1. Veliki sam postovalac Mancester Junajteda, ali mislim da je Klop definitivno najbolji menadzer trenuntno na svetu. (Ne znam zasto i kako ljudi uopste mogu da stave njega u istu recenicu sa Pepom...) Ne znam da li se nudio ili je zeleo da ode u Mancester, ali je uprava Liverpula definitivno uradila najbolji transfer mozda u svojoj istoriji. Isto tako, cisto sumnjam da bi Klop uspeo da uradi ono sto zeli i sto je uradio u Liverpuli, da je dosao u Mancester, jer mu gospoda koja vode Mancester takve stvari ne bi dozvolili. Otpustili bi ga posle dve sezone, jer ne bi bili strpljivi kao celnici Liverpula. Steta, ali je tako.
  I dalje mislim da je najbolji pojedinac u celoj ekipi Liverpula - Klop, i tesko da ce bilo koji igrac moci da ga nadmasi.
  (Duke, 17. januar 2021 17:22)

  # Link komentara

 2. Ne lupeta on ništa. Privoleli su ga vlasnici kluba svojom vizijom a Woodward je to odradio na terenu. Navijači su takođe imali ogromnu ulogu jer nisu hteli nikog drugog. Izbacivali su transparente sa sloganom: Klopp to the Kop.
  Bio je na odmoru sa ženom u Španiji kada ga je Woodward pozvao da dođe. Rekao je da mora da vidi sa ženom a ona je samo konstatovala da je odmor završen. Hteo je da uzme godinu dana pauze posle Dortmunda ali nije želeo da odbije LFC. Sreća naša.
  Kako znam? Volim LFC i posećujem njihove stranice, a ovo je izvod iz njegovog intervjua kada je dolazio. Siguran sam da posle LFC neće preuzeti ni jedan drugi engleski klub.
  (zvonko, 17. januar 2021 16:39)

  # Link komentara

 3. Lupeta za sve pare ili se nudi Mančesteru,šta god, vreme mu je da ide iz Liverpula.
  (Mapache, 17. januar 2021 15:28)

  # Link komentara

 4. Covek ne vadi Junajted iz usta u poslednje vreme.
  (Stef, 17. januar 2021 14:35)

  # Link komentara

 5. Naravno da nije razmišljao jer kada su pregovarali došao je genije Vudvord i predstavio mu finansijski plan kako klub može da profitira. A čovjek došao da klub na terenu vrati na staze stare slave, a ne da ga finasijski diže...
  (Majstor sa mora, 17. januar 2021 14:33)

  # Link komentara

 6. MU je napravio veliku gresku kada je te sezone ostavio jos jednu godinu ocajnog LVG-a, umesto da je uzeo Klopa, najboljeg trenera u PL,posle je otpusten Murinjo sto je takodje velika greska, sada je ponovo propustio priliku da uzme Poketina!!!! Solskjer nije trener za velika dela i nikada nece ni biti!!!
  (MU, 17. januar 2021 14:27)

  # Link komentara