Petak, 06.11.2020.

08:15

Zvezda na skeneru B92.net: Borjan "vatrogasac", Kanga nas čuo – magija je standard

Izvor: MS

Zvezda na skeneru B92.net: Borjan "vatrogasac", Kanga nas èuo – magija je standard IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

71 Komentari

Sortiraj po:

Миле

pre 3 godine

Ако те противник примора да се браниш - разумем, али да се при климавом резултату као што је 2:1 опредељујеш на одбрану - не разумем. Истина је да на клупи Звезда није имала много бољих комбинација да адекватно земени прерано (из утакмице у утакмицу) посустале играче.
Борјан. Ужасна испуцавања и додавања, не само јуче него од како га пратимо у Звезди.
Милуновић. Неко му је изгледа причао о Владиславу Богићевићу и његовој лежерности и хладнокрвности у игри. Разлика је у томе што Милуновић поседује лежерност и ништа више.
Фалчинели добар, заслужио бољу оцену од ове.
Иванић је кориснији када је у пару са Катаием који у тој комбинацији има више простора за игру.
Бен, и када одигра лошију партију заслужује пролазну оцену. ретко захвалан играч.
И да на крају навучем негативне коментаре, по мени на средини терена недостаје Јованчић, онакав какав је био по доласку у Звезду. Баш ми је жао што се изгубио тај фудбалер.

Sremac

pre 3 godine

Svaka čast novinaru koji je napisao ovaj tekst vrlo hrabro i profesionalno. Ima nekih stvari sa kojima se ne slažem u potpunosti, ali je generalno odlično video utakmicu. Sanogo mi još uvek nije dao razlog za poštovanje i verovatno će ostati zapamćen u Zvezdi kao još jedna u nizu menadžerska kombinacija (Van La Para, itd). Gobeljić i Milunović vrlo teško podnose duele sa bržim i tehničkim ekipama.
P.S. Ima nade za naše sportsko novinarstvo. Nemamo mi ništa od pustih hvalospeva.
(Pele, 06. novembar 2020 09:31)
Sanogo je klasa. U prethodnim timovima nije dobija ovoliko kartona, jer je imao pomoc saigraca. Ovde je sam i bez pomoci i porediti ga sa La Parom moze samo teska neznalica. On daje cvrstinu i sigurnost u pasu, a razlog zbog kojih pravi greske sam gore naveo. Zamisli ga sa Jovicicem u paru ili jos bolje sa Krsticicem... Malo ko bi prosao kroz sredinu. Za Bena i Falcinelija reci da su bili neprimetni moze reci samo onaj ko nije gledao utakmicu. Rudarski su radili svo vreme. Fudbal se svodi na golove, ali nije necija igra samo gol...

Salaso

pre 3 godine

Ovaj mali uplakani panter se javlja na svaki komentar, hehhe, momak, oladi malo, shvatili smo da te plaćaju kao bota, ali trebalo bi da imaš i život mali uplakani panteru

magla

pre 3 godine

Na dovodjenju Milunovića je, po sopstvenim rečima, insistirao Terzić. Njegoša je uz superlative doveo Mrkela.
Dva najodgovornija čoveka za kadrovska/igračka pitanja očigledno nemaju predstavu kakav tip i kvalitet igrača trebaju klubu kojim rukovode, da bi isti IGROM bio konkurentan osrednjim evropskim ekipama, kakav Gent trenutno jeste.
Sve što je Gent opasno uradio u napadu bili su dečački kiksevi naših igrača, pre svih nezamenjivog Milunovića. Ruku na srce Borjan nije zaostajao u tome, ali ima kredit i ispravlja greške. Svoje i tudje.
Ljudi, rukovodioci FK CZ, unajmite čoveka koji UME da shvati i potraži igrače neophodnog profila i kvaliteta za današnji evropski fudbal.
Nerealno je samo uzdati se u Borjana iz godine u godinu.

mali uplakani

pre 3 godine

Gent lagano prolazi grupu
(strucnjak za ugradjivanje plina u auto i analiticar za ugradjivanje plina u auto, 06. novembar 2020 10:42)

A, Partizan ? Sta on prolazi ?! Malu Moštanicu ?

mali uplakani

pre 3 godine

Braaaate...pobeđen slabašni Gent kod kuće i to pukom srećom koja prati Borjana već neko vreme, zatim pobeđen Liberec koji je primio 9 golova na dve utakmice.

Nije dobijen derbi niti je u istom dat gol iz igre, nije dat gol Hodenhajmu gde je trebalo pokazati “magiju” a ne protiv ovih protivnika. Nije pobeđena Omonija, jedva Ararat i Tirana.

CNema ama baš nikakvog odnova za loženje osim što će se na papiru proći grupa. Našu ligu ne računam tu imamo sve obezbeđeno do kraja sem derbija. Malo realnosti dajte.
(Gol, 06. novembar 2020 10:07)

Koliko frustracija i duboko ukorenjenih kompleksa treba da imas , da sednes ispises ovoliki komentar i predstavljas se kao Zvezdas ?!
Mislim da postoji strucan medicinski izraz za takvo stanje

prijatelj nekih prijatelja

pre 3 godine

@Hetfild

Pa može, kao što može i Zvezda da dobije Hofenhajm u Beogradu. U Liberecu čeka zicer za prolaz, sve i da se vežu dva poraza. Do kraja se Zvezda pita, ima kontrolu grupe.

Što se bodova tiče, možeš prođeš grupu i sa 7 ako se dobro poklopi par remija. U principu ovde treba 3 boda, tj. jedna pobeda gde god. Bod u Belgiji bi naravno zatvorio celu priču.

Aleks

pre 3 godine

Pričaće ti da su oni bolji.
Ti što nikad nisu tako s'jali.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Stojana BLM, 6. novembar 2020 08:34)

Pricace ti o plovidbi,
ti sto nisu sidro digli...

Bolesni skot

pre 3 godine

Smanjite bre doživljaj! Ovi Belgijanci su imali toliko šansi i dobrih akcija da je samo sreća i nespretnost igrača Genta pred golom spasila Zvezdu! I Borjan u 96.minutu! Zar je to za zadovoljstvo... pre je za brigu.

mali uplakani

pre 3 godine

zvezda samo pukom srećom i nespretnošću igrača Genta nije izgubila. Samo Borjanovim ispucavanjima ima li su 3 idealne šanse. Neće vam se ovakva sreća ponoviti dva puta za redom.
(Salaso, 06. novembar 2020 10:02)

Ovo pises poslednjih par godina, kako ti ne dosadi ?!
A, da...

Miki

pre 3 godine

Zvezda je pobedila bolji tim! Ja ne mogu da verujem sta se sve pisalo pre i posle meča. Svako ko iole prati fudbal to zna. Da smo igrali u bilo kom drugom trenutku protiv Genta, pobedili bi nas.
Zvezdin bolji deo tima je napad, sto Zvezda itekako dobro koristi.
Prvi problem Crvene Zvezde je fizicka sprema i to nema veze sa trenerom. Problem su takmičarske utakmice kojih Zvezda ima 6,7 godišnje (ni derbi vise nije to, nema ritma kada ima 40+ faulova)dok ih Gent ima 30+.
Drugi problem je slabija odbrana. Milunović ne može da igra u formaciji sa dva štopera. On jedino dobro igra kad ih je trojica pozadi. Gobeljic nije igrac za ovaj nivo fudbala.
Treći problem je što Zvezda nema dubinu u igračkom kadru(Zamena Rodiću?) . Zbog fizicke spreme trener mora da menja. I videlo se sinoc sta se desilo sa Zvezdinom igrom posle par izmena.
Zvezda ima odlican napad, sjajnu 9ku, Falćineli je naš Žiru i zbog njega između ostalog ostali momci pokazuju svoju 'magiju'. Ne bih ih puno hvalio, sve je već napisano o njima.
Sve u svemu svaka čast na pobedi, na borbenosti, na izgrađenom mentalitetu pobednika (Zvezda danas pobeđuje bolje ekipe od sebe, što nije bio slučaj od 95 do 2017).
Puno sreće u nastavku takmičenja.

Hetfild

pre 3 godine

Gledam nešto raspored, Zvezdi su potrebna 4 boda do kraja, jer bi Gent ladno mogao i do 9 bodova do kraja. Mnogo je važno da ne izgubimo tamo.

stani bre malo,ima neko mozak

pre 3 godine

Činjenica je da su skoro svi napadi išli preko Gobeljića.
Ali pogledajte utakmicu ponovo,gledajte gde su Katai ili Ivanić u prvom delu da pomognu.
Ben ja pomagao Gajiću.
Katai je tek pred kraj ,kad smo se bezvezno sasvim povukli.

Zvezdaš iz Hrvatske

pre 3 godine

Prosječni klubovi mogu osvojiti bod protiv Zvezde, jedino srećom i bunker taktikom Javora i partizana. U suprotnom, slijedi poraz.

Druga mogućnost je da netko kao Tole postane šef Uefe.

LOLČINA!

RedMetox

pre 3 godine

Mene zivo zanima koji strucnjak pise ovaj tzv skener ?! Samo cu dati jedan primer, Ben- neprimetan , koji amater moze ovako nesto da napise , pa covek je zatvorio celu desnu stranu izigravao je beka celu tekmu zbog nebulozne taktike i formacije . Nezahvalna uloga kao sto je nekada igrao Srnic a pogotovo Milic i nikako da bude vidjen !!!

Драган КНН

pre 3 godine

Против Слована Иванић је показао која му позиција најбоље лежи . Соного је тотални промашај па је добитак за Звезду његов други жути , што ће се видјети на сљедећој утакмици када буду играли без њега !

Bela

pre 3 godine

Prvo čestitka za pobedu ali je nedopustivo pola sata pred kraj povući i braniti se jer će na sledećoj utakmici obiti u glavu. Mi nemamo sredinu terena kad se branimo naši srednjaci i napadači stoje daleko od protivničkih igrača, nesposobni da oduzmemo loptu već čekamo da protivnik pogreši Mora ovo mnogo ozbiljnije i hrabrije do kraja utakmice.

detektiv kokni kol

pre 3 godine

Rodić previše falio. Onaj mali Bukari je takav mungos na krilu da je to strašno. Prodaće ga Gent samo tako, još ćemo čuti o njemu.

Morali su se dati ziceri na vreme. Mića Ivanić se ozbiljno digao ali stvarno mora da ubaci nešto u gol. Dečko baš sve lepo pripremi, prođe do kraja i šutne kao tetkica. Nemamo luksuz da mašimo 2-3 šanse bez kazne.

Ko misli da je Gent smešna ekipa i klub neka bar obiđe internet pa neka vidi rezultate poslednjih 5-6 godina. Od prolaska grupe LŠ, 1/8 finala, redovna 1/16 finala LE, izbacivanja Totenhema itd. Na kraju ljudi su prvi šešir da ne zaboravimo. Hofenhajm treći. Zvezda jedina opravdala status. Druga iz drugog. Neka tako i ostane.

Da i ja nešto kažem za Dnevnik ...

pre 3 godine

Biće to bolje.Gust raspored i bespotreban pritisak da se mora dati pet golova su učinili svoje.Tri boda iz sl. tri meča nam donose prezimljavanje u Evropi.Napred,Zvezdo,samo napred!!!

Red

pre 3 godine

Moram da budem iskren i da napisem komentar.Grobar sam i sa istim zarom pratim zvezdu kao i partizan,samo sto u slucaju kada igra zvezda ja uredno navijam da izgubi i svaki put kad puknu ja sam srecan kao kad partizan dobije? Jebiga iskren sam,e sad sinoc su dobili i treba da se raduju i da podjebavaju,ali ima jos da se igra.Valjda ce se onih 30 igraca sto genka sto libereca oporaviti od korone,pa da i ja uzivam u revansima.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (daca, 6. novembar 2020 08:48)

Hvala Daci na iskrenosti.Moram i ja da budem iskren,uzivam kad grobari place.

Gol

pre 3 godine

Braaaate...pobeđen slabašni Gent kod kuće i to pukom srećom koja prati Borjana već neko vreme, zatim pobeđen Liberec koji je primio 9 golova na dve utakmice.

Nije dobijen derbi niti je u istom dat gol iz igre, nije dat gol Hodenhajmu gde je trebalo pokazati “magiju” a ne protiv ovih protivnika. Nije pobeđena Omonija, jedva Ararat i Tirana.

CNema ama baš nikakvog odnova za loženje osim što će se na papiru proći grupa. Našu ligu ne računam tu imamo sve obezbeđeno do kraja sem derbija. Malo realnosti dajte.

Mare89

pre 3 godine

Svima je jasno da Crvena zvezda ima solidan napad i vezni red. Međutim, bilo bi dobro kada bi na klupi postojali konkurentniji igrači od trenutnih. To ipak nije goruće pitanje. Odbrana je nešto gde mnogo škripi. Milunović i Gobeljić su poprilično nesigurni. Oni jesu kvalitetni igrači, ali za neki klub koji se u našoj ligi nalazi na sredini tabele. Nedopustivo su statični i spori za ovaj nivo fudbala. Najgore od svega je što ova dvojica pokrivaju istu stranu terena. To prolazi u našoj ligi, ali u Evropi teško. Zaključak je da je ekipi potreban dobro odrađen prelazni rok. Štoper i levi bek su obavezni, a i jedan ofanzivni vezni bi došao u obzir da pojača konkurenciju u timu. I treba se fokusirati na dovođenje igrača iz naše lige. Valjda u tim klubovima ima neki levi bek i štoper da su bolji od ove dvojice.

Salaso

pre 3 godine

zvezda samo pukom srećom i nespretnošću igrača Genta nije izgubila. Samo Borjanovim ispucavanjima ima li su 3 idealne šanse. Neće vam se ovakva sreća ponoviti dva puta za redom. Svak vraćanje Borjanu je šansa za protivničku ekipu. Momak ne zna da ispuca loptu i ima sreće više nego pameti.

Cika Slave

pre 3 godine

Videcete koliko jedan pit bul kao sto je Sanogo vredi Zvezdi kada ga sledecu zameni nejaki Njegos. On je defanzivni vezni koji kvari igru protivika i to radi odlicno. Mozda treba brze da se oslobodi lopte kad je osvoji, svakako mora da pazi na intenzitet startova jer bukvalno svaku utakmici dobije zuti. Slicnog igraca je imao Partizan kad je uzeo poslednju titulu, Everton im je mnogo znacio.
Bakula je bio taj pit bul na terenu i velika je greska jer nemamo alternativu za Sanoga. Videcete vec u Belgiji

kickers

pre 3 godine

Ivanić je odradio odličan posao, kad je izašao nismo mogli da povežemo linije.
Ben igra dobro samo u domaćem prvenstvu.
Kanga šutira prvi korner direktno u gol.Čuo čovek da im nisu tu prva dva golmana pa misli sve što šutne ulazi.
Falčineli je po meni ostavio srce na terenu. Pod hitno otkupiti njegov ugovor.

Puzigaća

pre 3 godine

Vise srece nego pameti. Realno trebao je Gent da je razbije. Kukavicka igra svih 90 min.!
(Kopčam se na ledja, 6. novembar 2020 08:36)

Ali nemoj plakati 🌽

mobilix

pre 3 godine

Ja nisam nikakav grobar,67-mo sam godiste.Pamtim kad smo cekali utakmice I tresli se za rezultat protiv velikih klubova.Danas je rezultat izvestan samo se nezna razlika.Nije sramota,nasi mladi igraci rano odlaze I brzo propadaju.Ali onaj bunker 35 min,bezidejnost,ispucavanje lopte bez veze to je sramota.Od kad je umro Antic umro je I taj posao kod nas

Mirko

pre 3 godine

Fudbal se igra za golove i kraj je najvažniji. Zvezda ume i zna kako da pobedi. Bitno je da miriše proleće a ovi treći koji su debelim minusu i zimi neka sanjaju zimski san

Sting

pre 3 godine

Realne ocjene samo koga umjesto Sanoga I Gobelje,to je veliki problem. Kataji nije mnogo igrao napred jer je morao Gobelju cuvati,Sanogo opusten maximalno,kad mu uzmi loptu ili je sansa za go ili za crveni karton. Mislim da je Ivanic morao ostati u igri I da je Ben mogao van jer Gavric bi mozda vise uradio . Ali kako se odvijalo ,dobro je. Tri boda I pola mil ojirica na kontu a mali uplakani !? Hehehehehe ne procjenljivo

Povratna lopta

pre 3 godine

Patuljci, sutra igrate protiv Spartaka.
Dajte dva gola van šesnaest metara, pobedite, i oprostićemo vam vaše glupe komentare.

Hogar

pre 3 godine

Ako izgubimo u Belgiji, a za očekivati je da Gent dobije i Slovana, izjednačiće se sa Zvezdom koja bi igrala sa Hofom (koji ne dolazi na izlet sa trećim timom nikad, šta god novinari pisali) i moglo bi da se desi da odlučujući meč bude sa Česima (koji neće izaći na teren da bi izgubili meč, šta god novinari pisali).

Tek ako ne izgubimo u Gentu može da se priča kako smo jednom nogom u 1/16 finala.

Pele

pre 3 godine

Svaka čast novinaru koji je napisao ovaj tekst vrlo hrabro i profesionalno. Ima nekih stvari sa kojima se ne slažem u potpunosti, ali je generalno odlično video utakmicu. Sanogo mi još uvek nije dao razlog za poštovanje i verovatno će ostati zapamćen u Zvezdi kao još jedna u nizu menadžerska kombinacija (Van La Para, itd). Gobeljić i Milunović vrlo teško podnose duele sa bržim i tehničkim ekipama.
P.S. Ima nade za naše sportsko novinarstvo. Nemamo mi ništa od pustih hvalospeva.

Fef

pre 3 godine

Najjače kad lopatari počnu o naneštenom prvenstvu i omalovažavanju zvezdinog tima, a onda pogledaš ko igra za njih i jasno vidiš da je zvezda za njih barselona i da nimalo nisu slučajni njihovi kiksevi u ligi i mučenja sa sfintulama u evropi

parkiracima autobusa

pre 3 godine

Pod jedan, grobari, vi lepo idite pa pravite analize svog tima, sta ste se od juce sjatili na vesti o zvezdi, prvi ste da komentarisete, nas klub, nasa ljubav, nasa sreca i muka. Vi se sad pravite pametni, razbice vas, ubili su vas i ostale budalastine. Vi ste u derbiju parkirali autobus, bunkerica celu utakmicu i bilo je nereseno, iako je trebalo da vas izgazimo, pa sad vi pricate nama ko i kako igra.

Drugo,Milunovic se popravio u drugom poluvremenu, bilo je bolje, ali su on i Gobelja tandem za zaborav. Naci ce se resenje do druge utakmice sigurno.
Jeste Gent imao inicijativu poslednjih 20 min, ali ne sme se zaboraviti, da smo mi imali precku i stativu, nekoliko dobrih sansi, da se igralo za pobedu. Dali smo gol kad je trebalo, i povukli se, da ne srljamo.
U Belgiji ce biti tesko, ali sigurno lakse nego juce, nismo ni ocekivali da ce biti lako sa timom koji je dosao iz prvog sesira, nije sigurno slucajno u njemu.

mali uplakani

pre 3 godine

Vise srece nego pameti. Realno trebao je Gent da je razbije. Kukavicka igra svih 90 min.!
(Kopčam se na ledja, 6. novembar 2020 08:36)

Pa kako dadose 2 komada, precka, stativa, a kukavicka igra 90 min ?!
Ti izgleda u svadji sa mozgom ili su komoleksi toliko jaki da ubise i gram logije ?!

Batistuta

pre 3 godine

Konacno realna analiza igraca uprkos pobedi. Belgijanci su prolazili po desnoj strani preko Gobeljica kao da nije ni bio na terenu, a ulaskom Petrovica sredina terena se raspala. Milunovic dodaje u noge protivniku lopte stalno, kao i Borjan. Uprava pod hitno treba da dovede levog beka i stopera koji su brzi i imaju snage za 90 minuta. Takodje potreban je i jedan zadnji vezni, ali pravi. Juce su dosta srece imali nasi jer belgijancima napadaci nisu u formi. Tek je pola puta predjeno u grupi. Napad fukncionise vrlo dobro. Falcineli je pravi napadac i uvek je na pravom mestu - ima osecaj za loptu.

Dex

pre 3 godine

Zaista ne razumem da Zvezda vec dugo nikako ne moze da nadje 2 pristojna beka (pod "pristojna" mislim na nekoga ko ce da igra na nivou Rodica ili bolje, i da ima snage za 90 a ne samo za 50 minuta..), jednog centralnog defanzivca da pomaze Degeneku (mane Milunovica, Pankova i Erakovica su ocigledne, mogu da budu rezerve za Evropu i starteri za Ling Long), jednog centralca koji ce da olaksava posao Sanogu (Petrovic i Nikolic realno nisu jos uvek nivo za Evropu, da se ne lazemo) pri cemu ni taj Sanogo nije neko cudo ali zavrsava posao kako-tako. U napadu smo ok, Falcineli je neko ko nam je falio, Kanga jos uvek ni blizu potrebne forme ali eto konacno legla jedna lopta na nogu kako treba, Katai ogroman potencijal koji ce da ostane samo sa povremenim bljeskovima ako bude ovako na 60% potrebne snage (kada je odmoran i uradi nesto, inace muka) a o Ivanicu i njegovom talentu ne bih jer mislim da je tek sada poceo da pokazuje zasto je doveden u Zvezdu, i znaci nam puno, ali njegova polu-zainteresovanost u defanzivi (oko njega prolaze protivnicki igraci kao da ga nema) i cest nedostatak koncentracije u bitnim utakmicama dovode me do pitanja da li je dovoljno samo da si dobar u ofanzivi (a nisi Piksi). Bez nekoliko ozbiljnih pojacanja (uz optpustanje nepotrebnih igracakoji realno nisu za Zvezdu) CZV nema sta da trazi u Evropi, ne mozemo bas uvek da se oslanjamo na srecu i na fantasticnog Borjana.

MilosNS

pre 3 godine

Sramna igra u drugom poluvremenu. Osim gola Kataia iz prekida, sve ostalo je bilo ispod svake kritike. Predlazem Stankovicu da na prvom treningu danas sednu svi zajedno da pogledaju drugo poluvreme da vide koliko su bili losi

zeljo bl

pre 3 godine

a sta je sa onim borjanovim pogresnim dodavanjima, imao je dva, boga pitaj kako nismo primili golove. volim ga ko brata, al ono ne mogu shvatiti

xxx

pre 3 godine

Slusao sam prenos na nasem radiju i oni komentatori su stvarno katastrofa. Stav im je tipa: Ajde sudija sviraj vise kraj, m...cu ti .... nece valjda sad da ga daju ... samo nasi da izdrze jos ovih minut-dva ... katastrofa, isto kao i to izlezavanje i odugovlacenje zvezdinih igraca, kao da igramo protiv Reala .... nema nama leba sa takvim stavom i odnosom prema igri.

daca

pre 3 godine

Moram da budem iskren i da napisem komentar.Grobar sam i sa istim zarom pratim zvezdu kao i partizan,samo sto u slucaju kada igra zvezda ja uredno navijam da izgubi i svaki put kad puknu ja sam srecan kao kad partizan dobije? Jebiga iskren sam,e sad sinoc su dobili i treba da se raduju i da podjebavaju,ali ima jos da se igra.Valjda ce se onih 30 igraca sto genka sto libereca oporaviti od korone,pa da i ja uzivam u revansima.

pa ne znam bas

pre 3 godine

Ponovo u analizi se Ivanic dize u nebesa....njegov kao i standardno vrlo prosean mec zaista nista posebno, sa druge strane odlican mec Falcinelija koliko puta se samo spustio do sredine terena po loptu, tukao se, gradio, iznudio gomilu faulova, njegov odlican mec, nije on kriv sto ne umeju da mu dodaju loptu blize golu, Gajic defanzivno jos i dobro ali ofanzivno ocajan, Sanogo ume da bude nonsalantan ali cesto je dobijao vruce lopte i pre svega zbog toga u problemu inace korektan ostalo manje vise tacno....mada i Katai jeste dao gol i imao par defanzivnih startova ali i mnogo sebicnosti i morao je u vise navrata bolje da doda....

Klokot

pre 3 godine

Ne lozite se, Gent je sve znao samo ne da iskoristi dominaciju i stopostotne sanse. U Belgiji ce dati 4 komada minimum
(znaOnKoSam, 6. novembar 2020 08:41

Nek daju. Igraćemo na proleće u Evropi. Pozz

Milan

pre 3 godine

Svaka reč na mestu. Neverovatno koliko smo pali izlaskom Ivanića iz igre, ko bi rekao da će postati toliko važan igrač za Zvezdu. Mali Njegoš mi ne uliva neko poverenje. Obično sam uvek blagonaklon prema mladim igračima, ali mislim da Petrović nema potreban kvalitet za ovaj klub. Milunović je generalno tanak štoper, pogotovu se to vidi protiv bržih i pokretljivijih ekipa. Gobeljić kao može dosta pozicija da pokrije a zapravo ne zna niti jednu na potrebnom nivou kvaliteta. Katai doktor, uvek mu je lopta uz nogu i uvek ide prema golu direktno, nema levo-desno. Da imamo još jednog sličnog bili bismo 30% jača ekipa.

Petar P

pre 3 godine

Naš najveći problem je spora zadnja linija. Svi ti igrači su toliko sporiji od protivničkih da mogu samo faulom da ih zaustave. To se u ovoj utakmici naročito videlo jer je i Stanković pripremio pogrešnu taktiku. Kada je počelo da "duva" na sve strane, krenula je i nesigurnost celog tima. Neshvatljivo je da u upravi nisu toga svesni a ni sposobni da ovaj problem godinama reše. Sa ovakvom sporom odbranom i onoliko neshvatljivih loših dodavanja mi teško da možemo više od ovoga, a to je da samo pukom srećom (doduše i velikom željom i zalaganjem) izbegnemo poraze čak i u ovoj evropskoj drugoj ligi. Selekcija mora da ide ka bržim igračima, to je apsolutno prvi zahtev savremenog fuddbala ukoliko želimo da igramo na tom nivou. No ako nam je domaće prvenstvo jedini prioritet onda ništa i zaboravite šta sam napisao.

Blue moon 2233

pre 3 godine

Kanga jeste postigao gol ali sve ostalo katastrofa svaku loptu je izgubio ogroman broj netacnih pasova koliko je samo Gent imao kontri posle njegovih gresaka.

zex

pre 3 godine

Kolkio vidim Zvezda je imala vise sansi nego gent, odgledao sam snimak ponovo, sve sto su naoravili iz genta bilo je iz posle pogresnog dodavanja.U prvom poluvremenu Gent je imao neke sanse, Zvezda precku,zicer ivanica u drugom stativu i sansu kataia.sasvim zasluzena pobeda i pored lose igre u jednom delu meca.Odbrana ocajna i to jebjedini problem

Цоа

pre 3 godine

Три утакму 6 бодова.
Све је то добро.
У Немачкој није било лоше и поред пораза. Више су се уплашили.
Против Чеха је све ишло на нашу воденицу и у право време.
Против Белгијанаца узета три бода али игра забрињава и има милион мана и много тога је за анализу и поправку за стручни штаб.

Сада само не сме да у новинарском стилу играчи мисле о нокаут фази. Иако је 6 бодова успех и добра залиха, доста је реално да звезда изгуби и у Белгији и у Чешкој и од Немаца. Да остане на ових 6 бодова, а онда и Гент може на друго место, иако кад се сада погледа табела то изгледа јако тешко.

Само ако играчи тако размишљају могу да још негде упишу још три бода и негде бод а онда да чекају жреб и размишљају о фебруару и марту и пролећу у Европи.

Све у свему волим Звезду ко што волим своју породицу и радујем се сваком успеху, са надом у нове победе.

Поздрав свима. Будите здрави и чувајте се.

za sve su krivi mediji

pre 3 godine

Izvaditi Ivanica, a ubaciti Petrovica to je bas promasena izmena. Tacno je i Miluovic i Gobeljic jednostavno nisu taj kalibar i sinoc su odigrali katastrofalno. Ben brate mnogo davi loptu. Po meni najbolje smo izgledali kada je Katai igrao po levoj, Ivanic po sredini, a Gavric na desnoj strani, Iza njih Kanga i Nikolic , a ispred Falinceli. Meni licno ta postava u formaciji koja se forsira 4-2-3-1 je najbolje izgledala i lopta je isla brzo i tacno. Isto tako mozda ja ne vidim dobro, ali ovaj mali Erakovic je mnogo stabilniji od Milunovica. Takodje sinoc se videlo da za Rodica nemamo zamenu.

Dule Dabić Gluvaja, selo Gornja Suvaja

pre 3 godine

Kanga igrao do 12.minuta, imao par lepih lopti i dao gol. Ne postoji na terenu od tad. Borjan 5 puta daje loptu njihovim igračima na našoj polovini. Ivanić izveden iz igre nepotrebno. Ostalo iz teksta potpisujem

BOSS

pre 3 godine

Gobeljic,Milunovic i Sanogo mogu slobodno da igraju kup utakmice.
Zamolio bi upravu da u buduce dovodi igrace samo na pozajmicu i da ga mogu otkupit posle jedne sezone.
Koliko Rodic jos ima ugovor i kad ce uprava da dovede lijevog beka i jednog stopera da valja?
Napad nije los s obzirom sa koliko para raspolazu nasi klubovi,al lijevi bek i stoper obavezno!!!

Petar P

pre 3 godine

Naš najveći problem je spora zadnja linija. Svi ti igrači su toliko sporiji od protivničkih da mogu samo faulom da ih zaustave. To se u ovoj utakmici naročito videlo jer je i Stanković pripremio pogrešnu taktiku. Kada je počelo da "duva" na sve strane, krenula je i nesigurnost celog tima. Neshvatljivo je da u upravi nisu toga svesni a ni sposobni da ovaj problem godinama reše. Sa ovakvom sporom odbranom i onoliko neshvatljivih loših dodavanja mi teško da možemo više od ovoga, a to je da samo pukom srećom (doduše i velikom željom i zalaganjem) izbegnemo poraze čak i u ovoj evropskoj drugoj ligi. Selekcija mora da ide ka bržim igračima, to je apsolutno prvi zahtev savremenog fuddbala ukoliko želimo da igramo na tom nivou. No ako nam je domaće prvenstvo jedini prioritet onda ništa i zaboravite šta sam napisao.

Dule Dabić Gluvaja, selo Gornja Suvaja

pre 3 godine

Kanga igrao do 12.minuta, imao par lepih lopti i dao gol. Ne postoji na terenu od tad. Borjan 5 puta daje loptu njihovim igračima na našoj polovini. Ivanić izveden iz igre nepotrebno. Ostalo iz teksta potpisujem

Puzigaća

pre 3 godine

Vise srece nego pameti. Realno trebao je Gent da je razbije. Kukavicka igra svih 90 min.!
(Kopčam se na ledja, 6. novembar 2020 08:36)

Ali nemoj plakati 🌽

zex

pre 3 godine

Kolkio vidim Zvezda je imala vise sansi nego gent, odgledao sam snimak ponovo, sve sto su naoravili iz genta bilo je iz posle pogresnog dodavanja.U prvom poluvremenu Gent je imao neke sanse, Zvezda precku,zicer ivanica u drugom stativu i sansu kataia.sasvim zasluzena pobeda i pored lose igre u jednom delu meca.Odbrana ocajna i to jebjedini problem

kickers

pre 3 godine

Ivanić je odradio odličan posao, kad je izašao nismo mogli da povežemo linije.
Ben igra dobro samo u domaćem prvenstvu.
Kanga šutira prvi korner direktno u gol.Čuo čovek da im nisu tu prva dva golmana pa misli sve što šutne ulazi.
Falčineli je po meni ostavio srce na terenu. Pod hitno otkupiti njegov ugovor.

Blue moon 2233

pre 3 godine

Kanga jeste postigao gol ali sve ostalo katastrofa svaku loptu je izgubio ogroman broj netacnih pasova koliko je samo Gent imao kontri posle njegovih gresaka.

Klokot

pre 3 godine

Ne lozite se, Gent je sve znao samo ne da iskoristi dominaciju i stopostotne sanse. U Belgiji ce dati 4 komada minimum
(znaOnKoSam, 6. novembar 2020 08:41

Nek daju. Igraćemo na proleće u Evropi. Pozz

pa ne znam bas

pre 3 godine

Ponovo u analizi se Ivanic dize u nebesa....njegov kao i standardno vrlo prosean mec zaista nista posebno, sa druge strane odlican mec Falcinelija koliko puta se samo spustio do sredine terena po loptu, tukao se, gradio, iznudio gomilu faulova, njegov odlican mec, nije on kriv sto ne umeju da mu dodaju loptu blize golu, Gajic defanzivno jos i dobro ali ofanzivno ocajan, Sanogo ume da bude nonsalantan ali cesto je dobijao vruce lopte i pre svega zbog toga u problemu inace korektan ostalo manje vise tacno....mada i Katai jeste dao gol i imao par defanzivnih startova ali i mnogo sebicnosti i morao je u vise navrata bolje da doda....

mali uplakani

pre 3 godine

Vise srece nego pameti. Realno trebao je Gent da je razbije. Kukavicka igra svih 90 min.!
(Kopčam se na ledja, 6. novembar 2020 08:36)

Pa kako dadose 2 komada, precka, stativa, a kukavicka igra 90 min ?!
Ti izgleda u svadji sa mozgom ili su komoleksi toliko jaki da ubise i gram logije ?!

Red

pre 3 godine

Moram da budem iskren i da napisem komentar.Grobar sam i sa istim zarom pratim zvezdu kao i partizan,samo sto u slucaju kada igra zvezda ja uredno navijam da izgubi i svaki put kad puknu ja sam srecan kao kad partizan dobije? Jebiga iskren sam,e sad sinoc su dobili i treba da se raduju i da podjebavaju,ali ima jos da se igra.Valjda ce se onih 30 igraca sto genka sto libereca oporaviti od korone,pa da i ja uzivam u revansima.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (daca, 6. novembar 2020 08:48)

Hvala Daci na iskrenosti.Moram i ja da budem iskren,uzivam kad grobari place.

Fef

pre 3 godine

Najjače kad lopatari počnu o naneštenom prvenstvu i omalovažavanju zvezdinog tima, a onda pogledaš ko igra za njih i jasno vidiš da je zvezda za njih barselona i da nimalo nisu slučajni njihovi kiksevi u ligi i mučenja sa sfintulama u evropi

Hogar

pre 3 godine

Ako izgubimo u Belgiji, a za očekivati je da Gent dobije i Slovana, izjednačiće se sa Zvezdom koja bi igrala sa Hofom (koji ne dolazi na izlet sa trećim timom nikad, šta god novinari pisali) i moglo bi da se desi da odlučujući meč bude sa Česima (koji neće izaći na teren da bi izgubili meč, šta god novinari pisali).

Tek ako ne izgubimo u Gentu može da se priča kako smo jednom nogom u 1/16 finala.

parkiracima autobusa

pre 3 godine

Pod jedan, grobari, vi lepo idite pa pravite analize svog tima, sta ste se od juce sjatili na vesti o zvezdi, prvi ste da komentarisete, nas klub, nasa ljubav, nasa sreca i muka. Vi se sad pravite pametni, razbice vas, ubili su vas i ostale budalastine. Vi ste u derbiju parkirali autobus, bunkerica celu utakmicu i bilo je nereseno, iako je trebalo da vas izgazimo, pa sad vi pricate nama ko i kako igra.

Drugo,Milunovic se popravio u drugom poluvremenu, bilo je bolje, ali su on i Gobelja tandem za zaborav. Naci ce se resenje do druge utakmice sigurno.
Jeste Gent imao inicijativu poslednjih 20 min, ali ne sme se zaboraviti, da smo mi imali precku i stativu, nekoliko dobrih sansi, da se igralo za pobedu. Dali smo gol kad je trebalo, i povukli se, da ne srljamo.
U Belgiji ce biti tesko, ali sigurno lakse nego juce, nismo ni ocekivali da ce biti lako sa timom koji je dosao iz prvog sesira, nije sigurno slucajno u njemu.

detektiv kokni kol

pre 3 godine

Rodić previše falio. Onaj mali Bukari je takav mungos na krilu da je to strašno. Prodaće ga Gent samo tako, još ćemo čuti o njemu.

Morali su se dati ziceri na vreme. Mića Ivanić se ozbiljno digao ali stvarno mora da ubaci nešto u gol. Dečko baš sve lepo pripremi, prođe do kraja i šutne kao tetkica. Nemamo luksuz da mašimo 2-3 šanse bez kazne.

Ko misli da je Gent smešna ekipa i klub neka bar obiđe internet pa neka vidi rezultate poslednjih 5-6 godina. Od prolaska grupe LŠ, 1/8 finala, redovna 1/16 finala LE, izbacivanja Totenhema itd. Na kraju ljudi su prvi šešir da ne zaboravimo. Hofenhajm treći. Zvezda jedina opravdala status. Druga iz drugog. Neka tako i ostane.

za sve su krivi mediji

pre 3 godine

Izvaditi Ivanica, a ubaciti Petrovica to je bas promasena izmena. Tacno je i Miluovic i Gobeljic jednostavno nisu taj kalibar i sinoc su odigrali katastrofalno. Ben brate mnogo davi loptu. Po meni najbolje smo izgledali kada je Katai igrao po levoj, Ivanic po sredini, a Gavric na desnoj strani, Iza njih Kanga i Nikolic , a ispred Falinceli. Meni licno ta postava u formaciji koja se forsira 4-2-3-1 je najbolje izgledala i lopta je isla brzo i tacno. Isto tako mozda ja ne vidim dobro, ali ovaj mali Erakovic je mnogo stabilniji od Milunovica. Takodje sinoc se videlo da za Rodica nemamo zamenu.

Milan

pre 3 godine

Svaka reč na mestu. Neverovatno koliko smo pali izlaskom Ivanića iz igre, ko bi rekao da će postati toliko važan igrač za Zvezdu. Mali Njegoš mi ne uliva neko poverenje. Obično sam uvek blagonaklon prema mladim igračima, ali mislim da Petrović nema potreban kvalitet za ovaj klub. Milunović je generalno tanak štoper, pogotovu se to vidi protiv bržih i pokretljivijih ekipa. Gobeljić kao može dosta pozicija da pokrije a zapravo ne zna niti jednu na potrebnom nivou kvaliteta. Katai doktor, uvek mu je lopta uz nogu i uvek ide prema golu direktno, nema levo-desno. Da imamo još jednog sličnog bili bismo 30% jača ekipa.

RedMetox

pre 3 godine

Mene zivo zanima koji strucnjak pise ovaj tzv skener ?! Samo cu dati jedan primer, Ben- neprimetan , koji amater moze ovako nesto da napise , pa covek je zatvorio celu desnu stranu izigravao je beka celu tekmu zbog nebulozne taktike i formacije . Nezahvalna uloga kao sto je nekada igrao Srnic a pogotovo Milic i nikako da bude vidjen !!!

Povratna lopta

pre 3 godine

Patuljci, sutra igrate protiv Spartaka.
Dajte dva gola van šesnaest metara, pobedite, i oprostićemo vam vaše glupe komentare.

Цоа

pre 3 godine

Три утакму 6 бодова.
Све је то добро.
У Немачкој није било лоше и поред пораза. Више су се уплашили.
Против Чеха је све ишло на нашу воденицу и у право време.
Против Белгијанаца узета три бода али игра забрињава и има милион мана и много тога је за анализу и поправку за стручни штаб.

Сада само не сме да у новинарском стилу играчи мисле о нокаут фази. Иако је 6 бодова успех и добра залиха, доста је реално да звезда изгуби и у Белгији и у Чешкој и од Немаца. Да остане на ових 6 бодова, а онда и Гент може на друго место, иако кад се сада погледа табела то изгледа јако тешко.

Само ако играчи тако размишљају могу да још негде упишу још три бода и негде бод а онда да чекају жреб и размишљају о фебруару и марту и пролећу у Европи.

Све у свему волим Звезду ко што волим своју породицу и радујем се сваком успеху, са надом у нове победе.

Поздрав свима. Будите здрави и чувајте се.

Batistuta

pre 3 godine

Konacno realna analiza igraca uprkos pobedi. Belgijanci su prolazili po desnoj strani preko Gobeljica kao da nije ni bio na terenu, a ulaskom Petrovica sredina terena se raspala. Milunovic dodaje u noge protivniku lopte stalno, kao i Borjan. Uprava pod hitno treba da dovede levog beka i stopera koji su brzi i imaju snage za 90 minuta. Takodje potreban je i jedan zadnji vezni, ali pravi. Juce su dosta srece imali nasi jer belgijancima napadaci nisu u formi. Tek je pola puta predjeno u grupi. Napad fukncionise vrlo dobro. Falcineli je pravi napadac i uvek je na pravom mestu - ima osecaj za loptu.

Zvezdaš iz Hrvatske

pre 3 godine

Prosječni klubovi mogu osvojiti bod protiv Zvezde, jedino srećom i bunker taktikom Javora i partizana. U suprotnom, slijedi poraz.

Druga mogućnost je da netko kao Tole postane šef Uefe.

LOLČINA!

Cika Slave

pre 3 godine

Videcete koliko jedan pit bul kao sto je Sanogo vredi Zvezdi kada ga sledecu zameni nejaki Njegos. On je defanzivni vezni koji kvari igru protivika i to radi odlicno. Mozda treba brze da se oslobodi lopte kad je osvoji, svakako mora da pazi na intenzitet startova jer bukvalno svaku utakmici dobije zuti. Slicnog igraca je imao Partizan kad je uzeo poslednju titulu, Everton im je mnogo znacio.
Bakula je bio taj pit bul na terenu i velika je greska jer nemamo alternativu za Sanoga. Videcete vec u Belgiji

zeljo bl

pre 3 godine

a sta je sa onim borjanovim pogresnim dodavanjima, imao je dva, boga pitaj kako nismo primili golove. volim ga ko brata, al ono ne mogu shvatiti

Mirko

pre 3 godine

Fudbal se igra za golove i kraj je najvažniji. Zvezda ume i zna kako da pobedi. Bitno je da miriše proleće a ovi treći koji su debelim minusu i zimi neka sanjaju zimski san

Miki

pre 3 godine

Zvezda je pobedila bolji tim! Ja ne mogu da verujem sta se sve pisalo pre i posle meča. Svako ko iole prati fudbal to zna. Da smo igrali u bilo kom drugom trenutku protiv Genta, pobedili bi nas.
Zvezdin bolji deo tima je napad, sto Zvezda itekako dobro koristi.
Prvi problem Crvene Zvezde je fizicka sprema i to nema veze sa trenerom. Problem su takmičarske utakmice kojih Zvezda ima 6,7 godišnje (ni derbi vise nije to, nema ritma kada ima 40+ faulova)dok ih Gent ima 30+.
Drugi problem je slabija odbrana. Milunović ne može da igra u formaciji sa dva štopera. On jedino dobro igra kad ih je trojica pozadi. Gobeljic nije igrac za ovaj nivo fudbala.
Treći problem je što Zvezda nema dubinu u igračkom kadru(Zamena Rodiću?) . Zbog fizicke spreme trener mora da menja. I videlo se sinoc sta se desilo sa Zvezdinom igrom posle par izmena.
Zvezda ima odlican napad, sjajnu 9ku, Falćineli je naš Žiru i zbog njega između ostalog ostali momci pokazuju svoju 'magiju'. Ne bih ih puno hvalio, sve je već napisano o njima.
Sve u svemu svaka čast na pobedi, na borbenosti, na izgrađenom mentalitetu pobednika (Zvezda danas pobeđuje bolje ekipe od sebe, što nije bio slučaj od 95 do 2017).
Puno sreće u nastavku takmičenja.

Dex

pre 3 godine

Zaista ne razumem da Zvezda vec dugo nikako ne moze da nadje 2 pristojna beka (pod "pristojna" mislim na nekoga ko ce da igra na nivou Rodica ili bolje, i da ima snage za 90 a ne samo za 50 minuta..), jednog centralnog defanzivca da pomaze Degeneku (mane Milunovica, Pankova i Erakovica su ocigledne, mogu da budu rezerve za Evropu i starteri za Ling Long), jednog centralca koji ce da olaksava posao Sanogu (Petrovic i Nikolic realno nisu jos uvek nivo za Evropu, da se ne lazemo) pri cemu ni taj Sanogo nije neko cudo ali zavrsava posao kako-tako. U napadu smo ok, Falcineli je neko ko nam je falio, Kanga jos uvek ni blizu potrebne forme ali eto konacno legla jedna lopta na nogu kako treba, Katai ogroman potencijal koji ce da ostane samo sa povremenim bljeskovima ako bude ovako na 60% potrebne snage (kada je odmoran i uradi nesto, inace muka) a o Ivanicu i njegovom talentu ne bih jer mislim da je tek sada poceo da pokazuje zasto je doveden u Zvezdu, i znaci nam puno, ali njegova polu-zainteresovanost u defanzivi (oko njega prolaze protivnicki igraci kao da ga nema) i cest nedostatak koncentracije u bitnim utakmicama dovode me do pitanja da li je dovoljno samo da si dobar u ofanzivi (a nisi Piksi). Bez nekoliko ozbiljnih pojacanja (uz optpustanje nepotrebnih igracakoji realno nisu za Zvezdu) CZV nema sta da trazi u Evropi, ne mozemo bas uvek da se oslanjamo na srecu i na fantasticnog Borjana.

mali uplakani

pre 3 godine

Braaaate...pobeđen slabašni Gent kod kuće i to pukom srećom koja prati Borjana već neko vreme, zatim pobeđen Liberec koji je primio 9 golova na dve utakmice.

Nije dobijen derbi niti je u istom dat gol iz igre, nije dat gol Hodenhajmu gde je trebalo pokazati “magiju” a ne protiv ovih protivnika. Nije pobeđena Omonija, jedva Ararat i Tirana.

CNema ama baš nikakvog odnova za loženje osim što će se na papiru proći grupa. Našu ligu ne računam tu imamo sve obezbeđeno do kraja sem derbija. Malo realnosti dajte.
(Gol, 06. novembar 2020 10:07)

Koliko frustracija i duboko ukorenjenih kompleksa treba da imas , da sednes ispises ovoliki komentar i predstavljas se kao Zvezdas ?!
Mislim da postoji strucan medicinski izraz za takvo stanje

mali uplakani

pre 3 godine

zvezda samo pukom srećom i nespretnošću igrača Genta nije izgubila. Samo Borjanovim ispucavanjima ima li su 3 idealne šanse. Neće vam se ovakva sreća ponoviti dva puta za redom.
(Salaso, 06. novembar 2020 10:02)

Ovo pises poslednjih par godina, kako ti ne dosadi ?!
A, da...

MilosNS

pre 3 godine

Sramna igra u drugom poluvremenu. Osim gola Kataia iz prekida, sve ostalo je bilo ispod svake kritike. Predlazem Stankovicu da na prvom treningu danas sednu svi zajedno da pogledaju drugo poluvreme da vide koliko su bili losi

Mare89

pre 3 godine

Svima je jasno da Crvena zvezda ima solidan napad i vezni red. Međutim, bilo bi dobro kada bi na klupi postojali konkurentniji igrači od trenutnih. To ipak nije goruće pitanje. Odbrana je nešto gde mnogo škripi. Milunović i Gobeljić su poprilično nesigurni. Oni jesu kvalitetni igrači, ali za neki klub koji se u našoj ligi nalazi na sredini tabele. Nedopustivo su statični i spori za ovaj nivo fudbala. Najgore od svega je što ova dvojica pokrivaju istu stranu terena. To prolazi u našoj ligi, ali u Evropi teško. Zaključak je da je ekipi potreban dobro odrađen prelazni rok. Štoper i levi bek su obavezni, a i jedan ofanzivni vezni bi došao u obzir da pojača konkurenciju u timu. I treba se fokusirati na dovođenje igrača iz naše lige. Valjda u tim klubovima ima neki levi bek i štoper da su bolji od ove dvojice.

Sting

pre 3 godine

Realne ocjene samo koga umjesto Sanoga I Gobelje,to je veliki problem. Kataji nije mnogo igrao napred jer je morao Gobelju cuvati,Sanogo opusten maximalno,kad mu uzmi loptu ili je sansa za go ili za crveni karton. Mislim da je Ivanic morao ostati u igri I da je Ben mogao van jer Gavric bi mozda vise uradio . Ali kako se odvijalo ,dobro je. Tri boda I pola mil ojirica na kontu a mali uplakani !? Hehehehehe ne procjenljivo

Bela

pre 3 godine

Prvo čestitka za pobedu ali je nedopustivo pola sata pred kraj povući i braniti se jer će na sledećoj utakmici obiti u glavu. Mi nemamo sredinu terena kad se branimo naši srednjaci i napadači stoje daleko od protivničkih igrača, nesposobni da oduzmemo loptu već čekamo da protivnik pogreši Mora ovo mnogo ozbiljnije i hrabrije do kraja utakmice.

Sremac

pre 3 godine

Svaka čast novinaru koji je napisao ovaj tekst vrlo hrabro i profesionalno. Ima nekih stvari sa kojima se ne slažem u potpunosti, ali je generalno odlično video utakmicu. Sanogo mi još uvek nije dao razlog za poštovanje i verovatno će ostati zapamćen u Zvezdi kao još jedna u nizu menadžerska kombinacija (Van La Para, itd). Gobeljić i Milunović vrlo teško podnose duele sa bržim i tehničkim ekipama.
P.S. Ima nade za naše sportsko novinarstvo. Nemamo mi ništa od pustih hvalospeva.
(Pele, 06. novembar 2020 09:31)
Sanogo je klasa. U prethodnim timovima nije dobija ovoliko kartona, jer je imao pomoc saigraca. Ovde je sam i bez pomoci i porediti ga sa La Parom moze samo teska neznalica. On daje cvrstinu i sigurnost u pasu, a razlog zbog kojih pravi greske sam gore naveo. Zamisli ga sa Jovicicem u paru ili jos bolje sa Krsticicem... Malo ko bi prosao kroz sredinu. Za Bena i Falcinelija reci da su bili neprimetni moze reci samo onaj ko nije gledao utakmicu. Rudarski su radili svo vreme. Fudbal se svodi na golove, ali nije necija igra samo gol...

mali uplakani

pre 3 godine

Gent lagano prolazi grupu
(strucnjak za ugradjivanje plina u auto i analiticar za ugradjivanje plina u auto, 06. novembar 2020 10:42)

A, Partizan ? Sta on prolazi ?! Malu Moštanicu ?

Pele

pre 3 godine

Svaka čast novinaru koji je napisao ovaj tekst vrlo hrabro i profesionalno. Ima nekih stvari sa kojima se ne slažem u potpunosti, ali je generalno odlično video utakmicu. Sanogo mi još uvek nije dao razlog za poštovanje i verovatno će ostati zapamćen u Zvezdi kao još jedna u nizu menadžerska kombinacija (Van La Para, itd). Gobeljić i Milunović vrlo teško podnose duele sa bržim i tehničkim ekipama.
P.S. Ima nade za naše sportsko novinarstvo. Nemamo mi ništa od pustih hvalospeva.

mobilix

pre 3 godine

Ja nisam nikakav grobar,67-mo sam godiste.Pamtim kad smo cekali utakmice I tresli se za rezultat protiv velikih klubova.Danas je rezultat izvestan samo se nezna razlika.Nije sramota,nasi mladi igraci rano odlaze I brzo propadaju.Ali onaj bunker 35 min,bezidejnost,ispucavanje lopte bez veze to je sramota.Od kad je umro Antic umro je I taj posao kod nas

Da i ja nešto kažem za Dnevnik ...

pre 3 godine

Biće to bolje.Gust raspored i bespotreban pritisak da se mora dati pet golova su učinili svoje.Tri boda iz sl. tri meča nam donose prezimljavanje u Evropi.Napred,Zvezdo,samo napred!!!

xxx

pre 3 godine

Slusao sam prenos na nasem radiju i oni komentatori su stvarno katastrofa. Stav im je tipa: Ajde sudija sviraj vise kraj, m...cu ti .... nece valjda sad da ga daju ... samo nasi da izdrze jos ovih minut-dva ... katastrofa, isto kao i to izlezavanje i odugovlacenje zvezdinih igraca, kao da igramo protiv Reala .... nema nama leba sa takvim stavom i odnosom prema igri.

Hetfild

pre 3 godine

Gledam nešto raspored, Zvezdi su potrebna 4 boda do kraja, jer bi Gent ladno mogao i do 9 bodova do kraja. Mnogo je važno da ne izgubimo tamo.

prijatelj nekih prijatelja

pre 3 godine

@Hetfild

Pa može, kao što može i Zvezda da dobije Hofenhajm u Beogradu. U Liberecu čeka zicer za prolaz, sve i da se vežu dva poraza. Do kraja se Zvezda pita, ima kontrolu grupe.

Što se bodova tiče, možeš prođeš grupu i sa 7 ako se dobro poklopi par remija. U principu ovde treba 3 boda, tj. jedna pobeda gde god. Bod u Belgiji bi naravno zatvorio celu priču.

magla

pre 3 godine

Na dovodjenju Milunovića je, po sopstvenim rečima, insistirao Terzić. Njegoša je uz superlative doveo Mrkela.
Dva najodgovornija čoveka za kadrovska/igračka pitanja očigledno nemaju predstavu kakav tip i kvalitet igrača trebaju klubu kojim rukovode, da bi isti IGROM bio konkurentan osrednjim evropskim ekipama, kakav Gent trenutno jeste.
Sve što je Gent opasno uradio u napadu bili su dečački kiksevi naših igrača, pre svih nezamenjivog Milunovića. Ruku na srce Borjan nije zaostajao u tome, ali ima kredit i ispravlja greške. Svoje i tudje.
Ljudi, rukovodioci FK CZ, unajmite čoveka koji UME da shvati i potraži igrače neophodnog profila i kvaliteta za današnji evropski fudbal.
Nerealno je samo uzdati se u Borjana iz godine u godinu.

BOSS

pre 3 godine

Gobeljic,Milunovic i Sanogo mogu slobodno da igraju kup utakmice.
Zamolio bi upravu da u buduce dovodi igrace samo na pozajmicu i da ga mogu otkupit posle jedne sezone.
Koliko Rodic jos ima ugovor i kad ce uprava da dovede lijevog beka i jednog stopera da valja?
Napad nije los s obzirom sa koliko para raspolazu nasi klubovi,al lijevi bek i stoper obavezno!!!

stani bre malo,ima neko mozak

pre 3 godine

Činjenica je da su skoro svi napadi išli preko Gobeljića.
Ali pogledajte utakmicu ponovo,gledajte gde su Katai ili Ivanić u prvom delu da pomognu.
Ben ja pomagao Gajiću.
Katai je tek pred kraj ,kad smo se bezvezno sasvim povukli.

Миле

pre 3 godine

Ако те противник примора да се браниш - разумем, али да се при климавом резултату као што је 2:1 опредељујеш на одбрану - не разумем. Истина је да на клупи Звезда није имала много бољих комбинација да адекватно земени прерано (из утакмице у утакмицу) посустале играче.
Борјан. Ужасна испуцавања и додавања, не само јуче него од како га пратимо у Звезди.
Милуновић. Неко му је изгледа причао о Владиславу Богићевићу и његовој лежерности и хладнокрвности у игри. Разлика је у томе што Милуновић поседује лежерност и ништа више.
Фалчинели добар, заслужио бољу оцену од ове.
Иванић је кориснији када је у пару са Катаием који у тој комбинацији има више простора за игру.
Бен, и када одигра лошију партију заслужује пролазну оцену. ретко захвалан играч.
И да на крају навучем негативне коментаре, по мени на средини терена недостаје Јованчић, онакав какав је био по доласку у Звезду. Баш ми је жао што се изгубио тај фудбалер.

Gol

pre 3 godine

Braaaate...pobeđen slabašni Gent kod kuće i to pukom srećom koja prati Borjana već neko vreme, zatim pobeđen Liberec koji je primio 9 golova na dve utakmice.

Nije dobijen derbi niti je u istom dat gol iz igre, nije dat gol Hodenhajmu gde je trebalo pokazati “magiju” a ne protiv ovih protivnika. Nije pobeđena Omonija, jedva Ararat i Tirana.

CNema ama baš nikakvog odnova za loženje osim što će se na papiru proći grupa. Našu ligu ne računam tu imamo sve obezbeđeno do kraja sem derbija. Malo realnosti dajte.

Salaso

pre 3 godine

zvezda samo pukom srećom i nespretnošću igrača Genta nije izgubila. Samo Borjanovim ispucavanjima ima li su 3 idealne šanse. Neće vam se ovakva sreća ponoviti dva puta za redom. Svak vraćanje Borjanu je šansa za protivničku ekipu. Momak ne zna da ispuca loptu i ima sreće više nego pameti.

Bolesni skot

pre 3 godine

Smanjite bre doživljaj! Ovi Belgijanci su imali toliko šansi i dobrih akcija da je samo sreća i nespretnost igrača Genta pred golom spasila Zvezdu! I Borjan u 96.minutu! Zar je to za zadovoljstvo... pre je za brigu.

daca

pre 3 godine

Moram da budem iskren i da napisem komentar.Grobar sam i sa istim zarom pratim zvezdu kao i partizan,samo sto u slucaju kada igra zvezda ja uredno navijam da izgubi i svaki put kad puknu ja sam srecan kao kad partizan dobije? Jebiga iskren sam,e sad sinoc su dobili i treba da se raduju i da podjebavaju,ali ima jos da se igra.Valjda ce se onih 30 igraca sto genka sto libereca oporaviti od korone,pa da i ja uzivam u revansima.

Salaso

pre 3 godine

Ovaj mali uplakani panter se javlja na svaki komentar, hehhe, momak, oladi malo, shvatili smo da te plaćaju kao bota, ali trebalo bi da imaš i život mali uplakani panteru

Драган КНН

pre 3 godine

Против Слована Иванић је показао која му позиција најбоље лежи . Соного је тотални промашај па је добитак за Звезду његов други жути , што ће се видјети на сљедећој утакмици када буду играли без њега !

Aleks

pre 3 godine

Pričaće ti da su oni bolji.
Ti što nikad nisu tako s'jali.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Stojana BLM, 6. novembar 2020 08:34)

Pricace ti o plovidbi,
ti sto nisu sidro digli...

Gol

pre 3 godine

Braaaate...pobeđen slabašni Gent kod kuće i to pukom srećom koja prati Borjana već neko vreme, zatim pobeđen Liberec koji je primio 9 golova na dve utakmice.

Nije dobijen derbi niti je u istom dat gol iz igre, nije dat gol Hodenhajmu gde je trebalo pokazati “magiju” a ne protiv ovih protivnika. Nije pobeđena Omonija, jedva Ararat i Tirana.

CNema ama baš nikakvog odnova za loženje osim što će se na papiru proći grupa. Našu ligu ne računam tu imamo sve obezbeđeno do kraja sem derbija. Malo realnosti dajte.

Драган КНН

pre 3 godine

Против Слована Иванић је показао која му позиција најбоље лежи . Соного је тотални промашај па је добитак за Звезду његов други жути , што ће се видјети на сљедећој утакмици када буду играли без њега !

daca

pre 3 godine

Moram da budem iskren i da napisem komentar.Grobar sam i sa istim zarom pratim zvezdu kao i partizan,samo sto u slucaju kada igra zvezda ja uredno navijam da izgubi i svaki put kad puknu ja sam srecan kao kad partizan dobije? Jebiga iskren sam,e sad sinoc su dobili i treba da se raduju i da podjebavaju,ali ima jos da se igra.Valjda ce se onih 30 igraca sto genka sto libereca oporaviti od korone,pa da i ja uzivam u revansima.

Salaso

pre 3 godine

zvezda samo pukom srećom i nespretnošću igrača Genta nije izgubila. Samo Borjanovim ispucavanjima ima li su 3 idealne šanse. Neće vam se ovakva sreća ponoviti dva puta za redom. Svak vraćanje Borjanu je šansa za protivničku ekipu. Momak ne zna da ispuca loptu i ima sreće više nego pameti.

mobilix

pre 3 godine

Ja nisam nikakav grobar,67-mo sam godiste.Pamtim kad smo cekali utakmice I tresli se za rezultat protiv velikih klubova.Danas je rezultat izvestan samo se nezna razlika.Nije sramota,nasi mladi igraci rano odlaze I brzo propadaju.Ali onaj bunker 35 min,bezidejnost,ispucavanje lopte bez veze to je sramota.Od kad je umro Antic umro je I taj posao kod nas

MilosNS

pre 3 godine

Sramna igra u drugom poluvremenu. Osim gola Kataia iz prekida, sve ostalo je bilo ispod svake kritike. Predlazem Stankovicu da na prvom treningu danas sednu svi zajedno da pogledaju drugo poluvreme da vide koliko su bili losi

Pele

pre 3 godine

Svaka čast novinaru koji je napisao ovaj tekst vrlo hrabro i profesionalno. Ima nekih stvari sa kojima se ne slažem u potpunosti, ali je generalno odlično video utakmicu. Sanogo mi još uvek nije dao razlog za poštovanje i verovatno će ostati zapamćen u Zvezdi kao još jedna u nizu menadžerska kombinacija (Van La Para, itd). Gobeljić i Milunović vrlo teško podnose duele sa bržim i tehničkim ekipama.
P.S. Ima nade za naše sportsko novinarstvo. Nemamo mi ništa od pustih hvalospeva.

Blue moon 2233

pre 3 godine

Kanga jeste postigao gol ali sve ostalo katastrofa svaku loptu je izgubio ogroman broj netacnih pasova koliko je samo Gent imao kontri posle njegovih gresaka.

xxx

pre 3 godine

Slusao sam prenos na nasem radiju i oni komentatori su stvarno katastrofa. Stav im je tipa: Ajde sudija sviraj vise kraj, m...cu ti .... nece valjda sad da ga daju ... samo nasi da izdrze jos ovih minut-dva ... katastrofa, isto kao i to izlezavanje i odugovlacenje zvezdinih igraca, kao da igramo protiv Reala .... nema nama leba sa takvim stavom i odnosom prema igri.

pa ne znam bas

pre 3 godine

Ponovo u analizi se Ivanic dize u nebesa....njegov kao i standardno vrlo prosean mec zaista nista posebno, sa druge strane odlican mec Falcinelija koliko puta se samo spustio do sredine terena po loptu, tukao se, gradio, iznudio gomilu faulova, njegov odlican mec, nije on kriv sto ne umeju da mu dodaju loptu blize golu, Gajic defanzivno jos i dobro ali ofanzivno ocajan, Sanogo ume da bude nonsalantan ali cesto je dobijao vruce lopte i pre svega zbog toga u problemu inace korektan ostalo manje vise tacno....mada i Katai jeste dao gol i imao par defanzivnih startova ali i mnogo sebicnosti i morao je u vise navrata bolje da doda....

Bolesni skot

pre 3 godine

Smanjite bre doživljaj! Ovi Belgijanci su imali toliko šansi i dobrih akcija da je samo sreća i nespretnost igrača Genta pred golom spasila Zvezdu! I Borjan u 96.minutu! Zar je to za zadovoljstvo... pre je za brigu.

Dex

pre 3 godine

Zaista ne razumem da Zvezda vec dugo nikako ne moze da nadje 2 pristojna beka (pod "pristojna" mislim na nekoga ko ce da igra na nivou Rodica ili bolje, i da ima snage za 90 a ne samo za 50 minuta..), jednog centralnog defanzivca da pomaze Degeneku (mane Milunovica, Pankova i Erakovica su ocigledne, mogu da budu rezerve za Evropu i starteri za Ling Long), jednog centralca koji ce da olaksava posao Sanogu (Petrovic i Nikolic realno nisu jos uvek nivo za Evropu, da se ne lazemo) pri cemu ni taj Sanogo nije neko cudo ali zavrsava posao kako-tako. U napadu smo ok, Falcineli je neko ko nam je falio, Kanga jos uvek ni blizu potrebne forme ali eto konacno legla jedna lopta na nogu kako treba, Katai ogroman potencijal koji ce da ostane samo sa povremenim bljeskovima ako bude ovako na 60% potrebne snage (kada je odmoran i uradi nesto, inace muka) a o Ivanicu i njegovom talentu ne bih jer mislim da je tek sada poceo da pokazuje zasto je doveden u Zvezdu, i znaci nam puno, ali njegova polu-zainteresovanost u defanzivi (oko njega prolaze protivnicki igraci kao da ga nema) i cest nedostatak koncentracije u bitnim utakmicama dovode me do pitanja da li je dovoljno samo da si dobar u ofanzivi (a nisi Piksi). Bez nekoliko ozbiljnih pojacanja (uz optpustanje nepotrebnih igracakoji realno nisu za Zvezdu) CZV nema sta da trazi u Evropi, ne mozemo bas uvek da se oslanjamo na srecu i na fantasticnog Borjana.

Puzigaća

pre 3 godine

Vise srece nego pameti. Realno trebao je Gent da je razbije. Kukavicka igra svih 90 min.!
(Kopčam se na ledja, 6. novembar 2020 08:36)

Ali nemoj plakati 🌽

Hetfild

pre 3 godine

Gledam nešto raspored, Zvezdi su potrebna 4 boda do kraja, jer bi Gent ladno mogao i do 9 bodova do kraja. Mnogo je važno da ne izgubimo tamo.

Salaso

pre 3 godine

Ovaj mali uplakani panter se javlja na svaki komentar, hehhe, momak, oladi malo, shvatili smo da te plaćaju kao bota, ali trebalo bi da imaš i život mali uplakani panteru

Dule Dabić Gluvaja, selo Gornja Suvaja

pre 3 godine

Kanga igrao do 12.minuta, imao par lepih lopti i dao gol. Ne postoji na terenu od tad. Borjan 5 puta daje loptu njihovim igračima na našoj polovini. Ivanić izveden iz igre nepotrebno. Ostalo iz teksta potpisujem

Hogar

pre 3 godine

Ako izgubimo u Belgiji, a za očekivati je da Gent dobije i Slovana, izjednačiće se sa Zvezdom koja bi igrala sa Hofom (koji ne dolazi na izlet sa trećim timom nikad, šta god novinari pisali) i moglo bi da se desi da odlučujući meč bude sa Česima (koji neće izaći na teren da bi izgubili meč, šta god novinari pisali).

Tek ako ne izgubimo u Gentu može da se priča kako smo jednom nogom u 1/16 finala.

stani bre malo,ima neko mozak

pre 3 godine

Činjenica je da su skoro svi napadi išli preko Gobeljića.
Ali pogledajte utakmicu ponovo,gledajte gde su Katai ili Ivanić u prvom delu da pomognu.
Ben ja pomagao Gajiću.
Katai je tek pred kraj ,kad smo se bezvezno sasvim povukli.

Klokot

pre 3 godine

Ne lozite se, Gent je sve znao samo ne da iskoristi dominaciju i stopostotne sanse. U Belgiji ce dati 4 komada minimum
(znaOnKoSam, 6. novembar 2020 08:41

Nek daju. Igraćemo na proleće u Evropi. Pozz

BOSS

pre 3 godine

Gobeljic,Milunovic i Sanogo mogu slobodno da igraju kup utakmice.
Zamolio bi upravu da u buduce dovodi igrace samo na pozajmicu i da ga mogu otkupit posle jedne sezone.
Koliko Rodic jos ima ugovor i kad ce uprava da dovede lijevog beka i jednog stopera da valja?
Napad nije los s obzirom sa koliko para raspolazu nasi klubovi,al lijevi bek i stoper obavezno!!!

za sve su krivi mediji

pre 3 godine

Izvaditi Ivanica, a ubaciti Petrovica to je bas promasena izmena. Tacno je i Miluovic i Gobeljic jednostavno nisu taj kalibar i sinoc su odigrali katastrofalno. Ben brate mnogo davi loptu. Po meni najbolje smo izgledali kada je Katai igrao po levoj, Ivanic po sredini, a Gavric na desnoj strani, Iza njih Kanga i Nikolic , a ispred Falinceli. Meni licno ta postava u formaciji koja se forsira 4-2-3-1 je najbolje izgledala i lopta je isla brzo i tacno. Isto tako mozda ja ne vidim dobro, ali ovaj mali Erakovic je mnogo stabilniji od Milunovica. Takodje sinoc se videlo da za Rodica nemamo zamenu.

parkiracima autobusa

pre 3 godine

Pod jedan, grobari, vi lepo idite pa pravite analize svog tima, sta ste se od juce sjatili na vesti o zvezdi, prvi ste da komentarisete, nas klub, nasa ljubav, nasa sreca i muka. Vi se sad pravite pametni, razbice vas, ubili su vas i ostale budalastine. Vi ste u derbiju parkirali autobus, bunkerica celu utakmicu i bilo je nereseno, iako je trebalo da vas izgazimo, pa sad vi pricate nama ko i kako igra.

Drugo,Milunovic se popravio u drugom poluvremenu, bilo je bolje, ali su on i Gobelja tandem za zaborav. Naci ce se resenje do druge utakmice sigurno.
Jeste Gent imao inicijativu poslednjih 20 min, ali ne sme se zaboraviti, da smo mi imali precku i stativu, nekoliko dobrih sansi, da se igralo za pobedu. Dali smo gol kad je trebalo, i povukli se, da ne srljamo.
U Belgiji ce biti tesko, ali sigurno lakse nego juce, nismo ni ocekivali da ce biti lako sa timom koji je dosao iz prvog sesira, nije sigurno slucajno u njemu.

Aleks

pre 3 godine

Pričaće ti da su oni bolji.
Ti što nikad nisu tako s'jali.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Stojana BLM, 6. novembar 2020 08:34)

Pricace ti o plovidbi,
ti sto nisu sidro digli...

Milan

pre 3 godine

Svaka reč na mestu. Neverovatno koliko smo pali izlaskom Ivanića iz igre, ko bi rekao da će postati toliko važan igrač za Zvezdu. Mali Njegoš mi ne uliva neko poverenje. Obično sam uvek blagonaklon prema mladim igračima, ali mislim da Petrović nema potreban kvalitet za ovaj klub. Milunović je generalno tanak štoper, pogotovu se to vidi protiv bržih i pokretljivijih ekipa. Gobeljić kao može dosta pozicija da pokrije a zapravo ne zna niti jednu na potrebnom nivou kvaliteta. Katai doktor, uvek mu je lopta uz nogu i uvek ide prema golu direktno, nema levo-desno. Da imamo još jednog sličnog bili bismo 30% jača ekipa.

Fef

pre 3 godine

Najjače kad lopatari počnu o naneštenom prvenstvu i omalovažavanju zvezdinog tima, a onda pogledaš ko igra za njih i jasno vidiš da je zvezda za njih barselona i da nimalo nisu slučajni njihovi kiksevi u ligi i mučenja sa sfintulama u evropi

Zvezdaš iz Hrvatske

pre 3 godine

Prosječni klubovi mogu osvojiti bod protiv Zvezde, jedino srećom i bunker taktikom Javora i partizana. U suprotnom, slijedi poraz.

Druga mogućnost je da netko kao Tole postane šef Uefe.

LOLČINA!

Petar P

pre 3 godine

Naš najveći problem je spora zadnja linija. Svi ti igrači su toliko sporiji od protivničkih da mogu samo faulom da ih zaustave. To se u ovoj utakmici naročito videlo jer je i Stanković pripremio pogrešnu taktiku. Kada je počelo da "duva" na sve strane, krenula je i nesigurnost celog tima. Neshvatljivo je da u upravi nisu toga svesni a ni sposobni da ovaj problem godinama reše. Sa ovakvom sporom odbranom i onoliko neshvatljivih loših dodavanja mi teško da možemo više od ovoga, a to je da samo pukom srećom (doduše i velikom željom i zalaganjem) izbegnemo poraze čak i u ovoj evropskoj drugoj ligi. Selekcija mora da ide ka bržim igračima, to je apsolutno prvi zahtev savremenog fuddbala ukoliko želimo da igramo na tom nivou. No ako nam je domaće prvenstvo jedini prioritet onda ništa i zaboravite šta sam napisao.

Цоа

pre 3 godine

Три утакму 6 бодова.
Све је то добро.
У Немачкој није било лоше и поред пораза. Више су се уплашили.
Против Чеха је све ишло на нашу воденицу и у право време.
Против Белгијанаца узета три бода али игра забрињава и има милион мана и много тога је за анализу и поправку за стручни штаб.

Сада само не сме да у новинарском стилу играчи мисле о нокаут фази. Иако је 6 бодова успех и добра залиха, доста је реално да звезда изгуби и у Белгији и у Чешкој и од Немаца. Да остане на ових 6 бодова, а онда и Гент може на друго место, иако кад се сада погледа табела то изгледа јако тешко.

Само ако играчи тако размишљају могу да још негде упишу још три бода и негде бод а онда да чекају жреб и размишљају о фебруару и марту и пролећу у Европи.

Све у свему волим Звезду ко што волим своју породицу и радујем се сваком успеху, са надом у нове победе.

Поздрав свима. Будите здрави и чувајте се.

kickers

pre 3 godine

Ivanić je odradio odličan posao, kad je izašao nismo mogli da povežemo linije.
Ben igra dobro samo u domaćem prvenstvu.
Kanga šutira prvi korner direktno u gol.Čuo čovek da im nisu tu prva dva golmana pa misli sve što šutne ulazi.
Falčineli je po meni ostavio srce na terenu. Pod hitno otkupiti njegov ugovor.

Mirko

pre 3 godine

Fudbal se igra za golove i kraj je najvažniji. Zvezda ume i zna kako da pobedi. Bitno je da miriše proleće a ovi treći koji su debelim minusu i zimi neka sanjaju zimski san

Miki

pre 3 godine

Zvezda je pobedila bolji tim! Ja ne mogu da verujem sta se sve pisalo pre i posle meča. Svako ko iole prati fudbal to zna. Da smo igrali u bilo kom drugom trenutku protiv Genta, pobedili bi nas.
Zvezdin bolji deo tima je napad, sto Zvezda itekako dobro koristi.
Prvi problem Crvene Zvezde je fizicka sprema i to nema veze sa trenerom. Problem su takmičarske utakmice kojih Zvezda ima 6,7 godišnje (ni derbi vise nije to, nema ritma kada ima 40+ faulova)dok ih Gent ima 30+.
Drugi problem je slabija odbrana. Milunović ne može da igra u formaciji sa dva štopera. On jedino dobro igra kad ih je trojica pozadi. Gobeljic nije igrac za ovaj nivo fudbala.
Treći problem je što Zvezda nema dubinu u igračkom kadru(Zamena Rodiću?) . Zbog fizicke spreme trener mora da menja. I videlo se sinoc sta se desilo sa Zvezdinom igrom posle par izmena.
Zvezda ima odlican napad, sjajnu 9ku, Falćineli je naš Žiru i zbog njega između ostalog ostali momci pokazuju svoju 'magiju'. Ne bih ih puno hvalio, sve je već napisano o njima.
Sve u svemu svaka čast na pobedi, na borbenosti, na izgrađenom mentalitetu pobednika (Zvezda danas pobeđuje bolje ekipe od sebe, što nije bio slučaj od 95 do 2017).
Puno sreće u nastavku takmičenja.

zex

pre 3 godine

Kolkio vidim Zvezda je imala vise sansi nego gent, odgledao sam snimak ponovo, sve sto su naoravili iz genta bilo je iz posle pogresnog dodavanja.U prvom poluvremenu Gent je imao neke sanse, Zvezda precku,zicer ivanica u drugom stativu i sansu kataia.sasvim zasluzena pobeda i pored lose igre u jednom delu meca.Odbrana ocajna i to jebjedini problem

zeljo bl

pre 3 godine

a sta je sa onim borjanovim pogresnim dodavanjima, imao je dva, boga pitaj kako nismo primili golove. volim ga ko brata, al ono ne mogu shvatiti

mali uplakani

pre 3 godine

Vise srece nego pameti. Realno trebao je Gent da je razbije. Kukavicka igra svih 90 min.!
(Kopčam se na ledja, 6. novembar 2020 08:36)

Pa kako dadose 2 komada, precka, stativa, a kukavicka igra 90 min ?!
Ti izgleda u svadji sa mozgom ili su komoleksi toliko jaki da ubise i gram logije ?!

Batistuta

pre 3 godine

Konacno realna analiza igraca uprkos pobedi. Belgijanci su prolazili po desnoj strani preko Gobeljica kao da nije ni bio na terenu, a ulaskom Petrovica sredina terena se raspala. Milunovic dodaje u noge protivniku lopte stalno, kao i Borjan. Uprava pod hitno treba da dovede levog beka i stopera koji su brzi i imaju snage za 90 minuta. Takodje potreban je i jedan zadnji vezni, ali pravi. Juce su dosta srece imali nasi jer belgijancima napadaci nisu u formi. Tek je pola puta predjeno u grupi. Napad fukncionise vrlo dobro. Falcineli je pravi napadac i uvek je na pravom mestu - ima osecaj za loptu.

mali uplakani

pre 3 godine

zvezda samo pukom srećom i nespretnošću igrača Genta nije izgubila. Samo Borjanovim ispucavanjima ima li su 3 idealne šanse. Neće vam se ovakva sreća ponoviti dva puta za redom.
(Salaso, 06. novembar 2020 10:02)

Ovo pises poslednjih par godina, kako ti ne dosadi ?!
A, da...

Red

pre 3 godine

Moram da budem iskren i da napisem komentar.Grobar sam i sa istim zarom pratim zvezdu kao i partizan,samo sto u slucaju kada igra zvezda ja uredno navijam da izgubi i svaki put kad puknu ja sam srecan kao kad partizan dobije? Jebiga iskren sam,e sad sinoc su dobili i treba da se raduju i da podjebavaju,ali ima jos da se igra.Valjda ce se onih 30 igraca sto genka sto libereca oporaviti od korone,pa da i ja uzivam u revansima.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (daca, 6. novembar 2020 08:48)

Hvala Daci na iskrenosti.Moram i ja da budem iskren,uzivam kad grobari place.

Mare89

pre 3 godine

Svima je jasno da Crvena zvezda ima solidan napad i vezni red. Međutim, bilo bi dobro kada bi na klupi postojali konkurentniji igrači od trenutnih. To ipak nije goruće pitanje. Odbrana je nešto gde mnogo škripi. Milunović i Gobeljić su poprilično nesigurni. Oni jesu kvalitetni igrači, ali za neki klub koji se u našoj ligi nalazi na sredini tabele. Nedopustivo su statični i spori za ovaj nivo fudbala. Najgore od svega je što ova dvojica pokrivaju istu stranu terena. To prolazi u našoj ligi, ali u Evropi teško. Zaključak je da je ekipi potreban dobro odrađen prelazni rok. Štoper i levi bek su obavezni, a i jedan ofanzivni vezni bi došao u obzir da pojača konkurenciju u timu. I treba se fokusirati na dovođenje igrača iz naše lige. Valjda u tim klubovima ima neki levi bek i štoper da su bolji od ove dvojice.

Sting

pre 3 godine

Realne ocjene samo koga umjesto Sanoga I Gobelje,to je veliki problem. Kataji nije mnogo igrao napred jer je morao Gobelju cuvati,Sanogo opusten maximalno,kad mu uzmi loptu ili je sansa za go ili za crveni karton. Mislim da je Ivanic morao ostati u igri I da je Ben mogao van jer Gavric bi mozda vise uradio . Ali kako se odvijalo ,dobro je. Tri boda I pola mil ojirica na kontu a mali uplakani !? Hehehehehe ne procjenljivo

Povratna lopta

pre 3 godine

Patuljci, sutra igrate protiv Spartaka.
Dajte dva gola van šesnaest metara, pobedite, i oprostićemo vam vaše glupe komentare.

Da i ja nešto kažem za Dnevnik ...

pre 3 godine

Biće to bolje.Gust raspored i bespotreban pritisak da se mora dati pet golova su učinili svoje.Tri boda iz sl. tri meča nam donose prezimljavanje u Evropi.Napred,Zvezdo,samo napred!!!

Bela

pre 3 godine

Prvo čestitka za pobedu ali je nedopustivo pola sata pred kraj povući i braniti se jer će na sledećoj utakmici obiti u glavu. Mi nemamo sredinu terena kad se branimo naši srednjaci i napadači stoje daleko od protivničkih igrača, nesposobni da oduzmemo loptu već čekamo da protivnik pogreši Mora ovo mnogo ozbiljnije i hrabrije do kraja utakmice.

Cika Slave

pre 3 godine

Videcete koliko jedan pit bul kao sto je Sanogo vredi Zvezdi kada ga sledecu zameni nejaki Njegos. On je defanzivni vezni koji kvari igru protivika i to radi odlicno. Mozda treba brze da se oslobodi lopte kad je osvoji, svakako mora da pazi na intenzitet startova jer bukvalno svaku utakmici dobije zuti. Slicnog igraca je imao Partizan kad je uzeo poslednju titulu, Everton im je mnogo znacio.
Bakula je bio taj pit bul na terenu i velika je greska jer nemamo alternativu za Sanoga. Videcete vec u Belgiji

RedMetox

pre 3 godine

Mene zivo zanima koji strucnjak pise ovaj tzv skener ?! Samo cu dati jedan primer, Ben- neprimetan , koji amater moze ovako nesto da napise , pa covek je zatvorio celu desnu stranu izigravao je beka celu tekmu zbog nebulozne taktike i formacije . Nezahvalna uloga kao sto je nekada igrao Srnic a pogotovo Milic i nikako da bude vidjen !!!

magla

pre 3 godine

Na dovodjenju Milunovića je, po sopstvenim rečima, insistirao Terzić. Njegoša je uz superlative doveo Mrkela.
Dva najodgovornija čoveka za kadrovska/igračka pitanja očigledno nemaju predstavu kakav tip i kvalitet igrača trebaju klubu kojim rukovode, da bi isti IGROM bio konkurentan osrednjim evropskim ekipama, kakav Gent trenutno jeste.
Sve što je Gent opasno uradio u napadu bili su dečački kiksevi naših igrača, pre svih nezamenjivog Milunovića. Ruku na srce Borjan nije zaostajao u tome, ali ima kredit i ispravlja greške. Svoje i tudje.
Ljudi, rukovodioci FK CZ, unajmite čoveka koji UME da shvati i potraži igrače neophodnog profila i kvaliteta za današnji evropski fudbal.
Nerealno je samo uzdati se u Borjana iz godine u godinu.

Миле

pre 3 godine

Ако те противник примора да се браниш - разумем, али да се при климавом резултату као што је 2:1 опредељујеш на одбрану - не разумем. Истина је да на клупи Звезда није имала много бољих комбинација да адекватно земени прерано (из утакмице у утакмицу) посустале играче.
Борјан. Ужасна испуцавања и додавања, не само јуче него од како га пратимо у Звезди.
Милуновић. Неко му је изгледа причао о Владиславу Богићевићу и његовој лежерности и хладнокрвности у игри. Разлика је у томе што Милуновић поседује лежерност и ништа више.
Фалчинели добар, заслужио бољу оцену од ове.
Иванић је кориснији када је у пару са Катаием који у тој комбинацији има више простора за игру.
Бен, и када одигра лошију партију заслужује пролазну оцену. ретко захвалан играч.
И да на крају навучем негативне коментаре, по мени на средини терена недостаје Јованчић, онакав какав је био по доласку у Звезду. Баш ми је жао што се изгубио тај фудбалер.

detektiv kokni kol

pre 3 godine

Rodić previše falio. Onaj mali Bukari je takav mungos na krilu da je to strašno. Prodaće ga Gent samo tako, još ćemo čuti o njemu.

Morali su se dati ziceri na vreme. Mića Ivanić se ozbiljno digao ali stvarno mora da ubaci nešto u gol. Dečko baš sve lepo pripremi, prođe do kraja i šutne kao tetkica. Nemamo luksuz da mašimo 2-3 šanse bez kazne.

Ko misli da je Gent smešna ekipa i klub neka bar obiđe internet pa neka vidi rezultate poslednjih 5-6 godina. Od prolaska grupe LŠ, 1/8 finala, redovna 1/16 finala LE, izbacivanja Totenhema itd. Na kraju ljudi su prvi šešir da ne zaboravimo. Hofenhajm treći. Zvezda jedina opravdala status. Druga iz drugog. Neka tako i ostane.

prijatelj nekih prijatelja

pre 3 godine

@Hetfild

Pa može, kao što može i Zvezda da dobije Hofenhajm u Beogradu. U Liberecu čeka zicer za prolaz, sve i da se vežu dva poraza. Do kraja se Zvezda pita, ima kontrolu grupe.

Što se bodova tiče, možeš prođeš grupu i sa 7 ako se dobro poklopi par remija. U principu ovde treba 3 boda, tj. jedna pobeda gde god. Bod u Belgiji bi naravno zatvorio celu priču.

mali uplakani

pre 3 godine

Gent lagano prolazi grupu
(strucnjak za ugradjivanje plina u auto i analiticar za ugradjivanje plina u auto, 06. novembar 2020 10:42)

A, Partizan ? Sta on prolazi ?! Malu Moštanicu ?

mali uplakani

pre 3 godine

Braaaate...pobeđen slabašni Gent kod kuće i to pukom srećom koja prati Borjana već neko vreme, zatim pobeđen Liberec koji je primio 9 golova na dve utakmice.

Nije dobijen derbi niti je u istom dat gol iz igre, nije dat gol Hodenhajmu gde je trebalo pokazati “magiju” a ne protiv ovih protivnika. Nije pobeđena Omonija, jedva Ararat i Tirana.

CNema ama baš nikakvog odnova za loženje osim što će se na papiru proći grupa. Našu ligu ne računam tu imamo sve obezbeđeno do kraja sem derbija. Malo realnosti dajte.
(Gol, 06. novembar 2020 10:07)

Koliko frustracija i duboko ukorenjenih kompleksa treba da imas , da sednes ispises ovoliki komentar i predstavljas se kao Zvezdas ?!
Mislim da postoji strucan medicinski izraz za takvo stanje

Sremac

pre 3 godine

Svaka čast novinaru koji je napisao ovaj tekst vrlo hrabro i profesionalno. Ima nekih stvari sa kojima se ne slažem u potpunosti, ali je generalno odlično video utakmicu. Sanogo mi još uvek nije dao razlog za poštovanje i verovatno će ostati zapamćen u Zvezdi kao još jedna u nizu menadžerska kombinacija (Van La Para, itd). Gobeljić i Milunović vrlo teško podnose duele sa bržim i tehničkim ekipama.
P.S. Ima nade za naše sportsko novinarstvo. Nemamo mi ništa od pustih hvalospeva.
(Pele, 06. novembar 2020 09:31)
Sanogo je klasa. U prethodnim timovima nije dobija ovoliko kartona, jer je imao pomoc saigraca. Ovde je sam i bez pomoci i porediti ga sa La Parom moze samo teska neznalica. On daje cvrstinu i sigurnost u pasu, a razlog zbog kojih pravi greske sam gore naveo. Zamisli ga sa Jovicicem u paru ili jos bolje sa Krsticicem... Malo ko bi prosao kroz sredinu. Za Bena i Falcinelija reci da su bili neprimetni moze reci samo onaj ko nije gledao utakmicu. Rudarski su radili svo vreme. Fudbal se svodi na golove, ali nije necija igra samo gol...