Sreda, 13.01.2021.

07:00

Jokić flertovao sa "kvadripl-dablom", a Denver prokockao +18

Nikola Jokić odigrao je još jednu impresivnu partiju, ali su Denver Nagetsi uprkos tome opet doživeli poraz.

Izvor: B92

Jokiæ flertovao sa "kvadripl-dablom", a Denver prokockao +18 IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

73 Komentari

Sortiraj po:

bmiles

pre 3 godine

Ajde da i ja kao nestrucnjak pokusam da objasnim sinocnji poraz! Moije nestrucno vidjenje je da krivca treba traziti u prvo treneru(ili njegovoj filozofiji pogotovo oko rotiranja igraca).Poceo mu je Bol odigrao solidno,a pridodao se sinoc veoma precizni Barton.Visoku postavu kakvu ima Bruklin parirana je i slomljena odlicnom i disciplinovanom igrom u prvom poluvremenu,dok nije Meloun u drugom delu polazao sco svoje neznanje.OK da se slozimo da je Denver igrao bez Herisa i Portera,ali cemu sve to kad imate periode kad divljaju prvo Marej a zatim mu se pridoda mladi Dozier a na sve to doda "prekrsaj" Bartona u situaciji kad se lomi protivnik u zadnjim minutama i da ne spomionjem onaj prekrsaj nad Kompacom koji sudije nisu videle,kad je brutalno laktom pogodjen u donji deo stomaka!?Bol je zaboravljen odmah posle koraka i izgubljene lopte,Milsap mu igra samo prvu cetvrtinu,Jokica odmara nepotrebno da Marej i Barton dobiju vise minuta,a svi znamo kad nema Nikola na terenu nema igre.Sinoc je i nas Nikola ima zute minute,videlo se kako se iznervirao pogotovo kad je promasio polaganje.Necu ovog puta mnogo opaliti paljbu na sudije iako stoji da su "malkice" pomogli domacinu ali sto jeste za ocekivati!Ali Meloun da prokocka 18 poena i prica o nekoj filozofiji igre a u stvari prava stvar je ko u datom trenutku igra na parketu!Ovo tankovanje vise nema smisla sa 1 i 2 postavom u rotaciji.Sinoc mu je trener pocetnik(Stiv Nes) dao lekciju kako se rotira tim. Kaljenje rezervista pogresno!

decision

pre 3 godine

Tripl kvadrupl. Postavili su Jokića pod koš i dobro je išlo njima u napadu pred kraj, ali pak onda su iz nekog razloga odustali od te taktike i počeli napadati izvana, a Jokić, vidjelo se je, je oklijevao uzeti šut za 3 i to ih je koštalo utakmice na kraju, ta neodlučnost.

Pera

pre 3 godine

Poceo je Nikola utakmicu profesorski, mogao bi snimak da se pusta klincima da uce kako se igra, sve izgleda lagano, nista na silu, a super efikasno. Dodavanja, skokovi, kradje, postavi blok taman toliko da saigrac ostane sirom otvoren a ne dobije faul, pokazuje im gde da idu, unese Alena pod kos i poentira, pa onda sutne sa poludistance...
Ali saigraci!
2-3 puta doda za trojku u cosku, Bol Bol i jos neko razmislja dal da udje ili sutne, pa nappravi korake. Ubazi pod kos za zicer, saigrac promasi. Najgori momenat: krade loptu, baca perfektnu dugacku loptu Muraju za lak kos, 2 na 1, ovaj baca lob PJ-u, lopta odlazi u aut, ne bi je Vilt C. uhvatio... Murray je izgleda umislio da je too cool za regularnu sezonu, njegovo vreme je PO, ovo je malo dosadno, vec je pravio slicne gluposti...
Brine cinjenica da je sutnuo stolicu (neko drugi bi je do sada pojeo), ipak, ide im na bolje, nadam se da ce da se srede pre nego sto Nidza totalno poludi.

miro split

pre 3 godine

@ jsx
Šta si takav? Ja samo nešto pitan i pokušavan naučit košarkaška pravila, a ti udri po meni. Tako neću nikad ništa naučit iako vidim da si veliki stručnjak.
Odsad ću pitat samo Vujoševića.
On je puno smireniji čovik od tebe.

jsx

pre 3 godine

@miro split
Ja stvarno ne znam zasto ti mislis da si zanimljiv, duhovit, mudar sta vec. Na svaku vest stavis neki "duhovit" komentar, koji je samo blamantan za citanje i naravno gotovo nikad nema veze sa vescu.

srb

pre 3 godine

Nije imao ni tripl. Dobra igrac ali zaista smarate o njemu. Jel zna neko da li o Doncicu u Sl pisu sve vreme? Kako decko igra ako su kao nasi onda je na bilbordima.

па да

pre 3 godine

Sportski pozdrav
(neostrašćeni trener)

Ко је Денвер са Јокићем и без њега, не треба задирати у неку статистику која је често сувопарна и ништа не показује. Ко је Денвер са Јокићем и без њега, треба погледати плејоф серију од пре две године са Портландом - та серија показује где је Денвер без Јокића. Поздрав!

Herbalajzer

pre 3 godine

Treca cetvrtina presudila!
Nit napad, nit odbrana, svi zatajili. Od trenera nikakva bitna reakcija. Ajde da su tu cetvrtinu izgubili 10-15 razlike, sto je vec mnogo, ali 4-29 je vec bezobrazluk. Jednostavno prestali da igraju!? A prve dve cetvrtine su bile milina za gledanje! Sve je manje vise odlicno funkcionisalo, sa lepom razlikom se otislo u drugo poluvreme. Po mom misljenju, Meloun po ne znam koji put, krivac za poraz i iskljucivo zbog trece cetvrtine.

jojo

pre 3 godine

Ne vidim kom čudu se on nada da se desi pa da postanu ozbiljni kandidati za titulu. Ima poziciju da ga svaki tim želi, čak i sa ovolikom platom. Može da izabere onaj sa kojim uzima titulu. Među top 5 najkorisnijih igrača u ligi za bilo koji tim.

Неко тамо, неко 'вамо..

pre 3 godine

Причате о квадрипл-даблу, а није ни трипл-дабл остварио.. А најјаче од свега што банана екипа Нетси их добили.. Нема плеј офа за Нуџетсе..

Laki

pre 3 godine

Neš je očigledno motivator, mogu zamisliti šta je sve igračima napričao u pauzi. Zaigrali su odbranu, nema lakih koševa, a Denver u ritmu -već smo dobili i niko čestit faul da napravi. Nikola se čuva penala, naročito kad je probijena prva linija (to trener zahteva od njega i zato često deluje kao rupa u odbrani). Znate ono, kad se kola sjure nizbrdo teško je povući ručnu.Međutim ako su zaustavili Nikolu, gde je najplaćeniji igrač Denvera, Marej? On kao da nije prisutan od početka sezone. Nije igrao Irving, ali nije ni MPJ i Heris. Žao mi je što su izgubili jer je druga postava počela da igra. Duranta, kada ide, možeš samo da gledaš -tu nema pomoći, kao kad je nama u finalu olimpijde zatrpao koš -dođe na 8m podigne se i bum, ko da ga blokira, sačuva.

miro split

pre 3 godine

@ Ljuba
Ja san samo pristojno pita koji je problem sa srpskim centrima i stolicama, a ti si se izdera na mene ka da san ubija koga.
Nesmi čovik više ništa ni pitat.
Šta ću sad?

Banjaluka

pre 3 godine

petar czv, cekaj do sada je Kavaj bio najbolji igrac svijeta, a sad Djurant, de odluci se ne moze i jedan i drugi biti najbolji. Samo jedan je najbolji i jedan od najboljih svih vremena, znas ti koji, a to te boli. 4 puta NBA sampion, 4 puta MVP finala, sa tri razlicita tima, najbolji strijelac plej ofa svih vremena, treci strijelac lige svih vremena, najbolja karijera svih vremena, nemoj da dalje nabrajam bojim se da ce ti biti lose...a Djurent je naravno majstor i sa Kavajem i Lebronom cini najbolji trojac na svijetu, ali jedan je kralj.

Pera Ždera

pre 3 godine

Neverovatno glupo izgubljen mec. Katastrofalna treca cetvrtina, posebno startera. Ispustili +16 sa poluvremena. Najvise praznih poseda sa Dozierom i Bartonom u isto vreme na parketu, sto je bilo 80% meca.

Barton fenomenalan poenterski ali obavezno nekoliko zaletanja na kos u prvih pet sekundi napada bez da je lopta isla bilo kome. Def gusi Mareja u startnoj. Ok odbrana vecinom utakmice. Posebno na Durentu - iznudio par njegovih izgubljenih ali opet. Gusi, zulja.

Dozier postaje novi Barton polako. Mnogo srljanja i nepromisljenih poteza. On I Barton zajedno u igru veci deo trece 1/4, nema protoka niti mnogo promisljenih poteza.

Jokic dobar, posebno u odbrani, 7 ukradenih lopti!! Najveca zamerka, manjak agresivnosti u trecoj, dok su naglo gubili prednost. Umor? Suprotno, Durent preuzeo odgovornost, prelomio u trecoj, trojkom zatvorio mec na kraju. Manje bitno, falilo dva skoka za TD. Barton mu oteo nekoliko iz ruku bukvalno. Klasika.

Marej i dalje za nijansu sporiji, u kontra ritmu. Budu tu poeni ali greske u odlucujucim momentima postaju navika? Bacanja?

Par pozitiva...
Meloun sa BBolom probao vise - Odlican. Smeta, krakat, blokira.

Moris IGRACINA. Tako zreo u potezu i razmisljanju Mister DEFAULT. Sigurica. Potpis na nove tri godine pravi potez Denvera.

Klupa opet super. Odlepila se lepo u drugoj i krajem trece, pocetkom cetvrte povratili Denver. Ovaj put prva petorka nedovoljno kad se lomilo.

Izgubila uljuljkanost startera u trecoj cetvrtini + prelomni Durent. Steta...

MYNX

pre 3 godine

Jokic jos malo koliko zapažam ce sa ovom glupom upravom Denvera ovako jos jedno 15 tak sezona ....biti najbolji obarati rekorde....voditi ih ali nikad nece napraviti nista....iz sezone u sezonu....oni 4 sezone imaju iste Herisa,Batzona i najvise Milsapa koji ne donose nista....a koji su starteri i u krug....i Grenta koji je i vredeo nesto su oterali a ostavili Milsapa koji vise nema kvalitet ni za Fibu sampiona....ovo je uzas od tima znaci dno dna....samo Jokic za mene najbolji i u nba....i Marej koji ima kvalitet iako srlja....i tu je i Porter koji ce biti odlican....eventualno Bol Bol koji moze to u buducnosti....ostali nula to sve treba da se otera....što dalje....a i trener im ono los....jos mu se ovde zahvaljujemo on je dao sansu Jokicu....treba da se zahvali on Jokicu sto jos uvek trpi sve ovo i da ide svako vece pre spavanja da moli da ovaj ne zatrazi trejd....

tocka

pre 3 godine

Bruklin je postigao 11 trojki u trecoj cetvrtini, to je 33 poena samo trojke.
Samleli su ih u trecoj.
Denver inace jako dobro otvorio utakmicu i igrao svoju igru, ali onda potop u trecoj, i to sve sa prvom ekipom Denvera, ovaj put nije klupa ubrljala.
Ajde sto su bili busni, ali kos nisu mogli da pogode.
Sta se tu tacno desilo to je na Melounu da otpetlja, ali meni nista nije jasno.
Marej opet ocajan. Jokic sjajno krenuo, ali su ga u drugom poluvremenu stalno udvajali, a ostatak ekipe bio paralizovan. Fali im Heris u odbrani i MPJ da pogodi koju. Sta bi tek bilo da je Irving igrao za Netse necu di da zamisljam, verovatno bi ih napunili sa dvadeset razlike.
Meni se cini da je sve one ukradene Jokic zapravo presecao Djurentove pasove, kao da ga je procitao sto se tice tog segmenta igre i uvek je bio negde izmedju Djurenta i saigraca. To je ocigledno isfrustriralo Djurenta pa im je zabio neke nenormalne poene kako samo on to ume. Narocito je zanimljiva scena gde je Jokic nesto dobacio Djurentu a ovaj se nasmejao. Posle toga je poludeo i napunio ih, a Jokic sigurno misli bolje da sam cutao.

Kikujiro

pre 3 godine

Jokić MVP. Odlična odbrana, jedan na jedan medju najboljima od centara u NBA, bio bi i još bolji u odbrani generalno da ne krpi ogromne rupe u odbrani koje mu stvaraju saigrači, feniomenalan ofanzivno, u NBA na listi asistenta je na mestu br.1, po ukradenim loptama je 4, po skokovima 9 ( razlika da udje u prvih pet je samo 1.2 skoka), po poenima 16 (razlika da udje u prvih deset je samo 1.8 poena a u prvih pet samo 2.6), šta mislite ko ima najbolji procenat šuta od svih prvih 10 ozbiljnih kandidata za titulu MVP.

Season Leaders - ESPN Rating

1 Nikola Jokic, C DEN 11 35.0 .576 .821 1.3 10.9 10.5 1.8 0.5 4.2 24.3 54.2

2 Bradley Beal, SG WAS 10 35.9 .494 .874 2.4 5.3 5.0 1.4 0.7 3.3 34.9 51.8

3 Kevin Durant, PF BKN 8 34.8 .535 .865 2.6 7.8 5.8 0.9 0.8 4.0 29.9 50.0

4 Joel Embiid, C PHI 10 32.0 .544 .860 1.2 12.1 3.1 1.4 1.6 3.2 26.6 48.9

ASV

pre 3 godine

Statistika Denvera sa Jokicem na terenu:Drugi u celoj ligi. Bez Jokica:Medju najgorima u ISTORIJI. I onda neko ima obraza da kaže kako ih Jokic usporava. Svašta.

AlCapo

pre 3 godine

Pravi navijaci, a pre svega pravi rodoljubi bi od sveg srca navijali za naseg asa Jokica, cak i kada gresi i kad je najgori na terenu, zato sto je ostao kao jedini nas koji pruza nesto znacajno u NBA.

zeljko

pre 3 godine

Danver uglavnom gubi zbog jokiča i njegovog nabijanja statistike.
(Gug, 13. januar 2021 08:45)

Ovo isto tvrde panteri pricajuci o Bogdanovicevoj ulozi u reprezentaciji. Naravno, ne treba naglasavati da je i jedno i drugo ortodoksna glupost.

NoName

pre 3 godine

Na minut do kraja Jokic sam na trojci ne sutira vec dodaje Mariju koji promasuje. To bi bilo to, rezime utakmice kad je Denver u pitanju.
(Nalivpera, 13. januar 2021 07:44)

Logičan potez, Marej je bek šuter, valjda može da pogodi otvorenu trojku. Ali izgleda da ne može.

Locutus

pre 3 godine

Ovaj poraz je iskljuvo neznanje trenera. Netsi su napravili seriju 29-4, a Meloun za to vreme nije uradio ništa. Jeste igrače Netsa krenulo, a igrače Denvera stalo, ali ipak te serije treba seći, a ne pustiti protivnika da se razmaše. Mari u odbrani uopšte ne postoji, ako je povređen, a najverovatnije da jeste trebao je presedeti na klupi.

Pogan

pre 3 godine

Durent je svakako kosarkaski vanzemaljac i tu nema spora, ali da ga CUVA BARTON 1 na 1 kad se lomi utakmica i da je ovaj lagano preko njega resava??? Barton koji je 10cm nizi i skoro celih 20 kila laksi. Stvarno ne razumem na kojim drogama je Meloun.

MPP

pre 3 godine

SA OVAKVIM

Marejom ništa od kontinuiteta u igri Denvera. Prosto tandem Jokoć - Marej ne funkcionše. I to isključivom krivicom Mareja koji ne sazreva kao igrač. Ne napreduje ....njegove ambicije su ispunjene - ZARADIO JE VELIK NOVAC. Neke igrače to podstiče (Jokić), a neke usporava (Marej). Zašto sam se "zakačio"za Mareja ....zato što je J&M proglašen za jedan pd najboljih tandema u NBA .
Zato je dobio najveći ugovor u Denveru! Prosto ne može da bude ovako pogubljen na terenu bez ikakve koncepcije.
Prvi put smo videli i da je Nikola iskalo bes (doduše na inventaru)....Pazite , 7 ukradenih lopti !?!. Šta je to nego sjajna odbrana ? I 11 asistencija ! Momak igra pa razbija. Čak se i Barton "uljudio"...bio je odličan.
ALI BEZ MAREJA.....teško....

Nedjo

pre 3 godine

-Nikola koči igru Denvera, kada bi imali jednog klasičnog odličnog centra kao što je Joel Embiid ili KAT a ne Jokića Denver bi igrao klasičnu košarkui imao bi bolje rezultate nego sada
-Denver ako hoće da napreduje da dovede jednog klasičnog odličnog centra i da se oslobodi Jokića, tada će i Marej da procveta
-a u nekoj drugoj ekipi će se dokazati da Nikola ne vredi toliko i da je precenjen
-može i varijanta da mu se iseče plata na polovinu i da ulazi sa klupe
-Jokić trenutno na 24.3, 10,9, 10.5, 57.6%, mislim da neće još dugo da izdrži u ovakvom ritmu
-MPJ ima koronu, i noćas nije igrao ni Geri Heris, kažu iz nekih ličnih razloga
(Kikujiro, 13. januar 2021 08:42

Pa ti veze nemaš.

Da li uopšte gledaš ove utakmice denvera koje komentarišeš?

Svako ko je ikada makar rekreativno igrao košarku vidi koliko je Nikola izuzetan igrač i da ima nevjerovatnu košarkašku inteligenciju.

petarczv

pre 3 godine

Jokić je kamen oko vrata Denveru, samo statistika i ništa više. Nije čudo što ga ne gotive.
(Zodiac, 13. januar 2021 09:02)

Bice da je kamen oko vrata tebi i tebi slicnima. Čovek ima vec sad istorijsku sezonu a vi možete samo da puknete od muke

Mare

pre 3 godine

*kvadrupl, kvintupl, sekstupl, septupl, oktupl, nonupl
Ono "i" je od "tri-" u "tripl"
A Jokic je igrao kao prebijen. Vukao se po terenu i nije bio siguran u sut, a nisu mu se ni otvarali za asistencije. Ne znam kako je skupio ove brojke.
Netsi u prvom poluvremenu nisu mogli vola da ubodu, a imali su i masu izgubljenih lopti, sto je uspavalo Denver. Kad ih je konacno krenulo, Denver nije mogao da se sastavi. Mari ocajan i potpuno razumem zasto tako dugo u cetvrtoj cetvrtini nije bilo ni njega ni Jokica. Junaci ove utakmice su Barton i Moris, koji su izvlacili Denver trojkama u bitnom periodu utakmice, pa rezultat na kraju nije bio +20.

Petarczv

pre 3 godine

Denver je posle loseg starta 1-4 u došao do 5-5 juče su izgubili od odlicnog Brooklyna. Nijedna ekipa nije na vrhunskom nivou ne samo denver. Tako da ne smarajte polako dižu formu i bice siguran učesnik playoffa. Sinoć su mogli i da dobiju da marej na kraju utakmice nije dva napada upropastio solo akcijama sutevima preko ruke. Mada je i u "clutch" momentima Durent izdominirao i pogodio prvo za 2 pa u sledecem napadu i za 3 i time rešio pitanje pobednika.

neostrašćeni trener

pre 3 godine

"Наслов све говори, тј сасвим лепо описује Денверову текућу сезону и то највише захваљујући тренеру (и управи). Бојим се, ако нешто брзо не промене, да ће им сезона протећи у овом знаку.
Сад се лепо види да не треба Јокић да буде захвалан Мелоуну већ обрнуто, да Мелоун буде захвалан Јокићу што се уопште појавио у НБА и то у тиму који он води. Јокић је, не зато што је наш већ што је то стварно тако, изузетан играч али нема са ким. Као "Седмица на лотоу" коју тим не уме да валоризује на прави начин нити да је претвори у нешто конкретно већ су више у фазону док траје, траје."

Kao što sam jednom prilikom već pomenuo. I Meloun i Denver će platiti cenu što su ceo tim podredili centru. I to nespecifičnom centru. Centru koji voli da glumi beka, pleja i krilnog. Svega po malo. Osim odbrane. Ako ništa njegova "odbrana" je konstantna. Pročitajte koliko poena prosečna NBA ekipa primi iz reketa. Pa uporedite to sa Denverovom brojkom. Razlika je više nego dupla. Ako će da igraju na koš više, onda im je to propala rabota. Dokazalo se dodavno da filozofija igre na koš više ne pali. Mora postojati odbrana. Jokić igra košarku života. Siguran sam da u drugim ekipama ne bi imao ovu ulogu koju ima u Denveru. Ako ništa slažemo se u jednom da je Meloun loš trener. Vi mislite jer ne daje dovoljno Nikoli,a ja mislim jer je koncept igre podredio Nikoli. Sportski pozdrav

Jokic

pre 3 godine

Razmisljam kako je u Golden Stejtu vrijeme za novi pocetak. To se u NBA radi radikalnim potezima, npr. trejdom Karija. I u tom scenariju zamisljam Karija u Denveru.

bskfan

pre 3 godine

Marej i Dozijer odigrali lose ali glavni krivac je Malone koji stavlja Dozijera na Duranta a onda mu igra i PF-a iako vec i ptice na grani znaju da je to cist promasaj. Prvo jedan hrabar potez Bol kao starter na Duranta, Bol odigrao sasvim dobro, a onda Durant pogodi par puta preko njega i Malone ga odmah zameni Dozijerom. To se ne radi tako, ako nekome das sansu onda izguraj do kraja pa makar i izgubio a ne da ostavis Bola na 15 minuta dok ti Dozijer igra 27 minuta. Milsap i Grin igrali po 22 minuta i za tih 44 minuta Denver bio +2, a onda Malone bez ikakve potrebe 4 minuta odigra bez PF-a na parketu i Denver za ta 4 minuta ode -8. Ako je Jokic nekad morao da odigra 40 minuta onda je to nocas jer je imao sansu da ispise istoriju sa QD-om poeni, skokovi, asistencije i ukradene lopte.

Inace, ako pogledamo statistiku, onda je Denver izgubio pre svega zbog manje skokova mada se mora reci da je tome doprineo i neverovatan sut Netsa od 60% i trojke 50%. Luda utakmica i stvarno je steta sto je Malone upropastio. Kada ekipa za 8 minuta odigra 4-29 onda je to uvek do trenera. Marej odigrao katastrofalno i iako je dobar skakac sinoc imo nula skokova.

petarczv

pre 3 godine

Najbolji igrač sveta Kevin Durant je sinoć opet podsetio sve zasto je bio dvostruki mvp finala u direktnom duelu sa lebronom. Kakva statistika, koji procenti, 13 ass i 9 skokova. Inače tih 9 skokova je imao i na kraju treće četvrtine i nije jurio da ga uhvati tako da ovi sto su smarali za jokicev jedan skok u blowoutu pre neko veče da iskuliraju...

WillyWonka

pre 3 godine

Denver je jedna od rijetkih ekipa koja ima visoke ambicije i onda oslabi ekipu za novu sezonu. Doveli su Kampaca, koji jest genijalac i odličan igrač, ali njemu je 30 godina i ne može se on sad prilagođavati NBA ritmu, može odigrati poneki potez, ali više utakmica u nizu - sumnjam.
Žao mi je Jokića, čovjek je iz neke druge dimenzije, a kad je već u lošoj ekipi, mogao bi mu trener malo pustiti da nabilda statistiku, pa da bude MVP, što da ne. Ovako, niti će doći do prstena, niti do MVP priznanja, a trenutno boljeg igrača u NBA nema.

MarkoSimpson

pre 3 godine

Nikola po difoltu krene odlicno prvu cetvrtinu pa spusta tempo.U trecoj cetvrtini je morao i mogao mnogo bolje ,a ne da se utopi u sivilo cijele ekipe. Mada je za ovaj poraz direktan krivac Meloun sa forsiranjem Doziera...mali je divljao cijelu utakmicu,dok je postava sa Bol Bolom davala rezultat. Barton odlican ovu utakmicu 6/7 trojke..racionalno trosenje lopte..samo je bitan trener koji umije sa njim i to je to

Duz mavjan

pre 3 godine

Posle File i Knicksa ovi ih vratiše u realnost a igrali bez Irvinga. U odbrani promaja i dok je tako tavorit će pri dnu sa Minesotom and company.

miro split

pre 3 godine

Koji je problem sa vašim centrima i stolicema?Prvo je oni Krstić iša razbit stolicu grčkoj reprezentaciji o glavu, a sad je Jokić počeja nogom rastavljat katrige u dvorani.
Je li to neka srpska škola košarke?

Zoran.

pre 3 godine

Ne radi se ovde o nekim cetvrtinama. Ovdje je probblem neozbiljnosti ekipe.Svaku prednost koju Jokic ozbiljnom igrom napravi je znak za ostale igrace da imaju pravo da se ispucavaju i da siluju igru.Trener to naravno koliko ja pratim Denwer pusta do mile volje da ova boranija nemilice trosi Jokicev kredit..Sto ce mu Milsap u prvoj postavi? Em je trom em je star ,em je debeo.Jedino sto ima je to iskustvo.Melon njega potrosi jos napocetku i onda pri kraju kada mu treba iskusan igrac za par minuta ,Milsap ne moze sa stolice da ustane.Zadnje dve tri utakmice taj isti trener je valjda nekako uspio onog Bartona da smiri i obuzda da ne siluje vise igru,ali zato je sad Dozier poludio.Kazem vam da uvjek neko misli da ima pravo da trosi i ispucava teskom mukkom stecen Jokicev kredit. Uzas od ekipe.Neshvatljiva nedisciplina Kao djeca.Ko prije dobije loptu njegova je. Pogotovu kada Mari pocne da dribla i sebe i druge ,pa se izgubi,ne zna ni sta ce sa loptom vise i sutira preko coveka sa devet ,deset metara.Cirkus zivi.

Urox

pre 3 godine

Sta kazu ovdje ljudi ,Jokic kad god hoce moze zabiti 30, ha ha ha.Jeste da svaku noc igraju protiv Knicksa i Minesote bez Taunsa.Durent je tata kosarkeA Denver ce vidjeti playof ali na tv.Dzaba flert sa triple double kad lik je operisan u odbrani.

Sta pricas neznalice ,prosle sezone Jokic razbijao i Taunsa i Embida, protiv obojice dao sut za pobedu...A ovaj Denver ima duduka na klupi ,lik nema osecaj za time out,isto ko Stiv Ker ...Dok idu trice poprimi brdo zasluga za sve to ,evo sad i prosle sezone je tesko ,covek nista nije pokazao...Da nema Karija imali bi 1-10

petarczv

pre 3 godine

Gledao sam utakmicu,Jokic je bio maestralan iako ga je čuvao jedan od boljih defanzivaca na centarskim pozicijama, Alen. Durent je najzasluzniji za poraz denvera odigravsi jednu od najboljih partija u nba ove sezone. Ko nije gledao obavezno da odgleda svu lepotu kosarke u jednoj utakmici. Osim sto je bio ubitacan i ultra efikasan u napadu imao je i dvocifren broj asistencija a i defanzivi je bio odlican. Ubedljivo najbolji igrač u nba bez konkurencije. Razlika između njega i lebrona je ogromna.

ASV

pre 3 godine

Na minut do kraja Jokic sam na trojci ne sutira vec dodaje Mariju koji promasuje. To bi bilo to, rezime utakmice kad je Denver u pitanju.
(Nalivpera, 13. januar 2021 07:44) Možda je čovek hteo da pruži priliku Mareju da zaradi svoju platu, koja je inače najveća u ekipi.

Milan Kosanovic

pre 3 godine

Ja sam na početku sezone rekao da je Denver ove sezone isto što i New Orleans pre nekoliko. Imaju jednog igrača koji razbija i to je to. Teško će da vide play off ove sezone na jačem zapadu nego prošle godine. Uz sve ekipe od prošle godine sad se i Phoenix nameće kao ozbiljan kandidat za po. I vrlo je moguće da će i sam Jokić zatražiti trade na kraju ove sezone. Već lagano se vidi njegova frustriranost ponašanjem ostalih igrača. Da zaključim i opet se vratim na početak, Denver i Toronto su najveći gubitnici u ovoj sezoni,a sve zbog nerezonskih dovođenja i davanja igrača.

el.kiddo

pre 3 godine

U nekom drugom timu Jokic ne bi imao tu slobodu kao u Denveru. Ovo se resava dovodjenjem beka sutera koji uz to igra odbranu, poput Robinsona, Bertansa. Tim bi dobio jos 10-15 poena, Jokic jos 4,5 asistencija vise.

Ljuba

pre 3 godine

Koji je problem sa vašim centrima i stolicema?Prvo je oni Krstić iša razbit stolicu grčkoj reprezentaciji o glavu, a sad je Jokić počeja nogom rastavljat katrige u dvorani.
Je li to neka srpska škola košarke?
(miro split, 13. januar 2021 08:17)

Koji je vama problem sa srpskim trojkama u poslednjoj sekundi?
Da ne nabrajam...

Milan

pre 3 godine

Biće muka i za plej of izgleda. Jokić se samoisključio u drugom poluvremenu, ne može igrač tog značaja za ekipu da prosledjuje loptu prvom do sebe. Durent je objasnio šta lider mora da radi, sve važne šuteve pred kraj je uzeo i pogodio, čudesan igrač. Bez obzira na brojke, Jokić se u drugom delu utopio u sivilo ekipe i dozvolio da prospu +18, po ko zna koji put. Možda se malo i smorio. Onome ko je ostavio Dozira i pustio Krejga bih uručio momentalni otkaz, dečko je izgubljen u prostoru i vremenu, nema ni šut, niti pristojnu inteligenciju. Cela ekipa Nagetsa mi izgleda nekako heterogeno, sklepana sa konca i konopca, bez jasne forme i hijerarhije.

па да

pre 3 godine

Koji je problem sa vašim centrima i stolicema?Prvo je oni Krstić iša razbit stolicu grčkoj reprezentaciji o glavu, a sad je Jokić počeja nogom rastavljat katrige u dvorani.
Je li to neka srpska škola košarke?
(miro split, 13. januar 2021 08:17)

Столицу си видео а премлаћивање нашег играча на паркету, од стране грчких реп., то ниси видео? Петорица Грка га, Бјелицу чини ми се, туку и то је фер а Крстићева столица није фер?!? Наши нису хтели да се туку, видео си како се Крле брзо повукао са терена, желећи да избегне даљу ескалацију. :)

ПС Српску школу кошарке воде:
Обрадовић, Ивковић... Теоретичари
Кецман, Ђорђевић, Рашић... Практичари

ASV

pre 3 godine

Na minut do kraja Jokic sam na trojci ne sutira vec dodaje Mariju koji promasuje. To bi bilo to, rezime utakmice kad je Denver u pitanju.
(Nalivpera, 13. januar 2021 07:44) Možda je čovek hteo da pruži priliku Mareju da zaradi svoju platu, koja je inače najveća u ekipi.

Buki

pre 3 godine

Da se ne lažemo Durent je majstorčina milina gledati ga.
Jokić je vrhunski igrač ali je u odbrani 0 jedina pozitivna stvar je ona što sam igrao Over 231 i pomno sam pratio svaki detalj utakmice da kad svaki put igrač Bruklina krene preko Jokića ali bukvalno svaki tu su laki pojeni.
Za izgubljenu utakmicu i treću četvrtinu svu krivicu snosi Meloun igrači na parketu izgledali su kao da im je prošao tornado, izgubljeni totalno.

Kikujiro

pre 3 godine

Gde je Džamal, super star, all-star, maksimalan ugovor, niko ne očekuje 40 poena, ni 35, ni 30, ali bar 25, ne da ne može ni taj minimum on ne može ni do bar 20 poena da dobaci, pre početka ove sezone proglasili su ga da je konačno super star, da će ove godine igrati prvi put all-star utakmicu, da će biti konstantan, da da će biti na ravnih Jokiću, on nije potpisao ugovor zbog njegovih asistencija, ili skokova, on je košgeter, i zato su ga platili, 19.7 poena, 2.9 skokova, 3.8 asistencija, procenat šuta 47.7, i to je taj super star, noćas za 35 minita nula skokova, i šut 45.0%, neee, dajte da pričamo o Jokiću, imao je jednu izgubljenu loptu i 47.1% šut, kako se usudio, koga je briga za 23 poena, 11 asistencija, 8 skokova, 7 ukradenih lopti. i

- Jokić da se koncetriše na svoju statistiku a ne na tim ako neće da se nervira
-Nikola koči igru Denvera, kada bi imali jednog klasičnog odličnog centra kao što je Joel Embiid ili KAT a ne Jokića Denver bi igrao klasičnu košarkui imao bi bolje rezultate nego sada
-Denver ako hoće da napreduje da dovede jednog klasičnog odličnog centra i da se oslobodi Jokića, tada će i Marej da procveta
-a u nekoj drugoj ekipi će se dokazati da Nikola ne vredi toliko i da je precenjen
-može i varijanta da mu se iseče plata na polovinu i da ulazi sa klupe
-Jokić trenutno na 24.3, 10,9, 10.5, 57.6%, mislim da neće još dugo da izdrži u ovakvom ritmu
-MPJ ima koronu, i noćas nije igrao ni Geri Heris, kažu iz nekih ličnih razloga

па да

pre 3 godine

18+
Наслов све говори, тј сасвим лепо описује Денверову текућу сезону и то највише захваљујући тренеру (и управи). Бојим се, ако нешто брзо не промене, да ће им сезона протећи у овом знаку.
Сад се лепо види да не треба Јокић да буде захвалан Мелоуну већ обрнуто, да Мелоун буде захвалан Јокићу што се уопште појавио у НБА и то у тиму који он води. Јокић је, не зато што је наш већ што је то стварно тако, изузетан играч али нема са ким. Као "Седмица на лотоу" коју тим не уме да валоризује на прави начин нити да је претвори у нешто конкретно већ су више у фазону док траје, траје.

Nalivpera

pre 3 godine

Na minut do kraja Jokic sam na trojci ne sutira vec dodaje Mariju koji promasuje. To bi bilo to, rezime utakmice kad je Denver u pitanju.

Mare

pre 3 godine

Skoro nisam video onakvo sutersko vece ko Bruklinovo u trecoj cetvrtini. Al moglo je i to da se resi samo nikako sa PJ Dozirom na terenu. Jel Meloun zaljubljen u njega, nista mi nije jasno? A Nikoli svaka cast na utakmici.

Mr_Melbourne

pre 3 godine

Sta kazu ovdje ljudi ,Jokic kad god hoce moze zabiti 30, ha ha ha.Jeste da svaku noc igraju protiv Knicksa i Minesote bez Taunsa.Durent je tata kosarkeA Denver ce vidjeti playof ali na tv.Dzaba flert sa triple double kad lik je operisan u odbrani.

Mare

pre 3 godine

Skoro nisam video onakvo sutersko vece ko Bruklinovo u trecoj cetvrtini. Al moglo je i to da se resi samo nikako sa PJ Dozirom na terenu. Jel Meloun zaljubljen u njega, nista mi nije jasno? A Nikoli svaka cast na utakmici.

Nalivpera

pre 3 godine

Na minut do kraja Jokic sam na trojci ne sutira vec dodaje Mariju koji promasuje. To bi bilo to, rezime utakmice kad je Denver u pitanju.

Zoran.

pre 3 godine

Ne radi se ovde o nekim cetvrtinama. Ovdje je probblem neozbiljnosti ekipe.Svaku prednost koju Jokic ozbiljnom igrom napravi je znak za ostale igrace da imaju pravo da se ispucavaju i da siluju igru.Trener to naravno koliko ja pratim Denwer pusta do mile volje da ova boranija nemilice trosi Jokicev kredit..Sto ce mu Milsap u prvoj postavi? Em je trom em je star ,em je debeo.Jedino sto ima je to iskustvo.Melon njega potrosi jos napocetku i onda pri kraju kada mu treba iskusan igrac za par minuta ,Milsap ne moze sa stolice da ustane.Zadnje dve tri utakmice taj isti trener je valjda nekako uspio onog Bartona da smiri i obuzda da ne siluje vise igru,ali zato je sad Dozier poludio.Kazem vam da uvjek neko misli da ima pravo da trosi i ispucava teskom mukkom stecen Jokicev kredit. Uzas od ekipe.Neshvatljiva nedisciplina Kao djeca.Ko prije dobije loptu njegova je. Pogotovu kada Mari pocne da dribla i sebe i druge ,pa se izgubi,ne zna ni sta ce sa loptom vise i sutira preko coveka sa devet ,deset metara.Cirkus zivi.

Urox

pre 3 godine

Sta kazu ovdje ljudi ,Jokic kad god hoce moze zabiti 30, ha ha ha.Jeste da svaku noc igraju protiv Knicksa i Minesote bez Taunsa.Durent je tata kosarkeA Denver ce vidjeti playof ali na tv.Dzaba flert sa triple double kad lik je operisan u odbrani.

Sta pricas neznalice ,prosle sezone Jokic razbijao i Taunsa i Embida, protiv obojice dao sut za pobedu...A ovaj Denver ima duduka na klupi ,lik nema osecaj za time out,isto ko Stiv Ker ...Dok idu trice poprimi brdo zasluga za sve to ,evo sad i prosle sezone je tesko ,covek nista nije pokazao...Da nema Karija imali bi 1-10

ASV

pre 3 godine

Na minut do kraja Jokic sam na trojci ne sutira vec dodaje Mariju koji promasuje. To bi bilo to, rezime utakmice kad je Denver u pitanju.
(Nalivpera, 13. januar 2021 07:44) Možda je čovek hteo da pruži priliku Mareju da zaradi svoju platu, koja je inače najveća u ekipi.

Milan

pre 3 godine

Biće muka i za plej of izgleda. Jokić se samoisključio u drugom poluvremenu, ne može igrač tog značaja za ekipu da prosledjuje loptu prvom do sebe. Durent je objasnio šta lider mora da radi, sve važne šuteve pred kraj je uzeo i pogodio, čudesan igrač. Bez obzira na brojke, Jokić se u drugom delu utopio u sivilo ekipe i dozvolio da prospu +18, po ko zna koji put. Možda se malo i smorio. Onome ko je ostavio Dozira i pustio Krejga bih uručio momentalni otkaz, dečko je izgubljen u prostoru i vremenu, nema ni šut, niti pristojnu inteligenciju. Cela ekipa Nagetsa mi izgleda nekako heterogeno, sklepana sa konca i konopca, bez jasne forme i hijerarhije.

Pogan

pre 3 godine

Durent je svakako kosarkaski vanzemaljac i tu nema spora, ali da ga CUVA BARTON 1 na 1 kad se lomi utakmica i da je ovaj lagano preko njega resava??? Barton koji je 10cm nizi i skoro celih 20 kila laksi. Stvarno ne razumem na kojim drogama je Meloun.

па да

pre 3 godine

18+
Наслов све говори, тј сасвим лепо описује Денверову текућу сезону и то највише захваљујући тренеру (и управи). Бојим се, ако нешто брзо не промене, да ће им сезона протећи у овом знаку.
Сад се лепо види да не треба Јокић да буде захвалан Мелоуну већ обрнуто, да Мелоун буде захвалан Јокићу што се уопште појавио у НБА и то у тиму који он води. Јокић је, не зато што је наш већ што је то стварно тако, изузетан играч али нема са ким. Као "Седмица на лотоу" коју тим не уме да валоризује на прави начин нити да је претвори у нешто конкретно већ су више у фазону док траје, траје.

petarczv

pre 3 godine

Jokić je kamen oko vrata Denveru, samo statistika i ništa više. Nije čudo što ga ne gotive.
(Zodiac, 13. januar 2021 09:02)

Bice da je kamen oko vrata tebi i tebi slicnima. Čovek ima vec sad istorijsku sezonu a vi možete samo da puknete od muke

WillyWonka

pre 3 godine

Denver je jedna od rijetkih ekipa koja ima visoke ambicije i onda oslabi ekipu za novu sezonu. Doveli su Kampaca, koji jest genijalac i odličan igrač, ali njemu je 30 godina i ne može se on sad prilagođavati NBA ritmu, može odigrati poneki potez, ali više utakmica u nizu - sumnjam.
Žao mi je Jokića, čovjek je iz neke druge dimenzije, a kad je već u lošoj ekipi, mogao bi mu trener malo pustiti da nabilda statistiku, pa da bude MVP, što da ne. Ovako, niti će doći do prstena, niti do MVP priznanja, a trenutno boljeg igrača u NBA nema.

petarczv

pre 3 godine

Gledao sam utakmicu,Jokic je bio maestralan iako ga je čuvao jedan od boljih defanzivaca na centarskim pozicijama, Alen. Durent je najzasluzniji za poraz denvera odigravsi jednu od najboljih partija u nba ove sezone. Ko nije gledao obavezno da odgleda svu lepotu kosarke u jednoj utakmici. Osim sto je bio ubitacan i ultra efikasan u napadu imao je i dvocifren broj asistencija a i defanzivi je bio odlican. Ubedljivo najbolji igrač u nba bez konkurencije. Razlika između njega i lebrona je ogromna.

NoName

pre 3 godine

Na minut do kraja Jokic sam na trojci ne sutira vec dodaje Mariju koji promasuje. To bi bilo to, rezime utakmice kad je Denver u pitanju.
(Nalivpera, 13. januar 2021 07:44)

Logičan potez, Marej je bek šuter, valjda može da pogodi otvorenu trojku. Ali izgleda da ne može.

ASV

pre 3 godine

Na minut do kraja Jokic sam na trojci ne sutira vec dodaje Mariju koji promasuje. To bi bilo to, rezime utakmice kad je Denver u pitanju.
(Nalivpera, 13. januar 2021 07:44) Možda je čovek hteo da pruži priliku Mareju da zaradi svoju platu, koja je inače najveća u ekipi.

Milan Kosanovic

pre 3 godine

Ja sam na početku sezone rekao da je Denver ove sezone isto što i New Orleans pre nekoliko. Imaju jednog igrača koji razbija i to je to. Teško će da vide play off ove sezone na jačem zapadu nego prošle godine. Uz sve ekipe od prošle godine sad se i Phoenix nameće kao ozbiljan kandidat za po. I vrlo je moguće da će i sam Jokić zatražiti trade na kraju ove sezone. Već lagano se vidi njegova frustriranost ponašanjem ostalih igrača. Da zaključim i opet se vratim na početak, Denver i Toronto su najveći gubitnici u ovoj sezoni,a sve zbog nerezonskih dovođenja i davanja igrača.

ASV

pre 3 godine

Statistika Denvera sa Jokicem na terenu:Drugi u celoj ligi. Bez Jokica:Medju najgorima u ISTORIJI. I onda neko ima obraza da kaže kako ih Jokic usporava. Svašta.

MPP

pre 3 godine

SA OVAKVIM

Marejom ništa od kontinuiteta u igri Denvera. Prosto tandem Jokoć - Marej ne funkcionše. I to isključivom krivicom Mareja koji ne sazreva kao igrač. Ne napreduje ....njegove ambicije su ispunjene - ZARADIO JE VELIK NOVAC. Neke igrače to podstiče (Jokić), a neke usporava (Marej). Zašto sam se "zakačio"za Mareja ....zato što je J&M proglašen za jedan pd najboljih tandema u NBA .
Zato je dobio najveći ugovor u Denveru! Prosto ne može da bude ovako pogubljen na terenu bez ikakve koncepcije.
Prvi put smo videli i da je Nikola iskalo bes (doduše na inventaru)....Pazite , 7 ukradenih lopti !?!. Šta je to nego sjajna odbrana ? I 11 asistencija ! Momak igra pa razbija. Čak se i Barton "uljudio"...bio je odličan.
ALI BEZ MAREJA.....teško....

MarkoSimpson

pre 3 godine

Nikola po difoltu krene odlicno prvu cetvrtinu pa spusta tempo.U trecoj cetvrtini je morao i mogao mnogo bolje ,a ne da se utopi u sivilo cijele ekipe. Mada je za ovaj poraz direktan krivac Meloun sa forsiranjem Doziera...mali je divljao cijelu utakmicu,dok je postava sa Bol Bolom davala rezultat. Barton odlican ovu utakmicu 6/7 trojke..racionalno trosenje lopte..samo je bitan trener koji umije sa njim i to je to

Locutus

pre 3 godine

Ovaj poraz je iskljuvo neznanje trenera. Netsi su napravili seriju 29-4, a Meloun za to vreme nije uradio ništa. Jeste igrače Netsa krenulo, a igrače Denvera stalo, ali ipak te serije treba seći, a ne pustiti protivnika da se razmaše. Mari u odbrani uopšte ne postoji, ako je povređen, a najverovatnije da jeste trebao je presedeti na klupi.

miro split

pre 3 godine

Koji je problem sa vašim centrima i stolicema?Prvo je oni Krstić iša razbit stolicu grčkoj reprezentaciji o glavu, a sad je Jokić počeja nogom rastavljat katrige u dvorani.
Je li to neka srpska škola košarke?

Nedjo

pre 3 godine

-Nikola koči igru Denvera, kada bi imali jednog klasičnog odličnog centra kao što je Joel Embiid ili KAT a ne Jokića Denver bi igrao klasičnu košarkui imao bi bolje rezultate nego sada
-Denver ako hoće da napreduje da dovede jednog klasičnog odličnog centra i da se oslobodi Jokića, tada će i Marej da procveta
-a u nekoj drugoj ekipi će se dokazati da Nikola ne vredi toliko i da je precenjen
-može i varijanta da mu se iseče plata na polovinu i da ulazi sa klupe
-Jokić trenutno na 24.3, 10,9, 10.5, 57.6%, mislim da neće još dugo da izdrži u ovakvom ritmu
-MPJ ima koronu, i noćas nije igrao ni Geri Heris, kažu iz nekih ličnih razloga
(Kikujiro, 13. januar 2021 08:42

Pa ti veze nemaš.

Da li uopšte gledaš ove utakmice denvera koje komentarišeš?

Svako ko je ikada makar rekreativno igrao košarku vidi koliko je Nikola izuzetan igrač i da ima nevjerovatnu košarkašku inteligenciju.

el.kiddo

pre 3 godine

U nekom drugom timu Jokic ne bi imao tu slobodu kao u Denveru. Ovo se resava dovodjenjem beka sutera koji uz to igra odbranu, poput Robinsona, Bertansa. Tim bi dobio jos 10-15 poena, Jokic jos 4,5 asistencija vise.

Ljuba

pre 3 godine

Koji je problem sa vašim centrima i stolicema?Prvo je oni Krstić iša razbit stolicu grčkoj reprezentaciji o glavu, a sad je Jokić počeja nogom rastavljat katrige u dvorani.
Je li to neka srpska škola košarke?
(miro split, 13. januar 2021 08:17)

Koji je vama problem sa srpskim trojkama u poslednjoj sekundi?
Da ne nabrajam...

bskfan

pre 3 godine

Marej i Dozijer odigrali lose ali glavni krivac je Malone koji stavlja Dozijera na Duranta a onda mu igra i PF-a iako vec i ptice na grani znaju da je to cist promasaj. Prvo jedan hrabar potez Bol kao starter na Duranta, Bol odigrao sasvim dobro, a onda Durant pogodi par puta preko njega i Malone ga odmah zameni Dozijerom. To se ne radi tako, ako nekome das sansu onda izguraj do kraja pa makar i izgubio a ne da ostavis Bola na 15 minuta dok ti Dozijer igra 27 minuta. Milsap i Grin igrali po 22 minuta i za tih 44 minuta Denver bio +2, a onda Malone bez ikakve potrebe 4 minuta odigra bez PF-a na parketu i Denver za ta 4 minuta ode -8. Ako je Jokic nekad morao da odigra 40 minuta onda je to nocas jer je imao sansu da ispise istoriju sa QD-om poeni, skokovi, asistencije i ukradene lopte.

Inace, ako pogledamo statistiku, onda je Denver izgubio pre svega zbog manje skokova mada se mora reci da je tome doprineo i neverovatan sut Netsa od 60% i trojke 50%. Luda utakmica i stvarno je steta sto je Malone upropastio. Kada ekipa za 8 minuta odigra 4-29 onda je to uvek do trenera. Marej odigrao katastrofalno i iako je dobar skakac sinoc imo nula skokova.

Petarczv

pre 3 godine

Denver je posle loseg starta 1-4 u došao do 5-5 juče su izgubili od odlicnog Brooklyna. Nijedna ekipa nije na vrhunskom nivou ne samo denver. Tako da ne smarajte polako dižu formu i bice siguran učesnik playoffa. Sinoć su mogli i da dobiju da marej na kraju utakmice nije dva napada upropastio solo akcijama sutevima preko ruke. Mada je i u "clutch" momentima Durent izdominirao i pogodio prvo za 2 pa u sledecem napadu i za 3 i time rešio pitanje pobednika.

zeljko

pre 3 godine

Danver uglavnom gubi zbog jokiča i njegovog nabijanja statistike.
(Gug, 13. januar 2021 08:45)

Ovo isto tvrde panteri pricajuci o Bogdanovicevoj ulozi u reprezentaciji. Naravno, ne treba naglasavati da je i jedno i drugo ortodoksna glupost.

AlCapo

pre 3 godine

Pravi navijaci, a pre svega pravi rodoljubi bi od sveg srca navijali za naseg asa Jokica, cak i kada gresi i kad je najgori na terenu, zato sto je ostao kao jedini nas koji pruza nesto znacajno u NBA.

Kikujiro

pre 3 godine

Jokić MVP. Odlična odbrana, jedan na jedan medju najboljima od centara u NBA, bio bi i još bolji u odbrani generalno da ne krpi ogromne rupe u odbrani koje mu stvaraju saigrači, feniomenalan ofanzivno, u NBA na listi asistenta je na mestu br.1, po ukradenim loptama je 4, po skokovima 9 ( razlika da udje u prvih pet je samo 1.2 skoka), po poenima 16 (razlika da udje u prvih deset je samo 1.8 poena a u prvih pet samo 2.6), šta mislite ko ima najbolji procenat šuta od svih prvih 10 ozbiljnih kandidata za titulu MVP.

Season Leaders - ESPN Rating

1 Nikola Jokic, C DEN 11 35.0 .576 .821 1.3 10.9 10.5 1.8 0.5 4.2 24.3 54.2

2 Bradley Beal, SG WAS 10 35.9 .494 .874 2.4 5.3 5.0 1.4 0.7 3.3 34.9 51.8

3 Kevin Durant, PF BKN 8 34.8 .535 .865 2.6 7.8 5.8 0.9 0.8 4.0 29.9 50.0

4 Joel Embiid, C PHI 10 32.0 .544 .860 1.2 12.1 3.1 1.4 1.6 3.2 26.6 48.9

Buki

pre 3 godine

Da se ne lažemo Durent je majstorčina milina gledati ga.
Jokić je vrhunski igrač ali je u odbrani 0 jedina pozitivna stvar je ona što sam igrao Over 231 i pomno sam pratio svaki detalj utakmice da kad svaki put igrač Bruklina krene preko Jokića ali bukvalno svaki tu su laki pojeni.
Za izgubljenu utakmicu i treću četvrtinu svu krivicu snosi Meloun igrači na parketu izgledali su kao da im je prošao tornado, izgubljeni totalno.

Duz mavjan

pre 3 godine

Posle File i Knicksa ovi ih vratiše u realnost a igrali bez Irvinga. U odbrani promaja i dok je tako tavorit će pri dnu sa Minesotom and company.

miro split

pre 3 godine

@ Ljuba
Ja san samo pristojno pita koji je problem sa srpskim centrima i stolicama, a ti si se izdera na mene ka da san ubija koga.
Nesmi čovik više ništa ni pitat.
Šta ću sad?

Herbalajzer

pre 3 godine

Treca cetvrtina presudila!
Nit napad, nit odbrana, svi zatajili. Od trenera nikakva bitna reakcija. Ajde da su tu cetvrtinu izgubili 10-15 razlike, sto je vec mnogo, ali 4-29 je vec bezobrazluk. Jednostavno prestali da igraju!? A prve dve cetvrtine su bile milina za gledanje! Sve je manje vise odlicno funkcionisalo, sa lepom razlikom se otislo u drugo poluvreme. Po mom misljenju, Meloun po ne znam koji put, krivac za poraz i iskljucivo zbog trece cetvrtine.

Mr_Melbourne

pre 3 godine

Sta kazu ovdje ljudi ,Jokic kad god hoce moze zabiti 30, ha ha ha.Jeste da svaku noc igraju protiv Knicksa i Minesote bez Taunsa.Durent je tata kosarkeA Denver ce vidjeti playof ali na tv.Dzaba flert sa triple double kad lik je operisan u odbrani.

па да

pre 3 godine

Koji je problem sa vašim centrima i stolicema?Prvo je oni Krstić iša razbit stolicu grčkoj reprezentaciji o glavu, a sad je Jokić počeja nogom rastavljat katrige u dvorani.
Je li to neka srpska škola košarke?
(miro split, 13. januar 2021 08:17)

Столицу си видео а премлаћивање нашег играча на паркету, од стране грчких реп., то ниси видео? Петорица Грка га, Бјелицу чини ми се, туку и то је фер а Крстићева столица није фер?!? Наши нису хтели да се туку, видео си како се Крле брзо повукао са терена, желећи да избегне даљу ескалацију. :)

ПС Српску школу кошарке воде:
Обрадовић, Ивковић... Теоретичари
Кецман, Ђорђевић, Рашић... Практичари

Pera Ždera

pre 3 godine

Neverovatno glupo izgubljen mec. Katastrofalna treca cetvrtina, posebno startera. Ispustili +16 sa poluvremena. Najvise praznih poseda sa Dozierom i Bartonom u isto vreme na parketu, sto je bilo 80% meca.

Barton fenomenalan poenterski ali obavezno nekoliko zaletanja na kos u prvih pet sekundi napada bez da je lopta isla bilo kome. Def gusi Mareja u startnoj. Ok odbrana vecinom utakmice. Posebno na Durentu - iznudio par njegovih izgubljenih ali opet. Gusi, zulja.

Dozier postaje novi Barton polako. Mnogo srljanja i nepromisljenih poteza. On I Barton zajedno u igru veci deo trece 1/4, nema protoka niti mnogo promisljenih poteza.

Jokic dobar, posebno u odbrani, 7 ukradenih lopti!! Najveca zamerka, manjak agresivnosti u trecoj, dok su naglo gubili prednost. Umor? Suprotno, Durent preuzeo odgovornost, prelomio u trecoj, trojkom zatvorio mec na kraju. Manje bitno, falilo dva skoka za TD. Barton mu oteo nekoliko iz ruku bukvalno. Klasika.

Marej i dalje za nijansu sporiji, u kontra ritmu. Budu tu poeni ali greske u odlucujucim momentima postaju navika? Bacanja?

Par pozitiva...
Meloun sa BBolom probao vise - Odlican. Smeta, krakat, blokira.

Moris IGRACINA. Tako zreo u potezu i razmisljanju Mister DEFAULT. Sigurica. Potpis na nove tri godine pravi potez Denvera.

Klupa opet super. Odlepila se lepo u drugoj i krajem trece, pocetkom cetvrte povratili Denver. Ovaj put prva petorka nedovoljno kad se lomilo.

Izgubila uljuljkanost startera u trecoj cetvrtini + prelomni Durent. Steta...

Laki

pre 3 godine

Neš je očigledno motivator, mogu zamisliti šta je sve igračima napričao u pauzi. Zaigrali su odbranu, nema lakih koševa, a Denver u ritmu -već smo dobili i niko čestit faul da napravi. Nikola se čuva penala, naročito kad je probijena prva linija (to trener zahteva od njega i zato često deluje kao rupa u odbrani). Znate ono, kad se kola sjure nizbrdo teško je povući ručnu.Međutim ako su zaustavili Nikolu, gde je najplaćeniji igrač Denvera, Marej? On kao da nije prisutan od početka sezone. Nije igrao Irving, ali nije ni MPJ i Heris. Žao mi je što su izgubili jer je druga postava počela da igra. Duranta, kada ide, možeš samo da gledaš -tu nema pomoći, kao kad je nama u finalu olimpijde zatrpao koš -dođe na 8m podigne se i bum, ko da ga blokira, sačuva.

petarczv

pre 3 godine

Najbolji igrač sveta Kevin Durant je sinoć opet podsetio sve zasto je bio dvostruki mvp finala u direktnom duelu sa lebronom. Kakva statistika, koji procenti, 13 ass i 9 skokova. Inače tih 9 skokova je imao i na kraju treće četvrtine i nije jurio da ga uhvati tako da ovi sto su smarali za jokicev jedan skok u blowoutu pre neko veče da iskuliraju...

MYNX

pre 3 godine

Jokic jos malo koliko zapažam ce sa ovom glupom upravom Denvera ovako jos jedno 15 tak sezona ....biti najbolji obarati rekorde....voditi ih ali nikad nece napraviti nista....iz sezone u sezonu....oni 4 sezone imaju iste Herisa,Batzona i najvise Milsapa koji ne donose nista....a koji su starteri i u krug....i Grenta koji je i vredeo nesto su oterali a ostavili Milsapa koji vise nema kvalitet ni za Fibu sampiona....ovo je uzas od tima znaci dno dna....samo Jokic za mene najbolji i u nba....i Marej koji ima kvalitet iako srlja....i tu je i Porter koji ce biti odlican....eventualno Bol Bol koji moze to u buducnosti....ostali nula to sve treba da se otera....što dalje....a i trener im ono los....jos mu se ovde zahvaljujemo on je dao sansu Jokicu....treba da se zahvali on Jokicu sto jos uvek trpi sve ovo i da ide svako vece pre spavanja da moli da ovaj ne zatrazi trejd....

па да

pre 3 godine

Sportski pozdrav
(neostrašćeni trener)

Ко је Денвер са Јокићем и без њега, не треба задирати у неку статистику која је често сувопарна и ништа не показује. Ко је Денвер са Јокићем и без њега, треба погледати плејоф серију од пре две године са Портландом - та серија показује где је Денвер без Јокића. Поздрав!

jojo

pre 3 godine

Ne vidim kom čudu se on nada da se desi pa da postanu ozbiljni kandidati za titulu. Ima poziciju da ga svaki tim želi, čak i sa ovolikom platom. Može da izabere onaj sa kojim uzima titulu. Među top 5 najkorisnijih igrača u ligi za bilo koji tim.

tocka

pre 3 godine

Bruklin je postigao 11 trojki u trecoj cetvrtini, to je 33 poena samo trojke.
Samleli su ih u trecoj.
Denver inace jako dobro otvorio utakmicu i igrao svoju igru, ali onda potop u trecoj, i to sve sa prvom ekipom Denvera, ovaj put nije klupa ubrljala.
Ajde sto su bili busni, ali kos nisu mogli da pogode.
Sta se tu tacno desilo to je na Melounu da otpetlja, ali meni nista nije jasno.
Marej opet ocajan. Jokic sjajno krenuo, ali su ga u drugom poluvremenu stalno udvajali, a ostatak ekipe bio paralizovan. Fali im Heris u odbrani i MPJ da pogodi koju. Sta bi tek bilo da je Irving igrao za Netse necu di da zamisljam, verovatno bi ih napunili sa dvadeset razlike.
Meni se cini da je sve one ukradene Jokic zapravo presecao Djurentove pasove, kao da ga je procitao sto se tice tog segmenta igre i uvek je bio negde izmedju Djurenta i saigraca. To je ocigledno isfrustriralo Djurenta pa im je zabio neke nenormalne poene kako samo on to ume. Narocito je zanimljiva scena gde je Jokic nesto dobacio Djurentu a ovaj se nasmejao. Posle toga je poludeo i napunio ih, a Jokic sigurno misli bolje da sam cutao.

Неко тамо, неко 'вамо..

pre 3 godine

Причате о квадрипл-даблу, а није ни трипл-дабл остварио.. А најјаче од свега што банана екипа Нетси их добили.. Нема плеј офа за Нуџетсе..

jsx

pre 3 godine

@miro split
Ja stvarno ne znam zasto ti mislis da si zanimljiv, duhovit, mudar sta vec. Na svaku vest stavis neki "duhovit" komentar, koji je samo blamantan za citanje i naravno gotovo nikad nema veze sa vescu.

Pera

pre 3 godine

Poceo je Nikola utakmicu profesorski, mogao bi snimak da se pusta klincima da uce kako se igra, sve izgleda lagano, nista na silu, a super efikasno. Dodavanja, skokovi, kradje, postavi blok taman toliko da saigrac ostane sirom otvoren a ne dobije faul, pokazuje im gde da idu, unese Alena pod kos i poentira, pa onda sutne sa poludistance...
Ali saigraci!
2-3 puta doda za trojku u cosku, Bol Bol i jos neko razmislja dal da udje ili sutne, pa nappravi korake. Ubazi pod kos za zicer, saigrac promasi. Najgori momenat: krade loptu, baca perfektnu dugacku loptu Muraju za lak kos, 2 na 1, ovaj baca lob PJ-u, lopta odlazi u aut, ne bi je Vilt C. uhvatio... Murray je izgleda umislio da je too cool za regularnu sezonu, njegovo vreme je PO, ovo je malo dosadno, vec je pravio slicne gluposti...
Brine cinjenica da je sutnuo stolicu (neko drugi bi je do sada pojeo), ipak, ide im na bolje, nadam se da ce da se srede pre nego sto Nidza totalno poludi.

Kikujiro

pre 3 godine

Gde je Džamal, super star, all-star, maksimalan ugovor, niko ne očekuje 40 poena, ni 35, ni 30, ali bar 25, ne da ne može ni taj minimum on ne može ni do bar 20 poena da dobaci, pre početka ove sezone proglasili su ga da je konačno super star, da će ove godine igrati prvi put all-star utakmicu, da će biti konstantan, da da će biti na ravnih Jokiću, on nije potpisao ugovor zbog njegovih asistencija, ili skokova, on je košgeter, i zato su ga platili, 19.7 poena, 2.9 skokova, 3.8 asistencija, procenat šuta 47.7, i to je taj super star, noćas za 35 minita nula skokova, i šut 45.0%, neee, dajte da pričamo o Jokiću, imao je jednu izgubljenu loptu i 47.1% šut, kako se usudio, koga je briga za 23 poena, 11 asistencija, 8 skokova, 7 ukradenih lopti. i

- Jokić da se koncetriše na svoju statistiku a ne na tim ako neće da se nervira
-Nikola koči igru Denvera, kada bi imali jednog klasičnog odličnog centra kao što je Joel Embiid ili KAT a ne Jokića Denver bi igrao klasičnu košarkui imao bi bolje rezultate nego sada
-Denver ako hoće da napreduje da dovede jednog klasičnog odličnog centra i da se oslobodi Jokića, tada će i Marej da procveta
-a u nekoj drugoj ekipi će se dokazati da Nikola ne vredi toliko i da je precenjen
-može i varijanta da mu se iseče plata na polovinu i da ulazi sa klupe
-Jokić trenutno na 24.3, 10,9, 10.5, 57.6%, mislim da neće još dugo da izdrži u ovakvom ritmu
-MPJ ima koronu, i noćas nije igrao ni Geri Heris, kažu iz nekih ličnih razloga

Jokic

pre 3 godine

Razmisljam kako je u Golden Stejtu vrijeme za novi pocetak. To se u NBA radi radikalnim potezima, npr. trejdom Karija. I u tom scenariju zamisljam Karija u Denveru.

neostrašćeni trener

pre 3 godine

"Наслов све говори, тј сасвим лепо описује Денверову текућу сезону и то највише захваљујући тренеру (и управи). Бојим се, ако нешто брзо не промене, да ће им сезона протећи у овом знаку.
Сад се лепо види да не треба Јокић да буде захвалан Мелоуну већ обрнуто, да Мелоун буде захвалан Јокићу што се уопште појавио у НБА и то у тиму који он води. Јокић је, не зато што је наш већ што је то стварно тако, изузетан играч али нема са ким. Као "Седмица на лотоу" коју тим не уме да валоризује на прави начин нити да је претвори у нешто конкретно већ су више у фазону док траје, траје."

Kao što sam jednom prilikom već pomenuo. I Meloun i Denver će platiti cenu što su ceo tim podredili centru. I to nespecifičnom centru. Centru koji voli da glumi beka, pleja i krilnog. Svega po malo. Osim odbrane. Ako ništa njegova "odbrana" je konstantna. Pročitajte koliko poena prosečna NBA ekipa primi iz reketa. Pa uporedite to sa Denverovom brojkom. Razlika je više nego dupla. Ako će da igraju na koš više, onda im je to propala rabota. Dokazalo se dodavno da filozofija igre na koš više ne pali. Mora postojati odbrana. Jokić igra košarku života. Siguran sam da u drugim ekipama ne bi imao ovu ulogu koju ima u Denveru. Ako ništa slažemo se u jednom da je Meloun loš trener. Vi mislite jer ne daje dovoljno Nikoli,a ja mislim jer je koncept igre podredio Nikoli. Sportski pozdrav

srb

pre 3 godine

Nije imao ni tripl. Dobra igrac ali zaista smarate o njemu. Jel zna neko da li o Doncicu u Sl pisu sve vreme? Kako decko igra ako su kao nasi onda je na bilbordima.

Banjaluka

pre 3 godine

petar czv, cekaj do sada je Kavaj bio najbolji igrac svijeta, a sad Djurant, de odluci se ne moze i jedan i drugi biti najbolji. Samo jedan je najbolji i jedan od najboljih svih vremena, znas ti koji, a to te boli. 4 puta NBA sampion, 4 puta MVP finala, sa tri razlicita tima, najbolji strijelac plej ofa svih vremena, treci strijelac lige svih vremena, najbolja karijera svih vremena, nemoj da dalje nabrajam bojim se da ce ti biti lose...a Djurent je naravno majstor i sa Kavajem i Lebronom cini najbolji trojac na svijetu, ali jedan je kralj.

Mare

pre 3 godine

*kvadrupl, kvintupl, sekstupl, septupl, oktupl, nonupl
Ono "i" je od "tri-" u "tripl"
A Jokic je igrao kao prebijen. Vukao se po terenu i nije bio siguran u sut, a nisu mu se ni otvarali za asistencije. Ne znam kako je skupio ove brojke.
Netsi u prvom poluvremenu nisu mogli vola da ubodu, a imali su i masu izgubljenih lopti, sto je uspavalo Denver. Kad ih je konacno krenulo, Denver nije mogao da se sastavi. Mari ocajan i potpuno razumem zasto tako dugo u cetvrtoj cetvrtini nije bilo ni njega ni Jokica. Junaci ove utakmice su Barton i Moris, koji su izvlacili Denver trojkama u bitnom periodu utakmice, pa rezultat na kraju nije bio +20.

miro split

pre 3 godine

@ jsx
Šta si takav? Ja samo nešto pitan i pokušavan naučit košarkaška pravila, a ti udri po meni. Tako neću nikad ništa naučit iako vidim da si veliki stručnjak.
Odsad ću pitat samo Vujoševića.
On je puno smireniji čovik od tebe.

decision

pre 3 godine

Tripl kvadrupl. Postavili su Jokića pod koš i dobro je išlo njima u napadu pred kraj, ali pak onda su iz nekog razloga odustali od te taktike i počeli napadati izvana, a Jokić, vidjelo se je, je oklijevao uzeti šut za 3 i to ih je koštalo utakmice na kraju, ta neodlučnost.

bmiles

pre 3 godine

Ajde da i ja kao nestrucnjak pokusam da objasnim sinocnji poraz! Moije nestrucno vidjenje je da krivca treba traziti u prvo treneru(ili njegovoj filozofiji pogotovo oko rotiranja igraca).Poceo mu je Bol odigrao solidno,a pridodao se sinoc veoma precizni Barton.Visoku postavu kakvu ima Bruklin parirana je i slomljena odlicnom i disciplinovanom igrom u prvom poluvremenu,dok nije Meloun u drugom delu polazao sco svoje neznanje.OK da se slozimo da je Denver igrao bez Herisa i Portera,ali cemu sve to kad imate periode kad divljaju prvo Marej a zatim mu se pridoda mladi Dozier a na sve to doda "prekrsaj" Bartona u situaciji kad se lomi protivnik u zadnjim minutama i da ne spomionjem onaj prekrsaj nad Kompacom koji sudije nisu videle,kad je brutalno laktom pogodjen u donji deo stomaka!?Bol je zaboravljen odmah posle koraka i izgubljene lopte,Milsap mu igra samo prvu cetvrtinu,Jokica odmara nepotrebno da Marej i Barton dobiju vise minuta,a svi znamo kad nema Nikola na terenu nema igre.Sinoc je i nas Nikola ima zute minute,videlo se kako se iznervirao pogotovo kad je promasio polaganje.Necu ovog puta mnogo opaliti paljbu na sudije iako stoji da su "malkice" pomogli domacinu ali sto jeste za ocekivati!Ali Meloun da prokocka 18 poena i prica o nekoj filozofiji igre a u stvari prava stvar je ko u datom trenutku igra na parketu!Ovo tankovanje vise nema smisla sa 1 i 2 postavom u rotaciji.Sinoc mu je trener pocetnik(Stiv Nes) dao lekciju kako se rotira tim. Kaljenje rezervista pogresno!

Mr_Melbourne

pre 3 godine

Sta kazu ovdje ljudi ,Jokic kad god hoce moze zabiti 30, ha ha ha.Jeste da svaku noc igraju protiv Knicksa i Minesote bez Taunsa.Durent je tata kosarkeA Denver ce vidjeti playof ali na tv.Dzaba flert sa triple double kad lik je operisan u odbrani.

miro split

pre 3 godine

Koji je problem sa vašim centrima i stolicema?Prvo je oni Krstić iša razbit stolicu grčkoj reprezentaciji o glavu, a sad je Jokić počeja nogom rastavljat katrige u dvorani.
Je li to neka srpska škola košarke?

Kikujiro

pre 3 godine

Gde je Džamal, super star, all-star, maksimalan ugovor, niko ne očekuje 40 poena, ni 35, ni 30, ali bar 25, ne da ne može ni taj minimum on ne može ni do bar 20 poena da dobaci, pre početka ove sezone proglasili su ga da je konačno super star, da će ove godine igrati prvi put all-star utakmicu, da će biti konstantan, da da će biti na ravnih Jokiću, on nije potpisao ugovor zbog njegovih asistencija, ili skokova, on je košgeter, i zato su ga platili, 19.7 poena, 2.9 skokova, 3.8 asistencija, procenat šuta 47.7, i to je taj super star, noćas za 35 minita nula skokova, i šut 45.0%, neee, dajte da pričamo o Jokiću, imao je jednu izgubljenu loptu i 47.1% šut, kako se usudio, koga je briga za 23 poena, 11 asistencija, 8 skokova, 7 ukradenih lopti. i

- Jokić da se koncetriše na svoju statistiku a ne na tim ako neće da se nervira
-Nikola koči igru Denvera, kada bi imali jednog klasičnog odličnog centra kao što je Joel Embiid ili KAT a ne Jokića Denver bi igrao klasičnu košarkui imao bi bolje rezultate nego sada
-Denver ako hoće da napreduje da dovede jednog klasičnog odličnog centra i da se oslobodi Jokića, tada će i Marej da procveta
-a u nekoj drugoj ekipi će se dokazati da Nikola ne vredi toliko i da je precenjen
-može i varijanta da mu se iseče plata na polovinu i da ulazi sa klupe
-Jokić trenutno na 24.3, 10,9, 10.5, 57.6%, mislim da neće još dugo da izdrži u ovakvom ritmu
-MPJ ima koronu, i noćas nije igrao ni Geri Heris, kažu iz nekih ličnih razloga

neostrašćeni trener

pre 3 godine

"Наслов све говори, тј сасвим лепо описује Денверову текућу сезону и то највише захваљујући тренеру (и управи). Бојим се, ако нешто брзо не промене, да ће им сезона протећи у овом знаку.
Сад се лепо види да не треба Јокић да буде захвалан Мелоуну већ обрнуто, да Мелоун буде захвалан Јокићу што се уопште појавио у НБА и то у тиму који он води. Јокић је, не зато што је наш већ што је то стварно тако, изузетан играч али нема са ким. Као "Седмица на лотоу" коју тим не уме да валоризује на прави начин нити да је претвори у нешто конкретно већ су више у фазону док траје, траје."

Kao što sam jednom prilikom već pomenuo. I Meloun i Denver će platiti cenu što su ceo tim podredili centru. I to nespecifičnom centru. Centru koji voli da glumi beka, pleja i krilnog. Svega po malo. Osim odbrane. Ako ništa njegova "odbrana" je konstantna. Pročitajte koliko poena prosečna NBA ekipa primi iz reketa. Pa uporedite to sa Denverovom brojkom. Razlika je više nego dupla. Ako će da igraju na koš više, onda im je to propala rabota. Dokazalo se dodavno da filozofija igre na koš više ne pali. Mora postojati odbrana. Jokić igra košarku života. Siguran sam da u drugim ekipama ne bi imao ovu ulogu koju ima u Denveru. Ako ništa slažemo se u jednom da je Meloun loš trener. Vi mislite jer ne daje dovoljno Nikoli,a ja mislim jer je koncept igre podredio Nikoli. Sportski pozdrav

Banjaluka

pre 3 godine

petar czv, cekaj do sada je Kavaj bio najbolji igrac svijeta, a sad Djurant, de odluci se ne moze i jedan i drugi biti najbolji. Samo jedan je najbolji i jedan od najboljih svih vremena, znas ti koji, a to te boli. 4 puta NBA sampion, 4 puta MVP finala, sa tri razlicita tima, najbolji strijelac plej ofa svih vremena, treci strijelac lige svih vremena, najbolja karijera svih vremena, nemoj da dalje nabrajam bojim se da ce ti biti lose...a Djurent je naravno majstor i sa Kavajem i Lebronom cini najbolji trojac na svijetu, ali jedan je kralj.

Неко тамо, неко 'вамо..

pre 3 godine

Причате о квадрипл-даблу, а није ни трипл-дабл остварио.. А најјаче од свега што банана екипа Нетси их добили.. Нема плеј офа за Нуџетсе..

Mare

pre 3 godine

*kvadrupl, kvintupl, sekstupl, septupl, oktupl, nonupl
Ono "i" je od "tri-" u "tripl"
A Jokic je igrao kao prebijen. Vukao se po terenu i nije bio siguran u sut, a nisu mu se ni otvarali za asistencije. Ne znam kako je skupio ove brojke.
Netsi u prvom poluvremenu nisu mogli vola da ubodu, a imali su i masu izgubljenih lopti, sto je uspavalo Denver. Kad ih je konacno krenulo, Denver nije mogao da se sastavi. Mari ocajan i potpuno razumem zasto tako dugo u cetvrtoj cetvrtini nije bilo ni njega ni Jokica. Junaci ove utakmice su Barton i Moris, koji su izvlacili Denver trojkama u bitnom periodu utakmice, pa rezultat na kraju nije bio +20.

petarczv

pre 3 godine

Najbolji igrač sveta Kevin Durant je sinoć opet podsetio sve zasto je bio dvostruki mvp finala u direktnom duelu sa lebronom. Kakva statistika, koji procenti, 13 ass i 9 skokova. Inače tih 9 skokova je imao i na kraju treće četvrtine i nije jurio da ga uhvati tako da ovi sto su smarali za jokicev jedan skok u blowoutu pre neko veče da iskuliraju...

Buki

pre 3 godine

Da se ne lažemo Durent je majstorčina milina gledati ga.
Jokić je vrhunski igrač ali je u odbrani 0 jedina pozitivna stvar je ona što sam igrao Over 231 i pomno sam pratio svaki detalj utakmice da kad svaki put igrač Bruklina krene preko Jokića ali bukvalno svaki tu su laki pojeni.
Za izgubljenu utakmicu i treću četvrtinu svu krivicu snosi Meloun igrači na parketu izgledali su kao da im je prošao tornado, izgubljeni totalno.

srb

pre 3 godine

Nije imao ni tripl. Dobra igrac ali zaista smarate o njemu. Jel zna neko da li o Doncicu u Sl pisu sve vreme? Kako decko igra ako su kao nasi onda je na bilbordima.

Nalivpera

pre 3 godine

Na minut do kraja Jokic sam na trojci ne sutira vec dodaje Mariju koji promasuje. To bi bilo to, rezime utakmice kad je Denver u pitanju.

Urox

pre 3 godine

Sta kazu ovdje ljudi ,Jokic kad god hoce moze zabiti 30, ha ha ha.Jeste da svaku noc igraju protiv Knicksa i Minesote bez Taunsa.Durent je tata kosarkeA Denver ce vidjeti playof ali na tv.Dzaba flert sa triple double kad lik je operisan u odbrani.

Sta pricas neznalice ,prosle sezone Jokic razbijao i Taunsa i Embida, protiv obojice dao sut za pobedu...A ovaj Denver ima duduka na klupi ,lik nema osecaj za time out,isto ko Stiv Ker ...Dok idu trice poprimi brdo zasluga za sve to ,evo sad i prosle sezone je tesko ,covek nista nije pokazao...Da nema Karija imali bi 1-10

Jokic

pre 3 godine

Razmisljam kako je u Golden Stejtu vrijeme za novi pocetak. To se u NBA radi radikalnim potezima, npr. trejdom Karija. I u tom scenariju zamisljam Karija u Denveru.

Ljuba

pre 3 godine

Koji je problem sa vašim centrima i stolicema?Prvo je oni Krstić iša razbit stolicu grčkoj reprezentaciji o glavu, a sad je Jokić počeja nogom rastavljat katrige u dvorani.
Je li to neka srpska škola košarke?
(miro split, 13. januar 2021 08:17)

Koji je vama problem sa srpskim trojkama u poslednjoj sekundi?
Da ne nabrajam...

petarczv

pre 3 godine

Jokić je kamen oko vrata Denveru, samo statistika i ništa više. Nije čudo što ga ne gotive.
(Zodiac, 13. januar 2021 09:02)

Bice da je kamen oko vrata tebi i tebi slicnima. Čovek ima vec sad istorijsku sezonu a vi možete samo da puknete od muke

zeljko

pre 3 godine

Danver uglavnom gubi zbog jokiča i njegovog nabijanja statistike.
(Gug, 13. januar 2021 08:45)

Ovo isto tvrde panteri pricajuci o Bogdanovicevoj ulozi u reprezentaciji. Naravno, ne treba naglasavati da je i jedno i drugo ortodoksna glupost.

jsx

pre 3 godine

@miro split
Ja stvarno ne znam zasto ti mislis da si zanimljiv, duhovit, mudar sta vec. Na svaku vest stavis neki "duhovit" komentar, koji je samo blamantan za citanje i naravno gotovo nikad nema veze sa vescu.

Zoran.

pre 3 godine

Ne radi se ovde o nekim cetvrtinama. Ovdje je probblem neozbiljnosti ekipe.Svaku prednost koju Jokic ozbiljnom igrom napravi je znak za ostale igrace da imaju pravo da se ispucavaju i da siluju igru.Trener to naravno koliko ja pratim Denwer pusta do mile volje da ova boranija nemilice trosi Jokicev kredit..Sto ce mu Milsap u prvoj postavi? Em je trom em je star ,em je debeo.Jedino sto ima je to iskustvo.Melon njega potrosi jos napocetku i onda pri kraju kada mu treba iskusan igrac za par minuta ,Milsap ne moze sa stolice da ustane.Zadnje dve tri utakmice taj isti trener je valjda nekako uspio onog Bartona da smiri i obuzda da ne siluje vise igru,ali zato je sad Dozier poludio.Kazem vam da uvjek neko misli da ima pravo da trosi i ispucava teskom mukkom stecen Jokicev kredit. Uzas od ekipe.Neshvatljiva nedisciplina Kao djeca.Ko prije dobije loptu njegova je. Pogotovu kada Mari pocne da dribla i sebe i druge ,pa se izgubi,ne zna ni sta ce sa loptom vise i sutira preko coveka sa devet ,deset metara.Cirkus zivi.

el.kiddo

pre 3 godine

U nekom drugom timu Jokic ne bi imao tu slobodu kao u Denveru. Ovo se resava dovodjenjem beka sutera koji uz to igra odbranu, poput Robinsona, Bertansa. Tim bi dobio jos 10-15 poena, Jokic jos 4,5 asistencija vise.

па да

pre 3 godine

Koji je problem sa vašim centrima i stolicema?Prvo je oni Krstić iša razbit stolicu grčkoj reprezentaciji o glavu, a sad je Jokić počeja nogom rastavljat katrige u dvorani.
Je li to neka srpska škola košarke?
(miro split, 13. januar 2021 08:17)

Столицу си видео а премлаћивање нашег играча на паркету, од стране грчких реп., то ниси видео? Петорица Грка га, Бјелицу чини ми се, туку и то је фер а Крстићева столица није фер?!? Наши нису хтели да се туку, видео си како се Крле брзо повукао са терена, желећи да избегне даљу ескалацију. :)

ПС Српску школу кошарке воде:
Обрадовић, Ивковић... Теоретичари
Кецман, Ђорђевић, Рашић... Практичари

Nedjo

pre 3 godine

-Nikola koči igru Denvera, kada bi imali jednog klasičnog odličnog centra kao što je Joel Embiid ili KAT a ne Jokića Denver bi igrao klasičnu košarkui imao bi bolje rezultate nego sada
-Denver ako hoće da napreduje da dovede jednog klasičnog odličnog centra i da se oslobodi Jokića, tada će i Marej da procveta
-a u nekoj drugoj ekipi će se dokazati da Nikola ne vredi toliko i da je precenjen
-može i varijanta da mu se iseče plata na polovinu i da ulazi sa klupe
-Jokić trenutno na 24.3, 10,9, 10.5, 57.6%, mislim da neće još dugo da izdrži u ovakvom ritmu
-MPJ ima koronu, i noćas nije igrao ni Geri Heris, kažu iz nekih ličnih razloga
(Kikujiro, 13. januar 2021 08:42

Pa ti veze nemaš.

Da li uopšte gledaš ove utakmice denvera koje komentarišeš?

Svako ko je ikada makar rekreativno igrao košarku vidi koliko je Nikola izuzetan igrač i da ima nevjerovatnu košarkašku inteligenciju.

Mare

pre 3 godine

Skoro nisam video onakvo sutersko vece ko Bruklinovo u trecoj cetvrtini. Al moglo je i to da se resi samo nikako sa PJ Dozirom na terenu. Jel Meloun zaljubljen u njega, nista mi nije jasno? A Nikoli svaka cast na utakmici.

Duz mavjan

pre 3 godine

Posle File i Knicksa ovi ih vratiše u realnost a igrali bez Irvinga. U odbrani promaja i dok je tako tavorit će pri dnu sa Minesotom and company.

miro split

pre 3 godine

@ Ljuba
Ja san samo pristojno pita koji je problem sa srpskim centrima i stolicama, a ti si se izdera na mene ka da san ubija koga.
Nesmi čovik više ništa ni pitat.
Šta ću sad?

WillyWonka

pre 3 godine

Denver je jedna od rijetkih ekipa koja ima visoke ambicije i onda oslabi ekipu za novu sezonu. Doveli su Kampaca, koji jest genijalac i odličan igrač, ali njemu je 30 godina i ne može se on sad prilagođavati NBA ritmu, može odigrati poneki potez, ali više utakmica u nizu - sumnjam.
Žao mi je Jokića, čovjek je iz neke druge dimenzije, a kad je već u lošoj ekipi, mogao bi mu trener malo pustiti da nabilda statistiku, pa da bude MVP, što da ne. Ovako, niti će doći do prstena, niti do MVP priznanja, a trenutno boljeg igrača u NBA nema.

AlCapo

pre 3 godine

Pravi navijaci, a pre svega pravi rodoljubi bi od sveg srca navijali za naseg asa Jokica, cak i kada gresi i kad je najgori na terenu, zato sto je ostao kao jedini nas koji pruza nesto znacajno u NBA.

па да

pre 3 godine

Sportski pozdrav
(neostrašćeni trener)

Ко је Денвер са Јокићем и без њега, не треба задирати у неку статистику која је често сувопарна и ништа не показује. Ко је Денвер са Јокићем и без њега, треба погледати плејоф серију од пре две године са Портландом - та серија показује где је Денвер без Јокића. Поздрав!

ASV

pre 3 godine

Na minut do kraja Jokic sam na trojci ne sutira vec dodaje Mariju koji promasuje. To bi bilo to, rezime utakmice kad je Denver u pitanju.
(Nalivpera, 13. januar 2021 07:44) Možda je čovek hteo da pruži priliku Mareju da zaradi svoju platu, koja je inače najveća u ekipi.

ASV

pre 3 godine

Na minut do kraja Jokic sam na trojci ne sutira vec dodaje Mariju koji promasuje. To bi bilo to, rezime utakmice kad je Denver u pitanju.
(Nalivpera, 13. januar 2021 07:44) Možda je čovek hteo da pruži priliku Mareju da zaradi svoju platu, koja je inače najveća u ekipi.

па да

pre 3 godine

18+
Наслов све говори, тј сасвим лепо описује Денверову текућу сезону и то највише захваљујући тренеру (и управи). Бојим се, ако нешто брзо не промене, да ће им сезона протећи у овом знаку.
Сад се лепо види да не треба Јокић да буде захвалан Мелоуну већ обрнуто, да Мелоун буде захвалан Јокићу што се уопште појавио у НБА и то у тиму који он води. Јокић је, не зато што је наш већ што је то стварно тако, изузетан играч али нема са ким. Као "Седмица на лотоу" коју тим не уме да валоризује на прави начин нити да је претвори у нешто конкретно већ су више у фазону док траје, траје.

petarczv

pre 3 godine

Gledao sam utakmicu,Jokic je bio maestralan iako ga je čuvao jedan od boljih defanzivaca na centarskim pozicijama, Alen. Durent je najzasluzniji za poraz denvera odigravsi jednu od najboljih partija u nba ove sezone. Ko nije gledao obavezno da odgleda svu lepotu kosarke u jednoj utakmici. Osim sto je bio ubitacan i ultra efikasan u napadu imao je i dvocifren broj asistencija a i defanzivi je bio odlican. Ubedljivo najbolji igrač u nba bez konkurencije. Razlika između njega i lebrona je ogromna.

MPP

pre 3 godine

SA OVAKVIM

Marejom ništa od kontinuiteta u igri Denvera. Prosto tandem Jokoć - Marej ne funkcionše. I to isključivom krivicom Mareja koji ne sazreva kao igrač. Ne napreduje ....njegove ambicije su ispunjene - ZARADIO JE VELIK NOVAC. Neke igrače to podstiče (Jokić), a neke usporava (Marej). Zašto sam se "zakačio"za Mareja ....zato što je J&M proglašen za jedan pd najboljih tandema u NBA .
Zato je dobio najveći ugovor u Denveru! Prosto ne može da bude ovako pogubljen na terenu bez ikakve koncepcije.
Prvi put smo videli i da je Nikola iskalo bes (doduše na inventaru)....Pazite , 7 ukradenih lopti !?!. Šta je to nego sjajna odbrana ? I 11 asistencija ! Momak igra pa razbija. Čak se i Barton "uljudio"...bio je odličan.
ALI BEZ MAREJA.....teško....

tocka

pre 3 godine

Bruklin je postigao 11 trojki u trecoj cetvrtini, to je 33 poena samo trojke.
Samleli su ih u trecoj.
Denver inace jako dobro otvorio utakmicu i igrao svoju igru, ali onda potop u trecoj, i to sve sa prvom ekipom Denvera, ovaj put nije klupa ubrljala.
Ajde sto su bili busni, ali kos nisu mogli da pogode.
Sta se tu tacno desilo to je na Melounu da otpetlja, ali meni nista nije jasno.
Marej opet ocajan. Jokic sjajno krenuo, ali su ga u drugom poluvremenu stalno udvajali, a ostatak ekipe bio paralizovan. Fali im Heris u odbrani i MPJ da pogodi koju. Sta bi tek bilo da je Irving igrao za Netse necu di da zamisljam, verovatno bi ih napunili sa dvadeset razlike.
Meni se cini da je sve one ukradene Jokic zapravo presecao Djurentove pasove, kao da ga je procitao sto se tice tog segmenta igre i uvek je bio negde izmedju Djurenta i saigraca. To je ocigledno isfrustriralo Djurenta pa im je zabio neke nenormalne poene kako samo on to ume. Narocito je zanimljiva scena gde je Jokic nesto dobacio Djurentu a ovaj se nasmejao. Posle toga je poludeo i napunio ih, a Jokic sigurno misli bolje da sam cutao.

MYNX

pre 3 godine

Jokic jos malo koliko zapažam ce sa ovom glupom upravom Denvera ovako jos jedno 15 tak sezona ....biti najbolji obarati rekorde....voditi ih ali nikad nece napraviti nista....iz sezone u sezonu....oni 4 sezone imaju iste Herisa,Batzona i najvise Milsapa koji ne donose nista....a koji su starteri i u krug....i Grenta koji je i vredeo nesto su oterali a ostavili Milsapa koji vise nema kvalitet ni za Fibu sampiona....ovo je uzas od tima znaci dno dna....samo Jokic za mene najbolji i u nba....i Marej koji ima kvalitet iako srlja....i tu je i Porter koji ce biti odlican....eventualno Bol Bol koji moze to u buducnosti....ostali nula to sve treba da se otera....što dalje....a i trener im ono los....jos mu se ovde zahvaljujemo on je dao sansu Jokicu....treba da se zahvali on Jokicu sto jos uvek trpi sve ovo i da ide svako vece pre spavanja da moli da ovaj ne zatrazi trejd....

bskfan

pre 3 godine

Marej i Dozijer odigrali lose ali glavni krivac je Malone koji stavlja Dozijera na Duranta a onda mu igra i PF-a iako vec i ptice na grani znaju da je to cist promasaj. Prvo jedan hrabar potez Bol kao starter na Duranta, Bol odigrao sasvim dobro, a onda Durant pogodi par puta preko njega i Malone ga odmah zameni Dozijerom. To se ne radi tako, ako nekome das sansu onda izguraj do kraja pa makar i izgubio a ne da ostavis Bola na 15 minuta dok ti Dozijer igra 27 minuta. Milsap i Grin igrali po 22 minuta i za tih 44 minuta Denver bio +2, a onda Malone bez ikakve potrebe 4 minuta odigra bez PF-a na parketu i Denver za ta 4 minuta ode -8. Ako je Jokic nekad morao da odigra 40 minuta onda je to nocas jer je imao sansu da ispise istoriju sa QD-om poeni, skokovi, asistencije i ukradene lopte.

Inace, ako pogledamo statistiku, onda je Denver izgubio pre svega zbog manje skokova mada se mora reci da je tome doprineo i neverovatan sut Netsa od 60% i trojke 50%. Luda utakmica i stvarno je steta sto je Malone upropastio. Kada ekipa za 8 minuta odigra 4-29 onda je to uvek do trenera. Marej odigrao katastrofalno i iako je dobar skakac sinoc imo nula skokova.

Petarczv

pre 3 godine

Denver je posle loseg starta 1-4 u došao do 5-5 juče su izgubili od odlicnog Brooklyna. Nijedna ekipa nije na vrhunskom nivou ne samo denver. Tako da ne smarajte polako dižu formu i bice siguran učesnik playoffa. Sinoć su mogli i da dobiju da marej na kraju utakmice nije dva napada upropastio solo akcijama sutevima preko ruke. Mada je i u "clutch" momentima Durent izdominirao i pogodio prvo za 2 pa u sledecem napadu i za 3 i time rešio pitanje pobednika.

NoName

pre 3 godine

Na minut do kraja Jokic sam na trojci ne sutira vec dodaje Mariju koji promasuje. To bi bilo to, rezime utakmice kad je Denver u pitanju.
(Nalivpera, 13. januar 2021 07:44)

Logičan potez, Marej je bek šuter, valjda može da pogodi otvorenu trojku. Ali izgleda da ne može.

ASV

pre 3 godine

Statistika Denvera sa Jokicem na terenu:Drugi u celoj ligi. Bez Jokica:Medju najgorima u ISTORIJI. I onda neko ima obraza da kaže kako ih Jokic usporava. Svašta.

Kikujiro

pre 3 godine

Jokić MVP. Odlična odbrana, jedan na jedan medju najboljima od centara u NBA, bio bi i još bolji u odbrani generalno da ne krpi ogromne rupe u odbrani koje mu stvaraju saigrači, feniomenalan ofanzivno, u NBA na listi asistenta je na mestu br.1, po ukradenim loptama je 4, po skokovima 9 ( razlika da udje u prvih pet je samo 1.2 skoka), po poenima 16 (razlika da udje u prvih deset je samo 1.8 poena a u prvih pet samo 2.6), šta mislite ko ima najbolji procenat šuta od svih prvih 10 ozbiljnih kandidata za titulu MVP.

Season Leaders - ESPN Rating

1 Nikola Jokic, C DEN 11 35.0 .576 .821 1.3 10.9 10.5 1.8 0.5 4.2 24.3 54.2

2 Bradley Beal, SG WAS 10 35.9 .494 .874 2.4 5.3 5.0 1.4 0.7 3.3 34.9 51.8

3 Kevin Durant, PF BKN 8 34.8 .535 .865 2.6 7.8 5.8 0.9 0.8 4.0 29.9 50.0

4 Joel Embiid, C PHI 10 32.0 .544 .860 1.2 12.1 3.1 1.4 1.6 3.2 26.6 48.9

Milan Kosanovic

pre 3 godine

Ja sam na početku sezone rekao da je Denver ove sezone isto što i New Orleans pre nekoliko. Imaju jednog igrača koji razbija i to je to. Teško će da vide play off ove sezone na jačem zapadu nego prošle godine. Uz sve ekipe od prošle godine sad se i Phoenix nameće kao ozbiljan kandidat za po. I vrlo je moguće da će i sam Jokić zatražiti trade na kraju ove sezone. Već lagano se vidi njegova frustriranost ponašanjem ostalih igrača. Da zaključim i opet se vratim na početak, Denver i Toronto su najveći gubitnici u ovoj sezoni,a sve zbog nerezonskih dovođenja i davanja igrača.

Pera Ždera

pre 3 godine

Neverovatno glupo izgubljen mec. Katastrofalna treca cetvrtina, posebno startera. Ispustili +16 sa poluvremena. Najvise praznih poseda sa Dozierom i Bartonom u isto vreme na parketu, sto je bilo 80% meca.

Barton fenomenalan poenterski ali obavezno nekoliko zaletanja na kos u prvih pet sekundi napada bez da je lopta isla bilo kome. Def gusi Mareja u startnoj. Ok odbrana vecinom utakmice. Posebno na Durentu - iznudio par njegovih izgubljenih ali opet. Gusi, zulja.

Dozier postaje novi Barton polako. Mnogo srljanja i nepromisljenih poteza. On I Barton zajedno u igru veci deo trece 1/4, nema protoka niti mnogo promisljenih poteza.

Jokic dobar, posebno u odbrani, 7 ukradenih lopti!! Najveca zamerka, manjak agresivnosti u trecoj, dok su naglo gubili prednost. Umor? Suprotno, Durent preuzeo odgovornost, prelomio u trecoj, trojkom zatvorio mec na kraju. Manje bitno, falilo dva skoka za TD. Barton mu oteo nekoliko iz ruku bukvalno. Klasika.

Marej i dalje za nijansu sporiji, u kontra ritmu. Budu tu poeni ali greske u odlucujucim momentima postaju navika? Bacanja?

Par pozitiva...
Meloun sa BBolom probao vise - Odlican. Smeta, krakat, blokira.

Moris IGRACINA. Tako zreo u potezu i razmisljanju Mister DEFAULT. Sigurica. Potpis na nove tri godine pravi potez Denvera.

Klupa opet super. Odlepila se lepo u drugoj i krajem trece, pocetkom cetvrte povratili Denver. Ovaj put prva petorka nedovoljno kad se lomilo.

Izgubila uljuljkanost startera u trecoj cetvrtini + prelomni Durent. Steta...

jojo

pre 3 godine

Ne vidim kom čudu se on nada da se desi pa da postanu ozbiljni kandidati za titulu. Ima poziciju da ga svaki tim želi, čak i sa ovolikom platom. Može da izabere onaj sa kojim uzima titulu. Među top 5 najkorisnijih igrača u ligi za bilo koji tim.

miro split

pre 3 godine

@ jsx
Šta si takav? Ja samo nešto pitan i pokušavan naučit košarkaška pravila, a ti udri po meni. Tako neću nikad ništa naučit iako vidim da si veliki stručnjak.
Odsad ću pitat samo Vujoševića.
On je puno smireniji čovik od tebe.

Milan

pre 3 godine

Biće muka i za plej of izgleda. Jokić se samoisključio u drugom poluvremenu, ne može igrač tog značaja za ekipu da prosledjuje loptu prvom do sebe. Durent je objasnio šta lider mora da radi, sve važne šuteve pred kraj je uzeo i pogodio, čudesan igrač. Bez obzira na brojke, Jokić se u drugom delu utopio u sivilo ekipe i dozvolio da prospu +18, po ko zna koji put. Možda se malo i smorio. Onome ko je ostavio Dozira i pustio Krejga bih uručio momentalni otkaz, dečko je izgubljen u prostoru i vremenu, nema ni šut, niti pristojnu inteligenciju. Cela ekipa Nagetsa mi izgleda nekako heterogeno, sklepana sa konca i konopca, bez jasne forme i hijerarhije.

Laki

pre 3 godine

Neš je očigledno motivator, mogu zamisliti šta je sve igračima napričao u pauzi. Zaigrali su odbranu, nema lakih koševa, a Denver u ritmu -već smo dobili i niko čestit faul da napravi. Nikola se čuva penala, naročito kad je probijena prva linija (to trener zahteva od njega i zato često deluje kao rupa u odbrani). Znate ono, kad se kola sjure nizbrdo teško je povući ručnu.Međutim ako su zaustavili Nikolu, gde je najplaćeniji igrač Denvera, Marej? On kao da nije prisutan od početka sezone. Nije igrao Irving, ali nije ni MPJ i Heris. Žao mi je što su izgubili jer je druga postava počela da igra. Duranta, kada ide, možeš samo da gledaš -tu nema pomoći, kao kad je nama u finalu olimpijde zatrpao koš -dođe na 8m podigne se i bum, ko da ga blokira, sačuva.

Pera

pre 3 godine

Poceo je Nikola utakmicu profesorski, mogao bi snimak da se pusta klincima da uce kako se igra, sve izgleda lagano, nista na silu, a super efikasno. Dodavanja, skokovi, kradje, postavi blok taman toliko da saigrac ostane sirom otvoren a ne dobije faul, pokazuje im gde da idu, unese Alena pod kos i poentira, pa onda sutne sa poludistance...
Ali saigraci!
2-3 puta doda za trojku u cosku, Bol Bol i jos neko razmislja dal da udje ili sutne, pa nappravi korake. Ubazi pod kos za zicer, saigrac promasi. Najgori momenat: krade loptu, baca perfektnu dugacku loptu Muraju za lak kos, 2 na 1, ovaj baca lob PJ-u, lopta odlazi u aut, ne bi je Vilt C. uhvatio... Murray je izgleda umislio da je too cool za regularnu sezonu, njegovo vreme je PO, ovo je malo dosadno, vec je pravio slicne gluposti...
Brine cinjenica da je sutnuo stolicu (neko drugi bi je do sada pojeo), ipak, ide im na bolje, nadam se da ce da se srede pre nego sto Nidza totalno poludi.

Herbalajzer

pre 3 godine

Treca cetvrtina presudila!
Nit napad, nit odbrana, svi zatajili. Od trenera nikakva bitna reakcija. Ajde da su tu cetvrtinu izgubili 10-15 razlike, sto je vec mnogo, ali 4-29 je vec bezobrazluk. Jednostavno prestali da igraju!? A prve dve cetvrtine su bile milina za gledanje! Sve je manje vise odlicno funkcionisalo, sa lepom razlikom se otislo u drugo poluvreme. Po mom misljenju, Meloun po ne znam koji put, krivac za poraz i iskljucivo zbog trece cetvrtine.

decision

pre 3 godine

Tripl kvadrupl. Postavili su Jokića pod koš i dobro je išlo njima u napadu pred kraj, ali pak onda su iz nekog razloga odustali od te taktike i počeli napadati izvana, a Jokić, vidjelo se je, je oklijevao uzeti šut za 3 i to ih je koštalo utakmice na kraju, ta neodlučnost.

MarkoSimpson

pre 3 godine

Nikola po difoltu krene odlicno prvu cetvrtinu pa spusta tempo.U trecoj cetvrtini je morao i mogao mnogo bolje ,a ne da se utopi u sivilo cijele ekipe. Mada je za ovaj poraz direktan krivac Meloun sa forsiranjem Doziera...mali je divljao cijelu utakmicu,dok je postava sa Bol Bolom davala rezultat. Barton odlican ovu utakmicu 6/7 trojke..racionalno trosenje lopte..samo je bitan trener koji umije sa njim i to je to

Locutus

pre 3 godine

Ovaj poraz je iskljuvo neznanje trenera. Netsi su napravili seriju 29-4, a Meloun za to vreme nije uradio ništa. Jeste igrače Netsa krenulo, a igrače Denvera stalo, ali ipak te serije treba seći, a ne pustiti protivnika da se razmaše. Mari u odbrani uopšte ne postoji, ako je povređen, a najverovatnije da jeste trebao je presedeti na klupi.

bmiles

pre 3 godine

Ajde da i ja kao nestrucnjak pokusam da objasnim sinocnji poraz! Moije nestrucno vidjenje je da krivca treba traziti u prvo treneru(ili njegovoj filozofiji pogotovo oko rotiranja igraca).Poceo mu je Bol odigrao solidno,a pridodao se sinoc veoma precizni Barton.Visoku postavu kakvu ima Bruklin parirana je i slomljena odlicnom i disciplinovanom igrom u prvom poluvremenu,dok nije Meloun u drugom delu polazao sco svoje neznanje.OK da se slozimo da je Denver igrao bez Herisa i Portera,ali cemu sve to kad imate periode kad divljaju prvo Marej a zatim mu se pridoda mladi Dozier a na sve to doda "prekrsaj" Bartona u situaciji kad se lomi protivnik u zadnjim minutama i da ne spomionjem onaj prekrsaj nad Kompacom koji sudije nisu videle,kad je brutalno laktom pogodjen u donji deo stomaka!?Bol je zaboravljen odmah posle koraka i izgubljene lopte,Milsap mu igra samo prvu cetvrtinu,Jokica odmara nepotrebno da Marej i Barton dobiju vise minuta,a svi znamo kad nema Nikola na terenu nema igre.Sinoc je i nas Nikola ima zute minute,videlo se kako se iznervirao pogotovo kad je promasio polaganje.Necu ovog puta mnogo opaliti paljbu na sudije iako stoji da su "malkice" pomogli domacinu ali sto jeste za ocekivati!Ali Meloun da prokocka 18 poena i prica o nekoj filozofiji igre a u stvari prava stvar je ko u datom trenutku igra na parketu!Ovo tankovanje vise nema smisla sa 1 i 2 postavom u rotaciji.Sinoc mu je trener pocetnik(Stiv Nes) dao lekciju kako se rotira tim. Kaljenje rezervista pogresno!

Pogan

pre 3 godine

Durent je svakako kosarkaski vanzemaljac i tu nema spora, ali da ga CUVA BARTON 1 na 1 kad se lomi utakmica i da je ovaj lagano preko njega resava??? Barton koji je 10cm nizi i skoro celih 20 kila laksi. Stvarno ne razumem na kojim drogama je Meloun.