Andrea Stojadinov vicešampionka Evrope

Mlada srpska džudistkinja Andrea Stojadinov osvojila je srebrnu medalju na šampionatu Evrope u Pragu u kategoriji do 48 kilograma.

SN Izvor: B92, Tanjug
Pošaljite komentar
 1. Sjajna Andrea Stojadinov,ogroman talenat je odmah pretocila u veliku medalju...nadam se da ce tako nastaviti...da ce imati srece,da ce nastaviti sa osvajanjem medalja i na narednim takmicenjima...jos jednom bravo!
   (Goksi profa, 20. novembar 2020 11:11)

  # Link komentara

 2. Bravo!
   (rale, 20. novembar 2020 11:06)

  # Link komentara

 3. Sad ce da se jave strucnjaci nebitan sport.Jedan Tedi Riner je ikona sporta u Francuskoj.Inace imamo strasnu generaciju dzudista,mala Andrea je zizka,u polufinalu je dobila petu sa svjestke liste clemen,marica perisic je Danas bila Peta,I strahinja bucic je isto bio peti,tu su jos anja obradovic,nadezda petrovic,majdov,culum....od svih njih su najstariji majdov I buncic sa 24 godine.
  (Kameleon, 19. novembar 2020 21:46)

  # Link komentara

 4. Bravo za džudiste, primer kako se isplati rad i ulaganje u "male" sportove. U narednim danima očekujem bar još jednu medalju. Dok neko pošteno radi i ima uspehe, lopovima u fudbalu se prave nacionalni stadioni od naših para. Molim vladu da moje pare preusmeri u ovakve sportove, a za fudbal neću da čujem dok mafija caruje i mešetari u njemu.
   (Sveta, 19. novembar 2020 21:08)

  # Link komentara