nije on ništa sanjao vec kao sto sam po ko zna koju put pisao vi pratite NBA na portalima.Culi ste za Jokica i Doncica i postali ste veliki znalci.

bskfan

pre 3 godine

Ako cemo posteno, nije ni Maloneu lako. Barem sada. Primera radi, 4 najbolja defanzivna igraca su mu povrednjena i to na pozicijama SG-a i PF-a. Sinoc Barton potpuno neupotrebljiv, Malone jednostavno nema izbor nego da ga posalje na klupu ali onda ima problem: kako da mu utakmicu zavrasava ruki Nadji sa 19 godina, a da Barton sedi na klupi? I onda Malone nadje solomonsko resenje pa mu ne igra ni Nadji (koji je trebao da zavrsi utakmicu), ni Barton, vec igra sa tri niska igraca Marej-Moris-Kampaco, i to kada ni Morisu ni Kampacu ofanzivno nista nije polazilo za rukom.

Najlosije od svega je to sto je Barton ovakaav kakav je, a sa ugovorom od 13 miliona godisnje, prakticno netrejdljiv. Mogu da ga se rese samo tako sto ce iz njega dati pik prve runde ili nekog mladog igraca.

Sto se tice zadnjeg napada kljuc je bio u tome sto Marej nije znao koliko je vremena ostalo. Da je znao da ima 6 sekundi sve bi bilo bolje, ali nije vec je nerezonski loptu poslao Kampacu iako mu je slobodan bio i MPJ. Od nekoliko opcija: 1) Da Marej nastavi prema kosu, 2) da Marej sutne trojku, 3) da MPJ sutne trojku, 4) da MPJ ode ispod kosa i pogodi za produzetak, ispalo je onako kako je ispalo. Nema veze, sad su na nuli (53%), ima da se igra jos 40 utakmica.

bskfan

pre 3 godine

Prosla je nezapazeno vest od pre neki dan da je Minesota dovela novog trenera, Krisa Fincha, tvorca cuvenog najboljeg napada Denvera od pre nekoliko godina. Tzv. free flow offence. Sta bi Jokic dao da mu je trener Kris Finch. U svakom slucaju bice intresanto posmatrati sta on moze da napravi od one cudne igracke druzine u Minesoti.

JPR24

pre 3 godine

Zadnji napadi idu preko Kampaca... Koji vola nije mogao da ubode, inače i nije neki suter, 1/7 za tri na utakmici... Potpuno besmisleno !!

roten

pre 3 godine

"@Spetakl"-čovek napiše istinu, da je promenjen sistem plej ofa u NBA i dobije gomilu minusa. Sve sami "stručnjaci" i "poznavaoci" lige na ovom sajtu.

neca

pre 3 godine

Poslednji napad je bio ovakav, Jokić je odbio loptu posle promašaja protivnika< stvorila se konta< Marej je došao do linije za 3 poena a onda je rešio da doda- Imao je 3 igrača na liniji za 3 poena i dodao je najslobodnijem koji je šutirao. Jedan igrač je bio u odbrani. 4 na 1.
Niko u kontri nije pošao na ulaz? Od 4 igrača? Peti nije bio dostupan. To nije tim kada 80% igrača ne ide na ulaz u kontranapadu. Ranih 70tih sam nekoliko godina sam vrlo mlad počeo da treniran košarku. Prva lekcija za postizanje poena je bio ulaz, tj dvokorak i polaganje. Nesecima je trajalo, bio sm 5.razred. Ražumem da je košarka evoluirala ali da NBA igrači neznaju da je ulaz sa zakucavanjem 100% pogodak i da nema drugo opcija u kontri to nije košarka< to nisu košarkaši, NEŠTO JESU ali košarkaši nisu. 80% petorke.
Sportski pozdrav.

Pera

pre 3 godine

Nije slucajno Jokic usporio u poslednjoj cetvrtini, i u ovoj i u prosloj utakmici Lopez ga je odlicno cuvao. Trudio se da brani suteve sa (polu)distance, a kad Nikola proba da ga obidje uspevao je da ostane dovoljno blizu i svojom duzinom utice na suteve. To se narocito videlo u prosloj utakmici, u ovoj je Jokic vise sutirao, manje ulazio kad ga on cuva. Naravno, nije mogao da ga zaustavi, ali ga je usporio vise nego bilo koji drugi cuvar u poslednje vreme.

društvance iz predgrađa

pre 3 godine

Izostanak neinteligencije u ekipi i količina gluposti koju poseduje Denver se najbolje vidi u poslednjem napadu. Trče kontru 4 na 1, Marej vuče loptu, dok se ostala trojica (Kampaco, Porter i Moris) poređala na liniji za 3, umesto da idu na sigurnih dva poena ispod koša. Porter je na žalost debelo u manjku sa inteligencijom, džaba mu sav taj napadači potencijal kad je dečko jednostavno glup. Definitivno ga treba trejdovati i to pod hitno, ali čisto sumnjam da su ljudi iz Denvera sposobni napraviti bilo šta korisno za ekipu. Pokazali su to u prošlom prelaznom roku, mada se i naslućivala njihova "sposobnost" još kada su Mareju dali veći ugovor nego Jokiću. Iz gluposti u glupost...

društvance iz predgrađa

pre 3 godine

Dva dana nakon utakmice gde su imali samo jednu izgubljenu loptu, sinoć čak 18. Mnogo labilna ekipa... Konstanta im je nula posto.

Ddd

pre 3 godine

Onaj zadnji napad u kontri 3 na 1 pokazuje samo kolika su grupa diletanata. Mislim da ce ulazak u play off samo gurnuti pod tepih los prelazni rok i lose odluke, mozda immje bolje da preskoce ove god.

Jonas Kazlauskas

pre 3 godine

Све је већ речено, мени је најболније да им противник на свакој утакмици направи бар десет офанзивних скокова, па невероватна лакоћа испадања у одбрани, неколико пута баш када су могли да преокрену и пре 4.четвртине срљају у контри(чувени Бартон)и испуштају лопту. Са оваквом "игром" неће моћи у плеј оф.

JPR24

pre 3 godine

Zadnji napadi idu preko Kampaca... Koji vola nije mogao da ubode, inače i nije neki suter, 1/7 za tri na utakmici... Potpuno besmisleno !!
(JPR24, 26. februar 2021 08:54)

I zaboravih Genija MPJ-a, umesto na polaganje bez problema, on glumi ludu i beži na liniju za 3 !! Na kraju najmanje je ispa kriv Marej.. Ali globalno ovo nema mozga ni pet grama !!

dule

pre 3 godine

Gledao sam sad onaj poslednji napad, to je stvarno sramota. MPJ trci u ugao na trojku umesto da ide pod kos za laka 2 poena.

Moguce da je ona logika - ako pogodim za 3 onda sam heroj i bicu na highlights, a ako ne pogodim nikom nista, izgubio je tim.

Aleks

pre 3 godine

društvance iz predgrađa

Marej je dobio veći ugovor ne zato što uprava misli da vredi više od Jokića (nisu tolike budale) nego zbog pozicije na draftu. Jokić je draftovan sa niže pozicije i ugovor koji je potpisao je najveći koji su mu mogli dati u tom trenutku, već sledeći, verovatno supermax, će biti daleko veći od Džamalovog.

Đio

pre 3 godine

Pre neki dan komentar na TNT u poređenju efikasnosti Jokića,sa Embidom,Janisom i Karijem - “Čovek konstantno razbija protivnike i najveći problem trenutno mu je najveći problem to što ga tim ne prati.”.

Milutin

pre 3 godine

Poslednji napad, Vašinton vodi sa 2 razlike, kontra Denvera 4-na-1, Marej ima loptu, staje na trojku, jedan jedini igrač odbrane Vašingona izlazi na njega, Marej gleda desno od sebe i ne veruje šta vidi: Kampazo, Moris i Porter se svi poredjali na trojku (kombinovano šut 5 od 17 za 3) i čekaju da im Marej doda loptu. Koš potpuno prazan, nikog živog nema.

Marej dodaje, šta će drugo, ja se odmah hvatam za glavu kao i milioni drugih gledalaca, kao i pomenuti Marej. Kampazo šutira trojku, lopta jedva zakači obruč, i to je to.

Ovo ni petlići ne bi ovako upropastili.

"Profesionalci".