Četvrtak, 01.12.2005.

21:36

Crvena zvezda silna protiv Rome!

Izvor: B92

Crvena zvezda silna protiv Rome! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

319 Komentari

Sortiraj po:

Mirko

pre 18 godina

Ovi ga stvarno preterase,ovi komentari postaju smesni,izgube dve utakmice i dobiju slucajno jednu i odma je cz evropski tim,tim snova,N.Pigic najbolji igrac sveta itd.
I onda dodje Zeta i vrate se Pigici iz snova u stvarnost.

delija_lj

pre 18 godina

Stvarno su smesni pojedini komentari. Kakvih 8 prvotimaca, u fudbalu vise nema prvih 11. Nije Roma nista slabija ako umesto Montelle zaigra Nonda. Odbrana kompletna, Curci im je branio vecinu utakmica ove sezone u serie A, tu su jos De Rossi , Cassano, Nonda. Kakav treci tim i juniori, bolje da se setite proslogodisnjeg remija sa Villarealom, gde im je falio citav tim i onog dodavanja lopte poslednjih 5 minuta.
Odakle vam nezainteresovanost Rominih igraca, onoliko grubih startova od jedne nezainteresovane ekipe je stvarno previse.

Pristina

pre 18 godina

Pozdrav iz Pristine od Vukasina!!!!
zivela CRVENA ZVEZDA I SRBIJA"!!!!!!!
KOSOVO JE SRPSKO!!!!!!!!!!!!!
ZIGIC!!!!!!!!!!!PUROVIC!!!!LUKOVIC!!!!

realno

pre 18 godina

@grobari kriticari
Ljudi, zamolio bih vas da uradite jedan eksperiment. Otvorite Excel, i stavite sastav Rome koji je sinoc izasao na Marakanu u kolonu A. U kolonu B stavite tim Artmedije, a u kolonu C tim Makabija. Na dnu svake kolone napisite broj igraca za koje ste culi prije avgusta ove godine. Nemojte da stavljate vrijednost igraca pojedinacno, jer ce to da vam oduzme previse vremena. Ako niste iz Izraela ili Slovacke, a iole pratite fudbal vas rezultat ce biti sledeci:

kolona A: najmanje 6
kolona B: 0
kolona C: 0

Nemojte vise da spominjete A tim, B tim, znacaj utakmice ili sudjenje ko boga vas molim. Imajte malo dostojanstva.

ДЕЈАН

pre 18 godina

СВЕ ЈЕ ПРОШЛО КАКО СЕ И ОЧЕКИВАЛО,ЈЕР ИПАК ЈЕ НАСТУПИО ДРУГИ ТИМ РОМЕ,ПОЈАЧАН СА ОНА ДВА КРИМИНАЛЦА ПАНУЋИЈЕМ И КУФУРОМ,КОЈИМА ЈЕ МЕСТО ПРЕ У ЗАТВОРУ НЕГО НА ТЕРЕНУ.АКО НЕКО МИСЛИ ДА ПРЕТЕРУЈЕМ,НЕКА ПОГЛЕДА ПОНОВО ОНАЈ БРУТАЛНИ НАПАД НА ПУРОВИЋА,ЗА КОЈИ УЕФА ,АКО У ЊОЈ СЕДЕ ИОЛЕ ЧАСНИ ЉУДИ,МОРА ДА ИЗРЕКНЕ ДРАСТИЧНУ КАЗНУ,ПОШТО СЕ ГОСН СУДИЈА ТОГА НИЈЕ СЕТИО.НАРАВНО,И ЊЕГА ТРЕБА НАЈУРИТИ ИЗ ФУДБАЛА ЗА СВА ВРЕМЕНА.ПАНУЋИ ЈЕ КРЕТЕН И ТАКВИМА ТРЕБА ЗАБРАНИТИ ПРИЛАЗ СТАДИОНУ...

:)

pre 18 godina

Roma jeste igrala bez par prvotimaca i Totija, ali bilo je tu dosta dobrih igraca. Pa Kasano, De Rosi i Panuci su reprezentativci Italije, odbrana im je igrala u punom sastavu (Kufur i Mexes), tako da ovaj trijumf ne treba ni malo potceniti. Kako bi bilo da su bili u punom sastavu niko ne moze da kaze, ali ovako donekle oslabljene smo ih zasluzeno dobili. A ovi pojedini sa groblja kojima je zao sto je nasa Zvezda nadigrala jednu Romu, nek ne mlate vise da je Roma bila toliko oslabljena (a da, inace, mocna Artmedija je bila u nikad jacem sastavu, a Tikva je posle izgubljene tekme kod kuce angazovala cak Pelea i Maradonu da im pomognu da dobiju partizane u Bgu; ma ajde bre).

Jao, sad samo da dobijemo Francuze i.....uf.
Napred Zvezdo, i zgazi ih sve!!!

STAJKE

pre 18 godina

Zvezda je ipak pokazala da pripada fudbalskom vrhu Evrope. Pobeda protiv Rome nije mala stvar bez obzira sto je Roma u Beograd dosla oslabljena. Ipak potrebna je pobeda u Francuskoj i zato momci brzo na zemlju...

CAPELO

pre 18 godina

Cestitam zvezdi na pobedi nema veze i ako je roma oslabljena, to je ipak za ovu ekipu veliki uspeh.
Cestitam i delijama na odlicnoj podrsci.
Ali opet pomisljam kakav smo mi narod:
juce su svi pljuvali po igracima zvezde pa cak i Piksi izjavljuje da vise od pola ne zasluzuju da nose zvezdin dres a danas posle samo jedne pobede vec uporedimo zvezdu sa onom iz generacije 90-tih.(ko visoko leti nisko pada i zato prvo preskoci pa onda reci hooop).

BRAVO ZVEZDOOO

pre 18 godina

@DEMARKO
KAKO TE NIJE SRAMOTA BRE,
TI SI NASO DA KOMENTARISES IGRACIMA KOJI SU SRCE OSTAVILI NA TEREN, BORILI SU SE KAO LAVOVI,
POSLE TROMZA RETKO KO JE VEROVAO U ZVEZDU, SVI STE PRICALI DA CE ZVEZDA DA PUKNE (cast izuzecima), PA GDE STE SAD MISHEVI A, STA JE SAD BILO, SAD VAM OSTALO DA PRICATE DA BI ROMA POBEDILA DA JE IGRAO TOTI: JADNO
------- A POSLE ONOG GOLA U SAME RASHLJE OD 25m I TO LEVOM KAD JE CELA SRBIJA SKOCILA OD RADOSTI, NADJE SE NEKO MNOGO "PAMETAN",
----AKO SE NISI RADOVAO KAD JE ZIGIC DAO PRVI GOL NEGO SI ZALIO "jer je bio ofsajd"
I AKO IMAS NESTO DA PRIGOVORIS NAVIJACIMA ( PREKO 40 HILJADA EEEEJJ) KOJI NISU PRESTAJALI SA PESMOM I KAD JE ZVEZDA PRIMILA GOL TI STVARNO IMAS NEKE VECE PSIH.PROBLEME!!

___
PS. MOGLI BI TROMZO i TIMOK (valjda se timok zove) DA ODIGRAJU KOJU UTAKMICU,
BAS SE PITAM KO CE DA POBEDI.

:)))))
POZDRAV DELIJAMA
NAPRED ZVEEEEZDOOO< SAMO NAPRED ZVEEEEZDOOOOOOO!!!
JEDAN JE NIKOLAA ZIGIIIC!!!!!!!!!!! !

Vlada zvezdas

pre 18 godina

HAJDEMO BOGU DA SE POMOLIMO DA PEVAMO I DA VAS POBEDIMO!!!!!
Sppaleti trener Rome je vec proslavio unapred pobedu ali izgleda je zaboravio jedno pisano pravilo``ZVEZDI NIKO I NIKAD NE PRETI`` i kako su prosli poklekli su na marakani pred 40.000 dusa koji su bili uz ovu nasu ZVEZDU kad je najpoteebnije samo napred ZVEZDO ISTRAJ UVEK I ZAUVEK

S

pre 18 godina

@De marco
A propo kiklop
Imas li ti kuci ogledalo?A u novcaniku sliku svoje porodice?Nemoj da sam te vido da opet komentarises Zvezdine tekme.Eno ti ih Zecevic,Bjekovic,Dule Vujosevic i ostali tvoji pa na njih trosi svoje vreme.Ne mogu da verujem da je ovaj bozsacuvaj objektivniji od nekih grobara.Uf kako me je razbesneo.

Djura

pre 18 godina

Samo me jedno zanima dali je potrebno da nasim klubovima preti ispadanje da bi ovako igrali. Zvezda ide do polufinala cisto da predje grobare od prosle godine.

Glas Razuma

pre 18 godina

Definitivno, sve mogu da shvatim osim priča o nezainteresovanosti Rome za ovu utakmicu. Ne ulazim u to zašto nisu igrali Toti, Montela, Dakur... ali je činjenica da su imena poput ovih: Kasano, Nonda, Kufur, De Rosi, Kufre, Akvilani, Panući, Mekses... odlični i uglavnom standardni igrači u utakmicama Kalča (ako neko uopšte gleda ove utakmice). Priče o B ili omladinskom timu su totalno zlonamerne, videlo se kakav je to tim u prvih pola sata drugog poluvremena. Pa, ako su nezainteresovani za Ligu Uefa, šta ih to onda zanima. Za koga čuvaju igrače, za utakmice Kalča gde su 20 i kusur bodova iza timova u vrhu? Ili neko hoće da kaže da njih ne zanima nijedno takmičenje i da su totalni turisti? Ajde, budimo ozbiljni, veruje li zaista neko u to...? Problem je što oni imaju po 20 podjednakih igrača i što se odsustvo bilo koga može nadoknaditi sličnim kvalitetom. Pa čak ni Toti nije nezamenljiv. Naš je problem, opet, što imamo timove u kojima se itekako oseti odsustvo bilo kog važnog igrača, jer nemamo adekvatne zamene za njih, tj. budžeti klubova ne dozvoljavaju gomilanje kvaliteta, jer ovde niko neće, a i ne može da dobro plati igrača koji će da sedi na klupi. Ali, to je već neka druga priča... Osnovno je da je juče protiv Zvezde igrala Roma, da je izgubila 3:1 i da je to jedino relevantno za istoriju bilo kog kluba. A ja tvrdim da je Zvezda juče igrala hrabro i da je pobedila bolju ekipu od sebe. Ovaj tim ima perspektivu i njemu je prevashodno najvažnije da odigra što više utakmica u Evropi. Nadajmo se pobedi u Strazburu, ali ne treba očajavati i ako ne bude tako, jer ovaj tim je već odigrao 4 utakmice više u Evropi nego prošle godine i sigurno već poboljšao rejting kluba. Nadam se da i mnogi "normalni" posetioci ovog foruma ovako razmišljaju.

Mirko

pre 18 godina

Vi iz male ne bi trebalo uopste da pominjete Partizan, treba jos mnogo da radite da bi nas stigli. Sta li ce te samo komentarisati kada budete izgubili od Francuza.
Pokrite se usima i cutite, bolje vam je, ovi su vam dali bodove iz milostinje da ne bi zavrsili bez ijednog osvojenog boda.

Grobar_PFC

pre 18 godina

Pa dobro komsije preteraste sa hvalisanjem...
Kao da ste pobedili Real ili Barcelonu,pa svima je jasno da Roma nije kao sto je nekada bilo jos i tako desetkovana,pa vam je ipak milo,dobro priznajem bilo bi i nama grobarima milo,ali ipak je Roma drugorazredni klub u odnosu na Real,Porto,Marsej...
da su stvarno tako jaki kao sto vi pricate prvo nebi ih vi pobedili,drugo igrali bi u Ligi Sampiona i trece razbili bi vas,kad su mogli bazel i indijanci mogli su i oni da su hteli...
Oni su u beograd dosli na izlet,nisu vas ozbiljno shvatili,kao sto vi niste tromso,dosli su bez 6-7 standardnih igraca,kao fol svi se odjednom pred zvezdu povredise.Pa ako je jednim bivsim sampionima evrope i sveta tako draga pobeda nad "drugim timom" rome,onda ja zaista nemam reci,i samo da dodam za nekog "laznog grobara" koji kaze da Partizan odavno nije ostvario rezultat protiv nekog takvog kluba kao sto je roma,decko 0-0 u beogradu protiv Reala(jos Ilic promasio prazan gol da ga je dao pobedili bi smo)vredi kao 100 pobeda nad romom od 3-1 molim vas da ovo objavite jer nema uvredljivog sadrzaja,sve same cinjenici...

TOMI

pre 18 godina

@Divljak

Prijatelju pa i tvoj potpis nesto govori o tebi. Razmisli pre nego sto druge prozivas kako se potpisuju.
A sto se tice tvojih komentara o snazi Rome i Tromza, pa ti si kao navijac tima koji na svom terenu primio pet komada od nekog izraelskog tima za koga niko nije ni znao da postoji, poslednji koji ista moze da komentarise. Cudi me samo sto nisi rekao kako su Artmedia i Tikva igrali u najjacem sastavu za razliku od Rome.
Mislim da je boje kad jedna Roma shvati Zvezdu neozbiljno i izgubi, nego sto je vas fudbalski gigant Tikva toliko ozbiljno shvatila i poslala prvi tim, jaci nego sto je bilo potrebno.

LAF U SRCU

pre 18 godina

Svaka cast momcima narocito Zigicu doneli su mi neopisivu radost, slavio sam do zore, ali hocu da istaknem kad pocepamo strazbur idemo dalje... Roma je najprljavija ekipa koja je gostovala na marakani odavno nisam gledao prljavije, pocev od panucija pa do ostalih... da bog da ispali iz serije A
Zvezda je zivot

boban_bgd

pre 18 godina

@DeMarco
Toliko si tužan u svojoj mržnji da toliko ovde niko ne može da bude...
Nije mi bila namera da komentarišem kompleksaše, tako da tvoj "stručni" komentar i neću, ali da su Turči i Kufur omladinci :))))
Samo se malo raspitaj koliko godina imaju i gde su sve igrali pre Rome.

Don Quijote

pre 18 godina

Umesto sto zale sto komsiji nije crkla krava, zle komsije bi trebale da se pozabave onom svojom koja je crkla i pocela da siri neprijatne mirise.
Napred Zvezdo samo napred, gde ti igras tu smo mi...

@BRUKA 1.12.2005, 23:03h

pre 18 godina

prvi gol jeste cist ofsajd! Za drugi gol je bio mozda faul, ako kod treceg gola trazis faul od Zigica onda nikad nisi igrao fudbal... sto se tice penala: faul je bio, ali je bio van sesnaest, doduse ispred sesnaesterca a ne onako ukoso odakle su ga izveli...
Nego reci ti meni nesto drugo kad si kad vec upotrebljavas rec "KLASICAN"... Koliko KLASICNIH crvenih kartona Roma NIJE dobila? Kufur je dva puta startovao za crveni, o Panuciju i da ne govorim! Zato, ako te nervira Zvezda sto je pobedila, nemoj cetvtrkom da gledas Zvezdu nego idi na JNA i gledaj kako momci u crno-belom obavljaju trening!

Daca

pre 18 godina

Sve je super, samo jos da nas nosonja napusti(mladenovic)!!!To bi nam bilo najvece pojacanje za bitke koje predstoje!NAPRED ZVEZDO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

NNN

pre 18 godina

@DeMarco i sl.
Da si MALO više pratio fudbal, čuo bi za ove igrače Rome.
Da si MNOGO više pratio fudbal NE bi čuo za Petah Tikvu, ali zahvaljujući FK Petardi...
Sudjenje: sudija Jeknić vuče loptu 50 metara,dribla Nadja, šutira sa 25 metara i GOLČINA!
Čak i da je sve to tačno, ne bi bilo 1 : 6 ,kako je DeMarco juče prognozirao ( znajući da je Roma oslabljena ), što nam pokazuje njegovu percepciju realnosti,
pa mu preostaje samo da ne spava i da piše, piše ovakve komentare ...ali...
" Što je more, da je crn murećap,
Što su gore, da su kalemovi,
Što je nebo, da je list artije,
Pak da pišem tri godine dana,
NE BI SVOJI' ISPISALA JADA ! "

sasaNS

pre 18 godina

samo za demarca i njemu slicne...
M. Petach-Tikva 3 0 0 3 1:8 0
P.Tikva 1-2 Palermo
Bronby 2-0 P.Tikva
P.Tikva 0-4 Lokomotiva (M)

Tane Megastudent

pre 18 godina

Pozdrav svim delijama koje su bile na severu jer je utakmica sa tog dela stadiona dobila i bila neko novo znacnje i dimenziju! Ali nezaboravno, drago mi je sto je pala bas Roma, manekeni zabarski bRE...
Jos jedan pozdrav i za navijace iz Pozege "Red Fog",
Napred zvezdo, samo napred zvezdo!

ZVEZDAS U SRCU

pre 18 godina

ZVEZDA SE VRACA NA STAZE STARE SLAVE. DOKAZALI SMO DA NI ELITNI EVROPSKI KLUBOVI KAO STO JE ROMA NE MOZE DA NAM PRISMRDI. SAMO JOS DA POCEPAMO STRAZBUR (RUTINSKI) I DA KRENEMO U OSVAJANJE KUPA UEFA. ZIGICA ZA PREDSEDNIKA! ! 1

jole-VRSAC

pre 18 godina

Svaka cast igracima.. Cestitam im ovom prilikom! Lukovic je najjaci 'bek' na svetu.. :)
Inace do juce sam PANUCIA postovao i gledao ga kao velikog igraca.. A sad... NO COMMENT!!
Vrsac... :)

Mijic

pre 18 godina

E pa ja bih da dodam sledece : jedne velike hrvatske novine, necu da kazem ime, danas objavljuju jednu recenicu o Zvezdi. Procitajte pa mi kazite sta mislite :

U istoj je skupini Crvena zvezda, nakon sukoba navijača uoči utakmice, pobijedila Romu s 3:1. Gosti su igrali bez Tottija, Montelle, Perrote, Chivua i Dacourta, a Cassano je u završnici promašio jedanaesterac.

Ja kazem : Zvezda nije mogla da pobedi NAKON sukoba navijaca POSLE utakmice, jer bi to bilo kao da su igrali drugu utakmicu. Ja dakle prvu nisam video. Dalje, Kako to da B92 kaze da su navijaci bili za pohvalu disciplinovani. Jel to neki virus jos uvek hara Hrvatskom, ili nas lazu ovde ? Ja imam svoje misljenje ...

srdjan

pre 18 godina

Sto se tice konacnog plasmana situacija je definitivno sledeca:
Obzirom da se u slucaju istog broja bodova, uporedjuje gol razlika, pa broj datih golova, pa uefa koeficijent, Zvezdi je dovoljna bilo kakva pobeda u Francuskoj, a u tom slucaju bi Bazel i Roma odlucili o drugom mestu. U slucaju da Bazel pobedi u Rimu, Zvezdi bi bilo dovoljno i nereseno (zbog bolje gol razlike u odnosu na Romu). Znaci MEDJUSOBNI SKOR SE NE TRETIRA u ovom takmicenju, iz prostog razloga sto se igra jednokruzno i tako nema favorizovanja ekipa koje igraju na domacem terenu. U takmicenjima gde se igra dvokruzno (kao u LS) gledaju se medjusobni susreti. Logicno i posteno, zar ne. Zasto bi se na primer gledao medjusobni skor Zvezde i Rome, ako su rimljani igrali u gostima, pred punim stadionom, a nema revansa. Gol razlika Zvezde bi u slucaju pobede bila bar 0, ako ne i pozitivna, Bazel bi ako izgubi i pored 6 bodova bio u minusu. Ova informacija je 100% tacna jer su pravila naravno objavljena jos pre pocetka takmicenja. A sad, drugo je hocemo li mi pobediti poslednji tim francuske lige, ili ne. Ponavljam da nas rezultat u Rimu zanima samo ako odigramo nereseno.

sejn

pre 18 godina

Opa javljaju se i grobari!!!!
jedan pozdrav za njih: Ale ale ZVEZDA!!!
PS.da ne zaboravimo, ni Petrzalka nije bila u punom sastavu, ne znam ko im je ono falio?????

gile,kumanovo

pre 18 godina

@b92
"Posle velike inicijative u drugom poluvremenu",ako je i od vas mnogo je.Pa ljudi moji,pa do tog drugog gola,koji je uzgred bio vise nego poklon od strane igraca Rome,zvezda ne da nije presla centar u drugom delu,nego se nije sastavila sa loptom.
Mislim,ipak ste profesionalci i ovo je u najmanju ruku nedopustivo.Ono "zigic je prevario trojicu igraca rome",nije ni vredno komentara,pa nije ni jednog pa bilo je na tv,gledali smo utakmicu.Gol je bio sjajan,ali koji crni driblinzi

Kim Milton Nilsen

pre 18 godina

Pa zamislite samo sta bi bilo da je igrao Toti!
Minimum jos dvojica, trojica bi zavrsili kao Purovic!!
NAPRED ZVEZDO!!!

Lucchese

pre 18 godina

Moram da napisem samo koju rec, jer ne verujem da neko ima toliku potrebu da ospori uspeh bilo koje ekipe, pogotovo kad je u pitanju ovako bitan mec i zasluzena pobeda. Stoji da ne treba da poletimo u nebesa, jer treba pobediti u Strazburu, ali u svakom slucaju moramo biti ponosni na trud momaka, barem kad je ovaj mec u pitanju. A kad neko pomenu Romu i kako smo igrali protiv anonimusa itd. moram dodati da su ti anonimusi registrovani za UEFA kup na pocetku sezone a ne pred ovu utakmicu.
Uz ozbiljan pristup i postavku igre kao protiv Rome, mislim da objektivno mozemo dalje, a i mislim da zasluzujemo.
I jos jedna konstatacija, odlicna stvar je sto nismo dobili nijedan zuti karton, sto ce reci, uz nadam se oporavak Purovica, da ce svi moci da igraju i u revansu.

Zenga

pre 18 godina

Osvajamo Kup UEFA.
Eh, jos kad bi se sve utakmice igrale na prepunoj Marakani.
U svakom slucaju, vidi se da smo odlicna ekipa, a Zigic je Bog.
Panuci je covek psihopata, vidi mu se po faci.
Jedan je Nikola Zigic!

Refile

pre 18 godina

Kao slag na tortu ovakvoj pobedi dolaze komentari kvazi-inteligentnih grobara kao ovaj moreplovac De Polo ili kako vec. A kako im je proslo vece:
prvo se radujuci sto stadion nije pun, pa jedeci se sto je uprkos tome navijanje odlicno, pa urlicuci od srece sto Roma vodi, a zatim gricjajuci nokte, pluckajuci u cosak sobe, psujuci sudiju i majku cigansku... I sve to zbog jednog, ali kakvog, pogresnog izbora u detinjstvu. Izbora koji menja ceo zivot. Izbora koji ti donosi zavist i kompleks umesto srece i karaktera. Izbora koji te tera da ucis da se od bundeve ne pravi samo slatka pita, da petarde padaju i pre Nove Godine, da se pamti ucesce u Ligi sampiona bez i jedne pobede, da se pamti ucesce u 6.-razrednom takmicenju takodje bez ijedne velike pobede, da znas da ti omrazene komsije osvajaju evropske trofeje na penale i bez postignutog gola, svetske sa igracem manje, da te pobedjuju uvek i sa tvojim i njihovim sudijama, da im gol dajete u frekvenciji Olimpijskih igara... Zvezda je zivot, ostalo su sitnice.

TOMI

pre 18 godina

@DeMarco
Decko, reci mi koju si ti utakmicu gledao? Da li si siguran da je to bila ova od sinoc?
Rekao bih da zivis u nekoj paralelnoj dimenziji ili si na nekim teskim drogama.
U svakom slucaju potrazi strucnu pomoc sto pre.

Ajvan

pre 18 godina

Strazbur je poslednji u francuskom sampionatu... kako su oni sakupili 7 bodova samo mi nije jasno!?! Tabela francuske lige:
http://www.fff.fr/cgi-bin/championnats/champ_class.pl?code_cg=0000&code_comp=11111
Zvezdo Zgazi ih sve!!!

Dejan

pre 18 godina

Ja mi utakmicu opisao u 3 komentara. Uzas sudjenje, relativno dobra igra Zvezde i nezainteresiranost Rome (onaj penal pri kraju utakmice, to bi obranilo i novorodjence).

Aki

pre 18 godina

@Soson

Svaka ti čast majstore!
Jesi li dobio koju kintu u kladi?
Ovaj Žigić će se prodavati ko XboX!
Šteta za zvezdu što ima premalo dobrih igrača kao Ž, bili bi šampioni UEFA.

moje ime

pre 18 godina

Ne želim da trošim vreme i mesta na tipove poput De Marca, želim da generalno navedem neke činjenice:
1. PLASMAN
Zvezda teoretski može proći isključivo kao trećeplasirana. Dovoljna je bilo kakva pobeda, jer u tom slučaju Bazel bilo kojim porazom ispada, a nerešen ishod ili pobeda Švajcaraca u tom meču znači kraj za Italijane.

2. IGRA
Nije bila vrhunska, pojedini igrači su igrali daleko od maksimuma, ali igrali su srcem i veoma efikasno. Šta vrede onolike šanse za gol protiv Bazela kad su postigli samo jedan gol. Juče je realizacija bila 100%, a jedina izglednija šansa koja je propuštena je ona Žigićeva kod 3:1.
Takođe, simptomatično naivne penale prave crveno-beli, ne zna se koji je od ova 3 napravljen gluplje.

3. ROMA
Reći da su igrali sa anonimusima, omladincima ili 3.timom je stupidnost. Reče gorepomenuti znalac da su debitanti Akvilani (odigrao kao strater skoro čitavu prošlu godinu), Kufer (ne znam da li je mislio na Kufura ili Kufrea (verovatno ne zna ni on))je ko god bio standardan u Romi (Kufur deceniju bio standardan u Bajernu), Ćurći (a ne Turći) branio u prošloj sezoni, a dobro su poznata imena Panućija, Kasana, De Rosija, Nonde, Tadeia.Ponašanje njihovih igrača: skandalozno. Na osnovu video snimka treba suspendovati Panućija (udaranje Purovića) i Kufura (udaranje Jankovića) a neverovatno je da onaj divljački start De Rosija nad Žigićem nije rezultirao bar žutim.

4. NIKOLA ŽIGIĆ

Kralj!

P.S. "Sjajni" Makabi Petah Tikva je izgubio kod kuće samo 0:4.

Luka

pre 18 godina

Veoma mi je drago zbog pobede, ali je ona na zalost ponovo dosla ni iz kakve igre. Zenga zvezdi nista nije doneo i mislim da sto pre treba da ide. Ovo bunarenje na Zigica vise nema smisla, jeste on dobar, ali zamislite koliko bi golova davao da se igra preko bokova, a ne bunari na njega sa zvezdine polovine. Toliko

Nemanja011

pre 18 godina

Sjajna utakmica Crvene Zvezde, mozda ne toliko dobra igra koliko sjajan rezultat. Onaj odbranjen penal Stojkovica se moze vrlo lako ispostaviti kao nasa ulaznica za drugu fazu Uefa kupa.. Idemu u Strazbur po pobedu, mozemo da igramo i nereseno ako Roma izgubi od Bazela, za sta su relano sanse nikakve. Mislio sam da ne komentarisem ostale komentare, posebno ne onih koji pljuju Zvezdu jer je to krajnje legitimno ali ono sto se izvesna persona nalupetala to ne mogu a da ne prokomentarisem.. Dakle...
@DeMarco
Ponavljam, skroz je legitimno ne voleti/mrzeti Zvezdu... Sasvim je u redu pljuvati one koji je vole, to isto i mi radimo.. ali da se neko nalupeta kao sto si se ti nalupetao to mi stvarno nije jasno.. Ali da podjem redom, bas kao i ti...
Prvo, "nedovoljan broj registrovanih igraca".. Nadam se da znas da je jedan Tomassi ostao neregistrovan za Uefa Kup bas zbog veceg broja kvalitetnih igraca koji su usli u 25 a taj isti Tomassi je bio strelac u proslonedeljnom derbiju sa Fiorom.

Drugo.. "anonimusi i omladinci"... Mozda su za tebe anonimusi jedan Cassano, Nonda, Cufur, Aquilani, Panucci, Mexes... Ako jesu, onda se u fudbal razumes koliko i baja iz neke prosecne kafane na putu Donja Bela reka - Zajecar. Samo ovi pobrojani igraci vrede vise nego ceo tim Zvezde pa puta dva. A tu su i Tadei i Cufre koji vrede vise od bilo kog Zvezdinog igraca pa opet puta dva.. Ali toliko o tvom poznavanju fudbala.. Uostalom, uzmi Blic od juce ili prekjuce pa vidi spisak igraca Rome i njiihovu cenu pa onda pricaj o "amonimusima".

Trece..."Cassano & Co."...Kako je on igrao to neka cene malo upuceniji od nas.. Meni je dosta sto je covek imao asistenciju kod gola, sto je Bisevcu lomio kicmu sto puta, sto je vodio svaku kontru Rome.. Kako je pucao penal samo pokazuje koliko je dzukac ali to ne spori njegove kvalitete jer se oko takvog igraca ne bi sibali jedan Juve ili Milan a Roma po svaku cenu htela da ga zadrzi...

Cetvrto.."ko bi od njih izgubio"... Ovo je ipak najjaci deo tvog "komentara... O anonimusima koje opet pominjes da i ne govorim a ko bi izgubio..pa ne znam sta da ti kazem...vi prvi, sa par golova razlike..al ajde..dzaba tebe u bilo sta ubedjivati kada ovakve gluposti prosipas...

Peto..."sudjenje"...hahah..Gol iz ofsajda..Mexes shvata da je Zigic iza njega, krece napred pa nazad u tom momenntu Ziga izlazi iz ofsajda i tebi je to ofsajd? Pa da jeste, zar ne mislis da bi barem JEDAN igrac Rome otisao do pomocnog i bunio se? Ili nisi bas previse razmisljao, kao i obicno? Imao sam tu srecu da sedim na zapadu tacno u nivou sesnaesterca kod juzne tribine pa sam video da je barem pola metra iza Mexesa bio. Drugi gol, faul iz aviona..:)))) Bez komentara... "Cist penal za Romu" je bio barem pola metra van 16 a pritom je opusteno mogao da sudi kontra faul zbog cega mu je i pridikovali pola Zvezdine odbrane.

I tako, ti izluepta par desetina redova, ostade ziv i nikom nista... Nista ne brini, i da ne prodje Zvezda dalje, opet nije popila pet komada od Petah Tikve koju svi redom tresu u grupi, opet nije izgubila od jednog Timoka..o porazima u derbijima mi je i trulo da pricam. Gledaj malo u svoje dvoriste, seti se koju ste poslednju veliku utakmicu dobili, koga ste u Evropi dobili sa vise od jedan razlike a da to nije cuveni Egaleo ili Ocelul.. Do tada, postedi nas koji se radujemo pobedi svoga tima takvih mega glupih i isparznih komentara koje pises samo da bi ti bilo lakse i da bi lakse podneo osecanje nemoci koje te ociglendo spopada posle ovakvih utakmica.

Stole

pre 18 godina

Odgovara nam svaki ishod u utakmici FC Basel-As Roma, u slucaju da dobijemo Strasbourg.
1) Basel pobedjuje: Roma ostaje na 4 boda i ispada. Zvezda prolazi.
2) Igraju nereseno: Roma ispada sa 5 bodova. Zvezda prolazi.
3) Roma pobedjuje: Basel ispada zato sto se gleda gol razlika, pa onda broj postignutih golova. Direktni okrsaji ni pod razno...
Znaci da pojasnim: Basel trenutno ima gol razliku 6:6, Zvezda 5:6. U slucaju poraza, a logicno je da pri takvom ishodu gubitnik primi gol vise, Basel ce u najboljem slucaju imati nasu sadasnju gol razliku, znaci -1. Zveza ce u slucaju minimalne pobede doci na gol razliku 6:6, znaci 0, i prolazi dalje. Znaci bez kalkulisanja, samo po pobedu, ostali nas ne interesuju!

Vuk

pre 18 godina

Iako sam Grobar i ne volim vas, kao ni vi mene, cestitam od srca. Uvek je zaista zadovoljstvo gledati naduvane Italijane kako besno i pognute glave izlaze sa terena. Bilo je nekoliko faulova za robiju, a ne za zuti karton. Italijani - kao i uvek, prljavi, kvarni, zeljni ne samo da pobede, vec i da vas ponize pred domacom publikom. Nikad nisu bili gospoda koja zna da dobija i da gubi gospodski. Sramota. Sreca sto nije igrao Toti - sigurno bi bilo jos penala za Romu i dobili biste par crvenih kartona.

Neka svi zapamte ime Nikole Zigica - jedva cekam prvenstvo u Nemackoj!

Takodje vas moliim - prestanite da prozivate Grobare - nisu svi sinoc bili protiv vas. Gledao sam kombinovano kosarsku (hvala Bogu, pobedismo) i fudbal, i navijao za Srbe sa svih strana. Srecno u Francuskoj. Znam da cete mi se popeti na glavu ako prodjete dalje, ali neka - vredi!

Poruka Rimljanima - nije vam ovo Rim, nego Beograd - tu se peva neka druga pesma. Ovo je samo nastavak iz '89., stadiona Partizana, Djukica i ekipe. Ko se sada toga seca.... Sreca pa Zvezda nije prodala utakmicu kao neki....

Pozdrav od Vuka JF, Forza Grande Lazio

Zivkovic

pre 18 godina

Molim igrace, trenera i Piksija: radost bez euforije. Roma je bila bez 5 prvotimaca. Strasburg ce biti komletan. Ali ako igracima ova utakmica bude samo dokaz da mogu pobedjivati timove iz najjacih liga, poboljsaju nivo igre za 10% a zalaganje bude kao juce - onda igemo dalje. B r a v o !

PAPADOPOULOS

pre 18 godina

@DeMarco
Дечко, види се да не пратиш фудбал. Сви играчи Роме који су играли синоћ мање-више играју и у италијанској лиги, а то што ти причаш су типичне гробарско-комунистичке баљезгарије.
Уз то си и гробар. Зато ћути и посматрај резултате Макабија Петах-Тиква који тимовима из своје групе служи за поправљање гол-разлике.

Ivan, Bec

pre 18 godina

eto, zato sam ZVEZDAS ! Bravo, i sve cestitke, igracima, treneru, Pixy, upravi... idem u Strazburg. I da Bog da se igrali na prolecu... CRVENA ZVEZDA für immer und ewig!

Walter

pre 18 godina

Nikola Zigic je najbolji fudbaler koga ova zemlja trenutno ima. Ko ne veruje neka odgleda snimak jos jednom.

@ De Marco
Bas lepo sto si tako pazljivo sakupio 'cinjenice' o ovoj Zvezdinoj utakmici. Znaci da si je gledao, da si se nervirao i da si bio mnooogo nesrecan pa si morao da dodjes ovde i da napises toliki komentar. Iskreno te zalim.

REALAN KOMENTAR

pre 18 godina

@DeMarco:
Apsolutno se slažem sa tobom, vidi se da poznaješ fudbal, potpisujem SVAKU TVOJU REČ, jednostavno je sve bilo tako kako si napisao!

---------------------------------------
REALNO:
Gledali smo tekmu u kojoj je pobednik imao jedno 6-7 katastrofalnih pojedinaca, jednog solidnog golmana i jednog špica Žigića koji je usput imao i sreće, i pomoći sudija (koji mu nisu svirali ofsajd kod 1:1 i faulove pre 2. i 3. gola).
Gledali smo i jednu katastrofalno neozbiljnu drugu ekipu Rome (bez 8 prvotimaca ako se ne varam) koja jeste pokradena od sudija ali...neka je! Ekipa koja se služi tako prljavim udarcima, ekipa koja tako neozbiljno izvodi penal u 90. minutu (koji može biti VRLO bitan za cigane) i nije zaslužila nešto bolje.
Epilog? Strazbur će dobiti cigane jedno 3:0, tako da će ovaj trenutno naduvani balon da pukne za 2 sedmice i...opet će hvalospevi da budu zamenjeni pljuvačinama na račun vicešampiona SCG.

Milutin

pre 18 godina

Najmiliji su mi ovi komentari raznoraznih grobarcica koji se prosto pojedose od muke sto je Zvezda dobila...

Mislim da je njima teze pala ova pobeda Zvezde nego petarda od Tikve.

Spejl

pre 18 godina

Šta reći? Pa evo počeću sa komentarom pre par dana koji sam ostavio a nisu mi ga objavili... Za sve one "vikend navijače Zvezde" koji su pre utakmice kukali, setite se Zvezda - Barsa, dakle srce na teren i ništa više od toga ne moram da vidim... Hvala svima onima koji ne navijaju za Zvezdu a ostavili su poruku podrške i čestitke... Poruka i momcima sa juga srbije (Kosovo i Metohija), nismo ni mi baš presrećni što "Pink" prenosi Zvezdu... Verujte nam voleli bismo i mi da je drugačije... I naravno poruka za one zajedljive navijače suprotnog tabora (zna se koji su) kojima previsoka trava smeta, tuđi uspesi su uvek uz sreću ili opuštanje protivnika postignuti, ili uz pomoć sudija (svi su protiv njih, o kako poznato zvuči), ili namešteno (pošto oni drugačije i ne znaju)... Kada se sete kada su poslednji put izbacili tim koji je iole blizu renomea Rome (ma kakva da je došla)nek se jave (Newcastle za neupućene nije ni blizu tom renomeu, prebrojte titule domaće i evropske)... I na kraju za sve one koji su večeras bili na stadionu i videli kako na 0-1 kreće previjanje i zadržavanje utakmice kad god MI preuzmemo inicijativu... E, zbog toga mi je drago što smo ih isprašili... Svi oni koji su navijali i navijaju za Zvezdu znaju da je ovo samo još jedna pobeda, jer Zvezda je to... Ona nas je navikla na mnogo svetlije trenutke od ovoga večeras... Ali da se ne lažemo, svaka Zvezdina pobeda je sreća za nas, pogotovo kad isprašimo Italijane (jedino je protiv Španaca draže)... Uživajte Zvezdini navijači, zaslužili ste!

uot?

pre 18 godina

...Žigić je sa 5 metara glavom doneo izjednačenje svom timu. Iako je utisak da je Žigić bio u ofsajdu, po svemu viđenom posle prvih pola sata igre, rezultat je sasvim realan.
-------
Kakve gluposti...utisak je bio da je ofsajd ali nema veze realan je rezultat pa nije ni bitno! Kako mozete tako nesto da napisete?!?

dule savic

pre 18 godina

Bravo zvezdo, malo ste se iskupili za onaj smesni tromzo, koji umalo da iznenadi i bazel ali sta je tu je... lepo je bilo veceras na stadionu!
p.s.vladice izvini sto sam te k.o. u glavu posle purovicevog gola, nisam hteo majke mi! :)
e jado jadna de marco grobare ili koji si vec... sram te bilo, nemam komentar.. popi neki bensedin valjda ces zaspati veceras

kasijus klej

pre 18 godina

vidis kako igraju kada se dan pre toga biju na treningu.
tako treba svaki put, samo da kupe bokserske rukavice da ih manje boli.

Bane

pre 18 godina

Par reči o kalkulacijama, pošto vidim da mnogima nije jasno.

U Ligi UEFA se rangiraju timovi prema bodovima, prema gol razlici, prema broju datih golova i dalje nisam siguran, neko je ovde napisao da se gleda koeficijent tima. Dakle, međusobni susret se NE GLEDA, što je svakako logično s obzirom na to da se ne igraju revanš utakmice. E sad, pogled na stvari: Bazel ima 6 bodova i gol razliku 0 (6-6), Roma ima 4 boda i gol razliku -1 (4-5), a Zvezda tri boda i g.r. -1 (5:6). Pobedimo li Strazbur čak i najslabijim rezultatom 1:0, imaćemo 6 bodova i gol razliku 0. U tom slučaju ne gledamo utakmicu Roma-Bazel, evo i zašto... Pobeda Rome, makar i minimalna, izjednačava Zvezdu i Bazel po broju bodova, ali će bazel u tom slučaju imati bar -1 gol razliku, Bazel ispada. U slučaju nerešenog ili pobede Bazela, Roma ispada jer bi tada imala samo 5 ili 4 boda. Interesantan je još i ovaj poslednji slučaj da Roma izgubi, jer tada mi dobijamo šansu da bilo kojim nerešenim rezultatom idemo dalje.
Dakle, na kraju ipak sami o sebi odlučujemo, što je velika stvar posle dva poraza. Strazbur je ubedljivo poslednji u Francuskoj, ali izgleda da formu tempiraju isključivo za Kup UEFA. Prethodni timovi su ih neozbiljno shvatili i nisu dobro prošli. Mislim da imamo veoma dobre šanse da prođemo dalje.

Divljak

pre 18 godina

ROMA-ozbiljna evropska ekipa?! Hahahahahahha
Koja to ozbiljna ekipa ne trenira dan uoci utakmice na stadionu na kojem bi trebalo da igra, vec se seta njime?
Koja ozbiljna evropska ekipa kojoj trebaju bodovi za prolazak grupe svoje najbolje igrace ostavlja kuci i salje omladince toliko neiskusne da su momke navukili da jos igraju za LIRE a ne EURE?
U kojoj ozbiljnoj ekipi igrac sme da sutne penal onako kako ga je sutnuo Kasano tj. kako je izvrsio ocigledno dodavanje. Da li se najbolji fudbalerna svetu, a znamo o kome pricamo, poigrava sa protivnickim golmanom kad sutira penal i kada njegova ekipa vodi, a kamoli da gubi?
Neka mi neko kaze iz svega ovoga, da li je Roma ozbiljan klub? Mozda u Italiji ali po mom misljenju ovde nije bila cak sta vise ovo je bila sramota da se ovako ophodi prema Vasoj Zvezdi.
Partizanovac sam i mislim da su Vas gosti iz Rima ponizili svojom neozbiljnoscu!
kad je jedan Real mogao na partizanovom stadionu da izvede najbolje igrace i da fer i sportski odigra utakmicu pa da su pobedili i sa 5:0, ne bi mi bilo krivo, a krivo mi je jer Vi veceras niste dobili Romu vec jednu turisticku ekipu.
Ali sve cestitke komsijama na pobedi!
P.S. Ni sam ne znam da li sam bio sarkastican 80)

Divljak

pre 18 godina

@ Tikva
Ako je ovo bila VELIKA ROMA onda je Tromso SILNI ili nemam pojma koji pridev da upotrebim. P a Vas je malecki Tromso dobio covece. Ljudi se bre okupili na dan utakmice da bi odigrali sa Vama jos ste ih probudili iz zimskog sna!!!!! iza gola im je supermarket i ti se sad potpisujes kao Tikva!?
Samo se Tikva potpisuje kao Tikva!!!!
P.S. Pazi kako se potpisujes sledeci put tj. sam si kriv!

red girl

pre 18 godina

Samo smo jos jednom dokazali da igramo najbolje kada je najteze. Zao mi je sto Zvezda samo tada igra extra. Ali u svakom slucaju pobedicemo Strazbur i proci dalje. Zvezda je zivot sve ostalo su sitnice. Kiss from ultra crazy RED GIRL!

el pibe

pre 18 godina

Pobeda posebno dobija na tezini kada gubis od jedne ekipe iz Italije i tako se vratis u zivot, i pored toga neke stvari ne smeju da se zaborave i da se rade .Situcija kako je primljen gol od Rome je za osudjivanje, driblanje pred svojim golom pa covece ne igras za ekipu svoje ulice nego za ekipu za koji najm. 3 miliona Srba navija.I pak Piksi uliva nade da je na pravom putu iako ce Zigic najkasnije u leto sigurno otici bila je ZVEZDA pre njega bice i posle njega

Sale Tabanac

pre 18 godina

Sad sam stigo sa marakane, pamticu utakmicu i navijanje severa dok sam ziv. Zao mi je sto necu moci uzivo da gledam utakmicu protiv Strazbura ali nije bitno vazno je da ih pregazimo

DXtremz

pre 18 godina

Zenga "odbranio" penal Romi
Grobari, gledajte i placite. A pritom mogli biste da naucite nesto... o igri... o navijacima... o UPRAVLJANJU klubom. Nazalost, FK Partizan sve vise lici na masineriju za pravljenje love u ime (a i na racun) gospode Curkovica, Zecevica i Bjekovica. No, setimo se nekih "medija" i nekih "tikvi"... A ovim kvazi grobarima sto se kao solidarisu sa Zvezdinim uspesima u ime "svesrpskog fudbala" porucujem da smanje dozivljaj jer su to isti oni koji stoje prvi u redu za pljuvacinu po Zvezdi kada ona napravi kiks. Zenga je ipak "odbranio" penal Romi.

Vladan Raicevic

pre 18 godina

Prvo sto se vecerasnje utakmice tice za Zvezdu se moze reci da je solidno ako ne i vrlo solidno odigrala -odlicno bilo bi odlicno da nije bilo krupnih gresak jer Roma nije uspela prakticno da napravi ni jednu pravu akciju vec je najbolje sanse imala posle nasih gresaka Bisevac kod gola a i penal je naivno da ne kazem glupavo napravljen, dok smo mi dva gola postigli posle izradjenih akcija dok je treci gol pravo remek delo za koji priznajem treba imati i malo srece ali svakako i znanja.E sad malo poredjenja ove utakmice i utakmica sa Bazelom a bogami i Tromzom jer za razliku od vecerasnje kad smo iskoristili , sanse protiv Bazela nismo (sebicnost Perovica pri 0:0 i promasaj Mladenovica pri 1:1- kao dve najizrazitije) dok je istovremeno Bazel iskoristio obe nase za ovaj rang takmicenja katastrofalne i prosto nedopustive greske i poklon penal i gresku Bisevca na srecu Roma je samo kaznila gresku Bisevca dok greska Kovacevica je ostala nekaznjena a i Kasano je promasio penal slicno je i sa Tromzom - poklon penal (ne od strane sudije nego gluposcu nekog od nasih igraca) koji nisu promasili a i za drugi gol je nedopustivo da lopta prodje kroz cetvoricu nasih igraca posto je cini mi se prethodno Bisevac vrljavo odigrao na ivici sesnesterca a mi nase sanse Purovic sam pred golmanom sutira u istog i Joksimovic sa desetak metara neometan pokusava da srusi avion nismo>dakle zkjucak je jasan ko iskoristi svoje sanse ili kazni protivnicke greske taj pobedjuje a ko ih ne iskoristi gubi- nista novo ni preterano pametno ali je to sustina.Sto se tice oslabljenosti rome slazem se Totijev izostanak je veliki hendikep pre svega u organizaciji igre i stvaranju sansi ali im je odbrana prakticno bila kompletna pa su popilil trojku syo samo doprinosi na znacaju ove pobede, ruku na srce ofsajd pre provog gola je bio inace bio sam na utakmici i to bas u liniji pa sam mogao to jasno da vidim ali je nesto ranije sudija mahao ofsajd iako ga nije bilo a Neko od nasih mislim Zigic je imao priliku da sam krene prema golu dalje sto se nesviranog penala tice moj je utisak da je bilo u kaznenom ali da faula nije bilo(nisam gledao snimak jer sam bio na utakmici ali ponavlajm iz te perspektive nije ni bilo faula).Sto Se strazbura tice sad kada smo se vratili iz mrtvih jednostavno mora da pobedimo a i hocemo 100% samo bez teskih gresak.

dovla

pre 18 godina

Evo, ovako:

Posto je prvi kriterijum kod istog broja bodova ukupna gol razlika, racunica je prosta:

zvezda 3 boda -1
roma 4 boda -1
basel 6 b. 0

Zvezda pobedom u Strazburu obezbedjuje prolaz, bez obzira na rezultat utakmice Roma - Basel: u tom slucaju Zvezda dolazi na 6 bodova i u najgorem slucaju na 0 gol-razliku.

Scenario 1: pobeda Rome --> Roma 7 b, Basel ostaje na 6 ali ulazi u negativnu gol-razliku i ispada.

Scenario 2: Roma-Basel nereseno --> Roma ispada sa 5 bodova

Scenario 3: pobeda Basela --> Roma ispada sa 4 boda. U slucaju pobede Basela, Zvezdi je dosta i nereseno u Francuskoj, posto Roma kvari gol razliku na (u najboljem slucaju) -2, a Zvezda ostaje na -1 i ide dalje sa Baselom.

Sta bude bice. Treba otici tamo hrabro i sa puno samopouzdanja. Ova mlada ekipa mora da shvati da je samo ime Crvene Zvezde dovoljan razlog za ekstra respekt od strane svih drugih u Evropi vec 50 godina i da oni nemaju razloga da se ikoga plase, pogotovo ne nekog Strazbura.

Zvezda je pobedjivala i gubila i uvek ce tako biti. Jedino sto mi Delije trazimo od njih je da na svakoj utakmici nose crveno-beli dres sa ponosom i postovanjem prema istoriji fudbalskog giganta kakav je Zvezda. Ne moze se svaka utakmica dobiti - i drugi sutiraju loptu - ali se tokom svakih 90 minuta moze ostaviti srce na terenu. Samo to hocemo da vidimo u Francuskoj i nista vise.

DeBilu

pre 18 godina

@DeMarco,
stvarno ne razumem svrhu tvoje poruke.Ljudi se javljaju iz svih krajeva sveta,cestitaju,neki cak i kude,a ti....Cak i da si navijac partizana(cast izuzecima) ti bi drugacije napisao....
Tuzna je tvoja prica...

Vlada

pre 18 godina

Cestitke na vaznoj pobedi, iako sama po sebi nije velika jer je ostvarena protiv omladinske ekipe Rome, kojoj uzgred ni prvi tim nije dobar ove sezone. Steta sto Roma nije dovela prvu postavu da se vide prave mogucnosti Zvezde. Zigic je odlican.

Sima

pre 18 godina

Sve pohvale za igru zvezde i borbenost koju su prikazali.Ali prosto ne mogu da verujem koliko ima zavidnih grobara.Sad nesto izmisljaju da smo kupili utakmicu,platili sudiju,smutili nesto... PA LOPOV ZA SVAKOGA MISLI DA JE LOPOV! U medjunarodnim takmicenjima svako normalan treba da navija za nase klubove!

delija-Prijedor

pre 18 godina

Svaka cast igrracima, tako treba da se igra u crveno-bijelom dresu.ja jesam delija, ali priznajem da sam prethodnih godina navijao i za Partizan, volio bih da napokon nas fudbal nesto znaci u Evropi, zao mi je sto mi u RS nemamo priliku gledati utakmice,otkad je Pink preuzeo prava na prenos, mi smo ovdje totalno odsjeceni od onoga sto najvise volimo.TV Pink BiH je televizija federacije BiH, sto se tice Srba sa ove strane Drine, niko je i ne gleda.Nadam se da ce joj ubrzo doci i kraj, kad nam ne mogu dati ni snimak, pa bar u jutarnjim casovima.svejedno, kad sam vec izgubio svaku nadu, Zvijezda me je obradovala.drzacu joj fige i vjerovacu u nju i protiv Strasbura,makar i bez slike pratio mec, jer moram pohvaliti BN radio, ali jedini je medij koji je uz nas.Zao mi je sto nisam bio na Marakani sinoc, obaveze su me sprijecile, ali obecavam da cu na proljece odgledati sve do poslednje...do FINALA, gdje ti je Zvijezdo(ovakvoj kao sinoc) i mjesto!!!

i corava koka

pre 18 godina

Cestitke Zvezdi za pobjedu nad Romom, ali dok nam Italijani, ocigledno, i leze nekako, Francuzi nam ne leze bas nikako, tako da, s obzirom da se odlucujuca utakmica igra u gostima, ne vidim Zvezdu ni blizu drugog kruga.
Mislim, realno.

DELIJE JUROP

pre 18 godina

Neka crknu dusmani!
Mozda smo imali srece. Ali koga ce to za 7 dana jos interesovati. Gde je ta sreca bila protiv Bazela! Ma koga to uopste zanimaaaaa
ZVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEZDA SAMPIOOOOOOOON!

grobarcina_brisel

pre 18 godina

IMALI STE SRECE NIJE IM IGRALO 6 STANDARDNIH PRVOTIMACA A UOSTALOM ¨PUCICETE OD ZETE !!!
C ZVEZDA - ZETA 0:1 !!! 100% !!!

Uros

pre 18 godina

@DeMarco
Muka mi je od ovog naseg naroda. Kad neko procita tvoj komentar jedino sto moze da vidi jeste da ti imas veoma ozbiljnih psiho-patoloskih problema. Nivo pakosti, zlobe i zavisti koje se moze uociti u tvom tekstu je neopisiv i to zaista zasluzuje svako zaljenje. Pomiri se sa cinjenicom-Crvena Zvezda, tebi toliko omrazen klub, je veceras pobedila klub neopisive velicine i svetskog ugleda i to zasluzuje svako divljenje. Vlada Stojkovic je uhvatio loptu kod penala jednom Cassanu oko koga se lome najveci italijanski i spanski klubovi. Zigic je jos jednom dokazao da je igrac vrhunskog, evropskog kalibra, koji je veceras dao dva gola i potpuno dominirao pored dvojice vrhunskih evropskih i svetskih defanzivaca kao sto su Kufur i Mekse. Na Marakani je bila fenomenalna atmosfera, koju ti nazalost nikad neces osetiti i doziveti... One stolice pri dnu su bile prazne, samo zato sto su ljudi u strahu od eventualne kise pobegli pod krov. Vi niste napravili ni pribliznu atmosferu cak ni kad se igrali LS, sto su cak i pojedini vasi navijaci priznali. Pesma veceras nije prestajala, cak ni kad smo gubili i bili u podredjenom polozaju.
Ja ti sada jedno toplo savetujem- Kada neko u zivotu oseca toliku mrznju prema bilo cemu ili kome, onda on zaista treba ozbiljno da se zapita kuda ide njegov zivot i mora pokusati da u njemu pronadje neki smisao. Ovaj tvoj komentar je bio veoma tuzan i zaista ne moze izazvati nista osim dubokog zaljenja, tuge i brige za tebe kao takvog. Prosetaj se do Zemunella, uzmi koji autogram od svojih idola i zivotnih uzora, i zivi u nadi da cete napokon izvuci barem bod iz derbija.

Srđan

pre 18 godina

Pošto mnogima nije jasno, da rezimiramo:
*gleda se isključivo gol razlika
*pa veći broj post. golova
*pa veći broj datih golova u gostima
*pa uefa koeficijent
MEĐUSOBNI SUSRETI POTPUNO NEBITNI.
Prema tome: AKO POBEDIMO STRAZBUR BILO KOJIM REZULTATOM IDEMO DALJE, dok će u Rimu Roma i Bazel odlučiti u međusobnom duelu ko će dalje pored nas.

roni

pre 18 godina

E ovo vido nisam da neko poredi IKOG sa Ronaldinjom do sad! Pa ne bi ti ga barsa dala Da na Camp Nou bude i 100.000 Zigica!
Ne bi ga uzeli ni na tribine da im sedi!
Ali u svakom slucaju najbolji igrac u SCG samo steta sto je cigan!

bozsacuvaj

pre 18 godina

hehe!citam komentare grobara!dobro ako ja koji sam bbb moram reci da su igrali odlicno jer sam gledo tekmu onda mi nije jasno sta vam nevalja!isti ste ko dalmatinci!a da osnujete ligu 4 sa tikvom i debrecenom...
zvezda svaka cast!

bozsacuvaj

pre 18 godina

Gledo sam utakmicu na Dsf-u i moram priznati da je zvezda odlicna momcad samo ima tipicni balkanski mentalitet!izgube od ljevih a dobiju romu!Klasika!zelim vam srecu samo ce se neki koji su tu pisali prije svega sjetiti da sam kao prvi klub naveo stazbur!
zivi bili pa vidjeli!

Misa

pre 18 godina

DeMarco, kiselo je grozdje,a? hahahah
Na tekmi sam se smrzao kao nikada ranije, ali vredelo je. Dobijamo Francuze 0-1 i cekamo prolece u Evropi!

Panta

pre 18 godina

Ovo je tabela, ocigledno je da su sanse Zvezde minimalne, ali u slucaju neresenog rezultata ili pobede Rome u susretu Roma : Bazel, Zvezda mora da pobedi, u slucaju pobede Bazela dosta je i neresen rezultat sa Strazburom.

Group E

Clubs Pld W D L GF GA Pts
Strasbourg 3 2 1 0 5 1 7
Basel 3 2 0 1 6 6 6
Roma 3 1 1 1 4 5 4
Crvena Zvezda 3 1 0 2 5 6 3
Troms? 4 1 0 3 7 9 3

delija ks

pre 18 godina

Za Otpor: Ako Zvezda bije 1:0 strazbura ima 6:6 a ako Bazel izgubi 1:0 ima 6:7 i mi idemo dalje. Nakon dva teska poraza protiv vose i tromza, sjajna predstava nase Zvezde i velika sansa da se plasira u dalji tok takmicenja. Ne volim kad neko umanjuje velicinu pobede nase voljene Zvezde, moze da prica ko sta hoce ali igra i jednih i drugih je bila na visokom nivou, doduse igra protiv Bazela je bila mnogo bolja ali sreca im nije bila naklonjena. Zigic- one man team strasan gol odavno nije vidjen jos od gola Savicevica Kelnu. Videlo se da jedna utakmica moze da okrene situaciju za 180 stepeni i da su ovi igraci odigrali 20-tak meceva u zadnja 2.meseca. Osvezenje im je bilo jako potrebno a doslo je u pravo vreme pred kraj prvog dela sezone pobedom nad Romom. Delije kao i uvek za 10-ku cela evropa prica o pobedi Zvezde Eurosport je dao snimak DSF direktan prenos to samo govori koliko je Zvezda vazna za evropski fudbal. I za kraj lepo kaze stara narodna "nista nije gotovo dok se ne zavrsi", dakle nema opustanja ni u prvenstvu ni u uefa ligi sve do maja ako bog da. ZVEZDO ZGAZI IH SVE ZVEZDO ZGAZI IH SVE...

dejan

pre 18 godina

grobari a narocito Demarco svoje frustrcije zadrzite za sebe i za medjusobne razgovore jer se iz svega ovoga vidi da cete da crknete od muke. idite vi na vas bojkot i "uspesno" izbacujte upravu iz kluba ili na sajtu groblja i komentarisite zasto partizan nije pobedio neki veci evropski klub zadnjih pitaj boga koliko godina.
ove forume ostavite za navijace koji gledaju, navijaju i POBEDJUJU te iste klubove a sa njima i vas REDOVNO!

sasajoe

pre 18 godina

Nemam komentara ali zato Grobari imaju svoj pa neka izjave sada, samo da ih podsetim onako uz put .....,,,, pozdrav od Delije Sever !!!

kike

pre 18 godina

Niko nema pravo da potcjenjuje uspjeh Zvezde pravdajuci to time da je Roma bila oslabljena. Cinjenica je da su Rimjani bili oslabljeni ali je isto tako i cinjenica da si i takvi nastupili sa Kufurom, Panucijem, Meksesom, Kufreom, De Rosijem, Kasanom, Nondom i Akvilanijem. Znaci to je sastav sa osam igraca evropske klase i kao takvi su definitivno najjaca ekipa, nakon Partizanovog ucesca u LS, koja je gostovala u SCG i sigurno klub koji ima najveci rejting o svih koji su porazeni u Bg nakon raspada SFRJ. BTW, Bisevca stvarno treba staviti na transfer listu jer cim se igra takmicenje viseg nivoa on pravi kikseveve koji se rijetko vidzaju i na terenima fildzan liga. Kad se sjetimo kikseva protiv Bazela ove i PSVa prole sezone vise je nego jasno da je to karakteristika ovog igraca i da nije igrac za veliki klub.

Delije

pre 18 godina

I kad umrem i ostavim telo sashijte mi Zvezdino odelo!!!
LEGENDE
Da nije ovog vina na zvonce iz Ng ne bi bilo nista od ovog. Zvezda do Tokija i oko planete!!!!!!!!
Drusatvo iz Nisa!!!

delija

pre 18 godina

BRAVO ZVEZDO !!!!!
NAJJACI SMO !!!!
A nesto za ove nesrecnike koji navijaju za partizan, malo degenericno kada se nadate da SRPSKI klub izgubi od inostranog kluba, ako niste shvatili vî grobari, kao sto je partizan zadnje dvije godine igrao za srpski fudbal i za uefa ranglistu tako zvezda ove godine igra sama.... I MNOGO JE GLUPO NA UTAKMICAMA VIKATI "SRBIJA, SRBIJA,...." A KADA IGRA ZVEZDA ZA SRBIJU ONDA BITI PROTIV SRPSKOG KLUBA, MNOGO MNOGO GLUPO....
BRAVO ZVEZDO !
1:0 dovoljno u strassbourgu.....

IVAN PFC

pre 18 godina

Ne verujem da ciganima može pomoći i pobeda nad juniorima Rome, jer ne mogu oni dobiti Strazbur. Ipak je poslednja ekipa u Francuskoj ligi za njih veliki zalogaj. Takođe sumnjam da ova utakmica nije nameštena preko nekih žabarskih veza, jer Roma je igrala za kadetskim pogonom a i oni se nisu trudili preterano.

Anta

pre 18 godina

Velicanstvena igra! Svaka cast svimigracima,posebno Zigicu,Basti,Lukovicu, Purovicu i Stojkovicu.Stvarno su majstori. Mislim da bi Deki Milovanovic trebao da dobija vise prilike!

mezzano

pre 18 godina

SVAKA CAST. Sta reci??!! Samo da nije bilo nesrecnog poraza od Bazela, sad bi vec bio osiguran prolaz u drugu fazu. Nadam se da ce Zvezda ovako odigrati i protiv Strazbura. Trebalo bi da se ocuva ova generacija, da se ne prodaju glavni igraci jos koju godinu, Zigic, Basta, Jankovic, Stojkovic, Lukovic..

srdjan grbic

pre 18 godina

Zigic je jedan kralj. dokazao je svima da nije igrac koji daje gol samo glavom ali svaka cast svim igracima. steta za bazel sto nije bilo navijaca, sada bi sve bilo jasno. samo tako nastavite momci. idemo u strazbur po pobedu. pozdrav od delija iz Celareva, bravo lavovi

ujke

pre 18 godina

Pa naravno.Kad se igra pred Delijama,a ne u sablasno praznoj Marakani,kad su svi igraci spremni,kad se ne igra na kaljugi i na -10,naravno da rezultat koji je odraz kvaliteta nece izostati.Vredelo je veceras biti na marakani,onakvo ludilo skoro nisam doziveo.Hvala ti Boze sto sam Delija.

MiloshBGD

pre 18 godina

Još od čuvenog Maradoninog loba od pre 20 i kusur godina na Marakani nije viđen tako lep gol kao večerašnji drugi Žigićev. Prava majstorija. Nego, da li neko zna šta se prvo gleda u slučaju da dva tima imaju isti broj bodova. Gol razlika ili međusobni duel?

MAKE_KAC

pre 18 godina

BRAVO MOMCI SAMO TAKO NEK SE ZNA KO JE KO.SAMO DA STE POBEDILI GROBARIMA U INAT POSTO ONI SVI ZELE DA MI IZGUBIMO.ZIGICU CAR SI UZ LUKOVICA.JOS JEDNOM SVAKA CAST

sale

pre 18 godina

sampion CSKA je vec predao titulu,mislim da ce i ZVEZDA sledece godine uciniti isto jer cemo morati da igramo ligu sampiona!!!!salu na stranu-konacno jedan dobar mec...pa dokle stignemo-samo hrabro sampioni!!!

bravo Zvezdo

pre 18 godina

Eto videlismo da mozemo da se nosimo sa vrhom evropskog fudbala.Bravo momci.Evropo,uci od nas kako se navija.Pa ono je vrh evropskog navijanja ljudi moji...

djuro

pre 18 godina

Kako nema sanse za opstanak? Ako dobiju Strazbur, prosli su 100%, sta god uradili Roma i Bazel. I ako igraju nereseno a Roma izgubi, opet su treci.
Zna li se sta je s Purovicem?

DANILO

pre 18 godina

TOOOO ZVEZDOOOOOOOO!STA RECI OSIM DA SAM PONOSAN,SVAKI KOMENTAR JE SUVISAN,OSIM DA CU BITI TUZAN AKO DALJE NE ODEMO,ALI TO JE SPORT!NAPRED ZVEZDO!!!

Filip Paunovski

pre 18 godina

Cestitke do C.Zvezda za odlicnu igru i veliku pobedu nad Rome u izvanrednih 90 min odlicnog fudbala , ostaje da se nadamo da ce trener V Zenga racunati na usluge Purović u nadi za produzavanje serije pobeda u UEFA kupa i normalno plasman u dalje takmicenje.

dragan

pre 18 godina

ova velika pobeda zvezde moze se porediti samo uz partizan-egaleo prosle godine.ovakve utakmici vracaju ljude na stadion.
blackman,rabbitman,turkeyman and co

DeMarco

pre 18 godina

----OVO SE VODI KAO ZVEZDA-"ROMA" 3:1?-----

Zvezda jedino uz pomoc SUDIJA moze da pobedi neku (dodushe samo na papiru) ozbiljnu ekipu, i to pod uslovom da taj tim izvede iskljuchivo OMLADINCE i usled nedovoljnog broja registrovanih igracha iz OMLADINSKOG pogona josh kojeg "ozbiljnog" igracha koji je samo zbog prethodno navedene chinjenice jednostavno MORAO da dodje na dvodnevni turistichki izlet do Bg-a...

-----ANONIMUSI & OMLADINCI----
Tako dobijete ekipu potpunih ANONIMUSA koji igraju drugu zvanichnu utakmicu u karijeri (vecina debitivala protiv dragog nam Tromsoa) poput nekakvog Turchija, Alvarezovezea, Akviljanija, Kufera, Harzhe, a kao igrach koji bi trebalo da unese agilnost u II poluvremenu ulazi neko dete od 18 god Rossito ili neshto sl...

-------KASSANO & CO------------
A jedan od retkih za koje se moglo chuti od chitavog tima, "sjajni" Kasano videlo se da je igrao samo zato shto je morao, pa chovek se celu utakmicu shetao po terenu, chak ga je i penal mrzelo da shutne (mozda i opravdano, verovatno da ne bi eventualno jachim shutem istegao neki mishic jer se za prethodnih 90 min shetanja po terenu naravno nije ni mogao zagrejati)...
----KO Bi OD NIJH IZGUBIO---------------------------
E tako skrpljena ekipa od ANONIMUSA za koje vecina navijacha same ROME nikada u zivotu nije ni chula, realno ne bi predstavljala tezak zalogaj ni FK HEROJ-u iz Jajinaca (aj' dobro, mozda bi izvuki neresheno :)))

-------SUDJENJE--------------------------------------------
E to je pricha koja upotpunjava ozbiljnost ove utakmice. Protiv takve jadne rome i sudija je morao umeshati prste ne bi li nash viceshampion osvojio pochasne bodove:

1) Prvi gol Zvezde- OFSAJD KAO SUZA, pa Zigic je bio gotovo metar blizi golu od najblizeg rominog igracha.

2) Drugi gol zvezde - FAUL iz aviona se mogao videti i dosuditi, asistent Zigic je rvachkim zahvatom oborio onog tamnoputog igracha. Mislim da bi se i u dzudou sudija odluchio za prekid mecha, ali ovaj Shveda ne...

3) PENAL za Romu - CHIST, sredinom drugog poluvremena, pola metra u 16ercu Zvezde, sudija svira, ali faul izvlachi na samu liniju-SRAMOTA

4) (pre)GRUBA igra koju je sudija dozvoljavao tokom cele utakmice naravno uvek odgovara tehnichki slabijem timu, dakle Zvezdi. Pa sam nazovi fudbaler Kovachevic, je u prvih 15ak min napravio 3-4 faula za karton, ne samo u kalchu vec i u svakoj drugoj ozbiljnoj ligi. A tokom cele utakmice zvezda nedopustivo grublja (italijani prljavi kao i uvek, ali svi ukupno nishta naspram jednog-kovachevica).
Videcete samo shta ce Spaleti reci posle tekme za sudjenje (iako njega objektivno bash i briga za ovo shestorazredno takmichenje zemalja u traziciji :)))

---------(POLU)POZITIVE-------------
Pohvale za Zigicev 3. gol, mada ono je bila objektivno sreca nad srecama, dechko ima 25 godina, u proteklih 7 godina profi karijere takav gol nije postigao, verovatno ni u narednih 7 godina (tada ce mu biti 32, dakle do kraja karijere) to vishe ne verujem da ce uchiniti...

Navijanje, nije loshe, mada je moglo i bolje... a toliko o 55.000 ljudi, jedva 40ak hiljada je bilo...

Sada mozete da osporavate shta god vam je volja iako su ovo chinjenice, ali ne zaboravite jedno, ZVEZDA deli POSLEDNJE MESTO Tromso-om josh uvek !!!!

Eagle

pre 18 godina

Kakav je igrach Nikola Zhigic...
Bravooo Zvezdooooo
A balavi Cassano je mislio da smo mi neki seljaci pa mozhe da lobuje po sredini...
Idemo na Strazbur!!!

Srbin

pre 18 godina

Bravo majstori,oprostio sam vam Tromzo jer ste razbili najomrazeniji tim iz italije.Samo nemojte tako lezerno u odbrani nije to partizan,Roma je ipak jak tim i protiv takvih morate opreznije.

mladensalzburg

pre 18 godina

Ne mogu da shvatim da se javljaju ovakvikao sto je "Branislav Zekic Zeka"!!!
Bruka za sve vas koji ste se smijali ZENGI kad je izjavio da nije sve gotovo.
Zekicu kad se malo naucis racunati skontaces da MISTER i nije tako los i da je cak i u pravu.
TREBA NAM SAMO 1:0 U STRAZBURU!!!

sivonja

pre 18 godina

Bravo za hrabrost i borbenost. Purovic je legenda sto nije udario Panuccia iako j ovaj to zasluzio. Odgovornost za cistu desetku. Nikola Zigic je neverovatan, za njega jednostavno nemam reci...

Nikola

pre 18 godina

Dakle onaj Panući je najobičnija smradina.Em je skroz naravno iskasapio Purovića, em posle utakmice nije hteo da razmeni dres sa Žigiće. Žiga je kralj, toliko je dobar da je u stilu Maradone kod zadnjeg gola dao sebi for rukom i niko nije to provalio. Da se yna ko je budućnost reprezentacije. Inače žabari su hteli da odigraju tipično za njih smrdljivu trekmu i da smore, i već mi se činilo da će biti kao u prethodnim Zvezdinim tekmama u Evropi, ali eto ponekad Bog i nas pogleda. Inače nisam optimista i ne verujem da ćemo proći dalje, ali neka i ovako je fino, mnogo je lepše ispasti kad se pobedi Roma, nego kad se izgubi od Artmedije i Tikve. E moji grobari, kad ćete vi ovako....

Teratom

pre 18 godina

ROMA SEE STARS IN BELGRADE:
Crvena Zvezda resurrected their UEFA Cup campaign with a 3-1 win against AS Roma which leaves their Group E rivals' future in the balance.

Missed penalty
Shabani Nonda had given the visitors the lead but Nikola Žigić deservedly hit back before half-time before Milan Purović made it 2-1 and Žigić bagged his second. There was still time for Antonio Cassano to miss a penalty for injury-blighted Roma, for whom a draw would have been enough to ensure their progress.

Last-day pressure
Roma may now need to win their final Group E game at home against FC Basel 1893 to ensure their place in the last 32. Crvena Zvezda, meanwhile, can potentially complete a remarkable comeback after losing both of their opening group stage games with a win at already-eliminated RC Strasbourg in their final group game.

Nonda strikes
Žigić set the tone for what eventually became a frantic first-half when he tried to lob Gianluca Curci in the opening exchanges. Nenad Kovacević drilled wide from range but the action quietened down until the rejuvenated Cassano fed Nonda, who swept the ball home left-footed to put Roma ahead.

Žigić dominant
Alberto Aquilani then saw his 25-metre effort blocked but otherwise it was all Crvena Zvezda and Žigić for the rest of the half. The giant striker had shot straight at Curci, and then forced an outstanding stop from the keeper, who tipped his strike round the post following Aleksandar Luković's corner.

Equalising goal
Ardian Djokaj blazed another Luković corner over the bar but the hosts finally got the goal they deserved when Žigić swept in Boško Janković's left-wing cross. Kovacević twice came close to putting Crvena Zvezda ahead, but his long-range attempt and 20-metre free-kick were both off-target.

Ragged Roma
Although without injured strikers Francesco Totti and Vincenzo Montella, Roma nevertheless came out with much more purpose in the second half, Daniele De Rossi seeing his shot blocked before Cassano volleyed Aquilani's cross straight at Vladimir Stojković. Houssine Kharja then brought the best out of the goalkeeper with a free-kick before his corner was met by Philippe Mexes who volleyed wide from six yards.

Dramatic finale
But suddenly Crvena Zvezda were on the offensive and Dragan Mladenović missed twice before feeding Purović, who unleashed a brilliant strike that flew into the top corner. Žigić looked to have put the game beyond Roma when he scored from similar range but there was still time for Cassano to see his penalty saved by Stojković after Nonda had been brought down.

brazilazz

pre 18 godina

bas kao sto sam prije neki dan citirao naseg velikog vladiku....
"iza tuche vedrije je nebo
iza tuge bistrija je dusha,
iza placha veselije pojesh"

Manchini

pre 18 godina

Sta reci!!!!! Cak je i veliki Fogst nahvalio Zvezdu. Sve je bilo supeeeeeeeeerrrrrrr, osim povrede Purovica. Zvezdu ceka teska utakmica sa Francuzima ali nadajmo se najboljem. Zvezda, Srbija, nikad Jugoslavija.

KGB

pre 18 godina

Veliko srce na terenu, Neosvojiva tvrdjava sa svojim vojnicima delijama, pa nista drugo i nije moglo biti. A jos kako se Kasano obrukao, hteo je da ponizi Stojkovica, pred punom Maraknom. Stvarno bedno, potcenili su nas i to im se vratilo

Ivan

pre 18 godina

Bravo Zvezdo tako se bori steta sto nismo igrali sa punom Marakanom i sa bazelom jer bi se vec kvalifikovali, ali nema veze i ovako smo jaki a i najjaci kada je najpotrebnije(pada Strazbur)!Bravo Zigo CAREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!

bojan

pre 18 godina

ma super je bila utakmica, bas prava. ali kvari utisak jeftino primljen gol, greske kovacevica pre svega i bisevca i opet jeftin penal, za 3 utakmice 3 penala pa mnogo je. zatim one p***e italijanske namerno udaraju igrace prvo kufur golmana pa jankovica i na kraju panuci namerno sutnio purovica u koleno nadam se da nece biti ozbiljno. treba uefa da uvede ostre kazne na osnovu snimka za namerno udaranje igraca suspenzija od par utakmica to je najmanje sto mogu da urade da ovi italijani ne bi ispovredjivali sve dobre igrace. zato je ronaldo i otisao iz italije mnogo su ga udarali. imam osecaj kad bi ronaldinjo otisao u italiju da bi ga ovi u prvoj utakmici povredili i zavrsili mu karijeru, uf al mi idu na zivce. zigic za 10 i purovic za 9,stojkovic za penal 10 i naravno za sudiju pomocnog kod prvog 10 zigic je bio pola koraka u ofsajdu ali sudija nije pokazao ofsajd. pozdrav svim delijama i poruka da ignorisu grobare koje se javljaju i nesto s*ru pozdrav za one grobare koji su ok.
pozdarv delijama

Milos

pre 18 godina

Velika Zvezda uvek moze, ali se desava i ono drugo, no sad je vazno uspeli smo uci u semu nastavka takmicenja i uz malo srece eto nas u narednom kolu. Tri puta Ura za Zvezdu i njen nastavak takmicenja Ura, Ura, Ura. Idemo dalje.

priboj033

pre 18 godina

Ma bravo majstori, drugi krug je na dohvat ruke. A onaj Nikolin gol moze treba da bude uvodna spica svih svetskih TV stanica...

peda

pre 18 godina

toooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
kraljeviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
samo tako nastavite!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

grobar

pre 18 godina

PAZI KAKO SE PRIMILE DELIJE ....PA IMALI STE SRECE TULIPANI NIJE IGRAO TOTI,CHIVU,MONTELA DECKO POVREDJEN SADA VEOVATNO MISLITE DA STE NAJBOLJI ...a ROMA OVE SEZONE I NE IGRA NESTO U KRIZI SU LJUDI ..a verujem DA JE BIO KOMPLETAN SASTAV IZGUBILI BI STE !!!

Goo

pre 18 godina

Svaka cast ZVEZDI....ali nisam odavno video da neko igra ovako podmuklo i prljavo, kukavicki,kao sto je Roma igrala, na takav nacin pobediti je sramno....
Zato idemo u Strazbur na pobedu....

Sanja

pre 18 godina

Cela Marakana je jedno veliko srce! A i mi kod kuce nismo nista manje, ima nas 200 miliona! Zvezdo, volimo te! Samo Ti, u nasem srcu si, jedna jedina nepobediva, nasa ljubavi! P.S. Ovo bismo napisali isto i da nismo pijani! Sanja i Vlada NS/KI

Daglis

pre 18 godina

To carevi. Ocito da je Piksijeva kritika ucinila svoje. Samo pobeda u Strazburu bez kalulacija vodi dalje. Zalosno je sto stadion nije bio pun i pored prodatih karata zbog ambivalentnog odnosa uprave prema tapkarosima. Tako je bilo i protiv Bajera i Bajerna. Ko zna kako bi na DSF u hvalili atmosferu na Marakani kad su i ovako bili impresionirani.

ACO

pre 18 godina

Jedan je Nikola Zigic! Svaka cast nasoj ekipi, iako ima jos dosta na cemu treba da se radi. Samo jos da pobedimo Strazbur i smesi nam se prolece u Evropi :)

Vimbavimba

pre 18 godina

Bravo majstori CRVENI!!! Samo hrabro u Francuskoj, i minimalna pobeda nas vodi dalje. Jos samo da nismo onako glupo izgubili od Bazela. Ovaj Bisevac je jos jednom dokazao da je kao i Joksimovic - teska RUPA! Dzaba mu dobra igra kad u svakoj utakmici zbog njegove greske primimo gol. Dobar stoper + Milijas + jos neko i eto nas medju 8 najboljih u Evropi!

vlada

pre 18 godina

nikoolaaa zigic jeeedan je nikolaaa zigic !!!!!!!!!!
koliko mi zao purovica nadam se da nije teshka povreda. a onom panuciju suspenziju dozivotnu.

Delije-bec

pre 18 godina

Napred Zvezdo!Samo napred,gdje ti igras tu smo mi,nikad neces biti sama,mi smo tvoji sinovi!!!!!!!!!!!!!!!Bravo momci!!!!!!!!Najaci smo!!!!!!!!!!!!!!!

t

pre 18 godina

Zvezdo zgazi ih sve!!!!
Sad se samo nadamo pobedi u Strazburu od 2 razlike i da nas ne interesuje tekma roma - bazel. Bice tesko, ali obzirom da su ovi vec prosli i da je Zvezda sad dobila na samopouzdanju, sve je moguce.
Napred Zvezdo!!!!

Komentator

pre 18 godina

"...Iako je utisak da je Žigić bio u ofsajdu..." <- Nemoj da lupas!

...Inace, zaboravio si da prokomentarises kako je sudija Romi oprostio DVA CISTA CRVENA KARTONA.

BRUKA

pre 18 godina

Da nije bio KLASIČAN ofsajd kod ciganskog gola za 1:1?
Da nije bio KLASIČAN penal za Romu kod 1:1 pa ga onaj ludak od sudije izvukao napolje iz šesnaest?
Da nije onaj kiklop napravio KLASIČAN faul - i pre 2., a i pre 3. gola?
Primićete petardu u Francuskoj i završiti normalno kao poslednji u grupi...živi bili pa videli.

Ivan

pre 18 godina

Gde su sada oni zluradi glodari sto se javise u velikom broju pred utakmicu? Aha, znam, sada spremaju komentare tipa Romu zabole za ovo, nije im tu pola tima, itd.
Ja sam navijao za partizan i protiv Artmedije i protiv Tikve - ali ne protiv Timoka =), a ako ste vi navijali protiv nas - pa jadni ste.
Cestitke svim igracima Zvezde za veliku pobedu, i nadam se da Purovic nije tesko povredjen!

Zoran, NS

pre 18 godina

Ma kakav fudbal, bi je to pravi rat na terenu. Znao sam da su zabari prljavi i podmukli, da se oslanjaju jedino na hohstaplerske provokacije i mucke batine. Na kraju, ima boga, i ima pravde. Pocepasmo im mrezu i pokazasmo im sta moze svetski sampion kad stisne zube i. Ovo je bila pobeda koja dize iz mrtvih nakon 14 godina sna. U ovom momentu mi i nije toliko vazno da li cemo proci u 16-tinu finala. Vazno je da smo vaskrsli i da, uz Boziju pomoc, mozemo svakog da bacimo na kolena i da ga ubijemo u pojam. Zivela Srbija, zivela moja zvezda !

sever london

pre 18 godina

pa sta bi sad OVO......Samo da kazem ovim nevernim tomama koje sumnjaju u tim da Zvezda zivot a ostalo su sitnice....Idemo da oderemo i francuze pa dalje......I drugo kup uefa je dugo takmicenje i zna Zenga sta radi...Ajmo Cigani

mystor

pre 18 godina

Žigić u Barselonu ODMA.Mora da mu stave go na Eurosport.Ko bre da potcenjuje Zvezdu.Cassano u Partizan.Svaka čast momci, samo da se odbrana konsoliduje pod hitno.Pozdrav iz Niša.

Goran

pre 18 godina

Bravo momci. Na kraju ste rezultatski ponizili prepotentne zvezdice. Nikoli ponuditi Ugovor na 100 godina. Bez njega smo upola slabiji. Da li moze neko sa B92 da razjasni sta se na kraju gleda u slucaju jednakog broja bodova -gol razlika ili medjusobni susret.

Mirko

pre 18 godina

Sto je ovaj trener Rome mnogo dobar covek,vidite kako se ljudi pomazu,dao je ovome propalom Zengicu malo zivota.Dobro je Roma odigrala sa kombinovanim trecim timom.
Sada ce ovi iz male da se razmecu sa inteligentnim komentarima.

Komar

pre 18 godina

Bravo cigani. Drago mi je da i vi skupljate bodove u Evropi. Nikako da u isto vreme krenemo u osvajanje bodova, pa da popravimo rejting zemlje. Eh... Šteta.
Napred Partizan!

legenda

pre 18 godina

Ovakvim utakmicama se vraca interesovanje za uefa kup, mada je to u Italiji jos uvek totalno marginalno takmicenje.. Svejedno, dobro je da je Zvezda pobedila.

rade delija

pre 18 godina

zvezdo znaj da loodoo volim te!!!!!!josh da padne strazbur i Evropo cuvaj se,opet smo jakiii!!!Zigicu ,alal ti vera za onu levicu i Ronaldinjo je pazljivo gledao usporeni snimak!!!

@CRVENI BARON@

pre 18 godina

alal vera momci........pocepaste ih totalno........e tako se to radi kratko ali j........!!!puno srece u nastavku takmicenja

Branislav Zekic Zeka

pre 18 godina

Arivederci Roma!
Na zalost Zvezda je prokockala svoje sanse pred praznim stadionom protiv Basela u Beogradu i kukavickom igrom protiv Norvrzana. Krivci su onaj neodgovorni navijac koji je skrivio suspenziju Marakane, Purovic koji je bez potrebe napravio penal protiv Basela i trener Zenga koji uporno forsira igrace kojima nije mesto u prvom timu. U svakom slucaju pobeda protiv Rome je rezultat koji ce se pamtiti. U Strazburu treba odigrati muski ofanzivno bez obzira sto Zvezda prakticno nema sanse za opstanak u kupu UEFA. Napred Zvezda!

Serbian Romeo

pre 18 godina

Sta sam vam reko samo verujte u nasu Crvenu Zvezdu i samo hrabro a hrabar je bio NIkoa Zigic...Sjano Momci samo jos jedna pobeda protiv Straaburga i idemo dalje. Ja cu biti uz vas sa mojom kompanijom iz Ciriha...Zvezda Srbija Nikad Jugoslavija.....!!!!!

jaca

pre 18 godina

veceras su ovde nemacki komentatori nahvalili zvezdu (prenosili su utakmicu)... i komentarisuci zigica, izjavili su kako su jugosloveni oduvek imali fantasticne igrace...
kako je lepo cuti kad nas hvale...
ja to onako iz zenskog ugla..
pozdrav svima..

VLAJKO MITIC

pre 18 godina

cestika PIKSIJU i ZENGI kad montiraju oni to rade da dobiju,a ne kao oni crni komsije koji kad bi im ponudili lovu za ARSCH DALI BI I NJEGA.Ovo je uradjeno sa stilom.Pozdrav iz AUGSBURGA.

MBV

pre 18 godina

Svaka vam cast,ma kakva bila, Roma je Roma! Nadam se da cete krunisati odlicnu igru i protiv Strazbura, inace sve ovo pada u vodu...

Referee PP

pre 18 godina

Pa mi smo najaci kad nas svi otpisu a onda se zna kako mi igramo srcem i dusom za Zvezdu...Bazel se provukao zato sto nije bilo ovih fenomenalnih navijaca...A sta reci za Zigica pa on je prosto the BEST....Zato nek se paze u Strazburu stize Zvezda....POZDRAV za sve DELIJE....

MUDRI-NOVI SAD

pre 18 godina

Sta reći?Zvezda je dokazala da je veliki klub.Piksi zna šta radi.Zengu su osporavali ali je ipak dokazao da je ipak dobar trener.Još da je u Bazelu ostalo 4-4 ...Samo hrabro u Strazbur,pobeda pa kako BOG DA.Nadam se da ce Bazel ako ne 3 uzeti bar bod u Rimu i eto Zvezde posle dugo godina na zimskom raspustu u Evropi.Delije za 10-ku,dokazali su da su bez premca na Balkanu a i šire.Grobarčići učite kako se navija! IDEMO SADA CRVENO BELI ORI SE CEO STADION!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Markiša

pre 18 godina

Pa ljudi, ovo je luuud tim! Dva debakla pa ovakav spektakl? Nešto nije u redu! Samo je šteta što je blizu prelazni rok pa se nešto plašim da će Žiga da "Prezimi" u evropi ali u nekom drugom dresu!?!
Sve u svemu Napred Zvezdo, samo napred...

boban

pre 18 godina

Samo kratko obavestenje za neverne Tome. Na sajtu www.uefa.com se mogu naci pravila i paragraf 4.06 jasno kaze da se u slucaju istog broja bodova uzima u obzir ukupna gol razlika. Nema price o medjusobnm susretu. Znaci Zvedi je DOVOLJNA pobeda nad Starzburom bez obzira na ishod susreta Roma-Bazel !!!
Samo napred!!!

goran (francuska)

pre 18 godina

Zigic je veceras duplirao svoju cenu na fudbalskoj "pijaci". I citav tim je znatno poskupeo, kao i Zengin trenerski rejting. Svaka cast i hvala Zvezdi ! Sad ce tek da polude za Zigom, uletece u trku najbolji Italijanski timovi, A nebi me cudilo da se jave Barsa i Real. Ako ga uzme jedna od te dve ekipe, definitivno ce postati vladar klupskog fudbala, jer Zigiceva najveca vrlina je sto pored njega svi postaju opasniji. Covek je izmislio poziciu centra i pleja u fudbalu, em zakucava, em asistira, ludnica ! Koje li bi tek lopte primao od Ronaldinja, ili Bekama ? A Sta bi tek radili Ronaldo ili Raul kad bi ih Ziga pogadjao u kaznenom prostoru ? A koji li bi se golman snasao kad bi protiv sebe imao same zvezde i jednu enigmu od dva metra protiv koje ni odbrana ne zna sta da radi ? Zigic je fatalno oruzje zahvaljujuci kome, veliki tim postaje najveci i njegove zvezde najsjajnije. Svetsko a nase ! Bravo Ziga, bravo Zenga, Zvezdo ! Najbolje tek dolazi !

Zvezdasica-zauvek

pre 18 godina

Predivno! Nadam se da Zvezda moze i dalje u ligi UEF-a! Igraci su najzad pokazali koliko vrede. Veliki pozdrav iz Vasingtona

t

pre 18 godina

Samo da se ispravim, Zvezdi je dovoljna bilo kakva pobeda za siguran prolaz dalje (zaboravio sam da je strazbur bio bazel 2 razlike), tako da SAMO NAPRED ZVEZDO

pajser iz okoline

pre 18 godina

toooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! samo napred ima da razbijemo strazburg

Delija iz Slovacke

pre 18 godina

Zveezdoooooooo, daaaj Goooool. Tako momci mislim sa reci. Upravo trcim po internatu sa kapom i salom oko grla i derem se ZVEZDOOOOOOo. FORZA RED STAR. Pozdrav za sve Delije

Djole...

pre 18 godina

Evo odgovora svima koji su bili ravnodusni...!!!!!

Mislim, sta reci...!!!
Jos jednom smo pokazali ko smo i sta smo ovde i u nasoj zemlji a i na balkanu. "Oni" bi mogli mnogo da nauce od nasih igraca a pogotovu navijaca umesto da nas pocenjuju...

vesko

pre 18 godina

Bravo Zvezdo ali nažalost nece zadostovati za napredovanje u sledeći deo takmičenja.Pred punom Marakanom bi pao i Bazel ali nažalost...
Pozdrav svim Zvezdasima

montenegro

pre 18 godina

Čestitke Zvezdi iz C.Gore ,za pobjedu koju ovdašnji narod neće vidjeti na lokalnoj tv bastilji, i gdje utakmicu JEDINSTVO BP - Budućnost Pg zovu " derbi" . Kakva šugava vremena !

The Navijac

pre 18 godina

Maaajstori!
Berti Fogst i ostali nemacki komentatori su vas izhvalili na DSF-u.
Berti kaze: "ne mogu da verujem da Crvena Zvezda nije osvojila ni jedan bod do sada".

Zivim na 100 km od Strazburga.
Idem tamo za dve nedelje!!!

kersme

pre 18 godina

Pljuvali ste po zvezdi a ajde sad da vas vidi grobara da se javljate popicte te vi od buducnosti petardu koja je samo jednom izgubila na svom terenu od sampiona svi vremena icelog sveta CRVENE ZVEZDE koja je pregazila jadne RIMLJANE sa totije i bez totija .Stvarno ja mislim da TOTTI pojma nema.

Miroslav_NS

pre 18 godina

To majstori!!! Tako se igra za jedini tim u srcu svom! Bravo svima, i onima koji su gresili i onima koji su bili fantasticni, svaka vam cast i samo napred! Ne obracajte samo paznju na one 'navijace' koji vas pljuju posle svakog poraza, glavu gore, pravi Cigani i Delije su uvak uz vas! Sa Zvezdom u bolje sutra!

Deckonja

pre 18 godina

Kakav gol Zigica! Ako ga niste videli obavezno pogledajte na ovom linku:

http://media.putfile.com/Gol-Nikole-Zigica-protiv-Rome

Jos samo da pobedimo poslednji tim u francuskom prvenstvu i idemo dalje... (niko nam nista ne moze...)

klipak

pre 18 godina

BRAVO MAJSTORI PA NI TOTI IM NEBI POMOGAO VECERAS PROTIV SV. NIKOLE I OSTALIH JUNAKA U CRVENO BELOM DRESU. MISLIM DA OD OD POGODKA MARADONE U DRESU BARSELONE NIJE VIDJEN ONAKO LEP GOL NA MARAKANI.
SAMO ME INTERESUJE DALI CE UEFA DA REAGUJE NA ONU OCIGLEDNU NAMESTALJKU U SVAJCARSKOJ PA ONAKVIH REZULTATA NEMA NI KOD NAS U LIGI A MI PRICAMO O NAMESTANJU UTAKMICA KOD NAS U LIGI.
DA NEDAVIM VISE IDEMO I U FRANCUSKU NA POBEDU I SIGURNO IDEMO DALJE BEZ OBZIRA NA OSTALE UTAKMICE.
MOMCI SAMO HRABRO I NAPRED ZA ZVEZDU I SRBIJU

dejan

pre 18 godina

Bravo Zvezdo......gde su sad oni sto su pljuvali po Zigicu?Bravo majstore dokazo si da si igracina,nesebican i jak bas tada kad treba.

sinovi republike srpske

pre 18 godina

jos jednom se pokazalo da je Nikola Zigic najbolji igrac i zvezde i jedan od stubova reprezentacije.decko je zreo za arsenala,ali ce se otimati za njega.naprijed crveno-bijeli,jos pobjeda u strazburu, i konacno zima u evropi.pozdrav sa sve crveno-bijele.

Cex

pre 18 godina

Pratim Zvezdu preko 25 godina, ali nisam zapamtio da je pobedila italijanski klub na svom terenu. Ova pobeda je istorijska i mnogo je vaznija od toga da li ce se Zvezda plasirati u sledecu fazu kupa Uefa. Stvarno sam odesevljen pobedom i zelim ovim mladim momcima sve najbolje!

igor ponovo

pre 18 godina

Evo kako sam ja video igru zvezdinih igraca veceras:
Stojković 7(konacno imamo sigurnog golmana), Luković 7,5(i pored kiksa kod penala bio je odlican,dug korak,dribling i dobar centarsut), Dudić 6, Biševac 5, Basta 7, Đokaj 5(jel igrao na ovoj utakmici), Janković 6(ovo samo zbog asistencije inace tanko), Kovačević 4(nijedan tacan pas,3 smesna suta), Milovanović 5(neprimetan), Mladenović 3(ubedljivo najgori na terenu,spor do besvesti,bez ideje), Žigić 10(sta reci covek-tim)

Sekula NS

pre 18 godina

Bravo Cigani... Tako se igra... Dobar je Kasano, ali gleda pogresne Piksijeve kasete... Da mu narezemo nesto, a... Serbia contra tutti!!!

mareras

pre 18 godina

Ponovo se pokazuje da je Marakana "bedem" koji se ne osvaja kad nam dozvole da dodjemo i navijamo! Kralj NIKOLA!!! Idemo Cigani!!!

dejan

pre 18 godina

aleeealeeeealeeeealeeeeeeeealeeealeeealeee...............................................................................to je otprilike to

Zdenko Grobar

pre 18 godina

Jeste da sam navijac partizana, ali pre svega futbala. Za ovo danas skidam kapu Zvezdi.Partizan, uz sav uspeh u poslednje dve godine u Europi, nikad ovakvu pobedu nije imao. Svaka cast crveno-beli momci. Kada bi ovako samo u svakoj utakmici igrali, a jos crno-beli kad bi malko se stabilizovali, evo naseg futbala ponovo u Europi. I svaka cast Zigicu, momak ce da bude nocna mora u Nemeckoj.

NENAD

pre 18 godina

SAMO JE JEDNA ZVEZDA A TO JE CRVENA ZVEZDA!!!
OVDE U DALEKOM I HLADNOM KEBEKU GRIJE SAMO
CRVENA ZVEZDA!!!
POZDRAV SVIM DELIJAM CELOG SVETA!!!!!!!
SRECNO ZVEZDI U FRANCUSKOJ OD NENADA IZ KEBEKA!!!!!!!NAPREDDDDDDDDDDDDD!!!!!!!!!!!!

voja

pre 18 godina

bravo Zvezda i svi mafijasi sto se slazu:Ovaj fudbal ne da je postao smesan nego ce mo ga jednog dana spominjati kao i rock and roll danas

WER

pre 18 godina

KOJI KOMENTAR MOZE DA SE UPUTI IGRACIMA I SVIM NAVIJACIMA ZVEZDE .TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO MOMCIIIIIIIIII NAPREEEEEEEEEEEDDDDDD................PROLECE DOLAZI SIGURNO
ALI DALI CE GA ZVEZDA DOCEKATI U EVROPI -MA MORA DOCEKAT ................SAD NEK SE RAZJASNI KOJE SU SVE KOMBINACIJE U IGRI ZA PROLAZ ZVEZDE DALJE .............

Fanfon

pre 18 godina

Onaj Zigic je stvarno neverovatan! Jedva cekam da ga vidim u nekom velikom klubu da pokaze stvarno sta moze. I Stojkovic me odusevio odbranjenim penalom. Nije izleteo previse, a taman toliko da uhvati loptu. I Zvezda i Roma sada same odlucuju o svojoj sudbini. Ko pobedi-prolazi dalje. Napred ZVEZDA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Veljko

pre 18 godina

Bravo ZVEZDO!!!!!!Bravo Majstore!!!!!Bravo Zigicu!Bravo SVIma!!!!!!!!!!!Sa ZVEZDOM do kraja!!!!!!!pobedjuje mo Strazbur i prosliu smo!!!!!P.S jelk se broji gol razlika il susreti????

Delija iz Cacka

pre 18 godina

SVAKA CAST MAJSTORI!JOS SAMO DA ZGAZIMO STRAZBUR!Malo me je nervirao Kovacevic u prvom poluvremenu ali je na kraju sve ispalo dobro!Samo da se Purovic nije teze povredio!Grobari mogu samo da placu!

Prizrenac

pre 18 godina

BRAVO ZVEZDO BRAVO TAKO TE VOLIM
Poz\drav za sve Delije koji su bile fantasticne kao i za sve zvazdasi pozdrav i za upravu zvezde ali ne priznam im zasto prodaju takmice Pinku koji ne mozemo da pratimo mi na Kosovo zamislite samo da smo mi utakmicu Zvezda Roma pratile na tv Albanija samo to zamislitte jao pa to je bruka ako ne trazicemo jos jednog sponzora

Goxy

pre 18 godina

Svaka cast momcima borili su se i zasluzili u kakvo god sastavu da je roma dosla to je i ipka Roma i momcima treba cestitati sve najbolje i puno srece... FORZA ZVEZDA

Davor Delija

pre 18 godina

Ale Ale Ale !!!
Kad je puna MARAKANA svi se mogu pobjediti pa i ROMA A ZIGI svaka cast MAJSTORE.
IDEMO DALJE.i jedno pitanje da li sada zavisimo od drugih rezultata ako pobjedimo Strazbur jer bi se napravio grug izmedju nas Bazela i Strazbura !!!

sasa

pre 18 godina

pa posle ovakve utakmice sto je zvezda odigrala,stvarno bi bilo nezasluzeno da ne prodjemo dalje.pa ovo je neverovatno kako smo igrali,a pricati nesto o nikoli zigicu je suvisno.svaka cast i NAPRED ZVEZDA

Dule Savic

pre 18 godina

To majstori. Iako su bili oslabljeni mi smo ih razbili sa pola snage. Kako je to lepo biti Delija veceras. Pa vi grobari o ovome mozete da sanjate. U svakom slucaju ovo je bilo fenomenalno, samo da smo one indijance iz predhodna dva kola shvatili ozbiljno, ali sta je tu je. I ako ne odemo dalje nije vazno odusevljen sam igrom i rezultatom. Ovo je mnogo bolja Zvezda od one iz prosle godine, a za to su svakako najzasluzniji Piksi i Zenga. Pa jos jednom bravo i samo napred, i naravno bez opustanja jer ce ovi grobari da kupe prvenstvo pa ce nam biti duplo teze da zadrzimo prednost. Kako je lepo biti Zvezdas ..............

Krsman

pre 18 godina

Zvezda je bila silovita veceras,srce mi je puno emocija!Zigic je ja mislim odigrao utakmicu zivota a Stojkovic je nastavio sa sigurnim igrama.Ma ceo tim je bio sjajan,impresioniran sam njihovom borbenoscu.Samo hrabro protiv fenjerasa francuske lige,siguran sam da mozemo dalje. Napred Zvezdo,samo napred!

Delija Toronto

pre 18 godina

YeSS BRE ! E, sad mi je srce na mestu! Gledam rezultat na uefa.com...B-92, SRAMOTA! Zar pored vas zivih ja moram da pratim rezultat na uefa.com??? Sramota! E, sad ovo objavite ako smete!

NEMANJA

pre 18 godina

Basel - Tromso 4:3!!! poluvreme 1:3!!!Najbolje da nije bilo namesteno.....
Dovoljno je da u poslednjem kolu Roma pobedi i gotovo.......:(

Stefan H-Novi

pre 18 godina

Svaka cast za pobjedu,krivo mi je sto nije bilo prenosa u ovakvoj utakmici i nasoj velikoj partiji!Pobijedili smo Romu,a pasce i Strazbur...Steta sto je Basel pobjedio nakon 1:3 ne poluvremenu...Volio bi da vidim taj pokusaj Kasana.hahaha

Zach Randolph

pre 18 godina

Bravo ZVEZDO!!!Jedan je Nikola Zigic.TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO IIIIIIIIIIIIIDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDEEEEEEEEEEEEEEEEEEMMMMMMMMMMMMOOOOOOOOOO DDDDDDDDDDDDAAAAAAAAALLLLLLLLLJJJJJJJJJJEEEEEEEEEEEEEEE

Dragan

pre 18 godina

Namestena utakmica !!
A koliko ja znam Evro liga u kosarci je vaznija od nekog drugorazrednog Uefa kupa, ali ocigledno da Vi mislite drugcije. A Zvezda ce biti kaznjena sa godinu dana ne igranja u Evropi!

dovla

pre 18 godina

Ajmo Zvezdo, jos Francuze. Cak i ako ne bude nista od toga, buducnost (mozda vec sledece godine) je prilicno svetla. Jos da je bilo publike protiv Bazela...

Nostradamus

pre 18 godina

Ne znam dali ce biti objavljen moj komentar dat pred utakmicu: "Veceras ce Zigic dati 2 gola, mozda i tri !" Dao je 2 i namestio treci... Vreme je da otvorim ordinaciju !

fan

pre 18 godina

Pa koji put vise ove godine se Bisevac "nije snasao" pre nego sto Zvezda popije gol u Evropi? Mozda je decko talenat, ali to bese i Miladinovic do Zenita, koji mu je upropasti karijeru! Svejedno, 'ajmo Zvezdo, natrpajte te prepotentne zabare!! Posto one norveske drvosece vode u Svajcarskoj, bez pobede za nas veceras zavrsavaju se evropska takmicenja za ovu sezonu...

delija_lj

pre 18 godina

Stvarno su smesni pojedini komentari. Kakvih 8 prvotimaca, u fudbalu vise nema prvih 11. Nije Roma nista slabija ako umesto Montelle zaigra Nonda. Odbrana kompletna, Curci im je branio vecinu utakmica ove sezone u serie A, tu su jos De Rossi , Cassano, Nonda. Kakav treci tim i juniori, bolje da se setite proslogodisnjeg remija sa Villarealom, gde im je falio citav tim i onog dodavanja lopte poslednjih 5 minuta.
Odakle vam nezainteresovanost Rominih igraca, onoliko grubih startova od jedne nezainteresovane ekipe je stvarno previse.

Djura

pre 18 godina

Samo me jedno zanima dali je potrebno da nasim klubovima preti ispadanje da bi ovako igrali. Zvezda ide do polufinala cisto da predje grobare od prosle godine.

Pristina

pre 18 godina

Pozdrav iz Pristine od Vukasina!!!!
zivela CRVENA ZVEZDA I SRBIJA"!!!!!!!
KOSOVO JE SRPSKO!!!!!!!!!!!!!
ZIGIC!!!!!!!!!!!PUROVIC!!!!LUKOVIC!!!!

Nostradamus

pre 18 godina

Ne znam dali ce biti objavljen moj komentar dat pred utakmicu: "Veceras ce Zigic dati 2 gola, mozda i tri !" Dao je 2 i namestio treci... Vreme je da otvorim ordinaciju !

Davor Delija

pre 18 godina

Ale Ale Ale !!!
Kad je puna MARAKANA svi se mogu pobjediti pa i ROMA A ZIGI svaka cast MAJSTORE.
IDEMO DALJE.i jedno pitanje da li sada zavisimo od drugih rezultata ako pobjedimo Strazbur jer bi se napravio grug izmedju nas Bazela i Strazbura !!!

Uros

pre 18 godina

@DeMarco
Muka mi je od ovog naseg naroda. Kad neko procita tvoj komentar jedino sto moze da vidi jeste da ti imas veoma ozbiljnih psiho-patoloskih problema. Nivo pakosti, zlobe i zavisti koje se moze uociti u tvom tekstu je neopisiv i to zaista zasluzuje svako zaljenje. Pomiri se sa cinjenicom-Crvena Zvezda, tebi toliko omrazen klub, je veceras pobedila klub neopisive velicine i svetskog ugleda i to zasluzuje svako divljenje. Vlada Stojkovic je uhvatio loptu kod penala jednom Cassanu oko koga se lome najveci italijanski i spanski klubovi. Zigic je jos jednom dokazao da je igrac vrhunskog, evropskog kalibra, koji je veceras dao dva gola i potpuno dominirao pored dvojice vrhunskih evropskih i svetskih defanzivaca kao sto su Kufur i Mekse. Na Marakani je bila fenomenalna atmosfera, koju ti nazalost nikad neces osetiti i doziveti... One stolice pri dnu su bile prazne, samo zato sto su ljudi u strahu od eventualne kise pobegli pod krov. Vi niste napravili ni pribliznu atmosferu cak ni kad se igrali LS, sto su cak i pojedini vasi navijaci priznali. Pesma veceras nije prestajala, cak ni kad smo gubili i bili u podredjenom polozaju.
Ja ti sada jedno toplo savetujem- Kada neko u zivotu oseca toliku mrznju prema bilo cemu ili kome, onda on zaista treba ozbiljno da se zapita kuda ide njegov zivot i mora pokusati da u njemu pronadje neki smisao. Ovaj tvoj komentar je bio veoma tuzan i zaista ne moze izazvati nista osim dubokog zaljenja, tuge i brige za tebe kao takvog. Prosetaj se do Zemunella, uzmi koji autogram od svojih idola i zivotnih uzora, i zivi u nadi da cete napokon izvuci barem bod iz derbija.

BRAVO ZVEZDOOO

pre 18 godina

@DEMARKO
KAKO TE NIJE SRAMOTA BRE,
TI SI NASO DA KOMENTARISES IGRACIMA KOJI SU SRCE OSTAVILI NA TEREN, BORILI SU SE KAO LAVOVI,
POSLE TROMZA RETKO KO JE VEROVAO U ZVEZDU, SVI STE PRICALI DA CE ZVEZDA DA PUKNE (cast izuzecima), PA GDE STE SAD MISHEVI A, STA JE SAD BILO, SAD VAM OSTALO DA PRICATE DA BI ROMA POBEDILA DA JE IGRAO TOTI: JADNO
------- A POSLE ONOG GOLA U SAME RASHLJE OD 25m I TO LEVOM KAD JE CELA SRBIJA SKOCILA OD RADOSTI, NADJE SE NEKO MNOGO "PAMETAN",
----AKO SE NISI RADOVAO KAD JE ZIGIC DAO PRVI GOL NEGO SI ZALIO "jer je bio ofsajd"
I AKO IMAS NESTO DA PRIGOVORIS NAVIJACIMA ( PREKO 40 HILJADA EEEEJJ) KOJI NISU PRESTAJALI SA PESMOM I KAD JE ZVEZDA PRIMILA GOL TI STVARNO IMAS NEKE VECE PSIH.PROBLEME!!

___
PS. MOGLI BI TROMZO i TIMOK (valjda se timok zove) DA ODIGRAJU KOJU UTAKMICU,
BAS SE PITAM KO CE DA POBEDI.

:)))))
POZDRAV DELIJAMA
NAPRED ZVEEEEZDOOO< SAMO NAPRED ZVEEEEZDOOOOOOO!!!
JEDAN JE NIKOLAA ZIGIIIC!!!!!!!!!!! !

STAJKE

pre 18 godina

Zvezda je ipak pokazala da pripada fudbalskom vrhu Evrope. Pobeda protiv Rome nije mala stvar bez obzira sto je Roma u Beograd dosla oslabljena. Ipak potrebna je pobeda u Francuskoj i zato momci brzo na zemlju...

ДЕЈАН

pre 18 godina

СВЕ ЈЕ ПРОШЛО КАКО СЕ И ОЧЕКИВАЛО,ЈЕР ИПАК ЈЕ НАСТУПИО ДРУГИ ТИМ РОМЕ,ПОЈАЧАН СА ОНА ДВА КРИМИНАЛЦА ПАНУЋИЈЕМ И КУФУРОМ,КОЈИМА ЈЕ МЕСТО ПРЕ У ЗАТВОРУ НЕГО НА ТЕРЕНУ.АКО НЕКО МИСЛИ ДА ПРЕТЕРУЈЕМ,НЕКА ПОГЛЕДА ПОНОВО ОНАЈ БРУТАЛНИ НАПАД НА ПУРОВИЋА,ЗА КОЈИ УЕФА ,АКО У ЊОЈ СЕДЕ ИОЛЕ ЧАСНИ ЉУДИ,МОРА ДА ИЗРЕКНЕ ДРАСТИЧНУ КАЗНУ,ПОШТО СЕ ГОСН СУДИЈА ТОГА НИЈЕ СЕТИО.НАРАВНО,И ЊЕГА ТРЕБА НАЈУРИТИ ИЗ ФУДБАЛА ЗА СВА ВРЕМЕНА.ПАНУЋИ ЈЕ КРЕТЕН И ТАКВИМА ТРЕБА ЗАБРАНИТИ ПРИЛАЗ СТАДИОНУ...

fan

pre 18 godina

Pa koji put vise ove godine se Bisevac "nije snasao" pre nego sto Zvezda popije gol u Evropi? Mozda je decko talenat, ali to bese i Miladinovic do Zenita, koji mu je upropasti karijeru! Svejedno, 'ajmo Zvezdo, natrpajte te prepotentne zabare!! Posto one norveske drvosece vode u Svajcarskoj, bez pobede za nas veceras zavrsavaju se evropska takmicenja za ovu sezonu...

Delija Toronto

pre 18 godina

YeSS BRE ! E, sad mi je srce na mestu! Gledam rezultat na uefa.com...B-92, SRAMOTA! Zar pored vas zivih ja moram da pratim rezultat na uefa.com??? Sramota! E, sad ovo objavite ako smete!

Zach Randolph

pre 18 godina

Bravo ZVEZDO!!!Jedan je Nikola Zigic.TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO IIIIIIIIIIIIIDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDEEEEEEEEEEEEEEEEEEMMMMMMMMMMMMOOOOOOOOOO DDDDDDDDDDDDAAAAAAAAALLLLLLLLLJJJJJJJJJJEEEEEEEEEEEEEEE

dovla

pre 18 godina

Ajmo Zvezdo, jos Francuze. Cak i ako ne bude nista od toga, buducnost (mozda vec sledece godine) je prilicno svetla. Jos da je bilo publike protiv Bazela...

Goxy

pre 18 godina

Svaka cast momcima borili su se i zasluzili u kakvo god sastavu da je roma dosla to je i ipka Roma i momcima treba cestitati sve najbolje i puno srece... FORZA ZVEZDA

Dragan

pre 18 godina

Namestena utakmica !!
A koliko ja znam Evro liga u kosarci je vaznija od nekog drugorazrednog Uefa kupa, ali ocigledno da Vi mislite drugcije. A Zvezda ce biti kaznjena sa godinu dana ne igranja u Evropi!

sasa

pre 18 godina

pa posle ovakve utakmice sto je zvezda odigrala,stvarno bi bilo nezasluzeno da ne prodjemo dalje.pa ovo je neverovatno kako smo igrali,a pricati nesto o nikoli zigicu je suvisno.svaka cast i NAPRED ZVEZDA

Dule Savic

pre 18 godina

To majstori. Iako su bili oslabljeni mi smo ih razbili sa pola snage. Kako je to lepo biti Delija veceras. Pa vi grobari o ovome mozete da sanjate. U svakom slucaju ovo je bilo fenomenalno, samo da smo one indijance iz predhodna dva kola shvatili ozbiljno, ali sta je tu je. I ako ne odemo dalje nije vazno odusevljen sam igrom i rezultatom. Ovo je mnogo bolja Zvezda od one iz prosle godine, a za to su svakako najzasluzniji Piksi i Zenga. Pa jos jednom bravo i samo napred, i naravno bez opustanja jer ce ovi grobari da kupe prvenstvo pa ce nam biti duplo teze da zadrzimo prednost. Kako je lepo biti Zvezdas ..............

Zdenko Grobar

pre 18 godina

Jeste da sam navijac partizana, ali pre svega futbala. Za ovo danas skidam kapu Zvezdi.Partizan, uz sav uspeh u poslednje dve godine u Europi, nikad ovakvu pobedu nije imao. Svaka cast crveno-beli momci. Kada bi ovako samo u svakoj utakmici igrali, a jos crno-beli kad bi malko se stabilizovali, evo naseg futbala ponovo u Europi. I svaka cast Zigicu, momak ce da bude nocna mora u Nemeckoj.

NEMANJA

pre 18 godina

Basel - Tromso 4:3!!! poluvreme 1:3!!!Najbolje da nije bilo namesteno.....
Dovoljno je da u poslednjem kolu Roma pobedi i gotovo.......:(

Prizrenac

pre 18 godina

BRAVO ZVEZDO BRAVO TAKO TE VOLIM
Poz\drav za sve Delije koji su bile fantasticne kao i za sve zvazdasi pozdrav i za upravu zvezde ali ne priznam im zasto prodaju takmice Pinku koji ne mozemo da pratimo mi na Kosovo zamislite samo da smo mi utakmicu Zvezda Roma pratile na tv Albanija samo to zamislitte jao pa to je bruka ako ne trazicemo jos jednog sponzora

Krsman

pre 18 godina

Zvezda je bila silovita veceras,srce mi je puno emocija!Zigic je ja mislim odigrao utakmicu zivota a Stojkovic je nastavio sa sigurnim igrama.Ma ceo tim je bio sjajan,impresioniran sam njihovom borbenoscu.Samo hrabro protiv fenjerasa francuske lige,siguran sam da mozemo dalje. Napred Zvezdo,samo napred!

Delija iz Cacka

pre 18 godina

SVAKA CAST MAJSTORI!JOS SAMO DA ZGAZIMO STRAZBUR!Malo me je nervirao Kovacevic u prvom poluvremenu ali je na kraju sve ispalo dobro!Samo da se Purovic nije teze povredio!Grobari mogu samo da placu!

voja

pre 18 godina

bravo Zvezda i svi mafijasi sto se slazu:Ovaj fudbal ne da je postao smesan nego ce mo ga jednog dana spominjati kao i rock and roll danas

NENAD

pre 18 godina

SAMO JE JEDNA ZVEZDA A TO JE CRVENA ZVEZDA!!!
OVDE U DALEKOM I HLADNOM KEBEKU GRIJE SAMO
CRVENA ZVEZDA!!!
POZDRAV SVIM DELIJAM CELOG SVETA!!!!!!!
SRECNO ZVEZDI U FRANCUSKOJ OD NENADA IZ KEBEKA!!!!!!!NAPREDDDDDDDDDDDDD!!!!!!!!!!!!

Veljko

pre 18 godina

Bravo ZVEZDO!!!!!!Bravo Majstore!!!!!Bravo Zigicu!Bravo SVIma!!!!!!!!!!!Sa ZVEZDOM do kraja!!!!!!!pobedjuje mo Strazbur i prosliu smo!!!!!P.S jelk se broji gol razlika il susreti????

Stefan H-Novi

pre 18 godina

Svaka cast za pobjedu,krivo mi je sto nije bilo prenosa u ovakvoj utakmici i nasoj velikoj partiji!Pobijedili smo Romu,a pasce i Strazbur...Steta sto je Basel pobjedio nakon 1:3 ne poluvremenu...Volio bi da vidim taj pokusaj Kasana.hahaha

Fanfon

pre 18 godina

Onaj Zigic je stvarno neverovatan! Jedva cekam da ga vidim u nekom velikom klubu da pokaze stvarno sta moze. I Stojkovic me odusevio odbranjenim penalom. Nije izleteo previse, a taman toliko da uhvati loptu. I Zvezda i Roma sada same odlucuju o svojoj sudbini. Ko pobedi-prolazi dalje. Napred ZVEZDA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

WER

pre 18 godina

KOJI KOMENTAR MOZE DA SE UPUTI IGRACIMA I SVIM NAVIJACIMA ZVEZDE .TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO MOMCIIIIIIIIII NAPREEEEEEEEEEEDDDDDD................PROLECE DOLAZI SIGURNO
ALI DALI CE GA ZVEZDA DOCEKATI U EVROPI -MA MORA DOCEKAT ................SAD NEK SE RAZJASNI KOJE SU SVE KOMBINACIJE U IGRI ZA PROLAZ ZVEZDE DALJE .............

klipak

pre 18 godina

BRAVO MAJSTORI PA NI TOTI IM NEBI POMOGAO VECERAS PROTIV SV. NIKOLE I OSTALIH JUNAKA U CRVENO BELOM DRESU. MISLIM DA OD OD POGODKA MARADONE U DRESU BARSELONE NIJE VIDJEN ONAKO LEP GOL NA MARAKANI.
SAMO ME INTERESUJE DALI CE UEFA DA REAGUJE NA ONU OCIGLEDNU NAMESTALJKU U SVAJCARSKOJ PA ONAKVIH REZULTATA NEMA NI KOD NAS U LIGI A MI PRICAMO O NAMESTANJU UTAKMICA KOD NAS U LIGI.
DA NEDAVIM VISE IDEMO I U FRANCUSKU NA POBEDU I SIGURNO IDEMO DALJE BEZ OBZIRA NA OSTALE UTAKMICE.
MOMCI SAMO HRABRO I NAPRED ZA ZVEZDU I SRBIJU

Zvezdasica-zauvek

pre 18 godina

Predivno! Nadam se da Zvezda moze i dalje u ligi UEF-a! Igraci su najzad pokazali koliko vrede. Veliki pozdrav iz Vasingtona

@CRVENI BARON@

pre 18 godina

alal vera momci........pocepaste ih totalno........e tako se to radi kratko ali j........!!!puno srece u nastavku takmicenja

mystor

pre 18 godina

Žigić u Barselonu ODMA.Mora da mu stave go na Eurosport.Ko bre da potcenjuje Zvezdu.Cassano u Partizan.Svaka čast momci, samo da se odbrana konsoliduje pod hitno.Pozdrav iz Niša.

vesko

pre 18 godina

Bravo Zvezdo ali nažalost nece zadostovati za napredovanje u sledeći deo takmičenja.Pred punom Marakanom bi pao i Bazel ali nažalost...
Pozdrav svim Zvezdasima

Goran

pre 18 godina

Bravo momci. Na kraju ste rezultatski ponizili prepotentne zvezdice. Nikoli ponuditi Ugovor na 100 godina. Bez njega smo upola slabiji. Da li moze neko sa B92 da razjasni sta se na kraju gleda u slucaju jednakog broja bodova -gol razlika ili medjusobni susret.

Djole...

pre 18 godina

Evo odgovora svima koji su bili ravnodusni...!!!!!

Mislim, sta reci...!!!
Jos jednom smo pokazali ko smo i sta smo ovde i u nasoj zemlji a i na balkanu. "Oni" bi mogli mnogo da nauce od nasih igraca a pogotovu navijaca umesto da nas pocenjuju...

boban

pre 18 godina

Samo kratko obavestenje za neverne Tome. Na sajtu www.uefa.com se mogu naci pravila i paragraf 4.06 jasno kaze da se u slucaju istog broja bodova uzima u obzir ukupna gol razlika. Nema price o medjusobnm susretu. Znaci Zvedi je DOVOLJNA pobeda nad Starzburom bez obzira na ishod susreta Roma-Bazel !!!
Samo napred!!!

Miroslav_NS

pre 18 godina

To majstori!!! Tako se igra za jedini tim u srcu svom! Bravo svima, i onima koji su gresili i onima koji su bili fantasticni, svaka vam cast i samo napred! Ne obracajte samo paznju na one 'navijace' koji vas pljuju posle svakog poraza, glavu gore, pravi Cigani i Delije su uvak uz vas! Sa Zvezdom u bolje sutra!

pajser iz okoline

pre 18 godina

toooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! samo napred ima da razbijemo strazburg

BRUKA

pre 18 godina

Da nije bio KLASIČAN ofsajd kod ciganskog gola za 1:1?
Da nije bio KLASIČAN penal za Romu kod 1:1 pa ga onaj ludak od sudije izvukao napolje iz šesnaest?
Da nije onaj kiklop napravio KLASIČAN faul - i pre 2., a i pre 3. gola?
Primićete petardu u Francuskoj i završiti normalno kao poslednji u grupi...živi bili pa videli.

dejan

pre 18 godina

Bravo Zvezdo......gde su sad oni sto su pljuvali po Zigicu?Bravo majstore dokazo si da si igracina,nesebican i jak bas tada kad treba.

Referee PP

pre 18 godina

Pa mi smo najaci kad nas svi otpisu a onda se zna kako mi igramo srcem i dusom za Zvezdu...Bazel se provukao zato sto nije bilo ovih fenomenalnih navijaca...A sta reci za Zigica pa on je prosto the BEST....Zato nek se paze u Strazburu stize Zvezda....POZDRAV za sve DELIJE....

VLAJKO MITIC

pre 18 godina

cestika PIKSIJU i ZENGI kad montiraju oni to rade da dobiju,a ne kao oni crni komsije koji kad bi im ponudili lovu za ARSCH DALI BI I NJEGA.Ovo je uradjeno sa stilom.Pozdrav iz AUGSBURGA.

Vimbavimba

pre 18 godina

Bravo majstori CRVENI!!! Samo hrabro u Francuskoj, i minimalna pobeda nas vodi dalje. Jos samo da nismo onako glupo izgubili od Bazela. Ovaj Bisevac je jos jednom dokazao da je kao i Joksimovic - teska RUPA! Dzaba mu dobra igra kad u svakoj utakmici zbog njegove greske primimo gol. Dobar stoper + Milijas + jos neko i eto nas medju 8 najboljih u Evropi!

sever london

pre 18 godina

pa sta bi sad OVO......Samo da kazem ovim nevernim tomama koje sumnjaju u tim da Zvezda zivot a ostalo su sitnice....Idemo da oderemo i francuze pa dalje......I drugo kup uefa je dugo takmicenje i zna Zenga sta radi...Ajmo Cigani

mareras

pre 18 godina

Ponovo se pokazuje da je Marakana "bedem" koji se ne osvaja kad nam dozvole da dodjemo i navijamo! Kralj NIKOLA!!! Idemo Cigani!!!

The Navijac

pre 18 godina

Maaajstori!
Berti Fogst i ostali nemacki komentatori su vas izhvalili na DSF-u.
Berti kaze: "ne mogu da verujem da Crvena Zvezda nije osvojila ni jedan bod do sada".

Zivim na 100 km od Strazburga.
Idem tamo za dve nedelje!!!

goran (francuska)

pre 18 godina

Zigic je veceras duplirao svoju cenu na fudbalskoj "pijaci". I citav tim je znatno poskupeo, kao i Zengin trenerski rejting. Svaka cast i hvala Zvezdi ! Sad ce tek da polude za Zigom, uletece u trku najbolji Italijanski timovi, A nebi me cudilo da se jave Barsa i Real. Ako ga uzme jedna od te dve ekipe, definitivno ce postati vladar klupskog fudbala, jer Zigiceva najveca vrlina je sto pored njega svi postaju opasniji. Covek je izmislio poziciu centra i pleja u fudbalu, em zakucava, em asistira, ludnica ! Koje li bi tek lopte primao od Ronaldinja, ili Bekama ? A Sta bi tek radili Ronaldo ili Raul kad bi ih Ziga pogadjao u kaznenom prostoru ? A koji li bi se golman snasao kad bi protiv sebe imao same zvezde i jednu enigmu od dva metra protiv koje ni odbrana ne zna sta da radi ? Zigic je fatalno oruzje zahvaljujuci kome, veliki tim postaje najveci i njegove zvezde najsjajnije. Svetsko a nase ! Bravo Ziga, bravo Zenga, Zvezdo ! Najbolje tek dolazi !

Branislav Zekic Zeka

pre 18 godina

Arivederci Roma!
Na zalost Zvezda je prokockala svoje sanse pred praznim stadionom protiv Basela u Beogradu i kukavickom igrom protiv Norvrzana. Krivci su onaj neodgovorni navijac koji je skrivio suspenziju Marakane, Purovic koji je bez potrebe napravio penal protiv Basela i trener Zenga koji uporno forsira igrace kojima nije mesto u prvom timu. U svakom slucaju pobeda protiv Rome je rezultat koji ce se pamtiti. U Strazburu treba odigrati muski ofanzivno bez obzira sto Zvezda prakticno nema sanse za opstanak u kupu UEFA. Napred Zvezda!

montenegro

pre 18 godina

Čestitke Zvezdi iz C.Gore ,za pobjedu koju ovdašnji narod neće vidjeti na lokalnoj tv bastilji, i gdje utakmicu JEDINSTVO BP - Budućnost Pg zovu " derbi" . Kakva šugava vremena !

Delija iz Slovacke

pre 18 godina

Zveezdoooooooo, daaaj Goooool. Tako momci mislim sa reci. Upravo trcim po internatu sa kapom i salom oko grla i derem se ZVEZDOOOOOOo. FORZA RED STAR. Pozdrav za sve Delije

rade delija

pre 18 godina

zvezdo znaj da loodoo volim te!!!!!!josh da padne strazbur i Evropo cuvaj se,opet smo jakiii!!!Zigicu ,alal ti vera za onu levicu i Ronaldinjo je pazljivo gledao usporeni snimak!!!

priboj033

pre 18 godina

Ma bravo majstori, drugi krug je na dohvat ruke. A onaj Nikolin gol moze treba da bude uvodna spica svih svetskih TV stanica...

peda

pre 18 godina

toooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
kraljeviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
samo tako nastavite!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sinovi republike srpske

pre 18 godina

jos jednom se pokazalo da je Nikola Zigic najbolji igrac i zvezde i jedan od stubova reprezentacije.decko je zreo za arsenala,ali ce se otimati za njega.naprijed crveno-bijeli,jos pobjeda u strazburu, i konacno zima u evropi.pozdrav sa sve crveno-bijele.

Sekula NS

pre 18 godina

Bravo Cigani... Tako se igra... Dobar je Kasano, ali gleda pogresne Piksijeve kasete... Da mu narezemo nesto, a... Serbia contra tutti!!!

Serbian Romeo

pre 18 godina

Sta sam vam reko samo verujte u nasu Crvenu Zvezdu i samo hrabro a hrabar je bio NIkoa Zigic...Sjano Momci samo jos jedna pobeda protiv Straaburga i idemo dalje. Ja cu biti uz vas sa mojom kompanijom iz Ciriha...Zvezda Srbija Nikad Jugoslavija.....!!!!!

MUDRI-NOVI SAD

pre 18 godina

Sta reći?Zvezda je dokazala da je veliki klub.Piksi zna šta radi.Zengu su osporavali ali je ipak dokazao da je ipak dobar trener.Još da je u Bazelu ostalo 4-4 ...Samo hrabro u Strazbur,pobeda pa kako BOG DA.Nadam se da ce Bazel ako ne 3 uzeti bar bod u Rimu i eto Zvezde posle dugo godina na zimskom raspustu u Evropi.Delije za 10-ku,dokazali su da su bez premca na Balkanu a i šire.Grobarčići učite kako se navija! IDEMO SADA CRVENO BELI ORI SE CEO STADION!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Delije-bec

pre 18 godina

Napred Zvezdo!Samo napred,gdje ti igras tu smo mi,nikad neces biti sama,mi smo tvoji sinovi!!!!!!!!!!!!!!!Bravo momci!!!!!!!!Najaci smo!!!!!!!!!!!!!!!

bojan

pre 18 godina

ma super je bila utakmica, bas prava. ali kvari utisak jeftino primljen gol, greske kovacevica pre svega i bisevca i opet jeftin penal, za 3 utakmice 3 penala pa mnogo je. zatim one p***e italijanske namerno udaraju igrace prvo kufur golmana pa jankovica i na kraju panuci namerno sutnio purovica u koleno nadam se da nece biti ozbiljno. treba uefa da uvede ostre kazne na osnovu snimka za namerno udaranje igraca suspenzija od par utakmica to je najmanje sto mogu da urade da ovi italijani ne bi ispovredjivali sve dobre igrace. zato je ronaldo i otisao iz italije mnogo su ga udarali. imam osecaj kad bi ronaldinjo otisao u italiju da bi ga ovi u prvoj utakmici povredili i zavrsili mu karijeru, uf al mi idu na zivce. zigic za 10 i purovic za 9,stojkovic za penal 10 i naravno za sudiju pomocnog kod prvog 10 zigic je bio pola koraka u ofsajdu ali sudija nije pokazao ofsajd. pozdrav svim delijama i poruka da ignorisu grobare koje se javljaju i nesto s*ru pozdrav za one grobare koji su ok.
pozdarv delijama

legenda

pre 18 godina

Ovakvim utakmicama se vraca interesovanje za uefa kup, mada je to u Italiji jos uvek totalno marginalno takmicenje.. Svejedno, dobro je da je Zvezda pobedila.

Milos

pre 18 godina

Velika Zvezda uvek moze, ali se desava i ono drugo, no sad je vazno uspeli smo uci u semu nastavka takmicenja i uz malo srece eto nas u narednom kolu. Tri puta Ura za Zvezdu i njen nastavak takmicenja Ura, Ura, Ura. Idemo dalje.

dejan

pre 18 godina

aleeealeeeealeeeealeeeeeeeealeeealeeealeee...............................................................................to je otprilike to

jaca

pre 18 godina

veceras su ovde nemacki komentatori nahvalili zvezdu (prenosili su utakmicu)... i komentarisuci zigica, izjavili su kako su jugosloveni oduvek imali fantasticne igrace...
kako je lepo cuti kad nas hvale...
ja to onako iz zenskog ugla..
pozdrav svima..

Goo

pre 18 godina

Svaka cast ZVEZDI....ali nisam odavno video da neko igra ovako podmuklo i prljavo, kukavicki,kao sto je Roma igrala, na takav nacin pobediti je sramno....
Zato idemo u Strazbur na pobedu....

igor ponovo

pre 18 godina

Evo kako sam ja video igru zvezdinih igraca veceras:
Stojković 7(konacno imamo sigurnog golmana), Luković 7,5(i pored kiksa kod penala bio je odlican,dug korak,dribling i dobar centarsut), Dudić 6, Biševac 5, Basta 7, Đokaj 5(jel igrao na ovoj utakmici), Janković 6(ovo samo zbog asistencije inace tanko), Kovačević 4(nijedan tacan pas,3 smesna suta), Milovanović 5(neprimetan), Mladenović 3(ubedljivo najgori na terenu,spor do besvesti,bez ideje), Žigić 10(sta reci covek-tim)

MBV

pre 18 godina

Svaka vam cast,ma kakva bila, Roma je Roma! Nadam se da cete krunisati odlicnu igru i protiv Strazbura, inace sve ovo pada u vodu...

Mirko

pre 18 godina

Sto je ovaj trener Rome mnogo dobar covek,vidite kako se ljudi pomazu,dao je ovome propalom Zengicu malo zivota.Dobro je Roma odigrala sa kombinovanim trecim timom.
Sada ce ovi iz male da se razmecu sa inteligentnim komentarima.

Cex

pre 18 godina

Pratim Zvezdu preko 25 godina, ali nisam zapamtio da je pobedila italijanski klub na svom terenu. Ova pobeda je istorijska i mnogo je vaznija od toga da li ce se Zvezda plasirati u sledecu fazu kupa Uefa. Stvarno sam odesevljen pobedom i zelim ovim mladim momcima sve najbolje!

Komar

pre 18 godina

Bravo cigani. Drago mi je da i vi skupljate bodove u Evropi. Nikako da u isto vreme krenemo u osvajanje bodova, pa da popravimo rejting zemlje. Eh... Šteta.
Napred Partizan!

Sanja

pre 18 godina

Cela Marakana je jedno veliko srce! A i mi kod kuce nismo nista manje, ima nas 200 miliona! Zvezdo, volimo te! Samo Ti, u nasem srcu si, jedna jedina nepobediva, nasa ljubavi! P.S. Ovo bismo napisali isto i da nismo pijani! Sanja i Vlada NS/KI

kersme

pre 18 godina

Pljuvali ste po zvezdi a ajde sad da vas vidi grobara da se javljate popicte te vi od buducnosti petardu koja je samo jednom izgubila na svom terenu od sampiona svi vremena icelog sveta CRVENE ZVEZDE koja je pregazila jadne RIMLJANE sa totije i bez totija .Stvarno ja mislim da TOTTI pojma nema.

Daglis

pre 18 godina

To carevi. Ocito da je Piksijeva kritika ucinila svoje. Samo pobeda u Strazburu bez kalulacija vodi dalje. Zalosno je sto stadion nije bio pun i pored prodatih karata zbog ambivalentnog odnosa uprave prema tapkarosima. Tako je bilo i protiv Bajera i Bajerna. Ko zna kako bi na DSF u hvalili atmosferu na Marakani kad su i ovako bili impresionirani.

grobar

pre 18 godina

PAZI KAKO SE PRIMILE DELIJE ....PA IMALI STE SRECE TULIPANI NIJE IGRAO TOTI,CHIVU,MONTELA DECKO POVREDJEN SADA VEOVATNO MISLITE DA STE NAJBOLJI ...a ROMA OVE SEZONE I NE IGRA NESTO U KRIZI SU LJUDI ..a verujem DA JE BIO KOMPLETAN SASTAV IZGUBILI BI STE !!!

t

pre 18 godina

Zvezdo zgazi ih sve!!!!
Sad se samo nadamo pobedi u Strazburu od 2 razlike i da nas ne interesuje tekma roma - bazel. Bice tesko, ali obzirom da su ovi vec prosli i da je Zvezda sad dobila na samopouzdanju, sve je moguce.
Napred Zvezdo!!!!

Markiša

pre 18 godina

Pa ljudi, ovo je luuud tim! Dva debakla pa ovakav spektakl? Nešto nije u redu! Samo je šteta što je blizu prelazni rok pa se nešto plašim da će Žiga da "Prezimi" u evropi ali u nekom drugom dresu!?!
Sve u svemu Napred Zvezdo, samo napred...

t

pre 18 godina

Samo da se ispravim, Zvezdi je dovoljna bilo kakva pobeda za siguran prolaz dalje (zaboravio sam da je strazbur bio bazel 2 razlike), tako da SAMO NAPRED ZVEZDO

Zoran, NS

pre 18 godina

Ma kakav fudbal, bi je to pravi rat na terenu. Znao sam da su zabari prljavi i podmukli, da se oslanjaju jedino na hohstaplerske provokacije i mucke batine. Na kraju, ima boga, i ima pravde. Pocepasmo im mrezu i pokazasmo im sta moze svetski sampion kad stisne zube i. Ovo je bila pobeda koja dize iz mrtvih nakon 14 godina sna. U ovom momentu mi i nije toliko vazno da li cemo proci u 16-tinu finala. Vazno je da smo vaskrsli i da, uz Boziju pomoc, mozemo svakog da bacimo na kolena i da ga ubijemo u pojam. Zivela Srbija, zivela moja zvezda !

vlada

pre 18 godina

nikoolaaa zigic jeeedan je nikolaaa zigic !!!!!!!!!!
koliko mi zao purovica nadam se da nije teshka povreda. a onom panuciju suspenziju dozivotnu.

ACO

pre 18 godina

Jedan je Nikola Zigic! Svaka cast nasoj ekipi, iako ima jos dosta na cemu treba da se radi. Samo jos da pobedimo Strazbur i smesi nam se prolece u Evropi :)

Deckonja

pre 18 godina

Kakav gol Zigica! Ako ga niste videli obavezno pogledajte na ovom linku:

http://media.putfile.com/Gol-Nikole-Zigica-protiv-Rome

Jos samo da pobedimo poslednji tim u francuskom prvenstvu i idemo dalje... (niko nam nista ne moze...)

Komentator

pre 18 godina

"...Iako je utisak da je Žigić bio u ofsajdu..." <- Nemoj da lupas!

...Inace, zaboravio si da prokomentarises kako je sudija Romi oprostio DVA CISTA CRVENA KARTONA.

Ivan

pre 18 godina

Gde su sada oni zluradi glodari sto se javise u velikom broju pred utakmicu? Aha, znam, sada spremaju komentare tipa Romu zabole za ovo, nije im tu pola tima, itd.
Ja sam navijao za partizan i protiv Artmedije i protiv Tikve - ali ne protiv Timoka =), a ako ste vi navijali protiv nas - pa jadni ste.
Cestitke svim igracima Zvezde za veliku pobedu, i nadam se da Purovic nije tesko povredjen!

Teratom

pre 18 godina

ROMA SEE STARS IN BELGRADE:
Crvena Zvezda resurrected their UEFA Cup campaign with a 3-1 win against AS Roma which leaves their Group E rivals' future in the balance.

Missed penalty
Shabani Nonda had given the visitors the lead but Nikola Žigić deservedly hit back before half-time before Milan Purović made it 2-1 and Žigić bagged his second. There was still time for Antonio Cassano to miss a penalty for injury-blighted Roma, for whom a draw would have been enough to ensure their progress.

Last-day pressure
Roma may now need to win their final Group E game at home against FC Basel 1893 to ensure their place in the last 32. Crvena Zvezda, meanwhile, can potentially complete a remarkable comeback after losing both of their opening group stage games with a win at already-eliminated RC Strasbourg in their final group game.

Nonda strikes
Žigić set the tone for what eventually became a frantic first-half when he tried to lob Gianluca Curci in the opening exchanges. Nenad Kovacević drilled wide from range but the action quietened down until the rejuvenated Cassano fed Nonda, who swept the ball home left-footed to put Roma ahead.

Žigić dominant
Alberto Aquilani then saw his 25-metre effort blocked but otherwise it was all Crvena Zvezda and Žigić for the rest of the half. The giant striker had shot straight at Curci, and then forced an outstanding stop from the keeper, who tipped his strike round the post following Aleksandar Luković's corner.

Equalising goal
Ardian Djokaj blazed another Luković corner over the bar but the hosts finally got the goal they deserved when Žigić swept in Boško Janković's left-wing cross. Kovacević twice came close to putting Crvena Zvezda ahead, but his long-range attempt and 20-metre free-kick were both off-target.

Ragged Roma
Although without injured strikers Francesco Totti and Vincenzo Montella, Roma nevertheless came out with much more purpose in the second half, Daniele De Rossi seeing his shot blocked before Cassano volleyed Aquilani's cross straight at Vladimir Stojković. Houssine Kharja then brought the best out of the goalkeeper with a free-kick before his corner was met by Philippe Mexes who volleyed wide from six yards.

Dramatic finale
But suddenly Crvena Zvezda were on the offensive and Dragan Mladenović missed twice before feeding Purović, who unleashed a brilliant strike that flew into the top corner. Žigić looked to have put the game beyond Roma when he scored from similar range but there was still time for Cassano to see his penalty saved by Stojković after Nonda had been brought down.

Nikola

pre 18 godina

Dakle onaj Panući je najobičnija smradina.Em je skroz naravno iskasapio Purovića, em posle utakmice nije hteo da razmeni dres sa Žigiće. Žiga je kralj, toliko je dobar da je u stilu Maradone kod zadnjeg gola dao sebi for rukom i niko nije to provalio. Da se yna ko je budućnost reprezentacije. Inače žabari su hteli da odigraju tipično za njih smrdljivu trekmu i da smore, i već mi se činilo da će biti kao u prethodnim Zvezdinim tekmama u Evropi, ali eto ponekad Bog i nas pogleda. Inače nisam optimista i ne verujem da ćemo proći dalje, ali neka i ovako je fino, mnogo je lepše ispasti kad se pobedi Roma, nego kad se izgubi od Artmedije i Tikve. E moji grobari, kad ćete vi ovako....

DANILO

pre 18 godina

TOOOO ZVEZDOOOOOOOO!STA RECI OSIM DA SAM PONOSAN,SVAKI KOMENTAR JE SUVISAN,OSIM DA CU BITI TUZAN AKO DALJE NE ODEMO,ALI TO JE SPORT!NAPRED ZVEZDO!!!

mezzano

pre 18 godina

SVAKA CAST. Sta reci??!! Samo da nije bilo nesrecnog poraza od Bazela, sad bi vec bio osiguran prolaz u drugu fazu. Nadam se da ce Zvezda ovako odigrati i protiv Strazbura. Trebalo bi da se ocuva ova generacija, da se ne prodaju glavni igraci jos koju godinu, Zigic, Basta, Jankovic, Stojkovic, Lukovic..

Ivan

pre 18 godina

Bravo Zvezdo tako se bori steta sto nismo igrali sa punom Marakanom i sa bazelom jer bi se vec kvalifikovali, ali nema veze i ovako smo jaki a i najjaci kada je najpotrebnije(pada Strazbur)!Bravo Zigo CAREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!

Anta

pre 18 godina

Velicanstvena igra! Svaka cast svimigracima,posebno Zigicu,Basti,Lukovicu, Purovicu i Stojkovicu.Stvarno su majstori. Mislim da bi Deki Milovanovic trebao da dobija vise prilike!

Srbin

pre 18 godina

Bravo majstori,oprostio sam vam Tromzo jer ste razbili najomrazeniji tim iz italije.Samo nemojte tako lezerno u odbrani nije to partizan,Roma je ipak jak tim i protiv takvih morate opreznije.

dragan

pre 18 godina

ova velika pobeda zvezde moze se porediti samo uz partizan-egaleo prosle godine.ovakve utakmici vracaju ljude na stadion.
blackman,rabbitman,turkeyman and co

Eagle

pre 18 godina

Kakav je igrach Nikola Zhigic...
Bravooo Zvezdooooo
A balavi Cassano je mislio da smo mi neki seljaci pa mozhe da lobuje po sredini...
Idemo na Strazbur!!!

IVAN PFC

pre 18 godina

Ne verujem da ciganima može pomoći i pobeda nad juniorima Rome, jer ne mogu oni dobiti Strazbur. Ipak je poslednja ekipa u Francuskoj ligi za njih veliki zalogaj. Takođe sumnjam da ova utakmica nije nameštena preko nekih žabarskih veza, jer Roma je igrala za kadetskim pogonom a i oni se nisu trudili preterano.

MiloshBGD

pre 18 godina

Još od čuvenog Maradoninog loba od pre 20 i kusur godina na Marakani nije viđen tako lep gol kao večerašnji drugi Žigićev. Prava majstorija. Nego, da li neko zna šta se prvo gleda u slučaju da dva tima imaju isti broj bodova. Gol razlika ili međusobni duel?

Filip Paunovski

pre 18 godina

Cestitke do C.Zvezda za odlicnu igru i veliku pobedu nad Rome u izvanrednih 90 min odlicnog fudbala , ostaje da se nadamo da ce trener V Zenga racunati na usluge Purović u nadi za produzavanje serije pobeda u UEFA kupa i normalno plasman u dalje takmicenje.

bravo Zvezdo

pre 18 godina

Eto videlismo da mozemo da se nosimo sa vrhom evropskog fudbala.Bravo momci.Evropo,uci od nas kako se navija.Pa ono je vrh evropskog navijanja ljudi moji...

sale

pre 18 godina

sampion CSKA je vec predao titulu,mislim da ce i ZVEZDA sledece godine uciniti isto jer cemo morati da igramo ligu sampiona!!!!salu na stranu-konacno jedan dobar mec...pa dokle stignemo-samo hrabro sampioni!!!

ujke

pre 18 godina

Pa naravno.Kad se igra pred Delijama,a ne u sablasno praznoj Marakani,kad su svi igraci spremni,kad se ne igra na kaljugi i na -10,naravno da rezultat koji je odraz kvaliteta nece izostati.Vredelo je veceras biti na marakani,onakvo ludilo skoro nisam doziveo.Hvala ti Boze sto sam Delija.

brazilazz

pre 18 godina

bas kao sto sam prije neki dan citirao naseg velikog vladiku....
"iza tuche vedrije je nebo
iza tuge bistrija je dusha,
iza placha veselije pojesh"

DeMarco

pre 18 godina

----OVO SE VODI KAO ZVEZDA-"ROMA" 3:1?-----

Zvezda jedino uz pomoc SUDIJA moze da pobedi neku (dodushe samo na papiru) ozbiljnu ekipu, i to pod uslovom da taj tim izvede iskljuchivo OMLADINCE i usled nedovoljnog broja registrovanih igracha iz OMLADINSKOG pogona josh kojeg "ozbiljnog" igracha koji je samo zbog prethodno navedene chinjenice jednostavno MORAO da dodje na dvodnevni turistichki izlet do Bg-a...

-----ANONIMUSI & OMLADINCI----
Tako dobijete ekipu potpunih ANONIMUSA koji igraju drugu zvanichnu utakmicu u karijeri (vecina debitivala protiv dragog nam Tromsoa) poput nekakvog Turchija, Alvarezovezea, Akviljanija, Kufera, Harzhe, a kao igrach koji bi trebalo da unese agilnost u II poluvremenu ulazi neko dete od 18 god Rossito ili neshto sl...

-------KASSANO & CO------------
A jedan od retkih za koje se moglo chuti od chitavog tima, "sjajni" Kasano videlo se da je igrao samo zato shto je morao, pa chovek se celu utakmicu shetao po terenu, chak ga je i penal mrzelo da shutne (mozda i opravdano, verovatno da ne bi eventualno jachim shutem istegao neki mishic jer se za prethodnih 90 min shetanja po terenu naravno nije ni mogao zagrejati)...
----KO Bi OD NIJH IZGUBIO---------------------------
E tako skrpljena ekipa od ANONIMUSA za koje vecina navijacha same ROME nikada u zivotu nije ni chula, realno ne bi predstavljala tezak zalogaj ni FK HEROJ-u iz Jajinaca (aj' dobro, mozda bi izvuki neresheno :)))

-------SUDJENJE--------------------------------------------
E to je pricha koja upotpunjava ozbiljnost ove utakmice. Protiv takve jadne rome i sudija je morao umeshati prste ne bi li nash viceshampion osvojio pochasne bodove:

1) Prvi gol Zvezde- OFSAJD KAO SUZA, pa Zigic je bio gotovo metar blizi golu od najblizeg rominog igracha.

2) Drugi gol zvezde - FAUL iz aviona se mogao videti i dosuditi, asistent Zigic je rvachkim zahvatom oborio onog tamnoputog igracha. Mislim da bi se i u dzudou sudija odluchio za prekid mecha, ali ovaj Shveda ne...

3) PENAL za Romu - CHIST, sredinom drugog poluvremena, pola metra u 16ercu Zvezde, sudija svira, ali faul izvlachi na samu liniju-SRAMOTA

4) (pre)GRUBA igra koju je sudija dozvoljavao tokom cele utakmice naravno uvek odgovara tehnichki slabijem timu, dakle Zvezdi. Pa sam nazovi fudbaler Kovachevic, je u prvih 15ak min napravio 3-4 faula za karton, ne samo u kalchu vec i u svakoj drugoj ozbiljnoj ligi. A tokom cele utakmice zvezda nedopustivo grublja (italijani prljavi kao i uvek, ali svi ukupno nishta naspram jednog-kovachevica).
Videcete samo shta ce Spaleti reci posle tekme za sudjenje (iako njega objektivno bash i briga za ovo shestorazredno takmichenje zemalja u traziciji :)))

---------(POLU)POZITIVE-------------
Pohvale za Zigicev 3. gol, mada ono je bila objektivno sreca nad srecama, dechko ima 25 godina, u proteklih 7 godina profi karijere takav gol nije postigao, verovatno ni u narednih 7 godina (tada ce mu biti 32, dakle do kraja karijere) to vishe ne verujem da ce uchiniti...

Navijanje, nije loshe, mada je moglo i bolje... a toliko o 55.000 ljudi, jedva 40ak hiljada je bilo...

Sada mozete da osporavate shta god vam je volja iako su ovo chinjenice, ali ne zaboravite jedno, ZVEZDA deli POSLEDNJE MESTO Tromso-om josh uvek !!!!

srdjan grbic

pre 18 godina

Zigic je jedan kralj. dokazao je svima da nije igrac koji daje gol samo glavom ali svaka cast svim igracima. steta za bazel sto nije bilo navijaca, sada bi sve bilo jasno. samo tako nastavite momci. idemo u strazbur po pobedu. pozdrav od delija iz Celareva, bravo lavovi

sivonja

pre 18 godina

Bravo za hrabrost i borbenost. Purovic je legenda sto nije udario Panuccia iako j ovaj to zasluzio. Odgovornost za cistu desetku. Nikola Zigic je neverovatan, za njega jednostavno nemam reci...

Manchini

pre 18 godina

Sta reci!!!!! Cak je i veliki Fogst nahvalio Zvezdu. Sve je bilo supeeeeeeeeerrrrrrr, osim povrede Purovica. Zvezdu ceka teska utakmica sa Francuzima ali nadajmo se najboljem. Zvezda, Srbija, nikad Jugoslavija.

MAKE_KAC

pre 18 godina

BRAVO MOMCI SAMO TAKO NEK SE ZNA KO JE KO.SAMO DA STE POBEDILI GROBARIMA U INAT POSTO ONI SVI ZELE DA MI IZGUBIMO.ZIGICU CAR SI UZ LUKOVICA.JOS JEDNOM SVAKA CAST

djuro

pre 18 godina

Kako nema sanse za opstanak? Ako dobiju Strazbur, prosli su 100%, sta god uradili Roma i Bazel. I ako igraju nereseno a Roma izgubi, opet su treci.
Zna li se sta je s Purovicem?

KGB

pre 18 godina

Veliko srce na terenu, Neosvojiva tvrdjava sa svojim vojnicima delijama, pa nista drugo i nije moglo biti. A jos kako se Kasano obrukao, hteo je da ponizi Stojkovica, pred punom Maraknom. Stvarno bedno, potcenili su nas i to im se vratilo

mladensalzburg

pre 18 godina

Ne mogu da shvatim da se javljaju ovakvikao sto je "Branislav Zekic Zeka"!!!
Bruka za sve vas koji ste se smijali ZENGI kad je izjavio da nije sve gotovo.
Zekicu kad se malo naucis racunati skontaces da MISTER i nije tako los i da je cak i u pravu.
TREBA NAM SAMO 1:0 U STRAZBURU!!!

i corava koka

pre 18 godina

Cestitke Zvezdi za pobjedu nad Romom, ali dok nam Italijani, ocigledno, i leze nekako, Francuzi nam ne leze bas nikako, tako da, s obzirom da se odlucujuca utakmica igra u gostima, ne vidim Zvezdu ni blizu drugog kruga.
Mislim, realno.

Srđan

pre 18 godina

Pošto mnogima nije jasno, da rezimiramo:
*gleda se isključivo gol razlika
*pa veći broj post. golova
*pa veći broj datih golova u gostima
*pa uefa koeficijent
MEĐUSOBNI SUSRETI POTPUNO NEBITNI.
Prema tome: AKO POBEDIMO STRAZBUR BILO KOJIM REZULTATOM IDEMO DALJE, dok će u Rimu Roma i Bazel odlučiti u međusobnom duelu ko će dalje pored nas.

grobarcina_brisel

pre 18 godina

IMALI STE SRECE NIJE IM IGRALO 6 STANDARDNIH PRVOTIMACA A UOSTALOM ¨PUCICETE OD ZETE !!!
C ZVEZDA - ZETA 0:1 !!! 100% !!!

Panta

pre 18 godina

Ovo je tabela, ocigledno je da su sanse Zvezde minimalne, ali u slucaju neresenog rezultata ili pobede Rome u susretu Roma : Bazel, Zvezda mora da pobedi, u slucaju pobede Bazela dosta je i neresen rezultat sa Strazburom.

Group E

Clubs Pld W D L GF GA Pts
Strasbourg 3 2 1 0 5 1 7
Basel 3 2 0 1 6 6 6
Roma 3 1 1 1 4 5 4
Crvena Zvezda 3 1 0 2 5 6 3
Troms? 4 1 0 3 7 9 3

bozsacuvaj

pre 18 godina

Gledo sam utakmicu na Dsf-u i moram priznati da je zvezda odlicna momcad samo ima tipicni balkanski mentalitet!izgube od ljevih a dobiju romu!Klasika!zelim vam srecu samo ce se neki koji su tu pisali prije svega sjetiti da sam kao prvi klub naveo stazbur!
zivi bili pa vidjeli!

Delije

pre 18 godina

I kad umrem i ostavim telo sashijte mi Zvezdino odelo!!!
LEGENDE
Da nije ovog vina na zvonce iz Ng ne bi bilo nista od ovog. Zvezda do Tokija i oko planete!!!!!!!!
Drusatvo iz Nisa!!!

DELIJE JUROP

pre 18 godina

Neka crknu dusmani!
Mozda smo imali srece. Ali koga ce to za 7 dana jos interesovati. Gde je ta sreca bila protiv Bazela! Ma koga to uopste zanimaaaaa
ZVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEZDA SAMPIOOOOOOOON!

bozsacuvaj

pre 18 godina

hehe!citam komentare grobara!dobro ako ja koji sam bbb moram reci da su igrali odlicno jer sam gledo tekmu onda mi nije jasno sta vam nevalja!isti ste ko dalmatinci!a da osnujete ligu 4 sa tikvom i debrecenom...
zvezda svaka cast!

Misa

pre 18 godina

DeMarco, kiselo je grozdje,a? hahahah
Na tekmi sam se smrzao kao nikada ranije, ali vredelo je. Dobijamo Francuze 0-1 i cekamo prolece u Evropi!

delija

pre 18 godina

BRAVO ZVEZDO !!!!!
NAJJACI SMO !!!!
A nesto za ove nesrecnike koji navijaju za partizan, malo degenericno kada se nadate da SRPSKI klub izgubi od inostranog kluba, ako niste shvatili vî grobari, kao sto je partizan zadnje dvije godine igrao za srpski fudbal i za uefa ranglistu tako zvezda ove godine igra sama.... I MNOGO JE GLUPO NA UTAKMICAMA VIKATI "SRBIJA, SRBIJA,...." A KADA IGRA ZVEZDA ZA SRBIJU ONDA BITI PROTIV SRPSKOG KLUBA, MNOGO MNOGO GLUPO....
BRAVO ZVEZDO !
1:0 dovoljno u strassbourgu.....

sasajoe

pre 18 godina

Nemam komentara ali zato Grobari imaju svoj pa neka izjave sada, samo da ih podsetim onako uz put .....,,,, pozdrav od Delije Sever !!!

roni

pre 18 godina

E ovo vido nisam da neko poredi IKOG sa Ronaldinjom do sad! Pa ne bi ti ga barsa dala Da na Camp Nou bude i 100.000 Zigica!
Ne bi ga uzeli ni na tribine da im sedi!
Ali u svakom slucaju najbolji igrac u SCG samo steta sto je cigan!

kike

pre 18 godina

Niko nema pravo da potcjenjuje uspjeh Zvezde pravdajuci to time da je Roma bila oslabljena. Cinjenica je da su Rimjani bili oslabljeni ali je isto tako i cinjenica da si i takvi nastupili sa Kufurom, Panucijem, Meksesom, Kufreom, De Rosijem, Kasanom, Nondom i Akvilanijem. Znaci to je sastav sa osam igraca evropske klase i kao takvi su definitivno najjaca ekipa, nakon Partizanovog ucesca u LS, koja je gostovala u SCG i sigurno klub koji ima najveci rejting o svih koji su porazeni u Bg nakon raspada SFRJ. BTW, Bisevca stvarno treba staviti na transfer listu jer cim se igra takmicenje viseg nivoa on pravi kikseveve koji se rijetko vidzaju i na terenima fildzan liga. Kad se sjetimo kikseva protiv Bazela ove i PSVa prole sezone vise je nego jasno da je to karakteristika ovog igraca i da nije igrac za veliki klub.

delija ks

pre 18 godina

Za Otpor: Ako Zvezda bije 1:0 strazbura ima 6:6 a ako Bazel izgubi 1:0 ima 6:7 i mi idemo dalje. Nakon dva teska poraza protiv vose i tromza, sjajna predstava nase Zvezde i velika sansa da se plasira u dalji tok takmicenja. Ne volim kad neko umanjuje velicinu pobede nase voljene Zvezde, moze da prica ko sta hoce ali igra i jednih i drugih je bila na visokom nivou, doduse igra protiv Bazela je bila mnogo bolja ali sreca im nije bila naklonjena. Zigic- one man team strasan gol odavno nije vidjen jos od gola Savicevica Kelnu. Videlo se da jedna utakmica moze da okrene situaciju za 180 stepeni i da su ovi igraci odigrali 20-tak meceva u zadnja 2.meseca. Osvezenje im je bilo jako potrebno a doslo je u pravo vreme pred kraj prvog dela sezone pobedom nad Romom. Delije kao i uvek za 10-ku cela evropa prica o pobedi Zvezde Eurosport je dao snimak DSF direktan prenos to samo govori koliko je Zvezda vazna za evropski fudbal. I za kraj lepo kaze stara narodna "nista nije gotovo dok se ne zavrsi", dakle nema opustanja ni u prvenstvu ni u uefa ligi sve do maja ako bog da. ZVEZDO ZGAZI IH SVE ZVEZDO ZGAZI IH SVE...

dejan

pre 18 godina

grobari a narocito Demarco svoje frustrcije zadrzite za sebe i za medjusobne razgovore jer se iz svega ovoga vidi da cete da crknete od muke. idite vi na vas bojkot i "uspesno" izbacujte upravu iz kluba ili na sajtu groblja i komentarisite zasto partizan nije pobedio neki veci evropski klub zadnjih pitaj boga koliko godina.
ove forume ostavite za navijace koji gledaju, navijaju i POBEDJUJU te iste klubove a sa njima i vas REDOVNO!

el pibe

pre 18 godina

Pobeda posebno dobija na tezini kada gubis od jedne ekipe iz Italije i tako se vratis u zivot, i pored toga neke stvari ne smeju da se zaborave i da se rade .Situcija kako je primljen gol od Rome je za osudjivanje, driblanje pred svojim golom pa covece ne igras za ekipu svoje ulice nego za ekipu za koji najm. 3 miliona Srba navija.I pak Piksi uliva nade da je na pravom putu iako ce Zigic najkasnije u leto sigurno otici bila je ZVEZDA pre njega bice i posle njega

dovla

pre 18 godina

Evo, ovako:

Posto je prvi kriterijum kod istog broja bodova ukupna gol razlika, racunica je prosta:

zvezda 3 boda -1
roma 4 boda -1
basel 6 b. 0

Zvezda pobedom u Strazburu obezbedjuje prolaz, bez obzira na rezultat utakmice Roma - Basel: u tom slucaju Zvezda dolazi na 6 bodova i u najgorem slucaju na 0 gol-razliku.

Scenario 1: pobeda Rome --> Roma 7 b, Basel ostaje na 6 ali ulazi u negativnu gol-razliku i ispada.

Scenario 2: Roma-Basel nereseno --> Roma ispada sa 5 bodova

Scenario 3: pobeda Basela --> Roma ispada sa 4 boda. U slucaju pobede Basela, Zvezdi je dosta i nereseno u Francuskoj, posto Roma kvari gol razliku na (u najboljem slucaju) -2, a Zvezda ostaje na -1 i ide dalje sa Baselom.

Sta bude bice. Treba otici tamo hrabro i sa puno samopouzdanja. Ova mlada ekipa mora da shvati da je samo ime Crvene Zvezde dovoljan razlog za ekstra respekt od strane svih drugih u Evropi vec 50 godina i da oni nemaju razloga da se ikoga plase, pogotovo ne nekog Strazbura.

Zvezda je pobedjivala i gubila i uvek ce tako biti. Jedino sto mi Delije trazimo od njih je da na svakoj utakmici nose crveno-beli dres sa ponosom i postovanjem prema istoriji fudbalskog giganta kakav je Zvezda. Ne moze se svaka utakmica dobiti - i drugi sutiraju loptu - ali se tokom svakih 90 minuta moze ostaviti srce na terenu. Samo to hocemo da vidimo u Francuskoj i nista vise.

Sale Tabanac

pre 18 godina

Sad sam stigo sa marakane, pamticu utakmicu i navijanje severa dok sam ziv. Zao mi je sto necu moci uzivo da gledam utakmicu protiv Strazbura ali nije bitno vazno je da ih pregazimo

red girl

pre 18 godina

Samo smo jos jednom dokazali da igramo najbolje kada je najteze. Zao mi je sto Zvezda samo tada igra extra. Ali u svakom slucaju pobedicemo Strazbur i proci dalje. Zvezda je zivot sve ostalo su sitnice. Kiss from ultra crazy RED GIRL!

delija-Prijedor

pre 18 godina

Svaka cast igrracima, tako treba da se igra u crveno-bijelom dresu.ja jesam delija, ali priznajem da sam prethodnih godina navijao i za Partizan, volio bih da napokon nas fudbal nesto znaci u Evropi, zao mi je sto mi u RS nemamo priliku gledati utakmice,otkad je Pink preuzeo prava na prenos, mi smo ovdje totalno odsjeceni od onoga sto najvise volimo.TV Pink BiH je televizija federacije BiH, sto se tice Srba sa ove strane Drine, niko je i ne gleda.Nadam se da ce joj ubrzo doci i kraj, kad nam ne mogu dati ni snimak, pa bar u jutarnjim casovima.svejedno, kad sam vec izgubio svaku nadu, Zvijezda me je obradovala.drzacu joj fige i vjerovacu u nju i protiv Strasbura,makar i bez slike pratio mec, jer moram pohvaliti BN radio, ali jedini je medij koji je uz nas.Zao mi je sto nisam bio na Marakani sinoc, obaveze su me sprijecile, ali obecavam da cu na proljece odgledati sve do poslednje...do FINALA, gdje ti je Zvijezdo(ovakvoj kao sinoc) i mjesto!!!

DeBilu

pre 18 godina

@DeMarco,
stvarno ne razumem svrhu tvoje poruke.Ljudi se javljaju iz svih krajeva sveta,cestitaju,neki cak i kude,a ti....Cak i da si navijac partizana(cast izuzecima) ti bi drugacije napisao....
Tuzna je tvoja prica...

Sima

pre 18 godina

Sve pohvale za igru zvezde i borbenost koju su prikazali.Ali prosto ne mogu da verujem koliko ima zavidnih grobara.Sad nesto izmisljaju da smo kupili utakmicu,platili sudiju,smutili nesto... PA LOPOV ZA SVAKOGA MISLI DA JE LOPOV! U medjunarodnim takmicenjima svako normalan treba da navija za nase klubove!

Vladan Raicevic

pre 18 godina

Prvo sto se vecerasnje utakmice tice za Zvezdu se moze reci da je solidno ako ne i vrlo solidno odigrala -odlicno bilo bi odlicno da nije bilo krupnih gresak jer Roma nije uspela prakticno da napravi ni jednu pravu akciju vec je najbolje sanse imala posle nasih gresaka Bisevac kod gola a i penal je naivno da ne kazem glupavo napravljen, dok smo mi dva gola postigli posle izradjenih akcija dok je treci gol pravo remek delo za koji priznajem treba imati i malo srece ali svakako i znanja.E sad malo poredjenja ove utakmice i utakmica sa Bazelom a bogami i Tromzom jer za razliku od vecerasnje kad smo iskoristili , sanse protiv Bazela nismo (sebicnost Perovica pri 0:0 i promasaj Mladenovica pri 1:1- kao dve najizrazitije) dok je istovremeno Bazel iskoristio obe nase za ovaj rang takmicenja katastrofalne i prosto nedopustive greske i poklon penal i gresku Bisevca na srecu Roma je samo kaznila gresku Bisevca dok greska Kovacevica je ostala nekaznjena a i Kasano je promasio penal slicno je i sa Tromzom - poklon penal (ne od strane sudije nego gluposcu nekog od nasih igraca) koji nisu promasili a i za drugi gol je nedopustivo da lopta prodje kroz cetvoricu nasih igraca posto je cini mi se prethodno Bisevac vrljavo odigrao na ivici sesnesterca a mi nase sanse Purovic sam pred golmanom sutira u istog i Joksimovic sa desetak metara neometan pokusava da srusi avion nismo>dakle zkjucak je jasan ko iskoristi svoje sanse ili kazni protivnicke greske taj pobedjuje a ko ih ne iskoristi gubi- nista novo ni preterano pametno ali je to sustina.Sto se tice oslabljenosti rome slazem se Totijev izostanak je veliki hendikep pre svega u organizaciji igre i stvaranju sansi ali im je odbrana prakticno bila kompletna pa su popilil trojku syo samo doprinosi na znacaju ove pobede, ruku na srce ofsajd pre provog gola je bio inace bio sam na utakmici i to bas u liniji pa sam mogao to jasno da vidim ali je nesto ranije sudija mahao ofsajd iako ga nije bilo a Neko od nasih mislim Zigic je imao priliku da sam krene prema golu dalje sto se nesviranog penala tice moj je utisak da je bilo u kaznenom ali da faula nije bilo(nisam gledao snimak jer sam bio na utakmici ali ponavlajm iz te perspektive nije ni bilo faula).Sto Se strazbura tice sad kada smo se vratili iz mrtvih jednostavno mora da pobedimo a i hocemo 100% samo bez teskih gresak.

Divljak

pre 18 godina

ROMA-ozbiljna evropska ekipa?! Hahahahahahha
Koja to ozbiljna ekipa ne trenira dan uoci utakmice na stadionu na kojem bi trebalo da igra, vec se seta njime?
Koja ozbiljna evropska ekipa kojoj trebaju bodovi za prolazak grupe svoje najbolje igrace ostavlja kuci i salje omladince toliko neiskusne da su momke navukili da jos igraju za LIRE a ne EURE?
U kojoj ozbiljnoj ekipi igrac sme da sutne penal onako kako ga je sutnuo Kasano tj. kako je izvrsio ocigledno dodavanje. Da li se najbolji fudbalerna svetu, a znamo o kome pricamo, poigrava sa protivnickim golmanom kad sutira penal i kada njegova ekipa vodi, a kamoli da gubi?
Neka mi neko kaze iz svega ovoga, da li je Roma ozbiljan klub? Mozda u Italiji ali po mom misljenju ovde nije bila cak sta vise ovo je bila sramota da se ovako ophodi prema Vasoj Zvezdi.
Partizanovac sam i mislim da su Vas gosti iz Rima ponizili svojom neozbiljnoscu!
kad je jedan Real mogao na partizanovom stadionu da izvede najbolje igrace i da fer i sportski odigra utakmicu pa da su pobedili i sa 5:0, ne bi mi bilo krivo, a krivo mi je jer Vi veceras niste dobili Romu vec jednu turisticku ekipu.
Ali sve cestitke komsijama na pobedi!
P.S. Ni sam ne znam da li sam bio sarkastican 80)

Vlada

pre 18 godina

Cestitke na vaznoj pobedi, iako sama po sebi nije velika jer je ostvarena protiv omladinske ekipe Rome, kojoj uzgred ni prvi tim nije dobar ove sezone. Steta sto Roma nije dovela prvu postavu da se vide prave mogucnosti Zvezde. Zigic je odlican.

Divljak

pre 18 godina

@ Tikva
Ako je ovo bila VELIKA ROMA onda je Tromso SILNI ili nemam pojma koji pridev da upotrebim. P a Vas je malecki Tromso dobio covece. Ljudi se bre okupili na dan utakmice da bi odigrali sa Vama jos ste ih probudili iz zimskog sna!!!!! iza gola im je supermarket i ti se sad potpisujes kao Tikva!?
Samo se Tikva potpisuje kao Tikva!!!!
P.S. Pazi kako se potpisujes sledeci put tj. sam si kriv!

DXtremz

pre 18 godina

Zenga "odbranio" penal Romi
Grobari, gledajte i placite. A pritom mogli biste da naucite nesto... o igri... o navijacima... o UPRAVLJANJU klubom. Nazalost, FK Partizan sve vise lici na masineriju za pravljenje love u ime (a i na racun) gospode Curkovica, Zecevica i Bjekovica. No, setimo se nekih "medija" i nekih "tikvi"... A ovim kvazi grobarima sto se kao solidarisu sa Zvezdinim uspesima u ime "svesrpskog fudbala" porucujem da smanje dozivljaj jer su to isti oni koji stoje prvi u redu za pljuvacinu po Zvezdi kada ona napravi kiks. Zenga je ipak "odbranio" penal Romi.

kasijus klej

pre 18 godina

vidis kako igraju kada se dan pre toga biju na treningu.
tako treba svaki put, samo da kupe bokserske rukavice da ih manje boli.

dule savic

pre 18 godina

Bravo zvezdo, malo ste se iskupili za onaj smesni tromzo, koji umalo da iznenadi i bazel ali sta je tu je... lepo je bilo veceras na stadionu!
p.s.vladice izvini sto sam te k.o. u glavu posle purovicevog gola, nisam hteo majke mi! :)
e jado jadna de marco grobare ili koji si vec... sram te bilo, nemam komentar.. popi neki bensedin valjda ces zaspati veceras

Bane

pre 18 godina

Par reči o kalkulacijama, pošto vidim da mnogima nije jasno.

U Ligi UEFA se rangiraju timovi prema bodovima, prema gol razlici, prema broju datih golova i dalje nisam siguran, neko je ovde napisao da se gleda koeficijent tima. Dakle, međusobni susret se NE GLEDA, što je svakako logično s obzirom na to da se ne igraju revanš utakmice. E sad, pogled na stvari: Bazel ima 6 bodova i gol razliku 0 (6-6), Roma ima 4 boda i gol razliku -1 (4-5), a Zvezda tri boda i g.r. -1 (5:6). Pobedimo li Strazbur čak i najslabijim rezultatom 1:0, imaćemo 6 bodova i gol razliku 0. U tom slučaju ne gledamo utakmicu Roma-Bazel, evo i zašto... Pobeda Rome, makar i minimalna, izjednačava Zvezdu i Bazel po broju bodova, ali će bazel u tom slučaju imati bar -1 gol razliku, Bazel ispada. U slučaju nerešenog ili pobede Bazela, Roma ispada jer bi tada imala samo 5 ili 4 boda. Interesantan je još i ovaj poslednji slučaj da Roma izgubi, jer tada mi dobijamo šansu da bilo kojim nerešenim rezultatom idemo dalje.
Dakle, na kraju ipak sami o sebi odlučujemo, što je velika stvar posle dva poraza. Strazbur je ubedljivo poslednji u Francuskoj, ali izgleda da formu tempiraju isključivo za Kup UEFA. Prethodni timovi su ih neozbiljno shvatili i nisu dobro prošli. Mislim da imamo veoma dobre šanse da prođemo dalje.

uot?

pre 18 godina

...Žigić je sa 5 metara glavom doneo izjednačenje svom timu. Iako je utisak da je Žigić bio u ofsajdu, po svemu viđenom posle prvih pola sata igre, rezultat je sasvim realan.
-------
Kakve gluposti...utisak je bio da je ofsajd ali nema veze realan je rezultat pa nije ni bitno! Kako mozete tako nesto da napisete?!?

Spejl

pre 18 godina

Šta reći? Pa evo počeću sa komentarom pre par dana koji sam ostavio a nisu mi ga objavili... Za sve one "vikend navijače Zvezde" koji su pre utakmice kukali, setite se Zvezda - Barsa, dakle srce na teren i ništa više od toga ne moram da vidim... Hvala svima onima koji ne navijaju za Zvezdu a ostavili su poruku podrške i čestitke... Poruka i momcima sa juga srbije (Kosovo i Metohija), nismo ni mi baš presrećni što "Pink" prenosi Zvezdu... Verujte nam voleli bismo i mi da je drugačije... I naravno poruka za one zajedljive navijače suprotnog tabora (zna se koji su) kojima previsoka trava smeta, tuđi uspesi su uvek uz sreću ili opuštanje protivnika postignuti, ili uz pomoć sudija (svi su protiv njih, o kako poznato zvuči), ili namešteno (pošto oni drugačije i ne znaju)... Kada se sete kada su poslednji put izbacili tim koji je iole blizu renomea Rome (ma kakva da je došla)nek se jave (Newcastle za neupućene nije ni blizu tom renomeu, prebrojte titule domaće i evropske)... I na kraju za sve one koji su večeras bili na stadionu i videli kako na 0-1 kreće previjanje i zadržavanje utakmice kad god MI preuzmemo inicijativu... E, zbog toga mi je drago što smo ih isprašili... Svi oni koji su navijali i navijaju za Zvezdu znaju da je ovo samo još jedna pobeda, jer Zvezda je to... Ona nas je navikla na mnogo svetlije trenutke od ovoga večeras... Ali da se ne lažemo, svaka Zvezdina pobeda je sreća za nas, pogotovo kad isprašimo Italijane (jedino je protiv Španaca draže)... Uživajte Zvezdini navijači, zaslužili ste!

Milutin

pre 18 godina

Najmiliji su mi ovi komentari raznoraznih grobarcica koji se prosto pojedose od muke sto je Zvezda dobila...

Mislim da je njima teze pala ova pobeda Zvezde nego petarda od Tikve.

REALAN KOMENTAR

pre 18 godina

@DeMarco:
Apsolutno se slažem sa tobom, vidi se da poznaješ fudbal, potpisujem SVAKU TVOJU REČ, jednostavno je sve bilo tako kako si napisao!

---------------------------------------
REALNO:
Gledali smo tekmu u kojoj je pobednik imao jedno 6-7 katastrofalnih pojedinaca, jednog solidnog golmana i jednog špica Žigića koji je usput imao i sreće, i pomoći sudija (koji mu nisu svirali ofsajd kod 1:1 i faulove pre 2. i 3. gola).
Gledali smo i jednu katastrofalno neozbiljnu drugu ekipu Rome (bez 8 prvotimaca ako se ne varam) koja jeste pokradena od sudija ali...neka je! Ekipa koja se služi tako prljavim udarcima, ekipa koja tako neozbiljno izvodi penal u 90. minutu (koji može biti VRLO bitan za cigane) i nije zaslužila nešto bolje.
Epilog? Strazbur će dobiti cigane jedno 3:0, tako da će ovaj trenutno naduvani balon da pukne za 2 sedmice i...opet će hvalospevi da budu zamenjeni pljuvačinama na račun vicešampiona SCG.

PAPADOPOULOS

pre 18 godina

@DeMarco
Дечко, види се да не пратиш фудбал. Сви играчи Роме који су играли синоћ мање-више играју и у италијанској лиги, а то што ти причаш су типичне гробарско-комунистичке баљезгарије.
Уз то си и гробар. Зато ћути и посматрај резултате Макабија Петах-Тиква који тимовима из своје групе служи за поправљање гол-разлике.

Walter

pre 18 godina

Nikola Zigic je najbolji fudbaler koga ova zemlja trenutno ima. Ko ne veruje neka odgleda snimak jos jednom.

@ De Marco
Bas lepo sto si tako pazljivo sakupio 'cinjenice' o ovoj Zvezdinoj utakmici. Znaci da si je gledao, da si se nervirao i da si bio mnooogo nesrecan pa si morao da dodjes ovde i da napises toliki komentar. Iskreno te zalim.

Ivan, Bec

pre 18 godina

eto, zato sam ZVEZDAS ! Bravo, i sve cestitke, igracima, treneru, Pixy, upravi... idem u Strazburg. I da Bog da se igrali na prolecu... CRVENA ZVEZDA für immer und ewig!

Aki

pre 18 godina

@Soson

Svaka ti čast majstore!
Jesi li dobio koju kintu u kladi?
Ovaj Žigić će se prodavati ko XboX!
Šteta za zvezdu što ima premalo dobrih igrača kao Ž, bili bi šampioni UEFA.

moje ime

pre 18 godina

Ne želim da trošim vreme i mesta na tipove poput De Marca, želim da generalno navedem neke činjenice:
1. PLASMAN
Zvezda teoretski može proći isključivo kao trećeplasirana. Dovoljna je bilo kakva pobeda, jer u tom slučaju Bazel bilo kojim porazom ispada, a nerešen ishod ili pobeda Švajcaraca u tom meču znači kraj za Italijane.

2. IGRA
Nije bila vrhunska, pojedini igrači su igrali daleko od maksimuma, ali igrali su srcem i veoma efikasno. Šta vrede onolike šanse za gol protiv Bazela kad su postigli samo jedan gol. Juče je realizacija bila 100%, a jedina izglednija šansa koja je propuštena je ona Žigićeva kod 3:1.
Takođe, simptomatično naivne penale prave crveno-beli, ne zna se koji je od ova 3 napravljen gluplje.

3. ROMA
Reći da su igrali sa anonimusima, omladincima ili 3.timom je stupidnost. Reče gorepomenuti znalac da su debitanti Akvilani (odigrao kao strater skoro čitavu prošlu godinu), Kufer (ne znam da li je mislio na Kufura ili Kufrea (verovatno ne zna ni on))je ko god bio standardan u Romi (Kufur deceniju bio standardan u Bajernu), Ćurći (a ne Turći) branio u prošloj sezoni, a dobro su poznata imena Panućija, Kasana, De Rosija, Nonde, Tadeia.Ponašanje njihovih igrača: skandalozno. Na osnovu video snimka treba suspendovati Panućija (udaranje Purovića) i Kufura (udaranje Jankovića) a neverovatno je da onaj divljački start De Rosija nad Žigićem nije rezultirao bar žutim.

4. NIKOLA ŽIGIĆ

Kralj!

P.S. "Sjajni" Makabi Petah Tikva je izgubio kod kuće samo 0:4.

Vuk

pre 18 godina

Iako sam Grobar i ne volim vas, kao ni vi mene, cestitam od srca. Uvek je zaista zadovoljstvo gledati naduvane Italijane kako besno i pognute glave izlaze sa terena. Bilo je nekoliko faulova za robiju, a ne za zuti karton. Italijani - kao i uvek, prljavi, kvarni, zeljni ne samo da pobede, vec i da vas ponize pred domacom publikom. Nikad nisu bili gospoda koja zna da dobija i da gubi gospodski. Sramota. Sreca sto nije igrao Toti - sigurno bi bilo jos penala za Romu i dobili biste par crvenih kartona.

Neka svi zapamte ime Nikole Zigica - jedva cekam prvenstvo u Nemackoj!

Takodje vas moliim - prestanite da prozivate Grobare - nisu svi sinoc bili protiv vas. Gledao sam kombinovano kosarsku (hvala Bogu, pobedismo) i fudbal, i navijao za Srbe sa svih strana. Srecno u Francuskoj. Znam da cete mi se popeti na glavu ako prodjete dalje, ali neka - vredi!

Poruka Rimljanima - nije vam ovo Rim, nego Beograd - tu se peva neka druga pesma. Ovo je samo nastavak iz '89., stadiona Partizana, Djukica i ekipe. Ko se sada toga seca.... Sreca pa Zvezda nije prodala utakmicu kao neki....

Pozdrav od Vuka JF, Forza Grande Lazio

Luka

pre 18 godina

Veoma mi je drago zbog pobede, ali je ona na zalost ponovo dosla ni iz kakve igre. Zenga zvezdi nista nije doneo i mislim da sto pre treba da ide. Ovo bunarenje na Zigica vise nema smisla, jeste on dobar, ali zamislite koliko bi golova davao da se igra preko bokova, a ne bunari na njega sa zvezdine polovine. Toliko

Stole

pre 18 godina

Odgovara nam svaki ishod u utakmici FC Basel-As Roma, u slucaju da dobijemo Strasbourg.
1) Basel pobedjuje: Roma ostaje na 4 boda i ispada. Zvezda prolazi.
2) Igraju nereseno: Roma ispada sa 5 bodova. Zvezda prolazi.
3) Roma pobedjuje: Basel ispada zato sto se gleda gol razlika, pa onda broj postignutih golova. Direktni okrsaji ni pod razno...
Znaci da pojasnim: Basel trenutno ima gol razliku 6:6, Zvezda 5:6. U slucaju poraza, a logicno je da pri takvom ishodu gubitnik primi gol vise, Basel ce u najboljem slucaju imati nasu sadasnju gol razliku, znaci -1. Zveza ce u slucaju minimalne pobede doci na gol razliku 6:6, znaci 0, i prolazi dalje. Znaci bez kalkulisanja, samo po pobedu, ostali nas ne interesuju!

Zivkovic

pre 18 godina

Molim igrace, trenera i Piksija: radost bez euforije. Roma je bila bez 5 prvotimaca. Strasburg ce biti komletan. Ali ako igracima ova utakmica bude samo dokaz da mogu pobedjivati timove iz najjacih liga, poboljsaju nivo igre za 10% a zalaganje bude kao juce - onda igemo dalje. B r a v o !

Nemanja011

pre 18 godina

Sjajna utakmica Crvene Zvezde, mozda ne toliko dobra igra koliko sjajan rezultat. Onaj odbranjen penal Stojkovica se moze vrlo lako ispostaviti kao nasa ulaznica za drugu fazu Uefa kupa.. Idemu u Strazbur po pobedu, mozemo da igramo i nereseno ako Roma izgubi od Bazela, za sta su relano sanse nikakve. Mislio sam da ne komentarisem ostale komentare, posebno ne onih koji pljuju Zvezdu jer je to krajnje legitimno ali ono sto se izvesna persona nalupetala to ne mogu a da ne prokomentarisem.. Dakle...
@DeMarco
Ponavljam, skroz je legitimno ne voleti/mrzeti Zvezdu... Sasvim je u redu pljuvati one koji je vole, to isto i mi radimo.. ali da se neko nalupeta kao sto si se ti nalupetao to mi stvarno nije jasno.. Ali da podjem redom, bas kao i ti...
Prvo, "nedovoljan broj registrovanih igraca".. Nadam se da znas da je jedan Tomassi ostao neregistrovan za Uefa Kup bas zbog veceg broja kvalitetnih igraca koji su usli u 25 a taj isti Tomassi je bio strelac u proslonedeljnom derbiju sa Fiorom.

Drugo.. "anonimusi i omladinci"... Mozda su za tebe anonimusi jedan Cassano, Nonda, Cufur, Aquilani, Panucci, Mexes... Ako jesu, onda se u fudbal razumes koliko i baja iz neke prosecne kafane na putu Donja Bela reka - Zajecar. Samo ovi pobrojani igraci vrede vise nego ceo tim Zvezde pa puta dva. A tu su i Tadei i Cufre koji vrede vise od bilo kog Zvezdinog igraca pa opet puta dva.. Ali toliko o tvom poznavanju fudbala.. Uostalom, uzmi Blic od juce ili prekjuce pa vidi spisak igraca Rome i njiihovu cenu pa onda pricaj o "amonimusima".

Trece..."Cassano & Co."...Kako je on igrao to neka cene malo upuceniji od nas.. Meni je dosta sto je covek imao asistenciju kod gola, sto je Bisevcu lomio kicmu sto puta, sto je vodio svaku kontru Rome.. Kako je pucao penal samo pokazuje koliko je dzukac ali to ne spori njegove kvalitete jer se oko takvog igraca ne bi sibali jedan Juve ili Milan a Roma po svaku cenu htela da ga zadrzi...

Cetvrto.."ko bi od njih izgubio"... Ovo je ipak najjaci deo tvog "komentara... O anonimusima koje opet pominjes da i ne govorim a ko bi izgubio..pa ne znam sta da ti kazem...vi prvi, sa par golova razlike..al ajde..dzaba tebe u bilo sta ubedjivati kada ovakve gluposti prosipas...

Peto..."sudjenje"...hahah..Gol iz ofsajda..Mexes shvata da je Zigic iza njega, krece napred pa nazad u tom momenntu Ziga izlazi iz ofsajda i tebi je to ofsajd? Pa da jeste, zar ne mislis da bi barem JEDAN igrac Rome otisao do pomocnog i bunio se? Ili nisi bas previse razmisljao, kao i obicno? Imao sam tu srecu da sedim na zapadu tacno u nivou sesnaesterca kod juzne tribine pa sam video da je barem pola metra iza Mexesa bio. Drugi gol, faul iz aviona..:)))) Bez komentara... "Cist penal za Romu" je bio barem pola metra van 16 a pritom je opusteno mogao da sudi kontra faul zbog cega mu je i pridikovali pola Zvezdine odbrane.

I tako, ti izluepta par desetina redova, ostade ziv i nikom nista... Nista ne brini, i da ne prodje Zvezda dalje, opet nije popila pet komada od Petah Tikve koju svi redom tresu u grupi, opet nije izgubila od jednog Timoka..o porazima u derbijima mi je i trulo da pricam. Gledaj malo u svoje dvoriste, seti se koju ste poslednju veliku utakmicu dobili, koga ste u Evropi dobili sa vise od jedan razlike a da to nije cuveni Egaleo ili Ocelul.. Do tada, postedi nas koji se radujemo pobedi svoga tima takvih mega glupih i isparznih komentara koje pises samo da bi ti bilo lakse i da bi lakse podneo osecanje nemoci koje te ociglendo spopada posle ovakvih utakmica.

gile,kumanovo

pre 18 godina

@b92
"Posle velike inicijative u drugom poluvremenu",ako je i od vas mnogo je.Pa ljudi moji,pa do tog drugog gola,koji je uzgred bio vise nego poklon od strane igraca Rome,zvezda ne da nije presla centar u drugom delu,nego se nije sastavila sa loptom.
Mislim,ipak ste profesionalci i ovo je u najmanju ruku nedopustivo.Ono "zigic je prevario trojicu igraca rome",nije ni vredno komentara,pa nije ni jednog pa bilo je na tv,gledali smo utakmicu.Gol je bio sjajan,ali koji crni driblinzi

Ajvan

pre 18 godina

Strazbur je poslednji u francuskom sampionatu... kako su oni sakupili 7 bodova samo mi nije jasno!?! Tabela francuske lige:
http://www.fff.fr/cgi-bin/championnats/champ_class.pl?code_cg=0000&code_comp=11111
Zvezdo Zgazi ih sve!!!

srdjan

pre 18 godina

Sto se tice konacnog plasmana situacija je definitivno sledeca:
Obzirom da se u slucaju istog broja bodova, uporedjuje gol razlika, pa broj datih golova, pa uefa koeficijent, Zvezdi je dovoljna bilo kakva pobeda u Francuskoj, a u tom slucaju bi Bazel i Roma odlucili o drugom mestu. U slucaju da Bazel pobedi u Rimu, Zvezdi bi bilo dovoljno i nereseno (zbog bolje gol razlike u odnosu na Romu). Znaci MEDJUSOBNI SKOR SE NE TRETIRA u ovom takmicenju, iz prostog razloga sto se igra jednokruzno i tako nema favorizovanja ekipa koje igraju na domacem terenu. U takmicenjima gde se igra dvokruzno (kao u LS) gledaju se medjusobni susreti. Logicno i posteno, zar ne. Zasto bi se na primer gledao medjusobni skor Zvezde i Rome, ako su rimljani igrali u gostima, pred punim stadionom, a nema revansa. Gol razlika Zvezde bi u slucaju pobede bila bar 0, ako ne i pozitivna, Bazel bi ako izgubi i pored 6 bodova bio u minusu. Ova informacija je 100% tacna jer su pravila naravno objavljena jos pre pocetka takmicenja. A sad, drugo je hocemo li mi pobediti poslednji tim francuske lige, ili ne. Ponavljam da nas rezultat u Rimu zanima samo ako odigramo nereseno.

Lucchese

pre 18 godina

Moram da napisem samo koju rec, jer ne verujem da neko ima toliku potrebu da ospori uspeh bilo koje ekipe, pogotovo kad je u pitanju ovako bitan mec i zasluzena pobeda. Stoji da ne treba da poletimo u nebesa, jer treba pobediti u Strazburu, ali u svakom slucaju moramo biti ponosni na trud momaka, barem kad je ovaj mec u pitanju. A kad neko pomenu Romu i kako smo igrali protiv anonimusa itd. moram dodati da su ti anonimusi registrovani za UEFA kup na pocetku sezone a ne pred ovu utakmicu.
Uz ozbiljan pristup i postavku igre kao protiv Rome, mislim da objektivno mozemo dalje, a i mislim da zasluzujemo.
I jos jedna konstatacija, odlicna stvar je sto nismo dobili nijedan zuti karton, sto ce reci, uz nadam se oporavak Purovica, da ce svi moci da igraju i u revansu.

TOMI

pre 18 godina

@DeMarco
Decko, reci mi koju si ti utakmicu gledao? Da li si siguran da je to bila ova od sinoc?
Rekao bih da zivis u nekoj paralelnoj dimenziji ili si na nekim teskim drogama.
U svakom slucaju potrazi strucnu pomoc sto pre.

Zenga

pre 18 godina

Osvajamo Kup UEFA.
Eh, jos kad bi se sve utakmice igrale na prepunoj Marakani.
U svakom slucaju, vidi se da smo odlicna ekipa, a Zigic je Bog.
Panuci je covek psihopata, vidi mu se po faci.
Jedan je Nikola Zigic!

sejn

pre 18 godina

Opa javljaju se i grobari!!!!
jedan pozdrav za njih: Ale ale ZVEZDA!!!
PS.da ne zaboravimo, ni Petrzalka nije bila u punom sastavu, ne znam ko im je ono falio?????

Kim Milton Nilsen

pre 18 godina

Pa zamislite samo sta bi bilo da je igrao Toti!
Minimum jos dvojica, trojica bi zavrsili kao Purovic!!
NAPRED ZVEZDO!!!

Dejan

pre 18 godina

Ja mi utakmicu opisao u 3 komentara. Uzas sudjenje, relativno dobra igra Zvezde i nezainteresiranost Rome (onaj penal pri kraju utakmice, to bi obranilo i novorodjence).

Refile

pre 18 godina

Kao slag na tortu ovakvoj pobedi dolaze komentari kvazi-inteligentnih grobara kao ovaj moreplovac De Polo ili kako vec. A kako im je proslo vece:
prvo se radujuci sto stadion nije pun, pa jedeci se sto je uprkos tome navijanje odlicno, pa urlicuci od srece sto Roma vodi, a zatim gricjajuci nokte, pluckajuci u cosak sobe, psujuci sudiju i majku cigansku... I sve to zbog jednog, ali kakvog, pogresnog izbora u detinjstvu. Izbora koji menja ceo zivot. Izbora koji ti donosi zavist i kompleks umesto srece i karaktera. Izbora koji te tera da ucis da se od bundeve ne pravi samo slatka pita, da petarde padaju i pre Nove Godine, da se pamti ucesce u Ligi sampiona bez i jedne pobede, da se pamti ucesce u 6.-razrednom takmicenju takodje bez ijedne velike pobede, da znas da ti omrazene komsije osvajaju evropske trofeje na penale i bez postignutog gola, svetske sa igracem manje, da te pobedjuju uvek i sa tvojim i njihovim sudijama, da im gol dajete u frekvenciji Olimpijskih igara... Zvezda je zivot, ostalo su sitnice.

Tane Megastudent

pre 18 godina

Pozdrav svim delijama koje su bile na severu jer je utakmica sa tog dela stadiona dobila i bila neko novo znacnje i dimenziju! Ali nezaboravno, drago mi je sto je pala bas Roma, manekeni zabarski bRE...
Jos jedan pozdrav i za navijace iz Pozege "Red Fog",
Napred zvezdo, samo napred zvezdo!

ZVEZDAS U SRCU

pre 18 godina

ZVEZDA SE VRACA NA STAZE STARE SLAVE. DOKAZALI SMO DA NI ELITNI EVROPSKI KLUBOVI KAO STO JE ROMA NE MOZE DA NAM PRISMRDI. SAMO JOS DA POCEPAMO STRAZBUR (RUTINSKI) I DA KRENEMO U OSVAJANJE KUPA UEFA. ZIGICA ZA PREDSEDNIKA! ! 1

Mijic

pre 18 godina

E pa ja bih da dodam sledece : jedne velike hrvatske novine, necu da kazem ime, danas objavljuju jednu recenicu o Zvezdi. Procitajte pa mi kazite sta mislite :

U istoj je skupini Crvena zvezda, nakon sukoba navijača uoči utakmice, pobijedila Romu s 3:1. Gosti su igrali bez Tottija, Montelle, Perrote, Chivua i Dacourta, a Cassano je u završnici promašio jedanaesterac.

Ja kazem : Zvezda nije mogla da pobedi NAKON sukoba navijaca POSLE utakmice, jer bi to bilo kao da su igrali drugu utakmicu. Ja dakle prvu nisam video. Dalje, Kako to da B92 kaze da su navijaci bili za pohvalu disciplinovani. Jel to neki virus jos uvek hara Hrvatskom, ili nas lazu ovde ? Ja imam svoje misljenje ...

sasaNS

pre 18 godina

samo za demarca i njemu slicne...
M. Petach-Tikva 3 0 0 3 1:8 0
P.Tikva 1-2 Palermo
Bronby 2-0 P.Tikva
P.Tikva 0-4 Lokomotiva (M)

jole-VRSAC

pre 18 godina

Svaka cast igracima.. Cestitam im ovom prilikom! Lukovic je najjaci 'bek' na svetu.. :)
Inace do juce sam PANUCIA postovao i gledao ga kao velikog igraca.. A sad... NO COMMENT!!
Vrsac... :)

boban_bgd

pre 18 godina

@DeMarco
Toliko si tužan u svojoj mržnji da toliko ovde niko ne može da bude...
Nije mi bila namera da komentarišem kompleksaše, tako da tvoj "stručni" komentar i neću, ali da su Turči i Kufur omladinci :))))
Samo se malo raspitaj koliko godina imaju i gde su sve igrali pre Rome.

Don Quijote

pre 18 godina

Umesto sto zale sto komsiji nije crkla krava, zle komsije bi trebale da se pozabave onom svojom koja je crkla i pocela da siri neprijatne mirise.
Napred Zvezdo samo napred, gde ti igras tu smo mi...

NNN

pre 18 godina

@DeMarco i sl.
Da si MALO više pratio fudbal, čuo bi za ove igrače Rome.
Da si MNOGO više pratio fudbal NE bi čuo za Petah Tikvu, ali zahvaljujući FK Petardi...
Sudjenje: sudija Jeknić vuče loptu 50 metara,dribla Nadja, šutira sa 25 metara i GOLČINA!
Čak i da je sve to tačno, ne bi bilo 1 : 6 ,kako je DeMarco juče prognozirao ( znajući da je Roma oslabljena ), što nam pokazuje njegovu percepciju realnosti,
pa mu preostaje samo da ne spava i da piše, piše ovakve komentare ...ali...
" Što je more, da je crn murećap,
Što su gore, da su kalemovi,
Što je nebo, da je list artije,
Pak da pišem tri godine dana,
NE BI SVOJI' ISPISALA JADA ! "

TOMI

pre 18 godina

@Divljak

Prijatelju pa i tvoj potpis nesto govori o tebi. Razmisli pre nego sto druge prozivas kako se potpisuju.
A sto se tice tvojih komentara o snazi Rome i Tromza, pa ti si kao navijac tima koji na svom terenu primio pet komada od nekog izraelskog tima za koga niko nije ni znao da postoji, poslednji koji ista moze da komentarise. Cudi me samo sto nisi rekao kako su Artmedia i Tikva igrali u najjacem sastavu za razliku od Rome.
Mislim da je boje kad jedna Roma shvati Zvezdu neozbiljno i izgubi, nego sto je vas fudbalski gigant Tikva toliko ozbiljno shvatila i poslala prvi tim, jaci nego sto je bilo potrebno.

Daca

pre 18 godina

Sve je super, samo jos da nas nosonja napusti(mladenovic)!!!To bi nam bilo najvece pojacanje za bitke koje predstoje!NAPRED ZVEZDO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

@BRUKA 1.12.2005, 23:03h

pre 18 godina

prvi gol jeste cist ofsajd! Za drugi gol je bio mozda faul, ako kod treceg gola trazis faul od Zigica onda nikad nisi igrao fudbal... sto se tice penala: faul je bio, ali je bio van sesnaest, doduse ispred sesnaesterca a ne onako ukoso odakle su ga izveli...
Nego reci ti meni nesto drugo kad si kad vec upotrebljavas rec "KLASICAN"... Koliko KLASICNIH crvenih kartona Roma NIJE dobila? Kufur je dva puta startovao za crveni, o Panuciju i da ne govorim! Zato, ako te nervira Zvezda sto je pobedila, nemoj cetvtrkom da gledas Zvezdu nego idi na JNA i gledaj kako momci u crno-belom obavljaju trening!

LAF U SRCU

pre 18 godina

Svaka cast momcima narocito Zigicu doneli su mi neopisivu radost, slavio sam do zore, ali hocu da istaknem kad pocepamo strazbur idemo dalje... Roma je najprljavija ekipa koja je gostovala na marakani odavno nisam gledao prljavije, pocev od panucija pa do ostalih... da bog da ispali iz serije A
Zvezda je zivot

Grobar_PFC

pre 18 godina

Pa dobro komsije preteraste sa hvalisanjem...
Kao da ste pobedili Real ili Barcelonu,pa svima je jasno da Roma nije kao sto je nekada bilo jos i tako desetkovana,pa vam je ipak milo,dobro priznajem bilo bi i nama grobarima milo,ali ipak je Roma drugorazredni klub u odnosu na Real,Porto,Marsej...
da su stvarno tako jaki kao sto vi pricate prvo nebi ih vi pobedili,drugo igrali bi u Ligi Sampiona i trece razbili bi vas,kad su mogli bazel i indijanci mogli su i oni da su hteli...
Oni su u beograd dosli na izlet,nisu vas ozbiljno shvatili,kao sto vi niste tromso,dosli su bez 6-7 standardnih igraca,kao fol svi se odjednom pred zvezdu povredise.Pa ako je jednim bivsim sampionima evrope i sveta tako draga pobeda nad "drugim timom" rome,onda ja zaista nemam reci,i samo da dodam za nekog "laznog grobara" koji kaze da Partizan odavno nije ostvario rezultat protiv nekog takvog kluba kao sto je roma,decko 0-0 u beogradu protiv Reala(jos Ilic promasio prazan gol da ga je dao pobedili bi smo)vredi kao 100 pobeda nad romom od 3-1 molim vas da ovo objavite jer nema uvredljivog sadrzaja,sve same cinjenici...

Mirko

pre 18 godina

Vi iz male ne bi trebalo uopste da pominjete Partizan, treba jos mnogo da radite da bi nas stigli. Sta li ce te samo komentarisati kada budete izgubili od Francuza.
Pokrite se usima i cutite, bolje vam je, ovi su vam dali bodove iz milostinje da ne bi zavrsili bez ijednog osvojenog boda.

Glas Razuma

pre 18 godina

Definitivno, sve mogu da shvatim osim priča o nezainteresovanosti Rome za ovu utakmicu. Ne ulazim u to zašto nisu igrali Toti, Montela, Dakur... ali je činjenica da su imena poput ovih: Kasano, Nonda, Kufur, De Rosi, Kufre, Akvilani, Panući, Mekses... odlični i uglavnom standardni igrači u utakmicama Kalča (ako neko uopšte gleda ove utakmice). Priče o B ili omladinskom timu su totalno zlonamerne, videlo se kakav je to tim u prvih pola sata drugog poluvremena. Pa, ako su nezainteresovani za Ligu Uefa, šta ih to onda zanima. Za koga čuvaju igrače, za utakmice Kalča gde su 20 i kusur bodova iza timova u vrhu? Ili neko hoće da kaže da njih ne zanima nijedno takmičenje i da su totalni turisti? Ajde, budimo ozbiljni, veruje li zaista neko u to...? Problem je što oni imaju po 20 podjednakih igrača i što se odsustvo bilo koga može nadoknaditi sličnim kvalitetom. Pa čak ni Toti nije nezamenljiv. Naš je problem, opet, što imamo timove u kojima se itekako oseti odsustvo bilo kog važnog igrača, jer nemamo adekvatne zamene za njih, tj. budžeti klubova ne dozvoljavaju gomilanje kvaliteta, jer ovde niko neće, a i ne može da dobro plati igrača koji će da sedi na klupi. Ali, to je već neka druga priča... Osnovno je da je juče protiv Zvezde igrala Roma, da je izgubila 3:1 i da je to jedino relevantno za istoriju bilo kog kluba. A ja tvrdim da je Zvezda juče igrala hrabro i da je pobedila bolju ekipu od sebe. Ovaj tim ima perspektivu i njemu je prevashodno najvažnije da odigra što više utakmica u Evropi. Nadajmo se pobedi u Strazburu, ali ne treba očajavati i ako ne bude tako, jer ovaj tim je već odigrao 4 utakmice više u Evropi nego prošle godine i sigurno već poboljšao rejting kluba. Nadam se da i mnogi "normalni" posetioci ovog foruma ovako razmišljaju.

S

pre 18 godina

@De marco
A propo kiklop
Imas li ti kuci ogledalo?A u novcaniku sliku svoje porodice?Nemoj da sam te vido da opet komentarises Zvezdine tekme.Eno ti ih Zecevic,Bjekovic,Dule Vujosevic i ostali tvoji pa na njih trosi svoje vreme.Ne mogu da verujem da je ovaj bozsacuvaj objektivniji od nekih grobara.Uf kako me je razbesneo.

CAPELO

pre 18 godina

Cestitam zvezdi na pobedi nema veze i ako je roma oslabljena, to je ipak za ovu ekipu veliki uspeh.
Cestitam i delijama na odlicnoj podrsci.
Ali opet pomisljam kakav smo mi narod:
juce su svi pljuvali po igracima zvezde pa cak i Piksi izjavljuje da vise od pola ne zasluzuju da nose zvezdin dres a danas posle samo jedne pobede vec uporedimo zvezdu sa onom iz generacije 90-tih.(ko visoko leti nisko pada i zato prvo preskoci pa onda reci hooop).

:)

pre 18 godina

Roma jeste igrala bez par prvotimaca i Totija, ali bilo je tu dosta dobrih igraca. Pa Kasano, De Rosi i Panuci su reprezentativci Italije, odbrana im je igrala u punom sastavu (Kufur i Mexes), tako da ovaj trijumf ne treba ni malo potceniti. Kako bi bilo da su bili u punom sastavu niko ne moze da kaze, ali ovako donekle oslabljene smo ih zasluzeno dobili. A ovi pojedini sa groblja kojima je zao sto je nasa Zvezda nadigrala jednu Romu, nek ne mlate vise da je Roma bila toliko oslabljena (a da, inace, mocna Artmedija je bila u nikad jacem sastavu, a Tikva je posle izgubljene tekme kod kuce angazovala cak Pelea i Maradonu da im pomognu da dobiju partizane u Bgu; ma ajde bre).

Jao, sad samo da dobijemo Francuze i.....uf.
Napred Zvezdo, i zgazi ih sve!!!

Vlada zvezdas

pre 18 godina

HAJDEMO BOGU DA SE POMOLIMO DA PEVAMO I DA VAS POBEDIMO!!!!!
Sppaleti trener Rome je vec proslavio unapred pobedu ali izgleda je zaboravio jedno pisano pravilo``ZVEZDI NIKO I NIKAD NE PRETI`` i kako su prosli poklekli su na marakani pred 40.000 dusa koji su bili uz ovu nasu ZVEZDU kad je najpoteebnije samo napred ZVEZDO ISTRAJ UVEK I ZAUVEK

realno

pre 18 godina

@grobari kriticari
Ljudi, zamolio bih vas da uradite jedan eksperiment. Otvorite Excel, i stavite sastav Rome koji je sinoc izasao na Marakanu u kolonu A. U kolonu B stavite tim Artmedije, a u kolonu C tim Makabija. Na dnu svake kolone napisite broj igraca za koje ste culi prije avgusta ove godine. Nemojte da stavljate vrijednost igraca pojedinacno, jer ce to da vam oduzme previse vremena. Ako niste iz Izraela ili Slovacke, a iole pratite fudbal vas rezultat ce biti sledeci:

kolona A: najmanje 6
kolona B: 0
kolona C: 0

Nemojte vise da spominjete A tim, B tim, znacaj utakmice ili sudjenje ko boga vas molim. Imajte malo dostojanstva.

Mirko

pre 18 godina

Ovi ga stvarno preterase,ovi komentari postaju smesni,izgube dve utakmice i dobiju slucajno jednu i odma je cz evropski tim,tim snova,N.Pigic najbolji igrac sveta itd.
I onda dodje Zeta i vrate se Pigici iz snova u stvarnost.

Dragan

pre 18 godina

Namestena utakmica !!
A koliko ja znam Evro liga u kosarci je vaznija od nekog drugorazrednog Uefa kupa, ali ocigledno da Vi mislite drugcije. A Zvezda ce biti kaznjena sa godinu dana ne igranja u Evropi!

ДЕЈАН

pre 18 godina

СВЕ ЈЕ ПРОШЛО КАКО СЕ И ОЧЕКИВАЛО,ЈЕР ИПАК ЈЕ НАСТУПИО ДРУГИ ТИМ РОМЕ,ПОЈАЧАН СА ОНА ДВА КРИМИНАЛЦА ПАНУЋИЈЕМ И КУФУРОМ,КОЈИМА ЈЕ МЕСТО ПРЕ У ЗАТВОРУ НЕГО НА ТЕРЕНУ.АКО НЕКО МИСЛИ ДА ПРЕТЕРУЈЕМ,НЕКА ПОГЛЕДА ПОНОВО ОНАЈ БРУТАЛНИ НАПАД НА ПУРОВИЋА,ЗА КОЈИ УЕФА ,АКО У ЊОЈ СЕДЕ ИОЛЕ ЧАСНИ ЉУДИ,МОРА ДА ИЗРЕКНЕ ДРАСТИЧНУ КАЗНУ,ПОШТО СЕ ГОСН СУДИЈА ТОГА НИЈЕ СЕТИО.НАРАВНО,И ЊЕГА ТРЕБА НАЈУРИТИ ИЗ ФУДБАЛА ЗА СВА ВРЕМЕНА.ПАНУЋИ ЈЕ КРЕТЕН И ТАКВИМА ТРЕБА ЗАБРАНИТИ ПРИЛАЗ СТАДИОНУ...

Pristina

pre 18 godina

Pozdrav iz Pristine od Vukasina!!!!
zivela CRVENA ZVEZDA I SRBIJA"!!!!!!!
KOSOVO JE SRPSKO!!!!!!!!!!!!!
ZIGIC!!!!!!!!!!!PUROVIC!!!!LUKOVIC!!!!

BRUKA

pre 18 godina

Da nije bio KLASIČAN ofsajd kod ciganskog gola za 1:1?
Da nije bio KLASIČAN penal za Romu kod 1:1 pa ga onaj ludak od sudije izvukao napolje iz šesnaest?
Da nije onaj kiklop napravio KLASIČAN faul - i pre 2., a i pre 3. gola?
Primićete petardu u Francuskoj i završiti normalno kao poslednji u grupi...živi bili pa videli.

Daca

pre 18 godina

Sve je super, samo jos da nas nosonja napusti(mladenovic)!!!To bi nam bilo najvece pojacanje za bitke koje predstoje!NAPRED ZVEZDO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Grobar_PFC

pre 18 godina

Pa dobro komsije preteraste sa hvalisanjem...
Kao da ste pobedili Real ili Barcelonu,pa svima je jasno da Roma nije kao sto je nekada bilo jos i tako desetkovana,pa vam je ipak milo,dobro priznajem bilo bi i nama grobarima milo,ali ipak je Roma drugorazredni klub u odnosu na Real,Porto,Marsej...
da su stvarno tako jaki kao sto vi pricate prvo nebi ih vi pobedili,drugo igrali bi u Ligi Sampiona i trece razbili bi vas,kad su mogli bazel i indijanci mogli su i oni da su hteli...
Oni su u beograd dosli na izlet,nisu vas ozbiljno shvatili,kao sto vi niste tromso,dosli su bez 6-7 standardnih igraca,kao fol svi se odjednom pred zvezdu povredise.Pa ako je jednim bivsim sampionima evrope i sveta tako draga pobeda nad "drugim timom" rome,onda ja zaista nemam reci,i samo da dodam za nekog "laznog grobara" koji kaze da Partizan odavno nije ostvario rezultat protiv nekog takvog kluba kao sto je roma,decko 0-0 u beogradu protiv Reala(jos Ilic promasio prazan gol da ga je dao pobedili bi smo)vredi kao 100 pobeda nad romom od 3-1 molim vas da ovo objavite jer nema uvredljivog sadrzaja,sve same cinjenici...

fan

pre 18 godina

Pa koji put vise ove godine se Bisevac "nije snasao" pre nego sto Zvezda popije gol u Evropi? Mozda je decko talenat, ali to bese i Miladinovic do Zenita, koji mu je upropasti karijeru! Svejedno, 'ajmo Zvezdo, natrpajte te prepotentne zabare!! Posto one norveske drvosece vode u Svajcarskoj, bez pobede za nas veceras zavrsavaju se evropska takmicenja za ovu sezonu...

Delija Toronto

pre 18 godina

YeSS BRE ! E, sad mi je srce na mestu! Gledam rezultat na uefa.com...B-92, SRAMOTA! Zar pored vas zivih ja moram da pratim rezultat na uefa.com??? Sramota! E, sad ovo objavite ako smete!

Zach Randolph

pre 18 godina

Bravo ZVEZDO!!!Jedan je Nikola Zigic.TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO IIIIIIIIIIIIIDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDEEEEEEEEEEEEEEEEEEMMMMMMMMMMMMOOOOOOOOOO DDDDDDDDDDDDAAAAAAAAALLLLLLLLLJJJJJJJJJJEEEEEEEEEEEEEEE

dovla

pre 18 godina

Ajmo Zvezdo, jos Francuze. Cak i ako ne bude nista od toga, buducnost (mozda vec sledece godine) je prilicno svetla. Jos da je bilo publike protiv Bazela...

Nostradamus

pre 18 godina

Ne znam dali ce biti objavljen moj komentar dat pred utakmicu: "Veceras ce Zigic dati 2 gola, mozda i tri !" Dao je 2 i namestio treci... Vreme je da otvorim ordinaciju !

Davor Delija

pre 18 godina

Ale Ale Ale !!!
Kad je puna MARAKANA svi se mogu pobjediti pa i ROMA A ZIGI svaka cast MAJSTORE.
IDEMO DALJE.i jedno pitanje da li sada zavisimo od drugih rezultata ako pobjedimo Strazbur jer bi se napravio grug izmedju nas Bazela i Strazbura !!!

Goxy

pre 18 godina

Svaka cast momcima borili su se i zasluzili u kakvo god sastavu da je roma dosla to je i ipka Roma i momcima treba cestitati sve najbolje i puno srece... FORZA ZVEZDA

sasa

pre 18 godina

pa posle ovakve utakmice sto je zvezda odigrala,stvarno bi bilo nezasluzeno da ne prodjemo dalje.pa ovo je neverovatno kako smo igrali,a pricati nesto o nikoli zigicu je suvisno.svaka cast i NAPRED ZVEZDA

Dule Savic

pre 18 godina

To majstori. Iako su bili oslabljeni mi smo ih razbili sa pola snage. Kako je to lepo biti Delija veceras. Pa vi grobari o ovome mozete da sanjate. U svakom slucaju ovo je bilo fenomenalno, samo da smo one indijance iz predhodna dva kola shvatili ozbiljno, ali sta je tu je. I ako ne odemo dalje nije vazno odusevljen sam igrom i rezultatom. Ovo je mnogo bolja Zvezda od one iz prosle godine, a za to su svakako najzasluzniji Piksi i Zenga. Pa jos jednom bravo i samo napred, i naravno bez opustanja jer ce ovi grobari da kupe prvenstvo pa ce nam biti duplo teze da zadrzimo prednost. Kako je lepo biti Zvezdas ..............

Zdenko Grobar

pre 18 godina

Jeste da sam navijac partizana, ali pre svega futbala. Za ovo danas skidam kapu Zvezdi.Partizan, uz sav uspeh u poslednje dve godine u Europi, nikad ovakvu pobedu nije imao. Svaka cast crveno-beli momci. Kada bi ovako samo u svakoj utakmici igrali, a jos crno-beli kad bi malko se stabilizovali, evo naseg futbala ponovo u Europi. I svaka cast Zigicu, momak ce da bude nocna mora u Nemeckoj.

NEMANJA

pre 18 godina

Basel - Tromso 4:3!!! poluvreme 1:3!!!Najbolje da nije bilo namesteno.....
Dovoljno je da u poslednjem kolu Roma pobedi i gotovo.......:(

Prizrenac

pre 18 godina

BRAVO ZVEZDO BRAVO TAKO TE VOLIM
Poz\drav za sve Delije koji su bile fantasticne kao i za sve zvazdasi pozdrav i za upravu zvezde ali ne priznam im zasto prodaju takmice Pinku koji ne mozemo da pratimo mi na Kosovo zamislite samo da smo mi utakmicu Zvezda Roma pratile na tv Albanija samo to zamislitte jao pa to je bruka ako ne trazicemo jos jednog sponzora

Krsman

pre 18 godina

Zvezda je bila silovita veceras,srce mi je puno emocija!Zigic je ja mislim odigrao utakmicu zivota a Stojkovic je nastavio sa sigurnim igrama.Ma ceo tim je bio sjajan,impresioniran sam njihovom borbenoscu.Samo hrabro protiv fenjerasa francuske lige,siguran sam da mozemo dalje. Napred Zvezdo,samo napred!

Delija iz Cacka

pre 18 godina

SVAKA CAST MAJSTORI!JOS SAMO DA ZGAZIMO STRAZBUR!Malo me je nervirao Kovacevic u prvom poluvremenu ali je na kraju sve ispalo dobro!Samo da se Purovic nije teze povredio!Grobari mogu samo da placu!

voja

pre 18 godina

bravo Zvezda i svi mafijasi sto se slazu:Ovaj fudbal ne da je postao smesan nego ce mo ga jednog dana spominjati kao i rock and roll danas

NENAD

pre 18 godina

SAMO JE JEDNA ZVEZDA A TO JE CRVENA ZVEZDA!!!
OVDE U DALEKOM I HLADNOM KEBEKU GRIJE SAMO
CRVENA ZVEZDA!!!
POZDRAV SVIM DELIJAM CELOG SVETA!!!!!!!
SRECNO ZVEZDI U FRANCUSKOJ OD NENADA IZ KEBEKA!!!!!!!NAPREDDDDDDDDDDDDD!!!!!!!!!!!!

Veljko

pre 18 godina

Bravo ZVEZDO!!!!!!Bravo Majstore!!!!!Bravo Zigicu!Bravo SVIma!!!!!!!!!!!Sa ZVEZDOM do kraja!!!!!!!pobedjuje mo Strazbur i prosliu smo!!!!!P.S jelk se broji gol razlika il susreti????

Stefan H-Novi

pre 18 godina

Svaka cast za pobjedu,krivo mi je sto nije bilo prenosa u ovakvoj utakmici i nasoj velikoj partiji!Pobijedili smo Romu,a pasce i Strazbur...Steta sto je Basel pobjedio nakon 1:3 ne poluvremenu...Volio bi da vidim taj pokusaj Kasana.hahaha

Fanfon

pre 18 godina

Onaj Zigic je stvarno neverovatan! Jedva cekam da ga vidim u nekom velikom klubu da pokaze stvarno sta moze. I Stojkovic me odusevio odbranjenim penalom. Nije izleteo previse, a taman toliko da uhvati loptu. I Zvezda i Roma sada same odlucuju o svojoj sudbini. Ko pobedi-prolazi dalje. Napred ZVEZDA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

WER

pre 18 godina

KOJI KOMENTAR MOZE DA SE UPUTI IGRACIMA I SVIM NAVIJACIMA ZVEZDE .TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO MOMCIIIIIIIIII NAPREEEEEEEEEEEDDDDDD................PROLECE DOLAZI SIGURNO
ALI DALI CE GA ZVEZDA DOCEKATI U EVROPI -MA MORA DOCEKAT ................SAD NEK SE RAZJASNI KOJE SU SVE KOMBINACIJE U IGRI ZA PROLAZ ZVEZDE DALJE .............

klipak

pre 18 godina

BRAVO MAJSTORI PA NI TOTI IM NEBI POMOGAO VECERAS PROTIV SV. NIKOLE I OSTALIH JUNAKA U CRVENO BELOM DRESU. MISLIM DA OD OD POGODKA MARADONE U DRESU BARSELONE NIJE VIDJEN ONAKO LEP GOL NA MARAKANI.
SAMO ME INTERESUJE DALI CE UEFA DA REAGUJE NA ONU OCIGLEDNU NAMESTALJKU U SVAJCARSKOJ PA ONAKVIH REZULTATA NEMA NI KOD NAS U LIGI A MI PRICAMO O NAMESTANJU UTAKMICA KOD NAS U LIGI.
DA NEDAVIM VISE IDEMO I U FRANCUSKU NA POBEDU I SIGURNO IDEMO DALJE BEZ OBZIRA NA OSTALE UTAKMICE.
MOMCI SAMO HRABRO I NAPRED ZA ZVEZDU I SRBIJU

Zvezdasica-zauvek

pre 18 godina

Predivno! Nadam se da Zvezda moze i dalje u ligi UEF-a! Igraci su najzad pokazali koliko vrede. Veliki pozdrav iz Vasingtona

@CRVENI BARON@

pre 18 godina

alal vera momci........pocepaste ih totalno........e tako se to radi kratko ali j........!!!puno srece u nastavku takmicenja

mystor

pre 18 godina

Žigić u Barselonu ODMA.Mora da mu stave go na Eurosport.Ko bre da potcenjuje Zvezdu.Cassano u Partizan.Svaka čast momci, samo da se odbrana konsoliduje pod hitno.Pozdrav iz Niša.

vesko

pre 18 godina

Bravo Zvezdo ali nažalost nece zadostovati za napredovanje u sledeći deo takmičenja.Pred punom Marakanom bi pao i Bazel ali nažalost...
Pozdrav svim Zvezdasima

Goran

pre 18 godina

Bravo momci. Na kraju ste rezultatski ponizili prepotentne zvezdice. Nikoli ponuditi Ugovor na 100 godina. Bez njega smo upola slabiji. Da li moze neko sa B92 da razjasni sta se na kraju gleda u slucaju jednakog broja bodova -gol razlika ili medjusobni susret.

Djole...

pre 18 godina

Evo odgovora svima koji su bili ravnodusni...!!!!!

Mislim, sta reci...!!!
Jos jednom smo pokazali ko smo i sta smo ovde i u nasoj zemlji a i na balkanu. "Oni" bi mogli mnogo da nauce od nasih igraca a pogotovu navijaca umesto da nas pocenjuju...

boban

pre 18 godina

Samo kratko obavestenje za neverne Tome. Na sajtu www.uefa.com se mogu naci pravila i paragraf 4.06 jasno kaze da se u slucaju istog broja bodova uzima u obzir ukupna gol razlika. Nema price o medjusobnm susretu. Znaci Zvedi je DOVOLJNA pobeda nad Starzburom bez obzira na ishod susreta Roma-Bazel !!!
Samo napred!!!

Miroslav_NS

pre 18 godina

To majstori!!! Tako se igra za jedini tim u srcu svom! Bravo svima, i onima koji su gresili i onima koji su bili fantasticni, svaka vam cast i samo napred! Ne obracajte samo paznju na one 'navijace' koji vas pljuju posle svakog poraza, glavu gore, pravi Cigani i Delije su uvak uz vas! Sa Zvezdom u bolje sutra!

pajser iz okoline

pre 18 godina

toooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! samo napred ima da razbijemo strazburg

dejan

pre 18 godina

Bravo Zvezdo......gde su sad oni sto su pljuvali po Zigicu?Bravo majstore dokazo si da si igracina,nesebican i jak bas tada kad treba.

Referee PP

pre 18 godina

Pa mi smo najaci kad nas svi otpisu a onda se zna kako mi igramo srcem i dusom za Zvezdu...Bazel se provukao zato sto nije bilo ovih fenomenalnih navijaca...A sta reci za Zigica pa on je prosto the BEST....Zato nek se paze u Strazburu stize Zvezda....POZDRAV za sve DELIJE....

VLAJKO MITIC

pre 18 godina

cestika PIKSIJU i ZENGI kad montiraju oni to rade da dobiju,a ne kao oni crni komsije koji kad bi im ponudili lovu za ARSCH DALI BI I NJEGA.Ovo je uradjeno sa stilom.Pozdrav iz AUGSBURGA.

Vimbavimba

pre 18 godina

Bravo majstori CRVENI!!! Samo hrabro u Francuskoj, i minimalna pobeda nas vodi dalje. Jos samo da nismo onako glupo izgubili od Bazela. Ovaj Bisevac je jos jednom dokazao da je kao i Joksimovic - teska RUPA! Dzaba mu dobra igra kad u svakoj utakmici zbog njegove greske primimo gol. Dobar stoper + Milijas + jos neko i eto nas medju 8 najboljih u Evropi!

sever london

pre 18 godina

pa sta bi sad OVO......Samo da kazem ovim nevernim tomama koje sumnjaju u tim da Zvezda zivot a ostalo su sitnice....Idemo da oderemo i francuze pa dalje......I drugo kup uefa je dugo takmicenje i zna Zenga sta radi...Ajmo Cigani

mareras

pre 18 godina

Ponovo se pokazuje da je Marakana "bedem" koji se ne osvaja kad nam dozvole da dodjemo i navijamo! Kralj NIKOLA!!! Idemo Cigani!!!

The Navijac

pre 18 godina

Maaajstori!
Berti Fogst i ostali nemacki komentatori su vas izhvalili na DSF-u.
Berti kaze: "ne mogu da verujem da Crvena Zvezda nije osvojila ni jedan bod do sada".

Zivim na 100 km od Strazburga.
Idem tamo za dve nedelje!!!

goran (francuska)

pre 18 godina

Zigic je veceras duplirao svoju cenu na fudbalskoj "pijaci". I citav tim je znatno poskupeo, kao i Zengin trenerski rejting. Svaka cast i hvala Zvezdi ! Sad ce tek da polude za Zigom, uletece u trku najbolji Italijanski timovi, A nebi me cudilo da se jave Barsa i Real. Ako ga uzme jedna od te dve ekipe, definitivno ce postati vladar klupskog fudbala, jer Zigiceva najveca vrlina je sto pored njega svi postaju opasniji. Covek je izmislio poziciu centra i pleja u fudbalu, em zakucava, em asistira, ludnica ! Koje li bi tek lopte primao od Ronaldinja, ili Bekama ? A Sta bi tek radili Ronaldo ili Raul kad bi ih Ziga pogadjao u kaznenom prostoru ? A koji li bi se golman snasao kad bi protiv sebe imao same zvezde i jednu enigmu od dva metra protiv koje ni odbrana ne zna sta da radi ? Zigic je fatalno oruzje zahvaljujuci kome, veliki tim postaje najveci i njegove zvezde najsjajnije. Svetsko a nase ! Bravo Ziga, bravo Zenga, Zvezdo ! Najbolje tek dolazi !

Branislav Zekic Zeka

pre 18 godina

Arivederci Roma!
Na zalost Zvezda je prokockala svoje sanse pred praznim stadionom protiv Basela u Beogradu i kukavickom igrom protiv Norvrzana. Krivci su onaj neodgovorni navijac koji je skrivio suspenziju Marakane, Purovic koji je bez potrebe napravio penal protiv Basela i trener Zenga koji uporno forsira igrace kojima nije mesto u prvom timu. U svakom slucaju pobeda protiv Rome je rezultat koji ce se pamtiti. U Strazburu treba odigrati muski ofanzivno bez obzira sto Zvezda prakticno nema sanse za opstanak u kupu UEFA. Napred Zvezda!

montenegro

pre 18 godina

Čestitke Zvezdi iz C.Gore ,za pobjedu koju ovdašnji narod neće vidjeti na lokalnoj tv bastilji, i gdje utakmicu JEDINSTVO BP - Budućnost Pg zovu " derbi" . Kakva šugava vremena !

Delija iz Slovacke

pre 18 godina

Zveezdoooooooo, daaaj Goooool. Tako momci mislim sa reci. Upravo trcim po internatu sa kapom i salom oko grla i derem se ZVEZDOOOOOOo. FORZA RED STAR. Pozdrav za sve Delije

rade delija

pre 18 godina

zvezdo znaj da loodoo volim te!!!!!!josh da padne strazbur i Evropo cuvaj se,opet smo jakiii!!!Zigicu ,alal ti vera za onu levicu i Ronaldinjo je pazljivo gledao usporeni snimak!!!

priboj033

pre 18 godina

Ma bravo majstori, drugi krug je na dohvat ruke. A onaj Nikolin gol moze treba da bude uvodna spica svih svetskih TV stanica...

peda

pre 18 godina

toooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
kraljeviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
samo tako nastavite!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sinovi republike srpske

pre 18 godina

jos jednom se pokazalo da je Nikola Zigic najbolji igrac i zvezde i jedan od stubova reprezentacije.decko je zreo za arsenala,ali ce se otimati za njega.naprijed crveno-bijeli,jos pobjeda u strazburu, i konacno zima u evropi.pozdrav sa sve crveno-bijele.

Sekula NS

pre 18 godina

Bravo Cigani... Tako se igra... Dobar je Kasano, ali gleda pogresne Piksijeve kasete... Da mu narezemo nesto, a... Serbia contra tutti!!!

Serbian Romeo

pre 18 godina

Sta sam vam reko samo verujte u nasu Crvenu Zvezdu i samo hrabro a hrabar je bio NIkoa Zigic...Sjano Momci samo jos jedna pobeda protiv Straaburga i idemo dalje. Ja cu biti uz vas sa mojom kompanijom iz Ciriha...Zvezda Srbija Nikad Jugoslavija.....!!!!!

MUDRI-NOVI SAD

pre 18 godina

Sta reći?Zvezda je dokazala da je veliki klub.Piksi zna šta radi.Zengu su osporavali ali je ipak dokazao da je ipak dobar trener.Još da je u Bazelu ostalo 4-4 ...Samo hrabro u Strazbur,pobeda pa kako BOG DA.Nadam se da ce Bazel ako ne 3 uzeti bar bod u Rimu i eto Zvezde posle dugo godina na zimskom raspustu u Evropi.Delije za 10-ku,dokazali su da su bez premca na Balkanu a i šire.Grobarčići učite kako se navija! IDEMO SADA CRVENO BELI ORI SE CEO STADION!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Delije-bec

pre 18 godina

Napred Zvezdo!Samo napred,gdje ti igras tu smo mi,nikad neces biti sama,mi smo tvoji sinovi!!!!!!!!!!!!!!!Bravo momci!!!!!!!!Najaci smo!!!!!!!!!!!!!!!

bojan

pre 18 godina

ma super je bila utakmica, bas prava. ali kvari utisak jeftino primljen gol, greske kovacevica pre svega i bisevca i opet jeftin penal, za 3 utakmice 3 penala pa mnogo je. zatim one p***e italijanske namerno udaraju igrace prvo kufur golmana pa jankovica i na kraju panuci namerno sutnio purovica u koleno nadam se da nece biti ozbiljno. treba uefa da uvede ostre kazne na osnovu snimka za namerno udaranje igraca suspenzija od par utakmica to je najmanje sto mogu da urade da ovi italijani ne bi ispovredjivali sve dobre igrace. zato je ronaldo i otisao iz italije mnogo su ga udarali. imam osecaj kad bi ronaldinjo otisao u italiju da bi ga ovi u prvoj utakmici povredili i zavrsili mu karijeru, uf al mi idu na zivce. zigic za 10 i purovic za 9,stojkovic za penal 10 i naravno za sudiju pomocnog kod prvog 10 zigic je bio pola koraka u ofsajdu ali sudija nije pokazao ofsajd. pozdrav svim delijama i poruka da ignorisu grobare koje se javljaju i nesto s*ru pozdrav za one grobare koji su ok.
pozdarv delijama

legenda

pre 18 godina

Ovakvim utakmicama se vraca interesovanje za uefa kup, mada je to u Italiji jos uvek totalno marginalno takmicenje.. Svejedno, dobro je da je Zvezda pobedila.

Milos

pre 18 godina

Velika Zvezda uvek moze, ali se desava i ono drugo, no sad je vazno uspeli smo uci u semu nastavka takmicenja i uz malo srece eto nas u narednom kolu. Tri puta Ura za Zvezdu i njen nastavak takmicenja Ura, Ura, Ura. Idemo dalje.

dejan

pre 18 godina

aleeealeeeealeeeealeeeeeeeealeeealeeealeee...............................................................................to je otprilike to

jaca

pre 18 godina

veceras su ovde nemacki komentatori nahvalili zvezdu (prenosili su utakmicu)... i komentarisuci zigica, izjavili su kako su jugosloveni oduvek imali fantasticne igrace...
kako je lepo cuti kad nas hvale...
ja to onako iz zenskog ugla..
pozdrav svima..

Goo

pre 18 godina

Svaka cast ZVEZDI....ali nisam odavno video da neko igra ovako podmuklo i prljavo, kukavicki,kao sto je Roma igrala, na takav nacin pobediti je sramno....
Zato idemo u Strazbur na pobedu....

igor ponovo

pre 18 godina

Evo kako sam ja video igru zvezdinih igraca veceras:
Stojković 7(konacno imamo sigurnog golmana), Luković 7,5(i pored kiksa kod penala bio je odlican,dug korak,dribling i dobar centarsut), Dudić 6, Biševac 5, Basta 7, Đokaj 5(jel igrao na ovoj utakmici), Janković 6(ovo samo zbog asistencije inace tanko), Kovačević 4(nijedan tacan pas,3 smesna suta), Milovanović 5(neprimetan), Mladenović 3(ubedljivo najgori na terenu,spor do besvesti,bez ideje), Žigić 10(sta reci covek-tim)

MBV

pre 18 godina

Svaka vam cast,ma kakva bila, Roma je Roma! Nadam se da cete krunisati odlicnu igru i protiv Strazbura, inace sve ovo pada u vodu...

Mirko

pre 18 godina

Sto je ovaj trener Rome mnogo dobar covek,vidite kako se ljudi pomazu,dao je ovome propalom Zengicu malo zivota.Dobro je Roma odigrala sa kombinovanim trecim timom.
Sada ce ovi iz male da se razmecu sa inteligentnim komentarima.

Cex

pre 18 godina

Pratim Zvezdu preko 25 godina, ali nisam zapamtio da je pobedila italijanski klub na svom terenu. Ova pobeda je istorijska i mnogo je vaznija od toga da li ce se Zvezda plasirati u sledecu fazu kupa Uefa. Stvarno sam odesevljen pobedom i zelim ovim mladim momcima sve najbolje!

Komar

pre 18 godina

Bravo cigani. Drago mi je da i vi skupljate bodove u Evropi. Nikako da u isto vreme krenemo u osvajanje bodova, pa da popravimo rejting zemlje. Eh... Šteta.
Napred Partizan!

Sanja

pre 18 godina

Cela Marakana je jedno veliko srce! A i mi kod kuce nismo nista manje, ima nas 200 miliona! Zvezdo, volimo te! Samo Ti, u nasem srcu si, jedna jedina nepobediva, nasa ljubavi! P.S. Ovo bismo napisali isto i da nismo pijani! Sanja i Vlada NS/KI

kersme

pre 18 godina

Pljuvali ste po zvezdi a ajde sad da vas vidi grobara da se javljate popicte te vi od buducnosti petardu koja je samo jednom izgubila na svom terenu od sampiona svi vremena icelog sveta CRVENE ZVEZDE koja je pregazila jadne RIMLJANE sa totije i bez totija .Stvarno ja mislim da TOTTI pojma nema.

Daglis

pre 18 godina

To carevi. Ocito da je Piksijeva kritika ucinila svoje. Samo pobeda u Strazburu bez kalulacija vodi dalje. Zalosno je sto stadion nije bio pun i pored prodatih karata zbog ambivalentnog odnosa uprave prema tapkarosima. Tako je bilo i protiv Bajera i Bajerna. Ko zna kako bi na DSF u hvalili atmosferu na Marakani kad su i ovako bili impresionirani.

grobar

pre 18 godina

PAZI KAKO SE PRIMILE DELIJE ....PA IMALI STE SRECE TULIPANI NIJE IGRAO TOTI,CHIVU,MONTELA DECKO POVREDJEN SADA VEOVATNO MISLITE DA STE NAJBOLJI ...a ROMA OVE SEZONE I NE IGRA NESTO U KRIZI SU LJUDI ..a verujem DA JE BIO KOMPLETAN SASTAV IZGUBILI BI STE !!!

t

pre 18 godina

Zvezdo zgazi ih sve!!!!
Sad se samo nadamo pobedi u Strazburu od 2 razlike i da nas ne interesuje tekma roma - bazel. Bice tesko, ali obzirom da su ovi vec prosli i da je Zvezda sad dobila na samopouzdanju, sve je moguce.
Napred Zvezdo!!!!

Markiša

pre 18 godina

Pa ljudi, ovo je luuud tim! Dva debakla pa ovakav spektakl? Nešto nije u redu! Samo je šteta što je blizu prelazni rok pa se nešto plašim da će Žiga da "Prezimi" u evropi ali u nekom drugom dresu!?!
Sve u svemu Napred Zvezdo, samo napred...

t

pre 18 godina

Samo da se ispravim, Zvezdi je dovoljna bilo kakva pobeda za siguran prolaz dalje (zaboravio sam da je strazbur bio bazel 2 razlike), tako da SAMO NAPRED ZVEZDO

Zoran, NS

pre 18 godina

Ma kakav fudbal, bi je to pravi rat na terenu. Znao sam da su zabari prljavi i podmukli, da se oslanjaju jedino na hohstaplerske provokacije i mucke batine. Na kraju, ima boga, i ima pravde. Pocepasmo im mrezu i pokazasmo im sta moze svetski sampion kad stisne zube i. Ovo je bila pobeda koja dize iz mrtvih nakon 14 godina sna. U ovom momentu mi i nije toliko vazno da li cemo proci u 16-tinu finala. Vazno je da smo vaskrsli i da, uz Boziju pomoc, mozemo svakog da bacimo na kolena i da ga ubijemo u pojam. Zivela Srbija, zivela moja zvezda !

vlada

pre 18 godina

nikoolaaa zigic jeeedan je nikolaaa zigic !!!!!!!!!!
koliko mi zao purovica nadam se da nije teshka povreda. a onom panuciju suspenziju dozivotnu.

ACO

pre 18 godina

Jedan je Nikola Zigic! Svaka cast nasoj ekipi, iako ima jos dosta na cemu treba da se radi. Samo jos da pobedimo Strazbur i smesi nam se prolece u Evropi :)

Deckonja

pre 18 godina

Kakav gol Zigica! Ako ga niste videli obavezno pogledajte na ovom linku:

http://media.putfile.com/Gol-Nikole-Zigica-protiv-Rome

Jos samo da pobedimo poslednji tim u francuskom prvenstvu i idemo dalje... (niko nam nista ne moze...)

Komentator

pre 18 godina

"...Iako je utisak da je Žigić bio u ofsajdu..." <- Nemoj da lupas!

...Inace, zaboravio si da prokomentarises kako je sudija Romi oprostio DVA CISTA CRVENA KARTONA.

Ivan

pre 18 godina

Gde su sada oni zluradi glodari sto se javise u velikom broju pred utakmicu? Aha, znam, sada spremaju komentare tipa Romu zabole za ovo, nije im tu pola tima, itd.
Ja sam navijao za partizan i protiv Artmedije i protiv Tikve - ali ne protiv Timoka =), a ako ste vi navijali protiv nas - pa jadni ste.
Cestitke svim igracima Zvezde za veliku pobedu, i nadam se da Purovic nije tesko povredjen!

Teratom

pre 18 godina

ROMA SEE STARS IN BELGRADE:
Crvena Zvezda resurrected their UEFA Cup campaign with a 3-1 win against AS Roma which leaves their Group E rivals' future in the balance.

Missed penalty
Shabani Nonda had given the visitors the lead but Nikola Žigić deservedly hit back before half-time before Milan Purović made it 2-1 and Žigić bagged his second. There was still time for Antonio Cassano to miss a penalty for injury-blighted Roma, for whom a draw would have been enough to ensure their progress.

Last-day pressure
Roma may now need to win their final Group E game at home against FC Basel 1893 to ensure their place in the last 32. Crvena Zvezda, meanwhile, can potentially complete a remarkable comeback after losing both of their opening group stage games with a win at already-eliminated RC Strasbourg in their final group game.

Nonda strikes
Žigić set the tone for what eventually became a frantic first-half when he tried to lob Gianluca Curci in the opening exchanges. Nenad Kovacević drilled wide from range but the action quietened down until the rejuvenated Cassano fed Nonda, who swept the ball home left-footed to put Roma ahead.

Žigić dominant
Alberto Aquilani then saw his 25-metre effort blocked but otherwise it was all Crvena Zvezda and Žigić for the rest of the half. The giant striker had shot straight at Curci, and then forced an outstanding stop from the keeper, who tipped his strike round the post following Aleksandar Luković's corner.

Equalising goal
Ardian Djokaj blazed another Luković corner over the bar but the hosts finally got the goal they deserved when Žigić swept in Boško Janković's left-wing cross. Kovacević twice came close to putting Crvena Zvezda ahead, but his long-range attempt and 20-metre free-kick were both off-target.

Ragged Roma
Although without injured strikers Francesco Totti and Vincenzo Montella, Roma nevertheless came out with much more purpose in the second half, Daniele De Rossi seeing his shot blocked before Cassano volleyed Aquilani's cross straight at Vladimir Stojković. Houssine Kharja then brought the best out of the goalkeeper with a free-kick before his corner was met by Philippe Mexes who volleyed wide from six yards.

Dramatic finale
But suddenly Crvena Zvezda were on the offensive and Dragan Mladenović missed twice before feeding Purović, who unleashed a brilliant strike that flew into the top corner. Žigić looked to have put the game beyond Roma when he scored from similar range but there was still time for Cassano to see his penalty saved by Stojković after Nonda had been brought down.

Nikola

pre 18 godina

Dakle onaj Panući je najobičnija smradina.Em je skroz naravno iskasapio Purovića, em posle utakmice nije hteo da razmeni dres sa Žigiće. Žiga je kralj, toliko je dobar da je u stilu Maradone kod zadnjeg gola dao sebi for rukom i niko nije to provalio. Da se yna ko je budućnost reprezentacije. Inače žabari su hteli da odigraju tipično za njih smrdljivu trekmu i da smore, i već mi se činilo da će biti kao u prethodnim Zvezdinim tekmama u Evropi, ali eto ponekad Bog i nas pogleda. Inače nisam optimista i ne verujem da ćemo proći dalje, ali neka i ovako je fino, mnogo je lepše ispasti kad se pobedi Roma, nego kad se izgubi od Artmedije i Tikve. E moji grobari, kad ćete vi ovako....

DANILO

pre 18 godina

TOOOO ZVEZDOOOOOOOO!STA RECI OSIM DA SAM PONOSAN,SVAKI KOMENTAR JE SUVISAN,OSIM DA CU BITI TUZAN AKO DALJE NE ODEMO,ALI TO JE SPORT!NAPRED ZVEZDO!!!

mezzano

pre 18 godina

SVAKA CAST. Sta reci??!! Samo da nije bilo nesrecnog poraza od Bazela, sad bi vec bio osiguran prolaz u drugu fazu. Nadam se da ce Zvezda ovako odigrati i protiv Strazbura. Trebalo bi da se ocuva ova generacija, da se ne prodaju glavni igraci jos koju godinu, Zigic, Basta, Jankovic, Stojkovic, Lukovic..

Ivan

pre 18 godina

Bravo Zvezdo tako se bori steta sto nismo igrali sa punom Marakanom i sa bazelom jer bi se vec kvalifikovali, ali nema veze i ovako smo jaki a i najjaci kada je najpotrebnije(pada Strazbur)!Bravo Zigo CAREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!

Anta

pre 18 godina

Velicanstvena igra! Svaka cast svimigracima,posebno Zigicu,Basti,Lukovicu, Purovicu i Stojkovicu.Stvarno su majstori. Mislim da bi Deki Milovanovic trebao da dobija vise prilike!

Srbin

pre 18 godina

Bravo majstori,oprostio sam vam Tromzo jer ste razbili najomrazeniji tim iz italije.Samo nemojte tako lezerno u odbrani nije to partizan,Roma je ipak jak tim i protiv takvih morate opreznije.

dragan

pre 18 godina

ova velika pobeda zvezde moze se porediti samo uz partizan-egaleo prosle godine.ovakve utakmici vracaju ljude na stadion.
blackman,rabbitman,turkeyman and co

Eagle

pre 18 godina

Kakav je igrach Nikola Zhigic...
Bravooo Zvezdooooo
A balavi Cassano je mislio da smo mi neki seljaci pa mozhe da lobuje po sredini...
Idemo na Strazbur!!!

IVAN PFC

pre 18 godina

Ne verujem da ciganima može pomoći i pobeda nad juniorima Rome, jer ne mogu oni dobiti Strazbur. Ipak je poslednja ekipa u Francuskoj ligi za njih veliki zalogaj. Takođe sumnjam da ova utakmica nije nameštena preko nekih žabarskih veza, jer Roma je igrala za kadetskim pogonom a i oni se nisu trudili preterano.

MiloshBGD

pre 18 godina

Još od čuvenog Maradoninog loba od pre 20 i kusur godina na Marakani nije viđen tako lep gol kao večerašnji drugi Žigićev. Prava majstorija. Nego, da li neko zna šta se prvo gleda u slučaju da dva tima imaju isti broj bodova. Gol razlika ili međusobni duel?

Filip Paunovski

pre 18 godina

Cestitke do C.Zvezda za odlicnu igru i veliku pobedu nad Rome u izvanrednih 90 min odlicnog fudbala , ostaje da se nadamo da ce trener V Zenga racunati na usluge Purović u nadi za produzavanje serije pobeda u UEFA kupa i normalno plasman u dalje takmicenje.

bravo Zvezdo

pre 18 godina

Eto videlismo da mozemo da se nosimo sa vrhom evropskog fudbala.Bravo momci.Evropo,uci od nas kako se navija.Pa ono je vrh evropskog navijanja ljudi moji...

sale

pre 18 godina

sampion CSKA je vec predao titulu,mislim da ce i ZVEZDA sledece godine uciniti isto jer cemo morati da igramo ligu sampiona!!!!salu na stranu-konacno jedan dobar mec...pa dokle stignemo-samo hrabro sampioni!!!

ujke

pre 18 godina

Pa naravno.Kad se igra pred Delijama,a ne u sablasno praznoj Marakani,kad su svi igraci spremni,kad se ne igra na kaljugi i na -10,naravno da rezultat koji je odraz kvaliteta nece izostati.Vredelo je veceras biti na marakani,onakvo ludilo skoro nisam doziveo.Hvala ti Boze sto sam Delija.

brazilazz

pre 18 godina

bas kao sto sam prije neki dan citirao naseg velikog vladiku....
"iza tuche vedrije je nebo
iza tuge bistrija je dusha,
iza placha veselije pojesh"

DeMarco

pre 18 godina

----OVO SE VODI KAO ZVEZDA-"ROMA" 3:1?-----

Zvezda jedino uz pomoc SUDIJA moze da pobedi neku (dodushe samo na papiru) ozbiljnu ekipu, i to pod uslovom da taj tim izvede iskljuchivo OMLADINCE i usled nedovoljnog broja registrovanih igracha iz OMLADINSKOG pogona josh kojeg "ozbiljnog" igracha koji je samo zbog prethodno navedene chinjenice jednostavno MORAO da dodje na dvodnevni turistichki izlet do Bg-a...

-----ANONIMUSI & OMLADINCI----
Tako dobijete ekipu potpunih ANONIMUSA koji igraju drugu zvanichnu utakmicu u karijeri (vecina debitivala protiv dragog nam Tromsoa) poput nekakvog Turchija, Alvarezovezea, Akviljanija, Kufera, Harzhe, a kao igrach koji bi trebalo da unese agilnost u II poluvremenu ulazi neko dete od 18 god Rossito ili neshto sl...

-------KASSANO & CO------------
A jedan od retkih za koje se moglo chuti od chitavog tima, "sjajni" Kasano videlo se da je igrao samo zato shto je morao, pa chovek se celu utakmicu shetao po terenu, chak ga je i penal mrzelo da shutne (mozda i opravdano, verovatno da ne bi eventualno jachim shutem istegao neki mishic jer se za prethodnih 90 min shetanja po terenu naravno nije ni mogao zagrejati)...
----KO Bi OD NIJH IZGUBIO---------------------------
E tako skrpljena ekipa od ANONIMUSA za koje vecina navijacha same ROME nikada u zivotu nije ni chula, realno ne bi predstavljala tezak zalogaj ni FK HEROJ-u iz Jajinaca (aj' dobro, mozda bi izvuki neresheno :)))

-------SUDJENJE--------------------------------------------
E to je pricha koja upotpunjava ozbiljnost ove utakmice. Protiv takve jadne rome i sudija je morao umeshati prste ne bi li nash viceshampion osvojio pochasne bodove:

1) Prvi gol Zvezde- OFSAJD KAO SUZA, pa Zigic je bio gotovo metar blizi golu od najblizeg rominog igracha.

2) Drugi gol zvezde - FAUL iz aviona se mogao videti i dosuditi, asistent Zigic je rvachkim zahvatom oborio onog tamnoputog igracha. Mislim da bi se i u dzudou sudija odluchio za prekid mecha, ali ovaj Shveda ne...

3) PENAL za Romu - CHIST, sredinom drugog poluvremena, pola metra u 16ercu Zvezde, sudija svira, ali faul izvlachi na samu liniju-SRAMOTA

4) (pre)GRUBA igra koju je sudija dozvoljavao tokom cele utakmice naravno uvek odgovara tehnichki slabijem timu, dakle Zvezdi. Pa sam nazovi fudbaler Kovachevic, je u prvih 15ak min napravio 3-4 faula za karton, ne samo u kalchu vec i u svakoj drugoj ozbiljnoj ligi. A tokom cele utakmice zvezda nedopustivo grublja (italijani prljavi kao i uvek, ali svi ukupno nishta naspram jednog-kovachevica).
Videcete samo shta ce Spaleti reci posle tekme za sudjenje (iako njega objektivno bash i briga za ovo shestorazredno takmichenje zemalja u traziciji :)))

---------(POLU)POZITIVE-------------
Pohvale za Zigicev 3. gol, mada ono je bila objektivno sreca nad srecama, dechko ima 25 godina, u proteklih 7 godina profi karijere takav gol nije postigao, verovatno ni u narednih 7 godina (tada ce mu biti 32, dakle do kraja karijere) to vishe ne verujem da ce uchiniti...

Navijanje, nije loshe, mada je moglo i bolje... a toliko o 55.000 ljudi, jedva 40ak hiljada je bilo...

Sada mozete da osporavate shta god vam je volja iako su ovo chinjenice, ali ne zaboravite jedno, ZVEZDA deli POSLEDNJE MESTO Tromso-om josh uvek !!!!

srdjan grbic

pre 18 godina

Zigic je jedan kralj. dokazao je svima da nije igrac koji daje gol samo glavom ali svaka cast svim igracima. steta za bazel sto nije bilo navijaca, sada bi sve bilo jasno. samo tako nastavite momci. idemo u strazbur po pobedu. pozdrav od delija iz Celareva, bravo lavovi

sivonja

pre 18 godina

Bravo za hrabrost i borbenost. Purovic je legenda sto nije udario Panuccia iako j ovaj to zasluzio. Odgovornost za cistu desetku. Nikola Zigic je neverovatan, za njega jednostavno nemam reci...

Manchini

pre 18 godina

Sta reci!!!!! Cak je i veliki Fogst nahvalio Zvezdu. Sve je bilo supeeeeeeeeerrrrrrr, osim povrede Purovica. Zvezdu ceka teska utakmica sa Francuzima ali nadajmo se najboljem. Zvezda, Srbija, nikad Jugoslavija.

MAKE_KAC

pre 18 godina

BRAVO MOMCI SAMO TAKO NEK SE ZNA KO JE KO.SAMO DA STE POBEDILI GROBARIMA U INAT POSTO ONI SVI ZELE DA MI IZGUBIMO.ZIGICU CAR SI UZ LUKOVICA.JOS JEDNOM SVAKA CAST

djuro

pre 18 godina

Kako nema sanse za opstanak? Ako dobiju Strazbur, prosli su 100%, sta god uradili Roma i Bazel. I ako igraju nereseno a Roma izgubi, opet su treci.
Zna li se sta je s Purovicem?

KGB

pre 18 godina

Veliko srce na terenu, Neosvojiva tvrdjava sa svojim vojnicima delijama, pa nista drugo i nije moglo biti. A jos kako se Kasano obrukao, hteo je da ponizi Stojkovica, pred punom Maraknom. Stvarno bedno, potcenili su nas i to im se vratilo

mladensalzburg

pre 18 godina

Ne mogu da shvatim da se javljaju ovakvikao sto je "Branislav Zekic Zeka"!!!
Bruka za sve vas koji ste se smijali ZENGI kad je izjavio da nije sve gotovo.
Zekicu kad se malo naucis racunati skontaces da MISTER i nije tako los i da je cak i u pravu.
TREBA NAM SAMO 1:0 U STRAZBURU!!!

i corava koka

pre 18 godina

Cestitke Zvezdi za pobjedu nad Romom, ali dok nam Italijani, ocigledno, i leze nekako, Francuzi nam ne leze bas nikako, tako da, s obzirom da se odlucujuca utakmica igra u gostima, ne vidim Zvezdu ni blizu drugog kruga.
Mislim, realno.

Srđan

pre 18 godina

Pošto mnogima nije jasno, da rezimiramo:
*gleda se isključivo gol razlika
*pa veći broj post. golova
*pa veći broj datih golova u gostima
*pa uefa koeficijent
MEĐUSOBNI SUSRETI POTPUNO NEBITNI.
Prema tome: AKO POBEDIMO STRAZBUR BILO KOJIM REZULTATOM IDEMO DALJE, dok će u Rimu Roma i Bazel odlučiti u međusobnom duelu ko će dalje pored nas.

grobarcina_brisel

pre 18 godina

IMALI STE SRECE NIJE IM IGRALO 6 STANDARDNIH PRVOTIMACA A UOSTALOM ¨PUCICETE OD ZETE !!!
C ZVEZDA - ZETA 0:1 !!! 100% !!!

Panta

pre 18 godina

Ovo je tabela, ocigledno je da su sanse Zvezde minimalne, ali u slucaju neresenog rezultata ili pobede Rome u susretu Roma : Bazel, Zvezda mora da pobedi, u slucaju pobede Bazela dosta je i neresen rezultat sa Strazburom.

Group E

Clubs Pld W D L GF GA Pts
Strasbourg 3 2 1 0 5 1 7
Basel 3 2 0 1 6 6 6
Roma 3 1 1 1 4 5 4
Crvena Zvezda 3 1 0 2 5 6 3
Troms? 4 1 0 3 7 9 3

bozsacuvaj

pre 18 godina

Gledo sam utakmicu na Dsf-u i moram priznati da je zvezda odlicna momcad samo ima tipicni balkanski mentalitet!izgube od ljevih a dobiju romu!Klasika!zelim vam srecu samo ce se neki koji su tu pisali prije svega sjetiti da sam kao prvi klub naveo stazbur!
zivi bili pa vidjeli!

Delije

pre 18 godina

I kad umrem i ostavim telo sashijte mi Zvezdino odelo!!!
LEGENDE
Da nije ovog vina na zvonce iz Ng ne bi bilo nista od ovog. Zvezda do Tokija i oko planete!!!!!!!!
Drusatvo iz Nisa!!!

DELIJE JUROP

pre 18 godina

Neka crknu dusmani!
Mozda smo imali srece. Ali koga ce to za 7 dana jos interesovati. Gde je ta sreca bila protiv Bazela! Ma koga to uopste zanimaaaaa
ZVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEZDA SAMPIOOOOOOOON!

bozsacuvaj

pre 18 godina

hehe!citam komentare grobara!dobro ako ja koji sam bbb moram reci da su igrali odlicno jer sam gledo tekmu onda mi nije jasno sta vam nevalja!isti ste ko dalmatinci!a da osnujete ligu 4 sa tikvom i debrecenom...
zvezda svaka cast!

Misa

pre 18 godina

DeMarco, kiselo je grozdje,a? hahahah
Na tekmi sam se smrzao kao nikada ranije, ali vredelo je. Dobijamo Francuze 0-1 i cekamo prolece u Evropi!

delija

pre 18 godina

BRAVO ZVEZDO !!!!!
NAJJACI SMO !!!!
A nesto za ove nesrecnike koji navijaju za partizan, malo degenericno kada se nadate da SRPSKI klub izgubi od inostranog kluba, ako niste shvatili vî grobari, kao sto je partizan zadnje dvije godine igrao za srpski fudbal i za uefa ranglistu tako zvezda ove godine igra sama.... I MNOGO JE GLUPO NA UTAKMICAMA VIKATI "SRBIJA, SRBIJA,...." A KADA IGRA ZVEZDA ZA SRBIJU ONDA BITI PROTIV SRPSKOG KLUBA, MNOGO MNOGO GLUPO....
BRAVO ZVEZDO !
1:0 dovoljno u strassbourgu.....

Uros

pre 18 godina

@DeMarco
Muka mi je od ovog naseg naroda. Kad neko procita tvoj komentar jedino sto moze da vidi jeste da ti imas veoma ozbiljnih psiho-patoloskih problema. Nivo pakosti, zlobe i zavisti koje se moze uociti u tvom tekstu je neopisiv i to zaista zasluzuje svako zaljenje. Pomiri se sa cinjenicom-Crvena Zvezda, tebi toliko omrazen klub, je veceras pobedila klub neopisive velicine i svetskog ugleda i to zasluzuje svako divljenje. Vlada Stojkovic je uhvatio loptu kod penala jednom Cassanu oko koga se lome najveci italijanski i spanski klubovi. Zigic je jos jednom dokazao da je igrac vrhunskog, evropskog kalibra, koji je veceras dao dva gola i potpuno dominirao pored dvojice vrhunskih evropskih i svetskih defanzivaca kao sto su Kufur i Mekse. Na Marakani je bila fenomenalna atmosfera, koju ti nazalost nikad neces osetiti i doziveti... One stolice pri dnu su bile prazne, samo zato sto su ljudi u strahu od eventualne kise pobegli pod krov. Vi niste napravili ni pribliznu atmosferu cak ni kad se igrali LS, sto su cak i pojedini vasi navijaci priznali. Pesma veceras nije prestajala, cak ni kad smo gubili i bili u podredjenom polozaju.
Ja ti sada jedno toplo savetujem- Kada neko u zivotu oseca toliku mrznju prema bilo cemu ili kome, onda on zaista treba ozbiljno da se zapita kuda ide njegov zivot i mora pokusati da u njemu pronadje neki smisao. Ovaj tvoj komentar je bio veoma tuzan i zaista ne moze izazvati nista osim dubokog zaljenja, tuge i brige za tebe kao takvog. Prosetaj se do Zemunella, uzmi koji autogram od svojih idola i zivotnih uzora, i zivi u nadi da cete napokon izvuci barem bod iz derbija.

sasajoe

pre 18 godina

Nemam komentara ali zato Grobari imaju svoj pa neka izjave sada, samo da ih podsetim onako uz put .....,,,, pozdrav od Delije Sever !!!

roni

pre 18 godina

E ovo vido nisam da neko poredi IKOG sa Ronaldinjom do sad! Pa ne bi ti ga barsa dala Da na Camp Nou bude i 100.000 Zigica!
Ne bi ga uzeli ni na tribine da im sedi!
Ali u svakom slucaju najbolji igrac u SCG samo steta sto je cigan!

kike

pre 18 godina

Niko nema pravo da potcjenjuje uspjeh Zvezde pravdajuci to time da je Roma bila oslabljena. Cinjenica je da su Rimjani bili oslabljeni ali je isto tako i cinjenica da si i takvi nastupili sa Kufurom, Panucijem, Meksesom, Kufreom, De Rosijem, Kasanom, Nondom i Akvilanijem. Znaci to je sastav sa osam igraca evropske klase i kao takvi su definitivno najjaca ekipa, nakon Partizanovog ucesca u LS, koja je gostovala u SCG i sigurno klub koji ima najveci rejting o svih koji su porazeni u Bg nakon raspada SFRJ. BTW, Bisevca stvarno treba staviti na transfer listu jer cim se igra takmicenje viseg nivoa on pravi kikseveve koji se rijetko vidzaju i na terenima fildzan liga. Kad se sjetimo kikseva protiv Bazela ove i PSVa prole sezone vise je nego jasno da je to karakteristika ovog igraca i da nije igrac za veliki klub.

delija ks

pre 18 godina

Za Otpor: Ako Zvezda bije 1:0 strazbura ima 6:6 a ako Bazel izgubi 1:0 ima 6:7 i mi idemo dalje. Nakon dva teska poraza protiv vose i tromza, sjajna predstava nase Zvezde i velika sansa da se plasira u dalji tok takmicenja. Ne volim kad neko umanjuje velicinu pobede nase voljene Zvezde, moze da prica ko sta hoce ali igra i jednih i drugih je bila na visokom nivou, doduse igra protiv Bazela je bila mnogo bolja ali sreca im nije bila naklonjena. Zigic- one man team strasan gol odavno nije vidjen jos od gola Savicevica Kelnu. Videlo se da jedna utakmica moze da okrene situaciju za 180 stepeni i da su ovi igraci odigrali 20-tak meceva u zadnja 2.meseca. Osvezenje im je bilo jako potrebno a doslo je u pravo vreme pred kraj prvog dela sezone pobedom nad Romom. Delije kao i uvek za 10-ku cela evropa prica o pobedi Zvezde Eurosport je dao snimak DSF direktan prenos to samo govori koliko je Zvezda vazna za evropski fudbal. I za kraj lepo kaze stara narodna "nista nije gotovo dok se ne zavrsi", dakle nema opustanja ni u prvenstvu ni u uefa ligi sve do maja ako bog da. ZVEZDO ZGAZI IH SVE ZVEZDO ZGAZI IH SVE...

dejan

pre 18 godina

grobari a narocito Demarco svoje frustrcije zadrzite za sebe i za medjusobne razgovore jer se iz svega ovoga vidi da cete da crknete od muke. idite vi na vas bojkot i "uspesno" izbacujte upravu iz kluba ili na sajtu groblja i komentarisite zasto partizan nije pobedio neki veci evropski klub zadnjih pitaj boga koliko godina.
ove forume ostavite za navijace koji gledaju, navijaju i POBEDJUJU te iste klubove a sa njima i vas REDOVNO!

el pibe

pre 18 godina

Pobeda posebno dobija na tezini kada gubis od jedne ekipe iz Italije i tako se vratis u zivot, i pored toga neke stvari ne smeju da se zaborave i da se rade .Situcija kako je primljen gol od Rome je za osudjivanje, driblanje pred svojim golom pa covece ne igras za ekipu svoje ulice nego za ekipu za koji najm. 3 miliona Srba navija.I pak Piksi uliva nade da je na pravom putu iako ce Zigic najkasnije u leto sigurno otici bila je ZVEZDA pre njega bice i posle njega

dovla

pre 18 godina

Evo, ovako:

Posto je prvi kriterijum kod istog broja bodova ukupna gol razlika, racunica je prosta:

zvezda 3 boda -1
roma 4 boda -1
basel 6 b. 0

Zvezda pobedom u Strazburu obezbedjuje prolaz, bez obzira na rezultat utakmice Roma - Basel: u tom slucaju Zvezda dolazi na 6 bodova i u najgorem slucaju na 0 gol-razliku.

Scenario 1: pobeda Rome --> Roma 7 b, Basel ostaje na 6 ali ulazi u negativnu gol-razliku i ispada.

Scenario 2: Roma-Basel nereseno --> Roma ispada sa 5 bodova

Scenario 3: pobeda Basela --> Roma ispada sa 4 boda. U slucaju pobede Basela, Zvezdi je dosta i nereseno u Francuskoj, posto Roma kvari gol razliku na (u najboljem slucaju) -2, a Zvezda ostaje na -1 i ide dalje sa Baselom.

Sta bude bice. Treba otici tamo hrabro i sa puno samopouzdanja. Ova mlada ekipa mora da shvati da je samo ime Crvene Zvezde dovoljan razlog za ekstra respekt od strane svih drugih u Evropi vec 50 godina i da oni nemaju razloga da se ikoga plase, pogotovo ne nekog Strazbura.

Zvezda je pobedjivala i gubila i uvek ce tako biti. Jedino sto mi Delije trazimo od njih je da na svakoj utakmici nose crveno-beli dres sa ponosom i postovanjem prema istoriji fudbalskog giganta kakav je Zvezda. Ne moze se svaka utakmica dobiti - i drugi sutiraju loptu - ali se tokom svakih 90 minuta moze ostaviti srce na terenu. Samo to hocemo da vidimo u Francuskoj i nista vise.

Sale Tabanac

pre 18 godina

Sad sam stigo sa marakane, pamticu utakmicu i navijanje severa dok sam ziv. Zao mi je sto necu moci uzivo da gledam utakmicu protiv Strazbura ali nije bitno vazno je da ih pregazimo

red girl

pre 18 godina

Samo smo jos jednom dokazali da igramo najbolje kada je najteze. Zao mi je sto Zvezda samo tada igra extra. Ali u svakom slucaju pobedicemo Strazbur i proci dalje. Zvezda je zivot sve ostalo su sitnice. Kiss from ultra crazy RED GIRL!

delija-Prijedor

pre 18 godina

Svaka cast igrracima, tako treba da se igra u crveno-bijelom dresu.ja jesam delija, ali priznajem da sam prethodnih godina navijao i za Partizan, volio bih da napokon nas fudbal nesto znaci u Evropi, zao mi je sto mi u RS nemamo priliku gledati utakmice,otkad je Pink preuzeo prava na prenos, mi smo ovdje totalno odsjeceni od onoga sto najvise volimo.TV Pink BiH je televizija federacije BiH, sto se tice Srba sa ove strane Drine, niko je i ne gleda.Nadam se da ce joj ubrzo doci i kraj, kad nam ne mogu dati ni snimak, pa bar u jutarnjim casovima.svejedno, kad sam vec izgubio svaku nadu, Zvijezda me je obradovala.drzacu joj fige i vjerovacu u nju i protiv Strasbura,makar i bez slike pratio mec, jer moram pohvaliti BN radio, ali jedini je medij koji je uz nas.Zao mi je sto nisam bio na Marakani sinoc, obaveze su me sprijecile, ali obecavam da cu na proljece odgledati sve do poslednje...do FINALA, gdje ti je Zvijezdo(ovakvoj kao sinoc) i mjesto!!!

DeBilu

pre 18 godina

@DeMarco,
stvarno ne razumem svrhu tvoje poruke.Ljudi se javljaju iz svih krajeva sveta,cestitaju,neki cak i kude,a ti....Cak i da si navijac partizana(cast izuzecima) ti bi drugacije napisao....
Tuzna je tvoja prica...

Sima

pre 18 godina

Sve pohvale za igru zvezde i borbenost koju su prikazali.Ali prosto ne mogu da verujem koliko ima zavidnih grobara.Sad nesto izmisljaju da smo kupili utakmicu,platili sudiju,smutili nesto... PA LOPOV ZA SVAKOGA MISLI DA JE LOPOV! U medjunarodnim takmicenjima svako normalan treba da navija za nase klubove!

Vladan Raicevic

pre 18 godina

Prvo sto se vecerasnje utakmice tice za Zvezdu se moze reci da je solidno ako ne i vrlo solidno odigrala -odlicno bilo bi odlicno da nije bilo krupnih gresak jer Roma nije uspela prakticno da napravi ni jednu pravu akciju vec je najbolje sanse imala posle nasih gresaka Bisevac kod gola a i penal je naivno da ne kazem glupavo napravljen, dok smo mi dva gola postigli posle izradjenih akcija dok je treci gol pravo remek delo za koji priznajem treba imati i malo srece ali svakako i znanja.E sad malo poredjenja ove utakmice i utakmica sa Bazelom a bogami i Tromzom jer za razliku od vecerasnje kad smo iskoristili , sanse protiv Bazela nismo (sebicnost Perovica pri 0:0 i promasaj Mladenovica pri 1:1- kao dve najizrazitije) dok je istovremeno Bazel iskoristio obe nase za ovaj rang takmicenja katastrofalne i prosto nedopustive greske i poklon penal i gresku Bisevca na srecu Roma je samo kaznila gresku Bisevca dok greska Kovacevica je ostala nekaznjena a i Kasano je promasio penal slicno je i sa Tromzom - poklon penal (ne od strane sudije nego gluposcu nekog od nasih igraca) koji nisu promasili a i za drugi gol je nedopustivo da lopta prodje kroz cetvoricu nasih igraca posto je cini mi se prethodno Bisevac vrljavo odigrao na ivici sesnesterca a mi nase sanse Purovic sam pred golmanom sutira u istog i Joksimovic sa desetak metara neometan pokusava da srusi avion nismo>dakle zkjucak je jasan ko iskoristi svoje sanse ili kazni protivnicke greske taj pobedjuje a ko ih ne iskoristi gubi- nista novo ni preterano pametno ali je to sustina.Sto se tice oslabljenosti rome slazem se Totijev izostanak je veliki hendikep pre svega u organizaciji igre i stvaranju sansi ali im je odbrana prakticno bila kompletna pa su popilil trojku syo samo doprinosi na znacaju ove pobede, ruku na srce ofsajd pre provog gola je bio inace bio sam na utakmici i to bas u liniji pa sam mogao to jasno da vidim ali je nesto ranije sudija mahao ofsajd iako ga nije bilo a Neko od nasih mislim Zigic je imao priliku da sam krene prema golu dalje sto se nesviranog penala tice moj je utisak da je bilo u kaznenom ali da faula nije bilo(nisam gledao snimak jer sam bio na utakmici ali ponavlajm iz te perspektive nije ni bilo faula).Sto Se strazbura tice sad kada smo se vratili iz mrtvih jednostavno mora da pobedimo a i hocemo 100% samo bez teskih gresak.

Divljak

pre 18 godina

ROMA-ozbiljna evropska ekipa?! Hahahahahahha
Koja to ozbiljna ekipa ne trenira dan uoci utakmice na stadionu na kojem bi trebalo da igra, vec se seta njime?
Koja ozbiljna evropska ekipa kojoj trebaju bodovi za prolazak grupe svoje najbolje igrace ostavlja kuci i salje omladince toliko neiskusne da su momke navukili da jos igraju za LIRE a ne EURE?
U kojoj ozbiljnoj ekipi igrac sme da sutne penal onako kako ga je sutnuo Kasano tj. kako je izvrsio ocigledno dodavanje. Da li se najbolji fudbalerna svetu, a znamo o kome pricamo, poigrava sa protivnickim golmanom kad sutira penal i kada njegova ekipa vodi, a kamoli da gubi?
Neka mi neko kaze iz svega ovoga, da li je Roma ozbiljan klub? Mozda u Italiji ali po mom misljenju ovde nije bila cak sta vise ovo je bila sramota da se ovako ophodi prema Vasoj Zvezdi.
Partizanovac sam i mislim da su Vas gosti iz Rima ponizili svojom neozbiljnoscu!
kad je jedan Real mogao na partizanovom stadionu da izvede najbolje igrace i da fer i sportski odigra utakmicu pa da su pobedili i sa 5:0, ne bi mi bilo krivo, a krivo mi je jer Vi veceras niste dobili Romu vec jednu turisticku ekipu.
Ali sve cestitke komsijama na pobedi!
P.S. Ni sam ne znam da li sam bio sarkastican 80)

Vlada

pre 18 godina

Cestitke na vaznoj pobedi, iako sama po sebi nije velika jer je ostvarena protiv omladinske ekipe Rome, kojoj uzgred ni prvi tim nije dobar ove sezone. Steta sto Roma nije dovela prvu postavu da se vide prave mogucnosti Zvezde. Zigic je odlican.

Divljak

pre 18 godina

@ Tikva
Ako je ovo bila VELIKA ROMA onda je Tromso SILNI ili nemam pojma koji pridev da upotrebim. P a Vas je malecki Tromso dobio covece. Ljudi se bre okupili na dan utakmice da bi odigrali sa Vama jos ste ih probudili iz zimskog sna!!!!! iza gola im je supermarket i ti se sad potpisujes kao Tikva!?
Samo se Tikva potpisuje kao Tikva!!!!
P.S. Pazi kako se potpisujes sledeci put tj. sam si kriv!

DXtremz

pre 18 godina

Zenga "odbranio" penal Romi
Grobari, gledajte i placite. A pritom mogli biste da naucite nesto... o igri... o navijacima... o UPRAVLJANJU klubom. Nazalost, FK Partizan sve vise lici na masineriju za pravljenje love u ime (a i na racun) gospode Curkovica, Zecevica i Bjekovica. No, setimo se nekih "medija" i nekih "tikvi"... A ovim kvazi grobarima sto se kao solidarisu sa Zvezdinim uspesima u ime "svesrpskog fudbala" porucujem da smanje dozivljaj jer su to isti oni koji stoje prvi u redu za pljuvacinu po Zvezdi kada ona napravi kiks. Zenga je ipak "odbranio" penal Romi.

kasijus klej

pre 18 godina

vidis kako igraju kada se dan pre toga biju na treningu.
tako treba svaki put, samo da kupe bokserske rukavice da ih manje boli.

dule savic

pre 18 godina

Bravo zvezdo, malo ste se iskupili za onaj smesni tromzo, koji umalo da iznenadi i bazel ali sta je tu je... lepo je bilo veceras na stadionu!
p.s.vladice izvini sto sam te k.o. u glavu posle purovicevog gola, nisam hteo majke mi! :)
e jado jadna de marco grobare ili koji si vec... sram te bilo, nemam komentar.. popi neki bensedin valjda ces zaspati veceras

Bane

pre 18 godina

Par reči o kalkulacijama, pošto vidim da mnogima nije jasno.

U Ligi UEFA se rangiraju timovi prema bodovima, prema gol razlici, prema broju datih golova i dalje nisam siguran, neko je ovde napisao da se gleda koeficijent tima. Dakle, međusobni susret se NE GLEDA, što je svakako logično s obzirom na to da se ne igraju revanš utakmice. E sad, pogled na stvari: Bazel ima 6 bodova i gol razliku 0 (6-6), Roma ima 4 boda i gol razliku -1 (4-5), a Zvezda tri boda i g.r. -1 (5:6). Pobedimo li Strazbur čak i najslabijim rezultatom 1:0, imaćemo 6 bodova i gol razliku 0. U tom slučaju ne gledamo utakmicu Roma-Bazel, evo i zašto... Pobeda Rome, makar i minimalna, izjednačava Zvezdu i Bazel po broju bodova, ali će bazel u tom slučaju imati bar -1 gol razliku, Bazel ispada. U slučaju nerešenog ili pobede Bazela, Roma ispada jer bi tada imala samo 5 ili 4 boda. Interesantan je još i ovaj poslednji slučaj da Roma izgubi, jer tada mi dobijamo šansu da bilo kojim nerešenim rezultatom idemo dalje.
Dakle, na kraju ipak sami o sebi odlučujemo, što je velika stvar posle dva poraza. Strazbur je ubedljivo poslednji u Francuskoj, ali izgleda da formu tempiraju isključivo za Kup UEFA. Prethodni timovi su ih neozbiljno shvatili i nisu dobro prošli. Mislim da imamo veoma dobre šanse da prođemo dalje.

uot?

pre 18 godina

...Žigić je sa 5 metara glavom doneo izjednačenje svom timu. Iako je utisak da je Žigić bio u ofsajdu, po svemu viđenom posle prvih pola sata igre, rezultat je sasvim realan.
-------
Kakve gluposti...utisak je bio da je ofsajd ali nema veze realan je rezultat pa nije ni bitno! Kako mozete tako nesto da napisete?!?

Spejl

pre 18 godina

Šta reći? Pa evo počeću sa komentarom pre par dana koji sam ostavio a nisu mi ga objavili... Za sve one "vikend navijače Zvezde" koji su pre utakmice kukali, setite se Zvezda - Barsa, dakle srce na teren i ništa više od toga ne moram da vidim... Hvala svima onima koji ne navijaju za Zvezdu a ostavili su poruku podrške i čestitke... Poruka i momcima sa juga srbije (Kosovo i Metohija), nismo ni mi baš presrećni što "Pink" prenosi Zvezdu... Verujte nam voleli bismo i mi da je drugačije... I naravno poruka za one zajedljive navijače suprotnog tabora (zna se koji su) kojima previsoka trava smeta, tuđi uspesi su uvek uz sreću ili opuštanje protivnika postignuti, ili uz pomoć sudija (svi su protiv njih, o kako poznato zvuči), ili namešteno (pošto oni drugačije i ne znaju)... Kada se sete kada su poslednji put izbacili tim koji je iole blizu renomea Rome (ma kakva da je došla)nek se jave (Newcastle za neupućene nije ni blizu tom renomeu, prebrojte titule domaće i evropske)... I na kraju za sve one koji su večeras bili na stadionu i videli kako na 0-1 kreće previjanje i zadržavanje utakmice kad god MI preuzmemo inicijativu... E, zbog toga mi je drago što smo ih isprašili... Svi oni koji su navijali i navijaju za Zvezdu znaju da je ovo samo još jedna pobeda, jer Zvezda je to... Ona nas je navikla na mnogo svetlije trenutke od ovoga večeras... Ali da se ne lažemo, svaka Zvezdina pobeda je sreća za nas, pogotovo kad isprašimo Italijane (jedino je protiv Španaca draže)... Uživajte Zvezdini navijači, zaslužili ste!

Milutin

pre 18 godina

Najmiliji su mi ovi komentari raznoraznih grobarcica koji se prosto pojedose od muke sto je Zvezda dobila...

Mislim da je njima teze pala ova pobeda Zvezde nego petarda od Tikve.

REALAN KOMENTAR

pre 18 godina

@DeMarco:
Apsolutno se slažem sa tobom, vidi se da poznaješ fudbal, potpisujem SVAKU TVOJU REČ, jednostavno je sve bilo tako kako si napisao!

---------------------------------------
REALNO:
Gledali smo tekmu u kojoj je pobednik imao jedno 6-7 katastrofalnih pojedinaca, jednog solidnog golmana i jednog špica Žigića koji je usput imao i sreće, i pomoći sudija (koji mu nisu svirali ofsajd kod 1:1 i faulove pre 2. i 3. gola).
Gledali smo i jednu katastrofalno neozbiljnu drugu ekipu Rome (bez 8 prvotimaca ako se ne varam) koja jeste pokradena od sudija ali...neka je! Ekipa koja se služi tako prljavim udarcima, ekipa koja tako neozbiljno izvodi penal u 90. minutu (koji može biti VRLO bitan za cigane) i nije zaslužila nešto bolje.
Epilog? Strazbur će dobiti cigane jedno 3:0, tako da će ovaj trenutno naduvani balon da pukne za 2 sedmice i...opet će hvalospevi da budu zamenjeni pljuvačinama na račun vicešampiona SCG.

PAPADOPOULOS

pre 18 godina

@DeMarco
Дечко, види се да не пратиш фудбал. Сви играчи Роме који су играли синоћ мање-више играју и у италијанској лиги, а то што ти причаш су типичне гробарско-комунистичке баљезгарије.
Уз то си и гробар. Зато ћути и посматрај резултате Макабија Петах-Тиква који тимовима из своје групе служи за поправљање гол-разлике.

Walter

pre 18 godina

Nikola Zigic je najbolji fudbaler koga ova zemlja trenutno ima. Ko ne veruje neka odgleda snimak jos jednom.

@ De Marco
Bas lepo sto si tako pazljivo sakupio 'cinjenice' o ovoj Zvezdinoj utakmici. Znaci da si je gledao, da si se nervirao i da si bio mnooogo nesrecan pa si morao da dodjes ovde i da napises toliki komentar. Iskreno te zalim.

Ivan, Bec

pre 18 godina

eto, zato sam ZVEZDAS ! Bravo, i sve cestitke, igracima, treneru, Pixy, upravi... idem u Strazburg. I da Bog da se igrali na prolecu... CRVENA ZVEZDA für immer und ewig!

Aki

pre 18 godina

@Soson

Svaka ti čast majstore!
Jesi li dobio koju kintu u kladi?
Ovaj Žigić će se prodavati ko XboX!
Šteta za zvezdu što ima premalo dobrih igrača kao Ž, bili bi šampioni UEFA.

moje ime

pre 18 godina

Ne želim da trošim vreme i mesta na tipove poput De Marca, želim da generalno navedem neke činjenice:
1. PLASMAN
Zvezda teoretski može proći isključivo kao trećeplasirana. Dovoljna je bilo kakva pobeda, jer u tom slučaju Bazel bilo kojim porazom ispada, a nerešen ishod ili pobeda Švajcaraca u tom meču znači kraj za Italijane.

2. IGRA
Nije bila vrhunska, pojedini igrači su igrali daleko od maksimuma, ali igrali su srcem i veoma efikasno. Šta vrede onolike šanse za gol protiv Bazela kad su postigli samo jedan gol. Juče je realizacija bila 100%, a jedina izglednija šansa koja je propuštena je ona Žigićeva kod 3:1.
Takođe, simptomatično naivne penale prave crveno-beli, ne zna se koji je od ova 3 napravljen gluplje.

3. ROMA
Reći da su igrali sa anonimusima, omladincima ili 3.timom je stupidnost. Reče gorepomenuti znalac da su debitanti Akvilani (odigrao kao strater skoro čitavu prošlu godinu), Kufer (ne znam da li je mislio na Kufura ili Kufrea (verovatno ne zna ni on))je ko god bio standardan u Romi (Kufur deceniju bio standardan u Bajernu), Ćurći (a ne Turći) branio u prošloj sezoni, a dobro su poznata imena Panućija, Kasana, De Rosija, Nonde, Tadeia.Ponašanje njihovih igrača: skandalozno. Na osnovu video snimka treba suspendovati Panućija (udaranje Purovića) i Kufura (udaranje Jankovića) a neverovatno je da onaj divljački start De Rosija nad Žigićem nije rezultirao bar žutim.

4. NIKOLA ŽIGIĆ

Kralj!

P.S. "Sjajni" Makabi Petah Tikva je izgubio kod kuće samo 0:4.

Vuk

pre 18 godina

Iako sam Grobar i ne volim vas, kao ni vi mene, cestitam od srca. Uvek je zaista zadovoljstvo gledati naduvane Italijane kako besno i pognute glave izlaze sa terena. Bilo je nekoliko faulova za robiju, a ne za zuti karton. Italijani - kao i uvek, prljavi, kvarni, zeljni ne samo da pobede, vec i da vas ponize pred domacom publikom. Nikad nisu bili gospoda koja zna da dobija i da gubi gospodski. Sramota. Sreca sto nije igrao Toti - sigurno bi bilo jos penala za Romu i dobili biste par crvenih kartona.

Neka svi zapamte ime Nikole Zigica - jedva cekam prvenstvo u Nemackoj!

Takodje vas moliim - prestanite da prozivate Grobare - nisu svi sinoc bili protiv vas. Gledao sam kombinovano kosarsku (hvala Bogu, pobedismo) i fudbal, i navijao za Srbe sa svih strana. Srecno u Francuskoj. Znam da cete mi se popeti na glavu ako prodjete dalje, ali neka - vredi!

Poruka Rimljanima - nije vam ovo Rim, nego Beograd - tu se peva neka druga pesma. Ovo je samo nastavak iz '89., stadiona Partizana, Djukica i ekipe. Ko se sada toga seca.... Sreca pa Zvezda nije prodala utakmicu kao neki....

Pozdrav od Vuka JF, Forza Grande Lazio

Luka

pre 18 godina

Veoma mi je drago zbog pobede, ali je ona na zalost ponovo dosla ni iz kakve igre. Zenga zvezdi nista nije doneo i mislim da sto pre treba da ide. Ovo bunarenje na Zigica vise nema smisla, jeste on dobar, ali zamislite koliko bi golova davao da se igra preko bokova, a ne bunari na njega sa zvezdine polovine. Toliko

Stole

pre 18 godina

Odgovara nam svaki ishod u utakmici FC Basel-As Roma, u slucaju da dobijemo Strasbourg.
1) Basel pobedjuje: Roma ostaje na 4 boda i ispada. Zvezda prolazi.
2) Igraju nereseno: Roma ispada sa 5 bodova. Zvezda prolazi.
3) Roma pobedjuje: Basel ispada zato sto se gleda gol razlika, pa onda broj postignutih golova. Direktni okrsaji ni pod razno...
Znaci da pojasnim: Basel trenutno ima gol razliku 6:6, Zvezda 5:6. U slucaju poraza, a logicno je da pri takvom ishodu gubitnik primi gol vise, Basel ce u najboljem slucaju imati nasu sadasnju gol razliku, znaci -1. Zveza ce u slucaju minimalne pobede doci na gol razliku 6:6, znaci 0, i prolazi dalje. Znaci bez kalkulisanja, samo po pobedu, ostali nas ne interesuju!

Zivkovic

pre 18 godina

Molim igrace, trenera i Piksija: radost bez euforije. Roma je bila bez 5 prvotimaca. Strasburg ce biti komletan. Ali ako igracima ova utakmica bude samo dokaz da mogu pobedjivati timove iz najjacih liga, poboljsaju nivo igre za 10% a zalaganje bude kao juce - onda igemo dalje. B r a v o !

Nemanja011

pre 18 godina

Sjajna utakmica Crvene Zvezde, mozda ne toliko dobra igra koliko sjajan rezultat. Onaj odbranjen penal Stojkovica se moze vrlo lako ispostaviti kao nasa ulaznica za drugu fazu Uefa kupa.. Idemu u Strazbur po pobedu, mozemo da igramo i nereseno ako Roma izgubi od Bazela, za sta su relano sanse nikakve. Mislio sam da ne komentarisem ostale komentare, posebno ne onih koji pljuju Zvezdu jer je to krajnje legitimno ali ono sto se izvesna persona nalupetala to ne mogu a da ne prokomentarisem.. Dakle...
@DeMarco
Ponavljam, skroz je legitimno ne voleti/mrzeti Zvezdu... Sasvim je u redu pljuvati one koji je vole, to isto i mi radimo.. ali da se neko nalupeta kao sto si se ti nalupetao to mi stvarno nije jasno.. Ali da podjem redom, bas kao i ti...
Prvo, "nedovoljan broj registrovanih igraca".. Nadam se da znas da je jedan Tomassi ostao neregistrovan za Uefa Kup bas zbog veceg broja kvalitetnih igraca koji su usli u 25 a taj isti Tomassi je bio strelac u proslonedeljnom derbiju sa Fiorom.

Drugo.. "anonimusi i omladinci"... Mozda su za tebe anonimusi jedan Cassano, Nonda, Cufur, Aquilani, Panucci, Mexes... Ako jesu, onda se u fudbal razumes koliko i baja iz neke prosecne kafane na putu Donja Bela reka - Zajecar. Samo ovi pobrojani igraci vrede vise nego ceo tim Zvezde pa puta dva. A tu su i Tadei i Cufre koji vrede vise od bilo kog Zvezdinog igraca pa opet puta dva.. Ali toliko o tvom poznavanju fudbala.. Uostalom, uzmi Blic od juce ili prekjuce pa vidi spisak igraca Rome i njiihovu cenu pa onda pricaj o "amonimusima".

Trece..."Cassano & Co."...Kako je on igrao to neka cene malo upuceniji od nas.. Meni je dosta sto je covek imao asistenciju kod gola, sto je Bisevcu lomio kicmu sto puta, sto je vodio svaku kontru Rome.. Kako je pucao penal samo pokazuje koliko je dzukac ali to ne spori njegove kvalitete jer se oko takvog igraca ne bi sibali jedan Juve ili Milan a Roma po svaku cenu htela da ga zadrzi...

Cetvrto.."ko bi od njih izgubio"... Ovo je ipak najjaci deo tvog "komentara... O anonimusima koje opet pominjes da i ne govorim a ko bi izgubio..pa ne znam sta da ti kazem...vi prvi, sa par golova razlike..al ajde..dzaba tebe u bilo sta ubedjivati kada ovakve gluposti prosipas...

Peto..."sudjenje"...hahah..Gol iz ofsajda..Mexes shvata da je Zigic iza njega, krece napred pa nazad u tom momenntu Ziga izlazi iz ofsajda i tebi je to ofsajd? Pa da jeste, zar ne mislis da bi barem JEDAN igrac Rome otisao do pomocnog i bunio se? Ili nisi bas previse razmisljao, kao i obicno? Imao sam tu srecu da sedim na zapadu tacno u nivou sesnaesterca kod juzne tribine pa sam video da je barem pola metra iza Mexesa bio. Drugi gol, faul iz aviona..:)))) Bez komentara... "Cist penal za Romu" je bio barem pola metra van 16 a pritom je opusteno mogao da sudi kontra faul zbog cega mu je i pridikovali pola Zvezdine odbrane.

I tako, ti izluepta par desetina redova, ostade ziv i nikom nista... Nista ne brini, i da ne prodje Zvezda dalje, opet nije popila pet komada od Petah Tikve koju svi redom tresu u grupi, opet nije izgubila od jednog Timoka..o porazima u derbijima mi je i trulo da pricam. Gledaj malo u svoje dvoriste, seti se koju ste poslednju veliku utakmicu dobili, koga ste u Evropi dobili sa vise od jedan razlike a da to nije cuveni Egaleo ili Ocelul.. Do tada, postedi nas koji se radujemo pobedi svoga tima takvih mega glupih i isparznih komentara koje pises samo da bi ti bilo lakse i da bi lakse podneo osecanje nemoci koje te ociglendo spopada posle ovakvih utakmica.

gile,kumanovo

pre 18 godina

@b92
"Posle velike inicijative u drugom poluvremenu",ako je i od vas mnogo je.Pa ljudi moji,pa do tog drugog gola,koji je uzgred bio vise nego poklon od strane igraca Rome,zvezda ne da nije presla centar u drugom delu,nego se nije sastavila sa loptom.
Mislim,ipak ste profesionalci i ovo je u najmanju ruku nedopustivo.Ono "zigic je prevario trojicu igraca rome",nije ni vredno komentara,pa nije ni jednog pa bilo je na tv,gledali smo utakmicu.Gol je bio sjajan,ali koji crni driblinzi

Ajvan

pre 18 godina

Strazbur je poslednji u francuskom sampionatu... kako su oni sakupili 7 bodova samo mi nije jasno!?! Tabela francuske lige:
http://www.fff.fr/cgi-bin/championnats/champ_class.pl?code_cg=0000&code_comp=11111
Zvezdo Zgazi ih sve!!!

srdjan

pre 18 godina

Sto se tice konacnog plasmana situacija je definitivno sledeca:
Obzirom da se u slucaju istog broja bodova, uporedjuje gol razlika, pa broj datih golova, pa uefa koeficijent, Zvezdi je dovoljna bilo kakva pobeda u Francuskoj, a u tom slucaju bi Bazel i Roma odlucili o drugom mestu. U slucaju da Bazel pobedi u Rimu, Zvezdi bi bilo dovoljno i nereseno (zbog bolje gol razlike u odnosu na Romu). Znaci MEDJUSOBNI SKOR SE NE TRETIRA u ovom takmicenju, iz prostog razloga sto se igra jednokruzno i tako nema favorizovanja ekipa koje igraju na domacem terenu. U takmicenjima gde se igra dvokruzno (kao u LS) gledaju se medjusobni susreti. Logicno i posteno, zar ne. Zasto bi se na primer gledao medjusobni skor Zvezde i Rome, ako su rimljani igrali u gostima, pred punim stadionom, a nema revansa. Gol razlika Zvezde bi u slucaju pobede bila bar 0, ako ne i pozitivna, Bazel bi ako izgubi i pored 6 bodova bio u minusu. Ova informacija je 100% tacna jer su pravila naravno objavljena jos pre pocetka takmicenja. A sad, drugo je hocemo li mi pobediti poslednji tim francuske lige, ili ne. Ponavljam da nas rezultat u Rimu zanima samo ako odigramo nereseno.

Lucchese

pre 18 godina

Moram da napisem samo koju rec, jer ne verujem da neko ima toliku potrebu da ospori uspeh bilo koje ekipe, pogotovo kad je u pitanju ovako bitan mec i zasluzena pobeda. Stoji da ne treba da poletimo u nebesa, jer treba pobediti u Strazburu, ali u svakom slucaju moramo biti ponosni na trud momaka, barem kad je ovaj mec u pitanju. A kad neko pomenu Romu i kako smo igrali protiv anonimusa itd. moram dodati da su ti anonimusi registrovani za UEFA kup na pocetku sezone a ne pred ovu utakmicu.
Uz ozbiljan pristup i postavku igre kao protiv Rome, mislim da objektivno mozemo dalje, a i mislim da zasluzujemo.
I jos jedna konstatacija, odlicna stvar je sto nismo dobili nijedan zuti karton, sto ce reci, uz nadam se oporavak Purovica, da ce svi moci da igraju i u revansu.

TOMI

pre 18 godina

@DeMarco
Decko, reci mi koju si ti utakmicu gledao? Da li si siguran da je to bila ova od sinoc?
Rekao bih da zivis u nekoj paralelnoj dimenziji ili si na nekim teskim drogama.
U svakom slucaju potrazi strucnu pomoc sto pre.

Zenga

pre 18 godina

Osvajamo Kup UEFA.
Eh, jos kad bi se sve utakmice igrale na prepunoj Marakani.
U svakom slucaju, vidi se da smo odlicna ekipa, a Zigic je Bog.
Panuci je covek psihopata, vidi mu se po faci.
Jedan je Nikola Zigic!

sejn

pre 18 godina

Opa javljaju se i grobari!!!!
jedan pozdrav za njih: Ale ale ZVEZDA!!!
PS.da ne zaboravimo, ni Petrzalka nije bila u punom sastavu, ne znam ko im je ono falio?????

Kim Milton Nilsen

pre 18 godina

Pa zamislite samo sta bi bilo da je igrao Toti!
Minimum jos dvojica, trojica bi zavrsili kao Purovic!!
NAPRED ZVEZDO!!!

Dejan

pre 18 godina

Ja mi utakmicu opisao u 3 komentara. Uzas sudjenje, relativno dobra igra Zvezde i nezainteresiranost Rome (onaj penal pri kraju utakmice, to bi obranilo i novorodjence).

Refile

pre 18 godina

Kao slag na tortu ovakvoj pobedi dolaze komentari kvazi-inteligentnih grobara kao ovaj moreplovac De Polo ili kako vec. A kako im je proslo vece:
prvo se radujuci sto stadion nije pun, pa jedeci se sto je uprkos tome navijanje odlicno, pa urlicuci od srece sto Roma vodi, a zatim gricjajuci nokte, pluckajuci u cosak sobe, psujuci sudiju i majku cigansku... I sve to zbog jednog, ali kakvog, pogresnog izbora u detinjstvu. Izbora koji menja ceo zivot. Izbora koji ti donosi zavist i kompleks umesto srece i karaktera. Izbora koji te tera da ucis da se od bundeve ne pravi samo slatka pita, da petarde padaju i pre Nove Godine, da se pamti ucesce u Ligi sampiona bez i jedne pobede, da se pamti ucesce u 6.-razrednom takmicenju takodje bez ijedne velike pobede, da znas da ti omrazene komsije osvajaju evropske trofeje na penale i bez postignutog gola, svetske sa igracem manje, da te pobedjuju uvek i sa tvojim i njihovim sudijama, da im gol dajete u frekvenciji Olimpijskih igara... Zvezda je zivot, ostalo su sitnice.

Tane Megastudent

pre 18 godina

Pozdrav svim delijama koje su bile na severu jer je utakmica sa tog dela stadiona dobila i bila neko novo znacnje i dimenziju! Ali nezaboravno, drago mi je sto je pala bas Roma, manekeni zabarski bRE...
Jos jedan pozdrav i za navijace iz Pozege "Red Fog",
Napred zvezdo, samo napred zvezdo!

ZVEZDAS U SRCU

pre 18 godina

ZVEZDA SE VRACA NA STAZE STARE SLAVE. DOKAZALI SMO DA NI ELITNI EVROPSKI KLUBOVI KAO STO JE ROMA NE MOZE DA NAM PRISMRDI. SAMO JOS DA POCEPAMO STRAZBUR (RUTINSKI) I DA KRENEMO U OSVAJANJE KUPA UEFA. ZIGICA ZA PREDSEDNIKA! ! 1

Mijic

pre 18 godina

E pa ja bih da dodam sledece : jedne velike hrvatske novine, necu da kazem ime, danas objavljuju jednu recenicu o Zvezdi. Procitajte pa mi kazite sta mislite :

U istoj je skupini Crvena zvezda, nakon sukoba navijača uoči utakmice, pobijedila Romu s 3:1. Gosti su igrali bez Tottija, Montelle, Perrote, Chivua i Dacourta, a Cassano je u završnici promašio jedanaesterac.

Ja kazem : Zvezda nije mogla da pobedi NAKON sukoba navijaca POSLE utakmice, jer bi to bilo kao da su igrali drugu utakmicu. Ja dakle prvu nisam video. Dalje, Kako to da B92 kaze da su navijaci bili za pohvalu disciplinovani. Jel to neki virus jos uvek hara Hrvatskom, ili nas lazu ovde ? Ja imam svoje misljenje ...

sasaNS

pre 18 godina

samo za demarca i njemu slicne...
M. Petach-Tikva 3 0 0 3 1:8 0
P.Tikva 1-2 Palermo
Bronby 2-0 P.Tikva
P.Tikva 0-4 Lokomotiva (M)

jole-VRSAC

pre 18 godina

Svaka cast igracima.. Cestitam im ovom prilikom! Lukovic je najjaci 'bek' na svetu.. :)
Inace do juce sam PANUCIA postovao i gledao ga kao velikog igraca.. A sad... NO COMMENT!!
Vrsac... :)

boban_bgd

pre 18 godina

@DeMarco
Toliko si tužan u svojoj mržnji da toliko ovde niko ne može da bude...
Nije mi bila namera da komentarišem kompleksaše, tako da tvoj "stručni" komentar i neću, ali da su Turči i Kufur omladinci :))))
Samo se malo raspitaj koliko godina imaju i gde su sve igrali pre Rome.

Don Quijote

pre 18 godina

Umesto sto zale sto komsiji nije crkla krava, zle komsije bi trebale da se pozabave onom svojom koja je crkla i pocela da siri neprijatne mirise.
Napred Zvezdo samo napred, gde ti igras tu smo mi...

NNN

pre 18 godina

@DeMarco i sl.
Da si MALO više pratio fudbal, čuo bi za ove igrače Rome.
Da si MNOGO više pratio fudbal NE bi čuo za Petah Tikvu, ali zahvaljujući FK Petardi...
Sudjenje: sudija Jeknić vuče loptu 50 metara,dribla Nadja, šutira sa 25 metara i GOLČINA!
Čak i da je sve to tačno, ne bi bilo 1 : 6 ,kako je DeMarco juče prognozirao ( znajući da je Roma oslabljena ), što nam pokazuje njegovu percepciju realnosti,
pa mu preostaje samo da ne spava i da piše, piše ovakve komentare ...ali...
" Što je more, da je crn murećap,
Što su gore, da su kalemovi,
Što je nebo, da je list artije,
Pak da pišem tri godine dana,
NE BI SVOJI' ISPISALA JADA ! "

TOMI

pre 18 godina

@Divljak

Prijatelju pa i tvoj potpis nesto govori o tebi. Razmisli pre nego sto druge prozivas kako se potpisuju.
A sto se tice tvojih komentara o snazi Rome i Tromza, pa ti si kao navijac tima koji na svom terenu primio pet komada od nekog izraelskog tima za koga niko nije ni znao da postoji, poslednji koji ista moze da komentarise. Cudi me samo sto nisi rekao kako su Artmedia i Tikva igrali u najjacem sastavu za razliku od Rome.
Mislim da je boje kad jedna Roma shvati Zvezdu neozbiljno i izgubi, nego sto je vas fudbalski gigant Tikva toliko ozbiljno shvatila i poslala prvi tim, jaci nego sto je bilo potrebno.

@BRUKA 1.12.2005, 23:03h

pre 18 godina

prvi gol jeste cist ofsajd! Za drugi gol je bio mozda faul, ako kod treceg gola trazis faul od Zigica onda nikad nisi igrao fudbal... sto se tice penala: faul je bio, ali je bio van sesnaest, doduse ispred sesnaesterca a ne onako ukoso odakle su ga izveli...
Nego reci ti meni nesto drugo kad si kad vec upotrebljavas rec "KLASICAN"... Koliko KLASICNIH crvenih kartona Roma NIJE dobila? Kufur je dva puta startovao za crveni, o Panuciju i da ne govorim! Zato, ako te nervira Zvezda sto je pobedila, nemoj cetvtrkom da gledas Zvezdu nego idi na JNA i gledaj kako momci u crno-belom obavljaju trening!

LAF U SRCU

pre 18 godina

Svaka cast momcima narocito Zigicu doneli su mi neopisivu radost, slavio sam do zore, ali hocu da istaknem kad pocepamo strazbur idemo dalje... Roma je najprljavija ekipa koja je gostovala na marakani odavno nisam gledao prljavije, pocev od panucija pa do ostalih... da bog da ispali iz serije A
Zvezda je zivot

Mirko

pre 18 godina

Vi iz male ne bi trebalo uopste da pominjete Partizan, treba jos mnogo da radite da bi nas stigli. Sta li ce te samo komentarisati kada budete izgubili od Francuza.
Pokrite se usima i cutite, bolje vam je, ovi su vam dali bodove iz milostinje da ne bi zavrsili bez ijednog osvojenog boda.

Glas Razuma

pre 18 godina

Definitivno, sve mogu da shvatim osim priča o nezainteresovanosti Rome za ovu utakmicu. Ne ulazim u to zašto nisu igrali Toti, Montela, Dakur... ali je činjenica da su imena poput ovih: Kasano, Nonda, Kufur, De Rosi, Kufre, Akvilani, Panući, Mekses... odlični i uglavnom standardni igrači u utakmicama Kalča (ako neko uopšte gleda ove utakmice). Priče o B ili omladinskom timu su totalno zlonamerne, videlo se kakav je to tim u prvih pola sata drugog poluvremena. Pa, ako su nezainteresovani za Ligu Uefa, šta ih to onda zanima. Za koga čuvaju igrače, za utakmice Kalča gde su 20 i kusur bodova iza timova u vrhu? Ili neko hoće da kaže da njih ne zanima nijedno takmičenje i da su totalni turisti? Ajde, budimo ozbiljni, veruje li zaista neko u to...? Problem je što oni imaju po 20 podjednakih igrača i što se odsustvo bilo koga može nadoknaditi sličnim kvalitetom. Pa čak ni Toti nije nezamenljiv. Naš je problem, opet, što imamo timove u kojima se itekako oseti odsustvo bilo kog važnog igrača, jer nemamo adekvatne zamene za njih, tj. budžeti klubova ne dozvoljavaju gomilanje kvaliteta, jer ovde niko neće, a i ne može da dobro plati igrača koji će da sedi na klupi. Ali, to je već neka druga priča... Osnovno je da je juče protiv Zvezde igrala Roma, da je izgubila 3:1 i da je to jedino relevantno za istoriju bilo kog kluba. A ja tvrdim da je Zvezda juče igrala hrabro i da je pobedila bolju ekipu od sebe. Ovaj tim ima perspektivu i njemu je prevashodno najvažnije da odigra što više utakmica u Evropi. Nadajmo se pobedi u Strazburu, ali ne treba očajavati i ako ne bude tako, jer ovaj tim je već odigrao 4 utakmice više u Evropi nego prošle godine i sigurno već poboljšao rejting kluba. Nadam se da i mnogi "normalni" posetioci ovog foruma ovako razmišljaju.

Djura

pre 18 godina

Samo me jedno zanima dali je potrebno da nasim klubovima preti ispadanje da bi ovako igrali. Zvezda ide do polufinala cisto da predje grobare od prosle godine.

S

pre 18 godina

@De marco
A propo kiklop
Imas li ti kuci ogledalo?A u novcaniku sliku svoje porodice?Nemoj da sam te vido da opet komentarises Zvezdine tekme.Eno ti ih Zecevic,Bjekovic,Dule Vujosevic i ostali tvoji pa na njih trosi svoje vreme.Ne mogu da verujem da je ovaj bozsacuvaj objektivniji od nekih grobara.Uf kako me je razbesneo.

CAPELO

pre 18 godina

Cestitam zvezdi na pobedi nema veze i ako je roma oslabljena, to je ipak za ovu ekipu veliki uspeh.
Cestitam i delijama na odlicnoj podrsci.
Ali opet pomisljam kakav smo mi narod:
juce su svi pljuvali po igracima zvezde pa cak i Piksi izjavljuje da vise od pola ne zasluzuju da nose zvezdin dres a danas posle samo jedne pobede vec uporedimo zvezdu sa onom iz generacije 90-tih.(ko visoko leti nisko pada i zato prvo preskoci pa onda reci hooop).

BRAVO ZVEZDOOO

pre 18 godina

@DEMARKO
KAKO TE NIJE SRAMOTA BRE,
TI SI NASO DA KOMENTARISES IGRACIMA KOJI SU SRCE OSTAVILI NA TEREN, BORILI SU SE KAO LAVOVI,
POSLE TROMZA RETKO KO JE VEROVAO U ZVEZDU, SVI STE PRICALI DA CE ZVEZDA DA PUKNE (cast izuzecima), PA GDE STE SAD MISHEVI A, STA JE SAD BILO, SAD VAM OSTALO DA PRICATE DA BI ROMA POBEDILA DA JE IGRAO TOTI: JADNO
------- A POSLE ONOG GOLA U SAME RASHLJE OD 25m I TO LEVOM KAD JE CELA SRBIJA SKOCILA OD RADOSTI, NADJE SE NEKO MNOGO "PAMETAN",
----AKO SE NISI RADOVAO KAD JE ZIGIC DAO PRVI GOL NEGO SI ZALIO "jer je bio ofsajd"
I AKO IMAS NESTO DA PRIGOVORIS NAVIJACIMA ( PREKO 40 HILJADA EEEEJJ) KOJI NISU PRESTAJALI SA PESMOM I KAD JE ZVEZDA PRIMILA GOL TI STVARNO IMAS NEKE VECE PSIH.PROBLEME!!

___
PS. MOGLI BI TROMZO i TIMOK (valjda se timok zove) DA ODIGRAJU KOJU UTAKMICU,
BAS SE PITAM KO CE DA POBEDI.

:)))))
POZDRAV DELIJAMA
NAPRED ZVEEEEZDOOO< SAMO NAPRED ZVEEEEZDOOOOOOO!!!
JEDAN JE NIKOLAA ZIGIIIC!!!!!!!!!!! !

:)

pre 18 godina

Roma jeste igrala bez par prvotimaca i Totija, ali bilo je tu dosta dobrih igraca. Pa Kasano, De Rosi i Panuci su reprezentativci Italije, odbrana im je igrala u punom sastavu (Kufur i Mexes), tako da ovaj trijumf ne treba ni malo potceniti. Kako bi bilo da su bili u punom sastavu niko ne moze da kaze, ali ovako donekle oslabljene smo ih zasluzeno dobili. A ovi pojedini sa groblja kojima je zao sto je nasa Zvezda nadigrala jednu Romu, nek ne mlate vise da je Roma bila toliko oslabljena (a da, inace, mocna Artmedija je bila u nikad jacem sastavu, a Tikva je posle izgubljene tekme kod kuce angazovala cak Pelea i Maradonu da im pomognu da dobiju partizane u Bgu; ma ajde bre).

Jao, sad samo da dobijemo Francuze i.....uf.
Napred Zvezdo, i zgazi ih sve!!!

STAJKE

pre 18 godina

Zvezda je ipak pokazala da pripada fudbalskom vrhu Evrope. Pobeda protiv Rome nije mala stvar bez obzira sto je Roma u Beograd dosla oslabljena. Ipak potrebna je pobeda u Francuskoj i zato momci brzo na zemlju...

Vlada zvezdas

pre 18 godina

HAJDEMO BOGU DA SE POMOLIMO DA PEVAMO I DA VAS POBEDIMO!!!!!
Sppaleti trener Rome je vec proslavio unapred pobedu ali izgleda je zaboravio jedno pisano pravilo``ZVEZDI NIKO I NIKAD NE PRETI`` i kako su prosli poklekli su na marakani pred 40.000 dusa koji su bili uz ovu nasu ZVEZDU kad je najpoteebnije samo napred ZVEZDO ISTRAJ UVEK I ZAUVEK

realno

pre 18 godina

@grobari kriticari
Ljudi, zamolio bih vas da uradite jedan eksperiment. Otvorite Excel, i stavite sastav Rome koji je sinoc izasao na Marakanu u kolonu A. U kolonu B stavite tim Artmedije, a u kolonu C tim Makabija. Na dnu svake kolone napisite broj igraca za koje ste culi prije avgusta ove godine. Nemojte da stavljate vrijednost igraca pojedinacno, jer ce to da vam oduzme previse vremena. Ako niste iz Izraela ili Slovacke, a iole pratite fudbal vas rezultat ce biti sledeci:

kolona A: najmanje 6
kolona B: 0
kolona C: 0

Nemojte vise da spominjete A tim, B tim, znacaj utakmice ili sudjenje ko boga vas molim. Imajte malo dostojanstva.

Mirko

pre 18 godina

Ovi ga stvarno preterase,ovi komentari postaju smesni,izgube dve utakmice i dobiju slucajno jednu i odma je cz evropski tim,tim snova,N.Pigic najbolji igrac sveta itd.
I onda dodje Zeta i vrate se Pigici iz snova u stvarnost.

delija_lj

pre 18 godina

Stvarno su smesni pojedini komentari. Kakvih 8 prvotimaca, u fudbalu vise nema prvih 11. Nije Roma nista slabija ako umesto Montelle zaigra Nonda. Odbrana kompletna, Curci im je branio vecinu utakmica ove sezone u serie A, tu su jos De Rossi , Cassano, Nonda. Kakav treci tim i juniori, bolje da se setite proslogodisnjeg remija sa Villarealom, gde im je falio citav tim i onog dodavanja lopte poslednjih 5 minuta.
Odakle vam nezainteresovanost Rominih igraca, onoliko grubih startova od jedne nezainteresovane ekipe je stvarno previse.