Nedelja, 01.11.2020.

17:00

Predsednik Partizana: Žele da nas nema, a džabe se raduju

Ostoja Mijailović, predsednik KK Partizan, oglasio se na "Tviteru".

Izvor: SN

Predsednik Partizana: Žele da nas nema, a džabe se raduju IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

150 Komentari

Sortiraj po:

Tri tackice

pre 3 godine

@slobinator

Bravo,sve si lepo prepisao sa RSB-a,sad idi gledaj FMP i ostavi se prvaka Evrope i ucesnika 4 final-foura,neces se ovde izleciti.

MP

pre 3 godine

Kakav folirant 😔
Kakvo vredjanje inteligencije..
Pa ti "druze" doprinosis tome da nas nema..
J te GROBARI koji te drze jos tu...
Javi kad sviras kraj, limaru...

slobinator

pre 3 godine

Perverzni traktorista, 2. novembar 2020 14:19)
to ste samo vi u svojim bolesnim mozgovima umislili da ste neka institucija.zapravo je stvarnost sasvim drugačija.košarku je na ovim prostorima stvarala zvezda.u prvim velikim uspesima reprenzetacije nema nikoga iz partizana.prvu titulu je partizan osvojio u tridesetoj godini postojanja.zvezda ih je dotle imala 12 plus u vitrinama osvojen kup kupova,još dva finala tog takmičenja i polufinale kupa šampiona.valjda ste umislili da ste institucija zbog onog srećnog osvajanja kupa šampiona,koji su pre vas osvajali bosna,cibona 2 puta i jugoplastika 3 puta,a ti timovi su sada praktično ugašeni kao što bi i partizan verovatno bio ugašen da ga država četvrt veka nije tako mučki i svesrdno gurala na uštrb drugih ekipa.kolika ste institucija govori i podatak da ste evro-ligu poslednji put igrali kad su u njoj nastupali marusi,zelena gora.solnok,buđevelnik,nanter,prokom.to je zapravo vaš nivo.za bolje niste

Perverzni traktorista

pre 3 godine

(Perverzni traktorista

Koliko nemoci...strasno
(mali uplakani, 01. novembar 2020 21:39)

Pošto si jos mali I pale te Livac I njemu slični objasniću tu ovu zavrzlamu na pedagoški I lakši način jer ne mogu da provalim koji si razred u osnovnoj ili samo što nisi krenuo.
KK Partizan u odnosu na KKCZ je kao Djoković I Kirois u teniskim vodama .
Znači jeste da Kirios vodi sa 2:0 u skoru protiv Djoleta što mu daje za pravo da lupeta da je bolji igrač od njega.
Ali Djoković ima toliko trofeja , nedelja- meseci I godina kada je prvi teniser na svetu da na to mali Kirios ne bi smeo da pomisli .
A onda dodatno dodju I neke zamlate koji statistikom bi da objasne da Djokovic u stvari nije neki igrac I da bi bilo najbolje d se njegovi rezultati jednostavno prebrisu kao gumicom da bi pomenuti Kirios a bogami I dvojac Nadal - Federer imali mirniji san.
Evo ako ti sada nije sve jasno onda mozes I dalje da slušaš čike koje pišu svašta I da veruješ da je KK Partizan zločinačka organizacija čije igrače treba pljuvati ili kada ih , ne daj bože, vidiš bežiš na drugu stranu ulice .
A nemaš zašto kaže ti jedan vozač traktora I Srpski seljak ali u pozitivnom kontekstu to seljak tj. zemljoradnik .

DžejAr65

pre 3 godine

Trinkijeri se diže u nebesa a zaboravlja se njegov učinak u prvoj godini a i u drugoj sezoni je u više navrata imao više sreće nego pameti, gde bi ste bili da su vam prošle sezone pobede koje ste dobili u poslednjim sekundama otišle u drugom pravcu a bilo ih je i te kako, sa druge strane da ste ove sezone ove poraze koje ste imali u poslednjim sekundama(Huventud, budućnost, Igokea) ne bi Trinkijerija ni spominjali, zaključak je da niste vi bili dominantnu prošle sezone kao što mislite niti ste toliko loši ove sezone

Zozo

pre 3 godine

Када почиње прелазни рок код навијача? Поздрав од навијача Партизана који је навијач преко 50година.

Parni valjak

pre 3 godine

"Uz to Zvezda je jedini nas klub koji nikada nije ispadao iz prve lige, dok vi jeste."
@Ljubisa livac

Niste ispali iz prve lige samo zato što su u sezoni 96/97, dva meseca pre kraja, smanjili broj timova koji ispadaju sa 3 na 2, a vi ste tada bili na 12. mestu, sa lepim izgledima da tu i ostanete, jer ste izgubili od direktnog konkurenta za ispadanje. Posle toga ste jedno vreme pali na 13 mesto, pa je blo priče da će samo jedan da ispadne. Ipak, ponovo ste se vratili na 12. mesto i tu završili sezonu, pa nisu morali da ponovo menjaju pravila.
Još zanimljivije je, da ste sledeće sezone čak igrali u Kupu Koraća, jer su Borovica, Radnički, Zorka, Mornar i ko zna ko još, navodno odustali od Evrope. Istu foru ste kasnije primenili i u Evroligi jedno 3,4 puta.

Qwerty

pre 3 godine

Usao samo da pogledam komentare,i nisam se razocarao.Sve vrvi od RSB izaslanika i laznih grobara,da nam jos jednom objasne da ce Djura da nam oprosti sto nas je tukao.Ova igrica je zavrsena kad ste presli u Zeleznik i poceli da navijate za FMP,sve ostalo je nebitno.Pokazali ste ko ste i sta ste,mada svi to vec odavno znaju.Kolicina lazi koju prosipate srazmerna je frustracijama koje ste navukli za vreme Partizanove dominacije,a bogami trajala je.Eto vam drzava i 2 kluba u ABA i dvocifreni budzeti,bar ne morate vise da kradete trofeje,pozdrav.

Enky

pre 3 godine

Najviše komentara od navijača ekipe koja preko korone igra EL a prošle sezone nula titula,a mi dve,igrajte vi EL fenjer vam ne gine to vam je Himki dokazao,za sezonu imate više poraza nego mi za deset godina u EL.

Crnobelac

pre 3 godine

@Dejan CZ

Ti ćeš se načekati na svoju redaljku,a mi smo nad vama to vršili punih 13 godina pa i sada unazad dve godine.A ti čekaj,čekaj i opet čekaj.....

Dejan CZ

pre 3 godine

Pa ne znam druze. Kakva su vasa iskustva posle gasenja? Cini mi se da si bio protiv, steta sto te ne pitase za misljenje.
(Losmi, 01. novembar 2020 18:02)

Ne zna covek, pitaj ove u EL oni ce ti reci.
Sta, ne znas gde stanuje EL ...onda nista
(mali uplakani, 01. novembar 2020 18:19)
Sto ne bi znao, tamo smo godinama igrali. Doduse i Zvezda je nekad. Steta sto je ugasise, mozda bi razlikovala klavirski od kosarkaskog F4.
(Losmi, 01. novembar 2020

Igrali je kljucna rec...vise ne igrate i necete je vise igrati,naravno ovu novoformiranu niste nikad igrali jer tamo ne primaju drugorazredne.Pred pocetak svake godine EL predstavlja klubove, igrace...Naravno Zvezda sa svom svojom istorijom je zastupljena,ona ista sto vam 30 godina nije dala titulu da uzmete...EL to zna i dok ti pokusavas da se tesis halucinacijama za to vreme Crvena Zvezda je u svom drustvu u EL vec ustaljena a i vi ste u svom drustvu daleko od takve elite sa tendecijom prelaska u FIBA sampione sto bi se reklo medju svoje gde vam je prirodnije mesto...Pa ti sad nastavi opet da haluciniras.Gasi i Zvezdu i EL sto ne misli tako kao vi smogovci.

Dejan CZ

pre 3 godine

@Dejan CZ

Zato ti kao i tvoji FMP-ovci redovito komentarišete naše vesti i lečite svoje komplekse,koje vam je nabio čika Dule za dugi,dugi niz godina.Vi i vaš klub ste za nas prošlo svršeno vreme.NAPRED PARTIZAN.
(Crnobelac, 01. novembar

Navijac FMPa nisam...Kada EL prizna to onda mozes da kazes...Cika Dula dr Nebojsa poslao u zemlju vampira...unistio vam malu maturu,sad resio da ide i do velike...A sto sam na vestima tvog kluba,pa stao u red za redaljku...cekam 23 novembar i svoj red.

ValterNBG

pre 3 godine

Sto bi vas novinar rekao "lagao vas neko",I sada to lagano dolazi na naplatu.Milina vas je gledati kako se dzilitate,pokusavajuci da idpravite nepravdu.Sad se lepo zahvalite cika Dulu sto vsm je postavio "sistem" I doveo vas do bolne istine.

Vasilis Spanulis

pre 3 godine

Predsednik ima srece sto je zbog korone zabranjeno prisustvo publike, jer je svim pravim partizanovcima jasno sta je pravi zadatak!!

Nije tesko objaviti komentar, zar ne!!

Nisam 'teo

pre 3 godine

Bilo lepo dok ste gasili Zvezdu? Dok ste im bukvalno otimali igrače, počevši od vajkada?! Dok ste gasili Hemofarm, sistematski uništavajući sve što vam je predstavljalo prepreku na fer-plej putu, da postanete uspešan klub? Pri tom, lažno moralisali o interesima srpske košarke? Pošto ste nakon svega toga pukli, onako baš dobro tresnuli u pod, dodje vam politička podrška od nekoliko miliona, za koju ste mislili da će vam rešiti sve probleme. Znate, dragi moji grobari, karma je nešto što opako boli. Po staroj narodnoj: čini dobro - nadaj se dobrom, ona vam je zakucala na vrata, i podsetila na pređašnje grehe. Uživajte u sadašnjem trenutku, i pomenite ponekad Nolana Smita. Nije Zvezda kriva, sami ste sebi jamu iskopali. Bok, dečki.

Makaveli

pre 3 godine

Satrase se navijaci FMP-a u ostavljanju komentara. Pa da vas nema trebalo bi vas izmisliti.
Kosarku prate zadnjih 5 godina. Sirotinja. Haha...

Red

pre 3 godine

Više sekundaraca na vesti o Partizanu nego na njihovim.Kakve komplekse imate pa to nije normalno.Nikada nećete zaboraviti traume ìz detinjstva i generala Duleta.Otići će i ovaj SNS kadar vrlo brzo. A PARTIZAN ostavite nama. Mi ga volimo i kad gubi.
(Drobnjak iz auta, 1. novembar 2020

Evo jos jedan,koji veruje u teorije zavere,cia,bia,No1.,...

užasi propagande

pre 3 godine

@panter pudlica

Vrhunski biznismen? hahahhah au druže ti si se najeo baš loših sendviča. Ostoja je biznismen kao i Žika Pauk. Moj do mojega.

mali uplakani

pre 3 godine

Satrase se navijaci FMP-a u ostavljanju komentara. Pa da vas nema trebalo bi vas izmisliti.
Kosarku prate zadnjih 5 godina. Sirotinja. Haha...
(Makaveli, 01. novembar 2020 21:21)

Izgleda da je Viktor Igo napisao svoje delo po uzoru na tebe...

Perverzni traktorista

pre 3 godine

Ubedili su vas da ste oduvek nekakva sila u kosarci a niste ni svesni realnih cinjenica. Za pocetak znaj da Partizan je prvi trofej osvojio posle 30 godina postojanja, 1975 godine. Zvezdu su stvarali i vodili ljudi koji su doneli kosarku u ovu zemlju. Dva coveka, Bora Stankovic i Aca Nikolic, koji su stvorili jugoslovensku skolu kosarke, bili su u Zvezdi. Uz to Zvezda je jedini nas klub koji nikada nije ispadao iz prve lige, dok vi jeste. Takodje Zvezda je jedini klub koji ima cetvoricu u Kuci slavnih (Popovic, Stankovic, Saper i Nikolic). Vi ste tek od kraja 80ih i pocetka 90ih poceli da igrate bitniju ulogu u kosarci. Zvezda je vec do tada imala nebrojane legende. Shvatite da se ovaj sport ne igra samo od kada vam odgovara, istorija je duga. Dominirali ste u ono mracno doba, sada su stvari samo dosle na svoje. Vase zlatno doba je proslo, shvatite.
(Ljubisa livac, 01. novembar 2020 20:18)

Who is fucking you ??Transparent navijača Makabija kada su igrali prvu evroligašku utakmicu sa "prepranom " Zvezdom I koji govori ko ste bili I šta ste u Evropskim okvirima .
Livac možeš li tvoj komentar objaviti na Herbejskom ili Engleskom da ne bi ljudi umrli u neznanju prilika u Evropskoj košarci .
Onda da se uzme Titula prvaka Evrope Partizanu jer to tada I nije bilo neko takmičenje , Dule Vujosevic da se ekspresno izbaci iz kruga legendarnih trenera imajuci u vidu da oni nisu imali informaciju koliki je on pajac I neznalica , a ono malo šaka jada od košarkaša što je prošlo kroz taj klub da se izbriše I da im se oduzmu sve osvojene medalje ili da se dodele drugu Livcu da izlije od toga nešto vrednije .
Čitajući neke komentare komšija I Gebels bi se iskompleksirao koliko su ga neki nadogradili I nadmašili u proizvodnji lažne istorije I vesti iz nesvesti .
Napred Partizan !

nesa

pre 3 godine

Trebalo je Ostoja da plati Trinkijerija koliko je trebalo da ostane umesto da pokusava da mu smanji primanja po ugovoru.Sada ce sve ovo daleko vise da kosta,i bice vrlo tesko izvuci sezonu.Ukoliko je nerealno da namolim Obradovica da preuzme tim,ne postoji sansa da se pronadje bolji trener od Trinkijerija.

SrbEUin

pre 3 godine

Kad dovede u Fmp2 recimo "zvezde" Evropske košarke kao Gordića, N. Jankovića, S. Jankovića, Miku, Angolu, Trifunovića, Veličkovića, Dangubića, Paige i kad ti mučenici loše igraju jer skoro ništa ne vrede da mi krekećemo svakodnevno "karma, karma". (dekigrobar011, 1. novembar 2020 20:13)


Da, CIA, snajka, CIA. Da ne pominjem Vatikan, Iluminate i sve ostale svetske sile mraka.
Do juče za vas te "zvezde" behu najjači tim u EK, ABI a bogme i NBA.
Nznm ko vam ih je doveo... Ko vas je ubedio da je taj krš dream team, i da će osvojili S V E.
Trincky?
El onda dobro ili loše što ste ga i oterali?

Admiral

pre 3 godine

@ Možda je vrhunski biznismen, ali je za vođenje nekog kluba i sporta uopšte totalni diletant.
(panter pudlica, 01. novembar 2020 20:53)

Ostoja vrhunski biznismen? Daj ne budi smesan

Laki

pre 3 godine

Nikakva šteta. Brzo posle Partizana ide i Zvezda. Dva luzerska I siromašna kluba, nisu kao moj Milan u vlasništvu Elliota, 40 milijardi dolara!
(Adriano_Galliani, 01. novembar 2020 19:55)

Ok tvog Milana, a koliko ti vredi tvoj Dragan?

Red

pre 3 godine

Pa ne znam druze. Kakva su vasa iskustva posle gasenja? Cini mi se da si bio protiv, steta sto te ne pitase za misljenje.
(Losmi, 01. novembar 2020 18:02)

Ne zna covek, pitaj ove u EL oni ce ti reci.
Sta, ne znas gde stanuje EL ...onda nista
(mali uplakani, 01. novembar 2020 18:19)
Sto ne bi znao, tamo smo godinama igrali. Doduse i Zvezda je nekad. Steta sto je ugasise, mozda bi razlikovala klavirski od kosarkaskog F4.
(Losmi, 1. novembar 2020 20:06) #

Glavu gore kk history chanell,bice bolje,fuzionisite se opet.

Gossa placa Zeljko

pre 3 godine

Stari grobar, e to je pravi odgovor. Nemoj da prodajes price tipa neko hoce da nas unisti. Sve ok, los start, los trener, losa selekcija. Nista sto novi trener uz dva-tri pojacanja ne moze da popravi za mesec-dva. Ali nemoj da prodajes price ako vec ne iznosis imena. Isto ko sto nama u fudbalu Terzic pokusava da prodaje price da su 100m eur ulozeni u tim, skolu, sredjivanje Marakane itd. Ajde, pa nismo svi veverice.

Crnobelac

pre 3 godine

@Dejan CZ

Zato ti kao i tvoji FMP-ovci redovito komentarišete naše vesti i lečite svoje komplekse,koje vam je nabio čika Dule za dugi,dugi niz godina.Vi i vaš klub ste za nas prošlo svršeno vreme.NAPRED PARTIZAN.

Trpaj "instituciju" i ne zali

pre 3 godine

Nikad vise necete biti u EL Ostoja upamti !
(Nolane ruka ti se pozlatila, 01. novembar 2020 19:20)

nikad više nećete do TOP 9 - upamti
(gladijator, 01. novembar 2020 20:00)

I to je bolje nego da nikad vise ne priviris EL...:)))

pazarc

pre 3 godine

Navijac sam zvezde al...reci Ko želi da vas ugasi...reci javno da svi znamo ....al ja mislim da ti želiš da ugasiš partizan u košarci a tvoj kolega Vuletic u fudbal kad vam lose rezultati idu...odmah su vam krivi drugi...mislim na Zvezdu

Mirko

pre 3 godine

Ne znam sa kojim delom navijača ili javnosti korelira ovaj čovek, ali ja kao zvezdaš ne želim da partizan nestane, već želim da te zadrži na čelu jer vidim i po rezultatima da će teško da napravi nešto.
On i debeli profesor vode partizan na dno, jer su i sami dno.

SrbEUin

pre 3 godine

Kad dovede u Fmp2 recimo "zvezde" Evropske košarke kao Gordića, N. Jankovića, S. Jankovića, Miku, Angolu, Trifunovića, Veličkovića, Dangubića, Paige i kad ti mučenici loše igraju jer skoro ništa ne vrede da mi krekećemo svakodnevno "karma, karma". (dekigrobar011, 1. novembar 2020 20:13)


Da, CIA, snajka, CIA. Da ne pominjem Vatikan, Iluminate i sve ostale svetske sile mraka.
Do juče za vas te "zvezde" behu najjači tim u EK, ABI a bogme i NBA.
Nznm ko vam ih je doveo... Ko vas je ubedio da je taj krš dream team, i da će osvojili S V E.
Trincky?
El onda dobro ili loše što ste ga i oterali?

Sofronije

pre 3 godine

Hocemo generala Duleta...da vrati ponovo pantere na fabricka FMP podesavanja.
(POTRAŽIME U PREDGRADJU, 1. novembar 2020 17:13)

Vratite Dula k'o boga vas molim, da ga Sale vrati u stanje radonjizma.

Privatni detektiv Djido Mova

pre 3 godine

Ja kao Firmaš i pre svega veliki ljubitelj sporta, kažem da je sramota šta ste uradili od bivšeg prvaka Evrope, dovodite neke polu krš igrače, postavljate neke trenere koji su objektivno još za pionire,potop ali totalni. I još se ovi vaši ne bune, boli ih patka. Pa bar u toj košarci ste bili institucija, ali šta reći za navijače koji su dozvolili da im klub još malo ode u drugu vaterpolo ligu a kakva institucija u svetskim okvirima, ma i zaslužili ste jadovi jedni!

sa_pan

pre 3 godine

Što da vas nema? Lepše je ovako kad vas ima i svi vas gaze, igraju se sa vama a vi sve manji..jadniji..
(SUNĐER BOB, 01. novembar 2020 17:03)

Bravo majstore,laj i psuj,jer ne znas za bolje,jer to je tvoj nivo,bastina Dr Nebojse,proci ce i ovo zlo,jer dovjeka nista ne traje,al vasa tuga ostaće.

mile

pre 3 godine

Aj da vas je dobio fmp pa da razumem kuknjavu na drzavu i ostalo, ali dobije vas vasa Igokea i krivi neki drugi. Kada se nema sta reci najlakse je intelektualno inferiornim masama prodati pricu o bevidljivom protivniku koji vas unistava. Tako i gosn gica bulazni o pozivu koji se odbija. Pa prosle godine ste imali skuplji sastav od Zvezde. I opet ove ajde da kukamo.

Stari grobar

pre 3 godine

Decko, ma koliko ja ne volio tvoju politicku pozadinu i to sto nam je klub postao politicka prcija, priznajem, napravio si i dobre stvari za ovih 2-3 godine. Mislim cak da je bilo logicno i probati sa Scepanovicem. Nije uspjelo, ok, idemo dalje.
Ali nemoj, molim te, ove price "neko ovo...", ili "neko ono...". Mi se na to ne palimo. Zna se ko je za to zaduzen. Nego nadji nam novog trenera sto prije, pa da se vadimo.

Goran Loznica

pre 3 godine

Tebi žele da te nema samo navijaci kluba koji vodis. Svima ostalima si za pozeleti da se sto duze zadrzis. Ista ti je druzina i u FK. Sve dok vam ovakvi vode klubove mozete samo da se nadate najgorem
(ko-ometator, 01. novembar 2020 18:49)



Tebra, ne samo klubove već i državu isti vode... Ali realno bolje i ne zaslužuje prost i primitivan srpski narod...

Bobe

pre 3 godine

Najvazniji igraci dva najveca srpska kluba:
KK Partizan: Angolijevic, Pejdzovic, Mikanovic, Mekintajerovic, Tomasovic, Mozlijevic.
KK CZV: Voldenovic, Rocestijevic,O'Brajantijevic, Holijevic, Terijevic, Ritovic, Lojdovic.

Ponosni na svoje!

Dejan CZ

pre 3 godine

Ne zeli niko da vas nema... nego samo da vas prasi na parketu kao sto vas i otire.To je puno bolje nego da vas nema,redaljka na partizanu,otego se red.Sta ima lepse od toga...da vas nema ovakve bi vas trebalo izmisliti.Svi cekamo 23 novembar...taman posla da nestanete.

bot

pre 3 godine

Nikog ne mozes ubediti da si stavio Japanca za trenera iz sportskih razloga.Verovali smo ti i sve si prosuo i svi dobro znamo zasto si to uradio i po cijem naredjenju.

Losmi

pre 3 godine

Pa ne znam druze. Kakva su vasa iskustva posle gasenja? Cini mi se da si bio protiv, steta sto te ne pitase za misljenje.
(Losmi, 01. novembar 2020 18:02)

Ne zna covek, pitaj ove u EL oni ce ti reci.
Sta, ne znas gde stanuje EL ...onda nista
(mali uplakani, 01. novembar 2020 18:19)
Sto ne bi znao, tamo smo godinama igrali. Doduse i Zvezda je nekad. Steta sto je ugasise, mozda bi razlikovala klavirski od kosarkaskog F4.

gladijator

pre 3 godine

Nikad vise necete biti u EL Ostoja upamti !
(Nolane ruka ti se pozlatila, 01. novembar 2020 19:20)

nikad više nećete do TOP 9 - upamti

ringofthelords

pre 3 godine

Grobari, svaka čast na lojalnosti ovakvim upravama i u KK i u FK. Ne znam šta čekate. Ne vidim razlog zašto bi neko od nas zvezdaša želeo da se Partizan ugasi??? Svaka pobeda u derbiju u bilo kom sportu je oduvek bila 'zdrava' tema za razgovor između nas i vas i slađa od bilo koje pobede na strani.

dekigrobar011

pre 3 godine

Šta kažu garavi - "karma".
Kad za predsednika države dodje navijač Partizana i usput kontroliše sve moguće i nemoguće, pa nemilice trpa milione eurića tamo gde njemu drago i u isto vreme dovede u Fmp2 recimo "zvezde" Evropske košarke kao Gordića, N. Jankovića, S. Jankovića, Miku, Angolu, Trifunovića, Veličkovića, Dangubića, Paige i kad ti mučenici loše igraju jer skoro ništa ne vrede da mi krekećemo svakodnevno
"karma, karma".
Nisko ste pali udbaši...

musava_ti_mama,a_i_garava_dole

pre 3 godine

Šta kažu garavi - "karma".
Kad za predsednika države dodje navijač Partizana i usput kontroliše sve moguće i nemoguće, pa nemilice trpa milione eurića tamo gde njemu drago i u isto vreme dovede u Fmp2 recimo "zvezde" Evropske košarke kao Gordića, N. Jankovića, S. Jankovića, Miku, Angolu, Trifunovića, Veličkovića, Dangubića, Paige i kad ti mučenici loše igraju jer skoro ništa ne vrede da mi krekećemo svakodnevno
"karma, karma".
Nisko ste pali udbaši...
(dekigrobar011, 01. novembar 2020 20:13)

Zahvaljujemo se na glasu.

Ljubisa livac

pre 3 godine

Ubedili su vas da ste oduvek nekakva sila u kosarci a niste ni svesni realnih cinjenica. Za pocetak znaj da Partizan je prvi trofej osvojio posle 30 godina postojanja, 1975 godine. Zvezdu su stvarali i vodili ljudi koji su doneli kosarku u ovu zemlju. Dva coveka, Bora Stankovic i Aca Nikolic, koji su stvorili jugoslovensku skolu kosarke, bili su u Zvezdi. Uz to Zvezda je jedini nas klub koji nikada nije ispadao iz prve lige, dok vi jeste. Takodje Zvezda je jedini klub koji ima cetvoricu u Kuci slavnih (Popovic, Stankovic, Saper i Nikolic). Vi ste tek od kraja 80ih i pocetka 90ih poceli da igrate bitniju ulogu u kosarci. Zvezda je vec do tada imala nebrojane legende. Shvatite da se ovaj sport ne igra samo od kada vam odgovara, istorija je duga. Dominirali ste u ono mracno doba, sada su stvari samo dosle na svoje. Vase zlatno doba je proslo, shvatite.

Fegi

pre 3 godine

Bilo lepo dok ste gasili Zvezdu? Dok ste im bukvalno otimali igrače, počevši od vajkada?! Dok ste gasili Hemofarm, sistematski uništavajući sve što vam je predstavljalo prepreku na fer-plej putu, da postanete uspešan klub? Pri tom, lažno moralisali o interesima srpske košarke? Pošto ste nakon svega toga pukli, onako baš dobro tresnuli u pod, dodje vam politička podrška od nekoliko miliona, za koju ste mislili da će vam rešiti sve probleme. Znate, dragi moji grobari, karma je nešto što opako boli. Po staroj narodnoj: čini dobro - nadaj se dobrom, ona vam je zakucala na vrata, i podsetila na pređašnje grehe. Uživajte u sadašnjem trenutku, i pomenite ponekad Nolana Smita. Nije Zvezda kriva, sami ste sebi jamu iskopali. Bok, dečki.

TRENER

pre 3 godine

Manite se teorija zavere,u stilu svi su protiv nas.Krivci za sve loše su među vama samima.Loš odabir narušen sistem.Nije još ništa izgubljeno potucite se pobite iza zaključanih vrata ,i vratite klub na pravi kolosek.Sad baši ne znam da li je hendikep ili dobro što nas nema u hali.Bar ste pošteđeni zvižduka i uvreda,s zaslužujete ih više nego iko ikada

Adriano_Galliani

pre 3 godine

Nikakva šteta. Brzo posle Partizana ide i Zvezda. Dva luzerska I siromašna kluba, nisu kao moj Milan u vlasništvu Elliota, 40 milijardi dolara!

Stari grobar

pre 3 godine

Oterao je Šćepu a porazi su se nastavili! Jasno mu je da je on sledeći na udaru nas grobara pa pokušava da izazove kod nas empatiju jeftinom objavom da neko hoće da uništi Partizan! Šta sad? Svi mi treba da mu pružimo podršku i da imamo razumevanje za njega? Pa samo oni koji su mentalno na nivou infanta mogu da se primaju na ovakve objave i da mu pružaju podršku!

Komentator

pre 3 godine

Ko želi da nema KKP? Ko se džaba raduje? Ko, reci već jednom ko? Ako misliš na navijače Zvezde, onda se grdno varaš! Oni se raduju ovakvom Partizanu, sa tobom na čelu!

NoName

pre 3 godine

Kratak je put od "sredio sam vajld kard za Evroligu" do "preživećemo". E sad, ako vas je slagao za EL, onda je ovo "preživećemo" vrlo upitnog karaktera.

Lionac

pre 3 godine

Da Partizana nema?? Zelim da smo bolji od Partizana na terenu i da postoji zdravo rivalstvo.Ne pravi spin i ne leri sebe nego radi na tome da ti klub bude uspesniji i spremniji kada je tesko.

SrbEUin

pre 3 godine

Pa šta ste očekivali? Potpuno u skladu sa profilom svojih partijskih članova.
Čovek ponavljao u sedmom osnovne u Prislonici.
Sada je partijski biznismen. Prosipa mudrosti i paradira se besramno sa učenim i školovanim ljudima, koji su tri nivoa obrazovanja iznad njega. On i nezna koliko nezna. Misli da je istina ono što partija proklamuje na Pinku i Informeru. Koliko samo gafova...
Sud u Ložani?!
Ucenjuje Trinckya?
El kod Đordija?
Lepo mu rekao čovek da "Nema preskakanja razreda."
A Osnstoja mislio da to ne važi za partijske rukovodioce... Jer ovde mu razredi ne trebaju. Može on ovde da nakupi diploma pun šifonjer.

1DJOKOVIC

pre 3 godine

Precednik Ostoja večeras objavljuje novu himnu kk partizai
"Došao je i taj dan ugašen je partizan,ugašen je ugašen je on,obraz nam bio kao đon".

vlado

pre 3 godine

Kada neko ko nije spomenut u vestima uporno pokusava da gurne nos u tudje stvari onda to valjda dovoljno govori o njemu i kompleksima malog kluba

ko-ometator

pre 3 godine

Tebi žele da te nema samo navijaci kluba koji vodis. Svima ostalima si za pozeleti da se sto duze zadrzis. Ista ti je druzina i u FK. Sve dok vam ovakvi vode klubove mozete samo da se nadate najgorem

devil himself

pre 3 godine

Ovaj limar,da ima malo obraza, bi trebao sam da se prijavi na odeljenje u Lazi Lazarevic. Odavno mu je tu mesto,bas kao sto je LAND ROVERSIMA mesto gde se vec 8 godina nalaze!!!Koliko je tesko dugi niz godina unazad biti navijac Partizana, a bice jos teze, 101%!!!

Losmi

pre 3 godine

Što da vas nema? Lepše je ovako kad vas ima i svi vas gaze, igraju se sa vama a vi sve manji..jadniji..
(SUNĐER BOB, 01. novembar 2020 17:03)
Pa ne znam druze. Kakva su vasa iskustva posle gasenja? Cini mi se da si bio protiv, steta sto te ne pitase za misljenje.

Gossa placa Zeljko

pre 3 godine

A ko to tacno hoce da vas nema i ko to radi protiv vas? Drzava koja daje milione eur? Ona ista drzava ciji si ti clan? Ona ista drzava koja vam je dala najveci budzet u istoriji kako ti kazes i oprostioa dug prema Marfin banci? Navijaci i uprava Borca, Burga, Igoke? Ko to tacno Ostoja?

Drobnjak iz auta

pre 3 godine

Više sekundaraca na vesti o Partizanu nego na njihovim.Kakve komplekse imate pa to nije normalno.Nikada nećete zaboraviti traume ìz detinjstva i generala Duleta.Otići će i ovaj SNS kadar vrlo brzo. A PARTIZAN ostavite nama. Mi ga volimo i kad gubi.

1DJOKOVIC

pre 3 godine

Pa tebi Novica kaskader, vežba padanje za akcione filmove.Ne znate da branite reket.Zagorac igra samo protiv filijala.On je igrač samo grobarima nije ni za srpsku ligu.Stranac šutira 1/9 trojke.Zloba vas je ugasila.

Mickey O'Neil

pre 3 godine

"Za mrvu ljubavi nismo svi rođeni
Brodovi sreće odlaze, odlaze da se ne vrate
Neka se drugi raduju, neka me noćas ne oplakuju
Jer čemu život, čemu sve, kad sreće nema za mene
Još jedna evo pada noć, mladosti moja, zbogom moram poć'
Visoko među zvijezdama, da nađem mir, da nađem sna
Gdje (šampionska) titula moja počiva..."

Ljubitelj sporta

pre 3 godine

Vreme je da shvatite zašto ste pravili rezultate u prošlosti i ko vam vodi klub sad i sa kakvim ambicijama.Dok to ne shvatite/priznate sami sebi nama nade.

Komentator

pre 3 godine

Ko želi da nema KKP? Ko se džaba raduje? Ko, reci već jednom ko? Ako misliš na navijače Zvezde, onda se grdno varaš! Oni se raduju ovakvom Partizanu, sa tobom na čelu!

Jole

pre 3 godine

Šta ste navalili na tog Duleta, bolan čovek nije za sebe a ne za druge. Dovesti pravog trenera i tri igrača, centra obavezno a pojedincima se zahvaliti, nisu loši ali nisu za Partizan ako želi nešto više.

Bojan

pre 3 godine

Evo ga opet, kada god dotaknemo dno tu je nas predsednik da skrene temu na FMP, nove dresove, viber emotikone ili da nas obodri i da nam pilulicu za smirenje.

Gossa placa Zeljko

pre 3 godine

Navijaci Partizana u Avgustu:” Uzimamo sve ove sezone, bravo Ostoja sto si sacuvao tim, bravo Ostoja sto si nam obezbedio najveci budzet u istoriji, Zvezda je slaba, Hol, Volden i Lojd su slabiji od Berona, Puntera i Brauna mnogo. Scepa ce biti trenercina kao sto je i legenda kluba”. Navijaci Partizana u Oktobru:” Scepo odlazi, Ostoja odlazi, Zvezda ima budzet 20m eur, hoce da nas uniste, ovo nista ne valja”...i sad neko treba da se raspravlja sa ovakvim ljudima?

BMX

pre 3 godine

Jel moguce da niko nije napisao da ''Partizan vise nikada nece igrati Evroligu'' pa mora to malo bolje gebelsovski botovi iz fabrike metalnih proizvoda, ajde jace to malo pa ko ce vam sutra sendvic dati...

mali uplakani

pre 3 godine

Pa ne znam druze. Kakva su vasa iskustva posle gasenja? Cini mi se da si bio protiv, steta sto te ne pitase za misljenje.
(Losmi, 01. novembar 2020 18:02)

Ne zna covek, pitaj ove u EL oni ce ti reci.
Sta, ne znas gde stanuje EL ...onda nista

Petar

pre 3 godine

Nažalost, ne da nema Partizana, nema ni nas, ovo je narod koji izumire i država koja nestaje, kako drugačije da bude kad je na čelu pravoslavne džamahirije ludak?

Saul Goodman

pre 3 godine

Ovo će Grobarčići progutati kao tableticu, a ne vide da ih je uprava upropastila i da se sada peru nekakvim terorijama zavere i sl...

phrm

pre 3 godine

Zanimljiva je činjenica da vladajuća stranka izmišlja stalno neprijatelje a slično rade i fk i kk Partizan odnosno njihova vladajuća garnitura.
Slučajnost, ne bih rekao?!
Beži ostoja i vvv iz Partizana!!!

Skorpion

pre 3 godine

Neka se raduju, ali to ce trajati do njihovog sledeceg meca u Evroligi.
(Will Mosley, 1. novembar 2020 17:14)

S obzirom da si kosarku poceo pratiti od skoro ti nisi imao priliku da vidis tvoj mali propali klub u Evroligi a pitanje je veliko da li ces ga uopste ikada i videti, mozda ako dozivis jako, jako duboku starost.

johny

pre 3 godine

Ko je tebe prevario da si sportski radnik? Zar ne primešćuješ svoju odgovornost a i Nikole Lončara kao sportskog direktora. Ovo pišwm kao Zvezdaš. Zašto je uvek trener kriv? Ili možda igrači ne pružaju sve jer im se duguje novac?

Max von Laberg

pre 3 godine

Veliku obavezu (dug) si preuzeo bilo je mladih igraca u Partizanu kojima je trebala godina dve da sazre a morali su napustiti klub zato sto su dovodjeni igraci koji imaju osecaj u rukama razvijen za brojanje para nego za 3-jke iz igre. Tvoji savetnici Loncar razume se u medije,Kecman bivsi kosarkas Partizana ne znaci odmah da je expert treba se dokazati.Bilo je jevtinije zadrzati mlade i tavoriti u sredini tabele nego ovako dovoditi skupe igrace i vracati dugove.Ugovori su vazni ikad tamo pise 1.03 pare na kontu to mora biti bez obzira sto vam je obecao da ce ostati usmeno se zaboravi posle 15min.Trinki. a i Wolden.To je bila skola za vas.Treba naci Trenera koji ima respekt kod igraca vezan za Beograd i zeli da ostane 3-5 godina.To vi sve znate.A nikad ne uzimati igrace od gradskog rivala Zvezde nikad.

Džoni

pre 3 godine

Ovaj potpuno istu stvar radi kao i uprava fudbalskog kluba, a to se zove zamajavanje svojih navijača i skretanje pažnje sa problema u svom dvorištu prebacujući krivicu na tamo neke zle sile koje hoće da ih unište? Tako se najlakše manipuliše masom i tačno se vidi da su to ti političarski trikovi. Kad ne ide i kad ne štima nešto, optuži sve žive samo da neko ne pomisli da ima neke krivice i do tebe? Tako se prošle sezone išlo sa pričom kako je faktički gotova stvar plasman u EL, titule u ABA i u EC i sl, a istina je da su bile samo izgledne šanse za tako nešto, ali da je to sve bilo poprilično daleko od gotovog kako su se stvari predstavljale navijačima koji su većinom u to i poverovali i sada im ovo sve od odlaska Trinkijerija pa do danas još teže pada. Pre svega treba poći od sebe i videti šta to ne štima i pokušati rešiti probleme, a teorije zavere ostaviti upravo teoretičatima zavera.

coldplayer

pre 3 godine

Ko mu drma kavez?O cemu prica?Drnda ih ko stigne,a on prica o nekim imaginarnim neprijateljima,umesto da kaze sta ce da preduzme povodom ovih vratolomija kluba.Sta nam rade ovi naprednjaci ovo nema nigde.A mi samo blejimo.Kao ovce smo.A vi sa b92 vidite pa objavite neki komentar.

Goran Loznica

pre 3 godine

Znači praviću žurku kod kuće za celo društvo kada budeš odletio iz kluba! Jako nesposoban čovek za poziciju koju obavlja. Čak me i iritira sa svojim lažnim obećanjima. Podseća me na još jednu osobu iz javnog života...

Lajavi krelac

pre 3 godine

Hocemo generala Duleta...da vrati ponovo pantere na fabricka FMP podesavanja.
(POTRAŽIME U PREDGRADJU, 1. novembar 2020 17:13)

Tog vašeg "generala" je Radonja odučavao od košarke čim je prestala podrška za Duletovo stajanje na vratima dok Danilović objašnjava sudijama unutra u čemu greše i nudi im turistički obilazak Beograda u zadnjem delu vozila, kada su prestale noćne sednice za otimanje igrača i kada je prestala obaveza da se igra u samo jednom klubu ako misliš da igraš u reprezentaciji, te se pare nisu slivale u samo jednu kasu. Čim više nije mogao da kupuje umetnička dela došlo je vreme za tužbe i naplatu "ljubavi".

BBJ

pre 3 godine

Pa dobro neka više kaže ko su ti ljudi koji vole da nema njegovog kluba.Evo ja kao navijač suprotnog tabora ne želim da nestanete, želim jaku srpsku ligu ( boli me uvo za Aba ligu bar onaj deo koji dolazi iz Hrvatske jer nikakav kvalitet ne donose) sa mnogo jakih utakmica i punih dvorana a toga nema i bez Partizana.U toj ligi bi voleo da vidim i Igokeu koja vas je apsolutno zaslužemo dobila sinoć.Znači nemoćni ste u sportskom smislu , prevashodno loše vođeni a imate itekako respektabilan tim i se samouništavate ovaj nariče o nekom planskom uništenju partizana.
Dakle ko su ti ljudi i pruži nam dokaze za te tvrdnje?!!

Rade

pre 3 godine

Dok ne vratiš Vujoševića na mesto glavnog trenera, otpustiš oba Jankovića, Miku,Angolu, vratiš Nikolića, Mosleya,do tada se ništa dobro ne piše Partizanu a ni tebi. Sve više mi se ćini, da si namerno nastavljen na to mesto i da ti veze nemaš sa košarkom. A svi znamo, da je to maslo vožda i njegovog potrčkala sa ćoroskopima. Zato ni ne dozvoljavaju, da se Partizan privatizuje, jer se zna šta bi sledelo. A dobro sve ćemo mi naplatiti kad tad.

tegi debela striptizeta i novica trtoguz

pre 3 godine

znači opet svi protiv prepoštenog partizana?Cia,bia,mosad,rusi,ameri,čović,vučić,putin,tramp,masoni,iluminati,vanzemaljci,svi oni su se udružili protiv kk franjotizan nis mts

ja

pre 3 godine

Hocemo generala Duleta...da vrati ponovo pantere na fabricka FMP podesavanja.
(POTRAŽIME U PREDGRADJU, 01. novembar 2020 17:13)

Možete vi da vratite i Duleta i Željka ali nemate love ni za njih ni za igrače. Prošlo je Duletovo vreme kada je država sipala i kada ste radili šta ste hteli. Dule se pokazao kao trener CSKA,pa onda u Italiji, pa selektor Bosne i sada Kluža

mali uplakani

pre 3 godine

A svi znamo, da je to maslo vožda i njegovog potrčkala sa ćoroskopima. Zato ni ne dozvoljavaju, da se Partizan privatizuje, jer se zna šta bi sledelo. A dobro sve ćemo mi naplatiti kad tad.
(Rade, 01. novembar 2020 17:40)

Rade, lepo sam ti sinoc napisao...nemoj slati komentare, smeju ti se ovde ljudi.
Pokusaj tu paranoju nekako da sakrijes, a ne da je svima pokazujes.

Mts
Nis
Dunav osiguranje
Land Rover-i
Arena na 5 god
Direktna uplata grada Beograda

I ti saljes ovakav komentar...cirkus

tegi debela striptizeta i novica trtoguz

pre 3 godine

znači opet svi protiv prepoštenog partizana?Cia,bia,mosad,rusi,ameri,čović,vučić,putin,tramp,masoni,iluminati,vanzemaljci,svi oni su se udružili protiv kk franjotizan nis mts

Gossa placa Zeljko

pre 3 godine

Navijaci Partizana u Avgustu:” Uzimamo sve ove sezone, bravo Ostoja sto si sacuvao tim, bravo Ostoja sto si nam obezbedio najveci budzet u istoriji, Zvezda je slaba, Hol, Volden i Lojd su slabiji od Berona, Puntera i Brauna mnogo. Scepa ce biti trenercina kao sto je i legenda kluba”. Navijaci Partizana u Oktobru:” Scepo odlazi, Ostoja odlazi, Zvezda ima budzet 20m eur, hoce da nas uniste, ovo nista ne valja”...i sad neko treba da se raspravlja sa ovakvim ljudima?

Lajavi krelac

pre 3 godine

Hocemo generala Duleta...da vrati ponovo pantere na fabricka FMP podesavanja.
(POTRAŽIME U PREDGRADJU, 1. novembar 2020 17:13)

Tog vašeg "generala" je Radonja odučavao od košarke čim je prestala podrška za Duletovo stajanje na vratima dok Danilović objašnjava sudijama unutra u čemu greše i nudi im turistički obilazak Beograda u zadnjem delu vozila, kada su prestale noćne sednice za otimanje igrača i kada je prestala obaveza da se igra u samo jednom klubu ako misliš da igraš u reprezentaciji, te se pare nisu slivale u samo jednu kasu. Čim više nije mogao da kupuje umetnička dela došlo je vreme za tužbe i naplatu "ljubavi".

Goran Loznica

pre 3 godine

Znači praviću žurku kod kuće za celo društvo kada budeš odletio iz kluba! Jako nesposoban čovek za poziciju koju obavlja. Čak me i iritira sa svojim lažnim obećanjima. Podseća me na još jednu osobu iz javnog života...

phrm

pre 3 godine

Zanimljiva je činjenica da vladajuća stranka izmišlja stalno neprijatelje a slično rade i fk i kk Partizan odnosno njihova vladajuća garnitura.
Slučajnost, ne bih rekao?!
Beži ostoja i vvv iz Partizana!!!

Gossa placa Zeljko

pre 3 godine

A ko to tacno hoce da vas nema i ko to radi protiv vas? Drzava koja daje milione eur? Ona ista drzava ciji si ti clan? Ona ista drzava koja vam je dala najveci budzet u istoriji kako ti kazes i oprostioa dug prema Marfin banci? Navijaci i uprava Borca, Burga, Igoke? Ko to tacno Ostoja?

mali uplakani

pre 3 godine

A svi znamo, da je to maslo vožda i njegovog potrčkala sa ćoroskopima. Zato ni ne dozvoljavaju, da se Partizan privatizuje, jer se zna šta bi sledelo. A dobro sve ćemo mi naplatiti kad tad.
(Rade, 01. novembar 2020 17:40)

Rade, lepo sam ti sinoc napisao...nemoj slati komentare, smeju ti se ovde ljudi.
Pokusaj tu paranoju nekako da sakrijes, a ne da je svima pokazujes.

Mts
Nis
Dunav osiguranje
Land Rover-i
Arena na 5 god
Direktna uplata grada Beograda

I ti saljes ovakav komentar...cirkus

1DJOKOVIC

pre 3 godine

Pa tebi Novica kaskader, vežba padanje za akcione filmove.Ne znate da branite reket.Zagorac igra samo protiv filijala.On je igrač samo grobarima nije ni za srpsku ligu.Stranac šutira 1/9 trojke.Zloba vas je ugasila.

ja

pre 3 godine

Hocemo generala Duleta...da vrati ponovo pantere na fabricka FMP podesavanja.
(POTRAŽIME U PREDGRADJU, 01. novembar 2020 17:13)

Možete vi da vratite i Duleta i Željka ali nemate love ni za njih ni za igrače. Prošlo je Duletovo vreme kada je država sipala i kada ste radili šta ste hteli. Dule se pokazao kao trener CSKA,pa onda u Italiji, pa selektor Bosne i sada Kluža

Komentator

pre 3 godine

Ko želi da nema KKP? Ko se džaba raduje? Ko, reci već jednom ko? Ako misliš na navijače Zvezde, onda se grdno varaš! Oni se raduju ovakvom Partizanu, sa tobom na čelu!

devil himself

pre 3 godine

Ovaj limar,da ima malo obraza, bi trebao sam da se prijavi na odeljenje u Lazi Lazarevic. Odavno mu je tu mesto,bas kao sto je LAND ROVERSIMA mesto gde se vec 8 godina nalaze!!!Koliko je tesko dugi niz godina unazad biti navijac Partizana, a bice jos teze, 101%!!!

Nisam 'teo

pre 3 godine

Bilo lepo dok ste gasili Zvezdu? Dok ste im bukvalno otimali igrače, počevši od vajkada?! Dok ste gasili Hemofarm, sistematski uništavajući sve što vam je predstavljalo prepreku na fer-plej putu, da postanete uspešan klub? Pri tom, lažno moralisali o interesima srpske košarke? Pošto ste nakon svega toga pukli, onako baš dobro tresnuli u pod, dodje vam politička podrška od nekoliko miliona, za koju ste mislili da će vam rešiti sve probleme. Znate, dragi moji grobari, karma je nešto što opako boli. Po staroj narodnoj: čini dobro - nadaj se dobrom, ona vam je zakucala na vrata, i podsetila na pređašnje grehe. Uživajte u sadašnjem trenutku, i pomenite ponekad Nolana Smita. Nije Zvezda kriva, sami ste sebi jamu iskopali. Bok, dečki.

Bojan

pre 3 godine

Evo ga opet, kada god dotaknemo dno tu je nas predsednik da skrene temu na FMP, nove dresove, viber emotikone ili da nas obodri i da nam pilulicu za smirenje.

BBJ

pre 3 godine

Pa dobro neka više kaže ko su ti ljudi koji vole da nema njegovog kluba.Evo ja kao navijač suprotnog tabora ne želim da nestanete, želim jaku srpsku ligu ( boli me uvo za Aba ligu bar onaj deo koji dolazi iz Hrvatske jer nikakav kvalitet ne donose) sa mnogo jakih utakmica i punih dvorana a toga nema i bez Partizana.U toj ligi bi voleo da vidim i Igokeu koja vas je apsolutno zaslužemo dobila sinoć.Znači nemoćni ste u sportskom smislu , prevashodno loše vođeni a imate itekako respektabilan tim i se samouništavate ovaj nariče o nekom planskom uništenju partizana.
Dakle ko su ti ljudi i pruži nam dokaze za te tvrdnje?!!

mali uplakani

pre 3 godine

Pa ne znam druze. Kakva su vasa iskustva posle gasenja? Cini mi se da si bio protiv, steta sto te ne pitase za misljenje.
(Losmi, 01. novembar 2020 18:02)

Ne zna covek, pitaj ove u EL oni ce ti reci.
Sta, ne znas gde stanuje EL ...onda nista

Lionac

pre 3 godine

Da Partizana nema?? Zelim da smo bolji od Partizana na terenu i da postoji zdravo rivalstvo.Ne pravi spin i ne leri sebe nego radi na tome da ti klub bude uspesniji i spremniji kada je tesko.

Sofronije

pre 3 godine

Hocemo generala Duleta...da vrati ponovo pantere na fabricka FMP podesavanja.
(POTRAŽIME U PREDGRADJU, 1. novembar 2020 17:13)

Vratite Dula k'o boga vas molim, da ga Sale vrati u stanje radonjizma.

Komentator

pre 3 godine

Ko želi da nema KKP? Ko se džaba raduje? Ko, reci već jednom ko? Ako misliš na navijače Zvezde, onda se grdno varaš! Oni se raduju ovakvom Partizanu, sa tobom na čelu!

Saul Goodman

pre 3 godine

Ovo će Grobarčići progutati kao tableticu, a ne vide da ih je uprava upropastila i da se sada peru nekakvim terorijama zavere i sl...

johny

pre 3 godine

Ko je tebe prevario da si sportski radnik? Zar ne primešćuješ svoju odgovornost a i Nikole Lončara kao sportskog direktora. Ovo pišwm kao Zvezdaš. Zašto je uvek trener kriv? Ili možda igrači ne pružaju sve jer im se duguje novac?

ValterNBG

pre 3 godine

Sto bi vas novinar rekao "lagao vas neko",I sada to lagano dolazi na naplatu.Milina vas je gledati kako se dzilitate,pokusavajuci da idpravite nepravdu.Sad se lepo zahvalite cika Dulu sto vsm je postavio "sistem" I doveo vas do bolne istine.

Red

pre 3 godine

Više sekundaraca na vesti o Partizanu nego na njihovim.Kakve komplekse imate pa to nije normalno.Nikada nećete zaboraviti traume ìz detinjstva i generala Duleta.Otići će i ovaj SNS kadar vrlo brzo. A PARTIZAN ostavite nama. Mi ga volimo i kad gubi.
(Drobnjak iz auta, 1. novembar 2020

Evo jos jedan,koji veruje u teorije zavere,cia,bia,No1.,...

Dejan CZ

pre 3 godine

@Dejan CZ

Zato ti kao i tvoji FMP-ovci redovito komentarišete naše vesti i lečite svoje komplekse,koje vam je nabio čika Dule za dugi,dugi niz godina.Vi i vaš klub ste za nas prošlo svršeno vreme.NAPRED PARTIZAN.
(Crnobelac, 01. novembar

Navijac FMPa nisam...Kada EL prizna to onda mozes da kazes...Cika Dula dr Nebojsa poslao u zemlju vampira...unistio vam malu maturu,sad resio da ide i do velike...A sto sam na vestima tvog kluba,pa stao u red za redaljku...cekam 23 novembar i svoj red.

Džoni

pre 3 godine

Ovaj potpuno istu stvar radi kao i uprava fudbalskog kluba, a to se zove zamajavanje svojih navijača i skretanje pažnje sa problema u svom dvorištu prebacujući krivicu na tamo neke zle sile koje hoće da ih unište? Tako se najlakše manipuliše masom i tačno se vidi da su to ti političarski trikovi. Kad ne ide i kad ne štima nešto, optuži sve žive samo da neko ne pomisli da ima neke krivice i do tebe? Tako se prošle sezone išlo sa pričom kako je faktički gotova stvar plasman u EL, titule u ABA i u EC i sl, a istina je da su bile samo izgledne šanse za tako nešto, ali da je to sve bilo poprilično daleko od gotovog kako su se stvari predstavljale navijačima koji su većinom u to i poverovali i sada im ovo sve od odlaska Trinkijerija pa do danas još teže pada. Pre svega treba poći od sebe i videti šta to ne štima i pokušati rešiti probleme, a teorije zavere ostaviti upravo teoretičatima zavera.

Ljubisa livac

pre 3 godine

Ubedili su vas da ste oduvek nekakva sila u kosarci a niste ni svesni realnih cinjenica. Za pocetak znaj da Partizan je prvi trofej osvojio posle 30 godina postojanja, 1975 godine. Zvezdu su stvarali i vodili ljudi koji su doneli kosarku u ovu zemlju. Dva coveka, Bora Stankovic i Aca Nikolic, koji su stvorili jugoslovensku skolu kosarke, bili su u Zvezdi. Uz to Zvezda je jedini nas klub koji nikada nije ispadao iz prve lige, dok vi jeste. Takodje Zvezda je jedini klub koji ima cetvoricu u Kuci slavnih (Popovic, Stankovic, Saper i Nikolic). Vi ste tek od kraja 80ih i pocetka 90ih poceli da igrate bitniju ulogu u kosarci. Zvezda je vec do tada imala nebrojane legende. Shvatite da se ovaj sport ne igra samo od kada vam odgovara, istorija je duga. Dominirali ste u ono mracno doba, sada su stvari samo dosle na svoje. Vase zlatno doba je proslo, shvatite.

TRENER

pre 3 godine

Manite se teorija zavere,u stilu svi su protiv nas.Krivci za sve loše su među vama samima.Loš odabir narušen sistem.Nije još ništa izgubljeno potucite se pobite iza zaključanih vrata ,i vratite klub na pravi kolosek.Sad baši ne znam da li je hendikep ili dobro što nas nema u hali.Bar ste pošteđeni zvižduka i uvreda,s zaslužujete ih više nego iko ikada

Qwerty

pre 3 godine

Usao samo da pogledam komentare,i nisam se razocarao.Sve vrvi od RSB izaslanika i laznih grobara,da nam jos jednom objasne da ce Djura da nam oprosti sto nas je tukao.Ova igrica je zavrsena kad ste presli u Zeleznik i poceli da navijate za FMP,sve ostalo je nebitno.Pokazali ste ko ste i sta ste,mada svi to vec odavno znaju.Kolicina lazi koju prosipate srazmerna je frustracijama koje ste navukli za vreme Partizanove dominacije,a bogami trajala je.Eto vam drzava i 2 kluba u ABA i dvocifreni budzeti,bar ne morate vise da kradete trofeje,pozdrav.

ko-ometator

pre 3 godine

Tebi žele da te nema samo navijaci kluba koji vodis. Svima ostalima si za pozeleti da se sto duze zadrzis. Ista ti je druzina i u FK. Sve dok vam ovakvi vode klubove mozete samo da se nadate najgorem

Ljubitelj sporta

pre 3 godine

Vreme je da shvatite zašto ste pravili rezultate u prošlosti i ko vam vodi klub sad i sa kakvim ambicijama.Dok to ne shvatite/priznate sami sebi nama nade.

coldplayer

pre 3 godine

Ko mu drma kavez?O cemu prica?Drnda ih ko stigne,a on prica o nekim imaginarnim neprijateljima,umesto da kaze sta ce da preduzme povodom ovih vratolomija kluba.Sta nam rade ovi naprednjaci ovo nema nigde.A mi samo blejimo.Kao ovce smo.A vi sa b92 vidite pa objavite neki komentar.

Skorpion

pre 3 godine

Neka se raduju, ali to ce trajati do njihovog sledeceg meca u Evroligi.
(Will Mosley, 1. novembar 2020 17:14)

S obzirom da si kosarku poceo pratiti od skoro ti nisi imao priliku da vidis tvoj mali propali klub u Evroligi a pitanje je veliko da li ces ga uopste ikada i videti, mozda ako dozivis jako, jako duboku starost.

mali uplakani

pre 3 godine

Satrase se navijaci FMP-a u ostavljanju komentara. Pa da vas nema trebalo bi vas izmisliti.
Kosarku prate zadnjih 5 godina. Sirotinja. Haha...
(Makaveli, 01. novembar 2020 21:21)

Izgleda da je Viktor Igo napisao svoje delo po uzoru na tebe...

SrbEUin

pre 3 godine

Pa šta ste očekivali? Potpuno u skladu sa profilom svojih partijskih članova.
Čovek ponavljao u sedmom osnovne u Prislonici.
Sada je partijski biznismen. Prosipa mudrosti i paradira se besramno sa učenim i školovanim ljudima, koji su tri nivoa obrazovanja iznad njega. On i nezna koliko nezna. Misli da je istina ono što partija proklamuje na Pinku i Informeru. Koliko samo gafova...
Sud u Ložani?!
Ucenjuje Trinckya?
El kod Đordija?
Lepo mu rekao čovek da "Nema preskakanja razreda."
A Osnstoja mislio da to ne važi za partijske rukovodioce... Jer ovde mu razredi ne trebaju. Može on ovde da nakupi diploma pun šifonjer.

Mickey O'Neil

pre 3 godine

"Za mrvu ljubavi nismo svi rođeni
Brodovi sreće odlaze, odlaze da se ne vrate
Neka se drugi raduju, neka me noćas ne oplakuju
Jer čemu život, čemu sve, kad sreće nema za mene
Još jedna evo pada noć, mladosti moja, zbogom moram poć'
Visoko među zvijezdama, da nađem mir, da nađem sna
Gdje (šampionska) titula moja počiva..."

NoName

pre 3 godine

Kratak je put od "sredio sam vajld kard za Evroligu" do "preživećemo". E sad, ako vas je slagao za EL, onda je ovo "preživećemo" vrlo upitnog karaktera.

Jole

pre 3 godine

Šta ste navalili na tog Duleta, bolan čovek nije za sebe a ne za druge. Dovesti pravog trenera i tri igrača, centra obavezno a pojedincima se zahvaliti, nisu loši ali nisu za Partizan ako želi nešto više.

ringofthelords

pre 3 godine

Grobari, svaka čast na lojalnosti ovakvim upravama i u KK i u FK. Ne znam šta čekate. Ne vidim razlog zašto bi neko od nas zvezdaša želeo da se Partizan ugasi??? Svaka pobeda u derbiju u bilo kom sportu je oduvek bila 'zdrava' tema za razgovor između nas i vas i slađa od bilo koje pobede na strani.

Dejan CZ

pre 3 godine

Pa ne znam druze. Kakva su vasa iskustva posle gasenja? Cini mi se da si bio protiv, steta sto te ne pitase za misljenje.
(Losmi, 01. novembar 2020 18:02)

Ne zna covek, pitaj ove u EL oni ce ti reci.
Sta, ne znas gde stanuje EL ...onda nista
(mali uplakani, 01. novembar 2020 18:19)
Sto ne bi znao, tamo smo godinama igrali. Doduse i Zvezda je nekad. Steta sto je ugasise, mozda bi razlikovala klavirski od kosarkaskog F4.
(Losmi, 01. novembar 2020

Igrali je kljucna rec...vise ne igrate i necete je vise igrati,naravno ovu novoformiranu niste nikad igrali jer tamo ne primaju drugorazredne.Pred pocetak svake godine EL predstavlja klubove, igrace...Naravno Zvezda sa svom svojom istorijom je zastupljena,ona ista sto vam 30 godina nije dala titulu da uzmete...EL to zna i dok ti pokusavas da se tesis halucinacijama za to vreme Crvena Zvezda je u svom drustvu u EL vec ustaljena a i vi ste u svom drustvu daleko od takve elite sa tendecijom prelaska u FIBA sampione sto bi se reklo medju svoje gde vam je prirodnije mesto...Pa ti sad nastavi opet da haluciniras.Gasi i Zvezdu i EL sto ne misli tako kao vi smogovci.

Red

pre 3 godine

Pa ne znam druze. Kakva su vasa iskustva posle gasenja? Cini mi se da si bio protiv, steta sto te ne pitase za misljenje.
(Losmi, 01. novembar 2020 18:02)

Ne zna covek, pitaj ove u EL oni ce ti reci.
Sta, ne znas gde stanuje EL ...onda nista
(mali uplakani, 01. novembar 2020 18:19)
Sto ne bi znao, tamo smo godinama igrali. Doduse i Zvezda je nekad. Steta sto je ugasise, mozda bi razlikovala klavirski od kosarkaskog F4.
(Losmi, 1. novembar 2020 20:06) #

Glavu gore kk history chanell,bice bolje,fuzionisite se opet.

Trpaj "instituciju" i ne zali

pre 3 godine

Nikad vise necete biti u EL Ostoja upamti !
(Nolane ruka ti se pozlatila, 01. novembar 2020 19:20)

nikad više nećete do TOP 9 - upamti
(gladijator, 01. novembar 2020 20:00)

I to je bolje nego da nikad vise ne priviris EL...:)))

pazarc

pre 3 godine

Navijac sam zvezde al...reci Ko želi da vas ugasi...reci javno da svi znamo ....al ja mislim da ti želiš da ugasiš partizan u košarci a tvoj kolega Vuletic u fudbal kad vam lose rezultati idu...odmah su vam krivi drugi...mislim na Zvezdu

mile

pre 3 godine

Aj da vas je dobio fmp pa da razumem kuknjavu na drzavu i ostalo, ali dobije vas vasa Igokea i krivi neki drugi. Kada se nema sta reci najlakse je intelektualno inferiornim masama prodati pricu o bevidljivom protivniku koji vas unistava. Tako i gosn gica bulazni o pozivu koji se odbija. Pa prosle godine ste imali skuplji sastav od Zvezde. I opet ove ajde da kukamo.

Gossa placa Zeljko

pre 3 godine

Stari grobar, e to je pravi odgovor. Nemoj da prodajes price tipa neko hoce da nas unisti. Sve ok, los start, los trener, losa selekcija. Nista sto novi trener uz dva-tri pojacanja ne moze da popravi za mesec-dva. Ali nemoj da prodajes price ako vec ne iznosis imena. Isto ko sto nama u fudbalu Terzic pokusava da prodaje price da su 100m eur ulozeni u tim, skolu, sredjivanje Marakane itd. Ajde, pa nismo svi veverice.

Parni valjak

pre 3 godine

"Uz to Zvezda je jedini nas klub koji nikada nije ispadao iz prve lige, dok vi jeste."
@Ljubisa livac

Niste ispali iz prve lige samo zato što su u sezoni 96/97, dva meseca pre kraja, smanjili broj timova koji ispadaju sa 3 na 2, a vi ste tada bili na 12. mestu, sa lepim izgledima da tu i ostanete, jer ste izgubili od direktnog konkurenta za ispadanje. Posle toga ste jedno vreme pali na 13 mesto, pa je blo priče da će samo jedan da ispadne. Ipak, ponovo ste se vratili na 12. mesto i tu završili sezonu, pa nisu morali da ponovo menjaju pravila.
Još zanimljivije je, da ste sledeće sezone čak igrali u Kupu Koraća, jer su Borovica, Radnički, Zorka, Mornar i ko zna ko još, navodno odustali od Evrope. Istu foru ste kasnije primenili i u Evroligi jedno 3,4 puta.

Dejan CZ

pre 3 godine

Ne zeli niko da vas nema... nego samo da vas prasi na parketu kao sto vas i otire.To je puno bolje nego da vas nema,redaljka na partizanu,otego se red.Sta ima lepse od toga...da vas nema ovakve bi vas trebalo izmisliti.Svi cekamo 23 novembar...taman posla da nestanete.

Stari grobar

pre 3 godine

Decko, ma koliko ja ne volio tvoju politicku pozadinu i to sto nam je klub postao politicka prcija, priznajem, napravio si i dobre stvari za ovih 2-3 godine. Mislim cak da je bilo logicno i probati sa Scepanovicem. Nije uspjelo, ok, idemo dalje.
Ali nemoj, molim te, ove price "neko ovo...", ili "neko ono...". Mi se na to ne palimo. Zna se ko je za to zaduzen. Nego nadji nam novog trenera sto prije, pa da se vadimo.

musava_ti_mama,a_i_garava_dole

pre 3 godine

Šta kažu garavi - "karma".
Kad za predsednika države dodje navijač Partizana i usput kontroliše sve moguće i nemoguće, pa nemilice trpa milione eurića tamo gde njemu drago i u isto vreme dovede u Fmp2 recimo "zvezde" Evropske košarke kao Gordića, N. Jankovića, S. Jankovića, Miku, Angolu, Trifunovića, Veličkovića, Dangubića, Paige i kad ti mučenici loše igraju jer skoro ništa ne vrede da mi krekećemo svakodnevno
"karma, karma".
Nisko ste pali udbaši...
(dekigrobar011, 01. novembar 2020 20:13)

Zahvaljujemo se na glasu.

Petar

pre 3 godine

Nažalost, ne da nema Partizana, nema ni nas, ovo je narod koji izumire i država koja nestaje, kako drugačije da bude kad je na čelu pravoslavne džamahirije ludak?

1DJOKOVIC

pre 3 godine

Precednik Ostoja večeras objavljuje novu himnu kk partizai
"Došao je i taj dan ugašen je partizan,ugašen je ugašen je on,obraz nam bio kao đon".

Privatni detektiv Djido Mova

pre 3 godine

Ja kao Firmaš i pre svega veliki ljubitelj sporta, kažem da je sramota šta ste uradili od bivšeg prvaka Evrope, dovodite neke polu krš igrače, postavljate neke trenere koji su objektivno još za pionire,potop ali totalni. I još se ovi vaši ne bune, boli ih patka. Pa bar u toj košarci ste bili institucija, ali šta reći za navijače koji su dozvolili da im klub još malo ode u drugu vaterpolo ligu a kakva institucija u svetskim okvirima, ma i zaslužili ste jadovi jedni!

Fegi

pre 3 godine

Bilo lepo dok ste gasili Zvezdu? Dok ste im bukvalno otimali igrače, počevši od vajkada?! Dok ste gasili Hemofarm, sistematski uništavajući sve što vam je predstavljalo prepreku na fer-plej putu, da postanete uspešan klub? Pri tom, lažno moralisali o interesima srpske košarke? Pošto ste nakon svega toga pukli, onako baš dobro tresnuli u pod, dodje vam politička podrška od nekoliko miliona, za koju ste mislili da će vam rešiti sve probleme. Znate, dragi moji grobari, karma je nešto što opako boli. Po staroj narodnoj: čini dobro - nadaj se dobrom, ona vam je zakucala na vrata, i podsetila na pređašnje grehe. Uživajte u sadašnjem trenutku, i pomenite ponekad Nolana Smita. Nije Zvezda kriva, sami ste sebi jamu iskopali. Bok, dečki.

Drobnjak iz auta

pre 3 godine

Više sekundaraca na vesti o Partizanu nego na njihovim.Kakve komplekse imate pa to nije normalno.Nikada nećete zaboraviti traume ìz detinjstva i generala Duleta.Otići će i ovaj SNS kadar vrlo brzo. A PARTIZAN ostavite nama. Mi ga volimo i kad gubi.

Laki

pre 3 godine

Nikakva šteta. Brzo posle Partizana ide i Zvezda. Dva luzerska I siromašna kluba, nisu kao moj Milan u vlasništvu Elliota, 40 milijardi dolara!
(Adriano_Galliani, 01. novembar 2020 19:55)

Ok tvog Milana, a koliko ti vredi tvoj Dragan?

bot

pre 3 godine

Nikog ne mozes ubediti da si stavio Japanca za trenera iz sportskih razloga.Verovali smo ti i sve si prosuo i svi dobro znamo zasto si to uradio i po cijem naredjenju.

vlado

pre 3 godine

Kada neko ko nije spomenut u vestima uporno pokusava da gurne nos u tudje stvari onda to valjda dovoljno govori o njemu i kompleksima malog kluba

užasi propagande

pre 3 godine

@panter pudlica

Vrhunski biznismen? hahahhah au druže ti si se najeo baš loših sendviča. Ostoja je biznismen kao i Žika Pauk. Moj do mojega.

Rade

pre 3 godine

Dok ne vratiš Vujoševića na mesto glavnog trenera, otpustiš oba Jankovića, Miku,Angolu, vratiš Nikolića, Mosleya,do tada se ništa dobro ne piše Partizanu a ni tebi. Sve više mi se ćini, da si namerno nastavljen na to mesto i da ti veze nemaš sa košarkom. A svi znamo, da je to maslo vožda i njegovog potrčkala sa ćoroskopima. Zato ni ne dozvoljavaju, da se Partizan privatizuje, jer se zna šta bi sledelo. A dobro sve ćemo mi naplatiti kad tad.

Stari grobar

pre 3 godine

Oterao je Šćepu a porazi su se nastavili! Jasno mu je da je on sledeći na udaru nas grobara pa pokušava da izazove kod nas empatiju jeftinom objavom da neko hoće da uništi Partizan! Šta sad? Svi mi treba da mu pružimo podršku i da imamo razumevanje za njega? Pa samo oni koji su mentalno na nivou infanta mogu da se primaju na ovakve objave i da mu pružaju podršku!

DžejAr65

pre 3 godine

Trinkijeri se diže u nebesa a zaboravlja se njegov učinak u prvoj godini a i u drugoj sezoni je u više navrata imao više sreće nego pameti, gde bi ste bili da su vam prošle sezone pobede koje ste dobili u poslednjim sekundama otišle u drugom pravcu a bilo ih je i te kako, sa druge strane da ste ove sezone ove poraze koje ste imali u poslednjim sekundama(Huventud, budućnost, Igokea) ne bi Trinkijerija ni spominjali, zaključak je da niste vi bili dominantnu prošle sezone kao što mislite niti ste toliko loši ove sezone

Mirko

pre 3 godine

Ne znam sa kojim delom navijača ili javnosti korelira ovaj čovek, ali ja kao zvezdaš ne želim da partizan nestane, već želim da te zadrži na čelu jer vidim i po rezultatima da će teško da napravi nešto.
On i debeli profesor vode partizan na dno, jer su i sami dno.

Admiral

pre 3 godine

@ Možda je vrhunski biznismen, ali je za vođenje nekog kluba i sporta uopšte totalni diletant.
(panter pudlica, 01. novembar 2020 20:53)

Ostoja vrhunski biznismen? Daj ne budi smesan

Enky

pre 3 godine

Najviše komentara od navijača ekipe koja preko korone igra EL a prošle sezone nula titula,a mi dve,igrajte vi EL fenjer vam ne gine to vam je Himki dokazao,za sezonu imate više poraza nego mi za deset godina u EL.

Max von Laberg

pre 3 godine

Veliku obavezu (dug) si preuzeo bilo je mladih igraca u Partizanu kojima je trebala godina dve da sazre a morali su napustiti klub zato sto su dovodjeni igraci koji imaju osecaj u rukama razvijen za brojanje para nego za 3-jke iz igre. Tvoji savetnici Loncar razume se u medije,Kecman bivsi kosarkas Partizana ne znaci odmah da je expert treba se dokazati.Bilo je jevtinije zadrzati mlade i tavoriti u sredini tabele nego ovako dovoditi skupe igrace i vracati dugove.Ugovori su vazni ikad tamo pise 1.03 pare na kontu to mora biti bez obzira sto vam je obecao da ce ostati usmeno se zaboravi posle 15min.Trinki. a i Wolden.To je bila skola za vas.Treba naci Trenera koji ima respekt kod igraca vezan za Beograd i zeli da ostane 3-5 godina.To vi sve znate.A nikad ne uzimati igrace od gradskog rivala Zvezde nikad.

SrbEUin

pre 3 godine

Kad dovede u Fmp2 recimo "zvezde" Evropske košarke kao Gordića, N. Jankovića, S. Jankovića, Miku, Angolu, Trifunovića, Veličkovića, Dangubića, Paige i kad ti mučenici loše igraju jer skoro ništa ne vrede da mi krekećemo svakodnevno "karma, karma". (dekigrobar011, 1. novembar 2020 20:13)


Da, CIA, snajka, CIA. Da ne pominjem Vatikan, Iluminate i sve ostale svetske sile mraka.
Do juče za vas te "zvezde" behu najjači tim u EK, ABI a bogme i NBA.
Nznm ko vam ih je doveo... Ko vas je ubedio da je taj krš dream team, i da će osvojili S V E.
Trincky?
El onda dobro ili loše što ste ga i oterali?

Zozo

pre 3 godine

Када почиње прелазни рок код навијача? Поздрав од навијача Партизана који је навијач преко 50година.

Losmi

pre 3 godine

Što da vas nema? Lepše je ovako kad vas ima i svi vas gaze, igraju se sa vama a vi sve manji..jadniji..
(SUNĐER BOB, 01. novembar 2020 17:03)
Pa ne znam druze. Kakva su vasa iskustva posle gasenja? Cini mi se da si bio protiv, steta sto te ne pitase za misljenje.

Makaveli

pre 3 godine

Satrase se navijaci FMP-a u ostavljanju komentara. Pa da vas nema trebalo bi vas izmisliti.
Kosarku prate zadnjih 5 godina. Sirotinja. Haha...

Perverzni traktorista

pre 3 godine

(Perverzni traktorista

Koliko nemoci...strasno
(mali uplakani, 01. novembar 2020 21:39)

Pošto si jos mali I pale te Livac I njemu slični objasniću tu ovu zavrzlamu na pedagoški I lakši način jer ne mogu da provalim koji si razred u osnovnoj ili samo što nisi krenuo.
KK Partizan u odnosu na KKCZ je kao Djoković I Kirois u teniskim vodama .
Znači jeste da Kirios vodi sa 2:0 u skoru protiv Djoleta što mu daje za pravo da lupeta da je bolji igrač od njega.
Ali Djoković ima toliko trofeja , nedelja- meseci I godina kada je prvi teniser na svetu da na to mali Kirios ne bi smeo da pomisli .
A onda dodatno dodju I neke zamlate koji statistikom bi da objasne da Djokovic u stvari nije neki igrac I da bi bilo najbolje d se njegovi rezultati jednostavno prebrisu kao gumicom da bi pomenuti Kirios a bogami I dvojac Nadal - Federer imali mirniji san.
Evo ako ti sada nije sve jasno onda mozes I dalje da slušaš čike koje pišu svašta I da veruješ da je KK Partizan zločinačka organizacija čije igrače treba pljuvati ili kada ih , ne daj bože, vidiš bežiš na drugu stranu ulice .
A nemaš zašto kaže ti jedan vozač traktora I Srpski seljak ali u pozitivnom kontekstu to seljak tj. zemljoradnik .

nesa

pre 3 godine

Trebalo je Ostoja da plati Trinkijerija koliko je trebalo da ostane umesto da pokusava da mu smanji primanja po ugovoru.Sada ce sve ovo daleko vise da kosta,i bice vrlo tesko izvuci sezonu.Ukoliko je nerealno da namolim Obradovica da preuzme tim,ne postoji sansa da se pronadje bolji trener od Trinkijerija.

Vasilis Spanulis

pre 3 godine

Predsednik ima srece sto je zbog korone zabranjeno prisustvo publike, jer je svim pravim partizanovcima jasno sta je pravi zadatak!!

Nije tesko objaviti komentar, zar ne!!

BMX

pre 3 godine

Jel moguce da niko nije napisao da ''Partizan vise nikada nece igrati Evroligu'' pa mora to malo bolje gebelsovski botovi iz fabrike metalnih proizvoda, ajde jace to malo pa ko ce vam sutra sendvic dati...

Perverzni traktorista

pre 3 godine

Ubedili su vas da ste oduvek nekakva sila u kosarci a niste ni svesni realnih cinjenica. Za pocetak znaj da Partizan je prvi trofej osvojio posle 30 godina postojanja, 1975 godine. Zvezdu su stvarali i vodili ljudi koji su doneli kosarku u ovu zemlju. Dva coveka, Bora Stankovic i Aca Nikolic, koji su stvorili jugoslovensku skolu kosarke, bili su u Zvezdi. Uz to Zvezda je jedini nas klub koji nikada nije ispadao iz prve lige, dok vi jeste. Takodje Zvezda je jedini klub koji ima cetvoricu u Kuci slavnih (Popovic, Stankovic, Saper i Nikolic). Vi ste tek od kraja 80ih i pocetka 90ih poceli da igrate bitniju ulogu u kosarci. Zvezda je vec do tada imala nebrojane legende. Shvatite da se ovaj sport ne igra samo od kada vam odgovara, istorija je duga. Dominirali ste u ono mracno doba, sada su stvari samo dosle na svoje. Vase zlatno doba je proslo, shvatite.
(Ljubisa livac, 01. novembar 2020 20:18)

Who is fucking you ??Transparent navijača Makabija kada su igrali prvu evroligašku utakmicu sa "prepranom " Zvezdom I koji govori ko ste bili I šta ste u Evropskim okvirima .
Livac možeš li tvoj komentar objaviti na Herbejskom ili Engleskom da ne bi ljudi umrli u neznanju prilika u Evropskoj košarci .
Onda da se uzme Titula prvaka Evrope Partizanu jer to tada I nije bilo neko takmičenje , Dule Vujosevic da se ekspresno izbaci iz kruga legendarnih trenera imajuci u vidu da oni nisu imali informaciju koliki je on pajac I neznalica , a ono malo šaka jada od košarkaša što je prošlo kroz taj klub da se izbriše I da im se oduzmu sve osvojene medalje ili da se dodele drugu Livcu da izlije od toga nešto vrednije .
Čitajući neke komentare komšija I Gebels bi se iskompleksirao koliko su ga neki nadogradili I nadmašili u proizvodnji lažne istorije I vesti iz nesvesti .
Napred Partizan !

Crnobelac

pre 3 godine

@Dejan CZ

Ti ćeš se načekati na svoju redaljku,a mi smo nad vama to vršili punih 13 godina pa i sada unazad dve godine.A ti čekaj,čekaj i opet čekaj.....

Crnobelac

pre 3 godine

@Dejan CZ

Zato ti kao i tvoji FMP-ovci redovito komentarišete naše vesti i lečite svoje komplekse,koje vam je nabio čika Dule za dugi,dugi niz godina.Vi i vaš klub ste za nas prošlo svršeno vreme.NAPRED PARTIZAN.

dekigrobar011

pre 3 godine

Šta kažu garavi - "karma".
Kad za predsednika države dodje navijač Partizana i usput kontroliše sve moguće i nemoguće, pa nemilice trpa milione eurića tamo gde njemu drago i u isto vreme dovede u Fmp2 recimo "zvezde" Evropske košarke kao Gordića, N. Jankovića, S. Jankovića, Miku, Angolu, Trifunovića, Veličkovića, Dangubića, Paige i kad ti mučenici loše igraju jer skoro ništa ne vrede da mi krekećemo svakodnevno
"karma, karma".
Nisko ste pali udbaši...

Losmi

pre 3 godine

Pa ne znam druze. Kakva su vasa iskustva posle gasenja? Cini mi se da si bio protiv, steta sto te ne pitase za misljenje.
(Losmi, 01. novembar 2020 18:02)

Ne zna covek, pitaj ove u EL oni ce ti reci.
Sta, ne znas gde stanuje EL ...onda nista
(mali uplakani, 01. novembar 2020 18:19)
Sto ne bi znao, tamo smo godinama igrali. Doduse i Zvezda je nekad. Steta sto je ugasise, mozda bi razlikovala klavirski od kosarkaskog F4.

slobinator

pre 3 godine

Perverzni traktorista, 2. novembar 2020 14:19)
to ste samo vi u svojim bolesnim mozgovima umislili da ste neka institucija.zapravo je stvarnost sasvim drugačija.košarku je na ovim prostorima stvarala zvezda.u prvim velikim uspesima reprenzetacije nema nikoga iz partizana.prvu titulu je partizan osvojio u tridesetoj godini postojanja.zvezda ih je dotle imala 12 plus u vitrinama osvojen kup kupova,još dva finala tog takmičenja i polufinale kupa šampiona.valjda ste umislili da ste institucija zbog onog srećnog osvajanja kupa šampiona,koji su pre vas osvajali bosna,cibona 2 puta i jugoplastika 3 puta,a ti timovi su sada praktično ugašeni kao što bi i partizan verovatno bio ugašen da ga država četvrt veka nije tako mučki i svesrdno gurala na uštrb drugih ekipa.kolika ste institucija govori i podatak da ste evro-ligu poslednji put igrali kad su u njoj nastupali marusi,zelena gora.solnok,buđevelnik,nanter,prokom.to je zapravo vaš nivo.za bolje niste

gladijator

pre 3 godine

Nikad vise necete biti u EL Ostoja upamti !
(Nolane ruka ti se pozlatila, 01. novembar 2020 19:20)

nikad više nećete do TOP 9 - upamti

Bobe

pre 3 godine

Najvazniji igraci dva najveca srpska kluba:
KK Partizan: Angolijevic, Pejdzovic, Mikanovic, Mekintajerovic, Tomasovic, Mozlijevic.
KK CZV: Voldenovic, Rocestijevic,O'Brajantijevic, Holijevic, Terijevic, Ritovic, Lojdovic.

Ponosni na svoje!

SrbEUin

pre 3 godine

Kad dovede u Fmp2 recimo "zvezde" Evropske košarke kao Gordića, N. Jankovića, S. Jankovića, Miku, Angolu, Trifunovića, Veličkovića, Dangubića, Paige i kad ti mučenici loše igraju jer skoro ništa ne vrede da mi krekećemo svakodnevno "karma, karma". (dekigrobar011, 1. novembar 2020 20:13)


Da, CIA, snajka, CIA. Da ne pominjem Vatikan, Iluminate i sve ostale svetske sile mraka.
Do juče za vas te "zvezde" behu najjači tim u EK, ABI a bogme i NBA.
Nznm ko vam ih je doveo... Ko vas je ubedio da je taj krš dream team, i da će osvojili S V E.
Trincky?
El onda dobro ili loše što ste ga i oterali?

Tri tackice

pre 3 godine

@slobinator

Bravo,sve si lepo prepisao sa RSB-a,sad idi gledaj FMP i ostavi se prvaka Evrope i ucesnika 4 final-foura,neces se ovde izleciti.

Goran Loznica

pre 3 godine

Tebi žele da te nema samo navijaci kluba koji vodis. Svima ostalima si za pozeleti da se sto duze zadrzis. Ista ti je druzina i u FK. Sve dok vam ovakvi vode klubove mozete samo da se nadate najgorem
(ko-ometator, 01. novembar 2020 18:49)



Tebra, ne samo klubove već i državu isti vode... Ali realno bolje i ne zaslužuje prost i primitivan srpski narod...

MP

pre 3 godine

Kakav folirant 😔
Kakvo vredjanje inteligencije..
Pa ti "druze" doprinosis tome da nas nema..
J te GROBARI koji te drze jos tu...
Javi kad sviras kraj, limaru...

Adriano_Galliani

pre 3 godine

Nikakva šteta. Brzo posle Partizana ide i Zvezda. Dva luzerska I siromašna kluba, nisu kao moj Milan u vlasništvu Elliota, 40 milijardi dolara!

sa_pan

pre 3 godine

Što da vas nema? Lepše je ovako kad vas ima i svi vas gaze, igraju se sa vama a vi sve manji..jadniji..
(SUNĐER BOB, 01. novembar 2020 17:03)

Bravo majstore,laj i psuj,jer ne znas za bolje,jer to je tvoj nivo,bastina Dr Nebojse,proci ce i ovo zlo,jer dovjeka nista ne traje,al vasa tuga ostaće.

Rade

pre 3 godine

Dok ne vratiš Vujoševića na mesto glavnog trenera, otpustiš oba Jankovića, Miku,Angolu, vratiš Nikolića, Mosleya,do tada se ništa dobro ne piše Partizanu a ni tebi. Sve više mi se ćini, da si namerno nastavljen na to mesto i da ti veze nemaš sa košarkom. A svi znamo, da je to maslo vožda i njegovog potrčkala sa ćoroskopima. Zato ni ne dozvoljavaju, da se Partizan privatizuje, jer se zna šta bi sledelo. A dobro sve ćemo mi naplatiti kad tad.

Drobnjak iz auta

pre 3 godine

Više sekundaraca na vesti o Partizanu nego na njihovim.Kakve komplekse imate pa to nije normalno.Nikada nećete zaboraviti traume ìz detinjstva i generala Duleta.Otići će i ovaj SNS kadar vrlo brzo. A PARTIZAN ostavite nama. Mi ga volimo i kad gubi.

Losmi

pre 3 godine

Što da vas nema? Lepše je ovako kad vas ima i svi vas gaze, igraju se sa vama a vi sve manji..jadniji..
(SUNĐER BOB, 01. novembar 2020 17:03)
Pa ne znam druze. Kakva su vasa iskustva posle gasenja? Cini mi se da si bio protiv, steta sto te ne pitase za misljenje.

Qwerty

pre 3 godine

Usao samo da pogledam komentare,i nisam se razocarao.Sve vrvi od RSB izaslanika i laznih grobara,da nam jos jednom objasne da ce Djura da nam oprosti sto nas je tukao.Ova igrica je zavrsena kad ste presli u Zeleznik i poceli da navijate za FMP,sve ostalo je nebitno.Pokazali ste ko ste i sta ste,mada svi to vec odavno znaju.Kolicina lazi koju prosipate srazmerna je frustracijama koje ste navukli za vreme Partizanove dominacije,a bogami trajala je.Eto vam drzava i 2 kluba u ABA i dvocifreni budzeti,bar ne morate vise da kradete trofeje,pozdrav.

BMX

pre 3 godine

Jel moguce da niko nije napisao da ''Partizan vise nikada nece igrati Evroligu'' pa mora to malo bolje gebelsovski botovi iz fabrike metalnih proizvoda, ajde jace to malo pa ko ce vam sutra sendvic dati...

Enky

pre 3 godine

Najviše komentara od navijača ekipe koja preko korone igra EL a prošle sezone nula titula,a mi dve,igrajte vi EL fenjer vam ne gine to vam je Himki dokazao,za sezonu imate više poraza nego mi za deset godina u EL.

Parni valjak

pre 3 godine

"Uz to Zvezda je jedini nas klub koji nikada nije ispadao iz prve lige, dok vi jeste."
@Ljubisa livac

Niste ispali iz prve lige samo zato što su u sezoni 96/97, dva meseca pre kraja, smanjili broj timova koji ispadaju sa 3 na 2, a vi ste tada bili na 12. mestu, sa lepim izgledima da tu i ostanete, jer ste izgubili od direktnog konkurenta za ispadanje. Posle toga ste jedno vreme pali na 13 mesto, pa je blo priče da će samo jedan da ispadne. Ipak, ponovo ste se vratili na 12. mesto i tu završili sezonu, pa nisu morali da ponovo menjaju pravila.
Još zanimljivije je, da ste sledeće sezone čak igrali u Kupu Koraća, jer su Borovica, Radnički, Zorka, Mornar i ko zna ko još, navodno odustali od Evrope. Istu foru ste kasnije primenili i u Evroligi jedno 3,4 puta.

Perverzni traktorista

pre 3 godine

Ubedili su vas da ste oduvek nekakva sila u kosarci a niste ni svesni realnih cinjenica. Za pocetak znaj da Partizan je prvi trofej osvojio posle 30 godina postojanja, 1975 godine. Zvezdu su stvarali i vodili ljudi koji su doneli kosarku u ovu zemlju. Dva coveka, Bora Stankovic i Aca Nikolic, koji su stvorili jugoslovensku skolu kosarke, bili su u Zvezdi. Uz to Zvezda je jedini nas klub koji nikada nije ispadao iz prve lige, dok vi jeste. Takodje Zvezda je jedini klub koji ima cetvoricu u Kuci slavnih (Popovic, Stankovic, Saper i Nikolic). Vi ste tek od kraja 80ih i pocetka 90ih poceli da igrate bitniju ulogu u kosarci. Zvezda je vec do tada imala nebrojane legende. Shvatite da se ovaj sport ne igra samo od kada vam odgovara, istorija je duga. Dominirali ste u ono mracno doba, sada su stvari samo dosle na svoje. Vase zlatno doba je proslo, shvatite.
(Ljubisa livac, 01. novembar 2020 20:18)

Who is fucking you ??Transparent navijača Makabija kada su igrali prvu evroligašku utakmicu sa "prepranom " Zvezdom I koji govori ko ste bili I šta ste u Evropskim okvirima .
Livac možeš li tvoj komentar objaviti na Herbejskom ili Engleskom da ne bi ljudi umrli u neznanju prilika u Evropskoj košarci .
Onda da se uzme Titula prvaka Evrope Partizanu jer to tada I nije bilo neko takmičenje , Dule Vujosevic da se ekspresno izbaci iz kruga legendarnih trenera imajuci u vidu da oni nisu imali informaciju koliki je on pajac I neznalica , a ono malo šaka jada od košarkaša što je prošlo kroz taj klub da se izbriše I da im se oduzmu sve osvojene medalje ili da se dodele drugu Livcu da izlije od toga nešto vrednije .
Čitajući neke komentare komšija I Gebels bi se iskompleksirao koliko su ga neki nadogradili I nadmašili u proizvodnji lažne istorije I vesti iz nesvesti .
Napred Partizan !

Petar

pre 3 godine

Nažalost, ne da nema Partizana, nema ni nas, ovo je narod koji izumire i država koja nestaje, kako drugačije da bude kad je na čelu pravoslavne džamahirije ludak?

vlado

pre 3 godine

Kada neko ko nije spomenut u vestima uporno pokusava da gurne nos u tudje stvari onda to valjda dovoljno govori o njemu i kompleksima malog kluba

Makaveli

pre 3 godine

Satrase se navijaci FMP-a u ostavljanju komentara. Pa da vas nema trebalo bi vas izmisliti.
Kosarku prate zadnjih 5 godina. Sirotinja. Haha...

dekigrobar011

pre 3 godine

Šta kažu garavi - "karma".
Kad za predsednika države dodje navijač Partizana i usput kontroliše sve moguće i nemoguće, pa nemilice trpa milione eurića tamo gde njemu drago i u isto vreme dovede u Fmp2 recimo "zvezde" Evropske košarke kao Gordića, N. Jankovića, S. Jankovića, Miku, Angolu, Trifunovića, Veličkovića, Dangubića, Paige i kad ti mučenici loše igraju jer skoro ništa ne vrede da mi krekećemo svakodnevno
"karma, karma".
Nisko ste pali udbaši...

Crnobelac

pre 3 godine

@Dejan CZ

Ti ćeš se načekati na svoju redaljku,a mi smo nad vama to vršili punih 13 godina pa i sada unazad dve godine.A ti čekaj,čekaj i opet čekaj.....

gladijator

pre 3 godine

Nikad vise necete biti u EL Ostoja upamti !
(Nolane ruka ti se pozlatila, 01. novembar 2020 19:20)

nikad više nećete do TOP 9 - upamti

Losmi

pre 3 godine

Pa ne znam druze. Kakva su vasa iskustva posle gasenja? Cini mi se da si bio protiv, steta sto te ne pitase za misljenje.
(Losmi, 01. novembar 2020 18:02)

Ne zna covek, pitaj ove u EL oni ce ti reci.
Sta, ne znas gde stanuje EL ...onda nista
(mali uplakani, 01. novembar 2020 18:19)
Sto ne bi znao, tamo smo godinama igrali. Doduse i Zvezda je nekad. Steta sto je ugasise, mozda bi razlikovala klavirski od kosarkaskog F4.

Crnobelac

pre 3 godine

@Dejan CZ

Zato ti kao i tvoji FMP-ovci redovito komentarišete naše vesti i lečite svoje komplekse,koje vam je nabio čika Dule za dugi,dugi niz godina.Vi i vaš klub ste za nas prošlo svršeno vreme.NAPRED PARTIZAN.

tegi debela striptizeta i novica trtoguz

pre 3 godine

znači opet svi protiv prepoštenog partizana?Cia,bia,mosad,rusi,ameri,čović,vučić,putin,tramp,masoni,iluminati,vanzemaljci,svi oni su se udružili protiv kk franjotizan nis mts

Adriano_Galliani

pre 3 godine

Nikakva šteta. Brzo posle Partizana ide i Zvezda. Dva luzerska I siromašna kluba, nisu kao moj Milan u vlasništvu Elliota, 40 milijardi dolara!

DžejAr65

pre 3 godine

Trinkijeri se diže u nebesa a zaboravlja se njegov učinak u prvoj godini a i u drugoj sezoni je u više navrata imao više sreće nego pameti, gde bi ste bili da su vam prošle sezone pobede koje ste dobili u poslednjim sekundama otišle u drugom pravcu a bilo ih je i te kako, sa druge strane da ste ove sezone ove poraze koje ste imali u poslednjim sekundama(Huventud, budućnost, Igokea) ne bi Trinkijerija ni spominjali, zaključak je da niste vi bili dominantnu prošle sezone kao što mislite niti ste toliko loši ove sezone

Gossa placa Zeljko

pre 3 godine

Navijaci Partizana u Avgustu:” Uzimamo sve ove sezone, bravo Ostoja sto si sacuvao tim, bravo Ostoja sto si nam obezbedio najveci budzet u istoriji, Zvezda je slaba, Hol, Volden i Lojd su slabiji od Berona, Puntera i Brauna mnogo. Scepa ce biti trenercina kao sto je i legenda kluba”. Navijaci Partizana u Oktobru:” Scepo odlazi, Ostoja odlazi, Zvezda ima budzet 20m eur, hoce da nas uniste, ovo nista ne valja”...i sad neko treba da se raspravlja sa ovakvim ljudima?

Lajavi krelac

pre 3 godine

Hocemo generala Duleta...da vrati ponovo pantere na fabricka FMP podesavanja.
(POTRAŽIME U PREDGRADJU, 1. novembar 2020 17:13)

Tog vašeg "generala" je Radonja odučavao od košarke čim je prestala podrška za Duletovo stajanje na vratima dok Danilović objašnjava sudijama unutra u čemu greše i nudi im turistički obilazak Beograda u zadnjem delu vozila, kada su prestale noćne sednice za otimanje igrača i kada je prestala obaveza da se igra u samo jednom klubu ako misliš da igraš u reprezentaciji, te se pare nisu slivale u samo jednu kasu. Čim više nije mogao da kupuje umetnička dela došlo je vreme za tužbe i naplatu "ljubavi".

Bobe

pre 3 godine

Najvazniji igraci dva najveca srpska kluba:
KK Partizan: Angolijevic, Pejdzovic, Mikanovic, Mekintajerovic, Tomasovic, Mozlijevic.
KK CZV: Voldenovic, Rocestijevic,O'Brajantijevic, Holijevic, Terijevic, Ritovic, Lojdovic.

Ponosni na svoje!

Dejan CZ

pre 3 godine

@Dejan CZ

Zato ti kao i tvoji FMP-ovci redovito komentarišete naše vesti i lečite svoje komplekse,koje vam je nabio čika Dule za dugi,dugi niz godina.Vi i vaš klub ste za nas prošlo svršeno vreme.NAPRED PARTIZAN.
(Crnobelac, 01. novembar

Navijac FMPa nisam...Kada EL prizna to onda mozes da kazes...Cika Dula dr Nebojsa poslao u zemlju vampira...unistio vam malu maturu,sad resio da ide i do velike...A sto sam na vestima tvog kluba,pa stao u red za redaljku...cekam 23 novembar i svoj red.

sa_pan

pre 3 godine

Što da vas nema? Lepše je ovako kad vas ima i svi vas gaze, igraju se sa vama a vi sve manji..jadniji..
(SUNĐER BOB, 01. novembar 2020 17:03)

Bravo majstore,laj i psuj,jer ne znas za bolje,jer to je tvoj nivo,bastina Dr Nebojse,proci ce i ovo zlo,jer dovjeka nista ne traje,al vasa tuga ostaće.

devil himself

pre 3 godine

Ovaj limar,da ima malo obraza, bi trebao sam da se prijavi na odeljenje u Lazi Lazarevic. Odavno mu je tu mesto,bas kao sto je LAND ROVERSIMA mesto gde se vec 8 godina nalaze!!!Koliko je tesko dugi niz godina unazad biti navijac Partizana, a bice jos teze, 101%!!!

Goran Loznica

pre 3 godine

Znači praviću žurku kod kuće za celo društvo kada budeš odletio iz kluba! Jako nesposoban čovek za poziciju koju obavlja. Čak me i iritira sa svojim lažnim obećanjima. Podseća me na još jednu osobu iz javnog života...

Max von Laberg

pre 3 godine

Veliku obavezu (dug) si preuzeo bilo je mladih igraca u Partizanu kojima je trebala godina dve da sazre a morali su napustiti klub zato sto su dovodjeni igraci koji imaju osecaj u rukama razvijen za brojanje para nego za 3-jke iz igre. Tvoji savetnici Loncar razume se u medije,Kecman bivsi kosarkas Partizana ne znaci odmah da je expert treba se dokazati.Bilo je jevtinije zadrzati mlade i tavoriti u sredini tabele nego ovako dovoditi skupe igrace i vracati dugove.Ugovori su vazni ikad tamo pise 1.03 pare na kontu to mora biti bez obzira sto vam je obecao da ce ostati usmeno se zaboravi posle 15min.Trinki. a i Wolden.To je bila skola za vas.Treba naci Trenera koji ima respekt kod igraca vezan za Beograd i zeli da ostane 3-5 godina.To vi sve znate.A nikad ne uzimati igrace od gradskog rivala Zvezde nikad.

Red

pre 3 godine

Više sekundaraca na vesti o Partizanu nego na njihovim.Kakve komplekse imate pa to nije normalno.Nikada nećete zaboraviti traume ìz detinjstva i generala Duleta.Otići će i ovaj SNS kadar vrlo brzo. A PARTIZAN ostavite nama. Mi ga volimo i kad gubi.
(Drobnjak iz auta, 1. novembar 2020

Evo jos jedan,koji veruje u teorije zavere,cia,bia,No1.,...

Perverzni traktorista

pre 3 godine

(Perverzni traktorista

Koliko nemoci...strasno
(mali uplakani, 01. novembar 2020 21:39)

Pošto si jos mali I pale te Livac I njemu slični objasniću tu ovu zavrzlamu na pedagoški I lakši način jer ne mogu da provalim koji si razred u osnovnoj ili samo što nisi krenuo.
KK Partizan u odnosu na KKCZ je kao Djoković I Kirois u teniskim vodama .
Znači jeste da Kirios vodi sa 2:0 u skoru protiv Djoleta što mu daje za pravo da lupeta da je bolji igrač od njega.
Ali Djoković ima toliko trofeja , nedelja- meseci I godina kada je prvi teniser na svetu da na to mali Kirios ne bi smeo da pomisli .
A onda dodatno dodju I neke zamlate koji statistikom bi da objasne da Djokovic u stvari nije neki igrac I da bi bilo najbolje d se njegovi rezultati jednostavno prebrisu kao gumicom da bi pomenuti Kirios a bogami I dvojac Nadal - Federer imali mirniji san.
Evo ako ti sada nije sve jasno onda mozes I dalje da slušaš čike koje pišu svašta I da veruješ da je KK Partizan zločinačka organizacija čije igrače treba pljuvati ili kada ih , ne daj bože, vidiš bežiš na drugu stranu ulice .
A nemaš zašto kaže ti jedan vozač traktora I Srpski seljak ali u pozitivnom kontekstu to seljak tj. zemljoradnik .

Nisam 'teo

pre 3 godine

Bilo lepo dok ste gasili Zvezdu? Dok ste im bukvalno otimali igrače, počevši od vajkada?! Dok ste gasili Hemofarm, sistematski uništavajući sve što vam je predstavljalo prepreku na fer-plej putu, da postanete uspešan klub? Pri tom, lažno moralisali o interesima srpske košarke? Pošto ste nakon svega toga pukli, onako baš dobro tresnuli u pod, dodje vam politička podrška od nekoliko miliona, za koju ste mislili da će vam rešiti sve probleme. Znate, dragi moji grobari, karma je nešto što opako boli. Po staroj narodnoj: čini dobro - nadaj se dobrom, ona vam je zakucala na vrata, i podsetila na pređašnje grehe. Uživajte u sadašnjem trenutku, i pomenite ponekad Nolana Smita. Nije Zvezda kriva, sami ste sebi jamu iskopali. Bok, dečki.

ja

pre 3 godine

Hocemo generala Duleta...da vrati ponovo pantere na fabricka FMP podesavanja.
(POTRAŽIME U PREDGRADJU, 01. novembar 2020 17:13)

Možete vi da vratite i Duleta i Željka ali nemate love ni za njih ni za igrače. Prošlo je Duletovo vreme kada je država sipala i kada ste radili šta ste hteli. Dule se pokazao kao trener CSKA,pa onda u Italiji, pa selektor Bosne i sada Kluža

ValterNBG

pre 3 godine

Sto bi vas novinar rekao "lagao vas neko",I sada to lagano dolazi na naplatu.Milina vas je gledati kako se dzilitate,pokusavajuci da idpravite nepravdu.Sad se lepo zahvalite cika Dulu sto vsm je postavio "sistem" I doveo vas do bolne istine.

1DJOKOVIC

pre 3 godine

Pa tebi Novica kaskader, vežba padanje za akcione filmove.Ne znate da branite reket.Zagorac igra samo protiv filijala.On je igrač samo grobarima nije ni za srpsku ligu.Stranac šutira 1/9 trojke.Zloba vas je ugasila.

Privatni detektiv Djido Mova

pre 3 godine

Ja kao Firmaš i pre svega veliki ljubitelj sporta, kažem da je sramota šta ste uradili od bivšeg prvaka Evrope, dovodite neke polu krš igrače, postavljate neke trenere koji su objektivno još za pionire,potop ali totalni. I još se ovi vaši ne bune, boli ih patka. Pa bar u toj košarci ste bili institucija, ali šta reći za navijače koji su dozvolili da im klub još malo ode u drugu vaterpolo ligu a kakva institucija u svetskim okvirima, ma i zaslužili ste jadovi jedni!

Vasilis Spanulis

pre 3 godine

Predsednik ima srece sto je zbog korone zabranjeno prisustvo publike, jer je svim pravim partizanovcima jasno sta je pravi zadatak!!

Nije tesko objaviti komentar, zar ne!!

Zozo

pre 3 godine

Када почиње прелазни рок код навијача? Поздрав од навијача Партизана који је навијач преко 50година.

phrm

pre 3 godine

Zanimljiva je činjenica da vladajuća stranka izmišlja stalno neprijatelje a slično rade i fk i kk Partizan odnosno njihova vladajuća garnitura.
Slučajnost, ne bih rekao?!
Beži ostoja i vvv iz Partizana!!!

Gossa placa Zeljko

pre 3 godine

A ko to tacno hoce da vas nema i ko to radi protiv vas? Drzava koja daje milione eur? Ona ista drzava ciji si ti clan? Ona ista drzava koja vam je dala najveci budzet u istoriji kako ti kazes i oprostioa dug prema Marfin banci? Navijaci i uprava Borca, Burga, Igoke? Ko to tacno Ostoja?

mali uplakani

pre 3 godine

Satrase se navijaci FMP-a u ostavljanju komentara. Pa da vas nema trebalo bi vas izmisliti.
Kosarku prate zadnjih 5 godina. Sirotinja. Haha...
(Makaveli, 01. novembar 2020 21:21)

Izgleda da je Viktor Igo napisao svoje delo po uzoru na tebe...

Ljubitelj sporta

pre 3 godine

Vreme je da shvatite zašto ste pravili rezultate u prošlosti i ko vam vodi klub sad i sa kakvim ambicijama.Dok to ne shvatite/priznate sami sebi nama nade.

Ljubisa livac

pre 3 godine

Ubedili su vas da ste oduvek nekakva sila u kosarci a niste ni svesni realnih cinjenica. Za pocetak znaj da Partizan je prvi trofej osvojio posle 30 godina postojanja, 1975 godine. Zvezdu su stvarali i vodili ljudi koji su doneli kosarku u ovu zemlju. Dva coveka, Bora Stankovic i Aca Nikolic, koji su stvorili jugoslovensku skolu kosarke, bili su u Zvezdi. Uz to Zvezda je jedini nas klub koji nikada nije ispadao iz prve lige, dok vi jeste. Takodje Zvezda je jedini klub koji ima cetvoricu u Kuci slavnih (Popovic, Stankovic, Saper i Nikolic). Vi ste tek od kraja 80ih i pocetka 90ih poceli da igrate bitniju ulogu u kosarci. Zvezda je vec do tada imala nebrojane legende. Shvatite da se ovaj sport ne igra samo od kada vam odgovara, istorija je duga. Dominirali ste u ono mracno doba, sada su stvari samo dosle na svoje. Vase zlatno doba je proslo, shvatite.

Dejan CZ

pre 3 godine

Pa ne znam druze. Kakva su vasa iskustva posle gasenja? Cini mi se da si bio protiv, steta sto te ne pitase za misljenje.
(Losmi, 01. novembar 2020 18:02)

Ne zna covek, pitaj ove u EL oni ce ti reci.
Sta, ne znas gde stanuje EL ...onda nista
(mali uplakani, 01. novembar 2020 18:19)
Sto ne bi znao, tamo smo godinama igrali. Doduse i Zvezda je nekad. Steta sto je ugasise, mozda bi razlikovala klavirski od kosarkaskog F4.
(Losmi, 01. novembar 2020

Igrali je kljucna rec...vise ne igrate i necete je vise igrati,naravno ovu novoformiranu niste nikad igrali jer tamo ne primaju drugorazredne.Pred pocetak svake godine EL predstavlja klubove, igrace...Naravno Zvezda sa svom svojom istorijom je zastupljena,ona ista sto vam 30 godina nije dala titulu da uzmete...EL to zna i dok ti pokusavas da se tesis halucinacijama za to vreme Crvena Zvezda je u svom drustvu u EL vec ustaljena a i vi ste u svom drustvu daleko od takve elite sa tendecijom prelaska u FIBA sampione sto bi se reklo medju svoje gde vam je prirodnije mesto...Pa ti sad nastavi opet da haluciniras.Gasi i Zvezdu i EL sto ne misli tako kao vi smogovci.

Bojan

pre 3 godine

Evo ga opet, kada god dotaknemo dno tu je nas predsednik da skrene temu na FMP, nove dresove, viber emotikone ili da nas obodri i da nam pilulicu za smirenje.

bot

pre 3 godine

Nikog ne mozes ubediti da si stavio Japanca za trenera iz sportskih razloga.Verovali smo ti i sve si prosuo i svi dobro znamo zasto si to uradio i po cijem naredjenju.

Trpaj "instituciju" i ne zali

pre 3 godine

Nikad vise necete biti u EL Ostoja upamti !
(Nolane ruka ti se pozlatila, 01. novembar 2020 19:20)

nikad više nećete do TOP 9 - upamti
(gladijator, 01. novembar 2020 20:00)

I to je bolje nego da nikad vise ne priviris EL...:)))

slobinator

pre 3 godine

Perverzni traktorista, 2. novembar 2020 14:19)
to ste samo vi u svojim bolesnim mozgovima umislili da ste neka institucija.zapravo je stvarnost sasvim drugačija.košarku je na ovim prostorima stvarala zvezda.u prvim velikim uspesima reprenzetacije nema nikoga iz partizana.prvu titulu je partizan osvojio u tridesetoj godini postojanja.zvezda ih je dotle imala 12 plus u vitrinama osvojen kup kupova,još dva finala tog takmičenja i polufinale kupa šampiona.valjda ste umislili da ste institucija zbog onog srećnog osvajanja kupa šampiona,koji su pre vas osvajali bosna,cibona 2 puta i jugoplastika 3 puta,a ti timovi su sada praktično ugašeni kao što bi i partizan verovatno bio ugašen da ga država četvrt veka nije tako mučki i svesrdno gurala na uštrb drugih ekipa.kolika ste institucija govori i podatak da ste evro-ligu poslednji put igrali kad su u njoj nastupali marusi,zelena gora.solnok,buđevelnik,nanter,prokom.to je zapravo vaš nivo.za bolje niste

Jole

pre 3 godine

Šta ste navalili na tog Duleta, bolan čovek nije za sebe a ne za druge. Dovesti pravog trenera i tri igrača, centra obavezno a pojedincima se zahvaliti, nisu loši ali nisu za Partizan ako želi nešto više.

mali uplakani

pre 3 godine

Pa ne znam druze. Kakva su vasa iskustva posle gasenja? Cini mi se da si bio protiv, steta sto te ne pitase za misljenje.
(Losmi, 01. novembar 2020 18:02)

Ne zna covek, pitaj ove u EL oni ce ti reci.
Sta, ne znas gde stanuje EL ...onda nista

Dejan CZ

pre 3 godine

Ne zeli niko da vas nema... nego samo da vas prasi na parketu kao sto vas i otire.To je puno bolje nego da vas nema,redaljka na partizanu,otego se red.Sta ima lepse od toga...da vas nema ovakve bi vas trebalo izmisliti.Svi cekamo 23 novembar...taman posla da nestanete.

coldplayer

pre 3 godine

Ko mu drma kavez?O cemu prica?Drnda ih ko stigne,a on prica o nekim imaginarnim neprijateljima,umesto da kaze sta ce da preduzme povodom ovih vratolomija kluba.Sta nam rade ovi naprednjaci ovo nema nigde.A mi samo blejimo.Kao ovce smo.A vi sa b92 vidite pa objavite neki komentar.

Skorpion

pre 3 godine

Neka se raduju, ali to ce trajati do njihovog sledeceg meca u Evroligi.
(Will Mosley, 1. novembar 2020 17:14)

S obzirom da si kosarku poceo pratiti od skoro ti nisi imao priliku da vidis tvoj mali propali klub u Evroligi a pitanje je veliko da li ces ga uopste ikada i videti, mozda ako dozivis jako, jako duboku starost.

Stari grobar

pre 3 godine

Decko, ma koliko ja ne volio tvoju politicku pozadinu i to sto nam je klub postao politicka prcija, priznajem, napravio si i dobre stvari za ovih 2-3 godine. Mislim cak da je bilo logicno i probati sa Scepanovicem. Nije uspjelo, ok, idemo dalje.
Ali nemoj, molim te, ove price "neko ovo...", ili "neko ono...". Mi se na to ne palimo. Zna se ko je za to zaduzen. Nego nadji nam novog trenera sto prije, pa da se vadimo.

musava_ti_mama,a_i_garava_dole

pre 3 godine

Šta kažu garavi - "karma".
Kad za predsednika države dodje navijač Partizana i usput kontroliše sve moguće i nemoguće, pa nemilice trpa milione eurića tamo gde njemu drago i u isto vreme dovede u Fmp2 recimo "zvezde" Evropske košarke kao Gordića, N. Jankovića, S. Jankovića, Miku, Angolu, Trifunovića, Veličkovića, Dangubića, Paige i kad ti mučenici loše igraju jer skoro ništa ne vrede da mi krekećemo svakodnevno
"karma, karma".
Nisko ste pali udbaši...
(dekigrobar011, 01. novembar 2020 20:13)

Zahvaljujemo se na glasu.

mali uplakani

pre 3 godine

A svi znamo, da je to maslo vožda i njegovog potrčkala sa ćoroskopima. Zato ni ne dozvoljavaju, da se Partizan privatizuje, jer se zna šta bi sledelo. A dobro sve ćemo mi naplatiti kad tad.
(Rade, 01. novembar 2020 17:40)

Rade, lepo sam ti sinoc napisao...nemoj slati komentare, smeju ti se ovde ljudi.
Pokusaj tu paranoju nekako da sakrijes, a ne da je svima pokazujes.

Mts
Nis
Dunav osiguranje
Land Rover-i
Arena na 5 god
Direktna uplata grada Beograda

I ti saljes ovakav komentar...cirkus

Lionac

pre 3 godine

Da Partizana nema?? Zelim da smo bolji od Partizana na terenu i da postoji zdravo rivalstvo.Ne pravi spin i ne leri sebe nego radi na tome da ti klub bude uspesniji i spremniji kada je tesko.

Sofronije

pre 3 godine

Hocemo generala Duleta...da vrati ponovo pantere na fabricka FMP podesavanja.
(POTRAŽIME U PREDGRADJU, 1. novembar 2020 17:13)

Vratite Dula k'o boga vas molim, da ga Sale vrati u stanje radonjizma.

mile

pre 3 godine

Aj da vas je dobio fmp pa da razumem kuknjavu na drzavu i ostalo, ali dobije vas vasa Igokea i krivi neki drugi. Kada se nema sta reci najlakse je intelektualno inferiornim masama prodati pricu o bevidljivom protivniku koji vas unistava. Tako i gosn gica bulazni o pozivu koji se odbija. Pa prosle godine ste imali skuplji sastav od Zvezde. I opet ove ajde da kukamo.

Red

pre 3 godine

Pa ne znam druze. Kakva su vasa iskustva posle gasenja? Cini mi se da si bio protiv, steta sto te ne pitase za misljenje.
(Losmi, 01. novembar 2020 18:02)

Ne zna covek, pitaj ove u EL oni ce ti reci.
Sta, ne znas gde stanuje EL ...onda nista
(mali uplakani, 01. novembar 2020 18:19)
Sto ne bi znao, tamo smo godinama igrali. Doduse i Zvezda je nekad. Steta sto je ugasise, mozda bi razlikovala klavirski od kosarkaskog F4.
(Losmi, 1. novembar 2020 20:06) #

Glavu gore kk history chanell,bice bolje,fuzionisite se opet.

johny

pre 3 godine

Ko je tebe prevario da si sportski radnik? Zar ne primešćuješ svoju odgovornost a i Nikole Lončara kao sportskog direktora. Ovo pišwm kao Zvezdaš. Zašto je uvek trener kriv? Ili možda igrači ne pružaju sve jer im se duguje novac?

ko-ometator

pre 3 godine

Tebi žele da te nema samo navijaci kluba koji vodis. Svima ostalima si za pozeleti da se sto duze zadrzis. Ista ti je druzina i u FK. Sve dok vam ovakvi vode klubove mozete samo da se nadate najgorem

Komentator

pre 3 godine

Ko želi da nema KKP? Ko se džaba raduje? Ko, reci već jednom ko? Ako misliš na navijače Zvezde, onda se grdno varaš! Oni se raduju ovakvom Partizanu, sa tobom na čelu!

Laki

pre 3 godine

Nikakva šteta. Brzo posle Partizana ide i Zvezda. Dva luzerska I siromašna kluba, nisu kao moj Milan u vlasništvu Elliota, 40 milijardi dolara!
(Adriano_Galliani, 01. novembar 2020 19:55)

Ok tvog Milana, a koliko ti vredi tvoj Dragan?

Tri tackice

pre 3 godine

@slobinator

Bravo,sve si lepo prepisao sa RSB-a,sad idi gledaj FMP i ostavi se prvaka Evrope i ucesnika 4 final-foura,neces se ovde izleciti.

BBJ

pre 3 godine

Pa dobro neka više kaže ko su ti ljudi koji vole da nema njegovog kluba.Evo ja kao navijač suprotnog tabora ne želim da nestanete, želim jaku srpsku ligu ( boli me uvo za Aba ligu bar onaj deo koji dolazi iz Hrvatske jer nikakav kvalitet ne donose) sa mnogo jakih utakmica i punih dvorana a toga nema i bez Partizana.U toj ligi bi voleo da vidim i Igokeu koja vas je apsolutno zaslužemo dobila sinoć.Znači nemoćni ste u sportskom smislu , prevashodno loše vođeni a imate itekako respektabilan tim i se samouništavate ovaj nariče o nekom planskom uništenju partizana.
Dakle ko su ti ljudi i pruži nam dokaze za te tvrdnje?!!

Saul Goodman

pre 3 godine

Ovo će Grobarčići progutati kao tableticu, a ne vide da ih je uprava upropastila i da se sada peru nekakvim terorijama zavere i sl...

Komentator

pre 3 godine

Ko želi da nema KKP? Ko se džaba raduje? Ko, reci već jednom ko? Ako misliš na navijače Zvezde, onda se grdno varaš! Oni se raduju ovakvom Partizanu, sa tobom na čelu!

SrbEUin

pre 3 godine

Pa šta ste očekivali? Potpuno u skladu sa profilom svojih partijskih članova.
Čovek ponavljao u sedmom osnovne u Prislonici.
Sada je partijski biznismen. Prosipa mudrosti i paradira se besramno sa učenim i školovanim ljudima, koji su tri nivoa obrazovanja iznad njega. On i nezna koliko nezna. Misli da je istina ono što partija proklamuje na Pinku i Informeru. Koliko samo gafova...
Sud u Ložani?!
Ucenjuje Trinckya?
El kod Đordija?
Lepo mu rekao čovek da "Nema preskakanja razreda."
A Osnstoja mislio da to ne važi za partijske rukovodioce... Jer ovde mu razredi ne trebaju. Može on ovde da nakupi diploma pun šifonjer.

Fegi

pre 3 godine

Bilo lepo dok ste gasili Zvezdu? Dok ste im bukvalno otimali igrače, počevši od vajkada?! Dok ste gasili Hemofarm, sistematski uništavajući sve što vam je predstavljalo prepreku na fer-plej putu, da postanete uspešan klub? Pri tom, lažno moralisali o interesima srpske košarke? Pošto ste nakon svega toga pukli, onako baš dobro tresnuli u pod, dodje vam politička podrška od nekoliko miliona, za koju ste mislili da će vam rešiti sve probleme. Znate, dragi moji grobari, karma je nešto što opako boli. Po staroj narodnoj: čini dobro - nadaj se dobrom, ona vam je zakucala na vrata, i podsetila na pređašnje grehe. Uživajte u sadašnjem trenutku, i pomenite ponekad Nolana Smita. Nije Zvezda kriva, sami ste sebi jamu iskopali. Bok, dečki.

Mickey O'Neil

pre 3 godine

"Za mrvu ljubavi nismo svi rođeni
Brodovi sreće odlaze, odlaze da se ne vrate
Neka se drugi raduju, neka me noćas ne oplakuju
Jer čemu život, čemu sve, kad sreće nema za mene
Još jedna evo pada noć, mladosti moja, zbogom moram poć'
Visoko među zvijezdama, da nađem mir, da nađem sna
Gdje (šampionska) titula moja počiva..."

Stari grobar

pre 3 godine

Oterao je Šćepu a porazi su se nastavili! Jasno mu je da je on sledeći na udaru nas grobara pa pokušava da izazove kod nas empatiju jeftinom objavom da neko hoće da uništi Partizan! Šta sad? Svi mi treba da mu pružimo podršku i da imamo razumevanje za njega? Pa samo oni koji su mentalno na nivou infanta mogu da se primaju na ovakve objave i da mu pružaju podršku!

1DJOKOVIC

pre 3 godine

Precednik Ostoja večeras objavljuje novu himnu kk partizai
"Došao je i taj dan ugašen je partizan,ugašen je ugašen je on,obraz nam bio kao đon".

ringofthelords

pre 3 godine

Grobari, svaka čast na lojalnosti ovakvim upravama i u KK i u FK. Ne znam šta čekate. Ne vidim razlog zašto bi neko od nas zvezdaša želeo da se Partizan ugasi??? Svaka pobeda u derbiju u bilo kom sportu je oduvek bila 'zdrava' tema za razgovor između nas i vas i slađa od bilo koje pobede na strani.

pazarc

pre 3 godine

Navijac sam zvezde al...reci Ko želi da vas ugasi...reci javno da svi znamo ....al ja mislim da ti želiš da ugasiš partizan u košarci a tvoj kolega Vuletic u fudbal kad vam lose rezultati idu...odmah su vam krivi drugi...mislim na Zvezdu

SrbEUin

pre 3 godine

Kad dovede u Fmp2 recimo "zvezde" Evropske košarke kao Gordića, N. Jankovića, S. Jankovića, Miku, Angolu, Trifunovića, Veličkovića, Dangubića, Paige i kad ti mučenici loše igraju jer skoro ništa ne vrede da mi krekećemo svakodnevno "karma, karma". (dekigrobar011, 1. novembar 2020 20:13)


Da, CIA, snajka, CIA. Da ne pominjem Vatikan, Iluminate i sve ostale svetske sile mraka.
Do juče za vas te "zvezde" behu najjači tim u EK, ABI a bogme i NBA.
Nznm ko vam ih je doveo... Ko vas je ubedio da je taj krš dream team, i da će osvojili S V E.
Trincky?
El onda dobro ili loše što ste ga i oterali?

Gossa placa Zeljko

pre 3 godine

Stari grobar, e to je pravi odgovor. Nemoj da prodajes price tipa neko hoce da nas unisti. Sve ok, los start, los trener, losa selekcija. Nista sto novi trener uz dva-tri pojacanja ne moze da popravi za mesec-dva. Ali nemoj da prodajes price ako vec ne iznosis imena. Isto ko sto nama u fudbalu Terzic pokusava da prodaje price da su 100m eur ulozeni u tim, skolu, sredjivanje Marakane itd. Ajde, pa nismo svi veverice.

Džoni

pre 3 godine

Ovaj potpuno istu stvar radi kao i uprava fudbalskog kluba, a to se zove zamajavanje svojih navijača i skretanje pažnje sa problema u svom dvorištu prebacujući krivicu na tamo neke zle sile koje hoće da ih unište? Tako se najlakše manipuliše masom i tačno se vidi da su to ti političarski trikovi. Kad ne ide i kad ne štima nešto, optuži sve žive samo da neko ne pomisli da ima neke krivice i do tebe? Tako se prošle sezone išlo sa pričom kako je faktički gotova stvar plasman u EL, titule u ABA i u EC i sl, a istina je da su bile samo izgledne šanse za tako nešto, ali da je to sve bilo poprilično daleko od gotovog kako su se stvari predstavljale navijačima koji su većinom u to i poverovali i sada im ovo sve od odlaska Trinkijerija pa do danas još teže pada. Pre svega treba poći od sebe i videti šta to ne štima i pokušati rešiti probleme, a teorije zavere ostaviti upravo teoretičatima zavera.

TRENER

pre 3 godine

Manite se teorija zavere,u stilu svi su protiv nas.Krivci za sve loše su među vama samima.Loš odabir narušen sistem.Nije još ništa izgubljeno potucite se pobite iza zaključanih vrata ,i vratite klub na pravi kolosek.Sad baši ne znam da li je hendikep ili dobro što nas nema u hali.Bar ste pošteđeni zvižduka i uvreda,s zaslužujete ih više nego iko ikada

Mirko

pre 3 godine

Ne znam sa kojim delom navijača ili javnosti korelira ovaj čovek, ali ja kao zvezdaš ne želim da partizan nestane, već želim da te zadrži na čelu jer vidim i po rezultatima da će teško da napravi nešto.
On i debeli profesor vode partizan na dno, jer su i sami dno.

SrbEUin

pre 3 godine

Kad dovede u Fmp2 recimo "zvezde" Evropske košarke kao Gordića, N. Jankovića, S. Jankovića, Miku, Angolu, Trifunovića, Veličkovića, Dangubića, Paige i kad ti mučenici loše igraju jer skoro ništa ne vrede da mi krekećemo svakodnevno "karma, karma". (dekigrobar011, 1. novembar 2020 20:13)


Da, CIA, snajka, CIA. Da ne pominjem Vatikan, Iluminate i sve ostale svetske sile mraka.
Do juče za vas te "zvezde" behu najjači tim u EK, ABI a bogme i NBA.
Nznm ko vam ih je doveo... Ko vas je ubedio da je taj krš dream team, i da će osvojili S V E.
Trincky?
El onda dobro ili loše što ste ga i oterali?

nesa

pre 3 godine

Trebalo je Ostoja da plati Trinkijerija koliko je trebalo da ostane umesto da pokusava da mu smanji primanja po ugovoru.Sada ce sve ovo daleko vise da kosta,i bice vrlo tesko izvuci sezonu.Ukoliko je nerealno da namolim Obradovica da preuzme tim,ne postoji sansa da se pronadje bolji trener od Trinkijerija.

Goran Loznica

pre 3 godine

Tebi žele da te nema samo navijaci kluba koji vodis. Svima ostalima si za pozeleti da se sto duze zadrzis. Ista ti je druzina i u FK. Sve dok vam ovakvi vode klubove mozete samo da se nadate najgorem
(ko-ometator, 01. novembar 2020 18:49)



Tebra, ne samo klubove već i državu isti vode... Ali realno bolje i ne zaslužuje prost i primitivan srpski narod...

NoName

pre 3 godine

Kratak je put od "sredio sam vajld kard za Evroligu" do "preživećemo". E sad, ako vas je slagao za EL, onda je ovo "preživećemo" vrlo upitnog karaktera.

užasi propagande

pre 3 godine

@panter pudlica

Vrhunski biznismen? hahahhah au druže ti si se najeo baš loših sendviča. Ostoja je biznismen kao i Žika Pauk. Moj do mojega.

MP

pre 3 godine

Kakav folirant 😔
Kakvo vredjanje inteligencije..
Pa ti "druze" doprinosis tome da nas nema..
J te GROBARI koji te drze jos tu...
Javi kad sviras kraj, limaru...

Admiral

pre 3 godine

@ Možda je vrhunski biznismen, ali je za vođenje nekog kluba i sporta uopšte totalni diletant.
(panter pudlica, 01. novembar 2020 20:53)

Ostoja vrhunski biznismen? Daj ne budi smesan