1. MU mora da ga uzme, jer im je odbrana bas u problemu. Momak stvarno ima potencijala da bude medji najboljima, a u Engleskoj to moze i da postigne. Odbrana Mancestera jeste u problemu i imaju gadne rupe i skloni su kiksevima, ali to sto su primili 12 golova do sad ne znaci nista posebno, jer kao prvo, pola tih golova su primili na jednoj ocajnoj utakmici, sto znaci da su ostalih 6 primili na 4 utakmice, a drugo, Liverpul kao branilac titule, je primio 14 golova, sto isto tako nije neki reper, iako imaju ubedljivo najbolji tim i odbranu u ligi.
  Kaputi se uzimaju na kraju.
  (Duke, 29. oktobar 2020 17:26)

  # Link komentara

 2. Da, sve trci u MU.
  (ime, 29. oktobar 2020 13:20)

  # Link komentara

 3. Imao je sinoc par losih intervencija kao i par promasenih dugackih pasova ali se iz prve vidi da ce momak biti klasa. Nestvarne fizikalije, pre svega brzina i korak, odlicna skok igra, iznosenje lopte bolje nego svi defanzivci Junajteda zajedno. Podseca me malo na Marsela Desaija onako robustan i siguran na iznosu lopte. Igra u timu koji neguje napadacki stil igre i gde je akcenat na brzoj pas igri a to je ono sto fali Megvajeru i Lindelofu, treba im tri sata da ubrzaju napad kada iznose loptu.
  Sinoc je ulaskom Sabicera Nagelsman hteo s njim i Olmom da probije blok pas igrom i ubacivanjem iz drugog plana ali su ostavili livadu ispred Upamecana i Konatea i UTD ih je ubio na kotranapad.
  Zato sinocna utakmica i nije bas pravi reper kada govorimo o kvalitetima ovog momka, pratim ga vec neko vreme, ima tu mnogo potencijala za vrhunskog defanzivca. Must kupovina za UTD, nema sta da razmisljaju, takav tip igraca im je neophodan, pogotov ako igra blize Van Bisaki.
  (King of snake, 29. oktobar 2020 11:21)

  # Link komentara

 4. Ovo bi bilo dobro pojacanje inace da pitam Olivera sto je dozvolio onako losu ligu Olivereee hahah, plakali su mnogi nakon poraza Bayerna a plakali su i sinoc.
  (Red devil 7, 29. oktobar 2020 10:35)

  # Link komentara

 5. Upa mekano, a izaša tvrdo.
   (bezobraznik, 29. oktobar 2020 10:19)

  # Link komentara

 6. Купите њега и онда имате њега, Туназебеа и Мегвајера. Линделеф зрео за продају.
  (Apolo, 29. oktobar 2020 09:55)

  # Link komentara

 7. neverovatno dobar igrac
  ko ga kupi ubo je premiju
   (analitičar,legenda i detektiv, 29. oktobar 2020 09:39)

  # Link komentara