Subota, 16.01.2021.

15:13

Bjelica na izlaznim vratima Sakramenta

Srpski reprezentativac Nemanja Bjelica uskoro bi mogao da napusti Sakramento Kingse.

Izvor:

Bjelica na izlaznim vratima Sakramenta IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

112 Komentari

Sortiraj po:

Bijeli Durant stoper

pre 3 godine

Pa možda ostane na buyout marketu do kraja sezone. Može se priključiti šampionskoj ekipi nakon što prođe drugi prelazni rok. Tko zna možda ga pokupe Lakersi, kao ekipa koja igrače raspoređuje po ulogama u šemi Lebron.

slaviša šmigič

pre 3 godine

Bogdan i Bjelica dokazano najgori igrači Sakramenta a možda i najgori od naših mladih igrača koji su poželeli igrati ovu ligu dokaz je još slabiji Bogdan u Atlanta hawksima za njega je recimo Danilovič Superman barem što se košarke tiče prosek Bogdana i Bjelicu zajedno nemože preći 10 poena to je za obojicu znanstvena fantastika nikad gorih Srbskih igrača u Nba ligi.Sve što je bilo vredno pokazali su Stojakovič i Divac ostalo jad i čemer ako negledamo Jokiča koga su prenaduvali američkom statistikom za belce a jedva doskoči čovek do obruča o odbrani netreba ni pričati.

Roki

pre 3 godine

Back in black

Lepo ti je spustila Aleks. Ja zaista misli da je Back in black zaljubljen u Bogdana. Zaista ne vidim drugi razlog za nesuvisle komentare kad god se priča o njemu. Tužno je i jadno da taj momak ima više poštovanja u Americi nego u zemlji za koju igra i pritom je ubedljivo najbolji igrač na svakom takmičenju. Te Divcu daje procenat, te ga je Divac najavljivao kao novog Dzordana. Lepo ti je rekla devojka, daj jedan dokaz, jedan članak ili Divčevu izjavu u kojoj najavljuje Bogdana kao što ti kažeš.

Aleks

pre 3 godine

Takođe da ispravim laž ovog licemera "što se nije pokazao protiv Španije", Bogdan protiv Španije 26p, 10 sk i 6 ass uz dobre % šuta, a konstantno su ga vijala dvojica. Protiv Argentine slabije ali opet dobro, iako ne vidim zašto je uvek pred njim zahtev da igra savršeno protiv svih, dok svi drugi mogu da promašuju konstrukciju koša. Među njima i Bjelica. Znači Bogdan je dobar kad treba naći dežurnog krivca po kom će se pljuvati za sve što se dešava u reprezentaciji, a inače je prosek i prevara od igrača. Kad je tako lako puniti Filipine i druge ekipe, što to nisu radili ostali?

Dalje, zaboravlja se da je Divac uradio više za Bjeličinu karijeru nego Bogdanovu. Podsećam da je Beli bio na korak da se vrati u Evropu i seli sa porodicom, kad mu je Divac dao ugovor u Sakramentu. Bukvalno on treba da mu da % a ne Bogdan, pa nikad nijedan takav komentar nije bio ovde na ovu temu.
Nadam se da će sad biti shvaćeno kakve nebuloze ovde pišu pojedini i kakve kontradiktornsoti. 'Ajde što spinuju i lažu, nego misle da će neko da im veruje.

zelkecus

pre 3 godine

Više nego koristan igrač, odlična obrana i vrlo racionalan potrošač lopti. Kada ga ide ubaci 30 kada ne onda neće ni forsirat. Osobno mi je najdraži košarkaš srpske reprezentacije ali jako ste ga podcijenili a u NBA da ne govorim. Denveru bi dobro došao ali tamo je dobrošao svatko jer ima nevjerojatnu količinu panjeva koji bi bez Jokića lagano oborili rekord lige po omjeru poraza i pobjeda. Utah bi bio dobra ekipa za njega.

cope

pre 3 godine

@Back in Black
A sto Bjelica nije punio Argentinu i Spaniju kada je po tebi ocigledno bolji igrac vec redovno masio prazan kos,Bogdan i Jokic nek odigraju najbolje ne mogu nista kad ih drugi ne prate,pa sta bi Slovencima vredeli Doncic i Dragic da nije bilo Randolfa ili Prepelica,a na tom prvenstvu nas je Bogdan bukvalno sam vukao do medalje,znacajna figura jos od prvog srebra,dok je Bjelica jedino odigrao dobro ono prvenstvo kao klinac kod Dude,realno protracen talenat,a sto se Bogdana i NBA karijere tice najbolja karijera od svih igraca nakon nedodirljivih Jokica,Pedje i Divca,ako on nije za NBA,onda je nasa kosarka velika laz,pa koliko velicina je igralo tu NBA pa nemaju ucinak slican Bogdanu.

Pogan

pre 3 godine

"Više nego koristan igrač, odlična obrana i vrlo racionalan potrošač lopti."

Ne znam baš. Bjelica igra baš loše 1v1 odbranu na postu i kriminalno je loš u skoku jer mu je odraz u minusu. Kad ide na bananu, to je uvek neki "swipe" rukom gde proba da izbije loptu pre šuta (jer odraz nema). Racionalan potrošač lopti? On dobija loptu samo kad treba da raspali trojku, a i to vrlo često radi nerezonski sa 9m, al mu se to i može oprostiti jer mu je procenat ok. Svakako uz sve vrline i mane, može da odigra još par sezona tamo kao pouzdana rezerva.

Pogan

pre 3 godine

To stoji ali Beli je ono u fazonu bole me uši.Dok bi neko uradio sve da pokaže ko je i šta je i onda tražio trejd u neki drugi klub.Evo recimo Doncic bi pokidao i u Minesoti i u Sakrementu.
(Back in Black, 16. januar 2021 18:51)

Brate moj napaćeni, zar stvarno porediš Dončića sa Bjelicom? Dončić je bio visok pik i odabran (došao) jako mlad sa veoma jasnom idejom da bude glavni igrač franšize. Vanserijski talenat i jako mlad sa iskustvom seniorske EL konkurencije. Bjelica došao u zrelim igračkim godinama i to da bude roleplayer (stretch 4). Njegov dribling i ulaz nikad nije translirao u NBA, niti su mu treneri davali tu vrstu slobode.
Bukvalno porediš babe i žabe.

Dule

pre 3 godine

Tebra, volim Stimaru ko brata, ali porediti njega i POGOTOVO Keselja sa jednim od nasih najboljih igraca u poslednjih 20ak godina je malo neumesno.
(Sabre, 16. januar 2021 15:57)

Tebra Sabre, čekaj malo, samo nemoj leba ti ovo: "POGOTOVU Kešelj": da li ti je poznato koliko je Zvezda dugovala Kešelju (on im je veći deo duga oprostio, a nisam baš siguran da je zaradio upola koliko Bjelica - naravno, niko ne spori da je Bjelica mnogo bolji igrač i da te veće novce nije zaslužio).
Dobro, priznajem, možda sam malko preterao, ali, ono što sam, zapravo, hteo reći: Pa, majka mu stara, zar ti ne bi bilo drago da nastupaš za Zvezdu u Evroligi, pre nego za Fenerbahče. Kod kuće si, majka, otac, šveca, naši ljudi, naši navijači, naša kuhinja, ženske, piće, zaje*ancija (iako je uvek neka kriza, il' ekonomska il' politička, a napeto s Albancima i ostalima u regionu - ali, neka, u tome i jeste čar života: da nije uvek isto, jednolično, dosadno, već da je uvek neka kriza, koja te tera da se neprestano preispituješ: šta su prave vrednosti, šta je smisao života i tome slično). Već je dosta dugo u inostranstvu, pa kako ga, bre, ne povuče da se vrati: ovde bi sa tim parama živeo kao Bog. Ja, ne bih razmišljao ni sekundu. "Srbijo, Srbijo, suzu sam pustio..."

Aleks

pre 3 godine

Hahahahahahahahaha.Ti si decko opsednut da ga odbraniš.Ne znam sto se toliko trudiš kada je parket merilo.Sto neko ne kaze za Doncica,Jokica,Vucevica,Bojana Bogdanovica,Nurkica,Dragica da su prosek.Pa zato sto nisu.A Bogdan nema sta da trazi pored njih sa njegovih 8 poena i ocajnim prosekom šuta.Još na parketu totalno pogubljen ne zna da li da šutne ili doda loptu.Jokic i Doncic su za njega druga dimenzija,svetski superstarovi.
(Back in Black, 16. januar 2021 18:14)

Prvo, devojka sam.
Drugo, mesecima pišeš bolesne komentare u kojima pokušavaš da prikažeš kako je Divac Bogdana predstavio kao belog Džordana. Daj dokaz kad je i na koji način to uradio? On je dve sezone bio zamena Hildu - sumnjam da se tako ophodiš prema nekom koga smatraš belim Džordanom...
Treće, u SVAKU priču o Bogdanu ubacuješ Jokića, to je baš bolesno i msm da imaš neke lične frustracije Bogdanovićem.
Četvrto, u NBA Bogdana samo hvale i generalno imaju bolje mišljenje o njemu nego "struka" sa b92. Realno koga bole uši što Back in Black kaže da je Bogdanović prosek.
Nego daj neki dokaz za ovo što mlatiš.

Back in Black

pre 3 godine

Brate moj napaćeni, zar stvarno porediš Dončića sa Bjelicom? Dončić je bio visok pik i odabran (došao) jako mlad sa veoma jasnom idejom da bude glavni igrač franšize. Vanserijski talenat i jako mlad sa iskustvom seniorske EL konkurencije. Bjelica došao u zrelim igračkim godinama i to da bude roleplayer (stretch 4). Njegov dribling i ulaz nikad nije translirao u NBA, niti su mu treneri davali tu vrstu slobode.
Bukvalno porediš babe i žabe.
(Pogan, 16. januar 2021 19:11)
Nemoj da zezaš ozbiljno?I šta ne onda bilo?

Pera

pre 3 godine

Cini se da je do sada sve uradio kako treba - vredno je radio, trazio svoju sansu, izrastao u svestranog igraca, postaso evropska zvezda. Otisao u NBA, fali mu brzine da tu uradi sve ono sto je mogao u Evropi, ali zaradio je $25M, izborio svoje mesto u najjacoj ligi, na trenutke je imao najbolji procenat suta za tri poena u celoj ligi, presao je Sakremento i bio sa Pedjom, Divcem, Bogijem, Igorom deo istorijskog srpskog tima usred Amerike. Imace na kraju sezone 33 godine, zenu i dvoje dece. Srecom, povrede su ga zaobisle, vreme je da krene u sledecu fazu svog zivota, posveti se porodici, odluci cime ce se baviti u buducnosti, trener, funkcioner, ili nesto van kosarke - sretno. Ove godine je zaradio 7M, nema potrebe da sa 34-35 godina igra sa klincima za mnogo manje pare...

Teodoras

pre 3 godine

Mislim da nije realno da pređe u Denver, jer su oni vec pokriveni na toj poziciji. Tu je Milsap kao startna cetvorka, menja ga Grin i daju minute Bol Bolu.

steva

pre 3 godine

Na dve tri utakmice pre nego sto je ispao iz rotacije se videlo da On jednostavno nema vise ni volje , ni zelje , ni zara da igra za Sakramento .
To bi bilo to sto se tice Sakramenta , gde ce posle , da li ce ga trejdovati...to cemo da vidimo . Koliko se secam Bjelica je i posle Minesote "krenuo" ka Evropi , ali je ipak zavrsio u Sakramentu . Cisto sumnjam da ce u 33-coj uraditi nesto drugo , tako da ce verovatno opet krenuti ka Evropi .Da li bi mogao odraditi jos jedan ugovorcic od 2 godine u NBA , naravno da bi , zasto da ne .

Back in Black

pre 3 godine

Back in Black

Kad je Divac Bogdana predstavio kao belog Džordana? Ko je to ikad radio dok je on bio u Sakramentu? Tebi stvarno nije dobro, idi kod terapeuta, ne valja takva opsednutost Bogdanovićem a kao glumiš objektivnost :(
(Aleks, 16. januar 2021 17:20)
Hahahahahahahahaha.Ti si decko opsednut da ga odbraniš.Ne znam sto se toliko trudiš kada je parket merilo.Sto neko ne kaze za Doncica,Jokica,Vucevica,Bojana Bogdanovica,Nurkica,Dragica da su prosek.Pa zato sto nisu.A Bogdan nema sta da trazi pored njih sa njegovih 8 poena i ocajnim prosekom šuta.Još na parketu totalno pogubljen ne zna da li da šutne ili doda loptu.Jokic i Doncic su za njega druga dimenzija,svetski superstarovi.

Splavar

pre 3 godine

@Kraj za Belog u NBA.
6 godina je dosta, mada nije napravio , odnosno nije ostavio nikakav trag , uglavnom nezapazen.
Ne znam kakve je ugovore imao ali cini mi se da nije neku lovu uzeo. U svakom slucaju zaradio je vise nego da je ostao u Evropi.
(Dokholiday, 16. januar 2021 17:09)

E sad nesto probaj da shvatis. U neko zlatno doba Yu kosarke, tadasnje legende su se borile protiv americkih studenata. Za Kicu, Praju, Moku, Mirzu i ostale NBA igraci su bili svemirci. Veliki je uspeh tamo uopste i otici, a relativno dobar broj nasih igraca tamo aktivno igra. Podcenjivati nekog ko ima NBA ugovor samo pokazuje koliko ne razumes taj sport. Kakav trag je trebao da ostavi da bi ga neko kao ti cenio, pa covek uopste nije lose igrao. Ima iza sebe karijeru o kojoj svaki mladi igrac sanja, a pred sobom jos dobrih par godina. Ameri po evroligaskim klubovima mu zavide dok rasturaju po Evropi, rado bi grejali klupu pored njega, samo kad bi mogli

Back in Black

pre 3 godine

Nije imao srece u NBA, igrao je u dve verovatno najgore fransize
(aleksandar, 16. januar 2021 17:54)
To stoji ali Beli je ono u fazonu bole me uši.Dok bi neko uradio sve da pokaže ko je i šta je i onda tražio trejd u neki drugi klub.Evo recimo Doncic bi pokidao i u Minesoti i u Sakrementu.Mislim mogli smo da ga vidimo u Sakrementu ali desio se Divac.Evo ja uvek navodim primer Sabonisa on je decko došao u NBA ono kao tatin sin,verovatno ce da greje klupu ali ocigledno nije tako jer je pokazao ko je i šta je pa sada postade i najbolji igrac Indijane.

ANALiticar

pre 3 godine

Dobar igrac zelim me da ostane u NBA bar jos 2 god, i da onda za kraj karijere dodje u partizan za koji navija i koji ce tad da igra evroligu i da pomogne u osvajanju iste.

NijeBitno

pre 3 godine

Surovo okruzenje i surov rad je potreban ako nisi bas bogom dat,ustvari tek tada te čeka surov rad. Evropa je po njegovoj meri. Kad ti kaže stručnjak.

War Inside My Head

pre 3 godine

Po meni,Bjelica je trebao da ide Bodiroginim putem,odnosno da ostane u Evropi zauvijek.Šteta,NBA liga je san skoro svakog košarkaša,vjerovatno je i on imao želju da se dokaže nakon vrhunske sezone u Fenerbahčeu,ali da je ostao,ko zna,moguće da bi imao legendarnu karijeru?A ni novca ne bi nedostajalo.Srećno mu u nastavku,gdje god igrao!

Slobodan

pre 3 godine

Kraj za Belog u NBA.
6 godina je dosta, mada nije napravio , odnosno nije ostavio nikakav trag , uglavnom nezapazen.
Ne znam kakve je ugovore imao ali cini mi se da nije neku lovu uzeo. U svakom slucaju zaradio je vise nego da je ostao u Evropi.
(Dokholiday, 16. januar 2021 17:09)
Od Sac samo 20 milki, vrv ukupno u NBA 30 miliona neto, nije to lose. Nije kao mi ali nije ni los.

danilo zekavica

pre 3 godine

Otisao kao MVP Evrolige. U Minesoti , po meni, izgubio godine.

NBA voli specijaliste . Trpela je i reprezentacija. Bolj eje delovao dok je igrao u Evropi.

Cenim igrace koji kada ne ide ,ne cekaju , vec se odmah vrate u Evropu U tom smislu pravi potez Gudurica.
Ko ima dovoljno novca da plati Bjelicu u Evropi ?

Djf

pre 3 godine

Sedim sa njegovim ujakom rodjenim upravo sada. Nece da igra u Sac 10 min. Nema pojma sta ce dalje. Ima poziv od Barse kad god pozeli, ali mozda dodje u Zvezdu da odigra ovu sezonu..

Back in Black

pre 3 godine

Back in Black
I taj koji nije ni prosek na svetskom davao 30 prosek,dok ovaj koji se samo nije prilagodio inace je vrhunski uglavnom masio na istom prvenstvu cele obruce,nesrecni Birca bi bio korisniji sa Bjelicinom minutazom,bar zna ubosti trojku,ovaj plasljiv ko zec,33 godine a i dalje se smatra nekim talentom jer se i dalje nije nigde posebno dokazao
(cope, 16. januar 2021 16:59)
Alo decko Bogdan je za NBA prosek a u 70 posto meceva ispod proseka.Mozete da ga branite koliko hocete ali fala bogu pratim NBA od finala Bulsa i Sansa 1993 pa znam mnogo toga što se tice NBA.To sto je on punio boranoju na SP to je nista.Kada je trebalo on se uklopio u sivilo.A trebalo je protiv Argentine i Španije.

Dokholiday

pre 3 godine

Kraj za Belog u NBA.
6 godina je dosta, mada nije napravio , odnosno nije ostavio nikakav trag , uglavnom nezapazen.
Ne znam kakve je ugovore imao ali cini mi se da nije neku lovu uzeo. U svakom slucaju zaradio je vise nego da je ostao u Evropi.

Ranko

pre 3 godine

Od sezone 04/05 samo su Milos Teodosic (09/10)i Nemanja Bjelica(14/15) srpski reprezentativci proglasavani za MVP regularne sezone evrolige.Ni jedan igrac za to vreme nije proglasen za MVP fajnal fora.Jedini igrac koji je bio najbolji strelac sezone je Igor Rakocevic i to 3 puta:2 puta kao clan Baskonije i jednom kao clan Efesa i po tome je do sada najuspesniji igrac Evrope.Najuspesnija godina za srpske igrace je 14/15 jer su clanovi idealne petorke bili Teodosic(CSKA) Bjelica(Fener) i Marjanovic(Zvezda)

Mustra

pre 3 godine

@JimBeam

Bjelica je imao baš karijeru po meri. Jedino je pre Zvezde bio izgubljen, jer ga je veliki mag isterao iz Partizana kao "netalentovanog" (ništa procenat) I završio je u Austriji. Onda dolazi Kari u raspalu Zvezdu i daje svima šansu koji zasluže.

Aleks

pre 3 godine

Back in Black

Kad je Divac Bogdana predstavio kao belog Džordana? Ko je to ikad radio dok je on bio u Sakramentu? Tebi stvarno nije dobro, idi kod terapeuta, ne valja takva opsednutost Bogdanovićem a kao glumiš objektivnost :(

statističar

pre 3 godine

Slazem se za sve sem ovo za Bogdana i Bobija. Mislim da su i oni ispod nivoa Nba. Bogdan bi mozda bio Nba kalibar ali je izgleda odlaskom u Nba ispunio cilj, postao malodusan, igra neku klaj klaj igru, alibi, zadovoljava se epizodnom ulogom i cini mi se da mu je karijera bas u silaznoj putanji. Bobi jednostavno ne moze, velik ali prespor, neokretan
(Relno, 16. januar 2021 15:56)

Realan si kao vlasnik tvitera. Pogledaj statistiku Atlante na poslednjoj utakmici - šut KATASTROFA. Iako u NBA ima dosta nerezonskih ugovora, da je Bogdan igrač za NBA dovoljan je podatak da mu je ugovor 72 miliona dolara + 15% na trejd do kraja ugovora. Ako bi ga ove sezone Atlanta trejdovala - Bogdan bi u naredne tri godine zaradio preko 61,5 miliona dolara, odnosno više od 20 miliona po sezoni a to je granica za igrače koji su za dve klase iznad proseka NBA. AD i KD su 4 klase iznad proseka.
Altalna je protiv Džeza kao ekipa imala šut za 3 poena od 17,9% NEGATIVAN REKORD!!! kOLINS KOJI JE ODBIO UGOVOR NA 4 GODINE OD 90 MILIONA JE ŠUTIRAO 0 DO 3, A TREJ JANG 0 DO 2, SOLOMON HIL 0 OD 3, HUERTER O OD 4. PLEJ OF RONDO JE IMAO ŠUT IZ POLJA 0 OD 4. Pokrite se ušima neznalice. Pre dva dana na ESPN-u je ponovo objavljeno da je lično Grik Frik zvao Bogdana telefonom i da ga NBA nije kaznila za pokušaj regrutovanja već je kaznila samo njegov klub. Bogdana je tražila trećina NBA lige baš zbog toga što može da igra odlično i plejmejkera i da bude šuter (SG) iznad proseka NBA.

Dragan Borca

pre 3 godine

Ivan Grozni@
A po vemu si ti bolji od takvih extremnih Zvezdasa? I ti si isto zloban prema Zvezdinoj strani, koja razlika?
Smorili ste sa tim klubaskim prepucavanjima. Ne mogu normalni ljudi da komentarisu od vas ostrascenih. Kako vam nije lepo podrzavati sve nase u inostranstvu bez obzira za koga su igrali ovde. Mi smo mala zemlja, nemamo mi kao Amerikanci luksuz da imamo desetine zvezda. Imamo Jokica, Bogdana i jos par dobrih igraca i cak i to se posvadjate. Zar ne mozete da uzivate u sportu kao igri bez tih nekih malicioznosti, vi uopste i niste ljubitelji sporta vec sport pratite kao neki rat i unosite tu patolosku mrznju u nesto tako divno kao sport sto nam makar malo skrene nekad misli sa svih problema. Ja bih se zapitao za svoje mentalno zdravlje da me kao Zvezdasa opterecuje sta je Bogdan kao klinac rekao pre 7,8 godina ili da me opterecuje tamo neka papirologija Zvezde sto se snalazili na sve nacine 🙄

Zapazanje

pre 3 godine

Konacno se vraca u klub za koji navija, ne mora birca eto ga bjelica dogodine evroliga
(ALENMPIJE IN, 16. januar 2021 15:42

Naravno da bi bilo dobro da se vrati u klub za koji navija i u kome se afirmisao.Nadam se da nije nedavno dzabe bio sa Keseljom na tribinama voljenog kluba.Jos 2-3 godine u svome klubu,da odigra Evroligu i da postane direktor kluba ili neka slicna funkcija od Covketa.

Demar Derozan

pre 3 godine

@Jim Beam
Jeste Teletovic bio na njegovoj poziciju, u picetku je Beli imao i rasprave sa Duskom Ivanovicem zasto ne igra vise, ali kad je dobio sansu igrao je fenomenalno, cesto postizao i vise od 25 poena. To je Zoc uvideo da se radi o tehnicki izvanrednom igracu. Njegova karijera jedino je lutala pre Zvezde kada je Beli, kako je sam cesto isticao, izlazio po klubovima, lose se hranio, otisao u Aistriju u jedan klub za razvoj mladjih igraca, tu se povredio itd. sve drugo je bilo mamje vise ok, s obzirom da se nekoliko puta vracao iz povrede kolena, ali ako odigra jus 2-3 solidne sezone u EL, ja bi mu preporucio Real, bilo bi ekstra za kraj.

Back in Black

pre 3 godine

Pa sklanjaju one koje je Divac doveo.Bogdana je recimo Divac predstavio kao da je beli Jordan a on decko nije ni prosek.Beliju jednostavno ne odgovara nacin na koji se danas igra u NBA.Sve je brzo ,svi kao muve bez glave.Mada on kada god igra puni kolone.On je takav bio i u Evropi.

ssss

pre 3 godine

Ode Divac popeže snajper, jer je znao da ne zaslužuje ni 10 min. A sada i Bjelica. no Divac no party.
(hahahaha, 16. januar 2021 16:03)

Koji si ti pacijent

Splavar

pre 3 godine

Ima on i dalje izbora. Mislim da je neopravdano podcenjen u NBA, ali moze i dalje da nadje klub i da za dobar novac igra ulogu sa klupe. Pitanje je gde vise voli da zivi, a takodje zeli li pred kraj karijere da se kida u Evroligi. Finansijski je daleko bolje biti epizodista u NBA nego kljucni igrac u nekom evroligasu. Kako god, nije to ni u Sakramentu bilo toliko lose, desava se da se dobar igrac ne snadje najbolje u nekom timu

kalcokera i trokorak bili

pre 3 godine

Neka dođe u Zvezdu. Uzeo je dovoljno para u Turskoj i SAD, te bi mogao da se oduži klubu koji je od njega napravio igrača. Nema izgovara. Aj' sad da vidimo da li je šmeker kao što su bili Štimac i Kešelj
(Dule, 16. januar 2021 15:

Jeste, vama ce da se doakzuje da je smeker i da voli zvezdu, vama koji ste precutali gasenje kluba i da ga posle lose partije vredjate i gadjate flasom kao Tea a da gazda provlaci kroz blato i jutarnje programe kad bude hteo da ga Šilbuje
(Jeeee, 16. januar 2021 16:05)

teo je gadjan plasticnom Casom
jer nas je napunio
I nije igrao za zvezdu

a stimac je broj 1

2CRAZY

pre 3 godine

Ovaj Sakramento, ko da ce da im svane kad se otarase Bjelice, a oni u kanalu kako god da okrenes, zapravo bice u jos vecem kanalu kad on ode.

ivan grozni

pre 3 godine

Kako se sve vraca,koliko su gani pljuvali Divca,prizeljkivali da bude otpusten,i evo njega nema u Sakramentu ali isto tako nema i njihovog Pedje i vrlo verovatno i Bjelice koji tesko sa 33 godine bez ostvarene NBA reputacije moze ista drugo osim da se vrati u Evropu.Ti veliki patrioti koji godinama najprimitivnje vredjaju Divca,Djordjevica,Bogdana,navijaju maltene protiv reprezentacije i jedva cekaju kiks,a kunu se u milogorca Radonju,gazdu iz Zeleznika i klub sa 9 Amera gde nasi samo propadaju.

Drnch

pre 3 godine

Bjelica je sporiji igrac za ovakav Sakramento. Volton gaji ekstremno brzu igru. Jos veci problem je sto su Kingsi toksicna sredina. Sinoc protiv Klipersa je bilo negledljivo, kao u ostalom veliki broj utakmica zadnjih 4 godine. Foks jednostavno nema kosarkasku inteligenciju a tim se vec godinama gradi oko njega. Badi Hild ima jos manji IQ od Foksa. Obojica igraju katastrofalnu odbranu. Demjan Lilard je neko vece radio sta je hteo i postigao 40 poena dok su se Foks i Hild smenjivali u pokusaju da ga zaustave. Prosle dve godine drama oko Hilda, ove oko Beglija. Sve u svemu, dripacka ekipa kojoj Divac i Stojakovic nisu uspeli da usade kulturu igranja kosarke.

statuskan

pre 3 godine

Ode Divac popeže snajper, jer je znao da ne zaslužuje ni 10 min. A sada i Bjelica. no Divac no party.
(hahahaha, 16. januar 2021 16:03)

Ma bitno je da je taj što je "POPEGO" terorisao vas panterčiće kada je trebalo.
Još se sećam tih tužnih faca na tribinama!

Jim Beam

pre 3 godine

@Demar Derozan
Prve dve sezone u Kahi bile su mu tanke. Bio je 6-7. violina ekipe, a na njegovoj poziciji je dominirao Teletović koji je imao svu slobodu sveta tamo. Tek odlaskom Teletovića on dobija minute i priliku da zablista, da nije Mirza otišao završio bi u nekom osrednjem evropskom timu. Svakako mu je iskustvo u Kahi značilo, ali on se tek razgoporadio u Feneru. Da je recimo te tri sezone iz Kahe sveo u jednu, otišao bi sa max 24-25. Još da je pogodio ekipu, imao bi 10-15 poena bez problema. Ali kada odeš sa 27 godina u NBA i to u divlju ekipu kakva je Minesota, neće te niko čekati i trpeti da se ti privikneš.

Napravio je odličnu karijeru, ali svi imamo utisak da je mogao daleko više samo da su se kockice poklopile. Sa 20 godina igrati u Zvezdi pleja sa tom visinom, kontrolom lopte i pregledom igre nije baš često, ne pojavljuje se svaki dan takav tip igrača na ovim prostorima...

Paranoid Android

pre 3 godine

Ode Divac popeže snajper, jer je znao da ne zaslužuje ni 10 min. A sada i Bjelica. no Divac no party.
(hahahaha, 16. januar 2021 16:03)

Nesrećno detinjstvo? Ne zamerav vam, stvarno vas je "maltretirao".

Kako god nego, Bogdan nije "pobegao jer ne zaslužuje" već je otišao jer zaslužuje a ovi se ispalii i Hildu dadoše brdo para samo zbog pasoša.

Beli bi trebao ostati jos koju sezonu, voleo bih da ga vidim u paru sa nekim od naših, recimo u Denveru umesto Milsapa, ne znam da li Dalasu treba četvorka ili Atlanti.

tesedam

pre 3 godine

Sledece godine Zvezdina petorka: Teo, Nedovic, Kalinic, Bjleica i Bobinator.... spavas li mirno evroligo
(fensi_lik_vracar, 16. januar 2021 15:32)

Morali bi da igraju sa maskama, da im korona ne udje u staracki dom

Jeeee

pre 3 godine

Neka dođe u Zvezdu. Uzeo je dovoljno para u Turskoj i SAD, te bi mogao da se oduži klubu koji je od njega napravio igrača. Nema izgovara. Aj' sad da vidimo da li je šmeker kao što su bili Štimac i Kešelj
(Dule, 16. januar 2021 15:

Jeste, vama ce da se doakzuje da je smeker i da voli zvezdu, vama koji ste precutali gasenje kluba i da ga posle lose partije vredjate i gadjate flasom kao Tea a da gazda provlaci kroz blato i jutarnje programe kad bude hteo da ga Šilbuje

Mladen

pre 3 godine

@ Drnch

Pa ko je birao i Foxa i Hilda i Voltona kao trenera ako ne Divac i Stojakovic? Ako su oni dripacka ekipa kako kazes onda su im tu kulturu usadila bas ova dvojica.

cope

pre 3 godine

@Back in Black
I taj koji nije ni prosek na svetskom davao 30 prosek,dok ovaj koji se samo nije prilagodio inace je vrhunski uglavnom masio na istom prvenstvu cele obruce,nesrecni Birca bi bio korisniji sa Bjelicinom minutazom,bar zna ubosti trojku,ovaj plasljiv ko zec,33 godine a i dalje se smatra nekim talentom jer se i dalje nije nigde posebno dokazao

aco

pre 3 godine

Могао би да одигра још сезону-две у НБА, нема превелики уговор за НБА "прилике", те би могао да буде од велике користи. Прошле сезоне је имао просекмод скоро 12 поена и 7 скокова, то није нимало лоше.

Миле

pre 3 godine

Ја мислим да му је време проведено у Минесоти (предуге три сезоне) највише штетило у НБА каријери. Каква је то смешна и тужна екипа била је чињеница да ни Џими Батлер (пет пута олстар играч) није био члан прве петорке.
Било како било и даље мислим да би добро дошао Денверу, а као универзалан и веома захвалан играч и многим другим екипама. Нека му је са срећом у сваком случају.

roronja

pre 3 godine

Jedan od najpotecenjih igrača NBA,
Vrlo koristan igrač,njegovo mjesto je sigurno u NBA jer on to zaslužuje, samo treba naći tim koji će njegove vrijednosti da iskoristi.

Demar Derozan

pre 3 godine

@Jim Beam
Beli nije lutao posle Zvezde, otisao je u Kaha Laboral gde je Dusko Ivanovic bio trener, pruzao sjajne partije tokom dve sezone i time zasluzio dolazak u Fener kod Zoca, gde je u zadnjoj sezoni cesto bio Mvp meseca u EL. On je jedino lutao pre Zvezde, kada ga jr Kari Pesic slucajno sreo u jednoj austrijskoj ambulanti kad je Beli bio povredjen, odmah ga doveo u Zvezdu, stavio ga zbog fizikalija da cesto igra visokog pleja kao svojevremeno Bidiroga i time njegovu tehniku s loptom doveo do perfekcije.

Sabre

pre 3 godine

Neka dođe u Zvezdu. Uzeo je dovoljno para u Turskoj i SAD, te bi mogao da se oduži klubu koji je od njega napravio igrača. Nema izgovara. Aj' sad da vidimo da li je šmeker kao što su bili Štimac i Kešelj
(Dule, 16. januar 2021 15:35)

Tebra, volim Stimaru ko brata, ali porediti njega i POGOTOVO Keselja sa jednim od nasih najboljih igraca u poslednjih 20ak godina je malo neumesno.

Relno

pre 3 godine

Eto vest za ove što vole da kažu da je NBA cirkus i da se ne igra odbrana itd.
Bjelica je za evropske standarde u top 10 igrača, a u jednom Sakramentu nema mesta za njega.
To samo govori koliko su Jokić, pa i Bogdan i Bobi iznad evropskog standarda.
Fakundo Kampaco, zver u Evropi, a u Denveru kad ga gledaš ko rookie. Više je Pokuševski zasad pokazao od Kampaca. Jednostavno NBA je neka druga kategorija. l za Evropu i ostatak sveta.
(tocka, 16. januar 2021 15:24)

Slazem se za sve sem ovo za Bogdana i Bobija. Mislim da su i oni ispod nivoa Nba. Bogdan bi mozda bio Nba kalibar ali je izgleda odlaskom u Nba ispunio cilj, postao malodusan, igra neku klaj klaj igru, alibi, zadovoljava se epizodnom ulogom i cini mi se da mu je karijera bas u silaznoj putanji. Bobi jednostavno ne moze, velik ali prespor, neokretan

Ivan

pre 3 godine

Pretrom je za nba, luta izmedju pozicija, najbolje bi i njemu bilo nazad u Fenerbahce.
(zzzz, 16. januar 2021 15:15)

Jeste, a Doncic puca od eksplozivnosti pa je vracen u Evropu... Kada nemas nista pametno da napises, bolje preskoci temu, nemoj da se blamiras.

Боки

pre 3 godine

Бјелица је одличан играч, али у систему... Без добро постављеног система је једноставно недефинисан, спор и слаб за одбрану на 3 и 4, као шутер не баш константан, притом је за нба стандарде 'ветеран' и питање је да ли и коме треба. Штета што је касно отишао (исто као и Боги) и да није било Дивца не би ни оволико о(п)стао у нба. Да ме не схвати неко погрешно или да помисли да га пљујем, Бјелица ми је један од најомиљенијих играча из ове генерације, али је реалносттаква да он нема више шта да понуди у НБА.

Dule

pre 3 godine

Neka dođe u Zvezdu. Uzeo je dovoljno para u Turskoj i SAD, te bi mogao da se oduži klubu koji je od njega napravio igrača. Nema izgovara. Aj' sad da vidimo da li je šmeker kao što su bili Štimac i Kešelj

S.P.Baćko

pre 3 godine

Idealan termin da u Evropi postane jedna od najboljih cetvorki
(Alessandro NESTA#13#, 16. januar 2021 15:17)

Nema sta da postaje, ako se vrati u Evropu sa pola gasa bice najbolji igrac Evrolige.

☢ Иду дани...☢

pre 3 godine

Хтио је ових неколико мјесеци до почетка НБА да игра за Звезду и хвата ритам али му нису дозволили из Сакрамента.Мени сасвим реално да он од следећег љета и званично буде члан Звезде.Вероватно ће нам главни конкурент бити Фенербахче али ваљда пресуди та жеља да опет обуче Звездин дрес и буде код куће.Новца је сигурно зарадио довољно.Још 2-3 сезоне за своју душу па у тренере.

Jim Beam

pre 3 godine

Bjelica je svojevremeno zakasnio da ode u NBA. Malo je lutao posle Zvezde i imao je par godina praznog hoda, da nije bilo toga (posle Zvezde je svakako bio zelen) otišao bi u NBA dosta ranije čime bi dobio i neki period za adaptaciju i priliku da se razvija u NBA igrača sa boljom ulogom u timu. Ovako je došao kao već formiran igrač koji je lutao između pozicija jer mu nijedna nisa pasovala kroz. Ništa bolji od njega nije bio Mirotić pa je napravio daleko bolju NBA karijeru. Pravi trenutak i odličan odabir klubova sve svega, Nikola da hoće da se vrati mogao bi da bira klub u NBA. I dalje mislim da Bjelica može da ima minute u nekom klubu, ima dosta klubova sa tankom rotacijom, a svima trebaju solidni šuteri. Pitanje je samo da li želi da ćoškari u napadu ili da se vrati u Evropu i bude prva violina u bilo kom klubu.

marepp

pre 3 godine

Bjelica moze da igra samo poziciju 4 i 5 u nekoj small ball varijanti, tako da zbig nedostatka inteligentnih igraca moze jis jedan ugovor u NBA dobiti.

dzo

pre 3 godine

@tocka
Bjelica je jedini u sakrementu I igrao odbranu...pratio Sam prosle godine sakramento svaku utakmice I Bjelica po meni najkorisniji igrac bio.. Nije potrosac lopti.
Ali sakramento je divlja ekipa..nikad nista I nece da urade.

Balvan

pre 3 godine

Cuj ovog pretrom za NBA covek igra NBA ligu 5 godina. Sto to nisi napisao ranije nego se sada uklapas u momenat? Inace da se samo to gleda, onda se ne bi igrala kosarka, nego atletika.

Najiskrenije

pre 3 godine

@Dule

Nista on ne duguje Zvezdi,nema on sta da vraca. Ako treba nekom nesto da vraca onda to Pesicu treba vratiti. Ako ce da se vrati neka to bude iz ljubavi prema klubu(ako ta ljubav postoji),ako ne,onda hvala lepo. Uostalom,mislim da Zvezda vise njemu duguje nego on Zvezdi,s obzirom na to kakav smo raspad od tima bili u tom periodu.

tocka

pre 3 godine

Eto vest za ove što vole da kažu da je NBA cirkus i da se ne igra odbrana itd.
Bjelica je za evropske standarde u top 10 igrača, a u jednom Sakramentu nema mesta za njega.
To samo govori koliko su Jokić, pa i Bogdan i Bobi iznad evropskog standarda.
Fakundo Kampaco, zver u Evropi, a u Denveru kad ga gledaš ko rookie. Više je Pokuševski zasad pokazao od Kampaca. Jednostavno NBA je neka druga kategorija. l za Evropu i ostatak sveta.

tamoneko

pre 3 godine

Po meni je glupost da ga ne pokupi neka od ekipa za 10 mil u naredne 2 godine

To je smešna para za bilo koju ekipu, a dobili bi nekog ko je podređen timu i koji može da da pristojan doprinos za 15 - 20 min na parketu

Ne treba da ga pokupe neki Lejkersi ili Bruklin ali tako te ekipe tipa NO ili Orlando..

Što se tiče Evrope, tu nema spora da će moći da bira koju god ekipu želi.

Ja mu eto (ako me pita :)) preporučujem Valensiju ili Unikahu.. Da igra iz ljubavi, a da mu porodica živi u prelepoj državi

kfd

pre 3 godine

Bjelica može još 2 godine komotno da odigra u NBA. Bekap streč četvorka, idealan za neki tim sa šampionskim ambicijama, na veteranskom minimumu.

tocka

pre 3 godine

Eto vest za ove što vole da kažu da je NBA cirkus i da se ne igra odbrana itd.
Bjelica je za evropske standarde u top 10 igrača, a u jednom Sakramentu nema mesta za njega.
To samo govori koliko su Jokić, pa i Bogdan i Bobi iznad evropskog standarda.
Fakundo Kampaco, zver u Evropi, a u Denveru kad ga gledaš ko rookie. Više je Pokuševski zasad pokazao od Kampaca. Jednostavno NBA je neka druga kategorija. l za Evropu i ostatak sveta.

dzo

pre 3 godine

@tocka
Bjelica je jedini u sakrementu I igrao odbranu...pratio Sam prosle godine sakramento svaku utakmice I Bjelica po meni najkorisniji igrac bio.. Nije potrosac lopti.
Ali sakramento je divlja ekipa..nikad nista I nece da urade.

Боки

pre 3 godine

Бјелица је одличан играч, али у систему... Без добро постављеног система је једноставно недефинисан, спор и слаб за одбрану на 3 и 4, као шутер не баш константан, притом је за нба стандарде 'ветеран' и питање је да ли и коме треба. Штета што је касно отишао (исто као и Боги) и да није било Дивца не би ни оволико о(п)стао у нба. Да ме не схвати неко погрешно или да помисли да га пљујем, Бјелица ми је један од најомиљенијих играча из ове генерације, али је реалносттаква да он нема више шта да понуди у НБА.

Jeeee

pre 3 godine

Neka dođe u Zvezdu. Uzeo je dovoljno para u Turskoj i SAD, te bi mogao da se oduži klubu koji je od njega napravio igrača. Nema izgovara. Aj' sad da vidimo da li je šmeker kao što su bili Štimac i Kešelj
(Dule, 16. januar 2021 15:

Jeste, vama ce da se doakzuje da je smeker i da voli zvezdu, vama koji ste precutali gasenje kluba i da ga posle lose partije vredjate i gadjate flasom kao Tea a da gazda provlaci kroz blato i jutarnje programe kad bude hteo da ga Šilbuje

kfd

pre 3 godine

Bjelica može još 2 godine komotno da odigra u NBA. Bekap streč četvorka, idealan za neki tim sa šampionskim ambicijama, na veteranskom minimumu.

tamoneko

pre 3 godine

Po meni je glupost da ga ne pokupi neka od ekipa za 10 mil u naredne 2 godine

To je smešna para za bilo koju ekipu, a dobili bi nekog ko je podređen timu i koji može da da pristojan doprinos za 15 - 20 min na parketu

Ne treba da ga pokupe neki Lejkersi ili Bruklin ali tako te ekipe tipa NO ili Orlando..

Što se tiče Evrope, tu nema spora da će moći da bira koju god ekipu želi.

Ja mu eto (ako me pita :)) preporučujem Valensiju ili Unikahu.. Da igra iz ljubavi, a da mu porodica živi u prelepoj državi

Demar Derozan

pre 3 godine

@Jim Beam
Beli nije lutao posle Zvezde, otisao je u Kaha Laboral gde je Dusko Ivanovic bio trener, pruzao sjajne partije tokom dve sezone i time zasluzio dolazak u Fener kod Zoca, gde je u zadnjoj sezoni cesto bio Mvp meseca u EL. On je jedino lutao pre Zvezde, kada ga jr Kari Pesic slucajno sreo u jednoj austrijskoj ambulanti kad je Beli bio povredjen, odmah ga doveo u Zvezdu, stavio ga zbog fizikalija da cesto igra visokog pleja kao svojevremeno Bidiroga i time njegovu tehniku s loptom doveo do perfekcije.

S.P.Baćko

pre 3 godine

Idealan termin da u Evropi postane jedna od najboljih cetvorki
(Alessandro NESTA#13#, 16. januar 2021 15:17)

Nema sta da postaje, ako se vrati u Evropu sa pola gasa bice najbolji igrac Evrolige.

Sabre

pre 3 godine

Neka dođe u Zvezdu. Uzeo je dovoljno para u Turskoj i SAD, te bi mogao da se oduži klubu koji je od njega napravio igrača. Nema izgovara. Aj' sad da vidimo da li je šmeker kao što su bili Štimac i Kešelj
(Dule, 16. januar 2021 15:35)

Tebra, volim Stimaru ko brata, ali porediti njega i POGOTOVO Keselja sa jednim od nasih najboljih igraca u poslednjih 20ak godina je malo neumesno.

Ivan

pre 3 godine

Pretrom je za nba, luta izmedju pozicija, najbolje bi i njemu bilo nazad u Fenerbahce.
(zzzz, 16. januar 2021 15:15)

Jeste, a Doncic puca od eksplozivnosti pa je vracen u Evropu... Kada nemas nista pametno da napises, bolje preskoci temu, nemoj da se blamiras.

Jim Beam

pre 3 godine

Bjelica je svojevremeno zakasnio da ode u NBA. Malo je lutao posle Zvezde i imao je par godina praznog hoda, da nije bilo toga (posle Zvezde je svakako bio zelen) otišao bi u NBA dosta ranije čime bi dobio i neki period za adaptaciju i priliku da se razvija u NBA igrača sa boljom ulogom u timu. Ovako je došao kao već formiran igrač koji je lutao između pozicija jer mu nijedna nisa pasovala kroz. Ništa bolji od njega nije bio Mirotić pa je napravio daleko bolju NBA karijeru. Pravi trenutak i odličan odabir klubova sve svega, Nikola da hoće da se vrati mogao bi da bira klub u NBA. I dalje mislim da Bjelica može da ima minute u nekom klubu, ima dosta klubova sa tankom rotacijom, a svima trebaju solidni šuteri. Pitanje je samo da li želi da ćoškari u napadu ili da se vrati u Evropu i bude prva violina u bilo kom klubu.

aco

pre 3 godine

Могао би да одигра још сезону-две у НБА, нема превелики уговор за НБА "прилике", те би могао да буде од велике користи. Прошле сезоне је имао просекмод скоро 12 поена и 7 скокова, то није нимало лоше.

tesedam

pre 3 godine

Sledece godine Zvezdina petorka: Teo, Nedovic, Kalinic, Bjleica i Bobinator.... spavas li mirno evroligo
(fensi_lik_vracar, 16. januar 2021 15:32)

Morali bi da igraju sa maskama, da im korona ne udje u staracki dom

Splavar

pre 3 godine

Ima on i dalje izbora. Mislim da je neopravdano podcenjen u NBA, ali moze i dalje da nadje klub i da za dobar novac igra ulogu sa klupe. Pitanje je gde vise voli da zivi, a takodje zeli li pred kraj karijere da se kida u Evroligi. Finansijski je daleko bolje biti epizodista u NBA nego kljucni igrac u nekom evroligasu. Kako god, nije to ni u Sakramentu bilo toliko lose, desava se da se dobar igrac ne snadje najbolje u nekom timu

Aleks

pre 3 godine

Hahahahahahahahaha.Ti si decko opsednut da ga odbraniš.Ne znam sto se toliko trudiš kada je parket merilo.Sto neko ne kaze za Doncica,Jokica,Vucevica,Bojana Bogdanovica,Nurkica,Dragica da su prosek.Pa zato sto nisu.A Bogdan nema sta da trazi pored njih sa njegovih 8 poena i ocajnim prosekom šuta.Još na parketu totalno pogubljen ne zna da li da šutne ili doda loptu.Jokic i Doncic su za njega druga dimenzija,svetski superstarovi.
(Back in Black, 16. januar 2021 18:14)

Prvo, devojka sam.
Drugo, mesecima pišeš bolesne komentare u kojima pokušavaš da prikažeš kako je Divac Bogdana predstavio kao belog Džordana. Daj dokaz kad je i na koji način to uradio? On je dve sezone bio zamena Hildu - sumnjam da se tako ophodiš prema nekom koga smatraš belim Džordanom...
Treće, u SVAKU priču o Bogdanu ubacuješ Jokića, to je baš bolesno i msm da imaš neke lične frustracije Bogdanovićem.
Četvrto, u NBA Bogdana samo hvale i generalno imaju bolje mišljenje o njemu nego "struka" sa b92. Realno koga bole uši što Back in Black kaže da je Bogdanović prosek.
Nego daj neki dokaz za ovo što mlatiš.

Drnch

pre 3 godine

Bjelica je sporiji igrac za ovakav Sakramento. Volton gaji ekstremno brzu igru. Jos veci problem je sto su Kingsi toksicna sredina. Sinoc protiv Klipersa je bilo negledljivo, kao u ostalom veliki broj utakmica zadnjih 4 godine. Foks jednostavno nema kosarkasku inteligenciju a tim se vec godinama gradi oko njega. Badi Hild ima jos manji IQ od Foksa. Obojica igraju katastrofalnu odbranu. Demjan Lilard je neko vece radio sta je hteo i postigao 40 poena dok su se Foks i Hild smenjivali u pokusaju da ga zaustave. Prosle dve godine drama oko Hilda, ove oko Beglija. Sve u svemu, dripacka ekipa kojoj Divac i Stojakovic nisu uspeli da usade kulturu igranja kosarke.

marepp

pre 3 godine

Bjelica moze da igra samo poziciju 4 i 5 u nekoj small ball varijanti, tako da zbig nedostatka inteligentnih igraca moze jis jedan ugovor u NBA dobiti.

Najiskrenije

pre 3 godine

@Dule

Nista on ne duguje Zvezdi,nema on sta da vraca. Ako treba nekom nesto da vraca onda to Pesicu treba vratiti. Ako ce da se vrati neka to bude iz ljubavi prema klubu(ako ta ljubav postoji),ako ne,onda hvala lepo. Uostalom,mislim da Zvezda vise njemu duguje nego on Zvezdi,s obzirom na to kakav smo raspad od tima bili u tom periodu.

Relno

pre 3 godine

Eto vest za ove što vole da kažu da je NBA cirkus i da se ne igra odbrana itd.
Bjelica je za evropske standarde u top 10 igrača, a u jednom Sakramentu nema mesta za njega.
To samo govori koliko su Jokić, pa i Bogdan i Bobi iznad evropskog standarda.
Fakundo Kampaco, zver u Evropi, a u Denveru kad ga gledaš ko rookie. Više je Pokuševski zasad pokazao od Kampaca. Jednostavno NBA je neka druga kategorija. l za Evropu i ostatak sveta.
(tocka, 16. januar 2021 15:24)

Slazem se za sve sem ovo za Bogdana i Bobija. Mislim da su i oni ispod nivoa Nba. Bogdan bi mozda bio Nba kalibar ali je izgleda odlaskom u Nba ispunio cilj, postao malodusan, igra neku klaj klaj igru, alibi, zadovoljava se epizodnom ulogom i cini mi se da mu je karijera bas u silaznoj putanji. Bobi jednostavno ne moze, velik ali prespor, neokretan

ivan grozni

pre 3 godine

Kako se sve vraca,koliko su gani pljuvali Divca,prizeljkivali da bude otpusten,i evo njega nema u Sakramentu ali isto tako nema i njihovog Pedje i vrlo verovatno i Bjelice koji tesko sa 33 godine bez ostvarene NBA reputacije moze ista drugo osim da se vrati u Evropu.Ti veliki patrioti koji godinama najprimitivnje vredjaju Divca,Djordjevica,Bogdana,navijaju maltene protiv reprezentacije i jedva cekaju kiks,a kunu se u milogorca Radonju,gazdu iz Zeleznika i klub sa 9 Amera gde nasi samo propadaju.

2CRAZY

pre 3 godine

Ovaj Sakramento, ko da ce da im svane kad se otarase Bjelice, a oni u kanalu kako god da okrenes, zapravo bice u jos vecem kanalu kad on ode.

Balvan

pre 3 godine

Cuj ovog pretrom za NBA covek igra NBA ligu 5 godina. Sto to nisi napisao ranije nego se sada uklapas u momenat? Inace da se samo to gleda, onda se ne bi igrala kosarka, nego atletika.

Миле

pre 3 godine

Ја мислим да му је време проведено у Минесоти (предуге три сезоне) највише штетило у НБА каријери. Каква је то смешна и тужна екипа била је чињеница да ни Џими Батлер (пет пута олстар играч) није био члан прве петорке.
Било како било и даље мислим да би добро дошао Денверу, а као универзалан и веома захвалан играч и многим другим екипама. Нека му је са срећом у сваком случају.

Pera

pre 3 godine

Cini se da je do sada sve uradio kako treba - vredno je radio, trazio svoju sansu, izrastao u svestranog igraca, postaso evropska zvezda. Otisao u NBA, fali mu brzine da tu uradi sve ono sto je mogao u Evropi, ali zaradio je $25M, izborio svoje mesto u najjacoj ligi, na trenutke je imao najbolji procenat suta za tri poena u celoj ligi, presao je Sakremento i bio sa Pedjom, Divcem, Bogijem, Igorom deo istorijskog srpskog tima usred Amerike. Imace na kraju sezone 33 godine, zenu i dvoje dece. Srecom, povrede su ga zaobisle, vreme je da krene u sledecu fazu svog zivota, posveti se porodici, odluci cime ce se baviti u buducnosti, trener, funkcioner, ili nesto van kosarke - sretno. Ove godine je zaradio 7M, nema potrebe da sa 34-35 godina igra sa klincima za mnogo manje pare...

Back in Black

pre 3 godine

Pa sklanjaju one koje je Divac doveo.Bogdana je recimo Divac predstavio kao da je beli Jordan a on decko nije ni prosek.Beliju jednostavno ne odgovara nacin na koji se danas igra u NBA.Sve je brzo ,svi kao muve bez glave.Mada on kada god igra puni kolone.On je takav bio i u Evropi.

Jim Beam

pre 3 godine

@Demar Derozan
Prve dve sezone u Kahi bile su mu tanke. Bio je 6-7. violina ekipe, a na njegovoj poziciji je dominirao Teletović koji je imao svu slobodu sveta tamo. Tek odlaskom Teletovića on dobija minute i priliku da zablista, da nije Mirza otišao završio bi u nekom osrednjem evropskom timu. Svakako mu je iskustvo u Kahi značilo, ali on se tek razgoporadio u Feneru. Da je recimo te tri sezone iz Kahe sveo u jednu, otišao bi sa max 24-25. Još da je pogodio ekipu, imao bi 10-15 poena bez problema. Ali kada odeš sa 27 godina u NBA i to u divlju ekipu kakva je Minesota, neće te niko čekati i trpeti da se ti privikneš.

Napravio je odličnu karijeru, ali svi imamo utisak da je mogao daleko više samo da su se kockice poklopile. Sa 20 godina igrati u Zvezdi pleja sa tom visinom, kontrolom lopte i pregledom igre nije baš često, ne pojavljuje se svaki dan takav tip igrača na ovim prostorima...

statističar

pre 3 godine

Slazem se za sve sem ovo za Bogdana i Bobija. Mislim da su i oni ispod nivoa Nba. Bogdan bi mozda bio Nba kalibar ali je izgleda odlaskom u Nba ispunio cilj, postao malodusan, igra neku klaj klaj igru, alibi, zadovoljava se epizodnom ulogom i cini mi se da mu je karijera bas u silaznoj putanji. Bobi jednostavno ne moze, velik ali prespor, neokretan
(Relno, 16. januar 2021 15:56)

Realan si kao vlasnik tvitera. Pogledaj statistiku Atlante na poslednjoj utakmici - šut KATASTROFA. Iako u NBA ima dosta nerezonskih ugovora, da je Bogdan igrač za NBA dovoljan je podatak da mu je ugovor 72 miliona dolara + 15% na trejd do kraja ugovora. Ako bi ga ove sezone Atlanta trejdovala - Bogdan bi u naredne tri godine zaradio preko 61,5 miliona dolara, odnosno više od 20 miliona po sezoni a to je granica za igrače koji su za dve klase iznad proseka NBA. AD i KD su 4 klase iznad proseka.
Altalna je protiv Džeza kao ekipa imala šut za 3 poena od 17,9% NEGATIVAN REKORD!!! kOLINS KOJI JE ODBIO UGOVOR NA 4 GODINE OD 90 MILIONA JE ŠUTIRAO 0 DO 3, A TREJ JANG 0 DO 2, SOLOMON HIL 0 OD 3, HUERTER O OD 4. PLEJ OF RONDO JE IMAO ŠUT IZ POLJA 0 OD 4. Pokrite se ušima neznalice. Pre dva dana na ESPN-u je ponovo objavljeno da je lično Grik Frik zvao Bogdana telefonom i da ga NBA nije kaznila za pokušaj regrutovanja već je kaznila samo njegov klub. Bogdana je tražila trećina NBA lige baš zbog toga što može da igra odlično i plejmejkera i da bude šuter (SG) iznad proseka NBA.

zelkecus

pre 3 godine

Više nego koristan igrač, odlična obrana i vrlo racionalan potrošač lopti. Kada ga ide ubaci 30 kada ne onda neće ni forsirat. Osobno mi je najdraži košarkaš srpske reprezentacije ali jako ste ga podcijenili a u NBA da ne govorim. Denveru bi dobro došao ali tamo je dobrošao svatko jer ima nevjerojatnu količinu panjeva koji bi bez Jokića lagano oborili rekord lige po omjeru poraza i pobjeda. Utah bi bio dobra ekipa za njega.

Slobodan

pre 3 godine

Kraj za Belog u NBA.
6 godina je dosta, mada nije napravio , odnosno nije ostavio nikakav trag , uglavnom nezapazen.
Ne znam kakve je ugovore imao ali cini mi se da nije neku lovu uzeo. U svakom slucaju zaradio je vise nego da je ostao u Evropi.
(Dokholiday, 16. januar 2021 17:09)
Od Sac samo 20 milki, vrv ukupno u NBA 30 miliona neto, nije to lose. Nije kao mi ali nije ni los.

Splavar

pre 3 godine

@Kraj za Belog u NBA.
6 godina je dosta, mada nije napravio , odnosno nije ostavio nikakav trag , uglavnom nezapazen.
Ne znam kakve je ugovore imao ali cini mi se da nije neku lovu uzeo. U svakom slucaju zaradio je vise nego da je ostao u Evropi.
(Dokholiday, 16. januar 2021 17:09)

E sad nesto probaj da shvatis. U neko zlatno doba Yu kosarke, tadasnje legende su se borile protiv americkih studenata. Za Kicu, Praju, Moku, Mirzu i ostale NBA igraci su bili svemirci. Veliki je uspeh tamo uopste i otici, a relativno dobar broj nasih igraca tamo aktivno igra. Podcenjivati nekog ko ima NBA ugovor samo pokazuje koliko ne razumes taj sport. Kakav trag je trebao da ostavi da bi ga neko kao ti cenio, pa covek uopste nije lose igrao. Ima iza sebe karijeru o kojoj svaki mladi igrac sanja, a pred sobom jos dobrih par godina. Ameri po evroligaskim klubovima mu zavide dok rasturaju po Evropi, rado bi grejali klupu pored njega, samo kad bi mogli

Dule

pre 3 godine

Neka dođe u Zvezdu. Uzeo je dovoljno para u Turskoj i SAD, te bi mogao da se oduži klubu koji je od njega napravio igrača. Nema izgovara. Aj' sad da vidimo da li je šmeker kao što su bili Štimac i Kešelj

Aleks

pre 3 godine

Takođe da ispravim laž ovog licemera "što se nije pokazao protiv Španije", Bogdan protiv Španije 26p, 10 sk i 6 ass uz dobre % šuta, a konstantno su ga vijala dvojica. Protiv Argentine slabije ali opet dobro, iako ne vidim zašto je uvek pred njim zahtev da igra savršeno protiv svih, dok svi drugi mogu da promašuju konstrukciju koša. Među njima i Bjelica. Znači Bogdan je dobar kad treba naći dežurnog krivca po kom će se pljuvati za sve što se dešava u reprezentaciji, a inače je prosek i prevara od igrača. Kad je tako lako puniti Filipine i druge ekipe, što to nisu radili ostali?

Dalje, zaboravlja se da je Divac uradio više za Bjeličinu karijeru nego Bogdanovu. Podsećam da je Beli bio na korak da se vrati u Evropu i seli sa porodicom, kad mu je Divac dao ugovor u Sakramentu. Bukvalno on treba da mu da % a ne Bogdan, pa nikad nijedan takav komentar nije bio ovde na ovu temu.
Nadam se da će sad biti shvaćeno kakve nebuloze ovde pišu pojedini i kakve kontradiktornsoti. 'Ajde što spinuju i lažu, nego misle da će neko da im veruje.

roronja

pre 3 godine

Jedan od najpotecenjih igrača NBA,
Vrlo koristan igrač,njegovo mjesto je sigurno u NBA jer on to zaslužuje, samo treba naći tim koji će njegove vrijednosti da iskoristi.

Dragan Borca

pre 3 godine

Ivan Grozni@
A po vemu si ti bolji od takvih extremnih Zvezdasa? I ti si isto zloban prema Zvezdinoj strani, koja razlika?
Smorili ste sa tim klubaskim prepucavanjima. Ne mogu normalni ljudi da komentarisu od vas ostrascenih. Kako vam nije lepo podrzavati sve nase u inostranstvu bez obzira za koga su igrali ovde. Mi smo mala zemlja, nemamo mi kao Amerikanci luksuz da imamo desetine zvezda. Imamo Jokica, Bogdana i jos par dobrih igraca i cak i to se posvadjate. Zar ne mozete da uzivate u sportu kao igri bez tih nekih malicioznosti, vi uopste i niste ljubitelji sporta vec sport pratite kao neki rat i unosite tu patolosku mrznju u nesto tako divno kao sport sto nam makar malo skrene nekad misli sa svih problema. Ja bih se zapitao za svoje mentalno zdravlje da me kao Zvezdasa opterecuje sta je Bogdan kao klinac rekao pre 7,8 godina ili da me opterecuje tamo neka papirologija Zvezde sto se snalazili na sve nacine 🙄

Ranko

pre 3 godine

Od sezone 04/05 samo su Milos Teodosic (09/10)i Nemanja Bjelica(14/15) srpski reprezentativci proglasavani za MVP regularne sezone evrolige.Ni jedan igrac za to vreme nije proglasen za MVP fajnal fora.Jedini igrac koji je bio najbolji strelac sezone je Igor Rakocevic i to 3 puta:2 puta kao clan Baskonije i jednom kao clan Efesa i po tome je do sada najuspesniji igrac Evrope.Najuspesnija godina za srpske igrace je 14/15 jer su clanovi idealne petorke bili Teodosic(CSKA) Bjelica(Fener) i Marjanovic(Zvezda)

steva

pre 3 godine

Na dve tri utakmice pre nego sto je ispao iz rotacije se videlo da On jednostavno nema vise ni volje , ni zelje , ni zara da igra za Sakramento .
To bi bilo to sto se tice Sakramenta , gde ce posle , da li ce ga trejdovati...to cemo da vidimo . Koliko se secam Bjelica je i posle Minesote "krenuo" ka Evropi , ali je ipak zavrsio u Sakramentu . Cisto sumnjam da ce u 33-coj uraditi nesto drugo , tako da ce verovatno opet krenuti ka Evropi .Da li bi mogao odraditi jos jedan ugovorcic od 2 godine u NBA , naravno da bi , zasto da ne .

ssss

pre 3 godine

Ode Divac popeže snajper, jer je znao da ne zaslužuje ni 10 min. A sada i Bjelica. no Divac no party.
(hahahaha, 16. januar 2021 16:03)

Koji si ti pacijent

Pogan

pre 3 godine

To stoji ali Beli je ono u fazonu bole me uši.Dok bi neko uradio sve da pokaže ko je i šta je i onda tražio trejd u neki drugi klub.Evo recimo Doncic bi pokidao i u Minesoti i u Sakrementu.
(Back in Black, 16. januar 2021 18:51)

Brate moj napaćeni, zar stvarno porediš Dončića sa Bjelicom? Dončić je bio visok pik i odabran (došao) jako mlad sa veoma jasnom idejom da bude glavni igrač franšize. Vanserijski talenat i jako mlad sa iskustvom seniorske EL konkurencije. Bjelica došao u zrelim igračkim godinama i to da bude roleplayer (stretch 4). Njegov dribling i ulaz nikad nije translirao u NBA, niti su mu treneri davali tu vrstu slobode.
Bukvalno porediš babe i žabe.

Djf

pre 3 godine

Sedim sa njegovim ujakom rodjenim upravo sada. Nece da igra u Sac 10 min. Nema pojma sta ce dalje. Ima poziv od Barse kad god pozeli, ali mozda dodje u Zvezdu da odigra ovu sezonu..

danilo zekavica

pre 3 godine

Otisao kao MVP Evrolige. U Minesoti , po meni, izgubio godine.

NBA voli specijaliste . Trpela je i reprezentacija. Bolj eje delovao dok je igrao u Evropi.

Cenim igrace koji kada ne ide ,ne cekaju , vec se odmah vrate u Evropu U tom smislu pravi potez Gudurica.
Ko ima dovoljno novca da plati Bjelicu u Evropi ?

Dokholiday

pre 3 godine

Kraj za Belog u NBA.
6 godina je dosta, mada nije napravio , odnosno nije ostavio nikakav trag , uglavnom nezapazen.
Ne znam kakve je ugovore imao ali cini mi se da nije neku lovu uzeo. U svakom slucaju zaradio je vise nego da je ostao u Evropi.

War Inside My Head

pre 3 godine

Po meni,Bjelica je trebao da ide Bodiroginim putem,odnosno da ostane u Evropi zauvijek.Šteta,NBA liga je san skoro svakog košarkaša,vjerovatno je i on imao želju da se dokaže nakon vrhunske sezone u Fenerbahčeu,ali da je ostao,ko zna,moguće da bi imao legendarnu karijeru?A ni novca ne bi nedostajalo.Srećno mu u nastavku,gdje god igrao!

Demar Derozan

pre 3 godine

@Jim Beam
Jeste Teletovic bio na njegovoj poziciju, u picetku je Beli imao i rasprave sa Duskom Ivanovicem zasto ne igra vise, ali kad je dobio sansu igrao je fenomenalno, cesto postizao i vise od 25 poena. To je Zoc uvideo da se radi o tehnicki izvanrednom igracu. Njegova karijera jedino je lutala pre Zvezde kada je Beli, kako je sam cesto isticao, izlazio po klubovima, lose se hranio, otisao u Aistriju u jedan klub za razvoj mladjih igraca, tu se povredio itd. sve drugo je bilo mamje vise ok, s obzirom da se nekoliko puta vracao iz povrede kolena, ali ako odigra jus 2-3 solidne sezone u EL, ja bi mu preporucio Real, bilo bi ekstra za kraj.

Back in Black

pre 3 godine

Nije imao srece u NBA, igrao je u dve verovatno najgore fransize
(aleksandar, 16. januar 2021 17:54)
To stoji ali Beli je ono u fazonu bole me uši.Dok bi neko uradio sve da pokaže ko je i šta je i onda tražio trejd u neki drugi klub.Evo recimo Doncic bi pokidao i u Minesoti i u Sakrementu.Mislim mogli smo da ga vidimo u Sakrementu ali desio se Divac.Evo ja uvek navodim primer Sabonisa on je decko došao u NBA ono kao tatin sin,verovatno ce da greje klupu ali ocigledno nije tako jer je pokazao ko je i šta je pa sada postade i najbolji igrac Indijane.

Pogan

pre 3 godine

"Više nego koristan igrač, odlična obrana i vrlo racionalan potrošač lopti."

Ne znam baš. Bjelica igra baš loše 1v1 odbranu na postu i kriminalno je loš u skoku jer mu je odraz u minusu. Kad ide na bananu, to je uvek neki "swipe" rukom gde proba da izbije loptu pre šuta (jer odraz nema). Racionalan potrošač lopti? On dobija loptu samo kad treba da raspali trojku, a i to vrlo često radi nerezonski sa 9m, al mu se to i može oprostiti jer mu je procenat ok. Svakako uz sve vrline i mane, može da odigra još par sezona tamo kao pouzdana rezerva.

Teodoras

pre 3 godine

Mislim da nije realno da pređe u Denver, jer su oni vec pokriveni na toj poziciji. Tu je Milsap kao startna cetvorka, menja ga Grin i daju minute Bol Bolu.

cope

pre 3 godine

@Back in Black
A sto Bjelica nije punio Argentinu i Spaniju kada je po tebi ocigledno bolji igrac vec redovno masio prazan kos,Bogdan i Jokic nek odigraju najbolje ne mogu nista kad ih drugi ne prate,pa sta bi Slovencima vredeli Doncic i Dragic da nije bilo Randolfa ili Prepelica,a na tom prvenstvu nas je Bogdan bukvalno sam vukao do medalje,znacajna figura jos od prvog srebra,dok je Bjelica jedino odigrao dobro ono prvenstvo kao klinac kod Dude,realno protracen talenat,a sto se Bogdana i NBA karijere tice najbolja karijera od svih igraca nakon nedodirljivih Jokica,Pedje i Divca,ako on nije za NBA,onda je nasa kosarka velika laz,pa koliko velicina je igralo tu NBA pa nemaju ucinak slican Bogdanu.

Mustra

pre 3 godine

@JimBeam

Bjelica je imao baš karijeru po meri. Jedino je pre Zvezde bio izgubljen, jer ga je veliki mag isterao iz Partizana kao "netalentovanog" (ništa procenat) I završio je u Austriji. Onda dolazi Kari u raspalu Zvezdu i daje svima šansu koji zasluže.

Aleks

pre 3 godine

Back in Black

Kad je Divac Bogdana predstavio kao belog Džordana? Ko je to ikad radio dok je on bio u Sakramentu? Tebi stvarno nije dobro, idi kod terapeuta, ne valja takva opsednutost Bogdanovićem a kao glumiš objektivnost :(

☢ Иду дани...☢

pre 3 godine

Хтио је ових неколико мјесеци до почетка НБА да игра за Звезду и хвата ритам али му нису дозволили из Сакрамента.Мени сасвим реално да он од следећег љета и званично буде члан Звезде.Вероватно ће нам главни конкурент бити Фенербахче али ваљда пресуди та жеља да опет обуче Звездин дрес и буде код куће.Новца је сигурно зарадио довољно.Још 2-3 сезоне за своју душу па у тренере.

Back in Black

pre 3 godine

Back in Black
I taj koji nije ni prosek na svetskom davao 30 prosek,dok ovaj koji se samo nije prilagodio inace je vrhunski uglavnom masio na istom prvenstvu cele obruce,nesrecni Birca bi bio korisniji sa Bjelicinom minutazom,bar zna ubosti trojku,ovaj plasljiv ko zec,33 godine a i dalje se smatra nekim talentom jer se i dalje nije nigde posebno dokazao
(cope, 16. januar 2021 16:59)
Alo decko Bogdan je za NBA prosek a u 70 posto meceva ispod proseka.Mozete da ga branite koliko hocete ali fala bogu pratim NBA od finala Bulsa i Sansa 1993 pa znam mnogo toga što se tice NBA.To sto je on punio boranoju na SP to je nista.Kada je trebalo on se uklopio u sivilo.A trebalo je protiv Argentine i Španije.

ANALiticar

pre 3 godine

Dobar igrac zelim me da ostane u NBA bar jos 2 god, i da onda za kraj karijere dodje u partizan za koji navija i koji ce tad da igra evroligu i da pomogne u osvajanju iste.

statuskan

pre 3 godine

Ode Divac popeže snajper, jer je znao da ne zaslužuje ni 10 min. A sada i Bjelica. no Divac no party.
(hahahaha, 16. januar 2021 16:03)

Ma bitno je da je taj što je "POPEGO" terorisao vas panterčiće kada je trebalo.
Još se sećam tih tužnih faca na tribinama!

Roki

pre 3 godine

Back in black

Lepo ti je spustila Aleks. Ja zaista misli da je Back in black zaljubljen u Bogdana. Zaista ne vidim drugi razlog za nesuvisle komentare kad god se priča o njemu. Tužno je i jadno da taj momak ima više poštovanja u Americi nego u zemlji za koju igra i pritom je ubedljivo najbolji igrač na svakom takmičenju. Te Divcu daje procenat, te ga je Divac najavljivao kao novog Dzordana. Lepo ti je rekla devojka, daj jedan dokaz, jedan članak ili Divčevu izjavu u kojoj najavljuje Bogdana kao što ti kažeš.

Paranoid Android

pre 3 godine

Ode Divac popeže snajper, jer je znao da ne zaslužuje ni 10 min. A sada i Bjelica. no Divac no party.
(hahahaha, 16. januar 2021 16:03)

Nesrećno detinjstvo? Ne zamerav vam, stvarno vas je "maltretirao".

Kako god nego, Bogdan nije "pobegao jer ne zaslužuje" već je otišao jer zaslužuje a ovi se ispalii i Hildu dadoše brdo para samo zbog pasoša.

Beli bi trebao ostati jos koju sezonu, voleo bih da ga vidim u paru sa nekim od naših, recimo u Denveru umesto Milsapa, ne znam da li Dalasu treba četvorka ili Atlanti.

kalcokera i trokorak bili

pre 3 godine

Neka dođe u Zvezdu. Uzeo je dovoljno para u Turskoj i SAD, te bi mogao da se oduži klubu koji je od njega napravio igrača. Nema izgovara. Aj' sad da vidimo da li je šmeker kao što su bili Štimac i Kešelj
(Dule, 16. januar 2021 15:

Jeste, vama ce da se doakzuje da je smeker i da voli zvezdu, vama koji ste precutali gasenje kluba i da ga posle lose partije vredjate i gadjate flasom kao Tea a da gazda provlaci kroz blato i jutarnje programe kad bude hteo da ga Šilbuje
(Jeeee, 16. januar 2021 16:05)

teo je gadjan plasticnom Casom
jer nas je napunio
I nije igrao za zvezdu

a stimac je broj 1

Back in Black

pre 3 godine

Back in Black

Kad je Divac Bogdana predstavio kao belog Džordana? Ko je to ikad radio dok je on bio u Sakramentu? Tebi stvarno nije dobro, idi kod terapeuta, ne valja takva opsednutost Bogdanovićem a kao glumiš objektivnost :(
(Aleks, 16. januar 2021 17:20)
Hahahahahahahahaha.Ti si decko opsednut da ga odbraniš.Ne znam sto se toliko trudiš kada je parket merilo.Sto neko ne kaze za Doncica,Jokica,Vucevica,Bojana Bogdanovica,Nurkica,Dragica da su prosek.Pa zato sto nisu.A Bogdan nema sta da trazi pored njih sa njegovih 8 poena i ocajnim prosekom šuta.Još na parketu totalno pogubljen ne zna da li da šutne ili doda loptu.Jokic i Doncic su za njega druga dimenzija,svetski superstarovi.

NijeBitno

pre 3 godine

Surovo okruzenje i surov rad je potreban ako nisi bas bogom dat,ustvari tek tada te čeka surov rad. Evropa je po njegovoj meri. Kad ti kaže stručnjak.

Mladen

pre 3 godine

@ Drnch

Pa ko je birao i Foxa i Hilda i Voltona kao trenera ako ne Divac i Stojakovic? Ako su oni dripacka ekipa kako kazes onda su im tu kulturu usadila bas ova dvojica.

cope

pre 3 godine

@Back in Black
I taj koji nije ni prosek na svetskom davao 30 prosek,dok ovaj koji se samo nije prilagodio inace je vrhunski uglavnom masio na istom prvenstvu cele obruce,nesrecni Birca bi bio korisniji sa Bjelicinom minutazom,bar zna ubosti trojku,ovaj plasljiv ko zec,33 godine a i dalje se smatra nekim talentom jer se i dalje nije nigde posebno dokazao

Zapazanje

pre 3 godine

Konacno se vraca u klub za koji navija, ne mora birca eto ga bjelica dogodine evroliga
(ALENMPIJE IN, 16. januar 2021 15:42

Naravno da bi bilo dobro da se vrati u klub za koji navija i u kome se afirmisao.Nadam se da nije nedavno dzabe bio sa Keseljom na tribinama voljenog kluba.Jos 2-3 godine u svome klubu,da odigra Evroligu i da postane direktor kluba ili neka slicna funkcija od Covketa.

Back in Black

pre 3 godine

Brate moj napaćeni, zar stvarno porediš Dončića sa Bjelicom? Dončić je bio visok pik i odabran (došao) jako mlad sa veoma jasnom idejom da bude glavni igrač franšize. Vanserijski talenat i jako mlad sa iskustvom seniorske EL konkurencije. Bjelica došao u zrelim igračkim godinama i to da bude roleplayer (stretch 4). Njegov dribling i ulaz nikad nije translirao u NBA, niti su mu treneri davali tu vrstu slobode.
Bukvalno porediš babe i žabe.
(Pogan, 16. januar 2021 19:11)
Nemoj da zezaš ozbiljno?I šta ne onda bilo?

Dule

pre 3 godine

Tebra, volim Stimaru ko brata, ali porediti njega i POGOTOVO Keselja sa jednim od nasih najboljih igraca u poslednjih 20ak godina je malo neumesno.
(Sabre, 16. januar 2021 15:57)

Tebra Sabre, čekaj malo, samo nemoj leba ti ovo: "POGOTOVU Kešelj": da li ti je poznato koliko je Zvezda dugovala Kešelju (on im je veći deo duga oprostio, a nisam baš siguran da je zaradio upola koliko Bjelica - naravno, niko ne spori da je Bjelica mnogo bolji igrač i da te veće novce nije zaslužio).
Dobro, priznajem, možda sam malko preterao, ali, ono što sam, zapravo, hteo reći: Pa, majka mu stara, zar ti ne bi bilo drago da nastupaš za Zvezdu u Evroligi, pre nego za Fenerbahče. Kod kuće si, majka, otac, šveca, naši ljudi, naši navijači, naša kuhinja, ženske, piće, zaje*ancija (iako je uvek neka kriza, il' ekonomska il' politička, a napeto s Albancima i ostalima u regionu - ali, neka, u tome i jeste čar života: da nije uvek isto, jednolično, dosadno, već da je uvek neka kriza, koja te tera da se neprestano preispituješ: šta su prave vrednosti, šta je smisao života i tome slično). Već je dosta dugo u inostranstvu, pa kako ga, bre, ne povuče da se vrati: ovde bi sa tim parama živeo kao Bog. Ja, ne bih razmišljao ni sekundu. "Srbijo, Srbijo, suzu sam pustio..."

slaviša šmigič

pre 3 godine

Bogdan i Bjelica dokazano najgori igrači Sakramenta a možda i najgori od naših mladih igrača koji su poželeli igrati ovu ligu dokaz je još slabiji Bogdan u Atlanta hawksima za njega je recimo Danilovič Superman barem što se košarke tiče prosek Bogdana i Bjelicu zajedno nemože preći 10 poena to je za obojicu znanstvena fantastika nikad gorih Srbskih igrača u Nba ligi.Sve što je bilo vredno pokazali su Stojakovič i Divac ostalo jad i čemer ako negledamo Jokiča koga su prenaduvali američkom statistikom za belce a jedva doskoči čovek do obruča o odbrani netreba ni pričati.

Bijeli Durant stoper

pre 3 godine

Pa možda ostane na buyout marketu do kraja sezone. Može se priključiti šampionskoj ekipi nakon što prođe drugi prelazni rok. Tko zna možda ga pokupe Lakersi, kao ekipa koja igrače raspoređuje po ulogama u šemi Lebron.

Dule

pre 3 godine

Neka dođe u Zvezdu. Uzeo je dovoljno para u Turskoj i SAD, te bi mogao da se oduži klubu koji je od njega napravio igrača. Nema izgovara. Aj' sad da vidimo da li je šmeker kao što su bili Štimac i Kešelj

tocka

pre 3 godine

Eto vest za ove što vole da kažu da je NBA cirkus i da se ne igra odbrana itd.
Bjelica je za evropske standarde u top 10 igrača, a u jednom Sakramentu nema mesta za njega.
To samo govori koliko su Jokić, pa i Bogdan i Bobi iznad evropskog standarda.
Fakundo Kampaco, zver u Evropi, a u Denveru kad ga gledaš ko rookie. Više je Pokuševski zasad pokazao od Kampaca. Jednostavno NBA je neka druga kategorija. l za Evropu i ostatak sveta.

Jeeee

pre 3 godine

Neka dođe u Zvezdu. Uzeo je dovoljno para u Turskoj i SAD, te bi mogao da se oduži klubu koji je od njega napravio igrača. Nema izgovara. Aj' sad da vidimo da li je šmeker kao što su bili Štimac i Kešelj
(Dule, 16. januar 2021 15:

Jeste, vama ce da se doakzuje da je smeker i da voli zvezdu, vama koji ste precutali gasenje kluba i da ga posle lose partije vredjate i gadjate flasom kao Tea a da gazda provlaci kroz blato i jutarnje programe kad bude hteo da ga Šilbuje

ivan grozni

pre 3 godine

Kako se sve vraca,koliko su gani pljuvali Divca,prizeljkivali da bude otpusten,i evo njega nema u Sakramentu ali isto tako nema i njihovog Pedje i vrlo verovatno i Bjelice koji tesko sa 33 godine bez ostvarene NBA reputacije moze ista drugo osim da se vrati u Evropu.Ti veliki patrioti koji godinama najprimitivnje vredjaju Divca,Djordjevica,Bogdana,navijaju maltene protiv reprezentacije i jedva cekaju kiks,a kunu se u milogorca Radonju,gazdu iz Zeleznika i klub sa 9 Amera gde nasi samo propadaju.

cope

pre 3 godine

@Back in Black
I taj koji nije ni prosek na svetskom davao 30 prosek,dok ovaj koji se samo nije prilagodio inace je vrhunski uglavnom masio na istom prvenstvu cele obruce,nesrecni Birca bi bio korisniji sa Bjelicinom minutazom,bar zna ubosti trojku,ovaj plasljiv ko zec,33 godine a i dalje se smatra nekim talentom jer se i dalje nije nigde posebno dokazao

Back in Black

pre 3 godine

Back in Black

Kad je Divac Bogdana predstavio kao belog Džordana? Ko je to ikad radio dok je on bio u Sakramentu? Tebi stvarno nije dobro, idi kod terapeuta, ne valja takva opsednutost Bogdanovićem a kao glumiš objektivnost :(
(Aleks, 16. januar 2021 17:20)
Hahahahahahahahaha.Ti si decko opsednut da ga odbraniš.Ne znam sto se toliko trudiš kada je parket merilo.Sto neko ne kaze za Doncica,Jokica,Vucevica,Bojana Bogdanovica,Nurkica,Dragica da su prosek.Pa zato sto nisu.A Bogdan nema sta da trazi pored njih sa njegovih 8 poena i ocajnim prosekom šuta.Još na parketu totalno pogubljen ne zna da li da šutne ili doda loptu.Jokic i Doncic su za njega druga dimenzija,svetski superstarovi.

Ivan

pre 3 godine

Pretrom je za nba, luta izmedju pozicija, najbolje bi i njemu bilo nazad u Fenerbahce.
(zzzz, 16. januar 2021 15:15)

Jeste, a Doncic puca od eksplozivnosti pa je vracen u Evropu... Kada nemas nista pametno da napises, bolje preskoci temu, nemoj da se blamiras.

Relno

pre 3 godine

Eto vest za ove što vole da kažu da je NBA cirkus i da se ne igra odbrana itd.
Bjelica je za evropske standarde u top 10 igrača, a u jednom Sakramentu nema mesta za njega.
To samo govori koliko su Jokić, pa i Bogdan i Bobi iznad evropskog standarda.
Fakundo Kampaco, zver u Evropi, a u Denveru kad ga gledaš ko rookie. Više je Pokuševski zasad pokazao od Kampaca. Jednostavno NBA je neka druga kategorija. l za Evropu i ostatak sveta.
(tocka, 16. januar 2021 15:24)

Slazem se za sve sem ovo za Bogdana i Bobija. Mislim da su i oni ispod nivoa Nba. Bogdan bi mozda bio Nba kalibar ali je izgleda odlaskom u Nba ispunio cilj, postao malodusan, igra neku klaj klaj igru, alibi, zadovoljava se epizodnom ulogom i cini mi se da mu je karijera bas u silaznoj putanji. Bobi jednostavno ne moze, velik ali prespor, neokretan

Dule

pre 3 godine

Tebra, volim Stimaru ko brata, ali porediti njega i POGOTOVO Keselja sa jednim od nasih najboljih igraca u poslednjih 20ak godina je malo neumesno.
(Sabre, 16. januar 2021 15:57)

Tebra Sabre, čekaj malo, samo nemoj leba ti ovo: "POGOTOVU Kešelj": da li ti je poznato koliko je Zvezda dugovala Kešelju (on im je veći deo duga oprostio, a nisam baš siguran da je zaradio upola koliko Bjelica - naravno, niko ne spori da je Bjelica mnogo bolji igrač i da te veće novce nije zaslužio).
Dobro, priznajem, možda sam malko preterao, ali, ono što sam, zapravo, hteo reći: Pa, majka mu stara, zar ti ne bi bilo drago da nastupaš za Zvezdu u Evroligi, pre nego za Fenerbahče. Kod kuće si, majka, otac, šveca, naši ljudi, naši navijači, naša kuhinja, ženske, piće, zaje*ancija (iako je uvek neka kriza, il' ekonomska il' politička, a napeto s Albancima i ostalima u regionu - ali, neka, u tome i jeste čar života: da nije uvek isto, jednolično, dosadno, već da je uvek neka kriza, koja te tera da se neprestano preispituješ: šta su prave vrednosti, šta je smisao života i tome slično). Već je dosta dugo u inostranstvu, pa kako ga, bre, ne povuče da se vrati: ovde bi sa tim parama živeo kao Bog. Ja, ne bih razmišljao ni sekundu. "Srbijo, Srbijo, suzu sam pustio..."

Back in Black

pre 3 godine

Brate moj napaćeni, zar stvarno porediš Dončića sa Bjelicom? Dončić je bio visok pik i odabran (došao) jako mlad sa veoma jasnom idejom da bude glavni igrač franšize. Vanserijski talenat i jako mlad sa iskustvom seniorske EL konkurencije. Bjelica došao u zrelim igračkim godinama i to da bude roleplayer (stretch 4). Njegov dribling i ulaz nikad nije translirao u NBA, niti su mu treneri davali tu vrstu slobode.
Bukvalno porediš babe i žabe.
(Pogan, 16. januar 2021 19:11)
Nemoj da zezaš ozbiljno?I šta ne onda bilo?

Боки

pre 3 godine

Бјелица је одличан играч, али у систему... Без добро постављеног система је једноставно недефинисан, спор и слаб за одбрану на 3 и 4, као шутер не баш константан, притом је за нба стандарде 'ветеран' и питање је да ли и коме треба. Штета што је касно отишао (исто као и Боги) и да није било Дивца не би ни оволико о(п)стао у нба. Да ме не схвати неко погрешно или да помисли да га пљујем, Бјелица ми је један од најомиљенијих играча из ове генерације, али је реалносттаква да он нема више шта да понуди у НБА.

☢ Иду дани...☢

pre 3 godine

Хтио је ових неколико мјесеци до почетка НБА да игра за Звезду и хвата ритам али му нису дозволили из Сакрамента.Мени сасвим реално да он од следећег љета и званично буде члан Звезде.Вероватно ће нам главни конкурент бити Фенербахче али ваљда пресуди та жеља да опет обуче Звездин дрес и буде код куће.Новца је сигурно зарадио довољно.Још 2-3 сезоне за своју душу па у тренере.

Back in Black

pre 3 godine

Back in Black
I taj koji nije ni prosek na svetskom davao 30 prosek,dok ovaj koji se samo nije prilagodio inace je vrhunski uglavnom masio na istom prvenstvu cele obruce,nesrecni Birca bi bio korisniji sa Bjelicinom minutazom,bar zna ubosti trojku,ovaj plasljiv ko zec,33 godine a i dalje se smatra nekim talentom jer se i dalje nije nigde posebno dokazao
(cope, 16. januar 2021 16:59)
Alo decko Bogdan je za NBA prosek a u 70 posto meceva ispod proseka.Mozete da ga branite koliko hocete ali fala bogu pratim NBA od finala Bulsa i Sansa 1993 pa znam mnogo toga što se tice NBA.To sto je on punio boranoju na SP to je nista.Kada je trebalo on se uklopio u sivilo.A trebalo je protiv Argentine i Španije.

Back in Black

pre 3 godine

Pa sklanjaju one koje je Divac doveo.Bogdana je recimo Divac predstavio kao da je beli Jordan a on decko nije ni prosek.Beliju jednostavno ne odgovara nacin na koji se danas igra u NBA.Sve je brzo ,svi kao muve bez glave.Mada on kada god igra puni kolone.On je takav bio i u Evropi.

slaviša šmigič

pre 3 godine

Bogdan i Bjelica dokazano najgori igrači Sakramenta a možda i najgori od naših mladih igrača koji su poželeli igrati ovu ligu dokaz je još slabiji Bogdan u Atlanta hawksima za njega je recimo Danilovič Superman barem što se košarke tiče prosek Bogdana i Bjelicu zajedno nemože preći 10 poena to je za obojicu znanstvena fantastika nikad gorih Srbskih igrača u Nba ligi.Sve što je bilo vredno pokazali su Stojakovič i Divac ostalo jad i čemer ako negledamo Jokiča koga su prenaduvali američkom statistikom za belce a jedva doskoči čovek do obruča o odbrani netreba ni pričati.

S.P.Baćko

pre 3 godine

Idealan termin da u Evropi postane jedna od najboljih cetvorki
(Alessandro NESTA#13#, 16. januar 2021 15:17)

Nema sta da postaje, ako se vrati u Evropu sa pola gasa bice najbolji igrac Evrolige.

Dokholiday

pre 3 godine

Kraj za Belog u NBA.
6 godina je dosta, mada nije napravio , odnosno nije ostavio nikakav trag , uglavnom nezapazen.
Ne znam kakve je ugovore imao ali cini mi se da nije neku lovu uzeo. U svakom slucaju zaradio je vise nego da je ostao u Evropi.

dzo

pre 3 godine

@tocka
Bjelica je jedini u sakrementu I igrao odbranu...pratio Sam prosle godine sakramento svaku utakmice I Bjelica po meni najkorisniji igrac bio.. Nije potrosac lopti.
Ali sakramento je divlja ekipa..nikad nista I nece da urade.

ANALiticar

pre 3 godine

Dobar igrac zelim me da ostane u NBA bar jos 2 god, i da onda za kraj karijere dodje u partizan za koji navija i koji ce tad da igra evroligu i da pomogne u osvajanju iste.

Mustra

pre 3 godine

@JimBeam

Bjelica je imao baš karijeru po meri. Jedino je pre Zvezde bio izgubljen, jer ga je veliki mag isterao iz Partizana kao "netalentovanog" (ništa procenat) I završio je u Austriji. Onda dolazi Kari u raspalu Zvezdu i daje svima šansu koji zasluže.

Jim Beam

pre 3 godine

Bjelica je svojevremeno zakasnio da ode u NBA. Malo je lutao posle Zvezde i imao je par godina praznog hoda, da nije bilo toga (posle Zvezde je svakako bio zelen) otišao bi u NBA dosta ranije čime bi dobio i neki period za adaptaciju i priliku da se razvija u NBA igrača sa boljom ulogom u timu. Ovako je došao kao već formiran igrač koji je lutao između pozicija jer mu nijedna nisa pasovala kroz. Ništa bolji od njega nije bio Mirotić pa je napravio daleko bolju NBA karijeru. Pravi trenutak i odličan odabir klubova sve svega, Nikola da hoće da se vrati mogao bi da bira klub u NBA. I dalje mislim da Bjelica može da ima minute u nekom klubu, ima dosta klubova sa tankom rotacijom, a svima trebaju solidni šuteri. Pitanje je samo da li želi da ćoškari u napadu ili da se vrati u Evropu i bude prva violina u bilo kom klubu.

statuskan

pre 3 godine

Ode Divac popeže snajper, jer je znao da ne zaslužuje ni 10 min. A sada i Bjelica. no Divac no party.
(hahahaha, 16. januar 2021 16:03)

Ma bitno je da je taj što je "POPEGO" terorisao vas panterčiće kada je trebalo.
Još se sećam tih tužnih faca na tribinama!

statističar

pre 3 godine

Slazem se za sve sem ovo za Bogdana i Bobija. Mislim da su i oni ispod nivoa Nba. Bogdan bi mozda bio Nba kalibar ali je izgleda odlaskom u Nba ispunio cilj, postao malodusan, igra neku klaj klaj igru, alibi, zadovoljava se epizodnom ulogom i cini mi se da mu je karijera bas u silaznoj putanji. Bobi jednostavno ne moze, velik ali prespor, neokretan
(Relno, 16. januar 2021 15:56)

Realan si kao vlasnik tvitera. Pogledaj statistiku Atlante na poslednjoj utakmici - šut KATASTROFA. Iako u NBA ima dosta nerezonskih ugovora, da je Bogdan igrač za NBA dovoljan je podatak da mu je ugovor 72 miliona dolara + 15% na trejd do kraja ugovora. Ako bi ga ove sezone Atlanta trejdovala - Bogdan bi u naredne tri godine zaradio preko 61,5 miliona dolara, odnosno više od 20 miliona po sezoni a to je granica za igrače koji su za dve klase iznad proseka NBA. AD i KD su 4 klase iznad proseka.
Altalna je protiv Džeza kao ekipa imala šut za 3 poena od 17,9% NEGATIVAN REKORD!!! kOLINS KOJI JE ODBIO UGOVOR NA 4 GODINE OD 90 MILIONA JE ŠUTIRAO 0 DO 3, A TREJ JANG 0 DO 2, SOLOMON HIL 0 OD 3, HUERTER O OD 4. PLEJ OF RONDO JE IMAO ŠUT IZ POLJA 0 OD 4. Pokrite se ušima neznalice. Pre dva dana na ESPN-u je ponovo objavljeno da je lično Grik Frik zvao Bogdana telefonom i da ga NBA nije kaznila za pokušaj regrutovanja već je kaznila samo njegov klub. Bogdana je tražila trećina NBA lige baš zbog toga što može da igra odlično i plejmejkera i da bude šuter (SG) iznad proseka NBA.

cope

pre 3 godine

@Back in Black
A sto Bjelica nije punio Argentinu i Spaniju kada je po tebi ocigledno bolji igrac vec redovno masio prazan kos,Bogdan i Jokic nek odigraju najbolje ne mogu nista kad ih drugi ne prate,pa sta bi Slovencima vredeli Doncic i Dragic da nije bilo Randolfa ili Prepelica,a na tom prvenstvu nas je Bogdan bukvalno sam vukao do medalje,znacajna figura jos od prvog srebra,dok je Bjelica jedino odigrao dobro ono prvenstvo kao klinac kod Dude,realno protracen talenat,a sto se Bogdana i NBA karijere tice najbolja karijera od svih igraca nakon nedodirljivih Jokica,Pedje i Divca,ako on nije za NBA,onda je nasa kosarka velika laz,pa koliko velicina je igralo tu NBA pa nemaju ucinak slican Bogdanu.

tesedam

pre 3 godine

Sledece godine Zvezdina petorka: Teo, Nedovic, Kalinic, Bjleica i Bobinator.... spavas li mirno evroligo
(fensi_lik_vracar, 16. januar 2021 15:32)

Morali bi da igraju sa maskama, da im korona ne udje u staracki dom

Pogan

pre 3 godine

"Više nego koristan igrač, odlična obrana i vrlo racionalan potrošač lopti."

Ne znam baš. Bjelica igra baš loše 1v1 odbranu na postu i kriminalno je loš u skoku jer mu je odraz u minusu. Kad ide na bananu, to je uvek neki "swipe" rukom gde proba da izbije loptu pre šuta (jer odraz nema). Racionalan potrošač lopti? On dobija loptu samo kad treba da raspali trojku, a i to vrlo često radi nerezonski sa 9m, al mu se to i može oprostiti jer mu je procenat ok. Svakako uz sve vrline i mane, može da odigra još par sezona tamo kao pouzdana rezerva.

Aleks

pre 3 godine

Hahahahahahahahaha.Ti si decko opsednut da ga odbraniš.Ne znam sto se toliko trudiš kada je parket merilo.Sto neko ne kaze za Doncica,Jokica,Vucevica,Bojana Bogdanovica,Nurkica,Dragica da su prosek.Pa zato sto nisu.A Bogdan nema sta da trazi pored njih sa njegovih 8 poena i ocajnim prosekom šuta.Još na parketu totalno pogubljen ne zna da li da šutne ili doda loptu.Jokic i Doncic su za njega druga dimenzija,svetski superstarovi.
(Back in Black, 16. januar 2021 18:14)

Prvo, devojka sam.
Drugo, mesecima pišeš bolesne komentare u kojima pokušavaš da prikažeš kako je Divac Bogdana predstavio kao belog Džordana. Daj dokaz kad je i na koji način to uradio? On je dve sezone bio zamena Hildu - sumnjam da se tako ophodiš prema nekom koga smatraš belim Džordanom...
Treće, u SVAKU priču o Bogdanu ubacuješ Jokića, to je baš bolesno i msm da imaš neke lične frustracije Bogdanovićem.
Četvrto, u NBA Bogdana samo hvale i generalno imaju bolje mišljenje o njemu nego "struka" sa b92. Realno koga bole uši što Back in Black kaže da je Bogdanović prosek.
Nego daj neki dokaz za ovo što mlatiš.

War Inside My Head

pre 3 godine

Po meni,Bjelica je trebao da ide Bodiroginim putem,odnosno da ostane u Evropi zauvijek.Šteta,NBA liga je san skoro svakog košarkaša,vjerovatno je i on imao želju da se dokaže nakon vrhunske sezone u Fenerbahčeu,ali da je ostao,ko zna,moguće da bi imao legendarnu karijeru?A ni novca ne bi nedostajalo.Srećno mu u nastavku,gdje god igrao!

Pera

pre 3 godine

Cini se da je do sada sve uradio kako treba - vredno je radio, trazio svoju sansu, izrastao u svestranog igraca, postaso evropska zvezda. Otisao u NBA, fali mu brzine da tu uradi sve ono sto je mogao u Evropi, ali zaradio je $25M, izborio svoje mesto u najjacoj ligi, na trenutke je imao najbolji procenat suta za tri poena u celoj ligi, presao je Sakremento i bio sa Pedjom, Divcem, Bogijem, Igorom deo istorijskog srpskog tima usred Amerike. Imace na kraju sezone 33 godine, zenu i dvoje dece. Srecom, povrede su ga zaobisle, vreme je da krene u sledecu fazu svog zivota, posveti se porodici, odluci cime ce se baviti u buducnosti, trener, funkcioner, ili nesto van kosarke - sretno. Ove godine je zaradio 7M, nema potrebe da sa 34-35 godina igra sa klincima za mnogo manje pare...

Aleks

pre 3 godine

Takođe da ispravim laž ovog licemera "što se nije pokazao protiv Španije", Bogdan protiv Španije 26p, 10 sk i 6 ass uz dobre % šuta, a konstantno su ga vijala dvojica. Protiv Argentine slabije ali opet dobro, iako ne vidim zašto je uvek pred njim zahtev da igra savršeno protiv svih, dok svi drugi mogu da promašuju konstrukciju koša. Među njima i Bjelica. Znači Bogdan je dobar kad treba naći dežurnog krivca po kom će se pljuvati za sve što se dešava u reprezentaciji, a inače je prosek i prevara od igrača. Kad je tako lako puniti Filipine i druge ekipe, što to nisu radili ostali?

Dalje, zaboravlja se da je Divac uradio više za Bjeličinu karijeru nego Bogdanovu. Podsećam da je Beli bio na korak da se vrati u Evropu i seli sa porodicom, kad mu je Divac dao ugovor u Sakramentu. Bukvalno on treba da mu da % a ne Bogdan, pa nikad nijedan takav komentar nije bio ovde na ovu temu.
Nadam se da će sad biti shvaćeno kakve nebuloze ovde pišu pojedini i kakve kontradiktornsoti. 'Ajde što spinuju i lažu, nego misle da će neko da im veruje.

Paranoid Android

pre 3 godine

Ode Divac popeže snajper, jer je znao da ne zaslužuje ni 10 min. A sada i Bjelica. no Divac no party.
(hahahaha, 16. januar 2021 16:03)

Nesrećno detinjstvo? Ne zamerav vam, stvarno vas je "maltretirao".

Kako god nego, Bogdan nije "pobegao jer ne zaslužuje" već je otišao jer zaslužuje a ovi se ispalii i Hildu dadoše brdo para samo zbog pasoša.

Beli bi trebao ostati jos koju sezonu, voleo bih da ga vidim u paru sa nekim od naših, recimo u Denveru umesto Milsapa, ne znam da li Dalasu treba četvorka ili Atlanti.

zelkecus

pre 3 godine

Više nego koristan igrač, odlična obrana i vrlo racionalan potrošač lopti. Kada ga ide ubaci 30 kada ne onda neće ni forsirat. Osobno mi je najdraži košarkaš srpske reprezentacije ali jako ste ga podcijenili a u NBA da ne govorim. Denveru bi dobro došao ali tamo je dobrošao svatko jer ima nevjerojatnu količinu panjeva koji bi bez Jokića lagano oborili rekord lige po omjeru poraza i pobjeda. Utah bi bio dobra ekipa za njega.

kalcokera i trokorak bili

pre 3 godine

Neka dođe u Zvezdu. Uzeo je dovoljno para u Turskoj i SAD, te bi mogao da se oduži klubu koji je od njega napravio igrača. Nema izgovara. Aj' sad da vidimo da li je šmeker kao što su bili Štimac i Kešelj
(Dule, 16. januar 2021 15:

Jeste, vama ce da se doakzuje da je smeker i da voli zvezdu, vama koji ste precutali gasenje kluba i da ga posle lose partije vredjate i gadjate flasom kao Tea a da gazda provlaci kroz blato i jutarnje programe kad bude hteo da ga Šilbuje
(Jeeee, 16. januar 2021 16:05)

teo je gadjan plasticnom Casom
jer nas je napunio
I nije igrao za zvezdu

a stimac je broj 1

kfd

pre 3 godine

Bjelica može još 2 godine komotno da odigra u NBA. Bekap streč četvorka, idealan za neki tim sa šampionskim ambicijama, na veteranskom minimumu.

tamoneko

pre 3 godine

Po meni je glupost da ga ne pokupi neka od ekipa za 10 mil u naredne 2 godine

To je smešna para za bilo koju ekipu, a dobili bi nekog ko je podređen timu i koji može da da pristojan doprinos za 15 - 20 min na parketu

Ne treba da ga pokupe neki Lejkersi ili Bruklin ali tako te ekipe tipa NO ili Orlando..

Što se tiče Evrope, tu nema spora da će moći da bira koju god ekipu želi.

Ja mu eto (ako me pita :)) preporučujem Valensiju ili Unikahu.. Da igra iz ljubavi, a da mu porodica živi u prelepoj državi

Sabre

pre 3 godine

Neka dođe u Zvezdu. Uzeo je dovoljno para u Turskoj i SAD, te bi mogao da se oduži klubu koji je od njega napravio igrača. Nema izgovara. Aj' sad da vidimo da li je šmeker kao što su bili Štimac i Kešelj
(Dule, 16. januar 2021 15:35)

Tebra, volim Stimaru ko brata, ali porediti njega i POGOTOVO Keselja sa jednim od nasih najboljih igraca u poslednjih 20ak godina je malo neumesno.

Balvan

pre 3 godine

Cuj ovog pretrom za NBA covek igra NBA ligu 5 godina. Sto to nisi napisao ranije nego se sada uklapas u momenat? Inace da se samo to gleda, onda se ne bi igrala kosarka, nego atletika.

Djf

pre 3 godine

Sedim sa njegovim ujakom rodjenim upravo sada. Nece da igra u Sac 10 min. Nema pojma sta ce dalje. Ima poziv od Barse kad god pozeli, ali mozda dodje u Zvezdu da odigra ovu sezonu..

Zapazanje

pre 3 godine

Konacno se vraca u klub za koji navija, ne mora birca eto ga bjelica dogodine evroliga
(ALENMPIJE IN, 16. januar 2021 15:42

Naravno da bi bilo dobro da se vrati u klub za koji navija i u kome se afirmisao.Nadam se da nije nedavno dzabe bio sa Keseljom na tribinama voljenog kluba.Jos 2-3 godine u svome klubu,da odigra Evroligu i da postane direktor kluba ili neka slicna funkcija od Covketa.

ssss

pre 3 godine

Ode Divac popeže snajper, jer je znao da ne zaslužuje ni 10 min. A sada i Bjelica. no Divac no party.
(hahahaha, 16. januar 2021 16:03)

Koji si ti pacijent

Back in Black

pre 3 godine

Nije imao srece u NBA, igrao je u dve verovatno najgore fransize
(aleksandar, 16. januar 2021 17:54)
To stoji ali Beli je ono u fazonu bole me uši.Dok bi neko uradio sve da pokaže ko je i šta je i onda tražio trejd u neki drugi klub.Evo recimo Doncic bi pokidao i u Minesoti i u Sakrementu.Mislim mogli smo da ga vidimo u Sakrementu ali desio se Divac.Evo ja uvek navodim primer Sabonisa on je decko došao u NBA ono kao tatin sin,verovatno ce da greje klupu ali ocigledno nije tako jer je pokazao ko je i šta je pa sada postade i najbolji igrac Indijane.

Demar Derozan

pre 3 godine

@Jim Beam
Beli nije lutao posle Zvezde, otisao je u Kaha Laboral gde je Dusko Ivanovic bio trener, pruzao sjajne partije tokom dve sezone i time zasluzio dolazak u Fener kod Zoca, gde je u zadnjoj sezoni cesto bio Mvp meseca u EL. On je jedino lutao pre Zvezde, kada ga jr Kari Pesic slucajno sreo u jednoj austrijskoj ambulanti kad je Beli bio povredjen, odmah ga doveo u Zvezdu, stavio ga zbog fizikalija da cesto igra visokog pleja kao svojevremeno Bidiroga i time njegovu tehniku s loptom doveo do perfekcije.

marepp

pre 3 godine

Bjelica moze da igra samo poziciju 4 i 5 u nekoj small ball varijanti, tako da zbig nedostatka inteligentnih igraca moze jis jedan ugovor u NBA dobiti.

2CRAZY

pre 3 godine

Ovaj Sakramento, ko da ce da im svane kad se otarase Bjelice, a oni u kanalu kako god da okrenes, zapravo bice u jos vecem kanalu kad on ode.

roronja

pre 3 godine

Jedan od najpotecenjih igrača NBA,
Vrlo koristan igrač,njegovo mjesto je sigurno u NBA jer on to zaslužuje, samo treba naći tim koji će njegove vrijednosti da iskoristi.

Dragan Borca

pre 3 godine

Ivan Grozni@
A po vemu si ti bolji od takvih extremnih Zvezdasa? I ti si isto zloban prema Zvezdinoj strani, koja razlika?
Smorili ste sa tim klubaskim prepucavanjima. Ne mogu normalni ljudi da komentarisu od vas ostrascenih. Kako vam nije lepo podrzavati sve nase u inostranstvu bez obzira za koga su igrali ovde. Mi smo mala zemlja, nemamo mi kao Amerikanci luksuz da imamo desetine zvezda. Imamo Jokica, Bogdana i jos par dobrih igraca i cak i to se posvadjate. Zar ne mozete da uzivate u sportu kao igri bez tih nekih malicioznosti, vi uopste i niste ljubitelji sporta vec sport pratite kao neki rat i unosite tu patolosku mrznju u nesto tako divno kao sport sto nam makar malo skrene nekad misli sa svih problema. Ja bih se zapitao za svoje mentalno zdravlje da me kao Zvezdasa opterecuje sta je Bogdan kao klinac rekao pre 7,8 godina ili da me opterecuje tamo neka papirologija Zvezde sto se snalazili na sve nacine 🙄

danilo zekavica

pre 3 godine

Otisao kao MVP Evrolige. U Minesoti , po meni, izgubio godine.

NBA voli specijaliste . Trpela je i reprezentacija. Bolj eje delovao dok je igrao u Evropi.

Cenim igrace koji kada ne ide ,ne cekaju , vec se odmah vrate u Evropu U tom smislu pravi potez Gudurica.
Ko ima dovoljno novca da plati Bjelicu u Evropi ?

Teodoras

pre 3 godine

Mislim da nije realno da pređe u Denver, jer su oni vec pokriveni na toj poziciji. Tu je Milsap kao startna cetvorka, menja ga Grin i daju minute Bol Bolu.

Pogan

pre 3 godine

To stoji ali Beli je ono u fazonu bole me uši.Dok bi neko uradio sve da pokaže ko je i šta je i onda tražio trejd u neki drugi klub.Evo recimo Doncic bi pokidao i u Minesoti i u Sakrementu.
(Back in Black, 16. januar 2021 18:51)

Brate moj napaćeni, zar stvarno porediš Dončića sa Bjelicom? Dončić je bio visok pik i odabran (došao) jako mlad sa veoma jasnom idejom da bude glavni igrač franšize. Vanserijski talenat i jako mlad sa iskustvom seniorske EL konkurencije. Bjelica došao u zrelim igračkim godinama i to da bude roleplayer (stretch 4). Njegov dribling i ulaz nikad nije translirao u NBA, niti su mu treneri davali tu vrstu slobode.
Bukvalno porediš babe i žabe.

Najiskrenije

pre 3 godine

@Dule

Nista on ne duguje Zvezdi,nema on sta da vraca. Ako treba nekom nesto da vraca onda to Pesicu treba vratiti. Ako ce da se vrati neka to bude iz ljubavi prema klubu(ako ta ljubav postoji),ako ne,onda hvala lepo. Uostalom,mislim da Zvezda vise njemu duguje nego on Zvezdi,s obzirom na to kakav smo raspad od tima bili u tom periodu.

Jim Beam

pre 3 godine

@Demar Derozan
Prve dve sezone u Kahi bile su mu tanke. Bio je 6-7. violina ekipe, a na njegovoj poziciji je dominirao Teletović koji je imao svu slobodu sveta tamo. Tek odlaskom Teletovića on dobija minute i priliku da zablista, da nije Mirza otišao završio bi u nekom osrednjem evropskom timu. Svakako mu je iskustvo u Kahi značilo, ali on se tek razgoporadio u Feneru. Da je recimo te tri sezone iz Kahe sveo u jednu, otišao bi sa max 24-25. Još da je pogodio ekipu, imao bi 10-15 poena bez problema. Ali kada odeš sa 27 godina u NBA i to u divlju ekipu kakva je Minesota, neće te niko čekati i trpeti da se ti privikneš.

Napravio je odličnu karijeru, ali svi imamo utisak da je mogao daleko više samo da su se kockice poklopile. Sa 20 godina igrati u Zvezdi pleja sa tom visinom, kontrolom lopte i pregledom igre nije baš često, ne pojavljuje se svaki dan takav tip igrača na ovim prostorima...

Mladen

pre 3 godine

@ Drnch

Pa ko je birao i Foxa i Hilda i Voltona kao trenera ako ne Divac i Stojakovic? Ako su oni dripacka ekipa kako kazes onda su im tu kulturu usadila bas ova dvojica.

Aleks

pre 3 godine

Back in Black

Kad je Divac Bogdana predstavio kao belog Džordana? Ko je to ikad radio dok je on bio u Sakramentu? Tebi stvarno nije dobro, idi kod terapeuta, ne valja takva opsednutost Bogdanovićem a kao glumiš objektivnost :(

NijeBitno

pre 3 godine

Surovo okruzenje i surov rad je potreban ako nisi bas bogom dat,ustvari tek tada te čeka surov rad. Evropa je po njegovoj meri. Kad ti kaže stručnjak.

Roki

pre 3 godine

Back in black

Lepo ti je spustila Aleks. Ja zaista misli da je Back in black zaljubljen u Bogdana. Zaista ne vidim drugi razlog za nesuvisle komentare kad god se priča o njemu. Tužno je i jadno da taj momak ima više poštovanja u Americi nego u zemlji za koju igra i pritom je ubedljivo najbolji igrač na svakom takmičenju. Te Divcu daje procenat, te ga je Divac najavljivao kao novog Dzordana. Lepo ti je rekla devojka, daj jedan dokaz, jedan članak ili Divčevu izjavu u kojoj najavljuje Bogdana kao što ti kažeš.

Splavar

pre 3 godine

Ima on i dalje izbora. Mislim da je neopravdano podcenjen u NBA, ali moze i dalje da nadje klub i da za dobar novac igra ulogu sa klupe. Pitanje je gde vise voli da zivi, a takodje zeli li pred kraj karijere da se kida u Evroligi. Finansijski je daleko bolje biti epizodista u NBA nego kljucni igrac u nekom evroligasu. Kako god, nije to ni u Sakramentu bilo toliko lose, desava se da se dobar igrac ne snadje najbolje u nekom timu

Миле

pre 3 godine

Ја мислим да му је време проведено у Минесоти (предуге три сезоне) највише штетило у НБА каријери. Каква је то смешна и тужна екипа била је чињеница да ни Џими Батлер (пет пута олстар играч) није био члан прве петорке.
Било како било и даље мислим да би добро дошао Денверу, а као универзалан и веома захвалан играч и многим другим екипама. Нека му је са срећом у сваком случају.

steva

pre 3 godine

Na dve tri utakmice pre nego sto je ispao iz rotacije se videlo da On jednostavno nema vise ni volje , ni zelje , ni zara da igra za Sakramento .
To bi bilo to sto se tice Sakramenta , gde ce posle , da li ce ga trejdovati...to cemo da vidimo . Koliko se secam Bjelica je i posle Minesote "krenuo" ka Evropi , ali je ipak zavrsio u Sakramentu . Cisto sumnjam da ce u 33-coj uraditi nesto drugo , tako da ce verovatno opet krenuti ka Evropi .Da li bi mogao odraditi jos jedan ugovorcic od 2 godine u NBA , naravno da bi , zasto da ne .

aco

pre 3 godine

Могао би да одигра још сезону-две у НБА, нема превелики уговор за НБА "прилике", те би могао да буде од велике користи. Прошле сезоне је имао просекмод скоро 12 поена и 7 скокова, то није нимало лоше.

Splavar

pre 3 godine

@Kraj za Belog u NBA.
6 godina je dosta, mada nije napravio , odnosno nije ostavio nikakav trag , uglavnom nezapazen.
Ne znam kakve je ugovore imao ali cini mi se da nije neku lovu uzeo. U svakom slucaju zaradio je vise nego da je ostao u Evropi.
(Dokholiday, 16. januar 2021 17:09)

E sad nesto probaj da shvatis. U neko zlatno doba Yu kosarke, tadasnje legende su se borile protiv americkih studenata. Za Kicu, Praju, Moku, Mirzu i ostale NBA igraci su bili svemirci. Veliki je uspeh tamo uopste i otici, a relativno dobar broj nasih igraca tamo aktivno igra. Podcenjivati nekog ko ima NBA ugovor samo pokazuje koliko ne razumes taj sport. Kakav trag je trebao da ostavi da bi ga neko kao ti cenio, pa covek uopste nije lose igrao. Ima iza sebe karijeru o kojoj svaki mladi igrac sanja, a pred sobom jos dobrih par godina. Ameri po evroligaskim klubovima mu zavide dok rasturaju po Evropi, rado bi grejali klupu pored njega, samo kad bi mogli

Bijeli Durant stoper

pre 3 godine

Pa možda ostane na buyout marketu do kraja sezone. Može se priključiti šampionskoj ekipi nakon što prođe drugi prelazni rok. Tko zna možda ga pokupe Lakersi, kao ekipa koja igrače raspoređuje po ulogama u šemi Lebron.

Drnch

pre 3 godine

Bjelica je sporiji igrac za ovakav Sakramento. Volton gaji ekstremno brzu igru. Jos veci problem je sto su Kingsi toksicna sredina. Sinoc protiv Klipersa je bilo negledljivo, kao u ostalom veliki broj utakmica zadnjih 4 godine. Foks jednostavno nema kosarkasku inteligenciju a tim se vec godinama gradi oko njega. Badi Hild ima jos manji IQ od Foksa. Obojica igraju katastrofalnu odbranu. Demjan Lilard je neko vece radio sta je hteo i postigao 40 poena dok su se Foks i Hild smenjivali u pokusaju da ga zaustave. Prosle dve godine drama oko Hilda, ove oko Beglija. Sve u svemu, dripacka ekipa kojoj Divac i Stojakovic nisu uspeli da usade kulturu igranja kosarke.

Ranko

pre 3 godine

Od sezone 04/05 samo su Milos Teodosic (09/10)i Nemanja Bjelica(14/15) srpski reprezentativci proglasavani za MVP regularne sezone evrolige.Ni jedan igrac za to vreme nije proglasen za MVP fajnal fora.Jedini igrac koji je bio najbolji strelac sezone je Igor Rakocevic i to 3 puta:2 puta kao clan Baskonije i jednom kao clan Efesa i po tome je do sada najuspesniji igrac Evrope.Najuspesnija godina za srpske igrace je 14/15 jer su clanovi idealne petorke bili Teodosic(CSKA) Bjelica(Fener) i Marjanovic(Zvezda)

Demar Derozan

pre 3 godine

@Jim Beam
Jeste Teletovic bio na njegovoj poziciju, u picetku je Beli imao i rasprave sa Duskom Ivanovicem zasto ne igra vise, ali kad je dobio sansu igrao je fenomenalno, cesto postizao i vise od 25 poena. To je Zoc uvideo da se radi o tehnicki izvanrednom igracu. Njegova karijera jedino je lutala pre Zvezde kada je Beli, kako je sam cesto isticao, izlazio po klubovima, lose se hranio, otisao u Aistriju u jedan klub za razvoj mladjih igraca, tu se povredio itd. sve drugo je bilo mamje vise ok, s obzirom da se nekoliko puta vracao iz povrede kolena, ali ako odigra jus 2-3 solidne sezone u EL, ja bi mu preporucio Real, bilo bi ekstra za kraj.

Slobodan

pre 3 godine

Kraj za Belog u NBA.
6 godina je dosta, mada nije napravio , odnosno nije ostavio nikakav trag , uglavnom nezapazen.
Ne znam kakve je ugovore imao ali cini mi se da nije neku lovu uzeo. U svakom slucaju zaradio je vise nego da je ostao u Evropi.
(Dokholiday, 16. januar 2021 17:09)
Od Sac samo 20 milki, vrv ukupno u NBA 30 miliona neto, nije to lose. Nije kao mi ali nije ni los.