1. @Ivan

  Obrva Dejvis u Denveru?! Da, neizvodljivo je, ne postoji promil sanse za to.

  Ko je blesav da ponudi nesto veliko za Bartona i Herisa? Niko...

  Denver je ocajno odradio trejd period.
   (JeRemija, 24. novembar 2020 17:26)

  # Link komentara

 2. Asocijacija u naslovu- Bogdan i 124. Zanimljivo.
   (neviđeno.., 24. novembar 2020 15:30)

  # Link komentara

 3. Као прво, није још крај прелазног рока. Ентони Дејвис је теоретски и даље слободан играч. Шта ако, на пример, Денвер некако узме њега? Знам, то је практично немогуће, али није неизводљиво.

  Даље, ако остане овакав састав, треба имати у виду да постоји још један прелазни рок усред сезоне. Очигледно је да Денвер рачуна да су Јокић и Мареј довољна основа да се уђе у плеј-оф, поготово у овој форми где ће се и 10. на Западу борити за завршницу, и сад је право време да се до зимског прелазног рока види да ли Портер може постати трећа легитимна звезда, и да ли Бол може на крилним позицијама надоместити квалитете Грента. Обојица су показала да имају за то потенцијал. Не буде ли побољшања, следи тај други прелазни рок, где ће свакако лакше моћи да трејдују и Бартона и Хериса за нешто велико. А и та двојица ће дотле имати времена да докажу да ли на њих и даље вреди рачунати. Денвер засад не губи заправо ништа.

  Богдановић иде у екипу где ће, бојим се, играти само за новац. Добро је што се тиче репрезентације, лоше што се тиче његове амбициозности.

  Бјелица је велики упитник. Чудо је да га нико није тражио, није се лоше показао као стартер.

  Боби је Боби.

  Гудурић у Мемфису мора нешто показати што пре.

  Смаилагић је највећа непознаница што се тиче квалитета. Вориорси су се појачали на његовој позицији, али је и он могао доста напредовати у овој паузи.

  Покушевског бих волео да видим одмах тамо.
  (Иван, 24. novembar 2020 11:15)

  # Link komentara