Subota, 21.11.2020.

23:13

Bogdanović sve bliži Atlanti

Ražon Rondo novi je košarkaš Atlanta Hoksa, što je bitno i za Bogdana Bogdanovića

Izvor:

Bogdanoviæ sve bliži Atlanti IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

45 Komentari

Sortiraj po:

Jim_Carey

pre 3 godine

Bas glupo sto se ukrsta cela liga, tacnije Zapad i Istok. Zasto se ne bi sve do plej of-a igralo samo s timovima iz iste divizije i na kraju se lepo svi ukrste?! Posle Top 16 i samim tim povecava se nivo dobre kosarke (bez tankovanja).Uvedu npr. posebne bonuse za prvake divizija u ligaskom delu i daju im prednost domaceg terena ... itd. Moraju uskoro nesto menjati. Ovo sa trejdovima ubija draz NBA-a

da

pre 3 godine

Jel moze neko objasnjenje? Jel isto igraju puta igraju ekipe sa istoka protiv ekipa sa zapada nego sa istoka. Ili npr igraju 4 puta sa ekipama sa istoka a dva puta sa zapada. Ako igraju isto puta, ne vidim sto je bitno koja je konferencija jaca? Kad na kraju samo finalisti konferencija igraju finale. A ne prvi sa istoka i osmi sa zapada, tad bi imalo logike koja je konf jaca.

Ivan78bg

pre 3 godine

@da
Ekipe igraju dva puta u sezoni protiv ekipa iz druge konferencije , dok igraju 4 ili 3 puta protiv timova u istoj konferenciji(obaveznom 4 puta protiv protivnika iz iste divizije)

MJ23

pre 3 godine

Hahahaha sad i Indiana uskače u trku.
Da su čitali komentare sa B92, i to onih sa druge strane brda, pa niko ga iz NBA ne bi tražio, već bi završio u ABA ligi.
Bogi najtraženiji FA trenutno!!!
(Srleee, 22. novembar 2020 08:11)

Ma ubedljivo najtraženiji ali ga još uvek niko nije uzeo?!?
Malo realnosti nije na odmet, ok?
Idi uzmi cipiripi :-)

Srleee

pre 3 godine

Hahahaha sad i Indiana uskače u trku.
Da su čitali komentare sa B92, i to onih sa druge strane brda, pa niko ga iz NBA ne bi tražio, već bi završio u ABA ligi.
Bogi najtraženiji FA trenutno!!!

Banjaluka

pre 3 godine

Atlanta, Bruklin, Majami, Boston, Fila, ako se ne varama ove godine djeluje da je istok jaci od zapada, barem na papiru i po imenima. Klej se povrijedio, Hjuston raspao, Oklahoma isto, ostaju Jezerdzije, Klipersi, Juta i donekle Denver...

Srleee

pre 3 godine

(Drnch, 22. novembar 2020 06:54)

Druže, čitaj!

Kuzmu i Mcgeeja nude za Bogija, a Sac zeli u trade da uključi i KCP za Bjelicu!

Sta ti nije jasno?
Ne lupam ovde iz glave, već prenosim vesti iz američkih Media i portala.

Sasa

pre 3 godine

Objektivno, racionalnije bi bilo da u od dva zla, ode u manje - Nikse. Manje za svoju karijeru. Nece imati toliko prostora u Atlanti, koliko bi ponudili Njujorcani. Ovo je tesko gledati kada je upropascen odlazak u Milvoki. Trebalo bi dobeo da razmisli. Atlanta je potencijalno unistavanje reputacije, igre i karijere rasi nesto vece mase ega.

Drnch

pre 3 godine

Nude Kuzmu, Javala Mcgeeja, možda i KCP za Bogija!!! Ovo je samo dokaz koliko cene našeg Bogija! Suska se da zapravo nude Kuzmu i Mcgeeja, a da Sac traži da u trade ubace i KCP za Bjelicu!
Nista nije gotovo ovde!
(Srleee, 22. novembar 2020 00:10)

Kuzmu, JM-a i KCP za Bogija? Da li si ti druze svoj? Pa Pelinka se smatra medju 3 najbolja menadzera u ligi da bi pravio ovakve gluposti. Pratite malo vesti. KCP je potpisao za Lejkerse na sledece tri godine. Ovim je prakticno stavljena tacka na prelazak Bogija u LA. Vise se pominjalo kao menadzerska prica da se natera Atlanta da pozuri i odresi kesu za Bogdana. Eventualno (mada malo verovatno) neki swap Kuzma za Bogija jer Volton i Kuzma se zesce gotive i ovaj bi voleo da ga vidi u Sacramentu. Bogdanu bi bio Milvoki po meri. Steta sto je dil propao. U Atlanti dok se svi posloze jer je ekipa nova, trebace im bar godinu dve. Baksi hoce bar titulu Istoka i Bogdan bi se uklopio u ekipu.

Lj

pre 3 godine

Pa ne bi mu bilo loše u NY kniks. Platili bi mu max jer niko neće uda ide tamo a i nema baš neke konkurencije. Bio bi glavni tamo i živjeti u NY bilo bi mu super. Atlanta sad previše konkurencije na 1/2 poziciji. Neće se naigrati tamo

Milan

pre 3 godine

Kakva steta za Milvoki. Jedini veci divljak od Foxa je Yang a Galinari em veliki potrosac lopti em ga stizu godine. Umesto da ode u pravu takmicarsku ekipu ode u ekipu u kojoj ce se boriti da vidi loptu u igri. Steta bas

Sasa

pre 3 godine

Ljudi zaboravljaju da se ovdje i Kingsi pitaju. Oni mogu da izjednace ponudu I da ga trejduju u neku drugu ekipu. Cisto sumnjam da ce Sakramento biti spreman da ga pusti tako lako. Ja mislim da ce dobiti offer sheet od Atlante, ali da ce ga Kingsi izjednaciti I onda ga trejdovati u ekipu koja je po volji Bogdana I koja moze dovoljno ponuditi Sakramentu. To moze biti Atlanta, ali mogu I neke konkurentne ekipe.

Miroslav

pre 3 godine

Ovim potezom Bogdanovic u svojoj karijeri nece napraviti neki iskorak.Cak mislim da je Sakramento sa Bogdanovicem bolji,nego Atlanta sa Bogdanovicem.Jedina prednost je sto su na istoku,pa lakse mogu do plej ofa.Inace uloga u timu,koju ce imati Bogdanovic,bice slicna onoj u Sakramentu.Ali videcemo jos,Bilo je sve dogovoreno sa Milvokijem,pa nista,Mozda se i Sakramento bude nesto pitao.

statističar

pre 3 godine

Da bi se zaštitio igrač na koga neki klub ima RF prava, postoji opcija koju je NBA liga odavno počela da primenjuje. Naime Bogdanu novi ugovor može da ponudi neka ekipa na 4 godine sa godišnjom platom od 20 miliona dolara. Po pravilima, pošto je u pitanju RF igrač Kingsi mogu u roku od 48 sati da izjednače ponudu i onda su dužni da tkav ugovor potpišu sa Bogdanom ili ako im je skupo da ga trejduju. Ako silno žele da ga zadrže staviće mu takav ugovor na potpis ali igrač NIJE obavezan da ga potpiše. Onda Kingsima ostaje druga opcija da trejduju za nekoliko igrača i pikova ali zbir plata tih igrača koji u zamenu dolaze za Bogdana mora da bude najmanje 75% od Bogijeve godišnje plate. E sad postoji opcija da se Bogiju ne ide u taj klub koji su pronašli Kingsi nego hoće u neki drugi. Klubovima je interes da za igrača dobiju što više u trejdu ali po pravilima NBA lige nemaju opciju da ga nateraju da ode u određeni klub. Šta tada? Postoji opcija da Bogdan potpiše jednogodišnji ugovor sa Kingsima koji bi u njegovom slučaju bio oko 10% veći od prošlogodišnje plate i po isteku tog ugovora Kingsi gube RF prava na njega. Igrač je "kažnjen" od NBA što mora još jednu sezonu obično za mnogo manje pare nego da je u dugom klubu da odigra u klubu koji na njega poseduje RF prava a taj klub je "kažnjen" što zbog previsokih zahteva u trejdu sa drugim klubovima naredne sezone za igrača neće dobiti NIŠTA. Dobijaju tu jednu godinu da igrača iskoriste za male pare, što je uvek mnogo manje nego trejd

Srleee

pre 3 godine

Poslednja vest je da su se ozbiljno umešali i LA Lakersi!

Nude Kuzmu, Javala Mcgeeja, možda i KCP za Bogija!!! Ovo je samo dokaz koliko cene našeg Bogija! Suska se da zapravo nude Kuzmu i Mcgeeja, a da Sac traži da u trade ubace i KCP za Bjelicu!
Nista nije gotovo ovde!

Tragikomedija

pre 3 godine

Jang, Kolins, Kapela, Hanter, Rediš, Huerter, Dan i još doveli Galinarija i Ronda. Bogdan da dođe imao bi veliku ulogu otpočetka i pomogao bi im znatno, bio bi mu pametan potez.

Leonida

pre 3 godine

Šteta što nije u Bakse otišao, ali ovako ćemo ga imati sigurno na Olimpijadi. Simpatičnu ekipu pravi Atlanta, mogli bi da se ušunjaju u plej of

GM

pre 3 godine

Sjajna ekipa ?!

Nešto slično kao Baksi jel...

Očigledno se sve gleda navijački. Da predje u Nikse, bio bi naslov odmah tipa, prelazi u tim kome pripada budućnost NBA.

laki_kentaki

pre 3 godine

Ja baš mislim da neće u Atlantu zbog toga što su prenatepani bekovima pogotovo sada kada su doveli Kris Dunna, Ronda, Galinarija. Šta više, mislim da će da završi u Lejkersima jer su se otarasili Ronda i Bredlija, samim tim se otvorila pozicija za Bogija. Ali videćemo...

111

pre 3 godine

Iz zapadnih Kingas ide u istocne! Tavorenje,mozda decko i nevidi PO da kraja NBA karijere
(satelit, 21. novembar 2020 23:32)

Mozda ali je razlika u samo 50 miliona dolara. Dovoljno za 2 zivota sa sve unucima i njihovom decom..

Aleks

pre 3 godine

Ceo dan je zatišje po ovom pitanju, očekivalo se da Bogdan potpiše sa Atlantom praktično odmah po početku FA a to još uvek nije rešeno. Čudno. Što neko reče na Tviteru, ovaj FA će se završiti kako je i počeo - sa Bogdanom Bogdanovićem xD

Danas se dosta pisalo o Lejkersima, da Pelinka hoće da ponudi ili Kuzmu ili KCP-a u zamenu za njega. Takođe Lejkersi jure još i Ibaku i(li) Gasola.

Inače Melo ostaje u Portlandu, gde je Aca86 da se otvori neki šampanjac nešto. :D

montoya

pre 3 godine

Atlanta kao grad je uzas, NBA ekipa ocajna, jedini losiji izbor bi bili Detroit ili Minnesota, ali novci nisu uopste mali, tako da Bogi..uzmi pare izguraj ugovor, pa posle lagano.

stanija#gutam#

pre 3 godine

atlanta prenatrpana posebno na poziciji 1/2 tig,rondo,jang,redis,dan,uerter mnogo konkurentniji sastav od doskorasnjih kingsa.U Milvokiju bi imao pustinju evo potpisali DJ Ogastina i Bobija Portisa, tragikomicna pojacanja.

Beks

pre 3 godine

Auuu,pa sad moze da se kaze da je Istok posle dugo godina bolji od Zapada. Ako uzmemo u obzir da imaju standardno 7 dobrih ekipa ukljucujuci Netse ove sezone a uz Sixerse,Celticse,Heat,Indianu,Raptorse,Buckse..Hawksi postaju vrlo dobar tim i uz Wizardse,Orlando koji je po "Srbi" dobio najboljeg igraca drafta postaju vrlo ujednacena konferencija. Dok na Zapadu ako racunamo da su se Hjuston i Oklahoma trenutni playoff timovi raspali za ovu sezonu,da Klipersi nisu nista promenili,Sunsi su se pojacali ali nije to tim za neka velika dela,Wariorsima se povredio Kley,Denver mozda napreduje kao ekipa a Lejkersi ostaju najjaci u ligi,jos ako dodje Mark Gasol..defanzivno beton. Jos da vidimo gde ce zavrsiti Harden i Westbruk.

Popi

pre 3 godine

#SubmisivniDominator
Rondo i Trej su plejmejkeri, Galinari može da igra na krilu ili da pokriva krilnog centra. Jedino je Bogdan ovde klasični bek.

neko

pre 3 godine

Galinari, Trej, Rondo i Bogdanovic, sta ce im toliko bekova?!
(SubmisivniDominator, 21. novembar 2020 23:14)

Care Galinari igra na poziciji 3/4. A sto se Ronda tice, ulazice sa klupe.

2CRAZY

pre 3 godine

Jang,Bogdanović,Kolins,Kapela,Galinari

Rondo kao sesti igrac, sasvim respektabilna ekipa, nadam se da mogu barem do plejof-a, za razliku od Kings-a.

2CRAZY

pre 3 godine

Jang,Bogdanović,Kolins,Kapela,Galinari

Rondo kao sesti igrac, sasvim respektabilna ekipa, nadam se da mogu barem do plejof-a, za razliku od Kings-a.

neko

pre 3 godine

Galinari, Trej, Rondo i Bogdanovic, sta ce im toliko bekova?!
(SubmisivniDominator, 21. novembar 2020 23:14)

Care Galinari igra na poziciji 3/4. A sto se Ronda tice, ulazice sa klupe.

montoya

pre 3 godine

Atlanta kao grad je uzas, NBA ekipa ocajna, jedini losiji izbor bi bili Detroit ili Minnesota, ali novci nisu uopste mali, tako da Bogi..uzmi pare izguraj ugovor, pa posle lagano.

Popi

pre 3 godine

#SubmisivniDominator
Rondo i Trej su plejmejkeri, Galinari može da igra na krilu ili da pokriva krilnog centra. Jedino je Bogdan ovde klasični bek.

stanija#gutam#

pre 3 godine

atlanta prenatrpana posebno na poziciji 1/2 tig,rondo,jang,redis,dan,uerter mnogo konkurentniji sastav od doskorasnjih kingsa.U Milvokiju bi imao pustinju evo potpisali DJ Ogastina i Bobija Portisa, tragikomicna pojacanja.

Aleks

pre 3 godine

Ceo dan je zatišje po ovom pitanju, očekivalo se da Bogdan potpiše sa Atlantom praktično odmah po početku FA a to još uvek nije rešeno. Čudno. Što neko reče na Tviteru, ovaj FA će se završiti kako je i počeo - sa Bogdanom Bogdanovićem xD

Danas se dosta pisalo o Lejkersima, da Pelinka hoće da ponudi ili Kuzmu ili KCP-a u zamenu za njega. Takođe Lejkersi jure još i Ibaku i(li) Gasola.

Inače Melo ostaje u Portlandu, gde je Aca86 da se otvori neki šampanjac nešto. :D

Beks

pre 3 godine

Auuu,pa sad moze da se kaze da je Istok posle dugo godina bolji od Zapada. Ako uzmemo u obzir da imaju standardno 7 dobrih ekipa ukljucujuci Netse ove sezone a uz Sixerse,Celticse,Heat,Indianu,Raptorse,Buckse..Hawksi postaju vrlo dobar tim i uz Wizardse,Orlando koji je po "Srbi" dobio najboljeg igraca drafta postaju vrlo ujednacena konferencija. Dok na Zapadu ako racunamo da su se Hjuston i Oklahoma trenutni playoff timovi raspali za ovu sezonu,da Klipersi nisu nista promenili,Sunsi su se pojacali ali nije to tim za neka velika dela,Wariorsima se povredio Kley,Denver mozda napreduje kao ekipa a Lejkersi ostaju najjaci u ligi,jos ako dodje Mark Gasol..defanzivno beton. Jos da vidimo gde ce zavrsiti Harden i Westbruk.

Milan

pre 3 godine

Kakva steta za Milvoki. Jedini veci divljak od Foxa je Yang a Galinari em veliki potrosac lopti em ga stizu godine. Umesto da ode u pravu takmicarsku ekipu ode u ekipu u kojoj ce se boriti da vidi loptu u igri. Steta bas

statističar

pre 3 godine

Da bi se zaštitio igrač na koga neki klub ima RF prava, postoji opcija koju je NBA liga odavno počela da primenjuje. Naime Bogdanu novi ugovor može da ponudi neka ekipa na 4 godine sa godišnjom platom od 20 miliona dolara. Po pravilima, pošto je u pitanju RF igrač Kingsi mogu u roku od 48 sati da izjednače ponudu i onda su dužni da tkav ugovor potpišu sa Bogdanom ili ako im je skupo da ga trejduju. Ako silno žele da ga zadrže staviće mu takav ugovor na potpis ali igrač NIJE obavezan da ga potpiše. Onda Kingsima ostaje druga opcija da trejduju za nekoliko igrača i pikova ali zbir plata tih igrača koji u zamenu dolaze za Bogdana mora da bude najmanje 75% od Bogijeve godišnje plate. E sad postoji opcija da se Bogiju ne ide u taj klub koji su pronašli Kingsi nego hoće u neki drugi. Klubovima je interes da za igrača dobiju što više u trejdu ali po pravilima NBA lige nemaju opciju da ga nateraju da ode u određeni klub. Šta tada? Postoji opcija da Bogdan potpiše jednogodišnji ugovor sa Kingsima koji bi u njegovom slučaju bio oko 10% veći od prošlogodišnje plate i po isteku tog ugovora Kingsi gube RF prava na njega. Igrač je "kažnjen" od NBA što mora još jednu sezonu obično za mnogo manje pare nego da je u dugom klubu da odigra u klubu koji na njega poseduje RF prava a taj klub je "kažnjen" što zbog previsokih zahteva u trejdu sa drugim klubovima naredne sezone za igrača neće dobiti NIŠTA. Dobijaju tu jednu godinu da igrača iskoriste za male pare, što je uvek mnogo manje nego trejd

Sasa

pre 3 godine

Ljudi zaboravljaju da se ovdje i Kingsi pitaju. Oni mogu da izjednace ponudu I da ga trejduju u neku drugu ekipu. Cisto sumnjam da ce Sakramento biti spreman da ga pusti tako lako. Ja mislim da ce dobiti offer sheet od Atlante, ali da ce ga Kingsi izjednaciti I onda ga trejdovati u ekipu koja je po volji Bogdana I koja moze dovoljno ponuditi Sakramentu. To moze biti Atlanta, ali mogu I neke konkurentne ekipe.

111

pre 3 godine

Iz zapadnih Kingas ide u istocne! Tavorenje,mozda decko i nevidi PO da kraja NBA karijere
(satelit, 21. novembar 2020 23:32)

Mozda ali je razlika u samo 50 miliona dolara. Dovoljno za 2 zivota sa sve unucima i njihovom decom..

Lj

pre 3 godine

Pa ne bi mu bilo loše u NY kniks. Platili bi mu max jer niko neće uda ide tamo a i nema baš neke konkurencije. Bio bi glavni tamo i živjeti u NY bilo bi mu super. Atlanta sad previše konkurencije na 1/2 poziciji. Neće se naigrati tamo

Miroslav

pre 3 godine

Ovim potezom Bogdanovic u svojoj karijeri nece napraviti neki iskorak.Cak mislim da je Sakramento sa Bogdanovicem bolji,nego Atlanta sa Bogdanovicem.Jedina prednost je sto su na istoku,pa lakse mogu do plej ofa.Inace uloga u timu,koju ce imati Bogdanovic,bice slicna onoj u Sakramentu.Ali videcemo jos,Bilo je sve dogovoreno sa Milvokijem,pa nista,Mozda se i Sakramento bude nesto pitao.

laki_kentaki

pre 3 godine

Ja baš mislim da neće u Atlantu zbog toga što su prenatepani bekovima pogotovo sada kada su doveli Kris Dunna, Ronda, Galinarija. Šta više, mislim da će da završi u Lejkersima jer su se otarasili Ronda i Bredlija, samim tim se otvorila pozicija za Bogija. Ali videćemo...

Drnch

pre 3 godine

Nude Kuzmu, Javala Mcgeeja, možda i KCP za Bogija!!! Ovo je samo dokaz koliko cene našeg Bogija! Suska se da zapravo nude Kuzmu i Mcgeeja, a da Sac traži da u trade ubace i KCP za Bjelicu!
Nista nije gotovo ovde!
(Srleee, 22. novembar 2020 00:10)

Kuzmu, JM-a i KCP za Bogija? Da li si ti druze svoj? Pa Pelinka se smatra medju 3 najbolja menadzera u ligi da bi pravio ovakve gluposti. Pratite malo vesti. KCP je potpisao za Lejkerse na sledece tri godine. Ovim je prakticno stavljena tacka na prelazak Bogija u LA. Vise se pominjalo kao menadzerska prica da se natera Atlanta da pozuri i odresi kesu za Bogdana. Eventualno (mada malo verovatno) neki swap Kuzma za Bogija jer Volton i Kuzma se zesce gotive i ovaj bi voleo da ga vidi u Sacramentu. Bogdanu bi bio Milvoki po meri. Steta sto je dil propao. U Atlanti dok se svi posloze jer je ekipa nova, trebace im bar godinu dve. Baksi hoce bar titulu Istoka i Bogdan bi se uklopio u ekipu.

Srleee

pre 3 godine

(Drnch, 22. novembar 2020 06:54)

Druže, čitaj!

Kuzmu i Mcgeeja nude za Bogija, a Sac zeli u trade da uključi i KCP za Bjelicu!

Sta ti nije jasno?
Ne lupam ovde iz glave, već prenosim vesti iz američkih Media i portala.

Srleee

pre 3 godine

Poslednja vest je da su se ozbiljno umešali i LA Lakersi!

Nude Kuzmu, Javala Mcgeeja, možda i KCP za Bogija!!! Ovo je samo dokaz koliko cene našeg Bogija! Suska se da zapravo nude Kuzmu i Mcgeeja, a da Sac traži da u trade ubace i KCP za Bjelicu!
Nista nije gotovo ovde!

GM

pre 3 godine

Sjajna ekipa ?!

Nešto slično kao Baksi jel...

Očigledno se sve gleda navijački. Da predje u Nikse, bio bi naslov odmah tipa, prelazi u tim kome pripada budućnost NBA.

Leonida

pre 3 godine

Šteta što nije u Bakse otišao, ali ovako ćemo ga imati sigurno na Olimpijadi. Simpatičnu ekipu pravi Atlanta, mogli bi da se ušunjaju u plej of

Srleee

pre 3 godine

Hahahaha sad i Indiana uskače u trku.
Da su čitali komentare sa B92, i to onih sa druge strane brda, pa niko ga iz NBA ne bi tražio, već bi završio u ABA ligi.
Bogi najtraženiji FA trenutno!!!

Banjaluka

pre 3 godine

Atlanta, Bruklin, Majami, Boston, Fila, ako se ne varama ove godine djeluje da je istok jaci od zapada, barem na papiru i po imenima. Klej se povrijedio, Hjuston raspao, Oklahoma isto, ostaju Jezerdzije, Klipersi, Juta i donekle Denver...

Tragikomedija

pre 3 godine

Jang, Kolins, Kapela, Hanter, Rediš, Huerter, Dan i još doveli Galinarija i Ronda. Bogdan da dođe imao bi veliku ulogu otpočetka i pomogao bi im znatno, bio bi mu pametan potez.

MJ23

pre 3 godine

Hahahaha sad i Indiana uskače u trku.
Da su čitali komentare sa B92, i to onih sa druge strane brda, pa niko ga iz NBA ne bi tražio, već bi završio u ABA ligi.
Bogi najtraženiji FA trenutno!!!
(Srleee, 22. novembar 2020 08:11)

Ma ubedljivo najtraženiji ali ga još uvek niko nije uzeo?!?
Malo realnosti nije na odmet, ok?
Idi uzmi cipiripi :-)

Sasa

pre 3 godine

Objektivno, racionalnije bi bilo da u od dva zla, ode u manje - Nikse. Manje za svoju karijeru. Nece imati toliko prostora u Atlanti, koliko bi ponudili Njujorcani. Ovo je tesko gledati kada je upropascen odlazak u Milvoki. Trebalo bi dobeo da razmisli. Atlanta je potencijalno unistavanje reputacije, igre i karijere rasi nesto vece mase ega.

da

pre 3 godine

Jel moze neko objasnjenje? Jel isto igraju puta igraju ekipe sa istoka protiv ekipa sa zapada nego sa istoka. Ili npr igraju 4 puta sa ekipama sa istoka a dva puta sa zapada. Ako igraju isto puta, ne vidim sto je bitno koja je konferencija jaca? Kad na kraju samo finalisti konferencija igraju finale. A ne prvi sa istoka i osmi sa zapada, tad bi imalo logike koja je konf jaca.

Ivan78bg

pre 3 godine

@da
Ekipe igraju dva puta u sezoni protiv ekipa iz druge konferencije , dok igraju 4 ili 3 puta protiv timova u istoj konferenciji(obaveznom 4 puta protiv protivnika iz iste divizije)

Jim_Carey

pre 3 godine

Bas glupo sto se ukrsta cela liga, tacnije Zapad i Istok. Zasto se ne bi sve do plej of-a igralo samo s timovima iz iste divizije i na kraju se lepo svi ukrste?! Posle Top 16 i samim tim povecava se nivo dobre kosarke (bez tankovanja).Uvedu npr. posebne bonuse za prvake divizija u ligaskom delu i daju im prednost domaceg terena ... itd. Moraju uskoro nesto menjati. Ovo sa trejdovima ubija draz NBA-a

Beks

pre 3 godine

Auuu,pa sad moze da se kaze da je Istok posle dugo godina bolji od Zapada. Ako uzmemo u obzir da imaju standardno 7 dobrih ekipa ukljucujuci Netse ove sezone a uz Sixerse,Celticse,Heat,Indianu,Raptorse,Buckse..Hawksi postaju vrlo dobar tim i uz Wizardse,Orlando koji je po "Srbi" dobio najboljeg igraca drafta postaju vrlo ujednacena konferencija. Dok na Zapadu ako racunamo da su se Hjuston i Oklahoma trenutni playoff timovi raspali za ovu sezonu,da Klipersi nisu nista promenili,Sunsi su se pojacali ali nije to tim za neka velika dela,Wariorsima se povredio Kley,Denver mozda napreduje kao ekipa a Lejkersi ostaju najjaci u ligi,jos ako dodje Mark Gasol..defanzivno beton. Jos da vidimo gde ce zavrsiti Harden i Westbruk.

montoya

pre 3 godine

Atlanta kao grad je uzas, NBA ekipa ocajna, jedini losiji izbor bi bili Detroit ili Minnesota, ali novci nisu uopste mali, tako da Bogi..uzmi pare izguraj ugovor, pa posle lagano.

stanija#gutam#

pre 3 godine

atlanta prenatrpana posebno na poziciji 1/2 tig,rondo,jang,redis,dan,uerter mnogo konkurentniji sastav od doskorasnjih kingsa.U Milvokiju bi imao pustinju evo potpisali DJ Ogastina i Bobija Portisa, tragikomicna pojacanja.

2CRAZY

pre 3 godine

Jang,Bogdanović,Kolins,Kapela,Galinari

Rondo kao sesti igrac, sasvim respektabilna ekipa, nadam se da mogu barem do plejof-a, za razliku od Kings-a.

Aleks

pre 3 godine

Ceo dan je zatišje po ovom pitanju, očekivalo se da Bogdan potpiše sa Atlantom praktično odmah po početku FA a to još uvek nije rešeno. Čudno. Što neko reče na Tviteru, ovaj FA će se završiti kako je i počeo - sa Bogdanom Bogdanovićem xD

Danas se dosta pisalo o Lejkersima, da Pelinka hoće da ponudi ili Kuzmu ili KCP-a u zamenu za njega. Takođe Lejkersi jure još i Ibaku i(li) Gasola.

Inače Melo ostaje u Portlandu, gde je Aca86 da se otvori neki šampanjac nešto. :D

Drnch

pre 3 godine

Nude Kuzmu, Javala Mcgeeja, možda i KCP za Bogija!!! Ovo je samo dokaz koliko cene našeg Bogija! Suska se da zapravo nude Kuzmu i Mcgeeja, a da Sac traži da u trade ubace i KCP za Bjelicu!
Nista nije gotovo ovde!
(Srleee, 22. novembar 2020 00:10)

Kuzmu, JM-a i KCP za Bogija? Da li si ti druze svoj? Pa Pelinka se smatra medju 3 najbolja menadzera u ligi da bi pravio ovakve gluposti. Pratite malo vesti. KCP je potpisao za Lejkerse na sledece tri godine. Ovim je prakticno stavljena tacka na prelazak Bogija u LA. Vise se pominjalo kao menadzerska prica da se natera Atlanta da pozuri i odresi kesu za Bogdana. Eventualno (mada malo verovatno) neki swap Kuzma za Bogija jer Volton i Kuzma se zesce gotive i ovaj bi voleo da ga vidi u Sacramentu. Bogdanu bi bio Milvoki po meri. Steta sto je dil propao. U Atlanti dok se svi posloze jer je ekipa nova, trebace im bar godinu dve. Baksi hoce bar titulu Istoka i Bogdan bi se uklopio u ekipu.

neko

pre 3 godine

Galinari, Trej, Rondo i Bogdanovic, sta ce im toliko bekova?!
(SubmisivniDominator, 21. novembar 2020 23:14)

Care Galinari igra na poziciji 3/4. A sto se Ronda tice, ulazice sa klupe.

Popi

pre 3 godine

#SubmisivniDominator
Rondo i Trej su plejmejkeri, Galinari može da igra na krilu ili da pokriva krilnog centra. Jedino je Bogdan ovde klasični bek.

Srleee

pre 3 godine

Poslednja vest je da su se ozbiljno umešali i LA Lakersi!

Nude Kuzmu, Javala Mcgeeja, možda i KCP za Bogija!!! Ovo je samo dokaz koliko cene našeg Bogija! Suska se da zapravo nude Kuzmu i Mcgeeja, a da Sac traži da u trade ubace i KCP za Bjelicu!
Nista nije gotovo ovde!

Banjaluka

pre 3 godine

Atlanta, Bruklin, Majami, Boston, Fila, ako se ne varama ove godine djeluje da je istok jaci od zapada, barem na papiru i po imenima. Klej se povrijedio, Hjuston raspao, Oklahoma isto, ostaju Jezerdzije, Klipersi, Juta i donekle Denver...

Tragikomedija

pre 3 godine

Jang, Kolins, Kapela, Hanter, Rediš, Huerter, Dan i još doveli Galinarija i Ronda. Bogdan da dođe imao bi veliku ulogu otpočetka i pomogao bi im znatno, bio bi mu pametan potez.

Lj

pre 3 godine

Pa ne bi mu bilo loše u NY kniks. Platili bi mu max jer niko neće uda ide tamo a i nema baš neke konkurencije. Bio bi glavni tamo i živjeti u NY bilo bi mu super. Atlanta sad previše konkurencije na 1/2 poziciji. Neće se naigrati tamo

Milan

pre 3 godine

Kakva steta za Milvoki. Jedini veci divljak od Foxa je Yang a Galinari em veliki potrosac lopti em ga stizu godine. Umesto da ode u pravu takmicarsku ekipu ode u ekipu u kojoj ce se boriti da vidi loptu u igri. Steta bas

laki_kentaki

pre 3 godine

Ja baš mislim da neće u Atlantu zbog toga što su prenatepani bekovima pogotovo sada kada su doveli Kris Dunna, Ronda, Galinarija. Šta više, mislim da će da završi u Lejkersima jer su se otarasili Ronda i Bredlija, samim tim se otvorila pozicija za Bogija. Ali videćemo...

Sasa

pre 3 godine

Ljudi zaboravljaju da se ovdje i Kingsi pitaju. Oni mogu da izjednace ponudu I da ga trejduju u neku drugu ekipu. Cisto sumnjam da ce Sakramento biti spreman da ga pusti tako lako. Ja mislim da ce dobiti offer sheet od Atlante, ali da ce ga Kingsi izjednaciti I onda ga trejdovati u ekipu koja je po volji Bogdana I koja moze dovoljno ponuditi Sakramentu. To moze biti Atlanta, ali mogu I neke konkurentne ekipe.

Srleee

pre 3 godine

(Drnch, 22. novembar 2020 06:54)

Druže, čitaj!

Kuzmu i Mcgeeja nude za Bogija, a Sac zeli u trade da uključi i KCP za Bjelicu!

Sta ti nije jasno?
Ne lupam ovde iz glave, već prenosim vesti iz američkih Media i portala.

Sasa

pre 3 godine

Objektivno, racionalnije bi bilo da u od dva zla, ode u manje - Nikse. Manje za svoju karijeru. Nece imati toliko prostora u Atlanti, koliko bi ponudili Njujorcani. Ovo je tesko gledati kada je upropascen odlazak u Milvoki. Trebalo bi dobeo da razmisli. Atlanta je potencijalno unistavanje reputacije, igre i karijere rasi nesto vece mase ega.

111

pre 3 godine

Iz zapadnih Kingas ide u istocne! Tavorenje,mozda decko i nevidi PO da kraja NBA karijere
(satelit, 21. novembar 2020 23:32)

Mozda ali je razlika u samo 50 miliona dolara. Dovoljno za 2 zivota sa sve unucima i njihovom decom..

GM

pre 3 godine

Sjajna ekipa ?!

Nešto slično kao Baksi jel...

Očigledno se sve gleda navijački. Da predje u Nikse, bio bi naslov odmah tipa, prelazi u tim kome pripada budućnost NBA.

Miroslav

pre 3 godine

Ovim potezom Bogdanovic u svojoj karijeri nece napraviti neki iskorak.Cak mislim da je Sakramento sa Bogdanovicem bolji,nego Atlanta sa Bogdanovicem.Jedina prednost je sto su na istoku,pa lakse mogu do plej ofa.Inace uloga u timu,koju ce imati Bogdanovic,bice slicna onoj u Sakramentu.Ali videcemo jos,Bilo je sve dogovoreno sa Milvokijem,pa nista,Mozda se i Sakramento bude nesto pitao.

Srleee

pre 3 godine

Hahahaha sad i Indiana uskače u trku.
Da su čitali komentare sa B92, i to onih sa druge strane brda, pa niko ga iz NBA ne bi tražio, već bi završio u ABA ligi.
Bogi najtraženiji FA trenutno!!!

Leonida

pre 3 godine

Šteta što nije u Bakse otišao, ali ovako ćemo ga imati sigurno na Olimpijadi. Simpatičnu ekipu pravi Atlanta, mogli bi da se ušunjaju u plej of

MJ23

pre 3 godine

Hahahaha sad i Indiana uskače u trku.
Da su čitali komentare sa B92, i to onih sa druge strane brda, pa niko ga iz NBA ne bi tražio, već bi završio u ABA ligi.
Bogi najtraženiji FA trenutno!!!
(Srleee, 22. novembar 2020 08:11)

Ma ubedljivo najtraženiji ali ga još uvek niko nije uzeo?!?
Malo realnosti nije na odmet, ok?
Idi uzmi cipiripi :-)

statističar

pre 3 godine

Da bi se zaštitio igrač na koga neki klub ima RF prava, postoji opcija koju je NBA liga odavno počela da primenjuje. Naime Bogdanu novi ugovor može da ponudi neka ekipa na 4 godine sa godišnjom platom od 20 miliona dolara. Po pravilima, pošto je u pitanju RF igrač Kingsi mogu u roku od 48 sati da izjednače ponudu i onda su dužni da tkav ugovor potpišu sa Bogdanom ili ako im je skupo da ga trejduju. Ako silno žele da ga zadrže staviće mu takav ugovor na potpis ali igrač NIJE obavezan da ga potpiše. Onda Kingsima ostaje druga opcija da trejduju za nekoliko igrača i pikova ali zbir plata tih igrača koji u zamenu dolaze za Bogdana mora da bude najmanje 75% od Bogijeve godišnje plate. E sad postoji opcija da se Bogiju ne ide u taj klub koji su pronašli Kingsi nego hoće u neki drugi. Klubovima je interes da za igrača dobiju što više u trejdu ali po pravilima NBA lige nemaju opciju da ga nateraju da ode u određeni klub. Šta tada? Postoji opcija da Bogdan potpiše jednogodišnji ugovor sa Kingsima koji bi u njegovom slučaju bio oko 10% veći od prošlogodišnje plate i po isteku tog ugovora Kingsi gube RF prava na njega. Igrač je "kažnjen" od NBA što mora još jednu sezonu obično za mnogo manje pare nego da je u dugom klubu da odigra u klubu koji na njega poseduje RF prava a taj klub je "kažnjen" što zbog previsokih zahteva u trejdu sa drugim klubovima naredne sezone za igrača neće dobiti NIŠTA. Dobijaju tu jednu godinu da igrača iskoriste za male pare, što je uvek mnogo manje nego trejd

da

pre 3 godine

Jel moze neko objasnjenje? Jel isto igraju puta igraju ekipe sa istoka protiv ekipa sa zapada nego sa istoka. Ili npr igraju 4 puta sa ekipama sa istoka a dva puta sa zapada. Ako igraju isto puta, ne vidim sto je bitno koja je konferencija jaca? Kad na kraju samo finalisti konferencija igraju finale. A ne prvi sa istoka i osmi sa zapada, tad bi imalo logike koja je konf jaca.

Ivan78bg

pre 3 godine

@da
Ekipe igraju dva puta u sezoni protiv ekipa iz druge konferencije , dok igraju 4 ili 3 puta protiv timova u istoj konferenciji(obaveznom 4 puta protiv protivnika iz iste divizije)

Jim_Carey

pre 3 godine

Bas glupo sto se ukrsta cela liga, tacnije Zapad i Istok. Zasto se ne bi sve do plej of-a igralo samo s timovima iz iste divizije i na kraju se lepo svi ukrste?! Posle Top 16 i samim tim povecava se nivo dobre kosarke (bez tankovanja).Uvedu npr. posebne bonuse za prvake divizija u ligaskom delu i daju im prednost domaceg terena ... itd. Moraju uskoro nesto menjati. Ovo sa trejdovima ubija draz NBA-a