Nedelja, 22.11.2020.

08:44

Agent o odluci Denvera: Ko će da čuva Kavaja ili Lebrona?

Denver Nagetsi odlučili su da ne ponude novi ugovor Toriju Krejgu koji je sada neograničeno slobodan košarkaš.

Izvor: PT

Agent o odluci Denvera: Ko æe da èuva Kavaja ili Lebrona? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

56 Komentari

Sortiraj po:

bmiles

pre 3 godine

Najjaci su ovi komentari koji misle da znaju bolje nego menadzer Denvera koji je za to odgovoran i debelo placen!? Samo kod nas se misli da sve bolje znamo od nekoga!? Lako je kuckati po dirkama PC i pretvarati se da si Kevin Koster pa znas bolje.Jos cudnije da takvi komentari imaju prodju kod vecine onih koji citaju stavljajuci im pluseve!? Fenver ima solidan tim bez obzira sto su ih napustili Kreg i Grant. Ako bi analizirali zasto ovakvi potezi direktora kluba,vrzma se jedina mozda opravdana solucija u forsiranju MPJ i Bol Bola,dakle podmladjivanju tima na poziciji 3 i 4. Na Zapadu se nista nece bitnije promeniti izuzev da Hjuston ocigledno nece biti u PO,zamenice ga Finiks,dakle sve ostalo po starom gde dok blizanci iz Los Andjelesa imaju ovakve sastave tesko ce neko prsmrditi titulu tamo. Odlazak Granta,Plamlija i Krega uz smanjenje primanja Milsapu,stvorio se prostor za maksimalna primanja Marija,a dosao je i veoma agilni plej u liku Spanca i novodoslog krila sa drafta.Sacuvan je tzv."selerikap" a buducim trejdovima tokom sezone stvari se mogu promeniti u hodu.Uz onu opasku koju mnogi zaboravljaju da niko nema osim mozda Lekersa i Klipersa toliko dominantan mladi trio Jokic,Marej i MPJ pa ce razigravanjem ostalih iz sastava opet biti veoma jak tim spreman da se nadigrava i pobedjuje u PO.Samo da ih povrede mimoidju bice opet jak Denver.Mene brine selidba kvalitetnih igraca na Istok,pogotovo u Nju Jork,gde Niksi i Bruklin zele opet povratak gde ih nije bilo decenijama.

Miroslav

pre 3 godine

Od svih poteza Denvera,ovo je jedini koji me je iznenadio.Kreg je igrac zadatka,i ne vidim ko bi mogao da ga zameni u ovom sastavu.Mora da imaju planove sa nekim mladjim igracem.

dacha Zvezda

pre 3 godine

Nema drugog objasnjenja, od pravljenja prostora za LeBranka Lazica!
To bi bio jednako dobar potez kao i ovi sto trenutno vuku...!?!?

sryugos

pre 3 godine

Krega nisu trebali pustiti. Grent je nadoknadiv, Plamli tek ali Kreg je izvrstan defanzivac za krilne igrače i skroman s potrošnjom lopti u napadu.

Pop

pre 3 godine

Manje vise svi misle isto osim Denvera. Nema sutera i nema odbrane. Bol je premlad, Mari precenjen, Milsap prestar, Barton ogranicen... Ako ne dovedu Zaista vrsnog igraca ne mogu se nadati dobrom. Jokica su raubovali do besvesti. Mozes tako par sezona i onda je gotovo.

Dragan Borca

pre 3 godine

Denver vec ima top 4-5 najjacih timova u ligi, da nije bilo tupavog Plamlija i sudijskog navlacenja igrali bi i sa Lejkersima 6-7 utakmica. Nije njih Grant doveo tu vec lude igre Jokica i Mareja. Denveru fali taj neki jak defanzivac na krilu pa se zbog tog nedostatka Grant precenjuje. Solidan je Grant ali nije on bio nio blizu neka kljucna stavka. Grin iz Klipersa je sasvim korektan defanzivac i brzo su reagovali. Grant je bolji od Grina jedino u odbrani perimetra, ostalo sve na strani Grina. I pametniji i mnogo bolji skakac i bolje procente ima i moze da cuva centre teskase. Vazno da se otarasili Plamlija koji ih je unistavao 2 godine. Denver ima Jokica, Mareja, a sada i Portera uvode u vecu minutazu, plus Kampaco donosi jos kreacije. Sada ce igrace sa klupe voditi Kampaco umesto da Plamli izigrava Jokica. Mnogo mi se to svidja, jer je Plamli kocio ceo napad sa klupe. Ima jos dosta vremena nije Denver zavrsio poslove. Imaju i igraca za trejdove. Denver ima sve osim sto im fali jos jedan visoki iskusan dobar defanzivac i mislim da ce ga pronaci do Plej Of- a. Uostalom imaju i Vonleha skroz solidnog visokog na koga svi zaboravljaju jer zbog tupavog Plamlija nije dobijao Sansu. A tu su i ruki Zeke i Bol Bol. Njima je kljucno da Marej nastavi da plodi i da se Porter popravi u kretnjama u napadu i odbrani. Ima Maloun igraca ali ih nije koristio zbog neke cudne ljubavi prema Plamliju i Kregu. Vonleh i Diop su solidni igraci ali nisu korisceni. Bice to super ne znam cemu drama

Back in Black

pre 3 godine

Nemam pojma.Denver je imao hemiju,Jokara je bas voleo Grenta.Bili su najveci hit u plej ofu.Sto su sada ti igraci koji su izneli taj plej of otišli,Grent verovatno zbog keša,na Krejga ne racunaju.Tim koji pravi rezultate se ne menja,pogotovo sto su sada iskusniji,izvukli su pouke.Aj Plamli,on covek ni kriv ni duzan napravi vrhunski ugovor u Pistonsima ali je u Denveru znao da unese cvrstinu u odbrani.

јд123

pre 3 godine

Не разумем оволико кукање у коментарима. Још се спомиње Грент. Ако је тачно да му је и Денвер понудио 20 мил. по сезони, онда је сва срећа што их је одбио. Само могу замислити какви би коментари тек били да су потписали Грента за 20 мил. Ове сезоне би им сигурно помогао, али остале две би их укопао са толико преплаћеним уговором. Кукали би сте као за Пламлија и Милсапа и њихове велике уговоре.

Да је Грент остао, сигурно не би дали Милсапу 10 мил. Тражио га је Бостон и он би вероватно тамо завршио, зато су му морали толико платити. Да је отишао и Милсап то би била омладинска екипа следеће сезоне. Новим играчима треба времена да се уиграју. Крејг је добар дефанзивац, али Дозијер ништа није лошији у одбрани, плус има већу кошаркашку интелигенцију.

Ако никога више не доведу, слабији су за плеј-оф, али не и у регуларном делу. Пише да чувају то последње место за резервног центра. По мени, само ако успеју убедити Гасола да дође. Иначе им је потребнија тројка, која игра одлично одбрану. Једионо ако успеју Бартона да трејдују, можда доведу још два играча.

Сада када су се отарасили Пламлија, надам се да ће успети и Бартона некоме увалити. Следеће сезоне ће све очи бити упрте у МПЈ-а. Можда су и зато пустили Крејга, да Мелоуну одузму прилику да га убацује уместо Портера. Надам се да ће и Бол Бол добити прилику и да ћемо на крају сезоне знати на чему смо. Или да су главни играчи Јокић, Мареј, МПЈ и Бол Бол или велики рез са трејдовима.

poznavalac

pre 3 godine

sve ekspert do eksperta... Grant je bio prioritet ali je free agent, on je odlucio da ode u detroit za 20mil (den nudio isto) ali izgleda da zeli da bude druga/treca opcija u raspad timu a ne 4ta u denveru. Nisam bas siguran da ima kvalitet ali vreme ce pokazati.
Milsapa su potpisali da bude rezerva i kad treba da odradi u sezoni posao posto je Grant digao sidro; green je sasvim solidna 4ka, recimo on je jedini parirao jokicu u pl offu dok je bio clan klipersa, ali nema mogucnost da brani poz 3 i 4 kao Grant. Green/Milsap i povremeno MPJ na 4ci je ok. tu je i Bbol.
Kampazo je meni misterija, osim ako se ne kuva neki trejd. Imaju 4 pleja trenutno plus onog lika sa drafta; planiraju jos jednog backup centra i prica se o Whittingtonu, combo 3ka i 4ka, igrao u truskoj pros sezone na two way ugovor
Realno denver je sto se tice reg sezone sasvim dobar, uigrani su i ako MPJ napreduje mogu i do prvog mesta na zapadu; u pl offu ce biti slabiji ako gledamo trenutno ali do pl offa ima i februarski trejd.
Da li uprava radi dobro ili lose, tesko je reci. Denver nije LA, nece svi igraci da dodju, ne samo sstarovi nego eto i pristojni igraci poput Granta.

zemunski kej

pre 3 godine

Nema zime za Denver! Zvanicno 3 ili 4 ekipa u NBA koja je presisala mnogo popularnije ekipe. Najvazniji srafovi su sacuvani ,pojavljuju se novi mladi ambiciozni zeljni dokazivanja.Jokic,Marej,Heris,Milsap ,Barton i Porter su tu.Kampaco ce doneti promenu u igru,

Mihajlo

pre 3 godine

Samo ko nije gledao Denverove utakmice moze da kaze da je Kreg los suter,beskoristan u napadu. Covek je igrac zadatka ali i te kako moze da pogodi otvorene suteve za razliku recimo od Herisa koji je sve zivo promasivao prosle sezone ali su obojica bili glavni odbrambeni igraci uz Grenta. Nije Kreg sad neka klasa ali vredi 6,7 miliona po sezoni za razliku od recimo Plamlija koji pljacka klubove ne znam na koju foru a veze nema,talenta.

IgorPa

pre 3 godine

Da li je realno da ovoliko ljudi sebi dopusta da pisu kojesta a da se pre toga ne informisu. GRENT NIJE HTEO DA OSTANE U DENVERU. Ako moram velikim slovima da pisem ovoj masi koja pada u trans sto je lik otisao. Denver mu davao 20miliona i on nije hteo da 8gra za njih vise, vec hoce da bude jedan os glavnih u timu pa ma koj tim bio. Grent ne zeli da igra za Denver. Sto se tice Torija, moze da se desi da je trazio mnogo jaci ugovor na kraju sezone i Denver nije spreman da plati njemu vise od 2 do 3 miliona i to je bilo to. Jeste on radilica i solidan u defanzivi ali je isto tako uzasno ogranicen igrac sa veoma losim sutom. Ne moze se mnogo na njega osloniti. Ja licno bih pokusao da se oslobodim nekih igraca samo da se zadrzi Tori ali Denver ne zeli da se zamara sa tim.

tocka

pre 3 godine

I ja sam isto razočaran ovim šta se dešava, ali do sada je svaki prelazni rok izgledao katastrofa, a oni svake sezone idu korak napred. Da nije bilo tolikog navlačenja za LA, ladno su mogli i prsten da uzmu. Stvaraju prostor u budžetu, verovatno da dovedu nekog na godinu dana samo jer ce im kasnije trebati prostor za ugovor sa MPJ-em i Bolom. Zeke je definitivno planiran da menja Milsapa kad za to dodje vreme. Očekujem da nekog dovedu za 30 miliona po sezoni, gadjaju Bila ili nekog slicnog koji ce da ispraši jednu sezonu i ide dalje. Koneli je jako sposoban, jedan od zasluznih za izgradnju Voriorsa. Biće tu još svega. U svakom slučaju lepše je napraviti tim od mladih igrača nego kupiti dve superzvezde i instant gurati jednu sezonu.

lal

pre 3 godine

Ovde navijaci kao da je denver zvezda partizan pa se sipaju pare i mozes koga hoces da dovedes. U Us je druga prica. Zna se koja su trzista atraktivna
(Crna mamba, 22. novembar 2020 12:46)
zato zvezda i partizan mogu da sacuvaju svoje najbolje igrace i produze im ugovore... a tek o dovodjenju da ne govorim... evrokup igraci za koje nije zainteresovan niko drugi iz evrolige, starci za koje je milsap u cvetu mladosti i koledz igraci koji ne bi bili izabrani na draftu sve i da daju ekipama 10 pikova godisnje...

evo kao izuzetak dzordan lojd... navijaci ga vide kao da je original dzordan, ima slobodu u igri kao da je harden, najbolji je strelac evrolige i jedina teoretska sansa da ostane u beogradu sledece sezone je ako je potpuno lud i gadljiv na pare...

lepo si me nasmejao...

manuginobili

pre 3 godine

E to je bas dobro pitanje,sad imaju bukvalno jednog jedinog igraca koji igra pravu odbranu a to je Harris,pustiti Craiga i Granta a ne dovesti nikog slicnog je ravno samoubistvu...plus ostanak Millsapa-katastrofa,svi idu naprijed i pojacavaju se a Denver krupnim koracima ide nazad,mogli su recimo dovesati Ibaku umjesto Millsapa,Ibaka u Clippersima 19 miliona za dvije godine a to mu je mogao dati i Denver da nisu ostavili Millsapa,Ibaka umjesto Millsapa je vec veliki pomak naprijed i idealan igrac za njih,ali...ostaje im sada samo da igraju na kos vise od protivnika i da daju 130 poena po utakmici,ali dokazano je vec-to prolazi samo u sezoni u PO nema sansi bez prave odbrane tako da...jos jedna izgubljena godina za Jokica i Murraya na vidiku...

google

pre 3 godine

Dajte ljudi malo realnosti, govorimo o Denveru, pa to su tursija fransize, gde se ne zna ko pije a ko placa, kakva taktika, kakva vizija, to je sve ad hoc i sta uleti srecom sa drafta. Sakramento, Sarlot, to su te fransize, koga briga sta oni rade. Nesretni Jokic bas tamo je morao da uspe, cisto zlato im je upalo u krilo i naravno da ne znaju nista da urade sa tim. Pa da znaju ne bi tri godine eksperimentisali sa Plamlijima, Nurkicima i boranijom vec bi se isprslil lovom i pojurili Beala/Holiday, ostavili Grejga kao krilnog stopera i udri sa 4 sutera oko Jokare, svima bi utrpali po 120 poena.

stefan beograd

pre 3 godine

Bas steta, Kreg i Grent su radilice plus znaju da doprinesu u napadu, epizodno, ali znaju. Plamlija zameniti treba, onda ladno Milsapa ostave umesto da se oslobode i Barton davitelj... samo ovu trojicu zameniti za 2 dobra i eto poboljsanja, ovako nista...

Mihailo NS

pre 3 godine

Šta dramite ljudi?
Pa taj Craig je najgori igrač u prošlogodišnjoj rotaciji. On kada je bio u igri napad je stao, nisu mogli koš ni da kupe sa njim. Setite se samo zadnjeg napada protiv jute kada je promašio čisto polaganje i dao juti šut za pobedu. On je nizak igrač, baš je on imao šanse da brani Lebrona. Za to su služili Grent i Milsap. Grantovim odlaskom morali su se dovesti slični igrači, i ovi koji su došli su veći od raspalog Krega i bolji šuteri. Denver ne može da dovodi nikakve zvezde jer imaju 2 max igrača na plati, te ostalih 30mil moraju da rasporede na preostalih 13 igrača. Odlaskom Plamlija i Krega postali su bolji.

Crna mamba

pre 3 godine

Pa ko zeli da dodje u Denver kao slobodan agent. Dajte malo realnosti ljudi. Milsap je jedini hteo i zato uzeo lovu, ali pomogao Denveru da bude plejof ekipa.

Pogledajte sampione NBA (GS, Toronto, LA, Boston, MAjami...). Koji crni Denver, Sarlot, Sakramento, Nji Orleans. To su selendre po Americi.

Ne mozes tu da planiras da uvek mozes da dovedes vrhunske slobodne agente. Znaci prvo draft pa dobar trejd.

A krejg ok racunaju da ce da razvijaju portera i bol bola. Realno porter mora da igra 35 mina ove godine. I tu ima mesta za herisa i bartona.

Ovde navijaci kao da je denver zvezda partizan pa se sipaju pare i mozes koga hoces da dovedes. U Us je druga prica. Zna se koja su trzista atraktivna

Zec

pre 3 godine

Jel realno da su se tek tako odrekli Grenta i Krejga, jedina dva igraca koji imaju odlicne fizikalije da cuvaju najbolje ofanzivce lige, jos Grent je dobar i u napadu..??? Uz to 50godisnjem Milsapu dali 10 miliona..?? Pa oni stvarno nisu normalni.

веверица

pre 3 godine

драго ми је због АД. он се патио у пеликанима, одробијао своје и сада ужива. надам се и да ће јокић за 2-3 године најдаље отићи из денвера да ужива у нападу на прстен.
мислим, постоји вероватноћа да су ови потези денвера заправо шаховски потези који гледају напад на титулу у сезони 2021-2022, тада ђе морати и портеру да дају озбиљан уговор, па већ унапред праве ростер за ту сезону. милсап "чува" портерову повишицу, уместо грента и крега хоће да убаце у систем ова два рукија који играју на тим истим позицијама итд.
међутим то је ипак све мало вероватно. пре ће бити да су неспособни, да су кукавице које не смеју ни један ризичан потез да повуку и да немају никакав план... на оваквом западу, мораће јокић и мари да играју по 35+ минута сваку и то много озбиљно да играју, ако хоће да уопште изборе плејоф. а прича о титули и денвер више (за сада) не могу у исту реченицу.

Memfis

pre 3 godine

Лилард је личио на слбију верзију Џефа Тига када га је чивао Крег пре 2 сезоне. Уз то уме да погоди тројку. Али овим балванима наводно не треба... Штета за крађу са Лал, чини се да им је то била једина шанса за прстен...
Пс Чуди ме да нису трејдовали Јокића да би дали простор Пламлију. Имбецили

cole

pre 3 godine

Prosle sezone finale zapada, i kad ocekujes od njih da se jos pojacaju da napadnu titulu oni puste dva najbolja defanzivca

Bravo nagetsi ove sezone borba da se prodje prva runda

Miki1212

pre 3 godine

Po mom mišljenju Denver radi loš posao.Deficitarni su u šutu za tri,pustili su jedinog koji konstantno može pogoditi osim Jokića i Mareja,dali 10 miliona Milsapu,za malo veće pare su mogli privući Vuda,Ibaku,Rondo je bio slobodan.Sada će pustiti i Krejga a koristan je za pare koje prima.
Nema trejda da se oslobode Bartona, Herisa.Treba im šuta,treba im drugi centar.Kampaco je dobar potez.
Mark Gasol da se pojuri,to bi mogao biti dobar posao a ne previše skup,doneo bi odbranu, iskustvo, sličan je po gabaritu Jokiću, mogao bi ga naučiti kako da izvuče maksimum u odbrani.
Zamislite kako bi moćan bio tim sa Rondom,Vudom,Kampacom,Gasolomi plus da Herisa menjaju za bilo koga ko može dobro šutirati

cpjts

pre 3 godine

do sada veoma losi potezi u ovom prelaznom roku, ako ne izvuku sa nekim dobrim potezom sl sezone ce biti osetbo losiji nego protekle dve sezone

ime

pre 3 godine

wtf... mozda ce zvucati malo cudno, ali posle Jokica i Mareja, Denveru su najpotrebniji Heris, Grant i Krejg. Jedina trojca cija je odbrana na zaista visokom nivou (iako napadacki dosta limitirani). Izgubiti cak dvojcu, deluje zaista previse. Jedino ako ne idu po nekog all star, two-way igraca...

znanje-imanje

pre 3 godine

Ako ja išta ovde razumem... ovi kreteni su upravo dali Milsapu još 10 miliona?! Pa on nijednu sezonu koju je bio plaćen 30 nije vredeo za tih 10 a ne sad. A imaju ovog Krejga koji je san svakog tima. Radi šta mu se kaže, zadovoljan je za male pare, ne pravi gluposti a jako je dobar u odbrani. I još imaju situaciju da su ostali bez Granta - a ovaj ti je prvi sledeći sličan igrač.
Čak i da Krejg nije koristan (a jeste) Denver je nagomilao jeftine igrače koji mu ne koriste: višak nedovoljno dobrih četvorki i višak bekova. A nema krila - osim Krejga. MPJ i Bol Bol će biti možda i super, i nerešivi kao krilni igrači - ali neke tamo sezone. Barton je problem po sebi a pretanak i prinudno je krilo. I upravo to ih lepo pitaju: ko će sad da vam igra odbranu na LBJ?
Zašto pajvani zašto? Ulaze u novu sezonu kao jedni od favoriti sa triom Jokić-Marej-MPJ. Ali šta to vredi kad su bez Krega, Granta i sa još starijim Milsapom već slabiji nego prošle sezone. Ako imaš trio Jokić-Marej-MPJ ne treba ti ništa nego još 10 pasa da reže i igraju odbranu. Takvog već imaš, uigranog i jeftinog i one visine koja ti fali - ti ga odbacuješ?

Mladen

pre 3 godine

Od 30 timova Denver jedini se cini godinama unazad ne radi nista da poboljsa tim van drafta. I nema to veze malo trziste, nadmorska visina ovo ono, imali su do pre par godina najvecu rotaciju upotrebljivih igraca i nisu ih trejdovali za nesto, sve prosuli. Oni mora da se otarase GM-a koji je totalni diletant, sumnjam da je on odgovoran za izbor pikova nego ima ljude koji to rade i vrhunski su plus su imali srece sa Jokicem inace bi sad bili samo dno lige.

maki1982

pre 3 godine

samo da ne bude kao i proslih sezona. ocekuje se neko zvucno ime, a denver dovede gomilu ispodprosecnih igraca. sad bas izgleda da hoce nekog, ali ne bi me iznenadilo da niko ne dodje.

Def -

pre 3 godine

pa stvarno...ajd Plamli (njemu bi i platio $5mln po se zoni da ne i?ra). Ovo je budalast potez. Krejg je radnik. Nije sve u statistici i brojkama (imao ju je i Russel Westbrook, pa cvrc)

Jim Beam

pre 3 godine

Krejg nije skup i zahvalan je igrač na terenu, ali pitanje je koga imaju u planu umesto njega i kakvi su odnosi unutar ekipe, verujem da je i to uticalo. Tako olako odricanje od startera mora da ima neku pozadinu za koju mi ne znamo...

MIXY

pre 3 godine

Denver sledece sezone u proseku dati poeni 150, primljeni 170. :))) Nije sala ali stvarno ce imati jako losu odbranu, doveli JaMychel Greena koji stvarno ne znam za sta sluzi, nemaju nijednog 3nD igraca sem Herisa koji je samo D igrac bez 3.. Startna postava verovatno Mari - Heris - MPJ - Milsap - Joker, jedva neka odbrana. Zamena nema niko sem jesto malo Barton ako odigra odbranu i to je, mozda Bol Bol mada sumnjam, moze da igra ali ne izgleda dovoljno zrelo da se postavi kako treba jer nije uopste ni igrao, videcemo ove sezone. U svakom slucaju vrlo losa off sezona u smislu potpisivanja igraca, sem za draft koji su dobri odradili opet.

znanje-imanje

pre 3 godine

Ako ja išta ovde razumem... ovi kreteni su upravo dali Milsapu još 10 miliona?! Pa on nijednu sezonu koju je bio plaćen 30 nije vredeo za tih 10 a ne sad. A imaju ovog Krejga koji je san svakog tima. Radi šta mu se kaže, zadovoljan je za male pare, ne pravi gluposti a jako je dobar u odbrani. I još imaju situaciju da su ostali bez Granta - a ovaj ti je prvi sledeći sličan igrač.
Čak i da Krejg nije koristan (a jeste) Denver je nagomilao jeftine igrače koji mu ne koriste: višak nedovoljno dobrih četvorki i višak bekova. A nema krila - osim Krejga. MPJ i Bol Bol će biti možda i super, i nerešivi kao krilni igrači - ali neke tamo sezone. Barton je problem po sebi a pretanak i prinudno je krilo. I upravo to ih lepo pitaju: ko će sad da vam igra odbranu na LBJ?
Zašto pajvani zašto? Ulaze u novu sezonu kao jedni od favoriti sa triom Jokić-Marej-MPJ. Ali šta to vredi kad su bez Krega, Granta i sa još starijim Milsapom već slabiji nego prošle sezone. Ako imaš trio Jokić-Marej-MPJ ne treba ti ništa nego još 10 pasa da reže i igraju odbranu. Takvog već imaš, uigranog i jeftinog i one visine koja ti fali - ti ga odbacuješ?

Def -

pre 3 godine

pa stvarno...ajd Plamli (njemu bi i platio $5mln po se zoni da ne i?ra). Ovo je budalast potez. Krejg je radnik. Nije sve u statistici i brojkama (imao ju je i Russel Westbrook, pa cvrc)

ime

pre 3 godine

wtf... mozda ce zvucati malo cudno, ali posle Jokica i Mareja, Denveru su najpotrebniji Heris, Grant i Krejg. Jedina trojca cija je odbrana na zaista visokom nivou (iako napadacki dosta limitirani). Izgubiti cak dvojcu, deluje zaista previse. Jedino ako ne idu po nekog all star, two-way igraca...

Jim Beam

pre 3 godine

Krejg nije skup i zahvalan je igrač na terenu, ali pitanje je koga imaju u planu umesto njega i kakvi su odnosi unutar ekipe, verujem da je i to uticalo. Tako olako odricanje od startera mora da ima neku pozadinu za koju mi ne znamo...

cole

pre 3 godine

Prosle sezone finale zapada, i kad ocekujes od njih da se jos pojacaju da napadnu titulu oni puste dva najbolja defanzivca

Bravo nagetsi ove sezone borba da se prodje prva runda

cpjts

pre 3 godine

do sada veoma losi potezi u ovom prelaznom roku, ako ne izvuku sa nekim dobrim potezom sl sezone ce biti osetbo losiji nego protekle dve sezone

Mladen

pre 3 godine

Od 30 timova Denver jedini se cini godinama unazad ne radi nista da poboljsa tim van drafta. I nema to veze malo trziste, nadmorska visina ovo ono, imali su do pre par godina najvecu rotaciju upotrebljivih igraca i nisu ih trejdovali za nesto, sve prosuli. Oni mora da se otarase GM-a koji je totalni diletant, sumnjam da je on odgovoran za izbor pikova nego ima ljude koji to rade i vrhunski su plus su imali srece sa Jokicem inace bi sad bili samo dno lige.

MIXY

pre 3 godine

Denver sledece sezone u proseku dati poeni 150, primljeni 170. :))) Nije sala ali stvarno ce imati jako losu odbranu, doveli JaMychel Greena koji stvarno ne znam za sta sluzi, nemaju nijednog 3nD igraca sem Herisa koji je samo D igrac bez 3.. Startna postava verovatno Mari - Heris - MPJ - Milsap - Joker, jedva neka odbrana. Zamena nema niko sem jesto malo Barton ako odigra odbranu i to je, mozda Bol Bol mada sumnjam, moze da igra ali ne izgleda dovoljno zrelo da se postavi kako treba jer nije uopste ni igrao, videcemo ove sezone. U svakom slucaju vrlo losa off sezona u smislu potpisivanja igraca, sem za draft koji su dobri odradili opet.

google

pre 3 godine

Dajte ljudi malo realnosti, govorimo o Denveru, pa to su tursija fransize, gde se ne zna ko pije a ko placa, kakva taktika, kakva vizija, to je sve ad hoc i sta uleti srecom sa drafta. Sakramento, Sarlot, to su te fransize, koga briga sta oni rade. Nesretni Jokic bas tamo je morao da uspe, cisto zlato im je upalo u krilo i naravno da ne znaju nista da urade sa tim. Pa da znaju ne bi tri godine eksperimentisali sa Plamlijima, Nurkicima i boranijom vec bi se isprslil lovom i pojurili Beala/Holiday, ostavili Grejga kao krilnog stopera i udri sa 4 sutera oko Jokare, svima bi utrpali po 120 poena.

maki1982

pre 3 godine

samo da ne bude kao i proslih sezona. ocekuje se neko zvucno ime, a denver dovede gomilu ispodprosecnih igraca. sad bas izgleda da hoce nekog, ali ne bi me iznenadilo da niko ne dodje.

Memfis

pre 3 godine

Лилард је личио на слбију верзију Џефа Тига када га је чивао Крег пре 2 сезоне. Уз то уме да погоди тројку. Али овим балванима наводно не треба... Штета за крађу са Лал, чини се да им је то била једина шанса за прстен...
Пс Чуди ме да нису трејдовали Јокића да би дали простор Пламлију. Имбецили

Miki1212

pre 3 godine

Po mom mišljenju Denver radi loš posao.Deficitarni su u šutu za tri,pustili su jedinog koji konstantno može pogoditi osim Jokića i Mareja,dali 10 miliona Milsapu,za malo veće pare su mogli privući Vuda,Ibaku,Rondo je bio slobodan.Sada će pustiti i Krejga a koristan je za pare koje prima.
Nema trejda da se oslobode Bartona, Herisa.Treba im šuta,treba im drugi centar.Kampaco je dobar potez.
Mark Gasol da se pojuri,to bi mogao biti dobar posao a ne previše skup,doneo bi odbranu, iskustvo, sličan je po gabaritu Jokiću, mogao bi ga naučiti kako da izvuče maksimum u odbrani.
Zamislite kako bi moćan bio tim sa Rondom,Vudom,Kampacom,Gasolomi plus da Herisa menjaju za bilo koga ko može dobro šutirati

manuginobili

pre 3 godine

E to je bas dobro pitanje,sad imaju bukvalno jednog jedinog igraca koji igra pravu odbranu a to je Harris,pustiti Craiga i Granta a ne dovesti nikog slicnog je ravno samoubistvu...plus ostanak Millsapa-katastrofa,svi idu naprijed i pojacavaju se a Denver krupnim koracima ide nazad,mogli su recimo dovesati Ibaku umjesto Millsapa,Ibaka u Clippersima 19 miliona za dvije godine a to mu je mogao dati i Denver da nisu ostavili Millsapa,Ibaka umjesto Millsapa je vec veliki pomak naprijed i idealan igrac za njih,ali...ostaje im sada samo da igraju na kos vise od protivnika i da daju 130 poena po utakmici,ali dokazano je vec-to prolazi samo u sezoni u PO nema sansi bez prave odbrane tako da...jos jedna izgubljena godina za Jokica i Murraya na vidiku...

веверица

pre 3 godine

драго ми је због АД. он се патио у пеликанима, одробијао своје и сада ужива. надам се и да ће јокић за 2-3 године најдаље отићи из денвера да ужива у нападу на прстен.
мислим, постоји вероватноћа да су ови потези денвера заправо шаховски потези који гледају напад на титулу у сезони 2021-2022, тада ђе морати и портеру да дају озбиљан уговор, па већ унапред праве ростер за ту сезону. милсап "чува" портерову повишицу, уместо грента и крега хоће да убаце у систем ова два рукија који играју на тим истим позицијама итд.
међутим то је ипак све мало вероватно. пре ће бити да су неспособни, да су кукавице које не смеју ни један ризичан потез да повуку и да немају никакав план... на оваквом западу, мораће јокић и мари да играју по 35+ минута сваку и то много озбиљно да играју, ако хоће да уопште изборе плејоф. а прича о титули и денвер више (за сада) не могу у исту реченицу.

IgorPa

pre 3 godine

Da li je realno da ovoliko ljudi sebi dopusta da pisu kojesta a da se pre toga ne informisu. GRENT NIJE HTEO DA OSTANE U DENVERU. Ako moram velikim slovima da pisem ovoj masi koja pada u trans sto je lik otisao. Denver mu davao 20miliona i on nije hteo da 8gra za njih vise, vec hoce da bude jedan os glavnih u timu pa ma koj tim bio. Grent ne zeli da igra za Denver. Sto se tice Torija, moze da se desi da je trazio mnogo jaci ugovor na kraju sezone i Denver nije spreman da plati njemu vise od 2 do 3 miliona i to je bilo to. Jeste on radilica i solidan u defanzivi ali je isto tako uzasno ogranicen igrac sa veoma losim sutom. Ne moze se mnogo na njega osloniti. Ja licno bih pokusao da se oslobodim nekih igraca samo da se zadrzi Tori ali Denver ne zeli da se zamara sa tim.

Dragan Borca

pre 3 godine

Denver vec ima top 4-5 najjacih timova u ligi, da nije bilo tupavog Plamlija i sudijskog navlacenja igrali bi i sa Lejkersima 6-7 utakmica. Nije njih Grant doveo tu vec lude igre Jokica i Mareja. Denveru fali taj neki jak defanzivac na krilu pa se zbog tog nedostatka Grant precenjuje. Solidan je Grant ali nije on bio nio blizu neka kljucna stavka. Grin iz Klipersa je sasvim korektan defanzivac i brzo su reagovali. Grant je bolji od Grina jedino u odbrani perimetra, ostalo sve na strani Grina. I pametniji i mnogo bolji skakac i bolje procente ima i moze da cuva centre teskase. Vazno da se otarasili Plamlija koji ih je unistavao 2 godine. Denver ima Jokica, Mareja, a sada i Portera uvode u vecu minutazu, plus Kampaco donosi jos kreacije. Sada ce igrace sa klupe voditi Kampaco umesto da Plamli izigrava Jokica. Mnogo mi se to svidja, jer je Plamli kocio ceo napad sa klupe. Ima jos dosta vremena nije Denver zavrsio poslove. Imaju i igraca za trejdove. Denver ima sve osim sto im fali jos jedan visoki iskusan dobar defanzivac i mislim da ce ga pronaci do Plej Of- a. Uostalom imaju i Vonleha skroz solidnog visokog na koga svi zaboravljaju jer zbog tupavog Plamlija nije dobijao Sansu. A tu su i ruki Zeke i Bol Bol. Njima je kljucno da Marej nastavi da plodi i da se Porter popravi u kretnjama u napadu i odbrani. Ima Maloun igraca ali ih nije koristio zbog neke cudne ljubavi prema Plamliju i Kregu. Vonleh i Diop su solidni igraci ali nisu korisceni. Bice to super ne znam cemu drama

Zec

pre 3 godine

Jel realno da su se tek tako odrekli Grenta i Krejga, jedina dva igraca koji imaju odlicne fizikalije da cuvaju najbolje ofanzivce lige, jos Grent je dobar i u napadu..??? Uz to 50godisnjem Milsapu dali 10 miliona..?? Pa oni stvarno nisu normalni.

Mihailo NS

pre 3 godine

Šta dramite ljudi?
Pa taj Craig je najgori igrač u prošlogodišnjoj rotaciji. On kada je bio u igri napad je stao, nisu mogli koš ni da kupe sa njim. Setite se samo zadnjeg napada protiv jute kada je promašio čisto polaganje i dao juti šut za pobedu. On je nizak igrač, baš je on imao šanse da brani Lebrona. Za to su služili Grent i Milsap. Grantovim odlaskom morali su se dovesti slični igrači, i ovi koji su došli su veći od raspalog Krega i bolji šuteri. Denver ne može da dovodi nikakve zvezde jer imaju 2 max igrača na plati, te ostalih 30mil moraju da rasporede na preostalih 13 igrača. Odlaskom Plamlija i Krega postali su bolji.

tocka

pre 3 godine

I ja sam isto razočaran ovim šta se dešava, ali do sada je svaki prelazni rok izgledao katastrofa, a oni svake sezone idu korak napred. Da nije bilo tolikog navlačenja za LA, ladno su mogli i prsten da uzmu. Stvaraju prostor u budžetu, verovatno da dovedu nekog na godinu dana samo jer ce im kasnije trebati prostor za ugovor sa MPJ-em i Bolom. Zeke je definitivno planiran da menja Milsapa kad za to dodje vreme. Očekujem da nekog dovedu za 30 miliona po sezoni, gadjaju Bila ili nekog slicnog koji ce da ispraši jednu sezonu i ide dalje. Koneli je jako sposoban, jedan od zasluznih za izgradnju Voriorsa. Biće tu još svega. U svakom slučaju lepše je napraviti tim od mladih igrača nego kupiti dve superzvezde i instant gurati jednu sezonu.

lal

pre 3 godine

Ovde navijaci kao da je denver zvezda partizan pa se sipaju pare i mozes koga hoces da dovedes. U Us je druga prica. Zna se koja su trzista atraktivna
(Crna mamba, 22. novembar 2020 12:46)
zato zvezda i partizan mogu da sacuvaju svoje najbolje igrace i produze im ugovore... a tek o dovodjenju da ne govorim... evrokup igraci za koje nije zainteresovan niko drugi iz evrolige, starci za koje je milsap u cvetu mladosti i koledz igraci koji ne bi bili izabrani na draftu sve i da daju ekipama 10 pikova godisnje...

evo kao izuzetak dzordan lojd... navijaci ga vide kao da je original dzordan, ima slobodu u igri kao da je harden, najbolji je strelac evrolige i jedina teoretska sansa da ostane u beogradu sledece sezone je ako je potpuno lud i gadljiv na pare...

lepo si me nasmejao...

stefan beograd

pre 3 godine

Bas steta, Kreg i Grent su radilice plus znaju da doprinesu u napadu, epizodno, ali znaju. Plamlija zameniti treba, onda ladno Milsapa ostave umesto da se oslobode i Barton davitelj... samo ovu trojicu zameniti za 2 dobra i eto poboljsanja, ovako nista...

Mihajlo

pre 3 godine

Samo ko nije gledao Denverove utakmice moze da kaze da je Kreg los suter,beskoristan u napadu. Covek je igrac zadatka ali i te kako moze da pogodi otvorene suteve za razliku recimo od Herisa koji je sve zivo promasivao prosle sezone ali su obojica bili glavni odbrambeni igraci uz Grenta. Nije Kreg sad neka klasa ali vredi 6,7 miliona po sezoni za razliku od recimo Plamlija koji pljacka klubove ne znam na koju foru a veze nema,talenta.

Crna mamba

pre 3 godine

Pa ko zeli da dodje u Denver kao slobodan agent. Dajte malo realnosti ljudi. Milsap je jedini hteo i zato uzeo lovu, ali pomogao Denveru da bude plejof ekipa.

Pogledajte sampione NBA (GS, Toronto, LA, Boston, MAjami...). Koji crni Denver, Sarlot, Sakramento, Nji Orleans. To su selendre po Americi.

Ne mozes tu da planiras da uvek mozes da dovedes vrhunske slobodne agente. Znaci prvo draft pa dobar trejd.

A krejg ok racunaju da ce da razvijaju portera i bol bola. Realno porter mora da igra 35 mina ove godine. I tu ima mesta za herisa i bartona.

Ovde navijaci kao da je denver zvezda partizan pa se sipaju pare i mozes koga hoces da dovedes. U Us je druga prica. Zna se koja su trzista atraktivna

poznavalac

pre 3 godine

sve ekspert do eksperta... Grant je bio prioritet ali je free agent, on je odlucio da ode u detroit za 20mil (den nudio isto) ali izgleda da zeli da bude druga/treca opcija u raspad timu a ne 4ta u denveru. Nisam bas siguran da ima kvalitet ali vreme ce pokazati.
Milsapa su potpisali da bude rezerva i kad treba da odradi u sezoni posao posto je Grant digao sidro; green je sasvim solidna 4ka, recimo on je jedini parirao jokicu u pl offu dok je bio clan klipersa, ali nema mogucnost da brani poz 3 i 4 kao Grant. Green/Milsap i povremeno MPJ na 4ci je ok. tu je i Bbol.
Kampazo je meni misterija, osim ako se ne kuva neki trejd. Imaju 4 pleja trenutno plus onog lika sa drafta; planiraju jos jednog backup centra i prica se o Whittingtonu, combo 3ka i 4ka, igrao u truskoj pros sezone na two way ugovor
Realno denver je sto se tice reg sezone sasvim dobar, uigrani su i ako MPJ napreduje mogu i do prvog mesta na zapadu; u pl offu ce biti slabiji ako gledamo trenutno ali do pl offa ima i februarski trejd.
Da li uprava radi dobro ili lose, tesko je reci. Denver nije LA, nece svi igraci da dodju, ne samo sstarovi nego eto i pristojni igraci poput Granta.

јд123

pre 3 godine

Не разумем оволико кукање у коментарима. Још се спомиње Грент. Ако је тачно да му је и Денвер понудио 20 мил. по сезони, онда је сва срећа што их је одбио. Само могу замислити какви би коментари тек били да су потписали Грента за 20 мил. Ове сезоне би им сигурно помогао, али остале две би их укопао са толико преплаћеним уговором. Кукали би сте као за Пламлија и Милсапа и њихове велике уговоре.

Да је Грент остао, сигурно не би дали Милсапу 10 мил. Тражио га је Бостон и он би вероватно тамо завршио, зато су му морали толико платити. Да је отишао и Милсап то би била омладинска екипа следеће сезоне. Новим играчима треба времена да се уиграју. Крејг је добар дефанзивац, али Дозијер ништа није лошији у одбрани, плус има већу кошаркашку интелигенцију.

Ако никога више не доведу, слабији су за плеј-оф, али не и у регуларном делу. Пише да чувају то последње место за резервног центра. По мени, само ако успеју убедити Гасола да дође. Иначе им је потребнија тројка, која игра одлично одбрану. Једионо ако успеју Бартона да трејдују, можда доведу још два играча.

Сада када су се отарасили Пламлија, надам се да ће успети и Бартона некоме увалити. Следеће сезоне ће све очи бити упрте у МПЈ-а. Можда су и зато пустили Крејга, да Мелоуну одузму прилику да га убацује уместо Портера. Надам се да ће и Бол Бол добити прилику и да ћемо на крају сезоне знати на чему смо. Или да су главни играчи Јокић, Мареј, МПЈ и Бол Бол или велики рез са трејдовима.

sryugos

pre 3 godine

Krega nisu trebali pustiti. Grent je nadoknadiv, Plamli tek ali Kreg je izvrstan defanzivac za krilne igrače i skroman s potrošnjom lopti u napadu.

Pop

pre 3 godine

Manje vise svi misle isto osim Denvera. Nema sutera i nema odbrane. Bol je premlad, Mari precenjen, Milsap prestar, Barton ogranicen... Ako ne dovedu Zaista vrsnog igraca ne mogu se nadati dobrom. Jokica su raubovali do besvesti. Mozes tako par sezona i onda je gotovo.

Miroslav

pre 3 godine

Od svih poteza Denvera,ovo je jedini koji me je iznenadio.Kreg je igrac zadatka,i ne vidim ko bi mogao da ga zameni u ovom sastavu.Mora da imaju planove sa nekim mladjim igracem.

dacha Zvezda

pre 3 godine

Nema drugog objasnjenja, od pravljenja prostora za LeBranka Lazica!
To bi bio jednako dobar potez kao i ovi sto trenutno vuku...!?!?

Back in Black

pre 3 godine

Nemam pojma.Denver je imao hemiju,Jokara je bas voleo Grenta.Bili su najveci hit u plej ofu.Sto su sada ti igraci koji su izneli taj plej of otišli,Grent verovatno zbog keša,na Krejga ne racunaju.Tim koji pravi rezultate se ne menja,pogotovo sto su sada iskusniji,izvukli su pouke.Aj Plamli,on covek ni kriv ni duzan napravi vrhunski ugovor u Pistonsima ali je u Denveru znao da unese cvrstinu u odbrani.

zemunski kej

pre 3 godine

Nema zime za Denver! Zvanicno 3 ili 4 ekipa u NBA koja je presisala mnogo popularnije ekipe. Najvazniji srafovi su sacuvani ,pojavljuju se novi mladi ambiciozni zeljni dokazivanja.Jokic,Marej,Heris,Milsap ,Barton i Porter su tu.Kampaco ce doneti promenu u igru,

bmiles

pre 3 godine

Najjaci su ovi komentari koji misle da znaju bolje nego menadzer Denvera koji je za to odgovoran i debelo placen!? Samo kod nas se misli da sve bolje znamo od nekoga!? Lako je kuckati po dirkama PC i pretvarati se da si Kevin Koster pa znas bolje.Jos cudnije da takvi komentari imaju prodju kod vecine onih koji citaju stavljajuci im pluseve!? Fenver ima solidan tim bez obzira sto su ih napustili Kreg i Grant. Ako bi analizirali zasto ovakvi potezi direktora kluba,vrzma se jedina mozda opravdana solucija u forsiranju MPJ i Bol Bola,dakle podmladjivanju tima na poziciji 3 i 4. Na Zapadu se nista nece bitnije promeniti izuzev da Hjuston ocigledno nece biti u PO,zamenice ga Finiks,dakle sve ostalo po starom gde dok blizanci iz Los Andjelesa imaju ovakve sastave tesko ce neko prsmrditi titulu tamo. Odlazak Granta,Plamlija i Krega uz smanjenje primanja Milsapu,stvorio se prostor za maksimalna primanja Marija,a dosao je i veoma agilni plej u liku Spanca i novodoslog krila sa drafta.Sacuvan je tzv."selerikap" a buducim trejdovima tokom sezone stvari se mogu promeniti u hodu.Uz onu opasku koju mnogi zaboravljaju da niko nema osim mozda Lekersa i Klipersa toliko dominantan mladi trio Jokic,Marej i MPJ pa ce razigravanjem ostalih iz sastava opet biti veoma jak tim spreman da se nadigrava i pobedjuje u PO.Samo da ih povrede mimoidju bice opet jak Denver.Mene brine selidba kvalitetnih igraca na Istok,pogotovo u Nju Jork,gde Niksi i Bruklin zele opet povratak gde ih nije bilo decenijama.

znanje-imanje

pre 3 godine

Ako ja išta ovde razumem... ovi kreteni su upravo dali Milsapu još 10 miliona?! Pa on nijednu sezonu koju je bio plaćen 30 nije vredeo za tih 10 a ne sad. A imaju ovog Krejga koji je san svakog tima. Radi šta mu se kaže, zadovoljan je za male pare, ne pravi gluposti a jako je dobar u odbrani. I još imaju situaciju da su ostali bez Granta - a ovaj ti je prvi sledeći sličan igrač.
Čak i da Krejg nije koristan (a jeste) Denver je nagomilao jeftine igrače koji mu ne koriste: višak nedovoljno dobrih četvorki i višak bekova. A nema krila - osim Krejga. MPJ i Bol Bol će biti možda i super, i nerešivi kao krilni igrači - ali neke tamo sezone. Barton je problem po sebi a pretanak i prinudno je krilo. I upravo to ih lepo pitaju: ko će sad da vam igra odbranu na LBJ?
Zašto pajvani zašto? Ulaze u novu sezonu kao jedni od favoriti sa triom Jokić-Marej-MPJ. Ali šta to vredi kad su bez Krega, Granta i sa još starijim Milsapom već slabiji nego prošle sezone. Ako imaš trio Jokić-Marej-MPJ ne treba ti ništa nego još 10 pasa da reže i igraju odbranu. Takvog već imaš, uigranog i jeftinog i one visine koja ti fali - ti ga odbacuješ?

Crna mamba

pre 3 godine

Pa ko zeli da dodje u Denver kao slobodan agent. Dajte malo realnosti ljudi. Milsap je jedini hteo i zato uzeo lovu, ali pomogao Denveru da bude plejof ekipa.

Pogledajte sampione NBA (GS, Toronto, LA, Boston, MAjami...). Koji crni Denver, Sarlot, Sakramento, Nji Orleans. To su selendre po Americi.

Ne mozes tu da planiras da uvek mozes da dovedes vrhunske slobodne agente. Znaci prvo draft pa dobar trejd.

A krejg ok racunaju da ce da razvijaju portera i bol bola. Realno porter mora da igra 35 mina ove godine. I tu ima mesta za herisa i bartona.

Ovde navijaci kao da je denver zvezda partizan pa se sipaju pare i mozes koga hoces da dovedes. U Us je druga prica. Zna se koja su trzista atraktivna

Miki1212

pre 3 godine

Po mom mišljenju Denver radi loš posao.Deficitarni su u šutu za tri,pustili su jedinog koji konstantno može pogoditi osim Jokića i Mareja,dali 10 miliona Milsapu,za malo veće pare su mogli privući Vuda,Ibaku,Rondo je bio slobodan.Sada će pustiti i Krejga a koristan je za pare koje prima.
Nema trejda da se oslobode Bartona, Herisa.Treba im šuta,treba im drugi centar.Kampaco je dobar potez.
Mark Gasol da se pojuri,to bi mogao biti dobar posao a ne previše skup,doneo bi odbranu, iskustvo, sličan je po gabaritu Jokiću, mogao bi ga naučiti kako da izvuče maksimum u odbrani.
Zamislite kako bi moćan bio tim sa Rondom,Vudom,Kampacom,Gasolomi plus da Herisa menjaju za bilo koga ko može dobro šutirati

Mihailo NS

pre 3 godine

Šta dramite ljudi?
Pa taj Craig je najgori igrač u prošlogodišnjoj rotaciji. On kada je bio u igri napad je stao, nisu mogli koš ni da kupe sa njim. Setite se samo zadnjeg napada protiv jute kada je promašio čisto polaganje i dao juti šut za pobedu. On je nizak igrač, baš je on imao šanse da brani Lebrona. Za to su služili Grent i Milsap. Grantovim odlaskom morali su se dovesti slični igrači, i ovi koji su došli su veći od raspalog Krega i bolji šuteri. Denver ne može da dovodi nikakve zvezde jer imaju 2 max igrača na plati, te ostalih 30mil moraju da rasporede na preostalih 13 igrača. Odlaskom Plamlija i Krega postali su bolji.

zemunski kej

pre 3 godine

Nema zime za Denver! Zvanicno 3 ili 4 ekipa u NBA koja je presisala mnogo popularnije ekipe. Najvazniji srafovi su sacuvani ,pojavljuju se novi mladi ambiciozni zeljni dokazivanja.Jokic,Marej,Heris,Milsap ,Barton i Porter su tu.Kampaco ce doneti promenu u igru,

Zec

pre 3 godine

Jel realno da su se tek tako odrekli Grenta i Krejga, jedina dva igraca koji imaju odlicne fizikalije da cuvaju najbolje ofanzivce lige, jos Grent je dobar i u napadu..??? Uz to 50godisnjem Milsapu dali 10 miliona..?? Pa oni stvarno nisu normalni.

Pop

pre 3 godine

Manje vise svi misle isto osim Denvera. Nema sutera i nema odbrane. Bol je premlad, Mari precenjen, Milsap prestar, Barton ogranicen... Ako ne dovedu Zaista vrsnog igraca ne mogu se nadati dobrom. Jokica su raubovali do besvesti. Mozes tako par sezona i onda je gotovo.

MIXY

pre 3 godine

Denver sledece sezone u proseku dati poeni 150, primljeni 170. :))) Nije sala ali stvarno ce imati jako losu odbranu, doveli JaMychel Greena koji stvarno ne znam za sta sluzi, nemaju nijednog 3nD igraca sem Herisa koji je samo D igrac bez 3.. Startna postava verovatno Mari - Heris - MPJ - Milsap - Joker, jedva neka odbrana. Zamena nema niko sem jesto malo Barton ako odigra odbranu i to je, mozda Bol Bol mada sumnjam, moze da igra ali ne izgleda dovoljno zrelo da se postavi kako treba jer nije uopste ni igrao, videcemo ove sezone. U svakom slucaju vrlo losa off sezona u smislu potpisivanja igraca, sem za draft koji su dobri odradili opet.

google

pre 3 godine

Dajte ljudi malo realnosti, govorimo o Denveru, pa to su tursija fransize, gde se ne zna ko pije a ko placa, kakva taktika, kakva vizija, to je sve ad hoc i sta uleti srecom sa drafta. Sakramento, Sarlot, to su te fransize, koga briga sta oni rade. Nesretni Jokic bas tamo je morao da uspe, cisto zlato im je upalo u krilo i naravno da ne znaju nista da urade sa tim. Pa da znaju ne bi tri godine eksperimentisali sa Plamlijima, Nurkicima i boranijom vec bi se isprslil lovom i pojurili Beala/Holiday, ostavili Grejga kao krilnog stopera i udri sa 4 sutera oko Jokare, svima bi utrpali po 120 poena.

Def -

pre 3 godine

pa stvarno...ajd Plamli (njemu bi i platio $5mln po se zoni da ne i?ra). Ovo je budalast potez. Krejg je radnik. Nije sve u statistici i brojkama (imao ju je i Russel Westbrook, pa cvrc)

ime

pre 3 godine

wtf... mozda ce zvucati malo cudno, ali posle Jokica i Mareja, Denveru su najpotrebniji Heris, Grant i Krejg. Jedina trojca cija je odbrana na zaista visokom nivou (iako napadacki dosta limitirani). Izgubiti cak dvojcu, deluje zaista previse. Jedino ako ne idu po nekog all star, two-way igraca...

Memfis

pre 3 godine

Лилард је личио на слбију верзију Џефа Тига када га је чивао Крег пре 2 сезоне. Уз то уме да погоди тројку. Али овим балванима наводно не треба... Штета за крађу са Лал, чини се да им је то била једина шанса за прстен...
Пс Чуди ме да нису трејдовали Јокића да би дали простор Пламлију. Имбецили

tocka

pre 3 godine

I ja sam isto razočaran ovim šta se dešava, ali do sada je svaki prelazni rok izgledao katastrofa, a oni svake sezone idu korak napred. Da nije bilo tolikog navlačenja za LA, ladno su mogli i prsten da uzmu. Stvaraju prostor u budžetu, verovatno da dovedu nekog na godinu dana samo jer ce im kasnije trebati prostor za ugovor sa MPJ-em i Bolom. Zeke je definitivno planiran da menja Milsapa kad za to dodje vreme. Očekujem da nekog dovedu za 30 miliona po sezoni, gadjaju Bila ili nekog slicnog koji ce da ispraši jednu sezonu i ide dalje. Koneli je jako sposoban, jedan od zasluznih za izgradnju Voriorsa. Biće tu još svega. U svakom slučaju lepše je napraviti tim od mladih igrača nego kupiti dve superzvezde i instant gurati jednu sezonu.

Dragan Borca

pre 3 godine

Denver vec ima top 4-5 najjacih timova u ligi, da nije bilo tupavog Plamlija i sudijskog navlacenja igrali bi i sa Lejkersima 6-7 utakmica. Nije njih Grant doveo tu vec lude igre Jokica i Mareja. Denveru fali taj neki jak defanzivac na krilu pa se zbog tog nedostatka Grant precenjuje. Solidan je Grant ali nije on bio nio blizu neka kljucna stavka. Grin iz Klipersa je sasvim korektan defanzivac i brzo su reagovali. Grant je bolji od Grina jedino u odbrani perimetra, ostalo sve na strani Grina. I pametniji i mnogo bolji skakac i bolje procente ima i moze da cuva centre teskase. Vazno da se otarasili Plamlija koji ih je unistavao 2 godine. Denver ima Jokica, Mareja, a sada i Portera uvode u vecu minutazu, plus Kampaco donosi jos kreacije. Sada ce igrace sa klupe voditi Kampaco umesto da Plamli izigrava Jokica. Mnogo mi se to svidja, jer je Plamli kocio ceo napad sa klupe. Ima jos dosta vremena nije Denver zavrsio poslove. Imaju i igraca za trejdove. Denver ima sve osim sto im fali jos jedan visoki iskusan dobar defanzivac i mislim da ce ga pronaci do Plej Of- a. Uostalom imaju i Vonleha skroz solidnog visokog na koga svi zaboravljaju jer zbog tupavog Plamlija nije dobijao Sansu. A tu su i ruki Zeke i Bol Bol. Njima je kljucno da Marej nastavi da plodi i da se Porter popravi u kretnjama u napadu i odbrani. Ima Maloun igraca ali ih nije koristio zbog neke cudne ljubavi prema Plamliju i Kregu. Vonleh i Diop su solidni igraci ali nisu korisceni. Bice to super ne znam cemu drama

dacha Zvezda

pre 3 godine

Nema drugog objasnjenja, od pravljenja prostora za LeBranka Lazica!
To bi bio jednako dobar potez kao i ovi sto trenutno vuku...!?!?

cole

pre 3 godine

Prosle sezone finale zapada, i kad ocekujes od njih da se jos pojacaju da napadnu titulu oni puste dva najbolja defanzivca

Bravo nagetsi ove sezone borba da se prodje prva runda

веверица

pre 3 godine

драго ми је због АД. он се патио у пеликанима, одробијао своје и сада ужива. надам се и да ће јокић за 2-3 године најдаље отићи из денвера да ужива у нападу на прстен.
мислим, постоји вероватноћа да су ови потези денвера заправо шаховски потези који гледају напад на титулу у сезони 2021-2022, тада ђе морати и портеру да дају озбиљан уговор, па већ унапред праве ростер за ту сезону. милсап "чува" портерову повишицу, уместо грента и крега хоће да убаце у систем ова два рукија који играју на тим истим позицијама итд.
међутим то је ипак све мало вероватно. пре ће бити да су неспособни, да су кукавице које не смеју ни један ризичан потез да повуку и да немају никакав план... на оваквом западу, мораће јокић и мари да играју по 35+ минута сваку и то много озбиљно да играју, ако хоће да уопште изборе плејоф. а прича о титули и денвер више (за сада) не могу у исту реченицу.

Back in Black

pre 3 godine

Nemam pojma.Denver je imao hemiju,Jokara je bas voleo Grenta.Bili su najveci hit u plej ofu.Sto su sada ti igraci koji su izneli taj plej of otišli,Grent verovatno zbog keša,na Krejga ne racunaju.Tim koji pravi rezultate se ne menja,pogotovo sto su sada iskusniji,izvukli su pouke.Aj Plamli,on covek ni kriv ni duzan napravi vrhunski ugovor u Pistonsima ali je u Denveru znao da unese cvrstinu u odbrani.

Mladen

pre 3 godine

Od 30 timova Denver jedini se cini godinama unazad ne radi nista da poboljsa tim van drafta. I nema to veze malo trziste, nadmorska visina ovo ono, imali su do pre par godina najvecu rotaciju upotrebljivih igraca i nisu ih trejdovali za nesto, sve prosuli. Oni mora da se otarase GM-a koji je totalni diletant, sumnjam da je on odgovoran za izbor pikova nego ima ljude koji to rade i vrhunski su plus su imali srece sa Jokicem inace bi sad bili samo dno lige.

manuginobili

pre 3 godine

E to je bas dobro pitanje,sad imaju bukvalno jednog jedinog igraca koji igra pravu odbranu a to je Harris,pustiti Craiga i Granta a ne dovesti nikog slicnog je ravno samoubistvu...plus ostanak Millsapa-katastrofa,svi idu naprijed i pojacavaju se a Denver krupnim koracima ide nazad,mogli su recimo dovesati Ibaku umjesto Millsapa,Ibaka u Clippersima 19 miliona za dvije godine a to mu je mogao dati i Denver da nisu ostavili Millsapa,Ibaka umjesto Millsapa je vec veliki pomak naprijed i idealan igrac za njih,ali...ostaje im sada samo da igraju na kos vise od protivnika i da daju 130 poena po utakmici,ali dokazano je vec-to prolazi samo u sezoni u PO nema sansi bez prave odbrane tako da...jos jedna izgubljena godina za Jokica i Murraya na vidiku...

stefan beograd

pre 3 godine

Bas steta, Kreg i Grent su radilice plus znaju da doprinesu u napadu, epizodno, ali znaju. Plamlija zameniti treba, onda ladno Milsapa ostave umesto da se oslobode i Barton davitelj... samo ovu trojicu zameniti za 2 dobra i eto poboljsanja, ovako nista...

IgorPa

pre 3 godine

Da li je realno da ovoliko ljudi sebi dopusta da pisu kojesta a da se pre toga ne informisu. GRENT NIJE HTEO DA OSTANE U DENVERU. Ako moram velikim slovima da pisem ovoj masi koja pada u trans sto je lik otisao. Denver mu davao 20miliona i on nije hteo da 8gra za njih vise, vec hoce da bude jedan os glavnih u timu pa ma koj tim bio. Grent ne zeli da igra za Denver. Sto se tice Torija, moze da se desi da je trazio mnogo jaci ugovor na kraju sezone i Denver nije spreman da plati njemu vise od 2 do 3 miliona i to je bilo to. Jeste on radilica i solidan u defanzivi ali je isto tako uzasno ogranicen igrac sa veoma losim sutom. Ne moze se mnogo na njega osloniti. Ja licno bih pokusao da se oslobodim nekih igraca samo da se zadrzi Tori ali Denver ne zeli da se zamara sa tim.

bmiles

pre 3 godine

Najjaci su ovi komentari koji misle da znaju bolje nego menadzer Denvera koji je za to odgovoran i debelo placen!? Samo kod nas se misli da sve bolje znamo od nekoga!? Lako je kuckati po dirkama PC i pretvarati se da si Kevin Koster pa znas bolje.Jos cudnije da takvi komentari imaju prodju kod vecine onih koji citaju stavljajuci im pluseve!? Fenver ima solidan tim bez obzira sto su ih napustili Kreg i Grant. Ako bi analizirali zasto ovakvi potezi direktora kluba,vrzma se jedina mozda opravdana solucija u forsiranju MPJ i Bol Bola,dakle podmladjivanju tima na poziciji 3 i 4. Na Zapadu se nista nece bitnije promeniti izuzev da Hjuston ocigledno nece biti u PO,zamenice ga Finiks,dakle sve ostalo po starom gde dok blizanci iz Los Andjelesa imaju ovakve sastave tesko ce neko prsmrditi titulu tamo. Odlazak Granta,Plamlija i Krega uz smanjenje primanja Milsapu,stvorio se prostor za maksimalna primanja Marija,a dosao je i veoma agilni plej u liku Spanca i novodoslog krila sa drafta.Sacuvan je tzv."selerikap" a buducim trejdovima tokom sezone stvari se mogu promeniti u hodu.Uz onu opasku koju mnogi zaboravljaju da niko nema osim mozda Lekersa i Klipersa toliko dominantan mladi trio Jokic,Marej i MPJ pa ce razigravanjem ostalih iz sastava opet biti veoma jak tim spreman da se nadigrava i pobedjuje u PO.Samo da ih povrede mimoidju bice opet jak Denver.Mene brine selidba kvalitetnih igraca na Istok,pogotovo u Nju Jork,gde Niksi i Bruklin zele opet povratak gde ih nije bilo decenijama.

Jim Beam

pre 3 godine

Krejg nije skup i zahvalan je igrač na terenu, ali pitanje je koga imaju u planu umesto njega i kakvi su odnosi unutar ekipe, verujem da je i to uticalo. Tako olako odricanje od startera mora da ima neku pozadinu za koju mi ne znamo...

maki1982

pre 3 godine

samo da ne bude kao i proslih sezona. ocekuje se neko zvucno ime, a denver dovede gomilu ispodprosecnih igraca. sad bas izgleda da hoce nekog, ali ne bi me iznenadilo da niko ne dodje.

cpjts

pre 3 godine

do sada veoma losi potezi u ovom prelaznom roku, ako ne izvuku sa nekim dobrim potezom sl sezone ce biti osetbo losiji nego protekle dve sezone

poznavalac

pre 3 godine

sve ekspert do eksperta... Grant je bio prioritet ali je free agent, on je odlucio da ode u detroit za 20mil (den nudio isto) ali izgleda da zeli da bude druga/treca opcija u raspad timu a ne 4ta u denveru. Nisam bas siguran da ima kvalitet ali vreme ce pokazati.
Milsapa su potpisali da bude rezerva i kad treba da odradi u sezoni posao posto je Grant digao sidro; green je sasvim solidna 4ka, recimo on je jedini parirao jokicu u pl offu dok je bio clan klipersa, ali nema mogucnost da brani poz 3 i 4 kao Grant. Green/Milsap i povremeno MPJ na 4ci je ok. tu je i Bbol.
Kampazo je meni misterija, osim ako se ne kuva neki trejd. Imaju 4 pleja trenutno plus onog lika sa drafta; planiraju jos jednog backup centra i prica se o Whittingtonu, combo 3ka i 4ka, igrao u truskoj pros sezone na two way ugovor
Realno denver je sto se tice reg sezone sasvim dobar, uigrani su i ako MPJ napreduje mogu i do prvog mesta na zapadu; u pl offu ce biti slabiji ako gledamo trenutno ali do pl offa ima i februarski trejd.
Da li uprava radi dobro ili lose, tesko je reci. Denver nije LA, nece svi igraci da dodju, ne samo sstarovi nego eto i pristojni igraci poput Granta.

јд123

pre 3 godine

Не разумем оволико кукање у коментарима. Још се спомиње Грент. Ако је тачно да му је и Денвер понудио 20 мил. по сезони, онда је сва срећа што их је одбио. Само могу замислити какви би коментари тек били да су потписали Грента за 20 мил. Ове сезоне би им сигурно помогао, али остале две би их укопао са толико преплаћеним уговором. Кукали би сте као за Пламлија и Милсапа и њихове велике уговоре.

Да је Грент остао, сигурно не би дали Милсапу 10 мил. Тражио га је Бостон и он би вероватно тамо завршио, зато су му морали толико платити. Да је отишао и Милсап то би била омладинска екипа следеће сезоне. Новим играчима треба времена да се уиграју. Крејг је добар дефанзивац, али Дозијер ништа није лошији у одбрани, плус има већу кошаркашку интелигенцију.

Ако никога више не доведу, слабији су за плеј-оф, али не и у регуларном делу. Пише да чувају то последње место за резервног центра. По мени, само ако успеју убедити Гасола да дође. Иначе им је потребнија тројка, која игра одлично одбрану. Једионо ако успеју Бартона да трејдују, можда доведу још два играча.

Сада када су се отарасили Пламлија, надам се да ће успети и Бартона некоме увалити. Следеће сезоне ће све очи бити упрте у МПЈ-а. Можда су и зато пустили Крејга, да Мелоуну одузму прилику да га убацује уместо Портера. Надам се да ће и Бол Бол добити прилику и да ћемо на крају сезоне знати на чему смо. Или да су главни играчи Јокић, Мареј, МПЈ и Бол Бол или велики рез са трејдовима.

Mihajlo

pre 3 godine

Samo ko nije gledao Denverove utakmice moze da kaze da je Kreg los suter,beskoristan u napadu. Covek je igrac zadatka ali i te kako moze da pogodi otvorene suteve za razliku recimo od Herisa koji je sve zivo promasivao prosle sezone ali su obojica bili glavni odbrambeni igraci uz Grenta. Nije Kreg sad neka klasa ali vredi 6,7 miliona po sezoni za razliku od recimo Plamlija koji pljacka klubove ne znam na koju foru a veze nema,talenta.

lal

pre 3 godine

Ovde navijaci kao da je denver zvezda partizan pa se sipaju pare i mozes koga hoces da dovedes. U Us je druga prica. Zna se koja su trzista atraktivna
(Crna mamba, 22. novembar 2020 12:46)
zato zvezda i partizan mogu da sacuvaju svoje najbolje igrace i produze im ugovore... a tek o dovodjenju da ne govorim... evrokup igraci za koje nije zainteresovan niko drugi iz evrolige, starci za koje je milsap u cvetu mladosti i koledz igraci koji ne bi bili izabrani na draftu sve i da daju ekipama 10 pikova godisnje...

evo kao izuzetak dzordan lojd... navijaci ga vide kao da je original dzordan, ima slobodu u igri kao da je harden, najbolji je strelac evrolige i jedina teoretska sansa da ostane u beogradu sledece sezone je ako je potpuno lud i gadljiv na pare...

lepo si me nasmejao...

sryugos

pre 3 godine

Krega nisu trebali pustiti. Grent je nadoknadiv, Plamli tek ali Kreg je izvrstan defanzivac za krilne igrače i skroman s potrošnjom lopti u napadu.

Miroslav

pre 3 godine

Od svih poteza Denvera,ovo je jedini koji me je iznenadio.Kreg je igrac zadatka,i ne vidim ko bi mogao da ga zameni u ovom sastavu.Mora da imaju planove sa nekim mladjim igracem.