Četvrtak, 03.11.2005.

19:06

Tragedija Zvezde bez svedoka

Izvor: B92

Tragedija Zvezde bez svedoka IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

133 Komentari

Sortiraj po:

Uvek uz ZVEZDU

pre 18 godina

E...pa dosta.Dokle samo kukanje....sramota bre.Prvo svoje Delije da iskritikujem...momci su se srcem borili,a mi smo krivi 50 posto za poraz,jer smo dozvolili da nas UEFA kazni.Tako ste kukali i protiv Brage...e pa sve neverne Tome neka cute,a zivi bili pa videli ZVEZDA PROLAZI.A grobari,njih SAZALJEVAM,kako samo smeju da progovore.E bolje neka se secaju tikvi..ZVEZDO UZ TEBE SAM I ZNAM DA NECES OVO NAVIJACKO SRCE DA IZNEVERUJES,JER JA SAM TVOJ PRAVI NAVIJAC

пиксла

pre 18 godina

Доста кукања, недеља 13 часова - сви на Карабурму!
А ви гробоши, смешни сте са коментарима. Ајде лепо у другу лигу.

Mrki

pre 18 godina

Grobari svi na stadion,pozdravite sampione,zaboravite nesporazume,titula je nasa,Reber je car za Zengu,sledeca liga sampiona je nasa,sa ovakvim trenerom nece biti slucajno igrati i u finalu.Covek zna sta radi,zato pravac stadion.

Brando

pre 18 godina

Vidim da se javljaju neki DeMarco i Rossi i pricaju o uspesima Partizana, samo mi nije jasno o kojim to oni uspesima pricaju. Kazu "mis mo igrali sa Lacijom (tada u raspadu), Midlsborom (lagano 3:0) i Viljareaalom (nereseno sa trecim timom te ekipe na svom stadionu) i to su "uspesi"!? Mi kao prvo sigurno prolazimo dalje, jer cemo imati bar 6 bodova u ovoj grupi, a mozda i svih 9, jer smo tek sada videli da znamo da igramo, ali nam je falilo malo srece, koju smo istina potrosli sa Bragom u drugoj utakmici. Po statistici brojeva (koju rakari toliko vole i postuju) mi nemamo cega da se plasimo, imamo sve preduslove za lagani prolaz, samo malo da se zbiju redovi i da dobijemo OFK, koji su sada jako losi, ali ce protiv nas da grizu, jer sad i oni moraju da se vade. Ne plasim se ja utakmice protiv Rome, to je sigurna pobeda u neosvojivoj tvrdjavi (za neke iz komsiluka, i dalje, za sva vremena).
Samo napred u nove radne pobede, moja Zvezdo.

Marko Lo

pre 18 godina

@Viljem Tel
Svajcarska zemlja...sireva
Srbija- zemlja cega????!!

Budimo zadovoljni ovim sto imamo jer to i zasluzujemo... Kakva zemlja takav fudbal.
Zvezda je igrala dobro, samo fali napadac kao Pantelic jer ova dva kosarkasa mogu da pogode najdalje na 7-8 metara od gola. Mi nismo imali shuteve sa 16m ili, nedaj boze dalje.
P.S. SAVET ZA B-92:
SHALJITE IZVESTACE NA ZURKE SA FUDBALERIMA PA CEMO SVI ZNATI ZASTO JE KAKO JESTE. MOMCI SU OTISLI U SHIRINU. NA OSNOVU CEGA PITAM SE...
Mozda na osnovu novih Toyota, ili frizurica, ili lepote...? Zbog fudbala sigurno nisu...

usporeni snimak

pre 18 godina

@Bata Djoro
sve je to lepo sto si napisao, cak je i opsirno. Ali nisi napomenuo da je zvezdin go postignut iz OFSAJDA (samo jednom na kratko je ponovljena cela akcija, svaka cast rts-u) a o Zigicevim fudbalskim kvalitetima (ne igrajuci glavom) dovoljno govori situacija kada isti sa par metara go od SEADM metara promasuje za celih DESET!
'ajd' u zdravlje i ne palite se previse kada JEKNIC ne igra.
PS. To sto se "GROBARCICI" javljaju je preuzet kompleks kada od vas nije moglo da se dise zadnje dve godine (naravno uzalud, mi smo ispadali ili igrali u grupi sa kasnijim pobednicima ili finalistima, pogledaj pod PORTO; MARSEJ; CSKA)
pozdrav svim iskrenim ljubiteljima fudbala

Daglis

pre 18 godina

Da pokusam ponovo komentar sinocnje tragikomedije. Priredili smo malo radosti nasem napacenom komsiji a zvezda jucerasnjeg performansa je bio Purovic na vise nacina. Prvo zbog smecovanja u nevreme sto je rezultiralo nepotrebnim penalom zatim zbog izjave:"Ko zna zasto je to dobro" misleci na poraz. Odgovor je da je dobro za Bazel koji je uzeo 3 boda u gostima od direktnog konkurenta za mesto koje vodi u 1\16 finala UEFA kupa. Mesto broj 2 je rezervisano za Mladenovica koji se malo primio na status vedete i nonsalans sutirao umesto da zavrsi utakmicu. Slicna prica vazi za Perovica koji sutira iz mrtvog ugla,valjda je puno gledao Anria umesto da uposli saigraca. I na kraju Show time u izvedbi zadnje Zvezdine linije- Trajkovic, Bisevac, Dudic dostojne Top liste Nadrealista i Monti Pajtona. No posto je trener jos pre utakmice rekao da poraz nije tragedija prihvatamo samo konkretno izvinjenje na sledecem Uefa gostovanju materijalizovano kroz 3 boda kompenzujuci jucerasnju, tradicionalnu srpsku gostoljubivost.

volim zvezdu vise nego kevu i caleta

pre 18 godina

@DeMarco
Samo da te obavestim,kad vec vidim dobro poznajes fudbal,u proteklih 10 god. Partizan je u samo dva navrata duze ostajao u evropi od zvezde,i to prosle i pretprosle god.Koje ti posledje 10 god sopminjes o cemu ti pricas,o rapidu,o dinamu iz zagreba,o slaviji iz praga,to su tebi uspesne godine partizana,pa ako je tako ova vam je naj uspesnija.Poruka drogbarima,jadni ste bre!!!Gledajte svoja posla i potrudite se da prevazidjete vase komplekse,mozda tek tada i pobedite u derbiju.Posle ovakve sezone mene bi bilo sramota da se javljam.Vodite vi vasu brigu,mada koju vasu brigu,vi ustvari i ne navijate za Partizan nego protiv zvezde.Vi da ste neki navijaci pojavljivali bi ste se u sve vecem broju da bodrite vas klub i da prozivate upravu sa tribina a ne kao neke babe da se zalite i zbog vase nemoci da trazite pomoc Tadica,on covek nema pametnija posla nego da se bavi vasom upravom.Ucite od Delija kako se bodri voljeni klub,i kad je bilo naj teze prosle godine bodrili su klub i uvek bili tu kad je naj potrebnije.Nama ce se Zvezda i bog oduziti za tu ljubav!!Molim sve navodne navijace crvene zvezde koji su do juce velicali upravu,ternera,igrace a danas posle nesretnog poraza, a ne tragedije ili bruke,traze smenu trenera,isteruju igrace i prozivaju uparvu da se ne javljaju jer zvezdi takvi navijaci nisu potrebni,predjite da navijate za partizan.Ovo je nova uprava sa novim trenerom(koji zvedzu peuzeo posle odradjenih celih priprema sa dostanicem)i sa mladim igracima i treba imati strpljenja za njih,zasad ide dobro,gube i mnogo veci timovi od zvezde na svom stadionu u evropi pa nikom nista,niko ih ne razapinje.Piksi je uradio mnogh za ovako mali vremenski period,niko nije mogao da ocekuje veliku ZVEZDU za samo par meseci.Veliki tim se stvara godinama,veliki moraju biti veliki i kada izgube, a ne kao smesne komsije zbog jednog nesretnog poraza protiv petrzalke propade cela sezona i mnoge naredne,tu se vidi koliko ste veliki.
Nego ajmo momci na karaburmu po nova tri boda u prvenstvu a onda i dve pobede za prolaz dalje u UEFA ligi.
SVE PROLAZI ZVEZDA TRAJE!!!!

igor

pre 18 godina

jednostavno nismo imali srece, kada se ne iskoriste onolike sanse kazna mora da stigne. Kako moze sad neko da optuzuje Perovica, a kada je bio derbi okivali ste ga u zvijezde, ne treba nikog od igraca optuzivati zbog jedne izgubljene utakmice od redovnog ucesnika LS. Samo naprijed momci, odracemo romu3:0

delija

pre 18 godina

jjjjjjjjjjoooooooooooooooojjjjjjjjjjjjjjj!!!!
JOJ MLADENOVICU STO NAM UCINI BRE!!!!!!!!!!!!
MOGLI SMO BRE DA IH UMLATIMO, BRE PEDESET RAZLIKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



DRZI SE ZVEZDO!!!!!!!!!!!

www

pre 18 godina

koji su K**** jurisali na pobedu kad su mogli mirno da je privedu kraju(mislim na utakmicu).I da smo odigrali nereseno bilo bi extra u ovoj grupi je isti K**** da li si 1 ili 3.Ovako bojim se da ce mo morati da do kraja dobijemo 2 utak. i da 1 igramo nereseno.Strazburg vec ima 2 pobede,Roma ce sigurno proci a Basel ima utakmicu kod kuce protiv Tromsoa pa ce se tek na kraju videti koliko nam je znacio ovaj bod.Onaj Mladenovic je bruka od igraca a onaj Perovic koji je 10 dana pricao kako nije bitno ko ce dati gol nije dodao loptu purovicu sram ga bilo.

Daglis

pre 18 godina

Konacno da i mi razgalimo komsije.Purovic se pita zasto je dobro sto smo izgubili. Dobro je za Bazel koji je direktni suparnik za prolaz dalje. Bolje bi mu bilo da se mane filozofiranja i smecovanja. Perovic se primio posle derbija da je Valderama pa je sutirao iz mrtvog ugla umesto da asistira. Mladenovic-duplo golo, greske na sredini i nonsalans kad je bio sam u sansi. Kod drugog gola Bazela Kompletna ekipa pozadi u sastavu Trajkovic,Bisevac, Dudic je bila smehotresna olimpijada mixovana sa gegovima iz Golog Pistolja. Posto je receno da poraz nije tragedija jos pre meca i da je 12 bodova u igri ocekujemo konkretno izvinjenje u sledecem kolu.

88.MIN.-ŠTIKLA-PA KROZ NOGE-PA ZAKUCAVANJE

pre 18 godina

Joj kako sam lepo sinoć spavao i sanjao...hvala vam ganferi na predivnoj sinoćnoj večeri koju ste nam priredili...A ono u 88. minutu, onaj "PRLJAVI ŠVAJCARSKI TRIK", ono "slanje Biševca po jogurt", pa potom i ono "zakucavanje čekićem u mrežu" - DIVOTA JEDNA!
INAČE, UPRAVO SAD PROŠAO DORĆOLOM ONAJ ZELENI TRAMVAJ NA KOJEM PIŠE "GRAD BAZEL NA POKLON BEOGRAĐANIMA" - VOZI GA DELGADO A VOŽNJU NAPLAĆUJE (=KONDUKTER) "PLJUNUTI" ROSSI!!!

jo

pre 18 godina

Generalno, utakmica ko na livadi, bez odbrana, ali meni jako zanimljiva, jer sam prvi put u zadnjih par godina video zlezdanu koja pokusava da igra fudbal i veci deo utakmice ste odigrali korektno, onoliko koliko znate ( a fudbalsko znanje vam nije glavna osobina, znate i sami). Kada uporedim ovu utakmicu sa nekim prethodnim moram da kazem da ste na ovoj stvorili vise sansi nego na prethodnih deset zajedno. Do sada vam se sve svodilo na bunkericu i igru hitni lopticu u sumicu i nekako ste prolazili, a evo prvi put da odigrate napadacki i do noge i nista. Ispada da bi bolje prosli da ste igrali kao protiv Brage, onakva "junacka" igra vam vise lezi, verujte, i ne kazem ovo iz zlobe, nego je tako. Sve u svemu za zlezdu sam znao gde joj je mesto u Evropi ( otprilike kao sto i stoji na novoj Uef-inoj listi , tu negde oko 100 mesta), Bazel me je neprijatno iznenadio sa onakvom losom odbranom, suplji su ko i njihov sir i samo zahvaljujuci sto su protiv sebe imali jednu prosecnu ekipu sa ovog dela Evrope uspeli su da pobede. Iskreno, po meni grupa je laka, ali raspored je los za zlezdanu, t.j. timovi su prosek i ispod proseka, ali zeznuto je severinci sto sa jacim igrate kuci, a slabijim gostujete, a znajuci da ni vi nepamtite kada ste nekog dobili u gostima u Evropi, lose vam se pise.

Ivana

pre 18 godina

Kako su ovi grobari jadni to nije normalno. Njima vise znaci to sto je Zvezda izgubila nego to sto oni nisu u stanju da se sastave sami sa sobom vec vise od 2 meseca. Gledajte malo u svoje dvoriste. Zeka, Bjeka, Curkovic, Petrzalka, Makabi, Zvezda, Vozdovac, Timok ... Hm, toliko toga ima da sam mozda nesto i zaboravila.

srdjan bg

pre 18 godina

Tragedija je svakako prejaka rec. Ne valja sto smo izgubili ali podsecanje da ovo nije Kup nego liga je sasvim na mestu. Ono sto takodje ne valja je to sto Zenga forsira do zla boga ruzan fudbal kakav Zvezda, barem na Marakani nikad nije igrala.
Posle treceg evropskog poraza za koji je zasluzan nadam se da ce najzad uprava da shvati da Marko Perovic NE ZASLUZUJE da igra u Zvezdi!!! Onakav sebicluk coveka koji je posle gola na derbiju izjavio da u toj situaciji "ni rodjenoj majci ne bi dodao loptu" se mogao i ocekivati- pri 0:0, tri metra od gola umesto da vrati samom Purovicu S KOJIM JE ZAJEDNO UTRCAO u peterac (nema sanse da "nije znao tacno gde je" on izigrava Maradonu. Igra Jankovica, Mladenovica i Kovacevica vise je posledica Zengine "obavezno daj loptu unazad" taktike nego neceg drugog (mada se slazem da je Mladenovic bleda senka igraca koji je bio...)

Ne zaboravite da je ovo sezona posle najvecih turbulencija u Zvezdi u poslednjih 20 godina, i, da nam je neko letos ponudio da u ovoj fazi prvenstva imamo ovakvu prednost na tabeli, cetvrtfinale Kupa i Ligu UEFA, po cenu poraza u 1. kolu na praznoj Marakani mislim da bi retko ko odbio...

I AJMO SADA CRVENO BELI ORI SE CEO STADION ...

pre 18 godina

BRAVOO MOCI NIKO NIJE KRIV OSIM SRECE I ZBOG LOPTE STO NIJE TELA DA UDJE U GOL SVAKA CAST NA BORBI SAD NA POBEDU PROTIV OFKE PA DA ZAVRSIMO SA TOMSO KAKO SE VEC ZOVU PA DA IH ODVALIMO

Vaše ime

pre 18 godina

Pa zašto večito moraju da se oglašavaju kojekakvi glupaci, koji očekuju ne znam šta od naših timova?! Fakat je da je Zvezda bila bolja, i da je inače mnogo bolji tim od Basela. Jednostavno igrači nisu imali hrabrosti, ali ni sreće, da utakmicu privedu kraju onako kako bi bilo najbolje. Ali jedino u vezi čega bih se složio sa nekima je da nekim igračima definitivno nije mesto u Zvezdi. Čudi me da Zenga ne dovodi nekog psihologa, da malo poradi na samopouzdanju igrača, jer onakve prilike psihički dovoljno jaka ekipa ne sme da propušta. Šta je tu je, navijaćemo i dalje za naš klub, jer je i ovakva igra uspeh, dok se jednog dana ne bude formirao pobednički tim.
Dok se ne dovedu kvalitetni igrači nemojte ništa drugo ni ošekivati, jer je svaki bod premija.

Pax

pre 18 godina

Ajmo,delije!Okupimo se na treningu pred OFK,bar 5 hiljada,i pokažimo ko smo i šta smo!Pozdrav najboljim trening-navijačima na svetu!

Bah

pre 18 godina

Vidi grobarcica sto su se raspricali ! Kad su tako pametni neka objasne zasto Partizan pauzira i drugo kolo u UEFA ligi, a kako cujem izgleda da su pauzirali i u prvom kolu Evrolige u kosarci.
Kad god nam je tesko tu je JSD Partizan da nam popravi vece !

rossi (valentino)

pre 18 godina

Sta sad kukate!?!? Ne osvojiva tvrdjava!?!?! "Mars iz zvezde", "Ako se pojacamo..." pa cekaj...zar se niste hvalili kako ste najbolji i imate bolju ekipu od nas?!? Mi smo sa ovom ekipom dogurali do 1/8 finala i ispali od sampiona a da ne pricam da smo u grupi igrali sa Laciom, Villarealom i Midlzbrom...a vi, tromzo, bazel, strazbur...nije sve u igri! Mi nismo igrali lep fudbal prosle sezone ali jesmo 'pametan' i zato smo dogurli dotle i zavrsili sezonu bez poraza!

zile

pre 18 godina

Poraz nije najstrasnija stvar.Ali samo da nisu prodate utakmice ,tako poruka za rukovodstvo Zvezde,sve se dozna kad tad.Potezi bez ikakvog smisla i veze mogu da budu procitani i od najveceg laika!A klub sa izneverenom publikom nije klub!!
Pa makar i Zvezda koju volimo od malih nogu!!!Zelja, da sam samo bio malo pesimistican molim boga ne tacan.
Imamo jos 3 utakmice,pa Pixy Zenga i ostala gospodo pokazite se na delu!!Evropa nam je najobjektivniji pokazatelj za to,naravno pobede.Ne samo ''odigrane'' utakmice,na kojima se pojedinci ili grupa praznih dusa bogati!!Ocemo da gledamo Zvezdu rame uz rame sa Evropskim klubovima,ne da se sepurimo u nasem malom,blatnjavom selu!
Iskrene zelje za uspeh i pozdrav svim Zvezdinim navijacima sirom planete!!

Mare

pre 18 godina

@Nikola
1991. ja nisam nista radio u pelene. Izmedju ostalog, te godine sam bio na jednoj utakmici u Italiji i doziveo ono sto ti i tvoji tuzni frontovi nikad necete. Za sve one komentare o "neosvojivoj tvrdjavi" - ona je to i dalje a zna se i za koga. Neko rece "Euroleague" u basketu, pa jos kaze elita ?!?? Ponizenje pred skoro punom halom. Dobro, nije sudio Dimitrijevic, kapiramo i ne likujemo. I najzad, kratak osvrt na sam mec : solidno izdanje Zvezde, jedno od boljih u ovoj sezoni. Logicna kazna za promasaje. Da se igralo pred punom Marakanom, potpisujem da bi bilo bar 3:1 za nas. Uostalom poraz je sastavni deo igre, osim kad izgubis kod kuce od nekog 2:5. Idemo dalje, Zvezda je zivot, sve ostalo su sitnice !

Bata Djora Sr.

pre 18 godina

Zanimljivo je da ima vise grobarskih komentara, ali to govori samo o njima. Neko ce dodati i komplekse,mozda.
Bez obzira sto se igralo bez publike utakmica je bila zanimljiva. Akteri se mogu svrstati u kategoriju dve lose ekipe. Ogroman broj gresaka i na jednoj i na drugoj strani, od kojih mnoge i pocetnicke, ukazuju samo da obe ekipe nemaju ozbiljnijih namera u Evropi. Barem ne ove godine.
Mozemo reci i da je Zvezda igrala u otezanim okolnostima i da joj domaci teren i nije bio neka prednost. Nedostatak publike je sigurno bio onaj delic koji je sinoc falio da tas pretegne na nasu stranu. Medjutim ima dosta stvari koje zabrinjavaju. Ako se gleda realno Zvezda je izasla sa najjacim timom. Od ovog bolje nema. Ono sto je prvi problem je postavka igre na pocetku t.j. ako ste primetili Jankovic je poceo levo a Perovic desno. To mi nikako nije jasno, pogotovu sto Perovic jedva stoji na desnoj nozi, te niko i ne moze da ocekuje da doticni moze i da je upotrebi u igri. Kada su promenili strane igra je postala bolja sto se moze videti i po sansama. Prva je naravno ona Peroviceva kada je u maniru Pantelica hteo da se proslavi znemarujuci interes skipe. Zbog toga mora da leti napolje a i zato sto je opet davio igru ne oslobadjajuci se brzo lopte. Ono sto potkrepljuje moju tezu da je zamena strana doprinela boljoj igri je i akcija koja je dovela Zvezdu do vodjstva. Jankovic je sa DESNE strane uposlio Zigica a ovaj Purovica. U toj situaciji je Zigic pokazao svu svoju fudbalsku velicinu. Na zalost taj dobar pas je bilo i jedino sto je Jankovic pokazao. Ostaje zatim nejasno sto je Purovic igrao rukom, ali to su vec maniri iz ove seoske lige koje ne vredi komentarisati. Drugo poluvreme je donelo par prilika koje nisu iskoriscenje i kazna je usledila. To je nekako i normalan sled dogadjaja u fudbalu. Nisam uspeo da vidim ko je dao onu kratku loptu da li Kovacevic ili Trajkovic ali ono sto je nejasno kod tog gola je Dudiceva uloga. On je skoro dotrcao do tipa koji je dao gol i stao. Nije pokusao ni da ukliza, ni da napravi penal, pa cak i dobije crveni karton. Jednostavno je stao. Neko ce reci da je pokrivao prostor jer je jedan igrac bio iza ali to ne pije vodu. Morao je da proba na bilo koji nacin da pokusa da blokira taj sut. Kada se pogleda cela utakmica ne moze se reci da je Zvezda igrala lose. Mada je to daleko od dobrog. Kod igraca ne postoje usvojeni osnovni elementi igre a to su prijem i predaja lopte. Bez toga se ne moze igrati u Evropi. Samo protiv Bazela ili za nijansu losijih ekipa moze se stvoriti tri cetiri sto postotne prilike. Sa jacim protivnicima to cesto bude samo jedna. Kada se na to doda losa efikasnost ili u nekim situacijama sebicnost ne moze se ocekivati pobeda. Ako bi se izdvajali pojedinci veceras onda su odskocili Kovacevic, koji je igrao veoma jednostavno, kao i Lukovic koji opet pokazuje da je mnogo bolji u ofanzivnim nego u defanzivnim ulogama. Tu je i Zigic, koji je pokazao da i sa dva metra moze da se poseduje fudbalska tehnika. Ne moze se izostaviti ni Purovic, koji je opet strelac u Evropi ali se videlo i da ume sa loptom i da nije sebican. Jeste skrivio penal ali ipak mora se uzeti u obzir da je on do letos gledao evropske utaklmice na televiziji. Mladenovic i Perovic su bili najgori na terenu a za nijansu je bio bolji Jankovic. Ako se uzme u obzir da su ta trojica iz veznog reda onda je cudo da smo uspeli da stvorimo onolike sanse. Brine i ulazak Krivokapica jer to daje signal da ce on verovatno biti prva zamena da bi mogao da se proda negde. To se namece kao logican zakljucak jer taj covek nije u kombinaciji ni za jednu prvenstvenu utakmicu. Medjutim, to je rezultat mudre kadrovske proslog rukovodstva. Ne zaboravite da se Mudrinic oporavlja. Sto se tice zahteva za Zenginu smenu koje sam procitao oni su u najmanju ruku smesni. Prvo covek nije selektirao ove igrace i sad pokusava da ih ukomponuje kako zna i ume. Drugo, za neupucene, Znga ne ide u Italiju samo da bi se odmarao vec i da bi snimio neke igrace koji mogu da budu potencijalna pojacanja. Evo sad su aktuelni pregovori sa ovim mladim Slovencem. Postoje tu jos neke varijante ali o njima se ne govori javno.
Sad preostaje da se poljuljano samopouzdanje popravi na Karaburmi a onda da se ekipa polako sprema za ekspediciju u Tromzo. Ta utakmica je biti ili ne biti i videcemo da li ce tim uspeti da se adaptira na polarnu klimu. Kaljuga im nece biti problem jer je takva vecina terena u nasoj ligi.

Stajls

pre 18 godina

Zao mi je sto je Zveda izgubila dobijenu utakmicu !!! Tako je to kad pojedinci stavljaju sebe iznad kluba i onda je poraz neminovnost (Purovic,Perovic,Mladenovic,..).Veceras su igrali za sebe,a protiv Zvezde,svojih navijaca,srpskog fudbala... Izgleda da se "virus" zvani samoljublje siri iz komsijskog dvorista,malo brze nego sto je ocekivano. Mozda ce nekoga iznenaditi cinjenica da sam vatreni navijac Partizana,ali za razliku od mnogih drugih kojima je vaznije sta se desava u susednom dvoristu i da "komsiji crkne krava",ja se iskreno nadam da je ovaj poraz trenutna Zvezdina slabost i da ce vec na sledecoj utakmici pokazati svoje pravo lice i casno prezentovati srpski fudbal u Evropi !!!!!!!!!!!

Grobar

pre 18 godina

Ljudi pa to je Evropa, nego da, pa si ste zaboravili da izgovarate tu rec koliko niste igrali u Evropi, a kamo li nekog pobedili. Ali tek ce te videti kako Strazburg i Roma igraju, Bazel je malo dete za njih. Pa Zvezda i Tromzo u ovoj grupi sluze samo za gol razliku, ali i tu mislim da ce Tromzo bolje proci. Ma nema veze bicete prvi u grupi, ali u izgubljenim utakmicama.

3eMyH 3aKoH

pre 18 godina

nemojte pricati da su cigani igrali bunker (mada u pojedinim ternucima je stvarno licilo :), ipak imali su cak 51% posed lopte (!!!!!), a to se ne pamti u skorijoj istoriji da je zvezda imala vise loptu u svojim nogama.

ali ipak, ovo ima je najbolja utakmica koju su odigrali i posteno, bili su bolji i blizi pobedi.

@pera
ja sam video samo jedan (nedosudjen) penal za bazel (za onaj dosudjen je suvisan komentar), i zvezdine 3 stopostotne (promasene) sanse: zigic glavom (kad je zabo onog u facu), (cini mi se) perovic pored gola kad je bio sam u petercu, i mladenovic. ona zigiceva u drugom poluvremenu (minut pred mladenovica) nije neka sansa posto je covek jedva i stigao onu loptu a ne bi ni mogao bolje da sutne.

@ostali
a smesno mi je sto vidim kako se kroz komentare povecava broj sansi. prvo je bilo 5 odlicnih, pa malo kasnije 10 super sansi :))) ... jel vi to igrate zmurke: 5, 10, 15, 20, 25, 30... :)

Djuro Pucar

pre 18 godina

Ja se ne bih osvrtao na zlurade komentare manjine koja navija za partizan niti na neiskoriscene prilike Zvezdinih fudbalera. Ovu utakmicu su izgubili navijaci Zvezde tacnije pojedinci koji su svojim primitivizmom doveli do toga da se igra bez gledalaca. Ovo je mladi tim i da je bilo podrske sa tribina druga be se pesma pevala. Zato da ne duzim sta bi bilo kad bi bilo, nego u buduce navijajmo kao prave Delije i pasce mnogo jaci protivnici od Bazela koji je sasvim zasluzeno pobedio.

Nikola

pre 18 godina

Ljudi pa Zvezda nije igrala u evropi od 91. Pa mnogo se toga od tada promenilo. Kada je Partizan ispao u 1/8 finala od proslogodisnjeg prvaka CSKA nijedan ciganin to nije postovao, a to je zato jer je 90 posto Zvezdasa bilo u pelenama kada je njihov klub zadnji put igrao u evropi. Pola takozvanih Zvezdasa nije nikada dozivelo da vidi klub u evropskoj utakmici, svi su navijali zbog tamo nekog barija 91. a pola je to gledalo na snimljenim kasetama jer su tda srali u pelene. A sada se kurce oni su navijaci Zvezde. Glupost. Epa vi koji nikada niste videli svoj klub u Evropi evo imali ste priliku i vidli kako to izgleda. E moji cigani.... Za vas samo nasa liga i to je to.

DeMarco

pre 18 godina

Ah da, da ne zaboravim da se izvinim na jednom malom potcenjivachkom stavu prema C.Zvezdi u svom komentaru pred sam mech i izjave gospodina Gross-a.
Naime tada sam rekao da zvezda ima 1,5 igraca, a sada sam skeptik i po tom pitanju...

A izvinjenje dugujem svima koji su izrazili nevericu u moju prognozu rezultata pred mech, seticete se (a mozete i procitati u arhivi) rekao sam da ce biti 1:3 za Basel, zaista se izvinjavam ochigledno je da sam promashio!

Ali verujete nije do mene greshka, Eduardo je kriv, sam chovek izbacio loptu i to iz Zvezdinog gola... Ma samo da ga nadjem kad odem kod babe u Shvicu... Zbog njega mashim rezultat :)))

PoZz za sve od DeMarca. "losheg" prognozera.. :)))

DeMarco

pre 18 godina

Skrenucu vam paznju na samo JEDNU chinjenicu, a vi razmisljajte o njoj i krstite se!

Naime, PARTIZAN je okoncao svoju najkatasrofalniju zezonu u evropi (u poslednjih 10 god), a C.ZVEZDA u tom istom vremenskom intervalu igra svoju najbolju evropsku sezonu!?

E sada idite na UEFA-in sajt i pogledajte bodove nashih klubova u evropi za sezonu 05-06 (do sada).

VIDECETE da je PFC u ovoj sezonu osvojio 5 bodova za sebe a i nash fudbal, a C.Zvezda 4!!!

Ko sme da se kladi da ce tako i ostati do kraja, uz eventualno jos 1 bod zvezde!

Dakle vi u nasoj najgoroj evropskoj sezoni, a u svojoj najboljoj ne mozete vise bodova da osvojite od PARTIZANA !!!
Tako je vec godinama... Pogledajte malo UEFA sajt, a onda ce vam mnogo toga biti jasno, ko je ko u Evropi u poslednjih 10 godina!

Mislite o tome...

pixeta

pre 18 godina

ovaj naslov kao da je piksi napisao, e TRAGEDIJA pa koju ste vi utakmicu gledali.
mislio sam da je bazel mnogo jaci a oni su isto indijanci, niko nista ne zna

marko

pre 18 godina

igraj zvevdo samo hrabro zvezdo!!!!! igraci iz vecnog grada shvatice sta je fudbalski ambijent kada stignu u bg, na nasu "maru" dve pobede i cekamo prolece!!!!!

Kraj TIMOKA rastu TIKVE

pre 18 godina

Ovi sto komentarisu da je Zvezda slabo igrala stvarno nemaju pojma o fudbalu. Pa mi smo imali najmanje 5 strasnih sansi pored datog gola. Toliko ne stvorimo ni protiv nasih ligasa. Maler i nedostatak koncentracije su doveli do poraza.
Sto se grobara tice bolje da cute jer je za njih i Timok prejak protivnik (o 5ah Tikvi i da ne govorim).

Velja

pre 18 godina

Ma najbolje da se sad svi pobiju, a njihovi ostaci da se bace divljim psima!
Nisu lose igrali, bili su bolji. Nisu imali srece da postignu jos koji gol. Pogresili su dva puta u odbrani, primili dva gola, ali su stvorili 10-ak super sansi, koje nazalost nisu realizovali. Tipicno za neiskusne ekipe. Ali sledece godine, ili za dve godine bice iskusniji i nece biti sebicni u bitnim situacijama.
Nije kraj sveta. Bice tesko ali nije neizvodljivo biti treci u grupi.
Sport je takav, danas izgubis - sutra dobijes. Bitno je da posteno trcis za loptom, kao Delije danas. Nije sramota izgubiti, makar izgubio i od Timoka, sramota je prodati utakmicu, sramota je ne boriti se za svoj dres, saigrace, navijace...
Danas imaju podrsku, sutra ce imati, ali ako igracu ko pi**e, nikad vise!

Zika

pre 18 godina

E grobari lesinari,zar vam nije dosta vasih fekalija!
Sto se tice Zvezde,da su cijelu tekmu igrali kao u prvom poluvremenu,jedna bi usla najmanje.Sad napred po 2 pobede ,kvalitete imamo!!
Mladenovicu pogledaj snimak utakmice pa se upitaj dali ti je mesto u prvoj,zaboravi domacu ligu,sad se vide junaci!

terza

pre 18 godina

odgovor na prvi komentar:
ZVEZDI NE TREBAJU NAVIJACI POPUT TEBE, KOJI SU PRVI DA PLJUJU KADA JE TESKO, UMESTO DA PODRZE SVOJ KLUB!!! NAPRED ZVEZDO

van Helsing

pre 18 godina

Stvarno nerazumem neke ljude koji bi posle jednog poraza odmah oterali pola tima.I porazi su sastavni deo sporta bice bolje drugi put.Svaka cast igracima za borbenost i zalaganje nema sta da im se zameri.Jednostavno nismo imali srece.

Mladen Ćulibrk

pre 18 godina

Ne znam koju je to utakmicu gledao novinar B-92 kad optužuje Milana Biševca da je dodao petom loptu Rosiju?! Odlučujućem golu je prethodio lep potez Bazelovog igrača koji je petom dodao loptu Rosiju, proturivši pritom loptu kroz noge Zvezdinog fudbalera.

delija nis

pre 18 godina

grobari,samo ne znam zasto se vi javljate?Neko rece bruka,smesan je ko bioskop,a neko pa ovde video pet stopostotnih sansi za bazel,grobari,a vas je saj www.fc-timok.net i www.smeske.co.yu(gde mozete da gledate klipove,partizan u evropi 2005/06).Igrala je zvezda odlicno,nismo imali srece,bice bolje,a da ovde niko ne spominje praznu marakanu.IDEMO DALJE ,NAPRED ZVEZDO SAMO NAPRED!!

KANDA

pre 18 godina

Kakav naslov ??
Tragedija ??
Svajcarci su dosli i jasno pre toga rekose da dolaze da pobede i igrali su otvoreno i pobedise !
Kakva li je onda bila tragedija za Bragu kada je Zvezda prosla . Fudbal se igra za golove , Zvezda nema igru , odbrana je suplja i ako Zigic zakaze to je to !
Treba pojacanja i bolji trener i vreme . Ovaj tim Zvezde je dobar za Srboju u Evropi je zalutao !
Pozdrav !

Gale

pre 18 godina

Ajde sto smo izgubili nago sto smo tako bedno igrali. Pa mene bi bilo sramota da pogresim na terencetu kao sto je bisevac pogresio na MARAKANI

Veoma objektivan

pre 18 godina

Kao prvo, zaista ne razumem koju ste vi utakmicu gledali.
Kao drugo, Zvezda je celu utakmicu u globalu bila bolja i nadmocnija, i zanimljivi su komentari o Zvezdinom "bunkeru" ?!?!? Pa Zvezda odavno nije odigrala ovako otvorenu utakmicu, o cemu vi pricate uopste ?!?!
Bilo kako bilo, Zvezda nije zasluzila poraz sigurno, usudio bih se cak da kazem da je trebalo da pobedi, ali ...
na kraju su pobedili, ali sami sebe, svojim glupim i neiskusnim greskama...
e moj Kovacevicu, ako vec iz svog sesnaesterca saljes loptu po zemlji, to se radi samo na stranu, ili na sigurnog i slobodnog igraca, a ne u buket igraca koji su do malopre bili u napadu, i to jakom. ZASTO NE DUGACKA I SIGURNA LOPTA, STO DALJE OD GOLA ??? Imas jos mnogo da ucis, sugradjanine !!!! A godine te stizu, vreme ti leti.
Ipak sam zadovoljan vidjenim, Zvezda ume da igra fudbal, sto je veceras pokazala, i ako ipak ne prodje dalje, nece obrukati nas fudbal i svoju istoriju.

NA KRAJU,

BOLJE JE IGRATI FUDBAL U EVROPI, NEGO IGRATI VATERPOLO U TIMOKU, I TO SA TIKVOM UMESTO LOPTE !!!!!!

Citamo se.

severac

pre 18 godina

IDEMO DALJE ZVEZDO!!!
Šta je bre "grobarčići"? Jel vi nešto komentarišete evropske utakmice? Gledajte kako da zadržite to četvrto mesto u prvenstvu, da vas ne bi možda Budućnost, Obilić ili Voša "pregazili"

Delija

pre 18 godina

Sta je ovo, prdizanovci se javljaju... Pa Marakana je bila prazna, nije to neka velika pomoc. Momci su se dobro drzali, napadali, ali i napravili su par teskih gresaka. No dobro, bolje izgubiti u Kupu Uefa nego... ajmo grbari, zavrsite recenicu... protiv Timoka! Bravo deco! Ajte sada treba da se fokusirate da odrzite to 3. mesto u Super Mega ligi, Zeta je tu!

Sale PN

pre 18 godina

ONI SU "VELIKI" IGRACI PROTIV BANATSKOG DVORA, ZETE, SMEDEREVA. A KADA NAIDJE PRVA JACA UTAKMICA VIDI SE KOLIKO SU U STVARI MALI. OSIM PAR IZUZETAKA VECINA IGRACA NE ZASLUZUJE DA NOSI ZVEZDIN DRES.

kirk hamet

pre 18 godina

Idemo dalje.Ne treba se obazirati na komentare isfrustriranih kopača grobova.Treba ignorisati postojanje tih spodoba.Najvažnije je pobediti OFK u nedelju i vratiti mir.Moramo da shvatimo da je prvenstvo milion puta važnije od UEFA kupa.
Što se tiče dešavanja u klubu neke stvari moraju da se kažu.Na tapetu mora biti Zenga.
NJegovi izleti u Italiju na 7 dana usred sezone su morala da nam se obiju o glavu.Današnji tajming za izmene mu je bio katastrofalan.Zatim,mora podhitno da se napravi transfer lista na kojoj će biti Joksimović,Mudrinić,Krivokapić,Perović.Posebna priča je Trajković.On je današnji veliki krivac za poraz.Ali,veliki deo krivice ide na Zengu koji je uspeo da ovog igrača potpuno psihički uništi.
Što se Piksija tiče,njegovi potezi u poslednje vreme su za osudu.Dovodjenje u klub ljudi kao što su Drizić i sada Vasilijević(!!!???)je sramotno!Drizić je u vreme dok je predvodio Radnički sve najgore pričao o Zvezdi.Kakve on kvalitete ima da bi bio u klubu?O Vasilijeviću ne treba reči.
Piksi,pamet u glavu!

tatko

pre 18 godina

Jedan od ova tri gola posluzice kao spica nove emisije "Indirekt" (daj Boze da ponovo pocne sa emitovanjem)...
Na vama je da pogodite koji!

Mile

pre 18 godina

Nikad nista znacajnije nece osvojiti ni jedan nas fudbalski klub u evropskim takmicenjima, a ni nasa fudbalska reprezentacija na evropskom ili svetskom prvenstvu. Bar ne u narednih 100 godina. Pare bi trebalo ulagati u druge sportove.

njegovo visocanstvo sud. Jeknic

pre 18 godina

A ja lepo pricao Pixiju:" stvaraj tim covece, nemam ja pravo igranja u Evropi!" a on nije hteo da me slusa...

dare2

pre 18 godina

Rekoh ja! Naduvani trener, naduvani igraci, naduvani navijaci... Puce balon sred RUPE!!!
hehe... dobrodosli u klub!
Ovo je bilo za one koji su se veselili nasoj muci! A sad za ove druge (optimiste): Znate li vi gospodo ko igra u toj Romi? Trenutno najbolji vodja (posle Ronaldinja) jednog fudbalskog tima!!! Toti!
Dalji komentar je suvisan gospodo!

Determinator NS

pre 18 godina

Nakon svega, u pamet se "navijači". Zbog gluposti, Zvezda je igrala pred praznom "Marakanom", a verujem da bi uz pomoć publike neka lopta završila u golu umesto u golmanu. Ima još utakmica da se igra, ne treba gubiti nadu. Bili smo bolji, ali nismo iskoristili svoje šanse... Verujem u našu Zvezdu, a grobarčićima poručujem da se zabavljaju svojima... imaju oni dosta materijala...
CRVENO-BELI MI SMO SA VAMA I KADA JE RADOST I KADA JE BOL... pa makar i ispred TV ekrana...

Razocarani

pre 18 godina

Neverovatno je da skoro celo drugo poluvreme Zvezda igra defanzivno i to u Beogradu protiv ekipe kakva je Bazel.Zadnjih 20-tak minuta kao da nisu imali snage a i volje da pobede.Stvarno jadno.

ronaldinho10

pre 18 godina

Ne zelim da ovo bude neka floskula, ali DELIJE su barem 65 %ove Zvezde...Videlo se koliko smo im NEDOSTAJALI!!!Ne mogu da hvalim igru, daleko od toga...Bilo ko da kaze, da je Zvezda igrala dobro, taj umnogome gresi...Zvezda je jedva na momente igrala kako treba...Cinjenica je i da je malo srece ponestalo, ali ne treba spustati glavi, nego samo gore i ja se nadam da Zvezda moze medju 3 ekipe...Cak sto vise siguran sam...Zvezdo gore glavu...Ali igra koliko na momente dobra, toliko na momente O C A J N A!!!Mladenovic, ne znam za koga je on igrao?!

Zvezdas od malena

pre 18 godina

Kako niko nije shvatio da je utakmica prodata. Zato je Zenga i bio rezervisan, zato je onaj slepac igrao rukom (da se iskupi sto je slucajno nabo gol). Sve je bilo dogovoreno pre pocetka, samo sto su i ovi Svajcarci invalidi, pa ne umeju da daju gol kao ljudi, vec mora da im se dodaje lopta i namestaju penali. Zvezda toliko bedno igra da nema sta ni da trazi u evropskim utakmicama, pa bolje da uzme neku kintu,kad vec igra pred praznim stadionom.

Nemanja011

pre 18 godina

@PERA

Aman covece, ja razumem da neko ne voli Zvezdu, sa strane navijaca Partizana ili nekog drugog tima to je sasvim legitimno i vise nego u redu ali da ti kazes da si video DVA PENALA ZA BAZEL i NIJEDNU SANSU ZA ZVEZDU to se granici sa gluposcu kosmickih razmera. Pa jel nije stopostotna sansa kada je Perovic sam sutirao iskosa a imao i Purovica pored? Jel nije stopostotna sansa kada je Zigic umesto da lobuje golmana sutirao u njega sa 16 metara? Jel nije stopostotna sansa kada je u sledecem napadu Mladenovic bio sam pred golmanom i sutirao mu u noge?

Ili se trudi da dajes smislene komentare ili postedi sirotu tastaturu i siri auditorijum takvih "umotvorina'...

Спејл

pre 18 godina

"Ходај по киши,
ходај по ветру,
иако су ти снови бачени и одувани,
ходај, ходај са надом у срцу
и НИКАД нећеш ходати сама..."

rade delija

pre 18 godina

Idemo dalje 100%!!!Igrali smo dobro,sada sto nismo imali srece ..Sta je tu je,nije losha igra,dobicemo ostale utakmice .Ne sumnjam u ovaj tim.tek sada se videlo koliko fale navijaci,da je bila puna Mara dobili bi ih sa 2,3 razlike.

zagi

pre 18 godina

Kaj je vama, nerealno ste ocekivali pobjedu, a objektivno Basel je puno kvalitetnija momcad od Zvezde..zato ste se i razocarali...
Budite malo realniji ubuduce.

Stefan H-Novi

pre 18 godina

Mislim da grobari nemaju sta da komentarisu.Ipak je Bazel mnogo bolja ekipa i od Tikvana a i od Petrzalke iako ona iznenadjuje u Ligi Sampiona.Napred Zvezdo nedaj se,delije su uvek uz tebe.Dobijamo Tromso i Strazbur,igramo x ili cak pobjedu sa Romom i eto prolaska!

M

pre 18 godina

Platili su neiskustvo najskuplje moguce. A i nije ih htelo(ako to uopste nesto znaci). Stvaras sanse, ne das gol. Najiskusniji igrac promasi zicer koji samo baba moze da promasi. Onaj mladjahni postavlja ruku kao da igra na Adi sa ortacima. Ma nema veze, glavno je da smo mi u Evropi. Uz malo srece i navijace mozda i prezimimo. Vazno je da igraci ostave srce na terenu, pa ako i izgube od boljeg nema veze. Danas nije bilo tako ali ajde da vidimo sledecu tekmu. Napred Zvezda!

grobar sweden

pre 18 godina

cigani svaka cast velika igra veceras protiv mocnog bazela, i umalo nereseno na marakani.
sledeci put bice bolje, nadajmo se da cete nastaviti tradiciju sa gostovanja i vratiti se kao iz Rusije i Holandije.
p.s. pojedinci koji komentarisu ovu bruku kao da su gledali neku drugu utakmicu, strasno bunker u sred Beograda i to ptoriv bazela

Cofi

pre 18 godina

Mnogo lose, koji je taj Basel da pobedi?? Mladenovic i Bisevac ODMAH napolje, Trajkovic umesto Kovacevica. Pixi, menjaj bre nesto, Zvezda niti ima srednji red, niti odbranu, a ne mogu ni gol da daju iz pet sansi.

ja

pre 18 godina

nemojte momci toliko preterivat sa tim uvredama zvezdinim igracima...
do juce ste ih bodrili i za vas su bili najbolji na svetu,a sad MARS IZ ZVEZDE jel?
i kazete Purovicu mars napolje ? vidim koliko imate veze sa fudbalom...
pa svako gresi ljudi...
zar jedan fudbalski tim ne sme da izgubi a da se na njega posle ne bacaju drvlja i kamenja ?
iz ovoga vidim kakvi ste navijaci...
i ako ispadne iz ovog kola ,i ako ne prodje u drugo kola,i ne ostvari ni jednu pobedu ZVEZDA CE ZA MENE BITI NAJBOLJI TIM NA SVETU,I VOLECU JE VISE OD SVIH DRUGIH...

NA MOME NEBU JEDNA ZVEZDA SEVA,
ONA JE BRATE CRVENA I BELA
MOJA ADRESA MARAKANA SEVER...

DELIJA

pre 18 godina

OVI KOJI KOMENTARISU NISU NI GLEDALI UTAKMICU. BILO JE BAR 5 (pet) 100%-TOTNIH PRILIKA I UTAKMICA J EBILA DOSTA ZANIMLJIVA I VRLO OTVORENA. SVAKI NAPAD JE STVARAO SANSE. RUKU NA SRCE MISLIM DA BI BILO RELANO DA SMO IZBORILI NERESEN REZULTATA ALI MOGLI SMO DA I DOBIJEMO JER SMO IMALI VISE SANSI ALI JE GOL PASKALA ZUBERBILERA BIO OPCARAN. ALI GLAVU GORE!! BAZEL NIJE MACIJI KASALJ. JAKA JE TO EKIPA I DOSTA ISKUSNA

krstic

pre 18 godina

Mackarenje u nasoj zemlji je zabranjeno,ali pored zabrane zaigrala mecka i pred vasim stadionom i to vam je pouka da nikad ne "seiriti"nad tudjim nevoljama. Partizan ce sigurno biti prvak,videcete.Pozdrav pravim navijacima Partizana.Krle

Dragan

pre 18 godina

Nije mi stvarno jasan taj Zenga. Jos prije utakmice je bio nekako pasivan i rezervisan. Kao probacemo pa sta bude. Kao da je Juve ili Bayern u pitanju!Sramota na domacem terenu sa tankom ekipom Basela koja je pukla prvu utakmicu i to kod kuce.Jos oni izjavljuju da su dosli da pobjede. Zaista neverovatno. I to najbolja ekipa u scg?!?!

aca

pre 18 godina

nemamo srecu braco pa to ti je. onaj mladenovic treba da se izbaci iz sveta fudbala. nadam se da dobijemo romu remiziramo sa tromsom i strazburom i odemo dalje.

Razocarani navijac

pre 18 godina

Da se razumemo izgubili smo zbog nashih promasaja i niko ne moze da me ubedi da smo izgubili zato sto je Bazel bio bolji! Nazalost fudbal je takav da se svaka gresha kaznjava tako da je sad bilo tako, ali sta da se radi... Nadam da ce biti bolje protiv Tromzoa, Rome i Strazbura.

Uvek uz Zvezdu cak i kad gubi!!! Ko je tad uz Zvezdu, taj je pravi navijach!!! Bitje bolje!!!

Nemanja011

pre 18 godina

I sta sad? Sada ce da se jave svi grobari (evo, Raso vec pominje ponor) i da pricaju o nekakvom debaklu, katastorfi, ponoru i slicnim glupostima. "Imamo i mi svog Boju" ?!? Zvezda i dalje ima sanse za prolaz dalje, mnogo manje nego pre dva sata ali sanse i dalje postoje. Pritom, taj Bazel je prvak Svice, taj Bazel je drknuo Tun koji igra CL sa 5:1 pre dve nedelje i opet je srecno pobedio ovde i srdacno se zahvalio na poklonu koji su mu darovali igraci naseg tima.

Ovo je jedna sasvim normalna sezona Crvene Zvezde, sezona kakvu igra manje vise svaki drugi klub, to sto su grobarcici anuvcili da se ne gubi cele godine jer se kupuje svaka utakmica u domacem prvenstvu a onda izadje u Evropu i primi pet komada to je njihov problem ali ovaj poraz, koliko god bolan bio zbog cinjenice da je Zvezda nesrecno izgubila, nije katastrofa. Igra se i dalje, podseticu grobare da su prosle godine otisli dalje sa pet bodova.

Glavu gore, Zvezda je danas bila bolja, nesrecno je izgubila, poraz jako boli idemo za vikend ofku da popravimo atmosferu pa da se spremamo za Norvesku. Cak i da ispadne i ne ode dalje, nije smak sveta, Zvezda igra jednu od najboljih sezona u poslednjih 10 godina (ne toliko po rezultatima koliko po igri) i tu se nema sta zameriti. Posle godina propadanja i ponora pod Dzajinom kapom, ova sezona sa duplom krunom i plasmanom u Ligu UEFA ce biti jedna od najboljih u poslednje vreme. Da li ce se liga Uefa zavrsiti sada ili na prolece, videcemo, ne brukamo se kao komsije, igramo i nadigravamo se i nema razloga za pricu o "potopu" i "katastorfi" jer to prosto ne pije vodu. Glavu gore Zvezdo, idemo dalje.

MIRKO

pre 18 godina

Pa znas sta, lepo su ljudi predlagali Piksiju (taj covek nikoga ne slusa, uprava napolje) da nekako progura Jeknica da sudi ovu utakmicu, znate li vi koliko bi nama vredio jedan penal i jedan crveni karton na primer Petricu, eee nema nigde nase lige, niti nasih sudija koji kada vide da nam ne ide ... A bila je to otvorena utakmica oni su napadali a mi smo se organizovano branili i umalo... joj da se i odbranimo.

PERA

pre 18 godina

To sto kažete da je zvezda imala 5 stopostotnih šansi u redu ako vi kazete ja nisam video ni jednu, al sam video dva sigurna penala u prvom poluvremenu za bazel koja nisu svirana i video sam barem 5 stopostotnih šansi za bazel ali u pravom smislu reči, i nije u redu da pravdate zvezdu kad je stvarno bila očajna.

da i komsiji crkne krava

pre 18 godina

E da je umesto Bazela bio Partizan i umesto onog gospodina sudije, nas Jeknic, sigurno bi pobedili...he, he, he. Pa vi mislite da samo vi mozete da izgubite kad imate vise sansi, sve se vraca sve se placa.

jevta

pre 18 godina

Ovo je jednom recju-BRUKA!!!!! Pa zar da nas najtrofejniji klub pruzi ovako losu partiju na medjunarodnoj sceni!? Sto je najgore uopste ne mozemo izdvojiti par imena koji su zasluzni za ovaj debakl... Vatreni sam zvezdas ali posle ove utakmice navijacu za Vozdovac! Njima fali neka daska u glavi to je sigurno! Mislio sam da je Bazel jaka ekipa a nisu nista pokazali... Namestili smo im oba gola, a nismo iskoristili par njihovih gresaka! STRASNO!!!!

dushan

pre 18 godina

Nekad srece imas do neba, a nekad ni za lek... Nego, ipak je ovde nesto cudno. Bazel MORA da dobije utakmicu, UVEREN je da ce je dobiti, a Zvezda je u velikom finansijskom gubitku zbog nedostatka publike. I sta se dogodi, Bazel dobije utakmicu posle necega sto se okarakterisalo kao (u najboljem slucaju ne bas cesto vidjene) greske KOMPLETNE Zvezdine odbrane. Blagi Boze, je l' Zvezda prodala utakmicu da nadoknadi minus?

MILE

pre 18 godina

KAKVA BRE TRAGEDIJA NISMO IMALI SRECE I NISTA VISE. ZVEZDA JE NAJBOLJA KADA JE NAJTEZE POKAZACEMO MI ROMI I STRAZBURU KO JE ZVEZDA. OVE IZ BAZELA SMO RAZBILI IGROM ALI LOPTA NIJE HTELA U GOL. VAZNO JE DOCEKATI PROLECE U EVROPI A ZVEZDA JE NA PROLECE NAJOPASNIJA....

pecko

pre 18 godina

Rozenborg, Zenit, Bazel... Informacija za onu devojcicu Senku od juce koja je spominjala neku neosvojivu tvrdjavu Marakanu. Sve se desilo u poslednje tri-cetiri godine i, kao sto se vidi, sve su to slavni i priznati evropski klubovi.

MBV

pre 18 godina

Heh, nisu imali srece! Nemati srece je promasivati kao Partizan protiv Artmedije, a ovaj bunker protiv Bazela je samo dobar pokazatelj da izvan okvira Srbije je od "sampiona sveta" ostalo samo ime...dobrodosli u klub gubitnika, koji ustvari niste ni napustali jos od te 91'

MARKO

pre 18 godina

NEMAMO KLUPU. KRIVOKAPIC SE VIDEO NIJE OD KADA JE USAO. ONAJ JADNI TRAJKOVIC JE TRI PUTA PIPNUO LOPTU I NAPRAVIO TRI GRESKE. NEMA ALTERNATIVE VISE NEGO PROSECNIMA DUDICU I BISEVCU. BASTA DEFANZIVAN, USPOREN, MLADENOVIC NEUBEDLJIV, PUROVIC SMOTAN, LUKOVIC SEBICAN, PEROVIC I JANKOVIC SOLERI NA NIVOU NASE LIGE, KOVACEVIC SOLDAN, ALI BEZ ONE NEOPHODNE DOZE KVALITETA DA BI BIO VELIKI IGRAC. JEDINO ZIGIC I STOJKOVIC NA NIVOU ZVEZDINOG IMENA.DUDIC,BISEVAC I MLADENOVIC NAPOLJE IZ ZVEZDE, A OSTALI DA RADE I DA SE UIGRAVAJU KAKO BI MOGLI DA BUDU DOSTOJNI CRVENO-BELOG DRESA.NAPRED ZVEZDO!!!!!!

Uros

pre 18 godina

Samo neka velika neznalica moze da tvrdi da je Zvezda odigrala lose.Ja tvrdim da je ovo bila nasa najbolja ogra ove sezone.Ali ovo je velika lekcija igracima.U Evropi onakvi promasaji se kaznjavaju.To je tako jednostavno.Ipak u napadu smo bili sjajni...Bilo je puno odlicnih akcija,i na veliko iznenadjenje uopste nije bilo bunarenja na Zigica.Igralo se non stop po zemlji.Samo morali smo da damo bar jos 2 gola.Ovom igrom Zvezda sigurno ostaje do proleca u Evropi.

Dejan

pre 18 godina

Mladenovic, Purovic i Perovic - Mars iz Zvezde! Zar se tako brane boje kluba. Sram vas bilo. mada ni Basta ni drustvo nisu bili bolji Vi ste ga zacrnili svojim promasajima 300-odstotnih sansi.
Delija iz Republike Srpske

iggor

pre 18 godina

NEMOJTE NIKOGA DA OPTUŽUJETE SRBI!
OVO JE NESREĆA, BIĆE BOLJE DRUGI PUT. UZEĆEMO ROMU, STRAZBUR ILI TROMSO I IDEMO DALJE.
NEMOJTE DA MOMCIMA STVORIMO PRITISAK, IGRALI SU „DOBRO“ NIJE NAS HTELO.
NIJE SVE IZGUBLJENO MOŽEMO I HOĆEMO DALJE! NAPRED ZVEZDO, NAPRED DELIJE!!!

goran

pre 18 godina

Valjda je sportski navijati za koga hoces. Zbog toga ja se radujem pobedi Bazela protiv ovih ufuranah cigancica. Sad se vidi koliki je uspeh Partizana u protekle dve godine koji su opet, ovi ufurani cigancici osporavali.
GLEDAJTE VECERAS EUROLEAGUE U BASKETU, TU JE ELITA!! PFC FOREVER
PS. Aj mi bar jednom objavite komentar !

Danilo

pre 18 godina

GLAVU GORE ZVEZDO!!! TO JE SPORT, NE POBJEDJUJE UVIJEK BOLJI,A TO JE OVOGA PUTA BILA APSOLUTNO CRVENA ZVEZDA! NISMO JEDNOSTAVNO IMALI SRECE,A I DESAVA SE TAKVA GRESKA ST JE TU JE.JA SAM VELIKI OPTIMISTA DA CE ZVEZDA ICI DALJE JER IMA SJAJAN TIM! SAMO NAPRED VJERNE DELIJE SU UZ TEBE!!!

urkem PATRIOTA

pre 18 godina

Sta ste mislili cigani da cete mozda da pobedite, samo se vi lozite, nema nista od drugog kruga. Jos Roma kad dodje bice veselo

Dejan

pre 18 godina

Mladenovic, Purovic i Perovic - Mars iz Zvezde! Zar se tako brane boje kluba. Sram vas bilo. mada ni Basta ni drustvo nisu bili bolji Vi ste ga zacrnili svojim promasajima 300-odstotnih sansi.
Delija iz Republike Srpske

pecko

pre 18 godina

Rozenborg, Zenit, Bazel... Informacija za onu devojcicu Senku od juce koja je spominjala neku neosvojivu tvrdjavu Marakanu. Sve se desilo u poslednje tri-cetiri godine i, kao sto se vidi, sve su to slavni i priznati evropski klubovi.

aca

pre 18 godina

nemamo srecu braco pa to ti je. onaj mladenovic treba da se izbaci iz sveta fudbala. nadam se da dobijemo romu remiziramo sa tromsom i strazburom i odemo dalje.

iggor

pre 18 godina

NEMOJTE NIKOGA DA OPTUŽUJETE SRBI!
OVO JE NESREĆA, BIĆE BOLJE DRUGI PUT. UZEĆEMO ROMU, STRAZBUR ILI TROMSO I IDEMO DALJE.
NEMOJTE DA MOMCIMA STVORIMO PRITISAK, IGRALI SU „DOBRO“ NIJE NAS HTELO.
NIJE SVE IZGUBLJENO MOŽEMO I HOĆEMO DALJE! NAPRED ZVEZDO, NAPRED DELIJE!!!

MIRKO

pre 18 godina

Pa znas sta, lepo su ljudi predlagali Piksiju (taj covek nikoga ne slusa, uprava napolje) da nekako progura Jeknica da sudi ovu utakmicu, znate li vi koliko bi nama vredio jedan penal i jedan crveni karton na primer Petricu, eee nema nigde nase lige, niti nasih sudija koji kada vide da nam ne ide ... A bila je to otvorena utakmica oni su napadali a mi smo se organizovano branili i umalo... joj da se i odbranimo.

da i komsiji crkne krava

pre 18 godina

E da je umesto Bazela bio Partizan i umesto onog gospodina sudije, nas Jeknic, sigurno bi pobedili...he, he, he. Pa vi mislite da samo vi mozete da izgubite kad imate vise sansi, sve se vraca sve se placa.

Dragan

pre 18 godina

Nije mi stvarno jasan taj Zenga. Jos prije utakmice je bio nekako pasivan i rezervisan. Kao probacemo pa sta bude. Kao da je Juve ili Bayern u pitanju!Sramota na domacem terenu sa tankom ekipom Basela koja je pukla prvu utakmicu i to kod kuce.Jos oni izjavljuju da su dosli da pobjede. Zaista neverovatno. I to najbolja ekipa u scg?!?!

Danilo

pre 18 godina

GLAVU GORE ZVEZDO!!! TO JE SPORT, NE POBJEDJUJE UVIJEK BOLJI,A TO JE OVOGA PUTA BILA APSOLUTNO CRVENA ZVEZDA! NISMO JEDNOSTAVNO IMALI SRECE,A I DESAVA SE TAKVA GRESKA ST JE TU JE.JA SAM VELIKI OPTIMISTA DA CE ZVEZDA ICI DALJE JER IMA SJAJAN TIM! SAMO NAPRED VJERNE DELIJE SU UZ TEBE!!!

urkem PATRIOTA

pre 18 godina

Sta ste mislili cigani da cete mozda da pobedite, samo se vi lozite, nema nista od drugog kruga. Jos Roma kad dodje bice veselo

PERA

pre 18 godina

To sto kažete da je zvezda imala 5 stopostotnih šansi u redu ako vi kazete ja nisam video ni jednu, al sam video dva sigurna penala u prvom poluvremenu za bazel koja nisu svirana i video sam barem 5 stopostotnih šansi za bazel ali u pravom smislu reči, i nije u redu da pravdate zvezdu kad je stvarno bila očajna.

MILE

pre 18 godina

KAKVA BRE TRAGEDIJA NISMO IMALI SRECE I NISTA VISE. ZVEZDA JE NAJBOLJA KADA JE NAJTEZE POKAZACEMO MI ROMI I STRAZBURU KO JE ZVEZDA. OVE IZ BAZELA SMO RAZBILI IGROM ALI LOPTA NIJE HTELA U GOL. VAZNO JE DOCEKATI PROLECE U EVROPI A ZVEZDA JE NA PROLECE NAJOPASNIJA....

jevta

pre 18 godina

Ovo je jednom recju-BRUKA!!!!! Pa zar da nas najtrofejniji klub pruzi ovako losu partiju na medjunarodnoj sceni!? Sto je najgore uopste ne mozemo izdvojiti par imena koji su zasluzni za ovaj debakl... Vatreni sam zvezdas ali posle ove utakmice navijacu za Vozdovac! Njima fali neka daska u glavi to je sigurno! Mislio sam da je Bazel jaka ekipa a nisu nista pokazali... Namestili smo im oba gola, a nismo iskoristili par njihovih gresaka! STRASNO!!!!

Uros

pre 18 godina

Samo neka velika neznalica moze da tvrdi da je Zvezda odigrala lose.Ja tvrdim da je ovo bila nasa najbolja ogra ove sezone.Ali ovo je velika lekcija igracima.U Evropi onakvi promasaji se kaznjavaju.To je tako jednostavno.Ipak u napadu smo bili sjajni...Bilo je puno odlicnih akcija,i na veliko iznenadjenje uopste nije bilo bunarenja na Zigica.Igralo se non stop po zemlji.Samo morali smo da damo bar jos 2 gola.Ovom igrom Zvezda sigurno ostaje do proleca u Evropi.

dushan

pre 18 godina

Nekad srece imas do neba, a nekad ni za lek... Nego, ipak je ovde nesto cudno. Bazel MORA da dobije utakmicu, UVEREN je da ce je dobiti, a Zvezda je u velikom finansijskom gubitku zbog nedostatka publike. I sta se dogodi, Bazel dobije utakmicu posle necega sto se okarakterisalo kao (u najboljem slucaju ne bas cesto vidjene) greske KOMPLETNE Zvezdine odbrane. Blagi Boze, je l' Zvezda prodala utakmicu da nadoknadi minus?

MARKO

pre 18 godina

NEMAMO KLUPU. KRIVOKAPIC SE VIDEO NIJE OD KADA JE USAO. ONAJ JADNI TRAJKOVIC JE TRI PUTA PIPNUO LOPTU I NAPRAVIO TRI GRESKE. NEMA ALTERNATIVE VISE NEGO PROSECNIMA DUDICU I BISEVCU. BASTA DEFANZIVAN, USPOREN, MLADENOVIC NEUBEDLJIV, PUROVIC SMOTAN, LUKOVIC SEBICAN, PEROVIC I JANKOVIC SOLERI NA NIVOU NASE LIGE, KOVACEVIC SOLDAN, ALI BEZ ONE NEOPHODNE DOZE KVALITETA DA BI BIO VELIKI IGRAC. JEDINO ZIGIC I STOJKOVIC NA NIVOU ZVEZDINOG IMENA.DUDIC,BISEVAC I MLADENOVIC NAPOLJE IZ ZVEZDE, A OSTALI DA RADE I DA SE UIGRAVAJU KAKO BI MOGLI DA BUDU DOSTOJNI CRVENO-BELOG DRESA.NAPRED ZVEZDO!!!!!!

Nemanja011

pre 18 godina

I sta sad? Sada ce da se jave svi grobari (evo, Raso vec pominje ponor) i da pricaju o nekakvom debaklu, katastorfi, ponoru i slicnim glupostima. "Imamo i mi svog Boju" ?!? Zvezda i dalje ima sanse za prolaz dalje, mnogo manje nego pre dva sata ali sanse i dalje postoje. Pritom, taj Bazel je prvak Svice, taj Bazel je drknuo Tun koji igra CL sa 5:1 pre dve nedelje i opet je srecno pobedio ovde i srdacno se zahvalio na poklonu koji su mu darovali igraci naseg tima.

Ovo je jedna sasvim normalna sezona Crvene Zvezde, sezona kakvu igra manje vise svaki drugi klub, to sto su grobarcici anuvcili da se ne gubi cele godine jer se kupuje svaka utakmica u domacem prvenstvu a onda izadje u Evropu i primi pet komada to je njihov problem ali ovaj poraz, koliko god bolan bio zbog cinjenice da je Zvezda nesrecno izgubila, nije katastrofa. Igra se i dalje, podseticu grobare da su prosle godine otisli dalje sa pet bodova.

Glavu gore, Zvezda je danas bila bolja, nesrecno je izgubila, poraz jako boli idemo za vikend ofku da popravimo atmosferu pa da se spremamo za Norvesku. Cak i da ispadne i ne ode dalje, nije smak sveta, Zvezda igra jednu od najboljih sezona u poslednjih 10 godina (ne toliko po rezultatima koliko po igri) i tu se nema sta zameriti. Posle godina propadanja i ponora pod Dzajinom kapom, ova sezona sa duplom krunom i plasmanom u Ligu UEFA ce biti jedna od najboljih u poslednje vreme. Da li ce se liga Uefa zavrsiti sada ili na prolece, videcemo, ne brukamo se kao komsije, igramo i nadigravamo se i nema razloga za pricu o "potopu" i "katastorfi" jer to prosto ne pije vodu. Glavu gore Zvezdo, idemo dalje.

goran

pre 18 godina

Valjda je sportski navijati za koga hoces. Zbog toga ja se radujem pobedi Bazela protiv ovih ufuranah cigancica. Sad se vidi koliki je uspeh Partizana u protekle dve godine koji su opet, ovi ufurani cigancici osporavali.
GLEDAJTE VECERAS EUROLEAGUE U BASKETU, TU JE ELITA!! PFC FOREVER
PS. Aj mi bar jednom objavite komentar !

MBV

pre 18 godina

Heh, nisu imali srece! Nemati srece je promasivati kao Partizan protiv Artmedije, a ovaj bunker protiv Bazela je samo dobar pokazatelj da izvan okvira Srbije je od "sampiona sveta" ostalo samo ime...dobrodosli u klub gubitnika, koji ustvari niste ni napustali jos od te 91'

Razocarani navijac

pre 18 godina

Da se razumemo izgubili smo zbog nashih promasaja i niko ne moze da me ubedi da smo izgubili zato sto je Bazel bio bolji! Nazalost fudbal je takav da se svaka gresha kaznjava tako da je sad bilo tako, ali sta da se radi... Nadam da ce biti bolje protiv Tromzoa, Rome i Strazbura.

Uvek uz Zvezdu cak i kad gubi!!! Ko je tad uz Zvezdu, taj je pravi navijach!!! Bitje bolje!!!

DELIJA

pre 18 godina

OVI KOJI KOMENTARISU NISU NI GLEDALI UTAKMICU. BILO JE BAR 5 (pet) 100%-TOTNIH PRILIKA I UTAKMICA J EBILA DOSTA ZANIMLJIVA I VRLO OTVORENA. SVAKI NAPAD JE STVARAO SANSE. RUKU NA SRCE MISLIM DA BI BILO RELANO DA SMO IZBORILI NERESEN REZULTATA ALI MOGLI SMO DA I DOBIJEMO JER SMO IMALI VISE SANSI ALI JE GOL PASKALA ZUBERBILERA BIO OPCARAN. ALI GLAVU GORE!! BAZEL NIJE MACIJI KASALJ. JAKA JE TO EKIPA I DOSTA ISKUSNA

njegovo visocanstvo sud. Jeknic

pre 18 godina

A ja lepo pricao Pixiju:" stvaraj tim covece, nemam ja pravo igranja u Evropi!" a on nije hteo da me slusa...

Razocarani

pre 18 godina

Neverovatno je da skoro celo drugo poluvreme Zvezda igra defanzivno i to u Beogradu protiv ekipe kakva je Bazel.Zadnjih 20-tak minuta kao da nisu imali snage a i volje da pobede.Stvarno jadno.

Nemanja011

pre 18 godina

@PERA

Aman covece, ja razumem da neko ne voli Zvezdu, sa strane navijaca Partizana ili nekog drugog tima to je sasvim legitimno i vise nego u redu ali da ti kazes da si video DVA PENALA ZA BAZEL i NIJEDNU SANSU ZA ZVEZDU to se granici sa gluposcu kosmickih razmera. Pa jel nije stopostotna sansa kada je Perovic sam sutirao iskosa a imao i Purovica pored? Jel nije stopostotna sansa kada je Zigic umesto da lobuje golmana sutirao u njega sa 16 metara? Jel nije stopostotna sansa kada je u sledecem napadu Mladenovic bio sam pred golmanom i sutirao mu u noge?

Ili se trudi da dajes smislene komentare ili postedi sirotu tastaturu i siri auditorijum takvih "umotvorina'...

ronaldinho10

pre 18 godina

Ne zelim da ovo bude neka floskula, ali DELIJE su barem 65 %ove Zvezde...Videlo se koliko smo im NEDOSTAJALI!!!Ne mogu da hvalim igru, daleko od toga...Bilo ko da kaze, da je Zvezda igrala dobro, taj umnogome gresi...Zvezda je jedva na momente igrala kako treba...Cinjenica je i da je malo srece ponestalo, ali ne treba spustati glavi, nego samo gore i ja se nadam da Zvezda moze medju 3 ekipe...Cak sto vise siguran sam...Zvezdo gore glavu...Ali igra koliko na momente dobra, toliko na momente O C A J N A!!!Mladenovic, ne znam za koga je on igrao?!

zagi

pre 18 godina

Kaj je vama, nerealno ste ocekivali pobjedu, a objektivno Basel je puno kvalitetnija momcad od Zvezde..zato ste se i razocarali...
Budite malo realniji ubuduce.

ja

pre 18 godina

nemojte momci toliko preterivat sa tim uvredama zvezdinim igracima...
do juce ste ih bodrili i za vas su bili najbolji na svetu,a sad MARS IZ ZVEZDE jel?
i kazete Purovicu mars napolje ? vidim koliko imate veze sa fudbalom...
pa svako gresi ljudi...
zar jedan fudbalski tim ne sme da izgubi a da se na njega posle ne bacaju drvlja i kamenja ?
iz ovoga vidim kakvi ste navijaci...
i ako ispadne iz ovog kola ,i ako ne prodje u drugo kola,i ne ostvari ni jednu pobedu ZVEZDA CE ZA MENE BITI NAJBOLJI TIM NA SVETU,I VOLECU JE VISE OD SVIH DRUGIH...

NA MOME NEBU JEDNA ZVEZDA SEVA,
ONA JE BRATE CRVENA I BELA
MOJA ADRESA MARAKANA SEVER...

dare2

pre 18 godina

Rekoh ja! Naduvani trener, naduvani igraci, naduvani navijaci... Puce balon sred RUPE!!!
hehe... dobrodosli u klub!
Ovo je bilo za one koji su se veselili nasoj muci! A sad za ove druge (optimiste): Znate li vi gospodo ko igra u toj Romi? Trenutno najbolji vodja (posle Ronaldinja) jednog fudbalskog tima!!! Toti!
Dalji komentar je suvisan gospodo!

Cofi

pre 18 godina

Mnogo lose, koji je taj Basel da pobedi?? Mladenovic i Bisevac ODMAH napolje, Trajkovic umesto Kovacevica. Pixi, menjaj bre nesto, Zvezda niti ima srednji red, niti odbranu, a ne mogu ni gol da daju iz pet sansi.

rade delija

pre 18 godina

Idemo dalje 100%!!!Igrali smo dobro,sada sto nismo imali srece ..Sta je tu je,nije losha igra,dobicemo ostale utakmice .Ne sumnjam u ovaj tim.tek sada se videlo koliko fale navijaci,da je bila puna Mara dobili bi ih sa 2,3 razlike.

Zvezdas od malena

pre 18 godina

Kako niko nije shvatio da je utakmica prodata. Zato je Zenga i bio rezervisan, zato je onaj slepac igrao rukom (da se iskupi sto je slucajno nabo gol). Sve je bilo dogovoreno pre pocetka, samo sto su i ovi Svajcarci invalidi, pa ne umeju da daju gol kao ljudi, vec mora da im se dodaje lopta i namestaju penali. Zvezda toliko bedno igra da nema sta ni da trazi u evropskim utakmicama, pa bolje da uzme neku kintu,kad vec igra pred praznim stadionom.

M

pre 18 godina

Platili su neiskustvo najskuplje moguce. A i nije ih htelo(ako to uopste nesto znaci). Stvaras sanse, ne das gol. Najiskusniji igrac promasi zicer koji samo baba moze da promasi. Onaj mladjahni postavlja ruku kao da igra na Adi sa ortacima. Ma nema veze, glavno je da smo mi u Evropi. Uz malo srece i navijace mozda i prezimimo. Vazno je da igraci ostave srce na terenu, pa ako i izgube od boljeg nema veze. Danas nije bilo tako ali ajde da vidimo sledecu tekmu. Napred Zvezda!

Determinator NS

pre 18 godina

Nakon svega, u pamet se "navijači". Zbog gluposti, Zvezda je igrala pred praznom "Marakanom", a verujem da bi uz pomoć publike neka lopta završila u golu umesto u golmanu. Ima još utakmica da se igra, ne treba gubiti nadu. Bili smo bolji, ali nismo iskoristili svoje šanse... Verujem u našu Zvezdu, a grobarčićima poručujem da se zabavljaju svojima... imaju oni dosta materijala...
CRVENO-BELI MI SMO SA VAMA I KADA JE RADOST I KADA JE BOL... pa makar i ispred TV ekrana...

grobar sweden

pre 18 godina

cigani svaka cast velika igra veceras protiv mocnog bazela, i umalo nereseno na marakani.
sledeci put bice bolje, nadajmo se da cete nastaviti tradiciju sa gostovanja i vratiti se kao iz Rusije i Holandije.
p.s. pojedinci koji komentarisu ovu bruku kao da su gledali neku drugu utakmicu, strasno bunker u sred Beograda i to ptoriv bazela

krstic

pre 18 godina

Mackarenje u nasoj zemlji je zabranjeno,ali pored zabrane zaigrala mecka i pred vasim stadionom i to vam je pouka da nikad ne "seiriti"nad tudjim nevoljama. Partizan ce sigurno biti prvak,videcete.Pozdrav pravim navijacima Partizana.Krle

Stefan H-Novi

pre 18 godina

Mislim da grobari nemaju sta da komentarisu.Ipak je Bazel mnogo bolja ekipa i od Tikvana a i od Petrzalke iako ona iznenadjuje u Ligi Sampiona.Napred Zvezdo nedaj se,delije su uvek uz tebe.Dobijamo Tromso i Strazbur,igramo x ili cak pobjedu sa Romom i eto prolaska!

Спејл

pre 18 godina

"Ходај по киши,
ходај по ветру,
иако су ти снови бачени и одувани,
ходај, ходај са надом у срцу
и НИКАД нећеш ходати сама..."

Veoma objektivan

pre 18 godina

Kao prvo, zaista ne razumem koju ste vi utakmicu gledali.
Kao drugo, Zvezda je celu utakmicu u globalu bila bolja i nadmocnija, i zanimljivi su komentari o Zvezdinom "bunkeru" ?!?!? Pa Zvezda odavno nije odigrala ovako otvorenu utakmicu, o cemu vi pricate uopste ?!?!
Bilo kako bilo, Zvezda nije zasluzila poraz sigurno, usudio bih se cak da kazem da je trebalo da pobedi, ali ...
na kraju su pobedili, ali sami sebe, svojim glupim i neiskusnim greskama...
e moj Kovacevicu, ako vec iz svog sesnaesterca saljes loptu po zemlji, to se radi samo na stranu, ili na sigurnog i slobodnog igraca, a ne u buket igraca koji su do malopre bili u napadu, i to jakom. ZASTO NE DUGACKA I SIGURNA LOPTA, STO DALJE OD GOLA ??? Imas jos mnogo da ucis, sugradjanine !!!! A godine te stizu, vreme ti leti.
Ipak sam zadovoljan vidjenim, Zvezda ume da igra fudbal, sto je veceras pokazala, i ako ipak ne prodje dalje, nece obrukati nas fudbal i svoju istoriju.

NA KRAJU,

BOLJE JE IGRATI FUDBAL U EVROPI, NEGO IGRATI VATERPOLO U TIMOKU, I TO SA TIKVOM UMESTO LOPTE !!!!!!

Citamo se.

Gale

pre 18 godina

Ajde sto smo izgubili nago sto smo tako bedno igrali. Pa mene bi bilo sramota da pogresim na terencetu kao sto je bisevac pogresio na MARAKANI

Delija

pre 18 godina

Sta je ovo, prdizanovci se javljaju... Pa Marakana je bila prazna, nije to neka velika pomoc. Momci su se dobro drzali, napadali, ali i napravili su par teskih gresaka. No dobro, bolje izgubiti u Kupu Uefa nego... ajmo grbari, zavrsite recenicu... protiv Timoka! Bravo deco! Ajte sada treba da se fokusirate da odrzite to 3. mesto u Super Mega ligi, Zeta je tu!

KANDA

pre 18 godina

Kakav naslov ??
Tragedija ??
Svajcarci su dosli i jasno pre toga rekose da dolaze da pobede i igrali su otvoreno i pobedise !
Kakva li je onda bila tragedija za Bragu kada je Zvezda prosla . Fudbal se igra za golove , Zvezda nema igru , odbrana je suplja i ako Zigic zakaze to je to !
Treba pojacanja i bolji trener i vreme . Ovaj tim Zvezde je dobar za Srboju u Evropi je zalutao !
Pozdrav !

Sale PN

pre 18 godina

ONI SU "VELIKI" IGRACI PROTIV BANATSKOG DVORA, ZETE, SMEDEREVA. A KADA NAIDJE PRVA JACA UTAKMICA VIDI SE KOLIKO SU U STVARI MALI. OSIM PAR IZUZETAKA VECINA IGRACA NE ZASLUZUJE DA NOSI ZVEZDIN DRES.

Mile

pre 18 godina

Nikad nista znacajnije nece osvojiti ni jedan nas fudbalski klub u evropskim takmicenjima, a ni nasa fudbalska reprezentacija na evropskom ili svetskom prvenstvu. Bar ne u narednih 100 godina. Pare bi trebalo ulagati u druge sportove.

tatko

pre 18 godina

Jedan od ova tri gola posluzice kao spica nove emisije "Indirekt" (daj Boze da ponovo pocne sa emitovanjem)...
Na vama je da pogodite koji!

severac

pre 18 godina

IDEMO DALJE ZVEZDO!!!
Šta je bre "grobarčići"? Jel vi nešto komentarišete evropske utakmice? Gledajte kako da zadržite to četvrto mesto u prvenstvu, da vas ne bi možda Budućnost, Obilić ili Voša "pregazili"

kirk hamet

pre 18 godina

Idemo dalje.Ne treba se obazirati na komentare isfrustriranih kopača grobova.Treba ignorisati postojanje tih spodoba.Najvažnije je pobediti OFK u nedelju i vratiti mir.Moramo da shvatimo da je prvenstvo milion puta važnije od UEFA kupa.
Što se tiče dešavanja u klubu neke stvari moraju da se kažu.Na tapetu mora biti Zenga.
NJegovi izleti u Italiju na 7 dana usred sezone su morala da nam se obiju o glavu.Današnji tajming za izmene mu je bio katastrofalan.Zatim,mora podhitno da se napravi transfer lista na kojoj će biti Joksimović,Mudrinić,Krivokapić,Perović.Posebna priča je Trajković.On je današnji veliki krivac za poraz.Ali,veliki deo krivice ide na Zengu koji je uspeo da ovog igrača potpuno psihički uništi.
Što se Piksija tiče,njegovi potezi u poslednje vreme su za osudu.Dovodjenje u klub ljudi kao što su Drizić i sada Vasilijević(!!!???)je sramotno!Drizić je u vreme dok je predvodio Radnički sve najgore pričao o Zvezdi.Kakve on kvalitete ima da bi bio u klubu?O Vasilijeviću ne treba reči.
Piksi,pamet u glavu!

van Helsing

pre 18 godina

Stvarno nerazumem neke ljude koji bi posle jednog poraza odmah oterali pola tima.I porazi su sastavni deo sporta bice bolje drugi put.Svaka cast igracima za borbenost i zalaganje nema sta da im se zameri.Jednostavno nismo imali srece.

Mladen Ćulibrk

pre 18 godina

Ne znam koju je to utakmicu gledao novinar B-92 kad optužuje Milana Biševca da je dodao petom loptu Rosiju?! Odlučujućem golu je prethodio lep potez Bazelovog igrača koji je petom dodao loptu Rosiju, proturivši pritom loptu kroz noge Zvezdinog fudbalera.

delija nis

pre 18 godina

grobari,samo ne znam zasto se vi javljate?Neko rece bruka,smesan je ko bioskop,a neko pa ovde video pet stopostotnih sansi za bazel,grobari,a vas je saj www.fc-timok.net i www.smeske.co.yu(gde mozete da gledate klipove,partizan u evropi 2005/06).Igrala je zvezda odlicno,nismo imali srece,bice bolje,a da ovde niko ne spominje praznu marakanu.IDEMO DALJE ,NAPRED ZVEZDO SAMO NAPRED!!

terza

pre 18 godina

odgovor na prvi komentar:
ZVEZDI NE TREBAJU NAVIJACI POPUT TEBE, KOJI SU PRVI DA PLJUJU KADA JE TESKO, UMESTO DA PODRZE SVOJ KLUB!!! NAPRED ZVEZDO

Zika

pre 18 godina

E grobari lesinari,zar vam nije dosta vasih fekalija!
Sto se tice Zvezde,da su cijelu tekmu igrali kao u prvom poluvremenu,jedna bi usla najmanje.Sad napred po 2 pobede ,kvalitete imamo!!
Mladenovicu pogledaj snimak utakmice pa se upitaj dali ti je mesto u prvoj,zaboravi domacu ligu,sad se vide junaci!

Kraj TIMOKA rastu TIKVE

pre 18 godina

Ovi sto komentarisu da je Zvezda slabo igrala stvarno nemaju pojma o fudbalu. Pa mi smo imali najmanje 5 strasnih sansi pored datog gola. Toliko ne stvorimo ni protiv nasih ligasa. Maler i nedostatak koncentracije su doveli do poraza.
Sto se grobara tice bolje da cute jer je za njih i Timok prejak protivnik (o 5ah Tikvi i da ne govorim).

Velja

pre 18 godina

Ma najbolje da se sad svi pobiju, a njihovi ostaci da se bace divljim psima!
Nisu lose igrali, bili su bolji. Nisu imali srece da postignu jos koji gol. Pogresili su dva puta u odbrani, primili dva gola, ali su stvorili 10-ak super sansi, koje nazalost nisu realizovali. Tipicno za neiskusne ekipe. Ali sledece godine, ili za dve godine bice iskusniji i nece biti sebicni u bitnim situacijama.
Nije kraj sveta. Bice tesko ali nije neizvodljivo biti treci u grupi.
Sport je takav, danas izgubis - sutra dobijes. Bitno je da posteno trcis za loptom, kao Delije danas. Nije sramota izgubiti, makar izgubio i od Timoka, sramota je prodati utakmicu, sramota je ne boriti se za svoj dres, saigrace, navijace...
Danas imaju podrsku, sutra ce imati, ali ako igracu ko pi**e, nikad vise!

DeMarco

pre 18 godina

Skrenucu vam paznju na samo JEDNU chinjenicu, a vi razmisljajte o njoj i krstite se!

Naime, PARTIZAN je okoncao svoju najkatasrofalniju zezonu u evropi (u poslednjih 10 god), a C.ZVEZDA u tom istom vremenskom intervalu igra svoju najbolju evropsku sezonu!?

E sada idite na UEFA-in sajt i pogledajte bodove nashih klubova u evropi za sezonu 05-06 (do sada).

VIDECETE da je PFC u ovoj sezonu osvojio 5 bodova za sebe a i nash fudbal, a C.Zvezda 4!!!

Ko sme da se kladi da ce tako i ostati do kraja, uz eventualno jos 1 bod zvezde!

Dakle vi u nasoj najgoroj evropskoj sezoni, a u svojoj najboljoj ne mozete vise bodova da osvojite od PARTIZANA !!!
Tako je vec godinama... Pogledajte malo UEFA sajt, a onda ce vam mnogo toga biti jasno, ko je ko u Evropi u poslednjih 10 godina!

Mislite o tome...

pixeta

pre 18 godina

ovaj naslov kao da je piksi napisao, e TRAGEDIJA pa koju ste vi utakmicu gledali.
mislio sam da je bazel mnogo jaci a oni su isto indijanci, niko nista ne zna

marko

pre 18 godina

igraj zvevdo samo hrabro zvezdo!!!!! igraci iz vecnog grada shvatice sta je fudbalski ambijent kada stignu u bg, na nasu "maru" dve pobede i cekamo prolece!!!!!

DeMarco

pre 18 godina

Ah da, da ne zaboravim da se izvinim na jednom malom potcenjivachkom stavu prema C.Zvezdi u svom komentaru pred sam mech i izjave gospodina Gross-a.
Naime tada sam rekao da zvezda ima 1,5 igraca, a sada sam skeptik i po tom pitanju...

A izvinjenje dugujem svima koji su izrazili nevericu u moju prognozu rezultata pred mech, seticete se (a mozete i procitati u arhivi) rekao sam da ce biti 1:3 za Basel, zaista se izvinjavam ochigledno je da sam promashio!

Ali verujete nije do mene greshka, Eduardo je kriv, sam chovek izbacio loptu i to iz Zvezdinog gola... Ma samo da ga nadjem kad odem kod babe u Shvicu... Zbog njega mashim rezultat :)))

PoZz za sve od DeMarca. "losheg" prognozera.. :)))

Nikola

pre 18 godina

Ljudi pa Zvezda nije igrala u evropi od 91. Pa mnogo se toga od tada promenilo. Kada je Partizan ispao u 1/8 finala od proslogodisnjeg prvaka CSKA nijedan ciganin to nije postovao, a to je zato jer je 90 posto Zvezdasa bilo u pelenama kada je njihov klub zadnji put igrao u evropi. Pola takozvanih Zvezdasa nije nikada dozivelo da vidi klub u evropskoj utakmici, svi su navijali zbog tamo nekog barija 91. a pola je to gledalo na snimljenim kasetama jer su tda srali u pelene. A sada se kurce oni su navijaci Zvezde. Glupost. Epa vi koji nikada niste videli svoj klub u Evropi evo imali ste priliku i vidli kako to izgleda. E moji cigani.... Za vas samo nasa liga i to je to.

Grobar

pre 18 godina

Ljudi pa to je Evropa, nego da, pa si ste zaboravili da izgovarate tu rec koliko niste igrali u Evropi, a kamo li nekog pobedili. Ali tek ce te videti kako Strazburg i Roma igraju, Bazel je malo dete za njih. Pa Zvezda i Tromzo u ovoj grupi sluze samo za gol razliku, ali i tu mislim da ce Tromzo bolje proci. Ma nema veze bicete prvi u grupi, ali u izgubljenim utakmicama.

3eMyH 3aKoH

pre 18 godina

nemojte pricati da su cigani igrali bunker (mada u pojedinim ternucima je stvarno licilo :), ipak imali su cak 51% posed lopte (!!!!!), a to se ne pamti u skorijoj istoriji da je zvezda imala vise loptu u svojim nogama.

ali ipak, ovo ima je najbolja utakmica koju su odigrali i posteno, bili su bolji i blizi pobedi.

@pera
ja sam video samo jedan (nedosudjen) penal za bazel (za onaj dosudjen je suvisan komentar), i zvezdine 3 stopostotne (promasene) sanse: zigic glavom (kad je zabo onog u facu), (cini mi se) perovic pored gola kad je bio sam u petercu, i mladenovic. ona zigiceva u drugom poluvremenu (minut pred mladenovica) nije neka sansa posto je covek jedva i stigao onu loptu a ne bi ni mogao bolje da sutne.

@ostali
a smesno mi je sto vidim kako se kroz komentare povecava broj sansi. prvo je bilo 5 odlicnih, pa malo kasnije 10 super sansi :))) ... jel vi to igrate zmurke: 5, 10, 15, 20, 25, 30... :)

Stajls

pre 18 godina

Zao mi je sto je Zveda izgubila dobijenu utakmicu !!! Tako je to kad pojedinci stavljaju sebe iznad kluba i onda je poraz neminovnost (Purovic,Perovic,Mladenovic,..).Veceras su igrali za sebe,a protiv Zvezde,svojih navijaca,srpskog fudbala... Izgleda da se "virus" zvani samoljublje siri iz komsijskog dvorista,malo brze nego sto je ocekivano. Mozda ce nekoga iznenaditi cinjenica da sam vatreni navijac Partizana,ali za razliku od mnogih drugih kojima je vaznije sta se desava u susednom dvoristu i da "komsiji crkne krava",ja se iskreno nadam da je ovaj poraz trenutna Zvezdina slabost i da ce vec na sledecoj utakmici pokazati svoje pravo lice i casno prezentovati srpski fudbal u Evropi !!!!!!!!!!!

Djuro Pucar

pre 18 godina

Ja se ne bih osvrtao na zlurade komentare manjine koja navija za partizan niti na neiskoriscene prilike Zvezdinih fudbalera. Ovu utakmicu su izgubili navijaci Zvezde tacnije pojedinci koji su svojim primitivizmom doveli do toga da se igra bez gledalaca. Ovo je mladi tim i da je bilo podrske sa tribina druga be se pesma pevala. Zato da ne duzim sta bi bilo kad bi bilo, nego u buduce navijajmo kao prave Delije i pasce mnogo jaci protivnici od Bazela koji je sasvim zasluzeno pobedio.

Mare

pre 18 godina

@Nikola
1991. ja nisam nista radio u pelene. Izmedju ostalog, te godine sam bio na jednoj utakmici u Italiji i doziveo ono sto ti i tvoji tuzni frontovi nikad necete. Za sve one komentare o "neosvojivoj tvrdjavi" - ona je to i dalje a zna se i za koga. Neko rece "Euroleague" u basketu, pa jos kaze elita ?!?? Ponizenje pred skoro punom halom. Dobro, nije sudio Dimitrijevic, kapiramo i ne likujemo. I najzad, kratak osvrt na sam mec : solidno izdanje Zvezde, jedno od boljih u ovoj sezoni. Logicna kazna za promasaje. Da se igralo pred punom Marakanom, potpisujem da bi bilo bar 3:1 za nas. Uostalom poraz je sastavni deo igre, osim kad izgubis kod kuce od nekog 2:5. Idemo dalje, Zvezda je zivot, sve ostalo su sitnice !

Bata Djora Sr.

pre 18 godina

Zanimljivo je da ima vise grobarskih komentara, ali to govori samo o njima. Neko ce dodati i komplekse,mozda.
Bez obzira sto se igralo bez publike utakmica je bila zanimljiva. Akteri se mogu svrstati u kategoriju dve lose ekipe. Ogroman broj gresaka i na jednoj i na drugoj strani, od kojih mnoge i pocetnicke, ukazuju samo da obe ekipe nemaju ozbiljnijih namera u Evropi. Barem ne ove godine.
Mozemo reci i da je Zvezda igrala u otezanim okolnostima i da joj domaci teren i nije bio neka prednost. Nedostatak publike je sigurno bio onaj delic koji je sinoc falio da tas pretegne na nasu stranu. Medjutim ima dosta stvari koje zabrinjavaju. Ako se gleda realno Zvezda je izasla sa najjacim timom. Od ovog bolje nema. Ono sto je prvi problem je postavka igre na pocetku t.j. ako ste primetili Jankovic je poceo levo a Perovic desno. To mi nikako nije jasno, pogotovu sto Perovic jedva stoji na desnoj nozi, te niko i ne moze da ocekuje da doticni moze i da je upotrebi u igri. Kada su promenili strane igra je postala bolja sto se moze videti i po sansama. Prva je naravno ona Peroviceva kada je u maniru Pantelica hteo da se proslavi znemarujuci interes skipe. Zbog toga mora da leti napolje a i zato sto je opet davio igru ne oslobadjajuci se brzo lopte. Ono sto potkrepljuje moju tezu da je zamena strana doprinela boljoj igri je i akcija koja je dovela Zvezdu do vodjstva. Jankovic je sa DESNE strane uposlio Zigica a ovaj Purovica. U toj situaciji je Zigic pokazao svu svoju fudbalsku velicinu. Na zalost taj dobar pas je bilo i jedino sto je Jankovic pokazao. Ostaje zatim nejasno sto je Purovic igrao rukom, ali to su vec maniri iz ove seoske lige koje ne vredi komentarisati. Drugo poluvreme je donelo par prilika koje nisu iskoriscenje i kazna je usledila. To je nekako i normalan sled dogadjaja u fudbalu. Nisam uspeo da vidim ko je dao onu kratku loptu da li Kovacevic ili Trajkovic ali ono sto je nejasno kod tog gola je Dudiceva uloga. On je skoro dotrcao do tipa koji je dao gol i stao. Nije pokusao ni da ukliza, ni da napravi penal, pa cak i dobije crveni karton. Jednostavno je stao. Neko ce reci da je pokrivao prostor jer je jedan igrac bio iza ali to ne pije vodu. Morao je da proba na bilo koji nacin da pokusa da blokira taj sut. Kada se pogleda cela utakmica ne moze se reci da je Zvezda igrala lose. Mada je to daleko od dobrog. Kod igraca ne postoje usvojeni osnovni elementi igre a to su prijem i predaja lopte. Bez toga se ne moze igrati u Evropi. Samo protiv Bazela ili za nijansu losijih ekipa moze se stvoriti tri cetiri sto postotne prilike. Sa jacim protivnicima to cesto bude samo jedna. Kada se na to doda losa efikasnost ili u nekim situacijama sebicnost ne moze se ocekivati pobeda. Ako bi se izdvajali pojedinci veceras onda su odskocili Kovacevic, koji je igrao veoma jednostavno, kao i Lukovic koji opet pokazuje da je mnogo bolji u ofanzivnim nego u defanzivnim ulogama. Tu je i Zigic, koji je pokazao da i sa dva metra moze da se poseduje fudbalska tehnika. Ne moze se izostaviti ni Purovic, koji je opet strelac u Evropi ali se videlo i da ume sa loptom i da nije sebican. Jeste skrivio penal ali ipak mora se uzeti u obzir da je on do letos gledao evropske utaklmice na televiziji. Mladenovic i Perovic su bili najgori na terenu a za nijansu je bio bolji Jankovic. Ako se uzme u obzir da su ta trojica iz veznog reda onda je cudo da smo uspeli da stvorimo onolike sanse. Brine i ulazak Krivokapica jer to daje signal da ce on verovatno biti prva zamena da bi mogao da se proda negde. To se namece kao logican zakljucak jer taj covek nije u kombinaciji ni za jednu prvenstvenu utakmicu. Medjutim, to je rezultat mudre kadrovske proslog rukovodstva. Ne zaboravite da se Mudrinic oporavlja. Sto se tice zahteva za Zenginu smenu koje sam procitao oni su u najmanju ruku smesni. Prvo covek nije selektirao ove igrace i sad pokusava da ih ukomponuje kako zna i ume. Drugo, za neupucene, Znga ne ide u Italiju samo da bi se odmarao vec i da bi snimio neke igrace koji mogu da budu potencijalna pojacanja. Evo sad su aktuelni pregovori sa ovim mladim Slovencem. Postoje tu jos neke varijante ali o njima se ne govori javno.
Sad preostaje da se poljuljano samopouzdanje popravi na Karaburmi a onda da se ekipa polako sprema za ekspediciju u Tromzo. Ta utakmica je biti ili ne biti i videcemo da li ce tim uspeti da se adaptira na polarnu klimu. Kaljuga im nece biti problem jer je takva vecina terena u nasoj ligi.

zile

pre 18 godina

Poraz nije najstrasnija stvar.Ali samo da nisu prodate utakmice ,tako poruka za rukovodstvo Zvezde,sve se dozna kad tad.Potezi bez ikakvog smisla i veze mogu da budu procitani i od najveceg laika!A klub sa izneverenom publikom nije klub!!
Pa makar i Zvezda koju volimo od malih nogu!!!Zelja, da sam samo bio malo pesimistican molim boga ne tacan.
Imamo jos 3 utakmice,pa Pixy Zenga i ostala gospodo pokazite se na delu!!Evropa nam je najobjektivniji pokazatelj za to,naravno pobede.Ne samo ''odigrane'' utakmice,na kojima se pojedinci ili grupa praznih dusa bogati!!Ocemo da gledamo Zvezdu rame uz rame sa Evropskim klubovima,ne da se sepurimo u nasem malom,blatnjavom selu!
Iskrene zelje za uspeh i pozdrav svim Zvezdinim navijacima sirom planete!!

rossi (valentino)

pre 18 godina

Sta sad kukate!?!? Ne osvojiva tvrdjava!?!?! "Mars iz zvezde", "Ako se pojacamo..." pa cekaj...zar se niste hvalili kako ste najbolji i imate bolju ekipu od nas?!? Mi smo sa ovom ekipom dogurali do 1/8 finala i ispali od sampiona a da ne pricam da smo u grupi igrali sa Laciom, Villarealom i Midlzbrom...a vi, tromzo, bazel, strazbur...nije sve u igri! Mi nismo igrali lep fudbal prosle sezone ali jesmo 'pametan' i zato smo dogurli dotle i zavrsili sezonu bez poraza!

Bah

pre 18 godina

Vidi grobarcica sto su se raspricali ! Kad su tako pametni neka objasne zasto Partizan pauzira i drugo kolo u UEFA ligi, a kako cujem izgleda da su pauzirali i u prvom kolu Evrolige u kosarci.
Kad god nam je tesko tu je JSD Partizan da nam popravi vece !

Pax

pre 18 godina

Ajmo,delije!Okupimo se na treningu pred OFK,bar 5 hiljada,i pokažimo ko smo i šta smo!Pozdrav najboljim trening-navijačima na svetu!

Vaše ime

pre 18 godina

Pa zašto večito moraju da se oglašavaju kojekakvi glupaci, koji očekuju ne znam šta od naših timova?! Fakat je da je Zvezda bila bolja, i da je inače mnogo bolji tim od Basela. Jednostavno igrači nisu imali hrabrosti, ali ni sreće, da utakmicu privedu kraju onako kako bi bilo najbolje. Ali jedino u vezi čega bih se složio sa nekima je da nekim igračima definitivno nije mesto u Zvezdi. Čudi me da Zenga ne dovodi nekog psihologa, da malo poradi na samopouzdanju igrača, jer onakve prilike psihički dovoljno jaka ekipa ne sme da propušta. Šta je tu je, navijaćemo i dalje za naš klub, jer je i ovakva igra uspeh, dok se jednog dana ne bude formirao pobednički tim.
Dok se ne dovedu kvalitetni igrači nemojte ništa drugo ni ošekivati, jer je svaki bod premija.

Ivana

pre 18 godina

Kako su ovi grobari jadni to nije normalno. Njima vise znaci to sto je Zvezda izgubila nego to sto oni nisu u stanju da se sastave sami sa sobom vec vise od 2 meseca. Gledajte malo u svoje dvoriste. Zeka, Bjeka, Curkovic, Petrzalka, Makabi, Zvezda, Vozdovac, Timok ... Hm, toliko toga ima da sam mozda nesto i zaboravila.

srdjan bg

pre 18 godina

Tragedija je svakako prejaka rec. Ne valja sto smo izgubili ali podsecanje da ovo nije Kup nego liga je sasvim na mestu. Ono sto takodje ne valja je to sto Zenga forsira do zla boga ruzan fudbal kakav Zvezda, barem na Marakani nikad nije igrala.
Posle treceg evropskog poraza za koji je zasluzan nadam se da ce najzad uprava da shvati da Marko Perovic NE ZASLUZUJE da igra u Zvezdi!!! Onakav sebicluk coveka koji je posle gola na derbiju izjavio da u toj situaciji "ni rodjenoj majci ne bi dodao loptu" se mogao i ocekivati- pri 0:0, tri metra od gola umesto da vrati samom Purovicu S KOJIM JE ZAJEDNO UTRCAO u peterac (nema sanse da "nije znao tacno gde je" on izigrava Maradonu. Igra Jankovica, Mladenovica i Kovacevica vise je posledica Zengine "obavezno daj loptu unazad" taktike nego neceg drugog (mada se slazem da je Mladenovic bleda senka igraca koji je bio...)

Ne zaboravite da je ovo sezona posle najvecih turbulencija u Zvezdi u poslednjih 20 godina, i, da nam je neko letos ponudio da u ovoj fazi prvenstva imamo ovakvu prednost na tabeli, cetvrtfinale Kupa i Ligu UEFA, po cenu poraza u 1. kolu na praznoj Marakani mislim da bi retko ko odbio...

I AJMO SADA CRVENO BELI ORI SE CEO STADION ...

pre 18 godina

BRAVOO MOCI NIKO NIJE KRIV OSIM SRECE I ZBOG LOPTE STO NIJE TELA DA UDJE U GOL SVAKA CAST NA BORBI SAD NA POBEDU PROTIV OFKE PA DA ZAVRSIMO SA TOMSO KAKO SE VEC ZOVU PA DA IH ODVALIMO

88.MIN.-ŠTIKLA-PA KROZ NOGE-PA ZAKUCAVANJE

pre 18 godina

Joj kako sam lepo sinoć spavao i sanjao...hvala vam ganferi na predivnoj sinoćnoj večeri koju ste nam priredili...A ono u 88. minutu, onaj "PRLJAVI ŠVAJCARSKI TRIK", ono "slanje Biševca po jogurt", pa potom i ono "zakucavanje čekićem u mrežu" - DIVOTA JEDNA!
INAČE, UPRAVO SAD PROŠAO DORĆOLOM ONAJ ZELENI TRAMVAJ NA KOJEM PIŠE "GRAD BAZEL NA POKLON BEOGRAĐANIMA" - VOZI GA DELGADO A VOŽNJU NAPLAĆUJE (=KONDUKTER) "PLJUNUTI" ROSSI!!!

jo

pre 18 godina

Generalno, utakmica ko na livadi, bez odbrana, ali meni jako zanimljiva, jer sam prvi put u zadnjih par godina video zlezdanu koja pokusava da igra fudbal i veci deo utakmice ste odigrali korektno, onoliko koliko znate ( a fudbalsko znanje vam nije glavna osobina, znate i sami). Kada uporedim ovu utakmicu sa nekim prethodnim moram da kazem da ste na ovoj stvorili vise sansi nego na prethodnih deset zajedno. Do sada vam se sve svodilo na bunkericu i igru hitni lopticu u sumicu i nekako ste prolazili, a evo prvi put da odigrate napadacki i do noge i nista. Ispada da bi bolje prosli da ste igrali kao protiv Brage, onakva "junacka" igra vam vise lezi, verujte, i ne kazem ovo iz zlobe, nego je tako. Sve u svemu za zlezdu sam znao gde joj je mesto u Evropi ( otprilike kao sto i stoji na novoj Uef-inoj listi , tu negde oko 100 mesta), Bazel me je neprijatno iznenadio sa onakvom losom odbranom, suplji su ko i njihov sir i samo zahvaljujuci sto su protiv sebe imali jednu prosecnu ekipu sa ovog dela Evrope uspeli su da pobede. Iskreno, po meni grupa je laka, ali raspored je los za zlezdanu, t.j. timovi su prosek i ispod proseka, ali zeznuto je severinci sto sa jacim igrate kuci, a slabijim gostujete, a znajuci da ni vi nepamtite kada ste nekog dobili u gostima u Evropi, lose vam se pise.

Daglis

pre 18 godina

Konacno da i mi razgalimo komsije.Purovic se pita zasto je dobro sto smo izgubili. Dobro je za Bazel koji je direktni suparnik za prolaz dalje. Bolje bi mu bilo da se mane filozofiranja i smecovanja. Perovic se primio posle derbija da je Valderama pa je sutirao iz mrtvog ugla umesto da asistira. Mladenovic-duplo golo, greske na sredini i nonsalans kad je bio sam u sansi. Kod drugog gola Bazela Kompletna ekipa pozadi u sastavu Trajkovic,Bisevac, Dudic je bila smehotresna olimpijada mixovana sa gegovima iz Golog Pistolja. Posto je receno da poraz nije tragedija jos pre meca i da je 12 bodova u igri ocekujemo konkretno izvinjenje u sledecem kolu.

www

pre 18 godina

koji su K**** jurisali na pobedu kad su mogli mirno da je privedu kraju(mislim na utakmicu).I da smo odigrali nereseno bilo bi extra u ovoj grupi je isti K**** da li si 1 ili 3.Ovako bojim se da ce mo morati da do kraja dobijemo 2 utak. i da 1 igramo nereseno.Strazburg vec ima 2 pobede,Roma ce sigurno proci a Basel ima utakmicu kod kuce protiv Tromsoa pa ce se tek na kraju videti koliko nam je znacio ovaj bod.Onaj Mladenovic je bruka od igraca a onaj Perovic koji je 10 dana pricao kako nije bitno ko ce dati gol nije dodao loptu purovicu sram ga bilo.

delija

pre 18 godina

jjjjjjjjjjoooooooooooooooojjjjjjjjjjjjjjj!!!!
JOJ MLADENOVICU STO NAM UCINI BRE!!!!!!!!!!!!
MOGLI SMO BRE DA IH UMLATIMO, BRE PEDESET RAZLIKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



DRZI SE ZVEZDO!!!!!!!!!!!

igor

pre 18 godina

jednostavno nismo imali srece, kada se ne iskoriste onolike sanse kazna mora da stigne. Kako moze sad neko da optuzuje Perovica, a kada je bio derbi okivali ste ga u zvijezde, ne treba nikog od igraca optuzivati zbog jedne izgubljene utakmice od redovnog ucesnika LS. Samo naprijed momci, odracemo romu3:0

volim zvezdu vise nego kevu i caleta

pre 18 godina

@DeMarco
Samo da te obavestim,kad vec vidim dobro poznajes fudbal,u proteklih 10 god. Partizan je u samo dva navrata duze ostajao u evropi od zvezde,i to prosle i pretprosle god.Koje ti posledje 10 god sopminjes o cemu ti pricas,o rapidu,o dinamu iz zagreba,o slaviji iz praga,to su tebi uspesne godine partizana,pa ako je tako ova vam je naj uspesnija.Poruka drogbarima,jadni ste bre!!!Gledajte svoja posla i potrudite se da prevazidjete vase komplekse,mozda tek tada i pobedite u derbiju.Posle ovakve sezone mene bi bilo sramota da se javljam.Vodite vi vasu brigu,mada koju vasu brigu,vi ustvari i ne navijate za Partizan nego protiv zvezde.Vi da ste neki navijaci pojavljivali bi ste se u sve vecem broju da bodrite vas klub i da prozivate upravu sa tribina a ne kao neke babe da se zalite i zbog vase nemoci da trazite pomoc Tadica,on covek nema pametnija posla nego da se bavi vasom upravom.Ucite od Delija kako se bodri voljeni klub,i kad je bilo naj teze prosle godine bodrili su klub i uvek bili tu kad je naj potrebnije.Nama ce se Zvezda i bog oduziti za tu ljubav!!Molim sve navodne navijace crvene zvezde koji su do juce velicali upravu,ternera,igrace a danas posle nesretnog poraza, a ne tragedije ili bruke,traze smenu trenera,isteruju igrace i prozivaju uparvu da se ne javljaju jer zvezdi takvi navijaci nisu potrebni,predjite da navijate za partizan.Ovo je nova uprava sa novim trenerom(koji zvedzu peuzeo posle odradjenih celih priprema sa dostanicem)i sa mladim igracima i treba imati strpljenja za njih,zasad ide dobro,gube i mnogo veci timovi od zvezde na svom stadionu u evropi pa nikom nista,niko ih ne razapinje.Piksi je uradio mnogh za ovako mali vremenski period,niko nije mogao da ocekuje veliku ZVEZDU za samo par meseci.Veliki tim se stvara godinama,veliki moraju biti veliki i kada izgube, a ne kao smesne komsije zbog jednog nesretnog poraza protiv petrzalke propade cela sezona i mnoge naredne,tu se vidi koliko ste veliki.
Nego ajmo momci na karaburmu po nova tri boda u prvenstvu a onda i dve pobede za prolaz dalje u UEFA ligi.
SVE PROLAZI ZVEZDA TRAJE!!!!

Daglis

pre 18 godina

Da pokusam ponovo komentar sinocnje tragikomedije. Priredili smo malo radosti nasem napacenom komsiji a zvezda jucerasnjeg performansa je bio Purovic na vise nacina. Prvo zbog smecovanja u nevreme sto je rezultiralo nepotrebnim penalom zatim zbog izjave:"Ko zna zasto je to dobro" misleci na poraz. Odgovor je da je dobro za Bazel koji je uzeo 3 boda u gostima od direktnog konkurenta za mesto koje vodi u 1\16 finala UEFA kupa. Mesto broj 2 je rezervisano za Mladenovica koji se malo primio na status vedete i nonsalans sutirao umesto da zavrsi utakmicu. Slicna prica vazi za Perovica koji sutira iz mrtvog ugla,valjda je puno gledao Anria umesto da uposli saigraca. I na kraju Show time u izvedbi zadnje Zvezdine linije- Trajkovic, Bisevac, Dudic dostojne Top liste Nadrealista i Monti Pajtona. No posto je trener jos pre utakmice rekao da poraz nije tragedija prihvatamo samo konkretno izvinjenje na sledecem Uefa gostovanju materijalizovano kroz 3 boda kompenzujuci jucerasnju, tradicionalnu srpsku gostoljubivost.

usporeni snimak

pre 18 godina

@Bata Djoro
sve je to lepo sto si napisao, cak je i opsirno. Ali nisi napomenuo da je zvezdin go postignut iz OFSAJDA (samo jednom na kratko je ponovljena cela akcija, svaka cast rts-u) a o Zigicevim fudbalskim kvalitetima (ne igrajuci glavom) dovoljno govori situacija kada isti sa par metara go od SEADM metara promasuje za celih DESET!
'ajd' u zdravlje i ne palite se previse kada JEKNIC ne igra.
PS. To sto se "GROBARCICI" javljaju je preuzet kompleks kada od vas nije moglo da se dise zadnje dve godine (naravno uzalud, mi smo ispadali ili igrali u grupi sa kasnijim pobednicima ili finalistima, pogledaj pod PORTO; MARSEJ; CSKA)
pozdrav svim iskrenim ljubiteljima fudbala

Marko Lo

pre 18 godina

@Viljem Tel
Svajcarska zemlja...sireva
Srbija- zemlja cega????!!

Budimo zadovoljni ovim sto imamo jer to i zasluzujemo... Kakva zemlja takav fudbal.
Zvezda je igrala dobro, samo fali napadac kao Pantelic jer ova dva kosarkasa mogu da pogode najdalje na 7-8 metara od gola. Mi nismo imali shuteve sa 16m ili, nedaj boze dalje.
P.S. SAVET ZA B-92:
SHALJITE IZVESTACE NA ZURKE SA FUDBALERIMA PA CEMO SVI ZNATI ZASTO JE KAKO JESTE. MOMCI SU OTISLI U SHIRINU. NA OSNOVU CEGA PITAM SE...
Mozda na osnovu novih Toyota, ili frizurica, ili lepote...? Zbog fudbala sigurno nisu...

Brando

pre 18 godina

Vidim da se javljaju neki DeMarco i Rossi i pricaju o uspesima Partizana, samo mi nije jasno o kojim to oni uspesima pricaju. Kazu "mis mo igrali sa Lacijom (tada u raspadu), Midlsborom (lagano 3:0) i Viljareaalom (nereseno sa trecim timom te ekipe na svom stadionu) i to su "uspesi"!? Mi kao prvo sigurno prolazimo dalje, jer cemo imati bar 6 bodova u ovoj grupi, a mozda i svih 9, jer smo tek sada videli da znamo da igramo, ali nam je falilo malo srece, koju smo istina potrosli sa Bragom u drugoj utakmici. Po statistici brojeva (koju rakari toliko vole i postuju) mi nemamo cega da se plasimo, imamo sve preduslove za lagani prolaz, samo malo da se zbiju redovi i da dobijemo OFK, koji su sada jako losi, ali ce protiv nas da grizu, jer sad i oni moraju da se vade. Ne plasim se ja utakmice protiv Rome, to je sigurna pobeda u neosvojivoj tvrdjavi (za neke iz komsiluka, i dalje, za sva vremena).
Samo napred u nove radne pobede, moja Zvezdo.

Mrki

pre 18 godina

Grobari svi na stadion,pozdravite sampione,zaboravite nesporazume,titula je nasa,Reber je car za Zengu,sledeca liga sampiona je nasa,sa ovakvim trenerom nece biti slucajno igrati i u finalu.Covek zna sta radi,zato pravac stadion.

пиксла

pre 18 godina

Доста кукања, недеља 13 часова - сви на Карабурму!
А ви гробоши, смешни сте са коментарима. Ајде лепо у другу лигу.

Uvek uz ZVEZDU

pre 18 godina

E...pa dosta.Dokle samo kukanje....sramota bre.Prvo svoje Delije da iskritikujem...momci su se srcem borili,a mi smo krivi 50 posto za poraz,jer smo dozvolili da nas UEFA kazni.Tako ste kukali i protiv Brage...e pa sve neverne Tome neka cute,a zivi bili pa videli ZVEZDA PROLAZI.A grobari,njih SAZALJEVAM,kako samo smeju da progovore.E bolje neka se secaju tikvi..ZVEZDO UZ TEBE SAM I ZNAM DA NECES OVO NAVIJACKO SRCE DA IZNEVERUJES,JER JA SAM TVOJ PRAVI NAVIJAC

Dejan

pre 18 godina

Mladenovic, Purovic i Perovic - Mars iz Zvezde! Zar se tako brane boje kluba. Sram vas bilo. mada ni Basta ni drustvo nisu bili bolji Vi ste ga zacrnili svojim promasajima 300-odstotnih sansi.
Delija iz Republike Srpske

pecko

pre 18 godina

Rozenborg, Zenit, Bazel... Informacija za onu devojcicu Senku od juce koja je spominjala neku neosvojivu tvrdjavu Marakanu. Sve se desilo u poslednje tri-cetiri godine i, kao sto se vidi, sve su to slavni i priznati evropski klubovi.

aca

pre 18 godina

nemamo srecu braco pa to ti je. onaj mladenovic treba da se izbaci iz sveta fudbala. nadam se da dobijemo romu remiziramo sa tromsom i strazburom i odemo dalje.

iggor

pre 18 godina

NEMOJTE NIKOGA DA OPTUŽUJETE SRBI!
OVO JE NESREĆA, BIĆE BOLJE DRUGI PUT. UZEĆEMO ROMU, STRAZBUR ILI TROMSO I IDEMO DALJE.
NEMOJTE DA MOMCIMA STVORIMO PRITISAK, IGRALI SU „DOBRO“ NIJE NAS HTELO.
NIJE SVE IZGUBLJENO MOŽEMO I HOĆEMO DALJE! NAPRED ZVEZDO, NAPRED DELIJE!!!

MIRKO

pre 18 godina

Pa znas sta, lepo su ljudi predlagali Piksiju (taj covek nikoga ne slusa, uprava napolje) da nekako progura Jeknica da sudi ovu utakmicu, znate li vi koliko bi nama vredio jedan penal i jedan crveni karton na primer Petricu, eee nema nigde nase lige, niti nasih sudija koji kada vide da nam ne ide ... A bila je to otvorena utakmica oni su napadali a mi smo se organizovano branili i umalo... joj da se i odbranimo.

da i komsiji crkne krava

pre 18 godina

E da je umesto Bazela bio Partizan i umesto onog gospodina sudije, nas Jeknic, sigurno bi pobedili...he, he, he. Pa vi mislite da samo vi mozete da izgubite kad imate vise sansi, sve se vraca sve se placa.

Dragan

pre 18 godina

Nije mi stvarno jasan taj Zenga. Jos prije utakmice je bio nekako pasivan i rezervisan. Kao probacemo pa sta bude. Kao da je Juve ili Bayern u pitanju!Sramota na domacem terenu sa tankom ekipom Basela koja je pukla prvu utakmicu i to kod kuce.Jos oni izjavljuju da su dosli da pobjede. Zaista neverovatno. I to najbolja ekipa u scg?!?!

Danilo

pre 18 godina

GLAVU GORE ZVEZDO!!! TO JE SPORT, NE POBJEDJUJE UVIJEK BOLJI,A TO JE OVOGA PUTA BILA APSOLUTNO CRVENA ZVEZDA! NISMO JEDNOSTAVNO IMALI SRECE,A I DESAVA SE TAKVA GRESKA ST JE TU JE.JA SAM VELIKI OPTIMISTA DA CE ZVEZDA ICI DALJE JER IMA SJAJAN TIM! SAMO NAPRED VJERNE DELIJE SU UZ TEBE!!!

urkem PATRIOTA

pre 18 godina

Sta ste mislili cigani da cete mozda da pobedite, samo se vi lozite, nema nista od drugog kruga. Jos Roma kad dodje bice veselo

PERA

pre 18 godina

To sto kažete da je zvezda imala 5 stopostotnih šansi u redu ako vi kazete ja nisam video ni jednu, al sam video dva sigurna penala u prvom poluvremenu za bazel koja nisu svirana i video sam barem 5 stopostotnih šansi za bazel ali u pravom smislu reči, i nije u redu da pravdate zvezdu kad je stvarno bila očajna.

MILE

pre 18 godina

KAKVA BRE TRAGEDIJA NISMO IMALI SRECE I NISTA VISE. ZVEZDA JE NAJBOLJA KADA JE NAJTEZE POKAZACEMO MI ROMI I STRAZBURU KO JE ZVEZDA. OVE IZ BAZELA SMO RAZBILI IGROM ALI LOPTA NIJE HTELA U GOL. VAZNO JE DOCEKATI PROLECE U EVROPI A ZVEZDA JE NA PROLECE NAJOPASNIJA....

jevta

pre 18 godina

Ovo je jednom recju-BRUKA!!!!! Pa zar da nas najtrofejniji klub pruzi ovako losu partiju na medjunarodnoj sceni!? Sto je najgore uopste ne mozemo izdvojiti par imena koji su zasluzni za ovaj debakl... Vatreni sam zvezdas ali posle ove utakmice navijacu za Vozdovac! Njima fali neka daska u glavi to je sigurno! Mislio sam da je Bazel jaka ekipa a nisu nista pokazali... Namestili smo im oba gola, a nismo iskoristili par njihovih gresaka! STRASNO!!!!

Uros

pre 18 godina

Samo neka velika neznalica moze da tvrdi da je Zvezda odigrala lose.Ja tvrdim da je ovo bila nasa najbolja ogra ove sezone.Ali ovo je velika lekcija igracima.U Evropi onakvi promasaji se kaznjavaju.To je tako jednostavno.Ipak u napadu smo bili sjajni...Bilo je puno odlicnih akcija,i na veliko iznenadjenje uopste nije bilo bunarenja na Zigica.Igralo se non stop po zemlji.Samo morali smo da damo bar jos 2 gola.Ovom igrom Zvezda sigurno ostaje do proleca u Evropi.

dushan

pre 18 godina

Nekad srece imas do neba, a nekad ni za lek... Nego, ipak je ovde nesto cudno. Bazel MORA da dobije utakmicu, UVEREN je da ce je dobiti, a Zvezda je u velikom finansijskom gubitku zbog nedostatka publike. I sta se dogodi, Bazel dobije utakmicu posle necega sto se okarakterisalo kao (u najboljem slucaju ne bas cesto vidjene) greske KOMPLETNE Zvezdine odbrane. Blagi Boze, je l' Zvezda prodala utakmicu da nadoknadi minus?

MARKO

pre 18 godina

NEMAMO KLUPU. KRIVOKAPIC SE VIDEO NIJE OD KADA JE USAO. ONAJ JADNI TRAJKOVIC JE TRI PUTA PIPNUO LOPTU I NAPRAVIO TRI GRESKE. NEMA ALTERNATIVE VISE NEGO PROSECNIMA DUDICU I BISEVCU. BASTA DEFANZIVAN, USPOREN, MLADENOVIC NEUBEDLJIV, PUROVIC SMOTAN, LUKOVIC SEBICAN, PEROVIC I JANKOVIC SOLERI NA NIVOU NASE LIGE, KOVACEVIC SOLDAN, ALI BEZ ONE NEOPHODNE DOZE KVALITETA DA BI BIO VELIKI IGRAC. JEDINO ZIGIC I STOJKOVIC NA NIVOU ZVEZDINOG IMENA.DUDIC,BISEVAC I MLADENOVIC NAPOLJE IZ ZVEZDE, A OSTALI DA RADE I DA SE UIGRAVAJU KAKO BI MOGLI DA BUDU DOSTOJNI CRVENO-BELOG DRESA.NAPRED ZVEZDO!!!!!!

Nemanja011

pre 18 godina

I sta sad? Sada ce da se jave svi grobari (evo, Raso vec pominje ponor) i da pricaju o nekakvom debaklu, katastorfi, ponoru i slicnim glupostima. "Imamo i mi svog Boju" ?!? Zvezda i dalje ima sanse za prolaz dalje, mnogo manje nego pre dva sata ali sanse i dalje postoje. Pritom, taj Bazel je prvak Svice, taj Bazel je drknuo Tun koji igra CL sa 5:1 pre dve nedelje i opet je srecno pobedio ovde i srdacno se zahvalio na poklonu koji su mu darovali igraci naseg tima.

Ovo je jedna sasvim normalna sezona Crvene Zvezde, sezona kakvu igra manje vise svaki drugi klub, to sto su grobarcici anuvcili da se ne gubi cele godine jer se kupuje svaka utakmica u domacem prvenstvu a onda izadje u Evropu i primi pet komada to je njihov problem ali ovaj poraz, koliko god bolan bio zbog cinjenice da je Zvezda nesrecno izgubila, nije katastrofa. Igra se i dalje, podseticu grobare da su prosle godine otisli dalje sa pet bodova.

Glavu gore, Zvezda je danas bila bolja, nesrecno je izgubila, poraz jako boli idemo za vikend ofku da popravimo atmosferu pa da se spremamo za Norvesku. Cak i da ispadne i ne ode dalje, nije smak sveta, Zvezda igra jednu od najboljih sezona u poslednjih 10 godina (ne toliko po rezultatima koliko po igri) i tu se nema sta zameriti. Posle godina propadanja i ponora pod Dzajinom kapom, ova sezona sa duplom krunom i plasmanom u Ligu UEFA ce biti jedna od najboljih u poslednje vreme. Da li ce se liga Uefa zavrsiti sada ili na prolece, videcemo, ne brukamo se kao komsije, igramo i nadigravamo se i nema razloga za pricu o "potopu" i "katastorfi" jer to prosto ne pije vodu. Glavu gore Zvezdo, idemo dalje.

goran

pre 18 godina

Valjda je sportski navijati za koga hoces. Zbog toga ja se radujem pobedi Bazela protiv ovih ufuranah cigancica. Sad se vidi koliki je uspeh Partizana u protekle dve godine koji su opet, ovi ufurani cigancici osporavali.
GLEDAJTE VECERAS EUROLEAGUE U BASKETU, TU JE ELITA!! PFC FOREVER
PS. Aj mi bar jednom objavite komentar !

MBV

pre 18 godina

Heh, nisu imali srece! Nemati srece je promasivati kao Partizan protiv Artmedije, a ovaj bunker protiv Bazela je samo dobar pokazatelj da izvan okvira Srbije je od "sampiona sveta" ostalo samo ime...dobrodosli u klub gubitnika, koji ustvari niste ni napustali jos od te 91'

Razocarani navijac

pre 18 godina

Da se razumemo izgubili smo zbog nashih promasaja i niko ne moze da me ubedi da smo izgubili zato sto je Bazel bio bolji! Nazalost fudbal je takav da se svaka gresha kaznjava tako da je sad bilo tako, ali sta da se radi... Nadam da ce biti bolje protiv Tromzoa, Rome i Strazbura.

Uvek uz Zvezdu cak i kad gubi!!! Ko je tad uz Zvezdu, taj je pravi navijach!!! Bitje bolje!!!

DELIJA

pre 18 godina

OVI KOJI KOMENTARISU NISU NI GLEDALI UTAKMICU. BILO JE BAR 5 (pet) 100%-TOTNIH PRILIKA I UTAKMICA J EBILA DOSTA ZANIMLJIVA I VRLO OTVORENA. SVAKI NAPAD JE STVARAO SANSE. RUKU NA SRCE MISLIM DA BI BILO RELANO DA SMO IZBORILI NERESEN REZULTATA ALI MOGLI SMO DA I DOBIJEMO JER SMO IMALI VISE SANSI ALI JE GOL PASKALA ZUBERBILERA BIO OPCARAN. ALI GLAVU GORE!! BAZEL NIJE MACIJI KASALJ. JAKA JE TO EKIPA I DOSTA ISKUSNA

njegovo visocanstvo sud. Jeknic

pre 18 godina

A ja lepo pricao Pixiju:" stvaraj tim covece, nemam ja pravo igranja u Evropi!" a on nije hteo da me slusa...

Razocarani

pre 18 godina

Neverovatno je da skoro celo drugo poluvreme Zvezda igra defanzivno i to u Beogradu protiv ekipe kakva je Bazel.Zadnjih 20-tak minuta kao da nisu imali snage a i volje da pobede.Stvarno jadno.

Nemanja011

pre 18 godina

@PERA

Aman covece, ja razumem da neko ne voli Zvezdu, sa strane navijaca Partizana ili nekog drugog tima to je sasvim legitimno i vise nego u redu ali da ti kazes da si video DVA PENALA ZA BAZEL i NIJEDNU SANSU ZA ZVEZDU to se granici sa gluposcu kosmickih razmera. Pa jel nije stopostotna sansa kada je Perovic sam sutirao iskosa a imao i Purovica pored? Jel nije stopostotna sansa kada je Zigic umesto da lobuje golmana sutirao u njega sa 16 metara? Jel nije stopostotna sansa kada je u sledecem napadu Mladenovic bio sam pred golmanom i sutirao mu u noge?

Ili se trudi da dajes smislene komentare ili postedi sirotu tastaturu i siri auditorijum takvih "umotvorina'...

ronaldinho10

pre 18 godina

Ne zelim da ovo bude neka floskula, ali DELIJE su barem 65 %ove Zvezde...Videlo se koliko smo im NEDOSTAJALI!!!Ne mogu da hvalim igru, daleko od toga...Bilo ko da kaze, da je Zvezda igrala dobro, taj umnogome gresi...Zvezda je jedva na momente igrala kako treba...Cinjenica je i da je malo srece ponestalo, ali ne treba spustati glavi, nego samo gore i ja se nadam da Zvezda moze medju 3 ekipe...Cak sto vise siguran sam...Zvezdo gore glavu...Ali igra koliko na momente dobra, toliko na momente O C A J N A!!!Mladenovic, ne znam za koga je on igrao?!

zagi

pre 18 godina

Kaj je vama, nerealno ste ocekivali pobjedu, a objektivno Basel je puno kvalitetnija momcad od Zvezde..zato ste se i razocarali...
Budite malo realniji ubuduce.

ja

pre 18 godina

nemojte momci toliko preterivat sa tim uvredama zvezdinim igracima...
do juce ste ih bodrili i za vas su bili najbolji na svetu,a sad MARS IZ ZVEZDE jel?
i kazete Purovicu mars napolje ? vidim koliko imate veze sa fudbalom...
pa svako gresi ljudi...
zar jedan fudbalski tim ne sme da izgubi a da se na njega posle ne bacaju drvlja i kamenja ?
iz ovoga vidim kakvi ste navijaci...
i ako ispadne iz ovog kola ,i ako ne prodje u drugo kola,i ne ostvari ni jednu pobedu ZVEZDA CE ZA MENE BITI NAJBOLJI TIM NA SVETU,I VOLECU JE VISE OD SVIH DRUGIH...

NA MOME NEBU JEDNA ZVEZDA SEVA,
ONA JE BRATE CRVENA I BELA
MOJA ADRESA MARAKANA SEVER...

dare2

pre 18 godina

Rekoh ja! Naduvani trener, naduvani igraci, naduvani navijaci... Puce balon sred RUPE!!!
hehe... dobrodosli u klub!
Ovo je bilo za one koji su se veselili nasoj muci! A sad za ove druge (optimiste): Znate li vi gospodo ko igra u toj Romi? Trenutno najbolji vodja (posle Ronaldinja) jednog fudbalskog tima!!! Toti!
Dalji komentar je suvisan gospodo!

Cofi

pre 18 godina

Mnogo lose, koji je taj Basel da pobedi?? Mladenovic i Bisevac ODMAH napolje, Trajkovic umesto Kovacevica. Pixi, menjaj bre nesto, Zvezda niti ima srednji red, niti odbranu, a ne mogu ni gol da daju iz pet sansi.

rade delija

pre 18 godina

Idemo dalje 100%!!!Igrali smo dobro,sada sto nismo imali srece ..Sta je tu je,nije losha igra,dobicemo ostale utakmice .Ne sumnjam u ovaj tim.tek sada se videlo koliko fale navijaci,da je bila puna Mara dobili bi ih sa 2,3 razlike.

Zvezdas od malena

pre 18 godina

Kako niko nije shvatio da je utakmica prodata. Zato je Zenga i bio rezervisan, zato je onaj slepac igrao rukom (da se iskupi sto je slucajno nabo gol). Sve je bilo dogovoreno pre pocetka, samo sto su i ovi Svajcarci invalidi, pa ne umeju da daju gol kao ljudi, vec mora da im se dodaje lopta i namestaju penali. Zvezda toliko bedno igra da nema sta ni da trazi u evropskim utakmicama, pa bolje da uzme neku kintu,kad vec igra pred praznim stadionom.

M

pre 18 godina

Platili su neiskustvo najskuplje moguce. A i nije ih htelo(ako to uopste nesto znaci). Stvaras sanse, ne das gol. Najiskusniji igrac promasi zicer koji samo baba moze da promasi. Onaj mladjahni postavlja ruku kao da igra na Adi sa ortacima. Ma nema veze, glavno je da smo mi u Evropi. Uz malo srece i navijace mozda i prezimimo. Vazno je da igraci ostave srce na terenu, pa ako i izgube od boljeg nema veze. Danas nije bilo tako ali ajde da vidimo sledecu tekmu. Napred Zvezda!

Determinator NS

pre 18 godina

Nakon svega, u pamet se "navijači". Zbog gluposti, Zvezda je igrala pred praznom "Marakanom", a verujem da bi uz pomoć publike neka lopta završila u golu umesto u golmanu. Ima još utakmica da se igra, ne treba gubiti nadu. Bili smo bolji, ali nismo iskoristili svoje šanse... Verujem u našu Zvezdu, a grobarčićima poručujem da se zabavljaju svojima... imaju oni dosta materijala...
CRVENO-BELI MI SMO SA VAMA I KADA JE RADOST I KADA JE BOL... pa makar i ispred TV ekrana...

grobar sweden

pre 18 godina

cigani svaka cast velika igra veceras protiv mocnog bazela, i umalo nereseno na marakani.
sledeci put bice bolje, nadajmo se da cete nastaviti tradiciju sa gostovanja i vratiti se kao iz Rusije i Holandije.
p.s. pojedinci koji komentarisu ovu bruku kao da su gledali neku drugu utakmicu, strasno bunker u sred Beograda i to ptoriv bazela

krstic

pre 18 godina

Mackarenje u nasoj zemlji je zabranjeno,ali pored zabrane zaigrala mecka i pred vasim stadionom i to vam je pouka da nikad ne "seiriti"nad tudjim nevoljama. Partizan ce sigurno biti prvak,videcete.Pozdrav pravim navijacima Partizana.Krle

Stefan H-Novi

pre 18 godina

Mislim da grobari nemaju sta da komentarisu.Ipak je Bazel mnogo bolja ekipa i od Tikvana a i od Petrzalke iako ona iznenadjuje u Ligi Sampiona.Napred Zvezdo nedaj se,delije su uvek uz tebe.Dobijamo Tromso i Strazbur,igramo x ili cak pobjedu sa Romom i eto prolaska!

Спејл

pre 18 godina

"Ходај по киши,
ходај по ветру,
иако су ти снови бачени и одувани,
ходај, ходај са надом у срцу
и НИКАД нећеш ходати сама..."

Veoma objektivan

pre 18 godina

Kao prvo, zaista ne razumem koju ste vi utakmicu gledali.
Kao drugo, Zvezda je celu utakmicu u globalu bila bolja i nadmocnija, i zanimljivi su komentari o Zvezdinom "bunkeru" ?!?!? Pa Zvezda odavno nije odigrala ovako otvorenu utakmicu, o cemu vi pricate uopste ?!?!
Bilo kako bilo, Zvezda nije zasluzila poraz sigurno, usudio bih se cak da kazem da je trebalo da pobedi, ali ...
na kraju su pobedili, ali sami sebe, svojim glupim i neiskusnim greskama...
e moj Kovacevicu, ako vec iz svog sesnaesterca saljes loptu po zemlji, to se radi samo na stranu, ili na sigurnog i slobodnog igraca, a ne u buket igraca koji su do malopre bili u napadu, i to jakom. ZASTO NE DUGACKA I SIGURNA LOPTA, STO DALJE OD GOLA ??? Imas jos mnogo da ucis, sugradjanine !!!! A godine te stizu, vreme ti leti.
Ipak sam zadovoljan vidjenim, Zvezda ume da igra fudbal, sto je veceras pokazala, i ako ipak ne prodje dalje, nece obrukati nas fudbal i svoju istoriju.

NA KRAJU,

BOLJE JE IGRATI FUDBAL U EVROPI, NEGO IGRATI VATERPOLO U TIMOKU, I TO SA TIKVOM UMESTO LOPTE !!!!!!

Citamo se.

Gale

pre 18 godina

Ajde sto smo izgubili nago sto smo tako bedno igrali. Pa mene bi bilo sramota da pogresim na terencetu kao sto je bisevac pogresio na MARAKANI

Delija

pre 18 godina

Sta je ovo, prdizanovci se javljaju... Pa Marakana je bila prazna, nije to neka velika pomoc. Momci su se dobro drzali, napadali, ali i napravili su par teskih gresaka. No dobro, bolje izgubiti u Kupu Uefa nego... ajmo grbari, zavrsite recenicu... protiv Timoka! Bravo deco! Ajte sada treba da se fokusirate da odrzite to 3. mesto u Super Mega ligi, Zeta je tu!

KANDA

pre 18 godina

Kakav naslov ??
Tragedija ??
Svajcarci su dosli i jasno pre toga rekose da dolaze da pobede i igrali su otvoreno i pobedise !
Kakva li je onda bila tragedija za Bragu kada je Zvezda prosla . Fudbal se igra za golove , Zvezda nema igru , odbrana je suplja i ako Zigic zakaze to je to !
Treba pojacanja i bolji trener i vreme . Ovaj tim Zvezde je dobar za Srboju u Evropi je zalutao !
Pozdrav !

Sale PN

pre 18 godina

ONI SU "VELIKI" IGRACI PROTIV BANATSKOG DVORA, ZETE, SMEDEREVA. A KADA NAIDJE PRVA JACA UTAKMICA VIDI SE KOLIKO SU U STVARI MALI. OSIM PAR IZUZETAKA VECINA IGRACA NE ZASLUZUJE DA NOSI ZVEZDIN DRES.

Mile

pre 18 godina

Nikad nista znacajnije nece osvojiti ni jedan nas fudbalski klub u evropskim takmicenjima, a ni nasa fudbalska reprezentacija na evropskom ili svetskom prvenstvu. Bar ne u narednih 100 godina. Pare bi trebalo ulagati u druge sportove.

tatko

pre 18 godina

Jedan od ova tri gola posluzice kao spica nove emisije "Indirekt" (daj Boze da ponovo pocne sa emitovanjem)...
Na vama je da pogodite koji!

severac

pre 18 godina

IDEMO DALJE ZVEZDO!!!
Šta je bre "grobarčići"? Jel vi nešto komentarišete evropske utakmice? Gledajte kako da zadržite to četvrto mesto u prvenstvu, da vas ne bi možda Budućnost, Obilić ili Voša "pregazili"

kirk hamet

pre 18 godina

Idemo dalje.Ne treba se obazirati na komentare isfrustriranih kopača grobova.Treba ignorisati postojanje tih spodoba.Najvažnije je pobediti OFK u nedelju i vratiti mir.Moramo da shvatimo da je prvenstvo milion puta važnije od UEFA kupa.
Što se tiče dešavanja u klubu neke stvari moraju da se kažu.Na tapetu mora biti Zenga.
NJegovi izleti u Italiju na 7 dana usred sezone su morala da nam se obiju o glavu.Današnji tajming za izmene mu je bio katastrofalan.Zatim,mora podhitno da se napravi transfer lista na kojoj će biti Joksimović,Mudrinić,Krivokapić,Perović.Posebna priča je Trajković.On je današnji veliki krivac za poraz.Ali,veliki deo krivice ide na Zengu koji je uspeo da ovog igrača potpuno psihički uništi.
Što se Piksija tiče,njegovi potezi u poslednje vreme su za osudu.Dovodjenje u klub ljudi kao što su Drizić i sada Vasilijević(!!!???)je sramotno!Drizić je u vreme dok je predvodio Radnički sve najgore pričao o Zvezdi.Kakve on kvalitete ima da bi bio u klubu?O Vasilijeviću ne treba reči.
Piksi,pamet u glavu!

van Helsing

pre 18 godina

Stvarno nerazumem neke ljude koji bi posle jednog poraza odmah oterali pola tima.I porazi su sastavni deo sporta bice bolje drugi put.Svaka cast igracima za borbenost i zalaganje nema sta da im se zameri.Jednostavno nismo imali srece.

Mladen Ćulibrk

pre 18 godina

Ne znam koju je to utakmicu gledao novinar B-92 kad optužuje Milana Biševca da je dodao petom loptu Rosiju?! Odlučujućem golu je prethodio lep potez Bazelovog igrača koji je petom dodao loptu Rosiju, proturivši pritom loptu kroz noge Zvezdinog fudbalera.

delija nis

pre 18 godina

grobari,samo ne znam zasto se vi javljate?Neko rece bruka,smesan je ko bioskop,a neko pa ovde video pet stopostotnih sansi za bazel,grobari,a vas je saj www.fc-timok.net i www.smeske.co.yu(gde mozete da gledate klipove,partizan u evropi 2005/06).Igrala je zvezda odlicno,nismo imali srece,bice bolje,a da ovde niko ne spominje praznu marakanu.IDEMO DALJE ,NAPRED ZVEZDO SAMO NAPRED!!

terza

pre 18 godina

odgovor na prvi komentar:
ZVEZDI NE TREBAJU NAVIJACI POPUT TEBE, KOJI SU PRVI DA PLJUJU KADA JE TESKO, UMESTO DA PODRZE SVOJ KLUB!!! NAPRED ZVEZDO

Zika

pre 18 godina

E grobari lesinari,zar vam nije dosta vasih fekalija!
Sto se tice Zvezde,da su cijelu tekmu igrali kao u prvom poluvremenu,jedna bi usla najmanje.Sad napred po 2 pobede ,kvalitete imamo!!
Mladenovicu pogledaj snimak utakmice pa se upitaj dali ti je mesto u prvoj,zaboravi domacu ligu,sad se vide junaci!

Kraj TIMOKA rastu TIKVE

pre 18 godina

Ovi sto komentarisu da je Zvezda slabo igrala stvarno nemaju pojma o fudbalu. Pa mi smo imali najmanje 5 strasnih sansi pored datog gola. Toliko ne stvorimo ni protiv nasih ligasa. Maler i nedostatak koncentracije su doveli do poraza.
Sto se grobara tice bolje da cute jer je za njih i Timok prejak protivnik (o 5ah Tikvi i da ne govorim).

Velja

pre 18 godina

Ma najbolje da se sad svi pobiju, a njihovi ostaci da se bace divljim psima!
Nisu lose igrali, bili su bolji. Nisu imali srece da postignu jos koji gol. Pogresili su dva puta u odbrani, primili dva gola, ali su stvorili 10-ak super sansi, koje nazalost nisu realizovali. Tipicno za neiskusne ekipe. Ali sledece godine, ili za dve godine bice iskusniji i nece biti sebicni u bitnim situacijama.
Nije kraj sveta. Bice tesko ali nije neizvodljivo biti treci u grupi.
Sport je takav, danas izgubis - sutra dobijes. Bitno je da posteno trcis za loptom, kao Delije danas. Nije sramota izgubiti, makar izgubio i od Timoka, sramota je prodati utakmicu, sramota je ne boriti se za svoj dres, saigrace, navijace...
Danas imaju podrsku, sutra ce imati, ali ako igracu ko pi**e, nikad vise!

DeMarco

pre 18 godina

Skrenucu vam paznju na samo JEDNU chinjenicu, a vi razmisljajte o njoj i krstite se!

Naime, PARTIZAN je okoncao svoju najkatasrofalniju zezonu u evropi (u poslednjih 10 god), a C.ZVEZDA u tom istom vremenskom intervalu igra svoju najbolju evropsku sezonu!?

E sada idite na UEFA-in sajt i pogledajte bodove nashih klubova u evropi za sezonu 05-06 (do sada).

VIDECETE da je PFC u ovoj sezonu osvojio 5 bodova za sebe a i nash fudbal, a C.Zvezda 4!!!

Ko sme da se kladi da ce tako i ostati do kraja, uz eventualno jos 1 bod zvezde!

Dakle vi u nasoj najgoroj evropskoj sezoni, a u svojoj najboljoj ne mozete vise bodova da osvojite od PARTIZANA !!!
Tako je vec godinama... Pogledajte malo UEFA sajt, a onda ce vam mnogo toga biti jasno, ko je ko u Evropi u poslednjih 10 godina!

Mislite o tome...

pixeta

pre 18 godina

ovaj naslov kao da je piksi napisao, e TRAGEDIJA pa koju ste vi utakmicu gledali.
mislio sam da je bazel mnogo jaci a oni su isto indijanci, niko nista ne zna

marko

pre 18 godina

igraj zvevdo samo hrabro zvezdo!!!!! igraci iz vecnog grada shvatice sta je fudbalski ambijent kada stignu u bg, na nasu "maru" dve pobede i cekamo prolece!!!!!

DeMarco

pre 18 godina

Ah da, da ne zaboravim da se izvinim na jednom malom potcenjivachkom stavu prema C.Zvezdi u svom komentaru pred sam mech i izjave gospodina Gross-a.
Naime tada sam rekao da zvezda ima 1,5 igraca, a sada sam skeptik i po tom pitanju...

A izvinjenje dugujem svima koji su izrazili nevericu u moju prognozu rezultata pred mech, seticete se (a mozete i procitati u arhivi) rekao sam da ce biti 1:3 za Basel, zaista se izvinjavam ochigledno je da sam promashio!

Ali verujete nije do mene greshka, Eduardo je kriv, sam chovek izbacio loptu i to iz Zvezdinog gola... Ma samo da ga nadjem kad odem kod babe u Shvicu... Zbog njega mashim rezultat :)))

PoZz za sve od DeMarca. "losheg" prognozera.. :)))

Nikola

pre 18 godina

Ljudi pa Zvezda nije igrala u evropi od 91. Pa mnogo se toga od tada promenilo. Kada je Partizan ispao u 1/8 finala od proslogodisnjeg prvaka CSKA nijedan ciganin to nije postovao, a to je zato jer je 90 posto Zvezdasa bilo u pelenama kada je njihov klub zadnji put igrao u evropi. Pola takozvanih Zvezdasa nije nikada dozivelo da vidi klub u evropskoj utakmici, svi su navijali zbog tamo nekog barija 91. a pola je to gledalo na snimljenim kasetama jer su tda srali u pelene. A sada se kurce oni su navijaci Zvezde. Glupost. Epa vi koji nikada niste videli svoj klub u Evropi evo imali ste priliku i vidli kako to izgleda. E moji cigani.... Za vas samo nasa liga i to je to.

Grobar

pre 18 godina

Ljudi pa to je Evropa, nego da, pa si ste zaboravili da izgovarate tu rec koliko niste igrali u Evropi, a kamo li nekog pobedili. Ali tek ce te videti kako Strazburg i Roma igraju, Bazel je malo dete za njih. Pa Zvezda i Tromzo u ovoj grupi sluze samo za gol razliku, ali i tu mislim da ce Tromzo bolje proci. Ma nema veze bicete prvi u grupi, ali u izgubljenim utakmicama.

3eMyH 3aKoH

pre 18 godina

nemojte pricati da su cigani igrali bunker (mada u pojedinim ternucima je stvarno licilo :), ipak imali su cak 51% posed lopte (!!!!!), a to se ne pamti u skorijoj istoriji da je zvezda imala vise loptu u svojim nogama.

ali ipak, ovo ima je najbolja utakmica koju su odigrali i posteno, bili su bolji i blizi pobedi.

@pera
ja sam video samo jedan (nedosudjen) penal za bazel (za onaj dosudjen je suvisan komentar), i zvezdine 3 stopostotne (promasene) sanse: zigic glavom (kad je zabo onog u facu), (cini mi se) perovic pored gola kad je bio sam u petercu, i mladenovic. ona zigiceva u drugom poluvremenu (minut pred mladenovica) nije neka sansa posto je covek jedva i stigao onu loptu a ne bi ni mogao bolje da sutne.

@ostali
a smesno mi je sto vidim kako se kroz komentare povecava broj sansi. prvo je bilo 5 odlicnih, pa malo kasnije 10 super sansi :))) ... jel vi to igrate zmurke: 5, 10, 15, 20, 25, 30... :)

Stajls

pre 18 godina

Zao mi je sto je Zveda izgubila dobijenu utakmicu !!! Tako je to kad pojedinci stavljaju sebe iznad kluba i onda je poraz neminovnost (Purovic,Perovic,Mladenovic,..).Veceras su igrali za sebe,a protiv Zvezde,svojih navijaca,srpskog fudbala... Izgleda da se "virus" zvani samoljublje siri iz komsijskog dvorista,malo brze nego sto je ocekivano. Mozda ce nekoga iznenaditi cinjenica da sam vatreni navijac Partizana,ali za razliku od mnogih drugih kojima je vaznije sta se desava u susednom dvoristu i da "komsiji crkne krava",ja se iskreno nadam da je ovaj poraz trenutna Zvezdina slabost i da ce vec na sledecoj utakmici pokazati svoje pravo lice i casno prezentovati srpski fudbal u Evropi !!!!!!!!!!!

Djuro Pucar

pre 18 godina

Ja se ne bih osvrtao na zlurade komentare manjine koja navija za partizan niti na neiskoriscene prilike Zvezdinih fudbalera. Ovu utakmicu su izgubili navijaci Zvezde tacnije pojedinci koji su svojim primitivizmom doveli do toga da se igra bez gledalaca. Ovo je mladi tim i da je bilo podrske sa tribina druga be se pesma pevala. Zato da ne duzim sta bi bilo kad bi bilo, nego u buduce navijajmo kao prave Delije i pasce mnogo jaci protivnici od Bazela koji je sasvim zasluzeno pobedio.

Mare

pre 18 godina

@Nikola
1991. ja nisam nista radio u pelene. Izmedju ostalog, te godine sam bio na jednoj utakmici u Italiji i doziveo ono sto ti i tvoji tuzni frontovi nikad necete. Za sve one komentare o "neosvojivoj tvrdjavi" - ona je to i dalje a zna se i za koga. Neko rece "Euroleague" u basketu, pa jos kaze elita ?!?? Ponizenje pred skoro punom halom. Dobro, nije sudio Dimitrijevic, kapiramo i ne likujemo. I najzad, kratak osvrt na sam mec : solidno izdanje Zvezde, jedno od boljih u ovoj sezoni. Logicna kazna za promasaje. Da se igralo pred punom Marakanom, potpisujem da bi bilo bar 3:1 za nas. Uostalom poraz je sastavni deo igre, osim kad izgubis kod kuce od nekog 2:5. Idemo dalje, Zvezda je zivot, sve ostalo su sitnice !

Bata Djora Sr.

pre 18 godina

Zanimljivo je da ima vise grobarskih komentara, ali to govori samo o njima. Neko ce dodati i komplekse,mozda.
Bez obzira sto se igralo bez publike utakmica je bila zanimljiva. Akteri se mogu svrstati u kategoriju dve lose ekipe. Ogroman broj gresaka i na jednoj i na drugoj strani, od kojih mnoge i pocetnicke, ukazuju samo da obe ekipe nemaju ozbiljnijih namera u Evropi. Barem ne ove godine.
Mozemo reci i da je Zvezda igrala u otezanim okolnostima i da joj domaci teren i nije bio neka prednost. Nedostatak publike je sigurno bio onaj delic koji je sinoc falio da tas pretegne na nasu stranu. Medjutim ima dosta stvari koje zabrinjavaju. Ako se gleda realno Zvezda je izasla sa najjacim timom. Od ovog bolje nema. Ono sto je prvi problem je postavka igre na pocetku t.j. ako ste primetili Jankovic je poceo levo a Perovic desno. To mi nikako nije jasno, pogotovu sto Perovic jedva stoji na desnoj nozi, te niko i ne moze da ocekuje da doticni moze i da je upotrebi u igri. Kada su promenili strane igra je postala bolja sto se moze videti i po sansama. Prva je naravno ona Peroviceva kada je u maniru Pantelica hteo da se proslavi znemarujuci interes skipe. Zbog toga mora da leti napolje a i zato sto je opet davio igru ne oslobadjajuci se brzo lopte. Ono sto potkrepljuje moju tezu da je zamena strana doprinela boljoj igri je i akcija koja je dovela Zvezdu do vodjstva. Jankovic je sa DESNE strane uposlio Zigica a ovaj Purovica. U toj situaciji je Zigic pokazao svu svoju fudbalsku velicinu. Na zalost taj dobar pas je bilo i jedino sto je Jankovic pokazao. Ostaje zatim nejasno sto je Purovic igrao rukom, ali to su vec maniri iz ove seoske lige koje ne vredi komentarisati. Drugo poluvreme je donelo par prilika koje nisu iskoriscenje i kazna je usledila. To je nekako i normalan sled dogadjaja u fudbalu. Nisam uspeo da vidim ko je dao onu kratku loptu da li Kovacevic ili Trajkovic ali ono sto je nejasno kod tog gola je Dudiceva uloga. On je skoro dotrcao do tipa koji je dao gol i stao. Nije pokusao ni da ukliza, ni da napravi penal, pa cak i dobije crveni karton. Jednostavno je stao. Neko ce reci da je pokrivao prostor jer je jedan igrac bio iza ali to ne pije vodu. Morao je da proba na bilo koji nacin da pokusa da blokira taj sut. Kada se pogleda cela utakmica ne moze se reci da je Zvezda igrala lose. Mada je to daleko od dobrog. Kod igraca ne postoje usvojeni osnovni elementi igre a to su prijem i predaja lopte. Bez toga se ne moze igrati u Evropi. Samo protiv Bazela ili za nijansu losijih ekipa moze se stvoriti tri cetiri sto postotne prilike. Sa jacim protivnicima to cesto bude samo jedna. Kada se na to doda losa efikasnost ili u nekim situacijama sebicnost ne moze se ocekivati pobeda. Ako bi se izdvajali pojedinci veceras onda su odskocili Kovacevic, koji je igrao veoma jednostavno, kao i Lukovic koji opet pokazuje da je mnogo bolji u ofanzivnim nego u defanzivnim ulogama. Tu je i Zigic, koji je pokazao da i sa dva metra moze da se poseduje fudbalska tehnika. Ne moze se izostaviti ni Purovic, koji je opet strelac u Evropi ali se videlo i da ume sa loptom i da nije sebican. Jeste skrivio penal ali ipak mora se uzeti u obzir da je on do letos gledao evropske utaklmice na televiziji. Mladenovic i Perovic su bili najgori na terenu a za nijansu je bio bolji Jankovic. Ako se uzme u obzir da su ta trojica iz veznog reda onda je cudo da smo uspeli da stvorimo onolike sanse. Brine i ulazak Krivokapica jer to daje signal da ce on verovatno biti prva zamena da bi mogao da se proda negde. To se namece kao logican zakljucak jer taj covek nije u kombinaciji ni za jednu prvenstvenu utakmicu. Medjutim, to je rezultat mudre kadrovske proslog rukovodstva. Ne zaboravite da se Mudrinic oporavlja. Sto se tice zahteva za Zenginu smenu koje sam procitao oni su u najmanju ruku smesni. Prvo covek nije selektirao ove igrace i sad pokusava da ih ukomponuje kako zna i ume. Drugo, za neupucene, Znga ne ide u Italiju samo da bi se odmarao vec i da bi snimio neke igrace koji mogu da budu potencijalna pojacanja. Evo sad su aktuelni pregovori sa ovim mladim Slovencem. Postoje tu jos neke varijante ali o njima se ne govori javno.
Sad preostaje da se poljuljano samopouzdanje popravi na Karaburmi a onda da se ekipa polako sprema za ekspediciju u Tromzo. Ta utakmica je biti ili ne biti i videcemo da li ce tim uspeti da se adaptira na polarnu klimu. Kaljuga im nece biti problem jer je takva vecina terena u nasoj ligi.

zile

pre 18 godina

Poraz nije najstrasnija stvar.Ali samo da nisu prodate utakmice ,tako poruka za rukovodstvo Zvezde,sve se dozna kad tad.Potezi bez ikakvog smisla i veze mogu da budu procitani i od najveceg laika!A klub sa izneverenom publikom nije klub!!
Pa makar i Zvezda koju volimo od malih nogu!!!Zelja, da sam samo bio malo pesimistican molim boga ne tacan.
Imamo jos 3 utakmice,pa Pixy Zenga i ostala gospodo pokazite se na delu!!Evropa nam je najobjektivniji pokazatelj za to,naravno pobede.Ne samo ''odigrane'' utakmice,na kojima se pojedinci ili grupa praznih dusa bogati!!Ocemo da gledamo Zvezdu rame uz rame sa Evropskim klubovima,ne da se sepurimo u nasem malom,blatnjavom selu!
Iskrene zelje za uspeh i pozdrav svim Zvezdinim navijacima sirom planete!!

rossi (valentino)

pre 18 godina

Sta sad kukate!?!? Ne osvojiva tvrdjava!?!?! "Mars iz zvezde", "Ako se pojacamo..." pa cekaj...zar se niste hvalili kako ste najbolji i imate bolju ekipu od nas?!? Mi smo sa ovom ekipom dogurali do 1/8 finala i ispali od sampiona a da ne pricam da smo u grupi igrali sa Laciom, Villarealom i Midlzbrom...a vi, tromzo, bazel, strazbur...nije sve u igri! Mi nismo igrali lep fudbal prosle sezone ali jesmo 'pametan' i zato smo dogurli dotle i zavrsili sezonu bez poraza!

Bah

pre 18 godina

Vidi grobarcica sto su se raspricali ! Kad su tako pametni neka objasne zasto Partizan pauzira i drugo kolo u UEFA ligi, a kako cujem izgleda da su pauzirali i u prvom kolu Evrolige u kosarci.
Kad god nam je tesko tu je JSD Partizan da nam popravi vece !

Pax

pre 18 godina

Ajmo,delije!Okupimo se na treningu pred OFK,bar 5 hiljada,i pokažimo ko smo i šta smo!Pozdrav najboljim trening-navijačima na svetu!

Vaše ime

pre 18 godina

Pa zašto večito moraju da se oglašavaju kojekakvi glupaci, koji očekuju ne znam šta od naših timova?! Fakat je da je Zvezda bila bolja, i da je inače mnogo bolji tim od Basela. Jednostavno igrači nisu imali hrabrosti, ali ni sreće, da utakmicu privedu kraju onako kako bi bilo najbolje. Ali jedino u vezi čega bih se složio sa nekima je da nekim igračima definitivno nije mesto u Zvezdi. Čudi me da Zenga ne dovodi nekog psihologa, da malo poradi na samopouzdanju igrača, jer onakve prilike psihički dovoljno jaka ekipa ne sme da propušta. Šta je tu je, navijaćemo i dalje za naš klub, jer je i ovakva igra uspeh, dok se jednog dana ne bude formirao pobednički tim.
Dok se ne dovedu kvalitetni igrači nemojte ništa drugo ni ošekivati, jer je svaki bod premija.

Ivana

pre 18 godina

Kako su ovi grobari jadni to nije normalno. Njima vise znaci to sto je Zvezda izgubila nego to sto oni nisu u stanju da se sastave sami sa sobom vec vise od 2 meseca. Gledajte malo u svoje dvoriste. Zeka, Bjeka, Curkovic, Petrzalka, Makabi, Zvezda, Vozdovac, Timok ... Hm, toliko toga ima da sam mozda nesto i zaboravila.

srdjan bg

pre 18 godina

Tragedija je svakako prejaka rec. Ne valja sto smo izgubili ali podsecanje da ovo nije Kup nego liga je sasvim na mestu. Ono sto takodje ne valja je to sto Zenga forsira do zla boga ruzan fudbal kakav Zvezda, barem na Marakani nikad nije igrala.
Posle treceg evropskog poraza za koji je zasluzan nadam se da ce najzad uprava da shvati da Marko Perovic NE ZASLUZUJE da igra u Zvezdi!!! Onakav sebicluk coveka koji je posle gola na derbiju izjavio da u toj situaciji "ni rodjenoj majci ne bi dodao loptu" se mogao i ocekivati- pri 0:0, tri metra od gola umesto da vrati samom Purovicu S KOJIM JE ZAJEDNO UTRCAO u peterac (nema sanse da "nije znao tacno gde je" on izigrava Maradonu. Igra Jankovica, Mladenovica i Kovacevica vise je posledica Zengine "obavezno daj loptu unazad" taktike nego neceg drugog (mada se slazem da je Mladenovic bleda senka igraca koji je bio...)

Ne zaboravite da je ovo sezona posle najvecih turbulencija u Zvezdi u poslednjih 20 godina, i, da nam je neko letos ponudio da u ovoj fazi prvenstva imamo ovakvu prednost na tabeli, cetvrtfinale Kupa i Ligu UEFA, po cenu poraza u 1. kolu na praznoj Marakani mislim da bi retko ko odbio...

I AJMO SADA CRVENO BELI ORI SE CEO STADION ...

pre 18 godina

BRAVOO MOCI NIKO NIJE KRIV OSIM SRECE I ZBOG LOPTE STO NIJE TELA DA UDJE U GOL SVAKA CAST NA BORBI SAD NA POBEDU PROTIV OFKE PA DA ZAVRSIMO SA TOMSO KAKO SE VEC ZOVU PA DA IH ODVALIMO

88.MIN.-ŠTIKLA-PA KROZ NOGE-PA ZAKUCAVANJE

pre 18 godina

Joj kako sam lepo sinoć spavao i sanjao...hvala vam ganferi na predivnoj sinoćnoj večeri koju ste nam priredili...A ono u 88. minutu, onaj "PRLJAVI ŠVAJCARSKI TRIK", ono "slanje Biševca po jogurt", pa potom i ono "zakucavanje čekićem u mrežu" - DIVOTA JEDNA!
INAČE, UPRAVO SAD PROŠAO DORĆOLOM ONAJ ZELENI TRAMVAJ NA KOJEM PIŠE "GRAD BAZEL NA POKLON BEOGRAĐANIMA" - VOZI GA DELGADO A VOŽNJU NAPLAĆUJE (=KONDUKTER) "PLJUNUTI" ROSSI!!!

jo

pre 18 godina

Generalno, utakmica ko na livadi, bez odbrana, ali meni jako zanimljiva, jer sam prvi put u zadnjih par godina video zlezdanu koja pokusava da igra fudbal i veci deo utakmice ste odigrali korektno, onoliko koliko znate ( a fudbalsko znanje vam nije glavna osobina, znate i sami). Kada uporedim ovu utakmicu sa nekim prethodnim moram da kazem da ste na ovoj stvorili vise sansi nego na prethodnih deset zajedno. Do sada vam se sve svodilo na bunkericu i igru hitni lopticu u sumicu i nekako ste prolazili, a evo prvi put da odigrate napadacki i do noge i nista. Ispada da bi bolje prosli da ste igrali kao protiv Brage, onakva "junacka" igra vam vise lezi, verujte, i ne kazem ovo iz zlobe, nego je tako. Sve u svemu za zlezdu sam znao gde joj je mesto u Evropi ( otprilike kao sto i stoji na novoj Uef-inoj listi , tu negde oko 100 mesta), Bazel me je neprijatno iznenadio sa onakvom losom odbranom, suplji su ko i njihov sir i samo zahvaljujuci sto su protiv sebe imali jednu prosecnu ekipu sa ovog dela Evrope uspeli su da pobede. Iskreno, po meni grupa je laka, ali raspored je los za zlezdanu, t.j. timovi su prosek i ispod proseka, ali zeznuto je severinci sto sa jacim igrate kuci, a slabijim gostujete, a znajuci da ni vi nepamtite kada ste nekog dobili u gostima u Evropi, lose vam se pise.

Daglis

pre 18 godina

Konacno da i mi razgalimo komsije.Purovic se pita zasto je dobro sto smo izgubili. Dobro je za Bazel koji je direktni suparnik za prolaz dalje. Bolje bi mu bilo da se mane filozofiranja i smecovanja. Perovic se primio posle derbija da je Valderama pa je sutirao iz mrtvog ugla umesto da asistira. Mladenovic-duplo golo, greske na sredini i nonsalans kad je bio sam u sansi. Kod drugog gola Bazela Kompletna ekipa pozadi u sastavu Trajkovic,Bisevac, Dudic je bila smehotresna olimpijada mixovana sa gegovima iz Golog Pistolja. Posto je receno da poraz nije tragedija jos pre meca i da je 12 bodova u igri ocekujemo konkretno izvinjenje u sledecem kolu.

www

pre 18 godina

koji su K**** jurisali na pobedu kad su mogli mirno da je privedu kraju(mislim na utakmicu).I da smo odigrali nereseno bilo bi extra u ovoj grupi je isti K**** da li si 1 ili 3.Ovako bojim se da ce mo morati da do kraja dobijemo 2 utak. i da 1 igramo nereseno.Strazburg vec ima 2 pobede,Roma ce sigurno proci a Basel ima utakmicu kod kuce protiv Tromsoa pa ce se tek na kraju videti koliko nam je znacio ovaj bod.Onaj Mladenovic je bruka od igraca a onaj Perovic koji je 10 dana pricao kako nije bitno ko ce dati gol nije dodao loptu purovicu sram ga bilo.

delija

pre 18 godina

jjjjjjjjjjoooooooooooooooojjjjjjjjjjjjjjj!!!!
JOJ MLADENOVICU STO NAM UCINI BRE!!!!!!!!!!!!
MOGLI SMO BRE DA IH UMLATIMO, BRE PEDESET RAZLIKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



DRZI SE ZVEZDO!!!!!!!!!!!

igor

pre 18 godina

jednostavno nismo imali srece, kada se ne iskoriste onolike sanse kazna mora da stigne. Kako moze sad neko da optuzuje Perovica, a kada je bio derbi okivali ste ga u zvijezde, ne treba nikog od igraca optuzivati zbog jedne izgubljene utakmice od redovnog ucesnika LS. Samo naprijed momci, odracemo romu3:0

volim zvezdu vise nego kevu i caleta

pre 18 godina

@DeMarco
Samo da te obavestim,kad vec vidim dobro poznajes fudbal,u proteklih 10 god. Partizan je u samo dva navrata duze ostajao u evropi od zvezde,i to prosle i pretprosle god.Koje ti posledje 10 god sopminjes o cemu ti pricas,o rapidu,o dinamu iz zagreba,o slaviji iz praga,to su tebi uspesne godine partizana,pa ako je tako ova vam je naj uspesnija.Poruka drogbarima,jadni ste bre!!!Gledajte svoja posla i potrudite se da prevazidjete vase komplekse,mozda tek tada i pobedite u derbiju.Posle ovakve sezone mene bi bilo sramota da se javljam.Vodite vi vasu brigu,mada koju vasu brigu,vi ustvari i ne navijate za Partizan nego protiv zvezde.Vi da ste neki navijaci pojavljivali bi ste se u sve vecem broju da bodrite vas klub i da prozivate upravu sa tribina a ne kao neke babe da se zalite i zbog vase nemoci da trazite pomoc Tadica,on covek nema pametnija posla nego da se bavi vasom upravom.Ucite od Delija kako se bodri voljeni klub,i kad je bilo naj teze prosle godine bodrili su klub i uvek bili tu kad je naj potrebnije.Nama ce se Zvezda i bog oduziti za tu ljubav!!Molim sve navodne navijace crvene zvezde koji su do juce velicali upravu,ternera,igrace a danas posle nesretnog poraza, a ne tragedije ili bruke,traze smenu trenera,isteruju igrace i prozivaju uparvu da se ne javljaju jer zvezdi takvi navijaci nisu potrebni,predjite da navijate za partizan.Ovo je nova uprava sa novim trenerom(koji zvedzu peuzeo posle odradjenih celih priprema sa dostanicem)i sa mladim igracima i treba imati strpljenja za njih,zasad ide dobro,gube i mnogo veci timovi od zvezde na svom stadionu u evropi pa nikom nista,niko ih ne razapinje.Piksi je uradio mnogh za ovako mali vremenski period,niko nije mogao da ocekuje veliku ZVEZDU za samo par meseci.Veliki tim se stvara godinama,veliki moraju biti veliki i kada izgube, a ne kao smesne komsije zbog jednog nesretnog poraza protiv petrzalke propade cela sezona i mnoge naredne,tu se vidi koliko ste veliki.
Nego ajmo momci na karaburmu po nova tri boda u prvenstvu a onda i dve pobede za prolaz dalje u UEFA ligi.
SVE PROLAZI ZVEZDA TRAJE!!!!

Daglis

pre 18 godina

Da pokusam ponovo komentar sinocnje tragikomedije. Priredili smo malo radosti nasem napacenom komsiji a zvezda jucerasnjeg performansa je bio Purovic na vise nacina. Prvo zbog smecovanja u nevreme sto je rezultiralo nepotrebnim penalom zatim zbog izjave:"Ko zna zasto je to dobro" misleci na poraz. Odgovor je da je dobro za Bazel koji je uzeo 3 boda u gostima od direktnog konkurenta za mesto koje vodi u 1\16 finala UEFA kupa. Mesto broj 2 je rezervisano za Mladenovica koji se malo primio na status vedete i nonsalans sutirao umesto da zavrsi utakmicu. Slicna prica vazi za Perovica koji sutira iz mrtvog ugla,valjda je puno gledao Anria umesto da uposli saigraca. I na kraju Show time u izvedbi zadnje Zvezdine linije- Trajkovic, Bisevac, Dudic dostojne Top liste Nadrealista i Monti Pajtona. No posto je trener jos pre utakmice rekao da poraz nije tragedija prihvatamo samo konkretno izvinjenje na sledecem Uefa gostovanju materijalizovano kroz 3 boda kompenzujuci jucerasnju, tradicionalnu srpsku gostoljubivost.

usporeni snimak

pre 18 godina

@Bata Djoro
sve je to lepo sto si napisao, cak je i opsirno. Ali nisi napomenuo da je zvezdin go postignut iz OFSAJDA (samo jednom na kratko je ponovljena cela akcija, svaka cast rts-u) a o Zigicevim fudbalskim kvalitetima (ne igrajuci glavom) dovoljno govori situacija kada isti sa par metara go od SEADM metara promasuje za celih DESET!
'ajd' u zdravlje i ne palite se previse kada JEKNIC ne igra.
PS. To sto se "GROBARCICI" javljaju je preuzet kompleks kada od vas nije moglo da se dise zadnje dve godine (naravno uzalud, mi smo ispadali ili igrali u grupi sa kasnijim pobednicima ili finalistima, pogledaj pod PORTO; MARSEJ; CSKA)
pozdrav svim iskrenim ljubiteljima fudbala

Marko Lo

pre 18 godina

@Viljem Tel
Svajcarska zemlja...sireva
Srbija- zemlja cega????!!

Budimo zadovoljni ovim sto imamo jer to i zasluzujemo... Kakva zemlja takav fudbal.
Zvezda je igrala dobro, samo fali napadac kao Pantelic jer ova dva kosarkasa mogu da pogode najdalje na 7-8 metara od gola. Mi nismo imali shuteve sa 16m ili, nedaj boze dalje.
P.S. SAVET ZA B-92:
SHALJITE IZVESTACE NA ZURKE SA FUDBALERIMA PA CEMO SVI ZNATI ZASTO JE KAKO JESTE. MOMCI SU OTISLI U SHIRINU. NA OSNOVU CEGA PITAM SE...
Mozda na osnovu novih Toyota, ili frizurica, ili lepote...? Zbog fudbala sigurno nisu...

Brando

pre 18 godina

Vidim da se javljaju neki DeMarco i Rossi i pricaju o uspesima Partizana, samo mi nije jasno o kojim to oni uspesima pricaju. Kazu "mis mo igrali sa Lacijom (tada u raspadu), Midlsborom (lagano 3:0) i Viljareaalom (nereseno sa trecim timom te ekipe na svom stadionu) i to su "uspesi"!? Mi kao prvo sigurno prolazimo dalje, jer cemo imati bar 6 bodova u ovoj grupi, a mozda i svih 9, jer smo tek sada videli da znamo da igramo, ali nam je falilo malo srece, koju smo istina potrosli sa Bragom u drugoj utakmici. Po statistici brojeva (koju rakari toliko vole i postuju) mi nemamo cega da se plasimo, imamo sve preduslove za lagani prolaz, samo malo da se zbiju redovi i da dobijemo OFK, koji su sada jako losi, ali ce protiv nas da grizu, jer sad i oni moraju da se vade. Ne plasim se ja utakmice protiv Rome, to je sigurna pobeda u neosvojivoj tvrdjavi (za neke iz komsiluka, i dalje, za sva vremena).
Samo napred u nove radne pobede, moja Zvezdo.

Mrki

pre 18 godina

Grobari svi na stadion,pozdravite sampione,zaboravite nesporazume,titula je nasa,Reber je car za Zengu,sledeca liga sampiona je nasa,sa ovakvim trenerom nece biti slucajno igrati i u finalu.Covek zna sta radi,zato pravac stadion.

пиксла

pre 18 godina

Доста кукања, недеља 13 часова - сви на Карабурму!
А ви гробоши, смешни сте са коментарима. Ајде лепо у другу лигу.

Uvek uz ZVEZDU

pre 18 godina

E...pa dosta.Dokle samo kukanje....sramota bre.Prvo svoje Delije da iskritikujem...momci su se srcem borili,a mi smo krivi 50 posto za poraz,jer smo dozvolili da nas UEFA kazni.Tako ste kukali i protiv Brage...e pa sve neverne Tome neka cute,a zivi bili pa videli ZVEZDA PROLAZI.A grobari,njih SAZALJEVAM,kako samo smeju da progovore.E bolje neka se secaju tikvi..ZVEZDO UZ TEBE SAM I ZNAM DA NECES OVO NAVIJACKO SRCE DA IZNEVERUJES,JER JA SAM TVOJ PRAVI NAVIJAC