Četvrtak, 25.08.2005.

13:17

Partizan 'licencira' Divca!?

Izvor: B92

Partizan 'licencira' Divca!? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

30 Komentari

Sortiraj po:

zoran

pre 18 godina

bogami janko nemoj da se trosis sa tih 100 eura velike su to pare.divac je legenda i to ime treba izgovarati sa velikim postovanjem.pozdrav.

vlada

pre 18 godina

To majstore!
I treba da zavrsis karijeru u klubu u kome si poceo i gde te svi vole.
Ako nista drugo, bar ce Zvezdini navijaci da se nerviraju jer nisi poslednju utakmicu u Srbiji odigrao bas u Zvezdi.

Mirko

pre 18 godina

Ma braco, meni je ovo sumnjivo. Prvo, Divac to nije rekao vec je govorio Siske a vec se danas ogradio u BLICU "da nije on Partizan vec ce o tome da dolucuje upravni odbor i strcni stab". Drugo, ti igrace mozes da licenciras do 48 sati pre 8.10. a kasnije imas prava na cetiri promene. Milim, zar nije logicnije da ga partizan licenciora kasnije kada gopd hoce ukoliko bude zeleo da igra i da tao ne izgubi mesto za nekog ko ce da igra. I trece, i najvaznije da bi licencirao igraca moras da imas ugovor sa njim a kako ce divac da potpisuje ugovor pored vazeceg sa lejkersima. I na kraju divac je pre neki dan rekao u neim novinama da se dogovorio sa suprugom da se vrate sledece godine da ZIVE u Srbiji. Ovo meni lici na petardu islajenu ne znam ni sam zbog cega...

PFC Knjaz

pre 18 godina

Vlade verovatno ne moze puno da pruzi na terenu, ali bi svakako bio od koristi mladjim igracima, kao i za atmosferu u ekipi uopste.
Sto se tice J.W.-a zvuci neverovatno, ali bi to bilo fantasticno. Treba obavezno vratiti Dzeralda Brauna (ako je moguce). A voleo bih i Fredija Hausa (mada je to nerealno). Sto se Berica tice, to bi naravno bio pravi pogodak.
Aj videcemo sta ce biti!?

MJ

pre 18 godina

BIlo bi super da Divac odigra oprostajnu sezonu u Partizanovom dresu. Ali sta je sa drugim pojacanjima? Da li se neko iz kluba seca Blake Steppa? Prosle sezone je igrao za nas, nosio je broj 24 a ima i nepogresiv shut. Razmislite o njemu, ali i o Freemanu, Bericu ... I neko je pomenuo Jay Williamsa. Decko odlicno igra i bio bi pravo pojachanje za Partizan!

Lazar

pre 18 godina

Partizani ce ponoviti Istambul 92 to je sigurno, ali samo ako iskopaju "hromog dabu" pa im onda on naredi Istambul mora pasti, i Aja Sofija mora ponovo biti pravoslavni hram.

Alo SRBI daj bre umite se probudite i zapocnite zivot iz pocetka, sto je bilo bilo je i daj da vidimo kako da se prehranimo i prezivimo do sledece plate.

E da ponovice se taj cin iz tog finala ali onda kad Crvena Zvezda ponovi ono svoje od pre 14 godina.

REALNO SAMO REALNO I NISTA VISE !!!

peja

pre 18 godina

@ boris- nk

da je istina- jeste, ali...covek je ipak bio tesko povredjen, skoro godinu dana je proveo u gipsu. sigurno mu nije bilo lako...ne treba odmah ocekivati da igra na svom nekadasnjem nivou, ali je i sa 10% snage sigurno bolji od vuleta “trokorak” avdalovica...
istina je takodje i da je svojevremeno bio najbolji koledz igrac, 2002. je bio clan “dream teama” (koji smo isprasili:))), u svojoj ruki nba sezoni je bio sjajan (fantasticna statistika, strucnjaci su njegov kvalitet ocenili ocenom 8,1 od mogucih 10)...sigurno nije zaboravio da igra basket, zeli da se vrati u nba, a kada to ucini bice uvek dragi gost u bg...
nadam se da ce se tvoja zelja zvana mica beric ispuniti, pa da se ti i ja iscascavamo do mile volje:) tripko ne bi imao boljeg ucitelja, kao sto za centre nema boljeg od divca. ne bi se bunio ni da se “djeneral” milan vrati...
veliki pozdrav za tebe i sve ostale grobare. dace Bog da posle onoga prekjuce i nas malo ozari sreca...

Boris-NK

pre 18 godina

@peja
Ne zezaj me. Jay Williams u Partizanu??? Brate ako se ovo ostvari pa ladno mozemo na final-four, uz naravno jednog beka, npr. Micu Berica. Brate ako se ovo ostvari castim te nesto! Pa J.W. je uz Dvejna Vejda najbolji mladi plej u americi. Au sto se napalih. A cigosi ako budete jaki kao sto govorite, pa nase resenje je jednostavno. Necemo vise ubacivati kadete da igraju protiv vas. Svih 40 minuta igrace seniori i pobjeda laganice.

tihi

pre 18 godina

Opa!

Ma nego sta nego ce igrati. Mada, ima da pukne jer ce Hrvati nesto izmisliti ako bude igrao GY. Ovo je potrebno, Sakota, Divac, Milojevic. Bice jaka SCG kosarka, i naravno napolje iz Jadranske lige i samo u ULEB!!!

nemanja andjelkovic

pre 18 godina

vlade molimte igraj za nas ne moras ni da trcis samo caruj u reketu i uposljavaj milojevica i ulazimo u final four
grobar iz pirota

peja

pre 18 godina

da li ce vlade zaigrati za PARTIZAN ili je ovo jos jedna “patka”? videcemo...5- 7 poena, 2- 3 skoka i asistencije su njegov limit, to je (nazalost) realnost, ali bi njegov legende pre svega podigao ucinak perovica, samardziskog, pekovica. imati takvu velicinu poput divca za mentora je san.
sa druge strane ostalo je manje od dva meseca do pocetka el, a od stranca ni traga...
kao pojacanja figuriraju:
blejk step- vrlo blizu povratka
milan gurovic- ?
dzerald braun- trenutno pregovara u francuskoj
miroslav beric- ima opciju da igra u grckoj
vontigo kamings- ???

pominje se i dzej vilijams. tu mogucnost sam vec pomenuo, ali da ponovim...
vilijams je bio drugi pik na draftu 2002. (odmah posle jao minga), biran od strane cikaga. nakon prve sezone je doziveo tesku povredu (pad sa motocikla), dugo se oporavljao, a u medjuvremenu su se bulsi odrekli njegovih usluga. pokusao je da se vrati u nba, ali nije uspeo. od oporavka je nastupao u razvojnoj ligi. skaut bulsa sa nasih prostora (znam coveka, ali ne mogu da se setim kako se zove) mu je predlozio da se okusa u evropi i preporucio mu je PARTIZAN kao najbolju opciju (preko bare je dobro poznato koliko je nba igraca doslo odavde). ponavljam, i meni je ova mogucnost neverovatna, ali samo zamislite j.w. u PARTIZANU... wow!!

SRECA ODMOGNE- PROMASIMO PENAL,
SRECA POMOGNE- POGODIMO TROJKU U POSLEDNJOJ SEKUNDI!
OSTALI SMO BEZ LS, ALI CEMO PONOVITI ISTAMBUL ’92.!

mmmikeli

pre 18 godina

Ovo bi bilo odlicno, samo ne smem da se radujem dok se ne desi i ne zaigra prvu utakmicu.PARTIZAN FOREVER!!! a sto se tice titule PARTIZAN O5!!!

koki_jaguar

pre 18 godina

TAJ I TAKAV DIVAC KAKO GA TI ZOVES "PENZIONER" VREDI DUPLO VISE NEGO CELA ZVEZDINA EKIPA OD TAMO NEKIH LJUBOTINA, MACVANA, RAICEVICA I VELIKOG MAJSTORA SUBOTICA... POSTEDITE NAS VISE TIM VASIM SLEDECIM SEZONAMA... SMESNI STE

Ivan

pre 18 godina

Zvezdas sam. Ali mi je jako drago da cemo Diva moci da vidimo na nasim terenima, pa makar on i ne igrao. Ipak, mnogo bi bilo lepse da zaigra. Strasno je dobro sto se jedna takva igracka legenda odlucila da karijeru zavrsi u svojoj zemlji. Nadam se da je to signal i za druge da ucine isto. Mladi talenti ce mnogo bolje da uce na iskustvu starijih igraca nego od bilo kog trenera. A posebno od igraca kakav je Divac.
Samo grobarima moram da kazem da Divac nije dovoljan za titulu - ona se ove godine seli kod crveno-belih!!!
Uzivajte u dobrom basketu

vlada ns

pre 18 godina

imam predlog za pleja i beka sutera, kako bismo kompletirali ekipu za euro ligu: sale djordjevic i sasa danilovic. neka se spreme mica beric i nikola loncar.

Selektor

pre 18 godina

Nemojte da se lozite dzabe. Divcu su ledja otisla skroz. Imao sam prilike da pricam sa njom za vreme jedne od njegovih humanitarnih akcija, i covek je rekao da bi bilo super da zavrsi u Partizanu ali da to nije realno jer ne zeli da ostane invalid. Mozda on i odigra par utakmica ali nista ozbiljno!

kidajet

pre 18 godina

Divac? Jel to bese onaj sto je igrao za Zvezdu? :) Salim se, Diki je velicina i bice jako lepo ako se vrati da kod nas zavrsi karijeru. Mislim da mladi igraci mogu puno da nauce od njega. Ne znam samo kako ce da putuje u hrvatsku u okviru ove nesrecne gumar-lige :)

Jelena

pre 18 godina

Koliko ja znam igraci se licenciraju za domacu ligu nesto 48 sati pred pocetak Jadranske tako da su mi ove najave smesne i sluzze da se pokaze kako partizan ove godine ensto radi. Nema od toga nista , bolece ga ledja...

Milan

pre 18 godina

Postenije bi bilo da Todoric kaze kako nisu Kolasin na vreme rezervisali jer se niko time nije bavio pa zato idu sredinom septembra a sto se Divca tice, covek je penzioner koga bole ledja pa bi mozdao mogao da podje Radjinim primerom i da igra u opstinskoj ligi ili ligi veterana.

Janko

pre 18 godina

Jedva cekam da vidim tog penzionera ali smem da stavim 100 evra da nikada nece zaigrati u Partizanu jer gospodja, velika filmska glumica ima karijeru u Holivudu. Inače, baš je smešno da ekipa licencira nekog za koga ne zna da li će uopšte igrati. Još je smešnije da se sada najavljuje licenciranje kada se zna da ekipe koje igraju jadransku ligu mogu da licenciraju igrače do 5.10. Meni ovo liči na to, ne idemo na pripreme jer nismo rezervisali hotel a ni Dule ih ne voli, nismo doveli nikog jer nemamo para pa hajde da ispalimo ovo za Divca da imaju sa cim da se zamajavaju. Ovo me podseca na Ziku, bivseg predsednika Zvezde koji je kada je god bio u problemu ispaljivao petarde kao ujedinjenje sa Refleksom i slicno. Uostalom, videli ste da je Dule Vujosevic jedini trener koga ne pitaju gde su ti pojacanja, koga dovodis u klub vec umesto toga se pisu tekstovi u kojima se Dule promovise kao citalac knjiga i slicno... Ja sam neko ko prati košarku, ne navijam ni za Zvezdu, ni za Partizan ali me ova garnitura koja sada vodi Partizan na celu sa Sisketom NEODOLJIVO podseca na Zvezdu proteklih deset godina. Prisustvujemo dekadenciji Partizana...

cheki

pre 18 godina

Ljudi, pa Partizan ima odlicnu ekipu...Milojevic, Kosta, Luka, Tripko (posle ep bice najbolji bek u evropi), plus kvalitetan play koji ce umeti da razigra ove igrace..pa to nema niko...Realno uz malo srece mozemo i vise od top 16, a za koju god ako se sacuve ekipa..ne znam..nisam pametan..a evo sad i Dikija....Ne zaboravite ni ostale ratnije kao sto su Pera Bozic i Predrag Suput...i onda plejada igrace koji tek dolaze i koji su najveci talenti na svojim pozicijama...Bakic, Samardzija, Stefanovic, Pekovic, Velickovic, Borovnjak...
Koga bi vi jos dodali...ja ne weedim da tu nesto fali, a i da postoje bolji....

p.s. jos ako dodje Beric...........

Peco

pre 18 godina

To Diki ...idemo na final-four ...hehe,malo se salim , ali iskustvo ovog asa bice neprocenivo za Koleta,Makedonca i Peku ...
Jos jedan kvalitetan plej i dobar iskusan suter(moze i Mica Beric) i uz malo vise srece eto nas u TOP16

Peco

pre 18 godina

To Diki ...idemo na final-four ...hehe,malo se salim , ali iskustvo ovog asa bice neprocenivo za Koleta,Makedonca i Peku ...
Jos jedan kvalitetan plej i dobar iskusan suter(moze i Mica Beric) i uz malo vise srece eto nas u TOP16

Janko

pre 18 godina

Jedva cekam da vidim tog penzionera ali smem da stavim 100 evra da nikada nece zaigrati u Partizanu jer gospodja, velika filmska glumica ima karijeru u Holivudu. Inače, baš je smešno da ekipa licencira nekog za koga ne zna da li će uopšte igrati. Još je smešnije da se sada najavljuje licenciranje kada se zna da ekipe koje igraju jadransku ligu mogu da licenciraju igrače do 5.10. Meni ovo liči na to, ne idemo na pripreme jer nismo rezervisali hotel a ni Dule ih ne voli, nismo doveli nikog jer nemamo para pa hajde da ispalimo ovo za Divca da imaju sa cim da se zamajavaju. Ovo me podseca na Ziku, bivseg predsednika Zvezde koji je kada je god bio u problemu ispaljivao petarde kao ujedinjenje sa Refleksom i slicno. Uostalom, videli ste da je Dule Vujosevic jedini trener koga ne pitaju gde su ti pojacanja, koga dovodis u klub vec umesto toga se pisu tekstovi u kojima se Dule promovise kao citalac knjiga i slicno... Ja sam neko ko prati košarku, ne navijam ni za Zvezdu, ni za Partizan ali me ova garnitura koja sada vodi Partizan na celu sa Sisketom NEODOLJIVO podseca na Zvezdu proteklih deset godina. Prisustvujemo dekadenciji Partizana...

Milan

pre 18 godina

Postenije bi bilo da Todoric kaze kako nisu Kolasin na vreme rezervisali jer se niko time nije bavio pa zato idu sredinom septembra a sto se Divca tice, covek je penzioner koga bole ledja pa bi mozdao mogao da podje Radjinim primerom i da igra u opstinskoj ligi ili ligi veterana.

cheki

pre 18 godina

Ljudi, pa Partizan ima odlicnu ekipu...Milojevic, Kosta, Luka, Tripko (posle ep bice najbolji bek u evropi), plus kvalitetan play koji ce umeti da razigra ove igrace..pa to nema niko...Realno uz malo srece mozemo i vise od top 16, a za koju god ako se sacuve ekipa..ne znam..nisam pametan..a evo sad i Dikija....Ne zaboravite ni ostale ratnije kao sto su Pera Bozic i Predrag Suput...i onda plejada igrace koji tek dolaze i koji su najveci talenti na svojim pozicijama...Bakic, Samardzija, Stefanovic, Pekovic, Velickovic, Borovnjak...
Koga bi vi jos dodali...ja ne weedim da tu nesto fali, a i da postoje bolji....

p.s. jos ako dodje Beric...........

Jelena

pre 18 godina

Koliko ja znam igraci se licenciraju za domacu ligu nesto 48 sati pred pocetak Jadranske tako da su mi ove najave smesne i sluzze da se pokaze kako partizan ove godine ensto radi. Nema od toga nista , bolece ga ledja...

vlada ns

pre 18 godina

imam predlog za pleja i beka sutera, kako bismo kompletirali ekipu za euro ligu: sale djordjevic i sasa danilovic. neka se spreme mica beric i nikola loncar.

Selektor

pre 18 godina

Nemojte da se lozite dzabe. Divcu su ledja otisla skroz. Imao sam prilike da pricam sa njom za vreme jedne od njegovih humanitarnih akcija, i covek je rekao da bi bilo super da zavrsi u Partizanu ali da to nije realno jer ne zeli da ostane invalid. Mozda on i odigra par utakmica ali nista ozbiljno!

kidajet

pre 18 godina

Divac? Jel to bese onaj sto je igrao za Zvezdu? :) Salim se, Diki je velicina i bice jako lepo ako se vrati da kod nas zavrsi karijeru. Mislim da mladi igraci mogu puno da nauce od njega. Ne znam samo kako ce da putuje u hrvatsku u okviru ove nesrecne gumar-lige :)

Ivan

pre 18 godina

Zvezdas sam. Ali mi je jako drago da cemo Diva moci da vidimo na nasim terenima, pa makar on i ne igrao. Ipak, mnogo bi bilo lepse da zaigra. Strasno je dobro sto se jedna takva igracka legenda odlucila da karijeru zavrsi u svojoj zemlji. Nadam se da je to signal i za druge da ucine isto. Mladi talenti ce mnogo bolje da uce na iskustvu starijih igraca nego od bilo kog trenera. A posebno od igraca kakav je Divac.
Samo grobarima moram da kazem da Divac nije dovoljan za titulu - ona se ove godine seli kod crveno-belih!!!
Uzivajte u dobrom basketu

mmmikeli

pre 18 godina

Ovo bi bilo odlicno, samo ne smem da se radujem dok se ne desi i ne zaigra prvu utakmicu.PARTIZAN FOREVER!!! a sto se tice titule PARTIZAN O5!!!

peja

pre 18 godina

da li ce vlade zaigrati za PARTIZAN ili je ovo jos jedna “patka”? videcemo...5- 7 poena, 2- 3 skoka i asistencije su njegov limit, to je (nazalost) realnost, ali bi njegov legende pre svega podigao ucinak perovica, samardziskog, pekovica. imati takvu velicinu poput divca za mentora je san.
sa druge strane ostalo je manje od dva meseca do pocetka el, a od stranca ni traga...
kao pojacanja figuriraju:
blejk step- vrlo blizu povratka
milan gurovic- ?
dzerald braun- trenutno pregovara u francuskoj
miroslav beric- ima opciju da igra u grckoj
vontigo kamings- ???

pominje se i dzej vilijams. tu mogucnost sam vec pomenuo, ali da ponovim...
vilijams je bio drugi pik na draftu 2002. (odmah posle jao minga), biran od strane cikaga. nakon prve sezone je doziveo tesku povredu (pad sa motocikla), dugo se oporavljao, a u medjuvremenu su se bulsi odrekli njegovih usluga. pokusao je da se vrati u nba, ali nije uspeo. od oporavka je nastupao u razvojnoj ligi. skaut bulsa sa nasih prostora (znam coveka, ali ne mogu da se setim kako se zove) mu je predlozio da se okusa u evropi i preporucio mu je PARTIZAN kao najbolju opciju (preko bare je dobro poznato koliko je nba igraca doslo odavde). ponavljam, i meni je ova mogucnost neverovatna, ali samo zamislite j.w. u PARTIZANU... wow!!

SRECA ODMOGNE- PROMASIMO PENAL,
SRECA POMOGNE- POGODIMO TROJKU U POSLEDNJOJ SEKUNDI!
OSTALI SMO BEZ LS, ALI CEMO PONOVITI ISTAMBUL ’92.!

koki_jaguar

pre 18 godina

TAJ I TAKAV DIVAC KAKO GA TI ZOVES "PENZIONER" VREDI DUPLO VISE NEGO CELA ZVEZDINA EKIPA OD TAMO NEKIH LJUBOTINA, MACVANA, RAICEVICA I VELIKOG MAJSTORA SUBOTICA... POSTEDITE NAS VISE TIM VASIM SLEDECIM SEZONAMA... SMESNI STE

tihi

pre 18 godina

Opa!

Ma nego sta nego ce igrati. Mada, ima da pukne jer ce Hrvati nesto izmisliti ako bude igrao GY. Ovo je potrebno, Sakota, Divac, Milojevic. Bice jaka SCG kosarka, i naravno napolje iz Jadranske lige i samo u ULEB!!!

nemanja andjelkovic

pre 18 godina

vlade molimte igraj za nas ne moras ni da trcis samo caruj u reketu i uposljavaj milojevica i ulazimo u final four
grobar iz pirota

Boris-NK

pre 18 godina

@peja
Ne zezaj me. Jay Williams u Partizanu??? Brate ako se ovo ostvari pa ladno mozemo na final-four, uz naravno jednog beka, npr. Micu Berica. Brate ako se ovo ostvari castim te nesto! Pa J.W. je uz Dvejna Vejda najbolji mladi plej u americi. Au sto se napalih. A cigosi ako budete jaki kao sto govorite, pa nase resenje je jednostavno. Necemo vise ubacivati kadete da igraju protiv vas. Svih 40 minuta igrace seniori i pobjeda laganice.

peja

pre 18 godina

@ boris- nk

da je istina- jeste, ali...covek je ipak bio tesko povredjen, skoro godinu dana je proveo u gipsu. sigurno mu nije bilo lako...ne treba odmah ocekivati da igra na svom nekadasnjem nivou, ali je i sa 10% snage sigurno bolji od vuleta “trokorak” avdalovica...
istina je takodje i da je svojevremeno bio najbolji koledz igrac, 2002. je bio clan “dream teama” (koji smo isprasili:))), u svojoj ruki nba sezoni je bio sjajan (fantasticna statistika, strucnjaci su njegov kvalitet ocenili ocenom 8,1 od mogucih 10)...sigurno nije zaboravio da igra basket, zeli da se vrati u nba, a kada to ucini bice uvek dragi gost u bg...
nadam se da ce se tvoja zelja zvana mica beric ispuniti, pa da se ti i ja iscascavamo do mile volje:) tripko ne bi imao boljeg ucitelja, kao sto za centre nema boljeg od divca. ne bi se bunio ni da se “djeneral” milan vrati...
veliki pozdrav za tebe i sve ostale grobare. dace Bog da posle onoga prekjuce i nas malo ozari sreca...

Lazar

pre 18 godina

Partizani ce ponoviti Istambul 92 to je sigurno, ali samo ako iskopaju "hromog dabu" pa im onda on naredi Istambul mora pasti, i Aja Sofija mora ponovo biti pravoslavni hram.

Alo SRBI daj bre umite se probudite i zapocnite zivot iz pocetka, sto je bilo bilo je i daj da vidimo kako da se prehranimo i prezivimo do sledece plate.

E da ponovice se taj cin iz tog finala ali onda kad Crvena Zvezda ponovi ono svoje od pre 14 godina.

REALNO SAMO REALNO I NISTA VISE !!!

MJ

pre 18 godina

BIlo bi super da Divac odigra oprostajnu sezonu u Partizanovom dresu. Ali sta je sa drugim pojacanjima? Da li se neko iz kluba seca Blake Steppa? Prosle sezone je igrao za nas, nosio je broj 24 a ima i nepogresiv shut. Razmislite o njemu, ali i o Freemanu, Bericu ... I neko je pomenuo Jay Williamsa. Decko odlicno igra i bio bi pravo pojachanje za Partizan!

PFC Knjaz

pre 18 godina

Vlade verovatno ne moze puno da pruzi na terenu, ali bi svakako bio od koristi mladjim igracima, kao i za atmosferu u ekipi uopste.
Sto se tice J.W.-a zvuci neverovatno, ali bi to bilo fantasticno. Treba obavezno vratiti Dzeralda Brauna (ako je moguce). A voleo bih i Fredija Hausa (mada je to nerealno). Sto se Berica tice, to bi naravno bio pravi pogodak.
Aj videcemo sta ce biti!?

Mirko

pre 18 godina

Ma braco, meni je ovo sumnjivo. Prvo, Divac to nije rekao vec je govorio Siske a vec se danas ogradio u BLICU "da nije on Partizan vec ce o tome da dolucuje upravni odbor i strcni stab". Drugo, ti igrace mozes da licenciras do 48 sati pre 8.10. a kasnije imas prava na cetiri promene. Milim, zar nije logicnije da ga partizan licenciora kasnije kada gopd hoce ukoliko bude zeleo da igra i da tao ne izgubi mesto za nekog ko ce da igra. I trece, i najvaznije da bi licencirao igraca moras da imas ugovor sa njim a kako ce divac da potpisuje ugovor pored vazeceg sa lejkersima. I na kraju divac je pre neki dan rekao u neim novinama da se dogovorio sa suprugom da se vrate sledece godine da ZIVE u Srbiji. Ovo meni lici na petardu islajenu ne znam ni sam zbog cega...

vlada

pre 18 godina

To majstore!
I treba da zavrsis karijeru u klubu u kome si poceo i gde te svi vole.
Ako nista drugo, bar ce Zvezdini navijaci da se nerviraju jer nisi poslednju utakmicu u Srbiji odigrao bas u Zvezdi.

zoran

pre 18 godina

bogami janko nemoj da se trosis sa tih 100 eura velike su to pare.divac je legenda i to ime treba izgovarati sa velikim postovanjem.pozdrav.

Peco

pre 18 godina

To Diki ...idemo na final-four ...hehe,malo se salim , ali iskustvo ovog asa bice neprocenivo za Koleta,Makedonca i Peku ...
Jos jedan kvalitetan plej i dobar iskusan suter(moze i Mica Beric) i uz malo vise srece eto nas u TOP16

Janko

pre 18 godina

Jedva cekam da vidim tog penzionera ali smem da stavim 100 evra da nikada nece zaigrati u Partizanu jer gospodja, velika filmska glumica ima karijeru u Holivudu. Inače, baš je smešno da ekipa licencira nekog za koga ne zna da li će uopšte igrati. Još je smešnije da se sada najavljuje licenciranje kada se zna da ekipe koje igraju jadransku ligu mogu da licenciraju igrače do 5.10. Meni ovo liči na to, ne idemo na pripreme jer nismo rezervisali hotel a ni Dule ih ne voli, nismo doveli nikog jer nemamo para pa hajde da ispalimo ovo za Divca da imaju sa cim da se zamajavaju. Ovo me podseca na Ziku, bivseg predsednika Zvezde koji je kada je god bio u problemu ispaljivao petarde kao ujedinjenje sa Refleksom i slicno. Uostalom, videli ste da je Dule Vujosevic jedini trener koga ne pitaju gde su ti pojacanja, koga dovodis u klub vec umesto toga se pisu tekstovi u kojima se Dule promovise kao citalac knjiga i slicno... Ja sam neko ko prati košarku, ne navijam ni za Zvezdu, ni za Partizan ali me ova garnitura koja sada vodi Partizan na celu sa Sisketom NEODOLJIVO podseca na Zvezdu proteklih deset godina. Prisustvujemo dekadenciji Partizana...

Milan

pre 18 godina

Postenije bi bilo da Todoric kaze kako nisu Kolasin na vreme rezervisali jer se niko time nije bavio pa zato idu sredinom septembra a sto se Divca tice, covek je penzioner koga bole ledja pa bi mozdao mogao da podje Radjinim primerom i da igra u opstinskoj ligi ili ligi veterana.

cheki

pre 18 godina

Ljudi, pa Partizan ima odlicnu ekipu...Milojevic, Kosta, Luka, Tripko (posle ep bice najbolji bek u evropi), plus kvalitetan play koji ce umeti da razigra ove igrace..pa to nema niko...Realno uz malo srece mozemo i vise od top 16, a za koju god ako se sacuve ekipa..ne znam..nisam pametan..a evo sad i Dikija....Ne zaboravite ni ostale ratnije kao sto su Pera Bozic i Predrag Suput...i onda plejada igrace koji tek dolaze i koji su najveci talenti na svojim pozicijama...Bakic, Samardzija, Stefanovic, Pekovic, Velickovic, Borovnjak...
Koga bi vi jos dodali...ja ne weedim da tu nesto fali, a i da postoje bolji....

p.s. jos ako dodje Beric...........

Jelena

pre 18 godina

Koliko ja znam igraci se licenciraju za domacu ligu nesto 48 sati pred pocetak Jadranske tako da su mi ove najave smesne i sluzze da se pokaze kako partizan ove godine ensto radi. Nema od toga nista , bolece ga ledja...

vlada ns

pre 18 godina

imam predlog za pleja i beka sutera, kako bismo kompletirali ekipu za euro ligu: sale djordjevic i sasa danilovic. neka se spreme mica beric i nikola loncar.

Selektor

pre 18 godina

Nemojte da se lozite dzabe. Divcu su ledja otisla skroz. Imao sam prilike da pricam sa njom za vreme jedne od njegovih humanitarnih akcija, i covek je rekao da bi bilo super da zavrsi u Partizanu ali da to nije realno jer ne zeli da ostane invalid. Mozda on i odigra par utakmica ali nista ozbiljno!

kidajet

pre 18 godina

Divac? Jel to bese onaj sto je igrao za Zvezdu? :) Salim se, Diki je velicina i bice jako lepo ako se vrati da kod nas zavrsi karijeru. Mislim da mladi igraci mogu puno da nauce od njega. Ne znam samo kako ce da putuje u hrvatsku u okviru ove nesrecne gumar-lige :)

Ivan

pre 18 godina

Zvezdas sam. Ali mi je jako drago da cemo Diva moci da vidimo na nasim terenima, pa makar on i ne igrao. Ipak, mnogo bi bilo lepse da zaigra. Strasno je dobro sto se jedna takva igracka legenda odlucila da karijeru zavrsi u svojoj zemlji. Nadam se da je to signal i za druge da ucine isto. Mladi talenti ce mnogo bolje da uce na iskustvu starijih igraca nego od bilo kog trenera. A posebno od igraca kakav je Divac.
Samo grobarima moram da kazem da Divac nije dovoljan za titulu - ona se ove godine seli kod crveno-belih!!!
Uzivajte u dobrom basketu

mmmikeli

pre 18 godina

Ovo bi bilo odlicno, samo ne smem da se radujem dok se ne desi i ne zaigra prvu utakmicu.PARTIZAN FOREVER!!! a sto se tice titule PARTIZAN O5!!!

peja

pre 18 godina

da li ce vlade zaigrati za PARTIZAN ili je ovo jos jedna “patka”? videcemo...5- 7 poena, 2- 3 skoka i asistencije su njegov limit, to je (nazalost) realnost, ali bi njegov legende pre svega podigao ucinak perovica, samardziskog, pekovica. imati takvu velicinu poput divca za mentora je san.
sa druge strane ostalo je manje od dva meseca do pocetka el, a od stranca ni traga...
kao pojacanja figuriraju:
blejk step- vrlo blizu povratka
milan gurovic- ?
dzerald braun- trenutno pregovara u francuskoj
miroslav beric- ima opciju da igra u grckoj
vontigo kamings- ???

pominje se i dzej vilijams. tu mogucnost sam vec pomenuo, ali da ponovim...
vilijams je bio drugi pik na draftu 2002. (odmah posle jao minga), biran od strane cikaga. nakon prve sezone je doziveo tesku povredu (pad sa motocikla), dugo se oporavljao, a u medjuvremenu su se bulsi odrekli njegovih usluga. pokusao je da se vrati u nba, ali nije uspeo. od oporavka je nastupao u razvojnoj ligi. skaut bulsa sa nasih prostora (znam coveka, ali ne mogu da se setim kako se zove) mu je predlozio da se okusa u evropi i preporucio mu je PARTIZAN kao najbolju opciju (preko bare je dobro poznato koliko je nba igraca doslo odavde). ponavljam, i meni je ova mogucnost neverovatna, ali samo zamislite j.w. u PARTIZANU... wow!!

SRECA ODMOGNE- PROMASIMO PENAL,
SRECA POMOGNE- POGODIMO TROJKU U POSLEDNJOJ SEKUNDI!
OSTALI SMO BEZ LS, ALI CEMO PONOVITI ISTAMBUL ’92.!

koki_jaguar

pre 18 godina

TAJ I TAKAV DIVAC KAKO GA TI ZOVES "PENZIONER" VREDI DUPLO VISE NEGO CELA ZVEZDINA EKIPA OD TAMO NEKIH LJUBOTINA, MACVANA, RAICEVICA I VELIKOG MAJSTORA SUBOTICA... POSTEDITE NAS VISE TIM VASIM SLEDECIM SEZONAMA... SMESNI STE

tihi

pre 18 godina

Opa!

Ma nego sta nego ce igrati. Mada, ima da pukne jer ce Hrvati nesto izmisliti ako bude igrao GY. Ovo je potrebno, Sakota, Divac, Milojevic. Bice jaka SCG kosarka, i naravno napolje iz Jadranske lige i samo u ULEB!!!

nemanja andjelkovic

pre 18 godina

vlade molimte igraj za nas ne moras ni da trcis samo caruj u reketu i uposljavaj milojevica i ulazimo u final four
grobar iz pirota

Boris-NK

pre 18 godina

@peja
Ne zezaj me. Jay Williams u Partizanu??? Brate ako se ovo ostvari pa ladno mozemo na final-four, uz naravno jednog beka, npr. Micu Berica. Brate ako se ovo ostvari castim te nesto! Pa J.W. je uz Dvejna Vejda najbolji mladi plej u americi. Au sto se napalih. A cigosi ako budete jaki kao sto govorite, pa nase resenje je jednostavno. Necemo vise ubacivati kadete da igraju protiv vas. Svih 40 minuta igrace seniori i pobjeda laganice.

peja

pre 18 godina

@ boris- nk

da je istina- jeste, ali...covek je ipak bio tesko povredjen, skoro godinu dana je proveo u gipsu. sigurno mu nije bilo lako...ne treba odmah ocekivati da igra na svom nekadasnjem nivou, ali je i sa 10% snage sigurno bolji od vuleta “trokorak” avdalovica...
istina je takodje i da je svojevremeno bio najbolji koledz igrac, 2002. je bio clan “dream teama” (koji smo isprasili:))), u svojoj ruki nba sezoni je bio sjajan (fantasticna statistika, strucnjaci su njegov kvalitet ocenili ocenom 8,1 od mogucih 10)...sigurno nije zaboravio da igra basket, zeli da se vrati u nba, a kada to ucini bice uvek dragi gost u bg...
nadam se da ce se tvoja zelja zvana mica beric ispuniti, pa da se ti i ja iscascavamo do mile volje:) tripko ne bi imao boljeg ucitelja, kao sto za centre nema boljeg od divca. ne bi se bunio ni da se “djeneral” milan vrati...
veliki pozdrav za tebe i sve ostale grobare. dace Bog da posle onoga prekjuce i nas malo ozari sreca...

Lazar

pre 18 godina

Partizani ce ponoviti Istambul 92 to je sigurno, ali samo ako iskopaju "hromog dabu" pa im onda on naredi Istambul mora pasti, i Aja Sofija mora ponovo biti pravoslavni hram.

Alo SRBI daj bre umite se probudite i zapocnite zivot iz pocetka, sto je bilo bilo je i daj da vidimo kako da se prehranimo i prezivimo do sledece plate.

E da ponovice se taj cin iz tog finala ali onda kad Crvena Zvezda ponovi ono svoje od pre 14 godina.

REALNO SAMO REALNO I NISTA VISE !!!

MJ

pre 18 godina

BIlo bi super da Divac odigra oprostajnu sezonu u Partizanovom dresu. Ali sta je sa drugim pojacanjima? Da li se neko iz kluba seca Blake Steppa? Prosle sezone je igrao za nas, nosio je broj 24 a ima i nepogresiv shut. Razmislite o njemu, ali i o Freemanu, Bericu ... I neko je pomenuo Jay Williamsa. Decko odlicno igra i bio bi pravo pojachanje za Partizan!

PFC Knjaz

pre 18 godina

Vlade verovatno ne moze puno da pruzi na terenu, ali bi svakako bio od koristi mladjim igracima, kao i za atmosferu u ekipi uopste.
Sto se tice J.W.-a zvuci neverovatno, ali bi to bilo fantasticno. Treba obavezno vratiti Dzeralda Brauna (ako je moguce). A voleo bih i Fredija Hausa (mada je to nerealno). Sto se Berica tice, to bi naravno bio pravi pogodak.
Aj videcemo sta ce biti!?

Mirko

pre 18 godina

Ma braco, meni je ovo sumnjivo. Prvo, Divac to nije rekao vec je govorio Siske a vec se danas ogradio u BLICU "da nije on Partizan vec ce o tome da dolucuje upravni odbor i strcni stab". Drugo, ti igrace mozes da licenciras do 48 sati pre 8.10. a kasnije imas prava na cetiri promene. Milim, zar nije logicnije da ga partizan licenciora kasnije kada gopd hoce ukoliko bude zeleo da igra i da tao ne izgubi mesto za nekog ko ce da igra. I trece, i najvaznije da bi licencirao igraca moras da imas ugovor sa njim a kako ce divac da potpisuje ugovor pored vazeceg sa lejkersima. I na kraju divac je pre neki dan rekao u neim novinama da se dogovorio sa suprugom da se vrate sledece godine da ZIVE u Srbiji. Ovo meni lici na petardu islajenu ne znam ni sam zbog cega...

vlada

pre 18 godina

To majstore!
I treba da zavrsis karijeru u klubu u kome si poceo i gde te svi vole.
Ako nista drugo, bar ce Zvezdini navijaci da se nerviraju jer nisi poslednju utakmicu u Srbiji odigrao bas u Zvezdi.

zoran

pre 18 godina

bogami janko nemoj da se trosis sa tih 100 eura velike su to pare.divac je legenda i to ime treba izgovarati sa velikim postovanjem.pozdrav.