1. Odlican intervju Nina bravo, a Marina nadam se da zna da je ogromnu medalju osvojila pokretanjem Instituta, tako da ostale kada dodju dobrodosle su...svaka Vam cast. Sportski pozdrav, samo napred.
  (Mile, 8. februar 2021 22:13)

  # Link komentara

 2. Ja sam dva puta pokušao na Olimpu da prijavim ćerku na treninge i nije bilo mesta sve je bilo popunjeno. Ekspanzija ženske kšarke je u porastu i voleo bih da što više devojčica krene sa treniranjem košarke.
  Svaka čast i samo napred i nadam se da će u skorije biti jos negde otvorena škoa košarke!!
  (Borislav Djordjevic, 8. februar 2021 21:55)

  # Link komentara

 3. Marina je vizionarka!
  (xoxo, 8. februar 2021 21:39)

  # Link komentara

 4. Marina na klupi kk Partizan!
  (made in serbia, 8. februar 2021 21:29)

  # Link komentara

 5. Valjda će neko uskoro konačno ukapirati da je ova žena jedino ispravno rešenje za klupu Partizana. Marina je već pomerila sve granice i siguran sam da bi bila pun pogodak u sportskom, marketinškom i svakom drugom smislu. Dokazana šampionka, ima znanje, disciplinu, harizmu, grobarka je... Baš bih voleo da postane prvi ženski trener muške ekipe. Zaslužila je.
  (Lannister, 8. februar 2021 20:26)

  Radila je ona sa zenskom sekcijom.Imala je dobro rezultate.Posle je to nekome zasmetalo i taj projekat je propao.
  (PAOK, 8. februar 2021 21:20)

  # Link komentara

 6. Valjda će neko uskoro konačno ukapirati da je ova žena jedino ispravno rešenje za klupu Partizana. Marina je već pomerila sve granice i siguran sam da bi bila pun pogodak u sportskom, marketinškom i svakom drugom smislu. Dokazana šampionka, ima znanje, disciplinu, harizmu, grobarka je... Baš bih voleo da postane prvi ženski trener muške ekipe. Zaslužila je.
  (Lannister, 8. februar 2021 20:26)

  # Link komentara