Toti: Mislio sam da ću zauvek ostati u Romi

Bivši kapiten Rome Frančesko Toti rekao je da je mislio da nikada neće napustiti klub i da je klubu potreban neko ko poznaje okruženje i fudbal.

SN Izvor: B92, Beta
Pošaljite komentar
 1. Jeste on princ Rima, ali taj princ je bio najplaceniji igrac Italije kad je igrao. Tako da svaka ljubav kosta.
  (luki, 23. februar 2021 18:22)

  # Link komentara

 2. Verovatno jedini igrač u istoriji fudbala koji je zapravo veći od kluba u kojem je proveo celu karijeru! Zauvek ću da pamtim njegovu oproštajnu utakmicu... 3-2 protiv Đenove i time Roma obezbeđuje LŠ a onda sudija svira kraj i 70000 ljudi na Olimpiku, svi igrači i ceo stučni štab kreće da plače jer su poslednji put gledali Princa Rima na terenu! Neverovatna emocija! Potražite na YT...
  (Vilingrađanin, 23. februar 2021 16:53)

  # Link komentara

 3. Na stranu ova situacija, ali biti legenda kluba ne znači da ćeš biti dobar funkcioner nakon toga. Pogledajte situaciju samo u našem fudbalu, mnogi su iz kopački uskočili direktno u fotelje i samo štetu napravili. Kao što ni najbolji treneri često nisu igrali fudbal uopšte ili su bili osrednji fudbaleri. Njemu su trebali dati neku počasnu funkciju, ali za sve ostalo obično ti treba mnogo više od zasluga na terenu. Ima naravno i izuzetaka, ali su baš to, izuzeci.
  (Jim Beam, 23. februar 2021 16:22)

  # Link komentara

 4. Unico Grande Amore sempre Totti e Roma!
  (Stipsa, 23. februar 2021 16:16)

  # Link komentara

 5. Поштовање за оваквог професионалца. Одан идеји поред свих притисака и прилика. Принц Рима!
  (дингоспо, 23. februar 2021 15:55)

  # Link komentara