Ponedeljak, 18.01.2021.

08:00

Jokić i Marej ne mogu sami – Juta srušila Denver

Košarkaši Denver Nagetsa poraženi su od Jute Džez rezultatom 109:105 u noći između nedelje i ponedeljka.

Izvor: SN

Jokiæ i Marej ne mogu sami – Juta srušila Denver IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

112 Komentari

Sortiraj po:

hakeem

pre 3 godine

U reketu Joic 2 puta asistira Bartonu koji utrcava i nesposoban da polozi loptu, promasuje...To je to. Milsap, Heris, Grin suterski slabo. Treba da ih je za te milione, sramota , da centar ima 50% sut za 3? Jedno je tu Porter jr siguran suter ostali nista..Ali on ima koronu.. Ako se nesto ne resetuje u Denveru od ove sezone..nista.
(323, 18. januar 2021 10:18)

Beasley prosek 20p, Grant 24p.
Dok su igrali u Denver bili su igraci zadatka. Isto su svi na njih kukali lako igraju lose, a sada fale Denveru. Jokic nikada nije kriv, a ubedljivo je najgori defanzivi centar u ligi.
Ne treba vam za to statistika, dovoljno da pogledate jednu utakmicu Denvera. Kako prolaze pored njega to je strasno. Ali to niko nece da prizna.

Kikujiro

pre 3 godine

1. Na današnji dan Jokić je istinski MVP Nba lige
2. Saigrači nastavljaju da ga ubijaju neiskorišćenim sjajnim asistencijama, i ziceri i otvoreni šutevi, realno noćas je imao negde izmegju 18 do 22 asistencije
3. Evo kako izgleda šut iz igre pojedinih igrača, njih sedam: Barton 16.7, Harris 18.2, Green 25.0, Hartenstein 0.0, Millsap 33.3, Murray 40.7, Morris 42.9, divno zar ne
4. Trener ubija svoj tim svojom tvrdoglavošću
5. Od Mareja se oćekivalo da bude na nivou All-Star, da bude kao minimum na nivou Jokića, super-star, ili bar da dobaci do minimum 25 poena, on je sada na 20.3, uz šut 45.4 i 35.8
6. Ako Marej sve vreme igra povredjen kako su rekli koji je smisao onda, i kakav je plan, nema logike
7. U odnosu na to kakav su tim sklopili ove godine, u odnosu na to kako igraju strteri izuzev Jokića, i kakav doprinos daje klupa, i koliko je trener tvrdoglav Denver ima za sada odličan bilans
8. Nikola je trenutno na 25.0 poeni, 11.4 skokovi, 10.3 asistencije, 57.3% šut, izgubljene lopte je spustio sa 5.8 na 4.2 ali mora to da ide isod četiri, trice su 38.6 aloi mora to iznad 40%

Kikujiro

pre 3 godine

Imate nekoliko likova koji stalno nipodaštavaju Jokića, pokušavaju da ga umanje i spuste na bilo koji način, izlazi im pena na usta, provokatori ili neznalice, ili trolovi, nebitno ali ulaziti u bilo kakvu diskusiju sa njima je glupo i naivno. I što iz sezone u sezonu Jokić igra sve bolje i bolje oni plaču sve više i više, samo ih ignorišite, oni nemaju nikakve veze sa košarkom.

Beks

pre 3 godine

https://youtu.be/Q5_4eBhA4To Da li vas igra ovog centra,njegovo kretanje,sut iz fadewaya,sut iz daljine,finte podsecaju na jednog danasnjeg centra :D Ovo je samo sa jednog meca a u highlightu Dunking Dutcman mozete videti potez koji sada zovu "Sombor snuffle",hronicna povreda stopala zbog koje je imao problem tokom karijere mu je istu i okoncala!!

Will Mosley

pre 3 godine

Dražen Luburić Srbin...???
Onda je i Maks Luburić Srbin.!!!!
Na ovim prostorima žive Srbi Srbi,Srbi Hrvati,Srbi Bošnjaci,Srbi Crnogorci,Srbi Makedonci.....i svi ti silni Srbi se između sebe mrze i ubijaju.....moj zaključak kao neutralnog posmatrača je da su Srbi jako bolestan i poremećen narod
(Kalevra, 18. januar 2021 13:14)

Batice, Luburic je odbojkas, kakve veze on ima sa ovom temom? Ljudi manite se nacionalizma.

Kalevra

pre 3 godine

Dražen Luburić Srbin...😂😂😂
Onda je i Maks Luburić Srbin.!!!!
Na ovim prostorima žive Srbi Srbi,Srbi Hrvati,Srbi Bošnjaci,Srbi Crnogorci,Srbi Makedonci.....i svi ti silni Srbi se između sebe mrze i ubijaju.....moj zaključak kao neutralnog posmatrača je da su Srbi jako bolestan i poremećen narod

Mladen

pre 3 godine

Denver je krs tim sa najgorim GM u celoj ligi. Ja ne znam ni jedan trejd da su odradili da je bio + od kad je Jokic tu. Grenta su im bukvalno nuduli sami iz Minesote. Kad ti u startnoj petorci igraju Haris,Barton i Milsap tu i LeBron i Durent kao ostala dvojica nista ne bi znacili, gubili bi od svih. MPJ nista ne pomaze ovom timu kad se vrati njega treba da iskoriste u nekom trejdu da nabave igrace koji igraju odbranu i znaju da pogode za 3 kad su sami + krstenog backup centra.

Bili

pre 3 godine

(Pera Ždera, 18. januar 2021 12:02)

To samo govori da saigraci nisu iskoristeni na pravi nacin, znaci da su stavljeni u poziciju koja im ne odgovara. E to je problem njihovog loseg suta, ocekivati da svi oni budu Dankan Robinson kec an sut je idiotizam. Cela igra Denvera se svodi na Jokica i tu se sve raspada. To je odlicna stvar za njegovu statistiku ali losa za sve druge jer ceo tim trpi lose postavke. A gle cuda to Juta zna, samo su pustili Jokaru da se izalavi na poenima i molili boga da Micel ne upali Mareja pa da ovaj odlepi kao u proslogodisnjem PO. I uspelo im je.

Nemam pojma sta si hteo da kazes za Gober vs Jokic jer nisu ni bili na mecapu niti je posao centra da cuva drugog koji suta i dodaje na ivici za tri. On je cuvao ulaz od drugih i odlicno je uradio posao i na kraju stavio tresnju na tortu pobede.

Ne znam da li je Jokic ovaj mec shvatio licno ili sta ali kad god on uzima suteve kao da je sam u ekipi oni u glavnom gube. Denver mora biti tim a ne Jokic plus suport Marej.

To smo, što smo

pre 3 godine

@ Kalevra. Ti si sve sem neutralan,jer neutralan sam po sebi znači realan.Mi Srbi smo takvi kakvi smo i to ne može da se promeni vekovima,sami ćemo sebe uništiti ili ćemo ujedinjeni pobediti kao i mnogo puta u istoriji.Da si zaista neutralan,onda bi kritikovao zlurade komentare pripadnika drugih naroda na ovom sajtu.

Salle

pre 3 godine

Турског? хаахахаа Персијског и арапског мислиш, ако већ хоћеш да се правиш паметан. Једва 5% онога што народ зове турцизмима су заправо речи из турског језика. Енглеских речи, осим израза за везаних за рачунаре и сличну модерну технологију, не рачунам млађарију која воли да користи стране изразе уместо наших да би били "кул", готово да нема. Мађарских може бити по Војводини јужно од Дунава их нема. И још да додам да је језик жив односно мења се, мање ли више, па тако све наше речи вуку корен из старословенског иако нису идентичне као тада. Код неких је очуван само корен, неке се мало дргачије изговарају, неке су вокализоване, неке девокализоване али је основа увек иста. Што се тиче ваших риблдинга и риконстракшна, наш израз који овде пригодује јесте обнова.
(Aspera, 18. januar 2021 10:09)

Ovo za Engleski si lupio a da nisi ni trepnuo. Da li je reč "traktor" računarskog modernog doba?? Kombajn?? Cilindar? Blok? Video rekorder? Etc, etc;) Većina pojmova iz industrijalizacije je anglikanskog porekla. Što je sasvim normalno, oni su počeli prvi.A tek za turcizam(ajd persijanski kako si naveo) reći da su samo 5% ,.. kakva glupost.

Pera Ždera

pre 3 godine

Heris 2 od 11
Barton 1 od 6 (2p)
Milsap 2 od 6
Grin 2 od 8
Moris 3 od 7
Hanterstajn 0 od 3
Marej i ako dosta poena (30p) samo 5 u drugom poluvremenu, kad se lomilo. 11 od 27 sut.

I kako Denver sa ovakvim ucinkom vecine igraca da pobedi? Promasili su jedno deset cistih zicera. Bekove su nizi Jute prolazili bukvalno kako su hteli. Jokic morao sa iskace i pomaze bezbroj puta = cesto Gober sam na obrucu. Odbrana suta za 3 opet tanka.

I to je taj centar od 200+ miliona, cija "elitna" odbrana treba da zaustavi napad Jokica (35p, 9as itd) i ciji p&roll napad treba da raznese Jokicevu "ocajnu" odbranu?? Gober.

Realnost je ipak sasvim drugacija, toliko puta dokazano. Nikola je ofanzivno radio sta je hteo, s'pola gasa preko najboljeg odbrambenog centra, igrao solidnu odbranu (1bl, 2 ukradene), dok je Gober preko Nikole dao cini mi se 4 poena, na obrucu (drugacije i ne zna). Ostatak sam kao duh, ili sa Nikolom na klupi ili pri pomaganju pri pucanju bekovske odbrane Denvera. Reci ce neko, prazna prica jer Juta je dobila i Gober je ubacio 15p. Ok, istina ali poraz nikako ne dolazi iz pravca Nikola VS Gober. Ni blizu. Uostalom, Jokic +6 u porazu (pored pozitivnih Mareja i Herisa)

Same old Barton! Nekoliko neverovatno promasenih zicera. Cim je jaci tim, nestane. Cuvao Bogdanovica, ovaj mu dao 5 trojki.

Grin zacudjujuce tih, naizgled umoran. Kampaco ispunio svoje, jedan neverovatni, akrobatski ofanzivni skok. Upotrebljiv centar sa.klupe? Ne postoji... Nikola OPET igrao 40min :( Moris nedovoljno napadacki...

Jokic samo jos da vaskrsne, sve radi (hteo ne hteo), i to konstantno svake veceri Marej mestimican, ostali uglavnom nedovoljni.

Pera Ždera

pre 3 godine

Gober. Centar od 200+ miliona sa airball bacanjima? 48% sa linije za slobodna. 11p u proseku u sezoni. Ok, jasno, trziste, morali su bla bla bla... tuga.

JPR24

pre 3 godine

Jokara u vetrbuk modu, identična situacija kao u Oklahomi one godine kada je vb bio mvp. Jednostavno ne može da razigra tim čim ima napucanu statistiku. Stavlja saigrače na trojke a oni nisu trojkaši, znači kompletno pogrešna postavka stvari. Bez bilo kakve uvrede Jokara jer najbolji u tom timu ali čim ide na solo igru nema od toga ništa. Nisu krivi samo saigrači već i on.
(Grlo, 18. januar 2021 12:15)

O čemu ti pričaš ? Pogledaj statistike šuta saigrača, u ovoj utakmici osim Mareja, nema jednog da je prešao 10 poena ! Barton 25 minuta na terenu za mizernih 2 poena ! Porter kao trojkas nije tu, ali i ostali su izgubljeni, bilo za 2 ili za 3. A to kako igra Jokic, to se zna, nije ništa novo, i tu krivica ide na Upravu koja je odradila užasne trejdove, Meloun kao trener, isto, znaš kakve igrače imaš, i normalno znaš šta ti treba, pa kad već trejdujes onda valjda znaš koji tip igrača ti je potreban, a koji ne. Imali su ekipu koja je došla do finala konferencije, a trejd period odradili kao da idu u remont ekipe ! Ili imaš ambicije, i gradis pametno, ili ne i tu nema šta da ae čude kad Jokic ode.

Grlo

pre 3 godine

Jokara u vetrbuk modu, identična situacija kao u Oklahomi one godine kada je vb bio mvp. Jednostavno ne može da razigra tim čim ima napucanu statistiku. Stavlja saigrače na trojke a oni nisu trojkaši, znači kompletno pogrešna postavka stvari. Bez bilo kakve uvrede Jokara jer najbolji u tom timu ali čim ide na solo igru nema od toga ništa. Nisu krivi samo saigrači već i on.

Иван

pre 3 godine

Да ми је знати шта је у главама Тима Конелија, Мајка Малоуна и газде Кронкеа.
Од почетка је и лаику било јасно да овај састав може да нешто направи само ако проиграју Портер и Бол, то јест ако Портер (а не Мареј) постане легитимна друга нападачка опција, а Бол легитимна одбрамбена сила у рекету, са клупе уз Милсепа. Уз хлађење Бартона на клупи. Што то не раде уопште, само та двојица знају. Можда јуре неки трејд, али тешко да ће ико од квалитетних играча доћи у Денвер.

Осим ако им се не понуди Мареј у пакету, или Портер, што није немогуће јер Нагетсима треба јасна подела улога у екипи. Нешто већ имају: Јокић је стабилна прва опција, Грин стабилан дефанзивац у рекету, Дозијер стабилан дефанзивац у спољној линији, Морис стабилна инјекција с клупе, али треба им и даље стабилна друга нападачка опција! Портер то још није, Мареј вероватно никада неће ни бити, да мене неко пита као што не пита, обојицу би комотно трејдовао за једног доказаног стрелца типа Бредли Бил. Мислим да би на то и Визардси пристали. Џабе хемија Јокића с Марејем када Џамал не може бити оно што Денверу треба. А ако чекају да Портер проради, ризикују да изгубе Николу: он је сад на врхунцу каријере можда, ушао је никад спремнији у сезону, као прва звезда екипе, ради све што може, и опет га клуб, саиграчи, управа, тренер - нико не прати. Па, могу да замислим колико је фрустриран. Он сутра може да уради исто што и Харден, неки Марк Кјубан ће истог дана звати Мишка и ето новог супертима.

zivac

pre 3 godine

vise nije zanimljivo. od kada je onaj litvanac GM otisao, upropastili su se. losi trejdovi, los draft, propustene sanse... koliko znaci dobar gm. sad imaju roster u kojem nema ko da igra odbranu, ni da sutira trojke. oduzmi jokica i to je ekipa losija od sakramenta. majkl porter junior je jos mali i ne zna se da li ce biti ili nece, ali sada nije. ni blizu. a marej sve vise lici na cubrila. veciti talenat, za kojeg ce se i sa 28 godina cekati da postane konstantan. ostale uopste ne treba komentarisati.

Ostin A

pre 3 godine

Katastrofa je što Harris i Barton trebaju da budu šuteri u ekipi, a u napadu su balvani.

Jokića i Mareja nije mogla Juta da zaustavi, a onda kada ih naprimer udvoje ili u trenutku preuzimanja Jokić uglavnom ali i Marej dobace Bartonu ili Harrisu koji su sami kao duhovi, oni ne mogu to da realizuju.

Vuki

pre 3 godine

Za dve stvari uvek dobijem ogroman broj minusa - prvi je da Niksi imaju poprilično dobar tim i sa jednim vrhunskim igračem na poziciji 1, bili među najboljima u ligi. Druga stvar je da je Denveru ove godine falio jedan od Bogdanovića. Lično bih pre odabrao Bogdana, i ne, nisam subjekativan. Ali bih bio srećan da je tu i Bojan. Sa takvim šuterom, koji igra i odbranu i koji zna da doda loptu, Denver bi bio možda i prvi favorit u ligi.

Sid

pre 3 godine

Zamislite da je Dirk Novicki Srbin,od 1997 do 2011 bi pisali idi iz tog Dalasa hahaha,oce Srbi odmah titulu i nista drugo,nije ni cudo kakvi su ljudi ovde,Srbija moze osvojiti i 5 uzastopnih zlata,jedan neuspeh i svi igraci ce vec biti popljuvani od strane dezurnih kriticara koji uzgred nemaju dodir sa tim kako se kosarka igra!

323

pre 3 godine

U reketu Joic 2 puta asistira Bartonu koji utrcava i nesposoban da polozi loptu, promasuje...To je to. Milsap, Heris, Grin suterski slabo. Treba da ih je za te milione, sramota , da centar ima 50% sut za 3? Jedno je tu Porter jr siguran suter ostali nista..Ali on ima koronu.. Ako se nesto ne resetuje u Denveru od ove sezone..nista.

Proka

pre 3 godine

Jedan Bojan Bogdanovic ili Dragic su vredniji igraci od Mareja pa nek da i 60 koseva. Kada treba nigde ga nema- Mada kada ti drugi centar ostane 0 na statistici a treci i ne igra, treba da se upitas kakav si to tim napravio i sta sa njim zelis da postignes.

roten

pre 3 godine

Za ove što traže nove saigrače Jokiću jedno pitanje, a koji bi to vrhunski "slobodni agent" želeo da dođe u Denver? Pa niko,naravno.Ovde su stvari jasne.Jokić je prerastao sredinu u kojoj je sada i ako želi titulu moraće sam da zatraži trejd(kao Dejvis,Kavai,Harden...) jer ga ovi iz Denvera nikad svojom voljom neće pustiti da ode, nisu ludi.Inače,od loše sezone Denvera mogla bi da profitira reprezentacija, Jokić bi čak mogao da zaigra i na turniru u Beogradu.

Aspera

pre 3 godine

Na primeru jucerasnje utakmice izmedju Denvera i Jute se vide jasno par stvari: 
1. Kosarka je timska igra: Juta je imala petoricu igraca koja su postigla izmedju 10 i 23 koseva a Denver samo dvojicu i to iznad 30. 
2. Denveru su potrebna 2-3 nova igraca (pored Jokica i Mareja) u startnoj petorci..ovi sto sad igraju su dobri kao rezerve. 
3. Jokic 35pts, 14 skokova (150mil. dolara na 5g), Gober 15pts, 13skokova (iznad 200mil.d na 5 g) 
Shaq je apsolutno u pravu sto se tice Gobera! 
Decko da dobije 100milki i da bude presrecan sa takvom statistikom kroz celu karijeru (10-15pts, 8-10sk).
(Realno, 18. januar 2021 09:35)

Гоберов уговор јесте последица основних тржишних закона, понуда и потражња. Потражња за квалитеним центрима је огромна, а понуде једва да има што доводи до тога да цене иду бестрага. Јокићев уговор је на "само" 150 милиона јер је према тренутним правилима то било максимум, први уговор након почетног, није био на all star за одрасле, није био у првом или другом тиму лиге, није био најбољи нешто било шта, а и буџет је тада био нешто мањи.

MilosS

pre 3 godine

Eto sada mu je Meloun dao dovoljno minuta za TD i opet kilavku fali jedna asist.
(mile, 18. januar 2021 09:30)
Da, sada asistencija, a one ne zavise od njega, da su pogodili njegovi bar pola imao bi skoro duplo. Njemu su falili skokovi, na sta Jokic moze sam da utice. Medjutim, neki imaju problem da razlikuju asistenciju od skoka.

Smeh

pre 3 godine

@Mr_Melbourne

I šta kažeš, Jokić neće videti razigravanje(plej of)? Pa da, finale konferencije nije plej of već finale konferencije. A plej of je plej of. Smanji konzumiranje opijata.

KOKI

pre 3 godine

Za Krejga se slažem. I dalje ne mogu da razumem da mu nisu ponudili bilo kakav ugovor.
(el, 18. januar 2021 09:40)

Mora da ima nesto sto nije za javnost, ne bi mu dali ugovor pa posle dva dana ponistili da se nesto nije desilo, druge logike nema.

Smeh

pre 3 godine

Vratio se Heris a bolje da nije. Prosto je neverovatno koliko su igrači Denvera nekonstantni. Kada ti tri igrača iz prve petorke šutiraju kao nogama i promašuju zicere teško je tu doći do pobede. A svaki bek u drugim timovima jedva čeka da igra protiv Denvera jer zna da je to utakmica gde će biti dosta puta sam i moći će bez ikakvih problema da predje svoju kvotu. Kladili su se na pogrešne i stare igrače u Denveru. Od ove sezone nema ništa osim pukog ulaska u doigravanje. Za nešto ozbiljnije im fali igrač koji za početak ne promašuje polaganje ili promašuje konstantno otvorene šuteve.

Aspera

pre 3 godine

Rekosnstrukcija je baš srpska reč xD. Aj da još malo vremena potrošim na tebe, pošto verovatno misliš da smo nebeski narod. Reconstruction - engleska reč. Današnji srpski ima malo reči iz staro slovenskog, uglavnom su maznute iz anglikanskog(što se industrije i biznisa tiče), mađarskog i turskog. Da se zahvališ Stefanoviću-Karadžiću na tome.
(Salle, 18. januar 2021 09:40)

Турског? хаахахаа Персијског и арапског мислиш, ако већ хоћеш да се правиш паметан. Једва 5% онога што народ зове турцизмима су заправо речи из турског језика. Енглеских речи, осим израза за везаних за рачунаре и сличну модерну технологију, не рачунам млађарију која воли да користи стране изразе уместо наших да би били "кул", готово да нема. Мађарских може бити по Војводини јужно од Дунава их нема. И још да додам да је језик жив односно мења се, мање ли више, па тако све наше речи вуку корен из старословенског иако нису идентичне као тада. Код неких је очуван само корен, неке се мало дргачије изговарају, неке су вокализоване, неке девокализоване али је основа увек иста. Што се тиче ваших риблдинга и риконстракшна, наш израз који овде пригодује јесте обнова.

mrkela

pre 3 godine

Bolje je u ekipi imati Tori Krega, koji igra za manje novca, nego Herisa i Bartona koji igraju za mnogo novca, imaju jaku minutažu i loše igraju. a imali su Bizlija
Zoran

Kad se samo setim svih promašaja uprave...Umesto Lajlsa mogli su da imaju Mičela...Zamisli samo koliko bi bili jaki sa Mičelom.Doveli su Milsapa koji je kao bivši all star nikad nije pokazao u Denveru taj nivo.Za Nurkića su morali više da dobiju od Plamlija, tako da je i to promašaj.Jedini pogodak je bio Grent, za kojeg sam siguran da bi ostao za malo više para.Ostali su bez dva odlična odbrambena igrača odlaskom Grenta i Torija.Ukratko - sve koje su dali pojačali su te ekipe, a sve koje su doveli, ili dobili za te igrače su čisti promašaji.I dalje su tanki na četvorci, i dalje Nikola nema zamenu, i dalje nemaju solidnog šutera sem Portera i Mareja, a na sve to odbrana deluje barem duplo lošija nego prošle sezone.Već sam rekao, ali ponoviću - Nikola je odavno prerastao ovakav tim.I isto mislim i za Mareja, bez obzira na nekonstantnost.

BMX

pre 3 godine

Denver pod hitno ili da trejduje MPJ, Harisa i Bartona i neki draft pik za Bredlija Bila koji ima sezonu karijere a Vasington se raspada, ili da Jokara napusti Denver za sva vremena...

Čika Paja

pre 3 godine

Kriminalno je koliko NBA na svojoj zvaničnoj web stranici izbegava da govori o Nikoli Jokiću i njegovim vrhunskim rezultatima. Evo na trenutnoj stranici ni reči o njegovoj igri.

Zoran

pre 3 godine

Bolje je u ekipi imati Tori Krega, koji igra za manje novca, nego Herisa i Bartona koji igraju za mnogo novca, imaju jaku minutažu i loše igraju. a imali su Bizlija

bskfan

pre 3 godine

Sta reci, Denver je imao cak 16 skokova vise od Jute (Jokic cak osam ofanzivnih skokova) ali ni to nije bilo dovoljno da pokrije kriminalan procenat suta. Marej jeste dao 30 koseva ali je potrosio cak 27 suteva. Harisov procenat suta 18.2, Bartonov 16.7, sta vise reci? Interesantno je da su starteri cak i pored tako kriminalnog suta opet bili u plusu a da je klupa opet zakazala. Jokic igrao 40 minuta i bio +6 a za onih 8 minuta bez njega Denver otisao na -10. I pored svega toga Juta prosla kroz cilj za dlaku, sto znaci da Denver nije tako los samo im definitivno fali jos jedan igrac koji moze da povuce. Sinoc samo dva igraca Denvera bila dvocifrena dok je Juta imala cak sest. Jokic ne treba da se mnogo uzbudjuje vec neka to iskoristi da mu ova sezona bude za statistiku jer i posle 13 utakmica ima tripl-dabl.

Realno

pre 3 godine

Na primeru jucerasnje utakmice izmedju Denvera i Jute se vide jasno par stvari:
1. Kosarka je timska igra: Juta je imala petoricu igraca koja su postigla izmedju 10 i 23 koseva a Denver samo dvojicu i to iznad 30.
2. Denveru su potrebna 2-3 nova igraca (pored Jokica i Mareja) u startnoj petorci..ovi sto sad igraju su dobri kao rezerve.
3. Jokic 35pts, 14 skokova (150mil. dolara na 5g), Gober 15pts, 13skokova (iznad 200mil.d na 5 g)
Shaq je apsolutno u pravu sto se tice Gobera!
Decko da dobije 100milki i da bude presrecan sa takvom statistikom kroz celu karijeru (10-15pts, 8-10sk).

el

pre 3 godine

Bolje je u ekipi imati Tori Krega, koji igra za manje novca, nego Herisa i Bartona koji igraju za mnogo novca, imaju jaku minutažu i loše igraju. a imali su Bizlija
(Zoran, 18. januar 2021 09:01)

Heris je trenutno najbolji odbrambeni igrač ekipe i po pitanju njega i Bizlija, nisu Nagetsi pogrešili. Bizli je bio i ostao zaista loš u odbrani a sad ga ni u napadu neće biti zbog suspenzije. Za Krejga se slažem. I dalje ne mogu da razumem da mu nisu ponudili bilo kakav ugovor.

Mr_Melbourne

pre 3 godine

Ovdje ljudi pisu gluposti.Fol da Jokic da ode.U bilo koji klub da ode a koji se bori za titulu.On bi bio 3 violina i morao bi da radi sve ono sto ne radi u Denveru.Ni jedna ekipa u nba danas ne gradi igru na centru i on samo ovako moze da igra u Denveru.Zato i nece vidjeti playof.A prsten je misaona imenica.

MPP

pre 3 godine

NIKOLA JE

ČUDO od igrača. Njegova raznovrsnost i procenat šuta su apsolutno neverovatni čak i za NBA ligu ...Nikola ne pristaje da se zadovolji trenutnom formom....on gura dalje i dalje. Ovo je dobro za njega da u ovoj godini vidi na čemu je. On prosto ide dalje ...pa ko može da prati može a ko ne može .....
On je ELITNI igrač (odličan izraz Hardenov).....jedan od najboljih na svetu u ovom trenutku. Nikad ranije,nismo videli ovakvog košarkaša , siguran sam nikad ! Ovo više nije onaj klinac koji je došao da POKUŠA ! OVO je jedan od najboljih basketaša koje ćemo ikada videti ! POSTAO JE SUROVI PROFESIONALAC! Što se tiče ostalih u Denveru ....nikako da zaigraju konpletni i u kontinuitetu pa vidimo zaista na čemu smo . Ovako samo nagadjamo....

podaci

pre 3 godine

Ali mogu sami uzeti plaću. Zanimljivo je i to da omraženi load management Clippersi nemaju izostanke zbog bolesti. Gdje vlada read na vrhu tu vlada red povuda. Dok za razliku od tamo, ovdje si svak sve dozvoljava. MPJ je propao u zemlju, buco je već preležao, a pola lige nema igrača za utakmicu.

Mare

pre 3 godine

Ali najjaci su mi bili u trecoj cetvrtini. Cistih 5 suteva za 3 poena im je Jokic namestio. Ostaju sami ko duhovi i naravno, nisu mogli ni jednu trojku da ubodu.

Straight Outta München

pre 3 godine

Trebali su poslati Mareja u Hjuston u zamenu za Hardena. Dva najbolja asistenta u ligi bi bili paklen tandem. Kakva korist od Mareja????

Djenka

pre 3 godine

Eto sada mu je Meloun dao dovoljno minuta za TD i opet kilavku fali jedna asist.
(mile, 18. januar 2021 09:30)

Koliko si ti nesrecan covek. Pojesce te ta zloba kad tad.

Salle

pre 3 godine

Otkad mi koristim rec rebuilding u srpskom? Rekonstrukcija, obnova itd. imamo pregrst nasih reci. Sve vise ljudi u Srbiji koriste engleske reci, koje nemaju veze s mozgom na nasem jeziku. Sta vam je? Da vam nije Emina Jahovic svima uzro, ona svaku drugu rec kaze na engleskom, dok prica srpski..
(Pljuvac svih stilova, 18. januar 2021 09:07)

Rekosnstrukcija je baš srpska reč xD. Aj da još malo vremena potrošim na tebe, pošto verovatno misliš da smo nebeski narod. Reconstruction - engleska reč. Današnji srpski ima malo reči iz staro slovenskog, uglavnom su maznute iz anglikanskog(što se industrije i biznisa tiče), mađarskog i turskog. Da se zahvališ Stefanoviću-Karadžiću na tome.

Obelix

pre 3 godine

Koliko im fali MPJ, pogotovu sam formom iz ove sezone. Sinoc Doncic 38 iz 30 suteva, Jokic 36 iz 23 pokusaja. Svi hvale Lukinu partiju uprkos porazu. Definitivno Jokic u ovakvom stanju stvari u Denveru mora vise suteva da uzima. Prosto mora, ovi su kriminalni.

samo opusteno

pre 3 godine

Vidi ovih sto pisu bezi iz Denvera. Denver je Nikoli dao šansu, doveli ga iz Mege, dali su mu sve. Sa druge strane ovaj zaradjuje ogroman novac, svejedno mu je gde ce te pare zaradjivati, Denver mu je kao kuća. Možda jednog dana u Kaliforniju, ali tek za 10ak godina...

maki Stuttgart

pre 3 godine

Sta bi bilo da jokic ima loš dan pa ubaci neki 10 poena i samo 3 asistencija? Denver bi izgubio sa 30 razlike...jokic mora svaki tekmu da ima bližu triple double i minimum 25p da bio dobili

miki

pre 3 godine

kakav marej promasio boga oca pogledaj te statistiku, jel neko gledao tekmu, jokara odigrao na vrhunskom nivou ceo mec, iamli su rekordan broj ofanzivnih skokova ali realizacija katastrofa, marej isto kao i micel u juti zablista na momente i toliko, bili su egal sve vreme juta je vodila uglavnom ali sve dzaba kadne mogu da sastave dva napada i dve odbrane.

Pljuvac svih stilova

pre 3 godine

Kao sto napisah u nekom postu, do sredine februara bice jasno da Denver nije ove godine Play-off ekipa. Mora doci do rebuilding-a ekipe, neko iz uprave mora da dobije otkaz zbog katastrofalnog prelaznog roka a i Melone ako je to podrzao. Jokic ce da izgori u ovako losem rosteru bez obzira na ovakve MVP partije. Mislim da ako dobije neku dobru ponudu od velike fransize treba da prihvati i napusti ovaj brod koji tone. Majami, Cikago, San Antonio, Golden Stejt ili Dalas, su neke od opcija za njega. Ako je mogao Harden moze i on, samo da se izjasni da ima zelju
(aleksandar, 18. januar 2021 08:25)
Otkad mi koristim rec rebuilding u srpskom? Rekonstrukcija, obnova itd. imamo pregrst nasih reci. Sve vise ljudi u Srbiji koriste engleske reci, koje nemaju veze s mozgom na nasem jeziku. Sta vam je? Da vam nije Emina Jahovic svima uzro, ona svaku drugu rec kaze na engleskom, dok prica srpski..

Srba

pre 3 godine

Kako je unistavao Jokic Gobera. Ali ono bas. Onaj decko je izdusio. Realno. Niko ga vise ne postuje kao defanzivca.

https://youtu.be/FEJhvzTeHAA

Alkohol ne sme da trpi zbog posla

pre 3 godine

Niti Jokic može ovamo sa ovim panjevima da uradi nešto, niti realno Doncic može nešto sa ovom ekipom,finale zapada max..Kad se već prave super timovi, vreme je da Jokic ode u Dalas i da osvoje jedno 3-4 prstena,onako s pola snage...

zivot je ringispil i kola na sudaranje...

pre 3 godine

bitno da su doveli Kampaca da im igra 11 minuta, Denver treba da se resi Mareja, i umesto njega da dovede 3 solidna igraca, Marej je nekonstantan a 3 solidna igraca ce bar dvojica biti dobri uz standardnog Jokica imace bolje rezultate, evo Marej je odigrao dobro i dzaba, a vidi Jutu svi rasporedili poene ne znas koga da cuvas, u Denveru zaustavi Mareja Jokic nemoze sam naravno i resen problem...

ja

pre 3 godine

jokic bi imao 20 asistencija da ima bar 2 igraca koji mogu da pogode otvorenu 3ku. Kakav kiks su napravili sto nisu produzili saradnju sa Torey Craigom nisu ni svesni u Denveru

Back in Black

pre 3 godine

Nema vec se prica u USA da je Jokic za veci tim jer je Denver sve upropastio glupim trejdovima.Pocele su fore u fazonu Denverov roster Jokic i ponekad Marej.

sashas

pre 3 godine

Prva petorka, sem Nikole, sutnula 50 puta i pogodila 16! Dsruga petorka jos gora. Jokic sutnuo 23 puta za 14 ubacenih. Nema tu sta da se komentarise dalje, i ovih 9 asistencija koje je imao su cudo u takvoj ekipi!

aleksandar

pre 3 godine

Kao sto napisah u nekom postu, do sredine februara bice jasno da Denver nije ove godine Play-off ekipa. Mora doci do rebuilding-a ekipe, neko iz uprave mora da dobije otkaz zbog katastrofalnog prelaznog roka a i Melone ako je to podrzao. Jokic ce da izgori u ovako losem rosteru bez obzira na ovakve MVP partije. Mislim da ako dobije neku dobru ponudu od velike fransize treba da prihvati i napusti ovaj brod koji tone. Majami, Cikago, San Antonio, Golden Stejt ili Dalas, su neke od opcija za njega. Ako je mogao Harden moze i on, samo da se izjasni da ima zelju

iosonostefan

pre 3 godine

Ne treba Nikola još uvek da ide iz Denvera. Treba za početak da popriča sa vlasnicima tima, kao Lebron. Voleo bih da dovedete nekog od sledećih igrača, na ovoj poziciji bi za sledeću sezonu odgovarao jedan od ovih momaka... I ukoliko se ništa od toga ne ostvari onda traži trejd.

posmatrač

pre 3 godine

Ukratko, vola nisu mogli da ubodu. Uz (za ovu sezonu) malo izgubljenih lopti, i čak 16 ofanzivnih skokova više, ali uz sve to i toliko promašenih polaganja i zicera, da im se broja ne zna. Tačnije, zna se. Denver je imao iz igre 40 ubačenih od čak 100 pokušaja, a ne sećam se kada su poslednji put šutnuli čak 100 puta (kao da je bio u pitanju Hardenov Hjuston). Jokić je trebao imati 15+ asistencija, bez problema. I naravno, izgubili su na kraju od Jute koja je imala 39 od 76. Ove sezone im definitivno (još uvek) klupa nije dovoljno jaka da izdrži odsustvo nekog bitnog iz prve petorke, a MPJ, pored (poenterski) ovakvih Bartona i Herisa, to definitivno jeste. Pogotovo uz ovakve oscilacije (izgleda povređenog) Mareja, koji se nakon prvog poluvremena potpuno ugasio, sve do poslednjih momenata kada je sve već bilo rešeno. Ali dobro, valjda je još uvek početak, i ekipe se još uvek uigravaju. Denveru će izgleda trebati i nešto više vremena, zbog izmenjenog sastava, i korone koja uvek može da sve to poremeti.

Mare

pre 3 godine

Covece, da niko osim njih dvojice nema dvocifren broj poena... Igras 26 minuta kao bek suter i das 2 poena. Jokic definitivno treba da ode odande. U pet najkorisnijih je igraca lige i okruzen je totalno nesposobnim igracima.

ASV

pre 3 godine

Mislim da će Jokic uskoro početi da trza glavom, da žmirka na jedno oko i priča sam sa sobom. Ovo je kriminalno šta rade amateri oko njega. 3 startera šut iz igre 5/23.

Pogan

pre 3 godine

Gledao sam veći deo utakmice. Samo u trećoj četvrtini sam izbrojao 6 Jokićevih dodavanja potpuno samom igraču na šutu za 3 posle kog je usledio promašaj. Mislim ajde, ne mora sve to da uđe, ali pola mora. Recimo Bojan Bogdanović takve šuteve ne maši skoro nikad.
Druga petorka Denvera je kriminal, mislim da ne bi mogli ni u ABA ligi da se takmiče. Kampaco kepec je energičan i simpatičan, ali u odbrani ne postoji i redovno faulira za 2+1 čak i kad nije njegov čovek. Dodatno, nije mi jasno što Jokić i Green nisu nikad na parketu u isto vreme. On te trojke ne bi mašio kao Heris, Barton i Milsep...

Milan

pre 3 godine

A kako da pobede jedan odličan TIM kakva je Juta? Barton, Heris i Milsap tragikomični, Jokić bi ostvario tripl dabl početkom treće četvrtine a Nagetsi pobedu samo da su pogodili polovinu otvorenih šuteva koje im je servirao. Generalno je jako dobro igrao, pametno, Gober mu ne može ništa, što je uvideo i Snajder pa je često stavljao Fejvorsa da ga čuva, podjednako neuspešno. Baš je postao sila, da je Marej nastavio u 2/2 upola kao u prvom oni bi ovo dobili i pored ona tri preplaćena amatera iz prve petorke, ali ga nekonstantnost ubija.

DraganRS

pre 3 godine

Steta sto Jokic ima ovakve saigrace, evo dajem glavu da nema Jokare ovaj tim bi imao 20 pobjeda najvise u sezoni. Kako bi samo jedan suter superstar dobro dosao Jokari tipa Durent .

Bocko

pre 3 godine

Prosto neverovatno, Juta se prosto nudila na tacni. Nista nije vredelo, ni lose sutersko vece Micela, ni mnogo vise skokova u napadu ( odnosno drugih i trecih napada ) , ni mnogo promasenih sl. bacanja igraca Jute, ni zaustavljeni B. B. u zadnjih 20 minuta. Denver je i ovo uspeo da izgubi. Jokic bi ladno imao 15 asistencija da su njegovi saigraci pogodili bar trecinu promasenih cistih suteva. Marej jeste dao 30 , ali u drugom poluvremenu samo sest ! Od toga pola ide na trojku 20 sekundi pred kraj. Svi ostali - napadacka katastrofa ! Jokic sjajan, imao je i on nekoliko gresaka, ali ko toliko radi - taj i gresi.

Pljuvac svih stilova

pre 3 godine

Kao sto napisah u nekom postu, do sredine februara bice jasno da Denver nije ove godine Play-off ekipa. Mora doci do rebuilding-a ekipe, neko iz uprave mora da dobije otkaz zbog katastrofalnog prelaznog roka a i Melone ako je to podrzao. Jokic ce da izgori u ovako losem rosteru bez obzira na ovakve MVP partije. Mislim da ako dobije neku dobru ponudu od velike fransize treba da prihvati i napusti ovaj brod koji tone. Majami, Cikago, San Antonio, Golden Stejt ili Dalas, su neke od opcija za njega. Ako je mogao Harden moze i on, samo da se izjasni da ima zelju
(aleksandar, 18. januar 2021 08:25)
Otkad mi koristim rec rebuilding u srpskom? Rekonstrukcija, obnova itd. imamo pregrst nasih reci. Sve vise ljudi u Srbiji koriste engleske reci, koje nemaju veze s mozgom na nasem jeziku. Sta vam je? Da vam nije Emina Jahovic svima uzro, ona svaku drugu rec kaze na engleskom, dok prica srpski..

BB13

pre 3 godine

Ekipa u kojoj igra Jokic ne moze da pobedi. Takav je slucaj u Denveru i takav je slucaj u reprezentaciji. Lik gusi saigrace jer je umislio da je i centar i plej pa ostali igraci mogu samo da gledaju kako on igra za njegovu licnu statistiku.

abrob

pre 3 godine

Jokić i Marej ne mogu sami? Jel ste vi gledali utakmicu? Marej 30 poena iz 27 šuteva, 6 u drugom poluvremenu pred sam kraj kad je sve bilo gotovo.

Goran

pre 3 godine

Žao mi je zbog poraza, biće bolje kad se vrati MPJ.
(Moljac, 18. januar 2021 08:21)

MPJ je problematican, videlo se da ima ludu glavu jos od one cuvene konferencije za medije iz Plej Ofa.
Ko zna sta se sa njim desava, em rizican od povreda em ima problem sa autoritetom.

Stefke98

pre 3 godine

Pre Jokic ne može sam. Marej u drugom poluvremenu do pred kraj 4/4 nista nije ubacio. Preporuka za kladionicare sledece utakmica Marej -. Ostali u ekipi Denvera tuga, od Bartona Harisa i Dozira kome je neko rekao da je Jordan licno na ulazu, decko ne zna gde bije. Mora neki trejd brzo, samo ne znam koga ce da ponude posto im je 70% panjevi.

el.kidd0

pre 3 godine

Svaki tim vec ima svoje glavne igrace. Nije to tek tako, Jokicu, predji u drugi tim. Gde da ide, kad sve samo loptoposednici? Sve brojke osim asistencija bi mu se smanjile.

Ilija (Čvorović) Danicin

pre 3 godine

Nema veze za poraz, naučili su se novim trikovina i na idućoj utakmici to primeniti. Problem je veći što je Denver na tavlici bliži broju 15 a ne 1.

BB13

pre 3 godine

Jokic igra za statistiku i kanali Denver. Samo da on ima trpldabl a Denver gubi sve redom. Ne moze centar da igra pleja dok ostali igraci samo gledanju kako Jokic bilduje tripldabl. Isti statisticar poput onog slovenca sa razlikom da je Doncic u karieri nesto osvojio a Jokic nista.

Kolja

pre 3 godine

Potpuno očekivano stanje Denvera,pogotovo kada nema Portera.On je tužan u odbrani ali bar je realna pretnja u napadu.Denver je upropastio tim puštanjem Grenta i Krega.Trebalo je da trejduju Bartona,Harisa i Plamlija za bilo kog krstenog centra,a da ostave pod obavezno Grenta,a i Krega kako bi mogli da igraju odbranu.Ovako ove godine plej of je samo pusti san.

Moljac

pre 3 godine

Jokić je imao najviše poena, skokova, asistencija, izgubljenih (pripisane mu i dve tuđe) i blokada, a po samo jednu krađu i ličnu grešku manje od Dozira odnosno Kampaca. To svedoči o tome da se sve u timu vrti oko njega. Kad njega nema u igri, nema ideje. Kampaco bi tada trebalo da bude plejmejker, ali je on do sada jedno veliko razočarenje. Heris je upropastio 5 čistih šuteva za tri na Nikolina dodavanja, i nekoliko drugih šuteva. Marij takođe, kao i većina ostalih. Dobro je Jokić i tih 9 asistencija ostvario, mada je trebalo da ih ima dvadesetak. Džamajkl Grin je izvanredno počeo. Kaže Kris Marlou da je moljakao da bude na terenu kad i Jokić, da je među njima na treningu dobra hemija. I bi mu dato u poslednjoj četvrtini. Ali, nakon nekog vremena, eto, umoran je, počinje da promašuje na traci, i mora na klupu. Igrao je 20 minuta, premorio se. Jokić 40, završio utakmicu svež kao što je i počeo. Sećamo se i onih 65 minuta. Jači je i ima veću kondiciju od svih, ne povređuje se. A onda se setim kako su ga mnogi ovde kritikovali što je prevrtao teške traktorske gume i vukao kamion na užetu, umesto da sedi u teretani i ima izvajane mišiće kao Lebron ili Janis ili Hauard. A on, jak kao bik, kondicija kao maratonac, a od ove godine i sasvim brz. I u odbrani postaje zver, krade, blokira, ometa šutera, hvata lopte kad je teško, inače pusti saigračima da se i oni upišu. Žao mi je zbog poraza, biće bolje kad se vrati MPJ.

Back in Black

pre 3 godine

Opet ga Rudi izgoberisao. :)))
(Donato, 18. januar 2021 08:02)
Jeste uništio ga Gober imao je samo 35 poena,14 skokova i 9 asistencija.Mislim da Jokic nikada lakše nije postizao poene i pazi to protiv najplacenijeg centra u istoriji NBA.

Stefan Simonovic

pre 3 godine

Kampaco izgleda smešno na terenu. Ima želju i bori se, al nije to to... Denver je doveo slabije igrače od onih koji su otišli...

steva

pre 3 godine

Mene interesuje par stvari . Prva je Murray ...zar je moguce da se igrac , pre svega zvezda tima , onako ugasi . Zar je moguce da covek odigra prvo poluvreme na vrhnuskom nivou , a da u drugom igra kao da su ga na poluvremenu zalili kofom ladne vode . Nista mi nije jasno , da oniliko kalira ...on je bre pre one trojke 5 sekundi do kraja utakmice , u drugom poluvremenu ubacio samo 3 poena .
Onda , sta se desilo sa Millsapom u poslednjoj cetvrtini ...covek nije imao sutersko vece , ali je igrao odlicnu odbranu , skakao i u odbrani i u napadu.
Pazi statistike ... Uhvatili u napadu 16 lopti vise od Jute ...ali , sut iz reketa 40% ? I , kako da pobedis , nebiva .
Barton bio za hapsenje , kriminalan . Green odigrao prvu losu utakmicu .
Jokara standardno dobar ...na nivou NVP-a lige .
Odluka Dneverovog menadzmenta da u trejdu posalju dva igraca iz rotacije u Minesotu , a da za uzvrat ne dobiju ni igrac za neki trejd ...pa onda da im da ostanu bez jos trojice igraca iz rotacije , a da dovedu jednog ozbiljnijeg igraca (Greena) i jos njih par koji nisu igraci za playoff ?? Kome je to jasno ? Koje i kakvo objasnjenje imaju za to ? Ocekivali su da ove godine Murray i Porter eksplodiraju ? Da Dozier i Bol Bol sa klupe prave razliku ? E ako su to ocekivali onda 'ebiga . Mogao je Denver da pokupi par prilicno dobrih igrace , ali nije (bilo ih je na trzistu ) ...zasto nije , to ce ostati tajna . :)

IRONemke

pre 3 godine

Jokara se polomio da donese taj dab (W) ali Barton nas je pokopao... ne bi on kod mene više igrao u timu, načestitao bi mu se ja milosne nove godine!!!

RS

pre 3 godine

Da li ce iko primjetiti da u danasnjoj kosarci napad, u prosjeku, traje skoro duplo krace nego nekad,da NBA ekipa po mecu uputi 10 suteva vise i postize duplo vise trojki ? Nekad je komentator mogao da spava tokom meca,a danas ne moze da stigne izgovoriti sta se sve desava na terenu... Gledajte stare meceve na YT .

Mladen

pre 3 godine

Prosto je neverovatno koliko neki igraci Denvera nemaju kosarkaske inteligencije.
Jokic je bukvalno igrao sam poslednju cetvrtinu, bukvalno!

sashas

pre 3 godine

Prva petorka, sem Nikole, sutnula 50 puta i pogodila 16! Dsruga petorka jos gora. Jokic sutnuo 23 puta za 14 ubacenih. Nema tu sta da se komentarise dalje, i ovih 9 asistencija koje je imao su cudo u takvoj ekipi!

ASV

pre 3 godine

Mislim da će Jokic uskoro početi da trza glavom, da žmirka na jedno oko i priča sam sa sobom. Ovo je kriminalno šta rade amateri oko njega. 3 startera šut iz igre 5/23.

Back in Black

pre 3 godine

Nema vec se prica u USA da je Jokic za veci tim jer je Denver sve upropastio glupim trejdovima.Pocele su fore u fazonu Denverov roster Jokic i ponekad Marej.

Mare

pre 3 godine

Covece, da niko osim njih dvojice nema dvocifren broj poena... Igras 26 minuta kao bek suter i das 2 poena. Jokic definitivno treba da ode odande. U pet najkorisnijih je igraca lige i okruzen je totalno nesposobnim igracima.

Moljac

pre 3 godine

Jokić je imao najviše poena, skokova, asistencija, izgubljenih (pripisane mu i dve tuđe) i blokada, a po samo jednu krađu i ličnu grešku manje od Dozira odnosno Kampaca. To svedoči o tome da se sve u timu vrti oko njega. Kad njega nema u igri, nema ideje. Kampaco bi tada trebalo da bude plejmejker, ali je on do sada jedno veliko razočarenje. Heris je upropastio 5 čistih šuteva za tri na Nikolina dodavanja, i nekoliko drugih šuteva. Marij takođe, kao i većina ostalih. Dobro je Jokić i tih 9 asistencija ostvario, mada je trebalo da ih ima dvadesetak. Džamajkl Grin je izvanredno počeo. Kaže Kris Marlou da je moljakao da bude na terenu kad i Jokić, da je među njima na treningu dobra hemija. I bi mu dato u poslednjoj četvrtini. Ali, nakon nekog vremena, eto, umoran je, počinje da promašuje na traci, i mora na klupu. Igrao je 20 minuta, premorio se. Jokić 40, završio utakmicu svež kao što je i počeo. Sećamo se i onih 65 minuta. Jači je i ima veću kondiciju od svih, ne povređuje se. A onda se setim kako su ga mnogi ovde kritikovali što je prevrtao teške traktorske gume i vukao kamion na užetu, umesto da sedi u teretani i ima izvajane mišiće kao Lebron ili Janis ili Hauard. A on, jak kao bik, kondicija kao maratonac, a od ove godine i sasvim brz. I u odbrani postaje zver, krade, blokira, ometa šutera, hvata lopte kad je teško, inače pusti saigračima da se i oni upišu. Žao mi je zbog poraza, biće bolje kad se vrati MPJ.

Back in Black

pre 3 godine

Opet ga Rudi izgoberisao. :)))
(Donato, 18. januar 2021 08:02)
Jeste uništio ga Gober imao je samo 35 poena,14 skokova i 9 asistencija.Mislim da Jokic nikada lakše nije postizao poene i pazi to protiv najplacenijeg centra u istoriji NBA.

zivot je ringispil i kola na sudaranje...

pre 3 godine

bitno da su doveli Kampaca da im igra 11 minuta, Denver treba da se resi Mareja, i umesto njega da dovede 3 solidna igraca, Marej je nekonstantan a 3 solidna igraca ce bar dvojica biti dobri uz standardnog Jokica imace bolje rezultate, evo Marej je odigrao dobro i dzaba, a vidi Jutu svi rasporedili poene ne znas koga da cuvas, u Denveru zaustavi Mareja Jokic nemoze sam naravno i resen problem...

Stefan Simonovic

pre 3 godine

Kampaco izgleda smešno na terenu. Ima želju i bori se, al nije to to... Denver je doveo slabije igrače od onih koji su otišli...

abrob

pre 3 godine

Jokić i Marej ne mogu sami? Jel ste vi gledali utakmicu? Marej 30 poena iz 27 šuteva, 6 u drugom poluvremenu pred sam kraj kad je sve bilo gotovo.

ja

pre 3 godine

jokic bi imao 20 asistencija da ima bar 2 igraca koji mogu da pogode otvorenu 3ku. Kakav kiks su napravili sto nisu produzili saradnju sa Torey Craigom nisu ni svesni u Denveru

IRONemke

pre 3 godine

Jokara se polomio da donese taj dab (W) ali Barton nas je pokopao... ne bi on kod mene više igrao u timu, načestitao bi mu se ja milosne nove godine!!!

Pljuvac svih stilova

pre 3 godine

Kao sto napisah u nekom postu, do sredine februara bice jasno da Denver nije ove godine Play-off ekipa. Mora doci do rebuilding-a ekipe, neko iz uprave mora da dobije otkaz zbog katastrofalnog prelaznog roka a i Melone ako je to podrzao. Jokic ce da izgori u ovako losem rosteru bez obzira na ovakve MVP partije. Mislim da ako dobije neku dobru ponudu od velike fransize treba da prihvati i napusti ovaj brod koji tone. Majami, Cikago, San Antonio, Golden Stejt ili Dalas, su neke od opcija za njega. Ako je mogao Harden moze i on, samo da se izjasni da ima zelju
(aleksandar, 18. januar 2021 08:25)
Otkad mi koristim rec rebuilding u srpskom? Rekonstrukcija, obnova itd. imamo pregrst nasih reci. Sve vise ljudi u Srbiji koriste engleske reci, koje nemaju veze s mozgom na nasem jeziku. Sta vam je? Da vam nije Emina Jahovic svima uzro, ona svaku drugu rec kaze na engleskom, dok prica srpski..

DraganRS

pre 3 godine

Steta sto Jokic ima ovakve saigrace, evo dajem glavu da nema Jokare ovaj tim bi imao 20 pobjeda najvise u sezoni. Kako bi samo jedan suter superstar dobro dosao Jokari tipa Durent .

Stefke98

pre 3 godine

Pre Jokic ne može sam. Marej u drugom poluvremenu do pred kraj 4/4 nista nije ubacio. Preporuka za kladionicare sledece utakmica Marej -. Ostali u ekipi Denvera tuga, od Bartona Harisa i Dozira kome je neko rekao da je Jordan licno na ulazu, decko ne zna gde bije. Mora neki trejd brzo, samo ne znam koga ce da ponude posto im je 70% panjevi.

Djenka

pre 3 godine

Eto sada mu je Meloun dao dovoljno minuta za TD i opet kilavku fali jedna asist.
(mile, 18. januar 2021 09:30)

Koliko si ti nesrecan covek. Pojesce te ta zloba kad tad.

Pogan

pre 3 godine

Gledao sam veći deo utakmice. Samo u trećoj četvrtini sam izbrojao 6 Jokićevih dodavanja potpuno samom igraču na šutu za 3 posle kog je usledio promašaj. Mislim ajde, ne mora sve to da uđe, ali pola mora. Recimo Bojan Bogdanović takve šuteve ne maši skoro nikad.
Druga petorka Denvera je kriminal, mislim da ne bi mogli ni u ABA ligi da se takmiče. Kampaco kepec je energičan i simpatičan, ali u odbrani ne postoji i redovno faulira za 2+1 čak i kad nije njegov čovek. Dodatno, nije mi jasno što Jokić i Green nisu nikad na parketu u isto vreme. On te trojke ne bi mašio kao Heris, Barton i Milsep...

Bocko

pre 3 godine

Prosto neverovatno, Juta se prosto nudila na tacni. Nista nije vredelo, ni lose sutersko vece Micela, ni mnogo vise skokova u napadu ( odnosno drugih i trecih napada ) , ni mnogo promasenih sl. bacanja igraca Jute, ni zaustavljeni B. B. u zadnjih 20 minuta. Denver je i ovo uspeo da izgubi. Jokic bi ladno imao 15 asistencija da su njegovi saigraci pogodili bar trecinu promasenih cistih suteva. Marej jeste dao 30 , ali u drugom poluvremenu samo sest ! Od toga pola ide na trojku 20 sekundi pred kraj. Svi ostali - napadacka katastrofa ! Jokic sjajan, imao je i on nekoliko gresaka, ali ko toliko radi - taj i gresi.

iosonostefan

pre 3 godine

Ne treba Nikola još uvek da ide iz Denvera. Treba za početak da popriča sa vlasnicima tima, kao Lebron. Voleo bih da dovedete nekog od sledećih igrača, na ovoj poziciji bi za sledeću sezonu odgovarao jedan od ovih momaka... I ukoliko se ništa od toga ne ostvari onda traži trejd.

Milan

pre 3 godine

A kako da pobede jedan odličan TIM kakva je Juta? Barton, Heris i Milsap tragikomični, Jokić bi ostvario tripl dabl početkom treće četvrtine a Nagetsi pobedu samo da su pogodili polovinu otvorenih šuteva koje im je servirao. Generalno je jako dobro igrao, pametno, Gober mu ne može ništa, što je uvideo i Snajder pa je često stavljao Fejvorsa da ga čuva, podjednako neuspešno. Baš je postao sila, da je Marej nastavio u 2/2 upola kao u prvom oni bi ovo dobili i pored ona tri preplaćena amatera iz prve petorke, ali ga nekonstantnost ubija.

Zoran

pre 3 godine

Bolje je u ekipi imati Tori Krega, koji igra za manje novca, nego Herisa i Bartona koji igraju za mnogo novca, imaju jaku minutažu i loše igraju. a imali su Bizlija

Proka

pre 3 godine

Jedan Bojan Bogdanovic ili Dragic su vredniji igraci od Mareja pa nek da i 60 koseva. Kada treba nigde ga nema- Mada kada ti drugi centar ostane 0 na statistici a treci i ne igra, treba da se upitas kakav si to tim napravio i sta sa njim zelis da postignes.

Mladen

pre 3 godine

Prosto je neverovatno koliko neki igraci Denvera nemaju kosarkaske inteligencije.
Jokic je bukvalno igrao sam poslednju cetvrtinu, bukvalno!

MilosS

pre 3 godine

Eto sada mu je Meloun dao dovoljno minuta za TD i opet kilavku fali jedna asist.
(mile, 18. januar 2021 09:30)
Da, sada asistencija, a one ne zavise od njega, da su pogodili njegovi bar pola imao bi skoro duplo. Njemu su falili skokovi, na sta Jokic moze sam da utice. Medjutim, neki imaju problem da razlikuju asistenciju od skoka.

steva

pre 3 godine

Mene interesuje par stvari . Prva je Murray ...zar je moguce da se igrac , pre svega zvezda tima , onako ugasi . Zar je moguce da covek odigra prvo poluvreme na vrhnuskom nivou , a da u drugom igra kao da su ga na poluvremenu zalili kofom ladne vode . Nista mi nije jasno , da oniliko kalira ...on je bre pre one trojke 5 sekundi do kraja utakmice , u drugom poluvremenu ubacio samo 3 poena .
Onda , sta se desilo sa Millsapom u poslednjoj cetvrtini ...covek nije imao sutersko vece , ali je igrao odlicnu odbranu , skakao i u odbrani i u napadu.
Pazi statistike ... Uhvatili u napadu 16 lopti vise od Jute ...ali , sut iz reketa 40% ? I , kako da pobedis , nebiva .
Barton bio za hapsenje , kriminalan . Green odigrao prvu losu utakmicu .
Jokara standardno dobar ...na nivou NVP-a lige .
Odluka Dneverovog menadzmenta da u trejdu posalju dva igraca iz rotacije u Minesotu , a da za uzvrat ne dobiju ni igrac za neki trejd ...pa onda da im da ostanu bez jos trojice igraca iz rotacije , a da dovedu jednog ozbiljnijeg igraca (Greena) i jos njih par koji nisu igraci za playoff ?? Kome je to jasno ? Koje i kakvo objasnjenje imaju za to ? Ocekivali su da ove godine Murray i Porter eksplodiraju ? Da Dozier i Bol Bol sa klupe prave razliku ? E ako su to ocekivali onda 'ebiga . Mogao je Denver da pokupi par prilicno dobrih igrace , ali nije (bilo ih je na trzistu ) ...zasto nije , to ce ostati tajna . :)

Alkohol ne sme da trpi zbog posla

pre 3 godine

Niti Jokic može ovamo sa ovim panjevima da uradi nešto, niti realno Doncic može nešto sa ovom ekipom,finale zapada max..Kad se već prave super timovi, vreme je da Jokic ode u Dalas i da osvoje jedno 3-4 prstena,onako s pola snage...

Mare

pre 3 godine

Ali najjaci su mi bili u trecoj cetvrtini. Cistih 5 suteva za 3 poena im je Jokic namestio. Ostaju sami ko duhovi i naravno, nisu mogli ni jednu trojku da ubodu.

Obelix

pre 3 godine

Koliko im fali MPJ, pogotovu sam formom iz ove sezone. Sinoc Doncic 38 iz 30 suteva, Jokic 36 iz 23 pokusaja. Svi hvale Lukinu partiju uprkos porazu. Definitivno Jokic u ovakvom stanju stvari u Denveru mora vise suteva da uzima. Prosto mora, ovi su kriminalni.

bskfan

pre 3 godine

Sta reci, Denver je imao cak 16 skokova vise od Jute (Jokic cak osam ofanzivnih skokova) ali ni to nije bilo dovoljno da pokrije kriminalan procenat suta. Marej jeste dao 30 koseva ali je potrosio cak 27 suteva. Harisov procenat suta 18.2, Bartonov 16.7, sta vise reci? Interesantno je da su starteri cak i pored tako kriminalnog suta opet bili u plusu a da je klupa opet zakazala. Jokic igrao 40 minuta i bio +6 a za onih 8 minuta bez njega Denver otisao na -10. I pored svega toga Juta prosla kroz cilj za dlaku, sto znaci da Denver nije tako los samo im definitivno fali jos jedan igrac koji moze da povuce. Sinoc samo dva igraca Denvera bila dvocifrena dok je Juta imala cak sest. Jokic ne treba da se mnogo uzbudjuje vec neka to iskoristi da mu ova sezona bude za statistiku jer i posle 13 utakmica ima tripl-dabl.

MPP

pre 3 godine

NIKOLA JE

ČUDO od igrača. Njegova raznovrsnost i procenat šuta su apsolutno neverovatni čak i za NBA ligu ...Nikola ne pristaje da se zadovolji trenutnom formom....on gura dalje i dalje. Ovo je dobro za njega da u ovoj godini vidi na čemu je. On prosto ide dalje ...pa ko može da prati može a ko ne može .....
On je ELITNI igrač (odličan izraz Hardenov).....jedan od najboljih na svetu u ovom trenutku. Nikad ranije,nismo videli ovakvog košarkaša , siguran sam nikad ! Ovo više nije onaj klinac koji je došao da POKUŠA ! OVO je jedan od najboljih basketaša koje ćemo ikada videti ! POSTAO JE SUROVI PROFESIONALAC! Što se tiče ostalih u Denveru ....nikako da zaigraju konpletni i u kontinuitetu pa vidimo zaista na čemu smo . Ovako samo nagadjamo....

Aspera

pre 3 godine

Na primeru jucerasnje utakmice izmedju Denvera i Jute se vide jasno par stvari: 
1. Kosarka je timska igra: Juta je imala petoricu igraca koja su postigla izmedju 10 i 23 koseva a Denver samo dvojicu i to iznad 30. 
2. Denveru su potrebna 2-3 nova igraca (pored Jokica i Mareja) u startnoj petorci..ovi sto sad igraju su dobri kao rezerve. 
3. Jokic 35pts, 14 skokova (150mil. dolara na 5g), Gober 15pts, 13skokova (iznad 200mil.d na 5 g) 
Shaq je apsolutno u pravu sto se tice Gobera! 
Decko da dobije 100milki i da bude presrecan sa takvom statistikom kroz celu karijeru (10-15pts, 8-10sk).
(Realno, 18. januar 2021 09:35)

Гоберов уговор јесте последица основних тржишних закона, понуда и потражња. Потражња за квалитеним центрима је огромна, а понуде једва да има што доводи до тога да цене иду бестрага. Јокићев уговор је на "само" 150 милиона јер је према тренутним правилима то било максимум, први уговор након почетног, није био на all star за одрасле, није био у првом или другом тиму лиге, није био најбољи нешто било шта, а и буџет је тада био нешто мањи.

323

pre 3 godine

U reketu Joic 2 puta asistira Bartonu koji utrcava i nesposoban da polozi loptu, promasuje...To je to. Milsap, Heris, Grin suterski slabo. Treba da ih je za te milione, sramota , da centar ima 50% sut za 3? Jedno je tu Porter jr siguran suter ostali nista..Ali on ima koronu.. Ako se nesto ne resetuje u Denveru od ove sezone..nista.

aleksandar

pre 3 godine

Kao sto napisah u nekom postu, do sredine februara bice jasno da Denver nije ove godine Play-off ekipa. Mora doci do rebuilding-a ekipe, neko iz uprave mora da dobije otkaz zbog katastrofalnog prelaznog roka a i Melone ako je to podrzao. Jokic ce da izgori u ovako losem rosteru bez obzira na ovakve MVP partije. Mislim da ako dobije neku dobru ponudu od velike fransize treba da prihvati i napusti ovaj brod koji tone. Majami, Cikago, San Antonio, Golden Stejt ili Dalas, su neke od opcija za njega. Ako je mogao Harden moze i on, samo da se izjasni da ima zelju

Kolja

pre 3 godine

Potpuno očekivano stanje Denvera,pogotovo kada nema Portera.On je tužan u odbrani ali bar je realna pretnja u napadu.Denver je upropastio tim puštanjem Grenta i Krega.Trebalo je da trejduju Bartona,Harisa i Plamlija za bilo kog krstenog centra,a da ostave pod obavezno Grenta,a i Krega kako bi mogli da igraju odbranu.Ovako ove godine plej of je samo pusti san.

Pera Ždera

pre 3 godine

Gober. Centar od 200+ miliona sa airball bacanjima? 48% sa linije za slobodna. 11p u proseku u sezoni. Ok, jasno, trziste, morali su bla bla bla... tuga.

Kikujiro

pre 3 godine

Imate nekoliko likova koji stalno nipodaštavaju Jokića, pokušavaju da ga umanje i spuste na bilo koji način, izlazi im pena na usta, provokatori ili neznalice, ili trolovi, nebitno ali ulaziti u bilo kakvu diskusiju sa njima je glupo i naivno. I što iz sezone u sezonu Jokić igra sve bolje i bolje oni plaču sve više i više, samo ih ignorišite, oni nemaju nikakve veze sa košarkom.

roten

pre 3 godine

Za ove što traže nove saigrače Jokiću jedno pitanje, a koji bi to vrhunski "slobodni agent" želeo da dođe u Denver? Pa niko,naravno.Ovde su stvari jasne.Jokić je prerastao sredinu u kojoj je sada i ako želi titulu moraće sam da zatraži trejd(kao Dejvis,Kavai,Harden...) jer ga ovi iz Denvera nikad svojom voljom neće pustiti da ode, nisu ludi.Inače,od loše sezone Denvera mogla bi da profitira reprezentacija, Jokić bi čak mogao da zaigra i na turniru u Beogradu.

maki Stuttgart

pre 3 godine

Sta bi bilo da jokic ima loš dan pa ubaci neki 10 poena i samo 3 asistencija? Denver bi izgubio sa 30 razlike...jokic mora svaki tekmu da ima bližu triple double i minimum 25p da bio dobili

JPR24

pre 3 godine

Jokara u vetrbuk modu, identična situacija kao u Oklahomi one godine kada je vb bio mvp. Jednostavno ne može da razigra tim čim ima napucanu statistiku. Stavlja saigrače na trojke a oni nisu trojkaši, znači kompletno pogrešna postavka stvari. Bez bilo kakve uvrede Jokara jer najbolji u tom timu ali čim ide na solo igru nema od toga ništa. Nisu krivi samo saigrači već i on.
(Grlo, 18. januar 2021 12:15)

O čemu ti pričaš ? Pogledaj statistike šuta saigrača, u ovoj utakmici osim Mareja, nema jednog da je prešao 10 poena ! Barton 25 minuta na terenu za mizernih 2 poena ! Porter kao trojkas nije tu, ali i ostali su izgubljeni, bilo za 2 ili za 3. A to kako igra Jokic, to se zna, nije ništa novo, i tu krivica ide na Upravu koja je odradila užasne trejdove, Meloun kao trener, isto, znaš kakve igrače imaš, i normalno znaš šta ti treba, pa kad već trejdujes onda valjda znaš koji tip igrača ti je potreban, a koji ne. Imali su ekipu koja je došla do finala konferencije, a trejd period odradili kao da idu u remont ekipe ! Ili imaš ambicije, i gradis pametno, ili ne i tu nema šta da ae čude kad Jokic ode.

RS

pre 3 godine

Da li ce iko primjetiti da u danasnjoj kosarci napad, u prosjeku, traje skoro duplo krace nego nekad,da NBA ekipa po mecu uputi 10 suteva vise i postize duplo vise trojki ? Nekad je komentator mogao da spava tokom meca,a danas ne moze da stigne izgovoriti sta se sve desava na terenu... Gledajte stare meceve na YT .

Goran

pre 3 godine

Žao mi je zbog poraza, biće bolje kad se vrati MPJ.
(Moljac, 18. januar 2021 08:21)

MPJ je problematican, videlo se da ima ludu glavu jos od one cuvene konferencije za medije iz Plej Ofa.
Ko zna sta se sa njim desava, em rizican od povreda em ima problem sa autoritetom.

el.kidd0

pre 3 godine

Svaki tim vec ima svoje glavne igrace. Nije to tek tako, Jokicu, predji u drugi tim. Gde da ide, kad sve samo loptoposednici? Sve brojke osim asistencija bi mu se smanjile.

Čika Paja

pre 3 godine

Kriminalno je koliko NBA na svojoj zvaničnoj web stranici izbegava da govori o Nikoli Jokiću i njegovim vrhunskim rezultatima. Evo na trenutnoj stranici ni reči o njegovoj igri.

mrkela

pre 3 godine

Bolje je u ekipi imati Tori Krega, koji igra za manje novca, nego Herisa i Bartona koji igraju za mnogo novca, imaju jaku minutažu i loše igraju. a imali su Bizlija
Zoran

Kad se samo setim svih promašaja uprave...Umesto Lajlsa mogli su da imaju Mičela...Zamisli samo koliko bi bili jaki sa Mičelom.Doveli su Milsapa koji je kao bivši all star nikad nije pokazao u Denveru taj nivo.Za Nurkića su morali više da dobiju od Plamlija, tako da je i to promašaj.Jedini pogodak je bio Grent, za kojeg sam siguran da bi ostao za malo više para.Ostali su bez dva odlična odbrambena igrača odlaskom Grenta i Torija.Ukratko - sve koje su dali pojačali su te ekipe, a sve koje su doveli, ili dobili za te igrače su čisti promašaji.I dalje su tanki na četvorci, i dalje Nikola nema zamenu, i dalje nemaju solidnog šutera sem Portera i Mareja, a na sve to odbrana deluje barem duplo lošija nego prošle sezone.Već sam rekao, ali ponoviću - Nikola je odavno prerastao ovakav tim.I isto mislim i za Mareja, bez obzira na nekonstantnost.

KOKI

pre 3 godine

Za Krejga se slažem. I dalje ne mogu da razumem da mu nisu ponudili bilo kakav ugovor.
(el, 18. januar 2021 09:40)

Mora da ima nesto sto nije za javnost, ne bi mu dali ugovor pa posle dva dana ponistili da se nesto nije desilo, druge logike nema.

Иван

pre 3 godine

Да ми је знати шта је у главама Тима Конелија, Мајка Малоуна и газде Кронкеа.
Од почетка је и лаику било јасно да овај састав може да нешто направи само ако проиграју Портер и Бол, то јест ако Портер (а не Мареј) постане легитимна друга нападачка опција, а Бол легитимна одбрамбена сила у рекету, са клупе уз Милсепа. Уз хлађење Бартона на клупи. Што то не раде уопште, само та двојица знају. Можда јуре неки трејд, али тешко да ће ико од квалитетних играча доћи у Денвер.

Осим ако им се не понуди Мареј у пакету, или Портер, што није немогуће јер Нагетсима треба јасна подела улога у екипи. Нешто већ имају: Јокић је стабилна прва опција, Грин стабилан дефанзивац у рекету, Дозијер стабилан дефанзивац у спољној линији, Морис стабилна инјекција с клупе, али треба им и даље стабилна друга нападачка опција! Портер то још није, Мареј вероватно никада неће ни бити, да мене неко пита као што не пита, обојицу би комотно трејдовао за једног доказаног стрелца типа Бредли Бил. Мислим да би на то и Визардси пристали. Џабе хемија Јокића с Марејем када Џамал не може бити оно што Денверу треба. А ако чекају да Портер проради, ризикују да изгубе Николу: он је сад на врхунцу каријере можда, ушао је никад спремнији у сезону, као прва звезда екипе, ради све што може, и опет га клуб, саиграчи, управа, тренер - нико не прати. Па, могу да замислим колико је фрустриран. Он сутра може да уради исто што и Харден, неки Марк Кјубан ће истог дана звати Мишка и ето новог супертима.

zivac

pre 3 godine

vise nije zanimljivo. od kada je onaj litvanac GM otisao, upropastili su se. losi trejdovi, los draft, propustene sanse... koliko znaci dobar gm. sad imaju roster u kojem nema ko da igra odbranu, ni da sutira trojke. oduzmi jokica i to je ekipa losija od sakramenta. majkl porter junior je jos mali i ne zna se da li ce biti ili nece, ali sada nije. ni blizu. a marej sve vise lici na cubrila. veciti talenat, za kojeg ce se i sa 28 godina cekati da postane konstantan. ostale uopste ne treba komentarisati.

Pera Ždera

pre 3 godine

Heris 2 od 11
Barton 1 od 6 (2p)
Milsap 2 od 6
Grin 2 od 8
Moris 3 od 7
Hanterstajn 0 od 3
Marej i ako dosta poena (30p) samo 5 u drugom poluvremenu, kad se lomilo. 11 od 27 sut.

I kako Denver sa ovakvim ucinkom vecine igraca da pobedi? Promasili su jedno deset cistih zicera. Bekove su nizi Jute prolazili bukvalno kako su hteli. Jokic morao sa iskace i pomaze bezbroj puta = cesto Gober sam na obrucu. Odbrana suta za 3 opet tanka.

I to je taj centar od 200+ miliona, cija "elitna" odbrana treba da zaustavi napad Jokica (35p, 9as itd) i ciji p&roll napad treba da raznese Jokicevu "ocajnu" odbranu?? Gober.

Realnost je ipak sasvim drugacija, toliko puta dokazano. Nikola je ofanzivno radio sta je hteo, s'pola gasa preko najboljeg odbrambenog centra, igrao solidnu odbranu (1bl, 2 ukradene), dok je Gober preko Nikole dao cini mi se 4 poena, na obrucu (drugacije i ne zna). Ostatak sam kao duh, ili sa Nikolom na klupi ili pri pomaganju pri pucanju bekovske odbrane Denvera. Reci ce neko, prazna prica jer Juta je dobila i Gober je ubacio 15p. Ok, istina ali poraz nikako ne dolazi iz pravca Nikola VS Gober. Ni blizu. Uostalom, Jokic +6 u porazu (pored pozitivnih Mareja i Herisa)

Same old Barton! Nekoliko neverovatno promasenih zicera. Cim je jaci tim, nestane. Cuvao Bogdanovica, ovaj mu dao 5 trojki.

Grin zacudjujuce tih, naizgled umoran. Kampaco ispunio svoje, jedan neverovatni, akrobatski ofanzivni skok. Upotrebljiv centar sa.klupe? Ne postoji... Nikola OPET igrao 40min :( Moris nedovoljno napadacki...

Jokic samo jos da vaskrsne, sve radi (hteo ne hteo), i to konstantno svake veceri Marej mestimican, ostali uglavnom nedovoljni.

Realno

pre 3 godine

Na primeru jucerasnje utakmice izmedju Denvera i Jute se vide jasno par stvari:
1. Kosarka je timska igra: Juta je imala petoricu igraca koja su postigla izmedju 10 i 23 koseva a Denver samo dvojicu i to iznad 30.
2. Denveru su potrebna 2-3 nova igraca (pored Jokica i Mareja) u startnoj petorci..ovi sto sad igraju su dobri kao rezerve.
3. Jokic 35pts, 14 skokova (150mil. dolara na 5g), Gober 15pts, 13skokova (iznad 200mil.d na 5 g)
Shaq je apsolutno u pravu sto se tice Gobera!
Decko da dobije 100milki i da bude presrecan sa takvom statistikom kroz celu karijeru (10-15pts, 8-10sk).

Srba

pre 3 godine

Kako je unistavao Jokic Gobera. Ali ono bas. Onaj decko je izdusio. Realno. Niko ga vise ne postuje kao defanzivca.

https://youtu.be/FEJhvzTeHAA

samo opusteno

pre 3 godine

Vidi ovih sto pisu bezi iz Denvera. Denver je Nikoli dao šansu, doveli ga iz Mege, dali su mu sve. Sa druge strane ovaj zaradjuje ogroman novac, svejedno mu je gde ce te pare zaradjivati, Denver mu je kao kuća. Možda jednog dana u Kaliforniju, ali tek za 10ak godina...

posmatrač

pre 3 godine

Ukratko, vola nisu mogli da ubodu. Uz (za ovu sezonu) malo izgubljenih lopti, i čak 16 ofanzivnih skokova više, ali uz sve to i toliko promašenih polaganja i zicera, da im se broja ne zna. Tačnije, zna se. Denver je imao iz igre 40 ubačenih od čak 100 pokušaja, a ne sećam se kada su poslednji put šutnuli čak 100 puta (kao da je bio u pitanju Hardenov Hjuston). Jokić je trebao imati 15+ asistencija, bez problema. I naravno, izgubili su na kraju od Jute koja je imala 39 od 76. Ove sezone im definitivno (još uvek) klupa nije dovoljno jaka da izdrži odsustvo nekog bitnog iz prve petorke, a MPJ, pored (poenterski) ovakvih Bartona i Herisa, to definitivno jeste. Pogotovo uz ovakve oscilacije (izgleda povređenog) Mareja, koji se nakon prvog poluvremena potpuno ugasio, sve do poslednjih momenata kada je sve već bilo rešeno. Ali dobro, valjda je još uvek početak, i ekipe se još uvek uigravaju. Denveru će izgleda trebati i nešto više vremena, zbog izmenjenog sastava, i korone koja uvek može da sve to poremeti.

Pljuvac svih stilova

pre 3 godine

Kao sto napisah u nekom postu, do sredine februara bice jasno da Denver nije ove godine Play-off ekipa. Mora doci do rebuilding-a ekipe, neko iz uprave mora da dobije otkaz zbog katastrofalnog prelaznog roka a i Melone ako je to podrzao. Jokic ce da izgori u ovako losem rosteru bez obzira na ovakve MVP partije. Mislim da ako dobije neku dobru ponudu od velike fransize treba da prihvati i napusti ovaj brod koji tone. Majami, Cikago, San Antonio, Golden Stejt ili Dalas, su neke od opcija za njega. Ako je mogao Harden moze i on, samo da se izjasni da ima zelju
(aleksandar, 18. januar 2021 08:25)
Otkad mi koristim rec rebuilding u srpskom? Rekonstrukcija, obnova itd. imamo pregrst nasih reci. Sve vise ljudi u Srbiji koriste engleske reci, koje nemaju veze s mozgom na nasem jeziku. Sta vam je? Da vam nije Emina Jahovic svima uzro, ona svaku drugu rec kaze na engleskom, dok prica srpski..

Ilija (Čvorović) Danicin

pre 3 godine

Nema veze za poraz, naučili su se novim trikovina i na idućoj utakmici to primeniti. Problem je veći što je Denver na tavlici bliži broju 15 a ne 1.

BMX

pre 3 godine

Denver pod hitno ili da trejduje MPJ, Harisa i Bartona i neki draft pik za Bredlija Bila koji ima sezonu karijere a Vasington se raspada, ili da Jokara napusti Denver za sva vremena...

Sid

pre 3 godine

Zamislite da je Dirk Novicki Srbin,od 1997 do 2011 bi pisali idi iz tog Dalasa hahaha,oce Srbi odmah titulu i nista drugo,nije ni cudo kakvi su ljudi ovde,Srbija moze osvojiti i 5 uzastopnih zlata,jedan neuspeh i svi igraci ce vec biti popljuvani od strane dezurnih kriticara koji uzgred nemaju dodir sa tim kako se kosarka igra!

Mr_Melbourne

pre 3 godine

Ovdje ljudi pisu gluposti.Fol da Jokic da ode.U bilo koji klub da ode a koji se bori za titulu.On bi bio 3 violina i morao bi da radi sve ono sto ne radi u Denveru.Ni jedna ekipa u nba danas ne gradi igru na centru i on samo ovako moze da igra u Denveru.Zato i nece vidjeti playof.A prsten je misaona imenica.

BB13

pre 3 godine

Jokic igra za statistiku i kanali Denver. Samo da on ima trpldabl a Denver gubi sve redom. Ne moze centar da igra pleja dok ostali igraci samo gledanju kako Jokic bilduje tripldabl. Isti statisticar poput onog slovenca sa razlikom da je Doncic u karieri nesto osvojio a Jokic nista.

Ostin A

pre 3 godine

Katastrofa je što Harris i Barton trebaju da budu šuteri u ekipi, a u napadu su balvani.

Jokića i Mareja nije mogla Juta da zaustavi, a onda kada ih naprimer udvoje ili u trenutku preuzimanja Jokić uglavnom ali i Marej dobace Bartonu ili Harrisu koji su sami kao duhovi, oni ne mogu to da realizuju.

Aspera

pre 3 godine

Rekosnstrukcija je baš srpska reč xD. Aj da još malo vremena potrošim na tebe, pošto verovatno misliš da smo nebeski narod. Reconstruction - engleska reč. Današnji srpski ima malo reči iz staro slovenskog, uglavnom su maznute iz anglikanskog(što se industrije i biznisa tiče), mađarskog i turskog. Da se zahvališ Stefanoviću-Karadžiću na tome.
(Salle, 18. januar 2021 09:40)

Турског? хаахахаа Персијског и арапског мислиш, ако већ хоћеш да се правиш паметан. Једва 5% онога што народ зове турцизмима су заправо речи из турског језика. Енглеских речи, осим израза за везаних за рачунаре и сличну модерну технологију, не рачунам млађарију која воли да користи стране изразе уместо наших да би били "кул", готово да нема. Мађарских може бити по Војводини јужно од Дунава их нема. И још да додам да је језик жив односно мења се, мање ли више, па тако све наше речи вуку корен из старословенског иако нису идентичне као тада. Код неких је очуван само корен, неке се мало дргачије изговарају, неке су вокализоване, неке девокализоване али је основа увек иста. Што се тиче ваших риблдинга и риконстракшна, наш израз који овде пригодује јесте обнова.

Smeh

pre 3 godine

Vratio se Heris a bolje da nije. Prosto je neverovatno koliko su igrači Denvera nekonstantni. Kada ti tri igrača iz prve petorke šutiraju kao nogama i promašuju zicere teško je tu doći do pobede. A svaki bek u drugim timovima jedva čeka da igra protiv Denvera jer zna da je to utakmica gde će biti dosta puta sam i moći će bez ikakvih problema da predje svoju kvotu. Kladili su se na pogrešne i stare igrače u Denveru. Od ove sezone nema ništa osim pukog ulaska u doigravanje. Za nešto ozbiljnije im fali igrač koji za početak ne promašuje polaganje ili promašuje konstantno otvorene šuteve.

Smeh

pre 3 godine

@Mr_Melbourne

I šta kažeš, Jokić neće videti razigravanje(plej of)? Pa da, finale konferencije nije plej of već finale konferencije. A plej of je plej of. Smanji konzumiranje opijata.

Kikujiro

pre 3 godine

1. Na današnji dan Jokić je istinski MVP Nba lige
2. Saigrači nastavljaju da ga ubijaju neiskorišćenim sjajnim asistencijama, i ziceri i otvoreni šutevi, realno noćas je imao negde izmegju 18 do 22 asistencije
3. Evo kako izgleda šut iz igre pojedinih igrača, njih sedam: Barton 16.7, Harris 18.2, Green 25.0, Hartenstein 0.0, Millsap 33.3, Murray 40.7, Morris 42.9, divno zar ne
4. Trener ubija svoj tim svojom tvrdoglavošću
5. Od Mareja se oćekivalo da bude na nivou All-Star, da bude kao minimum na nivou Jokića, super-star, ili bar da dobaci do minimum 25 poena, on je sada na 20.3, uz šut 45.4 i 35.8
6. Ako Marej sve vreme igra povredjen kako su rekli koji je smisao onda, i kakav je plan, nema logike
7. U odnosu na to kakav su tim sklopili ove godine, u odnosu na to kako igraju strteri izuzev Jokića, i kakav doprinos daje klupa, i koliko je trener tvrdoglav Denver ima za sada odličan bilans
8. Nikola je trenutno na 25.0 poeni, 11.4 skokovi, 10.3 asistencije, 57.3% šut, izgubljene lopte je spustio sa 5.8 na 4.2 ali mora to da ide isod četiri, trice su 38.6 aloi mora to iznad 40%

miki

pre 3 godine

kakav marej promasio boga oca pogledaj te statistiku, jel neko gledao tekmu, jokara odigrao na vrhunskom nivou ceo mec, iamli su rekordan broj ofanzivnih skokova ali realizacija katastrofa, marej isto kao i micel u juti zablista na momente i toliko, bili su egal sve vreme juta je vodila uglavnom ali sve dzaba kadne mogu da sastave dva napada i dve odbrane.

Straight Outta München

pre 3 godine

Trebali su poslati Mareja u Hjuston u zamenu za Hardena. Dva najbolja asistenta u ligi bi bili paklen tandem. Kakva korist od Mareja????

Salle

pre 3 godine

Otkad mi koristim rec rebuilding u srpskom? Rekonstrukcija, obnova itd. imamo pregrst nasih reci. Sve vise ljudi u Srbiji koriste engleske reci, koje nemaju veze s mozgom na nasem jeziku. Sta vam je? Da vam nije Emina Jahovic svima uzro, ona svaku drugu rec kaze na engleskom, dok prica srpski..
(Pljuvac svih stilova, 18. januar 2021 09:07)

Rekosnstrukcija je baš srpska reč xD. Aj da još malo vremena potrošim na tebe, pošto verovatno misliš da smo nebeski narod. Reconstruction - engleska reč. Današnji srpski ima malo reči iz staro slovenskog, uglavnom su maznute iz anglikanskog(što se industrije i biznisa tiče), mađarskog i turskog. Da se zahvališ Stefanoviću-Karadžiću na tome.

To smo, što smo

pre 3 godine

@ Kalevra. Ti si sve sem neutralan,jer neutralan sam po sebi znači realan.Mi Srbi smo takvi kakvi smo i to ne može da se promeni vekovima,sami ćemo sebe uništiti ili ćemo ujedinjeni pobediti kao i mnogo puta u istoriji.Da si zaista neutralan,onda bi kritikovao zlurade komentare pripadnika drugih naroda na ovom sajtu.

podaci

pre 3 godine

Ali mogu sami uzeti plaću. Zanimljivo je i to da omraženi load management Clippersi nemaju izostanke zbog bolesti. Gdje vlada read na vrhu tu vlada red povuda. Dok za razliku od tamo, ovdje si svak sve dozvoljava. MPJ je propao u zemlju, buco je već preležao, a pola lige nema igrača za utakmicu.

Vuki

pre 3 godine

Za dve stvari uvek dobijem ogroman broj minusa - prvi je da Niksi imaju poprilično dobar tim i sa jednim vrhunskim igračem na poziciji 1, bili među najboljima u ligi. Druga stvar je da je Denveru ove godine falio jedan od Bogdanovića. Lično bih pre odabrao Bogdana, i ne, nisam subjekativan. Ali bih bio srećan da je tu i Bojan. Sa takvim šuterom, koji igra i odbranu i koji zna da doda loptu, Denver bi bio možda i prvi favorit u ligi.

Will Mosley

pre 3 godine

Dražen Luburić Srbin...???
Onda je i Maks Luburić Srbin.!!!!
Na ovim prostorima žive Srbi Srbi,Srbi Hrvati,Srbi Bošnjaci,Srbi Crnogorci,Srbi Makedonci.....i svi ti silni Srbi se između sebe mrze i ubijaju.....moj zaključak kao neutralnog posmatrača je da su Srbi jako bolestan i poremećen narod
(Kalevra, 18. januar 2021 13:14)

Batice, Luburic je odbojkas, kakve veze on ima sa ovom temom? Ljudi manite se nacionalizma.

el

pre 3 godine

Bolje je u ekipi imati Tori Krega, koji igra za manje novca, nego Herisa i Bartona koji igraju za mnogo novca, imaju jaku minutažu i loše igraju. a imali su Bizlija
(Zoran, 18. januar 2021 09:01)

Heris je trenutno najbolji odbrambeni igrač ekipe i po pitanju njega i Bizlija, nisu Nagetsi pogrešili. Bizli je bio i ostao zaista loš u odbrani a sad ga ni u napadu neće biti zbog suspenzije. Za Krejga se slažem. I dalje ne mogu da razumem da mu nisu ponudili bilo kakav ugovor.

Salle

pre 3 godine

Турског? хаахахаа Персијског и арапског мислиш, ако већ хоћеш да се правиш паметан. Једва 5% онога што народ зове турцизмима су заправо речи из турског језика. Енглеских речи, осим израза за везаних за рачунаре и сличну модерну технологију, не рачунам млађарију која воли да користи стране изразе уместо наших да би били "кул", готово да нема. Мађарских може бити по Војводини јужно од Дунава их нема. И још да додам да је језик жив односно мења се, мање ли више, па тако све наше речи вуку корен из старословенског иако нису идентичне као тада. Код неких је очуван само корен, неке се мало дргачије изговарају, неке су вокализоване, неке девокализоване али је основа увек иста. Што се тиче ваших риблдинга и риконстракшна, наш израз који овде пригодује јесте обнова.
(Aspera, 18. januar 2021 10:09)

Ovo za Engleski si lupio a da nisi ni trepnuo. Da li je reč "traktor" računarskog modernog doba?? Kombajn?? Cilindar? Blok? Video rekorder? Etc, etc;) Većina pojmova iz industrijalizacije je anglikanskog porekla. Što je sasvim normalno, oni su počeli prvi.A tek za turcizam(ajd persijanski kako si naveo) reći da su samo 5% ,.. kakva glupost.

Kalevra

pre 3 godine

Dražen Luburić Srbin...😂😂😂
Onda je i Maks Luburić Srbin.!!!!
Na ovim prostorima žive Srbi Srbi,Srbi Hrvati,Srbi Bošnjaci,Srbi Crnogorci,Srbi Makedonci.....i svi ti silni Srbi se između sebe mrze i ubijaju.....moj zaključak kao neutralnog posmatrača je da su Srbi jako bolestan i poremećen narod

BB13

pre 3 godine

Ekipa u kojoj igra Jokic ne moze da pobedi. Takav je slucaj u Denveru i takav je slucaj u reprezentaciji. Lik gusi saigrace jer je umislio da je i centar i plej pa ostali igraci mogu samo da gledaju kako on igra za njegovu licnu statistiku.

Beks

pre 3 godine

https://youtu.be/Q5_4eBhA4To Da li vas igra ovog centra,njegovo kretanje,sut iz fadewaya,sut iz daljine,finte podsecaju na jednog danasnjeg centra :D Ovo je samo sa jednog meca a u highlightu Dunking Dutcman mozete videti potez koji sada zovu "Sombor snuffle",hronicna povreda stopala zbog koje je imao problem tokom karijere mu je istu i okoncala!!

Mladen

pre 3 godine

Denver je krs tim sa najgorim GM u celoj ligi. Ja ne znam ni jedan trejd da su odradili da je bio + od kad je Jokic tu. Grenta su im bukvalno nuduli sami iz Minesote. Kad ti u startnoj petorci igraju Haris,Barton i Milsap tu i LeBron i Durent kao ostala dvojica nista ne bi znacili, gubili bi od svih. MPJ nista ne pomaze ovom timu kad se vrati njega treba da iskoriste u nekom trejdu da nabave igrace koji igraju odbranu i znaju da pogode za 3 kad su sami + krstenog backup centra.

Grlo

pre 3 godine

Jokara u vetrbuk modu, identična situacija kao u Oklahomi one godine kada je vb bio mvp. Jednostavno ne može da razigra tim čim ima napucanu statistiku. Stavlja saigrače na trojke a oni nisu trojkaši, znači kompletno pogrešna postavka stvari. Bez bilo kakve uvrede Jokara jer najbolji u tom timu ali čim ide na solo igru nema od toga ništa. Nisu krivi samo saigrači već i on.

Bili

pre 3 godine

(Pera Ždera, 18. januar 2021 12:02)

To samo govori da saigraci nisu iskoristeni na pravi nacin, znaci da su stavljeni u poziciju koja im ne odgovara. E to je problem njihovog loseg suta, ocekivati da svi oni budu Dankan Robinson kec an sut je idiotizam. Cela igra Denvera se svodi na Jokica i tu se sve raspada. To je odlicna stvar za njegovu statistiku ali losa za sve druge jer ceo tim trpi lose postavke. A gle cuda to Juta zna, samo su pustili Jokaru da se izalavi na poenima i molili boga da Micel ne upali Mareja pa da ovaj odlepi kao u proslogodisnjem PO. I uspelo im je.

Nemam pojma sta si hteo da kazes za Gober vs Jokic jer nisu ni bili na mecapu niti je posao centra da cuva drugog koji suta i dodaje na ivici za tri. On je cuvao ulaz od drugih i odlicno je uradio posao i na kraju stavio tresnju na tortu pobede.

Ne znam da li je Jokic ovaj mec shvatio licno ili sta ali kad god on uzima suteve kao da je sam u ekipi oni u glavnom gube. Denver mora biti tim a ne Jokic plus suport Marej.

hakeem

pre 3 godine

U reketu Joic 2 puta asistira Bartonu koji utrcava i nesposoban da polozi loptu, promasuje...To je to. Milsap, Heris, Grin suterski slabo. Treba da ih je za te milione, sramota , da centar ima 50% sut za 3? Jedno je tu Porter jr siguran suter ostali nista..Ali on ima koronu.. Ako se nesto ne resetuje u Denveru od ove sezone..nista.
(323, 18. januar 2021 10:18)

Beasley prosek 20p, Grant 24p.
Dok su igrali u Denver bili su igraci zadatka. Isto su svi na njih kukali lako igraju lose, a sada fale Denveru. Jokic nikada nije kriv, a ubedljivo je najgori defanzivi centar u ligi.
Ne treba vam za to statistika, dovoljno da pogledate jednu utakmicu Denvera. Kako prolaze pored njega to je strasno. Ali to niko nece da prizna.

BB13

pre 3 godine

Jokic igra za statistiku i kanali Denver. Samo da on ima trpldabl a Denver gubi sve redom. Ne moze centar da igra pleja dok ostali igraci samo gledanju kako Jokic bilduje tripldabl. Isti statisticar poput onog slovenca sa razlikom da je Doncic u karieri nesto osvojio a Jokic nista.

Mr_Melbourne

pre 3 godine

Ovdje ljudi pisu gluposti.Fol da Jokic da ode.U bilo koji klub da ode a koji se bori za titulu.On bi bio 3 violina i morao bi da radi sve ono sto ne radi u Denveru.Ni jedna ekipa u nba danas ne gradi igru na centru i on samo ovako moze da igra u Denveru.Zato i nece vidjeti playof.A prsten je misaona imenica.

BB13

pre 3 godine

Ekipa u kojoj igra Jokic ne moze da pobedi. Takav je slucaj u Denveru i takav je slucaj u reprezentaciji. Lik gusi saigrace jer je umislio da je i centar i plej pa ostali igraci mogu samo da gledaju kako on igra za njegovu licnu statistiku.

Pljuvac svih stilova

pre 3 godine

Kao sto napisah u nekom postu, do sredine februara bice jasno da Denver nije ove godine Play-off ekipa. Mora doci do rebuilding-a ekipe, neko iz uprave mora da dobije otkaz zbog katastrofalnog prelaznog roka a i Melone ako je to podrzao. Jokic ce da izgori u ovako losem rosteru bez obzira na ovakve MVP partije. Mislim da ako dobije neku dobru ponudu od velike fransize treba da prihvati i napusti ovaj brod koji tone. Majami, Cikago, San Antonio, Golden Stejt ili Dalas, su neke od opcija za njega. Ako je mogao Harden moze i on, samo da se izjasni da ima zelju
(aleksandar, 18. januar 2021 08:25)
Otkad mi koristim rec rebuilding u srpskom? Rekonstrukcija, obnova itd. imamo pregrst nasih reci. Sve vise ljudi u Srbiji koriste engleske reci, koje nemaju veze s mozgom na nasem jeziku. Sta vam je? Da vam nije Emina Jahovic svima uzro, ona svaku drugu rec kaze na engleskom, dok prica srpski..

Grlo

pre 3 godine

Jokara u vetrbuk modu, identična situacija kao u Oklahomi one godine kada je vb bio mvp. Jednostavno ne može da razigra tim čim ima napucanu statistiku. Stavlja saigrače na trojke a oni nisu trojkaši, znači kompletno pogrešna postavka stvari. Bez bilo kakve uvrede Jokara jer najbolji u tom timu ali čim ide na solo igru nema od toga ništa. Nisu krivi samo saigrači već i on.

Bili

pre 3 godine

(Pera Ždera, 18. januar 2021 12:02)

To samo govori da saigraci nisu iskoristeni na pravi nacin, znaci da su stavljeni u poziciju koja im ne odgovara. E to je problem njihovog loseg suta, ocekivati da svi oni budu Dankan Robinson kec an sut je idiotizam. Cela igra Denvera se svodi na Jokica i tu se sve raspada. To je odlicna stvar za njegovu statistiku ali losa za sve druge jer ceo tim trpi lose postavke. A gle cuda to Juta zna, samo su pustili Jokaru da se izalavi na poenima i molili boga da Micel ne upali Mareja pa da ovaj odlepi kao u proslogodisnjem PO. I uspelo im je.

Nemam pojma sta si hteo da kazes za Gober vs Jokic jer nisu ni bili na mecapu niti je posao centra da cuva drugog koji suta i dodaje na ivici za tri. On je cuvao ulaz od drugih i odlicno je uradio posao i na kraju stavio tresnju na tortu pobede.

Ne znam da li je Jokic ovaj mec shvatio licno ili sta ali kad god on uzima suteve kao da je sam u ekipi oni u glavnom gube. Denver mora biti tim a ne Jokic plus suport Marej.

Salle

pre 3 godine

Otkad mi koristim rec rebuilding u srpskom? Rekonstrukcija, obnova itd. imamo pregrst nasih reci. Sve vise ljudi u Srbiji koriste engleske reci, koje nemaju veze s mozgom na nasem jeziku. Sta vam je? Da vam nije Emina Jahovic svima uzro, ona svaku drugu rec kaze na engleskom, dok prica srpski..
(Pljuvac svih stilova, 18. januar 2021 09:07)

Rekosnstrukcija je baš srpska reč xD. Aj da još malo vremena potrošim na tebe, pošto verovatno misliš da smo nebeski narod. Reconstruction - engleska reč. Današnji srpski ima malo reči iz staro slovenskog, uglavnom su maznute iz anglikanskog(što se industrije i biznisa tiče), mađarskog i turskog. Da se zahvališ Stefanoviću-Karadžiću na tome.

samo opusteno

pre 3 godine

Vidi ovih sto pisu bezi iz Denvera. Denver je Nikoli dao šansu, doveli ga iz Mege, dali su mu sve. Sa druge strane ovaj zaradjuje ogroman novac, svejedno mu je gde ce te pare zaradjivati, Denver mu je kao kuća. Možda jednog dana u Kaliforniju, ali tek za 10ak godina...

Kalevra

pre 3 godine

Dražen Luburić Srbin...😂😂😂
Onda je i Maks Luburić Srbin.!!!!
Na ovim prostorima žive Srbi Srbi,Srbi Hrvati,Srbi Bošnjaci,Srbi Crnogorci,Srbi Makedonci.....i svi ti silni Srbi se između sebe mrze i ubijaju.....moj zaključak kao neutralnog posmatrača je da su Srbi jako bolestan i poremećen narod

aleksandar

pre 3 godine

Kao sto napisah u nekom postu, do sredine februara bice jasno da Denver nije ove godine Play-off ekipa. Mora doci do rebuilding-a ekipe, neko iz uprave mora da dobije otkaz zbog katastrofalnog prelaznog roka a i Melone ako je to podrzao. Jokic ce da izgori u ovako losem rosteru bez obzira na ovakve MVP partije. Mislim da ako dobije neku dobru ponudu od velike fransize treba da prihvati i napusti ovaj brod koji tone. Majami, Cikago, San Antonio, Golden Stejt ili Dalas, su neke od opcija za njega. Ako je mogao Harden moze i on, samo da se izjasni da ima zelju

Pljuvac svih stilova

pre 3 godine

Kao sto napisah u nekom postu, do sredine februara bice jasno da Denver nije ove godine Play-off ekipa. Mora doci do rebuilding-a ekipe, neko iz uprave mora da dobije otkaz zbog katastrofalnog prelaznog roka a i Melone ako je to podrzao. Jokic ce da izgori u ovako losem rosteru bez obzira na ovakve MVP partije. Mislim da ako dobije neku dobru ponudu od velike fransize treba da prihvati i napusti ovaj brod koji tone. Majami, Cikago, San Antonio, Golden Stejt ili Dalas, su neke od opcija za njega. Ako je mogao Harden moze i on, samo da se izjasni da ima zelju
(aleksandar, 18. januar 2021 08:25)
Otkad mi koristim rec rebuilding u srpskom? Rekonstrukcija, obnova itd. imamo pregrst nasih reci. Sve vise ljudi u Srbiji koriste engleske reci, koje nemaju veze s mozgom na nasem jeziku. Sta vam je? Da vam nije Emina Jahovic svima uzro, ona svaku drugu rec kaze na engleskom, dok prica srpski..

zivot je ringispil i kola na sudaranje...

pre 3 godine

bitno da su doveli Kampaca da im igra 11 minuta, Denver treba da se resi Mareja, i umesto njega da dovede 3 solidna igraca, Marej je nekonstantan a 3 solidna igraca ce bar dvojica biti dobri uz standardnog Jokica imace bolje rezultate, evo Marej je odigrao dobro i dzaba, a vidi Jutu svi rasporedili poene ne znas koga da cuvas, u Denveru zaustavi Mareja Jokic nemoze sam naravno i resen problem...

Vuki

pre 3 godine

Za dve stvari uvek dobijem ogroman broj minusa - prvi je da Niksi imaju poprilično dobar tim i sa jednim vrhunskim igračem na poziciji 1, bili među najboljima u ligi. Druga stvar je da je Denveru ove godine falio jedan od Bogdanovića. Lično bih pre odabrao Bogdana, i ne, nisam subjekativan. Ali bih bio srećan da je tu i Bojan. Sa takvim šuterom, koji igra i odbranu i koji zna da doda loptu, Denver bi bio možda i prvi favorit u ligi.

IRONemke

pre 3 godine

Jokara se polomio da donese taj dab (W) ali Barton nas je pokopao... ne bi on kod mene više igrao u timu, načestitao bi mu se ja milosne nove godine!!!

Aspera

pre 3 godine

Rekosnstrukcija je baš srpska reč xD. Aj da još malo vremena potrošim na tebe, pošto verovatno misliš da smo nebeski narod. Reconstruction - engleska reč. Današnji srpski ima malo reči iz staro slovenskog, uglavnom su maznute iz anglikanskog(što se industrije i biznisa tiče), mađarskog i turskog. Da se zahvališ Stefanoviću-Karadžiću na tome.
(Salle, 18. januar 2021 09:40)

Турског? хаахахаа Персијског и арапског мислиш, ако већ хоћеш да се правиш паметан. Једва 5% онога што народ зове турцизмима су заправо речи из турског језика. Енглеских речи, осим израза за везаних за рачунаре и сличну модерну технологију, не рачунам млађарију која воли да користи стране изразе уместо наших да би били "кул", готово да нема. Мађарских може бити по Војводини јужно од Дунава их нема. И још да додам да је језик жив односно мења се, мање ли више, па тако све наше речи вуку корен из старословенског иако нису идентичне као тада. Код неких је очуван само корен, неке се мало дргачије изговарају, неке су вокализоване, неке девокализоване али је основа увек иста. Што се тиче ваших риблдинга и риконстракшна, наш израз који овде пригодује јесте обнова.

sashas

pre 3 godine

Prva petorka, sem Nikole, sutnula 50 puta i pogodila 16! Dsruga petorka jos gora. Jokic sutnuo 23 puta za 14 ubacenih. Nema tu sta da se komentarise dalje, i ovih 9 asistencija koje je imao su cudo u takvoj ekipi!

Salle

pre 3 godine

Турског? хаахахаа Персијског и арапског мислиш, ако већ хоћеш да се правиш паметан. Једва 5% онога што народ зове турцизмима су заправо речи из турског језика. Енглеских речи, осим израза за везаних за рачунаре и сличну модерну технологију, не рачунам млађарију која воли да користи стране изразе уместо наших да би били "кул", готово да нема. Мађарских може бити по Војводини јужно од Дунава их нема. И још да додам да је језик жив односно мења се, мање ли више, па тако све наше речи вуку корен из старословенског иако нису идентичне као тада. Код неких је очуван само корен, неке се мало дргачије изговарају, неке су вокализоване, неке девокализоване али је основа увек иста. Што се тиче ваших риблдинга и риконстракшна, наш израз који овде пригодује јесте обнова.
(Aspera, 18. januar 2021 10:09)

Ovo za Engleski si lupio a da nisi ni trepnuo. Da li je reč "traktor" računarskog modernog doba?? Kombajn?? Cilindar? Blok? Video rekorder? Etc, etc;) Većina pojmova iz industrijalizacije je anglikanskog porekla. Što je sasvim normalno, oni su počeli prvi.A tek za turcizam(ajd persijanski kako si naveo) reći da su samo 5% ,.. kakva glupost.

ASV

pre 3 godine

Mislim da će Jokic uskoro početi da trza glavom, da žmirka na jedno oko i priča sam sa sobom. Ovo je kriminalno šta rade amateri oko njega. 3 startera šut iz igre 5/23.

Mare

pre 3 godine

Covece, da niko osim njih dvojice nema dvocifren broj poena... Igras 26 minuta kao bek suter i das 2 poena. Jokic definitivno treba da ode odande. U pet najkorisnijih je igraca lige i okruzen je totalno nesposobnim igracima.

Back in Black

pre 3 godine

Nema vec se prica u USA da je Jokic za veci tim jer je Denver sve upropastio glupim trejdovima.Pocele su fore u fazonu Denverov roster Jokic i ponekad Marej.

hakeem

pre 3 godine

U reketu Joic 2 puta asistira Bartonu koji utrcava i nesposoban da polozi loptu, promasuje...To je to. Milsap, Heris, Grin suterski slabo. Treba da ih je za te milione, sramota , da centar ima 50% sut za 3? Jedno je tu Porter jr siguran suter ostali nista..Ali on ima koronu.. Ako se nesto ne resetuje u Denveru od ove sezone..nista.
(323, 18. januar 2021 10:18)

Beasley prosek 20p, Grant 24p.
Dok su igrali u Denver bili su igraci zadatka. Isto su svi na njih kukali lako igraju lose, a sada fale Denveru. Jokic nikada nije kriv, a ubedljivo je najgori defanzivi centar u ligi.
Ne treba vam za to statistika, dovoljno da pogledate jednu utakmicu Denvera. Kako prolaze pored njega to je strasno. Ali to niko nece da prizna.

Mladen

pre 3 godine

Denver je krs tim sa najgorim GM u celoj ligi. Ja ne znam ni jedan trejd da su odradili da je bio + od kad je Jokic tu. Grenta su im bukvalno nuduli sami iz Minesote. Kad ti u startnoj petorci igraju Haris,Barton i Milsap tu i LeBron i Durent kao ostala dvojica nista ne bi znacili, gubili bi od svih. MPJ nista ne pomaze ovom timu kad se vrati njega treba da iskoriste u nekom trejdu da nabave igrace koji igraju odbranu i znaju da pogode za 3 kad su sami + krstenog backup centra.

Pogan

pre 3 godine

Gledao sam veći deo utakmice. Samo u trećoj četvrtini sam izbrojao 6 Jokićevih dodavanja potpuno samom igraču na šutu za 3 posle kog je usledio promašaj. Mislim ajde, ne mora sve to da uđe, ali pola mora. Recimo Bojan Bogdanović takve šuteve ne maši skoro nikad.
Druga petorka Denvera je kriminal, mislim da ne bi mogli ni u ABA ligi da se takmiče. Kampaco kepec je energičan i simpatičan, ali u odbrani ne postoji i redovno faulira za 2+1 čak i kad nije njegov čovek. Dodatno, nije mi jasno što Jokić i Green nisu nikad na parketu u isto vreme. On te trojke ne bi mašio kao Heris, Barton i Milsep...

Beks

pre 3 godine

https://youtu.be/Q5_4eBhA4To Da li vas igra ovog centra,njegovo kretanje,sut iz fadewaya,sut iz daljine,finte podsecaju na jednog danasnjeg centra :D Ovo je samo sa jednog meca a u highlightu Dunking Dutcman mozete videti potez koji sada zovu "Sombor snuffle",hronicna povreda stopala zbog koje je imao problem tokom karijere mu je istu i okoncala!!

MPP

pre 3 godine

NIKOLA JE

ČUDO od igrača. Njegova raznovrsnost i procenat šuta su apsolutno neverovatni čak i za NBA ligu ...Nikola ne pristaje da se zadovolji trenutnom formom....on gura dalje i dalje. Ovo je dobro za njega da u ovoj godini vidi na čemu je. On prosto ide dalje ...pa ko može da prati može a ko ne može .....
On je ELITNI igrač (odličan izraz Hardenov).....jedan od najboljih na svetu u ovom trenutku. Nikad ranije,nismo videli ovakvog košarkaša , siguran sam nikad ! Ovo više nije onaj klinac koji je došao da POKUŠA ! OVO je jedan od najboljih basketaša koje ćemo ikada videti ! POSTAO JE SUROVI PROFESIONALAC! Što se tiče ostalih u Denveru ....nikako da zaigraju konpletni i u kontinuitetu pa vidimo zaista na čemu smo . Ovako samo nagadjamo....

DraganRS

pre 3 godine

Steta sto Jokic ima ovakve saigrace, evo dajem glavu da nema Jokare ovaj tim bi imao 20 pobjeda najvise u sezoni. Kako bi samo jedan suter superstar dobro dosao Jokari tipa Durent .

mrkela

pre 3 godine

Bolje je u ekipi imati Tori Krega, koji igra za manje novca, nego Herisa i Bartona koji igraju za mnogo novca, imaju jaku minutažu i loše igraju. a imali su Bizlija
Zoran

Kad se samo setim svih promašaja uprave...Umesto Lajlsa mogli su da imaju Mičela...Zamisli samo koliko bi bili jaki sa Mičelom.Doveli su Milsapa koji je kao bivši all star nikad nije pokazao u Denveru taj nivo.Za Nurkića su morali više da dobiju od Plamlija, tako da je i to promašaj.Jedini pogodak je bio Grent, za kojeg sam siguran da bi ostao za malo više para.Ostali su bez dva odlična odbrambena igrača odlaskom Grenta i Torija.Ukratko - sve koje su dali pojačali su te ekipe, a sve koje su doveli, ili dobili za te igrače su čisti promašaji.I dalje su tanki na četvorci, i dalje Nikola nema zamenu, i dalje nemaju solidnog šutera sem Portera i Mareja, a na sve to odbrana deluje barem duplo lošija nego prošle sezone.Već sam rekao, ali ponoviću - Nikola je odavno prerastao ovakav tim.I isto mislim i za Mareja, bez obzira na nekonstantnost.

Sid

pre 3 godine

Zamislite da je Dirk Novicki Srbin,od 1997 do 2011 bi pisali idi iz tog Dalasa hahaha,oce Srbi odmah titulu i nista drugo,nije ni cudo kakvi su ljudi ovde,Srbija moze osvojiti i 5 uzastopnih zlata,jedan neuspeh i svi igraci ce vec biti popljuvani od strane dezurnih kriticara koji uzgred nemaju dodir sa tim kako se kosarka igra!

Will Mosley

pre 3 godine

Dražen Luburić Srbin...???
Onda je i Maks Luburić Srbin.!!!!
Na ovim prostorima žive Srbi Srbi,Srbi Hrvati,Srbi Bošnjaci,Srbi Crnogorci,Srbi Makedonci.....i svi ti silni Srbi se između sebe mrze i ubijaju.....moj zaključak kao neutralnog posmatrača je da su Srbi jako bolestan i poremećen narod
(Kalevra, 18. januar 2021 13:14)

Batice, Luburic je odbojkas, kakve veze on ima sa ovom temom? Ljudi manite se nacionalizma.

Moljac

pre 3 godine

Jokić je imao najviše poena, skokova, asistencija, izgubljenih (pripisane mu i dve tuđe) i blokada, a po samo jednu krađu i ličnu grešku manje od Dozira odnosno Kampaca. To svedoči o tome da se sve u timu vrti oko njega. Kad njega nema u igri, nema ideje. Kampaco bi tada trebalo da bude plejmejker, ali je on do sada jedno veliko razočarenje. Heris je upropastio 5 čistih šuteva za tri na Nikolina dodavanja, i nekoliko drugih šuteva. Marij takođe, kao i većina ostalih. Dobro je Jokić i tih 9 asistencija ostvario, mada je trebalo da ih ima dvadesetak. Džamajkl Grin je izvanredno počeo. Kaže Kris Marlou da je moljakao da bude na terenu kad i Jokić, da je među njima na treningu dobra hemija. I bi mu dato u poslednjoj četvrtini. Ali, nakon nekog vremena, eto, umoran je, počinje da promašuje na traci, i mora na klupu. Igrao je 20 minuta, premorio se. Jokić 40, završio utakmicu svež kao što je i počeo. Sećamo se i onih 65 minuta. Jači je i ima veću kondiciju od svih, ne povređuje se. A onda se setim kako su ga mnogi ovde kritikovali što je prevrtao teške traktorske gume i vukao kamion na užetu, umesto da sedi u teretani i ima izvajane mišiće kao Lebron ili Janis ili Hauard. A on, jak kao bik, kondicija kao maratonac, a od ove godine i sasvim brz. I u odbrani postaje zver, krade, blokira, ometa šutera, hvata lopte kad je teško, inače pusti saigračima da se i oni upišu. Žao mi je zbog poraza, biće bolje kad se vrati MPJ.

RS

pre 3 godine

Da li ce iko primjetiti da u danasnjoj kosarci napad, u prosjeku, traje skoro duplo krace nego nekad,da NBA ekipa po mecu uputi 10 suteva vise i postize duplo vise trojki ? Nekad je komentator mogao da spava tokom meca,a danas ne moze da stigne izgovoriti sta se sve desava na terenu... Gledajte stare meceve na YT .

Goran

pre 3 godine

Žao mi je zbog poraza, biće bolje kad se vrati MPJ.
(Moljac, 18. januar 2021 08:21)

MPJ je problematican, videlo se da ima ludu glavu jos od one cuvene konferencije za medije iz Plej Ofa.
Ko zna sta se sa njim desava, em rizican od povreda em ima problem sa autoritetom.

Back in Black

pre 3 godine

Opet ga Rudi izgoberisao. :)))
(Donato, 18. januar 2021 08:02)
Jeste uništio ga Gober imao je samo 35 poena,14 skokova i 9 asistencija.Mislim da Jokic nikada lakše nije postizao poene i pazi to protiv najplacenijeg centra u istoriji NBA.

BMX

pre 3 godine

Denver pod hitno ili da trejduje MPJ, Harisa i Bartona i neki draft pik za Bredlija Bila koji ima sezonu karijere a Vasington se raspada, ili da Jokara napusti Denver za sva vremena...

el

pre 3 godine

Bolje je u ekipi imati Tori Krega, koji igra za manje novca, nego Herisa i Bartona koji igraju za mnogo novca, imaju jaku minutažu i loše igraju. a imali su Bizlija
(Zoran, 18. januar 2021 09:01)

Heris je trenutno najbolji odbrambeni igrač ekipe i po pitanju njega i Bizlija, nisu Nagetsi pogrešili. Bizli je bio i ostao zaista loš u odbrani a sad ga ni u napadu neće biti zbog suspenzije. Za Krejga se slažem. I dalje ne mogu da razumem da mu nisu ponudili bilo kakav ugovor.

Smeh

pre 3 godine

@Mr_Melbourne

I šta kažeš, Jokić neće videti razigravanje(plej of)? Pa da, finale konferencije nije plej of već finale konferencije. A plej of je plej of. Smanji konzumiranje opijata.

Aspera

pre 3 godine

Na primeru jucerasnje utakmice izmedju Denvera i Jute se vide jasno par stvari: 
1. Kosarka je timska igra: Juta je imala petoricu igraca koja su postigla izmedju 10 i 23 koseva a Denver samo dvojicu i to iznad 30. 
2. Denveru su potrebna 2-3 nova igraca (pored Jokica i Mareja) u startnoj petorci..ovi sto sad igraju su dobri kao rezerve. 
3. Jokic 35pts, 14 skokova (150mil. dolara na 5g), Gober 15pts, 13skokova (iznad 200mil.d na 5 g) 
Shaq je apsolutno u pravu sto se tice Gobera! 
Decko da dobije 100milki i da bude presrecan sa takvom statistikom kroz celu karijeru (10-15pts, 8-10sk).
(Realno, 18. januar 2021 09:35)

Гоберов уговор јесте последица основних тржишних закона, понуда и потражња. Потражња за квалитеним центрима је огромна, а понуде једва да има што доводи до тога да цене иду бестрага. Јокићев уговор је на "само" 150 милиона јер је према тренутним правилима то било максимум, први уговор након почетног, није био на all star за одрасле, није био у првом или другом тиму лиге, није био најбољи нешто било шта, а и буџет је тада био нешто мањи.

Stefke98

pre 3 godine

Pre Jokic ne može sam. Marej u drugom poluvremenu do pred kraj 4/4 nista nije ubacio. Preporuka za kladionicare sledece utakmica Marej -. Ostali u ekipi Denvera tuga, od Bartona Harisa i Dozira kome je neko rekao da je Jordan licno na ulazu, decko ne zna gde bije. Mora neki trejd brzo, samo ne znam koga ce da ponude posto im je 70% panjevi.

iosonostefan

pre 3 godine

Ne treba Nikola još uvek da ide iz Denvera. Treba za početak da popriča sa vlasnicima tima, kao Lebron. Voleo bih da dovedete nekog od sledećih igrača, na ovoj poziciji bi za sledeću sezonu odgovarao jedan od ovih momaka... I ukoliko se ništa od toga ne ostvari onda traži trejd.

Mladen

pre 3 godine

Prosto je neverovatno koliko neki igraci Denvera nemaju kosarkaske inteligencije.
Jokic je bukvalno igrao sam poslednju cetvrtinu, bukvalno!

el.kidd0

pre 3 godine

Svaki tim vec ima svoje glavne igrace. Nije to tek tako, Jokicu, predji u drugi tim. Gde da ide, kad sve samo loptoposednici? Sve brojke osim asistencija bi mu se smanjile.

Kolja

pre 3 godine

Potpuno očekivano stanje Denvera,pogotovo kada nema Portera.On je tužan u odbrani ali bar je realna pretnja u napadu.Denver je upropastio tim puštanjem Grenta i Krega.Trebalo je da trejduju Bartona,Harisa i Plamlija za bilo kog krstenog centra,a da ostave pod obavezno Grenta,a i Krega kako bi mogli da igraju odbranu.Ovako ove godine plej of je samo pusti san.

steva

pre 3 godine

Mene interesuje par stvari . Prva je Murray ...zar je moguce da se igrac , pre svega zvezda tima , onako ugasi . Zar je moguce da covek odigra prvo poluvreme na vrhnuskom nivou , a da u drugom igra kao da su ga na poluvremenu zalili kofom ladne vode . Nista mi nije jasno , da oniliko kalira ...on je bre pre one trojke 5 sekundi do kraja utakmice , u drugom poluvremenu ubacio samo 3 poena .
Onda , sta se desilo sa Millsapom u poslednjoj cetvrtini ...covek nije imao sutersko vece , ali je igrao odlicnu odbranu , skakao i u odbrani i u napadu.
Pazi statistike ... Uhvatili u napadu 16 lopti vise od Jute ...ali , sut iz reketa 40% ? I , kako da pobedis , nebiva .
Barton bio za hapsenje , kriminalan . Green odigrao prvu losu utakmicu .
Jokara standardno dobar ...na nivou NVP-a lige .
Odluka Dneverovog menadzmenta da u trejdu posalju dva igraca iz rotacije u Minesotu , a da za uzvrat ne dobiju ni igrac za neki trejd ...pa onda da im da ostanu bez jos trojice igraca iz rotacije , a da dovedu jednog ozbiljnijeg igraca (Greena) i jos njih par koji nisu igraci za playoff ?? Kome je to jasno ? Koje i kakvo objasnjenje imaju za to ? Ocekivali su da ove godine Murray i Porter eksplodiraju ? Da Dozier i Bol Bol sa klupe prave razliku ? E ako su to ocekivali onda 'ebiga . Mogao je Denver da pokupi par prilicno dobrih igrace , ali nije (bilo ih je na trzistu ) ...zasto nije , to ce ostati tajna . :)

Mare

pre 3 godine

Ali najjaci su mi bili u trecoj cetvrtini. Cistih 5 suteva za 3 poena im je Jokic namestio. Ostaju sami ko duhovi i naravno, nisu mogli ni jednu trojku da ubodu.

bskfan

pre 3 godine

Sta reci, Denver je imao cak 16 skokova vise od Jute (Jokic cak osam ofanzivnih skokova) ali ni to nije bilo dovoljno da pokrije kriminalan procenat suta. Marej jeste dao 30 koseva ali je potrosio cak 27 suteva. Harisov procenat suta 18.2, Bartonov 16.7, sta vise reci? Interesantno je da su starteri cak i pored tako kriminalnog suta opet bili u plusu a da je klupa opet zakazala. Jokic igrao 40 minuta i bio +6 a za onih 8 minuta bez njega Denver otisao na -10. I pored svega toga Juta prosla kroz cilj za dlaku, sto znaci da Denver nije tako los samo im definitivno fali jos jedan igrac koji moze da povuce. Sinoc samo dva igraca Denvera bila dvocifrena dok je Juta imala cak sest. Jokic ne treba da se mnogo uzbudjuje vec neka to iskoristi da mu ova sezona bude za statistiku jer i posle 13 utakmica ima tripl-dabl.

Čika Paja

pre 3 godine

Kriminalno je koliko NBA na svojoj zvaničnoj web stranici izbegava da govori o Nikoli Jokiću i njegovim vrhunskim rezultatima. Evo na trenutnoj stranici ni reči o njegovoj igri.

Srba

pre 3 godine

Kako je unistavao Jokic Gobera. Ali ono bas. Onaj decko je izdusio. Realno. Niko ga vise ne postuje kao defanzivca.

https://youtu.be/FEJhvzTeHAA

Djenka

pre 3 godine

Eto sada mu je Meloun dao dovoljno minuta za TD i opet kilavku fali jedna asist.
(mile, 18. januar 2021 09:30)

Koliko si ti nesrecan covek. Pojesce te ta zloba kad tad.

Kikujiro

pre 3 godine

1. Na današnji dan Jokić je istinski MVP Nba lige
2. Saigrači nastavljaju da ga ubijaju neiskorišćenim sjajnim asistencijama, i ziceri i otvoreni šutevi, realno noćas je imao negde izmegju 18 do 22 asistencije
3. Evo kako izgleda šut iz igre pojedinih igrača, njih sedam: Barton 16.7, Harris 18.2, Green 25.0, Hartenstein 0.0, Millsap 33.3, Murray 40.7, Morris 42.9, divno zar ne
4. Trener ubija svoj tim svojom tvrdoglavošću
5. Od Mareja se oćekivalo da bude na nivou All-Star, da bude kao minimum na nivou Jokića, super-star, ili bar da dobaci do minimum 25 poena, on je sada na 20.3, uz šut 45.4 i 35.8
6. Ako Marej sve vreme igra povredjen kako su rekli koji je smisao onda, i kakav je plan, nema logike
7. U odnosu na to kakav su tim sklopili ove godine, u odnosu na to kako igraju strteri izuzev Jokića, i kakav doprinos daje klupa, i koliko je trener tvrdoglav Denver ima za sada odličan bilans
8. Nikola je trenutno na 25.0 poeni, 11.4 skokovi, 10.3 asistencije, 57.3% šut, izgubljene lopte je spustio sa 5.8 na 4.2 ali mora to da ide isod četiri, trice su 38.6 aloi mora to iznad 40%

Kikujiro

pre 3 godine

Imate nekoliko likova koji stalno nipodaštavaju Jokića, pokušavaju da ga umanje i spuste na bilo koji način, izlazi im pena na usta, provokatori ili neznalice, ili trolovi, nebitno ali ulaziti u bilo kakvu diskusiju sa njima je glupo i naivno. I što iz sezone u sezonu Jokić igra sve bolje i bolje oni plaču sve više i više, samo ih ignorišite, oni nemaju nikakve veze sa košarkom.

Ilija (Čvorović) Danicin

pre 3 godine

Nema veze za poraz, naučili su se novim trikovina i na idućoj utakmici to primeniti. Problem je veći što je Denver na tavlici bliži broju 15 a ne 1.

Bocko

pre 3 godine

Prosto neverovatno, Juta se prosto nudila na tacni. Nista nije vredelo, ni lose sutersko vece Micela, ni mnogo vise skokova u napadu ( odnosno drugih i trecih napada ) , ni mnogo promasenih sl. bacanja igraca Jute, ni zaustavljeni B. B. u zadnjih 20 minuta. Denver je i ovo uspeo da izgubi. Jokic bi ladno imao 15 asistencija da su njegovi saigraci pogodili bar trecinu promasenih cistih suteva. Marej jeste dao 30 , ali u drugom poluvremenu samo sest ! Od toga pola ide na trojku 20 sekundi pred kraj. Svi ostali - napadacka katastrofa ! Jokic sjajan, imao je i on nekoliko gresaka, ali ko toliko radi - taj i gresi.

Zoran

pre 3 godine

Bolje je u ekipi imati Tori Krega, koji igra za manje novca, nego Herisa i Bartona koji igraju za mnogo novca, imaju jaku minutažu i loše igraju. a imali su Bizlija

Straight Outta München

pre 3 godine

Trebali su poslati Mareja u Hjuston u zamenu za Hardena. Dva najbolja asistenta u ligi bi bili paklen tandem. Kakva korist od Mareja????

Alkohol ne sme da trpi zbog posla

pre 3 godine

Niti Jokic može ovamo sa ovim panjevima da uradi nešto, niti realno Doncic može nešto sa ovom ekipom,finale zapada max..Kad se već prave super timovi, vreme je da Jokic ode u Dalas i da osvoje jedno 3-4 prstena,onako s pola snage...

miki

pre 3 godine

kakav marej promasio boga oca pogledaj te statistiku, jel neko gledao tekmu, jokara odigrao na vrhunskom nivou ceo mec, iamli su rekordan broj ofanzivnih skokova ali realizacija katastrofa, marej isto kao i micel u juti zablista na momente i toliko, bili su egal sve vreme juta je vodila uglavnom ali sve dzaba kadne mogu da sastave dva napada i dve odbrane.

roten

pre 3 godine

Za ove što traže nove saigrače Jokiću jedno pitanje, a koji bi to vrhunski "slobodni agent" želeo da dođe u Denver? Pa niko,naravno.Ovde su stvari jasne.Jokić je prerastao sredinu u kojoj je sada i ako želi titulu moraće sam da zatraži trejd(kao Dejvis,Kavai,Harden...) jer ga ovi iz Denvera nikad svojom voljom neće pustiti da ode, nisu ludi.Inače,od loše sezone Denvera mogla bi da profitira reprezentacija, Jokić bi čak mogao da zaigra i na turniru u Beogradu.

ja

pre 3 godine

jokic bi imao 20 asistencija da ima bar 2 igraca koji mogu da pogode otvorenu 3ku. Kakav kiks su napravili sto nisu produzili saradnju sa Torey Craigom nisu ni svesni u Denveru

Milan

pre 3 godine

A kako da pobede jedan odličan TIM kakva je Juta? Barton, Heris i Milsap tragikomični, Jokić bi ostvario tripl dabl početkom treće četvrtine a Nagetsi pobedu samo da su pogodili polovinu otvorenih šuteva koje im je servirao. Generalno je jako dobro igrao, pametno, Gober mu ne može ništa, što je uvideo i Snajder pa je često stavljao Fejvorsa da ga čuva, podjednako neuspešno. Baš je postao sila, da je Marej nastavio u 2/2 upola kao u prvom oni bi ovo dobili i pored ona tri preplaćena amatera iz prve petorke, ali ga nekonstantnost ubija.

maki Stuttgart

pre 3 godine

Sta bi bilo da jokic ima loš dan pa ubaci neki 10 poena i samo 3 asistencija? Denver bi izgubio sa 30 razlike...jokic mora svaki tekmu da ima bližu triple double i minimum 25p da bio dobili

Realno

pre 3 godine

Na primeru jucerasnje utakmice izmedju Denvera i Jute se vide jasno par stvari:
1. Kosarka je timska igra: Juta je imala petoricu igraca koja su postigla izmedju 10 i 23 koseva a Denver samo dvojicu i to iznad 30.
2. Denveru su potrebna 2-3 nova igraca (pored Jokica i Mareja) u startnoj petorci..ovi sto sad igraju su dobri kao rezerve.
3. Jokic 35pts, 14 skokova (150mil. dolara na 5g), Gober 15pts, 13skokova (iznad 200mil.d na 5 g)
Shaq je apsolutno u pravu sto se tice Gobera!
Decko da dobije 100milki i da bude presrecan sa takvom statistikom kroz celu karijeru (10-15pts, 8-10sk).

323

pre 3 godine

U reketu Joic 2 puta asistira Bartonu koji utrcava i nesposoban da polozi loptu, promasuje...To je to. Milsap, Heris, Grin suterski slabo. Treba da ih je za te milione, sramota , da centar ima 50% sut za 3? Jedno je tu Porter jr siguran suter ostali nista..Ali on ima koronu.. Ako se nesto ne resetuje u Denveru od ove sezone..nista.

Pera Ždera

pre 3 godine

Heris 2 od 11
Barton 1 od 6 (2p)
Milsap 2 od 6
Grin 2 od 8
Moris 3 od 7
Hanterstajn 0 od 3
Marej i ako dosta poena (30p) samo 5 u drugom poluvremenu, kad se lomilo. 11 od 27 sut.

I kako Denver sa ovakvim ucinkom vecine igraca da pobedi? Promasili su jedno deset cistih zicera. Bekove su nizi Jute prolazili bukvalno kako su hteli. Jokic morao sa iskace i pomaze bezbroj puta = cesto Gober sam na obrucu. Odbrana suta za 3 opet tanka.

I to je taj centar od 200+ miliona, cija "elitna" odbrana treba da zaustavi napad Jokica (35p, 9as itd) i ciji p&roll napad treba da raznese Jokicevu "ocajnu" odbranu?? Gober.

Realnost je ipak sasvim drugacija, toliko puta dokazano. Nikola je ofanzivno radio sta je hteo, s'pola gasa preko najboljeg odbrambenog centra, igrao solidnu odbranu (1bl, 2 ukradene), dok je Gober preko Nikole dao cini mi se 4 poena, na obrucu (drugacije i ne zna). Ostatak sam kao duh, ili sa Nikolom na klupi ili pri pomaganju pri pucanju bekovske odbrane Denvera. Reci ce neko, prazna prica jer Juta je dobila i Gober je ubacio 15p. Ok, istina ali poraz nikako ne dolazi iz pravca Nikola VS Gober. Ni blizu. Uostalom, Jokic +6 u porazu (pored pozitivnih Mareja i Herisa)

Same old Barton! Nekoliko neverovatno promasenih zicera. Cim je jaci tim, nestane. Cuvao Bogdanovica, ovaj mu dao 5 trojki.

Grin zacudjujuce tih, naizgled umoran. Kampaco ispunio svoje, jedan neverovatni, akrobatski ofanzivni skok. Upotrebljiv centar sa.klupe? Ne postoji... Nikola OPET igrao 40min :( Moris nedovoljno napadacki...

Jokic samo jos da vaskrsne, sve radi (hteo ne hteo), i to konstantno svake veceri Marej mestimican, ostali uglavnom nedovoljni.

Иван

pre 3 godine

Да ми је знати шта је у главама Тима Конелија, Мајка Малоуна и газде Кронкеа.
Од почетка је и лаику било јасно да овај састав може да нешто направи само ако проиграју Портер и Бол, то јест ако Портер (а не Мареј) постане легитимна друга нападачка опција, а Бол легитимна одбрамбена сила у рекету, са клупе уз Милсепа. Уз хлађење Бартона на клупи. Што то не раде уопште, само та двојица знају. Можда јуре неки трејд, али тешко да ће ико од квалитетних играча доћи у Денвер.

Осим ако им се не понуди Мареј у пакету, или Портер, што није немогуће јер Нагетсима треба јасна подела улога у екипи. Нешто већ имају: Јокић је стабилна прва опција, Грин стабилан дефанзивац у рекету, Дозијер стабилан дефанзивац у спољној линији, Морис стабилна инјекција с клупе, али треба им и даље стабилна друга нападачка опција! Портер то још није, Мареј вероватно никада неће ни бити, да мене неко пита као што не пита, обојицу би комотно трејдовао за једног доказаног стрелца типа Бредли Бил. Мислим да би на то и Визардси пристали. Џабе хемија Јокића с Марејем када Џамал не може бити оно што Денверу треба. А ако чекају да Портер проради, ризикују да изгубе Николу: он је сад на врхунцу каријере можда, ушао је никад спремнији у сезону, као прва звезда екипе, ради све што може, и опет га клуб, саиграчи, управа, тренер - нико не прати. Па, могу да замислим колико је фрустриран. Он сутра може да уради исто што и Харден, неки Марк Кјубан ће истог дана звати Мишка и ето новог супертима.

JPR24

pre 3 godine

Jokara u vetrbuk modu, identična situacija kao u Oklahomi one godine kada je vb bio mvp. Jednostavno ne može da razigra tim čim ima napucanu statistiku. Stavlja saigrače na trojke a oni nisu trojkaši, znači kompletno pogrešna postavka stvari. Bez bilo kakve uvrede Jokara jer najbolji u tom timu ali čim ide na solo igru nema od toga ništa. Nisu krivi samo saigrači već i on.
(Grlo, 18. januar 2021 12:15)

O čemu ti pričaš ? Pogledaj statistike šuta saigrača, u ovoj utakmici osim Mareja, nema jednog da je prešao 10 poena ! Barton 25 minuta na terenu za mizernih 2 poena ! Porter kao trojkas nije tu, ali i ostali su izgubljeni, bilo za 2 ili za 3. A to kako igra Jokic, to se zna, nije ništa novo, i tu krivica ide na Upravu koja je odradila užasne trejdove, Meloun kao trener, isto, znaš kakve igrače imaš, i normalno znaš šta ti treba, pa kad već trejdujes onda valjda znaš koji tip igrača ti je potreban, a koji ne. Imali su ekipu koja je došla do finala konferencije, a trejd period odradili kao da idu u remont ekipe ! Ili imaš ambicije, i gradis pametno, ili ne i tu nema šta da ae čude kad Jokic ode.

To smo, što smo

pre 3 godine

@ Kalevra. Ti si sve sem neutralan,jer neutralan sam po sebi znači realan.Mi Srbi smo takvi kakvi smo i to ne može da se promeni vekovima,sami ćemo sebe uništiti ili ćemo ujedinjeni pobediti kao i mnogo puta u istoriji.Da si zaista neutralan,onda bi kritikovao zlurade komentare pripadnika drugih naroda na ovom sajtu.

abrob

pre 3 godine

Jokić i Marej ne mogu sami? Jel ste vi gledali utakmicu? Marej 30 poena iz 27 šuteva, 6 u drugom poluvremenu pred sam kraj kad je sve bilo gotovo.

Stefan Simonovic

pre 3 godine

Kampaco izgleda smešno na terenu. Ima želju i bori se, al nije to to... Denver je doveo slabije igrače od onih koji su otišli...

Obelix

pre 3 godine

Koliko im fali MPJ, pogotovu sam formom iz ove sezone. Sinoc Doncic 38 iz 30 suteva, Jokic 36 iz 23 pokusaja. Svi hvale Lukinu partiju uprkos porazu. Definitivno Jokic u ovakvom stanju stvari u Denveru mora vise suteva da uzima. Prosto mora, ovi su kriminalni.

podaci

pre 3 godine

Ali mogu sami uzeti plaću. Zanimljivo je i to da omraženi load management Clippersi nemaju izostanke zbog bolesti. Gdje vlada read na vrhu tu vlada red povuda. Dok za razliku od tamo, ovdje si svak sve dozvoljava. MPJ je propao u zemlju, buco je već preležao, a pola lige nema igrača za utakmicu.

posmatrač

pre 3 godine

Ukratko, vola nisu mogli da ubodu. Uz (za ovu sezonu) malo izgubljenih lopti, i čak 16 ofanzivnih skokova više, ali uz sve to i toliko promašenih polaganja i zicera, da im se broja ne zna. Tačnije, zna se. Denver je imao iz igre 40 ubačenih od čak 100 pokušaja, a ne sećam se kada su poslednji put šutnuli čak 100 puta (kao da je bio u pitanju Hardenov Hjuston). Jokić je trebao imati 15+ asistencija, bez problema. I naravno, izgubili su na kraju od Jute koja je imala 39 od 76. Ove sezone im definitivno (još uvek) klupa nije dovoljno jaka da izdrži odsustvo nekog bitnog iz prve petorke, a MPJ, pored (poenterski) ovakvih Bartona i Herisa, to definitivno jeste. Pogotovo uz ovakve oscilacije (izgleda povređenog) Mareja, koji se nakon prvog poluvremena potpuno ugasio, sve do poslednjih momenata kada je sve već bilo rešeno. Ali dobro, valjda je još uvek početak, i ekipe se još uvek uigravaju. Denveru će izgleda trebati i nešto više vremena, zbog izmenjenog sastava, i korone koja uvek može da sve to poremeti.

MilosS

pre 3 godine

Eto sada mu je Meloun dao dovoljno minuta za TD i opet kilavku fali jedna asist.
(mile, 18. januar 2021 09:30)
Da, sada asistencija, a one ne zavise od njega, da su pogodili njegovi bar pola imao bi skoro duplo. Njemu su falili skokovi, na sta Jokic moze sam da utice. Medjutim, neki imaju problem da razlikuju asistenciju od skoka.

Smeh

pre 3 godine

Vratio se Heris a bolje da nije. Prosto je neverovatno koliko su igrači Denvera nekonstantni. Kada ti tri igrača iz prve petorke šutiraju kao nogama i promašuju zicere teško je tu doći do pobede. A svaki bek u drugim timovima jedva čeka da igra protiv Denvera jer zna da je to utakmica gde će biti dosta puta sam i moći će bez ikakvih problema da predje svoju kvotu. Kladili su se na pogrešne i stare igrače u Denveru. Od ove sezone nema ništa osim pukog ulaska u doigravanje. Za nešto ozbiljnije im fali igrač koji za početak ne promašuje polaganje ili promašuje konstantno otvorene šuteve.

Proka

pre 3 godine

Jedan Bojan Bogdanovic ili Dragic su vredniji igraci od Mareja pa nek da i 60 koseva. Kada treba nigde ga nema- Mada kada ti drugi centar ostane 0 na statistici a treci i ne igra, treba da se upitas kakav si to tim napravio i sta sa njim zelis da postignes.

Pera Ždera

pre 3 godine

Gober. Centar od 200+ miliona sa airball bacanjima? 48% sa linije za slobodna. 11p u proseku u sezoni. Ok, jasno, trziste, morali su bla bla bla... tuga.

KOKI

pre 3 godine

Za Krejga se slažem. I dalje ne mogu da razumem da mu nisu ponudili bilo kakav ugovor.
(el, 18. januar 2021 09:40)

Mora da ima nesto sto nije za javnost, ne bi mu dali ugovor pa posle dva dana ponistili da se nesto nije desilo, druge logike nema.

Ostin A

pre 3 godine

Katastrofa je što Harris i Barton trebaju da budu šuteri u ekipi, a u napadu su balvani.

Jokića i Mareja nije mogla Juta da zaustavi, a onda kada ih naprimer udvoje ili u trenutku preuzimanja Jokić uglavnom ali i Marej dobace Bartonu ili Harrisu koji su sami kao duhovi, oni ne mogu to da realizuju.

zivac

pre 3 godine

vise nije zanimljivo. od kada je onaj litvanac GM otisao, upropastili su se. losi trejdovi, los draft, propustene sanse... koliko znaci dobar gm. sad imaju roster u kojem nema ko da igra odbranu, ni da sutira trojke. oduzmi jokica i to je ekipa losija od sakramenta. majkl porter junior je jos mali i ne zna se da li ce biti ili nece, ali sada nije. ni blizu. a marej sve vise lici na cubrila. veciti talenat, za kojeg ce se i sa 28 godina cekati da postane konstantan. ostale uopste ne treba komentarisati.