Ponedeljak, 23.11.2020.

21:15

Najjači tim svih vremena – Janis u Lejkersima?

Plan Los Anđeles Lejkersa je da dovedu dvostrukog uzastopnog MVP-ja Janisa Adetokumba.

Izvor:

Najjaèi tim svih vremena – Janis u Lejkersima? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

76 Komentari

Sortiraj po:

MethodManWu

pre 3 godine

Nerviraju me ove priče. Već se priča o najjačem timu svih vremena, a pitanje je da li će ikad išta od toga biti. Sve i da bude, da bi se pričalo o najboljem timu svih vremena mora da prođe malo vremena ipak, da se vidi šta su uradili. Mada i da se to desi i da slabo šta urade mediji će ih zarad marketinga proglasiti za jedan od najboljih timova ikad. Kao što onaj tim Majamija sa Vejdom, Bošom i Lebronom svrstavaju u jedan od najboljih. Ja vas pitam, kako može tim koji je trajao samo 4 godine i osvojio titulu samo 2 puta biti jedan od najboljih u istoriji?
Marketing je čudo.

bla

pre 3 godine

Takodje, ne vidim po cemu bi taj tim bio mocniji od ondasnjeg tima Voriorsa ( Durent, Kari, Tompson, Grin)
(JeRemija, 23. novembar 2020 21:10)

Zato sto bi imao 3 od prvih 5 najboljih igraca u NBA, Tompson i Grin su radilice, ali nisu ni u prvih 10, diskutabilno i za 20.

Ako pricamo o trenutnoj formi, iz prosle godine, definitivno 3 od prvih 5.
Drugo, vrlo vrlo solidna klupa.
(Goran, 24. novembar 2020 08:53)

ne bi trebalo gledati samo igrace pojedinacno. bitno je i kako bi se uklopili zajedno. voriorsi nisu imali velikih problema zbog stila igre i iz razloga sto se njihovi najbolji igraci (stef, klej i kd) dobro uklapaju sa drugim igracima i mogu da igraju i budu korisni i kada lopta nije konstantno kod njih. na taj nacin se njihova vrednost povecava kada imaju druge vrhunske igrace u timu. dok bi ovakav tim lejkersa imao problem zbog lbj-a i janisa. lbj hoce da sve organizuje a drugi bi trebalo da se uklope a janis bi hteo da igra na isti nacin. resenje da janis smanji svoju ulogu i zrtvuje se kao sto su kevin lav i kris bosh uradili. ili da to uradi lbj? lbj je ispod prosecan suter a janis je ocajan.

Pera85

pre 3 godine

Upravo zavrsih po drugi put The Last Dance. Sta je sve prevazisao MJ i na kom nivou je bio, to je nevidjeno. Njegov xakljucak na kraju je bio jako dobar. Sampionski Bulsi iz 1998. su najbolji tim jer je tad umeo da potpuno iskoristi svo znanje i iskustvo a ne samo fizicku snagu. To se videlo u poslednjem napadu Jute. Znao je sta ce uraditi i znao je da Maloun neocekuje da Dzordan dodje sa te strane. Tako da sam rastrzan izmedju tih i Bulsa iz 1996. Kazem ja koji navija za Indijanu. Lejkersi sa Sekom i Kobijem su drugi, pa onda Pistonsi (orginalni losi momci). GSW je tu sa njima i kao tim i kao fransiza koja je uradila sjajan posao. Bukvalno prepisano od Bulsa. Da bi bili tim koji se ubraja u najbolje svih vremena, morate odbraniti titulu. Medzik i Bird mislim da nisu uspeli, ali su bili sjajni rivali u svoje vreme

Jare u mleku

pre 3 godine

(pilot, 23. novembar 2020 23:23)

Igrao sam košarku i volim tu podelu na pleja, beka, krilo.. Šta radi plej. Prenosi loptu, organizuje napad, čuva kontru, asistira ili uzme neki šut. Džon Stokton recimo. Ako imaš Hardena, Lebrona, Janisa u ekipi ta pozicija ne postoji. Sve oni rade. Ostali čekaju neku povratnu da šutnu. Tako da nije Lebron ni 3 ni 4 ni 5. Svaka čast na talentu i svemu ali takvi pojedinci ubiše ideju košarke kao kolektivne igre 5 na 5. Ili sam ja mator i zaostao.

Goran

pre 3 godine

Takodje, ne vidim po cemu bi taj tim bio mocniji od ondasnjeg tima Voriorsa ( Durent, Kari, Tompson, Grin)
(JeRemija, 23. novembar 2020 21:10)

Zato sto bi imao 3 od prvih 5 najboljih igraca u NBA, Tompson i Grin su radilice, ali nisu ni u prvih 10, diskutabilno i za 20.

Ako pricamo o trenutnoj formi, iz prosle godine, definitivno 3 od prvih 5.
Drugo, vrlo vrlo solidna klupa.

Štap i šargarepa

pre 3 godine

Pogledajte samo tri sezone unazad.
Stef Kari, Klej Tompson, Kevin Durent, Drejmond Grin, DeMarkus Kazins. Samo ovaj tim Golden Stejta bi unakazio ove potencijalne Lejkerse, a da ne pričamo o timovima u poslednjih 30-40 godina.

76er

pre 3 godine

A ko su te dve trojke?
Ok, jedna je LeBron, a ko je druga?
Ni Dejvis, ni Janis nisu trojke.
U postavi sa ovom trojicom, LeBron bi igrao na tri, Janis na četiri, a Dejvis na pet.
(pilot, 23. novembar 2020 23:23)

Devjvisa ne mozes ni motkom da nateras da igra peticu.

Gavra

pre 3 godine

Da bi neki tim bio najjači svih vremena treba da postigne rezultate koji ga čine boljim od svih ostalih.Ova trojica i ako bi igrali zajedno tek ako bi osvojili najmanje 4 titule za redom bi mogli da udju u razmatranje za najjači tim svih vremena.Pored očiglednih rezultata neophodnih da tim postigne da bi ušao u razmatranje za titulu najjačeg svih vremena svakako da utiče i navijačka sentimentalnost.Moj glas ide za LA Lejkerse 1980.-'88.,Džabar,Džejms Vorti,Medžik,AC Grin(prva trojica prvi pikovi na draftu),5 titula za 9 godina.

Beks

pre 3 godine

Moracu da ispravim samog sebe,Pelikansi nisu igrali sa Durantovom Oklahomom u playoffu. 2018 su dobili portland pa ispali od Wariorsa,dok su 2015 takodje ispali od Wariorsa,kada je startna petorka Pelikana bila Asik,Davis,Pondexter,Gordon i Evans.

No name

pre 3 godine

Cekajte zar Lenard nije najbolji igrac lige?

Durent? Harden?

Nije valjda 36 godisnji LBJ najbolji igrac lige, po misljenju mnogih, on nije ni u top 10 trenutno...

Odkud sad Obrva u top 3 igraca lige?!
Isti covek koji nije mogao Pelikanse nijednom da uvede u plej of? A nije da nije imao solidne saigrace...(JeRemija, 23. novembar 2020 21:56)

Kakav si troll postao. Naravno da ne valja kad masno lažeš. Obrva nikad nije imao igrača ni kao što je Marey u Denveru. Nije ništa posebno uradio sa timom koji ga je draftova, ali bilo je playoffa.

Lenard celu karijeru , pa ni Harden se nisu približili Jamesu. Možda su bili neke sezone bolji, ali ukupno sve ne. Jedino se Durent približio Jamesu, ali neumesno je njega pominjati,jer je pretrpeo baš tešku povredu. I to može da se desi u 36 godini. Samo ti prizivaj lošu karmu.

pilot

pre 3 godine

Tim bez šutera sa 2 trojke i jednom četvorkom je ništa... Bolje 2 pleja i centar nego ovo...
(Bard Živa, 23. novembar 2020 21:09)

A ko su te dve trojke?
Ok, jedna je LeBron, a ko je druga?
Ni Dejvis, ni Janis nisu trojke.
U postavi sa ovom trojicom, LeBron bi igrao na tri, Janis na četiri, a Dejvis na pet.

Bela vrana

pre 3 godine

Ovaj komentar me je nesto toliko zainteresovao, da li bi iko hteo da mi pojasni. Interesuje me, a ne znam. Hvala.
(eto ti sad, 23. novembar 2020 22:47) Pogledaj dokumentarac o Detroit Pistonsima "30 for 30: Bad Boys".

Beks

pre 3 godine

Jeremija i Stefan Coyg su dva lika koja je mnogo lako razmontirati. Rece Jeremija onako nabedjeno da Dejvis nijednom nije uveo Pelikane u playoff,ne znam samo kako je to moguce ako je tukao ove iste Blejzerse sa 4:0 u playoffu a ispadao od Durantove Oklahome i Wariorsa koje ovde pominju :D a Coyg tvrdi da je Detroit 2006 izgubio od Klivlenda iako su tada izgubili od Wejda i Majamija u finalu istoka,a mozete samo da pogledate performans igraca Detroita te godine protiv Majamija i da primetite koliko su slabije igrali bez svog trenera iz sampionskih dana Larry Browna koji je godinu ranije izbacio isti taj Majami. A clan Pistonsa 2007 nije bio ni njihov 4x dpoy Ben Wallace koji je bio clan Bullsa. Ali u pitanju je "isti" Tim ;) Uzgred pomenuti Iglauskas,Sasa,Hjuz su razbili sve protivnike te sezone bez Lebrona od toga dva meca sa 24 i 27 razlike ;)

Djoksa

pre 3 godine

To bih baš voleo da vidim. Da dve najveće zvezde u timu pristanu da sebi značajno smanje platu da bi im došla treća zvezda koja bi im sigurno krala i medijsku slavu. I to ne igrač koji igra na nekom drugom mestu u timu već baš na njihovom. O da, kako da ne, mašta generalnog menadžera stvarno granica. Da ne bude zabune, ovo je direktna poruka Džejmsu da ga već vide u penziji i da su mu našli zamenu.

Marko

pre 3 godine

Aj bolan, realno najbolji tim svih vremena je Golden Stejt sa Durentom, Karijem i Tomsonom, tu jednostavno nema odbrane, to je bio vrhunac kosarke !

JeRemija

pre 3 godine

@Extream

Care, Obrva je igrao za Pelikanse 7 godina i nije mogao da ih odvede u plej of nijednom.
Sta si se uhvatio prosle godine?

Odlican je igrac ali je besmisleno proglasavati ga top 3 igracem lige.
Top 10 jeste.

Extream

pre 3 godine

Jao Jeremija, dezurni PR "Demokratske pudlice". Ajmo redom, ekipa GSW je imala Curry, Thompson, Green sa drafta plus Durent. Znaci da kazemo draftovali i razvili 3/4 tih superstarova. Lakersi od trojke Janis, LBJ i AD su draftovali i razvili njih 0. Sve su doveli. Jasno ti je sta je tu vestacka tvorevina.
I kad "pljujes" AD kako nije mogao da dovede NO u PO, pa glavni igraca NO su sada igraci Lakersa iz prosle godine. I pazi sad, ti igraci nisu usli prosle godine u PO. I jos da citiram tvoje reci, sad ce LBJ da upali PO mode... Iskukao trade, PO video nije... I znaci LBJ u svom prajmu, ne moze da odvede ekipu u PO. Sve je receno...
Ali nema veze, naci ce se neki novi Dalas da unisti vestacku tvorevinu sa sudijskom protekcijom i nalepi suze laznom goatu...

eto ti sad

pre 3 godine

U NBA je postojao samo jedan TIM i to je Detroit Pistonsi sa kraja 80-ih i pocetka 90-ih ,sve ostalo su samo fransize !
(Pantani40, 23. novembar 2020 21:21)

Ovaj komentar me je nesto toliko zainteresovao, da li bi iko hteo da mi pojasni. Interesuje me, a ne znam. Hvala.

Stefan COYG

pre 3 godine

@ Po čemu najjači tim svih vremena? Pa za početak bi ih razmontirali 04 Pistonsi.
(Trol)
...........................
Trol, prigodan nik. Te Pistonse (doduse malo u godinama)... je razmontirao Dzejms 2006. I to sam. Sa Sasom Pavlovicem i Ilgauskasom pored. Dao sam 29 od poslednih 30 poena ekipe u Q4 i produzetku.

Poz

Jackson

pre 3 godine

Po kom osnovu je to najjaci tim svih vremena? U 10 od 10 slucajeva bi ih dobili Lejkersi sa Medzikom, Karimom i Vortijem. Bukvalno unakazili bi ove potencijalne Lejkerse. U 7 od 10 slucajeva Kobi i Sek bi razmontirali ovakav tim.
(vaxilar, 23. novembar 2020 21:04)

Jel bi smeo da se kladiš na to što tvrdiš ? Ja bi samo smeo sa ekipom Bullsa sa Jordanom , Rodmanom i Pipenom.
(Sch.., 23. novembar 2020 21:44)
I sta sad? On kaze smem, ti kazes hajde i vas dvojica se kladite i...? Cekate da vreme krene unazad, sta? Dva curana...

LJUBITELJ FASADA I PUMPI

pre 3 godine

Po tome sto se nikad u istoriji lige nije desilo da 3 najbolja igraca lige igraju u istom timu, kao sto bi bio slucaj kad bi se ovo desilo. Ali nece jer je u pitanju novinarska patka, tu se slazem.
(day, 23. novembar 2020 21:28)

Kako nije? A onomad kad su igrali u istom timu Jordan, Pipen i Longli?

Мирабо

pre 3 godine

Бостон са Леријем Бирдом,Чикаго Булси,Меџикови лејкерси,Детроит Пистонси,Хјустон са Хакимом,чак можда и Њујорк са Јуингом и Старксом су јачи тимови,Орландо са О Нилом.

Djordje P

pre 3 godine

Ne verujem da ce se ovo ostvariti, a ako se desi, bice to stvarno jaka ekipa. Ali, preterali ste ga s ovim "najjaci tim svih vremena". Ne moraju svi naslovi da budu tako senzacionalisticki!

mare

pre 3 godine

i ovi vise sa super timovima i Zvezdama, ne znam kako neko moze da se veze za neki tim u ovom novom konceptu super zvezda koje rade sta hoce. jezivo sta se desava u sportu

Zeleni Zub

pre 3 godine

Najjači Batistutin tim svih vremena, LA Lakers, nije te godine čak ni finale igrao.

Boston - Houston 4:2

Ovde je gomila Maksima koji lupetaju po forum diviziji.

Fan Pennyja Hardawaya

pre 3 godine

Lebron oce da se izjednaci sa Jordanom ili ga cak i nadmasi, cak i ako uspe u tome, Jordan ostaje najbolji. Primera radi, Bill Russel ima 11 NBA prstena pa se retko prica o njemu...

JeRemija

pre 3 godine

Novinarska patka.
Nema sanse ovo da se desi.

Takodje, ne vidim po cemu bi taj tim bio mocniji od ondasnjeg tima Voriorsa ( Durent, Kari, Tompson, Grin)

веверица

pre 3 godine

нећу да коментаришем ово најјачи тим свих времена, јер је у питању очигледно троловање.
значи дошли смо дотле да новине тролују сопствене читаоце...

doktor

pre 3 godine

Jordan, Rodman, Pipen-najjaca trojka ikada, pa tek onda Kari, Klej, Durent.
Janis Lebron i Dejvis je cak slabija trojka od Lebron Vejd Boš..
Al cela ova sezona ce biti bar meni, u znaku nedostatka Klej Tompsona, iako sam navijac lebrona od 2003e godine.

vaxilar

pre 3 godine

Po kom osnovu je to najjaci tim svih vremena? U 10 od 10 slucajeva bi ih dobili Lejkersi sa Medzikom, Karimom i Vortijem. Bukvalno unakazili bi ove potencijalne Lejkerse. U 7 od 10 slucajeva Kobi i Sek bi razmontirali ovakav tim.
(vaxilar, 23. novembar 2020 21:04)

Jel bi smeo da se kladiš na to što tvrdiš ? Ja bi samo smeo sa ekipom Bullsa sa Jordanom , Rodmanom i Pipenom.
(Sch.., 23. novembar 2020 21:44)

U svoju glavu bih se kladio

day

pre 3 godine

Takodje, ne vidim po cemu bi taj tim bio mocniji od ondasnjeg tima Voriorsa ( Durent, Kari, Tompson, Grin)
(JeRemija, 23. novembar 2020 21:10)

Po tome sto se nikad u istoriji lige nije desilo da 3 najbolja igraca lige igraju u istom timu, kao sto bi bio slucaj kad bi se ovo desilo. Ali nece jer je u pitanju novinarska patka, tu se slazem.

Andro Knego

pre 3 godine

Imaju Brona i Obrvu, ne treba im Janis, treba im Midlton, zdravi Klej a da bi taj tim bio najjači svih vremena je diskutabilno, nikad se ne bih kladio protiv GSW sa Durantom.

JeRemija

pre 3 godine

@day

Cekajte zar Lenard nije najbolji igrac lige?

Durent? Harden?

Nije valjda 36 godisnji LBJ najbolji igrac lige, po misljenju mnogih, on nije ni u top 10 trenutno...

Odkud sad Obrva u top 3 igraca lige?!
Isti covek koji nije mogao Pelikanse nijednom da uvede u plej of? A nije da nije imao solidne saigrace...Nesto tu ne stima.

Sch..

pre 3 godine

Po kom osnovu je to najjaci tim svih vremena? U 10 od 10 slucajeva bi ih dobili Lejkersi sa Medzikom, Karimom i Vortijem. Bukvalno unakazili bi ove potencijalne Lejkerse. U 7 od 10 slucajeva Kobi i Sek bi razmontirali ovakav tim.
(vaxilar, 23. novembar 2020 21:04)

Jel bi smeo da se kladiš na to što tvrdiš ? Ja bi samo smeo sa ekipom Bullsa sa Jordanom , Rodmanom i Pipenom.

Batistuta

pre 3 godine

Najjaci svih vremena? Lejkersi iz 1986 bi ih razvalili u svakom mecu po 20 razlike, a kamoli Lejkesi iz 2001.
A ako se ne odnosi samo na Lejkerse tek onda ima jos gomila timova kroz istoriju koji su bolji. Npr.legendarni tim Chicago Bullsa iz 1995/1996.

Memfis

pre 3 godine

Спарси из 2014. би са тим најбољим тимом свих времена обрисали патос. Лејкерси из 2001. такође.

i

pre 3 godine

Jel bi smeo da se kladiš na to što tvrdiš ? Ja bi samo smeo sa ekipom Bullsa sa Jordanom , Rodmanom i Pipenom.
(Sch.., 23. novembar 2020 21:44)
O cemu bi se vi deco kladili...

Vladan Grujić

pre 3 godine

Mogu da naprave tim sa po 100 Janisa, Džejmsa i Dejvisa i opet će biti slabiji od Seltiksa i Lejkersa iz '80-ih. Svako vreme ima svoje heroje, ali ona dva tima iz '80-ih su bili vanzemaljska inteligencija za ove današnje. Da ne zaboravim i sjajan tim Filadelfije 76ersa početkom '80-ih.

vaxilar

pre 3 godine

Po kom osnovu je to najjaci tim svih vremena? U 10 od 10 slucajeva bi ih dobili Lejkersi sa Medzikom, Karimom i Vortijem. Bukvalno unakazili bi ove potencijalne Lejkerse. U 7 od 10 slucajeva Kobi i Sek bi razmontirali ovakav tim.

Lacarak City

pre 3 godine

Ne vidim poentu u dovodjenju tipa igraca slicnog Lebronu. Da je u pitanju neko na poziciji pleja ili beka, pa da covek i poveruje.
Novinarska patka.

vaxilar

pre 3 godine

Po kom osnovu je to najjaci tim svih vremena? U 10 od 10 slucajeva bi ih dobili Lejkersi sa Medzikom, Karimom i Vortijem. Bukvalno unakazili bi ove potencijalne Lejkerse. U 7 od 10 slucajeva Kobi i Sek bi razmontirali ovakav tim.

JeRemija

pre 3 godine

Novinarska patka.
Nema sanse ovo da se desi.

Takodje, ne vidim po cemu bi taj tim bio mocniji od ondasnjeg tima Voriorsa ( Durent, Kari, Tompson, Grin)

веверица

pre 3 godine

нећу да коментаришем ово најјачи тим свих времена, јер је у питању очигледно троловање.
значи дошли смо дотле да новине тролују сопствене читаоце...

Jackson

pre 3 godine

Po kom osnovu je to najjaci tim svih vremena? U 10 od 10 slucajeva bi ih dobili Lejkersi sa Medzikom, Karimom i Vortijem. Bukvalno unakazili bi ove potencijalne Lejkerse. U 7 od 10 slucajeva Kobi i Sek bi razmontirali ovakav tim.
(vaxilar, 23. novembar 2020 21:04)

Jel bi smeo da se kladiš na to što tvrdiš ? Ja bi samo smeo sa ekipom Bullsa sa Jordanom , Rodmanom i Pipenom.
(Sch.., 23. novembar 2020 21:44)
I sta sad? On kaze smem, ti kazes hajde i vas dvojica se kladite i...? Cekate da vreme krene unazad, sta? Dva curana...

Lacarak City

pre 3 godine

Ne vidim poentu u dovodjenju tipa igraca slicnog Lebronu. Da je u pitanju neko na poziciji pleja ili beka, pa da covek i poveruje.
Novinarska patka.

Memfis

pre 3 godine

Спарси из 2014. би са тим најбољим тимом свих времена обрисали патос. Лејкерси из 2001. такође.

Fan Pennyja Hardawaya

pre 3 godine

Lebron oce da se izjednaci sa Jordanom ili ga cak i nadmasi, cak i ako uspe u tome, Jordan ostaje najbolji. Primera radi, Bill Russel ima 11 NBA prstena pa se retko prica o njemu...

doktor

pre 3 godine

Jordan, Rodman, Pipen-najjaca trojka ikada, pa tek onda Kari, Klej, Durent.
Janis Lebron i Dejvis je cak slabija trojka od Lebron Vejd Boš..
Al cela ova sezona ce biti bar meni, u znaku nedostatka Klej Tompsona, iako sam navijac lebrona od 2003e godine.

Batistuta

pre 3 godine

Najjaci svih vremena? Lejkersi iz 1986 bi ih razvalili u svakom mecu po 20 razlike, a kamoli Lejkesi iz 2001.
A ako se ne odnosi samo na Lejkerse tek onda ima jos gomila timova kroz istoriju koji su bolji. Npr.legendarni tim Chicago Bullsa iz 1995/1996.

Djordje P

pre 3 godine

Ne verujem da ce se ovo ostvariti, a ako se desi, bice to stvarno jaka ekipa. Ali, preterali ste ga s ovim "najjaci tim svih vremena". Ne moraju svi naslovi da budu tako senzacionalisticki!

day

pre 3 godine

Takodje, ne vidim po cemu bi taj tim bio mocniji od ondasnjeg tima Voriorsa ( Durent, Kari, Tompson, Grin)
(JeRemija, 23. novembar 2020 21:10)

Po tome sto se nikad u istoriji lige nije desilo da 3 najbolja igraca lige igraju u istom timu, kao sto bi bio slucaj kad bi se ovo desilo. Ali nece jer je u pitanju novinarska patka, tu se slazem.

Marko

pre 3 godine

Aj bolan, realno najbolji tim svih vremena je Golden Stejt sa Durentom, Karijem i Tomsonom, tu jednostavno nema odbrane, to je bio vrhunac kosarke !

Djoksa

pre 3 godine

To bih baš voleo da vidim. Da dve najveće zvezde u timu pristanu da sebi značajno smanje platu da bi im došla treća zvezda koja bi im sigurno krala i medijsku slavu. I to ne igrač koji igra na nekom drugom mestu u timu već baš na njihovom. O da, kako da ne, mašta generalnog menadžera stvarno granica. Da ne bude zabune, ovo je direktna poruka Džejmsu da ga već vide u penziji i da su mu našli zamenu.

Sch..

pre 3 godine

Po kom osnovu je to najjaci tim svih vremena? U 10 od 10 slucajeva bi ih dobili Lejkersi sa Medzikom, Karimom i Vortijem. Bukvalno unakazili bi ove potencijalne Lejkerse. U 7 od 10 slucajeva Kobi i Sek bi razmontirali ovakav tim.
(vaxilar, 23. novembar 2020 21:04)

Jel bi smeo da se kladiš na to što tvrdiš ? Ja bi samo smeo sa ekipom Bullsa sa Jordanom , Rodmanom i Pipenom.

Extream

pre 3 godine

Jao Jeremija, dezurni PR "Demokratske pudlice". Ajmo redom, ekipa GSW je imala Curry, Thompson, Green sa drafta plus Durent. Znaci da kazemo draftovali i razvili 3/4 tih superstarova. Lakersi od trojke Janis, LBJ i AD su draftovali i razvili njih 0. Sve su doveli. Jasno ti je sta je tu vestacka tvorevina.
I kad "pljujes" AD kako nije mogao da dovede NO u PO, pa glavni igraca NO su sada igraci Lakersa iz prosle godine. I pazi sad, ti igraci nisu usli prosle godine u PO. I jos da citiram tvoje reci, sad ce LBJ da upali PO mode... Iskukao trade, PO video nije... I znaci LBJ u svom prajmu, ne moze da odvede ekipu u PO. Sve je receno...
Ali nema veze, naci ce se neki novi Dalas da unisti vestacku tvorevinu sa sudijskom protekcijom i nalepi suze laznom goatu...

Мирабо

pre 3 godine

Бостон са Леријем Бирдом,Чикаго Булси,Меџикови лејкерси,Детроит Пистонси,Хјустон са Хакимом,чак можда и Њујорк са Јуингом и Старксом су јачи тимови,Орландо са О Нилом.

Andro Knego

pre 3 godine

Imaju Brona i Obrvu, ne treba im Janis, treba im Midlton, zdravi Klej a da bi taj tim bio najjači svih vremena je diskutabilno, nikad se ne bih kladio protiv GSW sa Durantom.

Vladan Grujić

pre 3 godine

Mogu da naprave tim sa po 100 Janisa, Džejmsa i Dejvisa i opet će biti slabiji od Seltiksa i Lejkersa iz '80-ih. Svako vreme ima svoje heroje, ali ona dva tima iz '80-ih su bili vanzemaljska inteligencija za ove današnje. Da ne zaboravim i sjajan tim Filadelfije 76ersa početkom '80-ih.

Jare u mleku

pre 3 godine

(pilot, 23. novembar 2020 23:23)

Igrao sam košarku i volim tu podelu na pleja, beka, krilo.. Šta radi plej. Prenosi loptu, organizuje napad, čuva kontru, asistira ili uzme neki šut. Džon Stokton recimo. Ako imaš Hardena, Lebrona, Janisa u ekipi ta pozicija ne postoji. Sve oni rade. Ostali čekaju neku povratnu da šutnu. Tako da nije Lebron ni 3 ni 4 ni 5. Svaka čast na talentu i svemu ali takvi pojedinci ubiše ideju košarke kao kolektivne igre 5 na 5. Ili sam ja mator i zaostao.

JeRemija

pre 3 godine

@day

Cekajte zar Lenard nije najbolji igrac lige?

Durent? Harden?

Nije valjda 36 godisnji LBJ najbolji igrac lige, po misljenju mnogih, on nije ni u top 10 trenutno...

Odkud sad Obrva u top 3 igraca lige?!
Isti covek koji nije mogao Pelikanse nijednom da uvede u plej of? A nije da nije imao solidne saigrace...Nesto tu ne stima.

mare

pre 3 godine

i ovi vise sa super timovima i Zvezdama, ne znam kako neko moze da se veze za neki tim u ovom novom konceptu super zvezda koje rade sta hoce. jezivo sta se desava u sportu

i

pre 3 godine

Jel bi smeo da se kladiš na to što tvrdiš ? Ja bi samo smeo sa ekipom Bullsa sa Jordanom , Rodmanom i Pipenom.
(Sch.., 23. novembar 2020 21:44)
O cemu bi se vi deco kladili...

eto ti sad

pre 3 godine

U NBA je postojao samo jedan TIM i to je Detroit Pistonsi sa kraja 80-ih i pocetka 90-ih ,sve ostalo su samo fransize !
(Pantani40, 23. novembar 2020 21:21)

Ovaj komentar me je nesto toliko zainteresovao, da li bi iko hteo da mi pojasni. Interesuje me, a ne znam. Hvala.

Beks

pre 3 godine

Jeremija i Stefan Coyg su dva lika koja je mnogo lako razmontirati. Rece Jeremija onako nabedjeno da Dejvis nijednom nije uveo Pelikane u playoff,ne znam samo kako je to moguce ako je tukao ove iste Blejzerse sa 4:0 u playoffu a ispadao od Durantove Oklahome i Wariorsa koje ovde pominju :D a Coyg tvrdi da je Detroit 2006 izgubio od Klivlenda iako su tada izgubili od Wejda i Majamija u finalu istoka,a mozete samo da pogledate performans igraca Detroita te godine protiv Majamija i da primetite koliko su slabije igrali bez svog trenera iz sampionskih dana Larry Browna koji je godinu ranije izbacio isti taj Majami. A clan Pistonsa 2007 nije bio ni njihov 4x dpoy Ben Wallace koji je bio clan Bullsa. Ali u pitanju je "isti" Tim ;) Uzgred pomenuti Iglauskas,Sasa,Hjuz su razbili sve protivnike te sezone bez Lebrona od toga dva meca sa 24 i 27 razlike ;)

JeRemija

pre 3 godine

@Extream

Care, Obrva je igrao za Pelikanse 7 godina i nije mogao da ih odvede u plej of nijednom.
Sta si se uhvatio prosle godine?

Odlican je igrac ali je besmisleno proglasavati ga top 3 igracem lige.
Top 10 jeste.

Zeleni Zub

pre 3 godine

Najjači Batistutin tim svih vremena, LA Lakers, nije te godine čak ni finale igrao.

Boston - Houston 4:2

Ovde je gomila Maksima koji lupetaju po forum diviziji.

Gavra

pre 3 godine

Da bi neki tim bio najjači svih vremena treba da postigne rezultate koji ga čine boljim od svih ostalih.Ova trojica i ako bi igrali zajedno tek ako bi osvojili najmanje 4 titule za redom bi mogli da udju u razmatranje za najjači tim svih vremena.Pored očiglednih rezultata neophodnih da tim postigne da bi ušao u razmatranje za titulu najjačeg svih vremena svakako da utiče i navijačka sentimentalnost.Moj glas ide za LA Lejkerse 1980.-'88.,Džabar,Džejms Vorti,Medžik,AC Grin(prva trojica prvi pikovi na draftu),5 titula za 9 godina.

Stefan COYG

pre 3 godine

@ Po čemu najjači tim svih vremena? Pa za početak bi ih razmontirali 04 Pistonsi.
(Trol)
...........................
Trol, prigodan nik. Te Pistonse (doduse malo u godinama)... je razmontirao Dzejms 2006. I to sam. Sa Sasom Pavlovicem i Ilgauskasom pored. Dao sam 29 od poslednih 30 poena ekipe u Q4 i produzetku.

Poz

Štap i šargarepa

pre 3 godine

Pogledajte samo tri sezone unazad.
Stef Kari, Klej Tompson, Kevin Durent, Drejmond Grin, DeMarkus Kazins. Samo ovaj tim Golden Stejta bi unakazio ove potencijalne Lejkerse, a da ne pričamo o timovima u poslednjih 30-40 godina.

vaxilar

pre 3 godine

Po kom osnovu je to najjaci tim svih vremena? U 10 od 10 slucajeva bi ih dobili Lejkersi sa Medzikom, Karimom i Vortijem. Bukvalno unakazili bi ove potencijalne Lejkerse. U 7 od 10 slucajeva Kobi i Sek bi razmontirali ovakav tim.
(vaxilar, 23. novembar 2020 21:04)

Jel bi smeo da se kladiš na to što tvrdiš ? Ja bi samo smeo sa ekipom Bullsa sa Jordanom , Rodmanom i Pipenom.
(Sch.., 23. novembar 2020 21:44)

U svoju glavu bih se kladio

LJUBITELJ FASADA I PUMPI

pre 3 godine

Po tome sto se nikad u istoriji lige nije desilo da 3 najbolja igraca lige igraju u istom timu, kao sto bi bio slucaj kad bi se ovo desilo. Ali nece jer je u pitanju novinarska patka, tu se slazem.
(day, 23. novembar 2020 21:28)

Kako nije? A onomad kad su igrali u istom timu Jordan, Pipen i Longli?

pilot

pre 3 godine

Tim bez šutera sa 2 trojke i jednom četvorkom je ništa... Bolje 2 pleja i centar nego ovo...
(Bard Živa, 23. novembar 2020 21:09)

A ko su te dve trojke?
Ok, jedna je LeBron, a ko je druga?
Ni Dejvis, ni Janis nisu trojke.
U postavi sa ovom trojicom, LeBron bi igrao na tri, Janis na četiri, a Dejvis na pet.

76er

pre 3 godine

A ko su te dve trojke?
Ok, jedna je LeBron, a ko je druga?
Ni Dejvis, ni Janis nisu trojke.
U postavi sa ovom trojicom, LeBron bi igrao na tri, Janis na četiri, a Dejvis na pet.
(pilot, 23. novembar 2020 23:23)

Devjvisa ne mozes ni motkom da nateras da igra peticu.

MethodManWu

pre 3 godine

Nerviraju me ove priče. Već se priča o najjačem timu svih vremena, a pitanje je da li će ikad išta od toga biti. Sve i da bude, da bi se pričalo o najboljem timu svih vremena mora da prođe malo vremena ipak, da se vidi šta su uradili. Mada i da se to desi i da slabo šta urade mediji će ih zarad marketinga proglasiti za jedan od najboljih timova ikad. Kao što onaj tim Majamija sa Vejdom, Bošom i Lebronom svrstavaju u jedan od najboljih. Ja vas pitam, kako može tim koji je trajao samo 4 godine i osvojio titulu samo 2 puta biti jedan od najboljih u istoriji?
Marketing je čudo.

Bela vrana

pre 3 godine

Ovaj komentar me je nesto toliko zainteresovao, da li bi iko hteo da mi pojasni. Interesuje me, a ne znam. Hvala.
(eto ti sad, 23. novembar 2020 22:47) Pogledaj dokumentarac o Detroit Pistonsima "30 for 30: Bad Boys".

bla

pre 3 godine

Takodje, ne vidim po cemu bi taj tim bio mocniji od ondasnjeg tima Voriorsa ( Durent, Kari, Tompson, Grin)
(JeRemija, 23. novembar 2020 21:10)

Zato sto bi imao 3 od prvih 5 najboljih igraca u NBA, Tompson i Grin su radilice, ali nisu ni u prvih 10, diskutabilno i za 20.

Ako pricamo o trenutnoj formi, iz prosle godine, definitivno 3 od prvih 5.
Drugo, vrlo vrlo solidna klupa.
(Goran, 24. novembar 2020 08:53)

ne bi trebalo gledati samo igrace pojedinacno. bitno je i kako bi se uklopili zajedno. voriorsi nisu imali velikih problema zbog stila igre i iz razloga sto se njihovi najbolji igraci (stef, klej i kd) dobro uklapaju sa drugim igracima i mogu da igraju i budu korisni i kada lopta nije konstantno kod njih. na taj nacin se njihova vrednost povecava kada imaju druge vrhunske igrace u timu. dok bi ovakav tim lejkersa imao problem zbog lbj-a i janisa. lbj hoce da sve organizuje a drugi bi trebalo da se uklope a janis bi hteo da igra na isti nacin. resenje da janis smanji svoju ulogu i zrtvuje se kao sto su kevin lav i kris bosh uradili. ili da to uradi lbj? lbj je ispod prosecan suter a janis je ocajan.

No name

pre 3 godine

Cekajte zar Lenard nije najbolji igrac lige?

Durent? Harden?

Nije valjda 36 godisnji LBJ najbolji igrac lige, po misljenju mnogih, on nije ni u top 10 trenutno...

Odkud sad Obrva u top 3 igraca lige?!
Isti covek koji nije mogao Pelikanse nijednom da uvede u plej of? A nije da nije imao solidne saigrace...(JeRemija, 23. novembar 2020 21:56)

Kakav si troll postao. Naravno da ne valja kad masno lažeš. Obrva nikad nije imao igrača ni kao što je Marey u Denveru. Nije ništa posebno uradio sa timom koji ga je draftova, ali bilo je playoffa.

Lenard celu karijeru , pa ni Harden se nisu približili Jamesu. Možda su bili neke sezone bolji, ali ukupno sve ne. Jedino se Durent približio Jamesu, ali neumesno je njega pominjati,jer je pretrpeo baš tešku povredu. I to može da se desi u 36 godini. Samo ti prizivaj lošu karmu.

Pera85

pre 3 godine

Upravo zavrsih po drugi put The Last Dance. Sta je sve prevazisao MJ i na kom nivou je bio, to je nevidjeno. Njegov xakljucak na kraju je bio jako dobar. Sampionski Bulsi iz 1998. su najbolji tim jer je tad umeo da potpuno iskoristi svo znanje i iskustvo a ne samo fizicku snagu. To se videlo u poslednjem napadu Jute. Znao je sta ce uraditi i znao je da Maloun neocekuje da Dzordan dodje sa te strane. Tako da sam rastrzan izmedju tih i Bulsa iz 1996. Kazem ja koji navija za Indijanu. Lejkersi sa Sekom i Kobijem su drugi, pa onda Pistonsi (orginalni losi momci). GSW je tu sa njima i kao tim i kao fransiza koja je uradila sjajan posao. Bukvalno prepisano od Bulsa. Da bi bili tim koji se ubraja u najbolje svih vremena, morate odbraniti titulu. Medzik i Bird mislim da nisu uspeli, ali su bili sjajni rivali u svoje vreme

Goran

pre 3 godine

Takodje, ne vidim po cemu bi taj tim bio mocniji od ondasnjeg tima Voriorsa ( Durent, Kari, Tompson, Grin)
(JeRemija, 23. novembar 2020 21:10)

Zato sto bi imao 3 od prvih 5 najboljih igraca u NBA, Tompson i Grin su radilice, ali nisu ni u prvih 10, diskutabilno i za 20.

Ako pricamo o trenutnoj formi, iz prosle godine, definitivno 3 od prvih 5.
Drugo, vrlo vrlo solidna klupa.

Beks

pre 3 godine

Moracu da ispravim samog sebe,Pelikansi nisu igrali sa Durantovom Oklahomom u playoffu. 2018 su dobili portland pa ispali od Wariorsa,dok su 2015 takodje ispali od Wariorsa,kada je startna petorka Pelikana bila Asik,Davis,Pondexter,Gordon i Evans.

vaxilar

pre 3 godine

Po kom osnovu je to najjaci tim svih vremena? U 10 od 10 slucajeva bi ih dobili Lejkersi sa Medzikom, Karimom i Vortijem. Bukvalno unakazili bi ove potencijalne Lejkerse. U 7 od 10 slucajeva Kobi i Sek bi razmontirali ovakav tim.

doktor

pre 3 godine

Jordan, Rodman, Pipen-najjaca trojka ikada, pa tek onda Kari, Klej, Durent.
Janis Lebron i Dejvis je cak slabija trojka od Lebron Vejd Boš..
Al cela ova sezona ce biti bar meni, u znaku nedostatka Klej Tompsona, iako sam navijac lebrona od 2003e godine.

Мирабо

pre 3 godine

Бостон са Леријем Бирдом,Чикаго Булси,Меџикови лејкерси,Детроит Пистонси,Хјустон са Хакимом,чак можда и Њујорк са Јуингом и Старксом су јачи тимови,Орландо са О Нилом.

Stefan COYG

pre 3 godine

@ Po čemu najjači tim svih vremena? Pa za početak bi ih razmontirali 04 Pistonsi.
(Trol)
...........................
Trol, prigodan nik. Te Pistonse (doduse malo u godinama)... je razmontirao Dzejms 2006. I to sam. Sa Sasom Pavlovicem i Ilgauskasom pored. Dao sam 29 od poslednih 30 poena ekipe u Q4 i produzetku.

Poz

Memfis

pre 3 godine

Спарси из 2014. би са тим најбољим тимом свих времена обрисали патос. Лејкерси из 2001. такође.

JeRemija

pre 3 godine

@Extream

Care, Obrva je igrao za Pelikanse 7 godina i nije mogao da ih odvede u plej of nijednom.
Sta si se uhvatio prosle godine?

Odlican je igrac ali je besmisleno proglasavati ga top 3 igracem lige.
Top 10 jeste.

JeRemija

pre 3 godine

@day

Cekajte zar Lenard nije najbolji igrac lige?

Durent? Harden?

Nije valjda 36 godisnji LBJ najbolji igrac lige, po misljenju mnogih, on nije ni u top 10 trenutno...

Odkud sad Obrva u top 3 igraca lige?!
Isti covek koji nije mogao Pelikanse nijednom da uvede u plej of? A nije da nije imao solidne saigrace...Nesto tu ne stima.

LJUBITELJ FASADA I PUMPI

pre 3 godine

Po tome sto se nikad u istoriji lige nije desilo da 3 najbolja igraca lige igraju u istom timu, kao sto bi bio slucaj kad bi se ovo desilo. Ali nece jer je u pitanju novinarska patka, tu se slazem.
(day, 23. novembar 2020 21:28)

Kako nije? A onomad kad su igrali u istom timu Jordan, Pipen i Longli?

Sch..

pre 3 godine

Po kom osnovu je to najjaci tim svih vremena? U 10 od 10 slucajeva bi ih dobili Lejkersi sa Medzikom, Karimom i Vortijem. Bukvalno unakazili bi ove potencijalne Lejkerse. U 7 od 10 slucajeva Kobi i Sek bi razmontirali ovakav tim.
(vaxilar, 23. novembar 2020 21:04)

Jel bi smeo da se kladiš na to što tvrdiš ? Ja bi samo smeo sa ekipom Bullsa sa Jordanom , Rodmanom i Pipenom.

Fan Pennyja Hardawaya

pre 3 godine

Lebron oce da se izjednaci sa Jordanom ili ga cak i nadmasi, cak i ako uspe u tome, Jordan ostaje najbolji. Primera radi, Bill Russel ima 11 NBA prstena pa se retko prica o njemu...

JeRemija

pre 3 godine

Novinarska patka.
Nema sanse ovo da se desi.

Takodje, ne vidim po cemu bi taj tim bio mocniji od ondasnjeg tima Voriorsa ( Durent, Kari, Tompson, Grin)

Extream

pre 3 godine

Jao Jeremija, dezurni PR "Demokratske pudlice". Ajmo redom, ekipa GSW je imala Curry, Thompson, Green sa drafta plus Durent. Znaci da kazemo draftovali i razvili 3/4 tih superstarova. Lakersi od trojke Janis, LBJ i AD su draftovali i razvili njih 0. Sve su doveli. Jasno ti je sta je tu vestacka tvorevina.
I kad "pljujes" AD kako nije mogao da dovede NO u PO, pa glavni igraca NO su sada igraci Lakersa iz prosle godine. I pazi sad, ti igraci nisu usli prosle godine u PO. I jos da citiram tvoje reci, sad ce LBJ da upali PO mode... Iskukao trade, PO video nije... I znaci LBJ u svom prajmu, ne moze da odvede ekipu u PO. Sve je receno...
Ali nema veze, naci ce se neki novi Dalas da unisti vestacku tvorevinu sa sudijskom protekcijom i nalepi suze laznom goatu...

Marko

pre 3 godine

Aj bolan, realno najbolji tim svih vremena je Golden Stejt sa Durentom, Karijem i Tomsonom, tu jednostavno nema odbrane, to je bio vrhunac kosarke !

day

pre 3 godine

Takodje, ne vidim po cemu bi taj tim bio mocniji od ondasnjeg tima Voriorsa ( Durent, Kari, Tompson, Grin)
(JeRemija, 23. novembar 2020 21:10)

Po tome sto se nikad u istoriji lige nije desilo da 3 najbolja igraca lige igraju u istom timu, kao sto bi bio slucaj kad bi se ovo desilo. Ali nece jer je u pitanju novinarska patka, tu se slazem.

Batistuta

pre 3 godine

Najjaci svih vremena? Lejkersi iz 1986 bi ih razvalili u svakom mecu po 20 razlike, a kamoli Lejkesi iz 2001.
A ako se ne odnosi samo na Lejkerse tek onda ima jos gomila timova kroz istoriju koji su bolji. Npr.legendarni tim Chicago Bullsa iz 1995/1996.

веверица

pre 3 godine

нећу да коментаришем ово најјачи тим свих времена, јер је у питању очигледно троловање.
значи дошли смо дотле да новине тролују сопствене читаоце...

pilot

pre 3 godine

Tim bez šutera sa 2 trojke i jednom četvorkom je ništa... Bolje 2 pleja i centar nego ovo...
(Bard Živa, 23. novembar 2020 21:09)

A ko su te dve trojke?
Ok, jedna je LeBron, a ko je druga?
Ni Dejvis, ni Janis nisu trojke.
U postavi sa ovom trojicom, LeBron bi igrao na tri, Janis na četiri, a Dejvis na pet.

Lacarak City

pre 3 godine

Ne vidim poentu u dovodjenju tipa igraca slicnog Lebronu. Da je u pitanju neko na poziciji pleja ili beka, pa da covek i poveruje.
Novinarska patka.

Beks

pre 3 godine

Jeremija i Stefan Coyg su dva lika koja je mnogo lako razmontirati. Rece Jeremija onako nabedjeno da Dejvis nijednom nije uveo Pelikane u playoff,ne znam samo kako je to moguce ako je tukao ove iste Blejzerse sa 4:0 u playoffu a ispadao od Durantove Oklahome i Wariorsa koje ovde pominju :D a Coyg tvrdi da je Detroit 2006 izgubio od Klivlenda iako su tada izgubili od Wejda i Majamija u finalu istoka,a mozete samo da pogledate performans igraca Detroita te godine protiv Majamija i da primetite koliko su slabije igrali bez svog trenera iz sampionskih dana Larry Browna koji je godinu ranije izbacio isti taj Majami. A clan Pistonsa 2007 nije bio ni njihov 4x dpoy Ben Wallace koji je bio clan Bullsa. Ali u pitanju je "isti" Tim ;) Uzgred pomenuti Iglauskas,Sasa,Hjuz su razbili sve protivnike te sezone bez Lebrona od toga dva meca sa 24 i 27 razlike ;)

eto ti sad

pre 3 godine

U NBA je postojao samo jedan TIM i to je Detroit Pistonsi sa kraja 80-ih i pocetka 90-ih ,sve ostalo su samo fransize !
(Pantani40, 23. novembar 2020 21:21)

Ovaj komentar me je nesto toliko zainteresovao, da li bi iko hteo da mi pojasni. Interesuje me, a ne znam. Hvala.

Štap i šargarepa

pre 3 godine

Pogledajte samo tri sezone unazad.
Stef Kari, Klej Tompson, Kevin Durent, Drejmond Grin, DeMarkus Kazins. Samo ovaj tim Golden Stejta bi unakazio ove potencijalne Lejkerse, a da ne pričamo o timovima u poslednjih 30-40 godina.

Vladan Grujić

pre 3 godine

Mogu da naprave tim sa po 100 Janisa, Džejmsa i Dejvisa i opet će biti slabiji od Seltiksa i Lejkersa iz '80-ih. Svako vreme ima svoje heroje, ali ona dva tima iz '80-ih su bili vanzemaljska inteligencija za ove današnje. Da ne zaboravim i sjajan tim Filadelfije 76ersa početkom '80-ih.

Djoksa

pre 3 godine

To bih baš voleo da vidim. Da dve najveće zvezde u timu pristanu da sebi značajno smanje platu da bi im došla treća zvezda koja bi im sigurno krala i medijsku slavu. I to ne igrač koji igra na nekom drugom mestu u timu već baš na njihovom. O da, kako da ne, mašta generalnog menadžera stvarno granica. Da ne bude zabune, ovo je direktna poruka Džejmsu da ga već vide u penziji i da su mu našli zamenu.

Goran

pre 3 godine

Takodje, ne vidim po cemu bi taj tim bio mocniji od ondasnjeg tima Voriorsa ( Durent, Kari, Tompson, Grin)
(JeRemija, 23. novembar 2020 21:10)

Zato sto bi imao 3 od prvih 5 najboljih igraca u NBA, Tompson i Grin su radilice, ali nisu ni u prvih 10, diskutabilno i za 20.

Ako pricamo o trenutnoj formi, iz prosle godine, definitivno 3 od prvih 5.
Drugo, vrlo vrlo solidna klupa.

i

pre 3 godine

Jel bi smeo da se kladiš na to što tvrdiš ? Ja bi samo smeo sa ekipom Bullsa sa Jordanom , Rodmanom i Pipenom.
(Sch.., 23. novembar 2020 21:44)
O cemu bi se vi deco kladili...

Jackson

pre 3 godine

Po kom osnovu je to najjaci tim svih vremena? U 10 od 10 slucajeva bi ih dobili Lejkersi sa Medzikom, Karimom i Vortijem. Bukvalno unakazili bi ove potencijalne Lejkerse. U 7 od 10 slucajeva Kobi i Sek bi razmontirali ovakav tim.
(vaxilar, 23. novembar 2020 21:04)

Jel bi smeo da se kladiš na to što tvrdiš ? Ja bi samo smeo sa ekipom Bullsa sa Jordanom , Rodmanom i Pipenom.
(Sch.., 23. novembar 2020 21:44)
I sta sad? On kaze smem, ti kazes hajde i vas dvojica se kladite i...? Cekate da vreme krene unazad, sta? Dva curana...

mare

pre 3 godine

i ovi vise sa super timovima i Zvezdama, ne znam kako neko moze da se veze za neki tim u ovom novom konceptu super zvezda koje rade sta hoce. jezivo sta se desava u sportu

No name

pre 3 godine

Cekajte zar Lenard nije najbolji igrac lige?

Durent? Harden?

Nije valjda 36 godisnji LBJ najbolji igrac lige, po misljenju mnogih, on nije ni u top 10 trenutno...

Odkud sad Obrva u top 3 igraca lige?!
Isti covek koji nije mogao Pelikanse nijednom da uvede u plej of? A nije da nije imao solidne saigrace...(JeRemija, 23. novembar 2020 21:56)

Kakav si troll postao. Naravno da ne valja kad masno lažeš. Obrva nikad nije imao igrača ni kao što je Marey u Denveru. Nije ništa posebno uradio sa timom koji ga je draftova, ali bilo je playoffa.

Lenard celu karijeru , pa ni Harden se nisu približili Jamesu. Možda su bili neke sezone bolji, ali ukupno sve ne. Jedino se Durent približio Jamesu, ali neumesno je njega pominjati,jer je pretrpeo baš tešku povredu. I to može da se desi u 36 godini. Samo ti prizivaj lošu karmu.

Andro Knego

pre 3 godine

Imaju Brona i Obrvu, ne treba im Janis, treba im Midlton, zdravi Klej a da bi taj tim bio najjači svih vremena je diskutabilno, nikad se ne bih kladio protiv GSW sa Durantom.

Djordje P

pre 3 godine

Ne verujem da ce se ovo ostvariti, a ako se desi, bice to stvarno jaka ekipa. Ali, preterali ste ga s ovim "najjaci tim svih vremena". Ne moraju svi naslovi da budu tako senzacionalisticki!

Zeleni Zub

pre 3 godine

Najjači Batistutin tim svih vremena, LA Lakers, nije te godine čak ni finale igrao.

Boston - Houston 4:2

Ovde je gomila Maksima koji lupetaju po forum diviziji.

Jare u mleku

pre 3 godine

(pilot, 23. novembar 2020 23:23)

Igrao sam košarku i volim tu podelu na pleja, beka, krilo.. Šta radi plej. Prenosi loptu, organizuje napad, čuva kontru, asistira ili uzme neki šut. Džon Stokton recimo. Ako imaš Hardena, Lebrona, Janisa u ekipi ta pozicija ne postoji. Sve oni rade. Ostali čekaju neku povratnu da šutnu. Tako da nije Lebron ni 3 ni 4 ni 5. Svaka čast na talentu i svemu ali takvi pojedinci ubiše ideju košarke kao kolektivne igre 5 na 5. Ili sam ja mator i zaostao.

Pera85

pre 3 godine

Upravo zavrsih po drugi put The Last Dance. Sta je sve prevazisao MJ i na kom nivou je bio, to je nevidjeno. Njegov xakljucak na kraju je bio jako dobar. Sampionski Bulsi iz 1998. su najbolji tim jer je tad umeo da potpuno iskoristi svo znanje i iskustvo a ne samo fizicku snagu. To se videlo u poslednjem napadu Jute. Znao je sta ce uraditi i znao je da Maloun neocekuje da Dzordan dodje sa te strane. Tako da sam rastrzan izmedju tih i Bulsa iz 1996. Kazem ja koji navija za Indijanu. Lejkersi sa Sekom i Kobijem su drugi, pa onda Pistonsi (orginalni losi momci). GSW je tu sa njima i kao tim i kao fransiza koja je uradila sjajan posao. Bukvalno prepisano od Bulsa. Da bi bili tim koji se ubraja u najbolje svih vremena, morate odbraniti titulu. Medzik i Bird mislim da nisu uspeli, ali su bili sjajni rivali u svoje vreme

vaxilar

pre 3 godine

Po kom osnovu je to najjaci tim svih vremena? U 10 od 10 slucajeva bi ih dobili Lejkersi sa Medzikom, Karimom i Vortijem. Bukvalno unakazili bi ove potencijalne Lejkerse. U 7 od 10 slucajeva Kobi i Sek bi razmontirali ovakav tim.
(vaxilar, 23. novembar 2020 21:04)

Jel bi smeo da se kladiš na to što tvrdiš ? Ja bi samo smeo sa ekipom Bullsa sa Jordanom , Rodmanom i Pipenom.
(Sch.., 23. novembar 2020 21:44)

U svoju glavu bih se kladio

Bela vrana

pre 3 godine

Ovaj komentar me je nesto toliko zainteresovao, da li bi iko hteo da mi pojasni. Interesuje me, a ne znam. Hvala.
(eto ti sad, 23. novembar 2020 22:47) Pogledaj dokumentarac o Detroit Pistonsima "30 for 30: Bad Boys".

Gavra

pre 3 godine

Da bi neki tim bio najjači svih vremena treba da postigne rezultate koji ga čine boljim od svih ostalih.Ova trojica i ako bi igrali zajedno tek ako bi osvojili najmanje 4 titule za redom bi mogli da udju u razmatranje za najjači tim svih vremena.Pored očiglednih rezultata neophodnih da tim postigne da bi ušao u razmatranje za titulu najjačeg svih vremena svakako da utiče i navijačka sentimentalnost.Moj glas ide za LA Lejkerse 1980.-'88.,Džabar,Džejms Vorti,Medžik,AC Grin(prva trojica prvi pikovi na draftu),5 titula za 9 godina.

Beks

pre 3 godine

Moracu da ispravim samog sebe,Pelikansi nisu igrali sa Durantovom Oklahomom u playoffu. 2018 su dobili portland pa ispali od Wariorsa,dok su 2015 takodje ispali od Wariorsa,kada je startna petorka Pelikana bila Asik,Davis,Pondexter,Gordon i Evans.

bla

pre 3 godine

Takodje, ne vidim po cemu bi taj tim bio mocniji od ondasnjeg tima Voriorsa ( Durent, Kari, Tompson, Grin)
(JeRemija, 23. novembar 2020 21:10)

Zato sto bi imao 3 od prvih 5 najboljih igraca u NBA, Tompson i Grin su radilice, ali nisu ni u prvih 10, diskutabilno i za 20.

Ako pricamo o trenutnoj formi, iz prosle godine, definitivno 3 od prvih 5.
Drugo, vrlo vrlo solidna klupa.
(Goran, 24. novembar 2020 08:53)

ne bi trebalo gledati samo igrace pojedinacno. bitno je i kako bi se uklopili zajedno. voriorsi nisu imali velikih problema zbog stila igre i iz razloga sto se njihovi najbolji igraci (stef, klej i kd) dobro uklapaju sa drugim igracima i mogu da igraju i budu korisni i kada lopta nije konstantno kod njih. na taj nacin se njihova vrednost povecava kada imaju druge vrhunske igrace u timu. dok bi ovakav tim lejkersa imao problem zbog lbj-a i janisa. lbj hoce da sve organizuje a drugi bi trebalo da se uklope a janis bi hteo da igra na isti nacin. resenje da janis smanji svoju ulogu i zrtvuje se kao sto su kevin lav i kris bosh uradili. ili da to uradi lbj? lbj je ispod prosecan suter a janis je ocajan.

MethodManWu

pre 3 godine

Nerviraju me ove priče. Već se priča o najjačem timu svih vremena, a pitanje je da li će ikad išta od toga biti. Sve i da bude, da bi se pričalo o najboljem timu svih vremena mora da prođe malo vremena ipak, da se vidi šta su uradili. Mada i da se to desi i da slabo šta urade mediji će ih zarad marketinga proglasiti za jedan od najboljih timova ikad. Kao što onaj tim Majamija sa Vejdom, Bošom i Lebronom svrstavaju u jedan od najboljih. Ja vas pitam, kako može tim koji je trajao samo 4 godine i osvojio titulu samo 2 puta biti jedan od najboljih u istoriji?
Marketing je čudo.

76er

pre 3 godine

A ko su te dve trojke?
Ok, jedna je LeBron, a ko je druga?
Ni Dejvis, ni Janis nisu trojke.
U postavi sa ovom trojicom, LeBron bi igrao na tri, Janis na četiri, a Dejvis na pet.
(pilot, 23. novembar 2020 23:23)

Devjvisa ne mozes ni motkom da nateras da igra peticu.