Stoh slavio i u Titize-Nojštatu

Poljak Kamil Stoh pobedio je na skakaonici u nemačkom Titize-Nojštatu sjajnim skokom u drugoj seriji od 144 metra.

SN Izvor: B92, Beta
Pošaljite komentar
 1. Ovom pobedom,39 u karijeri u svetskom kupu,izjednacio se sa svojim zemljakom,legendom Adamom Malisem,ali Malis nikad nije bio olimpiski prvak a Stoh je bio tri puta,a to se najvise vrednuje o ovom sportu,tako da mozemo reci da je Stoh uz Nikenena najbolji svih vremena,Nikenen ima 46 pobeda u svetskom kupu,isto tako 3 puta je bio olimpiski prvak,recimo Slirencauer ima 52 pobede ali ni on nije nikad bio olimpiski sampion,dok je Aman bio 4 puta olimpiski sampion ali ima puno manje pobeda u svetskom kupu,mislim negde izmedju 15-20,tako da brojke kazu Nikenen pa odma posle njega Stoh,a ukoliko nanize jos desetak pobeda u karijeri Stoh ce biti i najveci.
  (Dejan, 9. januar 2021 20:22)
  Dejane, u ski skokovima se ne vrednuje samo OI. Vrednuje se: Svetski kup, Novogodišnje turneje, Svetsko prvenstvo u ski letovima i Svetsko prvenstvo na male i velike skakaonice. Neki skakači koji su se proslavili svojim karijerama su imali gotovo sve, ali da je samo jedan skakač u istoriji skakanja ima sve osvojene u skijaškim skokovima. Druga stvar ne možeš da staviš Stoha u poređenju sa Nikenenom jer Stoh nema zlato sa SP u ski letovima dok Nikenen ima u Planici. Tako da Nikenen će biti najbolji svih vremena zbog uspeha, a ne zbog brojke kako pominješ u komentaru.
  (miodrag, 10. januar 2021 00:10)

  # Link komentara

 2. @Dejan
  Od kada je to olimp. medalja najznačajnija u ski skokovima?
  Pa valjda svetski kup, pa onda 4 skakaonice pa tek onda mogu OI.
  Veruj da bi se svi koji nemaju ukupnu pobedu u sv. kup ili 4 skakaonce a imaju olimp.medalju rado menjali.
  (kazemasamo, 9. januar 2021 22:26)

  # Link komentara

 3. @Dejan

  Nemoj Mališa da preskačeš slučajno, legenda iz Poljske. Velika većina skakača puštala brkove samo zbog njega.
  (Smeh, 9. januar 2021 20:44)

  # Link komentara

 4. Ovom pobedom,39 u karijeri u svetskom kupu,izjednacio se sa svojim zemljakom,legendom Adamom Malisem,ali Malis nikad nije bio olimpiski prvak a Stoh je bio tri puta,a to se najvise vrednuje o ovom sportu,tako da mozemo reci da je Stoh uz Nikenena najbolji svih vremena,Nikenen ima 46 pobeda u svetskom kupu,isto tako 3 puta je bio olimpiski prvak,recimo Slirencauer ima 52 pobede ali ni on nije nikad bio olimpiski sampion,dok je Aman bio 4 puta olimpiski sampion ali ima puno manje pobeda u svetskom kupu,mislim negde izmedju 15-20,tako da brojke kazu Nikenen pa odma posle njega Stoh,a ukoliko nanize jos desetak pobeda u karijeri Stoh ce biti i najveci.
  (Dejan, 9. januar 2021 20:22)

  # Link komentara

 5. Stoh je neverovatan kao i Poljaci koji su trojica u prvih 5 na kraju.
  (miodrag, 9. januar 2021 19:57)

  # Link komentara