Petak, 22.01.2021.

08:15

Lebron dominirao protiv Janisa u projektovanom NBA finalu VIDEO

U noći između četvrtka i petka odigrane su samo tri utakmice u najjačoj ligi sveta, bez srpskih košarkaša na parketu.

Izvor: SS

Lebron dominirao protiv Janisa u projektovanom NBA finalu VIDEO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

48 Komentari

Sortiraj po:

Danilo

pre 3 godine

Nije ovo nikakvo finale Milvoki je ekipa i to cu po stoti put recu projektovans dy se suprostavi Vorirosima.Izmedju ostalog zato je i Bruk Lopez izvucen spolja da sutira teojke . Sad pokusavju donekle da promene taj koncept , al im bas i ne ide nsjbolje .Janis je najvrci atleta u ligi , al takticki toliko ogrsnicen , pogotovu kad se kombinuje odbrana nad njim .Tehnicki njegov sut je uzasan on baca loptu iz kontra rotacije , njemu lopta ne prrlazi preko vrhova prstiju ,naravno tu je problem i ogromne sake koje ima , al i Kavaj isto ims ogromnu saku pa ima mnogo mnogo bolji sut .S obziirom na Bruklin,Indijanu,Majami ,Filadelfiju,Boston mislim da ce Milvoki jako tesko stici do Nba finala .Lejkersi su odlocni mnogo bolju pomoc sad imaju Lebron i Dejvis .Al ako se pogleda cela utakmice , Lejkwrsa moze se videti da i Lebrona se maksimalno cuva ne ide punom snagom , jednostavno ceka se plej of .p

Je li

pre 3 godine

Kakvi su ovo naslovi svake godine?? Ljudi shvatite da je Milvoki SLAB i za finale Istoka a kamoli da se "racuna " s tim da ce igrati finale lige..sem Janisa, svi drugi su maksimalno na nivou naseg Bogdanovica sto je itekako nedovoljno

The Unforgiven

pre 3 godine

Ne znam po čemu se toliko Milivoki već godinama svrstava u favorite
(WillyWonka, 22. januar 2021 10:37
-------------------------

Mozda zato sto su zadnje 2 godine pobedili vise utakmica nego bilo ko drugi?

јд123

pre 3 godine

Шта год неко мислио о Леброну (ја нпр. и даље сматрам да је Џордан бољи), али једно му се не може оспорити. Човек игра фантастично у 37. години, јер и даље тренира као луд и зато има одличну физичку спрему а поседује кошаркаашку интелигенцију. Такође не јури личну статистику као неки Вестбрук. Циљ му није трипл-дабл, него да екипа победи. Нешто слично као Јокић.

Пошто нисам гледао утакмицу да упитам оне који су гледали. Шта је са ”најбољим” високим играчем лиге? Зашто није константан? Да ли га је зауставио Јанис или је нешто друго у питању? Ако је нешто друго како то да није боље чувао Јаниса, када Дејвис важи за једног од најбољих одбрамбених играча? Овде људи често истичу како је Дејвис ”бољи центар” од Јокића а он игра четворку. Исто као Јанис. Чуди ме да нико не спомиње Јаниса да је бољи центар од Јокића.

Зато ме стварно интересује како је изгледао тај дуел Јанис-Дејвис? Ако има неко да напише нешто о томе у коментарима. Хвала.

the truth

pre 3 godine

@nn, on jeste jak, brz, prespreman i sve to. Al moj decko inteligentni ti ne primjecujes da covjek ima mozda najveći IQ u istoriji košarke. E to njega cini sto cini!

Radojica iz Dobanovaca

pre 3 godine

Čovek ušao u 37u i daje ovakve brojke. Svaka mu čast na želji za igrom.

Pozdrav za sve čitaoce, vaša Ružica iz Švajcarske.
(Ružica iz Švajcarske, 22. januar 2021 08:29)

Covek dobija ogromne pare da radi ono sto voli, zasto ne bi imao zelju i dalje, kod vecine sportista je telo problem a ne zelja.

Pozdrav za sve citaoce, vas Radojica iz Dobanovaca.

Nn

pre 3 godine

Slusam komentare, ovaj onaj itd. Lebron kad igra punom snagom je jos uvijek tata kosarke u 37 godini!! I to sa kojom lakoćom, fajd avaj, trice I ostalo. Petar SrBski Skip Bejlis na aparatima.
(the truth, 22. januar 2021 08:31)

Jak je kao mrcina, konstantan, ima jaku zelju za igrom i jos puno toga, ali dok ga gledam kako ide u napad kao da sam NFL pustio, a ne NBA.

Nbalive

pre 3 godine

Prošle godine projektovano finale zapada LAL - LAC, a projektovano veliko finale LAL - Boston. Čak su i sudije bile plaćene da sve tako bude. A ne bi ni jedno ni drugo.
Ne znam po čemu se toliko Milivoki već godinama svrstava u favorite, ništa se nisu pojačali, a ovakvi kakvi jesu, neće moći izaći na kraj sa Bostonom, Majamijem, a ni Bruklinom, pitanje je da li mogu i protiv Toronta.
(WillyWonka, 22. januar 2021 10:37

Ja sam cuo da su sudije dobili po njivu,i po 250$ samo ne pisi ovako javno,ako znamo ja i ti ne moraju svi.
Vrlo si promucuran rodjace,pretpostavljam da si obisao svijet

Aleks

pre 3 godine

Komentari ovde mogu da se svedu na jedan jedini opis - preterivanje. Preterivanje u omalovažavanju Janisa, Hardena, Vestbruka, uzdizanju Jokića dok se njegovi saigrači vređaju, preterivanje u uzdizanju ili omalovažavanju LBJ, u zavisnosti da li ga volite ili mrzite. I naravno, čuvena rasprava ko je igrao u supertimovima. Janis nema dobar šut, ali ga je mnogo popravio u odnosu na prethodne sezone. Pitanje je da li on uopšte može više da se popravi ili je prosto ograničen. Pojedini se ponašate kao da je to pucnuti prstima i evo šutira 40% trojke... za mene je veća sramota da bekovima stagnira ili opada šut za 3p, a šutiraju ih kao blesavi. Navešću samo Dončića i Foksa kao takve primere. Tu je i čuveno kukumavčenje komentatora o tome kako se košarka u NBA svela na šutiranje trojki. I onda dođe Janis koji ne živi od šuta za 3p i on se opet unižava na sve načine. Takođe "lepota tehnike šuta" je postala precenjen argument u raspravama, ako je uopšte validan argument. Mi ne gledamo umetničko klizanje već košarku - poenta je da lopta prođe kroz obruč, da pobediš. Dok god je to neka baca kamena s ramena što se mene tiče. Da li je bezveze videti Simonsa i Janisa kad bace airball trojku ili Bronovo airball bacanje - jeste, i lepše mi je da gledam Kobija nego LBJ, Lilarda nego Janisa. Ali ne mogu da recimo poništim sve Lebronove uspehe samo zato što mi njegova tehnika "nije lepa".

Beks

pre 3 godine

@Maree Zamisli facu uprave Lejkersa kad bi im predlozio trejd Davis za Sabonisa i Laverta :)) Decko samo igra pod kocnicom,koliko je potrebno,na 50%! Sto se tice Janisa za njega je najbolje da usavrsi ono sto najbolje zna,a ne da pokusava biti Durant,jer jednostavno nije stvoren za to. Neki igraci su usavrsili jedan potez,svi znaju sta ce ali niko ga ne moze zaustaviti. Roben u fudbalu na primer i mnogi u kosarci. Da igra u reketu,sa onim dugackim rukama retko ko moze da ga brani,dosta situacija 2+1 i faulovi za protivnika.

Иван

pre 3 godine

Јанис је дефиниција сирове атлетике. Нешто као Леброн, само атлетски још бољи, али без Џејмсове интелигенције. Сваки играч има свој лимит. Леброн, од када га ја гледам, у прве две четвртине много боље гађа, него у друге две, а у завршници можеш да се кладиш да ће промашивати тројке. Дурент је један играч у последњем минуту када његова екипа не губи, тада погађа, а други када губи, тада бежи од лопте. Кари зависи од екипе више него они. Јанис има богом дана физикалије, али често игра без визије и усмерења. Он може да чува и Дејвиса и Џејмса, али напад не може зависити од њега и његових улаза. И то се зна одавно, као што се зна и какви саиграчи требају Јокићу или Дончићу. Мало ми је необично да од највећих НБА звезда тренутно имамо три Европљанина или неамериканца (Јокић, Дончић и Јанис), који сви играју "сами" тј. уз њих немамо друге суперзвезде, док се америчке суперзвезде (Леброн, Дејвис, Каваи, Дурент, Харден, Кари, Кајри, Томпсон, Џорџ, Пол, Вестбрук) стално уједињују у некакве велике двојке или велике тројке. Да ли то Амери саботирају странце? Да ли је и Адам Силвер поставио "зид", о којем се уопште не говори?

Dragan Borca

pre 3 godine

Ostine@
Plej Of Janis 32% trojka na 4 i nesto pokusaja, Jokic 42% na 5 i nesto pokusaja. Ako on ima super sut ja sam Tom Kruz :) Ja ruzniji sut u zivotu nisam video, gori je i od brace Lonzo. Decko je operisan ali nadoknadjuje to sa drugim stvarima. Medjutim poceli su svi da ga izvaljuju i nekako je losiji. Samo suze odbranu na njega i kada ga zatvore na ulaz tesko se snalazi. Milvoki nazalost nista nece veliko uraditi ako on ne popravi sut. A posto je vec dugo u NBA veliko je pitanje da li uopste moze i popraviti.

Simons

pre 3 godine

Lebron jos jednom dokazao da daje gas kad god on želi u regularnom delu i onda kida jače ekipe. Samo demonstracija sta ce raditi u plejofu

Nemanja

pre 3 godine

Ti kao da si zaspao u 2017. godini.
Janis daje 1,5 trojku po utakmici (više nego Jokić naprimer), šutira za 3 preko 30%. Šutira jako često sa polu distance, a treba da te je sramota za izjavu o odbrani.
(Ostin A, 22. januar 2021 09:14)

A to preko 30% je 30,9, dok Jokić recimo za trojke šutira 35,4. Nebo i zemlja.

Milan

pre 3 godine

Videli smo LeChokea protiv GSW-a!
(PetarCzv, 22. januar 2021 08:34)

Protiv GSWa i tako i tako. Protiv Maveriksa 2011. smo ga najbolje videli.

WillyWonka

pre 3 godine

Prošle godine projektovano finale zapada LAL - LAC, a projektovano veliko finale LAL - Boston. Čak su i sudije bile plaćene da sve tako bude. A ne bi ni jedno ni drugo.
Ne znam po čemu se toliko Milivoki već godinama svrstava u favorite, ništa se nisu pojačali, a ovakvi kakvi jesu, neće moći izaći na kraj sa Bostonom, Majamijem, a ni Bruklinom, pitanje je da li mogu i protiv Toronta.

Straight Outta München

pre 3 godine

ože neko da ga voli ili ne voli, ali čovek je konstantan već 16-17 godina. Nijedan košarkaš, možda i sportista generalno gledano, nije uložio toliko u svoje telo (navodno na godišnjem nivou troši oko 2 miliona dolara na ishranu itd.). Kapa dole za profesionalizam i pristup igri.
(Moorsi, 22. januar 2021 08:38

Hahaha 2 miliona na ishranu. Covece.... On trosi oko milion dolara na “odrzavanje” tela. Tu spada placanje trenera, placanje sala za trening, masaze, hiperbaricne komore i sl... Recimo kada angazujes Hakima da radis ledjnu tehniku dve nedelje, to kosta...Ne moze niko na ovom svetu da pojede 2 miliona dolara godisnje. Ukljuci malo logiku... 5500dolara dnevno na ishranu???? Pa sta jede???? Prosvetli nas. :)

Vule

pre 3 godine

Пројектовано док се опет не појави неки Торонто и избаци Милвоки. Играју они добро у регуларном дијелу, али плеј оф им не иде.

Nbalive

pre 3 godine

Ti kao da si zaspao u 2017. godini.
Janis daje 1,5 trojku po utakmici (više nego Jokić naprimer), šutira za 3 preko 30%. Šutira jako često sa polu distance, a treba da te je sramota za izjavu o odbrani.

Za krilnog centra, ima super šut, a fizička snaga je isto žestok parametar, tako da čuva i Lenarda i Jokića i Embida i Dejvisa, a valjda čuva njih, jer se kako ti kažeš skriva od onih dobrih igrača.
(Ostin A, 22. januar 2021 09:14

Pogledaj ga u playoffu nekad,ako se ne varam nema ni par mjeseci kako je bjezao od Butlera

Pogan

pre 3 godine

Ko je to projektovao?
(LoL, 22. januar 2021 08:23)

Stupidna američka sportska javnost koja gleda samo individualizam. Po principu "ovaj je mvp na istoku, ovaj na zapadu, znači te dve ekipe igraju finale".

Ostin A

pre 3 godine

Ovaj Janis je najsramotniji dvostruki MVP ikada,covjek je telac koji ne moze pogoditi obruc izvan reketa,cisto sve na silu,obrambeni igrac godine koji se sakriva kad treba cuvati najboljeg igraca protivnicke ekipe
(Nbalive, 22. januar 2021 08:36)

Ti kao da si zaspao u 2017. godini.
Janis daje 1,5 trojku po utakmici (više nego Jokić naprimer), šutira za 3 preko 30%. Šutira jako često sa polu distance, a treba da te je sramota za izjavu o odbrani.

Za krilnog centra, ima super šut, a fizička snaga je isto žestok parametar, tako da čuva i Lenarda i Jokića i Embida i Dejvisa, a valjda čuva njih, jer se kako ti kažeš skriva od onih dobrih igrača.

Maree

pre 3 godine

Lejkersi da trejduru dejvisa, da uzmu sabonisa i leverta iz indiane, ili sabonisa i warren-a, decko od ppcetka sezone deluje nekako prosecno, ne znam sta je razlog zaista...... Dal se cuva za plej of ili je u nekom padu forme, tesko je reci....

Mario Suma

pre 3 godine

@Petar Czv
Evo ti Karija protiv NYK pa sta,u NBA svako svakog na jednu utakmicu mož da dobije...na 4 malo teže...a Janis je imao 4-5 faula u napadu,Karuzo ga uštopovao...

Topnik

pre 3 godine

Može neko da ga voli ili ne voli, ali čovek je konstantan već 16-17 godina. Nijedan košarkaš, možda i sportista generalno gledano, nije uložio toliko u svoje telo (navodno na godišnjem nivou troši oko 2 miliona dolara na ishranu itd.). Kapa dole za profesionalizam i pristup igri.
(Moorsi, 22. januar 2021 08:38)

Ulaže u doping.

Mariborcan1970

pre 3 godine

Giannis je sjajan košarkaš, ali nije igrač koji može ekipu da odvede na viši nivo. To podrazumjeva da u PLAY OFF-u digne svoj učinak na na sasvim novi nivo (ne radi se samo o statistiki nego o učinku da igru svoje ekipe). Njegov način igre je previše odvisan od prostora, a to je sjajno demonstrirala ekipa Miamija lani. U tranziciji (gdje je najjači) su ga uvijek čekala 2 (ponekad i 3) igrača koji su stojali dovoljno blizu da mu zatvore prolaz. Takodje njegov šut je (koji je popravio, ali teško da može biti puno bolji) samo solidan i najčešće ga se može pustiti da nesmetano šutira. Npr. Jokić i Luka mogu na više različitih načina da dovedu ekipu do pobjede, a o LeBronu da i ne govorimo (on vremenom naučio na koje sve načine može da pobjedjuje bez obzira na ličnu statistiku).

Beks

pre 3 godine

Posledica krunisanja Janisa u proslosezonskom duelu,sad je Lebron zeleo i bio motivisan i da mu u Milvokiju stavi do znanja ko je ko. Veliki igraci tako rade!! Osvrnucu se na jucerasnju izjavu onog lika koji je postavio pitanje kog je Lebron imao kada je "sam" dobio Wariorse. Kari 22ppg 40%fg,kley 19ppg,42%fg...Kajri 27ppg,45%fg,33ppg zadnjih 5 tekmi. Tako da manje preterivanja i sve ok!!

papa Francisko

pre 3 godine

Reklo bi se da je LBJ ozbiljno shvatio borbu za MVP priznanje.
Steta za Denver sto ima los skor, tako da Jokic najverovatnije otpada iz te trke.
Na kraju ce ostati 3 imena u trci, Lebron, Durent i Janis.
Mislim da ce KD uzeti MVP priznanje.

Ružica iz Švajcarske

pre 3 godine

Čovek ušao u 37u i daje ovakve brojke. Svaka mu čast na želji za igrom.

Pozdrav za sve čitaoce, vaša Ružica iz Švajcarske.

Ostin A

pre 3 godine

Projektovanje finale je Lejkersi - Bruklin... Ali polako, jedno su projekcije i kladionice, drugo realnost. Setimo se Majamija prošle sezone.

Moorsi

pre 3 godine

Može neko da ga voli ili ne voli, ali čovek je konstantan već 16-17 godina. Nijedan košarkaš, možda i sportista generalno gledano, nije uložio toliko u svoje telo (navodno na godišnjem nivou troši oko 2 miliona dolara na ishranu itd.). Kapa dole za profesionalizam i pristup igri.

ja

pre 3 godine

Gledao sam Nikse i Voriorse. Voriorsi su u velikom hendikepu, jer praktično nema ko da igra, zbog velikog broja povređenih koje imaju, ali je pravo uživanje gledati kako igra Stef Kari. Ono je, ljudi, poezija! Čovek razbija protivnika sa takvom lakoćom - šutevi, ulazi, asistencije,... Toliki arsenal ima na raspolaganju, da mu protivnici bukvalno ništa ne mogu. Frustracija njegovih čuvara je tolika, da vam se čini kako će svakog trenutka eksplodirati od besa i nemoći...

the truth

pre 3 godine

Slusam komentare, ovaj onaj itd. Lebron kad igra punom snagom je jos uvijek tata kosarke u 37 godini!! I to sa kojom lakoćom, fajd avaj, trice I ostalo. Petar SrBski Skip Bejlis na aparatima.

Nbalive

pre 3 godine

Ovaj Janis je najsramotniji dvostruki MVP ikada,covjek je telac koji ne moze pogoditi obruc izvan reketa,cisto sve na silu,obrambeni igrac godine koji se sakriva kad treba cuvati najboljeg igraca protivnicke ekipe

Jare u mleku

pre 3 godine

Moorsi
Slažem se. Samo bih u fudbalu dodao Rolnalda i u tenisu, malo pristrasno, Djokovića. Mozda malo i patologija ali im se ne može reći da su nešto dobili na poklon.

no name

pre 3 godine

po cemu je ovo projektovano finale.,?Ove sezone ce drugi timovi imati vece sanse sigurno.Bruklin ce biti strasan ,samo dok se trio uigra malo.Klipersi su tu .Denver je tu i tamo..

Nbalive

pre 3 godine

Ovaj Janis je najsramotniji dvostruki MVP ikada,covjek je telac koji ne moze pogoditi obruc izvan reketa,cisto sve na silu,obrambeni igrac godine koji se sakriva kad treba cuvati najboljeg igraca protivnicke ekipe

Moorsi

pre 3 godine

Može neko da ga voli ili ne voli, ali čovek je konstantan već 16-17 godina. Nijedan košarkaš, možda i sportista generalno gledano, nije uložio toliko u svoje telo (navodno na godišnjem nivou troši oko 2 miliona dolara na ishranu itd.). Kapa dole za profesionalizam i pristup igri.

the truth

pre 3 godine

Slusam komentare, ovaj onaj itd. Lebron kad igra punom snagom je jos uvijek tata kosarke u 37 godini!! I to sa kojom lakoćom, fajd avaj, trice I ostalo. Petar SrBski Skip Bejlis na aparatima.

Ostin A

pre 3 godine

Projektovanje finale je Lejkersi - Bruklin... Ali polako, jedno su projekcije i kladionice, drugo realnost. Setimo se Majamija prošle sezone.

Ružica iz Švajcarske

pre 3 godine

Čovek ušao u 37u i daje ovakve brojke. Svaka mu čast na želji za igrom.

Pozdrav za sve čitaoce, vaša Ružica iz Švajcarske.

ja

pre 3 godine

Gledao sam Nikse i Voriorse. Voriorsi su u velikom hendikepu, jer praktično nema ko da igra, zbog velikog broja povređenih koje imaju, ali je pravo uživanje gledati kako igra Stef Kari. Ono je, ljudi, poezija! Čovek razbija protivnika sa takvom lakoćom - šutevi, ulazi, asistencije,... Toliki arsenal ima na raspolaganju, da mu protivnici bukvalno ništa ne mogu. Frustracija njegovih čuvara je tolika, da vam se čini kako će svakog trenutka eksplodirati od besa i nemoći...

Beks

pre 3 godine

Posledica krunisanja Janisa u proslosezonskom duelu,sad je Lebron zeleo i bio motivisan i da mu u Milvokiju stavi do znanja ko je ko. Veliki igraci tako rade!! Osvrnucu se na jucerasnju izjavu onog lika koji je postavio pitanje kog je Lebron imao kada je "sam" dobio Wariorse. Kari 22ppg 40%fg,kley 19ppg,42%fg...Kajri 27ppg,45%fg,33ppg zadnjih 5 tekmi. Tako da manje preterivanja i sve ok!!

Pogan

pre 3 godine

Ko je to projektovao?
(LoL, 22. januar 2021 08:23)

Stupidna američka sportska javnost koja gleda samo individualizam. Po principu "ovaj je mvp na istoku, ovaj na zapadu, znači te dve ekipe igraju finale".

Straight Outta München

pre 3 godine

ože neko da ga voli ili ne voli, ali čovek je konstantan već 16-17 godina. Nijedan košarkaš, možda i sportista generalno gledano, nije uložio toliko u svoje telo (navodno na godišnjem nivou troši oko 2 miliona dolara na ishranu itd.). Kapa dole za profesionalizam i pristup igri.
(Moorsi, 22. januar 2021 08:38

Hahaha 2 miliona na ishranu. Covece.... On trosi oko milion dolara na “odrzavanje” tela. Tu spada placanje trenera, placanje sala za trening, masaze, hiperbaricne komore i sl... Recimo kada angazujes Hakima da radis ledjnu tehniku dve nedelje, to kosta...Ne moze niko na ovom svetu da pojede 2 miliona dolara godisnje. Ukljuci malo logiku... 5500dolara dnevno na ishranu???? Pa sta jede???? Prosvetli nas. :)

Aleks

pre 3 godine

Komentari ovde mogu da se svedu na jedan jedini opis - preterivanje. Preterivanje u omalovažavanju Janisa, Hardena, Vestbruka, uzdizanju Jokića dok se njegovi saigrači vređaju, preterivanje u uzdizanju ili omalovažavanju LBJ, u zavisnosti da li ga volite ili mrzite. I naravno, čuvena rasprava ko je igrao u supertimovima. Janis nema dobar šut, ali ga je mnogo popravio u odnosu na prethodne sezone. Pitanje je da li on uopšte može više da se popravi ili je prosto ograničen. Pojedini se ponašate kao da je to pucnuti prstima i evo šutira 40% trojke... za mene je veća sramota da bekovima stagnira ili opada šut za 3p, a šutiraju ih kao blesavi. Navešću samo Dončića i Foksa kao takve primere. Tu je i čuveno kukumavčenje komentatora o tome kako se košarka u NBA svela na šutiranje trojki. I onda dođe Janis koji ne živi od šuta za 3p i on se opet unižava na sve načine. Takođe "lepota tehnike šuta" je postala precenjen argument u raspravama, ako je uopšte validan argument. Mi ne gledamo umetničko klizanje već košarku - poenta je da lopta prođe kroz obruč, da pobediš. Dok god je to neka baca kamena s ramena što se mene tiče. Da li je bezveze videti Simonsa i Janisa kad bace airball trojku ili Bronovo airball bacanje - jeste, i lepše mi je da gledam Kobija nego LBJ, Lilarda nego Janisa. Ali ne mogu da recimo poništim sve Lebronove uspehe samo zato što mi njegova tehnika "nije lepa".

Nemanja

pre 3 godine

Ti kao da si zaspao u 2017. godini.
Janis daje 1,5 trojku po utakmici (više nego Jokić naprimer), šutira za 3 preko 30%. Šutira jako često sa polu distance, a treba da te je sramota za izjavu o odbrani.
(Ostin A, 22. januar 2021 09:14)

A to preko 30% je 30,9, dok Jokić recimo za trojke šutira 35,4. Nebo i zemlja.

Simons

pre 3 godine

Lebron jos jednom dokazao da daje gas kad god on želi u regularnom delu i onda kida jače ekipe. Samo demonstracija sta ce raditi u plejofu

papa Francisko

pre 3 godine

Reklo bi se da je LBJ ozbiljno shvatio borbu za MVP priznanje.
Steta za Denver sto ima los skor, tako da Jokic najverovatnije otpada iz te trke.
Na kraju ce ostati 3 imena u trci, Lebron, Durent i Janis.
Mislim da ce KD uzeti MVP priznanje.

Mario Suma

pre 3 godine

@Petar Czv
Evo ti Karija protiv NYK pa sta,u NBA svako svakog na jednu utakmicu mož da dobije...na 4 malo teže...a Janis je imao 4-5 faula u napadu,Karuzo ga uštopovao...

Mariborcan1970

pre 3 godine

Giannis je sjajan košarkaš, ali nije igrač koji može ekipu da odvede na viši nivo. To podrazumjeva da u PLAY OFF-u digne svoj učinak na na sasvim novi nivo (ne radi se samo o statistiki nego o učinku da igru svoje ekipe). Njegov način igre je previše odvisan od prostora, a to je sjajno demonstrirala ekipa Miamija lani. U tranziciji (gdje je najjači) su ga uvijek čekala 2 (ponekad i 3) igrača koji su stojali dovoljno blizu da mu zatvore prolaz. Takodje njegov šut je (koji je popravio, ali teško da može biti puno bolji) samo solidan i najčešće ga se može pustiti da nesmetano šutira. Npr. Jokić i Luka mogu na više različitih načina da dovedu ekipu do pobjede, a o LeBronu da i ne govorimo (on vremenom naučio na koje sve načine može da pobjedjuje bez obzira na ličnu statistiku).

Jare u mleku

pre 3 godine

Moorsi
Slažem se. Samo bih u fudbalu dodao Rolnalda i u tenisu, malo pristrasno, Djokovića. Mozda malo i patologija ali im se ne može reći da su nešto dobili na poklon.

Nbalive

pre 3 godine

Ti kao da si zaspao u 2017. godini.
Janis daje 1,5 trojku po utakmici (više nego Jokić naprimer), šutira za 3 preko 30%. Šutira jako često sa polu distance, a treba da te je sramota za izjavu o odbrani.

Za krilnog centra, ima super šut, a fizička snaga je isto žestok parametar, tako da čuva i Lenarda i Jokića i Embida i Dejvisa, a valjda čuva njih, jer se kako ti kažeš skriva od onih dobrih igrača.
(Ostin A, 22. januar 2021 09:14

Pogledaj ga u playoffu nekad,ako se ne varam nema ni par mjeseci kako je bjezao od Butlera

Dragan Borca

pre 3 godine

Ostine@
Plej Of Janis 32% trojka na 4 i nesto pokusaja, Jokic 42% na 5 i nesto pokusaja. Ako on ima super sut ja sam Tom Kruz :) Ja ruzniji sut u zivotu nisam video, gori je i od brace Lonzo. Decko je operisan ali nadoknadjuje to sa drugim stvarima. Medjutim poceli su svi da ga izvaljuju i nekako je losiji. Samo suze odbranu na njega i kada ga zatvore na ulaz tesko se snalazi. Milvoki nazalost nista nece veliko uraditi ako on ne popravi sut. A posto je vec dugo u NBA veliko je pitanje da li uopste moze i popraviti.

Nbalive

pre 3 godine

Prošle godine projektovano finale zapada LAL - LAC, a projektovano veliko finale LAL - Boston. Čak su i sudije bile plaćene da sve tako bude. A ne bi ni jedno ni drugo.
Ne znam po čemu se toliko Milivoki već godinama svrstava u favorite, ništa se nisu pojačali, a ovakvi kakvi jesu, neće moći izaći na kraj sa Bostonom, Majamijem, a ni Bruklinom, pitanje je da li mogu i protiv Toronta.
(WillyWonka, 22. januar 2021 10:37

Ja sam cuo da su sudije dobili po njivu,i po 250$ samo ne pisi ovako javno,ako znamo ja i ti ne moraju svi.
Vrlo si promucuran rodjace,pretpostavljam da si obisao svijet

Beks

pre 3 godine

@Maree Zamisli facu uprave Lejkersa kad bi im predlozio trejd Davis za Sabonisa i Laverta :)) Decko samo igra pod kocnicom,koliko je potrebno,na 50%! Sto se tice Janisa za njega je najbolje da usavrsi ono sto najbolje zna,a ne da pokusava biti Durant,jer jednostavno nije stvoren za to. Neki igraci su usavrsili jedan potez,svi znaju sta ce ali niko ga ne moze zaustaviti. Roben u fudbalu na primer i mnogi u kosarci. Da igra u reketu,sa onim dugackim rukama retko ko moze da ga brani,dosta situacija 2+1 i faulovi za protivnika.

the truth

pre 3 godine

@nn, on jeste jak, brz, prespreman i sve to. Al moj decko inteligentni ti ne primjecujes da covjek ima mozda najveći IQ u istoriji košarke. E to njega cini sto cini!

јд123

pre 3 godine

Шта год неко мислио о Леброну (ја нпр. и даље сматрам да је Џордан бољи), али једно му се не може оспорити. Човек игра фантастично у 37. години, јер и даље тренира као луд и зато има одличну физичку спрему а поседује кошаркаашку интелигенцију. Такође не јури личну статистику као неки Вестбрук. Циљ му није трипл-дабл, него да екипа победи. Нешто слично као Јокић.

Пошто нисам гледао утакмицу да упитам оне који су гледали. Шта је са ”најбољим” високим играчем лиге? Зашто није константан? Да ли га је зауставио Јанис или је нешто друго у питању? Ако је нешто друго како то да није боље чувао Јаниса, када Дејвис важи за једног од најбољих одбрамбених играча? Овде људи често истичу како је Дејвис ”бољи центар” од Јокића а он игра четворку. Исто као Јанис. Чуди ме да нико не спомиње Јаниса да је бољи центар од Јокића.

Зато ме стварно интересује како је изгледао тај дуел Јанис-Дејвис? Ако има неко да напише нешто о томе у коментарима. Хвала.

Vule

pre 3 godine

Пројектовано док се опет не појави неки Торонто и избаци Милвоки. Играју они добро у регуларном дијелу, али плеј оф им не иде.

Topnik

pre 3 godine

Može neko da ga voli ili ne voli, ali čovek je konstantan već 16-17 godina. Nijedan košarkaš, možda i sportista generalno gledano, nije uložio toliko u svoje telo (navodno na godišnjem nivou troši oko 2 miliona dolara na ishranu itd.). Kapa dole za profesionalizam i pristup igri.
(Moorsi, 22. januar 2021 08:38)

Ulaže u doping.

Nn

pre 3 godine

Slusam komentare, ovaj onaj itd. Lebron kad igra punom snagom je jos uvijek tata kosarke u 37 godini!! I to sa kojom lakoćom, fajd avaj, trice I ostalo. Petar SrBski Skip Bejlis na aparatima.
(the truth, 22. januar 2021 08:31)

Jak je kao mrcina, konstantan, ima jaku zelju za igrom i jos puno toga, ali dok ga gledam kako ide u napad kao da sam NFL pustio, a ne NBA.

Radojica iz Dobanovaca

pre 3 godine

Čovek ušao u 37u i daje ovakve brojke. Svaka mu čast na želji za igrom.

Pozdrav za sve čitaoce, vaša Ružica iz Švajcarske.
(Ružica iz Švajcarske, 22. januar 2021 08:29)

Covek dobija ogromne pare da radi ono sto voli, zasto ne bi imao zelju i dalje, kod vecine sportista je telo problem a ne zelja.

Pozdrav za sve citaoce, vas Radojica iz Dobanovaca.

Ostin A

pre 3 godine

Ovaj Janis je najsramotniji dvostruki MVP ikada,covjek je telac koji ne moze pogoditi obruc izvan reketa,cisto sve na silu,obrambeni igrac godine koji se sakriva kad treba cuvati najboljeg igraca protivnicke ekipe
(Nbalive, 22. januar 2021 08:36)

Ti kao da si zaspao u 2017. godini.
Janis daje 1,5 trojku po utakmici (više nego Jokić naprimer), šutira za 3 preko 30%. Šutira jako često sa polu distance, a treba da te je sramota za izjavu o odbrani.

Za krilnog centra, ima super šut, a fizička snaga je isto žestok parametar, tako da čuva i Lenarda i Jokića i Embida i Dejvisa, a valjda čuva njih, jer se kako ti kažeš skriva od onih dobrih igrača.

Иван

pre 3 godine

Јанис је дефиниција сирове атлетике. Нешто као Леброн, само атлетски још бољи, али без Џејмсове интелигенције. Сваки играч има свој лимит. Леброн, од када га ја гледам, у прве две четвртине много боље гађа, него у друге две, а у завршници можеш да се кладиш да ће промашивати тројке. Дурент је један играч у последњем минуту када његова екипа не губи, тада погађа, а други када губи, тада бежи од лопте. Кари зависи од екипе више него они. Јанис има богом дана физикалије, али често игра без визије и усмерења. Он може да чува и Дејвиса и Џејмса, али напад не може зависити од њега и његових улаза. И то се зна одавно, као што се зна и какви саиграчи требају Јокићу или Дончићу. Мало ми је необично да од највећих НБА звезда тренутно имамо три Европљанина или неамериканца (Јокић, Дончић и Јанис), који сви играју "сами" тј. уз њих немамо друге суперзвезде, док се америчке суперзвезде (Леброн, Дејвис, Каваи, Дурент, Харден, Кари, Кајри, Томпсон, Џорџ, Пол, Вестбрук) стално уједињују у некакве велике двојке или велике тројке. Да ли то Амери саботирају странце? Да ли је и Адам Силвер поставио "зид", о којем се уопште не говори?

Milan

pre 3 godine

Videli smo LeChokea protiv GSW-a!
(PetarCzv, 22. januar 2021 08:34)

Protiv GSWa i tako i tako. Protiv Maveriksa 2011. smo ga najbolje videli.

no name

pre 3 godine

po cemu je ovo projektovano finale.,?Ove sezone ce drugi timovi imati vece sanse sigurno.Bruklin ce biti strasan ,samo dok se trio uigra malo.Klipersi su tu .Denver je tu i tamo..

The Unforgiven

pre 3 godine

Ne znam po čemu se toliko Milivoki već godinama svrstava u favorite
(WillyWonka, 22. januar 2021 10:37
-------------------------

Mozda zato sto su zadnje 2 godine pobedili vise utakmica nego bilo ko drugi?

Danilo

pre 3 godine

Nije ovo nikakvo finale Milvoki je ekipa i to cu po stoti put recu projektovans dy se suprostavi Vorirosima.Izmedju ostalog zato je i Bruk Lopez izvucen spolja da sutira teojke . Sad pokusavju donekle da promene taj koncept , al im bas i ne ide nsjbolje .Janis je najvrci atleta u ligi , al takticki toliko ogrsnicen , pogotovu kad se kombinuje odbrana nad njim .Tehnicki njegov sut je uzasan on baca loptu iz kontra rotacije , njemu lopta ne prrlazi preko vrhova prstiju ,naravno tu je problem i ogromne sake koje ima , al i Kavaj isto ims ogromnu saku pa ima mnogo mnogo bolji sut .S obziirom na Bruklin,Indijanu,Majami ,Filadelfiju,Boston mislim da ce Milvoki jako tesko stici do Nba finala .Lejkersi su odlocni mnogo bolju pomoc sad imaju Lebron i Dejvis .Al ako se pogleda cela utakmice , Lejkwrsa moze se videti da i Lebrona se maksimalno cuva ne ide punom snagom , jednostavno ceka se plej of .p

WillyWonka

pre 3 godine

Prošle godine projektovano finale zapada LAL - LAC, a projektovano veliko finale LAL - Boston. Čak su i sudije bile plaćene da sve tako bude. A ne bi ni jedno ni drugo.
Ne znam po čemu se toliko Milivoki već godinama svrstava u favorite, ništa se nisu pojačali, a ovakvi kakvi jesu, neće moći izaći na kraj sa Bostonom, Majamijem, a ni Bruklinom, pitanje je da li mogu i protiv Toronta.

Je li

pre 3 godine

Kakvi su ovo naslovi svake godine?? Ljudi shvatite da je Milvoki SLAB i za finale Istoka a kamoli da se "racuna " s tim da ce igrati finale lige..sem Janisa, svi drugi su maksimalno na nivou naseg Bogdanovica sto je itekako nedovoljno

Maree

pre 3 godine

Lejkersi da trejduru dejvisa, da uzmu sabonisa i leverta iz indiane, ili sabonisa i warren-a, decko od ppcetka sezone deluje nekako prosecno, ne znam sta je razlog zaista...... Dal se cuva za plej of ili je u nekom padu forme, tesko je reci....

Ostin A

pre 3 godine

Ovaj Janis je najsramotniji dvostruki MVP ikada,covjek je telac koji ne moze pogoditi obruc izvan reketa,cisto sve na silu,obrambeni igrac godine koji se sakriva kad treba cuvati najboljeg igraca protivnicke ekipe
(Nbalive, 22. januar 2021 08:36)

Ti kao da si zaspao u 2017. godini.
Janis daje 1,5 trojku po utakmici (više nego Jokić naprimer), šutira za 3 preko 30%. Šutira jako često sa polu distance, a treba da te je sramota za izjavu o odbrani.

Za krilnog centra, ima super šut, a fizička snaga je isto žestok parametar, tako da čuva i Lenarda i Jokića i Embida i Dejvisa, a valjda čuva njih, jer se kako ti kažeš skriva od onih dobrih igrača.

Milan

pre 3 godine

Videli smo LeChokea protiv GSW-a!
(PetarCzv, 22. januar 2021 08:34)

Protiv GSWa i tako i tako. Protiv Maveriksa 2011. smo ga najbolje videli.

Ružica iz Švajcarske

pre 3 godine

Čovek ušao u 37u i daje ovakve brojke. Svaka mu čast na želji za igrom.

Pozdrav za sve čitaoce, vaša Ružica iz Švajcarske.

Topnik

pre 3 godine

Može neko da ga voli ili ne voli, ali čovek je konstantan već 16-17 godina. Nijedan košarkaš, možda i sportista generalno gledano, nije uložio toliko u svoje telo (navodno na godišnjem nivou troši oko 2 miliona dolara na ishranu itd.). Kapa dole za profesionalizam i pristup igri.
(Moorsi, 22. januar 2021 08:38)

Ulaže u doping.

the truth

pre 3 godine

Slusam komentare, ovaj onaj itd. Lebron kad igra punom snagom je jos uvijek tata kosarke u 37 godini!! I to sa kojom lakoćom, fajd avaj, trice I ostalo. Petar SrBski Skip Bejlis na aparatima.

no name

pre 3 godine

po cemu je ovo projektovano finale.,?Ove sezone ce drugi timovi imati vece sanse sigurno.Bruklin ce biti strasan ,samo dok se trio uigra malo.Klipersi su tu .Denver je tu i tamo..

Maree

pre 3 godine

Lejkersi da trejduru dejvisa, da uzmu sabonisa i leverta iz indiane, ili sabonisa i warren-a, decko od ppcetka sezone deluje nekako prosecno, ne znam sta je razlog zaista...... Dal se cuva za plej of ili je u nekom padu forme, tesko je reci....

Иван

pre 3 godine

Јанис је дефиниција сирове атлетике. Нешто као Леброн, само атлетски још бољи, али без Џејмсове интелигенције. Сваки играч има свој лимит. Леброн, од када га ја гледам, у прве две четвртине много боље гађа, него у друге две, а у завршници можеш да се кладиш да ће промашивати тројке. Дурент је један играч у последњем минуту када његова екипа не губи, тада погађа, а други када губи, тада бежи од лопте. Кари зависи од екипе више него они. Јанис има богом дана физикалије, али често игра без визије и усмерења. Он може да чува и Дејвиса и Џејмса, али напад не може зависити од њега и његових улаза. И то се зна одавно, као што се зна и какви саиграчи требају Јокићу или Дончићу. Мало ми је необично да од највећих НБА звезда тренутно имамо три Европљанина или неамериканца (Јокић, Дончић и Јанис), који сви играју "сами" тј. уз њих немамо друге суперзвезде, док се америчке суперзвезде (Леброн, Дејвис, Каваи, Дурент, Харден, Кари, Кајри, Томпсон, Џорџ, Пол, Вестбрук) стално уједињују у некакве велике двојке или велике тројке. Да ли то Амери саботирају странце? Да ли је и Адам Силвер поставио "зид", о којем се уопште не говори?

WillyWonka

pre 3 godine

Prošle godine projektovano finale zapada LAL - LAC, a projektovano veliko finale LAL - Boston. Čak su i sudije bile plaćene da sve tako bude. A ne bi ni jedno ni drugo.
Ne znam po čemu se toliko Milivoki već godinama svrstava u favorite, ništa se nisu pojačali, a ovakvi kakvi jesu, neće moći izaći na kraj sa Bostonom, Majamijem, a ni Bruklinom, pitanje je da li mogu i protiv Toronta.

Nbalive

pre 3 godine

Ovaj Janis je najsramotniji dvostruki MVP ikada,covjek je telac koji ne moze pogoditi obruc izvan reketa,cisto sve na silu,obrambeni igrac godine koji se sakriva kad treba cuvati najboljeg igraca protivnicke ekipe

Pogan

pre 3 godine

Ko je to projektovao?
(LoL, 22. januar 2021 08:23)

Stupidna američka sportska javnost koja gleda samo individualizam. Po principu "ovaj je mvp na istoku, ovaj na zapadu, znači te dve ekipe igraju finale".

Nn

pre 3 godine

Slusam komentare, ovaj onaj itd. Lebron kad igra punom snagom je jos uvijek tata kosarke u 37 godini!! I to sa kojom lakoćom, fajd avaj, trice I ostalo. Petar SrBski Skip Bejlis na aparatima.
(the truth, 22. januar 2021 08:31)

Jak je kao mrcina, konstantan, ima jaku zelju za igrom i jos puno toga, ali dok ga gledam kako ide u napad kao da sam NFL pustio, a ne NBA.

papa Francisko

pre 3 godine

Reklo bi se da je LBJ ozbiljno shvatio borbu za MVP priznanje.
Steta za Denver sto ima los skor, tako da Jokic najverovatnije otpada iz te trke.
Na kraju ce ostati 3 imena u trci, Lebron, Durent i Janis.
Mislim da ce KD uzeti MVP priznanje.

Straight Outta München

pre 3 godine

ože neko da ga voli ili ne voli, ali čovek je konstantan već 16-17 godina. Nijedan košarkaš, možda i sportista generalno gledano, nije uložio toliko u svoje telo (navodno na godišnjem nivou troši oko 2 miliona dolara na ishranu itd.). Kapa dole za profesionalizam i pristup igri.
(Moorsi, 22. januar 2021 08:38

Hahaha 2 miliona na ishranu. Covece.... On trosi oko milion dolara na “odrzavanje” tela. Tu spada placanje trenera, placanje sala za trening, masaze, hiperbaricne komore i sl... Recimo kada angazujes Hakima da radis ledjnu tehniku dve nedelje, to kosta...Ne moze niko na ovom svetu da pojede 2 miliona dolara godisnje. Ukljuci malo logiku... 5500dolara dnevno na ishranu???? Pa sta jede???? Prosvetli nas. :)

Beks

pre 3 godine

Posledica krunisanja Janisa u proslosezonskom duelu,sad je Lebron zeleo i bio motivisan i da mu u Milvokiju stavi do znanja ko je ko. Veliki igraci tako rade!! Osvrnucu se na jucerasnju izjavu onog lika koji je postavio pitanje kog je Lebron imao kada je "sam" dobio Wariorse. Kari 22ppg 40%fg,kley 19ppg,42%fg...Kajri 27ppg,45%fg,33ppg zadnjih 5 tekmi. Tako da manje preterivanja i sve ok!!

Ostin A

pre 3 godine

Projektovanje finale je Lejkersi - Bruklin... Ali polako, jedno su projekcije i kladionice, drugo realnost. Setimo se Majamija prošle sezone.

ja

pre 3 godine

Gledao sam Nikse i Voriorse. Voriorsi su u velikom hendikepu, jer praktično nema ko da igra, zbog velikog broja povređenih koje imaju, ali je pravo uživanje gledati kako igra Stef Kari. Ono je, ljudi, poezija! Čovek razbija protivnika sa takvom lakoćom - šutevi, ulazi, asistencije,... Toliki arsenal ima na raspolaganju, da mu protivnici bukvalno ništa ne mogu. Frustracija njegovih čuvara je tolika, da vam se čini kako će svakog trenutka eksplodirati od besa i nemoći...

Aleks

pre 3 godine

Komentari ovde mogu da se svedu na jedan jedini opis - preterivanje. Preterivanje u omalovažavanju Janisa, Hardena, Vestbruka, uzdizanju Jokića dok se njegovi saigrači vređaju, preterivanje u uzdizanju ili omalovažavanju LBJ, u zavisnosti da li ga volite ili mrzite. I naravno, čuvena rasprava ko je igrao u supertimovima. Janis nema dobar šut, ali ga je mnogo popravio u odnosu na prethodne sezone. Pitanje je da li on uopšte može više da se popravi ili je prosto ograničen. Pojedini se ponašate kao da je to pucnuti prstima i evo šutira 40% trojke... za mene je veća sramota da bekovima stagnira ili opada šut za 3p, a šutiraju ih kao blesavi. Navešću samo Dončića i Foksa kao takve primere. Tu je i čuveno kukumavčenje komentatora o tome kako se košarka u NBA svela na šutiranje trojki. I onda dođe Janis koji ne živi od šuta za 3p i on se opet unižava na sve načine. Takođe "lepota tehnike šuta" je postala precenjen argument u raspravama, ako je uopšte validan argument. Mi ne gledamo umetničko klizanje već košarku - poenta je da lopta prođe kroz obruč, da pobediš. Dok god je to neka baca kamena s ramena što se mene tiče. Da li je bezveze videti Simonsa i Janisa kad bace airball trojku ili Bronovo airball bacanje - jeste, i lepše mi je da gledam Kobija nego LBJ, Lilarda nego Janisa. Ali ne mogu da recimo poništim sve Lebronove uspehe samo zato što mi njegova tehnika "nije lepa".

Radojica iz Dobanovaca

pre 3 godine

Čovek ušao u 37u i daje ovakve brojke. Svaka mu čast na želji za igrom.

Pozdrav za sve čitaoce, vaša Ružica iz Švajcarske.
(Ružica iz Švajcarske, 22. januar 2021 08:29)

Covek dobija ogromne pare da radi ono sto voli, zasto ne bi imao zelju i dalje, kod vecine sportista je telo problem a ne zelja.

Pozdrav za sve citaoce, vas Radojica iz Dobanovaca.

Jare u mleku

pre 3 godine

Moorsi
Slažem se. Samo bih u fudbalu dodao Rolnalda i u tenisu, malo pristrasno, Djokovića. Mozda malo i patologija ali im se ne može reći da su nešto dobili na poklon.

Nbalive

pre 3 godine

Ti kao da si zaspao u 2017. godini.
Janis daje 1,5 trojku po utakmici (više nego Jokić naprimer), šutira za 3 preko 30%. Šutira jako često sa polu distance, a treba da te je sramota za izjavu o odbrani.

Za krilnog centra, ima super šut, a fizička snaga je isto žestok parametar, tako da čuva i Lenarda i Jokića i Embida i Dejvisa, a valjda čuva njih, jer se kako ti kažeš skriva od onih dobrih igrača.
(Ostin A, 22. januar 2021 09:14

Pogledaj ga u playoffu nekad,ako se ne varam nema ni par mjeseci kako je bjezao od Butlera

The Unforgiven

pre 3 godine

Ne znam po čemu se toliko Milivoki već godinama svrstava u favorite
(WillyWonka, 22. januar 2021 10:37
-------------------------

Mozda zato sto su zadnje 2 godine pobedili vise utakmica nego bilo ko drugi?

Moorsi

pre 3 godine

Može neko da ga voli ili ne voli, ali čovek je konstantan već 16-17 godina. Nijedan košarkaš, možda i sportista generalno gledano, nije uložio toliko u svoje telo (navodno na godišnjem nivou troši oko 2 miliona dolara na ishranu itd.). Kapa dole za profesionalizam i pristup igri.

Dragan Borca

pre 3 godine

Ostine@
Plej Of Janis 32% trojka na 4 i nesto pokusaja, Jokic 42% na 5 i nesto pokusaja. Ako on ima super sut ja sam Tom Kruz :) Ja ruzniji sut u zivotu nisam video, gori je i od brace Lonzo. Decko je operisan ali nadoknadjuje to sa drugim stvarima. Medjutim poceli su svi da ga izvaljuju i nekako je losiji. Samo suze odbranu na njega i kada ga zatvore na ulaz tesko se snalazi. Milvoki nazalost nista nece veliko uraditi ako on ne popravi sut. A posto je vec dugo u NBA veliko je pitanje da li uopste moze i popraviti.

Nbalive

pre 3 godine

Prošle godine projektovano finale zapada LAL - LAC, a projektovano veliko finale LAL - Boston. Čak su i sudije bile plaćene da sve tako bude. A ne bi ni jedno ni drugo.
Ne znam po čemu se toliko Milivoki već godinama svrstava u favorite, ništa se nisu pojačali, a ovakvi kakvi jesu, neće moći izaći na kraj sa Bostonom, Majamijem, a ni Bruklinom, pitanje je da li mogu i protiv Toronta.
(WillyWonka, 22. januar 2021 10:37

Ja sam cuo da su sudije dobili po njivu,i po 250$ samo ne pisi ovako javno,ako znamo ja i ti ne moraju svi.
Vrlo si promucuran rodjace,pretpostavljam da si obisao svijet

Mariborcan1970

pre 3 godine

Giannis je sjajan košarkaš, ali nije igrač koji može ekipu da odvede na viši nivo. To podrazumjeva da u PLAY OFF-u digne svoj učinak na na sasvim novi nivo (ne radi se samo o statistiki nego o učinku da igru svoje ekipe). Njegov način igre je previše odvisan od prostora, a to je sjajno demonstrirala ekipa Miamija lani. U tranziciji (gdje je najjači) su ga uvijek čekala 2 (ponekad i 3) igrača koji su stojali dovoljno blizu da mu zatvore prolaz. Takodje njegov šut je (koji je popravio, ali teško da može biti puno bolji) samo solidan i najčešće ga se može pustiti da nesmetano šutira. Npr. Jokić i Luka mogu na više različitih načina da dovedu ekipu do pobjede, a o LeBronu da i ne govorimo (on vremenom naučio na koje sve načine može da pobjedjuje bez obzira na ličnu statistiku).

Vule

pre 3 godine

Пројектовано док се опет не појави неки Торонто и избаци Милвоки. Играју они добро у регуларном дијелу, али плеј оф им не иде.

Nemanja

pre 3 godine

Ti kao da si zaspao u 2017. godini.
Janis daje 1,5 trojku po utakmici (više nego Jokić naprimer), šutira za 3 preko 30%. Šutira jako često sa polu distance, a treba da te je sramota za izjavu o odbrani.
(Ostin A, 22. januar 2021 09:14)

A to preko 30% je 30,9, dok Jokić recimo za trojke šutira 35,4. Nebo i zemlja.

јд123

pre 3 godine

Шта год неко мислио о Леброну (ја нпр. и даље сматрам да је Џордан бољи), али једно му се не може оспорити. Човек игра фантастично у 37. години, јер и даље тренира као луд и зато има одличну физичку спрему а поседује кошаркаашку интелигенцију. Такође не јури личну статистику као неки Вестбрук. Циљ му није трипл-дабл, него да екипа победи. Нешто слично као Јокић.

Пошто нисам гледао утакмицу да упитам оне који су гледали. Шта је са ”најбољим” високим играчем лиге? Зашто није константан? Да ли га је зауставио Јанис или је нешто друго у питању? Ако је нешто друго како то да није боље чувао Јаниса, када Дејвис важи за једног од најбољих одбрамбених играча? Овде људи често истичу како је Дејвис ”бољи центар” од Јокића а он игра четворку. Исто као Јанис. Чуди ме да нико не спомиње Јаниса да је бољи центар од Јокића.

Зато ме стварно интересује како је изгледао тај дуел Јанис-Дејвис? Ако има неко да напише нешто о томе у коментарима. Хвала.

Mario Suma

pre 3 godine

@Petar Czv
Evo ti Karija protiv NYK pa sta,u NBA svako svakog na jednu utakmicu mož da dobije...na 4 malo teže...a Janis je imao 4-5 faula u napadu,Karuzo ga uštopovao...

Simons

pre 3 godine

Lebron jos jednom dokazao da daje gas kad god on želi u regularnom delu i onda kida jače ekipe. Samo demonstracija sta ce raditi u plejofu

Beks

pre 3 godine

@Maree Zamisli facu uprave Lejkersa kad bi im predlozio trejd Davis za Sabonisa i Laverta :)) Decko samo igra pod kocnicom,koliko je potrebno,na 50%! Sto se tice Janisa za njega je najbolje da usavrsi ono sto najbolje zna,a ne da pokusava biti Durant,jer jednostavno nije stvoren za to. Neki igraci su usavrsili jedan potez,svi znaju sta ce ali niko ga ne moze zaustaviti. Roben u fudbalu na primer i mnogi u kosarci. Da igra u reketu,sa onim dugackim rukama retko ko moze da ga brani,dosta situacija 2+1 i faulovi za protivnika.

the truth

pre 3 godine

@nn, on jeste jak, brz, prespreman i sve to. Al moj decko inteligentni ti ne primjecujes da covjek ima mozda najveći IQ u istoriji košarke. E to njega cini sto cini!

Je li

pre 3 godine

Kakvi su ovo naslovi svake godine?? Ljudi shvatite da je Milvoki SLAB i za finale Istoka a kamoli da se "racuna " s tim da ce igrati finale lige..sem Janisa, svi drugi su maksimalno na nivou naseg Bogdanovica sto je itekako nedovoljno

Danilo

pre 3 godine

Nije ovo nikakvo finale Milvoki je ekipa i to cu po stoti put recu projektovans dy se suprostavi Vorirosima.Izmedju ostalog zato je i Bruk Lopez izvucen spolja da sutira teojke . Sad pokusavju donekle da promene taj koncept , al im bas i ne ide nsjbolje .Janis je najvrci atleta u ligi , al takticki toliko ogrsnicen , pogotovu kad se kombinuje odbrana nad njim .Tehnicki njegov sut je uzasan on baca loptu iz kontra rotacije , njemu lopta ne prrlazi preko vrhova prstiju ,naravno tu je problem i ogromne sake koje ima , al i Kavaj isto ims ogromnu saku pa ima mnogo mnogo bolji sut .S obziirom na Bruklin,Indijanu,Majami ,Filadelfiju,Boston mislim da ce Milvoki jako tesko stici do Nba finala .Lejkersi su odlocni mnogo bolju pomoc sad imaju Lebron i Dejvis .Al ako se pogleda cela utakmice , Lejkwrsa moze se videti da i Lebrona se maksimalno cuva ne ide punom snagom , jednostavno ceka se plej of .p