Sreda, 24.02.2021.

20:51

Mesi vodio Barsu do pobede – madridski rivali su blizu

Fudbaleri Barselone savladali su na svom terenu Elče sa 3:0 u zaostaloj utakmici prvog kola LaLige.

Izvor: MT

Mesi vodio Barsu do pobede – madridski rivali su blizu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

81 Komentari

Sortiraj po:

samo jako

pre 3 godine

(Semir Tokić, 27. februar 2021 15:39)

Ti si napisao samo spisak reprezentacija kojima je Mesi davao golove. Za Ronalda to nikad nisi uradio jer si i sam svestan cinjenice kakvim je reprezentacijama davao golove...

Semir Tokić

pre 3 godine

(samo jako, 27. februar 2021 14:48)

ja sam ti listu reprezentacija naveo na nekoj vesti od pre par nedelja pa si onda ti skretao sa teme.

samo jako

pre 3 godine

(Crveni, 26. februar 2021 21:44)

Kakvo nagadjanje?

Nisi mi jos nikada nabrojao reprezentacije iz TOP 30 kojima su Ronaldo i Mesi davali golove. I dalje cekam da postavis tu listu. Lepo reci, nemam tu listu, izmislio sam je. Oprastam ti :)

I da ne racunamo Ronaldovu statistiku i broj utakmica protiv najjacih Engleskih klubova kada je imao 18-19 godina opet je Mesi bolji tako da to ne igra nikakvu ulogu. S druge strane Mesi ima bolji prosek golova od Ronalda po utakmici u Primeri ako gledamo samo period od 2010 do 2018. Tako da to nije isto :)

Kakve dvostruke standarde?

I opet nista nisi odgovorio na onu dole temu Arsenala i Totenhema? Kako volim ovako kada nemas argumenata pa se pokusavas izvuci tako sto ignorises ono sto te pitam :)

Semir Tokić

pre 3 godine

(samo jako, 26. februar 2021 19:27)

Pa i ti racunas utakmice Ronalda protiv vodecih Engleskih timova kad je imao 18-19 godina. Znaci to moze a kad je Messi u pitanju onda se ne vazi.

samo jako

pre 3 godine

I naravno da Ronaldo nije najbolji strelac Primere. To je Mesi. Druga stvar je sto Ronaldo ima bolji prosek. Isto kao sto je Ronaldo najbolji strelac LŠ, a Mesi ima bolji prosek. Ali ima tu jedna velika razlika... Ronaldo nikad ne bi bio najbolji strelac LŠ da nije odigrao 30-ak utakmica vise od Mesija dok bi Mesi bio najbolji strelac La Lige i da je Ronaldo proveo u ligi isto godina kao i Mesi. Mesi za vreme Ronaldovog boravka u Realu od 2010 do 2018 ima i vise golova i bolji prosek golova po utakmici od Ronalda.

A i Mesi bi sada imao daleko bolji prosek golova po utakmici da je u Barsu dosao u 21-oj godini jer ovako njemu se racunaju utakmice i kada je imao 17-18-19 godina i kada nije pola tih utakmica ni igrao 90 minuta. Tako da ti je i to nikakav argument.

I da, ja nikad nista ne zaobilazim jer ja cu uvek priznati da Ronaldo ima najbolji prosek golova po utakmici u istoriji La Lige dok ti uvek zaobilazis neke kljucne detalje, kako je doslo do toga i zasto je to tako, a upravo ti detalji ruse tvoje argumente. A to je upravo ovo gore sto sam napisao :)

samo jako

pre 3 godine

kinez,

To ti nije nikakav argument jer ti pises samo od koga je Arsenal gubio, a neces da napises od koga su gubili Totenhem ili Volfsburg. To je ono kada svjesno gledas samo jednu stranu, a drugu neces jer znas i sam da ti ne odgovara :)

Ti si nabrojao cak 3 kluba protiv kojih Mesi nikad nije ni igrao: Salke, Volfsburg i Galatesaraj i hoces da poredimo statistiku samo po broju golova ali bez broja odigranih utakmica hahah. Ako ti je to za utehu, ja evo priznajem da Ronaldo ima bolju statistiku od Mesija protiv klubova protiv kojih Mesi nikad nije ni igrao :)

Tacno da je Ronaldo ima malo bolji prosek golova po utakmici od Mesija u El Klasiku. Mesi ima 0,61, a Ronaldo 0,62. Ako Mesi postigne gol u narednom El Klasiku opet ce i on imati 0,62 gola po utakmici. A da li to sta ikako znaci? Koliko Mesi ima asistencija i stvorenih sansi suigracima, a koliko Ronaldo u El Klasicima? Pa da vidimo ko je bolji :)

Mesi da je citav zivot igrao u timu sa Krosom, Modricem, Iskom, Benzemom i Bejlom imao bi sada 1500 golova i 1000 asistencija. Pogledaj samo koliko je Mesi imao golova i asistencija dok je igrao sa Nejmarom i Suarezom, a jos tada Cavi i Iniesta nisu imali neku posebnu ulogu u Barseloni. Cavija nije ni bilo od 2015-e.

Messi je u timu sa Cavijem, Iniestom, Sancezom, Teljom, Kuenkom, Pedrom postigao 91 gol, a Ronaldo je u timu imao Modrica, Krosa, Iska, Jamesa, Benzemu, Bejla i nikada nije bio ni blizu takvog ucinka pa se ti sad zapitaj...

samo jako

pre 3 godine

Sto se tice reprezentacije... sto ne napises koliko Ronaldo ima takmicarskih utakmica, a koliko Mesi? :) Neki dan sam to bas posmatrao i vidio sam da Ronaldo ima daleko vise jer za Kopa Ameriku nema kvalifikacija kao za EURO. Dok ovi igraju kvalifikacije za EURO, oni iz Juzne Amerike igraju prijateljske utakmice. Bila bi sramota da Mesi u takmicarskim utakmicama ima vise golova od Ronalda.

I ajde mi napisi tu statistiku, kome je Ronaldo davao golove iz TOP 30, a kome Mesi pa da vidimo da li ima oko 30 golova vise :) Koliko ja vidim po statistici Ronaldo sve ukupno ima 28 golova protiv TOP 50 reprezentacija. Meni onda logika govori da on nikako ne moze imati 30 golova vise od Mesija protiv TOP 30 reprezentacija pa cak i da Mesi nije zabio nijedan gol protiv takvih reprezentacija :) Kada Mesi i Ronaldo zavrse karijeru u reprezentaciji ako niko drugi to ne uradi, ja cu napraviti spisak protiv kakvih je reprezentacija Mesi davao golove, a protiv kakvih Ronaldo jer znam da ce to biti mnogima interesantno :) Ali mislim da ce to uraditi vec neko jer vec se mnoge takve statistike vrte po internetu tako da nece biti potrebno da ja to radim :) Idi moli Ronalda da vise ne daje golove protiv Andore i slicnih da ponizenje bude sto manje :) Ili se moli da na sledecem EURU zabije po 3-4 gola Francuskoj i Nemackoj. Ako se dobro secam Portugal je sa njima u grupi.

Semir Tokić

pre 3 godine

@samo jako

znaci po tvojoj logici Ronaldo je najbolji strelac La Lige jer ima najbolji prosek golova? a verovatno bi po takvoj logici imao ubedljivo najvise golova u La Ligi da je dosao u Real kada je imao 21 godinu i da je ostao do dana danasnjeg u Realu.

ti zaobilazis u svojim izlaganjima neke kljucne detalje a upravo ti detalji ruse tvoje argumente kao kula od karata.

kinez

pre 3 godine

@Samo jako

vec sam ti rekao da plasman na tabeli ne znaci puno, taj Arsenal je gubio i od Brage,Olimpijakosa,Dinama.

znaci Ronaldovih 26 golova je losije od Messijevih 11 golova? pa i Ronaldo onda ima bolji prosek golova protiv Barse nego Messi protiv Reala.

Barselona igra viktorije pred golom protivnika,70% poseda lopte. u vreme Xavija i Inieste je bilo i vise. da je Ronaldo igrao tu imao bi preko 1000 golova u karijeri.

Semir Tokić

pre 3 godine

(samo jako, 26. februar 2021 11:08)

pa ako ih budem racunao onda ce CR u takmicarskim utakmicama imati jedno 30 golova vise od Messija protiv top 30 ekipa,ovako ima samo 20 vise.

samo jako

pre 3 godine

onda da i Ronaldu brojimo Maroko,Ganu,Cesku,Slovacku sve su to daleko kvalitetnije reprezentacije.
(Crveni, 26. februar 2021 10:39)

Ako su bili u TOP 50 kada im je Ronaldo davao golove, moze, sto da ne...

samo jako

pre 3 godine

Ronaldo protiv Salkea u 4 utakmice ima 7 golova i 3 asistencije, protiv Volfsburga u 2 utakmice ima 3 gola i 0 asistencija, protiv Galatesaraj u 3 utakmice ima 6 golova i 1 asistenciju, protiv Porta u 4 utakmice ima 1 gol i 0 asistencija, protiv Ajaksa ima u 7 utakmica 9 golova i 2 asistencije i protiv Benfike ima u 5 utakmica 0 golova i 2 asistencije, protiv PSV-a nikad nije igrao. To je sve ukupno kada saberes, 25 utakmica, 26 golova i 8 asistencija. To je u proseku tek 1,36 po utakmici.

Mesi protiv Salkea, Volfsburga i Galatesaraj nikad nije ni igrao. Protiv Porta ima u 1 utakmici 1 gol i 1 asistenciju, protiv Ajaksa u 3 utakmice ima 6 golova i 1 asistenciju, protiv PSV-a u 2 utakmice ima 4 gola i 1 asistenciju, protiv Benfike u 2 utakmici ima 0 golova i 2 asistencije. To je sve ukupno kada saberes, 8 utakmica, 11 golova i 5 asistencija. To je u proseku 2 po utakmici.

Znaci opet je Mesi daleko bolji i da racunamo te klubova razlika bi bila samo jos veca. Sledeci put proveri kada hoces nesto napisati. To sam ti rekao vec milion puta do sada :)

Inace, kada je Ronaldo dao Volfsburgu 3 gola oni su te sezone bili tek osmi na tabeli, a kada je Mesi dao 4 gola protiv Arsenala 2010 oni su te godine bili treci na tabeli. I pogledaj kakav je tim imao Arsenal tada, a kakav Volfsburg pa vidi sta poredis hahah

samo jako

pre 3 godine

(Crveni, 26. februar 2021 05:17)

Ronaldo protiv Ajaksa ima u 7 utakmica 9 golova, a ne 7. Pa ti si poceo i njemu da oduzimas golove.

A Mesi protiv Ajaksa ima u 3 utakmice 6 golova. To je u proseku 2 gola po utakmici.

Nije ni Mesi igrao stalno pred golom nego on prodje po 4-5 igraca i dodje do gola. Niko nije kriv Ronaldu sto on to nije u stanju da uradi :)

Zasto si onda napisao da Mesi "ima onakvu statistiku protiv Engleskih klubova jer je igrao protiv Arsenala milion puta", a i sam si svestan cinjenice da je Totenhem jos slabiji od njih? A vise je Ronaldo golova dao protiv Totenhema nego Mesi protiv Arsenala. A da ne spominjem jos i Siti kojem je Ronaldo davao golove kada su bili 10-i na tabeli. Oni nisu bili jak klub dok ih nije preuzeo svi znamo ko...

kinez

pre 3 godine

@samo jako

daj onda da brojimo i Salke,Wolfsburg,Galatasaraj,Porto,Ajax,Benfiku...svi oni su bili uspesniji od Arsenala i Valensije zadnjih 10 godina.

Crveni

pre 3 godine

(samo jako, 25. februar 2021 23:15)

Ja sam rekao Ajax,Galatasaray,Porto... Ronaldo samo protiv Ajaxa ima 7 golova.

Krila u rigidnoj 4-4-2 treba da daju sirinu. Pritom nije tu Ronaldo igrao stalno pred golom protivnika i imao toliko lopte u nogama kao Messi.

Ja nisam ni rekao da je Tottenham bio tada jak vec da je Arsenal posle 2009 bio vrlo neozbiljan tim. Messi u takvoj PL ne bi dogurao ni sveukupno 10 golova i asistencija u sezoni.

samo jako

pre 3 godine

(Crveni, 25. februar 2021 16:21)

Pa ako brojimo Ajaks, PSV, Benfiku i Porto razlika bi bila samo jos veca. Mesi protiv tih klubova ima 11 golova i 5 asistencija u 8 utakmica, a Ronaldo 10 golova i 4 asistencije u 18 utakmica.

Ronaldo je dao 1 gol protiv Celzija u 15 utakmica. Stvarno neverovatan uspeh :)

Zasta su onda krila bila zaduzena? Za driblanje u rikverc? :)

Sve je to OK ali po cemu je Totenhem ozbiljan klub, a Arsenal nije? To ja tebe pitam... jer si napisao da je Mesiju bilo lako davati golove protiv Arsenala, a dao ih je 9 dok je Ronaldo protiv Totenhema dao 10.

Sta fali Nigeriji? Uvek su imali dobru reprezentaciju i redovno igraju na SP. A Bosnu su jedva pobedili, jos Dzeko pogodio stativu u 90 minuti i vrlo lako je mogla i Bosna proci dalje u osminufinala. A da ne pricam da je Dzeki u toj utakmici ponisten regularan gol. Mozda i najveca kradja na SP. Oko 2 metra je se nalazio iza odbrane Nigerije, a sviran mu je ofsajd.

Crveni

pre 3 godine

(samo jako, 25. februar 2021 15:30)

a zasto je Valensija ozbiljan klub a Porto,Galatasaray,Ajax nisu iako su u zadnjih 15 godina bili uspesniji od te Valensije?

Ronaldo je tom najjacem Celsiju dao gol u finalu LS, a u Unitedu imao cini mi se 70 asistencija,pritom krila tu nisu bila zaduzena za slanje tih zavrsnih lopti.

Arsenal posle 2009 dozivljavao blamaze protiv Dinama,Sahtjora,Brage i narocito od Olimpijakosa,toliko su bili ozbiljan klub.

samo jako

pre 3 godine

(samo jako, 25. februar 2021 13:35)

Ne smatram samo ja te klubove jakim nego svi. A sta bi se trebalo racunati? Koliko je ko dao golova protiv Osasune, Krotonea? haha. Pa eto, tu je Ronaldo bolji ako ti je to za utehu...

Kako je moguce da Ronaldo ni u Junajtedu nije imao mnogo asistencija, a bio je krilo kao sto ti kazes? :) Nije imao kome da asistira dok Mesi sada ima kome asistirati? Brajtvajtu, Pedriju, Grizmanu? Hahaha. Ronaldo nije smeo da napusta svoju poziciju? Da li ti vidis kakve stvari pises? I nakon jednog ovakvog komentara hoces da diskutujemo i da te smatram ozbiljnim? Hahaha ali razumem ja tebe jer moras na sve nacine opravdati Ronalda sto nije mogao davati golove protiv jacih Engleskim timova. Nije se video pored Eslija Kola.

A BiH jeste bila ozbiljna reprezentacija 2014 kada im je Mesi davao golove na SP. Bili su u TOP 20 reprezentacija na svetu. S druge strane Selta nikad nije bila ni u TOP 50 klubova na svetu. Pravis poredjenja koja nemaju niakvog smisla...

Zasto si opet ignorisao cinjenicu da je Mesi dao 9 golova protiv Arsenala, a Ronaldo 10 protiv Totenhema koji nikad na tabeli nije bio ispred Arsenala? A napisao si da je Arsenal slab tim...

Crveni

pre 3 godine

(samo jako, 25. februar 2021 13:35)

pa samo ti racunas koliko je ko golova dao velikim klubovima to jest onim klubovima koje ti smatras jakim.

Messi je uvek bio deo navalne linije,dakle takozvano izokrenuto krilo (inverted winger) a Ronaldo je bio klasicno krilo, to su 2 razlicite stvari.

kinez

pre 3 godine

@samo jako

dovoljno je da vidim da ne razlikujes izokrenuto krilo od klasicnog krilnog igraca i da shvatim da se ne razumes u fudbal.

samo jako

pre 3 godine

(Nedim Hodžić, 25. februar 2021 11:48)

I Mesi je 10 godina bio krilo pa sta sad? Kao sto sam vec rekao, to ti nije nikakvo opravdanje. Ja nisam ni rekao da je Ronaldo bio napadac u Junajtedu ali nije ni Mesi u Barseloni pa je opet davao golove. Mesi nikad nije bio napadac i da svaka lopta ide na njega kao sto je slucaj sa Ronaldom zadnjih 5-6 godina i opet ne moze da bude najbolji strelac Evrope. Ronaldo je zadnju zlatnu kopacku dobio u sezoni 2014/15.

Barselona igra pozicionu igre sa puno poseda i razmene pozicije medju igracima? Barselona zadnjih godina ne igra nista osim sto Pike, Lengle i Alba razmene 300 dodavanja na svojoj polovini terena u toku jedne utakmice. Ako je to tebi viktorija ispred protivnickog gola... stvarno ne znam sta bi ti rekao...

I sta kazes na cinjenicu da je Mesi dao 9 golova protiv Arsenala, a Ronaldo 10 Totenhemu koji je jos slabiji tim? Uvek mi je drago ovako kada te poklopim pa onda neces nista da odgovoris nego samo ignorises jer znas i sam da sam upravu :)

Gde sam ja napisao da je Selta veliki klub? Nema potrebe da u nedostatku argumenata i izmisljas stvari koje ja nikad nisam napisao :) Doduse, nekad su bili dobar klub sa Mostovojom. Ali ti ne znas ni ko je on :)

samo jako

pre 3 godine

(LeGoat, 25. februar 2021 07:50)

A Mesi jeste bio samo gol igrac?
To bi ti imao smisla da je Mesi igrao na poziciji napadaca, a svi znamo da nije.
Zasto da okacim na rep? Upravo to i jeste realna statistika. Da je Ronaldo citavu karijeru igrao na Mesijevim pozicijama imao bi barem duplo manje golova u karijeri od Mesija.

Nedim Hodžić

pre 3 godine

@samo jako

ti se bas ne razumes u fudbal. Messi je uvek bio deo napadackog tria to sto se on tu i tamo spusti ka centru ne znaci da je vezni igrac, i Ronaldo se milion puta izvuce na krilo pa on realno vise nije krilni igrac.Ronaldo je u Mancesteru igrao desno krilo u rigidnoj 4-4-2 formaciji bez da bilo koji igrac sme da napusta svoju poziciju. u Barseloni je to oduvek bilo potpuno suprotno,igra se Krojfova verzija pozicione igre sa puno poseda i razmene pozicije medju igracima sto prakticno znaci da se igra viktorija ispred protivnickog gola.

samo jako

pre 3 godine

(Semir Tokić, 25. februar 2021 06:16)

Nije Mesi dao gol protiv Intera ali je asistirao. Znas li ti da Mesi u karijeri ima i vise golova i vise asistencija od Ronalda protiv najvecih klubova na svetu?

gazda

pre 3 godine

Pa kad je igrao protiv onog najgoreg Arsenala milion puta.
(Crveni, 25. februar 2021 00:31)

Koliko je Ronaldo dao protiv Totenhema? :) Mesi je dao 9 golova protiv Arsenala koji je tada imao odlican tim i bili su drugi na tabeli, a Ronaldo ima 10 golova protiv Totenhema koji je uvek bio 4-5 klub u Engleskoj.

Futre

pre 3 godine

(Pozdrav, 24. februar 2021 23:39)

Sve je ovo tačno, jer 90% ovih što govore, govore o igraču koji je trenutno najbolji na svetu, i to je istina. E, sad, ima onih koji govore i da je najbolji svih vremena, ali to su Tiago Silva, Oblak i još par, manje više, nebitnih igrača u istoriji fudbala. A Klopov intervju imaš na You tube-u, pa vidi šta je rekao o Peleu. Takodje, to isto misle Murinjo, Krojf, Bekenbauer, Puškaš, Lipi, Kempes, Bobi Čarlton, Ferguson... a i sam Maradona je to rekao pre nego što su mu fejk levičari i kokain popili mozak.
Ipak su to malo veće face od Oblaka i Tiaga Silve, zar ne?

Ibrakadabra

pre 3 godine

Odose Dani Alves Cavi,Nejmar,Iniesta,Suarez, Rakitic....Sve sto vredi ode ,ali Mesi ostaje isti,daje golove,asistira,dribla, iako igra sa panjevima.

P.S Cuo sam jednu lepu vest,daj boze da je istinita.Kazu Cavi ce preuzeti Barsu i onda bi u tom sluvaju Mesi ostao a pojacanja bi stigla.Cavi bi bio najbolja opcija,cak mozda bolja i od Gvardiole.

LeGoat

pre 3 godine

Evo tebi jedan zanimljiv podatak :) Ronaldo je protiv top 6 engleskih klubova (City, United, Arsenal, Chelsea, Liverpool i Tottenham) odigrao ukupno 79 utakmica i dao 28 golova. Protiv istih ekipa Messi je u LŠ odigrao 34 utakmice i dao 26 golova.
(gazda, 24. februar 2021 23:46)


Zanimljiv podatak, ali Ronaldo tada nije bio gol igrač. Tako da ga okači mačku o rep.

Semir Tokić

pre 3 godine

(kiki, 25. februar 2021 01:06)

Znas li da Messi nikada nije dao gol Interu? Ni ovom Konteovom ni onom Murinjovom, A Ronaldo i jednom i drugom timu Intera. Lacio je sigurno Bolji od Granade, Inter od Betisa i Roma od Villareala.

Mitko Gjakovik

pre 3 godine

Чекам Барселону 1-1, кад сам видео састав нисам мохао веровати какву слабу екипу имају. Прво полувреме, па они не трчају, човече, они пола сата врачају лопту одбрамбеним фудбалерима, не играју по крилама, све се своди да Меси уради нешто а он прво полуврене на одмору. Почетак другог полувремена одмах дају гол, и ко би други, Меси. Ова екипа нема будучност.сад разумем зашто Меси хоче да иде. Отпустили Суареза, а он три оута нољи од све нјихове нападаче. Коштали ме 500 еура.

kiki

pre 3 godine

(Semir Tokić, 24. februar 2021 23:55)

A Mesi ima golove protiv Valensije, Viljareala, a i protiv Granade koja neki dan pobedi taj Napoli sa 2-0 u osminifinala lige evrope :)

Ugrizao si Boga za jaja

pre 3 godine

Ma normalno klasika u poslednje par godine ono "Mesi srušio Elče."
(Back in Black, 24. februar 2021 21:06)

Penaldo juce srusio Krotone ?

Misevi

pre 3 godine

Messi 6 zlatnih kopacki Ronaldo 4
Messi 5 zlatnih lopti Ronaldo 5
(Uki, 24. februar 2021 
Mesi ima 6 zlatnih lopti
(milan, 24. februar 2021 23:57)

Sasa Ilic ima 11.

Crveni

pre 3 godine

Evo tebi jedan zanimljiv podatak :) Ronaldo je protiv top 6 engleskih klubova (City, United, Arsenal, Chelsea, Liverpool i Tottenham) odigrao ukupno 79 utakmica i dao 28 golova. Protiv istih ekipa Messi je u LŠ odigrao 34 utakmice i dao 26 golova.
(gazda, 24. februar 2021 23:46)

Pa kad je igrao protiv onog najgoreg Arsenala milion puta.

jojufff

pre 3 godine

Dokazao je se Ronaldo u Italiji i Englekoj tako sto je bio jednom najbolji strelac u 10 godina, a i sa Portugalom je osvojio EURO sa jednim golom u nokaut fazi. Svaka mu cast na neverovatnom uspehu. E da, dokazao je se i u Spaniji time sto ima jednu nagradu za najboljeg igraca lige. Mesi je u isto vreme dobio 7.

Svaka mu cast.
(kkk, 24. februar 2021 22:55)

Druze, portugalska..engleska, spanska i italijanska liga. to su 4 različita stila, 4 razlicite filozofije fudbala. Gomila odlicnih, ponajboljih igraca se nije snasla u 2 razlicite lige.. kamo li u 4. Sto se tice statistike i golova sve piše, a ako ne pratis fudbal da ti kazem da je veliki dio karijere igrao u formaciji 442 kao desno krilo uz 2 napadača. i zbog toga ima slabiju statistiku tih nekih godina skoro do dolaska u Real.
Neko je dole nabrojao uspjehe Mbape a.. tu nemam sta dodati.
Nemam nista ni protiv Messija, igracina..al muskost mu nije jaca strana..seka persa.
vođa nula bodova. covjek samo zna da pogne glavu kada kola idu niz brdo...trunke živosti

jsx

pre 3 godine

@Mesi>Mbape...
Brate, meni je Mesi omiljeni igrac i cak se slazem da je najveci ikad (mada mozda je i Ronaldo ili cak Gerd Miler), ali ti se nalupa zestoko.
"Penaldo" ima cak 5 osvojenih LS, niko osim Genta nema vise od toga (a Gento nije bio najveca zvezda tima) i najbolji je strelac takmicenja- znaci igracina je, a trenutni saigraci mu nisu nesto bolji od Mesijevih (mada je konkurencija slabija, iako je i spanska liga na niskim granama trenutno).
Mbape ima 23 godine i vec je osvojio svetski kup kao najbolji igrac (FIFA kaze drugi najbolji sa cim se ne slazem, ali svakako da je jedan od 2 najbolja) i igrao finale LS. Jos je osvojio francusku ligu i igrao polufinale sa Monakom. Mozda ne bude bas na nivou Mesija ili Ronalda, ali ce gotovo sigurno biti legenda, verujem veca od npr. Levandovskog..

xjs

pre 3 godine

(jsx, 24. februar 2021 23:05)

Meni je Ronaldo omiljeni igrac ali...
Ronaldo osvojio 5 LŠ, a Mesi 4, Ronaldo osvojio 2 Primere, a Mesi u isto vreme 6. Ronaldo ima 1 nagradu za najboljeg igraca Primere, a Mesi 7. Ronaldo je najbolji strelac LŠ u istoriji ali Mesi ima najbolji prosek golova po utakmici. Treba biti realan...

Semir Tokić

pre 3 godine

(Hahaha, 24. februar 2021 21:29)

Ronaldo ove sezone ima golove protiv Intera,Lacia,Napolija,Rome a Messi 0 golova protiv jacih timova, najbolja ekipa kojoj je dao gol je Betis.

facts

pre 3 godine

2. deo
Igrači sa najviše golova u 2021. u svim takmičenjima među 5 najjačih liga Evrope:
13 Mesi (11 La Liga, 1 LŠ, 1 kup)
12 Levandovski
10 E. Haaland
Mesi je strelac u zadnjih 7 ligaških mečeva i to je njegov 4. najbolji niz u La Ligi:
21 meč u nizu (2012-13, 33 golova)
10 (2012, 18 g)
8 (2018-19, 12 g)
7 (2021, 11 g)
Najbolji strelci Barse protiv Elčea:
7 Mesi i Zaldua
6 Pereda
U duelima Barse i Elčea, zadnjih 41 gol dali su igrači Barse (12 mečeva). Zadnji put kada je Elče dao gol Barsi: B 5-1 E 1978, Trobiani za 0-1.
Ekipe protiv kojih je Barsa vezala najveći broj ligaških mečeva bez primljenog gola:
10 Elče (1984-2021, 27 datih-0 primljenih golova)
8 Sosijedad (2004-2010, 17-0)
Ekipe sa najviše ligaških mečeva bez pobede na Kamp Nou:
22 Elče (0-7-15)
20 Granada (0-0-20)
Mesi protiv Elčea: 7 golova i 4 asist za 450’ na 5 mečeva (4W-1D-0L).
Igrač meča je Mesi (9.1 WhoScored, 9.1 FotMob, 9 SofaScore).
Učinak Mesija: 3 šuta (2 u okvir, 1 blokiran), 5.8% poseda, 90 dodira, 57/69 (82.6%) pasovi, 1 ključni pas, 1 stvorena velika šansa, 2 gola, 4/7 (57.1%) driblinzi, 6/11 (54.5%) dueli, 1 oduzeta lopta za 90’.
Pozdrav.

facts

pre 3 godine

Barselona 3-0 Elče, 1. deo
Barsa u La Ligi (od 1929.): 1675W-590D-635L, 26 titula, 6228 datih i 3239 primljenih golova na 2900 mečeva.
Elče u La Ligi (od 1959.): 207-189-305, 770 datih i 1056 primljenih golova na 701 meču.
Barsa protiv Elčea (od 1959.): 30-12-9, 102 datih i 38 primljenih golova na 51 meču.
Barsa protiv Elčea u ligi (od 1959.): 24-12-8, 83 datih i 32 primljenih golova na 44 mečeva.
Golovi: Mesi 2 i Alba. Asist: M. Braithwaite 2 i Frenki de Jong.
Elče je prošlog meseca proslavio 98. rođendan (januar 1923).
Barsa je vezala 19 mečeva bez poraza od Elčea (15-4-0). Zadnji poraz: E 1-0 B 1974 (Krojf je odigrao 90’).
Elče je tim sa najviše mečeva na Kamp Nou bez pobede protiv Barse (0-7-18 na 25 mečeva).
Ekipe Frana Eskribe na Kamp Nou: 0-0-6, 1 dat i 25 primljenih golova. Jedini gol: 4-1 Viljareal 2017, Bakambu za 1-1, Antonio Rukavina nije ušao u igru.
Igrači koji su najviše puta dali 1. gol na meču u istoriji La Lige (od 1929.):
101 Mesi
76 Ugo Sančez i Raul
75 K. Ronaldo
68 Kini
Braithwaite je 56. igrač koji je asistirao Mesiju u Barsi.

gevara

pre 3 godine

E botino mala, is tvom Realu je šibnuo 30 komada :)
(Djole, 24. februar 2021 23:05)

E malo dete nisam ja mali botino posto imam dosta godine i pratim fudbal davnooooo, ovaj vas Lessi nije dao gol Realu vec 3 ili 4 godine dok ga ponizavaju redom Roma, PSG, Juventus 2 puta, Liverpool a za Bayern da ne pricamo jer je to bilo 18+, a bice i sada protiv Pariza u uzvratu

gazda

pre 3 godine

(LeGoat, 24. februar 2021 22:47)

Evo tebi jedan zanimljiv podatak :) Ronaldo je protiv top 6 engleskih klubova (City, United, Arsenal, Chelsea, Liverpool i Tottenham) odigrao ukupno 79 utakmica i dao 28 golova. Protiv istih ekipa Messi je u LŠ odigrao 34 utakmice i dao 26 golova.

Uki

pre 3 godine

Koliko je Mesi nabio kompleksa penaldo botovima to nije normalno.

Messi 6 zlatnih kopacki Ronaldo 4
Messi 5 zlatnih lopti Ronaldo 5

Djole

pre 3 godine

Hvala bogu sto postoje ekipe kao Elche pa da dokaze da je najveci ikad hahahahahah -PENALESSI
(gevara, 24. februar 2021 21:44)


E botino mala, is tvom Realu je šibnuo 30 komada :)

Pozdrav

pre 3 godine

Klop: Lionel Mesi je verovatno najbolji fudbaler koga sam u životu gledao.

Robertson: Mesi je svakako najbolji igrač sveta, najbolji svih vremena.

Azar: "Imamo dva najbolja fudbalera svih vremena? Ne bih rekao, za mene je to samo Lionel Mesi."

Rojs: Mesi je najbolji svih vremena.

Tijago Silva: Mesi je najveći fudbaler sveta svih vremena! Najveći je od svih koje sam ikada gledao.

Gerd Miler: Mesi je neverovatan igrač, pravi velikan, najbolji fudbaler na svetu.

Del Boske: Mesi nema ograničenja, on je najbolji igrač svih vremena.

Gindoan: Mesi je najbolji svih vremena.

Skols: Mesi je najbolji na svetu, a kad završi karijeru verovatno će biti najbolji igrač svih vremena, kada smo igrali protiv Barselone nadao sam se da ga neću čuvati. Prošao me je, ispružio sam nogu i Mesi je pao. Kada razmišljam o toj utakmici, uvek se setim tog trenutka. Istina, tada sam postigao gol, ali nikada neću zaboraviti tih par sekundi kada sam faulirao najboljeg igrača na svetu te sam čekao da se svet sruši“, prisetio se Skols. No, sudija ipak nije pokazao na belu tačku.

Kasano: Mesi je najbolji u istoriji.

Aguero: Mesi je s druge planete i on će uvek biti najbolji na svetu.

Konte: Fantastičan igrač kao sto je on, takvih kapaciteta, sposobnosti i veština, radja se jednom u 50 godina, vanserijski fudbaler najbolji na svetu.

Nejmar: Uvek sam tvrdio da je Mesi najbolji igrač planete.

Džajic: Kad pričaju o Mesiju kažu nije bio svetski prvak. To ne znači da nije najbolji fudbaler u istoriji! Neverovatno je kako igra! Levom, desnom, namešta golove, ćuti i igra, udaraju ga... Nemam dilemu da je najbolji!

Hadži: Mesi je najbolji na svetu.

Sedorf: On igra na vrhunskom nivou i pravo je uživanje gledati ga. Mesi je najbolji igrač na svetu.

Suarez: Mesi je najbolji na svetu.

Kapelo: Dobri su Ronaldo, Azar, Nejmar, Suarez... ali Mesi je iznad svih.

Zaneti: Mesi je fantastičan igrač i svojim igrama ne prestaje da iznenadjuje, on je igrač sa najboljim pregledom igre na svetu. Po mom mišljenju, on je najbolji igrač na svetu.

Kuman: Mesi je najbolji igrač svih vremena.

Mateus: Mesi je sada ono što je Maradona bio pre 30 godina.

Thierry Henry: Mesi je najbolji na svetu, on je jednostavno ‘ludak’. Poštujem Ronalda i njegov rad, medjutim, Mesi je čudoviste.

Riberi: Mesi je klasa, tu je on, pa onda svi ostali ispod. To što on radi je neverovatno, zaslužuje divljenje.

Runi: Mesi je zaista neverovatan. Mislim da je Mesi najbolji fudbaler svih vremena. Doduše, Ronaldo malo nije imao ni sreće, jer da se rodio u bilo koje drugo vreme, osvojio bi sve ove nagrade i trofeje koje sada ima Mesi.

Venger: Mesi je najbolji, on nema konkurencije! ... Novinar: Ko je najbolji igrač na svetu? Venger: Mesi! Novinar: Ko je najbolji igrač svih vremena? Venger: Mesi!

Simeone: Mesi je najbolji na svetu.

Toti: Ima samo jedan igrač koji u fudbalu radi stvari koje ja nikada neću moći, a to je Mesi.

Ronaldinjo: Mesi je najbolji na svetu, jako mi je žao sto nisam mogao da još koju godinu da odigram sa njim.

Raul: Imao sam sreće da igram sa velikim igračima - Zinedinom Zidanom, Ronaldom, Luišom Figom, Kristijanom Ronaldom... Ali Mesi je drugaciji, on je neverovatan. On čini da sve izgleda lako i čini se da čak i naizgled nemoguće stvari uradi bez imalo truda.

Van dajk: Mesi je najbolji na svetu.

Huntelar: Messi 10 puta bolji od Ronalda.

Ibrahimović: Mesi je najbolji igrač sveta. On igra fudbal kao da je na PlayStationu, to je neverovatno.

Arda Turan: Mesi je najbolji fudbaler svih vremena.

Ćavi: Mesi ne najbolji u istoriji, ne samo u ovom trenutku.

Leonardo: Mesi je bolji od Maradone!

Lampard: Mesi je najbolji svih vremena i svake godine.

Gvardiola: Mesi je najbolji igrač svih vremena.

Skolari: Da nije Mesija, Ronaldo bi bio najbolji igrač sveta pet godina uzastopno, Ronaldo igra u eri Lionela Mesija

Džerard: Mesi je najbolji na svetu.

Stoičkov: Mesi je broj 1. On ima ludu tehniku, inteligentan je, a nije sebičan, što je veoma važno. Ljudi ga uporedjuju sa Di Stefanom, Peleom, Krojfom, dok Ronalda uporedjuju sa Mesijem. To mnogo govori.

Van Persi: Mesi je drugaciji od svih, on je najbolji na svetu.

Oblak: Mesi je najbolji svih vremena.

Alexander Arnold: Mesi je najbolji na svetu.

Gatuzo: Mesi je najbolji igrač svih vremena. Žao mi je što to kažem radi Kristijana Ronalda, koji je takodje sjajan fudbaler. Ali Mesi je sa druge planete

Maldini: Mesi je najbolji igrač na svetu.

Ronaldo Brazil: Svi znaju da mi je Real blizak, ali Mesi je najbolji na svetu.

Gigs: Mesi je igrač koji se vidja jednom u životu. Mesi je genije.

Bekam: Mesi je najbolji.


Izvori: google, you tube(Messi vs Ronaldo)

kkk

pre 3 godine

(jojufff, 24. februar 2021 22:34)

Dokazao je se Ronaldo u Italiji i Englekoj tako sto je bio jednom najbolji strelac u 10 godina, a i sa Portugalom je osvojio EURO sa jednim golom u nokaut fazi. Svaka mu cast na neverovatnom uspehu. E da, dokazao je se i u Spaniji time sto ima jednu nagradu za najboljeg igraca lige. Mesi je u isto vreme dobio 7.

Svaka mu cast.

jojufff

pre 3 godine

Prevara zvana Mbape igra u Miki Maus Ligi u nikad jačem PSG i opet ni blizu nijedne godine nije da osvoji zlatnu kopacku.Vidim ja da je jedina stvar koju će on slaviti u ovoj godini onaj het trik protiv balvana u odbrani Barse.Druga prevara zvana Penaldo igra u nikad jačem Juventusu i ne može već dve sezone da bude ni najbolji strelac Miki Maus Serije A.Mesika igra najlosiju sezonu u nikad goroj Barsi,pritom igra plejmejkera i opet u vrhu liste strelaca.Mesi bi i u dresu Kadisa ili Osasune bio u vrhu liste strelaca u Primeri.GOAT
(Messi>Mbape+Nejmar+Penaldo+Salah...., 24. februar 2021 21:39)

Sta bi kad bi?? pitanje je
Mbape je mladic i put je pred njim, za sada je odlican i igra u slabijem PSG u nego sto je bila Barsa kada je Messi pocinjao svoj put.
Penaldo kakav god da je pokazao se i dokazao u Engleskoj, Španiji.. u smiraju karijere u Italiji i osvojio Evropsko sa Portugalom.

LeGoat

pre 3 godine

E moj ti. Sta je to Ronaldo uradio?

Ronaldo ove sezone u ligi ima 18 golova u ligi, a samo 6 golova je postigao protiv timova iz TOP 10 (1 protiv Sampdorie, 3 protiv Rome, 1 protiv Lacia, 1 protiv Sasula). Ronaldo je 12 golova postigao klubovima koji nisu u TOP 10.

Mesi ove sezone u ligi ima 18 golova, a 10 golova je postigao protiv timova iz TOP 10 (3 protiv Betisa, 3 protiv Bilbaoa, 2 protiv Granade, 1 protiv Levantea, 1 protiv Viljareala). Mesi je 8 golova postigao protiv timova koji nisu u TOP 10.
(Hahaha, 24. februar 2021 21:29)



Ronaldo je dao više golova velikoj trojci u Španiji od odlaska iz lige nego Mesi.

Messi>Mbape+Nejmar+Penaldo+Salah....

pre 3 godine

Prevara zvana Mbape igra u Miki Maus Ligi u nikad jačem PSG i opet ni blizu nijedne godine nije da osvoji zlatnu kopacku.Vidim ja da je jedina stvar koju će on slaviti u ovoj godini onaj het trik protiv balvana u odbrani Barse.Druga prevara zvana Penaldo igra u nikad jačem Juventusu i ne može već dve sezone da bude ni najbolji strelac Miki Maus Serije A.Mesika igra najlosiju sezonu u nikad goroj Barsi,pritom igra plejmejkera i opet u vrhu liste strelaca.Mesi bi i u dresu Kadisa ili Osasune bio u vrhu liste strelaca u Primeri.GOAT

Smeh

pre 3 godine

@Zapata

Sa kime se ti svadjaš crno dete? Pa prvi si ostavio komentar i prozivaš druge za nešto što nisu uradili. Danak neiskustvu i to najblaže rečeno.

Hahaha

pre 3 godine

Mare,

E moj ti. Sta je to Ronaldo uradio?

Ronaldo ove sezone u ligi ima 18 golova u ligi, a samo 6 golova je postigao protiv timova iz TOP 10 (1 protiv Sampdorie, 3 protiv Rome, 1 protiv Lacia, 1 protiv Sasula). Ronaldo je 12 golova postigao klubovima koji nisu u TOP 10.

Mesi ove sezone u ligi ima 18 golova, a 10 golova je postigao protiv timova iz TOP 10 (3 protiv Betisa, 3 protiv Bilbaoa, 2 protiv Granade, 1 protiv Levantea, 1 protiv Viljareala). Mesi je 8 golova postigao protiv timova koji nisu u TOP 10.

Šta reći

pre 3 godine

Mesi uspeva da daje golove sa ubedljivo najgorim saigračima koje je imao u karijeri.Trenutno prvi strelac Lige i prvi strelac u 2021 godini.Nadam se da će Mesika imati milosti i da će pustiti Penalda da osvoji zlatnu kopacku.Nije red više da mu nabija komplekse.Mesi imas ih SEST dosta ti je,Penaldovci placu već tri godine za zlatnom loptom i kopackom.

Back in Black

pre 3 godine

Kako su smiješni ovi fanovi Ronalda. Kada Ronaldo zabije 2 gola protiv Crotonea, 5 golova protiv Andorre, 3 gola protiv Empolija onda je on najbolji na svijetu, a kada Messi zabije po 2 gola protiv Alavesa i Elchea onda su to mali klubovi. Inace Messi ima najviše golova i asistencija u historiji fudbala protiv najvećih klubova na svijetu. Provjerite statistiku.
(Zapata, 24. februar 2021 20:56)
Izvini decko prvi si poslao komentar ono svadjaš se sam sa sobom.

Dan

pre 3 godine

Suarez, u Atleticu koji je prvi na tabeli - drugi strelac La Lige. Messi, u nikad goroj Barseloni - prvi strelac La lige. Bas loš igrač i prevara, a?

Mare

pre 3 godine

Kako su smiješni ovi fanovi Ronalda. Kada Ronaldo zabije 2 gola protiv Crotonea, 5 golova protiv Andorre, 3 gola protiv Empolija onda je on najbolji na svijetu, a kada Messi zabije po 2 gola protiv Alavesa i Elchea onda su to mali klubovi. Inace Messi ima najviše golova i asistencija u historiji fudbala protiv najvećih klubova na svijetu. Provjerite statistiku.
(Zapata, 24. februar 2021 20:56)

A da li si svestan da Mesi ove sezone nije dao nijedan gol protiv ozbiljne ekipe? Dao je PSŽ-u iz penala, Juventusu iz penala i Valensiji isto iz odbijene nakon promašenog penala. To ti je od njega ove sezone. Hoćeš sa ti nabrojim šta je Ronaldo uradio? E moj ti.

coco

pre 3 godine

Ma normalno klasika u poslednje par godine ono "Mesi srušio Elče."
(Back in Black, 24. februar 2021 21:06)

Sto ih ne rusi Grizman, Dembele, De Jong, ili Braithwaite?

Zapata

pre 3 godine

Kako su smiješni ovi fanovi Ronalda. Kada Ronaldo zabije 2 gola protiv Crotonea, 5 golova protiv Andorre, 3 gola protiv Empolija onda je on najbolji na svijetu, a kada Messi zabije po 2 gola protiv Alavesa i Elchea onda su to mali klubovi. Inace Messi ima najviše golova i asistencija u historiji fudbala protiv najvećih klubova na svijetu. Provjerite statistiku.

Dan

pre 3 godine

Suarez, u Atleticu koji je prvi na tabeli - drugi strelac La Lige. Messi, u nikad goroj Barseloni - prvi strelac La lige. Bas loš igrač i prevara, a?

Zapata

pre 3 godine

Kako su smiješni ovi fanovi Ronalda. Kada Ronaldo zabije 2 gola protiv Crotonea, 5 golova protiv Andorre, 3 gola protiv Empolija onda je on najbolji na svijetu, a kada Messi zabije po 2 gola protiv Alavesa i Elchea onda su to mali klubovi. Inace Messi ima najviše golova i asistencija u historiji fudbala protiv najvećih klubova na svijetu. Provjerite statistiku.

coco

pre 3 godine

Ma normalno klasika u poslednje par godine ono "Mesi srušio Elče."
(Back in Black, 24. februar 2021 21:06)

Sto ih ne rusi Grizman, Dembele, De Jong, ili Braithwaite?

Šta reći

pre 3 godine

Mesi uspeva da daje golove sa ubedljivo najgorim saigračima koje je imao u karijeri.Trenutno prvi strelac Lige i prvi strelac u 2021 godini.Nadam se da će Mesika imati milosti i da će pustiti Penalda da osvoji zlatnu kopacku.Nije red više da mu nabija komplekse.Mesi imas ih SEST dosta ti je,Penaldovci placu već tri godine za zlatnom loptom i kopackom.

Messi>Mbape+Nejmar+Penaldo+Salah....

pre 3 godine

Prevara zvana Mbape igra u Miki Maus Ligi u nikad jačem PSG i opet ni blizu nijedne godine nije da osvoji zlatnu kopacku.Vidim ja da je jedina stvar koju će on slaviti u ovoj godini onaj het trik protiv balvana u odbrani Barse.Druga prevara zvana Penaldo igra u nikad jačem Juventusu i ne može već dve sezone da bude ni najbolji strelac Miki Maus Serije A.Mesika igra najlosiju sezonu u nikad goroj Barsi,pritom igra plejmejkera i opet u vrhu liste strelaca.Mesi bi i u dresu Kadisa ili Osasune bio u vrhu liste strelaca u Primeri.GOAT

Pozdrav

pre 3 godine

Klop: Lionel Mesi je verovatno najbolji fudbaler koga sam u životu gledao.

Robertson: Mesi je svakako najbolji igrač sveta, najbolji svih vremena.

Azar: "Imamo dva najbolja fudbalera svih vremena? Ne bih rekao, za mene je to samo Lionel Mesi."

Rojs: Mesi je najbolji svih vremena.

Tijago Silva: Mesi je najveći fudbaler sveta svih vremena! Najveći je od svih koje sam ikada gledao.

Gerd Miler: Mesi je neverovatan igrač, pravi velikan, najbolji fudbaler na svetu.

Del Boske: Mesi nema ograničenja, on je najbolji igrač svih vremena.

Gindoan: Mesi je najbolji svih vremena.

Skols: Mesi je najbolji na svetu, a kad završi karijeru verovatno će biti najbolji igrač svih vremena, kada smo igrali protiv Barselone nadao sam se da ga neću čuvati. Prošao me je, ispružio sam nogu i Mesi je pao. Kada razmišljam o toj utakmici, uvek se setim tog trenutka. Istina, tada sam postigao gol, ali nikada neću zaboraviti tih par sekundi kada sam faulirao najboljeg igrača na svetu te sam čekao da se svet sruši“, prisetio se Skols. No, sudija ipak nije pokazao na belu tačku.

Kasano: Mesi je najbolji u istoriji.

Aguero: Mesi je s druge planete i on će uvek biti najbolji na svetu.

Konte: Fantastičan igrač kao sto je on, takvih kapaciteta, sposobnosti i veština, radja se jednom u 50 godina, vanserijski fudbaler najbolji na svetu.

Nejmar: Uvek sam tvrdio da je Mesi najbolji igrač planete.

Džajic: Kad pričaju o Mesiju kažu nije bio svetski prvak. To ne znači da nije najbolji fudbaler u istoriji! Neverovatno je kako igra! Levom, desnom, namešta golove, ćuti i igra, udaraju ga... Nemam dilemu da je najbolji!

Hadži: Mesi je najbolji na svetu.

Sedorf: On igra na vrhunskom nivou i pravo je uživanje gledati ga. Mesi je najbolji igrač na svetu.

Suarez: Mesi je najbolji na svetu.

Kapelo: Dobri su Ronaldo, Azar, Nejmar, Suarez... ali Mesi je iznad svih.

Zaneti: Mesi je fantastičan igrač i svojim igrama ne prestaje da iznenadjuje, on je igrač sa najboljim pregledom igre na svetu. Po mom mišljenju, on je najbolji igrač na svetu.

Kuman: Mesi je najbolji igrač svih vremena.

Mateus: Mesi je sada ono što je Maradona bio pre 30 godina.

Thierry Henry: Mesi je najbolji na svetu, on je jednostavno ‘ludak’. Poštujem Ronalda i njegov rad, medjutim, Mesi je čudoviste.

Riberi: Mesi je klasa, tu je on, pa onda svi ostali ispod. To što on radi je neverovatno, zaslužuje divljenje.

Runi: Mesi je zaista neverovatan. Mislim da je Mesi najbolji fudbaler svih vremena. Doduše, Ronaldo malo nije imao ni sreće, jer da se rodio u bilo koje drugo vreme, osvojio bi sve ove nagrade i trofeje koje sada ima Mesi.

Venger: Mesi je najbolji, on nema konkurencije! ... Novinar: Ko je najbolji igrač na svetu? Venger: Mesi! Novinar: Ko je najbolji igrač svih vremena? Venger: Mesi!

Simeone: Mesi je najbolji na svetu.

Toti: Ima samo jedan igrač koji u fudbalu radi stvari koje ja nikada neću moći, a to je Mesi.

Ronaldinjo: Mesi je najbolji na svetu, jako mi je žao sto nisam mogao da još koju godinu da odigram sa njim.

Raul: Imao sam sreće da igram sa velikim igračima - Zinedinom Zidanom, Ronaldom, Luišom Figom, Kristijanom Ronaldom... Ali Mesi je drugaciji, on je neverovatan. On čini da sve izgleda lako i čini se da čak i naizgled nemoguće stvari uradi bez imalo truda.

Van dajk: Mesi je najbolji na svetu.

Huntelar: Messi 10 puta bolji od Ronalda.

Ibrahimović: Mesi je najbolji igrač sveta. On igra fudbal kao da je na PlayStationu, to je neverovatno.

Arda Turan: Mesi je najbolji fudbaler svih vremena.

Ćavi: Mesi ne najbolji u istoriji, ne samo u ovom trenutku.

Leonardo: Mesi je bolji od Maradone!

Lampard: Mesi je najbolji svih vremena i svake godine.

Gvardiola: Mesi je najbolji igrač svih vremena.

Skolari: Da nije Mesija, Ronaldo bi bio najbolji igrač sveta pet godina uzastopno, Ronaldo igra u eri Lionela Mesija

Džerard: Mesi je najbolji na svetu.

Stoičkov: Mesi je broj 1. On ima ludu tehniku, inteligentan je, a nije sebičan, što je veoma važno. Ljudi ga uporedjuju sa Di Stefanom, Peleom, Krojfom, dok Ronalda uporedjuju sa Mesijem. To mnogo govori.

Van Persi: Mesi je drugaciji od svih, on je najbolji na svetu.

Oblak: Mesi je najbolji svih vremena.

Alexander Arnold: Mesi je najbolji na svetu.

Gatuzo: Mesi je najbolji igrač svih vremena. Žao mi je što to kažem radi Kristijana Ronalda, koji je takodje sjajan fudbaler. Ali Mesi je sa druge planete

Maldini: Mesi je najbolji igrač na svetu.

Ronaldo Brazil: Svi znaju da mi je Real blizak, ali Mesi je najbolji na svetu.

Gigs: Mesi je igrač koji se vidja jednom u životu. Mesi je genije.

Bekam: Mesi je najbolji.


Izvori: google, you tube(Messi vs Ronaldo)

jojufff

pre 3 godine

Prevara zvana Mbape igra u Miki Maus Ligi u nikad jačem PSG i opet ni blizu nijedne godine nije da osvoji zlatnu kopacku.Vidim ja da je jedina stvar koju će on slaviti u ovoj godini onaj het trik protiv balvana u odbrani Barse.Druga prevara zvana Penaldo igra u nikad jačem Juventusu i ne može već dve sezone da bude ni najbolji strelac Miki Maus Serije A.Mesika igra najlosiju sezonu u nikad goroj Barsi,pritom igra plejmejkera i opet u vrhu liste strelaca.Mesi bi i u dresu Kadisa ili Osasune bio u vrhu liste strelaca u Primeri.GOAT
(Messi>Mbape+Nejmar+Penaldo+Salah...., 24. februar 2021 21:39)

Sta bi kad bi?? pitanje je
Mbape je mladic i put je pred njim, za sada je odlican i igra u slabijem PSG u nego sto je bila Barsa kada je Messi pocinjao svoj put.
Penaldo kakav god da je pokazao se i dokazao u Engleskoj, Španiji.. u smiraju karijere u Italiji i osvojio Evropsko sa Portugalom.

Back in Black

pre 3 godine

Kako su smiješni ovi fanovi Ronalda. Kada Ronaldo zabije 2 gola protiv Crotonea, 5 golova protiv Andorre, 3 gola protiv Empolija onda je on najbolji na svijetu, a kada Messi zabije po 2 gola protiv Alavesa i Elchea onda su to mali klubovi. Inace Messi ima najviše golova i asistencija u historiji fudbala protiv najvećih klubova na svijetu. Provjerite statistiku.
(Zapata, 24. februar 2021 20:56)
Izvini decko prvi si poslao komentar ono svadjaš se sam sa sobom.

xjs

pre 3 godine

(jsx, 24. februar 2021 23:05)

Meni je Ronaldo omiljeni igrac ali...
Ronaldo osvojio 5 LŠ, a Mesi 4, Ronaldo osvojio 2 Primere, a Mesi u isto vreme 6. Ronaldo ima 1 nagradu za najboljeg igraca Primere, a Mesi 7. Ronaldo je najbolji strelac LŠ u istoriji ali Mesi ima najbolji prosek golova po utakmici. Treba biti realan...

gazda

pre 3 godine

(LeGoat, 24. februar 2021 22:47)

Evo tebi jedan zanimljiv podatak :) Ronaldo je protiv top 6 engleskih klubova (City, United, Arsenal, Chelsea, Liverpool i Tottenham) odigrao ukupno 79 utakmica i dao 28 golova. Protiv istih ekipa Messi je u LŠ odigrao 34 utakmice i dao 26 golova.

Smeh

pre 3 godine

@Zapata

Sa kime se ti svadjaš crno dete? Pa prvi si ostavio komentar i prozivaš druge za nešto što nisu uradili. Danak neiskustvu i to najblaže rečeno.

Hahaha

pre 3 godine

Mare,

E moj ti. Sta je to Ronaldo uradio?

Ronaldo ove sezone u ligi ima 18 golova u ligi, a samo 6 golova je postigao protiv timova iz TOP 10 (1 protiv Sampdorie, 3 protiv Rome, 1 protiv Lacia, 1 protiv Sasula). Ronaldo je 12 golova postigao klubovima koji nisu u TOP 10.

Mesi ove sezone u ligi ima 18 golova, a 10 golova je postigao protiv timova iz TOP 10 (3 protiv Betisa, 3 protiv Bilbaoa, 2 protiv Granade, 1 protiv Levantea, 1 protiv Viljareala). Mesi je 8 golova postigao protiv timova koji nisu u TOP 10.

LeGoat

pre 3 godine

E moj ti. Sta je to Ronaldo uradio?

Ronaldo ove sezone u ligi ima 18 golova u ligi, a samo 6 golova je postigao protiv timova iz TOP 10 (1 protiv Sampdorie, 3 protiv Rome, 1 protiv Lacia, 1 protiv Sasula). Ronaldo je 12 golova postigao klubovima koji nisu u TOP 10.

Mesi ove sezone u ligi ima 18 golova, a 10 golova je postigao protiv timova iz TOP 10 (3 protiv Betisa, 3 protiv Bilbaoa, 2 protiv Granade, 1 protiv Levantea, 1 protiv Viljareala). Mesi je 8 golova postigao protiv timova koji nisu u TOP 10.
(Hahaha, 24. februar 2021 21:29)



Ronaldo je dao više golova velikoj trojci u Španiji od odlaska iz lige nego Mesi.

Crveni

pre 3 godine

Evo tebi jedan zanimljiv podatak :) Ronaldo je protiv top 6 engleskih klubova (City, United, Arsenal, Chelsea, Liverpool i Tottenham) odigrao ukupno 79 utakmica i dao 28 golova. Protiv istih ekipa Messi je u LŠ odigrao 34 utakmice i dao 26 golova.
(gazda, 24. februar 2021 23:46)

Pa kad je igrao protiv onog najgoreg Arsenala milion puta.

Mare

pre 3 godine

Kako su smiješni ovi fanovi Ronalda. Kada Ronaldo zabije 2 gola protiv Crotonea, 5 golova protiv Andorre, 3 gola protiv Empolija onda je on najbolji na svijetu, a kada Messi zabije po 2 gola protiv Alavesa i Elchea onda su to mali klubovi. Inace Messi ima najviše golova i asistencija u historiji fudbala protiv najvećih klubova na svijetu. Provjerite statistiku.
(Zapata, 24. februar 2021 20:56)

A da li si svestan da Mesi ove sezone nije dao nijedan gol protiv ozbiljne ekipe? Dao je PSŽ-u iz penala, Juventusu iz penala i Valensiji isto iz odbijene nakon promašenog penala. To ti je od njega ove sezone. Hoćeš sa ti nabrojim šta je Ronaldo uradio? E moj ti.

facts

pre 3 godine

Barselona 3-0 Elče, 1. deo
Barsa u La Ligi (od 1929.): 1675W-590D-635L, 26 titula, 6228 datih i 3239 primljenih golova na 2900 mečeva.
Elče u La Ligi (od 1959.): 207-189-305, 770 datih i 1056 primljenih golova na 701 meču.
Barsa protiv Elčea (od 1959.): 30-12-9, 102 datih i 38 primljenih golova na 51 meču.
Barsa protiv Elčea u ligi (od 1959.): 24-12-8, 83 datih i 32 primljenih golova na 44 mečeva.
Golovi: Mesi 2 i Alba. Asist: M. Braithwaite 2 i Frenki de Jong.
Elče je prošlog meseca proslavio 98. rođendan (januar 1923).
Barsa je vezala 19 mečeva bez poraza od Elčea (15-4-0). Zadnji poraz: E 1-0 B 1974 (Krojf je odigrao 90’).
Elče je tim sa najviše mečeva na Kamp Nou bez pobede protiv Barse (0-7-18 na 25 mečeva).
Ekipe Frana Eskribe na Kamp Nou: 0-0-6, 1 dat i 25 primljenih golova. Jedini gol: 4-1 Viljareal 2017, Bakambu za 1-1, Antonio Rukavina nije ušao u igru.
Igrači koji su najviše puta dali 1. gol na meču u istoriji La Lige (od 1929.):
101 Mesi
76 Ugo Sančez i Raul
75 K. Ronaldo
68 Kini
Braithwaite je 56. igrač koji je asistirao Mesiju u Barsi.

facts

pre 3 godine

2. deo
Igrači sa najviše golova u 2021. u svim takmičenjima među 5 najjačih liga Evrope:
13 Mesi (11 La Liga, 1 LŠ, 1 kup)
12 Levandovski
10 E. Haaland
Mesi je strelac u zadnjih 7 ligaških mečeva i to je njegov 4. najbolji niz u La Ligi:
21 meč u nizu (2012-13, 33 golova)
10 (2012, 18 g)
8 (2018-19, 12 g)
7 (2021, 11 g)
Najbolji strelci Barse protiv Elčea:
7 Mesi i Zaldua
6 Pereda
U duelima Barse i Elčea, zadnjih 41 gol dali su igrači Barse (12 mečeva). Zadnji put kada je Elče dao gol Barsi: B 5-1 E 1978, Trobiani za 0-1.
Ekipe protiv kojih je Barsa vezala najveći broj ligaških mečeva bez primljenog gola:
10 Elče (1984-2021, 27 datih-0 primljenih golova)
8 Sosijedad (2004-2010, 17-0)
Ekipe sa najviše ligaških mečeva bez pobede na Kamp Nou:
22 Elče (0-7-15)
20 Granada (0-0-20)
Mesi protiv Elčea: 7 golova i 4 asist za 450’ na 5 mečeva (4W-1D-0L).
Igrač meča je Mesi (9.1 WhoScored, 9.1 FotMob, 9 SofaScore).
Učinak Mesija: 3 šuta (2 u okvir, 1 blokiran), 5.8% poseda, 90 dodira, 57/69 (82.6%) pasovi, 1 ključni pas, 1 stvorena velika šansa, 2 gola, 4/7 (57.1%) driblinzi, 6/11 (54.5%) dueli, 1 oduzeta lopta za 90’.
Pozdrav.

Misevi

pre 3 godine

Messi 6 zlatnih kopacki Ronaldo 4
Messi 5 zlatnih lopti Ronaldo 5
(Uki, 24. februar 2021 
Mesi ima 6 zlatnih lopti
(milan, 24. februar 2021 23:57)

Sasa Ilic ima 11.

Semir Tokić

pre 3 godine

(kiki, 25. februar 2021 01:06)

Znas li da Messi nikada nije dao gol Interu? Ni ovom Konteovom ni onom Murinjovom, A Ronaldo i jednom i drugom timu Intera. Lacio je sigurno Bolji od Granade, Inter od Betisa i Roma od Villareala.

kkk

pre 3 godine

(jojufff, 24. februar 2021 22:34)

Dokazao je se Ronaldo u Italiji i Englekoj tako sto je bio jednom najbolji strelac u 10 godina, a i sa Portugalom je osvojio EURO sa jednim golom u nokaut fazi. Svaka mu cast na neverovatnom uspehu. E da, dokazao je se i u Spaniji time sto ima jednu nagradu za najboljeg igraca lige. Mesi je u isto vreme dobio 7.

Svaka mu cast.

Djole

pre 3 godine

Hvala bogu sto postoje ekipe kao Elche pa da dokaze da je najveci ikad hahahahahah -PENALESSI
(gevara, 24. februar 2021 21:44)


E botino mala, is tvom Realu je šibnuo 30 komada :)

jsx

pre 3 godine

@Mesi>Mbape...
Brate, meni je Mesi omiljeni igrac i cak se slazem da je najveci ikad (mada mozda je i Ronaldo ili cak Gerd Miler), ali ti se nalupa zestoko.
"Penaldo" ima cak 5 osvojenih LS, niko osim Genta nema vise od toga (a Gento nije bio najveca zvezda tima) i najbolji je strelac takmicenja- znaci igracina je, a trenutni saigraci mu nisu nesto bolji od Mesijevih (mada je konkurencija slabija, iako je i spanska liga na niskim granama trenutno).
Mbape ima 23 godine i vec je osvojio svetski kup kao najbolji igrac (FIFA kaze drugi najbolji sa cim se ne slazem, ali svakako da je jedan od 2 najbolja) i igrao finale LS. Jos je osvojio francusku ligu i igrao polufinale sa Monakom. Mozda ne bude bas na nivou Mesija ili Ronalda, ali ce gotovo sigurno biti legenda, verujem veca od npr. Levandovskog..

Semir Tokić

pre 3 godine

(Hahaha, 24. februar 2021 21:29)

Ronaldo ove sezone ima golove protiv Intera,Lacia,Napolija,Rome a Messi 0 golova protiv jacih timova, najbolja ekipa kojoj je dao gol je Betis.

LeGoat

pre 3 godine

Evo tebi jedan zanimljiv podatak :) Ronaldo je protiv top 6 engleskih klubova (City, United, Arsenal, Chelsea, Liverpool i Tottenham) odigrao ukupno 79 utakmica i dao 28 golova. Protiv istih ekipa Messi je u LŠ odigrao 34 utakmice i dao 26 golova.
(gazda, 24. februar 2021 23:46)


Zanimljiv podatak, ali Ronaldo tada nije bio gol igrač. Tako da ga okači mačku o rep.

gevara

pre 3 godine

E botino mala, is tvom Realu je šibnuo 30 komada :)
(Djole, 24. februar 2021 23:05)

E malo dete nisam ja mali botino posto imam dosta godine i pratim fudbal davnooooo, ovaj vas Lessi nije dao gol Realu vec 3 ili 4 godine dok ga ponizavaju redom Roma, PSG, Juventus 2 puta, Liverpool a za Bayern da ne pricamo jer je to bilo 18+, a bice i sada protiv Pariza u uzvratu

jojufff

pre 3 godine

Dokazao je se Ronaldo u Italiji i Englekoj tako sto je bio jednom najbolji strelac u 10 godina, a i sa Portugalom je osvojio EURO sa jednim golom u nokaut fazi. Svaka mu cast na neverovatnom uspehu. E da, dokazao je se i u Spaniji time sto ima jednu nagradu za najboljeg igraca lige. Mesi je u isto vreme dobio 7.

Svaka mu cast.
(kkk, 24. februar 2021 22:55)

Druze, portugalska..engleska, spanska i italijanska liga. to su 4 različita stila, 4 razlicite filozofije fudbala. Gomila odlicnih, ponajboljih igraca se nije snasla u 2 razlicite lige.. kamo li u 4. Sto se tice statistike i golova sve piše, a ako ne pratis fudbal da ti kazem da je veliki dio karijere igrao u formaciji 442 kao desno krilo uz 2 napadača. i zbog toga ima slabiju statistiku tih nekih godina skoro do dolaska u Real.
Neko je dole nabrojao uspjehe Mbape a.. tu nemam sta dodati.
Nemam nista ni protiv Messija, igracina..al muskost mu nije jaca strana..seka persa.
vođa nula bodova. covjek samo zna da pogne glavu kada kola idu niz brdo...trunke živosti

Nedim Hodžić

pre 3 godine

@samo jako

ti se bas ne razumes u fudbal. Messi je uvek bio deo napadackog tria to sto se on tu i tamo spusti ka centru ne znaci da je vezni igrac, i Ronaldo se milion puta izvuce na krilo pa on realno vise nije krilni igrac.Ronaldo je u Mancesteru igrao desno krilo u rigidnoj 4-4-2 formaciji bez da bilo koji igrac sme da napusta svoju poziciju. u Barseloni je to oduvek bilo potpuno suprotno,igra se Krojfova verzija pozicione igre sa puno poseda i razmene pozicije medju igracima sto prakticno znaci da se igra viktorija ispred protivnickog gola.

Crveni

pre 3 godine

(samo jako, 25. februar 2021 15:30)

a zasto je Valensija ozbiljan klub a Porto,Galatasaray,Ajax nisu iako su u zadnjih 15 godina bili uspesniji od te Valensije?

Ronaldo je tom najjacem Celsiju dao gol u finalu LS, a u Unitedu imao cini mi se 70 asistencija,pritom krila tu nisu bila zaduzena za slanje tih zavrsnih lopti.

Arsenal posle 2009 dozivljavao blamaze protiv Dinama,Sahtjora,Brage i narocito od Olimpijakosa,toliko su bili ozbiljan klub.

Crveni

pre 3 godine

(samo jako, 25. februar 2021 13:35)

pa samo ti racunas koliko je ko golova dao velikim klubovima to jest onim klubovima koje ti smatras jakim.

Messi je uvek bio deo navalne linije,dakle takozvano izokrenuto krilo (inverted winger) a Ronaldo je bio klasicno krilo, to su 2 razlicite stvari.

Ibrakadabra

pre 3 godine

Odose Dani Alves Cavi,Nejmar,Iniesta,Suarez, Rakitic....Sve sto vredi ode ,ali Mesi ostaje isti,daje golove,asistira,dribla, iako igra sa panjevima.

P.S Cuo sam jednu lepu vest,daj boze da je istinita.Kazu Cavi ce preuzeti Barsu i onda bi u tom sluvaju Mesi ostao a pojacanja bi stigla.Cavi bi bio najbolja opcija,cak mozda bolja i od Gvardiole.

samo jako

pre 3 godine

(Semir Tokić, 25. februar 2021 06:16)

Nije Mesi dao gol protiv Intera ali je asistirao. Znas li ti da Mesi u karijeri ima i vise golova i vise asistencija od Ronalda protiv najvecih klubova na svetu?

kinez

pre 3 godine

@samo jako

dovoljno je da vidim da ne razlikujes izokrenuto krilo od klasicnog krilnog igraca i da shvatim da se ne razumes u fudbal.

Uki

pre 3 godine

Koliko je Mesi nabio kompleksa penaldo botovima to nije normalno.

Messi 6 zlatnih kopacki Ronaldo 4
Messi 5 zlatnih lopti Ronaldo 5

kiki

pre 3 godine

(Semir Tokić, 24. februar 2021 23:55)

A Mesi ima golove protiv Valensije, Viljareala, a i protiv Granade koja neki dan pobedi taj Napoli sa 2-0 u osminifinala lige evrope :)

Ugrizao si Boga za jaja

pre 3 godine

Ma normalno klasika u poslednje par godine ono "Mesi srušio Elče."
(Back in Black, 24. februar 2021 21:06)

Penaldo juce srusio Krotone ?

Mitko Gjakovik

pre 3 godine

Чекам Барселону 1-1, кад сам видео састав нисам мохао веровати какву слабу екипу имају. Прво полувреме, па они не трчају, човече, они пола сата врачају лопту одбрамбеним фудбалерима, не играју по крилама, све се своди да Меси уради нешто а он прво полуврене на одмору. Почетак другог полувремена одмах дају гол, и ко би други, Меси. Ова екипа нема будучност.сад разумем зашто Меси хоче да иде. Отпустили Суареза, а он три оута нољи од све нјихове нападаче. Коштали ме 500 еура.

gazda

pre 3 godine

Pa kad je igrao protiv onog najgoreg Arsenala milion puta.
(Crveni, 25. februar 2021 00:31)

Koliko je Ronaldo dao protiv Totenhema? :) Mesi je dao 9 golova protiv Arsenala koji je tada imao odlican tim i bili su drugi na tabeli, a Ronaldo ima 10 golova protiv Totenhema koji je uvek bio 4-5 klub u Engleskoj.

samo jako

pre 3 godine

(LeGoat, 25. februar 2021 07:50)

A Mesi jeste bio samo gol igrac?
To bi ti imao smisla da je Mesi igrao na poziciji napadaca, a svi znamo da nije.
Zasto da okacim na rep? Upravo to i jeste realna statistika. Da je Ronaldo citavu karijeru igrao na Mesijevim pozicijama imao bi barem duplo manje golova u karijeri od Mesija.

Semir Tokić

pre 3 godine

@samo jako

znaci po tvojoj logici Ronaldo je najbolji strelac La Lige jer ima najbolji prosek golova? a verovatno bi po takvoj logici imao ubedljivo najvise golova u La Ligi da je dosao u Real kada je imao 21 godinu i da je ostao do dana danasnjeg u Realu.

ti zaobilazis u svojim izlaganjima neke kljucne detalje a upravo ti detalji ruse tvoje argumente kao kula od karata.

Crveni

pre 3 godine

(samo jako, 25. februar 2021 23:15)

Ja sam rekao Ajax,Galatasaray,Porto... Ronaldo samo protiv Ajaxa ima 7 golova.

Krila u rigidnoj 4-4-2 treba da daju sirinu. Pritom nije tu Ronaldo igrao stalno pred golom protivnika i imao toliko lopte u nogama kao Messi.

Ja nisam ni rekao da je Tottenham bio tada jak vec da je Arsenal posle 2009 bio vrlo neozbiljan tim. Messi u takvoj PL ne bi dogurao ni sveukupno 10 golova i asistencija u sezoni.

kinez

pre 3 godine

@Samo jako

vec sam ti rekao da plasman na tabeli ne znaci puno, taj Arsenal je gubio i od Brage,Olimpijakosa,Dinama.

znaci Ronaldovih 26 golova je losije od Messijevih 11 golova? pa i Ronaldo onda ima bolji prosek golova protiv Barse nego Messi protiv Reala.

Barselona igra viktorije pred golom protivnika,70% poseda lopte. u vreme Xavija i Inieste je bilo i vise. da je Ronaldo igrao tu imao bi preko 1000 golova u karijeri.

Semir Tokić

pre 3 godine

(samo jako, 26. februar 2021 11:08)

pa ako ih budem racunao onda ce CR u takmicarskim utakmicama imati jedno 30 golova vise od Messija protiv top 30 ekipa,ovako ima samo 20 vise.

kinez

pre 3 godine

@samo jako

daj onda da brojimo i Salke,Wolfsburg,Galatasaraj,Porto,Ajax,Benfiku...svi oni su bili uspesniji od Arsenala i Valensije zadnjih 10 godina.

Futre

pre 3 godine

(Pozdrav, 24. februar 2021 23:39)

Sve je ovo tačno, jer 90% ovih što govore, govore o igraču koji je trenutno najbolji na svetu, i to je istina. E, sad, ima onih koji govore i da je najbolji svih vremena, ali to su Tiago Silva, Oblak i još par, manje više, nebitnih igrača u istoriji fudbala. A Klopov intervju imaš na You tube-u, pa vidi šta je rekao o Peleu. Takodje, to isto misle Murinjo, Krojf, Bekenbauer, Puškaš, Lipi, Kempes, Bobi Čarlton, Ferguson... a i sam Maradona je to rekao pre nego što su mu fejk levičari i kokain popili mozak.
Ipak su to malo veće face od Oblaka i Tiaga Silve, zar ne?

samo jako

pre 3 godine

(Nedim Hodžić, 25. februar 2021 11:48)

I Mesi je 10 godina bio krilo pa sta sad? Kao sto sam vec rekao, to ti nije nikakvo opravdanje. Ja nisam ni rekao da je Ronaldo bio napadac u Junajtedu ali nije ni Mesi u Barseloni pa je opet davao golove. Mesi nikad nije bio napadac i da svaka lopta ide na njega kao sto je slucaj sa Ronaldom zadnjih 5-6 godina i opet ne moze da bude najbolji strelac Evrope. Ronaldo je zadnju zlatnu kopacku dobio u sezoni 2014/15.

Barselona igra pozicionu igre sa puno poseda i razmene pozicije medju igracima? Barselona zadnjih godina ne igra nista osim sto Pike, Lengle i Alba razmene 300 dodavanja na svojoj polovini terena u toku jedne utakmice. Ako je to tebi viktorija ispred protivnickog gola... stvarno ne znam sta bi ti rekao...

I sta kazes na cinjenicu da je Mesi dao 9 golova protiv Arsenala, a Ronaldo 10 Totenhemu koji je jos slabiji tim? Uvek mi je drago ovako kada te poklopim pa onda neces nista da odgovoris nego samo ignorises jer znas i sam da sam upravu :)

Gde sam ja napisao da je Selta veliki klub? Nema potrebe da u nedostatku argumenata i izmisljas stvari koje ja nikad nisam napisao :) Doduse, nekad su bili dobar klub sa Mostovojom. Ali ti ne znas ni ko je on :)

samo jako

pre 3 godine

(Crveni, 25. februar 2021 16:21)

Pa ako brojimo Ajaks, PSV, Benfiku i Porto razlika bi bila samo jos veca. Mesi protiv tih klubova ima 11 golova i 5 asistencija u 8 utakmica, a Ronaldo 10 golova i 4 asistencije u 18 utakmica.

Ronaldo je dao 1 gol protiv Celzija u 15 utakmica. Stvarno neverovatan uspeh :)

Zasta su onda krila bila zaduzena? Za driblanje u rikverc? :)

Sve je to OK ali po cemu je Totenhem ozbiljan klub, a Arsenal nije? To ja tebe pitam... jer si napisao da je Mesiju bilo lako davati golove protiv Arsenala, a dao ih je 9 dok je Ronaldo protiv Totenhema dao 10.

Sta fali Nigeriji? Uvek su imali dobru reprezentaciju i redovno igraju na SP. A Bosnu su jedva pobedili, jos Dzeko pogodio stativu u 90 minuti i vrlo lako je mogla i Bosna proci dalje u osminufinala. A da ne pricam da je Dzeki u toj utakmici ponisten regularan gol. Mozda i najveca kradja na SP. Oko 2 metra je se nalazio iza odbrane Nigerije, a sviran mu je ofsajd.

samo jako

pre 3 godine

onda da i Ronaldu brojimo Maroko,Ganu,Cesku,Slovacku sve su to daleko kvalitetnije reprezentacije.
(Crveni, 26. februar 2021 10:39)

Ako su bili u TOP 50 kada im je Ronaldo davao golove, moze, sto da ne...

Semir Tokić

pre 3 godine

(samo jako, 26. februar 2021 19:27)

Pa i ti racunas utakmice Ronalda protiv vodecih Engleskih timova kad je imao 18-19 godina. Znaci to moze a kad je Messi u pitanju onda se ne vazi.

samo jako

pre 3 godine

(samo jako, 25. februar 2021 13:35)

Ne smatram samo ja te klubove jakim nego svi. A sta bi se trebalo racunati? Koliko je ko dao golova protiv Osasune, Krotonea? haha. Pa eto, tu je Ronaldo bolji ako ti je to za utehu...

Kako je moguce da Ronaldo ni u Junajtedu nije imao mnogo asistencija, a bio je krilo kao sto ti kazes? :) Nije imao kome da asistira dok Mesi sada ima kome asistirati? Brajtvajtu, Pedriju, Grizmanu? Hahaha. Ronaldo nije smeo da napusta svoju poziciju? Da li ti vidis kakve stvari pises? I nakon jednog ovakvog komentara hoces da diskutujemo i da te smatram ozbiljnim? Hahaha ali razumem ja tebe jer moras na sve nacine opravdati Ronalda sto nije mogao davati golove protiv jacih Engleskim timova. Nije se video pored Eslija Kola.

A BiH jeste bila ozbiljna reprezentacija 2014 kada im je Mesi davao golove na SP. Bili su u TOP 20 reprezentacija na svetu. S druge strane Selta nikad nije bila ni u TOP 50 klubova na svetu. Pravis poredjenja koja nemaju niakvog smisla...

Zasto si opet ignorisao cinjenicu da je Mesi dao 9 golova protiv Arsenala, a Ronaldo 10 protiv Totenhema koji nikad na tabeli nije bio ispred Arsenala? A napisao si da je Arsenal slab tim...

samo jako

pre 3 godine

(Crveni, 26. februar 2021 05:17)

Ronaldo protiv Ajaksa ima u 7 utakmica 9 golova, a ne 7. Pa ti si poceo i njemu da oduzimas golove.

A Mesi protiv Ajaksa ima u 3 utakmice 6 golova. To je u proseku 2 gola po utakmici.

Nije ni Mesi igrao stalno pred golom nego on prodje po 4-5 igraca i dodje do gola. Niko nije kriv Ronaldu sto on to nije u stanju da uradi :)

Zasto si onda napisao da Mesi "ima onakvu statistiku protiv Engleskih klubova jer je igrao protiv Arsenala milion puta", a i sam si svestan cinjenice da je Totenhem jos slabiji od njih? A vise je Ronaldo golova dao protiv Totenhema nego Mesi protiv Arsenala. A da ne spominjem jos i Siti kojem je Ronaldo davao golove kada su bili 10-i na tabeli. Oni nisu bili jak klub dok ih nije preuzeo svi znamo ko...

samo jako

pre 3 godine

Ronaldo protiv Salkea u 4 utakmice ima 7 golova i 3 asistencije, protiv Volfsburga u 2 utakmice ima 3 gola i 0 asistencija, protiv Galatesaraj u 3 utakmice ima 6 golova i 1 asistenciju, protiv Porta u 4 utakmice ima 1 gol i 0 asistencija, protiv Ajaksa ima u 7 utakmica 9 golova i 2 asistencije i protiv Benfike ima u 5 utakmica 0 golova i 2 asistencije, protiv PSV-a nikad nije igrao. To je sve ukupno kada saberes, 25 utakmica, 26 golova i 8 asistencija. To je u proseku tek 1,36 po utakmici.

Mesi protiv Salkea, Volfsburga i Galatesaraj nikad nije ni igrao. Protiv Porta ima u 1 utakmici 1 gol i 1 asistenciju, protiv Ajaksa u 3 utakmice ima 6 golova i 1 asistenciju, protiv PSV-a u 2 utakmice ima 4 gola i 1 asistenciju, protiv Benfike u 2 utakmici ima 0 golova i 2 asistencije. To je sve ukupno kada saberes, 8 utakmica, 11 golova i 5 asistencija. To je u proseku 2 po utakmici.

Znaci opet je Mesi daleko bolji i da racunamo te klubova razlika bi bila samo jos veca. Sledeci put proveri kada hoces nesto napisati. To sam ti rekao vec milion puta do sada :)

Inace, kada je Ronaldo dao Volfsburgu 3 gola oni su te sezone bili tek osmi na tabeli, a kada je Mesi dao 4 gola protiv Arsenala 2010 oni su te godine bili treci na tabeli. I pogledaj kakav je tim imao Arsenal tada, a kakav Volfsburg pa vidi sta poredis hahah

samo jako

pre 3 godine

kinez,

To ti nije nikakav argument jer ti pises samo od koga je Arsenal gubio, a neces da napises od koga su gubili Totenhem ili Volfsburg. To je ono kada svjesno gledas samo jednu stranu, a drugu neces jer znas i sam da ti ne odgovara :)

Ti si nabrojao cak 3 kluba protiv kojih Mesi nikad nije ni igrao: Salke, Volfsburg i Galatesaraj i hoces da poredimo statistiku samo po broju golova ali bez broja odigranih utakmica hahah. Ako ti je to za utehu, ja evo priznajem da Ronaldo ima bolju statistiku od Mesija protiv klubova protiv kojih Mesi nikad nije ni igrao :)

Tacno da je Ronaldo ima malo bolji prosek golova po utakmici od Mesija u El Klasiku. Mesi ima 0,61, a Ronaldo 0,62. Ako Mesi postigne gol u narednom El Klasiku opet ce i on imati 0,62 gola po utakmici. A da li to sta ikako znaci? Koliko Mesi ima asistencija i stvorenih sansi suigracima, a koliko Ronaldo u El Klasicima? Pa da vidimo ko je bolji :)

Mesi da je citav zivot igrao u timu sa Krosom, Modricem, Iskom, Benzemom i Bejlom imao bi sada 1500 golova i 1000 asistencija. Pogledaj samo koliko je Mesi imao golova i asistencija dok je igrao sa Nejmarom i Suarezom, a jos tada Cavi i Iniesta nisu imali neku posebnu ulogu u Barseloni. Cavija nije ni bilo od 2015-e.

Messi je u timu sa Cavijem, Iniestom, Sancezom, Teljom, Kuenkom, Pedrom postigao 91 gol, a Ronaldo je u timu imao Modrica, Krosa, Iska, Jamesa, Benzemu, Bejla i nikada nije bio ni blizu takvog ucinka pa se ti sad zapitaj...

samo jako

pre 3 godine

Sto se tice reprezentacije... sto ne napises koliko Ronaldo ima takmicarskih utakmica, a koliko Mesi? :) Neki dan sam to bas posmatrao i vidio sam da Ronaldo ima daleko vise jer za Kopa Ameriku nema kvalifikacija kao za EURO. Dok ovi igraju kvalifikacije za EURO, oni iz Juzne Amerike igraju prijateljske utakmice. Bila bi sramota da Mesi u takmicarskim utakmicama ima vise golova od Ronalda.

I ajde mi napisi tu statistiku, kome je Ronaldo davao golove iz TOP 30, a kome Mesi pa da vidimo da li ima oko 30 golova vise :) Koliko ja vidim po statistici Ronaldo sve ukupno ima 28 golova protiv TOP 50 reprezentacija. Meni onda logika govori da on nikako ne moze imati 30 golova vise od Mesija protiv TOP 30 reprezentacija pa cak i da Mesi nije zabio nijedan gol protiv takvih reprezentacija :) Kada Mesi i Ronaldo zavrse karijeru u reprezentaciji ako niko drugi to ne uradi, ja cu napraviti spisak protiv kakvih je reprezentacija Mesi davao golove, a protiv kakvih Ronaldo jer znam da ce to biti mnogima interesantno :) Ali mislim da ce to uraditi vec neko jer vec se mnoge takve statistike vrte po internetu tako da nece biti potrebno da ja to radim :) Idi moli Ronalda da vise ne daje golove protiv Andore i slicnih da ponizenje bude sto manje :) Ili se moli da na sledecem EURU zabije po 3-4 gola Francuskoj i Nemackoj. Ako se dobro secam Portugal je sa njima u grupi.

samo jako

pre 3 godine

I naravno da Ronaldo nije najbolji strelac Primere. To je Mesi. Druga stvar je sto Ronaldo ima bolji prosek. Isto kao sto je Ronaldo najbolji strelac LŠ, a Mesi ima bolji prosek. Ali ima tu jedna velika razlika... Ronaldo nikad ne bi bio najbolji strelac LŠ da nije odigrao 30-ak utakmica vise od Mesija dok bi Mesi bio najbolji strelac La Lige i da je Ronaldo proveo u ligi isto godina kao i Mesi. Mesi za vreme Ronaldovog boravka u Realu od 2010 do 2018 ima i vise golova i bolji prosek golova po utakmici od Ronalda.

A i Mesi bi sada imao daleko bolji prosek golova po utakmici da je u Barsu dosao u 21-oj godini jer ovako njemu se racunaju utakmice i kada je imao 17-18-19 godina i kada nije pola tih utakmica ni igrao 90 minuta. Tako da ti je i to nikakav argument.

I da, ja nikad nista ne zaobilazim jer ja cu uvek priznati da Ronaldo ima najbolji prosek golova po utakmici u istoriji La Lige dok ti uvek zaobilazis neke kljucne detalje, kako je doslo do toga i zasto je to tako, a upravo ti detalji ruse tvoje argumente. A to je upravo ovo gore sto sam napisao :)

samo jako

pre 3 godine

(Crveni, 26. februar 2021 21:44)

Kakvo nagadjanje?

Nisi mi jos nikada nabrojao reprezentacije iz TOP 30 kojima su Ronaldo i Mesi davali golove. I dalje cekam da postavis tu listu. Lepo reci, nemam tu listu, izmislio sam je. Oprastam ti :)

I da ne racunamo Ronaldovu statistiku i broj utakmica protiv najjacih Engleskih klubova kada je imao 18-19 godina opet je Mesi bolji tako da to ne igra nikakvu ulogu. S druge strane Mesi ima bolji prosek golova od Ronalda po utakmici u Primeri ako gledamo samo period od 2010 do 2018. Tako da to nije isto :)

Kakve dvostruke standarde?

I opet nista nisi odgovorio na onu dole temu Arsenala i Totenhema? Kako volim ovako kada nemas argumenata pa se pokusavas izvuci tako sto ignorises ono sto te pitam :)

Semir Tokić

pre 3 godine

(samo jako, 27. februar 2021 14:48)

ja sam ti listu reprezentacija naveo na nekoj vesti od pre par nedelja pa si onda ti skretao sa teme.

samo jako

pre 3 godine

(Semir Tokić, 27. februar 2021 15:39)

Ti si napisao samo spisak reprezentacija kojima je Mesi davao golove. Za Ronalda to nikad nisi uradio jer si i sam svestan cinjenice kakvim je reprezentacijama davao golove...

Messi>Mbape+Nejmar+Penaldo+Salah....

pre 3 godine

Prevara zvana Mbape igra u Miki Maus Ligi u nikad jačem PSG i opet ni blizu nijedne godine nije da osvoji zlatnu kopacku.Vidim ja da je jedina stvar koju će on slaviti u ovoj godini onaj het trik protiv balvana u odbrani Barse.Druga prevara zvana Penaldo igra u nikad jačem Juventusu i ne može već dve sezone da bude ni najbolji strelac Miki Maus Serije A.Mesika igra najlosiju sezonu u nikad goroj Barsi,pritom igra plejmejkera i opet u vrhu liste strelaca.Mesi bi i u dresu Kadisa ili Osasune bio u vrhu liste strelaca u Primeri.GOAT

Mare

pre 3 godine

Kako su smiješni ovi fanovi Ronalda. Kada Ronaldo zabije 2 gola protiv Crotonea, 5 golova protiv Andorre, 3 gola protiv Empolija onda je on najbolji na svijetu, a kada Messi zabije po 2 gola protiv Alavesa i Elchea onda su to mali klubovi. Inace Messi ima najviše golova i asistencija u historiji fudbala protiv najvećih klubova na svijetu. Provjerite statistiku.
(Zapata, 24. februar 2021 20:56)

A da li si svestan da Mesi ove sezone nije dao nijedan gol protiv ozbiljne ekipe? Dao je PSŽ-u iz penala, Juventusu iz penala i Valensiji isto iz odbijene nakon promašenog penala. To ti je od njega ove sezone. Hoćeš sa ti nabrojim šta je Ronaldo uradio? E moj ti.

Zapata

pre 3 godine

Kako su smiješni ovi fanovi Ronalda. Kada Ronaldo zabije 2 gola protiv Crotonea, 5 golova protiv Andorre, 3 gola protiv Empolija onda je on najbolji na svijetu, a kada Messi zabije po 2 gola protiv Alavesa i Elchea onda su to mali klubovi. Inace Messi ima najviše golova i asistencija u historiji fudbala protiv najvećih klubova na svijetu. Provjerite statistiku.

Back in Black

pre 3 godine

Kako su smiješni ovi fanovi Ronalda. Kada Ronaldo zabije 2 gola protiv Crotonea, 5 golova protiv Andorre, 3 gola protiv Empolija onda je on najbolji na svijetu, a kada Messi zabije po 2 gola protiv Alavesa i Elchea onda su to mali klubovi. Inace Messi ima najviše golova i asistencija u historiji fudbala protiv najvećih klubova na svijetu. Provjerite statistiku.
(Zapata, 24. februar 2021 20:56)
Izvini decko prvi si poslao komentar ono svadjaš se sam sa sobom.

gevara

pre 3 godine

E botino mala, is tvom Realu je šibnuo 30 komada :)
(Djole, 24. februar 2021 23:05)

E malo dete nisam ja mali botino posto imam dosta godine i pratim fudbal davnooooo, ovaj vas Lessi nije dao gol Realu vec 3 ili 4 godine dok ga ponizavaju redom Roma, PSG, Juventus 2 puta, Liverpool a za Bayern da ne pricamo jer je to bilo 18+, a bice i sada protiv Pariza u uzvratu

Dan

pre 3 godine

Suarez, u Atleticu koji je prvi na tabeli - drugi strelac La Lige. Messi, u nikad goroj Barseloni - prvi strelac La lige. Bas loš igrač i prevara, a?

LeGoat

pre 3 godine

E moj ti. Sta je to Ronaldo uradio?

Ronaldo ove sezone u ligi ima 18 golova u ligi, a samo 6 golova je postigao protiv timova iz TOP 10 (1 protiv Sampdorie, 3 protiv Rome, 1 protiv Lacia, 1 protiv Sasula). Ronaldo je 12 golova postigao klubovima koji nisu u TOP 10.

Mesi ove sezone u ligi ima 18 golova, a 10 golova je postigao protiv timova iz TOP 10 (3 protiv Betisa, 3 protiv Bilbaoa, 2 protiv Granade, 1 protiv Levantea, 1 protiv Viljareala). Mesi je 8 golova postigao protiv timova koji nisu u TOP 10.
(Hahaha, 24. februar 2021 21:29)



Ronaldo je dao više golova velikoj trojci u Španiji od odlaska iz lige nego Mesi.

kkk

pre 3 godine

(jojufff, 24. februar 2021 22:34)

Dokazao je se Ronaldo u Italiji i Englekoj tako sto je bio jednom najbolji strelac u 10 godina, a i sa Portugalom je osvojio EURO sa jednim golom u nokaut fazi. Svaka mu cast na neverovatnom uspehu. E da, dokazao je se i u Spaniji time sto ima jednu nagradu za najboljeg igraca lige. Mesi je u isto vreme dobio 7.

Svaka mu cast.

Šta reći

pre 3 godine

Mesi uspeva da daje golove sa ubedljivo najgorim saigračima koje je imao u karijeri.Trenutno prvi strelac Lige i prvi strelac u 2021 godini.Nadam se da će Mesika imati milosti i da će pustiti Penalda da osvoji zlatnu kopacku.Nije red više da mu nabija komplekse.Mesi imas ih SEST dosta ti je,Penaldovci placu već tri godine za zlatnom loptom i kopackom.

Semir Tokić

pre 3 godine

(Hahaha, 24. februar 2021 21:29)

Ronaldo ove sezone ima golove protiv Intera,Lacia,Napolija,Rome a Messi 0 golova protiv jacih timova, najbolja ekipa kojoj je dao gol je Betis.

Semir Tokić

pre 3 godine

(kiki, 25. februar 2021 01:06)

Znas li da Messi nikada nije dao gol Interu? Ni ovom Konteovom ni onom Murinjovom, A Ronaldo i jednom i drugom timu Intera. Lacio je sigurno Bolji od Granade, Inter od Betisa i Roma od Villareala.

kiki

pre 3 godine

(Semir Tokić, 24. februar 2021 23:55)

A Mesi ima golove protiv Valensije, Viljareala, a i protiv Granade koja neki dan pobedi taj Napoli sa 2-0 u osminifinala lige evrope :)

jojufff

pre 3 godine

Prevara zvana Mbape igra u Miki Maus Ligi u nikad jačem PSG i opet ni blizu nijedne godine nije da osvoji zlatnu kopacku.Vidim ja da je jedina stvar koju će on slaviti u ovoj godini onaj het trik protiv balvana u odbrani Barse.Druga prevara zvana Penaldo igra u nikad jačem Juventusu i ne može već dve sezone da bude ni najbolji strelac Miki Maus Serije A.Mesika igra najlosiju sezonu u nikad goroj Barsi,pritom igra plejmejkera i opet u vrhu liste strelaca.Mesi bi i u dresu Kadisa ili Osasune bio u vrhu liste strelaca u Primeri.GOAT
(Messi>Mbape+Nejmar+Penaldo+Salah...., 24. februar 2021 21:39)

Sta bi kad bi?? pitanje je
Mbape je mladic i put je pred njim, za sada je odlican i igra u slabijem PSG u nego sto je bila Barsa kada je Messi pocinjao svoj put.
Penaldo kakav god da je pokazao se i dokazao u Engleskoj, Španiji.. u smiraju karijere u Italiji i osvojio Evropsko sa Portugalom.

Ugrizao si Boga za jaja

pre 3 godine

Ma normalno klasika u poslednje par godine ono "Mesi srušio Elče."
(Back in Black, 24. februar 2021 21:06)

Penaldo juce srusio Krotone ?

LeGoat

pre 3 godine

Evo tebi jedan zanimljiv podatak :) Ronaldo je protiv top 6 engleskih klubova (City, United, Arsenal, Chelsea, Liverpool i Tottenham) odigrao ukupno 79 utakmica i dao 28 golova. Protiv istih ekipa Messi je u LŠ odigrao 34 utakmice i dao 26 golova.
(gazda, 24. februar 2021 23:46)


Zanimljiv podatak, ali Ronaldo tada nije bio gol igrač. Tako da ga okači mačku o rep.

samo jako

pre 3 godine

(samo jako, 25. februar 2021 13:35)

Ne smatram samo ja te klubove jakim nego svi. A sta bi se trebalo racunati? Koliko je ko dao golova protiv Osasune, Krotonea? haha. Pa eto, tu je Ronaldo bolji ako ti je to za utehu...

Kako je moguce da Ronaldo ni u Junajtedu nije imao mnogo asistencija, a bio je krilo kao sto ti kazes? :) Nije imao kome da asistira dok Mesi sada ima kome asistirati? Brajtvajtu, Pedriju, Grizmanu? Hahaha. Ronaldo nije smeo da napusta svoju poziciju? Da li ti vidis kakve stvari pises? I nakon jednog ovakvog komentara hoces da diskutujemo i da te smatram ozbiljnim? Hahaha ali razumem ja tebe jer moras na sve nacine opravdati Ronalda sto nije mogao davati golove protiv jacih Engleskim timova. Nije se video pored Eslija Kola.

A BiH jeste bila ozbiljna reprezentacija 2014 kada im je Mesi davao golove na SP. Bili su u TOP 20 reprezentacija na svetu. S druge strane Selta nikad nije bila ni u TOP 50 klubova na svetu. Pravis poredjenja koja nemaju niakvog smisla...

Zasto si opet ignorisao cinjenicu da je Mesi dao 9 golova protiv Arsenala, a Ronaldo 10 protiv Totenhema koji nikad na tabeli nije bio ispred Arsenala? A napisao si da je Arsenal slab tim...

Hahaha

pre 3 godine

Mare,

E moj ti. Sta je to Ronaldo uradio?

Ronaldo ove sezone u ligi ima 18 golova u ligi, a samo 6 golova je postigao protiv timova iz TOP 10 (1 protiv Sampdorie, 3 protiv Rome, 1 protiv Lacia, 1 protiv Sasula). Ronaldo je 12 golova postigao klubovima koji nisu u TOP 10.

Mesi ove sezone u ligi ima 18 golova, a 10 golova je postigao protiv timova iz TOP 10 (3 protiv Betisa, 3 protiv Bilbaoa, 2 protiv Granade, 1 protiv Levantea, 1 protiv Viljareala). Mesi je 8 golova postigao protiv timova koji nisu u TOP 10.

coco

pre 3 godine

Ma normalno klasika u poslednje par godine ono "Mesi srušio Elče."
(Back in Black, 24. februar 2021 21:06)

Sto ih ne rusi Grizman, Dembele, De Jong, ili Braithwaite?

jsx

pre 3 godine

@Mesi>Mbape...
Brate, meni je Mesi omiljeni igrac i cak se slazem da je najveci ikad (mada mozda je i Ronaldo ili cak Gerd Miler), ali ti se nalupa zestoko.
"Penaldo" ima cak 5 osvojenih LS, niko osim Genta nema vise od toga (a Gento nije bio najveca zvezda tima) i najbolji je strelac takmicenja- znaci igracina je, a trenutni saigraci mu nisu nesto bolji od Mesijevih (mada je konkurencija slabija, iako je i spanska liga na niskim granama trenutno).
Mbape ima 23 godine i vec je osvojio svetski kup kao najbolji igrac (FIFA kaze drugi najbolji sa cim se ne slazem, ali svakako da je jedan od 2 najbolja) i igrao finale LS. Jos je osvojio francusku ligu i igrao polufinale sa Monakom. Mozda ne bude bas na nivou Mesija ili Ronalda, ali ce gotovo sigurno biti legenda, verujem veca od npr. Levandovskog..

Djole

pre 3 godine

Hvala bogu sto postoje ekipe kao Elche pa da dokaze da je najveci ikad hahahahahah -PENALESSI
(gevara, 24. februar 2021 21:44)


E botino mala, is tvom Realu je šibnuo 30 komada :)

Uki

pre 3 godine

Koliko je Mesi nabio kompleksa penaldo botovima to nije normalno.

Messi 6 zlatnih kopacki Ronaldo 4
Messi 5 zlatnih lopti Ronaldo 5

Pozdrav

pre 3 godine

Klop: Lionel Mesi je verovatno najbolji fudbaler koga sam u životu gledao.

Robertson: Mesi je svakako najbolji igrač sveta, najbolji svih vremena.

Azar: "Imamo dva najbolja fudbalera svih vremena? Ne bih rekao, za mene je to samo Lionel Mesi."

Rojs: Mesi je najbolji svih vremena.

Tijago Silva: Mesi je najveći fudbaler sveta svih vremena! Najveći je od svih koje sam ikada gledao.

Gerd Miler: Mesi je neverovatan igrač, pravi velikan, najbolji fudbaler na svetu.

Del Boske: Mesi nema ograničenja, on je najbolji igrač svih vremena.

Gindoan: Mesi je najbolji svih vremena.

Skols: Mesi je najbolji na svetu, a kad završi karijeru verovatno će biti najbolji igrač svih vremena, kada smo igrali protiv Barselone nadao sam se da ga neću čuvati. Prošao me je, ispružio sam nogu i Mesi je pao. Kada razmišljam o toj utakmici, uvek se setim tog trenutka. Istina, tada sam postigao gol, ali nikada neću zaboraviti tih par sekundi kada sam faulirao najboljeg igrača na svetu te sam čekao da se svet sruši“, prisetio se Skols. No, sudija ipak nije pokazao na belu tačku.

Kasano: Mesi je najbolji u istoriji.

Aguero: Mesi je s druge planete i on će uvek biti najbolji na svetu.

Konte: Fantastičan igrač kao sto je on, takvih kapaciteta, sposobnosti i veština, radja se jednom u 50 godina, vanserijski fudbaler najbolji na svetu.

Nejmar: Uvek sam tvrdio da je Mesi najbolji igrač planete.

Džajic: Kad pričaju o Mesiju kažu nije bio svetski prvak. To ne znači da nije najbolji fudbaler u istoriji! Neverovatno je kako igra! Levom, desnom, namešta golove, ćuti i igra, udaraju ga... Nemam dilemu da je najbolji!

Hadži: Mesi je najbolji na svetu.

Sedorf: On igra na vrhunskom nivou i pravo je uživanje gledati ga. Mesi je najbolji igrač na svetu.

Suarez: Mesi je najbolji na svetu.

Kapelo: Dobri su Ronaldo, Azar, Nejmar, Suarez... ali Mesi je iznad svih.

Zaneti: Mesi je fantastičan igrač i svojim igrama ne prestaje da iznenadjuje, on je igrač sa najboljim pregledom igre na svetu. Po mom mišljenju, on je najbolji igrač na svetu.

Kuman: Mesi je najbolji igrač svih vremena.

Mateus: Mesi je sada ono što je Maradona bio pre 30 godina.

Thierry Henry: Mesi je najbolji na svetu, on je jednostavno ‘ludak’. Poštujem Ronalda i njegov rad, medjutim, Mesi je čudoviste.

Riberi: Mesi je klasa, tu je on, pa onda svi ostali ispod. To što on radi je neverovatno, zaslužuje divljenje.

Runi: Mesi je zaista neverovatan. Mislim da je Mesi najbolji fudbaler svih vremena. Doduše, Ronaldo malo nije imao ni sreće, jer da se rodio u bilo koje drugo vreme, osvojio bi sve ove nagrade i trofeje koje sada ima Mesi.

Venger: Mesi je najbolji, on nema konkurencije! ... Novinar: Ko je najbolji igrač na svetu? Venger: Mesi! Novinar: Ko je najbolji igrač svih vremena? Venger: Mesi!

Simeone: Mesi je najbolji na svetu.

Toti: Ima samo jedan igrač koji u fudbalu radi stvari koje ja nikada neću moći, a to je Mesi.

Ronaldinjo: Mesi je najbolji na svetu, jako mi je žao sto nisam mogao da još koju godinu da odigram sa njim.

Raul: Imao sam sreće da igram sa velikim igračima - Zinedinom Zidanom, Ronaldom, Luišom Figom, Kristijanom Ronaldom... Ali Mesi je drugaciji, on je neverovatan. On čini da sve izgleda lako i čini se da čak i naizgled nemoguće stvari uradi bez imalo truda.

Van dajk: Mesi je najbolji na svetu.

Huntelar: Messi 10 puta bolji od Ronalda.

Ibrahimović: Mesi je najbolji igrač sveta. On igra fudbal kao da je na PlayStationu, to je neverovatno.

Arda Turan: Mesi je najbolji fudbaler svih vremena.

Ćavi: Mesi ne najbolji u istoriji, ne samo u ovom trenutku.

Leonardo: Mesi je bolji od Maradone!

Lampard: Mesi je najbolji svih vremena i svake godine.

Gvardiola: Mesi je najbolji igrač svih vremena.

Skolari: Da nije Mesija, Ronaldo bi bio najbolji igrač sveta pet godina uzastopno, Ronaldo igra u eri Lionela Mesija

Džerard: Mesi je najbolji na svetu.

Stoičkov: Mesi je broj 1. On ima ludu tehniku, inteligentan je, a nije sebičan, što je veoma važno. Ljudi ga uporedjuju sa Di Stefanom, Peleom, Krojfom, dok Ronalda uporedjuju sa Mesijem. To mnogo govori.

Van Persi: Mesi je drugaciji od svih, on je najbolji na svetu.

Oblak: Mesi je najbolji svih vremena.

Alexander Arnold: Mesi je najbolji na svetu.

Gatuzo: Mesi je najbolji igrač svih vremena. Žao mi je što to kažem radi Kristijana Ronalda, koji je takodje sjajan fudbaler. Ali Mesi je sa druge planete

Maldini: Mesi je najbolji igrač na svetu.

Ronaldo Brazil: Svi znaju da mi je Real blizak, ali Mesi je najbolji na svetu.

Gigs: Mesi je igrač koji se vidja jednom u životu. Mesi je genije.

Bekam: Mesi je najbolji.


Izvori: google, you tube(Messi vs Ronaldo)

jojufff

pre 3 godine

Dokazao je se Ronaldo u Italiji i Englekoj tako sto je bio jednom najbolji strelac u 10 godina, a i sa Portugalom je osvojio EURO sa jednim golom u nokaut fazi. Svaka mu cast na neverovatnom uspehu. E da, dokazao je se i u Spaniji time sto ima jednu nagradu za najboljeg igraca lige. Mesi je u isto vreme dobio 7.

Svaka mu cast.
(kkk, 24. februar 2021 22:55)

Druze, portugalska..engleska, spanska i italijanska liga. to su 4 različita stila, 4 razlicite filozofije fudbala. Gomila odlicnih, ponajboljih igraca se nije snasla u 2 razlicite lige.. kamo li u 4. Sto se tice statistike i golova sve piše, a ako ne pratis fudbal da ti kazem da je veliki dio karijere igrao u formaciji 442 kao desno krilo uz 2 napadača. i zbog toga ima slabiju statistiku tih nekih godina skoro do dolaska u Real.
Neko je dole nabrojao uspjehe Mbape a.. tu nemam sta dodati.
Nemam nista ni protiv Messija, igracina..al muskost mu nije jaca strana..seka persa.
vođa nula bodova. covjek samo zna da pogne glavu kada kola idu niz brdo...trunke živosti

Mitko Gjakovik

pre 3 godine

Чекам Барселону 1-1, кад сам видео састав нисам мохао веровати какву слабу екипу имају. Прво полувреме, па они не трчају, човече, они пола сата врачају лопту одбрамбеним фудбалерима, не играју по крилама, све се своди да Меси уради нешто а он прво полуврене на одмору. Почетак другог полувремена одмах дају гол, и ко би други, Меси. Ова екипа нема будучност.сад разумем зашто Меси хоче да иде. Отпустили Суареза, а он три оута нољи од све нјихове нападаче. Коштали ме 500 еура.

samo jako

pre 3 godine

(Semir Tokić, 25. februar 2021 06:16)

Nije Mesi dao gol protiv Intera ali je asistirao. Znas li ti da Mesi u karijeri ima i vise golova i vise asistencija od Ronalda protiv najvecih klubova na svetu?

gazda

pre 3 godine

(LeGoat, 24. februar 2021 22:47)

Evo tebi jedan zanimljiv podatak :) Ronaldo je protiv top 6 engleskih klubova (City, United, Arsenal, Chelsea, Liverpool i Tottenham) odigrao ukupno 79 utakmica i dao 28 golova. Protiv istih ekipa Messi je u LŠ odigrao 34 utakmice i dao 26 golova.

Crveni

pre 3 godine

Evo tebi jedan zanimljiv podatak :) Ronaldo je protiv top 6 engleskih klubova (City, United, Arsenal, Chelsea, Liverpool i Tottenham) odigrao ukupno 79 utakmica i dao 28 golova. Protiv istih ekipa Messi je u LŠ odigrao 34 utakmice i dao 26 golova.
(gazda, 24. februar 2021 23:46)

Pa kad je igrao protiv onog najgoreg Arsenala milion puta.

facts

pre 3 godine

Barselona 3-0 Elče, 1. deo
Barsa u La Ligi (od 1929.): 1675W-590D-635L, 26 titula, 6228 datih i 3239 primljenih golova na 2900 mečeva.
Elče u La Ligi (od 1959.): 207-189-305, 770 datih i 1056 primljenih golova na 701 meču.
Barsa protiv Elčea (od 1959.): 30-12-9, 102 datih i 38 primljenih golova na 51 meču.
Barsa protiv Elčea u ligi (od 1959.): 24-12-8, 83 datih i 32 primljenih golova na 44 mečeva.
Golovi: Mesi 2 i Alba. Asist: M. Braithwaite 2 i Frenki de Jong.
Elče je prošlog meseca proslavio 98. rođendan (januar 1923).
Barsa je vezala 19 mečeva bez poraza od Elčea (15-4-0). Zadnji poraz: E 1-0 B 1974 (Krojf je odigrao 90’).
Elče je tim sa najviše mečeva na Kamp Nou bez pobede protiv Barse (0-7-18 na 25 mečeva).
Ekipe Frana Eskribe na Kamp Nou: 0-0-6, 1 dat i 25 primljenih golova. Jedini gol: 4-1 Viljareal 2017, Bakambu za 1-1, Antonio Rukavina nije ušao u igru.
Igrači koji su najviše puta dali 1. gol na meču u istoriji La Lige (od 1929.):
101 Mesi
76 Ugo Sančez i Raul
75 K. Ronaldo
68 Kini
Braithwaite je 56. igrač koji je asistirao Mesiju u Barsi.

xjs

pre 3 godine

(jsx, 24. februar 2021 23:05)

Meni je Ronaldo omiljeni igrac ali...
Ronaldo osvojio 5 LŠ, a Mesi 4, Ronaldo osvojio 2 Primere, a Mesi u isto vreme 6. Ronaldo ima 1 nagradu za najboljeg igraca Primere, a Mesi 7. Ronaldo je najbolji strelac LŠ u istoriji ali Mesi ima najbolji prosek golova po utakmici. Treba biti realan...

facts

pre 3 godine

2. deo
Igrači sa najviše golova u 2021. u svim takmičenjima među 5 najjačih liga Evrope:
13 Mesi (11 La Liga, 1 LŠ, 1 kup)
12 Levandovski
10 E. Haaland
Mesi je strelac u zadnjih 7 ligaških mečeva i to je njegov 4. najbolji niz u La Ligi:
21 meč u nizu (2012-13, 33 golova)
10 (2012, 18 g)
8 (2018-19, 12 g)
7 (2021, 11 g)
Najbolji strelci Barse protiv Elčea:
7 Mesi i Zaldua
6 Pereda
U duelima Barse i Elčea, zadnjih 41 gol dali su igrači Barse (12 mečeva). Zadnji put kada je Elče dao gol Barsi: B 5-1 E 1978, Trobiani za 0-1.
Ekipe protiv kojih je Barsa vezala najveći broj ligaških mečeva bez primljenog gola:
10 Elče (1984-2021, 27 datih-0 primljenih golova)
8 Sosijedad (2004-2010, 17-0)
Ekipe sa najviše ligaških mečeva bez pobede na Kamp Nou:
22 Elče (0-7-15)
20 Granada (0-0-20)
Mesi protiv Elčea: 7 golova i 4 asist za 450’ na 5 mečeva (4W-1D-0L).
Igrač meča je Mesi (9.1 WhoScored, 9.1 FotMob, 9 SofaScore).
Učinak Mesija: 3 šuta (2 u okvir, 1 blokiran), 5.8% poseda, 90 dodira, 57/69 (82.6%) pasovi, 1 ključni pas, 1 stvorena velika šansa, 2 gola, 4/7 (57.1%) driblinzi, 6/11 (54.5%) dueli, 1 oduzeta lopta za 90’.
Pozdrav.

Ibrakadabra

pre 3 godine

Odose Dani Alves Cavi,Nejmar,Iniesta,Suarez, Rakitic....Sve sto vredi ode ,ali Mesi ostaje isti,daje golove,asistira,dribla, iako igra sa panjevima.

P.S Cuo sam jednu lepu vest,daj boze da je istinita.Kazu Cavi ce preuzeti Barsu i onda bi u tom sluvaju Mesi ostao a pojacanja bi stigla.Cavi bi bio najbolja opcija,cak mozda bolja i od Gvardiole.

gazda

pre 3 godine

Pa kad je igrao protiv onog najgoreg Arsenala milion puta.
(Crveni, 25. februar 2021 00:31)

Koliko je Ronaldo dao protiv Totenhema? :) Mesi je dao 9 golova protiv Arsenala koji je tada imao odlican tim i bili su drugi na tabeli, a Ronaldo ima 10 golova protiv Totenhema koji je uvek bio 4-5 klub u Engleskoj.

samo jako

pre 3 godine

(Nedim Hodžić, 25. februar 2021 11:48)

I Mesi je 10 godina bio krilo pa sta sad? Kao sto sam vec rekao, to ti nije nikakvo opravdanje. Ja nisam ni rekao da je Ronaldo bio napadac u Junajtedu ali nije ni Mesi u Barseloni pa je opet davao golove. Mesi nikad nije bio napadac i da svaka lopta ide na njega kao sto je slucaj sa Ronaldom zadnjih 5-6 godina i opet ne moze da bude najbolji strelac Evrope. Ronaldo je zadnju zlatnu kopacku dobio u sezoni 2014/15.

Barselona igra pozicionu igre sa puno poseda i razmene pozicije medju igracima? Barselona zadnjih godina ne igra nista osim sto Pike, Lengle i Alba razmene 300 dodavanja na svojoj polovini terena u toku jedne utakmice. Ako je to tebi viktorija ispred protivnickog gola... stvarno ne znam sta bi ti rekao...

I sta kazes na cinjenicu da je Mesi dao 9 golova protiv Arsenala, a Ronaldo 10 Totenhemu koji je jos slabiji tim? Uvek mi je drago ovako kada te poklopim pa onda neces nista da odgovoris nego samo ignorises jer znas i sam da sam upravu :)

Gde sam ja napisao da je Selta veliki klub? Nema potrebe da u nedostatku argumenata i izmisljas stvari koje ja nikad nisam napisao :) Doduse, nekad su bili dobar klub sa Mostovojom. Ali ti ne znas ni ko je on :)

Futre

pre 3 godine

(Pozdrav, 24. februar 2021 23:39)

Sve je ovo tačno, jer 90% ovih što govore, govore o igraču koji je trenutno najbolji na svetu, i to je istina. E, sad, ima onih koji govore i da je najbolji svih vremena, ali to su Tiago Silva, Oblak i još par, manje više, nebitnih igrača u istoriji fudbala. A Klopov intervju imaš na You tube-u, pa vidi šta je rekao o Peleu. Takodje, to isto misle Murinjo, Krojf, Bekenbauer, Puškaš, Lipi, Kempes, Bobi Čarlton, Ferguson... a i sam Maradona je to rekao pre nego što su mu fejk levičari i kokain popili mozak.
Ipak su to malo veće face od Oblaka i Tiaga Silve, zar ne?

samo jako

pre 3 godine

(Crveni, 26. februar 2021 05:17)

Ronaldo protiv Ajaksa ima u 7 utakmica 9 golova, a ne 7. Pa ti si poceo i njemu da oduzimas golove.

A Mesi protiv Ajaksa ima u 3 utakmice 6 golova. To je u proseku 2 gola po utakmici.

Nije ni Mesi igrao stalno pred golom nego on prodje po 4-5 igraca i dodje do gola. Niko nije kriv Ronaldu sto on to nije u stanju da uradi :)

Zasto si onda napisao da Mesi "ima onakvu statistiku protiv Engleskih klubova jer je igrao protiv Arsenala milion puta", a i sam si svestan cinjenice da je Totenhem jos slabiji od njih? A vise je Ronaldo golova dao protiv Totenhema nego Mesi protiv Arsenala. A da ne spominjem jos i Siti kojem je Ronaldo davao golove kada su bili 10-i na tabeli. Oni nisu bili jak klub dok ih nije preuzeo svi znamo ko...

samo jako

pre 3 godine

(LeGoat, 25. februar 2021 07:50)

A Mesi jeste bio samo gol igrac?
To bi ti imao smisla da je Mesi igrao na poziciji napadaca, a svi znamo da nije.
Zasto da okacim na rep? Upravo to i jeste realna statistika. Da je Ronaldo citavu karijeru igrao na Mesijevim pozicijama imao bi barem duplo manje golova u karijeri od Mesija.

Nedim Hodžić

pre 3 godine

@samo jako

ti se bas ne razumes u fudbal. Messi je uvek bio deo napadackog tria to sto se on tu i tamo spusti ka centru ne znaci da je vezni igrac, i Ronaldo se milion puta izvuce na krilo pa on realno vise nije krilni igrac.Ronaldo je u Mancesteru igrao desno krilo u rigidnoj 4-4-2 formaciji bez da bilo koji igrac sme da napusta svoju poziciju. u Barseloni je to oduvek bilo potpuno suprotno,igra se Krojfova verzija pozicione igre sa puno poseda i razmene pozicije medju igracima sto prakticno znaci da se igra viktorija ispred protivnickog gola.

samo jako

pre 3 godine

Ronaldo protiv Salkea u 4 utakmice ima 7 golova i 3 asistencije, protiv Volfsburga u 2 utakmice ima 3 gola i 0 asistencija, protiv Galatesaraj u 3 utakmice ima 6 golova i 1 asistenciju, protiv Porta u 4 utakmice ima 1 gol i 0 asistencija, protiv Ajaksa ima u 7 utakmica 9 golova i 2 asistencije i protiv Benfike ima u 5 utakmica 0 golova i 2 asistencije, protiv PSV-a nikad nije igrao. To je sve ukupno kada saberes, 25 utakmica, 26 golova i 8 asistencija. To je u proseku tek 1,36 po utakmici.

Mesi protiv Salkea, Volfsburga i Galatesaraj nikad nije ni igrao. Protiv Porta ima u 1 utakmici 1 gol i 1 asistenciju, protiv Ajaksa u 3 utakmice ima 6 golova i 1 asistenciju, protiv PSV-a u 2 utakmice ima 4 gola i 1 asistenciju, protiv Benfike u 2 utakmici ima 0 golova i 2 asistencije. To je sve ukupno kada saberes, 8 utakmica, 11 golova i 5 asistencija. To je u proseku 2 po utakmici.

Znaci opet je Mesi daleko bolji i da racunamo te klubova razlika bi bila samo jos veca. Sledeci put proveri kada hoces nesto napisati. To sam ti rekao vec milion puta do sada :)

Inace, kada je Ronaldo dao Volfsburgu 3 gola oni su te sezone bili tek osmi na tabeli, a kada je Mesi dao 4 gola protiv Arsenala 2010 oni su te godine bili treci na tabeli. I pogledaj kakav je tim imao Arsenal tada, a kakav Volfsburg pa vidi sta poredis hahah

Smeh

pre 3 godine

@Zapata

Sa kime se ti svadjaš crno dete? Pa prvi si ostavio komentar i prozivaš druge za nešto što nisu uradili. Danak neiskustvu i to najblaže rečeno.

samo jako

pre 3 godine

onda da i Ronaldu brojimo Maroko,Ganu,Cesku,Slovacku sve su to daleko kvalitetnije reprezentacije.
(Crveni, 26. februar 2021 10:39)

Ako su bili u TOP 50 kada im je Ronaldo davao golove, moze, sto da ne...

Semir Tokić

pre 3 godine

@samo jako

znaci po tvojoj logici Ronaldo je najbolji strelac La Lige jer ima najbolji prosek golova? a verovatno bi po takvoj logici imao ubedljivo najvise golova u La Ligi da je dosao u Real kada je imao 21 godinu i da je ostao do dana danasnjeg u Realu.

ti zaobilazis u svojim izlaganjima neke kljucne detalje a upravo ti detalji ruse tvoje argumente kao kula od karata.

samo jako

pre 3 godine

kinez,

To ti nije nikakav argument jer ti pises samo od koga je Arsenal gubio, a neces da napises od koga su gubili Totenhem ili Volfsburg. To je ono kada svjesno gledas samo jednu stranu, a drugu neces jer znas i sam da ti ne odgovara :)

Ti si nabrojao cak 3 kluba protiv kojih Mesi nikad nije ni igrao: Salke, Volfsburg i Galatesaraj i hoces da poredimo statistiku samo po broju golova ali bez broja odigranih utakmica hahah. Ako ti je to za utehu, ja evo priznajem da Ronaldo ima bolju statistiku od Mesija protiv klubova protiv kojih Mesi nikad nije ni igrao :)

Tacno da je Ronaldo ima malo bolji prosek golova po utakmici od Mesija u El Klasiku. Mesi ima 0,61, a Ronaldo 0,62. Ako Mesi postigne gol u narednom El Klasiku opet ce i on imati 0,62 gola po utakmici. A da li to sta ikako znaci? Koliko Mesi ima asistencija i stvorenih sansi suigracima, a koliko Ronaldo u El Klasicima? Pa da vidimo ko je bolji :)

Mesi da je citav zivot igrao u timu sa Krosom, Modricem, Iskom, Benzemom i Bejlom imao bi sada 1500 golova i 1000 asistencija. Pogledaj samo koliko je Mesi imao golova i asistencija dok je igrao sa Nejmarom i Suarezom, a jos tada Cavi i Iniesta nisu imali neku posebnu ulogu u Barseloni. Cavija nije ni bilo od 2015-e.

Messi je u timu sa Cavijem, Iniestom, Sancezom, Teljom, Kuenkom, Pedrom postigao 91 gol, a Ronaldo je u timu imao Modrica, Krosa, Iska, Jamesa, Benzemu, Bejla i nikada nije bio ni blizu takvog ucinka pa se ti sad zapitaj...

samo jako

pre 3 godine

(Semir Tokić, 27. februar 2021 15:39)

Ti si napisao samo spisak reprezentacija kojima je Mesi davao golove. Za Ronalda to nikad nisi uradio jer si i sam svestan cinjenice kakvim je reprezentacijama davao golove...

Crveni

pre 3 godine

(samo jako, 25. februar 2021 13:35)

pa samo ti racunas koliko je ko golova dao velikim klubovima to jest onim klubovima koje ti smatras jakim.

Messi je uvek bio deo navalne linije,dakle takozvano izokrenuto krilo (inverted winger) a Ronaldo je bio klasicno krilo, to su 2 razlicite stvari.

kinez

pre 3 godine

@samo jako

dovoljno je da vidim da ne razlikujes izokrenuto krilo od klasicnog krilnog igraca i da shvatim da se ne razumes u fudbal.

Crveni

pre 3 godine

(samo jako, 25. februar 2021 15:30)

a zasto je Valensija ozbiljan klub a Porto,Galatasaray,Ajax nisu iako su u zadnjih 15 godina bili uspesniji od te Valensije?

Ronaldo je tom najjacem Celsiju dao gol u finalu LS, a u Unitedu imao cini mi se 70 asistencija,pritom krila tu nisu bila zaduzena za slanje tih zavrsnih lopti.

Arsenal posle 2009 dozivljavao blamaze protiv Dinama,Sahtjora,Brage i narocito od Olimpijakosa,toliko su bili ozbiljan klub.

samo jako

pre 3 godine

(Crveni, 25. februar 2021 16:21)

Pa ako brojimo Ajaks, PSV, Benfiku i Porto razlika bi bila samo jos veca. Mesi protiv tih klubova ima 11 golova i 5 asistencija u 8 utakmica, a Ronaldo 10 golova i 4 asistencije u 18 utakmica.

Ronaldo je dao 1 gol protiv Celzija u 15 utakmica. Stvarno neverovatan uspeh :)

Zasta su onda krila bila zaduzena? Za driblanje u rikverc? :)

Sve je to OK ali po cemu je Totenhem ozbiljan klub, a Arsenal nije? To ja tebe pitam... jer si napisao da je Mesiju bilo lako davati golove protiv Arsenala, a dao ih je 9 dok je Ronaldo protiv Totenhema dao 10.

Sta fali Nigeriji? Uvek su imali dobru reprezentaciju i redovno igraju na SP. A Bosnu su jedva pobedili, jos Dzeko pogodio stativu u 90 minuti i vrlo lako je mogla i Bosna proci dalje u osminufinala. A da ne pricam da je Dzeki u toj utakmici ponisten regularan gol. Mozda i najveca kradja na SP. Oko 2 metra je se nalazio iza odbrane Nigerije, a sviran mu je ofsajd.

Crveni

pre 3 godine

(samo jako, 25. februar 2021 23:15)

Ja sam rekao Ajax,Galatasaray,Porto... Ronaldo samo protiv Ajaxa ima 7 golova.

Krila u rigidnoj 4-4-2 treba da daju sirinu. Pritom nije tu Ronaldo igrao stalno pred golom protivnika i imao toliko lopte u nogama kao Messi.

Ja nisam ni rekao da je Tottenham bio tada jak vec da je Arsenal posle 2009 bio vrlo neozbiljan tim. Messi u takvoj PL ne bi dogurao ni sveukupno 10 golova i asistencija u sezoni.

kinez

pre 3 godine

@samo jako

daj onda da brojimo i Salke,Wolfsburg,Galatasaraj,Porto,Ajax,Benfiku...svi oni su bili uspesniji od Arsenala i Valensije zadnjih 10 godina.

kinez

pre 3 godine

@Samo jako

vec sam ti rekao da plasman na tabeli ne znaci puno, taj Arsenal je gubio i od Brage,Olimpijakosa,Dinama.

znaci Ronaldovih 26 golova je losije od Messijevih 11 golova? pa i Ronaldo onda ima bolji prosek golova protiv Barse nego Messi protiv Reala.

Barselona igra viktorije pred golom protivnika,70% poseda lopte. u vreme Xavija i Inieste je bilo i vise. da je Ronaldo igrao tu imao bi preko 1000 golova u karijeri.

Semir Tokić

pre 3 godine

(samo jako, 26. februar 2021 11:08)

pa ako ih budem racunao onda ce CR u takmicarskim utakmicama imati jedno 30 golova vise od Messija protiv top 30 ekipa,ovako ima samo 20 vise.

samo jako

pre 3 godine

Sto se tice reprezentacije... sto ne napises koliko Ronaldo ima takmicarskih utakmica, a koliko Mesi? :) Neki dan sam to bas posmatrao i vidio sam da Ronaldo ima daleko vise jer za Kopa Ameriku nema kvalifikacija kao za EURO. Dok ovi igraju kvalifikacije za EURO, oni iz Juzne Amerike igraju prijateljske utakmice. Bila bi sramota da Mesi u takmicarskim utakmicama ima vise golova od Ronalda.

I ajde mi napisi tu statistiku, kome je Ronaldo davao golove iz TOP 30, a kome Mesi pa da vidimo da li ima oko 30 golova vise :) Koliko ja vidim po statistici Ronaldo sve ukupno ima 28 golova protiv TOP 50 reprezentacija. Meni onda logika govori da on nikako ne moze imati 30 golova vise od Mesija protiv TOP 30 reprezentacija pa cak i da Mesi nije zabio nijedan gol protiv takvih reprezentacija :) Kada Mesi i Ronaldo zavrse karijeru u reprezentaciji ako niko drugi to ne uradi, ja cu napraviti spisak protiv kakvih je reprezentacija Mesi davao golove, a protiv kakvih Ronaldo jer znam da ce to biti mnogima interesantno :) Ali mislim da ce to uraditi vec neko jer vec se mnoge takve statistike vrte po internetu tako da nece biti potrebno da ja to radim :) Idi moli Ronalda da vise ne daje golove protiv Andore i slicnih da ponizenje bude sto manje :) Ili se moli da na sledecem EURU zabije po 3-4 gola Francuskoj i Nemackoj. Ako se dobro secam Portugal je sa njima u grupi.

samo jako

pre 3 godine

(Crveni, 26. februar 2021 21:44)

Kakvo nagadjanje?

Nisi mi jos nikada nabrojao reprezentacije iz TOP 30 kojima su Ronaldo i Mesi davali golove. I dalje cekam da postavis tu listu. Lepo reci, nemam tu listu, izmislio sam je. Oprastam ti :)

I da ne racunamo Ronaldovu statistiku i broj utakmica protiv najjacih Engleskih klubova kada je imao 18-19 godina opet je Mesi bolji tako da to ne igra nikakvu ulogu. S druge strane Mesi ima bolji prosek golova od Ronalda po utakmici u Primeri ako gledamo samo period od 2010 do 2018. Tako da to nije isto :)

Kakve dvostruke standarde?

I opet nista nisi odgovorio na onu dole temu Arsenala i Totenhema? Kako volim ovako kada nemas argumenata pa se pokusavas izvuci tako sto ignorises ono sto te pitam :)

Misevi

pre 3 godine

Messi 6 zlatnih kopacki Ronaldo 4
Messi 5 zlatnih lopti Ronaldo 5
(Uki, 24. februar 2021 
Mesi ima 6 zlatnih lopti
(milan, 24. februar 2021 23:57)

Sasa Ilic ima 11.

samo jako

pre 3 godine

I naravno da Ronaldo nije najbolji strelac Primere. To je Mesi. Druga stvar je sto Ronaldo ima bolji prosek. Isto kao sto je Ronaldo najbolji strelac LŠ, a Mesi ima bolji prosek. Ali ima tu jedna velika razlika... Ronaldo nikad ne bi bio najbolji strelac LŠ da nije odigrao 30-ak utakmica vise od Mesija dok bi Mesi bio najbolji strelac La Lige i da je Ronaldo proveo u ligi isto godina kao i Mesi. Mesi za vreme Ronaldovog boravka u Realu od 2010 do 2018 ima i vise golova i bolji prosek golova po utakmici od Ronalda.

A i Mesi bi sada imao daleko bolji prosek golova po utakmici da je u Barsu dosao u 21-oj godini jer ovako njemu se racunaju utakmice i kada je imao 17-18-19 godina i kada nije pola tih utakmica ni igrao 90 minuta. Tako da ti je i to nikakav argument.

I da, ja nikad nista ne zaobilazim jer ja cu uvek priznati da Ronaldo ima najbolji prosek golova po utakmici u istoriji La Lige dok ti uvek zaobilazis neke kljucne detalje, kako je doslo do toga i zasto je to tako, a upravo ti detalji ruse tvoje argumente. A to je upravo ovo gore sto sam napisao :)

Semir Tokić

pre 3 godine

(samo jako, 26. februar 2021 19:27)

Pa i ti racunas utakmice Ronalda protiv vodecih Engleskih timova kad je imao 18-19 godina. Znaci to moze a kad je Messi u pitanju onda se ne vazi.

Semir Tokić

pre 3 godine

(samo jako, 27. februar 2021 14:48)

ja sam ti listu reprezentacija naveo na nekoj vesti od pre par nedelja pa si onda ti skretao sa teme.