1. @ Ti si uvredjen ? Ne bih rekao da je Serena prva na WTA listi svih vremena??? Malo se bolje informisite po tom pitanju. A ako je to kriterijum onda tu nije mesto ni Dominiku, a jos manje Esli Brti, Simona Halep te Noami Osaka - pored Kvitove,Venus Vilijams, pa i Muguruza i Kerber???? Sta mislite?
  (O RUCK, 21. januar 2021 20:32)

  # Link komentara

 2. Izgleda da dosta ljudi koji komentarišu ne znaju ili ne razumeju pravo stanje stvari što se Melburna tiče. Tamo postoje dve grupe tenisera: jedna koja je u karantinu i trenira normalno i druga koja je u strogom karantinu (samo hotelska soba). To je grupa na čijim je letovima iz Abu Dabija i Amerike bilo zaraženih osoba i oni ne smeju da napuštaju sobe. Druga, veća grupa u Melburnu boravi u sobama ali imaju i redovne treninge (teren, teretana...). Čini mi se da je jedina razlika između "redovnog" Melburna i Adelaida ta što u Adelaidu imaju i neki SPA centar ili nešto slično što im je dostupno.
  Idemo dalje.
  (borkes, 21. januar 2021 13:11)

  # Link komentara

 3. Ma jok niste, majstore vi trenirate na teniskom terenu 5 sati dnevno a ostali u hotelskoj sobi. Ovo je neregularan turnir nemaju svi iste uslove! Ustvari većina nema nikakve uslove.
  (Simke, 21. januar 2021 12:08)

  # Link komentara

 4. A po kom osnovu je tu Serena (ako su kod muskaraca tu prva tojica na atp listi) a ona na WTA listi nije ni medju prvih deset???
  (O RUCK, 21. januar 2021 10:20)

  Ona je broj 1 na osnovu WTA liste svih vremena.
  (Ti si uvređen?, 21. januar 2021 11:08)

  # Link komentara

 5. A po kom osnovu je tu Serena (ako su kod muskaraca tu prva tojica na atp listi) a ona na WTA listi nije ni medju prvih deset???
  (O RUCK, 21. januar 2021 10:20)

  # Link komentara

 6. Taj Novak barem proba da se izbori za slabije iako je znao da to nema neka velike sanse.
  Ovi ostali samo ulizuj se sponzoru i cuti.
  E zato je Novak ljudina

  Al pazi te ironije malo spin medija i ispalo da Novak hoce da zarazuje Ozije koronom mislim ovaj svijet je pun znate vec cega.
  (Zoks, 21. januar 2021 09:49)

  # Link komentara

 7. tacno su svi ispod 3. mesta dobili alibi ako izgube. igrace skroz opusteni i mozda na kraju zbog toga jos biti u prednosti. al ajde, videcemo.
  (vrg, 21. januar 2021 09:31)

  # Link komentara