Četvrtak, 21.01.2021.

22:52

Šok na Enfildu, Barnli srušio Liverpul!

Liverpul je stvarno u debeloj krizi. Šampion Engleske je na "Enfildu" poražen od Barnlija sa 0:1 (0:0) u susretu 19. kola Premijer lige.

Izvor: Z.K.

Šok na Enfildu, Barnli srušio Liverpul! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

111 Komentari

Sortiraj po:

Back in Black

pre 3 godine

Prošla sezona je bila malo onako sklanjalica da Liverupul konacno bude prvak Premijer lige.Totalno nerealna razlika u bodovima.E sada kada je to proslo onda se vracamo u realnost.

Halifax

pre 3 godine

@ime

Posto vidim da dosta filozofiras ovde da te pitam, po cemu je to Liverpool kandidat za titulu, a Man Utd, Leicester i ostali nisu? Po tome sto su Southamptonu, Newcastleu i sinoc Claretsima dali ukupno 0(slovima: NULA) golov?

Red Z

pre 3 godine

@Junajted nije pobedio nijedan ozbiljan tim ove sezone, ni u PL ni u CL. Samo sticajem okolnosti su tu gde jesu, posle čudnih preokreta protiv drugorazrednih ekipa. Tek ima da se igra, još je kraj sezone daleko a izmedju prvog i sedmog je tek nekoliko bodova razlike. Polako, može lako da se desi da Junajted ( i pored neverovatne podrške sudija i VAR-a) izadje iz top 4.
(Futre, 22. januar 2021 09:34

Tvoja neobjektivnost je više nego sramotna! Koliko puta je Junajted oštećen od strane sudija, to ne pričaš nego samo je u glavama vama luzerpulovcima sudije pa sudije koje stalno pomažu Junatedu. A kada je Marsial dobio nezaslužen crveni protiv Spursa i Junajted je pretrpio katastrofu? (A vidi karme... gde su to Spursi sada (proglašeni šampionima u septembru), a vidi "raspali" Junajted prvi na tabeli (na vašu veliku muku). Onda...
Junajted je pobedio i PSG (u gostima) i Lajpcig kod kuće (i to sa 5-0). To je tebi izgleda promaklo?! Izgubili su upravo od lošijeg tima iz Turske kada to nisu smeli i ispali iz LŠ, a na početku sezone i od Palasa kod kuće, te iz penala (skrivio Pogba) protiv raspalog Arsenala. Odigrali su nerešeno protiv Čelsija, Lestera i Liverpula kada su realno bili bliže pobedi. Tebi izgleda jedna Aston Vila nije ozbiljan tim, tim koji je dobio Liverpul sa 7-2? Ne kažem da će Junajted osvojiti lugu, ali su prevazišli sva moja očekivanja i zaista bolje i zrelije igraju nego lane. Dakle, i tim i Ole su znatno napredovali i nikada niko ne treba da potcenjuje jedan veliki klub kao Junajted!
Siti je ušao u strašnu formu i prvi su favoriti. Liverpul je daleko od prošlogodišnje forme kada im je sve išlo od noge (setimo se na početku VAR-koji im je done dosta bodova (ne kažem nezasluženo, bili su najbolji) i nisu imali povreda ključnih igrača.
A sada tebi i sličnima, sedi bre dole i ne troluj više!

ime

pre 3 godine

(Milko, 22. januar 2021 12:41)

Koji Totenhem, MU, Lester? Pricam o kandidatima za titulu ne za plasman u LE. Iz te 3 ekipe samo bi Kejn imao mesto u 11 Liverpula.

Siti gostuje Liverpulu. Ako domaci pobede, sve je otvoreno. Uz to, Siti je neko vreme bez De Brujnea.

Milko

pre 3 godine

@ime

"i dalje sezona zavisi od njih samih"

Upiš*ću se. 4 boda manje od Sitija i uktamica više, kako to sve zavisi od njih? Junajted 6 bodova više. Lester 4 boda više. Totenhem uz odigranu utakmicu manje na bod zaostatka.

mail

pre 3 godine

... da ste omalovazavali povrede sitija koji je imao mnogo vise problema sa kljucnim igracima, a sada trazite alibi u losim rezultatima Liverpula u povredama. Jel toliko tesko shvatiti to iz komentara? Ali opusteno, znam da vi navijaci Liverpula niste preterano bistri pa ti je oprosteno. Macak u cizmama ima pravo u potpunosti. Povrede Sitija ste vecina ismejavali a sad placete kad je Van dajk povredjen a oni ne secam se kad su sastavili 2 utakmice sa Aguerom i Kevinom zajedno.
(Topnik, 22. januar 2021 11:31)

Odgovor važi i za mačka. Još ću ovaj komentar napisati, ne da mi se sa budalama raspravljati. Ako hoćete još da se raspravljate, javite, poslaću vam mail. Ovo budala važi za Topnika, jer si ti prvi uputio uvredu, u vidu bistrosti. Mačak nije, niti sam ja kome. To samo govori o tebi. Garant drhtiš od besa dok pišeš komentar. Generalno, niko od nas nije bistar, čim gubimo vreme na ove komentare.
Mačak je izbegao direktan odgovor na moja pitanja/konstatacije, usmerio priču u smeru koji njemu odgovara, što je indirektna potvrda mojih konstatacija. Napao je atmosferu na ostalim stadionima, ne poričući moje navedeno za proslavu golova na Etihadu, i još štošta. Njemu sam rekao da ide na Kalčo ako hoće da generalizuje, a isto važi i za tebe. "Vi niste bistri, vi ste omalovažavali itd." je čista generalizacija, osobina posebnih ljudi. Zato se i raspravljam, jer smatram da za svaki klub navija odredjena količina "takvih", ali to ne znači da su svi takvi. Lep pozdrav.

Culakur

pre 3 godine

Pozadi osakaceni povredama, TAA - u su vanzemaljci izgleda uzeli talenat, a napred Salah i Mane ili ne pricaju ili su se totalno zasitili, mada, ruku na srce i Poup je večeras par puta izgledao kao Ter Stegen lično...na svu muku, jedini koji je bio u formi, Zota, vec duze povređen i to se možda i najviše oseca, ali dobro, dace i Firmino neko gol za par kola verovatno. Sve u svemu, ne treba ih nikako otpisati naravno, ima jos mnogo da se igra, ali ovo trenutno deluje jako loše.
(Dr Hitch, 21. januar 2021 23:06)
Sve razumem..ali ter stegen
Nije medju 10

Uross

pre 3 godine

@Dacho ja se apsolutno slazem sa tobom. Slozicemo se da Liverpulovi igraci daju 100% i ove sezone. Trude se maksimalno. Dosta stvari je krenulo nizbrdo, a oni jednostavno nisu toliko kvalitetni da se sa tim nose. Ovo su realne okolnosti u sezoni sa kojima se oni do sada nisu susretali. Siti objektivno ubedljivo najbolja ekipa u ligi, trener, igraci, dubina tima. Iako je Liverpul odlicno kupovao na leto. Vratice Lpool formu, samo je pitanje da li ce biti kasno.

A da su igraci derista sa milionima u dzepu je cinjenica, samo sto se to u Engleskoj slabo vidi.

Macak_u_cizmama

pre 3 godine

(mail, 22. januar 2021 10:09)

Ja gledam premijerligu kao i kalco. Ne moze mi to niko zabraniti. Igram i fantasy te i zato dodatno pratim. Uzivam pogotovo zadnjih godina jer se nasao neko da pomrsi racune "velikanima". Tako je bilo i sa Celsijem kad se pojavio. Sta je niko ne sme imati drugi pare osim Uniteda ili LFC? Uzivam gledajuci kako vam se pusi iz usiju. Eto atmosfera na old trafordu ili emirejtsu je neverovatna. Anfild osim svoje pesmice nema isto nista posebno. Ali samo ti nastavi da pljujes, imas pravo to da radis, ali i ja imam pravo da se nasladjujem a bas se nasladjujem . I bas bi voleo da vas City opet pocisti a pale motore izgleda. Napred City, trpaj boraniju.

ime

pre 3 godine

Kad nisi u formi, treba malo srece ili pomoc sudija. (primer MU)
Liverpul nema ni jedno. Precka, nedosudjena ruka u sesnaest. I tako u svakom kolu.
Odlucuju nijanse i detalji, koje veliki klubovi umeju da zgrabe i izvuku se. Liverpul nije ima taj detalj. Naprotiv, sudije im sviraju sve, al nista na korist.

Drugo. Timovi protiv Liverpula igraju, svi osim Sitija, sa 10oricom na 20m od gola. Bunker. Sinoc je Liverpul odigrao solidno, 28 suteva, posed, korneri... alo nisu uradili domaci.

Zasto?

Pad forme, bekova narocito (koji su vazni u ovom sistemu, vise ne prave visak, nema ih u napadu dovoljno), potom Bobija i na kraju Manea. Sjajno je krenuo sezonu, goreo... sad se opet povukao u sebe. Ono nije njegov doprinos. Ono je 30% Manea. Vajnaldum igra rezervisano, ne daju mu povisicu, ide iz kluba.

Povrede. Pokarabasile su se zadnja linija i vezni red.

Dalje, Haman kaze da se Alkantata ne uklapa u ovaj sistem, da ih usporava i sl. Mozda. Mozda ne.

Brine sto nema varnica na terenu. Nekako mi deluju ohladjeno. Letargicno. Lice na Dortmund u Klopovoj poslednjoj sezoni.

I dalje sezona zavisi od njih samih. Siti se nije odlepio, igraju protiv njega na "domacem" terenu...
De Brujne povredio prepone, nece ga biti 3-4 nedelje. Ko zna...

Ostale timove ne bih spominjao. Tu su gde su jer je ovo kovid sezona, atipicna i nepredvidiva. Osim mozda za Siti koji ce verovatno biti sampion.

Roni

pre 3 godine

(Macak_u_cizmama, 22. januar 2021 09:28)

Siti ima 3 De Brujnea i tri tima.

To je pocetak i kraj price o poredjenjima.
(ime, 22. januar 2021 10:17

Ma jok. Ima 6 De brujnea i jedno 7 timova. Nisi u pravu.

Topnik

pre 3 godine

(mail, 22. januar 2021 10:09)

Poenta komentara momka kojem si replicirao je da ste omalovazavali povrede sitija koji je imao mnogo vise problema sa kljucnim igracima, a sada trazite alibi u losim rezultatima Liverpula u povredama. Jel toliko tesko shvatiti to iz komentara? Ali opusteno, znam da vi navijaci Liverpula niste preterano bistri pa ti je oprosteno. Macak u cizmama ima pravo u potpunosti. Povrede Sitija ste vecina ismejavali a sad placete kad je Van dajk povredjen a oni ne secam se kad su sastavili 2 utakmice sa Aguerom i Kevinom zajedno.

mail

pre 3 godine

(Macak_u_cizmama, 22. januar 2021 09:28)

Kralju, ko ti je pomenuo povrede igrača Sitija? Uopšte se nisam dotakao njihovih igrača, niti me zanimaju. Ja ne kažem da je dobro da LFC, niti bilo ko, zavisi toliko od jednog igrača kao što je Van Dajk, ali samo slepac ne može, ili neće da vidi razliku u igri, pa i u rezultatima, sa i bez VD. Moj komentar je bilo poredjenje LFC i MU, a na kraju sam se dotakao Sitija, opet ne pominjući igrače. Ti vodi računa o povredama njihovih igrača. A ti opet budi slepac pa reci da imaju armiju navijača i da ne proslavljaju golove preko zvučnika. Nastavi gledati svoj Milan i idi tamo komentarisati, ako već ne gledaš PL pa ne vidiš šta se dešava. I lepo sam rekao da poštujem većinu timova, pa i mnogima omraženi MU, što sigurno nije nadobusno. Ali ne volim i ne cenim Siti, i to je moje pravo, a ti opet idi na vesti o Milanu, ako ti smeta, pa tamo generalizuj.

Goran Boljevci

pre 3 godine

Gotivim Liverpul, veliki sam navijač ali ruku na srce ove godine Liverpul teško može da se priključi u borbu za titulu. Poslužila ih je sreća što su uzeli zbog loših partija. Voleo bi da Man osvoji ali po svemu sudeći titula odlazi plavima.

2+2=4

pre 3 godine

Liverpul je zasluzio da izgubi jer su igrali ocajno.

Ali zasto im nije sviran cist penal (lopta ide u peterac, ruka nije uz tijelo, igrac je daleko 3-4metra znaci nije napucana). Engleski komentatori su bili sigurni da ce biti penal posle provjere VAR-a. I da li je ono bio penal za Barnli???
Do sada nisam bio teoreticar zavjere, ali.... Zamislio sam da je igrao MU i shvatio da bi bilo obrnuto 100%!!! Ako je to stvarno tako, ja polako gubim zelju da gledam PL....

Macak_u_cizmama

pre 3 godine

(mail, 22. januar 2021 07:49)

Kevin De Brujne je u zasnje 3 sezone bio vise povredjen nego citava trojka Liverupla zajedno ( Salah, Mane, Firmino) . A Aguero vise nego De brujne i trojka iz LFC zajedno. Jel ti jasno otprilike koliko su vise problema imali sa povredama najbitnih igraca u Mancesteru prethodnih godina ? Ali tad se to sve omalovazavalo zar ne? Dakle ovde ne spominjem uopste treceg najbitnijeg igraca svih tih godina a to je David Silva koji je takodje imao vise povreda od bilo kojeg od ove trojice napred. Sa odbranom su stalno muku mucili. Stalno je neko falio iz prve postave. Ne moze se uopste meriti problem Liverpula sa povredama glavnih igraca za problemom Citya. Ni blizu! Ali kao sto rekoh, to nije bilo vazno. Ali je sada vazno kad je Van dajk povredjen jel da? Kakvi dvostruki arsini. Ako kod Citya nije bilo alibija iako su imali mnogo vise problema, onda ne moze biti ni kod LFC. Stvarno ste vi fanovi LFC specificni. Nije dzaba nadimak vasem klubu Luzerpul . Tako se i ponasate. Nemate postovanja i ne podnosite muski poraz. City dok nije imalo love bio simpatican, a sad kad je ima i lepi cuske najvecim vise nije zar ne? Kako mi je drago sto vam piju krv na slamcicu. Samo napred City. Fan sam Milana,al su mi gradjani postali najdrazi u Engleskoj samo zbog vas nadobudnih navijaca velikana.Klub koji je osnovan pre skoro 150 god i koji je bio prvak i pre 60,igrao i finale evropskog kupa ne moze biti plastika i bez istorije.Zato u inat svima vama . Napred City

Futre

pre 3 godine

(Tebra, 22. januar 2021 03:45)


Junajted nije pobedio nijedan ozbiljan tim ove sezone, ni u PL ni u CL. Samo sticajem okolnosti su tu gde jesu, posle čudnih preokreta protiv drugorazrednih ekipa. Tek ima da se igra, još je kraj sezone daleko a izmedju prvog i sedmog je tek nekoliko bodova razlike. Polako, može lako da se desi da Junajted ( i pored neverovatne podrške sudija i VAR-a) izadje iz top 4.

Gale

pre 3 godine

Kakva euforija pre mesec dana, kakvo ludilo ovde posle pobede nad Spursima kad su se odlepili na prvo mesto. Omalovazavo se svako, United ismejavao, City sahranio i poslat u istoriju. Pa gde su nam ti silni strucnjaci :)) Hajde, izadjite na vazduh iz tih zagusljivih rupica! Samo nadjite i procitajte komentare tih dana i bice vam presmesno :)). Gde je taj sampion, nepobedljivi Liverpul, najbolja ekipa svih vremena :) ? Jel i dalje mislite da je gotovo prvenstvo i da je LFC sampion vec u januaru, ha? Gde je ta euforija? Sta je, splasnula malo? City u kanalu, nema Gvardiola pojma je li? United nece biti ni u top 4 na kraju? Karma je cudo, pa se nadam da ste naucili nesto iz toga. Pre svega postovat malo vise protivnika i ne trcati nikad pred rudu sto bi rekli nasi stari ljudi, jer u suprotnom mozes ispasti da ne kazem sta.Sad ste predmet sprdnje ali sami ste sebi krivi. Eto toliko od mene, svako dobro.
(Cvarkov, 21. januar 2021 23:25

Hahaha potpisujem svaku rec. Kako su se samo digli tih dana nije covek mogao rec napisat . Murinho Gvardiola i Solskjer bili razapeti , prvenstvo bilo gotovo. Sad nesto ne vidim te genijalce hahahah.

Igor

pre 3 godine

Igraju 2 godine na mlazni pogon, poslužila ih je i sreća da se do ove sezone ne povređuju previše, ali to je to. Junajted je na 6 bodova što nije problem, ali ako City dobije zaostalu utakmicu i ode na 7 bodova razlike, ne verujem da Liverpul može uhvatiti priključak, posebno ne sa ovakvim Citijem čiji igrači vezu po terenu. Ove godine titula ide u Mančester, iako sam fan Junajteda, City je zreliji i kvalitetniji tim u ovom momentu.

zvonko

pre 3 godine

Većina komentara u stilu : sam se pitam, sam odgovaram. Stavljanje reči u usta a zatim paljba po tom istom.
Imam strast prema LFC ali sigurno nisam ostrašćen. Na prvu titulu sam strpljivo čekao 25 god i dočekao. Za LFC sam počeo navijati tek kada su zlatna vremena prošla. Ko je od vas počeo navijati za M. City pre petnaest god. ili za MU pre četiri god?
LFC je gadno tresnuo, a ima tu svega. Ekipa je premalo osvežena, s tri igrača, od kojih su dvojica promašaji a jedan na duže povređen. Kada je išlo sudije su preventivno potkradale, čak 6 bodova, nije malo. Užasne povrede u zadnjoj liniji. Svi igraju kao u transu protiv nas, nanjušili krv. Treba to nekako preokrenuti.

City sigurno uzima a LFC može završiti čak i osmi, što mu ne bi bilo prvi put. Tu je bio nakon prve Kloppove polusezone.

Bafboj

pre 3 godine

Do pre pet kola Liverpul je bio favorit za titulu bez obzira na povrede, sada je Siti ostao kao jedini, pre svega zbog odbrane, koju je Liverpul imao prethodne dve sezone i zbog zdravog Brujnea koji je najbolji igrac PL. Junajted i titula dodju kao naucna fantastika, posrnuli Liverpul bez stopera mesto da tuku oni dosli igrati katanaco i ako mogne iz kontre kako dati gol, da je Liverpul bio delic u formi otisli bi sa tri komada kuci. Siti je namirisao krv i tesko ce da ispusti ovo, iako ima jos skoro 60 bodova u igri.

Dacha

pre 3 godine

Igraci nisu roboti, to je cinjenica koju ljudi cesto zaborave. Psihicka priprema igraca, motivacija itd.. su jedna od kljucnih komponenti jedne ekipe u bilo kom sportu. Dok je Siti redjao pobede u poslednje 2-3 godine, Gvardiola je konstantno govorio da cemo videti kakvi su kad krene los period. Koliko malo treba ekipi da od 20 pobeda za redom dodje do 5 utakmice bez postignutog gola. Odbraniti titulu i biti godinama konstantan je jedan novi nivo uspeha.
(Urosss, 21. januar 2021 23:26)

Nisu roboti kad treba da igraju i kad treba da daju 100% od sebe ali su zato roboti kad trebaju milioni da se stave u dzep! Molim lepo ako ne zele ili ne mogu da budu roboti onda neka rade za prosecnu platu kao svi drugi obicni ljudi i onda niko od njih nece ni da ocekuje da se ponasaju kao roboti. Ovako velika vecina njih zaradi milione pre dvadesete godine i ne znaju vise sta ce sa tolikim novcem i tera se sila a na terenu izduvan balon,pa se gledaoci sa pravom pitaju sta je ovo,kuda vodi,sta mi placamo da gledamo,razmazena derista sa milionima na racunu.

Salle

pre 3 godine

Ako pratiš fudbal desetak godina onda je ok.
(Zastava101Specijal, 22. januar 2021 00:08)

Ja pratim fudbal od 94te, ne vidim šta je neistinito napisao? Nije ih nigde bilo 30 godina...čak je i Lacio u Italiji osvojio šampionat za to vreme..

mail

pre 3 godine

Bajka je trajala 2-3 sezone...ipak ne mozes sa nekim Sacirijima, Hendersonima, Cembrlejnima i slicnima ostvariti neki kontinuitet.
(blic, 21. januar 2021 23:53)

Bajka je trajala 2-3 sezone jer su imali na raspolaganju 99% tima. A ove sezone? Van Dajk ne igra od 5og kola. Gomez, Keita, Jota, Čemberlejn, kojeg pominješ a nije igrao od sredine prošle sezone, Henderson je isto bio povredjen, itd. U svakom slučaju najbitniji je Van Dajk, tu je Everton odradio posao za sve, treba sad da ih puštaju svi. I sad je problem što je bajka trajala 2-3 godine i odmah je Junajted Bogotac iako njegova mora, traje već 10 godina. Ako povučemo paralelu izmedju Van Dajka i Bruna Fernandeša, kao najbitnije igrače, lako je proceniti gde bi sada bio Junajted da je Fernandeš završio sezonu u petom kolu (inače u 4om kolu je bilo kantanje Junajteda 1:6 sa strane Totenhema, i još se sledeće kolo povredio najbolji igrač). Kako god, duga je sezona, ništa nije verovatno osim da Siti osvoji. Ja kao navijač Livepula ne mrzim Junajted. Pusti ti istoriju, oni je bar imaju. A šta ima Siti? Oni su mi rak rana, ostali mi ne smetaju. Siti će ubedljivo proći ove sezone jer je ona njima ista kao sve prethodne, pričam sa aspekta navijača. Siti ionako nikad nije imao navijače i navikao je i ranije da proslave golova puštaju sa razglasa. A koliko su pogodjeni time Liverpul, Junajted i sl., to je nemerljivo. Dakle, sezona takva kakva je, nek je dobrog fudbala, ne mora se od prvog kola niko pljuvati, osim Sitija.

ćsony

pre 3 godine

Ja igrao 2+
(x, 21. januar 2021 23:59)

Da imalo pratis Liverpul, znao bi da je na Liverpulova prethodna 4 meča u PL samo jednom palo 2 gola, i to bilo 1:1.

Janko

pre 3 godine

Ma da, Klop na neko svoje ludilo izvlačio iz njih 150% prethodnih sezona, sad se skroz izduvali, nisu više ni za onu stvar. Alo rodjaci šta vam je, pa ako vam samo jedan dat gol na prethodnih 5 mečeva nešto ne govori, onda stvarno niste realni. To može da znači samo jedno, ova ekipa Liverpula je gotova priča! A vidilo se to i ranije i u onim mečevima u LŠ, minimalno pobjeđivali Ajaks i Mitiland, jedino Atalantu u gostima pošteno pobijedili, al ih je zato Atalanta razvalila u sred Liverpula, jadnici taj meč nisu stvorili poštene šanse, tu se tačno vidila sva nemoć Liverpula.

Tebra

pre 3 godine

Kakva euforija pre mesec dana, kakvo ludilo ovde posle pobede nad Spursima kad su se odlepili na prvo mesto. Omalovazavo se svako, United ismejavao, City sahranio i poslat u istoriju. Pa gde su nam ti silni strucnjaci :)) Hajde, izadjite na vazduh iz tih zagusljivih rupica! Samo nadjite i procitajte komentare tih dana i bice vam presmesno :)). Gde je taj sampion, nepobedljivi Liverpul, najbolja ekipa svih vremena :) ? Jel i dalje mislite da je gotovo prvenstvo i da je LFC sampion vec u januaru, ha? Gde je ta euforija? Sta je, splasnula malo? City u kanalu, nema Gvardiola pojma je li? United nece biti ni u top 4 na kraju? Karma je cudo, pa se nadam da ste naucili nesto iz toga. Pre svega postovat malo vise protivnika i ne trcati nikad pred rudu sto bi rekli nasi stari ljudi, jer u suprotnom mozes ispasti da ne kazem sta.Sad ste predmet sprdnje ali sami ste sebi krivi. Eto toliko od mene, svako dobro

I eto ti sad radis ono sto prozivas, bukvalno... sta ako se stvari preokrenu, ima jos da se igra? Ne podrzavam ono sto je pisano od strane nekih, ali mu i mc padnu u formi, povrede, sta ja znam, i sta onda? Iz koje ,,zagusljive rupice,, ces ti izaci? Kapiram likovanje, al vrlo lako ces sam sebi skociti u usta.A najvise mrzim licemere, opet ponavljam radis ono sto pokusavas da ponizis,kapiras, karma je cudo kao sto si rekao, kapiras? Svako dobro

4k4.Dex

pre 3 godine

Šta je sa premijer ligom ove godine? Kvalitet na nivou Holandije. Opet će im Lester oteti titulu. A nije ni u Španiji nešto bolja situacija. Jako loš fudbal od kad je ove korone, kao da nema željeni volje, kao da otaljavaju.

Bolesni skot

pre 3 godine

Klop je takav trener, na emociju je izvukao iz igrača 200% prethodne dve sezone, igrači sad nemaju volje, treba kompletna promena igrača ili trenera
(mrki, 21. januar 2021 23:11)

Ima u tome istine, i pohvale nekad nisu više učinkovite...

markoni

pre 3 godine

Jel realno da se ljudi nakon 7:0 protiv Palasa nikako ne mogu sastaviti. Nakon tog meča na narednih 5 mečeva u prvenstvu su ladno dali samo jedan gol i osvojili samo 3 boda. Kakav pad forme, prosto nevjerovatno.

Dirty

pre 3 godine

Veliki klub sa mnogo sreće predhodne dve sezone, malo povređenih igrača, glupost konkurencije, itd. Ovo je realno stanje, mala kriza i pozicija među prvih 6. Sve ostalo je nagrada...

Bolesni skot

pre 3 godine

Luzerpul i Flop neće osvojiti Premier ligu još 30 godina.
(marko, 21. januar 2021 22:57)

Je li dete, šta ti je to Luzerpul...? Ako umeš da napišeš komentar, piši, čitaćemo...ali nemoj ovde da kakiš, kaki u pelene...

BRE!

pre 3 godine

Pocinje tekmu protiv Viline dece u kupu sa najboljih 11, a protiv Barnlija u ligi napada sa Oridjijem i Shacirijem..... I treba da izgube
(krkela, 21. januar 2021 23:00)

Pa morao je da im se sveti zbog one bruke u PL.

stevan

pre 3 godine

Da.. svemu dodje kraj. Zamislite samo da ovakvi (van forme) dodju na Marakanu Zvezdi! Mi ih dobismo kada su u sezoni izgubili samo od nas i jos jednog tima. Kakva smo sila.
(Apis Mezaj, 21. januar 2021 23:36)

Hahahahaha samo od vas izgubili te sezone.?? Pa samo u LS te sezone ih je pobjedio jos Napoli, Pariz i Barselona.

Aleksandar

pre 3 godine

Svakoj bajci dođe kraj. Nakon one 2 nadrealne sezone očekivan pad Liverpula. Ovo nije, da se ne lažemo, tim sastavljen od vrhunskih pojedinaca, Klopp je faktor koji je od njih napravio to što jesu. Titula ide u Manchester, videćemo samo u koji deo grada.
(Petar, 21. januar 2021 22:59)

Slažem se za sve ali za tim bez vrhunskih pojedinaca ne. Imaju fantastično golmana, najboljeg u ligi. Najboljeg štopera u ligi (možda i na svetu) koji je doduše povređen. Najbolja dva beka u ligi (možda i na svetu), ako to nisu sada, dve godine su sigurno bili. Imaju Tijaga Alkantaru na sredini koji je prošle sezone bio motor najboljeg tima na svetu, Bajerna. I na kraju fantastičan trio koji je Liverpulu toliko doneo da ne mogu da im se oduže nikad. Čak je i Henderson postao cenjen igrač.

Pipara

pre 3 godine

Koliko se prošle godine sve otvorilo, toliko ove godine ništa ne ide (u ligi), ništa, osvojićemo opet lš i dokazati da smo najbolji, a i borba za titulu još nije gotova.

Zastava101Specijal

pre 3 godine

To su te luzerske ekipe, traju 2-3 sezone i onda se vrate tamo gdje su i ranije bili. Liverpul je bas takav, prava ona luzerska ekipa.
(stef, 21. januar 2021 23:58)

Ako pratiš fudbal desetak godina onda je ok.

imaju tripletu - 1984.

pre 3 godine

@ imaju tripletu - 1984

Ti si klasican navijac Liverpula, ne razumes ni to sto procitas, ali vaznonje da imas vickaste odgovore. Ne pitam sta cekaju nego gde su? Tesko za shvatiti? A ta tripleta koju spominjes je nebitna, jer sam pitao po cemu su ovaj tim proglasili najboljim ikada, tim koji vodi Klop, razumes? Po cemu je Liverpul iz predhodne dve sezone bolji od Arsenalovih Nepobedivih, Junajteda iz 99e i 2008e, Citya iz prve Gvardioline titule, Murinjovog prvog Celsija? Po cemu je ovaj Klopov Liverpul bolji od njih kako ste pisali? Jel ti sad malo jasnije sta vas pitam?
(Nosim masku ali mi se vidi nos, 21. januar 2021 23:42)

Ne pitas sta cekaju? Pa ja ti nisam ni napisao sta cekaju, vec gde su kao sto i jesi pitao. Ti ni sam ne znas sta si pitao. O tome da je neko pisao da su najbolji od tih i onih, stvaaaarno me mrzi da pisem, jer niko to nije ni tvrdio, a i fudbal je malko drugaciji danas nego tada.

Cvarkov

pre 3 godine

Kakva euforija pre mesec dana, kakvo ludilo ovde posle pobede nad Spursima kad su se odlepili na prvo mesto. Omalovazavo se svako, United ismejavao, City sahranio i poslat u istoriju. Pa gde su nam ti silni strucnjaci :)) Hajde, izadjite na vazduh iz tih zagusljivih rupica! Samo nadjite i procitajte komentare tih dana i bice vam presmesno :)). Gde je taj sampion, nepobedljivi Liverpul, najbolja ekipa svih vremena :) ? Jel i dalje mislite da je gotovo prvenstvo i da je LFC sampion vec u januaru, ha? Gde je ta euforija? Sta je, splasnula malo? City u kanalu, nema Gvardiola pojma je li? United nece biti ni u top 4 na kraju? Karma je cudo, pa se nadam da ste naucili nesto iz toga. Pre svega postovat malo vise protivnika i ne trcati nikad pred rudu sto bi rekli nasi stari ljudi, jer u suprotnom mozes ispasti da ne kazem sta.Sad ste predmet sprdnje ali sami ste sebi krivi. Eto toliko od mene, svako dobro.

drnch

pre 3 godine

Ynwashi, samo za vas: HAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHHAHA
(grinch, 21. januar 2021 23:01)

A nije ti lako, posle nekoliko godina konacno ne moras da navijas za Siti.

Vanja LFC

pre 3 godine

Kao da je neko flipnuo prekidač od početka nove godine. Ekipa koja je igrala brzo, raznovrsno, lepršavo...postala je napor za gledanje. Mlitavo, traljavo, sporo i bez žara. Došli su u situaciju kao u vreme pokojnog Uliea, kada su kao lideri u Decembru ušli u niz od skoro 3 meseca bez pobede.
Pristup igri im je skandalozan.
Barnliju čestitke.

milko

pre 3 godine

Mnogo je bitnija Liga sampiona ove godine a po svemu sudeci redsi ce se u pravo vreme vratiti u formu i biti glavni u borbi za “Ušatog”

Ronaldinjo

pre 3 godine

Liverpul nije zasluzio pobedu ali ni poraz.
Kad je vec svirao smesan penal za Barnli mogao je i na drugoj strani kad je bila ruka u 16.
Liverpul preko 400 minuta nije dao gol i pitanje je momenta kad ce im se otvoriti.
Imam neki osecaj da ce odvaliti Junajted u nedelju.

fer86

pre 3 godine

Ni Celsijev rekord o nepobedivisti na domacem terenu nisu uspeli da obore, za tim o kome neki tvrde da je najbolji u Engleskoj ikada poprilicno skromni rezultati, nisu Nepobedivi, nemaju tripletu, nemaju rekorde, na osnovu cega navijaci Liverpula tvrde da je ovaj tim najbolji ikada, a bilo je dosta takvih tvrdnji? Sta bi sa najavama da igraju najbolje u decembru i januaru i da se tada odvajaju od ostalih, gde su ti silni YNWA strucnjaci?
(Nosim masku ali mi se vidi nos, 21. januar 2021 22:59)
A s obzirom na dozu arogancije koju vi Penchesterovci pokazujete, pomislio bih da imate masu trofeja vise od Liverpoola..Medjutim, ono dva trofeja svekupno vise i jedna liga u odnosu na nas.Hocemo sad prijeci na Europske uspjehe,koliko ono imate trofeja lige prvaka u svojim vitrinama???I valjda ti je jasno da prvenstvo mozda ide u Manchester,ali u ruke vama sa Old Traforda u okladu da NE.

Dr Hitch

pre 3 godine

Pozadi osakaceni povredama, TAA - u su vanzemaljci izgleda uzeli talenat, a napred Salah i Mane ili ne pricaju ili su se totalno zasitili, mada, ruku na srce i Poup je večeras par puta izgledao kao Ter Stegen lično...na svu muku, jedini koji je bio u formi, Zota, vec duze povređen i to se možda i najviše oseca, ali dobro, dace i Firmino neko gol za par kola verovatno. Sve u svemu, ne treba ih nikako otpisati naravno, ima jos mnogo da se igra, ali ovo trenutno deluje jako loše.

...

pre 3 godine

Samo se pitam kako ove igrače nije sramota da zarađuju po 100 000 funti NEDELJNO i da se vucaraju po terenu, ne pokazuju trunčicu želje za golom, ne pokazuju gram emocije. Povreda van dajka nije problem, nije ni trener, nego igrači. Osvojili 1 titulu i misle da će sad sve da im ide od ruke. Kao dugogodišnjem navijaču liverpoola i navijaču koji nije propustio utakmicu dugo vremena prvi put je žao što se uopšte vezao za ovaj klub.

kole

pre 3 godine

A ja mislio da je onaj poraz od Atalante na Enfildu bio slucajnost, da Liverpul jednostavno nije htio zapinjati u tom mecu, tek sad vidim da ih je Atalanta u tom mecu posteno poderala.

mrki

pre 3 godine

Klop je takav trener, na emociju je izvukao iz igrača 200% prethodne dve sezone, igrači sad nemaju volje, treba kompletna promena igrača ili trenera

I love Anissa Kate

pre 3 godine

0vo je krajnje limitirana ekipa, u prethodne dve sezone obilato podržana od strane "delioca pravde", što se najbolje očituje u ovosezonskim rezultatima, koji su najblaže rečeno u skladu sa mogućnostima!

milic

pre 3 godine

Tek sad dolaze na naplatu one pljacke koje je Liverpul pretrpio protiv Evertona, Brajtona i cini mi se da su ih nakon toga opljačkali jos jedan mec. To je ni manje ni vise 6 bodova, pa vi gledajte.

Apis Mezaj

pre 3 godine

Da.. svemu dodje kraj. Zamislite samo da ovakvi (van forme) dodju na Marakanu Zvezdi! Mi ih dobismo kada su u sezoni izgubili samo od nas i jos jednog tima. Kakva smo sila.

Nosim masku ali mi se vidi nos

pre 3 godine

@ imaju tripletu - 1984

Ti si klasican navijac Liverpula, ne razumes ni to sto procitas, ali vaznonje da imas vickaste odgovore. Ne pitam sta cekaju nego gde su? Tesko za shvatiti? A ta tripleta koju spominjes je nebitna, jer sam pitao po cemu su ovaj tim proglasili najboljim ikada, tim koji vodi Klop, razumes? Po cemu je Liverpul iz predhodne dve sezone bolji od Arsenalovih Nepobedivih, Junajteda iz 99e i 2008e, Citya iz prve Gvardioline titule, Murinjovog prvog Celsija? Po cemu je ovaj Klopov Liverpul bolji od njih kako ste pisali? Jel ti sad malo jasnije sta vas pitam?

Mkd

pre 3 godine

Ja odigrao x-2 za 1 evro dobio 20 nema veze ali evo me sad shaljem screenshotove prijateljima koji navijaju za Liverpul.To je Priceless kao Master Card .

blic

pre 3 godine

Bajka je trajala 2-3 sezone(dve nestvarne sezone u PL, i dva finala LS). To je izgleda bilo to od Liverpula, ipak ne mozes sa nekim Sacirijima, Hendersonima, Cembrlejnima i slicnima ostvariti neki kontinuitet. Za nesto vise su potrebne suve klase svjetske(De Brujne, Modric, Neymar..)

srbijasine

pre 3 godine

E da mi je neko rekao pre godinu dana da je Henderson kljucni igrac Liverpula, rekao bi mu da je neznalica. Neverovatno koliko jedan igrac pravi razliku.

...

pre 3 godine

Ko ovde vise koga z......a , dajte ljudi ne brukajte se vise, dali jedan gol na zadnje 4 utakmice.. Veliki trio u napadu. Dao bog da Lester bude opet sampion ljudi bre igraju fudbal od ovih Vernera,Salaha i ostalih mi se povraca a navodno vrede po 100 miliona.
(Lucho, 21. januar 2021 23:23)


Uzima Siti ovo sa pola gasa, kakav Lester.

Marko

pre 3 godine

To samo Luzerpul može da se tako sroza nakon onakve dve nevjerovatne sezone, zato i jesu Luzerpul. Da nisu, sad bi osvojili minimalno 2-3 uzastopne titule.

imaju tripletu - 1984.

pre 3 godine

Ni Celsijev rekord o nepobedivisti na domacem terenu nisu uspeli da obore, za tim o kome neki tvrde da je najbolji u Engleskoj ikada poprilicno skromni rezultati, nisu Nepobedivi, nemaju tripletu, nemaju rekorde, na osnovu cega navijaci Liverpula tvrde da je ovaj tim najbolji ikada, a bilo je dosta takvih tvrdnji? Sta bi sa najavama da igraju najbolje u decembru i januaru i da se tada odvajaju od ostalih, gde su ti silni YNWA strucnjaci?
(Nosim masku ali mi se vidi nos, 21. januar 2021 22:59)

Gde su? Cekaju komentare u kojima ih pitaju gde su.

vlada82

pre 3 godine

Penal ko penal,može a i ne mora. Ima gomila situacija kad nekom klubu sude za njega ili protiv njega. Ono što upada u oči je totalna bezidejnost Liverpulovih napada,potpuno su van ritma i forme. Napadi,kruženje,šutevi,ali nije to to. Kao da se poremetila hemija u timu. A to Klop mora da sredi. Da su dali 3 gola baš bi ih bilo briga za ovaj penal. Ali nisu i tu je problem...

marko

pre 3 godine

""Imam neki osecaj da ce odvaliti Junajted u nedelju.
(Ronaldinjo, 21. januar 2021 23:18)""

Navijam za Junajted, ali isto sam i ja to pomislio. Sav bes, sve izgubljene utakmice i svaki izgubljeni bod, Liverpul će iskaliti na Junajted.
Ne bih voleo, ali tako mi se javlja.
Ipak: GGMU.

krkela

pre 3 godine

Pocinje tekmu protiv Viline dece u kupu sa najboljih 11, a protiv Barnlija u ligi napada sa Oridjijem i Shacirijem..... I treba da izgube

Lucho

pre 3 godine

Ko ovde vise koga z......a , dajte ljudi ne brukajte se vise, dali jedan gol na zadnje 4 utakmice.. Veliki trio u napadu. Dao bog da Lester bude opet sampion ljudi bre igraju fudbal od ovih Vernera,Salaha i ostalih mi se povraca a navodno vrede po 100 miliona.

Bolesni skot

pre 3 godine

Zanimljivo da su najbolji timovi u Evropi naglo pali na kraju godine... Real, Barsa, Liverpul... pa čak i Bajern...
A liverpul posebno, jer osim Fabinja, ni jedan igrač ne daje ni 30 posto od onoga iz prošle sezone. Bekovi, srednju red, ne postoje... a napad sve individualno, ko uzme loptu završava u pokušajima da udje kroz trojicu, bez akcije i ideje. Firmino kao da ima plikove na tabanima... A Klop...? Jedino ako ga ne izvadi ovaj Mandarino, ili kako se već zove... Dečko zalutao, odakle ga izvadi, jbt!

mr.wolf

pre 3 godine

""Imam neki osecaj da ce odvaliti Junajted u nedelju.
(Ronaldinjo, 21. januar 2021 23:18)""

Navijam za Junajted, ali isto sam i ja to pomislio. Sav bes, sve izgubljene utakmice i svaki izgubljeni bod, Liverpul će iskaliti na Junajted.
Ne bih voleo, ali tako mi se javlja.
Ipak: GGMU.
(marko, 21. januar 2021 23:31)

Mozda dobiju United, ali da ih bas "odvale"... tesko. United prerasta iz potencijalne u ozbiljnu ekipu. Ima tu jos prostora za napredak, ali za sezonu, dve, United ce biti cvrsta, stabilna, top 5 ekipa u Evropi.

Urosss

pre 3 godine

Igraci nisu roboti, to je cinjenica koju ljudi cesto zaborave. Psihicka priprema igraca, motivacija itd.. su jedna od kljucnih komponenti jedne ekipe u bilo kom sportu. Dok je Siti redjao pobede u poslednje 2-3 godine, Gvardiola je konstantno govorio da cemo videti kakvi su kad krene los period. Koliko malo treba ekipi da od 20 pobeda za redom dodje do 5 utakmice bez postignutog gola. Odbraniti titulu i biti godinama konstantan je jedan novi nivo uspeha.

Majstor sa mora

pre 3 godine

Svemu dođe kraj. Pa i seriji nepobjdivosti na Enfildu. Ovo Siti glat uzima, jadna PL kada im je Junajted glavni favorit... Crveni se vratili na stari nivo nakon atomske sezone - prosipanje bodova na svakom ćošku.

besprizorni izgrednik

pre 3 godine

Zašto šok?!
Burnley je ozbiljna ekipa...uostalom, pre manje od 10 dana Man Utd ih je minimalno dobio, ali se videla odgovornost i požrtvovanost u njihovoj igri, dok je Livarpool u slobodnom padu i teško da će izboriti i EL

6,50

pre 3 godine

AA dobar fudbaler, ali ovu sezonu igra sa dve leve noge, sto kaze Visko loptu ne moze da podigne ceo mec. A ne znam sta reci za Liveprul, ne mogu da probiju bunker i to ti je. Bezidejno skroz. I da, penal nije bio, ali dobro, proci ce prica kako Liverpul svakako nije bio bolji pa nema veze sto su svirali to...

Nosim masku ali mi se vidi nos

pre 3 godine

Ni Celsijev rekord o nepobedivisti na domacem terenu nisu uspeli da obore, za tim o kome neki tvrde da je najbolji u Engleskoj ikada poprilicno skromni rezultati, nisu Nepobedivi, nemaju tripletu, nemaju rekorde, na osnovu cega navijaci Liverpula tvrde da je ovaj tim najbolji ikada, a bilo je dosta takvih tvrdnji? Sta bi sa najavama da igraju najbolje u decembru i januaru i da se tada odvajaju od ostalih, gde su ti silni YNWA strucnjaci?

Petar

pre 3 godine

Svakoj bajci dođe kraj. Nakon one 2 nadrealne sezone očekivan pad Liverpula. Ovo nije, da se ne lažemo, tim sastavljen od vrhunskih pojedinaca, Klopp je faktor koji je od njih napravio to što jesu. Titula ide u Manchester, videćemo samo u koji deo grada.

krkela

pre 3 godine

Pocinje tekmu protiv Viline dece u kupu sa najboljih 11, a protiv Barnlija u ligi napada sa Oridjijem i Shacirijem..... I treba da izgube

Petar

pre 3 godine

Svakoj bajci dođe kraj. Nakon one 2 nadrealne sezone očekivan pad Liverpula. Ovo nije, da se ne lažemo, tim sastavljen od vrhunskih pojedinaca, Klopp je faktor koji je od njih napravio to što jesu. Titula ide u Manchester, videćemo samo u koji deo grada.

Nosim masku ali mi se vidi nos

pre 3 godine

Ni Celsijev rekord o nepobedivisti na domacem terenu nisu uspeli da obore, za tim o kome neki tvrde da je najbolji u Engleskoj ikada poprilicno skromni rezultati, nisu Nepobedivi, nemaju tripletu, nemaju rekorde, na osnovu cega navijaci Liverpula tvrde da je ovaj tim najbolji ikada, a bilo je dosta takvih tvrdnji? Sta bi sa najavama da igraju najbolje u decembru i januaru i da se tada odvajaju od ostalih, gde su ti silni YNWA strucnjaci?

Vanja LFC

pre 3 godine

Kao da je neko flipnuo prekidač od početka nove godine. Ekipa koja je igrala brzo, raznovrsno, lepršavo...postala je napor za gledanje. Mlitavo, traljavo, sporo i bez žara. Došli su u situaciju kao u vreme pokojnog Uliea, kada su kao lideri u Decembru ušli u niz od skoro 3 meseca bez pobede.
Pristup igri im je skandalozan.
Barnliju čestitke.

besprizorni izgrednik

pre 3 godine

Zašto šok?!
Burnley je ozbiljna ekipa...uostalom, pre manje od 10 dana Man Utd ih je minimalno dobio, ali se videla odgovornost i požrtvovanost u njihovoj igri, dok je Livarpool u slobodnom padu i teško da će izboriti i EL

srbijasine

pre 3 godine

E da mi je neko rekao pre godinu dana da je Henderson kljucni igrac Liverpula, rekao bi mu da je neznalica. Neverovatno koliko jedan igrac pravi razliku.

Majstor sa mora

pre 3 godine

Svemu dođe kraj. Pa i seriji nepobjdivosti na Enfildu. Ovo Siti glat uzima, jadna PL kada im je Junajted glavni favorit... Crveni se vratili na stari nivo nakon atomske sezone - prosipanje bodova na svakom ćošku.

Mkd

pre 3 godine

Ja odigrao x-2 za 1 evro dobio 20 nema veze ali evo me sad shaljem screenshotove prijateljima koji navijaju za Liverpul.To je Priceless kao Master Card .

Zastava101Specijal

pre 3 godine

To su te luzerske ekipe, traju 2-3 sezone i onda se vrate tamo gdje su i ranije bili. Liverpul je bas takav, prava ona luzerska ekipa.
(stef, 21. januar 2021 23:58)

Ako pratiš fudbal desetak godina onda je ok.

BRE!

pre 3 godine

Pocinje tekmu protiv Viline dece u kupu sa najboljih 11, a protiv Barnlija u ligi napada sa Oridjijem i Shacirijem..... I treba da izgube
(krkela, 21. januar 2021 23:00)

Pa morao je da im se sveti zbog one bruke u PL.

Nosim masku ali mi se vidi nos

pre 3 godine

@ imaju tripletu - 1984

Ti si klasican navijac Liverpula, ne razumes ni to sto procitas, ali vaznonje da imas vickaste odgovore. Ne pitam sta cekaju nego gde su? Tesko za shvatiti? A ta tripleta koju spominjes je nebitna, jer sam pitao po cemu su ovaj tim proglasili najboljim ikada, tim koji vodi Klop, razumes? Po cemu je Liverpul iz predhodne dve sezone bolji od Arsenalovih Nepobedivih, Junajteda iz 99e i 2008e, Citya iz prve Gvardioline titule, Murinjovog prvog Celsija? Po cemu je ovaj Klopov Liverpul bolji od njih kako ste pisali? Jel ti sad malo jasnije sta vas pitam?

mr.wolf

pre 3 godine

""Imam neki osecaj da ce odvaliti Junajted u nedelju.
(Ronaldinjo, 21. januar 2021 23:18)""

Navijam za Junajted, ali isto sam i ja to pomislio. Sav bes, sve izgubljene utakmice i svaki izgubljeni bod, Liverpul će iskaliti na Junajted.
Ne bih voleo, ali tako mi se javlja.
Ipak: GGMU.
(marko, 21. januar 2021 23:31)

Mozda dobiju United, ali da ih bas "odvale"... tesko. United prerasta iz potencijalne u ozbiljnu ekipu. Ima tu jos prostora za napredak, ali za sezonu, dve, United ce biti cvrsta, stabilna, top 5 ekipa u Evropi.

Lucho

pre 3 godine

Ko ovde vise koga z......a , dajte ljudi ne brukajte se vise, dali jedan gol na zadnje 4 utakmice.. Veliki trio u napadu. Dao bog da Lester bude opet sampion ljudi bre igraju fudbal od ovih Vernera,Salaha i ostalih mi se povraca a navodno vrede po 100 miliona.

Urosss

pre 3 godine

Igraci nisu roboti, to je cinjenica koju ljudi cesto zaborave. Psihicka priprema igraca, motivacija itd.. su jedna od kljucnih komponenti jedne ekipe u bilo kom sportu. Dok je Siti redjao pobede u poslednje 2-3 godine, Gvardiola je konstantno govorio da cemo videti kakvi su kad krene los period. Koliko malo treba ekipi da od 20 pobeda za redom dodje do 5 utakmice bez postignutog gola. Odbraniti titulu i biti godinama konstantan je jedan novi nivo uspeha.

kole

pre 3 godine

A ja mislio da je onaj poraz od Atalante na Enfildu bio slucajnost, da Liverpul jednostavno nije htio zapinjati u tom mecu, tek sad vidim da ih je Atalanta u tom mecu posteno poderala.

...

pre 3 godine

Ko ovde vise koga z......a , dajte ljudi ne brukajte se vise, dali jedan gol na zadnje 4 utakmice.. Veliki trio u napadu. Dao bog da Lester bude opet sampion ljudi bre igraju fudbal od ovih Vernera,Salaha i ostalih mi se povraca a navodno vrede po 100 miliona.
(Lucho, 21. januar 2021 23:23)


Uzima Siti ovo sa pola gasa, kakav Lester.

Dr Hitch

pre 3 godine

Pozadi osakaceni povredama, TAA - u su vanzemaljci izgleda uzeli talenat, a napred Salah i Mane ili ne pricaju ili su se totalno zasitili, mada, ruku na srce i Poup je večeras par puta izgledao kao Ter Stegen lično...na svu muku, jedini koji je bio u formi, Zota, vec duze povređen i to se možda i najviše oseca, ali dobro, dace i Firmino neko gol za par kola verovatno. Sve u svemu, ne treba ih nikako otpisati naravno, ima jos mnogo da se igra, ali ovo trenutno deluje jako loše.

mrki

pre 3 godine

Klop je takav trener, na emociju je izvukao iz igrača 200% prethodne dve sezone, igrači sad nemaju volje, treba kompletna promena igrača ili trenera

...

pre 3 godine

Samo se pitam kako ove igrače nije sramota da zarađuju po 100 000 funti NEDELJNO i da se vucaraju po terenu, ne pokazuju trunčicu želje za golom, ne pokazuju gram emocije. Povreda van dajka nije problem, nije ni trener, nego igrači. Osvojili 1 titulu i misle da će sad sve da im ide od ruke. Kao dugogodišnjem navijaču liverpoola i navijaču koji nije propustio utakmicu dugo vremena prvi put je žao što se uopšte vezao za ovaj klub.

6,50

pre 3 godine

AA dobar fudbaler, ali ovu sezonu igra sa dve leve noge, sto kaze Visko loptu ne moze da podigne ceo mec. A ne znam sta reci za Liveprul, ne mogu da probiju bunker i to ti je. Bezidejno skroz. I da, penal nije bio, ali dobro, proci ce prica kako Liverpul svakako nije bio bolji pa nema veze sto su svirali to...

vlada82

pre 3 godine

Penal ko penal,može a i ne mora. Ima gomila situacija kad nekom klubu sude za njega ili protiv njega. Ono što upada u oči je totalna bezidejnost Liverpulovih napada,potpuno su van ritma i forme. Napadi,kruženje,šutevi,ali nije to to. Kao da se poremetila hemija u timu. A to Klop mora da sredi. Da su dali 3 gola baš bi ih bilo briga za ovaj penal. Ali nisu i tu je problem...

Bolesni skot

pre 3 godine

Zanimljivo da su najbolji timovi u Evropi naglo pali na kraju godine... Real, Barsa, Liverpul... pa čak i Bajern...
A liverpul posebno, jer osim Fabinja, ni jedan igrač ne daje ni 30 posto od onoga iz prošle sezone. Bekovi, srednju red, ne postoje... a napad sve individualno, ko uzme loptu završava u pokušajima da udje kroz trojicu, bez akcije i ideje. Firmino kao da ima plikove na tabanima... A Klop...? Jedino ako ga ne izvadi ovaj Mandarino, ili kako se već zove... Dečko zalutao, odakle ga izvadi, jbt!

Cvarkov

pre 3 godine

Kakva euforija pre mesec dana, kakvo ludilo ovde posle pobede nad Spursima kad su se odlepili na prvo mesto. Omalovazavo se svako, United ismejavao, City sahranio i poslat u istoriju. Pa gde su nam ti silni strucnjaci :)) Hajde, izadjite na vazduh iz tih zagusljivih rupica! Samo nadjite i procitajte komentare tih dana i bice vam presmesno :)). Gde je taj sampion, nepobedljivi Liverpul, najbolja ekipa svih vremena :) ? Jel i dalje mislite da je gotovo prvenstvo i da je LFC sampion vec u januaru, ha? Gde je ta euforija? Sta je, splasnula malo? City u kanalu, nema Gvardiola pojma je li? United nece biti ni u top 4 na kraju? Karma je cudo, pa se nadam da ste naucili nesto iz toga. Pre svega postovat malo vise protivnika i ne trcati nikad pred rudu sto bi rekli nasi stari ljudi, jer u suprotnom mozes ispasti da ne kazem sta.Sad ste predmet sprdnje ali sami ste sebi krivi. Eto toliko od mene, svako dobro.

blic

pre 3 godine

Bajka je trajala 2-3 sezone(dve nestvarne sezone u PL, i dva finala LS). To je izgleda bilo to od Liverpula, ipak ne mozes sa nekim Sacirijima, Hendersonima, Cembrlejnima i slicnima ostvariti neki kontinuitet. Za nesto vise su potrebne suve klase svjetske(De Brujne, Modric, Neymar..)

imaju tripletu - 1984.

pre 3 godine

Ni Celsijev rekord o nepobedivisti na domacem terenu nisu uspeli da obore, za tim o kome neki tvrde da je najbolji u Engleskoj ikada poprilicno skromni rezultati, nisu Nepobedivi, nemaju tripletu, nemaju rekorde, na osnovu cega navijaci Liverpula tvrde da je ovaj tim najbolji ikada, a bilo je dosta takvih tvrdnji? Sta bi sa najavama da igraju najbolje u decembru i januaru i da se tada odvajaju od ostalih, gde su ti silni YNWA strucnjaci?
(Nosim masku ali mi se vidi nos, 21. januar 2021 22:59)

Gde su? Cekaju komentare u kojima ih pitaju gde su.

marko

pre 3 godine

""Imam neki osecaj da ce odvaliti Junajted u nedelju.
(Ronaldinjo, 21. januar 2021 23:18)""

Navijam za Junajted, ali isto sam i ja to pomislio. Sav bes, sve izgubljene utakmice i svaki izgubljeni bod, Liverpul će iskaliti na Junajted.
Ne bih voleo, ali tako mi se javlja.
Ipak: GGMU.

I love Anissa Kate

pre 3 godine

0vo je krajnje limitirana ekipa, u prethodne dve sezone obilato podržana od strane "delioca pravde", što se najbolje očituje u ovosezonskim rezultatima, koji su najblaže rečeno u skladu sa mogućnostima!

Marko

pre 3 godine

To samo Luzerpul može da se tako sroza nakon onakve dve nevjerovatne sezone, zato i jesu Luzerpul. Da nisu, sad bi osvojili minimalno 2-3 uzastopne titule.

Apis Mezaj

pre 3 godine

Da.. svemu dodje kraj. Zamislite samo da ovakvi (van forme) dodju na Marakanu Zvezdi! Mi ih dobismo kada su u sezoni izgubili samo od nas i jos jednog tima. Kakva smo sila.

Igor

pre 3 godine

Igraju 2 godine na mlazni pogon, poslužila ih je i sreća da se do ove sezone ne povređuju previše, ali to je to. Junajted je na 6 bodova što nije problem, ali ako City dobije zaostalu utakmicu i ode na 7 bodova razlike, ne verujem da Liverpul može uhvatiti priključak, posebno ne sa ovakvim Citijem čiji igrači vezu po terenu. Ove godine titula ide u Mančester, iako sam fan Junajteda, City je zreliji i kvalitetniji tim u ovom momentu.

Macak_u_cizmama

pre 3 godine

(mail, 22. januar 2021 07:49)

Kevin De Brujne je u zasnje 3 sezone bio vise povredjen nego citava trojka Liverupla zajedno ( Salah, Mane, Firmino) . A Aguero vise nego De brujne i trojka iz LFC zajedno. Jel ti jasno otprilike koliko su vise problema imali sa povredama najbitnih igraca u Mancesteru prethodnih godina ? Ali tad se to sve omalovazavalo zar ne? Dakle ovde ne spominjem uopste treceg najbitnijeg igraca svih tih godina a to je David Silva koji je takodje imao vise povreda od bilo kojeg od ove trojice napred. Sa odbranom su stalno muku mucili. Stalno je neko falio iz prve postave. Ne moze se uopste meriti problem Liverpula sa povredama glavnih igraca za problemom Citya. Ni blizu! Ali kao sto rekoh, to nije bilo vazno. Ali je sada vazno kad je Van dajk povredjen jel da? Kakvi dvostruki arsini. Ako kod Citya nije bilo alibija iako su imali mnogo vise problema, onda ne moze biti ni kod LFC. Stvarno ste vi fanovi LFC specificni. Nije dzaba nadimak vasem klubu Luzerpul . Tako se i ponasate. Nemate postovanja i ne podnosite muski poraz. City dok nije imalo love bio simpatican, a sad kad je ima i lepi cuske najvecim vise nije zar ne? Kako mi je drago sto vam piju krv na slamcicu. Samo napred City. Fan sam Milana,al su mi gradjani postali najdrazi u Engleskoj samo zbog vas nadobudnih navijaca velikana.Klub koji je osnovan pre skoro 150 god i koji je bio prvak i pre 60,igrao i finale evropskog kupa ne moze biti plastika i bez istorije.Zato u inat svima vama . Napred City

milic

pre 3 godine

Tek sad dolaze na naplatu one pljacke koje je Liverpul pretrpio protiv Evertona, Brajtona i cini mi se da su ih nakon toga opljačkali jos jedan mec. To je ni manje ni vise 6 bodova, pa vi gledajte.

Gale

pre 3 godine

Kakva euforija pre mesec dana, kakvo ludilo ovde posle pobede nad Spursima kad su se odlepili na prvo mesto. Omalovazavo se svako, United ismejavao, City sahranio i poslat u istoriju. Pa gde su nam ti silni strucnjaci :)) Hajde, izadjite na vazduh iz tih zagusljivih rupica! Samo nadjite i procitajte komentare tih dana i bice vam presmesno :)). Gde je taj sampion, nepobedljivi Liverpul, najbolja ekipa svih vremena :) ? Jel i dalje mislite da je gotovo prvenstvo i da je LFC sampion vec u januaru, ha? Gde je ta euforija? Sta je, splasnula malo? City u kanalu, nema Gvardiola pojma je li? United nece biti ni u top 4 na kraju? Karma je cudo, pa se nadam da ste naucili nesto iz toga. Pre svega postovat malo vise protivnika i ne trcati nikad pred rudu sto bi rekli nasi stari ljudi, jer u suprotnom mozes ispasti da ne kazem sta.Sad ste predmet sprdnje ali sami ste sebi krivi. Eto toliko od mene, svako dobro.
(Cvarkov, 21. januar 2021 23:25

Hahaha potpisujem svaku rec. Kako su se samo digli tih dana nije covek mogao rec napisat . Murinho Gvardiola i Solskjer bili razapeti , prvenstvo bilo gotovo. Sad nesto ne vidim te genijalce hahahah.

drnch

pre 3 godine

Ynwashi, samo za vas: HAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHHAHA
(grinch, 21. januar 2021 23:01)

A nije ti lako, posle nekoliko godina konacno ne moras da navijas za Siti.

fer86

pre 3 godine

Ni Celsijev rekord o nepobedivisti na domacem terenu nisu uspeli da obore, za tim o kome neki tvrde da je najbolji u Engleskoj ikada poprilicno skromni rezultati, nisu Nepobedivi, nemaju tripletu, nemaju rekorde, na osnovu cega navijaci Liverpula tvrde da je ovaj tim najbolji ikada, a bilo je dosta takvih tvrdnji? Sta bi sa najavama da igraju najbolje u decembru i januaru i da se tada odvajaju od ostalih, gde su ti silni YNWA strucnjaci?
(Nosim masku ali mi se vidi nos, 21. januar 2021 22:59)
A s obzirom na dozu arogancije koju vi Penchesterovci pokazujete, pomislio bih da imate masu trofeja vise od Liverpoola..Medjutim, ono dva trofeja svekupno vise i jedna liga u odnosu na nas.Hocemo sad prijeci na Europske uspjehe,koliko ono imate trofeja lige prvaka u svojim vitrinama???I valjda ti je jasno da prvenstvo mozda ide u Manchester,ali u ruke vama sa Old Traforda u okladu da NE.

Salle

pre 3 godine

Ako pratiš fudbal desetak godina onda je ok.
(Zastava101Specijal, 22. januar 2021 00:08)

Ja pratim fudbal od 94te, ne vidim šta je neistinito napisao? Nije ih nigde bilo 30 godina...čak je i Lacio u Italiji osvojio šampionat za to vreme..

Milko

pre 3 godine

@ime

"i dalje sezona zavisi od njih samih"

Upiš*ću se. 4 boda manje od Sitija i uktamica više, kako to sve zavisi od njih? Junajted 6 bodova više. Lester 4 boda više. Totenhem uz odigranu utakmicu manje na bod zaostatka.

Ronaldinjo

pre 3 godine

Liverpul nije zasluzio pobedu ali ni poraz.
Kad je vec svirao smesan penal za Barnli mogao je i na drugoj strani kad je bila ruka u 16.
Liverpul preko 400 minuta nije dao gol i pitanje je momenta kad ce im se otvoriti.
Imam neki osecaj da ce odvaliti Junajted u nedelju.

markoni

pre 3 godine

Jel realno da se ljudi nakon 7:0 protiv Palasa nikako ne mogu sastaviti. Nakon tog meča na narednih 5 mečeva u prvenstvu su ladno dali samo jedan gol i osvojili samo 3 boda. Kakav pad forme, prosto nevjerovatno.

Halifax

pre 3 godine

@ime

Posto vidim da dosta filozofiras ovde da te pitam, po cemu je to Liverpool kandidat za titulu, a Man Utd, Leicester i ostali nisu? Po tome sto su Southamptonu, Newcastleu i sinoc Claretsima dali ukupno 0(slovima: NULA) golov?

Dacha

pre 3 godine

Igraci nisu roboti, to je cinjenica koju ljudi cesto zaborave. Psihicka priprema igraca, motivacija itd.. su jedna od kljucnih komponenti jedne ekipe u bilo kom sportu. Dok je Siti redjao pobede u poslednje 2-3 godine, Gvardiola je konstantno govorio da cemo videti kakvi su kad krene los period. Koliko malo treba ekipi da od 20 pobeda za redom dodje do 5 utakmice bez postignutog gola. Odbraniti titulu i biti godinama konstantan je jedan novi nivo uspeha.
(Urosss, 21. januar 2021 23:26)

Nisu roboti kad treba da igraju i kad treba da daju 100% od sebe ali su zato roboti kad trebaju milioni da se stave u dzep! Molim lepo ako ne zele ili ne mogu da budu roboti onda neka rade za prosecnu platu kao svi drugi obicni ljudi i onda niko od njih nece ni da ocekuje da se ponasaju kao roboti. Ovako velika vecina njih zaradi milione pre dvadesete godine i ne znaju vise sta ce sa tolikim novcem i tera se sila a na terenu izduvan balon,pa se gledaoci sa pravom pitaju sta je ovo,kuda vodi,sta mi placamo da gledamo,razmazena derista sa milionima na racunu.

Topnik

pre 3 godine

(mail, 22. januar 2021 10:09)

Poenta komentara momka kojem si replicirao je da ste omalovazavali povrede sitija koji je imao mnogo vise problema sa kljucnim igracima, a sada trazite alibi u losim rezultatima Liverpula u povredama. Jel toliko tesko shvatiti to iz komentara? Ali opusteno, znam da vi navijaci Liverpula niste preterano bistri pa ti je oprosteno. Macak u cizmama ima pravo u potpunosti. Povrede Sitija ste vecina ismejavali a sad placete kad je Van dajk povredjen a oni ne secam se kad su sastavili 2 utakmice sa Aguerom i Kevinom zajedno.

imaju tripletu - 1984.

pre 3 godine

@ imaju tripletu - 1984

Ti si klasican navijac Liverpula, ne razumes ni to sto procitas, ali vaznonje da imas vickaste odgovore. Ne pitam sta cekaju nego gde su? Tesko za shvatiti? A ta tripleta koju spominjes je nebitna, jer sam pitao po cemu su ovaj tim proglasili najboljim ikada, tim koji vodi Klop, razumes? Po cemu je Liverpul iz predhodne dve sezone bolji od Arsenalovih Nepobedivih, Junajteda iz 99e i 2008e, Citya iz prve Gvardioline titule, Murinjovog prvog Celsija? Po cemu je ovaj Klopov Liverpul bolji od njih kako ste pisali? Jel ti sad malo jasnije sta vas pitam?
(Nosim masku ali mi se vidi nos, 21. januar 2021 23:42)

Ne pitas sta cekaju? Pa ja ti nisam ni napisao sta cekaju, vec gde su kao sto i jesi pitao. Ti ni sam ne znas sta si pitao. O tome da je neko pisao da su najbolji od tih i onih, stvaaaarno me mrzi da pisem, jer niko to nije ni tvrdio, a i fudbal je malko drugaciji danas nego tada.

Roni

pre 3 godine

(Macak_u_cizmama, 22. januar 2021 09:28)

Siti ima 3 De Brujnea i tri tima.

To je pocetak i kraj price o poredjenjima.
(ime, 22. januar 2021 10:17

Ma jok. Ima 6 De brujnea i jedno 7 timova. Nisi u pravu.

milko

pre 3 godine

Mnogo je bitnija Liga sampiona ove godine a po svemu sudeci redsi ce se u pravo vreme vratiti u formu i biti glavni u borbi za “Ušatog”

Aleksandar

pre 3 godine

Svakoj bajci dođe kraj. Nakon one 2 nadrealne sezone očekivan pad Liverpula. Ovo nije, da se ne lažemo, tim sastavljen od vrhunskih pojedinaca, Klopp je faktor koji je od njih napravio to što jesu. Titula ide u Manchester, videćemo samo u koji deo grada.
(Petar, 21. januar 2021 22:59)

Slažem se za sve ali za tim bez vrhunskih pojedinaca ne. Imaju fantastično golmana, najboljeg u ligi. Najboljeg štopera u ligi (možda i na svetu) koji je doduše povređen. Najbolja dva beka u ligi (možda i na svetu), ako to nisu sada, dve godine su sigurno bili. Imaju Tijaga Alkantaru na sredini koji je prošle sezone bio motor najboljeg tima na svetu, Bajerna. I na kraju fantastičan trio koji je Liverpulu toliko doneo da ne mogu da im se oduže nikad. Čak je i Henderson postao cenjen igrač.

Futre

pre 3 godine

(Tebra, 22. januar 2021 03:45)


Junajted nije pobedio nijedan ozbiljan tim ove sezone, ni u PL ni u CL. Samo sticajem okolnosti su tu gde jesu, posle čudnih preokreta protiv drugorazrednih ekipa. Tek ima da se igra, još je kraj sezone daleko a izmedju prvog i sedmog je tek nekoliko bodova razlike. Polako, može lako da se desi da Junajted ( i pored neverovatne podrške sudija i VAR-a) izadje iz top 4.

Back in Black

pre 3 godine

Prošla sezona je bila malo onako sklanjalica da Liverupul konacno bude prvak Premijer lige.Totalno nerealna razlika u bodovima.E sada kada je to proslo onda se vracamo u realnost.

Goran Boljevci

pre 3 godine

Gotivim Liverpul, veliki sam navijač ali ruku na srce ove godine Liverpul teško može da se priključi u borbu za titulu. Poslužila ih je sreća što su uzeli zbog loših partija. Voleo bi da Man osvoji ali po svemu sudeći titula odlazi plavima.

Dirty

pre 3 godine

Veliki klub sa mnogo sreće predhodne dve sezone, malo povređenih igrača, glupost konkurencije, itd. Ovo je realno stanje, mala kriza i pozicija među prvih 6. Sve ostalo je nagrada...

zvonko

pre 3 godine

Većina komentara u stilu : sam se pitam, sam odgovaram. Stavljanje reči u usta a zatim paljba po tom istom.
Imam strast prema LFC ali sigurno nisam ostrašćen. Na prvu titulu sam strpljivo čekao 25 god i dočekao. Za LFC sam počeo navijati tek kada su zlatna vremena prošla. Ko je od vas počeo navijati za M. City pre petnaest god. ili za MU pre četiri god?
LFC je gadno tresnuo, a ima tu svega. Ekipa je premalo osvežena, s tri igrača, od kojih su dvojica promašaji a jedan na duže povređen. Kada je išlo sudije su preventivno potkradale, čak 6 bodova, nije malo. Užasne povrede u zadnjoj liniji. Svi igraju kao u transu protiv nas, nanjušili krv. Treba to nekako preokrenuti.

City sigurno uzima a LFC može završiti čak i osmi, što mu ne bi bilo prvi put. Tu je bio nakon prve Kloppove polusezone.

ime

pre 3 godine

Kad nisi u formi, treba malo srece ili pomoc sudija. (primer MU)
Liverpul nema ni jedno. Precka, nedosudjena ruka u sesnaest. I tako u svakom kolu.
Odlucuju nijanse i detalji, koje veliki klubovi umeju da zgrabe i izvuku se. Liverpul nije ima taj detalj. Naprotiv, sudije im sviraju sve, al nista na korist.

Drugo. Timovi protiv Liverpula igraju, svi osim Sitija, sa 10oricom na 20m od gola. Bunker. Sinoc je Liverpul odigrao solidno, 28 suteva, posed, korneri... alo nisu uradili domaci.

Zasto?

Pad forme, bekova narocito (koji su vazni u ovom sistemu, vise ne prave visak, nema ih u napadu dovoljno), potom Bobija i na kraju Manea. Sjajno je krenuo sezonu, goreo... sad se opet povukao u sebe. Ono nije njegov doprinos. Ono je 30% Manea. Vajnaldum igra rezervisano, ne daju mu povisicu, ide iz kluba.

Povrede. Pokarabasile su se zadnja linija i vezni red.

Dalje, Haman kaze da se Alkantata ne uklapa u ovaj sistem, da ih usporava i sl. Mozda. Mozda ne.

Brine sto nema varnica na terenu. Nekako mi deluju ohladjeno. Letargicno. Lice na Dortmund u Klopovoj poslednjoj sezoni.

I dalje sezona zavisi od njih samih. Siti se nije odlepio, igraju protiv njega na "domacem" terenu...
De Brujne povredio prepone, nece ga biti 3-4 nedelje. Ko zna...

Ostale timove ne bih spominjao. Tu su gde su jer je ovo kovid sezona, atipicna i nepredvidiva. Osim mozda za Siti koji ce verovatno biti sampion.

Macak_u_cizmama

pre 3 godine

(mail, 22. januar 2021 10:09)

Ja gledam premijerligu kao i kalco. Ne moze mi to niko zabraniti. Igram i fantasy te i zato dodatno pratim. Uzivam pogotovo zadnjih godina jer se nasao neko da pomrsi racune "velikanima". Tako je bilo i sa Celsijem kad se pojavio. Sta je niko ne sme imati drugi pare osim Uniteda ili LFC? Uzivam gledajuci kako vam se pusi iz usiju. Eto atmosfera na old trafordu ili emirejtsu je neverovatna. Anfild osim svoje pesmice nema isto nista posebno. Ali samo ti nastavi da pljujes, imas pravo to da radis, ali i ja imam pravo da se nasladjujem a bas se nasladjujem . I bas bi voleo da vas City opet pocisti a pale motore izgleda. Napred City, trpaj boraniju.

Bolesni skot

pre 3 godine

Luzerpul i Flop neće osvojiti Premier ligu još 30 godina.
(marko, 21. januar 2021 22:57)

Je li dete, šta ti je to Luzerpul...? Ako umeš da napišeš komentar, piši, čitaćemo...ali nemoj ovde da kakiš, kaki u pelene...

ćsony

pre 3 godine

Ja igrao 2+
(x, 21. januar 2021 23:59)

Da imalo pratis Liverpul, znao bi da je na Liverpulova prethodna 4 meča u PL samo jednom palo 2 gola, i to bilo 1:1.

Tebra

pre 3 godine

Kakva euforija pre mesec dana, kakvo ludilo ovde posle pobede nad Spursima kad su se odlepili na prvo mesto. Omalovazavo se svako, United ismejavao, City sahranio i poslat u istoriju. Pa gde su nam ti silni strucnjaci :)) Hajde, izadjite na vazduh iz tih zagusljivih rupica! Samo nadjite i procitajte komentare tih dana i bice vam presmesno :)). Gde je taj sampion, nepobedljivi Liverpul, najbolja ekipa svih vremena :) ? Jel i dalje mislite da je gotovo prvenstvo i da je LFC sampion vec u januaru, ha? Gde je ta euforija? Sta je, splasnula malo? City u kanalu, nema Gvardiola pojma je li? United nece biti ni u top 4 na kraju? Karma je cudo, pa se nadam da ste naucili nesto iz toga. Pre svega postovat malo vise protivnika i ne trcati nikad pred rudu sto bi rekli nasi stari ljudi, jer u suprotnom mozes ispasti da ne kazem sta.Sad ste predmet sprdnje ali sami ste sebi krivi. Eto toliko od mene, svako dobro

I eto ti sad radis ono sto prozivas, bukvalno... sta ako se stvari preokrenu, ima jos da se igra? Ne podrzavam ono sto je pisano od strane nekih, ali mu i mc padnu u formi, povrede, sta ja znam, i sta onda? Iz koje ,,zagusljive rupice,, ces ti izaci? Kapiram likovanje, al vrlo lako ces sam sebi skociti u usta.A najvise mrzim licemere, opet ponavljam radis ono sto pokusavas da ponizis,kapiras, karma je cudo kao sto si rekao, kapiras? Svako dobro

4k4.Dex

pre 3 godine

Šta je sa premijer ligom ove godine? Kvalitet na nivou Holandije. Opet će im Lester oteti titulu. A nije ni u Španiji nešto bolja situacija. Jako loš fudbal od kad je ove korone, kao da nema željeni volje, kao da otaljavaju.

Janko

pre 3 godine

Ma da, Klop na neko svoje ludilo izvlačio iz njih 150% prethodnih sezona, sad se skroz izduvali, nisu više ni za onu stvar. Alo rodjaci šta vam je, pa ako vam samo jedan dat gol na prethodnih 5 mečeva nešto ne govori, onda stvarno niste realni. To može da znači samo jedno, ova ekipa Liverpula je gotova priča! A vidilo se to i ranije i u onim mečevima u LŠ, minimalno pobjeđivali Ajaks i Mitiland, jedino Atalantu u gostima pošteno pobijedili, al ih je zato Atalanta razvalila u sred Liverpula, jadnici taj meč nisu stvorili poštene šanse, tu se tačno vidila sva nemoć Liverpula.

mail

pre 3 godine

Bajka je trajala 2-3 sezone...ipak ne mozes sa nekim Sacirijima, Hendersonima, Cembrlejnima i slicnima ostvariti neki kontinuitet.
(blic, 21. januar 2021 23:53)

Bajka je trajala 2-3 sezone jer su imali na raspolaganju 99% tima. A ove sezone? Van Dajk ne igra od 5og kola. Gomez, Keita, Jota, Čemberlejn, kojeg pominješ a nije igrao od sredine prošle sezone, Henderson je isto bio povredjen, itd. U svakom slučaju najbitniji je Van Dajk, tu je Everton odradio posao za sve, treba sad da ih puštaju svi. I sad je problem što je bajka trajala 2-3 godine i odmah je Junajted Bogotac iako njegova mora, traje već 10 godina. Ako povučemo paralelu izmedju Van Dajka i Bruna Fernandeša, kao najbitnije igrače, lako je proceniti gde bi sada bio Junajted da je Fernandeš završio sezonu u petom kolu (inače u 4om kolu je bilo kantanje Junajteda 1:6 sa strane Totenhema, i još se sledeće kolo povredio najbolji igrač). Kako god, duga je sezona, ništa nije verovatno osim da Siti osvoji. Ja kao navijač Livepula ne mrzim Junajted. Pusti ti istoriju, oni je bar imaju. A šta ima Siti? Oni su mi rak rana, ostali mi ne smetaju. Siti će ubedljivo proći ove sezone jer je ona njima ista kao sve prethodne, pričam sa aspekta navijača. Siti ionako nikad nije imao navijače i navikao je i ranije da proslave golova puštaju sa razglasa. A koliko su pogodjeni time Liverpul, Junajted i sl., to je nemerljivo. Dakle, sezona takva kakva je, nek je dobrog fudbala, ne mora se od prvog kola niko pljuvati, osim Sitija.

Bafboj

pre 3 godine

Do pre pet kola Liverpul je bio favorit za titulu bez obzira na povrede, sada je Siti ostao kao jedini, pre svega zbog odbrane, koju je Liverpul imao prethodne dve sezone i zbog zdravog Brujnea koji je najbolji igrac PL. Junajted i titula dodju kao naucna fantastika, posrnuli Liverpul bez stopera mesto da tuku oni dosli igrati katanaco i ako mogne iz kontre kako dati gol, da je Liverpul bio delic u formi otisli bi sa tri komada kuci. Siti je namirisao krv i tesko ce da ispusti ovo, iako ima jos skoro 60 bodova u igri.

Uross

pre 3 godine

@Dacho ja se apsolutno slazem sa tobom. Slozicemo se da Liverpulovi igraci daju 100% i ove sezone. Trude se maksimalno. Dosta stvari je krenulo nizbrdo, a oni jednostavno nisu toliko kvalitetni da se sa tim nose. Ovo su realne okolnosti u sezoni sa kojima se oni do sada nisu susretali. Siti objektivno ubedljivo najbolja ekipa u ligi, trener, igraci, dubina tima. Iako je Liverpul odlicno kupovao na leto. Vratice Lpool formu, samo je pitanje da li ce biti kasno.

A da su igraci derista sa milionima u dzepu je cinjenica, samo sto se to u Engleskoj slabo vidi.

2+2=4

pre 3 godine

Liverpul je zasluzio da izgubi jer su igrali ocajno.

Ali zasto im nije sviran cist penal (lopta ide u peterac, ruka nije uz tijelo, igrac je daleko 3-4metra znaci nije napucana). Engleski komentatori su bili sigurni da ce biti penal posle provjere VAR-a. I da li je ono bio penal za Barnli???
Do sada nisam bio teoreticar zavjere, ali.... Zamislio sam da je igrao MU i shvatio da bi bilo obrnuto 100%!!! Ako je to stvarno tako, ja polako gubim zelju da gledam PL....

mail

pre 3 godine

... da ste omalovazavali povrede sitija koji je imao mnogo vise problema sa kljucnim igracima, a sada trazite alibi u losim rezultatima Liverpula u povredama. Jel toliko tesko shvatiti to iz komentara? Ali opusteno, znam da vi navijaci Liverpula niste preterano bistri pa ti je oprosteno. Macak u cizmama ima pravo u potpunosti. Povrede Sitija ste vecina ismejavali a sad placete kad je Van dajk povredjen a oni ne secam se kad su sastavili 2 utakmice sa Aguerom i Kevinom zajedno.
(Topnik, 22. januar 2021 11:31)

Odgovor važi i za mačka. Još ću ovaj komentar napisati, ne da mi se sa budalama raspravljati. Ako hoćete još da se raspravljate, javite, poslaću vam mail. Ovo budala važi za Topnika, jer si ti prvi uputio uvredu, u vidu bistrosti. Mačak nije, niti sam ja kome. To samo govori o tebi. Garant drhtiš od besa dok pišeš komentar. Generalno, niko od nas nije bistar, čim gubimo vreme na ove komentare.
Mačak je izbegao direktan odgovor na moja pitanja/konstatacije, usmerio priču u smeru koji njemu odgovara, što je indirektna potvrda mojih konstatacija. Napao je atmosferu na ostalim stadionima, ne poričući moje navedeno za proslavu golova na Etihadu, i još štošta. Njemu sam rekao da ide na Kalčo ako hoće da generalizuje, a isto važi i za tebe. "Vi niste bistri, vi ste omalovažavali itd." je čista generalizacija, osobina posebnih ljudi. Zato se i raspravljam, jer smatram da za svaki klub navija odredjena količina "takvih", ali to ne znači da su svi takvi. Lep pozdrav.

Red Z

pre 3 godine

@Junajted nije pobedio nijedan ozbiljan tim ove sezone, ni u PL ni u CL. Samo sticajem okolnosti su tu gde jesu, posle čudnih preokreta protiv drugorazrednih ekipa. Tek ima da se igra, još je kraj sezone daleko a izmedju prvog i sedmog je tek nekoliko bodova razlike. Polako, može lako da se desi da Junajted ( i pored neverovatne podrške sudija i VAR-a) izadje iz top 4.
(Futre, 22. januar 2021 09:34

Tvoja neobjektivnost je više nego sramotna! Koliko puta je Junajted oštećen od strane sudija, to ne pričaš nego samo je u glavama vama luzerpulovcima sudije pa sudije koje stalno pomažu Junatedu. A kada je Marsial dobio nezaslužen crveni protiv Spursa i Junajted je pretrpio katastrofu? (A vidi karme... gde su to Spursi sada (proglašeni šampionima u septembru), a vidi "raspali" Junajted prvi na tabeli (na vašu veliku muku). Onda...
Junajted je pobedio i PSG (u gostima) i Lajpcig kod kuće (i to sa 5-0). To je tebi izgleda promaklo?! Izgubili su upravo od lošijeg tima iz Turske kada to nisu smeli i ispali iz LŠ, a na početku sezone i od Palasa kod kuće, te iz penala (skrivio Pogba) protiv raspalog Arsenala. Odigrali su nerešeno protiv Čelsija, Lestera i Liverpula kada su realno bili bliže pobedi. Tebi izgleda jedna Aston Vila nije ozbiljan tim, tim koji je dobio Liverpul sa 7-2? Ne kažem da će Junajted osvojiti lugu, ali su prevazišli sva moja očekivanja i zaista bolje i zrelije igraju nego lane. Dakle, i tim i Ole su znatno napredovali i nikada niko ne treba da potcenjuje jedan veliki klub kao Junajted!
Siti je ušao u strašnu formu i prvi su favoriti. Liverpul je daleko od prošlogodišnje forme kada im je sve išlo od noge (setimo se na početku VAR-koji im je done dosta bodova (ne kažem nezasluženo, bili su najbolji) i nisu imali povreda ključnih igrača.
A sada tebi i sličnima, sedi bre dole i ne troluj više!

Bolesni skot

pre 3 godine

Klop je takav trener, na emociju je izvukao iz igrača 200% prethodne dve sezone, igrači sad nemaju volje, treba kompletna promena igrača ili trenera
(mrki, 21. januar 2021 23:11)

Ima u tome istine, i pohvale nekad nisu više učinkovite...

Culakur

pre 3 godine

Pozadi osakaceni povredama, TAA - u su vanzemaljci izgleda uzeli talenat, a napred Salah i Mane ili ne pricaju ili su se totalno zasitili, mada, ruku na srce i Poup je večeras par puta izgledao kao Ter Stegen lično...na svu muku, jedini koji je bio u formi, Zota, vec duze povređen i to se možda i najviše oseca, ali dobro, dace i Firmino neko gol za par kola verovatno. Sve u svemu, ne treba ih nikako otpisati naravno, ima jos mnogo da se igra, ali ovo trenutno deluje jako loše.
(Dr Hitch, 21. januar 2021 23:06)
Sve razumem..ali ter stegen
Nije medju 10

ime

pre 3 godine

(Milko, 22. januar 2021 12:41)

Koji Totenhem, MU, Lester? Pricam o kandidatima za titulu ne za plasman u LE. Iz te 3 ekipe samo bi Kejn imao mesto u 11 Liverpula.

Siti gostuje Liverpulu. Ako domaci pobede, sve je otvoreno. Uz to, Siti je neko vreme bez De Brujnea.

mail

pre 3 godine

(Macak_u_cizmama, 22. januar 2021 09:28)

Kralju, ko ti je pomenuo povrede igrača Sitija? Uopšte se nisam dotakao njihovih igrača, niti me zanimaju. Ja ne kažem da je dobro da LFC, niti bilo ko, zavisi toliko od jednog igrača kao što je Van Dajk, ali samo slepac ne može, ili neće da vidi razliku u igri, pa i u rezultatima, sa i bez VD. Moj komentar je bilo poredjenje LFC i MU, a na kraju sam se dotakao Sitija, opet ne pominjući igrače. Ti vodi računa o povredama njihovih igrača. A ti opet budi slepac pa reci da imaju armiju navijača i da ne proslavljaju golove preko zvučnika. Nastavi gledati svoj Milan i idi tamo komentarisati, ako već ne gledaš PL pa ne vidiš šta se dešava. I lepo sam rekao da poštujem većinu timova, pa i mnogima omraženi MU, što sigurno nije nadobusno. Ali ne volim i ne cenim Siti, i to je moje pravo, a ti opet idi na vesti o Milanu, ako ti smeta, pa tamo generalizuj.

Pipara

pre 3 godine

Koliko se prošle godine sve otvorilo, toliko ove godine ništa ne ide (u ligi), ništa, osvojićemo opet lš i dokazati da smo najbolji, a i borba za titulu još nije gotova.

stevan

pre 3 godine

Da.. svemu dodje kraj. Zamislite samo da ovakvi (van forme) dodju na Marakanu Zvezdi! Mi ih dobismo kada su u sezoni izgubili samo od nas i jos jednog tima. Kakva smo sila.
(Apis Mezaj, 21. januar 2021 23:36)

Hahahahaha samo od vas izgubili te sezone.?? Pa samo u LS te sezone ih je pobjedio jos Napoli, Pariz i Barselona.

milko

pre 3 godine

Mnogo je bitnija Liga sampiona ove godine a po svemu sudeci redsi ce se u pravo vreme vratiti u formu i biti glavni u borbi za “Ušatog”

Nosim masku ali mi se vidi nos

pre 3 godine

Ni Celsijev rekord o nepobedivisti na domacem terenu nisu uspeli da obore, za tim o kome neki tvrde da je najbolji u Engleskoj ikada poprilicno skromni rezultati, nisu Nepobedivi, nemaju tripletu, nemaju rekorde, na osnovu cega navijaci Liverpula tvrde da je ovaj tim najbolji ikada, a bilo je dosta takvih tvrdnji? Sta bi sa najavama da igraju najbolje u decembru i januaru i da se tada odvajaju od ostalih, gde su ti silni YNWA strucnjaci?

Ronaldinjo

pre 3 godine

Liverpul nije zasluzio pobedu ali ni poraz.
Kad je vec svirao smesan penal za Barnli mogao je i na drugoj strani kad je bila ruka u 16.
Liverpul preko 400 minuta nije dao gol i pitanje je momenta kad ce im se otvoriti.
Imam neki osecaj da ce odvaliti Junajted u nedelju.

milic

pre 3 godine

Tek sad dolaze na naplatu one pljacke koje je Liverpul pretrpio protiv Evertona, Brajtona i cini mi se da su ih nakon toga opljačkali jos jedan mec. To je ni manje ni vise 6 bodova, pa vi gledajte.

fer86

pre 3 godine

Ni Celsijev rekord o nepobedivisti na domacem terenu nisu uspeli da obore, za tim o kome neki tvrde da je najbolji u Engleskoj ikada poprilicno skromni rezultati, nisu Nepobedivi, nemaju tripletu, nemaju rekorde, na osnovu cega navijaci Liverpula tvrde da je ovaj tim najbolji ikada, a bilo je dosta takvih tvrdnji? Sta bi sa najavama da igraju najbolje u decembru i januaru i da se tada odvajaju od ostalih, gde su ti silni YNWA strucnjaci?
(Nosim masku ali mi se vidi nos, 21. januar 2021 22:59)
A s obzirom na dozu arogancije koju vi Penchesterovci pokazujete, pomislio bih da imate masu trofeja vise od Liverpoola..Medjutim, ono dva trofeja svekupno vise i jedna liga u odnosu na nas.Hocemo sad prijeci na Europske uspjehe,koliko ono imate trofeja lige prvaka u svojim vitrinama???I valjda ti je jasno da prvenstvo mozda ide u Manchester,ali u ruke vama sa Old Traforda u okladu da NE.

imaju tripletu - 1984.

pre 3 godine

@ imaju tripletu - 1984

Ti si klasican navijac Liverpula, ne razumes ni to sto procitas, ali vaznonje da imas vickaste odgovore. Ne pitam sta cekaju nego gde su? Tesko za shvatiti? A ta tripleta koju spominjes je nebitna, jer sam pitao po cemu su ovaj tim proglasili najboljim ikada, tim koji vodi Klop, razumes? Po cemu je Liverpul iz predhodne dve sezone bolji od Arsenalovih Nepobedivih, Junajteda iz 99e i 2008e, Citya iz prve Gvardioline titule, Murinjovog prvog Celsija? Po cemu je ovaj Klopov Liverpul bolji od njih kako ste pisali? Jel ti sad malo jasnije sta vas pitam?
(Nosim masku ali mi se vidi nos, 21. januar 2021 23:42)

Ne pitas sta cekaju? Pa ja ti nisam ni napisao sta cekaju, vec gde su kao sto i jesi pitao. Ti ni sam ne znas sta si pitao. O tome da je neko pisao da su najbolji od tih i onih, stvaaaarno me mrzi da pisem, jer niko to nije ni tvrdio, a i fudbal je malko drugaciji danas nego tada.

Zastava101Specijal

pre 3 godine

To su te luzerske ekipe, traju 2-3 sezone i onda se vrate tamo gdje su i ranije bili. Liverpul je bas takav, prava ona luzerska ekipa.
(stef, 21. januar 2021 23:58)

Ako pratiš fudbal desetak godina onda je ok.

Petar

pre 3 godine

Svakoj bajci dođe kraj. Nakon one 2 nadrealne sezone očekivan pad Liverpula. Ovo nije, da se ne lažemo, tim sastavljen od vrhunskih pojedinaca, Klopp je faktor koji je od njih napravio to što jesu. Titula ide u Manchester, videćemo samo u koji deo grada.

Apis Mezaj

pre 3 godine

Da.. svemu dodje kraj. Zamislite samo da ovakvi (van forme) dodju na Marakanu Zvezdi! Mi ih dobismo kada su u sezoni izgubili samo od nas i jos jednog tima. Kakva smo sila.

I love Anissa Kate

pre 3 godine

0vo je krajnje limitirana ekipa, u prethodne dve sezone obilato podržana od strane "delioca pravde", što se najbolje očituje u ovosezonskim rezultatima, koji su najblaže rečeno u skladu sa mogućnostima!

Majstor sa mora

pre 3 godine

Svemu dođe kraj. Pa i seriji nepobjdivosti na Enfildu. Ovo Siti glat uzima, jadna PL kada im je Junajted glavni favorit... Crveni se vratili na stari nivo nakon atomske sezone - prosipanje bodova na svakom ćošku.

drnch

pre 3 godine

Ynwashi, samo za vas: HAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHHAHA
(grinch, 21. januar 2021 23:01)

A nije ti lako, posle nekoliko godina konacno ne moras da navijas za Siti.

Mkd

pre 3 godine

Ja odigrao x-2 za 1 evro dobio 20 nema veze ali evo me sad shaljem screenshotove prijateljima koji navijaju za Liverpul.To je Priceless kao Master Card .

Marko

pre 3 godine

To samo Luzerpul može da se tako sroza nakon onakve dve nevjerovatne sezone, zato i jesu Luzerpul. Da nisu, sad bi osvojili minimalno 2-3 uzastopne titule.

blic

pre 3 godine

Bajka je trajala 2-3 sezone(dve nestvarne sezone u PL, i dva finala LS). To je izgleda bilo to od Liverpula, ipak ne mozes sa nekim Sacirijima, Hendersonima, Cembrlejnima i slicnima ostvariti neki kontinuitet. Za nesto vise su potrebne suve klase svjetske(De Brujne, Modric, Neymar..)

Futre

pre 3 godine

(Tebra, 22. januar 2021 03:45)


Junajted nije pobedio nijedan ozbiljan tim ove sezone, ni u PL ni u CL. Samo sticajem okolnosti su tu gde jesu, posle čudnih preokreta protiv drugorazrednih ekipa. Tek ima da se igra, još je kraj sezone daleko a izmedju prvog i sedmog je tek nekoliko bodova razlike. Polako, može lako da se desi da Junajted ( i pored neverovatne podrške sudija i VAR-a) izadje iz top 4.

mail

pre 3 godine

Bajka je trajala 2-3 sezone...ipak ne mozes sa nekim Sacirijima, Hendersonima, Cembrlejnima i slicnima ostvariti neki kontinuitet.
(blic, 21. januar 2021 23:53)

Bajka je trajala 2-3 sezone jer su imali na raspolaganju 99% tima. A ove sezone? Van Dajk ne igra od 5og kola. Gomez, Keita, Jota, Čemberlejn, kojeg pominješ a nije igrao od sredine prošle sezone, Henderson je isto bio povredjen, itd. U svakom slučaju najbitniji je Van Dajk, tu je Everton odradio posao za sve, treba sad da ih puštaju svi. I sad je problem što je bajka trajala 2-3 godine i odmah je Junajted Bogotac iako njegova mora, traje već 10 godina. Ako povučemo paralelu izmedju Van Dajka i Bruna Fernandeša, kao najbitnije igrače, lako je proceniti gde bi sada bio Junajted da je Fernandeš završio sezonu u petom kolu (inače u 4om kolu je bilo kantanje Junajteda 1:6 sa strane Totenhema, i još se sledeće kolo povredio najbolji igrač). Kako god, duga je sezona, ništa nije verovatno osim da Siti osvoji. Ja kao navijač Livepula ne mrzim Junajted. Pusti ti istoriju, oni je bar imaju. A šta ima Siti? Oni su mi rak rana, ostali mi ne smetaju. Siti će ubedljivo proći ove sezone jer je ona njima ista kao sve prethodne, pričam sa aspekta navijača. Siti ionako nikad nije imao navijače i navikao je i ranije da proslave golova puštaju sa razglasa. A koliko su pogodjeni time Liverpul, Junajted i sl., to je nemerljivo. Dakle, sezona takva kakva je, nek je dobrog fudbala, ne mora se od prvog kola niko pljuvati, osim Sitija.

besprizorni izgrednik

pre 3 godine

Zašto šok?!
Burnley je ozbiljna ekipa...uostalom, pre manje od 10 dana Man Utd ih je minimalno dobio, ali se videla odgovornost i požrtvovanost u njihovoj igri, dok je Livarpool u slobodnom padu i teško da će izboriti i EL

Cvarkov

pre 3 godine

Kakva euforija pre mesec dana, kakvo ludilo ovde posle pobede nad Spursima kad su se odlepili na prvo mesto. Omalovazavo se svako, United ismejavao, City sahranio i poslat u istoriju. Pa gde su nam ti silni strucnjaci :)) Hajde, izadjite na vazduh iz tih zagusljivih rupica! Samo nadjite i procitajte komentare tih dana i bice vam presmesno :)). Gde je taj sampion, nepobedljivi Liverpul, najbolja ekipa svih vremena :) ? Jel i dalje mislite da je gotovo prvenstvo i da je LFC sampion vec u januaru, ha? Gde je ta euforija? Sta je, splasnula malo? City u kanalu, nema Gvardiola pojma je li? United nece biti ni u top 4 na kraju? Karma je cudo, pa se nadam da ste naucili nesto iz toga. Pre svega postovat malo vise protivnika i ne trcati nikad pred rudu sto bi rekli nasi stari ljudi, jer u suprotnom mozes ispasti da ne kazem sta.Sad ste predmet sprdnje ali sami ste sebi krivi. Eto toliko od mene, svako dobro.

6,50

pre 3 godine

AA dobar fudbaler, ali ovu sezonu igra sa dve leve noge, sto kaze Visko loptu ne moze da podigne ceo mec. A ne znam sta reci za Liveprul, ne mogu da probiju bunker i to ti je. Bezidejno skroz. I da, penal nije bio, ali dobro, proci ce prica kako Liverpul svakako nije bio bolji pa nema veze sto su svirali to...

imaju tripletu - 1984.

pre 3 godine

Ni Celsijev rekord o nepobedivisti na domacem terenu nisu uspeli da obore, za tim o kome neki tvrde da je najbolji u Engleskoj ikada poprilicno skromni rezultati, nisu Nepobedivi, nemaju tripletu, nemaju rekorde, na osnovu cega navijaci Liverpula tvrde da je ovaj tim najbolji ikada, a bilo je dosta takvih tvrdnji? Sta bi sa najavama da igraju najbolje u decembru i januaru i da se tada odvajaju od ostalih, gde su ti silni YNWA strucnjaci?
(Nosim masku ali mi se vidi nos, 21. januar 2021 22:59)

Gde su? Cekaju komentare u kojima ih pitaju gde su.

...

pre 3 godine

Ko ovde vise koga z......a , dajte ljudi ne brukajte se vise, dali jedan gol na zadnje 4 utakmice.. Veliki trio u napadu. Dao bog da Lester bude opet sampion ljudi bre igraju fudbal od ovih Vernera,Salaha i ostalih mi se povraca a navodno vrede po 100 miliona.
(Lucho, 21. januar 2021 23:23)


Uzima Siti ovo sa pola gasa, kakav Lester.

Nosim masku ali mi se vidi nos

pre 3 godine

@ imaju tripletu - 1984

Ti si klasican navijac Liverpula, ne razumes ni to sto procitas, ali vaznonje da imas vickaste odgovore. Ne pitam sta cekaju nego gde su? Tesko za shvatiti? A ta tripleta koju spominjes je nebitna, jer sam pitao po cemu su ovaj tim proglasili najboljim ikada, tim koji vodi Klop, razumes? Po cemu je Liverpul iz predhodne dve sezone bolji od Arsenalovih Nepobedivih, Junajteda iz 99e i 2008e, Citya iz prve Gvardioline titule, Murinjovog prvog Celsija? Po cemu je ovaj Klopov Liverpul bolji od njih kako ste pisali? Jel ti sad malo jasnije sta vas pitam?

mrki

pre 3 godine

Klop je takav trener, na emociju je izvukao iz igrača 200% prethodne dve sezone, igrači sad nemaju volje, treba kompletna promena igrača ili trenera

marko

pre 3 godine

""Imam neki osecaj da ce odvaliti Junajted u nedelju.
(Ronaldinjo, 21. januar 2021 23:18)""

Navijam za Junajted, ali isto sam i ja to pomislio. Sav bes, sve izgubljene utakmice i svaki izgubljeni bod, Liverpul će iskaliti na Junajted.
Ne bih voleo, ali tako mi se javlja.
Ipak: GGMU.

Bolesni skot

pre 3 godine

Luzerpul i Flop neće osvojiti Premier ligu još 30 godina.
(marko, 21. januar 2021 22:57)

Je li dete, šta ti je to Luzerpul...? Ako umeš da napišeš komentar, piši, čitaćemo...ali nemoj ovde da kakiš, kaki u pelene...

Pipara

pre 3 godine

Koliko se prošle godine sve otvorilo, toliko ove godine ništa ne ide (u ligi), ništa, osvojićemo opet lš i dokazati da smo najbolji, a i borba za titulu još nije gotova.

4k4.Dex

pre 3 godine

Šta je sa premijer ligom ove godine? Kvalitet na nivou Holandije. Opet će im Lester oteti titulu. A nije ni u Španiji nešto bolja situacija. Jako loš fudbal od kad je ove korone, kao da nema željeni volje, kao da otaljavaju.

zvonko

pre 3 godine

Većina komentara u stilu : sam se pitam, sam odgovaram. Stavljanje reči u usta a zatim paljba po tom istom.
Imam strast prema LFC ali sigurno nisam ostrašćen. Na prvu titulu sam strpljivo čekao 25 god i dočekao. Za LFC sam počeo navijati tek kada su zlatna vremena prošla. Ko je od vas počeo navijati za M. City pre petnaest god. ili za MU pre četiri god?
LFC je gadno tresnuo, a ima tu svega. Ekipa je premalo osvežena, s tri igrača, od kojih su dvojica promašaji a jedan na duže povređen. Kada je išlo sudije su preventivno potkradale, čak 6 bodova, nije malo. Užasne povrede u zadnjoj liniji. Svi igraju kao u transu protiv nas, nanjušili krv. Treba to nekako preokrenuti.

City sigurno uzima a LFC može završiti čak i osmi, što mu ne bi bilo prvi put. Tu je bio nakon prve Kloppove polusezone.

2+2=4

pre 3 godine

Liverpul je zasluzio da izgubi jer su igrali ocajno.

Ali zasto im nije sviran cist penal (lopta ide u peterac, ruka nije uz tijelo, igrac je daleko 3-4metra znaci nije napucana). Engleski komentatori su bili sigurni da ce biti penal posle provjere VAR-a. I da li je ono bio penal za Barnli???
Do sada nisam bio teoreticar zavjere, ali.... Zamislio sam da je igrao MU i shvatio da bi bilo obrnuto 100%!!! Ako je to stvarno tako, ja polako gubim zelju da gledam PL....

krkela

pre 3 godine

Pocinje tekmu protiv Viline dece u kupu sa najboljih 11, a protiv Barnlija u ligi napada sa Oridjijem i Shacirijem..... I treba da izgube

Lucho

pre 3 godine

Ko ovde vise koga z......a , dajte ljudi ne brukajte se vise, dali jedan gol na zadnje 4 utakmice.. Veliki trio u napadu. Dao bog da Lester bude opet sampion ljudi bre igraju fudbal od ovih Vernera,Salaha i ostalih mi se povraca a navodno vrede po 100 miliona.

ime

pre 3 godine

Kad nisi u formi, treba malo srece ili pomoc sudija. (primer MU)
Liverpul nema ni jedno. Precka, nedosudjena ruka u sesnaest. I tako u svakom kolu.
Odlucuju nijanse i detalji, koje veliki klubovi umeju da zgrabe i izvuku se. Liverpul nije ima taj detalj. Naprotiv, sudije im sviraju sve, al nista na korist.

Drugo. Timovi protiv Liverpula igraju, svi osim Sitija, sa 10oricom na 20m od gola. Bunker. Sinoc je Liverpul odigrao solidno, 28 suteva, posed, korneri... alo nisu uradili domaci.

Zasto?

Pad forme, bekova narocito (koji su vazni u ovom sistemu, vise ne prave visak, nema ih u napadu dovoljno), potom Bobija i na kraju Manea. Sjajno je krenuo sezonu, goreo... sad se opet povukao u sebe. Ono nije njegov doprinos. Ono je 30% Manea. Vajnaldum igra rezervisano, ne daju mu povisicu, ide iz kluba.

Povrede. Pokarabasile su se zadnja linija i vezni red.

Dalje, Haman kaze da se Alkantata ne uklapa u ovaj sistem, da ih usporava i sl. Mozda. Mozda ne.

Brine sto nema varnica na terenu. Nekako mi deluju ohladjeno. Letargicno. Lice na Dortmund u Klopovoj poslednjoj sezoni.

I dalje sezona zavisi od njih samih. Siti se nije odlepio, igraju protiv njega na "domacem" terenu...
De Brujne povredio prepone, nece ga biti 3-4 nedelje. Ko zna...

Ostale timove ne bih spominjao. Tu su gde su jer je ovo kovid sezona, atipicna i nepredvidiva. Osim mozda za Siti koji ce verovatno biti sampion.

mail

pre 3 godine

(Macak_u_cizmama, 22. januar 2021 09:28)

Kralju, ko ti je pomenuo povrede igrača Sitija? Uopšte se nisam dotakao njihovih igrača, niti me zanimaju. Ja ne kažem da je dobro da LFC, niti bilo ko, zavisi toliko od jednog igrača kao što je Van Dajk, ali samo slepac ne može, ili neće da vidi razliku u igri, pa i u rezultatima, sa i bez VD. Moj komentar je bilo poredjenje LFC i MU, a na kraju sam se dotakao Sitija, opet ne pominjući igrače. Ti vodi računa o povredama njihovih igrača. A ti opet budi slepac pa reci da imaju armiju navijača i da ne proslavljaju golove preko zvučnika. Nastavi gledati svoj Milan i idi tamo komentarisati, ako već ne gledaš PL pa ne vidiš šta se dešava. I lepo sam rekao da poštujem većinu timova, pa i mnogima omraženi MU, što sigurno nije nadobusno. Ali ne volim i ne cenim Siti, i to je moje pravo, a ti opet idi na vesti o Milanu, ako ti smeta, pa tamo generalizuj.

Macak_u_cizmama

pre 3 godine

(mail, 22. januar 2021 10:09)

Ja gledam premijerligu kao i kalco. Ne moze mi to niko zabraniti. Igram i fantasy te i zato dodatno pratim. Uzivam pogotovo zadnjih godina jer se nasao neko da pomrsi racune "velikanima". Tako je bilo i sa Celsijem kad se pojavio. Sta je niko ne sme imati drugi pare osim Uniteda ili LFC? Uzivam gledajuci kako vam se pusi iz usiju. Eto atmosfera na old trafordu ili emirejtsu je neverovatna. Anfild osim svoje pesmice nema isto nista posebno. Ali samo ti nastavi da pljujes, imas pravo to da radis, ali i ja imam pravo da se nasladjujem a bas se nasladjujem . I bas bi voleo da vas City opet pocisti a pale motore izgleda. Napred City, trpaj boraniju.

ime

pre 3 godine

(Milko, 22. januar 2021 12:41)

Koji Totenhem, MU, Lester? Pricam o kandidatima za titulu ne za plasman u LE. Iz te 3 ekipe samo bi Kejn imao mesto u 11 Liverpula.

Siti gostuje Liverpulu. Ako domaci pobede, sve je otvoreno. Uz to, Siti je neko vreme bez De Brujnea.

...

pre 3 godine

Samo se pitam kako ove igrače nije sramota da zarađuju po 100 000 funti NEDELJNO i da se vucaraju po terenu, ne pokazuju trunčicu želje za golom, ne pokazuju gram emocije. Povreda van dajka nije problem, nije ni trener, nego igrači. Osvojili 1 titulu i misle da će sad sve da im ide od ruke. Kao dugogodišnjem navijaču liverpoola i navijaču koji nije propustio utakmicu dugo vremena prvi put je žao što se uopšte vezao za ovaj klub.

mr.wolf

pre 3 godine

""Imam neki osecaj da ce odvaliti Junajted u nedelju.
(Ronaldinjo, 21. januar 2021 23:18)""

Navijam za Junajted, ali isto sam i ja to pomislio. Sav bes, sve izgubljene utakmice i svaki izgubljeni bod, Liverpul će iskaliti na Junajted.
Ne bih voleo, ali tako mi se javlja.
Ipak: GGMU.
(marko, 21. januar 2021 23:31)

Mozda dobiju United, ali da ih bas "odvale"... tesko. United prerasta iz potencijalne u ozbiljnu ekipu. Ima tu jos prostora za napredak, ali za sezonu, dve, United ce biti cvrsta, stabilna, top 5 ekipa u Evropi.

BRE!

pre 3 godine

Pocinje tekmu protiv Viline dece u kupu sa najboljih 11, a protiv Barnlija u ligi napada sa Oridjijem i Shacirijem..... I treba da izgube
(krkela, 21. januar 2021 23:00)

Pa morao je da im se sveti zbog one bruke u PL.

Dacha

pre 3 godine

Igraci nisu roboti, to je cinjenica koju ljudi cesto zaborave. Psihicka priprema igraca, motivacija itd.. su jedna od kljucnih komponenti jedne ekipe u bilo kom sportu. Dok je Siti redjao pobede u poslednje 2-3 godine, Gvardiola je konstantno govorio da cemo videti kakvi su kad krene los period. Koliko malo treba ekipi da od 20 pobeda za redom dodje do 5 utakmice bez postignutog gola. Odbraniti titulu i biti godinama konstantan je jedan novi nivo uspeha.
(Urosss, 21. januar 2021 23:26)

Nisu roboti kad treba da igraju i kad treba da daju 100% od sebe ali su zato roboti kad trebaju milioni da se stave u dzep! Molim lepo ako ne zele ili ne mogu da budu roboti onda neka rade za prosecnu platu kao svi drugi obicni ljudi i onda niko od njih nece ni da ocekuje da se ponasaju kao roboti. Ovako velika vecina njih zaradi milione pre dvadesete godine i ne znaju vise sta ce sa tolikim novcem i tera se sila a na terenu izduvan balon,pa se gledaoci sa pravom pitaju sta je ovo,kuda vodi,sta mi placamo da gledamo,razmazena derista sa milionima na racunu.

srbijasine

pre 3 godine

E da mi je neko rekao pre godinu dana da je Henderson kljucni igrac Liverpula, rekao bi mu da je neznalica. Neverovatno koliko jedan igrac pravi razliku.

Gale

pre 3 godine

Kakva euforija pre mesec dana, kakvo ludilo ovde posle pobede nad Spursima kad su se odlepili na prvo mesto. Omalovazavo se svako, United ismejavao, City sahranio i poslat u istoriju. Pa gde su nam ti silni strucnjaci :)) Hajde, izadjite na vazduh iz tih zagusljivih rupica! Samo nadjite i procitajte komentare tih dana i bice vam presmesno :)). Gde je taj sampion, nepobedljivi Liverpul, najbolja ekipa svih vremena :) ? Jel i dalje mislite da je gotovo prvenstvo i da je LFC sampion vec u januaru, ha? Gde je ta euforija? Sta je, splasnula malo? City u kanalu, nema Gvardiola pojma je li? United nece biti ni u top 4 na kraju? Karma je cudo, pa se nadam da ste naucili nesto iz toga. Pre svega postovat malo vise protivnika i ne trcati nikad pred rudu sto bi rekli nasi stari ljudi, jer u suprotnom mozes ispasti da ne kazem sta.Sad ste predmet sprdnje ali sami ste sebi krivi. Eto toliko od mene, svako dobro.
(Cvarkov, 21. januar 2021 23:25

Hahaha potpisujem svaku rec. Kako su se samo digli tih dana nije covek mogao rec napisat . Murinho Gvardiola i Solskjer bili razapeti , prvenstvo bilo gotovo. Sad nesto ne vidim te genijalce hahahah.

Dr Hitch

pre 3 godine

Pozadi osakaceni povredama, TAA - u su vanzemaljci izgleda uzeli talenat, a napred Salah i Mane ili ne pricaju ili su se totalno zasitili, mada, ruku na srce i Poup je večeras par puta izgledao kao Ter Stegen lično...na svu muku, jedini koji je bio u formi, Zota, vec duze povređen i to se možda i najviše oseca, ali dobro, dace i Firmino neko gol za par kola verovatno. Sve u svemu, ne treba ih nikako otpisati naravno, ima jos mnogo da se igra, ali ovo trenutno deluje jako loše.

stevan

pre 3 godine

Da.. svemu dodje kraj. Zamislite samo da ovakvi (van forme) dodju na Marakanu Zvezdi! Mi ih dobismo kada su u sezoni izgubili samo od nas i jos jednog tima. Kakva smo sila.
(Apis Mezaj, 21. januar 2021 23:36)

Hahahahaha samo od vas izgubili te sezone.?? Pa samo u LS te sezone ih je pobjedio jos Napoli, Pariz i Barselona.

Janko

pre 3 godine

Ma da, Klop na neko svoje ludilo izvlačio iz njih 150% prethodnih sezona, sad se skroz izduvali, nisu više ni za onu stvar. Alo rodjaci šta vam je, pa ako vam samo jedan dat gol na prethodnih 5 mečeva nešto ne govori, onda stvarno niste realni. To može da znači samo jedno, ova ekipa Liverpula je gotova priča! A vidilo se to i ranije i u onim mečevima u LŠ, minimalno pobjeđivali Ajaks i Mitiland, jedino Atalantu u gostima pošteno pobijedili, al ih je zato Atalanta razvalila u sred Liverpula, jadnici taj meč nisu stvorili poštene šanse, tu se tačno vidila sva nemoć Liverpula.

Tebra

pre 3 godine

Kakva euforija pre mesec dana, kakvo ludilo ovde posle pobede nad Spursima kad su se odlepili na prvo mesto. Omalovazavo se svako, United ismejavao, City sahranio i poslat u istoriju. Pa gde su nam ti silni strucnjaci :)) Hajde, izadjite na vazduh iz tih zagusljivih rupica! Samo nadjite i procitajte komentare tih dana i bice vam presmesno :)). Gde je taj sampion, nepobedljivi Liverpul, najbolja ekipa svih vremena :) ? Jel i dalje mislite da je gotovo prvenstvo i da je LFC sampion vec u januaru, ha? Gde je ta euforija? Sta je, splasnula malo? City u kanalu, nema Gvardiola pojma je li? United nece biti ni u top 4 na kraju? Karma je cudo, pa se nadam da ste naucili nesto iz toga. Pre svega postovat malo vise protivnika i ne trcati nikad pred rudu sto bi rekli nasi stari ljudi, jer u suprotnom mozes ispasti da ne kazem sta.Sad ste predmet sprdnje ali sami ste sebi krivi. Eto toliko od mene, svako dobro

I eto ti sad radis ono sto prozivas, bukvalno... sta ako se stvari preokrenu, ima jos da se igra? Ne podrzavam ono sto je pisano od strane nekih, ali mu i mc padnu u formi, povrede, sta ja znam, i sta onda? Iz koje ,,zagusljive rupice,, ces ti izaci? Kapiram likovanje, al vrlo lako ces sam sebi skociti u usta.A najvise mrzim licemere, opet ponavljam radis ono sto pokusavas da ponizis,kapiras, karma je cudo kao sto si rekao, kapiras? Svako dobro

Macak_u_cizmama

pre 3 godine

(mail, 22. januar 2021 07:49)

Kevin De Brujne je u zasnje 3 sezone bio vise povredjen nego citava trojka Liverupla zajedno ( Salah, Mane, Firmino) . A Aguero vise nego De brujne i trojka iz LFC zajedno. Jel ti jasno otprilike koliko su vise problema imali sa povredama najbitnih igraca u Mancesteru prethodnih godina ? Ali tad se to sve omalovazavalo zar ne? Dakle ovde ne spominjem uopste treceg najbitnijeg igraca svih tih godina a to je David Silva koji je takodje imao vise povreda od bilo kojeg od ove trojice napred. Sa odbranom su stalno muku mucili. Stalno je neko falio iz prve postave. Ne moze se uopste meriti problem Liverpula sa povredama glavnih igraca za problemom Citya. Ni blizu! Ali kao sto rekoh, to nije bilo vazno. Ali je sada vazno kad je Van dajk povredjen jel da? Kakvi dvostruki arsini. Ako kod Citya nije bilo alibija iako su imali mnogo vise problema, onda ne moze biti ni kod LFC. Stvarno ste vi fanovi LFC specificni. Nije dzaba nadimak vasem klubu Luzerpul . Tako se i ponasate. Nemate postovanja i ne podnosite muski poraz. City dok nije imalo love bio simpatican, a sad kad je ima i lepi cuske najvecim vise nije zar ne? Kako mi je drago sto vam piju krv na slamcicu. Samo napred City. Fan sam Milana,al su mi gradjani postali najdrazi u Engleskoj samo zbog vas nadobudnih navijaca velikana.Klub koji je osnovan pre skoro 150 god i koji je bio prvak i pre 60,igrao i finale evropskog kupa ne moze biti plastika i bez istorije.Zato u inat svima vama . Napred City

Back in Black

pre 3 godine

Prošla sezona je bila malo onako sklanjalica da Liverupul konacno bude prvak Premijer lige.Totalno nerealna razlika u bodovima.E sada kada je to proslo onda se vracamo u realnost.

Aleksandar

pre 3 godine

Svakoj bajci dođe kraj. Nakon one 2 nadrealne sezone očekivan pad Liverpula. Ovo nije, da se ne lažemo, tim sastavljen od vrhunskih pojedinaca, Klopp je faktor koji je od njih napravio to što jesu. Titula ide u Manchester, videćemo samo u koji deo grada.
(Petar, 21. januar 2021 22:59)

Slažem se za sve ali za tim bez vrhunskih pojedinaca ne. Imaju fantastično golmana, najboljeg u ligi. Najboljeg štopera u ligi (možda i na svetu) koji je doduše povređen. Najbolja dva beka u ligi (možda i na svetu), ako to nisu sada, dve godine su sigurno bili. Imaju Tijaga Alkantaru na sredini koji je prošle sezone bio motor najboljeg tima na svetu, Bajerna. I na kraju fantastičan trio koji je Liverpulu toliko doneo da ne mogu da im se oduže nikad. Čak je i Henderson postao cenjen igrač.

Dirty

pre 3 godine

Veliki klub sa mnogo sreće predhodne dve sezone, malo povređenih igrača, glupost konkurencije, itd. Ovo je realno stanje, mala kriza i pozicija među prvih 6. Sve ostalo je nagrada...

Salle

pre 3 godine

Ako pratiš fudbal desetak godina onda je ok.
(Zastava101Specijal, 22. januar 2021 00:08)

Ja pratim fudbal od 94te, ne vidim šta je neistinito napisao? Nije ih nigde bilo 30 godina...čak je i Lacio u Italiji osvojio šampionat za to vreme..

Bafboj

pre 3 godine

Do pre pet kola Liverpul je bio favorit za titulu bez obzira na povrede, sada je Siti ostao kao jedini, pre svega zbog odbrane, koju je Liverpul imao prethodne dve sezone i zbog zdravog Brujnea koji je najbolji igrac PL. Junajted i titula dodju kao naucna fantastika, posrnuli Liverpul bez stopera mesto da tuku oni dosli igrati katanaco i ako mogne iz kontre kako dati gol, da je Liverpul bio delic u formi otisli bi sa tri komada kuci. Siti je namirisao krv i tesko ce da ispusti ovo, iako ima jos skoro 60 bodova u igri.

Topnik

pre 3 godine

(mail, 22. januar 2021 10:09)

Poenta komentara momka kojem si replicirao je da ste omalovazavali povrede sitija koji je imao mnogo vise problema sa kljucnim igracima, a sada trazite alibi u losim rezultatima Liverpula u povredama. Jel toliko tesko shvatiti to iz komentara? Ali opusteno, znam da vi navijaci Liverpula niste preterano bistri pa ti je oprosteno. Macak u cizmama ima pravo u potpunosti. Povrede Sitija ste vecina ismejavali a sad placete kad je Van dajk povredjen a oni ne secam se kad su sastavili 2 utakmice sa Aguerom i Kevinom zajedno.

Culakur

pre 3 godine

Pozadi osakaceni povredama, TAA - u su vanzemaljci izgleda uzeli talenat, a napred Salah i Mane ili ne pricaju ili su se totalno zasitili, mada, ruku na srce i Poup je večeras par puta izgledao kao Ter Stegen lično...na svu muku, jedini koji je bio u formi, Zota, vec duze povređen i to se možda i najviše oseca, ali dobro, dace i Firmino neko gol za par kola verovatno. Sve u svemu, ne treba ih nikako otpisati naravno, ima jos mnogo da se igra, ali ovo trenutno deluje jako loše.
(Dr Hitch, 21. januar 2021 23:06)
Sve razumem..ali ter stegen
Nije medju 10

mail

pre 3 godine

... da ste omalovazavali povrede sitija koji je imao mnogo vise problema sa kljucnim igracima, a sada trazite alibi u losim rezultatima Liverpula u povredama. Jel toliko tesko shvatiti to iz komentara? Ali opusteno, znam da vi navijaci Liverpula niste preterano bistri pa ti je oprosteno. Macak u cizmama ima pravo u potpunosti. Povrede Sitija ste vecina ismejavali a sad placete kad je Van dajk povredjen a oni ne secam se kad su sastavili 2 utakmice sa Aguerom i Kevinom zajedno.
(Topnik, 22. januar 2021 11:31)

Odgovor važi i za mačka. Još ću ovaj komentar napisati, ne da mi se sa budalama raspravljati. Ako hoćete još da se raspravljate, javite, poslaću vam mail. Ovo budala važi za Topnika, jer si ti prvi uputio uvredu, u vidu bistrosti. Mačak nije, niti sam ja kome. To samo govori o tebi. Garant drhtiš od besa dok pišeš komentar. Generalno, niko od nas nije bistar, čim gubimo vreme na ove komentare.
Mačak je izbegao direktan odgovor na moja pitanja/konstatacije, usmerio priču u smeru koji njemu odgovara, što je indirektna potvrda mojih konstatacija. Napao je atmosferu na ostalim stadionima, ne poričući moje navedeno za proslavu golova na Etihadu, i još štošta. Njemu sam rekao da ide na Kalčo ako hoće da generalizuje, a isto važi i za tebe. "Vi niste bistri, vi ste omalovažavali itd." je čista generalizacija, osobina posebnih ljudi. Zato se i raspravljam, jer smatram da za svaki klub navija odredjena količina "takvih", ali to ne znači da su svi takvi. Lep pozdrav.

Uross

pre 3 godine

@Dacho ja se apsolutno slazem sa tobom. Slozicemo se da Liverpulovi igraci daju 100% i ove sezone. Trude se maksimalno. Dosta stvari je krenulo nizbrdo, a oni jednostavno nisu toliko kvalitetni da se sa tim nose. Ovo su realne okolnosti u sezoni sa kojima se oni do sada nisu susretali. Siti objektivno ubedljivo najbolja ekipa u ligi, trener, igraci, dubina tima. Iako je Liverpul odlicno kupovao na leto. Vratice Lpool formu, samo je pitanje da li ce biti kasno.

A da su igraci derista sa milionima u dzepu je cinjenica, samo sto se to u Engleskoj slabo vidi.

Red Z

pre 3 godine

@Junajted nije pobedio nijedan ozbiljan tim ove sezone, ni u PL ni u CL. Samo sticajem okolnosti su tu gde jesu, posle čudnih preokreta protiv drugorazrednih ekipa. Tek ima da se igra, još je kraj sezone daleko a izmedju prvog i sedmog je tek nekoliko bodova razlike. Polako, može lako da se desi da Junajted ( i pored neverovatne podrške sudija i VAR-a) izadje iz top 4.
(Futre, 22. januar 2021 09:34

Tvoja neobjektivnost je više nego sramotna! Koliko puta je Junajted oštećen od strane sudija, to ne pričaš nego samo je u glavama vama luzerpulovcima sudije pa sudije koje stalno pomažu Junatedu. A kada je Marsial dobio nezaslužen crveni protiv Spursa i Junajted je pretrpio katastrofu? (A vidi karme... gde su to Spursi sada (proglašeni šampionima u septembru), a vidi "raspali" Junajted prvi na tabeli (na vašu veliku muku). Onda...
Junajted je pobedio i PSG (u gostima) i Lajpcig kod kuće (i to sa 5-0). To je tebi izgleda promaklo?! Izgubili su upravo od lošijeg tima iz Turske kada to nisu smeli i ispali iz LŠ, a na početku sezone i od Palasa kod kuće, te iz penala (skrivio Pogba) protiv raspalog Arsenala. Odigrali su nerešeno protiv Čelsija, Lestera i Liverpula kada su realno bili bliže pobedi. Tebi izgleda jedna Aston Vila nije ozbiljan tim, tim koji je dobio Liverpul sa 7-2? Ne kažem da će Junajted osvojiti lugu, ali su prevazišli sva moja očekivanja i zaista bolje i zrelije igraju nego lane. Dakle, i tim i Ole su znatno napredovali i nikada niko ne treba da potcenjuje jedan veliki klub kao Junajted!
Siti je ušao u strašnu formu i prvi su favoriti. Liverpul je daleko od prošlogodišnje forme kada im je sve išlo od noge (setimo se na početku VAR-koji im je done dosta bodova (ne kažem nezasluženo, bili su najbolji) i nisu imali povreda ključnih igrača.
A sada tebi i sličnima, sedi bre dole i ne troluj više!

Urosss

pre 3 godine

Igraci nisu roboti, to je cinjenica koju ljudi cesto zaborave. Psihicka priprema igraca, motivacija itd.. su jedna od kljucnih komponenti jedne ekipe u bilo kom sportu. Dok je Siti redjao pobede u poslednje 2-3 godine, Gvardiola je konstantno govorio da cemo videti kakvi su kad krene los period. Koliko malo treba ekipi da od 20 pobeda za redom dodje do 5 utakmice bez postignutog gola. Odbraniti titulu i biti godinama konstantan je jedan novi nivo uspeha.

kole

pre 3 godine

A ja mislio da je onaj poraz od Atalante na Enfildu bio slucajnost, da Liverpul jednostavno nije htio zapinjati u tom mecu, tek sad vidim da ih je Atalanta u tom mecu posteno poderala.

Bolesni skot

pre 3 godine

Klop je takav trener, na emociju je izvukao iz igrača 200% prethodne dve sezone, igrači sad nemaju volje, treba kompletna promena igrača ili trenera
(mrki, 21. januar 2021 23:11)

Ima u tome istine, i pohvale nekad nisu više učinkovite...

Igor

pre 3 godine

Igraju 2 godine na mlazni pogon, poslužila ih je i sreća da se do ove sezone ne povređuju previše, ali to je to. Junajted je na 6 bodova što nije problem, ali ako City dobije zaostalu utakmicu i ode na 7 bodova razlike, ne verujem da Liverpul može uhvatiti priključak, posebno ne sa ovakvim Citijem čiji igrači vezu po terenu. Ove godine titula ide u Mančester, iako sam fan Junajteda, City je zreliji i kvalitetniji tim u ovom momentu.

Halifax

pre 3 godine

@ime

Posto vidim da dosta filozofiras ovde da te pitam, po cemu je to Liverpool kandidat za titulu, a Man Utd, Leicester i ostali nisu? Po tome sto su Southamptonu, Newcastleu i sinoc Claretsima dali ukupno 0(slovima: NULA) golov?

Vanja LFC

pre 3 godine

Kao da je neko flipnuo prekidač od početka nove godine. Ekipa koja je igrala brzo, raznovrsno, lepršavo...postala je napor za gledanje. Mlitavo, traljavo, sporo i bez žara. Došli su u situaciju kao u vreme pokojnog Uliea, kada su kao lideri u Decembru ušli u niz od skoro 3 meseca bez pobede.
Pristup igri im je skandalozan.
Barnliju čestitke.

vlada82

pre 3 godine

Penal ko penal,može a i ne mora. Ima gomila situacija kad nekom klubu sude za njega ili protiv njega. Ono što upada u oči je totalna bezidejnost Liverpulovih napada,potpuno su van ritma i forme. Napadi,kruženje,šutevi,ali nije to to. Kao da se poremetila hemija u timu. A to Klop mora da sredi. Da su dali 3 gola baš bi ih bilo briga za ovaj penal. Ali nisu i tu je problem...

Bolesni skot

pre 3 godine

Zanimljivo da su najbolji timovi u Evropi naglo pali na kraju godine... Real, Barsa, Liverpul... pa čak i Bajern...
A liverpul posebno, jer osim Fabinja, ni jedan igrač ne daje ni 30 posto od onoga iz prošle sezone. Bekovi, srednju red, ne postoje... a napad sve individualno, ko uzme loptu završava u pokušajima da udje kroz trojicu, bez akcije i ideje. Firmino kao da ima plikove na tabanima... A Klop...? Jedino ako ga ne izvadi ovaj Mandarino, ili kako se već zove... Dečko zalutao, odakle ga izvadi, jbt!

Roni

pre 3 godine

(Macak_u_cizmama, 22. januar 2021 09:28)

Siti ima 3 De Brujnea i tri tima.

To je pocetak i kraj price o poredjenjima.
(ime, 22. januar 2021 10:17

Ma jok. Ima 6 De brujnea i jedno 7 timova. Nisi u pravu.

markoni

pre 3 godine

Jel realno da se ljudi nakon 7:0 protiv Palasa nikako ne mogu sastaviti. Nakon tog meča na narednih 5 mečeva u prvenstvu su ladno dali samo jedan gol i osvojili samo 3 boda. Kakav pad forme, prosto nevjerovatno.

ćsony

pre 3 godine

Ja igrao 2+
(x, 21. januar 2021 23:59)

Da imalo pratis Liverpul, znao bi da je na Liverpulova prethodna 4 meča u PL samo jednom palo 2 gola, i to bilo 1:1.

Goran Boljevci

pre 3 godine

Gotivim Liverpul, veliki sam navijač ali ruku na srce ove godine Liverpul teško može da se priključi u borbu za titulu. Poslužila ih je sreća što su uzeli zbog loših partija. Voleo bi da Man osvoji ali po svemu sudeći titula odlazi plavima.

Milko

pre 3 godine

@ime

"i dalje sezona zavisi od njih samih"

Upiš*ću se. 4 boda manje od Sitija i uktamica više, kako to sve zavisi od njih? Junajted 6 bodova više. Lester 4 boda više. Totenhem uz odigranu utakmicu manje na bod zaostatka.