1. Veoma lepa gesta. Po mojem misljenju 5 najboljih igraca ikad su latinosi odnosno brazilci i argentinci. Drugacije pimplaju tu loptu od svih ostalih. Kojim redom nebitno ali ovo su po meni najbolji. Pele, Zico , Ronaldo , Mesi i Maradona. U drugih 5 bi stavio vecinom evropljane. Zidan, Krojf, C.Ronaldo, Di stefano itd
  (MisterNO, 01. decembar 2020 11:18)

  Di Stefano je iz Argentine.
   (Adriano_Galliani, 1. decembar 2020 16:33)

  # Link komentara

 2. Нађите гол Марадоне баш у овом дресу - најежићете се! Готово идентичан као Месијев невероватно!
   (Википедија новинарство, 1. decembar 2020 12:22)

  # Link komentara

 3. Žuti karton se daje za skidanje dresa jer se to smatra izrazom nepoštovanja prema protivniku. Ovde to očigledno nije bio slučaj - skidanje dresa bio je izraz poštovanja prema preminulom Maradoni. Zato za ovakve proslave gola ne bi trebalo davati žute kartone. Sudije ne bi trebalo slepo da poštuju pravila već da imaju dovoljnu širinu da shvate desavanja i sposobnost da pravilno protumače norme, tj. shvate suštinu zašto je nešto propisano, a ne da po automatizmu izriču sankcije.
  (veliki strumf, 1. decembar 2020 12:20)

  # Link komentara

 4. ako cemo realno, ne moze piksiju iz prajma vodu da nosi, ni on ni ronaldo
  (Marko, 1. decembar 2020 12:05)

  # Link komentara

 5. Veoma lepa gesta. Po mojem misljenju 5 najboljih igraca ikad su latinosi odnosno brazilci i argentinci. Drugacije pimplaju tu loptu od svih ostalih. Kojim redom nebitno ali ovo su po meni najbolji. Pele, Zico , Ronaldo , Mesi i Maradona. U drugih 5 bi stavio vecinom evropljane. Zidan, Krojf, C.Ronaldo, Di stefano itd
  (MisterNO, 1. decembar 2020 11:18)

  # Link komentara

 6. I to jedini (zuti) karton sa meca Barselona 4:0 Osasuna. Neki lik u inostranstvu je igrao da Mesi daje gol na mecu i da Mesi dobija zuti karton i pogodio je. :)
  Nadam se da ce Barselona uloziti zalbu na dobijeni karton i da ce Leu biti ponisten isti.
  (Sta reci?, 1. decembar 2020 11:12)

  # Link komentara

 7. Covjek je jednostavno fudbalski genije.Nemam vise rijeci kojom bi ga opisao.Ta njegova fudbalska vizija je nevjerovatna.
   (Asteriks, 1. decembar 2020 11:07)

  # Link komentara