Četvrtak, 03.12.2020.

21:40

Zvezda na skeneru B92.net: Italijanskim stilom do proleća, gde je kreacija?

Izvor: Miloš Simanoviæ

Zvezda na skeneru B92.net: Italijanskim stilom do proleæa, gde je kreacija? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

39 Komentari

Sortiraj po:

slaviša šmigič

pre 3 godine

Gde su nam više ta krila nema Kataia nema Grujiča i tako smo odserčeni sa Gajičem ili Gobeljičem na beku jer nema ukrštanja kad igrač trči iza leđa u prostor.Sreča,da su Nikolič i Ivanič izrasli u odlične igrače inače bi nadrljali sa ovakvom igrom bez krila i slabom kreativnošču teško. treba još jedan kreativac pošto vidim,da od Kange nema ništa vračajte Marina.Sa ovakvim sastavom bez kreativnosti i dobrih krila nemamo se čemu nadati pa nemože Falčineli sve sam treba mu uputiti neku upotrebljivu loptu a to se dešava izuzetno retko a vidi se koliko je dobar.Jednostavno su nam nestali i Katai i Grujič tako je teško ili nemoguče igrati i očekivati gol iz uigrane akcije ili čemo se nadati nekim novim pčudom i gol glavom Milunoviča u šta debelo sumnjam.

slaviša šmigič

pre 3 godine

Moram reči iskreno sve do Falčinelija dobro zapaženo i ocenjeno Falčineli bi odradio svoje,da ima više Kreativnostu dosta problema nam zadaje ako igramo bez krila za više Kreativnosti čitaj Katai i donekle Grujič isto tako Ben se nalazio na pravim mestima ali je totalno nekreativan igrač.Degenek nek igra nešto drugo nama treba bek koji želi,da se uključuje u napad i zna da uputi centaršut jer je Degeneku slabo tehnički potkovan i nemože se kristiti u pomoči i ukrštanju za napad za Gobeliča sam ubedjen,da zna igrati dobro ali je dosta odsustovavo a nije ni imao pomoči od strane krila jer je prvo nestao Grujič a onda i Katai što čudi.Odjednom smo ostali bez 2 kreativna krila od kojih je Katai izuzetno tehnički potkovan i baš mnogo fali.u sredini nam treba igrač tipa Marin veliki kreativac i izuzetno borben.

Ja

pre 3 godine

Bitno da partizan igra lepršavo protiv nikada jačeg tsc-a. Grobari sa b92 molio bih malo objektivnosti kada izveštavate. Sada nije dovoljno evropsko proleće već zašto Zvezda ne igra lepršavo i ne dere sve sa po 7:1.
P.S. i tada bi bilo eh primili gol.

Mik

pre 3 godine

Rezultat je važan, cilj je ostvaren. Sastav je takav kakav je. Igra se za pola miliona evra, a ne za pivo ispred "samiške". Zvezda ima samo Kataia za neki vic i lepotu. Ben i Kanga su vise radnici, a manje umetnici. A u igri u kojoj napred imamo samo prosecnog italijanskog rezervnog centarfora (to je nas finansijski domet) kojem niko ne pomaze, ne moze biti kreacije. Nismo nezadovoljni, bodovi su bitni. Tako se igra za rezultat. Bice bolje sa Kataijem i Rodicem, malim Gavricem (ne i sa Gobeljicem).

4k4.Dex

pre 3 godine

Kakva kreacija nema Kataia i Ivanića a igraš protiv ekipe koja drži loptu i još ti nerešeno odgovara. Super odigrana utakmica. Nama dva meča za redom protivnici nisu napravili krštenu šansu.
Ovakvu odbranu nismo nikad igrali do sada. Lako ćemo za napad kad se vrate napadači.

neki veliki dr

pre 3 godine

Kreacija je otisla u tri lepe, jos kada je i Jugoslavija otisla tamo. Nasi fudbaleri nemaju tehniku, ne znaju da predriblaju igraca, cak ne umeju ni centarsut da upute, tako da je nerealno ocekivati neki lep fudbal. Deki, iskusno mogu reci, to vidi i zna, Murinjo mu je bio trener i cini mi se da Deki zeli sto vise njega da iskopira u tom stilu 'cilj opravdava sredstvo'. Da imamo tehnicki jace igrace generalno, sigurno bi se moglo igrati ofanzivnije, ovako tesko.

Tackasti

pre 3 godine

Slabo je ovo za nokaut fazu. Neko ce reci pa do skoro smo ispadali od Kairata itd. Cetiri godine igramo grupe i nigde napretka, takodje nemamo nijednu mladu zvezdu. To samo moze ovde.

aaa

pre 3 godine

Mi smo do pre par godina kuburili sa Kairatima, Ludogorecima i Cernomorecima, a sad nije dovoljno igrati remi sa standardnim bundesligasem i prolece u Evropi. Treba biti realan...

UŠATI i uplakani

pre 3 godine

Sumorna remi, italijanski stilom, ne zainteresovani nemcii u Liberec turistički? Pitao bih grobljane sa b92, da li je Italija, italijanski klubovi i njihovi rezultati iza srpskih sportskih dostignuća i da li su ikada videli neprofesionalanu Nemačku ekipu u bilo kom sportu?
Crvena Zvezda je kolo pre kraja grupne faze, što se ne pamti u istoriji srpskog sporta, obezbedila evropsko proleće!
Igrala srčani, borbeno, požrtvovanost, taktički savršeno, u duhu fer plej i na taj način ostvarila polovičan uspeh-nerešeno
Kada kao klub ojača i bude u stanju da joj najjeftiniji igrač vredi minimum tri miliona eura, ponovo će osvojiti Evropu i Svet!

Armata

pre 3 godine

Zvezda već mesec dana igra bez levog beka i sa praktično igračem manje svaku utakmicu, a večeras i bez dvojice vodećih strelaca i asistenata Kataija i Ivanića, eto gde je kreacija. Ovo što Stanković u poslednje dve nedelje postiže sa desetkovanim sastavom je pravo čudo, Zvezda demonstrira nikad veću snagu volje i karaktera, a to je dokaz da Stanković izvanredno radi svoj posao.

☢ Иду дани...☢

pre 3 godine

Борјан-одличан вечерас.Као и обично на висини задатка.Нису играчи Хофенхајма имали зицере али свакако опасни шутеви са дистанце.За њега је то рутина.Имао оно једно погрешно додавање на старту које је могло скупо да нас кошта.
Гајић-Што више игра то је бољи.У одбрани врло добар.
Панков-Одличан.По мени најбољи у Звездиној одбрани вечерас.Позитивно изненађење.Смирен,брз,добар у скоку,чак и фино изношење лопте.
Милуновић-На нивоу меча у Белгији.
Дегенек-Тешко провалити на којој је позицији вечерас играо.Час бека час штопера.Нешто између.Врло добро одрађен посао свакако.
Саного-Играч утакмице.Без икакве сумње.Под хитно продужити уговор са њиме.Откада смо у Европи једини играч на средини терена који не делује инфериорно када играмо против јаких тимова.
Петровић-Нека му Саного буде узор какав играч треба да постане.Вечерас солидан.Није ово Гент па да се размахне као прије 7 дана.
Спиридоновић-Рекао бих да је дефанзивне задатке испоштовао али у нападу баш инфериоран и лош.
Бен-Нешто конкретнији од Спиридоновића али слабо.Вечерас више играо бека.
Канга-Класа је ту али некако увијек потез вишка.Неколико добрих идеја али као да га саиграчи не капирају.
Фалћинели-Вечерас бескористан.Не због његове лоше партије,једноставно нас је занимало само 0:0,
Вукановић-Мало неотесан играч.Нешто слично Гобељићу.Без имало шмека или неке креације.Судија је морао да свира други жути над њим.
Дејан Станковић-Све ОК али да не проба умјесто Спиридоновића са Гаврићем?

prijatelj nekih prijatelja

pre 3 godine

Činjenice kažu - Zvezda u ove dve LE, 11 mečeva, dva poraza. Jedan od Hofenhajma i onaj nesrećni od Arsenala u Beogradu. Rutinirani Keln, Gent, Liberec, Bate. Koji su do skoro bili prilično daleko ispred nas.

Manite me lepota i čuda, grupe se igraju do prolaziš i guraš što dalje možeš. Koga možeš, napuniš do vrha, poput Libereca. Gde je tvrdo, igraš tvrdo, taktički i to je to.

Ovo je Zvezda 2020-e god. Gde iz domaće lige dolaze Vukanović, Pankov i Gobeljić a ne Jugović, Siniša i Pančev. Ovo što radi klub je zaista ozbiljan uspeh. I treba se radovati.

Kleki

pre 3 godine

@realni I Slavija vredi još i manje od Zvezde pa razbija i u igri i u rezultatu Bajer i Nicu, izbacuje Sevilju itd. Stvar je u cohones, a to je već druga priča.

Brane

pre 3 godine

Kad Borjan bude besposlen onda ćemo biti dobri, a sve dok je on najbolji igrač znači da nemamo igru
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (g, 3. decembar 2020 22:57)

Znaci merilo dobrog tima i igre je samo ako je golman besposlen? Po toj logici golman ne treba

Nek grmi jako zvezda sampion

pre 3 godine

Protiv objektivno jaceg ni nemoze neka kreacija.Takticki smo bili odlicni i dosli do pozitivnog rezultata i izborili prolece

Alo Mrkela...

pre 3 godine

S’ obzirom da nismo doveli nikoga u prelaznom roku i da smo danas igrali bez dva najbolja igraca, zadovoljam sam ostvarenim. Vec tri godine igramo bez bekova, kupujemo kojekakve polutke i uz dosta srece dobijamo tekme.

Dokle cemo moci ovako, ne znam.

Pedja

pre 3 godine

Ispunjen je glavni cilj, a to je matematicki obezbedjeno drugo mesto. Uz to, ide i popravka koeficijenta, a to donosi povlascen polozaj za sve kvalifikacije i skoro sigurnu Evropu sledecih 10 godina. Jos ako se pobedi Slovan tamo, koeficijent ce biti jos veci. Falilo je dosta igraca i to se oseti. U PSG kad ne igra Nejmar, bez obzira na druge pojedince, igra tima skroz drugacija. Ili Juventus bez Ronalda. Katai je najvise falio, a i Ivanic, koji je bas popravio formu ove sezone. Takodje je falio i Rodic, koji zna da istrci u napad i ubaci loptu, Degenek to ne moze. Ova utakmica j eujedno pokazala da se Kange treba resiti sto pre, koji veze nema sa fudbalom. Koliko puta je imao sansi za kontru, ali njemu treba 10 sekundi da se okrene oko sebe. Koliko puta je lose bacio pas, ili neprecizno ili kad igrac vec uleti u ofsajd. Doveden kao veliki kreator, a on veze nema, niti zna da baci loptu kako treba, niti da predribla nekog, da povede loptu, napravi negde visak igraca, nista.

slaviša šmigič

pre 3 godine

Sa ovakvim veznim redom gde igraju vezne Njegoš i Sanogo nemoguče je igrati Fančineli je odradio sve što je bilo do njega koja uloga je bila uloga Bena eh,da mi je to znati uglavnom se ispadalo preko Bena i Njegoša Petroviča za malo kreatinosti trebao je igrati i Nikolič ne da cela sredina visi na samo jednim plečima jednog veznog igrača kakav je kreativni kanga ova postava sve što može da izvuči je bod i ne samo sa Nemcima sa ovakvom postavkom bilo bi povuci potegni i od klubova u Srbskoj ligi.Deki,da odgleda snimak hitno i pokaže kakvu ulogu je igrao Ben koji nije znao gde treba,da stoji u igri i Rodič i Gobeljič su izmislili fudbal što se tiče lev.beka kojeg je igrao Degenek beznačajno bez želje,da se napadne i postigne gol.Pohvalio bih samo Pankova več dugo vremena dokazuje,da je daleko najbolji stoper u ligi sjajno se kreče u nekim momentima se vračao i uspeo,da pohvata sve lopte nemože se ga pretrčati kao npr Milunoviča ili Degeneka a poseduje i odličan tajming za skok i zna,da iznese loptu kao niko drugi sjajan i siguran na lopti.

Hando

pre 3 godine

Gde ces bolju "kreaciju" od 10 bodova, novinaru? Pa do skora je bio jubilej 10 sezona bez evrope, a sad ti nije dovoljna nokaut faza, nego ti fali "kreacija"?

Baš zato što te znamo

pre 3 godine

Rezultatima možemo da budemo zadovoljni, jer ne mora da znači da prvo mesto donosi lakše protivnike, ali mi igru već dugo vremena nemamo.Jednostavno nam fali minimum četiri ozbiljna igrača.Dvojica skupih i kvalitetnih kreatora igre, iskusnih, koji se ne tresu od straha kad igramo sa elitom.I spoljni bek i centralni.Ova situacija već prelazi realne mogućnosti ove ekipe.Lično ne verujem da će ih dovesti, jer i da imaju para, oni jednostavno ne znaju da izaberu prave igrače.

branko

pre 3 godine

Што се мене тиче, док год голман (Борјан или било који други) има у ногама 10 пута више лопти него центарфор (Фалчинели или било који други) - то није фудбал, то није ништа, без обзира на резултат.Ко би платио карту и дошао да се смрзава да би гледао овако нешто? Нико нормалан. Не знам да ли ово иде на адресу тренера или играча а највероватније на рачун свих.

hypatija

pre 3 godine

Što se mene tiče, odlično spremljena utakmica i dobro odigrana na terenu. Da su igrali svi igrači, verovatno da bi se išlo na pobedu, ovako ... Idemo dalje kao drugi. Svaka čast Zvezdo !!!

Drobnjak iz auta

pre 3 godine

Sta je tu novo, panteri igraju tim stilom jos od Miljanica. Protiv slabijih napadnu, sa sve sudijama, sa jacima bunker, uz nadu na kiks protivnika ili neki odbitak. Antipropaganda fudbala (protiv Partizana su igrali bunker i '91).

веверица

pre 3 godine

све лепо и објективно, али превише скраћено.
у анализи фали и хофенхајм. играш онолико колило ти противник дозволи. а они су били резервисани, чували ноге и бод који им даде прво место. полу-пријатељска утакмица.
звезда је изгледала професионално, али још нисмо озбиљна екипа. немамо баш ни неки катанаћо, ни пресинг, а посебно не течну пас игру.
зато супер, све је то ок али ово је прихватљиво само ако је почетак приче која ће да се развија још неколико година. ако ћемо сад да кажемо одлични смо, врх, то је то... то онда не ваља...
сви су ови клинци ок али за неки чукарички. сећам се кад су се појављивали синиша михајловић, друлић, станковић, перица, видић, жигић, јанковић, баста...
видиш за две утакмице да је то то, да пуца од талента. ови клинци деф не. нико. можда гаврић мало. али мало.

C i n i k

pre 3 godine

CZ bas ima lose igrace,misim da 1 ispravan pas me umeju da odigraju a tek kako se pogube kad im pridje protivnik na pola m...odma panika i lopta se iste sekunde gubi..
Nije slucaj to samo u CZ, u svim FK u SRB su izuzetno losi igraci, dno i panjevi.
Nzn ko je te ljude slagao da su fudbal ?
Hofenhajm se bori za opstanak u Bundes ligi a samo je zahvaljujuci sreci CZ izbegla poraz, promasajima nemaca i sreci.
Takvo je stanje u nasem "fudbalu"...

detektiv kokni kol

pre 3 godine

Kreacija je ostala kod Kataija i Mirkelija kući. Nemamo baš luksuz da bez 3 ključna igrača igramo na isti način. Degenek levi bek, Vukanović, Spiridonović su baš pretanke zamene. Krpačina. Podvig je ostvaren u Belgiji, večeras se očigledno išlo na bod i prolaz. Da je bilo 0-1 pa da zamerimo, ovako.

Svima je jasno šta fali u timu, sažvakano već. Da se dobije Liberec, privede liga kraju i odma' na pojačanja i zatezanje tima. Uz pristojan žreb može se igra i ta nokaut faza.

detektiv kokni kol

pre 3 godine

Kreacija je ostala kod Kataija i Mirkelija kući. Nemamo baš luksuz da bez 3 ključna igrača igramo na isti način. Degenek levi bek, Vukanović, Spiridonović su baš pretanke zamene. Krpačina. Podvig je ostvaren u Belgiji, večeras se očigledno išlo na bod i prolaz. Da je bilo 0-1 pa da zamerimo, ovako.

Svima je jasno šta fali u timu, sažvakano već. Da se dobije Liberec, privede liga kraju i odma' na pojačanja i zatezanje tima. Uz pristojan žreb može se igra i ta nokaut faza.

aaa

pre 3 godine

Mi smo do pre par godina kuburili sa Kairatima, Ludogorecima i Cernomorecima, a sad nije dovoljno igrati remi sa standardnim bundesligasem i prolece u Evropi. Treba biti realan...

Hando

pre 3 godine

Gde ces bolju "kreaciju" od 10 bodova, novinaru? Pa do skora je bio jubilej 10 sezona bez evrope, a sad ti nije dovoljna nokaut faza, nego ti fali "kreacija"?

prijatelj nekih prijatelja

pre 3 godine

Činjenice kažu - Zvezda u ove dve LE, 11 mečeva, dva poraza. Jedan od Hofenhajma i onaj nesrećni od Arsenala u Beogradu. Rutinirani Keln, Gent, Liberec, Bate. Koji su do skoro bili prilično daleko ispred nas.

Manite me lepota i čuda, grupe se igraju do prolaziš i guraš što dalje možeš. Koga možeš, napuniš do vrha, poput Libereca. Gde je tvrdo, igraš tvrdo, taktički i to je to.

Ovo je Zvezda 2020-e god. Gde iz domaće lige dolaze Vukanović, Pankov i Gobeljić a ne Jugović, Siniša i Pančev. Ovo što radi klub je zaista ozbiljan uspeh. I treba se radovati.

Baš zato što te znamo

pre 3 godine

Rezultatima možemo da budemo zadovoljni, jer ne mora da znači da prvo mesto donosi lakše protivnike, ali mi igru već dugo vremena nemamo.Jednostavno nam fali minimum četiri ozbiljna igrača.Dvojica skupih i kvalitetnih kreatora igre, iskusnih, koji se ne tresu od straha kad igramo sa elitom.I spoljni bek i centralni.Ova situacija već prelazi realne mogućnosti ove ekipe.Lično ne verujem da će ih dovesti, jer i da imaju para, oni jednostavno ne znaju da izaberu prave igrače.

hypatija

pre 3 godine

Što se mene tiče, odlično spremljena utakmica i dobro odigrana na terenu. Da su igrali svi igrači, verovatno da bi se išlo na pobedu, ovako ... Idemo dalje kao drugi. Svaka čast Zvezdo !!!

Armata

pre 3 godine

Zvezda već mesec dana igra bez levog beka i sa praktično igračem manje svaku utakmicu, a večeras i bez dvojice vodećih strelaca i asistenata Kataija i Ivanića, eto gde je kreacija. Ovo što Stanković u poslednje dve nedelje postiže sa desetkovanim sastavom je pravo čudo, Zvezda demonstrira nikad veću snagu volje i karaktera, a to je dokaz da Stanković izvanredno radi svoj posao.

UŠATI i uplakani

pre 3 godine

Sumorna remi, italijanski stilom, ne zainteresovani nemcii u Liberec turistički? Pitao bih grobljane sa b92, da li je Italija, italijanski klubovi i njihovi rezultati iza srpskih sportskih dostignuća i da li su ikada videli neprofesionalanu Nemačku ekipu u bilo kom sportu?
Crvena Zvezda je kolo pre kraja grupne faze, što se ne pamti u istoriji srpskog sporta, obezbedila evropsko proleće!
Igrala srčani, borbeno, požrtvovanost, taktički savršeno, u duhu fer plej i na taj način ostvarila polovičan uspeh-nerešeno
Kada kao klub ojača i bude u stanju da joj najjeftiniji igrač vredi minimum tri miliona eura, ponovo će osvojiti Evropu i Svet!

4k4.Dex

pre 3 godine

Kakva kreacija nema Kataia i Ivanića a igraš protiv ekipe koja drži loptu i još ti nerešeno odgovara. Super odigrana utakmica. Nama dva meča za redom protivnici nisu napravili krštenu šansu.
Ovakvu odbranu nismo nikad igrali do sada. Lako ćemo za napad kad se vrate napadači.

веверица

pre 3 godine

све лепо и објективно, али превише скраћено.
у анализи фали и хофенхајм. играш онолико колило ти противник дозволи. а они су били резервисани, чували ноге и бод који им даде прво место. полу-пријатељска утакмица.
звезда је изгледала професионално, али још нисмо озбиљна екипа. немамо баш ни неки катанаћо, ни пресинг, а посебно не течну пас игру.
зато супер, све је то ок али ово је прихватљиво само ако је почетак приче која ће да се развија још неколико година. ако ћемо сад да кажемо одлични смо, врх, то је то... то онда не ваља...
сви су ови клинци ок али за неки чукарички. сећам се кад су се појављивали синиша михајловић, друлић, станковић, перица, видић, жигић, јанковић, баста...
видиш за две утакмице да је то то, да пуца од талента. ови клинци деф не. нико. можда гаврић мало. али мало.

Nek grmi jako zvezda sampion

pre 3 godine

Protiv objektivno jaceg ni nemoze neka kreacija.Takticki smo bili odlicni i dosli do pozitivnog rezultata i izborili prolece

Mik

pre 3 godine

Rezultat je važan, cilj je ostvaren. Sastav je takav kakav je. Igra se za pola miliona evra, a ne za pivo ispred "samiške". Zvezda ima samo Kataia za neki vic i lepotu. Ben i Kanga su vise radnici, a manje umetnici. A u igri u kojoj napred imamo samo prosecnog italijanskog rezervnog centarfora (to je nas finansijski domet) kojem niko ne pomaze, ne moze biti kreacije. Nismo nezadovoljni, bodovi su bitni. Tako se igra za rezultat. Bice bolje sa Kataijem i Rodicem, malim Gavricem (ne i sa Gobeljicem).

branko

pre 3 godine

Што се мене тиче, док год голман (Борјан или било који други) има у ногама 10 пута више лопти него центарфор (Фалчинели или било који други) - то није фудбал, то није ништа, без обзира на резултат.Ко би платио карту и дошао да се смрзава да би гледао овако нешто? Нико нормалан. Не знам да ли ово иде на адресу тренера или играча а највероватније на рачун свих.

Alo Mrkela...

pre 3 godine

S’ obzirom da nismo doveli nikoga u prelaznom roku i da smo danas igrali bez dva najbolja igraca, zadovoljam sam ostvarenim. Vec tri godine igramo bez bekova, kupujemo kojekakve polutke i uz dosta srece dobijamo tekme.

Dokle cemo moci ovako, ne znam.

Pedja

pre 3 godine

Ispunjen je glavni cilj, a to je matematicki obezbedjeno drugo mesto. Uz to, ide i popravka koeficijenta, a to donosi povlascen polozaj za sve kvalifikacije i skoro sigurnu Evropu sledecih 10 godina. Jos ako se pobedi Slovan tamo, koeficijent ce biti jos veci. Falilo je dosta igraca i to se oseti. U PSG kad ne igra Nejmar, bez obzira na druge pojedince, igra tima skroz drugacija. Ili Juventus bez Ronalda. Katai je najvise falio, a i Ivanic, koji je bas popravio formu ove sezone. Takodje je falio i Rodic, koji zna da istrci u napad i ubaci loptu, Degenek to ne moze. Ova utakmica j eujedno pokazala da se Kange treba resiti sto pre, koji veze nema sa fudbalom. Koliko puta je imao sansi za kontru, ali njemu treba 10 sekundi da se okrene oko sebe. Koliko puta je lose bacio pas, ili neprecizno ili kad igrac vec uleti u ofsajd. Doveden kao veliki kreator, a on veze nema, niti zna da baci loptu kako treba, niti da predribla nekog, da povede loptu, napravi negde visak igraca, nista.

☢ Иду дани...☢

pre 3 godine

Борјан-одличан вечерас.Као и обично на висини задатка.Нису играчи Хофенхајма имали зицере али свакако опасни шутеви са дистанце.За њега је то рутина.Имао оно једно погрешно додавање на старту које је могло скупо да нас кошта.
Гајић-Што више игра то је бољи.У одбрани врло добар.
Панков-Одличан.По мени најбољи у Звездиној одбрани вечерас.Позитивно изненађење.Смирен,брз,добар у скоку,чак и фино изношење лопте.
Милуновић-На нивоу меча у Белгији.
Дегенек-Тешко провалити на којој је позицији вечерас играо.Час бека час штопера.Нешто између.Врло добро одрађен посао свакако.
Саного-Играч утакмице.Без икакве сумње.Под хитно продужити уговор са њиме.Откада смо у Европи једини играч на средини терена који не делује инфериорно када играмо против јаких тимова.
Петровић-Нека му Саного буде узор какав играч треба да постане.Вечерас солидан.Није ово Гент па да се размахне као прије 7 дана.
Спиридоновић-Рекао бих да је дефанзивне задатке испоштовао али у нападу баш инфериоран и лош.
Бен-Нешто конкретнији од Спиридоновића али слабо.Вечерас више играо бека.
Канга-Класа је ту али некако увијек потез вишка.Неколико добрих идеја али као да га саиграчи не капирају.
Фалћинели-Вечерас бескористан.Не због његове лоше партије,једноставно нас је занимало само 0:0,
Вукановић-Мало неотесан играч.Нешто слично Гобељићу.Без имало шмека или неке креације.Судија је морао да свира други жути над њим.
Дејан Станковић-Све ОК али да не проба умјесто Спиридоновића са Гаврићем?

neki veliki dr

pre 3 godine

Kreacija je otisla u tri lepe, jos kada je i Jugoslavija otisla tamo. Nasi fudbaleri nemaju tehniku, ne znaju da predriblaju igraca, cak ne umeju ni centarsut da upute, tako da je nerealno ocekivati neki lep fudbal. Deki, iskusno mogu reci, to vidi i zna, Murinjo mu je bio trener i cini mi se da Deki zeli sto vise njega da iskopira u tom stilu 'cilj opravdava sredstvo'. Da imamo tehnicki jace igrace generalno, sigurno bi se moglo igrati ofanzivnije, ovako tesko.

Brane

pre 3 godine

Kad Borjan bude besposlen onda ćemo biti dobri, a sve dok je on najbolji igrač znači da nemamo igru
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (g, 3. decembar 2020 22:57)

Znaci merilo dobrog tima i igre je samo ako je golman besposlen? Po toj logici golman ne treba

slaviša šmigič

pre 3 godine

Sa ovakvim veznim redom gde igraju vezne Njegoš i Sanogo nemoguče je igrati Fančineli je odradio sve što je bilo do njega koja uloga je bila uloga Bena eh,da mi je to znati uglavnom se ispadalo preko Bena i Njegoša Petroviča za malo kreatinosti trebao je igrati i Nikolič ne da cela sredina visi na samo jednim plečima jednog veznog igrača kakav je kreativni kanga ova postava sve što može da izvuči je bod i ne samo sa Nemcima sa ovakvom postavkom bilo bi povuci potegni i od klubova u Srbskoj ligi.Deki,da odgleda snimak hitno i pokaže kakvu ulogu je igrao Ben koji nije znao gde treba,da stoji u igri i Rodič i Gobeljič su izmislili fudbal što se tiče lev.beka kojeg je igrao Degenek beznačajno bez želje,da se napadne i postigne gol.Pohvalio bih samo Pankova več dugo vremena dokazuje,da je daleko najbolji stoper u ligi sjajno se kreče u nekim momentima se vračao i uspeo,da pohvata sve lopte nemože se ga pretrčati kao npr Milunoviča ili Degeneka a poseduje i odličan tajming za skok i zna,da iznese loptu kao niko drugi sjajan i siguran na lopti.

C i n i k

pre 3 godine

CZ bas ima lose igrace,misim da 1 ispravan pas me umeju da odigraju a tek kako se pogube kad im pridje protivnik na pola m...odma panika i lopta se iste sekunde gubi..
Nije slucaj to samo u CZ, u svim FK u SRB su izuzetno losi igraci, dno i panjevi.
Nzn ko je te ljude slagao da su fudbal ?
Hofenhajm se bori za opstanak u Bundes ligi a samo je zahvaljujuci sreci CZ izbegla poraz, promasajima nemaca i sreci.
Takvo je stanje u nasem "fudbalu"...

Kleki

pre 3 godine

@realni I Slavija vredi još i manje od Zvezde pa razbija i u igri i u rezultatu Bajer i Nicu, izbacuje Sevilju itd. Stvar je u cohones, a to je već druga priča.

Drobnjak iz auta

pre 3 godine

Sta je tu novo, panteri igraju tim stilom jos od Miljanica. Protiv slabijih napadnu, sa sve sudijama, sa jacima bunker, uz nadu na kiks protivnika ili neki odbitak. Antipropaganda fudbala (protiv Partizana su igrali bunker i '91).

Tackasti

pre 3 godine

Slabo je ovo za nokaut fazu. Neko ce reci pa do skoro smo ispadali od Kairata itd. Cetiri godine igramo grupe i nigde napretka, takodje nemamo nijednu mladu zvezdu. To samo moze ovde.

Ja

pre 3 godine

Bitno da partizan igra lepršavo protiv nikada jačeg tsc-a. Grobari sa b92 molio bih malo objektivnosti kada izveštavate. Sada nije dovoljno evropsko proleće već zašto Zvezda ne igra lepršavo i ne dere sve sa po 7:1.
P.S. i tada bi bilo eh primili gol.

slaviša šmigič

pre 3 godine

Moram reči iskreno sve do Falčinelija dobro zapaženo i ocenjeno Falčineli bi odradio svoje,da ima više Kreativnostu dosta problema nam zadaje ako igramo bez krila za više Kreativnosti čitaj Katai i donekle Grujič isto tako Ben se nalazio na pravim mestima ali je totalno nekreativan igrač.Degenek nek igra nešto drugo nama treba bek koji želi,da se uključuje u napad i zna da uputi centaršut jer je Degeneku slabo tehnički potkovan i nemože se kristiti u pomoči i ukrštanju za napad za Gobeliča sam ubedjen,da zna igrati dobro ali je dosta odsustovavo a nije ni imao pomoči od strane krila jer je prvo nestao Grujič a onda i Katai što čudi.Odjednom smo ostali bez 2 kreativna krila od kojih je Katai izuzetno tehnički potkovan i baš mnogo fali.u sredini nam treba igrač tipa Marin veliki kreativac i izuzetno borben.

slaviša šmigič

pre 3 godine

Gde su nam više ta krila nema Kataia nema Grujiča i tako smo odserčeni sa Gajičem ili Gobeljičem na beku jer nema ukrštanja kad igrač trči iza leđa u prostor.Sreča,da su Nikolič i Ivanič izrasli u odlične igrače inače bi nadrljali sa ovakvom igrom bez krila i slabom kreativnošču teško. treba još jedan kreativac pošto vidim,da od Kange nema ništa vračajte Marina.Sa ovakvim sastavom bez kreativnosti i dobrih krila nemamo se čemu nadati pa nemože Falčineli sve sam treba mu uputiti neku upotrebljivu loptu a to se dešava izuzetno retko a vidi se koliko je dobar.Jednostavno su nam nestali i Katai i Grujič tako je teško ili nemoguče igrati i očekivati gol iz uigrane akcije ili čemo se nadati nekim novim pčudom i gol glavom Milunoviča u šta debelo sumnjam.

Drobnjak iz auta

pre 3 godine

Sta je tu novo, panteri igraju tim stilom jos od Miljanica. Protiv slabijih napadnu, sa sve sudijama, sa jacima bunker, uz nadu na kiks protivnika ili neki odbitak. Antipropaganda fudbala (protiv Partizana su igrali bunker i '91).

branko

pre 3 godine

Што се мене тиче, док год голман (Борјан или било који други) има у ногама 10 пута више лопти него центарфор (Фалчинели или било који други) - то није фудбал, то није ништа, без обзира на резултат.Ко би платио карту и дошао да се смрзава да би гледао овако нешто? Нико нормалан. Не знам да ли ово иде на адресу тренера или играча а највероватније на рачун свих.

Kleki

pre 3 godine

@realni I Slavija vredi još i manje od Zvezde pa razbija i u igri i u rezultatu Bajer i Nicu, izbacuje Sevilju itd. Stvar je u cohones, a to je već druga priča.

C i n i k

pre 3 godine

CZ bas ima lose igrace,misim da 1 ispravan pas me umeju da odigraju a tek kako se pogube kad im pridje protivnik na pola m...odma panika i lopta se iste sekunde gubi..
Nije slucaj to samo u CZ, u svim FK u SRB su izuzetno losi igraci, dno i panjevi.
Nzn ko je te ljude slagao da su fudbal ?
Hofenhajm se bori za opstanak u Bundes ligi a samo je zahvaljujuci sreci CZ izbegla poraz, promasajima nemaca i sreci.
Takvo je stanje u nasem "fudbalu"...

Tackasti

pre 3 godine

Slabo je ovo za nokaut fazu. Neko ce reci pa do skoro smo ispadali od Kairata itd. Cetiri godine igramo grupe i nigde napretka, takodje nemamo nijednu mladu zvezdu. To samo moze ovde.

Baš zato što te znamo

pre 3 godine

Rezultatima možemo da budemo zadovoljni, jer ne mora da znači da prvo mesto donosi lakše protivnike, ali mi igru već dugo vremena nemamo.Jednostavno nam fali minimum četiri ozbiljna igrača.Dvojica skupih i kvalitetnih kreatora igre, iskusnih, koji se ne tresu od straha kad igramo sa elitom.I spoljni bek i centralni.Ova situacija već prelazi realne mogućnosti ove ekipe.Lično ne verujem da će ih dovesti, jer i da imaju para, oni jednostavno ne znaju da izaberu prave igrače.

Hando

pre 3 godine

Gde ces bolju "kreaciju" od 10 bodova, novinaru? Pa do skora je bio jubilej 10 sezona bez evrope, a sad ti nije dovoljna nokaut faza, nego ti fali "kreacija"?

Brane

pre 3 godine

Kad Borjan bude besposlen onda ćemo biti dobri, a sve dok je on najbolji igrač znači da nemamo igru
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (g, 3. decembar 2020 22:57)

Znaci merilo dobrog tima i igre je samo ako je golman besposlen? Po toj logici golman ne treba

Pedja

pre 3 godine

Ispunjen je glavni cilj, a to je matematicki obezbedjeno drugo mesto. Uz to, ide i popravka koeficijenta, a to donosi povlascen polozaj za sve kvalifikacije i skoro sigurnu Evropu sledecih 10 godina. Jos ako se pobedi Slovan tamo, koeficijent ce biti jos veci. Falilo je dosta igraca i to se oseti. U PSG kad ne igra Nejmar, bez obzira na druge pojedince, igra tima skroz drugacija. Ili Juventus bez Ronalda. Katai je najvise falio, a i Ivanic, koji je bas popravio formu ove sezone. Takodje je falio i Rodic, koji zna da istrci u napad i ubaci loptu, Degenek to ne moze. Ova utakmica j eujedno pokazala da se Kange treba resiti sto pre, koji veze nema sa fudbalom. Koliko puta je imao sansi za kontru, ali njemu treba 10 sekundi da se okrene oko sebe. Koliko puta je lose bacio pas, ili neprecizno ili kad igrac vec uleti u ofsajd. Doveden kao veliki kreator, a on veze nema, niti zna da baci loptu kako treba, niti da predribla nekog, da povede loptu, napravi negde visak igraca, nista.

hypatija

pre 3 godine

Što se mene tiče, odlično spremljena utakmica i dobro odigrana na terenu. Da su igrali svi igrači, verovatno da bi se išlo na pobedu, ovako ... Idemo dalje kao drugi. Svaka čast Zvezdo !!!

веверица

pre 3 godine

све лепо и објективно, али превише скраћено.
у анализи фали и хофенхајм. играш онолико колило ти противник дозволи. а они су били резервисани, чували ноге и бод који им даде прво место. полу-пријатељска утакмица.
звезда је изгледала професионално, али још нисмо озбиљна екипа. немамо баш ни неки катанаћо, ни пресинг, а посебно не течну пас игру.
зато супер, све је то ок али ово је прихватљиво само ако је почетак приче која ће да се развија још неколико година. ако ћемо сад да кажемо одлични смо, врх, то је то... то онда не ваља...
сви су ови клинци ок али за неки чукарички. сећам се кад су се појављивали синиша михајловић, друлић, станковић, перица, видић, жигић, јанковић, баста...
видиш за две утакмице да је то то, да пуца од талента. ови клинци деф не. нико. можда гаврић мало. али мало.

Alo Mrkela...

pre 3 godine

S’ obzirom da nismo doveli nikoga u prelaznom roku i da smo danas igrali bez dva najbolja igraca, zadovoljam sam ostvarenim. Vec tri godine igramo bez bekova, kupujemo kojekakve polutke i uz dosta srece dobijamo tekme.

Dokle cemo moci ovako, ne znam.

UŠATI i uplakani

pre 3 godine

Sumorna remi, italijanski stilom, ne zainteresovani nemcii u Liberec turistički? Pitao bih grobljane sa b92, da li je Italija, italijanski klubovi i njihovi rezultati iza srpskih sportskih dostignuća i da li su ikada videli neprofesionalanu Nemačku ekipu u bilo kom sportu?
Crvena Zvezda je kolo pre kraja grupne faze, što se ne pamti u istoriji srpskog sporta, obezbedila evropsko proleće!
Igrala srčani, borbeno, požrtvovanost, taktički savršeno, u duhu fer plej i na taj način ostvarila polovičan uspeh-nerešeno
Kada kao klub ojača i bude u stanju da joj najjeftiniji igrač vredi minimum tri miliona eura, ponovo će osvojiti Evropu i Svet!

slaviša šmigič

pre 3 godine

Sa ovakvim veznim redom gde igraju vezne Njegoš i Sanogo nemoguče je igrati Fančineli je odradio sve što je bilo do njega koja uloga je bila uloga Bena eh,da mi je to znati uglavnom se ispadalo preko Bena i Njegoša Petroviča za malo kreatinosti trebao je igrati i Nikolič ne da cela sredina visi na samo jednim plečima jednog veznog igrača kakav je kreativni kanga ova postava sve što može da izvuči je bod i ne samo sa Nemcima sa ovakvom postavkom bilo bi povuci potegni i od klubova u Srbskoj ligi.Deki,da odgleda snimak hitno i pokaže kakvu ulogu je igrao Ben koji nije znao gde treba,da stoji u igri i Rodič i Gobeljič su izmislili fudbal što se tiče lev.beka kojeg je igrao Degenek beznačajno bez želje,da se napadne i postigne gol.Pohvalio bih samo Pankova več dugo vremena dokazuje,da je daleko najbolji stoper u ligi sjajno se kreče u nekim momentima se vračao i uspeo,da pohvata sve lopte nemože se ga pretrčati kao npr Milunoviča ili Degeneka a poseduje i odličan tajming za skok i zna,da iznese loptu kao niko drugi sjajan i siguran na lopti.

Nek grmi jako zvezda sampion

pre 3 godine

Protiv objektivno jaceg ni nemoze neka kreacija.Takticki smo bili odlicni i dosli do pozitivnog rezultata i izborili prolece

☢ Иду дани...☢

pre 3 godine

Борјан-одличан вечерас.Као и обично на висини задатка.Нису играчи Хофенхајма имали зицере али свакако опасни шутеви са дистанце.За њега је то рутина.Имао оно једно погрешно додавање на старту које је могло скупо да нас кошта.
Гајић-Што више игра то је бољи.У одбрани врло добар.
Панков-Одличан.По мени најбољи у Звездиној одбрани вечерас.Позитивно изненађење.Смирен,брз,добар у скоку,чак и фино изношење лопте.
Милуновић-На нивоу меча у Белгији.
Дегенек-Тешко провалити на којој је позицији вечерас играо.Час бека час штопера.Нешто између.Врло добро одрађен посао свакако.
Саного-Играч утакмице.Без икакве сумње.Под хитно продужити уговор са њиме.Откада смо у Европи једини играч на средини терена који не делује инфериорно када играмо против јаких тимова.
Петровић-Нека му Саного буде узор какав играч треба да постане.Вечерас солидан.Није ово Гент па да се размахне као прије 7 дана.
Спиридоновић-Рекао бих да је дефанзивне задатке испоштовао али у нападу баш инфериоран и лош.
Бен-Нешто конкретнији од Спиридоновића али слабо.Вечерас више играо бека.
Канга-Класа је ту али некако увијек потез вишка.Неколико добрих идеја али као да га саиграчи не капирају.
Фалћинели-Вечерас бескористан.Не због његове лоше партије,једноставно нас је занимало само 0:0,
Вукановић-Мало неотесан играч.Нешто слично Гобељићу.Без имало шмека или неке креације.Судија је морао да свира други жути над њим.
Дејан Станковић-Све ОК али да не проба умјесто Спиридоновића са Гаврићем?

aaa

pre 3 godine

Mi smo do pre par godina kuburili sa Kairatima, Ludogorecima i Cernomorecima, a sad nije dovoljno igrati remi sa standardnim bundesligasem i prolece u Evropi. Treba biti realan...

Armata

pre 3 godine

Zvezda već mesec dana igra bez levog beka i sa praktično igračem manje svaku utakmicu, a večeras i bez dvojice vodećih strelaca i asistenata Kataija i Ivanića, eto gde je kreacija. Ovo što Stanković u poslednje dve nedelje postiže sa desetkovanim sastavom je pravo čudo, Zvezda demonstrira nikad veću snagu volje i karaktera, a to je dokaz da Stanković izvanredno radi svoj posao.

detektiv kokni kol

pre 3 godine

Kreacija je ostala kod Kataija i Mirkelija kući. Nemamo baš luksuz da bez 3 ključna igrača igramo na isti način. Degenek levi bek, Vukanović, Spiridonović su baš pretanke zamene. Krpačina. Podvig je ostvaren u Belgiji, večeras se očigledno išlo na bod i prolaz. Da je bilo 0-1 pa da zamerimo, ovako.

Svima je jasno šta fali u timu, sažvakano već. Da se dobije Liberec, privede liga kraju i odma' na pojačanja i zatezanje tima. Uz pristojan žreb može se igra i ta nokaut faza.

prijatelj nekih prijatelja

pre 3 godine

Činjenice kažu - Zvezda u ove dve LE, 11 mečeva, dva poraza. Jedan od Hofenhajma i onaj nesrećni od Arsenala u Beogradu. Rutinirani Keln, Gent, Liberec, Bate. Koji su do skoro bili prilično daleko ispred nas.

Manite me lepota i čuda, grupe se igraju do prolaziš i guraš što dalje možeš. Koga možeš, napuniš do vrha, poput Libereca. Gde je tvrdo, igraš tvrdo, taktički i to je to.

Ovo je Zvezda 2020-e god. Gde iz domaće lige dolaze Vukanović, Pankov i Gobeljić a ne Jugović, Siniša i Pančev. Ovo što radi klub je zaista ozbiljan uspeh. I treba se radovati.

4k4.Dex

pre 3 godine

Kakva kreacija nema Kataia i Ivanića a igraš protiv ekipe koja drži loptu i još ti nerešeno odgovara. Super odigrana utakmica. Nama dva meča za redom protivnici nisu napravili krštenu šansu.
Ovakvu odbranu nismo nikad igrali do sada. Lako ćemo za napad kad se vrate napadači.

Mik

pre 3 godine

Rezultat je važan, cilj je ostvaren. Sastav je takav kakav je. Igra se za pola miliona evra, a ne za pivo ispred "samiške". Zvezda ima samo Kataia za neki vic i lepotu. Ben i Kanga su vise radnici, a manje umetnici. A u igri u kojoj napred imamo samo prosecnog italijanskog rezervnog centarfora (to je nas finansijski domet) kojem niko ne pomaze, ne moze biti kreacije. Nismo nezadovoljni, bodovi su bitni. Tako se igra za rezultat. Bice bolje sa Kataijem i Rodicem, malim Gavricem (ne i sa Gobeljicem).

neki veliki dr

pre 3 godine

Kreacija je otisla u tri lepe, jos kada je i Jugoslavija otisla tamo. Nasi fudbaleri nemaju tehniku, ne znaju da predriblaju igraca, cak ne umeju ni centarsut da upute, tako da je nerealno ocekivati neki lep fudbal. Deki, iskusno mogu reci, to vidi i zna, Murinjo mu je bio trener i cini mi se da Deki zeli sto vise njega da iskopira u tom stilu 'cilj opravdava sredstvo'. Da imamo tehnicki jace igrace generalno, sigurno bi se moglo igrati ofanzivnije, ovako tesko.

Ja

pre 3 godine

Bitno da partizan igra lepršavo protiv nikada jačeg tsc-a. Grobari sa b92 molio bih malo objektivnosti kada izveštavate. Sada nije dovoljno evropsko proleće već zašto Zvezda ne igra lepršavo i ne dere sve sa po 7:1.
P.S. i tada bi bilo eh primili gol.

slaviša šmigič

pre 3 godine

Moram reči iskreno sve do Falčinelija dobro zapaženo i ocenjeno Falčineli bi odradio svoje,da ima više Kreativnostu dosta problema nam zadaje ako igramo bez krila za više Kreativnosti čitaj Katai i donekle Grujič isto tako Ben se nalazio na pravim mestima ali je totalno nekreativan igrač.Degenek nek igra nešto drugo nama treba bek koji želi,da se uključuje u napad i zna da uputi centaršut jer je Degeneku slabo tehnički potkovan i nemože se kristiti u pomoči i ukrštanju za napad za Gobeliča sam ubedjen,da zna igrati dobro ali je dosta odsustovavo a nije ni imao pomoči od strane krila jer je prvo nestao Grujič a onda i Katai što čudi.Odjednom smo ostali bez 2 kreativna krila od kojih je Katai izuzetno tehnički potkovan i baš mnogo fali.u sredini nam treba igrač tipa Marin veliki kreativac i izuzetno borben.

slaviša šmigič

pre 3 godine

Gde su nam više ta krila nema Kataia nema Grujiča i tako smo odserčeni sa Gajičem ili Gobeljičem na beku jer nema ukrštanja kad igrač trči iza leđa u prostor.Sreča,da su Nikolič i Ivanič izrasli u odlične igrače inače bi nadrljali sa ovakvom igrom bez krila i slabom kreativnošču teško. treba još jedan kreativac pošto vidim,da od Kange nema ništa vračajte Marina.Sa ovakvim sastavom bez kreativnosti i dobrih krila nemamo se čemu nadati pa nemože Falčineli sve sam treba mu uputiti neku upotrebljivu loptu a to se dešava izuzetno retko a vidi se koliko je dobar.Jednostavno su nam nestali i Katai i Grujič tako je teško ili nemoguče igrati i očekivati gol iz uigrane akcije ili čemo se nadati nekim novim pčudom i gol glavom Milunoviča u šta debelo sumnjam.