Nedelja, 22.11.2020.

17:55

Denver pronašao centra, ostao bez "Divčeve 'zlatne koke'"

Denver Nagetsi spremni su da naprave novi potez na tržištu slobodnih agenata.

Izvor: LN

Denver pronašao centra, ostao bez "Divèeve 'zlatne koke'" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

67 Komentari

Sortiraj po:

spree15

pre 3 godine

(Jim Beam, 22. novembar 2020 22:29)
Pa nije baš da nije bilo ništa vredno na tržištu, nisu samo all star igrači vredni, recimo Denver ima 2 all star igrača i potrebna im je podrška za njih a ne još 1 max ugovor.
Covington bi bio veliko pojačanje, zamisli zameniš Plumleea Gasolom ili Baynesom? Christian Wood, Tristan Thompson... Sve su to igrači koji trebaju Denveru

Dragan Borca

pre 3 godine

Volim i ja vas@
Denver toliko oslabljen?
Cime? Odlaskom drvoseca Plamlija i Krega i prosecnog precenjenog Granta?
Grant ima 9 PER u Plej Of- u, to ti je bukvalno rang gorih igraca lige. Decko nit moze sebi da kreira sut, katastrofalan na skoku, niti ima pas igru, niti je nesto agresivan u defanzivi. Grin je agresivniji i energicniji i 3 puta jeftiniji i mnogo bolji skakac. Kampaco im donosi kreaciju sa klupe i to kakvu. Plus jos 3 talentovana rukija uzeli i plus jos planiraju da uzmu defanzivca Fenerbahcea
Otisli drvosece Plamli i Kreg i prosecni Grant, a dosli brutalni kreativac Kampaco, gromada Hartenstajn( daleko bolji od Plamlija) 3 talentovana rukija, potcenjeni Grin i jos planiraju igraca. I to tebi puno oslabljeni?
Dovoljno je videti Grantu cifre iz Plej Of- a a kmeci se kao da je Denis Rodman licno otisao
I za tvoju informaciju Denver je sa Grantom imao minus na parketu, a od svih igraca jedan je od samo 2 igraca koji ima minus na parketu sa Jokicem i Marejem
Hartenstajn je daleko bolji zastitnik reketa nego tupavi Plamli, uostalom videcete kada pocne
Grin je vise nego dobra akvizicija, ne trosi lopte a dobar defanzivac koji moze da cuva i elitne cetvorke i petice sasvim korektno
A klupa ce imati Kampaca kao organizatora a ne da im Plamli lozana organizuje igru klupe sa svojim pokusajima imitacija Jokica
Sa novim rukijima i Bol Bol- om i Porterom Denver ima 5 talentovanih klinaca gde ce sigurno neko iskociti

mr

pre 3 godine

Ако Кампацо постане нови Ђинобили и ако овај други постане Новицки, онда су уболи.
(mr, 22. novembar 2020 20:12
Ne znam za Kampaca al ovaj Ajzeja centar nije dao ni jedan koš u NBA dalje od pola metra od koša.
(koki, 23. novembar 2020 01:19)

Немам појма за овог центра, крило, шта већ, али мене Кампацо подсећа на Стива Неша. Тај онако шашав је наше унаказио мислим на Олимпијади. И Кампацо нас је упропастио у Кини. Може тај Кампацо доста. Е сад дал ће све да се сложи видећемо. Реално њима треба плеј, а велике паре немају, тако да пробаће са Кампацом, па ако убоду убоду. Промашити неће сигурно, а дал ће бити бинго ће видимо.

GM

pre 3 godine

Salary cap 109 miliona.

Jokic i Marej 70 miliona.

Ako bi se doveo još neki Superstar za 35-40 miliona, kakav bi se tim i još 12 igrača sklopilo za preostalih 5 ili recimo 10 miliona za luxury tax?

Straja

pre 3 godine

Ljudi, vi kao da imate amneziju. Pa Grent je bio vise nego los cele godine, nego je znatno bolji bio u PO pa ga sad kujete u zvezde. I je vredi te pare svakako. Kreg vola ne moze da ubode. Samim odlaskom Plamlija, postali su kandidati za titulu :D

mask

pre 3 godine

Ako se povrede Jokara i Džamal može Denver da pređe u ABA ligu i kolje se sa Mornarom za Euro Kup.
(haha, 22. novembar 2020 20:39)

a šta mogu Lejkersi ako se povrede LJ i Dejvis? Sta moze bilo koja ekipa u NBA ako se povrede dva najbolje igrača?

No name

pre 3 godine

Vidim bar su zardržali Milsapa. Ovde slabo ko je trenirao košarku, i nikad nećete shavati da Jokiću kao takvoj 5 potrebna snažna 4. I da je Grant igrao u Denveru small fowrad. To ne kapirate i izgleda nikad nećete.
Ovako prelazni rok Denver nigde krenuo, nigde pošao,nigde došao. Njihov jedini kapital za trejd su Haris+ Barton + pikovi do kraja sezone. Posle i Barton odlazi kao Grant.

I da najvažnije Porter će da igra po 48 min, ili će postati novi Durent ili ledja neće izdržati.
Šala mala ,.ali to je to. Hm,hm zbog čega Barton ne bio starter na pozicij beka, uvek je morao da igra na neprirodnoj poziciji. Malo da ga s*** pa da ga lakše trejduju.

Ps. Čini mi se da su sad na dnu što se tiče plata? Okej to je Denver :)

Иван

pre 3 godine

То треба посматрати овако: Јокић и Мареј неће остати још дуго у Денверу ако управа настави овако лоше да појачава тим. Сваког играча који би Нагетсима легао као будали шамар пропустили су. Холидеј, Марк Гасол, Џереми Грент... Немогуће да Тим Конели то не зна. Дакле, или су дебело сигурни да Портер Јуниор може постати велика звезда, или се спремају за наредну годину, када ће имати више пара у буџету јер одлази Бартон, истиче уговор Милсепу, а Хериса ће лакше моћи да трејдују у задњој години уговора. Међутим, ту постоје две велике резерве. Прво, садашње ведете могу да посумњају у жељу клуба да пуца на титулу. И друго, евентуална појачања могу да посумњају у способност управе Нагетса јер она заиста делује траљаво. Ваљда знају шта раде. Мислим, Хартенштајн, онај из турске лиге, Кампацо који у НБА неће имати ниједну предност над америчким бековима. Стварно мршаво за екипу која је млада, и која је стигла до финала јаке конференције.

koki

pre 3 godine

Ако Кампацо постане нови Ђинобили и ако овај други постане Новицки, онда су уболи.
(mr, 22. novembar 2020 20:12
Ne znam za Kampaca al ovaj Ajzeja centar nije dao ni jedan koš u NBA dalje od pola metra od koša.

bm

pre 3 godine

A mi ovde negativno komentaršemo poteze koje je vukao Divac. U nba sve ekipe imaju epske bisere ili ih žulja novac, samo je ovdašnji fokus na ekipama gde bude po neko naš. Klipersi su etalon za gluposti kako rade i koliko novca troše, a ništa značajnije ne urade.

Mladen

pre 3 godine

Ovi sa KK Sledeca Sezona pricama...koja je logika da top slobodan agent sledece godine potpise za njih kad im ove jedan Grent, obicni vodonosa zapalio za raspali Detroit? Malo manje lupetanja.

Nikola

pre 3 godine

Potpuni promasaj je to sto su zadrzali Milsapa i Herisa. Ova dvojica igraju sve losije i uopste nisu opravdali u posljednjih 1.5 sezonu svoje minutaze.
Teska glupost sto su ih ostavili, odmah su ih trebali trejdovati. Nece igrati finala zbog ove gluposti!!!

Aspera

pre 3 godine

(Grey, 22. novembar 2020 20:17)

Sledece godine je masa zvezda u FA, a Denver ima sacuvan budzet i glavne igrace pod dugim ugovorima. Nije sve tako crno.

Aspera

pre 3 godine

Kampaco pojačanje za NBA ekipu, jako teško, sa kojim kvalitetom na svojoj poziciji moze da dominira nad direktnim čuvarima...
Ako uhvati drugu četvrtinu uspeh
(xxx, 22. novembar 2020 21:25)

Dobice on drugu cetvrtinu i koji minut u drugom poluvremenu gde ce mu glavni posao biti da podeli 3-4 asistencije i ubaci 1 sut ili ulaz i to je to za njegovu platu. Ako to uradi nema zime za njega, dobice i novi ugovor.

Aspera

pre 3 godine

(Jim Beam, 22. novembar 2020 22:29)

Samo se ne salazem za Hejvorda jer Sarlot i sa njegovim ugovorm sledece godine ima mesta za jos jedan takav, a postojibi donji limit plata. Takodje, Hejvord nije bas toliko propao koliko se na ovom forumu prica. Prosla sezona mu je bila uzlazna, jos nije rekao sve sto ima.

aabb

pre 3 godine

Otiso onaj doso ovaj, bilo kako bilo, Denveru je potreban jos jedan all star igrac ako hoce titulu, na poziciji 3, i solidna zamena za Jokica.
Kampaco je ok, ali nije on covek koji vuce ekipu i daje 20ppg..Mada mu mozda veci teren i brza igra odgovaraju pa bude igrao jos bolje.

Jim Beam

pre 3 godine

Sa jedne strane, možete da gledate kako je Denver uradio loš posao ove godine jer su im otišla tri igrača iz rotacije, a niko zvučan nije došao.

Sa druge strane, tržište slobodnih igrača ove sezone bilo je očajno i gotovo ništa vredno pomena nije bilo dostupno. Zbog toga su svi igrači koji su testirali tržište prošli daleko bolje nego što zaista vrede jer su ih neke ekipe preplaćivale pod parolom "daj šta daš". Kratkoročno će im doneti korist, dugoročno već sledeće godine su im svima vezane ruke kada slobodni igrači postanu Janis, Kavaj, Džordž, Oladipo, Džru Holidej...

Ako Denver ove godine uspe da održi nivo sa ovim igračima (neka bude i 2.runda plejofa, a jezgro tima im je tu i dalje realno) i neko od njih dođe u Denver sledeće godine, ispašće da je Denver uradio paklen posao što se nije zakopao lošim ugovorima ove sezone...Sve je bolje nego dati nego Hejvordu 30 miliona, Bertansu skoro 20 miliona godišnje, Grantu 20 miliona itd. Ja ipak biram ovaj drugi ugao jer sa ovakvom strukturom plata Denveru vrlo malo fali da sledeće sezone potpišu nekog na max ugovor, a prostora za razvijanje klinaca (Bol Bol, Porter JR, Dozier) ima sasvim dovoljno...

bskfan

pre 3 godine

Najveci problem Denvera je bila odbrana niskih igraca (Trej Jang, Ish Smit, Karuzo, Barea itd), prolazili su kako su hteli i onda je zadnja linija odbrane bila u problemu. Kampaco je po meni bolji od Morisa, a i Dozijer je sa onim dugim rukama nocna mora za protivnicke bekove. Ako Haris bude zdrav, a uz ovu dvojicu i novajliije Hamptona, taj problem ce biti znatno manji.

Ne znam zasto su svi protiv Hjartensona? Recimo, ja sam bio za to da ga Denver uzme na draftu, ali je sada jos bolje jer su ga u Hjustonu ubili sa klupom tako da ga sada Denver uzima za sitne pare.

RJ Hampton je brza brzina, sjajan u ulasku pod kos, tako da vec ove godine moze da pokaze sta zna samo ako ga Malone koristi na pravi nacin.

Green je bolji PF od Granta tako da ce to mesto biti bolje pokriveno. Zeke je interasntan igrac, za razliku od Granta ima dobar BBIQ tako da ja od njega ocekujem da na duze staze bude bolji od Granta. Denver trenutno ima problem sa SF jer osim Granta nikoga nisu imali na toj poziciji, zato je Denver i doveo ovog Grega Witingtona koji ima tu mobilnost da pokrije tu poziciju.

Doveli su i Markusa Hauarda koji je nizak (zato nije draftovan) ali je najbolji suter nize lige. Bice to interesantno, moze dosta da nauci od Kampaca jer su slicne visine.

I na kraju, odlaskom Granta i Krega otvara se prostor za MPJ-a i Bol Bola, tako da je to vise nego pozitivno. Nije Denver u poziciji da mora da ide na "sve ili nista" vec polako gradi tim i ide korak po korak.

xxx

pre 3 godine

Kampaco pojačanje za NBA ekipu, jako teško, sa kojim kvalitetom na svojoj poziciji moze da dominira nad direktnim čuvarima...
Ako uhvati drugu četvrtinu uspeh

Mondragon

pre 3 godine

Ovaj potez je logičan jedino ukoliko Meloun nije uveren da Porter može odigrati celu sezonu kao one 3-4 utakmice u plejofu,tj. da ostane zdrav čitavu sezonu i da se razvije u ono što mu je predviđano na koledžu.
U suprotnom,jesu bogatiji za iskustvo igranja u Finalu Zapada,ali po sastavu slabiji sigurno 20 %.
Nije mi jasno kako nisu pokušali angažovati Ibaku( mislim da bi ugovor na 3g.-15 mil.),sigurno prihvatio.Ili Noela,bolji izbor od ovog centra kog su potpisali.

sryugos

pre 3 godine

Kampaco je plej, Barton bek a Bol centar.
Bolu se mora dati sansa, momak ima neverovatne fizicke predispozicije i drugaciji je tip centra od Jokica.
Denver je slab sad na krilu sem ako Cancar nije dovoljno dobar da odmah igra 15 minuta a verujem da nije.

boki

pre 3 godine

Denver je trebao da dovede Holideja i Gasola i zadrzi Grenta,I tada bi tesko mogli do titule ali bi bili opaki konkurenti,ovako opet pley off,prva runda mozda prodju,sve ostalo bi bilo ravno cudu!

Mirko

pre 3 godine

Meni se ovo ništa ne dopada.
Izuzetak je onaj plej sa drafta, tu su uboli, Green ok, ovo ostalo ništa.
Razumem uigravanje novih - to je super, ali da puste Torija Krejga koji igra fantastično - odlična odbrana,pogađa spolja,ide na prodore,ne troši lopte i daje maksimum? Jeste da nema onu eksplozivnost od pre godinu-dve, ali i dalje je više nego odličan za ulogu koja mu se daje.
Nije da ne verujem u mlade igrače,ali znamo koliko njih mogu da budu nosioci igre i da nas dovedu do finala konferencije - makar.Samo Jokić i Marej,ostali se možda pokažu a možda i ne. I ne samo to, pored njih dvojice kako stvari stoje samo MPJ i Bol mogu da se istrpe i sačekaju da pokažu nešto, ostali ne mogu nikad da dođu na nivo njih dvojice, da budu nosioci igre ili bitni šrafovi kao recimo Green u GSW-u.
Sve ovo mi više deluje kao priprema za 2021 i neki napad na slobodne agente, u fazonu: Ajde da prekrcamo ovu sezonu, da uvežbamo malo mlađe i posle dovedemo nekog jačeg igrača i to je to - sve ostalo mi nema smisla.

Bellamy

pre 3 godine

Ja mislim da je Denver OK odradio posao. Ovde gledam žalopojke za odlazak Granta i Krega, ja verujem da ne bi za njih ni znali da su u nekoj drugoj ekipi bili, sad ko da odlaze zvezde Denvera. Denver je uzeo dobra dva igrača sa drafta, uzeo još i 4 i 5 koje im realno fale i gde su bili u problemu cele godine. meni je jedino žao Bizlija koga su dali početkom godine Minesoti, ostali su zamenjivi. Sigurno će se uigravati MPJ i Bol, ako to ispadne dobro, ko će se sećati ovih sada već bivših Denverovaca?

KOSTA1703

pre 3 godine

Neverovatno koliko "poznavalaca" NBA lige i koliko njih je spremno da ocenjuje rukovodstvo ekipe koja je ove godine igrala finale konferencije iako joj je pre sezone projektivano 7,8 mesto na Zapadu, i maksimalno prva runda plejofa.
Osnovni problem ekipe Denvera tokom sezone je nedostatak kreacije na parketu za vreme dok je Jokić na klupi, ali i nedostatak kreacije u petorci u kojoj konstantno udvajaju ili čak utrajaju Jokića, pa ekipa suviše zavisi od šuta za tri.
Zato je doveden Kampaco, i mislim da je to odličan potez uprave, i to za male pare.
Rezervni centar treba da se dobro uklopi sa Kampacom ili Marejem, a ovaj mali je i mlad i skočan i veoma pogodan da bude "meta" njihovih asistencija.
Odlazak Grenta je uzrokovao ostanak Milsapa, a njegov ugovor koji je jednogodišnji je izvanredan za "potkusur" u mogućem trejdu.
Što se odbrane tiče, ni Jokić je nije igrao prvih godina, a sada je sasvim solidan i individualno i timski, pa će takvi postati i Marej i Porter.
Ovo je za Denver godina kada treba da se razvije Porter, da Bol dobije šansu, ta da u zavisnosti od situacije Denver u februaru "zaigra" na sve ili ništa trejdom, mada iskreno mislim da im to ne treba, i da treba da sačekaju da ova trojka Jokić-Marej-Porter sazri a uz njih i pomoć na klupi.
Uz to, Heris i Barton imaju takve plate da za te novce ne može da se kupi bolji igrač(Bogdan vredi 18 miliona godišnje a Barton je izmislio košarku za njega u oba smera).

Miran i Šaran

pre 3 godine

Familija Kronke koja je vlasnik Nagetsa je poznata kao vrlo štedljiva da ne kažem stiskačka. Oni su i većinski vlasnici Arsenala, a pitajte njihove navijače šta misle o toj transfer politici. Jedino pozitivno što vidim u ovome je ostavljanje mesta u seleri kelu za 2021, koja će biti vrhunska godina sa slobodnim agentima koji nadolaze. Ali ako i tu odrade ovakav prelazni rok, Jokić ako hoće titulu mora da menja klub na isteku ugovora.

detektiv kokni kol

pre 3 godine

Bez Grenta i Krejga pucaju šavovi u odbrani. Ajde Džeremija nisu mogli da plate ali Torija su morali. Milsap matori će dušu ispustiti do plejofa. Jedini plus je povratak Bartona koji zaista može da povuče. Eventualno Heris da konačno eksplodira. Kampaca ne vidim kao neki ozbiljan doprinos, tu ona njegova stara bacakanja i folovi neće proći. Poješće ga.

Morao je tu da radi trejd, da se žrtvuje Heris, Barton i pikovi za neku 3/4 zverku koja će doneti balans Jokari i Mareju. Ovako je to dosta klimavo. Šibaće Grumenje regularni kao i do sad ali plejof dobija tuča i odbrana.

Mnogo teška priča. A biće samo još teža. Što bi rekli Srki i Džile, "front office" katastrofa. Ne može Nidža i to da im odradi.

Grey

pre 3 godine

Denver kao da sistematski unistava sam sebe.

Nijedno realno pojacanje iako se bar godinu dana jasno vidi sta im nedostaje, nigde plana ni pomoci udarnom tandemu a nerealne nade se polazu u krhkog MPJ koji ima pola sezone kao rezerva i Bol Bola koji je odigrao 2-3 prakticno revijalne utakmice u mehuru.

Potpisani Milsep za 10+ miliona za godinu, Grin za 7,5 godisnje, Hartenstajn i matori rookie na mestu plejmejkera Kampaco.

Pusten Grent, pusten Krejg...

Ne da nisu doveli Holideja, nego ni Ibaku (9,5 godisnje), Herela (9,5), Noela (5)...zahvalne i jevtine igrace.

Nakon sledece sezone sledi razmena ili Jokica ili Mareja, mada Dzamal je odlucniji pa ce pre to traziti ako mu odgovara.

веверица

pre 3 godine

браво. сад на позицијама 4 и 5 имају јокића и гомилу ликова за аба лигу. али буквално. то је ранг звезда-партизан

Kingston

pre 3 godine

Neće Denver sa ovim sastavom ni do playoff-a živi bili pa videli, tu su Suns-i, Pelicans-i i Wolves-i koji su dosta pojačani u odnosu na prethodnu sezonu

Marko

pre 3 godine

Ja verujem u ovu ekipu Denvera, sta je Plamli radio u plej ofu, ovo sto je otisao je samo po sebi pojacanje. Grant kao da je nazadovao prosle godine. Ono sto sam ja gledao, falio im je vrhunski i iskusan plej jel Marej to nije! Kampaco je takvo
pojacanje koje ce tek da se vidi. Ej, on nas je rasrafio na Svetskom, ako se neko seca.

Dacha

pre 3 godine

Sledece sezone Marej ce traziti trejd pazite sta vam kazem,da je Jokic pametan pa da uradi isto vec ove sezone jer ovo je ocaj sta radi uprava!

gost

pre 3 godine

Neće Denver sa ovim sastavom ni do playoff-a živi bili pa videli, tu su Suns-i, Pelicans-i i Wolves-i koji su dosta pojačani u odnosu na prethodnu sezonu
(Kingston, 22. novembar 2020 20:05)

Plus i Worriors-i, jeste da bez Kleja nisu za vrh ali do plejofa mogu. Samo Kings-i i OKC nisu bolji nego prošle sezone, svi ostali na zapadu jesu a Nuggets-i nazaduju.

mr

pre 3 godine

Ако Кампацо постане нови Ђинобили и ако овај други постане Новицки, онда су уболи.

Boki volim kosarku

pre 3 godine

Realno preteruje se kao i uvek. Grant bi otisao kako god, plumdog da se ne ljubimo, milsap radi posao, grin je super, jedino torija nisu morali da puste ali mnogo veliku kintu dobijaju jok i dzamal. Plus je sledece sezone mnogo bolja situacija na trzistu, igrace se nba i 2022.

statističar

pre 3 godine

Ova szona je skraćena za 10 utakmica. Ako se Nagetsima povredi na jedno 10 do 12 utakmica Jokić ili heris, ni plej of neće videti. Prva šestorka kako- tako a ostali na nivou rezervi Kingsa!!! U svakom slučaju konkurišu uz Detroit Pistonse za ekipu koja je NAJGORE odradila prelazni rok. Nema više na tržištu igrača koji bi ih značajno pojačao. Da neće slučajno pola tima da daju za Vestbruka??? Neverovatno, ovo je 20% slabiji tim nego prošle sezone sa mučili su se sa Jutom i Klipersima - obe ekipe su se značajno pojačale. A u Portlandu su "poludeli" sa pojačanjima, biće druga ekipa Zapada posle Lejkersa. Jokić mora pre All Star utakmice da traži trejd, vlasnici ekipe su jedna od nabogatijih familija u Americi a stisli se pare, rebilduju tim godinama. Ako je neko zaboravio iz Nagetsa su oterani Galinari i Jusuf Nurkić, kao i Malik Bizli. Igra će im Bol-Bol. Mnogo će bolova imati navijači Nagetsa sledeće sezone. Preopteriće Jokića i Herisa što može da dovede do neke ozbiljne povrede, nežniji je Heris pa neka mu Bog pomogne.

bskfan

pre 3 godine

Denver je odlaskom Plamlija i Granta jaci nego sto je bio. Tori Kreg je sjajan lik, takvog samo da pozelis, ali ga je Malone toliko forsirao i time mu ucinuo medvedju uslugu. Na srecu, Kreg ide u Bakse tako da je ispalo dobro i za njega jer ide u jak tim. Po meni, nema tu neke velike filozofije, kada imas dovoljno veliki uzorak samo pogledas koji igraci imaju najlosiji +/- i oslobodis se tih igraca. Samo jos da se oslobode malog Morisa i posao je odradjen.

Grant spada u igrace koji uvek ima dobru licnu statistiku ali je tim sa njime uvek u minusu; u regularnom delu sezone kada je u igri bili su -2.1, a kada je na klupi bili su cak +7.4. Slicno je i u plejofu. Sa Kregom u igri su bili -5.7 dok su bez njega bili +5.8. Monte je tokom regularnog dela OK ali potone u plejofu pa je tako Denver sa njime u igri bio u najvecem minusu (-10.1).

Sa druge strane, MPJ tu briljira pa je Denver sa njim u igri bio +5.9 a bez njega su bili -9.3. Tek toliko da se zna.

Mixer

pre 3 godine

Uh bre ala su komentari... 30% slabiji, plej of neće da vide.... Šteta što Grent nije ostao, s njim bi bili jači, to je sigurno. Dečko nije ostao jer su mu iz Detroit obećali da će da im bude nosilac igre. U Denveru bi bio u najboljem slučaju 3ca opcija.
Zaboravljate da niko iz startne postave sa početka sezone nije otišao. Prelazni rok nije sjajno prošao ali daleko od toga da je sve tako crno.
Opustite se

Ratko

pre 3 godine

Otišao im i Tori Kreg upravo gledam. Oni sa Čančarom i Bol Bolom planiraju napad na plej of! Hahahahaha oni odoše 3 koraka unazad. Beži Jokicu odatle kako znaš i umeš!

diplinž

pre 3 godine

Vremešni Milsap svaku sezonu odigra za 20% slabije nego prethodnu. Razumno je očekivati da tako bude i sledeće... Kad se to uzme u obzir, na poziciji 4 su ne tanki, nego pretanki.

neko iz mase

pre 3 godine

Nedostatak Grenta ce se videti vec posle prve povrede Milsapa. Navijacu dalje za njih ali uprava je jako losa, od poteza u ovom a i proslom prelaznom roku.. Boli glava

laki

pre 3 godine

Sta ovi rade smesno je,bice moozda medju 8 ekipa i to Jokic i Marej da igraju u fulu a treceg jakog igraca izgleda nece nikada kupiti a to znaci prsten ajd zdravo.Cak i sa tri all star igraca nije garant vec i klupa mora imati par igraca u rotaciji a ovima klupa nebi dobila ni ove jade iz ABA lige

neko iz mase

pre 3 godine

Nedostatak Grenta ce se videti vec posle prve povrede Milsapa. Navijacu dalje za njih ali uprava je jako losa, od poteza u ovom a i proslom prelaznom roku.. Boli glava

mr

pre 3 godine

Ако Кампацо постане нови Ђинобили и ако овај други постане Новицки, онда су уболи.

Dacha

pre 3 godine

Sledece sezone Marej ce traziti trejd pazite sta vam kazem,da je Jokic pametan pa da uradi isto vec ove sezone jer ovo je ocaj sta radi uprava!

laki

pre 3 godine

Sta ovi rade smesno je,bice moozda medju 8 ekipa i to Jokic i Marej da igraju u fulu a treceg jakog igraca izgleda nece nikada kupiti a to znaci prsten ajd zdravo.Cak i sa tri all star igraca nije garant vec i klupa mora imati par igraca u rotaciji a ovima klupa nebi dobila ni ove jade iz ABA lige

detektiv kokni kol

pre 3 godine

Bez Grenta i Krejga pucaju šavovi u odbrani. Ajde Džeremija nisu mogli da plate ali Torija su morali. Milsap matori će dušu ispustiti do plejofa. Jedini plus je povratak Bartona koji zaista može da povuče. Eventualno Heris da konačno eksplodira. Kampaca ne vidim kao neki ozbiljan doprinos, tu ona njegova stara bacakanja i folovi neće proći. Poješće ga.

Morao je tu da radi trejd, da se žrtvuje Heris, Barton i pikovi za neku 3/4 zverku koja će doneti balans Jokari i Mareju. Ovako je to dosta klimavo. Šibaće Grumenje regularni kao i do sad ali plejof dobija tuča i odbrana.

Mnogo teška priča. A biće samo još teža. Što bi rekli Srki i Džile, "front office" katastrofa. Ne može Nidža i to da im odradi.

Ratko

pre 3 godine

Otišao im i Tori Kreg upravo gledam. Oni sa Čančarom i Bol Bolom planiraju napad na plej of! Hahahahaha oni odoše 3 koraka unazad. Beži Jokicu odatle kako znaš i umeš!

diplinž

pre 3 godine

Vremešni Milsap svaku sezonu odigra za 20% slabije nego prethodnu. Razumno je očekivati da tako bude i sledeće... Kad se to uzme u obzir, na poziciji 4 su ne tanki, nego pretanki.

Jim Beam

pre 3 godine

Sa jedne strane, možete da gledate kako je Denver uradio loš posao ove godine jer su im otišla tri igrača iz rotacije, a niko zvučan nije došao.

Sa druge strane, tržište slobodnih igrača ove sezone bilo je očajno i gotovo ništa vredno pomena nije bilo dostupno. Zbog toga su svi igrači koji su testirali tržište prošli daleko bolje nego što zaista vrede jer su ih neke ekipe preplaćivale pod parolom "daj šta daš". Kratkoročno će im doneti korist, dugoročno već sledeće godine su im svima vezane ruke kada slobodni igrači postanu Janis, Kavaj, Džordž, Oladipo, Džru Holidej...

Ako Denver ove godine uspe da održi nivo sa ovim igračima (neka bude i 2.runda plejofa, a jezgro tima im je tu i dalje realno) i neko od njih dođe u Denver sledeće godine, ispašće da je Denver uradio paklen posao što se nije zakopao lošim ugovorima ove sezone...Sve je bolje nego dati nego Hejvordu 30 miliona, Bertansu skoro 20 miliona godišnje, Grantu 20 miliona itd. Ja ipak biram ovaj drugi ugao jer sa ovakvom strukturom plata Denveru vrlo malo fali da sledeće sezone potpišu nekog na max ugovor, a prostora za razvijanje klinaca (Bol Bol, Porter JR, Dozier) ima sasvim dovoljno...

Grey

pre 3 godine

Denver kao da sistematski unistava sam sebe.

Nijedno realno pojacanje iako se bar godinu dana jasno vidi sta im nedostaje, nigde plana ni pomoci udarnom tandemu a nerealne nade se polazu u krhkog MPJ koji ima pola sezone kao rezerva i Bol Bola koji je odigrao 2-3 prakticno revijalne utakmice u mehuru.

Potpisani Milsep za 10+ miliona za godinu, Grin za 7,5 godisnje, Hartenstajn i matori rookie na mestu plejmejkera Kampaco.

Pusten Grent, pusten Krejg...

Ne da nisu doveli Holideja, nego ni Ibaku (9,5 godisnje), Herela (9,5), Noela (5)...zahvalne i jevtine igrace.

Nakon sledece sezone sledi razmena ili Jokica ili Mareja, mada Dzamal je odlucniji pa ce pre to traziti ako mu odgovara.

Mirko

pre 3 godine

Meni se ovo ništa ne dopada.
Izuzetak je onaj plej sa drafta, tu su uboli, Green ok, ovo ostalo ništa.
Razumem uigravanje novih - to je super, ali da puste Torija Krejga koji igra fantastično - odlična odbrana,pogađa spolja,ide na prodore,ne troši lopte i daje maksimum? Jeste da nema onu eksplozivnost od pre godinu-dve, ali i dalje je više nego odličan za ulogu koja mu se daje.
Nije da ne verujem u mlade igrače,ali znamo koliko njih mogu da budu nosioci igre i da nas dovedu do finala konferencije - makar.Samo Jokić i Marej,ostali se možda pokažu a možda i ne. I ne samo to, pored njih dvojice kako stvari stoje samo MPJ i Bol mogu da se istrpe i sačekaju da pokažu nešto, ostali ne mogu nikad da dođu na nivo njih dvojice, da budu nosioci igre ili bitni šrafovi kao recimo Green u GSW-u.
Sve ovo mi više deluje kao priprema za 2021 i neki napad na slobodne agente, u fazonu: Ajde da prekrcamo ovu sezonu, da uvežbamo malo mlađe i posle dovedemo nekog jačeg igrača i to je to - sve ostalo mi nema smisla.

bskfan

pre 3 godine

Denver je odlaskom Plamlija i Granta jaci nego sto je bio. Tori Kreg je sjajan lik, takvog samo da pozelis, ali ga je Malone toliko forsirao i time mu ucinuo medvedju uslugu. Na srecu, Kreg ide u Bakse tako da je ispalo dobro i za njega jer ide u jak tim. Po meni, nema tu neke velike filozofije, kada imas dovoljno veliki uzorak samo pogledas koji igraci imaju najlosiji +/- i oslobodis se tih igraca. Samo jos da se oslobode malog Morisa i posao je odradjen.

Grant spada u igrace koji uvek ima dobru licnu statistiku ali je tim sa njime uvek u minusu; u regularnom delu sezone kada je u igri bili su -2.1, a kada je na klupi bili su cak +7.4. Slicno je i u plejofu. Sa Kregom u igri su bili -5.7 dok su bez njega bili +5.8. Monte je tokom regularnog dela OK ali potone u plejofu pa je tako Denver sa njime u igri bio u najvecem minusu (-10.1).

Sa druge strane, MPJ tu briljira pa je Denver sa njim u igri bio +5.9 a bez njega su bili -9.3. Tek toliko da se zna.

statističar

pre 3 godine

Ova szona je skraćena za 10 utakmica. Ako se Nagetsima povredi na jedno 10 do 12 utakmica Jokić ili heris, ni plej of neće videti. Prva šestorka kako- tako a ostali na nivou rezervi Kingsa!!! U svakom slučaju konkurišu uz Detroit Pistonse za ekipu koja je NAJGORE odradila prelazni rok. Nema više na tržištu igrača koji bi ih značajno pojačao. Da neće slučajno pola tima da daju za Vestbruka??? Neverovatno, ovo je 20% slabiji tim nego prošle sezone sa mučili su se sa Jutom i Klipersima - obe ekipe su se značajno pojačale. A u Portlandu su "poludeli" sa pojačanjima, biće druga ekipa Zapada posle Lejkersa. Jokić mora pre All Star utakmice da traži trejd, vlasnici ekipe su jedna od nabogatijih familija u Americi a stisli se pare, rebilduju tim godinama. Ako je neko zaboravio iz Nagetsa su oterani Galinari i Jusuf Nurkić, kao i Malik Bizli. Igra će im Bol-Bol. Mnogo će bolova imati navijači Nagetsa sledeće sezone. Preopteriće Jokića i Herisa što može da dovede do neke ozbiljne povrede, nežniji je Heris pa neka mu Bog pomogne.

Marko

pre 3 godine

Ja verujem u ovu ekipu Denvera, sta je Plamli radio u plej ofu, ovo sto je otisao je samo po sebi pojacanje. Grant kao da je nazadovao prosle godine. Ono sto sam ja gledao, falio im je vrhunski i iskusan plej jel Marej to nije! Kampaco je takvo
pojacanje koje ce tek da se vidi. Ej, on nas je rasrafio na Svetskom, ako se neko seca.

Kingston

pre 3 godine

Neće Denver sa ovim sastavom ni do playoff-a živi bili pa videli, tu su Suns-i, Pelicans-i i Wolves-i koji su dosta pojačani u odnosu na prethodnu sezonu

веверица

pre 3 godine

браво. сад на позицијама 4 и 5 имају јокића и гомилу ликова за аба лигу. али буквално. то је ранг звезда-партизан

Miran i Šaran

pre 3 godine

Familija Kronke koja je vlasnik Nagetsa je poznata kao vrlo štedljiva da ne kažem stiskačka. Oni su i većinski vlasnici Arsenala, a pitajte njihove navijače šta misle o toj transfer politici. Jedino pozitivno što vidim u ovome je ostavljanje mesta u seleri kelu za 2021, koja će biti vrhunska godina sa slobodnim agentima koji nadolaze. Ali ako i tu odrade ovakav prelazni rok, Jokić ako hoće titulu mora da menja klub na isteku ugovora.

Bellamy

pre 3 godine

Ja mislim da je Denver OK odradio posao. Ovde gledam žalopojke za odlazak Granta i Krega, ja verujem da ne bi za njih ni znali da su u nekoj drugoj ekipi bili, sad ko da odlaze zvezde Denvera. Denver je uzeo dobra dva igrača sa drafta, uzeo još i 4 i 5 koje im realno fale i gde su bili u problemu cele godine. meni je jedino žao Bizlija koga su dali početkom godine Minesoti, ostali su zamenjivi. Sigurno će se uigravati MPJ i Bol, ako to ispadne dobro, ko će se sećati ovih sada već bivših Denverovaca?

bskfan

pre 3 godine

Najveci problem Denvera je bila odbrana niskih igraca (Trej Jang, Ish Smit, Karuzo, Barea itd), prolazili su kako su hteli i onda je zadnja linija odbrane bila u problemu. Kampaco je po meni bolji od Morisa, a i Dozijer je sa onim dugim rukama nocna mora za protivnicke bekove. Ako Haris bude zdrav, a uz ovu dvojicu i novajliije Hamptona, taj problem ce biti znatno manji.

Ne znam zasto su svi protiv Hjartensona? Recimo, ja sam bio za to da ga Denver uzme na draftu, ali je sada jos bolje jer su ga u Hjustonu ubili sa klupom tako da ga sada Denver uzima za sitne pare.

RJ Hampton je brza brzina, sjajan u ulasku pod kos, tako da vec ove godine moze da pokaze sta zna samo ako ga Malone koristi na pravi nacin.

Green je bolji PF od Granta tako da ce to mesto biti bolje pokriveno. Zeke je interasntan igrac, za razliku od Granta ima dobar BBIQ tako da ja od njega ocekujem da na duze staze bude bolji od Granta. Denver trenutno ima problem sa SF jer osim Granta nikoga nisu imali na toj poziciji, zato je Denver i doveo ovog Grega Witingtona koji ima tu mobilnost da pokrije tu poziciju.

Doveli su i Markusa Hauarda koji je nizak (zato nije draftovan) ali je najbolji suter nize lige. Bice to interesantno, moze dosta da nauci od Kampaca jer su slicne visine.

I na kraju, odlaskom Granta i Krega otvara se prostor za MPJ-a i Bol Bola, tako da je to vise nego pozitivno. Nije Denver u poziciji da mora da ide na "sve ili nista" vec polako gradi tim i ide korak po korak.

Boki volim kosarku

pre 3 godine

Realno preteruje se kao i uvek. Grant bi otisao kako god, plumdog da se ne ljubimo, milsap radi posao, grin je super, jedino torija nisu morali da puste ali mnogo veliku kintu dobijaju jok i dzamal. Plus je sledece sezone mnogo bolja situacija na trzistu, igrace se nba i 2022.

Mixer

pre 3 godine

Uh bre ala su komentari... 30% slabiji, plej of neće da vide.... Šteta što Grent nije ostao, s njim bi bili jači, to je sigurno. Dečko nije ostao jer su mu iz Detroit obećali da će da im bude nosilac igre. U Denveru bi bio u najboljem slučaju 3ca opcija.
Zaboravljate da niko iz startne postave sa početka sezone nije otišao. Prelazni rok nije sjajno prošao ali daleko od toga da je sve tako crno.
Opustite se

Mondragon

pre 3 godine

Ovaj potez je logičan jedino ukoliko Meloun nije uveren da Porter može odigrati celu sezonu kao one 3-4 utakmice u plejofu,tj. da ostane zdrav čitavu sezonu i da se razvije u ono što mu je predviđano na koledžu.
U suprotnom,jesu bogatiji za iskustvo igranja u Finalu Zapada,ali po sastavu slabiji sigurno 20 %.
Nije mi jasno kako nisu pokušali angažovati Ibaku( mislim da bi ugovor na 3g.-15 mil.),sigurno prihvatio.Ili Noela,bolji izbor od ovog centra kog su potpisali.

sryugos

pre 3 godine

Kampaco je plej, Barton bek a Bol centar.
Bolu se mora dati sansa, momak ima neverovatne fizicke predispozicije i drugaciji je tip centra od Jokica.
Denver je slab sad na krilu sem ako Cancar nije dovoljno dobar da odmah igra 15 minuta a verujem da nije.

Aspera

pre 3 godine

Kampaco pojačanje za NBA ekipu, jako teško, sa kojim kvalitetom na svojoj poziciji moze da dominira nad direktnim čuvarima...
Ako uhvati drugu četvrtinu uspeh
(xxx, 22. novembar 2020 21:25)

Dobice on drugu cetvrtinu i koji minut u drugom poluvremenu gde ce mu glavni posao biti da podeli 3-4 asistencije i ubaci 1 sut ili ulaz i to je to za njegovu platu. Ako to uradi nema zime za njega, dobice i novi ugovor.

KOSTA1703

pre 3 godine

Neverovatno koliko "poznavalaca" NBA lige i koliko njih je spremno da ocenjuje rukovodstvo ekipe koja je ove godine igrala finale konferencije iako joj je pre sezone projektivano 7,8 mesto na Zapadu, i maksimalno prva runda plejofa.
Osnovni problem ekipe Denvera tokom sezone je nedostatak kreacije na parketu za vreme dok je Jokić na klupi, ali i nedostatak kreacije u petorci u kojoj konstantno udvajaju ili čak utrajaju Jokića, pa ekipa suviše zavisi od šuta za tri.
Zato je doveden Kampaco, i mislim da je to odličan potez uprave, i to za male pare.
Rezervni centar treba da se dobro uklopi sa Kampacom ili Marejem, a ovaj mali je i mlad i skočan i veoma pogodan da bude "meta" njihovih asistencija.
Odlazak Grenta je uzrokovao ostanak Milsapa, a njegov ugovor koji je jednogodišnji je izvanredan za "potkusur" u mogućem trejdu.
Što se odbrane tiče, ni Jokić je nije igrao prvih godina, a sada je sasvim solidan i individualno i timski, pa će takvi postati i Marej i Porter.
Ovo je za Denver godina kada treba da se razvije Porter, da Bol dobije šansu, ta da u zavisnosti od situacije Denver u februaru "zaigra" na sve ili ništa trejdom, mada iskreno mislim da im to ne treba, i da treba da sačekaju da ova trojka Jokić-Marej-Porter sazri a uz njih i pomoć na klupi.
Uz to, Heris i Barton imaju takve plate da za te novce ne može da se kupi bolji igrač(Bogdan vredi 18 miliona godišnje a Barton je izmislio košarku za njega u oba smera).

gost

pre 3 godine

Neće Denver sa ovim sastavom ni do playoff-a živi bili pa videli, tu su Suns-i, Pelicans-i i Wolves-i koji su dosta pojačani u odnosu na prethodnu sezonu
(Kingston, 22. novembar 2020 20:05)

Plus i Worriors-i, jeste da bez Kleja nisu za vrh ali do plejofa mogu. Samo Kings-i i OKC nisu bolji nego prošle sezone, svi ostali na zapadu jesu a Nuggets-i nazaduju.

mask

pre 3 godine

Ako se povrede Jokara i Džamal može Denver da pređe u ABA ligu i kolje se sa Mornarom za Euro Kup.
(haha, 22. novembar 2020 20:39)

a šta mogu Lejkersi ako se povrede LJ i Dejvis? Sta moze bilo koja ekipa u NBA ako se povrede dva najbolje igrača?

Aspera

pre 3 godine

(Grey, 22. novembar 2020 20:17)

Sledece godine je masa zvezda u FA, a Denver ima sacuvan budzet i glavne igrace pod dugim ugovorima. Nije sve tako crno.

Aspera

pre 3 godine

(Jim Beam, 22. novembar 2020 22:29)

Samo se ne salazem za Hejvorda jer Sarlot i sa njegovim ugovorm sledece godine ima mesta za jos jedan takav, a postojibi donji limit plata. Takodje, Hejvord nije bas toliko propao koliko se na ovom forumu prica. Prosla sezona mu je bila uzlazna, jos nije rekao sve sto ima.

Иван

pre 3 godine

То треба посматрати овако: Јокић и Мареј неће остати још дуго у Денверу ако управа настави овако лоше да појачава тим. Сваког играча који би Нагетсима легао као будали шамар пропустили су. Холидеј, Марк Гасол, Џереми Грент... Немогуће да Тим Конели то не зна. Дакле, или су дебело сигурни да Портер Јуниор може постати велика звезда, или се спремају за наредну годину, када ће имати више пара у буџету јер одлази Бартон, истиче уговор Милсепу, а Хериса ће лакше моћи да трејдују у задњој години уговора. Међутим, ту постоје две велике резерве. Прво, садашње ведете могу да посумњају у жељу клуба да пуца на титулу. И друго, евентуална појачања могу да посумњају у способност управе Нагетса јер она заиста делује траљаво. Ваљда знају шта раде. Мислим, Хартенштајн, онај из турске лиге, Кампацо који у НБА неће имати ниједну предност над америчким бековима. Стварно мршаво за екипу која је млада, и која је стигла до финала јаке конференције.

aabb

pre 3 godine

Otiso onaj doso ovaj, bilo kako bilo, Denveru je potreban jos jedan all star igrac ako hoce titulu, na poziciji 3, i solidna zamena za Jokica.
Kampaco je ok, ali nije on covek koji vuce ekipu i daje 20ppg..Mada mu mozda veci teren i brza igra odgovaraju pa bude igrao jos bolje.

boki

pre 3 godine

Denver je trebao da dovede Holideja i Gasola i zadrzi Grenta,I tada bi tesko mogli do titule ali bi bili opaki konkurenti,ovako opet pley off,prva runda mozda prodju,sve ostalo bi bilo ravno cudu!

xxx

pre 3 godine

Kampaco pojačanje za NBA ekipu, jako teško, sa kojim kvalitetom na svojoj poziciji moze da dominira nad direktnim čuvarima...
Ako uhvati drugu četvrtinu uspeh

koki

pre 3 godine

Ако Кампацо постане нови Ђинобили и ако овај други постане Новицки, онда су уболи.
(mr, 22. novembar 2020 20:12
Ne znam za Kampaca al ovaj Ajzeja centar nije dao ni jedan koš u NBA dalje od pola metra od koša.

bm

pre 3 godine

A mi ovde negativno komentaršemo poteze koje je vukao Divac. U nba sve ekipe imaju epske bisere ili ih žulja novac, samo je ovdašnji fokus na ekipama gde bude po neko naš. Klipersi su etalon za gluposti kako rade i koliko novca troše, a ništa značajnije ne urade.

Dragan Borca

pre 3 godine

Volim i ja vas@
Denver toliko oslabljen?
Cime? Odlaskom drvoseca Plamlija i Krega i prosecnog precenjenog Granta?
Grant ima 9 PER u Plej Of- u, to ti je bukvalno rang gorih igraca lige. Decko nit moze sebi da kreira sut, katastrofalan na skoku, niti ima pas igru, niti je nesto agresivan u defanzivi. Grin je agresivniji i energicniji i 3 puta jeftiniji i mnogo bolji skakac. Kampaco im donosi kreaciju sa klupe i to kakvu. Plus jos 3 talentovana rukija uzeli i plus jos planiraju da uzmu defanzivca Fenerbahcea
Otisli drvosece Plamli i Kreg i prosecni Grant, a dosli brutalni kreativac Kampaco, gromada Hartenstajn( daleko bolji od Plamlija) 3 talentovana rukija, potcenjeni Grin i jos planiraju igraca. I to tebi puno oslabljeni?
Dovoljno je videti Grantu cifre iz Plej Of- a a kmeci se kao da je Denis Rodman licno otisao
I za tvoju informaciju Denver je sa Grantom imao minus na parketu, a od svih igraca jedan je od samo 2 igraca koji ima minus na parketu sa Jokicem i Marejem
Hartenstajn je daleko bolji zastitnik reketa nego tupavi Plamli, uostalom videcete kada pocne
Grin je vise nego dobra akvizicija, ne trosi lopte a dobar defanzivac koji moze da cuva i elitne cetvorke i petice sasvim korektno
A klupa ce imati Kampaca kao organizatora a ne da im Plamli lozana organizuje igru klupe sa svojim pokusajima imitacija Jokica
Sa novim rukijima i Bol Bol- om i Porterom Denver ima 5 talentovanih klinaca gde ce sigurno neko iskociti

Straja

pre 3 godine

Ljudi, vi kao da imate amneziju. Pa Grent je bio vise nego los cele godine, nego je znatno bolji bio u PO pa ga sad kujete u zvezde. I je vredi te pare svakako. Kreg vola ne moze da ubode. Samim odlaskom Plamlija, postali su kandidati za titulu :D

Mladen

pre 3 godine

Ovi sa KK Sledeca Sezona pricama...koja je logika da top slobodan agent sledece godine potpise za njih kad im ove jedan Grent, obicni vodonosa zapalio za raspali Detroit? Malo manje lupetanja.

No name

pre 3 godine

Vidim bar su zardržali Milsapa. Ovde slabo ko je trenirao košarku, i nikad nećete shavati da Jokiću kao takvoj 5 potrebna snažna 4. I da je Grant igrao u Denveru small fowrad. To ne kapirate i izgleda nikad nećete.
Ovako prelazni rok Denver nigde krenuo, nigde pošao,nigde došao. Njihov jedini kapital za trejd su Haris+ Barton + pikovi do kraja sezone. Posle i Barton odlazi kao Grant.

I da najvažnije Porter će da igra po 48 min, ili će postati novi Durent ili ledja neće izdržati.
Šala mala ,.ali to je to. Hm,hm zbog čega Barton ne bio starter na pozicij beka, uvek je morao da igra na neprirodnoj poziciji. Malo da ga s*** pa da ga lakše trejduju.

Ps. Čini mi se da su sad na dnu što se tiče plata? Okej to je Denver :)

GM

pre 3 godine

Salary cap 109 miliona.

Jokic i Marej 70 miliona.

Ako bi se doveo još neki Superstar za 35-40 miliona, kakav bi se tim i još 12 igrača sklopilo za preostalih 5 ili recimo 10 miliona za luxury tax?

mr

pre 3 godine

Ако Кампацо постане нови Ђинобили и ако овај други постане Новицки, онда су уболи.
(mr, 22. novembar 2020 20:12
Ne znam za Kampaca al ovaj Ajzeja centar nije dao ni jedan koš u NBA dalje od pola metra od koša.
(koki, 23. novembar 2020 01:19)

Немам појма за овог центра, крило, шта већ, али мене Кампацо подсећа на Стива Неша. Тај онако шашав је наше унаказио мислим на Олимпијади. И Кампацо нас је упропастио у Кини. Може тај Кампацо доста. Е сад дал ће све да се сложи видећемо. Реално њима треба плеј, а велике паре немају, тако да пробаће са Кампацом, па ако убоду убоду. Промашити неће сигурно, а дал ће бити бинго ће видимо.

spree15

pre 3 godine

(Jim Beam, 22. novembar 2020 22:29)
Pa nije baš da nije bilo ništa vredno na tržištu, nisu samo all star igrači vredni, recimo Denver ima 2 all star igrača i potrebna im je podrška za njih a ne još 1 max ugovor.
Covington bi bio veliko pojačanje, zamisli zameniš Plumleea Gasolom ili Baynesom? Christian Wood, Tristan Thompson... Sve su to igrači koji trebaju Denveru

Nikola

pre 3 godine

Potpuni promasaj je to sto su zadrzali Milsapa i Herisa. Ova dvojica igraju sve losije i uopste nisu opravdali u posljednjih 1.5 sezonu svoje minutaze.
Teska glupost sto su ih ostavili, odmah su ih trebali trejdovati. Nece igrati finala zbog ove gluposti!!!

Kingston

pre 3 godine

Neće Denver sa ovim sastavom ni do playoff-a živi bili pa videli, tu su Suns-i, Pelicans-i i Wolves-i koji su dosta pojačani u odnosu na prethodnu sezonu

bskfan

pre 3 godine

Najveci problem Denvera je bila odbrana niskih igraca (Trej Jang, Ish Smit, Karuzo, Barea itd), prolazili su kako su hteli i onda je zadnja linija odbrane bila u problemu. Kampaco je po meni bolji od Morisa, a i Dozijer je sa onim dugim rukama nocna mora za protivnicke bekove. Ako Haris bude zdrav, a uz ovu dvojicu i novajliije Hamptona, taj problem ce biti znatno manji.

Ne znam zasto su svi protiv Hjartensona? Recimo, ja sam bio za to da ga Denver uzme na draftu, ali je sada jos bolje jer su ga u Hjustonu ubili sa klupom tako da ga sada Denver uzima za sitne pare.

RJ Hampton je brza brzina, sjajan u ulasku pod kos, tako da vec ove godine moze da pokaze sta zna samo ako ga Malone koristi na pravi nacin.

Green je bolji PF od Granta tako da ce to mesto biti bolje pokriveno. Zeke je interasntan igrac, za razliku od Granta ima dobar BBIQ tako da ja od njega ocekujem da na duze staze bude bolji od Granta. Denver trenutno ima problem sa SF jer osim Granta nikoga nisu imali na toj poziciji, zato je Denver i doveo ovog Grega Witingtona koji ima tu mobilnost da pokrije tu poziciju.

Doveli su i Markusa Hauarda koji je nizak (zato nije draftovan) ali je najbolji suter nize lige. Bice to interesantno, moze dosta da nauci od Kampaca jer su slicne visine.

I na kraju, odlaskom Granta i Krega otvara se prostor za MPJ-a i Bol Bola, tako da je to vise nego pozitivno. Nije Denver u poziciji da mora da ide na "sve ili nista" vec polako gradi tim i ide korak po korak.

boki

pre 3 godine

Denver je trebao da dovede Holideja i Gasola i zadrzi Grenta,I tada bi tesko mogli do titule ali bi bili opaki konkurenti,ovako opet pley off,prva runda mozda prodju,sve ostalo bi bilo ravno cudu!

Dacha

pre 3 godine

Sledece sezone Marej ce traziti trejd pazite sta vam kazem,da je Jokic pametan pa da uradi isto vec ove sezone jer ovo je ocaj sta radi uprava!

Ratko

pre 3 godine

Otišao im i Tori Kreg upravo gledam. Oni sa Čančarom i Bol Bolom planiraju napad na plej of! Hahahahaha oni odoše 3 koraka unazad. Beži Jokicu odatle kako znaš i umeš!

gost

pre 3 godine

Neće Denver sa ovim sastavom ni do playoff-a živi bili pa videli, tu su Suns-i, Pelicans-i i Wolves-i koji su dosta pojačani u odnosu na prethodnu sezonu
(Kingston, 22. novembar 2020 20:05)

Plus i Worriors-i, jeste da bez Kleja nisu za vrh ali do plejofa mogu. Samo Kings-i i OKC nisu bolji nego prošle sezone, svi ostali na zapadu jesu a Nuggets-i nazaduju.

statističar

pre 3 godine

Ova szona je skraćena za 10 utakmica. Ako se Nagetsima povredi na jedno 10 do 12 utakmica Jokić ili heris, ni plej of neće videti. Prva šestorka kako- tako a ostali na nivou rezervi Kingsa!!! U svakom slučaju konkurišu uz Detroit Pistonse za ekipu koja je NAJGORE odradila prelazni rok. Nema više na tržištu igrača koji bi ih značajno pojačao. Da neće slučajno pola tima da daju za Vestbruka??? Neverovatno, ovo je 20% slabiji tim nego prošle sezone sa mučili su se sa Jutom i Klipersima - obe ekipe su se značajno pojačale. A u Portlandu su "poludeli" sa pojačanjima, biće druga ekipa Zapada posle Lejkersa. Jokić mora pre All Star utakmice da traži trejd, vlasnici ekipe su jedna od nabogatijih familija u Americi a stisli se pare, rebilduju tim godinama. Ako je neko zaboravio iz Nagetsa su oterani Galinari i Jusuf Nurkić, kao i Malik Bizli. Igra će im Bol-Bol. Mnogo će bolova imati navijači Nagetsa sledeće sezone. Preopteriće Jokića i Herisa što može da dovede do neke ozbiljne povrede, nežniji je Heris pa neka mu Bog pomogne.

bskfan

pre 3 godine

Denver je odlaskom Plamlija i Granta jaci nego sto je bio. Tori Kreg je sjajan lik, takvog samo da pozelis, ali ga je Malone toliko forsirao i time mu ucinuo medvedju uslugu. Na srecu, Kreg ide u Bakse tako da je ispalo dobro i za njega jer ide u jak tim. Po meni, nema tu neke velike filozofije, kada imas dovoljno veliki uzorak samo pogledas koji igraci imaju najlosiji +/- i oslobodis se tih igraca. Samo jos da se oslobode malog Morisa i posao je odradjen.

Grant spada u igrace koji uvek ima dobru licnu statistiku ali je tim sa njime uvek u minusu; u regularnom delu sezone kada je u igri bili su -2.1, a kada je na klupi bili su cak +7.4. Slicno je i u plejofu. Sa Kregom u igri su bili -5.7 dok su bez njega bili +5.8. Monte je tokom regularnog dela OK ali potone u plejofu pa je tako Denver sa njime u igri bio u najvecem minusu (-10.1).

Sa druge strane, MPJ tu briljira pa je Denver sa njim u igri bio +5.9 a bez njega su bili -9.3. Tek toliko da se zna.

KOSTA1703

pre 3 godine

Neverovatno koliko "poznavalaca" NBA lige i koliko njih je spremno da ocenjuje rukovodstvo ekipe koja je ove godine igrala finale konferencije iako joj je pre sezone projektivano 7,8 mesto na Zapadu, i maksimalno prva runda plejofa.
Osnovni problem ekipe Denvera tokom sezone je nedostatak kreacije na parketu za vreme dok je Jokić na klupi, ali i nedostatak kreacije u petorci u kojoj konstantno udvajaju ili čak utrajaju Jokića, pa ekipa suviše zavisi od šuta za tri.
Zato je doveden Kampaco, i mislim da je to odličan potez uprave, i to za male pare.
Rezervni centar treba da se dobro uklopi sa Kampacom ili Marejem, a ovaj mali je i mlad i skočan i veoma pogodan da bude "meta" njihovih asistencija.
Odlazak Grenta je uzrokovao ostanak Milsapa, a njegov ugovor koji je jednogodišnji je izvanredan za "potkusur" u mogućem trejdu.
Što se odbrane tiče, ni Jokić je nije igrao prvih godina, a sada je sasvim solidan i individualno i timski, pa će takvi postati i Marej i Porter.
Ovo je za Denver godina kada treba da se razvije Porter, da Bol dobije šansu, ta da u zavisnosti od situacije Denver u februaru "zaigra" na sve ili ništa trejdom, mada iskreno mislim da im to ne treba, i da treba da sačekaju da ova trojka Jokić-Marej-Porter sazri a uz njih i pomoć na klupi.
Uz to, Heris i Barton imaju takve plate da za te novce ne može da se kupi bolji igrač(Bogdan vredi 18 miliona godišnje a Barton je izmislio košarku za njega u oba smera).

Mixer

pre 3 godine

Uh bre ala su komentari... 30% slabiji, plej of neće da vide.... Šteta što Grent nije ostao, s njim bi bili jači, to je sigurno. Dečko nije ostao jer su mu iz Detroit obećali da će da im bude nosilac igre. U Denveru bi bio u najboljem slučaju 3ca opcija.
Zaboravljate da niko iz startne postave sa početka sezone nije otišao. Prelazni rok nije sjajno prošao ali daleko od toga da je sve tako crno.
Opustite se

Grey

pre 3 godine

Denver kao da sistematski unistava sam sebe.

Nijedno realno pojacanje iako se bar godinu dana jasno vidi sta im nedostaje, nigde plana ni pomoci udarnom tandemu a nerealne nade se polazu u krhkog MPJ koji ima pola sezone kao rezerva i Bol Bola koji je odigrao 2-3 prakticno revijalne utakmice u mehuru.

Potpisani Milsep za 10+ miliona za godinu, Grin za 7,5 godisnje, Hartenstajn i matori rookie na mestu plejmejkera Kampaco.

Pusten Grent, pusten Krejg...

Ne da nisu doveli Holideja, nego ni Ibaku (9,5 godisnje), Herela (9,5), Noela (5)...zahvalne i jevtine igrace.

Nakon sledece sezone sledi razmena ili Jokica ili Mareja, mada Dzamal je odlucniji pa ce pre to traziti ako mu odgovara.

Marko

pre 3 godine

Ja verujem u ovu ekipu Denvera, sta je Plamli radio u plej ofu, ovo sto je otisao je samo po sebi pojacanje. Grant kao da je nazadovao prosle godine. Ono sto sam ja gledao, falio im je vrhunski i iskusan plej jel Marej to nije! Kampaco je takvo
pojacanje koje ce tek da se vidi. Ej, on nas je rasrafio na Svetskom, ako se neko seca.

xxx

pre 3 godine

Kampaco pojačanje za NBA ekipu, jako teško, sa kojim kvalitetom na svojoj poziciji moze da dominira nad direktnim čuvarima...
Ako uhvati drugu četvrtinu uspeh

neko iz mase

pre 3 godine

Nedostatak Grenta ce se videti vec posle prve povrede Milsapa. Navijacu dalje za njih ali uprava je jako losa, od poteza u ovom a i proslom prelaznom roku.. Boli glava

detektiv kokni kol

pre 3 godine

Bez Grenta i Krejga pucaju šavovi u odbrani. Ajde Džeremija nisu mogli da plate ali Torija su morali. Milsap matori će dušu ispustiti do plejofa. Jedini plus je povratak Bartona koji zaista može da povuče. Eventualno Heris da konačno eksplodira. Kampaca ne vidim kao neki ozbiljan doprinos, tu ona njegova stara bacakanja i folovi neće proći. Poješće ga.

Morao je tu da radi trejd, da se žrtvuje Heris, Barton i pikovi za neku 3/4 zverku koja će doneti balans Jokari i Mareju. Ovako je to dosta klimavo. Šibaće Grumenje regularni kao i do sad ali plejof dobija tuča i odbrana.

Mnogo teška priča. A biće samo još teža. Što bi rekli Srki i Džile, "front office" katastrofa. Ne može Nidža i to da im odradi.

laki

pre 3 godine

Sta ovi rade smesno je,bice moozda medju 8 ekipa i to Jokic i Marej da igraju u fulu a treceg jakog igraca izgleda nece nikada kupiti a to znaci prsten ajd zdravo.Cak i sa tri all star igraca nije garant vec i klupa mora imati par igraca u rotaciji a ovima klupa nebi dobila ni ove jade iz ABA lige

mr

pre 3 godine

Ако Кампацо постане нови Ђинобили и ако овај други постане Новицки, онда су уболи.

Boki volim kosarku

pre 3 godine

Realno preteruje se kao i uvek. Grant bi otisao kako god, plumdog da se ne ljubimo, milsap radi posao, grin je super, jedino torija nisu morali da puste ali mnogo veliku kintu dobijaju jok i dzamal. Plus je sledece sezone mnogo bolja situacija na trzistu, igrace se nba i 2022.

aabb

pre 3 godine

Otiso onaj doso ovaj, bilo kako bilo, Denveru je potreban jos jedan all star igrac ako hoce titulu, na poziciji 3, i solidna zamena za Jokica.
Kampaco je ok, ali nije on covek koji vuce ekipu i daje 20ppg..Mada mu mozda veci teren i brza igra odgovaraju pa bude igrao jos bolje.

Jim Beam

pre 3 godine

Sa jedne strane, možete da gledate kako je Denver uradio loš posao ove godine jer su im otišla tri igrača iz rotacije, a niko zvučan nije došao.

Sa druge strane, tržište slobodnih igrača ove sezone bilo je očajno i gotovo ništa vredno pomena nije bilo dostupno. Zbog toga su svi igrači koji su testirali tržište prošli daleko bolje nego što zaista vrede jer su ih neke ekipe preplaćivale pod parolom "daj šta daš". Kratkoročno će im doneti korist, dugoročno već sledeće godine su im svima vezane ruke kada slobodni igrači postanu Janis, Kavaj, Džordž, Oladipo, Džru Holidej...

Ako Denver ove godine uspe da održi nivo sa ovim igračima (neka bude i 2.runda plejofa, a jezgro tima im je tu i dalje realno) i neko od njih dođe u Denver sledeće godine, ispašće da je Denver uradio paklen posao što se nije zakopao lošim ugovorima ove sezone...Sve je bolje nego dati nego Hejvordu 30 miliona, Bertansu skoro 20 miliona godišnje, Grantu 20 miliona itd. Ja ipak biram ovaj drugi ugao jer sa ovakvom strukturom plata Denveru vrlo malo fali da sledeće sezone potpišu nekog na max ugovor, a prostora za razvijanje klinaca (Bol Bol, Porter JR, Dozier) ima sasvim dovoljno...

Bellamy

pre 3 godine

Ja mislim da je Denver OK odradio posao. Ovde gledam žalopojke za odlazak Granta i Krega, ja verujem da ne bi za njih ni znali da su u nekoj drugoj ekipi bili, sad ko da odlaze zvezde Denvera. Denver je uzeo dobra dva igrača sa drafta, uzeo još i 4 i 5 koje im realno fale i gde su bili u problemu cele godine. meni je jedino žao Bizlija koga su dali početkom godine Minesoti, ostali su zamenjivi. Sigurno će se uigravati MPJ i Bol, ako to ispadne dobro, ko će se sećati ovih sada već bivših Denverovaca?

веверица

pre 3 godine

браво. сад на позицијама 4 и 5 имају јокића и гомилу ликова за аба лигу. али буквално. то је ранг звезда-партизан

Mondragon

pre 3 godine

Ovaj potez je logičan jedino ukoliko Meloun nije uveren da Porter može odigrati celu sezonu kao one 3-4 utakmice u plejofu,tj. da ostane zdrav čitavu sezonu i da se razvije u ono što mu je predviđano na koledžu.
U suprotnom,jesu bogatiji za iskustvo igranja u Finalu Zapada,ali po sastavu slabiji sigurno 20 %.
Nije mi jasno kako nisu pokušali angažovati Ibaku( mislim da bi ugovor na 3g.-15 mil.),sigurno prihvatio.Ili Noela,bolji izbor od ovog centra kog su potpisali.

Иван

pre 3 godine

То треба посматрати овако: Јокић и Мареј неће остати још дуго у Денверу ако управа настави овако лоше да појачава тим. Сваког играча који би Нагетсима легао као будали шамар пропустили су. Холидеј, Марк Гасол, Џереми Грент... Немогуће да Тим Конели то не зна. Дакле, или су дебело сигурни да Портер Јуниор може постати велика звезда, или се спремају за наредну годину, када ће имати више пара у буџету јер одлази Бартон, истиче уговор Милсепу, а Хериса ће лакше моћи да трејдују у задњој години уговора. Међутим, ту постоје две велике резерве. Прво, садашње ведете могу да посумњају у жељу клуба да пуца на титулу. И друго, евентуална појачања могу да посумњају у способност управе Нагетса јер она заиста делује траљаво. Ваљда знају шта раде. Мислим, Хартенштајн, онај из турске лиге, Кампацо који у НБА неће имати ниједну предност над америчким бековима. Стварно мршаво за екипу која је млада, и која је стигла до финала јаке конференције.

mask

pre 3 godine

Ako se povrede Jokara i Džamal može Denver da pređe u ABA ligu i kolje se sa Mornarom za Euro Kup.
(haha, 22. novembar 2020 20:39)

a šta mogu Lejkersi ako se povrede LJ i Dejvis? Sta moze bilo koja ekipa u NBA ako se povrede dva najbolje igrača?

diplinž

pre 3 godine

Vremešni Milsap svaku sezonu odigra za 20% slabije nego prethodnu. Razumno je očekivati da tako bude i sledeće... Kad se to uzme u obzir, na poziciji 4 su ne tanki, nego pretanki.

Mirko

pre 3 godine

Meni se ovo ništa ne dopada.
Izuzetak je onaj plej sa drafta, tu su uboli, Green ok, ovo ostalo ništa.
Razumem uigravanje novih - to je super, ali da puste Torija Krejga koji igra fantastično - odlična odbrana,pogađa spolja,ide na prodore,ne troši lopte i daje maksimum? Jeste da nema onu eksplozivnost od pre godinu-dve, ali i dalje je više nego odličan za ulogu koja mu se daje.
Nije da ne verujem u mlade igrače,ali znamo koliko njih mogu da budu nosioci igre i da nas dovedu do finala konferencije - makar.Samo Jokić i Marej,ostali se možda pokažu a možda i ne. I ne samo to, pored njih dvojice kako stvari stoje samo MPJ i Bol mogu da se istrpe i sačekaju da pokažu nešto, ostali ne mogu nikad da dođu na nivo njih dvojice, da budu nosioci igre ili bitni šrafovi kao recimo Green u GSW-u.
Sve ovo mi više deluje kao priprema za 2021 i neki napad na slobodne agente, u fazonu: Ajde da prekrcamo ovu sezonu, da uvežbamo malo mlađe i posle dovedemo nekog jačeg igrača i to je to - sve ostalo mi nema smisla.

koki

pre 3 godine

Ако Кампацо постане нови Ђинобили и ако овај други постане Новицки, онда су уболи.
(mr, 22. novembar 2020 20:12
Ne znam za Kampaca al ovaj Ajzeja centar nije dao ni jedan koš u NBA dalje od pola metra od koša.

Straja

pre 3 godine

Ljudi, vi kao da imate amneziju. Pa Grent je bio vise nego los cele godine, nego je znatno bolji bio u PO pa ga sad kujete u zvezde. I je vredi te pare svakako. Kreg vola ne moze da ubode. Samim odlaskom Plamlija, postali su kandidati za titulu :D

Dragan Borca

pre 3 godine

Volim i ja vas@
Denver toliko oslabljen?
Cime? Odlaskom drvoseca Plamlija i Krega i prosecnog precenjenog Granta?
Grant ima 9 PER u Plej Of- u, to ti je bukvalno rang gorih igraca lige. Decko nit moze sebi da kreira sut, katastrofalan na skoku, niti ima pas igru, niti je nesto agresivan u defanzivi. Grin je agresivniji i energicniji i 3 puta jeftiniji i mnogo bolji skakac. Kampaco im donosi kreaciju sa klupe i to kakvu. Plus jos 3 talentovana rukija uzeli i plus jos planiraju da uzmu defanzivca Fenerbahcea
Otisli drvosece Plamli i Kreg i prosecni Grant, a dosli brutalni kreativac Kampaco, gromada Hartenstajn( daleko bolji od Plamlija) 3 talentovana rukija, potcenjeni Grin i jos planiraju igraca. I to tebi puno oslabljeni?
Dovoljno je videti Grantu cifre iz Plej Of- a a kmeci se kao da je Denis Rodman licno otisao
I za tvoju informaciju Denver je sa Grantom imao minus na parketu, a od svih igraca jedan je od samo 2 igraca koji ima minus na parketu sa Jokicem i Marejem
Hartenstajn je daleko bolji zastitnik reketa nego tupavi Plamli, uostalom videcete kada pocne
Grin je vise nego dobra akvizicija, ne trosi lopte a dobar defanzivac koji moze da cuva i elitne cetvorke i petice sasvim korektno
A klupa ce imati Kampaca kao organizatora a ne da im Plamli lozana organizuje igru klupe sa svojim pokusajima imitacija Jokica
Sa novim rukijima i Bol Bol- om i Porterom Denver ima 5 talentovanih klinaca gde ce sigurno neko iskociti

Nikola

pre 3 godine

Potpuni promasaj je to sto su zadrzali Milsapa i Herisa. Ova dvojica igraju sve losije i uopste nisu opravdali u posljednjih 1.5 sezonu svoje minutaze.
Teska glupost sto su ih ostavili, odmah su ih trebali trejdovati. Nece igrati finala zbog ove gluposti!!!

sryugos

pre 3 godine

Kampaco je plej, Barton bek a Bol centar.
Bolu se mora dati sansa, momak ima neverovatne fizicke predispozicije i drugaciji je tip centra od Jokica.
Denver je slab sad na krilu sem ako Cancar nije dovoljno dobar da odmah igra 15 minuta a verujem da nije.

No name

pre 3 godine

Vidim bar su zardržali Milsapa. Ovde slabo ko je trenirao košarku, i nikad nećete shavati da Jokiću kao takvoj 5 potrebna snažna 4. I da je Grant igrao u Denveru small fowrad. To ne kapirate i izgleda nikad nećete.
Ovako prelazni rok Denver nigde krenuo, nigde pošao,nigde došao. Njihov jedini kapital za trejd su Haris+ Barton + pikovi do kraja sezone. Posle i Barton odlazi kao Grant.

I da najvažnije Porter će da igra po 48 min, ili će postati novi Durent ili ledja neće izdržati.
Šala mala ,.ali to je to. Hm,hm zbog čega Barton ne bio starter na pozicij beka, uvek je morao da igra na neprirodnoj poziciji. Malo da ga s*** pa da ga lakše trejduju.

Ps. Čini mi se da su sad na dnu što se tiče plata? Okej to je Denver :)

Miran i Šaran

pre 3 godine

Familija Kronke koja je vlasnik Nagetsa je poznata kao vrlo štedljiva da ne kažem stiskačka. Oni su i većinski vlasnici Arsenala, a pitajte njihove navijače šta misle o toj transfer politici. Jedino pozitivno što vidim u ovome je ostavljanje mesta u seleri kelu za 2021, koja će biti vrhunska godina sa slobodnim agentima koji nadolaze. Ali ako i tu odrade ovakav prelazni rok, Jokić ako hoće titulu mora da menja klub na isteku ugovora.

Aspera

pre 3 godine

(Jim Beam, 22. novembar 2020 22:29)

Samo se ne salazem za Hejvorda jer Sarlot i sa njegovim ugovorm sledece godine ima mesta za jos jedan takav, a postojibi donji limit plata. Takodje, Hejvord nije bas toliko propao koliko se na ovom forumu prica. Prosla sezona mu je bila uzlazna, jos nije rekao sve sto ima.

Aspera

pre 3 godine

(Grey, 22. novembar 2020 20:17)

Sledece godine je masa zvezda u FA, a Denver ima sacuvan budzet i glavne igrace pod dugim ugovorima. Nije sve tako crno.

Aspera

pre 3 godine

Kampaco pojačanje za NBA ekipu, jako teško, sa kojim kvalitetom na svojoj poziciji moze da dominira nad direktnim čuvarima...
Ako uhvati drugu četvrtinu uspeh
(xxx, 22. novembar 2020 21:25)

Dobice on drugu cetvrtinu i koji minut u drugom poluvremenu gde ce mu glavni posao biti da podeli 3-4 asistencije i ubaci 1 sut ili ulaz i to je to za njegovu platu. Ako to uradi nema zime za njega, dobice i novi ugovor.

Mladen

pre 3 godine

Ovi sa KK Sledeca Sezona pricama...koja je logika da top slobodan agent sledece godine potpise za njih kad im ove jedan Grent, obicni vodonosa zapalio za raspali Detroit? Malo manje lupetanja.

bm

pre 3 godine

A mi ovde negativno komentaršemo poteze koje je vukao Divac. U nba sve ekipe imaju epske bisere ili ih žulja novac, samo je ovdašnji fokus na ekipama gde bude po neko naš. Klipersi su etalon za gluposti kako rade i koliko novca troše, a ništa značajnije ne urade.

GM

pre 3 godine

Salary cap 109 miliona.

Jokic i Marej 70 miliona.

Ako bi se doveo još neki Superstar za 35-40 miliona, kakav bi se tim i još 12 igrača sklopilo za preostalih 5 ili recimo 10 miliona za luxury tax?

mr

pre 3 godine

Ако Кампацо постане нови Ђинобили и ако овај други постане Новицки, онда су уболи.
(mr, 22. novembar 2020 20:12
Ne znam za Kampaca al ovaj Ajzeja centar nije dao ni jedan koš u NBA dalje od pola metra od koša.
(koki, 23. novembar 2020 01:19)

Немам појма за овог центра, крило, шта већ, али мене Кампацо подсећа на Стива Неша. Тај онако шашав је наше унаказио мислим на Олимпијади. И Кампацо нас је упропастио у Кини. Може тај Кампацо доста. Е сад дал ће све да се сложи видећемо. Реално њима треба плеј, а велике паре немају, тако да пробаће са Кампацом, па ако убоду убоду. Промашити неће сигурно, а дал ће бити бинго ће видимо.

spree15

pre 3 godine

(Jim Beam, 22. novembar 2020 22:29)
Pa nije baš da nije bilo ništa vredno na tržištu, nisu samo all star igrači vredni, recimo Denver ima 2 all star igrača i potrebna im je podrška za njih a ne još 1 max ugovor.
Covington bi bio veliko pojačanje, zamisli zameniš Plumleea Gasolom ili Baynesom? Christian Wood, Tristan Thompson... Sve su to igrači koji trebaju Denveru