Sreda, 30.12.2020.

08:00

Novi tripl-dabl Jokića nedovoljan – Kingsi ponovo bolji od Nagetsa VIDEO

Sakramento Kingsi savladali su Denver Nagetse drugi put ove sezone – 125:115.

Izvor:

Novi tripl-dabl Jokiæa nedovoljan – Kingsi ponovo bolji od Nagetsa VIDEO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

125 Komentari

Sortiraj po:

Миле

pre 3 godine

Полако људи са прогнозама. Денвер је играо топло-хладно и прошле године
па догура далеко у завршници.
Ја и даље мислим да би им Бјелица био од велике користи.

društvance iz predgrađa

pre 3 godine

Bas los pokusaj.
Jokic 4.7 izgubljene, ne 6
.......
(Pera Ždera, 30. decembar 2020 10:40)

6+5+3+10=24
24/4=6
Nažalost, ima 6 izgubljenih lopti po utakmici.
(toitoi, 30. decembar 2020 11:35)

Ma pusti lika, pera ždera očigledno živi još uvek u prošloj sezoni...

2CRAZY

pre 3 godine

Otkako je Bogi snajper otišao Sakramento se preporodio.
(BobRok, 30. decembar 2020 08:14)

Da te podsetim da i Bogi rastura u Atalanti, koja je na samom vrhu tabele.

Will Mosley

pre 3 godine

Jel igrao Jokic u proslosezonskom plej ofu protiv Lejkersa? Jokic se protiv tih jakih ekipa ne vidi, lako je upisivati tripl dabl protiv Kingsa, Orlanda, Pistonsa, i ostalih koji se ne bore za titulu, upisi druze tripl dabl protiv Klipersa, Lejkersa, Voriorsa... Lebron protiv svih ekipa izdominira, cisto radi poredjenja.

Sarkazam

pre 3 godine

Nazalost prodali su pogresne igrace. Trebalo je da trejduju MPJ i Mareja. Prvi hoce da bude veca zvezda da se bolje proda posle, a drugi je zbog stila igre podlozan povredama i zato nepouzdan.

Kikujiro

pre 3 godine

1. Jokić je do ove utakmice imao 4.7 izgubljenih
2. 10 izgubljenih, nedopustivo, Jokić je igrao sve ove 4 utakmice skoro po 40 minuta, i prošlu noć je igrao skoro 40min, igrač koji se najviše od svih troši na terenu
4. To nije opravdanje ali jeste delimično opravdanje, da li mislite da je on supermen, tako da kriv je, ali nije jedini krivac
6. Još više je kriva klupa - 19 poena, klupa Kingsa 35
7. Kriv je i Marej, nije ni počela sezona on povredjen, i tako svake sezone, a jedini čovek koji igra sve utakmice i nikad se ne povredjuje je...
8. Gle iznenadjenja Nikola - supermen
8. Kriv je i trener
8. Znači šta imamo, evo ih svi krivci::
a) Klupa
b) Jokić
c) Trener
d) Marej
9. Problemi su bili uvek sa izgubljenim loptama, mislim da je u PO imao prosek od 6 njih
10. I odbrana i napad kod Jokića su solidni, napad i više od toga, ako reši izg.lopte...
11. Mrzitelji i površni neka viču a mi da vidimo gde je Jokić posle 4 utakmice:

24.5 - poeni - odlično ali mora to na 25
11.8 - skokovi - odlično ali mora to na 12
13.5 - asistencije - super ali mora to na 14
62.5 - šut iz igre, sjajno ali mora to na 65
40.0 - šut za tri, nije loše ali mora to na 45
0.8 - blokade, slabo je to, mora na bar 1.0
1.5 - ukradene, mora to na 2
6.0 - izgubljene, uvek će imati izgubljene ali mora to na 4, bar 4
38.2 - minuti u igri
12. - Više nego ikada trošiće se ove sezone, mora da uvede tim u PO, povreda je blizu
13. Jokiću hvala za uživanje u igri, i zdravlje da ga posluži

Reporter

pre 3 godine

Djuro iz loznice itekako je glup komentar, i covjek ima pravo da izrazi svoje misljenje, nisam za cenzuru, Ali ja svakako takodje imam pravo da mu kazem moje misljenje. A tvoj komentar je jos gluplji od njegovog, ako ne znas da Srbi koriste i ijekavicu, koliko znam i Vuk je koristio ijekavicu a ne ekavicu. Paglu si do daske.

Soco

pre 3 godine

Pa ovo nije tripl dabl vec kvadripl dabl. Udje Jokara u istoriju rame uz rame sa Hakimom, Admiralom, Robertsonom i Tarmondom. Steta ali ovde ima jedan negativan parametar izgubljene lopte ali i to se racuna. Ovo je i Blejk Grifin uradio pre dve godine, kao i Rasel Vestbtuk samo sto su i oni kao ovaj nas nesretnik gubili lopte ko ludi

Meee

pre 3 godine

Odgledah i zakljucak je da je druga petorka jaaadna. Lose je ovo Denver uradio. Ako nista ostaje nam da gledamo naseg Mocarta i brojimo tripl-dablove.

sasa jokic

pre 3 godine

Stroka i mozak@ Lad se vec bavis matematikom, jel ti palo na pamet da ukljucis ostale faktore kad vec detaljises oko izgubljenih lopti? Iskljucio si poene, skokove i asistencije iz kalkulacije, koji definisu ukupni ucinak?

Smeh

pre 3 godine

@strokavi mozak

Možeš to i ovako da gledaš. Jokić je imao 26 poena, 12 asistencija, 2 ukradene lopte i 10 izgubljenih lopti. Neka uzmemo da se svaka asuistencija računa kao 2 poena, isto i za ukradene lopte, i ti sada izračunaj koliki bi rezultat bio. Kada već voliš da računaš. Jedino što se možemo složiti da treba da svede izgubljene lopte na minimum, najbolje da ih nema.

Ðura Loznica

pre 3 godine

@Reporter Nije glup komentar koji je čovek objavio i na koji ima pravo, već ti i tvoja ijekavica koju ne koriste prijatelji srpskog roda.

Reporter

pre 3 godine

Gle ovih redovnih trolova, mrzitelja svega Srpskog i ostalih pljuvaca kojim se nekako svaki komentar objavi, al ajd. Gle kako su navalili na 6 izgubljenih lopti Po mecu, a 14 asistencija ne spominju, znaci 14 - 6 = 8. Ispadne da ima 8 asistencija bez i jedne izgubljena lopte, i to je opet najbolje u ligi.a vi crknite od Mike jadni mrzitelji.

Reporter

pre 3 godine

"Cilj igre je pobediti a ne izvoditi cirkuske vestine. Cemu tripl dubl, tripl tripl itd ako tvoja ekipa na kraju izgubi?"
I koja je svrha ovog glupog komentara? Ne moze covjek da igra 48 minuta, juce je 40 minuta igrao i tih 40 minuta je Denver pobjedio, sta vise treba da uradi?

Вељкo

pre 3 godine

Pre neki dan sam dobio brdo minusa kada sam rekao da je Jokiću najveći problem veliki broj izgubljenih lopti.
Sve ostalo je dobro ili odlično,ali dok ne reši taj problem ne možemo govoriti da je rame uz rame sa najboljima,koliko god da je naš i da gajimo simpatije prema njemu.

toitoi

pre 3 godine

(zli zo, 30. decembar 2020 10:08)
Bas los pokusaj.

Jokic 4.7 izgubljene, ne 6
.......
(Pera Ždera, 30. decembar 2020 10:40)


6+5+3+10=24
24/4=6
Nažalost, ima 6 izgubljenih lopti po utakmici.

bskfan

pre 3 godine

Dosadni su ovi sa Grantom. Tim Konoli je samo kriv sto je doveo igraca na jednu godinu ali ne i kada je u pitanju bio njegov ostanak. Evo sta se desilo: kada su za Granta dali pik i doveli ga u Denver, Konoli je rekao kako ce Grant tu ostati vise godina. Plan je bio da mu daju povisicu od oko 50% i sa njim potpisu ugovor na 4 god. Grant je citave sezone bio los i konstantno bio u minusu, cak i sa Jokicem. Onda se desio plejof, Grant je odigrao dobro i cena je porasla vise nego sto Grant stvarno vredi. Prva informacija koja je stigla od Grantovog menadzera je bila ta da Grant ocekuje ugovor od 14-16 mil, sto je bilo prihvatljivo. Onda je tu prste upleo menadzer iz Detroita koji je ranije bio u OKC-u i dogovorio se sa njim da predje u Detroit i da ce mu dati 20 mil. Grantov menadzer mu je rekao da ako ostane u Denveru onda ce mu to biti poslednji jak ugovor jer ce u Denveru biti cetvrta violina (iza Jokica, Mareja i MPJ-a) a ako predje u Detroit imace daleko vecu ulogu. Na taj nacin Grantova statistika bi se poboljsala tako da ce mu sledeci ugovor biti jos jaci od ovoga koji je sada dobio. Denver je ucionio sve sto je mogao, cak je parirao ponudu Detroita (sto je bila velika greska) ali Grantu se svidela uloga prve violine i zato je otisao u Detroit. Dakle, njemu je potpuno svejedno da li igra u jakom ili slabom timu, da li igra plejof ili ne, bitan mu je samo novac. Inace, Grant je sinoc igrao 37 minuta, imao 20 suteva i bio -18, gori od njega je bio samo Plamli sa -20.

strokavi mozak

pre 3 godine

Jokic 10 izgubljenih lopti Denver ukupno 20 Sakramento ukupno 10 izgubljenih, znaci 10 poseda napada vise za Sakramento zahvaljujuci Jokicevim izgubljenim loptama, Sakramento sutao iz igre 50% znaci 5 koseva u 10 poseda neka su 2 trojke i 3 dvojke to je ukupno 12 poena vise za Sakramento samo zbog Jokicevih izgubljenih lopti a Denver izgubio 10 razlike

društvance iz predgrađa

pre 3 godine

Ma bolji je bogdan
(petarczv, 30. decembar 2020 10:56)

Ovde nije reč o Bogdanu, niti sam ga ja pomenuo. Ali teško je to jednom balvanu objasniti, jel da? On svuda vidi Bogdana i gde ga nema. Zamisli koja je to bolest...

youtube.com/user/makojaglupost

pre 3 godine

Gledao sam mec zato ovako i kasno komentarisem. Trebalo je odspavati. Jokicu se nema sto zamjeriti. He delivered his.

Pera Ždera

pre 3 godine

1. Heris ocajno sutira i tome se ne nazire kraj
2. +/- Portera je dosta problematican (-9 sinoc, ostatak petorke svi u plusu)
3. Nenormalno fali defanzivna 3ka (4ka) specijalista (Kreg)
4. Nekarakteristicno mnogo izgubljenih za Nikolu.

1. Eh... Svi pamtimo Herisov sut od pre par sezona. Toliko padanje procenta, neobjasnjivo. Sinoc 1 od 5 za 3p. 16% od pocetka sezone??!! Ocajni za startnog beka.

2. Porter je apsolutna ofanzivna zver! Neverovatan je. Sa tom visinom + elitnim sutem moze da pogadja preko ruke svakog u ligi ALI...  +/- mu je uvek najgori od cele startne postave - defanziva. Odlicno skace, blokira, ali ga redovno prolaze, zidaju (Bjelica u jednom momentu) itd. Svakako zasluzen starter, buduca zvezda uz Jokica i Mareja.

3. Nedostatak dedanzive na 3ci. Barns, Dzordz, Lenard, razvalise Portera i Bartona. Def se oseca defanzivni nedostatak Krega i Grenta.  Previse poena u dva meca od Kingsa. Mada, na pocetku sezone Kingsi izgledaju dosta bolje nego prosle dve! Manje kaubojstva, brzi jako, organizovaniji, mladi, eksplozivni...

4. Izgubljene Jokica - Par bas glupih, neretko nepaznjom, manjkom koncentracije saigraca (Porter ne gleda, sam, lopta mu prolece pored glave npr). Preveliki usage, posed lopte usled neigranja Mareja pa moguce malko i umor. Svakako OPET odlicna partija ako se zazmuri na izgubljene. TDouble. Neverovatno je da mu je jedan skok falio za 4 uzastopna??!!! Steta sto Denver gubi, sto nema Nikola dovoljno pomoci a u MVP je ritmu :(

Bartona vise ne mogu ni da komentarisem bez ponavljanja u krug (-11 sinoc). Razvaljuju ga protivnicke 3ke. Davi loptu, zaletanje u trojicu je neizostavno. Jednostavno zulja, ne pripada. Sa druge strane, u ovom rosteru, ne mozes bez njega :( Trejd njega + sta god osim nedodirljive trojke, za dedanzivnu zver sa solidnim sutem na poziciji 3 - SPAS za Denver!

društvance iz predgrađa

pre 3 godine

Džaba tripl dabl, kad ga prospeš sa čak 10 izgubljenih lopti. Svaka čast za prikazano u ove 4 utakmice, čak je i prosek tripl dabl, ali i 6 izgubljenih lopti, u čemu je ubedljivo "najbolji" u celoj ligi.
Mislim da je to totalno neozbiljno, a i skor ekipe mu svakako ne opravdava pomenutu statistiku. Naravno nije jedini krivac za trenutno stanje, ali ako ovako nastave, završiće sezonu bez PO.
Za jednog tako ozbiljnog igrača i 3 izgublje lopte je previše, a kamoli 6 ili 10.

MilosS

pre 3 godine

Kazu da Jokara nabija statistiku. Moguce, ali ne znam bas kako tako lagano. Ajde poeni, ali kako asistencije zavise od tebe, valjda vise zavise od drugih da li mogu ili ne, da postignu kos. Pa i skokovi, ako ih imas za double, znaci da si se trudio i klao za te lopte, sto je valjda pozeljno. Vidim kako nabija statistiku, pa celo poluvreme ni ne sutne na kos, a i kad sutira ne trosi lopte uzalud vec racionalno, procenat suta mu je retko ispod 50% Oni sto sutiraju 10/25 i vise, e za takve se moze reci da nabijaju statistiku po svaku cenu.

Pero

pre 3 godine

Sve ovo dolazi iz lose trejd sezone. Izgubili su mnogo, a dobili nista. Odbrana za tri klase slabija, Milsap na cetvorci u prvom timu je smejurija.
Dok nekako ne dovedu jos nekoga da igra cetvorku konzistentno i jako bice raspad i dalje.

petarczv

pre 3 godine

Džaba tripl dabl, kad ga prospeš sa čak 10 izgubljenih lopti. Svaka čast za prikazano u ove 4 utakmice, čak je i prosek tripl dabl, ali i 6 izgubljenih lopti, u čemu je ubedljivo "najbolji" u celoj ligi.
Mislim da je to totalno neozbiljno, a i skor ekipe mu svakako ne opravdava pomenutu statistiku. Naravno nije jedini krivac za trenutno stanje, ali ako ovako nastave, završiće sezonu bez PO.
Za jednog tako ozbiljnog igrača i 3 izgublje lopte je previše, a kamoli 6 ili 10.
(društvance iz predgrađa, 30. decembar 2020 10:34

Ma bolji je bogdan

bigule

pre 3 godine

Naravno ljudi da ce da ima 10 izg lopti kada igra u timu sve, i lopta ja najvise kod njega posto ima operisane od igre saigrace. Pojacanja navodna totalni promasaj, plakace oni za raspalim plumlijem kao i mi za Slobom... :)

goblin

pre 3 godine

Grenta niko nije oterao,lik je dobio nestvaran ugovor(naravno da je preplaćen, nije jedini u NBA)od Detroita,Denver to nije mogao da isprati a on igra "ligu bez briga" u verovatno najgorem timu u NBA i puni ličnu statistiku. Denver će morati da rizikuje,a to znači trejd koji sigurno uključuje Bartona+gomilu pikova,možda i Herisa.Na kraju, ako budu imali lošu sezonu to i nije toliko loše ako gledamo interese reprezentacije Srbije.

petarczv

pre 3 godine

Ovi sto pljuju Bogdana treba da imaju na umu da je Bogi trenutno u neporazenoj ekipi koja ce minimum igrati polufinale. Raspali SAC ce do kraja voditi grcevitu borbu za 9-to mesto. Ovo pisem kao okoreli zvezdas.
P.S. Jokica guraju u MVP trku jer je Denveru vaznije da ima MVP igraca nego da igraju polufinale. Zna se da pored LA timova niko nema sanse a sa MVP Jokicem postaju magnet za igrace na leto. Denver opusteno ide u razigravanje gde ce naleteti na LA tim, Jokic ganja TD ukupnu statistiku pa dogodine uz zvezdu poput Hardena vijaju prsten ili Jokica salju negde za 2 all star igraca i pikove. Do sada jedino Jokic ima TD ukupnu statistiku.
(Leti vreme, 30. decembar 2020 08:53)

Atlanta će igrati polufinale? Hahahahahahahah bomba. Da nece mozda u prvom kolu brooklin da izbace bogi ima da ga zakljuca sigurno... Ili mozda milvoki, boston, toronto, miami, indianu?

To sto on igra u trenutno neporazenoj ekipi ima veze sa njim koliko i samnom. Neporazeni su zato sto su igrali sa najslabijim ekipama u nba tipa Detroit , Chicago i ostala boranija

Djenka

pre 3 godine

Sezona je tek pocela. Denver se uhodava kao i svake godine. Treba Bola da vidimo cesce na terenu. Cini mi se da je uprava i dalje u izgradnji tima i da im titula nije na meti inace bi doveli neke jace igrace ove godine. A mozda im titula i nikada nece biti cilj. U svakom slucaju Nikola ima punu slobodu da radi sta hoce sto se vidi i po broju asistencija i izgubljenih lopti.
A Sakramento, zivi bili pa videli, je poceo odlicno ali mi se cini da ce se opet spustiti na dno tabele kako se ostali timovi uigravaju. Atlanta izgleda dobro za sada ali i njima nedostaje jak covek pod kosem.
Idemo dalje, za sada zanimljivo.

Locutus

pre 3 godine

I Grent. I Plamli starteri u Detroitu, Grent razbija sinoc 27 poena.
Jokic previse izgubljenih lopti.
(BG, 30. decembar 2020 09:18)

Grent je za sada odličan u Detroitu. Plamli 2 koša na celoj utakmici (0/5 za dva, 2/4 slobodna). U skladu sa prezimenom, bio drvo i ostao drvo :)

Ako već Grenta nisu mogli zadržati, trebali su zadržati bar Krejga, inače nije bio skup.

Neko

pre 3 godine

Stalno se vrti prica oko trejdova, a da li vam pada na pamet to da Grent i Kreg nisu zeleli da ostanu...Pa niko lud ne bi pustio ovu dvojicu da oni to nisu insistirali...
Sto se tice ovogodisnjeg Denvera,jeste slabiji nego prosle,medjutim stvari se mogu promeniti sa ulaskom u formu Mareja, konstantnim Porterom, ulaskom u ritam nemca centra i Bol Bola...pa cak i Kampaco moze da proradi...samo polako, bice to bolje(ili ne).

zli zo

pre 3 godine

Sakramentu svanulo čim su otišli neznalica Divac i njegov štićenik Bogdan.
(Srdjan, 30. decembar 2020 08:04)

Ali je zato Atlanti "svanulo" od kad je "štićenik" kod njih. Prošle sezone najgori tim Istoka, a sad ozbiljan kandidat za plej-of. Bili su tu prošle godine i Jang i Kolins i svi ostali. ali im to nije smetalo da budu najgori na Istoku. .Nova pojačanja, zbog povreda, jedva da su igrala ove sezone, osim Bogdanovića. Pametnom dosta...

Denver je u velikoj meri, uostalom kao i prvu utakmicu, izgubio zbog Jokića i njegovih izgubljenih lopti, uz njegovu, već sad, tradicionalno katastrofalnu odbranu. Pa "slepac" da je igrao ne bi izgubio 10 lopti.Treba reći da i u toj kategoriji zasad dominara...prvi je u ligi sa 6 izgubljinih lopti po meču. Nadam se da se neće pretvoriti u Denverovog Kazinsa…prividno odlična lična statistika, a rezultati tima tanki….Centri protivničkih ekipa se raduju mečevima protiv Denvera, jer znaju da će napadački, bar, u tim mečevima izgledati kao Džabari.

Pera Ždera

pre 3 godine

(zli zo, 30. decembar 2020 10:08)
Bas los pokusaj.

Jokic 4.7 izgubljene, ne 6

Vodi u ligi, ali po broju asistencija po mecu ;)

I pored nekarekteristicnog br izgubljenih lopti sino, Nikola je bio u + sinoc.

Na koje centre mislis? Proslu Holms i Begli obojica ispali sa po 6 licnih protiv Jokica. Na Ivicu Z? Vajtsajda mozda sa 5 poena sinoc i +/- -9? Hmm... Ili mozda Gobera iz proslog POffa, Herela? Svi apsolutno nadigrani.

Vise mozga, manje lupetanja.
Kao sto navedoh ispod, Denver gubi usled nedostatka defanzivnije 3ke, 4ke (Kreg, Grent). Preocajnih procenta Herisa, startnog beka i generalno nepovezanosti svih osim startera u napadu a posebno u idbeani. I da, Bartona. Da nema Jokica, ma kome objasnjavam... :)

Videcemo da li Green bar donekle da nadomesti defanzivni deo u povratku. A sto se tice nepovezanosti, rano je JOS UVEK. Treba vremena, mnogo novih igraca boa bla. posle 15ak utakmica znacemo vise, jasnije. Trejd Barton + sta god osim Nikole, Mareja, MPJja i Morisa apsolutno neophodan.

Milan

pre 3 godine

Kampaco midzet ne može ništa da napravi u NBA. Mislim da Meloun pod pritiskom forsira malog Portera i da mu uopšte nije omiljeni profil igrača. Morao je da se reši Grenta i Krejga da bi mu obezbedio dodatne minute. E sada, rezultati svega toga se vide i neće biti mnogo bolje.

Hm

pre 3 godine

Plamli najveci gubitak. ;) Jos ce od blata da ga prave. Zvuci bez veze ali je tako. U Denveru nemaju igraca koji moze makar malo da zameni Jokica. Hartenstajn...mlad, ne zna, slab...I ko drugi? Niko. Ukoliko ne nadju jos jednog centra, starijeg, iskunijeg...mogu da se slikaju.

Jokic fizicki nece moci da izdrzi seriju utakmica pa ce kao i jutros da bezi od koseva...

Bol Bol po starom, uzmi loptu i sutiraj... Momak ima pet metara a glumi dvojku. K'o onaj folirant Porzingis. Dobro, onaj i da neki kos.

Uglavnom...rezervni centar je najveci problem.

palop

pre 3 godine

Denver je napravio samoubistvo, time stp je pustio Grenta, koji kida u Detroitu... Nista od njih ove sezone
(Mita Arsic Pfc, 30. decembar 2020 08:03)

Nisu ga pustili, nudili su iste pare kao i Detroit, ali je on izabrao da ode tamo i bude nabijac statistike u ocajnoj ekipi ne bi li sledeci ugovor bio unosniji...

Pogan

pre 3 godine

Evo je bogdanova virtuelna devojka riba fazon ima lutku na naduvavanje sa bogdanovim dresom. Ajde Alex stručnjače objasni nam kako sad pobedjuje sacramento?? Ti si ih najviše pljuvala i 3 godine nam ovde pisala kako su svi kompletno divljaci sem tvog snajpercica
(petarczv, 30. decembar 2020 09:10)

Citanje tvojih komentara je pogubno po mozak. Kao gledanje Zadruge recimo.

Aleks

pre 3 godine

Evo je bogdanova virtuelna devojka riba fazon ima lutku na naduvavanje sa bogdanovim dresom. Ajde Alex stručnjače objasni nam kako sad pobedjuje sacramento?? Ti si ih najviše pljuvala i 3 godine nam ovde pisala kako su svi kompletno divljaci sem tvog snajpercica
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (petarczv, 30. decembar 2020 09:10)

Vidi bolesnika, ja prvo ne komentarišem ovde 3 godine. :D Tebi vreme brže prolazi jer ti je ceo život na portalu izgleda.
A ko čiju lutku na naduvavanje ima... Pa, mogu ti reći da ako čovek stalno nešto spominje znači da mu to fali. Tako da moj ti je savet da ideš i nađeš to umesto što ti život prolazi u pljuvanju Lebrona i Bogdanovića. :)

bskfan

pre 3 godine

Nema prevelike filozofije, Denver je izgubio utakmicu zbog slabijeg suta za 3 poena i cak 19 izgubljenih lopti. Jokic odigrao odlicno ali ipak i pomalo pasivno osim u trecoj cetvrtini. Igrali Jokic, MPJ i Moris, ostali podbacili. Starteri iako losi opet zavsrili u plusu ali ih je ukopala klupa. Malone ne kapira da je Kampaco beskoristan ako nema sutere oko sebe a Denver nema sutere...istina, imaju malog Hauarda ali se Malone ne usuduje da igra za dva igraca "metar i zilet".

Kingsi dobri, od kada su se resili Bogdanovica to je drugi tim, tacno se zna sta ko sta igra, ko je starter, ko klupa, poboljsala se hemija u timu i sve bolje funkcionise. Kljuc je u Bagliju, vise ne divlja na parketu, radi samo ono sto zna, i ako tako nastavi bice dobro i za njega i za Kingse. Za malog Haliburtona se znalo da je dobar ali on je za sada nadmasio ocekivnja; Volton mu daje dobru minutazu, sinoc 24 minuta, a sa njim na parketu Kinsi bili +20. Za sada glavni kandidat za rukija godine.

Kako sada stoje stvari, siguran sam da se Malone sada kaje sto su doveli Kampaca jer bi RJ Hampton (mozda i Hauard) sigurno bili korisniji. Ne puca se na prsten sa toliko "macaka u dzaku" vec sa proverenim igracima. Po meni, sa ovim igracima koje sada imaju jedina sansa je da Kampaco igra sa starterima, gde ima MPJ-a i Mareja kao sutere, a da Moris organizuje napad klupe. Tu se onda javlja problem jer bi onda na klupi imali Harisa i Bartona na koje daju 34 miliona godisnje. Kako god okrenes ne valja.

petarczv

pre 3 godine

Izgleda Jokic gura iz sve snage od pocetka statistiku da bi bio u all nba timu opet, valjda mu to donosi supermax produzenje ugovora, e sad dal neko zna kad moze da potpisuje produzenje sa denverom? Mozda je ovo leto tj 3 na 4 godina ugovora,mislim da je tad davis odbio pelikane i zabusavao 4tu godinu ugovora..mogo bi i Jokic slicno pa paljba u Boston,Dalas il sto da ne u New York koji ce do tad da mozda i proigra..
(Konj veselko, 30. decembar 2020 08:14)

Koja budalastina decko ima ugovor jos 3 sezone...

killy81

pre 3 godine

Primetih da, od početka sezone, u naslovu o pobedi/porazu Kings-a, nijednom nije spomenuto ime i prezime našeg igrača. Ne znam, samo primetih....

petarczv

pre 3 godine

Koja sreća za foxa i hilda sto je otišao divac pa sa njim i njegov pulen potrošač lopti i nicim izazvan starter kineski snajper. Momci iako super talentovani nisu mogli da ostvare svoj potencijal zbog njega, a sve zbog njegovog ugovora.

petarczv

pre 3 godine

dosadni se vise sa NBA ligom koga
to interesuje svaki dan !!!
(mata, 30. decembar 2020 08:56)

Napisa lik koji se potrudio da udje na nba vesti, i da napiše komentar hahhaahhaha

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 3 godine

Лијеп је то учинак за нашег играча ал шта вриједи кад му је екипа изгубила. Или се можда варам?

sasa 1976

pre 3 godine

Svaka prica oko trejda je ogranicena geografskim polozajem Denvera kao grada, sto se same igre tice jasno da defanzivno niko ne moze da nadoknadi Grenta na 4 ni Milsap a kamoli Porter videcemo povratkom grina koliko on moze, na poen vise denveru je pored Mareja iz plej ofa i napredka Portera koji je evidentan potreban i heris a on taj kapacitet niti ima konstantu uz sve to Meloun nece dati Kampacu minute na pleju koje svi traze niti ce ovim novajlijama dati znacajniju sansu.Nije sporno da denveru treba ofanzivno jos jedan igrac sa poenima u rukama spolja ali to Harden po meni nije i vise bi stete imali u koncepciji tima ali bi naravno kao fransiza dobili brdo love na njemu

petarczv

pre 3 godine

Četiri pleja u ekipi, a na prošloj utakmici jedva krpe 13 asistencija na timskom nivou ne računajući Jokićeve.
Kampaco ne može da bude nikakvo pojačanje jer ne radi ono što najbolje zna, nego glumi šutera. Ja nisam ni mislila da će on biti veliko pojačanje, ali ovo kako ga Meloun koristi je kriminalno...
(Aleks, 30. decembar 2020 08:58)

Evo je bogdanova virtuelna devojka riba fazon ima lutku na naduvavanje sa bogdanovim dresom. Ajde Alex stručnjače objasni nam kako sad pobedjuje sacramento?? Ti si ih najviše pljuvala i 3 godine nam ovde pisala kako su svi kompletno divljaci sem tvog snajpercica

vojislav

pre 3 godine

Sve mogu razumeti ,ali ove bolesnike za Bogdana nikako.Terapija neophodna.Zašto Atlanta dobija redom,a prošle sezone ih nigde nije bilo?To je pandam velikom stručnjaku na pitanje što Kingsi nešto kao igraju drugačije ove sezone.Bolesno.

Ðura Loznica

pre 3 godine

Jokić nije uspeo da svoj dopingovani tim izvuče svojim ,,maestralnim" asistencijama i šutevima. Evo me ridam, suza suzu stiže od bola. Nijedan pravi navijač Srbije u bilo kom sportu neka mu ne oprosti neigranje u finalu EP protiv Slovenije zbog individualnog treninga koji je uključivao branje paprike somborke na salašu svoje komšinice. Jokiću, prestani sa dopingom i dođi u ABA ligu pošto je to tvoj realni kvalitet bez doping supstanci. Ili još bolje ostavi košarku pa beri somborku.

Locutus

pre 3 godine

Jokić je odigrao 2x po skoro 40 minuta za manje od 24 sata u 2 različita grada. Isto važi i za ostale. Kampaco je plej i ako mu se ne da lopta onda je beskoristan jer nije neki šuter. Besmisleno je da bude na parketu ako će Barton igrati pleja. Porter sve bolji, mnogo se trudi samo što još dosta greši u odbrani. Problem je što nema Marija, ne zato što nema ko da ga zameni jer ga je Moris zamenio odlično, već što onda nema ko da zameni Morisa. Milsapu je previše da igra svaku utakmicu, vidi se da je baš ostario. Ipak, kada se vrate Mari i Grin biće to svaku utakmicu sve bolje. Treba vremena da se slože kockice.

Dragan Borca

pre 3 godine

Petre " genijalcu", Sakramento je igrao proslu sezonu ispovredjivan konstantno sa 2-3 povredjena igraca. Holms koji im je ubedljivo najbolji defanzivac nije igrao skoro pola utakmica, Begli skoro da uopste nije igrao, Fox bio povredjen preko 20 utakmica, Bogdan isto preko 10 + sada imaju i par novih solidnih igraca
Sto imas tolike komplekse covece? Evo kladim se da sam veci Zvezdas od tebe pa mi smesno sto si toliko opterecen Bogdanom. A kao drugo Atlanta pegla odlicno u kojoj je i Bogdan.
Ne blamiraj se vise snizavasmi iq kad citam tvoje komentare.
A sto se tice Denvera duga je sezona, prvu su izgubili zbog gluposti, Barton stetocina se vratio, Malone se gubi sa rotacijama, a jutros nisu imali ni Mareja ni Grina. Plus na sve to Malone je valjda jedini trener u istoriji kosarke koji 4 utakmice igra samo sa jednim krilnim igracem. Ocajne rotacije. Milsap usporio sa lateraknim kretnjama, ne moze bukvalno nista da odbrani jer je ispran, gotov. Zabode neku trojku i to je to. Nema snage ni da trci. Maloun igra sa milion bekova i na kraju ce shvatiti da je to lose. Campaco se za sada lose snalazi, on je za sada razocaranje. Tek su 4 kola prosla, jedan Orlando ima 4-0 pa mozda nece ni videti Plej Of. Tek za 15 utskmica ce se videti sta je i kako.

Dzontra Volta

pre 3 godine

Denver nema klupu.... Jokic Mvp!

Kingsi procvetali od kad su otisli bogdan i divac. Kako sada nisu divljaci??
 (petarczv, 30. decembar 2020 08:57)

Idi, decko, leci se.

Dragan Borca

pre 3 godine

Petre " genijalcu", Sakramento je igrao proslu sezonu ispovredjivan konstantno sa 2-3 povredjena igraca. Holms koji im je ubedljivo najbolji defanzivac nije igrao skoro pola utakmica, Begli skoro da uopste nije igrao, Fox bio povredjen preko 20 utakmica, Bogdan isto preko 10 + sada imaju i par novih solidnih igraca
Sto imas tolike komplekse covece? Evo kladim se da sam veci Zvezdas od tebe pa mi smesno sto si toliko opterecen Bogdanom. A kao drugo Atlanta pegla odlicno u kojoj je i Bogdan.
Ne blamiraj se vise snizavasmi iq kad citam tvoje komentare.
A sto se tice Denvera duga je sezona, prvu su izgubili zbog gluposti, Barton stetocina se vratio, Malone se gubi sa rotacijama, a jutros nisu imali ni Mareja ni Grina. Plus na sve to Malone je valjda jedini trener u istoriji kosarke koji 4 utakmice igra samo sa jednim krilnim igracem. Ocajne rotacije. Milsap usporio sa lateraknim kretnjama, ne moze bukvalno nista da odbrani jer je ispran, gotov. Zabode neku trojku i to je to. Nema snage ni da trci. Maloun igra sa milion bekova i na kraju ce shvatiti da je to lose. Campaco se za sada lose snalazi, on je za sada razocaranje. Tek su 4 kola prosla, jedan Orlando ima 4-0 pa mozda nece ni videti Plej Of. Tek za 15 utskmica ce se videti sta je i kako.

strokavi mozak

pre 3 godine

ljudi Jokic sinoc kvadrip dabl to.nije zabelezeno siguran sam preko 20 godina 26 poena, 11 skokova, 12 asistencija i 10 izgubljenih lopti, svaka cast Jokara

Ostin A

pre 3 godine

Napišite quadruple dabl... 10 izgubljenih, je zaista teško uspeti. Zašto mu se to ne računa? Čovek je apsolutni lider u NBA u toj kategoriji.

Denverova odbrana kao da igraju u Evropi. Spora, zonska i fokusirana samo na skok u odbrani.

Locutus

pre 3 godine

Biće još gori ako se ne otarase očajnog Milsapa i Burtona,ljudi vuku ogromne plate a za 20+ minuta u igri daju po 5-6 poena,katastrofa...
(Steva, 30. decembar 2020 08:31)

Nije Burton nego Barton. Čita se Barton i piše se Barton.

petarczv

pre 3 godine

Kako kosarkaski znalci kluba iz laktasa objasnjavaju igru sacramenta? Ostao je skoro isti sastav jedino ne igra jedan proslogodisnji starter i po tastu i djordjevicu najbolji igrač srbije sa 11p u proseku.

Steva

pre 3 godine

Biće još gori ako se ne otarase očajnog Milsapa i Burtona,ljudi vuku ogromne plate a za 20+ minuta u igri daju po 5-6 poena,katastrofa...

123

pre 3 godine

Super,
ali bi mogli da napišete da je imao i 10 izgubljenih lopti!
(Mihajlo, 30. decembar 2020 08:17)


Pise u ovoj vesti, 10ti red od gore prema dole. Ja izbrojao, a ti?

Mr_Melbourne

pre 3 godine

Lik napravi triple double a protivnicka ekipa da 50 koseva preko njega.Ne moze ekipa da ima centra koji i ne igra odbranu.A pog kad je ne igraju ni Porter a ni Murray.Ali centar da ne igra to je ubistvo.

Beogradjanin

pre 3 godine

No Marry no party!

Razmišljam nešto , ako se povredi Dejvis dobijamo neizvesnu sezonu!

Ovako su Lejkesi ubedljivi favoriti!

I znamo čiji je to najveći strah!
Ha,ha,ha

Milan

pre 3 godine

Ovo nije Jokićeva košarka, 10 grešaka je baš baš mnogo. Da li je umor u pitanju ali je previše. Generalno im brza košarka Kingsa ne leži, užasno brane šut za 3 poena, previše otvorenih trojki. Bez obzira što je tek početak sezone, ali može da se zakomplikuje situacija čak i sa plej ofom obzirom da su izgubili dva meča od Kingsa koji važe ipak za slabiji tim. Ova igra nikako ne uliva poverenje.

Dragan

pre 3 godine

Nikola Jokić nije osmi, već deveti na večnoj listi po broju tripl-dablova. Lista je sledeća: 1.Oskar Robertson 181, 2.Rasel Vestbruk 148, 3.Medžik Džonson 138, 4.Džejson Kid 107, 5.LeBron Džejms 94, 6.Vilt Čemberlen 78, 7. Leri Bird 59, 8. Džejms Harden 46, 9. Nikola Jokić 44, 10. Fet Lever 43

Fox

pre 3 godine

Zvanicno je ove godine NBA liga dobila novog statisticara, bravo Jokicu. Video covek gde je slava, ostvaris tripl dabl i gubis meceve, to je to. Sva sreca pa on nije igrao ni u Zvezdi ni u Partizanu, pa nema tih rasprava ostrascenih klinaca na vesti o njemu. Najveci imbecilizam sta se radi u modernoj NBA ligi je da je sezona pocela pre sedam dana a klubovi vec "odmaraju" glavne igrace...

MARKO KRALJEVIĆ

pre 3 godine

Nikad Denver neće biti šampion, proćerdaće sav Jokićev talenat i uticaj na igru, sve je uzalud kad nema čovjeka pored sebe koji može u svakom trenutku da saspe 20 i kusur poena uz dobar procenat šuta. Dali su 2 igrača koji igraju odbranu za 2 igrača koji ne igraju odbranu. Fantastičan potez.

Nemanja

pre 3 godine

Nikola mora da bude agresivniji, da sutne vise od 14 puta posebno kad ne igra Murey...i da smanji izgubljene lopte, generalbo je lose odigrao...
Druga stvar, Denver ima mozda i najslabiju klupu u NBA u smislu da nemaju sutera uopste, Campazzo je tezak promasaj za sada...nemas odbranu, nemas sutere i pasivni Jokic tako da rezultat nije nista neocekivano.
Sacramento ima 5 igraca koji sutiraju 40% trojke, pa o cemu pricamo...

No name

pre 3 godine

Melounu se smeši otkaz. Čak mi je i gotivan, ali to je relanost. Ajde sve minuse , pre par dana kad sam to najavio, isto nakupih brdo minusa.

P.s lep priča u balonu, ali za neke otkaz, tako to ide u životu

No name

pre 3 godine

Melounu se smeši otkaz. Čak mi je i gotivan, ali to je relanost. Ajde sve minuse , pre par dana kad sam to najavio, isto nakupih brdo minusa.

P.s lep priča u balonu, ali za neke otkaz, tako to ide u životu

Ružica iz Švajcarske

pre 3 godine

Kakvi dvostruki standardi. Da je Rasel ovako odigrao, imao deset izgubljenih lopti i bio očajan u odbrani, rekli bi da je manijak, loš igrač, statističar i šta već sve ne. Ali pošto je Nidža naš, onda je ovo super.

Klupa Denvera je živi očaj, odbrana nikakva. Ući će oni u plej of, nema tu sumnje, ali ako hoće više, morali su dovesti dobrog odbrambenog igrača.

Pozdrav za sve čitaoce, vaša Ružica iz Švajcarske.

Srleee

pre 3 godine

Ovi pacenici ne prestaju da prozivaju Bogija. Strastno!
PA i prethodne dve sezone je Sakramento bio odlican u pocetku, u prvoj trecini sezone, a onda sledi potop!

Mladen

pre 3 godine

I pre pocetka sezone rekao sam, da ce play off za Dsnver da bude premija.
Igrace ga verovatno, ali u istom, sa ovim sastavom jednostavno nrmaju sta da traze.
Petorka solidna, klupa ni za EL,nema tu ni odbrane, ni mu**, sem Nikole i MPJ,(namerno ne navodim Mareja).
nema igraca koji ce dovoljno dobro u kontinuitetu igra...
Neka im je Bog u pomoci, narocito sa ovakvom politikom menadzementa, sto vise ne mrdaju vezano za trejdove,to je blizi raspad ekipe u doglednoj buducnosti...

Strale

pre 3 godine

Nije igrao Jamal, ali nije to glavni razlog što su izgubili. Klupa im je očajna. Denver je vodio cak u 4. četvrtini i izgubio je samo zbog klupe njihove. Monte je igrao fantastično i zamenio je Jamala kako treba. Porter isto odlično. Jokić standardno, iako je imao 10 izgubljenih lopti. Ostali, posebno klupa, loše.
Jokić igra najbolje što je ikada igrao, ali ako ovako nastave i plejof je pitanje. Naravno, tek je početak, a i ne igra Jamajkl Green od početka koji je zaista odličan igrač.

dule

pre 3 godine

Ako cemo iskreno, on je na ovoj ostvario quadruple double, posto ima brojku 10 u jos jednoj statistickoj kategoriji.

Ili cemo samo RW-a prozivati za takve stvari.

Srleee

pre 3 godine

Ovi pacenici ne prestaju da prozivaju Bogija. Strastno!
PA i prethodne dve sezone je Sakramento bio odlican u pocetku, u prvoj trecini sezone, a onda sledi potop!

живац

pre 3 godine

шта каже, јачи денвер него прошле године? кампацо велико појачање?
денвер буквално спао на 5-6 играча. на клупи нико иоле употребљив.

Detektiv

pre 3 godine

Jokiceva igra je čista fantazija. Poezija. Ali nešto nisu dobro krenuli ove sezone. Slaba druga postava? Možda su ipak u pravu ovi što kažu da im fale dobri odbrambeni igrači.
A Kingsi nikad bolje. Procvetali su ove sezone, imaju samo jedan poraz, prošle su startali sa 4 poraza. Izgleda da su konačno uskladili ekipu i riješili se nepotrebnih igrača.

Saša

pre 3 godine

Ovi porazi su veoma dobri za Denver ako im govore kolike su rupe Heris i Barton. Umesto njih Bizli bi bio mnogo bolji da je ostao, ali oni su imali jake ugovore. Pa, neka reše taj problem na vreme.

znanje-imanje

pre 3 godine

Evo zašto je Majkl Meloun ne trener već excel tabela. Nisam gledao 1. poluvreme ali i po broju izgubljenih lopti vidiš da je Nikola off. I nema Marija - dakle nemaš 2 koja u top formi i sami dobiju meč. Ipak ukazala se prilika da Denver nekako ovo uzme. Izgubljena je kada je trener prenategao svoju 1. postavu tokom 3. četvrtine. Radovao se što "vode"?! Tačno se vidi kako svi fizički padaju i to je bilo to.
Kada je ušla 2. postava igrala je ionako prekratko - pa se premorena 1. postava nikako nije mogla oporaviti. Plus ih panično brzo nazad vratio - ali mrtvi igrači su mogli samo da izgube.
Zima je, igraš dan za dan protiv domaćina koji je imao dan odmora. Dakle fizički parametri odlučuju. Kako god da si ovca i godinama ti je 2. postava (= bez Nikole) najgora u ligi (tj. ti si najgori) moraš da ih istrpiš. Ako možeš uopšte da dobiješ to je jedina šansa. Da ih najbolje iskoristiš - tu potrošiš tajm-aute. Sve da bi ti se glavni igrači odmorili ne 8 nego 14 minuta, pa makar tako i odeš u neki minus. Ovako kad vratiš 1. postavu i oni počnu da greše i maše - šta će ti tajm-aut? Da im kažeš "nemojte da grešite i promašujete"? Tad je već kasno. Moraš kako znaš i umeš, makar Čančarom i Nandžijem, da daš par minuta više visokim igračima. Sa Dozijerom više da odmoriš krila, Kampacu (koji zasad očekivano ne deluje upotrebljiv u NBA) isto par minuta više.
Kingsima niko nije igrao više od 35 minuta i dobili su - prividno - na sitnice. Ne. Dobili su banalno, na pravilnost rotacije.

Leti vreme

pre 3 godine

Ovi sto pljuju Bogdana treba da imaju na umu da je Bogi trenutno u neporazenoj ekipi koja ce minimum igrati polufinale. Raspali SAC ce do kraja voditi grcevitu borbu za 9-to mesto. Ovo pisem kao okoreli zvezdas.
P.S. Jokica guraju u MVP trku jer je Denveru vaznije da ima MVP igraca nego da igraju polufinale. Zna se da pored LA timova niko nema sanse a sa MVP Jokicem postaju magnet za igrace na leto. Denver opusteno ide u razigravanje gde ce naleteti na LA tim, Jokic ganja TD ukupnu statistiku pa dogodine uz zvezdu poput Hardena vijaju prsten ili Jokica salju negde za 2 all star igraca i pikove. Do sada jedino Jokic ima TD ukupnu statistiku.

Smeh

pre 3 godine

@Mr_Melbourne

U pravu si, strašno loša odbrana. Pogotovo spoljne linije, Marej i Porter kriminalni. Šta, Marej nije igrao? A da odgledaš nekada utakmicu pre "pametovanja"? Ili ne znaš ni to da uradiš?

Aleks

pre 3 godine

шта каже, јачи денвер него прошле године? кампацо велико појачање?
денвер буквално спао на 5-6 играча. на клупи нико иоле употребљив.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (живац, 30. decembar 2020 08:00)

Četiri pleja u ekipi, a na prošloj utakmici jedva krpe 13 asistencija na timskom nivou ne računajući Jokićeve.
Kampaco ne može da bude nikakvo pojačanje jer ne radi ono što najbolje zna, nego glumi šutera. Ja nisam ni mislila da će on biti veliko pojačanje, ali ovo kako ga Meloun koristi je kriminalno...

svi_redsi_na_jednom_mijestu

pre 3 godine

Opet navio alarm da gledam, nisam se opet pokajao. Mozda je malo sebicno ali vise sam navijao na TD Jokica nego pobedu Denvera. Evo nekih mojih vidjenja meca:
1) Nedostatak Grenta i Krega se bojim da je preveliki, defanzivno su mnogo slabiji
2) MPJ mnogo divlja, ima taj neki bezobrazluk koji je nekad previse. Defanzivne skokove krade saigračima, iz ruku im lopte uzima, skuplja statistiku. Inace decko je u napadu veliki potencijal.
3) Meloun opet ima napisane unapred izmene, kad i kako, a to je nocas kostalo. U 3 cetvrtini Jokic i MPJ zajedno daju 31 poen, Denver se vraca iz deficita i vodi 6 razlike. Tada Meloun vrsi izmene i Sakramento preokrece.
4) Jokic klasa, radi sta hoce i kako hoce. Pogledajte samo centri koliko su naostreni protiv njega a opet dominira

Lep pozdrav i ugodan dan zelim svima :)

Ivan

pre 3 godine

Rekoh sinoć da je do njega može do MVP nagrade ali Denver je loš ove godine tj lošiji i ne može bit u top 3 zapada samim tim MVP ne može bit.

Konj veselko

pre 3 godine

Izgleda Jokic gura iz sve snage od pocetka statistiku da bi bio u all nba timu opet, valjda mu to donosi supermax produzenje ugovora, e sad dal neko zna kad moze da potpisuje produzenje sa denverom? Mozda je ovo leto tj 3 na 4 godina ugovora,mislim da je tad davis odbio pelikane i zabusavao 4tu godinu ugovora..mogo bi i Jokic slicno pa paljba u Boston,Dalas il sto da ne u New York koji ce do tad da mozda i proigra..

el

pre 3 godine

Odu Moris, Marej i Barton u kladionicu da odigraju tiket. Monte stavi 10din da će LeBron biti MVP. Marej stavi dve iljade na Jokića i naruči pivo. Barton stavi kuću na Robina Lopeza, digne kredit, pozajmi od njih dvojice po 1000e, Meloun popizdi što nisu hteli više da mu pozajme.

rade

pre 3 godine

@cxy Ovim panterima nikako ugoditi, taman ne igra Atlanta jedno vece i mogu da mirno spavaju, kad ono poceli da prate Sakramento i gledaju dokle ce stici bez Bogdana, verovatno ocekuju da uzmu prsten, posto im je Bogi smetao...najnepismeniji navijaci na kugli zemaljskoj, potpisujem,

mrkela

pre 3 godine

I ja se slažem sa komentarima za Grenta.Morali su da ga zadrže kako god su znali i umeli.Dobro, da je Marej igrao, možda bi bilo drugačije,ali odbrana bi i dalje bila slaba.Za sada ovo deluje slabije nego prošle sezone i ispada da nisu ništa trebali da menjaju.Jedina pozitivna stvar je MPJ, ali za njega se i očekivalo da napreduje.Što se tiče pojačanja- bukvalno ništa.Možda je prerano, ali ja ne vidim da će ove sezone da ponove onako dobar plasman kao prošle.Šta bi bilo da je Jokić sporije krenuo, kako obično i počinje sezonu? Što se mene tiče, on je odavno prerastao ovaj tim.

filip cg

pre 3 godine

Зашто се у Нба не спомињу трипл-даблови из плеј-офа? Јокић их има 5. Значи, 49 укупно. Не разумијем то ''генијално'' правило. Као да је тих 5 трипл-даблова донио из Меге. Нека му их макар наши медији не смањују. Било би исправно приликом извјештавања о броју његових трипл-даблова, нагласити број у регуларној, број у плеј-оф сезони.

живац

pre 3 godine

шта каже, јачи денвер него прошле године? кампацо велико појачање?
денвер буквално спао на 5-6 играча. на клупи нико иоле употребљив.

svi_redsi_na_jednom_mijestu

pre 3 godine

Opet navio alarm da gledam, nisam se opet pokajao. Mozda je malo sebicno ali vise sam navijao na TD Jokica nego pobedu Denvera. Evo nekih mojih vidjenja meca:
1) Nedostatak Grenta i Krega se bojim da je preveliki, defanzivno su mnogo slabiji
2) MPJ mnogo divlja, ima taj neki bezobrazluk koji je nekad previse. Defanzivne skokove krade saigračima, iz ruku im lopte uzima, skuplja statistiku. Inace decko je u napadu veliki potencijal.
3) Meloun opet ima napisane unapred izmene, kad i kako, a to je nocas kostalo. U 3 cetvrtini Jokic i MPJ zajedno daju 31 poen, Denver se vraca iz deficita i vodi 6 razlike. Tada Meloun vrsi izmene i Sakramento preokrece.
4) Jokic klasa, radi sta hoce i kako hoce. Pogledajte samo centri koliko su naostreni protiv njega a opet dominira

Lep pozdrav i ugodan dan zelim svima :)

MARKO KRALJEVIĆ

pre 3 godine

Nikad Denver neće biti šampion, proćerdaće sav Jokićev talenat i uticaj na igru, sve je uzalud kad nema čovjeka pored sebe koji može u svakom trenutku da saspe 20 i kusur poena uz dobar procenat šuta. Dali su 2 igrača koji igraju odbranu za 2 igrača koji ne igraju odbranu. Fantastičan potez.

znanje-imanje

pre 3 godine

Evo zašto je Majkl Meloun ne trener već excel tabela. Nisam gledao 1. poluvreme ali i po broju izgubljenih lopti vidiš da je Nikola off. I nema Marija - dakle nemaš 2 koja u top formi i sami dobiju meč. Ipak ukazala se prilika da Denver nekako ovo uzme. Izgubljena je kada je trener prenategao svoju 1. postavu tokom 3. četvrtine. Radovao se što "vode"?! Tačno se vidi kako svi fizički padaju i to je bilo to.
Kada je ušla 2. postava igrala je ionako prekratko - pa se premorena 1. postava nikako nije mogla oporaviti. Plus ih panično brzo nazad vratio - ali mrtvi igrači su mogli samo da izgube.
Zima je, igraš dan za dan protiv domaćina koji je imao dan odmora. Dakle fizički parametri odlučuju. Kako god da si ovca i godinama ti je 2. postava (= bez Nikole) najgora u ligi (tj. ti si najgori) moraš da ih istrpiš. Ako možeš uopšte da dobiješ to je jedina šansa. Da ih najbolje iskoristiš - tu potrošiš tajm-aute. Sve da bi ti se glavni igrači odmorili ne 8 nego 14 minuta, pa makar tako i odeš u neki minus. Ovako kad vratiš 1. postavu i oni počnu da greše i maše - šta će ti tajm-aut? Da im kažeš "nemojte da grešite i promašujete"? Tad je već kasno. Moraš kako znaš i umeš, makar Čančarom i Nandžijem, da daš par minuta više visokim igračima. Sa Dozijerom više da odmoriš krila, Kampacu (koji zasad očekivano ne deluje upotrebljiv u NBA) isto par minuta više.
Kingsima niko nije igrao više od 35 minuta i dobili su - prividno - na sitnice. Ne. Dobili su banalno, na pravilnost rotacije.

dule

pre 3 godine

Ako cemo iskreno, on je na ovoj ostvario quadruple double, posto ima brojku 10 u jos jednoj statistickoj kategoriji.

Ili cemo samo RW-a prozivati za takve stvari.

petarczv

pre 3 godine

Izgleda Jokic gura iz sve snage od pocetka statistiku da bi bio u all nba timu opet, valjda mu to donosi supermax produzenje ugovora, e sad dal neko zna kad moze da potpisuje produzenje sa denverom? Mozda je ovo leto tj 3 na 4 godina ugovora,mislim da je tad davis odbio pelikane i zabusavao 4tu godinu ugovora..mogo bi i Jokic slicno pa paljba u Boston,Dalas il sto da ne u New York koji ce do tad da mozda i proigra..
(Konj veselko, 30. decembar 2020 08:14)

Koja budalastina decko ima ugovor jos 3 sezone...

Milan

pre 3 godine

Ovo nije Jokićeva košarka, 10 grešaka je baš baš mnogo. Da li je umor u pitanju ali je previše. Generalno im brza košarka Kingsa ne leži, užasno brane šut za 3 poena, previše otvorenih trojki. Bez obzira što je tek početak sezone, ali može da se zakomplikuje situacija čak i sa plej ofom obzirom da su izgubili dva meča od Kingsa koji važe ipak za slabiji tim. Ova igra nikako ne uliva poverenje.

123

pre 3 godine

Super,
ali bi mogli da napišete da je imao i 10 izgubljenih lopti!
(Mihajlo, 30. decembar 2020 08:17)


Pise u ovoj vesti, 10ti red od gore prema dole. Ja izbrojao, a ti?

Strale

pre 3 godine

Nije igrao Jamal, ali nije to glavni razlog što su izgubili. Klupa im je očajna. Denver je vodio cak u 4. četvrtini i izgubio je samo zbog klupe njihove. Monte je igrao fantastično i zamenio je Jamala kako treba. Porter isto odlično. Jokić standardno, iako je imao 10 izgubljenih lopti. Ostali, posebno klupa, loše.
Jokić igra najbolje što je ikada igrao, ali ako ovako nastave i plejof je pitanje. Naravno, tek je početak, a i ne igra Jamajkl Green od početka koji je zaista odličan igrač.

Steva

pre 3 godine

Biće još gori ako se ne otarase očajnog Milsapa i Burtona,ljudi vuku ogromne plate a za 20+ minuta u igri daju po 5-6 poena,katastrofa...

palop

pre 3 godine

Denver je napravio samoubistvo, time stp je pustio Grenta, koji kida u Detroitu... Nista od njih ove sezone
(Mita Arsic Pfc, 30. decembar 2020 08:03)

Nisu ga pustili, nudili su iste pare kao i Detroit, ali je on izabrao da ode tamo i bude nabijac statistike u ocajnoj ekipi ne bi li sledeci ugovor bio unosniji...

Smeh

pre 3 godine

@Mr_Melbourne

U pravu si, strašno loša odbrana. Pogotovo spoljne linije, Marej i Porter kriminalni. Šta, Marej nije igrao? A da odgledaš nekada utakmicu pre "pametovanja"? Ili ne znaš ni to da uradiš?

Nemanja

pre 3 godine

Nikola mora da bude agresivniji, da sutne vise od 14 puta posebno kad ne igra Murey...i da smanji izgubljene lopte, generalbo je lose odigrao...
Druga stvar, Denver ima mozda i najslabiju klupu u NBA u smislu da nemaju sutera uopste, Campazzo je tezak promasaj za sada...nemas odbranu, nemas sutere i pasivni Jokic tako da rezultat nije nista neocekivano.
Sacramento ima 5 igraca koji sutiraju 40% trojke, pa o cemu pricamo...

Mladen

pre 3 godine

I pre pocetka sezone rekao sam, da ce play off za Dsnver da bude premija.
Igrace ga verovatno, ali u istom, sa ovim sastavom jednostavno nrmaju sta da traze.
Petorka solidna, klupa ni za EL,nema tu ni odbrane, ni mu**, sem Nikole i MPJ,(namerno ne navodim Mareja).
nema igraca koji ce dovoljno dobro u kontinuitetu igra...
Neka im je Bog u pomoci, narocito sa ovakvom politikom menadzementa, sto vise ne mrdaju vezano za trejdove,to je blizi raspad ekipe u doglednoj buducnosti...

Saša

pre 3 godine

Ovi porazi su veoma dobri za Denver ako im govore kolike su rupe Heris i Barton. Umesto njih Bizli bi bio mnogo bolji da je ostao, ali oni su imali jake ugovore. Pa, neka reše taj problem na vreme.

mrkela

pre 3 godine

I ja se slažem sa komentarima za Grenta.Morali su da ga zadrže kako god su znali i umeli.Dobro, da je Marej igrao, možda bi bilo drugačije,ali odbrana bi i dalje bila slaba.Za sada ovo deluje slabije nego prošle sezone i ispada da nisu ništa trebali da menjaju.Jedina pozitivna stvar je MPJ, ali za njega se i očekivalo da napreduje.Što se tiče pojačanja- bukvalno ništa.Možda je prerano, ali ja ne vidim da će ove sezone da ponove onako dobar plasman kao prošle.Šta bi bilo da je Jokić sporije krenuo, kako obično i počinje sezonu? Što se mene tiče, on je odavno prerastao ovaj tim.

bskfan

pre 3 godine

Dosadni su ovi sa Grantom. Tim Konoli je samo kriv sto je doveo igraca na jednu godinu ali ne i kada je u pitanju bio njegov ostanak. Evo sta se desilo: kada su za Granta dali pik i doveli ga u Denver, Konoli je rekao kako ce Grant tu ostati vise godina. Plan je bio da mu daju povisicu od oko 50% i sa njim potpisu ugovor na 4 god. Grant je citave sezone bio los i konstantno bio u minusu, cak i sa Jokicem. Onda se desio plejof, Grant je odigrao dobro i cena je porasla vise nego sto Grant stvarno vredi. Prva informacija koja je stigla od Grantovog menadzera je bila ta da Grant ocekuje ugovor od 14-16 mil, sto je bilo prihvatljivo. Onda je tu prste upleo menadzer iz Detroita koji je ranije bio u OKC-u i dogovorio se sa njim da predje u Detroit i da ce mu dati 20 mil. Grantov menadzer mu je rekao da ako ostane u Denveru onda ce mu to biti poslednji jak ugovor jer ce u Denveru biti cetvrta violina (iza Jokica, Mareja i MPJ-a) a ako predje u Detroit imace daleko vecu ulogu. Na taj nacin Grantova statistika bi se poboljsala tako da ce mu sledeci ugovor biti jos jaci od ovoga koji je sada dobio. Denver je ucionio sve sto je mogao, cak je parirao ponudu Detroita (sto je bila velika greska) ali Grantu se svidela uloga prve violine i zato je otisao u Detroit. Dakle, njemu je potpuno svejedno da li igra u jakom ili slabom timu, da li igra plejof ili ne, bitan mu je samo novac. Inace, Grant je sinoc igrao 37 minuta, imao 20 suteva i bio -18, gori od njega je bio samo Plamli sa -20.

petarczv

pre 3 godine

dosadni se vise sa NBA ligom koga
to interesuje svaki dan !!!
(mata, 30. decembar 2020 08:56)

Napisa lik koji se potrudio da udje na nba vesti, i da napiše komentar hahhaahhaha

Ružica iz Švajcarske

pre 3 godine

Kakvi dvostruki standardi. Da je Rasel ovako odigrao, imao deset izgubljenih lopti i bio očajan u odbrani, rekli bi da je manijak, loš igrač, statističar i šta već sve ne. Ali pošto je Nidža naš, onda je ovo super.

Klupa Denvera je živi očaj, odbrana nikakva. Ući će oni u plej of, nema tu sumnje, ali ako hoće više, morali su dovesti dobrog odbrambenog igrača.

Pozdrav za sve čitaoce, vaša Ružica iz Švajcarske.

Dragan Borca

pre 3 godine

Petre " genijalcu", Sakramento je igrao proslu sezonu ispovredjivan konstantno sa 2-3 povredjena igraca. Holms koji im je ubedljivo najbolji defanzivac nije igrao skoro pola utakmica, Begli skoro da uopste nije igrao, Fox bio povredjen preko 20 utakmica, Bogdan isto preko 10 + sada imaju i par novih solidnih igraca
Sto imas tolike komplekse covece? Evo kladim se da sam veci Zvezdas od tebe pa mi smesno sto si toliko opterecen Bogdanom. A kao drugo Atlanta pegla odlicno u kojoj je i Bogdan.
Ne blamiraj se vise snizavasmi iq kad citam tvoje komentare.
A sto se tice Denvera duga je sezona, prvu su izgubili zbog gluposti, Barton stetocina se vratio, Malone se gubi sa rotacijama, a jutros nisu imali ni Mareja ni Grina. Plus na sve to Malone je valjda jedini trener u istoriji kosarke koji 4 utakmice igra samo sa jednim krilnim igracem. Ocajne rotacije. Milsap usporio sa lateraknim kretnjama, ne moze bukvalno nista da odbrani jer je ispran, gotov. Zabode neku trojku i to je to. Nema snage ni da trci. Maloun igra sa milion bekova i na kraju ce shvatiti da je to lose. Campaco se za sada lose snalazi, on je za sada razocaranje. Tek su 4 kola prosla, jedan Orlando ima 4-0 pa mozda nece ni videti Plej Of. Tek za 15 utskmica ce se videti sta je i kako.

Mr_Melbourne

pre 3 godine

Lik napravi triple double a protivnicka ekipa da 50 koseva preko njega.Ne moze ekipa da ima centra koji i ne igra odbranu.A pog kad je ne igraju ni Porter a ni Murray.Ali centar da ne igra to je ubistvo.

Hm

pre 3 godine

Plamli najveci gubitak. ;) Jos ce od blata da ga prave. Zvuci bez veze ali je tako. U Denveru nemaju igraca koji moze makar malo da zameni Jokica. Hartenstajn...mlad, ne zna, slab...I ko drugi? Niko. Ukoliko ne nadju jos jednog centra, starijeg, iskunijeg...mogu da se slikaju.

Jokic fizicki nece moci da izdrzi seriju utakmica pa ce kao i jutros da bezi od koseva...

Bol Bol po starom, uzmi loptu i sutiraj... Momak ima pet metara a glumi dvojku. K'o onaj folirant Porzingis. Dobro, onaj i da neki kos.

Uglavnom...rezervni centar je najveci problem.

Detektiv

pre 3 godine

Jokiceva igra je čista fantazija. Poezija. Ali nešto nisu dobro krenuli ove sezone. Slaba druga postava? Možda su ipak u pravu ovi što kažu da im fale dobri odbrambeni igrači.
A Kingsi nikad bolje. Procvetali su ove sezone, imaju samo jedan poraz, prošle su startali sa 4 poraza. Izgleda da su konačno uskladili ekipu i riješili se nepotrebnih igrača.

Pero

pre 3 godine

Sve ovo dolazi iz lose trejd sezone. Izgubili su mnogo, a dobili nista. Odbrana za tri klase slabija, Milsap na cetvorci u prvom timu je smejurija.
Dok nekako ne dovedu jos nekoga da igra cetvorku konzistentno i jako bice raspad i dalje.

Locutus

pre 3 godine

Jokić je odigrao 2x po skoro 40 minuta za manje od 24 sata u 2 različita grada. Isto važi i za ostale. Kampaco je plej i ako mu se ne da lopta onda je beskoristan jer nije neki šuter. Besmisleno je da bude na parketu ako će Barton igrati pleja. Porter sve bolji, mnogo se trudi samo što još dosta greši u odbrani. Problem je što nema Marija, ne zato što nema ko da ga zameni jer ga je Moris zamenio odlično, već što onda nema ko da zameni Morisa. Milsapu je previše da igra svaku utakmicu, vidi se da je baš ostario. Ipak, kada se vrate Mari i Grin biće to svaku utakmicu sve bolje. Treba vremena da se slože kockice.

Dzontra Volta

pre 3 godine

Denver nema klupu.... Jokic Mvp!

Kingsi procvetali od kad su otisli bogdan i divac. Kako sada nisu divljaci??
 (petarczv, 30. decembar 2020 08:57)

Idi, decko, leci se.

rade

pre 3 godine

@cxy Ovim panterima nikako ugoditi, taman ne igra Atlanta jedno vece i mogu da mirno spavaju, kad ono poceli da prate Sakramento i gledaju dokle ce stici bez Bogdana, verovatno ocekuju da uzmu prsten, posto im je Bogi smetao...najnepismeniji navijaci na kugli zemaljskoj, potpisujem,

Pera Ždera

pre 3 godine

1. Heris ocajno sutira i tome se ne nazire kraj
2. +/- Portera je dosta problematican (-9 sinoc, ostatak petorke svi u plusu)
3. Nenormalno fali defanzivna 3ka (4ka) specijalista (Kreg)
4. Nekarakteristicno mnogo izgubljenih za Nikolu.

1. Eh... Svi pamtimo Herisov sut od pre par sezona. Toliko padanje procenta, neobjasnjivo. Sinoc 1 od 5 za 3p. 16% od pocetka sezone??!! Ocajni za startnog beka.

2. Porter je apsolutna ofanzivna zver! Neverovatan je. Sa tom visinom + elitnim sutem moze da pogadja preko ruke svakog u ligi ALI...  +/- mu je uvek najgori od cele startne postave - defanziva. Odlicno skace, blokira, ali ga redovno prolaze, zidaju (Bjelica u jednom momentu) itd. Svakako zasluzen starter, buduca zvezda uz Jokica i Mareja.

3. Nedostatak dedanzive na 3ci. Barns, Dzordz, Lenard, razvalise Portera i Bartona. Def se oseca defanzivni nedostatak Krega i Grenta.  Previse poena u dva meca od Kingsa. Mada, na pocetku sezone Kingsi izgledaju dosta bolje nego prosle dve! Manje kaubojstva, brzi jako, organizovaniji, mladi, eksplozivni...

4. Izgubljene Jokica - Par bas glupih, neretko nepaznjom, manjkom koncentracije saigraca (Porter ne gleda, sam, lopta mu prolece pored glave npr). Preveliki usage, posed lopte usled neigranja Mareja pa moguce malko i umor. Svakako OPET odlicna partija ako se zazmuri na izgubljene. TDouble. Neverovatno je da mu je jedan skok falio za 4 uzastopna??!!! Steta sto Denver gubi, sto nema Nikola dovoljno pomoci a u MVP je ritmu :(

Bartona vise ne mogu ni da komentarisem bez ponavljanja u krug (-11 sinoc). Razvaljuju ga protivnicke 3ke. Davi loptu, zaletanje u trojicu je neizostavno. Jednostavno zulja, ne pripada. Sa druge strane, u ovom rosteru, ne mozes bez njega :( Trejd njega + sta god osim nedodirljive trojke, za dedanzivnu zver sa solidnim sutem na poziciji 3 - SPAS za Denver!

petarczv

pre 3 godine

Koja sreća za foxa i hilda sto je otišao divac pa sa njim i njegov pulen potrošač lopti i nicim izazvan starter kineski snajper. Momci iako super talentovani nisu mogli da ostvare svoj potencijal zbog njega, a sve zbog njegovog ugovora.

bigule

pre 3 godine

Naravno ljudi da ce da ima 10 izg lopti kada igra u timu sve, i lopta ja najvise kod njega posto ima operisane od igre saigrace. Pojacanja navodna totalni promasaj, plakace oni za raspalim plumlijem kao i mi za Slobom... :)

youtube.com/user/makojaglupost

pre 3 godine

Gledao sam mec zato ovako i kasno komentarisem. Trebalo je odspavati. Jokicu se nema sto zamjeriti. He delivered his.

Pogan

pre 3 godine

Evo je bogdanova virtuelna devojka riba fazon ima lutku na naduvavanje sa bogdanovim dresom. Ajde Alex stručnjače objasni nam kako sad pobedjuje sacramento?? Ti si ih najviše pljuvala i 3 godine nam ovde pisala kako su svi kompletno divljaci sem tvog snajpercica
(petarczv, 30. decembar 2020 09:10)

Citanje tvojih komentara je pogubno po mozak. Kao gledanje Zadruge recimo.

Locutus

pre 3 godine

I Grent. I Plamli starteri u Detroitu, Grent razbija sinoc 27 poena.
Jokic previse izgubljenih lopti.
(BG, 30. decembar 2020 09:18)

Grent je za sada odličan u Detroitu. Plamli 2 koša na celoj utakmici (0/5 za dva, 2/4 slobodna). U skladu sa prezimenom, bio drvo i ostao drvo :)

Ako već Grenta nisu mogli zadržati, trebali su zadržati bar Krejga, inače nije bio skup.

MilosS

pre 3 godine

Kazu da Jokara nabija statistiku. Moguce, ali ne znam bas kako tako lagano. Ajde poeni, ali kako asistencije zavise od tebe, valjda vise zavise od drugih da li mogu ili ne, da postignu kos. Pa i skokovi, ako ih imas za double, znaci da si se trudio i klao za te lopte, sto je valjda pozeljno. Vidim kako nabija statistiku, pa celo poluvreme ni ne sutne na kos, a i kad sutira ne trosi lopte uzalud vec racionalno, procenat suta mu je retko ispod 50% Oni sto sutiraju 10/25 i vise, e za takve se moze reci da nabijaju statistiku po svaku cenu.

Ivan

pre 3 godine

Rekoh sinoć da je do njega može do MVP nagrade ali Denver je loš ove godine tj lošiji i ne može bit u top 3 zapada samim tim MVP ne može bit.

Leti vreme

pre 3 godine

Ovi sto pljuju Bogdana treba da imaju na umu da je Bogi trenutno u neporazenoj ekipi koja ce minimum igrati polufinale. Raspali SAC ce do kraja voditi grcevitu borbu za 9-to mesto. Ovo pisem kao okoreli zvezdas.
P.S. Jokica guraju u MVP trku jer je Denveru vaznije da ima MVP igraca nego da igraju polufinale. Zna se da pored LA timova niko nema sanse a sa MVP Jokicem postaju magnet za igrace na leto. Denver opusteno ide u razigravanje gde ce naleteti na LA tim, Jokic ganja TD ukupnu statistiku pa dogodine uz zvezdu poput Hardena vijaju prsten ili Jokica salju negde za 2 all star igraca i pikove. Do sada jedino Jokic ima TD ukupnu statistiku.

Locutus

pre 3 godine

Biće još gori ako se ne otarase očajnog Milsapa i Burtona,ljudi vuku ogromne plate a za 20+ minuta u igri daju po 5-6 poena,katastrofa...
(Steva, 30. decembar 2020 08:31)

Nije Burton nego Barton. Čita se Barton i piše se Barton.

Dragan Borca

pre 3 godine

Petre " genijalcu", Sakramento je igrao proslu sezonu ispovredjivan konstantno sa 2-3 povredjena igraca. Holms koji im je ubedljivo najbolji defanzivac nije igrao skoro pola utakmica, Begli skoro da uopste nije igrao, Fox bio povredjen preko 20 utakmica, Bogdan isto preko 10 + sada imaju i par novih solidnih igraca
Sto imas tolike komplekse covece? Evo kladim se da sam veci Zvezdas od tebe pa mi smesno sto si toliko opterecen Bogdanom. A kao drugo Atlanta pegla odlicno u kojoj je i Bogdan.
Ne blamiraj se vise snizavasmi iq kad citam tvoje komentare.
A sto se tice Denvera duga je sezona, prvu su izgubili zbog gluposti, Barton stetocina se vratio, Malone se gubi sa rotacijama, a jutros nisu imali ni Mareja ni Grina. Plus na sve to Malone je valjda jedini trener u istoriji kosarke koji 4 utakmice igra samo sa jednim krilnim igracem. Ocajne rotacije. Milsap usporio sa lateraknim kretnjama, ne moze bukvalno nista da odbrani jer je ispran, gotov. Zabode neku trojku i to je to. Nema snage ni da trci. Maloun igra sa milion bekova i na kraju ce shvatiti da je to lose. Campaco se za sada lose snalazi, on je za sada razocaranje. Tek su 4 kola prosla, jedan Orlando ima 4-0 pa mozda nece ni videti Plej Of. Tek za 15 utskmica ce se videti sta je i kako.

Aleks

pre 3 godine

Evo je bogdanova virtuelna devojka riba fazon ima lutku na naduvavanje sa bogdanovim dresom. Ajde Alex stručnjače objasni nam kako sad pobedjuje sacramento?? Ti si ih najviše pljuvala i 3 godine nam ovde pisala kako su svi kompletno divljaci sem tvog snajpercica
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (petarczv, 30. decembar 2020 09:10)

Vidi bolesnika, ja prvo ne komentarišem ovde 3 godine. :D Tebi vreme brže prolazi jer ti je ceo život na portalu izgleda.
A ko čiju lutku na naduvavanje ima... Pa, mogu ti reći da ako čovek stalno nešto spominje znači da mu to fali. Tako da moj ti je savet da ideš i nađeš to umesto što ti život prolazi u pljuvanju Lebrona i Bogdanovića. :)

Srleee

pre 3 godine

Ovi pacenici ne prestaju da prozivaju Bogija. Strastno!
PA i prethodne dve sezone je Sakramento bio odlican u pocetku, u prvoj trecini sezone, a onda sledi potop!

Reporter

pre 3 godine

"Cilj igre je pobediti a ne izvoditi cirkuske vestine. Cemu tripl dubl, tripl tripl itd ako tvoja ekipa na kraju izgubi?"
I koja je svrha ovog glupog komentara? Ne moze covjek da igra 48 minuta, juce je 40 minuta igrao i tih 40 minuta je Denver pobjedio, sta vise treba da uradi?

No name

pre 3 godine

Melounu se smeši otkaz. Čak mi je i gotivan, ali to je relanost. Ajde sve minuse , pre par dana kad sam to najavio, isto nakupih brdo minusa.

P.s lep priča u balonu, ali za neke otkaz, tako to ide u životu

Aleks

pre 3 godine

шта каже, јачи денвер него прошле године? кампацо велико појачање?
денвер буквално спао на 5-6 играча. на клупи нико иоле употребљив.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (живац, 30. decembar 2020 08:00)

Četiri pleja u ekipi, a na prošloj utakmici jedva krpe 13 asistencija na timskom nivou ne računajući Jokićeve.
Kampaco ne može da bude nikakvo pojačanje jer ne radi ono što najbolje zna, nego glumi šutera. Ja nisam ni mislila da će on biti veliko pojačanje, ali ovo kako ga Meloun koristi je kriminalno...

Neko

pre 3 godine

Stalno se vrti prica oko trejdova, a da li vam pada na pamet to da Grent i Kreg nisu zeleli da ostanu...Pa niko lud ne bi pustio ovu dvojicu da oni to nisu insistirali...
Sto se tice ovogodisnjeg Denvera,jeste slabiji nego prosle,medjutim stvari se mogu promeniti sa ulaskom u formu Mareja, konstantnim Porterom, ulaskom u ritam nemca centra i Bol Bola...pa cak i Kampaco moze da proradi...samo polako, bice to bolje(ili ne).

goblin

pre 3 godine

Grenta niko nije oterao,lik je dobio nestvaran ugovor(naravno da je preplaćen, nije jedini u NBA)od Detroita,Denver to nije mogao da isprati a on igra "ligu bez briga" u verovatno najgorem timu u NBA i puni ličnu statistiku. Denver će morati da rizikuje,a to znači trejd koji sigurno uključuje Bartona+gomilu pikova,možda i Herisa.Na kraju, ako budu imali lošu sezonu to i nije toliko loše ako gledamo interese reprezentacije Srbije.

Kikujiro

pre 3 godine

1. Jokić je do ove utakmice imao 4.7 izgubljenih
2. 10 izgubljenih, nedopustivo, Jokić je igrao sve ove 4 utakmice skoro po 40 minuta, i prošlu noć je igrao skoro 40min, igrač koji se najviše od svih troši na terenu
4. To nije opravdanje ali jeste delimično opravdanje, da li mislite da je on supermen, tako da kriv je, ali nije jedini krivac
6. Još više je kriva klupa - 19 poena, klupa Kingsa 35
7. Kriv je i Marej, nije ni počela sezona on povredjen, i tako svake sezone, a jedini čovek koji igra sve utakmice i nikad se ne povredjuje je...
8. Gle iznenadjenja Nikola - supermen
8. Kriv je i trener
8. Znači šta imamo, evo ih svi krivci::
a) Klupa
b) Jokić
c) Trener
d) Marej
9. Problemi su bili uvek sa izgubljenim loptama, mislim da je u PO imao prosek od 6 njih
10. I odbrana i napad kod Jokića su solidni, napad i više od toga, ako reši izg.lopte...
11. Mrzitelji i površni neka viču a mi da vidimo gde je Jokić posle 4 utakmice:

24.5 - poeni - odlično ali mora to na 25
11.8 - skokovi - odlično ali mora to na 12
13.5 - asistencije - super ali mora to na 14
62.5 - šut iz igre, sjajno ali mora to na 65
40.0 - šut za tri, nije loše ali mora to na 45
0.8 - blokade, slabo je to, mora na bar 1.0
1.5 - ukradene, mora to na 2
6.0 - izgubljene, uvek će imati izgubljene ali mora to na 4, bar 4
38.2 - minuti u igri
12. - Više nego ikada trošiće se ove sezone, mora da uvede tim u PO, povreda je blizu
13. Jokiću hvala za uživanje u igri, i zdravlje da ga posluži

bskfan

pre 3 godine

Nema prevelike filozofije, Denver je izgubio utakmicu zbog slabijeg suta za 3 poena i cak 19 izgubljenih lopti. Jokic odigrao odlicno ali ipak i pomalo pasivno osim u trecoj cetvrtini. Igrali Jokic, MPJ i Moris, ostali podbacili. Starteri iako losi opet zavsrili u plusu ali ih je ukopala klupa. Malone ne kapira da je Kampaco beskoristan ako nema sutere oko sebe a Denver nema sutere...istina, imaju malog Hauarda ali se Malone ne usuduje da igra za dva igraca "metar i zilet".

Kingsi dobri, od kada su se resili Bogdanovica to je drugi tim, tacno se zna sta ko sta igra, ko je starter, ko klupa, poboljsala se hemija u timu i sve bolje funkcionise. Kljuc je u Bagliju, vise ne divlja na parketu, radi samo ono sto zna, i ako tako nastavi bice dobro i za njega i za Kingse. Za malog Haliburtona se znalo da je dobar ali on je za sada nadmasio ocekivnja; Volton mu daje dobru minutazu, sinoc 24 minuta, a sa njim na parketu Kinsi bili +20. Za sada glavni kandidat za rukija godine.

Kako sada stoje stvari, siguran sam da se Malone sada kaje sto su doveli Kampaca jer bi RJ Hampton (mozda i Hauard) sigurno bili korisniji. Ne puca se na prsten sa toliko "macaka u dzaku" vec sa proverenim igracima. Po meni, sa ovim igracima koje sada imaju jedina sansa je da Kampaco igra sa starterima, gde ima MPJ-a i Mareja kao sutere, a da Moris organizuje napad klupe. Tu se onda javlja problem jer bi onda na klupi imali Harisa i Bartona na koje daju 34 miliona godisnje. Kako god okrenes ne valja.

petarczv

pre 3 godine

Ovi sto pljuju Bogdana treba da imaju na umu da je Bogi trenutno u neporazenoj ekipi koja ce minimum igrati polufinale. Raspali SAC ce do kraja voditi grcevitu borbu za 9-to mesto. Ovo pisem kao okoreli zvezdas.
P.S. Jokica guraju u MVP trku jer je Denveru vaznije da ima MVP igraca nego da igraju polufinale. Zna se da pored LA timova niko nema sanse a sa MVP Jokicem postaju magnet za igrace na leto. Denver opusteno ide u razigravanje gde ce naleteti na LA tim, Jokic ganja TD ukupnu statistiku pa dogodine uz zvezdu poput Hardena vijaju prsten ili Jokica salju negde za 2 all star igraca i pikove. Do sada jedino Jokic ima TD ukupnu statistiku.
(Leti vreme, 30. decembar 2020 08:53)

Atlanta će igrati polufinale? Hahahahahahahah bomba. Da nece mozda u prvom kolu brooklin da izbace bogi ima da ga zakljuca sigurno... Ili mozda milvoki, boston, toronto, miami, indianu?

To sto on igra u trenutno neporazenoj ekipi ima veze sa njim koliko i samnom. Neporazeni su zato sto su igrali sa najslabijim ekipama u nba tipa Detroit , Chicago i ostala boranija

društvance iz predgrađa

pre 3 godine

Džaba tripl dabl, kad ga prospeš sa čak 10 izgubljenih lopti. Svaka čast za prikazano u ove 4 utakmice, čak je i prosek tripl dabl, ali i 6 izgubljenih lopti, u čemu je ubedljivo "najbolji" u celoj ligi.
Mislim da je to totalno neozbiljno, a i skor ekipe mu svakako ne opravdava pomenutu statistiku. Naravno nije jedini krivac za trenutno stanje, ali ako ovako nastave, završiće sezonu bez PO.
Za jednog tako ozbiljnog igrača i 3 izgublje lopte je previše, a kamoli 6 ili 10.

el

pre 3 godine

Odu Moris, Marej i Barton u kladionicu da odigraju tiket. Monte stavi 10din da će LeBron biti MVP. Marej stavi dve iljade na Jokića i naruči pivo. Barton stavi kuću na Robina Lopeza, digne kredit, pozajmi od njih dvojice po 1000e, Meloun popizdi što nisu hteli više da mu pozajme.

Srleee

pre 3 godine

Ovi pacenici ne prestaju da prozivaju Bogija. Strastno!
PA i prethodne dve sezone je Sakramento bio odlican u pocetku, u prvoj trecini sezone, a onda sledi potop!

killy81

pre 3 godine

Primetih da, od početka sezone, u naslovu o pobedi/porazu Kings-a, nijednom nije spomenuto ime i prezime našeg igrača. Ne znam, samo primetih....

Pera Ždera

pre 3 godine

(zli zo, 30. decembar 2020 10:08)
Bas los pokusaj.

Jokic 4.7 izgubljene, ne 6

Vodi u ligi, ali po broju asistencija po mecu ;)

I pored nekarekteristicnog br izgubljenih lopti sino, Nikola je bio u + sinoc.

Na koje centre mislis? Proslu Holms i Begli obojica ispali sa po 6 licnih protiv Jokica. Na Ivicu Z? Vajtsajda mozda sa 5 poena sinoc i +/- -9? Hmm... Ili mozda Gobera iz proslog POffa, Herela? Svi apsolutno nadigrani.

Vise mozga, manje lupetanja.
Kao sto navedoh ispod, Denver gubi usled nedostatka defanzivnije 3ke, 4ke (Kreg, Grent). Preocajnih procenta Herisa, startnog beka i generalno nepovezanosti svih osim startera u napadu a posebno u idbeani. I da, Bartona. Da nema Jokica, ma kome objasnjavam... :)

Videcemo da li Green bar donekle da nadomesti defanzivni deo u povratku. A sto se tice nepovezanosti, rano je JOS UVEK. Treba vremena, mnogo novih igraca boa bla. posle 15ak utakmica znacemo vise, jasnije. Trejd Barton + sta god osim Nikole, Mareja, MPJja i Morisa apsolutno neophodan.

vojislav

pre 3 godine

Sve mogu razumeti ,ali ove bolesnike za Bogdana nikako.Terapija neophodna.Zašto Atlanta dobija redom,a prošle sezone ih nigde nije bilo?To je pandam velikom stručnjaku na pitanje što Kingsi nešto kao igraju drugačije ove sezone.Bolesno.

zli zo

pre 3 godine

Sakramentu svanulo čim su otišli neznalica Divac i njegov štićenik Bogdan.
(Srdjan, 30. decembar 2020 08:04)

Ali je zato Atlanti "svanulo" od kad je "štićenik" kod njih. Prošle sezone najgori tim Istoka, a sad ozbiljan kandidat za plej-of. Bili su tu prošle godine i Jang i Kolins i svi ostali. ali im to nije smetalo da budu najgori na Istoku. .Nova pojačanja, zbog povreda, jedva da su igrala ove sezone, osim Bogdanovića. Pametnom dosta...

Denver je u velikoj meri, uostalom kao i prvu utakmicu, izgubio zbog Jokića i njegovih izgubljenih lopti, uz njegovu, već sad, tradicionalno katastrofalnu odbranu. Pa "slepac" da je igrao ne bi izgubio 10 lopti.Treba reći da i u toj kategoriji zasad dominara...prvi je u ligi sa 6 izgubljinih lopti po meču. Nadam se da se neće pretvoriti u Denverovog Kazinsa…prividno odlična lična statistika, a rezultati tima tanki….Centri protivničkih ekipa se raduju mečevima protiv Denvera, jer znaju da će napadački, bar, u tim mečevima izgledati kao Džabari.

Djenka

pre 3 godine

Sezona je tek pocela. Denver se uhodava kao i svake godine. Treba Bola da vidimo cesce na terenu. Cini mi se da je uprava i dalje u izgradnji tima i da im titula nije na meti inace bi doveli neke jace igrace ove godine. A mozda im titula i nikada nece biti cilj. U svakom slucaju Nikola ima punu slobodu da radi sta hoce sto se vidi i po broju asistencija i izgubljenih lopti.
A Sakramento, zivi bili pa videli, je poceo odlicno ali mi se cini da ce se opet spustiti na dno tabele kako se ostali timovi uigravaju. Atlanta izgleda dobro za sada ali i njima nedostaje jak covek pod kosem.
Idemo dalje, za sada zanimljivo.

Вељкo

pre 3 godine

Pre neki dan sam dobio brdo minusa kada sam rekao da je Jokiću najveći problem veliki broj izgubljenih lopti.
Sve ostalo je dobro ili odlično,ali dok ne reši taj problem ne možemo govoriti da je rame uz rame sa najboljima,koliko god da je naš i da gajimo simpatije prema njemu.

No name

pre 3 godine

Melounu se smeši otkaz. Čak mi je i gotivan, ali to je relanost. Ajde sve minuse , pre par dana kad sam to najavio, isto nakupih brdo minusa.

P.s lep priča u balonu, ali za neke otkaz, tako to ide u životu

Dragan

pre 3 godine

Nikola Jokić nije osmi, već deveti na večnoj listi po broju tripl-dablova. Lista je sledeća: 1.Oskar Robertson 181, 2.Rasel Vestbruk 148, 3.Medžik Džonson 138, 4.Džejson Kid 107, 5.LeBron Džejms 94, 6.Vilt Čemberlen 78, 7. Leri Bird 59, 8. Džejms Harden 46, 9. Nikola Jokić 44, 10. Fet Lever 43

petarczv

pre 3 godine

Džaba tripl dabl, kad ga prospeš sa čak 10 izgubljenih lopti. Svaka čast za prikazano u ove 4 utakmice, čak je i prosek tripl dabl, ali i 6 izgubljenih lopti, u čemu je ubedljivo "najbolji" u celoj ligi.
Mislim da je to totalno neozbiljno, a i skor ekipe mu svakako ne opravdava pomenutu statistiku. Naravno nije jedini krivac za trenutno stanje, ali ako ovako nastave, završiće sezonu bez PO.
Za jednog tako ozbiljnog igrača i 3 izgublje lopte je previše, a kamoli 6 ili 10.
(društvance iz predgrađa, 30. decembar 2020 10:34

Ma bolji je bogdan

strokavi mozak

pre 3 godine

Jokic 10 izgubljenih lopti Denver ukupno 20 Sakramento ukupno 10 izgubljenih, znaci 10 poseda napada vise za Sakramento zahvaljujuci Jokicevim izgubljenim loptama, Sakramento sutao iz igre 50% znaci 5 koseva u 10 poseda neka su 2 trojke i 3 dvojke to je ukupno 12 poena vise za Sakramento samo zbog Jokicevih izgubljenih lopti a Denver izgubio 10 razlike

društvance iz predgrađa

pre 3 godine

Ma bolji je bogdan
(petarczv, 30. decembar 2020 10:56)

Ovde nije reč o Bogdanu, niti sam ga ja pomenuo. Ali teško je to jednom balvanu objasniti, jel da? On svuda vidi Bogdana i gde ga nema. Zamisli koja je to bolest...

Konj veselko

pre 3 godine

Izgleda Jokic gura iz sve snage od pocetka statistiku da bi bio u all nba timu opet, valjda mu to donosi supermax produzenje ugovora, e sad dal neko zna kad moze da potpisuje produzenje sa denverom? Mozda je ovo leto tj 3 na 4 godina ugovora,mislim da je tad davis odbio pelikane i zabusavao 4tu godinu ugovora..mogo bi i Jokic slicno pa paljba u Boston,Dalas il sto da ne u New York koji ce do tad da mozda i proigra..

Reporter

pre 3 godine

Gle ovih redovnih trolova, mrzitelja svega Srpskog i ostalih pljuvaca kojim se nekako svaki komentar objavi, al ajd. Gle kako su navalili na 6 izgubljenih lopti Po mecu, a 14 asistencija ne spominju, znaci 14 - 6 = 8. Ispadne da ima 8 asistencija bez i jedne izgubljena lopte, i to je opet najbolje u ligi.a vi crknite od Mike jadni mrzitelji.

Fox

pre 3 godine

Zvanicno je ove godine NBA liga dobila novog statisticara, bravo Jokicu. Video covek gde je slava, ostvaris tripl dabl i gubis meceve, to je to. Sva sreca pa on nije igrao ni u Zvezdi ni u Partizanu, pa nema tih rasprava ostrascenih klinaca na vesti o njemu. Najveci imbecilizam sta se radi u modernoj NBA ligi je da je sezona pocela pre sedam dana a klubovi vec "odmaraju" glavne igrace...

Beogradjanin

pre 3 godine

No Marry no party!

Razmišljam nešto , ako se povredi Dejvis dobijamo neizvesnu sezonu!

Ovako su Lejkesi ubedljivi favoriti!

I znamo čiji je to najveći strah!
Ha,ha,ha

petarczv

pre 3 godine

Kako kosarkaski znalci kluba iz laktasa objasnjavaju igru sacramenta? Ostao je skoro isti sastav jedino ne igra jedan proslogodisnji starter i po tastu i djordjevicu najbolji igrač srbije sa 11p u proseku.

2CRAZY

pre 3 godine

Otkako je Bogi snajper otišao Sakramento se preporodio.
(BobRok, 30. decembar 2020 08:14)

Da te podsetim da i Bogi rastura u Atalanti, koja je na samom vrhu tabele.

petarczv

pre 3 godine

Četiri pleja u ekipi, a na prošloj utakmici jedva krpe 13 asistencija na timskom nivou ne računajući Jokićeve.
Kampaco ne može da bude nikakvo pojačanje jer ne radi ono što najbolje zna, nego glumi šutera. Ja nisam ni mislila da će on biti veliko pojačanje, ali ovo kako ga Meloun koristi je kriminalno...
(Aleks, 30. decembar 2020 08:58)

Evo je bogdanova virtuelna devojka riba fazon ima lutku na naduvavanje sa bogdanovim dresom. Ajde Alex stručnjače objasni nam kako sad pobedjuje sacramento?? Ti si ih najviše pljuvala i 3 godine nam ovde pisala kako su svi kompletno divljaci sem tvog snajpercica

sasa 1976

pre 3 godine

Svaka prica oko trejda je ogranicena geografskim polozajem Denvera kao grada, sto se same igre tice jasno da defanzivno niko ne moze da nadoknadi Grenta na 4 ni Milsap a kamoli Porter videcemo povratkom grina koliko on moze, na poen vise denveru je pored Mareja iz plej ofa i napredka Portera koji je evidentan potreban i heris a on taj kapacitet niti ima konstantu uz sve to Meloun nece dati Kampacu minute na pleju koje svi traze niti ce ovim novajlijama dati znacajniju sansu.Nije sporno da denveru treba ofanzivno jos jedan igrac sa poenima u rukama spolja ali to Harden po meni nije i vise bi stete imali u koncepciji tima ali bi naravno kao fransiza dobili brdo love na njemu

filip cg

pre 3 godine

Зашто се у Нба не спомињу трипл-даблови из плеј-офа? Јокић их има 5. Значи, 49 укупно. Не разумијем то ''генијално'' правило. Као да је тих 5 трипл-даблова донио из Меге. Нека му их макар наши медији не смањују. Било би исправно приликом извјештавања о броју његових трипл-даблова, нагласити број у регуларној, број у плеј-оф сезони.

Meee

pre 3 godine

Odgledah i zakljucak je da je druga petorka jaaadna. Lose je ovo Denver uradio. Ako nista ostaje nam da gledamo naseg Mocarta i brojimo tripl-dablove.

Milan

pre 3 godine

Kampaco midzet ne može ništa da napravi u NBA. Mislim da Meloun pod pritiskom forsira malog Portera i da mu uopšte nije omiljeni profil igrača. Morao je da se reši Grenta i Krejga da bi mu obezbedio dodatne minute. E sada, rezultati svega toga se vide i neće biti mnogo bolje.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 3 godine

Лијеп је то учинак за нашег играча ал шта вриједи кад му је екипа изгубила. Или се можда варам?

strokavi mozak

pre 3 godine

ljudi Jokic sinoc kvadrip dabl to.nije zabelezeno siguran sam preko 20 godina 26 poena, 11 skokova, 12 asistencija i 10 izgubljenih lopti, svaka cast Jokara

toitoi

pre 3 godine

(zli zo, 30. decembar 2020 10:08)
Bas los pokusaj.

Jokic 4.7 izgubljene, ne 6
.......
(Pera Ždera, 30. decembar 2020 10:40)


6+5+3+10=24
24/4=6
Nažalost, ima 6 izgubljenih lopti po utakmici.

Миле

pre 3 godine

Полако људи са прогнозама. Денвер је играо топло-хладно и прошле године
па догура далеко у завршници.
Ја и даље мислим да би им Бјелица био од велике користи.

Ostin A

pre 3 godine

Napišite quadruple dabl... 10 izgubljenih, je zaista teško uspeti. Zašto mu se to ne računa? Čovek je apsolutni lider u NBA u toj kategoriji.

Denverova odbrana kao da igraju u Evropi. Spora, zonska i fokusirana samo na skok u odbrani.

Smeh

pre 3 godine

@strokavi mozak

Možeš to i ovako da gledaš. Jokić je imao 26 poena, 12 asistencija, 2 ukradene lopte i 10 izgubljenih lopti. Neka uzmemo da se svaka asuistencija računa kao 2 poena, isto i za ukradene lopte, i ti sada izračunaj koliki bi rezultat bio. Kada već voliš da računaš. Jedino što se možemo složiti da treba da svede izgubljene lopte na minimum, najbolje da ih nema.

Sarkazam

pre 3 godine

Nazalost prodali su pogresne igrace. Trebalo je da trejduju MPJ i Mareja. Prvi hoce da bude veca zvezda da se bolje proda posle, a drugi je zbog stila igre podlozan povredama i zato nepouzdan.

Will Mosley

pre 3 godine

Jel igrao Jokic u proslosezonskom plej ofu protiv Lejkersa? Jokic se protiv tih jakih ekipa ne vidi, lako je upisivati tripl dabl protiv Kingsa, Orlanda, Pistonsa, i ostalih koji se ne bore za titulu, upisi druze tripl dabl protiv Klipersa, Lejkersa, Voriorsa... Lebron protiv svih ekipa izdominira, cisto radi poredjenja.

Ðura Loznica

pre 3 godine

Jokić nije uspeo da svoj dopingovani tim izvuče svojim ,,maestralnim" asistencijama i šutevima. Evo me ridam, suza suzu stiže od bola. Nijedan pravi navijač Srbije u bilo kom sportu neka mu ne oprosti neigranje u finalu EP protiv Slovenije zbog individualnog treninga koji je uključivao branje paprike somborke na salašu svoje komšinice. Jokiću, prestani sa dopingom i dođi u ABA ligu pošto je to tvoj realni kvalitet bez doping supstanci. Ili još bolje ostavi košarku pa beri somborku.

Reporter

pre 3 godine

Djuro iz loznice itekako je glup komentar, i covjek ima pravo da izrazi svoje misljenje, nisam za cenzuru, Ali ja svakako takodje imam pravo da mu kazem moje misljenje. A tvoj komentar je jos gluplji od njegovog, ako ne znas da Srbi koriste i ijekavicu, koliko znam i Vuk je koristio ijekavicu a ne ekavicu. Paglu si do daske.

društvance iz predgrađa

pre 3 godine

Bas los pokusaj.
Jokic 4.7 izgubljene, ne 6
.......
(Pera Ždera, 30. decembar 2020 10:40)

6+5+3+10=24
24/4=6
Nažalost, ima 6 izgubljenih lopti po utakmici.
(toitoi, 30. decembar 2020 11:35)

Ma pusti lika, pera ždera očigledno živi još uvek u prošloj sezoni...

sasa jokic

pre 3 godine

Stroka i mozak@ Lad se vec bavis matematikom, jel ti palo na pamet da ukljucis ostale faktore kad vec detaljises oko izgubljenih lopti? Iskljucio si poene, skokove i asistencije iz kalkulacije, koji definisu ukupni ucinak?

Ðura Loznica

pre 3 godine

@Reporter Nije glup komentar koji je čovek objavio i na koji ima pravo, već ti i tvoja ijekavica koju ne koriste prijatelji srpskog roda.

Soco

pre 3 godine

Pa ovo nije tripl dabl vec kvadripl dabl. Udje Jokara u istoriju rame uz rame sa Hakimom, Admiralom, Robertsonom i Tarmondom. Steta ali ovde ima jedan negativan parametar izgubljene lopte ali i to se racuna. Ovo je i Blejk Grifin uradio pre dve godine, kao i Rasel Vestbtuk samo sto su i oni kao ovaj nas nesretnik gubili lopte ko ludi

Mr_Melbourne

pre 3 godine

Lik napravi triple double a protivnicka ekipa da 50 koseva preko njega.Ne moze ekipa da ima centra koji i ne igra odbranu.A pog kad je ne igraju ni Porter a ni Murray.Ali centar da ne igra to je ubistvo.

Ružica iz Švajcarske

pre 3 godine

Kakvi dvostruki standardi. Da je Rasel ovako odigrao, imao deset izgubljenih lopti i bio očajan u odbrani, rekli bi da je manijak, loš igrač, statističar i šta već sve ne. Ali pošto je Nidža naš, onda je ovo super.

Klupa Denvera je živi očaj, odbrana nikakva. Ući će oni u plej of, nema tu sumnje, ali ako hoće više, morali su dovesti dobrog odbrambenog igrača.

Pozdrav za sve čitaoce, vaša Ružica iz Švajcarske.

Ðura Loznica

pre 3 godine

Jokić nije uspeo da svoj dopingovani tim izvuče svojim ,,maestralnim" asistencijama i šutevima. Evo me ridam, suza suzu stiže od bola. Nijedan pravi navijač Srbije u bilo kom sportu neka mu ne oprosti neigranje u finalu EP protiv Slovenije zbog individualnog treninga koji je uključivao branje paprike somborke na salašu svoje komšinice. Jokiću, prestani sa dopingom i dođi u ABA ligu pošto je to tvoj realni kvalitet bez doping supstanci. Ili još bolje ostavi košarku pa beri somborku.

zli zo

pre 3 godine

Sakramentu svanulo čim su otišli neznalica Divac i njegov štićenik Bogdan.
(Srdjan, 30. decembar 2020 08:04)

Ali je zato Atlanti "svanulo" od kad je "štićenik" kod njih. Prošle sezone najgori tim Istoka, a sad ozbiljan kandidat za plej-of. Bili su tu prošle godine i Jang i Kolins i svi ostali. ali im to nije smetalo da budu najgori na Istoku. .Nova pojačanja, zbog povreda, jedva da su igrala ove sezone, osim Bogdanovića. Pametnom dosta...

Denver je u velikoj meri, uostalom kao i prvu utakmicu, izgubio zbog Jokića i njegovih izgubljenih lopti, uz njegovu, već sad, tradicionalno katastrofalnu odbranu. Pa "slepac" da je igrao ne bi izgubio 10 lopti.Treba reći da i u toj kategoriji zasad dominara...prvi je u ligi sa 6 izgubljinih lopti po meču. Nadam se da se neće pretvoriti u Denverovog Kazinsa…prividno odlična lična statistika, a rezultati tima tanki….Centri protivničkih ekipa se raduju mečevima protiv Denvera, jer znaju da će napadački, bar, u tim mečevima izgledati kao Džabari.

strokavi mozak

pre 3 godine

Jokic 10 izgubljenih lopti Denver ukupno 20 Sakramento ukupno 10 izgubljenih, znaci 10 poseda napada vise za Sakramento zahvaljujuci Jokicevim izgubljenim loptama, Sakramento sutao iz igre 50% znaci 5 koseva u 10 poseda neka su 2 trojke i 3 dvojke to je ukupno 12 poena vise za Sakramento samo zbog Jokicevih izgubljenih lopti a Denver izgubio 10 razlike

Beogradjanin

pre 3 godine

No Marry no party!

Razmišljam nešto , ako se povredi Dejvis dobijamo neizvesnu sezonu!

Ovako su Lejkesi ubedljivi favoriti!

I znamo čiji je to najveći strah!
Ha,ha,ha

petarczv

pre 3 godine

Koja sreća za foxa i hilda sto je otišao divac pa sa njim i njegov pulen potrošač lopti i nicim izazvan starter kineski snajper. Momci iako super talentovani nisu mogli da ostvare svoj potencijal zbog njega, a sve zbog njegovog ugovora.

Will Mosley

pre 3 godine

Jel igrao Jokic u proslosezonskom plej ofu protiv Lejkersa? Jokic se protiv tih jakih ekipa ne vidi, lako je upisivati tripl dabl protiv Kingsa, Orlanda, Pistonsa, i ostalih koji se ne bore za titulu, upisi druze tripl dabl protiv Klipersa, Lejkersa, Voriorsa... Lebron protiv svih ekipa izdominira, cisto radi poredjenja.

el

pre 3 godine

Odu Moris, Marej i Barton u kladionicu da odigraju tiket. Monte stavi 10din da će LeBron biti MVP. Marej stavi dve iljade na Jokića i naruči pivo. Barton stavi kuću na Robina Lopeza, digne kredit, pozajmi od njih dvojice po 1000e, Meloun popizdi što nisu hteli više da mu pozajme.

Konj veselko

pre 3 godine

Izgleda Jokic gura iz sve snage od pocetka statistiku da bi bio u all nba timu opet, valjda mu to donosi supermax produzenje ugovora, e sad dal neko zna kad moze da potpisuje produzenje sa denverom? Mozda je ovo leto tj 3 na 4 godina ugovora,mislim da je tad davis odbio pelikane i zabusavao 4tu godinu ugovora..mogo bi i Jokic slicno pa paljba u Boston,Dalas il sto da ne u New York koji ce do tad da mozda i proigra..

svi_redsi_na_jednom_mijestu

pre 3 godine

Opet navio alarm da gledam, nisam se opet pokajao. Mozda je malo sebicno ali vise sam navijao na TD Jokica nego pobedu Denvera. Evo nekih mojih vidjenja meca:
1) Nedostatak Grenta i Krega se bojim da je preveliki, defanzivno su mnogo slabiji
2) MPJ mnogo divlja, ima taj neki bezobrazluk koji je nekad previse. Defanzivne skokove krade saigračima, iz ruku im lopte uzima, skuplja statistiku. Inace decko je u napadu veliki potencijal.
3) Meloun opet ima napisane unapred izmene, kad i kako, a to je nocas kostalo. U 3 cetvrtini Jokic i MPJ zajedno daju 31 poen, Denver se vraca iz deficita i vodi 6 razlike. Tada Meloun vrsi izmene i Sakramento preokrece.
4) Jokic klasa, radi sta hoce i kako hoce. Pogledajte samo centri koliko su naostreni protiv njega a opet dominira

Lep pozdrav i ugodan dan zelim svima :)

društvance iz predgrađa

pre 3 godine

Džaba tripl dabl, kad ga prospeš sa čak 10 izgubljenih lopti. Svaka čast za prikazano u ove 4 utakmice, čak je i prosek tripl dabl, ali i 6 izgubljenih lopti, u čemu je ubedljivo "najbolji" u celoj ligi.
Mislim da je to totalno neozbiljno, a i skor ekipe mu svakako ne opravdava pomenutu statistiku. Naravno nije jedini krivac za trenutno stanje, ali ako ovako nastave, završiće sezonu bez PO.
Za jednog tako ozbiljnog igrača i 3 izgublje lopte je previše, a kamoli 6 ili 10.

Fox

pre 3 godine

Zvanicno je ove godine NBA liga dobila novog statisticara, bravo Jokicu. Video covek gde je slava, ostvaris tripl dabl i gubis meceve, to je to. Sva sreca pa on nije igrao ni u Zvezdi ni u Partizanu, pa nema tih rasprava ostrascenih klinaca na vesti o njemu. Najveci imbecilizam sta se radi u modernoj NBA ligi je da je sezona pocela pre sedam dana a klubovi vec "odmaraju" glavne igrace...

petarczv

pre 3 godine

Četiri pleja u ekipi, a na prošloj utakmici jedva krpe 13 asistencija na timskom nivou ne računajući Jokićeve.
Kampaco ne može da bude nikakvo pojačanje jer ne radi ono što najbolje zna, nego glumi šutera. Ja nisam ni mislila da će on biti veliko pojačanje, ali ovo kako ga Meloun koristi je kriminalno...
(Aleks, 30. decembar 2020 08:58)

Evo je bogdanova virtuelna devojka riba fazon ima lutku na naduvavanje sa bogdanovim dresom. Ajde Alex stručnjače objasni nam kako sad pobedjuje sacramento?? Ti si ih najviše pljuvala i 3 godine nam ovde pisala kako su svi kompletno divljaci sem tvog snajpercica

rade

pre 3 godine

@cxy Ovim panterima nikako ugoditi, taman ne igra Atlanta jedno vece i mogu da mirno spavaju, kad ono poceli da prate Sakramento i gledaju dokle ce stici bez Bogdana, verovatno ocekuju da uzmu prsten, posto im je Bogi smetao...najnepismeniji navijaci na kugli zemaljskoj, potpisujem,

petarczv

pre 3 godine

Kako kosarkaski znalci kluba iz laktasa objasnjavaju igru sacramenta? Ostao je skoro isti sastav jedino ne igra jedan proslogodisnji starter i po tastu i djordjevicu najbolji igrač srbije sa 11p u proseku.

filip cg

pre 3 godine

Зашто се у Нба не спомињу трипл-даблови из плеј-офа? Јокић их има 5. Значи, 49 укупно. Не разумијем то ''генијално'' правило. Као да је тих 5 трипл-даблова донио из Меге. Нека му их макар наши медији не смањују. Било би исправно приликом извјештавања о броју његових трипл-даблова, нагласити број у регуларној, број у плеј-оф сезони.

petarczv

pre 3 godine

Džaba tripl dabl, kad ga prospeš sa čak 10 izgubljenih lopti. Svaka čast za prikazano u ove 4 utakmice, čak je i prosek tripl dabl, ali i 6 izgubljenih lopti, u čemu je ubedljivo "najbolji" u celoj ligi.
Mislim da je to totalno neozbiljno, a i skor ekipe mu svakako ne opravdava pomenutu statistiku. Naravno nije jedini krivac za trenutno stanje, ali ako ovako nastave, završiće sezonu bez PO.
Za jednog tako ozbiljnog igrača i 3 izgublje lopte je previše, a kamoli 6 ili 10.
(društvance iz predgrađa, 30. decembar 2020 10:34

Ma bolji je bogdan

2CRAZY

pre 3 godine

Otkako je Bogi snajper otišao Sakramento se preporodio.
(BobRok, 30. decembar 2020 08:14)

Da te podsetim da i Bogi rastura u Atalanti, koja je na samom vrhu tabele.

Steva

pre 3 godine

Biće još gori ako se ne otarase očajnog Milsapa i Burtona,ljudi vuku ogromne plate a za 20+ minuta u igri daju po 5-6 poena,katastrofa...

Leti vreme

pre 3 godine

Ovi sto pljuju Bogdana treba da imaju na umu da je Bogi trenutno u neporazenoj ekipi koja ce minimum igrati polufinale. Raspali SAC ce do kraja voditi grcevitu borbu za 9-to mesto. Ovo pisem kao okoreli zvezdas.
P.S. Jokica guraju u MVP trku jer je Denveru vaznije da ima MVP igraca nego da igraju polufinale. Zna se da pored LA timova niko nema sanse a sa MVP Jokicem postaju magnet za igrace na leto. Denver opusteno ide u razigravanje gde ce naleteti na LA tim, Jokic ganja TD ukupnu statistiku pa dogodine uz zvezdu poput Hardena vijaju prsten ili Jokica salju negde za 2 all star igraca i pikove. Do sada jedino Jokic ima TD ukupnu statistiku.

Ostin A

pre 3 godine

Napišite quadruple dabl... 10 izgubljenih, je zaista teško uspeti. Zašto mu se to ne računa? Čovek je apsolutni lider u NBA u toj kategoriji.

Denverova odbrana kao da igraju u Evropi. Spora, zonska i fokusirana samo na skok u odbrani.

Detektiv

pre 3 godine

Jokiceva igra je čista fantazija. Poezija. Ali nešto nisu dobro krenuli ove sezone. Slaba druga postava? Možda su ipak u pravu ovi što kažu da im fale dobri odbrambeni igrači.
A Kingsi nikad bolje. Procvetali su ove sezone, imaju samo jedan poraz, prošle su startali sa 4 poraza. Izgleda da su konačno uskladili ekipu i riješili se nepotrebnih igrača.

strokavi mozak

pre 3 godine

ljudi Jokic sinoc kvadrip dabl to.nije zabelezeno siguran sam preko 20 godina 26 poena, 11 skokova, 12 asistencija i 10 izgubljenih lopti, svaka cast Jokara

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 3 godine

Лијеп је то учинак за нашег играча ал шта вриједи кад му је екипа изгубила. Или се можда варам?

живац

pre 3 godine

шта каже, јачи денвер него прошле године? кампацо велико појачање?
денвер буквално спао на 5-6 играча. на клупи нико иоле употребљив.

znanje-imanje

pre 3 godine

Evo zašto je Majkl Meloun ne trener već excel tabela. Nisam gledao 1. poluvreme ali i po broju izgubljenih lopti vidiš da je Nikola off. I nema Marija - dakle nemaš 2 koja u top formi i sami dobiju meč. Ipak ukazala se prilika da Denver nekako ovo uzme. Izgubljena je kada je trener prenategao svoju 1. postavu tokom 3. četvrtine. Radovao se što "vode"?! Tačno se vidi kako svi fizički padaju i to je bilo to.
Kada je ušla 2. postava igrala je ionako prekratko - pa se premorena 1. postava nikako nije mogla oporaviti. Plus ih panično brzo nazad vratio - ali mrtvi igrači su mogli samo da izgube.
Zima je, igraš dan za dan protiv domaćina koji je imao dan odmora. Dakle fizički parametri odlučuju. Kako god da si ovca i godinama ti je 2. postava (= bez Nikole) najgora u ligi (tj. ti si najgori) moraš da ih istrpiš. Ako možeš uopšte da dobiješ to je jedina šansa. Da ih najbolje iskoristiš - tu potrošiš tajm-aute. Sve da bi ti se glavni igrači odmorili ne 8 nego 14 minuta, pa makar tako i odeš u neki minus. Ovako kad vratiš 1. postavu i oni počnu da greše i maše - šta će ti tajm-aut? Da im kažeš "nemojte da grešite i promašujete"? Tad je već kasno. Moraš kako znaš i umeš, makar Čančarom i Nandžijem, da daš par minuta više visokim igračima. Sa Dozijerom više da odmoriš krila, Kampacu (koji zasad očekivano ne deluje upotrebljiv u NBA) isto par minuta više.
Kingsima niko nije igrao više od 35 minuta i dobili su - prividno - na sitnice. Ne. Dobili su banalno, na pravilnost rotacije.

petarczv

pre 3 godine

Ovi sto pljuju Bogdana treba da imaju na umu da je Bogi trenutno u neporazenoj ekipi koja ce minimum igrati polufinale. Raspali SAC ce do kraja voditi grcevitu borbu za 9-to mesto. Ovo pisem kao okoreli zvezdas.
P.S. Jokica guraju u MVP trku jer je Denveru vaznije da ima MVP igraca nego da igraju polufinale. Zna se da pored LA timova niko nema sanse a sa MVP Jokicem postaju magnet za igrace na leto. Denver opusteno ide u razigravanje gde ce naleteti na LA tim, Jokic ganja TD ukupnu statistiku pa dogodine uz zvezdu poput Hardena vijaju prsten ili Jokica salju negde za 2 all star igraca i pikove. Do sada jedino Jokic ima TD ukupnu statistiku.
(Leti vreme, 30. decembar 2020 08:53)

Atlanta će igrati polufinale? Hahahahahahahah bomba. Da nece mozda u prvom kolu brooklin da izbace bogi ima da ga zakljuca sigurno... Ili mozda milvoki, boston, toronto, miami, indianu?

To sto on igra u trenutno neporazenoj ekipi ima veze sa njim koliko i samnom. Neporazeni su zato sto su igrali sa najslabijim ekipama u nba tipa Detroit , Chicago i ostala boranija

dule

pre 3 godine

Ako cemo iskreno, on je na ovoj ostvario quadruple double, posto ima brojku 10 u jos jednoj statistickoj kategoriji.

Ili cemo samo RW-a prozivati za takve stvari.

Dzontra Volta

pre 3 godine

Denver nema klupu.... Jokic Mvp!

Kingsi procvetali od kad su otisli bogdan i divac. Kako sada nisu divljaci??
 (petarczv, 30. decembar 2020 08:57)

Idi, decko, leci se.

MARKO KRALJEVIĆ

pre 3 godine

Nikad Denver neće biti šampion, proćerdaće sav Jokićev talenat i uticaj na igru, sve je uzalud kad nema čovjeka pored sebe koji može u svakom trenutku da saspe 20 i kusur poena uz dobar procenat šuta. Dali su 2 igrača koji igraju odbranu za 2 igrača koji ne igraju odbranu. Fantastičan potez.

bigule

pre 3 godine

Naravno ljudi da ce da ima 10 izg lopti kada igra u timu sve, i lopta ja najvise kod njega posto ima operisane od igre saigrace. Pojacanja navodna totalni promasaj, plakace oni za raspalim plumlijem kao i mi za Slobom... :)

Ðura Loznica

pre 3 godine

@Reporter Nije glup komentar koji je čovek objavio i na koji ima pravo, već ti i tvoja ijekavica koju ne koriste prijatelji srpskog roda.

No name

pre 3 godine

Melounu se smeši otkaz. Čak mi je i gotivan, ali to je relanost. Ajde sve minuse , pre par dana kad sam to najavio, isto nakupih brdo minusa.

P.s lep priča u balonu, ali za neke otkaz, tako to ide u životu

Smeh

pre 3 godine

@Mr_Melbourne

U pravu si, strašno loša odbrana. Pogotovo spoljne linije, Marej i Porter kriminalni. Šta, Marej nije igrao? A da odgledaš nekada utakmicu pre "pametovanja"? Ili ne znaš ni to da uradiš?

Srleee

pre 3 godine

Ovi pacenici ne prestaju da prozivaju Bogija. Strastno!
PA i prethodne dve sezone je Sakramento bio odlican u pocetku, u prvoj trecini sezone, a onda sledi potop!

vojislav

pre 3 godine

Sve mogu razumeti ,ali ove bolesnike za Bogdana nikako.Terapija neophodna.Zašto Atlanta dobija redom,a prošle sezone ih nigde nije bilo?To je pandam velikom stručnjaku na pitanje što Kingsi nešto kao igraju drugačije ove sezone.Bolesno.

Вељкo

pre 3 godine

Pre neki dan sam dobio brdo minusa kada sam rekao da je Jokiću najveći problem veliki broj izgubljenih lopti.
Sve ostalo je dobro ili odlično,ali dok ne reši taj problem ne možemo govoriti da je rame uz rame sa najboljima,koliko god da je naš i da gajimo simpatije prema njemu.

Kikujiro

pre 3 godine

1. Jokić je do ove utakmice imao 4.7 izgubljenih
2. 10 izgubljenih, nedopustivo, Jokić je igrao sve ove 4 utakmice skoro po 40 minuta, i prošlu noć je igrao skoro 40min, igrač koji se najviše od svih troši na terenu
4. To nije opravdanje ali jeste delimično opravdanje, da li mislite da je on supermen, tako da kriv je, ali nije jedini krivac
6. Još više je kriva klupa - 19 poena, klupa Kingsa 35
7. Kriv je i Marej, nije ni počela sezona on povredjen, i tako svake sezone, a jedini čovek koji igra sve utakmice i nikad se ne povredjuje je...
8. Gle iznenadjenja Nikola - supermen
8. Kriv je i trener
8. Znači šta imamo, evo ih svi krivci::
a) Klupa
b) Jokić
c) Trener
d) Marej
9. Problemi su bili uvek sa izgubljenim loptama, mislim da je u PO imao prosek od 6 njih
10. I odbrana i napad kod Jokića su solidni, napad i više od toga, ako reši izg.lopte...
11. Mrzitelji i površni neka viču a mi da vidimo gde je Jokić posle 4 utakmice:

24.5 - poeni - odlično ali mora to na 25
11.8 - skokovi - odlično ali mora to na 12
13.5 - asistencije - super ali mora to na 14
62.5 - šut iz igre, sjajno ali mora to na 65
40.0 - šut za tri, nije loše ali mora to na 45
0.8 - blokade, slabo je to, mora na bar 1.0
1.5 - ukradene, mora to na 2
6.0 - izgubljene, uvek će imati izgubljene ali mora to na 4, bar 4
38.2 - minuti u igri
12. - Više nego ikada trošiće se ove sezone, mora da uvede tim u PO, povreda je blizu
13. Jokiću hvala za uživanje u igri, i zdravlje da ga posluži

Nemanja

pre 3 godine

Nikola mora da bude agresivniji, da sutne vise od 14 puta posebno kad ne igra Murey...i da smanji izgubljene lopte, generalbo je lose odigrao...
Druga stvar, Denver ima mozda i najslabiju klupu u NBA u smislu da nemaju sutera uopste, Campazzo je tezak promasaj za sada...nemas odbranu, nemas sutere i pasivni Jokic tako da rezultat nije nista neocekivano.
Sacramento ima 5 igraca koji sutiraju 40% trojke, pa o cemu pricamo...

No name

pre 3 godine

Melounu se smeši otkaz. Čak mi je i gotivan, ali to je relanost. Ajde sve minuse , pre par dana kad sam to najavio, isto nakupih brdo minusa.

P.s lep priča u balonu, ali za neke otkaz, tako to ide u životu

petarczv

pre 3 godine

dosadni se vise sa NBA ligom koga
to interesuje svaki dan !!!
(mata, 30. decembar 2020 08:56)

Napisa lik koji se potrudio da udje na nba vesti, i da napiše komentar hahhaahhaha

Hm

pre 3 godine

Plamli najveci gubitak. ;) Jos ce od blata da ga prave. Zvuci bez veze ali je tako. U Denveru nemaju igraca koji moze makar malo da zameni Jokica. Hartenstajn...mlad, ne zna, slab...I ko drugi? Niko. Ukoliko ne nadju jos jednog centra, starijeg, iskunijeg...mogu da se slikaju.

Jokic fizicki nece moci da izdrzi seriju utakmica pa ce kao i jutros da bezi od koseva...

Bol Bol po starom, uzmi loptu i sutiraj... Momak ima pet metara a glumi dvojku. K'o onaj folirant Porzingis. Dobro, onaj i da neki kos.

Uglavnom...rezervni centar je najveci problem.

Pogan

pre 3 godine

Evo je bogdanova virtuelna devojka riba fazon ima lutku na naduvavanje sa bogdanovim dresom. Ajde Alex stručnjače objasni nam kako sad pobedjuje sacramento?? Ti si ih najviše pljuvala i 3 godine nam ovde pisala kako su svi kompletno divljaci sem tvog snajpercica
(petarczv, 30. decembar 2020 09:10)

Citanje tvojih komentara je pogubno po mozak. Kao gledanje Zadruge recimo.

Neko

pre 3 godine

Stalno se vrti prica oko trejdova, a da li vam pada na pamet to da Grent i Kreg nisu zeleli da ostanu...Pa niko lud ne bi pustio ovu dvojicu da oni to nisu insistirali...
Sto se tice ovogodisnjeg Denvera,jeste slabiji nego prosle,medjutim stvari se mogu promeniti sa ulaskom u formu Mareja, konstantnim Porterom, ulaskom u ritam nemca centra i Bol Bola...pa cak i Kampaco moze da proradi...samo polako, bice to bolje(ili ne).

društvance iz predgrađa

pre 3 godine

Ma bolji je bogdan
(petarczv, 30. decembar 2020 10:56)

Ovde nije reč o Bogdanu, niti sam ga ja pomenuo. Ali teško je to jednom balvanu objasniti, jel da? On svuda vidi Bogdana i gde ga nema. Zamisli koja je to bolest...

Reporter

pre 3 godine

"Cilj igre je pobediti a ne izvoditi cirkuske vestine. Cemu tripl dubl, tripl tripl itd ako tvoja ekipa na kraju izgubi?"
I koja je svrha ovog glupog komentara? Ne moze covjek da igra 48 minuta, juce je 40 minuta igrao i tih 40 minuta je Denver pobjedio, sta vise treba da uradi?

bskfan

pre 3 godine

Dosadni su ovi sa Grantom. Tim Konoli je samo kriv sto je doveo igraca na jednu godinu ali ne i kada je u pitanju bio njegov ostanak. Evo sta se desilo: kada su za Granta dali pik i doveli ga u Denver, Konoli je rekao kako ce Grant tu ostati vise godina. Plan je bio da mu daju povisicu od oko 50% i sa njim potpisu ugovor na 4 god. Grant je citave sezone bio los i konstantno bio u minusu, cak i sa Jokicem. Onda se desio plejof, Grant je odigrao dobro i cena je porasla vise nego sto Grant stvarno vredi. Prva informacija koja je stigla od Grantovog menadzera je bila ta da Grant ocekuje ugovor od 14-16 mil, sto je bilo prihvatljivo. Onda je tu prste upleo menadzer iz Detroita koji je ranije bio u OKC-u i dogovorio se sa njim da predje u Detroit i da ce mu dati 20 mil. Grantov menadzer mu je rekao da ako ostane u Denveru onda ce mu to biti poslednji jak ugovor jer ce u Denveru biti cetvrta violina (iza Jokica, Mareja i MPJ-a) a ako predje u Detroit imace daleko vecu ulogu. Na taj nacin Grantova statistika bi se poboljsala tako da ce mu sledeci ugovor biti jos jaci od ovoga koji je sada dobio. Denver je ucionio sve sto je mogao, cak je parirao ponudu Detroita (sto je bila velika greska) ali Grantu se svidela uloga prve violine i zato je otisao u Detroit. Dakle, njemu je potpuno svejedno da li igra u jakom ili slabom timu, da li igra plejof ili ne, bitan mu je samo novac. Inace, Grant je sinoc igrao 37 minuta, imao 20 suteva i bio -18, gori od njega je bio samo Plamli sa -20.

Sarkazam

pre 3 godine

Nazalost prodali su pogresne igrace. Trebalo je da trejduju MPJ i Mareja. Prvi hoce da bude veca zvezda da se bolje proda posle, a drugi je zbog stila igre podlozan povredama i zato nepouzdan.

Saša

pre 3 godine

Ovi porazi su veoma dobri za Denver ako im govore kolike su rupe Heris i Barton. Umesto njih Bizli bi bio mnogo bolji da je ostao, ali oni su imali jake ugovore. Pa, neka reše taj problem na vreme.

Dragan

pre 3 godine

Nikola Jokić nije osmi, već deveti na večnoj listi po broju tripl-dablova. Lista je sledeća: 1.Oskar Robertson 181, 2.Rasel Vestbruk 148, 3.Medžik Džonson 138, 4.Džejson Kid 107, 5.LeBron Džejms 94, 6.Vilt Čemberlen 78, 7. Leri Bird 59, 8. Džejms Harden 46, 9. Nikola Jokić 44, 10. Fet Lever 43

Srleee

pre 3 godine

Ovi pacenici ne prestaju da prozivaju Bogija. Strastno!
PA i prethodne dve sezone je Sakramento bio odlican u pocetku, u prvoj trecini sezone, a onda sledi potop!

Milan

pre 3 godine

Kampaco midzet ne može ništa da napravi u NBA. Mislim da Meloun pod pritiskom forsira malog Portera i da mu uopšte nije omiljeni profil igrača. Morao je da se reši Grenta i Krejga da bi mu obezbedio dodatne minute. E sada, rezultati svega toga se vide i neće biti mnogo bolje.

Aleks

pre 3 godine

Evo je bogdanova virtuelna devojka riba fazon ima lutku na naduvavanje sa bogdanovim dresom. Ajde Alex stručnjače objasni nam kako sad pobedjuje sacramento?? Ti si ih najviše pljuvala i 3 godine nam ovde pisala kako su svi kompletno divljaci sem tvog snajpercica
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (petarczv, 30. decembar 2020 09:10)

Vidi bolesnika, ja prvo ne komentarišem ovde 3 godine. :D Tebi vreme brže prolazi jer ti je ceo život na portalu izgleda.
A ko čiju lutku na naduvavanje ima... Pa, mogu ti reći da ako čovek stalno nešto spominje znači da mu to fali. Tako da moj ti je savet da ideš i nađeš to umesto što ti život prolazi u pljuvanju Lebrona i Bogdanovića. :)

Pera Ždera

pre 3 godine

(zli zo, 30. decembar 2020 10:08)
Bas los pokusaj.

Jokic 4.7 izgubljene, ne 6

Vodi u ligi, ali po broju asistencija po mecu ;)

I pored nekarekteristicnog br izgubljenih lopti sino, Nikola je bio u + sinoc.

Na koje centre mislis? Proslu Holms i Begli obojica ispali sa po 6 licnih protiv Jokica. Na Ivicu Z? Vajtsajda mozda sa 5 poena sinoc i +/- -9? Hmm... Ili mozda Gobera iz proslog POffa, Herela? Svi apsolutno nadigrani.

Vise mozga, manje lupetanja.
Kao sto navedoh ispod, Denver gubi usled nedostatka defanzivnije 3ke, 4ke (Kreg, Grent). Preocajnih procenta Herisa, startnog beka i generalno nepovezanosti svih osim startera u napadu a posebno u idbeani. I da, Bartona. Da nema Jokica, ma kome objasnjavam... :)

Videcemo da li Green bar donekle da nadomesti defanzivni deo u povratku. A sto se tice nepovezanosti, rano je JOS UVEK. Treba vremena, mnogo novih igraca boa bla. posle 15ak utakmica znacemo vise, jasnije. Trejd Barton + sta god osim Nikole, Mareja, MPJja i Morisa apsolutno neophodan.

Reporter

pre 3 godine

Gle ovih redovnih trolova, mrzitelja svega Srpskog i ostalih pljuvaca kojim se nekako svaki komentar objavi, al ajd. Gle kako su navalili na 6 izgubljenih lopti Po mecu, a 14 asistencija ne spominju, znaci 14 - 6 = 8. Ispadne da ima 8 asistencija bez i jedne izgubljena lopte, i to je opet najbolje u ligi.a vi crknite od Mike jadni mrzitelji.

Миле

pre 3 godine

Полако људи са прогнозама. Денвер је играо топло-хладно и прошле године
па догура далеко у завршници.
Ја и даље мислим да би им Бјелица био од велике користи.

Mladen

pre 3 godine

I pre pocetka sezone rekao sam, da ce play off za Dsnver da bude premija.
Igrace ga verovatno, ali u istom, sa ovim sastavom jednostavno nrmaju sta da traze.
Petorka solidna, klupa ni za EL,nema tu ni odbrane, ni mu**, sem Nikole i MPJ,(namerno ne navodim Mareja).
nema igraca koji ce dovoljno dobro u kontinuitetu igra...
Neka im je Bog u pomoci, narocito sa ovakvom politikom menadzementa, sto vise ne mrdaju vezano za trejdove,to je blizi raspad ekipe u doglednoj buducnosti...

petarczv

pre 3 godine

Izgleda Jokic gura iz sve snage od pocetka statistiku da bi bio u all nba timu opet, valjda mu to donosi supermax produzenje ugovora, e sad dal neko zna kad moze da potpisuje produzenje sa denverom? Mozda je ovo leto tj 3 na 4 godina ugovora,mislim da je tad davis odbio pelikane i zabusavao 4tu godinu ugovora..mogo bi i Jokic slicno pa paljba u Boston,Dalas il sto da ne u New York koji ce do tad da mozda i proigra..
(Konj veselko, 30. decembar 2020 08:14)

Koja budalastina decko ima ugovor jos 3 sezone...

Dragan Borca

pre 3 godine

Petre " genijalcu", Sakramento je igrao proslu sezonu ispovredjivan konstantno sa 2-3 povredjena igraca. Holms koji im je ubedljivo najbolji defanzivac nije igrao skoro pola utakmica, Begli skoro da uopste nije igrao, Fox bio povredjen preko 20 utakmica, Bogdan isto preko 10 + sada imaju i par novih solidnih igraca
Sto imas tolike komplekse covece? Evo kladim se da sam veci Zvezdas od tebe pa mi smesno sto si toliko opterecen Bogdanom. A kao drugo Atlanta pegla odlicno u kojoj je i Bogdan.
Ne blamiraj se vise snizavasmi iq kad citam tvoje komentare.
A sto se tice Denvera duga je sezona, prvu su izgubili zbog gluposti, Barton stetocina se vratio, Malone se gubi sa rotacijama, a jutros nisu imali ni Mareja ni Grina. Plus na sve to Malone je valjda jedini trener u istoriji kosarke koji 4 utakmice igra samo sa jednim krilnim igracem. Ocajne rotacije. Milsap usporio sa lateraknim kretnjama, ne moze bukvalno nista da odbrani jer je ispran, gotov. Zabode neku trojku i to je to. Nema snage ni da trci. Maloun igra sa milion bekova i na kraju ce shvatiti da je to lose. Campaco se za sada lose snalazi, on je za sada razocaranje. Tek su 4 kola prosla, jedan Orlando ima 4-0 pa mozda nece ni videti Plej Of. Tek za 15 utskmica ce se videti sta je i kako.

Dragan Borca

pre 3 godine

Petre " genijalcu", Sakramento je igrao proslu sezonu ispovredjivan konstantno sa 2-3 povredjena igraca. Holms koji im je ubedljivo najbolji defanzivac nije igrao skoro pola utakmica, Begli skoro da uopste nije igrao, Fox bio povredjen preko 20 utakmica, Bogdan isto preko 10 + sada imaju i par novih solidnih igraca
Sto imas tolike komplekse covece? Evo kladim se da sam veci Zvezdas od tebe pa mi smesno sto si toliko opterecen Bogdanom. A kao drugo Atlanta pegla odlicno u kojoj je i Bogdan.
Ne blamiraj se vise snizavasmi iq kad citam tvoje komentare.
A sto se tice Denvera duga je sezona, prvu su izgubili zbog gluposti, Barton stetocina se vratio, Malone se gubi sa rotacijama, a jutros nisu imali ni Mareja ni Grina. Plus na sve to Malone je valjda jedini trener u istoriji kosarke koji 4 utakmice igra samo sa jednim krilnim igracem. Ocajne rotacije. Milsap usporio sa lateraknim kretnjama, ne moze bukvalno nista da odbrani jer je ispran, gotov. Zabode neku trojku i to je to. Nema snage ni da trci. Maloun igra sa milion bekova i na kraju ce shvatiti da je to lose. Campaco se za sada lose snalazi, on je za sada razocaranje. Tek su 4 kola prosla, jedan Orlando ima 4-0 pa mozda nece ni videti Plej Of. Tek za 15 utskmica ce se videti sta je i kako.

youtube.com/user/makojaglupost

pre 3 godine

Gledao sam mec zato ovako i kasno komentarisem. Trebalo je odspavati. Jokicu se nema sto zamjeriti. He delivered his.

Soco

pre 3 godine

Pa ovo nije tripl dabl vec kvadripl dabl. Udje Jokara u istoriju rame uz rame sa Hakimom, Admiralom, Robertsonom i Tarmondom. Steta ali ovde ima jedan negativan parametar izgubljene lopte ali i to se racuna. Ovo je i Blejk Grifin uradio pre dve godine, kao i Rasel Vestbtuk samo sto su i oni kao ovaj nas nesretnik gubili lopte ko ludi

Ivan

pre 3 godine

Rekoh sinoć da je do njega može do MVP nagrade ali Denver je loš ove godine tj lošiji i ne može bit u top 3 zapada samim tim MVP ne može bit.

Milan

pre 3 godine

Ovo nije Jokićeva košarka, 10 grešaka je baš baš mnogo. Da li je umor u pitanju ali je previše. Generalno im brza košarka Kingsa ne leži, užasno brane šut za 3 poena, previše otvorenih trojki. Bez obzira što je tek početak sezone, ali može da se zakomplikuje situacija čak i sa plej ofom obzirom da su izgubili dva meča od Kingsa koji važe ipak za slabiji tim. Ova igra nikako ne uliva poverenje.

123

pre 3 godine

Super,
ali bi mogli da napišete da je imao i 10 izgubljenih lopti!
(Mihajlo, 30. decembar 2020 08:17)


Pise u ovoj vesti, 10ti red od gore prema dole. Ja izbrojao, a ti?

Aleks

pre 3 godine

шта каже, јачи денвер него прошле године? кампацо велико појачање?
денвер буквално спао на 5-6 играча. на клупи нико иоле употребљив.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (живац, 30. decembar 2020 08:00)

Četiri pleja u ekipi, a na prošloj utakmici jedva krpe 13 asistencija na timskom nivou ne računajući Jokićeve.
Kampaco ne može da bude nikakvo pojačanje jer ne radi ono što najbolje zna, nego glumi šutera. Ja nisam ni mislila da će on biti veliko pojačanje, ali ovo kako ga Meloun koristi je kriminalno...

sasa 1976

pre 3 godine

Svaka prica oko trejda je ogranicena geografskim polozajem Denvera kao grada, sto se same igre tice jasno da defanzivno niko ne moze da nadoknadi Grenta na 4 ni Milsap a kamoli Porter videcemo povratkom grina koliko on moze, na poen vise denveru je pored Mareja iz plej ofa i napredka Portera koji je evidentan potreban i heris a on taj kapacitet niti ima konstantu uz sve to Meloun nece dati Kampacu minute na pleju koje svi traze niti ce ovim novajlijama dati znacajniju sansu.Nije sporno da denveru treba ofanzivno jos jedan igrac sa poenima u rukama spolja ali to Harden po meni nije i vise bi stete imali u koncepciji tima ali bi naravno kao fransiza dobili brdo love na njemu

palop

pre 3 godine

Denver je napravio samoubistvo, time stp je pustio Grenta, koji kida u Detroitu... Nista od njih ove sezone
(Mita Arsic Pfc, 30. decembar 2020 08:03)

Nisu ga pustili, nudili su iste pare kao i Detroit, ali je on izabrao da ode tamo i bude nabijac statistike u ocajnoj ekipi ne bi li sledeci ugovor bio unosniji...

Reporter

pre 3 godine

Djuro iz loznice itekako je glup komentar, i covjek ima pravo da izrazi svoje misljenje, nisam za cenzuru, Ali ja svakako takodje imam pravo da mu kazem moje misljenje. A tvoj komentar je jos gluplji od njegovog, ako ne znas da Srbi koriste i ijekavicu, koliko znam i Vuk je koristio ijekavicu a ne ekavicu. Paglu si do daske.

društvance iz predgrađa

pre 3 godine

Bas los pokusaj.
Jokic 4.7 izgubljene, ne 6
.......
(Pera Ždera, 30. decembar 2020 10:40)

6+5+3+10=24
24/4=6
Nažalost, ima 6 izgubljenih lopti po utakmici.
(toitoi, 30. decembar 2020 11:35)

Ma pusti lika, pera ždera očigledno živi još uvek u prošloj sezoni...

Locutus

pre 3 godine

Biće još gori ako se ne otarase očajnog Milsapa i Burtona,ljudi vuku ogromne plate a za 20+ minuta u igri daju po 5-6 poena,katastrofa...
(Steva, 30. decembar 2020 08:31)

Nije Burton nego Barton. Čita se Barton i piše se Barton.

Locutus

pre 3 godine

Jokić je odigrao 2x po skoro 40 minuta za manje od 24 sata u 2 različita grada. Isto važi i za ostale. Kampaco je plej i ako mu se ne da lopta onda je beskoristan jer nije neki šuter. Besmisleno je da bude na parketu ako će Barton igrati pleja. Porter sve bolji, mnogo se trudi samo što još dosta greši u odbrani. Problem je što nema Marija, ne zato što nema ko da ga zameni jer ga je Moris zamenio odlično, već što onda nema ko da zameni Morisa. Milsapu je previše da igra svaku utakmicu, vidi se da je baš ostario. Ipak, kada se vrate Mari i Grin biće to svaku utakmicu sve bolje. Treba vremena da se slože kockice.

bskfan

pre 3 godine

Nema prevelike filozofije, Denver je izgubio utakmicu zbog slabijeg suta za 3 poena i cak 19 izgubljenih lopti. Jokic odigrao odlicno ali ipak i pomalo pasivno osim u trecoj cetvrtini. Igrali Jokic, MPJ i Moris, ostali podbacili. Starteri iako losi opet zavsrili u plusu ali ih je ukopala klupa. Malone ne kapira da je Kampaco beskoristan ako nema sutere oko sebe a Denver nema sutere...istina, imaju malog Hauarda ali se Malone ne usuduje da igra za dva igraca "metar i zilet".

Kingsi dobri, od kada su se resili Bogdanovica to je drugi tim, tacno se zna sta ko sta igra, ko je starter, ko klupa, poboljsala se hemija u timu i sve bolje funkcionise. Kljuc je u Bagliju, vise ne divlja na parketu, radi samo ono sto zna, i ako tako nastavi bice dobro i za njega i za Kingse. Za malog Haliburtona se znalo da je dobar ali on je za sada nadmasio ocekivnja; Volton mu daje dobru minutazu, sinoc 24 minuta, a sa njim na parketu Kinsi bili +20. Za sada glavni kandidat za rukija godine.

Kako sada stoje stvari, siguran sam da se Malone sada kaje sto su doveli Kampaca jer bi RJ Hampton (mozda i Hauard) sigurno bili korisniji. Ne puca se na prsten sa toliko "macaka u dzaku" vec sa proverenim igracima. Po meni, sa ovim igracima koje sada imaju jedina sansa je da Kampaco igra sa starterima, gde ima MPJ-a i Mareja kao sutere, a da Moris organizuje napad klupe. Tu se onda javlja problem jer bi onda na klupi imali Harisa i Bartona na koje daju 34 miliona godisnje. Kako god okrenes ne valja.

goblin

pre 3 godine

Grenta niko nije oterao,lik je dobio nestvaran ugovor(naravno da je preplaćen, nije jedini u NBA)od Detroita,Denver to nije mogao da isprati a on igra "ligu bez briga" u verovatno najgorem timu u NBA i puni ličnu statistiku. Denver će morati da rizikuje,a to znači trejd koji sigurno uključuje Bartona+gomilu pikova,možda i Herisa.Na kraju, ako budu imali lošu sezonu to i nije toliko loše ako gledamo interese reprezentacije Srbije.

Strale

pre 3 godine

Nije igrao Jamal, ali nije to glavni razlog što su izgubili. Klupa im je očajna. Denver je vodio cak u 4. četvrtini i izgubio je samo zbog klupe njihove. Monte je igrao fantastično i zamenio je Jamala kako treba. Porter isto odlično. Jokić standardno, iako je imao 10 izgubljenih lopti. Ostali, posebno klupa, loše.
Jokić igra najbolje što je ikada igrao, ali ako ovako nastave i plejof je pitanje. Naravno, tek je početak, a i ne igra Jamajkl Green od početka koji je zaista odličan igrač.

mrkela

pre 3 godine

I ja se slažem sa komentarima za Grenta.Morali su da ga zadrže kako god su znali i umeli.Dobro, da je Marej igrao, možda bi bilo drugačije,ali odbrana bi i dalje bila slaba.Za sada ovo deluje slabije nego prošle sezone i ispada da nisu ništa trebali da menjaju.Jedina pozitivna stvar je MPJ, ali za njega se i očekivalo da napreduje.Što se tiče pojačanja- bukvalno ništa.Možda je prerano, ali ja ne vidim da će ove sezone da ponove onako dobar plasman kao prošle.Šta bi bilo da je Jokić sporije krenuo, kako obično i počinje sezonu? Što se mene tiče, on je odavno prerastao ovaj tim.

Pera Ždera

pre 3 godine

1. Heris ocajno sutira i tome se ne nazire kraj
2. +/- Portera je dosta problematican (-9 sinoc, ostatak petorke svi u plusu)
3. Nenormalno fali defanzivna 3ka (4ka) specijalista (Kreg)
4. Nekarakteristicno mnogo izgubljenih za Nikolu.

1. Eh... Svi pamtimo Herisov sut od pre par sezona. Toliko padanje procenta, neobjasnjivo. Sinoc 1 od 5 za 3p. 16% od pocetka sezone??!! Ocajni za startnog beka.

2. Porter je apsolutna ofanzivna zver! Neverovatan je. Sa tom visinom + elitnim sutem moze da pogadja preko ruke svakog u ligi ALI...  +/- mu je uvek najgori od cele startne postave - defanziva. Odlicno skace, blokira, ali ga redovno prolaze, zidaju (Bjelica u jednom momentu) itd. Svakako zasluzen starter, buduca zvezda uz Jokica i Mareja.

3. Nedostatak dedanzive na 3ci. Barns, Dzordz, Lenard, razvalise Portera i Bartona. Def se oseca defanzivni nedostatak Krega i Grenta.  Previse poena u dva meca od Kingsa. Mada, na pocetku sezone Kingsi izgledaju dosta bolje nego prosle dve! Manje kaubojstva, brzi jako, organizovaniji, mladi, eksplozivni...

4. Izgubljene Jokica - Par bas glupih, neretko nepaznjom, manjkom koncentracije saigraca (Porter ne gleda, sam, lopta mu prolece pored glave npr). Preveliki usage, posed lopte usled neigranja Mareja pa moguce malko i umor. Svakako OPET odlicna partija ako se zazmuri na izgubljene. TDouble. Neverovatno je da mu je jedan skok falio za 4 uzastopna??!!! Steta sto Denver gubi, sto nema Nikola dovoljno pomoci a u MVP je ritmu :(

Bartona vise ne mogu ni da komentarisem bez ponavljanja u krug (-11 sinoc). Razvaljuju ga protivnicke 3ke. Davi loptu, zaletanje u trojicu je neizostavno. Jednostavno zulja, ne pripada. Sa druge strane, u ovom rosteru, ne mozes bez njega :( Trejd njega + sta god osim nedodirljive trojke, za dedanzivnu zver sa solidnim sutem na poziciji 3 - SPAS za Denver!

Locutus

pre 3 godine

I Grent. I Plamli starteri u Detroitu, Grent razbija sinoc 27 poena.
Jokic previse izgubljenih lopti.
(BG, 30. decembar 2020 09:18)

Grent je za sada odličan u Detroitu. Plamli 2 koša na celoj utakmici (0/5 za dva, 2/4 slobodna). U skladu sa prezimenom, bio drvo i ostao drvo :)

Ako već Grenta nisu mogli zadržati, trebali su zadržati bar Krejga, inače nije bio skup.

MilosS

pre 3 godine

Kazu da Jokara nabija statistiku. Moguce, ali ne znam bas kako tako lagano. Ajde poeni, ali kako asistencije zavise od tebe, valjda vise zavise od drugih da li mogu ili ne, da postignu kos. Pa i skokovi, ako ih imas za double, znaci da si se trudio i klao za te lopte, sto je valjda pozeljno. Vidim kako nabija statistiku, pa celo poluvreme ni ne sutne na kos, a i kad sutira ne trosi lopte uzalud vec racionalno, procenat suta mu je retko ispod 50% Oni sto sutiraju 10/25 i vise, e za takve se moze reci da nabijaju statistiku po svaku cenu.

Djenka

pre 3 godine

Sezona je tek pocela. Denver se uhodava kao i svake godine. Treba Bola da vidimo cesce na terenu. Cini mi se da je uprava i dalje u izgradnji tima i da im titula nije na meti inace bi doveli neke jace igrace ove godine. A mozda im titula i nikada nece biti cilj. U svakom slucaju Nikola ima punu slobodu da radi sta hoce sto se vidi i po broju asistencija i izgubljenih lopti.
A Sakramento, zivi bili pa videli, je poceo odlicno ali mi se cini da ce se opet spustiti na dno tabele kako se ostali timovi uigravaju. Atlanta izgleda dobro za sada ali i njima nedostaje jak covek pod kosem.
Idemo dalje, za sada zanimljivo.

toitoi

pre 3 godine

(zli zo, 30. decembar 2020 10:08)
Bas los pokusaj.

Jokic 4.7 izgubljene, ne 6
.......
(Pera Ždera, 30. decembar 2020 10:40)


6+5+3+10=24
24/4=6
Nažalost, ima 6 izgubljenih lopti po utakmici.

Meee

pre 3 godine

Odgledah i zakljucak je da je druga petorka jaaadna. Lose je ovo Denver uradio. Ako nista ostaje nam da gledamo naseg Mocarta i brojimo tripl-dablove.

sasa jokic

pre 3 godine

Stroka i mozak@ Lad se vec bavis matematikom, jel ti palo na pamet da ukljucis ostale faktore kad vec detaljises oko izgubljenih lopti? Iskljucio si poene, skokove i asistencije iz kalkulacije, koji definisu ukupni ucinak?

killy81

pre 3 godine

Primetih da, od početka sezone, u naslovu o pobedi/porazu Kings-a, nijednom nije spomenuto ime i prezime našeg igrača. Ne znam, samo primetih....

Smeh

pre 3 godine

@strokavi mozak

Možeš to i ovako da gledaš. Jokić je imao 26 poena, 12 asistencija, 2 ukradene lopte i 10 izgubljenih lopti. Neka uzmemo da se svaka asuistencija računa kao 2 poena, isto i za ukradene lopte, i ti sada izračunaj koliki bi rezultat bio. Kada već voliš da računaš. Jedino što se možemo složiti da treba da svede izgubljene lopte na minimum, najbolje da ih nema.

Pero

pre 3 godine

Sve ovo dolazi iz lose trejd sezone. Izgubili su mnogo, a dobili nista. Odbrana za tri klase slabija, Milsap na cetvorci u prvom timu je smejurija.
Dok nekako ne dovedu jos nekoga da igra cetvorku konzistentno i jako bice raspad i dalje.