1. Daš u gostima Arsenalu 3 gola i ne primiš ni jedan i onda igraš sa 16 plasirani timom kod kuće i svi te stave na tiket i ti preko noći više ne znaš da igraš i ladno izgubiš ali bitno je da će opet da proradi odbrana i napad protiv najboljih timova a protiv timova sa dna tabele opet će da zakaže odbrana i u napadu više ni prazan gol nećete pogoditi.Tako igraju ekipe koje rade za šefa tj za kladionicu od kada su i nastale.Ovo je postalo toliko smešno i očigledno i da ni malo sramote više nemaju a niko da ih kazni za ova kaznena dela.Samo danas je do sada namešteno oko 5 utakmica koji su svima bili na tiketu.
  (Ljubo, 21. novembar 2020 19:35)

  # Link komentara

 2. Sta je sve promasila Aston Vila i oni sami ne znaju kako su to uspeli
   (ubso, 21. novembar 2020 18:58)

  # Link komentara

 3. Konačno i njemu da se posreći. Mali klub ali igra lepo, brzo i sa puno žara. Novo na fudbalskom nebu. Od kako ih je Čelzi nepravedno pobedio, u prvom ili drugom kolu, zaslužuju bolje rezultate, jer stvarno igraju otvoreno i bez kalkulacija.
  Odbrana je kiksnula par puta naivno, to ih je koštalo mnogo bodova.Voleo bih zbog hrabrosti koju pokazuju iz kola u kolo da opstanu u ligi, po igri ne bi smelo da imaju problema sa tim.
   (legolas, 21. novembar 2020 18:26)

  # Link komentara

 4. A i moj tiket.
   (LakiCZV, 21. novembar 2020 18:24)

  # Link komentara