Ponedeljak, 02.11.2020.

17:15

Ubedljiva pobeda Zvezde za 5/5

Košarkaši Crvene zvezde savladali su Krku u meču petog kola ABA lige – 88:62.

Izvor:

Ubedljiva pobeda Zvezde za 5/5 IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

154 Komentari

Sortiraj po:

slobinator

pre 3 godine

(SrbEUin, 3. novembar 2020 10:33
sjajna ekspertiza.pogledajmo recimo turske timove.koliko je tamo domaćih igrača? jednostavno prošlo je ono vreme kada su mogla nastupati samo po dva stranca u ekipi.to je bilo još za vreme sfrj koja je bila dominantna u evropi pa su njeni predstavnici u kupu šampiona uvek svrstavani u red favorita.sada kada bogati timovi kupuju mnoge nba asove bez kvalitetnih stranaca ni jedna ekipa u evro -ligi nema šta da traži.pošto je aba liga takođe kvalifikaciono takmičenje za evro-ligu ni tu ne sme biti opuštanja pa nema mesta za neku veću minutažu domaćih igrača,osim kao kada se igra sa nekim ekipama koje su izrazito slabe.ipak domaći igrači koji igraju u zvezdi nisu igrači koji samo popunjavaju broj već veoma važni šrafovi koji kod obradovića imaju tačno određene zadatke

pedja 71

pre 3 godine

Aleksandra
Hall, Loyd, Bryant, Wolden, Rochestie, Read, Jagodic Kuridza hrvat
Ukupno od 12 igraca imate 5 srba

I ponovo pitam, Aleksandra, da li ste žensko, ili muškarac koji voli da se oblači kao žena?

pedja 71

pre 3 godine

(đikić za trenera., 2. novembar 2020 17:45)

Pojma nemaš da troluješ. Eh, jedan je "menađer", samo nema čoveka već dugo ovde.

penaltizan

pre 3 godine

PARTIZAN=INSTITUCIJA,a Fmp2=Davno prošlo svršeno vreme.
(BG 1958, 02. novembar
Uzmeš tabelu ABA lige pogledaš koje prvi?C.Zvezda i pobedi 5 utakmica sa prosekom +25 po utakmici...a vas pobedi Borac i gle na tabeli ima samo jednu pobedu...

SrbEUin

pre 3 godine

Ne nasedajte na naricanja uplakanih groboljuba o domaćim igračima u EL I ABI

Prva petorka CSKA: James, Haket, Klayburn, Šengelija, Milutinov (Voitman) - trener Itudis. Od Rusa igrao samo KURBANOV. Učinak:
stranci za 183 min 04 sec (81,3%) ukupno 77 poena (91,7%)
domaći za 41 min 56 sec (18,7%) ukupno 7 poena (8,3%)

U Zvezdi u svakom trenutku na parketu su barem dva Srbina (Lazič, Kuridža, Simonovć, Davidovac, Kuzmić) – trener Obradović. Učinak:
stranci za 115 min 51 sec (51,6%) ukupno 68 poena (79,1%)
domaći za 109 min 09 sec (48,4%) ukupno 18 poena (20,9%)

Vrlo slično I na ostalim mečevima.

Protiv Krke: domaći za 84 minuta 39 poena, stranci za 116 minuta 49 poena.
U Zvezdi u svakom trenutku na parketu su barem dva Srbina (Dobrić, Kuridža, Simonovć, Davidovac, Kuzmić).

Minutaža skoro potpuno egal, a učinak u skladu sa ulogom u timu. Ne odlučuju samo poeni, već ukupan doprinos.

Yugosloveni koji su po registraciji i definiciji nadnacionalni klub, potežu pitanje stranih igrača. Tragikomedija.

Mikeli

pre 3 godine

Da , u pravu si, nije svaka titula u onoj drzavi I ovoj nasoj osakacenoj Srbiji nebo I zemlja I ne mogu se porediti tako da sve zvezdice koje kacite u FK I KK ubrzano ovih godina su limunada u odnosu na staru Jugu .
Na sportsku žalost vaš doktor je iskoristio splet okolnosti politicara kome odgovara svaka garnitura , nije mu prosla prica sa FK pa sada on u KKCZ odlucuje kada cete izaci na utakmicu I do kada ce se ona igrati.
Moj Partizan je prosle sezone otisao do Morace, istrpeo svo pljuvanje I kradju sudija ali je ODIGRAO.
Kada je na vas dosao red par nedelja posle sve se strasno poremetilo I nije bilo uslova za tekmu.
A ono jajarenje u dve " nevažne " Kup utakmice protiv Partizana kada je drzao igrace na klupi kao strine I nije davao da izadju na teren je za povracanje ali on je za vecinu ljudi na ovoj temi genijalac .
(Perverzni traktorista, 02. novembar 2020 20:48)

Gospodine znate li Vi koliko je titula osvojila zvezda i u košarci i u fudbalu u Jugoslaviji, a koliko partizan? Znate li da je partizan u košarci za nekih 55 godina postojanja osvojio 4 titule? Znate li u kojim godinama je partizan osvojio većinu svojih titula?

E

pre 3 godine

Kao prvo....Zvezda polako ulazi u ritam, polako, treba tu mnogo rada ali imamo odlicno izbalansiran tim i sjajnog trenera.....vidi se da za sada najvise treba novim pojacanjima O Brajant je prava zver i bice sjajan, a Rocesti i Teri su tu da odrade svoje uloge i mislim da tu nema nikakvih problema.....samo da se sezona nastavi i nemamo razloga za brigu sto se tice ABA ali i mislim da mozemo do top 8 evrolige....drugo ova prepucavanja postaju zaista degutantna ma opste me nije briga koliko ima stranaca u Zvezdi bitno da se pobedjuje.....e sad ja licno nikada ne komentarisem utakmice Partizana jer me oni uopste ne zanimaju...!!!!!

Pera Magic Mitic

pre 3 godine

u krci ima vise srba nego u stubu srbstva
(đikić za trenera., 02. novembar 2020 17:14)
Zvezda i Partizan imaju po 7 stranaca. Ali, nije to bitno..."u krci"...jooooj.

SULTAN

pre 3 godine

@Perverzni traktorista

Ima nas još koji smo kupovali TEMPO i zavirivali u sredinu da vidimo poster pa da ga nalepimo na vrata sobe. Po nekad kad se mater naljuti bilo je i batina zbog tih postera. Nego... izgleda da nismo isti TEMPO čitali. Nije vas bilo u njemu kako ti predstavljaš. Vi ste raspadom Juge krenuli u sakupljanje titula, znamo kako ste to radili.

Dacha

pre 3 godine

Samo lupetanje i lupetanje. Od prvog dana prošle sezone se isterivao Filip Čović a momak za ništa nije bio kriv. Radio svoj pošteno i dobro. Ove godine orkestrirano se napada Lazić.

Da te ja pitam jel ti lepo da gledaš 7 stranaca u Zvezdi, a da Srpskih igrača nema migde?
(cccccccccccccccccc, 02. novembar 2020 21:34)

Evo ovako....da Filip nije ciji vec sin u ovakvoj situaciji gde Zvezda ima para,igra najjace Evropsko takmicenje i napada sve domace trofeje nikad ali nikad ne bi nasao mesto pa makar grejao i klupu. Cinjenica je da je momak posten,vredan,trpi ogroman pritisak i daje sve od sebe u okviru svojih mogucnosti ali to jednostavno nije i ne moze da bude dovoljno za ovakvu Zvezdu i to je jedina istina. Sto se Lazica tice slicna prica kao sa Filipom s tim da je Lazic jos vise ogranicen igrac u odnosu na Filipa,u napadu potpuno beskoristan i bukvalno igrac manje. Od odbrane koju je nekada peglao i izmedju ostalog zbog nje i dospeo u reprezentaciju je ostala samo senka i jednostavno covek vise ni po jednom osnovu nema mesta u Zvezdi. A sto se stranaca tice nije bitno da li ih volimo ili ne volimo,bitno da su kvalitetni,da daju sve od sebe na terenu i da donose rezultate i realno domaci igraci moraju da pokazu odredjeni kvalitet da bi mogli da iskoce u takvoj konkurenciji sto jedino Davidovac koristi. Simanic je imao i vise nego dovoljno sansi i nazalost od njega nema nicega,njegov najveci domet u karijeri bice igranje u Zvezdi. Radanov mora na neki nacin da se iskaze. Dobric da se ugleda na Davidovca.

crni Mirko

pre 3 godine

PARTIZAN=INSTITUCIJA,a Fmp2=Davno prošlo svršeno vreme.
(BG 1958, 02. novembar

CIPIRIPI=INSTITUCIJA,a EL=Davno proslo svrseno vreme

Dusan Uros

pre 3 godine

Zvezda se spasla preko FMP a a partizanu spasa nema, odjebala ih i igokea.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Zastava101Specijal, 2. novembar 2020 21:28) # Link komentara

Budi ljubazan pa zvezdasima objasni kako se to spasila preko fmpa?
Grobarima ne veruju, tebi hoce sigurno.

vlada

pre 3 godine

FMP postaje Crvena zvezda
Košarkaški klubovi Crvena zvezda i FMP neće se još fuzionisati, već će Zvezda timu iz Železnika dati ime i igrače, a za uzvrat dobiti novac.

AKIZVOR: B92, BETA PETAK, 12.08.2011. | 20:57
(Dusan Uros, 02. novembar 2020 21:10)

Jel ti pada lakse? :)))

Dusan Uros

pre 3 godine

FMP postaje Crvena zvezda
Košarkaški klubovi Crvena zvezda i FMP neće se još fuzionisati, već će Zvezda timu iz Železnika dati ime i igrače, a za uzvrat dobiti novac.

AKIZVOR: B92, BETA PETAK, 12.08.2011. | 20:57

johny

pre 3 godine

Da te ja pitam jel ti lepo da gledaš 7 stranaca u Zvezdi, a da Srpskih igrača nema migde?
(cccccccccccccccccc, 02. novembar 2020 21:34)

Ako ti je do domaćih ti gledaj Tamiš, Dinamik, Zlatiborac...

jadno do bola

pre 3 godine

(Perverzni traktorista, 2. novembar 2020 20:48)

Traktorista, a što ste kukali posle Morače dve nedelje da ste pokradeni? Svi znaju da se dole debelo krade za domaćine, a naslađivali ste se kad je Zvezdi oteta titula ABA lige dole u Podgorici.

Aleks

pre 3 godine

Vlad, Simanic ide na draft,a realno decko je imao priliku da se dokaze.Radanov ocigledno iza sebe nema menadzera tj Miska,mocne roditelje i nije najbolji prijatelj sa Filipom kao Simon i kapiten Lazic

NastyB

pre 3 godine

U ovon timu mora biti mesta za Borisu i Radanova, a ne za Lazica i Simona koji nije vise na vrhuncu
(Realno, 2. novembar 2020 21:02)

Izgleda da niko nije pratio Saletovu izjavu pre par meseci da u Zvezdi sprema naslednika na mestu trenera za godinu dve. Šta mislite koga i ko će biti pomoćni sledeće sezone??

LOVRA VEREBI

pre 3 godine

FMP postaje Crvena zvezda
Košarkaški klubovi Crvena zvezda i FMP neće se još fuzionisati, već će Zvezda timu iz Železnika dati ime i igrače, a za uzvrat dobiti novac.

AKIZVOR: B92, BETA PETAK, 12.08.2011. | 20:57
(Dusan Uros, 02. novembar 2020 21:10)
Pa Dušane a i Uroše, pročitao sam i pogledao tabelu i rezultate opet Crvena Zvezda 5/5 koš količnik +129,

Smeh

pre 3 godine

@Perverzni traktorista

Ti si deda koji brine o tome ko je kome izašao na megdan, ko je sa kim igrao i ko nije igrao? Još pride govorite "Moj Partizan"? Uz svo dužno poštovanje prema starijoj osobi, tj. vama, ali još nikada nisam čuo neku stariju osobu da priča i razmišlja kao vi, tj. kao klinac. Izgleda da ste zaostali pubertetlija u telu starijeg čoveka i treba da se sramite. Ovo stanje uplakanih je izgleda gore od Korone.

sasha the red Baron...

pre 3 godine

BRACO GROBARI....

Jos malo pa derbi,pa da se dogovorite od koga ce te izgubiti,od Zvezde ili FMP? Sta kaze Ostoja,hocete u Lozanu? ...........Eh Grobari,al vas izvoza Ostoja,kao Land-Roverom.Sad jos samo da stigne Dzikic, pojaca te se Vrabcom i Susicem,i pravac u EL....
Vidimo se uskoro,...Pomaze Bog...

johny

pre 3 godine

Dzoni,
igrao sam fudbal na male golice I nisam imao loptu tako da to ako mi pravite socijalni profil da bio sam u staroj Jugoslaviji , jeo kremipan kao marendu u njenoj vojci , svake nedelje kupovao Tempo I sve sto pisem nije fantazija nego nesto sto sam video I zapamtio .
E sad jbg. ne mogu svima da odgovorim to je zato sto vas moja prica bez foliranja mnogo žulja I udara u istinu .
Da , u pravu si, nije svaka titula u onoj drzavi I ovoj nasoj osakacenoj Srbiji nebo I zemlja I ne mogu se porediti tako da sve zvezdice koje kacite u FK I KK ubrzano ovih godina su limunada u odnosu na staru Jugu .
Na sportsku žalost vaš doktor je iskoristio splet okolnosti politicara kome odgovara svaka garnitura , nije mu prosla prica sa FK pa sada on u KKCZ odlucuje kada cete izaci na utakmicu I do kada ce se ona igrati.
Moj Partizan je prosle sezone otisao do Morace, istrpeo svo pljuvanje I kradju sudija ali je ODIGRAO.
Kada je na vas dosao red par nedelja posle sve se strasno poremetilo I nije bilo uslova za tekmu.
A ono jajarenje u dve " nevažne " Kup utakmice protiv Partizana kada je drzao igrace na klupi kao strine I nije davao da izadju na teren je za povracanje ali on je za vecinu ljudi na ovoj temi genijalac .
(Perverzni traktorista, 02. novembar 2020 20:48)

Sada si rekao istinu. Titule u onoj državi i u ovoj. Pa tvoj tim je prvu titulu osvojio 1977 i stigao i prestigao Zvezdu posle raspada države. SPS/JUL na čelu sa Radojicom Nikčević, Borišom Vuković, Iivicom Dačićem su sve radilii da se stigne i prestigne Zvezda a onda kasnije Mladjan Dinkić. Što se tiče ne odlaska u Titograd Zvezda je dva puta bila u avionu i vraćana. Neko drugi je odlučivao. Verovatno bi se vi oglušili o naredbu. Potomče oficira JNA znam da te je neko unesrećio za ceo život ali ništa ne znaš

cccccccccccccccccc

pre 3 godine

Vlad, Simanic ide na draft,a realno decko je imao priliku da se dokaze.Radanov ocigledno iza sebe nema menadzera tj Miska,mocne roditelje i nije najbolji prijatelj sa Filipom kao Simon i kapiten Lazic
(Aleks, 2. novembar 2020 21:04)

Samo lupetanje i lupetanje. Od prvog dana prošle sezone se isterivao Filip Čović a momak za ništa nije bio kriv. Radio svoj pošteno i dobro. Ove godine orkestrirano se napada Lazić.

Da te ja pitam jel ti lepo da gledaš 7 stranaca u Zvezdi, a da Srpskih igrača nema migde?

Dusan Uros

pre 3 godine

FMP postaje Crvena zvezda
Košarkaški klubovi Crvena zvezda i FMP neće se još fuzionisati, već će Zvezda timu iz Železnika dati ime i igrače, a za uzvrat dobiti novac.

AKIZVOR: B92, BETA PETAK, 12.08.2011. | 20:57
(Dusan Uros, 02. novembar 2020 21:10)

Jel ti pada lakse? :)))
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (vlada, 2. novembar 2020 21:13) # Link komentara

Jel meni pada lepse a da li je tebi jasnije?

ispran mozak

pre 3 godine

I bolje da nikad ne igra ovu mafijašku Evroligu. Dok je Partizan igrao, to je bilo takmičenje za respekt, najbolji evropski igrači su tu igrali i nije sve što valja odlazilo u NBA. Nadam se da neće tamo igrati dok je Đordi na vlasti, već kad na njegovo mesto dođu ljudi kojima je stalo do košarke.
(ja, 02. novembar 2020 19:31)

Ma London Tauersi i Skajlajnersi vrh vrhova...A, sad najboji evropski igrači igraju Euro kup ?!
Vidi, ako su u pitanju kompleksi sto se iskreno nadam ,onda ok.
Ali ako to stvarno mislis, sine u ozbiljnom si problemu

Parastos 1974

pre 3 godine

Дуоп Рит личи на Грејс Џонс.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Стара школа, 2. novembar 2020 19:32)

Bravo kralju! Znaci ja sam isto to komentarisao pre par nedelja - sin Grejs Dzons i Dejvida Robinsona!

vanredno je stanje,ne puštajte primitivce na portal

pre 3 godine

Jedino mi se ne svidja sto nemamo pleja koji igra na prodor kao sto je Braun bio. Ali ovaj tim je svakako odlican i ne vidim da je to neka katastrofa od napada. Moze mnogo bolje, ali nije lose uopste.
(Gossa placa Zeljko, 02. novembar 2020

ali imamo Lojda koji to radi bolje od njega.
volden i hol pokušavaju.

Perverzni traktorista

pre 3 godine

Traktoristo, pusti prošlost. Id nje se ne živi. To postaje samo statistika i arhiva. To što ste vi nekada igrali nema veze sa ovim danas. Isto kao Zvezda u fudbalu.. Sadašnjost i budućnost. I da te pitam zašto upotrevljavaš reč tekma kada se ti nisi ni rodio kada je bila Jugoslavija i zajednički Sportski pregled a tu i izveštaj sa utakmica u Ljubljani
(johny, 02. novembar 2020 20:09)

Dzoni,
igrao sam fudbal na male golice I nisam imao loptu tako da to ako mi pravite socijalni profil da bio sam u staroj Jugoslaviji , jeo kremipan kao marendu u njenoj vojci , svake nedelje kupovao Tempo I sve sto pisem nije fantazija nego nesto sto sam video I zapamtio .
E sad jbg. ne mogu svima da odgovorim to je zato sto vas moja prica bez foliranja mnogo žulja I udara u istinu .
Da , u pravu si, nije svaka titula u onoj drzavi I ovoj nasoj osakacenoj Srbiji nebo I zemlja I ne mogu se porediti tako da sve zvezdice koje kacite u FK I KK ubrzano ovih godina su limunada u odnosu na staru Jugu .
Na sportsku žalost vaš doktor je iskoristio splet okolnosti politicara kome odgovara svaka garnitura , nije mu prosla prica sa FK pa sada on u KKCZ odlucuje kada cete izaci na utakmicu I do kada ce se ona igrati.
Moj Partizan je prosle sezone otisao do Morace, istrpeo svo pljuvanje I kradju sudija ali je ODIGRAO.
Kada je na vas dosao red par nedelja posle sve se strasno poremetilo I nije bilo uslova za tekmu.
A ono jajarenje u dve " nevažne " Kup utakmice protiv Partizana kada je drzao igrace na klupi kao strine I nije davao da izadju na teren je za povracanje ali on je za vecinu ljudi na ovoj temi genijalac .

NastyB

pre 3 godine

Čitam kritike za Džonija OBrajanta i ne mogu da verujem kakvi "stručnjaci" ih pišu. Čovek je, bre, potpisao u prošlu sredu nije ni celih nedelju dana sa timom, ovo mu je tek druga utakmica. Šta vi očekuejte?? Pa još kad pročitam "ne razigrava saigrače" ne mogu da ne prasnem u smeh kakav poznavalac to piše da krilni centar RAZIGRAVA tim.
Da li vi vidite njegovu brzinu, meku ruku i raznovrsnost? Duop Rit, na primer, je jednako visok, brz i ima solidnu ruku za tri, ali Džoni je, pride, snažniji i ima igru leđima. Centri ne smeju da ga brane jer izlazi visoko na tri, a brži igrači su obično slabiji, pa će za njega MORATI da bude udvajanja, što

NastyB

pre 3 godine

Zašto mi kratite komentar??

Čitam kritike za Džonija OBrajanta i ne mogu da verujem kakvi "stručnjaci" ih pišu. Čovek je, bre, potpisao u prošlu sredu nije ni celih nedelju dana sa timom, ovo mu je tek druga utakmica. Šta vi očekuejte?? Pa još kad pročitam "ne razigrava saigrače" ne mogu da ne prasnem u smeh kakav poznavalac to piše da krilni centar RAZIGRAVA tim.
Da li vi vidite njegovu brzinu, meku ruku i raznovrsnost? Duop Rit, na primer, je jednako visok, brz i ima solidnu ruku za tri, ali Džoni je, pride, snažniji i ima igru leđima. Centri ne smeju da ga brane jer izlazi visoko na tri, a brži igrači su obično slabiji, pa će za njega MORATI da bude udvajanja, što Sale potencira, samo da se nauče da koriste to. Za razliku od utakmice sa Himkijem gde je baš često ispadao u preuzimanjima i udvajanjima u odbrani (što je sasvim normalno za prvu utakmicu dva dana posle potpisa) u ovoj je to uradio svega 2-3 puta. Čim se bude uigrao i malo uhodao sa šutem biće on strašno veliki dobitak za Zvezdu. Kako smo njega i Lojda doveli još uvek mi nije jasno. Ustvari, kako ih bogatiji klubovi nisu "snimili" mi nije jasno. Vozi, Miško!
Inače, ovo je bila utakmica za uigravanje nekih novih šema i sistema i prva u kojoj, koliko sam pratio, nije bilo u istom trenutku Hola, Voldena i Lojda na terenu. A i centarske pozicije su isprobavane - Kuzmić+ OBrajant, Rit+Kuridža, Kuridža+Obrajant. I ako Sale ne vidi da Davidovac i Dobrić ne zaslužuju veću minutažu, onda stvarno...

zoran

pre 3 godine

-Iskreno ne dopada mi se tim Zvezde, nekako očekivao sam nesto više. Neki stranci su me poprilično razočarali
-krenuću redom
Ročesti ovakav tanko iskreno
Wolden srlja gresi, koraci al odbrana dobra
Hol iz utakmicu u utakmicu sve tanje
Lojd najtalentovaniji igrač Zvezde
O Brajant krut, spor los u skoku nema osećaj al ima i nekog znanja
Rit tanko nekako
- Teri razočarenje ogromno, loš u odbrani, tanak u napadu, ne gradi koš, zanimljivo skočan a loš u skoku nema pravovremeni skok loš tajming odraza... Ne zna preuzimanje igrača a u napadu većinom pogubljen
- Krka je katastrofalno loša i onda se ne vidi sve najbolje u Zvezdinim redovima.

Sting

pre 3 godine

Komentari vrh,umjesto I kosarci I utakmici prepucavanje klinaca. Inace dobar trening,samo simon I kuzma su neupotrebljivi.Onaj trakorista da ispusti vodu ,moze biti mraza.

johny

pre 3 godine

Ne znam o kojim minusima pricate imajuci u vidu I da nas drzava ugasi SD kao zlocinačko udruženje vi sledecih 20 godina ne mozete da stignete u broju trofeja I uspešnosti .
Imajuci u vidu da se jako bavite statistikom javite kad KK Partizan nije smeo ili hteo da izadje na megdan sa bilo kime .
Sto se Vas tice odmah mogu da ti navedem 3-4 situacije kada doktor uzme loptu I nece da se igra vise sto me jako asocira da on vuce neke komplekse iz detinjstva koje je ,na žalost svakog normalnog coveka u ovoj drzavi, preneo na nase komsijske odnose .
Ovi mladi ne znaju za tu situaciju ali oni kojima je za tekmu u fudbalu trebalo 4 kamena I jedna lopta , sto je u vecem delu Srbije bilo privilegija I retkost da je neko poseduje, zna o čemu pričam .
E sad ako se taj sto ima loptu naljuti I uzme loptu onda nista od druzenja a interneta , kablovske I ostalih vampira koje ti kradu vreme nije bilo tako da upropasti dan celoj ekipi .
Strumfe crven ti je nos kada lažuckaš I foliras da tebi I Štrumfeti bilo kakva utakmica pa zvalo se ono Prvenstvo ili Kup ove drzave nije bitno ali grickate prstice I ne javljate se na telefon nekoliko dana posle tih " nevaznih " tekmi I poraza.. .
(Perverzni traktorista, 02. novembar 2020 19:59)

Traktoristo, pusti prošlost. Id nje se ne živi. To postaje samo statistika i arhiva. To što ste vi nekada igrali nema veze sa ovim danas. Isto kao Zvezda u fudbalu.. Sadašnjost i budućnost. I da te pitam zašto upotrevljavaš reč tekma kada se ti nisi ni rodio kada je bila Jugoslavija i zajednički Sportski pregled a tu i izveštaj sa utakmica u Ljubljani

mladići borovi, devojke jele

pre 3 godine

(Perverzni traktorista, 2. novembar 2020 19:59)



:)))))
različiti ljudi smatraju različite stvari perverznim, dijapazon je širok.
zastupam mišljenje da je bitno samo to da su partneri pri čistoj svesti dali svoj pristanak, te je i taj tvoj mazohizam sasvim legitiman.
sve dok uživaš...

Nebojsa

pre 3 godine

Ovaj plej Hol dopada mi se, inteligentan i pametan igrac.
Ne izbacuje sebe u prvi plan, timski igrac.
Teri ili mi je prvi utisak ili ja nesto nisam primetio da moze nesto da uradi ,osim lopti koje dobije u vazduhu pa zakuca.
Da je Kuzmic onaj stari, onda ja ne bih se brinuo za peticu. Ali ovakog Teria, Kuzmica koji nije u vrhunskoj formi, da ne pricam o ovom iz FMP- a sto je dosao.
Vreme ce pokazati da li jedino mesto koje skripi ili ne petica ???

NastyB

pre 3 godine

Čitam kritike za Džonija OBrajanta i ne mogu da verujem kakvi "stručnjaci" ih pišu. Čovek je, bre, potpisao u prošlu sredu nije ni celih nedelju dana sa timom, ovo mu je tek druga utakmica. Šta vi očekuejte?? Pa još kad pročitam "ne razigrava saigrače" ne mogu da ne prasnem u smeh kakav poznavalac to piše da krilni centar RAZIGRAVA tim.
Da li vi vidite njegovu brzinu, meku ruku i raznovrsnost? Duop Rit, na primer, je jednako visok, brz i ima solidnu ruku za tri, ali Džoni je, pride, snažniji i ima igru leđima. Centri ne smeju da ga brane jer izlazi visoko na tri, a brži igrači su obično slabiji, pa će za njega MORATI da bude udvajanja, što

Tak

pre 3 godine

Nelson umesto rocestija? Mislim da bi se vise uklopio u ovo ulogu od 5-10min. Dobar u odbrani, sigurno prenosi loptu, i moze da ide na ulaz. Dodatno, ima i nase papire. Jeste u godinama, ali isto kao Rocesti, i statistika u Limozu mu je vise nego dobra.

NastyB

pre 3 godine

Čitam kritike za Džonija OBrajanta i ne mogu da verujem kakvi "stručnjaci" ih pišu. Čovek je, bre, potpisao u prošlu sredu nije ni celih nedelju dana sa timom, ovo mu je tek druga utakmica. Šta vi očekuejte?? Pa još kad pročitam "ne razigrava saigrače" ne mogu da ne prasnem u smeh kakav poznavalac to piše da krilni centar RAZIGRAVA tim.
Da li vi vidite njegovu brzinu, meku ruku i raznovrsnost? Duop Rit, na primer, je jednako visok, brz i ima solidnu ruku za tri, ali Džoni je, pride, snažniji i ima igru leđima. Centri ne smeju da ga brane jer izlazi visoko na tri, a brži igrači su obično slabiji, pa će za njega MORATI da bude udvajanja, što

triplem

pre 3 godine

I bolje da nikad ne igra ovu mafijašku Evroligu. Dok je Partizan igrao, to je bilo takmičenje za respekt, najbolji evropski igrači su tu igrali i nije sve što valja odlazilo u NBA. Nadam se da neće tamo igrati dok je Đordi na vlasti, već kad na njegovo mesto dođu ljudi kojima je stalo do košarke.
(ja, 02. novembar 2020 19:31)
koliko nemoci, frustracija, patetike, zablude u 3 recenice. Kao dete koje nije pozvano na rodjendan. ah da.. umalo da zaboravim partizan više nikada nece igrati Euroligu.

mali uplakani

pre 3 godine

Gossa placa Zeljko

Ma gde štrumpfu da objasnis. Nema veze koji je sport u pitanju, covek "sve zna"
O'Brajan igra celu 3/4 na "petici" jer u varijanti sa 2 "četvorke" on će biti lazna 5 i sada ga uigrava ...e, sad objasni to strucnjaku koji u glavnom pljuje sve trenere posle prve, ali posle druge cetvrtine obavezno
Evo, sad udjose Kuridza i Rit kao dve "cetvorke"

Dejan CZ

pre 3 godine

Propratio sam sve sta se pise ali najbolji komentari dolaze od Alekseja...Kad god nabasam na njih meni neki spontani smeh na licu se javi :-)

Gossa placa Zeljko

pre 3 godine

Veliki strumf, Holu je problem prodor koji nema, kao da igra u strahu. O’ brajant se veceras ne ispucava uopste, igra mnogo bolje. Rocesti mora napolje, treba nam plej koji moze da probije jedan na jedan, a Rocesti to svakako nije. Slazem se da napad mora bolje, ali daleko od toga da je neka katastrofa.

mali uplakani

pre 3 godine

(Gossa placa Zeljko, 02. novembar 2020)

Veceras se recimo 10 min igralo sa 2 cetvorke i prakticno dva pleja (Rocesti i Volden, s tim sto je Volden vise na beku)
To je recimo Obradovic stalno forsirao u Lokomotivi.
Ovakve utakmice i sluze za to, a ne da se pegla odbrana do granica povrede.
Evo , opet 2 cetvorke, dva pleja

veliki strumf

pre 3 godine

(Perverzni traktorista, 02. novembar 2020 18:57). Razumem te, od debelog minusa u svim sportovima vam se muti u glavi pa ne znate šta bulaznite! Sto se mene tiče, kup uvek možete da uzmete u svakom sportu, slikajte se sa njim. Ali titulu videti nećete još dugo. A sto se 23. tiče, samo zbog takvih sličnih tebi jedva ga čekam!

Aleksej

pre 3 godine

Partizan nikada vise nece igrati Evroligu.
(Aleksej, 02. novembar 2020 18:42)

I bolje da nikad ne igra ovu mafijašku Evroligu. Dok je Partizan igrao, to je bilo takmičenje za respekt, najbolji evropski igrači su tu igrali i nije sve što valja odlazilo u NBA. Nadam se da neće tamo igrati dok je Đordi na vlasti, već kad na njegovo mesto dođu ljudi kojima je stalo do košarke.
(ja, 02. novembar 2020 19:31)Ok Partizan nikada vise nece igrati Evroligu.

Južni front

pre 3 godine

Uzalud sve, dzaba vam novci korona prekida sezone. Bacene pare niz vodu. Limenke na aparatima.
 (Srbin, 

Tako je, ako korona prekine takmičenje mi možemo ponovo da se proglasimo pobednikom Aba lige i osvajačem evro kupa!!

veliki strumf

pre 3 godine

Veliki strumf, ne slazem se. Ova utakmica sluzi da se razigraju pojedini igraci. Veceras je fokus na O’brajantu, Dobricu, Holu i Voldenu ocigledno. Odbrana je i dalje vrhunska. Rocesti vise ne moze, tako da ne verujem da ce mu ugovor biti produzen. Ono sto nam definitivno fali od pocetka sezone su poeni u tranziciji. Na postavljenu odbranu to je sasvim ok, ali sigurno je da moze mnogo bolje i bice bolje kako se igraci uigraju.
(Gossa placa Zeljko, 02. novembar 2020 19:01) Svako ima svoje mišljenje. O’Brajant se ispucavao i protiv Himkija od samog početka. Promašio je sve pa ga je Sale zakucao za klupu. Ubacio je nešto kasnije, kao i sada, ali malo je to u odnosu na broj šuteva (mrzi ne da tražim statistiku). Dobric igra jer nema Lazića. Kad se Lazic vrati opet će Dobric biti 12. igrač. Nažalost. Video si kako mu se Sasa naljutio posle faul kosa, iako je Davidovac napravio propust a Dobric samo pomogao? Hol se ne razigrava, on igra stalno a šut mu je sve diskutabilniji. Volden konstantno igra korektno u napadu, pogadja suteve, ali ima problem sa faulovima na svakom meču. Ja ne vidim da ih uopšte Sasa razigrava jer Hol i Volden igraju 20 nin po meču i uvek uzmu dovoljan broj šuteva.

ja

pre 3 godine

Partizan nikada vise nece igrati Evroligu.
(Aleksej, 02. novembar 2020 18:42)

I bolje da nikad ne igra ovu mafijašku Evroligu. Dok je Partizan igrao, to je bilo takmičenje za respekt, najbolji evropski igrači su tu igrali i nije sve što valja odlazilo u NBA. Nadam se da neće tamo igrati dok je Đordi na vlasti, već kad na njegovo mesto dođu ljudi kojima je stalo do košarke.

Perverzni traktorista

pre 3 godine

(Perverzni traktorista, 02. novembar 2020 18:57). Razumem te, od debelog minusa u svim sportovima vam se muti u glavi pa ne znate šta bulaznite! Sto se mene tiče, kup uvek možete da uzmete u svakom sportu, slikajte se sa njim. Ali titulu videti nećete još dugo. A sto se 23. tiče, samo zbog takvih sličnih tebi jedva ga čekam!
(veliki strumf, 02. novembar 2020 19:13)

Ne znam o kojim minusima pricate imajuci u vidu I da nas drzava ugasi SD kao zlocinačko udruženje vi sledecih 20 godina ne mozete da stignete u broju trofeja I uspešnosti .
Imajuci u vidu da se jako bavite statistikom javite kad KK Partizan nije smeo ili hteo da izadje na megdan sa bilo kime .
Sto se Vas tice odmah mogu da ti navedem 3-4 situacije kada doktor uzme loptu I nece da se igra vise sto me jako asocira da on vuce neke komplekse iz detinjstva koje je ,na žalost svakog normalnog coveka u ovoj drzavi, preneo na nase komsijske odnose .
Ovi mladi ne znaju za tu situaciju ali oni kojima je za tekmu u fudbalu trebalo 4 kamena I jedna lopta , sto je u vecem delu Srbije bilo privilegija I retkost da je neko poseduje, zna o čemu pričam .
E sad ako se taj sto ima loptu naljuti I uzme loptu onda nista od druzenja a interneta , kablovske I ostalih vampira koje ti kradu vreme nije bilo tako da upropasti dan celoj ekipi .
Strumfe crven ti je nos kada lažuckaš I foliras da tebi I Štrumfeti bilo kakva utakmica pa zvalo se ono Prvenstvo ili Kup ove drzave nije bitno ali grickate prstice I ne javljate se na telefon nekoliko dana posle tih " nevaznih " tekmi I poraza.. .

mali uplakani

pre 3 godine

Zasto ste takvi prema uplakanima ? Pa ne rade ovo oni zato sto zele...bolest je jaca od njih, a sa time se nije šaliti.
Zato pustite decu da barem ovde izbace svoje fruatracije.
Uplakani, samo šibajte komentare ako je to u cilju vaše zdravlja !

Gossa placa Zeljko

pre 3 godine

Mali uplakani, a vidis da ga na nekim akcijama supusta i dole da igra ledjima, kao sto ga tera da ide na stranu pa da iz ugla ili sutira ili probije na snagu. Po meni se radi o odlicnom igracu, sut sto masi to ce doci vremenom, nije problem. Jedino mi se ne svidja sto nemamo pleja koji igra na prodor kao sto je Braun bio. Ali ovaj tim je svakako odlican i ne vidim da je to neka katastrofa od napada. Moze mnogo bolje, ali nije lose uopste.

Dijasp0rac

pre 3 godine

Nego, je li nakon 10 ubačenih slobodnjaka jedanaesti se baca horog? :-)
Utakmica koja je odlična za razigravanje nekoliko igrača. Sezona je duga; što je klupa duža biće lakše igrati.
Nije da smo jaki u ABA, ali ova Krka će napraviti par iznenađenja, siguran sam u to.

Zvezda!

One night in May

pre 3 godine

Mislis da ce aparthejd toliko trajati?
(Duka, 2. novembar 2020 19:29)

Izvini, Mandela, nismo te prepoznali.
Ma holokaust, kakav aparthejd, tu fazu smo vec prosli...
Kad ljudi koriste reci kojima ne znaju znacenje.

Stipsa

pre 3 godine

Ročesti čist promašaj.
(Višak, 02. novembar 2020 18:33)

Čovek je doveden sa razlogom , kao zamenski play sigurne ruke, kao neko ne paniči i ne srlja a pritom dobro poznaje sistem.

veliki strumf

pre 3 godine

Aleksandra
Hall, Loyd, Bryant, Wolden, Rochestie, Read, Jagodic Kuridza hrvat
Ukupno od 12 igraca imate 5 srba
(Prfg, 02. novembar 2020 18:26) Sram te bilo!!! Jagodic Kuridza Hrvat??? Bruko jedna! Čovek je Srbin, Krajisnik, a ti si ljudska nula! I nemamo nikakvog Read-a, ne umeš ni da pišeš. Prvo prebroj vaše strance, pa onda komentariši nas - za vas smo vasiona, na vama se izivljava ko stigne. Doći će i taj 23. Jedva čekamo!
(veliki strumf, 2. novembar 2020 18:33)

Reče čovek koji za Gordića kaže da je Bosanac. Ali dobro, poznato je to vaše licemerje, ništa ne čudi. Zašto taj Jagodić Kuridža ne može da igra za Srbiju, ako je Srbin? Slažem se, i Borjan je velika Srbenda, ali u košarci se ne gleda to.
(ja, 02. novembar 2020 18:44) Gordic je REPREZENTATIVAC BOSNE I HERCEGOVINE, rodjen u Mostaru, živeo u Gacku, dakle sve na teritoriji BiH. Karijeru počeo u Buducnosti a jedini klub iz Srbije za koji je igrao je Partizan. Kuridza nije reprezentativac Hrvatske i uz to je odrastao u Pozegi, igrao za više klubova u Srbiji. Razlika je velika!

johny

pre 3 godine

Zvezda će ovu ligu završiti sa porazom dva i to ne zato jer je neko bolji već ako dodje neka važnija utakmica na gostovanju posle duple nedelje u EL

Duka

pre 3 godine

samo za grobarcice posto ih ovde ima najviše
PARTIZAN NIKADA VIŠE NEĆE IGRATI EVROLIGU
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ivan, 2. novembar 2020 19:03) # Link komentara

Mislis da ce aparthejd toliko trajati?

Gossa placa Zeljko

pre 3 godine

Veliki strumf, ne slazem se. Ova utakmica sluzi da se razigraju pojedini igraci. Veceras je fokus na O’brajantu, Dobricu, Holu i Voldenu ocigledno. Odbrana je i dalje vrhunska. Rocesti vise ne moze, tako da ne verujem da ce mu ugovor biti produzen. Ono sto nam definitivno fali od pocetka sezone su poeni u tranziciji. Na postavljenu odbranu to je sasvim ok, ali sigurno je da moze mnogo bolje i bice bolje kako se igraci uigraju.

mladići borovi, devojke jele

pre 3 godine

(veliki strumf, 2. novembar 2020 19:02)





i jagodić-kuridža i gordić su srbi!

može se reći, recimo, da prvi igra u srpskom a drugi u hrvatskom klubu na privremenom(dokle?!) radu u beogradu, ali ih po nacionalnosti ne bismo smeli deliti, čak, ni zbog navijačkih prepucavanja...

sah mat

pre 3 godine

kuridža može da igra za Srbiju.
(vanredno je stanje,ne puštajte primitivce na portal, 02. novembar 2020 18:49)

Jesi li ti pri bistroj pameti?

Džoni

pre 3 godine

kuridža može da igra za Srbiju.
(vanredno je stanje,ne puštajte primitivce na portal, 02. novembar 2020 18:49)

Pitali su čoveka još odavno na Hrvatskoj televiziji za koga bi igrao jer je rođen mislim u Zadru i čovek je kao iz topa rekao za Srbiju! Čovek je Srbin, a može da igra za koga hoće jer nije do sada igrao ni za jednu seniorsku selekciju.

Aleksej

pre 3 godine

Po vasoj logici je i Pejdz Srbin, takod a ne racunajte ga u strance nikako
(Prfg, 02. novembar 2020 18:51)Srbin Pejdz ce igrati Evroligu jedino ako predje u Zvezdu ko Volden i to sam da otkupi ugovor Partizana isto ko i Volden.

1DJOKOVIC

pre 3 godine

Hajde, da smo izgubili pa se naslađujete i pokušate da zaboravite onu nemoć uz pomoć sudija i igokee.Sinoćnu,preplakanu noć i odlazak u crkvu i molitve.A pomoći nema pa nema.Imate još obraz da komentarišete,još uvek zvaničnog prvaka aba lige koji nema poraz.A da,vi ste osvojili pohvalnicu prošle godine i po čokoladicu od profe.Proći će još jedna godina čekanja,decenija a ostaće samo čokoladica....

Magdalena

pre 3 godine

Aleksandra
Hall, Loyd, Bryant, Wolden, Rochestie, Read, Jagodic Kuridza hrvat
Ukupno od 12 igraca imate 5 srba
(Prfg, 02. novembar 2020 18:26)

Jagodic Kuridza je Srbin. Teri je Amerikanac

johny

pre 3 godine

Добро је све по старом, комшије воле кошарку и зато нас прате и гледају . Реално то су све навијачи Звезде, подсвест је чудо!
Ми Звездаши смо широкогруди, комшије слободно нам се придружите, заједно смо јачи.
(Рајко Четник, 2. novembar 2020 18:11) # Link komentara

Pricas o zvezdi a u podsvesti fmp. E moj cetniku.
(Sasa, 02. novembar 2020 18:31)

Pre će naći lek za koronu nego za tvoju bolest. Ujeo vas Tegeltija i preneo zarazu. Navijači pravog FMP-a se ne bune što su u jednom trenutku bili Zvezda.

ja

pre 3 godine

kuridža može da igra za Srbiju.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (vanredno je stanje,ne puštajte primitivce na portal, 2. novembar 2020 18:49)

Kuridža: "Pljuju Hrvate, pljuju i mene!" vest 26.04.2014.

Стара школа

pre 3 godine

Биће као и увек - лака победа Звезде. Играмо са распоређеним минутима, увежбавамо акције.
Само полако!

Gossa placa Zeljko

pre 3 godine

Prfg, Jagodic Kuridza je Srbin covece, uvek bio i bice. Inace, Zvezda ima 7 stranaca isto kao i Partizan, tako da spinovi vi vam nece pomoci posto je matematika jos uvek jaca kao nauka od spina.

Miskec

pre 3 godine

"CRVENA petokraka ideja from Zeleznik.
(slavkic komarcic, 2. novembar 2020 18:05)"
Tesko nam pada crvena petokraka, pogotovo sto je nema na grbu JSD Partizan

Aleksej

pre 3 godine

Đe su vam Srbi u ekipi legijo stranaca
(ŠOKI PFC PRIJEDOR, 02. novembar 2020 17:15)
438
u krci ima vise srba nego u stubu srbstva
(đikić za trenera., 02. novembar 2020 17:14)Partizan nikada vise nece igrati Evroligu.

veliki strumf

pre 3 godine

Aleksandra
Hall, Loyd, Bryant, Wolden, Rochestie, Read, Jagodic Kuridza hrvat
Ukupno od 12 igraca imate 5 srba
(Prfg, 02. novembar 2020 18:26) Sram te bilo!!! Jagodic Kuridza Hrvat??? Bruko jedna! Čovek je Srbin, Krajisnik, a ti si ljudska nula! I nemamo nikakvog Read-a, ne umeš ni da pišeš. Prvo prebroj vaše strance, pa onda komentariši nas - za vas smo vasiona, na vama se izivljava ko stigne. Doći će i taj 23. Jedva čekamo!

korona šampioni

pre 3 godine

Добро је све по старом, комшије воле кошарку и зато нас прате и гледају . Реално то су све навијачи Звезде, подсвест је чудо!
Ми Звездаши смо широкогруди, комшије слободно нам се придружите, заједно смо јачи.
(Рајко Четник, 02. novembar 2020 18:11)
Mogu da budu samo navijaci FMPa. Inače da mi navijaci Partizana ne pratimo FMP, ko bi ga pratio? Hala vam je isto popunjena kao i pre korone, dok je bilo dozvoljeno da se igra sa publikom!

1DJOKOVIC

pre 3 godine

korona šampioni.U pravu si.Kada se vrate navijači KK sledeće decenije,gledaćete aba drugu ligu.Vi ste sektaška ekipa koja aplaudira u porazu od 20 razlike i navija još sat vremena posle iste.Gubitnici,maroderi.A za zvezdu ne brini,može se gledati uz pivo i meze aba.Naravno bez poraza.Tu ćeš jadniče videti moć i silu šampiona.

veliki strumf

pre 3 godine

Ofanzivno igramo sve gore i gore. Spor napad, dosta loših kretnji, nema protoka lopte, mnogo, mnogo loših rešenja, izgubljene lopte... O’Brajant ima vrlo loš start u Zvezdi, nezasluzenu preveliku slobodu, Rocesti samo gleda kako da baci visok pas Teriju sto nije uvek dobro rešenje. Hol igra sve slabije. Šut cele ekipe je daleko od nivoa sa početka sezone. Procenti ocajni. Jedina dva igrača koja su nekako na svom nivou konstantno su Lojd i Kuridza. Naravno da ne može da se igra konstantno na visokom nivou, da se melje, ali je očigledan pad nakon CSKA. Krka naravno nije nikakav reper, jer je slaba ekipa koju ćemo dobiti i sa 20% snage.

ja

pre 3 godine

Aleksandra
Hall, Loyd, Bryant, Wolden, Rochestie, Read, Jagodic Kuridza hrvat
Ukupno od 12 igraca imate 5 srba
(Prfg, 02. novembar 2020 18:26) Sram te bilo!!! Jagodic Kuridza Hrvat??? Bruko jedna! Čovek je Srbin, Krajisnik, a ti si ljudska nula! I nemamo nikakvog Read-a, ne umeš ni da pišeš. Prvo prebroj vaše strance, pa onda komentariši nas - za vas smo vasiona, na vama se izivljava ko stigne. Doći će i taj 23. Jedva čekamo!
(veliki strumf, 2. novembar 2020 18:33)

Reče čovek koji za Gordića kaže da je Bosanac. Ali dobro, poznato je to vaše licemerje, ništa ne čudi. Zašto taj Jagodić Kuridža ne može da igra za Srbiju, ako je Srbin? Slažem se, i Borjan je velika Srbenda, ali u košarci se ne gleda to.

Aleksej

pre 3 godine

Газимо Крку... Само тако наставите момци...
(Радивоје, 02. novembar 2020 18:51)Jok ocekivao se mec na loptu.

johny

pre 3 godine

Mogu da budu samo navijaci FMPa. Inače da mi navijaci Partizana ne pratimo FMP, ko bi ga pratio? Hala vam je isto popunjena kao i pre korone, dok je bilo dozvoljeno da se igra sa publikom!
(korona šampioni, 02. novembar 2020 18:

Početak nedelje i mozak off tj hibernacija

pivljanin

pre 3 godine

u krci ima vise srba nego u stubu srbstva
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (đikić za trenera., 2. novembar)

U krci... ahahahaha. Brate, oplakah.

Perverzni traktorista

pre 3 godine

 Doći će i taj 23. Jedva čekamo!
(veliki strumf, 02. novembar 2020 18:33)

Čekate taj od 23 I dobijate ga vec nekoliko godina pa posle kuknjava Štrumfete da joj to I nije bilo toliko bitna utakmica jer ko vise mari za veličinu kada je u pitanju Kup naše države .
Prividja vam se taj od 23 I u fudbalu vec nekoliko leta ali na kraju balade ispaliste vatromet jer mu istice rok trajanja.
Našli ste I pogodan razlog za tu paljevinu kao korner I penal za izjednačenje protiv " kilavog" Partizana vidjen samo ocima Srpskog Elvis Prislija u liku prepostenog sudije .
Na šta idu državne pare zadnjih 20 godina od projekta Evropska Zvezda I Zmago Sagadina kao vrhunskog ginekologa , oproštenog duga kome zbog noćnog obračuna nije ni sagledala veličina I na sta bi ih ti preusmerio svi znamo .
Pa samo na onu kintu koju smo dali Ciboni da bi nastavili uspesan niz tavotenja u Evroligi smo mogli kupiti krdo krava I naranili ovu sirotinju po Srbiji .

Рајко Четник

pre 3 godine

Добро је све по старом, комшије воле кошарку и зато нас прате и гледају . Реално то су све навијачи Звезде, подсвест је чудо!
Ми Звездаши смо широкогруди, комшије слободно нам се придружите, заједно смо јачи.

vss

pre 3 godine

Ovaj O'Brajant je uspeo da nam za utakmicu i 2 minuta ove potpuno upropasti igru u napadu. Ogroman potrosac lopti, on stvarno umislio da je glavni igrac, ima neverovatnu slobodu, ispucava se kao blesav, gomila lopti ide na njega i on ih nemilice trosi. A sve promasuje. I protiv Himkija je promasio gomilu suteva. Niti razigrava ekipu, niti postize koseve, za sada je njegov ucinak katastrofalan. Unistio je napadacku hemiju ekipe a protiv Himkija je bio i los u napadu. Mislim da mu Sasa previse dopusta, da mora da ga uvodi postepeno jer dugo nije igrao i ocigledno je u losoj formi.

Sasa

pre 3 godine

Добро је све по старом, комшије воле кошарку и зато нас прате и гледају . Реално то су све навијачи Звезде, подсвест је чудо!
Ми Звездаши смо широкогруди, комшије слободно нам се придружите, заједно смо јачи.
(Рајко Четник, 2. novembar 2020 18:11) # Link komentara

Pricas o zvezdi a u podsvesti fmp. E moj cetniku.

Gossa placa Zeljko

pre 3 godine

Ja, druze Kuridza je Srbin, Krajsnik, covek koji se uvek izjasnjavao kao Srbin. Gordic je Srbin koji igra za Bosnu. Ako tako racunas, onda je i Rocesti domaci igrac jer ima CG pasos i igra za CG.

Slobodan

pre 3 godine

u krci ima vise srba nego u stubu srbstva
(đikić za trenera., 02. novembar 2020 17:14)

Pusti Krku nego sta ima kod vas ???
Trazi li se trener okom sokolovim ???
Vidim da prizivas Dzikica, kako stoje stvari trazio je vise nego sto je imao Trikineri, i da uzme ekipu posle 23. Novembra ... Sta mislis zasto ???

Ljudožderač!

pre 3 godine

Đe su vam Srbi u ekipi legijo stranaca
(ŠOKI PFC PRIJEDOR, 02. novembar 2020 17:15)

00

Sledi krkovanje limenki ko prošle godine
(grobar, 02. novembar 2020 17:14)

00

u krci ima vise srba nego u stubu srbstva
(đikić za trenera., 02. novembar 2020 17:14)

00

Prva tri komentara!

Čestitamo!

Red

pre 3 godine

u krci ima vise srba nego u stubu srbstva
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (đikić za trenera., 2. novembar

U krci? Opismeni se.

Red

pre 3 godine

Sledi krkovanje limenki ko prošle godine
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (grobar, 2. novembar 2020 17:14)

Onda se probudis i vidis Zvezdu na prvom mestu,buhahahaha

Red

pre 3 godine

u krci ima vise srba nego u stubu srbstva
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (đikić za trenera., 2. novembar

U krci? Opismeni se.

veliki strumf

pre 3 godine

Aleksandra
Hall, Loyd, Bryant, Wolden, Rochestie, Read, Jagodic Kuridza hrvat
Ukupno od 12 igraca imate 5 srba
(Prfg, 02. novembar 2020 18:26) Sram te bilo!!! Jagodic Kuridza Hrvat??? Bruko jedna! Čovek je Srbin, Krajisnik, a ti si ljudska nula! I nemamo nikakvog Read-a, ne umeš ni da pišeš. Prvo prebroj vaše strance, pa onda komentariši nas - za vas smo vasiona, na vama se izivljava ko stigne. Doći će i taj 23. Jedva čekamo!

Aleksej

pre 3 godine

Partizan nikada vise nece igrati Evroligu.
(Aleksej, 02. novembar 2020 18:42)

I bolje da nikad ne igra ovu mafijašku Evroligu. Dok je Partizan igrao, to je bilo takmičenje za respekt, najbolji evropski igrači su tu igrali i nije sve što valja odlazilo u NBA. Nadam se da neće tamo igrati dok je Đordi na vlasti, već kad na njegovo mesto dođu ljudi kojima je stalo do košarke.
(ja, 02. novembar 2020 19:31)Ok Partizan nikada vise nece igrati Evroligu.

Slobodan

pre 3 godine

u krci ima vise srba nego u stubu srbstva
(đikić za trenera., 02. novembar 2020 17:14)

Pusti Krku nego sta ima kod vas ???
Trazi li se trener okom sokolovim ???
Vidim da prizivas Dzikica, kako stoje stvari trazio je vise nego sto je imao Trikineri, i da uzme ekipu posle 23. Novembra ... Sta mislis zasto ???

ispran mozak

pre 3 godine

I bolje da nikad ne igra ovu mafijašku Evroligu. Dok je Partizan igrao, to je bilo takmičenje za respekt, najbolji evropski igrači su tu igrali i nije sve što valja odlazilo u NBA. Nadam se da neće tamo igrati dok je Đordi na vlasti, već kad na njegovo mesto dođu ljudi kojima je stalo do košarke.
(ja, 02. novembar 2020 19:31)

Ma London Tauersi i Skajlajnersi vrh vrhova...A, sad najboji evropski igrači igraju Euro kup ?!
Vidi, ako su u pitanju kompleksi sto se iskreno nadam ,onda ok.
Ali ako to stvarno mislis, sine u ozbiljnom si problemu

johny

pre 3 godine

Dzoni,
igrao sam fudbal na male golice I nisam imao loptu tako da to ako mi pravite socijalni profil da bio sam u staroj Jugoslaviji , jeo kremipan kao marendu u njenoj vojci , svake nedelje kupovao Tempo I sve sto pisem nije fantazija nego nesto sto sam video I zapamtio .
E sad jbg. ne mogu svima da odgovorim to je zato sto vas moja prica bez foliranja mnogo žulja I udara u istinu .
Da , u pravu si, nije svaka titula u onoj drzavi I ovoj nasoj osakacenoj Srbiji nebo I zemlja I ne mogu se porediti tako da sve zvezdice koje kacite u FK I KK ubrzano ovih godina su limunada u odnosu na staru Jugu .
Na sportsku žalost vaš doktor je iskoristio splet okolnosti politicara kome odgovara svaka garnitura , nije mu prosla prica sa FK pa sada on u KKCZ odlucuje kada cete izaci na utakmicu I do kada ce se ona igrati.
Moj Partizan je prosle sezone otisao do Morace, istrpeo svo pljuvanje I kradju sudija ali je ODIGRAO.
Kada je na vas dosao red par nedelja posle sve se strasno poremetilo I nije bilo uslova za tekmu.
A ono jajarenje u dve " nevažne " Kup utakmice protiv Partizana kada je drzao igrace na klupi kao strine I nije davao da izadju na teren je za povracanje ali on je za vecinu ljudi na ovoj temi genijalac .
(Perverzni traktorista, 02. novembar 2020 20:48)

Sada si rekao istinu. Titule u onoj državi i u ovoj. Pa tvoj tim je prvu titulu osvojio 1977 i stigao i prestigao Zvezdu posle raspada države. SPS/JUL na čelu sa Radojicom Nikčević, Borišom Vuković, Iivicom Dačićem su sve radilii da se stigne i prestigne Zvezda a onda kasnije Mladjan Dinkić. Što se tiče ne odlaska u Titograd Zvezda je dva puta bila u avionu i vraćana. Neko drugi je odlučivao. Verovatno bi se vi oglušili o naredbu. Potomče oficira JNA znam da te je neko unesrećio za ceo život ali ništa ne znaš

Red

pre 3 godine

Sledi krkovanje limenki ko prošle godine
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (grobar, 2. novembar 2020 17:14)

Onda se probudis i vidis Zvezdu na prvom mestu,buhahahaha

Južni front

pre 3 godine

Uzalud sve, dzaba vam novci korona prekida sezone. Bacene pare niz vodu. Limenke na aparatima.
 (Srbin, 

Tako je, ako korona prekine takmičenje mi možemo ponovo da se proglasimo pobednikom Aba lige i osvajačem evro kupa!!

triplem

pre 3 godine

I bolje da nikad ne igra ovu mafijašku Evroligu. Dok je Partizan igrao, to je bilo takmičenje za respekt, najbolji evropski igrači su tu igrali i nije sve što valja odlazilo u NBA. Nadam se da neće tamo igrati dok je Đordi na vlasti, već kad na njegovo mesto dođu ljudi kojima je stalo do košarke.
(ja, 02. novembar 2020 19:31)
koliko nemoci, frustracija, patetike, zablude u 3 recenice. Kao dete koje nije pozvano na rodjendan. ah da.. umalo da zaboravim partizan više nikada nece igrati Euroligu.

Aleksej

pre 3 godine

Đe su vam Srbi u ekipi legijo stranaca
(ŠOKI PFC PRIJEDOR, 02. novembar 2020 17:15)
438
u krci ima vise srba nego u stubu srbstva
(đikić za trenera., 02. novembar 2020 17:14)Partizan nikada vise nece igrati Evroligu.

Stipsa

pre 3 godine

Ročesti čist promašaj.
(Višak, 02. novembar 2020 18:33)

Čovek je doveden sa razlogom , kao zamenski play sigurne ruke, kao neko ne paniči i ne srlja a pritom dobro poznaje sistem.

Ljudožderač!

pre 3 godine

Đe su vam Srbi u ekipi legijo stranaca
(ŠOKI PFC PRIJEDOR, 02. novembar 2020 17:15)

00

Sledi krkovanje limenki ko prošle godine
(grobar, 02. novembar 2020 17:14)

00

u krci ima vise srba nego u stubu srbstva
(đikić za trenera., 02. novembar 2020 17:14)

00

Prva tri komentara!

Čestitamo!

johny

pre 3 godine

Da te ja pitam jel ti lepo da gledaš 7 stranaca u Zvezdi, a da Srpskih igrača nema migde?
(cccccccccccccccccc, 02. novembar 2020 21:34)

Ako ti je do domaćih ti gledaj Tamiš, Dinamik, Zlatiborac...

veliki strumf

pre 3 godine

Aleksandra
Hall, Loyd, Bryant, Wolden, Rochestie, Read, Jagodic Kuridza hrvat
Ukupno od 12 igraca imate 5 srba
(Prfg, 02. novembar 2020 18:26) Sram te bilo!!! Jagodic Kuridza Hrvat??? Bruko jedna! Čovek je Srbin, Krajisnik, a ti si ljudska nula! I nemamo nikakvog Read-a, ne umeš ni da pišeš. Prvo prebroj vaše strance, pa onda komentariši nas - za vas smo vasiona, na vama se izivljava ko stigne. Doći će i taj 23. Jedva čekamo!
(veliki strumf, 2. novembar 2020 18:33)

Reče čovek koji za Gordića kaže da je Bosanac. Ali dobro, poznato je to vaše licemerje, ništa ne čudi. Zašto taj Jagodić Kuridža ne može da igra za Srbiju, ako je Srbin? Slažem se, i Borjan je velika Srbenda, ali u košarci se ne gleda to.
(ja, 02. novembar 2020 18:44) Gordic je REPREZENTATIVAC BOSNE I HERCEGOVINE, rodjen u Mostaru, živeo u Gacku, dakle sve na teritoriji BiH. Karijeru počeo u Buducnosti a jedini klub iz Srbije za koji je igrao je Partizan. Kuridza nije reprezentativac Hrvatske i uz to je odrastao u Pozegi, igrao za više klubova u Srbiji. Razlika je velika!

jadno do bola

pre 3 godine

(Perverzni traktorista, 2. novembar 2020 20:48)

Traktorista, a što ste kukali posle Morače dve nedelje da ste pokradeni? Svi znaju da se dole debelo krade za domaćine, a naslađivali ste se kad je Zvezdi oteta titula ABA lige dole u Podgorici.

sasha the red Baron...

pre 3 godine

BRACO GROBARI....

Jos malo pa derbi,pa da se dogovorite od koga ce te izgubiti,od Zvezde ili FMP? Sta kaze Ostoja,hocete u Lozanu? ...........Eh Grobari,al vas izvoza Ostoja,kao Land-Roverom.Sad jos samo da stigne Dzikic, pojaca te se Vrabcom i Susicem,i pravac u EL....
Vidimo se uskoro,...Pomaze Bog...

Smeh

pre 3 godine

@Perverzni traktorista

Ti si deda koji brine o tome ko je kome izašao na megdan, ko je sa kim igrao i ko nije igrao? Još pride govorite "Moj Partizan"? Uz svo dužno poštovanje prema starijoj osobi, tj. vama, ali još nikada nisam čuo neku stariju osobu da priča i razmišlja kao vi, tj. kao klinac. Izgleda da ste zaostali pubertetlija u telu starijeg čoveka i treba da se sramite. Ovo stanje uplakanih je izgleda gore od Korone.

Gossa placa Zeljko

pre 3 godine

Prfg, Jagodic Kuridza je Srbin covece, uvek bio i bice. Inace, Zvezda ima 7 stranaca isto kao i Partizan, tako da spinovi vi vam nece pomoci posto je matematika jos uvek jaca kao nauka od spina.

crni Mirko

pre 3 godine

PARTIZAN=INSTITUCIJA,a Fmp2=Davno prošlo svršeno vreme.
(BG 1958, 02. novembar

CIPIRIPI=INSTITUCIJA,a EL=Davno proslo svrseno vreme

Džoni

pre 3 godine

kuridža može da igra za Srbiju.
(vanredno je stanje,ne puštajte primitivce na portal, 02. novembar 2020 18:49)

Pitali su čoveka još odavno na Hrvatskoj televiziji za koga bi igrao jer je rođen mislim u Zadru i čovek je kao iz topa rekao za Srbiju! Čovek je Srbin, a može da igra za koga hoće jer nije do sada igrao ni za jednu seniorsku selekciju.

LOVRA VEREBI

pre 3 godine

FMP postaje Crvena zvezda
Košarkaški klubovi Crvena zvezda i FMP neće se još fuzionisati, već će Zvezda timu iz Železnika dati ime i igrače, a za uzvrat dobiti novac.

AKIZVOR: B92, BETA PETAK, 12.08.2011. | 20:57
(Dusan Uros, 02. novembar 2020 21:10)
Pa Dušane a i Uroše, pročitao sam i pogledao tabelu i rezultate opet Crvena Zvezda 5/5 koš količnik +129,

NastyB

pre 3 godine

Čitam kritike za Džonija OBrajanta i ne mogu da verujem kakvi "stručnjaci" ih pišu. Čovek je, bre, potpisao u prošlu sredu nije ni celih nedelju dana sa timom, ovo mu je tek druga utakmica. Šta vi očekuejte?? Pa još kad pročitam "ne razigrava saigrače" ne mogu da ne prasnem u smeh kakav poznavalac to piše da krilni centar RAZIGRAVA tim.
Da li vi vidite njegovu brzinu, meku ruku i raznovrsnost? Duop Rit, na primer, je jednako visok, brz i ima solidnu ruku za tri, ali Džoni je, pride, snažniji i ima igru leđima. Centri ne smeju da ga brane jer izlazi visoko na tri, a brži igrači su obično slabiji, pa će za njega MORATI da bude udvajanja, što

1DJOKOVIC

pre 3 godine

Hajde, da smo izgubili pa se naslađujete i pokušate da zaboravite onu nemoć uz pomoć sudija i igokee.Sinoćnu,preplakanu noć i odlazak u crkvu i molitve.A pomoći nema pa nema.Imate još obraz da komentarišete,još uvek zvaničnog prvaka aba lige koji nema poraz.A da,vi ste osvojili pohvalnicu prošle godine i po čokoladicu od profe.Proći će još jedna godina čekanja,decenija a ostaće samo čokoladica....

Parastos 1974

pre 3 godine

Дуоп Рит личи на Грејс Џонс.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Стара школа, 2. novembar 2020 19:32)

Bravo kralju! Znaci ja sam isto to komentarisao pre par nedelja - sin Grejs Dzons i Dejvida Robinsona!

NastyB

pre 3 godine

Zašto mi kratite komentar??

Čitam kritike za Džonija OBrajanta i ne mogu da verujem kakvi "stručnjaci" ih pišu. Čovek je, bre, potpisao u prošlu sredu nije ni celih nedelju dana sa timom, ovo mu je tek druga utakmica. Šta vi očekuejte?? Pa još kad pročitam "ne razigrava saigrače" ne mogu da ne prasnem u smeh kakav poznavalac to piše da krilni centar RAZIGRAVA tim.
Da li vi vidite njegovu brzinu, meku ruku i raznovrsnost? Duop Rit, na primer, je jednako visok, brz i ima solidnu ruku za tri, ali Džoni je, pride, snažniji i ima igru leđima. Centri ne smeju da ga brane jer izlazi visoko na tri, a brži igrači su obično slabiji, pa će za njega MORATI da bude udvajanja, što Sale potencira, samo da se nauče da koriste to. Za razliku od utakmice sa Himkijem gde je baš često ispadao u preuzimanjima i udvajanjima u odbrani (što je sasvim normalno za prvu utakmicu dva dana posle potpisa) u ovoj je to uradio svega 2-3 puta. Čim se bude uigrao i malo uhodao sa šutem biće on strašno veliki dobitak za Zvezdu. Kako smo njega i Lojda doveli još uvek mi nije jasno. Ustvari, kako ih bogatiji klubovi nisu "snimili" mi nije jasno. Vozi, Miško!
Inače, ovo je bila utakmica za uigravanje nekih novih šema i sistema i prva u kojoj, koliko sam pratio, nije bilo u istom trenutku Hola, Voldena i Lojda na terenu. A i centarske pozicije su isprobavane - Kuzmić+ OBrajant, Rit+Kuridža, Kuridža+Obrajant. I ako Sale ne vidi da Davidovac i Dobrić ne zaslužuju veću minutažu, onda stvarno...

Стара школа

pre 3 godine

Биће као и увек - лака победа Звезде. Играмо са распоређеним минутима, увежбавамо акције.
Само полако!

Miskec

pre 3 godine

"CRVENA petokraka ideja from Zeleznik.
(slavkic komarcic, 2. novembar 2020 18:05)"
Tesko nam pada crvena petokraka, pogotovo sto je nema na grbu JSD Partizan

mali uplakani

pre 3 godine

(Gossa placa Zeljko, 02. novembar 2020)

Veceras se recimo 10 min igralo sa 2 cetvorke i prakticno dva pleja (Rocesti i Volden, s tim sto je Volden vise na beku)
To je recimo Obradovic stalno forsirao u Lokomotivi.
Ovakve utakmice i sluze za to, a ne da se pegla odbrana do granica povrede.
Evo , opet 2 cetvorke, dva pleja

Dijasp0rac

pre 3 godine

Nego, je li nakon 10 ubačenih slobodnjaka jedanaesti se baca horog? :-)
Utakmica koja je odlična za razigravanje nekoliko igrača. Sezona je duga; što je klupa duža biće lakše igrati.
Nije da smo jaki u ABA, ali ova Krka će napraviti par iznenađenja, siguran sam u to.

Zvezda!

vlada

pre 3 godine

FMP postaje Crvena zvezda
Košarkaški klubovi Crvena zvezda i FMP neće se još fuzionisati, već će Zvezda timu iz Železnika dati ime i igrače, a za uzvrat dobiti novac.

AKIZVOR: B92, BETA PETAK, 12.08.2011. | 20:57
(Dusan Uros, 02. novembar 2020 21:10)

Jel ti pada lakse? :)))

Dejan CZ

pre 3 godine

Propratio sam sve sta se pise ali najbolji komentari dolaze od Alekseja...Kad god nabasam na njih meni neki spontani smeh na licu se javi :-)

One night in May

pre 3 godine

Mislis da ce aparthejd toliko trajati?
(Duka, 2. novembar 2020 19:29)

Izvini, Mandela, nismo te prepoznali.
Ma holokaust, kakav aparthejd, tu fazu smo vec prosli...
Kad ljudi koriste reci kojima ne znaju znacenje.

Sting

pre 3 godine

Komentari vrh,umjesto I kosarci I utakmici prepucavanje klinaca. Inace dobar trening,samo simon I kuzma su neupotrebljivi.Onaj trakorista da ispusti vodu ,moze biti mraza.

mladići borovi, devojke jele

pre 3 godine

(veliki strumf, 2. novembar 2020 19:02)





i jagodić-kuridža i gordić su srbi!

može se reći, recimo, da prvi igra u srpskom a drugi u hrvatskom klubu na privremenom(dokle?!) radu u beogradu, ali ih po nacionalnosti ne bismo smeli deliti, čak, ni zbog navijačkih prepucavanja...

veliki strumf

pre 3 godine

(Perverzni traktorista, 02. novembar 2020 18:57). Razumem te, od debelog minusa u svim sportovima vam se muti u glavi pa ne znate šta bulaznite! Sto se mene tiče, kup uvek možete da uzmete u svakom sportu, slikajte se sa njim. Ali titulu videti nećete još dugo. A sto se 23. tiče, samo zbog takvih sličnih tebi jedva ga čekam!

Magdalena

pre 3 godine

Aleksandra
Hall, Loyd, Bryant, Wolden, Rochestie, Read, Jagodic Kuridza hrvat
Ukupno od 12 igraca imate 5 srba
(Prfg, 02. novembar 2020 18:26)

Jagodic Kuridza je Srbin. Teri je Amerikanac

Mikeli

pre 3 godine

Da , u pravu si, nije svaka titula u onoj drzavi I ovoj nasoj osakacenoj Srbiji nebo I zemlja I ne mogu se porediti tako da sve zvezdice koje kacite u FK I KK ubrzano ovih godina su limunada u odnosu na staru Jugu .
Na sportsku žalost vaš doktor je iskoristio splet okolnosti politicara kome odgovara svaka garnitura , nije mu prosla prica sa FK pa sada on u KKCZ odlucuje kada cete izaci na utakmicu I do kada ce se ona igrati.
Moj Partizan je prosle sezone otisao do Morace, istrpeo svo pljuvanje I kradju sudija ali je ODIGRAO.
Kada je na vas dosao red par nedelja posle sve se strasno poremetilo I nije bilo uslova za tekmu.
A ono jajarenje u dve " nevažne " Kup utakmice protiv Partizana kada je drzao igrace na klupi kao strine I nije davao da izadju na teren je za povracanje ali on je za vecinu ljudi na ovoj temi genijalac .
(Perverzni traktorista, 02. novembar 2020 20:48)

Gospodine znate li Vi koliko je titula osvojila zvezda i u košarci i u fudbalu u Jugoslaviji, a koliko partizan? Znate li da je partizan u košarci za nekih 55 godina postojanja osvojio 4 titule? Znate li u kojim godinama je partizan osvojio većinu svojih titula?

Рајко Четник

pre 3 godine

Добро је све по старом, комшије воле кошарку и зато нас прате и гледају . Реално то су све навијачи Звезде, подсвест је чудо!
Ми Звездаши смо широкогруди, комшије слободно нам се придружите, заједно смо јачи.

pivljanin

pre 3 godine

u krci ima vise srba nego u stubu srbstva
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (đikić za trenera., 2. novembar)

U krci... ahahahaha. Brate, oplakah.

Aleksej

pre 3 godine

Po vasoj logici je i Pejdz Srbin, takod a ne racunajte ga u strance nikako
(Prfg, 02. novembar 2020 18:51)Srbin Pejdz ce igrati Evroligu jedino ako predje u Zvezdu ko Volden i to sam da otkupi ugovor Partizana isto ko i Volden.

vanredno je stanje,ne puštajte primitivce na portal

pre 3 godine

Jedino mi se ne svidja sto nemamo pleja koji igra na prodor kao sto je Braun bio. Ali ovaj tim je svakako odlican i ne vidim da je to neka katastrofa od napada. Moze mnogo bolje, ali nije lose uopste.
(Gossa placa Zeljko, 02. novembar 2020

ali imamo Lojda koji to radi bolje od njega.
volden i hol pokušavaju.

1DJOKOVIC

pre 3 godine

korona šampioni.U pravu si.Kada se vrate navijači KK sledeće decenije,gledaćete aba drugu ligu.Vi ste sektaška ekipa koja aplaudira u porazu od 20 razlike i navija još sat vremena posle iste.Gubitnici,maroderi.A za zvezdu ne brini,može se gledati uz pivo i meze aba.Naravno bez poraza.Tu ćeš jadniče videti moć i silu šampiona.

mladići borovi, devojke jele

pre 3 godine

(Perverzni traktorista, 2. novembar 2020 19:59)



:)))))
različiti ljudi smatraju različite stvari perverznim, dijapazon je širok.
zastupam mišljenje da je bitno samo to da su partneri pri čistoj svesti dali svoj pristanak, te je i taj tvoj mazohizam sasvim legitiman.
sve dok uživaš...

johny

pre 3 godine

Добро је све по старом, комшије воле кошарку и зато нас прате и гледају . Реално то су све навијачи Звезде, подсвест је чудо!
Ми Звездаши смо широкогруди, комшије слободно нам се придружите, заједно смо јачи.
(Рајко Четник, 2. novembar 2020 18:11) # Link komentara

Pricas o zvezdi a u podsvesti fmp. E moj cetniku.
(Sasa, 02. novembar 2020 18:31)

Pre će naći lek za koronu nego za tvoju bolest. Ujeo vas Tegeltija i preneo zarazu. Navijači pravog FMP-a se ne bune što su u jednom trenutku bili Zvezda.

johny

pre 3 godine

Zvezda će ovu ligu završiti sa porazom dva i to ne zato jer je neko bolji već ako dodje neka važnija utakmica na gostovanju posle duple nedelje u EL

johny

pre 3 godine

Ne znam o kojim minusima pricate imajuci u vidu I da nas drzava ugasi SD kao zlocinačko udruženje vi sledecih 20 godina ne mozete da stignete u broju trofeja I uspešnosti .
Imajuci u vidu da se jako bavite statistikom javite kad KK Partizan nije smeo ili hteo da izadje na megdan sa bilo kime .
Sto se Vas tice odmah mogu da ti navedem 3-4 situacije kada doktor uzme loptu I nece da se igra vise sto me jako asocira da on vuce neke komplekse iz detinjstva koje je ,na žalost svakog normalnog coveka u ovoj drzavi, preneo na nase komsijske odnose .
Ovi mladi ne znaju za tu situaciju ali oni kojima je za tekmu u fudbalu trebalo 4 kamena I jedna lopta , sto je u vecem delu Srbije bilo privilegija I retkost da je neko poseduje, zna o čemu pričam .
E sad ako se taj sto ima loptu naljuti I uzme loptu onda nista od druzenja a interneta , kablovske I ostalih vampira koje ti kradu vreme nije bilo tako da upropasti dan celoj ekipi .
Strumfe crven ti je nos kada lažuckaš I foliras da tebi I Štrumfeti bilo kakva utakmica pa zvalo se ono Prvenstvo ili Kup ove drzave nije bitno ali grickate prstice I ne javljate se na telefon nekoliko dana posle tih " nevaznih " tekmi I poraza.. .
(Perverzni traktorista, 02. novembar 2020 19:59)

Traktoristo, pusti prošlost. Id nje se ne živi. To postaje samo statistika i arhiva. To što ste vi nekada igrali nema veze sa ovim danas. Isto kao Zvezda u fudbalu.. Sadašnjost i budućnost. I da te pitam zašto upotrevljavaš reč tekma kada se ti nisi ni rodio kada je bila Jugoslavija i zajednički Sportski pregled a tu i izveštaj sa utakmica u Ljubljani

NastyB

pre 3 godine

U ovon timu mora biti mesta za Borisu i Radanova, a ne za Lazica i Simona koji nije vise na vrhuncu
(Realno, 2. novembar 2020 21:02)

Izgleda da niko nije pratio Saletovu izjavu pre par meseci da u Zvezdi sprema naslednika na mestu trenera za godinu dve. Šta mislite koga i ko će biti pomoćni sledeće sezone??

johny

pre 3 godine

Mogu da budu samo navijaci FMPa. Inače da mi navijaci Partizana ne pratimo FMP, ko bi ga pratio? Hala vam je isto popunjena kao i pre korone, dok je bilo dozvoljeno da se igra sa publikom!
(korona šampioni, 02. novembar 2020 18:

Početak nedelje i mozak off tj hibernacija

Gossa placa Zeljko

pre 3 godine

Mali uplakani, a vidis da ga na nekim akcijama supusta i dole da igra ledjima, kao sto ga tera da ide na stranu pa da iz ugla ili sutira ili probije na snagu. Po meni se radi o odlicnom igracu, sut sto masi to ce doci vremenom, nije problem. Jedino mi se ne svidja sto nemamo pleja koji igra na prodor kao sto je Braun bio. Ali ovaj tim je svakako odlican i ne vidim da je to neka katastrofa od napada. Moze mnogo bolje, ali nije lose uopste.

Nebojsa

pre 3 godine

Ovaj plej Hol dopada mi se, inteligentan i pametan igrac.
Ne izbacuje sebe u prvi plan, timski igrac.
Teri ili mi je prvi utisak ili ja nesto nisam primetio da moze nesto da uradi ,osim lopti koje dobije u vazduhu pa zakuca.
Da je Kuzmic onaj stari, onda ja ne bih se brinuo za peticu. Ali ovakog Teria, Kuzmica koji nije u vrhunskoj formi, da ne pricam o ovom iz FMP- a sto je dosao.
Vreme ce pokazati da li jedino mesto koje skripi ili ne petica ???

SULTAN

pre 3 godine

@Perverzni traktorista

Ima nas još koji smo kupovali TEMPO i zavirivali u sredinu da vidimo poster pa da ga nalepimo na vrata sobe. Po nekad kad se mater naljuti bilo je i batina zbog tih postera. Nego... izgleda da nismo isti TEMPO čitali. Nije vas bilo u njemu kako ti predstavljaš. Vi ste raspadom Juge krenuli u sakupljanje titula, znamo kako ste to radili.

mali uplakani

pre 3 godine

Zasto ste takvi prema uplakanima ? Pa ne rade ovo oni zato sto zele...bolest je jaca od njih, a sa time se nije šaliti.
Zato pustite decu da barem ovde izbace svoje fruatracije.
Uplakani, samo šibajte komentare ako je to u cilju vaše zdravlja !

NastyB

pre 3 godine

Čitam kritike za Džonija OBrajanta i ne mogu da verujem kakvi "stručnjaci" ih pišu. Čovek je, bre, potpisao u prošlu sredu nije ni celih nedelju dana sa timom, ovo mu je tek druga utakmica. Šta vi očekuejte?? Pa još kad pročitam "ne razigrava saigrače" ne mogu da ne prasnem u smeh kakav poznavalac to piše da krilni centar RAZIGRAVA tim.
Da li vi vidite njegovu brzinu, meku ruku i raznovrsnost? Duop Rit, na primer, je jednako visok, brz i ima solidnu ruku za tri, ali Džoni je, pride, snažniji i ima igru leđima. Centri ne smeju da ga brane jer izlazi visoko na tri, a brži igrači su obično slabiji, pa će za njega MORATI da bude udvajanja, što

vss

pre 3 godine

Ovaj O'Brajant je uspeo da nam za utakmicu i 2 minuta ove potpuno upropasti igru u napadu. Ogroman potrosac lopti, on stvarno umislio da je glavni igrac, ima neverovatnu slobodu, ispucava se kao blesav, gomila lopti ide na njega i on ih nemilice trosi. A sve promasuje. I protiv Himkija je promasio gomilu suteva. Niti razigrava ekipu, niti postize koseve, za sada je njegov ucinak katastrofalan. Unistio je napadacku hemiju ekipe a protiv Himkija je bio i los u napadu. Mislim da mu Sasa previse dopusta, da mora da ga uvodi postepeno jer dugo nije igrao i ocigledno je u losoj formi.

Gossa placa Zeljko

pre 3 godine

Veliki strumf, Holu je problem prodor koji nema, kao da igra u strahu. O’ brajant se veceras ne ispucava uopste, igra mnogo bolje. Rocesti mora napolje, treba nam plej koji moze da probije jedan na jedan, a Rocesti to svakako nije. Slazem se da napad mora bolje, ali daleko od toga da je neka katastrofa.

mali uplakani

pre 3 godine

Gossa placa Zeljko

Ma gde štrumpfu da objasnis. Nema veze koji je sport u pitanju, covek "sve zna"
O'Brajan igra celu 3/4 na "petici" jer u varijanti sa 2 "četvorke" on će biti lazna 5 i sada ga uigrava ...e, sad objasni to strucnjaku koji u glavnom pljuje sve trenere posle prve, ali posle druge cetvrtine obavezno
Evo, sad udjose Kuridza i Rit kao dve "cetvorke"

Dacha

pre 3 godine

Samo lupetanje i lupetanje. Od prvog dana prošle sezone se isterivao Filip Čović a momak za ništa nije bio kriv. Radio svoj pošteno i dobro. Ove godine orkestrirano se napada Lazić.

Da te ja pitam jel ti lepo da gledaš 7 stranaca u Zvezdi, a da Srpskih igrača nema migde?
(cccccccccccccccccc, 02. novembar 2020 21:34)

Evo ovako....da Filip nije ciji vec sin u ovakvoj situaciji gde Zvezda ima para,igra najjace Evropsko takmicenje i napada sve domace trofeje nikad ali nikad ne bi nasao mesto pa makar grejao i klupu. Cinjenica je da je momak posten,vredan,trpi ogroman pritisak i daje sve od sebe u okviru svojih mogucnosti ali to jednostavno nije i ne moze da bude dovoljno za ovakvu Zvezdu i to je jedina istina. Sto se Lazica tice slicna prica kao sa Filipom s tim da je Lazic jos vise ogranicen igrac u odnosu na Filipa,u napadu potpuno beskoristan i bukvalno igrac manje. Od odbrane koju je nekada peglao i izmedju ostalog zbog nje i dospeo u reprezentaciju je ostala samo senka i jednostavno covek vise ni po jednom osnovu nema mesta u Zvezdi. A sto se stranaca tice nije bitno da li ih volimo ili ne volimo,bitno da su kvalitetni,da daju sve od sebe na terenu i da donose rezultate i realno domaci igraci moraju da pokazu odredjeni kvalitet da bi mogli da iskoce u takvoj konkurenciji sto jedino Davidovac koristi. Simanic je imao i vise nego dovoljno sansi i nazalost od njega nema nicega,njegov najveci domet u karijeri bice igranje u Zvezdi. Radanov mora na neki nacin da se iskaze. Dobric da se ugleda na Davidovca.

NastyB

pre 3 godine

Čitam kritike za Džonija OBrajanta i ne mogu da verujem kakvi "stručnjaci" ih pišu. Čovek je, bre, potpisao u prošlu sredu nije ni celih nedelju dana sa timom, ovo mu je tek druga utakmica. Šta vi očekuejte?? Pa još kad pročitam "ne razigrava saigrače" ne mogu da ne prasnem u smeh kakav poznavalac to piše da krilni centar RAZIGRAVA tim.
Da li vi vidite njegovu brzinu, meku ruku i raznovrsnost? Duop Rit, na primer, je jednako visok, brz i ima solidnu ruku za tri, ali Džoni je, pride, snažniji i ima igru leđima. Centri ne smeju da ga brane jer izlazi visoko na tri, a brži igrači su obično slabiji, pa će za njega MORATI da bude udvajanja, što

Gossa placa Zeljko

pre 3 godine

Ja, druze Kuridza je Srbin, Krajsnik, covek koji se uvek izjasnjavao kao Srbin. Gordic je Srbin koji igra za Bosnu. Ako tako racunas, onda je i Rocesti domaci igrac jer ima CG pasos i igra za CG.

Pera Magic Mitic

pre 3 godine

u krci ima vise srba nego u stubu srbstva
(đikić za trenera., 02. novembar 2020 17:14)
Zvezda i Partizan imaju po 7 stranaca. Ali, nije to bitno..."u krci"...jooooj.

E

pre 3 godine

Kao prvo....Zvezda polako ulazi u ritam, polako, treba tu mnogo rada ali imamo odlicno izbalansiran tim i sjajnog trenera.....vidi se da za sada najvise treba novim pojacanjima O Brajant je prava zver i bice sjajan, a Rocesti i Teri su tu da odrade svoje uloge i mislim da tu nema nikakvih problema.....samo da se sezona nastavi i nemamo razloga za brigu sto se tice ABA ali i mislim da mozemo do top 8 evrolige....drugo ova prepucavanja postaju zaista degutantna ma opste me nije briga koliko ima stranaca u Zvezdi bitno da se pobedjuje.....e sad ja licno nikada ne komentarisem utakmice Partizana jer me oni uopste ne zanimaju...!!!!!

Gossa placa Zeljko

pre 3 godine

Veliki strumf, ne slazem se. Ova utakmica sluzi da se razigraju pojedini igraci. Veceras je fokus na O’brajantu, Dobricu, Holu i Voldenu ocigledno. Odbrana je i dalje vrhunska. Rocesti vise ne moze, tako da ne verujem da ce mu ugovor biti produzen. Ono sto nam definitivno fali od pocetka sezone su poeni u tranziciji. Na postavljenu odbranu to je sasvim ok, ali sigurno je da moze mnogo bolje i bice bolje kako se igraci uigraju.

SrbEUin

pre 3 godine

Ne nasedajte na naricanja uplakanih groboljuba o domaćim igračima u EL I ABI

Prva petorka CSKA: James, Haket, Klayburn, Šengelija, Milutinov (Voitman) - trener Itudis. Od Rusa igrao samo KURBANOV. Učinak:
stranci za 183 min 04 sec (81,3%) ukupno 77 poena (91,7%)
domaći za 41 min 56 sec (18,7%) ukupno 7 poena (8,3%)

U Zvezdi u svakom trenutku na parketu su barem dva Srbina (Lazič, Kuridža, Simonovć, Davidovac, Kuzmić) – trener Obradović. Učinak:
stranci za 115 min 51 sec (51,6%) ukupno 68 poena (79,1%)
domaći za 109 min 09 sec (48,4%) ukupno 18 poena (20,9%)

Vrlo slično I na ostalim mečevima.

Protiv Krke: domaći za 84 minuta 39 poena, stranci za 116 minuta 49 poena.
U Zvezdi u svakom trenutku na parketu su barem dva Srbina (Dobrić, Kuridža, Simonovć, Davidovac, Kuzmić).

Minutaža skoro potpuno egal, a učinak u skladu sa ulogom u timu. Ne odlučuju samo poeni, već ukupan doprinos.

Yugosloveni koji su po registraciji i definiciji nadnacionalni klub, potežu pitanje stranih igrača. Tragikomedija.

Aleksej

pre 3 godine

Газимо Крку... Само тако наставите момци...
(Радивоје, 02. novembar 2020 18:51)Jok ocekivao se mec na loptu.

veliki strumf

pre 3 godine

Ofanzivno igramo sve gore i gore. Spor napad, dosta loših kretnji, nema protoka lopte, mnogo, mnogo loših rešenja, izgubljene lopte... O’Brajant ima vrlo loš start u Zvezdi, nezasluzenu preveliku slobodu, Rocesti samo gleda kako da baci visok pas Teriju sto nije uvek dobro rešenje. Hol igra sve slabije. Šut cele ekipe je daleko od nivoa sa početka sezone. Procenti ocajni. Jedina dva igrača koja su nekako na svom nivou konstantno su Lojd i Kuridza. Naravno da ne može da se igra konstantno na visokom nivou, da se melje, ali je očigledan pad nakon CSKA. Krka naravno nije nikakav reper, jer je slaba ekipa koju ćemo dobiti i sa 20% snage.

Aleks

pre 3 godine

Vlad, Simanic ide na draft,a realno decko je imao priliku da se dokaze.Radanov ocigledno iza sebe nema menadzera tj Miska,mocne roditelje i nije najbolji prijatelj sa Filipom kao Simon i kapiten Lazic

Tak

pre 3 godine

Nelson umesto rocestija? Mislim da bi se vise uklopio u ovo ulogu od 5-10min. Dobar u odbrani, sigurno prenosi loptu, i moze da ide na ulaz. Dodatno, ima i nase papire. Jeste u godinama, ali isto kao Rocesti, i statistika u Limozu mu je vise nego dobra.

penaltizan

pre 3 godine

PARTIZAN=INSTITUCIJA,a Fmp2=Davno prošlo svršeno vreme.
(BG 1958, 02. novembar
Uzmeš tabelu ABA lige pogledaš koje prvi?C.Zvezda i pobedi 5 utakmica sa prosekom +25 po utakmici...a vas pobedi Borac i gle na tabeli ima samo jednu pobedu...

Dusan Uros

pre 3 godine

Zvezda se spasla preko FMP a a partizanu spasa nema, odjebala ih i igokea.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Zastava101Specijal, 2. novembar 2020 21:28) # Link komentara

Budi ljubazan pa zvezdasima objasni kako se to spasila preko fmpa?
Grobarima ne veruju, tebi hoce sigurno.

veliki strumf

pre 3 godine

Veliki strumf, ne slazem se. Ova utakmica sluzi da se razigraju pojedini igraci. Veceras je fokus na O’brajantu, Dobricu, Holu i Voldenu ocigledno. Odbrana je i dalje vrhunska. Rocesti vise ne moze, tako da ne verujem da ce mu ugovor biti produzen. Ono sto nam definitivno fali od pocetka sezone su poeni u tranziciji. Na postavljenu odbranu to je sasvim ok, ali sigurno je da moze mnogo bolje i bice bolje kako se igraci uigraju.
(Gossa placa Zeljko, 02. novembar 2020 19:01) Svako ima svoje mišljenje. O’Brajant se ispucavao i protiv Himkija od samog početka. Promašio je sve pa ga je Sale zakucao za klupu. Ubacio je nešto kasnije, kao i sada, ali malo je to u odnosu na broj šuteva (mrzi ne da tražim statistiku). Dobric igra jer nema Lazića. Kad se Lazic vrati opet će Dobric biti 12. igrač. Nažalost. Video si kako mu se Sasa naljutio posle faul kosa, iako je Davidovac napravio propust a Dobric samo pomogao? Hol se ne razigrava, on igra stalno a šut mu je sve diskutabilniji. Volden konstantno igra korektno u napadu, pogadja suteve, ali ima problem sa faulovima na svakom meču. Ja ne vidim da ih uopšte Sasa razigrava jer Hol i Volden igraju 20 nin po meču i uvek uzmu dovoljan broj šuteva.

cccccccccccccccccc

pre 3 godine

Vlad, Simanic ide na draft,a realno decko je imao priliku da se dokaze.Radanov ocigledno iza sebe nema menadzera tj Miska,mocne roditelje i nije najbolji prijatelj sa Filipom kao Simon i kapiten Lazic
(Aleks, 2. novembar 2020 21:04)

Samo lupetanje i lupetanje. Od prvog dana prošle sezone se isterivao Filip Čović a momak za ništa nije bio kriv. Radio svoj pošteno i dobro. Ove godine orkestrirano se napada Lazić.

Da te ja pitam jel ti lepo da gledaš 7 stranaca u Zvezdi, a da Srpskih igrača nema migde?

sah mat

pre 3 godine

kuridža može da igra za Srbiju.
(vanredno je stanje,ne puštajte primitivce na portal, 02. novembar 2020 18:49)

Jesi li ti pri bistroj pameti?

zoran

pre 3 godine

-Iskreno ne dopada mi se tim Zvezde, nekako očekivao sam nesto više. Neki stranci su me poprilično razočarali
-krenuću redom
Ročesti ovakav tanko iskreno
Wolden srlja gresi, koraci al odbrana dobra
Hol iz utakmicu u utakmicu sve tanje
Lojd najtalentovaniji igrač Zvezde
O Brajant krut, spor los u skoku nema osećaj al ima i nekog znanja
Rit tanko nekako
- Teri razočarenje ogromno, loš u odbrani, tanak u napadu, ne gradi koš, zanimljivo skočan a loš u skoku nema pravovremeni skok loš tajming odraza... Ne zna preuzimanje igrača a u napadu većinom pogubljen
- Krka je katastrofalno loša i onda se ne vidi sve najbolje u Zvezdinim redovima.

Perverzni traktorista

pre 3 godine

(Perverzni traktorista, 02. novembar 2020 18:57). Razumem te, od debelog minusa u svim sportovima vam se muti u glavi pa ne znate šta bulaznite! Sto se mene tiče, kup uvek možete da uzmete u svakom sportu, slikajte se sa njim. Ali titulu videti nećete još dugo. A sto se 23. tiče, samo zbog takvih sličnih tebi jedva ga čekam!
(veliki strumf, 02. novembar 2020 19:13)

Ne znam o kojim minusima pricate imajuci u vidu I da nas drzava ugasi SD kao zlocinačko udruženje vi sledecih 20 godina ne mozete da stignete u broju trofeja I uspešnosti .
Imajuci u vidu da se jako bavite statistikom javite kad KK Partizan nije smeo ili hteo da izadje na megdan sa bilo kime .
Sto se Vas tice odmah mogu da ti navedem 3-4 situacije kada doktor uzme loptu I nece da se igra vise sto me jako asocira da on vuce neke komplekse iz detinjstva koje je ,na žalost svakog normalnog coveka u ovoj drzavi, preneo na nase komsijske odnose .
Ovi mladi ne znaju za tu situaciju ali oni kojima je za tekmu u fudbalu trebalo 4 kamena I jedna lopta , sto je u vecem delu Srbije bilo privilegija I retkost da je neko poseduje, zna o čemu pričam .
E sad ako se taj sto ima loptu naljuti I uzme loptu onda nista od druzenja a interneta , kablovske I ostalih vampira koje ti kradu vreme nije bilo tako da upropasti dan celoj ekipi .
Strumfe crven ti je nos kada lažuckaš I foliras da tebi I Štrumfeti bilo kakva utakmica pa zvalo se ono Prvenstvo ili Kup ove drzave nije bitno ali grickate prstice I ne javljate se na telefon nekoliko dana posle tih " nevaznih " tekmi I poraza.. .

Dusan Uros

pre 3 godine

FMP postaje Crvena zvezda
Košarkaški klubovi Crvena zvezda i FMP neće se još fuzionisati, već će Zvezda timu iz Železnika dati ime i igrače, a za uzvrat dobiti novac.

AKIZVOR: B92, BETA PETAK, 12.08.2011. | 20:57

pedja 71

pre 3 godine

Aleksandra
Hall, Loyd, Bryant, Wolden, Rochestie, Read, Jagodic Kuridza hrvat
Ukupno od 12 igraca imate 5 srba

I ponovo pitam, Aleksandra, da li ste žensko, ili muškarac koji voli da se oblači kao žena?

Sasa

pre 3 godine

Добро је све по старом, комшије воле кошарку и зато нас прате и гледају . Реално то су све навијачи Звезде, подсвест је чудо!
Ми Звездаши смо широкогруди, комшије слободно нам се придружите, заједно смо јачи.
(Рајко Четник, 2. novembar 2020 18:11) # Link komentara

Pricas o zvezdi a u podsvesti fmp. E moj cetniku.

Duka

pre 3 godine

samo za grobarcice posto ih ovde ima najviše
PARTIZAN NIKADA VIŠE NEĆE IGRATI EVROLIGU
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ivan, 2. novembar 2020 19:03) # Link komentara

Mislis da ce aparthejd toliko trajati?

Perverzni traktorista

pre 3 godine

Traktoristo, pusti prošlost. Id nje se ne živi. To postaje samo statistika i arhiva. To što ste vi nekada igrali nema veze sa ovim danas. Isto kao Zvezda u fudbalu.. Sadašnjost i budućnost. I da te pitam zašto upotrevljavaš reč tekma kada se ti nisi ni rodio kada je bila Jugoslavija i zajednički Sportski pregled a tu i izveštaj sa utakmica u Ljubljani
(johny, 02. novembar 2020 20:09)

Dzoni,
igrao sam fudbal na male golice I nisam imao loptu tako da to ako mi pravite socijalni profil da bio sam u staroj Jugoslaviji , jeo kremipan kao marendu u njenoj vojci , svake nedelje kupovao Tempo I sve sto pisem nije fantazija nego nesto sto sam video I zapamtio .
E sad jbg. ne mogu svima da odgovorim to je zato sto vas moja prica bez foliranja mnogo žulja I udara u istinu .
Da , u pravu si, nije svaka titula u onoj drzavi I ovoj nasoj osakacenoj Srbiji nebo I zemlja I ne mogu se porediti tako da sve zvezdice koje kacite u FK I KK ubrzano ovih godina su limunada u odnosu na staru Jugu .
Na sportsku žalost vaš doktor je iskoristio splet okolnosti politicara kome odgovara svaka garnitura , nije mu prosla prica sa FK pa sada on u KKCZ odlucuje kada cete izaci na utakmicu I do kada ce se ona igrati.
Moj Partizan je prosle sezone otisao do Morace, istrpeo svo pljuvanje I kradju sudija ali je ODIGRAO.
Kada je na vas dosao red par nedelja posle sve se strasno poremetilo I nije bilo uslova za tekmu.
A ono jajarenje u dve " nevažne " Kup utakmice protiv Partizana kada je drzao igrace na klupi kao strine I nije davao da izadju na teren je za povracanje ali on je za vecinu ljudi na ovoj temi genijalac .

ja

pre 3 godine

Partizan nikada vise nece igrati Evroligu.
(Aleksej, 02. novembar 2020 18:42)

I bolje da nikad ne igra ovu mafijašku Evroligu. Dok je Partizan igrao, to je bilo takmičenje za respekt, najbolji evropski igrači su tu igrali i nije sve što valja odlazilo u NBA. Nadam se da neće tamo igrati dok je Đordi na vlasti, već kad na njegovo mesto dođu ljudi kojima je stalo do košarke.

pedja 71

pre 3 godine

(đikić za trenera., 2. novembar 2020 17:45)

Pojma nemaš da troluješ. Eh, jedan je "menađer", samo nema čoveka već dugo ovde.

Dusan Uros

pre 3 godine

FMP postaje Crvena zvezda
Košarkaški klubovi Crvena zvezda i FMP neće se još fuzionisati, već će Zvezda timu iz Železnika dati ime i igrače, a za uzvrat dobiti novac.

AKIZVOR: B92, BETA PETAK, 12.08.2011. | 20:57
(Dusan Uros, 02. novembar 2020 21:10)

Jel ti pada lakse? :)))
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (vlada, 2. novembar 2020 21:13) # Link komentara

Jel meni pada lepse a da li je tebi jasnije?

korona šampioni

pre 3 godine

Добро је све по старом, комшије воле кошарку и зато нас прате и гледају . Реално то су све навијачи Звезде, подсвест је чудо!
Ми Звездаши смо широкогруди, комшије слободно нам се придружите, заједно смо јачи.
(Рајко Четник, 02. novembar 2020 18:11)
Mogu da budu samo navijaci FMPa. Inače da mi navijaci Partizana ne pratimo FMP, ko bi ga pratio? Hala vam je isto popunjena kao i pre korone, dok je bilo dozvoljeno da se igra sa publikom!

ja

pre 3 godine

Aleksandra
Hall, Loyd, Bryant, Wolden, Rochestie, Read, Jagodic Kuridza hrvat
Ukupno od 12 igraca imate 5 srba
(Prfg, 02. novembar 2020 18:26) Sram te bilo!!! Jagodic Kuridza Hrvat??? Bruko jedna! Čovek je Srbin, Krajisnik, a ti si ljudska nula! I nemamo nikakvog Read-a, ne umeš ni da pišeš. Prvo prebroj vaše strance, pa onda komentariši nas - za vas smo vasiona, na vama se izivljava ko stigne. Doći će i taj 23. Jedva čekamo!
(veliki strumf, 2. novembar 2020 18:33)

Reče čovek koji za Gordića kaže da je Bosanac. Ali dobro, poznato je to vaše licemerje, ništa ne čudi. Zašto taj Jagodić Kuridža ne može da igra za Srbiju, ako je Srbin? Slažem se, i Borjan je velika Srbenda, ali u košarci se ne gleda to.

Perverzni traktorista

pre 3 godine

 Doći će i taj 23. Jedva čekamo!
(veliki strumf, 02. novembar 2020 18:33)

Čekate taj od 23 I dobijate ga vec nekoliko godina pa posle kuknjava Štrumfete da joj to I nije bilo toliko bitna utakmica jer ko vise mari za veličinu kada je u pitanju Kup naše države .
Prividja vam se taj od 23 I u fudbalu vec nekoliko leta ali na kraju balade ispaliste vatromet jer mu istice rok trajanja.
Našli ste I pogodan razlog za tu paljevinu kao korner I penal za izjednačenje protiv " kilavog" Partizana vidjen samo ocima Srpskog Elvis Prislija u liku prepostenog sudije .
Na šta idu državne pare zadnjih 20 godina od projekta Evropska Zvezda I Zmago Sagadina kao vrhunskog ginekologa , oproštenog duga kome zbog noćnog obračuna nije ni sagledala veličina I na sta bi ih ti preusmerio svi znamo .
Pa samo na onu kintu koju smo dali Ciboni da bi nastavili uspesan niz tavotenja u Evroligi smo mogli kupiti krdo krava I naranili ovu sirotinju po Srbiji .

ja

pre 3 godine

kuridža može da igra za Srbiju.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (vanredno je stanje,ne puštajte primitivce na portal, 2. novembar 2020 18:49)

Kuridža: "Pljuju Hrvate, pljuju i mene!" vest 26.04.2014.

slobinator

pre 3 godine

(SrbEUin, 3. novembar 2020 10:33
sjajna ekspertiza.pogledajmo recimo turske timove.koliko je tamo domaćih igrača? jednostavno prošlo je ono vreme kada su mogla nastupati samo po dva stranca u ekipi.to je bilo još za vreme sfrj koja je bila dominantna u evropi pa su njeni predstavnici u kupu šampiona uvek svrstavani u red favorita.sada kada bogati timovi kupuju mnoge nba asove bez kvalitetnih stranaca ni jedna ekipa u evro -ligi nema šta da traži.pošto je aba liga takođe kvalifikaciono takmičenje za evro-ligu ni tu ne sme biti opuštanja pa nema mesta za neku veću minutažu domaćih igrača,osim kao kada se igra sa nekim ekipama koje su izrazito slabe.ipak domaći igrači koji igraju u zvezdi nisu igrači koji samo popunjavaju broj već veoma važni šrafovi koji kod obradovića imaju tačno određene zadatke

zoran

pre 3 godine

-Iskreno ne dopada mi se tim Zvezde, nekako očekivao sam nesto više. Neki stranci su me poprilično razočarali
-krenuću redom
Ročesti ovakav tanko iskreno
Wolden srlja gresi, koraci al odbrana dobra
Hol iz utakmicu u utakmicu sve tanje
Lojd najtalentovaniji igrač Zvezde
O Brajant krut, spor los u skoku nema osećaj al ima i nekog znanja
Rit tanko nekako
- Teri razočarenje ogromno, loš u odbrani, tanak u napadu, ne gradi koš, zanimljivo skočan a loš u skoku nema pravovremeni skok loš tajming odraza... Ne zna preuzimanje igrača a u napadu većinom pogubljen
- Krka je katastrofalno loša i onda se ne vidi sve najbolje u Zvezdinim redovima.

Perverzni traktorista

pre 3 godine

Traktoristo, pusti prošlost. Id nje se ne živi. To postaje samo statistika i arhiva. To što ste vi nekada igrali nema veze sa ovim danas. Isto kao Zvezda u fudbalu.. Sadašnjost i budućnost. I da te pitam zašto upotrevljavaš reč tekma kada se ti nisi ni rodio kada je bila Jugoslavija i zajednički Sportski pregled a tu i izveštaj sa utakmica u Ljubljani
(johny, 02. novembar 2020 20:09)

Dzoni,
igrao sam fudbal na male golice I nisam imao loptu tako da to ako mi pravite socijalni profil da bio sam u staroj Jugoslaviji , jeo kremipan kao marendu u njenoj vojci , svake nedelje kupovao Tempo I sve sto pisem nije fantazija nego nesto sto sam video I zapamtio .
E sad jbg. ne mogu svima da odgovorim to je zato sto vas moja prica bez foliranja mnogo žulja I udara u istinu .
Da , u pravu si, nije svaka titula u onoj drzavi I ovoj nasoj osakacenoj Srbiji nebo I zemlja I ne mogu se porediti tako da sve zvezdice koje kacite u FK I KK ubrzano ovih godina su limunada u odnosu na staru Jugu .
Na sportsku žalost vaš doktor je iskoristio splet okolnosti politicara kome odgovara svaka garnitura , nije mu prosla prica sa FK pa sada on u KKCZ odlucuje kada cete izaci na utakmicu I do kada ce se ona igrati.
Moj Partizan je prosle sezone otisao do Morace, istrpeo svo pljuvanje I kradju sudija ali je ODIGRAO.
Kada je na vas dosao red par nedelja posle sve se strasno poremetilo I nije bilo uslova za tekmu.
A ono jajarenje u dve " nevažne " Kup utakmice protiv Partizana kada je drzao igrace na klupi kao strine I nije davao da izadju na teren je za povracanje ali on je za vecinu ljudi na ovoj temi genijalac .

sah mat

pre 3 godine

kuridža može da igra za Srbiju.
(vanredno je stanje,ne puštajte primitivce na portal, 02. novembar 2020 18:49)

Jesi li ti pri bistroj pameti?

ja

pre 3 godine

Partizan nikada vise nece igrati Evroligu.
(Aleksej, 02. novembar 2020 18:42)

I bolje da nikad ne igra ovu mafijašku Evroligu. Dok je Partizan igrao, to je bilo takmičenje za respekt, najbolji evropski igrači su tu igrali i nije sve što valja odlazilo u NBA. Nadam se da neće tamo igrati dok je Đordi na vlasti, već kad na njegovo mesto dođu ljudi kojima je stalo do košarke.

Perverzni traktorista

pre 3 godine

(Perverzni traktorista, 02. novembar 2020 18:57). Razumem te, od debelog minusa u svim sportovima vam se muti u glavi pa ne znate šta bulaznite! Sto se mene tiče, kup uvek možete da uzmete u svakom sportu, slikajte se sa njim. Ali titulu videti nećete još dugo. A sto se 23. tiče, samo zbog takvih sličnih tebi jedva ga čekam!
(veliki strumf, 02. novembar 2020 19:13)

Ne znam o kojim minusima pricate imajuci u vidu I da nas drzava ugasi SD kao zlocinačko udruženje vi sledecih 20 godina ne mozete da stignete u broju trofeja I uspešnosti .
Imajuci u vidu da se jako bavite statistikom javite kad KK Partizan nije smeo ili hteo da izadje na megdan sa bilo kime .
Sto se Vas tice odmah mogu da ti navedem 3-4 situacije kada doktor uzme loptu I nece da se igra vise sto me jako asocira da on vuce neke komplekse iz detinjstva koje je ,na žalost svakog normalnog coveka u ovoj drzavi, preneo na nase komsijske odnose .
Ovi mladi ne znaju za tu situaciju ali oni kojima je za tekmu u fudbalu trebalo 4 kamena I jedna lopta , sto je u vecem delu Srbije bilo privilegija I retkost da je neko poseduje, zna o čemu pričam .
E sad ako se taj sto ima loptu naljuti I uzme loptu onda nista od druzenja a interneta , kablovske I ostalih vampira koje ti kradu vreme nije bilo tako da upropasti dan celoj ekipi .
Strumfe crven ti je nos kada lažuckaš I foliras da tebi I Štrumfeti bilo kakva utakmica pa zvalo se ono Prvenstvo ili Kup ove drzave nije bitno ali grickate prstice I ne javljate se na telefon nekoliko dana posle tih " nevaznih " tekmi I poraza.. .

Dusan Uros

pre 3 godine

Zvezda se spasla preko FMP a a partizanu spasa nema, odjebala ih i igokea.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Zastava101Specijal, 2. novembar 2020 21:28) # Link komentara

Budi ljubazan pa zvezdasima objasni kako se to spasila preko fmpa?
Grobarima ne veruju, tebi hoce sigurno.

Dusan Uros

pre 3 godine

FMP postaje Crvena zvezda
Košarkaški klubovi Crvena zvezda i FMP neće se još fuzionisati, već će Zvezda timu iz Železnika dati ime i igrače, a za uzvrat dobiti novac.

AKIZVOR: B92, BETA PETAK, 12.08.2011. | 20:57

ja

pre 3 godine

Aleksandra
Hall, Loyd, Bryant, Wolden, Rochestie, Read, Jagodic Kuridza hrvat
Ukupno od 12 igraca imate 5 srba
(Prfg, 02. novembar 2020 18:26) Sram te bilo!!! Jagodic Kuridza Hrvat??? Bruko jedna! Čovek je Srbin, Krajisnik, a ti si ljudska nula! I nemamo nikakvog Read-a, ne umeš ni da pišeš. Prvo prebroj vaše strance, pa onda komentariši nas - za vas smo vasiona, na vama se izivljava ko stigne. Doći će i taj 23. Jedva čekamo!
(veliki strumf, 2. novembar 2020 18:33)

Reče čovek koji za Gordića kaže da je Bosanac. Ali dobro, poznato je to vaše licemerje, ništa ne čudi. Zašto taj Jagodić Kuridža ne može da igra za Srbiju, ako je Srbin? Slažem se, i Borjan je velika Srbenda, ali u košarci se ne gleda to.

Perverzni traktorista

pre 3 godine

 Doći će i taj 23. Jedva čekamo!
(veliki strumf, 02. novembar 2020 18:33)

Čekate taj od 23 I dobijate ga vec nekoliko godina pa posle kuknjava Štrumfete da joj to I nije bilo toliko bitna utakmica jer ko vise mari za veličinu kada je u pitanju Kup naše države .
Prividja vam se taj od 23 I u fudbalu vec nekoliko leta ali na kraju balade ispaliste vatromet jer mu istice rok trajanja.
Našli ste I pogodan razlog za tu paljevinu kao korner I penal za izjednačenje protiv " kilavog" Partizana vidjen samo ocima Srpskog Elvis Prislija u liku prepostenog sudije .
Na šta idu državne pare zadnjih 20 godina od projekta Evropska Zvezda I Zmago Sagadina kao vrhunskog ginekologa , oproštenog duga kome zbog noćnog obračuna nije ni sagledala veličina I na sta bi ih ti preusmerio svi znamo .
Pa samo na onu kintu koju smo dali Ciboni da bi nastavili uspesan niz tavotenja u Evroligi smo mogli kupiti krdo krava I naranili ovu sirotinju po Srbiji .

Duka

pre 3 godine

samo za grobarcice posto ih ovde ima najviše
PARTIZAN NIKADA VIŠE NEĆE IGRATI EVROLIGU
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ivan, 2. novembar 2020 19:03) # Link komentara

Mislis da ce aparthejd toliko trajati?

cccccccccccccccccc

pre 3 godine

Vlad, Simanic ide na draft,a realno decko je imao priliku da se dokaze.Radanov ocigledno iza sebe nema menadzera tj Miska,mocne roditelje i nije najbolji prijatelj sa Filipom kao Simon i kapiten Lazic
(Aleks, 2. novembar 2020 21:04)

Samo lupetanje i lupetanje. Od prvog dana prošle sezone se isterivao Filip Čović a momak za ništa nije bio kriv. Radio svoj pošteno i dobro. Ove godine orkestrirano se napada Lazić.

Da te ja pitam jel ti lepo da gledaš 7 stranaca u Zvezdi, a da Srpskih igrača nema migde?

korona šampioni

pre 3 godine

Добро је све по старом, комшије воле кошарку и зато нас прате и гледају . Реално то су све навијачи Звезде, подсвест је чудо!
Ми Звездаши смо широкогруди, комшије слободно нам се придружите, заједно смо јачи.
(Рајко Четник, 02. novembar 2020 18:11)
Mogu da budu samo navijaci FMPa. Inače da mi navijaci Partizana ne pratimo FMP, ko bi ga pratio? Hala vam je isto popunjena kao i pre korone, dok je bilo dozvoljeno da se igra sa publikom!

Sasa

pre 3 godine

Добро је све по старом, комшије воле кошарку и зато нас прате и гледају . Реално то су све навијачи Звезде, подсвест је чудо!
Ми Звездаши смо широкогруди, комшије слободно нам се придружите, заједно смо јачи.
(Рајко Четник, 2. novembar 2020 18:11) # Link komentara

Pricas o zvezdi a u podsvesti fmp. E moj cetniku.

Dusan Uros

pre 3 godine

FMP postaje Crvena zvezda
Košarkaški klubovi Crvena zvezda i FMP neće se još fuzionisati, već će Zvezda timu iz Železnika dati ime i igrače, a za uzvrat dobiti novac.

AKIZVOR: B92, BETA PETAK, 12.08.2011. | 20:57
(Dusan Uros, 02. novembar 2020 21:10)

Jel ti pada lakse? :)))
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (vlada, 2. novembar 2020 21:13) # Link komentara

Jel meni pada lepse a da li je tebi jasnije?

veliki strumf

pre 3 godine

Ofanzivno igramo sve gore i gore. Spor napad, dosta loših kretnji, nema protoka lopte, mnogo, mnogo loših rešenja, izgubljene lopte... O’Brajant ima vrlo loš start u Zvezdi, nezasluzenu preveliku slobodu, Rocesti samo gleda kako da baci visok pas Teriju sto nije uvek dobro rešenje. Hol igra sve slabije. Šut cele ekipe je daleko od nivoa sa početka sezone. Procenti ocajni. Jedina dva igrača koja su nekako na svom nivou konstantno su Lojd i Kuridza. Naravno da ne može da se igra konstantno na visokom nivou, da se melje, ali je očigledan pad nakon CSKA. Krka naravno nije nikakav reper, jer je slaba ekipa koju ćemo dobiti i sa 20% snage.

Aleks

pre 3 godine

Vlad, Simanic ide na draft,a realno decko je imao priliku da se dokaze.Radanov ocigledno iza sebe nema menadzera tj Miska,mocne roditelje i nije najbolji prijatelj sa Filipom kao Simon i kapiten Lazic

Tak

pre 3 godine

Nelson umesto rocestija? Mislim da bi se vise uklopio u ovo ulogu od 5-10min. Dobar u odbrani, sigurno prenosi loptu, i moze da ide na ulaz. Dodatno, ima i nase papire. Jeste u godinama, ali isto kao Rocesti, i statistika u Limozu mu je vise nego dobra.

ja

pre 3 godine

kuridža može da igra za Srbiju.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (vanredno je stanje,ne puštajte primitivce na portal, 2. novembar 2020 18:49)

Kuridža: "Pljuju Hrvate, pljuju i mene!" vest 26.04.2014.

veliki strumf

pre 3 godine

Veliki strumf, ne slazem se. Ova utakmica sluzi da se razigraju pojedini igraci. Veceras je fokus na O’brajantu, Dobricu, Holu i Voldenu ocigledno. Odbrana je i dalje vrhunska. Rocesti vise ne moze, tako da ne verujem da ce mu ugovor biti produzen. Ono sto nam definitivno fali od pocetka sezone su poeni u tranziciji. Na postavljenu odbranu to je sasvim ok, ali sigurno je da moze mnogo bolje i bice bolje kako se igraci uigraju.
(Gossa placa Zeljko, 02. novembar 2020 19:01) Svako ima svoje mišljenje. O’Brajant se ispucavao i protiv Himkija od samog početka. Promašio je sve pa ga je Sale zakucao za klupu. Ubacio je nešto kasnije, kao i sada, ali malo je to u odnosu na broj šuteva (mrzi ne da tražim statistiku). Dobric igra jer nema Lazića. Kad se Lazic vrati opet će Dobric biti 12. igrač. Nažalost. Video si kako mu se Sasa naljutio posle faul kosa, iako je Davidovac napravio propust a Dobric samo pomogao? Hol se ne razigrava, on igra stalno a šut mu je sve diskutabilniji. Volden konstantno igra korektno u napadu, pogadja suteve, ali ima problem sa faulovima na svakom meču. Ja ne vidim da ih uopšte Sasa razigrava jer Hol i Volden igraju 20 nin po meču i uvek uzmu dovoljan broj šuteva.

Dacha

pre 3 godine

Samo lupetanje i lupetanje. Od prvog dana prošle sezone se isterivao Filip Čović a momak za ništa nije bio kriv. Radio svoj pošteno i dobro. Ove godine orkestrirano se napada Lazić.

Da te ja pitam jel ti lepo da gledaš 7 stranaca u Zvezdi, a da Srpskih igrača nema migde?
(cccccccccccccccccc, 02. novembar 2020 21:34)

Evo ovako....da Filip nije ciji vec sin u ovakvoj situaciji gde Zvezda ima para,igra najjace Evropsko takmicenje i napada sve domace trofeje nikad ali nikad ne bi nasao mesto pa makar grejao i klupu. Cinjenica je da je momak posten,vredan,trpi ogroman pritisak i daje sve od sebe u okviru svojih mogucnosti ali to jednostavno nije i ne moze da bude dovoljno za ovakvu Zvezdu i to je jedina istina. Sto se Lazica tice slicna prica kao sa Filipom s tim da je Lazic jos vise ogranicen igrac u odnosu na Filipa,u napadu potpuno beskoristan i bukvalno igrac manje. Od odbrane koju je nekada peglao i izmedju ostalog zbog nje i dospeo u reprezentaciju je ostala samo senka i jednostavno covek vise ni po jednom osnovu nema mesta u Zvezdi. A sto se stranaca tice nije bitno da li ih volimo ili ne volimo,bitno da su kvalitetni,da daju sve od sebe na terenu i da donose rezultate i realno domaci igraci moraju da pokazu odredjeni kvalitet da bi mogli da iskoce u takvoj konkurenciji sto jedino Davidovac koristi. Simanic je imao i vise nego dovoljno sansi i nazalost od njega nema nicega,njegov najveci domet u karijeri bice igranje u Zvezdi. Radanov mora na neki nacin da se iskaze. Dobric da se ugleda na Davidovca.

vss

pre 3 godine

Ovaj O'Brajant je uspeo da nam za utakmicu i 2 minuta ove potpuno upropasti igru u napadu. Ogroman potrosac lopti, on stvarno umislio da je glavni igrac, ima neverovatnu slobodu, ispucava se kao blesav, gomila lopti ide na njega i on ih nemilice trosi. A sve promasuje. I protiv Himkija je promasio gomilu suteva. Niti razigrava ekipu, niti postize koseve, za sada je njegov ucinak katastrofalan. Unistio je napadacku hemiju ekipe a protiv Himkija je bio i los u napadu. Mislim da mu Sasa previse dopusta, da mora da ga uvodi postepeno jer dugo nije igrao i ocigledno je u losoj formi.

Red

pre 3 godine

u krci ima vise srba nego u stubu srbstva
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (đikić za trenera., 2. novembar

U krci? Opismeni se.

veliki strumf

pre 3 godine

Aleksandra
Hall, Loyd, Bryant, Wolden, Rochestie, Read, Jagodic Kuridza hrvat
Ukupno od 12 igraca imate 5 srba
(Prfg, 02. novembar 2020 18:26) Sram te bilo!!! Jagodic Kuridza Hrvat??? Bruko jedna! Čovek je Srbin, Krajisnik, a ti si ljudska nula! I nemamo nikakvog Read-a, ne umeš ni da pišeš. Prvo prebroj vaše strance, pa onda komentariši nas - za vas smo vasiona, na vama se izivljava ko stigne. Doći će i taj 23. Jedva čekamo!

Red

pre 3 godine

Sledi krkovanje limenki ko prošle godine
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (grobar, 2. novembar 2020 17:14)

Onda se probudis i vidis Zvezdu na prvom mestu,buhahahaha

Aleksej

pre 3 godine

Partizan nikada vise nece igrati Evroligu.
(Aleksej, 02. novembar 2020 18:42)

I bolje da nikad ne igra ovu mafijašku Evroligu. Dok je Partizan igrao, to je bilo takmičenje za respekt, najbolji evropski igrači su tu igrali i nije sve što valja odlazilo u NBA. Nadam se da neće tamo igrati dok je Đordi na vlasti, već kad na njegovo mesto dođu ljudi kojima je stalo do košarke.
(ja, 02. novembar 2020 19:31)Ok Partizan nikada vise nece igrati Evroligu.

pedja 71

pre 3 godine

Aleksandra
Hall, Loyd, Bryant, Wolden, Rochestie, Read, Jagodic Kuridza hrvat
Ukupno od 12 igraca imate 5 srba

I ponovo pitam, Aleksandra, da li ste žensko, ili muškarac koji voli da se oblači kao žena?

Slobodan

pre 3 godine

u krci ima vise srba nego u stubu srbstva
(đikić za trenera., 02. novembar 2020 17:14)

Pusti Krku nego sta ima kod vas ???
Trazi li se trener okom sokolovim ???
Vidim da prizivas Dzikica, kako stoje stvari trazio je vise nego sto je imao Trikineri, i da uzme ekipu posle 23. Novembra ... Sta mislis zasto ???

sasha the red Baron...

pre 3 godine

BRACO GROBARI....

Jos malo pa derbi,pa da se dogovorite od koga ce te izgubiti,od Zvezde ili FMP? Sta kaze Ostoja,hocete u Lozanu? ...........Eh Grobari,al vas izvoza Ostoja,kao Land-Roverom.Sad jos samo da stigne Dzikic, pojaca te se Vrabcom i Susicem,i pravac u EL....
Vidimo se uskoro,...Pomaze Bog...

crni Mirko

pre 3 godine

PARTIZAN=INSTITUCIJA,a Fmp2=Davno prošlo svršeno vreme.
(BG 1958, 02. novembar

CIPIRIPI=INSTITUCIJA,a EL=Davno proslo svrseno vreme

Ljudožderač!

pre 3 godine

Đe su vam Srbi u ekipi legijo stranaca
(ŠOKI PFC PRIJEDOR, 02. novembar 2020 17:15)

00

Sledi krkovanje limenki ko prošle godine
(grobar, 02. novembar 2020 17:14)

00

u krci ima vise srba nego u stubu srbstva
(đikić za trenera., 02. novembar 2020 17:14)

00

Prva tri komentara!

Čestitamo!

veliki strumf

pre 3 godine

Aleksandra
Hall, Loyd, Bryant, Wolden, Rochestie, Read, Jagodic Kuridza hrvat
Ukupno od 12 igraca imate 5 srba
(Prfg, 02. novembar 2020 18:26) Sram te bilo!!! Jagodic Kuridza Hrvat??? Bruko jedna! Čovek je Srbin, Krajisnik, a ti si ljudska nula! I nemamo nikakvog Read-a, ne umeš ni da pišeš. Prvo prebroj vaše strance, pa onda komentariši nas - za vas smo vasiona, na vama se izivljava ko stigne. Doći će i taj 23. Jedva čekamo!
(veliki strumf, 2. novembar 2020 18:33)

Reče čovek koji za Gordića kaže da je Bosanac. Ali dobro, poznato je to vaše licemerje, ništa ne čudi. Zašto taj Jagodić Kuridža ne može da igra za Srbiju, ako je Srbin? Slažem se, i Borjan je velika Srbenda, ali u košarci se ne gleda to.
(ja, 02. novembar 2020 18:44) Gordic je REPREZENTATIVAC BOSNE I HERCEGOVINE, rodjen u Mostaru, živeo u Gacku, dakle sve na teritoriji BiH. Karijeru počeo u Buducnosti a jedini klub iz Srbije za koji je igrao je Partizan. Kuridza nije reprezentativac Hrvatske i uz to je odrastao u Pozegi, igrao za više klubova u Srbiji. Razlika je velika!

ispran mozak

pre 3 godine

I bolje da nikad ne igra ovu mafijašku Evroligu. Dok je Partizan igrao, to je bilo takmičenje za respekt, najbolji evropski igrači su tu igrali i nije sve što valja odlazilo u NBA. Nadam se da neće tamo igrati dok je Đordi na vlasti, već kad na njegovo mesto dođu ljudi kojima je stalo do košarke.
(ja, 02. novembar 2020 19:31)

Ma London Tauersi i Skajlajnersi vrh vrhova...A, sad najboji evropski igrači igraju Euro kup ?!
Vidi, ako su u pitanju kompleksi sto se iskreno nadam ,onda ok.
Ali ako to stvarno mislis, sine u ozbiljnom si problemu

Рајко Четник

pre 3 godine

Добро је све по старом, комшије воле кошарку и зато нас прате и гледају . Реално то су све навијачи Звезде, подсвест је чудо!
Ми Звездаши смо широкогруди, комшије слободно нам се придружите, заједно смо јачи.

johny

pre 3 godine

Добро је све по старом, комшије воле кошарку и зато нас прате и гледају . Реално то су све навијачи Звезде, подсвест је чудо!
Ми Звездаши смо широкогруди, комшије слободно нам се придружите, заједно смо јачи.
(Рајко Четник, 2. novembar 2020 18:11) # Link komentara

Pricas o zvezdi a u podsvesti fmp. E moj cetniku.
(Sasa, 02. novembar 2020 18:31)

Pre će naći lek za koronu nego za tvoju bolest. Ujeo vas Tegeltija i preneo zarazu. Navijači pravog FMP-a se ne bune što su u jednom trenutku bili Zvezda.

1DJOKOVIC

pre 3 godine

korona šampioni.U pravu si.Kada se vrate navijači KK sledeće decenije,gledaćete aba drugu ligu.Vi ste sektaška ekipa koja aplaudira u porazu od 20 razlike i navija još sat vremena posle iste.Gubitnici,maroderi.A za zvezdu ne brini,može se gledati uz pivo i meze aba.Naravno bez poraza.Tu ćeš jadniče videti moć i silu šampiona.

Dejan CZ

pre 3 godine

Propratio sam sve sta se pise ali najbolji komentari dolaze od Alekseja...Kad god nabasam na njih meni neki spontani smeh na licu se javi :-)

Gossa placa Zeljko

pre 3 godine

Veliki strumf, Holu je problem prodor koji nema, kao da igra u strahu. O’ brajant se veceras ne ispucava uopste, igra mnogo bolje. Rocesti mora napolje, treba nam plej koji moze da probije jedan na jedan, a Rocesti to svakako nije. Slazem se da napad mora bolje, ali daleko od toga da je neka katastrofa.

johny

pre 3 godine

Dzoni,
igrao sam fudbal na male golice I nisam imao loptu tako da to ako mi pravite socijalni profil da bio sam u staroj Jugoslaviji , jeo kremipan kao marendu u njenoj vojci , svake nedelje kupovao Tempo I sve sto pisem nije fantazija nego nesto sto sam video I zapamtio .
E sad jbg. ne mogu svima da odgovorim to je zato sto vas moja prica bez foliranja mnogo žulja I udara u istinu .
Da , u pravu si, nije svaka titula u onoj drzavi I ovoj nasoj osakacenoj Srbiji nebo I zemlja I ne mogu se porediti tako da sve zvezdice koje kacite u FK I KK ubrzano ovih godina su limunada u odnosu na staru Jugu .
Na sportsku žalost vaš doktor je iskoristio splet okolnosti politicara kome odgovara svaka garnitura , nije mu prosla prica sa FK pa sada on u KKCZ odlucuje kada cete izaci na utakmicu I do kada ce se ona igrati.
Moj Partizan je prosle sezone otisao do Morace, istrpeo svo pljuvanje I kradju sudija ali je ODIGRAO.
Kada je na vas dosao red par nedelja posle sve se strasno poremetilo I nije bilo uslova za tekmu.
A ono jajarenje u dve " nevažne " Kup utakmice protiv Partizana kada je drzao igrace na klupi kao strine I nije davao da izadju na teren je za povracanje ali on je za vecinu ljudi na ovoj temi genijalac .
(Perverzni traktorista, 02. novembar 2020 20:48)

Sada si rekao istinu. Titule u onoj državi i u ovoj. Pa tvoj tim je prvu titulu osvojio 1977 i stigao i prestigao Zvezdu posle raspada države. SPS/JUL na čelu sa Radojicom Nikčević, Borišom Vuković, Iivicom Dačićem su sve radilii da se stigne i prestigne Zvezda a onda kasnije Mladjan Dinkić. Što se tiče ne odlaska u Titograd Zvezda je dva puta bila u avionu i vraćana. Neko drugi je odlučivao. Verovatno bi se vi oglušili o naredbu. Potomče oficira JNA znam da te je neko unesrećio za ceo život ali ništa ne znaš

johny

pre 3 godine

Mogu da budu samo navijaci FMPa. Inače da mi navijaci Partizana ne pratimo FMP, ko bi ga pratio? Hala vam je isto popunjena kao i pre korone, dok je bilo dozvoljeno da se igra sa publikom!
(korona šampioni, 02. novembar 2020 18:

Početak nedelje i mozak off tj hibernacija

Aleksej

pre 3 godine

Đe su vam Srbi u ekipi legijo stranaca
(ŠOKI PFC PRIJEDOR, 02. novembar 2020 17:15)
438
u krci ima vise srba nego u stubu srbstva
(đikić za trenera., 02. novembar 2020 17:14)Partizan nikada vise nece igrati Evroligu.

mali uplakani

pre 3 godine

Zasto ste takvi prema uplakanima ? Pa ne rade ovo oni zato sto zele...bolest je jaca od njih, a sa time se nije šaliti.
Zato pustite decu da barem ovde izbace svoje fruatracije.
Uplakani, samo šibajte komentare ako je to u cilju vaše zdravlja !

veliki strumf

pre 3 godine

(Perverzni traktorista, 02. novembar 2020 18:57). Razumem te, od debelog minusa u svim sportovima vam se muti u glavi pa ne znate šta bulaznite! Sto se mene tiče, kup uvek možete da uzmete u svakom sportu, slikajte se sa njim. Ali titulu videti nećete još dugo. A sto se 23. tiče, samo zbog takvih sličnih tebi jedva ga čekam!

mladići borovi, devojke jele

pre 3 godine

(veliki strumf, 2. novembar 2020 19:02)





i jagodić-kuridža i gordić su srbi!

može se reći, recimo, da prvi igra u srpskom a drugi u hrvatskom klubu na privremenom(dokle?!) radu u beogradu, ali ih po nacionalnosti ne bismo smeli deliti, čak, ni zbog navijačkih prepucavanja...

johny

pre 3 godine

Ne znam o kojim minusima pricate imajuci u vidu I da nas drzava ugasi SD kao zlocinačko udruženje vi sledecih 20 godina ne mozete da stignete u broju trofeja I uspešnosti .
Imajuci u vidu da se jako bavite statistikom javite kad KK Partizan nije smeo ili hteo da izadje na megdan sa bilo kime .
Sto se Vas tice odmah mogu da ti navedem 3-4 situacije kada doktor uzme loptu I nece da se igra vise sto me jako asocira da on vuce neke komplekse iz detinjstva koje je ,na žalost svakog normalnog coveka u ovoj drzavi, preneo na nase komsijske odnose .
Ovi mladi ne znaju za tu situaciju ali oni kojima je za tekmu u fudbalu trebalo 4 kamena I jedna lopta , sto je u vecem delu Srbije bilo privilegija I retkost da je neko poseduje, zna o čemu pričam .
E sad ako se taj sto ima loptu naljuti I uzme loptu onda nista od druzenja a interneta , kablovske I ostalih vampira koje ti kradu vreme nije bilo tako da upropasti dan celoj ekipi .
Strumfe crven ti je nos kada lažuckaš I foliras da tebi I Štrumfeti bilo kakva utakmica pa zvalo se ono Prvenstvo ili Kup ove drzave nije bitno ali grickate prstice I ne javljate se na telefon nekoliko dana posle tih " nevaznih " tekmi I poraza.. .
(Perverzni traktorista, 02. novembar 2020 19:59)

Traktoristo, pusti prošlost. Id nje se ne živi. To postaje samo statistika i arhiva. To što ste vi nekada igrali nema veze sa ovim danas. Isto kao Zvezda u fudbalu.. Sadašnjost i budućnost. I da te pitam zašto upotrevljavaš reč tekma kada se ti nisi ni rodio kada je bila Jugoslavija i zajednički Sportski pregled a tu i izveštaj sa utakmica u Ljubljani

triplem

pre 3 godine

I bolje da nikad ne igra ovu mafijašku Evroligu. Dok je Partizan igrao, to je bilo takmičenje za respekt, najbolji evropski igrači su tu igrali i nije sve što valja odlazilo u NBA. Nadam se da neće tamo igrati dok je Đordi na vlasti, već kad na njegovo mesto dođu ljudi kojima je stalo do košarke.
(ja, 02. novembar 2020 19:31)
koliko nemoci, frustracija, patetike, zablude u 3 recenice. Kao dete koje nije pozvano na rodjendan. ah da.. umalo da zaboravim partizan više nikada nece igrati Euroligu.

Nebojsa

pre 3 godine

Ovaj plej Hol dopada mi se, inteligentan i pametan igrac.
Ne izbacuje sebe u prvi plan, timski igrac.
Teri ili mi je prvi utisak ili ja nesto nisam primetio da moze nesto da uradi ,osim lopti koje dobije u vazduhu pa zakuca.
Da je Kuzmic onaj stari, onda ja ne bih se brinuo za peticu. Ali ovakog Teria, Kuzmica koji nije u vrhunskoj formi, da ne pricam o ovom iz FMP- a sto je dosao.
Vreme ce pokazati da li jedino mesto koje skripi ili ne petica ???

NastyB

pre 3 godine

Zašto mi kratite komentar??

Čitam kritike za Džonija OBrajanta i ne mogu da verujem kakvi "stručnjaci" ih pišu. Čovek je, bre, potpisao u prošlu sredu nije ni celih nedelju dana sa timom, ovo mu je tek druga utakmica. Šta vi očekuejte?? Pa još kad pročitam "ne razigrava saigrače" ne mogu da ne prasnem u smeh kakav poznavalac to piše da krilni centar RAZIGRAVA tim.
Da li vi vidite njegovu brzinu, meku ruku i raznovrsnost? Duop Rit, na primer, je jednako visok, brz i ima solidnu ruku za tri, ali Džoni je, pride, snažniji i ima igru leđima. Centri ne smeju da ga brane jer izlazi visoko na tri, a brži igrači su obično slabiji, pa će za njega MORATI da bude udvajanja, što Sale potencira, samo da se nauče da koriste to. Za razliku od utakmice sa Himkijem gde je baš često ispadao u preuzimanjima i udvajanjima u odbrani (što je sasvim normalno za prvu utakmicu dva dana posle potpisa) u ovoj je to uradio svega 2-3 puta. Čim se bude uigrao i malo uhodao sa šutem biće on strašno veliki dobitak za Zvezdu. Kako smo njega i Lojda doveli još uvek mi nije jasno. Ustvari, kako ih bogatiji klubovi nisu "snimili" mi nije jasno. Vozi, Miško!
Inače, ovo je bila utakmica za uigravanje nekih novih šema i sistema i prva u kojoj, koliko sam pratio, nije bilo u istom trenutku Hola, Voldena i Lojda na terenu. A i centarske pozicije su isprobavane - Kuzmić+ OBrajant, Rit+Kuridža, Kuridža+Obrajant. I ako Sale ne vidi da Davidovac i Dobrić ne zaslužuju veću minutažu, onda stvarno...

vlada

pre 3 godine

FMP postaje Crvena zvezda
Košarkaški klubovi Crvena zvezda i FMP neće se još fuzionisati, već će Zvezda timu iz Železnika dati ime i igrače, a za uzvrat dobiti novac.

AKIZVOR: B92, BETA PETAK, 12.08.2011. | 20:57
(Dusan Uros, 02. novembar 2020 21:10)

Jel ti pada lakse? :)))

jadno do bola

pre 3 godine

(Perverzni traktorista, 2. novembar 2020 20:48)

Traktorista, a što ste kukali posle Morače dve nedelje da ste pokradeni? Svi znaju da se dole debelo krade za domaćine, a naslađivali ste se kad je Zvezdi oteta titula ABA lige dole u Podgorici.

Mikeli

pre 3 godine

Da , u pravu si, nije svaka titula u onoj drzavi I ovoj nasoj osakacenoj Srbiji nebo I zemlja I ne mogu se porediti tako da sve zvezdice koje kacite u FK I KK ubrzano ovih godina su limunada u odnosu na staru Jugu .
Na sportsku žalost vaš doktor je iskoristio splet okolnosti politicara kome odgovara svaka garnitura , nije mu prosla prica sa FK pa sada on u KKCZ odlucuje kada cete izaci na utakmicu I do kada ce se ona igrati.
Moj Partizan je prosle sezone otisao do Morace, istrpeo svo pljuvanje I kradju sudija ali je ODIGRAO.
Kada je na vas dosao red par nedelja posle sve se strasno poremetilo I nije bilo uslova za tekmu.
A ono jajarenje u dve " nevažne " Kup utakmice protiv Partizana kada je drzao igrace na klupi kao strine I nije davao da izadju na teren je za povracanje ali on je za vecinu ljudi na ovoj temi genijalac .
(Perverzni traktorista, 02. novembar 2020 20:48)

Gospodine znate li Vi koliko je titula osvojila zvezda i u košarci i u fudbalu u Jugoslaviji, a koliko partizan? Znate li da je partizan u košarci za nekih 55 godina postojanja osvojio 4 titule? Znate li u kojim godinama je partizan osvojio većinu svojih titula?

1DJOKOVIC

pre 3 godine

Hajde, da smo izgubili pa se naslađujete i pokušate da zaboravite onu nemoć uz pomoć sudija i igokee.Sinoćnu,preplakanu noć i odlazak u crkvu i molitve.A pomoći nema pa nema.Imate još obraz da komentarišete,još uvek zvaničnog prvaka aba lige koji nema poraz.A da,vi ste osvojili pohvalnicu prošle godine i po čokoladicu od profe.Proći će još jedna godina čekanja,decenija a ostaće samo čokoladica....

Aleksej

pre 3 godine

Газимо Крку... Само тако наставите момци...
(Радивоје, 02. novembar 2020 18:51)Jok ocekivao se mec na loptu.

One night in May

pre 3 godine

Mislis da ce aparthejd toliko trajati?
(Duka, 2. novembar 2020 19:29)

Izvini, Mandela, nismo te prepoznali.
Ma holokaust, kakav aparthejd, tu fazu smo vec prosli...
Kad ljudi koriste reci kojima ne znaju znacenje.

Južni front

pre 3 godine

Uzalud sve, dzaba vam novci korona prekida sezone. Bacene pare niz vodu. Limenke na aparatima.
 (Srbin, 

Tako je, ako korona prekine takmičenje mi možemo ponovo da se proglasimo pobednikom Aba lige i osvajačem evro kupa!!

Parastos 1974

pre 3 godine

Дуоп Рит личи на Грејс Џонс.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Стара школа, 2. novembar 2020 19:32)

Bravo kralju! Znaci ja sam isto to komentarisao pre par nedelja - sin Grejs Dzons i Dejvida Robinsona!

Sting

pre 3 godine

Komentari vrh,umjesto I kosarci I utakmici prepucavanje klinaca. Inace dobar trening,samo simon I kuzma su neupotrebljivi.Onaj trakorista da ispusti vodu ,moze biti mraza.

vanredno je stanje,ne puštajte primitivce na portal

pre 3 godine

Jedino mi se ne svidja sto nemamo pleja koji igra na prodor kao sto je Braun bio. Ali ovaj tim je svakako odlican i ne vidim da je to neka katastrofa od napada. Moze mnogo bolje, ali nije lose uopste.
(Gossa placa Zeljko, 02. novembar 2020

ali imamo Lojda koji to radi bolje od njega.
volden i hol pokušavaju.

mladići borovi, devojke jele

pre 3 godine

(Perverzni traktorista, 2. novembar 2020 19:59)



:)))))
različiti ljudi smatraju različite stvari perverznim, dijapazon je širok.
zastupam mišljenje da je bitno samo to da su partneri pri čistoj svesti dali svoj pristanak, te je i taj tvoj mazohizam sasvim legitiman.
sve dok uživaš...

NastyB

pre 3 godine

Čitam kritike za Džonija OBrajanta i ne mogu da verujem kakvi "stručnjaci" ih pišu. Čovek je, bre, potpisao u prošlu sredu nije ni celih nedelju dana sa timom, ovo mu je tek druga utakmica. Šta vi očekuejte?? Pa još kad pročitam "ne razigrava saigrače" ne mogu da ne prasnem u smeh kakav poznavalac to piše da krilni centar RAZIGRAVA tim.
Da li vi vidite njegovu brzinu, meku ruku i raznovrsnost? Duop Rit, na primer, je jednako visok, brz i ima solidnu ruku za tri, ali Džoni je, pride, snažniji i ima igru leđima. Centri ne smeju da ga brane jer izlazi visoko na tri, a brži igrači su obično slabiji, pa će za njega MORATI da bude udvajanja, što

johny

pre 3 godine

Da te ja pitam jel ti lepo da gledaš 7 stranaca u Zvezdi, a da Srpskih igrača nema migde?
(cccccccccccccccccc, 02. novembar 2020 21:34)

Ako ti je do domaćih ti gledaj Tamiš, Dinamik, Zlatiborac...

LOVRA VEREBI

pre 3 godine

FMP postaje Crvena zvezda
Košarkaški klubovi Crvena zvezda i FMP neće se još fuzionisati, već će Zvezda timu iz Železnika dati ime i igrače, a za uzvrat dobiti novac.

AKIZVOR: B92, BETA PETAK, 12.08.2011. | 20:57
(Dusan Uros, 02. novembar 2020 21:10)
Pa Dušane a i Uroše, pročitao sam i pogledao tabelu i rezultate opet Crvena Zvezda 5/5 koš količnik +129,

E

pre 3 godine

Kao prvo....Zvezda polako ulazi u ritam, polako, treba tu mnogo rada ali imamo odlicno izbalansiran tim i sjajnog trenera.....vidi se da za sada najvise treba novim pojacanjima O Brajant je prava zver i bice sjajan, a Rocesti i Teri su tu da odrade svoje uloge i mislim da tu nema nikakvih problema.....samo da se sezona nastavi i nemamo razloga za brigu sto se tice ABA ali i mislim da mozemo do top 8 evrolige....drugo ova prepucavanja postaju zaista degutantna ma opste me nije briga koliko ima stranaca u Zvezdi bitno da se pobedjuje.....e sad ja licno nikada ne komentarisem utakmice Partizana jer me oni uopste ne zanimaju...!!!!!

pivljanin

pre 3 godine

u krci ima vise srba nego u stubu srbstva
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (đikić za trenera., 2. novembar)

U krci... ahahahaha. Brate, oplakah.

Aleksej

pre 3 godine

Po vasoj logici je i Pejdz Srbin, takod a ne racunajte ga u strance nikako
(Prfg, 02. novembar 2020 18:51)Srbin Pejdz ce igrati Evroligu jedino ako predje u Zvezdu ko Volden i to sam da otkupi ugovor Partizana isto ko i Volden.

Gossa placa Zeljko

pre 3 godine

Veliki strumf, ne slazem se. Ova utakmica sluzi da se razigraju pojedini igraci. Veceras je fokus na O’brajantu, Dobricu, Holu i Voldenu ocigledno. Odbrana je i dalje vrhunska. Rocesti vise ne moze, tako da ne verujem da ce mu ugovor biti produzen. Ono sto nam definitivno fali od pocetka sezone su poeni u tranziciji. Na postavljenu odbranu to je sasvim ok, ali sigurno je da moze mnogo bolje i bice bolje kako se igraci uigraju.

Džoni

pre 3 godine

kuridža može da igra za Srbiju.
(vanredno je stanje,ne puštajte primitivce na portal, 02. novembar 2020 18:49)

Pitali su čoveka još odavno na Hrvatskoj televiziji za koga bi igrao jer je rođen mislim u Zadru i čovek je kao iz topa rekao za Srbiju! Čovek je Srbin, a može da igra za koga hoće jer nije do sada igrao ni za jednu seniorsku selekciju.

Stipsa

pre 3 godine

Ročesti čist promašaj.
(Višak, 02. novembar 2020 18:33)

Čovek je doveden sa razlogom , kao zamenski play sigurne ruke, kao neko ne paniči i ne srlja a pritom dobro poznaje sistem.

mali uplakani

pre 3 godine

Gossa placa Zeljko

Ma gde štrumpfu da objasnis. Nema veze koji je sport u pitanju, covek "sve zna"
O'Brajan igra celu 3/4 na "petici" jer u varijanti sa 2 "četvorke" on će biti lazna 5 i sada ga uigrava ...e, sad objasni to strucnjaku koji u glavnom pljuje sve trenere posle prve, ali posle druge cetvrtine obavezno
Evo, sad udjose Kuridza i Rit kao dve "cetvorke"

mali uplakani

pre 3 godine

(Gossa placa Zeljko, 02. novembar 2020)

Veceras se recimo 10 min igralo sa 2 cetvorke i prakticno dva pleja (Rocesti i Volden, s tim sto je Volden vise na beku)
To je recimo Obradovic stalno forsirao u Lokomotivi.
Ovakve utakmice i sluze za to, a ne da se pegla odbrana do granica povrede.
Evo , opet 2 cetvorke, dva pleja

NastyB

pre 3 godine

Čitam kritike za Džonija OBrajanta i ne mogu da verujem kakvi "stručnjaci" ih pišu. Čovek je, bre, potpisao u prošlu sredu nije ni celih nedelju dana sa timom, ovo mu je tek druga utakmica. Šta vi očekuejte?? Pa još kad pročitam "ne razigrava saigrače" ne mogu da ne prasnem u smeh kakav poznavalac to piše da krilni centar RAZIGRAVA tim.
Da li vi vidite njegovu brzinu, meku ruku i raznovrsnost? Duop Rit, na primer, je jednako visok, brz i ima solidnu ruku za tri, ali Džoni je, pride, snažniji i ima igru leđima. Centri ne smeju da ga brane jer izlazi visoko na tri, a brži igrači su obično slabiji, pa će za njega MORATI da bude udvajanja, što

Pera Magic Mitic

pre 3 godine

u krci ima vise srba nego u stubu srbstva
(đikić za trenera., 02. novembar 2020 17:14)
Zvezda i Partizan imaju po 7 stranaca. Ali, nije to bitno..."u krci"...jooooj.

SrbEUin

pre 3 godine

Ne nasedajte na naricanja uplakanih groboljuba o domaćim igračima u EL I ABI

Prva petorka CSKA: James, Haket, Klayburn, Šengelija, Milutinov (Voitman) - trener Itudis. Od Rusa igrao samo KURBANOV. Učinak:
stranci za 183 min 04 sec (81,3%) ukupno 77 poena (91,7%)
domaći za 41 min 56 sec (18,7%) ukupno 7 poena (8,3%)

U Zvezdi u svakom trenutku na parketu su barem dva Srbina (Lazič, Kuridža, Simonovć, Davidovac, Kuzmić) – trener Obradović. Učinak:
stranci za 115 min 51 sec (51,6%) ukupno 68 poena (79,1%)
domaći za 109 min 09 sec (48,4%) ukupno 18 poena (20,9%)

Vrlo slično I na ostalim mečevima.

Protiv Krke: domaći za 84 minuta 39 poena, stranci za 116 minuta 49 poena.
U Zvezdi u svakom trenutku na parketu su barem dva Srbina (Dobrić, Kuridža, Simonovć, Davidovac, Kuzmić).

Minutaža skoro potpuno egal, a učinak u skladu sa ulogom u timu. Ne odlučuju samo poeni, već ukupan doprinos.

Yugosloveni koji su po registraciji i definiciji nadnacionalni klub, potežu pitanje stranih igrača. Tragikomedija.

Gossa placa Zeljko

pre 3 godine

Prfg, Jagodic Kuridza je Srbin covece, uvek bio i bice. Inace, Zvezda ima 7 stranaca isto kao i Partizan, tako da spinovi vi vam nece pomoci posto je matematika jos uvek jaca kao nauka od spina.

Gossa placa Zeljko

pre 3 godine

Ja, druze Kuridza je Srbin, Krajsnik, covek koji se uvek izjasnjavao kao Srbin. Gordic je Srbin koji igra za Bosnu. Ako tako racunas, onda je i Rocesti domaci igrac jer ima CG pasos i igra za CG.

Dijasp0rac

pre 3 godine

Nego, je li nakon 10 ubačenih slobodnjaka jedanaesti se baca horog? :-)
Utakmica koja je odlična za razigravanje nekoliko igrača. Sezona je duga; što je klupa duža biće lakše igrati.
Nije da smo jaki u ABA, ali ova Krka će napraviti par iznenađenja, siguran sam u to.

Zvezda!

NastyB

pre 3 godine

Čitam kritike za Džonija OBrajanta i ne mogu da verujem kakvi "stručnjaci" ih pišu. Čovek je, bre, potpisao u prošlu sredu nije ni celih nedelju dana sa timom, ovo mu je tek druga utakmica. Šta vi očekuejte?? Pa još kad pročitam "ne razigrava saigrače" ne mogu da ne prasnem u smeh kakav poznavalac to piše da krilni centar RAZIGRAVA tim.
Da li vi vidite njegovu brzinu, meku ruku i raznovrsnost? Duop Rit, na primer, je jednako visok, brz i ima solidnu ruku za tri, ali Džoni je, pride, snažniji i ima igru leđima. Centri ne smeju da ga brane jer izlazi visoko na tri, a brži igrači su obično slabiji, pa će za njega MORATI da bude udvajanja, što

NastyB

pre 3 godine

U ovon timu mora biti mesta za Borisu i Radanova, a ne za Lazica i Simona koji nije vise na vrhuncu
(Realno, 2. novembar 2020 21:02)

Izgleda da niko nije pratio Saletovu izjavu pre par meseci da u Zvezdi sprema naslednika na mestu trenera za godinu dve. Šta mislite koga i ko će biti pomoćni sledeće sezone??

Smeh

pre 3 godine

@Perverzni traktorista

Ti si deda koji brine o tome ko je kome izašao na megdan, ko je sa kim igrao i ko nije igrao? Još pride govorite "Moj Partizan"? Uz svo dužno poštovanje prema starijoj osobi, tj. vama, ali još nikada nisam čuo neku stariju osobu da priča i razmišlja kao vi, tj. kao klinac. Izgleda da ste zaostali pubertetlija u telu starijeg čoveka i treba da se sramite. Ovo stanje uplakanih je izgleda gore od Korone.

SULTAN

pre 3 godine

@Perverzni traktorista

Ima nas još koji smo kupovali TEMPO i zavirivali u sredinu da vidimo poster pa da ga nalepimo na vrata sobe. Po nekad kad se mater naljuti bilo je i batina zbog tih postera. Nego... izgleda da nismo isti TEMPO čitali. Nije vas bilo u njemu kako ti predstavljaš. Vi ste raspadom Juge krenuli u sakupljanje titula, znamo kako ste to radili.

penaltizan

pre 3 godine

PARTIZAN=INSTITUCIJA,a Fmp2=Davno prošlo svršeno vreme.
(BG 1958, 02. novembar
Uzmeš tabelu ABA lige pogledaš koje prvi?C.Zvezda i pobedi 5 utakmica sa prosekom +25 po utakmici...a vas pobedi Borac i gle na tabeli ima samo jednu pobedu...

pedja 71

pre 3 godine

(đikić za trenera., 2. novembar 2020 17:45)

Pojma nemaš da troluješ. Eh, jedan je "menađer", samo nema čoveka već dugo ovde.

Magdalena

pre 3 godine

Aleksandra
Hall, Loyd, Bryant, Wolden, Rochestie, Read, Jagodic Kuridza hrvat
Ukupno od 12 igraca imate 5 srba
(Prfg, 02. novembar 2020 18:26)

Jagodic Kuridza je Srbin. Teri je Amerikanac

Miskec

pre 3 godine

"CRVENA petokraka ideja from Zeleznik.
(slavkic komarcic, 2. novembar 2020 18:05)"
Tesko nam pada crvena petokraka, pogotovo sto je nema na grbu JSD Partizan

Стара школа

pre 3 godine

Биће као и увек - лака победа Звезде. Играмо са распоређеним минутима, увежбавамо акције.
Само полако!

johny

pre 3 godine

Zvezda će ovu ligu završiti sa porazom dva i to ne zato jer je neko bolji već ako dodje neka važnija utakmica na gostovanju posle duple nedelje u EL

Gossa placa Zeljko

pre 3 godine

Mali uplakani, a vidis da ga na nekim akcijama supusta i dole da igra ledjima, kao sto ga tera da ide na stranu pa da iz ugla ili sutira ili probije na snagu. Po meni se radi o odlicnom igracu, sut sto masi to ce doci vremenom, nije problem. Jedino mi se ne svidja sto nemamo pleja koji igra na prodor kao sto je Braun bio. Ali ovaj tim je svakako odlican i ne vidim da je to neka katastrofa od napada. Moze mnogo bolje, ali nije lose uopste.

slobinator

pre 3 godine

(SrbEUin, 3. novembar 2020 10:33
sjajna ekspertiza.pogledajmo recimo turske timove.koliko je tamo domaćih igrača? jednostavno prošlo je ono vreme kada su mogla nastupati samo po dva stranca u ekipi.to je bilo još za vreme sfrj koja je bila dominantna u evropi pa su njeni predstavnici u kupu šampiona uvek svrstavani u red favorita.sada kada bogati timovi kupuju mnoge nba asove bez kvalitetnih stranaca ni jedna ekipa u evro -ligi nema šta da traži.pošto je aba liga takođe kvalifikaciono takmičenje za evro-ligu ni tu ne sme biti opuštanja pa nema mesta za neku veću minutažu domaćih igrača,osim kao kada se igra sa nekim ekipama koje su izrazito slabe.ipak domaći igrači koji igraju u zvezdi nisu igrači koji samo popunjavaju broj već veoma važni šrafovi koji kod obradovića imaju tačno određene zadatke