Četvrtak, 03.12.2020.

08:00

Bomba – Vestbruk u Vašingtonu

Veliki trejd u NBA ligi.

Izvor: SN

Bomba – Vestbruk u Vašingtonu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

60 Komentari

Sortiraj po:

I tako...

pre 3 godine

(Dragan Borca, 3. decembar 2020 13:07)

Neke stvari u košarci ne možes da poboljšaš. Možes malo da unaprediš, ali to su ti fizičke predospozicije. Visina, sama po sebi , šut , odraz, driblng za više igrače. Na pr . Porter nema dribling, Westrbuk nema, šut, Dončić nema odraz. Cris Pual nema visinu. Misliš da Westrbook ne bi poboljšao šut da je mogao?! Pa ne može toliko je nabildovan i prešao je granicu. Azeja Tomas onaj iz bad-boysa, kad ga je pitao Medzik što je kratko trajala era. Odgovorio povreda ruke, nije mogao da vrati šut! Cris Paul lepše to izgleda na terenu, nije prešao granicu bildovanja. Stiv Neš ( šuter) 2x MVP okej to izgledalo na terenu, ali isto bez velikog finala. Bez obzira koliko playmejkeri dobri bili, u ekipi koja je kandidat za titulu, uvek ima neki igrač na drugoj poziciji koji je za nijansu bolji. Ili dugačka ekipa. I da drastična je razlika kako igraju Curry kao play scorer koji ima šut i Wetrbrook koji nema.

Mislim da je ovo maksimum nabildovanog play bez šuta.

alen

pre 3 godine

znanje-imanje, 3. decembar 2020 17:56

druze nadal je 125 milki u zaradi bogdanovic na kraju svoje karijere ce mozda doci do polovine tog novca da ima bruto.a pritom igrace nadal jos 3god a bogdanovic kad istekne ovaj ugovor igrace za kikiriki.

znanje-imanje

pre 3 godine

Alen
Radi se, genije, o sportskim ugovorima. Kao što i piše. Ne o reklamnom novcu (tkzv. "endorsments"). Bogdan će na dosadašnje miliončiće pa 30 dodati 70 miliona i još 10-20-30 do kraja karijere. Dakle njegov bruto će biti podosta preko 100 miliona. Nadal, Federer i Novak neće otići ništa mnogo dalje, 10-20%. Tako da košarkaš koji nije u prvih 300 u istoriji, pitanje da li je u prvih 1300, zaradi od sportskih ugovora praktično isto kao 3 najbolja tenisera ikada. Prilično neverovatno.
A inače, genije, porez plaćaju na to svi.

alen

pre 3 godine

znanje-imanje, 3. decembar 2020 12:45

ne lupaj da ce bogdan zaraditi kao nadal prvo bogdan ce od tih para preko 40% vratiti porez drzavi drugo nadal kolko je zaradio od turnira mozda je i vise zaradio od sponzora reket,sportska oprema.

Uros

pre 3 godine

@Goran
a Vestbrukom svaka ekipa moze da se nada plasmanu u doigravanje ali to je to. Za nesto vise nema sanse.

A sa Volom ekipa moze da napada vrh draft lotoa. Toliko para uzme da opusteno moze da se igra sa igracima iz G lige, a da se potorse pare iz selari kepa. Za nesto vise nema sanse, mada ne znam sta bi bilo vise od vrh draft lotoa.

Aleksandar iz Osla

pre 3 godine

Ovaj trejd je Vašington dobio.
Šta god ko mislio o Vestbruku, mislim da je u boljem "voznom stanju" od Vola i da će bolje odraditi te tri super preplaćene godine ugovora. Plus se mnogo bolje slaže sa Bredli Bilom nego sa Hardenom, jer je Bil odličan i bez lopte u rukama.
Treba se podsetiti i šta je sve Hjuton dao prošlog leta za Vestbruka - dva prva pika i dve zamene prvih pikova. Znači efektivno su platili boga oca da zamene Pola za Vola, tj. lošijeg igrača. A Kris Pol bi, iako stariji, mogao da ima i dužu karijeru još.
Sve ovo sa nadom da im Brada ostane...

Dragan Borca

pre 3 godine

Vestbruk je mogao da bude jedan od najboljih bekova ikada da nema tako izrazen patoloski ego i da je za nijansu pametniji. Ocigledno da mu fali zdrava socijalna inteligencija. Kada daje one intervjue izgleda kao neki psajho. Mislim lik je van kosarke cak i opusten, ali mnogo je sujetan na terenu i ego mu je dosao glave. Imao je vrhunsku karijeru ali je mogao i bolje. Da se na vreme opametio i da je radio jos na sutu bio bi brutalan. Ovako ce ga ljudi pamtiti kao nervcika i egomanijaka koji je jurio tripl dablove. U Oklahomi mu je Adams bukvalno prepustao skokove i tripl dablovima je maskirao svoje neke nedostatke. On je previse impulsivan, izgubi kontrolu igre, ne moze da igra racionalno zbog velikog ega, toliko ga adrenalin pici da to utice na njegovu organizaciju igre.

Buki

pre 3 godine

Ovde je dobitnik onaj ko je dobio pika prve runde a to je Hjuston. Wol nije igrao dve godine i ko god ocekuje od njega da nastavi da igra u istom ritmu nije normalan, Westbruk je u velikom padu i obadvojica imaju ogromne ugovore tako da je taj pik jedino vredno u ovom trejdu.

nemanja

pre 3 godine

Kakva degradacija Vestbruka koji o sebi misli da je hiper zvezda...razmenili ga za poluinvalida, virtuelni pik i otišao u smešan tim.

znanje-imanje

pre 3 godine

Vol je jedini igrač NBA bolji od Milsapa. U smislu "potpisao sam i završio; otkidam od para a inače rekreacija". Milsap je tako za jako malo učinka dobio 100 miliona ali Vol 160 (oba pola nakon poreza). Pri čemu Vol više ili ne može ili ni neće da igra (za Vašington). A biće iznenađenje ako se i Hjuston usreći sa njim.
Pošto ga niko neće nisu imali koga nego da uzmu Rasela - jedini parnjak sa istim ugovorom. Koji je Rasel uvek bio odličan igrač. Samo je psihološki bio redak primer žrtve toga. Pošto je po nekim aspektima vrhunski onda je svo vreme posmatran " a šta, nisi skroz vrhunski? e onda si bezveze i folirant".

Gledam listu ugovora sa nevericom. Trenutno ima preko 40 NBA aktivnih ugovora sa preko 100 miliona garantovane zarade. Lilardu je garantovano 250 milona. Duplo više nego što je Đoković zaradio za celu karijeru. Lilard je odličan - i nije u prvih 50 igrača u istoriji izvesno. Pa nije u 20 ni sada a tek mu glavne pare slede. A deseti igrač u tenisu ima desetinu zarade Novaka - dok u NBA ih je još 100 sa ugovorima kao Bogdan. Ej Bogdan će do kraja karijere zaraditi skoro ko Nadal, Federer ili Novak?! Jeste NBA bolji biznis nego tenis ali ovako gledano kao da je 30-40-50 puta bolji biznis?!

svedok saradnik zlatnog doba

pre 3 godine

@roten
Ja mislim da se ti šališ? Ili si carski istrolovao za ovo sa Avdijom i pogotovo ono da imaju nadu, ili brate idi gledaj boćanje nije NBA za tebe.

Tre

pre 3 godine

Bože me sačuvaj, pa Vestbruk je rekao da želi prsten?
Zar nije bilo logičnije da pokuša trejd u Milvoki, Lejkerse, Seltikse?
Pa Vašington nema ambiciju za prsten bar još 2, 3 godine, nije mi jasno ni šta će njima Vesbtruk zar nisu hteli da krenu u razvoj mladog tima?
Nejasan trejd.

CJC

pre 3 godine

Hjuston sad izgleda sasvim pristojno, Wall, Harden, Gordon, Wood, Cousins...pokrivene sve pozicije, iskusna ekipa...Cousins i Wall saigrači sa koledža. Za sad ne izgleda lose.

cinjenice

pre 3 godine

Neko napisa "da ne koci razvitak Avdije". E sta covek nece sve da procita. Avdija je samo talenat zato sto u Evropi nema vrhunskih talenata, inace on je prosecak, ali bas prosecan igrac. U evroligi je bio ispod prosecan igrac. Nije ni "T" od talenta, ali napominjem, u nedostatku talenata on se smatra talenat.

cole

pre 3 godine

Hjuston sad izgleda sasvim pristojno, Wall, Harden, Gordon, Wood, Cousins...pokrivene sve pozicije, iskusna ekipa...Cousins i Wall saigrači sa koledža. Za sad ne izgleda lose.
(CJC, 03. decembar 2020 10:28)

Vol nije igrao 2 godine, kazins sa staklenim nogama, ostala samo imena ali od njih nema nista, hjuston dosta slabiji nego prosle sezone

Jim Beam

pre 3 godine

Šta znam, nije da su obe ekipe bile u nekoj sjajnoj poziciji pred trejd. Vašington je po meni bolje prošao, Vol je jedan od boljih plejeva u ligi, ali večito povređen. Kakav god da je, Vestbruk je zdrav a to je preduslov za bilo šta...biće to mnogo bolje za Vašington nego što na prvi pogled izgleda...

Miran i Šaran

pre 3 godine

Hjuston polako kreće u ribild tj. prave trejdove kako bi imali pikove u narednim godinama. Puno su pikova potrošili poslednjih godina kako bi Hardenu napravili tim, s kojim on ništa nije uradio. Vol s druge strane je izrazio želju da napusti tim, jer će fokus tima biti na Bredliju Bilu. Vašington šalje igrača koji 2 godine nije igrao i realno je mačka u džaku. Ugovori su im iste dužine i iznosa, tako da tu promena nema.

Osama Bon Jovi

pre 3 godine

roten
Karijera mu je u padu? Lik imao 27/8/7 u regularnom delu, a u plej-ofu je igrao povredjen/rovit pa je zato imao lose brojke. A i zasto se ti brines za Avdijin razvoj, da nisi mozda Izraelac ili neki rod???

Sale

pre 3 godine

Ovaj trejd možda i ima smisla za Hjuston. Rešili su se Vestbruka i njegove plate, a dobili vrhunskog pleja i nadu da ovaj može da igra kao pre povrede.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (roten, 3. decembar 2020 09:51)

Tačno, rešili su se Vestbruka i njegove ogromne plate i uzeli lika koji ima još veću platu i nije igrao 2god. Mozga bez...

cole

pre 3 godine

Nista nisu dobili ni jedni ni drugi, vestbruku karijera u slobodnom padu ostale samo fizikalije a sut je sad ocajan, prije je znao nesto i pogodit, mozda budu imali koju pobjedu vise nego prosle sezone

Hjuston dobio vola koji nije igrao dvije godine i na sve to ima jedan od najgorih ugovora u ligi, prosle sezone su prosli prvu rundu ove sezone im je i plej of upitan sa ovim sastsvom

Spin doktor

pre 3 godine

Houston vode neka djeca nadobudna, das otprilike 8.najgori ugovor za 2.proslo ljeto da bi taj da za najgori ugovor ovo ljeto
(Postovanje, 03. decembar 2020 09:34)
Zaboravio si tacku da stavis na kraju inace sve ostalo si bas koncizno objasnio.

Samo čovek

pre 3 godine

Postaje Russell Eastbrook sada.
(Nikola, 03. decembar 2020 08:14)

Kvalitetan humor, za razliku od mnogih pokusaja na ovom portalu.

nn

pre 3 godine

Za Vasington je to odlican trejd, ali za Hjuston....nisam tako siguran. I dalje imaju samo jednu loptu...
(buljisha, 03. decembar 2020 08:16)

Sta je odlicno za Vasington, dovedes igraca koji ti ne moze puno doprineti u plasmanu, a usput je toliko sebican da mozes ni mlade igrace razvijati.

GM

pre 3 godine

Dzaba Vasingotnu sve. I Hardena da dovedu.

Ove sezone sjajna ekipa Atlante je bez premca. Huertas neki tako nesto i Hil u odbrani ima sve da ih oduvaju.

Aca86

pre 3 godine

Ocigledno nije islo u Hjustonu i uzeli su sta su mogli. Sada da vide sta ce sa Hardenom. Mada i bilo bi zanimljivo da uzmu Laverta, Dividija, Alena, a tu im Vol, Gordon, Taker, Vud, mozda zaigra i Kazins. Ne kazem da bi osvojili titulu, ali bi bili zanimljiva ekipa za gledanje.
Vasington radi sta mora, i pre povrede Vola se znalo da on i Bil nisu u dobrim odnosima a dali su Volu 40 mil i covek se povredi u kadi na 2 god. Ne znam bas sta dobijaju sa Westbrukom, ali koga drugog i da dobiju.

roten

pre 3 godine

Ovaj trejd možda i ima smisla za Hjuston. Rešili su se Vestbruka i njegove plate, a dobili vrhunskog pleja i nadu da ovaj može da igra kao pre povrede.Za početak imaju makar to, nadu... Ali šta će Vestbruk u Vašingtonu??? Karijera mu je u padu(velika nemoć u poslednjem plej ofu),juriće naravno one njegove besmislene brojke, i ono što je najgore može da koči razvoj Avdije.

Carobnjak od Bosne

pre 3 godine

Zelim napomenuti da se i ovde radi o rasizmu i potrebi za zahtevom za promenu imena tima, jer ja kao carobnjak na isto imam pravo, osecamo se identitetski degradiranim. Ako je moguce u slucaju Redskinsa, obaveza je isto i ovde uciniti. Hvala.

Crno beli

pre 3 godine

реално Хјустон поново напада титулу. Хјустон је једина екипа која је за Денвер потпуна енигма, а сада ће бити јачи
(Вук Караџић, 03. decembar 2020 08:49)

Haahhaa eto dobre šale od ranog jutra... Hjuston može samo PO da napadne i to im je max domet. Prvu rundu neće proći...

Rade Pendrek

pre 3 godine

Rasel Vestbruk je izrazito potcenjen igrač u NBA, na osnovu komentara na ovom portalu, istina mali uzorak.
Na stranu što mu igra deluje siledžijska, jer je energičan i atleta, ali zaboravlja se da je Vestbruk u svojim timovima koji su uvek bili u plej ofu ili pucali na titulu, bio glavni igrač, eventualno sa Durantom druga opcija. Ovde se smatra za prosek, a zapravo je top 10 igrača u poslednjoj deceniji.
Džon Vol u svom prajmu je bio za klasu lošiji igrač od Vestbruka, a ne sad nakon dve godine pauze. Nisu mi jasni ljudi iz Hjustona za ovaj trejd, a Vizardsi od najlošije ekipe istoka, sa njim postaju plej of ekipa....

posmatrač

pre 3 godine

Vol nije igrao dve godine. To je baš dosta, i veliko je pitanje u kakvom stanju će se vratiti na teren (slično je i sa Klejom iz GSW). Jedno su pripreme i treninzi, a nešto totalno drugo žestok tempo vezanih utakmica. Ovo sad sa Hejvordom, i prelaskom u Šarlot je ipak mnogo čistija situacija od ove, pošto je on bar počeo da igra u kontinuitetu, i nešto se zna o njegovom stanju, dok ovde...

Smeh

pre 3 godine

Vašington očigledno nema nikakvih ambicija u narednoj sezoni. Barem će ulaziti u top 10 poteza sa vremena na vreme i znaće se za tu ekipu, da postoje i dalje.

wlado

pre 3 godine

to nije bomba, ovo je zadnji ekser u njegovoj nba karijeri i pokusaju da ucini nesto znacajnije. Iskreno samo je i mogao da ode u vasington ili nikse. Pusacke ekipe.

petar

pre 3 godine

Westbrook je meni najnesimpaticniji igrac u NBA. Bukvalno ga je Huston pustio za dzabe. Toliko mi je odbojan kao pojava da verujem nijedan NBA tim ga ne zeli u svojim redovima....toliko sebicnog igraca ja u zivotu nisam video. Nijedan tim sa westbrookom u timu nema sanse za nikakvu titulu.

Вук Караџић

pre 3 godine

Realno bolje će mu bit u wizardsima
(Andrej, 03. decembar 2020 08:04)

реално Хјустон поново напада титулу. Хјустон је једина екипа која је за Денвер потпуна енигма, а сада ће бити јачи

Fikio

pre 3 godine

Iskreno, dobar trejd za Vasinton jer je Vol poslednjih nekoliko sezona konstantno povredjen i pitanje je dal ce opet biti onaj isti!? Ja cisto sumnjam jer vec mu je 30 godina i uvek igrao na brzinu i eksplozivnost, a s obzirom da je imao tesku povredu ahilove pete, ne verujem da ce uspeti. U svakom slucaju, Vizardsi ce izgleda pokusati da igraju small ball s brzom tranzicijom i dosta trojki jer sad imaju Vestbruka, Bila i Bertansa, tako da ce verovatno juriti gore dole i pucati 35-40 trojki po mecu!

Fikio

pre 3 godine

Iskreno, dobar trejd za Vasinton jer je Vol poslednjih nekoliko sezona konstantno povredjen i pitanje je dal ce opet biti onaj isti!? Ja cisto sumnjam jer vec mu je 30 godina i uvek igrao na brzinu i eksplozivnost, a s obzirom da je imao tesku povredu ahilove pete, ne verujem da ce uspeti. U svakom slucaju, Vizardsi ce izgleda pokusati da igraju small ball s brzom tranzicijom i dosta trojki jer sad imaju Vestbruka, Bila i Bertansa, tako da ce verovatno juriti gore dole i pucati 35-40 trojki po mecu!

petar

pre 3 godine

Westbrook je meni najnesimpaticniji igrac u NBA. Bukvalno ga je Huston pustio za dzabe. Toliko mi je odbojan kao pojava da verujem nijedan NBA tim ga ne zeli u svojim redovima....toliko sebicnog igraca ja u zivotu nisam video. Nijedan tim sa westbrookom u timu nema sanse za nikakvu titulu.

Samo čovek

pre 3 godine

Postaje Russell Eastbrook sada.
(Nikola, 03. decembar 2020 08:14)

Kvalitetan humor, za razliku od mnogih pokusaja na ovom portalu.

wlado

pre 3 godine

to nije bomba, ovo je zadnji ekser u njegovoj nba karijeri i pokusaju da ucini nesto znacajnije. Iskreno samo je i mogao da ode u vasington ili nikse. Pusacke ekipe.

Smeh

pre 3 godine

Vašington očigledno nema nikakvih ambicija u narednoj sezoni. Barem će ulaziti u top 10 poteza sa vremena na vreme i znaće se za tu ekipu, da postoje i dalje.

Sale

pre 3 godine

Ovaj trejd možda i ima smisla za Hjuston. Rešili su se Vestbruka i njegove plate, a dobili vrhunskog pleja i nadu da ovaj može da igra kao pre povrede.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (roten, 3. decembar 2020 09:51)

Tačno, rešili su se Vestbruka i njegove ogromne plate i uzeli lika koji ima još veću platu i nije igrao 2god. Mozga bez...

nn

pre 3 godine

Za Vasington je to odlican trejd, ali za Hjuston....nisam tako siguran. I dalje imaju samo jednu loptu...
(buljisha, 03. decembar 2020 08:16)

Sta je odlicno za Vasington, dovedes igraca koji ti ne moze puno doprineti u plasmanu, a usput je toliko sebican da mozes ni mlade igrace razvijati.

Aca86

pre 3 godine

Ocigledno nije islo u Hjustonu i uzeli su sta su mogli. Sada da vide sta ce sa Hardenom. Mada i bilo bi zanimljivo da uzmu Laverta, Dividija, Alena, a tu im Vol, Gordon, Taker, Vud, mozda zaigra i Kazins. Ne kazem da bi osvojili titulu, ali bi bili zanimljiva ekipa za gledanje.
Vasington radi sta mora, i pre povrede Vola se znalo da on i Bil nisu u dobrim odnosima a dali su Volu 40 mil i covek se povredi u kadi na 2 god. Ne znam bas sta dobijaju sa Westbrukom, ali koga drugog i da dobiju.

Crno beli

pre 3 godine

реално Хјустон поново напада титулу. Хјустон је једина екипа која је за Денвер потпуна енигма, а сада ће бити јачи
(Вук Караџић, 03. decembar 2020 08:49)

Haahhaa eto dobre šale od ranog jutra... Hjuston može samo PO da napadne i to im je max domet. Prvu rundu neće proći...

Rade Pendrek

pre 3 godine

Rasel Vestbruk je izrazito potcenjen igrač u NBA, na osnovu komentara na ovom portalu, istina mali uzorak.
Na stranu što mu igra deluje siledžijska, jer je energičan i atleta, ali zaboravlja se da je Vestbruk u svojim timovima koji su uvek bili u plej ofu ili pucali na titulu, bio glavni igrač, eventualno sa Durantom druga opcija. Ovde se smatra za prosek, a zapravo je top 10 igrača u poslednjoj deceniji.
Džon Vol u svom prajmu je bio za klasu lošiji igrač od Vestbruka, a ne sad nakon dve godine pauze. Nisu mi jasni ljudi iz Hjustona za ovaj trejd, a Vizardsi od najlošije ekipe istoka, sa njim postaju plej of ekipa....

posmatrač

pre 3 godine

Vol nije igrao dve godine. To je baš dosta, i veliko je pitanje u kakvom stanju će se vratiti na teren (slično je i sa Klejom iz GSW). Jedno su pripreme i treninzi, a nešto totalno drugo žestok tempo vezanih utakmica. Ovo sad sa Hejvordom, i prelaskom u Šarlot je ipak mnogo čistija situacija od ove, pošto je on bar počeo da igra u kontinuitetu, i nešto se zna o njegovom stanju, dok ovde...

Spin doktor

pre 3 godine

Houston vode neka djeca nadobudna, das otprilike 8.najgori ugovor za 2.proslo ljeto da bi taj da za najgori ugovor ovo ljeto
(Postovanje, 03. decembar 2020 09:34)
Zaboravio si tacku da stavis na kraju inace sve ostalo si bas koncizno objasnio.

cole

pre 3 godine

Hjuston sad izgleda sasvim pristojno, Wall, Harden, Gordon, Wood, Cousins...pokrivene sve pozicije, iskusna ekipa...Cousins i Wall saigrači sa koledža. Za sad ne izgleda lose.
(CJC, 03. decembar 2020 10:28)

Vol nije igrao 2 godine, kazins sa staklenim nogama, ostala samo imena ali od njih nema nista, hjuston dosta slabiji nego prosle sezone

Dragan Borca

pre 3 godine

Vestbruk je mogao da bude jedan od najboljih bekova ikada da nema tako izrazen patoloski ego i da je za nijansu pametniji. Ocigledno da mu fali zdrava socijalna inteligencija. Kada daje one intervjue izgleda kao neki psajho. Mislim lik je van kosarke cak i opusten, ali mnogo je sujetan na terenu i ego mu je dosao glave. Imao je vrhunsku karijeru ali je mogao i bolje. Da se na vreme opametio i da je radio jos na sutu bio bi brutalan. Ovako ce ga ljudi pamtiti kao nervcika i egomanijaka koji je jurio tripl dablove. U Oklahomi mu je Adams bukvalno prepustao skokove i tripl dablovima je maskirao svoje neke nedostatke. On je previse impulsivan, izgubi kontrolu igre, ne moze da igra racionalno zbog velikog ega, toliko ga adrenalin pici da to utice na njegovu organizaciju igre.

roten

pre 3 godine

Ovaj trejd možda i ima smisla za Hjuston. Rešili su se Vestbruka i njegove plate, a dobili vrhunskog pleja i nadu da ovaj može da igra kao pre povrede.Za početak imaju makar to, nadu... Ali šta će Vestbruk u Vašingtonu??? Karijera mu je u padu(velika nemoć u poslednjem plej ofu),juriće naravno one njegove besmislene brojke, i ono što je najgore može da koči razvoj Avdije.

nemanja

pre 3 godine

Kakva degradacija Vestbruka koji o sebi misli da je hiper zvezda...razmenili ga za poluinvalida, virtuelni pik i otišao u smešan tim.

Carobnjak od Bosne

pre 3 godine

Zelim napomenuti da se i ovde radi o rasizmu i potrebi za zahtevom za promenu imena tima, jer ja kao carobnjak na isto imam pravo, osecamo se identitetski degradiranim. Ako je moguce u slucaju Redskinsa, obaveza je isto i ovde uciniti. Hvala.

Miran i Šaran

pre 3 godine

Hjuston polako kreće u ribild tj. prave trejdove kako bi imali pikove u narednim godinama. Puno su pikova potrošili poslednjih godina kako bi Hardenu napravili tim, s kojim on ništa nije uradio. Vol s druge strane je izrazio želju da napusti tim, jer će fokus tima biti na Bredliju Bilu. Vašington šalje igrača koji 2 godine nije igrao i realno je mačka u džaku. Ugovori su im iste dužine i iznosa, tako da tu promena nema.

znanje-imanje

pre 3 godine

Vol je jedini igrač NBA bolji od Milsapa. U smislu "potpisao sam i završio; otkidam od para a inače rekreacija". Milsap je tako za jako malo učinka dobio 100 miliona ali Vol 160 (oba pola nakon poreza). Pri čemu Vol više ili ne može ili ni neće da igra (za Vašington). A biće iznenađenje ako se i Hjuston usreći sa njim.
Pošto ga niko neće nisu imali koga nego da uzmu Rasela - jedini parnjak sa istim ugovorom. Koji je Rasel uvek bio odličan igrač. Samo je psihološki bio redak primer žrtve toga. Pošto je po nekim aspektima vrhunski onda je svo vreme posmatran " a šta, nisi skroz vrhunski? e onda si bezveze i folirant".

Gledam listu ugovora sa nevericom. Trenutno ima preko 40 NBA aktivnih ugovora sa preko 100 miliona garantovane zarade. Lilardu je garantovano 250 milona. Duplo više nego što je Đoković zaradio za celu karijeru. Lilard je odličan - i nije u prvih 50 igrača u istoriji izvesno. Pa nije u 20 ni sada a tek mu glavne pare slede. A deseti igrač u tenisu ima desetinu zarade Novaka - dok u NBA ih je još 100 sa ugovorima kao Bogdan. Ej Bogdan će do kraja karijere zaraditi skoro ko Nadal, Federer ili Novak?! Jeste NBA bolji biznis nego tenis ali ovako gledano kao da je 30-40-50 puta bolji biznis?!

Jim Beam

pre 3 godine

Šta znam, nije da su obe ekipe bile u nekoj sjajnoj poziciji pred trejd. Vašington je po meni bolje prošao, Vol je jedan od boljih plejeva u ligi, ali večito povređen. Kakav god da je, Vestbruk je zdrav a to je preduslov za bilo šta...biće to mnogo bolje za Vašington nego što na prvi pogled izgleda...

cole

pre 3 godine

Nista nisu dobili ni jedni ni drugi, vestbruku karijera u slobodnom padu ostale samo fizikalije a sut je sad ocajan, prije je znao nesto i pogodit, mozda budu imali koju pobjedu vise nego prosle sezone

Hjuston dobio vola koji nije igrao dvije godine i na sve to ima jedan od najgorih ugovora u ligi, prosle sezone su prosli prvu rundu ove sezone im je i plej of upitan sa ovim sastsvom

Osama Bon Jovi

pre 3 godine

roten
Karijera mu je u padu? Lik imao 27/8/7 u regularnom delu, a u plej-ofu je igrao povredjen/rovit pa je zato imao lose brojke. A i zasto se ti brines za Avdijin razvoj, da nisi mozda Izraelac ili neki rod???

Tre

pre 3 godine

Bože me sačuvaj, pa Vestbruk je rekao da želi prsten?
Zar nije bilo logičnije da pokuša trejd u Milvoki, Lejkerse, Seltikse?
Pa Vašington nema ambiciju za prsten bar još 2, 3 godine, nije mi jasno ni šta će njima Vesbtruk zar nisu hteli da krenu u razvoj mladog tima?
Nejasan trejd.

I tako...

pre 3 godine

(Dragan Borca, 3. decembar 2020 13:07)

Neke stvari u košarci ne možes da poboljšaš. Možes malo da unaprediš, ali to su ti fizičke predospozicije. Visina, sama po sebi , šut , odraz, driblng za više igrače. Na pr . Porter nema dribling, Westrbuk nema, šut, Dončić nema odraz. Cris Pual nema visinu. Misliš da Westrbook ne bi poboljšao šut da je mogao?! Pa ne može toliko je nabildovan i prešao je granicu. Azeja Tomas onaj iz bad-boysa, kad ga je pitao Medzik što je kratko trajala era. Odgovorio povreda ruke, nije mogao da vrati šut! Cris Paul lepše to izgleda na terenu, nije prešao granicu bildovanja. Stiv Neš ( šuter) 2x MVP okej to izgledalo na terenu, ali isto bez velikog finala. Bez obzira koliko playmejkeri dobri bili, u ekipi koja je kandidat za titulu, uvek ima neki igrač na drugoj poziciji koji je za nijansu bolji. Ili dugačka ekipa. I da drastična je razlika kako igraju Curry kao play scorer koji ima šut i Wetrbrook koji nema.

Mislim da je ovo maksimum nabildovanog play bez šuta.

GM

pre 3 godine

Dzaba Vasingotnu sve. I Hardena da dovedu.

Ove sezone sjajna ekipa Atlante je bez premca. Huertas neki tako nesto i Hil u odbrani ima sve da ih oduvaju.

cinjenice

pre 3 godine

Neko napisa "da ne koci razvitak Avdije". E sta covek nece sve da procita. Avdija je samo talenat zato sto u Evropi nema vrhunskih talenata, inace on je prosecak, ali bas prosecan igrac. U evroligi je bio ispod prosecan igrac. Nije ni "T" od talenta, ali napominjem, u nedostatku talenata on se smatra talenat.

CJC

pre 3 godine

Hjuston sad izgleda sasvim pristojno, Wall, Harden, Gordon, Wood, Cousins...pokrivene sve pozicije, iskusna ekipa...Cousins i Wall saigrači sa koledža. Za sad ne izgleda lose.

svedok saradnik zlatnog doba

pre 3 godine

@roten
Ja mislim da se ti šališ? Ili si carski istrolovao za ovo sa Avdijom i pogotovo ono da imaju nadu, ili brate idi gledaj boćanje nije NBA za tebe.

Aleksandar iz Osla

pre 3 godine

Ovaj trejd je Vašington dobio.
Šta god ko mislio o Vestbruku, mislim da je u boljem "voznom stanju" od Vola i da će bolje odraditi te tri super preplaćene godine ugovora. Plus se mnogo bolje slaže sa Bredli Bilom nego sa Hardenom, jer je Bil odličan i bez lopte u rukama.
Treba se podsetiti i šta je sve Hjuton dao prošlog leta za Vestbruka - dva prva pika i dve zamene prvih pikova. Znači efektivno su platili boga oca da zamene Pola za Vola, tj. lošijeg igrača. A Kris Pol bi, iako stariji, mogao da ima i dužu karijeru još.
Sve ovo sa nadom da im Brada ostane...

Buki

pre 3 godine

Ovde je dobitnik onaj ko je dobio pika prve runde a to je Hjuston. Wol nije igrao dve godine i ko god ocekuje od njega da nastavi da igra u istom ritmu nije normalan, Westbruk je u velikom padu i obadvojica imaju ogromne ugovore tako da je taj pik jedino vredno u ovom trejdu.

Uros

pre 3 godine

@Goran
a Vestbrukom svaka ekipa moze da se nada plasmanu u doigravanje ali to je to. Za nesto vise nema sanse.

A sa Volom ekipa moze da napada vrh draft lotoa. Toliko para uzme da opusteno moze da se igra sa igracima iz G lige, a da se potorse pare iz selari kepa. Za nesto vise nema sanse, mada ne znam sta bi bilo vise od vrh draft lotoa.

znanje-imanje

pre 3 godine

Alen
Radi se, genije, o sportskim ugovorima. Kao što i piše. Ne o reklamnom novcu (tkzv. "endorsments"). Bogdan će na dosadašnje miliončiće pa 30 dodati 70 miliona i još 10-20-30 do kraja karijere. Dakle njegov bruto će biti podosta preko 100 miliona. Nadal, Federer i Novak neće otići ništa mnogo dalje, 10-20%. Tako da košarkaš koji nije u prvih 300 u istoriji, pitanje da li je u prvih 1300, zaradi od sportskih ugovora praktično isto kao 3 najbolja tenisera ikada. Prilično neverovatno.
A inače, genije, porez plaćaju na to svi.

alen

pre 3 godine

znanje-imanje, 3. decembar 2020 12:45

ne lupaj da ce bogdan zaraditi kao nadal prvo bogdan ce od tih para preko 40% vratiti porez drzavi drugo nadal kolko je zaradio od turnira mozda je i vise zaradio od sponzora reket,sportska oprema.

Вук Караџић

pre 3 godine

Realno bolje će mu bit u wizardsima
(Andrej, 03. decembar 2020 08:04)

реално Хјустон поново напада титулу. Хјустон је једина екипа која је за Денвер потпуна енигма, а сада ће бити јачи

alen

pre 3 godine

znanje-imanje, 3. decembar 2020 17:56

druze nadal je 125 milki u zaradi bogdanovic na kraju svoje karijere ce mozda doci do polovine tog novca da ima bruto.a pritom igrace nadal jos 3god a bogdanovic kad istekne ovaj ugovor igrace za kikiriki.

Вук Караџић

pre 3 godine

Realno bolje će mu bit u wizardsima
(Andrej, 03. decembar 2020 08:04)

реално Хјустон поново напада титулу. Хјустон је једина екипа која је за Денвер потпуна енигма, а сада ће бити јачи

petar

pre 3 godine

Westbrook je meni najnesimpaticniji igrac u NBA. Bukvalno ga je Huston pustio za dzabe. Toliko mi je odbojan kao pojava da verujem nijedan NBA tim ga ne zeli u svojim redovima....toliko sebicnog igraca ja u zivotu nisam video. Nijedan tim sa westbrookom u timu nema sanse za nikakvu titulu.

Rade Pendrek

pre 3 godine

Rasel Vestbruk je izrazito potcenjen igrač u NBA, na osnovu komentara na ovom portalu, istina mali uzorak.
Na stranu što mu igra deluje siledžijska, jer je energičan i atleta, ali zaboravlja se da je Vestbruk u svojim timovima koji su uvek bili u plej ofu ili pucali na titulu, bio glavni igrač, eventualno sa Durantom druga opcija. Ovde se smatra za prosek, a zapravo je top 10 igrača u poslednjoj deceniji.
Džon Vol u svom prajmu je bio za klasu lošiji igrač od Vestbruka, a ne sad nakon dve godine pauze. Nisu mi jasni ljudi iz Hjustona za ovaj trejd, a Vizardsi od najlošije ekipe istoka, sa njim postaju plej of ekipa....

GM

pre 3 godine

Dzaba Vasingotnu sve. I Hardena da dovedu.

Ove sezone sjajna ekipa Atlante je bez premca. Huertas neki tako nesto i Hil u odbrani ima sve da ih oduvaju.

roten

pre 3 godine

Ovaj trejd možda i ima smisla za Hjuston. Rešili su se Vestbruka i njegove plate, a dobili vrhunskog pleja i nadu da ovaj može da igra kao pre povrede.Za početak imaju makar to, nadu... Ali šta će Vestbruk u Vašingtonu??? Karijera mu je u padu(velika nemoć u poslednjem plej ofu),juriće naravno one njegove besmislene brojke, i ono što je najgore može da koči razvoj Avdije.

nn

pre 3 godine

Za Vasington je to odlican trejd, ali za Hjuston....nisam tako siguran. I dalje imaju samo jednu loptu...
(buljisha, 03. decembar 2020 08:16)

Sta je odlicno za Vasington, dovedes igraca koji ti ne moze puno doprineti u plasmanu, a usput je toliko sebican da mozes ni mlade igrace razvijati.

Carobnjak od Bosne

pre 3 godine

Zelim napomenuti da se i ovde radi o rasizmu i potrebi za zahtevom za promenu imena tima, jer ja kao carobnjak na isto imam pravo, osecamo se identitetski degradiranim. Ako je moguce u slucaju Redskinsa, obaveza je isto i ovde uciniti. Hvala.

cinjenice

pre 3 godine

Neko napisa "da ne koci razvitak Avdije". E sta covek nece sve da procita. Avdija je samo talenat zato sto u Evropi nema vrhunskih talenata, inace on je prosecak, ali bas prosecan igrac. U evroligi je bio ispod prosecan igrac. Nije ni "T" od talenta, ali napominjem, u nedostatku talenata on se smatra talenat.

Osama Bon Jovi

pre 3 godine

roten
Karijera mu je u padu? Lik imao 27/8/7 u regularnom delu, a u plej-ofu je igrao povredjen/rovit pa je zato imao lose brojke. A i zasto se ti brines za Avdijin razvoj, da nisi mozda Izraelac ili neki rod???

Fikio

pre 3 godine

Iskreno, dobar trejd za Vasinton jer je Vol poslednjih nekoliko sezona konstantno povredjen i pitanje je dal ce opet biti onaj isti!? Ja cisto sumnjam jer vec mu je 30 godina i uvek igrao na brzinu i eksplozivnost, a s obzirom da je imao tesku povredu ahilove pete, ne verujem da ce uspeti. U svakom slucaju, Vizardsi ce izgleda pokusati da igraju small ball s brzom tranzicijom i dosta trojki jer sad imaju Vestbruka, Bila i Bertansa, tako da ce verovatno juriti gore dole i pucati 35-40 trojki po mecu!

wlado

pre 3 godine

to nije bomba, ovo je zadnji ekser u njegovoj nba karijeri i pokusaju da ucini nesto znacajnije. Iskreno samo je i mogao da ode u vasington ili nikse. Pusacke ekipe.

alen

pre 3 godine

znanje-imanje, 3. decembar 2020 17:56

druze nadal je 125 milki u zaradi bogdanovic na kraju svoje karijere ce mozda doci do polovine tog novca da ima bruto.a pritom igrace nadal jos 3god a bogdanovic kad istekne ovaj ugovor igrace za kikiriki.

CJC

pre 3 godine

Hjuston sad izgleda sasvim pristojno, Wall, Harden, Gordon, Wood, Cousins...pokrivene sve pozicije, iskusna ekipa...Cousins i Wall saigrači sa koledža. Za sad ne izgleda lose.

Buki

pre 3 godine

Ovde je dobitnik onaj ko je dobio pika prve runde a to je Hjuston. Wol nije igrao dve godine i ko god ocekuje od njega da nastavi da igra u istom ritmu nije normalan, Westbruk je u velikom padu i obadvojica imaju ogromne ugovore tako da je taj pik jedino vredno u ovom trejdu.

Crno beli

pre 3 godine

реално Хјустон поново напада титулу. Хјустон је једина екипа која је за Денвер потпуна енигма, а сада ће бити јачи
(Вук Караџић, 03. decembar 2020 08:49)

Haahhaa eto dobre šale od ranog jutra... Hjuston može samo PO da napadne i to im je max domet. Prvu rundu neće proći...

znanje-imanje

pre 3 godine

Vol je jedini igrač NBA bolji od Milsapa. U smislu "potpisao sam i završio; otkidam od para a inače rekreacija". Milsap je tako za jako malo učinka dobio 100 miliona ali Vol 160 (oba pola nakon poreza). Pri čemu Vol više ili ne može ili ni neće da igra (za Vašington). A biće iznenađenje ako se i Hjuston usreći sa njim.
Pošto ga niko neće nisu imali koga nego da uzmu Rasela - jedini parnjak sa istim ugovorom. Koji je Rasel uvek bio odličan igrač. Samo je psihološki bio redak primer žrtve toga. Pošto je po nekim aspektima vrhunski onda je svo vreme posmatran " a šta, nisi skroz vrhunski? e onda si bezveze i folirant".

Gledam listu ugovora sa nevericom. Trenutno ima preko 40 NBA aktivnih ugovora sa preko 100 miliona garantovane zarade. Lilardu je garantovano 250 milona. Duplo više nego što je Đoković zaradio za celu karijeru. Lilard je odličan - i nije u prvih 50 igrača u istoriji izvesno. Pa nije u 20 ni sada a tek mu glavne pare slede. A deseti igrač u tenisu ima desetinu zarade Novaka - dok u NBA ih je još 100 sa ugovorima kao Bogdan. Ej Bogdan će do kraja karijere zaraditi skoro ko Nadal, Federer ili Novak?! Jeste NBA bolji biznis nego tenis ali ovako gledano kao da je 30-40-50 puta bolji biznis?!

Smeh

pre 3 godine

Vašington očigledno nema nikakvih ambicija u narednoj sezoni. Barem će ulaziti u top 10 poteza sa vremena na vreme i znaće se za tu ekipu, da postoje i dalje.

Tre

pre 3 godine

Bože me sačuvaj, pa Vestbruk je rekao da želi prsten?
Zar nije bilo logičnije da pokuša trejd u Milvoki, Lejkerse, Seltikse?
Pa Vašington nema ambiciju za prsten bar još 2, 3 godine, nije mi jasno ni šta će njima Vesbtruk zar nisu hteli da krenu u razvoj mladog tima?
Nejasan trejd.

alen

pre 3 godine

znanje-imanje, 3. decembar 2020 12:45

ne lupaj da ce bogdan zaraditi kao nadal prvo bogdan ce od tih para preko 40% vratiti porez drzavi drugo nadal kolko je zaradio od turnira mozda je i vise zaradio od sponzora reket,sportska oprema.

Samo čovek

pre 3 godine

Postaje Russell Eastbrook sada.
(Nikola, 03. decembar 2020 08:14)

Kvalitetan humor, za razliku od mnogih pokusaja na ovom portalu.

Aca86

pre 3 godine

Ocigledno nije islo u Hjustonu i uzeli su sta su mogli. Sada da vide sta ce sa Hardenom. Mada i bilo bi zanimljivo da uzmu Laverta, Dividija, Alena, a tu im Vol, Gordon, Taker, Vud, mozda zaigra i Kazins. Ne kazem da bi osvojili titulu, ali bi bili zanimljiva ekipa za gledanje.
Vasington radi sta mora, i pre povrede Vola se znalo da on i Bil nisu u dobrim odnosima a dali su Volu 40 mil i covek se povredi u kadi na 2 god. Ne znam bas sta dobijaju sa Westbrukom, ali koga drugog i da dobiju.

cole

pre 3 godine

Hjuston sad izgleda sasvim pristojno, Wall, Harden, Gordon, Wood, Cousins...pokrivene sve pozicije, iskusna ekipa...Cousins i Wall saigrači sa koledža. Za sad ne izgleda lose.
(CJC, 03. decembar 2020 10:28)

Vol nije igrao 2 godine, kazins sa staklenim nogama, ostala samo imena ali od njih nema nista, hjuston dosta slabiji nego prosle sezone

znanje-imanje

pre 3 godine

Alen
Radi se, genije, o sportskim ugovorima. Kao što i piše. Ne o reklamnom novcu (tkzv. "endorsments"). Bogdan će na dosadašnje miliončiće pa 30 dodati 70 miliona i još 10-20-30 do kraja karijere. Dakle njegov bruto će biti podosta preko 100 miliona. Nadal, Federer i Novak neće otići ništa mnogo dalje, 10-20%. Tako da košarkaš koji nije u prvih 300 u istoriji, pitanje da li je u prvih 1300, zaradi od sportskih ugovora praktično isto kao 3 najbolja tenisera ikada. Prilično neverovatno.
A inače, genije, porez plaćaju na to svi.

Jim Beam

pre 3 godine

Šta znam, nije da su obe ekipe bile u nekoj sjajnoj poziciji pred trejd. Vašington je po meni bolje prošao, Vol je jedan od boljih plejeva u ligi, ali večito povređen. Kakav god da je, Vestbruk je zdrav a to je preduslov za bilo šta...biće to mnogo bolje za Vašington nego što na prvi pogled izgleda...

Spin doktor

pre 3 godine

Houston vode neka djeca nadobudna, das otprilike 8.najgori ugovor za 2.proslo ljeto da bi taj da za najgori ugovor ovo ljeto
(Postovanje, 03. decembar 2020 09:34)
Zaboravio si tacku da stavis na kraju inace sve ostalo si bas koncizno objasnio.

Sale

pre 3 godine

Ovaj trejd možda i ima smisla za Hjuston. Rešili su se Vestbruka i njegove plate, a dobili vrhunskog pleja i nadu da ovaj može da igra kao pre povrede.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (roten, 3. decembar 2020 09:51)

Tačno, rešili su se Vestbruka i njegove ogromne plate i uzeli lika koji ima još veću platu i nije igrao 2god. Mozga bez...

cole

pre 3 godine

Nista nisu dobili ni jedni ni drugi, vestbruku karijera u slobodnom padu ostale samo fizikalije a sut je sad ocajan, prije je znao nesto i pogodit, mozda budu imali koju pobjedu vise nego prosle sezone

Hjuston dobio vola koji nije igrao dvije godine i na sve to ima jedan od najgorih ugovora u ligi, prosle sezone su prosli prvu rundu ove sezone im je i plej of upitan sa ovim sastsvom

nemanja

pre 3 godine

Kakva degradacija Vestbruka koji o sebi misli da je hiper zvezda...razmenili ga za poluinvalida, virtuelni pik i otišao u smešan tim.

Dragan Borca

pre 3 godine

Vestbruk je mogao da bude jedan od najboljih bekova ikada da nema tako izrazen patoloski ego i da je za nijansu pametniji. Ocigledno da mu fali zdrava socijalna inteligencija. Kada daje one intervjue izgleda kao neki psajho. Mislim lik je van kosarke cak i opusten, ali mnogo je sujetan na terenu i ego mu je dosao glave. Imao je vrhunsku karijeru ali je mogao i bolje. Da se na vreme opametio i da je radio jos na sutu bio bi brutalan. Ovako ce ga ljudi pamtiti kao nervcika i egomanijaka koji je jurio tripl dablove. U Oklahomi mu je Adams bukvalno prepustao skokove i tripl dablovima je maskirao svoje neke nedostatke. On je previse impulsivan, izgubi kontrolu igre, ne moze da igra racionalno zbog velikog ega, toliko ga adrenalin pici da to utice na njegovu organizaciju igre.

posmatrač

pre 3 godine

Vol nije igrao dve godine. To je baš dosta, i veliko je pitanje u kakvom stanju će se vratiti na teren (slično je i sa Klejom iz GSW). Jedno su pripreme i treninzi, a nešto totalno drugo žestok tempo vezanih utakmica. Ovo sad sa Hejvordom, i prelaskom u Šarlot je ipak mnogo čistija situacija od ove, pošto je on bar počeo da igra u kontinuitetu, i nešto se zna o njegovom stanju, dok ovde...

svedok saradnik zlatnog doba

pre 3 godine

@roten
Ja mislim da se ti šališ? Ili si carski istrolovao za ovo sa Avdijom i pogotovo ono da imaju nadu, ili brate idi gledaj boćanje nije NBA za tebe.

Aleksandar iz Osla

pre 3 godine

Ovaj trejd je Vašington dobio.
Šta god ko mislio o Vestbruku, mislim da je u boljem "voznom stanju" od Vola i da će bolje odraditi te tri super preplaćene godine ugovora. Plus se mnogo bolje slaže sa Bredli Bilom nego sa Hardenom, jer je Bil odličan i bez lopte u rukama.
Treba se podsetiti i šta je sve Hjuton dao prošlog leta za Vestbruka - dva prva pika i dve zamene prvih pikova. Znači efektivno su platili boga oca da zamene Pola za Vola, tj. lošijeg igrača. A Kris Pol bi, iako stariji, mogao da ima i dužu karijeru još.
Sve ovo sa nadom da im Brada ostane...

Miran i Šaran

pre 3 godine

Hjuston polako kreće u ribild tj. prave trejdove kako bi imali pikove u narednim godinama. Puno su pikova potrošili poslednjih godina kako bi Hardenu napravili tim, s kojim on ništa nije uradio. Vol s druge strane je izrazio želju da napusti tim, jer će fokus tima biti na Bredliju Bilu. Vašington šalje igrača koji 2 godine nije igrao i realno je mačka u džaku. Ugovori su im iste dužine i iznosa, tako da tu promena nema.

Uros

pre 3 godine

@Goran
a Vestbrukom svaka ekipa moze da se nada plasmanu u doigravanje ali to je to. Za nesto vise nema sanse.

A sa Volom ekipa moze da napada vrh draft lotoa. Toliko para uzme da opusteno moze da se igra sa igracima iz G lige, a da se potorse pare iz selari kepa. Za nesto vise nema sanse, mada ne znam sta bi bilo vise od vrh draft lotoa.

I tako...

pre 3 godine

(Dragan Borca, 3. decembar 2020 13:07)

Neke stvari u košarci ne možes da poboljšaš. Možes malo da unaprediš, ali to su ti fizičke predospozicije. Visina, sama po sebi , šut , odraz, driblng za više igrače. Na pr . Porter nema dribling, Westrbuk nema, šut, Dončić nema odraz. Cris Pual nema visinu. Misliš da Westrbook ne bi poboljšao šut da je mogao?! Pa ne može toliko je nabildovan i prešao je granicu. Azeja Tomas onaj iz bad-boysa, kad ga je pitao Medzik što je kratko trajala era. Odgovorio povreda ruke, nije mogao da vrati šut! Cris Paul lepše to izgleda na terenu, nije prešao granicu bildovanja. Stiv Neš ( šuter) 2x MVP okej to izgledalo na terenu, ali isto bez velikog finala. Bez obzira koliko playmejkeri dobri bili, u ekipi koja je kandidat za titulu, uvek ima neki igrač na drugoj poziciji koji je za nijansu bolji. Ili dugačka ekipa. I da drastična je razlika kako igraju Curry kao play scorer koji ima šut i Wetrbrook koji nema.

Mislim da je ovo maksimum nabildovanog play bez šuta.