Utorak, 19.01.2021.

19:30

Navijači Juventusa poslali poruku Mandžukiću FOTO

Hrvatski napadač Mario Mandžukić odlučio je da se vrati u Italiju i potpiše za Milan.

Izvor: SS

Navijaèi Juventusa poslali poruku Mandžukiæu FOTO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

27 Komentari

Sortiraj po:

djedmedjed

pre 3 godine

Bilo je i ima efikasnijih i tehnički boljih centarfora od njega: G. Müller, Hugo Sanchez, Van Basten, Šuker, Ronaldo, C.Ronaldo, Zlatan, Batistuta, Ševčenko, Lewandowski...lista je duga, ali Mandžo je za razliku od njih mnogih igrao finale SP-a i dao golove u dva finala LP !!! On ne barata loptom kao oni, ali radi takav presing na protivničku obranu, kakvu nijedan od ovih velikana nije radio. Dvosmjeran igrač ; nakon odlaska iz Wolfsburga svi su mu "predvidjeli" klupu, ali ovaj nije nigdje grijao klupu, bez obzira na konkurenciju ; Bayern, Atletico, Juventus...Uz sve to, sigurno spada u top 3 hrvatska napadača svih vremena uz Šukera i Bokšića, a sigurno i u top 10 napadača s prostora bivše države

Owen

pre 3 godine

Bole

Pa dobro jeste igrao velike utakmice i ima sjajnu karijeru to i ne sporim i jeste dobar igrač ali kao što rekoh nije bio vrhunski igrač dakle nikada nije bio među najboljim špicevima sveta pa mnogi dobri igrači imali su sjajne karijere koje ptevazilaze njihov individualni kvalitet, ako uzmemo samo poslednjih 10ak godina evo Drogba, Aguero, Van Persi, Tores, Vilja, Falkao, Benzema, Tevez, Ibrahimović, Levandovski, Runi, Suarez, Eto su svetska klasa vrhunski igrači kojih se setih pa onda nekako ispod njih su Milito, Pato, Kavani, Anelka, Klose, Kejn,Lukaku,Iguain,Firmino,Dijego Košta pa tu su negde i Žiru, Berbatov, Džeko, Adebajor, Vardy, Mario Gomez, Huntelar pa i Mandžukić itd itd dakle jeste dobar ali nije među najboljima čak ni u poslednjih desetak godina a kamoli u istoriji fudbala

Maestro 10

pre 3 godine

dirkenstain

Pa vidi slažem se da su njih dvojica fantastično fudbaleri apsolutno završnica fenomenalna ali ipak Krespo nije Batistuta i Trezege nije Anri, dakle ima razlike u klasi ipak Krespo aa posebno Trezege nikada nisu bili ono što su bili Adrijana i Ševčenko u jednom momentu dakle to su odlični igrači ali pogledaj koga sam stavio ispred njih to je ipak onaj poseban sloj majstora s tim što mislim da je Krespo stvarno veliki majstor dok Trezege objektivno igra kad igra ekipa za njega

Owen

pre 3 godine

leptirica

Pa to što ima karakter što je borben to je u redu ja sam to i napisao što ga je pohvalio Alegri pa dobro treneri umeju da preteraju sa hvaljenjem svojih igrača ali ok takvih primera ima mnogo e sad ja uopšte nisam pisao komentar na nacionalnoj osnovi i o regionu dakle je se ne bavim time ko je odakle i nikada na primer neću osporiti da je Modrić svetska klasa isto tako smatram da su Šuker i Bokšić iako nisu imali takve karijere za klasu bolji igrači od Mandžukića a Jovića ne bi uopšte stavljao u taj koš ne znam otkud si njega pomenuo pre svega videćemo on je mlad još uvek mada iskreno mislim da nema kvalitet da bude vrhunski špic, a u regionu je bilo mnogo boljih od Mandžukića ali nisu svi imali tako dobre karijere jer treba se sve i poklopiti u životu tako na primer Vučinić, Berbatov, Džeko, Olić su bili bolji igrači po mom mišljenju

Bole

pre 3 godine

owen

Posto pratis fudbal da te podsetim da je Mandzukic igrao 2 finala lige sampiona jedno u dresu Bajerna kada je osvojio i dao gol Borusiji a drugo finale u dresu Juventusa kada je izgubio i takodje dao gol Realu. Igrao je finale svetskog prvenstva za Hrvatsku dao gol i u polufinalu odlucujuci protiv Engleske u 110 minutu i u finalu protiv Francuske gde su izgubili 4 2. Dakle odlican centarfor borben nema straha skakac spretan sa loptom zna da oseti priliku da da gol veoma sposoban i fantastican golgeter.

dirkenstajn

pre 3 godine

Maestro

Krespo i Trezege napadaci drugog reda, druze znas li sta pricas, pa Krespo je harao u Parmi u svoje vreme, Trezege gol masina, pa obojica staju u red najboljih napadaca koje su Argentina i Francuska ikad imali, ljudi su u najuzem krugu top spiceva tog vremena..

leptirica

pre 3 godine

(Owen, 19. januar 2021 23:41)

"Mandžukić je igrač s karakterom. On može igrati i srednjeg braniča, može igrati i kao veznjak. Jedino ga ne vidim na golu."

Massimiliano Alegri o Mandži. Ali ti si valjda pametniji. Činjenica je da iako naravno nije u rangu Lewandowskog (malo tko je), da gledajući u regiji nema baš puno njih za koje bi se moglo reći da su bili ili jesu bolji napadači od njega. I tužni, nemoj se sramotiti spominjuci Jovića.

Owen

pre 3 godine

Maximilian

Nije uopšte u pitanju zezanje a još manje trolovanje prosto moje mišljenje je Mandžukić nije vrhunski igrač, on ne može u red sa najboljim napadačima sveta i nikada nije ni mogao zna se ko su špicevi svetske klase gde se tu uklapa Mandžukić, igrač koji je odličan u skoku, dobar borben igrač koju zaista dista trči i troši se u odbrani ali on je napadač a kvalitete vrhunskog napadača nema niti je dobar tehničar dosta je spor ima solidnu završnicu dakle nije nivo recimo Levandovskog ili Drogbe dakle njegov najveći kvalitet je da se zagradi sačuva loptu a u većini slučajeva ni to ne uspe jer nije on Lukaku da je ozbiljno snažan već većinom gleda da se namesti zagradi se i padne i tako uzme koristan faul za svoju ekipu jer on nema kvalitet da se okrene licem ka golu i krene direktno na čuvare jer dribling i brzinu nema a ni šut sa distance tako da ono ima kvalitet da da gol da se nađe na pravom mestu ali on nije u rangu najboljih ni blizu

exchaby

pre 3 godine

“I also try and set the example for my teammates, if I run as hard as I can then maybe they’ll run even more. I feel I can be a leader in that regard.”

napadac koji je - osim sto je davao golove - umeo da posle slabo izvedenog ofanzivnog kornera vraca se nazad velikim sprintom i zaustavi kontranapad uklizavanjem na visinu svog sestnaesterca.

Drago mi je sto je ponovo u prilici da igra za jedan veliki klub, ali zao mi je da je u pitanju direktan rival Juventusa.

Cudna je situacija kako zelim sve najbolje za igraca koji je toliko doprineo klubu za koju navijam, s druge strane prinudjen sam da navijam protiv Milana kako bismo mogli da ih eventualno prestignemo na tabeli :)

#mm17

Maestro 10

pre 3 godine

Ehh koliko je samo Seria A pala u kvalitetu kad se toliko ističe ovaj transfer Mandžukić i to u poznim godinama i eto očekuje se da možda pravi neku razliku da doprinese i to u takvom klubu kao što je Milan i to je u pitanju tim koji se bori za skudeto zaista je fudbal u ozbiljnom padu pa nekada su u toj Italiji napadači drugog reda bili Mikoli, Di Natale, Montela, Martins, Trezege, Nuno Gomes,Klaidio Lopez, Inzagi, Vieri, Đilardino, Luka Toni
Krespo svi klasa za Mandžukića ali tada su zato tu bili Batistuta, Ronaldo, Ševčenko, Adrijano,Ibrahimović u najboljim godinama, pa i Bađo, Kasano i Del Pijero, Toti kao polušpicevi kasnije Pato, Milito, Eto a sad se priča o Mandžukiću tuga

Maximilian

pre 3 godine

Pa dobro jeste borben igrač ali nikada nije bio vrhunski igrač
(Owen, 19. januar 2021 21:33

Jasno mi je trolanje i zezancija al za ovakvu izjavu stvarno moraš bit bez srama!

The_Dejan

pre 3 godine

Svaka čast za navijače. Apsolutno se slažem sa napisanim komentarom da je mogao lepši odgovor da napiše.
Sve u svemu, jako lep gest navijača Juvea.

Trivajuve

pre 3 godine

Fališ Mario i to se oseti.Reči navijača samo govore o veličini Juventusa.Jednom crno-beli...uvek crno-beli...FORZA JUVE!!!I taj Ibrahimović je postao zvezda u Juventusu i on to isto zna.Ko je čuo za epizodu sa kasetama Van Bastena koje mu je Veliki Kapelo dao kad je došao u Juve-zna o čemu je reč...

Corso Sempione

pre 3 godine

Bio jednom na Marakani i realno uplasen a nesto malo gledalaca reprezentacije, kada je vec bilo nebitno.
Ne znam da li ce igrati sada i da li ce biti nekoga na tribinama, ali vidi se da je plasljiv a sta bi bilo da igra pred punom Marakanom kao na derbiju ili nekada pred 100.000.
Pravio je i sa Sacirijem politicki
perfomans u Nemackoj, zato u Srbiji nema nikakav kredibilitet za razliku od Darija Srne ili Nike Kovaca, koji je gospodin za plitke Balkance.

qw

pre 3 godine

a sta je tu emotivno, kad mu ovi ne zele nijedno pobedu?
(plasticni hirurg, 19. januar 2021 20:32)

Njemu su razvili transparent preko cijele tribine s natpisom "ratnik među ljudima". A iznad njegova slika.

Mate

pre 3 godine

Retki ce doziveti ovako nesto....ali mogao je bolju poruku za odgovor napisati :)
(Orandzada, 19. januar 2021 20:02) # Link komentara

Apsolutno. Da je Srbin u pitanju, odgovor bi bio poetski i nadahnjujući, vjerovatno bi cijelu stvar digao do euforije.
Nažalost, ovaj Hrvat ko i onaj drugi, Rebić, nemaju smisla za velike riječi.
Ala čovječe, ovaj se ne zna ni nasmijati.
Al zato grize. Nema smisla za velike riječi, zato jer misli da su riječi jeftine. Djela se broje. Trud.
Vjerujem da ga upravo zato i vole, što je više govorio radom nego jezikom.
Ali, imamo mi i brbljavce i komedijaše, kao što je Subašić, Vrsaljko, Vida, Lovren... Poklopilo se različiti osobni karakteri, ali onaj timski je zajednički.
Ova generacija će ostati zapamčena desetlječima, a naš "Ibrahimović", to jest Manđo, definitivno kao največi ratnik na terenu.
On i Niko Kovač su nezamjenjivi, s time što je Niko rođeni vođa, a Manđo je uvijek izbjegavao biti vođa.

Miloš

pre 3 godine

baš nas briga

Nema nikakve veze s nama jedino eto da vidimo kako to izgleda kad jednog vrhunskog fudbalera golgetera poštuju i uvažavaju zbog svega što je pokazao igrajući za taj klub. Naši fudbaleri to sigurno dugo neće doživeti pa da vidimo kako to izgleda kod komšija oni takvih zaslužnih imaju podosta.

Ivan ZG

pre 3 godine

Mandžo ratnik. Čovjek igra sa takvim srcem da mu ništa ne možete zamjeriti.
Svaku utakmicu gine za pobjedu. Svatko to vidi i to se cijeni.
Strah i trepet svih golmana. Izvrsno skače i ima dobar odraz. Kada sa svojih 190 cm skoči pola metra mnogi golmani ga ne mogu nadvisiti.
Vrši stalan pritisak na stopere koji moraju pogriješiti u 90 minuta. A onda je on tu.
Sličan ratnik je bio i Olić. Njih dvojica su olakšavali obrani reprezentacije toliko da su protivnici ostajali bez lopte i prije nego bi do naše obrane došli.
Njego gol u finalu lige prvaka koji je postigao za Juventus je fenomenalan.
Velika šteta što više nije u reprezentaciji.

Miloš

pre 3 godine

baš nas briga

Nema nikakve veze s nama jedino eto da vidimo kako to izgleda kad jednog vrhunskog fudbalera golgetera poštuju i uvažavaju zbog svega što je pokazao igrajući za taj klub. Naši fudbaleri to sigurno dugo neće doživeti pa da vidimo kako to izgleda kod komšija oni takvih zaslužnih imaju podosta.

qw

pre 3 godine

a sta je tu emotivno, kad mu ovi ne zele nijedno pobedu?
(plasticni hirurg, 19. januar 2021 20:32)

Njemu su razvili transparent preko cijele tribine s natpisom "ratnik među ljudima". A iznad njegova slika.

Mate

pre 3 godine

Retki ce doziveti ovako nesto....ali mogao je bolju poruku za odgovor napisati :)
(Orandzada, 19. januar 2021 20:02) # Link komentara

Apsolutno. Da je Srbin u pitanju, odgovor bi bio poetski i nadahnjujući, vjerovatno bi cijelu stvar digao do euforije.
Nažalost, ovaj Hrvat ko i onaj drugi, Rebić, nemaju smisla za velike riječi.
Ala čovječe, ovaj se ne zna ni nasmijati.
Al zato grize. Nema smisla za velike riječi, zato jer misli da su riječi jeftine. Djela se broje. Trud.
Vjerujem da ga upravo zato i vole, što je više govorio radom nego jezikom.
Ali, imamo mi i brbljavce i komedijaše, kao što je Subašić, Vrsaljko, Vida, Lovren... Poklopilo se različiti osobni karakteri, ali onaj timski je zajednički.
Ova generacija će ostati zapamčena desetlječima, a naš "Ibrahimović", to jest Manđo, definitivno kao največi ratnik na terenu.
On i Niko Kovač su nezamjenjivi, s time što je Niko rođeni vođa, a Manđo je uvijek izbjegavao biti vođa.

Ivan ZG

pre 3 godine

Mandžo ratnik. Čovjek igra sa takvim srcem da mu ništa ne možete zamjeriti.
Svaku utakmicu gine za pobjedu. Svatko to vidi i to se cijeni.
Strah i trepet svih golmana. Izvrsno skače i ima dobar odraz. Kada sa svojih 190 cm skoči pola metra mnogi golmani ga ne mogu nadvisiti.
Vrši stalan pritisak na stopere koji moraju pogriješiti u 90 minuta. A onda je on tu.
Sličan ratnik je bio i Olić. Njih dvojica su olakšavali obrani reprezentacije toliko da su protivnici ostajali bez lopte i prije nego bi do naše obrane došli.
Njego gol u finalu lige prvaka koji je postigao za Juventus je fenomenalan.
Velika šteta što više nije u reprezentaciji.

The_Dejan

pre 3 godine

Svaka čast za navijače. Apsolutno se slažem sa napisanim komentarom da je mogao lepši odgovor da napiše.
Sve u svemu, jako lep gest navijača Juvea.

Maximilian

pre 3 godine

Pa dobro jeste borben igrač ali nikada nije bio vrhunski igrač
(Owen, 19. januar 2021 21:33

Jasno mi je trolanje i zezancija al za ovakvu izjavu stvarno moraš bit bez srama!

Bole

pre 3 godine

owen

Posto pratis fudbal da te podsetim da je Mandzukic igrao 2 finala lige sampiona jedno u dresu Bajerna kada je osvojio i dao gol Borusiji a drugo finale u dresu Juventusa kada je izgubio i takodje dao gol Realu. Igrao je finale svetskog prvenstva za Hrvatsku dao gol i u polufinalu odlucujuci protiv Engleske u 110 minutu i u finalu protiv Francuske gde su izgubili 4 2. Dakle odlican centarfor borben nema straha skakac spretan sa loptom zna da oseti priliku da da gol veoma sposoban i fantastican golgeter.

Trivajuve

pre 3 godine

Fališ Mario i to se oseti.Reči navijača samo govore o veličini Juventusa.Jednom crno-beli...uvek crno-beli...FORZA JUVE!!!I taj Ibrahimović je postao zvezda u Juventusu i on to isto zna.Ko je čuo za epizodu sa kasetama Van Bastena koje mu je Veliki Kapelo dao kad je došao u Juve-zna o čemu je reč...

leptirica

pre 3 godine

(Owen, 19. januar 2021 23:41)

"Mandžukić je igrač s karakterom. On može igrati i srednjeg braniča, može igrati i kao veznjak. Jedino ga ne vidim na golu."

Massimiliano Alegri o Mandži. Ali ti si valjda pametniji. Činjenica je da iako naravno nije u rangu Lewandowskog (malo tko je), da gledajući u regiji nema baš puno njih za koje bi se moglo reći da su bili ili jesu bolji napadači od njega. I tužni, nemoj se sramotiti spominjuci Jovića.

exchaby

pre 3 godine

“I also try and set the example for my teammates, if I run as hard as I can then maybe they’ll run even more. I feel I can be a leader in that regard.”

napadac koji je - osim sto je davao golove - umeo da posle slabo izvedenog ofanzivnog kornera vraca se nazad velikim sprintom i zaustavi kontranapad uklizavanjem na visinu svog sestnaesterca.

Drago mi je sto je ponovo u prilici da igra za jedan veliki klub, ali zao mi je da je u pitanju direktan rival Juventusa.

Cudna je situacija kako zelim sve najbolje za igraca koji je toliko doprineo klubu za koju navijam, s druge strane prinudjen sam da navijam protiv Milana kako bismo mogli da ih eventualno prestignemo na tabeli :)

#mm17

Corso Sempione

pre 3 godine

Bio jednom na Marakani i realno uplasen a nesto malo gledalaca reprezentacije, kada je vec bilo nebitno.
Ne znam da li ce igrati sada i da li ce biti nekoga na tribinama, ali vidi se da je plasljiv a sta bi bilo da igra pred punom Marakanom kao na derbiju ili nekada pred 100.000.
Pravio je i sa Sacirijem politicki
perfomans u Nemackoj, zato u Srbiji nema nikakav kredibilitet za razliku od Darija Srne ili Nike Kovaca, koji je gospodin za plitke Balkance.

dirkenstajn

pre 3 godine

Maestro

Krespo i Trezege napadaci drugog reda, druze znas li sta pricas, pa Krespo je harao u Parmi u svoje vreme, Trezege gol masina, pa obojica staju u red najboljih napadaca koje su Argentina i Francuska ikad imali, ljudi su u najuzem krugu top spiceva tog vremena..

Maestro 10

pre 3 godine

Ehh koliko je samo Seria A pala u kvalitetu kad se toliko ističe ovaj transfer Mandžukić i to u poznim godinama i eto očekuje se da možda pravi neku razliku da doprinese i to u takvom klubu kao što je Milan i to je u pitanju tim koji se bori za skudeto zaista je fudbal u ozbiljnom padu pa nekada su u toj Italiji napadači drugog reda bili Mikoli, Di Natale, Montela, Martins, Trezege, Nuno Gomes,Klaidio Lopez, Inzagi, Vieri, Đilardino, Luka Toni
Krespo svi klasa za Mandžukića ali tada su zato tu bili Batistuta, Ronaldo, Ševčenko, Adrijano,Ibrahimović u najboljim godinama, pa i Bađo, Kasano i Del Pijero, Toti kao polušpicevi kasnije Pato, Milito, Eto a sad se priča o Mandžukiću tuga

djedmedjed

pre 3 godine

Bilo je i ima efikasnijih i tehnički boljih centarfora od njega: G. Müller, Hugo Sanchez, Van Basten, Šuker, Ronaldo, C.Ronaldo, Zlatan, Batistuta, Ševčenko, Lewandowski...lista je duga, ali Mandžo je za razliku od njih mnogih igrao finale SP-a i dao golove u dva finala LP !!! On ne barata loptom kao oni, ali radi takav presing na protivničku obranu, kakvu nijedan od ovih velikana nije radio. Dvosmjeran igrač ; nakon odlaska iz Wolfsburga svi su mu "predvidjeli" klupu, ali ovaj nije nigdje grijao klupu, bez obzira na konkurenciju ; Bayern, Atletico, Juventus...Uz sve to, sigurno spada u top 3 hrvatska napadača svih vremena uz Šukera i Bokšića, a sigurno i u top 10 napadača s prostora bivše države

Owen

pre 3 godine

Maximilian

Nije uopšte u pitanju zezanje a još manje trolovanje prosto moje mišljenje je Mandžukić nije vrhunski igrač, on ne može u red sa najboljim napadačima sveta i nikada nije ni mogao zna se ko su špicevi svetske klase gde se tu uklapa Mandžukić, igrač koji je odličan u skoku, dobar borben igrač koju zaista dista trči i troši se u odbrani ali on je napadač a kvalitete vrhunskog napadača nema niti je dobar tehničar dosta je spor ima solidnu završnicu dakle nije nivo recimo Levandovskog ili Drogbe dakle njegov najveći kvalitet je da se zagradi sačuva loptu a u većini slučajeva ni to ne uspe jer nije on Lukaku da je ozbiljno snažan već većinom gleda da se namesti zagradi se i padne i tako uzme koristan faul za svoju ekipu jer on nema kvalitet da se okrene licem ka golu i krene direktno na čuvare jer dribling i brzinu nema a ni šut sa distance tako da ono ima kvalitet da da gol da se nađe na pravom mestu ali on nije u rangu najboljih ni blizu

Owen

pre 3 godine

leptirica

Pa to što ima karakter što je borben to je u redu ja sam to i napisao što ga je pohvalio Alegri pa dobro treneri umeju da preteraju sa hvaljenjem svojih igrača ali ok takvih primera ima mnogo e sad ja uopšte nisam pisao komentar na nacionalnoj osnovi i o regionu dakle je se ne bavim time ko je odakle i nikada na primer neću osporiti da je Modrić svetska klasa isto tako smatram da su Šuker i Bokšić iako nisu imali takve karijere za klasu bolji igrači od Mandžukića a Jovića ne bi uopšte stavljao u taj koš ne znam otkud si njega pomenuo pre svega videćemo on je mlad još uvek mada iskreno mislim da nema kvalitet da bude vrhunski špic, a u regionu je bilo mnogo boljih od Mandžukića ali nisu svi imali tako dobre karijere jer treba se sve i poklopiti u životu tako na primer Vučinić, Berbatov, Džeko, Olić su bili bolji igrači po mom mišljenju

Owen

pre 3 godine

Bole

Pa dobro jeste igrao velike utakmice i ima sjajnu karijeru to i ne sporim i jeste dobar igrač ali kao što rekoh nije bio vrhunski igrač dakle nikada nije bio među najboljim špicevima sveta pa mnogi dobri igrači imali su sjajne karijere koje ptevazilaze njihov individualni kvalitet, ako uzmemo samo poslednjih 10ak godina evo Drogba, Aguero, Van Persi, Tores, Vilja, Falkao, Benzema, Tevez, Ibrahimović, Levandovski, Runi, Suarez, Eto su svetska klasa vrhunski igrači kojih se setih pa onda nekako ispod njih su Milito, Pato, Kavani, Anelka, Klose, Kejn,Lukaku,Iguain,Firmino,Dijego Košta pa tu su negde i Žiru, Berbatov, Džeko, Adebajor, Vardy, Mario Gomez, Huntelar pa i Mandžukić itd itd dakle jeste dobar ali nije među najboljima čak ni u poslednjih desetak godina a kamoli u istoriji fudbala

Maestro 10

pre 3 godine

dirkenstain

Pa vidi slažem se da su njih dvojica fantastično fudbaleri apsolutno završnica fenomenalna ali ipak Krespo nije Batistuta i Trezege nije Anri, dakle ima razlike u klasi ipak Krespo aa posebno Trezege nikada nisu bili ono što su bili Adrijana i Ševčenko u jednom momentu dakle to su odlični igrači ali pogledaj koga sam stavio ispred njih to je ipak onaj poseban sloj majstora s tim što mislim da je Krespo stvarno veliki majstor dok Trezege objektivno igra kad igra ekipa za njega

Corso Sempione

pre 3 godine

Bio jednom na Marakani i realno uplasen a nesto malo gledalaca reprezentacije, kada je vec bilo nebitno.
Ne znam da li ce igrati sada i da li ce biti nekoga na tribinama, ali vidi se da je plasljiv a sta bi bilo da igra pred punom Marakanom kao na derbiju ili nekada pred 100.000.
Pravio je i sa Sacirijem politicki
perfomans u Nemackoj, zato u Srbiji nema nikakav kredibilitet za razliku od Darija Srne ili Nike Kovaca, koji je gospodin za plitke Balkance.

Maestro 10

pre 3 godine

Ehh koliko je samo Seria A pala u kvalitetu kad se toliko ističe ovaj transfer Mandžukić i to u poznim godinama i eto očekuje se da možda pravi neku razliku da doprinese i to u takvom klubu kao što je Milan i to je u pitanju tim koji se bori za skudeto zaista je fudbal u ozbiljnom padu pa nekada su u toj Italiji napadači drugog reda bili Mikoli, Di Natale, Montela, Martins, Trezege, Nuno Gomes,Klaidio Lopez, Inzagi, Vieri, Đilardino, Luka Toni
Krespo svi klasa za Mandžukića ali tada su zato tu bili Batistuta, Ronaldo, Ševčenko, Adrijano,Ibrahimović u najboljim godinama, pa i Bađo, Kasano i Del Pijero, Toti kao polušpicevi kasnije Pato, Milito, Eto a sad se priča o Mandžukiću tuga

Owen

pre 3 godine

Maximilian

Nije uopšte u pitanju zezanje a još manje trolovanje prosto moje mišljenje je Mandžukić nije vrhunski igrač, on ne može u red sa najboljim napadačima sveta i nikada nije ni mogao zna se ko su špicevi svetske klase gde se tu uklapa Mandžukić, igrač koji je odličan u skoku, dobar borben igrač koju zaista dista trči i troši se u odbrani ali on je napadač a kvalitete vrhunskog napadača nema niti je dobar tehničar dosta je spor ima solidnu završnicu dakle nije nivo recimo Levandovskog ili Drogbe dakle njegov najveći kvalitet je da se zagradi sačuva loptu a u većini slučajeva ni to ne uspe jer nije on Lukaku da je ozbiljno snažan već većinom gleda da se namesti zagradi se i padne i tako uzme koristan faul za svoju ekipu jer on nema kvalitet da se okrene licem ka golu i krene direktno na čuvare jer dribling i brzinu nema a ni šut sa distance tako da ono ima kvalitet da da gol da se nađe na pravom mestu ali on nije u rangu najboljih ni blizu

Mate

pre 3 godine

Retki ce doziveti ovako nesto....ali mogao je bolju poruku za odgovor napisati :)
(Orandzada, 19. januar 2021 20:02) # Link komentara

Apsolutno. Da je Srbin u pitanju, odgovor bi bio poetski i nadahnjujući, vjerovatno bi cijelu stvar digao do euforije.
Nažalost, ovaj Hrvat ko i onaj drugi, Rebić, nemaju smisla za velike riječi.
Ala čovječe, ovaj se ne zna ni nasmijati.
Al zato grize. Nema smisla za velike riječi, zato jer misli da su riječi jeftine. Djela se broje. Trud.
Vjerujem da ga upravo zato i vole, što je više govorio radom nego jezikom.
Ali, imamo mi i brbljavce i komedijaše, kao što je Subašić, Vrsaljko, Vida, Lovren... Poklopilo se različiti osobni karakteri, ali onaj timski je zajednički.
Ova generacija će ostati zapamčena desetlječima, a naš "Ibrahimović", to jest Manđo, definitivno kao največi ratnik na terenu.
On i Niko Kovač su nezamjenjivi, s time što je Niko rođeni vođa, a Manđo je uvijek izbjegavao biti vođa.

Trivajuve

pre 3 godine

Fališ Mario i to se oseti.Reči navijača samo govore o veličini Juventusa.Jednom crno-beli...uvek crno-beli...FORZA JUVE!!!I taj Ibrahimović je postao zvezda u Juventusu i on to isto zna.Ko je čuo za epizodu sa kasetama Van Bastena koje mu je Veliki Kapelo dao kad je došao u Juve-zna o čemu je reč...

Miloš

pre 3 godine

baš nas briga

Nema nikakve veze s nama jedino eto da vidimo kako to izgleda kad jednog vrhunskog fudbalera golgetera poštuju i uvažavaju zbog svega što je pokazao igrajući za taj klub. Naši fudbaleri to sigurno dugo neće doživeti pa da vidimo kako to izgleda kod komšija oni takvih zaslužnih imaju podosta.

qw

pre 3 godine

a sta je tu emotivno, kad mu ovi ne zele nijedno pobedu?
(plasticni hirurg, 19. januar 2021 20:32)

Njemu su razvili transparent preko cijele tribine s natpisom "ratnik među ljudima". A iznad njegova slika.

Owen

pre 3 godine

leptirica

Pa to što ima karakter što je borben to je u redu ja sam to i napisao što ga je pohvalio Alegri pa dobro treneri umeju da preteraju sa hvaljenjem svojih igrača ali ok takvih primera ima mnogo e sad ja uopšte nisam pisao komentar na nacionalnoj osnovi i o regionu dakle je se ne bavim time ko je odakle i nikada na primer neću osporiti da je Modrić svetska klasa isto tako smatram da su Šuker i Bokšić iako nisu imali takve karijere za klasu bolji igrači od Mandžukića a Jovića ne bi uopšte stavljao u taj koš ne znam otkud si njega pomenuo pre svega videćemo on je mlad još uvek mada iskreno mislim da nema kvalitet da bude vrhunski špic, a u regionu je bilo mnogo boljih od Mandžukića ali nisu svi imali tako dobre karijere jer treba se sve i poklopiti u životu tako na primer Vučinić, Berbatov, Džeko, Olić su bili bolji igrači po mom mišljenju

Maximilian

pre 3 godine

Pa dobro jeste borben igrač ali nikada nije bio vrhunski igrač
(Owen, 19. januar 2021 21:33

Jasno mi je trolanje i zezancija al za ovakvu izjavu stvarno moraš bit bez srama!

exchaby

pre 3 godine

“I also try and set the example for my teammates, if I run as hard as I can then maybe they’ll run even more. I feel I can be a leader in that regard.”

napadac koji je - osim sto je davao golove - umeo da posle slabo izvedenog ofanzivnog kornera vraca se nazad velikim sprintom i zaustavi kontranapad uklizavanjem na visinu svog sestnaesterca.

Drago mi je sto je ponovo u prilici da igra za jedan veliki klub, ali zao mi je da je u pitanju direktan rival Juventusa.

Cudna je situacija kako zelim sve najbolje za igraca koji je toliko doprineo klubu za koju navijam, s druge strane prinudjen sam da navijam protiv Milana kako bismo mogli da ih eventualno prestignemo na tabeli :)

#mm17

Ivan ZG

pre 3 godine

Mandžo ratnik. Čovjek igra sa takvim srcem da mu ništa ne možete zamjeriti.
Svaku utakmicu gine za pobjedu. Svatko to vidi i to se cijeni.
Strah i trepet svih golmana. Izvrsno skače i ima dobar odraz. Kada sa svojih 190 cm skoči pola metra mnogi golmani ga ne mogu nadvisiti.
Vrši stalan pritisak na stopere koji moraju pogriješiti u 90 minuta. A onda je on tu.
Sličan ratnik je bio i Olić. Njih dvojica su olakšavali obrani reprezentacije toliko da su protivnici ostajali bez lopte i prije nego bi do naše obrane došli.
Njego gol u finalu lige prvaka koji je postigao za Juventus je fenomenalan.
Velika šteta što više nije u reprezentaciji.

The_Dejan

pre 3 godine

Svaka čast za navijače. Apsolutno se slažem sa napisanim komentarom da je mogao lepši odgovor da napiše.
Sve u svemu, jako lep gest navijača Juvea.

dirkenstajn

pre 3 godine

Maestro

Krespo i Trezege napadaci drugog reda, druze znas li sta pricas, pa Krespo je harao u Parmi u svoje vreme, Trezege gol masina, pa obojica staju u red najboljih napadaca koje su Argentina i Francuska ikad imali, ljudi su u najuzem krugu top spiceva tog vremena..

Owen

pre 3 godine

Bole

Pa dobro jeste igrao velike utakmice i ima sjajnu karijeru to i ne sporim i jeste dobar igrač ali kao što rekoh nije bio vrhunski igrač dakle nikada nije bio među najboljim špicevima sveta pa mnogi dobri igrači imali su sjajne karijere koje ptevazilaze njihov individualni kvalitet, ako uzmemo samo poslednjih 10ak godina evo Drogba, Aguero, Van Persi, Tores, Vilja, Falkao, Benzema, Tevez, Ibrahimović, Levandovski, Runi, Suarez, Eto su svetska klasa vrhunski igrači kojih se setih pa onda nekako ispod njih su Milito, Pato, Kavani, Anelka, Klose, Kejn,Lukaku,Iguain,Firmino,Dijego Košta pa tu su negde i Žiru, Berbatov, Džeko, Adebajor, Vardy, Mario Gomez, Huntelar pa i Mandžukić itd itd dakle jeste dobar ali nije među najboljima čak ni u poslednjih desetak godina a kamoli u istoriji fudbala

Bole

pre 3 godine

owen

Posto pratis fudbal da te podsetim da je Mandzukic igrao 2 finala lige sampiona jedno u dresu Bajerna kada je osvojio i dao gol Borusiji a drugo finale u dresu Juventusa kada je izgubio i takodje dao gol Realu. Igrao je finale svetskog prvenstva za Hrvatsku dao gol i u polufinalu odlucujuci protiv Engleske u 110 minutu i u finalu protiv Francuske gde su izgubili 4 2. Dakle odlican centarfor borben nema straha skakac spretan sa loptom zna da oseti priliku da da gol veoma sposoban i fantastican golgeter.

djedmedjed

pre 3 godine

Bilo je i ima efikasnijih i tehnički boljih centarfora od njega: G. Müller, Hugo Sanchez, Van Basten, Šuker, Ronaldo, C.Ronaldo, Zlatan, Batistuta, Ševčenko, Lewandowski...lista je duga, ali Mandžo je za razliku od njih mnogih igrao finale SP-a i dao golove u dva finala LP !!! On ne barata loptom kao oni, ali radi takav presing na protivničku obranu, kakvu nijedan od ovih velikana nije radio. Dvosmjeran igrač ; nakon odlaska iz Wolfsburga svi su mu "predvidjeli" klupu, ali ovaj nije nigdje grijao klupu, bez obzira na konkurenciju ; Bayern, Atletico, Juventus...Uz sve to, sigurno spada u top 3 hrvatska napadača svih vremena uz Šukera i Bokšića, a sigurno i u top 10 napadača s prostora bivše države

leptirica

pre 3 godine

(Owen, 19. januar 2021 23:41)

"Mandžukić je igrač s karakterom. On može igrati i srednjeg braniča, može igrati i kao veznjak. Jedino ga ne vidim na golu."

Massimiliano Alegri o Mandži. Ali ti si valjda pametniji. Činjenica je da iako naravno nije u rangu Lewandowskog (malo tko je), da gledajući u regiji nema baš puno njih za koje bi se moglo reći da su bili ili jesu bolji napadači od njega. I tužni, nemoj se sramotiti spominjuci Jovića.

Maestro 10

pre 3 godine

dirkenstain

Pa vidi slažem se da su njih dvojica fantastično fudbaleri apsolutno završnica fenomenalna ali ipak Krespo nije Batistuta i Trezege nije Anri, dakle ima razlike u klasi ipak Krespo aa posebno Trezege nikada nisu bili ono što su bili Adrijana i Ševčenko u jednom momentu dakle to su odlični igrači ali pogledaj koga sam stavio ispred njih to je ipak onaj poseban sloj majstora s tim što mislim da je Krespo stvarno veliki majstor dok Trezege objektivno igra kad igra ekipa za njega