1. Nervozan si, znam. Omašio si totalno sa prognozom, a ja pogodio, pa se kriješ iza glupih pitanja.

  A i muče se Sejntsi, pa šteta što moraš na spavanje. Pogledaj sutra hajlajtse, pa onda počni sa izgovoriima.
  (panter, kiker i spešl tim, 10. januar 2021 23:54)

  # Link komentara

 2. @ panter, kiker i spesl tim

  Ma te bi je lako da budeš lažov. Prava lažovčina. Bez obraza i časti. Sve ostalo je za tebe teško!

  Da,da igraju da izjednače tih 8 poena minusa. Jer moraju, pa naravno da moraju! A uspe svaka x10 ekipa. Kakav si auuu nemač pojma ha,ha,ha!

  Da ponovimo pitanje:
  Ajde kad je poslednji put 3 minuta pre kraja u playoff, neka ekipa izjednačila rezultat a da je gubila 8 razlike? I nije bitno šta je posle bilo! Kad je tako lako!
  Ili u nekom poslednjem kolu, u bitnoj utakmici?

  Čekam odgovor čiče koji nema pojma, he he, he . Čekajući Godoa!
  (No name, 10. januar 2021 22:07)

  # Link komentara

 3. Da gledaš utakmice, a ne samo hajlajtse, video bi da se to relativno često dešava. I ta oduka je laka, jer je igraš zato što moraš, pa samim tim je i timovi igraju.
  (panter, kiker i spešl tim, 10. januar 2021 21:37)

  # Link komentara

 4. Naravno da se lako dolazi do 8 poena. To je jedan posed. Da znaš pravila, posle tačdauna može da se ide na konverziju od 2 poena. I to se zove neizvesna završnica, a blowout je kad dobiješ sa jedno 25-30 razlike, na primer Vašington-Dalas pre par kola.
  (panter, kiker i spešl tim, 10. januar 2021 20:00)

  Blow- out je i 20 razlike, sve zavisi kako je išla utakmica.

  Ma ne znam za konverziju za 2 poena, ti znaš. Zato niko ne šutira field goal! Svi na 2 poena ha,ha,ha!

  Ajde kad je poslednji put 3 minuta pre kraja u playoff, neka ekipa izjednačila rezultat a da je gubila 8 razlike? I nije bitno šta je posle bilo! Kad je tako lako!

  Čekam odgovor čiče koji nema pojma, he he, he . Čekajući Godoa!
  (No name, 10. januar 2021 20:59)

  # Link komentara

 5. Au, al' ti nemaš pojma. Pa svaka ozbiljna ekipa i kvoterbek ima uvežban napad za zadnji, odlučujući drajv koji može žmurećki da sprovede u delo. Pa to je i poenta ove igre.
  (panter, kiker i spešl tim, 10. januar 2021 19:19)

  Pa koja to ekipa može? Samo ekipa koja ima elitnog kvoterbeka, a ne neka ekipa koja ima početnika na poziciji kvoterbeka.
  A do je to tako lako imali bi svako kolo produžetak, a nije baš tako. I za ekipu koja stiže 7 poena, je mentalno mnogo lakše nego 8 poena!

  A ovo što napadaš Riversa u ovoj utakmici je bezveze. U sledećih 10 godina nećemo videti da kvoterbek sa 2 i 30 do kraja bez tajmuta sa 15 jardi ( pa čak i sa 25 jardi) stiže do pobede ili produžetka. Kada imaju minus. Eto toliki si nemač pojma!
  (No name, 10. januar 2021 20:31)

  # Link komentara

 6. Naravno da se lako dolazi do 8 poena. To je jedan posed. Da znaš pravila, posle tačdauna može da se ide na konverziju od 2 poena. I to se zove neizvesna završnica, a blowout je kad dobiješ sa jedno 25-30 razlike, na primer Vašington-Dalas pre par kola.
  (panter, kiker i spešl tim, 10. januar 2021 20:00)

  # Link komentara

 7. Au, al' ti nemaš pojma. Pa svaka ozbiljna ekipa i kvoterbek ima uvežban napad za zadnji, odlučujući drajv koji može žmurećki da sprovede u delo. Pa to je i poenta ove igre.

  A Koltsi-Bilsi opet potvrdjuješ ono što sam ja napisao. Očekivao sam da Koltsi prodju, što je i trebalo da se desi, jer su kontrolisali sat i igru i držali Alena na sajdlajnu. E sad, što to nisu pretvorili u poene(ispušten tačdaun, promašen fild gol itd...). Sami su krivi, ušli u neizvesnu završnicu, a Rivers nikad to nije umeo da dobije. Znači 1:1 ono što sam prognozirao.
  (panter, kiker i spešl tim, 10. januar 2021 19:19)

  # Link komentara

 8. Redskinsi - Tampa bej nije uopšte bilo neizvesno, samo je Vašington imao predzadnji drajv napad za vođstvo, a odmah posle toga i poslednji drajv na utakmici za izjednačenje. Opet pogodio.

  (panter, kiker i spešl tim, 10. januar 2021 17:15)

  Ovo je laž. Na početku 4 četvrtine je bilo 21:16 kad Wasington nije iskoristi napad. I posle toga je bilo 28:16! To nije neizvesno , ali tebi može sve da bude. I da ,da 8 razlike se tek tako lako dolazi do produžetka!

  Zašto si lažov? Bez obraza i srama?


  Ha,ha sad ti i Milan.
  (No name, 10. januar 2021 19:03)

  # Link komentara

 9. GBilsi - Koltsi sam rekao da ako bude neizvesno da će Rivers da proda. Imao je napad za pobedu i 2 minuta i šta je uradio, ništa. Znači pogodio sam. 
  (panter, kiker i spešl tim, 10. januar 2021 17:15) 

  Rivers je prvo odigrao vrhunsku utakmicu. Posebno kad su Coltsi gubili 24:10. Mesto da vode 13:7 na poluvremnu, tu ih je prodao trener. A onaj ruki hvatač je prodao Riversa za 17:7 i tu sam znao da će izgubiti iako su se vratili.

  Riversa je prodao trener. Imao je 2 i 30 od 14 jardi. Ali bez i jednog tajmouta. Šta on treba da bude supermen? Videćmo da li će neki kvoterbek uspeti u budućnosti tako nešto kad gubiš,a nemaš nijedan tajmaut, a malo vremena!

  Znači pogodio si ništa!
  Joj čiča, čiča koji si ti lik!
  (No name, 10. januar 2021 18:33)

  # Link komentara

 10. Nemoj ti pricati nista o prognozama, posle Tamba bej-Vasington i omalovazavanja Vasingtona i najavljivanja blowouta, ti se jos javljas. Istina je, hteo si da promenis kad si procitao komentare poznavalaca Milana i mene, ali dobro hoce to, takvih kao ri sam se nagledao u zivotu mnogo.
  (panter, kiker i spesl tim, 10. januar 2021 18:27)

  # Link komentara

 11. (panter, kiker i spešl tim, 10. januar 2021 17:15)

  Ti nemaš samo mantru ja sam pametan svi drugi su budale.


  Da, da napisao si lagano Coltsi!

  Ti si bre i lažov! Priznajem ti da si lažovčina!

  Ha,ha ne smeš ni da daš prognozu,otišla vera u poznavanje američkog fudbala.
  (No name, 10. januar 2021 17:35)

  # Link komentara

 12. Bilsi - Koltsi sam rekao da ako bude neizvesno da će Rivers da proda. Imao je napad za pobedu i 2 minuta i šta je uradio, ništa. Znači pogodio sam.

  Redskinsi - Tampa bej nije uopšte bilo neizvesno, samo je Vašington imao predzadnji drajv napad za vođstvo, a odmah posle toga i poslednji drajv na utakmici za izjednačenje. Opet pogodio.

  Ajde brate Delijo, budi malo realan. Nemoj da si Grobar, priznaj čiči da je hrabriji I tačniji u prognozama. Lako je tipovati na favorite i izigravati poznavaoca.
  (panter, kiker i spešl tim, 10. januar 2021 17:15)

  # Link komentara

 13. @ panter, kiker i spesl tim

  Bils- Colts sam pogodi u milimetar. Wasington- Tampa nije bio blowout, ali nije bilo ni neizvesno. Držalli su priključak i to je to. Naravno dolazi suprotno od onog što si rekao za Sainste - Bersi.

  Ajde daj čiča prognoze za ove 2 druge uta. Šta ti kažeš pa će suprotno doći :) ajde čiča ha, ha, ha
  (No name, 10. januar 2021 16:42)

  # Link komentara

 14. Meč večeri je ipak onaj u sijetlu i pokazuje moć odbrane. LAR u napadu ne znaju ništa ali imaju najbolju odbranu u ligi. Neće ni GB biti lako. 
  (Milan, 10. januar 2021 10:35)

  LAR u napadu ne znaju ništa, a sinoć spakovaše 30...
   (Kritičar, 10. januar 2021 11:05) 

  Lepo ti je rekao Ramsi su u napadu postigli samo 16 poena, a od odbrane je došlo 14 poena.( tačnije odbrana + specijalni tim).

  Imamo tri tima koji baziraju igru na odbrani Ramsi, Wasington i Bersi. I sva tri tima imaju problem sa kvoterbekom.
  Šteta što su Remsi zapeli sa prosečno lošim Gofom. Da imaju nekog solidnog bili bi jedni od favorita za osvajanje. Ovako prave iznanadjenja! Washington je mlada ekipa ima nade da će pronaći. Ali nadam se da će Kalil Mack otići iz Berasa( od tračično lošeg Turbiskog) da ga gledamo u nekoj ekipi koja ima i dobar napad!

  Bilsi nemaju odbranu, pogotovu protiv trčanja. Vodiš 24:10 i ne možeš da privedeš uta lagano. Posle one greške Alena gde je mogao da bude tragičar. Čist fambla igrača Coltsa gde sudije gledaju, gledaju i presude za kvoterbeka veterana i tako omoguće timu da dodje do produžetka, kojeg ipak nije bilo.
  (No name, 10. januar 2021 16:16)

  # Link komentara

 15. Tampa ima prilično potentan napad gde se ne zna ko je veća opasnost po protivnika, ali je zato OL prilično tanka i dozvoljava dosta pritiska na Brejdija a odbrana je toliko šuplja da praktično i ne postoji. Ne zna se da li je gora DL koja ne može nikakav pritisak da izvrši na protivničkog QB, odbrana od trčanja ili je to secondary u kom se ne zna ko koga pokriva i gde su sejftiji i kornerbekovi često bili metrima udaljeni od protivničkog hvatača.
  Bojim se da ukoliko ne učini nešto po pitanju odbrane, napad protiv najverovatnije NO neće moći da pokrije i kompenzuje sve njene propuste.
  (Wllaxy, 10. januar 2021 14:01)

  # Link komentara

 16. Steta za Yasington. Muska igra, drzali su se do kraja. Pehovi sa povredama, prvo Smit ne igra, a onda u tpku utakmice povrede Hajnekea, Gibsona i Janga. Zamalo da istope plastiku.
  (panter, kiker i spesl tim, 10. januar 2021 13:26)

  # Link komentara

 17. Očekivao sam Bilse i TB kao sigurne, a nadao sam se da je napad Sietla čuvao nešto novo za doigravanje.
  Bilsi su verovatno zbog nervoze a TB zbog sjajnog rukija Hajneken Lighta - teško prošli dalje.
  Odbrana LAR odvaljuje i to je bilo to. Samo se nadam da će da prebije gospodina Rodžersa, da mu skine osmeh i nabaci "jagnje u izlogu" izraz lica, kakav sam gledao kod Pejtona u drugom poluvremenu SB, kada su NO uzeli da ga jure po terenu.
  Rodžers je fantastičan qb, ali taj tupo arogantni osmeh treba da zadrži i kada sve krene nizbrdo a ne da se umusi kao da sebi daje 40 dana, a kolegama se poluizbezumljeno, ironično smeje
  (Ne dopaja mi se njegov karakter, 10. januar 2021 12:20)

  # Link komentara

 18. LA Ramsi, ekipa za nepoželeti za protivnika...gledao sam doduše samo prvo poluvreme, Donald se već može porediti sa Lorensom Tejlorom, on prolazi pored protivnika kao pored čunjeva. Remsi - gledao sam statistiku najboljih WR lige protiv njega u duelu, svi zajedno u poslednjih 8 mečeva nemaju ukupno 10 hvatanja i 200 jardi, lik je ubica, i Metkalf se sinoc nije video pored njega, posle sam video da je ipak uhvatio 2 TD ali već kad je rešen meč bio.
  Zato u napadu moraju igru trčanjem maksimalno da forsiraju, kad vec slabo igraju da daju vremena odbrani da se odmori dovoljno.
  Ramsi će ipak u Green Bay, baš je teško očekivati da onakvi Bearsi pobede NO.
  (CJC, 10. januar 2021 11:48)

  # Link komentara

 19. Meč večeri je ipak onaj u sijetlu i pokazuje moć odbrane. LAR u napadu ne znaju ništa ali imaju najbolju odbranu u ligi. Neće ni GB biti lako. 
  NO i TB igraju treći put ove sezone, pod uslovom da se večeras ne desi veliko iznenađenje u NO. 
  Bafalo je pokazao da su kompletna ekipa ali zamalo da upropaste dobijenu utakmicu.
  (Milan, 10. januar 2021 10:35)

  LAR u napadu ne znaju ništa, a sinoć spakovaše 30...
  (Kritičar, 10. januar 2021 11:05)

  # Link komentara

 20. Meč večeri je ipak onaj u sijetlu i pokazuje moć odbrane. LAR u napadu ne znaju ništa ali imaju najbolju odbranu u ligi. Neće ni GB biti lako.
  NO i TB igraju treći put ove sezone, pod uslovom da se večeras ne desi veliko iznenađenje u NO.
  Bafalo je pokazao da su kompletna ekipa ali zamalo da upropaste dobijenu utakmicu.
  (Milan, 10. januar 2021 10:35)

  # Link komentara

 21. Odbrana Tampe dosta losa, morace bolje sledeci mec ako misle da idu dalje. Napad funkcionise mada mi iznenadjenje da nisu vise koristili Browna i Gronka ali Evans i Brate su bili odlicna kao i Goodwin u 1 pol ali posle je ispustio par laganih lopti. Sto se tice sledeceg meca, cekaju ishod meca NO-Cikago da vide sa kim igraju. U slucaju pobjede Saintsa idu u NO a u slucaju pobjede Bearsa docekuju Ramse kuci.
  (Miki28, 10. januar 2021 10:26)

  # Link komentara

 22. neće igrati protiv Remsa, već protiv NO.. Remsi idu u Grin Bej..
  (vlade, 10. januar 2021 10:08)

  # Link komentara

 23. Ajmo mafijo
  (dghfr, 10. januar 2021 10:07)

  # Link komentara