Četvrtak, 06.10.2005.

22:12

Reber: "Imamo veliki potencijal"

Izvor: B92

Reber: "Imamo veliki potencijal" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

50 Komentari

Sortiraj po:

bale

pre 18 godina

zvezda je smogla snage i pameti da se, ne bas lako i bez otpora, ratosilja dragana dzajica i njegove bulumente koja sad gradi kuce stanove diljem beograda. kod crno-belih to, izgleda, ide mnogo teze. ali, desice se...nema druge. bojkot publike u svakom normalnom klubu u svetu bi znacio signal za uzbunu, tj. za promene. ovde je sve drukcije. cak im i predsednik drzave dolazi na noge. valjda da ih podrzi. pa ce posle oni njega, i tako narode u krug. zbogom pameti!

Sloba Novakovic grobar do groba, stoka-Pancevo

pre 18 godina

Gooooooooooooootov protest, kraj. Tooo grobari najbolji ste. Jeste da nam je protest bio samo nedelju dana ali j....s to sad. Vazno je da smo pobedili, ova uprava je stvarno najbolja, PILS LIGHT. Ko jos ima toliko love i bolje uslove od naseg Partizana. Uzgred, sa Mikijem Stevicem se znam jos od ranije, bio je vecito nasmejan i dosta dobar deckic...ali.....Mada znao sam da ima prvoklasne veze po Nemackoj. Ja licno ne verujem da cemo se oporaviti do derbija, pokidace nas ovog puta ali sve nakon toga je nova istorija naseg Partizana.

Lord Bajro

pre 18 godina

Kolko toyotaša komentariše ovu vest.
Koliko je dana trebalo Piksetu da nađe ne-Srbina trenera, a koliko BZĆu?
Jel vam to nešto kaže?
Viđaćemo se još...

Nikola

pre 18 godina

"Funkcija u Partizanu je za mene izuzetno zanimljiv zadatak, posebno zato što znam kakav je omladinski pogon kluba." Mene to interesuje. Kazu da voli da radi sa mladim igracima, valjda to znaci da ce da vidimo neke promene sada...

srdjan

pre 18 godina

Rotvajs hehehehehe

Pazi ovaj je i igrao i trenirao crveno bele :)
Znaci, Zvezdina sigurna pobeda u derbiju, jer je coveku crveno-belo u 'krvi'.

Napred Zvezdo!!!!!!!

Zoran

pre 18 godina

KLADIM SE DA CE SIMON DA VRLO BRZO SEDNE NA KLUPU, DA GRUBJESIC LETI IZ PARTIZANA A SA NJIM I BOJA+ODITA, DA CE PETROVIC NAJVISE IGRATI. STO SE TICE BABOVICA NJEGA CEKA SUDBINA VUKCEVICA AKO BUDE I DALJE MISLIO DA CE OD NJEGOVE I SIMONOV PRODAJE PARTIZAN ZIVTE GODINAMA.

males

pre 18 godina

dobar trener ali dosao u losem trenutki za partizan i za nas pa i zanjega.
ovo ne menja nista bando ajde napolje!
UPRAVI U INAT UVEK UZ PARTIZAN!

MIRKO

pre 18 godina

Zvezda ima da igra bunker a na nama je da taj bunker razvalimo i da napunimo mrezu onoga maloga Stojkovica i da pokazemo jednom crvendacima ko je ko.

Stojan

pre 18 godina

Nije mu ovo trebalo da po dolasku odmah prijeti kako ce pobijediti Zvezdu jer to su rekli i mateus i mnogi prije njega pa su se opekli, a nadam se da ce i sa njim biti isti slucaj. Velika glupost je izjaviti "bolji smo od Zvezde", a jos nije ni upoznao tim koji ce voditi, niti zan zvezdin tim jedino ako nije madjionicar ili vidovnjak, jako neozbiljno za jednog normalnog trenera, ali decko ce se ubrzo razocarati i spustiti na zemlju, a utakmica protiv Zvezde ce mu biti samo ruzni pocetak koji ce se nastaviti sve do kraja ovog prvenstva. Ja mu samo zelim da se poslije derbija grdno pokaje sto rece ovakvu glupost.
Zvezda SRBIJA, nikad jugoslavija.

Gagi

pre 18 godina

@partizan bb31250
Zeleo bih pomenutog decka da pitam o kakvom on to kompleksu prica ??? I kakvih to on 14 godina spominje ??? Pa vi ste, decko dragi, onda u kompleksu od kako postojite ! Da ne duzim, kad osvojite neki trofej u Evropi onda se javite, sve dotle, molim vas, imajte bar malo postovanja prema evropskim prvacima, OK ! I shshshshshs, da vas vise necujem !

ronaldinho10

pre 18 godina

Sad su Bjeka i Zeka (casni i posteni ljudi) super...Doveli novog trenera, pa jos stranac, Nemac...svima lepo...Koliko su vodjama dali kinte Bjeka i Zeka, da sada sam pricaju kako je sve bajno i sjajno...Gospodo, mi smo prosli u Ligu kupa UEFA SRCEM,ono sto vi nikada necete imati, ZAPAMTITE SRCEM!!!Ovakve protivnike kakve ste vi dobili ove godine, ni Zvezda, a ni vi nece dobiti u narednih 10 godina...Draze mi je holjadu puta, sto smo primili 5 komada i od PSV-a i od Zenita, nego da ispadnem od najprosecnije moguce ekipe u Evropi (Artmedije) i totalno nepoznatog kluba, i pritom primite u Beogradu, pred svojim navijacima ni manje ni vise nego 5 komada...Alo, pa o cemu mi pricamo...Nije ni sleteo, vec je rekao da ima bolji tim od Zvezde...Uvek, ali uvek od kada znam za sebe, a idem na dernije od 1996 godine, mlad sam, vasi treneri, vasa uprava i vasi navijaci su se vecito lozili da ce pobediti, pa sve sad cemo, ajd jos ovaj derbi, ma nasa je sledeca godina. to su sve vase izjave...Bolje cutite, pa mozda i odigrate nesto...Ejjj, skoro 5 godina...I vi delite neke savete i mudrujete...Ja vama skidam kapu na prolasku u Ligu sampiona i prosle godine u Ligu Kupa UEFA, ali ove godine ste na kraju ispali jad i beda...Najbolje da istupite iz lige i predjete da se takmicite u Izraelskoj sa vasim omiljenim klubom Makabijem-TIKVOM...(barem besplatne tikvice)ZVEZDO ZA TEBE SAM SPREMAN ZIVOT DA DAM!!!!

Borko

pre 18 godina

Koliko sam provalio iz ovih komentara,GROBARI su se vece pomirili sa upravom,a da im pritom nije ispunjen ni jedan zahtev koji su trazili?! Ovaj,navodno trener,za koga nikad nisam cuo,nema pojma o cemu prica!? Grobarcici objasnite coveku da dolazi na "MARAKANU"!!!

srdjan

pre 18 godina

Najlakse je plasirati pricu o namestanju. Uostalom, da su stvarno zeleli da prodaju, zar ne bi bilo bolje da Partizan udje u grupu. Tamo bi imali prilike na nameste (prodaju) 4 utakmice a ne samo jednu.
Klub i tim su previse poleteli posle 2 godine solidnih rezultata u Evropi, koji su, realno gledano bili posledica extra povoljnog zreba.
Uostalom, da je kojim slucajem Zvezda prosle godine izvukla Ocelul i Dinamo iz Bukuresta,
a Partizan Zenit i PSV, prica bi bila sasvim sigurno obrnuta.

SRBIN

pre 18 godina

A CIME VI TO GLODARI PRETITE ZVEZDI? KO BI TO MOGAO OD VASIH DA NAM DA GOL PA DA NAS RAZBUCATE SA 1:0 AKO MI BUDEMO PROMASILI NASIH 120 SANSI?

Istrebljivač grobara

pre 18 godina

HA, HA, HA, NARAVNO DA IMATE POTENCIJAL JER STE HRONIČNO I SUDBINSKI
"POTENCIJALNI GUBITNICI"
STELA ROSSA DI GRANDE

Pedja

pre 18 godina

@IJA
Sad je Liga UEFA drugoligasko takmicenje, a prosle godine nije moglo da se zivi od grobara kad su se plasirali. To je dokaz ko ima kompleks Evrope.
Stvari konacno dolaze na svoje mesto, Zvezda je u drustvu kojem pripada.
Telo zemlji, dusa Bogu, srce Zvezdi!

GROBAR

pre 18 godina

Kao sto sam juce i napisao. Evo, vise niko ne spominje bojkot, svi pricaju o novom treneru, svi pricaju o derbiju, te razbicemo cigane sa novim trenerom. Jel' ce on da nauci za nedelju dana Boyu da daje golove ili Oditu. Vec su krenuli uprava unutra i slicno. Pa ako je 10% ovih ljudi culo za ovog trenera pre nego sto je dosao ovde ubite me. Ostadose i Bjeka i Zeka i pogotovo Cure (veliki ljubimac navijaca). Stizu i evrici u dzepove vodja navijaca, podrska u derbiju, ma sve je super, divota. BRAVO GROBARI STO STE IZDRZALI U BOJKOTU CITAVIH NEDELJU DANA.

Gau

pre 18 godina

Onda kada se budes najmanje nadao da ce Partizan da pobedi! Mozda bas sada.. Ne brini neces dugo cekati 15 je jako blizu, strpi se!

boban-berlin

pre 18 godina

Sticajem okolnosti zivim u Berlinu i pratim Nemacki fudbal dosta dugo. Röber je uveo Hertu u Prvu ligu tek kada je Berlin kao glavni grad Nemacke zakljucio da mu je potreban prvoligas i kada su dobro odresili kesu za dobra pojacanja.I nace, Röber nema nikakvog traga u Nemackoj bundes-ligi. Vazi za tvrdoglavog trenera, bas kao i Berti Vogts. O njemu bi najvise mogao da kaze Miroslav Tanjga koji je i igrao kod njega. Poznato je da je do juce bio alergican na svakog igraca cije prezime zavrsava na ic. Svugde gde je radio nasi nisu imali sta da traze u timu. Zna to Tanjga veoma dobro. A sada odjednom je odusevljen nasim fudbalom. Ovde se vec prica da je dobro "naplatio" krizu u Partizanu. Poznato je isto tako da on kao trener nije ostvario apsolutno nikakav uspeh u Nemackom fudbalu. Herta je jednostavno morala u prvu ligu... Toliko o tom njegovom"uspehu".

Vlada, Delija

pre 18 godina

Sale majstore optimizma i imaginacije, pa vi pretite vec 4 duugeeee godine, ili ukupno 11 poslednjih utakmica. Pa dokle bre da cekam?

Zwonko Drazewich

pre 18 godina

Cesto sam govorio: Lotare vrati se a dosao je Jirgen.......pa dobro ne bunim se, Nemacka disciplina je uvek dobro dosla, neka ponovi Mateusove rezultate i bice ok.

remek

pre 18 godina

"Znam da Zvezda ima kvalitetan tim, ali sam uveren da smo bolji i da ćemo pobediti", izjavio je Reber.
Ovaj covek nema pojma sta prica, tek je par sati u partizanu a zna da ima bolji tim od zvezde! imao je vrhunac sa hertom posle 6 godina u timu i to mu se hvali, isto toliko ce mu trebati i sa partizanom da nesto pobedi! Mnogo mi je on jak strucnjak!

partizan bb31250

pre 18 godina

ovaj momak sto sebe naziva navijacem jer mrzi partizanrece da partizan ima kopleks od c.z.
e pa momak da ti kazem vi imate kopleks od evrope 14.(cetrnaest) godina pa eto prodjoste nekako i u tu evropu.to je siguran znak da cemo se mi tog"kompleksa"ovaj put osloboditi,pa ce reber akobogda fino da vas nabije sa kamatom i za lotara i za vermeza pa iza sebe,pa vi pitajte zabara da se presvuce ibrani za vas.
pozdrav svim partizanovcima sirom bivse juge.

www

pre 18 godina

e sto volim ovakve trenere koji pricaju razbicemo ih mi smo najbolji...takav je bio i mateus prva 2 derbija pa je onda video da sa zvezdom nema sale...Sada kad primi 5 komada bice price treba nam vremena i taj fazon...Videcete vi grobari da je vermez jos bio najbolji.Sledi totalna promena taktike i ostalo....

Vlada, Delija

pre 18 godina

Pa da je na celu Zvezde Dzaja, mozda bih i pomislio da ce prodati veciti derbi svojoj braci po prevari. Piksi to NIKADA ne bi ucinio. A vi grobari znate sta vam sledi na Marakani kad nema dogovora o ishodu utakmice. Pogibija sa jedno 3 komada u mrezi manekena Pantica. Zivi bili...

Jedna stvar je kod grobara konstantna pojava: taj strah pred mec sa nama je nesto mnogo strasno. Ja ga nikada nisam osecao kad smo igrali sa njima, jednostavno, Delije ce tog dana poci i stici na stadion spokojnije nego ikada pre.

grobaromrzac

pre 18 godina

Saljivdzija ovaj Reber, pogotovo u vezi Zvezde i derbija. Da li mu je neko objasnio koliki je grobarski kompleks od Zvezde, prosli, sadasnji i buduci. Reber ce samo bezveze i za male pare isprljati svoj trenerski rezime.

redbull

pre 18 godina

Pre tri sata je sleteo u Bg i kaze kako se ne plasi derbija,da imaju bolji tim i da ce pobediti......ha,ha,ha, strasno!
Covek je fenomen...koga ste vi doveli...
Da vas vidim sada grobarcici...svi na Jug,da vidite silan Partizan u derbiju...ha,ha,ha,
A Nemca malo upoznajte sa situacijom...da ste dali gol Zvezdi tek posle 5-6 derbija,da je niste pobedili 5 godina...itd...
CEKAMO VAS !!!!!!!!!!!
ZVEZDA SAMPION

IJA

pre 18 godina

Ovo je prvi pravi trener inostrani koji je dosao kod nas a da se moze nazvati trenerom,i to dobrim trenerom(Neracunam Spica on je ko domaci).To nisu Mateus a pogotovo ne Zenga.Lotar je najj marketinski potez svih vremena,a Zenga je amater koji je prije 2 god bio postar u jednoj italijanskoj emisiji posta za tebe,uspio je da zaredja 6 uzastopnih poraza sa Steauom,a protiv Brage bunker covjece i dosta srece,a kup uefa sto je doguro pa to je drugoligasko takmicenje malo srece i na proljece si.Reber je vrhunski strucnjak jos se sjecam duela Herte i Milana kakvi su to mecevi bili.Obozava mladje igrace uz bar jednog iskusnog stopera i centralnog veznog.Marinkovic i Babovic,Veselinovic,Jovetic ce cuda ciniti.

ronaldinho10

pre 18 godina

Samo ste zaboravili da mu kazete, da Partizan nije pobedio Zvezdu 4 godine, pa mislim da se ne bi zaletao sa izjavom da ce pobediti na Marakani...Ovaj ce brze otici, nego sto je dosao...Predvidjam do kraja prvog dela prvenstva ce biti na klupi Partizana, a posle vozdra tebra...ZVEZDA FOREVER!!

dare

pre 18 godina

Pozitivno lud!!! E brale dobrodošo u totalnu ludnicu....samo neznam da li je pozitivna! U svakom slučaju, Srećno gumice (slično se izgovara na engleskom gumica):)))!!!

dare

pre 18 godina

Pozitivno lud!!! E brale dobrodošo u totalnu ludnicu....samo neznam da li je pozitivna! U svakom slučaju, Srećno gumice (slično se izgovara na engleskom gumica):)))!!!

IJA

pre 18 godina

Ovo je prvi pravi trener inostrani koji je dosao kod nas a da se moze nazvati trenerom,i to dobrim trenerom(Neracunam Spica on je ko domaci).To nisu Mateus a pogotovo ne Zenga.Lotar je najj marketinski potez svih vremena,a Zenga je amater koji je prije 2 god bio postar u jednoj italijanskoj emisiji posta za tebe,uspio je da zaredja 6 uzastopnih poraza sa Steauom,a protiv Brage bunker covjece i dosta srece,a kup uefa sto je doguro pa to je drugoligasko takmicenje malo srece i na proljece si.Reber je vrhunski strucnjak jos se sjecam duela Herte i Milana kakvi su to mecevi bili.Obozava mladje igrace uz bar jednog iskusnog stopera i centralnog veznog.Marinkovic i Babovic,Veselinovic,Jovetic ce cuda ciniti.

ronaldinho10

pre 18 godina

Samo ste zaboravili da mu kazete, da Partizan nije pobedio Zvezdu 4 godine, pa mislim da se ne bi zaletao sa izjavom da ce pobediti na Marakani...Ovaj ce brze otici, nego sto je dosao...Predvidjam do kraja prvog dela prvenstva ce biti na klupi Partizana, a posle vozdra tebra...ZVEZDA FOREVER!!

grobaromrzac

pre 18 godina

Saljivdzija ovaj Reber, pogotovo u vezi Zvezde i derbija. Da li mu je neko objasnio koliki je grobarski kompleks od Zvezde, prosli, sadasnji i buduci. Reber ce samo bezveze i za male pare isprljati svoj trenerski rezime.

redbull

pre 18 godina

Pre tri sata je sleteo u Bg i kaze kako se ne plasi derbija,da imaju bolji tim i da ce pobediti......ha,ha,ha, strasno!
Covek je fenomen...koga ste vi doveli...
Da vas vidim sada grobarcici...svi na Jug,da vidite silan Partizan u derbiju...ha,ha,ha,
A Nemca malo upoznajte sa situacijom...da ste dali gol Zvezdi tek posle 5-6 derbija,da je niste pobedili 5 godina...itd...
CEKAMO VAS !!!!!!!!!!!
ZVEZDA SAMPION

partizan bb31250

pre 18 godina

ovaj momak sto sebe naziva navijacem jer mrzi partizanrece da partizan ima kopleks od c.z.
e pa momak da ti kazem vi imate kopleks od evrope 14.(cetrnaest) godina pa eto prodjoste nekako i u tu evropu.to je siguran znak da cemo se mi tog"kompleksa"ovaj put osloboditi,pa ce reber akobogda fino da vas nabije sa kamatom i za lotara i za vermeza pa iza sebe,pa vi pitajte zabara da se presvuce ibrani za vas.
pozdrav svim partizanovcima sirom bivse juge.

remek

pre 18 godina

"Znam da Zvezda ima kvalitetan tim, ali sam uveren da smo bolji i da ćemo pobediti", izjavio je Reber.
Ovaj covek nema pojma sta prica, tek je par sati u partizanu a zna da ima bolji tim od zvezde! imao je vrhunac sa hertom posle 6 godina u timu i to mu se hvali, isto toliko ce mu trebati i sa partizanom da nesto pobedi! Mnogo mi je on jak strucnjak!

www

pre 18 godina

e sto volim ovakve trenere koji pricaju razbicemo ih mi smo najbolji...takav je bio i mateus prva 2 derbija pa je onda video da sa zvezdom nema sale...Sada kad primi 5 komada bice price treba nam vremena i taj fazon...Videcete vi grobari da je vermez jos bio najbolji.Sledi totalna promena taktike i ostalo....

Vlada, Delija

pre 18 godina

Pa da je na celu Zvezde Dzaja, mozda bih i pomislio da ce prodati veciti derbi svojoj braci po prevari. Piksi to NIKADA ne bi ucinio. A vi grobari znate sta vam sledi na Marakani kad nema dogovora o ishodu utakmice. Pogibija sa jedno 3 komada u mrezi manekena Pantica. Zivi bili...

Jedna stvar je kod grobara konstantna pojava: taj strah pred mec sa nama je nesto mnogo strasno. Ja ga nikada nisam osecao kad smo igrali sa njima, jednostavno, Delije ce tog dana poci i stici na stadion spokojnije nego ikada pre.

Zwonko Drazewich

pre 18 godina

Cesto sam govorio: Lotare vrati se a dosao je Jirgen.......pa dobro ne bunim se, Nemacka disciplina je uvek dobro dosla, neka ponovi Mateusove rezultate i bice ok.

Vlada, Delija

pre 18 godina

Sale majstore optimizma i imaginacije, pa vi pretite vec 4 duugeeee godine, ili ukupno 11 poslednjih utakmica. Pa dokle bre da cekam?

boban-berlin

pre 18 godina

Sticajem okolnosti zivim u Berlinu i pratim Nemacki fudbal dosta dugo. Röber je uveo Hertu u Prvu ligu tek kada je Berlin kao glavni grad Nemacke zakljucio da mu je potreban prvoligas i kada su dobro odresili kesu za dobra pojacanja.I nace, Röber nema nikakvog traga u Nemackoj bundes-ligi. Vazi za tvrdoglavog trenera, bas kao i Berti Vogts. O njemu bi najvise mogao da kaze Miroslav Tanjga koji je i igrao kod njega. Poznato je da je do juce bio alergican na svakog igraca cije prezime zavrsava na ic. Svugde gde je radio nasi nisu imali sta da traze u timu. Zna to Tanjga veoma dobro. A sada odjednom je odusevljen nasim fudbalom. Ovde se vec prica da je dobro "naplatio" krizu u Partizanu. Poznato je isto tako da on kao trener nije ostvario apsolutno nikakav uspeh u Nemackom fudbalu. Herta je jednostavno morala u prvu ligu... Toliko o tom njegovom"uspehu".

Gau

pre 18 godina

Onda kada se budes najmanje nadao da ce Partizan da pobedi! Mozda bas sada.. Ne brini neces dugo cekati 15 je jako blizu, strpi se!

Istrebljivač grobara

pre 18 godina

HA, HA, HA, NARAVNO DA IMATE POTENCIJAL JER STE HRONIČNO I SUDBINSKI
"POTENCIJALNI GUBITNICI"
STELA ROSSA DI GRANDE

Pedja

pre 18 godina

@IJA
Sad je Liga UEFA drugoligasko takmicenje, a prosle godine nije moglo da se zivi od grobara kad su se plasirali. To je dokaz ko ima kompleks Evrope.
Stvari konacno dolaze na svoje mesto, Zvezda je u drustvu kojem pripada.
Telo zemlji, dusa Bogu, srce Zvezdi!

GROBAR

pre 18 godina

Kao sto sam juce i napisao. Evo, vise niko ne spominje bojkot, svi pricaju o novom treneru, svi pricaju o derbiju, te razbicemo cigane sa novim trenerom. Jel' ce on da nauci za nedelju dana Boyu da daje golove ili Oditu. Vec su krenuli uprava unutra i slicno. Pa ako je 10% ovih ljudi culo za ovog trenera pre nego sto je dosao ovde ubite me. Ostadose i Bjeka i Zeka i pogotovo Cure (veliki ljubimac navijaca). Stizu i evrici u dzepove vodja navijaca, podrska u derbiju, ma sve je super, divota. BRAVO GROBARI STO STE IZDRZALI U BOJKOTU CITAVIH NEDELJU DANA.

SRBIN

pre 18 godina

A CIME VI TO GLODARI PRETITE ZVEZDI? KO BI TO MOGAO OD VASIH DA NAM DA GOL PA DA NAS RAZBUCATE SA 1:0 AKO MI BUDEMO PROMASILI NASIH 120 SANSI?

srdjan

pre 18 godina

Najlakse je plasirati pricu o namestanju. Uostalom, da su stvarno zeleli da prodaju, zar ne bi bilo bolje da Partizan udje u grupu. Tamo bi imali prilike na nameste (prodaju) 4 utakmice a ne samo jednu.
Klub i tim su previse poleteli posle 2 godine solidnih rezultata u Evropi, koji su, realno gledano bili posledica extra povoljnog zreba.
Uostalom, da je kojim slucajem Zvezda prosle godine izvukla Ocelul i Dinamo iz Bukuresta,
a Partizan Zenit i PSV, prica bi bila sasvim sigurno obrnuta.

Borko

pre 18 godina

Koliko sam provalio iz ovih komentara,GROBARI su se vece pomirili sa upravom,a da im pritom nije ispunjen ni jedan zahtev koji su trazili?! Ovaj,navodno trener,za koga nikad nisam cuo,nema pojma o cemu prica!? Grobarcici objasnite coveku da dolazi na "MARAKANU"!!!

ronaldinho10

pre 18 godina

Sad su Bjeka i Zeka (casni i posteni ljudi) super...Doveli novog trenera, pa jos stranac, Nemac...svima lepo...Koliko su vodjama dali kinte Bjeka i Zeka, da sada sam pricaju kako je sve bajno i sjajno...Gospodo, mi smo prosli u Ligu kupa UEFA SRCEM,ono sto vi nikada necete imati, ZAPAMTITE SRCEM!!!Ovakve protivnike kakve ste vi dobili ove godine, ni Zvezda, a ni vi nece dobiti u narednih 10 godina...Draze mi je holjadu puta, sto smo primili 5 komada i od PSV-a i od Zenita, nego da ispadnem od najprosecnije moguce ekipe u Evropi (Artmedije) i totalno nepoznatog kluba, i pritom primite u Beogradu, pred svojim navijacima ni manje ni vise nego 5 komada...Alo, pa o cemu mi pricamo...Nije ni sleteo, vec je rekao da ima bolji tim od Zvezde...Uvek, ali uvek od kada znam za sebe, a idem na dernije od 1996 godine, mlad sam, vasi treneri, vasa uprava i vasi navijaci su se vecito lozili da ce pobediti, pa sve sad cemo, ajd jos ovaj derbi, ma nasa je sledeca godina. to su sve vase izjave...Bolje cutite, pa mozda i odigrate nesto...Ejjj, skoro 5 godina...I vi delite neke savete i mudrujete...Ja vama skidam kapu na prolasku u Ligu sampiona i prosle godine u Ligu Kupa UEFA, ali ove godine ste na kraju ispali jad i beda...Najbolje da istupite iz lige i predjete da se takmicite u Izraelskoj sa vasim omiljenim klubom Makabijem-TIKVOM...(barem besplatne tikvice)ZVEZDO ZA TEBE SAM SPREMAN ZIVOT DA DAM!!!!

Gagi

pre 18 godina

@partizan bb31250
Zeleo bih pomenutog decka da pitam o kakvom on to kompleksu prica ??? I kakvih to on 14 godina spominje ??? Pa vi ste, decko dragi, onda u kompleksu od kako postojite ! Da ne duzim, kad osvojite neki trofej u Evropi onda se javite, sve dotle, molim vas, imajte bar malo postovanja prema evropskim prvacima, OK ! I shshshshshs, da vas vise necujem !

Stojan

pre 18 godina

Nije mu ovo trebalo da po dolasku odmah prijeti kako ce pobijediti Zvezdu jer to su rekli i mateus i mnogi prije njega pa su se opekli, a nadam se da ce i sa njim biti isti slucaj. Velika glupost je izjaviti "bolji smo od Zvezde", a jos nije ni upoznao tim koji ce voditi, niti zan zvezdin tim jedino ako nije madjionicar ili vidovnjak, jako neozbiljno za jednog normalnog trenera, ali decko ce se ubrzo razocarati i spustiti na zemlju, a utakmica protiv Zvezde ce mu biti samo ruzni pocetak koji ce se nastaviti sve do kraja ovog prvenstva. Ja mu samo zelim da se poslije derbija grdno pokaje sto rece ovakvu glupost.
Zvezda SRBIJA, nikad jugoslavija.

MIRKO

pre 18 godina

Zvezda ima da igra bunker a na nama je da taj bunker razvalimo i da napunimo mrezu onoga maloga Stojkovica i da pokazemo jednom crvendacima ko je ko.

males

pre 18 godina

dobar trener ali dosao u losem trenutki za partizan i za nas pa i zanjega.
ovo ne menja nista bando ajde napolje!
UPRAVI U INAT UVEK UZ PARTIZAN!

srdjan

pre 18 godina

Rotvajs hehehehehe

Pazi ovaj je i igrao i trenirao crveno bele :)
Znaci, Zvezdina sigurna pobeda u derbiju, jer je coveku crveno-belo u 'krvi'.

Napred Zvezdo!!!!!!!

Zoran

pre 18 godina

KLADIM SE DA CE SIMON DA VRLO BRZO SEDNE NA KLUPU, DA GRUBJESIC LETI IZ PARTIZANA A SA NJIM I BOJA+ODITA, DA CE PETROVIC NAJVISE IGRATI. STO SE TICE BABOVICA NJEGA CEKA SUDBINA VUKCEVICA AKO BUDE I DALJE MISLIO DA CE OD NJEGOVE I SIMONOV PRODAJE PARTIZAN ZIVTE GODINAMA.

Lord Bajro

pre 18 godina

Kolko toyotaša komentariše ovu vest.
Koliko je dana trebalo Piksetu da nađe ne-Srbina trenera, a koliko BZĆu?
Jel vam to nešto kaže?
Viđaćemo se još...

Nikola

pre 18 godina

"Funkcija u Partizanu je za mene izuzetno zanimljiv zadatak, posebno zato što znam kakav je omladinski pogon kluba." Mene to interesuje. Kazu da voli da radi sa mladim igracima, valjda to znaci da ce da vidimo neke promene sada...

Sloba Novakovic grobar do groba, stoka-Pancevo

pre 18 godina

Gooooooooooooootov protest, kraj. Tooo grobari najbolji ste. Jeste da nam je protest bio samo nedelju dana ali j....s to sad. Vazno je da smo pobedili, ova uprava je stvarno najbolja, PILS LIGHT. Ko jos ima toliko love i bolje uslove od naseg Partizana. Uzgred, sa Mikijem Stevicem se znam jos od ranije, bio je vecito nasmejan i dosta dobar deckic...ali.....Mada znao sam da ima prvoklasne veze po Nemackoj. Ja licno ne verujem da cemo se oporaviti do derbija, pokidace nas ovog puta ali sve nakon toga je nova istorija naseg Partizana.

bale

pre 18 godina

zvezda je smogla snage i pameti da se, ne bas lako i bez otpora, ratosilja dragana dzajica i njegove bulumente koja sad gradi kuce stanove diljem beograda. kod crno-belih to, izgleda, ide mnogo teze. ali, desice se...nema druge. bojkot publike u svakom normalnom klubu u svetu bi znacio signal za uzbunu, tj. za promene. ovde je sve drukcije. cak im i predsednik drzave dolazi na noge. valjda da ih podrzi. pa ce posle oni njega, i tako narode u krug. zbogom pameti!

dare

pre 18 godina

Pozitivno lud!!! E brale dobrodošo u totalnu ludnicu....samo neznam da li je pozitivna! U svakom slučaju, Srećno gumice (slično se izgovara na engleskom gumica):)))!!!

IJA

pre 18 godina

Ovo je prvi pravi trener inostrani koji je dosao kod nas a da se moze nazvati trenerom,i to dobrim trenerom(Neracunam Spica on je ko domaci).To nisu Mateus a pogotovo ne Zenga.Lotar je najj marketinski potez svih vremena,a Zenga je amater koji je prije 2 god bio postar u jednoj italijanskoj emisiji posta za tebe,uspio je da zaredja 6 uzastopnih poraza sa Steauom,a protiv Brage bunker covjece i dosta srece,a kup uefa sto je doguro pa to je drugoligasko takmicenje malo srece i na proljece si.Reber je vrhunski strucnjak jos se sjecam duela Herte i Milana kakvi su to mecevi bili.Obozava mladje igrace uz bar jednog iskusnog stopera i centralnog veznog.Marinkovic i Babovic,Veselinovic,Jovetic ce cuda ciniti.

ronaldinho10

pre 18 godina

Samo ste zaboravili da mu kazete, da Partizan nije pobedio Zvezdu 4 godine, pa mislim da se ne bi zaletao sa izjavom da ce pobediti na Marakani...Ovaj ce brze otici, nego sto je dosao...Predvidjam do kraja prvog dela prvenstva ce biti na klupi Partizana, a posle vozdra tebra...ZVEZDA FOREVER!!

grobaromrzac

pre 18 godina

Saljivdzija ovaj Reber, pogotovo u vezi Zvezde i derbija. Da li mu je neko objasnio koliki je grobarski kompleks od Zvezde, prosli, sadasnji i buduci. Reber ce samo bezveze i za male pare isprljati svoj trenerski rezime.

redbull

pre 18 godina

Pre tri sata je sleteo u Bg i kaze kako se ne plasi derbija,da imaju bolji tim i da ce pobediti......ha,ha,ha, strasno!
Covek je fenomen...koga ste vi doveli...
Da vas vidim sada grobarcici...svi na Jug,da vidite silan Partizan u derbiju...ha,ha,ha,
A Nemca malo upoznajte sa situacijom...da ste dali gol Zvezdi tek posle 5-6 derbija,da je niste pobedili 5 godina...itd...
CEKAMO VAS !!!!!!!!!!!
ZVEZDA SAMPION

partizan bb31250

pre 18 godina

ovaj momak sto sebe naziva navijacem jer mrzi partizanrece da partizan ima kopleks od c.z.
e pa momak da ti kazem vi imate kopleks od evrope 14.(cetrnaest) godina pa eto prodjoste nekako i u tu evropu.to je siguran znak da cemo se mi tog"kompleksa"ovaj put osloboditi,pa ce reber akobogda fino da vas nabije sa kamatom i za lotara i za vermeza pa iza sebe,pa vi pitajte zabara da se presvuce ibrani za vas.
pozdrav svim partizanovcima sirom bivse juge.

remek

pre 18 godina

"Znam da Zvezda ima kvalitetan tim, ali sam uveren da smo bolji i da ćemo pobediti", izjavio je Reber.
Ovaj covek nema pojma sta prica, tek je par sati u partizanu a zna da ima bolji tim od zvezde! imao je vrhunac sa hertom posle 6 godina u timu i to mu se hvali, isto toliko ce mu trebati i sa partizanom da nesto pobedi! Mnogo mi je on jak strucnjak!

www

pre 18 godina

e sto volim ovakve trenere koji pricaju razbicemo ih mi smo najbolji...takav je bio i mateus prva 2 derbija pa je onda video da sa zvezdom nema sale...Sada kad primi 5 komada bice price treba nam vremena i taj fazon...Videcete vi grobari da je vermez jos bio najbolji.Sledi totalna promena taktike i ostalo....

Vlada, Delija

pre 18 godina

Pa da je na celu Zvezde Dzaja, mozda bih i pomislio da ce prodati veciti derbi svojoj braci po prevari. Piksi to NIKADA ne bi ucinio. A vi grobari znate sta vam sledi na Marakani kad nema dogovora o ishodu utakmice. Pogibija sa jedno 3 komada u mrezi manekena Pantica. Zivi bili...

Jedna stvar je kod grobara konstantna pojava: taj strah pred mec sa nama je nesto mnogo strasno. Ja ga nikada nisam osecao kad smo igrali sa njima, jednostavno, Delije ce tog dana poci i stici na stadion spokojnije nego ikada pre.

Zwonko Drazewich

pre 18 godina

Cesto sam govorio: Lotare vrati se a dosao je Jirgen.......pa dobro ne bunim se, Nemacka disciplina je uvek dobro dosla, neka ponovi Mateusove rezultate i bice ok.

Vlada, Delija

pre 18 godina

Sale majstore optimizma i imaginacije, pa vi pretite vec 4 duugeeee godine, ili ukupno 11 poslednjih utakmica. Pa dokle bre da cekam?

boban-berlin

pre 18 godina

Sticajem okolnosti zivim u Berlinu i pratim Nemacki fudbal dosta dugo. Röber je uveo Hertu u Prvu ligu tek kada je Berlin kao glavni grad Nemacke zakljucio da mu je potreban prvoligas i kada su dobro odresili kesu za dobra pojacanja.I nace, Röber nema nikakvog traga u Nemackoj bundes-ligi. Vazi za tvrdoglavog trenera, bas kao i Berti Vogts. O njemu bi najvise mogao da kaze Miroslav Tanjga koji je i igrao kod njega. Poznato je da je do juce bio alergican na svakog igraca cije prezime zavrsava na ic. Svugde gde je radio nasi nisu imali sta da traze u timu. Zna to Tanjga veoma dobro. A sada odjednom je odusevljen nasim fudbalom. Ovde se vec prica da je dobro "naplatio" krizu u Partizanu. Poznato je isto tako da on kao trener nije ostvario apsolutno nikakav uspeh u Nemackom fudbalu. Herta je jednostavno morala u prvu ligu... Toliko o tom njegovom"uspehu".

Gau

pre 18 godina

Onda kada se budes najmanje nadao da ce Partizan da pobedi! Mozda bas sada.. Ne brini neces dugo cekati 15 je jako blizu, strpi se!

Istrebljivač grobara

pre 18 godina

HA, HA, HA, NARAVNO DA IMATE POTENCIJAL JER STE HRONIČNO I SUDBINSKI
"POTENCIJALNI GUBITNICI"
STELA ROSSA DI GRANDE

Pedja

pre 18 godina

@IJA
Sad je Liga UEFA drugoligasko takmicenje, a prosle godine nije moglo da se zivi od grobara kad su se plasirali. To je dokaz ko ima kompleks Evrope.
Stvari konacno dolaze na svoje mesto, Zvezda je u drustvu kojem pripada.
Telo zemlji, dusa Bogu, srce Zvezdi!

GROBAR

pre 18 godina

Kao sto sam juce i napisao. Evo, vise niko ne spominje bojkot, svi pricaju o novom treneru, svi pricaju o derbiju, te razbicemo cigane sa novim trenerom. Jel' ce on da nauci za nedelju dana Boyu da daje golove ili Oditu. Vec su krenuli uprava unutra i slicno. Pa ako je 10% ovih ljudi culo za ovog trenera pre nego sto je dosao ovde ubite me. Ostadose i Bjeka i Zeka i pogotovo Cure (veliki ljubimac navijaca). Stizu i evrici u dzepove vodja navijaca, podrska u derbiju, ma sve je super, divota. BRAVO GROBARI STO STE IZDRZALI U BOJKOTU CITAVIH NEDELJU DANA.

SRBIN

pre 18 godina

A CIME VI TO GLODARI PRETITE ZVEZDI? KO BI TO MOGAO OD VASIH DA NAM DA GOL PA DA NAS RAZBUCATE SA 1:0 AKO MI BUDEMO PROMASILI NASIH 120 SANSI?

srdjan

pre 18 godina

Najlakse je plasirati pricu o namestanju. Uostalom, da su stvarno zeleli da prodaju, zar ne bi bilo bolje da Partizan udje u grupu. Tamo bi imali prilike na nameste (prodaju) 4 utakmice a ne samo jednu.
Klub i tim su previse poleteli posle 2 godine solidnih rezultata u Evropi, koji su, realno gledano bili posledica extra povoljnog zreba.
Uostalom, da je kojim slucajem Zvezda prosle godine izvukla Ocelul i Dinamo iz Bukuresta,
a Partizan Zenit i PSV, prica bi bila sasvim sigurno obrnuta.

Borko

pre 18 godina

Koliko sam provalio iz ovih komentara,GROBARI su se vece pomirili sa upravom,a da im pritom nije ispunjen ni jedan zahtev koji su trazili?! Ovaj,navodno trener,za koga nikad nisam cuo,nema pojma o cemu prica!? Grobarcici objasnite coveku da dolazi na "MARAKANU"!!!

ronaldinho10

pre 18 godina

Sad su Bjeka i Zeka (casni i posteni ljudi) super...Doveli novog trenera, pa jos stranac, Nemac...svima lepo...Koliko su vodjama dali kinte Bjeka i Zeka, da sada sam pricaju kako je sve bajno i sjajno...Gospodo, mi smo prosli u Ligu kupa UEFA SRCEM,ono sto vi nikada necete imati, ZAPAMTITE SRCEM!!!Ovakve protivnike kakve ste vi dobili ove godine, ni Zvezda, a ni vi nece dobiti u narednih 10 godina...Draze mi je holjadu puta, sto smo primili 5 komada i od PSV-a i od Zenita, nego da ispadnem od najprosecnije moguce ekipe u Evropi (Artmedije) i totalno nepoznatog kluba, i pritom primite u Beogradu, pred svojim navijacima ni manje ni vise nego 5 komada...Alo, pa o cemu mi pricamo...Nije ni sleteo, vec je rekao da ima bolji tim od Zvezde...Uvek, ali uvek od kada znam za sebe, a idem na dernije od 1996 godine, mlad sam, vasi treneri, vasa uprava i vasi navijaci su se vecito lozili da ce pobediti, pa sve sad cemo, ajd jos ovaj derbi, ma nasa je sledeca godina. to su sve vase izjave...Bolje cutite, pa mozda i odigrate nesto...Ejjj, skoro 5 godina...I vi delite neke savete i mudrujete...Ja vama skidam kapu na prolasku u Ligu sampiona i prosle godine u Ligu Kupa UEFA, ali ove godine ste na kraju ispali jad i beda...Najbolje da istupite iz lige i predjete da se takmicite u Izraelskoj sa vasim omiljenim klubom Makabijem-TIKVOM...(barem besplatne tikvice)ZVEZDO ZA TEBE SAM SPREMAN ZIVOT DA DAM!!!!

Gagi

pre 18 godina

@partizan bb31250
Zeleo bih pomenutog decka da pitam o kakvom on to kompleksu prica ??? I kakvih to on 14 godina spominje ??? Pa vi ste, decko dragi, onda u kompleksu od kako postojite ! Da ne duzim, kad osvojite neki trofej u Evropi onda se javite, sve dotle, molim vas, imajte bar malo postovanja prema evropskim prvacima, OK ! I shshshshshs, da vas vise necujem !

Stojan

pre 18 godina

Nije mu ovo trebalo da po dolasku odmah prijeti kako ce pobijediti Zvezdu jer to su rekli i mateus i mnogi prije njega pa su se opekli, a nadam se da ce i sa njim biti isti slucaj. Velika glupost je izjaviti "bolji smo od Zvezde", a jos nije ni upoznao tim koji ce voditi, niti zan zvezdin tim jedino ako nije madjionicar ili vidovnjak, jako neozbiljno za jednog normalnog trenera, ali decko ce se ubrzo razocarati i spustiti na zemlju, a utakmica protiv Zvezde ce mu biti samo ruzni pocetak koji ce se nastaviti sve do kraja ovog prvenstva. Ja mu samo zelim da se poslije derbija grdno pokaje sto rece ovakvu glupost.
Zvezda SRBIJA, nikad jugoslavija.

MIRKO

pre 18 godina

Zvezda ima da igra bunker a na nama je da taj bunker razvalimo i da napunimo mrezu onoga maloga Stojkovica i da pokazemo jednom crvendacima ko je ko.

males

pre 18 godina

dobar trener ali dosao u losem trenutki za partizan i za nas pa i zanjega.
ovo ne menja nista bando ajde napolje!
UPRAVI U INAT UVEK UZ PARTIZAN!

srdjan

pre 18 godina

Rotvajs hehehehehe

Pazi ovaj je i igrao i trenirao crveno bele :)
Znaci, Zvezdina sigurna pobeda u derbiju, jer je coveku crveno-belo u 'krvi'.

Napred Zvezdo!!!!!!!

Zoran

pre 18 godina

KLADIM SE DA CE SIMON DA VRLO BRZO SEDNE NA KLUPU, DA GRUBJESIC LETI IZ PARTIZANA A SA NJIM I BOJA+ODITA, DA CE PETROVIC NAJVISE IGRATI. STO SE TICE BABOVICA NJEGA CEKA SUDBINA VUKCEVICA AKO BUDE I DALJE MISLIO DA CE OD NJEGOVE I SIMONOV PRODAJE PARTIZAN ZIVTE GODINAMA.

Lord Bajro

pre 18 godina

Kolko toyotaša komentariše ovu vest.
Koliko je dana trebalo Piksetu da nađe ne-Srbina trenera, a koliko BZĆu?
Jel vam to nešto kaže?
Viđaćemo se još...

Nikola

pre 18 godina

"Funkcija u Partizanu je za mene izuzetno zanimljiv zadatak, posebno zato što znam kakav je omladinski pogon kluba." Mene to interesuje. Kazu da voli da radi sa mladim igracima, valjda to znaci da ce da vidimo neke promene sada...

Sloba Novakovic grobar do groba, stoka-Pancevo

pre 18 godina

Gooooooooooooootov protest, kraj. Tooo grobari najbolji ste. Jeste da nam je protest bio samo nedelju dana ali j....s to sad. Vazno je da smo pobedili, ova uprava je stvarno najbolja, PILS LIGHT. Ko jos ima toliko love i bolje uslove od naseg Partizana. Uzgred, sa Mikijem Stevicem se znam jos od ranije, bio je vecito nasmejan i dosta dobar deckic...ali.....Mada znao sam da ima prvoklasne veze po Nemackoj. Ja licno ne verujem da cemo se oporaviti do derbija, pokidace nas ovog puta ali sve nakon toga je nova istorija naseg Partizana.

bale

pre 18 godina

zvezda je smogla snage i pameti da se, ne bas lako i bez otpora, ratosilja dragana dzajica i njegove bulumente koja sad gradi kuce stanove diljem beograda. kod crno-belih to, izgleda, ide mnogo teze. ali, desice se...nema druge. bojkot publike u svakom normalnom klubu u svetu bi znacio signal za uzbunu, tj. za promene. ovde je sve drukcije. cak im i predsednik drzave dolazi na noge. valjda da ih podrzi. pa ce posle oni njega, i tako narode u krug. zbogom pameti!