1. Koje gledao mec(ne ovaj snimak),zna da je odlucio "ofanzivni faul" Irvinga,ponisten celendzem Netca,ali kod podbacivanje lopta ide u ruke Kavsa i odlazi se u prvi OT.
  Kasnije sve znate pogadjao je sve sto je sutnuo,impresivno!
  Medjutim i pored 30+ koseva, utisak je da Irving kvari harmoniju igre Netca a dokle ce to Nes,Durent i Harden trpeti, videcemo.Usput Sekstona je cuvao upravo Irving kome je uvalio 42 poena!
  (bradina, 21. januar 2021 18:29)

  # Link komentara

 2. Ja sam ga video posle god protiv Denvera. Oba puta 25 poena i oba puta dobili
  (Pleymejker, 21. januar 2021 15:55)

  # Link komentara

 3. Pogledajte na yt meč sa koledža između njegove Alabame i Minesote ako se ne varam. Došlo je do nekog koškanja, što je na kraju rezultiralo isključenjem čitave klupe Alabame, a još su i 2 igrača zaradili maksimalan broj faulova, tako da su bili prinuđeni da igraju 3 na 5 poslednjih 11-12 minuta, što nisam mogao da poverujem da je uopšte dozvoljeno i moguće. U tom trenutku je bila dvocifrena razlika, a onda je usledio šou Kolina Sekstona na obe strane, naročito napadački naravno. Završio je meč sa 40 poena, a on i njegova dvojica saigrača uspeli su da uvedu meč u koliko-toliko neizvesnu završnicu i izgubili sa oko 5 razlike, svakako su je smanjili. Ovaj meč ga je i lansirao među "poznate" i pokazao o kakvom borcu i budućoj zvezdi je reč, obavezno pogledajte, mislim da ima neki skraćeni snimak na jutjubu. S pravom je kasnije dobio i nadimak "Young Bull", jer dečko zaista neprestano grize i ima ludačko srce i energiju, što je i sinoć pokazao, a ove sezone u proseku beleži 27 poena i Kavsi konkurišu za neko od poslednjih mesta u plejofu, verovali ili ne, mislim da primaju najmanje poena na 100 poseda nakon Lejkersa, sasvim, sasvim pristojna ekipa, a i Alen i Prins uz Osmana sinoć dokrajčili moćni Bruklin. Verovatno im sledi hladna osveta u petak, ali ovaj meč će svakako ostati upamćen, kako po neviđenoj Sekstonovoj eksploziji u produžecima, tako i po debiju "Velike trojke" Netsa :)))
  (Gambeeet, 21. januar 2021 14:26)
  Da li se secas partizana i zvezde 3 na 5 i Simonovica koji skace na svaku datu trojku?
  (realno, 21. januar 2021 15:53)

  # Link komentara

 4. Pogledajte na yt meč sa koledža između njegove Alabame i Minesote ako se ne varam. Došlo je do nekog koškanja, što je na kraju rezultiralo isključenjem čitave klupe Alabame, a još su i 2 igrača zaradili maksimalan broj faulova, tako da su bili prinuđeni da igraju 3 na 5 poslednjih 11-12 minuta, što nisam mogao da poverujem da je uopšte dozvoljeno i moguće. U tom trenutku je bila dvocifrena razlika, a onda je usledio šou Kolina Sekstona na obe strane, naročito napadački naravno. Završio je meč sa 40 poena, a on i njegova dvojica saigrača uspeli su da uvedu meč u koliko-toliko neizvesnu završnicu i izgubili sa oko 5 razlike, svakako su je smanjili. Ovaj meč ga je i lansirao među "poznate" i pokazao o kakvom borcu i budućoj zvezdi je reč, obavezno pogledajte, mislim da ima neki skraćeni snimak na jutjubu. S pravom je kasnije dobio i nadimak "Young Bull", jer dečko zaista neprestano grize i ima ludačko srce i energiju, što je i sinoć pokazao, a ove sezone u proseku beleži 27 poena i Kavsi konkurišu za neko od poslednjih mesta u plejofu, verovali ili ne, mislim da primaju najmanje poena na 100 poseda nakon Lejkersa, sasvim, sasvim pristojna ekipa, a i Alen i Prins uz Osmana sinoć dokrajčili moćni Bruklin. Verovatno im sledi hladna osveta u petak, ali ovaj meč će svakako ostati upamćen, kako po neviđenoj Sekstonovoj eksploziji u produžecima, tako i po debiju "Velike trojke" Netsa :)))
  (Gambeeet, 21. januar 2021 14:26)

  # Link komentara

 5. Logicno... kad nema odbrane nigde...
  Na ulicnom basketu bolja odbrana....
  (zlackic, 21. januar 2021 13:51)

  # Link komentara

 6. Stvarno luda ova sezona, ništa se ne može garantovati. Sreća, nisam kladioničar, a da jesam, izgubio bih sve. Drago mi je što se s vremena na vrijeme probude ovi mladi igrači i pokažu da znaju, ali fali kontinuitet. I kod Janga, i kod Morenta i kod Sekstona i kod Hiroa... Kad se ustabile, onda će postati veliki igrači.
  (WillyWonka, 21. januar 2021 12:06)

  # Link komentara