Utorak, 19.01.2021.

13:15

U čemu je razlika između Mesija i Ronalda?

Lionel Mesi i Kristijano Ronaldo su bez konkurencija dvojica najboljih fudbalera današnjice.

Izvor: B92

U èemu je razlika izmeðu Mesija i Ronalda? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

37 Komentari

Sortiraj po:

Semir Tokić

pre 3 godine

(gazda, 20. januar 2021 00:10)

Pa bolje to sa Zidanom nego da tera saigrace iz ekipe kao da je to njegova privatna reprezentacija.

Ubedljivo najbolji igrac 2016,2017, 2018 je bio Ronaldo a Messijevi golovi Ueski ne vrede mnogo.

Messi je bio najgori igrac svih turnira al najgore od svega sto je bio najgori pred ocima zemljaka.

Semir Tokić

pre 3 godine

(gazda, 20. januar 2021 00:10)

Kakav je to igrac koji odbija da izadje iz igre kad trener to trazi? Ronaldo bar nikada nije odbio poslusnost.

Neko ko zna

pre 3 godine

Ronaldo nikad nije osvojio Ligu sampiona a da je prethodno Mesija izbacio...
(Mesi je GOAT, 19. januar 2021 22:28)

Polufinale Lige šampiona 2008 Ronaldo sa Mančester Junajtedom u polufinalu izbacio Barselonu, a u finalu bobijedili Čelzi. Informiši se prvo prije nego nešto napišeš na portalima.

gazda

pre 3 godine

(Semir Tokić, 19. januar 2021 23:15)

Mesi je imao daleko bolje suigrace i od Edera i od Ikardija pa nikad nisu dali gol u finalu velikog takmicenja da i Mesiju donesu trofej sa reprezentacijom.

Sigurno je gore izgubiti 5-0 u El Klasiku u najvecoj utakmici na svetu nego neku nebitnu utakmicu protiv Bolivije za koju se danas niko ni ne sjeca osim tebe :)

A Ronaldo je uspeo da bude najgori igrac gotov svih velikih takmicenja na kojima je igrao sa reprezentacijom pa sta sad?

A kakav je to covek koji psuje svom treneru majku jer ga izvodi iz igre protiv Las Palmasa? A svestan je toga da je u Zidana majka mrtva.

I kako je Juventus unistio Barsu? Pa ne mogu unistiti nesto sto je vec unisteno. Barselonu sada unistava i Kadiz, a da ne bi Juventus :D

kiki

pre 3 godine

(Nole Goat, 19. januar 2021 22:39)

A sta je Mesi trebao da uradi protiv Bajerna? Dati 6-7 golova? hahah. Bajern ih je zgazio u toj utakmici.

Po kojim to svim parametrima je Ronaldo bio bolji od Mesija u 2018 godini? Golovi, asistencije, stvorene sanse suigracima? slobodnjaci? driblinzi? Sve je bilo na strani Mesija. Iako ne znam zasto pravis usporedbu izmedju njih dvojice kada je zlatnu loptu dobio Modric te godine.

Mesi je po svim parametrima bio bolji od Ronalda 2016, 2017, 2018 godine, a nije dobio nijednu zlatnu loptu. Vi fanovi Ronalda nikad necete spomenuti da je Mesi pokraden za nekoliko zlatnih lopti koje je dobio Ronaldo.

A Mesi je mnogo bolje odigrao protiv Liverpula nego Ronaldo protiv Ajaska ili Liona kada je ispao. Mesi je protiv Liverpula imao 2 gola i 5 napravljenih zicera u 2 utakmice. Suarezu, Dembeleu, Albi, Vidalu i Kutinju. Mesi je protiv Liverpula odigrao najbolji polufinalni dvomec u karijeri. Druga stvar je sto cak ni to nije bilo dovoljno i sto je Barsa ispala i bez obzira na sve to.

A Mesi jeste timski igrac za razliku od Ronalda. Ronaldo ima negativan uticaj na svaki tim jer se lik ne raduje ako on ne postigne gol. Zato nikad nije imao neke posebne odnose sa Bejlom i Benzemom kao sto je Mesi imao sa Suarezom i Nejmarom i koji su se uvek zajedno druzili i van terena.

Pera

pre 3 godine

Tekst nisam čitao, čitao sam komentare, izgleda Ronaldo nije dao ni jedan a ne 760 golova, i nema 5 ligi šampiona i jedno izgubljeno finale . Nema osvojenih 3 premijer lige2 La lige i 2 lige serie a. Nije najbolji strelaclige šampiona i golova za reprezentaciju+ znam da mu fali 7). Ljudi da je dao 300 golova on je sjajan voleli ga ili ne. On je najbolji igre pokazivao u Junajtedu gde je sticao ime, u Realu je sticao slavu u reprezentaciji Portugalije besmrtnost au Juventusu čovek traži mir da traje što duže i da obori još neki rekord. A ko je to trajao toliko dugo kao Mesi ili Ronaldo ?niko i nikad neće.a ko je bolji ? Reći partizanovcima da je zvezda bolja i pored više osvojenih pehara je glupost isto kao i kontra.

Semir Tokić

pre 3 godine

(Kiki, 19. januar 2021 23:06)

a najbolje od svega je to sto je taj Juventus koji je Ronaldo upropastio unistio Barsu na sred Camp Noua.

Semir Tokić

pre 3 godine

(Kiki, 19. januar 2021 23:06)

pa najgore od svega izgubiti rezultatom 6-1 od Bolivije koja nema profesionalne fudbalere,jos je uspeo pred ocima svojih zemljaka da bude ubedljivo najgori igrac Kopa Amerike 2011.

Semir Tokić

pre 3 godine

(Kiki, 19. januar 2021 23:06)

pa mozda bi Messiju neko i doneo trofej da nije oterao tolike saigrace iz reprezentacije kao sto je Ikardi.

Kiki

pre 3 godine

(facts, 19. januar 2021 21:41)

Osvojio bi i Mesi trofej sa reprezentacijom da je imao Edera da mu donese trofej u finalu :)

A Ronaldo je izgubio finale EURA 2004 koje se igralo u njegovoj zemlji protiv Grcke.

Uslovi u kojima se igra protiv Bolivije su nemoguci za igru tako da taj poraz i nije neko cudo. A i bolje je izgubiti od Bolivije 6-1 nego u El Klasiku 5-0 gde te izdominira najveci rival. O tome je citav svet pricao :)

A Argentina nije mogla da dodje do finala SP 30 godina sve dok se Mesi nije pojavio. Mesi pravi rezultate gde god da igra.

Kiki

pre 3 godine

(facts, 19. januar 2021 21:41)


Osvojio bi i Mesi trofej sa reprezentacijom da je imao Edera da mu donese trofej u finalu :)

A Ronaldo je izgubio finale EURA 2004 koje se igralo u njegovoj zemlji protiv Grcke.

Uslovi u kojima se igra protiv Bolivije su nemoguci za igru tako da taj poraz i nije neko cudo. A i bolje je izgubiti od Bolivije 6-1 nego u El Klasiku 5-0 gde te izdominira najveci rival. O tome je citav svet pricao :)

A Argentina nije mogla da dodje do finala SP 30 godina sve dok se Mesi nije pojavio. Mesi pravi rezultate gde god da igra.

Nole Goat

pre 3 godine

Ovi sto kazu da Mesi igra za tim, pogledajte kako je odigrao protiv Bajerna, stvarno je odigrao za tim ama svaka cast, ni na jednoj utakmici lige sampiona prosle godine nista nije pokazao, bio je mnogo gori od Ronalda. Pogledajte na primer protiv Liverpula, nista nije mogao, istina je da ima vise asistencija, ali Ronaldo uvek ide napred i ostavlja bolji psiholoski uticaj na tim, dok Mesi nekad ni ne dobije sansu da to ostvari, a takodje je i neodlucan u mnogim situacijama, lupajte minusa koliko ocete, ali ovi Mesijevi fanovi nikako da spomenu kako je Ronaldo pokraden 2018. za Zlatnu loptu gde je u svim parametrima bio bolji od Mesija.

Mesi je GOAT

pre 3 godine

Mesi je 'silovao' Ronalda dok su zajedno igrali u Spaniji, Ronaldo je jedva dva prvenstva osvojio za 10 sezona i plus ga je Mesi izbacio iz Lige sampiona 2011. dok Ronaldo nikad nije osvojio Ligu sampiona a da je prethodno Mesija izbacio...

Owen

pre 3 godine

To rivalstvo može postojati i postoji samo na društvenim mrežama i naravno u medijima koji su to rivalstvo i stvorili ali u fudbalskim krugovima nema uopšte tog rivastva niti se postavlja to pitanje uopšte sem naravno kada im opet mediji to nametnu, jasno se među ljudima koji prate poznaju ili rade u fudbalu a posebno oni koji su ozbiljni stručnjaci i koji rade na vrhunskom nivou tu u tim krugovima je svima kristalno jasno da je Mesi ubedljivo bolji od Ronald i to su gotovo svi javno i rekli tako da nema tu dileme a naravno da ko prati i razume fudbal to vidi na svakoj utakmici već godinama posebno kad su se sastajali direktno njihovi timovi tu se uglavnom videlo koliko veću razliku pravi Mesi koji je po mnogima najbolji igrač ne samo sveta već najbolji ikada

Gazda

pre 3 godine

(facts, 19. januar 2021 20:24)

Osvojiti 2 titule lige za 9 godina je puno veca sramota nego ne osvojiti nista sa reprezentacijom koja bez Mesija ne moze da pobedi ni najslabije reprezentacije u Juznoj Americi.

Ronaldo je titule gubio protiv Osasune, Betisa, Deportiva, a Mesi nema trofej sa reprezentacijom jer je gubio samo od Cilea, Brazila, Nemacke i Francuske. Velika je razlika u tome.

facts

pre 3 godine

(Gazda, 19. januar 2021 21:11)

jeste ali Ronaldo je osvajao La Ligu a Messi nema trofej sa reprezentacijom, i jos je ispao u cetvrtfinalu Kope koja se igrala u negovoj zemlji, pa jos i poraz rezultatom od 6-1 od Bolivije koja nema profesionalne fudbalere...najgora era za Argentinski fudbal je era Lea Messija sa 0 trofeja i najubedljivim porazima.

Samo jako

pre 3 godine

Ronaldo je od Juventusa i od sampionskog tima koji je dolazio do finala LŠ napravio luzerski tim koji ove sezone nece osvojiti ni ligu. U 10 godina igranja u Junajtedu i Juventusu osvojio samo 1 LŠ. Modric, Bejl, Ramos, Kros, Benzema su mu napravili karijeru.

Ajd sad fanovi Ronalda lupajte minuse iako i sami znate da je sve istina sto sam napisao.

Gazda

pre 3 godine

GM,

A Ronalda su napravili Modric, Kros, Benzema, Marselo, Ramos, Bejl... Posle toga i pre toga prosecni rezultati.

Ronaldovi "uspesi" u 6 sezona u Junajtedu, 2 sezone u Juventusu i prve 4 sezone u Realu tj. u 12 godina bez Modrica, Bejla, Iska, Jamesa, Krosa itd su:

Osvojio samo 1 LŠ, u tim timovima je samo dva puta bio najbolji strelac lige, samo jedna zlatna lopta, i samo jednom je bio najbolji strelac LŠ, nikad nije bio najbolji strijelac nokaut faze i nikad nije dao vise od 8+ golova u Juventusu i Junajtedu u jednoj sezoni LŠ, nikad nije bio najbolji asistent lige. U Realu sa gore pomenutim igračima je davao po 15,16,17 komada.

Dakle, u 12 godina (6 Junajted, 2 Juve i prve 4 godine u Realu) Ronaldovi uspesi su:

2x najbolji strijelac lige (2007/08 i 2010/11)
1 najbolji strijelac LŠ (2008/08)
1 zlatna lopta (2008)
nikad nije bio najbolji nokaut faze LŠ
nikad nije bio najbolji asistent lige
nikad nije dao vise od 8+ golova u Juventusu i Junajtedu u jednoj sezoni LŠ

Pazite sad ovo, Mesijevi uspesi u samo zadnje 2 sezone bez Cavija i Inieste su:

2x najbolji strijelac lige
2x najbolji asistent lige
1x najbolji strijelac LŠ
1x najbolji strijelac nokaut faze LŠ
1 zlatna lopta

Sve ono sto je Ronaldo uradio u 12 sezona bez Modrica, Bejla, Iska, Jamesa, Krosa, taj Mesi je stigao u 2 sezone bez Cavija i Inieste. Nema smisla Mesija porediti sa Ronaldom nakon ovoga.

Koga boli istina - neka lupi minus. Hvala u napred.

facts

pre 3 godine

(Gorštak, 19. januar 2021 20:05)

Ronaldo zna kakav je osecaj osvojiti La Ligu a Messi ne zna kako je to osvojiti trofej sa reprezentacijom.

Mile Bravar-majstor-radnik

pre 3 godine

Ronaldo je izmislio igru za malog naduvenka koji kada nema saigraca vidimo kako igra, Ronaldo ne da je bolji nego klasa za Mesia

Gorštak

pre 3 godine

(GM, 19. januar 2021 18:28)

Lako je osvajati titule u klubovima koji su bili sampioni i pre Ronalda. Cak ni sa tim timovima nije ostvario sto je mogao i morao. U LŠ svaka cast ali u Realu osvojio samo 2 titule lige za 9 godina sto je Realov jedan od najgorih perioda u istoriji kluba. Dosao u Juventus da im donese LŠ, a na kraju ce zaustaviti dominaciju Juventusa u ligi nakon 10 godina. Juventus je zbog njega i njegovog egoizma i da on uvek mora biti u centru paznje unistio timsku igru.

Kada Ronaldo ode u Napoli, Valensiju, Arsenal i kada osvoji sa tim timom titulu onda cu verovati da je zbog Ronalda. Ali nema on hrabrosti za to niti bi to mogao da uradi jer samo je jedan Diego Armando Maradona.

presheva

pre 3 godine

@tigar

al eto ja mislim cr bolji je i ako ima vise utakmice.. lepo rekao momak svako ima svoj ukus i izabere to sto misli.. i sad pametnjaci oce da nas ubede messi je a neko ce pokusa cr.. mi gledamo futbal volimo futbal nekom messi nekom cr mnogo pametujes druze za messi na svaki test

Konan

pre 3 godine

Jedina i najveca razlika, Mesi igra za tim a tim igra za Ronalda. Ronaldo kad ne bi davao golove niko ne bi ni cuo za njega, dok Mesi bude igrac utakmice bez gola i bez asistencije.

gazda

pre 3 godine

Ronaldo najbolji strelac i asistent LS, najbolji strelac i asistent Eura, uskoro najbolji reprezentativni strelac i najbolji strelac u istoriji fudbala.

Djorgovski

pre 3 godine

Ronaldo ni za jos 3 zivota nece dostici nivo fudbala na kome Mesi igra, i mislim da je vise jadno porediti golgetera i fudbalskog genija.

Pozdrav

pre 3 godine

6 zlatnih lopti Mesi i 5 zlatnih kopacki, Ronaldo 5 zlatnih lopti i 4 zlatnih kopacki - Mesi mladji dve godine i odigrao oko 150 utakmica manje u karijeri

Vitez

pre 3 godine

Mesi da je bio pametan pa da je letos prešo u ovaj brutalni Inter sad bi se borio za Skudeto i Lš. Obrno bi igricu i definitivno stavio tačku na goat titulu.
(Pero, 19. januar 2021 18:29)

Koliko se ja secam Mesi je hteo da ide ali mu nisu dali, a to da li bi u Inter to ne znam

Tigar

pre 3 godine

Pogledajte rubriku asistencije i eto u cemu je razlika. Cak 70 asistencija vise a otprilike 150 utakmica manje za Mesija. I najvecoj budali je sve jasno. Ronaldo mu samo parira golovima a i tu ustvari zaostaje. Ima losiji prosek golova po utakmici. U trofejima takodje zaostaje, zlatnim loptama, zlatnim kopackama i Mesi bio mnogo uspesniji u zajednickoj ligi dok su igrali zajedno. Bolji dribler takodje, bolji izvodjac slobodnjaka . Razlika je mnogo veca nego sto se predstavlja. Mesi je stepenicu iznad portugalca to je jasno svakom ko nije fan Ronalda. Samo oni ne vide sve ovo.

dacho

pre 3 godine

(Tigar, 19. januar 2021 18:41)

Oteo si mi rec odnosno komentar iz usta. Samo pogledati asistencije i broj utakmica i pametnom vise nego dosta gde je sustinska razlika izmedju njih dvojice. Jedan je samo vrhunski golgeter, a drugi i vrhunski golgeter i paker.

GM

pre 3 godine

Kristijano je osvajao sve i svuda. Pravio sve timove sampionskim.

Mesi samo na jednom mestu. A njega napravili Ronaldinjo, Cavi, Inijesta... posle toga prosecni rezultati za nivo pre toga.

Koga boli istina - neka lupi minus. Hvala u napred.

Pero

pre 3 godine

Mesi da je bio pametan pa da je letos prešo u ovaj brutalni Inter sad bi se borio za Skudeto i Lš. Obrno bi igricu i definitivno stavio tačku na goat titulu.

Tigar

pre 3 godine

Pogledajte rubriku asistencije i eto u cemu je razlika. Cak 70 asistencija vise a otprilike 150 utakmica manje za Mesija. I najvecoj budali je sve jasno. Ronaldo mu samo parira golovima a i tu ustvari zaostaje. Ima losiji prosek golova po utakmici. U trofejima takodje zaostaje, zlatnim loptama, zlatnim kopackama i Mesi bio mnogo uspesniji u zajednickoj ligi dok su igrali zajedno. Bolji dribler takodje, bolji izvodjac slobodnjaka . Razlika je mnogo veca nego sto se predstavlja. Mesi je stepenicu iznad portugalca to je jasno svakom ko nije fan Ronalda. Samo oni ne vide sve ovo.

GM

pre 3 godine

Kristijano je osvajao sve i svuda. Pravio sve timove sampionskim.

Mesi samo na jednom mestu. A njega napravili Ronaldinjo, Cavi, Inijesta... posle toga prosecni rezultati za nivo pre toga.

Koga boli istina - neka lupi minus. Hvala u napred.

Konan

pre 3 godine

Jedina i najveca razlika, Mesi igra za tim a tim igra za Ronalda. Ronaldo kad ne bi davao golove niko ne bi ni cuo za njega, dok Mesi bude igrac utakmice bez gola i bez asistencije.

gazda

pre 3 godine

Ronaldo najbolji strelac i asistent LS, najbolji strelac i asistent Eura, uskoro najbolji reprezentativni strelac i najbolji strelac u istoriji fudbala.

Djorgovski

pre 3 godine

Ronaldo ni za jos 3 zivota nece dostici nivo fudbala na kome Mesi igra, i mislim da je vise jadno porediti golgetera i fudbalskog genija.

Pozdrav

pre 3 godine

6 zlatnih lopti Mesi i 5 zlatnih kopacki, Ronaldo 5 zlatnih lopti i 4 zlatnih kopacki - Mesi mladji dve godine i odigrao oko 150 utakmica manje u karijeri

Pero

pre 3 godine

Mesi da je bio pametan pa da je letos prešo u ovaj brutalni Inter sad bi se borio za Skudeto i Lš. Obrno bi igricu i definitivno stavio tačku na goat titulu.

Gazda

pre 3 godine

GM,

A Ronalda su napravili Modric, Kros, Benzema, Marselo, Ramos, Bejl... Posle toga i pre toga prosecni rezultati.

Ronaldovi "uspesi" u 6 sezona u Junajtedu, 2 sezone u Juventusu i prve 4 sezone u Realu tj. u 12 godina bez Modrica, Bejla, Iska, Jamesa, Krosa itd su:

Osvojio samo 1 LŠ, u tim timovima je samo dva puta bio najbolji strelac lige, samo jedna zlatna lopta, i samo jednom je bio najbolji strelac LŠ, nikad nije bio najbolji strijelac nokaut faze i nikad nije dao vise od 8+ golova u Juventusu i Junajtedu u jednoj sezoni LŠ, nikad nije bio najbolji asistent lige. U Realu sa gore pomenutim igračima je davao po 15,16,17 komada.

Dakle, u 12 godina (6 Junajted, 2 Juve i prve 4 godine u Realu) Ronaldovi uspesi su:

2x najbolji strijelac lige (2007/08 i 2010/11)
1 najbolji strijelac LŠ (2008/08)
1 zlatna lopta (2008)
nikad nije bio najbolji nokaut faze LŠ
nikad nije bio najbolji asistent lige
nikad nije dao vise od 8+ golova u Juventusu i Junajtedu u jednoj sezoni LŠ

Pazite sad ovo, Mesijevi uspesi u samo zadnje 2 sezone bez Cavija i Inieste su:

2x najbolji strijelac lige
2x najbolji asistent lige
1x najbolji strijelac LŠ
1x najbolji strijelac nokaut faze LŠ
1 zlatna lopta

Sve ono sto je Ronaldo uradio u 12 sezona bez Modrica, Bejla, Iska, Jamesa, Krosa, taj Mesi je stigao u 2 sezone bez Cavija i Inieste. Nema smisla Mesija porediti sa Ronaldom nakon ovoga.

Koga boli istina - neka lupi minus. Hvala u napred.

Owen

pre 3 godine

To rivalstvo može postojati i postoji samo na društvenim mrežama i naravno u medijima koji su to rivalstvo i stvorili ali u fudbalskim krugovima nema uopšte tog rivastva niti se postavlja to pitanje uopšte sem naravno kada im opet mediji to nametnu, jasno se među ljudima koji prate poznaju ili rade u fudbalu a posebno oni koji su ozbiljni stručnjaci i koji rade na vrhunskom nivou tu u tim krugovima je svima kristalno jasno da je Mesi ubedljivo bolji od Ronald i to su gotovo svi javno i rekli tako da nema tu dileme a naravno da ko prati i razume fudbal to vidi na svakoj utakmici već godinama posebno kad su se sastajali direktno njihovi timovi tu se uglavnom videlo koliko veću razliku pravi Mesi koji je po mnogima najbolji igrač ne samo sveta već najbolji ikada

facts

pre 3 godine

(Gazda, 19. januar 2021 21:11)

jeste ali Ronaldo je osvajao La Ligu a Messi nema trofej sa reprezentacijom, i jos je ispao u cetvrtfinalu Kope koja se igrala u negovoj zemlji, pa jos i poraz rezultatom od 6-1 od Bolivije koja nema profesionalne fudbalere...najgora era za Argentinski fudbal je era Lea Messija sa 0 trofeja i najubedljivim porazima.

dacho

pre 3 godine

(Tigar, 19. januar 2021 18:41)

Oteo si mi rec odnosno komentar iz usta. Samo pogledati asistencije i broj utakmica i pametnom vise nego dosta gde je sustinska razlika izmedju njih dvojice. Jedan je samo vrhunski golgeter, a drugi i vrhunski golgeter i paker.

presheva

pre 3 godine

@tigar

al eto ja mislim cr bolji je i ako ima vise utakmice.. lepo rekao momak svako ima svoj ukus i izabere to sto misli.. i sad pametnjaci oce da nas ubede messi je a neko ce pokusa cr.. mi gledamo futbal volimo futbal nekom messi nekom cr mnogo pametujes druze za messi na svaki test

Samo jako

pre 3 godine

Ronaldo je od Juventusa i od sampionskog tima koji je dolazio do finala LŠ napravio luzerski tim koji ove sezone nece osvojiti ni ligu. U 10 godina igranja u Junajtedu i Juventusu osvojio samo 1 LŠ. Modric, Bejl, Ramos, Kros, Benzema su mu napravili karijeru.

Ajd sad fanovi Ronalda lupajte minuse iako i sami znate da je sve istina sto sam napisao.

Vitez

pre 3 godine

Mesi da je bio pametan pa da je letos prešo u ovaj brutalni Inter sad bi se borio za Skudeto i Lš. Obrno bi igricu i definitivno stavio tačku na goat titulu.
(Pero, 19. januar 2021 18:29)

Koliko se ja secam Mesi je hteo da ide ali mu nisu dali, a to da li bi u Inter to ne znam

Gorštak

pre 3 godine

(GM, 19. januar 2021 18:28)

Lako je osvajati titule u klubovima koji su bili sampioni i pre Ronalda. Cak ni sa tim timovima nije ostvario sto je mogao i morao. U LŠ svaka cast ali u Realu osvojio samo 2 titule lige za 9 godina sto je Realov jedan od najgorih perioda u istoriji kluba. Dosao u Juventus da im donese LŠ, a na kraju ce zaustaviti dominaciju Juventusa u ligi nakon 10 godina. Juventus je zbog njega i njegovog egoizma i da on uvek mora biti u centru paznje unistio timsku igru.

Kada Ronaldo ode u Napoli, Valensiju, Arsenal i kada osvoji sa tim timom titulu onda cu verovati da je zbog Ronalda. Ali nema on hrabrosti za to niti bi to mogao da uradi jer samo je jedan Diego Armando Maradona.

Semir Tokić

pre 3 godine

(Kiki, 19. januar 2021 23:06)

a najbolje od svega je to sto je taj Juventus koji je Ronaldo upropastio unistio Barsu na sred Camp Noua.

Nole Goat

pre 3 godine

Ovi sto kazu da Mesi igra za tim, pogledajte kako je odigrao protiv Bajerna, stvarno je odigrao za tim ama svaka cast, ni na jednoj utakmici lige sampiona prosle godine nista nije pokazao, bio je mnogo gori od Ronalda. Pogledajte na primer protiv Liverpula, nista nije mogao, istina je da ima vise asistencija, ali Ronaldo uvek ide napred i ostavlja bolji psiholoski uticaj na tim, dok Mesi nekad ni ne dobije sansu da to ostvari, a takodje je i neodlucan u mnogim situacijama, lupajte minusa koliko ocete, ali ovi Mesijevi fanovi nikako da spomenu kako je Ronaldo pokraden 2018. za Zlatnu loptu gde je u svim parametrima bio bolji od Mesija.

facts

pre 3 godine

(Gorštak, 19. januar 2021 20:05)

Ronaldo zna kakav je osecaj osvojiti La Ligu a Messi ne zna kako je to osvojiti trofej sa reprezentacijom.

Mile Bravar-majstor-radnik

pre 3 godine

Ronaldo je izmislio igru za malog naduvenka koji kada nema saigraca vidimo kako igra, Ronaldo ne da je bolji nego klasa za Mesia

Pera

pre 3 godine

Tekst nisam čitao, čitao sam komentare, izgleda Ronaldo nije dao ni jedan a ne 760 golova, i nema 5 ligi šampiona i jedno izgubljeno finale . Nema osvojenih 3 premijer lige2 La lige i 2 lige serie a. Nije najbolji strelaclige šampiona i golova za reprezentaciju+ znam da mu fali 7). Ljudi da je dao 300 golova on je sjajan voleli ga ili ne. On je najbolji igre pokazivao u Junajtedu gde je sticao ime, u Realu je sticao slavu u reprezentaciji Portugalije besmrtnost au Juventusu čovek traži mir da traje što duže i da obori još neki rekord. A ko je to trajao toliko dugo kao Mesi ili Ronaldo ?niko i nikad neće.a ko je bolji ? Reći partizanovcima da je zvezda bolja i pored više osvojenih pehara je glupost isto kao i kontra.

Semir Tokić

pre 3 godine

(Kiki, 19. januar 2021 23:06)

pa mozda bi Messiju neko i doneo trofej da nije oterao tolike saigrace iz reprezentacije kao sto je Ikardi.

Semir Tokić

pre 3 godine

(Kiki, 19. januar 2021 23:06)

pa najgore od svega izgubiti rezultatom 6-1 od Bolivije koja nema profesionalne fudbalere,jos je uspeo pred ocima svojih zemljaka da bude ubedljivo najgori igrac Kopa Amerike 2011.

Neko ko zna

pre 3 godine

Ronaldo nikad nije osvojio Ligu sampiona a da je prethodno Mesija izbacio...
(Mesi je GOAT, 19. januar 2021 22:28)

Polufinale Lige šampiona 2008 Ronaldo sa Mančester Junajtedom u polufinalu izbacio Barselonu, a u finalu bobijedili Čelzi. Informiši se prvo prije nego nešto napišeš na portalima.

Gazda

pre 3 godine

(facts, 19. januar 2021 20:24)

Osvojiti 2 titule lige za 9 godina je puno veca sramota nego ne osvojiti nista sa reprezentacijom koja bez Mesija ne moze da pobedi ni najslabije reprezentacije u Juznoj Americi.

Ronaldo je titule gubio protiv Osasune, Betisa, Deportiva, a Mesi nema trofej sa reprezentacijom jer je gubio samo od Cilea, Brazila, Nemacke i Francuske. Velika je razlika u tome.

Mesi je GOAT

pre 3 godine

Mesi je 'silovao' Ronalda dok su zajedno igrali u Spaniji, Ronaldo je jedva dva prvenstva osvojio za 10 sezona i plus ga je Mesi izbacio iz Lige sampiona 2011. dok Ronaldo nikad nije osvojio Ligu sampiona a da je prethodno Mesija izbacio...

Kiki

pre 3 godine

(facts, 19. januar 2021 21:41)

Osvojio bi i Mesi trofej sa reprezentacijom da je imao Edera da mu donese trofej u finalu :)

A Ronaldo je izgubio finale EURA 2004 koje se igralo u njegovoj zemlji protiv Grcke.

Uslovi u kojima se igra protiv Bolivije su nemoguci za igru tako da taj poraz i nije neko cudo. A i bolje je izgubiti od Bolivije 6-1 nego u El Klasiku 5-0 gde te izdominira najveci rival. O tome je citav svet pricao :)

A Argentina nije mogla da dodje do finala SP 30 godina sve dok se Mesi nije pojavio. Mesi pravi rezultate gde god da igra.

Semir Tokić

pre 3 godine

(gazda, 20. januar 2021 00:10)

Kakav je to igrac koji odbija da izadje iz igre kad trener to trazi? Ronaldo bar nikada nije odbio poslusnost.

Semir Tokić

pre 3 godine

(gazda, 20. januar 2021 00:10)

Pa bolje to sa Zidanom nego da tera saigrace iz ekipe kao da je to njegova privatna reprezentacija.

Ubedljivo najbolji igrac 2016,2017, 2018 je bio Ronaldo a Messijevi golovi Ueski ne vrede mnogo.

Messi je bio najgori igrac svih turnira al najgore od svega sto je bio najgori pred ocima zemljaka.

kiki

pre 3 godine

(Nole Goat, 19. januar 2021 22:39)

A sta je Mesi trebao da uradi protiv Bajerna? Dati 6-7 golova? hahah. Bajern ih je zgazio u toj utakmici.

Po kojim to svim parametrima je Ronaldo bio bolji od Mesija u 2018 godini? Golovi, asistencije, stvorene sanse suigracima? slobodnjaci? driblinzi? Sve je bilo na strani Mesija. Iako ne znam zasto pravis usporedbu izmedju njih dvojice kada je zlatnu loptu dobio Modric te godine.

Mesi je po svim parametrima bio bolji od Ronalda 2016, 2017, 2018 godine, a nije dobio nijednu zlatnu loptu. Vi fanovi Ronalda nikad necete spomenuti da je Mesi pokraden za nekoliko zlatnih lopti koje je dobio Ronaldo.

A Mesi je mnogo bolje odigrao protiv Liverpula nego Ronaldo protiv Ajaska ili Liona kada je ispao. Mesi je protiv Liverpula imao 2 gola i 5 napravljenih zicera u 2 utakmice. Suarezu, Dembeleu, Albi, Vidalu i Kutinju. Mesi je protiv Liverpula odigrao najbolji polufinalni dvomec u karijeri. Druga stvar je sto cak ni to nije bilo dovoljno i sto je Barsa ispala i bez obzira na sve to.

A Mesi jeste timski igrac za razliku od Ronalda. Ronaldo ima negativan uticaj na svaki tim jer se lik ne raduje ako on ne postigne gol. Zato nikad nije imao neke posebne odnose sa Bejlom i Benzemom kao sto je Mesi imao sa Suarezom i Nejmarom i koji su se uvek zajedno druzili i van terena.

Kiki

pre 3 godine

(facts, 19. januar 2021 21:41)


Osvojio bi i Mesi trofej sa reprezentacijom da je imao Edera da mu donese trofej u finalu :)

A Ronaldo je izgubio finale EURA 2004 koje se igralo u njegovoj zemlji protiv Grcke.

Uslovi u kojima se igra protiv Bolivije su nemoguci za igru tako da taj poraz i nije neko cudo. A i bolje je izgubiti od Bolivije 6-1 nego u El Klasiku 5-0 gde te izdominira najveci rival. O tome je citav svet pricao :)

A Argentina nije mogla da dodje do finala SP 30 godina sve dok se Mesi nije pojavio. Mesi pravi rezultate gde god da igra.

gazda

pre 3 godine

(Semir Tokić, 19. januar 2021 23:15)

Mesi je imao daleko bolje suigrace i od Edera i od Ikardija pa nikad nisu dali gol u finalu velikog takmicenja da i Mesiju donesu trofej sa reprezentacijom.

Sigurno je gore izgubiti 5-0 u El Klasiku u najvecoj utakmici na svetu nego neku nebitnu utakmicu protiv Bolivije za koju se danas niko ni ne sjeca osim tebe :)

A Ronaldo je uspeo da bude najgori igrac gotov svih velikih takmicenja na kojima je igrao sa reprezentacijom pa sta sad?

A kakav je to covek koji psuje svom treneru majku jer ga izvodi iz igre protiv Las Palmasa? A svestan je toga da je u Zidana majka mrtva.

I kako je Juventus unistio Barsu? Pa ne mogu unistiti nesto sto je vec unisteno. Barselonu sada unistava i Kadiz, a da ne bi Juventus :D

GM

pre 3 godine

Kristijano je osvajao sve i svuda. Pravio sve timove sampionskim.

Mesi samo na jednom mestu. A njega napravili Ronaldinjo, Cavi, Inijesta... posle toga prosecni rezultati za nivo pre toga.

Koga boli istina - neka lupi minus. Hvala u napred.

Tigar

pre 3 godine

Pogledajte rubriku asistencije i eto u cemu je razlika. Cak 70 asistencija vise a otprilike 150 utakmica manje za Mesija. I najvecoj budali je sve jasno. Ronaldo mu samo parira golovima a i tu ustvari zaostaje. Ima losiji prosek golova po utakmici. U trofejima takodje zaostaje, zlatnim loptama, zlatnim kopackama i Mesi bio mnogo uspesniji u zajednickoj ligi dok su igrali zajedno. Bolji dribler takodje, bolji izvodjac slobodnjaka . Razlika je mnogo veca nego sto se predstavlja. Mesi je stepenicu iznad portugalca to je jasno svakom ko nije fan Ronalda. Samo oni ne vide sve ovo.

Djorgovski

pre 3 godine

Ronaldo ni za jos 3 zivota nece dostici nivo fudbala na kome Mesi igra, i mislim da je vise jadno porediti golgetera i fudbalskog genija.

Konan

pre 3 godine

Jedina i najveca razlika, Mesi igra za tim a tim igra za Ronalda. Ronaldo kad ne bi davao golove niko ne bi ni cuo za njega, dok Mesi bude igrac utakmice bez gola i bez asistencije.

gazda

pre 3 godine

Ronaldo najbolji strelac i asistent LS, najbolji strelac i asistent Eura, uskoro najbolji reprezentativni strelac i najbolji strelac u istoriji fudbala.

Mile Bravar-majstor-radnik

pre 3 godine

Ronaldo je izmislio igru za malog naduvenka koji kada nema saigraca vidimo kako igra, Ronaldo ne da je bolji nego klasa za Mesia

Pozdrav

pre 3 godine

6 zlatnih lopti Mesi i 5 zlatnih kopacki, Ronaldo 5 zlatnih lopti i 4 zlatnih kopacki - Mesi mladji dve godine i odigrao oko 150 utakmica manje u karijeri

Gazda

pre 3 godine

GM,

A Ronalda su napravili Modric, Kros, Benzema, Marselo, Ramos, Bejl... Posle toga i pre toga prosecni rezultati.

Ronaldovi "uspesi" u 6 sezona u Junajtedu, 2 sezone u Juventusu i prve 4 sezone u Realu tj. u 12 godina bez Modrica, Bejla, Iska, Jamesa, Krosa itd su:

Osvojio samo 1 LŠ, u tim timovima je samo dva puta bio najbolji strelac lige, samo jedna zlatna lopta, i samo jednom je bio najbolji strelac LŠ, nikad nije bio najbolji strijelac nokaut faze i nikad nije dao vise od 8+ golova u Juventusu i Junajtedu u jednoj sezoni LŠ, nikad nije bio najbolji asistent lige. U Realu sa gore pomenutim igračima je davao po 15,16,17 komada.

Dakle, u 12 godina (6 Junajted, 2 Juve i prve 4 godine u Realu) Ronaldovi uspesi su:

2x najbolji strijelac lige (2007/08 i 2010/11)
1 najbolji strijelac LŠ (2008/08)
1 zlatna lopta (2008)
nikad nije bio najbolji nokaut faze LŠ
nikad nije bio najbolji asistent lige
nikad nije dao vise od 8+ golova u Juventusu i Junajtedu u jednoj sezoni LŠ

Pazite sad ovo, Mesijevi uspesi u samo zadnje 2 sezone bez Cavija i Inieste su:

2x najbolji strijelac lige
2x najbolji asistent lige
1x najbolji strijelac LŠ
1x najbolji strijelac nokaut faze LŠ
1 zlatna lopta

Sve ono sto je Ronaldo uradio u 12 sezona bez Modrica, Bejla, Iska, Jamesa, Krosa, taj Mesi je stigao u 2 sezone bez Cavija i Inieste. Nema smisla Mesija porediti sa Ronaldom nakon ovoga.

Koga boli istina - neka lupi minus. Hvala u napred.

Samo jako

pre 3 godine

Ronaldo je od Juventusa i od sampionskog tima koji je dolazio do finala LŠ napravio luzerski tim koji ove sezone nece osvojiti ni ligu. U 10 godina igranja u Junajtedu i Juventusu osvojio samo 1 LŠ. Modric, Bejl, Ramos, Kros, Benzema su mu napravili karijeru.

Ajd sad fanovi Ronalda lupajte minuse iako i sami znate da je sve istina sto sam napisao.

Owen

pre 3 godine

To rivalstvo može postojati i postoji samo na društvenim mrežama i naravno u medijima koji su to rivalstvo i stvorili ali u fudbalskim krugovima nema uopšte tog rivastva niti se postavlja to pitanje uopšte sem naravno kada im opet mediji to nametnu, jasno se među ljudima koji prate poznaju ili rade u fudbalu a posebno oni koji su ozbiljni stručnjaci i koji rade na vrhunskom nivou tu u tim krugovima je svima kristalno jasno da je Mesi ubedljivo bolji od Ronald i to su gotovo svi javno i rekli tako da nema tu dileme a naravno da ko prati i razume fudbal to vidi na svakoj utakmici već godinama posebno kad su se sastajali direktno njihovi timovi tu se uglavnom videlo koliko veću razliku pravi Mesi koji je po mnogima najbolji igrač ne samo sveta već najbolji ikada

Gorštak

pre 3 godine

(GM, 19. januar 2021 18:28)

Lako je osvajati titule u klubovima koji su bili sampioni i pre Ronalda. Cak ni sa tim timovima nije ostvario sto je mogao i morao. U LŠ svaka cast ali u Realu osvojio samo 2 titule lige za 9 godina sto je Realov jedan od najgorih perioda u istoriji kluba. Dosao u Juventus da im donese LŠ, a na kraju ce zaustaviti dominaciju Juventusa u ligi nakon 10 godina. Juventus je zbog njega i njegovog egoizma i da on uvek mora biti u centru paznje unistio timsku igru.

Kada Ronaldo ode u Napoli, Valensiju, Arsenal i kada osvoji sa tim timom titulu onda cu verovati da je zbog Ronalda. Ali nema on hrabrosti za to niti bi to mogao da uradi jer samo je jedan Diego Armando Maradona.

Gazda

pre 3 godine

(facts, 19. januar 2021 20:24)

Osvojiti 2 titule lige za 9 godina je puno veca sramota nego ne osvojiti nista sa reprezentacijom koja bez Mesija ne moze da pobedi ni najslabije reprezentacije u Juznoj Americi.

Ronaldo je titule gubio protiv Osasune, Betisa, Deportiva, a Mesi nema trofej sa reprezentacijom jer je gubio samo od Cilea, Brazila, Nemacke i Francuske. Velika je razlika u tome.

facts

pre 3 godine

(Gazda, 19. januar 2021 21:11)

jeste ali Ronaldo je osvajao La Ligu a Messi nema trofej sa reprezentacijom, i jos je ispao u cetvrtfinalu Kope koja se igrala u negovoj zemlji, pa jos i poraz rezultatom od 6-1 od Bolivije koja nema profesionalne fudbalere...najgora era za Argentinski fudbal je era Lea Messija sa 0 trofeja i najubedljivim porazima.

Pero

pre 3 godine

Mesi da je bio pametan pa da je letos prešo u ovaj brutalni Inter sad bi se borio za Skudeto i Lš. Obrno bi igricu i definitivno stavio tačku na goat titulu.

dacho

pre 3 godine

(Tigar, 19. januar 2021 18:41)

Oteo si mi rec odnosno komentar iz usta. Samo pogledati asistencije i broj utakmica i pametnom vise nego dosta gde je sustinska razlika izmedju njih dvojice. Jedan je samo vrhunski golgeter, a drugi i vrhunski golgeter i paker.

facts

pre 3 godine

(Gorštak, 19. januar 2021 20:05)

Ronaldo zna kakav je osecaj osvojiti La Ligu a Messi ne zna kako je to osvojiti trofej sa reprezentacijom.

Mesi je GOAT

pre 3 godine

Mesi je 'silovao' Ronalda dok su zajedno igrali u Spaniji, Ronaldo je jedva dva prvenstva osvojio za 10 sezona i plus ga je Mesi izbacio iz Lige sampiona 2011. dok Ronaldo nikad nije osvojio Ligu sampiona a da je prethodno Mesija izbacio...

Kiki

pre 3 godine

(facts, 19. januar 2021 21:41)

Osvojio bi i Mesi trofej sa reprezentacijom da je imao Edera da mu donese trofej u finalu :)

A Ronaldo je izgubio finale EURA 2004 koje se igralo u njegovoj zemlji protiv Grcke.

Uslovi u kojima se igra protiv Bolivije su nemoguci za igru tako da taj poraz i nije neko cudo. A i bolje je izgubiti od Bolivije 6-1 nego u El Klasiku 5-0 gde te izdominira najveci rival. O tome je citav svet pricao :)

A Argentina nije mogla da dodje do finala SP 30 godina sve dok se Mesi nije pojavio. Mesi pravi rezultate gde god da igra.

presheva

pre 3 godine

@tigar

al eto ja mislim cr bolji je i ako ima vise utakmice.. lepo rekao momak svako ima svoj ukus i izabere to sto misli.. i sad pametnjaci oce da nas ubede messi je a neko ce pokusa cr.. mi gledamo futbal volimo futbal nekom messi nekom cr mnogo pametujes druze za messi na svaki test

Nole Goat

pre 3 godine

Ovi sto kazu da Mesi igra za tim, pogledajte kako je odigrao protiv Bajerna, stvarno je odigrao za tim ama svaka cast, ni na jednoj utakmici lige sampiona prosle godine nista nije pokazao, bio je mnogo gori od Ronalda. Pogledajte na primer protiv Liverpula, nista nije mogao, istina je da ima vise asistencija, ali Ronaldo uvek ide napred i ostavlja bolji psiholoski uticaj na tim, dok Mesi nekad ni ne dobije sansu da to ostvari, a takodje je i neodlucan u mnogim situacijama, lupajte minusa koliko ocete, ali ovi Mesijevi fanovi nikako da spomenu kako je Ronaldo pokraden 2018. za Zlatnu loptu gde je u svim parametrima bio bolji od Mesija.

Kiki

pre 3 godine

(facts, 19. januar 2021 21:41)


Osvojio bi i Mesi trofej sa reprezentacijom da je imao Edera da mu donese trofej u finalu :)

A Ronaldo je izgubio finale EURA 2004 koje se igralo u njegovoj zemlji protiv Grcke.

Uslovi u kojima se igra protiv Bolivije su nemoguci za igru tako da taj poraz i nije neko cudo. A i bolje je izgubiti od Bolivije 6-1 nego u El Klasiku 5-0 gde te izdominira najveci rival. O tome je citav svet pricao :)

A Argentina nije mogla da dodje do finala SP 30 godina sve dok se Mesi nije pojavio. Mesi pravi rezultate gde god da igra.

kiki

pre 3 godine

(Nole Goat, 19. januar 2021 22:39)

A sta je Mesi trebao da uradi protiv Bajerna? Dati 6-7 golova? hahah. Bajern ih je zgazio u toj utakmici.

Po kojim to svim parametrima je Ronaldo bio bolji od Mesija u 2018 godini? Golovi, asistencije, stvorene sanse suigracima? slobodnjaci? driblinzi? Sve je bilo na strani Mesija. Iako ne znam zasto pravis usporedbu izmedju njih dvojice kada je zlatnu loptu dobio Modric te godine.

Mesi je po svim parametrima bio bolji od Ronalda 2016, 2017, 2018 godine, a nije dobio nijednu zlatnu loptu. Vi fanovi Ronalda nikad necete spomenuti da je Mesi pokraden za nekoliko zlatnih lopti koje je dobio Ronaldo.

A Mesi je mnogo bolje odigrao protiv Liverpula nego Ronaldo protiv Ajaska ili Liona kada je ispao. Mesi je protiv Liverpula imao 2 gola i 5 napravljenih zicera u 2 utakmice. Suarezu, Dembeleu, Albi, Vidalu i Kutinju. Mesi je protiv Liverpula odigrao najbolji polufinalni dvomec u karijeri. Druga stvar je sto cak ni to nije bilo dovoljno i sto je Barsa ispala i bez obzira na sve to.

A Mesi jeste timski igrac za razliku od Ronalda. Ronaldo ima negativan uticaj na svaki tim jer se lik ne raduje ako on ne postigne gol. Zato nikad nije imao neke posebne odnose sa Bejlom i Benzemom kao sto je Mesi imao sa Suarezom i Nejmarom i koji su se uvek zajedno druzili i van terena.

Semir Tokić

pre 3 godine

(Kiki, 19. januar 2021 23:06)

pa mozda bi Messiju neko i doneo trofej da nije oterao tolike saigrace iz reprezentacije kao sto je Ikardi.

Semir Tokić

pre 3 godine

(Kiki, 19. januar 2021 23:06)

pa najgore od svega izgubiti rezultatom 6-1 od Bolivije koja nema profesionalne fudbalere,jos je uspeo pred ocima svojih zemljaka da bude ubedljivo najgori igrac Kopa Amerike 2011.

Vitez

pre 3 godine

Mesi da je bio pametan pa da je letos prešo u ovaj brutalni Inter sad bi se borio za Skudeto i Lš. Obrno bi igricu i definitivno stavio tačku na goat titulu.
(Pero, 19. januar 2021 18:29)

Koliko se ja secam Mesi je hteo da ide ali mu nisu dali, a to da li bi u Inter to ne znam

Pera

pre 3 godine

Tekst nisam čitao, čitao sam komentare, izgleda Ronaldo nije dao ni jedan a ne 760 golova, i nema 5 ligi šampiona i jedno izgubljeno finale . Nema osvojenih 3 premijer lige2 La lige i 2 lige serie a. Nije najbolji strelaclige šampiona i golova za reprezentaciju+ znam da mu fali 7). Ljudi da je dao 300 golova on je sjajan voleli ga ili ne. On je najbolji igre pokazivao u Junajtedu gde je sticao ime, u Realu je sticao slavu u reprezentaciji Portugalije besmrtnost au Juventusu čovek traži mir da traje što duže i da obori još neki rekord. A ko je to trajao toliko dugo kao Mesi ili Ronaldo ?niko i nikad neće.a ko je bolji ? Reći partizanovcima da je zvezda bolja i pored više osvojenih pehara je glupost isto kao i kontra.

gazda

pre 3 godine

(Semir Tokić, 19. januar 2021 23:15)

Mesi je imao daleko bolje suigrace i od Edera i od Ikardija pa nikad nisu dali gol u finalu velikog takmicenja da i Mesiju donesu trofej sa reprezentacijom.

Sigurno je gore izgubiti 5-0 u El Klasiku u najvecoj utakmici na svetu nego neku nebitnu utakmicu protiv Bolivije za koju se danas niko ni ne sjeca osim tebe :)

A Ronaldo je uspeo da bude najgori igrac gotov svih velikih takmicenja na kojima je igrao sa reprezentacijom pa sta sad?

A kakav je to covek koji psuje svom treneru majku jer ga izvodi iz igre protiv Las Palmasa? A svestan je toga da je u Zidana majka mrtva.

I kako je Juventus unistio Barsu? Pa ne mogu unistiti nesto sto je vec unisteno. Barselonu sada unistava i Kadiz, a da ne bi Juventus :D

Semir Tokić

pre 3 godine

(Kiki, 19. januar 2021 23:06)

a najbolje od svega je to sto je taj Juventus koji je Ronaldo upropastio unistio Barsu na sred Camp Noua.

Semir Tokić

pre 3 godine

(gazda, 20. januar 2021 00:10)

Kakav je to igrac koji odbija da izadje iz igre kad trener to trazi? Ronaldo bar nikada nije odbio poslusnost.

Semir Tokić

pre 3 godine

(gazda, 20. januar 2021 00:10)

Pa bolje to sa Zidanom nego da tera saigrace iz ekipe kao da je to njegova privatna reprezentacija.

Ubedljivo najbolji igrac 2016,2017, 2018 je bio Ronaldo a Messijevi golovi Ueski ne vrede mnogo.

Messi je bio najgori igrac svih turnira al najgore od svega sto je bio najgori pred ocima zemljaka.

Neko ko zna

pre 3 godine

Ronaldo nikad nije osvojio Ligu sampiona a da je prethodno Mesija izbacio...
(Mesi je GOAT, 19. januar 2021 22:28)

Polufinale Lige šampiona 2008 Ronaldo sa Mančester Junajtedom u polufinalu izbacio Barselonu, a u finalu bobijedili Čelzi. Informiši se prvo prije nego nešto napišeš na portalima.