Nedelja, 24.01.2021.

17:20

Pet golova, spektakl – Junajted srušio Liverpul u FA kupu

Fudbaleri Mančester junajteda plasirali su se u osminu finala FA kupa pošto su na svom terenu savladali Liverpul sa 3:2 (1:1).

Izvor: Z.K.

Pet golova, spektakl – Junajted srušio Liverpul u FA kupu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

55 Komentari

Sortiraj po:

Futre

pre 3 godine

Niko nikad nece dominirati kao Barselona sa Gvardiolom, svi ovi sto se pojave i dominiraju sve je to kratkog daha.
(Zeljko, 24. januar 2021 20:57)

A gde su to dominirali? U LŠ sigurno nisu. Ako misliš na prvenstvo, teško se ta dominacija može porediti sa Bajernovom u Bundesligi, ili Juventusovoj u Seriji A. Videli smo tu dominaciju protiv Čelsija, Intera, Rome, Bajerna i Liverpula. Da ne beše Ovreba i njegovih drugara, ni LŠ ne bi uzeli.

Duke

pre 3 godine

Otkako je Liverpul osvojio sve sto se moze osvojiti, krenuo je pad. Iako i dalje imaju najboljeg menadzera trenutno na svetu i jednu od najboljih ekipa, kad postanes najbolji, svima postane cilj da samo tebe sruse. Protiv toga se Mancester borio 20 godina. Cudna sezona, cudno je sve ove godine, ali je sigurno da je pored svega, Liverpul izgubio tu dominaciju.
Posle silnih neuspeha u PL, bila im je vise nego potrebna pobeda u FA kupu, i izgleda da su izgoreli u zelji za pobedom, a i Mancester je realno bio bolji tim.
Sa jedne strane je Mane bio na klupi, dok je sa druge Bruno, i bas te dve izmene su donele prevagu na kraju.
Pored toga, sama pojava Kavanija na terenu uliva bar malo straha odbrani, ma koliko ta odbrana bila losa, a on star. Steta sto onaj udarac glavom nije pogodio za 4:2. Bio bi lep gol.
Naravno, ne treba sada govoriti da je Liverpul potpuno propao, niti da je Mancester odjednom bolji tim, jer to nije istina, ma koliko ja to zeleo.
Jedno je sigurno, a to je da Liverpul nije onaj tim koji je bio protekle dve sezone, a Mancester postaje sve bolji.
Bice ovo zanimljiva sezona.

Oto

pre 3 godine

Treci gol je velika greska igraca u zivom zidu koja se ponavlja milioniti put... koliko god los golman bio Alison, vidi se da je krenuo da pokrije suprotni ugao jer su igraci skocili kao da lopta ide preko njih, i za taj medjukorak je i zakasnio, vidi se na snimku...
Za ovo je Smajhel skidao glave!!!

El matador

pre 3 godine

Eto šta se zove pravi posao.Dovedes zver od napadača,Kavanija,i već imaš šansu i za triplete. A Barsa prodaje najbolju devetku koju je imala zadnjih 20 god i očekuje da će da osvoji nešto,aha važi.Koemane panju, gledaj i uči od Solskera.

Michael Weatherly

pre 3 godine

Haahaahahhaahaahah!
Da čujemo sada skauzere!
Zna se ko je najveći fudbalski klub u Engleskoj i na svetu!
Idemo dalje!

GLORY GLORY MANCHESTER UNITED

tipped

pre 3 godine

pritisci na sudije se ne prave sa tribina.
(tipped, 24. januar 2021 20:33)


Ako neko u premijer ligi vrši pritisak na sudije, to je klop.
(boca, 24. januar 2021 21:08)

to je tako ocigledno ove sezone, posebno kod povrede Van Dajka, iskljucili Pikforda, Liverpulu penal i ubedljiva pobeda.

Н94

pre 3 godine

"izvinjavam se na gresci nine nepostojeci penal al jeste slobodnjak sa 17 metara sto mu dodje na isto"

Да, на сваком мечу се из таквих слободњака дају голови. А и погледај колено Фабиња код тог дуела па ћеш видети да је фаул.

зуке

pre 3 godine

Генерални утисак за ову сезону (мада је још прерано) да би јунајтед вероватно био и први на крају да нема мегвајера....његови пасови из задње линије су просто трагикомични
Што је још горе, он је капитен, тако да се неће скоро десити да није у првих 11
Линделоф још и боже помози, а овај пајац ....ужас

Nosim masku ali mi se vidi nos

pre 3 godine

Citam opet da su sudije krive, navijaci Liverpula su svaki mec ove sezone koji nisu pobedili optuzivali sudije za neuspeh, cak i kod pobede Aston Vile od 7-2, zaista ne umeju da muski podnesu poraz i cestitaju protivniku, kao neke curice samo kukaju. Pocinjem da mislim da im je nadimak luzeri zaista opravdan i da im bas stoji.

Red Z

pre 3 godine

@Cim skoci mis udje eto i penala na junajted naravno nepostojeceg,ovaj vilijams iz liverpula ono jeste da je tinejdzer al baja je opasno promasio sport,od trenutka kad je celsi pobedo siti i tako liverpul matematicki obezbedio titulu liverpul je takva katastrofa da je gledati ih postalo krv iz ociju,ni junajted nije nista bolji samo ih prate rezultati mada cise srece imaju nego pameti i igre dobre.
(smorinjo, 24. januar 2021 19:11)
Haha... skočimiš iz slobodnjaka porazio luzerpul! Slatko da sladje ne može biti!

tipped

pre 3 godine

Morale su naravno sudije da pomognu..
Da ne igra u Mančesteru, Kavani bi dobio žuti karton za simuliranje za onaj "faul"..
(Nenad, 24. januar 2021 19:53)

Da, onih 80,000 gledalaca je izvršilo neverovatan pritisak nabavke sudiju.
(Mr. Bojangles, 24. januar 2021 20:06)

pritisci na sudije se ne prave sa tribina.

Mr. Bojangles

pre 3 godine

Morale su naravno sudije da pomognu..
Da ne igra u Mančesteru, Kavani bi dobio žuti karton za simuliranje za onaj "faul"..
(Nenad, 24. januar 2021 19:53)

Da, onih 80,000 gledalaca je izvršilo neverovatan pritisak nabavke sudiju.

andreas kisser

pre 3 godine

klop se potpuno pogubio! zasto nije poceo sa maneom, zasto ris vilijams koji nema iskustva (filips je podjednako spor, ali je bar dominantan u duelima i ima iskustvo igranja cele prosle sezone u jakoj cvajti u stutgartu), zasto TAA koji je ofanzivno potpuno van forme (39 pogresnih pasova protiv s'tona, samo 1 od 18 uspesnih centarsuteva protiv barlija), a defanzivno je inace los (neko vilijams bi bar igrao bolje odbranu protiv rasforda)? u prvom poluvremenu luk sho oducio salaha od fudbala, a rasford TAA i viljamsa; robertson i fabinjo kod gola grinvuda 158 metra daleko od protivnickog napdaca; alison pogubljen; dzons naravno poptuno beskoristan na krilu; tijago ne moze da igra 6icu u englskoj, slabasan je i prefinjen, korisniji blize protivnickom kaznenom prostoru; itd. drugo poluvreme bolje za liverpul, konacno malo presinga, narocito se firmino uzdigao, ali opet bez zavrsnice; salah je mogao da zavrsi sa pet golova. i posle svega naravno stize kazna. kod treceg gola junajteda: fabinjo nije klinac da onako neiskusno dopusti kavaniju da dobije faul, a ne mogu da verujem da golman koji je placen 70M prima gol u svoju stranu! za kraj, klopove izmene koje niko od navijaca na forumima u ovom trenutku ne moze da shvati: vadi firmina koji je najbolji u 2. poluvremenu i tijaga, dvojicu najkreativnijih, a ostavlja beskorisnog dzonsa i ponovo uvodi origija, koga niko vise ne dozivljava kao profesionalnig fudbalera. uzas od izgubljene sezone, za koju samo klop snosi odgovornost.

Barac

pre 3 godine

Citam opet da su sudije krive, navijaci Liverpula su svaki mec ove sezone koji nisu pobedili optuzivali sudije za neuspeh, cak i kod pobede Aston Vile od 7-2, zaista ne umeju da muski podnesu poraz i cestitaju protivniku, kao neke curice samo kukaju. Pocinjem da mislim da im je nadimak luzeri zaista opravdan i da im bas stoji.
(Nosim masku ali mi se vidi nos, 24. januar 2021 20:06)

Druze, to sto ti smatras za navijace liverpula su klinci koji navijaju sezonski, kad neki tim kida, onda su njegovi fanovi dok neko sledeci ne zauzme mesto na vrhu, PSG, Barsa, Siti... Pravi navijaci bilo kog kluba znaju da pogledaju prvo u svoje dvoriste, a u Liverpulovom dvoristu dosta stvari ne stima, u ovom mecu, mali Vilijams koji ne moze da igra protiv ozbiljnih protivnika i kojeg je Rasford, koji jeste dobar igrac ali ne "ubica", napravio smesnim u par situacija.
Na stranu sve to, meni nije jasno sta je u glavama bitnih glava u Liverpulu, sta se ceka da se dovede stoper ( pa mozda i dva) jer su sa Fabinjom, koji se cak i solidno snalazi na poziciji stopera, a i Hendom, otupeli ceo vezni red a samim tim i celu ekipu. Cestitke Unitedu, zasluzeno su prosli, lepo je kad ima mnogo golova na utakmicama velikih rivala.

Vanja LFC

pre 3 godine

Kao sto rekoh, sa ovim detetom (Rhy Williams) proti ozbiljne ekipe se ne moze. Napravio je 4 ozbiljna kiksa. Nikad igrac od njega nece postati.

besprizorni izgrednik

pre 3 godine

Iako su u meč ušli kao potpuni autsajderi, iznenadjujuće dobra igra gostiju-pružili su snažan otpor i odigrali iznad očekivanja. Čak su i 2 gola postigli, što im se dugo nije desilo!?
Bravo Livarpool!

Red Veteran

pre 3 godine

Šta ovi bi...? Tiho nešto, ne čujete se skauzeri, bre!
Bruno samo zna postići gol iz penala... haha!
Klop plače što je prodao Lovrena. Uvek je slatko pobediti Liverpul. 3-2, idemo dalje.

Nosim masku ali mi se vidi nos

pre 3 godine

Nista od triplete ni ove sezone za Liverpul, dok to ne osvoje ne mogu se smatrati najvecim u Engleskoj, samo najveci od najvecih imaju tripletu, dok to ne osvoje Junajted ce biti veci od njih.

Н94

pre 3 godine

Изузетно мучно за гледање кад Линделоф и Мегвајер започињу акцију из одбране. Спори, неокретни и сваки пресинг је проблем за Јунајтед. Не знам дал то Солшер уопште види јер се понавља из меча у меч и то ствара проблеме.

Azerot

pre 3 godine

Ne volim plasticni Liverpul nikako. GG MU!
(Goran Loznica, 24. januar 2021 18:30)

Zamisli nazoves Liverpul plastican, od svih klubova. Skinite se sa interneta deco molim vas.

smorinjo

pre 3 godine

Cim skoci mis udje eto i penala na junajted naravno nepostojeceg,ovaj vilijams iz liverpula ono jeste da je tinejdzer al baja je opasno promasio sport,od trenutka kad je celsi pobedo siti i tako liverpul matematicki obezbedio titulu liverpul je takva katastrofa da je gledati ih postalo krv iz ociju,ni junajted nije nista bolji samo ih prate rezultati mada cise srece imaju nego pameti i igre dobre.

Misa

pre 3 godine

Vidim, ljudi se zale na liverpulovu odbranu, a sta reci na junajtedove klovnove lindelof megvajer tek onda??? To ti je kao dva gola u minusu u startu.

marko

pre 3 godine

Luzerpul i Flop ispadaju iz FA kupa, pregaziće ih Junajted.
Mančester Junajted je najveći klub na svetu, upamtite to učenici moji.
Glory Glory Man United,
Glory Glory Man United.

Vanja LFC

pre 3 godine

Videvši Liverpulovih startnih 11, prošla me je želja za gledanjem. Mučenje u najavi, gol eventualno Salah može dati iz penala, gledajući formu. Sa druge strane, Cavani na ovo dete (Rhys Williams).
Ode Jedinstvo dalje.

Azerot

pre 3 godine

Ne volim plasticni Liverpul nikako. GG MU!
(Goran Loznica, 24. januar 2021 18:30)

Zamisli nazoves Liverpul plastican, od svih klubova. Skinite se sa interneta deco molim vas.

Vanja LFC

pre 3 godine

Videvši Liverpulovih startnih 11, prošla me je želja za gledanjem. Mučenje u najavi, gol eventualno Salah može dati iz penala, gledajući formu. Sa druge strane, Cavani na ovo dete (Rhys Williams).
Ode Jedinstvo dalje.

El matador

pre 3 godine

Eto šta se zove pravi posao.Dovedes zver od napadača,Kavanija,i već imaš šansu i za triplete. A Barsa prodaje najbolju devetku koju je imala zadnjih 20 god i očekuje da će da osvoji nešto,aha važi.Koemane panju, gledaj i uči od Solskera.

Misa

pre 3 godine

Vidim, ljudi se zale na liverpulovu odbranu, a sta reci na junajtedove klovnove lindelof megvajer tek onda??? To ti je kao dva gola u minusu u startu.

Н94

pre 3 godine

Изузетно мучно за гледање кад Линделоф и Мегвајер започињу акцију из одбране. Спори, неокретни и сваки пресинг је проблем за Јунајтед. Не знам дал то Солшер уопште види јер се понавља из меча у меч и то ствара проблеме.

Nosim masku ali mi se vidi nos

pre 3 godine

Nista od triplete ni ove sezone za Liverpul, dok to ne osvoje ne mogu se smatrati najvecim u Engleskoj, samo najveci od najvecih imaju tripletu, dok to ne osvoje Junajted ce biti veci od njih.

Red Veteran

pre 3 godine

Šta ovi bi...? Tiho nešto, ne čujete se skauzeri, bre!
Bruno samo zna postići gol iz penala... haha!
Klop plače što je prodao Lovrena. Uvek je slatko pobediti Liverpul. 3-2, idemo dalje.

Barac

pre 3 godine

Citam opet da su sudije krive, navijaci Liverpula su svaki mec ove sezone koji nisu pobedili optuzivali sudije za neuspeh, cak i kod pobede Aston Vile od 7-2, zaista ne umeju da muski podnesu poraz i cestitaju protivniku, kao neke curice samo kukaju. Pocinjem da mislim da im je nadimak luzeri zaista opravdan i da im bas stoji.
(Nosim masku ali mi se vidi nos, 24. januar 2021 20:06)

Druze, to sto ti smatras za navijace liverpula su klinci koji navijaju sezonski, kad neki tim kida, onda su njegovi fanovi dok neko sledeci ne zauzme mesto na vrhu, PSG, Barsa, Siti... Pravi navijaci bilo kog kluba znaju da pogledaju prvo u svoje dvoriste, a u Liverpulovom dvoristu dosta stvari ne stima, u ovom mecu, mali Vilijams koji ne moze da igra protiv ozbiljnih protivnika i kojeg je Rasford, koji jeste dobar igrac ali ne "ubica", napravio smesnim u par situacija.
Na stranu sve to, meni nije jasno sta je u glavama bitnih glava u Liverpulu, sta se ceka da se dovede stoper ( pa mozda i dva) jer su sa Fabinjom, koji se cak i solidno snalazi na poziciji stopera, a i Hendom, otupeli ceo vezni red a samim tim i celu ekipu. Cestitke Unitedu, zasluzeno su prosli, lepo je kad ima mnogo golova na utakmicama velikih rivala.

Nosim masku ali mi se vidi nos

pre 3 godine

Citam opet da su sudije krive, navijaci Liverpula su svaki mec ove sezone koji nisu pobedili optuzivali sudije za neuspeh, cak i kod pobede Aston Vile od 7-2, zaista ne umeju da muski podnesu poraz i cestitaju protivniku, kao neke curice samo kukaju. Pocinjem da mislim da im je nadimak luzeri zaista opravdan i da im bas stoji.

Mr. Bojangles

pre 3 godine

Morale su naravno sudije da pomognu..
Da ne igra u Mančesteru, Kavani bi dobio žuti karton za simuliranje za onaj "faul"..
(Nenad, 24. januar 2021 19:53)

Da, onih 80,000 gledalaca je izvršilo neverovatan pritisak nabavke sudiju.

зуке

pre 3 godine

Генерални утисак за ову сезону (мада је још прерано) да би јунајтед вероватно био и први на крају да нема мегвајера....његови пасови из задње линије су просто трагикомични
Што је још горе, он је капитен, тако да се неће скоро десити да није у првих 11
Линделоф још и боже помози, а овај пајац ....ужас

Н94

pre 3 godine

"izvinjavam se na gresci nine nepostojeci penal al jeste slobodnjak sa 17 metara sto mu dodje na isto"

Да, на сваком мечу се из таквих слободњака дају голови. А и погледај колено Фабиња код тог дуела па ћеш видети да је фаул.

marko

pre 3 godine

Luzerpul i Flop ispadaju iz FA kupa, pregaziće ih Junajted.
Mančester Junajted je najveći klub na svetu, upamtite to učenici moji.
Glory Glory Man United,
Glory Glory Man United.

Michael Weatherly

pre 3 godine

Haahaahahhaahaahah!
Da čujemo sada skauzere!
Zna se ko je najveći fudbalski klub u Engleskoj i na svetu!
Idemo dalje!

GLORY GLORY MANCHESTER UNITED

Red Z

pre 3 godine

@Cim skoci mis udje eto i penala na junajted naravno nepostojeceg,ovaj vilijams iz liverpula ono jeste da je tinejdzer al baja je opasno promasio sport,od trenutka kad je celsi pobedo siti i tako liverpul matematicki obezbedio titulu liverpul je takva katastrofa da je gledati ih postalo krv iz ociju,ni junajted nije nista bolji samo ih prate rezultati mada cise srece imaju nego pameti i igre dobre.
(smorinjo, 24. januar 2021 19:11)
Haha... skočimiš iz slobodnjaka porazio luzerpul! Slatko da sladje ne može biti!

Oto

pre 3 godine

Treci gol je velika greska igraca u zivom zidu koja se ponavlja milioniti put... koliko god los golman bio Alison, vidi se da je krenuo da pokrije suprotni ugao jer su igraci skocili kao da lopta ide preko njih, i za taj medjukorak je i zakasnio, vidi se na snimku...
Za ovo je Smajhel skidao glave!!!

Vanja LFC

pre 3 godine

Kao sto rekoh, sa ovim detetom (Rhy Williams) proti ozbiljne ekipe se ne moze. Napravio je 4 ozbiljna kiksa. Nikad igrac od njega nece postati.

andreas kisser

pre 3 godine

klop se potpuno pogubio! zasto nije poceo sa maneom, zasto ris vilijams koji nema iskustva (filips je podjednako spor, ali je bar dominantan u duelima i ima iskustvo igranja cele prosle sezone u jakoj cvajti u stutgartu), zasto TAA koji je ofanzivno potpuno van forme (39 pogresnih pasova protiv s'tona, samo 1 od 18 uspesnih centarsuteva protiv barlija), a defanzivno je inace los (neko vilijams bi bar igrao bolje odbranu protiv rasforda)? u prvom poluvremenu luk sho oducio salaha od fudbala, a rasford TAA i viljamsa; robertson i fabinjo kod gola grinvuda 158 metra daleko od protivnickog napdaca; alison pogubljen; dzons naravno poptuno beskoristan na krilu; tijago ne moze da igra 6icu u englskoj, slabasan je i prefinjen, korisniji blize protivnickom kaznenom prostoru; itd. drugo poluvreme bolje za liverpul, konacno malo presinga, narocito se firmino uzdigao, ali opet bez zavrsnice; salah je mogao da zavrsi sa pet golova. i posle svega naravno stize kazna. kod treceg gola junajteda: fabinjo nije klinac da onako neiskusno dopusti kavaniju da dobije faul, a ne mogu da verujem da golman koji je placen 70M prima gol u svoju stranu! za kraj, klopove izmene koje niko od navijaca na forumima u ovom trenutku ne moze da shvati: vadi firmina koji je najbolji u 2. poluvremenu i tijaga, dvojicu najkreativnijih, a ostavlja beskorisnog dzonsa i ponovo uvodi origija, koga niko vise ne dozivljava kao profesionalnig fudbalera. uzas od izgubljene sezone, za koju samo klop snosi odgovornost.

besprizorni izgrednik

pre 3 godine

Iako su u meč ušli kao potpuni autsajderi, iznenadjujuće dobra igra gostiju-pružili su snažan otpor i odigrali iznad očekivanja. Čak su i 2 gola postigli, što im se dugo nije desilo!?
Bravo Livarpool!

tipped

pre 3 godine

pritisci na sudije se ne prave sa tribina.
(tipped, 24. januar 2021 20:33)


Ako neko u premijer ligi vrši pritisak na sudije, to je klop.
(boca, 24. januar 2021 21:08)

to je tako ocigledno ove sezone, posebno kod povrede Van Dajka, iskljucili Pikforda, Liverpulu penal i ubedljiva pobeda.

smorinjo

pre 3 godine

Cim skoci mis udje eto i penala na junajted naravno nepostojeceg,ovaj vilijams iz liverpula ono jeste da je tinejdzer al baja je opasno promasio sport,od trenutka kad je celsi pobedo siti i tako liverpul matematicki obezbedio titulu liverpul je takva katastrofa da je gledati ih postalo krv iz ociju,ni junajted nije nista bolji samo ih prate rezultati mada cise srece imaju nego pameti i igre dobre.

tipped

pre 3 godine

Morale su naravno sudije da pomognu..
Da ne igra u Mančesteru, Kavani bi dobio žuti karton za simuliranje za onaj "faul"..
(Nenad, 24. januar 2021 19:53)

Da, onih 80,000 gledalaca je izvršilo neverovatan pritisak nabavke sudiju.
(Mr. Bojangles, 24. januar 2021 20:06)

pritisci na sudije se ne prave sa tribina.

Duke

pre 3 godine

Otkako je Liverpul osvojio sve sto se moze osvojiti, krenuo je pad. Iako i dalje imaju najboljeg menadzera trenutno na svetu i jednu od najboljih ekipa, kad postanes najbolji, svima postane cilj da samo tebe sruse. Protiv toga se Mancester borio 20 godina. Cudna sezona, cudno je sve ove godine, ali je sigurno da je pored svega, Liverpul izgubio tu dominaciju.
Posle silnih neuspeha u PL, bila im je vise nego potrebna pobeda u FA kupu, i izgleda da su izgoreli u zelji za pobedom, a i Mancester je realno bio bolji tim.
Sa jedne strane je Mane bio na klupi, dok je sa druge Bruno, i bas te dve izmene su donele prevagu na kraju.
Pored toga, sama pojava Kavanija na terenu uliva bar malo straha odbrani, ma koliko ta odbrana bila losa, a on star. Steta sto onaj udarac glavom nije pogodio za 4:2. Bio bi lep gol.
Naravno, ne treba sada govoriti da je Liverpul potpuno propao, niti da je Mancester odjednom bolji tim, jer to nije istina, ma koliko ja to zeleo.
Jedno je sigurno, a to je da Liverpul nije onaj tim koji je bio protekle dve sezone, a Mancester postaje sve bolji.
Bice ovo zanimljiva sezona.

Futre

pre 3 godine

Niko nikad nece dominirati kao Barselona sa Gvardiolom, svi ovi sto se pojave i dominiraju sve je to kratkog daha.
(Zeljko, 24. januar 2021 20:57)

A gde su to dominirali? U LŠ sigurno nisu. Ako misliš na prvenstvo, teško se ta dominacija može porediti sa Bajernovom u Bundesligi, ili Juventusovoj u Seriji A. Videli smo tu dominaciju protiv Čelsija, Intera, Rome, Bajerna i Liverpula. Da ne beše Ovreba i njegovih drugara, ni LŠ ne bi uzeli.

marko

pre 3 godine

Luzerpul i Flop ispadaju iz FA kupa, pregaziće ih Junajted.
Mančester Junajted je najveći klub na svetu, upamtite to učenici moji.
Glory Glory Man United,
Glory Glory Man United.

Azerot

pre 3 godine

Ne volim plasticni Liverpul nikako. GG MU!
(Goran Loznica, 24. januar 2021 18:30)

Zamisli nazoves Liverpul plastican, od svih klubova. Skinite se sa interneta deco molim vas.

smorinjo

pre 3 godine

Cim skoci mis udje eto i penala na junajted naravno nepostojeceg,ovaj vilijams iz liverpula ono jeste da je tinejdzer al baja je opasno promasio sport,od trenutka kad je celsi pobedo siti i tako liverpul matematicki obezbedio titulu liverpul je takva katastrofa da je gledati ih postalo krv iz ociju,ni junajted nije nista bolji samo ih prate rezultati mada cise srece imaju nego pameti i igre dobre.

tipped

pre 3 godine

Morale su naravno sudije da pomognu..
Da ne igra u Mančesteru, Kavani bi dobio žuti karton za simuliranje za onaj "faul"..
(Nenad, 24. januar 2021 19:53)

Da, onih 80,000 gledalaca je izvršilo neverovatan pritisak nabavke sudiju.
(Mr. Bojangles, 24. januar 2021 20:06)

pritisci na sudije se ne prave sa tribina.

Nosim masku ali mi se vidi nos

pre 3 godine

Nista od triplete ni ove sezone za Liverpul, dok to ne osvoje ne mogu se smatrati najvecim u Engleskoj, samo najveci od najvecih imaju tripletu, dok to ne osvoje Junajted ce biti veci od njih.

Michael Weatherly

pre 3 godine

Haahaahahhaahaahah!
Da čujemo sada skauzere!
Zna se ko je najveći fudbalski klub u Engleskoj i na svetu!
Idemo dalje!

GLORY GLORY MANCHESTER UNITED

tipped

pre 3 godine

pritisci na sudije se ne prave sa tribina.
(tipped, 24. januar 2021 20:33)


Ako neko u premijer ligi vrši pritisak na sudije, to je klop.
(boca, 24. januar 2021 21:08)

to je tako ocigledno ove sezone, posebno kod povrede Van Dajka, iskljucili Pikforda, Liverpulu penal i ubedljiva pobeda.

Red Veteran

pre 3 godine

Šta ovi bi...? Tiho nešto, ne čujete se skauzeri, bre!
Bruno samo zna postići gol iz penala... haha!
Klop plače što je prodao Lovrena. Uvek je slatko pobediti Liverpul. 3-2, idemo dalje.

besprizorni izgrednik

pre 3 godine

Iako su u meč ušli kao potpuni autsajderi, iznenadjujuće dobra igra gostiju-pružili su snažan otpor i odigrali iznad očekivanja. Čak su i 2 gola postigli, što im se dugo nije desilo!?
Bravo Livarpool!

Vanja LFC

pre 3 godine

Videvši Liverpulovih startnih 11, prošla me je želja za gledanjem. Mučenje u najavi, gol eventualno Salah može dati iz penala, gledajući formu. Sa druge strane, Cavani na ovo dete (Rhys Williams).
Ode Jedinstvo dalje.

Nosim masku ali mi se vidi nos

pre 3 godine

Citam opet da su sudije krive, navijaci Liverpula su svaki mec ove sezone koji nisu pobedili optuzivali sudije za neuspeh, cak i kod pobede Aston Vile od 7-2, zaista ne umeju da muski podnesu poraz i cestitaju protivniku, kao neke curice samo kukaju. Pocinjem da mislim da im je nadimak luzeri zaista opravdan i da im bas stoji.

Misa

pre 3 godine

Vidim, ljudi se zale na liverpulovu odbranu, a sta reci na junajtedove klovnove lindelof megvajer tek onda??? To ti je kao dva gola u minusu u startu.

andreas kisser

pre 3 godine

klop se potpuno pogubio! zasto nije poceo sa maneom, zasto ris vilijams koji nema iskustva (filips je podjednako spor, ali je bar dominantan u duelima i ima iskustvo igranja cele prosle sezone u jakoj cvajti u stutgartu), zasto TAA koji je ofanzivno potpuno van forme (39 pogresnih pasova protiv s'tona, samo 1 od 18 uspesnih centarsuteva protiv barlija), a defanzivno je inace los (neko vilijams bi bar igrao bolje odbranu protiv rasforda)? u prvom poluvremenu luk sho oducio salaha od fudbala, a rasford TAA i viljamsa; robertson i fabinjo kod gola grinvuda 158 metra daleko od protivnickog napdaca; alison pogubljen; dzons naravno poptuno beskoristan na krilu; tijago ne moze da igra 6icu u englskoj, slabasan je i prefinjen, korisniji blize protivnickom kaznenom prostoru; itd. drugo poluvreme bolje za liverpul, konacno malo presinga, narocito se firmino uzdigao, ali opet bez zavrsnice; salah je mogao da zavrsi sa pet golova. i posle svega naravno stize kazna. kod treceg gola junajteda: fabinjo nije klinac da onako neiskusno dopusti kavaniju da dobije faul, a ne mogu da verujem da golman koji je placen 70M prima gol u svoju stranu! za kraj, klopove izmene koje niko od navijaca na forumima u ovom trenutku ne moze da shvati: vadi firmina koji je najbolji u 2. poluvremenu i tijaga, dvojicu najkreativnijih, a ostavlja beskorisnog dzonsa i ponovo uvodi origija, koga niko vise ne dozivljava kao profesionalnig fudbalera. uzas od izgubljene sezone, za koju samo klop snosi odgovornost.

зуке

pre 3 godine

Генерални утисак за ову сезону (мада је још прерано) да би јунајтед вероватно био и први на крају да нема мегвајера....његови пасови из задње линије су просто трагикомични
Што је још горе, он је капитен, тако да се неће скоро десити да није у првих 11
Линделоф још и боже помози, а овај пајац ....ужас

Red Z

pre 3 godine

@Cim skoci mis udje eto i penala na junajted naravno nepostojeceg,ovaj vilijams iz liverpula ono jeste da je tinejdzer al baja je opasno promasio sport,od trenutka kad je celsi pobedo siti i tako liverpul matematicki obezbedio titulu liverpul je takva katastrofa da je gledati ih postalo krv iz ociju,ni junajted nije nista bolji samo ih prate rezultati mada cise srece imaju nego pameti i igre dobre.
(smorinjo, 24. januar 2021 19:11)
Haha... skočimiš iz slobodnjaka porazio luzerpul! Slatko da sladje ne može biti!

Mr. Bojangles

pre 3 godine

Morale su naravno sudije da pomognu..
Da ne igra u Mančesteru, Kavani bi dobio žuti karton za simuliranje za onaj "faul"..
(Nenad, 24. januar 2021 19:53)

Da, onih 80,000 gledalaca je izvršilo neverovatan pritisak nabavke sudiju.

El matador

pre 3 godine

Eto šta se zove pravi posao.Dovedes zver od napadača,Kavanija,i već imaš šansu i za triplete. A Barsa prodaje najbolju devetku koju je imala zadnjih 20 god i očekuje da će da osvoji nešto,aha važi.Koemane panju, gledaj i uči od Solskera.

Н94

pre 3 godine

Изузетно мучно за гледање кад Линделоф и Мегвајер започињу акцију из одбране. Спори, неокретни и сваки пресинг је проблем за Јунајтед. Не знам дал то Солшер уопште види јер се понавља из меча у меч и то ствара проблеме.

Н94

pre 3 godine

"izvinjavam se na gresci nine nepostojeci penal al jeste slobodnjak sa 17 metara sto mu dodje na isto"

Да, на сваком мечу се из таквих слободњака дају голови. А и погледај колено Фабиња код тог дуела па ћеш видети да је фаул.

Barac

pre 3 godine

Citam opet da su sudije krive, navijaci Liverpula su svaki mec ove sezone koji nisu pobedili optuzivali sudije za neuspeh, cak i kod pobede Aston Vile od 7-2, zaista ne umeju da muski podnesu poraz i cestitaju protivniku, kao neke curice samo kukaju. Pocinjem da mislim da im je nadimak luzeri zaista opravdan i da im bas stoji.
(Nosim masku ali mi se vidi nos, 24. januar 2021 20:06)

Druze, to sto ti smatras za navijace liverpula su klinci koji navijaju sezonski, kad neki tim kida, onda su njegovi fanovi dok neko sledeci ne zauzme mesto na vrhu, PSG, Barsa, Siti... Pravi navijaci bilo kog kluba znaju da pogledaju prvo u svoje dvoriste, a u Liverpulovom dvoristu dosta stvari ne stima, u ovom mecu, mali Vilijams koji ne moze da igra protiv ozbiljnih protivnika i kojeg je Rasford, koji jeste dobar igrac ali ne "ubica", napravio smesnim u par situacija.
Na stranu sve to, meni nije jasno sta je u glavama bitnih glava u Liverpulu, sta se ceka da se dovede stoper ( pa mozda i dva) jer su sa Fabinjom, koji se cak i solidno snalazi na poziciji stopera, a i Hendom, otupeli ceo vezni red a samim tim i celu ekipu. Cestitke Unitedu, zasluzeno su prosli, lepo je kad ima mnogo golova na utakmicama velikih rivala.

Vanja LFC

pre 3 godine

Kao sto rekoh, sa ovim detetom (Rhy Williams) proti ozbiljne ekipe se ne moze. Napravio je 4 ozbiljna kiksa. Nikad igrac od njega nece postati.

Oto

pre 3 godine

Treci gol je velika greska igraca u zivom zidu koja se ponavlja milioniti put... koliko god los golman bio Alison, vidi se da je krenuo da pokrije suprotni ugao jer su igraci skocili kao da lopta ide preko njih, i za taj medjukorak je i zakasnio, vidi se na snimku...
Za ovo je Smajhel skidao glave!!!

Futre

pre 3 godine

Niko nikad nece dominirati kao Barselona sa Gvardiolom, svi ovi sto se pojave i dominiraju sve je to kratkog daha.
(Zeljko, 24. januar 2021 20:57)

A gde su to dominirali? U LŠ sigurno nisu. Ako misliš na prvenstvo, teško se ta dominacija može porediti sa Bajernovom u Bundesligi, ili Juventusovoj u Seriji A. Videli smo tu dominaciju protiv Čelsija, Intera, Rome, Bajerna i Liverpula. Da ne beše Ovreba i njegovih drugara, ni LŠ ne bi uzeli.

Duke

pre 3 godine

Otkako je Liverpul osvojio sve sto se moze osvojiti, krenuo je pad. Iako i dalje imaju najboljeg menadzera trenutno na svetu i jednu od najboljih ekipa, kad postanes najbolji, svima postane cilj da samo tebe sruse. Protiv toga se Mancester borio 20 godina. Cudna sezona, cudno je sve ove godine, ali je sigurno da je pored svega, Liverpul izgubio tu dominaciju.
Posle silnih neuspeha u PL, bila im je vise nego potrebna pobeda u FA kupu, i izgleda da su izgoreli u zelji za pobedom, a i Mancester je realno bio bolji tim.
Sa jedne strane je Mane bio na klupi, dok je sa druge Bruno, i bas te dve izmene su donele prevagu na kraju.
Pored toga, sama pojava Kavanija na terenu uliva bar malo straha odbrani, ma koliko ta odbrana bila losa, a on star. Steta sto onaj udarac glavom nije pogodio za 4:2. Bio bi lep gol.
Naravno, ne treba sada govoriti da je Liverpul potpuno propao, niti da je Mancester odjednom bolji tim, jer to nije istina, ma koliko ja to zeleo.
Jedno je sigurno, a to je da Liverpul nije onaj tim koji je bio protekle dve sezone, a Mancester postaje sve bolji.
Bice ovo zanimljiva sezona.