Sreda, 18.11.2020.

19:30

"Petarda" Srbije – "orlovi" uz pomoć Mađarske ostali u Ligi B!

Fudbaler Srbije pobedili su Rusiju 5:0 u poslednjem meču Lige nacija B.

Izvor: PT

"Petarda" Srbije – "orlovi" uz pomoæ Maðarske ostali u Ligi B! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

524 Komentari

Sortiraj po:

nema na čemu...

pre 3 godine

"Zbornaja komanda" ili "zajednička reprezentacija" je pojam iz vremena Saveza Sovjetskih Socijalističkih Republika, koje su, jelte, imale zajedničku reprezentaciju, zbornaju komandu SSSR-a.

Rusija, kad god da sa njima igramo, me može imati zajedničku reprezentaciju odnosno "zbornaju komandu", već samo reprezentaciju Rusije.

Otprilike kao kada bi za našu reprezentaciju ruski novinari napisali da je izabrana od Vardara pa do Triglava. Nije.

SaleS

pre 3 godine

Očito je da su Rusi igrali bez neke volje, ali nikako nije bila utakmica bez rezultatskog značenja, bilo kakva pobjeda im je igrala za prolaz u A ligu nacija jer su imali bolji medusobni skor s Mađarima.
(LukaOJ, 19. novembar 2020 13:33)

Čoveče, kako ne kapiraš da im A divizija ništa ne znači, kao ni nama što smo ostali u B, samo može da ti odmogne, jer si sad izgubio i svaku šansu da se kroz Ligu nacija kvalifikuješ na evropsko, jer teško očekivati da ćeš biti prvi. Rusija ostaje u B diviziji i ona će svakako imati veće šanse iz B divizije da se kvalifikuje nego iz A, ukoliko se naravno ne kvalifikuje iz redovnih kvalifikacijama. Tako da, rusi su sve proračunali...zato su možda i igrali bez volje i bez 2/3 tima. Drugo, i dalje potpisujem da bi bilo bolje da smo ispali u C, jer su sledeće Lige nacija još slabije nego ove sad, i još veće šanse bi imali, ovako samo da se nadamo da ćemo kroz kvalifikacije na evropsko!!! Mućnite malo glavom!!

LukaOJ

pre 3 godine

Hm, pa Rusija je sinoć imala bar 7 zicera...ja čisto ono, da podsetim samo. Nemotivisana Rusija, bez 2/3 tima, bez nekog velikog takmičarskog značaja ...čisto ono, da podsetim. Svakako, sve čestitke za realizaciju i napadački segment, ali je u defanzivi duvalo sa svih strana!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (SaleS, 19. novembar 2020 12:06)

Očito je da su Rusi igrali bez neke volje, ali nikako nije bila utakmica bez rezultatskog značenja, bilo kakva pobjeda im je igrala za prolaz u A ligu nacija jer su imali bolji medusobni skor s Mađarima.

SaleS

pre 3 godine

Hm, pa Rusija je sinoć imala bar 7 zicera...ja čisto ono, da podsetim samo. Nemotivisana Rusija, bez 2/3 tima, bez nekog velikog takmičarskog značaja ...čisto ono, da podsetim. Svakako, sve čestitke za realizaciju i napadački segment, ali je u defanzivi duvalo sa svih strana!!

Dermendziev

pre 3 godine

C.Zvezda i Reprezentacija uvek su najbolje igrali i davali najvise golova sa po dva centarfura(Melic,Kostic;Kostic,Prljincevic;Ostojic,Lazarevic;Filipovic,Savic;D.Savic,R.Savic;D.Savic,M.Duroski)-(D.Jerkovic,Kostic ili Melic;Osim,Zambata;Bukal,Zambata;Filipovic,Savic;S.Susic,Filipovic;S.Susic,Pancev...).
Jos bolje se igra bez Kolarova i bez Milinkovic-Savica...

PS.Cuo sam veliku salu na SK,a tamo mozete uvek cuti sijaset sala od njihovih "sportskih komentatora",kako su selektori krivi sto ne mogu i ne umeju da pronadju mesto za Milinkovic-Savica u reprezentaciji!"Pa valda se igrac uklapa u tim,a ne tim u igraca.Govorim o igracu reprezentativnog kalibra koji zna da igra i ima orijentaciju na terenu,a ne o igracu tramvaj lige ili nekog prigradskog naselja poput Podbara,kluba Padina,Brodarca,Pivare ili sl.

Pozdrav!

Poznavalac fudbalske igre

pre 3 godine

Kad fudbalsku reprenzetaciju,odnosno ekipu za utakmicu ne sastavlja ONAJ,zajedno sa kokezom i mendzerima onda to izgleda ovako,Tumbakovic nije vrhunski trener,ali je daleko strucniji od ove navedene trojke.Jos nesto,u fudbalskoj igri je gotovo sve izmisljeno,mije to sah ,znaci samo trcanje,borba i neodustajanje .

Realno

pre 3 godine

Svi hvale Jovica,itd a najbolji i najkorisniji igrac u reprezentaciji na ove tri utakmice je Mladenovic.Decko zna da igra fudbal,osecaj ima ne za beka vec suptilnog igraca sredine terena. Centarsutove njegove nisam video kod nasihh bekova ima 30 godina i vise, mozda je Mirsad Baljic delimicno ima tu kiflu centarsuta,a la Dzaja. Steta sto je vec u nekim godinama,30tim,ali vidi se jos jednom koliko je Tumba pogresio sa odbranom protiv Skota,Kosticem i lenjim Sergejom i memlema sto se tice defanzive Mitrovicem i Tadicem koji izgleda igraju samo ofanzivni fudbal kao pre 40 godine napadaci. Samo me plasi sta ce i kako nasi igrati opet kao Skoti neki krenu a to je vec praksa savremnog fudbala da ih napadaju kao ose vec na nasoj polovini,cetvrtini terena.

JPR24

pre 3 godine

Neko reče, drugi ili treći tim Rusije ! Potpuno nebitno, ko pa pamti kad su ovi naši opalili nekome petardu ? I da nisu primili gol ??? No kako god. Trener je banana teška. A i igračima treba zavrnuti šraf ! Ali nema vajde kad je ceo sistem truo. Ono protiv Škotske je bio živi cirkus !

Mali Perica

pre 3 godine

Komšije jako volim što ste ostali u B ligi nacija,sledeće kvalifikacije neće biti dodatnih mogućnosti preko LG,da bi se ušlo na neko prvenstvo.

Из угла

pre 3 godine

Шкоти би им дали 10 са оваквом игром. Лако је играти кад ти играч не виси на грбачи и узима ти сваки дуел. Док не почну да трче и боре се за сваку лопту, играће овај ревијални фудбал.

no name

pre 3 godine

Velika greska protiv Skotske sto nije Mladenovic odmah usao ..vidilo se sinoc koliko je bitan po boku, Decko je dobar igrac a sad je gotovo .Okrenuti se kvalifikacijama za mundijal i uigravati ekipu kroz ligu nacija...

cinik ovdašnji

pre 3 godine

Kad nakon centarsuta Mitrovic skoci sa dva igraca na grbaci i glavom da gol, zasto je to onda “staromodna igra, sidrasa centarfora koji glavom daje golove”

(Udri se bekane, 19. novembar 2020 00:18) Upravo se sinoć videlo koliko MItar zapravo može, kada se ne ostavi sam napred, da mu vise po dvojica na vratu i biju ga ko vola. POkazao se kao vrhunski asistent i distributer lopti. Cenim ga kao velikog borca, ali on sam napred ne može, to se bar videlo u poslednjim utakmicama.Još jedan dokaz da nipošto nije problem u mogućnostima igrača, već samo u nedostatku stručnog znanja, ziheraštvu, lošem vođenju i psihološkoj nestabilnosti naših trenera, koji i dalje misle da se utakmice mogu danas dobijati na foru, gomilanjem zadnjih, prednjih i srednjih veznih nazad, pa kako se snađu.

dusanculi

pre 3 godine

Rusi su odlučili biti još ovu godinu u ovoj grupi. Do njih je, ne do nas.
Mi ne možemo pobijediti nikoga ni sa dva razlike a kamoli 5 osim ako se nam se poklone. Mjera našeg kvaliteta je utakmica sa Škotskom.

manga

pre 3 godine

Ne bih rekao za Tursku da ne zna nogomet, ti očito nisi pratio nogomet zadnjih 20 godina. Ajde, možda bi to rekao za Grke, koji su Evropski prvaci bili najboljom odbranom tada?
Kao da omalovažavaš Rusiju..
Nitko ne omalovažava jednu Srbiju, koja je po rezultatima zadnjih 20 godina u kanalu, a kamoli reprezentacije koje su postigle velike uspjehe, četvrtfinala, polufinala, finala SP i EP...
I nije ovo nevažna utakmica, jako bitna za Srbiju, zašto da se dečki pomire da nisu za veliki rezultat? Jeste, izgubili su protiv Škotske, jeste, bila je važna utakmica...al život ide dalje. Dolazi SP. Dolaze nove generacije. Možda se ova ima prilike za iskupljenje. Rezultat, i zadnji gol, dokazuju da Srbija zna da igra.
Problem je u samopouzdanju. A on se stiče pobjedama. Pogotovo nad jakim ekipama, a najviše s "silama". Al da bi igrao s njima, moraš i biti visoko. Zato je ovo važna pobjeda. Samopouzdanje se ne stiče nad San Marinom.
Srbija prvo treba da promijeni strah od primljenog gola, taj strah je i nas mučio dugo. Treba da razmišlja kako dati gol više. To če da donese samopouzdanje i publiku. A onda i rezultat.
I da cijeni svakog protivnika, nek je i bolji, al i bolji treba da zabije gol i da pobijedi, a to se često ne dešava.
Kao da smo svi zaboravili zašto volimo nogomet.
(Ante, 19. novembar 2020 06:35)

Ante, objasnio si... Svako dobro.

Diletant

pre 3 godine

Ja sve vreme pričam da igrači nisu krivi, kriv je pre svega predsednik FS koji je dovodio loše selektore. Igrace se trude koliko mogu, ali mi nemamo uigrane akcije, nemamo sistem. Nadam se da ova utakmica da Kokeza i Tumbakobic neće iskoristiti ovu utakmicu da ostanu tu gde jesu već da ako imaju i malo ljudskosti podnesu ostavku već danas. Imamo igrace, samo nam treba dobar selektor koji će znati da ih iskoristi. Dosta sa pljuvanjem Kolarova i Tadića, njih dvojica su ginuli za reprezentaciju i donosili nam jako važne bodove. Selektor treba da uvidi da li trenutno doprinose ili je vreme za neke druge igrace. I da vam pojasnim još nešto oko tog večitog podmladjivanja koje pominjete, reprezentacija nije klub, dakle ne mogu igrači da se razvijaju u reprezentaciji, u rep. treba da igraju najbolji u tom trenutku.
Kokeza odlazi, Tumbo odlazi !!!

Volej u rašlje

pre 3 godine

Eto šta se dešava kad reprezentacija koja ima dobre ofanzivne igrače, pređe sa neke izmišljene 3-6-1 bunker formacije na 4-4-2 (kako smo počeli utakmicu sa Rusijom), pa prilikom povrede Radonjića, pređe na 4-3-3 formaciju! Ovo što je prikazano grafički u tekstu, da smo kao igrali 3-5-2, je notorna glupost.
Uzgred, svaka čast Mladenoviću, jedini naš igrač koji stvarno zna da centrira. 2 asistencije i pogodak, bravo!

Boža Pub

pre 3 godine

Svi govore da su nas Mađari spasili, a niko ne pominje da su se oni zahvaljujući nama plasirali u ligu A. Mađari i Rusi su pred poslednje kolo imali jednak broj bodova, s tim da su Rusi imali bolji međusobni skor. Takva je situacija bila da je dobar rezultat Srbije išao na ruku Mađarskoj, a da je dobar rezultat Mađarske išao na ruku Srbiji. Isto je bilo i u slučaju Turske i Rusije, mada su Turci nerešenim rezultatom obezbeđivali siguran opstanak, a da su pobedili, uz poraz Rusije, oni bi bili prvi. Bilo je komplikovano, ali nismo samo mi imali sreće, već i Mađari.

ja

pre 3 godine

Hiljadu puta sam rekao - jedini igrač kojeg mi imamo, a da liči na modernog fudbalera je Radonjić. Šta god ljudi mislili o njemu, on je snažan, brz, visok, sa dobrim šutem - nešto najbliže Ronaldu od svih naših igrača, a, umesto da počinje svaku utakmicu i da gro napada ide preko njega, mi ga zakucamo za klupu zbog sitničavih grobarsko-delijskih razmirica.

Jović takođe. Dečko je zmaj. Nije badava stigao do Reala. Meni je Mitrogol mnogo gotivan i kao lik i kao igrač, ali čovek je zalutao u moderan fudbal. On je arhetip centarfora iz prošlog veka - Savo Milošević, transportovan u 21. vek, gde je, zbog stila i načina igre, manje-više neupotrebljiv ako je sam u napadu. Dakle, ili ćemo da igramo sa dva napadača, gde će Mitar da odvlači igrače odbrane, a Jović da trpa, ili će Jović da bude jedini napadač, sa još 3 ofanzivna vezna, kako bismo stvarali dovoljno prilika.

Svaka druga opcija nas vuče u taktički zaostalu igru - u fudbal iz prošlog veka, pa ćemo redovno da ispadamo od defanzivno disciplinovanih reprezentacija kakva je Škotska.

I da - naša igra mora, od prvog do poslednjeg minuta, da bude totalno ofanzivna. Pokazalo se više puta da smo sposobni bilo kome da uvaljamo 5 golova, a kada to postignemo, možemo da primimo i 4 (a nećemo, jer imamo Rajka na golu) i to će uvek biti pobeda. Ili da se povučemo na svoju polovinu i bunarimo na Mitra (koji tada, kako se 100 puta pokazalo, neće moći ništa da uradi), pa da strepimo od reprezentacija koje su duplo slabije od nas...

Lemi

pre 3 godine

Ovo je kao kad osvojis sesticu na lotu, znaci brate protiv Rusije odigras odličnu utakmicu a protiv Skotske neigras uopste. Nego na konferencijama za medije pricas o finalu kao da je finale svetskog orvenstva a ne utalmica za prolaz dalje. Kakvo je to finale? Jel se osvaja trofej posle finala? I onda u cuvenom finalu igras svezanih nogu. Znaci nisi kalibar za velika dela. Utakmica sa Rusijom nije nista. To da li smo u ligi B ili C mnogo nam bitno bas.
Da sam na mesto Vodje pitao bih ove iz FSS gde su pare koje je drzava ulozila proteklih par godina u fudbal.
Ajmo rodjaci odgovornost, šta ste uradilo sa tim. Nista. Gde su rezultati? Nigde, nema ih.
Onda ih lepo "zamolio" (jer drzava ne sme da se mesa u fudbal), da idu kuci, da vode neki klub ili gradjevinsku firmi, drzavnu naravno, manja steta se pravi a nije pod budnim okom naroda.
Igracima objasniti da koga mrzi da igra za reprezentaciju da ne dolazi i birati tim koni se uklapa a ne najbolje nase igrace koji zajedno ne znaju da sutnu na gol.

petrovic

pre 3 godine

Samo da primetim da je protiv Škota na levom beku igrao Gudelj (!) a Mladenović sedeo na klupi (!) i time smo upropastili utakmicu. Neko bi trebalo da odgovara zbog toga.

Mika

pre 3 godine

Jedna lasta ne čini proljeće. U svakom smislu. Vidjet ćemo da li će ta ekipa biti bolja u kvalifikacijama za SP. Sa ovim trenerom i nekim panjevima u ekipi.. Sumnjam na duže staze.

miodrag

pre 3 godine

Sport je cudo i zato je tako popularan! U sudaru Rusa i nas pobedili smo tamo gde nismo realno ocekivali i zgubili tamo gde smo realno ocekivali.

Boki

pre 3 godine

Da je trebalo kao sto je trebalo "stariji brat" bi pustio "mladjeg brata" ne samo 5 nego koliko god trebalo golova...samo da bi popravili gol razliku. Zar se iko zdrav mogao da pomisli da smo toliko jaci od brata....NAMESTALJKA od Srbije preko Indije...

Heri Kejn

pre 3 godine

jedini put kad smo trebali da izgubimo zbog lakse grupe za kvalifikacije za evropsko i zbog vakcine mi nasli da igramo. ko ce nam sad dati vakcinu i kako cemo u baraz za euro kad nam uleti neka spanija u grupu umesto turske.

hajduk

pre 3 godine

Kao prvo cestitam. Mislim na kraju ipak zasluzeno, kao i mi na misice. Vjerujem da znam nesto o nogometu i iskreno kad su izbacili grupe, da sam morao da se kladim, rekao bi Turska ili Srb u A a Madjarska u C. A na kraju bas sve obrnuto.
Pratim i gledam Srbiju takodjer i poslije ovih meceva uvjeren sam da je kod vas problem samo u glavi! Vjerujem i da struka to ne zna dovoljno ispratiti. Jer znaci sve utakmice gdje su vas skoro svi prekrizili su dobijene, tipa Norveska, Rusija a umalo i Madjarska u gostima. A u ovim drugim gdje je Srbija bila favorit kao protiv Skotske, Madjarske i Rusije kuci su odigrane jako lose i neprepoznatljivo! Tu naravno i mladost tima igra ulogu ali mislim da ovaj izbornik nije dorastao funkciji.

LJUBITELJ FASADA I PUMPI

pre 3 godine

Pratim fudbal 40 godina i jedno pitanje me oduvek muči: Zašto Turci i Grci ne znaju da igraju fudbal? A vole ga! Eto pitam pre neki dan na poslu kolegu Turčina to. Smrtno se uvredio, a ja postavio ozbiljno pitanje.
(Prvoslav, 18. novembar 2020 23:14)

Mentalitet. Odnos prema radu, obavezama, autoritetu. Neko ko je Brazil, to može da nadoknadi ogromnom bazom igrača i zaluđenika, a ovi ne.

Ante

pre 3 godine

Zašto Turci i Grci ne znaju da igraju fudbal? A vole ga! Eto pitam pre neki dan na poslu kolegu Turčina to. Smrtno se uvredio, a ja postavio ozbiljno pitanje.
(Prvoslav)

Ne bih rekao za Tursku da ne zna nogomet, ti očito nisi pratio nogomet zadnjih 20 godina. Ajde, možda bi to rekao za Grke, koji su Evropski prvaci bili najboljom odbranom tada?
Kao da omalovažavaš Rusiju..
Nitko ne omalovažava jednu Srbiju, koja je po rezultatima zadnjih 20 godina u kanalu, a kamoli reprezentacije koje su postigle velike uspjehe, četvrtfinala, polufinala, finala SP i EP...
I nije ovo nevažna utakmica, jako bitna za Srbiju, zašto da se dečki pomire da nisu za veliki rezultat? Jeste, izgubili su protiv Škotske, jeste, bila je važna utakmica...al život ide dalje. Dolazi SP. Dolaze nove generacije. Možda se ova ima prilike za iskupljenje. Rezultat, i zadnji gol, dokazuju da Srbija zna da igra.
Problem je u samopouzdanju. A on se stiče pobjedama. Pogotovo nad jakim ekipama, a najviše s "silama". Al da bi igrao s njima, moraš i biti visoko. Zato je ovo važna pobjeda. Samopouzdanje se ne stiče nad San Marinom.
Srbija prvo treba da promijeni strah od primljenog gola, taj strah je i nas mučio dugo. Treba da razmišlja kako dati gol više. To če da donese samopouzdanje i publiku. A onda i rezultat.
I da cijeni svakog protivnika, nek je i bolji, al i bolji treba da zabije gol i da pobijedi, a to se često ne dešava.
Kao da smo svi zaboravili zašto volimo nogomet.

made in serbia

pre 3 godine

Treba mnogo generacija da prođe da operete svoj obraz... Svih 11 sa klupom ostaće upamćeno kao najveći gubitnici sporta u 21.veku - Škotska će za mnoge ljude postati sinonim za nacionalni poraz. Moralno, etičko, iskonsko, religijsko posrnuće je odraz u ogledalu - samo što su na jednoj strani 90-te a na drugoj 2020-te..... Da ste ove vodka-dilere pobedili sa 40-0, jedino su ljudi sa Severa u našim mislima.... Za mnoge je fudbal umro ovde, za mnoge umire ali za “ljude sa promajom u glavi” nikada neće. I takvi će biti pored nas? Ne, hvala.

Gogx

pre 3 godine

Ova utakmica bas pokazuje koliko strucni stab nije znao da pripremi veliku utakmicu protiv Skotske.
Totalno pogresna taktika, izbor igraca I psiholoski pritisak je ucinio svoje.

Kad momci igraju rastereceno onda I pokazuju koliko znaju I mogu, cak danas posle postignutog gola Vlahovica, Jovica sam video kako ga iskreno podrzava I raduje se tom golu...sto znaci da nema sujete medju njima, nego jednostavno rasteretiti momke I eto rezlutata.

Neposteni građanin Vule

pre 3 godine

@Mađarska u pravom komšijskom maniru spasila ugled našem reprezentativnom fudbalu! Hvala "lakoj konjici"!
(Che, 18. novembar 2020 23:31)

Ja se bojim'da su oni spasili naseg nesposobnog selektora
(Miki, 18. novembar 2020 23:59)

Opet selektor kriv?
Nije da branim Tumbakovic jer sigurno nije među najboljima u Evropi i možda i nije dovoljno kvalitetan za reprezentaciju ali osim Antica i Muslina niko nam nije bio dobar.
Možda je vreme da i mi razmišljamo malo s našim glavama.
Možda rešenje tražimo u sistemu rada i korupciji u našem fudbalu.

Jiji

pre 3 godine

Nemojte da vam Kokeza maze oci.. sa ovom pobedom ili bez nje svakako je potrebna duboka reforma u fss-u !
Jovic je pokazao svoj talenat koji poseduje, pa makar odigrao sledecih 10 utakmica lose - nas je, vanserijski talenat koji su prepoznali klubovi na vrhunskom nivou, i treba ga ceniti i ostale mlade koji ginu za dres reprezentacije , a ne davati sansu istrcanim balerinama kao sto je Kolarov i ostali učaureni "starosedeoci" reprezentacije..

Zoran

pre 3 godine

Problem je nas mentalitet, sve je u glavi samih igrača,Rusi su takođe takvi u fazonu ,ma super sve pobeđujemo.Mislim da selektor takođe nije odgovoran,mnogo je tu igrača sa kako se kaze bubicom u glavi.Mnogi glume neke zvezde kao na primer Kolarov koji treba da bude vodja tima a on zamišlja da je važniji od selektora.Sam savez je takođe menadžerski koji forsira pojedine igrače.

Milos Radunkovic

pre 3 godine

Čista nameštaljka, od braće Rusa. Kada smo zadnji put pobedili bilo koji ekipu ovim rezultatom? Rusija je uvek bila jača reprezentacija od naše. I gle čuda, onda kada nam treba ovakva pobeda, naši "orlovi " poleteše visoko. Pratiti fudbal z današnje vreme može samo neko ko je apsolutni mazohista.

bmiles

pre 3 godine

Zapamtite vec jednom - niko ne igra za drugog.Madjari su igrali za sebe jer im je ovo bila sansa da se najzad podignu iz vise decenijske mocvare.Od SP 1966.nije ih bilo nigde!Razbijali smo ih cak sa 7:0.5:1.Da nije bilo vaznosti utakmice protiv Norveske i Skotske i tad bi ih pobedili!Prisetite se u toj utakmici izveli smo posle pobede u Oslu pomesani tim vecinom sa rezervistima i izgubili!Tada su svi komentari osuli paljbu po Jovicu,sad ga evo slavimo,usput smo ga rebnuli po dzepu 35 soma evra,a pojedini nasladjivali!Kakav smo mi narod da svaki uspesan sportista nema prava na slab dan, jer mu se odmah to nabije na glavu,splavovi,zena itd. dalje.Dojucerasnji kapiten Kolarov stavljen je na stub srama sto mu je Konte(cuveni "srbomrzac")zabranio da igra,cak da i izvede penal.Doticnog trenera FSS je trebalo prijaviti Disciplinskoj komisiji UEFA zbog takvog ponasanja!Riba smrdi uvek od glave,a kod nas odomaceno da se smeni selektor kao dezurni krivac i kad se dobija i kad se gubi! Mnogo stosta ne valja ni u drustvu i ljudi oko sporta.Ustolicili se neki bivsi politicari,zauzeli busije u klubovima i drmaju uz pomoc tzv "navijaca" inace poznati zandarmeriji poodavno!Stadioni nam zjape prazni jer se ocevi plase da povedu svoju decu od te pijane razularene mase koja pravi nerede pritom ni karte ne kupuju,a naplacali se klubovi a i reprezentacija silnim kaznama! Nisam da se smeni selektor,vec da mu se da odresene ruke kao sto su to imali selektori bivse Juge,ciklus na 4 godine.Cestitam!

Nele

pre 3 godine

@Back in Black
vaznost utakmice im veze noge? Pa cemu sluzi selektor? To i jeste posao strucnog staba da spreme ne samo takticki nego i psihicki tim za utakmicu!

Djordje

pre 3 godine

Igrali ste za tiket 5+ i za vađenje i amneziju svega lošeg i nezdravog na čemu počiva naš savez i vaša mrtva savest.
Ovo kao treba da amortizuje ave svinjarije i silovanja i ponizenja iskrenih navijača koje ste decenijama ubijali u pojam.
Neće to tako lako ići!!!!!!!!!
Ostavke!!!!!!!!!

al, sta ja znam

pre 3 godine

Hvala Mađarima, obraz su nam sačuvali.
(Ivan, 18. novembar 2020 23:31)

Kako to tacno mislis, pojasni mi, nek zahvale oni nama sto su prvi, mozemo i tako da gledamo. Nisu oni igrali za nas nego za sebe jer im je trebalo, da nije pa da zahvaljujemo, mozemo i Rusima onda da zahvalimo jer su uzeli onomad bodove Turcima, jer da nisu mi bi opet ispali, tako da nemoj nikom ti da zahvaljujes niko nista nije zbog nas radio vec zbog sebe , kao sto smo i mi zbog sebe pobedili ,a ne da bi Madjari bili prvi

Urke

pre 3 godine

Radonjic klasa...drskost, brzina, dribling...sut...uvek silovito ka golu, nema vracanja nazad.Prototip modernog igraca..
Jedini nas fudbaler koji brz i zna sa loptom!

Јабучило

pre 3 godine

Немојте никада да размишљате о лакшем путу, као да испаднемо у нижи ранг па ћемо лакше на следеће Еуро. Стварати победнички менталитет на сваку утакмицу ићи на победу. Немојте то српско лакше на фору да се прође.
(Вук, 18. novembar 2020 22:44)

Мени је до пораза било да бисмо пали још дубље, не би ли се можда неко негде пренуо. Овако ће да саберу останак у другом шеширу и опстанак у дивизији Б и да тврде да смо успешни. А срамоту са Шкотима ће под тепих уз оправдање "лошим даном, пенал-лутријом и кишом". И ништа се под милим богом неће променити. Е зато ми се не мили ова победа.

Aleks

pre 3 godine

Usled brojnih obaveza,a više zbog potpunog razočarenja posle Škotske, večeras sam potpuno orkulirao utakmicu. Ulazim na b92 čisto da procunjam kroz vesti, kad vidim petarda...
Neko bi rekao nerealno, međutim kada sam video da su od starta igrala 2 špica, sve jasno. Premotajte koga ne mrzi, koliko utakmica smo odigrali sa dva špica u zadnjih 10 godina i videćete da su uvek bili povoljni rezultati za nas, a da je takvih utakmica bilo jako malo. Ja ne znam kakva je to muka da se ne stavljaju uvek 2 špica. Imamo ih bre, dobri su nisu loši. Zašto je to toliko teško da se igra 4 4 2 ili 3 5 2, ne znam.

kofi anan

pre 3 godine

@joca
Ne to bi trebalo da budu pozeljna vremena,da dobijamo u najvaznijem sportu,a pojedinci iz tenisa i ostalog sta urade,urade

Вуче

pre 3 godine

Никада у животу немојте да размишљате као што размишљате да би Србији било боље да игра са слабијим противницима. То се зове линија мањег отпора. То је за кукавице, да не пишем неку тежу реч. Шампион се постаје храброшћу и одважношћу.

Мора да размишљаш само како да будеш бољи, јачи, мудрији. Зато нам је тако како нам је, пола коментара овде каже лакше би било да смо испали. Не брате. Треба да циљаш на врху, на највишој А дивизији и да се такмичиш са најјачима. Македонија отишла на ЕУРО, сада сваки клинац машта да заигра на истом месту, гину сви да би се нашли на списку.

Back in Black

pre 3 godine

Bolje da smo primili pet komada jer ovom pobedom mogu samo da se busaju Kokezinje i ostali foteljaši.Sada ce one klasicne fore kako su ovi mladi momci pokazali da su buducnost reprezentacije i da smo na dobrom putu.I ono Tumbakovic odlazi,a novog selektora ne mogu da pronadju pa izbunare nekog,pa sve opet od nule kao i svake kvalifikacije.Sistema nigde,ovi iz FSS obraz deset prsta debeo,kao i svaki politicar u zemlji Srbiji.Nije da ga branim ali ovo je 16-ti selektor koji je za sve kriv.Pa mozda i nije do selektora.

2CRAZY

pre 3 godine

Kakav dan, desilo se nesto skoro nemoguce, Novak nas debelo razocarao, a fudbaleri odusevili?

To smo ti mi, tek kad je nebitna utakmica, bez pritiska, tek onda rasturimo, kad je prakticno nebitno, to samo pokazuje da nasi fudbaleri imaju problema sa psihom, jer kad mora da se dobije, onda taj pritisak, strah od neuspeha, osude javnosti, uglavnom nedostatak samopouzdanja nam sasece noge i ne mozemo nista da uradimo, a ovako kad je rastereceno, e tek onda igramo kako treba.

Mislim da se u ovoj utakmici videlo da mi moramo da igramo sa dva napadaca, jednostavno kad god smo igrali sa samo jednim napadacem, mucili bi se, ne bi umeli ni jedan gol da damo, nama je jednostavno potrebno da igramo sa dva napadaca, a u tom slucaju za odbranu ne brinem toliko, jer napad je najbolja odbrana.

Konacno smo imali mentalitet da posle datog gola i golova, ne stajemo da se branimo, vec igramo i napadamo dalje, tako i mora, samo se nadam da ce to nasi upamtiti i za ubuduce.

Jovic se dokazao da je klasa, prvo gol Skotskoj, sad dva gola Rusima i asistencija, malo li je?

Krivo mi jedino sto i Mitra nije dao, sto zbog njegove golgeterske krize, sto zbog drzavnog rekorda, ali polako, bice bolje, imamo tri vrhunska napadaca i po dva mogu da se smenjuju u napadu.

sportdetective

pre 3 godine

Sunce ti poljubim, kakvog igraca imamo na levom boku...decko vec trecu utakmicu pokazuje kvalitet, pravi razliku, igra napred igra nazad, centarsutom pogaca igraca u obrvu, Jovic mu vikne desna obrva on opali suvi list i eto lopte na obrvi... i jos nesto ne vezano za ovu utakmicu, onda vidim onog gobeljica, covek se pita dali se oni bave istim sportom.

C i n i k

pre 3 godine

e sad će da nas buše u B skupini a mogli smo biti carevi u C. iopet nećemo proći. žalićemo mi zbog ove petarde
(ipak, 18. novembar 2020 23:14)


Mozda cete vi u "skupini" da zalite jer ste tamo najgori, nama je ipak u SRB i ostanak u B ligi sasvim ok za sada ako vc nmz na EP.

4k4.Dex

pre 3 godine

U buduće jednog dana kada idu Kokeza i ekipa i dođu neki mladi ambiciozni ljudi na čelo saveza. Igrati samo na gol više, 2 ili 3 napadača svaki meč. Imamo takve napadače da je to haos, ne može tenk da ih zaustavi ako se dobro osećaju. Takođe sve mlađe kategorije okrenuti maksimalno ofanzivnom fudbalu pa i ako nekad budemo gubili bek gubimo 4:3

Udri se bekane

pre 3 godine

Pozdravio bih bota koji se potpisuje sa Dusanovo carstvo (zasto se uvek najcrnji bednici predstavljaju nekakvim kraljevskim carskim imenima?)

Za druga botoretarda nagradno pitanje!
Kad nakon centarsuta Mitrovic skoci sa dva igraca na grbaci i glavom da gol, zasto je to onda “staromodna igra, sidrasa centarfora koji glavom daje golove”.....
Kad pak Jovic nakon centarsuta skoci usred kaznenog prostora i glavom da gol kao je to onda “moderna igra savremenog golgetera?

Jesi mozda frljavim okicama primetio da je oba puta Mladenovicu ore centarsuta dodao taj “spori staromodni” kapiten Mitrovic? Ne mislis da je zajednicka igra rezultirala rezultatom?
Ti cak nisi niciji bot, ti bi samo zelio da si nekome potreban, pa jadan “pomazes” “svom coveku”...
Tugo nesreco,,,,

2CRAZY

pre 3 godine

i da, zaboravih da dodam, kolko bolje igramo bez Tadica, SMS-a i Kolarova, oni ko da samo dave igru, a o zalaganju da ne pricamo.

Izuzev SMS-a, koji se zalaze, ali ume i da nestane... mada mislim da za njega ima nade, ali sto se tice Tadica i Kolarova - penzija, zahvaliti na svemu i poslati ih da odmaraju.

Aj sad dalje

pre 3 godine

"Bravo, tako se igra, sad idemo dalje."
Kud dalje? Upravo smo izbaceni sa evropskog.dalje mozemo mozda ako budemo bolji tek za 2 god ali sta je to prema vecnosti.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 3 godine

@ЈАТАБАРЕ - Не одиграју добро важне утакмице јер не могу да се носе са притиском. Немој толико да вјерујеш у бајке. Ово је пирова побједа. Не дирај Муслина. САВЕЗ ОСТАВКА!

sismish

pre 3 godine

1 2 3... a sada pocinju price kako ima nade, da znaju, da ce biti bolje, pokazalo se, sve ce biti bolje u buducnosti, sve je oprosteno .... Ovaj narod je nepopravljiv.

Вуче

pre 3 godine

Будите људи па честитајте момцима који су поврх свега остали и којима је стало. Одиграли најбољу утакмицу у последњих 10 година.

Нама је ево већ недељу дана непрежаљен пораз од Шкота, а замислите како је њима. Како је Митру који је промашио кључни пенал а онда се вечерас борио као да нема сутра. Срце лавље. Свако му добро пожелимо. Дечко је прави капитен.

Abrakadabra

pre 3 godine

Pod hitno zahvaliti se svima preko 26 godina osim Mitrovicu,SMS da predvodi tu novu generaciju pa sta bude.Vratiti Andriju Zivkovica , mali je u zivotnoj formi i rastura za PAOK u ligi sampiona.Zasto ne i Racica iz Valensije koji je pre par sedmica u pobedi domacih nad Realom bio jedan od najboljih igraca na terenu.Zivkovic i Radonjic po krilima, Maksimovic , Sergej, Djuricic sredina, napred Jovic i Mitrovic, i odbrana Milan Gajic,Milenkovic, S Mitrovic, Mladenovic.Tu su jos Gacinovic, Ristic, Vlahovic, zvati jos po 2 igraca iz Zvezde i Partizana i ostale iz drugih klubova jelen superlige.

nogomet

pre 3 godine

Cestitam. Nemoj te se ljutiti ali veceras ni je sve tako kako se cini. Ili Rusi nisu htjeli da u A prolaze kao Hrvati ili se Putin na ovaj nacin osvetio Erdoganu..

Ala bi tu bilo i Gudlja i mardelja bato moj...

pre 3 godine

Neko je uzeo lepe pare da dve utakmice sklanja Gudelja iz sredine, i da tako poruči nekome u svetu po pitanju klađenja da je sve po planu!

Sve je komplet FIFA i UEFA lopovski svet, ali ove naše gore od afrikanaca... tačno bi voleo da im ovi veći lopovi UEFA ili FIFA pregledaju i knjige i telefonske poruke, meljove i čuda...

labud

pre 3 godine

@veliki mucenik djole
menjaju im selektore svaka 3 meseca,na SP fakticki isli bez trenera,Tadic pravio takticku,podrska nacije velika nula,kult ne postoji,utakmice se prenose van nac.frekvencije niko i ne zna kada se igraju mecevi,samim tim nemaju svest o vaznosti utakmica,sve i da su se plasirali nikog ne bi bilo veliko briga a ne tako davno Santrac,Petko,Antic sve nazalost pokojni i euforija oko reprezentacije sa njima,prosto Nemci u ovakvoj situaciji ne bi nista napravili pa Hrvati sve uspehe(vece nego u staroj Jugi)stvorise na kult,tamo kada igra repka sve staje,danima specijalne emisije,analiziranja,a mi protiv Nor nismo mogli ni na radiju slusati prenos,kao da je neka 1946-ta

Titan

pre 3 godine

Svaka čast momci, Srbija ima reprezentaciju za budućnost, šteta za Škotsku, ali šta da se radi verovatno je važnost utakmice odigrala ulogu, nažalost. Ima mesta i za Luku i za Mitra, Luka odigrao maestralno, Mitar borben kao i uvek i odigrao ulogu kod nekoliko golova. Mladenović odličan, Gudelj odličan na svojoj poziciji. Nažalost sad ide duga pauza i ko zna ko će biti u kakvoj formi kad počnu kvalifikacije za svetsko. Još jednom bravo momci, Srbija!

Hvala rusima i madjarima

pre 3 godine

Rusi nas pustili i da pobedimo i da napravimo veliku gol razliku da bismo imali bilo kakvu sansu za opstanak. Igrala je njihova treca postava. I bez odbrane. Madjari pobedili zbog sebe, pa mi izvukli korist. Hvala rusima i madjarima, bas su nasa braca i dobre komsije.

veliki mucenik djole

pre 3 godine

Mislim da ova tekma dokazuje da rezultati pretezno zavise od IGRACKOG KADRA. Da su odigrali ovako 15 minuta protiv Skota izvukli bi nekii mrsavi rezultat poput 1-0 ili 2-1, ali ocito im nesto fali u glavi

Празно

pre 3 godine

Ова победа ништа не значи. Као прво и основно нису играли под притиском. Селектор и даље треба да оде после срамоте са шкотима. Успут руси појма немају што се фудбала тиче.

Drndo Maroje

pre 3 godine

Svakako je dobro da su pobedili, sjajno da su dali 5 golova i odbranili se..ali cemu pumpanje tih ocena, neke devetke se daju, pa "najbolja utakmica u novijoj istoriji"..
Pogledajmo realno-Rusi su dosli prilicno turisticki na mec. Ritam utakmice je bio uglavnom penzionerski.
Nasa odbrana je i dalje suplja kao babin zub, Rus puca volej sa 5 metara niko ga ne vidi..imali su 4 sanse iz kojih je teze promasiti nego ubaciti ali eto nisu ubacili.
Najbolji momenti nase odbrane su ocajnicki blokovi gde ih Rusi napucaju loptom iz dobre prilike..
Sredina terena??jel imamo mi to? osim sto ponekad izgube loptu cim ih malo pritisnu pa odmah dodje do gol sanse( Gacinovic-igrac bez ikakve orijentacije)
Jovic, Vlahovic, Mitrovic i strelac zadnjeg gola, odlicno su saradjivali, ali nista nije kreirano od veznog reda- princip igre je da se ispuca lopta od naseg kaznenog do pola ruskog terena, ako ide na Mitrovica on ce da je osvoji u duelu, daje Jovicu, ovaj daje pas levom krilu, centarsut.. nama napad kreira napad, igra napad, a i bogami igra odbranu kad zagusti.
To protiv ovakvih ekipa kao veceras moze, ali cim se pojavi malo ozbiljinija ekipa-nece da moze- jer od sredine pa ka odbarni u nasoj ekipi su uglavnom losi fudbaleri i poneki potpuni ocajnik, uz to spori, tehnicki losi, uplaseni tipovi. I to vristi iz njih i to i protivnici ako su videli jednu tekmu znaju. Zato nam ekipe poput Madjarske po 70 minuta igraju visoki presing.

Realno

pre 3 godine

Na cemu je Jovic, ovo jednostavno nije on.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Stef, 18. novembar 2020 21:37)

Zapravo ovo je pravi Jovic.Dati mu sansu u kontinuitetu i bice golova koliko hocete.Nadam se da je Zidan cuo za ovo i da ce pogledati snimak jer mu ovakav Jovic treba i u Realu.

Branislav

pre 3 godine

Mitrović je odigrao možda najbolju utakmicu u reprezentaciju. Igrao je prednjeg veznog, prinudno, delio lopte, gotovo sve akcije kada su padali golovi krenule od njega.

slaviša šmigič

pre 3 godine

Ovaj Radonjič ima strašnu brzinu sa loptom u nogama kad udari tačno znaš,da lopta završava u golu Mladenovič več 3.utakmice daleko najbolji igrač na terenu pokazuje se o'koliko bolje igramo sa 2.napadača stvarno se nesečam kad smo izgubii utakmicu sa 2.špice uz Mitroviča jovičeva brzina i znanje dolazi do izražaja Radonjič je kao metak sa loptom prosto igfrač koji može odlučiti utakmicu potezom a može odigrati i loše ali svojom brzinom i borbom odradi velik posao tako,da ove ocee što postavljaju su smešne jedino se slažem,da mladenovič igra fudbal bez straha kad treba povuče loptu što kod drugih igrača nevidiš a iuma i dobar centaršut realno.

Nikola

pre 3 godine

Ovaj rezultat vise posmatram kao inat koji je proradio kod igraca u jednoj rezultatski nebitnoj (na pocetku), a na kraju, ispostavilo se, utakmici koja nas je ostavila u B diviziji, gde realno i pripadamo po kvalitetu i prikazanim igrama. Naravno, hvala i nasim severnim susedima na pobedi protiv Turske.
Ne znam da li je neko ocekivao ovako ubedljivu pobedu protiv Rusije, ali to ne umanjuje cinjenicu da Tumbakovic i vrhuska FSS-a moraju da se povuku.
Na kraju krajeva, kako da nam bude selektor neko ko izjavi da je "dobra strana ispadanja u C diviziju to sto cemo igrati protiv slabijih timova".

Dusanovo carstvo!

pre 3 godine

Ovde su osporavali Mladenovića ali ja nisam video da neki naš igrač ima bolji procenat centaršuta od njega. Sad sve ovo lepo izgleda ali džaba. Izgleda da bolje funkcionišemo sa tri napadača Mitar Jović Vlahović nego kad su u igri SMS i Tadić. Ali još jednom napominjem sve je sad džaba kad je trebalo nas nije nigde bilo.
(Mr. Max, 18. novembar 2020 21:37)

Vlahovic? Radonjic obavezan u startnih 11.

branko

pre 3 godine

Odigrali smo ocajno a rezultat je cista sreca..7 zicera Rusi promasili a mi da li 5 golova od toliko suteva...Ocajna igra u sredini...Mladenovic klasa, Jovic treba da igra svaku...Jednostavno vidi se da voli da igra...50 tuches imao Luka to je kljuc danasnjeg rezultata...3x5x2 je uzasna formacija...Srbija mora da ima 600 tuches na svaku tekmu...To treba da im bude prvi zahtev a ne rezultat..

sef strucnog staba

pre 3 godine

Kad se već priča da je 3. Tim Rusije na terenu, jel može neko da mi kaže prvi tim Rusije? Al ozbiljno pitam. Ko im ne igra? Inače, momci treba da ostanu u što jačoj ligi. Ako će na vrh mora stalno da se igra pri vrhu. Mladenović, Radonjić i Vlahović su igrači koje treba dodatno pohranjivati sa minutima. Mladenović (Ćof) ima 29 godina i žao mi je što više prilika nije ranije dobio. Upravu FSS da bude sramota. Tumbakoviću hvala, al sad si pokazao koliko si grešio. Na kraju krajeva, fudbal treba da se igra a ne da se njime trguje, al šta sad... Pare rade.
(Vuk, 18. novembar 2020 22:45)


Golovin (najbolji na proslom SP), Cerisev usao tek pred kraj, Dzjuba prvi napadac, Mario Fernandes prvi desni bek i to vrlo dobar i ofanzivan bek, Kudrjasov prvi levi bek, Akmetov i Zobnin jako bitni centralni vezisti. Mozda cak i jos neko ali ne znam sad

Smeh

pre 3 godine

Momci posle dugo vremena odigraše fudbal. I to kada u ekipi nema "zvezda" ali i kada nije toliko važna utakmica. Ovo treba samo da bude pokazatelj kako bi trebalo da igra reprezentacija, nadamo se sa novim selektorom, novim predsednikom FSS i ostalim foteljašima. Akcije kod drugog i četvrtog gola su, do večeras, bile misaona imenica za naše. U stvari celo prvo poluvreme je bila anomalija za naše. Mladenović i Jović čista desetka za trud, igru i zalaganje. I pitanje, gde ste vi ljudi bili ranije i zašto su drugi igrači igrali?

jatabare

pre 3 godine

Unizavati ovu pobedu je idiotski pricom o nebitnoscu utakmice jer kao sto neko dole rece,da su nas Rusi razbili utakmica bi automatski postala najbitnija na svetu,pritom nije lako napuniti petardom u danasnje vreme ni Luksemburg a ne reprezentaciju igracki mozda i bolju od sebe.Inace preslikana situacija kao mec sa Norvezanima,unapred prezaljeni,sa ocekivanjima katastrofe,ocigledno su se zainatili i odigrali kao retko kada otkako smo uopste samostalna drzava.Dokaz da nije stvar u kvalitetu igraca,pa splavar Radonja,nasilno gurnut u reprezentaciju,ima sjajan ucinak,uz normalan savez,ociscen od politike koji bi pametnom strategijom polako radio na povratku publike na stadion,ozbiljnim trenerom na duze staze(vrlo bitna stavka,ugovor na 4 godine,minimum 2 reprezentativna ciklusa),mozda bi od svega ispao sjajn tim,nazalost bojim se da cemo od ove pobede biti samo stete,tj,da ce ista sacuvati i Tumbu na klupi a pogotovo Kokezu i ekipu,mada ovi drugi imaju zaledjinu,znamo vec i ciju,evo mediji cerece Kolarova,kriveci njega za neodlazak na EP,ne dao bog da iko spomene ljude iz saveza,da se pokrene tema zasto je onomad suludo smenjen Muslin i jos suludije postavljen Krstajic...

Millennium

pre 3 godine

I na kraju su golove davali igrači koji su bili skrajnuti, sedeli na klupi i trpeli zbog manekena i zvezda i nesposobnog selektora. Jel uklesano u kamenu da Srbija ne sme da igra sa dva napadača? Jel protiv zakona da ako neki igrač iz standardne postave nije u formi da ga zameni neko drugi? Ali o svemu tome može da se ozbiljno priča tek kada ode vrh Saveza i selektor.

boki

pre 3 godine

imamo igrace ali nemamo trenere...kad je ne bitno igraju i gaze a kada je bitno ko seka perse..cuvamo se,ne mozemo par pasova povezati i da onda smo u naj jacem sastavu a deluju kao amateri...

Milan

pre 3 godine

Svim Turcima koji su poslednjih dana pljuvali fudbalere moje zemlje želim da izjavim saučešće zbog ispadanja njihove voljene Turske u C grupu.
(Misha, 18. novembar 2020 22:42)

Turska reprezentacija ce kroz Ligu nacija imati laksi put do EP, a mi necemo biti ni blizu, bar u toj prici. A nasi reprezentativci su opet dokazali da su sampioni nebitnih utakmica. Kad budu ovako pobedili u utakmici koja odlucuje nesto, onda ce zasluziti pohvale.

Bolesni skot

pre 3 godine

Tadic nije igrac za reprezentaciju i to nema nikakve dileme! Djuricic je igracina za njega.
(Istina, 18. novembar

Pa... možda si u pravu za Tadića... igrali smo mnogo brže, povezanije, bilo je odličnih kombinacija, poteza... nije bilo razvlačenja... kao model, svakako. Ali, to smo mi, juče onako, danas ovako, sutra ko zna kako...

jeremija

pre 3 godine

@Dr Flok
AMAN ZAMAN VISE,nije Muslin otpusten zbog Sergeja(koji jeste igracina cijeg kvaliteta nismo jos ni svesni)vec zbog Radonjica(pre svega),jedan tada bio najbolji vezista kalca,evropski i svetski prvak,drugi rezerva u jelen pingpong ligi,bas ovom prvom trebala reprezentacija da mu se nabije cena i gle cuda i do dana danasnjeg nije mrdnuo iz Lacija dok ovaj drugi na konto ucesca na SP brzo ostvario transfer.I zato smu tu gde smo,i nas fudbal,ljudi i dalje ne kapiraju zbog cega je sve ovo,ko je stajao iznad Radonjica(od koga ispade dobar igrac ali tada je manje zasluzio da igra nego sin Ilije Petkovica onomad),cime se pocetnik Krstajic dokazao i koga je hvalio,ko je i sta je Slavisa Kokeza...ne,Kezman je najmocniji covek u drzavi,ocigedno

sex

pre 3 godine

E ima sa igracina i formacijom. Zasto 1 usporeni i usamljeni panj da bude celu utakmicu sam na njihovoj strani terena? Kako moze sam kakav god da je? Kapiras?
(Dusanovo carstvo!, 18. novembar 2020 22:53)

Znas kada ce reprezentaciji biti bolje?
Kada ne bude navijaca panjeva kao sto si ti,onih navijaca koji pljuju igrace samo zato sto su igrali u klubu koji je rival klubu za koji navijas.
Zasto bi oni ginuli na terenu I lomili noge kada ce svaki od njih biti popljuvan od navijaca Zvezde ili Partizana.
Reprezentacija nema podrsku i igraci to osecaju i nemaju zelju da daju sve od sebe.
Neka nam Hrvati budu primer,oni svi navijaju za reprezentaciju,nema klubastva.
Navijajmo svi za one koje igraju u drzavnom dresu nebitno u kojemj su klubu igrali.I za Luku i za Mitra!
Stop navijacima panjevima.

Mnogo je za jedno fotografisanje

pre 3 godine

Ovo je nevjerovatno. Formacija 3:5:2
Sa 5 odbrambenih igrača. Majko mila.
Mi moramo definitivno da odustanemo od fudbala.
(blok22, 18. novembar 2020 19:43)

Kojih 5 odbrambenih igrača, pa mi ni tri beka nemamo u celoj reprezentaciji. Šta ti pratiš, šta ti gledaš? Protiv Škotske igrali formaciju 2-7-1.

Prvoslav

pre 3 godine

Pratim fudbal 40 godina i jedno pitanje me oduvek muči: Zašto Turci i Grci ne znaju da igraju fudbal? A vole ga! Eto pitam pre neki dan na poslu kolegu Turčina to. Smrtno se uvredio, a ja postavio ozbiljno pitanje.

Ljubo

pre 3 godine

Kao što je neko već rekao svetski prvaci nebitnih utakmica.Igrao sam na gubitnike protiv Škotske i izgubio,i onda kada se trebala popiti jedna petarda protiv Mađara oni odigraju kao da je to utakmica koja vodi na evropsko prvenstvo i ja naravno opet puknem tiket,danas odigram na Ruse jer opet mislim sada će ponovo da ih Rusi razbiju,kada opet baksuzi odigraju za kladionicu i tako opet do neke važne utakmice kada će ponovo da bude ona stara gubitnička ekipa u kojoj su svi sa svakim posvađani.I što je najgore od svega sada se ovim rezultatom abolira sve ono što nije valjalo zadnjih godina.Ali uskoro će ponovo stići otrežnjenje.

menadzeri napolje

pre 3 godine

Не треба умањити ову победу, остали смо у Б грипи, што је добро, и видели смо да има још нападча поред Митровића, који заједно са Кокезом, Крстајићем, Тумбом и менаџерима гробар репрезентације.
Дати 5 голова русима којинсе боре за пласман није лако.
Сад се виде све грешке и заблуде пре свега са Митровићем и још неколицином играча.

slaviša šmigič

pre 3 godine

Koliko samo bolje igramo kad možemo Mitroviča u špici,da povežemo sa brzim igračima poput Radonjiča i Joviča tad igramo sjajno jer Mitrovič dobije svaki duel napravi prostor ali oko njega treba da igraju brzi igrači koji znaju povuči i udariti ljudski loptu treba,da igramo sa 2.špica hrabro i onda dolazi do izražaja ta snaga Mitroviča.Radonjič je takodjer igrač koji kad ga pođe napravi brzim kretanjem promaju i veliki prostor i Ristič je mnogo dobar igrač to se vidi iz aviona mnogo je pokretljiv i borben zna igrati uostalom kao i Mladenovič koga se ignoriralo a svaku utakmicu kad odigra odigra profesorski bolji je od našeg levog beka kolarova koji nije želeo šutirati penal i tu nevidim nikakav problem ako kolarov dok za Tadiča mogu reči,da je dobar igrač ali nemožemo imati u ekipi previše sporih igrača tu moramo imati neku brzinu kad neigra Đuričič onda mora u ekipi biti igrač poput Radonjiča.

sex

pre 3 godine

Naravno da je Jovic vanserijski igrac, to vidi svako ko iole poznaje fudbal, kao sto su videli i Zidan i citav fudbalski svet. Problem je glava, ako je bude sredio i ako postane fokusiran samo na fudbal, postace i jedan od najboljih spiceva na svetu bez dileme. Ovde ga stručnjaci pljuju sablonski a nisu odgledali 3 njegove utakmice, nego ajde, nije ni prvi ni poslednji put, znamo se. Elem, sto se tice reprezentacije, jedna lasta ne cini prolece. Rekao sam i posle neuspeha protiv Skotske da mi uvek mozemo da odigramo jednu utakmicu na suvi kvalitet pojedinih igraca ali zato narednu mozemo da izgubimo sa 6:0 jer nemamo ni sistem ni trenera.
(Sub013, 18. novembar 2020 22:43)

Koliko sam ja upucen niko Jovica nije pljuvao da je los igrac nego da se ne trudi,nema borbenosti,zelje,glad za igrom i golovima.
A koje si to njegove utakmice gledao da je odigrao dobru utakmicu od kada je presao u Real?Ja gledam Reala svaku kada SK prenosi I ono malo puta kada je bio na terenu samo je pokazao kao da ga mrzi da igra fudbal.
I smor ste teski vi koji stalno pisete floskulu "to vidi svako ko iole poznaje fudbal".
Au bre Murinjo izvini nisam te prepoznao.

21VEK

pre 3 godine

Nama laganja i mitova i teorija sada u 21veku pored jasne i egzaktne analize gena a Evropska analiza je još srećne 2013g uništila sve srpske laži jer je pokazala da Srbi imaju najšareniju kartu gena u Evropi i da su po genima 33% Južnosloveni-Hrvati(plavo) i 13% Severnosloveni(žuto) i zamislite vi to ČAK 20% Grci(svetlocrvena) a to je očito i razlog zašto su Srbi odvojeni pravoslavci sa Vizantijom dok su Hrvati i dalje ostali sa Papom...
Eupedia The Genetic Map Of Europe: i.imgur.com/GLL0M9y.png

Zapazanje

pre 3 godine

I pored 3 klasicna spica,jedini beskorisni,Mitrovic,morao je citavu utakmicu da odigra i to sve ne bi li umuvao neki gol i srusio rekord po broju golova u reprezentaciji,coveka koji je milion puta bolji igrac od njega bio.Nadali se jadnici da ce nam svirnuti penal,pa da on da gol,bar Rusima,ako vec nije znao Skotima.Bice prava sramota da Mitrovic bude ispred Bobeka i ostalih velemajstora sa svim svojim neznanjem,na tabeli liste strelaca.

Ko bi rek'o cuda da se dese

pre 3 godine

Ma svaka cas'! Jako "bitna" tekma!!! "Blago" nama(iskrenim, pravim navijacima selekcije Srbije, sa vama)!!!.....Pre svega mislim na "savez", a onda i na vas fuCbalere.....Mnogo ste "mocni" u ovakvim "bitnim" utakmicama...... A kad' se zaista igra za nesto vazno(plasman na EURO, npr.), nestanete sa terena!! Stidite se svi onoga sto radite!!!!!!!!!!!!!!

KragujevacR

pre 3 godine

Nema šta, bratski.Ne stajemo sa golovima iako nam potrebna pobeda od 1-0 u koliko toliko nebitnom meču. Ali ima nade kad gledas ove klince, bice nesto u sledecih par godina od nas.

Miki

pre 3 godine

@Mađarska u pravom komšijskom maniru spasila ugled našem reprezentativnom fudbalu! Hvala "lakoj konjici"!
(Che, 18. novembar 2020 23:31)

Ja se bojim'da su oni spasili naseg nesposobnog selektora

blabla

pre 3 godine

u cemu je sad fora?.
(Nikola, 18. novembar 2020 22:13)

Fora je, Skoti dali Kokezi kofer pun para. A Kokeza pola kofera prosledio u Rusiju a pola u Madjarsku. Tako se cuvaju fotelje.

pera

pre 3 godine

Bravo majstori, uspeli ste da dobijete najnebitniju utakmicu u 2020. I dalje sam pri stavu da rukovodstvo zajedno sa selektorom mora da ode. Fudbal je oduvek bila timska igra gde sve mora da stima na svim nivoima, a danas je sve to podignuto na najvisi nivo koji je do sada vidjen u fudbalu. Igra je takva da zahteva maksimalnu pripremu igraca, taktike i plana B. Igraci su izlozeni mnogo vecem naporu zbog tempa takmicenja, nacionalna prvenstva, reprezentativna takmicenja i evropska klubska takmicenja. U fudbalu danas nema vremena za "imao sam los dan", veliki je novac u opticaju u ovoj igri i zato se zahteva konstantna forma, a na neki nacin je fudbal danas i vise od igre ;). Elem problem nase reprezentacije je sistem, mi moramo da postavimo prave ljude koji su sposobni da uspostave fudbalski sistem u nasem savezu, gde ce se iskljucivo insistirati na kvalitetu, a ne sporednim interesima. Ako to uspemo sigiran sam da ce nasa reprezentacija uci u fudbalski krem... Ali nazalost istorija je pokazala da mi nismo sposobni za to. Najveci je uspeh postigla CZ i to je to do sada. Ipak ja toliko volim nas fudbal da se idalje nadam... Pozdrav sa dalekog zapada

prolaznik

pre 3 godine

Tumbakovic pola godine trazio prvih 11 a oni mu celo vreme bili na klupi. Jovic je odavno morao da igra ali ne mozes ti bilmezima da dokazes to.

mladići borovi, devojke jele

pre 3 godine

uz, skoro pa, maestralne jovića i mladenovića, utisak poluvremena je mitrović - ne samo da razvlači rusima odbranu kao žvaku, nego mu je svaki pas, ako i nije iz prve, pravovremen!
ukratko, radi sve ono što ne ume milinković-savić-kokeza-kežman...

samo se bojim da mu "stručnjaci" u poluvremenu ne objasne da to nije njegov zadatak.

Bojan

pre 3 godine

Prvo,Rusi uopste nisu losi.Imaju vise suteva,vise kornera I veci posed lopte.Oni svoje sanse nisu iskoristili a mi jesmo.Krenuli su otvoreno I onda je lakse igrati.Da su dali gol u 1 min.

zexxx

pre 3 godine

Pricate za mitra ovo i ono.Sramota, kakav god da je, spor, staromodan,mutav...jedini je konstantan u nasoj reprezentaciji do sada. Ne kazem ni da nemamo boljeg ali... 4 kljucna dodavanja na ovoj utakmici, stim sto nisam video prvi gol.

Aleksandar

pre 3 godine

Dzabe sve,kada ste trebali da date sve od sebe kao i u svakoj utakmici za svoju Srbiju vas nema nigde a sad nebitno je sve,golovi kojima se radujete kao da ste otisli na euro,treba da vas je stid,treba da igrate svaku tekmu srcem,a ne mozgom u kojem se sve vrti oko eura!!!

VSG

pre 3 godine

Svaka čast momcima na prikazanoj igri.Ovako je moralo i protiv Škota samo opušteno i bez pritiska i njih bi petardirali. Treba zahvaliti i Mađarima i braći Rusima,delovalo je kao protiv Rumunije u kvalifikacijama za SP2010. Dogovorili da odigraju opuštenije a mi ih “bratski” petardirali...

Bocko

pre 3 godine

Na zalost, kao zvezdas, moram da priznam: Fudbalska skola koju je promovisao Miljan Miljanic je dosla glave fudbalu u Srbiji, jos od SP u Spaniji 1982. To je defanzivna taktika sa samo jednim " lutajucim " spicem koji satro razvlaci odbranu ( Zl. Vujovic ) i omogucava vezistima da ulaze u prazan prostor. Kad se pojave treneri kao Antic ( dva spica i dva brza krila ) i Muslin ( tri spica ), odmah dodju i kakvi-takvi rezultati. Igra sa samo jednim napadacem nikada nece doneti srecu fudbalskoj reprezentaciji Srbije.

pazarac

pre 3 godine

Kad ti ne igra napadač Reala cele kvalifikacije, prošli selektori ga bušili, dečko razbija, bravo Luka...
(Delije Čikago, 18. novembar 2020 21:50)
Taj napadac Reala je proveo preko 800 minuta na terenu na svakih 400 postigne po gol. Jedna dobra partija u nevaznoj utakmici za gosta nije nikakav pokazatelj decko nije za Real.

Marko

pre 3 godine

koja smo mi beda od drzava kada se radujemo da smo ostali u grupi,znaci nema dalje beda na bedom.Ukinuti fudbal i pare preusmeriti na drugi sport
raspala srbija,i ako sam srbin nikad ne navijam za nas kraj price

velee

pre 3 godine

Vodimo samo zato što utakmica nikakvog značaja. Da je utakmica od bilo kakvog značaja onda bi gubili
(velee, 18. novembar 2020 21:49)

Kako nema značaja? Borba za opstanak

Pa da. Borba za opstanaku B ligi je jako bitna, a plasman na Evropsko je nebitan

Max

pre 3 godine

Susjedi cestitam na pobjedi. Nemojte sada da padnete u euforiju i zaboravite ko je krivac zbog cega necete biti na EP. Napravite vec jednom reda u vasem savezu i reprezentaciji i da dodjete tamo gdje vam je mjesto.

Rajko

pre 3 godine

Ključ pobede je sledećim stvarima:
1. Rusi ne žele pobedu. Pobeda ih vodi u pretešku grupu A lige nacija koja će biti put za EURO kao i ove godine.
2. Naši se sile jer su ugledali šansu da se dokažu "da mogu", a u stvari ne mogu. Pa ko iole prati fudbal vidi da je ono puko guranje lopte bez ideje kao i do sad, samo što sad ulazi u gol nekako jer protivnik nema motivaciju u totalno nebitnoj poslednjoj utakmici sezone.
Gde su bili kada su ih Rusi razbili 3-1? Kada su izgubili od Mađarske u Beogradu? Od Škotske u Beogradu?
Rusi pokazali kako se igra fudbal. Ljudi dobili važne utakmice odmah u početku ubedljivo i onda ukočili da mogu na odmor lagano.
Srbija nikad nije i neće znati igrati fudbal jer zaboravljamo važne poraze a radujemo se nebitnim pobedama.

Вук

pre 3 godine

Немојте никада да размишљате о лакшем путу, као да испаднемо у нижи ранг па ћемо лакше на следеће Еуро. Стварати победнички менталитет на сваку утакмицу ићи на победу. Немојте то српско лакше на фору да се прође.

Mali Hijavata

pre 3 godine

da, da.. svi kao nebitno je sad, nevažna je tekma, a da je kojim slučajem 4:0 za Ruse na poluvremenu, onda bi itekako bila "bitna", jer bi morali da damo na važnosti argumentima za pljuvačinu ...
(Stroncijum, 18. novembar 2020 21:57)

Ako za pljuvačinu srpskog fudbala ne postoje argumenti, onda stvarno ne znam za šta postoje.

rezultat se vidi

pre 3 godine

Ova utakmica pokazuje koliko su velike greške bile u utakmici sa Škotskom. Prvo, vraćen Gudelj na poziciju koju treba. Drugo, stavljanje Filipa Kostića a Filip Mladenović na dve utakmice ima 3 asistencije i gol. Možda i nije bolji igrač od Kostića ali je barem u boljoj formi. Treće, konačno igra sa dva prava špica - Mitrović i Jović.

1914

pre 3 godine

Nećete nam zamazati oči ovom pobedom.Decenijama vašeg neukog,bahatog i interesdžijskog "vođenja" Srbije bez ikakvog rezultata,mora doći kraj odmah.Odlazite svi iz saveza i nestručnog štaba,kad postane ova zemlja normalna dobar deo vas će iza rešetaka.Hoćemo stručnjake,materijalno obezbeđene i moralno neuprljane uz stranog proverenog selektora pošto naših nemamo.Odlazite svi!Ne pljuje igrače,nisu krivi ni zašta osim što ćute na ovo zlo koje vodi srpski fudbal.

mrki

pre 3 godine

@pazarac sto mu nisi merio minutazu i golove u Ajntrahtu kada je imao normalne saigrace...bravo za Luku,drago mi je zbog njegovog vecerasnjeg nastupa a i zbog onog nevaznog gola protiv Skota kada je usao na par minuta jer ne decko pokazao da je pravi,nemam nista protiv Mitra ali toliko ga forsirati pored ovog momka je bzv,Mitar reseta u drugoj ligi ali kada dodje u elitu stave ga u dzep,oni su razliciti tipovi napadaca i u odnosu na stil igre protivnika treba proceniti ko ce se bolje snaci u spicu ali stalno ga gurati a Luki samo klupa nema logike,a sto se Reala tice dok je ovakva anarhija i medjuljudski odnosi nema Luki zivota,bolje da ode pa makar i na pozajmicu

Dusanovo carstvo!

pre 3 godine

prošli selektori ga bušili, dečko razbija, bravo Luka...
(Delije Čikago, 18. novembar 2020 21:50)
Taj napadac Reala je proveo preko 800 minuta na terenu na svakih 400 postigne po gol. Jedna dobra partija u nevaznoj utakmici za gosta nije nikakav pokazatelj decko nije za Real.
(pazarac, 18. novembar 2020 22:02)

Dao 3 komada za 60 minuta za Srbiju!?

Sub013

pre 3 godine

Naravno da je Jovic vanserijski igrac, to vidi svako ko iole poznaje fudbal, kao sto su videli i Zidan i citav fudbalski svet. Problem je glava, ako je bude sredio i ako postane fokusiran samo na fudbal, postace i jedan od najboljih spiceva na svetu bez dileme. Ovde ga stručnjaci pljuju sablonski a nisu odgledali 3 njegove utakmice, nego ajde, nije ni prvi ni poslednji put, znamo se. Elem, sto se tice reprezentacije, jedna lasta ne cini prolece. Rekao sam i posle neuspeha protiv Skotske da mi uvek mozemo da odigramo jednu utakmicu na suvi kvalitet pojedinih igraca ali zato narednu mozemo da izgubimo sa 6:0 jer nemamo ni sistem ni trenera.

Doprvak

pre 3 godine

Čestitam. Zaslužena pobjeda i ostanak u B Ligi nacija.
Nemojte se čuditi ako Rusi budu i ubuduće na strani nas Hrvata ,a ne vas Srbijanaca. Mi im omogućimo odlazak na Euro pobjedom na Wembleyu koja nam nije trebala, a vi im uvaljate petardu i ostanu u B Ligi nacija. Baćuška pamti.
Šalim se, svaka čast na petardi. Nije lako ni San Marinu dati pet komada.

MileR

pre 3 godine

Evo ponovo smo postali svetski prvaci. Sad će biti kako smo najbolji, ispali nesrećno iz kvalifikacija za EP, a u stvaru uvek pobeđujemo nebitne utakmice.

sasa

pre 3 godine

imam utisak da bi tumba u sledecoj utakmici ponovo vratio kolarova tadica milivojevica... a ove momke koji se trude i bore na klupu... i onda idemo opet ona nasa mrtvacka igra! Tumba voli da tumba nikad nema standardnu postavu. zaboravi i kostica bio je dobar ali poslednjih par utakmica katastrofa! Ovaj Mladenovic odlican bre igrac! Gacinovic standardno los!

Pancev

pre 3 godine

Taman kada pomislis da ne mogu vise da zabrljaju oni "pobede" Ruse, koji su ocigledno odlucili da im se ne ide u ligu iznad. Sada nasi definitivno nemaju nikakve sanse da se plasiraju na svetsko prvenstvo jer nisu ispali u C ligu. :-D

mladen

pre 3 godine

Protiv skota uzas sa formacijom pogotovo tadic babetina kolarov i ostali mlakonje bez onu stvar vlahovic niti minut protiv skota niti radonjic a treba ti brzina e moj tumbakovic slepac nevidjeni

Mantis

pre 3 godine

Treći tim Rusije...ko prati razumeće...
(Baćko, 18. novembar 2020 22:22)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Tak jasno, treba pomoći braći Srbima,
a samim Rusima ni v*it ni mimo.
Njima ne šteti, Srbima pomaže i svi
sretni. Nego, trebali su Srbi jedan
gol dati prije Škotima, a 1+2 Mađarima
i sada bi Srbija bila u A ligi, a ujedno
išla na EP-2021. Ovo raspucavanje u nevažnoj
utakmici, može imati pogubne posljedice
za kasniji razvoj događaja.

miško

pre 3 godine

Rajković, Ristić, Mladenović, Jović, Grujić, Radonjić, Vlahović, Gaćinović, SMS, Živković Mitrović i Milinković ali ne u centru odbrane, kostut novog državnog tima. Ostale po nahodjenju. Mogućnosti koje poseduju Radonjić i Jović su nepresušne.

Misha

pre 3 godine

Svim Turcima koji su poslednjih dana pljuvali fudbalere moje zemlje želim da izjavim saučešće zbog ispadanja njihove voljene Turske u C grupu.

Јабучило

pre 3 godine

Јадно, бедно, непотребно и прекасно. Не значи ништа, осим да сами себе уљуљкају да знају да играју. Зашто Шкоте нису победили бар 1:0?

Djoka iz NY

pre 3 godine

Mi smo kao onaj zabac iz crtanog filma, koji kod kuce, kad ne treba peva, izvodi vratolomije, a kad treba, na sceni, samo kaze:" kree"
(b, 18. novembar 2020 21:43)

Komentar koji oslikava Srpski fudbal od pocetka pa do sad! Bravo!

basista

pre 3 godine

Citam ne treba Tumbakovic da dobije otkaz?! Pa vas zbog ove utakmice treba da dobije otkaz posto onu bitnu nije igrao sa dva napadaca, nije igrao mladenovic, vlahovica zagrevao 50min i nije mu dao da igra i da ne nabrajam vise...

ubso

pre 3 godine

@pancev
Ispadanje u ligu C moze samo da nam pomogne za kvalifikovanje za Euro 2024, prolaz za SP odlucuje ovaj ciklus Lige Nacije, a ne sledeci

Back in Black

pre 3 godine

Protiv skota uzas sa formacijom pogotovo tadic babetina kolarov i ostali mlakonje bez onu stvar vlahovic niti minut protiv skota niti radonjic a treba ti brzina e moj tumbakovic slepac nevidjeni
(mladen, 18. novembar 2020 22:13)
Nema to veze sa formacijom,sa selektorom,sa taktikom sve je to zbog važnosti utakmice.Kada se mora oni se uprpaju,ne znaju gde je levo a gde desno a evo sada kada nije bitno oni igraju.Nije to samo sada to nas prati od uvek Austalija,Slovenija,Švajcarska.I Muslin je imao problema da overi prvo mesto,ko se seca prve mec lopte sa Austrijom koja nas je razbila a naši kao da im je neko noge vezao.Dokle god ne mogu da pobede bitne utakmice sve je dzaba. Kada se sve svede na tu jednu utakmicu koja je najbitnija njih pritisak ubije i tu ne može niti jedan selektor da pomogne.

Bot

pre 3 godine

Momci su pokazali da zasluzuju nacionalni stadion vrednim trudom i zalaganjem. Pokazali su da su najbolji kada je najvaznije. Veliki uspeh nase reprezentacije!

a što

pre 3 godine

Ispadanje u ligu C moze samo da nam pomogne za kvalifikovanje za Euro 2024, prolaz za SP odlucuje ovaj ciklus Lige Nacije, a ne sledeci
(ubso, 18. novembar 2020 22:24)

Ništa ne odlučuje C grupa za SP. Kfalifikacije počinju u martu. I nije isti sistem kao za EP. Samo ako se fimalisti iz A grupe ne plasiraju onda idu u baraž. Evropa daje 12 učesnika. Pobednici grupa i najbolje drugoplasirane igraju baraž

Srđan

pre 3 godine

Ja kada sam skoro napisao da je najveći problem u reprezentaciji Tadić, dobih gomilu minusa.
(darnem, 18. novembar 2020 22:08)

Od mene plus! Ubedljivo najveći problem. Tadić nije odigrao dobru utakmicu za reprezentaciju barem 3 godine.

Mr. Max

pre 3 godine

Zaključak je nije bitno ko igra već želja i zalaganje. Rezultat nije pokazatelj naše snage, Rusi su promašili 2-3 šanse koje su bile zicer. Mitar koliko mi god bio antipatičan kao mladji za reprezentaciju uvek daje maksimum (uvek napaljen) što je retkost kod naših igrača. Igra sa dva špica nam izgleda više odgovara jer kada Tadić nije u formi kao u predhodnih par mečeva mi ne ulazimo u šanse. Jović i Mladenović zasijali i zaslužili mesto u startnoj postavi. Vlahović budućnost koju treba iskoristiti. Poenta je ustaliti postavu da se uigra a ne menjati posle svake utakmice pola tima. Još jednom ovo nije bilo merilo naše snage već model koga se treba pridržavati.

Pljuvac svih stilova

pre 3 godine

I kao i uvek pobedjujemo kad je to najmanje bitno i onda svi padaju u ekstazu i prica se kako smo se vratili na dobar put i prica se o uspehu, a mi trube. Vodimo protiv rusa koji su ocigledno dosli da izgube. Vuku se kao telad po terenu. Nema agresivnosti u odbrani, nasi skacu, sutiraju bez ikakvih problema, providno jako.

a što

pre 3 godine

Sada je jasno da tandem u napadu treba da budu Luka i Vlahović. Pokretljiviji od statičnog Mitra. Takodje Mladenović igrač utakmice. Radonjić mora da igra. A ostali nela se izaberu. Još bih tu dodao Djuričić. Odbrana je problem

Red Star

pre 3 godine

Opaaa, nasi sada ima da misle da su brazil a rusi se i ne trude, bas ih briga. Imali bi barem neke sanse nasi u C grupi lige nacija, ovako nista.

Ares

pre 3 godine

Ovo je reprezentacija uz jos F.Djuricica i A.Zivkovica.Ne vracati stare,zasicene i isluzene igrace.SMS moze da igra samo poluspica jer je spor i lenj igrac.

Old school

pre 3 godine

Ooohohoho. Vec vidim naslove:
Momci su izgarali na terenu, pokazali smo da smo najbolji kada je najvaznijs blablabla , a u stvari rusi odlucili da izgube po svaku cenu i ostanu u B grupi. :-D

Vuk

pre 3 godine

Kad se već priča da je 3. Tim Rusije na terenu, jel može neko da mi kaže prvi tim Rusije? Al ozbiljno pitam. Ko im ne igra? Inače, momci treba da ostanu u što jačoj ligi. Ako će na vrh mora stalno da se igra pri vrhu. Mladenović, Radonjić i Vlahović su igrači koje treba dodatno pohranjivati sa minutima. Mladenović (Ćof) ima 29 godina i žao mi je što više prilika nije ranije dobio. Upravu FSS da bude sramota. Tumbakoviću hvala, al sad si pokazao koliko si grešio. Na kraju krajeva, fudbal treba da se igra a ne da se njime trguje, al šta sad... Pare rade.

chupavi

pre 3 godine

Kakav smo to narod, sada nam ne valja ni ovakva pobeda.

Ostali su samo momci kojima je stalo, dali sve od sebe i odigrali za desetku. Ne ponizavajte Rusiju, danas je tesko i Farskim Ostrovima dati pet golova a ne jednoj ovakvoj ekipi. Zar zaboravljamo da Rusija ima skoro 200 miliona ljudi nasuprot nasih 7 miliona, ali i koliko ulaze u fudbal uopste. Mi bi da sa nasih 7 miliona ljudi + dijaspora, uvek budemo sampioni u svemu, fudbalu, kosarci, odbojci, rukometu, vaterpolu, tenisu, a naravno ne ulaze se skoro nista...

Ostali smo u B ligi, i iako bi bilo lakse igrati C ligu za plasman na sledece evropsko prvenstvo, uvek je izazov igrati sa boljim ekipama jer se tako napreduje i postaje bolji.

Svaka cast ovim momcima koji si danas doneli ovakvu pobedu.

Dusanovo carstvo!

pre 3 godine

Protiv skota uzas sa formacijom pogotovo tadic babetina kolarov i ostali mlakonje bez onu stvar vlahovic niti minut protiv skota niti radonjic a treba ti brzina e moj tumbakovic slepac nevidjeni
(mladen, 18. novembar 2020 22:13)
Nema to veze sa formacijom,sa selektorom,sa taktikom sve je to zbog važnosti utakmice.Kada se mora oni se uprpaju,ne znaju gde je levo a gde desno a evo sada kada nije bitno oni igraju.Nije to samo sada to nas prati od uvek Austalija,Slovenija,Švajcarska.I Muslin je imao problema da overi prvo mesto,ko se seca prve mec lopte sa Austrijom koja nas je razbila a naši kao da im je neko noge vezao.Dokle god ne mogu da pobede bitne utakmice sve je dzaba. Kada se sve svede na tu jednu utakmicu koja je najbitnija njih pritisak ubije i tu ne može niti jedan selektor da pomogne.
(Back in Black, 18. novembar 2020 22:24)


E ima sa igracina i formacijom. Zasto 1 usporeni i usamljeni panj da bude celu utakmicu sam na njihovoj strani terena? Kako moze sam kakav god da je? Kapiras?

Strucnjak

pre 3 godine

Tadic,Kolarov,Mitrovic- Molim Vas napustite reprezentaciju. Mitrovic je ok lik trudi se i bori ali on ovako spor nema sta da trazi u reprezentaciji. Svi spicevi su bolje resenje od njega.

Melita Sandić

pre 3 godine

Mi Ruse ranije SSSR nismo pobedili pa od rezolucije informbiroa... Sve amo pobeđivali, ali ove nikako čai i kada smo realno za njih bili klasa.

Vrg

pre 3 godine

Varaju se ovo što pišu da će ova pobeda sačuvati mesta Kokezi i Tumbakoviću. Ti paraziti bi bez blama ostali i da smo izgubili sa 5:0.

Шид навија за ЗВЕЗДУ !!!

pre 3 godine

И сада ће овај резултат да сачува и Кокезу у Тумбу. Дај Боже да грешим, али мислим да сам управу. Што је још горе Мађари воде 1-0. Тај разултат нас оставља у Б дивизији. А тако бих волео да видим нпр. Југовића као председника ФСС и Пауновића као селектора. Тумбо, овом победом дај оставку и да се не љубимо.

CZ99

pre 3 godine

Ja kada sam skoro napisao da je najveći problem u reprezentaciji Tadić, dobih gomilu minusa.
(darnem, 18. novembar 2020 22:08)

Od mene plus! Ubedljivo najveći problem. Tadić nije odigrao dobru utakmicu za reprezentaciju barem 3 godine.
(Srđan, 18. novembar 2020 22:23)

Gledamo protiv Škota, burazer 20 puta pita jel igra Tadic, kaze jos nije cuo komentatora da ga je spomenuo. Zahvaliti mu se,.... Sta zahvaliti? Marš napolje sa stadiona, dres posalji kurirskom tako ces dobiti i svoje prnje.

Hektor

pre 3 godine

Sta znaci opstanak u B ligi za nas?
1."Atraktivnije" protivnike, a to znaci Ceska,Rumunija,Madjarska,Albanija,Crna Gora...
2.nista vise

Da smo ispali u C ligu, barem bi mogli da je osvojimo i da odemo u baraz za Evropsko prvenstvo...

Nikola

pre 3 godine

Maler. Umesto da izgubimo k'o ljudi, pa da se zapitamo sta nije u redu sa nasom reprezentacijom, mi cemo slusati hvalospeve. Srecom cemo da ispadnemo u B ligu, koja je taman po nasoj meri.

Nikola

pre 3 godine

Ako kojim slucajem ostanemo u ovoj grupi,mediji ce napraviti da je to bolje nego da smo bili evropski prvaci,opet nove iluzije i prividi.

Takenardi

pre 3 godine

5 godina uporno prica da kapiten ne treba da bude onaj ko nosi broj 10. Nema nista protiv da Tadic bude kapiten ali covece menjaj broj! Svaki put kad je Tadic bio kapiten bukvalno nisu znali gde je levo i desno na terenu. Pa F. Djuric treba da nosi desetku. Zao mi je Tumbakovica ali kao trener nema onu trenersku srecu da ubode prave igrace na pravim pozicijama po potrebi. Imajte u vidu da Krstajic protiv Ukrajine igrao u ovakvoj formaciji pa se desila katastrofa ali opet na toj utakmici promasio 2-3 igraca na pozicijama koje nisu za njih.. stvarno Srbija ima igrace ali treba imati sistem i jaku motivaciju za svaku utakmicu i sto najvaznije da bez pritiska igraju fudbal neka tece igra.

Neko tamo

pre 3 godine

Ja da sam igrac ja bi odbio da udjem u 90.minutu kao zamena u igru. Vredjanje inteligencije fudbaleru na ovakav nacin je za svaku osudu. Ne treba mi da pise u cv-u da sam igrao za reprezentaciju koju utakmicu vise. I sta sa Zdjelar ima od toga? Nista. Nije pipnuo loptu i jos ova dvojca sto su usli sa njim u 90..min.

velee

pre 3 godine

Ova utakmica je dokaz da treba dati poverenje Tumbakovicu da vodi Srbiju u kvalifikacijama za SP. Napred Srbija!

Dati Tumbakovicu da vodi kojem su utakmice koje imaju rezultatski znacaj nebitne a kojem su jako bitne utakmice koje nemaju rezultatski znacaj . Valjda treba dovesti trenera kojem su bitne utakmice koje imaju rezultatski znacaj

nidža

pre 3 godine

Rusi 20 suteva na gol a mi 12. Neverovatna nam je i sreća bila. Moglo je lagano i 5-5 biti. Zašto i mi ne bi imali jednom sreću na svojoj strani. Čestitke ipak.

Zvezda

pre 3 godine

Vodimo samo zato što utakmica nikakvog značaja. Da je utakmica od bilo kakvog značaja onda bi gubili
(velee, 18. novembar 2020 21:49)

Kako nema značaja? Borba za opstanak

bradina

pre 3 godine

Ljudi shvatite svi kalkulisu,jedino mi gladni pobeda.Makedonci pametni,shvatili da je lakse ostati u C grupi,izglednije kvalifikovanje za EP,a zar je bitno u kojem si sesiru za SP.Cini mi se da i Rusi(mislim da su izveli drugu postavu?),takodje misle tako sta ce u A grupu,prvi ili drugi sesir svejedno! Ovo takmicenje liga zamisljeno je da reprezentacije slabijeg kvaliteta dodju do sanse i igraju na nekom nmedjunarodnom takmicenju.Sve ostalo je lova!

Aca Pantljičara

pre 3 godine

Najsmesnije je sto i ako Srbija pobedi 6:0, opet ispada u C ligu ukoliko Madjari ne pobede Turke.

Plus, ovo prvo poluvreme (kao i duel protiv Norveske) samo potvrdjuje teoriju da su neke utakmice "takticki" izgubljene/neresene - da se ne igra grupa sa Hrvatima i Englezima, da se namerno ispadne u C ligu kako bi "zvezdice" igrale lagane utakmice.

Sve u svemu, bljutavo...

Jovan

pre 3 godine

@rusi dosli pijani
(mandrak, 18. novembar 2020 21:22)

Rusi igraju jer moraju da se pojave, nista im ne znaci utakmica. Ovo lici na laksi trening po zalaganju. Ionako nema veze da li izgubis ili pobedis.

Mali Hijavata

pre 3 godine

Nije mi jasno kako ekipa kao Srbija jedan put u deset godina odigra dobru utakmicu..
(Mika, 18. novembar 2020 21:37

Ništa se ne sekiraj, već u kvalifikacijama za SP se vraćamo na stari put.

Звездин весник

pre 3 godine

Ево их, сад сви воле Јовића, сви мисле да је играчина. Пре 2 недеље сте га пљували најстрашније.

salerno

pre 3 godine

He he Al se lozite, nebitna utakmica, zamislite da je bila bitna utakmica za ruse? kako bi onda bio rezultat? ovako uzdravlje nek vam je, ostace vam tumbakovic i dalje selektor.

Prolaznik

pre 3 godine

Los je ovaj L. JOVIC
Ima ocenu samo 9.1 u prvo poluvreme ?
Kad bi mogo 10 do kraja i da se malo u ucute oni sto su samo lose mislili o njemu!

Mrgud

pre 3 godine

Dva nasa najbolja igraca ali jedan u katasteofalnoj formi i drugi sa malo zelje za trcanjem i bez borbenosti fale u sastavu i odmah je bolje. Naravno, mislim na Tadica i Sergeja. Ovaj Mladenovic ima vise korisnih centarsuteva nego svi ostali zajedno i on nije bio u sastavu protiv Skotske. To mi nije jasno.

Dior

pre 3 godine

Ja mislim da Jovića ne treba zvati u reprezentaciju... Pa čovek je najbolji igrač na terenu. Kako dribla, odigrava, i gol je dao. Vidi se da igra u Realu. Čim se malo potrudi pravi razliku. Sigurno će dobiti više minuta sad.

Istina

pre 3 godine

Kako pisem vec dve godine,decku treba dati samo sansu i videcete gol masinu.Da je igrao u poslednje dve godine koliko Mitrovic,dao bi duplo vise golova jer je za njega igracina.Postaje sa Mladenovicem ubojit tandem jer Mladjine lopte ga pogadjaju tacno u celo.

Pljuvac svih stilova

pre 3 godine

I kao i uvek pobedjujemo kad je to najmanje bitno i onda svi padaju u ekstazu i prica se kako smo se vratili na dobar put i prica se o uspehu, a mi trube. Vodimo protiv rusa koji su ocigledno dosli da izgube. Vuku se kao telad po terenu. Nema agresivnosti u odbrani, nasi skacu, sutiraju bez ikakvih problema, providno jako.

MarkoPFC

pre 3 godine

Videlo se protiv Škota kada se unormalila postava i kada smo zaigrali sa dva špica ubili smo Škote. Zasto sada u ovoj nebitnoj utakmici se stavlja formacija koja je uvek trebala da bude. Igrač kao Jovic nije smeo da toliko bude na klupi ma koliko en igrao za klub. Pa Grcka je osvojila prvenstvo a golove su postizali rezervisti iz svojih klubova a pritom nije bio real. Ali ajde Jovic nego imamo tu i Vlahovica.

Mare

pre 3 godine

Vodimo samo zato što utakmica nikakvog značaja. Da je utakmica od bilo kakvog značaja onda bi gubili
(velee, 18. novembar 2020 21:49)

Za nas nije, ali za Rusijucjeste, jer im treba za visi rang.

Vlada

pre 3 godine

Da nismo ispustili vodjstvo o pobedu u Turskoj i Pešti igrali bi A grupu
E sada da molimo boga da Turci izgube. Eto kako se igra kada ne igraju umišljene zvezde
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Zvezda, 18. novembar 2020 21:20)
Nema ovo veze sa umisljenim zvezdama, vec sa igrom bez pritiska...Protiv Skota su se odsekli i to je bilo ocigledno

MIRO

pre 3 godine

Samo da smo se plasirali na EP mi bi osvojili to u šta nismo mogli da se plasiramo iako više od 50% evropskih država učestvuje na EP! Sad kad krenu hvalospevi mi smo najbolji, najjači..... Ljuldi mi smo "C" Evropska liga i to je kraj svake rasprave, mi nikada nismo učestvovali u istoriji na EP a Severna Makedonia je uspela ove godine!

gremlin

pre 3 godine

3-0 Evropski Brazilci C divizije,mator sam pa se secam sa Rusima 0-1 Bata Djora igrao BEZ ŠPICA,čuveni tvorac FSS licenci za trenere...

PimPong

pre 3 godine

Od kad pamtim za sebe, nismo dobili Ruse, Ukrajince ili SSSR. Nikad nam nisu odgovarali, tako da je ovo bas fenomenalno, ali malo smo zakasnili... Kakva je sad strasna situacija u nasoj grupi, ako se uzmu u obzir trenutni rezultati. Ako Turci dobiju Madjare, prvi su, a ako izgube od njih, ispadaju iz grupe!!

Pedja J7

pre 3 godine

I balerine su rešile da igraju, kad odigram na protivnika, na 5 tiketa?!
Kakvi naopaki momci, kakav luzerski mentalitet?!
Zapnu tek i jedino onda kad nemaju šta da izgube, kad ih svi pljuju, i nemaju ni sami ni 1% očekivanja!
Da se razumemo, ne pišem ovo zbog para, svih 5 tiketa ukupno 300 dinara, ne kockam, igram ko što neko igra loto.
Krivo mi je samo što očigledno mogu, ali jednostavno neće da igraju ko ljudi!

Soko sivi

pre 3 godine

U svakoj fudbalskoj zemlji se nakon svakog fijaska kompletna štampa i svi novinari dignu na noge i traže odgovornost - osim u jednoj zemlji gde uvek vlada tišina kao da se ništa nije desilo.

nebitan

pre 3 godine

Sto puta sam sebi obecao da necu da pratim ali dzaba. kad sve vidim ko ide na evropsko place mi se.znam da nismo brazil ali za pola repki na ep jesmo po kvalitetu.

Lars

pre 3 godine

Zasto nije igrao Radonjic protiv Skotske ?
(Daki, 18. novembar 2020 20:59)

Bio bi najbrži na terenu, a ima i dribling u trku, a mi igramo najsporije u evropi, pa bi štrčao.

Zvezda

pre 3 godine

Da nismo ispustili vodjstvo o pobedu u Turskoj i Pešti igrali bi A grupu
E sada da molimo boga da Turci izgube. Eto kako se igra kada ne igraju umišljene zvezde

marko992

pre 3 godine

110

Kada će Real i Srbi shvatiti kakav je Jović igrač?
(miroslav, 18. novembar 2020 21:14

Ima nas koji su odavno shvatili,na zalost,uz "nesebicnu" pomoc saigraca u Realu a ima i njegove krivice, sto su mnogi zaboravili o kakvom se potencijalu radi.

TkoJeOvdeLud

pre 3 godine

Prvo, da ne zaboravimo da je sada osporavani Tadić gotovo sam pobeđivao protivnike i selektoru Muslinu otvorio put na prvenstvo sveta. Isti tj Muslin nije ništa bolji ili gori od ostalih selektora koji igraju kako im se svira. Da se ne lažemo.
Današnja utakica, nebitna po svemu, pokazuje da imamo materijala ali i da smo bušni u odbrani, malo više spretnosti od strane Rusa i bilo bi nekoliko golova i u našoj mreži.
Da smo za C ili D grupu kako tvrde sada mnogi nismo, realno tu smo između A i B ali treba nekada imati i sreće, treba nekada ukloniti klubaštvo, politiku.
Kakvi god da su naši su, sa igračima koje imamo zaslužujemo više ali ništa ne pada s neba, za sve se treba potruditi i sve treba zaslužiti.

Ogi

pre 3 godine

Ova utakmica je pravi pokazatelj koliko nam je loš selektor! Briljiraju oni koji u odlučujućoj utakmici protiv Škotske nisu bili u prvoj postavi!

Maximilian

pre 3 godine

Godine 2006-e kad se Crna Gora odcepila, reprezentacija Srbije je u Češkoj igrala prvu utakmicu kao Srbija. Tada smo nosili crvene dresove, plave šorceve i bele čarape. Zašto sada ne igramo u takvoj kombinaciji? ovako nemam osećaj ,zbog čega mi nosimo skroz crvenu boju?? neka mi neko objasni.

estiar

pre 3 godine

Povratak na 4-4-2 i odmah odlicna igra. Neznam zasto je Tumba pricao da nemamo bekove kad je Mladenovic odličan. Bolje da je iskopao nekog desnog ili ovako sa Milenkovicem, nego sto smo pucali po savovima sa 3 odbrambena (ili 2 i Gudelj).

Alex

pre 3 godine

Još jedan dokaz da znaju da igraju ali samo kad nema pritiska. FSS da ne traži novog selektora, nije uopšte bitno.Nađite im novog PSIHOLOGA ili tim psihologa koji će da radi sa njima. Oni su kao nesigurni kao nedozreli tinejdžeri.

Filly

pre 3 godine

Ako nemate ista lepo da kazete,ko ste da kritikujete???
Koji ste vi faktoru rodjaci,sta ste u vasim zivotima uradili i sta kritikama postizete??!!!??? Patriota treba biti i kad se pobedjuje i kad se gubi.
Imamo odlicne momke koji ce za 2,3 godine biti na visem nivou u kontinuitet rada jednog trenera. Napred Srbija i u dobru i u zlu!

...

pre 3 godine

Rusi od Yashina i Akinfeeva spali da im Brazilac bude golman. Činimi se da su uzeli još jednog Brazilca kao beka tokom svetskog prvenstva 2018-te. Nedopustivo za najveću zemlju na svetu i čitavih 150 miliona stanovnika.

Siniša

pre 3 godine

Da pobedite i 7:0 vi ste jedna velika NULA 0. FSS mafijaška organizacija koja ima podršku vlasti. Niste ni za C ligu nacija nego za onu posle D ako se oformi.

david

pre 3 godine

Jovic za klasu bolji od svih a Tumbakovic u kljucne utakmice nije ga ni ubacivao ulazio je svaki put kao rezerva pa realno da je jovic dobijao minute kao Mitrovic ili drugi dao bi sigurno duplo vise golova od njih ali tako je to kod Nas najbolji igraci sede na klupi.

Cisse 9

pre 3 godine

Sada sam još vise siguran da se nesto desilo pre utakmice sa škotima , dal klasična naša prica da su se zestoko izmedju sebe isvadjali ili smo škotima prodali utakmicu jer njima je vaznije kao domacinu da budu na euru. Uglavnom neko ko odigra onako protiv Norveške i evo sad protiv Rusije pa i ono protiv Turske , neko ko tako odigra te utakmice nema razloga da protiv škota se tako brani od prvog minuta. Nisu sva posla čista a to je jos bolnije jer tu pomoći nema.

bmiles

pre 3 godine

Ajde da vam nesto i poverujem svi koji kudite ovaj rezultat kao nece Rusi i slicne gluposti: ovo je ne bitno,kraljevi nebitnih utakmica,kasno,dzaba i sl.
Ali rezultat na poluvremenu je 4:0,ubise ih ko Spanci Nemce juce.
Secam se cale mi je pricao o onoj cuvenoj utakmici mislim protiv SSSR 1952 vodila Juga 3:0 na poluvremenu i 5:1 pred kraj a ipak Rusi zahvaljujuci Bobrovu stigose na 5:5!

zdravko

pre 3 godine

Takoje I ja sam vec od prvog minuta vidio protiv skota da je utakmica u napred dogovorena. Sami neki nisu verovali. Mismo poznati ono svetskom prvenstvo u nemackoj 1974Godine evropsko prvenstvo u beogradu 1976 I to obe moralismo dati nemcima zbog kredita da dobije tada jugoslaviji od nemacke da nepricam protiv holandije precka mijatovica namerna protiv argentine u cetvrt finalu 1990 Godine Sami se pitamo sto mi moramo tako.Pozdrav

matori 2

pre 3 godine

Pa posle ne valja Tumba? Cim nema Kataija sve je moguce. Taj decko je uvreda za fudbal i ko to ne razume nece nikad nista napraviti

Leogane

pre 3 godine

Mozete da dobijete 100:0, vi ste splavari i gubitnici i ne zanimate nikoga u ovoj drzavi, mozda svakog 50-og pratioca fudbala. Sram vas bilo.

milanovac

pre 3 godine

Utakmica je toliko bitna da niko nije ni znao da se igra. Ovi manekencici igraju dobro samo kad ih svi otpisu ili izgube sve sanse, a tada uopste nije ni bitno kako ce odigrati.

Dusanovo carstvo!

pre 3 godine

Pogledajte moj komentar posle Skotske. Zaigrali smo tek kad su usli Mladenovic, Jovic i Radonjic. Dzaba nam je sve i kasno. Dok god forsiramo drugoligasku bukvu nema nam nade. Znaci bice bolje kad "kapiten" ide u penziju, mozda.

velee

pre 3 godine

A jel možemo da tražimo da ponovo igramo sa Škockom?
(Flajko, 18. novembar 2020 21:35)

Opet bi izgubili. Škotima je stalo da prođu a našim nije

Milan

pre 3 godine

Што овако нисмо млели Шкотску...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ВељаЦЗВ

Sto su skotlandjani bolji

Lajavi krelac

pre 3 godine

Možete da pričate da se Rusi ne trude i druge gluposti, ali ovo je prva utakmica u kojoj igramo sa dva napadača, sa igračima na svojim pozicijama i bez primadona tipa SMS, Tadić, Kolarov...

beogradski

pre 3 godine

@Zasto nije igrao Radonjic protiv Skotske ?
(Daki, 18. novembar 2020 20:59)
Zato što su igrali Tadić, Kostić i SMS... Promašaj Tumbe!
(Sale, 18. novembar 2020 21:14)

Tadic i SMS su vrhunski igraci, problem je Tumba takticar koji ne zna da ih iskoristi i koji je menjao sistem i postavu na svakoj utakmici.

Avatar

pre 3 godine

Luka Jovic doktor.Pravi,moderan napadac...tisina svi koji ga pljujete...sram bilo sve koji ga nipodastavaju.Svi ga kritikuju za milion stvari,a momak uopste nije takva dileja kakav se u medijima prikazuje!Igrac je top,a to ce vreme da pokaze!!!NAPRED SRBIJA!!!

Mali Hijavata

pre 3 godine

Sto puta sam sebi obecao da necu da pratim ali dzaba. kad sve vidim ko ide na evropsko place mi se.znam da nismo brazil ali za pola repki na ep jesmo po kvalitetu.
(nebitan, 18. novembar 2020 21:40

Da, kvalitet koji pokazujemo u kontinuitetu, od Azerbejdžana preko Kazahstana, Finske pa do Švajcarske i Ukrajine. Nevidjen kvalitet.

Mr. Max

pre 3 godine

Ovde su osporavali Mladenovića ali ja nisam video da neki naš igrač ima bolji procenat centaršuta od njega. Sad sve ovo lepo izgleda ali džaba. Izgleda da bolje funkcionišemo sa tri napadača Mitar Jović Vlahović nego kad su u igri SMS i Tadić. Ali još jednom napominjem sve je sad džaba kad je trebalo nas nije nigde bilo.

ВељаЦЗВ

pre 3 godine

Sto su skotlandjani bolji
(Milan, 18. novembar 2020 21:38)
Ако су теби они бољи од Руса, ја не знам шта да ти кажем хахахаха

Dejan

pre 3 godine

Sad se vidi da kolarova je trebalo oterati odavno a ovajSMS je dokazano da je Muslin imao pravo a Tadic ako hoce da igra dobrodosao ali ako misli da izigrava zvezdu hvala ne treba.

Rounder

pre 3 godine

Najbolji smo uvek bili u najnebitnijim utakmicama.

Madjari i Turci ne moraju da sutnu na gol vise. Sad mi ispadamo, a Madjari sigurno idu ako tako odrade.

Zvezda

pre 3 godine

I šta će da se desi. Turci ko turci će sada već da naprave dogovor sa madjarima i konačni rezultat 0:0. Madjari odoše u A grupu turci ostadoše u B grupi. Nikako nije smelo da se igraju obe utakmice u isto vreme. Prvo su trebali u 18 časova Madjari i Turci. Jer ova naša sve odlučuje

Dux

pre 3 godine

Kao da nisu mogli ovako da igraju protiv Skota?! A sada u nebitnoj utakmici protiv Rusa-kontrolisu loptu, dodavaju se kao Brazilci, vrse presing po celom terenu, trce kao mutavi i jos 3 gola imaju na poluvremenu! Ma, gonite se tamo gde ne sija sunce.

Slobo. B.

pre 3 godine

Dugo nisam gledao bolje poluvrijeme Srbije,svaka čast ,a Jović jednostavno briljira, nema veze što je polubitna utakmica,važno je zalaganje..

Dusanovo carstvo!

pre 3 godine

Zasto nije igrao Radonjic protiv Skotske ?
(Daki, 18. novembar 2020 20:59)

Ne razumes ti sta je fudbalska strategija i vizija naseg strucnog staba. Ne moze sad svako da skapira tu vrhunsku strucnost.

SSSS

pre 3 godine

Treba pustiti malo Jovica i Vlahovica a ne samo gurati na Mitra.Drugo,protiv Skotske postavka katastrofa.Trece Tumba nikakav trener,koga je vodio se Partizana davno davno...

est

pre 3 godine

ako neko moze da mi objasni zasto Srpski klubovi,reprezentacija odnosno treneri uvek igraju sa eventualno jednim napadacem(bilo je trenutaka kad je Deki igrao jedinog napadaca upravo protiv Rusa i kad nam je trebala pobeda) dok u prijateljskim i nebitnim tekmama pri vodjstvo od dva nula igra sa 3...
jel nas neko zeza...

M

pre 3 godine

Sta sam upravo odgledao...pas na prvu: Ristic-Mladenovic-Jovic-Mitrovic-Jovic-Mladenovic, centarsut iz kolena, Jovic - gol. I dalje ne mogu da se opasuljim kakva organizovana akcija, ovo ni na PS ne bi moglo da se uradi.

samo jako

pre 3 godine

U svakoj fudbalskoj zemlji se nakon svakog fijaska kompletna štampa i svi novinari dignu na noge i traže odgovornost - osim u jednoj zemlji gde uvek vlada tišina kao da se ništa nije desilo.
(Soko sivi, 18. novembar 2020 21:04)


Sto pre shvatis da smo daleko od fudbalske zemlje, to ce ti biti lakse.

Багзи

pre 3 godine

Znači našem "stučnom" štabu je bilo logičnije da Mladenovića koji je levi bek gurnu napred na levo krilo a da Ristića koji je izvorno centralni vezni prebace na levog beka umesto da krilo igra Lazar Ranđelović koji je krilni igrač... Dobro...
(Vilingrađanin, 18. novembar 2020 20:56)

Тај Младеновић је једини Србин који зна да центрира нормално оштру лопту која није балон и он је највише недостајао против Шкота.

Milan

pre 3 godine

Ovo samo lud ne vidi da je namesteno. Rusi ne trce. Znaci dogovoreno pa mogu reci milion posto.Mi desetkovani bez pola ekipe bijemo Ruse.Znaci samo se ceka gol Madjara i da opstanemo.Dobro Rusi su odardili svoj deo posla,sad cekamo Madjare.

Tragikomedija

pre 3 godine

Jovićeva najbolja utakmica u dresu reprezentacije ubedljivo, Mladenović sa dva savršena centaršuta u trepavicu Joviću, Vlahović zasluženo dao prvenac, Rajković sa par vrhunskih odbrana. Za sad, da nas ne ureknem, igramo fenomenalno, sa izuzetkom par kikseva odbrane. Šteta što ovako nije bilo protiv Škota..

Mladen cg

pre 3 godine

Prvih trideset minuta pokazuje da naša reprezentacija ima kvalitet. Prijatno iznenađenje je Mladenović, i pitanje je zašto nije igrao od početka meča protiv Škotske, u tom famoznom meču. Šta se desilo te večeri sa našim igračima - ostaće vječito pitanje!

velee

pre 3 godine

Sto puta sam sebi obecao da necu da pratim ali dzaba. kad sve vidim ko ide na evropsko place mi se.znam da nismo brazil ali za pola repki na ep jesmo po kvalitetu.
(nebitan, 18. novembar 2020 21:40)

Sve te repke koje su na evropskom su imale želju i volju da se kvalifikuju za razliku od naših igrača

Stroncijum

pre 3 godine

da, da.. svi kao nebitno je sad, nevažna je tekma, a da je kojim slučajem 4:0 za Ruse na poluvremenu, onda bi itekako bila "bitna", jer bi morali da damo na važnosti argumentima za pljuvačinu ...

zvonko

pre 3 godine

Najgore je što ja ne mogu da ih ne pratim, a volio bih da me totalno ne interesuju. Čudno.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (sacz??, 18. novembar 2020 21:14) # Link komentara

Nisi jedini, ja sam isti.
Raspadam se kad ne ide, kritikujem jako ali ovo mi se sviđa večeras, ponajmanje zbog visokog vođstva. Istina je da nema rezultatskog pritiska, igraju se mekše odbrane ali ide se punim srcem, borba za svaku loptu je na nivou, igra je dosta tečna. Za ovaj odnos prema igri bih platio kartu uvek. Izgleda da mladi imaju potencijal. Uz par iskusnih moglo bi ovo i zaličiti u skorijoj budućnosti. Možda ovo uskoro i ne bude menadžerska reprezentacija iz najjednostavnijeg razloga: neće biti mnogo prostora. Mlade snage se polako kristališu i ti igrači će sami zauzeti svoje prorodno mesto.

est

pre 3 godine

i naravno da ce sledecu bitnu utakmicu brze bolje vratiti 11 matoraca i ako bi mogli zivkovic i obradovic ili gobeljic da centriraju i naravno jednom jedinom mitrovicu u napadu jer kod nas to uvek ide tako.Mi laici sve vidimo,a oni koji primaju pare da to vide se prave blesavi.Brze se vracaj na 3-6-1 formaciju,napdace sve na klupu i ako moze da igra u kvalifikacijama oko 55 raznih fudbalera umesto da stvorimo kostur mladih i damo im sansu sledecih 5 god.
ali mi zivimo u Srbiji

Daki

pre 3 godine

Bila je neka izjava da je bolje da idemo u grupu c da se lakse plasiramo na ep.. Mislim a koji cemo tamo kad ne mozemo Skotsku dobiti kuci?

VlajkoLajkovac

pre 3 godine

Alal vera sa dva napadaca kuci pa to je HRABROST posebno u ovoj utakmici. Aj svi lepo otkaze i nemojte nas brukati vise i davati lazne nade ovom narodu.

Conspiracy theory

pre 3 godine

Uz Malo srece postizemo gol u zadnjim minutama utakmice I dobijamo Ruse sa 2:1.
Madjarima se poput bumeranga vraca sreca protiv Islandjana I primaju 2 Gola od Turaka koji ovom pobedom osvajaju grupu i plasiraju se u grupu A

Алекса

pre 3 godine

Ово је класична српска фудбалска математика...тако смо и ономад са Украјином рачунали "само да победимо освајача групе"....

Каква глупост.....

golub

pre 3 godine

Ko god da igra za reprezentaciju Srbije uvek ću navijati za taj tim. Ja druge reprezentacije nemam. Igrače i selektore biraju stručni ljudi od nas koji komentarišemo. Volite i poštujte one koji igraju za Srbiju bilo u kom sportu. Živeli!!!

slaviša šmigič

pre 3 godine

Ko gura ovog više Stefana Miteroviča zar stvarno moramo igrati sa 3.stopera i braniti se opet je zanja linika previsoka i spora stvarno više Tumba sa tim Stefanom Mitrovičem na stoperu koji nezna,da doda loptu kamoli,da je povuče ili,da imaš hrabrosti,da dodaš tom čoveku loptu kad znaš odmag,da ide unatrag Rajkoviču.

multimilijarderi, milijarderi i obični milijunaši

pre 3 godine

nije toliko pitanje mogu li, nego treba li da izbegnu ispadanje. Ja mislim da ne treba, bar dok ne počnu da igraju fudbal. Kad počnu, to se pitanje neće ni postavljati, pošto su objektivno za klasu bolji od Turaka, Mađara i Rusa zajedno.

Srx

pre 3 godine

Pogledajte samo Maksimovica, menadzerskog igraca, igrao je svih zadnjih 20 utakmica a po meni teski diletant, gomila golova pada jer vezni blik pukne na njemu ili on ne isprati...

Miki

pre 3 godine

Ne moze,naravno.Prekasno je za to a i Rusi nam ne leze ko i Ukr.Plus sto smo raspad sistema.Ovo je sad bukvalno gledanje koliko mozemo nisko da padnemo i da li mozemo jos nize.

Јабучило

pre 3 godine

Ljudi shatite jednu stvar:
Kakvi su takvi su,ali nasi su!
Idemo orloviii!
(Dr Dako, 18. novembar 2020 20:25)

Ма... Желим им успеха у групи Ц.

Sale

pre 3 godine

i dalje kazem nemamo postav da bi igrali samo sa tri odbranim igracima. Moramo 4-3-3, 4-2-3-1 ili 4-4-2.

Nazlost, moramo menjati stil kako se mlade igrace uci fudbal. Mi jos uvek igramo i treniramo kao pre 20 god. Pre smo imali igrace koji su igrali po najboljim timovima evrope i bili su standardni u prvoj postavi. I od jednom smo stali da napredujemo. Fali nam kreativnost u igri. To se vidi kako nasi domaci klubovi igraju.

Enis

pre 3 godine

Turska neće dozvoliti sebi poraz od Madjarske a mi smo se dokazali kao ekipa koja teško postiže golove i pobedjuje. Šanse su u promilima, ipak gledacu utakmicu samo jer sam prirodni mazohista... nemam drugo objasnjenje.

Djole

pre 3 godine

Godinama cekamo ako ovaj pobedi onog a onaj igra nereseno itd itd..Dokle? Treba nesto radikalno menjati...steta imamo igrace i naj jacim ligama Eu...

ZVEZDARAC

pre 3 godine

A zašto bi izbegli? Nama je bolje da ispadnemo. Jer mi smo jedna jako loša i netalentovana reprezentacija i pošto ove divizije vode u kvalifikacije,pre ćemo se negde kvalifikovati iz lošije divizije gde nam je i mesto sa ostrvskim malim zemljama

Ser Kokeza od FSS-a

pre 3 godine

@jd

Jesi li ti to upravo uporedio Tumbu sa Levom i napisao da je uspeh Nemacke pod njim skroman? Pa evo ovako:

2008 - drugo mesto na EP;

2010 - trece mesto na SP;

2012 - polufinale na EP;

2014 - svetski prvaci;

2016 - polufinale EP;

2018 - ispao u grupi na SP.

Za 14 godina pod Levom, Nemacka ima samo jedan neuspesan nastup na velikoj sceni.

Dalje, za tih 14 godina, Nemacka je dobijala Argentinu, Brazil, Urugvaj, Francusku, Portugal, Englesku... Tumbin najveci uspeh je pobeda protiv Norveske i remi sa Ukrajinom. I, po tvom misljenju, takav selektor treba da ostane?

Jedino ako trolujes...

Gosn Macola

pre 3 godine

Hteo sam da gledam al kad sam video nemanju maksimovica opet u postavi odma sam batalio,a i kao bog da mi je znak neki dao nestade struje pre 20 minuta.

NekoBzvz

pre 3 godine

Moze da prica ko sta hoce, ali Radonjic zna fudbal, talenat, to je nesto sto Kostic i Ristic nece nikada imati. Potezom izbaci igraca, prodor, sut. Na stranu sto je luda glava, ali da ume, ume.

Mali Hijavata

pre 3 godine

Tumbaković je gospodin i treba da ostane selektor. Joakim Lev bre za 14 godina jednom postao prvak sveta što je za nemačke strandarde skroman uspeh, prošlo svetsko nisu ni prošli grupu i opet mu savez pruža podršku. Razmislite malo
(Jd, 18. novembar 2020 19:48

Skroman uspeh? Izvini, a koji je to nemački selektor dva puta bio prvak sveta? '54,'74,90 i 2014. Dakle, najmanja razlika izmedju dve titule im je 16 godina,a poslednja 24. Znaš li ti uopšte ko su i kada bili osvajači Svetskih prvenstava? Nemci su i tri puta bili Evropski prvaci, a samo Bekenbauerova generacija sa selektorom Helmutom Šonom je uspela da objedini te dve titule '72 i' 74. Jok, nije nikakav uspeh jednom osvojiti Svetsko prvenstvo.

kimiko

pre 3 godine

Izadjite na teren i igrajte fudbal. Ova reprezentacija ima kvalitet, pokažite to. Na EP nismo otišli, ali fudbal će se igrati i dalje. Borite se za to, svaka utakmica je važna.

Vilingrađanin

pre 3 godine

Znači našem "stučnom" štabu je bilo logičnije da Mladenovića koji je levi bek gurnu napred na levo krilo a da Ristića koji je izvorno centralni vezni prebace na levog beka umesto da krilo igra Lazar Ranđelović koji je krilni igrač... Dobro...

Sremac u egzilu

pre 3 godine

Mi danas dobijamo, živi bili pa videli.Srećno momci,ja od vas nisam digao ruke, niti ću...iako izgubite glavu gore.Ja nemam drugu zemlju i drugu reprezentaciju, da je sr... jeste, ali ja verujem u to što je rekao Hadžibegić, a jednpm će i to doći. Srećno Srbija!

sifra piralen i male veverice

pre 3 godine

Cek , cek ...Ovako smo i protiv Ukrajine nedavno , ako se ne varam ...sad gledam kvote , rusija daje dva gola 2.40 kvota a 3 gola 5.80 ...bomba .

Pelat

pre 3 godine

Da covek vidi sastav na brzinu i pomisli: ”Super, Gudelj opet na prirodnoj poziciji i konacno igramo sa dva spica pa sta bude”. Kad ono - igramo sa tri leva krila.
Vragolasti potez Tumbe, trenerskog maga, da nas opet ostavi bez reci. Srecom pa na terenu imamo jedanaest univerzalaca...

sasha

pre 3 godine

Rusi su ga ugasili - jedan u engleskom drugoligasu, koji povremeno zaluta u PL, a drugi na klupi Reala.
U nikad laksim kvalifikacijama nismo uspeli iz dva pokusaja, preko 20 godina nisu u stanju da se kvalifikuju na EP.
Ali mozda ce biti bolje kad dobiju nacionalni stadion...

Vujke

pre 3 godine

Zasto ovo nije uradijo kad treba ?!?!
(sparta, 18. novembar 2020 19:30)

Slucajno mu je palo napamet, nije planirao to ni pre ni danas. Setio se pre cetri sata dok je trazio golmana.

s

pre 3 godine

3-5-2 formaciju ne igraju ni najtalentovanije napadacke ekipe
4-2-3-1, 4-1-4-1, 4-4-2 su najbolje formacije za nas. I igra iz kontra napada. Nemamo mi talenata za igramo napad iz poseda

Jd

pre 3 godine

Tumbaković je gospodin i treba da ostane selektor. Joakim Lev bre za 14 godina jednom postao prvak sveta što je za nemačke strandarde skroman uspeh, prošlo svetsko nisu ni prošli grupu i opet mu savez pruža podršku. Razmislite malo

Zvezda

pre 3 godine

Da nismo ispustili vodjstvo o pobedu u Turskoj i Pešti igrali bi A grupu
E sada da molimo boga da Turci izgube. Eto kako se igra kada ne igraju umišljene zvezde

Soko sivi

pre 3 godine

U svakoj fudbalskoj zemlji se nakon svakog fijaska kompletna štampa i svi novinari dignu na noge i traže odgovornost - osim u jednoj zemlji gde uvek vlada tišina kao da se ništa nije desilo.

Dior

pre 3 godine

Ja mislim da Jovića ne treba zvati u reprezentaciju... Pa čovek je najbolji igrač na terenu. Kako dribla, odigrava, i gol je dao. Vidi se da igra u Realu. Čim se malo potrudi pravi razliku. Sigurno će dobiti više minuta sad.

M

pre 3 godine

Sta sam upravo odgledao...pas na prvu: Ristic-Mladenovic-Jovic-Mitrovic-Jovic-Mladenovic, centarsut iz kolena, Jovic - gol. I dalje ne mogu da se opasuljim kakva organizovana akcija, ovo ni na PS ne bi moglo da se uradi.

Miki

pre 3 godine

@Mađarska u pravom komšijskom maniru spasila ugled našem reprezentativnom fudbalu! Hvala "lakoj konjici"!
(Che, 18. novembar 2020 23:31)

Ja se bojim'da su oni spasili naseg nesposobnog selektora

Vujke

pre 3 godine

Zasto ovo nije uradijo kad treba ?!?!
(sparta, 18. novembar 2020 19:30)

Slucajno mu je palo napamet, nije planirao to ni pre ni danas. Setio se pre cetri sata dok je trazio golmana.

MarkoPFC

pre 3 godine

Videlo se protiv Škota kada se unormalila postava i kada smo zaigrali sa dva špica ubili smo Škote. Zasto sada u ovoj nebitnoj utakmici se stavlja formacija koja je uvek trebala da bude. Igrač kao Jovic nije smeo da toliko bude na klupi ma koliko en igrao za klub. Pa Grcka je osvojila prvenstvo a golove su postizali rezervisti iz svojih klubova a pritom nije bio real. Ali ajde Jovic nego imamo tu i Vlahovica.

est

pre 3 godine

ako neko moze da mi objasni zasto Srpski klubovi,reprezentacija odnosno treneri uvek igraju sa eventualno jednim napadacem(bilo je trenutaka kad je Deki igrao jedinog napadaca upravo protiv Rusa i kad nam je trebala pobeda) dok u prijateljskim i nebitnim tekmama pri vodjstvo od dva nula igra sa 3...
jel nas neko zeza...

Back in Black

pre 3 godine

Protiv skota uzas sa formacijom pogotovo tadic babetina kolarov i ostali mlakonje bez onu stvar vlahovic niti minut protiv skota niti radonjic a treba ti brzina e moj tumbakovic slepac nevidjeni
(mladen, 18. novembar 2020 22:13)
Nema to veze sa formacijom,sa selektorom,sa taktikom sve je to zbog važnosti utakmice.Kada se mora oni se uprpaju,ne znaju gde je levo a gde desno a evo sada kada nije bitno oni igraju.Nije to samo sada to nas prati od uvek Austalija,Slovenija,Švajcarska.I Muslin je imao problema da overi prvo mesto,ko se seca prve mec lopte sa Austrijom koja nas je razbila a naši kao da im je neko noge vezao.Dokle god ne mogu da pobede bitne utakmice sve je dzaba. Kada se sve svede na tu jednu utakmicu koja je najbitnija njih pritisak ubije i tu ne može niti jedan selektor da pomogne.

Bocko

pre 3 godine

Na zalost, kao zvezdas, moram da priznam: Fudbalska skola koju je promovisao Miljan Miljanic je dosla glave fudbalu u Srbiji, jos od SP u Spaniji 1982. To je defanzivna taktika sa samo jednim " lutajucim " spicem koji satro razvlaci odbranu ( Zl. Vujovic ) i omogucava vezistima da ulaze u prazan prostor. Kad se pojave treneri kao Antic ( dva spica i dva brza krila ) i Muslin ( tri spica ), odmah dodju i kakvi-takvi rezultati. Igra sa samo jednim napadacem nikada nece doneti srecu fudbalskoj reprezentaciji Srbije.

veliki mucenik djole

pre 3 godine

Mislim da ova tekma dokazuje da rezultati pretezno zavise od IGRACKOG KADRA. Da su odigrali ovako 15 minuta protiv Skota izvukli bi nekii mrsavi rezultat poput 1-0 ili 2-1, ali ocito im nesto fali u glavi

jatabare

pre 3 godine

Unizavati ovu pobedu je idiotski pricom o nebitnoscu utakmice jer kao sto neko dole rece,da su nas Rusi razbili utakmica bi automatski postala najbitnija na svetu,pritom nije lako napuniti petardom u danasnje vreme ni Luksemburg a ne reprezentaciju igracki mozda i bolju od sebe.Inace preslikana situacija kao mec sa Norvezanima,unapred prezaljeni,sa ocekivanjima katastrofe,ocigledno su se zainatili i odigrali kao retko kada otkako smo uopste samostalna drzava.Dokaz da nije stvar u kvalitetu igraca,pa splavar Radonja,nasilno gurnut u reprezentaciju,ima sjajan ucinak,uz normalan savez,ociscen od politike koji bi pametnom strategijom polako radio na povratku publike na stadion,ozbiljnim trenerom na duze staze(vrlo bitna stavka,ugovor na 4 godine,minimum 2 reprezentativna ciklusa),mozda bi od svega ispao sjajn tim,nazalost bojim se da cemo od ove pobede biti samo stete,tj,da ce ista sacuvati i Tumbu na klupi a pogotovo Kokezu i ekipu,mada ovi drugi imaju zaledjinu,znamo vec i ciju,evo mediji cerece Kolarova,kriveci njega za neodlazak na EP,ne dao bog da iko spomene ljude iz saveza,da se pokrene tema zasto je onomad suludo smenjen Muslin i jos suludije postavljen Krstajic...

rezultat se vidi

pre 3 godine

Ova utakmica pokazuje koliko su velike greške bile u utakmici sa Škotskom. Prvo, vraćen Gudelj na poziciju koju treba. Drugo, stavljanje Filipa Kostića a Filip Mladenović na dve utakmice ima 3 asistencije i gol. Možda i nije bolji igrač od Kostića ali je barem u boljoj formi. Treće, konačno igra sa dva prava špica - Mitrović i Jović.

sex

pre 3 godine

Naravno da je Jovic vanserijski igrac, to vidi svako ko iole poznaje fudbal, kao sto su videli i Zidan i citav fudbalski svet. Problem je glava, ako je bude sredio i ako postane fokusiran samo na fudbal, postace i jedan od najboljih spiceva na svetu bez dileme. Ovde ga stručnjaci pljuju sablonski a nisu odgledali 3 njegove utakmice, nego ajde, nije ni prvi ni poslednji put, znamo se. Elem, sto se tice reprezentacije, jedna lasta ne cini prolece. Rekao sam i posle neuspeha protiv Skotske da mi uvek mozemo da odigramo jednu utakmicu na suvi kvalitet pojedinih igraca ali zato narednu mozemo da izgubimo sa 6:0 jer nemamo ni sistem ni trenera.
(Sub013, 18. novembar 2020 22:43)

Koliko sam ja upucen niko Jovica nije pljuvao da je los igrac nego da se ne trudi,nema borbenosti,zelje,glad za igrom i golovima.
A koje si to njegove utakmice gledao da je odigrao dobru utakmicu od kada je presao u Real?Ja gledam Reala svaku kada SK prenosi I ono malo puta kada je bio na terenu samo je pokazao kao da ga mrzi da igra fudbal.
I smor ste teski vi koji stalno pisete floskulu "to vidi svako ko iole poznaje fudbal".
Au bre Murinjo izvini nisam te prepoznao.

Srđan

pre 3 godine

Ja kada sam skoro napisao da je najveći problem u reprezentaciji Tadić, dobih gomilu minusa.
(darnem, 18. novembar 2020 22:08)

Od mene plus! Ubedljivo najveći problem. Tadić nije odigrao dobru utakmicu za reprezentaciju barem 3 godine.

Mali Hijavata

pre 3 godine

da, da.. svi kao nebitno je sad, nevažna je tekma, a da je kojim slučajem 4:0 za Ruse na poluvremenu, onda bi itekako bila "bitna", jer bi morali da damo na važnosti argumentima za pljuvačinu ...
(Stroncijum, 18. novembar 2020 21:57)

Ako za pljuvačinu srpskog fudbala ne postoje argumenti, onda stvarno ne znam za šta postoje.

Djoka iz NY

pre 3 godine

Mi smo kao onaj zabac iz crtanog filma, koji kod kuce, kad ne treba peva, izvodi vratolomije, a kad treba, na sceni, samo kaze:" kree"
(b, 18. novembar 2020 21:43)

Komentar koji oslikava Srpski fudbal od pocetka pa do sad! Bravo!

sex

pre 3 godine

E ima sa igracina i formacijom. Zasto 1 usporeni i usamljeni panj da bude celu utakmicu sam na njihovoj strani terena? Kako moze sam kakav god da je? Kapiras?
(Dusanovo carstvo!, 18. novembar 2020 22:53)

Znas kada ce reprezentaciji biti bolje?
Kada ne bude navijaca panjeva kao sto si ti,onih navijaca koji pljuju igrace samo zato sto su igrali u klubu koji je rival klubu za koji navijas.
Zasto bi oni ginuli na terenu I lomili noge kada ce svaki od njih biti popljuvan od navijaca Zvezde ili Partizana.
Reprezentacija nema podrsku i igraci to osecaju i nemaju zelju da daju sve od sebe.
Neka nam Hrvati budu primer,oni svi navijaju za reprezentaciju,nema klubastva.
Navijajmo svi za one koje igraju u drzavnom dresu nebitno u kojemj su klubu igrali.I za Luku i za Mitra!
Stop navijacima panjevima.

NekoBzvz

pre 3 godine

Moze da prica ko sta hoce, ali Radonjic zna fudbal, talenat, to je nesto sto Kostic i Ristic nece nikada imati. Potezom izbaci igraca, prodor, sut. Na stranu sto je luda glava, ali da ume, ume.

Prvoslav

pre 3 godine

Pratim fudbal 40 godina i jedno pitanje me oduvek muči: Zašto Turci i Grci ne znaju da igraju fudbal? A vole ga! Eto pitam pre neki dan na poslu kolegu Turčina to. Smrtno se uvredio, a ja postavio ozbiljno pitanje.

Багзи

pre 3 godine

Znači našem "stučnom" štabu je bilo logičnije da Mladenovića koji je levi bek gurnu napred na levo krilo a da Ristića koji je izvorno centralni vezni prebace na levog beka umesto da krilo igra Lazar Ranđelović koji je krilni igrač... Dobro...
(Vilingrađanin, 18. novembar 2020 20:56)

Тај Младеновић је једини Србин који зна да центрира нормално оштру лопту која није балон и он је највише недостајао против Шкота.

Realno

pre 3 godine

Na cemu je Jovic, ovo jednostavno nije on.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Stef, 18. novembar 2020 21:37)

Zapravo ovo je pravi Jovic.Dati mu sansu u kontinuitetu i bice golova koliko hocete.Nadam se da je Zidan cuo za ovo i da ce pogledati snimak jer mu ovakav Jovic treba i u Realu.

Old school

pre 3 godine

Ooohohoho. Vec vidim naslove:
Momci su izgarali na terenu, pokazali smo da smo najbolji kada je najvaznijs blablabla , a u stvari rusi odlucili da izgube po svaku cenu i ostanu u B grupi. :-D

sasha

pre 3 godine

Rusi su ga ugasili - jedan u engleskom drugoligasu, koji povremeno zaluta u PL, a drugi na klupi Reala.
U nikad laksim kvalifikacijama nismo uspeli iz dva pokusaja, preko 20 godina nisu u stanju da se kvalifikuju na EP.
Ali mozda ce biti bolje kad dobiju nacionalni stadion...

ubso

pre 3 godine

@pancev
Ispadanje u ligu C moze samo da nam pomogne za kvalifikovanje za Euro 2024, prolaz za SP odlucuje ovaj ciklus Lige Nacije, a ne sledeci

Vrg

pre 3 godine

Varaju se ovo što pišu da će ova pobeda sačuvati mesta Kokezi i Tumbakoviću. Ti paraziti bi bez blama ostali i da smo izgubili sa 5:0.

slaviša šmigič

pre 3 godine

Koliko samo bolje igramo kad možemo Mitroviča u špici,da povežemo sa brzim igračima poput Radonjiča i Joviča tad igramo sjajno jer Mitrovič dobije svaki duel napravi prostor ali oko njega treba da igraju brzi igrači koji znaju povuči i udariti ljudski loptu treba,da igramo sa 2.špica hrabro i onda dolazi do izražaja ta snaga Mitroviča.Radonjič je takodjer igrač koji kad ga pođe napravi brzim kretanjem promaju i veliki prostor i Ristič je mnogo dobar igrač to se vidi iz aviona mnogo je pokretljiv i borben zna igrati uostalom kao i Mladenovič koga se ignoriralo a svaku utakmicu kad odigra odigra profesorski bolji je od našeg levog beka kolarova koji nije želeo šutirati penal i tu nevidim nikakav problem ako kolarov dok za Tadiča mogu reči,da je dobar igrač ali nemožemo imati u ekipi previše sporih igrača tu moramo imati neku brzinu kad neigra Đuričič onda mora u ekipi biti igrač poput Radonjiča.

Max

pre 3 godine

Susjedi cestitam na pobjedi. Nemojte sada da padnete u euforiju i zaboravite ko je krivac zbog cega necete biti na EP. Napravite vec jednom reda u vasem savezu i reprezentaciji i da dodjete tamo gdje vam je mjesto.

Ljubo

pre 3 godine

Kao što je neko već rekao svetski prvaci nebitnih utakmica.Igrao sam na gubitnike protiv Škotske i izgubio,i onda kada se trebala popiti jedna petarda protiv Mađara oni odigraju kao da je to utakmica koja vodi na evropsko prvenstvo i ja naravno opet puknem tiket,danas odigram na Ruse jer opet mislim sada će ponovo da ih Rusi razbiju,kada opet baksuzi odigraju za kladionicu i tako opet do neke važne utakmice kada će ponovo da bude ona stara gubitnička ekipa u kojoj su svi sa svakim posvađani.I što je najgore od svega sada se ovim rezultatom abolira sve ono što nije valjalo zadnjih godina.Ali uskoro će ponovo stići otrežnjenje.

Red Star

pre 3 godine

Opaaa, nasi sada ima da misle da su brazil a rusi se i ne trude, bas ih briga. Imali bi barem neke sanse nasi u C grupi lige nacija, ovako nista.

Pelat

pre 3 godine

Da covek vidi sastav na brzinu i pomisli: ”Super, Gudelj opet na prirodnoj poziciji i konacno igramo sa dva spica pa sta bude”. Kad ono - igramo sa tri leva krila.
Vragolasti potez Tumbe, trenerskog maga, da nas opet ostavi bez reci. Srecom pa na terenu imamo jedanaest univerzalaca...

mladići borovi, devojke jele

pre 3 godine

uz, skoro pa, maestralne jovića i mladenovića, utisak poluvremena je mitrović - ne samo da razvlači rusima odbranu kao žvaku, nego mu je svaki pas, ako i nije iz prve, pravovremen!
ukratko, radi sve ono što ne ume milinković-savić-kokeza-kežman...

samo se bojim da mu "stručnjaci" u poluvremenu ne objasne da to nije njegov zadatak.

Mantis

pre 3 godine

Treći tim Rusije...ko prati razumeće...
(Baćko, 18. novembar 2020 22:22)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Tak jasno, treba pomoći braći Srbima,
a samim Rusima ni v*it ni mimo.
Njima ne šteti, Srbima pomaže i svi
sretni. Nego, trebali su Srbi jedan
gol dati prije Škotima, a 1+2 Mađarima
i sada bi Srbija bila u A ligi, a ujedno
išla na EP-2021. Ovo raspucavanje u nevažnoj
utakmici, može imati pogubne posljedice
za kasniji razvoj događaja.

Melita Sandić

pre 3 godine

Mi Ruse ranije SSSR nismo pobedili pa od rezolucije informbiroa... Sve amo pobeđivali, ali ove nikako čai i kada smo realno za njih bili klasa.

Misha

pre 3 godine

Svim Turcima koji su poslednjih dana pljuvali fudbalere moje zemlje želim da izjavim saučešće zbog ispadanja njihove voljene Turske u C grupu.

Dusanovo carstvo!

pre 3 godine

prošli selektori ga bušili, dečko razbija, bravo Luka...
(Delije Čikago, 18. novembar 2020 21:50)
Taj napadac Reala je proveo preko 800 minuta na terenu na svakih 400 postigne po gol. Jedna dobra partija u nevaznoj utakmici za gosta nije nikakav pokazatelj decko nije za Real.
(pazarac, 18. novembar 2020 22:02)

Dao 3 komada za 60 minuta za Srbiju!?

Enis

pre 3 godine

Turska neće dozvoliti sebi poraz od Madjarske a mi smo se dokazali kao ekipa koja teško postiže golove i pobedjuje. Šanse su u promilima, ipak gledacu utakmicu samo jer sam prirodni mazohista... nemam drugo objasnjenje.

Ares

pre 3 godine

Ovo je reprezentacija uz jos F.Djuricica i A.Zivkovica.Ne vracati stare,zasicene i isluzene igrace.SMS moze da igra samo poluspica jer je spor i lenj igrac.

Шид навија за ЗВЕЗДУ !!!

pre 3 godine

И сада ће овај резултат да сачува и Кокезу у Тумбу. Дај Боже да грешим, али мислим да сам управу. Што је још горе Мађари воде 1-0. Тај разултат нас оставља у Б дивизији. А тако бих волео да видим нпр. Југовића као председника ФСС и Пауновића као селектора. Тумбо, овом победом дај оставку и да се не љубимо.

Јабучило

pre 3 godine

Јадно, бедно, непотребно и прекасно. Не значи ништа, осим да сами себе уљуљкају да знају да играју. Зашто Шкоте нису победили бар 1:0?

KragujevacR

pre 3 godine

Nema šta, bratski.Ne stajemo sa golovima iako nam potrebna pobeda od 1-0 u koliko toliko nebitnom meču. Ali ima nade kad gledas ove klince, bice nesto u sledecih par godina od nas.

velee

pre 3 godine

Vodimo samo zato što utakmica nikakvog značaja. Da je utakmica od bilo kakvog značaja onda bi gubili
(velee, 18. novembar 2020 21:49)

Kako nema značaja? Borba za opstanak

Pa da. Borba za opstanaku B ligi je jako bitna, a plasman na Evropsko je nebitan

Празно

pre 3 godine

Ова победа ништа не значи. Као прво и основно нису играли под притиском. Селектор и даље треба да оде после срамоте са шкотима. Успут руси појма немају што се фудбала тиче.

Bolesni skot

pre 3 godine

Tadic nije igrac za reprezentaciju i to nema nikakve dileme! Djuricic je igracina za njega.
(Istina, 18. novembar

Pa... možda si u pravu za Tadića... igrali smo mnogo brže, povezanije, bilo je odličnih kombinacija, poteza... nije bilo razvlačenja... kao model, svakako. Ali, to smo mi, juče onako, danas ovako, sutra ko zna kako...

Sub013

pre 3 godine

Naravno da je Jovic vanserijski igrac, to vidi svako ko iole poznaje fudbal, kao sto su videli i Zidan i citav fudbalski svet. Problem je glava, ako je bude sredio i ako postane fokusiran samo na fudbal, postace i jedan od najboljih spiceva na svetu bez dileme. Ovde ga stručnjaci pljuju sablonski a nisu odgledali 3 njegove utakmice, nego ajde, nije ni prvi ni poslednji put, znamo se. Elem, sto se tice reprezentacije, jedna lasta ne cini prolece. Rekao sam i posle neuspeha protiv Skotske da mi uvek mozemo da odigramo jednu utakmicu na suvi kvalitet pojedinih igraca ali zato narednu mozemo da izgubimo sa 6:0 jer nemamo ni sistem ni trenera.

Вук

pre 3 godine

Немојте никада да размишљате о лакшем путу, као да испаднемо у нижи ранг па ћемо лакше на следеће Еуро. Стварати победнички менталитет на сваку утакмицу ићи на победу. Немојте то српско лакше на фору да се прође.

Drndo Maroje

pre 3 godine

Svakako je dobro da su pobedili, sjajno da su dali 5 golova i odbranili se..ali cemu pumpanje tih ocena, neke devetke se daju, pa "najbolja utakmica u novijoj istoriji"..
Pogledajmo realno-Rusi su dosli prilicno turisticki na mec. Ritam utakmice je bio uglavnom penzionerski.
Nasa odbrana je i dalje suplja kao babin zub, Rus puca volej sa 5 metara niko ga ne vidi..imali su 4 sanse iz kojih je teze promasiti nego ubaciti ali eto nisu ubacili.
Najbolji momenti nase odbrane su ocajnicki blokovi gde ih Rusi napucaju loptom iz dobre prilike..
Sredina terena??jel imamo mi to? osim sto ponekad izgube loptu cim ih malo pritisnu pa odmah dodje do gol sanse( Gacinovic-igrac bez ikakve orijentacije)
Jovic, Vlahovic, Mitrovic i strelac zadnjeg gola, odlicno su saradjivali, ali nista nije kreirano od veznog reda- princip igre je da se ispuca lopta od naseg kaznenog do pola ruskog terena, ako ide na Mitrovica on ce da je osvoji u duelu, daje Jovicu, ovaj daje pas levom krilu, centarsut.. nama napad kreira napad, igra napad, a i bogami igra odbranu kad zagusti.
To protiv ovakvih ekipa kao veceras moze, ali cim se pojavi malo ozbiljinija ekipa-nece da moze- jer od sredine pa ka odbarni u nasoj ekipi su uglavnom losi fudbaleri i poneki potpuni ocajnik, uz to spori, tehnicki losi, uplaseni tipovi. I to vristi iz njih i to i protivnici ako su videli jednu tekmu znaju. Zato nam ekipe poput Madjarske po 70 minuta igraju visoki presing.

Djole

pre 3 godine

Godinama cekamo ako ovaj pobedi onog a onaj igra nereseno itd itd..Dokle? Treba nesto radikalno menjati...steta imamo igrace i naj jacim ligama Eu...

Leogane

pre 3 godine

Mozete da dobijete 100:0, vi ste splavari i gubitnici i ne zanimate nikoga u ovoj drzavi, mozda svakog 50-og pratioca fudbala. Sram vas bilo.

Ko bi rek'o cuda da se dese

pre 3 godine

Ma svaka cas'! Jako "bitna" tekma!!! "Blago" nama(iskrenim, pravim navijacima selekcije Srbije, sa vama)!!!.....Pre svega mislim na "savez", a onda i na vas fuCbalere.....Mnogo ste "mocni" u ovakvim "bitnim" utakmicama...... A kad' se zaista igra za nesto vazno(plasman na EURO, npr.), nestanete sa terena!! Stidite se svi onoga sto radite!!!!!!!!!!!!!!

Avatar

pre 3 godine

Luka Jovic doktor.Pravi,moderan napadac...tisina svi koji ga pljujete...sram bilo sve koji ga nipodastavaju.Svi ga kritikuju za milion stvari,a momak uopste nije takva dileja kakav se u medijima prikazuje!Igrac je top,a to ce vreme da pokaze!!!NAPRED SRBIJA!!!

Branislav

pre 3 godine

Mitrović je odigrao možda najbolju utakmicu u reprezentaciju. Igrao je prednjeg veznog, prinudno, delio lopte, gotovo sve akcije kada su padali golovi krenule od njega.

manga

pre 3 godine

Ne bih rekao za Tursku da ne zna nogomet, ti očito nisi pratio nogomet zadnjih 20 godina. Ajde, možda bi to rekao za Grke, koji su Evropski prvaci bili najboljom odbranom tada?
Kao da omalovažavaš Rusiju..
Nitko ne omalovažava jednu Srbiju, koja je po rezultatima zadnjih 20 godina u kanalu, a kamoli reprezentacije koje su postigle velike uspjehe, četvrtfinala, polufinala, finala SP i EP...
I nije ovo nevažna utakmica, jako bitna za Srbiju, zašto da se dečki pomire da nisu za veliki rezultat? Jeste, izgubili su protiv Škotske, jeste, bila je važna utakmica...al život ide dalje. Dolazi SP. Dolaze nove generacije. Možda se ova ima prilike za iskupljenje. Rezultat, i zadnji gol, dokazuju da Srbija zna da igra.
Problem je u samopouzdanju. A on se stiče pobjedama. Pogotovo nad jakim ekipama, a najviše s "silama". Al da bi igrao s njima, moraš i biti visoko. Zato je ovo važna pobjeda. Samopouzdanje se ne stiče nad San Marinom.
Srbija prvo treba da promijeni strah od primljenog gola, taj strah je i nas mučio dugo. Treba da razmišlja kako dati gol više. To če da donese samopouzdanje i publiku. A onda i rezultat.
I da cijeni svakog protivnika, nek je i bolji, al i bolji treba da zabije gol i da pobijedi, a to se često ne dešava.
Kao da smo svi zaboravili zašto volimo nogomet.
(Ante, 19. novembar 2020 06:35)

Ante, objasnio si... Svako dobro.

Mnogo je za jedno fotografisanje

pre 3 godine

Ovo je nevjerovatno. Formacija 3:5:2
Sa 5 odbrambenih igrača. Majko mila.
Mi moramo definitivno da odustanemo od fudbala.
(blok22, 18. novembar 2020 19:43)

Kojih 5 odbrambenih igrača, pa mi ni tri beka nemamo u celoj reprezentaciji. Šta ti pratiš, šta ti gledaš? Protiv Škotske igrali formaciju 2-7-1.

Pljuvac svih stilova

pre 3 godine

I kao i uvek pobedjujemo kad je to najmanje bitno i onda svi padaju u ekstazu i prica se kako smo se vratili na dobar put i prica se o uspehu, a mi trube. Vodimo protiv rusa koji su ocigledno dosli da izgube. Vuku se kao telad po terenu. Nema agresivnosti u odbrani, nasi skacu, sutiraju bez ikakvih problema, providno jako.

Doprvak

pre 3 godine

Čestitam. Zaslužena pobjeda i ostanak u B Ligi nacija.
Nemojte se čuditi ako Rusi budu i ubuduće na strani nas Hrvata ,a ne vas Srbijanaca. Mi im omogućimo odlazak na Euro pobjedom na Wembleyu koja nam nije trebala, a vi im uvaljate petardu i ostanu u B Ligi nacija. Baćuška pamti.
Šalim se, svaka čast na petardi. Nije lako ni San Marinu dati pet komada.

Vuk

pre 3 godine

Kad se već priča da je 3. Tim Rusije na terenu, jel može neko da mi kaže prvi tim Rusije? Al ozbiljno pitam. Ko im ne igra? Inače, momci treba da ostanu u što jačoj ligi. Ako će na vrh mora stalno da se igra pri vrhu. Mladenović, Radonjić i Vlahović su igrači koje treba dodatno pohranjivati sa minutima. Mladenović (Ćof) ima 29 godina i žao mi je što više prilika nije ranije dobio. Upravu FSS da bude sramota. Tumbakoviću hvala, al sad si pokazao koliko si grešio. Na kraju krajeva, fudbal treba da se igra a ne da se njime trguje, al šta sad... Pare rade.

chupavi

pre 3 godine

Kakav smo to narod, sada nam ne valja ni ovakva pobeda.

Ostali su samo momci kojima je stalo, dali sve od sebe i odigrali za desetku. Ne ponizavajte Rusiju, danas je tesko i Farskim Ostrovima dati pet golova a ne jednoj ovakvoj ekipi. Zar zaboravljamo da Rusija ima skoro 200 miliona ljudi nasuprot nasih 7 miliona, ali i koliko ulaze u fudbal uopste. Mi bi da sa nasih 7 miliona ljudi + dijaspora, uvek budemo sampioni u svemu, fudbalu, kosarci, odbojci, rukometu, vaterpolu, tenisu, a naravno ne ulaze se skoro nista...

Ostali smo u B ligi, i iako bi bilo lakse igrati C ligu za plasman na sledece evropsko prvenstvo, uvek je izazov igrati sa boljim ekipama jer se tako napreduje i postaje bolji.

Svaka cast ovim momcima koji si danas doneli ovakvu pobedu.

s

pre 3 godine

3-5-2 formaciju ne igraju ni najtalentovanije napadacke ekipe
4-2-3-1, 4-1-4-1, 4-4-2 su najbolje formacije za nas. I igra iz kontra napada. Nemamo mi talenata za igramo napad iz poseda

TkoJeOvdeLud

pre 3 godine

Prvo, da ne zaboravimo da je sada osporavani Tadić gotovo sam pobeđivao protivnike i selektoru Muslinu otvorio put na prvenstvo sveta. Isti tj Muslin nije ništa bolji ili gori od ostalih selektora koji igraju kako im se svira. Da se ne lažemo.
Današnja utakica, nebitna po svemu, pokazuje da imamo materijala ali i da smo bušni u odbrani, malo više spretnosti od strane Rusa i bilo bi nekoliko golova i u našoj mreži.
Da smo za C ili D grupu kako tvrde sada mnogi nismo, realno tu smo između A i B ali treba nekada imati i sreće, treba nekada ukloniti klubaštvo, politiku.
Kakvi god da su naši su, sa igračima koje imamo zaslužujemo više ali ništa ne pada s neba, za sve se treba potruditi i sve treba zaslužiti.

Pancev

pre 3 godine

Taman kada pomislis da ne mogu vise da zabrljaju oni "pobede" Ruse, koji su ocigledno odlucili da im se ne ide u ligu iznad. Sada nasi definitivno nemaju nikakve sanse da se plasiraju na svetsko prvenstvo jer nisu ispali u C ligu. :-D

Mali Hijavata

pre 3 godine

Tumbaković je gospodin i treba da ostane selektor. Joakim Lev bre za 14 godina jednom postao prvak sveta što je za nemačke strandarde skroman uspeh, prošlo svetsko nisu ni prošli grupu i opet mu savez pruža podršku. Razmislite malo
(Jd, 18. novembar 2020 19:48

Skroman uspeh? Izvini, a koji je to nemački selektor dva puta bio prvak sveta? '54,'74,90 i 2014. Dakle, najmanja razlika izmedju dve titule im je 16 godina,a poslednja 24. Znaš li ti uopšte ko su i kada bili osvajači Svetskih prvenstava? Nemci su i tri puta bili Evropski prvaci, a samo Bekenbauerova generacija sa selektorom Helmutom Šonom je uspela da objedini te dve titule '72 i' 74. Jok, nije nikakav uspeh jednom osvojiti Svetsko prvenstvo.

basista

pre 3 godine

Citam ne treba Tumbakovic da dobije otkaz?! Pa vas zbog ove utakmice treba da dobije otkaz posto onu bitnu nije igrao sa dva napadaca, nije igrao mladenovic, vlahovica zagrevao 50min i nije mu dao da igra i da ne nabrajam vise...

mladen

pre 3 godine

Protiv skota uzas sa formacijom pogotovo tadic babetina kolarov i ostali mlakonje bez onu stvar vlahovic niti minut protiv skota niti radonjic a treba ti brzina e moj tumbakovic slepac nevidjeni

Rajko

pre 3 godine

Ključ pobede je sledećim stvarima:
1. Rusi ne žele pobedu. Pobeda ih vodi u pretešku grupu A lige nacija koja će biti put za EURO kao i ove godine.
2. Naši se sile jer su ugledali šansu da se dokažu "da mogu", a u stvari ne mogu. Pa ko iole prati fudbal vidi da je ono puko guranje lopte bez ideje kao i do sad, samo što sad ulazi u gol nekako jer protivnik nema motivaciju u totalno nebitnoj poslednjoj utakmici sezone.
Gde su bili kada su ih Rusi razbili 3-1? Kada su izgubili od Mađarske u Beogradu? Od Škotske u Beogradu?
Rusi pokazali kako se igra fudbal. Ljudi dobili važne utakmice odmah u početku ubedljivo i onda ukočili da mogu na odmor lagano.
Srbija nikad nije i neće znati igrati fudbal jer zaboravljamo važne poraze a radujemo se nebitnim pobedama.

prolaznik

pre 3 godine

Tumbakovic pola godine trazio prvih 11 a oni mu celo vreme bili na klupi. Jovic je odavno morao da igra ali ne mozes ti bilmezima da dokazes to.

velee

pre 3 godine

Ova utakmica je dokaz da treba dati poverenje Tumbakovicu da vodi Srbiju u kvalifikacijama za SP. Napred Srbija!

Dati Tumbakovicu da vodi kojem su utakmice koje imaju rezultatski znacaj nebitne a kojem su jako bitne utakmice koje nemaju rezultatski znacaj . Valjda treba dovesti trenera kojem su bitne utakmice koje imaju rezultatski znacaj

Strucnjak

pre 3 godine

Tadic,Kolarov,Mitrovic- Molim Vas napustite reprezentaciju. Mitrovic je ok lik trudi se i bori ali on ovako spor nema sta da trazi u reprezentaciji. Svi spicevi su bolje resenje od njega.

1914

pre 3 godine

Nećete nam zamazati oči ovom pobedom.Decenijama vašeg neukog,bahatog i interesdžijskog "vođenja" Srbije bez ikakvog rezultata,mora doći kraj odmah.Odlazite svi iz saveza i nestručnog štaba,kad postane ova zemlja normalna dobar deo vas će iza rešetaka.Hoćemo stručnjake,materijalno obezbeđene i moralno neuprljane uz stranog proverenog selektora pošto naših nemamo.Odlazite svi!Ne pljuje igrače,nisu krivi ni zašta osim što ćute na ovo zlo koje vodi srpski fudbal.

Lars

pre 3 godine

Zasto nije igrao Radonjic protiv Skotske ?
(Daki, 18. novembar 2020 20:59)

Bio bi najbrži na terenu, a ima i dribling u trku, a mi igramo najsporije u evropi, pa bi štrčao.

Pljuvac svih stilova

pre 3 godine

I kao i uvek pobedjujemo kad je to najmanje bitno i onda svi padaju u ekstazu i prica se kako smo se vratili na dobar put i prica se o uspehu, a mi trube. Vodimo protiv rusa koji su ocigledno dosli da izgube. Vuku se kao telad po terenu. Nema agresivnosti u odbrani, nasi skacu, sutiraju bez ikakvih problema, providno jako.

gremlin

pre 3 godine

3-0 Evropski Brazilci C divizije,mator sam pa se secam sa Rusima 0-1 Bata Djora igrao BEZ ŠPICA,čuveni tvorac FSS licenci za trenere...

Zapazanje

pre 3 godine

I pored 3 klasicna spica,jedini beskorisni,Mitrovic,morao je citavu utakmicu da odigra i to sve ne bi li umuvao neki gol i srusio rekord po broju golova u reprezentaciji,coveka koji je milion puta bolji igrac od njega bio.Nadali se jadnici da ce nam svirnuti penal,pa da on da gol,bar Rusima,ako vec nije znao Skotima.Bice prava sramota da Mitrovic bude ispred Bobeka i ostalih velemajstora sa svim svojim neznanjem,na tabeli liste strelaca.

velee

pre 3 godine

A jel možemo da tražimo da ponovo igramo sa Škockom?
(Flajko, 18. novembar 2020 21:35)

Opet bi izgubili. Škotima je stalo da prođu a našim nije

Dux

pre 3 godine

Kao da nisu mogli ovako da igraju protiv Skota?! A sada u nebitnoj utakmici protiv Rusa-kontrolisu loptu, dodavaju se kao Brazilci, vrse presing po celom terenu, trce kao mutavi i jos 3 gola imaju na poluvremenu! Ma, gonite se tamo gde ne sija sunce.

pazarac

pre 3 godine

Kad ti ne igra napadač Reala cele kvalifikacije, prošli selektori ga bušili, dečko razbija, bravo Luka...
(Delije Čikago, 18. novembar 2020 21:50)
Taj napadac Reala je proveo preko 800 minuta na terenu na svakih 400 postigne po gol. Jedna dobra partija u nevaznoj utakmici za gosta nije nikakav pokazatelj decko nije za Real.

zexxx

pre 3 godine

Pricate za mitra ovo i ono.Sramota, kakav god da je, spor, staromodan,mutav...jedini je konstantan u nasoj reprezentaciji do sada. Ne kazem ni da nemamo boljeg ali... 4 kljucna dodavanja na ovoj utakmici, stim sto nisam video prvi gol.

sasa

pre 3 godine

imam utisak da bi tumba u sledecoj utakmici ponovo vratio kolarova tadica milivojevica... a ove momke koji se trude i bore na klupu... i onda idemo opet ona nasa mrtvacka igra! Tumba voli da tumba nikad nema standardnu postavu. zaboravi i kostica bio je dobar ali poslednjih par utakmica katastrofa! Ovaj Mladenovic odlican bre igrac! Gacinovic standardno los!

Smeh

pre 3 godine

Momci posle dugo vremena odigraše fudbal. I to kada u ekipi nema "zvezda" ali i kada nije toliko važna utakmica. Ovo treba samo da bude pokazatelj kako bi trebalo da igra reprezentacija, nadamo se sa novim selektorom, novim predsednikom FSS i ostalim foteljašima. Akcije kod drugog i četvrtog gola su, do večeras, bile misaona imenica za naše. U stvari celo prvo poluvreme je bila anomalija za naše. Mladenović i Jović čista desetka za trud, igru i zalaganje. I pitanje, gde ste vi ljudi bili ranije i zašto su drugi igrači igrali?

pera

pre 3 godine

Bravo majstori, uspeli ste da dobijete najnebitniju utakmicu u 2020. I dalje sam pri stavu da rukovodstvo zajedno sa selektorom mora da ode. Fudbal je oduvek bila timska igra gde sve mora da stima na svim nivoima, a danas je sve to podignuto na najvisi nivo koji je do sada vidjen u fudbalu. Igra je takva da zahteva maksimalnu pripremu igraca, taktike i plana B. Igraci su izlozeni mnogo vecem naporu zbog tempa takmicenja, nacionalna prvenstva, reprezentativna takmicenja i evropska klubska takmicenja. U fudbalu danas nema vremena za "imao sam los dan", veliki je novac u opticaju u ovoj igri i zato se zahteva konstantna forma, a na neki nacin je fudbal danas i vise od igre ;). Elem problem nase reprezentacije je sistem, mi moramo da postavimo prave ljude koji su sposobni da uspostave fudbalski sistem u nasem savezu, gde ce se iskljucivo insistirati na kvalitetu, a ne sporednim interesima. Ako to uspemo sigiran sam da ce nasa reprezentacija uci u fudbalski krem... Ali nazalost istorija je pokazala da mi nismo sposobni za to. Najveci je uspeh postigla CZ i to je to do sada. Ipak ja toliko volim nas fudbal da se idalje nadam... Pozdrav sa dalekog zapada

menadzeri napolje

pre 3 godine

Не треба умањити ову победу, остали смо у Б грипи, што је добро, и видели смо да има још нападча поред Митровића, који заједно са Кокезом, Крстајићем, Тумбом и менаџерима гробар репрезентације.
Дати 5 голова русима којинсе боре за пласман није лако.
Сад се виде све грешке и заблуде пре свега са Митровићем и још неколицином играча.

Nikola

pre 3 godine

Ako kojim slucajem ostanemo u ovoj grupi,mediji ce napraviti da je to bolje nego da smo bili evropski prvaci,opet nove iluzije i prividi.

sef strucnog staba

pre 3 godine

Kad se već priča da je 3. Tim Rusije na terenu, jel može neko da mi kaže prvi tim Rusije? Al ozbiljno pitam. Ko im ne igra? Inače, momci treba da ostanu u što jačoj ligi. Ako će na vrh mora stalno da se igra pri vrhu. Mladenović, Radonjić i Vlahović su igrači koje treba dodatno pohranjivati sa minutima. Mladenović (Ćof) ima 29 godina i žao mi je što više prilika nije ranije dobio. Upravu FSS da bude sramota. Tumbakoviću hvala, al sad si pokazao koliko si grešio. Na kraju krajeva, fudbal treba da se igra a ne da se njime trguje, al šta sad... Pare rade.
(Vuk, 18. novembar 2020 22:45)


Golovin (najbolji na proslom SP), Cerisev usao tek pred kraj, Dzjuba prvi napadac, Mario Fernandes prvi desni bek i to vrlo dobar i ofanzivan bek, Kudrjasov prvi levi bek, Akmetov i Zobnin jako bitni centralni vezisti. Mozda cak i jos neko ali ne znam sad

Cisse 9

pre 3 godine

Sada sam još vise siguran da se nesto desilo pre utakmice sa škotima , dal klasična naša prica da su se zestoko izmedju sebe isvadjali ili smo škotima prodali utakmicu jer njima je vaznije kao domacinu da budu na euru. Uglavnom neko ko odigra onako protiv Norveške i evo sad protiv Rusije pa i ono protiv Turske , neko ko tako odigra te utakmice nema razloga da protiv škota se tako brani od prvog minuta. Nisu sva posla čista a to je jos bolnije jer tu pomoći nema.

Siniša

pre 3 godine

Da pobedite i 7:0 vi ste jedna velika NULA 0. FSS mafijaška organizacija koja ima podršku vlasti. Niste ni za C ligu nacija nego za onu posle D ako se oformi.

a što

pre 3 godine

Sada je jasno da tandem u napadu treba da budu Luka i Vlahović. Pokretljiviji od statičnog Mitra. Takodje Mladenović igrač utakmice. Radonjić mora da igra. A ostali nela se izaberu. Još bih tu dodao Djuričić. Odbrana je problem

Ser Kokeza od FSS-a

pre 3 godine

@jd

Jesi li ti to upravo uporedio Tumbu sa Levom i napisao da je uspeh Nemacke pod njim skroman? Pa evo ovako:

2008 - drugo mesto na EP;

2010 - trece mesto na SP;

2012 - polufinale na EP;

2014 - svetski prvaci;

2016 - polufinale EP;

2018 - ispao u grupi na SP.

Za 14 godina pod Levom, Nemacka ima samo jedan neuspesan nastup na velikoj sceni.

Dalje, za tih 14 godina, Nemacka je dobijala Argentinu, Brazil, Urugvaj, Francusku, Portugal, Englesku... Tumbin najveci uspeh je pobeda protiv Norveske i remi sa Ukrajinom. I, po tvom misljenju, takav selektor treba da ostane?

Jedino ako trolujes...

MIRO

pre 3 godine

Samo da smo se plasirali na EP mi bi osvojili to u šta nismo mogli da se plasiramo iako više od 50% evropskih država učestvuje na EP! Sad kad krenu hvalospevi mi smo najbolji, najjači..... Ljuldi mi smo "C" Evropska liga i to je kraj svake rasprave, mi nikada nismo učestvovali u istoriji na EP a Severna Makedonia je uspela ove godine!

Millennium

pre 3 godine

I na kraju su golove davali igrači koji su bili skrajnuti, sedeli na klupi i trpeli zbog manekena i zvezda i nesposobnog selektora. Jel uklesano u kamenu da Srbija ne sme da igra sa dva napadača? Jel protiv zakona da ako neki igrač iz standardne postave nije u formi da ga zameni neko drugi? Ali o svemu tome može da se ozbiljno priča tek kada ode vrh Saveza i selektor.

blabla

pre 3 godine

u cemu je sad fora?.
(Nikola, 18. novembar 2020 22:13)

Fora je, Skoti dali Kokezi kofer pun para. A Kokeza pola kofera prosledio u Rusiju a pola u Madjarsku. Tako se cuvaju fotelje.

nebitan

pre 3 godine

Sto puta sam sebi obecao da necu da pratim ali dzaba. kad sve vidim ko ide na evropsko place mi se.znam da nismo brazil ali za pola repki na ep jesmo po kvalitetu.

Milan

pre 3 godine

Што овако нисмо млели Шкотску...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ВељаЦЗВ

Sto su skotlandjani bolji

david

pre 3 godine

Jovic za klasu bolji od svih a Tumbakovic u kljucne utakmice nije ga ni ubacivao ulazio je svaki put kao rezerva pa realno da je jovic dobijao minute kao Mitrovic ili drugi dao bi sigurno duplo vise golova od njih ali tako je to kod Nas najbolji igraci sede na klupi.

Maximilian

pre 3 godine

Godine 2006-e kad se Crna Gora odcepila, reprezentacija Srbije je u Češkoj igrala prvu utakmicu kao Srbija. Tada smo nosili crvene dresove, plave šorceve i bele čarape. Zašto sada ne igramo u takvoj kombinaciji? ovako nemam osećaj ,zbog čega mi nosimo skroz crvenu boju?? neka mi neko objasni.

marko992

pre 3 godine

110

Kada će Real i Srbi shvatiti kakav je Jović igrač?
(miroslav, 18. novembar 2020 21:14

Ima nas koji su odavno shvatili,na zalost,uz "nesebicnu" pomoc saigraca u Realu a ima i njegove krivice, sto su mnogi zaboravili o kakvom se potencijalu radi.

Mali Hijavata

pre 3 godine

Sto puta sam sebi obecao da necu da pratim ali dzaba. kad sve vidim ko ide na evropsko place mi se.znam da nismo brazil ali za pola repki na ep jesmo po kvalitetu.
(nebitan, 18. novembar 2020 21:40

Da, kvalitet koji pokazujemo u kontinuitetu, od Azerbejdžana preko Kazahstana, Finske pa do Švajcarske i Ukrajine. Nevidjen kvalitet.

Nikola

pre 3 godine

Ovaj rezultat vise posmatram kao inat koji je proradio kod igraca u jednoj rezultatski nebitnoj (na pocetku), a na kraju, ispostavilo se, utakmici koja nas je ostavila u B diviziji, gde realno i pripadamo po kvalitetu i prikazanim igrama. Naravno, hvala i nasim severnim susedima na pobedi protiv Turske.
Ne znam da li je neko ocekivao ovako ubedljivu pobedu protiv Rusije, ali to ne umanjuje cinjenicu da Tumbakovic i vrhuska FSS-a moraju da se povuku.
Na kraju krajeva, kako da nam bude selektor neko ko izjavi da je "dobra strana ispadanja u C diviziju to sto cemo igrati protiv slabijih timova".

Sremac u egzilu

pre 3 godine

Mi danas dobijamo, živi bili pa videli.Srećno momci,ja od vas nisam digao ruke, niti ću...iako izgubite glavu gore.Ja nemam drugu zemlju i drugu reprezentaciju, da je sr... jeste, ali ja verujem u to što je rekao Hadžibegić, a jednpm će i to doći. Srećno Srbija!

mrki

pre 3 godine

@pazarac sto mu nisi merio minutazu i golove u Ajntrahtu kada je imao normalne saigrace...bravo za Luku,drago mi je zbog njegovog vecerasnjeg nastupa a i zbog onog nevaznog gola protiv Skota kada je usao na par minuta jer ne decko pokazao da je pravi,nemam nista protiv Mitra ali toliko ga forsirati pored ovog momka je bzv,Mitar reseta u drugoj ligi ali kada dodje u elitu stave ga u dzep,oni su razliciti tipovi napadaca i u odnosu na stil igre protivnika treba proceniti ko ce se bolje snaci u spicu ali stalno ga gurati a Luki samo klupa nema logike,a sto se Reala tice dok je ovakva anarhija i medjuljudski odnosi nema Luki zivota,bolje da ode pa makar i na pozajmicu

branko

pre 3 godine

Odigrali smo ocajno a rezultat je cista sreca..7 zicera Rusi promasili a mi da li 5 golova od toliko suteva...Ocajna igra u sredini...Mladenovic klasa, Jovic treba da igra svaku...Jednostavno vidi se da voli da igra...50 tuches imao Luka to je kljuc danasnjeg rezultata...3x5x2 je uzasna formacija...Srbija mora da ima 600 tuches na svaku tekmu...To treba da im bude prvi zahtev a ne rezultat..

PimPong

pre 3 godine

Od kad pamtim za sebe, nismo dobili Ruse, Ukrajince ili SSSR. Nikad nam nisu odgovarali, tako da je ovo bas fenomenalno, ali malo smo zakasnili... Kakva je sad strasna situacija u nasoj grupi, ako se uzmu u obzir trenutni rezultati. Ako Turci dobiju Madjare, prvi su, a ako izgube od njih, ispadaju iz grupe!!

Јабучило

pre 3 godine

Ljudi shatite jednu stvar:
Kakvi su takvi su,ali nasi su!
Idemo orloviii!
(Dr Dako, 18. novembar 2020 20:25)

Ма... Желим им успеха у групи Ц.

Mr. Max

pre 3 godine

Ovde su osporavali Mladenovića ali ja nisam video da neki naš igrač ima bolji procenat centaršuta od njega. Sad sve ovo lepo izgleda ali džaba. Izgleda da bolje funkcionišemo sa tri napadača Mitar Jović Vlahović nego kad su u igri SMS i Tadić. Ali još jednom napominjem sve je sad džaba kad je trebalo nas nije nigde bilo.

Mr. Max

pre 3 godine

Zaključak je nije bitno ko igra već želja i zalaganje. Rezultat nije pokazatelj naše snage, Rusi su promašili 2-3 šanse koje su bile zicer. Mitar koliko mi god bio antipatičan kao mladji za reprezentaciju uvek daje maksimum (uvek napaljen) što je retkost kod naših igrača. Igra sa dva špica nam izgleda više odgovara jer kada Tadić nije u formi kao u predhodnih par mečeva mi ne ulazimo u šanse. Jović i Mladenović zasijali i zaslužili mesto u startnoj postavi. Vlahović budućnost koju treba iskoristiti. Poenta je ustaliti postavu da se uigra a ne menjati posle svake utakmice pola tima. Još jednom ovo nije bilo merilo naše snage već model koga se treba pridržavati.

MileR

pre 3 godine

Evo ponovo smo postali svetski prvaci. Sad će biti kako smo najbolji, ispali nesrećno iz kvalifikacija za EP, a u stvaru uvek pobeđujemo nebitne utakmice.

VSG

pre 3 godine

Svaka čast momcima na prikazanoj igri.Ovako je moralo i protiv Škota samo opušteno i bez pritiska i njih bi petardirali. Treba zahvaliti i Mađarima i braći Rusima,delovalo je kao protiv Rumunije u kvalifikacijama za SP2010. Dogovorili da odigraju opuštenije a mi ih “bratski” petardirali...

Milan

pre 3 godine

Svim Turcima koji su poslednjih dana pljuvali fudbalere moje zemlje želim da izjavim saučešće zbog ispadanja njihove voljene Turske u C grupu.
(Misha, 18. novembar 2020 22:42)

Turska reprezentacija ce kroz Ligu nacija imati laksi put do EP, a mi necemo biti ni blizu, bar u toj prici. A nasi reprezentativci su opet dokazali da su sampioni nebitnih utakmica. Kad budu ovako pobedili u utakmici koja odlucuje nesto, onda ce zasluziti pohvale.

Vilingrađanin

pre 3 godine

Znači našem "stučnom" štabu je bilo logičnije da Mladenovića koji je levi bek gurnu napred na levo krilo a da Ristića koji je izvorno centralni vezni prebace na levog beka umesto da krilo igra Lazar Ranđelović koji je krilni igrač... Dobro...

Dusanovo carstvo!

pre 3 godine

Ovde su osporavali Mladenovića ali ja nisam video da neki naš igrač ima bolji procenat centaršuta od njega. Sad sve ovo lepo izgleda ali džaba. Izgleda da bolje funkcionišemo sa tri napadača Mitar Jović Vlahović nego kad su u igri SMS i Tadić. Ali još jednom napominjem sve je sad džaba kad je trebalo nas nije nigde bilo.
(Mr. Max, 18. novembar 2020 21:37)

Vlahovic? Radonjic obavezan u startnih 11.

est

pre 3 godine

i naravno da ce sledecu bitnu utakmicu brze bolje vratiti 11 matoraca i ako bi mogli zivkovic i obradovic ili gobeljic da centriraju i naravno jednom jedinom mitrovicu u napadu jer kod nas to uvek ide tako.Mi laici sve vidimo,a oni koji primaju pare da to vide se prave blesavi.Brze se vracaj na 3-6-1 formaciju,napdace sve na klupu i ako moze da igra u kvalifikacijama oko 55 raznih fudbalera umesto da stvorimo kostur mladih i damo im sansu sledecih 5 god.
ali mi zivimo u Srbiji

milanovac

pre 3 godine

Utakmica je toliko bitna da niko nije ni znao da se igra. Ovi manekencici igraju dobro samo kad ih svi otpisu ili izgube sve sanse, a tada uopste nije ni bitno kako ce odigrati.

Dejan

pre 3 godine

Sad se vidi da kolarova je trebalo oterati odavno a ovajSMS je dokazano da je Muslin imao pravo a Tadic ako hoce da igra dobrodosao ali ako misli da izigrava zvezdu hvala ne treba.

Dusanovo carstvo!

pre 3 godine

Protiv skota uzas sa formacijom pogotovo tadic babetina kolarov i ostali mlakonje bez onu stvar vlahovic niti minut protiv skota niti radonjic a treba ti brzina e moj tumbakovic slepac nevidjeni
(mladen, 18. novembar 2020 22:13)
Nema to veze sa formacijom,sa selektorom,sa taktikom sve je to zbog važnosti utakmice.Kada se mora oni se uprpaju,ne znaju gde je levo a gde desno a evo sada kada nije bitno oni igraju.Nije to samo sada to nas prati od uvek Austalija,Slovenija,Švajcarska.I Muslin je imao problema da overi prvo mesto,ko se seca prve mec lopte sa Austrijom koja nas je razbila a naši kao da im je neko noge vezao.Dokle god ne mogu da pobede bitne utakmice sve je dzaba. Kada se sve svede na tu jednu utakmicu koja je najbitnija njih pritisak ubije i tu ne može niti jedan selektor da pomogne.
(Back in Black, 18. novembar 2020 22:24)


E ima sa igracina i formacijom. Zasto 1 usporeni i usamljeni panj da bude celu utakmicu sam na njihovoj strani terena? Kako moze sam kakav god da je? Kapiras?

Daki

pre 3 godine

Bila je neka izjava da je bolje da idemo u grupu c da se lakse plasiramo na ep.. Mislim a koji cemo tamo kad ne mozemo Skotsku dobiti kuci?

Gosn Macola

pre 3 godine

Hteo sam da gledam al kad sam video nemanju maksimovica opet u postavi odma sam batalio,a i kao bog da mi je znak neki dao nestade struje pre 20 minuta.

samo jako

pre 3 godine

U svakoj fudbalskoj zemlji se nakon svakog fijaska kompletna štampa i svi novinari dignu na noge i traže odgovornost - osim u jednoj zemlji gde uvek vlada tišina kao da se ništa nije desilo.
(Soko sivi, 18. novembar 2020 21:04)


Sto pre shvatis da smo daleko od fudbalske zemlje, to ce ti biti lakse.

Ogi

pre 3 godine

Ova utakmica je pravi pokazatelj koliko nam je loš selektor! Briljiraju oni koji u odlučujućoj utakmici protiv Škotske nisu bili u prvoj postavi!

Tragikomedija

pre 3 godine

Jovićeva najbolja utakmica u dresu reprezentacije ubedljivo, Mladenović sa dva savršena centaršuta u trepavicu Joviću, Vlahović zasluženo dao prvenac, Rajković sa par vrhunskih odbrana. Za sad, da nas ne ureknem, igramo fenomenalno, sa izuzetkom par kikseva odbrane. Šteta što ovako nije bilo protiv Škota..

Dusanovo carstvo!

pre 3 godine

Pogledajte moj komentar posle Skotske. Zaigrali smo tek kad su usli Mladenovic, Jovic i Radonjic. Dzaba nam je sve i kasno. Dok god forsiramo drugoligasku bukvu nema nam nade. Znaci bice bolje kad "kapiten" ide u penziju, mozda.

Slobo. B.

pre 3 godine

Dugo nisam gledao bolje poluvrijeme Srbije,svaka čast ,a Jović jednostavno briljira, nema veze što je polubitna utakmica,važno je zalaganje..

Lajavi krelac

pre 3 godine

Možete da pričate da se Rusi ne trude i druge gluposti, ali ovo je prva utakmica u kojoj igramo sa dva napadača, sa igračima na svojim pozicijama i bez primadona tipa SMS, Tadić, Kolarov...

miško

pre 3 godine

Rajković, Ristić, Mladenović, Jović, Grujić, Radonjić, Vlahović, Gaćinović, SMS, Živković Mitrović i Milinković ali ne u centru odbrane, kostut novog državnog tima. Ostale po nahodjenju. Mogućnosti koje poseduju Radonjić i Jović su nepresušne.

jeremija

pre 3 godine

@Dr Flok
AMAN ZAMAN VISE,nije Muslin otpusten zbog Sergeja(koji jeste igracina cijeg kvaliteta nismo jos ni svesni)vec zbog Radonjica(pre svega),jedan tada bio najbolji vezista kalca,evropski i svetski prvak,drugi rezerva u jelen pingpong ligi,bas ovom prvom trebala reprezentacija da mu se nabije cena i gle cuda i do dana danasnjeg nije mrdnuo iz Lacija dok ovaj drugi na konto ucesca na SP brzo ostvario transfer.I zato smu tu gde smo,i nas fudbal,ljudi i dalje ne kapiraju zbog cega je sve ovo,ko je stajao iznad Radonjica(od koga ispade dobar igrac ali tada je manje zasluzio da igra nego sin Ilije Petkovica onomad),cime se pocetnik Krstajic dokazao i koga je hvalio,ko je i sta je Slavisa Kokeza...ne,Kezman je najmocniji covek u drzavi,ocigedno

Mali Hijavata

pre 3 godine

Nije mi jasno kako ekipa kao Srbija jedan put u deset godina odigra dobru utakmicu..
(Mika, 18. novembar 2020 21:37

Ništa se ne sekiraj, već u kvalifikacijama za SP se vraćamo na stari put.

nidža

pre 3 godine

Rusi 20 suteva na gol a mi 12. Neverovatna nam je i sreća bila. Moglo je lagano i 5-5 biti. Zašto i mi ne bi imali jednom sreću na svojoj strani. Čestitke ipak.

dusanculi

pre 3 godine

Rusi su odlučili biti još ovu godinu u ovoj grupi. Do njih je, ne do nas.
Mi ne možemo pobijediti nikoga ni sa dva razlike a kamoli 5 osim ako se nam se poklone. Mjera našeg kvaliteta je utakmica sa Škotskom.

Mladen cg

pre 3 godine

Prvih trideset minuta pokazuje da naša reprezentacija ima kvalitet. Prijatno iznenađenje je Mladenović, i pitanje je zašto nije igrao od početka meča protiv Škotske, u tom famoznom meču. Šta se desilo te večeri sa našim igračima - ostaće vječito pitanje!

Boža Pub

pre 3 godine

Svi govore da su nas Mađari spasili, a niko ne pominje da su se oni zahvaljujući nama plasirali u ligu A. Mađari i Rusi su pred poslednje kolo imali jednak broj bodova, s tim da su Rusi imali bolji međusobni skor. Takva je situacija bila da je dobar rezultat Srbije išao na ruku Mađarskoj, a da je dobar rezultat Mađarske išao na ruku Srbiji. Isto je bilo i u slučaju Turske i Rusije, mada su Turci nerešenim rezultatom obezbeđivali siguran opstanak, a da su pobedili, uz poraz Rusije, oni bi bili prvi. Bilo je komplikovano, ali nismo samo mi imali sreće, već i Mađari.

Звездин весник

pre 3 godine

Ево их, сад сви воле Јовића, сви мисле да је играчина. Пре 2 недеље сте га пљували најстрашније.

Jovan

pre 3 godine

@rusi dosli pijani
(mandrak, 18. novembar 2020 21:22)

Rusi igraju jer moraju da se pojave, nista im ne znaci utakmica. Ovo lici na laksi trening po zalaganju. Ionako nema veze da li izgubis ili pobedis.

slaviša šmigič

pre 3 godine

Ovaj Radonjič ima strašnu brzinu sa loptom u nogama kad udari tačno znaš,da lopta završava u golu Mladenovič več 3.utakmice daleko najbolji igrač na terenu pokazuje se o'koliko bolje igramo sa 2.napadača stvarno se nesečam kad smo izgubii utakmicu sa 2.špice uz Mitroviča jovičeva brzina i znanje dolazi do izražaja Radonjič je kao metak sa loptom prosto igfrač koji može odlučiti utakmicu potezom a može odigrati i loše ali svojom brzinom i borbom odradi velik posao tako,da ove ocee što postavljaju su smešne jedino se slažem,da mladenovič igra fudbal bez straha kad treba povuče loptu što kod drugih igrača nevidiš a iuma i dobar centaršut realno.

Mrgud

pre 3 godine

Dva nasa najbolja igraca ali jedan u katasteofalnoj formi i drugi sa malo zelje za trcanjem i bez borbenosti fale u sastavu i odmah je bolje. Naravno, mislim na Tadica i Sergeja. Ovaj Mladenovic ima vise korisnih centarsuteva nego svi ostali zajedno i on nije bio u sastavu protiv Skotske. To mi nije jasno.

ja

pre 3 godine

Hiljadu puta sam rekao - jedini igrač kojeg mi imamo, a da liči na modernog fudbalera je Radonjić. Šta god ljudi mislili o njemu, on je snažan, brz, visok, sa dobrim šutem - nešto najbliže Ronaldu od svih naših igrača, a, umesto da počinje svaku utakmicu i da gro napada ide preko njega, mi ga zakucamo za klupu zbog sitničavih grobarsko-delijskih razmirica.

Jović takođe. Dečko je zmaj. Nije badava stigao do Reala. Meni je Mitrogol mnogo gotivan i kao lik i kao igrač, ali čovek je zalutao u moderan fudbal. On je arhetip centarfora iz prošlog veka - Savo Milošević, transportovan u 21. vek, gde je, zbog stila i načina igre, manje-više neupotrebljiv ako je sam u napadu. Dakle, ili ćemo da igramo sa dva napadača, gde će Mitar da odvlači igrače odbrane, a Jović da trpa, ili će Jović da bude jedini napadač, sa još 3 ofanzivna vezna, kako bismo stvarali dovoljno prilika.

Svaka druga opcija nas vuče u taktički zaostalu igru - u fudbal iz prošlog veka, pa ćemo redovno da ispadamo od defanzivno disciplinovanih reprezentacija kakva je Škotska.

I da - naša igra mora, od prvog do poslednjeg minuta, da bude totalno ofanzivna. Pokazalo se više puta da smo sposobni bilo kome da uvaljamo 5 golova, a kada to postignemo, možemo da primimo i 4 (a nećemo, jer imamo Rajka na golu) i to će uvek biti pobeda. Ili da se povučemo na svoju polovinu i bunarimo na Mitra (koji tada, kako se 100 puta pokazalo, neće moći ništa da uradi), pa da strepimo od reprezentacija koje su duplo slabije od nas...

a što

pre 3 godine

Ispadanje u ligu C moze samo da nam pomogne za kvalifikovanje za Euro 2024, prolaz za SP odlucuje ovaj ciklus Lige Nacije, a ne sledeci
(ubso, 18. novembar 2020 22:24)

Ništa ne odlučuje C grupa za SP. Kfalifikacije počinju u martu. I nije isti sistem kao za EP. Samo ako se fimalisti iz A grupe ne plasiraju onda idu u baraž. Evropa daje 12 učesnika. Pobednici grupa i najbolje drugoplasirane igraju baraž

Bojan

pre 3 godine

Prvo,Rusi uopste nisu losi.Imaju vise suteva,vise kornera I veci posed lopte.Oni svoje sanse nisu iskoristili a mi jesmo.Krenuli su otvoreno I onda je lakse igrati.Da su dali gol u 1 min.

SSSS

pre 3 godine

Treba pustiti malo Jovica i Vlahovica a ne samo gurati na Mitra.Drugo,protiv Skotske postavka katastrofa.Trece Tumba nikakav trener,koga je vodio se Partizana davno davno...

CZ99

pre 3 godine

Ja kada sam skoro napisao da je najveći problem u reprezentaciji Tadić, dobih gomilu minusa.
(darnem, 18. novembar 2020 22:08)

Od mene plus! Ubedljivo najveći problem. Tadić nije odigrao dobru utakmicu za reprezentaciju barem 3 godine.
(Srđan, 18. novembar 2020 22:23)

Gledamo protiv Škota, burazer 20 puta pita jel igra Tadic, kaze jos nije cuo komentatora da ga je spomenuo. Zahvaliti mu se,.... Sta zahvaliti? Marš napolje sa stadiona, dres posalji kurirskom tako ces dobiti i svoje prnje.

hajduk

pre 3 godine

Kao prvo cestitam. Mislim na kraju ipak zasluzeno, kao i mi na misice. Vjerujem da znam nesto o nogometu i iskreno kad su izbacili grupe, da sam morao da se kladim, rekao bi Turska ili Srb u A a Madjarska u C. A na kraju bas sve obrnuto.
Pratim i gledam Srbiju takodjer i poslije ovih meceva uvjeren sam da je kod vas problem samo u glavi! Vjerujem i da struka to ne zna dovoljno ispratiti. Jer znaci sve utakmice gdje su vas skoro svi prekrizili su dobijene, tipa Norveska, Rusija a umalo i Madjarska u gostima. A u ovim drugim gdje je Srbija bila favorit kao protiv Skotske, Madjarske i Rusije kuci su odigrane jako lose i neprepoznatljivo! Tu naravno i mladost tima igra ulogu ali mislim da ovaj izbornik nije dorastao funkciji.

Ante

pre 3 godine

Zašto Turci i Grci ne znaju da igraju fudbal? A vole ga! Eto pitam pre neki dan na poslu kolegu Turčina to. Smrtno se uvredio, a ja postavio ozbiljno pitanje.
(Prvoslav)

Ne bih rekao za Tursku da ne zna nogomet, ti očito nisi pratio nogomet zadnjih 20 godina. Ajde, možda bi to rekao za Grke, koji su Evropski prvaci bili najboljom odbranom tada?
Kao da omalovažavaš Rusiju..
Nitko ne omalovažava jednu Srbiju, koja je po rezultatima zadnjih 20 godina u kanalu, a kamoli reprezentacije koje su postigle velike uspjehe, četvrtfinala, polufinala, finala SP i EP...
I nije ovo nevažna utakmica, jako bitna za Srbiju, zašto da se dečki pomire da nisu za veliki rezultat? Jeste, izgubili su protiv Škotske, jeste, bila je važna utakmica...al život ide dalje. Dolazi SP. Dolaze nove generacije. Možda se ova ima prilike za iskupljenje. Rezultat, i zadnji gol, dokazuju da Srbija zna da igra.
Problem je u samopouzdanju. A on se stiče pobjedama. Pogotovo nad jakim ekipama, a najviše s "silama". Al da bi igrao s njima, moraš i biti visoko. Zato je ovo važna pobjeda. Samopouzdanje se ne stiče nad San Marinom.
Srbija prvo treba da promijeni strah od primljenog gola, taj strah je i nas mučio dugo. Treba da razmišlja kako dati gol više. To če da donese samopouzdanje i publiku. A onda i rezultat.
I da cijeni svakog protivnika, nek je i bolji, al i bolji treba da zabije gol i da pobijedi, a to se često ne dešava.
Kao da smo svi zaboravili zašto volimo nogomet.

Diletant

pre 3 godine

Ja sve vreme pričam da igrači nisu krivi, kriv je pre svega predsednik FS koji je dovodio loše selektore. Igrace se trude koliko mogu, ali mi nemamo uigrane akcije, nemamo sistem. Nadam se da ova utakmica da Kokeza i Tumbakobic neće iskoristiti ovu utakmicu da ostanu tu gde jesu već da ako imaju i malo ljudskosti podnesu ostavku već danas. Imamo igrace, samo nam treba dobar selektor koji će znati da ih iskoristi. Dosta sa pljuvanjem Kolarova i Tadića, njih dvojica su ginuli za reprezentaciju i donosili nam jako važne bodove. Selektor treba da uvidi da li trenutno doprinose ili je vreme za neke druge igrace. I da vam pojasnim još nešto oko tog večitog podmladjivanja koje pominjete, reprezentacija nije klub, dakle ne mogu igrači da se razvijaju u reprezentaciji, u rep. treba da igraju najbolji u tom trenutku.
Kokeza odlazi, Tumbo odlazi !!!

JPR24

pre 3 godine

Neko reče, drugi ili treći tim Rusije ! Potpuno nebitno, ko pa pamti kad su ovi naši opalili nekome petardu ? I da nisu primili gol ??? No kako god. Trener je banana teška. A i igračima treba zavrnuti šraf ! Ali nema vajde kad je ceo sistem truo. Ono protiv Škotske je bio živi cirkus !

ZVEZDARAC

pre 3 godine

A zašto bi izbegli? Nama je bolje da ispadnemo. Jer mi smo jedna jako loša i netalentovana reprezentacija i pošto ove divizije vode u kvalifikacije,pre ćemo se negde kvalifikovati iz lošije divizije gde nam je i mesto sa ostrvskim malim zemljama

Miki

pre 3 godine

Ne moze,naravno.Prekasno je za to a i Rusi nam ne leze ko i Ukr.Plus sto smo raspad sistema.Ovo je sad bukvalno gledanje koliko mozemo nisko da padnemo i da li mozemo jos nize.

Sale

pre 3 godine

i dalje kazem nemamo postav da bi igrali samo sa tri odbranim igracima. Moramo 4-3-3, 4-2-3-1 ili 4-4-2.

Nazlost, moramo menjati stil kako se mlade igrace uci fudbal. Mi jos uvek igramo i treniramo kao pre 20 god. Pre smo imali igrace koji su igrali po najboljim timovima evrope i bili su standardni u prvoj postavi. I od jednom smo stali da napredujemo. Fali nam kreativnost u igri. To se vidi kako nasi domaci klubovi igraju.

beogradski

pre 3 godine

@Zasto nije igrao Radonjic protiv Skotske ?
(Daki, 18. novembar 2020 20:59)
Zato što su igrali Tadić, Kostić i SMS... Promašaj Tumbe!
(Sale, 18. novembar 2020 21:14)

Tadic i SMS su vrhunski igraci, problem je Tumba takticar koji ne zna da ih iskoristi i koji je menjao sistem i postavu na svakoj utakmici.

estiar

pre 3 godine

Povratak na 4-4-2 i odmah odlicna igra. Neznam zasto je Tumba pricao da nemamo bekove kad je Mladenovic odličan. Bolje da je iskopao nekog desnog ili ovako sa Milenkovicem, nego sto smo pucali po savovima sa 3 odbrambena (ili 2 i Gudelj).

Stroncijum

pre 3 godine

da, da.. svi kao nebitno je sad, nevažna je tekma, a da je kojim slučajem 4:0 za Ruse na poluvremenu, onda bi itekako bila "bitna", jer bi morali da damo na važnosti argumentima za pljuvačinu ...

Zvezda

pre 3 godine

Vodimo samo zato što utakmica nikakvog značaja. Da je utakmica od bilo kakvog značaja onda bi gubili
(velee, 18. novembar 2020 21:49)

Kako nema značaja? Borba za opstanak

Aleksandar

pre 3 godine

Dzabe sve,kada ste trebali da date sve od sebe kao i u svakoj utakmici za svoju Srbiju vas nema nigde a sad nebitno je sve,golovi kojima se radujete kao da ste otisli na euro,treba da vas je stid,treba da igrate svaku tekmu srcem,a ne mozgom u kojem se sve vrti oko eura!!!

Hektor

pre 3 godine

Sta znaci opstanak u B ligi za nas?
1."Atraktivnije" protivnike, a to znaci Ceska,Rumunija,Madjarska,Albanija,Crna Gora...
2.nista vise

Da smo ispali u C ligu, barem bi mogli da je osvojimo i da odemo u baraz za Evropsko prvenstvo...

sifra piralen i male veverice

pre 3 godine

Cek , cek ...Ovako smo i protiv Ukrajine nedavno , ako se ne varam ...sad gledam kvote , rusija daje dva gola 2.40 kvota a 3 gola 5.80 ...bomba .

velee

pre 3 godine

Sto puta sam sebi obecao da necu da pratim ali dzaba. kad sve vidim ko ide na evropsko place mi se.znam da nismo brazil ali za pola repki na ep jesmo po kvalitetu.
(nebitan, 18. novembar 2020 21:40)

Sve te repke koje su na evropskom su imale želju i volju da se kvalifikuju za razliku od naših igrača

Alex

pre 3 godine

Još jedan dokaz da znaju da igraju ali samo kad nema pritiska. FSS da ne traži novog selektora, nije uopšte bitno.Nađite im novog PSIHOLOGA ili tim psihologa koji će da radi sa njima. Oni su kao nesigurni kao nedozreli tinejdžeri.

Neko tamo

pre 3 godine

Ja da sam igrac ja bi odbio da udjem u 90.minutu kao zamena u igru. Vredjanje inteligencije fudbaleru na ovakav nacin je za svaku osudu. Ne treba mi da pise u cv-u da sam igrao za reprezentaciju koju utakmicu vise. I sta sa Zdjelar ima od toga? Nista. Nije pipnuo loptu i jos ova dvojca sto su usli sa njim u 90..min.

cinik ovdašnji

pre 3 godine

Kad nakon centarsuta Mitrovic skoci sa dva igraca na grbaci i glavom da gol, zasto je to onda “staromodna igra, sidrasa centarfora koji glavom daje golove”

(Udri se bekane, 19. novembar 2020 00:18) Upravo se sinoć videlo koliko MItar zapravo može, kada se ne ostavi sam napred, da mu vise po dvojica na vratu i biju ga ko vola. POkazao se kao vrhunski asistent i distributer lopti. Cenim ga kao velikog borca, ali on sam napred ne može, to se bar videlo u poslednjim utakmicama.Još jedan dokaz da nipošto nije problem u mogućnostima igrača, već samo u nedostatku stručnog znanja, ziheraštvu, lošem vođenju i psihološkoj nestabilnosti naših trenera, koji i dalje misle da se utakmice mogu danas dobijati na foru, gomilanjem zadnjih, prednjih i srednjih veznih nazad, pa kako se snađu.

multimilijarderi, milijarderi i obični milijunaši

pre 3 godine

nije toliko pitanje mogu li, nego treba li da izbegnu ispadanje. Ja mislim da ne treba, bar dok ne počnu da igraju fudbal. Kad počnu, to se pitanje neće ni postavljati, pošto su objektivno za klasu bolji od Turaka, Mađara i Rusa zajedno.

Dusanovo carstvo!

pre 3 godine

Zasto nije igrao Radonjic protiv Skotske ?
(Daki, 18. novembar 2020 20:59)

Ne razumes ti sta je fudbalska strategija i vizija naseg strucnog staba. Ne moze sad svako da skapira tu vrhunsku strucnost.

Vlada

pre 3 godine

Da nismo ispustili vodjstvo o pobedu u Turskoj i Pešti igrali bi A grupu
E sada da molimo boga da Turci izgube. Eto kako se igra kada ne igraju umišljene zvezde
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Zvezda, 18. novembar 2020 21:20)
Nema ovo veze sa umisljenim zvezdama, vec sa igrom bez pritiska...Protiv Skota su se odsekli i to je bilo ocigledno

Zvezda

pre 3 godine

I šta će da se desi. Turci ko turci će sada već da naprave dogovor sa madjarima i konačni rezultat 0:0. Madjari odoše u A grupu turci ostadoše u B grupi. Nikako nije smelo da se igraju obe utakmice u isto vreme. Prvo su trebali u 18 časova Madjari i Turci. Jer ova naša sve odlučuje

Filly

pre 3 godine

Ako nemate ista lepo da kazete,ko ste da kritikujete???
Koji ste vi faktoru rodjaci,sta ste u vasim zivotima uradili i sta kritikama postizete??!!!??? Patriota treba biti i kad se pobedjuje i kad se gubi.
Imamo odlicne momke koji ce za 2,3 godine biti na visem nivou u kontinuitet rada jednog trenera. Napred Srbija i u dobru i u zlu!

petrovic

pre 3 godine

Samo da primetim da je protiv Škota na levom beku igrao Gudelj (!) a Mladenović sedeo na klupi (!) i time smo upropastili utakmicu. Neko bi trebalo da odgovara zbog toga.

Volej u rašlje

pre 3 godine

Eto šta se dešava kad reprezentacija koja ima dobre ofanzivne igrače, pređe sa neke izmišljene 3-6-1 bunker formacije na 4-4-2 (kako smo počeli utakmicu sa Rusijom), pa prilikom povrede Radonjića, pređe na 4-3-3 formaciju! Ovo što je prikazano grafički u tekstu, da smo kao igrali 3-5-2, je notorna glupost.
Uzgred, svaka čast Mladenoviću, jedini naš igrač koji stvarno zna da centrira. 2 asistencije i pogodak, bravo!

Milan

pre 3 godine

Ovo samo lud ne vidi da je namesteno. Rusi ne trce. Znaci dogovoreno pa mogu reci milion posto.Mi desetkovani bez pola ekipe bijemo Ruse.Znaci samo se ceka gol Madjara i da opstanemo.Dobro Rusi su odardili svoj deo posla,sad cekamo Madjare.

zvonko

pre 3 godine

Najgore je što ja ne mogu da ih ne pratim, a volio bih da me totalno ne interesuju. Čudno.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (sacz??, 18. novembar 2020 21:14) # Link komentara

Nisi jedini, ja sam isti.
Raspadam se kad ne ide, kritikujem jako ali ovo mi se sviđa večeras, ponajmanje zbog visokog vođstva. Istina je da nema rezultatskog pritiska, igraju se mekše odbrane ali ide se punim srcem, borba za svaku loptu je na nivou, igra je dosta tečna. Za ovaj odnos prema igri bih platio kartu uvek. Izgleda da mladi imaju potencijal. Uz par iskusnih moglo bi ovo i zaličiti u skorijoj budućnosti. Možda ovo uskoro i ne bude menadžerska reprezentacija iz najjednostavnijeg razloga: neće biti mnogo prostora. Mlade snage se polako kristališu i ti igrači će sami zauzeti svoje prorodno mesto.

Jd

pre 3 godine

Tumbaković je gospodin i treba da ostane selektor. Joakim Lev bre za 14 godina jednom postao prvak sveta što je za nemačke strandarde skroman uspeh, prošlo svetsko nisu ni prošli grupu i opet mu savez pruža podršku. Razmislite malo

Aca Pantljičara

pre 3 godine

Najsmesnije je sto i ako Srbija pobedi 6:0, opet ispada u C ligu ukoliko Madjari ne pobede Turke.

Plus, ovo prvo poluvreme (kao i duel protiv Norveske) samo potvrdjuje teoriju da su neke utakmice "takticki" izgubljene/neresene - da se ne igra grupa sa Hrvatima i Englezima, da se namerno ispadne u C ligu kako bi "zvezdice" igrale lagane utakmice.

Sve u svemu, bljutavo...

boki

pre 3 godine

imamo igrace ali nemamo trenere...kad je ne bitno igraju i gaze a kada je bitno ko seka perse..cuvamo se,ne mozemo par pasova povezati i da onda smo u naj jacem sastavu a deluju kao amateri...

sportdetective

pre 3 godine

Sunce ti poljubim, kakvog igraca imamo na levom boku...decko vec trecu utakmicu pokazuje kvalitet, pravi razliku, igra napred igra nazad, centarsutom pogaca igraca u obrvu, Jovic mu vikne desna obrva on opali suvi list i eto lopte na obrvi... i jos nesto ne vezano za ovu utakmicu, onda vidim onog gobeljica, covek se pita dali se oni bave istim sportom.

Marko

pre 3 godine

koja smo mi beda od drzava kada se radujemo da smo ostali u grupi,znaci nema dalje beda na bedom.Ukinuti fudbal i pare preusmeriti na drugi sport
raspala srbija,i ako sam srbin nikad ne navijam za nas kraj price

...

pre 3 godine

Rusi od Yashina i Akinfeeva spali da im Brazilac bude golman. Činimi se da su uzeli još jednog Brazilca kao beka tokom svetskog prvenstva 2018-te. Nedopustivo za najveću zemlju na svetu i čitavih 150 miliona stanovnika.

Istina

pre 3 godine

Kako pisem vec dve godine,decku treba dati samo sansu i videcete gol masinu.Da je igrao u poslednje dve godine koliko Mitrovic,dao bi duplo vise golova jer je za njega igracina.Postaje sa Mladenovicem ubojit tandem jer Mladjine lopte ga pogadjaju tacno u celo.

Srx

pre 3 godine

Pogledajte samo Maksimovica, menadzerskog igraca, igrao je svih zadnjih 20 utakmica a po meni teski diletant, gomila golova pada jer vezni blik pukne na njemu ili on ne isprati...

Rounder

pre 3 godine

Najbolji smo uvek bili u najnebitnijim utakmicama.

Madjari i Turci ne moraju da sutnu na gol vise. Sad mi ispadamo, a Madjari sigurno idu ako tako odrade.

salerno

pre 3 godine

He he Al se lozite, nebitna utakmica, zamislite da je bila bitna utakmica za ruse? kako bi onda bio rezultat? ovako uzdravlje nek vam je, ostace vam tumbakovic i dalje selektor.

Mare

pre 3 godine

Vodimo samo zato što utakmica nikakvog značaja. Da je utakmica od bilo kakvog značaja onda bi gubili
(velee, 18. novembar 2020 21:49)

Za nas nije, ali za Rusijucjeste, jer im treba za visi rang.

Вуче

pre 3 godine

Будите људи па честитајте момцима који су поврх свега остали и којима је стало. Одиграли најбољу утакмицу у последњих 10 година.

Нама је ево већ недељу дана непрежаљен пораз од Шкота, а замислите како је њима. Како је Митру који је промашио кључни пенал а онда се вечерас борио као да нема сутра. Срце лавље. Свако му добро пожелимо. Дечко је прави капитен.

bmiles

pre 3 godine

Ajde da vam nesto i poverujem svi koji kudite ovaj rezultat kao nece Rusi i slicne gluposti: ovo je ne bitno,kraljevi nebitnih utakmica,kasno,dzaba i sl.
Ali rezultat na poluvremenu je 4:0,ubise ih ko Spanci Nemce juce.
Secam se cale mi je pricao o onoj cuvenoj utakmici mislim protiv SSSR 1952 vodila Juga 3:0 na poluvremenu i 5:1 pred kraj a ipak Rusi zahvaljujuci Bobrovu stigose na 5:5!

Takenardi

pre 3 godine

5 godina uporno prica da kapiten ne treba da bude onaj ko nosi broj 10. Nema nista protiv da Tadic bude kapiten ali covece menjaj broj! Svaki put kad je Tadic bio kapiten bukvalno nisu znali gde je levo i desno na terenu. Pa F. Djuric treba da nosi desetku. Zao mi je Tumbakovica ali kao trener nema onu trenersku srecu da ubode prave igrace na pravim pozicijama po potrebi. Imajte u vidu da Krstajic protiv Ukrajine igrao u ovakvoj formaciji pa se desila katastrofa ali opet na toj utakmici promasio 2-3 igraca na pozicijama koje nisu za njih.. stvarno Srbija ima igrace ali treba imati sistem i jaku motivaciju za svaku utakmicu i sto najvaznije da bez pritiska igraju fudbal neka tece igra.

Poznavalac fudbalske igre

pre 3 godine

Kad fudbalsku reprenzetaciju,odnosno ekipu za utakmicu ne sastavlja ONAJ,zajedno sa kokezom i mendzerima onda to izgleda ovako,Tumbakovic nije vrhunski trener,ali je daleko strucniji od ove navedene trojke.Jos nesto,u fudbalskoj igri je gotovo sve izmisljeno,mije to sah ,znaci samo trcanje,borba i neodustajanje .

Prolaznik

pre 3 godine

Los je ovaj L. JOVIC
Ima ocenu samo 9.1 u prvo poluvreme ?
Kad bi mogo 10 do kraja i da se malo u ucute oni sto su samo lose mislili o njemu!

no name

pre 3 godine

Velika greska protiv Skotske sto nije Mladenovic odmah usao ..vidilo se sinoc koliko je bitan po boku, Decko je dobar igrac a sad je gotovo .Okrenuti se kvalifikacijama za mundijal i uigravati ekipu kroz ligu nacija...

VlajkoLajkovac

pre 3 godine

Alal vera sa dva napadaca kuci pa to je HRABROST posebno u ovoj utakmici. Aj svi lepo otkaze i nemojte nas brukati vise i davati lazne nade ovom narodu.

Pedja J7

pre 3 godine

I balerine su rešile da igraju, kad odigram na protivnika, na 5 tiketa?!
Kakvi naopaki momci, kakav luzerski mentalitet?!
Zapnu tek i jedino onda kad nemaju šta da izgube, kad ih svi pljuju, i nemaju ni sami ni 1% očekivanja!
Da se razumemo, ne pišem ovo zbog para, svih 5 tiketa ukupno 300 dinara, ne kockam, igram ko što neko igra loto.
Krivo mi je samo što očigledno mogu, ali jednostavno neće da igraju ko ljudi!

Bot

pre 3 godine

Momci su pokazali da zasluzuju nacionalni stadion vrednim trudom i zalaganjem. Pokazali su da su najbolji kada je najvaznije. Veliki uspeh nase reprezentacije!

21VEK

pre 3 godine

Nama laganja i mitova i teorija sada u 21veku pored jasne i egzaktne analize gena a Evropska analiza je još srećne 2013g uništila sve srpske laži jer je pokazala da Srbi imaju najšareniju kartu gena u Evropi i da su po genima 33% Južnosloveni-Hrvati(plavo) i 13% Severnosloveni(žuto) i zamislite vi to ČAK 20% Grci(svetlocrvena) a to je očito i razlog zašto su Srbi odvojeni pravoslavci sa Vizantijom dok su Hrvati i dalje ostali sa Papom...
Eupedia The Genetic Map Of Europe: i.imgur.com/GLL0M9y.png

Gogx

pre 3 godine

Ova utakmica bas pokazuje koliko strucni stab nije znao da pripremi veliku utakmicu protiv Skotske.
Totalno pogresna taktika, izbor igraca I psiholoski pritisak je ucinio svoje.

Kad momci igraju rastereceno onda I pokazuju koliko znaju I mogu, cak danas posle postignutog gola Vlahovica, Jovica sam video kako ga iskreno podrzava I raduje se tom golu...sto znaci da nema sujete medju njima, nego jednostavno rasteretiti momke I eto rezlutata.

LJUBITELJ FASADA I PUMPI

pre 3 godine

Pratim fudbal 40 godina i jedno pitanje me oduvek muči: Zašto Turci i Grci ne znaju da igraju fudbal? A vole ga! Eto pitam pre neki dan na poslu kolegu Turčina to. Smrtno se uvredio, a ja postavio ozbiljno pitanje.
(Prvoslav, 18. novembar 2020 23:14)

Mentalitet. Odnos prema radu, obavezama, autoritetu. Neko ko je Brazil, to može da nadoknadi ogromnom bazom igrača i zaluđenika, a ovi ne.

Из угла

pre 3 godine

Шкоти би им дали 10 са оваквом игром. Лако је играти кад ти играч не виси на грбачи и узима ти сваки дуел. Док не почну да трче и боре се за сваку лопту, играће овај ревијални фудбал.

golub

pre 3 godine

Ko god da igra za reprezentaciju Srbije uvek ću navijati za taj tim. Ja druge reprezentacije nemam. Igrače i selektore biraju stručni ljudi od nas koji komentarišemo. Volite i poštujte one koji igraju za Srbiju bilo u kom sportu. Živeli!!!

Алекса

pre 3 godine

Ово је класична српска фудбалска математика...тако смо и ономад са Украјином рачунали "само да победимо освајача групе"....

Каква глупост.....

Djordje

pre 3 godine

Igrali ste za tiket 5+ i za vađenje i amneziju svega lošeg i nezdravog na čemu počiva naš savez i vaša mrtva savest.
Ovo kao treba da amortizuje ave svinjarije i silovanja i ponizenja iskrenih navijača koje ste decenijama ubijali u pojam.
Neće to tako lako ići!!!!!!!!!
Ostavke!!!!!!!!!

bradina

pre 3 godine

Ljudi shvatite svi kalkulisu,jedino mi gladni pobeda.Makedonci pametni,shvatili da je lakse ostati u C grupi,izglednije kvalifikovanje za EP,a zar je bitno u kojem si sesiru za SP.Cini mi se da i Rusi(mislim da su izveli drugu postavu?),takodje misle tako sta ce u A grupu,prvi ili drugi sesir svejedno! Ovo takmicenje liga zamisljeno je da reprezentacije slabijeg kvaliteta dodju do sanse i igraju na nekom nmedjunarodnom takmicenju.Sve ostalo je lova!

Lemi

pre 3 godine

Ovo je kao kad osvojis sesticu na lotu, znaci brate protiv Rusije odigras odličnu utakmicu a protiv Skotske neigras uopste. Nego na konferencijama za medije pricas o finalu kao da je finale svetskog orvenstva a ne utalmica za prolaz dalje. Kakvo je to finale? Jel se osvaja trofej posle finala? I onda u cuvenom finalu igras svezanih nogu. Znaci nisi kalibar za velika dela. Utakmica sa Rusijom nije nista. To da li smo u ligi B ili C mnogo nam bitno bas.
Da sam na mesto Vodje pitao bih ove iz FSS gde su pare koje je drzava ulozila proteklih par godina u fudbal.
Ajmo rodjaci odgovornost, šta ste uradilo sa tim. Nista. Gde su rezultati? Nigde, nema ih.
Onda ih lepo "zamolio" (jer drzava ne sme da se mesa u fudbal), da idu kuci, da vode neki klub ili gradjevinsku firmi, drzavnu naravno, manja steta se pravi a nije pod budnim okom naroda.
Igracima objasniti da koga mrzi da igra za reprezentaciju da ne dolazi i birati tim koni se uklapa a ne najbolje nase igrace koji zajedno ne znaju da sutnu na gol.

Mali Perica

pre 3 godine

Komšije jako volim što ste ostali u B ligi nacija,sledeće kvalifikacije neće biti dodatnih mogućnosti preko LG,da bi se ušlo na neko prvenstvo.

Dermendziev

pre 3 godine

C.Zvezda i Reprezentacija uvek su najbolje igrali i davali najvise golova sa po dva centarfura(Melic,Kostic;Kostic,Prljincevic;Ostojic,Lazarevic;Filipovic,Savic;D.Savic,R.Savic;D.Savic,M.Duroski)-(D.Jerkovic,Kostic ili Melic;Osim,Zambata;Bukal,Zambata;Filipovic,Savic;S.Susic,Filipovic;S.Susic,Pancev...).
Jos bolje se igra bez Kolarova i bez Milinkovic-Savica...

PS.Cuo sam veliku salu na SK,a tamo mozete uvek cuti sijaset sala od njihovih "sportskih komentatora",kako su selektori krivi sto ne mogu i ne umeju da pronadju mesto za Milinkovic-Savica u reprezentaciji!"Pa valda se igrac uklapa u tim,a ne tim u igraca.Govorim o igracu reprezentativnog kalibra koji zna da igra i ima orijentaciju na terenu,a ne o igracu tramvaj lige ili nekog prigradskog naselja poput Podbara,kluba Padina,Brodarca,Pivare ili sl.

Pozdrav!

slaviša šmigič

pre 3 godine

Ko gura ovog više Stefana Miteroviča zar stvarno moramo igrati sa 3.stopera i braniti se opet je zanja linika previsoka i spora stvarno više Tumba sa tim Stefanom Mitrovičem na stoperu koji nezna,da doda loptu kamoli,da je povuče ili,da imaš hrabrosti,da dodaš tom čoveku loptu kad znaš odmag,da ide unatrag Rajkoviču.

kimiko

pre 3 godine

Izadjite na teren i igrajte fudbal. Ova reprezentacija ima kvalitet, pokažite to. Na EP nismo otišli, ali fudbal će se igrati i dalje. Borite se za to, svaka utakmica je važna.

ВељаЦЗВ

pre 3 godine

Sto su skotlandjani bolji
(Milan, 18. novembar 2020 21:38)
Ако су теби они бољи од Руса, ја не знам шта да ти кажем хахахаха

zdravko

pre 3 godine

Takoje I ja sam vec od prvog minuta vidio protiv skota da je utakmica u napred dogovorena. Sami neki nisu verovali. Mismo poznati ono svetskom prvenstvo u nemackoj 1974Godine evropsko prvenstvo u beogradu 1976 I to obe moralismo dati nemcima zbog kredita da dobije tada jugoslaviji od nemacke da nepricam protiv holandije precka mijatovica namerna protiv argentine u cetvrt finalu 1990 Godine Sami se pitamo sto mi moramo tako.Pozdrav

C i n i k

pre 3 godine

e sad će da nas buše u B skupini a mogli smo biti carevi u C. iopet nećemo proći. žalićemo mi zbog ove petarde
(ipak, 18. novembar 2020 23:14)


Mozda cete vi u "skupini" da zalite jer ste tamo najgori, nama je ipak u SRB i ostanak u B ligi sasvim ok za sada ako vc nmz na EP.

2CRAZY

pre 3 godine

i da, zaboravih da dodam, kolko bolje igramo bez Tadica, SMS-a i Kolarova, oni ko da samo dave igru, a o zalaganju da ne pricamo.

Izuzev SMS-a, koji se zalaze, ali ume i da nestane... mada mislim da za njega ima nade, ali sto se tice Tadica i Kolarova - penzija, zahvaliti na svemu i poslati ih da odmaraju.

Јабучило

pre 3 godine

Немојте никада да размишљате о лакшем путу, као да испаднемо у нижи ранг па ћемо лакше на следеће Еуро. Стварати победнички менталитет на сваку утакмицу ићи на победу. Немојте то српско лакше на фору да се прође.
(Вук, 18. novembar 2020 22:44)

Мени је до пораза било да бисмо пали још дубље, не би ли се можда неко негде пренуо. Овако ће да саберу останак у другом шеширу и опстанак у дивизији Б и да тврде да смо успешни. А срамоту са Шкотима ће под тепих уз оправдање "лошим даном, пенал-лутријом и кишом". И ништа се под милим богом неће променити. Е зато ми се не мили ова победа.

Urke

pre 3 godine

Radonjic klasa...drskost, brzina, dribling...sut...uvek silovito ka golu, nema vracanja nazad.Prototip modernog igraca..
Jedini nas fudbaler koji brz i zna sa loptom!

Realno

pre 3 godine

Svi hvale Jovica,itd a najbolji i najkorisniji igrac u reprezentaciji na ove tri utakmice je Mladenovic.Decko zna da igra fudbal,osecaj ima ne za beka vec suptilnog igraca sredine terena. Centarsutove njegove nisam video kod nasihh bekova ima 30 godina i vise, mozda je Mirsad Baljic delimicno ima tu kiflu centarsuta,a la Dzaja. Steta sto je vec u nekim godinama,30tim,ali vidi se jos jednom koliko je Tumba pogresio sa odbranom protiv Skota,Kosticem i lenjim Sergejom i memlema sto se tice defanzive Mitrovicem i Tadicem koji izgleda igraju samo ofanzivni fudbal kao pre 40 godine napadaci. Samo me plasi sta ce i kako nasi igrati opet kao Skoti neki krenu a to je vec praksa savremnog fudbala da ih napadaju kao ose vec na nasoj polovini,cetvrtini terena.

LukaOJ

pre 3 godine

Hm, pa Rusija je sinoć imala bar 7 zicera...ja čisto ono, da podsetim samo. Nemotivisana Rusija, bez 2/3 tima, bez nekog velikog takmičarskog značaja ...čisto ono, da podsetim. Svakako, sve čestitke za realizaciju i napadački segment, ali je u defanzivi duvalo sa svih strana!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (SaleS, 19. novembar 2020 12:06)

Očito je da su Rusi igrali bez neke volje, ali nikako nije bila utakmica bez rezultatskog značenja, bilo kakva pobjeda im je igrala za prolaz u A ligu nacija jer su imali bolji medusobni skor s Mađarima.

Titan

pre 3 godine

Svaka čast momci, Srbija ima reprezentaciju za budućnost, šteta za Škotsku, ali šta da se radi verovatno je važnost utakmice odigrala ulogu, nažalost. Ima mesta i za Luku i za Mitra, Luka odigrao maestralno, Mitar borben kao i uvek i odigrao ulogu kod nekoliko golova. Mladenović odličan, Gudelj odličan na svojoj poziciji. Nažalost sad ide duga pauza i ko zna ko će biti u kakvoj formi kad počnu kvalifikacije za svetsko. Još jednom bravo momci, Srbija!

Abrakadabra

pre 3 godine

Pod hitno zahvaliti se svima preko 26 godina osim Mitrovicu,SMS da predvodi tu novu generaciju pa sta bude.Vratiti Andriju Zivkovica , mali je u zivotnoj formi i rastura za PAOK u ligi sampiona.Zasto ne i Racica iz Valensije koji je pre par sedmica u pobedi domacih nad Realom bio jedan od najboljih igraca na terenu.Zivkovic i Radonjic po krilima, Maksimovic , Sergej, Djuricic sredina, napred Jovic i Mitrovic, i odbrana Milan Gajic,Milenkovic, S Mitrovic, Mladenovic.Tu su jos Gacinovic, Ristic, Vlahovic, zvati jos po 2 igraca iz Zvezde i Partizana i ostale iz drugih klubova jelen superlige.

Boki

pre 3 godine

Da je trebalo kao sto je trebalo "stariji brat" bi pustio "mladjeg brata" ne samo 5 nego koliko god trebalo golova...samo da bi popravili gol razliku. Zar se iko zdrav mogao da pomisli da smo toliko jaci od brata....NAMESTALJKA od Srbije preko Indije...

Mika

pre 3 godine

Jedna lasta ne čini proljeće. U svakom smislu. Vidjet ćemo da li će ta ekipa biti bolja u kvalifikacijama za SP. Sa ovim trenerom i nekim panjevima u ekipi.. Sumnjam na duže staze.

2CRAZY

pre 3 godine

Kakav dan, desilo se nesto skoro nemoguce, Novak nas debelo razocarao, a fudbaleri odusevili?

To smo ti mi, tek kad je nebitna utakmica, bez pritiska, tek onda rasturimo, kad je prakticno nebitno, to samo pokazuje da nasi fudbaleri imaju problema sa psihom, jer kad mora da se dobije, onda taj pritisak, strah od neuspeha, osude javnosti, uglavnom nedostatak samopouzdanja nam sasece noge i ne mozemo nista da uradimo, a ovako kad je rastereceno, e tek onda igramo kako treba.

Mislim da se u ovoj utakmici videlo da mi moramo da igramo sa dva napadaca, jednostavno kad god smo igrali sa samo jednim napadacem, mucili bi se, ne bi umeli ni jedan gol da damo, nama je jednostavno potrebno da igramo sa dva napadaca, a u tom slucaju za odbranu ne brinem toliko, jer napad je najbolja odbrana.

Konacno smo imali mentalitet da posle datog gola i golova, ne stajemo da se branimo, vec igramo i napadamo dalje, tako i mora, samo se nadam da ce to nasi upamtiti i za ubuduce.

Jovic se dokazao da je klasa, prvo gol Skotskoj, sad dva gola Rusima i asistencija, malo li je?

Krivo mi jedino sto i Mitra nije dao, sto zbog njegove golgeterske krize, sto zbog drzavnog rekorda, ali polako, bice bolje, imamo tri vrhunska napadaca i po dva mogu da se smenjuju u napadu.

Jiji

pre 3 godine

Nemojte da vam Kokeza maze oci.. sa ovom pobedom ili bez nje svakako je potrebna duboka reforma u fss-u !
Jovic je pokazao svoj talenat koji poseduje, pa makar odigrao sledecih 10 utakmica lose - nas je, vanserijski talenat koji su prepoznali klubovi na vrhunskom nivou, i treba ga ceniti i ostale mlade koji ginu za dres reprezentacije , a ne davati sansu istrcanim balerinama kao sto je Kolarov i ostali učaureni "starosedeoci" reprezentacije..

Nikola

pre 3 godine

Maler. Umesto da izgubimo k'o ljudi, pa da se zapitamo sta nije u redu sa nasom reprezentacijom, mi cemo slusati hvalospeve. Srecom cemo da ispadnemo u B ligu, koja je taman po nasoj meri.

Heri Kejn

pre 3 godine

jedini put kad smo trebali da izgubimo zbog lakse grupe za kvalifikacije za evropsko i zbog vakcine mi nasli da igramo. ko ce nam sad dati vakcinu i kako cemo u baraz za euro kad nam uleti neka spanija u grupu umesto turske.

SaleS

pre 3 godine

Očito je da su Rusi igrali bez neke volje, ali nikako nije bila utakmica bez rezultatskog značenja, bilo kakva pobjeda im je igrala za prolaz u A ligu nacija jer su imali bolji medusobni skor s Mađarima.
(LukaOJ, 19. novembar 2020 13:33)

Čoveče, kako ne kapiraš da im A divizija ništa ne znači, kao ni nama što smo ostali u B, samo može da ti odmogne, jer si sad izgubio i svaku šansu da se kroz Ligu nacija kvalifikuješ na evropsko, jer teško očekivati da ćeš biti prvi. Rusija ostaje u B diviziji i ona će svakako imati veće šanse iz B divizije da se kvalifikuje nego iz A, ukoliko se naravno ne kvalifikuje iz redovnih kvalifikacijama. Tako da, rusi su sve proračunali...zato su možda i igrali bez volje i bez 2/3 tima. Drugo, i dalje potpisujem da bi bilo bolje da smo ispali u C, jer su sledeće Lige nacija još slabije nego ove sad, i još veće šanse bi imali, ovako samo da se nadamo da ćemo kroz kvalifikacije na evropsko!!! Mućnite malo glavom!!

Вуче

pre 3 godine

Никада у животу немојте да размишљате као што размишљате да би Србији било боље да игра са слабијим противницима. То се зове линија мањег отпора. То је за кукавице, да не пишем неку тежу реч. Шампион се постаје храброшћу и одважношћу.

Мора да размишљаш само како да будеш бољи, јачи, мудрији. Зато нам је тако како нам је, пола коментара овде каже лакше би било да смо испали. Не брате. Треба да циљаш на врху, на највишој А дивизији и да се такмичиш са најјачима. Македонија отишла на ЕУРО, сада сваки клинац машта да заигра на истом месту, гину сви да би се нашли на списку.

Udri se bekane

pre 3 godine

Pozdravio bih bota koji se potpisuje sa Dusanovo carstvo (zasto se uvek najcrnji bednici predstavljaju nekakvim kraljevskim carskim imenima?)

Za druga botoretarda nagradno pitanje!
Kad nakon centarsuta Mitrovic skoci sa dva igraca na grbaci i glavom da gol, zasto je to onda “staromodna igra, sidrasa centarfora koji glavom daje golove”.....
Kad pak Jovic nakon centarsuta skoci usred kaznenog prostora i glavom da gol kao je to onda “moderna igra savremenog golgetera?

Jesi mozda frljavim okicama primetio da je oba puta Mladenovicu ore centarsuta dodao taj “spori staromodni” kapiten Mitrovic? Ne mislis da je zajednicka igra rezultirala rezultatom?
Ti cak nisi niciji bot, ti bi samo zelio da si nekome potreban, pa jadan “pomazes” “svom coveku”...
Tugo nesreco,,,,

4k4.Dex

pre 3 godine

U buduće jednog dana kada idu Kokeza i ekipa i dođu neki mladi ambiciozni ljudi na čelo saveza. Igrati samo na gol više, 2 ili 3 napadača svaki meč. Imamo takve napadače da je to haos, ne može tenk da ih zaustavi ako se dobro osećaju. Takođe sve mlađe kategorije okrenuti maksimalno ofanzivnom fudbalu pa i ako nekad budemo gubili bek gubimo 4:3

Aj sad dalje

pre 3 godine

"Bravo, tako se igra, sad idemo dalje."
Kud dalje? Upravo smo izbaceni sa evropskog.dalje mozemo mozda ako budemo bolji tek za 2 god ali sta je to prema vecnosti.

bmiles

pre 3 godine

Zapamtite vec jednom - niko ne igra za drugog.Madjari su igrali za sebe jer im je ovo bila sansa da se najzad podignu iz vise decenijske mocvare.Od SP 1966.nije ih bilo nigde!Razbijali smo ih cak sa 7:0.5:1.Da nije bilo vaznosti utakmice protiv Norveske i Skotske i tad bi ih pobedili!Prisetite se u toj utakmici izveli smo posle pobede u Oslu pomesani tim vecinom sa rezervistima i izgubili!Tada su svi komentari osuli paljbu po Jovicu,sad ga evo slavimo,usput smo ga rebnuli po dzepu 35 soma evra,a pojedini nasladjivali!Kakav smo mi narod da svaki uspesan sportista nema prava na slab dan, jer mu se odmah to nabije na glavu,splavovi,zena itd. dalje.Dojucerasnji kapiten Kolarov stavljen je na stub srama sto mu je Konte(cuveni "srbomrzac")zabranio da igra,cak da i izvede penal.Doticnog trenera FSS je trebalo prijaviti Disciplinskoj komisiji UEFA zbog takvog ponasanja!Riba smrdi uvek od glave,a kod nas odomaceno da se smeni selektor kao dezurni krivac i kad se dobija i kad se gubi! Mnogo stosta ne valja ni u drustvu i ljudi oko sporta.Ustolicili se neki bivsi politicari,zauzeli busije u klubovima i drmaju uz pomoc tzv "navijaca" inace poznati zandarmeriji poodavno!Stadioni nam zjape prazni jer se ocevi plase da povedu svoju decu od te pijane razularene mase koja pravi nerede pritom ni karte ne kupuju,a naplacali se klubovi a i reprezentacija silnim kaznama! Nisam da se smeni selektor,vec da mu se da odresene ruke kao sto su to imali selektori bivse Juge,ciklus na 4 godine.Cestitam!

SaleS

pre 3 godine

Hm, pa Rusija je sinoć imala bar 7 zicera...ja čisto ono, da podsetim samo. Nemotivisana Rusija, bez 2/3 tima, bez nekog velikog takmičarskog značaja ...čisto ono, da podsetim. Svakako, sve čestitke za realizaciju i napadački segment, ali je u defanzivi duvalo sa svih strana!!

matori 2

pre 3 godine

Pa posle ne valja Tumba? Cim nema Kataija sve je moguce. Taj decko je uvreda za fudbal i ko to ne razume nece nikad nista napraviti

Back in Black

pre 3 godine

Bolje da smo primili pet komada jer ovom pobedom mogu samo da se busaju Kokezinje i ostali foteljaši.Sada ce one klasicne fore kako su ovi mladi momci pokazali da su buducnost reprezentacije i da smo na dobrom putu.I ono Tumbakovic odlazi,a novog selektora ne mogu da pronadju pa izbunare nekog,pa sve opet od nule kao i svake kvalifikacije.Sistema nigde,ovi iz FSS obraz deset prsta debeo,kao i svaki politicar u zemlji Srbiji.Nije da ga branim ali ovo je 16-ti selektor koji je za sve kriv.Pa mozda i nije do selektora.

al, sta ja znam

pre 3 godine

Hvala Mađarima, obraz su nam sačuvali.
(Ivan, 18. novembar 2020 23:31)

Kako to tacno mislis, pojasni mi, nek zahvale oni nama sto su prvi, mozemo i tako da gledamo. Nisu oni igrali za nas nego za sebe jer im je trebalo, da nije pa da zahvaljujemo, mozemo i Rusima onda da zahvalimo jer su uzeli onomad bodove Turcima, jer da nisu mi bi opet ispali, tako da nemoj nikom ti da zahvaljujes niko nista nije zbog nas radio vec zbog sebe , kao sto smo i mi zbog sebe pobedili ,a ne da bi Madjari bili prvi

Nele

pre 3 godine

@Back in Black
vaznost utakmice im veze noge? Pa cemu sluzi selektor? To i jeste posao strucnog staba da spreme ne samo takticki nego i psihicki tim za utakmicu!

made in serbia

pre 3 godine

Treba mnogo generacija da prođe da operete svoj obraz... Svih 11 sa klupom ostaće upamćeno kao najveći gubitnici sporta u 21.veku - Škotska će za mnoge ljude postati sinonim za nacionalni poraz. Moralno, etičko, iskonsko, religijsko posrnuće je odraz u ogledalu - samo što su na jednoj strani 90-te a na drugoj 2020-te..... Da ste ove vodka-dilere pobedili sa 40-0, jedino su ljudi sa Severa u našim mislima.... Za mnoge je fudbal umro ovde, za mnoge umire ali za “ljude sa promajom u glavi” nikada neće. I takvi će biti pored nas? Ne, hvala.

nogomet

pre 3 godine

Cestitam. Nemoj te se ljutiti ali veceras ni je sve tako kako se cini. Ili Rusi nisu htjeli da u A prolaze kao Hrvati ili se Putin na ovaj nacin osvetio Erdoganu..

miodrag

pre 3 godine

Sport je cudo i zato je tako popularan! U sudaru Rusa i nas pobedili smo tamo gde nismo realno ocekivali i zgubili tamo gde smo realno ocekivali.

Ala bi tu bilo i Gudlja i mardelja bato moj...

pre 3 godine

Neko je uzeo lepe pare da dve utakmice sklanja Gudelja iz sredine, i da tako poruči nekome u svetu po pitanju klađenja da je sve po planu!

Sve je komplet FIFA i UEFA lopovski svet, ali ove naše gore od afrikanaca... tačno bi voleo da im ovi veći lopovi UEFA ili FIFA pregledaju i knjige i telefonske poruke, meljove i čuda...

labud

pre 3 godine

@veliki mucenik djole
menjaju im selektore svaka 3 meseca,na SP fakticki isli bez trenera,Tadic pravio takticku,podrska nacije velika nula,kult ne postoji,utakmice se prenose van nac.frekvencije niko i ne zna kada se igraju mecevi,samim tim nemaju svest o vaznosti utakmica,sve i da su se plasirali nikog ne bi bilo veliko briga a ne tako davno Santrac,Petko,Antic sve nazalost pokojni i euforija oko reprezentacije sa njima,prosto Nemci u ovakvoj situaciji ne bi nista napravili pa Hrvati sve uspehe(vece nego u staroj Jugi)stvorise na kult,tamo kada igra repka sve staje,danima specijalne emisije,analiziranja,a mi protiv Nor nismo mogli ni na radiju slusati prenos,kao da je neka 1946-ta

Aleks

pre 3 godine

Usled brojnih obaveza,a više zbog potpunog razočarenja posle Škotske, večeras sam potpuno orkulirao utakmicu. Ulazim na b92 čisto da procunjam kroz vesti, kad vidim petarda...
Neko bi rekao nerealno, međutim kada sam video da su od starta igrala 2 špica, sve jasno. Premotajte koga ne mrzi, koliko utakmica smo odigrali sa dva špica u zadnjih 10 godina i videćete da su uvek bili povoljni rezultati za nas, a da je takvih utakmica bilo jako malo. Ja ne znam kakva je to muka da se ne stavljaju uvek 2 špica. Imamo ih bre, dobri su nisu loši. Zašto je to toliko teško da se igra 4 4 2 ili 3 5 2, ne znam.

Milos Radunkovic

pre 3 godine

Čista nameštaljka, od braće Rusa. Kada smo zadnji put pobedili bilo koji ekipu ovim rezultatom? Rusija je uvek bila jača reprezentacija od naše. I gle čuda, onda kada nam treba ovakva pobeda, naši "orlovi " poleteše visoko. Pratiti fudbal z današnje vreme može samo neko ko je apsolutni mazohista.

Neposteni građanin Vule

pre 3 godine

@Mađarska u pravom komšijskom maniru spasila ugled našem reprezentativnom fudbalu! Hvala "lakoj konjici"!
(Che, 18. novembar 2020 23:31)

Ja se bojim'da su oni spasili naseg nesposobnog selektora
(Miki, 18. novembar 2020 23:59)

Opet selektor kriv?
Nije da branim Tumbakovic jer sigurno nije među najboljima u Evropi i možda i nije dovoljno kvalitetan za reprezentaciju ali osim Antica i Muslina niko nam nije bio dobar.
Možda je vreme da i mi razmišljamo malo s našim glavama.
Možda rešenje tražimo u sistemu rada i korupciji u našem fudbalu.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 3 godine

@ЈАТАБАРЕ - Не одиграју добро важне утакмице јер не могу да се носе са притиском. Немој толико да вјерујеш у бајке. Ово је пирова побједа. Не дирај Муслина. САВЕЗ ОСТАВКА!

sismish

pre 3 godine

1 2 3... a sada pocinju price kako ima nade, da znaju, da ce biti bolje, pokazalo se, sve ce biti bolje u buducnosti, sve je oprosteno .... Ovaj narod je nepopravljiv.

Hvala rusima i madjarima

pre 3 godine

Rusi nas pustili i da pobedimo i da napravimo veliku gol razliku da bismo imali bilo kakvu sansu za opstanak. Igrala je njihova treca postava. I bez odbrane. Madjari pobedili zbog sebe, pa mi izvukli korist. Hvala rusima i madjarima, bas su nasa braca i dobre komsije.

Zoran

pre 3 godine

Problem je nas mentalitet, sve je u glavi samih igrača,Rusi su takođe takvi u fazonu ,ma super sve pobeđujemo.Mislim da selektor takođe nije odgovoran,mnogo je tu igrača sa kako se kaze bubicom u glavi.Mnogi glume neke zvezde kao na primer Kolarov koji treba da bude vodja tima a on zamišlja da je važniji od selektora.Sam savez je takođe menadžerski koji forsira pojedine igrače.

Conspiracy theory

pre 3 godine

Uz Malo srece postizemo gol u zadnjim minutama utakmice I dobijamo Ruse sa 2:1.
Madjarima se poput bumeranga vraca sreca protiv Islandjana I primaju 2 Gola od Turaka koji ovom pobedom osvajaju grupu i plasiraju se u grupu A

kofi anan

pre 3 godine

@joca
Ne to bi trebalo da budu pozeljna vremena,da dobijamo u najvaznijem sportu,a pojedinci iz tenisa i ostalog sta urade,urade

nema na čemu...

pre 3 godine

"Zbornaja komanda" ili "zajednička reprezentacija" je pojam iz vremena Saveza Sovjetskih Socijalističkih Republika, koje su, jelte, imale zajedničku reprezentaciju, zbornaju komandu SSSR-a.

Rusija, kad god da sa njima igramo, me može imati zajedničku reprezentaciju odnosno "zbornaju komandu", već samo reprezentaciju Rusije.

Otprilike kao kada bi za našu reprezentaciju ruski novinari napisali da je izabrana od Vardara pa do Triglava. Nije.

Strucnjak

pre 3 godine

Tadic,Kolarov,Mitrovic- Molim Vas napustite reprezentaciju. Mitrovic je ok lik trudi se i bori ali on ovako spor nema sta da trazi u reprezentaciji. Svi spicevi su bolje resenje od njega.

Jd

pre 3 godine

Tumbaković je gospodin i treba da ostane selektor. Joakim Lev bre za 14 godina jednom postao prvak sveta što je za nemačke strandarde skroman uspeh, prošlo svetsko nisu ni prošli grupu i opet mu savez pruža podršku. Razmislite malo

Zapazanje

pre 3 godine

I pored 3 klasicna spica,jedini beskorisni,Mitrovic,morao je citavu utakmicu da odigra i to sve ne bi li umuvao neki gol i srusio rekord po broju golova u reprezentaciji,coveka koji je milion puta bolji igrac od njega bio.Nadali se jadnici da ce nam svirnuti penal,pa da on da gol,bar Rusima,ako vec nije znao Skotima.Bice prava sramota da Mitrovic bude ispred Bobeka i ostalih velemajstora sa svim svojim neznanjem,na tabeli liste strelaca.

menadzeri napolje

pre 3 godine

Не треба умањити ову победу, остали смо у Б грипи, што је добро, и видели смо да има још нападча поред Митровића, који заједно са Кокезом, Крстајићем, Тумбом и менаџерима гробар репрезентације.
Дати 5 голова русима којинсе боре за пласман није лако.
Сад се виде све грешке и заблуде пре свега са Митровићем и још неколицином играча.

branko

pre 3 godine

Odigrali smo ocajno a rezultat je cista sreca..7 zicera Rusi promasili a mi da li 5 golova od toliko suteva...Ocajna igra u sredini...Mladenovic klasa, Jovic treba da igra svaku...Jednostavno vidi se da voli da igra...50 tuches imao Luka to je kljuc danasnjeg rezultata...3x5x2 je uzasna formacija...Srbija mora da ima 600 tuches na svaku tekmu...To treba da im bude prvi zahtev a ne rezultat..

Srđan

pre 3 godine

Ja kada sam skoro napisao da je najveći problem u reprezentaciji Tadić, dobih gomilu minusa.
(darnem, 18. novembar 2020 22:08)

Od mene plus! Ubedljivo najveći problem. Tadić nije odigrao dobru utakmicu za reprezentaciju barem 3 godine.

pazarac

pre 3 godine

Kad ti ne igra napadač Reala cele kvalifikacije, prošli selektori ga bušili, dečko razbija, bravo Luka...
(Delije Čikago, 18. novembar 2020 21:50)
Taj napadac Reala je proveo preko 800 minuta na terenu na svakih 400 postigne po gol. Jedna dobra partija u nevaznoj utakmici za gosta nije nikakav pokazatelj decko nije za Real.

KragujevacR

pre 3 godine

Nema šta, bratski.Ne stajemo sa golovima iako nam potrebna pobeda od 1-0 u koliko toliko nebitnom meču. Ali ima nade kad gledas ove klince, bice nesto u sledecih par godina od nas.

21VEK

pre 3 godine

Nama laganja i mitova i teorija sada u 21veku pored jasne i egzaktne analize gena a Evropska analiza je još srećne 2013g uništila sve srpske laži jer je pokazala da Srbi imaju najšareniju kartu gena u Evropi i da su po genima 33% Južnosloveni-Hrvati(plavo) i 13% Severnosloveni(žuto) i zamislite vi to ČAK 20% Grci(svetlocrvena) a to je očito i razlog zašto su Srbi odvojeni pravoslavci sa Vizantijom dok su Hrvati i dalje ostali sa Papom...
Eupedia The Genetic Map Of Europe: i.imgur.com/GLL0M9y.png

Sremac u egzilu

pre 3 godine

Mi danas dobijamo, živi bili pa videli.Srećno momci,ja od vas nisam digao ruke, niti ću...iako izgubite glavu gore.Ja nemam drugu zemlju i drugu reprezentaciju, da je sr... jeste, ali ja verujem u to što je rekao Hadžibegić, a jednpm će i to doći. Srećno Srbija!

zdravko

pre 3 godine

Takoje I ja sam vec od prvog minuta vidio protiv skota da je utakmica u napred dogovorena. Sami neki nisu verovali. Mismo poznati ono svetskom prvenstvo u nemackoj 1974Godine evropsko prvenstvo u beogradu 1976 I to obe moralismo dati nemcima zbog kredita da dobije tada jugoslaviji od nemacke da nepricam protiv holandije precka mijatovica namerna protiv argentine u cetvrt finalu 1990 Godine Sami se pitamo sto mi moramo tako.Pozdrav

Rajko

pre 3 godine

Ključ pobede je sledećim stvarima:
1. Rusi ne žele pobedu. Pobeda ih vodi u pretešku grupu A lige nacija koja će biti put za EURO kao i ove godine.
2. Naši se sile jer su ugledali šansu da se dokažu "da mogu", a u stvari ne mogu. Pa ko iole prati fudbal vidi da je ono puko guranje lopte bez ideje kao i do sad, samo što sad ulazi u gol nekako jer protivnik nema motivaciju u totalno nebitnoj poslednjoj utakmici sezone.
Gde su bili kada su ih Rusi razbili 3-1? Kada su izgubili od Mađarske u Beogradu? Od Škotske u Beogradu?
Rusi pokazali kako se igra fudbal. Ljudi dobili važne utakmice odmah u početku ubedljivo i onda ukočili da mogu na odmor lagano.
Srbija nikad nije i neće znati igrati fudbal jer zaboravljamo važne poraze a radujemo se nebitnim pobedama.

Gosn Macola

pre 3 godine

Hteo sam da gledam al kad sam video nemanju maksimovica opet u postavi odma sam batalio,a i kao bog da mi je znak neki dao nestade struje pre 20 minuta.

Dior

pre 3 godine

Ja mislim da Jovića ne treba zvati u reprezentaciju... Pa čovek je najbolji igrač na terenu. Kako dribla, odigrava, i gol je dao. Vidi se da igra u Realu. Čim se malo potrudi pravi razliku. Sigurno će dobiti više minuta sad.

Filly

pre 3 godine

Ako nemate ista lepo da kazete,ko ste da kritikujete???
Koji ste vi faktoru rodjaci,sta ste u vasim zivotima uradili i sta kritikama postizete??!!!??? Patriota treba biti i kad se pobedjuje i kad se gubi.
Imamo odlicne momke koji ce za 2,3 godine biti na visem nivou u kontinuitet rada jednog trenera. Napred Srbija i u dobru i u zlu!

Marko

pre 3 godine

koja smo mi beda od drzava kada se radujemo da smo ostali u grupi,znaci nema dalje beda na bedom.Ukinuti fudbal i pare preusmeriti na drugi sport
raspala srbija,i ako sam srbin nikad ne navijam za nas kraj price

velee

pre 3 godine

Ova utakmica je dokaz da treba dati poverenje Tumbakovicu da vodi Srbiju u kvalifikacijama za SP. Napred Srbija!

Dati Tumbakovicu da vodi kojem su utakmice koje imaju rezultatski znacaj nebitne a kojem su jako bitne utakmice koje nemaju rezultatski znacaj . Valjda treba dovesti trenera kojem su bitne utakmice koje imaju rezultatski znacaj

Ljubo

pre 3 godine

Kao što je neko već rekao svetski prvaci nebitnih utakmica.Igrao sam na gubitnike protiv Škotske i izgubio,i onda kada se trebala popiti jedna petarda protiv Mađara oni odigraju kao da je to utakmica koja vodi na evropsko prvenstvo i ja naravno opet puknem tiket,danas odigram na Ruse jer opet mislim sada će ponovo da ih Rusi razbiju,kada opet baksuzi odigraju za kladionicu i tako opet do neke važne utakmice kada će ponovo da bude ona stara gubitnička ekipa u kojoj su svi sa svakim posvađani.I što je najgore od svega sada se ovim rezultatom abolira sve ono što nije valjalo zadnjih godina.Ali uskoro će ponovo stići otrežnjenje.

Bot

pre 3 godine

Momci su pokazali da zasluzuju nacionalni stadion vrednim trudom i zalaganjem. Pokazali su da su najbolji kada je najvaznije. Veliki uspeh nase reprezentacije!

matori 2

pre 3 godine

Pa posle ne valja Tumba? Cim nema Kataija sve je moguce. Taj decko je uvreda za fudbal i ko to ne razume nece nikad nista napraviti

Zvezda

pre 3 godine

Da nismo ispustili vodjstvo o pobedu u Turskoj i Pešti igrali bi A grupu
E sada da molimo boga da Turci izgube. Eto kako se igra kada ne igraju umišljene zvezde

jeremija

pre 3 godine

@Dr Flok
AMAN ZAMAN VISE,nije Muslin otpusten zbog Sergeja(koji jeste igracina cijeg kvaliteta nismo jos ni svesni)vec zbog Radonjica(pre svega),jedan tada bio najbolji vezista kalca,evropski i svetski prvak,drugi rezerva u jelen pingpong ligi,bas ovom prvom trebala reprezentacija da mu se nabije cena i gle cuda i do dana danasnjeg nije mrdnuo iz Lacija dok ovaj drugi na konto ucesca na SP brzo ostvario transfer.I zato smu tu gde smo,i nas fudbal,ljudi i dalje ne kapiraju zbog cega je sve ovo,ko je stajao iznad Radonjica(od koga ispade dobar igrac ali tada je manje zasluzio da igra nego sin Ilije Petkovica onomad),cime se pocetnik Krstajic dokazao i koga je hvalio,ko je i sta je Slavisa Kokeza...ne,Kezman je najmocniji covek u drzavi,ocigedno

Red Star

pre 3 godine

Opaaa, nasi sada ima da misle da su brazil a rusi se i ne trude, bas ih briga. Imali bi barem neke sanse nasi u C grupi lige nacija, ovako nista.

Hektor

pre 3 godine

Sta znaci opstanak u B ligi za nas?
1."Atraktivnije" protivnike, a to znaci Ceska,Rumunija,Madjarska,Albanija,Crna Gora...
2.nista vise

Da smo ispali u C ligu, barem bi mogli da je osvojimo i da odemo u baraz za Evropsko prvenstvo...

Milan

pre 3 godine

Svim Turcima koji su poslednjih dana pljuvali fudbalere moje zemlje želim da izjavim saučešće zbog ispadanja njihove voljene Turske u C grupu.
(Misha, 18. novembar 2020 22:42)

Turska reprezentacija ce kroz Ligu nacija imati laksi put do EP, a mi necemo biti ni blizu, bar u toj prici. A nasi reprezentativci su opet dokazali da su sampioni nebitnih utakmica. Kad budu ovako pobedili u utakmici koja odlucuje nesto, onda ce zasluziti pohvale.

golub

pre 3 godine

Ko god da igra za reprezentaciju Srbije uvek ću navijati za taj tim. Ja druge reprezentacije nemam. Igrače i selektore biraju stručni ljudi od nas koji komentarišemo. Volite i poštujte one koji igraju za Srbiju bilo u kom sportu. Živeli!!!

Zvezda

pre 3 godine

I šta će da se desi. Turci ko turci će sada već da naprave dogovor sa madjarima i konačni rezultat 0:0. Madjari odoše u A grupu turci ostadoše u B grupi. Nikako nije smelo da se igraju obe utakmice u isto vreme. Prvo su trebali u 18 časova Madjari i Turci. Jer ova naša sve odlučuje

CZ99

pre 3 godine

Ja kada sam skoro napisao da je najveći problem u reprezentaciji Tadić, dobih gomilu minusa.
(darnem, 18. novembar 2020 22:08)

Od mene plus! Ubedljivo najveći problem. Tadić nije odigrao dobru utakmicu za reprezentaciju barem 3 godine.
(Srđan, 18. novembar 2020 22:23)

Gledamo protiv Škota, burazer 20 puta pita jel igra Tadic, kaze jos nije cuo komentatora da ga je spomenuo. Zahvaliti mu se,.... Sta zahvaliti? Marš napolje sa stadiona, dres posalji kurirskom tako ces dobiti i svoje prnje.

Neko tamo

pre 3 godine

Ja da sam igrac ja bi odbio da udjem u 90.minutu kao zamena u igru. Vredjanje inteligencije fudbaleru na ovakav nacin je za svaku osudu. Ne treba mi da pise u cv-u da sam igrao za reprezentaciju koju utakmicu vise. I sta sa Zdjelar ima od toga? Nista. Nije pipnuo loptu i jos ova dvojca sto su usli sa njim u 90..min.

Празно

pre 3 godine

Ова победа ништа не значи. Као прво и основно нису играли под притиском. Селектор и даље треба да оде после срамоте са шкотима. Успут руси појма немају што се фудбала тиче.

Dusanovo carstvo!

pre 3 godine

Pogledajte moj komentar posle Skotske. Zaigrali smo tek kad su usli Mladenovic, Jovic i Radonjic. Dzaba nam je sve i kasno. Dok god forsiramo drugoligasku bukvu nema nam nade. Znaci bice bolje kad "kapiten" ide u penziju, mozda.

Ko bi rek'o cuda da se dese

pre 3 godine

Ma svaka cas'! Jako "bitna" tekma!!! "Blago" nama(iskrenim, pravim navijacima selekcije Srbije, sa vama)!!!.....Pre svega mislim na "savez", a onda i na vas fuCbalere.....Mnogo ste "mocni" u ovakvim "bitnim" utakmicama...... A kad' se zaista igra za nesto vazno(plasman na EURO, npr.), nestanete sa terena!! Stidite se svi onoga sto radite!!!!!!!!!!!!!!

Realno

pre 3 godine

Na cemu je Jovic, ovo jednostavno nije on.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Stef, 18. novembar 2020 21:37)

Zapravo ovo je pravi Jovic.Dati mu sansu u kontinuitetu i bice golova koliko hocete.Nadam se da je Zidan cuo za ovo i da ce pogledati snimak jer mu ovakav Jovic treba i u Realu.

jatabare

pre 3 godine

Unizavati ovu pobedu je idiotski pricom o nebitnoscu utakmice jer kao sto neko dole rece,da su nas Rusi razbili utakmica bi automatski postala najbitnija na svetu,pritom nije lako napuniti petardom u danasnje vreme ni Luksemburg a ne reprezentaciju igracki mozda i bolju od sebe.Inace preslikana situacija kao mec sa Norvezanima,unapred prezaljeni,sa ocekivanjima katastrofe,ocigledno su se zainatili i odigrali kao retko kada otkako smo uopste samostalna drzava.Dokaz da nije stvar u kvalitetu igraca,pa splavar Radonja,nasilno gurnut u reprezentaciju,ima sjajan ucinak,uz normalan savez,ociscen od politike koji bi pametnom strategijom polako radio na povratku publike na stadion,ozbiljnim trenerom na duze staze(vrlo bitna stavka,ugovor na 4 godine,minimum 2 reprezentativna ciklusa),mozda bi od svega ispao sjajn tim,nazalost bojim se da cemo od ove pobede biti samo stete,tj,da ce ista sacuvati i Tumbu na klupi a pogotovo Kokezu i ekipu,mada ovi drugi imaju zaledjinu,znamo vec i ciju,evo mediji cerece Kolarova,kriveci njega za neodlazak na EP,ne dao bog da iko spomene ljude iz saveza,da se pokrene tema zasto je onomad suludo smenjen Muslin i jos suludije postavljen Krstajic...

ubso

pre 3 godine

@pancev
Ispadanje u ligu C moze samo da nam pomogne za kvalifikovanje za Euro 2024, prolaz za SP odlucuje ovaj ciklus Lige Nacije, a ne sledeci

nidža

pre 3 godine

Rusi 20 suteva na gol a mi 12. Neverovatna nam je i sreća bila. Moglo je lagano i 5-5 biti. Zašto i mi ne bi imali jednom sreću na svojoj strani. Čestitke ipak.

pera

pre 3 godine

Bravo majstori, uspeli ste da dobijete najnebitniju utakmicu u 2020. I dalje sam pri stavu da rukovodstvo zajedno sa selektorom mora da ode. Fudbal je oduvek bila timska igra gde sve mora da stima na svim nivoima, a danas je sve to podignuto na najvisi nivo koji je do sada vidjen u fudbalu. Igra je takva da zahteva maksimalnu pripremu igraca, taktike i plana B. Igraci su izlozeni mnogo vecem naporu zbog tempa takmicenja, nacionalna prvenstva, reprezentativna takmicenja i evropska klubska takmicenja. U fudbalu danas nema vremena za "imao sam los dan", veliki je novac u opticaju u ovoj igri i zato se zahteva konstantna forma, a na neki nacin je fudbal danas i vise od igre ;). Elem problem nase reprezentacije je sistem, mi moramo da postavimo prave ljude koji su sposobni da uspostave fudbalski sistem u nasem savezu, gde ce se iskljucivo insistirati na kvalitetu, a ne sporednim interesima. Ako to uspemo sigiran sam da ce nasa reprezentacija uci u fudbalski krem... Ali nazalost istorija je pokazala da mi nismo sposobni za to. Najveci je uspeh postigla CZ i to je to do sada. Ipak ja toliko volim nas fudbal da se idalje nadam... Pozdrav sa dalekog zapada

sex

pre 3 godine

Naravno da je Jovic vanserijski igrac, to vidi svako ko iole poznaje fudbal, kao sto su videli i Zidan i citav fudbalski svet. Problem je glava, ako je bude sredio i ako postane fokusiran samo na fudbal, postace i jedan od najboljih spiceva na svetu bez dileme. Ovde ga stručnjaci pljuju sablonski a nisu odgledali 3 njegove utakmice, nego ajde, nije ni prvi ni poslednji put, znamo se. Elem, sto se tice reprezentacije, jedna lasta ne cini prolece. Rekao sam i posle neuspeha protiv Skotske da mi uvek mozemo da odigramo jednu utakmicu na suvi kvalitet pojedinih igraca ali zato narednu mozemo da izgubimo sa 6:0 jer nemamo ni sistem ni trenera.
(Sub013, 18. novembar 2020 22:43)

Koliko sam ja upucen niko Jovica nije pljuvao da je los igrac nego da se ne trudi,nema borbenosti,zelje,glad za igrom i golovima.
A koje si to njegove utakmice gledao da je odigrao dobru utakmicu od kada je presao u Real?Ja gledam Reala svaku kada SK prenosi I ono malo puta kada je bio na terenu samo je pokazao kao da ga mrzi da igra fudbal.
I smor ste teski vi koji stalno pisete floskulu "to vidi svako ko iole poznaje fudbal".
Au bre Murinjo izvini nisam te prepoznao.

Misha

pre 3 godine

Svim Turcima koji su poslednjih dana pljuvali fudbalere moje zemlje želim da izjavim saučešće zbog ispadanja njihove voljene Turske u C grupu.

blabla

pre 3 godine

u cemu je sad fora?.
(Nikola, 18. novembar 2020 22:13)

Fora je, Skoti dali Kokezi kofer pun para. A Kokeza pola kofera prosledio u Rusiju a pola u Madjarsku. Tako se cuvaju fotelje.

david

pre 3 godine

Jovic za klasu bolji od svih a Tumbakovic u kljucne utakmice nije ga ni ubacivao ulazio je svaki put kao rezerva pa realno da je jovic dobijao minute kao Mitrovic ili drugi dao bi sigurno duplo vise golova od njih ali tako je to kod Nas najbolji igraci sede na klupi.

Dusanovo carstvo!

pre 3 godine

prošli selektori ga bušili, dečko razbija, bravo Luka...
(Delije Čikago, 18. novembar 2020 21:50)
Taj napadac Reala je proveo preko 800 minuta na terenu na svakih 400 postigne po gol. Jedna dobra partija u nevaznoj utakmici za gosta nije nikakav pokazatelj decko nije za Real.
(pazarac, 18. novembar 2020 22:02)

Dao 3 komada za 60 minuta za Srbiju!?

Branislav

pre 3 godine

Mitrović je odigrao možda najbolju utakmicu u reprezentaciju. Igrao je prednjeg veznog, prinudno, delio lopte, gotovo sve akcije kada su padali golovi krenule od njega.

slaviša šmigič

pre 3 godine

Koliko samo bolje igramo kad možemo Mitroviča u špici,da povežemo sa brzim igračima poput Radonjiča i Joviča tad igramo sjajno jer Mitrovič dobije svaki duel napravi prostor ali oko njega treba da igraju brzi igrači koji znaju povuči i udariti ljudski loptu treba,da igramo sa 2.špica hrabro i onda dolazi do izražaja ta snaga Mitroviča.Radonjič je takodjer igrač koji kad ga pođe napravi brzim kretanjem promaju i veliki prostor i Ristič je mnogo dobar igrač to se vidi iz aviona mnogo je pokretljiv i borben zna igrati uostalom kao i Mladenovič koga se ignoriralo a svaku utakmicu kad odigra odigra profesorski bolji je od našeg levog beka kolarova koji nije želeo šutirati penal i tu nevidim nikakav problem ako kolarov dok za Tadiča mogu reči,da je dobar igrač ali nemožemo imati u ekipi previše sporih igrača tu moramo imati neku brzinu kad neigra Đuričič onda mora u ekipi biti igrač poput Radonjiča.

Soko sivi

pre 3 godine

U svakoj fudbalskoj zemlji se nakon svakog fijaska kompletna štampa i svi novinari dignu na noge i traže odgovornost - osim u jednoj zemlji gde uvek vlada tišina kao da se ništa nije desilo.

Miki

pre 3 godine

@Mađarska u pravom komšijskom maniru spasila ugled našem reprezentativnom fudbalu! Hvala "lakoj konjici"!
(Che, 18. novembar 2020 23:31)

Ja se bojim'da su oni spasili naseg nesposobnog selektora

Old school

pre 3 godine

Ooohohoho. Vec vidim naslove:
Momci su izgarali na terenu, pokazali smo da smo najbolji kada je najvaznijs blablabla , a u stvari rusi odlucili da izgube po svaku cenu i ostanu u B grupi. :-D

Bocko

pre 3 godine

Na zalost, kao zvezdas, moram da priznam: Fudbalska skola koju je promovisao Miljan Miljanic je dosla glave fudbalu u Srbiji, jos od SP u Spaniji 1982. To je defanzivna taktika sa samo jednim " lutajucim " spicem koji satro razvlaci odbranu ( Zl. Vujovic ) i omogucava vezistima da ulaze u prazan prostor. Kad se pojave treneri kao Antic ( dva spica i dva brza krila ) i Muslin ( tri spica ), odmah dodju i kakvi-takvi rezultati. Igra sa samo jednim napadacem nikada nece doneti srecu fudbalskoj reprezentaciji Srbije.

Mantis

pre 3 godine

Treći tim Rusije...ko prati razumeće...
(Baćko, 18. novembar 2020 22:22)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Tak jasno, treba pomoći braći Srbima,
a samim Rusima ni v*it ni mimo.
Njima ne šteti, Srbima pomaže i svi
sretni. Nego, trebali su Srbi jedan
gol dati prije Škotima, a 1+2 Mađarima
i sada bi Srbija bila u A ligi, a ujedno
išla na EP-2021. Ovo raspucavanje u nevažnoj
utakmici, može imati pogubne posljedice
za kasniji razvoj događaja.

a što

pre 3 godine

Sada je jasno da tandem u napadu treba da budu Luka i Vlahović. Pokretljiviji od statičnog Mitra. Takodje Mladenović igrač utakmice. Radonjić mora da igra. A ostali nela se izaberu. Još bih tu dodao Djuričić. Odbrana je problem

sex

pre 3 godine

E ima sa igracina i formacijom. Zasto 1 usporeni i usamljeni panj da bude celu utakmicu sam na njihovoj strani terena? Kako moze sam kakav god da je? Kapiras?
(Dusanovo carstvo!, 18. novembar 2020 22:53)

Znas kada ce reprezentaciji biti bolje?
Kada ne bude navijaca panjeva kao sto si ti,onih navijaca koji pljuju igrace samo zato sto su igrali u klubu koji je rival klubu za koji navijas.
Zasto bi oni ginuli na terenu I lomili noge kada ce svaki od njih biti popljuvan od navijaca Zvezde ili Partizana.
Reprezentacija nema podrsku i igraci to osecaju i nemaju zelju da daju sve od sebe.
Neka nam Hrvati budu primer,oni svi navijaju za reprezentaciju,nema klubastva.
Navijajmo svi za one koje igraju u drzavnom dresu nebitno u kojemj su klubu igrali.I za Luku i za Mitra!
Stop navijacima panjevima.

zexxx

pre 3 godine

Pricate za mitra ovo i ono.Sramota, kakav god da je, spor, staromodan,mutav...jedini je konstantan u nasoj reprezentaciji do sada. Ne kazem ni da nemamo boljeg ali... 4 kljucna dodavanja na ovoj utakmici, stim sto nisam video prvi gol.

Prvoslav

pre 3 godine

Pratim fudbal 40 godina i jedno pitanje me oduvek muči: Zašto Turci i Grci ne znaju da igraju fudbal? A vole ga! Eto pitam pre neki dan na poslu kolegu Turčina to. Smrtno se uvredio, a ja postavio ozbiljno pitanje.

NekoBzvz

pre 3 godine

Moze da prica ko sta hoce, ali Radonjic zna fudbal, talenat, to je nesto sto Kostic i Ristic nece nikada imati. Potezom izbaci igraca, prodor, sut. Na stranu sto je luda glava, ali da ume, ume.

Maximilian

pre 3 godine

Godine 2006-e kad se Crna Gora odcepila, reprezentacija Srbije je u Češkoj igrala prvu utakmicu kao Srbija. Tada smo nosili crvene dresove, plave šorceve i bele čarape. Zašto sada ne igramo u takvoj kombinaciji? ovako nemam osećaj ,zbog čega mi nosimo skroz crvenu boju?? neka mi neko objasni.

rezultat se vidi

pre 3 godine

Ova utakmica pokazuje koliko su velike greške bile u utakmici sa Škotskom. Prvo, vraćen Gudelj na poziciju koju treba. Drugo, stavljanje Filipa Kostića a Filip Mladenović na dve utakmice ima 3 asistencije i gol. Možda i nije bolji igrač od Kostića ali je barem u boljoj formi. Treće, konačno igra sa dva prava špica - Mitrović i Jović.

Back in Black

pre 3 godine

Protiv skota uzas sa formacijom pogotovo tadic babetina kolarov i ostali mlakonje bez onu stvar vlahovic niti minut protiv skota niti radonjic a treba ti brzina e moj tumbakovic slepac nevidjeni
(mladen, 18. novembar 2020 22:13)
Nema to veze sa formacijom,sa selektorom,sa taktikom sve je to zbog važnosti utakmice.Kada se mora oni se uprpaju,ne znaju gde je levo a gde desno a evo sada kada nije bitno oni igraju.Nije to samo sada to nas prati od uvek Austalija,Slovenija,Švajcarska.I Muslin je imao problema da overi prvo mesto,ko se seca prve mec lopte sa Austrijom koja nas je razbila a naši kao da im je neko noge vezao.Dokle god ne mogu da pobede bitne utakmice sve je dzaba. Kada se sve svede na tu jednu utakmicu koja je najbitnija njih pritisak ubije i tu ne može niti jedan selektor da pomogne.

Avatar

pre 3 godine

Luka Jovic doktor.Pravi,moderan napadac...tisina svi koji ga pljujete...sram bilo sve koji ga nipodastavaju.Svi ga kritikuju za milion stvari,a momak uopste nije takva dileja kakav se u medijima prikazuje!Igrac je top,a to ce vreme da pokaze!!!NAPRED SRBIJA!!!

dusanculi

pre 3 godine

Rusi su odlučili biti još ovu godinu u ovoj grupi. Do njih je, ne do nas.
Mi ne možemo pobijediti nikoga ni sa dva razlike a kamoli 5 osim ako se nam se poklone. Mjera našeg kvaliteta je utakmica sa Škotskom.

s

pre 3 godine

3-5-2 formaciju ne igraju ni najtalentovanije napadacke ekipe
4-2-3-1, 4-1-4-1, 4-4-2 su najbolje formacije za nas. I igra iz kontra napada. Nemamo mi talenata za igramo napad iz poseda

TkoJeOvdeLud

pre 3 godine

Prvo, da ne zaboravimo da je sada osporavani Tadić gotovo sam pobeđivao protivnike i selektoru Muslinu otvorio put na prvenstvo sveta. Isti tj Muslin nije ništa bolji ili gori od ostalih selektora koji igraju kako im se svira. Da se ne lažemo.
Današnja utakica, nebitna po svemu, pokazuje da imamo materijala ali i da smo bušni u odbrani, malo više spretnosti od strane Rusa i bilo bi nekoliko golova i u našoj mreži.
Da smo za C ili D grupu kako tvrde sada mnogi nismo, realno tu smo između A i B ali treba nekada imati i sreće, treba nekada ukloniti klubaštvo, politiku.
Kakvi god da su naši su, sa igračima koje imamo zaslužujemo više ali ništa ne pada s neba, za sve se treba potruditi i sve treba zaslužiti.

Enis

pre 3 godine

Turska neće dozvoliti sebi poraz od Madjarske a mi smo se dokazali kao ekipa koja teško postiže golove i pobedjuje. Šanse su u promilima, ipak gledacu utakmicu samo jer sam prirodni mazohista... nemam drugo objasnjenje.

Lajavi krelac

pre 3 godine

Možete da pričate da se Rusi ne trude i druge gluposti, ali ovo je prva utakmica u kojoj igramo sa dva napadača, sa igračima na svojim pozicijama i bez primadona tipa SMS, Tadić, Kolarov...

mladići borovi, devojke jele

pre 3 godine

uz, skoro pa, maestralne jovića i mladenovića, utisak poluvremena je mitrović - ne samo da razvlači rusima odbranu kao žvaku, nego mu je svaki pas, ako i nije iz prve, pravovremen!
ukratko, radi sve ono što ne ume milinković-savić-kokeza-kežman...

samo se bojim da mu "stručnjaci" u poluvremenu ne objasne da to nije njegov zadatak.

veliki mucenik djole

pre 3 godine

Mislim da ova tekma dokazuje da rezultati pretezno zavise od IGRACKOG KADRA. Da su odigrali ovako 15 minuta protiv Skota izvukli bi nekii mrsavi rezultat poput 1-0 ili 2-1, ali ocito im nesto fali u glavi

sifra piralen i male veverice

pre 3 godine

Cek , cek ...Ovako smo i protiv Ukrajine nedavno , ako se ne varam ...sad gledam kvote , rusija daje dva gola 2.40 kvota a 3 gola 5.80 ...bomba .

kimiko

pre 3 godine

Izadjite na teren i igrajte fudbal. Ova reprezentacija ima kvalitet, pokažite to. Na EP nismo otišli, ali fudbal će se igrati i dalje. Borite se za to, svaka utakmica je važna.

Conspiracy theory

pre 3 godine

Uz Malo srece postizemo gol u zadnjim minutama utakmice I dobijamo Ruse sa 2:1.
Madjarima se poput bumeranga vraca sreca protiv Islandjana I primaju 2 Gola od Turaka koji ovom pobedom osvajaju grupu i plasiraju se u grupu A

Leogane

pre 3 godine

Mozete da dobijete 100:0, vi ste splavari i gubitnici i ne zanimate nikoga u ovoj drzavi, mozda svakog 50-og pratioca fudbala. Sram vas bilo.

Ares

pre 3 godine

Ovo je reprezentacija uz jos F.Djuricica i A.Zivkovica.Ne vracati stare,zasicene i isluzene igrace.SMS moze da igra samo poluspica jer je spor i lenj igrac.

Pancev

pre 3 godine

Taman kada pomislis da ne mogu vise da zabrljaju oni "pobede" Ruse, koji su ocigledno odlucili da im se ne ide u ligu iznad. Sada nasi definitivno nemaju nikakve sanse da se plasiraju na svetsko prvenstvo jer nisu ispali u C ligu. :-D

chupavi

pre 3 godine

Kakav smo to narod, sada nam ne valja ni ovakva pobeda.

Ostali su samo momci kojima je stalo, dali sve od sebe i odigrali za desetku. Ne ponizavajte Rusiju, danas je tesko i Farskim Ostrovima dati pet golova a ne jednoj ovakvoj ekipi. Zar zaboravljamo da Rusija ima skoro 200 miliona ljudi nasuprot nasih 7 miliona, ali i koliko ulaze u fudbal uopste. Mi bi da sa nasih 7 miliona ljudi + dijaspora, uvek budemo sampioni u svemu, fudbalu, kosarci, odbojci, rukometu, vaterpolu, tenisu, a naravno ne ulaze se skoro nista...

Ostali smo u B ligi, i iako bi bilo lakse igrati C ligu za plasman na sledece evropsko prvenstvo, uvek je izazov igrati sa boljim ekipama jer se tako napreduje i postaje bolji.

Svaka cast ovim momcima koji si danas doneli ovakvu pobedu.

Takenardi

pre 3 godine

5 godina uporno prica da kapiten ne treba da bude onaj ko nosi broj 10. Nema nista protiv da Tadic bude kapiten ali covece menjaj broj! Svaki put kad je Tadic bio kapiten bukvalno nisu znali gde je levo i desno na terenu. Pa F. Djuric treba da nosi desetku. Zao mi je Tumbakovica ali kao trener nema onu trenersku srecu da ubode prave igrace na pravim pozicijama po potrebi. Imajte u vidu da Krstajic protiv Ukrajine igrao u ovakvoj formaciji pa se desila katastrofa ali opet na toj utakmici promasio 2-3 igraca na pozicijama koje nisu za njih.. stvarno Srbija ima igrace ali treba imati sistem i jaku motivaciju za svaku utakmicu i sto najvaznije da bez pritiska igraju fudbal neka tece igra.

Dusanovo carstvo!

pre 3 godine

Ovde su osporavali Mladenovića ali ja nisam video da neki naš igrač ima bolji procenat centaršuta od njega. Sad sve ovo lepo izgleda ali džaba. Izgleda da bolje funkcionišemo sa tri napadača Mitar Jović Vlahović nego kad su u igri SMS i Tadić. Ali još jednom napominjem sve je sad džaba kad je trebalo nas nije nigde bilo.
(Mr. Max, 18. novembar 2020 21:37)

Vlahovic? Radonjic obavezan u startnih 11.

Slobo. B.

pre 3 godine

Dugo nisam gledao bolje poluvrijeme Srbije,svaka čast ,a Jović jednostavno briljira, nema veze što je polubitna utakmica,važno je zalaganje..

Stroncijum

pre 3 godine

da, da.. svi kao nebitno je sad, nevažna je tekma, a da je kojim slučajem 4:0 za Ruse na poluvremenu, onda bi itekako bila "bitna", jer bi morali da damo na važnosti argumentima za pljuvačinu ...

mrki

pre 3 godine

@pazarac sto mu nisi merio minutazu i golove u Ajntrahtu kada je imao normalne saigrace...bravo za Luku,drago mi je zbog njegovog vecerasnjeg nastupa a i zbog onog nevaznog gola protiv Skota kada je usao na par minuta jer ne decko pokazao da je pravi,nemam nista protiv Mitra ali toliko ga forsirati pored ovog momka je bzv,Mitar reseta u drugoj ligi ali kada dodje u elitu stave ga u dzep,oni su razliciti tipovi napadaca i u odnosu na stil igre protivnika treba proceniti ko ce se bolje snaci u spicu ali stalno ga gurati a Luki samo klupa nema logike,a sto se Reala tice dok je ovakva anarhija i medjuljudski odnosi nema Luki zivota,bolje da ode pa makar i na pozajmicu

Boki

pre 3 godine

Da je trebalo kao sto je trebalo "stariji brat" bi pustio "mladjeg brata" ne samo 5 nego koliko god trebalo golova...samo da bi popravili gol razliku. Zar se iko zdrav mogao da pomisli da smo toliko jaci od brata....NAMESTALJKA od Srbije preko Indije...

ja

pre 3 godine

Hiljadu puta sam rekao - jedini igrač kojeg mi imamo, a da liči na modernog fudbalera je Radonjić. Šta god ljudi mislili o njemu, on je snažan, brz, visok, sa dobrim šutem - nešto najbliže Ronaldu od svih naših igrača, a, umesto da počinje svaku utakmicu i da gro napada ide preko njega, mi ga zakucamo za klupu zbog sitničavih grobarsko-delijskih razmirica.

Jović takođe. Dečko je zmaj. Nije badava stigao do Reala. Meni je Mitrogol mnogo gotivan i kao lik i kao igrač, ali čovek je zalutao u moderan fudbal. On je arhetip centarfora iz prošlog veka - Savo Milošević, transportovan u 21. vek, gde je, zbog stila i načina igre, manje-više neupotrebljiv ako je sam u napadu. Dakle, ili ćemo da igramo sa dva napadača, gde će Mitar da odvlači igrače odbrane, a Jović da trpa, ili će Jović da bude jedini napadač, sa još 3 ofanzivna vezna, kako bismo stvarali dovoljno prilika.

Svaka druga opcija nas vuče u taktički zaostalu igru - u fudbal iz prošlog veka, pa ćemo redovno da ispadamo od defanzivno disciplinovanih reprezentacija kakva je Škotska.

I da - naša igra mora, od prvog do poslednjeg minuta, da bude totalno ofanzivna. Pokazalo se više puta da smo sposobni bilo kome da uvaljamo 5 golova, a kada to postignemo, možemo da primimo i 4 (a nećemo, jer imamo Rajka na golu) i to će uvek biti pobeda. Ili da se povučemo na svoju polovinu i bunarimo na Mitra (koji tada, kako se 100 puta pokazalo, neće moći ništa da uradi), pa da strepimo od reprezentacija koje su duplo slabije od nas...

SaleS

pre 3 godine

Hm, pa Rusija je sinoć imala bar 7 zicera...ja čisto ono, da podsetim samo. Nemotivisana Rusija, bez 2/3 tima, bez nekog velikog takmičarskog značaja ...čisto ono, da podsetim. Svakako, sve čestitke za realizaciju i napadački segment, ali je u defanzivi duvalo sa svih strana!!

MIRO

pre 3 godine

Samo da smo se plasirali na EP mi bi osvojili to u šta nismo mogli da se plasiramo iako više od 50% evropskih država učestvuje na EP! Sad kad krenu hvalospevi mi smo najbolji, najjači..... Ljuldi mi smo "C" Evropska liga i to je kraj svake rasprave, mi nikada nismo učestvovali u istoriji na EP a Severna Makedonia je uspela ove godine!

Jovan

pre 3 godine

@rusi dosli pijani
(mandrak, 18. novembar 2020 21:22)

Rusi igraju jer moraju da se pojave, nista im ne znaci utakmica. Ovo lici na laksi trening po zalaganju. Ionako nema veze da li izgubis ili pobedis.

Prolaznik

pre 3 godine

Los je ovaj L. JOVIC
Ima ocenu samo 9.1 u prvo poluvreme ?
Kad bi mogo 10 do kraja i da se malo u ucute oni sto su samo lose mislili o njemu!

sef strucnog staba

pre 3 godine

Kad se već priča da je 3. Tim Rusije na terenu, jel može neko da mi kaže prvi tim Rusije? Al ozbiljno pitam. Ko im ne igra? Inače, momci treba da ostanu u što jačoj ligi. Ako će na vrh mora stalno da se igra pri vrhu. Mladenović, Radonjić i Vlahović su igrači koje treba dodatno pohranjivati sa minutima. Mladenović (Ćof) ima 29 godina i žao mi je što više prilika nije ranije dobio. Upravu FSS da bude sramota. Tumbakoviću hvala, al sad si pokazao koliko si grešio. Na kraju krajeva, fudbal treba da se igra a ne da se njime trguje, al šta sad... Pare rade.
(Vuk, 18. novembar 2020 22:45)


Golovin (najbolji na proslom SP), Cerisev usao tek pred kraj, Dzjuba prvi napadac, Mario Fernandes prvi desni bek i to vrlo dobar i ofanzivan bek, Kudrjasov prvi levi bek, Akmetov i Zobnin jako bitni centralni vezisti. Mozda cak i jos neko ali ne znam sad

multimilijarderi, milijarderi i obični milijunaši

pre 3 godine

nije toliko pitanje mogu li, nego treba li da izbegnu ispadanje. Ja mislim da ne treba, bar dok ne počnu da igraju fudbal. Kad počnu, to se pitanje neće ni postavljati, pošto su objektivno za klasu bolji od Turaka, Mađara i Rusa zajedno.

Milan

pre 3 godine

Ovo samo lud ne vidi da je namesteno. Rusi ne trce. Znaci dogovoreno pa mogu reci milion posto.Mi desetkovani bez pola ekipe bijemo Ruse.Znaci samo se ceka gol Madjara i da opstanemo.Dobro Rusi su odardili svoj deo posla,sad cekamo Madjare.

Mali Hijavata

pre 3 godine

da, da.. svi kao nebitno je sad, nevažna je tekma, a da je kojim slučajem 4:0 za Ruse na poluvremenu, onda bi itekako bila "bitna", jer bi morali da damo na važnosti argumentima za pljuvačinu ...
(Stroncijum, 18. novembar 2020 21:57)

Ako za pljuvačinu srpskog fudbala ne postoje argumenti, onda stvarno ne znam za šta postoje.

miško

pre 3 godine

Rajković, Ristić, Mladenović, Jović, Grujić, Radonjić, Vlahović, Gaćinović, SMS, Živković Mitrović i Milinković ali ne u centru odbrane, kostut novog državnog tima. Ostale po nahodjenju. Mogućnosti koje poseduju Radonjić i Jović su nepresušne.

sasha

pre 3 godine

Rusi su ga ugasili - jedan u engleskom drugoligasu, koji povremeno zaluta u PL, a drugi na klupi Reala.
U nikad laksim kvalifikacijama nismo uspeli iz dva pokusaja, preko 20 godina nisu u stanju da se kvalifikuju na EP.
Ali mozda ce biti bolje kad dobiju nacionalni stadion...

Srx

pre 3 godine

Pogledajte samo Maksimovica, menadzerskog igraca, igrao je svih zadnjih 20 utakmica a po meni teski diletant, gomila golova pada jer vezni blik pukne na njemu ili on ne isprati...

Zvezda

pre 3 godine

Vodimo samo zato što utakmica nikakvog značaja. Da je utakmica od bilo kakvog značaja onda bi gubili
(velee, 18. novembar 2020 21:49)

Kako nema značaja? Borba za opstanak

Doprvak

pre 3 godine

Čestitam. Zaslužena pobjeda i ostanak u B Ligi nacija.
Nemojte se čuditi ako Rusi budu i ubuduće na strani nas Hrvata ,a ne vas Srbijanaca. Mi im omogućimo odlazak na Euro pobjedom na Wembleyu koja nam nije trebala, a vi im uvaljate petardu i ostanu u B Ligi nacija. Baćuška pamti.
Šalim se, svaka čast na petardi. Nije lako ni San Marinu dati pet komada.

Dusanovo carstvo!

pre 3 godine

Protiv skota uzas sa formacijom pogotovo tadic babetina kolarov i ostali mlakonje bez onu stvar vlahovic niti minut protiv skota niti radonjic a treba ti brzina e moj tumbakovic slepac nevidjeni
(mladen, 18. novembar 2020 22:13)
Nema to veze sa formacijom,sa selektorom,sa taktikom sve je to zbog važnosti utakmice.Kada se mora oni se uprpaju,ne znaju gde je levo a gde desno a evo sada kada nije bitno oni igraju.Nije to samo sada to nas prati od uvek Austalija,Slovenija,Švajcarska.I Muslin je imao problema da overi prvo mesto,ko se seca prve mec lopte sa Austrijom koja nas je razbila a naši kao da im je neko noge vezao.Dokle god ne mogu da pobede bitne utakmice sve je dzaba. Kada se sve svede na tu jednu utakmicu koja je najbitnija njih pritisak ubije i tu ne može niti jedan selektor da pomogne.
(Back in Black, 18. novembar 2020 22:24)


E ima sa igracina i formacijom. Zasto 1 usporeni i usamljeni panj da bude celu utakmicu sam na njihovoj strani terena? Kako moze sam kakav god da je? Kapiras?

prolaznik

pre 3 godine

Tumbakovic pola godine trazio prvih 11 a oni mu celo vreme bili na klupi. Jovic je odavno morao da igra ali ne mozes ti bilmezima da dokazes to.

Drndo Maroje

pre 3 godine

Svakako je dobro da su pobedili, sjajno da su dali 5 golova i odbranili se..ali cemu pumpanje tih ocena, neke devetke se daju, pa "najbolja utakmica u novijoj istoriji"..
Pogledajmo realno-Rusi su dosli prilicno turisticki na mec. Ritam utakmice je bio uglavnom penzionerski.
Nasa odbrana je i dalje suplja kao babin zub, Rus puca volej sa 5 metara niko ga ne vidi..imali su 4 sanse iz kojih je teze promasiti nego ubaciti ali eto nisu ubacili.
Najbolji momenti nase odbrane su ocajnicki blokovi gde ih Rusi napucaju loptom iz dobre prilike..
Sredina terena??jel imamo mi to? osim sto ponekad izgube loptu cim ih malo pritisnu pa odmah dodje do gol sanse( Gacinovic-igrac bez ikakve orijentacije)
Jovic, Vlahovic, Mitrovic i strelac zadnjeg gola, odlicno su saradjivali, ali nista nije kreirano od veznog reda- princip igre je da se ispuca lopta od naseg kaznenog do pola ruskog terena, ako ide na Mitrovica on ce da je osvoji u duelu, daje Jovicu, ovaj daje pas levom krilu, centarsut.. nama napad kreira napad, igra napad, a i bogami igra odbranu kad zagusti.
To protiv ovakvih ekipa kao veceras moze, ali cim se pojavi malo ozbiljinija ekipa-nece da moze- jer od sredine pa ka odbarni u nasoj ekipi su uglavnom losi fudbaleri i poneki potpuni ocajnik, uz to spori, tehnicki losi, uplaseni tipovi. I to vristi iz njih i to i protivnici ako su videli jednu tekmu znaju. Zato nam ekipe poput Madjarske po 70 minuta igraju visoki presing.

Pljuvac svih stilova

pre 3 godine

I kao i uvek pobedjujemo kad je to najmanje bitno i onda svi padaju u ekstazu i prica se kako smo se vratili na dobar put i prica se o uspehu, a mi trube. Vodimo protiv rusa koji su ocigledno dosli da izgube. Vuku se kao telad po terenu. Nema agresivnosti u odbrani, nasi skacu, sutiraju bez ikakvih problema, providno jako.

Dejan

pre 3 godine

Sad se vidi da kolarova je trebalo oterati odavno a ovajSMS je dokazano da je Muslin imao pravo a Tadic ako hoce da igra dobrodosao ali ako misli da izigrava zvezdu hvala ne treba.

Јабучило

pre 3 godine

Јадно, бедно, непотребно и прекасно. Не значи ништа, осим да сами себе уљуљкају да знају да играју. Зашто Шкоте нису победили бар 1:0?

1914

pre 3 godine

Nećete nam zamazati oči ovom pobedom.Decenijama vašeg neukog,bahatog i interesdžijskog "vođenja" Srbije bez ikakvog rezultata,mora doći kraj odmah.Odlazite svi iz saveza i nestručnog štaba,kad postane ova zemlja normalna dobar deo vas će iza rešetaka.Hoćemo stručnjake,materijalno obezbeđene i moralno neuprljane uz stranog proverenog selektora pošto naših nemamo.Odlazite svi!Ne pljuje igrače,nisu krivi ni zašta osim što ćute na ovo zlo koje vodi srpski fudbal.

Hvala rusima i madjarima

pre 3 godine

Rusi nas pustili i da pobedimo i da napravimo veliku gol razliku da bismo imali bilo kakvu sansu za opstanak. Igrala je njihova treca postava. I bez odbrane. Madjari pobedili zbog sebe, pa mi izvukli korist. Hvala rusima i madjarima, bas su nasa braca i dobre komsije.

Из угла

pre 3 godine

Шкоти би им дали 10 са оваквом игром. Лако је играти кад ти играч не виси на грбачи и узима ти сваки дуел. Док не почну да трче и боре се за сваку лопту, играће овај ревијални фудбал.

Јабучило

pre 3 godine

Ljudi shatite jednu stvar:
Kakvi su takvi su,ali nasi su!
Idemo orloviii!
(Dr Dako, 18. novembar 2020 20:25)

Ма... Желим им успеха у групи Ц.

Djole

pre 3 godine

Godinama cekamo ako ovaj pobedi onog a onaj igra nereseno itd itd..Dokle? Treba nesto radikalno menjati...steta imamo igrace i naj jacim ligama Eu...

Istina

pre 3 godine

Kako pisem vec dve godine,decku treba dati samo sansu i videcete gol masinu.Da je igrao u poslednje dve godine koliko Mitrovic,dao bi duplo vise golova jer je za njega igracina.Postaje sa Mladenovicem ubojit tandem jer Mladjine lopte ga pogadjaju tacno u celo.

beogradski

pre 3 godine

@Zasto nije igrao Radonjic protiv Skotske ?
(Daki, 18. novembar 2020 20:59)
Zato što su igrali Tadić, Kostić i SMS... Promašaj Tumbe!
(Sale, 18. novembar 2020 21:14)

Tadic i SMS su vrhunski igraci, problem je Tumba takticar koji ne zna da ih iskoristi i koji je menjao sistem i postavu na svakoj utakmici.

Milan

pre 3 godine

Што овако нисмо млели Шкотску...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ВељаЦЗВ

Sto su skotlandjani bolji

marko992

pre 3 godine

110

Kada će Real i Srbi shvatiti kakav je Jović igrač?
(miroslav, 18. novembar 2020 21:14

Ima nas koji su odavno shvatili,na zalost,uz "nesebicnu" pomoc saigraca u Realu a ima i njegove krivice, sto su mnogi zaboravili o kakvom se potencijalu radi.

Pljuvac svih stilova

pre 3 godine

I kao i uvek pobedjujemo kad je to najmanje bitno i onda svi padaju u ekstazu i prica se kako smo se vratili na dobar put i prica se o uspehu, a mi trube. Vodimo protiv rusa koji su ocigledno dosli da izgube. Vuku se kao telad po terenu. Nema agresivnosti u odbrani, nasi skacu, sutiraju bez ikakvih problema, providno jako.

Sub013

pre 3 godine

Naravno da je Jovic vanserijski igrac, to vidi svako ko iole poznaje fudbal, kao sto su videli i Zidan i citav fudbalski svet. Problem je glava, ako je bude sredio i ako postane fokusiran samo na fudbal, postace i jedan od najboljih spiceva na svetu bez dileme. Ovde ga stručnjaci pljuju sablonski a nisu odgledali 3 njegove utakmice, nego ajde, nije ni prvi ni poslednji put, znamo se. Elem, sto se tice reprezentacije, jedna lasta ne cini prolece. Rekao sam i posle neuspeha protiv Skotske da mi uvek mozemo da odigramo jednu utakmicu na suvi kvalitet pojedinih igraca ali zato narednu mozemo da izgubimo sa 6:0 jer nemamo ni sistem ni trenera.

VSG

pre 3 godine

Svaka čast momcima na prikazanoj igri.Ovako je moralo i protiv Škota samo opušteno i bez pritiska i njih bi petardirali. Treba zahvaliti i Mađarima i braći Rusima,delovalo je kao protiv Rumunije u kvalifikacijama za SP2010. Dogovorili da odigraju opuštenije a mi ih “bratski” petardirali...

boki

pre 3 godine

imamo igrace ali nemamo trenere...kad je ne bitno igraju i gaze a kada je bitno ko seka perse..cuvamo se,ne mozemo par pasova povezati i da onda smo u naj jacem sastavu a deluju kao amateri...

Bolesni skot

pre 3 godine

Tadic nije igrac za reprezentaciju i to nema nikakve dileme! Djuricic je igracina za njega.
(Istina, 18. novembar

Pa... možda si u pravu za Tadića... igrali smo mnogo brže, povezanije, bilo je odličnih kombinacija, poteza... nije bilo razvlačenja... kao model, svakako. Ali, to smo mi, juče onako, danas ovako, sutra ko zna kako...

Vujke

pre 3 godine

Zasto ovo nije uradijo kad treba ?!?!
(sparta, 18. novembar 2020 19:30)

Slucajno mu je palo napamet, nije planirao to ni pre ni danas. Setio se pre cetri sata dok je trazio golmana.

M

pre 3 godine

Sta sam upravo odgledao...pas na prvu: Ristic-Mladenovic-Jovic-Mitrovic-Jovic-Mladenovic, centarsut iz kolena, Jovic - gol. I dalje ne mogu da se opasuljim kakva organizovana akcija, ovo ni na PS ne bi moglo da se uradi.

Cisse 9

pre 3 godine

Sada sam još vise siguran da se nesto desilo pre utakmice sa škotima , dal klasična naša prica da su se zestoko izmedju sebe isvadjali ili smo škotima prodali utakmicu jer njima je vaznije kao domacinu da budu na euru. Uglavnom neko ko odigra onako protiv Norveške i evo sad protiv Rusije pa i ono protiv Turske , neko ko tako odigra te utakmice nema razloga da protiv škota se tako brani od prvog minuta. Nisu sva posla čista a to je jos bolnije jer tu pomoći nema.

velee

pre 3 godine

Vodimo samo zato što utakmica nikakvog značaja. Da je utakmica od bilo kakvog značaja onda bi gubili
(velee, 18. novembar 2020 21:49)

Kako nema značaja? Borba za opstanak

Pa da. Borba za opstanaku B ligi je jako bitna, a plasman na Evropsko je nebitan

slaviša šmigič

pre 3 godine

Ovaj Radonjič ima strašnu brzinu sa loptom u nogama kad udari tačno znaš,da lopta završava u golu Mladenovič več 3.utakmice daleko najbolji igrač na terenu pokazuje se o'koliko bolje igramo sa 2.napadača stvarno se nesečam kad smo izgubii utakmicu sa 2.špice uz Mitroviča jovičeva brzina i znanje dolazi do izražaja Radonjič je kao metak sa loptom prosto igfrač koji može odlučiti utakmicu potezom a može odigrati i loše ali svojom brzinom i borbom odradi velik posao tako,da ove ocee što postavljaju su smešne jedino se slažem,da mladenovič igra fudbal bez straha kad treba povuče loptu što kod drugih igrača nevidiš a iuma i dobar centaršut realno.

Vilingrađanin

pre 3 godine

Znači našem "stučnom" štabu je bilo logičnije da Mladenovića koji je levi bek gurnu napred na levo krilo a da Ristića koji je izvorno centralni vezni prebace na levog beka umesto da krilo igra Lazar Ranđelović koji je krilni igrač... Dobro...

Alex

pre 3 godine

Još jedan dokaz da znaju da igraju ali samo kad nema pritiska. FSS da ne traži novog selektora, nije uopšte bitno.Nađite im novog PSIHOLOGA ili tim psihologa koji će da radi sa njima. Oni su kao nesigurni kao nedozreli tinejdžeri.

bmiles

pre 3 godine

Ajde da vam nesto i poverujem svi koji kudite ovaj rezultat kao nece Rusi i slicne gluposti: ovo je ne bitno,kraljevi nebitnih utakmica,kasno,dzaba i sl.
Ali rezultat na poluvremenu je 4:0,ubise ih ko Spanci Nemce juce.
Secam se cale mi je pricao o onoj cuvenoj utakmici mislim protiv SSSR 1952 vodila Juga 3:0 na poluvremenu i 5:1 pred kraj a ipak Rusi zahvaljujuci Bobrovu stigose na 5:5!

Звездин весник

pre 3 godine

Ево их, сад сви воле Јовића, сви мисле да је играчина. Пре 2 недеље сте га пљували најстрашније.

Шид навија за ЗВЕЗДУ !!!

pre 3 godine

И сада ће овај резултат да сачува и Кокезу у Тумбу. Дај Боже да грешим, али мислим да сам управу. Што је још горе Мађари воде 1-0. Тај разултат нас оставља у Б дивизији. А тако бих волео да видим нпр. Југовића као председника ФСС и Пауновића као селектора. Тумбо, овом победом дај оставку и да се не љубимо.

Nikola

pre 3 godine

Ako kojim slucajem ostanemo u ovoj grupi,mediji ce napraviti da je to bolje nego da smo bili evropski prvaci,opet nove iluzije i prividi.

Bojan

pre 3 godine

Prvo,Rusi uopste nisu losi.Imaju vise suteva,vise kornera I veci posed lopte.Oni svoje sanse nisu iskoristili a mi jesmo.Krenuli su otvoreno I onda je lakse igrati.Da su dali gol u 1 min.

Vuk

pre 3 godine

Kad se već priča da je 3. Tim Rusije na terenu, jel može neko da mi kaže prvi tim Rusije? Al ozbiljno pitam. Ko im ne igra? Inače, momci treba da ostanu u što jačoj ligi. Ako će na vrh mora stalno da se igra pri vrhu. Mladenović, Radonjić i Vlahović su igrači koje treba dodatno pohranjivati sa minutima. Mladenović (Ćof) ima 29 godina i žao mi je što više prilika nije ranije dobio. Upravu FSS da bude sramota. Tumbakoviću hvala, al sad si pokazao koliko si grešio. Na kraju krajeva, fudbal treba da se igra a ne da se njime trguje, al šta sad... Pare rade.

MileR

pre 3 godine

Evo ponovo smo postali svetski prvaci. Sad će biti kako smo najbolji, ispali nesrećno iz kvalifikacija za EP, a u stvaru uvek pobeđujemo nebitne utakmice.

Milos Radunkovic

pre 3 godine

Čista nameštaljka, od braće Rusa. Kada smo zadnji put pobedili bilo koji ekipu ovim rezultatom? Rusija je uvek bila jača reprezentacija od naše. I gle čuda, onda kada nam treba ovakva pobeda, naši "orlovi " poleteše visoko. Pratiti fudbal z današnje vreme može samo neko ko je apsolutni mazohista.

Sale

pre 3 godine

i dalje kazem nemamo postav da bi igrali samo sa tri odbranim igracima. Moramo 4-3-3, 4-2-3-1 ili 4-4-2.

Nazlost, moramo menjati stil kako se mlade igrace uci fudbal. Mi jos uvek igramo i treniramo kao pre 20 god. Pre smo imali igrace koji su igrali po najboljim timovima evrope i bili su standardni u prvoj postavi. I od jednom smo stali da napredujemo. Fali nam kreativnost u igri. To se vidi kako nasi domaci klubovi igraju.

samo jako

pre 3 godine

U svakoj fudbalskoj zemlji se nakon svakog fijaska kompletna štampa i svi novinari dignu na noge i traže odgovornost - osim u jednoj zemlji gde uvek vlada tišina kao da se ništa nije desilo.
(Soko sivi, 18. novembar 2020 21:04)


Sto pre shvatis da smo daleko od fudbalske zemlje, to ce ti biti lakse.

bradina

pre 3 godine

Ljudi shvatite svi kalkulisu,jedino mi gladni pobeda.Makedonci pametni,shvatili da je lakse ostati u C grupi,izglednije kvalifikovanje za EP,a zar je bitno u kojem si sesiru za SP.Cini mi se da i Rusi(mislim da su izveli drugu postavu?),takodje misle tako sta ce u A grupu,prvi ili drugi sesir svejedno! Ovo takmicenje liga zamisljeno je da reprezentacije slabijeg kvaliteta dodju do sanse i igraju na nekom nmedjunarodnom takmicenju.Sve ostalo je lova!

Pedja J7

pre 3 godine

I balerine su rešile da igraju, kad odigram na protivnika, na 5 tiketa?!
Kakvi naopaki momci, kakav luzerski mentalitet?!
Zapnu tek i jedino onda kad nemaju šta da izgube, kad ih svi pljuju, i nemaju ni sami ni 1% očekivanja!
Da se razumemo, ne pišem ovo zbog para, svih 5 tiketa ukupno 300 dinara, ne kockam, igram ko što neko igra loto.
Krivo mi je samo što očigledno mogu, ali jednostavno neće da igraju ko ljudi!

Siniša

pre 3 godine

Da pobedite i 7:0 vi ste jedna velika NULA 0. FSS mafijaška organizacija koja ima podršku vlasti. Niste ni za C ligu nacija nego za onu posle D ako se oformi.

nebitan

pre 3 godine

Sto puta sam sebi obecao da necu da pratim ali dzaba. kad sve vidim ko ide na evropsko place mi se.znam da nismo brazil ali za pola repki na ep jesmo po kvalitetu.

Mali Hijavata

pre 3 godine

Sto puta sam sebi obecao da necu da pratim ali dzaba. kad sve vidim ko ide na evropsko place mi se.znam da nismo brazil ali za pola repki na ep jesmo po kvalitetu.
(nebitan, 18. novembar 2020 21:40

Da, kvalitet koji pokazujemo u kontinuitetu, od Azerbejdžana preko Kazahstana, Finske pa do Švajcarske i Ukrajine. Nevidjen kvalitet.

mladen

pre 3 godine

Protiv skota uzas sa formacijom pogotovo tadic babetina kolarov i ostali mlakonje bez onu stvar vlahovic niti minut protiv skota niti radonjic a treba ti brzina e moj tumbakovic slepac nevidjeni

Вук

pre 3 godine

Немојте никада да размишљате о лакшем путу, као да испаднемо у нижи ранг па ћемо лакше на следеће Еуро. Стварати победнички менталитет на сваку утакмицу ићи на победу. Немојте то српско лакше на фору да се прође.

nogomet

pre 3 godine

Cestitam. Nemoj te se ljutiti ali veceras ni je sve tako kako se cini. Ili Rusi nisu htjeli da u A prolaze kao Hrvati ili se Putin na ovaj nacin osvetio Erdoganu..

SaleS

pre 3 godine

Očito je da su Rusi igrali bez neke volje, ali nikako nije bila utakmica bez rezultatskog značenja, bilo kakva pobjeda im je igrala za prolaz u A ligu nacija jer su imali bolji medusobni skor s Mađarima.
(LukaOJ, 19. novembar 2020 13:33)

Čoveče, kako ne kapiraš da im A divizija ništa ne znači, kao ni nama što smo ostali u B, samo može da ti odmogne, jer si sad izgubio i svaku šansu da se kroz Ligu nacija kvalifikuješ na evropsko, jer teško očekivati da ćeš biti prvi. Rusija ostaje u B diviziji i ona će svakako imati veće šanse iz B divizije da se kvalifikuje nego iz A, ukoliko se naravno ne kvalifikuje iz redovnih kvalifikacijama. Tako da, rusi su sve proračunali...zato su možda i igrali bez volje i bez 2/3 tima. Drugo, i dalje potpisujem da bi bilo bolje da smo ispali u C, jer su sledeće Lige nacija još slabije nego ove sad, i još veće šanse bi imali, ovako samo da se nadamo da ćemo kroz kvalifikacije na evropsko!!! Mućnite malo glavom!!

Miki

pre 3 godine

Ne moze,naravno.Prekasno je za to a i Rusi nam ne leze ko i Ukr.Plus sto smo raspad sistema.Ovo je sad bukvalno gledanje koliko mozemo nisko da padnemo i da li mozemo jos nize.

MarkoPFC

pre 3 godine

Videlo se protiv Škota kada se unormalila postava i kada smo zaigrali sa dva špica ubili smo Škote. Zasto sada u ovoj nebitnoj utakmici se stavlja formacija koja je uvek trebala da bude. Igrač kao Jovic nije smeo da toliko bude na klupi ma koliko en igrao za klub. Pa Grcka je osvojila prvenstvo a golove su postizali rezervisti iz svojih klubova a pritom nije bio real. Ali ajde Jovic nego imamo tu i Vlahovica.

Aca Pantljičara

pre 3 godine

Najsmesnije je sto i ako Srbija pobedi 6:0, opet ispada u C ligu ukoliko Madjari ne pobede Turke.

Plus, ovo prvo poluvreme (kao i duel protiv Norveske) samo potvrdjuje teoriju da su neke utakmice "takticki" izgubljene/neresene - da se ne igra grupa sa Hrvatima i Englezima, da se namerno ispadne u C ligu kako bi "zvezdice" igrale lagane utakmice.

Sve u svemu, bljutavo...

Dux

pre 3 godine

Kao da nisu mogli ovako da igraju protiv Skota?! A sada u nebitnoj utakmici protiv Rusa-kontrolisu loptu, dodavaju se kao Brazilci, vrse presing po celom terenu, trce kao mutavi i jos 3 gola imaju na poluvremenu! Ma, gonite se tamo gde ne sija sunce.

estiar

pre 3 godine

Povratak na 4-4-2 i odmah odlicna igra. Neznam zasto je Tumba pricao da nemamo bekove kad je Mladenovic odličan. Bolje da je iskopao nekog desnog ili ovako sa Milenkovicem, nego sto smo pucali po savovima sa 3 odbrambena (ili 2 i Gudelj).

velee

pre 3 godine

A jel možemo da tražimo da ponovo igramo sa Škockom?
(Flajko, 18. novembar 2020 21:35)

Opet bi izgubili. Škotima je stalo da prođu a našim nije

Mare

pre 3 godine

Vodimo samo zato što utakmica nikakvog značaja. Da je utakmica od bilo kakvog značaja onda bi gubili
(velee, 18. novembar 2020 21:49)

Za nas nije, ali za Rusijucjeste, jer im treba za visi rang.

Nikola

pre 3 godine

Maler. Umesto da izgubimo k'o ljudi, pa da se zapitamo sta nije u redu sa nasom reprezentacijom, mi cemo slusati hvalospeve. Srecom cemo da ispadnemo u B ligu, koja je taman po nasoj meri.

a što

pre 3 godine

Ispadanje u ligu C moze samo da nam pomogne za kvalifikovanje za Euro 2024, prolaz za SP odlucuje ovaj ciklus Lige Nacije, a ne sledeci
(ubso, 18. novembar 2020 22:24)

Ništa ne odlučuje C grupa za SP. Kfalifikacije počinju u martu. I nije isti sistem kao za EP. Samo ako se fimalisti iz A grupe ne plasiraju onda idu u baraž. Evropa daje 12 učesnika. Pobednici grupa i najbolje drugoplasirane igraju baraž

Max

pre 3 godine

Susjedi cestitam na pobjedi. Nemojte sada da padnete u euforiju i zaboravite ko je krivac zbog cega necete biti na EP. Napravite vec jednom reda u vasem savezu i reprezentaciji i da dodjete tamo gdje vam je mjesto.

made in serbia

pre 3 godine

Treba mnogo generacija da prođe da operete svoj obraz... Svih 11 sa klupom ostaće upamćeno kao najveći gubitnici sporta u 21.veku - Škotska će za mnoge ljude postati sinonim za nacionalni poraz. Moralno, etičko, iskonsko, religijsko posrnuće je odraz u ogledalu - samo što su na jednoj strani 90-te a na drugoj 2020-te..... Da ste ove vodka-dilere pobedili sa 40-0, jedino su ljudi sa Severa u našim mislima.... Za mnoge je fudbal umro ovde, za mnoge umire ali za “ljude sa promajom u glavi” nikada neće. I takvi će biti pored nas? Ne, hvala.

Realno

pre 3 godine

Svi hvale Jovica,itd a najbolji i najkorisniji igrac u reprezentaciji na ove tri utakmice je Mladenovic.Decko zna da igra fudbal,osecaj ima ne za beka vec suptilnog igraca sredine terena. Centarsutove njegove nisam video kod nasihh bekova ima 30 godina i vise, mozda je Mirsad Baljic delimicno ima tu kiflu centarsuta,a la Dzaja. Steta sto je vec u nekim godinama,30tim,ali vidi se jos jednom koliko je Tumba pogresio sa odbranom protiv Skota,Kosticem i lenjim Sergejom i memlema sto se tice defanzive Mitrovicem i Tadicem koji izgleda igraju samo ofanzivni fudbal kao pre 40 godine napadaci. Samo me plasi sta ce i kako nasi igrati opet kao Skoti neki krenu a to je vec praksa savremnog fudbala da ih napadaju kao ose vec na nasoj polovini,cetvrtini terena.

Pelat

pre 3 godine

Da covek vidi sastav na brzinu i pomisli: ”Super, Gudelj opet na prirodnoj poziciji i konacno igramo sa dva spica pa sta bude”. Kad ono - igramo sa tri leva krila.
Vragolasti potez Tumbe, trenerskog maga, da nas opet ostavi bez reci. Srecom pa na terenu imamo jedanaest univerzalaca...

Ser Kokeza od FSS-a

pre 3 godine

@jd

Jesi li ti to upravo uporedio Tumbu sa Levom i napisao da je uspeh Nemacke pod njim skroman? Pa evo ovako:

2008 - drugo mesto na EP;

2010 - trece mesto na SP;

2012 - polufinale na EP;

2014 - svetski prvaci;

2016 - polufinale EP;

2018 - ispao u grupi na SP.

Za 14 godina pod Levom, Nemacka ima samo jedan neuspesan nastup na velikoj sceni.

Dalje, za tih 14 godina, Nemacka je dobijala Argentinu, Brazil, Urugvaj, Francusku, Portugal, Englesku... Tumbin najveci uspeh je pobeda protiv Norveske i remi sa Ukrajinom. I, po tvom misljenju, takav selektor treba da ostane?

Jedino ako trolujes...

slaviša šmigič

pre 3 godine

Ko gura ovog više Stefana Miteroviča zar stvarno moramo igrati sa 3.stopera i braniti se opet je zanja linika previsoka i spora stvarno više Tumba sa tim Stefanom Mitrovičem na stoperu koji nezna,da doda loptu kamoli,da je povuče ili,da imaš hrabrosti,da dodaš tom čoveku loptu kad znaš odmag,da ide unatrag Rajkoviču.

Mali Hijavata

pre 3 godine

Tumbaković je gospodin i treba da ostane selektor. Joakim Lev bre za 14 godina jednom postao prvak sveta što je za nemačke strandarde skroman uspeh, prošlo svetsko nisu ni prošli grupu i opet mu savez pruža podršku. Razmislite malo
(Jd, 18. novembar 2020 19:48

Skroman uspeh? Izvini, a koji je to nemački selektor dva puta bio prvak sveta? '54,'74,90 i 2014. Dakle, najmanja razlika izmedju dve titule im je 16 godina,a poslednja 24. Znaš li ti uopšte ko su i kada bili osvajači Svetskih prvenstava? Nemci su i tri puta bili Evropski prvaci, a samo Bekenbauerova generacija sa selektorom Helmutom Šonom je uspela da objedini te dve titule '72 i' 74. Jok, nije nikakav uspeh jednom osvojiti Svetsko prvenstvo.

Vlada

pre 3 godine

Da nismo ispustili vodjstvo o pobedu u Turskoj i Pešti igrali bi A grupu
E sada da molimo boga da Turci izgube. Eto kako se igra kada ne igraju umišljene zvezde
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Zvezda, 18. novembar 2020 21:20)
Nema ovo veze sa umisljenim zvezdama, vec sa igrom bez pritiska...Protiv Skota su se odsekli i to je bilo ocigledno

salerno

pre 3 godine

He he Al se lozite, nebitna utakmica, zamislite da je bila bitna utakmica za ruse? kako bi onda bio rezultat? ovako uzdravlje nek vam je, ostace vam tumbakovic i dalje selektor.

zvonko

pre 3 godine

Najgore je što ja ne mogu da ih ne pratim, a volio bih da me totalno ne interesuju. Čudno.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (sacz??, 18. novembar 2020 21:14) # Link komentara

Nisi jedini, ja sam isti.
Raspadam se kad ne ide, kritikujem jako ali ovo mi se sviđa večeras, ponajmanje zbog visokog vođstva. Istina je da nema rezultatskog pritiska, igraju se mekše odbrane ali ide se punim srcem, borba za svaku loptu je na nivou, igra je dosta tečna. Za ovaj odnos prema igri bih platio kartu uvek. Izgleda da mladi imaju potencijal. Uz par iskusnih moglo bi ovo i zaličiti u skorijoj budućnosti. Možda ovo uskoro i ne bude menadžerska reprezentacija iz najjednostavnijeg razloga: neće biti mnogo prostora. Mlade snage se polako kristališu i ti igrači će sami zauzeti svoje prorodno mesto.

petrovic

pre 3 godine

Samo da primetim da je protiv Škota na levom beku igrao Gudelj (!) a Mladenović sedeo na klupi (!) i time smo upropastili utakmicu. Neko bi trebalo da odgovara zbog toga.

Mali Perica

pre 3 godine

Komšije jako volim što ste ostali u B ligi nacija,sledeće kvalifikacije neće biti dodatnih mogućnosti preko LG,da bi se ušlo na neko prvenstvo.

Mladen cg

pre 3 godine

Prvih trideset minuta pokazuje da naša reprezentacija ima kvalitet. Prijatno iznenađenje je Mladenović, i pitanje je zašto nije igrao od početka meča protiv Škotske, u tom famoznom meču. Šta se desilo te večeri sa našim igračima - ostaće vječito pitanje!

Dusanovo carstvo!

pre 3 godine

Zasto nije igrao Radonjic protiv Skotske ?
(Daki, 18. novembar 2020 20:59)

Ne razumes ti sta je fudbalska strategija i vizija naseg strucnog staba. Ne moze sad svako da skapira tu vrhunsku strucnost.

...

pre 3 godine

Rusi od Yashina i Akinfeeva spali da im Brazilac bude golman. Činimi se da su uzeli još jednog Brazilca kao beka tokom svetskog prvenstva 2018-te. Nedopustivo za najveću zemlju na svetu i čitavih 150 miliona stanovnika.

Tragikomedija

pre 3 godine

Jovićeva najbolja utakmica u dresu reprezentacije ubedljivo, Mladenović sa dva savršena centaršuta u trepavicu Joviću, Vlahović zasluženo dao prvenac, Rajković sa par vrhunskih odbrana. Za sad, da nas ne ureknem, igramo fenomenalno, sa izuzetkom par kikseva odbrane. Šteta što ovako nije bilo protiv Škota..

Багзи

pre 3 godine

Znači našem "stučnom" štabu je bilo logičnije da Mladenovića koji je levi bek gurnu napred na levo krilo a da Ristića koji je izvorno centralni vezni prebace na levog beka umesto da krilo igra Lazar Ranđelović koji je krilni igrač... Dobro...
(Vilingrađanin, 18. novembar 2020 20:56)

Тај Младеновић је једини Србин који зна да центрира нормално оштру лопту која није балон и он је највише недостајао против Шкота.

Millennium

pre 3 godine

I na kraju su golove davali igrači koji su bili skrajnuti, sedeli na klupi i trpeli zbog manekena i zvezda i nesposobnog selektora. Jel uklesano u kamenu da Srbija ne sme da igra sa dva napadača? Jel protiv zakona da ako neki igrač iz standardne postave nije u formi da ga zameni neko drugi? Ali o svemu tome može da se ozbiljno priča tek kada ode vrh Saveza i selektor.

Smeh

pre 3 godine

Momci posle dugo vremena odigraše fudbal. I to kada u ekipi nema "zvezda" ali i kada nije toliko važna utakmica. Ovo treba samo da bude pokazatelj kako bi trebalo da igra reprezentacija, nadamo se sa novim selektorom, novim predsednikom FSS i ostalim foteljašima. Akcije kod drugog i četvrtog gola su, do večeras, bile misaona imenica za naše. U stvari celo prvo poluvreme je bila anomalija za naše. Mladenović i Jović čista desetka za trud, igru i zalaganje. I pitanje, gde ste vi ljudi bili ranije i zašto su drugi igrači igrali?

sismish

pre 3 godine

1 2 3... a sada pocinju price kako ima nade, da znaju, da ce biti bolje, pokazalo se, sve ce biti bolje u buducnosti, sve je oprosteno .... Ovaj narod je nepopravljiv.

Lemi

pre 3 godine

Ovo je kao kad osvojis sesticu na lotu, znaci brate protiv Rusije odigras odličnu utakmicu a protiv Skotske neigras uopste. Nego na konferencijama za medije pricas o finalu kao da je finale svetskog orvenstva a ne utalmica za prolaz dalje. Kakvo je to finale? Jel se osvaja trofej posle finala? I onda u cuvenom finalu igras svezanih nogu. Znaci nisi kalibar za velika dela. Utakmica sa Rusijom nije nista. To da li smo u ligi B ili C mnogo nam bitno bas.
Da sam na mesto Vodje pitao bih ove iz FSS gde su pare koje je drzava ulozila proteklih par godina u fudbal.
Ajmo rodjaci odgovornost, šta ste uradilo sa tim. Nista. Gde su rezultati? Nigde, nema ih.
Onda ih lepo "zamolio" (jer drzava ne sme da se mesa u fudbal), da idu kuci, da vode neki klub ili gradjevinsku firmi, drzavnu naravno, manja steta se pravi a nije pod budnim okom naroda.
Igracima objasniti da koga mrzi da igra za reprezentaciju da ne dolazi i birati tim koni se uklapa a ne najbolje nase igrace koji zajedno ne znaju da sutnu na gol.

Mika

pre 3 godine

Jedna lasta ne čini proljeće. U svakom smislu. Vidjet ćemo da li će ta ekipa biti bolja u kvalifikacijama za SP. Sa ovim trenerom i nekim panjevima u ekipi.. Sumnjam na duže staze.

Diletant

pre 3 godine

Ja sve vreme pričam da igrači nisu krivi, kriv je pre svega predsednik FS koji je dovodio loše selektore. Igrace se trude koliko mogu, ali mi nemamo uigrane akcije, nemamo sistem. Nadam se da ova utakmica da Kokeza i Tumbakobic neće iskoristiti ovu utakmicu da ostanu tu gde jesu već da ako imaju i malo ljudskosti podnesu ostavku već danas. Imamo igrace, samo nam treba dobar selektor koji će znati da ih iskoristi. Dosta sa pljuvanjem Kolarova i Tadića, njih dvojica su ginuli za reprezentaciju i donosili nam jako važne bodove. Selektor treba da uvidi da li trenutno doprinose ili je vreme za neke druge igrace. I da vam pojasnim još nešto oko tog večitog podmladjivanja koje pominjete, reprezentacija nije klub, dakle ne mogu igrači da se razvijaju u reprezentaciji, u rep. treba da igraju najbolji u tom trenutku.
Kokeza odlazi, Tumbo odlazi !!!

Rounder

pre 3 godine

Najbolji smo uvek bili u najnebitnijim utakmicama.

Madjari i Turci ne moraju da sutnu na gol vise. Sad mi ispadamo, a Madjari sigurno idu ako tako odrade.

Ogi

pre 3 godine

Ova utakmica je pravi pokazatelj koliko nam je loš selektor! Briljiraju oni koji u odlučujućoj utakmici protiv Škotske nisu bili u prvoj postavi!

milanovac

pre 3 godine

Utakmica je toliko bitna da niko nije ni znao da se igra. Ovi manekencici igraju dobro samo kad ih svi otpisu ili izgube sve sanse, a tada uopste nije ni bitno kako ce odigrati.

ВељаЦЗВ

pre 3 godine

Sto su skotlandjani bolji
(Milan, 18. novembar 2020 21:38)
Ако су теби они бољи од Руса, ја не знам шта да ти кажем хахахаха

basista

pre 3 godine

Citam ne treba Tumbakovic da dobije otkaz?! Pa vas zbog ove utakmice treba da dobije otkaz posto onu bitnu nije igrao sa dva napadaca, nije igrao mladenovic, vlahovica zagrevao 50min i nije mu dao da igra i da ne nabrajam vise...

Nikola

pre 3 godine

Ovaj rezultat vise posmatram kao inat koji je proradio kod igraca u jednoj rezultatski nebitnoj (na pocetku), a na kraju, ispostavilo se, utakmici koja nas je ostavila u B diviziji, gde realno i pripadamo po kvalitetu i prikazanim igrama. Naravno, hvala i nasim severnim susedima na pobedi protiv Turske.
Ne znam da li je neko ocekivao ovako ubedljivu pobedu protiv Rusije, ali to ne umanjuje cinjenicu da Tumbakovic i vrhuska FSS-a moraju da se povuku.
Na kraju krajeva, kako da nam bude selektor neko ko izjavi da je "dobra strana ispadanja u C diviziju to sto cemo igrati protiv slabijih timova".

al, sta ja znam

pre 3 godine

Hvala Mađarima, obraz su nam sačuvali.
(Ivan, 18. novembar 2020 23:31)

Kako to tacno mislis, pojasni mi, nek zahvale oni nama sto su prvi, mozemo i tako da gledamo. Nisu oni igrali za nas nego za sebe jer im je trebalo, da nije pa da zahvaljujemo, mozemo i Rusima onda da zahvalimo jer su uzeli onomad bodove Turcima, jer da nisu mi bi opet ispali, tako da nemoj nikom ti da zahvaljujes niko nista nije zbog nas radio vec zbog sebe , kao sto smo i mi zbog sebe pobedili ,a ne da bi Madjari bili prvi

bmiles

pre 3 godine

Zapamtite vec jednom - niko ne igra za drugog.Madjari su igrali za sebe jer im je ovo bila sansa da se najzad podignu iz vise decenijske mocvare.Od SP 1966.nije ih bilo nigde!Razbijali smo ih cak sa 7:0.5:1.Da nije bilo vaznosti utakmice protiv Norveske i Skotske i tad bi ih pobedili!Prisetite se u toj utakmici izveli smo posle pobede u Oslu pomesani tim vecinom sa rezervistima i izgubili!Tada su svi komentari osuli paljbu po Jovicu,sad ga evo slavimo,usput smo ga rebnuli po dzepu 35 soma evra,a pojedini nasladjivali!Kakav smo mi narod da svaki uspesan sportista nema prava na slab dan, jer mu se odmah to nabije na glavu,splavovi,zena itd. dalje.Dojucerasnji kapiten Kolarov stavljen je na stub srama sto mu je Konte(cuveni "srbomrzac")zabranio da igra,cak da i izvede penal.Doticnog trenera FSS je trebalo prijaviti Disciplinskoj komisiji UEFA zbog takvog ponasanja!Riba smrdi uvek od glave,a kod nas odomaceno da se smeni selektor kao dezurni krivac i kad se dobija i kad se gubi! Mnogo stosta ne valja ni u drustvu i ljudi oko sporta.Ustolicili se neki bivsi politicari,zauzeli busije u klubovima i drmaju uz pomoc tzv "navijaca" inace poznati zandarmeriji poodavno!Stadioni nam zjape prazni jer se ocevi plase da povedu svoju decu od te pijane razularene mase koja pravi nerede pritom ni karte ne kupuju,a naplacali se klubovi a i reprezentacija silnim kaznama! Nisam da se smeni selektor,vec da mu se da odresene ruke kao sto su to imali selektori bivse Juge,ciklus na 4 godine.Cestitam!

Volej u rašlje

pre 3 godine

Eto šta se dešava kad reprezentacija koja ima dobre ofanzivne igrače, pređe sa neke izmišljene 3-6-1 bunker formacije na 4-4-2 (kako smo počeli utakmicu sa Rusijom), pa prilikom povrede Radonjića, pređe na 4-3-3 formaciju! Ovo što je prikazano grafički u tekstu, da smo kao igrali 3-5-2, je notorna glupost.
Uzgred, svaka čast Mladenoviću, jedini naš igrač koji stvarno zna da centrira. 2 asistencije i pogodak, bravo!

no name

pre 3 godine

Velika greska protiv Skotske sto nije Mladenovic odmah usao ..vidilo se sinoc koliko je bitan po boku, Decko je dobar igrac a sad je gotovo .Okrenuti se kvalifikacijama za mundijal i uigravati ekipu kroz ligu nacija...

JPR24

pre 3 godine

Neko reče, drugi ili treći tim Rusije ! Potpuno nebitno, ko pa pamti kad su ovi naši opalili nekome petardu ? I da nisu primili gol ??? No kako god. Trener je banana teška. A i igračima treba zavrnuti šraf ! Ali nema vajde kad je ceo sistem truo. Ono protiv Škotske je bio živi cirkus !

Poznavalac fudbalske igre

pre 3 godine

Kad fudbalsku reprenzetaciju,odnosno ekipu za utakmicu ne sastavlja ONAJ,zajedno sa kokezom i mendzerima onda to izgleda ovako,Tumbakovic nije vrhunski trener,ali je daleko strucniji od ove navedene trojke.Jos nesto,u fudbalskoj igri je gotovo sve izmisljeno,mije to sah ,znaci samo trcanje,borba i neodustajanje .

gremlin

pre 3 godine

3-0 Evropski Brazilci C divizije,mator sam pa se secam sa Rusima 0-1 Bata Djora igrao BEZ ŠPICA,čuveni tvorac FSS licenci za trenere...

SSSS

pre 3 godine

Treba pustiti malo Jovica i Vlahovica a ne samo gurati na Mitra.Drugo,protiv Skotske postavka katastrofa.Trece Tumba nikakav trener,koga je vodio se Partizana davno davno...

velee

pre 3 godine

Sto puta sam sebi obecao da necu da pratim ali dzaba. kad sve vidim ko ide na evropsko place mi se.znam da nismo brazil ali za pola repki na ep jesmo po kvalitetu.
(nebitan, 18. novembar 2020 21:40)

Sve te repke koje su na evropskom su imale želju i volju da se kvalifikuju za razliku od naših igrača

Mali Hijavata

pre 3 godine

Nije mi jasno kako ekipa kao Srbija jedan put u deset godina odigra dobru utakmicu..
(Mika, 18. novembar 2020 21:37

Ništa se ne sekiraj, već u kvalifikacijama za SP se vraćamo na stari put.

Aleksandar

pre 3 godine

Dzabe sve,kada ste trebali da date sve od sebe kao i u svakoj utakmici za svoju Srbiju vas nema nigde a sad nebitno je sve,golovi kojima se radujete kao da ste otisli na euro,treba da vas je stid,treba da igrate svaku tekmu srcem,a ne mozgom u kojem se sve vrti oko eura!!!

Vrg

pre 3 godine

Varaju se ovo što pišu da će ova pobeda sačuvati mesta Kokezi i Tumbakoviću. Ti paraziti bi bez blama ostali i da smo izgubili sa 5:0.

Mnogo je za jedno fotografisanje

pre 3 godine

Ovo je nevjerovatno. Formacija 3:5:2
Sa 5 odbrambenih igrača. Majko mila.
Mi moramo definitivno da odustanemo od fudbala.
(blok22, 18. novembar 2020 19:43)

Kojih 5 odbrambenih igrača, pa mi ni tri beka nemamo u celoj reprezentaciji. Šta ti pratiš, šta ti gledaš? Protiv Škotske igrali formaciju 2-7-1.

Titan

pre 3 godine

Svaka čast momci, Srbija ima reprezentaciju za budućnost, šteta za Škotsku, ali šta da se radi verovatno je važnost utakmice odigrala ulogu, nažalost. Ima mesta i za Luku i za Mitra, Luka odigrao maestralno, Mitar borben kao i uvek i odigrao ulogu kod nekoliko golova. Mladenović odličan, Gudelj odličan na svojoj poziciji. Nažalost sad ide duga pauza i ko zna ko će biti u kakvoj formi kad počnu kvalifikacije za svetsko. Još jednom bravo momci, Srbija!

2CRAZY

pre 3 godine

i da, zaboravih da dodam, kolko bolje igramo bez Tadica, SMS-a i Kolarova, oni ko da samo dave igru, a o zalaganju da ne pricamo.

Izuzev SMS-a, koji se zalaze, ali ume i da nestane... mada mislim da za njega ima nade, ali sto se tice Tadica i Kolarova - penzija, zahvaliti na svemu i poslati ih da odmaraju.

Јабучило

pre 3 godine

Немојте никада да размишљате о лакшем путу, као да испаднемо у нижи ранг па ћемо лакше на следеће Еуро. Стварати победнички менталитет на сваку утакмицу ићи на победу. Немојте то српско лакше на фору да се прође.
(Вук, 18. novembar 2020 22:44)

Мени је до пораза било да бисмо пали још дубље, не би ли се можда неко негде пренуо. Овако ће да саберу останак у другом шеширу и опстанак у дивизији Б и да тврде да смо успешни. А срамоту са Шкотима ће под тепих уз оправдање "лошим даном, пенал-лутријом и кишом". И ништа се под милим богом неће променити. Е зато ми се не мили ова победа.

Urke

pre 3 godine

Radonjic klasa...drskost, brzina, dribling...sut...uvek silovito ka golu, nema vracanja nazad.Prototip modernog igraca..
Jedini nas fudbaler koji brz i zna sa loptom!

Neposteni građanin Vule

pre 3 godine

@Mađarska u pravom komšijskom maniru spasila ugled našem reprezentativnom fudbalu! Hvala "lakoj konjici"!
(Che, 18. novembar 2020 23:31)

Ja se bojim'da su oni spasili naseg nesposobnog selektora
(Miki, 18. novembar 2020 23:59)

Opet selektor kriv?
Nije da branim Tumbakovic jer sigurno nije među najboljima u Evropi i možda i nije dovoljno kvalitetan za reprezentaciju ali osim Antica i Muslina niko nam nije bio dobar.
Možda je vreme da i mi razmišljamo malo s našim glavama.
Možda rešenje tražimo u sistemu rada i korupciji u našem fudbalu.

Ante

pre 3 godine

Zašto Turci i Grci ne znaju da igraju fudbal? A vole ga! Eto pitam pre neki dan na poslu kolegu Turčina to. Smrtno se uvredio, a ja postavio ozbiljno pitanje.
(Prvoslav)

Ne bih rekao za Tursku da ne zna nogomet, ti očito nisi pratio nogomet zadnjih 20 godina. Ajde, možda bi to rekao za Grke, koji su Evropski prvaci bili najboljom odbranom tada?
Kao da omalovažavaš Rusiju..
Nitko ne omalovažava jednu Srbiju, koja je po rezultatima zadnjih 20 godina u kanalu, a kamoli reprezentacije koje su postigle velike uspjehe, četvrtfinala, polufinala, finala SP i EP...
I nije ovo nevažna utakmica, jako bitna za Srbiju, zašto da se dečki pomire da nisu za veliki rezultat? Jeste, izgubili su protiv Škotske, jeste, bila je važna utakmica...al život ide dalje. Dolazi SP. Dolaze nove generacije. Možda se ova ima prilike za iskupljenje. Rezultat, i zadnji gol, dokazuju da Srbija zna da igra.
Problem je u samopouzdanju. A on se stiče pobjedama. Pogotovo nad jakim ekipama, a najviše s "silama". Al da bi igrao s njima, moraš i biti visoko. Zato je ovo važna pobjeda. Samopouzdanje se ne stiče nad San Marinom.
Srbija prvo treba da promijeni strah od primljenog gola, taj strah je i nas mučio dugo. Treba da razmišlja kako dati gol više. To če da donese samopouzdanje i publiku. A onda i rezultat.
I da cijeni svakog protivnika, nek je i bolji, al i bolji treba da zabije gol i da pobijedi, a to se često ne dešava.
Kao da smo svi zaboravili zašto volimo nogomet.

Heri Kejn

pre 3 godine

jedini put kad smo trebali da izgubimo zbog lakse grupe za kvalifikacije za evropsko i zbog vakcine mi nasli da igramo. ko ce nam sad dati vakcinu i kako cemo u baraz za euro kad nam uleti neka spanija u grupu umesto turske.

hajduk

pre 3 godine

Kao prvo cestitam. Mislim na kraju ipak zasluzeno, kao i mi na misice. Vjerujem da znam nesto o nogometu i iskreno kad su izbacili grupe, da sam morao da se kladim, rekao bi Turska ili Srb u A a Madjarska u C. A na kraju bas sve obrnuto.
Pratim i gledam Srbiju takodjer i poslije ovih meceva uvjeren sam da je kod vas problem samo u glavi! Vjerujem i da struka to ne zna dovoljno ispratiti. Jer znaci sve utakmice gdje su vas skoro svi prekrizili su dobijene, tipa Norveska, Rusija a umalo i Madjarska u gostima. A u ovim drugim gdje je Srbija bila favorit kao protiv Skotske, Madjarske i Rusije kuci su odigrane jako lose i neprepoznatljivo! Tu naravno i mladost tima igra ulogu ali mislim da ovaj izbornik nije dorastao funkciji.

manga

pre 3 godine

Ne bih rekao za Tursku da ne zna nogomet, ti očito nisi pratio nogomet zadnjih 20 godina. Ajde, možda bi to rekao za Grke, koji su Evropski prvaci bili najboljom odbranom tada?
Kao da omalovažavaš Rusiju..
Nitko ne omalovažava jednu Srbiju, koja je po rezultatima zadnjih 20 godina u kanalu, a kamoli reprezentacije koje su postigle velike uspjehe, četvrtfinala, polufinala, finala SP i EP...
I nije ovo nevažna utakmica, jako bitna za Srbiju, zašto da se dečki pomire da nisu za veliki rezultat? Jeste, izgubili su protiv Škotske, jeste, bila je važna utakmica...al život ide dalje. Dolazi SP. Dolaze nove generacije. Možda se ova ima prilike za iskupljenje. Rezultat, i zadnji gol, dokazuju da Srbija zna da igra.
Problem je u samopouzdanju. A on se stiče pobjedama. Pogotovo nad jakim ekipama, a najviše s "silama". Al da bi igrao s njima, moraš i biti visoko. Zato je ovo važna pobjeda. Samopouzdanje se ne stiče nad San Marinom.
Srbija prvo treba da promijeni strah od primljenog gola, taj strah je i nas mučio dugo. Treba da razmišlja kako dati gol više. To če da donese samopouzdanje i publiku. A onda i rezultat.
I da cijeni svakog protivnika, nek je i bolji, al i bolji treba da zabije gol i da pobijedi, a to se često ne dešava.
Kao da smo svi zaboravili zašto volimo nogomet.
(Ante, 19. novembar 2020 06:35)

Ante, objasnio si... Svako dobro.

cinik ovdašnji

pre 3 godine

Kad nakon centarsuta Mitrovic skoci sa dva igraca na grbaci i glavom da gol, zasto je to onda “staromodna igra, sidrasa centarfora koji glavom daje golove”

(Udri se bekane, 19. novembar 2020 00:18) Upravo se sinoć videlo koliko MItar zapravo može, kada se ne ostavi sam napred, da mu vise po dvojica na vratu i biju ga ko vola. POkazao se kao vrhunski asistent i distributer lopti. Cenim ga kao velikog borca, ali on sam napred ne može, to se bar videlo u poslednjim utakmicama.Još jedan dokaz da nipošto nije problem u mogućnostima igrača, već samo u nedostatku stručnog znanja, ziheraštvu, lošem vođenju i psihološkoj nestabilnosti naših trenera, koji i dalje misle da se utakmice mogu danas dobijati na foru, gomilanjem zadnjih, prednjih i srednjih veznih nazad, pa kako se snađu.

LukaOJ

pre 3 godine

Hm, pa Rusija je sinoć imala bar 7 zicera...ja čisto ono, da podsetim samo. Nemotivisana Rusija, bez 2/3 tima, bez nekog velikog takmičarskog značaja ...čisto ono, da podsetim. Svakako, sve čestitke za realizaciju i napadački segment, ali je u defanzivi duvalo sa svih strana!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (SaleS, 19. novembar 2020 12:06)

Očito je da su Rusi igrali bez neke volje, ali nikako nije bila utakmica bez rezultatskog značenja, bilo kakva pobjeda im je igrala za prolaz u A ligu nacija jer su imali bolji medusobni skor s Mađarima.

ZVEZDARAC

pre 3 godine

A zašto bi izbegli? Nama je bolje da ispadnemo. Jer mi smo jedna jako loša i netalentovana reprezentacija i pošto ove divizije vode u kvalifikacije,pre ćemo se negde kvalifikovati iz lošije divizije gde nam je i mesto sa ostrvskim malim zemljama

est

pre 3 godine

ako neko moze da mi objasni zasto Srpski klubovi,reprezentacija odnosno treneri uvek igraju sa eventualno jednim napadacem(bilo je trenutaka kad je Deki igrao jedinog napadaca upravo protiv Rusa i kad nam je trebala pobeda) dok u prijateljskim i nebitnim tekmama pri vodjstvo od dva nula igra sa 3...
jel nas neko zeza...

PimPong

pre 3 godine

Od kad pamtim za sebe, nismo dobili Ruse, Ukrajince ili SSSR. Nikad nam nisu odgovarali, tako da je ovo bas fenomenalno, ali malo smo zakasnili... Kakva je sad strasna situacija u nasoj grupi, ako se uzmu u obzir trenutni rezultati. Ako Turci dobiju Madjare, prvi su, a ako izgube od njih, ispadaju iz grupe!!

Lars

pre 3 godine

Zasto nije igrao Radonjic protiv Skotske ?
(Daki, 18. novembar 2020 20:59)

Bio bi najbrži na terenu, a ima i dribling u trku, a mi igramo najsporije u evropi, pa bi štrčao.

Djoka iz NY

pre 3 godine

Mi smo kao onaj zabac iz crtanog filma, koji kod kuce, kad ne treba peva, izvodi vratolomije, a kad treba, na sceni, samo kaze:" kree"
(b, 18. novembar 2020 21:43)

Komentar koji oslikava Srpski fudbal od pocetka pa do sad! Bravo!

Melita Sandić

pre 3 godine

Mi Ruse ranije SSSR nismo pobedili pa od rezolucije informbiroa... Sve amo pobeđivali, ali ove nikako čai i kada smo realno za njih bili klasa.

Mr. Max

pre 3 godine

Zaključak je nije bitno ko igra već želja i zalaganje. Rezultat nije pokazatelj naše snage, Rusi su promašili 2-3 šanse koje su bile zicer. Mitar koliko mi god bio antipatičan kao mladji za reprezentaciju uvek daje maksimum (uvek napaljen) što je retkost kod naših igrača. Igra sa dva špica nam izgleda više odgovara jer kada Tadić nije u formi kao u predhodnih par mečeva mi ne ulazimo u šanse. Jović i Mladenović zasijali i zaslužili mesto u startnoj postavi. Vlahović budućnost koju treba iskoristiti. Poenta je ustaliti postavu da se uigra a ne menjati posle svake utakmice pola tima. Još jednom ovo nije bilo merilo naše snage već model koga se treba pridržavati.

sasa

pre 3 godine

imam utisak da bi tumba u sledecoj utakmici ponovo vratio kolarova tadica milivojevica... a ove momke koji se trude i bore na klupu... i onda idemo opet ona nasa mrtvacka igra! Tumba voli da tumba nikad nema standardnu postavu. zaboravi i kostica bio je dobar ali poslednjih par utakmica katastrofa! Ovaj Mladenovic odlican bre igrac! Gacinovic standardno los!

C i n i k

pre 3 godine

e sad će da nas buše u B skupini a mogli smo biti carevi u C. iopet nećemo proći. žalićemo mi zbog ove petarde
(ipak, 18. novembar 2020 23:14)


Mozda cete vi u "skupini" da zalite jer ste tamo najgori, nama je ipak u SRB i ostanak u B ligi sasvim ok za sada ako vc nmz na EP.

Ala bi tu bilo i Gudlja i mardelja bato moj...

pre 3 godine

Neko je uzeo lepe pare da dve utakmice sklanja Gudelja iz sredine, i da tako poruči nekome u svetu po pitanju klađenja da je sve po planu!

Sve je komplet FIFA i UEFA lopovski svet, ali ove naše gore od afrikanaca... tačno bi voleo da im ovi veći lopovi UEFA ili FIFA pregledaju i knjige i telefonske poruke, meljove i čuda...

Udri se bekane

pre 3 godine

Pozdravio bih bota koji se potpisuje sa Dusanovo carstvo (zasto se uvek najcrnji bednici predstavljaju nekakvim kraljevskim carskim imenima?)

Za druga botoretarda nagradno pitanje!
Kad nakon centarsuta Mitrovic skoci sa dva igraca na grbaci i glavom da gol, zasto je to onda “staromodna igra, sidrasa centarfora koji glavom daje golove”.....
Kad pak Jovic nakon centarsuta skoci usred kaznenog prostora i glavom da gol kao je to onda “moderna igra savremenog golgetera?

Jesi mozda frljavim okicama primetio da je oba puta Mladenovicu ore centarsuta dodao taj “spori staromodni” kapiten Mitrovic? Ne mislis da je zajednicka igra rezultirala rezultatom?
Ti cak nisi niciji bot, ti bi samo zelio da si nekome potreban, pa jadan “pomazes” “svom coveku”...
Tugo nesreco,,,,

sportdetective

pre 3 godine

Sunce ti poljubim, kakvog igraca imamo na levom boku...decko vec trecu utakmicu pokazuje kvalitet, pravi razliku, igra napred igra nazad, centarsutom pogaca igraca u obrvu, Jovic mu vikne desna obrva on opali suvi list i eto lopte na obrvi... i jos nesto ne vezano za ovu utakmicu, onda vidim onog gobeljica, covek se pita dali se oni bave istim sportom.

Abrakadabra

pre 3 godine

Pod hitno zahvaliti se svima preko 26 godina osim Mitrovicu,SMS da predvodi tu novu generaciju pa sta bude.Vratiti Andriju Zivkovica , mali je u zivotnoj formi i rastura za PAOK u ligi sampiona.Zasto ne i Racica iz Valensije koji je pre par sedmica u pobedi domacih nad Realom bio jedan od najboljih igraca na terenu.Zivkovic i Radonjic po krilima, Maksimovic , Sergej, Djuricic sredina, napred Jovic i Mitrovic, i odbrana Milan Gajic,Milenkovic, S Mitrovic, Mladenovic.Tu su jos Gacinovic, Ristic, Vlahovic, zvati jos po 2 igraca iz Zvezde i Partizana i ostale iz drugih klubova jelen superlige.

Aleks

pre 3 godine

Usled brojnih obaveza,a više zbog potpunog razočarenja posle Škotske, večeras sam potpuno orkulirao utakmicu. Ulazim na b92 čisto da procunjam kroz vesti, kad vidim petarda...
Neko bi rekao nerealno, međutim kada sam video da su od starta igrala 2 špica, sve jasno. Premotajte koga ne mrzi, koliko utakmica smo odigrali sa dva špica u zadnjih 10 godina i videćete da su uvek bili povoljni rezultati za nas, a da je takvih utakmica bilo jako malo. Ja ne znam kakva je to muka da se ne stavljaju uvek 2 špica. Imamo ih bre, dobri su nisu loši. Zašto je to toliko teško da se igra 4 4 2 ili 3 5 2, ne znam.

LJUBITELJ FASADA I PUMPI

pre 3 godine

Pratim fudbal 40 godina i jedno pitanje me oduvek muči: Zašto Turci i Grci ne znaju da igraju fudbal? A vole ga! Eto pitam pre neki dan na poslu kolegu Turčina to. Smrtno se uvredio, a ja postavio ozbiljno pitanje.
(Prvoslav, 18. novembar 2020 23:14)

Mentalitet. Odnos prema radu, obavezama, autoritetu. Neko ko je Brazil, to može da nadoknadi ogromnom bazom igrača i zaluđenika, a ovi ne.

Boža Pub

pre 3 godine

Svi govore da su nas Mađari spasili, a niko ne pominje da su se oni zahvaljujući nama plasirali u ligu A. Mađari i Rusi su pred poslednje kolo imali jednak broj bodova, s tim da su Rusi imali bolji međusobni skor. Takva je situacija bila da je dobar rezultat Srbije išao na ruku Mađarskoj, a da je dobar rezultat Mađarske išao na ruku Srbiji. Isto je bilo i u slučaju Turske i Rusije, mada su Turci nerešenim rezultatom obezbeđivali siguran opstanak, a da su pobedili, uz poraz Rusije, oni bi bili prvi. Bilo je komplikovano, ali nismo samo mi imali sreće, već i Mađari.

Dermendziev

pre 3 godine

C.Zvezda i Reprezentacija uvek su najbolje igrali i davali najvise golova sa po dva centarfura(Melic,Kostic;Kostic,Prljincevic;Ostojic,Lazarevic;Filipovic,Savic;D.Savic,R.Savic;D.Savic,M.Duroski)-(D.Jerkovic,Kostic ili Melic;Osim,Zambata;Bukal,Zambata;Filipovic,Savic;S.Susic,Filipovic;S.Susic,Pancev...).
Jos bolje se igra bez Kolarova i bez Milinkovic-Savica...

PS.Cuo sam veliku salu na SK,a tamo mozete uvek cuti sijaset sala od njihovih "sportskih komentatora",kako su selektori krivi sto ne mogu i ne umeju da pronadju mesto za Milinkovic-Savica u reprezentaciji!"Pa valda se igrac uklapa u tim,a ne tim u igraca.Govorim o igracu reprezentativnog kalibra koji zna da igra i ima orijentaciju na terenu,a ne o igracu tramvaj lige ili nekog prigradskog naselja poput Podbara,kluba Padina,Brodarca,Pivare ili sl.

Pozdrav!

VlajkoLajkovac

pre 3 godine

Alal vera sa dva napadaca kuci pa to je HRABROST posebno u ovoj utakmici. Aj svi lepo otkaze i nemojte nas brukati vise i davati lazne nade ovom narodu.

Daki

pre 3 godine

Bila je neka izjava da je bolje da idemo u grupu c da se lakse plasiramo na ep.. Mislim a koji cemo tamo kad ne mozemo Skotsku dobiti kuci?

Mrgud

pre 3 godine

Dva nasa najbolja igraca ali jedan u katasteofalnoj formi i drugi sa malo zelje za trcanjem i bez borbenosti fale u sastavu i odmah je bolje. Naravno, mislim na Tadica i Sergeja. Ovaj Mladenovic ima vise korisnih centarsuteva nego svi ostali zajedno i on nije bio u sastavu protiv Skotske. To mi nije jasno.

est

pre 3 godine

i naravno da ce sledecu bitnu utakmicu brze bolje vratiti 11 matoraca i ako bi mogli zivkovic i obradovic ili gobeljic da centriraju i naravno jednom jedinom mitrovicu u napadu jer kod nas to uvek ide tako.Mi laici sve vidimo,a oni koji primaju pare da to vide se prave blesavi.Brze se vracaj na 3-6-1 formaciju,napdace sve na klupu i ako moze da igra u kvalifikacijama oko 55 raznih fudbalera umesto da stvorimo kostur mladih i damo im sansu sledecih 5 god.
ali mi zivimo u Srbiji

2CRAZY

pre 3 godine

Kakav dan, desilo se nesto skoro nemoguce, Novak nas debelo razocarao, a fudbaleri odusevili?

To smo ti mi, tek kad je nebitna utakmica, bez pritiska, tek onda rasturimo, kad je prakticno nebitno, to samo pokazuje da nasi fudbaleri imaju problema sa psihom, jer kad mora da se dobije, onda taj pritisak, strah od neuspeha, osude javnosti, uglavnom nedostatak samopouzdanja nam sasece noge i ne mozemo nista da uradimo, a ovako kad je rastereceno, e tek onda igramo kako treba.

Mislim da se u ovoj utakmici videlo da mi moramo da igramo sa dva napadaca, jednostavno kad god smo igrali sa samo jednim napadacem, mucili bi se, ne bi umeli ni jedan gol da damo, nama je jednostavno potrebno da igramo sa dva napadaca, a u tom slucaju za odbranu ne brinem toliko, jer napad je najbolja odbrana.

Konacno smo imali mentalitet da posle datog gola i golova, ne stajemo da se branimo, vec igramo i napadamo dalje, tako i mora, samo se nadam da ce to nasi upamtiti i za ubuduce.

Jovic se dokazao da je klasa, prvo gol Skotskoj, sad dva gola Rusima i asistencija, malo li je?

Krivo mi jedino sto i Mitra nije dao, sto zbog njegove golgeterske krize, sto zbog drzavnog rekorda, ali polako, bice bolje, imamo tri vrhunska napadaca i po dva mogu da se smenjuju u napadu.

kofi anan

pre 3 godine

@joca
Ne to bi trebalo da budu pozeljna vremena,da dobijamo u najvaznijem sportu,a pojedinci iz tenisa i ostalog sta urade,urade

labud

pre 3 godine

@veliki mucenik djole
menjaju im selektore svaka 3 meseca,na SP fakticki isli bez trenera,Tadic pravio takticku,podrska nacije velika nula,kult ne postoji,utakmice se prenose van nac.frekvencije niko i ne zna kada se igraju mecevi,samim tim nemaju svest o vaznosti utakmica,sve i da su se plasirali nikog ne bi bilo veliko briga a ne tako davno Santrac,Petko,Antic sve nazalost pokojni i euforija oko reprezentacije sa njima,prosto Nemci u ovakvoj situaciji ne bi nista napravili pa Hrvati sve uspehe(vece nego u staroj Jugi)stvorise na kult,tamo kada igra repka sve staje,danima specijalne emisije,analiziranja,a mi protiv Nor nismo mogli ni na radiju slusati prenos,kao da je neka 1946-ta

Gogx

pre 3 godine

Ova utakmica bas pokazuje koliko strucni stab nije znao da pripremi veliku utakmicu protiv Skotske.
Totalno pogresna taktika, izbor igraca I psiholoski pritisak je ucinio svoje.

Kad momci igraju rastereceno onda I pokazuju koliko znaju I mogu, cak danas posle postignutog gola Vlahovica, Jovica sam video kako ga iskreno podrzava I raduje se tom golu...sto znaci da nema sujete medju njima, nego jednostavno rasteretiti momke I eto rezlutata.

miodrag

pre 3 godine

Sport je cudo i zato je tako popularan! U sudaru Rusa i nas pobedili smo tamo gde nismo realno ocekivali i zgubili tamo gde smo realno ocekivali.

nema na čemu...

pre 3 godine

"Zbornaja komanda" ili "zajednička reprezentacija" je pojam iz vremena Saveza Sovjetskih Socijalističkih Republika, koje su, jelte, imale zajedničku reprezentaciju, zbornaju komandu SSSR-a.

Rusija, kad god da sa njima igramo, me može imati zajedničku reprezentaciju odnosno "zbornaju komandu", već samo reprezentaciju Rusije.

Otprilike kao kada bi za našu reprezentaciju ruski novinari napisali da je izabrana od Vardara pa do Triglava. Nije.

Алекса

pre 3 godine

Ово је класична српска фудбалска математика...тако смо и ономад са Украјином рачунали "само да победимо освајача групе"....

Каква глупост.....

Mr. Max

pre 3 godine

Ovde su osporavali Mladenovića ali ja nisam video da neki naš igrač ima bolji procenat centaršuta od njega. Sad sve ovo lepo izgleda ali džaba. Izgleda da bolje funkcionišemo sa tri napadača Mitar Jović Vlahović nego kad su u igri SMS i Tadić. Ali još jednom napominjem sve je sad džaba kad je trebalo nas nije nigde bilo.

Вуче

pre 3 godine

Никада у животу немојте да размишљате као што размишљате да би Србији било боље да игра са слабијим противницима. То се зове линија мањег отпора. То је за кукавице, да не пишем неку тежу реч. Шампион се постаје храброшћу и одважношћу.

Мора да размишљаш само како да будеш бољи, јачи, мудрији. Зато нам је тако како нам је, пола коментара овде каже лакше би било да смо испали. Не брате. Треба да циљаш на врху, на највишој А дивизији и да се такмичиш са најјачима. Македонија отишла на ЕУРО, сада сваки клинац машта да заигра на истом месту, гину сви да би се нашли на списку.

Вуче

pre 3 godine

Будите људи па честитајте момцима који су поврх свега остали и којима је стало. Одиграли најбољу утакмицу у последњих 10 година.

Нама је ево већ недељу дана непрежаљен пораз од Шкота, а замислите како је њима. Како је Митру који је промашио кључни пенал а онда се вечерас борио као да нема сутра. Срце лавље. Свако му добро пожелимо. Дечко је прави капитен.

4k4.Dex

pre 3 godine

U buduće jednog dana kada idu Kokeza i ekipa i dođu neki mladi ambiciozni ljudi na čelo saveza. Igrati samo na gol više, 2 ili 3 napadača svaki meč. Imamo takve napadače da je to haos, ne može tenk da ih zaustavi ako se dobro osećaju. Takođe sve mlađe kategorije okrenuti maksimalno ofanzivnom fudbalu pa i ako nekad budemo gubili bek gubimo 4:3

Aj sad dalje

pre 3 godine

"Bravo, tako se igra, sad idemo dalje."
Kud dalje? Upravo smo izbaceni sa evropskog.dalje mozemo mozda ako budemo bolji tek za 2 god ali sta je to prema vecnosti.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 3 godine

@ЈАТАБАРЕ - Не одиграју добро важне утакмице јер не могу да се носе са притиском. Немој толико да вјерујеш у бајке. Ово је пирова побједа. Не дирај Муслина. САВЕЗ ОСТАВКА!

Back in Black

pre 3 godine

Bolje da smo primili pet komada jer ovom pobedom mogu samo da se busaju Kokezinje i ostali foteljaši.Sada ce one klasicne fore kako su ovi mladi momci pokazali da su buducnost reprezentacije i da smo na dobrom putu.I ono Tumbakovic odlazi,a novog selektora ne mogu da pronadju pa izbunare nekog,pa sve opet od nule kao i svake kvalifikacije.Sistema nigde,ovi iz FSS obraz deset prsta debeo,kao i svaki politicar u zemlji Srbiji.Nije da ga branim ali ovo je 16-ti selektor koji je za sve kriv.Pa mozda i nije do selektora.

Djordje

pre 3 godine

Igrali ste za tiket 5+ i za vađenje i amneziju svega lošeg i nezdravog na čemu počiva naš savez i vaša mrtva savest.
Ovo kao treba da amortizuje ave svinjarije i silovanja i ponizenja iskrenih navijača koje ste decenijama ubijali u pojam.
Neće to tako lako ići!!!!!!!!!
Ostavke!!!!!!!!!

Nele

pre 3 godine

@Back in Black
vaznost utakmice im veze noge? Pa cemu sluzi selektor? To i jeste posao strucnog staba da spreme ne samo takticki nego i psihicki tim za utakmicu!

Zoran

pre 3 godine

Problem je nas mentalitet, sve je u glavi samih igrača,Rusi su takođe takvi u fazonu ,ma super sve pobeđujemo.Mislim da selektor takođe nije odgovoran,mnogo je tu igrača sa kako se kaze bubicom u glavi.Mnogi glume neke zvezde kao na primer Kolarov koji treba da bude vodja tima a on zamišlja da je važniji od selektora.Sam savez je takođe menadžerski koji forsira pojedine igrače.

Jiji

pre 3 godine

Nemojte da vam Kokeza maze oci.. sa ovom pobedom ili bez nje svakako je potrebna duboka reforma u fss-u !
Jovic je pokazao svoj talenat koji poseduje, pa makar odigrao sledecih 10 utakmica lose - nas je, vanserijski talenat koji su prepoznali klubovi na vrhunskom nivou, i treba ga ceniti i ostale mlade koji ginu za dres reprezentacije , a ne davati sansu istrcanim balerinama kao sto je Kolarov i ostali učaureni "starosedeoci" reprezentacije..