1. Legolas

  Pa Sosijedad je i prosle sezone sjajno krenuo i bio pri vrhu, pa je onda uslijedio pad u drugom dijelu sezone. Tako da nije to samo do Silve, koji je odlican, vec je i ostatak tima vrlo dobar, kao i trener. Dosli su i do finala kupa prosle sezone, tako da ne znam kome je ovo toliko iznenadjenje. Samo da nastave ovako i ne padnu kao prosle.
   (Rade N., 23. novembar 2020 10:14)

  # Link komentara

 2. David Silva
   (shone, 22. novembar 2020 20:16)

  # Link komentara

 3. da nije kao one godine kada su do zadnjeg kola bili kandidati za titulu?.Priznali da su bili dopingovani celu sezonu,a nasem Darku Kovacevicu ostade infarkt od toga za uspomenu.
   (Nikola, 22. novembar 2020 19:36)

  # Link komentara

 4. Ko nekad kad su igrali Dare Kovacevic i Nihat Kaveci.
   (Bela vrana, 22. novembar 2020 19:16)

  # Link komentara

 5. Zato što je David Silva vrhunski Kreativac. Na nivou Inijeste i Ćavija skoro, ako ne i ravan njima.
  Njegov odlazak u Cityja se itekako oseća, i u igri i po rezultatima, i njegov dolazak se još bolje oseća u Sosijedadu.

  Kada od prosečne ekipe napraviš ravnu najboljima i gurneš je na prvo mesto u jednoj od najačih liga sveta,znači da si vrhunski fudbaler.
  Lako je svima u PSŽ, Liverpulu, Bajernu, Realu, Celziju, City-ju,Junajtedu,Juveu,Interu itd itd.Gde se kupuju igrači nemilice, za bekove se trose desetine miliona, a na pojedince i stotine miliona.

  Budi frajer i šmeker, pa od proseka napravi nešto. Bez obzira koliko bude izdržao, zato što je pad očekivan, usled nedostatka dovoljnog broja kvalitetnih igrača u ekipi,Sosijedad sa Silvom je prijatno iznenađenje,koje demantuje da je uslov svih uslova prosipati stotine milioma da bi ekipa funkcionisala, igrala dobro i imala rezultat ujedno.
   (legolas, 22. novembar 2020 19:14)

  # Link komentara