Nedelja, 07.02.2021.

12:10

Zvezda pregrmela nalet Novog Pazara i upisala novu trojku VIDEO

Fudbaleri Crvene zvezde pobedom nad Novim Pazarom rezultatom 3:1 (1:0) nastavili su takmičenje u Linglong Superligi Srbije posle zimske pauze.

Izvor: SS

Zvezda pregrmela nalet Novog Pazara i upisala novu trojku VIDEO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

209 Komentari

Sortiraj po:

znasbre

pre 3 godine

@znambre

Alo prijatelju, ti stvarno verujes da je na Zvezdinom stadionu iskljucivo kulturni sadrzaj. Eno, planiraju operu, samo da se skinu zabrane oko korone. :)

Never Mind

pre 3 godine

Црвена звезда је 52. на ранг листи УЕФА. Партизан још од 1992. године није имао бољи пласман од тога.
(Марко, 7. februar 2021 17:38)

Zapalo mi je za oko kako je statistika interesantna. Kaže sve i ne kaže ništa. Formalno pravno ovo je tačan podatak a realno je duboko netačan. C. Zvezda je u realnom svetu fudbala daleko ispod 120 mesta i to računajući samo lige petice i njihove druge lige.
Tu možemo računati budžete svih timova, njihovu realnu snagu i fudbalski kapacitet.
Tvrdim da ni C. Zvezda ni Partizan ne bi mogli osvojiti ni jedno od drugoligaških takmičenja u zemljama petice.
Uzeo sam u obzir samo lige petice a ima mnogo jačih timova i u ostatku Evrope. Mnogo smo jadni , a još i nameštamo.

Vanja Grubač

pre 3 godine

"Stankela" ili ti "Mister", moze li neka utakmica bez penala za zvezdu ili ne moze?!
(Pojedinci stvarno nemaju blama, 7. februar 2021 13:51)

Тешко у Србији.
Оно мало бекова што зна да игра заврши у Звезди или преко, тако да ово од бекова што остане има само једну тактику у одбрани "или лопта или играч"...

Од педесет пута колико се Звездини играчи са лоптом нађу у шеснаестерцу по утакмици и кад противнички бек схвати да сад мора да лети играч јер лопту не може да дохвати, судија мора бар једном да суди пенал, без обзира на притисак и бајање из табора добрих и препоштених Југославена....

Али да знаш нешто о фудбалу, знао би тo....
(zasto gledas kad ne razumes to sto vidis, 7. februar 2021 14:49
Da bre ,tamo su sve Mesi,Ronaldo,Benzema...čuj od pedeset puta na utakmici
Pa naravno kad ljudi moraju da se sklone da ovi budu toliko puta u šesnaest.Da ne pričamo o kontrama 6 na 2 jer tako mora...pokri se ušima jer nisi ni fizičko radio a pričaš nekome da ne zna nesto o fudbalu

Gasi svetlo

pre 3 godine

Glodari polako se osipaju, nestaju i propadaju. Nesto kao i njihova bivsa propala ljubimica jugoslavija. Sad pocinju i njihove “vodje” da pustaju niz vodu oni sto su ih i postavili. Smeta im komsinica(sto mogu da razumem), smeta im Vojvodina, smeta im svaki tim koga su oni samoprozvali za “filijalu” komsinice, smeta im svaki tim koji izgubi od komsinice, smeta im savez, sponzori, drzava...Jednostavno zelim im sve sto i oni zele ostalima a to je da se ugase i nestanu.

alekove pudlice

pre 3 godine

Em smo vas pustili da igrate u Srbiji , iako niste Srpski klub, em niste zadovoljni.
(doktor, 7. februar 2021 20:28) #..e pa ,ako ste nas vi garagani pustili,bas vi fala..zaradio si sendvic ,tebra...a i dobijes potpis lebdeceg za origininalnost..

doktor

pre 3 godine

Ajde da mi neko od grobara objasni, kako je to namešteno prvenstvo? Da li ste vi izgubili neke utakmice ( od Pazara i slično ) zato što vas je neko vezao, poništili vam golove, pretili pištoljima? Ili niste dali gol više,zato što ste nesposobni za to? Zato jer nemate igru,nemate trenera. Da li je Zvezda pobedila više puta i dala više golova? pa niste gubili od Reala i Barse, nego novih prvoligaša. Sramota je da se tako kuka. Em smo vas pustili da igrate u Srbiji , iako niste Srpski klub, em niste zadovoljni.

Max Von Sidow

pre 3 godine

(Wllaxy, 7. februar 2021 19:57)
Hvala na trudu i pojašnjenju. Poznajem biografiju I. Andrića, dosta sam ga i čitao, ali ovaj detalj o privrženosti Zvezdi nisam znao.

Znajući kakav je to intelektualac i veliki um bio mislim da bi prema ovoj Terzićevoj Zvezdi ipak imao dosta rezerve. Javna je tajna da jedan broj vaših mislećih legendi ima. U svakom slučaju, pozdrav.

uplakani bez mozga

pre 3 godine

Al se garagani osilili, nema principa pa izasli iz rupa i jos dobacuju.
Nema sta, junacine. Cujem slavilo se hapsenje od vasih hrabrih vodja, napokon smeju u grad da izadju.
(Haha, 7. februar 2021 16:57) # Link


Jos jedan interen huligančić ?

Sofronije

pre 3 godine

Ionako nam je dr. Terzić pre par godina rekao da Zvezdi pripada prirodno pravo da bude uvek prva. To je mnogima promaklo a meni je ostalo u jakom sećanju.

Kako rečeno, tako i učinjeno.
(Max Von Sidow, 7. februar 2021 17:43) # Link komentara

Bolje da se vrati 2010-11, tada je bilo prirodno stanje stvariu da u 5 kolektivnih sportova od po 5 prvenstavai kupova Partizan osvoji 8 a sva ostala SD u Srbiji samo 2. Jel' tako? Tada je to bilo normalno i bez pomoći države, a sada aparthejd.

Wllaxy

pre 3 godine

To bi ti najlepše objasnio Ivo Andrić, samo se bojim da ti to ne bi shvatio pošto ti očito nisi makao dalje od sabranih dela Velje Nevolje...
(Wllaxy, 7. februar 2021 15:41)

Priznajem sve, pa bih te zamolio da lepo napišeš šta je o tome rekao Ivo Andrić, čisto da znam da li da ti dam plus ili minus.
Ne mogu da ti dam blanko plus kao ovi što su ti nadavali, a korice od knjiga našeg nobelovca nisu videli.
(Max Von Sidow, 07. februar 2021 16:28)

Ko shvati razumeće ovo dole napisano kao jednostavan odgovor na debilan komentar na koji sam odgovorio a koji glasi "Kakav gan moraš biti da bi igrao ili navijao zs zvezdu"...

"Na Andrićeve sportske aktivnosti još više svetla baca redakcijski članak "Čestitka od srca dobrom prijatelju" u "Zvezdinoj reviji", od 1. novembra 1961, povodom dodele Nobelove nagrade. U Crvenoj zvezdi su naročito bili ponosni jer su u svoje prijatelje mogli da ubroje "i Ivu Andrića, velikog književnika i istaknutog pobornika sporta i ljubitelja košarke".
Od osnivanja Crvene zvezde Ivo Andrić nije propustio nijednu utakmicu naših košarkaša na igralištu stešnjenom između drevnih kalemegdanskih zidina."

"Андрић је, после рата, на свој начин учествовао у спортском животу. Био је члан кошаркашког и фудбалског клуба Црвене звезде. У Архиву САНУ, у Личном фонду Иве Андрића, пронашли смо Андрићеве чланске књижице ова два Звездина клуба, позиве за састанке и утакмице кошаркаша, писма, новогодишње честитке Спортског друштва. Сачуване су две улазнице за утакмицу кошаркашица против Спартака из Прага у полуфиналу Купа европских шампиона."

Naravno, od tebe svakako ne očekujem da razumeš, ali ipak - ako još neko ima nekakvu dilemu...

Verebi Lovra

pre 3 godine

Obavezno kad napišem komentar, ja ga pročitam, da vidim šta sam napisao, to bih toplo preporučio mnogima. Ovoliku količinu lupetanja i kuknjave, ipak neko mora da svari. Pitanje za komentator, jel to neko apeluje na FK Crvena zvezda da prestane da pobedjuje, ili je to možda zabranjeno. I da prestane da pobedjuje vaš klub bi opet imao muke da je sustigne, uskoro vam dolazi Novi Pazar u goste, biće tvrdo.

A sad malo ja

pre 3 godine

Sklanjalica.
(Partizan 1901, 07. februar 2021 14:27)

Zato se ti ne sklanjas onom komsiji nikada...bas ti lepo ,a ?
(uplakani bez mozga, 7. februar 2021 15:57)

Ako te neko pita, u nasem odnosu, mi smo komsije a vi komsinica.
Cisto da znas ko sta radi u komsiluku.
(Realno, 7. februar 2021 16:53)

dakle radi strapon?

Vladan R

pre 3 godine

@ ivan kg

Slavija (Prag) 18 15 3 0
Rendzers 28 24 4 0
Sporting (Lisabon) 16 13 3 0
Evo ih 3 kluba sa sličnim bilansom kao
Zvezdinih 20 18 2 0

Ima ih još koji ne mogu da izgube. Uglavnom lige sa 2 do 3 dominantna kluba i ako u derbiju ne izgube, nemaju gde drugo.

Što se bilansa u gostima tiče dve baš jake lige, imaš:
Mancester Utd 11 8 3 0
Milan 10 9 1 0

S tim što je razlika u kvalitetu, izmedju CZ i ostalih klubova u domaćem sampionatu, ne retko znatno veća nego u šampionatima pomenutih klubova, a u najgorem slučaju je razlika podjednaka, kao npr u Skotskoj.

alekove pudlice

pre 3 godine

Partizan, Zagreb, HDH, JSD, Čajkovski, Zebec, Matekao, ima tu svega, Srbije nigde i to nikad neće da se promeni, nikad.
(Zastava101Specijal, 7. februar 2021 15:51) ..cuo sam da Decembarski snima kasetlu sa krajiskim pesmama,ima tu jos dosta primera ,nego je ovaj najsveziji,pa me mrzi da kucam..

keba

pre 3 godine

ha ha@. Postoji snimak sa JNA gde vi bezite od Delija ispred svog stadiona, a pri tome to je bila mala grupa Delija, nije Zvezda igrala, a sve to pred utakmicu koju vi igrate. Tako da ti je bolje da cutis, da vam ne dodju ponovo.

uplakani bez mozga

pre 3 godine

Cim vidim da je sudio Danilo Grujic, sve mi je jasno.
(roarrr, 07. februar 2021 17:55)

Dogovoren rezultat.
(Nicky boy, 07. februar 2021 17:53)

Uplakani , aj se dogovorite.
Jel' sudija i dogovor ?
Ko izgubi skokne do bunkera, može ?!

Marko

pre 3 godine

Ja sam Partizanovac, ali moram napisati da se na ovakvim utakmicama dobija ili gubi prvenstvo. Zvezda je shvatila da je ovo njiva liga, te da su svi, sem Partizana, nivo opstinske lige u bivsoj Jugi. Tako je napravila tim i objasnila da se svaka mora dobiti, jer su daleko bolji, a u derbiju sta Bog da. Sa druge strane Partizan je umislio da je ovo neka liga kvaliteta i to su sebi stavili u glavu, pa se kao nadigravaju, taktiziraju, filozofiraju.
U bivsoj Jugi stari Partizan dohvati tim kao Pazar i razbuca ko svinja masan dzak sa 5-6 u mrezi...Danas izgubi.
Ma nema tog sudije koji ce da namesti utakmicu izmedju Reala i Vojvodine da nas tim dobije. Nabijes 5-6 i sudija moze da svira sta god pozeli.
Jednostavno Zvezda se bolje postavila prema datim okolnostima, drzava je pomogla dotacijama, sto jeste jeste.

Zvezdaš

pre 3 godine

Danas ne sviran bar jedan čist penal za Zvezdu. Igraći Novog pazara odigrali jako grub fudbal. Tukli rukama i nogama kako im padne na pamet kao u borilačkim sportovima. Za razkiju od jučerašnje utakmice kmečavaca što i sam Pantić priznaje. Juče Vojvodina oštećena za čist penal. Pratićemo dalje Zvezdaši ne smeju da dozvole da nas kradu kao pre par godina kada su oteli titulu na kukanje i državni udar dok su krali i otimali bodove u prvenstvu.

uplakani bez mozga

pre 3 godine

Max Von Sidow


Sama duzina komentara, s obzirom na sadrzinu govori o dubokim oziljcima na psihi...Pokusao mozda sa nekom pomoći ?

zvezdin ciganin

pre 3 godine

Plastično rečeno, Zvezda je u ovoj ligi jaka Golf 3-ka među silnim Jugićima 55- icama.

Na leru i čistim kvalitetom odskačemo i rešavamo nekada jako nezgodna gostovanja. Pazarci su kidisali 90 min, i preko bezobrazluka, i neka su ali nemaju način da zaustave Ivanića, Bena, Pavkova, Rodića i ostale. Zadovoljan skroz. Idemo dalje.

Марко

pre 3 godine

Ako izuzmeno derbi, Zvezda u gostima u devet utakmica, ima 9 pobeda, pa gde to ima da ekipa ima sve pobede u gostima. A na svom terenu isti ucinak, 9 pobeda i 1 remi. Ajde sad ukljucite malo realnosti, da l je realno da neko ima skor 18-2-0 u prvenstvu? Svi u Evropi kiksiraju redovno, pogledajte druge evropske lige, sve je moguce, samo da Zvezda izgubi neki bod nemoguce.
(Ivan kg, 07. februar 2021 16:12)

У Европи се све види. У последње четири сезоне Црвена звезда је играла два пута у групној фази Лиге шампиона и два пута дочекала пролеће у Лиге Европе. Колико је Партизану било потребано година, да не кажем деценија да се два пута пласира у групну фазу Лиге шампиона и да дочека пролеће у Лиги Европе? Партизан је 2003. ушао први пут у групну фазу Лиге шампиона, 2010. други пут и још два пута је играо пролеће у Лиги Европе, последњи пут 2018. Дакле, оно што је Партизан остварио у року од 15 година, Црвена звезда је остварила за само четири. Уз све то Црвена звезда има и две победе у групној фази Лиге шампиона, док Партизан није победио још од 1983. године у Лиги шампиона, тј. у Купу европских шампиона како се тада звало ово такмичење. Црвена звезда је 52. на ранг листи УЕФА. Партизан још од 1992. године није имао бољи пласман од тога. За време Томислава Караџића ниједан клуб из Србије није био у првих 100 на УЕФА ранг листи, а у чак три сезоне Србија није имала ниједан клуб у групним фазама европских такмичења.

ah

pre 3 godine

Ako izuzmeno derbi, Zvezda u gostima u devet utakmica, ima 9 pobeda, pa gde to ima da ekipa ima sve pobede u gostima. A na svom terenu isti ucinak, 9 pobeda i 1 remi. Ajde sad ukljucite malo realnosti, da l je realno da neko ima skor 18-2-0 u prvenstvu? Svi u Evropi kiksiraju redovno, pogledajte druge evropske lige, sve je moguce, samo da Zvezda izgubi neki bod nemoguce.
(Ivan kg, 07. februar 2021 16:12)
klasika..odmah kao omađijan zaboravis naslove Parrizan najbolji u Evropi...niz Partizana nema ni Barselona...
alo tad je to bilo sa smeskom na licu jer si znao da su sve zatvorene...

Gossa placa Zeljko

pre 3 godine

Ivan kg, covece, jel vi vidite da je Zvezda za klasu jaca od svakog tima u Ligi. Na svakoj poziciji smo jaci od bilo koga. Jel nam se i u Evropi mozda sklanjaju? Za 4 godine, dve Liga Evrope obe prosli grupu i dve Lige sampiona u obe po makar jednu pobedu. A da, u Evropi nam Lakovic greje kuglice pa zato pobedjujemo.

Red

pre 3 godine

Ala partizanke narikace kukaju, nema principa ko ce sad da ih brani od batina?
(Dusan, 7. februar 2021 15:11)

Al se garagani osilili, nema principa pa izasli iz rupa i jos dobacuju.
Nema sta, junacine. Cujem slavilo se hapsenje od vasih hrabrih vodja, napokon smeju u grad da izadju.
(Haha, 7. februar 2021 16:57) # Link

Sine,lako je polivati kiselinom,kad si psihopata.Normalni to ne rade.

Max Von Sidow

pre 3 godine

Predlažem FSS da obznani krajnji izgled tabele i da se ova smejurija okonča.

1.Crvena Zvezda 108 bodova

a ostali neka se poredaju kako hoće. Stankela trener godine + u svim ostalim kategorijama svi iz Zvezde. Startnih 11 prvenstva, kao što reče Stojković, svi iz Zvezde. Uostalom, onaj ko sve pobeđuje taj nema mane i red je da se to ozvaniči.

Imao bih i drugi predlog, a sve u cilju smanjenja troškova, za naredne sezone.
Zvezdu proglasiti šampionom s maksimalnim brojem bodova a poredak ostalih odrediti izvlačenjem iz šešira. Da se brate ne sekiramo i da se ne gubi novac.

Ionako nam je dr. Terzić pre par godina rekao da Zvezdi pripada prirodno pravo da bude uvek prva. To je mnogima promaklo a meni je ostalo u jakom sećanju.

Kako rečeno, tako i učinjeno.

onako

pre 3 godine

@Ivan kg
Pa dobro koja je to utakmica sporna?

Pazar je danas poginuo na terenu i nije oštećen, naprotiv, i nije bilo dovoljno uz anemičnu Zvezdu.
Vas je dobio a i Vošu. To ti valjda nešto govori.

Koji tim je nadigrao Zvezdu, daj jedan?

Od koga je trebala da izgubi, navedi tim?

U čemu se onda ogleda tvoj komentar?

miško

pre 3 godine

Prvo kolo i odma cirkusi sa delegiranjem sudija. Prvo Vojvodini sudi "zvezdomrzac" Jovanović i ne dosudi čist penal kako bi povećao razliku u odnosu na Partizan, drugo "čokot" ne svira dva penala za Zvezdu u Nju Pejdžesu. Cirkus se nastavlja.....

ah

pre 3 godine

Kakav ..gan moras biti da bi igrao ili navijao zs zvezdu
(Dule, 07. februar 2021 14:30)

Kad smo mi bili klinci Zvezda je bila jedan od najboljih klubova na Svetu ,a uzgred i pravk tog istog sveta i ti sad nas pitas kakava gen treba imati da navijas za zvezdu,pa za koga je trebalo da navijam za Parrizan koji je prosecan smesan evropski klib bez istorije i sadasnjosti..
to sto si ti mazohista i sto volis da si veciti drugi to je tvoj problem...

Realno

pre 3 godine

Sklanjalica.
(Partizan 1901, 07. februar 2021 14:27)

Zato se ti ne sklanjas onom komsiji nikada...bas ti lepo ,a ?
(uplakani bez mozga, 7. februar 2021 15:57)

Ako te neko pita, u nasem odnosu, mi smo komsije a vi komsinica.
Cisto da znas ko sta radi u komsiluku.

Haha

pre 3 godine

Ala partizanke narikace kukaju, nema principa ko ce sad da ih brani od batina?
(Dusan, 7. februar 2021 15:11)

Al se garagani osilili, nema principa pa izasli iz rupa i jos dobacuju.
Nema sta, junacine. Cujem slavilo se hapsenje od vasih hrabrih vodja, napokon smeju u grad da izadju.

gtrovci

pre 3 godine

Cudi me da nema naslova da li je Zvezda ostecena? dva penala u prvom, u drugom pre gola Novog Pazara sviran ofsajd Benu, izbio sam ispred golmana, a bio korak iza nnihovog poslednjeg(ovo nigde niko nije pomenuo)..
jos ove nevolje nesto kukumavcu ovde..

Max Von Sidow

pre 3 godine

To bi ti najlepše objasnio Ivo Andrić, samo se bojim da ti to ne bi shvatio pošto ti očito nisi makao dalje od sabranih dela Velje Nevolje...
(Wllaxy, 7. februar 2021 15:41)

Priznajem sve, pa bih te zamolio da lepo napišeš šta je o tome rekao Ivo Andrić, čisto da znam da li da ti dam plus ili minus.
Ne mogu da ti dam blanko plus kao ovi što su ti nadavali, a korice od knjiga našeg nobelovca nisu videli.

Владимир

pre 3 godine

А где су анализе са снимцима о два чиста пенала која нису свирана за Звезду?
Да је била обрнута ситуација већ би имали и геометре укључене са саопштењима из бункера на латинском.

marko

pre 3 godine

Ako izuzmeno derbi, Zvezda u gostima u devet utakmica, ima 9 pobeda, pa gde to ima da ekipa ima sve pobede u gostima. A na svom terenu isti ucinak, 9 pobeda i 1 remi. Ajde sad ukljucite malo realnosti, da l je realno da neko ima skor 18-2-0 u prvenstvu? Svi u Evropi kiksiraju redovno, pogledajte druge evropske lige, sve je moguce, samo da Zvezda izgubi neki bod nemoguce.
(Ivan kg, 7. februar 2021 16:12)

- Cudno bi bilo da Zvezda ima neki poraz, s obzirom na ulozna sredstva u tim... Nase lige u svim sportovim nemaju da placaju domace igrace redovno, a kamo li da izdvajaju ozbiljnije svote da dovedu kvalitetnije igrace! Pa samo jedan Ben ima vecu platu, nego sto nekoliko klubova imaju godisnje budzete! I neko se pita kako Zvezda nema poraz! Pa sramota bi bilo da ima neki poraz, na ovoliko ulozenih sredstava! Nismo mi Engleska, pa da svi klubovi redovno isplacuju zarade, da svi klubovi imaju pozamasnu svotu novca, za dovodjenje nekog igraca... Cenim da se M.Siti takmici u nasem prvenstvu sa njegovim budzetom, ponovo bi nekom smetalo sto nema poraz...

Sus. dobar rezultat i ne bas toliko tecna igra... Uz nekoliko disuktabilnih sudijskih oduka!

kodzo

pre 3 godine

Ja sam izbrojao bar 6 situacija gde je Zvezda ozbiljno ostecena...Zasto ne pisete o tome? I bez obzira na to pobeda na nezgodnom gostovanju i teskom terenu. Zamislite da Partizan ima ovakvo sudjenje onaj Pantic bi vec napravio 3 specijalne emisije da prikaze aparthejd nad voljenim klubom

Ivan kg

pre 3 godine

Ako izuzmeno derbi, Zvezda u gostima u devet utakmica, ima 9 pobeda, pa gde to ima da ekipa ima sve pobede u gostima. A na svom terenu isti ucinak, 9 pobeda i 1 remi. Ajde sad ukljucite malo realnosti, da l je realno da neko ima skor 18-2-0 u prvenstvu? Svi u Evropi kiksiraju redovno, pogledajte druge evropske lige, sve je moguce, samo da Zvezda izgubi neki bod nemoguce.

Skorpion

pre 3 godine

Posle faula za Novi Pazar,sudija svira faul za zvezdu i treci gol....Uzas
(Grobar 100?, 7. februar 2021 14:36)

Opa, poceli ste da "udarate" po svojima, sudija je vas istaknuti clan cuveni "grobar iz Cokota" koji se sirom Srbije slika u dresu Partizana, zar vam ni on ne valja, vi stvarno ne znate sta pisete i gde se nalazite. Cirkusanti bili i ostali.

Naivni_Gavran

pre 3 godine

Хахахахаха
После гола Иванића гробарском арлаукању придружио се и глас са минарета.... Шта ти је братство...
(Црвена звезда 1913, 07. februar 2021 14:37)
Mi muslimani ponosno volimo Partizan

SKROMNI STRATEG

pre 3 godine

Uzdam se u Sanoga da će protiv Milana da pokaže sav svoj raskošni talenat i da će u prvih desetak minuta da povredi Zlatana i Mandzu i Rebica i možda još dva tri standardna prvotimca, ali tako da se ne oporave ni za revanš, a čak i da se oporave ne bi hteli da igraju opet protiv njega iz straha i da će posle Zvezda da pobedi i da bude prvak Evrope!

Gorki

pre 3 godine

A da zvezdi od naredne sezone upisuju 5 poena za pobedu a ostalima 3?
(Partizan 1901
Zasto? Pa Zvezda je upravo vama bezala toliko da i PODELOM bodova niste mogli da je stignete!!!
Valjda vama trebaju da daju 5 poena a nama 3. Cisto da bi prvenstvo bilo interesantnije.

Камарад Стаљин

pre 3 godine

Kakav ..gan moras biti da bi igrao ili navijao zs zvezdu
(Dule, 07. februar 2021 14:30)

Tоп Ган!

Рутинска победа. Нови Пазар сасвим солидна екипа за наше услове. Имам утисак да ће Звезда довести Сисеа. Иванић препорођен, Станковић је очито сјајан мотиватор, играчи га воле. Одморио играче, победа није била упитна од старта меча. Три бода ближе титули.

uplakani bez mozga

pre 3 godine

Kakav ..gan moras biti da bi igrao ili navijao zs zvezdu
(Dule, 07. februar 2021 14:30)

Zato je pripadnost vasem klubu - dijagnoza

Wllaxy

pre 3 godine

Mislis na Nadja i Drncica....osakatili Bastu i Jovicica?
(urke, 7. februar 2021 14:39)

Ne zaboravi Evertona koljaca koji je polomio nogu Mudrinskom iz Cukarickog.
Bitno da se javljaju licemeri iz bunkera u Humskoj zbog Sanoga a oni u svojoj istoriji imali "koljaca" u svakoj generaciji, ovi klinci ne znaju ali stariji se secaju Hatunica, Kunovca i slicnih.
(Papilon, 07. februar 2021 15:08)

Kako si mogao da zaboraviš Bajru Župića?

miško

pre 3 godine

Mažićizam na delu. Dva penala, Mažićevi ne sviraju, a tako očigledna. Sramotno sudjenje se nastavlja. Više penala nam nisu svirali nego što jesu.

Istina

pre 3 godine

Kakav ..gan moras biti da bi igrao ili navijao zs zvezdu
(Dule, 07. februar 2021 14:30)


Moras biti pametan,inteligentan,dobar covek,sa moralom i obrazom a sve ono sto nema nijedan grobar.Sto bi pokojni Bata Stojkovic rekao,jedino normalno je bilo da navijam za Zvezdu,za koga bi drugo.Najveca sramota je biti navijac patizana.

Never Mind

pre 3 godine

Kakav ..gan moras biti da bi igrao ili navijao zs zvezdu
(Dule, 07. februar 2021 14:30)


Moras biti pametan,inteligentan,dobar covek,sa moralom i obrazom
(Istina, 7. februar 2021 15:02)

A Isus bi rekao na to: ko je takav neka baci kamen prvi.

Toliko

pre 3 godine

Ovog Sisea bi mogli dovesti na leto.Bolji igrac od Njegosa,Odade,pa i Sanoga jer vise trci od njega,agresivniji je od svih i zavrsava posao.Jedino sto se budni na svaku sudijsku odluku a svaki start mu je na ivici zutog kartona.

uplakani bez mozga

pre 3 godine

Sklanjalica, FMP, Državni projekat, eto to je Zvezda...
(Partizan 1901, 07. februar 2021 14:28)

Men je zao likova poput tebe. Onako ljudski

Penetrator raspalog JSD partizai

pre 3 godine

A da zvezdi od naredne sezone upisuju 5 poena za pobedu a ostalima 3?
(Partizan 1901, 07. februar 2021 15:13)

Slazem se, zasluzio je to prvak sveta i Evrope !

Šomi

pre 3 godine

A da zvezdi od naredne sezone upisuju 5 poena za pobedu a ostalima 3?
(Partizan 1901, 07. februar 2021 15:13)
Da nam upisuju samo 1 poen, opet bi bili prvaci. Aj ćao

Sub013

pre 3 godine

Kakav ..gan moras biti da bi igrao ili navijao zs zvezdu
(Dule, 07. februar 2021 14:30)

Bitno je da si ti deo gromade od Nevolje.
(Matori Laki, 7. februar 2021 14:44)

Nevolja je panker, avangarda i borac protiv rezima, ne razumete vi to!

Skorpion

pre 3 godine

Kakav ..gan moras biti da bi igrao ili navijao zs zvezdu
(Dule, 7. februar 2021 14:30)

Pre svega moras biti inteligentan a sa inteligencijom dolaze ostale vrline, za vas "bunkerase" se to nikako ne moze reci posto rec inteligencija ne moze da se stavi u istu recenicu gde pises o navijacu Partizana. Uz vas vise pristaju reci kradja, prevara, glupost i slicne. Sportski pozdrav za sve prave navijace koji ne pisu ovakve komentare koje moze da smisli samo bolestan "covek".

Papilon

pre 3 godine

Mislis na Nadja i Drncica....osakatili Bastu i Jovicica?
(urke, 7. februar 2021 14:39)

Ne zaboravi Evertona koljaca koji je polomio nogu Mudrinskom iz Cukarickog.
Bitno da se javljaju licemeri iz bunkera u Humskoj zbog Sanoga a oni u svojoj istoriji imali "koljaca" u svakoj generaciji, ovi klinci ne znaju ali stariji se secaju Hatunica, Kunovca i slicnih.

Nebojsa

pre 3 godine

Mnogo los teren, imaju lep stadion a teren katastrofa.
Jedino mozes gol dati iz prekida, drugacije nikako.
Kao da si dosao na nekoj njivi da igras, tri dodavanja nisu mogla biti dobra zbog loseg terena.
U uvodnim kolima C.Zvezda ce imati vec problem sa terenima nego sa protnicima.

slaviša šmigič

pre 3 godine

Pavkov može biti i Joker Dekiju Stankoviču ja verujem,da je Pavkov zbog sirove snage i visina živa mora za odbrambene igrače i može praviti prevagu u napadu za Rodiča mogu reči,da sam ubedjen,da če igrati odlično što bude više igrao biče bolji.Voleo bi,da se Falčineliju kada budemo igrali protiv Milana pridruži Grujič i pravimo presing ako se desi,da imamo probleme pri iznošenju tad mora igrati pozadi Radovan Pankov a makar iz drugog plana probati sa Milanom Pavkovom uostalom i Liverpul nije imao odgovor na snagu i skok Pavkova koji sigurno sam može mnogo.Što se tiče poslednje linije protiv Milana mora biti na stoperu jedan izuzetno brz igrač a to je jedino Radovan Pankov koji je igrao sjajno tokom čitave sezone i bio medju našim pozadi ponajbolji i najpouzdaniji igrač uostalom jedini od stopera je siguran na lopti i nepravi greške tokom iznošenja i predaje lopte iz odbrane u napad.

Sofronije

pre 3 godine

A da zvezdi od naredne sezone upisuju 5 poena za pobedu a ostalima 3?
(Partizan 1901, 7. februar 2021 15:13) # Link komentara

Samo ako želite da zaostanete više od 100 bodova.
Možda je bolje Zvezdi 3, vama za pobedu iz penala 4, a bez penala 5, da prvenstvo bude MALO uzbudljivije.

CJC

pre 3 godine

Zasto imam utisak da je pustena publika , mnooogo je nesto glasno navijanje za prazan stadion. ? :D
(Pitanje, 07. februar 2021 13:28)

Pa zato što jeste, još mandril sa Arene snimi ložu pre početka, vrvi ko na hadžiluku.

Wllaxy

pre 3 godine

Kakav ..gan moras biti da bi igrao ili navijao zs zvezdu
(Dule, 07. februar 2021 14:30)

To bi ti najlepše objasnio Ivo Andrić, samo se bojim da ti to ne bi shvatio pošto ti očito nisi makao dalje od sabranih dela Velje Nevolje...

Zvezda ooooooo

pre 3 godine

A da zvezdi od naredne sezone upisuju 5 poena za pobedu a ostalima 3?
(Partizan 1901, 7. februar 2021 15:13)
Dobar predlog. Veliki ne trebaju previše da se cimaju, a treba da dobiju sve. Zvezda kao najveći klub treba da se čuva za inostrane mečeve, a ne da se mlati sa boranijom, poput tvog malog kluba. Jer tako je u mogućnosti...

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 3 godine

Одрађено. Радује ме што је Павков играо у првом саставу и што је дао гол да не можете замислити колико ми је драго. Чекамо Фалка да видимо вриједили онолико колико се прича. И наравно, да нам се врати "Магико" који је јуче прославио 30-и рођендан. БРАВО ЗВЕЗДО! 👏👏👏

Penetrator raspalog JSD partizai

pre 3 godine

Hoce li neko ovom Sanogu stati na kraj !? Stvarno vise, kako vas nije sramota. Svaku utakmicu protivniku radi o karijeri a jos crveni nije dobio. Sramotan mesar, sramotan. Nije ni cudo sto se samo ovde zadrzao da igra, ovde moze i noge da lomi i oci da kopa a da ga jos i pravdaju na Tv
(Uzasan lik, 07. februar 2021 14:09)

Jer tako smo u mogucnosti !

NSmit i kraj fuzije iz '07.

pre 3 godine

Dva cista penala, nisu svirana za sampiona!!! Da li ovo sudije i dalje sude pod stresom i pored cinjenice, da se drzava odlucno obracunava sa kriminalom???

Uzasan lik

pre 3 godine

Hoce li neko ovom Sanogu stati na kraj !? Stvarno vise, kako vas nije sramota. Svaku utakmicu protivniku radi o karijeri a jos crveni nije dobio. Sramotan mesar, sramotan. Nije ni cudo sto se samo ovde zadrzao da igra, ovde moze i noge da lomi i oci da kopa a da ga jos i pravdaju na Tv

Red

pre 3 godine

Kakav ..gan moras biti da bi igrao ili navijao zs zvezdu
(Dule, 7. februar 2021 14:30) # Link komentara

Kad ti to kaze navijac FK Bunker.

parter b

pre 3 godine

ПЕНАЛ ЋЕ НАМ СВИРАТИ КАД ТРТОВАЦ БУДЕ ГАЂАО ЗОЉОМ ИВАНИЋА, А МОЖДА НИ ТАД...

kris

pre 3 godine

Utakmica prava prvenstvena,protiv rastrcanog protivnika i prva zvanicna poslije dugo vremena,tako da je tesko dati sud o nekoj snazi Zvezde.Ono sto se svakako da vidjeti da je odbrana veoma nesigurna,kao sto je i bila i da Sanogo nikako nije pojacanje,kakvim se predstavlja.Jedan obicni mesar,koji kad dobije loptu na nasoj polovini nesto zakomplikuje i svaki put strepim kad se takvo sto desi.Mozda protiv Pazara i ne toliko,ali protiv Milana i ozbiljnijih ekipa ce to svakako doci na naplatu.Kao stari navijac Zvezde,nisam pristalica lakog sviranja penala za nas i drago mi je sto sudija nije svirao nijedan,jer bi bilo prestrogo i to nam ne treba.Zao mi je sto i Stankovic ne misli tako.Takodje sam misljenja da je greska previse miksati tim,vec je trebalo do Milana uigravati najbolje sto imamo,ali cini se da mi i nemamo nekih prevelikih ambicija u Evropi,jer je plan vec ispunjen.

parter b

pre 3 godine

I zanima koja je to zastava okačena na stadionu pored zastave Republike Srbije,ima ljiljane i polumesece,da li je to zastava neke manjine,i šta će ona na stadionu,nije Novi Pazar klub neke nacionalne manjine,već državni klub...
Molim nekoga ko je upućen u tematiku da objasni koja je zastava i zašto stoji tamo...

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 3 godine

Као дугогодишњи и редовни посјетилац и коментатор на овом сајту ЗАМОЛИО БИХ РЕДАКЦИЈУ ДА ОВЕ КОМЕНТАРЕ "ДЈЕЧИЈЕГ ПРЕПУЦАВАЊА" НЕ ОБЈАВЉУЈЕТЕ. Стварно се претјерује у томе и крајње је вријеме да то урадите.

zasto gledas kad ne razumes to sto vidis

pre 3 godine

Ali "Stankela" ili ti "Mister", moze li neka utakmica bez penala za zvezdu ili ne moze?!
(Pojedinci stvarno nemaju blama, 7. februar 2021 13:51)

Тешко у Србији.
Оно мало бекова што зна да игра заврши у Звезди или преко, тако да ово од бекова што остане има само једну тактику у одбрани "или лопта или играч"...

Од педесет пута колико се Звездини играчи са лоптом нађу у шеснаестерцу по утакмици и кад противнички бек схвати да сад мора да лети играч јер лопту не може да дохвати, судија мора бар једном да суди пенал, без обзира на притисак и бајање из табора добрих и препоштених Југославена....

Али да знаш нешто о фудбалу, знао би тo....

urke

pre 3 godine

Jedini ekipa koji nanose teske povrede igracima po nekoliko meseci to je Crvena Zveda.
Da ima pravne drzave odavno bi bila u Beogradskoj zoni dug 50 000 000 eura. A deca se lece SMS.

Mislis na Nadja i Drncica....osakatili Bastu i Jovicica?

Srx

pre 3 godine

Pobeda kao pobeda jer smo bolji...Ali samo bi voleo da shvatim ulaske Njegosa i Vukanovica, ovaj prvi nije ispratio Sisea a ovaj drugi ne zna ni da primi loptu. Ubice nas ovi Bonus igraci, katastrofalno pravilo, kao i broj stranaca...

VelikiZvezdasAliNikakoTurskiKonjanik

pre 3 godine

Franjevci kao i obicno aktivni,kmece li kmece ali se potajno nadaju da moze da se ponovi 2017 kada su nam oteli titulu,e po rođaci ovog puta nece moci,dzaba vam...

znambre

pre 3 godine

Al doci ce derbi i razmontiracemo vas kao Napredak!!
(Grobar)

Razmontirajte vi druže vaše Bunkere i Snajpere po Stadionu i kafiće koje vaš Klub ne kontroliše, a na vašem Stadionu, a kako nas pobeđujete znamo svi.

Za 3 nedelje će te kukati kako je otišla titula.

ciganin najlepši

pre 3 godine

@uzasan

Vidi se da ne gledaš fudbala uopšte. Sanogo je klasičan školovan zadnji vezni, što je i dokazao godinama igrajući za Jang Bojs.

Čisti sve pred sobom, ne mrsi, lopta prođe, igrač ne sme. Kad pretera dobije žuti, smanji gas i to je to. Radi sve što radi i jedan Buskets, Henderson, Milner, Ndombele, Kante, Kazemiro i ostale kolege. Gledaj malo ligu 5, da vidiš kako te batice biju i ne pitaju.

zdravko

pre 3 godine

Pa koliko si ti glup Grujić je grobar on daje iole imo razuma svirao bi cist penal nad Ivanićem. Kažu Ivanić poskocijo pa da to nije uradio onaj bi mu polomio obe noge i opet je ga onaj igrac zakačio i ako je malo Ivanić poskočio. Volim jako štose novi pazar bori i igra samo mnogo grubi startova nad zvezdinim igračima.

Ne shvatam više sport

pre 3 godine

Pola ekipe NPazara igra za Zvezdu. Nzm šta su tu čike Rile i Dalibor: oni se više vide po Partizanovim utakmicama gde priljiraju. Ovde je Krujič potpuno suvišan kao i Sise koji je brezobrazan, bre!

gledalac123

pre 3 godine

Sad svi iz np na infuzije, odigrali su mec sezone. Trcali su do 70 minuta kao da ce smak sveta, sa ovakvim zalaganjem ladno mogu u prva tri.

ciganin najlepši

pre 3 godine

Mirkić Ivanić najpotcenjeniji igrač lige, uz Kataija najbolji domaći igrač i top 3 lige.

Da ima malo više snage i herca da oštrije uleće u duele, sad bi igrao u Sevilji i Atalanti.

nislija s merak

pre 3 godine

I sledece kolo Dinamo iz Berlina pobedjuje,igra protiv nekada naseg voljenog kluba koji je svesno prihvatio ulogu filijale.

Rale

pre 3 godine

Ko je jednom znao da igra fudbal, zna da igra uvek, to sam uvek govorio za Ivanica.
Oavkov pravi razliku, mora da igra mbogo vise.
Gavric mora mnogo bolje, u napadu bezopasan na sredini rizican.

Rothmans

pre 3 godine

Kobajagi smo doveli neka pojačanja a od toga svi su van protokola jedino Srnić na klupi? Dokle ćemo dozvoljavati Terziću i Mrkeli da nas ovako zezaju?

Cubaka

pre 3 godine

Grobari, imate li vi nesto drugo da napisete osim: FMP, namesteno, sklanjalica, drzavni projekat i slicno?
(Stanko, 7. februar 2021 14:00)

Nemoj da ih opterecujes, za ovih 4-5 reci im je trebalo 4-5 godina da nauce. Polako....sledece 2-3 godine uspece bar dve nove.....mladi su, talentovani....ici ce to nekako.

a

pre 3 godine

Kakav ..gan moras biti da bi igrao ili navijao zs zvezdu
(Dule, 07. februar 2021 14:30)

Kakav isprani mozak potomka oficira JNA moraš da budeš da navijaš za jugoslovene. Teška bolest a neizlečiva

Malo manje kmecanja i zluradosti

pre 3 godine

Izgleda da je uporno kmecanje onih ciji je stadion bunker kriminalnih grupa ipak urodilo plodom. Zvezdi sada nece ni dva cista penala da dosude. Cisti kao suza.
(Ljubisa livac, 7. februar 2021 13:52)

To sto su restoran Fk Partizan mediji nazvali bunkerom da bi dobili na dramatizaciji a ti naivan im poverovao, to je tvoj problem. Znam da ste srecni sad jer napokon mozete ido grada da izadjete. A imate vi vas pravi bunker isto u Fk prostorijama, pogledaj na Apr gde je Ultra kop firma registrovana.

Envet

pre 3 godine

Cist opsajd ali sudija nesvira dabome. Pavkov je bio bar metar u opsajdu.

Ali ne ma veze Partizan ce biti sampion jer smo naj bolji. Nama pomoc sudija netreba.

Pancev

pre 3 godine

Ako planiramo da se nosimo sa Milanom koji vredi 500 miliona evra onda bi trebalo ovakve ekipe pobedjivati sa 5-6 golova razlike. Stankovic ove sezone igra napadacki fudbal, po onome sa sto je ekipa pokazala na pripremama ne bi niko u nasoj ligi trebao da bude ozbiljnija prepreka ovom timu Cevene zvezde.

Realno

pre 3 godine

Igraci Novog Pazara igraju mec kao da je biti ili ne biti, ili kao da je finale nekog kupa. Sudija ne svira igranje rukom u 16, start sa ledja na Ivanicu, pusta brutalno grubu igru domace ekipe.....

Gorki

pre 3 godine

E tako se namesta, odmah od starta!
(navijac,

Tacno tako. Sudija ne svira jedan penal za igranje rukom igraca Pazara. Da ne bi srusio snove vas navijaca domobranskog kluba.

OLAF

pre 3 godine

Definitivno Gavric i Nikolic u Graficar.. pa nemaju oni 15 godina pa da ih covek i trpi jer su mladi.. A za pokusaju da se iscenira penal, trebao je Stankovic da ih izvede istog minuta.. Treba umesto ovih bonusa ubaciti nekog talentovanog mladog igraca, 15 ili 16 godina..a ove igrace od 21 god pravo u graficar..

Lars

pre 3 godine

E tako se namesta, odmah od starta!
(navijac, 7. februar 2021 13:15)

Jeste, zato Grujic nije svirao cist penal za zvezdu i upravo je propustio da domacem defanzivcu pokaze karton zbog namernog igranja rukom van 16. Ko zna sta ce jos svirati do kraja utakmice

Ljubisa livac

pre 3 godine

Izgleda da je uporno kmecanje onih ciji je stadion bunker kriminalnih grupa ipak urodilo plodom. Zvezdi sada nece ni dva cista penala da dosude. Cisti kao suza.

PfC Pera

pre 3 godine

Cestitam Zvezdi na lepom fudbalu koji prikazuju. Mi smo prosli put ovakav fudbal igrali sa gospodinom Djukicem kao trenerom i to ona generacija sa Zukom, Joveticem, Rukavinom itd. kada smo pobedjivali ubedljivo timove i igrali bas lep fudbal. Drago mi je da neka nasa ekipa forsira ovakav fudbal bez kalkulisanja. Verujem da cw svi mecevi zvezde biti zanimljivi za gledanje ove sezone. Nesto slicno smo mi igrali dok je tu bio Savo Milosevic, samo smo igracki bili bas tanki. Srecno sa Milanom, da se zna za srpski fudbal, i da saznaju italijanski trener razliku izmedju Sarajeva i Beograda.

cole

pre 3 godine

pazarci igraju jako lepo. ima sistema u igri, nema divljanja s loptom, postuju zamisli trenera jer se ne gube na terenu...nikad ih nisam voleo zbog divljaka na tribinama, ali ekipa je prava superligaska. jedno mi kod zvezde nije jasno. na osnovu cega je otkup ugovora sanoga nekakvo ogromno pojacanje za nas? gledao sam sve zvezdine utakmice jesenas...malo toga njegovog dobrog pamtim iz tih utaknica. deluje mi kao veoma fudbalski "neinteligentan" fudbaler. a pamtim i te kako puno njegovih kikseva zbog kojih je odbrana do bola trpela. zadakat mu jeste, kao zadnjem veznom, da "kvari" i sece akcije protivnika. ali on taj zadatak uvek, ali uvek, ispuni faulom! imali smo donalda na istoj toj poziciji, imali krsticica...pa za sve vreme provedeno u zvezdi, njih dvojica zajedno nisu napravili faulova, kao sanogo za ovo malo vremena. ne znam, mozda gresim, ali mi je on sve, samo ne neko epohalno pojacanje. srecno, zvezdo moja!

veliki strumf

pre 3 godine

Da se ovakva ruka ne dosudi Partizanu, profa bi pisao saopstenja, Pantić snimao emisije a grobari bi kukali na sudiju, savez, državu... Kao i uvek. Ali NIJE SVAKA RUKA PENAL i ko to još nije naucio ima velikih problema sa inteligencijom! Ovo nije penal jer je sa male distance lopta POGODILA U RUKU igrača Pazara, nije on odigrao loptom. Inače, vrlo moćan pocetak u ovih 10 min, imamo odličan tim koji vrhunski igra. Totalna dominacija. Svidjaju mi se i brojne uigrane akcije kod prekida.

Tragikomedija

pre 3 godine

Sise je odličan igrač za našu ligu. Može da pokrije i desnog beka i zadnjeg veznog, igra svim srcem, fizički odličan, brz, agilan. Koliki su slepci ovi iz naše uprave što ga nisu doveli nakon probe, baš takav igrač na baš tim pozicijama nam je i najpotrebniji.

FGFB

pre 3 godine

Zasto Zvezda uopste igra ovu ligu? Nijedan klub im nije ni do kolena po kvalitetu, imaju veci budzet od svih ostalih ekipa zajedno, zaista ne vidim poentu igranja ove lige.D

tek onako

pre 3 godine

Idemo Pazareeee
(Saša, 07. februar 2021 12:18)
Oni malo stariji ce razumeti ako kazem da je komentar u domenu onoga......upss nismo znali da je nevidljiv....

KT

pre 3 godine

Mladi igraci protiv ovako slabih protivnika moraju dobijati priliku, ali Gavric koji je najvise igrao na pripremama i isto kao i danas kukavicki, svaku loptu vraca nazad, bezi iz duela, ni ne pomislja da pokusa dribling jedan na jedan, dva suta sa 18 metara oba promasi gol za 10 metara..Bukvalno se raspada na terenu...

miško

pre 3 godine

Prikaz najzanimljivije dogadjaja iz ovog dela, pored gola je i penal za Zvezdu koju ARENA nevoljno prikazuje. Jokić će vam pokazati da je penal kao suza čist. Očigledno je postojala namera da se igrač faulirao bez lopte i to samo na Areni nije dovoljno. SNN iz 90- tih objektivan.

DžejAr65

pre 3 godine

Hahahahah vec krenula sklanjalica!!

Al doci ce derbi i razmontiracemo vas kao Napredak!!
(Grobar, 07. februar 2021 13:11)
Ha, ha u poslednje 4 Zvezdine titule partizan je dobio samo jedan prvenstveni derbi a evo ide i peta titula

Realno

pre 3 godine

Igrac domace ekipe brani rukom sut Bena u 16, sudija nista ne radi cisto da se zna... Nismo mi penaltizan. Ima iz igre da im damo 5 golova.

Vanja Grubač

pre 3 godine

Uigravas jedan tim i pocne potpuno drugi...
(!!!, 7. februar 2021 13:12)
Sasvim je sve jedno i sa pionirima da su izašli kad ovi moraju da "zaborave defanzivca na petercu " u prvominutu...hahaha pa može li provodnije?

Mister No

pre 3 godine

Dobro je , dva penala nisu Zvezdi svirana do sada, prvo igranje rukom Trtovca kasnije faul istog igrača nad Ivanić-om gde on još traži žuti karton zbog simuliranja, vrhunac licemerja.
PS.Objavite komentar

Batistuta

pre 3 godine

Ljudi sta je ovo, jel gledam utakmicu domace ili Bundeslige? Haha, sjajan fudbal sve cestitke za oba tima.
Kamo srece da su nam svi mecevi domace lige ovakvi.

FM ludak

pre 3 godine

Par stvari u sportu je sigurno, Jokicev dabl-dabl, poraz Partizan u ABA ligi, jednom godisnje poraz Sautemptona 9:0 i pokusaj Zvezdinih igraca da simuliraju penal, Gavric.

Bego

pre 3 godine

Jedini ekipa koji nanose teske povrede igracima po nekoliko meseci to je Crvena Zveda.
Da ima pravne drzave odavno bi bila u Beogradskoj zoni dug 50 000 000 eura. A deca se lece SMS.

Max

pre 3 godine

Komentar na poluvremenu.
Boli koliko nemamo pojma. Sanogo-danas veze sa fudbalom, takodje i Gavrić. Grujić je ladno mogao da svira penal na Ivanjicu, jer da nije skočio lik bi mu noge polomio. I da, prekršaj Sanoga nije bio, onaj Sisak se sam sapleo o teren i iskrenuo zglob.
Odmah izmene. I ZABRANITI, ILI NOVCANO KAZNJAVATI VRACANJE LOPTE ZADNJOJ LINIJI I BIRJANU!!!!

Fenomen

pre 3 godine

Režiser i kamerman i su katastrofa...potreban je dvogled za praćenje igre. Gavrić je do sada izgubio svaku loptu koju je imao u posedu...totalno beskoristan.

uplakani bez mozga

pre 3 godine

@Saša - Xaxaxa. Nije tebi lako.. Koje ti je komplekse nabila Crvena Zvezda ?
(Аца, 07. februar 2021 12:39)

Eh, da je samo njemu...

ovde

pre 3 godine

N Pazar da ovako maksimalno igra svaku utakmicu,bio bi bolje plasiran na tabeli.Cvrsta prvoligaska ekipa.Zvezda,rutinski za sada, ogroman posed lopte.

Srx

pre 3 godine

Dovedes 2 igraca iz Italije. Pricas na sva usta kako su ubice i novi Mesiji, prvo kolo i nema ih ni u protokolu. Volim ovaj klub i postujem rezultate ali skauting sluzba zadnje dve godine je uzasna. Na dobrog igraca idu 3 totalna promasaja. Sve sto je u Evropi ispod 3,5-4 miliona ne moze biti pojacanje, sem da nije domaci igrac pa znas sta moze, tipa Sveta Markovic, Krsticic, Ivanic...

a

pre 3 godine

Kakav ..gan moras biti da bi igrao ili navijao zs zvezdu
(Dule, 07. februar 2021 14:30)

Kakav isprani mozak potomka oficira JNA moraš da budeš da navijaš za jugoslovene. Teška bolest a neizlečiva

znambre

pre 3 godine

Al doci ce derbi i razmontiracemo vas kao Napredak!!
(Grobar)

Razmontirajte vi druže vaše Bunkere i Snajpere po Stadionu i kafiće koje vaš Klub ne kontroliše, a na vašem Stadionu, a kako nas pobeđujete znamo svi.

Za 3 nedelje će te kukati kako je otišla titula.

Cubaka

pre 3 godine

Grobari, imate li vi nesto drugo da napisete osim: FMP, namesteno, sklanjalica, drzavni projekat i slicno?
(Stanko, 7. februar 2021 14:00)

Nemoj da ih opterecujes, za ovih 4-5 reci im je trebalo 4-5 godina da nauce. Polako....sledece 2-3 godine uspece bar dve nove.....mladi su, talentovani....ici ce to nekako.

Skorpion

pre 3 godine

Posle faula za Novi Pazar,sudija svira faul za zvezdu i treci gol....Uzas
(Grobar 100?, 7. februar 2021 14:36)

Opa, poceli ste da "udarate" po svojima, sudija je vas istaknuti clan cuveni "grobar iz Cokota" koji se sirom Srbije slika u dresu Partizana, zar vam ni on ne valja, vi stvarno ne znate sta pisete i gde se nalazite. Cirkusanti bili i ostali.

Lars

pre 3 godine

E tako se namesta, odmah od starta!
(navijac, 7. februar 2021 13:15)

Jeste, zato Grujic nije svirao cist penal za zvezdu i upravo je propustio da domacem defanzivcu pokaze karton zbog namernog igranja rukom van 16. Ko zna sta ce jos svirati do kraja utakmice

uplakani bez mozga

pre 3 godine

Kakav ..gan moras biti da bi igrao ili navijao zs zvezdu
(Dule, 07. februar 2021 14:30)

Zato je pripadnost vasem klubu - dijagnoza

Gorki

pre 3 godine

A da zvezdi od naredne sezone upisuju 5 poena za pobedu a ostalima 3?
(Partizan 1901
Zasto? Pa Zvezda je upravo vama bezala toliko da i PODELOM bodova niste mogli da je stignete!!!
Valjda vama trebaju da daju 5 poena a nama 3. Cisto da bi prvenstvo bilo interesantnije.

Владимир

pre 3 godine

А где су анализе са снимцима о два чиста пенала која нису свирана за Звезду?
Да је била обрнута ситуација већ би имали и геометре укључене са саопштењима из бункера на латинском.

Zvezda ooooooo

pre 3 godine

A da zvezdi od naredne sezone upisuju 5 poena za pobedu a ostalima 3?
(Partizan 1901, 7. februar 2021 15:13)
Dobar predlog. Veliki ne trebaju previše da se cimaju, a treba da dobiju sve. Zvezda kao najveći klub treba da se čuva za inostrane mečeve, a ne da se mlati sa boranijom, poput tvog malog kluba. Jer tako je u mogućnosti...

Sofronije

pre 3 godine

A da zvezdi od naredne sezone upisuju 5 poena za pobedu a ostalima 3?
(Partizan 1901, 7. februar 2021 15:13) # Link komentara

Samo ako želite da zaostanete više od 100 bodova.
Možda je bolje Zvezdi 3, vama za pobedu iz penala 4, a bez penala 5, da prvenstvo bude MALO uzbudljivije.

kodzo

pre 3 godine

Ja sam izbrojao bar 6 situacija gde je Zvezda ozbiljno ostecena...Zasto ne pisete o tome? I bez obzira na to pobeda na nezgodnom gostovanju i teskom terenu. Zamislite da Partizan ima ovakvo sudjenje onaj Pantic bi vec napravio 3 specijalne emisije da prikaze aparthejd nad voljenim klubom

Ljubisa livac

pre 3 godine

Izgleda da je uporno kmecanje onih ciji je stadion bunker kriminalnih grupa ipak urodilo plodom. Zvezdi sada nece ni dva cista penala da dosude. Cisti kao suza.

Wllaxy

pre 3 godine

Kakav ..gan moras biti da bi igrao ili navijao zs zvezdu
(Dule, 07. februar 2021 14:30)

To bi ti najlepše objasnio Ivo Andrić, samo se bojim da ti to ne bi shvatio pošto ti očito nisi makao dalje od sabranih dela Velje Nevolje...

gtrovci

pre 3 godine

Cudi me da nema naslova da li je Zvezda ostecena? dva penala u prvom, u drugom pre gola Novog Pazara sviran ofsajd Benu, izbio sam ispred golmana, a bio korak iza nnihovog poslednjeg(ovo nigde niko nije pomenuo)..
jos ove nevolje nesto kukumavcu ovde..

ah

pre 3 godine

Kakav ..gan moras biti da bi igrao ili navijao zs zvezdu
(Dule, 07. februar 2021 14:30)

Kad smo mi bili klinci Zvezda je bila jedan od najboljih klubova na Svetu ,a uzgred i pravk tog istog sveta i ti sad nas pitas kakava gen treba imati da navijas za zvezdu,pa za koga je trebalo da navijam za Parrizan koji je prosecan smesan evropski klib bez istorije i sadasnjosti..
to sto si ti mazohista i sto volis da si veciti drugi to je tvoj problem...

Šomi

pre 3 godine

A da zvezdi od naredne sezone upisuju 5 poena za pobedu a ostalima 3?
(Partizan 1901, 07. februar 2021 15:13)
Da nam upisuju samo 1 poen, opet bi bili prvaci. Aj ćao

Камарад Стаљин

pre 3 godine

Kakav ..gan moras biti da bi igrao ili navijao zs zvezdu
(Dule, 07. februar 2021 14:30)

Tоп Ган!

Рутинска победа. Нови Пазар сасвим солидна екипа за наше услове. Имам утисак да ће Звезда довести Сисеа. Иванић препорођен, Станковић је очито сјајан мотиватор, играчи га воле. Одморио играче, победа није била упитна од старта меча. Три бода ближе титули.

Penetrator raspalog JSD partizai

pre 3 godine

Hoce li neko ovom Sanogu stati na kraj !? Stvarno vise, kako vas nije sramota. Svaku utakmicu protivniku radi o karijeri a jos crveni nije dobio. Sramotan mesar, sramotan. Nije ni cudo sto se samo ovde zadrzao da igra, ovde moze i noge da lomi i oci da kopa a da ga jos i pravdaju na Tv
(Uzasan lik, 07. februar 2021 14:09)

Jer tako smo u mogucnosti !

Gorki

pre 3 godine

E tako se namesta, odmah od starta!
(navijac,

Tacno tako. Sudija ne svira jedan penal za igranje rukom igraca Pazara. Da ne bi srusio snove vas navijaca domobranskog kluba.

urke

pre 3 godine

Jedini ekipa koji nanose teske povrede igracima po nekoliko meseci to je Crvena Zveda.
Da ima pravne drzave odavno bi bila u Beogradskoj zoni dug 50 000 000 eura. A deca se lece SMS.

Mislis na Nadja i Drncica....osakatili Bastu i Jovicica?

Марко

pre 3 godine

Ako izuzmeno derbi, Zvezda u gostima u devet utakmica, ima 9 pobeda, pa gde to ima da ekipa ima sve pobede u gostima. A na svom terenu isti ucinak, 9 pobeda i 1 remi. Ajde sad ukljucite malo realnosti, da l je realno da neko ima skor 18-2-0 u prvenstvu? Svi u Evropi kiksiraju redovno, pogledajte druge evropske lige, sve je moguce, samo da Zvezda izgubi neki bod nemoguce.
(Ivan kg, 07. februar 2021 16:12)

У Европи се све види. У последње четири сезоне Црвена звезда је играла два пута у групној фази Лиге шампиона и два пута дочекала пролеће у Лиге Европе. Колико је Партизану било потребано година, да не кажем деценија да се два пута пласира у групну фазу Лиге шампиона и да дочека пролеће у Лиги Европе? Партизан је 2003. ушао први пут у групну фазу Лиге шампиона, 2010. други пут и још два пута је играо пролеће у Лиги Европе, последњи пут 2018. Дакле, оно што је Партизан остварио у року од 15 година, Црвена звезда је остварила за само четири. Уз све то Црвена звезда има и две победе у групној фази Лиге шампиона, док Партизан није победио још од 1983. године у Лиги шампиона, тј. у Купу европских шампиона како се тада звало ово такмичење. Црвена звезда је 52. на ранг листи УЕФА. Партизан још од 1992. године није имао бољи пласман од тога. За време Томислава Караџића ниједан клуб из Србије није био у првих 100 на УЕФА ранг листи, а у чак три сезоне Србија није имала ниједан клуб у групним фазама европских такмичења.

Wllaxy

pre 3 godine

Mislis na Nadja i Drncica....osakatili Bastu i Jovicica?
(urke, 7. februar 2021 14:39)

Ne zaboravi Evertona koljaca koji je polomio nogu Mudrinskom iz Cukarickog.
Bitno da se javljaju licemeri iz bunkera u Humskoj zbog Sanoga a oni u svojoj istoriji imali "koljaca" u svakoj generaciji, ovi klinci ne znaju ali stariji se secaju Hatunica, Kunovca i slicnih.
(Papilon, 07. februar 2021 15:08)

Kako si mogao da zaboraviš Bajru Župića?

Penetrator raspalog JSD partizai

pre 3 godine

A da zvezdi od naredne sezone upisuju 5 poena za pobedu a ostalima 3?
(Partizan 1901, 07. februar 2021 15:13)

Slazem se, zasluzio je to prvak sveta i Evrope !

NSmit i kraj fuzije iz '07.

pre 3 godine

Dva cista penala, nisu svirana za sampiona!!! Da li ovo sudije i dalje sude pod stresom i pored cinjenice, da se drzava odlucno obracunava sa kriminalom???

Papilon

pre 3 godine

Mislis na Nadja i Drncica....osakatili Bastu i Jovicica?
(urke, 7. februar 2021 14:39)

Ne zaboravi Evertona koljaca koji je polomio nogu Mudrinskom iz Cukarickog.
Bitno da se javljaju licemeri iz bunkera u Humskoj zbog Sanoga a oni u svojoj istoriji imali "koljaca" u svakoj generaciji, ovi klinci ne znaju ali stariji se secaju Hatunica, Kunovca i slicnih.

uplakani bez mozga

pre 3 godine

Sklanjalica, FMP, Državni projekat, eto to je Zvezda...
(Partizan 1901, 07. februar 2021 14:28)

Men je zao likova poput tebe. Onako ljudski

zdravko

pre 3 godine

Pa koliko si ti glup Grujić je grobar on daje iole imo razuma svirao bi cist penal nad Ivanićem. Kažu Ivanić poskocijo pa da to nije uradio onaj bi mu polomio obe noge i opet je ga onaj igrac zakačio i ako je malo Ivanić poskočio. Volim jako štose novi pazar bori i igra samo mnogo grubi startova nad zvezdinim igračima.

ciganin najlepši

pre 3 godine

@uzasan

Vidi se da ne gledaš fudbala uopšte. Sanogo je klasičan školovan zadnji vezni, što je i dokazao godinama igrajući za Jang Bojs.

Čisti sve pred sobom, ne mrsi, lopta prođe, igrač ne sme. Kad pretera dobije žuti, smanji gas i to je to. Radi sve što radi i jedan Buskets, Henderson, Milner, Ndombele, Kante, Kazemiro i ostale kolege. Gledaj malo ligu 5, da vidiš kako te batice biju i ne pitaju.

PfC Pera

pre 3 godine

Cestitam Zvezdi na lepom fudbalu koji prikazuju. Mi smo prosli put ovakav fudbal igrali sa gospodinom Djukicem kao trenerom i to ona generacija sa Zukom, Joveticem, Rukavinom itd. kada smo pobedjivali ubedljivo timove i igrali bas lep fudbal. Drago mi je da neka nasa ekipa forsira ovakav fudbal bez kalkulisanja. Verujem da cw svi mecevi zvezde biti zanimljivi za gledanje ove sezone. Nesto slicno smo mi igrali dok je tu bio Savo Milosevic, samo smo igracki bili bas tanki. Srecno sa Milanom, da se zna za srpski fudbal, i da saznaju italijanski trener razliku izmedju Sarajeva i Beograda.

parter b

pre 3 godine

I zanima koja je to zastava okačena na stadionu pored zastave Republike Srbije,ima ljiljane i polumesece,da li je to zastava neke manjine,i šta će ona na stadionu,nije Novi Pazar klub neke nacionalne manjine,već državni klub...
Molim nekoga ko je upućen u tematiku da objasni koja je zastava i zašto stoji tamo...

Istina

pre 3 godine

Kakav ..gan moras biti da bi igrao ili navijao zs zvezdu
(Dule, 07. februar 2021 14:30)


Moras biti pametan,inteligentan,dobar covek,sa moralom i obrazom a sve ono sto nema nijedan grobar.Sto bi pokojni Bata Stojkovic rekao,jedino normalno je bilo da navijam za Zvezdu,za koga bi drugo.Najveca sramota je biti navijac patizana.

onako

pre 3 godine

@Ivan kg
Pa dobro koja je to utakmica sporna?

Pazar je danas poginuo na terenu i nije oštećen, naprotiv, i nije bilo dovoljno uz anemičnu Zvezdu.
Vas je dobio a i Vošu. To ti valjda nešto govori.

Koji tim je nadigrao Zvezdu, daj jedan?

Od koga je trebala da izgubi, navedi tim?

U čemu se onda ogleda tvoj komentar?

veliki strumf

pre 3 godine

Da se ovakva ruka ne dosudi Partizanu, profa bi pisao saopstenja, Pantić snimao emisije a grobari bi kukali na sudiju, savez, državu... Kao i uvek. Ali NIJE SVAKA RUKA PENAL i ko to još nije naucio ima velikih problema sa inteligencijom! Ovo nije penal jer je sa male distance lopta POGODILA U RUKU igrača Pazara, nije on odigrao loptom. Inače, vrlo moćan pocetak u ovih 10 min, imamo odličan tim koji vrhunski igra. Totalna dominacija. Svidjaju mi se i brojne uigrane akcije kod prekida.

Gossa placa Zeljko

pre 3 godine

Ivan kg, covece, jel vi vidite da je Zvezda za klasu jaca od svakog tima u Ligi. Na svakoj poziciji smo jaci od bilo koga. Jel nam se i u Evropi mozda sklanjaju? Za 4 godine, dve Liga Evrope obe prosli grupu i dve Lige sampiona u obe po makar jednu pobedu. A da, u Evropi nam Lakovic greje kuglice pa zato pobedjujemo.

Red

pre 3 godine

Ala partizanke narikace kukaju, nema principa ko ce sad da ih brani od batina?
(Dusan, 7. februar 2021 15:11)

Al se garagani osilili, nema principa pa izasli iz rupa i jos dobacuju.
Nema sta, junacine. Cujem slavilo se hapsenje od vasih hrabrih vodja, napokon smeju u grad da izadju.
(Haha, 7. februar 2021 16:57) # Link

Sine,lako je polivati kiselinom,kad si psihopata.Normalni to ne rade.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 3 godine

Одрађено. Радује ме што је Павков играо у првом саставу и што је дао гол да не можете замислити колико ми је драго. Чекамо Фалка да видимо вриједили онолико колико се прича. И наравно, да нам се врати "Магико" који је јуче прославио 30-и рођендан. БРАВО ЗВЕЗДО! 👏👏👏

keba

pre 3 godine

ha ha@. Postoji snimak sa JNA gde vi bezite od Delija ispred svog stadiona, a pri tome to je bila mala grupa Delija, nije Zvezda igrala, a sve to pred utakmicu koju vi igrate. Tako da ti je bolje da cutis, da vam ne dodju ponovo.

ah

pre 3 godine

Ako izuzmeno derbi, Zvezda u gostima u devet utakmica, ima 9 pobeda, pa gde to ima da ekipa ima sve pobede u gostima. A na svom terenu isti ucinak, 9 pobeda i 1 remi. Ajde sad ukljucite malo realnosti, da l je realno da neko ima skor 18-2-0 u prvenstvu? Svi u Evropi kiksiraju redovno, pogledajte druge evropske lige, sve je moguce, samo da Zvezda izgubi neki bod nemoguce.
(Ivan kg, 07. februar 2021 16:12)
klasika..odmah kao omađijan zaboravis naslove Parrizan najbolji u Evropi...niz Partizana nema ni Barselona...
alo tad je to bilo sa smeskom na licu jer si znao da su sve zatvorene...

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 3 godine

Као дугогодишњи и редовни посјетилац и коментатор на овом сајту ЗАМОЛИО БИХ РЕДАКЦИЈУ ДА ОВЕ КОМЕНТАРЕ "ДЈЕЧИЈЕГ ПРЕПУЦАВАЊА" НЕ ОБЈАВЉУЈЕТЕ. Стварно се претјерује у томе и крајње је вријеме да то урадите.

Sub013

pre 3 godine

Kakav ..gan moras biti da bi igrao ili navijao zs zvezdu
(Dule, 07. februar 2021 14:30)

Bitno je da si ti deo gromade od Nevolje.
(Matori Laki, 7. februar 2021 14:44)

Nevolja je panker, avangarda i borac protiv rezima, ne razumete vi to!

Rale

pre 3 godine

Ko je jednom znao da igra fudbal, zna da igra uvek, to sam uvek govorio za Ivanica.
Oavkov pravi razliku, mora da igra mbogo vise.
Gavric mora mnogo bolje, u napadu bezopasan na sredini rizican.

CJC

pre 3 godine

Zasto imam utisak da je pustena publika , mnooogo je nesto glasno navijanje za prazan stadion. ? :D
(Pitanje, 07. februar 2021 13:28)

Pa zato što jeste, još mandril sa Arene snimi ložu pre početka, vrvi ko na hadžiluku.

Red

pre 3 godine

Kakav ..gan moras biti da bi igrao ili navijao zs zvezdu
(Dule, 7. februar 2021 14:30) # Link komentara

Kad ti to kaze navijac FK Bunker.

Sofronije

pre 3 godine

Ionako nam je dr. Terzić pre par godina rekao da Zvezdi pripada prirodno pravo da bude uvek prva. To je mnogima promaklo a meni je ostalo u jakom sećanju.

Kako rečeno, tako i učinjeno.
(Max Von Sidow, 7. februar 2021 17:43) # Link komentara

Bolje da se vrati 2010-11, tada je bilo prirodno stanje stvariu da u 5 kolektivnih sportova od po 5 prvenstavai kupova Partizan osvoji 8 a sva ostala SD u Srbiji samo 2. Jel' tako? Tada je to bilo normalno i bez pomoći države, a sada aparthejd.

Nebojsa

pre 3 godine

Mnogo los teren, imaju lep stadion a teren katastrofa.
Jedino mozes gol dati iz prekida, drugacije nikako.
Kao da si dosao na nekoj njivi da igras, tri dodavanja nisu mogla biti dobra zbog loseg terena.
U uvodnim kolima C.Zvezda ce imati vec problem sa terenima nego sa protnicima.

uplakani bez mozga

pre 3 godine

Cim vidim da je sudio Danilo Grujic, sve mi je jasno.
(roarrr, 07. februar 2021 17:55)

Dogovoren rezultat.
(Nicky boy, 07. februar 2021 17:53)

Uplakani , aj se dogovorite.
Jel' sudija i dogovor ?
Ko izgubi skokne do bunkera, može ?!

Batistuta

pre 3 godine

Ljudi sta je ovo, jel gledam utakmicu domace ili Bundeslige? Haha, sjajan fudbal sve cestitke za oba tima.
Kamo srece da su nam svi mecevi domace lige ovakvi.

parter b

pre 3 godine

ПЕНАЛ ЋЕ НАМ СВИРАТИ КАД ТРТОВАЦ БУДЕ ГАЂАО ЗОЉОМ ИВАНИЋА, А МОЖДА НИ ТАД...

miško

pre 3 godine

Prvo kolo i odma cirkusi sa delegiranjem sudija. Prvo Vojvodini sudi "zvezdomrzac" Jovanović i ne dosudi čist penal kako bi povećao razliku u odnosu na Partizan, drugo "čokot" ne svira dva penala za Zvezdu u Nju Pejdžesu. Cirkus se nastavlja.....

Zvezdaš

pre 3 godine

Danas ne sviran bar jedan čist penal za Zvezdu. Igraći Novog pazara odigrali jako grub fudbal. Tukli rukama i nogama kako im padne na pamet kao u borilačkim sportovima. Za razkiju od jučerašnje utakmice kmečavaca što i sam Pantić priznaje. Juče Vojvodina oštećena za čist penal. Pratićemo dalje Zvezdaši ne smeju da dozvole da nas kradu kao pre par godina kada su oteli titulu na kukanje i državni udar dok su krali i otimali bodove u prvenstvu.

Naivni_Gavran

pre 3 godine

Хахахахаха
После гола Иванића гробарском арлаукању придружио се и глас са минарета.... Шта ти је братство...
(Црвена звезда 1913, 07. februar 2021 14:37)
Mi muslimani ponosno volimo Partizan

ovde

pre 3 godine

N Pazar da ovako maksimalno igra svaku utakmicu,bio bi bolje plasiran na tabeli.Cvrsta prvoligaska ekipa.Zvezda,rutinski za sada, ogroman posed lopte.

Uzasan lik

pre 3 godine

Hoce li neko ovom Sanogu stati na kraj !? Stvarno vise, kako vas nije sramota. Svaku utakmicu protivniku radi o karijeri a jos crveni nije dobio. Sramotan mesar, sramotan. Nije ni cudo sto se samo ovde zadrzao da igra, ovde moze i noge da lomi i oci da kopa a da ga jos i pravdaju na Tv

Wllaxy

pre 3 godine

To bi ti najlepše objasnio Ivo Andrić, samo se bojim da ti to ne bi shvatio pošto ti očito nisi makao dalje od sabranih dela Velje Nevolje...
(Wllaxy, 7. februar 2021 15:41)

Priznajem sve, pa bih te zamolio da lepo napišeš šta je o tome rekao Ivo Andrić, čisto da znam da li da ti dam plus ili minus.
Ne mogu da ti dam blanko plus kao ovi što su ti nadavali, a korice od knjiga našeg nobelovca nisu videli.
(Max Von Sidow, 07. februar 2021 16:28)

Ko shvati razumeće ovo dole napisano kao jednostavan odgovor na debilan komentar na koji sam odgovorio a koji glasi "Kakav gan moraš biti da bi igrao ili navijao zs zvezdu"...

"Na Andrićeve sportske aktivnosti još više svetla baca redakcijski članak "Čestitka od srca dobrom prijatelju" u "Zvezdinoj reviji", od 1. novembra 1961, povodom dodele Nobelove nagrade. U Crvenoj zvezdi su naročito bili ponosni jer su u svoje prijatelje mogli da ubroje "i Ivu Andrića, velikog književnika i istaknutog pobornika sporta i ljubitelja košarke".
Od osnivanja Crvene zvezde Ivo Andrić nije propustio nijednu utakmicu naših košarkaša na igralištu stešnjenom između drevnih kalemegdanskih zidina."

"Андрић је, после рата, на свој начин учествовао у спортском животу. Био је члан кошаркашког и фудбалског клуба Црвене звезде. У Архиву САНУ, у Личном фонду Иве Андрића, пронашли смо Андрићеве чланске књижице ова два Звездина клуба, позиве за састанке и утакмице кошаркаша, писма, новогодишње честитке Спортског друштва. Сачуване су две улазнице за утакмицу кошаркашица против Спартака из Прага у полуфиналу Купа европских шампиона."

Naravno, od tebe svakako ne očekujem da razumeš, ali ipak - ako još neko ima nekakvu dilemu...

ciganin najlepši

pre 3 godine

Mirkić Ivanić najpotcenjeniji igrač lige, uz Kataija najbolji domaći igrač i top 3 lige.

Da ima malo više snage i herca da oštrije uleće u duele, sad bi igrao u Sevilji i Atalanti.

miško

pre 3 godine

Prikaz najzanimljivije dogadjaja iz ovog dela, pored gola je i penal za Zvezdu koju ARENA nevoljno prikazuje. Jokić će vam pokazati da je penal kao suza čist. Očigledno je postojala namera da se igrač faulirao bez lopte i to samo na Areni nije dovoljno. SNN iz 90- tih objektivan.

VelikiZvezdasAliNikakoTurskiKonjanik

pre 3 godine

Franjevci kao i obicno aktivni,kmece li kmece ali se potajno nadaju da moze da se ponovi 2017 kada su nam oteli titulu,e po rođaci ovog puta nece moci,dzaba vam...

gledalac123

pre 3 godine

Sad svi iz np na infuzije, odigrali su mec sezone. Trcali su do 70 minuta kao da ce smak sveta, sa ovakvim zalaganjem ladno mogu u prva tri.

Skorpion

pre 3 godine

Kakav ..gan moras biti da bi igrao ili navijao zs zvezdu
(Dule, 7. februar 2021 14:30)

Pre svega moras biti inteligentan a sa inteligencijom dolaze ostale vrline, za vas "bunkerase" se to nikako ne moze reci posto rec inteligencija ne moze da se stavi u istu recenicu gde pises o navijacu Partizana. Uz vas vise pristaju reci kradja, prevara, glupost i slicne. Sportski pozdrav za sve prave navijace koji ne pisu ovakve komentare koje moze da smisli samo bolestan "covek".

Srx

pre 3 godine

Pobeda kao pobeda jer smo bolji...Ali samo bi voleo da shvatim ulaske Njegosa i Vukanovica, ovaj prvi nije ispratio Sisea a ovaj drugi ne zna ni da primi loptu. Ubice nas ovi Bonus igraci, katastrofalno pravilo, kao i broj stranaca...

zvezdin ciganin

pre 3 godine

Plastično rečeno, Zvezda je u ovoj ligi jaka Golf 3-ka među silnim Jugićima 55- icama.

Na leru i čistim kvalitetom odskačemo i rešavamo nekada jako nezgodna gostovanja. Pazarci su kidisali 90 min, i preko bezobrazluka, i neka su ali nemaju način da zaustave Ivanića, Bena, Pavkova, Rodića i ostale. Zadovoljan skroz. Idemo dalje.

uplakani bez mozga

pre 3 godine

Al se garagani osilili, nema principa pa izasli iz rupa i jos dobacuju.
Nema sta, junacine. Cujem slavilo se hapsenje od vasih hrabrih vodja, napokon smeju u grad da izadju.
(Haha, 7. februar 2021 16:57) # Link


Jos jedan interen huligančić ?

miško

pre 3 godine

Mažićizam na delu. Dva penala, Mažićevi ne sviraju, a tako očigledna. Sramotno sudjenje se nastavlja. Više penala nam nisu svirali nego što jesu.

doktor

pre 3 godine

Ajde da mi neko od grobara objasni, kako je to namešteno prvenstvo? Da li ste vi izgubili neke utakmice ( od Pazara i slično ) zato što vas je neko vezao, poništili vam golove, pretili pištoljima? Ili niste dali gol više,zato što ste nesposobni za to? Zato jer nemate igru,nemate trenera. Da li je Zvezda pobedila više puta i dala više golova? pa niste gubili od Reala i Barse, nego novih prvoligaša. Sramota je da se tako kuka. Em smo vas pustili da igrate u Srbiji , iako niste Srpski klub, em niste zadovoljni.

Mister No

pre 3 godine

Dobro je , dva penala nisu Zvezdi svirana do sada, prvo igranje rukom Trtovca kasnije faul istog igrača nad Ivanić-om gde on još traži žuti karton zbog simuliranja, vrhunac licemerja.
PS.Objavite komentar

zasto gledas kad ne razumes to sto vidis

pre 3 godine

Ali "Stankela" ili ti "Mister", moze li neka utakmica bez penala za zvezdu ili ne moze?!
(Pojedinci stvarno nemaju blama, 7. februar 2021 13:51)

Тешко у Србији.
Оно мало бекова што зна да игра заврши у Звезди или преко, тако да ово од бекова што остане има само једну тактику у одбрани "или лопта или играч"...

Од педесет пута колико се Звездини играчи са лоптом нађу у шеснаестерцу по утакмици и кад противнички бек схвати да сад мора да лети играч јер лопту не може да дохвати, судија мора бар једном да суди пенал, без обзира на притисак и бајање из табора добрих и препоштених Југославена....

Али да знаш нешто о фудбалу, знао би тo....

Realno

pre 3 godine

Igrac domace ekipe brani rukom sut Bena u 16, sudija nista ne radi cisto da se zna... Nismo mi penaltizan. Ima iz igre da im damo 5 golova.

uplakani bez mozga

pre 3 godine

@Saša - Xaxaxa. Nije tebi lako.. Koje ti je komplekse nabila Crvena Zvezda ?
(Аца, 07. februar 2021 12:39)

Eh, da je samo njemu...

FGFB

pre 3 godine

Zasto Zvezda uopste igra ovu ligu? Nijedan klub im nije ni do kolena po kvalitetu, imaju veci budzet od svih ostalih ekipa zajedno, zaista ne vidim poentu igranja ove lige.D

Vladan R

pre 3 godine

@ ivan kg

Slavija (Prag) 18 15 3 0
Rendzers 28 24 4 0
Sporting (Lisabon) 16 13 3 0
Evo ih 3 kluba sa sličnim bilansom kao
Zvezdinih 20 18 2 0

Ima ih još koji ne mogu da izgube. Uglavnom lige sa 2 do 3 dominantna kluba i ako u derbiju ne izgube, nemaju gde drugo.

Što se bilansa u gostima tiče dve baš jake lige, imaš:
Mancester Utd 11 8 3 0
Milan 10 9 1 0

S tim što je razlika u kvalitetu, izmedju CZ i ostalih klubova u domaćem sampionatu, ne retko znatno veća nego u šampionatima pomenutih klubova, a u najgorem slučaju je razlika podjednaka, kao npr u Skotskoj.

Verebi Lovra

pre 3 godine

Obavezno kad napišem komentar, ja ga pročitam, da vidim šta sam napisao, to bih toplo preporučio mnogima. Ovoliku količinu lupetanja i kuknjave, ipak neko mora da svari. Pitanje za komentator, jel to neko apeluje na FK Crvena zvezda da prestane da pobedjuje, ili je to možda zabranjeno. I da prestane da pobedjuje vaš klub bi opet imao muke da je sustigne, uskoro vam dolazi Novi Pazar u goste, biće tvrdo.

Fenomen

pre 3 godine

Režiser i kamerman i su katastrofa...potreban je dvogled za praćenje igre. Gavrić je do sada izgubio svaku loptu koju je imao u posedu...totalno beskoristan.

DžejAr65

pre 3 godine

Hahahahah vec krenula sklanjalica!!

Al doci ce derbi i razmontiracemo vas kao Napredak!!
(Grobar, 07. februar 2021 13:11)
Ha, ha u poslednje 4 Zvezdine titule partizan je dobio samo jedan prvenstveni derbi a evo ide i peta titula

Srx

pre 3 godine

Dovedes 2 igraca iz Italije. Pricas na sva usta kako su ubice i novi Mesiji, prvo kolo i nema ih ni u protokolu. Volim ovaj klub i postujem rezultate ali skauting sluzba zadnje dve godine je uzasna. Na dobrog igraca idu 3 totalna promasaja. Sve sto je u Evropi ispod 3,5-4 miliona ne moze biti pojacanje, sem da nije domaci igrac pa znas sta moze, tipa Sveta Markovic, Krsticic, Ivanic...

Realno

pre 3 godine

Igraci Novog Pazara igraju mec kao da je biti ili ne biti, ili kao da je finale nekog kupa. Sudija ne svira igranje rukom u 16, start sa ledja na Ivanicu, pusta brutalno grubu igru domace ekipe.....

Max

pre 3 godine

Komentar na poluvremenu.
Boli koliko nemamo pojma. Sanogo-danas veze sa fudbalom, takodje i Gavrić. Grujić je ladno mogao da svira penal na Ivanjicu, jer da nije skočio lik bi mu noge polomio. I da, prekršaj Sanoga nije bio, onaj Sisak se sam sapleo o teren i iskrenuo zglob.
Odmah izmene. I ZABRANITI, ILI NOVCANO KAZNJAVATI VRACANJE LOPTE ZADNJOJ LINIJI I BIRJANU!!!!

A sad malo ja

pre 3 godine

Sklanjalica.
(Partizan 1901, 07. februar 2021 14:27)

Zato se ti ne sklanjas onom komsiji nikada...bas ti lepo ,a ?
(uplakani bez mozga, 7. februar 2021 15:57)

Ako te neko pita, u nasem odnosu, mi smo komsije a vi komsinica.
Cisto da znas ko sta radi u komsiluku.
(Realno, 7. februar 2021 16:53)

dakle radi strapon?

Gasi svetlo

pre 3 godine

Glodari polako se osipaju, nestaju i propadaju. Nesto kao i njihova bivsa propala ljubimica jugoslavija. Sad pocinju i njihove “vodje” da pustaju niz vodu oni sto su ih i postavili. Smeta im komsinica(sto mogu da razumem), smeta im Vojvodina, smeta im svaki tim koga su oni samoprozvali za “filijalu” komsinice, smeta im svaki tim koji izgubi od komsinice, smeta im savez, sponzori, drzava...Jednostavno zelim im sve sto i oni zele ostalima a to je da se ugase i nestanu.

Tragikomedija

pre 3 godine

Sise je odličan igrač za našu ligu. Može da pokrije i desnog beka i zadnjeg veznog, igra svim srcem, fizički odličan, brz, agilan. Koliki su slepci ovi iz naše uprave što ga nisu doveli nakon probe, baš takav igrač na baš tim pozicijama nam je i najpotrebniji.

uplakani bez mozga

pre 3 godine

Max Von Sidow


Sama duzina komentara, s obzirom na sadrzinu govori o dubokim oziljcima na psihi...Pokusao mozda sa nekom pomoći ?

FM ludak

pre 3 godine

Par stvari u sportu je sigurno, Jokicev dabl-dabl, poraz Partizan u ABA ligi, jednom godisnje poraz Sautemptona 9:0 i pokusaj Zvezdinih igraca da simuliraju penal, Gavric.

Toliko

pre 3 godine

Ovog Sisea bi mogli dovesti na leto.Bolji igrac od Njegosa,Odade,pa i Sanoga jer vise trci od njega,agresivniji je od svih i zavrsava posao.Jedino sto se budni na svaku sudijsku odluku a svaki start mu je na ivici zutog kartona.

marko

pre 3 godine

Ako izuzmeno derbi, Zvezda u gostima u devet utakmica, ima 9 pobeda, pa gde to ima da ekipa ima sve pobede u gostima. A na svom terenu isti ucinak, 9 pobeda i 1 remi. Ajde sad ukljucite malo realnosti, da l je realno da neko ima skor 18-2-0 u prvenstvu? Svi u Evropi kiksiraju redovno, pogledajte druge evropske lige, sve je moguce, samo da Zvezda izgubi neki bod nemoguce.
(Ivan kg, 7. februar 2021 16:12)

- Cudno bi bilo da Zvezda ima neki poraz, s obzirom na ulozna sredstva u tim... Nase lige u svim sportovim nemaju da placaju domace igrace redovno, a kamo li da izdvajaju ozbiljnije svote da dovedu kvalitetnije igrace! Pa samo jedan Ben ima vecu platu, nego sto nekoliko klubova imaju godisnje budzete! I neko se pita kako Zvezda nema poraz! Pa sramota bi bilo da ima neki poraz, na ovoliko ulozenih sredstava! Nismo mi Engleska, pa da svi klubovi redovno isplacuju zarade, da svi klubovi imaju pozamasnu svotu novca, za dovodjenje nekog igraca... Cenim da se M.Siti takmici u nasem prvenstvu sa njegovim budzetom, ponovo bi nekom smetalo sto nema poraz...

Sus. dobar rezultat i ne bas toliko tecna igra... Uz nekoliko disuktabilnih sudijskih oduka!

SKROMNI STRATEG

pre 3 godine

Uzdam se u Sanoga da će protiv Milana da pokaže sav svoj raskošni talenat i da će u prvih desetak minuta da povredi Zlatana i Mandzu i Rebica i možda još dva tri standardna prvotimca, ali tako da se ne oporave ni za revanš, a čak i da se oporave ne bi hteli da igraju opet protiv njega iz straha i da će posle Zvezda da pobedi i da bude prvak Evrope!

cole

pre 3 godine

pazarci igraju jako lepo. ima sistema u igri, nema divljanja s loptom, postuju zamisli trenera jer se ne gube na terenu...nikad ih nisam voleo zbog divljaka na tribinama, ali ekipa je prava superligaska. jedno mi kod zvezde nije jasno. na osnovu cega je otkup ugovora sanoga nekakvo ogromno pojacanje za nas? gledao sam sve zvezdine utakmice jesenas...malo toga njegovog dobrog pamtim iz tih utaknica. deluje mi kao veoma fudbalski "neinteligentan" fudbaler. a pamtim i te kako puno njegovih kikseva zbog kojih je odbrana do bola trpela. zadakat mu jeste, kao zadnjem veznom, da "kvari" i sece akcije protivnika. ali on taj zadatak uvek, ali uvek, ispuni faulom! imali smo donalda na istoj toj poziciji, imali krsticica...pa za sve vreme provedeno u zvezdi, njih dvojica zajedno nisu napravili faulova, kao sanogo za ovo malo vremena. ne znam, mozda gresim, ali mi je on sve, samo ne neko epohalno pojacanje. srecno, zvezdo moja!

KT

pre 3 godine

Mladi igraci protiv ovako slabih protivnika moraju dobijati priliku, ali Gavric koji je najvise igrao na pripremama i isto kao i danas kukavicki, svaku loptu vraca nazad, bezi iz duela, ni ne pomislja da pokusa dribling jedan na jedan, dva suta sa 18 metara oba promasi gol za 10 metara..Bukvalno se raspada na terenu...

Marko

pre 3 godine

Ja sam Partizanovac, ali moram napisati da se na ovakvim utakmicama dobija ili gubi prvenstvo. Zvezda je shvatila da je ovo njiva liga, te da su svi, sem Partizana, nivo opstinske lige u bivsoj Jugi. Tako je napravila tim i objasnila da se svaka mora dobiti, jer su daleko bolji, a u derbiju sta Bog da. Sa druge strane Partizan je umislio da je ovo neka liga kvaliteta i to su sebi stavili u glavu, pa se kao nadigravaju, taktiziraju, filozofiraju.
U bivsoj Jugi stari Partizan dohvati tim kao Pazar i razbuca ko svinja masan dzak sa 5-6 u mrezi...Danas izgubi.
Ma nema tog sudije koji ce da namesti utakmicu izmedju Reala i Vojvodine da nas tim dobije. Nabijes 5-6 i sudija moze da svira sta god pozeli.
Jednostavno Zvezda se bolje postavila prema datim okolnostima, drzava je pomogla dotacijama, sto jeste jeste.

Pancev

pre 3 godine

Ako planiramo da se nosimo sa Milanom koji vredi 500 miliona evra onda bi trebalo ovakve ekipe pobedjivati sa 5-6 golova razlike. Stankovic ove sezone igra napadacki fudbal, po onome sa sto je ekipa pokazala na pripremama ne bi niko u nasoj ligi trebao da bude ozbiljnija prepreka ovom timu Cevene zvezde.

Ivan kg

pre 3 godine

Ako izuzmeno derbi, Zvezda u gostima u devet utakmica, ima 9 pobeda, pa gde to ima da ekipa ima sve pobede u gostima. A na svom terenu isti ucinak, 9 pobeda i 1 remi. Ajde sad ukljucite malo realnosti, da l je realno da neko ima skor 18-2-0 u prvenstvu? Svi u Evropi kiksiraju redovno, pogledajte druge evropske lige, sve je moguce, samo da Zvezda izgubi neki bod nemoguce.

Ne shvatam više sport

pre 3 godine

Pola ekipe NPazara igra za Zvezdu. Nzm šta su tu čike Rile i Dalibor: oni se više vide po Partizanovim utakmicama gde priljiraju. Ovde je Krujič potpuno suvišan kao i Sise koji je brezobrazan, bre!

Rothmans

pre 3 godine

Kobajagi smo doveli neka pojačanja a od toga svi su van protokola jedino Srnić na klupi? Dokle ćemo dozvoljavati Terziću i Mrkeli da nas ovako zezaju?

tek onako

pre 3 godine

Idemo Pazareeee
(Saša, 07. februar 2021 12:18)
Oni malo stariji ce razumeti ako kazem da je komentar u domenu onoga......upss nismo znali da je nevidljiv....

Bego

pre 3 godine

Jedini ekipa koji nanose teske povrede igracima po nekoliko meseci to je Crvena Zveda.
Da ima pravne drzave odavno bi bila u Beogradskoj zoni dug 50 000 000 eura. A deca se lece SMS.

Never Mind

pre 3 godine

Kakav ..gan moras biti da bi igrao ili navijao zs zvezdu
(Dule, 07. februar 2021 14:30)


Moras biti pametan,inteligentan,dobar covek,sa moralom i obrazom
(Istina, 7. februar 2021 15:02)

A Isus bi rekao na to: ko je takav neka baci kamen prvi.

Max Von Sidow

pre 3 godine

Predlažem FSS da obznani krajnji izgled tabele i da se ova smejurija okonča.

1.Crvena Zvezda 108 bodova

a ostali neka se poredaju kako hoće. Stankela trener godine + u svim ostalim kategorijama svi iz Zvezde. Startnih 11 prvenstva, kao što reče Stojković, svi iz Zvezde. Uostalom, onaj ko sve pobeđuje taj nema mane i red je da se to ozvaniči.

Imao bih i drugi predlog, a sve u cilju smanjenja troškova, za naredne sezone.
Zvezdu proglasiti šampionom s maksimalnim brojem bodova a poredak ostalih odrediti izvlačenjem iz šešira. Da se brate ne sekiramo i da se ne gubi novac.

Ionako nam je dr. Terzić pre par godina rekao da Zvezdi pripada prirodno pravo da bude uvek prva. To je mnogima promaklo a meni je ostalo u jakom sećanju.

Kako rečeno, tako i učinjeno.

kris

pre 3 godine

Utakmica prava prvenstvena,protiv rastrcanog protivnika i prva zvanicna poslije dugo vremena,tako da je tesko dati sud o nekoj snazi Zvezde.Ono sto se svakako da vidjeti da je odbrana veoma nesigurna,kao sto je i bila i da Sanogo nikako nije pojacanje,kakvim se predstavlja.Jedan obicni mesar,koji kad dobije loptu na nasoj polovini nesto zakomplikuje i svaki put strepim kad se takvo sto desi.Mozda protiv Pazara i ne toliko,ali protiv Milana i ozbiljnijih ekipa ce to svakako doci na naplatu.Kao stari navijac Zvezde,nisam pristalica lakog sviranja penala za nas i drago mi je sto sudija nije svirao nijedan,jer bi bilo prestrogo i to nam ne treba.Zao mi je sto i Stankovic ne misli tako.Takodje sam misljenja da je greska previse miksati tim,vec je trebalo do Milana uigravati najbolje sto imamo,ali cini se da mi i nemamo nekih prevelikih ambicija u Evropi,jer je plan vec ispunjen.

slaviša šmigič

pre 3 godine

Pavkov može biti i Joker Dekiju Stankoviču ja verujem,da je Pavkov zbog sirove snage i visina živa mora za odbrambene igrače i može praviti prevagu u napadu za Rodiča mogu reči,da sam ubedjen,da če igrati odlično što bude više igrao biče bolji.Voleo bi,da se Falčineliju kada budemo igrali protiv Milana pridruži Grujič i pravimo presing ako se desi,da imamo probleme pri iznošenju tad mora igrati pozadi Radovan Pankov a makar iz drugog plana probati sa Milanom Pavkovom uostalom i Liverpul nije imao odgovor na snagu i skok Pavkova koji sigurno sam može mnogo.Što se tiče poslednje linije protiv Milana mora biti na stoperu jedan izuzetno brz igrač a to je jedino Radovan Pankov koji je igrao sjajno tokom čitave sezone i bio medju našim pozadi ponajbolji i najpouzdaniji igrač uostalom jedini od stopera je siguran na lopti i nepravi greške tokom iznošenja i predaje lopte iz odbrane u napad.

alekove pudlice

pre 3 godine

Em smo vas pustili da igrate u Srbiji , iako niste Srpski klub, em niste zadovoljni.
(doktor, 7. februar 2021 20:28) #..e pa ,ako ste nas vi garagani pustili,bas vi fala..zaradio si sendvic ,tebra...a i dobijes potpis lebdeceg za origininalnost..

Max Von Sidow

pre 3 godine

(Wllaxy, 7. februar 2021 19:57)
Hvala na trudu i pojašnjenju. Poznajem biografiju I. Andrića, dosta sam ga i čitao, ali ovaj detalj o privrženosti Zvezdi nisam znao.

Znajući kakav je to intelektualac i veliki um bio mislim da bi prema ovoj Terzićevoj Zvezdi ipak imao dosta rezerve. Javna je tajna da jedan broj vaših mislećih legendi ima. U svakom slučaju, pozdrav.

OLAF

pre 3 godine

Definitivno Gavric i Nikolic u Graficar.. pa nemaju oni 15 godina pa da ih covek i trpi jer su mladi.. A za pokusaju da se iscenira penal, trebao je Stankovic da ih izvede istog minuta.. Treba umesto ovih bonusa ubaciti nekog talentovanog mladog igraca, 15 ili 16 godina..a ove igrace od 21 god pravo u graficar..

Vanja Grubač

pre 3 godine

"Stankela" ili ti "Mister", moze li neka utakmica bez penala za zvezdu ili ne moze?!
(Pojedinci stvarno nemaju blama, 7. februar 2021 13:51)

Тешко у Србији.
Оно мало бекова што зна да игра заврши у Звезди или преко, тако да ово од бекова што остане има само једну тактику у одбрани "или лопта или играч"...

Од педесет пута колико се Звездини играчи са лоптом нађу у шеснаестерцу по утакмици и кад противнички бек схвати да сад мора да лети играч јер лопту не може да дохвати, судија мора бар једном да суди пенал, без обзира на притисак и бајање из табора добрих и препоштених Југославена....

Али да знаш нешто о фудбалу, знао би тo....
(zasto gledas kad ne razumes to sto vidis, 7. februar 2021 14:49
Da bre ,tamo su sve Mesi,Ronaldo,Benzema...čuj od pedeset puta na utakmici
Pa naravno kad ljudi moraju da se sklone da ovi budu toliko puta u šesnaest.Da ne pričamo o kontrama 6 na 2 jer tako mora...pokri se ušima jer nisi ni fizičko radio a pričaš nekome da ne zna nesto o fudbalu

Vanja Grubač

pre 3 godine

Uigravas jedan tim i pocne potpuno drugi...
(!!!, 7. februar 2021 13:12)
Sasvim je sve jedno i sa pionirima da su izašli kad ovi moraju da "zaborave defanzivca na petercu " u prvominutu...hahaha pa može li provodnije?

Malo manje kmecanja i zluradosti

pre 3 godine

Izgleda da je uporno kmecanje onih ciji je stadion bunker kriminalnih grupa ipak urodilo plodom. Zvezdi sada nece ni dva cista penala da dosude. Cisti kao suza.
(Ljubisa livac, 7. februar 2021 13:52)

To sto su restoran Fk Partizan mediji nazvali bunkerom da bi dobili na dramatizaciji a ti naivan im poverovao, to je tvoj problem. Znam da ste srecni sad jer napokon mozete ido grada da izadjete. A imate vi vas pravi bunker isto u Fk prostorijama, pogledaj na Apr gde je Ultra kop firma registrovana.

alekove pudlice

pre 3 godine

Partizan, Zagreb, HDH, JSD, Čajkovski, Zebec, Matekao, ima tu svega, Srbije nigde i to nikad neće da se promeni, nikad.
(Zastava101Specijal, 7. februar 2021 15:51) ..cuo sam da Decembarski snima kasetlu sa krajiskim pesmama,ima tu jos dosta primera ,nego je ovaj najsveziji,pa me mrzi da kucam..

Max Von Sidow

pre 3 godine

To bi ti najlepše objasnio Ivo Andrić, samo se bojim da ti to ne bi shvatio pošto ti očito nisi makao dalje od sabranih dela Velje Nevolje...
(Wllaxy, 7. februar 2021 15:41)

Priznajem sve, pa bih te zamolio da lepo napišeš šta je o tome rekao Ivo Andrić, čisto da znam da li da ti dam plus ili minus.
Ne mogu da ti dam blanko plus kao ovi što su ti nadavali, a korice od knjiga našeg nobelovca nisu videli.

Realno

pre 3 godine

Sklanjalica.
(Partizan 1901, 07. februar 2021 14:27)

Zato se ti ne sklanjas onom komsiji nikada...bas ti lepo ,a ?
(uplakani bez mozga, 7. februar 2021 15:57)

Ako te neko pita, u nasem odnosu, mi smo komsije a vi komsinica.
Cisto da znas ko sta radi u komsiluku.

nislija s merak

pre 3 godine

I sledece kolo Dinamo iz Berlina pobedjuje,igra protiv nekada naseg voljenog kluba koji je svesno prihvatio ulogu filijale.

Envet

pre 3 godine

Cist opsajd ali sudija nesvira dabome. Pavkov je bio bar metar u opsajdu.

Ali ne ma veze Partizan ce biti sampion jer smo naj bolji. Nama pomoc sudija netreba.

Haha

pre 3 godine

Ala partizanke narikace kukaju, nema principa ko ce sad da ih brani od batina?
(Dusan, 7. februar 2021 15:11)

Al se garagani osilili, nema principa pa izasli iz rupa i jos dobacuju.
Nema sta, junacine. Cujem slavilo se hapsenje od vasih hrabrih vodja, napokon smeju u grad da izadju.

Never Mind

pre 3 godine

Црвена звезда је 52. на ранг листи УЕФА. Партизан још од 1992. године није имао бољи пласман од тога.
(Марко, 7. februar 2021 17:38)

Zapalo mi je za oko kako je statistika interesantna. Kaže sve i ne kaže ništa. Formalno pravno ovo je tačan podatak a realno je duboko netačan. C. Zvezda je u realnom svetu fudbala daleko ispod 120 mesta i to računajući samo lige petice i njihove druge lige.
Tu možemo računati budžete svih timova, njihovu realnu snagu i fudbalski kapacitet.
Tvrdim da ni C. Zvezda ni Partizan ne bi mogli osvojiti ni jedno od drugoligaških takmičenja u zemljama petice.
Uzeo sam u obzir samo lige petice a ima mnogo jačih timova i u ostatku Evrope. Mnogo smo jadni , a još i nameštamo.

znasbre

pre 3 godine

@znambre

Alo prijatelju, ti stvarno verujes da je na Zvezdinom stadionu iskljucivo kulturni sadrzaj. Eno, planiraju operu, samo da se skinu zabrane oko korone. :)

Uzasan lik

pre 3 godine

Hoce li neko ovom Sanogu stati na kraj !? Stvarno vise, kako vas nije sramota. Svaku utakmicu protivniku radi o karijeri a jos crveni nije dobio. Sramotan mesar, sramotan. Nije ni cudo sto se samo ovde zadrzao da igra, ovde moze i noge da lomi i oci da kopa a da ga jos i pravdaju na Tv

Ivan kg

pre 3 godine

Ako izuzmeno derbi, Zvezda u gostima u devet utakmica, ima 9 pobeda, pa gde to ima da ekipa ima sve pobede u gostima. A na svom terenu isti ucinak, 9 pobeda i 1 remi. Ajde sad ukljucite malo realnosti, da l je realno da neko ima skor 18-2-0 u prvenstvu? Svi u Evropi kiksiraju redovno, pogledajte druge evropske lige, sve je moguce, samo da Zvezda izgubi neki bod nemoguce.

Max Von Sidow

pre 3 godine

Predlažem FSS da obznani krajnji izgled tabele i da se ova smejurija okonča.

1.Crvena Zvezda 108 bodova

a ostali neka se poredaju kako hoće. Stankela trener godine + u svim ostalim kategorijama svi iz Zvezde. Startnih 11 prvenstva, kao što reče Stojković, svi iz Zvezde. Uostalom, onaj ko sve pobeđuje taj nema mane i red je da se to ozvaniči.

Imao bih i drugi predlog, a sve u cilju smanjenja troškova, za naredne sezone.
Zvezdu proglasiti šampionom s maksimalnim brojem bodova a poredak ostalih odrediti izvlačenjem iz šešira. Da se brate ne sekiramo i da se ne gubi novac.

Ionako nam je dr. Terzić pre par godina rekao da Zvezdi pripada prirodno pravo da bude uvek prva. To je mnogima promaklo a meni je ostalo u jakom sećanju.

Kako rečeno, tako i učinjeno.

Srx

pre 3 godine

Dovedes 2 igraca iz Italije. Pricas na sva usta kako su ubice i novi Mesiji, prvo kolo i nema ih ni u protokolu. Volim ovaj klub i postujem rezultate ali skauting sluzba zadnje dve godine je uzasna. Na dobrog igraca idu 3 totalna promasaja. Sve sto je u Evropi ispod 3,5-4 miliona ne moze biti pojacanje, sem da nije domaci igrac pa znas sta moze, tipa Sveta Markovic, Krsticic, Ivanic...

Bego

pre 3 godine

Jedini ekipa koji nanose teske povrede igracima po nekoliko meseci to je Crvena Zveda.
Da ima pravne drzave odavno bi bila u Beogradskoj zoni dug 50 000 000 eura. A deca se lece SMS.

a

pre 3 godine

Kakav ..gan moras biti da bi igrao ili navijao zs zvezdu
(Dule, 07. februar 2021 14:30)

Kakav isprani mozak potomka oficira JNA moraš da budeš da navijaš za jugoslovene. Teška bolest a neizlečiva

SKROMNI STRATEG

pre 3 godine

Uzdam se u Sanoga da će protiv Milana da pokaže sav svoj raskošni talenat i da će u prvih desetak minuta da povredi Zlatana i Mandzu i Rebica i možda još dva tri standardna prvotimca, ali tako da se ne oporave ni za revanš, a čak i da se oporave ne bi hteli da igraju opet protiv njega iz straha i da će posle Zvezda da pobedi i da bude prvak Evrope!

FM ludak

pre 3 godine

Par stvari u sportu je sigurno, Jokicev dabl-dabl, poraz Partizan u ABA ligi, jednom godisnje poraz Sautemptona 9:0 i pokusaj Zvezdinih igraca da simuliraju penal, Gavric.

Envet

pre 3 godine

Cist opsajd ali sudija nesvira dabome. Pavkov je bio bar metar u opsajdu.

Ali ne ma veze Partizan ce biti sampion jer smo naj bolji. Nama pomoc sudija netreba.

Malo manje kmecanja i zluradosti

pre 3 godine

Izgleda da je uporno kmecanje onih ciji je stadion bunker kriminalnih grupa ipak urodilo plodom. Zvezdi sada nece ni dva cista penala da dosude. Cisti kao suza.
(Ljubisa livac, 7. februar 2021 13:52)

To sto su restoran Fk Partizan mediji nazvali bunkerom da bi dobili na dramatizaciji a ti naivan im poverovao, to je tvoj problem. Znam da ste srecni sad jer napokon mozete ido grada da izadjete. A imate vi vas pravi bunker isto u Fk prostorijama, pogledaj na Apr gde je Ultra kop firma registrovana.

Haha

pre 3 godine

Ala partizanke narikace kukaju, nema principa ko ce sad da ih brani od batina?
(Dusan, 7. februar 2021 15:11)

Al se garagani osilili, nema principa pa izasli iz rupa i jos dobacuju.
Nema sta, junacine. Cujem slavilo se hapsenje od vasih hrabrih vodja, napokon smeju u grad da izadju.

nislija s merak

pre 3 godine

I sledece kolo Dinamo iz Berlina pobedjuje,igra protiv nekada naseg voljenog kluba koji je svesno prihvatio ulogu filijale.

alekove pudlice

pre 3 godine

Partizan, Zagreb, HDH, JSD, Čajkovski, Zebec, Matekao, ima tu svega, Srbije nigde i to nikad neće da se promeni, nikad.
(Zastava101Specijal, 7. februar 2021 15:51) ..cuo sam da Decembarski snima kasetlu sa krajiskim pesmama,ima tu jos dosta primera ,nego je ovaj najsveziji,pa me mrzi da kucam..

kris

pre 3 godine

Utakmica prava prvenstvena,protiv rastrcanog protivnika i prva zvanicna poslije dugo vremena,tako da je tesko dati sud o nekoj snazi Zvezde.Ono sto se svakako da vidjeti da je odbrana veoma nesigurna,kao sto je i bila i da Sanogo nikako nije pojacanje,kakvim se predstavlja.Jedan obicni mesar,koji kad dobije loptu na nasoj polovini nesto zakomplikuje i svaki put strepim kad se takvo sto desi.Mozda protiv Pazara i ne toliko,ali protiv Milana i ozbiljnijih ekipa ce to svakako doci na naplatu.Kao stari navijac Zvezde,nisam pristalica lakog sviranja penala za nas i drago mi je sto sudija nije svirao nijedan,jer bi bilo prestrogo i to nam ne treba.Zao mi je sto i Stankovic ne misli tako.Takodje sam misljenja da je greska previse miksati tim,vec je trebalo do Milana uigravati najbolje sto imamo,ali cini se da mi i nemamo nekih prevelikih ambicija u Evropi,jer je plan vec ispunjen.

OLAF

pre 3 godine

Definitivno Gavric i Nikolic u Graficar.. pa nemaju oni 15 godina pa da ih covek i trpi jer su mladi.. A za pokusaju da se iscenira penal, trebao je Stankovic da ih izvede istog minuta.. Treba umesto ovih bonusa ubaciti nekog talentovanog mladog igraca, 15 ili 16 godina..a ove igrace od 21 god pravo u graficar..

Realno

pre 3 godine

Sklanjalica.
(Partizan 1901, 07. februar 2021 14:27)

Zato se ti ne sklanjas onom komsiji nikada...bas ti lepo ,a ?
(uplakani bez mozga, 7. februar 2021 15:57)

Ako te neko pita, u nasem odnosu, mi smo komsije a vi komsinica.
Cisto da znas ko sta radi u komsiluku.

alekove pudlice

pre 3 godine

Em smo vas pustili da igrate u Srbiji , iako niste Srpski klub, em niste zadovoljni.
(doktor, 7. februar 2021 20:28) #..e pa ,ako ste nas vi garagani pustili,bas vi fala..zaradio si sendvic ,tebra...a i dobijes potpis lebdeceg za origininalnost..

Rothmans

pre 3 godine

Kobajagi smo doveli neka pojačanja a od toga svi su van protokola jedino Srnić na klupi? Dokle ćemo dozvoljavati Terziću i Mrkeli da nas ovako zezaju?

Max Von Sidow

pre 3 godine

To bi ti najlepše objasnio Ivo Andrić, samo se bojim da ti to ne bi shvatio pošto ti očito nisi makao dalje od sabranih dela Velje Nevolje...
(Wllaxy, 7. februar 2021 15:41)

Priznajem sve, pa bih te zamolio da lepo napišeš šta je o tome rekao Ivo Andrić, čisto da znam da li da ti dam plus ili minus.
Ne mogu da ti dam blanko plus kao ovi što su ti nadavali, a korice od knjiga našeg nobelovca nisu videli.

Never Mind

pre 3 godine

Kakav ..gan moras biti da bi igrao ili navijao zs zvezdu
(Dule, 07. februar 2021 14:30)


Moras biti pametan,inteligentan,dobar covek,sa moralom i obrazom
(Istina, 7. februar 2021 15:02)

A Isus bi rekao na to: ko je takav neka baci kamen prvi.

veliki strumf

pre 3 godine

Da se ovakva ruka ne dosudi Partizanu, profa bi pisao saopstenja, Pantić snimao emisije a grobari bi kukali na sudiju, savez, državu... Kao i uvek. Ali NIJE SVAKA RUKA PENAL i ko to još nije naucio ima velikih problema sa inteligencijom! Ovo nije penal jer je sa male distance lopta POGODILA U RUKU igrača Pazara, nije on odigrao loptom. Inače, vrlo moćan pocetak u ovih 10 min, imamo odličan tim koji vrhunski igra. Totalna dominacija. Svidjaju mi se i brojne uigrane akcije kod prekida.

FGFB

pre 3 godine

Zasto Zvezda uopste igra ovu ligu? Nijedan klub im nije ni do kolena po kvalitetu, imaju veci budzet od svih ostalih ekipa zajedno, zaista ne vidim poentu igranja ove lige.D

Vanja Grubač

pre 3 godine

"Stankela" ili ti "Mister", moze li neka utakmica bez penala za zvezdu ili ne moze?!
(Pojedinci stvarno nemaju blama, 7. februar 2021 13:51)

Тешко у Србији.
Оно мало бекова што зна да игра заврши у Звезди или преко, тако да ово од бекова што остане има само једну тактику у одбрани "или лопта или играч"...

Од педесет пута колико се Звездини играчи са лоптом нађу у шеснаестерцу по утакмици и кад противнички бек схвати да сад мора да лети играч јер лопту не може да дохвати, судија мора бар једном да суди пенал, без обзира на притисак и бајање из табора добрих и препоштених Југославена....

Али да знаш нешто о фудбалу, знао би тo....
(zasto gledas kad ne razumes to sto vidis, 7. februar 2021 14:49
Da bre ,tamo su sve Mesi,Ronaldo,Benzema...čuj od pedeset puta na utakmici
Pa naravno kad ljudi moraju da se sklone da ovi budu toliko puta u šesnaest.Da ne pričamo o kontrama 6 na 2 jer tako mora...pokri se ušima jer nisi ni fizičko radio a pričaš nekome da ne zna nesto o fudbalu

Vanja Grubač

pre 3 godine

Uigravas jedan tim i pocne potpuno drugi...
(!!!, 7. februar 2021 13:12)
Sasvim je sve jedno i sa pionirima da su izašli kad ovi moraju da "zaborave defanzivca na petercu " u prvominutu...hahaha pa može li provodnije?

Max Von Sidow

pre 3 godine

(Wllaxy, 7. februar 2021 19:57)
Hvala na trudu i pojašnjenju. Poznajem biografiju I. Andrića, dosta sam ga i čitao, ali ovaj detalj o privrženosti Zvezdi nisam znao.

Znajući kakav je to intelektualac i veliki um bio mislim da bi prema ovoj Terzićevoj Zvezdi ipak imao dosta rezerve. Javna je tajna da jedan broj vaših mislećih legendi ima. U svakom slučaju, pozdrav.

Ljubisa livac

pre 3 godine

Izgleda da je uporno kmecanje onih ciji je stadion bunker kriminalnih grupa ipak urodilo plodom. Zvezdi sada nece ni dva cista penala da dosude. Cisti kao suza.

Zvezda ooooooo

pre 3 godine

A da zvezdi od naredne sezone upisuju 5 poena za pobedu a ostalima 3?
(Partizan 1901, 7. februar 2021 15:13)
Dobar predlog. Veliki ne trebaju previše da se cimaju, a treba da dobiju sve. Zvezda kao najveći klub treba da se čuva za inostrane mečeve, a ne da se mlati sa boranijom, poput tvog malog kluba. Jer tako je u mogućnosti...

uplakani bez mozga

pre 3 godine

Kakav ..gan moras biti da bi igrao ili navijao zs zvezdu
(Dule, 07. februar 2021 14:30)

Zato je pripadnost vasem klubu - dijagnoza

Cubaka

pre 3 godine

Grobari, imate li vi nesto drugo da napisete osim: FMP, namesteno, sklanjalica, drzavni projekat i slicno?
(Stanko, 7. februar 2021 14:00)

Nemoj da ih opterecujes, za ovih 4-5 reci im je trebalo 4-5 godina da nauce. Polako....sledece 2-3 godine uspece bar dve nove.....mladi su, talentovani....ici ce to nekako.

Realno

pre 3 godine

Igrac domace ekipe brani rukom sut Bena u 16, sudija nista ne radi cisto da se zna... Nismo mi penaltizan. Ima iz igre da im damo 5 golova.

Lars

pre 3 godine

E tako se namesta, odmah od starta!
(navijac, 7. februar 2021 13:15)

Jeste, zato Grujic nije svirao cist penal za zvezdu i upravo je propustio da domacem defanzivcu pokaze karton zbog namernog igranja rukom van 16. Ko zna sta ce jos svirati do kraja utakmice

Toliko

pre 3 godine

Ovog Sisea bi mogli dovesti na leto.Bolji igrac od Njegosa,Odade,pa i Sanoga jer vise trci od njega,agresivniji je od svih i zavrsava posao.Jedino sto se budni na svaku sudijsku odluku a svaki start mu je na ivici zutog kartona.

Marko

pre 3 godine

Ja sam Partizanovac, ali moram napisati da se na ovakvim utakmicama dobija ili gubi prvenstvo. Zvezda je shvatila da je ovo njiva liga, te da su svi, sem Partizana, nivo opstinske lige u bivsoj Jugi. Tako je napravila tim i objasnila da se svaka mora dobiti, jer su daleko bolji, a u derbiju sta Bog da. Sa druge strane Partizan je umislio da je ovo neka liga kvaliteta i to su sebi stavili u glavu, pa se kao nadigravaju, taktiziraju, filozofiraju.
U bivsoj Jugi stari Partizan dohvati tim kao Pazar i razbuca ko svinja masan dzak sa 5-6 u mrezi...Danas izgubi.
Ma nema tog sudije koji ce da namesti utakmicu izmedju Reala i Vojvodine da nas tim dobije. Nabijes 5-6 i sudija moze da svira sta god pozeli.
Jednostavno Zvezda se bolje postavila prema datim okolnostima, drzava je pomogla dotacijama, sto jeste jeste.

cole

pre 3 godine

pazarci igraju jako lepo. ima sistema u igri, nema divljanja s loptom, postuju zamisli trenera jer se ne gube na terenu...nikad ih nisam voleo zbog divljaka na tribinama, ali ekipa je prava superligaska. jedno mi kod zvezde nije jasno. na osnovu cega je otkup ugovora sanoga nekakvo ogromno pojacanje za nas? gledao sam sve zvezdine utakmice jesenas...malo toga njegovog dobrog pamtim iz tih utaknica. deluje mi kao veoma fudbalski "neinteligentan" fudbaler. a pamtim i te kako puno njegovih kikseva zbog kojih je odbrana do bola trpela. zadakat mu jeste, kao zadnjem veznom, da "kvari" i sece akcije protivnika. ali on taj zadatak uvek, ali uvek, ispuni faulom! imali smo donalda na istoj toj poziciji, imali krsticica...pa za sve vreme provedeno u zvezdi, njih dvojica zajedno nisu napravili faulova, kao sanogo za ovo malo vremena. ne znam, mozda gresim, ali mi je on sve, samo ne neko epohalno pojacanje. srecno, zvezdo moja!

Max

pre 3 godine

Komentar na poluvremenu.
Boli koliko nemamo pojma. Sanogo-danas veze sa fudbalom, takodje i Gavrić. Grujić je ladno mogao da svira penal na Ivanjicu, jer da nije skočio lik bi mu noge polomio. I da, prekršaj Sanoga nije bio, onaj Sisak se sam sapleo o teren i iskrenuo zglob.
Odmah izmene. I ZABRANITI, ILI NOVCANO KAZNJAVATI VRACANJE LOPTE ZADNJOJ LINIJI I BIRJANU!!!!

Skorpion

pre 3 godine

Posle faula za Novi Pazar,sudija svira faul za zvezdu i treci gol....Uzas
(Grobar 100?, 7. februar 2021 14:36)

Opa, poceli ste da "udarate" po svojima, sudija je vas istaknuti clan cuveni "grobar iz Cokota" koji se sirom Srbije slika u dresu Partizana, zar vam ni on ne valja, vi stvarno ne znate sta pisete i gde se nalazite. Cirkusanti bili i ostali.

miško

pre 3 godine

Prvo kolo i odma cirkusi sa delegiranjem sudija. Prvo Vojvodini sudi "zvezdomrzac" Jovanović i ne dosudi čist penal kako bi povećao razliku u odnosu na Partizan, drugo "čokot" ne svira dva penala za Zvezdu u Nju Pejdžesu. Cirkus se nastavlja.....

Ne shvatam više sport

pre 3 godine

Pola ekipe NPazara igra za Zvezdu. Nzm šta su tu čike Rile i Dalibor: oni se više vide po Partizanovim utakmicama gde priljiraju. Ovde je Krujič potpuno suvišan kao i Sise koji je brezobrazan, bre!

znambre

pre 3 godine

Al doci ce derbi i razmontiracemo vas kao Napredak!!
(Grobar)

Razmontirajte vi druže vaše Bunkere i Snajpere po Stadionu i kafiće koje vaš Klub ne kontroliše, a na vašem Stadionu, a kako nas pobeđujete znamo svi.

Za 3 nedelje će te kukati kako je otišla titula.

Penetrator raspalog JSD partizai

pre 3 godine

Hoce li neko ovom Sanogu stati na kraj !? Stvarno vise, kako vas nije sramota. Svaku utakmicu protivniku radi o karijeri a jos crveni nije dobio. Sramotan mesar, sramotan. Nije ni cudo sto se samo ovde zadrzao da igra, ovde moze i noge da lomi i oci da kopa a da ga jos i pravdaju na Tv
(Uzasan lik, 07. februar 2021 14:09)

Jer tako smo u mogucnosti !

Srx

pre 3 godine

Pobeda kao pobeda jer smo bolji...Ali samo bi voleo da shvatim ulaske Njegosa i Vukanovica, ovaj prvi nije ispratio Sisea a ovaj drugi ne zna ni da primi loptu. Ubice nas ovi Bonus igraci, katastrofalno pravilo, kao i broj stranaca...

Wllaxy

pre 3 godine

Kakav ..gan moras biti da bi igrao ili navijao zs zvezdu
(Dule, 07. februar 2021 14:30)

To bi ti najlepše objasnio Ivo Andrić, samo se bojim da ti to ne bi shvatio pošto ti očito nisi makao dalje od sabranih dela Velje Nevolje...

zdravko

pre 3 godine

Pa koliko si ti glup Grujić je grobar on daje iole imo razuma svirao bi cist penal nad Ivanićem. Kažu Ivanić poskocijo pa da to nije uradio onaj bi mu polomio obe noge i opet je ga onaj igrac zakačio i ako je malo Ivanić poskočio. Volim jako štose novi pazar bori i igra samo mnogo grubi startova nad zvezdinim igračima.

slaviša šmigič

pre 3 godine

Pavkov može biti i Joker Dekiju Stankoviču ja verujem,da je Pavkov zbog sirove snage i visina živa mora za odbrambene igrače i može praviti prevagu u napadu za Rodiča mogu reči,da sam ubedjen,da če igrati odlično što bude više igrao biče bolji.Voleo bi,da se Falčineliju kada budemo igrali protiv Milana pridruži Grujič i pravimo presing ako se desi,da imamo probleme pri iznošenju tad mora igrati pozadi Radovan Pankov a makar iz drugog plana probati sa Milanom Pavkovom uostalom i Liverpul nije imao odgovor na snagu i skok Pavkova koji sigurno sam može mnogo.Što se tiče poslednje linije protiv Milana mora biti na stoperu jedan izuzetno brz igrač a to je jedino Radovan Pankov koji je igrao sjajno tokom čitave sezone i bio medju našim pozadi ponajbolji i najpouzdaniji igrač uostalom jedini od stopera je siguran na lopti i nepravi greške tokom iznošenja i predaje lopte iz odbrane u napad.

PfC Pera

pre 3 godine

Cestitam Zvezdi na lepom fudbalu koji prikazuju. Mi smo prosli put ovakav fudbal igrali sa gospodinom Djukicem kao trenerom i to ona generacija sa Zukom, Joveticem, Rukavinom itd. kada smo pobedjivali ubedljivo timove i igrali bas lep fudbal. Drago mi je da neka nasa ekipa forsira ovakav fudbal bez kalkulisanja. Verujem da cw svi mecevi zvezde biti zanimljivi za gledanje ove sezone. Nesto slicno smo mi igrali dok je tu bio Savo Milosevic, samo smo igracki bili bas tanki. Srecno sa Milanom, da se zna za srpski fudbal, i da saznaju italijanski trener razliku izmedju Sarajeva i Beograda.

Владимир

pre 3 godine

А где су анализе са снимцима о два чиста пенала која нису свирана за Звезду?
Да је била обрнута ситуација већ би имали и геометре укључене са саопштењима из бункера на латинском.

Pancev

pre 3 godine

Ako planiramo da se nosimo sa Milanom koji vredi 500 miliona evra onda bi trebalo ovakve ekipe pobedjivati sa 5-6 golova razlike. Stankovic ove sezone igra napadacki fudbal, po onome sa sto je ekipa pokazala na pripremama ne bi niko u nasoj ligi trebao da bude ozbiljnija prepreka ovom timu Cevene zvezde.

ovde

pre 3 godine

N Pazar da ovako maksimalno igra svaku utakmicu,bio bi bolje plasiran na tabeli.Cvrsta prvoligaska ekipa.Zvezda,rutinski za sada, ogroman posed lopte.

Naivni_Gavran

pre 3 godine

Хахахахаха
После гола Иванића гробарском арлаукању придружио се и глас са минарета.... Шта ти је братство...
(Црвена звезда 1913, 07. februar 2021 14:37)
Mi muslimani ponosno volimo Partizan

Gorki

pre 3 godine

E tako se namesta, odmah od starta!
(navijac,

Tacno tako. Sudija ne svira jedan penal za igranje rukom igraca Pazara. Da ne bi srusio snove vas navijaca domobranskog kluba.

urke

pre 3 godine

Jedini ekipa koji nanose teske povrede igracima po nekoliko meseci to je Crvena Zveda.
Da ima pravne drzave odavno bi bila u Beogradskoj zoni dug 50 000 000 eura. A deca se lece SMS.

Mislis na Nadja i Drncica....osakatili Bastu i Jovicica?

Istina

pre 3 godine

Kakav ..gan moras biti da bi igrao ili navijao zs zvezdu
(Dule, 07. februar 2021 14:30)


Moras biti pametan,inteligentan,dobar covek,sa moralom i obrazom a sve ono sto nema nijedan grobar.Sto bi pokojni Bata Stojkovic rekao,jedino normalno je bilo da navijam za Zvezdu,za koga bi drugo.Najveca sramota je biti navijac patizana.

Gorki

pre 3 godine

A da zvezdi od naredne sezone upisuju 5 poena za pobedu a ostalima 3?
(Partizan 1901
Zasto? Pa Zvezda je upravo vama bezala toliko da i PODELOM bodova niste mogli da je stignete!!!
Valjda vama trebaju da daju 5 poena a nama 3. Cisto da bi prvenstvo bilo interesantnije.

Batistuta

pre 3 godine

Ljudi sta je ovo, jel gledam utakmicu domace ili Bundeslige? Haha, sjajan fudbal sve cestitke za oba tima.
Kamo srece da su nam svi mecevi domace lige ovakvi.

Mister No

pre 3 godine

Dobro je , dva penala nisu Zvezdi svirana do sada, prvo igranje rukom Trtovca kasnije faul istog igrača nad Ivanić-om gde on još traži žuti karton zbog simuliranja, vrhunac licemerja.
PS.Objavite komentar

Sub013

pre 3 godine

Kakav ..gan moras biti da bi igrao ili navijao zs zvezdu
(Dule, 07. februar 2021 14:30)

Bitno je da si ti deo gromade od Nevolje.
(Matori Laki, 7. februar 2021 14:44)

Nevolja je panker, avangarda i borac protiv rezima, ne razumete vi to!

Šomi

pre 3 godine

A da zvezdi od naredne sezone upisuju 5 poena za pobedu a ostalima 3?
(Partizan 1901, 07. februar 2021 15:13)
Da nam upisuju samo 1 poen, opet bi bili prvaci. Aj ćao

Realno

pre 3 godine

Igraci Novog Pazara igraju mec kao da je biti ili ne biti, ili kao da je finale nekog kupa. Sudija ne svira igranje rukom u 16, start sa ledja na Ivanicu, pusta brutalno grubu igru domace ekipe.....

Skorpion

pre 3 godine

Kakav ..gan moras biti da bi igrao ili navijao zs zvezdu
(Dule, 7. februar 2021 14:30)

Pre svega moras biti inteligentan a sa inteligencijom dolaze ostale vrline, za vas "bunkerase" se to nikako ne moze reci posto rec inteligencija ne moze da se stavi u istu recenicu gde pises o navijacu Partizana. Uz vas vise pristaju reci kradja, prevara, glupost i slicne. Sportski pozdrav za sve prave navijace koji ne pisu ovakve komentare koje moze da smisli samo bolestan "covek".

Камарад Стаљин

pre 3 godine

Kakav ..gan moras biti da bi igrao ili navijao zs zvezdu
(Dule, 07. februar 2021 14:30)

Tоп Ган!

Рутинска победа. Нови Пазар сасвим солидна екипа за наше услове. Имам утисак да ће Звезда довести Сисеа. Иванић препорођен, Станковић је очито сјајан мотиватор, играчи га воле. Одморио играче, победа није била упитна од старта меча. Три бода ближе титули.

uplakani bez mozga

pre 3 godine

Sklanjalica, FMP, Državni projekat, eto to je Zvezda...
(Partizan 1901, 07. februar 2021 14:28)

Men je zao likova poput tebe. Onako ljudski

kodzo

pre 3 godine

Ja sam izbrojao bar 6 situacija gde je Zvezda ozbiljno ostecena...Zasto ne pisete o tome? I bez obzira na to pobeda na nezgodnom gostovanju i teskom terenu. Zamislite da Partizan ima ovakvo sudjenje onaj Pantic bi vec napravio 3 specijalne emisije da prikaze aparthejd nad voljenim klubom

ah

pre 3 godine

Kakav ..gan moras biti da bi igrao ili navijao zs zvezdu
(Dule, 07. februar 2021 14:30)

Kad smo mi bili klinci Zvezda je bila jedan od najboljih klubova na Svetu ,a uzgred i pravk tog istog sveta i ti sad nas pitas kakava gen treba imati da navijas za zvezdu,pa za koga je trebalo da navijam za Parrizan koji je prosecan smesan evropski klib bez istorije i sadasnjosti..
to sto si ti mazohista i sto volis da si veciti drugi to je tvoj problem...

keba

pre 3 godine

ha ha@. Postoji snimak sa JNA gde vi bezite od Delija ispred svog stadiona, a pri tome to je bila mala grupa Delija, nije Zvezda igrala, a sve to pred utakmicu koju vi igrate. Tako da ti je bolje da cutis, da vam ne dodju ponovo.

Penetrator raspalog JSD partizai

pre 3 godine

A da zvezdi od naredne sezone upisuju 5 poena za pobedu a ostalima 3?
(Partizan 1901, 07. februar 2021 15:13)

Slazem se, zasluzio je to prvak sveta i Evrope !

Gasi svetlo

pre 3 godine

Glodari polako se osipaju, nestaju i propadaju. Nesto kao i njihova bivsa propala ljubimica jugoslavija. Sad pocinju i njihove “vodje” da pustaju niz vodu oni sto su ih i postavili. Smeta im komsinica(sto mogu da razumem), smeta im Vojvodina, smeta im svaki tim koga su oni samoprozvali za “filijalu” komsinice, smeta im svaki tim koji izgubi od komsinice, smeta im savez, sponzori, drzava...Jednostavno zelim im sve sto i oni zele ostalima a to je da se ugase i nestanu.

Never Mind

pre 3 godine

Црвена звезда је 52. на ранг листи УЕФА. Партизан још од 1992. године није имао бољи пласман од тога.
(Марко, 7. februar 2021 17:38)

Zapalo mi je za oko kako je statistika interesantna. Kaže sve i ne kaže ništa. Formalno pravno ovo je tačan podatak a realno je duboko netačan. C. Zvezda je u realnom svetu fudbala daleko ispod 120 mesta i to računajući samo lige petice i njihove druge lige.
Tu možemo računati budžete svih timova, njihovu realnu snagu i fudbalski kapacitet.
Tvrdim da ni C. Zvezda ni Partizan ne bi mogli osvojiti ni jedno od drugoligaških takmičenja u zemljama petice.
Uzeo sam u obzir samo lige petice a ima mnogo jačih timova i u ostatku Evrope. Mnogo smo jadni , a još i nameštamo.

parter b

pre 3 godine

ПЕНАЛ ЋЕ НАМ СВИРАТИ КАД ТРТОВАЦ БУДЕ ГАЂАО ЗОЉОМ ИВАНИЋА, А МОЖДА НИ ТАД...

ciganin najlepši

pre 3 godine

@uzasan

Vidi se da ne gledaš fudbala uopšte. Sanogo je klasičan školovan zadnji vezni, što je i dokazao godinama igrajući za Jang Bojs.

Čisti sve pred sobom, ne mrsi, lopta prođe, igrač ne sme. Kad pretera dobije žuti, smanji gas i to je to. Radi sve što radi i jedan Buskets, Henderson, Milner, Ndombele, Kante, Kazemiro i ostale kolege. Gledaj malo ligu 5, da vidiš kako te batice biju i ne pitaju.

NSmit i kraj fuzije iz '07.

pre 3 godine

Dva cista penala, nisu svirana za sampiona!!! Da li ovo sudije i dalje sude pod stresom i pored cinjenice, da se drzava odlucno obracunava sa kriminalom???

Sofronije

pre 3 godine

A da zvezdi od naredne sezone upisuju 5 poena za pobedu a ostalima 3?
(Partizan 1901, 7. februar 2021 15:13) # Link komentara

Samo ako želite da zaostanete više od 100 bodova.
Možda je bolje Zvezdi 3, vama za pobedu iz penala 4, a bez penala 5, da prvenstvo bude MALO uzbudljivije.

Wllaxy

pre 3 godine

Mislis na Nadja i Drncica....osakatili Bastu i Jovicica?
(urke, 7. februar 2021 14:39)

Ne zaboravi Evertona koljaca koji je polomio nogu Mudrinskom iz Cukarickog.
Bitno da se javljaju licemeri iz bunkera u Humskoj zbog Sanoga a oni u svojoj istoriji imali "koljaca" u svakoj generaciji, ovi klinci ne znaju ali stariji se secaju Hatunica, Kunovca i slicnih.
(Papilon, 07. februar 2021 15:08)

Kako si mogao da zaboraviš Bajru Župića?

doktor

pre 3 godine

Ajde da mi neko od grobara objasni, kako je to namešteno prvenstvo? Da li ste vi izgubili neke utakmice ( od Pazara i slično ) zato što vas je neko vezao, poništili vam golove, pretili pištoljima? Ili niste dali gol više,zato što ste nesposobni za to? Zato jer nemate igru,nemate trenera. Da li je Zvezda pobedila više puta i dala više golova? pa niste gubili od Reala i Barse, nego novih prvoligaša. Sramota je da se tako kuka. Em smo vas pustili da igrate u Srbiji , iako niste Srpski klub, em niste zadovoljni.

uplakani bez mozga

pre 3 godine

@Saša - Xaxaxa. Nije tebi lako.. Koje ti je komplekse nabila Crvena Zvezda ?
(Аца, 07. februar 2021 12:39)

Eh, da je samo njemu...

Fenomen

pre 3 godine

Režiser i kamerman i su katastrofa...potreban je dvogled za praćenje igre. Gavrić je do sada izgubio svaku loptu koju je imao u posedu...totalno beskoristan.

miško

pre 3 godine

Prikaz najzanimljivije dogadjaja iz ovog dela, pored gola je i penal za Zvezdu koju ARENA nevoljno prikazuje. Jokić će vam pokazati da je penal kao suza čist. Očigledno je postojala namera da se igrač faulirao bez lopte i to samo na Areni nije dovoljno. SNN iz 90- tih objektivan.

parter b

pre 3 godine

I zanima koja je to zastava okačena na stadionu pored zastave Republike Srbije,ima ljiljane i polumesece,da li je to zastava neke manjine,i šta će ona na stadionu,nije Novi Pazar klub neke nacionalne manjine,već državni klub...
Molim nekoga ko je upućen u tematiku da objasni koja je zastava i zašto stoji tamo...

miško

pre 3 godine

Mažićizam na delu. Dva penala, Mažićevi ne sviraju, a tako očigledna. Sramotno sudjenje se nastavlja. Više penala nam nisu svirali nego što jesu.

gtrovci

pre 3 godine

Cudi me da nema naslova da li je Zvezda ostecena? dva penala u prvom, u drugom pre gola Novog Pazara sviran ofsajd Benu, izbio sam ispred golmana, a bio korak iza nnihovog poslednjeg(ovo nigde niko nije pomenuo)..
jos ove nevolje nesto kukumavcu ovde..

Sofronije

pre 3 godine

Ionako nam je dr. Terzić pre par godina rekao da Zvezdi pripada prirodno pravo da bude uvek prva. To je mnogima promaklo a meni je ostalo u jakom sećanju.

Kako rečeno, tako i učinjeno.
(Max Von Sidow, 7. februar 2021 17:43) # Link komentara

Bolje da se vrati 2010-11, tada je bilo prirodno stanje stvariu da u 5 kolektivnih sportova od po 5 prvenstavai kupova Partizan osvoji 8 a sva ostala SD u Srbiji samo 2. Jel' tako? Tada je to bilo normalno i bez pomoći države, a sada aparthejd.

Tragikomedija

pre 3 godine

Sise je odličan igrač za našu ligu. Može da pokrije i desnog beka i zadnjeg veznog, igra svim srcem, fizički odličan, brz, agilan. Koliki su slepci ovi iz naše uprave što ga nisu doveli nakon probe, baš takav igrač na baš tim pozicijama nam je i najpotrebniji.

Red

pre 3 godine

Kakav ..gan moras biti da bi igrao ili navijao zs zvezdu
(Dule, 7. februar 2021 14:30) # Link komentara

Kad ti to kaze navijac FK Bunker.

onako

pre 3 godine

@Ivan kg
Pa dobro koja je to utakmica sporna?

Pazar je danas poginuo na terenu i nije oštećen, naprotiv, i nije bilo dovoljno uz anemičnu Zvezdu.
Vas je dobio a i Vošu. To ti valjda nešto govori.

Koji tim je nadigrao Zvezdu, daj jedan?

Od koga je trebala da izgubi, navedi tim?

U čemu se onda ogleda tvoj komentar?

Марко

pre 3 godine

Ako izuzmeno derbi, Zvezda u gostima u devet utakmica, ima 9 pobeda, pa gde to ima da ekipa ima sve pobede u gostima. A na svom terenu isti ucinak, 9 pobeda i 1 remi. Ajde sad ukljucite malo realnosti, da l je realno da neko ima skor 18-2-0 u prvenstvu? Svi u Evropi kiksiraju redovno, pogledajte druge evropske lige, sve je moguce, samo da Zvezda izgubi neki bod nemoguce.
(Ivan kg, 07. februar 2021 16:12)

У Европи се све види. У последње четири сезоне Црвена звезда је играла два пута у групној фази Лиге шампиона и два пута дочекала пролеће у Лиге Европе. Колико је Партизану било потребано година, да не кажем деценија да се два пута пласира у групну фазу Лиге шампиона и да дочека пролеће у Лиги Европе? Партизан је 2003. ушао први пут у групну фазу Лиге шампиона, 2010. други пут и још два пута је играо пролеће у Лиги Европе, последњи пут 2018. Дакле, оно што је Партизан остварио у року од 15 година, Црвена звезда је остварила за само четири. Уз све то Црвена звезда има и две победе у групној фази Лиге шампиона, док Партизан није победио још од 1983. године у Лиги шампиона, тј. у Купу европских шампиона како се тада звало ово такмичење. Црвена звезда је 52. на ранг листи УЕФА. Партизан још од 1992. године није имао бољи пласман од тога. За време Томислава Караџића ниједан клуб из Србије није био у првих 100 на УЕФА ранг листи, а у чак три сезоне Србија није имала ниједан клуб у групним фазама европских такмичења.

Zvezdaš

pre 3 godine

Danas ne sviran bar jedan čist penal za Zvezdu. Igraći Novog pazara odigrali jako grub fudbal. Tukli rukama i nogama kako im padne na pamet kao u borilačkim sportovima. Za razkiju od jučerašnje utakmice kmečavaca što i sam Pantić priznaje. Juče Vojvodina oštećena za čist penal. Pratićemo dalje Zvezdaši ne smeju da dozvole da nas kradu kao pre par godina kada su oteli titulu na kukanje i državni udar dok su krali i otimali bodove u prvenstvu.

uplakani bez mozga

pre 3 godine

Max Von Sidow


Sama duzina komentara, s obzirom na sadrzinu govori o dubokim oziljcima na psihi...Pokusao mozda sa nekom pomoći ?

Wllaxy

pre 3 godine

To bi ti najlepše objasnio Ivo Andrić, samo se bojim da ti to ne bi shvatio pošto ti očito nisi makao dalje od sabranih dela Velje Nevolje...
(Wllaxy, 7. februar 2021 15:41)

Priznajem sve, pa bih te zamolio da lepo napišeš šta je o tome rekao Ivo Andrić, čisto da znam da li da ti dam plus ili minus.
Ne mogu da ti dam blanko plus kao ovi što su ti nadavali, a korice od knjiga našeg nobelovca nisu videli.
(Max Von Sidow, 07. februar 2021 16:28)

Ko shvati razumeće ovo dole napisano kao jednostavan odgovor na debilan komentar na koji sam odgovorio a koji glasi "Kakav gan moraš biti da bi igrao ili navijao zs zvezdu"...

"Na Andrićeve sportske aktivnosti još više svetla baca redakcijski članak "Čestitka od srca dobrom prijatelju" u "Zvezdinoj reviji", od 1. novembra 1961, povodom dodele Nobelove nagrade. U Crvenoj zvezdi su naročito bili ponosni jer su u svoje prijatelje mogli da ubroje "i Ivu Andrića, velikog književnika i istaknutog pobornika sporta i ljubitelja košarke".
Od osnivanja Crvene zvezde Ivo Andrić nije propustio nijednu utakmicu naših košarkaša na igralištu stešnjenom između drevnih kalemegdanskih zidina."

"Андрић је, после рата, на свој начин учествовао у спортском животу. Био је члан кошаркашког и фудбалског клуба Црвене звезде. У Архиву САНУ, у Личном фонду Иве Андрића, пронашли смо Андрићеве чланске књижице ова два Звездина клуба, позиве за састанке и утакмице кошаркаша, писма, новогодишње честитке Спортског друштва. Сачуване су две улазнице за утакмицу кошаркашица против Спартака из Прага у полуфиналу Купа европских шампиона."

Naravno, od tebe svakako ne očekujem da razumeš, ali ipak - ako još neko ima nekakvu dilemu...

tek onako

pre 3 godine

Idemo Pazareeee
(Saša, 07. februar 2021 12:18)
Oni malo stariji ce razumeti ako kazem da je komentar u domenu onoga......upss nismo znali da je nevidljiv....

DžejAr65

pre 3 godine

Hahahahah vec krenula sklanjalica!!

Al doci ce derbi i razmontiracemo vas kao Napredak!!
(Grobar, 07. februar 2021 13:11)
Ha, ha u poslednje 4 Zvezdine titule partizan je dobio samo jedan prvenstveni derbi a evo ide i peta titula

KT

pre 3 godine

Mladi igraci protiv ovako slabih protivnika moraju dobijati priliku, ali Gavric koji je najvise igrao na pripremama i isto kao i danas kukavicki, svaku loptu vraca nazad, bezi iz duela, ni ne pomislja da pokusa dribling jedan na jedan, dva suta sa 18 metara oba promasi gol za 10 metara..Bukvalno se raspada na terenu...

VelikiZvezdasAliNikakoTurskiKonjanik

pre 3 godine

Franjevci kao i obicno aktivni,kmece li kmece ali se potajno nadaju da moze da se ponovi 2017 kada su nam oteli titulu,e po rođaci ovog puta nece moci,dzaba vam...

Gossa placa Zeljko

pre 3 godine

Ivan kg, covece, jel vi vidite da je Zvezda za klasu jaca od svakog tima u Ligi. Na svakoj poziciji smo jaci od bilo koga. Jel nam se i u Evropi mozda sklanjaju? Za 4 godine, dve Liga Evrope obe prosli grupu i dve Lige sampiona u obe po makar jednu pobedu. A da, u Evropi nam Lakovic greje kuglice pa zato pobedjujemo.

Rale

pre 3 godine

Ko je jednom znao da igra fudbal, zna da igra uvek, to sam uvek govorio za Ivanica.
Oavkov pravi razliku, mora da igra mbogo vise.
Gavric mora mnogo bolje, u napadu bezopasan na sredini rizican.

zasto gledas kad ne razumes to sto vidis

pre 3 godine

Ali "Stankela" ili ti "Mister", moze li neka utakmica bez penala za zvezdu ili ne moze?!
(Pojedinci stvarno nemaju blama, 7. februar 2021 13:51)

Тешко у Србији.
Оно мало бекова што зна да игра заврши у Звезди или преко, тако да ово од бекова што остане има само једну тактику у одбрани "или лопта или играч"...

Од педесет пута колико се Звездини играчи са лоптом нађу у шеснаестерцу по утакмици и кад противнички бек схвати да сад мора да лети играч јер лопту не може да дохвати, судија мора бар једном да суди пенал, без обзира на притисак и бајање из табора добрих и препоштених Југославена....

Али да знаш нешто о фудбалу, знао би тo....

gledalac123

pre 3 godine

Sad svi iz np na infuzije, odigrali su mec sezone. Trcali su do 70 minuta kao da ce smak sveta, sa ovakvim zalaganjem ladno mogu u prva tri.

ciganin najlepši

pre 3 godine

Mirkić Ivanić najpotcenjeniji igrač lige, uz Kataija najbolji domaći igrač i top 3 lige.

Da ima malo više snage i herca da oštrije uleće u duele, sad bi igrao u Sevilji i Atalanti.

Nebojsa

pre 3 godine

Mnogo los teren, imaju lep stadion a teren katastrofa.
Jedino mozes gol dati iz prekida, drugacije nikako.
Kao da si dosao na nekoj njivi da igras, tri dodavanja nisu mogla biti dobra zbog loseg terena.
U uvodnim kolima C.Zvezda ce imati vec problem sa terenima nego sa protnicima.

ah

pre 3 godine

Ako izuzmeno derbi, Zvezda u gostima u devet utakmica, ima 9 pobeda, pa gde to ima da ekipa ima sve pobede u gostima. A na svom terenu isti ucinak, 9 pobeda i 1 remi. Ajde sad ukljucite malo realnosti, da l je realno da neko ima skor 18-2-0 u prvenstvu? Svi u Evropi kiksiraju redovno, pogledajte druge evropske lige, sve je moguce, samo da Zvezda izgubi neki bod nemoguce.
(Ivan kg, 07. februar 2021 16:12)
klasika..odmah kao omađijan zaboravis naslove Parrizan najbolji u Evropi...niz Partizana nema ni Barselona...
alo tad je to bilo sa smeskom na licu jer si znao da su sve zatvorene...

uplakani bez mozga

pre 3 godine

Cim vidim da je sudio Danilo Grujic, sve mi je jasno.
(roarrr, 07. februar 2021 17:55)

Dogovoren rezultat.
(Nicky boy, 07. februar 2021 17:53)

Uplakani , aj se dogovorite.
Jel' sudija i dogovor ?
Ko izgubi skokne do bunkera, može ?!

Verebi Lovra

pre 3 godine

Obavezno kad napišem komentar, ja ga pročitam, da vidim šta sam napisao, to bih toplo preporučio mnogima. Ovoliku količinu lupetanja i kuknjave, ipak neko mora da svari. Pitanje za komentator, jel to neko apeluje na FK Crvena zvezda da prestane da pobedjuje, ili je to možda zabranjeno. I da prestane da pobedjuje vaš klub bi opet imao muke da je sustigne, uskoro vam dolazi Novi Pazar u goste, biće tvrdo.

Papilon

pre 3 godine

Mislis na Nadja i Drncica....osakatili Bastu i Jovicica?
(urke, 7. februar 2021 14:39)

Ne zaboravi Evertona koljaca koji je polomio nogu Mudrinskom iz Cukarickog.
Bitno da se javljaju licemeri iz bunkera u Humskoj zbog Sanoga a oni u svojoj istoriji imali "koljaca" u svakoj generaciji, ovi klinci ne znaju ali stariji se secaju Hatunica, Kunovca i slicnih.

CJC

pre 3 godine

Zasto imam utisak da je pustena publika , mnooogo je nesto glasno navijanje za prazan stadion. ? :D
(Pitanje, 07. februar 2021 13:28)

Pa zato što jeste, još mandril sa Arene snimi ložu pre početka, vrvi ko na hadžiluku.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 3 godine

Одрађено. Радује ме што је Павков играо у првом саставу и што је дао гол да не можете замислити колико ми је драго. Чекамо Фалка да видимо вриједили онолико колико се прича. И наравно, да нам се врати "Магико" који је јуче прославио 30-и рођендан. БРАВО ЗВЕЗДО! 👏👏👏

marko

pre 3 godine

Ako izuzmeno derbi, Zvezda u gostima u devet utakmica, ima 9 pobeda, pa gde to ima da ekipa ima sve pobede u gostima. A na svom terenu isti ucinak, 9 pobeda i 1 remi. Ajde sad ukljucite malo realnosti, da l je realno da neko ima skor 18-2-0 u prvenstvu? Svi u Evropi kiksiraju redovno, pogledajte druge evropske lige, sve je moguce, samo da Zvezda izgubi neki bod nemoguce.
(Ivan kg, 7. februar 2021 16:12)

- Cudno bi bilo da Zvezda ima neki poraz, s obzirom na ulozna sredstva u tim... Nase lige u svim sportovim nemaju da placaju domace igrace redovno, a kamo li da izdvajaju ozbiljnije svote da dovedu kvalitetnije igrace! Pa samo jedan Ben ima vecu platu, nego sto nekoliko klubova imaju godisnje budzete! I neko se pita kako Zvezda nema poraz! Pa sramota bi bilo da ima neki poraz, na ovoliko ulozenih sredstava! Nismo mi Engleska, pa da svi klubovi redovno isplacuju zarade, da svi klubovi imaju pozamasnu svotu novca, za dovodjenje nekog igraca... Cenim da se M.Siti takmici u nasem prvenstvu sa njegovim budzetom, ponovo bi nekom smetalo sto nema poraz...

Sus. dobar rezultat i ne bas toliko tecna igra... Uz nekoliko disuktabilnih sudijskih oduka!

uplakani bez mozga

pre 3 godine

Al se garagani osilili, nema principa pa izasli iz rupa i jos dobacuju.
Nema sta, junacine. Cujem slavilo se hapsenje od vasih hrabrih vodja, napokon smeju u grad da izadju.
(Haha, 7. februar 2021 16:57) # Link


Jos jedan interen huligančić ?

Vladan R

pre 3 godine

@ ivan kg

Slavija (Prag) 18 15 3 0
Rendzers 28 24 4 0
Sporting (Lisabon) 16 13 3 0
Evo ih 3 kluba sa sličnim bilansom kao
Zvezdinih 20 18 2 0

Ima ih još koji ne mogu da izgube. Uglavnom lige sa 2 do 3 dominantna kluba i ako u derbiju ne izgube, nemaju gde drugo.

Što se bilansa u gostima tiče dve baš jake lige, imaš:
Mancester Utd 11 8 3 0
Milan 10 9 1 0

S tim što je razlika u kvalitetu, izmedju CZ i ostalih klubova u domaćem sampionatu, ne retko znatno veća nego u šampionatima pomenutih klubova, a u najgorem slučaju je razlika podjednaka, kao npr u Skotskoj.

A sad malo ja

pre 3 godine

Sklanjalica.
(Partizan 1901, 07. februar 2021 14:27)

Zato se ti ne sklanjas onom komsiji nikada...bas ti lepo ,a ?
(uplakani bez mozga, 7. februar 2021 15:57)

Ako te neko pita, u nasem odnosu, mi smo komsije a vi komsinica.
Cisto da znas ko sta radi u komsiluku.
(Realno, 7. februar 2021 16:53)

dakle radi strapon?

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 3 godine

Као дугогодишњи и редовни посјетилац и коментатор на овом сајту ЗАМОЛИО БИХ РЕДАКЦИЈУ ДА ОВЕ КОМЕНТАРЕ "ДЈЕЧИЈЕГ ПРЕПУЦАВАЊА" НЕ ОБЈАВЉУЈЕТЕ. Стварно се претјерује у томе и крајње је вријеме да то урадите.

zvezdin ciganin

pre 3 godine

Plastično rečeno, Zvezda je u ovoj ligi jaka Golf 3-ka među silnim Jugićima 55- icama.

Na leru i čistim kvalitetom odskačemo i rešavamo nekada jako nezgodna gostovanja. Pazarci su kidisali 90 min, i preko bezobrazluka, i neka su ali nemaju način da zaustave Ivanića, Bena, Pavkova, Rodića i ostale. Zadovoljan skroz. Idemo dalje.

Red

pre 3 godine

Ala partizanke narikace kukaju, nema principa ko ce sad da ih brani od batina?
(Dusan, 7. februar 2021 15:11)

Al se garagani osilili, nema principa pa izasli iz rupa i jos dobacuju.
Nema sta, junacine. Cujem slavilo se hapsenje od vasih hrabrih vodja, napokon smeju u grad da izadju.
(Haha, 7. februar 2021 16:57) # Link

Sine,lako je polivati kiselinom,kad si psihopata.Normalni to ne rade.

znasbre

pre 3 godine

@znambre

Alo prijatelju, ti stvarno verujes da je na Zvezdinom stadionu iskljucivo kulturni sadrzaj. Eno, planiraju operu, samo da se skinu zabrane oko korone. :)