"Laka kategorija je mrtva"

Nejt Dijaz, američki MMA borac, imao je interesantno viđenje situacije u UFC.

SN Izvor: B92
Pošaljite komentar
 1. Dok se drugi ubijaju od treninga, neprestano usavršavajući svoje veštine, braća Dijaz "jašu magičnog zmaja" i non-stop pričaju nebuloze o drugim borcima. Bili su mi omiljeni borci, zbog karaktera i beskompromisnog stila, ali sada me sve više podsećaju na zadušne babe, koje sede na klupi, gledaju ko prolazi i ogovaraju kad ovaj zamakne za ugao.
  (Dokon pop, 10. februar 2021 15:28)

  # Link komentara

 2. Konor jeste bio dobar borac. Ali msm da ga ne zanimaju vise toliko borbe koliko da pravi pare i sou biznis. Ostace barem upamcen kao neko ko je probio ovaj sport malo na visi nivo.
  (Boban, 10. februar 2021 14:45)

  # Link komentara

 3. Žao mi je što se Kabib nije oprobao u 170. Ako je mogao Konor, mogao je i on. Takođe bih voleo da vidim Usmana u kategoriji iznad, jer prevliki je da bi se spuštao. Mislim da će nam budućnost doneti mnogo više boraca koji se bore u više kategorija.

  P.S. Konor da je bio pametniji malo mislim da je imao neke šanse da dobije Vudlija kada je bio na vrhuncu. Mogao je da bude šampion u tri kategorije. A sa Usmanom ne bi imao šta da traži. Mislim da Usman dobija prime Konora u 98 od 100. Da se razumemo, verujem da je stari Konor za klasu bolji od ovog danas.
  (Radulović, 10. februar 2021 14:38)

  # Link komentara