Utorak, 24.11.2020.

10:10

Milan Mačvan tužio Partizan

Bivši košarkaš Partizana i reprezentativac Srbije tužio je svoj nekadšanji klub.

Izvor: SN

Milan Maèvan tužio Partizan IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

128 Komentari

Sortiraj po:

zvezda

pre 3 godine

kakv dug, kao igrač bio si i ostao nula, a nisi ništa bolji ni kao čovek, kada se setim Duleta Vujoševića kada je teško oboleo niste mu dali ni dinara, a šta si ti učinio za partizan, da nisi bio na balkonu pa hoćeš kao stojakovič koji se nikada nije odazivao reprezentaciji sada dobija 1000euramesečno, dali i ostali sa balkona kao amerikanac, grk,služio vojsku u grčkoj i kao neki srbin, čovek sa 3državljanstva,gde to još ima da dobija 1000euramesečno.večina je vas plačena i pretplačena, mihajloviću o kakvim parama i kakvoj fifi ovaj priča, pa imamo i mi valda reč koja se pita.

Sir Oliver

pre 3 godine

Jadni Ostoja sad opet mora da isplaćuje životnu zaradu profesora univerziteta igraču koji je igrao za časove ljubavi i kikiriki u Duletovom vremenu

Stipsa

pre 3 godine

"Potrazivanje zarade zastareva za 3 godine. Kasno se setio.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ljubisa livac, 24. novembar 2020 14:42)"

Postoji hiljade načina daprekine rok zastarelosti , recimo jedna opomena pred utuženje je sigurno to rešila.
Ako si pravnik nećeš se ti leba najesti bolje se bavi nečim drugim u životu

Infantilno grobarče što za zvečkom plače

pre 3 godine

Nije ni Mačvan toliko lud! Čuo kako se limar hvali najvećim budžetom na Jadranu,prošle godine 9,4 miliona USD a ove otprilike isto toliko,dok evroligaš Zvezda ima 30% manje.Zašto bi im onda Mačvan opraštao pare? Cela porodica Milana Mačvana je zvezdaška!

Poštovalac igre

pre 3 godine

Mačvan tužio partizan a izjašnjavao se kao partizanovac a ponikao u Fmp-a igrajući za mlađe kategorije njihove do seniorsku al se nije zadržao pa je prešao u Hemofarm gde je dosta dugo.

Miskec

pre 3 godine

"Potrazivanje zarade zastareva za 3 godine. Kasno se setio.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ljubisa livac, 24. novembar 2020 14:42)"
Je l' to znaci i da su DV zastarela potrazivanja, ili za njega ne vaze casovi ljubavi?
Javlja mi se zabrana igranja u cipiripi kupu!

deki

pre 3 godine

Kad vec pricamo o Macvanu,on je jedan iz mase igraca koji su ponikli u FMP-u i nije prvi koji je odatle presao u Partizan samo sto vam to tada nije smetalo.Doduse on je igrao i u Hemofarmu a to je onaj tim ciji je predsednik Babic bio clan UO KKP.Naravno da treba da ima naplati sve,do zadnje pare.Generalno problem nasih klubova pogotovu Zvezde i Partizana je sto prave velike nerealne ugovore jer znaju da ce drzava da ih pokrije.To moze da prodje kod nasih igrca koji se sjedine sa klubom,navijaci,ovo-ono i na tu pricu je pao Lovrenj ali u principu ,bas briga strance za rivalitet nasih klubova.Kinsi je to lepo objasnio: " to nije moj rat" rekao je covek a ovo kazem posto je juce prozivan Volden.tako je bilo sa Trinkijem koji vas je izvozao za sve pare,tradizione di famiglia i slicno.Citam danas na netu sta pisupojedini grobari povodom fantasticnog ugovora koji ce ocigledno Bogdan da potpise,kako treba da on kupi Partizan i slicne gluposti.Sto da kupi,nije lud,kosarka nije profitabilan sport,ako hoces da osvojis EL treba ti budzet 40 miliona,jedan Sved ima 3 miliona platu

SrbEUin

pre 3 godine

"Kada sam tražio svoje pare, rekli ste biće u aprilu. Od tada je prošlo godinu dana. Dosta se me vozali! Hoću svoje pare odmah! Pare na sunce ili ću vam tužiti klub!"
"Šta će biti s klubom?"
"Ugasiću ga!!!"

Malo vas je grobari

pre 3 godine

E moj Ostoja... A slikali ste se nedavno zajedno, kao daješ mu posao u Partizanu, a ustvari si ga ubeđivao da se odrekne potraživanja. Koja je limar prevara od čoveka!

Rade

pre 3 godine

Zato smo i tu gde jesmo. Evo ja kao prvi bi Partizanu zabranio da igra, sve dok se dugovi ne vrate do zadnjeg. Pa makar nas to koštalo ispadanja u peti ligu. Barem bi počeli zdravi iz početka, sve ovo je umiranje na rate.

Nemanja

pre 3 godine

Nije u redu da se Macvanu ugovor ne isplati jer i nakon karijere treba da se kupuju potkovice,zob,amovi, da se placa timarenje...sve to kosta.

Sića

pre 3 godine

Pa kolike su ugovore imali stranci u Partizanu, kada Mačvanu duguju od pre 7,8 godina 100.000 eura, duguju a isplatili su mu sigurno nekih 200, 300 hiljada.

zdravko

pre 3 godine

Kakav udarac od bivseg igraca iz jiubavi.Zasto se jiudi zamlacuju sa nekim jiubavima prema klubu. Toga vise nema toje bilo sedamdeseti I osamdeseti. Sad se ave vrti oko love jer tu nije Samo dug macvanu tu je injegov menadjer treba da svatite da menadjere ave odlucuje njima igraci Samo deluju kao piuni tako da jednom treba svi mi da svatimo jer proslasu stara vremenaPozdrav

Max

pre 3 godine

Cekaj, stani, pa kako sad. Pa zar oni ne igraju iz ljubavi, za semenke I kikiriki, mozda po koju sarmu. Zedi i pocepanih patika. Bar tako svi pricaju.
Covece, kolike su im plate bile iz ljubavi, da mi je znati?

Zastava101Specijal

pre 3 godine

Da sam ja kojom srećom igrao u Zvezdi, postao zvezda, otišao preko za dobru lovu, nekim slučajem se vratio igrao bih za džabe eto toliko volim Zvezdu, verujem da vas je mnogo u oba tabora koji tako misle.
Da je čovek samo u Srbiji igrao to bih razumeo i podržavao, ovako ne.

Gaspar Noe

pre 3 godine

Pa zar taj Macvan nije pre par meseci dobio neku ulogu u klubu? Zasto bi iko kome se duguje toliki novac opet radio kod tog poslodavca?
Vrlo mutna prica sa svih strana.
Verujem da cemo tek za nekih 15,20 god saznati sta se sve radilo u CZ I Partizanu. Mozda ni tada.

Vase ime

pre 3 godine

Stipendijice, kikriki, ljubav prema klubu, platice, sarmice Bogdanove mame i niz nebuloza...izgleda da na naplatu dolazi još "časova ljubavi koji nisu bili besplatni". A Boga mi ni nimalo jeftini. Kakva vruća šamarčina za sve avangardiste svaki put kad "zakleti grobar" "instituciju" da na BAT, počev od "maga, generala itd" pa do Mačvana sada, ovo je neprocenjivo :) Birčeviću ako čitaš ovo reaguj da stavim neki dinar na tebe da si sledeći koji će od "institucije" tražiti svoj novac :)

matori 2

pre 3 godine

Tako je Maki, ne oprastaj ni dinar jer je to ionako oteto od naroda preko Oka sokolova,Globos osiguranja i slicnih naprednjackih muljacina. Napred Partizan!

Navijac Ponosa Srbije Zvezdan Miki Srbic

pre 3 godine

Samo da vas podsetim grobari..Gospodin Dr Nebojsa Covic bio je skeptican..kad je govorio o malom Ostoji..Sta ste vi ocekivali..Sumljiv tip sumljivog morala..casovi ljubavi..institucija..trala lala lala..Uspeli ste prevariti naivnog Loverna..Ocigledno da Muric,Kecman,Dulou i Macvan visu naivni..

veverica

pre 3 godine

kao zvezdas ne zelim da se sladim, nego da probam da budem objektivan i da izrazim svoje misljenje:
ovo nije borba za pare, nego principijelna borba protiv trenutne uprave kojom je macvan ocigledno ogorcen. a potrazivanje dugovanja je najbolje sretstvo borbe koje trenutno ima.

Gradjanin prvog reda

pre 3 godine

https://www.b92.net/sport/komentari.php?nav_id=1769550#k34660808

Pises kao da je lose sto trazi novac? Taj novac je trebao dobiti ugovorom, obostrano potpisan. Da je pametan pa da trazi kamatu.

Od necega mora da se zivi. On je zivot posvetio tom pozivu, zrtvovao stosta i treba i da zaradi jer je postigao uspeh.

A to sto si zvezdas nema veze sa bilo cim ovde, bio partizanovac, zvezdas, radovac, sta god... svi smo mi ljudi... samo su vama isprani mozgovi.

jugguja

pre 3 godine

Ljubav prema klubu,
ne može da prestane,
volim tvoj svaki evro,
tužiću te Partizane!
("Časovi ljubavi nisu besplatni", 24. novembar 2020 11:00)

Kompleksi su cudo. Ja ne znam ni jednu zvezdinu pjesmu. Naravno da treba da se plati, u suprotnom bili bi samo jedan mali klub iz Zeleznika!

Che

pre 3 godine

Ovo je izvlacenje para. Direktor XY firme potpise sa svojim radnikom ugovor da ce mu isplatiti dug u 3 rate, pri cemu stave klauzulu da se u slucaju neisplate jedne rate, dug vraca na pocetnu sumu. Prvo niko nece napraviti takav ugovor, jer i da ne plate neku ratu, buce duzan samo za ostatak duga plus kamatu. Sudski je nemoguce ponistiti preostale isplatge i dug vratiti na pocetak. Zato je i napravljen ovakav ugovor, po sistemu, namerno cemo ga prekrsiti na kraju i umesto da Partizan plati 95.000 eur, u ovom slucaju platice dve rate od dogovorenih 50.000 eur, a onda i ponovo 95.000 eur, znaci negde oko 120.000-130.000 eur, zavisi kolike su rate bile. Macvan ce dobti svojih 95.000 eur, a Ostoji ce vratiti ostatak, oko 30.000 eur. Na taj nacin je predsednik KK Partizan ostetio svoju firmu, i to je za istrazne organe! A znate sta je najlepse? Pa istrazite zasto je Ostoja Mijailovic prvostepeno osudjen za utaju poreza. Osnovni sud u Čačku dana 28. aprila 2016. godine doneo je presudu da je Ostoja Mijailović učinio krivično delo utaje iz člana 207 st. 1 Krivičnog zakonika i osudio ga na kaznu zatvora u trajanju od dva meseca, kao i novčanu kaznu od 100.000 dinara.

dzonika

pre 3 godine

kao zvezdas ne zelim da se sladim, nego da probam da budem objektivan i da izrazim svoje misljenje:
ovo nije borba za pare, nego principijelna borba protiv trenutne uprave kojom je macvan ocigledno ogorcen. a potrazivanje dugovanja je najbolje sretstvo borbe koje trenutno ima.
(veverica, 24. novembar 2020 11:01)

Pa. Do juče je bio deo te uprave tj sistema tog. Gde je obraz onda?
A i ne tuži on ovu upravu, nego oni iz 2011. I malo posle

Cekamo 32. i 21.u basketu

pre 3 godine

Od kad je sps sa zutima napravio koaliciju, Partizan je postao Igokea. Malo su pare poreskih obveznika Srbije, nego sipaj jos i od poreskih obveznika Republike Srpske. Ipak karma je cudo

Trpaj "instituciju" i ne žali !

pre 3 godine

Zar ga nije ucio Dulou da se za "instituciju" igra iz ljubavi , bez para, cista emocija. Bezobrazluk sta sve covek nece procitati u danasnje vreme....:))))

Goran

pre 3 godine

Sutra bi Denver trebao da odbije isplatiti 100 miliona dolara Jokicu i on bi trebalo da im oprosti jer je u Denveru dobio sansu i postao svjetski poznat igrac!!! To NARAVNO rade svi profesionalni igraci u cijelom svijetu!!! Ha,ha,hah!!! Deri bandu ako mozes!

Sasa

pre 3 godine

Ovde vlada misljenje kako je nekome potrebno oprastati dugove. Radi se o profesionalnom ugovoru a ne o nekoj pozajmici od pet giljada dinara. Dug je bio meverovatnoh storinu hiljada eura, sada je devedeset i pet. Principi, profesionalizam i ulozen trud se nedaju besplatno. Umesto da pruzite podrsku ovakvim zahtevima svadjate se na navijackoj osnovi, sto je glupo da vise nije moguce biti. Zato svi u Srbiji misle kako je potrebno da se Zvezdi i Partizanu oprastaju dugovi a uprave u dogovoru sa politicarima samo kradu. Sto bi rekao blesavi Velimir Ilic: Hajde da kraduckate ali vi mnogo kradete. Tada je bio ministar. Sjajna klima zvana Srbija.

Medj sljivama

pre 3 godine

Kao sto znamo, ovo nije prvi slucaj. Ovakav situacija traje vec dugo I to ne samo u kosarci. Ovo je slika i prilika Srpskog mentaliteta. Prvo te na neke lepe I patriotske reci naprave budalom jer si covek koji hoce da oprosti. A onda, Posto su te izradili, onda se zasladjuju time sto te ponize do kraja, stavljajuci ti do znanja da nosi vredan ni da ispostuju tvoju velikodusnost.
Ovo je prava Srbija.

posmatrac

pre 3 godine

sramota je sto su ove vesti svakodnevnica za nase klubove.
realno, privatizovati sport. pa ko ima interes neka pravi i drzi klub, ko nema... ugasiti. i mnogo veci klubovi od zvezde i partizana su se gasili i gasice se pa nikom nista.
vestacko odrzavanje srvari nikome ne igra ulogu osim eventualno gospodi iz uprava klubova

POPE

pre 3 godine

Nije samo Macvan jos 3-4 igraca ih tuzilo. Pa tragedija je kada ti neki igrac oprosti polovinu duga i ti mu ni to ne isplatis. I u potpunosti podrzavam ove tuzbe u bilo kom klubu. Pa brate ispruzi se koliko mozes a ne duplo vise od toga. Ovde je najveci krivac drzava jer su u Partizanu i Zvezdi navikli da im drzava pokriva sve gubitke i brljotine. I da je pravde drzavu bi isto trebalo tuziti jer ne daju ovim klubovima svoje pare vec narodne.

vladimir

pre 3 godine

Eeeee,moj Mačvane pa nisi valjda pomislio da te vratio u Partizan što te ceni i što mu trebaš,samo je hteo da te prevelsla za dug.

prijatelj nekih prijatelja

pre 3 godine

Tako to ide kod njih. Prvo im Mačvani, Pavlovići i ostali ljubimci igraju za džabe, goli i bosi u ladnoj hali. I sve se na kraju svede na pare i tužbe, jer kako drugačije. Ne postoji klub sa više lažnih mitova, spinova i odurne patetike od KKP. Sad će Tegy se javi da je ovo laž, Ostoyah plaća, cigani podmeću. Klasik.

avram

pre 3 godine

jel nam sad svima jasno zasto miloje nije hteo da dodje i ako je trenutak bio bas pogodan u smislu da partizan nije imao trenera a da on nije imao angazman? zna covek skim ima posla upropastice nas ova lopovska garnituraa svi znamo ko ju je postavio

John Terry

pre 3 godine

Žena hoće da tuži bivšeg poslodavca zbog pola plate što je dužan, ko bre da ti oprosti 100 hiljada eura, pogotovo jer više nije aktivan igrač...od čega da živi, od grobarske ljubavi? More i kamatu na kamatu bi im zategao.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (CJC, 24. novembar 2020 10:38)

Pa kako od cega da zivi, pa valjda je zaradio na hipodromu tolike godine...

Zvezda

pre 3 godine

Duleta nisu isplatili u celosti. Plate mu crkavicu da mu zažažu oči, Država prolongira poreski dug od 75 miliona dinara, sada Mačvan, Volden oprašta dug da bi dobio ispisnicu, možda i Trinkiju nešto duguju, Jankoviću kasne plate
Javiće se još neko

voodoo

pre 3 godine

Ako, ovamo ljubav ovo ono, uzeli su pare od drzave, od sponzora koje je drzava naterala da budu sponzori i troskare za svoj gros. Super je imati ideal nekog kluba, radovati se njegovim uspesima i slicno, medjutim kad se covek malo dublje zagleda i pogleda papire, nasa dva glavna kluba su od dana nastanka drzavne politicke tvorevine i decenijama unazad kao i danas ih vode i upravljaju njima jako sumnjivi ljudi i uglavnom ispolitizovani, koji se obogatise kao nenormalni kroz taj proces... Sve vreme racunajuci na tu navijacku ljubav, pa i kod samih igraca dok oni pune dzepove i drpaju nase pare.

Aluge

pre 3 godine

Једно је љубав према клубу, а друго да те барабе праве будалом. Милан је показао и доказао љубав према Партизану безбројано пута, велики човек.

Lale gator

pre 3 godine

I bre penzioneri, što ciketanišete za 65 000 evra. Evo svako nek preskoči jedan dan prepisane lekove i eto para za naš Partizan da nam ne bude dužan.

Hostapleri

pre 3 godine

Kad bi svako uzeo ono sto im po ugovoru pripada od narodnih para ne bi ostalo nista, jos bi morali da mole penzionere i SNS da im udele jos koji dinar.

Raša

pre 3 godine

@Mirko... On nije postao igrač u Partizanu. Mačvan je igrač FMPa i Hemofarma. On je u Partizan došao kao reprezentativac. A i da jeste u Partizanu od pionira treba da ih tuži. Pa nije Ostoja igrao za Partizan nego Mačvan. Nije Mačvan prevario Ostoju nego je on Mačvana iskoristio.

chupavi

pre 3 godine

Nista, neka ih tuzi u Lozani, oni jedino taj sud priznaju.

Nego Grobari, kako vam nije jasno da su vam uzjahali FK i KK i da ne nameravaju da odu dok ne upropaste sve. Sa druge strane prave vestacke sukobe sa Zvezdom na koje se lozite dok oni rade sta hoce.

ANALiticar

pre 3 godine

Pa ovo jos malo pa da zastari ako ne tuzi. Ne znam ni sto je hteo da oprosti, odradeo posteno umesto bonus da dobije on pola hteo da oprosti, nije neki ekonomista

JOBAH

pre 3 godine

Tako se peru pare rodjaci, napraviš ugovor po kome se dug vrati na početak ako ne islatiš sve rate, od početka se zna da se tako biti, to su mućke...

rebro

pre 3 godine

Dugujete pare banci pa idete da se dogovorite da vam oprosti pola.
Može li tako?
Ne može osim u Srbiji.
I kad god dođe do spora onda se javljaju komentari tipa "zaslužio je, ali zaboravio gde je postao igrač".
Ja takvima savetujem da oproste sva dugovanja firmi i da žive od vazduha.

jojufff

pre 3 godine

Ljubav premaaa klubu ne može da prestane... Hahahahahhahaahah
(matrix, 24. novembar 2020 10:14)

Samo kod nas ima ljubav prema poslodavcu.
Momak je posteno zaradio i normalno je da tuzi klub.
Ko od vas radi iz ljubavi?
Lako je trositi tuđi novac

Ne budi nepismen, vozi desnom trakom

pre 3 godine

Sada ce ostrasceni i sitni ljudi da spominju casove ljubavi... a covek je prevaren od strane svog poslodavca i to za ogroman novac! I treba da ih tuzi, uzmi im Milane svaki posteno zaradjeni dinar! Ne daj lopuzama da taknu ni jedan deo tvog novca, cenimo te kao velikog grobara i dalje.

CJC

pre 3 godine

Žena hoće da tuži bivšeg poslodavca zbog pola plate što je dužan, ko bre da ti oprosti 100 hiljada eura, pogotovo jer više nije aktivan igrač...od čega da živi, od grobarske ljubavi? More i kamatu na kamatu bi im zategao.

cukce

pre 3 godine

"Sporni dug je nastao na osnovu neisplaćenih obaveza iz sezona 2011/2012 i 2014/2015, i iznosio je 95.000 evra."

A ovo iz ere Vujoševića, Danilovića i Todorića! Ja reko tuži ih za 3 kila kikirikija i 2 kila semenki za šta su tada igrači igrali, kad ono tadašnja uprava javnosti servirala kikiriki i semenke a novac stavljali u džepove! Mačvan kapiten veliki Grobar a ipak tuži Partizan, gde je tu ljubav!?
Onom trojkom čika Nolana Smita mnoge stvari su izašle na videlo a Boga mi još uvek i izlaze, a posle onolikog muljanja i izlaziće!

Sekta

pre 3 godine

Polako za one naivne izlazi na videlo zašto je pošimljeni doveden u Partizan!
Ako je neko verovao da ON želi dobro Partizanu,taj ima ozbiljan problem u glavi!
Ugasiće nas uskoro!!!

ak47

pre 3 godine

Ahahaha... To je ona sića za koju su igrali svi oni i silna ljubav prema klubu. Ali ne razumemo mi to, to je Partizan kako oni kazu...
(bvb, 24. novembar 2020 10:20)

Macvanov dug iz dve sezone je 96k eura... skorcijanidis je za 3 utakmice uzeo 200k... tako da, ovo je sica

Goran

pre 3 godine

Sutra bi Denver trebao da odbije isplatiti 100 miliona dolara Jokicu i on bi trebalo da im oprosti jer je u Denveru dobio sansu i postao svjetski poznat igrac!!! To NARAVNO rade svi profesionalni igraci u cijelom svijetu!!! Ha,ha,hah!!! Deri bandu ako mozes!

POPE

pre 3 godine

Nije samo Macvan jos 3-4 igraca ih tuzilo. Pa tragedija je kada ti neki igrac oprosti polovinu duga i ti mu ni to ne isplatis. I u potpunosti podrzavam ove tuzbe u bilo kom klubu. Pa brate ispruzi se koliko mozes a ne duplo vise od toga. Ovde je najveci krivac drzava jer su u Partizanu i Zvezdi navikli da im drzava pokriva sve gubitke i brljotine. I da je pravde drzavu bi isto trebalo tuziti jer ne daju ovim klubovima svoje pare vec narodne.

voodoo

pre 3 godine

Ako, ovamo ljubav ovo ono, uzeli su pare od drzave, od sponzora koje je drzava naterala da budu sponzori i troskare za svoj gros. Super je imati ideal nekog kluba, radovati se njegovim uspesima i slicno, medjutim kad se covek malo dublje zagleda i pogleda papire, nasa dva glavna kluba su od dana nastanka drzavne politicke tvorevine i decenijama unazad kao i danas ih vode i upravljaju njima jako sumnjivi ljudi i uglavnom ispolitizovani, koji se obogatise kao nenormalni kroz taj proces... Sve vreme racunajuci na tu navijacku ljubav, pa i kod samih igraca dok oni pune dzepove i drpaju nase pare.

CJC

pre 3 godine

Žena hoće da tuži bivšeg poslodavca zbog pola plate što je dužan, ko bre da ti oprosti 100 hiljada eura, pogotovo jer više nije aktivan igrač...od čega da živi, od grobarske ljubavi? More i kamatu na kamatu bi im zategao.

cukce

pre 3 godine

"Sporni dug je nastao na osnovu neisplaćenih obaveza iz sezona 2011/2012 i 2014/2015, i iznosio je 95.000 evra."

A ovo iz ere Vujoševića, Danilovića i Todorića! Ja reko tuži ih za 3 kila kikirikija i 2 kila semenki za šta su tada igrači igrali, kad ono tadašnja uprava javnosti servirala kikiriki i semenke a novac stavljali u džepove! Mačvan kapiten veliki Grobar a ipak tuži Partizan, gde je tu ljubav!?
Onom trojkom čika Nolana Smita mnoge stvari su izašle na videlo a Boga mi još uvek i izlaze, a posle onolikog muljanja i izlaziće!

Raša

pre 3 godine

@Mirko... On nije postao igrač u Partizanu. Mačvan je igrač FMPa i Hemofarma. On je u Partizan došao kao reprezentativac. A i da jeste u Partizanu od pionira treba da ih tuži. Pa nije Ostoja igrao za Partizan nego Mačvan. Nije Mačvan prevario Ostoju nego je on Mačvana iskoristio.

veverica

pre 3 godine

kao zvezdas ne zelim da se sladim, nego da probam da budem objektivan i da izrazim svoje misljenje:
ovo nije borba za pare, nego principijelna borba protiv trenutne uprave kojom je macvan ocigledno ogorcen. a potrazivanje dugovanja je najbolje sretstvo borbe koje trenutno ima.

chupavi

pre 3 godine

Nista, neka ih tuzi u Lozani, oni jedino taj sud priznaju.

Nego Grobari, kako vam nije jasno da su vam uzjahali FK i KK i da ne nameravaju da odu dok ne upropaste sve. Sa druge strane prave vestacke sukobe sa Zvezdom na koje se lozite dok oni rade sta hoce.

Medj sljivama

pre 3 godine

Kao sto znamo, ovo nije prvi slucaj. Ovakav situacija traje vec dugo I to ne samo u kosarci. Ovo je slika i prilika Srpskog mentaliteta. Prvo te na neke lepe I patriotske reci naprave budalom jer si covek koji hoce da oprosti. A onda, Posto su te izradili, onda se zasladjuju time sto te ponize do kraja, stavljajuci ti do znanja da nosi vredan ni da ispostuju tvoju velikodusnost.
Ovo je prava Srbija.

Che

pre 3 godine

Ovo je izvlacenje para. Direktor XY firme potpise sa svojim radnikom ugovor da ce mu isplatiti dug u 3 rate, pri cemu stave klauzulu da se u slucaju neisplate jedne rate, dug vraca na pocetnu sumu. Prvo niko nece napraviti takav ugovor, jer i da ne plate neku ratu, buce duzan samo za ostatak duga plus kamatu. Sudski je nemoguce ponistiti preostale isplatge i dug vratiti na pocetak. Zato je i napravljen ovakav ugovor, po sistemu, namerno cemo ga prekrsiti na kraju i umesto da Partizan plati 95.000 eur, u ovom slucaju platice dve rate od dogovorenih 50.000 eur, a onda i ponovo 95.000 eur, znaci negde oko 120.000-130.000 eur, zavisi kolike su rate bile. Macvan ce dobti svojih 95.000 eur, a Ostoji ce vratiti ostatak, oko 30.000 eur. Na taj nacin je predsednik KK Partizan ostetio svoju firmu, i to je za istrazne organe! A znate sta je najlepse? Pa istrazite zasto je Ostoja Mijailovic prvostepeno osudjen za utaju poreza. Osnovni sud u Čačku dana 28. aprila 2016. godine doneo je presudu da je Ostoja Mijailović učinio krivično delo utaje iz člana 207 st. 1 Krivičnog zakonika i osudio ga na kaznu zatvora u trajanju od dva meseca, kao i novčanu kaznu od 100.000 dinara.

vladimir

pre 3 godine

Eeeee,moj Mačvane pa nisi valjda pomislio da te vratio u Partizan što te ceni i što mu trebaš,samo je hteo da te prevelsla za dug.

rebro

pre 3 godine

Dugujete pare banci pa idete da se dogovorite da vam oprosti pola.
Može li tako?
Ne može osim u Srbiji.
I kad god dođe do spora onda se javljaju komentari tipa "zaslužio je, ali zaboravio gde je postao igrač".
Ja takvima savetujem da oproste sva dugovanja firmi i da žive od vazduha.

Vase ime

pre 3 godine

Stipendijice, kikriki, ljubav prema klubu, platice, sarmice Bogdanove mame i niz nebuloza...izgleda da na naplatu dolazi još "časova ljubavi koji nisu bili besplatni". A Boga mi ni nimalo jeftini. Kakva vruća šamarčina za sve avangardiste svaki put kad "zakleti grobar" "instituciju" da na BAT, počev od "maga, generala itd" pa do Mačvana sada, ovo je neprocenjivo :) Birčeviću ako čitaš ovo reaguj da stavim neki dinar na tebe da si sledeći koji će od "institucije" tražiti svoj novac :)

prijatelj nekih prijatelja

pre 3 godine

Tako to ide kod njih. Prvo im Mačvani, Pavlovići i ostali ljubimci igraju za džabe, goli i bosi u ladnoj hali. I sve se na kraju svede na pare i tužbe, jer kako drugačije. Ne postoji klub sa više lažnih mitova, spinova i odurne patetike od KKP. Sad će Tegy se javi da je ovo laž, Ostoyah plaća, cigani podmeću. Klasik.

Cekamo 32. i 21.u basketu

pre 3 godine

Od kad je sps sa zutima napravio koaliciju, Partizan je postao Igokea. Malo su pare poreskih obveznika Srbije, nego sipaj jos i od poreskih obveznika Republike Srpske. Ipak karma je cudo

Zvezda

pre 3 godine

Duleta nisu isplatili u celosti. Plate mu crkavicu da mu zažažu oči, Država prolongira poreski dug od 75 miliona dinara, sada Mačvan, Volden oprašta dug da bi dobio ispisnicu, možda i Trinkiju nešto duguju, Jankoviću kasne plate
Javiće se još neko

Max

pre 3 godine

Cekaj, stani, pa kako sad. Pa zar oni ne igraju iz ljubavi, za semenke I kikiriki, mozda po koju sarmu. Zedi i pocepanih patika. Bar tako svi pricaju.
Covece, kolike su im plate bile iz ljubavi, da mi je znati?

Aluge

pre 3 godine

Једно је љубав према клубу, а друго да те барабе праве будалом. Милан је показао и доказао љубав према Партизану безбројано пута, велики човек.

matori 2

pre 3 godine

Tako je Maki, ne oprastaj ni dinar jer je to ionako oteto od naroda preko Oka sokolova,Globos osiguranja i slicnih naprednjackih muljacina. Napred Partizan!

Lale gator

pre 3 godine

I bre penzioneri, što ciketanišete za 65 000 evra. Evo svako nek preskoči jedan dan prepisane lekove i eto para za naš Partizan da nam ne bude dužan.

JOBAH

pre 3 godine

Tako se peru pare rodjaci, napraviš ugovor po kome se dug vrati na početak ako ne islatiš sve rate, od početka se zna da se tako biti, to su mućke...

Trpaj "instituciju" i ne žali !

pre 3 godine

Zar ga nije ucio Dulou da se za "instituciju" igra iz ljubavi , bez para, cista emocija. Bezobrazluk sta sve covek nece procitati u danasnje vreme....:))))

Ne budi nepismen, vozi desnom trakom

pre 3 godine

Sada ce ostrasceni i sitni ljudi da spominju casove ljubavi... a covek je prevaren od strane svog poslodavca i to za ogroman novac! I treba da ih tuzi, uzmi im Milane svaki posteno zaradjeni dinar! Ne daj lopuzama da taknu ni jedan deo tvog novca, cenimo te kao velikog grobara i dalje.

jojufff

pre 3 godine

Ljubav premaaa klubu ne može da prestane... Hahahahahhahaahah
(matrix, 24. novembar 2020 10:14)

Samo kod nas ima ljubav prema poslodavcu.
Momak je posteno zaradio i normalno je da tuzi klub.
Ko od vas radi iz ljubavi?
Lako je trositi tuđi novac

Navijac Ponosa Srbije Zvezdan Miki Srbic

pre 3 godine

Samo da vas podsetim grobari..Gospodin Dr Nebojsa Covic bio je skeptican..kad je govorio o malom Ostoji..Sta ste vi ocekivali..Sumljiv tip sumljivog morala..casovi ljubavi..institucija..trala lala lala..Uspeli ste prevariti naivnog Loverna..Ocigledno da Muric,Kecman,Dulou i Macvan visu naivni..

Malo vas je grobari

pre 3 godine

E moj Ostoja... A slikali ste se nedavno zajedno, kao daješ mu posao u Partizanu, a ustvari si ga ubeđivao da se odrekne potraživanja. Koja je limar prevara od čoveka!

ANALiticar

pre 3 godine

Pa ovo jos malo pa da zastari ako ne tuzi. Ne znam ni sto je hteo da oprosti, odradeo posteno umesto bonus da dobije on pola hteo da oprosti, nije neki ekonomista

Sića

pre 3 godine

Pa kolike su ugovore imali stranci u Partizanu, kada Mačvanu duguju od pre 7,8 godina 100.000 eura, duguju a isplatili su mu sigurno nekih 200, 300 hiljada.

Sasa

pre 3 godine

Ovde vlada misljenje kako je nekome potrebno oprastati dugove. Radi se o profesionalnom ugovoru a ne o nekoj pozajmici od pet giljada dinara. Dug je bio meverovatnoh storinu hiljada eura, sada je devedeset i pet. Principi, profesionalizam i ulozen trud se nedaju besplatno. Umesto da pruzite podrsku ovakvim zahtevima svadjate se na navijackoj osnovi, sto je glupo da vise nije moguce biti. Zato svi u Srbiji misle kako je potrebno da se Zvezdi i Partizanu oprastaju dugovi a uprave u dogovoru sa politicarima samo kradu. Sto bi rekao blesavi Velimir Ilic: Hajde da kraduckate ali vi mnogo kradete. Tada je bio ministar. Sjajna klima zvana Srbija.

Hostapleri

pre 3 godine

Kad bi svako uzeo ono sto im po ugovoru pripada od narodnih para ne bi ostalo nista, jos bi morali da mole penzionere i SNS da im udele jos koji dinar.

Rade

pre 3 godine

Zato smo i tu gde jesmo. Evo ja kao prvi bi Partizanu zabranio da igra, sve dok se dugovi ne vrate do zadnjeg. Pa makar nas to koštalo ispadanja u peti ligu. Barem bi počeli zdravi iz početka, sve ovo je umiranje na rate.

John Terry

pre 3 godine

Žena hoće da tuži bivšeg poslodavca zbog pola plate što je dužan, ko bre da ti oprosti 100 hiljada eura, pogotovo jer više nije aktivan igrač...od čega da živi, od grobarske ljubavi? More i kamatu na kamatu bi im zategao.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (CJC, 24. novembar 2020 10:38)

Pa kako od cega da zivi, pa valjda je zaradio na hipodromu tolike godine...

Gaspar Noe

pre 3 godine

Pa zar taj Macvan nije pre par meseci dobio neku ulogu u klubu? Zasto bi iko kome se duguje toliki novac opet radio kod tog poslodavca?
Vrlo mutna prica sa svih strana.
Verujem da cemo tek za nekih 15,20 god saznati sta se sve radilo u CZ I Partizanu. Mozda ni tada.

Sekta

pre 3 godine

Polako za one naivne izlazi na videlo zašto je pošimljeni doveden u Partizan!
Ako je neko verovao da ON želi dobro Partizanu,taj ima ozbiljan problem u glavi!
Ugasiće nas uskoro!!!

SrbEUin

pre 3 godine

"Kada sam tražio svoje pare, rekli ste biće u aprilu. Od tada je prošlo godinu dana. Dosta se me vozali! Hoću svoje pare odmah! Pare na sunce ili ću vam tužiti klub!"
"Šta će biti s klubom?"
"Ugasiću ga!!!"

dzonika

pre 3 godine

kao zvezdas ne zelim da se sladim, nego da probam da budem objektivan i da izrazim svoje misljenje:
ovo nije borba za pare, nego principijelna borba protiv trenutne uprave kojom je macvan ocigledno ogorcen. a potrazivanje dugovanja je najbolje sretstvo borbe koje trenutno ima.
(veverica, 24. novembar 2020 11:01)

Pa. Do juče je bio deo te uprave tj sistema tog. Gde je obraz onda?
A i ne tuži on ovu upravu, nego oni iz 2011. I malo posle

zdravko

pre 3 godine

Kakav udarac od bivseg igraca iz jiubavi.Zasto se jiudi zamlacuju sa nekim jiubavima prema klubu. Toga vise nema toje bilo sedamdeseti I osamdeseti. Sad se ave vrti oko love jer tu nije Samo dug macvanu tu je injegov menadjer treba da svatite da menadjere ave odlucuje njima igraci Samo deluju kao piuni tako da jednom treba svi mi da svatimo jer proslasu stara vremenaPozdrav

Nemanja

pre 3 godine

Nije u redu da se Macvanu ugovor ne isplati jer i nakon karijere treba da se kupuju potkovice,zob,amovi, da se placa timarenje...sve to kosta.

avram

pre 3 godine

jel nam sad svima jasno zasto miloje nije hteo da dodje i ako je trenutak bio bas pogodan u smislu da partizan nije imao trenera a da on nije imao angazman? zna covek skim ima posla upropastice nas ova lopovska garnituraa svi znamo ko ju je postavio

Infantilno grobarče što za zvečkom plače

pre 3 godine

Nije ni Mačvan toliko lud! Čuo kako se limar hvali najvećim budžetom na Jadranu,prošle godine 9,4 miliona USD a ove otprilike isto toliko,dok evroligaš Zvezda ima 30% manje.Zašto bi im onda Mačvan opraštao pare? Cela porodica Milana Mačvana je zvezdaška!

ak47

pre 3 godine

Ahahaha... To je ona sića za koju su igrali svi oni i silna ljubav prema klubu. Ali ne razumemo mi to, to je Partizan kako oni kazu...
(bvb, 24. novembar 2020 10:20)

Macvanov dug iz dve sezone je 96k eura... skorcijanidis je za 3 utakmice uzeo 200k... tako da, ovo je sica

Miskec

pre 3 godine

"Potrazivanje zarade zastareva za 3 godine. Kasno se setio.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ljubisa livac, 24. novembar 2020 14:42)"
Je l' to znaci i da su DV zastarela potrazivanja, ili za njega ne vaze casovi ljubavi?
Javlja mi se zabrana igranja u cipiripi kupu!

Gradjanin prvog reda

pre 3 godine

https://www.b92.net/sport/komentari.php?nav_id=1769550#k34660808

Pises kao da je lose sto trazi novac? Taj novac je trebao dobiti ugovorom, obostrano potpisan. Da je pametan pa da trazi kamatu.

Od necega mora da se zivi. On je zivot posvetio tom pozivu, zrtvovao stosta i treba i da zaradi jer je postigao uspeh.

A to sto si zvezdas nema veze sa bilo cim ovde, bio partizanovac, zvezdas, radovac, sta god... svi smo mi ljudi... samo su vama isprani mozgovi.

deki

pre 3 godine

Kad vec pricamo o Macvanu,on je jedan iz mase igraca koji su ponikli u FMP-u i nije prvi koji je odatle presao u Partizan samo sto vam to tada nije smetalo.Doduse on je igrao i u Hemofarmu a to je onaj tim ciji je predsednik Babic bio clan UO KKP.Naravno da treba da ima naplati sve,do zadnje pare.Generalno problem nasih klubova pogotovu Zvezde i Partizana je sto prave velike nerealne ugovore jer znaju da ce drzava da ih pokrije.To moze da prodje kod nasih igrca koji se sjedine sa klubom,navijaci,ovo-ono i na tu pricu je pao Lovrenj ali u principu ,bas briga strance za rivalitet nasih klubova.Kinsi je to lepo objasnio: " to nije moj rat" rekao je covek a ovo kazem posto je juce prozivan Volden.tako je bilo sa Trinkijem koji vas je izvozao za sve pare,tradizione di famiglia i slicno.Citam danas na netu sta pisupojedini grobari povodom fantasticnog ugovora koji ce ocigledno Bogdan da potpise,kako treba da on kupi Partizan i slicne gluposti.Sto da kupi,nije lud,kosarka nije profitabilan sport,ako hoces da osvojis EL treba ti budzet 40 miliona,jedan Sved ima 3 miliona platu

Zastava101Specijal

pre 3 godine

Da sam ja kojom srećom igrao u Zvezdi, postao zvezda, otišao preko za dobru lovu, nekim slučajem se vratio igrao bih za džabe eto toliko volim Zvezdu, verujem da vas je mnogo u oba tabora koji tako misle.
Da je čovek samo u Srbiji igrao to bih razumeo i podržavao, ovako ne.

posmatrac

pre 3 godine

sramota je sto su ove vesti svakodnevnica za nase klubove.
realno, privatizovati sport. pa ko ima interes neka pravi i drzi klub, ko nema... ugasiti. i mnogo veci klubovi od zvezde i partizana su se gasili i gasice se pa nikom nista.
vestacko odrzavanje srvari nikome ne igra ulogu osim eventualno gospodi iz uprava klubova

Poštovalac igre

pre 3 godine

Mačvan tužio partizan a izjašnjavao se kao partizanovac a ponikao u Fmp-a igrajući za mlađe kategorije njihove do seniorsku al se nije zadržao pa je prešao u Hemofarm gde je dosta dugo.

Sir Oliver

pre 3 godine

Jadni Ostoja sad opet mora da isplaćuje životnu zaradu profesora univerziteta igraču koji je igrao za časove ljubavi i kikiriki u Duletovom vremenu

jugguja

pre 3 godine

Ljubav prema klubu,
ne može da prestane,
volim tvoj svaki evro,
tužiću te Partizane!
("Časovi ljubavi nisu besplatni", 24. novembar 2020 11:00)

Kompleksi su cudo. Ja ne znam ni jednu zvezdinu pjesmu. Naravno da treba da se plati, u suprotnom bili bi samo jedan mali klub iz Zeleznika!

Stipsa

pre 3 godine

"Potrazivanje zarade zastareva za 3 godine. Kasno se setio.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ljubisa livac, 24. novembar 2020 14:42)"

Postoji hiljade načina daprekine rok zastarelosti , recimo jedna opomena pred utuženje je sigurno to rešila.
Ako si pravnik nećeš se ti leba najesti bolje se bavi nečim drugim u životu

zvezda

pre 3 godine

kakv dug, kao igrač bio si i ostao nula, a nisi ništa bolji ni kao čovek, kada se setim Duleta Vujoševića kada je teško oboleo niste mu dali ni dinara, a šta si ti učinio za partizan, da nisi bio na balkonu pa hoćeš kao stojakovič koji se nikada nije odazivao reprezentaciji sada dobija 1000euramesečno, dali i ostali sa balkona kao amerikanac, grk,služio vojsku u grčkoj i kao neki srbin, čovek sa 3državljanstva,gde to još ima da dobija 1000euramesečno.večina je vas plačena i pretplačena, mihajloviću o kakvim parama i kakvoj fifi ovaj priča, pa imamo i mi valda reč koja se pita.

ak47

pre 3 godine

Ahahaha... To je ona sića za koju su igrali svi oni i silna ljubav prema klubu. Ali ne razumemo mi to, to je Partizan kako oni kazu...
(bvb, 24. novembar 2020 10:20)

Macvanov dug iz dve sezone je 96k eura... skorcijanidis je za 3 utakmice uzeo 200k... tako da, ovo je sica

Zastava101Specijal

pre 3 godine

Da sam ja kojom srećom igrao u Zvezdi, postao zvezda, otišao preko za dobru lovu, nekim slučajem se vratio igrao bih za džabe eto toliko volim Zvezdu, verujem da vas je mnogo u oba tabora koji tako misle.
Da je čovek samo u Srbiji igrao to bih razumeo i podržavao, ovako ne.

jugguja

pre 3 godine

Ljubav prema klubu,
ne može da prestane,
volim tvoj svaki evro,
tužiću te Partizane!
("Časovi ljubavi nisu besplatni", 24. novembar 2020 11:00)

Kompleksi su cudo. Ja ne znam ni jednu zvezdinu pjesmu. Naravno da treba da se plati, u suprotnom bili bi samo jedan mali klub iz Zeleznika!

dzonika

pre 3 godine

kao zvezdas ne zelim da se sladim, nego da probam da budem objektivan i da izrazim svoje misljenje:
ovo nije borba za pare, nego principijelna borba protiv trenutne uprave kojom je macvan ocigledno ogorcen. a potrazivanje dugovanja je najbolje sretstvo borbe koje trenutno ima.
(veverica, 24. novembar 2020 11:01)

Pa. Do juče je bio deo te uprave tj sistema tog. Gde je obraz onda?
A i ne tuži on ovu upravu, nego oni iz 2011. I malo posle

Sekta

pre 3 godine

Polako za one naivne izlazi na videlo zašto je pošimljeni doveden u Partizan!
Ako je neko verovao da ON želi dobro Partizanu,taj ima ozbiljan problem u glavi!
Ugasiće nas uskoro!!!

John Terry

pre 3 godine

Žena hoće da tuži bivšeg poslodavca zbog pola plate što je dužan, ko bre da ti oprosti 100 hiljada eura, pogotovo jer više nije aktivan igrač...od čega da živi, od grobarske ljubavi? More i kamatu na kamatu bi im zategao.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (CJC, 24. novembar 2020 10:38)

Pa kako od cega da zivi, pa valjda je zaradio na hipodromu tolike godine...

cukce

pre 3 godine

"Sporni dug je nastao na osnovu neisplaćenih obaveza iz sezona 2011/2012 i 2014/2015, i iznosio je 95.000 evra."

A ovo iz ere Vujoševića, Danilovića i Todorića! Ja reko tuži ih za 3 kila kikirikija i 2 kila semenki za šta su tada igrači igrali, kad ono tadašnja uprava javnosti servirala kikiriki i semenke a novac stavljali u džepove! Mačvan kapiten veliki Grobar a ipak tuži Partizan, gde je tu ljubav!?
Onom trojkom čika Nolana Smita mnoge stvari su izašle na videlo a Boga mi još uvek i izlaze, a posle onolikog muljanja i izlaziće!

Nemanja

pre 3 godine

Nije u redu da se Macvanu ugovor ne isplati jer i nakon karijere treba da se kupuju potkovice,zob,amovi, da se placa timarenje...sve to kosta.

Ne budi nepismen, vozi desnom trakom

pre 3 godine

Sada ce ostrasceni i sitni ljudi da spominju casove ljubavi... a covek je prevaren od strane svog poslodavca i to za ogroman novac! I treba da ih tuzi, uzmi im Milane svaki posteno zaradjeni dinar! Ne daj lopuzama da taknu ni jedan deo tvog novca, cenimo te kao velikog grobara i dalje.

Navijac Ponosa Srbije Zvezdan Miki Srbic

pre 3 godine

Samo da vas podsetim grobari..Gospodin Dr Nebojsa Covic bio je skeptican..kad je govorio o malom Ostoji..Sta ste vi ocekivali..Sumljiv tip sumljivog morala..casovi ljubavi..institucija..trala lala lala..Uspeli ste prevariti naivnog Loverna..Ocigledno da Muric,Kecman,Dulou i Macvan visu naivni..

Che

pre 3 godine

Ovo je izvlacenje para. Direktor XY firme potpise sa svojim radnikom ugovor da ce mu isplatiti dug u 3 rate, pri cemu stave klauzulu da se u slucaju neisplate jedne rate, dug vraca na pocetnu sumu. Prvo niko nece napraviti takav ugovor, jer i da ne plate neku ratu, buce duzan samo za ostatak duga plus kamatu. Sudski je nemoguce ponistiti preostale isplatge i dug vratiti na pocetak. Zato je i napravljen ovakav ugovor, po sistemu, namerno cemo ga prekrsiti na kraju i umesto da Partizan plati 95.000 eur, u ovom slucaju platice dve rate od dogovorenih 50.000 eur, a onda i ponovo 95.000 eur, znaci negde oko 120.000-130.000 eur, zavisi kolike su rate bile. Macvan ce dobti svojih 95.000 eur, a Ostoji ce vratiti ostatak, oko 30.000 eur. Na taj nacin je predsednik KK Partizan ostetio svoju firmu, i to je za istrazne organe! A znate sta je najlepse? Pa istrazite zasto je Ostoja Mijailovic prvostepeno osudjen za utaju poreza. Osnovni sud u Čačku dana 28. aprila 2016. godine doneo je presudu da je Ostoja Mijailović učinio krivično delo utaje iz člana 207 st. 1 Krivičnog zakonika i osudio ga na kaznu zatvora u trajanju od dva meseca, kao i novčanu kaznu od 100.000 dinara.

Cekamo 32. i 21.u basketu

pre 3 godine

Od kad je sps sa zutima napravio koaliciju, Partizan je postao Igokea. Malo su pare poreskih obveznika Srbije, nego sipaj jos i od poreskih obveznika Republike Srpske. Ipak karma je cudo

Gradjanin prvog reda

pre 3 godine

https://www.b92.net/sport/komentari.php?nav_id=1769550#k34660808

Pises kao da je lose sto trazi novac? Taj novac je trebao dobiti ugovorom, obostrano potpisan. Da je pametan pa da trazi kamatu.

Od necega mora da se zivi. On je zivot posvetio tom pozivu, zrtvovao stosta i treba i da zaradi jer je postigao uspeh.

A to sto si zvezdas nema veze sa bilo cim ovde, bio partizanovac, zvezdas, radovac, sta god... svi smo mi ljudi... samo su vama isprani mozgovi.

matori 2

pre 3 godine

Tako je Maki, ne oprastaj ni dinar jer je to ionako oteto od naroda preko Oka sokolova,Globos osiguranja i slicnih naprednjackih muljacina. Napred Partizan!

Max

pre 3 godine

Cekaj, stani, pa kako sad. Pa zar oni ne igraju iz ljubavi, za semenke I kikiriki, mozda po koju sarmu. Zedi i pocepanih patika. Bar tako svi pricaju.
Covece, kolike su im plate bile iz ljubavi, da mi je znati?

avram

pre 3 godine

jel nam sad svima jasno zasto miloje nije hteo da dodje i ako je trenutak bio bas pogodan u smislu da partizan nije imao trenera a da on nije imao angazman? zna covek skim ima posla upropastice nas ova lopovska garnituraa svi znamo ko ju je postavio

voodoo

pre 3 godine

Ako, ovamo ljubav ovo ono, uzeli su pare od drzave, od sponzora koje je drzava naterala da budu sponzori i troskare za svoj gros. Super je imati ideal nekog kluba, radovati se njegovim uspesima i slicno, medjutim kad se covek malo dublje zagleda i pogleda papire, nasa dva glavna kluba su od dana nastanka drzavne politicke tvorevine i decenijama unazad kao i danas ih vode i upravljaju njima jako sumnjivi ljudi i uglavnom ispolitizovani, koji se obogatise kao nenormalni kroz taj proces... Sve vreme racunajuci na tu navijacku ljubav, pa i kod samih igraca dok oni pune dzepove i drpaju nase pare.

rebro

pre 3 godine

Dugujete pare banci pa idete da se dogovorite da vam oprosti pola.
Može li tako?
Ne može osim u Srbiji.
I kad god dođe do spora onda se javljaju komentari tipa "zaslužio je, ali zaboravio gde je postao igrač".
Ja takvima savetujem da oproste sva dugovanja firmi i da žive od vazduha.

veverica

pre 3 godine

kao zvezdas ne zelim da se sladim, nego da probam da budem objektivan i da izrazim svoje misljenje:
ovo nije borba za pare, nego principijelna borba protiv trenutne uprave kojom je macvan ocigledno ogorcen. a potrazivanje dugovanja je najbolje sretstvo borbe koje trenutno ima.

Gaspar Noe

pre 3 godine

Pa zar taj Macvan nije pre par meseci dobio neku ulogu u klubu? Zasto bi iko kome se duguje toliki novac opet radio kod tog poslodavca?
Vrlo mutna prica sa svih strana.
Verujem da cemo tek za nekih 15,20 god saznati sta se sve radilo u CZ I Partizanu. Mozda ni tada.

Infantilno grobarče što za zvečkom plače

pre 3 godine

Nije ni Mačvan toliko lud! Čuo kako se limar hvali najvećim budžetom na Jadranu,prošle godine 9,4 miliona USD a ove otprilike isto toliko,dok evroligaš Zvezda ima 30% manje.Zašto bi im onda Mačvan opraštao pare? Cela porodica Milana Mačvana je zvezdaška!

JOBAH

pre 3 godine

Tako se peru pare rodjaci, napraviš ugovor po kome se dug vrati na početak ako ne islatiš sve rate, od početka se zna da se tako biti, to su mućke...

jojufff

pre 3 godine

Ljubav premaaa klubu ne može da prestane... Hahahahahhahaahah
(matrix, 24. novembar 2020 10:14)

Samo kod nas ima ljubav prema poslodavcu.
Momak je posteno zaradio i normalno je da tuzi klub.
Ko od vas radi iz ljubavi?
Lako je trositi tuđi novac

Aluge

pre 3 godine

Једно је љубав према клубу, а друго да те барабе праве будалом. Милан је показао и доказао љубав према Партизану безбројано пута, велики човек.

Lale gator

pre 3 godine

I bre penzioneri, što ciketanišete za 65 000 evra. Evo svako nek preskoči jedan dan prepisane lekove i eto para za naš Partizan da nam ne bude dužan.

Medj sljivama

pre 3 godine

Kao sto znamo, ovo nije prvi slucaj. Ovakav situacija traje vec dugo I to ne samo u kosarci. Ovo je slika i prilika Srpskog mentaliteta. Prvo te na neke lepe I patriotske reci naprave budalom jer si covek koji hoce da oprosti. A onda, Posto su te izradili, onda se zasladjuju time sto te ponize do kraja, stavljajuci ti do znanja da nosi vredan ni da ispostuju tvoju velikodusnost.
Ovo je prava Srbija.

zdravko

pre 3 godine

Kakav udarac od bivseg igraca iz jiubavi.Zasto se jiudi zamlacuju sa nekim jiubavima prema klubu. Toga vise nema toje bilo sedamdeseti I osamdeseti. Sad se ave vrti oko love jer tu nije Samo dug macvanu tu je injegov menadjer treba da svatite da menadjere ave odlucuje njima igraci Samo deluju kao piuni tako da jednom treba svi mi da svatimo jer proslasu stara vremenaPozdrav

Rade

pre 3 godine

Zato smo i tu gde jesmo. Evo ja kao prvi bi Partizanu zabranio da igra, sve dok se dugovi ne vrate do zadnjeg. Pa makar nas to koštalo ispadanja u peti ligu. Barem bi počeli zdravi iz početka, sve ovo je umiranje na rate.

chupavi

pre 3 godine

Nista, neka ih tuzi u Lozani, oni jedino taj sud priznaju.

Nego Grobari, kako vam nije jasno da su vam uzjahali FK i KK i da ne nameravaju da odu dok ne upropaste sve. Sa druge strane prave vestacke sukobe sa Zvezdom na koje se lozite dok oni rade sta hoce.

vladimir

pre 3 godine

Eeeee,moj Mačvane pa nisi valjda pomislio da te vratio u Partizan što te ceni i što mu trebaš,samo je hteo da te prevelsla za dug.

POPE

pre 3 godine

Nije samo Macvan jos 3-4 igraca ih tuzilo. Pa tragedija je kada ti neki igrac oprosti polovinu duga i ti mu ni to ne isplatis. I u potpunosti podrzavam ove tuzbe u bilo kom klubu. Pa brate ispruzi se koliko mozes a ne duplo vise od toga. Ovde je najveci krivac drzava jer su u Partizanu i Zvezdi navikli da im drzava pokriva sve gubitke i brljotine. I da je pravde drzavu bi isto trebalo tuziti jer ne daju ovim klubovima svoje pare vec narodne.

Goran

pre 3 godine

Sutra bi Denver trebao da odbije isplatiti 100 miliona dolara Jokicu i on bi trebalo da im oprosti jer je u Denveru dobio sansu i postao svjetski poznat igrac!!! To NARAVNO rade svi profesionalni igraci u cijelom svijetu!!! Ha,ha,hah!!! Deri bandu ako mozes!

Zvezda

pre 3 godine

Duleta nisu isplatili u celosti. Plate mu crkavicu da mu zažažu oči, Država prolongira poreski dug od 75 miliona dinara, sada Mačvan, Volden oprašta dug da bi dobio ispisnicu, možda i Trinkiju nešto duguju, Jankoviću kasne plate
Javiće se još neko

Vase ime

pre 3 godine

Stipendijice, kikriki, ljubav prema klubu, platice, sarmice Bogdanove mame i niz nebuloza...izgleda da na naplatu dolazi još "časova ljubavi koji nisu bili besplatni". A Boga mi ni nimalo jeftini. Kakva vruća šamarčina za sve avangardiste svaki put kad "zakleti grobar" "instituciju" da na BAT, počev od "maga, generala itd" pa do Mačvana sada, ovo je neprocenjivo :) Birčeviću ako čitaš ovo reaguj da stavim neki dinar na tebe da si sledeći koji će od "institucije" tražiti svoj novac :)

Malo vas je grobari

pre 3 godine

E moj Ostoja... A slikali ste se nedavno zajedno, kao daješ mu posao u Partizanu, a ustvari si ga ubeđivao da se odrekne potraživanja. Koja je limar prevara od čoveka!

SrbEUin

pre 3 godine

"Kada sam tražio svoje pare, rekli ste biće u aprilu. Od tada je prošlo godinu dana. Dosta se me vozali! Hoću svoje pare odmah! Pare na sunce ili ću vam tužiti klub!"
"Šta će biti s klubom?"
"Ugasiću ga!!!"

Miskec

pre 3 godine

"Potrazivanje zarade zastareva za 3 godine. Kasno se setio.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ljubisa livac, 24. novembar 2020 14:42)"
Je l' to znaci i da su DV zastarela potrazivanja, ili za njega ne vaze casovi ljubavi?
Javlja mi se zabrana igranja u cipiripi kupu!

CJC

pre 3 godine

Žena hoće da tuži bivšeg poslodavca zbog pola plate što je dužan, ko bre da ti oprosti 100 hiljada eura, pogotovo jer više nije aktivan igrač...od čega da živi, od grobarske ljubavi? More i kamatu na kamatu bi im zategao.

Raša

pre 3 godine

@Mirko... On nije postao igrač u Partizanu. Mačvan je igrač FMPa i Hemofarma. On je u Partizan došao kao reprezentativac. A i da jeste u Partizanu od pionira treba da ih tuži. Pa nije Ostoja igrao za Partizan nego Mačvan. Nije Mačvan prevario Ostoju nego je on Mačvana iskoristio.

prijatelj nekih prijatelja

pre 3 godine

Tako to ide kod njih. Prvo im Mačvani, Pavlovići i ostali ljubimci igraju za džabe, goli i bosi u ladnoj hali. I sve se na kraju svede na pare i tužbe, jer kako drugačije. Ne postoji klub sa više lažnih mitova, spinova i odurne patetike od KKP. Sad će Tegy se javi da je ovo laž, Ostoyah plaća, cigani podmeću. Klasik.

Sića

pre 3 godine

Pa kolike su ugovore imali stranci u Partizanu, kada Mačvanu duguju od pre 7,8 godina 100.000 eura, duguju a isplatili su mu sigurno nekih 200, 300 hiljada.

ANALiticar

pre 3 godine

Pa ovo jos malo pa da zastari ako ne tuzi. Ne znam ni sto je hteo da oprosti, odradeo posteno umesto bonus da dobije on pola hteo da oprosti, nije neki ekonomista

deki

pre 3 godine

Kad vec pricamo o Macvanu,on je jedan iz mase igraca koji su ponikli u FMP-u i nije prvi koji je odatle presao u Partizan samo sto vam to tada nije smetalo.Doduse on je igrao i u Hemofarmu a to je onaj tim ciji je predsednik Babic bio clan UO KKP.Naravno da treba da ima naplati sve,do zadnje pare.Generalno problem nasih klubova pogotovu Zvezde i Partizana je sto prave velike nerealne ugovore jer znaju da ce drzava da ih pokrije.To moze da prodje kod nasih igrca koji se sjedine sa klubom,navijaci,ovo-ono i na tu pricu je pao Lovrenj ali u principu ,bas briga strance za rivalitet nasih klubova.Kinsi je to lepo objasnio: " to nije moj rat" rekao je covek a ovo kazem posto je juce prozivan Volden.tako je bilo sa Trinkijem koji vas je izvozao za sve pare,tradizione di famiglia i slicno.Citam danas na netu sta pisupojedini grobari povodom fantasticnog ugovora koji ce ocigledno Bogdan da potpise,kako treba da on kupi Partizan i slicne gluposti.Sto da kupi,nije lud,kosarka nije profitabilan sport,ako hoces da osvojis EL treba ti budzet 40 miliona,jedan Sved ima 3 miliona platu

Hostapleri

pre 3 godine

Kad bi svako uzeo ono sto im po ugovoru pripada od narodnih para ne bi ostalo nista, jos bi morali da mole penzionere i SNS da im udele jos koji dinar.

posmatrac

pre 3 godine

sramota je sto su ove vesti svakodnevnica za nase klubove.
realno, privatizovati sport. pa ko ima interes neka pravi i drzi klub, ko nema... ugasiti. i mnogo veci klubovi od zvezde i partizana su se gasili i gasice se pa nikom nista.
vestacko odrzavanje srvari nikome ne igra ulogu osim eventualno gospodi iz uprava klubova

Trpaj "instituciju" i ne žali !

pre 3 godine

Zar ga nije ucio Dulou da se za "instituciju" igra iz ljubavi , bez para, cista emocija. Bezobrazluk sta sve covek nece procitati u danasnje vreme....:))))

zvezda

pre 3 godine

kakv dug, kao igrač bio si i ostao nula, a nisi ništa bolji ni kao čovek, kada se setim Duleta Vujoševića kada je teško oboleo niste mu dali ni dinara, a šta si ti učinio za partizan, da nisi bio na balkonu pa hoćeš kao stojakovič koji se nikada nije odazivao reprezentaciji sada dobija 1000euramesečno, dali i ostali sa balkona kao amerikanac, grk,služio vojsku u grčkoj i kao neki srbin, čovek sa 3državljanstva,gde to još ima da dobija 1000euramesečno.večina je vas plačena i pretplačena, mihajloviću o kakvim parama i kakvoj fifi ovaj priča, pa imamo i mi valda reč koja se pita.

Sasa

pre 3 godine

Ovde vlada misljenje kako je nekome potrebno oprastati dugove. Radi se o profesionalnom ugovoru a ne o nekoj pozajmici od pet giljada dinara. Dug je bio meverovatnoh storinu hiljada eura, sada je devedeset i pet. Principi, profesionalizam i ulozen trud se nedaju besplatno. Umesto da pruzite podrsku ovakvim zahtevima svadjate se na navijackoj osnovi, sto je glupo da vise nije moguce biti. Zato svi u Srbiji misle kako je potrebno da se Zvezdi i Partizanu oprastaju dugovi a uprave u dogovoru sa politicarima samo kradu. Sto bi rekao blesavi Velimir Ilic: Hajde da kraduckate ali vi mnogo kradete. Tada je bio ministar. Sjajna klima zvana Srbija.

Poštovalac igre

pre 3 godine

Mačvan tužio partizan a izjašnjavao se kao partizanovac a ponikao u Fmp-a igrajući za mlađe kategorije njihove do seniorsku al se nije zadržao pa je prešao u Hemofarm gde je dosta dugo.

Sir Oliver

pre 3 godine

Jadni Ostoja sad opet mora da isplaćuje životnu zaradu profesora univerziteta igraču koji je igrao za časove ljubavi i kikiriki u Duletovom vremenu

Stipsa

pre 3 godine

"Potrazivanje zarade zastareva za 3 godine. Kasno se setio.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ljubisa livac, 24. novembar 2020 14:42)"

Postoji hiljade načina daprekine rok zastarelosti , recimo jedna opomena pred utuženje je sigurno to rešila.
Ako si pravnik nećeš se ti leba najesti bolje se bavi nečim drugim u životu